Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Canard. Joop.nl voor gaas met zieke Wilders-bash

paravuurpeloton.jpgHet is campagnetijd, dus zijn de spelletjes vies en voos. Dat de strijd door linksmedia over de kapotte ruggen van gehandicapten wordt uitgevochten is nieuw. Noem het ziek, noem het goedkoop, noem het onfris. Noem het gewoon smerig. In het kader van de Wilders-bestrijding plaatsten de anonieme lafbekjes van Joop.nl afgelopen zaterdag DIT BERICHT (disclaimer: link naar progressieve debatsite) omtrent ene meneer Wilders (PVV) die geen tijd zou hebben om iemand van Support Magazine te woord te staan (tijdschrift voor mensen met een lichamelijke beperking). De linkse schreeuwertjes van Joop.nl pakten groots uit met ziejewel-journalistiek, wijzende vingertjes en de tendentieuze kop: Wilders: "Geen interesse in gehandicapten, dus ook geen tijd." Er stond nog net niet in het Joop-topic dat in het Kabinet Wilders I de treinen vol paralympiërs richting Polen gaan rijden, maar veel scheelde het niet. En nu blijkt dat de Joop-redactie (immer anoniem, anders wordt er maar op de man gespeeld) er FALIEKANT naast zat. Het bericht klopt van geen kant en is pure poepgooierij. Joeri van der Kloet, hoofdredacteur van Support Magazine meldde zich gisteren in de comments met het werkelijke verhaal en daaruit blijkt toch heel iets anders. Niks geen rectificatie of herstelabuisje op Joop.nl. Nee niks. Saillant detail: D66 (de partij van de Joop-redacteur Jeroen Mirck) reageerde niet eens op herhaaldelijke verzoeken van Support Magazine. En daarom ontbreekt Alexander Pechtold dus ook op deze pagina. Anders NEE! Update: De Joop-redactie heeft anoniem gereageerd op de comment van Support Magazine hoofdredacteur Joeri van der Kloet. Nu ja, gereageerd. Ze trappen hem feitelijk een dwarslaesie. De schoften.

Reaguursels

Inloggen

goh, bedient joop.nl zich nu ook al van geenstijltechnieken?

petethemeat1 | 28-05-10 | 07:33

Smakeloos van GS om te zeggen dat Joop hem een dwarslaesie trapt, was een zouteloze reactie.

fhui | 27-05-10 | 23:39

JOOP riekt naar JOOP den UYL !(en stinken dat hij dee !)

Pluto644 | 27-05-10 | 17:50

al zit geert in een rolstoel,ik zou nog op hem stemmen..,.,ofheee begrijp ik het nou niet helemaal???????nou doe mij dan maar een big-mack

mooiweermarinier | 27-05-10 | 13:48

Vandaar dat ik alhier even mijn grooote liefde betuig aan de weledele Heer Geert Wilders. Zo, dat is eruit. Wast de ene hand de andere hand? Yeah, dat gebeurt al jaren, of, en dat is a different keekkie, wordt de een na de ander de grond ingetrapt? Ik vraag mij af waarom men dat doet. Bovendien, zijn zij zo verschrikkelijk happy met al die andere schmoelen? Discrimineren? Neen, dat is niet zo, men vraagt door hun afwijkende gedrag zelf om disrespect. Waaqrom komen zij hier? Ach, natuurlijk, het is hier zo lekker, jawel, en ze worden daar nog voor betaald. M`n liefje wat wil je nog meer???

siebbie | 27-05-10 | 13:29

@ antilinks
Ja, zo werkt het op Joop.nl. Je kunt het nog zo normaal/netjes/beargumenteerd schrijven, zodra je het opneemt voor Wilders, wordt het botweg niet geplaatst.

Mocht ome Joop meelezen: flikker je "huisregels" weg en vervang ze door het volgende (want dat blijken in de praktijk al lang de daadwerkelijk toegepaste huisregels):

1) Commentaren die Wilders demoniseren worden geplaatst.
2) Overige commentaren worden geweigerd.

-einde huisregels Joop.nl-

Niet Marcel | 27-05-10 | 12:44

Mijn comment wordt door joop dus niet geplaatst. Bevat toch geen kwetsende of beledigende zaken zou ik denken. Waarschijnlijk is relativeren niet gewenst bij joop.

[comment:
"
Eigenlijk kan ik me alleen maar verbazen over wat ik hier lees. Vind dat het Wilders bashen zelf een vorm van populisme is geworden.

Wilders heeft geen tijd. Lijkt me toch een redelijk excuus in deze periode. Heb ook wel eens geen tijd voor vriendin, dochter of vrienden maar daarom ben ik nog wel in ze geïnteresseerd.

Er wordt hier echt een sport van gemaakt alles van de PVV volledig uit de context te rukken. PVV wil niet alle allochtonen het land uit hebben. Staat nergens in het programma. PVV wil dat er juist meer aandacht gaat naar o.a. gehandicapten en ouderen t.o.v. b.v. de gevangenen. Staat wel in het programma.

En dan opmerkingen als "Ze willen kerncentrales om kernwapens te kunnen produceren????". Zucht.

En voor Ingrid Snel. Wat hebben de kabinetten van de laatste decennia gedaan voor de gehandicapten. Zorg volledig uitgekleedt en denk b.v. ook eens aan het WAO-gat waar de werkende gehandicapte echt de dupe van was. Ik zou in jouw geval toch maar PVV stemmen.

En overigens is Wilders een typische socialist en wordt door velen (die er echt over nadenken) wat betreft sociall beleid aan de linkerkant gezet en soms zelfs vergeleken met de SP. Dit socialisme is dan ook de enige overeenkomst met de nazi's die ik kan ontdekken.

Als Wilders geen tijd had voor dit interview dan is het dus foed dat hij geen uitzondering heeft gemaakt omdat het over gehandicapten ging. Zij kregen hier dus gewoon de normale behandeling die ze (terecht) zo graag willen. Die gehandicapten kaart moet je dan ook niet ineens wel gaan uitspelen. Dat is niet netjes (understatement).

Veel mensen hier zijn volgens mij alle realiteit en redelijkheid kwijtgeraakt.
"
/einde comment]

antilinks | 27-05-10 | 12:35

Wat een gezeik hey, waar gaat het hier nu om?

Het gaat er hier om, om te laten zien hoe evil Joop.nl wel niet is, hoe evil D66 wel niet is en dat het met Geert allemaal best meevalt ( jamahundoedaook!!)

En dan huilie huilie dat dat over " de kapotte rug van gehandicapten gaat ". Hoe toch op man Stift, je bent zelf dus blijkbaar net zo erg!

An die ARBEIT | 27-05-10 | 11:08

Saillant is ook, dat de medewerker van de PVV niet eens gezegd heeft dat er bij de PVV geen interesse is voor deze doelgroep. De medewerker heeft gezegd dat Geert Wilders geen tijd heeft. Monique is teleurgesteld, trekt haar EIGEN conclusies en komt vervolgens met een *zeer* suggestieve wedervraag: "moet ik dan maar zeggen dat de heer Wilders 'geen interesse in de doelgroep heeft'?". Mens, sodemieter op! Je hebt toch een antwoord gekregen. Wees daar op z'n minst blij mee, want een aantal andere partijen (waaronder D66) namen die moeite niet eens. Als je dan met zo'n wedervraag komt, kun je het antwoord verwachten: dat moet u zelf maar weten. Oftewel het onverschillige: 'Doet u dat maar'.

Daff | 27-05-10 | 09:28

gaat GeenStijl nou zeuren over het ontbreken van een rectificatie?? over hypocriet gesproken!

(voor de rest wel steekhoudend commentaar hoor, die joop-redactie springt hier wel heel erg hijgerig op, terwijl er gewoon niets aan de hand is)

Ballenman | 27-05-10 | 09:18

Mwah, Mirck, die blijft zijn eigen glazen ingooien.

Mirakel | 27-05-10 | 08:38

ze doen toch alles om wilders de grond in te trappen.zoals brinkman die gestuurt is door links

mamma5506 | 27-05-10 | 08:35

Beetje flauw om te zeuren over "anonieme lafbekjes" als je jezelf "Pritt Stift" noemt...

faq | 27-05-10 | 08:23

joop.nl is een site zonder inhoud en voor linkse paarse broeken mensen. dus niets inhoudend en van generlei waarden, dus ook de moeite niet waard om te lezen.
Site van frustie links mensen.

nlshit | 27-05-10 | 01:52

Ik heb die website eens beter bekeken, maar er zijn drie reaguurders:
Ernst Anepool - ongewassen brommer instructeur met een lange uitkeringshistorie, blijven hangen in de sixties;
Mees - Job Cohen zelf;
Piet Knollema - Kruidenier die erachter kwam dat hard werken niet nodig is als je bij de PvdA in dienst gaat;
Johanna Locht-Rozenkamp - de enige vrouw, naast Sharon Dijkstra, waar je zonder genoeg benzine, niet in 1 keer om heen kunt rijden.
Oowww het zijn er 4? Nou ik heb de cijfers even niet paraat, maar dat vindt ik ook niet zo belangrijk. Telt iedereen even mee, ik ben van de rel. IK WIL HET HET OVER DE INHOUD HEBBEN, al gaat dat lastig zonder de juiste getallen.
Rest van de mensen die er reageren (6) zijn duidelijk werkzaam bij de VARA redactie, met de opdracht zoveel mogelijk de woorden "Hitler", "NSB" en "Wilders/PVV" in 1 zin te krijgen.
*BREKEND nieuws* zojuist is bekend geworden op Slagersnet.nl, dat Johanna Locht-Rozenkamp een compleet varken heeft opgegeten zonder te kauwen.
Zo, weten ze bij Joop ook eens hoe het voelt als je iemand steeds van alles aansmeert wat niet waar is.

funkyd | 27-05-10 | 01:16

Ik heb het nog twee keer geprobeerd. Binnen een minuut waren mijn inzendingen al uit de "moderator-wachtrij" verdwenen. Dit is echt de allersnelste Joris die ik ooit heb gezien.
Kort leve de vrijheid op Joop.nl. Het is volgens mij nog makkelijker om een fatwah tegen Poetin in de Pravda geplaatst te krijgen. Of een ranzige cartoon over Mohammed in de Mekka Daily.

Niet Marcel | 27-05-10 | 00:31

Azijnbode is nog een te lieve naam voor zo'n stelletje uitbuiters. Deze strijd wordt niet opgegeven voordat jullie allemaal neer gaan. Ik wil die regenteske Job Cohen wel achter de vuilniswagen zien zoals hij vanavond in het RTL verkiezingsdebat zei te doen wanneer hij plots werkloos zou raken en zou moeten kiezen tussen een uitkering en een baan. Weg met jullie!

Mijnbescheidenmening | 27-05-10 | 00:25

Drs.Noooooo | 26-05-10 | 22:16
Geenstijl pleegt geen censuur lutser.

magentaplacenta | 27-05-10 | 00:24

Het is echt schandelijk hoe een zichzelf superieur voelende krant Volkskrant deze rectificatie niet op de site laat doorvoeren! Een teken aan de wand voor de Volkskrant, het onderwerp zelf en de begeleidende tekst zelf zijn al van een misselijkmakend niveau maar dan ook geen rectificatie doorzetten op je site, als ik ooit een Volkskrant abonnement had dan had ik hem direkt opgezegd. De toon is gezet.

Mijnbescheidenmening | 27-05-10 | 00:23

Blegh. Heb die site altijd vermeden, voelde me nu echter toch geroepen om een weerwoord te geven aan al die verschrikkelijke linkse leugenachtige haatzaaiers.
Helaas, drie pogingen gewaagd (alle drie in degelijke, nette bewoordingen) maar alle drie de pogingen zijn gestrand bij de moderator.
Gatver, wat een smerige bedoening daar.

Niet Marcel | 26-05-10 | 23:41

Fatsoen en links gaan nu eenmaal niet samen. Accepteer het maar, anonieme lafbekjes, het slappe aanhangsel van de rommelende onderbuik, noem het, en links heeft het. Is het.

Hansopje | 26-05-10 | 23:25

Een compleet stelletje wereldvreemde mensen met vooral een groot (eigen)belang in de angst- en zieligindustrie. Kortom: ze vechten voor hun eigen portemonnai en ego. Stelletje volksverlakkers, charlatans en volksverraders. Mijn advies: stem op de SP, VVD of PVV. Maar nooit, nooit weer op de PvdA. En zeg die Varagids ook maar diret op. En houdt alle zieligcontributies ook maar eens tegen het licht. Sparen was nog nooit zo gemakkelijk. Echt.

ad melkert | 26-05-10 | 23:13

En geen stijl is niet politiek bevooroordeelt whahahah laat me niet lachen .
*mompelt iets over krokodillentranen

hallie015 | 26-05-10 | 22:26

Jezus.... Jolo ik wist dat je een zielig persoon bent maar dit....

Jaimy Fox | 26-05-10 | 22:23

Pfff... Pot verwijt de ketel geenstijl... Jullie worden echt met de dag hypocrieter... Nog maar een Job Cohen topic er tegenaan gooien?

EN WAAR BLIJFT MIJN HANS TEEUWEN PAKKET?

Drs.Noooooo | 26-05-10 | 22:16

Ik zie nu ook dat Elsevier medewerking verleent aan dit debat...

PimDePratendePinguin | 26-05-10 | 21:32

Net voor het eerst Joop gecheckt, maar godverdomme mensen, wat een kutchaos in de chronologie van de comments. Als dat in die bovenkamers van die eikels hetzelfde werkt, verklaart dat een hoop.

ZKH EénOog | 26-05-10 | 21:20

over partijdig bashen gesproken.
Geenstijl, iets met een pot en een ketel

Mr_Robson | 26-05-10 | 21:13

juriste | 26-05-10 | 20:42

tjah, linkse mensen denken wel vaker t patent op 'goed' te hebben
persoonlijk ervaar ik dat dan weer als bekrompen, naïef en dom
linkse mensen zijn best eng eigenlijk

varkensrollade | 26-05-10 | 21:05

Goedkope propaganda. Als het maar negatief is dan mag er in bepaalde kringen geschreeuwd worden.Triest.

nadenkeniseenkunst | 26-05-10 | 21:04

@wilikniet | 26-05-10 | 20:53
aan moet zijn naar, stop de tijd. geen jokers.

wilikniet | 26-05-10 | 20:54

@Willem VanDer Decken | 26-05-10 | 20:41
*oppert aan joris een permaban voor elk comment met een verwijzing aan joop of jeauleau*
optie?

wilikniet | 26-05-10 | 20:53

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:40
Goeden avond Teun,
Uhm, zit stottertherapie in 't pakket?

Frau Antje | 26-05-10 | 20:48

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:33
LOL én cholesterolverlagers niet te vergeten.

juriste | 26-05-10 | 20:44

varkensrollade | 26-05-10 | 20:38
braafjes klinkt wel goed, ik neem alleen het goede van alles en het andere laat ik liggen.

juriste | 26-05-10 | 20:42

Houdt eensch op met te linken naar dat open riool van het internet genaamd "Joop"!

Willem VanDer Decken | 26-05-10 | 20:41

Frau Antje | 26-05-10 | 20:37
;)
Avond mevrouw !

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:40

juriste | 26-05-10 | 20:24

wil je dat ik fake (lees: doe alsof ik verrast ben)
btj voorspelbaar dat je braafjes kopieert van wat je hebt meegekregen

varkensrollade | 26-05-10 | 20:38


Maagzuurremmers !
Het woord van de avond.

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:33
Yip!
Even tellen,
dat was 2.

Frau Antje | 26-05-10 | 20:37

Ach, broertje van blijft broertje van... Zielenpiet....

AchMetDeBalzak | 26-05-10 | 20:35

wilikniet | 26-05-10 | 20:33
Ik geef de man 1 ronde spartelen.
Omdat het leuk is om te zien.
Daarna wordt het genânt.

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:34


Maagzuurremmers !
Het woord van de avond.

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:33

@Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:31
2e pas?

wilikniet | 26-05-10 | 20:33

Ah, een debat.
Ongezien een K.O voor Job in de 2de ronde.
*gong klinken laat*

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:31

@Parsons | 26-05-10 | 20:26
doe mij op de hoogte houden. zie liever the return of the jedi (not jc)

wilikniet | 26-05-10 | 20:31

@ADO-Le-Cent | 26-05-10 | 20:15
Dank voor deze visualisatie...

chekaz | 26-05-10 | 20:31

Mirck .. tsja.

Nu: debat + voetjebal koekeloeren.

Jackanders | 26-05-10 | 20:31

het blijft me verbazen dat linkschmensen zo glashard kunnen jokkebrokken , ik hou het op persoonlijkheidsstoornissen met compensatiegedrag.
en daar laat de Baron het bij... alles is ermee gezegd.

Baron de laclou | 26-05-10 | 20:31

Debat!
Topic?

Rector Reflector | 26-05-10 | 20:30

Door de actie van Monique zit Geert met de handen in het haar.

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:30

Bah, ik heb op de link geklikt en enkele reageersels gelezen.
Wat een zure ijle allesdoortastende geur van put lucht hangt daar man.

Geppie. | 26-05-10 | 20:29

Sja, die Joop. Het is mij opgevallen dat er boven de stukjes nog wel eens suggestieve koppen geplaatst worden die totaal de lading niet dekken. Op zich niets bijzonders, maar ik dacht dat die Van Jole juist zo gruwelt van de vermeende sensatiejournalistiek van GeenStijl e.d.? Niet erg consistent dan...

Fulgrim | 26-05-10 | 20:29

Parsons | 26-05-10 | 20:26
G-unite is al aan het typen

CoffeePatch | 26-05-10 | 20:29

PS: De broer van Geert Wilders heeft óók iets uit te leggen
www.joop.nl/opinies/detail/artikel/wil...
-
Is het overigens niet een beetje overdreven en getuigende van weinig piëteit met familieruzies om een vete uit te laten vechten op je weblog? Ik mag aannemen dat de reactie van GS een gefrustreerde zus van Job Cohen géén podium zou aanbieden.
Met uitzondering van de narcistische tuinkabouter Jan Dijkgraaf, dat dan -helaas- weer wel.

Toblerone | 26-05-10 | 20:28

Komt eraan.

G-unite | 26-05-10 | 20:27

Hij maakt de bekende bakfietsen waar heel Oud- Zuid, de vrouw van Persephone incluis, op rondfietst om de kids naar school te brengen. Best goede dingen eigenlijk, als ik er al ooit op zit.

Persephone | 26-05-10 | 20:27

varkensrollade | 26-05-10 | 20:09
voor de langzamen van begrip: mijn opmerking inzake de KRO sloeg op de poll, zie:
Pot Vol Koffie | 26-05-10 | 19:28

juriste | 26-05-10 | 20:26

@CoffeePatch | 26-05-10 | 20:23
Uiteraard. Doen we hier verslag of krijgen we een nieuw topic?

Parsons | 26-05-10 | 20:26

@gentle giant | 26-05-10 | 20:23
item ging toch oven een metaalbewerker annex bordenwasser die suv fietsen repareerde? iedereen kan overeind blijven op een 3 wieler :-)

wilikniet | 26-05-10 | 20:25

Goed. Pissen, tomatensapje erbij en mentaal voorbereiden op de aanstaande nederlaag voor Cohen. #rtldebat

Parsons | 26-05-10 | 20:25

gentle giant | 26-05-10 | 20:23
En de grootste grap is: ze krijgen allemaal subsidie.

Persephone | 26-05-10 | 20:24

varkensrollade | 26-05-10 | 20:09
met 25 was ik al lid van de KRO

juriste | 26-05-10 | 20:24

Parsons | 26-05-10 | 20:20
En zo meteen ook nog dat carre debat volgen.

CoffeePatch | 26-05-10 | 20:23

wilikniet | 26-05-10 | 20:20
Gezien het feit dat we hier zoiets hebben als "vrijetijdswetenschappen, hoogleraar leiderschap (laatst gezien op RTLZ), internationale vrouwenstudies" en wat dies meer zij, doet het vertrouwen in heden en toekomst van universitaire graden geen goed..:-)

Persephone | 26-05-10 | 20:23

Hoorde net dat men in Suriname vrijwillig een moordenaar heeft gekozen tot opperhoofd. Kijk, da's klare kiezerstaal.

Wie doet even de celdeur open van Willem H.?

zovoklets | 26-05-10 | 20:23

Plop. 1-0 trouwens.

Parsons | 26-05-10 | 20:20

LOL@repulse | 26-05-10 | 20:15

Parsons | 26-05-10 | 20:20

@Persephone | 26-05-10 | 20:17
ben al ruim 10 jr weg uit nl dus kan het moeilijk beoordelen. maar ik denk dat het steeds minder wordt. hier in 0039 is het in ieder geval om te huilen. mijn afstudeeropdracht hbo-b van 30 jaar geleden heeft meer wetenschappelijke inhoud en diepgang dan de thesis die men hier afleverd om de dr titel te verkrijgen. en een air...

wilikniet | 26-05-10 | 20:20

Monique Wijnen met lijsttrekkers in aanraking brengen is sowieso genânt.

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:19

Ow. Zijn er verkiezingen op komst?

zovoklets | 26-05-10 | 20:19

Leugens bij Links, wie had dat kunnen raden? Iedereen die met een kritische blik de staats omroepen volgt of ergens een dooie boom leest natuurlijk.

Daran | 26-05-10 | 20:17

wilikniet | 26-05-10 | 20:11
Uiteraard zegt dat gehele onderzoek compleet niets. Als er ergens mee wordt gerotzooid is het wel met statistiek.
En trouwens, het gevoel bekruipt mij ernstig dat hier een kip-ei zaak is. Zijn alle allochtonen nu zo vreselijk slim of is het gemiddelde universitaire onderwijs behoorlijk in elkaar gedonderd. Gezien hoe de technische universiteiten maar ook bijvoorbeeld de studie rechtsgeleerdheid zijn gedevalueerd, zegt dit meer iets...

Persephone | 26-05-10 | 20:17

@wilikniet | 26-05-10 | 20:15
Dat dacht ik al.

Parsons | 26-05-10 | 20:16

"Bedenk goed wat je met je laatste Jolo doet"

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 20:15

Parsons | 26-05-10 | 19:55
Het is niet zo moeilijk, wilders zal geen tijd hebben gehad binnen het tijdsblok wat de journalist aangaf. Mvr met de korte armpjes, heeft daarop besloten druk uit te oefenen waarop de medewerker niet is in gegaan. Mvr met de korte armpjes heeft toen haar dildo met zuignap op de salontafel geplaatst, is heerlijk te keer gegaan, waarop de zuignap losschoot en ze hem zelf niet kont verwijderen. Hier geeft mvr natuurlijk wilders voor de schuld, aangezien hij degen was die geen tijd voor haar maakte, terwijl ze zelfs ook nog eens gehandicapt is.(ik denk trouwens eerder geestelijk als lichamelijk, maar dat is een ander verhaal..) Mvr is toen maar begonnen om hetze nummer 478623 tegen wilders op te zetten.

repulse | 26-05-10 | 20:15

@Parsons | 26-05-10 | 20:12, ik zag hem, Leni Riefenstahl is niet dood.

gentle giant | 26-05-10 | 20:15

Dat blogje van van Jeauleau is tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend.

CoffeePatch | 26-05-10 | 20:15

@parsons.
@Parsons | 26-05-10 | 20:08
spreek voor uzelf

wilikniet | 26-05-10 | 20:12
excuus, was voor propper1000 | 26-05-10 | 20:08

wilikniet | 26-05-10 | 20:15

Merlot | 26-05-10 | 19:48
Jolo is een populist

Zo jammer! | 26-05-10 | 20:14

@gentle giant | 26-05-10 | 20:10
Zie Parsons | 26-05-10 | 20:08. Je verzint het niet.

Parsons | 26-05-10 | 20:12

@Parsons | 26-05-10 | 20:08
spreek voor uzelf

wilikniet | 26-05-10 | 20:12

Voetbal op SBS

CoffeePatch | 26-05-10 | 20:11

@Parsons | 26-05-10 | 20:08
mevr wilikniet loopt geschrokken de kamer uit van mijn reactie op hetzelfde schandalige onderzoek. 130 acad autochtoon vs 100 acad is idd 30 procent. 8 acad allochtoon vs 2 is 400 procent. spectaculair.

wilikniet | 26-05-10 | 20:11

Goebbels op staats 1.

gentle giant | 26-05-10 | 20:10

juriste | 26-05-10 | 20:06

tis echt waar wat ze zeggen over vrouwen van 35+
álles voor aandacht
liever negatieve aandacht, dan geen
best erg...

varkensrollade | 26-05-10 | 20:09

Joepie zegt....
"Een assistente van Wilders belde op om te melden dat de lijsttrekker geen tijd had, waarop ik aangaf ook genoegen te nemen met nummer 2 op de lijst. Daarop was haar antwoord: 'Nee, het is Geert of niets.' Op mijn wedervraag of ik mijn lezer dan maar moest zeggen dat de heer Wilders 'geen interesse in de doelgroep heeft', antwoordde zij: 'Doet u dat maar'.
De 'quote' bovenaan dit artikel doet dus op geen enkele manier recht aan de waarheid."

Dus ik stel me dat gesprek zo voor:

Joepie: "Hallo, u spreekt met de redactie van support magazine, wij supporten gehandicapten. Ik zou graag met Mr Wilders een interview over gehandicapten hebben."
Assistente: "Sorry Meneer, Geert is vandaag in vergadering, kunnen wij een ander tijdstip afspreken?"
Joepie: "Nee, het moet nu zijn"
Assistente: "Het spijt me, het gaat helaas niet"
Joepie: "nou dan geef me Nr. 2 maar"
Assistente: "Nr.2 kan nu ook niet, maar Geert wil dit interview met u best doen op een ander tijdstip - dus het is Geert of niets."
Joepie: "Kalere, ik moet hem nu hebben. Haal nu Wilders aan de lijn of ik ga roepen dat Geert geen interesse in de doelgroep heeft."
Assistente: "Nou als u zo begint, dan doet u het maar..."
Joepie: "Dag Mevrouw"

toet toet toet

thorrie | 26-05-10 | 20:09

Merlot | 26-05-10 | 20:04
Ik denk dat het marokkanen-grapje zelfs hier niet op prijs werd gesteld.
Bovendien, de aandacht voor Wilders is bij de gemiddelde reaguurder tamelijk verslapt

propper1000 | 26-05-10 | 20:08

WTF@NOS Journaal. Hoe manipuleer ik cijfers over allochtonen?

Parsons | 26-05-10 | 20:08

Joop weer eens diep triest.

De Monarchist | 26-05-10 | 20:07

Het eerste woord dat bij me opkomt is 'hypocrisie'. En dan heb ik het niet zo zeer over Joop..

Los daarvan, laag is het wel.

Kruimeltaart | 26-05-10 | 20:06

@Merlot | 26-05-10 | 20:04
Je doelt op het debat van afgelopen zondag?

Parsons | 26-05-10 | 20:06

Pot Vol Koffie | 26-05-10 | 19:28
Ik ben lid van de KRO.

juriste | 26-05-10 | 20:06

-
Haar tegenstanders kunnen er nog zo hard om roepen, de PvdA kàn het Centraal Planbureau (CPB) niet eens meer vragen het partijprogramma opnieuw door te rekenen.
-
CPB-directeur Coen Teulings zei woensdag in EenVandaag daar domweg niet meer aan te beginnen. Er zitten te veel haken en ogen aan.
-
dus CPB maakt zelf wel uit wat ze doen.. als het de PvdA uitkomt natuurlijk.

nachtschilder | 26-05-10 | 20:05

Gisteren had Wilders trouwens een lullige grap gemaakt over Marokkanen, had ik dat goed begrepen via Twittert?
Heb niet gekeken, dus weet het niet.
Verwachtte eea hier toch wel breed uitgemeten te zien?

Merlot | 26-05-10 | 20:04

En als Wilders geen tijd had voor de gehandicapten, so WTF ?
Alleen hypocriete linksmensen denken dat je nog extra aardig moet zijn tegen gehandicapten. De meeste gehandicapten die ik ken moeten daar niks van hebben.

MoonUnit1 | 26-05-10 | 20:03

Nog één aanvulling, als de moderator alhier me dat toestaat.
Niet alleen Joop.nl heeft schuld in deze. Mevrouw Monique Wijnen heeft in de bewuste uitzending van Knevel en van de Brink willens en weten een grove leugen verkocht. Onacceptabel en abject. Dit heeft iets weg van een steek onder water omdat Wilders niet kwam opdagen.
Bron: www.youtube.com/watch?v=Hv4g8njGg7Y&am...
Videofragment uit KvdB

Toblerone | 26-05-10 | 20:03

Mart Smeets al benaderd voor een interview in Support Magazine?

James St John Smythe | 26-05-10 | 20:03

altijd goed, dit soort nieuws. Onze Geert kan tenslotte vanavond wel een steuntje in de rug gebruiken.

propper1000 | 26-05-10 | 20:03

@baatstra | 26-05-10 | 19:58
En over de rug van die mislukte aandachtshoer is het natuurlijk prima Wildersbashen. Goed punt heb je daar te pakken. #martelhoax #nietsgeleerd #mijnbelastingcenten #woedend

Parsons | 26-05-10 | 20:01

Door Wilders heb ik kiespijn en kan ik niet lezen, Weehee!!! Mamie !

HonderdEnEen | 26-05-10 | 20:00

Dat stukkie op Joop is een bewerking van het stukkie van het broertje van, dat ook op Joop staat maar oorspronkelijke hier is geplaatst www.dutchpolitics.org/2010/05/22/wilde...
.
En dat broertje van heeft ook nog geen rectificatie geplaatst.

CoffeePatch | 26-05-10 | 19:59

Monique Wijnen is degene die zei dat ene meneer Wilders (PVV) geen tijd zou hebben,hieronder terug te zien.

Monique Wijnen is geboren met korte armen tot boven de elleboog en korte benen met 'handige' voeten. In 2008 werd ze de winnares van de CAPaward. Inmiddels werkt ze als journalist en heeft diverse lijsttrekkers aan de tand gevoeld over het beleid voor mensen met een handicap.

player.omroep.nl/?aflID=10982101

baatstra | 26-05-10 | 19:58

gelukkig is GS wel fair and balanced en dus niet "vies en voos"

Bukoswski | 26-05-10 | 19:58

And Fuck You Too. Daar ga ik dus niet op klikken he? Politiek spectrumtechnisch mag ik dan linksleunend neigen, maar die figuren zijn echt niet goed bij het hoofdje. Iemand die persoonlijke vrijheid enig warm hart toe draagt, heeft het soms verdraaid lastig, al helemaal in verkiezingstijd.

Achterdocht | 26-05-10 | 19:57

Toblerone | 26-05-10 | 19:51: he gatverdamme gast, ik had het al een keer gelezen, was genoeg ;)

Snikkeldrift | 26-05-10 | 19:56

Haagse-Geertje | 26-05-10 | 19:32

een uitstekende analyse van linkse mensen
idd achterbaks, quasi- intellectueel, zich beter voelend dan anders-denkenden
kick links deels uit NL en veel andere zaken lossen zich spontaan op

helaas is dom-zijn (lees: links-zijn) niet bij wet verboden
zelfs niet al helpen ze dit land compleet de vernieling in
dombo_job is leider der imbecielen

varkensrollade | 26-05-10 | 19:56

Toblerone | 26-05-10 | 19:51
daarom koop ik dus geen joop aftershave meer, ik snap niet dat het decadente merk joop het goed vind dat joop.nl gebruik maakt van deze naam.

grote grutjes | 26-05-10 | 19:55

Ik zit al een half uur te denken wat ik hier van moet vinden, maar ik krijg het er niet uit. #reaguurdersblok

Parsons | 26-05-10 | 19:55

Ik ben anti joop.nl, ben ik hier de enigste?
reade romke | 26-05-10 | 19:46
Jaaa ik denk het wel... haha

Doc Damage | 26-05-10 | 19:55

huh, linken naar joop.nl?
En morgen wordt zeker begonnen met het inpolderen van de Markerwaard?

DePsych | 26-05-10 | 19:54

Zo, accountje aangemaakt... Ben benieuwd hoeveel van mijn comments door de censuur commissie komen!

Doc Damage | 26-05-10 | 19:53

Uit de bundel, ´wat wij na moderatie toestaan´
Uit het hoofdstuk huisregels ´wij zijn objectief´
De bloemlezing ´Progressieve geesten´
-
``Eerst had Geert net als de NSB joden in zijn priveclubje, die is ie er nu ook aan het uitwerken, dus hetverbaasd toch niemand meer dat ook de gehandicapten als niet ter zake doend weggezet worden?´´
Door Ernst Anepool, wo 26 mei 2010 13:22
-
EN
-
``Woordenspelletjes zijn prima, maar de politiek van Wilders is een ramp. En als zijn weglopen bij Cohen weloverwogen en geen impuls is, dan was het prachttheater, ik vrees alleen dat het een onbeheersbare impuls was. En dat vooruitzicht was net als een flink aantal jaren geleden met de psychopaat die "at your service" en "ik word de volgende minister-president" riep niet leuk.``
Door: Rob Geurtsen, di 25 mei 2010 01:16

Bedenk wel; dit soort meningen worden ná moderatie geplaatst. En bekostigd met ons belastinggeld. Een gotspe. De bezoeker van die site mag niet zien wat anderen hebben geplaatst en enerlei kritisch commentaar aangaande Palestina, Job Cohen dan wel de multi-etnisch gerelateerde problematiek wordt steevast niet geplaatst.
-
Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, ook voor mensen die zichzelf voor gek willen zetten met de meest absurde opvattingen. Maar dat is in de verste verte geen legitimatie voor censuur, want censuur is het wat de site toepast.
Een grof -gesubsidieerd- schandaal.

Toblerone | 26-05-10 | 19:51

@ reade romke | 26-05-10 | 19:46:

Nee hoor. En de 'enige' ook niet.

Jansen en Jansen | 26-05-10 | 19:51

Bos Hout | 26-05-10 | 19:46
vleespet diederik gebruikt zijn dochter, is normaal in links kringen.
mensen gebruiken is het handelsmerk van links, kijk hoe paul zakkenvuller zijn zakken heeft gevuld met het filmen van ellende.

grote grutjes | 26-05-10 | 19:51

Ja, ze waren bij de Joop zeker erg content met het nieuws dat Noord-Korea (communistisch = goed) een Zuid-Koreaans (kapitalistisch = evil MOTHAFUCKERS) marineschip naar de locker van Davy Jones hadden gestuurd, daarbij terloops ook nog het leven ontnemende van 46 Zuid-Koreanen. Of ben ik nu bevoroordeeld:?

Kopvod | 26-05-10 | 19:50

Jolo is een propagandist.
Een gedienstige koffiejuffrouw/kantoorhoer van de boven hem geplaatsten.
Nuff said.

Merlot | 26-05-10 | 19:48

ik snap trouwens niet dat het merk Joop, toestemming heeft gegeven.
Ik koop die aftershave nu niet meer.

grote grutjes | 26-05-10 | 19:47

Campagnestrateeg *proest* Diederik Samsom gebruikt zelf zijn eigen handicapte dochter voor politieke statements. Hij doet dat op een moment waar hij honderd andere voorbeelden had kunnen nemen. Hij doet het dus zeer bewust.
Ik ken zijn dochter niet en hoef ook niet te weten wat haar handicap is. Hoop dat het meevalt.
Maar ik wil wel van Diederik weten waarom hij specifiek zijn dochter als voorbeeld neemt en of hij haar heeft verteld dat hij er voor 1 mio mensen op TV over gaat vertellen.
www.youtube.com/watch?v=KkdgFvZ1oTg

Bos Hout | 26-05-10 | 19:46

Ik ben anti joop.nl, ben ik hier de enigste?

reade romke | 26-05-10 | 19:46

Disclaimer had groter gecunt.

Sisenandus | 26-05-10 | 19:46

Marianne had een mooi verhaal.

Dol op Post | 26-05-10 | 19:45

Walgelijk genoeg om een comment achter te laten maar mijn pc weigert geweaun dienst bij de registratie dus laat maar :(

25TaLife | 26-05-10 | 19:45

links doet zo haar best om Wilders onderuit te halen, alleen begrijpt links niet dat het alleen maar stemmen opleverd voor Wilders.
Wie stemt er nou op socialistisch of nationaal socialistisch of communistisch.
met name groen links d66, pvda of sp

grote grutjes | 26-05-10 | 19:45

Alks Pechthold ontbreekt weten we wel waar de NSB is.
Wij zijn even weg, maar komen hard terug...
D66

Zo jammer! | 26-05-10 | 19:42

Grappige aanvullende opmerkzaamheid: De rolstoeler op de stemwijzer voor analfabeten wordt ook al bij een typische wildersvraag het land uit getieft.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/05/...

exotabommetje | 26-05-10 | 19:41

Joop is voor genetische manco's, da's toch duidelijk? Ze zijn immers links.

Zo jammer! | 26-05-10 | 19:40

Wat een nare site met veel nare menschen is dat joop punt nl toch...

YMMMV | 26-05-10 | 19:40

Tja, ze hebben tenminste wel weer traffic. Al is het maar voor 10 minuten.

Krachtmeester | 26-05-10 | 19:39

Behalve dat poepgooierij een verbastering is van schijdtsmijdterij wel weer een spijkeropdekop-stukje. +1 voor "ziejewel-journalistiek".

doedeljantje | 26-05-10 | 19:39

Uit de context trekken,
as usual.

Frau Antje | 26-05-10 | 19:37

Niks mis met gehandicapten sex.
*googlen gaat*

gentle giant | 26-05-10 | 19:37

gozahtje | 26-05-10 | 19:35 Nou je het zegt.. Die is errug scherp! +1

Stroopdoos | 26-05-10 | 19:37

Wel bijzonder dat jullie nog dagelijks in die joop troep lopen te speuren naar onethisch en subjectief gekrabbel. Die hele site staat er vol mee en kritisch reageren wordt maar mondjesmaat toegestaan. Misschien dat daarom dit bericht het vermelden waard was. Neem anders van mij aan dat de overige 20 kritische plempsels verloren zijn gegaan in de Chinese censuurbak.

Stroopdoos | 26-05-10 | 19:36

LOL @ Pica + onderschrift!

gozahtje | 26-05-10 | 19:35

Redactie is de nick van van Jolo.

G-unite | 26-05-10 | 19:35

Jeaup en Mirck die onzin verkopen à la KeeSS DriehuiSS. Die Wilders-medewerker bedoelde natuurlijk die gassies toen hij zei "geen interesse in gehandicapten".

Fijnstoffer | 26-05-10 | 19:34

Ja, zo gaan die dingen.
Van zielig enzo.

Teun van het Tuinpad | 26-05-10 | 19:33

Afgaande op de peilingen gaat het niet goed met de PVV. De partij, succesvol bij de gemeenteraadsverkiezingen van eind maart, zakt in de verkiezingspolls. Wat is daarvoor de reden? Netwerk gaat op zoek naar het antwoord en analyseert waarom de kiezer ogenschijnlijk minder vertrouwen in de PVV heeft.
-
OGENSCHIJNLIJK .. oh netwerk natuurlijk.

nachtschilder | 26-05-10 | 19:33

Monique Wijnen lijkt me de hoofdschuldige in de verwarring.

bookie | 26-05-10 | 19:33

onvoorstelbaar wat die PvdA'erts er daar op Joop uitkramen, die gasten zijn echt ziek in hun hoofd, en/of als de dood dat er een regering aan de macht komt die een einde maakt aan hun paradijs. stelletje uitvreters. al dat gekanker op Wilders is alleen om de aandacht van hun eigen arrogante lamlendigheid af te leiden. en nog even voor de duidelijkheid: ik stem dit jaar weer gewoon op de partij waar ik sinds 1977 alle verkiezingen op heb gestemd...

tismaareenmening | 26-05-10 | 19:32

Hallo GS, zak dan zelf ook ff niet af tot het vingerwijs-niveau!
Dit is alsof de Televaag gaat koppen dat de Azijnbode moet gaan rectificeren.

fresh | 26-05-10 | 19:32

Tja en voor dat soort idioten betalen wij 52% belasting, ik haat linkse kwallen nog meert dan bontekraagjes en dit is waarom.


Bontekraagjes doen het gewoon in je face (je beroven of in elkaars slaan, of jke 12 jarige dochter de hoer laten spelen) maar linkse mensen hebben het verschrikkelijk achter de ellebogen,m ze doen aardig in je bek maar ondertussen liegen en manipuleren ze de hele teringzooi bij elkaar, Linkse mensen zijn nog walgelijker dan kakkerlakken en dit is er weer eens een mooi voorbeeld van

Haagse-Geertje | 26-05-10 | 19:32

Aaah shit! Op de Joop geklikt verdomme. *vanwege mirk en joop fobie scherm fanatiek poetsen doet*

Stroopdoos | 26-05-10 | 19:31

Joop? ehh ohh die site die pretendeert de GeenStijl van de Azijnbode te zijn. Tja!

Maen | 26-05-10 | 19:31

Damn, er wordt een boel geklaagd over GeenStijl, maar ik heb ondanks de waarschuwing hierboven wat comments gelezen daar op Joop en TERING wat een zure boze mannen/vrouwen-club is het daar zeg. Om de twee zinnen een Godwin, Riefenstahl-verwijzingen over Fitna, Hitler, "verplichte sterilisatie van gehandicapten" aanhalen, nog maar eens Hitler. Word er zowaar een beetje verdrietig van. En dan noemen ze de jongeren een "kwade" generatie. Het is hier een alleraardigst theekransje vergeleken met de Pravda-machine aan de dark side.

Snikkeldrift | 26-05-10 | 19:31

Joop is sowieso een heel foute naam. Van Zijl tot Braakhekke. Joop doet mij kotsen. Bah!

patat - generatie | 26-05-10 | 19:31

Is die links fascistische, sorry oud links website nog in de lucht? Zit zeker overheidsgeld in? VARA?

funkyd | 26-05-10 | 19:30

Ach, linkse wollensok Ernst Anepool zit er ook bovenop zie ik.

Jansen en Jansen | 26-05-10 | 19:29

Staat een typo in de poll trouwens, als jullie dat nog niet door hadden.

Pot Vol Koffie | 26-05-10 | 19:28

Bashen komt maar van 1 kant, die PvdA en SP schieten elkaar toch 6 maal daags in eigen voet.

opzenhollands | 26-05-10 | 19:27

RexMundi | 26-05-10 | 19:25
Lezen sukkel

RexMundi | 26-05-10 | 19:26

-edit dahaag newb -

Sinnednr1 | 26-05-10 | 19:25

Wat is nou het echte verhaal dan?

RexMundi | 26-05-10 | 19:25

Mooie falende actie van Joppiesaus.

Deheer Bennie Tapper | 26-05-10 | 19:24

Joop, fok jouw jonge!

Marcjah | 26-05-10 | 19:24

juist wel anders, namelijk niet betrokken met de invaliden.

two ball cane | 26-05-10 | 19:24

pak de modder

politiek corrupt | 26-05-10 | 19:23

de joop doet zo z'n best maar gaat keer op keer grandioos op z'n bek.

DeDart | 26-05-10 | 19:23

Het bashen is begonnen

Nacho_Vidal | 26-05-10 | 19:21

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken