Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Positie Jack de Vries ‘onhoudbaar’

jackenhetbuitenvrouwtje.pngHet ziet er niet rooskleurig uit voor Jack de Vries. De aanvankelijke oh la la-reacties en het besmuikt gegniffel, uitmondend in een Nationaal Homerisch Gelach, hebben inmiddels plaatsgemaakt voor een ernstiger noot. De buitenechtelijke escapades van De Vries hebben maanden geduurd; een periode waarin meneer in functie was. En juist dat ligt bij nader inzien niet lekker. Oud-minister BZK Bram Peper (PvdA): De Vries was chantabel en draagt kennis van staatsgeheimen. Hij is kwetsbaar geweest voor buitenlandse mogendheden en heeft in Nederland zijn gezag verloren. Onze inlichtingendiensten vinden dit niet fijn. Zij hebben De Vries als een veiligheidsrisico voor de staat beschouwd. Dit leidt onherroepelijk tot zijn aftreden. Ook pijnlijk: militaire vakbonden laten De Vries vallen als een baksteen. Maar het meest vernietigende commentaar van de dag staat in Elsevier (mirror). We quoten random: Tijdens de vele reizen naar het buitenland werd de krijgsmacht vertegenwoordigd door een liefdesstelletje en dat is een schande...De Vries is op het departement verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Na vermeende seksschandalen op marinefregatten begon Defensie een uitgebreide campagne om de militairen te wijzen op normen en waarden. Voor het bestrijden van seksuele intimidatie werden tientallen miljoenen euro’s uitgetrokken. In de kazernes hingen posters om soldaten en officieren ervan te overtuigen dat het uniform de verplichting inhoudt van hypercorrect gedrag. De staatssecretaris draagt voor dit beleid de verantwoordelijkheid... het pijnlijke van deze affaire zit ‘m in de klaarblijkelijke hoogmoed en de erosie van plichtsbesef. Niks privésituatie bladibla, het vertrouwen in De Vries is wel degelijk aan de orde. Het #betekentnietveelgoeds

Reaguursels

Inloggen

caudillo | 13-05-10 | 14:11

No tengo tiempo, pero esto puede ser una larga discusión que no puedo seguir en este momento. Rancune También no.
Salud

ecologiste | 13-05-10 | 18:35

"Dacht je echt dat zij ruim een jaar heeft gezegd: Jack, what ever makes you happy? Dit heeft niets met moraal te maken. Dit gaat over vijf andere dingen: 1) jezelf chanteerbaar maken"

Lieve Denkt Na,

Als zijn vrouw het er niet mee eens was betreft dat een kwestie in de privesfeer, voor het chanteerbaarheidsargument is echter alleen de vraag of in die situatie geheimhouding voor zijn vrouw door hem zo belangrijk werd geacht dat hij het boven het landsbelang zou stellen, waarvoor ik geen argumenten zie.

Tijdreiziger | 13-05-10 | 14:50

@ecologiste 10:30
Dat die De Vries met regeltjes en morele vingertjes zwaaide, komt omdat dat bij zijn baantje hoort. Ik vermoed dat hij dat in de toekomst minder zal doen.
-
Dat die gelovigen zoveel slechter zijn dan libertijnen die hetzelfde doen maar zonder te beweren dat het EIGENLIJK niet mag, wil er bij mij niet in. U bevestigt mijn veronderstelling dat U het leuk vindt als CDA-ers op hun bek gaan, ongeacht hoe. Dat is een legitiem standpunt uiteraard. Maar Jack de Vries gewetenloos? Een van de verachtelijkste mensen van onze samenleving? Kom nou, over overdrijving gesproken.
Wat mij stoort is dat hier op GS allerlei mensen beginnen te moraalridderen, want van DIE had ik DAT niet verwacht. CDA-bashen uiteraaard wel.
-
Ik vind het sympathiek dat U passie en zo wilt toejuichen. Is inderdaad te weinig van in dit land. En de refo's ontdekken het nu ook: "Love is exception-making."
-
Tegen de linkse netwerken heb ik veel meer bezwaar, dus dat die ouwe gelovigen ook nog wat netwerk over hebben, juich ik toe. Daarin verschillen we dus heel zwaar van mening. En puriteins gezeur, daar lees ik altijd maar overheen.
-
Dat U mij met generalissimo aanspreekt is leuk, maar ik ben NIET Francisco Franco y Bahamonde. (In het Spaans trouwens generalísimo.) Een caudillo kan ook de aanvoerder van een stelletje 19e-eeuwse Argentijnse cowboys zijn. De aanspreektitel comandante vind ik wel verdomd onprettig; dat is de eretitel van Che Guevara.
Ik had als nick ook "rechtse lul" of zoiets kunnen nemen, maar ik vond caudillo leuker.
-
Sans Rancune,

caudillo | 13-05-10 | 14:11

Lieve tijdreiziger. Wat dacht je van onkunde of kennis van de nieuwe gekomen realiteiten bij zijn vrouw? Dacht je echt dat zij ruim een jaar heeft gezegd: Jack, what ever makes you happy? Dit heeft niets met moraal te maken. Dit gaat over vijf andere dingen: 1) jezelf chanteerbaar maken en 2) rechts praten en links doen, 3) het vermogen om te liegen en te bedriegen als of het gedrukt staat, 4) meerdere velden bespelen (kan niemand) en 5) niet in staat zijn om te kiezen. Sex/emotie staat hier buiten. Sex/emotie is een prive aangelegenheid. En ja, ik ben een fan van Jack de Vries. Ook al vond ik zijn standpunten verschrikkelijk. Jack is een 'sporenman' (geen rotondes in zijn denken: sporen, rechte lijnen, eens gekozen standpunten in blijven geloven en verdedigen. Er zijn twee dingen die ik 'naar' aan hem vind: 1) Niet open zijn voor argumenten. Maar ja, past bij zijn vak (standpunten verkopen). Een grote denker is Jack niet en zal die ook nooit worden. Toch denk ik dat iedereen jaloers is op Jack zijn communicatieve vaardigheden. 2) Het feit dat Jack een belangrijk onderdeel is geweest in het hele CDA = USA verhaal. Jack is te gevoelig voor schone schijn. Jack wil te graag geloven in het goede van het Westen. Kortom: Jack zien we wel terug. Of als verkoper bij LHM (was die al). Of als PR master bij bedrijven in crisis. Jack komt wel goed, heeft hij te veel communicatieve talenten voor. Zijn kinderen komen ook wel goed. Goede vader en goede moeder zijn mooie basis. Zijn vriendin en zijn vrouw betalen de rekening. En het CDA.

Denkt Na | 13-05-10 | 14:04

Iemand is slechts chanteerbaar als hij zich zal laten chanteren, in dit geval als hij zou hebben gekozen voor het geheim houden van de relatie boven het landsbelang. Bekrompen moraalridders zijn in zo'n geval dus chanteerbaar, waarmee de onwenselijkheid van deze mentaliteit nog maar eens onderstreept is. Gezien het feit dat eea al enige tijd bij een redelijke groep personen bekend was denk ik niet dat de relatie zo geheim was dat hij die boven het landsbelang gesteld zou hebben, de chanteerbaarheidsmoraalridders zullen dus echt met betere argumenten moeten komen.

Tijdreiziger | 13-05-10 | 13:43

Mighty Mouse is niet meer zo mighty.

misant(i)ropie | 13-05-10 | 12:34

Naaste collega minister Van Middelkoop (Defensie) vindt dat er „onvoldoende redenen zijn om niet door te gaan” voor De Vries. „We moeten het niet groter maken dan het is.”

Twee opties: a) Middelkoop is echt een ei (vindt overgrote deel van de krijgsmacht: een dienstweigeraar Minister van Defensie die jongens van 17-21 jaar door bermbommen gebieden laten rijden) of b) Jack was echt chantabel, er is meer aan de hand en het moet om de onderliggende redenen gedownplayed worden (vindt het resterende deel van de krijgsmacht).

De populairiteit van Jack was groot door de onpopulariteit van Middelkoop.

En Jack zijn appetite voor oorlogen en vliegtuigen uit en vliegreizen naar de USA krijgt in het kader van dit alles een wat persoonlijk smaakje/geurtje.

Is Jack een leuke gozer? 100% zeker weten. Is Middelkoop een ei? 100% zeker weten. Wat een leiders hebben we. Wat zegt dat over ons? Wanneer gaat de pers eens schrijven hoe er binnen het leger over Middelkoop wordt gedacht?

Op naar Leger 2.0. Maar nu alleen met oog op Nederlandse belangen. Eigen beleid. De USA maakt en vecht haar eigen oorlogen maar.

Onze leiders zijn volgers (zoals Middelkoop) of avonturiers (zoals Jack). Echt leiderschap (van een complex iets een geheel in de juiste richting maken) is schaars.

Ik hoop dat dit alles er toe leidt dat het CDA bij de USA uit bed stapt. Zou een mega verdienste zijn van Jack en Melissa. Op naar relaties met China, met Rusland, met Afrika. Gezonde relaties. En tuurlijk: Ook op naar een gezonde relatie met de USA.

Denkt Na | 13-05-10 | 12:07

wat een onzin allemaal, laat die man lekker wippen met die blonde. gewoon stoppen met die huichelpolitiek Jack en rustig gaan genieten van je meissie!

PedroXX | 13-05-10 | 11:59

Lekker belangrijk.

Ivoren Toren | 13-05-10 | 11:48

Jack de Vries, exit.

lanex | 13-05-10 | 11:21

Adjudant Melissa Goede dus. Next!

Derzug | 13-05-10 | 11:19

PvdA'er laat zich pijpen in fietsenhok
VVD'er pijpt in fietsenhok
PvdA'er gaat graag naar buitenlandse minderjarige hoeren en wil nu weer no1 worden in 020
Oud CDA'er ontdook de billenknijp affaire
Huidig CDA'er neukt zijn Adjudant
Oud PvdA'er drinkt zich lazerus in vliegtuig en graait stewardessen onder de rok
Oud, ach laat maar, je wordt zo moedeloos van politici, het lijken net mensen.

GeleBeer | 13-05-10 | 11:10

mellisa do you wanna see my little tank

uniden | 13-05-10 | 10:56

m.a.w. wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet.

ecologiste | 13-05-10 | 10:44

caudillo | 13-05-10 | 03:07

We zijn het op meerdere punten toch eens. Ik hou van verliefde mensen en hou van passie, iets wat in NL schaars is helaas. Waar ik niet van hou is van onzichtbare netwerken die alles in het werk stellen om de macht te hebben en te houden en het CDA is hierin kampioen. Dat De Vries nu onderuit gaat vind ik geweldig. Hij is één van de toppers van het CDA en wijst met zijn morele vingertje naar ondergeschikten terwijl hij zelf vele malen de regels die hij zelf mede heeft opgesteld aan zijn laars lapt. Mensen met dubele standaards zijn gewetenloos en passieloos het zijn dode medemensen die de passierijken onder de knoet willen houden. Het is deze mentaliteit die diep in de gereformeerderde en katholieke kerk verankerd zit die de wereld kapot maakt. Blank man spreekt met dubbele tong. Ik heb gezegd generalissimo. Daarom begrijp ik niet dat u niet het één met het andere wilt of kunt verbinden. De dubbele moraal maakt dat ik applaudisseer dat Jack aan de schandpaal genageld wordt. Wanneer hij een andere moraal er openlijk op na zou houden had ik het stuk niet eens gelezen want hoe meer er met passie wederzijds geneuqt wordt hoe mooier ik het vind.

ecologiste | 13-05-10 | 10:30

Naaste collega minister Van Middelkoop (Defensie) vindt dat er „onvoldoende redenen zijn om niet door te gaan” voor De Vries. „We moeten het niet groter maken dan het is.”

Denkt Na | 13-05-10 | 10:28

Prin Bernhard lacht zich het schompes hierboven. Alhoewel, volgens mij is hij ook een beetjes jaloers...

derijdenderechter | 13-05-10 | 10:26

oh ja.. we zijn zo heilig en gristelijk... dat hij lid mag blijven van het CDA verbaast mij.. wat een hypocriete club!

Vindoe | 13-05-10 | 08:52

Een beetje spindoctor past hier wel een mouw aan. Iets met vernieuwingsdrift ofzo...

Kinky uniform draagt die Melissa, komt zeker van pas in de kazerne. Zou ze ook sigaren roken?

Lorem Ipsum | 13-05-10 | 08:34

Hep van een collega wachtmeester van de MID geheurd dat deze nymphomane
1e klas van de Huzaren van Bordeel voorheen adjudant geweest is van van Middelkoop ?
Die weigerde echter dienst.
-
BTW zou Ab Klink een verpleegster hebben als adjudant ?

wachtmeester de bruy | 13-05-10 | 07:55

Jack de Wipper...

QZNYWRLD | 13-05-10 | 03:28

@ecologiste 20:42
Het lijkt mij waarschijnlijk dat wij over ALLES van mening verschillen. Mijn weerzin tegen Uw nick is net zo groot als de Uwe tegen het mijne. Zuid-Amerikaanse dictaturen heb ik overigens altijd heel interessant gevonden.
Ik denk dat U links bent. Maar ik zal niet nastreven dat U in zee wordt gegooid. En Jack de Vries vast en zeker ook niet.
-
Overigens kan men tegen De Vries zijn om zijn politiek, zijn standpunten, of zijn beleid.
Maar tegen hem zijn omdat hij een affaire heeft, vind ik belachelijk.
En dat geldt ook voor Franco (die dat nooit had, hij was een kwezel), Pappadopoulos, Pinochet, Perón, Stroessner e tutti quanti.
-
Ernstige, zeer ernstige bezwaren tegen deze dictatores zijn voorzeker niet ongerechtvaardigd. Wegens mensenrechtenschendingen, kneveling, moord, corruptie, en wat al niet.
Maar wegens sex? Kom nou!
-
En hypocrisie? Hypocrisie is universeel; zonder hypocrisie zou de beschaving ten onder gaan.
En ik heb een zwak voor verliefde mensen. (Dat heeft met dictaturen niks te maken.) Daarom wind ik mij op over de gratuite verontwaardiging hier.
-
Eén vraagje: Zou U De Vries niet verwerpelijk hebben gevonden als-ie GEEN affaire had?????
Welterusten!

caudillo | 13-05-10 | 03:07

haha geweldig zeg, die chick die ken ik. vroeger zag ze er wel wat lekkerder uit moet ik zeggen, begint al een aardige milf te worden...

robin1982 | 13-05-10 | 01:31

Typisch gristenen, achterbaks gedrag! En je gedrag dan ook nog een nuanceren door te zeggen dat het puur om 'een relatie op de werkvloer' ging, typisch gristenen!

Larry King | 13-05-10 | 00:52

De "C" in de CDA is niet meer wat het geweest is.

funkyd | 13-05-10 | 00:20

'Jack de Vies' blijkt druiper te hebben'

Stellingios | 13-05-10 | 00:14Doet me deugd om te lezen dat Boss weer eens de zeis hanteert.


/\/\addog | 13-05-10 | 00:06

Jack The Ripper ...

Crazy Horse | 12-05-10 | 23:08

Regel 1 bij buiten de deur neuken is je bek houden. Had praatgrage Jack zijn bek gehouden was er niets aan de hand geweest.

Speciaal voor Sjek:
www.youtube.com/watch?v=t49c0cj2fHM

Bo Dreksma | 12-05-10 | 22:56

Nieuwe film over het leven van Jack: tinyurl.com/2ws5jfb (NSFW)

Déze nickname dan... | 12-05-10 | 22:28

voor mij mag hij haar de hele dag vol plompen
het interesseert mij geen reedt

harob | 12-05-10 | 22:19

Zyprexa20mg | 12-05-10 | 21:54
Ik een heel eind heen, maar ben dan ook al 58.

cugel | 12-05-10 | 22:16

Dag 2 is de belofte van elke dag een Jack de Vries topic waargemaakt. Ik hoop dat GS het redt tot aan de verkiezingen.

lauwebal | 12-05-10 | 22:06

Wat een gezeur. Die man heeft het al moeilijk genoeg met z'n vrouw. Hoeft niet de rest van Nederland ook nog eens over hem heen te vallen.

cugel | 12-05-10 | 21:56

Zijn er nu werkelijk nog mensen die van mening zijn dat mannen trouw zijn?

Zyprexa20mg | 12-05-10 | 21:54

Vrije media (inclusief de user driven ones zoals GeenStijl) vormen de andere helft van de parlementaire (as in: representatieve) democratie. Zonder vrije media ontspoort alles. Zonder parlement ook? Moeilijke vraag.

Denkt Na | 12-05-10 | 21:52

Laat Peper nu maar z'n mond houden. Hij heeft tijdens zijn burgemeesterschap in Rotterdam ook diverse malen een scheve schaats gereden en met minimaal één (beleids)medewerker het bed gedeeld. Voor de rest heeft hij zijn machtspositie vele malen misbruikt door personeel om onduidelijke redenen weg te manouvreren resp. te ontslaan.
En dan hebben we het nog niet eens ver zijn financiele malversaties en financiele debacles (Hart voor de Stad, Fenomena, etc.) waar de Rotterdamse burger jaren voor krom heeft moeten liggen.

knight03 | 12-05-10 | 21:41

Waarom duikt iedereen toch zo op Jack? Zou het komen omdat ie een paar jaar geleden met een smerige campagne de waarden-en-normen-farce aan de macht heeft helpen komen? Ik ben de streken in ieder geval niet vergeten. Het leken de republikeinen wel, talking about CDA tijdens de vorige verkiezingen.

Roer | 12-05-10 | 21:20

Hoe weet zakkenvuller-buiten-dienst Peper nou wat onze geheime dienst van Jack de Vries vindt? Dat lijkt me nog een stuk ernstiger dan het overspel zelf: linkse ambteloze rat met een abonnement op staatsgeheimen.

Guido | 12-05-10 | 21:17

De man die met rattengedrag de vorige verkiezingen CDA/Balkenende in het zadel kreeg, verneukt het nu met zijn rattengedrag.

Roer | 12-05-10 | 21:11

caudillo | 12-05-10 | 20:42

Wat mij betreft is die Jack één van de meest verwerpelijke personen in NL omdat hij anderen de maatstaven oplegt die hij zelf niet nakomt en dat terwijl hij één va de allermachtigste personen van de grootste politieke partij van NL is. Met dit soort opmerkingen degradeert u uzelf tot een dictator uit één of ander Zd-Amerikaans land.
Wanneer het ging om een doorsnee NL-er die buiten de deur neuqt dan had ik er niet veel op tegen gehad behalve dan dat hij wel hypocriet is natuurlijk. Waarom windt u zich toch zo op commandante? Dictatoren hebben in Europa al genoeg schade aangericht zoals in Spanje, Portugal, Griekenland en Italië juist de PIGS landen waar we nu weer geld aan moeten garanderen. U had beter een opbouwend beroep kunnen kiezen en uw geweren kunnen ombouwen tot ploegscharen. Dan had u van mij met een gewillige boerendochter in de hooiberg mogen stoeien. Maar met zo'n nickname kunt u beter uw mond houden in gevalletjes als en nu ga ik even van het extreme uit omdat u mij daartoe anazet, deze van Jack de JSFpatser en Melissa de CIAhoer.

ecologiste | 12-05-10 | 20:56

De VVD maakt ondertussen wel grappig misbruik van de situatie rond Jack de Vries: i40.tinypic.com/imiglk.jpg

Jerry Nick | 12-05-10 | 20:50

Wat een gezeik. Wel de deurmat spelen voor JP maar geen beloning. Iemand heeft geluld.

Fruitvliegje | 12-05-10 | 20:46

Hoe meer puriteins gezeik ik hierover lees, hoe meer sympathie ik voor die vent heb.
Wat een ontzettend gelul, zeg. En dat alleen omdat hij van een niet-linkse partij is? Veel van de mensen die vinden dat-ie ONMIDDELLIJK af moet treden, waren toch fanatiek al tegen hem, tegen zijn partij, tegen zijn beleid, &c. Gewoon heel erg anti-CDA.
En nou heeft die refo ook nog een lekkerder wijf gehad dan de meesten van de atheistische fappers hier ooit hebben durven aanspreken, en nou wordt er huilerig en hysterisch geschreeuwd dat-ie weg moet. Oei, oei, oei, wat een viezerik, zeg! Chantabel! Veiligheidsrisico! Slecht voorbeeld! Wat een schoft!
Zielig hoor.
En dan dat gescheld op die Teef/Hoer/Snol/Golddigger/Mata Hari door al die mensen die haar helemaal niet kennen. Misschien is ze reuze lief, misschien is ze de stuitendste stoot van de NAVO, weet ik veel, maar dit botte gescheld is in ieder geval beneden peil.
Wat is het allerergste dat een verliefd stel kan overkomen? Nou, dit!!!
--
Kan dit topic nou niet verdwijnen, beste redactie?
We weten het wel.
't Blijft natuurlijk sneu voor Harriët. Maar ja, zo gaat dat in het leven.
Jack en Melissa wens ik sterkte.

caudillo | 12-05-10 | 20:42

Het is niet de schuld van Jack, maar een schittterend vooropgezet plan van de Luchtmacht. Dit om de politiek warm te maken voor de JSF. Wat een lobby.
Maar de truck zal nu wel averechts werken, de grappen en grollen binnen Defensie zijn niet van de lucht. Een paar voorbeelden zoals ze vandaag voorbij kwamen.
"Hoe kan een staaysecretaris van Defensie met zulke grote oren geen oor hebben voor de CAO wensen van zijn personeel." Ook een nieuw spreekword/gezegde kwam voorbij," De oren van een potje kunnen nog zo groot zijn. er past altijd wel een deksel op." En dan de laatste, de MIVD is er van overtuigd dat Jack een Aliën is en wel een Ferengi en dat Melissa een zwarte band heeft in oor-lob massage."

Snippeschieter | 12-05-10 | 20:34

@ecologiste | 12-05-10 | 16:38
Beetje laat, maarja. Doe afentoe nog wat anders.
Heb je ook verder gelezen in de comments?
Kees-Jan Kindt schreef op 21-12-2008 09:48:
"Afgezien dat wij door Lockheed straks maximaal uitgemolken worden heb ik toch ook bewondering voor het feit dat zij hun produkt zo goed weten te verkopen. De Zweden mogen dan goed zijn aan de tekentafel - het gaat erom dat je de beslissers 'om' krijgt, hoe dan ook. Hoe ze dat hebben gedaan is een raadsel, maar ze hebben het gedaan.
In 2010 zullen we horen voor hoeveel we met deze keuze het schip in gaan. Wie weet horen we dan weer tien jaar later ook nog wel een keer met welke trucs Lockheed dit kunstje geflikt heeft. Want een raadsel blijft het."
Lockheed??

Jadaag | 12-05-10 | 20:11

Wat is die gast lelijk!

FEDDÛH | 12-05-10 | 20:06

j00psta | 12-05-10 | 19:38
Wie heb jij gepijpt dat je na 32 reaguursels al zo'n grote muil op mag zetten?

Canis Spurcus | 12-05-10 | 20:01

Jack de wipper.

fleurtje | 12-05-10 | 20:00

@dosis | 12-05-10 | 15:52
Jij soms een aantal misdrijven op. Sinds wanneer is buiten de deur neuqen een misdrijf?

Parsons | 12-05-10 | 19:59

And than came topic number five about jackass. Wat een fantasie heeft die geenstijl redactie toch. Ik kan het niet afwachten totdat topic 6 klaar is.

Hölzenbein | 12-05-10 | 19:59

@De Aarsonaut | 12-05-10 | 19:43

Hear hear, en deel je blijdsdchap.

Spokoynoy Nochi | 12-05-10 | 19:57

Had ik maar zo'n adjudant, om lekker saampjes op dienstreis te gaan, wat heerlijk zouden we het hebben met elkaar; mijn flaporen wentelend tussen haar heerlijke b.., mijn neus diep in haar archiefmappen; ik zou 's avonds thuis komen met een blos op mijn wangetjes van geluk, en nadat ik mijn 2 kinderen had voorgelezen uit de kinderbijbel (het verhaal van David en Batsheba dit keer, volgende week het verhaal van Job) zou ik mijn vrouw een kusje geven, denkend aan wat voor een prachtkerel ik ben, net als mijn baas v. Middelkoop trouwens, die als erkend dienstweigeraar natuurlijk alles weet van hoe jongens van 17 naar de bermbommen te sturen...

Bisschop Gijsen | 12-05-10 | 19:48

Ok, mijn mening dan: Nederland is een kutland vol moralistische zevermongolen en De Vries had gewoon een goeie tijd. Mijn zegen heeft ie en laat iedereen die zijn oordeel klaar heeft lekker verrekken. Wat een pathetisch tyfusland zeg, blij dat ik weg ben.

De Aarsonaut | 12-05-10 | 19:43

wie is toch die man die zondags het vlees snijd?... thats jack

poetsnoet | 12-05-10 | 19:40

@Canis Spurcus
Ga 's werken doen!

j00psta | 12-05-10 | 19:38

straal-jager-piloot ....

hauwz | 12-05-10 | 19:34

Dat je zin hebt om een liedje over zo'n figuur te schrijven.

Headbanger | 12-05-10 | 19:33

verdient dan

o)+ | 12-05-10 | 19:31

Iemand die 3 uitvindingen van de Mens die ik het liefst gisteren van deze planeet af zou willen Enschedeën in zich verenigt ( de politiek, het leger en de godsdienstwaanzin), verdiend elke dag een bash, ongeacht zijn vreemdfieterij.

Morgen weer?

o)+ | 12-05-10 | 19:31

Jack, de rep!

De demissionaire, militaire
Staatssecretaris
Verleidt die meid
En doet haar
Demissionaris
Harriet vraagt nou
wat waar is
verdeelt wat van jou
En van haar is

Hit the road Jack
And don't you come back
Tandenborstel onderbroeken
In je koffer: check!

Zeg lachende gek, de Vries komma Jack
Waar is nu je smile
Van oor tot oor
Jij madface
Werd je dan zo geil
Van die interne
Allerijl
Zoekt hij zijn heil
In de kazerne

Hit the road Jack
And don't you come back
Tandenborstel onderbroeken
In je koffer: check!

Yo! Break it down! (lol)

Jack, the gristenspinning doctor,
Bitchhopper, the twister, lying
Bullshit stopper.
In dienst van het CDA
Dus dan weet je
Familie op één
Hoeksteen
Slechts een kreetje

Hit the road Jack
And don't you come back
Tandenborstel onderbroeken
In je koffer: check!

Jack de Vries, incasseer nu je verlies
Die meid is een snol
wil alleen neuken
En pingping
Jij betaalt de tol
je vrouw is je moe
Maat is vol
Spin en rondtol
Zwaai zwaai en houdoe

Hit the road Jack
And don't you come back
Tandenborstel onderbroeken
In je koffer: check!

© 2010 canis spurcus

Canis Spurcus | 12-05-10 | 19:26

Wilders gaat/ging ook vreemd hoor, schijnt. Met Fleur wel te verstaan. Niemand die dat echt oppikt, maar nu het de koning der spindokters is die de PvdA knock out sloeg in de vorige campagne kunnen de media in Nederland de lol niet op

Golaio | 12-05-10 | 19:24

Zoooooooooo De Vries nu heb je niks meer, geen vrouw geen werk en aangzien Melissa van mannen met macht houd en jij nu helemaal niks meer bent ook geen Melissa meer voor jou.
Wie zou haar volgende slachtoffer zijn een man met macht, misschien Wilders onze nieuwe premier hahaha.

Serge30 | 12-05-10 | 19:22

Gaat deze ook wachtgeld genieten? en een sollicitatieplicht ontlopen,het zal wel,Nederland zal en moet naar de kloten.

fleurtje | 12-05-10 | 19:17

In onze grondwet hebben we een regel dat kerk en staat gescheiden dienen te blijven. De hypocriete CDA, Christelijke Democratische Appel, gezin huisje boompje en veel schapen, doet daar niet aan. Jack is eigenlijk een PvdA draaier, aan de ene kant lullen, en de andere kant genieten. Een regenten trekje die we bij meer kamerleden terug zien.
Jack heeft gefaalt, op dat fuctie niveau is er maar een oplossing, harikirie plegen of gewoon ontslag nemen ZONDER wachtgeld.

Dus Dag Jack, ga maar je geld verdienen met een normale baan, zondere onze belasting centen weg te neuken.

Me_nl | 12-05-10 | 19:10

Mevrouw de Vries, ik vind het oprecht vreselijk voor U.

Einde van de Domheid | 12-05-10 | 19:09

Buitenflikkeren die vent, totaal ongeloofwaardig. Wel een lekker wijf trouwens met zo'n geil luchtmachthoedje op...

Verdenk mezelf ervan een uniform-fetish te hebben....

Tollebol | 12-05-10 | 19:02

Las trouwens vandaag ook ín het Rotterdams Dagblad dat ie 'niet meer welkom is in zijn beveiligde ambtelijke woning' . Oftewel : hij is het huis uit getrapt. Hahahaaaa!

bello | 12-05-10 | 18:57

Ervanuitgaande dat het huwelijk toch al naar de donder was, ben ik nu wel benieuwd of het aan blijft tussen Jack en Melissa.

Eigenlijk hoop ik van wel, best romantisch toch.

Yeah73 | 12-05-10 | 18:56

hoe pijnlijk ..........

kamertweets.nl/CDA/jackdevries/?search...

Jack de Vries ( CDA) (follow)
Monday, 20 July 2009
Nodige reacties veronderstellen dat ik met mijn tent in Roemenie zit. Ik zit gewoon in Nederland. Harriet - partner -zit nog in Roemenie.

havanaaan de | 12-05-10 | 18:47

Depla heeft net een fietsenstalling laten bouwen in Heerlen.

gladstoned66 | 12-05-10 | 18:42

Maarre, als hij demissionair staatssecretaris áf is, dan laat Melissa Goede hem toch vallen? Want die zou alleen belust zijn op machtige mannen.

nance | 12-05-10 | 18:38

ach.... heeft de Luchtmacht ook eens een goeie lobby. Een JSF per keer...

Bollux | 12-05-10 | 18:36

Nogmaals: Jack The Man is er gloeiend bij. Op zich begrijpelijk dat ie effe losgaat op een zich- ophoogneuqend lekker chicky ( kennelijk thuis het één en ander tekortkomend ) , maar dan moet je er wel voor zorgen dat het niet uitkomt. Of scheiden van je vrouw en je integerheid intact houden. En je positie. Maar dat had Jack niet helemaal begrepen... : Fail! Kan niet anders concluderen. Ik denk dat ie de ontslagbrief begin volgende week op de mat hoort ploffen. En terecht.

bello | 12-05-10 | 18:35

DeBruineSter | 12-05-10 | 17:21
Ik heb wel enig idee hoe een screening bij defensie in z'n werk gaat.
De MIVD ontgaat meer relevante details dan hun civiele tegenhangers.

Ookmooi | 12-05-10 | 18:18

koerbagh ® | 12-05-10 | 17:02
Depla duwde ook nog een secretaresse.. (zie @16:51 )http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2007/11/seksrel_in_fietsenhok_krijgt_m.html & www.telegraaf.nl/binnenland/2592318/Al...
Depla van de PvdA ging in Nijmegen nog wel iets verder, hij had eerdere neukertjes (stagiaires) die hij paaide met gratis gemeentewoningen.. en deze weer afnam als hij uitgeneukt was. Dat ging echt ten koste van de gemeentekas en echte woningzoekende en is de echte affaire en misbruik van macht.
zie ook www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/04/...

seven | 12-05-10 | 17:57

Ik zou zeggen dat dit een normaal gedrag is voor een gezonde vent.

css.... | 12-05-10 | 17:54

Nou Jack, doedelidoki dan maar, sukkel

Boy Cot | 12-05-10 | 17:53

Mr. Bator | 12-05-10 | 17:42
Die heeft / had al een adjudant in Albayrak. Dat zij een hele andere agenda heeft ontgaat EHB echter.

seven | 12-05-10 | 17:50

@TabulaRasa | 12-05-10 | 17:07

Veel naar de hoeren gaan?

Biff Eagleburger | 12-05-10 | 17:47

Als macht erotiseert, dan is het toch vreemd dat golddigger Melissa niet op de grootste charmeur van het CDA gevallen is. Namelijk: Min. Prof. Dr. Gestapo Generaal Ernesto.

Mr. Bator | 12-05-10 | 17:42

Rozen verwelken
Schepen vergaan
Kan ik het helpen dat m'n oren zo staan.

schweinhaxe | 12-05-10 | 17:28

@Juul Tankuul | 12-05-10 | 17:19
In d'r kont, bedoel je?

Kraa! | 12-05-10 | 17:25

@synchronicity | 12-05-10 | 17:13 :
Wat ben jij dom. Enig idee hoe een screening eruit ziet alleen al als je gewoon een fucking cipier wil worden? Als jij dan bijvoorbeeld een junk-neefje hebt kun je die baan al vergeten OMDAT je dan al chantabel bent (stel neefje komt bij jou in de bak). Laat staan een staatssecretaris die over miljoenen/ miljarden kan beslissen mbt militaire goederen/ operaties etc.

DeBruineSter | 12-05-10 | 17:21

maar wat ik dus wil weten is of ze het ook in het demissionaris standje deden!

Juul Tankuul | 12-05-10 | 17:19

synchronicity | 12-05-10 | 17:13
Meestal is 'chantabel' een onzinterm, maar hier niet. Dat zijn vrouw hem er per direct uit heeft gegooid, geeft aan dat hij iets te verliezen had. Dat hij binnen Defensie een buitenechtelijke relatie met een ondergeschikte heeft, is daar not-done; de Vries is nota bene sponsor van de harde ethische regelgeving en campagne binnen Defensie. Het gaat hier - jammer genoeg - dus niet om een vent & een lekker wijf, maar om een complete functionele fail, want hij was wel dergelijk chantabel. En ongeloofwardig maar och, dat zijn wel meer politici.

mokum4all | 12-05-10 | 17:19

Ik voel een rapje aankomen.

Canis Spurcus | 12-05-10 | 17:16

nou en?

henkstubbe | 12-05-10 | 17:15

synchronicity | 12-05-10 | 17:13
Ik vond het ook al erg kwetsend, terwijl het hartstikke ongefundeerd is.

TabulaRasa | 12-05-10 | 17:15

Ik loop helemaal niet weg met Jack hoor, maar ik blijf het echt allemaal verschrikkelijk op de man gespeeld. Als je chantabel bent heb je dan wat fout gedaan? Nee! Dat heb je pas als je je daadwerkelijk hebt laten chanteren. Als er iemand hier kan aantonen dat hij bijv militaire info heeft doorgespeeld aan de taliban, dan wordt het dus een ander verhaal...

En kan iemand aantonen dat het gedrag ongewenst was bij zijn buitenvrouwtje? Doe nou een sniet iemand veroordelen op "de kans dat..."

Maar ach GS is een en al op de man spelen, dus wat verwacht ik eigenlijk hier? Jammer dat er zoveel hier erin trappen.

synchronicity | 12-05-10 | 17:13

Ik "onthulde" gisteren al de de CIA de CDA hiermee onder druk heeft gezet inzake onzinoorlog afghanistan ;-)

Brakke Obama | 12-05-10 | 17:08

"Voor het bestrijden van seksuele intimidatie werden tientallen miljoenen euro’s uitgetrokken."

Hoe maak je zoveel geld op ter bestrijding van seksuele intimidatie?

TabulaRasa | 12-05-10 | 17:07

Go Jack, eindelijk een politicus die betekening geeft aan het neuken voor het vaderland!

copal | 12-05-10 | 17:05

@Jan Passant mk2 | 12-05-10 | 16:41
Verschil: geen afhankelijkheidsrelatie tussen Depla en Van Veluw, en Van Veluw stapte op. Maar dat diverse PvdA-ers waaronder Peper een boterberg op hun hoofd hebben behoeft verder geen betoog. Het is geen reden voor Jack om dan ook maar te blijven zitten.

koerbagh ® | 12-05-10 | 17:02

Jack (VOC-mentaliteit) de Vries
Jack (start zoektocht naar hoeksteen) de Vries

Klaas Wilting | 12-05-10 | 16:59

@minimá-armezusvan.. | 12-05-10 | 16:51
idd

keikoud | 12-05-10 | 16:53

Een schande voor Defensie en de Nederlandse staat!

Off with his head!

BeertjeB | 12-05-10 | 16:52

Welke getrouwde vent heeft ooit zijn vrouw en kinderen verlaten voor een scharrel? Nee hoor, Jack dumpt Melissa (de hoer! volgens de publieke opinie), keert terug bij moeders en gaat over een jaar scheiden. Dan terug op het pluche in de provincie, nutsbedrijfcommissariaatje, stichtingje natuurbescherming.

minimá-armezusvan.. | 12-05-10 | 16:51

Wat zei Bram Peper eigenlijk ten tijde van de affaire met PvdAer Depla met oa raadslid en ook zijn stagiaire (en het gemeente appartement plus baan wat ze kwijtraakte toen Depla was uitgeneukt..)

seven | 12-05-10 | 16:51

@solidstate | 12-05-10 | 16:46

Je mept een imponerende effectbal Solidstate. Alleen... zo slim zijn ze nou ook weer niet hoor. Jack had het in z'n eentje ook wel verprutst, daar zijn geen 'geheime dienst' achtige complotten voor nodig.

keikoud | 12-05-10 | 16:51

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 16:01

Als je niet eens weet wat neo-liberaal is.......

*zich achter de oren krabben*

Mr_Robson | 12-05-10 | 16:47

Tis natuurlijk wel evolutie 101. (Sorry feministen..)

seven | 12-05-10 | 16:46

Jack hoeft van mij niet weg het is een prive zaak maar hij is wel verkeerd bezig geweest op zijn positie.

En toch is het erg opvallend dat dit nu juist vlak voor de verkiezingen
naar buiten komt.

Gezien de smerige achterbakse praktijken van de pvda uit verleden en heden om aan het pluche te blijven plakken is dit weer een nieuwe smerige incident die ze op hun conto kunnen zetten. Vooral de georkestreerde manier waarop peper deze uitspraken doet laat de de opzet wel zien.

Kunnen ze de PVV niet raken dan proberen ze de mogelijke
coallities onmogelijk te maken.

solidstate | 12-05-10 | 16:46

Foei. Alleen bij de PvdA beschouwt men het pijpen op de werkvloer door "gezagssdragers" als een privé aangelegenheid.

Jan Passant mk2 | 12-05-10 | 16:41

"De man is verslaafd aan de macht. Hij moet tegengehouden worden."
borderliner | 12-05-10 | 16:29

Ach, ongelukje zit in een klein hoekje.
www.youtube.com/watch?v=C_Kzk1bKwSA

24 Hours | 12-05-10 | 16:41

Je hoeft trouwens geen Bram Peper te heten om te ontdekken dat die man chantabel is. Dit werd 2,5 jaar terug al door Germen Roding geschreven over Jack:
"GermenRoding schreef op 19-12-2008 19:27
Het is bekend dat Jack de Vries om persoonlijke redenen perse de JSF wil hebben. Hopelijk doet de rijksrecherche hier snel onderzoek naar, dit deugt niet. Nieuwe straaljagers zijn so wie so zinloos; onbemande jagers zijn steeds meer de bom. Onze F-16's kunnen nog wel even mee. Als ik dit zo lees is de Saab Gripen inderdaad beter dan die Amerikaanse roestbak. Daar staat tegenover dat de dollar nu wel stevig gaat kelderen".
extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...

ecologiste | 12-05-10 | 16:38

Schiet me te binnen:
Waarom doet Jack niet gewoon de moderne variant: van dader tot slachtoffer? Ik bedoel: Tiger Woods bleek ineens geen vieze vreemdganger, maar een seksverslaafde te zijn, dus een ziek mensch, die genezen moest worden en die ons aller medeleven verdiende. (Michael Douglas is dat ook gelukt.)
Dus Jack: naar een kliniek, bijv. Smith&Jones, of AddictionsSolutions. Dan kan je meteen na de 'behandeling' een autobiografie schrijven die als een tierelier verkoopt. Melissa komp je vast wel in de kliniek opzoeken, voor een opstekertje.

Uw Profeet Daniel | 12-05-10 | 16:37

Beetje erg op de man spelen dit, GS.
Dat zijn positie onhoudbaar is lijkt me duidelijk.
Dat het leuk was om dit aan de kaak te stellen en Jack en adjudant eens even flink te bashen lijkt me ook duidelijk.
Maar op dit niveau topics blijven maken is wel heel erg televaag en sbs en getuigt van een kinderachtigheid waar menig kleuter nog een puntje aan kan zuigen.
Om toch maar in topic stijl af te sluiten.

Spokoynoy Nochi | 12-05-10 | 16:35

@seven | 12-05-10 | 16:32
Twitteren doet ie niet meer zoveel als anders.

Kraa! | 12-05-10 | 16:35


Tientallen Miljoenen? WTF?

Willianus Wortelus | 12-05-10 | 16:34

Jack wil het besluit dat hij zijn vrouw definitief verlaat voor Melissa over de verkiezingen tillen. CDA belangen gaan kennelijk voor dan laatste beetje respect tonen richting Harriet. Wake up Melissa staat nog immer in Jacks twitterlijst twitter.com/jackdevries van 25 (en vise versa). (en ook Harriet btw!) maar Harriet nog aan het lijntje houden tot na de verkiezingen.

´Relatie: met Jack!´ scoobey.hyves.nl/

`De CDA-bewindsman is sinds enkele weken weg bij zijn gezin en woont tijdelijk in een Haagse kazerne. Daar bezint hij zich op zijn privésituatie, zo liet hij dinsdag officieel weten.`

seven | 12-05-10 | 16:32

En schop Balkenende gelijk met Jack de deur uit, want die vent draait als een draaideur crimineel. De normen en waarden van het CDA worden bij het straatvuil gezet.
Balkenende heeft het CDA te grabbel gegooid alleen maar omdat hij nóg een keer op het pluche wil zitten. De man is verslaafd aan de macht. Hij moet tegengehouden worden.

borderliner | 12-05-10 | 16:29

Een vrouw en een kip.

winterpeen | 12-05-10 | 16:28

Ik zeg: Parlementaire Enquête! Eerste vraag aan de adjudant: Hield u uw hoofddeksel op tijdens het neuqen? Is het waar dat Jack vlak voor de ecaluatie riep met zijn vingers in de lucht "Zo waarlijk helpen mijn god allemachtig wat lekker"?

Terpetijnzeikert | 12-05-10 | 16:28

Jammer, hij kwam altijd zo oprecht over. Die blije glimlach. Die rooddoorschijnende oortjes. Ja, betrouwbaar en charmant.

Pierre Bezuhov | 12-05-10 | 16:26

Nog liever PVV (eerlijk en duidelijk) dan CDA (stelletje hypocrieten).
*doet niet aan stemmen*

Kraa! | 12-05-10 | 16:25


Haha, we hebben hier al een poule gemaakt:

[] A. Jack vliegt vandaag
[] B. Jack vliegt morgen
[] C. Jack vliegt overmorgen
[] D. Jack blijft lekker zitten

Ja, ik weet het, mogelijkheid B kun je eigenlijk direct wegstrepen, want morgen staat de dag natuurlijk in het teken van de heer, dus dan heeft Jack even andere zaken aan z'n hoofd........ maar toch, het zou kunnen.....

Ironisch Naakthuisje | 12-05-10 | 16:24

@seven | 12-05-10 | 16:12
Dan moeten de koppen van de Aivd en MI ook rollen. Aangezien zij deze situatie een jaar lang hebben laten bestaan en er geen stappen zijn ondernomen. Dan zijn ze onkundig. WIJ weten dat ze dat zijn, maar de politiek kan dat niet toegeven, zij hebben immers de functie van bangmaker. Als jan met de pet niet meer vertrouwt op de "geheime dienst" dan is het gepeupel straks niet meer bang, en gaan ze nog dingen willen en eisen. Stel je voor.

JanVergoor | 12-05-10 | 16:23

NIET stoppen met deze berichtgeving. Elk bericht dat het CDA weer wegzet als de hypocriete regentenclub die het is is welkom. Laat GS maar weer eens zien hoe ze in staat is de publieke opinie te bespelen, gelijk Jack dat zelf zo goed kan!

sarkaasticus | 12-05-10 | 16:23

Uw Profeet Daniel | 12-05-10 | 16:17
LOL! so true. En zoveel gristenen die hem willen vergeven.

mokum4all | 12-05-10 | 16:23

Beetje overdreven allemaal.

Kapitein-Ter-Zee | 12-05-10 | 16:22

Het punt is natuurlijk dat vele Jacks bij het CDA die dit soort dubbele moraal erop nahouden gewoon blijven zitten. Ik schat minimaal 50% is zoals Jack maar zullen altijd ontkennen totdat het niet meer mogelijk is. In dit geval vond ik het nog tamelijk tof van Jack. Verder hoop ik dat hij uiteindelijk wraak zal nemen door zich te ontpoppen als een ontmaskeraar van foute CDA-ers.
Maar zolang hij blijft zitten zal het CDA stemmen verliezen dus wat mij betreft Jack: blijf voorlopig op het pluche zitten en geniet ervan. Probeer je passie voor Melissa vast te houden en wellicht te evolueren tot een volledig mens die zelfs emotioneel een voldoende weet te halen en zelfs medegevoel kan hebben. Uiteindelijk Jack kun je je misschien nog ontwikkelen tot een volledig mensch als iemand die nee durft te zeggen tegen schandelijke praktijken bij defensie of elk ander ministerie en waarmee je je dus ongeschikt maakt voor CDA-lid of als ambtenaar. Dan geef ik je een hand en nodig je uit voor een goed glas wijn en ben je zelfs welkom samen met Melissa in huize ecologiste en kunnen we een gesprek beginnen over hoe we de wereld kunnen verbeteren. Passie heeft je gered van die schijnheilig moraalriddersmentaliteit van het CDA, passie is een speling van de natuur (die boven ons staat, of althans een kracht is die je als levend wezen niet moet ontkennen) en daar hoeft niemand zich voor te schamen.

ecologiste | 12-05-10 | 16:22

Denken jullie dat iedereen wil dat Jack weggaat?
Echt niet hoor.
Aan de overkant van de plas willen ze het in ieder geval niet.
Die zullen ook wel even gebeld hebben lijkt me.
Geen internationaal voetbal team wil een belangrijke speler verliezen.
Geef ze eens ongelijk.
CDA = USA
Historisch.
Komt door AR (Anti Revolutionaire) roots van het CDA.
Omdat de commies openlijk niet van God hielden, maar van Marx.
Huidige USA gerichtheid CDA is zo simpel te verklaren vanuit de AR roots.

Denkt Na | 12-05-10 | 16:21

seven | 12-05-10 | 16:07
Ach ja, als iemand weet wanneer je chantabel bent, is het wel Bram Peper (en E. Herfkens, en J. Pronk, en L De Waal.... de lijst met mensen met een geloofwaardigheidsprobleem van "een bepaalde partij" is te lang om op te noemen)

Mijnheer Pastoor | 12-05-10 | 16:19

Fleggel | 12-05-10 | 16:14
Ik heb het donkerbruine vermoeden dat als Jack als - pak m beet - witgoedverkoper gaat werken, Melissa niet meer geyl van m wordt.

Aktivist | 12-05-10 | 16:18

@JanVergoor | 12-05-10 | 16:07
Hoi Jack, de kamer zal het vertrouwen in je opzeggen wegens chantabiliteit. Niet wegens het naast de pot pissen.

rara | 12-05-10 | 16:17

Jack komt over 2 weken een uurtje op bezoek bij 'Moraalridders'. Balkenende is daar de avond voor verkiezingen ook altijd meer dan welkom.
Knevel: 'Wat is er in je leven veranderd, Jacob Gabe, sinds jouw probleem aan het licht kwam?'
De Vries: 'Nou (bevochtigd lippen), pas toen eigenlijk ben ik gaan zien hoe veel ik hou van mijn vrouw en kinderen, en hoe hecht ons gezin in elkaar steekt. Ook is mijn band met God de diepte in gegaan, zeg maar. Als je gezondigd hebt, een keertje, dan moet je de H. Schrift erbij pakken en in retraite gaan. En alleen met Hem spreken.'
Van den Brink: 'Maar, eh, meneer de Vries, U zegt: 'een keertje'. Het was toch 'een jaartje'?'
De Vries: 'Ja, kijk, voor God is 1 dag gelijk aan 1 jaar, en het omgekeerde geldt ook. Alles is relatief. En als je het goed bekijkt, dan ben ik eigenlijk maar 1 keertje echt klaargekomen in Melissa. De rest was altijd anaal.'
Knevel: 'Dus je treedt niet af?'
De Vries: 'Ik heb dat duizend keer door het hoofd laten gaan. Daar heb ik enorm onder geleden, eerlijk waar. Je gaat er bijna aan onderdoor. Met een strop. Maar dan herpak je jezelf, en zegt de Heere in het aangezicht: het landsbelang vereist dat ik volhoud!'.
Knevel: 'Dank voor deze inspirerende woorden, Jack. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.'

Uw Profeet Daniel | 12-05-10 | 16:17

Jack hoopt dat we hem even vergeten nu er een drama is in Libië.

mokum4all | 12-05-10 | 16:16

LOL @alt-pica

Je Verzint Het Niet | 12-05-10 | 16:15

Jack is geen militair, draagt geen uniform en mag in dit vrije NL gewoon net als elke andere boer gewoon dekken (mits wederzijdse instemming natuurlijk) wat hij wil. Niet zeiken boys! (de jaloerse reacties geven een beetje de indruk dat men ook graag eens misbruikt wil worden door een lekker lachend snolletje in uniform?)

Snelle Gerrit | 12-05-10 | 16:15

Jack De Vries kan altijd nog presentator worden van "Neuken Doe Je Zeau"

Je Verzint Het Niet | 12-05-10 | 16:14

@seven | 12-05-10 | 16:12
Het zou me niets verbazen. Wellicht niet van meet af aan zo bedacht, maar hé, hoeveel letters verschillen de namen Jack de Vries en Niccolo Machiavelli nou eigenlijk?

JanVergoor | 12-05-10 | 16:14

Jammer Jack,

Ik wil je het allerbeste toewensen met het zoeken van een nieuwe baan, als je echt van deze adjudante houdt dan weet je wat je te doen staat.

Je weet als geen ander dat een ondergeschikte naaien in de functie die jij bekleed een doodzonde is, kijk als je nou staatssecretaris van landbouw en visserij was geweest en het geen militair betrof waarmee je het bed hebt gedeeld was het een andere verhaal.

Maar de jongens en meiden die tekenen als beroepsmilitair en dus afstand doen van hun burgerrechten moeten een staatsecretaris hebben die aan de dezelfde soort plichten moet voldoen.

Je heb de verantwoordelijkheid over jonge mensen die hun leven geven in bijv. Afghanistan, voor hun moet je er nu staan en een grote Meau Coulpa zeggen en per direct aftreden.

Jaartje stil houden en dan wordt je vast ergens burgemeester (bijv. Den Helder).

Succes met je familie, en dat meen ik oprecht.

Fleggel | 12-05-10 | 16:14

Bram Peper heeft gelijk. Jack is chantabel, of is al gechanteerd geweest.
Oprotten met die CDA-huichelaar. Zijn stijve lul in de keel van een vrouw, hoort geen rol te spelen bij het nemen van beslissingen of het uitvoeren van beleid.

Fijnstoffer | 12-05-10 | 16:14

@JanVergoor | 12-05-10 | 16:09
Aub geen CDA-moraal. En blijkbaar wil Jack die ook niet (meer).

Kraa! | 12-05-10 | 16:13

Elsevier: "Premier Balkenende: Affaire Jack de Vries is privé"

Gel*l!
Reken maar dat deze affaire het afgelopen jaar van invloed is geweest op zijn functioneren. Kannie anders.

Hij heeft trouwens een hele leuke vrouw, snap niet dat hij er in is getrapt. Zal hij het eerste slachtoffer zijn?!

An70n | 12-05-10 | 16:13

JanVergoor | 12-05-10 | 16:07
Affaire is Uberpin van Jack het lek zelf?

seven | 12-05-10 | 16:12

Gaat goed met de afdeling geloofsovertuigingen
1. de katholieke kerk vs. pedofilie
2. de protestantse kerk vs. pedofilie
3. het CDA (bij pimeloos van Jack) vs. normen en waarden.....
Whats next

de crazzert | 12-05-10 | 16:12

En natuurlijk moet het vrouwtje het veld ruimen terwijl het mannetje mag blijven zitten. Mooie traditie bij Islam en Kgchristendom.
Als we sharia krijgen dan wordt vrouwtje gestenigd.

ikweetnogmeer | 12-05-10 | 16:11

CDA, tsja hypocriet zootje !

Cinq-Marquis | 12-05-10 | 16:09

Aan de verontwaardiging bij veel reaguurders hier is trouwens ook te zien dat erg graag de CDA moraal aanhangen. En dan te bedenken dat dit een paar dagen geleden nog een pvv bolwerk was. O zoete ironie.

JanVergoor | 12-05-10 | 16:09

Mmm ik vind dit normaal gesproken een privé issue maar als je een voorbeeldfunctie hebt bij het leger en hebt gepleit voor betere normen en waarden en geen sexuele intimitatie op de werkvloer is het ietwat onhandig om te neuqen met een ondergeschikte.

Dat van die vrouw en kinderen is privé en dus bijzaak. Het is dat neuqseksen met een ondergeschikte bh-draagster. Oh ja: jackie maakt een klassieke pr fout: Hij staat er als het goed gaat maar waar is die boy nu het misgaat?

Valentijn Schuinsmaa | 12-05-10 | 16:08

Waar blijven die pikante vakantiefoto's ? Het lijkt me uiterst belangrijk om te kunnen beoordelen of het het allemaal waard is geweest voor Jack

Vleeschmans | 12-05-10 | 16:07

Mijnheer Pastoor | 12-05-10 | 16:04
Volgens mij zakt Bram dagelijks met z'n ars over z'n gedeclareerde trekhaak..

seven | 12-05-10 | 16:07

Als ik Jack was... bleef ik zitten. En liet ik het op de kamer aankomen. Stuur me maar weg. Zeg het vertrouwen maar op vanwege het vreemdgaan. Zeg maar dat staatssecretarissen en ministers niet vreemd mogen gaan. Dat je het goede morele voorbeeld moet geven en je het gezin VOOROP moet stellen.
Dan heeft het CDA GLORIEUS gewonnen.

JanVergoor | 12-05-10 | 16:07

Beetje raar topic op dit moment, iets met 66 doden, vliegtuig, Nederland?

Tocqueville Esque | 12-05-10 | 16:06

www.minbzk.nl/contents/pages/126/gedra...

Het is gewoon een integriteitsbreuk die in zijn positie niets anders kan betekenen als "toedeliedokie, optiefen en nooit meer terugkomen".

Reutel | 12-05-10 | 16:06

Hoge bomen vangen veel wind... Dat een kwart van NL buiten de deur neuqt, doet er niet toe. Hij moet weg. Lachwekkend figuur.

Regelbaut | 12-05-10 | 16:05

Wat er bij mij maar niet ingaat: als mensen kennelijk vinden dat ze zo'n 'slecht huwelijk' hebben, waarom stappen ze er dan niet eerst in goed overleg (met de vaste partner dus) uit alvorens zich aan derden te vergrijpen? Waarom altijd dat zielige dubbelleven, dat quasi-veilig wedden op tig paarden? Mensen die aan de buitenkant gezinnetje spelen maar toch langdurig vreemdgaan, hebben een ethisch besef van een aardnoot en geven het woord 'opportunisme' een nieuwe betekenis: opportuniksme.

Krachtmeester | 12-05-10 | 16:05

We worden wel puriteinser in NL, Clinton (en JFK) deed het ook.. haalde we toen onze schouders over op.

seven | 12-05-10 | 16:05

Foei Sjek, foei!
Overigens wel frappant dat nu juist Bram Peper iemand met het vingertje wijst inzake "integriteitstwijfels".

Mijnheer Pastoor | 12-05-10 | 16:04

Jack off!

wil van reem-talma | 12-05-10 | 16:04

Wie geschoren wordt moet stilzitten. Even twee weken low profile en iedereen is weer gekalmeerd. Daarna even spindoktordenken en komen met een spijtverhaal. Dat je een nieuw kans verdient omdat je nu je de zonde echt een keer aan den lijve hebt ondervonden en hoe zielig je nu dan bent. Krokodilletranen op t.v en klaar. Kat in't bakkie, ik zweer het u!

Michael Vail | 12-05-10 | 16:04

@mental K | 12-05-10 | 16:01

Spreek voor jezelf.

azijnseikerT | 12-05-10 | 16:03

F'Shizzle | 12-05-10 | 15:57
Laag volksvermaak? Niets mis mee, lijkt me.
Jack is een misselijke pauper en hij moet zo snel mogelijk weg uit Den Haag. Niet wegpromoveren, maar gewoon opstappen. Ga maar werken voor je geld, in plaats van werken van ons geld.

dosis | 12-05-10 | 16:02

Laat die vent toch met rust man. Zijn vrouw is leuk, dit wijf is leuk, hij heeft flaporen. Die kan zijn lol tochniet op man? let it go, give it a rest. De hele wereld neukt naast de deur.

mental K | 12-05-10 | 16:01

ik zal wel enorm achter lopen maar is het 'hek' om elsevier.nl weer weg?
(niet dat het ooit bestaan heeft met de falende javascript, maar toch)

globalgenius | 12-05-10 | 16:01

@Mr_Robson | 12-05-10 | 15:57
Wat is eigen neo-liberaal? Wat een onzin term...

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 16:01

@koerbagh ® | 12-05-10 | 15:46
Eens. Nu wel. Overigens een mooi woord! Chantabiliteit.
Houden we er in. Ik zou er wel zo'n ® achter plakken of een ©.
De rest van de kwalificaties lijken wel op de gemiddelde sollicitatie eisen voor de functie van adjudant. Niks mis mee.

ristretto | 12-05-10 | 16:01

Wat nou vreemd gaan!? Ze kenden elkaar toch al lang!? En hij zal toch ook vast en zeker een werkster hebben, terwijl z'n vrouw ook prima kan dweilen? Een beetje backup en extra hulp in het leven is gewoon hartstikke fijn... geen probleem hoor Jack!

Viezevoozert | 12-05-10 | 16:01

@JanVergoor | 12-05-10 | 15:54
Ik weet zeker dat hij het koste wat kost verborgen wou houden. Het is hem alleen niet gelukt.

Kraa! | 12-05-10 | 16:00

@JanVergoor | 12-05-10 | 15:54
Hij is niet vertrokken, zijn aanstaande ex-vrouw heeft hem het huis uit gebonjourd. In zijn positie is/was hij wel degelijk chantabel. Niet dat dat nou het hoofdargument is waarom hij weg moet. Het druist gewoon in tegen de persoonlijke én (veel belangrijker) de ministeriële integriteit. Je neukt geen ondergeschikten. Wil je dat wel doen dan neemt 1 van tweeën ontslag. Maar ja, was dat gebeurt dan had golddigger en dwars-door-het-glazen-plafond-neukster Melissa natuurlijk geen interesse meer in Jack.

koerbagh ® | 12-05-10 | 16:00

Zoek eens uit of die straaljagerpiloot op extra risky missies in Afgh. werd gestuurd door Jack cq Melissa..(de ex man van Melissa hoewel ex.. op papier nog immer gehuwd, ze gaat vlgns televaag interview met vriend van voor vette alimentatie.. echte golddiggers gaan over lijken..)

seven | 12-05-10 | 16:00

Godverdegodver..... Hoe vaak is er vandaag buitenechtelijk geneuqt door mensen met andere mensen die het er volkomen mee eens waren? En dan Peper die iemand anders de maat neemt over chantabel zijn wegens iets dat niet mag? Waar is sprake van sexuele intimidatie door iemand in uniform? Sinds wanneer ben je chantabel als iets open en bloot op tafel ligt (no pun intended)?

@ Kale Meester | 12-05-10 | 15:42
Dat is idd af te doen als een privé-kwestie, behalve voor die Hollanders met dat opgeheven vingertje.

Mongoose | 12-05-10 | 15:58

@Uw Profeet Daniel | 12-05-10 | 15:53 De relatie van David en Batsheba heeft wel Salomo opgeleverd. Zal bij Jack en Melissa wel geen sprake van zijn.

lijn5 | 12-05-10 | 15:58

Dat kan allemaal wel zo zijn, maar dat legitimeerd nog steeds niet artikelen als het vorige over JdV en de vrouw in kwestie. Dat is gewoon laag volksvermaak.

F'Shizzle | 12-05-10 | 15:57

Gezellig! | 12-05-10 | 15:47
De streken van Frits Wester zelf? Die steekt geregeld zijn kale glimmende dildohoofd in de aarsch van verschillende cda-prominenten. Dat wist u niet?

Strotgrondel | 12-05-10 | 15:57

Flirten op het werk bevordert de productiviteit, ooit eens gelezen. Als flirten overgaat in neuken is dat echter het tegenovergestelde..

Norm | 12-05-10 | 15:57

@koerbagh ® | 12-05-10 | 15:46
Staats-secretaris. Ook leuk heur, maar net even iets minder.

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:57

Von Pruissen, je weet dat het bashen van De Vries betekent dat je gedroomde republikeinse neoliberale kabinet weldra niet meer mogelijk is?

Mr_Robson | 12-05-10 | 15:57

@Canis Spurcus | 12-05-10 | 15:50
Amtenaren van tussen de € 2000 - € 3000 per dag hebben dat bedacht. Posters: € 250.000 (ook genaaid) en uurtje factuurtje: tig miljoen. De schop-voor-je-sodemieter methode mag ook al niet meer van die peperdure Adje InterimmerTs.

Sliptong | 12-05-10 | 15:56

fender05 | 12-05-10 | 15:46

Ik houd zeker mijn reactie voor jou.
Natuurlijk mag je je mening hebben.

Verder kusje en we vergeten het gewoon.

svdb | 12-05-10 | 15:56

Ongewenst gedrag ten aanzien van vrouwen blijft een continu punt van aandacht. Uit het onderzoek blijkt dat met name jonge vrouwen, voor wat betreft ongewenst seksueel gedrag een kwetsbare groep vormen. Aangezien vrouwen in dergelijke situaties in eerste instantie naar hun leidinggevenden stappen is het van belang dat leidinggevenden over inlevingsvermogen beschikken, hun verantwoordelijkheid durven nemen en daarvoor de noodzakelijke ruimte krijgen.

Uit: www.arboportaal.nl/agressie-intimidati...

lupo | 12-05-10 | 15:56

@ Reutel | 12-05-10 | 15:51
Het is nu al naar buitengekomen dus hij is niet meer zo chantabel meer.

Raar dat peper van de homohaat club de pvda "toevallig" net voor de verkiezingen met zijn gehuil komt.

solidstate | 12-05-10 | 15:55

Is Jack nu dubbeldemissionair?

Kraa! | 12-05-10 | 15:54

Niet chantabel?
Wat was zijn vorige functie?
JdV weet meer van NL dan JP.
JP was druk met performen/onderhandelen.
Jack deed ondertussen de informatie en het beleid wel.
JdV is een real asset qua kennis daardoor.
Had die zuiniger op moeten zijn.
Staat los van of iemand wel of niet een vriendin heeft.
Vriendin hebben ok.
Maar dan openlijk vanaf het begin.
Tegen de vrouw en tegen het land.
Kan niet anders in die functie.
Het stinkt altijd onder de mantel der liefde.
Dat os altijd zo. Bedekken is brand door laten woeden.
En als ik Jack was zou ik niets veranderen.
Kom op. Gewoon doorgaan. Maak er wat van.

Denkt Na | 12-05-10 | 15:54

Jack en z'n CDA moeten gewoon niet zo miepen en de eer aan meneer zelf houden. Is dat nou zo moeilijk?

Achterdocht | 12-05-10 | 15:54

@koerbagh ® | 12-05-10 | 15:49
Neen. Je bent niet chantabel als je iets stiekums doet. Je bent pas chantabel als je dat stiekume koste wat het kost verborgen wil houden. Als Jacko dat had gewild, dan was ie echt niet thuis vertrokken.
btw. Dat dit het cda stemmen gaat kosten... klopt en dat interesseert me geen hol. Suffe boekhouders zonder visie.

JanVergoor | 12-05-10 | 15:54

Wat een onzin, is toch gewoon een prive-ding. Kom eens met met leuk schadelijk PVDA nieuws, zodat wij straks niet met die Ad Melkert clone zitten.

Rebellis | 12-05-10 | 15:15

Niet zeuren over het gezin "de hoeksteen van de samenleving" maar gewoon je vrouw steunen door dik en dun,ook als ze ernstig ziek wordt

bit.ly/iedereentelt

baatstra | 12-05-10 | 15:54

Morgen treedt 'ie af, en dan zul je zin dat ik toch gelijk had, in de GeenStijl poll.

H4x TBH. | 12-05-10 | 15:53

@vraagstaart -

+1.000
Zeer sterk, zeker omdat dat eigenlijk mijn terrein is. Ook die 'lustreisjes' maken het Koning David-effect sterker. Trouwens, in Davids huis kwam daarna eindeloos veel treurnis en depressie. Ik acht dit in Jacks geval ook heel waarschijnlijk. Een familie die door zoiets heengaat (de fa. leugens en bedrog), die wordt nooit meer de oude. Zoiets heet een 'levensleugen'.
Ik kan het ook niet mooier maken, mensen. Zo zijn wij, en de Bijbel is er niet voor niets, of je dat nu leuk vindt of niet.

Uw Profeet Daniel | 12-05-10 | 15:53

Ik had die Melissa ook wel willen doen maar in baas/werknemer verhouding kan dat gewoon niet. Dus, toedeledokie.

Masturwasbeer | 12-05-10 | 15:52

keikoud | 12-05-10 | 15:39
In het verkeer gaan jaarlijks meer NL mensen dood dan NL-ers door de luchtvaart. Maar omdat het ene meer verspreid plaatsvind en het andere meer in pieken is het nu erger dan een overleden fietser bv? (ps zie topic @11uur)

seven | 12-05-10 | 15:52

Parsons | 12-05-10 | 15:42
Zinloos? Ja. Vermoeiend? Niet van achter een toetsenbord.
Ik zie dit nog niet als natrappen, trouwens. De man is nog niet weg, de relatie is (voor zover mij bekend) nog niet voorbij, de premier blijft wapperen met de mantel der liefde.
Pas als er iemand toegeeft flink fout te zitten, hou ik op met trappen.
`
Zeg nou zelf. Als Emile Roemer morgen wordt gesnapt met zijn vingers in de partijkas, of Mark Rutte pleegt fraude, of Geert Wilders overvalt een oud vrouwtje (Rita Verdonk bij voorkeur), dan zouden we net zo hard trappen en zeiken. Als je bepaalde normen wil opleggen, moet je ze zelf ook uitdragen. Overspel en het CDA zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als het gaat om slecht normbesef.

dosis | 12-05-10 | 15:52

@solidstate | 12-05-10 | 15:50
Bij het CDA heb je ratten als De Vries en Verhagen, maar de PvdA heeft ze natuurlijk ook. Allemaal voorbedachte rade dit en de timing is geen toeval. Alleen jammer dat de zetels niet naar Cohen zullen gaan. Daar hadden de rode spindoctors niet op gerekend...

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:52

Dat Jack chantabel is, is natuurlijk onbestaanbaar in zijn functie. Zijn integriteit is zwaar geschonden. Hij zou meteen moeten aftreden. Misschien nog wel erger is de reactie van Balkenende, die hem de hand boven het hoofd houdt of er niets aan de hand is... *mompelt iets over normen en waarden*.

Reutel | 12-05-10 | 15:51

dosis | 12-05-10 | 15:47
Die mogelijkheid had ik ook al overwogen. Jack zit stiekem met 10 accountjes de boel te downplayen hier op GeenStijl.

Kale Meester | 12-05-10 | 15:51

@Spittertje | 12-05-10 | 15:49

Zie koerbagh ® | 12-05-10 | 15:29

vraagstaart | 12-05-10 | 15:50

"Voor het bestrijden van seksuele intimidatie werden tientallen miljoenen euro’s uitgetrokken."

Hoe fucking veel? Aan wat? Wat kost: 'als je dat nog 1 keer flikt dan kielhalen we je, jij ranzige tweebakvreter!

Canis Spurcus | 12-05-10 | 15:50

Chantabel, vandaar dat hij zo nodig kost wat kost die hakbarren als imam bij defensie wilde hebben. Wie het weet mag het zeggen?
Wel een beetje vreemd dat dit vlak voor de verkiezingen uitkomt.

solidstate | 12-05-10 | 15:50

@JanVergoor | 12-05-10 | 15:47
Hij is het een jaar lang wel geweest. En hij heeft het zelf niet naar buiten gebracht, maar zijn aanstaande ex-vrouw.

koerbagh ® | 12-05-10 | 15:49

Wat een gezeik, ook van GS trouwens. Waarom opeens deze hetze tegen een vent die naast de pot piest. Gebeurt zo vaak, gezinsprobleem, shit happens. Waarom moet dit zo opgeblazen worden? Nee, dit valt me tegen hoor.

Spittertje | 12-05-10 | 15:49

Mooi Man.Big smiling Jack mooi op z'n bek.

kweetitwel | 12-05-10 | 15:49

Jack the Wipper

eef 47 | 12-05-10 | 15:49

Jack spint zijn JSF er wel in.

Kraa! | 12-05-10 | 15:48

Ben meer van de Landmacht, daar gebeuren dit soort dingen nooit. Echt waar.
Vriendje is Majoor bij de Luftwaffe, hij neukt alles wat los en vast zit. Zal em vanavond is bellen voor nadere details.

Ookmooi | 12-05-10 | 15:47

Bob_ | 12-05-10 | 15:45
Ach gossie. Meneer heeft geen zinnige reactie dus gaat maar over spelfoutjes beginnen. Grote jongen!

gozahtje | 12-05-10 | 15:47

Het heeft wel een mooi gristelijke insteek, met die vriend van Melissa die naar het front moest. Koning David die Uria de strijd in stuurde om diens vrouw Batseba te kunnen palen.

vraagstaart | 12-05-10 | 15:47

De waarheid is aan het licht gekomen. Meneer Jack is dus NIET chantabel meer. Daarvoor moet er iets zijn waarvan de chantabele koste wat het kost wil voorkomen dat het aan het licht komt. Jack heeft de boel aan zijn vrouw en de rest van 0031 vertelt, hij was dus niet chantabel.
De chantabel kaart spelen laat overigens wel zien hoe meneertje Peper over buiten de deur eten denkt. Hij zou in zo'n geval dus wel chantabel zijn geweest.

JanVergoor | 12-05-10 | 15:47

Kale Meester | 12-05-10 | 15:42
Dat zijn geen reaguurders, dat zijn gristelijke crisisbeheersers. Als je het doorhebt, pik je ze d'r zó tussen uit.

dosis | 12-05-10 | 15:47

Er lopen vast nog wel een paar mensen op het Binnenhof heel zenuwachtig rond. Nu we toch mogen schijven over de slippertjes... dan graag alles op tafel. Kom d'r maar in @fritswester, loop leeg a.u.b. (incl. uw eigen gerommel met kamerleden / staatssecretarissen)

Gezellig! | 12-05-10 | 15:47

@ristretto | 12-05-10 | 15:40
Voor de chantabiliteit (is dat een woord? Nu wel!) van Jack maakt het geen fuck uit.
En daarbij: een jongedame met een dure smaak en permanent natte doos in de nabijheid van een minister is ook voor vele inlichtingendiensten van andere mogendheden een interessant gegeven.

koerbagh ® | 12-05-10 | 15:46

svdb | 12-05-10 | 15:39
Het gaat er niet om of ik ergens wel of niet tegen kan. Maar ik mag toch wel een eigen mening hierover hebben? Dat is altijd de kracht geweest van Geenstijl. Dus houd ff gauw je grote snavel babyface.

fender05 | 12-05-10 | 15:46

Miss Diction | 12-05-10 | 15:42
Gij zijt sprakeloos?

gozahtje | 12-05-10 | 15:45

@gozahtje | 12-05-10 | 15:38

Ga eerst maar eens terug naar school om je Nederlands op te vijzelen.

Bob_ | 12-05-10 | 15:45

@lieverdeauddanreaud | 12-05-10 | 15:36
Het gaat wel over zaken als de JSF, veteranen, Afghanistan, Irak en zo. Dat zou ik geen laag water willen noemen. En ja, ik geniet van de situatie rond Jack. De hypocriet.

rara | 12-05-10 | 15:45

Meer stemmen voor de VVD en wellicht PVV. Goedzo Jack. Ouwe Sin doctor. Of Spin je voor de PVV tegenwoordig. Alhoewel, Fleurtje?

Sliptong | 12-05-10 | 15:44

Miss Diction | 12-05-10 | 15:42
U bent er stil van?

Jackanders | 12-05-10 | 15:44

In zo`n functie is niks prive. Daarbuiten willen we gewoon alles weten, juist over deze normen en waardeloze gristenhond.

azijnseikerT | 12-05-10 | 15:43

@Jaap Knasterhuis | 12-05-10 | 15:40
gezien de kuiltjes in haar wangen zal haar specialisatie wel het zogenoemde Nilfisken zijn. Denk ook maar eens aan stewardes Karsma van Martinair.

JanVergoor | 12-05-10 | 15:43

Ongelooflijk dat zoveel reaguurders denken dat dit is af te doen als privé-kwestie.

Kale Meester | 12-05-10 | 15:42

@dosis | 12-05-10 | 15:20
Het is mooi geweest. De man is reeds voldoende beschadigd. Natrappen is zinloos en bovenal vermoeiend.

Parsons | 12-05-10 | 15:42

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Q8Tiz6INF7I&hl=nl_NL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Q8Tiz6INF7I&hl=nl_NL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Miss Diction | 12-05-10 | 15:42

Het is, om meerdere redenen, helemaal geen prive-zaak. Dat het uiterst opportunistische CDA zulks zegt, betekent niks. Het is een openbare zaak.
1. De Vries bekleedt een zeer hoge, zeer gevoelige functie, met inzage in staatsgeheimen. Hij was en is chantabel. Hij heeft moreel gezag verloren. Hij heeft wat te zeggen in oorlogszaken. Hij gaat over enorm dure wapenaankopen.
2. Hij heeft, terwijl er mensen stierven aan weerskanten in Afghanistan, zichzelf en zijn liefje uitstekend vermaakt, op kosten van de belastingbetaler.
3. Hij nam, meer dan andere politici, iedereen moreel de maat ('voor onze dappere jongens en meisjes die op vredesmissie zijn is alleen het beste goed genoeg (de JSF uiteraard)'). Zelf heeft hij moreel gefaald.
4. Hij heeft als meerdere een liefdes-(afhankelijkheids)relatie aangeknoopt op het werk. Dat mag niet en is strafbaar, punt. De dame moest gaan, Jack bleef.
5. Er is geen enkele aanwijzing dat deze affaire nu verder geen belemmering meer zal zijn voor dhr. de Vries als staatssecretaris.
Kortom: er is maar 1 consequentie mogelijk. En die is niet afhankelijk van 'prive orde op zaken stellen' (wat op zich al heel lang kan duren, of zelfs een onmogelijkheid zal blijken te zijn).
Tot slot: ik heb medelijden met de zoons van deze slappe pief.

Uw Profeet Daniel | 12-05-10 | 15:41

Kan mij de positie van Jack de Vries nou schelen. Ik wil weten welke positie(s) Melissa doorgaans zoal innam.

Jaap Knasterhuis | 12-05-10 | 15:40

@koerbagh ® | 12-05-10 | 15:29
Eerder omgedraaid. Als Melissa iemand van "buiten" de defensie was geweest, dan was het pas staatsgevaarlijk. De affaire heeft zich binnen de veiligheid van defensie afgespeeld.

ristretto | 12-05-10 | 15:40

@Fender05

Awhh een Jack sympathisant.
Of CDA sympathisant?

Dit is toch Geenstijl.
Als je hier niet tegen kunt, waarom ben je dan uberhaubt hier.

svdb | 12-05-10 | 15:39

...zucht... Net 61 mensen dood gegaan, maar nee hoor we blijven heel veel tijd besteden aan iemand die vreemd is gegaan.

keikoud | 12-05-10 | 15:39

@Serafijn Lampion | 12-05-10 | 15:35
Depla boinkte een vrouw die daar vrijwillig aan mee deedt.
Oudkerk boinkte prosti's, veelal slachtoffer van vrouwenhandel en dus niet geheel vrijwillig in "het vak". Nogal een verschil dunkt me.

JanVergoor | 12-05-10 | 15:39

Klokkie | 12-05-10 | 15:34
Hulde! Die heeft namelijk een hoop tetten in z'n video's, daar word ik vrolijk van. Bedankt man!

gozahtje | 12-05-10 | 15:39

Dat een straaljagerpiloot tijdens zijn verblijf in Afghanistan wordt bedrogen door zijn vrouw Melissa die met zijn en haar baas ligt te wippen maakt het wel erg saillant. Misschien is hij wel speciaal door Jack geselecteerd om naar Afghanistan uitgezonden te worden en dan ook extra lange periode.. en hij zich maar afvragen waarom zijn verzoek tot verlof geen doorgang kan vinden.. vlgs Jack dan.. En volgens dit verhaal www.telegraaf.nl/prive/6703794/__Jack_... ontkende zeook lange tijd de affaire.

seven | 12-05-10 | 15:39

landlopertje | 12-05-10 | 15:36
Balkenende dekt zich alvast in voor wanneer zijn escapades aan het licht komen.

lieverdeauddanreaud | 12-05-10 | 15:39

@Symmachus | 12-05-10 | 15:31
Speculatie natuurlijk. Ministeriële verantwoordelijkheid betekent niet dat een bewindspersoon geen overspel meer mag plegen. Het betekent slechts dat hij er verantwoordelijk voor is (logisch). De sanctie daarop hoeft niet persé aftreden te zijn. Het zou wat anders zijn als hij de wet had overtreden.

Als dat chantabelargument echt zo belangrijk zou zijn, dan moet ons parlement maar een motie van afkeuring indienen en aanmemen om duidelijk te maken dat ze het vertrouwen in De Vries opzeggen. Dan treedt de vertrouwensregel in werking als sanctie op de ministeriële verantwoordelijkeid. Als dit niet gebeurt moet je niet vreemd staan te kijken als hij gewoon aanblijft. Ze werkt het nu eenmaal.

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:39

Nou en? "Met de kennis van nu, had ik het waarschijnlijk anders gedaan." Dat wordt de verklaring en daarna is alles weer koek en ei.

keerf | 12-05-10 | 15:38

Bob_ | 12-05-10 | 15:32
Stil gelegd? Wat hypokriet, kap es! Er gebeuren op ieder moment van de dag verschrikkelijke dingen, dus waarom niet gewoon de hele dag rouwen met z'n alle?

gozahtje | 12-05-10 | 15:38

Altijd leuk, blijven schoppen tegen iemand die al op de grond ligt. Onder het mom van "hij ademt nog". Grote klasse GS.

fender05 | 12-05-10 | 15:37

Boontje komt om zijn loontje.
Weg met die flappie.

svdb | 12-05-10 | 15:37

rara | 12-05-10 | 15:32
Iets met spijkers en laag water

lieverdeauddanreaud | 12-05-10 | 15:36

Balkenende heeft zijn vertrouwen niet verloren.
Mevrouw Balkenende weet nu dat ze haar gang kan gaan.

landlopertje | 12-05-10 | 15:36

Eerst wordt ons geld aan de grieken gegeven en nu mag er al niet meer gewipt worden? Volgens mij zitten we morgen in een kooi.

hebgeenidee | 12-05-10 | 15:36

Als in dit land niet snel opgehouden wordt met twee maten te meten als het gaat om escapades van openbare figuren, ga ik straks nog op de SGP stemmen.
Meneer Depla met zijn Nijmeegse politieke fietsenhokscharrel wordt doodleuk burgemeester, terwijl Rob Oudkerk weg moest. Hoezo voorbeeldfunctie? Nu weer de Vries, terwijl we het van wijlen prins Bernhard ook wel wisten. Ik vergelijk beide minnaars bewust, omdat Bernhard ook militair chantabel was. Maar ja, toen was er nog geen GS die de seckxspelletjes van hoge heren volgaarne onder de microscoop legt.
Mijn idee: allemaal weg of allemaal blijven. Aangezien consekwent oprotten er niet in zit, moeten we konsequent niet zeuren. Vindt een eenvoudige verzekeringsagent van Mondass.

Serafijn Lampion | 12-05-10 | 15:35

"De Vries was chantabel en draagt kennis van staatsgeheimen. Hij is kwetsbaar geweest voor buitenlandse mogendheden en heeft in Nederland zijn gezag verloren. Onze inlichtingendiensten vinden dit niet fijn. Zij hebben De Vries als een veiligheidsrisico voor de staat beschouwd. Dit leidt onherroepelijk tot zijn aftreden. "
Als de inlichtingendiensten dit niet "fijn" vonden, hadden ze wel eerder aan de bel getrokken.
Dit reikt naar een zorgvuldig opgezette campagne om door Jack de Vries te tackelen stemmen naar de PvdA te trekken. Zekker nu potentaatje Bram "vrij van alle zonde" Peper zijn muil opentrekt.

JanVergoor | 12-05-10 | 15:35

Er wordt al snel geroepen dat iemand chantabel is. Dat is echter de vraag. Het feit dat je iets te verbergen hebt, maakt niet automatisch dat je je ook laat chanteren. In deze tijd wordt echt alles aangegrepen om politici in diskrediet te brengen. Dit zijn Amerikaanse toestanden, wat mij betreft Nederland onwaardig.

Erik van Dam | 12-05-10 | 15:35

Ben het helemaal met Bram Peper eens: wippen die gast! (proest)

Lardeerik | 12-05-10 | 15:35

koerbagh ® | 12-05-10 | 15:29
Met andere woorden: wij betalen zijn overspel, en haar champagne. Optieften dus, Jack.

dosis | 12-05-10 | 15:34

Kent iemand die clip nog van captain Jack?
Heel toepasselijk....

Klokkie | 12-05-10 | 15:34

Jack treedt af om meer aandacht te kunnen geven aan zijn gezin.

websenior | 12-05-10 | 15:34

@GS

Partijen hebben hun campagnes voorlopig stilgelegd ivm de ramp.
Misschien ook de hate campagne richting CDA tijdelijk stilleggen?

Bob_ | 12-05-10 | 15:32

JP lult ook weer alles recht wat krom is.

Kraa! | 12-05-10 | 15:32

Biff Eagleburger | 12-05-10 | 15:29
Met haar lijf en zijn flaporen klinkt dat ernstig naar een fake-orgasm. Fraude!

dosis | 12-05-10 | 15:32

Omdat onze staatssecretaris van Defensie chantabel is moeten we er van uit gaan dat een gedeelte van zijn beslissingen misschien niet in het Landsbelang genomen zijn, maar ingefluisterd zijn door derden. Aftreden is de enige optie. Een parlementair onderzoek naar alle beslissingen waar deze staatssceretaris bij betrokken was is hard nodig.

rara | 12-05-10 | 15:32

lion@night | 12-05-10 | 15:27
LOL, gegarandeert dat die uitgave een betere 'aftrek' gaat vinden dan met die BNN-snol. Ik zeg doen!

Ashtrey | 12-05-10 | 15:32

Zo privé is het dus niet gezien het commentaar in de Elsevier. Aan die insteek mag best aandacht aan worden besteed.

FrankVeer | 12-05-10 | 15:32

Haha.. hij moet echt kapot he?

Claude Jacque | 12-05-10 | 15:32

@wurly | 12-05-10 | 15:27
Ik ook uiteraard... maar die komen niet met hun smoel in de media.

@Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:29
O zeker wel, dat maakt hem chantabel.

Symmachus | 12-05-10 | 15:31

wurly | 12-05-10 | 15:28
Graag wel (deels) in uniform, anders wordt ik er niet geyl van. Bij voorbaat dank!

gozahtje | 12-05-10 | 15:31

Die Balkenende groeit ook nog eens uit tot een gewetenloos sujet, als hij dat al niet is door het ingrijpen van deze enge "spin-doctor"..

Kaanebraayer | 12-05-10 | 15:31

@seven | 12-05-10 | 15:30
Hij blijft nog wel aan tijdens de formatie, he. Als het formeren nu echt niet opschiet zit Jackie er in januari nog :')

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:30

Hoe zat het ook alweer met die Belgische minister waar GS korte metten mee heeft gemaakt? Er staat me iets bij van een Nederlandse waitress in New York, of was dat weer iets anders?
Anyway, die Belgische minister was toch ook van Defensie? Wie weet dat nog of is handiger dan ik met de zoekfunctie?

dosis | 12-05-10 | 15:30

Nou Jack, je enige redding is een echte gristen 'Jimmy Swaggart' tranentrekker moment.

porcodio | 12-05-10 | 15:30

Ach Jack is toch al demissionair. Om nu voor die 3 weken voor de verkiezingen een nieuwe te vinden is ook wat overdreven..

seven | 12-05-10 | 15:30

@Die_andere | 12-05-10 | 15:13
Het is een privé-kwestie als Melissa Goede een serveerster is in het restaurant waar Jack zijn lunch nuttigt. Het is een privé-kwestie als Melissa een buurvrouw is. Het is een privé-kwestie als Melissa een willekeurige dame van plezier is.
Het is geen privé-kwestie als Melissa de persoonlijk adjudant (lees: secretaresse) is van de minister/staatssecretaris. Een minister die uit hoofde van zijn functie staatsgeheimen kent, chantabel is en als staatssecretaris zelf een campagne normen en waarden onder defensie-personeel heeft opgezet om neuqseks in de rangen, en vooral tussen verschillende rangen -waarbij dus een component van machtsmisbruik speelt-. Dat is in dit geval ook aan de hand, hoewel de demissionair minister bij deze affaire waarschijnlijk niet de macht had, maar is uitgespeeld door Melissa - die waarschijnlijk ook op zoek mag naar een ander baantje, buiten het defensie-apparaat.
Dan is het allemaal geen privé-kwestie meer, maar een staatsaangelegenheid.

koerbagh ® | 12-05-10 | 15:29

@meerendonk | 12-05-10 | 15:25

Ik denk dat-ie in de war was toen ze elke nacht "Oh God, oh God, oh God, oh God, Oooooooh Gooood, jaaaaaaaaaa" schreeuwde. De Vries had nog nooit zo'n praktiserend meisje meegemaakt.

Biff Eagleburger | 12-05-10 | 15:29

Ok, we weten het nu wel: Jack is een schijnheil, maar dat past nu eenmaal binnen de Gristelijke moraalridder traditie.
We weten ook waarom, hij heeft macht, maar ook flap oren, zij heeft zaadvragende ogen en wil hogerop.
Hij moet opstappen natuurlijk, had ie maar niet bij het CDA moeten gaan.
Kunnen we nu a.j.b. het tabloid tijdperk weer afsluiten.
B.v.d.

lieverdeauddanreaud | 12-05-10 | 15:29

Weg met de hypocrisie in reli-land.

Jokkebrok | 12-05-10 | 15:29

@Symmachus | 12-05-10 | 15:26
Ministeriële verantwoordelijkheid waarvoor? Overspel? Dat is niet verboden, heur.

Zou het overigens wel grappig vinden als de SGP een motie van afkeuring indient tegen Jackie wegens een gebrek aan vertrouwen!

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:29

Bram Peper?

Ook niet bepaald van onbesproken gedrag wel? Indertijd een liederlijke zatlap die zélf – bij voorkeur op kosten van de stad Rotterdam – graag wat mocht hoeren en snoeren.

Pa Cartwright | 12-05-10 | 15:28

gozahtje | 12-05-10 | 15:27
Misschien dat Jack nog een paar mooie tiet foto's van die Melissa heeft gemaakt. Vraag ff of hij ze wil mms-en

wurly | 12-05-10 | 15:28

De goede man heeft kennelijk vijanden of mensen die er goed garen bij spinnen om hem politiek onschadelijk te maken.
Ik blijf erbij , legaliseer vreemdgaan !

Jokkebrok | 12-05-10 | 15:28

Kunnen we nu ophouden over jack, ik krijg bijna een o.d.? Zijn er niet ergens tieten op de gevoelige plaat gezet ofzo?

gozahtje | 12-05-10 | 15:27

@brienenoord | 12-05-10 | 15:25
Eind oktober is best realistisch als we de huidige peiling projecteren op 9 juni.
CDA-VVD met D66, PVV of gedoogsteun. Is ruim 4 maanden formeren, he.

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:27

'Onze inlichtingendiensten vinden dit niet fijn.'
Zal wel een understatement zijn.

HotPotato | 12-05-10 | 15:27

Symmachus | 12-05-10 | 15:26
ik heb alleen medelijden met de vrouw van Jack en hun kinderen

wurly | 12-05-10 | 15:27

Jack treedt eind deze week af.
Uiterlijk in juli staat Melissa in de Playboy.

Rest In Privacy | 12-05-10 | 15:27

Flauwe kul, heren van GS. Hypocrisie. Niet aan meedoen.

Inextremis | 12-05-10 | 15:26

Jack is zeker fout want draagt ministeriele verantwoordelijkheid.

Maar ik heb wel een beetje medelijden met dat arme meiske...

Symmachus | 12-05-10 | 15:26

jack het lek is ook nog praktiserend lid van de gereformeerde kerk.
uiteraard rollen al die refos over elkaar heen om de dame in kwestie zo naar mogelijk neer te zetten. als we nog even wachten kan trol de vries er in feite nix aan doen. kom op jack de vries, je bent geen vent, je lijkt er zelfs niet op, maar probeer toch 1x op een vent te lijken en sodemieter op.

meerendonk | 12-05-10 | 15:25

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:23
Oktober? Ik hou van positief ingestelde mensen.

brienenoord | 12-05-10 | 15:25

En ik maar denken dat het een privézaak is.
.
Welke pannenkoek zei dat ook al weer?

Kraa! | 12-05-10 | 15:24

... en DIT, Jackie de Media-expert, gaat dus DOOR TOT je bent Afgetreden, en AFZIET van je Kamerzetel straks. Chicken coming home to roost. Ook wel: Boomerang affect. Met je smerige gereformeerde rotsmoel.

Comrade | 12-05-10 | 15:24

Die Melissa zoekt het elke keer dus steeds verder hogerop. Na de staatssecretaris heeft ze niet veel keus meer.... zou ze al bezig zijn om minister van Middelkoop te verleiden?

wurly | 12-05-10 | 15:24

Ach, als hij nou nog missionair was...

Met demissionaire bewindslieden gebeurt nu eenmaal niet zoveel. Is niet spannend genoeg voor de jongens en meisjes in het parlement.

Jackie blijft gewoon totdat de nieuwe regering in oktober (ongeveer) is geformeerd.

Art Vandelay Ultor | 12-05-10 | 15:23

de visser | 12-05-10 | 15:20
Berlusconi is het ook gelukt. Om van de Fransozen maar te zwijgen. Daar is het zelfs cultuur.

brienenoord | 12-05-10 | 15:23

Wat een geneuzel zeg. Laat die man lekker gaan. Politici zijn toch ook gewoon mensen? Vormen ze niet een afspiegeling van de maatschappij?
Statistisch gezien zitten er ook minstens 10 homo's in de 2e kamer, zijn er minstens 20 gescheiden en een aantal crimineel....

WillemWordtWakker | 12-05-10 | 15:23

Weer een duidelijk signaal dat regels alleen voor burgers zijn en dat hoge ambtsbekleders zich hier helemaal niet door hoeven te laten beperken!

gozahtje | 12-05-10 | 15:22

Het is geen goede zaak als jouw vrouw/vriendin een dikkere nek heeft dan jezelf. Hee Jack. Dat geldt ook voor benen overigens.

porcodio | 12-05-10 | 15:21

Zo'n streberig sletje als Melissa Goede, die gewillig de beentjes spreidt ten dienste van carrière en positie op de sociale ladder, is het ultieme voorbeeld van de overeenkomst tussen vrouwen en orkanen: ze komen heet en nat, maar als ze vertrokken zijn is alles verwoest.

zum kotzen | 12-05-10 | 15:21

misschien dat Jack na zijn ontslag als vuilopruimer in Amsterdam aan de slag kan, daar is met de staking van de schoonmakers meer als genoeg werk te doen.

wurly | 12-05-10 | 15:21

Lijkt mij een typisch gevalletje van Jiskefet "Stiften"
Jack in the Box. You lose!

Mike4fun | 12-05-10 | 15:21

PvdA is begonnen met dit naar buiten te brengen. Niet zo sjiek tijdens de campagne. Voer liever campagne over de inhoud

Der Kaiser | 12-05-10 | 15:21

Ik ben hier zo blij mee. Het lag in de lijn der verwachtingen dat Jack ooit premier zou worden en dat lijkt nu niet waarschijnlijk /understatement mode off/

de visser | 12-05-10 | 15:20

Bram Peper weet alles van huwelijken en gescheiden leven.

CoffeePatch | 12-05-10 | 15:20

Jackes.

vraagstaart | 12-05-10 | 15:20

Parsons | 12-05-10 | 15:14
Ja, dit is nodig. Tot het moment dat hij opstapt (zie poll). En helaas zitten we tot die tijd ook weer opgescheept met het CDJA. Hoi jongens en meisjes! Denk eraan: geen sex vóór het huwelijk en geen sex buiten het huwelijk. Braaf zijn, hè!

dosis | 12-05-10 | 15:20

Politici die na een schandaal niet snappen dat ze beter op kunnen tiefen. Het lijkt verdomme Italië wel.

TisNieZoMoeilijk | 12-05-10 | 15:20

Alfred E. de Vries lijkt op iemand, kan er niet op komen wie, maar het schiet me nog wel te binnen: www.lucaswashier.nl/?p=14626

Conan de Rabarber | 12-05-10 | 15:19

Affaire hebben terwijl je publieke functie hebt = vragen om problemen.

MinisterVJustitie | 12-05-10 | 15:19

Nou, tijd voor een Jack Daniels dan maar.

BarackOsama | 12-05-10 | 15:18

Vies wief, ze zal wel bepaalde kwaliteiten hebben...

Drs. D. | 12-05-10 | 15:18

Let's not, shall we? Please?

VictorMancini | 12-05-10 | 15:18

Gaan we al weer Jacken?

Rest In Privacy | 12-05-10 | 15:18

Dubbelgenaaid.

van Nazareth | 12-05-10 | 15:17

jack de vrouwengek
jack de neuqgek
jack de held want hij is gewoon een mens en daar had hij voor uit moeten komen. +1

De Monarchist | 12-05-10 | 15:17

Hou toch op. Jackie blijft gewoon zitten. Hij heeft zij (soort van) secetaresse liggen krikken. Next!

Wim-Lex | 12-05-10 | 15:17

Stuur hem naar een van die frontlinies, probleem zo opgelost.....

Drs. D. | 12-05-10 | 15:17

Melissa de door de US ingehuurde vakvrouw / Mata Hari om de JSF erdoor te lozen en te polsen hoever NL max wou gaan met bieden? Of erger betaalt door de Russen cq Iran cq China cq de Arabieren om Navo-geheimen te achterhalen? Bernard reed ook een scheve schaats waar Lockheed indirect gebruik van maakte. Het is een mpv wat feitelijk niets perfect kan. Te kleine bommenwerper (ligt niet in aard NL btw) en een te logge / zware fighter. Geen specialistisch toestel.. dus JSF verliest van een puur jachtvliegtuig. Daarnaast neemt nl veel opties niet die echter het toestel wel duur maken "Gemiddelde aanschafprijs per toestel (exclusief ontwikkelingskosten): In 2002: US$ 69 miljoen In 2007: US$ 95 miljoen In 2008: US$ 103 miljoen In 2009: US$ 112 miljoen In 2010: US$ 133 miljoen Kosten sinds 2008 met US$ 90 miljard gestegen " www.jsfnieuws.nl/

seven | 12-05-10 | 15:16

Nou... zijn Generale Staf kan-ie wel opbergen.

vraagstaart | 12-05-10 | 15:16

Zijn net mensen he? Die politineuqmaarraakci

Stroopdoos | 12-05-10 | 15:16

Politieke partijen hebben campagnes opgeschort ivm vliegtuigramp. Zelfs Geert. Maar niet GS.

Bos Hout | 12-05-10 | 15:16

Dit gaat toch nergens over. Het kan aan mijn reet roesten dat Jack de Vries vreemd gaat. Dat is zijn prive-leven en daar mag hij een goed gesprek met zijn vrouw over beginnen. Als hij maar zijn werk goed doet.

ymmv | 12-05-10 | 15:16

-weggejorist-

Pimp my Voortuin | 12-05-10 | 15:16

Jackass that is.

kleingrutter | 12-05-10 | 15:15

 
Wat een onzin, is toch gewoon een prive-ding. Kom eens met met leuk schadelijk PVDA nieuws, zodat wij straks niet met die Ad Melkert clone zitten.
 

Rebellis | 12-05-10 | 15:15

Het zal mij een zorg zijn waar hij zijn pielemoos instopt en of dat indruist tegen zijn politieke boodschap. Wat mij wel zorgen baart is dat hij dus chantabel is geweest terwijl hij toegang had tot staatsgeheimen...

buurvanurk | 12-05-10 | 15:15

Tenminste ook nog een stukje goed nieuws vandaag.
Opzouten achterbakse zeiloor, en neem je JSF schaalmodelletje mee.

Watler | 12-05-10 | 15:15

brienenoord | 12-05-10 | 15:07
Misschien is dat in de slaapkamer met lisje anders..

Dominodayfreak | 12-05-10 | 15:15

Ja, nou weten we het wel. #isditnounodig

Parsons | 12-05-10 | 15:14

Je moet echt stevig in je schoenen staan, als je nu nog steeds niet bent afgetreden.

watisdit | 12-05-10 | 15:14

Zijn kruisraket was veilig bij zijn adjudant. Geen zorgen dus.

ristretto | 12-05-10 | 15:14

Jack is natuurlijk een pipo dus niemand nam hem al serieus, behalve dat wijffie dan.

geensteelo | 12-05-10 | 15:14

Exit Dombo lijkt me

Tobi | 12-05-10 | 15:14

Boeie , over een maand zijn er toch verkiezingen.

Melethwen | 12-05-10 | 15:13

Goed voorbeeld Jack!

sjonnie | 12-05-10 | 15:13

pff lekker belangrijk wat hij prive doet... als we dat allemaal moeten gaan openbaren gaan we allemaal heeeel anders naar onze collega;s kijken... als ze in hun werktijd maar 100% hun werk doen!!!

Die_andere | 12-05-10 | 15:13

Zou ze m bij zn oren gepakt hebben elke keer als ie op r lag?

zooishettoch | 12-05-10 | 15:13

Tijdens de campagne maar even Mata Hari's inzetten..... een zeer probaat middel zoals blijkt

baatstra | 12-05-10 | 15:12

Waarom geen begeleidend fotootje van een half hoofd, zoals te doen gebruikelijk in deze fase van iemands politieke carrière?
Vind verder nog steeds dat neuqen privé is, in dit geval inderdaad niet echt handig, maar in de basis een veel gebezigde activiteit tussen collegaatjes in iedere werkomgeving.

Bos Hout | 12-05-10 | 15:12

Kap eens met dit onderwerp, als ik SBS pauper shit wil weten had ik de TV wel aangezet.

Gaarne nokken met die televaag/SBS6/showbiz troep. Ga weer aan het werk!

rightwingranter | 12-05-10 | 15:12

hou es op... nu weten we het wel.... Jack is de Sjaak.... dat was die gisteren, vandaag en morgen.... geen aandacht meer aan besteden svp

Fatwabuster | 12-05-10 | 15:10

Grote oren vangen veel wind.

Kan wel het WK gaan presenteren met Gary Lineker. We hebben toch allemaal een breedbeeld TV tegenwoordig.

MinstensnietS | 12-05-10 | 15:09

Ach, hoe langer hij aanblijft hoe duidelijker het voor het volk wordt dat CDA-ers arrogante en immorele plucheklevers zijn. BAH!!!

witwas | 12-05-10 | 15:09

Zijn oren groeien elke keer dat 'ie liegt?

OscarWilde | 12-05-10 | 15:09

Hit the road Jack !!

Miss Diction | 12-05-10 | 15:08

Zou Melissa ook Commando gaan?

Beelenkamp | 12-05-10 | 15:08

Kan mij die Jack de Vries nou schelen.

topcat | 12-05-10 | 15:07

Sja plezier zit in het kleine gaatje hé !
Onze nationale lewinsky maakt een nieuw slachtoffer...

Mr aarsch | 12-05-10 | 15:07

En Jack, als je eens een ander merk auto wil rijden, zoek dan wel iets fatsoenlijks uit.

Biff Eagleburger | 12-05-10 | 15:07

Hij draagt toch geen uniform? Dus mag ie alles neuqen wat los en vast zit.

brienenoord | 12-05-10 | 15:07

Ik dacht maar 1 topic per dag, heren van GS?

Teenie in Bikini | 12-05-10 | 15:07

Goeie kerel lijkt me, toch moet je deze situaties kunnen ontwijken met zo´n functie.

StevedoesJobs | 12-05-10 | 15:07

Jack for President!
Eindelijk een 'normale' politicus! Nu nog een flinke borrel

GJS | 12-05-10 | 15:06

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl