Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gezellig samen kerst en nieuwjaar vieren? NEEN!

Kerst is voor ongelovigen Gezellig mensen. We nemen u weer even mee naar het altijd sympathieke forum van Marokko.nl, die alleraardigste club die door Integratie-Minister Van der Laan (PvdA) onder curatele is gesteld. Wat blijkt? Marokko.nl is nog steeds een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden die het *kuch* beste met Nederland voor hebben. Misschien dat Van der Laan zijn Interdepartementale Werkgroep ModeratieProblematiek inzake de Maghrebijnse Mening nog eens kan laten kijken naar het volgende hoopgevende fragment, voordat deze subsidiespons in 2010 weer bakken met gemeenschapsgeld ontvangt. Want zo gaan die Nieuwe Nederlanders natuurlijk nooit fijn ‘meedoen’. Lees en huiver. Wat houdt het vermijden van niet-islamitische feesten in de praktijk in? 1. Wegblijven van hun vieringen, dus het vermijden van plaatsen waar ze hun feestelijkheden houden en het vermijden dat je in hun feestelijkheden terecht komt, zoals bijvoorbeeld kerstmis en nieuwjaarsborrels, verjaardagsfeesten, st. maarten, sinterklaas, 1 aprilgrappen, allerlei jubilea, etc. 2. Vermijden om zelf zaken te doen, die te maken hebben met deze vieringen van de niet-moslims, zoals het in huis halen van een kerstboom, je kinderen mee laten doen met st. maarten of sinterklaas, verjaardagen vieren in je familiekring, vuurwerk afsteken op nieuwjaarsdag etc. 3. Vermijden om de niet-moslims te feliciteren met hun vieringen. Hoe kunnen we ze feliciteren met het feit dat ze ongehoorzaam zijn aan Allaah (subhanahu wa ta’ala)? Uitingen zoals prettige verjaardag, gelukkige feestdagen, gelukkig nieuwjaar, zijn ongepast. Het enige geluk is immers te vinden in imaan, waar geloof! Een moslim mag dus iemand niet feliciteren met het begaan van zonden en ongehoorzaamheid aan Allaah! Enzovoort. Met de groetjes van de Profeet (mirror, pdf).

Reaguursels

Inloggen

Gewoon kappen met die subsidie stelletje idioten

Replaceable | 24-12-09 | 16:06

miss_chickie | 23-12-09 | 09:44
Een middenweg is niet mogelijk. Zodra moslims hier een machtspositie krijgen leidt dat tot beleid en wetgeving die rekening houdt met islamitische normen en waarden (wat die dan ook mogen zijn). Dat kan een tijdje goed gaan totdat de islamitische invloed zich uitbreidt en er een militante minderheid fundamentalistische moslims opstaat die meer wil: een islamitische revolutie.
Het heeft geen zin om dat scenrio te ontkennen, de islam is voor iedereen anders, iedere moslim leest de koran op zijn eigen manier, er zal dus altijd een voedingsbodem voor radicalisering zijn.
Ik moet er niet aan denken dat ik over twintig of dertig jaar samen met mijn kinderen tot de ontdekking kom dat we in de jaren '09, '10, '11 de kans heb gemist om islamitische randdebielen als Ridder Rachid onschadelijk te maken door gericht beleid en noodzakelijke wetgeving.

Sanglier | 23-12-09 | 22:13

Zo. We hebben weer zo'n fijne tolerante Oempa Loempa op de korrel: www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland... En wij hier maar een beetje schaapachtig óns laten vertellen hoe het allemaal zit. Want wij zijn tolerant, en daar zijn wij trots op. Weet je wat..? We zijn inderdáád compleet achterlijk. Volslagen mesjogge. Dat we dit soort regelrechte aanvallen op ónze culturele feestjes zo maar pikken.

Jerry Nick | 23-12-09 | 21:02

@ ridder

ik zeg niet dat het er niet zo staat, ik zeg alleen dat iedereen zijn eigen versie heeft, ik ben er namelijk achter gekomen dat er heel veel versies bestaan. Jij zegt nu een vers, waarvan ik weet dat er in de verschillende stromingen andere versies staan. Dat maakt niets uit, in principe staat er hetzelfde. Maar waarom strooi jij hier met verzen uit de Qu'ran? Ik vind je er echt geen betere moslim door. En je scoort ook geen punten bij de rest hier. En je hebt gelijk op 1 op 1 punt. Ik denk anders maar dat maakt me geen slechte moslim.
@sanglier
Ja, ik moet eerlijk zeggen dat het mij ook bang maakt. Ik krijg van sommigen uit mijn omgeving nu ook al vaak die druk opgelegd. Hoofddoek dragen in gezelschap, bidden en vasten moet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat dat betreft toch te modern ben. Ik ben best streng opgevoed. Maar juist daarom staat het mij zo tegen. Ik ben van mening dat niets moet, alles mag. Ik ben ook bang dat er een tijd komt waarin we gedwongen gaan worden. Ik hoop dat onze regering een middenweg kan vinden hierin. Samen met moslims. Gelukkig is de jeugd de toekomst. En wat ik weet is dat de jeugd heel wat harmonieuzer met elkaar omgaat. De jeugd stoort zich er ook aan. Ik zou me inzetten om die jeugd te helpen. Begrijp me niet verkeerd, niet mensen zoals Ehsan Jami, die begrijpt het helemaal verkeerd. Hij beledigt mensen, maaar mensen die een middenweg vinden tussen geloof en respect. Die zijn er echt genoeg, geloof me. En ja, ik wil niet zeggen dat GW op alle punten gelijk heeft, ik ben het vaak niet met hem eens, maar ik moet zeggen dat ik het vaker eens ben dan niet. Hij heeft met een heleboel dingen een punt. Mijn beste vriend, homo en ook nog eens moslim, heeeele slechte combo, i know, vindt het ook beangstigend. Hij is niet uit de kast, dat doet hij ook niet, gaat niet gebeuren. En op dat punt ben ik het ook niet echt eens met hem, hij stemt GW ;). Ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat GW een beetje zeggenschap krijgt straks en dat hij de enige is die kan helpen voorkomen dat het uit de hand loopt. Niet als MP maar, met een redelijk aantal zetels, en dan zoals ik al eerder zei, de middenweg zoeken.

miss_chickie | 23-12-09 | 09:44

Ridder Rachid | 23-12-09 | 00:12
Je doet me denken aan die olijke minister van communicatie van Saddam die de overwinning claimde terwijl de soldaten van het superieure Westen de beelden van islamofascist Saddam omver trokken.
www.youtube.com/watch?v=PSgAPhQEFDw&am...

Sanglier | 23-12-09 | 00:45

-weggejorist-

Ridder Rachid | 23-12-09 | 00:45

miss_chickie | 22-12-09 | 23:49:
Beweer je dat de citaten van soera's die ik eerder hier postte niet kloppen?
Hoe luiden die soera's dan volgens jou?
In islamitische landen is er altijd een kleine groep radicale fundamentalisten die proberen de meerderheid met middeleeuws geweld, geïnspireerd door gewelddadige soera's, hun wil op te leggen. Als ze succesvol zijn krijg je situaties als in Iran en Afghanistan waarin homo's worden opgehangen en waarin vrouwen als vee worden behandeld. Weg vrijheid.
Wat zou je ervan vinden als moslims in de toekomst in Nederland zo'n radicale minderheid gaan vormen en gaan proberen jou en mij met geweld hun wil op te leggen? Zou je dat laten gebeuren? Zo nee, wat vind je wat we nu moeten doen om dat te voorkomen?

Sanglier | 23-12-09 | 00:30

-weggejorist-

Ridder Rachid | 23-12-09 | 00:12

@miss_chickie: Bovenstaande is dan ook bedoeld aan het adres van 'onze' ridder. Ik moet dan ook één zinsnede ("die hele filosofie stamt van vóór de jaartelling en heeft zich sindsdien op geen enkel fatsoenlijk punt ontwikkeld") nuanceren: "die antieke versie van de filosofie stamt van vóór de jaartelling en heeft zich sindsdien op geen enkel fatsoenlijk punt ontwikkeld." Want jij haalt precies de angel uit het deel waar ik mij zo ongelofelijk aan stoor.

Jerry Nick | 23-12-09 | 00:03

@ Sanglier

het mag er allemaal instaan, het staat er niet op die manier in, maar ik beslis toch zeker zelf wel wat ik doe? Nogmaals, het is geschreven, maar ver voor onze tijd. Ik leef in een moderne tijd en ga met de tijd mee.

Ik ben ook opgevoed met het idee dat Joden en ongelovigen minder zijn dan wij, moslims. Maar ik heb nooit zo kunnen denken als andere radicalere moslims. Dat bedoel ik, we zijn niet allemaal onmenselijk. Ik heb respect voor een ieder. Wat voor geloof je ook hebt. Mijn beste vriend is homo, ik heb lesbische en bi-seksuele vrienden en ben met een man getrouwd die mij en mijn mening respecteert. Jaaa, het is echt zo, ze zijn er wel, de musselmannen die hun vrouw genoeg respecteren en hun vrouw dus niet in huis opsluiten.

Ik behandel iedereen, Jood, Christen, Agnost, Hindoe of óngelovige' zoals ik zelf behandeld wil worden. Met respect, voor cultuur en mens.

Daar heb ik de Koran niet bij nodig.

miss_chickie | 22-12-09 | 23:49

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:26 ("U bent niet minderwaardig als mens. U heeft slechts geen kaas gegeten van offerfeest.) : Dat is wellicht zo, maar ik veroordeel ook jouw offerfeest helemaal niet. In tegenstelling tot de zwaar veroordelende tekst die ik uit naam van het Islamitisch geloof geschreven zie over onze (culturele) gebruiken. Ik mag niets zeggen over jullie feestjes (want daar zou ik geen verstand van hebben), maar Islamieten mogen wél van alles vinden van onze feestjes..? Dit is exact wat mij zo enorm stoort aan de wijze van redeneren: wij zijn dom en snappen niks van jullie (wat ons het recht ontneemt om er iets van te mogen vinden), jullie komen ergens binnen en gaan de lakens uit lopen delen alsof je alle wijsheid in pacht hebt. Nou, dan kun je krijgen ook: die hele filosofie stamt van vóór de jaartelling en heeft zich sindsdien op geen enkel fatsoenlijk punt ontwikkeld. Kortom: de Islam is totaal achterhaald, respectloos, niet van deze tijd en hoort vóóral niet in een moderne samenleving thuis. Ik vraag mij oprecht af wat mensen die dergelijke grondbeginselen aanhangen hier komen zoeken, in de wetenschap vooraf dat men niet bereid is zich ook maar één millimeter aan te passen. Natuurlijk ben ik niet gerechtigd er iets van te vinden, want ik ben 'onwetend'. Maar ik ben gelukkig niet achterlijk.

Jerry Nick | 22-12-09 | 23:48

miss_chickie | 22-12-09 | 15:05:
Wat vind jij van de teksten die in de koran staan over de manier waarop moslims met Joden, Christenen en ongelovigen moeten omgaan? Jeweetwel, dingen als hoofd afhakken, niet vertrouwen, niet als vrienden beschouwen enzo...

Sanglier | 22-12-09 | 19:11

@tjemig

tnx! stuur je ook een kaartje?;) Doe ik namelijk wel.

@de rest

mijn zoontje is gek van pokemon, nou en?? Mag hij zijn van mij. Heeft zijn kamr vol hangen met posters, boeiend. Vinden een heleboel moslims mij ook gek. Wat voor een moslim ben jij nou, vragen ze. Nou, eentje die haar geloof vanuit het hart belijdt.
De maatschappij waar ik in woon die gaat bij mij voor. Mijn geloof praktiseer ik thuis. En mijn mening is de mijne.
@bottehond

Iran, daar doen ze maar wat ze willen. Ik woon in Nederland daar heb ik me aangepast, ik woon hier, werk hier, mijn kinderen gaan hier naar school en ik betaal netjes belasting. Dan heeft niemand mij te vertellen hoe ik mijn leven leiden moet.
Ik eet uit niemands bord en niemand betaalt mijn rekeningen voor mij.

Als het mij zou interesseren wat ze in Iran doen zou ik daar wel wonen.
Gelukkig voor mij en mijn eventuele potentiele in de toekomst komende dochters, is dat niet zo.

miss_chickie | 22-12-09 | 15:05

Een artikel over intolerante haatmoslims op marokko.nl, en dan komen ze hier koran quotes plempen? Repsectloozers.

denwop | 22-12-09 | 12:00
Nee.
We hebben alles verzonnen.
Nou goed.

wiers | 22-12-09 | 13:57

Een artikel over intolerante haatmoslims op marokko.nl, en dan komen ze hier koran quotes plempen? Repsectloozers.

denwop | 22-12-09 | 12:00

-weggejorist-

Tjemig | 22-12-09 | 11:57

Weet je, ik ben er mee opgehouden me druk te maken over moslims. Ze doen maar, het kan me niks schelen, het interesseert me geen hol meer. Fuck them.

De Ware Vrijheid | 22-12-09 | 11:09

@Wezel | 22-12-09 | 03:16
Gek genoeg is Islam een religie die geen gebruik heeft voor pastoors/voorgangers/rabbis/imams etc. In Islam is iedereen toegestaan rechtstreeks met god te babbelen. Dat er zoveel haatimams zijn met hun ideeeen komt omdat er een (olie)rijk land op het arabisch schiereiland ligt die hun hierarchisch opgebouwde fundamentalistische versie van Islam actief exporteert met behulp van de knaken die jij bij de pomp hebt afgerekend. Daarnaast helpt het niet echt dat de natuurlijke rijkdommen daar voor een appel en een ei worden weggevoerd naar het westen, dat corrupte regimes in het zadel gehouden worden en de bevolking er niets van de rijkdom terugziet (beetje zoals de groningers). De mensen worden daar een beetje chagrijnig van naar het westen.

gruppenfuhrer | 22-12-09 | 11:06

caravaggio | 22-12-09 | 00:59

Je laat je zand in de ogen strooien door zijn positivisme en de uiterlijke vorm.
Essentiele vragen of opmerkingen van anderen gaat hij uit de weg als een volleerd politicus.
Waarschijnlijk is hij een dhimmi uit het linkse kamp of ons aller Thomas van der Dunk.

knerf | 22-12-09 | 10:26

ristretto | 22-12-09 | 08:09

Voor sommige mensen is de vorm belangrijker dan de inhoud. Vandaar dat velen b.v. nog plat gaan voor de loze kerstboodschap van onze vorstin.

Het zou mij niets verbazen als achter de nick Ridder Rachid gewoon ons aller querulantje en leerridder Thomas van der Dunk of een andere "celebrity" schuilgaat.
Onze islamitsiche Ivanhoe deelt provocatief met zijn door Allah gezegende lans wat prikjes uit om de GS-ers wat te provoceren en negeert de essentiele vragen en opmerkingen.
Discusseren heeft geen zin omdat deze persoon altijd zaken uit de weg zal blijven gaan die hem in het nauw brengen.

Ik gok op Thomas van der Dunk of een dhimmi uit het politieke kamp.

knerf | 22-12-09 | 10:21

Nou, deze hele discussie werpt wel nieuw licht over dit onderwerp. Het is me allemaal een stuk duidelijker geworden zeau.

Swans | 22-12-09 | 10:16

Yay, weer een artikel over mensen met een fantasievriendje!!
En deze heeft al een sprookjesnaam: subhanahu wa ta’ala! Awesome-O!

loonslaaf_69 | 22-12-09 | 09:31

Iemand al de link door gestuurd naar de PVV?

braadlap | 22-12-09 | 09:10

Tis al een ouwe maar blijft
H-i-l-a-r-i-s-c-h !
Advocaat, Heaumeau, Katholiek en eh Jeaud Oscar Hammerstein vs.
advocaat, kadi, muzelman, mohammedaan en moeslim Mohammed Enait.
Notitieblok bij de hand houden veur Scrabbleweurden.
www.hetgesprek.nl/archief/2189/

wachtmeester de bruy | 22-12-09 | 08:47

@ssoass | 22-12-09 | 02:15:
Jij zou je eens in causaliteit moeten verdiepen knul.

ReligionSucks | 22-12-09 | 08:45

Het zijn allemaal hoeren. Allemaal. Ze nemen wel geld aan van niet-islamitische varkens.

ReligionSucks | 22-12-09 | 08:45

oeps, uitgekraamt = uitgekraamd

ristretto | 22-12-09 | 08:20

@caravaggio
Omdat de stijl u bevalt, bevalt de inhoud u ook?
Welke logica is dat? Oh, de Ridder is aardig, correct, heeft humor en gaat vervolgens op geen enkel argument in. Wat een verademing. Welke adem moet ik krijgen van het verdedigen van een Iraanse president d.m.v. het plempen van een positieve kersttoespraak tegenover de meest flagrante racistische homofobe onzin die dezelfde president al 99 keer heeft uitgekraamt?

ristretto | 22-12-09 | 08:09

"Islaam roept op tot verdraagzaamheid van niet-moslims" Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:42

Ik heb al veel te veel gehoord van het tegendeel. Imams die oproepen om homo's met hun hoofd naar beneden van de hoogste gebouwen te gooien, Marokkanen die Joden en homo's mishandelen, oproepen in de Koran om Joden te doden. De kreet 'Islam is vrede' is ongeloofwaardig.

Wezel | 22-12-09 | 03:16

ssoass | 22-12-09 | 02:15
Precies, dat vroeg ik me ook al af. Wat een gewauwel

zegmaarmaarten | 22-12-09 | 02:20

blablabla.
Waarom hier een heel artikel over schrijven?
Op geenstijl.nl zie ik ook zoveel rare reacties van gebruikers, maar dat interesseert niemand.
Die Van Pruisen schrijft trouwens volgens mij al zijn stukjes over Moslims of marokko.nl.
Is Van Pruisen door geenstijl ingehuurt om de Moslim-artikel-quota hoog te houden?

ssoass | 22-12-09 | 02:15

Max Stirner | 22-12-09 | 01:49
En nu zo dat ik je vraag begrijp

zegmaarmaarten | 22-12-09 | 02:12

Gelijk hebben ze. Zeg nou zelf, als je die verschrikkelijke ongein kunt mijden, moet je het doen toch. Kon ik het ook maar mijden.

De Geus | 22-12-09 | 02:09

Jokkebrok; lees mijn laatste zin nogmaals.. e u weet .. alleen de ridderkrijgt nog kansen

caravaggio | 22-12-09 | 01:55

zegmaarmaarten | 22-12-09 | 01:38
Er staan toch postieve comments onder van 5 andere posters? Geen negatieve. Of zijn dit net de 6 Marokkanen die het voor alle anderen verpesten?

Max Stirner | 22-12-09 | 01:49

Er bestaan wel vredelievende moslims , echter geen vredelievende Islam ... samengevat.

De Koran biedt idd inspiratie aan zowel goed als kwaadwillenden in gelijke mate, goede intenties worden goedgekeurd maar slechte ook, het laatste overigens expliciet. Gezien de sterke menselijke drang tot geweld, is dit een zeer kwalijke trek van deze "religie". Dus @Ridder Rachid , jou bloemlezingen snijden net zoveel hout als de galspuwende tirades van M. Bouyeri , helaas.

razz | 22-12-09 | 01:42

@caravaggio | 22-12-09 | 01:37
Wat mij voor u inneemt is uw pseudoniem , een prachtige barokke schilder...... o en reizen ... ja .... ik ben ooit eens in Marokko geweest. Ik zal u mijn ervaringen onthouden want ik wil uw kennelijk goede ervaringen met moslims heel laten. Deze zijn van u en geven u alle recht om mildheid aan de dag te leggen.
Ik kan het u op basis van mijn ervaringen helaas niet nazeggen.

Jokkebrok | 22-12-09 | 01:42

Hebben jullie het commentaar van moslims wel gelezen op het betreffende fragment van marroko.nl ? Aan de reacties te lezen niet. Verder behoorlijk suf topic dit.

zegmaarmaarten | 22-12-09 | 01:38

Jokkebrok: uw uitgangspunt is al verkeerd. U moet het opnemen voor onze rode ridder . het opnemen voor de moslims is een ander verhaal. Onze afvallige moslim heeft een aantal rake zaken aangeboord. hij schrijft redelijk corerrect, hij blijft positief, hij weet waar hij over reaguurt, hij weet zwitsals te zalven, hij heeft humor, hij is waarschijnlijk geen moslim maar een verdediger van een verloren gegaan oud zeer verleden... wat een verademing. verder heb ik geen 1 reden om het op te nemen voor de moslims. Maar doe eens reizen

caravaggio | 22-12-09 | 01:37

Het is maar goed dat de overheid marokko.nl sponsort. Want zoals een wijs man ooit zei: 'Keep your friends close and your enemies closer'

ironman | 22-12-09 | 01:32

een ding is zeker van al die kudt geloofjes wordt je niet vrolijk . Wat een commentaar weer op hun gastheren .. Nu is de entertainmentweer niet goed genoeg voor die stumperdjes .
Nee dat collectief verhongeren is gezellig zeg !!Ookliegen want er is vreten genoegen / mijns inziens teveel voor julle .
Als het allemaal zo klote is imigreer je toch lekker naar saudie arabie?? daar lopen ze ook zo lekker te lachen de hele dag !
Afgeven op sinterklaas?;= dan ook geen efteling ; zijn sprookjes; Ook niet waar . -geen films of theater kijk je naar acteurs die een rol spelen ;doen of ze een ander mens zijn ; liegen dus ook .
- Werken voor je geld ; als je zegt dat je geen werk kunt vinden lieg je ook . Er komen nog steeds mensen uit oosteuropa om hier te WERKEN ...

tsss en dan nog lullen over trots en waardigheid en morgen lopen ze weer te bedelen bij de gemeente voor een aalmoes omdat ze zo zielig en inenin trist zijn ..

sparrow | 22-12-09 | 01:28

mooi dat ze op zo een forum dat door de Nederlandse overheid word gesponsord ook nog eens buitenlands gaan praten. dat houd iedere Nederlander natuurlijk wel buiten de deur. Dat was nou juist net niet de bedoeling?

markuitarnhem | 22-12-09 | 01:25

@caravaggio | 22-12-09 | 01:12
Geef mij eens 10 redenen waarom ik het als NLD-er op zou moeten nemen voor moslims. Doe je best eens ... als iemand dit kan dan ben jij dat.

Jokkebrok | 22-12-09 | 01:25

Mag pokemon wel van Allah?
spekkoper | 21-12-09 | 16:23
Wat denk je zelf, niks mag van Allah, dus zeker geen plaatjes van 'levende' niet bestaande wezens.
Je mag van Allah ook niet gehoorzamen aan ongelovigen en ook niet werken onder een andersgelovige baas.
De waslijst met magniets is eindeloos onder de ware islam en dat alles in naam van een nietbestaande onbenul die in een langdurige vlaag van verstandverbijstering werd aangezien voor God.
Maar ik moet wel zeggen, mijn moslimburen waren de eersten uit de buurt om me een kerstkaartje te geven. Gelukkig stellen veel mensen nog steeds de menselijkheid boven het woord van een azijnzure zeikerd uit het hiernamaals. Dat zijn dan ook de ware gelovigen.

ZSU-23-4 | 22-12-09 | 01:20

freedom for all; dit is te kort door de bocht meid. Even een her- post en dan iets meer fundamenteels inzake " moderne mensch" . welke seurten zijn dat?
ik zelf ga voor de moslims in Indonesie en in het bijzonder in OOst -Timor. wel eens geweest? hier moet een ieder die zich moslim noemt een veurbeeld aan nemen.

caravaggio | 22-12-09 | 01:12

Er wordt hierboven steeds gesproken over moslims en niet-moslims. Laatstgenoemde term irriteert mij. Lijkt mij beter om voortaan te spreken over moslims en moderne mensen.

freedom for all | 22-12-09 | 01:00

ristretto;
draaikonterij heb ik niet kunnen bespeuren bij onze ridder. Volgens mij snappen ze beter dan u wat ze kwijt willen. ( of snapt hij ) Uw logica ontbeert elk flankje van logica. Deze ridder moet een ridderorde krijgen en wel meteen. Een ridderorde in de orde van de " Zwitsals van Allah" . standvastig, niet negatief en soms met humor. Maar de zelfverkozen SM zwitsalregen die uit de hemel neerdaalt begrijp ik niet.

caravaggio | 22-12-09 | 00:59

botte; vertel eens iets over aardbewoners.

caravaggio | 22-12-09 | 00:49

Soms schrik ik van mijn eigen mening. Heb veel compassie en begrip voor de individuele moslim die ik tegenkom en help waar ik kan. Onze maatschappij kan verdomde hard zijn voor diegenen die het niet meteen snappen. Ook deze mensen klagen over de islamfundi's als vervelende en bedreigende factor in hun leven.
Ik mag gelukkig het geloof aannemen én teruggeven wat ik wil.
Zo niet bij de islam. Je kan en mag geen afstand nemen. Slim. Door iets op afstand te beschouwen vormt zich een kritisch oordeel. Op deze wijze voorkom je dat moslims kritisch t.o.v. hun geloof of leefstijl worden. Degene die ik dat wel heb zien doen moeten knokken. Elke dag opnieuw. Het zou niet zo moeten zijn. Vrijdenken dient het motto te zijn. Zo'n Hypocriet als Ridder Rachid maakt me woedend. De exponent van laffe draaikonterij. Ondertussen zo vroom zijn als het maar kan en alles wat westers is verketteren.
Toch zou ik die stomme Ridder zomaar helpen als hij in nood is... Ik heb ook een geloof. Ik geloof in mensen helpen.

ristretto | 22-12-09 | 00:42

Hölzenbein | 21-12-09 | 23:46
Maar dat zou humor zijn en tja...

Canis Spurcus | 22-12-09 | 00:42

Tijd voor een islamitisch strandfeest in Hoek van Holland. Maakt 't voor de pliesie ook veel makkelijker. (wel graag uitrusten met UZI's)

Vix707 | 22-12-09 | 00:32

Ja, handsomedevil, heb jij dat nou ook? dat je : i.pv. @ typt?
Bij mij gaat de indeling van mijn toetsenbord soms zomaar op Nederlands ipv Verenigde Staten Internationaal.

ristretto | 22-12-09 | 00:28

: ristretto | 22-12-09 | 00:18

En je wil het zo graag goed doen, he.

handsomedevil | 22-12-09 | 00:25

Tja Ristretto,
Des te later het uur, des te stommer de spelling.
Hefft = heeft.

ristretto | 22-12-09 | 00:18

@yezzir123 | 21-12-09 | 23:51
Nee suf. GS is niet gesubsidieerd.
Nee suf. GS hefft echte moderatie.
Nee suf. GS is er voor alle meningen, zelfs de jouwe.
Nee suf. GS hoeft zich niet aan een religie met voorschriften te houden.
En nu slapen. Hup je nest in. Wat denk je wel? Dat je zo laat nog mag reaguren van de profeet? Vort ksst.

ristretto | 22-12-09 | 00:16

Zeer verontrustend. De politie blijkt juist onder deze groep fanatici personeel te werven met de volgende advertentie: goed dat je er bent, word agent. Zie de volgende link: www.islamcity.nl/islam/huwelijk/mag-je... .

Ni fallor | 22-12-09 | 00:14

Geenstijl is precies hetzelfde!

yezzir123 | 21-12-09 | 23:51

Ik word zo moe van die 'Bismillaah Ar-Rahmân Ar-Rahiem, Alhamdulillaahi Rabbil 'Alameen as-salaatu was-salaamu 'ala nabiyyina Muhammadin wa 'ala ahlihi wa sahbihi wa aj'ma'een ama' ba'd'- idioten! Kan Allah niet even een twintig ton zwaar steentje op die debielen gooien. Please....???

Hölzenbein | 21-12-09 | 23:46

Ach wat maakt het allemaal uit, we gaan toch naar de kloten want Jacqueline en Bert konden onze planeet toch niet redden in Kopenhagen....:-)
p.s. mis Pim ook nog steeds.....

abbiedabbie | 21-12-09 | 23:43

bottehond | 21-12-09 | 23:25
OT
Wat is er aan het handje, dat je er al 2K paracetamol hebt doorgejaagd?

Aardbewoner | 21-12-09 | 23:35

Gelukkig zijn wij moslims niet allemaal hersenloze schapen.

miss_chickie | 21-12-09 | 22:12

Steun je Iran?
En dit?
www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...

Je vindt je eigen agenda van wezenlijker belang dan dat van de Groenen in Iran, is het niet?
Zij weigeren Hamas en Hizbollah nog te steunen.
Jouw favoriete foster parent plan.
Je speelt met vuur, onnozele.

bottehond | 21-12-09 | 23:25

Tegen moslims zeg ik altijd, islam is bedacht door mensen, wordt beleefd door mensen en wordt geinterpeteerd door mensen, er is helemaal niks goddelijks bij. De kleine teen van een niet-moslim is net zo goddelijk als de hele koran. Slecht mens betekent een goed moslim. Slechte moslim betekent een goed mens. Dat is een waarheid die miljoenen moslims wereldwijd dagelijks in praktijk brengen.

pks | 21-12-09 | 23:23

De islam voor ongelovigen, van Koenraad Elst
koenraadelst.bharatvani.org/articles/d...
.
Deze zeer onderlegde en ook nog eens erg beminnelijke man heeft een eigen website met een Nederlandse sectie waar je hapklare brokken vindt, maar waar ook een schat aan Engelstalig bronmateriaal verzameld is. Doe er je voordeel mee.

Aardbewoner | 21-12-09 | 23:22

Hypocriete honden zijn het, oh nee, belediging voor de hond....

Ayaan Sorry | 21-12-09 | 23:16

Net op tijd.

bottehond | 21-12-09 | 23:19

@Aardbewoner | 21-12-09 | 23:05
zoetgevooisd? om de hete brij draaiend. selectief winkelend in de geschiedenis.
selectief citeren uit de koran. Selectief de aardige kanten promoten van de islam zonder de andere, kwalijke kanten te kritiseren. Een draaikont.
En ook nog laf. Hij zal wel net als Jezus op een ezel zitten.

ristretto | 21-12-09 | 23:16

De dag des voordeels is nakend.

Allah (klmnopq) gooit de kabeltruien in de verkoop.

handsomedevil | 21-12-09 | 23:16

Beter dat dit uitkeringtrekkend tuig Nederland helemaal vermijdt....
of zijn onze centjes wel goed?
Hypocriete honden zijn het, oh nee, belediging voor de hond....

Ayaan Sorry | 21-12-09 | 23:16

ristretto | 21-12-09 | 23:03
Ridder, eh, Rachid is naar mijn smaak een zoetgevooisde raddraaier.
.
Sanglier | 21-12-09 | 23:04
I know; thx.

Aardbewoner | 21-12-09 | 23:05

Aardbewoner | 21-12-09 | 22:40
Rachid zal het niet kunnen toegeven maar deze was "on target".

Sanglier | 21-12-09 | 23:04

@Aardbewoner | 21-12-09 | 22:56
Dus Ridder Schijtebroek is als het goed lees een vrome moslim, maar een slecht mens? :-)

ristretto | 21-12-09 | 23:03

"Strijden op de weg van Allah, of daartoe besluiten, is een goddelijke plicht. Wanneer uw imaam u beveelt om te gaan vechten, gehoorzaamt hem dan."
.
Samen met de feitelijke strijd van Mohammed tegen de ongelovigen vormt dit "woord bij de daad" een sterke religieuze motivering voor alle vrome moslims, ook de hedendaagse, om niet-moslims als vijanden te zien en te behandelen. Als u, net als ik, moslims kent die oprecht vriendelijk en verdraagzaam zijn, dan is dat geen verdienste van de islam, maar een verdienste van die mensen in weerwil van de islam. Zij zijn goede mensen, maar slechte moslims.
.
Koenraad Elst

Aardbewoner | 21-12-09 | 22:56

Ik vind het overigens geen enkel probleem dat deze teksten op marokko.nl of waar dan ook staan. Waar ik wel moeite mee heb dat mijn belastinggeld wordt uitgegeven aan deze bullshit.
Voor mijn part mag iedereen zijn eigen gedachtegoed onderhouden, uitventen en verkondigen. Niet zeiken als je tegenwoord krijgt en als het au doet.

ristretto | 21-12-09 | 22:54

Hallo Ridder Schijtebroek. Doe eens een echt antwoord geven. Ach laat maar.
Ik geef het op. Meneer wil serieus genomen worden en schiet zijn doel weer eens voorbij.
Het doet me denken aan vóór het zingen de moskee verlaten.
Impotent in plaats van omnipotentum

ristretto | 21-12-09 | 22:46

Ridder Rachid | 21-12-09 | 22:31
Dat gaat op voor elk vers waarmee een ander kan in tegenspraak zijn.

Aardbewoner | 21-12-09 | 22:40

Kunnen we die gasten die dit soort onzin uitkramen over het mijden van niet-Islamitische feestdagen niet een excursie cadeau doen naar Brabantse boerderijen ofzo?

koetjeboe | 21-12-09 | 22:34

@ miss_chickie | 21-12-09 | 22:12

go miss, go!

NB het is een misverstand te denken dat een kerstboom Gristelijk is...

Het gaat om het vieren dat de dagen weer langer worden, met lichtjes in de boom.

eefjes vrije ideeen | 21-12-09 | 22:33

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 22:31

Prima actie. Dit jaar weer naar de nieuwjaarsfuif bij de erasmusbrug.
Hopelijk, net als andere jaren, een perfecte sfeer binnen de hekken. Geen drammerige mocro`s of ander reltuig. Een straal van honderd meter buiten de hekken, zoals andere jaren, even doorwurmen met wat wollah`s en strijkers naar je kop, maar zodra je binnen bent en je 10,- E gelapt hebt is het niets dan feestvreugde.
Hulde!

Koekje-dr-bij? | 21-12-09 | 22:23

Het grootste probleem is de huidige generatie politici. Die zijn opgegroeid met het idee dat je niet negatief mag zijn tegen moslims. Daarom blijven die star en rücksichtlos volhouden dat Moslims lief en aardig zijn hoewel de moslims ZELF zeggen dat ze de zaak willen overnemen en dat ze absoluut niet van plan zijn om samen met andere geloven in één land te wonen.
Iedereen die wel intelligent genoeg is om voorbij de multiculturele onzin te kijken en het gevaar dus ook ziet wordt als Nazi, Xenofoob of Islamofoob neergezet.
-
Het wordt de hoogste tijd om de huidige generatie politici te vervangen voor lieden die niet geïnfecteerd zijn met dat belachelijk domme en kansloze Multiculturele virus.
Gelukkig lijkt dat nu te gebeuren.

Moi2 | 21-12-09 | 22:21

Ridder Rachid | 21-12-09 | 22:17
Doe ik maar even dan. In de koran spreken verzen elkaar tegen. Om dat op te lossen is het begrip 'abrogatie' in het leven geroepen: als verzen elkaar tegenspreken, heffen de latere de eerdere op. Laten nu de latere verzen van de koran de meest oorlogszuchtige zijn. Dat lijkt me wel een probleem.

Aardbewoner | 21-12-09 | 22:21

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 22:17

P.C.M. Baas1309 | 21-12-09 | 22:02
Als je ergens niks mee hebt ga je er ook niet kijken toch!?
Ik heb niks met kerstmis dus heb ik geen kerstboom in de hut,
ik ga wel gezellig eten met dierbaren, maar een kerstboom.. fukop,
ik moet die zooi niet in de keet.. straks misschien als ik kinderen heb.
Is dat dan ook raar, dat ik geen kerstboom of kerstversiering mot!?

ach, jij.. | 21-12-09 | 22:15

Ridder Rachid | 21-12-09 | 22:07
Ik las hierboven ergens dat je schreef: 'wel het vers ervoor lezen hé'.
Kan je, met die opmerking in gedachten, ons kafirs even duidelijk maken waar 'abrogatie' voor staat?

Aardbewoner | 21-12-09 | 22:13

met kerst heb ik geen kerstboom maar hebben we wel leuke cadeautjes. Lekker eten en met nieuwjaar gaat er een heleboel vuurwerk de lucht in. Mijn kids hebben van Sinterklaas en zijn pieten fijn cadeaus gehad. Dat heb ik samen met mijn familie gedaan. Het was erg leuk.
Ik ben ook moslim, ga ik nu ook branden in de hel? Ik zie het wel. No worries.
Ga toch lekker met zijn allen naar een streng arabisch land en houd daar je vrouwen lekker achter/op/naast/bij het aanrecht.
Ik pas.
Gelukkig zijn wij moslims niet allemaal hersenloze schapen.

miss_chickie | 21-12-09 | 22:12

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 22:07

dat Jarirodana door 72 varkens in zijn schrale aarsch geneuqt mag worden .. en dat 72 dagen lang.

slootschurftklootzak | 21-12-09 | 22:07

Huh? En op TV gaan we zo goed met elkaar om! Kijk die soaps dan.
Is dat niet echt dan?

Hazzer | 21-12-09 | 22:07

@donjon | 21-12-09 | 21:59

Heus de dag nadert dat dit soort apert intoleranten het land ,en wat later Europa, worden uitgezet. Geen plaats voor moslim fascisten. Wie er mee wil doen met de moderniteit .... weest van harte welkom ... join the club.... wil je terug naar de middeleeuwen ?.... jammer joh en wegwezen. Simpeler dan dit zal het niet worden .

Jokkebrok | 21-12-09 | 22:03

HIer in de buurt is toch zeker 10-15% allochtoon.
Dan weet je dat zo'n 25% van de kinderen allochtoon is.
3 weken geleden kwam Sinterklaas langs, ongeveer 200 kinderen en ouders kwamen kijken. Geen enkel allochtoon kind te bekennen !
Bewust of onbewust, het vermijdingsadvies wordt hier al aardig in de praktijk gebracht.

drs Marcel van Dam j | 21-12-09 | 21:43

10-15% tegen 25%. Dat is eng.

P.C.M. Baas1309 | 21-12-09 | 22:02

Een sluimerende burgeroorlog.

Lord of the Flies | 21-12-09 | 22:01

Een machteloze woede waart door Nederland.
Woede over zoveel haat en afwijzing.
Machteloos omdat deze woede, voor ze manifest kan worden, op fora als deze afgereageerd wordt, waardoor de angel er uit is en iedereen weer op de oude voet verder gaat .
Op naar het volgende incident met weer ontladende reacties van forumleden en die dan weer overgaan tot de orde van de dag.
Tot het te laat is.....
We staan erbij en schijven erover... that's it

Rest In Privacy | 21-12-09 | 21:59

Beter gaan deze predikers deaud. Tering zeg, wat is dit nu voor een non-integratie beleid wat ze voeren... Idioten. Vertrek uit Nederland dan!

Swarley.. | 21-12-09 | 21:57

Opzouten als je niet wilt integreren. Stomme haatbaarden. Laat ze dan lekker in een land gaan wonen waar opgesomde feestdagen niet gevierd worden.

Stahlhelm | 21-12-09 | 21:56

Allah zegt dit, Swami Salami predikt dat. Flikker toch een eind heen met die religie, wat voor religie iemand dan ook mag hebben. Als je nu in de 21e eeuw nog steeds in sprookjes gelooft, dan ben je toch niet helemaal lekker meer? Dan ben je toch van het padje? Het is echt hard hoor als je hoort dat Sinterklaas niet meer bestaat als je een jaar of 7 bent, maar geloof me, er is hoop, daar groei je overheen! Wordt toch eens volwassen en val mensen niet lastig met je fucking halal frikadellen en andere shit! Ik geloof daar niet in en het interesseert me geen reedt wat je daar van vind, ik respecteer je geloof absoluut niet dus kom bij mij niet aan met die rotzooi. Tik de dag, slacht een varken.

Gomer Pyle | 21-12-09 | 21:52

Je zal toch geboren worden als moslim.
*Huivert bij de gedachte*
Probeer daar maar eens onderuit te komen. Afvallige in islamistan. Dat is echt wat anders dan uit Staphorst verhuizen. Petje af voor degenen die dat doen en durven.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 21:49

jatochnietdan? | 21-12-09 | 21:41
Zie daar het probleem. Gewoon te dom om dat al te snappen.

Max Stirner | 21-12-09 | 21:43

HIer in de buurt is toch zeker 10-15% allochtoon.
Dan weet je dat zo'n 25% van de kinderen allochtoon is.
3 weken geleden kwam Sinterklaas langs, ongeveer 200 kinderen en ouders kwamen kijken. Geen enkel allochtoon kind te bekennen !
Bewust of onbewust, het vermijdingsadvies wordt hier al aardig in de praktijk gebracht.

drs Marcel van Dam j | 21-12-09 | 21:43

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:41

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:32
Driewerf neen.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 21:41

Het probleem is dat de islamapologeten zo diep in hun schuttersputje zitten dat ze zelfs de duistere kanten van de islam ontkennen, dan wel wegrelativeren.

En dat, beste Menschen is een aanzienlijk groter probleem dan dat handvol islamwatchers.

Ter zake: we hebben 5 jaar lang geklokkenluid.
En onze noeste arbeid begint haar vruchten af te werpen.

Het tij keert.
Hulde aan alle dappere islamwatchers.

bottehond | 21-12-09 | 21:39

Ridder Rachid:
Krijg langzaam aan bewondering voor uw persoontje. Niet voor uw geloof, dat rijmt zicht niet met het mijne. Maar om zo + te blijven na de negatieve Zwitsaldouches vind ik prijzenswaardig. Looft den HEER. Ga door en houdt vol.
Geef u paard even wat rust want u galoppeert al een tijdje.

caravaggio | 21-12-09 | 21:38

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:36

Begin eerst maar eens om geen geld meer aan te nemen van in jullie ogen ongelovige mensen en overheden.
Ik zeg, èèrst een kerk in Mekka.

Dostranamus | 21-12-09 | 21:34

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:32

Allah -1. Mohammed -2. Bier +1. En nee, ik ga niet naar de Hel.

brabant altijd -1 | 21-12-09 | 21:32

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:30

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:25
Echt bier.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 21:28

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:21
Vanwaar dat misbaar over de westerse democratie ? Ondanks die afschuwelijke onderdrukking waar jij onder zwicht, prefereer je toch te blijven bij de ongelovigen boven die fijne moslimwereld van je. Ben je masochist ?

websenior | 21-12-09 | 21:28

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:27

Niets nieuws onder de zon. Dit artikel verscheen al in 1993, in Vrij Nederland notabene, met als titel: 'integreren is verboden'.
www.vn.nl/Standaard-Media-Pagina/Integ...
-
Niks nul nada radicalisering sinds 9/11 dus, het is altijd zo geweest en het ergste is: het ziet er naar uit dat het altijd zo zal blijven.

Aardbewoner | 21-12-09 | 21:26

Aan de andere kant zijn er gelukkig ook moslims die gewoon lekker meedoen met kerst en nieuwjaar groeten, st maarten etc.

Hein73 | 21-12-09 | 21:26

het is een zeikgodsdienst. En dan zogenaamd tolerant tegenover Christenen, ja hoor, vraag het de protestanten mar in Turkije, en van atheisten of hindoes, boedhisten of animisten moeten ze ook al niets hebben, en maar bidden tot een fictieve projectie van een halucinerende zandvlooi

Ed71886710 | 21-12-09 | 21:25

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:25

Deze gelovigen hebben het dus niet begrepen. Ze leven in complete angst voor hun "sky fairy" en volledig naar de letter van een 1500 jaar oud geschrift. De verlichting is volledig aan ze voorbij gegaan. Ze leven mentaal gezien nog in de donkere middeleeuwen... grappig dat ze ook in echt ieder bericht dat (subhanahu wa ta’ala) achter de naam van hun sky fairy moeten typen (veel werk, of hebben ze daar een of ander halal proggie voor). Iedere keer weer die magische cantatie. wat een onzin. alsof de sky fairy alle emails checked en boos wordt als je het eenmaal vergeet. Is dat dan de god waar je in moet geloven? Een god die constant over je schouder meekijkt, jaloers is, een enorm ego heeft, wraakzuchtig, gemeen, oneerlijk is. Wat een geestelijke armoede van die mensen. Wake up: god is een verzinsel van de mens. Alle menselijke eigenschappen zijn weerspiegeld in ons godsbeeld en aan het heersende godsbeeld kan je perfect aflezen in welke staat de samenleving zich bevindt. In het geval van de moslimwereld is dit helaas nog in de dark ages...

Hein73 | 21-12-09 | 21:23

Dit hele topic plus reacties vertalen in het Arabisch. Kijken hoe tolerant de moslims zijn. Kejje lachuh.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 21:22

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:21

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:13
eens. zieltjes winnen gaat veel beter als je een vergelijking kan maken met een ander stupide geloof.

cloudoflogic | 21-12-09 | 21:20

Klinisch dood | 21-12-09 | 21:12
Waarom Joris? Het is toch prachtig stijlloos om hier een moslim vrijwillig te zien buigen om zich te laten kontschoppen omdat hij de antwoorden op vragen die de ware aard van de islam aan het licht zouden brengen niet mag geven?

Sanglier | 21-12-09 | 21:20

Ach binnenkort zijn alle niet-moslim feesten toch afgeschaft als het aan de politiek ligt

zuichkragt | 21-12-09 | 21:17

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:13

Ga jij nooit tv kijken, slapen, eten, je milfeenveeggeven en van die dingen?
Jongen, volgens mij zijn 25% van alle post van jou of over jou...
*nu echt bier inschenken gaat. OUT!*

Klinisch dood | 21-12-09 | 21:17

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:08
De mensen zouden wat blijer over de islam worden als die niet zo fanatiek was en alomvattend totalitair, het bepaalt heel je doen en laten en bedreigt daardoor de status quo van de westerse democratie.
Marcel van Dam is lange tijd bij de PvdA geweest, maar is de laatste tijd uit onvrede over de koers van de PvdA naar de SP gegaan. Zijn film "De onrendabelen" en zijn boek geven aan dat hij het huidige beleid van de PvdA niet sociaal genoeg vindt.

websenior | 21-12-09 | 21:16

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:15

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:13

Rammstein | 21-12-09 | 20:42

Geeft niet, misschien is het Geert zelf wel om zijn electoraat beter te leren kennen.... Joris doe nou eens, die Rachid gaat maar door.
*maar bier inschenken gaat, zucht*

Klinisch dood | 21-12-09 | 21:12

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:11

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:04
tja, de gelovige medemens is helaas zelden op iets unieks te betrappen.

cloudoflogic | 21-12-09 | 21:11

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:08

Wedden dat ook dit weer wordt ontkend, of vertaald wordt als 'hetze/Joods/US complot' tegen de Religie van de Vrede?

Ahasveros | 21-12-09 | 21:07

ik zie zo'n beeld voor me met van die drijvende dingen in de noordzee waarmee schepen kunnen zien waar ze varen als ik dingen over religie lees...
net of ik mijn geloof in elfjes en kabouters zo aan iedereen opdraag en of dat interessant voor de media...

Modder Neetjer | 21-12-09 | 21:07

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:04

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:56
Even eerst drie correcties: vogelvrij betekent geenszins een riante positie, vogelvrij verklaren is bv. wat men met Salman Rushdie heeft gedaan.
Tweede correctie: Marcel van Dam is bij de SP, dus misschien word je toch nog Marcel van Dam fan.
Derde correctie: heel veel mensen hebben vraagtekens gezet bij de inval van kruisridder George Bush in Irak, geloof me, geen enkele christen staat te juichen bij het doden van duizenden Irakezen. Daarnaast staat wel de halve moslimwereld te juichen als er een vliegtuig door de Twin Towers gaat. Toch ?

websenior | 21-12-09 | 21:03

@Ridder Rachid,
Geweldig. Omdat het nu slechter gaat met de christenen in irak is voorgaande geoorloofd. Je gaat er gemakshalve maar van uit dat ik het met de inval in Irak eens ben.
Nu moeten de christenen blij zijn of verdrietig? Man man wat een flauwekul.
Of onder Saddam of nu. Allebei Islamitisch. Gut o gut, het verschilt marginaal.

ristretto | 21-12-09 | 21:02

mark twain | 21-12-09 | 19:29
Zakaat.
@Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:32
zeer goed punt

gruppenfuhrer | 21-12-09 | 21:02

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 21:02

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:44
U kunt kritiek hebben op Islam tot u een ons weegt, maar nooit en te nimmer kun je iets wijzigen aan het feit dat ik een moslim ben.

die kinderlijke tunnelvisie heb je dan gemeen met de rest van de doos met gelovige waar zo nu en dan van alles uitspringt.

cloudoflogic | 21-12-09 | 21:00

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:51

Neehoor, dat is geen mening. Het is een praktische tip.
Wat is de logica van het wonen in een westers land, als je allergisch bent voor alles wat westers is.
Als ik een hekel heb aan alles wat moslims doen ga ik ook niet in een land wonen wat gedomineerd word door Moslims natuurlijk. Dat zou elke vorm van logica belachelijk maken.

Kampfhund | 21-12-09 | 21:00

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:52

Ik ken de van Dale beter dan jij blijkbaar en weet wat er wordt vermeld bij het begrip "pedofiel" .
Verder blijkt weer eens overduidelijk dat je bij belangrrijke zaken die ik noem het antwoord uit de weg gaat.
Ik ga aan jou geen aandacht meer geven, muzelman.
Je blijft op veel van mijn opmerkingen het antwoord schuldig, zo ook bij de opmerkingen van anderen.
Je bent gewoon een sofist...

knerf | 21-12-09 | 20:57

Het valt me toch altijd weer op hoeveel gelovigen quoten uit hun 'heilige' teksten, misschien om de schijn van wetenschappelijkheid te kweken bij omstanders. Als we even verder kijken dan het FEIT dat veel teksten verkeerd vertaald zijn of door meerdere figuren jaren na dato opgeschreven, dan besluipt toch het gevoel dat het als excuus wordt gebruikt.

Zoals de heilige Roze Mosselman in 2003 zeide: ' Stopt den vinger in uwer kont tweemaal daags en snijdt uw polsen door in bad, want dat is de weg om uzelf te reinigen van het kwaad'

Verloren_onschuld | 21-12-09 | 20:56

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:56

paost712 | 21-12-09 | 20:44
Die citaten komen uit de koran. Hoe u mij voor teksten uit de koran inhoudelijk verantwoordelijk denkt te kunnen houden vraag ik mij af maar u kunt het natuurlijk altijd proberen. ;)

Sanglier | 21-12-09 | 20:56

Dit is volgens mij een onzin verhaal van een stelletje Wahabidisten.
En het gros zal ook nog geen verjaardag of kerst vieren maar ze staan er ook niet negatief tegenover.

sockeye | 21-12-09 | 20:55

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:51
It sure is.
*aus*

Rammstein | 21-12-09 | 20:52

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:51

Sanglier | 21-12-09 | 20:45
*het veelzijdig superieure Westen*
Ik ben blij dat dit weer eens gesteld wordt. Te lang heeft men dit van cultuurrelativisten van allerlei pluimage niet mogen zeggen. Maar is wel waar.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 20:51

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:44
Heb je al een warm plassertje gekregen
van alle aandacht die je toebedeeld wordt!?
-
Jij boft maar manneke ;-p

ach, jij.. | 21-12-09 | 20:50

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:45
En hoe komt dat ? Doordat haatbaarden het leven voor christenen onmogelijk maken. Lekkere godsdienst, die islam.

websenior | 21-12-09 | 20:49

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:44
Dat probeer ik ook niet prutser. Je bent een leugenaar en drogredenaar.
Ga op de argumenten in of ga in je laffe zelfbewustzijn rondhangen.
Je bent geen slachtoffer, je bent dader.
Je vergoeilijkt anti-westerse sentimenten.

ristretto | 21-12-09 | 20:49

@Ridder Rachid | meerdere postings
Jij haalt de goede dingen uit (je) een religie, dat zijn we niet gewend he. Best wel verfrissend om eens wat quotes te horen dan "onthoofd dit, en hak dat". Het beeld van Islam zou waarschijnlijk een stuk beter zijn als het vaker op deze manier wordt uitgedragen.
Islam wordt nu verweven met een groep onbeschaafden uit een afrikaanse zandbak en dat is alleen op historische gronden al jammer aangezien de verspreiding van islam in tegenstelling tot bv het christendom niet zozeer te paard en te zwaard ging, maar werd omarmt door diverse volkeren zowel oost als west.

gruppenfuhrer | 21-12-09 | 20:48

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:48

Je zou ook, in plaats van deze hele lap tekst, gewoon weg blijven uit landen waar een andere religie, of geen religie in ons geval, de samenleving domineert.
Gewoon het land uit dus.

Of is dat weer racistisch.

Kampfhund | 21-12-09 | 20:48

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:44
Nee, dat zou jammer zijn, ik zie U liever nog even verder aanmodderen.
U bent veel, meneer, maar geen moslim.

Rammstein | 21-12-09 | 20:46

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:45

ach, jij.. | 21-12-09 | 20:27
Yep, in een beetje barbaars geleide islamitische staat schijnen de voorzieningen een stuk minder royaal te zijn dan in het veelzijdig superieure Westen dus dat wordt schrikken voor die pseudo-geïntegreerde wannabe haatbaarden en hoofddoekjes.

Sanglier | 21-12-09 | 20:45

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:37
De buitenlandse politiek is een ander verhaal en daar valt wat betreft de inval in Irak wel kritiek te leveren. Echter, hoewel de christenen in Irak ministers leverden, is het niet zo dat ze er een feestelijk leven leiden, vooral sinds de inval zijn ze vogelvrij. Dat een paar mensen misschien niet alles fijn vinden wat moslims meebrengen, kun je verwachten, maar dat kan je echt geen onderdrukking noemen, volgens mij ben je in de leer geweest bij Marcel van Dam.

websenior | 21-12-09 | 20:44

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:44

@Sanglier | 21-12-09 | 19:53
-
Is dit een proefwerk voor uw godsdienstlessen of meent u dit werkelijk?
Als u dit namelijk werkelijk meent vrees ik dat mij geen andere keuze blijft dat bij de GS redactie uw IP gegevens op te vragen en aangifte te doen van haatzaaien, beledigen, wederrechtelijk godsdienstonderricht bedrijven alsmede het ondermijnen van de sociale cohesie.

paost712 | 21-12-09 | 20:44

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:37
Fuck you leugenaar. Onder Saddam konden de Christenen ook de tering krijgen en vermoord worden. Een van mijn beste vrienden is Irakees en Christen.

ristretto | 21-12-09 | 20:43

Klinisch dood | 21-12-09 | 20:40
Woot ! Excuus, ik heb Uw comment over het hoofd gezien.
Maar inderdaad.
Fake.

Rammstein | 21-12-09 | 20:42

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:42

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:16
Krijg gewoon het zuur, nep Ridder.
Je zit hier samen met J_Z een beetje de sociale moslim uit te hangen, maar kritiek op de islam durf je niet aan. Laf, laf en nog eens laf.
Ridder Schijtebroek. Durf eens hardop te roepen dat de uitspraken van de president van Iran over homo's en vrouwen kudt zijn. Durf zijn optreden tegenover de demonstranten (zelfs vandaag) eens te kritiseren.

Kom dan, kom dan, Ridder zonder Kruis.

ristretto | 21-12-09 | 20:40

Rammstein | 21-12-09 | 20:36

Ik was je 1duizendste milliseconde voor... Had jij het ook door?

Klinisch dood | 21-12-09 | 20:40

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:39
Nee, dat is het niet.

Rammstein | 21-12-09 | 20:40

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:39

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:37

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:34
Jazeker. Echter, ik geloof niet dat U een moslim bent.

Rammstein | 21-12-09 | 20:36

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:34

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:31
Vind je niet dat je jezelf een klein beetje aanstelt.
In dit land zijn (net zoals voor andere gelovigen) genoeg
mogelijkheden om je geloof te belijden.

ach, jij.. | 21-12-09 | 20:34

Volgens mij heet die Rachid in het echt gewoon Willen en zit hij nu dijenkletsend
alle comments te lezen....

Klinisch dood | 21-12-09 | 20:34

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:31
Volgens mij weet je niet wat onderdrukking is, verdiep je in de christenen in de arabische wereld en je weet wat onderdrukking is.

websenior | 21-12-09 | 20:33

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:31

Islamitisch lullen en christelijk de zakkies vullen! Nee hoor, da's helemaal niet hypocriet, dat is het ware geloof...

Stellingios | 21-12-09 | 20:29

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:15
Allah is een fantasie van satan, vriend.

Martinello | 21-12-09 | 20:29

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:24
Die zullen er zeker zijn geweest, die zijn er nu ook. Maar dat zegt niets, nog steeds geen voorbeeld naar waar ik naar vroeg. De afleidingstaktiek ingezet?

de^mol | 21-12-09 | 20:28

Sanglier | 21-12-09 | 20:22
Heb het idee dat de meeste 'moslims' die in het westen verblijven
en altijd heel hoog opgeven over een moslimstaat (incl sharia)
het daar -als het er op aan komt- nog geen week uithouden.
-
Want als dat zo zaligmakend is dan zou ik zeggen: ........

ach, jij.. | 21-12-09 | 20:27

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:26
Of hij minderwaardig is en of hij kaas heeft gegeten van het offerfeest maakt Jerry Nick zelf wel uit.

Sanglier | 21-12-09 | 20:27

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:26
Weet je het zeker, die "beste wensen" ?

Rammstein | 21-12-09 | 20:27

Hier kunnen de moslims toch geen aanstoot aan nemen?

--
Verzoeke geheel vrijblijvend en zonder enige impliciete verplichting, mijn beste wensen te ontvangen voor de viering van de winter-zonnewende op een wijze naar keuze, maar in elk geval milieuvriendelijk, social verantwoord, politiek correct, niet-gestressed, niet-verslavend alsmede sekse-neutraal; vreugdevol uitgevoerd in de traditie van de godsdienstige overtuiging of wereldbeschouwing van uw keuze, met inachtneming van respect voor de religieuze overtuiging dan wel wereld-beschouwing en/of traditie van anderen, dan wel hun keuze om er geen enkele godsdienstige of wereldbeschouwelijke traditie op na te houden.
Moge dit, naar algemene tijdrekening, weldra te beginnen kalenderjaar 2010 voor u een fiscaal successvol jaar zijn waarin uw persoonlijke wensen, in goede gezondheid, in vervulling gaan, overigens met alle respect voor de tijdrekening en kalender in de andere culturen die de wereld opstuwen in de vaart der volkeren, en zonder vooroordeel tegen enig ander land, en zonder dat deze wens, op welke wijze dan ook , zou impliceren dat dit “het enige land” is in het halfrond in kwestie, en zonder dat daarbij sprake is van enige discriminatie naar ras, levensbeschouwing, huidskleur, leeftijd, lichamelijke kenmerken, keuze van internetprovider of sexuele geaardheid.
Het aanvaarden van deze wens houdt acceptatie van voormelde voorwaarden in. Deze wens kan van nadere uitleg worden voorzien dan wel worden ingetrokken. Mits ongewijzigd is hij vrij overdragbaar. Het uiten van deze wens legt geen verplichting op de wensende partij zelf of op anderen de inhoud van deze wens daadwerkelijk te vervullen. Deze wens is nietig voorzover hij in strijd zou zijn met enige wettelijke bepaling, terwijl de wensende partij volledig bevoegd is de wens te herroepen.
De redelijkerwijs te verwachten werking van deze wens wordt, zoals te doen gebruikelijk bij de beste wensen, gegarandeerd voor de tijd van één jaar, althans tot aan het tijdstip waarop een dergelijke wens voor de volgende maal kenbaar wordt gemaakt, indien laatstbedoeld tijdstip zich binnen de termijn van één jaar zou voordoen; de onderhavige garantie is geldig tot aan het tijdstip waarop de wensen worden vervangen door andere of er opnieuw goede wensen worden geuit, tot welke gedraging(en) de wensende partij volledig en vrijelijk bevoegd is.

paost712 | 21-12-09 | 20:27

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:26

Als die moslims die regels willen aanhangen, zullen ze om dit te kunnen praktiseren echt terug moeten naar het RIF-gebergte of andere zandbaklocaties. Ze hoeven dan niets meer te vermijden. Dan tonen ze tenminste nog RESPECT voor zichzelf en hun "godsdienst". Maar ja, daar zijn voor deze parasieten geen vorstelijke uitkeringen, geen Partij vd Allochtoon, geen gratis opleidingen tot advocaat, geen kindergeld, geen gesubsidieerde internetfora, geen softe taakstraffen, geen mooie (domme) blondjes voor Mr. Loverboy en hebben zij geen steun van slappe islamuitbraakgoedpratende politici die aldus hun eigen land verraden zoals de NSB voorafgaand aan de 2e wereldoorlog.

Nestorix | 21-12-09 | 20:25

ridder rachid
Moslims worden onderdrukt in Nederland ? Hoe dan ?

websenior | 21-12-09 | 20:25

Bij mijn weten waren Ridders mannen met een adellijke titel die met name de opdracht hadden de Christelijke waarden te verdedigden of zouden moeten verdedigen vanaf de vroege Middeleeuwen. Dus Rachid kletst uit zijn nek of is een bekeerde musulman. Dit kwam al voor toen de Spaans--Christelijke Ridders de Moren Spanje uitschopten duizend jaar geleden. Spanje heeft er overigensd wel het schitterende Alhambra aan overgehouden. In die tijd presteerden de musulmannen nogal wat op het gebied van archtitectuur, onderwijs en geneeskunde. Het is inmiddels duizend stil rondom hen.

Jan Boule | 21-12-09 | 20:24

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:24

inburgering is gelukt ze kennen alle feestdagen en gewoontes.

jankaas | 21-12-09 | 20:23

Tjonge: 'Wie zoals wij in een land als Nederland wonen, wordt er regelmatig mee geconfronteerd: feestdagen, vieringen en tradities van de niet-moslims.'
Ik zou zeggen terug naar Marokko dan maar......

guy657 | 21-12-09 | 20:22

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:18
De zoveelste moslim die ik klem heb in zijn eigen hel die hij islam noemt.
Je zou eens kunnen proberen om zelf na te denken in plaats van dat je blind een religie volgt of dat je een geestelijke voor je laat denken, knul. Zo leuk en gezellig is het leven in een islamitisch geleide staat nu ook weer niet. Je hebt vast weleens van Achmadinejad gehoord?

Sanglier | 21-12-09 | 20:22

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:22

Een voorbeeld? Liver Turkcx dan Pavs.
Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:43
Je maakt je er wel erg makkelijk vanaf:
www.politiek.zierleyn.nl/?p=14
Geen voorbeelden he, lijkt mij ook niet zo gek, want die zijn er niet...

de^mol | 21-12-09 | 20:22

Leuke Quote:
Marokkanen steken al jaren vuurwerk af

Neeeeuuuuh, niet lullen?

Leeany | 21-12-09 | 20:22

Ik heb de hele draad doorgeworsteld en kan slechts tot een conclusie komen: Ridder Rachel kan heel goed pasten en de discussie an sich, Kansloos.

Rammstein | 21-12-09 | 20:21

Waarom word ik (en met mij iedere niet-moslim) openlijk minderwaardig verklaard omdat ik de overtuiging van een ander niet omarm..? Dat soort manieren zijn in dit deel van de wereld al zeker vijftig jaar uitgebannen en worden -ook wettelijk gezien- onacceptabel geacht. Het hele probleem in de geest van sommigen is dat er slechts één waarheid moet (niet 'mag') bestaan, en dat die waarheid kost wat kost moet worden opgedrongen. Dat botst in een tolerante samenleving, die per definitie uit meerdere waarheden mag bestaan. Dit hele topic demonstreert die eenzijdige intolerantie weer feilloos. Case closed, next.

Jerry Nick | 21-12-09 | 20:21

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:20

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:17
Wie dan wel?

Zo jammer! | 21-12-09 | 20:18

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:15
Je mag de mijne wel hebben, denk namelijk niet dat ik mijn godsdienst nodig heb. Doe je er wel voorzichtig mee??? Komen namelijk vaak niet zoveel goede dingen uit voort...

Jeen | 21-12-09 | 20:18

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:18

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:17

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:12
Dit is maar het GeenStijl forum, knul. Ik heb het over de echte wereld en ik heb het over echte teksten uit jouw koran waarin de islam haar ware gezicht laat zien als het om Joden, Christenen en Ongelovigen gaat.

Je hoeft alleen maar JA te zeggen op mijn vraag over de herkomst van die teksten maar dat kun je niet omdat je een heilige opdracht hebt om te liegen en te bedriegen.

Sanglier | 21-12-09 | 20:17

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:15

R R
Oke, ik heb je (nietszeggende) antwoord.
Spartel maar verder. Ik ga weer wat nuttigs doen.
(wel gelachen hier, vandaag)

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 20:15

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:53
Pfff, das een heule opluchting zeg...

Jeen | 21-12-09 | 20:13

KeurMeester | 21-12-09 | 20:11
Wat voor een last heb je tijdens het stappen en feesten van moslims?

ach, jij.. | 21-12-09 | 20:13

Powered by Anderzorg.nl, een onderdeel van menzis....

AirHead280 | 21-12-09 | 20:13

Ik vind het zo enorm fijn dat al die moslims zo gezellig meedraaien in hun nieuwe vaderland.
Helpt geweldig bij de inburgering en accceptatie.
Bedankt, en fijne reis terug.

robert39 | 21-12-09 | 20:13

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:12

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:09
Sorry Rachid, ik had je antwoord niet gezien: dus je antwoord is JA: niet moslims vallen moslims aan en onderdrukken moslims.

de^mol | 21-12-09 | 20:12

Martinello 1 vers 1-2: 1: En god zeide tot hem: laat u niet in verzoeking brengen door religie. 2: Weet dat God geen religie heeft en alles toestaat, ook satan, die de mens wil verzoeken met religie.

Martinello | 21-12-09 | 20:12

Wat een heerlijke gedachteom bij weg te dromen. Stappen zonder moslims... feesten zonder moslims... Dit moeten we toch allemaal willen?!

KeurMeester | 21-12-09 | 20:11

Ridder Rachid: 20:04
Ik nagel je niet vast op je woorden.
Je gaat er van uit dat de enige mogelijkheid voor een ongetrouwde vrouw de prostitutie is.
En Ahmadinedjad? Hoe zit dat?

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 20:11

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:10

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:06
Komt er nog een antwoord op de vraag: 'doen niet moslims dat dan, moslims aanvallen en onderdrukken'?

de^mol | 21-12-09 | 20:10

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:06

Prachtig hoe een mohammedaantje in het nauw spartelt als hij wordt gekotschopt.
Rachid, de beeldvorming heeft weer plaatsgevonden en is compleet. Dank daarvoor en tot een volgende keer.

Sanglier | 21-12-09 | 20:09

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:09

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:01
Autochtone moslims vinden de moslim-landen zo geweldig, dat ik ze graag vrijwillig uitzwaai, ze vinden het daar immers geweldig, dus allebei dik tevreden met die oplossing...

de^mol | 21-12-09 | 20:08

De meeste kerels dromen van veelwijverij
en dan nu een beetje piepen hier..
Huichelaars..
-
Alle vrouwen zijn hoeren
(behalve mijn moeder en oma)
alle mannen zijn hoerenlopers
(inclusief m'n vader)

ach, jij.. | 21-12-09 | 20:08

@S. Typhi

vergeet jij niet je bontkraag op te doen als je naar buiten gaat?

Tukkerr | 21-12-09 | 20:08

De ridder van de droevige figuur heeft zijn windmolengevecht gevonden.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 20:07

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:06

Rachid de Horige| 21-12-09 | 20:04

Je vergeet antwoord te geven op mijn vraag of de teksten die ik citeerde in de koran staan.

Sanglier | 21-12-09 | 20:06

Ridder Rachid 20:01
Ik zie dat je het er maar druk mee hebt, maar ik blijf er op terugkomen.
Wat heb jij met die Ahmadinedjad?

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 20:06

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:01
Je antwoord op de vraag of een vrouw meerdere mannen mag trouwen is dus een duidelijk nee.

Mijn vraag: 'doen niet moslims dat dan, moslims aanvallen en onderdrukken' ontwijk je, je maakt je er wel erg makkelijk vanaf. Nogmaals, dit is een gesloten vraag: je kunt simpel antwoorden met ja dan wel nee.

de^mol | 21-12-09 | 20:05

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:04

Frau Antje | 21-12-09 | 16:26
De aanhangers van pimmetje doen niet veel onder in de gebrek-aan-IQ-barometer als die imbeciel van het stukje rifgeloof. Geloof in god of andere rare figuren; ga liever gewoon lekker zelf nadenken. Als iedereen dat nou zou doen....

Jeen | 21-12-09 | 20:04

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:01

Vanaf nu heet jij Rachid de Horige.

Sanglier | 21-12-09 | 20:04

Ik vind het prima hoor. Krijg zelf ook geen gelukkig Hannukah of vrolijk Suikerfeest uit mijn bek. "Krijg de kolere maar" ..... daarentegen ....

Bigi Bana Boy | 21-12-09 | 20:04

@Peppie van Cockie | 21-12-09 | 20:00 ,
lijkt me toch stijl in de leer.
Of de stank van een trollenhol.

vander F | 21-12-09 | 20:02

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 20:01

Ridder Rachid 19:52
Je begint al aardig door de mand te vallen.
Over vrouwen:
Getrouwd ben je dus een"wijf".
Ongetrouwd ben je een "kansloze hoer".

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 20:00

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:57
Staan de teksten die ik citeer in de koran?

Sanglier | 21-12-09 | 20:00

Zij die geloven...
Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:53
"Zij die geloven" snap je?, En wat doen mensen die geloven volgens de koran, vriend? Die geloven in Allah. Dus men heeft het hier over bekeerde joden, christenen en Sabiers, bekeerden tot de islam, slimmert.

de^mol | 21-12-09 | 19:59

Tja,
als vele mannen zich het paradijs in bomgordelen...

vander F | 21-12-09 | 19:58

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:52: Wat een flauwekul. Er is bijna overal een overschot aan mannen in moderne maatschappijen. Alleen wanneer er bijzondere omstandigheden zijn, zoals oorlog kan dat veranderen.

Melchior C Balthasar | 21-12-09 | 19:58

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:54: "Als een meerderheid van niet-moslims islaam niet als geloof wenst dan is daar niets op tegen, als diezelfde mensen moslims aanvallen, mensen onderdrukken, bedriegen, niet aan verdragen houden dan is het slechts wie de billen brandt moet dan ook op de blaren zitten." Heb jij zelf de inhoud van die polariserende, opruiende post op dat forum wel gelezen en begrepen..? De hautaine houding alleen al...

Jerry Nick | 21-12-09 | 19:58

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:52
Dat zou je beter anders uitdrukken, dat "wijven"

Rammstein | 21-12-09 | 19:57

Ha,
een invoelende theologische discussie,
joppie.

vander F | 21-12-09 | 19:57

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:57

Dat wordt dus nooit wat met die multicul

Franciscus Borchwerf | 21-12-09 | 19:56

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:54
Waarom moet dat zinnetje er dan weer achteraan? Doen niet-moslims wanneer ze in de meerderheid zijn dat dan, moslims aanvallen en 'onderdrukken'?

de^mol | 21-12-09 | 19:56

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:54

Kom maar op, achterlijke barbaar. We lusten jouw soort rauw.

Sanglier | 21-12-09 | 19:56

er is bijna altijd sowieso een overschot aan wijven, wat wil je doen wanneer 1 wijf met 1 man is getrouwd en er miljoenen wijven overblijven zonder man omdat ieder man bezet is? Kansloze hoeren zonder rechten van maken?
Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:52
bijna altijd? Dus zelfs volgens jou niet altijd, want bijna is niet altijd. En dan, mag een vrouw in dat soort gevallen meerdere mannen trouwen volgens de koran?

de^mol | 21-12-09 | 19:54

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:54

'Vrouwen', Rachid, 'vrouwen'. Als je zo adelijk bent als je met jouw titel suggereert laat je daar in je woordkeuze erg weinig van blijken...

Jerry Nick | 21-12-09 | 19:53

de^mol | 21-12-09 | 19:47
Gaan we citeren? Kan ik ook.

Soera 26:
Gij zult de joden bestrijden totdat zelfs de steen waarachter een jood zich verbergt, u toeroept: 'Dienaar Gods, ziehier een jood achter mij : doodt hem !'"
Soera 2:193, 8:39;
"Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort."
Soera 3:200
"O gelovigen, houdt geduldig vol en biedt geduldig weerstand en rust u uit voor de strijd en vreest Allah."
Soera 4:76
"Zij die geloven, strijden op de weg van Allah, maar de ongelovigen strijden op de weg van de afgod. Bestrijdt dus de handlangers van Satan."
Soera 4:84
"Strijdt dan op de weg van Allah, zonder een last op u te nemen tenzij voor uzelf, en spoort de gelovigen aan."
Soera 4:89 (Specifiek tegen degenen die de islam afvallig worden, is het vers) :
"Als zij zich van u afkeren, grijpt hen en brengt hen ter dood waar ge hen maar vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden."
Soera 5:33
"Doch de straf voor hen die Allah en Zijn boodschapper bestrijden en verderf (= ongeloof) brengen in het land, is dat zij gedood worden of gekruisigd, dat hun beide handen of voeten afgehakt worden, of dat zij verbannen worden."
Soera 8:12
"Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen."
Soera 8:60
"En treft voorbereidingen tegen hen, met wat gij hebt aan weerbaarheid en paardenmacht, om daarmee Allahs vijand te verschrikken."
Soera 8:65
"O gij profeet, spoort de gelovigen aan tot de strijd."
Soera 9:5
"Doodt de afgodendienaars waar ge hen maar vindt, neemt hen gevangen en belegert hen en bereidt hun alle soorten hinderlaag."
Soera 9:14
"Strijdt tegen hen. Allah zal hen door uw handen straffen en hen vernederen."
Soera 9:29
"Bestrijdt hen die niet geloven in Allah, noch in de Laatste Dag, en die niet verboden stellen wat Allah en Zijn boodschapper verboden hebben gesteld (= de heidenen), en hen die zich niet voegen naar de ware religie onder degenen aan wie de Schrift gegeven is (= joden en christenen), totdat zij uit de hand de schatting opbrengen in onderdanigheid."
Soera 9:41
"Rukt uit lichtbeladen en zwaarbeladen en strijdt, met uw bezittingen en uw persoon, op de weg van Allah."
Soera 9:73 en 66:9
"Voert oorlog tegen de ongelovigen en de huichelaars en pakt hen hard aan."
(De "huichelaars" waren degenen die Mohammed zijn zin gaven en hem tot profeet verklaarden, maar weigerachtig waren om effectief zijn djihaad te steunen.)
Soera 9:111
"Voorzeker, Allah heeft van de gelovigen hun bezit en hun persoon gekocht in ruil voor het paradijs: zij vechten op de weg van Allah en doden en worden gedood."
(Degenen die djihaad zo graag verklaren als "ethische inspanning" of "mystieke weg" moeten eens uitleggen waarom men daarbij moet doden.)
Soera 9:123
(De Koran-formule voor integratie in een niet-islamitische omgeving luidt als volgt Smile "Strijdt tegen de ongelovigen in uw omgeving, en laat hen hardheid in u vinden."
Soera 25:52
(Wat moet een moslim doen die aan de verleiding tot interconfessionele dialoog blootstaat ? Dit Smile "Luistert niet naar de ongelovigen en bestrijdt hen met grote ijver."]
Soera 37:22-23
"Verzamel hen die verkeerd deden, samen met hun vrouwen, en met dat wat zij vereerden in plaats van Allah, en stuur hen de weg op naar het hellevuur."
Soera 47:4
"Wanneer gij de ongelovigen tegenkomt, houwt dan in op hun nek en wanneer gij onder hen een bloedbad aangericht hebt, bindt hen (= de overlevenden) dan in de boeien."
Soera 48:29
En dit is de ongekuiste versie van het verhaal dat de islam de religie van de broederlijkheid is : "Mohammed is Allahs apostel. Zij die hem volgen zijn meedogenloos voor de ongelovigen maar mild voor elkander."
Soera 2:216
"U is voorgeschreven te strijden, ook al is het met tegenzin. Maar mogelijk hebt gij tegenzin in iets, hoewel het goed is voor u."
Soera 3:142
"Of meent gij, dat gij het Paradijs zult binnengaan zonder dat Allah diegenen onder u heeft leren kennen die strijd voeren, en de geduldig volhardenden ?"
Soera 3:157-158
"En indien gij gedood wordt op de weg van Allah, of sterft, dan is waarlijk de vergiffenis van Allah en de barmhartigheid beter dan wat gij vergaart. En indien gij sterft of gedood wordt, dan wordt gij tot Allah vergaderd."
Soera 4:74
"Laten zij op de weg van Allah strijden, die het nabije leven verkopen voor het latere leven. Wie strijdt op de weg van Allah, en dan gedood wordt of overwint, die zullen wij een ontzaglijk loon geven."
Soera 8:15-16
"Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, klaar voor de strijd, wendt hun dan niet de rug toe. Wie hun de rug toewendt, tenzij in een tactische beweging of om het moslim-leger te vervoegen, die haalt zich Allahs toorn op de hals, en zijn bestemming is de hel, een ellendige reis."
Soera 9:20
"Zij die geloven en uitgeweken zijn (met Mohammed naar Medina), en die strijden op de weg van Allah met hun bezittingen en hun persoon, zijn hoger in rang bij Allah. En diegenen, dat zijn de gelukzaligen."
Soera 9:39
"Indien gij niet uitrukt, zal Hij u straffen met pijnlijke bestraffing, en zal Hij een ander volk voor u in de plaats stellen."
Soera 9:111
"Allah heeft van de gelovigen hun persoon en bezittingen hiermee gekocht, dat voor hen het Paradijs zal zijn, zodat zij strijden op de weg van Allah en doden en gedood worden, zoals toegezegd in de Thorah en het Evangelie en de Koran. Wie vervult zijn verbondsplicht beter dan Allah ? Verheugt u dan over de handel die ge met Hem zijt aangegaan. En dat is de grote gelukzaligheid."
Soera 49:15
"De gelovigen zijn slechts zij die geloven in Allah en Zijn boodschapper en daarna niet meer twijfelen en die strijden op de weg van Allah met hun bezittingen en hun persoon. Diegenen, dat zijn de oprechten."
Soera 61: 4
Voorzeker, Allah heeft diegenen lief die terwille van Hem strijden in geordende gelederen, alsof zij een hechte muur vormen.
Soera 4: 101
…Voorwaar, de ongelovigen zijn een openlijke vijand voor u.

Sanglier | 21-12-09 | 19:53

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:53

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:52

Jammer dat ik hier niet op die Eerste Minister van Australië kan stemmen...

Jerry Nick | 21-12-09 | 19:51

Dit is wat de Eerste Minister van Australie, Kevin Rudd er van zegt:

Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks.

Separately, Rudd angered some Australian Muslims on Wednesday by saying he supported spy agencies monitoring the nation's mosques. Quote:
'IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.'

'This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom.'

'We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, learn the language!'

'Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.'

'We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.'

'This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, 'THE RIGHT TO LEAVE'.'

'If you aren't happy here then LEAVE. We didn't force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.'

zebikboss | 21-12-09 | 19:50

Niks moslim, gewoon autistisch.

Jerry Nick | 21-12-09 | 19:49

(PvdA mode ON)
*italic tekst in topic lezen doet en er warm van wordt*
Mooi, dat nieuwe verkiezingsprogramma van onze partij. Modern, echt, nationaal Nieuw Nederlands! Daarmee zullen we ons zetelaantal behouden. Iedereen die gelijk in ons gelooft mag meedoen. We schuiven de panelen!
(PvdA mode OFF)
*huiveren doet*

Zoetwaterpanharing | 21-12-09 | 19:49

Ridder Rachid kan zich beter "Paling in emmer Snot" noemen, moeilijke vragen gaat'ie uit de weg.
Nogmaals: Wat heb jij met Ahmadinedjad?
Moet ik daardoor geïnspireerd raken?

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 19:49

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:48

Sanglier | 21-12-09 | 19:42
over joden zegt de koran het volgende:
Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:25
Uit Al-Baqarah: "2:83. En toen Wij een verbond sloten met de kinderen Israëls, zeiden Wij, dat gij niemand zult aanbidden, dan Allah alleen en dat gij goed zult zijn voor uw ouders, uw verwanten, de wezen en de armen; spreekt goed tegen de mensen en houdt het gebed en geeft de Zakaat. Doch gij wenddet u af, - behalve weinigen onder u, en gij zijt afkerig.

2:84. En toen Wij een verbond met u sloten: "Gij zult uw bloed niet vergieten noch uw volk uit hun huizen verdrijven", toen hebt Gij dit bekrachtigd en gij waart er getuige van.

2:85. Toch zijt gij het volk, dat uw eigen broeders doodt en een gedeelte van uw volk uit hun huizen verdrijft, elkaar tegen hen helpende in zonde en overtreding. En, indien zij als gevangenen tot u terugkomen, koopt gij hen vrij, terwijl juist hun verdrijving voor u verboden was. Gelooft gij dan slechts in een gedeelte van het Boek en verwerpt gij een ander gedeelte? Er is geen beloning voor degenen uwer, die zulks doen, behalve schande in dit leven; en op de Dag van Opstanding zullen zij de strengste kastijding moeten ondergaan, want Allah is niet onachtzaam betreffende hetgeen gij doet.

2:86. Dezen zijn het, die het Hiernamaals voor het tegenwoordig leven hebben verkocht. Derhalve zal hun straf niet worden verzacht, noch zullen zij worden geholpen.

2:87. Voorwaar, Wij gaven Mozes het Boek en deden boodschappers de een na de ander zijn voetsporen volgen. En Wij gaven aan Jezus, zoon van Maria, duidelijke tekenen en versterkten hem met de geest der heiligheid. Telkens als een boodschapper tot u kwam, met hetgeen uw ziel niet behaagde, hebt gij u laatdunkend gedragen, sommigen hunner hebt gij verloochend en anderen gedood.

2:88. En zij zeiden: 'Ons hart is verhuld.' Neen, Allah heeft hen vanwege hun ongeloof vervloekt. Weinig is derhalve hetgeen zij geloven. "

de^mol | 21-12-09 | 19:47

Die Ridder Rachid op zijn witte paard met kromzwaard is een sukkel die niet begrijpt dat zijn optreden hier alleen maar schadelijk is voor de positie van moslims.

Oh ja, Rachid, ik wens jou en je moeder een zalig kerstfeest.

Sanglier | 21-12-09 | 19:46

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:43
dus-eh, een meerderheid van niet moslims accepteer je niet? Is dat wat ik uit je antwoord moet destilleren?

de^mol | 21-12-09 | 19:46

Ach, gut. En nu komt er een 'ridder' die opruiende shit nog vergoeielijken óók. Ik heb het hele 'artikel' eens even héél goed doorgelezen, en nog maar zelden in de hele na-oorlogse periode zo veel bewust polariserende onzin bij elkaar gezien. Een ieder die het met de inhoud eens is, moet z'n boeltje pakken en bij z'n geestverwanten elders gaan bivakkeren. Gelukkig zijn er ook mensen die hetzelfde geloof aanhangen en wél hersens hebben, getuige de reacties aldaar.

Jerry Nick | 21-12-09 | 19:45

mark twain | 21-12-09 | 19:39
de zakaat is de enige zuil die idd. wel ok is...

de^mol | 21-12-09 | 19:45

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een geweldig Nieuwjaar.

leefbarbaar | 21-12-09 | 19:44

Geertje krijgt ze zo ook wel extra gratis en voor niets in zijn schoot geworpen... ALLAH AHKBAR!!!

Limburg vrij!!! | 21-12-09 | 19:44

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:37

Dus huwde hij Aicha negen jaar dus had hij pedofiele neigingen.
De rest rond zijn leeftijd? Ja, so what? Doet dat iets af aan de abberaties van meneer?
Die veelwijverij, toegestaan in de islam, is toch ook al zo'n raar trekje van dat geloof?
Mag het omgekeerde ook van die muzelmannen, dus een vrouw met diverse mannen in de weer waaronder een ngenjarig jochie?

knerf | 21-12-09 | 19:43

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:43

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:33
Da's waar ook, als hen dat goed uitkomt mogen moslims liegen van hun pedofiele proleet. Ik geef je nog één kans. Wat staat er letterlijk in de koran over wat moslims met Joden, Christenen en Ongelovigen moeten doen?

Pas op dat je niet wéér liegt want als je dat doet ontsla ik morgen een van jouw broeders die ik voor een hongerloontje als loonslaaf in dienst heb. Heeftde arme drommel met Kerst geen vreten en dat wil je een moslimbroeder toch niet aandoen? ;)

Sanglier | 21-12-09 | 19:42

@Ridder Rachid 19:33

We zijn er overigens wel over eens dat die andere vier zuilen in ieder geval niks goeds voor de rest van de mensheid beloven.

mark twain | 21-12-09 | 19:41

Ik wens altijd IEDEREEN prettige feestdagen, ook zij die het feest niet vieren.

websenior | 21-12-09 | 19:41

@ridder rachid.
Ik heb niet de hele discussie gevolgd, daarvoor mijn excuses. Ik heb geen enkele behoefte om versjes of rijmpjes uit een of ander boek te horen. Ik kijk liever naar de onaangename werkelijkheid van de islam En mijn boodschap aan u en de andere islamisten, vergeet uw fantasieen maar over een islamitisch europa. De meerderheid in NL heeft heel goed door wat de islam inhoudt.
Dus het wordt aanpassen en de islamfantasieen laten voor wat ze zijn of ophoepelen. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks en dat hebben jullie echt aan je zelf te danken. Dat je jarenlang in de war bent gebracht door linkse goed menschen begrijp ik wel. Maar dat je daar naar hebt geluisterd was je eigen keuze. Ik heb ze toch ook nooit geloofd.

alwayslearning | 21-12-09 | 19:40

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:37
Aha dus de profeet was een begenadigd MILF-hunter! I like!! Maarruh Aisha was toch 9 en die hattie toch op z`n profetische paal geparkeerd? of ben ik nu gek?

der maupmeister | 21-12-09 | 19:40

@Ridder Rachid 19:33

Als sinds jaar en dag draagt de gemiddelde Nedrelander - middels belastingen-
veel meer bij aan de hulpbehoevenden dan een moslim ooit gedaan heeft. Ik vind die Zakaat dus niet zo'n geweldig geslaagd voorbeeld. En al helemaal niet omdat
die bijdrage uitsluitend bestemd is voor de mede moslim en al helemaal niet voor de medemens.

mark twain | 21-12-09 | 19:39

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:37
Dusseh, als de rest van de vrouwen oud genoeg zijn vindt jij het goed dat-ie er eentje van 9 neemt?

de^mol | 21-12-09 | 19:39

Ridder Rachid 19:30
Vertel nog eens wat over Ahmadinedjad dan.

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 19:38

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:32

Ik onderwerp mij aan niemand. Het woord "dhimmi" zegt genoeg. Die dhimmi's van jou komen in een geislamiseerde samenleving echt niet op posten die er toe doen.
Die worden geen president van Iran noch minister, dat weet jij ook wel maar je probeert er nog een daraai aan te geven.
Jammer jochie, aardig geprobeerd.....

knerf | 21-12-09 | 19:38

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:37

in hen strijd tegen de meerderheid die er wel voor kozen. (democratie) ;)
Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:30
En wanneer de meerderheid niet-moslims zijn?

de^mol | 21-12-09 | 19:37

hail Satan mutterfuckers

oplichter | 21-12-09 | 19:36

Helaas wijst geschiedenis op anders uit, ik weet dat je dat niet maar kan bevatten, het is wel een feit.
Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:32
Praktisch voorbeeld graag, eentje maar, uit een islamitisch land...

de^mol | 21-12-09 | 19:35

@blikkoek 19:31
Nee hoor, je krijgt hooguit de opmerking dat je in jezelf zit praten.

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 19:34

de van Dale?
Juist ja....
Zegt over het zelfstandig naamwoord "pedofiel" het volgende:

"iemand met een voorkeur voor seksueel verkeer met zeer jeugdige personen"
Pedofilie
"overheersende neiging tot geslachtsomgang et kinderen of zeer jeugdige personen"

Dus meneer Rachid de muzelman, de profeet Mohammed trouwde met een negenjarigmeisjeomdat hij een dienstbode nodig had ? Zoiets?

knerf | 21-12-09 | 19:34

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:33

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:32

Bestaat de "feest partij" nog? Maak van iedere dag een nationale feestdag zou ik zeggen!

cognitieve dissonant | 21-12-09 | 19:32

blikkoek | 21-12-09 | 19:29
Enige niet rationele reactie die ik hier waarschijnlijk op krijg is dat ik een advocaat ben voor de duivel. Bij deze kan je dat dus laten.

blikkoek | 21-12-09 | 19:31

't Gaat geweldig, die integratie. Fijn ook, hoe die interpretatie van 't begrip 'integratie' wordt gebezigd. Oh, nee... wacht: wij moeten natuurlijk RESPECT hebben voor dit soort polariserende schrijfsels op een door gemeenschapsgeld gefundeerd platform..? Pleurtochopzeg. En dan letterlijk, graag.

Jerry Nick | 21-12-09 | 19:30

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:25:
Vertel eens: Wat staat er precies in de koran over wat moslims met Joden, Christenen en Ongelovigen moeten doen?

Sanglier | 21-12-09 | 19:30

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:30

@Ridder Rachid 19:25

Noemt u eens een element van de islam , waar de rest van de wereld iets aan zou kunnen hebben.

mark twain | 21-12-09 | 19:29

Ik denk dat, als je in een vorig leven heel fout bent geweest, je verplicht als moslim terug komt. Echte viespeuken worden onderworpen door de islam, en moeten voor ze werken (dhimmi), zoals D66, PvdA, CDA en GL.

funkyd | 21-12-09 | 19:29

De haatzaaiende en discriminerende comments die weggejorist worden hier op geenstijl zijn toch ook niet de regel hier op GS. Dus als een of andere fundamentalist op maroc een topic opent, en als daar, volgens een van de reaganten, in twee weken tijd maar 5 positieve commentaren opkomen maakt dat maroc toch ook geen fundamentalistisch bolwerk?

blikkoek | 21-12-09 | 19:29

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:22
Even ter informatie, in Nederland is de "dienstplicht" al een slordige twee decennia geleden afgeschaft.

Generaal Nguyen Giap | 21-12-09 | 19:29

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:21
niet zo aan moedarat doen, m'n vriend. Iedereen weet dat waar de islam de scepter zwaait, er geen christendom en jodendom geduld wordt, zeker niet met dezelfde status als die van een moslim.

de^mol | 21-12-09 | 19:28

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:21

Dus als ik jou goed begrijp staat de islam dus eigenlijk gewoon voor een multiculturele samenleving?
Maar dhimmi's zijn toch de christenen die zich onderwerpen aan de islam?
Ben jij nou zo dom of ben ik nou zo slim?

knerf | 21-12-09 | 19:28

Ridder Rachid probeert hier de redelijke moslim uit te hangen door de juiste citaten uit zijn boekje te halen. In dat boekje staan ook citaten over dood en verderf maar die komen onze hypocriete Ridder Rachid nu slecht uit. Zijn ware misdadige moslimgezicht zal hij pas laten zien als hij een machtspositie bekleedt.

Sanglier | 21-12-09 | 19:28

@Ridder Rachid
Allemaal leuk en aardig, ridder.
Maar door het feit dat jij ons probeert te inspireren/bekeren/overtuigen met een kersttoespraak van Ahmadinedjad heb ik wel een idee wat jij met de westerse samenleving voor hebt...
Je moet je helden wat zorgvuldiger uitzoeken, ridder.

Peppie van Cockie | 21-12-09 | 19:27

knerf | 21-12-09 | 19:23
precies, en hij heeft nog steeds geen antwoord gegeven op de vraag wat er met bepaalde niet-moslims (de niet-dhimmi's, die de leidende rol van de islam niet accepteren) gebeurt volgens de islam...

de^mol | 21-12-09 | 19:26

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:25

de^mol | 21-12-09 | 19:16

Onze muzelman gaat alleen discussies aan over onderwerpen die onschuldig zijn.
Niet over het agressieve deel van de koran noch over de pedofiel Mohammed die huwde met een negenjarig meidje.
Zulke aandachtsmoslims moet je gewoon negeren. Ze kicken op deze discussies maar het verandert de gedachtengang niet.

knerf | 21-12-09 | 19:23

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:22

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:21

Haha dan moeten we maar in de wet zetten dat Nederland een groot katholiek volksfeest is! Weg met die 3e rangs mongolen

Jij! | 21-12-09 | 19:20

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:49 & 18:52
Dat is een tamelijk expliciete bedreiging. Volgens jou zouden er immers bij het niet betalen van die 2% taxpoet allerlei rare dingen kunnen gebeuren..
En dat durf je dan ook nog een 'luxe keuze' te noemen. Tamelijk idioot, niemand hoeft belasting te betalen aan aanhangers van een godsdienst.

JosVerbeek | 21-12-09 | 19:19

Waarom wordt hier met een moslim gediscussieerd over de sharia?

Sanglier | 21-12-09 | 19:18

De schapen zullen niet blij zijn dat de geiten geruimd worden want die kijken nu zeker elke 2 minuten achterom of er geen moslim aan komt met roze lieslaarzen.(daar zetten ze de achterpoten v/h dier in zodat deze niet weg kan lopen!).

de harige frik | 21-12-09 | 19:18

Hahahaha, die idioot heeft het over de vrijdag als één van de drie feestdagen der moslims.... even een reminder...
Vrijdag is een van de zeven dagen van de week volgens de Gregoriaanse kalender.
De naam vrijdag is afgeleid van Friia's dag, het Germaanse equivalent van de Latijnse benaming Dies Veneris, de dag van Venus, genoemd naar de gelijknamige planeet. Deze planeet ontleende zijn naam aan de gelijknamige godin Venus. De Germaanse godin Friia beschouwde men als dezelfde godin als Venus.

Toch nog wat beinvloedt door die Heidenen, nietwaar...

Zalfje | 21-12-09 | 19:17

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:11
U bent dus een voorstander van het invoeren der sharia zo te horen. Een dhimmi heeft namelijk niets te beslissen, dat doet de moslim... Een dhimmi is een niet-gelovige die de heerschappij der islam heeft geaccepteerd. Dat betekent dat hij nooit een beslissende rol kan vervullen binnen de islam.

de^mol | 21-12-09 | 19:16

maar wel al te graag onze knaken ontvangen met niks doen.......
als je geen nietmoslims wil om je aan aan te passen ga je toch lekker terug naar je moslimlandje?

DenLangel*l | 21-12-09 | 19:14

der maupmeister | 21-12-09 | 19:06
Meisjes scoren op marokko.nl is makkelijk. Eerst een beetje jennen, bijna ruzie maken en dan een beetje toegeven zodat je weer in gesprek raakt. Vervolgens kun je ze via PB en MSN van alles wijsmaken want ze zijn allemaal op zoek naar mannen met geld en status. En laten we wel wezen, onder hun Marokkaanse broeders zijn mannen met geld en status niet bepaald dik gezaaid. Als je gaat daten natuurlijk wel afspreken op een drukke plek waar je eerst kunt zien wat je hebt uitgenodigd.

Sanglier | 21-12-09 | 19:13

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 19:11

caravaggio | 21-12-09 | 19:02
die jongens zoals Turrukje en onze ridder doen hier aan 'damage-control'. Ze komen even zeggen dat 'niet alle moslims zo zijn', halen versjes uit de koran aan die onschuldig lijken, allemaal om te laten zien dat het zo erg niet is. Ga je echter vragen of ze een berichtje achter willen laten op Marokko.nl om te laten zien dat ze 'goede' moslim zijn, vertikken ze het, en onze ridder rachid pleit even later voor meer belasting voor de niet-moslim, voor 'veiligheid'...

de^mol | 21-12-09 | 19:11

Voor dit soort tuig hebben ze een woord bedacht: op-don-de-ren.
Hele andere vraag (Joris, dit heeft niets met het topic te maken!)
Hoe laat begint het geitpenetreren eigenlijk? Voor je het weet hebben ze koorts.

jekalemoeder.nl | 21-12-09 | 19:10

`k probeer meisjes te scoren op marokko.nl...:D maar wordt taai denk ik ^^

der maupmeister | 21-12-09 | 19:06

Wat ik dit soort moslims toewens? Dat zal ik hier maar niet zeggen, maar mooi is het niet.

fjordman | 21-12-09 | 19:05

Een ridder genaamd Rachid, wat moet ik me daar bij voorstellen? Een kruisridder, een roze ridder, de rode Ridder. Pas op uw woorden ongelovige. Juist mensen als u moeten reageren / ageren op maroc.nl , om nog enigszins geloofwaardig over te komen.( alhier ) Excuses dat ik de goede bedoelingen en intenties van uw broeders en zusters niet serieus meer neem.

caravaggio | 21-12-09 | 19:02

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:52
Zeg lekker krullenkopje met strak aarsgaatje van me, vertel eens wanneer Mohammet, jeweetwel, de proleet wiens verzinselen jij aanbidt, jarig is? Ik wil moslims graag een kaartje sturen als het zover is.

Sanglier | 21-12-09 | 18:58

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:51

Was het niet de profeet Mohammed die een negenjarig meisje misbruikte?
Mag volgens jouw geloof maar misbruiken blijft het...

knerf | 21-12-09 | 18:57

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:51
Ik vraag uw reactie, die is voor mij belangrijk...

de^mol | 21-12-09 | 18:56

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:52
nee joh, je maakt er weer moedarat van. De koran is er gewoon, je citeert er zelfs uit. Dat maakt dat er maar 1 islam bestaat, en die is eenvoudig gebaseerd op de koran. Wat er in dat boek staat staat er, zelfs jij kunt daar niets aan doen. Helaas. En nou wil ook nog eens het vervelende feit dat de koran volgens de koran de waarheid is... Ze hebben voor ogenschijnlijke tegenstrijdigheden zelfs een simpele oplossing gevonden: het latere vers is dan wat er geldt.

de^mol | 21-12-09 | 18:55

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:49
Dus je loopt hier gewoon op je blauwe ogen te verdedigen het goed te vinden dat niet-moslims meer belasting betalen, al is het maar 2% meer? Voor de veiligheid? Meen je dat echt?

de^mol | 21-12-09 | 18:52

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:52

Rachid :"Omdat niet-moslims OOK een deel uitmaken van ons geloof."
En dat is precies waar rachid zit heur; in het niet moslim deel.
Nou, dat is ook weer opgelost, ik ga ff eten. Soep van klinisch dode kippen.

Causa Sui | 21-12-09 | 18:51

En om het helemaal compleet te maken; ze mogen ook niet naar onze begrafenissen.

Hansopje | 21-12-09 | 18:51

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:51

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:47
islam betekent 'onderwerping'. En tja, het is maar wat je onder doctrine verstaat. Natuurlijk noemt een moslim zoals jij dat bent het geen doctrine, logisch. Een christen noemt het christendom ook geen doctrine, maar dat zijn het wel: een doctrine is een 'gedachtegoed', of een set van gedachtes, al dan niet op papier gezet. En dat zijn het dus wel. Dat ze daarnaast nog claimen een godsdienst te zijn, is een andere zaak.

de^mol | 21-12-09 | 18:51

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:49

Ik ben die rottige kudt islam zo schijt en schijt ziek.... Dat dit schorem zich niet wil aanpassen is toch geen nieuws? Weg met deze totalitaire (kuch) religie. Nederland vrij van gestoorde en achterlijke religies!

de republiek | 21-12-09 | 18:48

de^mol | 21-12-09 | 18:38
Nee hoor. Er zijn zat niet-moslims die wel méér zijn dan moslims en gezien worden door God als een moslim, al hebben ze dat zelf niet door ;)
Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:45
En de andere niet-moslims, die door Allah niet ale een moslim worden gezien?

de^mol | 21-12-09 | 18:48

Jongens, zal ik jullie even iets vertellen?
God bestaat niet.
En nu ophouden met ruzie maken en heb elkaar lief.
Jullie zijn allemaal hoopjes koolstof en wat andere atoompjes er om heen.
Niemand is beter, slechter of überhaupt anders op dat niveau.

S. Typhi | 21-12-09 | 18:48

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:47

Iedereen mag gelukkig zeggen, wat hij vindt en hoe waardevol dat voor anderen is, verschilt van persoon tot persoon. Generalistische wij-zij-discussies brengen wel het risico met zich mee van wederzijdse negatieve beeldvorming. En bij diegenen onder ons die wat minder na (kunnen) denken, kan dat weer tot vervelende bij-effecten leiden.

Jaypelsteeltje | 21-12-09 | 18:47

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:42
nou, dan moet jij nog maar eens de koran overnieuw lezen... Begin maar bij Al-baqarah, da's een goed begin voor je... Veel vredelievends tegenover ongelovigen, christenen en joden staat er niet in, of vind je het zo mooi dat de koran christenen leugenaars noemt omdat ze het oude testament hebben veranderd (weggehaald dat Mohammed als laatste profeet zou verschijnen), of dat joden door de koran verdoemd zijn? Vredelievend noemt-ie dat.

de^mol | 21-12-09 | 18:47

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:42

Ja, ja...
"Omdat niet-moslims OOK een deel uitmaken van ons geloof."

Precies. Deel uit maken van ONS geloof.

Tot het moment dat zij dat bekritiseren.

knerf | 21-12-09 | 18:46

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:42
zoals onderwerping en extra veel belasting betalen, maar minder vrijheid krijgen? zoiets?

zoalshetis | 21-12-09 | 18:46

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:45

Ridder Rachid
geestige naam voor een straatprinsje. dat dan weer wel.

zoalshetis | 21-12-09 | 18:44

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:41
islam is een doctrine. Net als communisme, socialisme, christendom, enz., kan dat gewoon besprolen worden. Islam is zelfs heel simpel te bespreken, moslims beroepen zich nou eenmaal allemaal op de koran en de hadith's. Dat is zelfs bij communisme en socialisme moeilijker, omdat daar veel mensen boeken over geschreven hebben.

de^mol | 21-12-09 | 18:44

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:42

Mezelf 18.38

Sorry voor de typfouten. "beschouwt" is natuurlijk "beschouwd" in zin zes.
En in zin twee moet staan: protestanten t.o.v. katholieken.

knerf | 21-12-09 | 18:42

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:41

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:25

Iedere geloof leidt per definitie tot onverdraagzaamheid t.o.v. anderen die een ander geloof aanhangen of geen geloof hebben. Vandaar b.v. de afkeer van protesteante nvan katholieken in dit land en omgekeerd. Ook dat geloof van jou, gematigd of niet.
Dat heeft te maken met het feit dat ieder geloof meent de wijsheid in pacht te hebben en zichzelf als de beste te beschouwen.
Bovendien wordt iedere niet gelovige door gelovigen als minderwaardig beschouwt dan wel als een dwaallicht.
Er is voor agnosten of atheisten geen reden om gelovigen die herhaaldelijk gezamenlijk blijk geven van hun (bij)-geloof serieus te nemen.
Er is immers geen enkel wetenschappelijk bewijs van het bestaan van een God of Allah dus in die zin onderscheiden gelovigen zich niet van piskijkers, astrologen of mensen die geloven in heksen,kabouters, trollen of UFO's.
Ik gun jouw je gekte, gematigd of niet, maar val anderen daar niet mee lastig.

knerf | 21-12-09 | 18:38

Vind ik heel inconsequent.
Wezel | 21-12-09 | 18:35
Nee, dat is heel consequent. Niet-moslims zijn nou eenmaal minder en horen voor moslims te werken. Dus doen ze precies wat ze geloven, heel consequent dus...

de^mol | 21-12-09 | 18:38

Causa Sui | 21-12-09 | 18:26

Kan er echt geen soep van koken...

Klinisch dood | 21-12-09 | 18:37

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:33
de islam is altijd in oorlog. Pas als de hele wereld islamitisch is komt er vrede... (volgens de islam dan). Mohammed deed niet voor niets vrede sluiten met de volkeren van Mekka omdat hij zich zo kon hergroeperen en later alsnog veroveren...

de^mol | 21-12-09 | 18:36

wat staat er eigenlijk in de statuten van marokko.nl? dat het een clubje is dat gesubsidieerd moet worden, omdat het bruggen wil bouwen. of staat er dat het een clubje is dat op geen andere wijze dan met subsidie een diepe kloof moet kunnen slaan in de toch al moeizame verstandhouding tussen marokkanen en nederlanders. zodat de arme marokkaan zich érgens mee kan identificeren?

ik wacht het wel af, ik heb geduld. engelengeduld.

zoalshetis | 21-12-09 | 18:35

Waarom mijden die gasten Nederland niet gewoon.
Dat scheelt een boel narigheig aan beide zijden.

jopi | 21-12-09 | 16:19

Geld.

Veel aan Nederland is haram maar Nederlands geld plotseling niet. Ze hebben er kennelijk geen probleem mee om geld te accepteren van de ongelovigen. Geld wat op niet - islamitische wijze is verdiend (rente) willen ze wél aan pakken. Vind ik heel inconsequent.

Wezel | 21-12-09 | 18:35

Altijd al gedacht dat Euthanasie een hellend vlak was.

vinque | 21-12-09 | 18:35

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:31
Kijk dat siert u. Menselijkheid en inlevingsvermogen. That's all it takes, geen religie voor nodig.
Prettige feestdagen voor u en de uwen.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 18:35

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:33

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:31

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:25
Typisch. Dezelfde reactie krijg ik van christelijke evangelisten als ze er achter komen dat ik niet te bekeren ben.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 18:30

En nu heel gauw wegwezen met z'n allen...... net als de geiten of ruimen of uitzetten!

MakeYouDream | 21-12-09 | 18:30

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:20
Wel effe doorlezen he?
...
3:141. Opdat Allah de gelovigen moge louteren en de ongelovigen vernietigen.

de^mol | 21-12-09 | 18:28

Faizal of Van der Ven? In die hoek moet je het zoeken.

sjaakdeslinksesul | 21-12-09 | 18:28

@Klinisch dood | 21-12-09 | 18:25
doe t ff zelf zeg

Causa Sui | 21-12-09 | 18:26

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:25

Causa Sui | 21-12-09 | 18:16

Ondanks mijn toestand schrijf ik beter Nederlands dan jij. Maar ik neem aan dat jij veel beter Arabisch kunt schrijven en lezen. Vertaal deze veelzeggende post van onze vriend clandestino | 21-12-09 | 17:11 dan maar eens: ismillaah Ar-Rahmân Ar-Rahiem, Alhamdulillaahi Rabbil 'Alameen as-salaatu was-salaamu 'ala nabiyyina Muhammadin wa 'ala ahlihi wa sahbihi wa aj'ma'een ama' ba'd

Klinisch dood | 21-12-09 | 18:25

Het meest interessante aan die lap tekst (en wellicht ook aan de reaguursels) is dat het volgens mij om een bekeerde moslim gaat. Verschillende hints in het stuk zelf en het minderwaardigheidscomplex dat verwisseld is voor de roeping druipt er vanaf. Het is ook een man en geen vrouw die het stuk geschreven heeft, maar hij gaat wel op het vrouwengedeelte van marokko.nl rondhangen...

sjaakdeslinksesul | 21-12-09 | 18:25

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:20

Is Soldat Player niet haram? Mhhh?
Zapruder is het iig zeker vermoed ik..

G-unite | 21-12-09 | 18:24

Ja maar waag het niet om met uw levensstijl de mijne af te knijpen, Rachid de zelfbenoemde ridder. :) Anders knijp ik terug. Ergens zo rond de prominentia laryngea, om niet de christelijke naam te gebruiken. :)

Causa Sui | 21-12-09 | 18:23

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:20
Uiteraard u ook vrede toegewenst. Zo slecht zijn wij ongelovigen niet, al probeert men dat anders te doen voorkomen.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 18:22

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:21
Wij hier en jij daar.

eye | 21-12-09 | 18:22

En als we die moslims nu eens wijsmaken dat het met oud en nieuw in de fik steken van vuurwerk en auto's en oud christelijk gebruik is?

eye | 21-12-09 | 18:21

Tukkerr | 21-12-09 | 18:04

Kijk, ik zal mijn mening het even anders verwoorden:
Jij bent erg dom en praat poep. Daaruit concludeer ik echter niet meteen dat alle reaguurders, ik incluis, dom zijn en poep praten.
Deze mening maakt mij ook niet meteen tot een marokko.nl sympathisant of een landverrander, meneer de akker-NSB'er.
Dat is de strekking van mijn verhaal, ga jij nu maar weer lekker geiten slachten.

S. Typhi | 21-12-09 | 18:21

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:21

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:16
U bent gematigd? Uw koran is dat echter niet. Dus houdt u op met huilieslachtoffer zijn. U afficheert zich wel als moslim dus geeft u mij maar een reden om niet wantrouwig te zijn.
Zie de^mol | 21-12-09 | 18:11

jatochnietdan? | 21-12-09 | 18:20

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:20

En laten we vooral niet vergeten dat de combi moslim en beeldspraak nogal letaal is.

Causa Sui | 21-12-09 | 18:19

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:16
Duidelijk dus, Causa Sui | 21-12-09 | 18:16 heeft dan toch gelijk... En ik had nog zo'n hoop dat jij echt een verlichtte moslim zou zijn. Weer mis... Wat jammer nou... En je begon zo hoopvol.

de^mol | 21-12-09 | 18:18

Lijkt me wel wat als die kansenjongeren geen vuurwerk meer afsteken, zal lekker rustig worden hier in 020 baarsjes.

loerelau | 21-12-09 | 18:16

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:16

@Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:06
alles wat vlg jou en je boekje niet mag is precies waar ik dol op ben, gelukkig. Moet ik nu worden gedoofd.. verdoofd euh verdronken? dacht t niet. :)

Causa Sui | 21-12-09 | 18:16

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:06
Ik heb iets teveel ervaring met taqiyya.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 18:15

Oooooh, dat wordt lachen 1 april!

Ik: Hey Achmed, je veter zit los! ..... 1 april!

Achmed: .... HALLAZOELABIELA EL ABZJECH! >:(

Ik: :D

76738e GS lid | 21-12-09 | 18:14

J_z | 21-12-09 | 18:01
Probeert u niet de wijsneus uit te hangen omtrent mijn kennis der koran en islam.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 18:13

de^mol | 21-12-09 | 18:11

Héél goed. Geen woorden (= gebazel), maar daden.

Waaligator | 21-12-09 | 18:12

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:06
Ga eerst eens effe op Marocco.nl een oproep doen om alle Marocco.nl-ers op te roepen alle Nl-ers prettige feestdagen te wensen en dan hier effe het linkje naar die oproep te posten. Dan doe je een hele goede daad...

de^mol | 21-12-09 | 18:11

Stap 4: het verlaten van Niet-Moeslim landen. Allah is groot, en wij pakken de boot.

DelftscheAap | 21-12-09 | 18:10

Hé Hirschi Ballin, opsporen deze regauurder en cito presto op retour naar Maroc.ma. We hebben geen behoefte aan predikers van de Apartheid, toch?

Waaligator | 21-12-09 | 18:08

S. Typhi | 21-12-09 | 17:57
dan is-ie binnen 5 minuten weggejorist en opgerrot. Snap-ie?

de^mol | 21-12-09 | 18:07

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 18:06

@S. Typhi

en daar is ie dan, de marroco.nl visitor....
Kom eens met echte berichten

Tukkerr | 21-12-09 | 18:04

integreer , of krepeer....

gatti500 | 21-12-09 | 18:04

Martinello | 21-12-09 | 17:42
Je hebt gelijk, alleen zijn er nogal wat van die mannetjes die proberen Nl-ers iets anders te laten geloven, en ik denk dat er nog heel wat gutmenschen dat, tegenwoordig tegen beter weten in, blijven geloven...

de^mol | 21-12-09 | 18:02

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:59
Ik heb uit een hoek vernomen dat hollanders vies zijn.
Maar voor zover ik weet wast elke NL's collega hier zijn handen na een toiletbezoek.
Wees slim en ga zelf op onderzoek ipv constant dingen aannemen van anderen.

J_z | 21-12-09 | 18:01

Iemand ideeën hoe wel het halal-voedsel uit de schappen en de scholen kunnen bannen?

Da was ik nie... | 21-12-09 | 18:01

J_z | 21-12-09 | 17:57
Mmm. Ik heb uit die hoek toch echt wel eens andere geluiden vernomen.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:59

Ik heb dit maar ff op markko.nl gezet met de illusie dat het aankomt:

Beste allemaal,

Waarom hebben sommige moslims zo`n moeite met de mensen om hen heen hun feestje te gunnen.
Als sommigen klaarblijkelijk zo`n aversie hebben tegen de gebruiken in hun gastland moet je je afvragen of je hier wel wil blijven.
Vergeet trouwens niet dat als Nederlanders zo`n bericht lezen je op weinig begrip hoeft te rekenen, de reden daarvoor lijkt me voor zich spreken.
Intolerantie word overal ter wereld met intolerantie beantwoord.
Wees daarom tolerant voor de hier geldende gebruiken en feesten en tolerantie zal je ten deel vallen, anders zul je langzaam maar zeker tot paria vervallen in de westerse samenleving waar je in vrijheid kunt wonen, en waar je de vrijheid hebt te vertrekken als het je niet aanstaat.

Had ik iedereen al prettige feestdagen en een prettige jaarwisseling gewenst?

XX

der maupmeister | 21-12-09 | 17:57

Mmmja jongens, als iemand hier zegt dat alle joden (of waarschijnlijker, alle arabieren) aan het gas moeten dan maakt het GS ook niet tot een nazi-bolwerk.
Ik vind dat marokko.nl bashen onderhand wel een béétje makkelijk worden.

S. Typhi | 21-12-09 | 17:57

Ook de ongelovige reageerders? Zo ja, bedankt. Maar een vraagje: Mag een moslim van allah een ongelovige wel een goede wens toewensen?

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:55
Ja zeker.

J_z | 21-12-09 | 17:57

Ridder Rachid | 21-12-09 | 17:50
Ook de ongelovige reageerders? Zo ja, bedankt. Maar een vraagje: Mag een moslim van allah een ongelovige wel een goede wens toewensen?

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:55

@applaus voor de paus

huh, werken die dan?

Tukkerr | 21-12-09 | 17:54

Ga weg hier.

Frotklob | 21-12-09 | 17:54

newedav | 21-12-09 | 17:35
Wat is het nut van een geloof, zeker dat van die gewelddadige verderfelijke ideologie van de Islam?
Maar wees gerust, als je dood bent, dan ben je er van verlost.
Sinterklaas of Mohammed.
Ik denk dat elk normaal kind kiest voor Sinterklaas, dan voor die pedo strijder.

Zo jammer! | 21-12-09 | 17:53

Trekt een blik DDOS open

Tukkerr | 21-12-09 | 17:53

Zo, dat zal ook een hoop ellende met vuurwerk schelen.

Iemand zei ooit eens "Ga maar weg, je hoeft hier niet te blijven" en daar had 'ie volkomen gelijk in!

Mastermattie | 21-12-09 | 17:51

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 17:50

Ach, dit is een berichtje op het vrouwenforum van Marokko.nl,
leest geen hond aldaar.
Storm/glas.

vander F | 21-12-09 | 17:49

Zie je maar weer dat het komkommertijd is. Deze tekst is gewoon gekopieerd van andere sites, en daar geplaatst. Zie hier.

www.google.nl/#hl=nl&source=hp&...

Jongens, schrijf nou gewoon lekker wart artikelen over sneeuw, bussen die niet rijden, of over politiek die de mensen hier keihard naaien en laat marokko.nl gewoon met rust.

J_z | 21-12-09 | 17:49

Dat wordt dan een tandje bijzetten.

wiers | 21-12-09 | 17:48

Dit zinnetje is pas eng:

"De niet-moslims zijn misleid, hun wegen zijn gebaseerd op verkeerde, afwijkende visies op de samenleving, het universum en hun eigen bestaan".

Oh Allah (abcdefg) laat ons terugkeren op onze dwalingen en alleen nog geiten teder beminnen.

handsomedevil | 21-12-09 | 17:48

@newedav | 21-12-09 | 17:35
"Wat is het nut ervan om een klein kind op te zadelen met een leugen om het vervolgens bang te maken? Wat is het nut om iemand een baard op te plakken en een ander zwart te verven en zich mallotig te laten gedragen?"
...
Dat doen moslims dus dagelijks zelf.. die plakken een baard op, verven hun vrouw zwart en houden hun kinderen bang. :) Het hele jaar door sinterklaas :)
En dan valt de zak naar Spanje nog enorm mee, in vergelijking met de Sharia.

Causa Sui | 21-12-09 | 17:46

Als wij maar geïntegreerd willen worden, komt het vast wel een keer goed.

koetmeurning | 21-12-09 | 17:46

Voor alle mensen die nu denken dat de meeste moslims deze raad serieus nemen: dit is complete onzin.

vuurwerkramp | 21-12-09 | 17:44

Geen verjaardag? Wtf...
Hoe is dat nou weer slecht, anyway, dat "Geen vuurwerk" zou best wel eens positieve effecten kunnen hebben. Geeft een hoop rust zo in de weken voor nieuwjaar...

MachtigMooi | 21-12-09 | 17:44

Tja, beter blijft de borrel wel gezellig. Ik steun dit initiatief.

Max Stirner | 21-12-09 | 17:42

@de^mol | 21-12-09 | 17:36
Een prettige gedachte voor de goedzak is om te denken dat wanneer wandaden uit religieuze(lees:islamitische) naam gepleegd worden, dat deze de betreffende heilige tekst foutief geinterpreteerd hebben.
Een flauwekul van jewelste natuurlijk. Met name de islam is natuurlijk nooit verlicht of mensvriendelijk.
Het heeft dan ook helemaal niets met foutief interpreteren te maken, zelfs niet met extremisme. De islam IS extremistisch en vaak zo klaar als een klontje.

Martinello | 21-12-09 | 17:42

Als ze werkelijk aan de regels houden en ook geen vuurwerk in mijn nek gooien.
Dan vindt ik het prima!

timmiedinnie | 21-12-09 | 17:41

de^mol | 21-12-09 | 17:36

Ja, zo pretendeer ik momenteel correct Nederlandsch te schreiven.

Disneyland | 21-12-09 | 17:40

@Fleauxe | 21-12-09 | 17:28
Nee, natuurlijk staan niet alle islamieten achter deze achterlijkheid. Net zoals niet alle Duitsers achter de holocaust stonden (de meesten niet, waarschijnlijk, als ze het geweten hadden). Maar daar gaat het niet om.
.
Het probleem is dat allen die tot een groep behoren die een ideologie aanhangt, deze ideologie MOETEN ondersteunen. Dat geldt voor Jehova's, inwoners van (linkse) dictaturen zoals Hitler Duitsland, Moslims, enz. Non-conformisme wordt door een ideologie namelijk genadeloos afgestraft, varierend van sociale uitsluiting (Jehova's) tot de dood of de eeuwige toorn van Allah (Islam).
.
Dus ook al is 90% van de Moslims goedwillend (betwijfel ik gezien het starre geloof, maar zou kunnen), dan nog zullen zij conformeren. Het alternatief is immers te erg. Daarom is de Islam zo levensgevaarlijk!

Brouhaha | 21-12-09 | 17:40

Flikker zulke mensen buiten, die horen hier niet thuis en verzieken de stemming altijd en eeuwig. Is het nou zo moeilijk? Ik weet zeker dat er over 300 jaar vrijwel GEEN niet-moslims meer in Nederland wonen. Iedereen emigreert wanneer er niets verandert, behalve die rare moslims. Dit kan zo toch niet doorgaan?

Moslimextremist | 21-12-09 | 17:40

Ze pretenderen de Koran volledig verkeerd en alleen maar op zo'n manier dat het alleen voor henzelf gunstig is.
Adriaantjeeeeeuh | 21-12-09 | 17:32
Nou, ga dat nou eens effe op Marokko.nl verkondigen. Dan doe iets goeds. Enne, verkeerd pretenderen, kan dat?

de^mol | 21-12-09 | 17:36

Doet mij nog het meest denken aan de houding van de gereformeerden in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Overduidelijk een symptoom van de psychopathologie die we aanduiden als religiositeit. Religies staan rationeel natuurlijk nooit sterk en ze vragen altijd opofferingen die jniet-gelovigen zich niet hoeven getroosten, De enige verdediging tegen afvalligheid is dus volledige isolatie.
In een gecaptioneerd kamertje, wat mij betreft.

Fremdkörper | 21-12-09 | 17:35

Heerlijke citaten over Sinterklaas:

Wat is het nut ervan om een klein kind op te zadelen met een leugen om het vervolgens bang te maken? Wat is het nut om iemand een baard op te plakken en een ander zwart te verven en zich mallotig te laten gedragen? Wat zegt de Islaam hierover? Liegen mag niet, ook niet “voor de grap”. Kinderen zich goed laten gedragen onder voorwendsel van een leugen – anders verdwijnen ze in de zak naar Spanje – mag niet. En dat het malle, domme knechtje per definitie zwart moet zijn, is ronduit racistisch. En hier willen we dan aan meedoen? We vertellen onze kinderen over de alleswetende sinterklaas, die zelfs in Spanje nog weet wat ze allemaal voor stouts hebben gedaan. En een paar jaar later zeggen we dat het allemaal niet waar is. Nog weer later vertellen we ze over Allaah (subhanahu wa ta’ala), Degene Die altijd alles van je ziet en van je weet. En wat denken kinderen dan: nog een grapje van papa en mama om me lief te laten zijn?

newedav | 21-12-09 | 17:35

Helemaal mee eens . Heb zelf 2 moslims voor me werken. Gelijk even zeggen dat ze dus wel op kerst moeten komen werken. Aangezien ze al eerder aangegeven hebben dat ze dan al weg zijn gelijk als persoonlijk verlof van hun vakantiedagen afhalen.

25TaLife | 21-12-09 | 17:34

Gelukkig is niet elke vorm van contact tussen moslim en ongelovige hond "ongepast". Het leven op kosten van de ongelovige hond is honderd procent toegestaan, wat zeg ik, aanbevolen. Dat middeleeuwse prachtgeloof heeft ons tot nu toe per saldo naar schatting tweehonderd miljard gekost, en dan reken ik de immateriële schade van altijd tegen die onvriendelijke rotkoppen te moeten aankijken nog niet mee.

Whimpysinger | 21-12-09 | 17:34

@ Parsons | 21-12-09 | 17:14

Een verdomd goede reden om halal-vlees te mijden als de pest!

Nlz® | 21-12-09 | 17:33

waarom gebruiken beatrix en moslims trouwens altijd zo'n enorm lange aanhef? Dient dat ergens voor ofzo?

borderlijntje | 21-12-09 | 17:32

Ha ja, dat zijn die zielige extremistjes van de moslim kant. Moeten ze voor de lol eens in Istanbul of Ankara gaan kijken of daar wel of niet kerstbomen staan. Nou is Turkije natuurlijk veel gematigder dan dit soort zielige types, maar goed.

En voor de rest wat Turrukje zegt. Die op Marokko.nl zijn trieste figuren die zichzelf stoer vinden als ze de Sharia aanhangen. Ze pretenderen de Koran volledig verkeerd en alleen maar op zo'n manier dat het alleen voor henzelf gunstig is. Een beetje hetzelfde als wat Pausen, bisschoppen en meer van dat soort tuig 400 jaar (en langer geleden) ook deden. "Ow, pas dat stukkie in de bijbel even aan, dan kunnen we weer heul veul geld en grond in naam van God gaan cashen."

Deze malloten kunnen niet voor zichzelf denken. Dat blijkt uit het feit dat ze alleen maar haat en nijd weten te prediken en vervolgens roepen dat Islam vrede is. En dat wil de Nederlandse regering dan al sinds jaar en dag proberen te laten integreren. Die gasten willen dat zelf helemaal niet, stop dan met die moeite te doen. Steek dat in mensen die wèl graag willen.

Maar ja, is allemaal al 1.000.000 keer gezegd.

Adriaantjeeeeeuh | 21-12-09 | 17:32

Het is gewoon te ziek, die post op marokko.nl Dit is duidelijk zo'n gladde vlasbaard met kort haar die zacht en zalvend praat maar stiekum in zijn hoofd slechts salpeter spuwt.
.
Opzouten deze godsdienstfanaten. Nou is dit wel iets wat ook Jehova's getuigen al sinds jaar en dag roepen (geen kerst, geen familiefeestjes, etc). Lees dit maar 's: www.watchtower.org/o/bh/article_16.htm... Goed om dit soort dingen te spotten. Voor je het weet gaan we Birmingham achterna, waar in 1993 al is gestopt met kerst te vieren. Zou dat het doel zijn van die baarden? www.trouw.nl/krantenarchief/1993/12/09...
.
Gelukkig zijn er ook meer geïntegreerde Nederlanders met islamitische afkomst. Neem het klasgenootje van mijn zoontje die wél met Sinterklaas, verjaardagsfeestjes en Sint Maarten meedoet. Er is dus hoop.

brunz | 21-12-09 | 17:31

-weggejorist-

Fleauxe | 21-12-09 | 17:31

@Jeaup | 21-12-09 | 16:48:
helemaal mee eens. Dat constante geklaag dat niet alle moslims zo zijn, terwijl al die islamitische relnichten lekker uit de wind steeds vaker en openlijker hun giftige fabeldogmas de westerse ether inslingeren. Waar blijft dat tegengas dan van die zogenaamde moderaten? En dan vooral op hun eigen fora en in hun eigen instituties?

Radikal Subjektiv | 21-12-09 | 17:31

nou dat scheelt mij dan mooi weer een paar cadeau's, vieze handen e.d. per jaar

borderlijntje | 21-12-09 | 17:30

-weggejorist-

Wantrouwende Burger | 21-12-09 | 17:29

*google-ads*
*
Bezig met laden...

*
De Beste Genitale verminkingen
goedkoop,snel en zonder wachtlijst! Erkende kliniek en ervaren dokters in het mutileren van kleine jongetjes op de plek waar het het minst nodig is en het meest gevoelig is. En het vergoed verwijderen van een gedeelte van uw zoon's penis wordt gewoon vergoed door het Ziekenfonds! Binnenkort ook meisjesbesnijdenis, want een clitoris ies haram!
www.sunnetkliniek.nl

Boudt | 21-12-09 | 17:29

Allemaal tot je dienst, maar dan ook geen geld aannemen van een ongelovige, dus geen subsidie, uitkering, loon. Als je zulke dingen beweert, moet je gewoon je eigen pofbroek op kunnen houden.

Oome Gijs | 21-12-09 | 17:29

Dan ook maar die haram-uitkering weigeren lijkt me...

Air van Boven Dorens | 21-12-09 | 17:28

Natuurlijk staat deze mening niet symbool voor alle islamieten in Nederland, laat dat gezegd zijn. Dat neemt echter niet weg dat lieden die dergelijke teksten schrijven, in ons land aanwezig zijn. Dat schuurt tegen de randen van de vrijheid van meningsuiting. Hij of zij mag het schrijven, dat staat vast. Daarentegen bestaat er ook nog zoiets als een motief. Er zijn slechts twee logische opties denkbaar:
1) De persoon ziet zijn radicale gedachtegoed zeer wel gedijen in een gepolariseerde samenleving. Zodoende besluit hij nog wat olie op het vuur te gooien. (zo bezien kan het ook-en om dezelfde reden- door een autochtoon geplaatst zijn)
2) De persoon is daadwerkelijk van mening dat op een dergelijke wijze geleefd dient te worden. Dat roept twee vragen op. De eerste in hoeverre we dit erg moeten vinden. Verondersteld dat u niet dagelijks omgang heeft met dergelijke types, wat heeft het dan voor kwaad in de zin wanneer diezelfde lieden ons mijden?
De twee vraag ziet op de vraag hoe evident een verblijf in Nederland is, voor een denker als de schrijver van dit stukje. Wellicht wacht de persoon een groot geluk in een land waar de Sharia van toepassing is of overwegend islamieten wonen.
Zo bezien zou het niet meer dan logisch zijn om een enkele reis richting Niet Hier te boeken. Ui-ter-aard niet omdat wij dat willen, nee, omdat wij deze persoon alle geluk van de wereld gunnen. Wees hoffelijk, geef die schrijver een ticket. Hij schrééuwt erom.

Fleauxe | 21-12-09 | 17:28

-weggejorist-

Ridder Rachid | 21-12-09 | 17:28

-weggejorist-

geert132 | 21-12-09 | 17:27

eens kijken, hoe willen ze het ook alweer horen,
de Islam is best een mooie godsdienst, ook monotheistisch net als het Christendom, de komst van Islamieten naar Nederland heeft onze cultuur verrijkt, wij kunnen veel van hen leren, hun cultuur bevat veel waardevolle elementen die wij zijn kwijtgeraakt, zoals de zorg voor familie en armen, hun aanwezigheid hier heeft het stadsbeeld levendiger gemaakt, met eethuisjes en hun kleding, ook zijn ze heel gastvrij

Ed71886710 | 21-12-09 | 17:27

Kunnen ze niet Nederland 'vermijden', ze zijn hier on(aan)gepast. Zijn wij er ook vanaf!

iustus | 21-12-09 | 17:27

Kennelijk wordt er op die website geldelijk gewin gemaakt door
advertenties te plaatsen van o.a. AnderZorg, VrijUit en Telfort.
-
Volgens mij is dat tamelijk haram

ach, jij.. | 21-12-09 | 17:25

eefjes vrije ideeen | 21-12-09 | 17:02

Islamkennis? Is dat een contradictio in terminis? Of zullen we voor de grap doen alsof de laatste 200 jaar niet gebeurd is?

Disneyland | 21-12-09 | 17:23

hmmm, als we nu gewoon een aantal plaatsen uitzoeken waar ze kunnen werken, slapen en misschien, als ze hard genoeg werken, ook voedsel kunnen krijgen. Moeten we alleen evewn dat gestolen bord op de kop weten te tikken... of gaat dat te ver?

reibekuchen | 21-12-09 | 17:23

Ik heb ook een hekel aan die gristenrelidagen. Opgelegde schijnheiligheid allemaal. Het interesseerd mij helemaal niet wanneer de man met baardje geneukt, gestorven of over het water gelopen heeft. En al helemaal niet wanneer meneer de createur weer pleegde op te staan.
Anderzijds kunnen zij die weer in een andere man met baardje geloven ook de tiefus krijgen. Zo waarlijk helpe de wetenschap almachtig.

ojédiaré | 21-12-09 | 17:23

Einde uitkering/werkvergunning, einde bijstand, einde staatsburgerschap.
Aankoop vliegticket, aanvang vliegreis : bye bye zwaai zwaai...... Dat ik mij ooit eens actief heb ingezet om moslims in een land waar ze in de verdrukking kwamen, weer vrijheid van geloof uiting te geven. Pfffttt... spijt ten top hier..... En elke vorm van discussie met die die-hard moslims is zinloos.

SGT1bd | 21-12-09 | 17:23

Alle drama's ten spijt, ik krijg wel kersttrek onderhand, iets met geflambeerde voorhuid in vissaus, geitenjam geserveerd in een bontkraag, mét sterretjes, knapperig gebakken korankoekjes en vooral veel slachtbloedwijn, uiteraard alles op een mooi zwart tafelkleed met aanwezig gat voor intiemere acties onder de tafel.
Daar zeggen ze vast geen NEE tegen. Ik pas me gewoon aan, graag zelfs. Zelf ik gewoon zelf geschoten ontstellend wild zwijn, maja, dat kan je hen niet aandoen. Daar zitten botjes in.

Causa Sui | 21-12-09 | 17:22

Die Mohamed heeft zijn volgelingen wel opgezadeld met een heel nare,
onsympatieke godsdienst. De Islam heeft absoluut geen spiritualiteit die je vind
in het Christendom, Hindoeisme of Boedhisme.
Islam is een en al verboden en bangmakerij. Misselijkmakend.

Withaar | 21-12-09 | 17:22

Parsons | 21-12-09 | 17:14
Waar blijft de PvdD om dit aan de kaak te stellen? Marianne Thieme, waar ben je?

de^mol | 21-12-09 | 17:21

@Sanglier | 21-12-09 | 17:17
Huisdieren zijn haram; ga es weg?

Ramses Sappie | 21-12-09 | 17:20

Kunnen we dan niet beter 365 per jaar feest vieren ?...
MichieldeMuiter | 21-12-09 | 16:19
=====
Schrikkeljaar dan 366?! Ik stem voor!!!

Morkovich | 21-12-09 | 17:20

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 17:14

Dank , en mijn zegen heeft u natuurlijk.

pius | 21-12-09 | 17:19

Valt op dat veel van die reamoslims daar het er ook niet altijd mee eens zijn. Wat betreft het tolerant zijn tegenover moslims en dergelijke; Aanpassen of opkrassen. Dat is overal ter wereld zo, behalve in..... Nederland

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 17:19

Mijn Tutkse (moslim) buren vieren harder kerst dan ik. Hun hele huis is versierd, terwijl ik de kerst vier zoals hij gevierd hoort te worden: in alle soberheid en filosoferend over hoe slecht andere mensen het hebben op deze aardkloot.

Zippy | 21-12-09 | 17:18

Wanneer is mohammet de proleet jarig?

Sanglier | 21-12-09 | 17:18

@ Turrukje | 21-12-09 | 16:32

Het zou fijn zijn als je mag begroeten of mag feliciteren.

basweetutwel | 21-12-09 | 17:18

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:10

Ik begrijp u. Deze mening is echter niet strafbaar juridisch gezien, wie echter tussen de regeltjes doorleest moet zich wel zorgen maken, fijn toch dat deze meneer ontrokken is aan de anonimiteit.
De AIVD heeft weer een sujet in de portefeuille, hopen dat dit zo blijft.

pius | 21-12-09 | 17:18

@Ed71886710 | 21-12-09 | 17:15
'Hunnie' bedoel je waarschijnlijk, humzzz?

Pa Cartwright | 21-12-09 | 17:17

Leve de multiculturele samenleving!! Wat een veelzijdigheid geeft dat toch, heerlijk ook die warme gevoelens voor elkaar. Fijn land leven we toch!! God & Allah wat ben ik toch blij te mogen leven in deze samenleving met mensen die doelbewust mensen vermijden, contact vermijden, eigen gericht zijn HEERLIJK LAND !!!

The Patriarch | 21-12-09 | 17:17

@Ed71886710 | 21-12-09 | 17:15
Hun? Hullie bedoel je?

Parsons | 21-12-09 | 17:17

Ramses Sappie | 21-12-09 | 17:07
Doe eens Zwitsal in je bilnaad smeren? Dan laat ik je effe kennismaken met mijn teckel.

Sanglier | 21-12-09 | 17:17

jvlaam | 21-12-09 | 17:15
voor dergelijke douceurtjes moet men werken. Of zit dat ook al in uijtkerink?

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:17

Mag ik Nederland feliciteren met het binnenhalen van grote groepen moslims? Bij deze. , Nederland, u bent goed in de aap gelogeerd! En verder nog veel sterkte toegewenst.

Oome Gijs | 21-12-09 | 17:17

-weggejorist-

Ed71886710 | 21-12-09 | 17:15

Kan ook wel kloppen, btw.
Kerst, u weet wel, vrede op Aarde.
Dat gaat er echt niet in, bij die gasten.
Die van hun 'geloof' verplicht de Jihad moeten voeren jegens niet-gelovigen.

Zo jammer! | 21-12-09 | 17:15

Heerlijk he?, Dat volk is echt een aanwinst voor onze cultuur, zoveel wederzijds respect en tollerantie..

IDSMadDog | 21-12-09 | 17:15

Willen alle kutmocro's onmiddelijk hun kerstbonus, hun kerstpakket, hun 13e maand en hun verjaardagscadeau inleveren!!! En wel nu!!!!

jvlaam | 21-12-09 | 17:15

Was het stukje op marokko.nl een redactioneel stuk of een plempsel van een willekeurige reaguurder? Indien het laatste: waarom besteden we hier zoveel aandacht aan? De moslims die ik ken zijn niet te beroerd om "prettige feestdagen" te wensen en hebben ook geen moeite met kerstbomen of chocoladeletters.
Ik heb via mijn werk overigens te maken met mensen in niet-westerse landen, en ongeacht hun religie verbazen zij zich er keer op keer weer over dat mijn buitengewoon atheistische familie toch kerstmis viert. Blijkbaar zien zij het feest niet als traditie maar als een religieuze aangelegenheid. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe immigranten in Nederland dat hier zien.

Muxje | 21-12-09 | 17:14

Wat pius (vrede en zegeningen zij met hem) 17:07 net zei!

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 17:14

MichieldeMuiter | 21-12-09 | 17:11

Dat is een interessante, een soort honing voor de bijen. Zou het genoeg opleveren is natuurlijk de vraag.

pius | 21-12-09 | 17:14

Agent327 | 21-12-09 | 17:12
Schwamm drüber,
en nu moet ik echt de kou in.
Toedeloe, tot straks.

Frau Antje | 21-12-09 | 17:13

Van Pruisen. HOT! Waarom Laura niet even herschikken? Ik krijg geen nieuws meer door op mijn GSM. Dan maar MP3 maar dan anders. Zij speelt ook gitaar las ik. www.youtube.com/watch?v=xfm5h5j4KoQ&am...

JP_Nee! | 21-12-09 | 17:13

@ clandestino | 21-12-09 | 17:11

Je zou toch zeggen dat die gasten zich het rambam moeten drinken om het gespuug wat voor die klanken nodig is te compenseren ;)

Nlz® | 21-12-09 | 17:13

Mein Got!
We jubelen te weinig....

'Hoe kunnen we ze feliciteren met het feit dat ze ongehoorzaam zijn aan Allaah (subhanahu wa ta’ala)? Uitingen zoals prettige verjaardag, gelukkige feestdagen, gelukkig nieuwjaar, zijn ongepast. Het enige geluk is immers te vinden in imaan, waar geloof! Een moslim mag dus iemand niet feliciteren met het begaan van zonden en ongehoorzaamheid aan Allaah (subhanahu wa ta’ala)! '

basweetutwel | 21-12-09 | 17:13

wij feliciteren hun toch ook niet met slachtfeesten en zo

Ed71886710 | 21-12-09 | 17:12

@Frau Antje | 21-12-09 | 17:10
Sorry, mijn fout. Had beter moeten weten. Reeds gezegd in ander topic

Agent327 | 21-12-09 | 17:12

@ Willem VanDer Decken | 21-12-09 | 17:09

Ah ok, die heb ik nog niet door de wei zien hobbelen dit seizoen.

Nlz® | 21-12-09 | 17:11

patriotten | 21-12-09 | 17:10
marionetten verbieden is een stap, maar niet genoeg...

de^mol | 21-12-09 | 17:11

funkyd | 21-12-09 | 17:07

Ik denk dat u de relatie tussen de mogolen en de islam niet helemaal correct weergeeft.

pius | 21-12-09 | 17:11

ismillaah Ar-Rahmân Ar-Rahiem, Alhamdulillaahi Rabbil 'Alameen as-salaatu was-salaamu 'ala nabiyyina Muhammadin wa 'ala ahlihi wa sahbihi wa aj'ma'een ama' ba'd

Ik geloof dat er wat vast zat in zijn keel.

clandestino | 21-12-09 | 17:11

Als eliteracist krijg ik hier braakneigingen van. Temeer daar deze 'wahalla hutsefluts salami aleikum' tragikomische onzin door belastinggeld overeind gehouden wordt.
.
Na enig rondneuzen op dat marokkanenforum kan ik me bovendien niet aan de indruk onttrekken dat de gemiddelde fin een diepgewortelde aversie koestert jegens de Nederlandse samenleving die mijn persoonlijke afkeer van de islam (deels gebaseerd op afkeer van religie in het algemeen) vele malen overtreft.

JosVerbeek | 21-12-09 | 17:11

pius | 21-12-09 | 17:07
Mischien komt de subsidie wel van de AIVD , dat zou pas een interessante gedachte zijn... Prima manier om te monitoren wat daar allemaal rondloopt...

MichieldeMuiter | 21-12-09 | 17:11

pius | 21-12-09 | 17:07
Natuurlijk is het een mening die geuit mag worden.
*mompelt iets van wind, storm, oogsten*

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:10

Laten we doen zoals in Zwitserland....
Gaan ze vanzelf weg, kost het ons ook geen cent.

patriotten | 21-12-09 | 17:10

Agent327 | 21-12-09 | 17:06
Nog even dan;
je denkt toch niet dat ik met een rat aan een touwtje ga lopen..
Nee, dit is een echte Schnautzer/labrador.

Frau Antje | 21-12-09 | 17:10

@ Klinisch dood | 21-12-09 | 17:08

Tja, collectanten vertrouw ik sowieso niet. Ik maak het gewoon over, da's een stuk veiliger.

Nlz® | 21-12-09 | 17:10

Frau Antje | 21-12-09 | 17:04

Luctor et emergo!

Klinisch dood | 21-12-09 | 17:09

Nlz® | 21-12-09 | 17:06
Het eerste.

Willem VanDer Decken | 21-12-09 | 17:09

Nlz® | 21-12-09 | 17:02

Fijn voor je. Ene Margriet S. uit Borger was collectante... Maar meer voor zichzelf.

www.dvhn.nl/article895409.ece

Klinisch dood | 21-12-09 | 17:08

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 17:00
Fijn plan. Alleen vermoed ik dat we het dan niet alleen met verbaal geweld gaan redden

jatochnietdan? | 21-12-09 | 17:08

@eefjes vrije ideeen | 21-12-09 | 17:02
Doosjes met zwitsalletjes doen er beter aan niet al te hard van de torens van Babel te blazen... (daar komt gelazer van)

Ramses Sappie | 21-12-09 | 17:07

was het allaah of allaaf? Nu begrijp ik het, de islam is een grap - net als carnaval. Alleen de echte mongolen blijven doorgaan.

funkyd | 21-12-09 | 17:07

De vraag is of dit de officiele positie van Marokko.nl is.
Zoja, dan onmiddelijk de subsidie stoppen of druk uitoefenen om de kopstukken te vervangen. de betaler bepaalt zo is het toch.
-
Als dit een mening is dan is het een jammerlijke mening maar het blijft een mening en de vrijheid van meningsuiting is mij liever en heiliger dan deze fundipreek.
-
Aan de andere kant kan de AIVD met dit soort websites zijn voordeel doen, beter in beeld dan buiten beeld denk ik, het monitoren van dit soort zaken is een groot goed in het licht van de algemene veiligheid gezien. Een praktsiche kijk op dit soort zaken is dus wel degelijk van belang.
-
Je wilt niet dat dit soort zaken zich naar een nog obscuurder en minder te controleren circuit verplaatsen, althans zo denk ik erover.

pius | 21-12-09 | 17:07

@ Willem VanDer Decken | 21-12-09 | 17:00

Hebben we het dan nu over het 1e of het 2e team? Ik over het 2e.

Nlz® | 21-12-09 | 17:06

@Frau Antje | 21-12-09 | 17:04
Zo'n teckel trekt toch niet harder dan jij aan die lijn?

Agent327 | 21-12-09 | 17:06

Frau Antje | 21-12-09 | 17:04
Succes dan maar.
;

Teun van het Tuinpad | 21-12-09 | 17:06

Jammer dat de imams dat sprookjesboek zo selectief lezen.
jezus komt voor in de Koran, en ook zijn ongebruikelijke geboorte uit de maagd Maria, zelfs erkent de koran dat jezus best een belangrijke profeet was. Dus de verjaardag van een profeet vieren met een boom en ballen kan gewoon hoor als je daar zin in hebt lijkt me.

soob | 21-12-09 | 17:05

-weggejorist-

Frau Antje | 21-12-09 | 17:04

@paridea (vrede en zegeningen zij met hem)
Zoals? nee geintje ik snap het

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 17:03

@ robterdam | 21-12-09 | 16:59

Verplicht aan goede doelen geven? Pleur eens heel hard een eind op! Er is één goed doel wat ik steun, en dat is KWF. En dat vind ik prima zo. En ook prettig, die keuzevrijheid.

Nlz® | 21-12-09 | 17:02

wat een islamkennis
allemaal, hulde!

eefjes vrije ideeen | 21-12-09 | 17:02

Jeaup | 21-12-09 | 16:48

Ja, hij is wel erg actief vandaag. Viel me ook al op. Nou zit ik net als een andere reaguurdert hierboven in de internationale handel en doe ook zaken met Turkije.
Als je ze vraagt hoe ze zaken willen doen dan zeggen ze eerst dat ze je nooooit
zullen bedonderen omdat ze zulke geweldig gelovige moeslims zijn. Nou ik
wordt onderhand gewoon ongelooflijk schijtziek van die Turken, er is altijd wat niet goed aan de levering en altijd heeft een ander het gedaan... En wel altijd vragen ze vooruit te betalen omdat ze anders problemen met de familie krijgen....
Teiltje aub....

Klinisch dood | 21-12-09 | 17:02

Excuus.
Ik bedoelde uiteraard Punt 2.

donjunkie | 21-12-09 | 17:01

Punt 3; Vuurwerk afsteken op nieuwjaarsdag...
Dat doen ALLEEN marokanen, want nederlanders die steken dat af op oudjaarsdag!

donjunkie | 21-12-09 | 17:01

Allaah (subhanahu wa ta’ala) Wat de neuk, daar heb ik nou nog nooit van gehoor?

Eerst, dat ze geen kerstboom in huis willen halen moeten ze lekker zelf weten, geen sinterklaas vieren ook prima.
Maar de kinderen dan zelfs niet mee laten doen op school met sinterklaas gaat me dan weer te ver.

Punt 2, niet meedoen met nieuwjaar, waarom zie ik dan altijd van die bontkraagjes met zakken vol vuurwerk naar auto's gooien of dingen opblazen, moeten ze misschien toch eens beter nadenken.

En het niet feliciteren vind ik gewoon onbeschoft, wat een drama cultuur...

Klapband | 21-12-09 | 17:01

@ Nlz® | 21-12-09 | 16:56
Hij stond eerder hooker dit seizoen. Hij loopt al een tijdje rond.

Willem VanDer Decken | 21-12-09 | 17:00

@ Nacho_Vidal | 21-12-09 | 16:56
Ja de aanhangers zitten vol met verplichte plichtplegingen. (klinkt dubbel maar is niet anders)
Het staat mij vrij om andere afkortingsletters te gebruiken mocht ik de perfide profeet noemen (niet positief).

paridae | 21-12-09 | 17:00

@jatochnietdan?
Jammer inderdaad, maar kom dan gaan we samen de straat op!

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 17:00

Al die op religie gebaseerde feesten afschaffen. In plaats hiervan alleen nog maar commerciële feesten waarbij verplicht veel geld wordt uitgegeven aan kaadoos en kleeding en eeten.
dierendag: minimaal € 100 aan je huisdier en goede doelen.
vader/moeder-dag: 2x € 125 te besteden in winkels of/en restaurants (excl.km)
lentefeest: € 50 aan chocolade en ander bolvormig snoepgoed.
zomerfeest: € 250 aan een verplichte barbeque. zoals eten, trendy kooktoestellen...
herfstfeest: € 500 kado's voor kinderen.(soort vervroegde sint tbv koopkrachtspreiding
winterfeest: € 700 kado's en eten voor de familie
Aan elk feest zitten 5 verplichtte op te nemen vrijedagen vast. Zodat er voldoende tijd is om te shoppen en voor te bereiden. De enige uitzondering daarop wordt GoedeDoelenDag op 1jan. Op deze dag maakt een ieder 5% van het jaarinkomen over naar een goed doel. iedereen is vrij in de keuze. Het rijk bepaalt de 10 keuzedoelen.

Ook weer opgelost. Goed voor de economie, die kutfeesten waren toch al verloederd en alle culturen kunnen dapper meedoen.

robterdam | 21-12-09 | 16:59

ik zal nooit een moslim op mijn verjaardag uitnodigen dus dat probleem is voor mij al opgelost. en ik zal ook niet zo snel een moslim als personeel aannemen, dus dat scheelt weer een hoop gezeik als ze met ramadan structueel te laat komen, met suikerfeest niet op komen dagen en al die andere belachelijke feestdagen van hun. En trouwens, als alles zo slecht, verdorven en goddeloos is in de westerse wereld, waarom flikkeren ze dan niet gewoon terug naar hun zandbakken en 3e wereld landen? Nou ik heb daar wel een antwoord op, namelijk: Sociale Voorzieingen als WW, AOW, Ziektewet, Bijstand, Ziekenfonds en dergelijke kennen ze in die streken niet en daar moet je werken voor je poen en hier krijg je het door geen Nederlands te leren, crimineel te zijn en te belazerd zijn om te werken.

Amazing_Mark | 21-12-09 | 16:59

@Turrukje | 21-12-09 | 16:32
De Islam predikt immers ook dat je goede relaties moet onderhouden met je buren die andersgelovig zijn en dat je ze altijd moet groeten en ook moet feliciteren met hun belangrijke dagen.
.
Oh? Ik lees anders 448 keer dat ik deaud moet. www.ex-moslim.nl/

Parsons | 21-12-09 | 16:58

Overigens, als ze daar zich aan gaan houden dan kun je je maar beter hoeden als je er eentje of meer ziet op de festival of zo. Dan zouden ze wel eens snode plannen kunnen hebben.

Zzzzooooffff | 21-12-09 | 16:58

@fleurtje 16:54 Helemaal mee eens. Hoop wel dat het helpt dat stemmen.

womannicer | 21-12-09 | 16:57

Jammer, er is op dit topic geen mocro4life of een dergelijke maf om verbaal de hoek in te trappen.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 16:57

Allaahf!

Zippy | 21-12-09 | 16:57

Waar het hier om gaat is niet dat iemand predikt wat de moslima's wel of niet zouden moeten doen tijdens de christelijke feesten, maar dat dat gebeurt op een staats gesubsidieerde website... met ons geld, zeg maar.

MalteseKnight | 21-12-09 | 16:57

@ Willem VanDer Decken | 21-12-09 | 16:52

Klopt, maar dat is dan ook de enige die ik me zo kan bedenken. Bedoel je trouwens die relatief nieuwe prop? Die moet nog ff leren hoor. Het was dat ik die wedstrijd tweede rij stond maar ik ben bang dat-ie anders de derde scrum niet gehaald had. Die pleurden ze voor mn gevoel de scrum in zonder ook maar een keer tegen de scrumbok te hebben gestaan.

Nlz® | 21-12-09 | 16:56

Gatver,
ik moet nog eten.
En die E.vd Laan kan me al helemaal door de zut zakken.
Wat een kotsbrok.

Frau Antje | 21-12-09 | 16:56

Prima, hoe minder moslims ed. op Nederlandse feesten des te beter! Om het af te leren nog even een enkeltje Casablanca cadeau voor Kerstmis en mijn (vrede en zegeningen zijn met mij) feestdagen kunnen niet meer stuk.

Von Flokkenstoffen | 21-12-09 | 16:56

De Profeet Muhammed (vrede en zegeningen zij met hem), tering, moeten ze dat echt elke keer zeggen of schrijven als ze het over die dude hebben?

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 16:56

Ik denk dat ik de komende jaren heel veel feest ga vieren.
En daarnaast iedereen een prettig Kerstfeest toegewenst, ook onze Nieuwe Nederlanders met totaalfeestweigersyndroom.

Oktoberfest | 21-12-09 | 16:56

Als ik elke keer zou reageren bij het nieuws over deze bevolkingsgroep,die nooit gunstig in het nieuws komt,omdat ze ook nooit maar iets proberen om dat ook te doen,zou ik de hele dag wel vol kunnen schrijven.Maar doe dit niet meer,en wacht gewoon op de stembus.
Ben er echt helemaal klaar mee,met dit stelletje parasieten.Ze zaaien verdeeldheid,kosten bakken met geld,liepen 2 generaties terug nog met 3 lappen om in een zandbak achter de geiten,en willen nu een huis ,uitkering en een auto,en als tegenprestatie een grote smoel,en de vrouwen voor hoer uitmaken.

fleurtje | 21-12-09 | 16:54

@Joris Draaksteker | 21-12-09 | 16:46
"lekkere vrouwtjes."
Je bedoelt zeker "sletjes" of "hoeren"? Denk maar niet dat er ook maar 1 vrouwelijke niet-moslim ontkomt aan dat walgelijke geslis van dat straatgeteisem... de'r moet gewoon een flinke wapenstok overheen, en dan aan het werk, of opgelazerd.

Ramses Sappie | 21-12-09 | 16:54

Dominante oproep tot des-integratie door "Projectgroep Moslims in Dialoog".
Moet dat geen "Monoloog" zijn?

denwop | 21-12-09 | 16:53

Lees ik dat nou goed? Mogen ze geen vuurwerk afsteken? Zie anders toch genoeg marokkanen/turken/enz. vuurwerk afsteken. Stelletje hypocrieten zijn het.

bodo | 21-12-09 | 16:52

@ Nlz® | 21-12-09 | 16:40
Er loopt er bij Sparta een turkse prop rond. Is geen garantie dat 't een moslim is maar toch.

Willem VanDer Decken | 21-12-09 | 16:52

Zou zo'n Plasterk dit nou ook lezen?
En wat zegt hij dan morgen tegen Eberhardt?

TurboMax | 21-12-09 | 16:52

Dan moeten ze uitkeringen maar ook weigeren. Of salarissen, als ze al werken. Want die krijgen ze van niet-gelovigen tenslotte. Of dat mag dan weer wel van die schijt allah van ze? (en inderdaad dat mag wel. 1 of andere belasting of zo die niet gelovigen aan islamietjes moet geven).

Zzzzooooffff | 21-12-09 | 16:52

@Boomschade | 21-12-09 | 16:45
Zonder wijn natuurlijk. Anders zijn ze beledigd.

Bram de emmer | 21-12-09 | 16:52

Jeaup | 21-12-09 | 16:48
De spijker op de kop. En juist het feit dat dat niet gebeurt is heel veelzeggend...

de^mol | 21-12-09 | 16:51

Bijt de hand die je voedt. Dus vd Laan, soebsidiestop, uitzettingsprocedure voor intgratieweigeraars én vooral de saboteurs salafisten die oproepen tot om het even wat.

Stroopdoos | 21-12-09 | 16:50

Ga weg uit ons niet-islamitische land. Ga weg. Nu. En neem Van der Laan mee in jullie busje.

Wijnand Duyvendak | 21-12-09 | 16:50

En dan te bedenken dat de pvda miljoenen steekt in het vieren van het suikerfeest door ongelovigen.
Face it: moslims zitten vijf keer per dag met hun reet naar het westen. Horen hier dus niet.

leefbarbaar | 21-12-09 | 16:49

Moslims integreren niet, die onderdrukken namens de Islam.
Is dat nu eens GVD begrepen? Of gaat dat concept de onnozelen boven het verstand?

Zo jammer! | 21-12-09 | 16:49

En dan nog roepen dat ze gediscrimineerd worden. ONGELOFELIJK!!!

womannicer | 21-12-09 | 16:49

-weggejorist-

Ramses Sappie | 21-12-09 | 16:49

Stel dat geenstijl gesubsidieerd zou worden wat zouden we dan voor fantastische toevoegingen kunnen verwachten??

Nacho_Vidal | 21-12-09 | 16:49

Het toppunt van integratie dacht ik zo... ze doen zo hard hun best he..

Tommie182 | 21-12-09 | 16:48

Wat zou het mooi zijn als die zgn. gematigde moslims net zo actief optraden tegen die moslimleidertjes, als Turrukje tegen de reaguurders hier.

Jeaup | 21-12-09 | 16:48

poehee, wel drie lui op dat forum die het een geweldige thread vinden... wat zijn het er toch een hoop he, die moslim-fundi's.

Ballenman | 21-12-09 | 16:48

Ik vermijd moslims, behalve als ik goedkoop lamsvlees nodig heb voor bij het kerstdiner.

Sanglier | 21-12-09 | 16:47

Het is veelzeggend dat deze topic door de lezers direct alszijnde de denkwijze van de Moslims in Nederland is.
Volgens mij is de essentie van dit artikel dat een site wordt gesubsidieerd met overheidsgelden, terwijl de site dient als een platvorm waar meningen worden verkondigd die haaks staan op wat we als Nederlnadse samenleving graag zouden zien.
Dus moraal van het verhaal, subsidiestekker uit Marokko.nl en niet direct hel en verdoemenis uitspreken over alle Moslims.
Zalig Kerstfeest!

Flash | 21-12-09 | 16:47

Gaan deze lieve jongens en meisjes ook hun kerstpakketten massaal weigeren?
Dan ben je wel mooi een hakbarmoeslimkerstpakkettentotaalweigeraart...

Klinisch dood | 21-12-09 | 16:46

Allahmiljaar! Wat een saaie couscous-pipo is die allah zeg.. (ja, met een kleine 'a'! Geen typo!). Ach weet je, laten we die prutsers gewoon de ruimte geven. Dan hebben wij tenminste de Aarde nog.

Popiejopie79 | 21-12-09 | 16:46

@ikzelluf net als de zwartekousen GGGristenen en de Jehova's dus. Deze bange moslims zien dat hun jeugd ten prooi valt aan de pronkzucht van het Westen, met als gevolg glimmende rare kapsels, glimmende ski-jassen met bontkraagjes, glimmende scooters, softdrugs en laffe overvalletjes om dit ideaal te kunnen bereiken. Ik kan me vanuit dat oogpunt best voorstellen dat ze denken dat de cultuur die dat in hun ogen veroorzaakt, tegengegaan moet worden. Ze vergeten voor het gemak maar even alle goede zaken die het Westen voortbrengt, zoals mercedesbusjes, satellietschotels, Jan Smit en lekkere vrouwtjes.

Joris Draaksteker | 21-12-09 | 16:46

@Causa Sui | 21-12-09 | 16:40
Lol. En hoi.

drama | 21-12-09 | 16:46

@ Turrukje Laat ik dan niet alle moslims over één kam scheren, maar alleen die van maroc.nl. Waarom zou je, als je in een land (Nederland) woont, waar bepaalde gebruiken en feestdagen de norm zijn, lopen klagen en doen óver deze gebruiken en feestdagen. Is dat niet hetzelfde als een Nederlander die naar Marokko gaat, om daar vervolgens luidkeels te lopen verkondigen dat ze daar eens moeten kappen met die kudt suikerfeesten en weet ik veel wat nog meer.

Waarom zouden ze in een land gaan wonen wat 110% indruist tegen je geloof en je beoogde manier van leven? Help het me begrijpen.

Tennessee Whiskey | 21-12-09 | 16:46

DANNY3960 | 21-12-09 | 16:39
Schrijf er maar een lol bij op je CV.
:)

Teun van het Tuinpad | 21-12-09 | 16:45

Maar wel kerstpakket in ontvangst nemen. Dat weer wel.

Boomschade | 21-12-09 | 16:45

Toch een beetje dubbel.. Doe niet aan sinterklaas, heb geen kerstboom, heb een schijthekel aan vuurwerk en zo mogelijk een nog grotere hekel aan "de beste wensen". Ben alleen geen "nieuwe nederlander".

Oh, dan is het niet erg? Mooi.

Binnenbaan | 21-12-09 | 16:44

Allahmachtig! Je gaat er spontaan kerstfeest van vieren!!
/* onmiddelijk orders de deur uitdoet voor extra lampjes, vuurpijlen, oliebollenmix, slingers, verjaardagstaartkaarsjes, kosher vlees, indiase currykruiden, chapatis...
Met dank aan de haatbaarden, wordt het leven 1 groot feest!!!

Ramses Sappie | 21-12-09 | 16:43

wie verzint die onzin...???
Ben je hier op aarde om onderdrukt te worden, te doen wat een ander zegt dat je moet doen en mag je vooral geen eigen keuze hebben.??
Ik dacht van niet. Ik ben ook stellig overtuigd van het feit dat ieder geloof wat onderdrukt geen geloof is, maar een verzinsel.!! Iets wat men er voor het gemak een paar honderd jaar geleden of gisteren zelfs nog bijverzonnen heeft om U allen bang te maken en te onderdrukken (lees controleren)
nee, dit soort onzin verwijs ik naar de prullenbak, daar doe ik niet aan mee.

broodje_worst | 21-12-09 | 16:43

^^ nevermind. Foutje van mij.

McLovin | 21-12-09 | 16:43

@ DANNY3960 | 21-12-09 | 16:39

+1 voor jou, mooie metafoor.

Nlz® | 21-12-09 | 16:43

BASinnic | 21-12-09 | 16:39
Ik vermoed dat ze dat als dhimmibelasting beschouwen.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 16:43

Turrukje | 21-12-09 | 16:37
Maar hier wel een beetje verontwaardigd lopen te doen op kritiek op Maroc.nl. Je valt daardoor door de mand, omdat je weer laat zien dat je van kritiek op dit gedrag niet wil weten, dit soort gedrag verdedigt met de alom taktiek dat niet alle moslims dat doen. Die truc kennen we nu wel. Als je het goed voorhebt met de nl-mpij en zelf voorstander bent van uitwisseling der culturen moet je de houding van Maroc.nl bekritiseren, anders ben je een gotspe.

de^mol | 21-12-09 | 16:41

de^mol | 21-12-09 | 16:39
*iets met raak mompelt*

Teun van het Tuinpad | 21-12-09 | 16:41

Ik krijg er sowieso jeuk van dat er sites zijn die soepsidie krijgen.

Willem VanDer Decken | 21-12-09 | 16:41

Turrukje | 21-12-09 | 16:38
en u durft met droge ogen te beweren dat deze landen niet graag anti-westerse propaganda financiëren? U is erg geloofwaardig.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 16:41

Jarirodana schijnt de nieuwe nick van Machtig Mooi te zijn.

drama | 21-12-09 | 16:41

En bij deze aan alle Moslims in NL en daarbuiten; een heel fijne kerstvermijding gewenst en een massaal uiteinde als hekkensluiter.

Causa Sui | 21-12-09 | 16:40

@ Turrukje | 21-12-09 | 16:35

Dat komt, omdat alle colega's die ik had die moslim waren, eikels waren. Daar buiten heb ik geen direct contact met moslims. In de rugbywereld komen ze niet voor, en op mountainbikeparcours zijn ze ook weinig te vinden. Daar komt bij dat de hoofddoekjes die er achter de kassa zitten bij de verschillende supers bij mij in de omgeving de moeite waard zijn om te mijden, omdat het, laat ik het netjes zeggen, chagrijnige kudtwijven zijn. Dan zaten er nog een zooitje bij me op de middelbare school, en dat waren ook allemaal eikels.
En zo werd mijn beeld van moslims opgetekend.

Nlz® | 21-12-09 | 16:40

Ben net bezig met het ophangen van de kerstverlichting en ze doen me denken aan allochtonen. Meer dan de helft werkt niet, ze zijn allemaal met elkaar verbonden, maar ze zijn toch echt het mooist wanneer ze allemaal opgehangen zijn.

DANNY3960 | 21-12-09 | 16:39

Waarom zijn eigenlijk uitkeringen en subsidies van ons verdorven Westerlingen niet haram?

BASinnic | 21-12-09 | 16:39

immers je gaat geen christelijke liederen zingen die een religieuze lading hebben. En er zijn inderdaad moslim die liever Kerstfeesten mijden. Maar ik denk niet dat dat een meerderheid betreft, als ik naar mijn omgeving kijk.
Turrukje | 21-12-09 | 16:34
Je bent niet goed bij je hoofd. Als er een moslim komt op een kerstfeest is dat een uitzondering, niet de regel. En zeker met feesten als Sint Maarten en Sinterklaas, dat mijden ze als de pest. Moslim kindertjes vinden die feesten prachtig, maar in die wereld wordt het stelselmatig de kop ingedrukt.
Enne het feit dat je zegt dat ze niet meezingen zegt al genoeg over hoe ver je eigen acceptatie gaat, niet van harte dus...

de^mol | 21-12-09 | 16:39

Als ze zo bang zijn dat onze cultuur in hun gebruiken insluipt heb ik nog wel een oplossing: Een enkeltje marokko!

IgNOraNcE | 21-12-09 | 16:39

Wegblijven van niet-islamitische feesten en het niet vieren van niet-islamitische feesten of het doen van niet-islamitische riten is een logische stap als je strict islamitisch wilt leven. Een niet-moslim zal het een worst wezen of je meedoet of niet.

Een ander daarentegen niet feliciteren met feestdagen is bekrompen en vooral onbeleefd. Al is het in jouw ogen een zonde om kerst te vieren; het is een klein gebaar om te wensen dat een kerstvierder prettige dagen heeft met kers.

polt | 21-12-09 | 16:38

@jatochnietdan? | 21-12-09 | 16:36
Ja precies moslims in SA en VAE spannen samen met moslims op Marokko.nl

Turrukje | 21-12-09 | 16:38

Dit zijn natuurlijk wel de fundi's bij uitstek, en op hun beurt niet eens zo heel anders dan onze eigen bijbelriemmers. Dat gezegd hebbende ga ik nu toch even een Pat Condelletje doen.

de tamp | 21-12-09 | 16:37

Ik heb ook totaal geen plezier wanneer ik de stal weer inkruip.

Geiteneuker | 21-12-09 | 16:37

@de^mol | 21-12-09 | 16:35
Mijn agenda?
Oh ik heb zeker weer een geheime taqiyya agenda of iets dergelijks.
Ik vind Marokko.nl geen leuk forum, daarom blijf ik er weg.

Turrukje | 21-12-09 | 16:37

nee sorry, ik ben te moslim nieuws moe. Geen interesse.

sufkut | 21-12-09 | 16:37

Een kleine anekdote in deze. Toen ondergetekende nog in de internationale handel zat (lang geleden toen dit land daar nog goed in was) hadden wij ook klanten in de VAE en Saoudi Arabië. Wij kregen zelfs een kerstkaart van een klant in Abu Dhabi met daar op de tekst Happy Holidays en een prachtige foto van de grote moskee in Mekka. Nou ben ik niet religieus maar ik kan mij voorstellen dat een grefo zich behoorlijk beledigd zou voelen. Dat soort geintjes flikken ze wel vaker, langzaam maar zeker het bloed onder je nagels vandaan treiteren. Dit is er weer een voorbeeld van.

jatochnietdan? | 21-12-09 | 16:36

Teun van het Tuinpad | 21-12-09 | 16:32
Heel goed.

jopi | 21-12-09 | 16:36

@Nlz® | 21-12-09 | 16:33
Je had eikels als moslim collega's?
Dus nu vindt je alle moslims eikels.

Turrukje | 21-12-09 | 16:35

@repulse | 21-12-09 | 16:31
yep. zie paridae | 21-12-09 | 16:24

paridae | 21-12-09 | 16:35

Alle moslims doorwerken met de kerst en O&N dan. Maar daar staat geen oproep voor? Als je nou zo lekker fundamentalistisch te werk wil gaan, moet je dat ook opperren, lutser!

Swans | 21-12-09 | 16:35

Turrukje | 21-12-09 | 16:31
je probeert het te bagataliseren. Met je opmerking van dat je niets te zoeken hebt op Maroc.nl zegt genoeg over je agenda...

de^mol | 21-12-09 | 16:35

Zo denken de parasieten (de islamisten, imams, geestelijken). En elke vrijdag vergiftigen ze zo de moslims met de haat tegen Nederland en het Westen.
Wat nu (per ongeluk / toevallig) op marokko.nl verschijnt, is maar het topje van de ijsberg. De islam is een apartheidsideologie, een xenofobe bekrompen visie, gebaseerd op onderwerping, slavernij, bedreiging, straf, onderdrukking, geweld en oorlog. De moslims, de gewone gelovigen die eigenlijk gewoon normaal mee zouden willen doen met Nederland, zijn zelf de grootste slachtoffers. Want uittreden mag niet. Hervormen mag niet. Dan dreigt uitstoting, wraak en dood.
.
En de PvdA zag dat het goed was. En het CDA ook.

Fijnstoffer | 21-12-09 | 16:34

jongens, niet alles zo serieus nemen. Waarom denken jullie dat allah en alaaf bijna hetzelfde worden geschreven: neem een biertje en vergeet die schlemielen

Byter | 21-12-09 | 16:34

Mwoehahahaha
.
Maar toch gefeliciteerd met jullie geweldige *kuch* geloof

rovertje | 21-12-09 | 16:34

@de^mol | 21-12-09 | 16:32
Trouwens, weet je nog hoe erg men los ging hier en bij de PVV. Toen de Nederlandse PO iets uitzond over het Suikerfeest?
Ik kan me bij sommige dingen wel iets voorstellen, immers je gaat geen christelijke liederen zingen die een religieuze lading hebben. En er zijn inderdaad moslim die liever Kerstfeesten mijden. Maar ik denk niet dat dat een meerderheid betreft, als ik naar mijn omgeving kijk.

Turrukje | 21-12-09 | 16:34

Er zit maar een ding op: 365 christelijke feestdagen per jaar invoeren. Het is even doorbijten, maar je krijgt er ook wat voor terug.

cybersnitch | 21-12-09 | 16:34

''Wegblijven van hun vieringen, dus het vermijden van plaatsen waar ze hun feestelijkheden houden en het vermijden dat je in hun feestelijkheden terecht komt.''
Waarom blijven ze dan ook niet weg uit onze clubs en kroegen?

von sokkenstopfen | 21-12-09 | 16:33

"De niet-moslim mist het fundament van laa ilaha ilallaah in zijn leven"

Klinkt als een verdomd leuk liedje!

Flupsie | 21-12-09 | 16:33

Masochisme lijkt te zijn aangeboren bij het soort gastjes als Jarirodana.

Causa Sui | 21-12-09 | 16:33

@ Turrukje | 21-12-09 | 16:30

Nee, ik ben niet opeens om, maar het deed mij tot inzicht komen. En ik ben in de gelukkige hoedanigheid dat ik niet meer met die eikels hoef te werken. Ik zit nu tussen een berg Duitsers op het werk. Volgens mij opa moeten die allemaal deaud, maar dat is iets met een werkkamp-trauma. Ik vind het best geschikte mensen.

Nlz® | 21-12-09 | 16:33

Laat ze ook maar wegblijven van onze feesten hoor. Ik hoef ze d'r niet bij in ieder geval.

Bram de emmer | 21-12-09 | 16:32

dikke LOL @ Teun van het Tuinpad | 21-12-09 | 16:32

Mikey is #1 | 21-12-09 | 16:32

De Islam predikt immers ook dat je goede relaties moet onderhouden met je buren die andersgelovig zijn en dat je ze altijd moet groeten en ook moet feliciteren met hun belangrijke dagen.

Turrukje | 21-12-09 | 16:32

Turrukje | 21-12-09 | 16:27
alleen mijn eigen moslim-zus, maar die kan er dan wel flink kritiek op uitoefenen, vooral door te laten zien hoe superieur het suikerfeest wel niet is, en nee, haar moslim-vriendje kwam op die dagen nooit opdagen. Enne, bij mij op de trap wel surinaamse kinderen die st. maarten komen vieren aan de deur, maar nee, geen van de, bij mij op de trap wonende, islamitische kinderen die st. maarten zingen.

de^mol | 21-12-09 | 16:32

Nah, beter toch. Of heb je liever volgende keer een paar moslims op je verjaardag.

fender05 | 21-12-09 | 16:32

En het Marokko Forum is maar één van de plaatsen waar dit verkondigd wordt.

StijlvolRechts | 21-12-09 | 16:32

@de^mol | 21-12-09 | 16:30
Maar lieg ik als ik zeg dat alle moslims niet zo zijn?
Ik heb niks te zoeken op marokko.nl verder. En ik geloof ook niet dat dit is wat de islam predikt. Veel zogenaamde uitspraken van de profeet zijn geclassificeerd als onbetrouwbaar.

Turrukje | 21-12-09 | 16:31

Het juiste citaat is
« Jullie (moslims) zullen de volkeren die jullie voorgingen precies volgen; zelfs als ze het hol van een geit binnengaan, gaan jullie ze achterna."

rootkapje | 21-12-09 | 16:31

geenstijlsteengeil | 21-12-09 | 16:29
Ietwat grof maar toch.
lol

zovoklets | 21-12-09 | 16:31

Doe eens een geitentopic..

..zapper | 21-12-09 | 16:31

Valt me op, al die 'goede moslims' zijn altijd van die chaggrijnige gasten.. ze mogen niks, ze doen niks en daarna gaan ze dood.. en ze hebben commentaar op sinterklaas terwijl ze zelf in iets geloven wat je niet kan zien of aanraken.. aparte lui..

ikzelluff | 21-12-09 | 16:31

Iemand al trouwens gezien waarmee het mooie stukje is ondertekend?
"project groep moslims in dialoog"
Waarom heb ik een vermoeden dat dit groepje het aannemen van subsidie niet erg vindt?

repulse | 21-12-09 | 16:31

? Nee jo, dat is helemaal niet interessant. Dat willen we niet weten.

Turrukje | 21-12-09 | 16:26
"WE"? Koninklik meervoud?

Agent327 | 21-12-09 | 16:30

@Nlz® | 21-12-09 | 16:28
Ah nou jij doet alsof je ineens om bent nu je dit artikel hebt gelezen? Vind je mijn reactie dan raar? Maar blijkbaar speelt er iets anders. Jij wenst je moslim (collega's/vrienden?) wel een prettig Suikerfeest maar zij jou geen prettige Kerst? Misschien moet je ze erop wijzen. Kan geen kwaad denk ik.

Turrukje | 21-12-09 | 16:30

Frau Antje | 21-12-09 | 16:26
Snap out of it !

Rammstein | 21-12-09 | 16:30

Turrukje | 21-12-09 | 16:24
Het gaat niet over moslims maar over wat de islam predikt. Pas wanneer ik jou boos zie lopen doen op maroc.nl over deze tekst draag je nog wat positiefs bij aan deze mpij, zolang je hier alleen loopt te verkondigen dat het niet alle moslims zijn ben je ongeloofwaardig. Dat soort moedarat acties kennen we nou wel.

de^mol | 21-12-09 | 16:30

Turrukje | 21-12-09 | 16:26
Laat je toch niet zo opnaaien meid, het is vooral de combinatie met Marokko dat we de boel even wat scherper wegzetten...

MichieldeMuiter | 21-12-09 | 16:29

@072 | 21-12-09 | 16:26
Onzin, leuk nickje aanmaken en gaan.

paridae | 21-12-09 | 16:29

-weggejorist-

geenstijlsteengeil | 21-12-09 | 16:29

Dwaas zijn degenen die niet weten wat een Moslim is !!

* Naar onbewoond eiland verhuist *

Alfa75 | 21-12-09 | 16:29

Iemand nog een kopje thee?

Domtoren | 21-12-09 | 16:29

@Frau Antje | 21-12-09 | 16:26
Ik mis.. mijn vader

Turrukje | 21-12-09 | 16:29

Dit weten we al jaren.
Het gaat er niet om wat al die mongeaulen willen, het gaat er om wat linsch Nederland allemaal doet om de islam hier mogelijk te maken. De NSB is er niks bij.

leefbarbaar | 21-12-09 | 16:28

Lang leve de gemoedelijke integratie van onze geliefde finse natie.

Ik stel voor om het komende jaar als feestjaar uit te roepen; lekker rustig op straat en de criminaliteit daalt tot een ongekend laag niveau. Misschien moeten we de dag dat de uitkeringen opgehaald kunnen worden bij de bank ook als feestdag uit te roepen? Scheelt een boel Euro's en drukte bij het loket.

Mikey is #1 | 21-12-09 | 16:28

Ongezien de tering voor dat soort gasten.
Enne ga eens deaud lutserTs.

kleingrutter | 21-12-09 | 16:28

@ Turrukje | 21-12-09 | 16:21

Damn, je hebt het er maar druk mee he? ;) Maar goed, iedereen krijgt bij mij het voordeel van de twijfel, maar als ik er zo aan terugdenk zijn er ook een flink aantal van die personen tegen wie ik dingen als 'prettig suikerfeest' zei, die met kerst hun muil hielden.
En ja, dan ga je op den duur dat wangedrag met bepaalde rassen/geloofsovertuigingen associëren.

Nlz® | 21-12-09 | 16:28

is ook wel een beetje makkelijk. Alsof iedere reaguurder kabouter Wesly uitkotst als GS een boeboe doet. Ik kotste Kabouter Wesly al veel eerder uit.

gruppenfuhrer | 21-12-09 | 16:28

Poeh poeh, dat doet een hoop stof opwaaien... hou toch eens op met die berichtgeving over iedere scheet die wordt gelaten op ieder minderhedenforum. Kan mij dat nou schelen, ik vergeet zo vaak moslims te feliciteren met het suikerfeest...

Zalfje | 21-12-09 | 16:28

Prima, als het feest is blijven ze thuis of uit de buurt. oh en volgend jaar met suikerfeest weer autoloze zondag in Amsterdam, gewoon omdat het kan....

talgklier_bulten | 21-12-09 | 16:28

Turrukje | 21-12-09 | 16:24
Welke zouden het volgens u moeten zijn?

jopi | 21-12-09 | 16:27

Jingle bombs op Marokko.nl

geenstijlsteengeil | 21-12-09 | 16:27

@de^mol | 21-12-09 | 16:26
Nooit moslims gezien op een kerstfeest?

Turrukje | 21-12-09 | 16:27

Ik mis....... Pim.

Frau Antje | 21-12-09 | 16:26

@Randy McRanderson | 21-12-09 | 16:25
Oh dat is wel minder. Ik wil wel een keer komen als het niet ver is.

Turrukje | 21-12-09 | 16:26

maar dat is toch allang bekend? Dat er nog nederlanders zijn die dit niet weten... Ooit moslims op een kerstfeest gezien? Of was het dan dat er halal-voedsel moet worden geserveerd op een katholieke school om zelfs dat feest te beinvloeden?

de^mol | 21-12-09 | 16:26

schuld van je eigen overheid.

Xandrino | 21-12-09 | 16:26

Jammer dat ik niet kan reageren in dat forum van ze. Ik wilde ze namelijk even verduidelijken dat het ze geheel vrij staat om een land te vinden waar niet aan verwerpelijke feestjes gedaan wordt en zich daar vervolgens permanent te vestigen.

072 | 21-12-09 | 16:26

@Flash | 21-12-09 | 16:23
Interessant? Nee jo, dat is helemaal niet interessant. Dat willen we niet weten.

Turrukje | 21-12-09 | 16:26

Ik hou me alleen bezig met gezellige mensen, of ze nu moslim, christenen of weet ik veel zijn. Ik hou me niet bezig met extrmisten, in welke vorm dan ook. Ik vind het wel prettig om te lezen dat een stel ongezellige mensen zich niet met ons willen bezig houden. Positief, want het bespaart ons beide tijd

quick nick | 21-12-09 | 16:25

Turrukje | 21-12-09 | 16:23
Er komt uberhaupt nooit iemand op mijn verjaardag maar dat is weer een andere discussie.

Randy McRanderson | 21-12-09 | 16:25

Subsidie verstrekken aan een website die meehelpt aan deïntegratie is niet uit te leggen. Individu of niet, de moderatort laat het wel staan.
Scherp gezien V. Pruisen.

Dwaaas | 21-12-09 | 16:25

Het lijkt me een goed plan, om ook te stoppen met het inademen van ongelovige lucht het drinken van ongelovigen water, wisten jullie illustere moslims dat er af en toe een hond in de waterleiding duinen pist.
En dat komt bij jullie uit de kraan Gna gna gna.
Ik weet dat de islam een achterlijk geloof is, maar het begint bizarre vormen aan te nemen.

Yokotsuno | 21-12-09 | 16:25

@jopi | 21-12-09 | 16:19
Nog een keer: Alle moslims? Of alleen die paar die extremistische gedachten erop nahouden?
Ik heb het idee dat jullie dit nieuws eigenlijk heel leuk vinden, zo kunnen jullie weer lekker al jullie negatieve dingen in het leven projecteren op de eeuwige moslim.

Turrukje | 21-12-09 | 16:24

wat een stumperts daarop dat incestforum.
trouw nog eens met je nicht zou ik zeggen, komt zeker ten goede van de algemene intelligentie onder de finnen.
:) dombo's

weedo | 21-12-09 | 16:24

Okee, we gaan dus het topic van vandaag : de moslimbroederschap is OVERAL www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/12/...
nog even voortzetten.. Kom redactie graag wat creatiever...

democratius | 21-12-09 | 16:24

Koddig die ondertekening van die 'verklaring'(kuch):
"Projectgroep Moslims in Dialoog"

mwoehahaaa.
Stop die verklaring maar in de reet van een voor jullie onrein beest. (wel voorzichtig doen svp).

paridae | 21-12-09 | 16:24

Nu snap ik best, ook al snap ik het niet, dat als je leeft vanuit de Koran dit stuk text oke vind. Maar het helpt zeker niet mee qua integratie, ook al vind je Kerst een schijt iets (en dat vind ik als ongelovige ook! )

Achja. Zolang er religie is, blijf je dit soort crap situaties houden.

Chrisis X | 21-12-09 | 16:24

Gelul van een fundamentalist, volgens mij volgen bepaalde christelijke groeperingen (oa Jehova) een soortgelijke doctrine.
Een interessantere vraag is welk percentage van de Moslims deze doctrine ondersteund en aanhangt.

Flash | 21-12-09 | 16:23

Overduidelijk geschreven door de Arabische desk van de AIVD. Of door de CIA en vertaald door Goegel, dat kan natuurlijk ook.

Islamieten, is vrede, zouden zoiets nooit optekenen.

zovoklets | 21-12-09 | 16:23

@Randy McRanderson | 21-12-09 | 16:22
Wat heb jij een absurd beeld over moslims. Het blijkt uit jouw post inderdaad dat er geen moslims op jouw verjaardagen komen want je snapt er geen reet van.

Turrukje | 21-12-09 | 16:23

Mag pokemon wel van Allah?

(zie dumpert)

spekkoper | 21-12-09 | 16:23

lol@MichieldeMuiter | 21-12-09 | 16:19
Precies, laat het elke dag Kerst zijn.

Lying Dutchman | 21-12-09 | 16:23

waar is het geitentopic heen?

SeriousBusiness | 21-12-09 | 16:22

@ShakeTA | 21-12-09 | 16:21
Waarom alle moslims?
Ook die moslima die mij vandaag een kerstkaart stuurde? Ben je zo dom?
Ik zou mensen zoals jij liever naar Nova Zembla sturen.

Turrukje | 21-12-09 | 16:22

En vind de profeet( ziektes en strontvliegen zij met hem) het dan wel goed dat ze hun handje ophouden?

DANNY3960 | 21-12-09 | 16:22

Steunpunt Huiselijk geweld adverteert zich te pletter op Marokko.nl zie ik...... dan denk ik, waarom toch ?...

MichieldeMuiter | 21-12-09 | 16:22

Laat kerstboom in de zaak het hele jaar staan.

N.O. Brains | 21-12-09 | 16:22

He jammer komen er geen moslims meer op mijn verjaardag. Die anekdotes over hun ervaringen in pakistaanse trainingkampen waren altijd een echte hit.

Randy McRanderson | 21-12-09 | 16:22

Och, ik vind dit nog wel meevallen. In dit geval trekken ze zichzelf gewoon terug en gaan ze de Islam niet opdringen aan niet-moslims. Als ze hier zin in hebben moeten ze dat lekker zelf weten, net zoals joden, christenen, boeddhisten enzovoorts.

Felluh | 21-12-09 | 16:21

Ik vier de sneeuw en vorst. Verdomd weinig bontkraagjes op straat hier 010 noord.

Jesusisahoax | 21-12-09 | 16:21

Daarom hebben ze natuurlijk ook geen caravan.

talibandenwipper | 21-12-09 | 16:21

@Nlz® | 21-12-09 | 16:19
Ah je laat je leiden door een gek op marokko.nl
Wat zegt dat over jouw vermogen op nieuws correct te interpreteren? Wel weinig he. Maar doe maar lekker waar je zin in hebt, projecteer dit nieuws op alle moslims. Dat is altijd leuk.

Turrukje | 21-12-09 | 16:21

kunnen we als kerst actie niet alle moslims in een boot richting mekka sturen?

ShakeTA | 21-12-09 | 16:21

Schande, de mensen die dat roepen mogen wat mij betreft het land uit. Wat doen die mensen hier eigenlijk? Serieus, waarom zijn die mensen hier nog? Kennelijk is bijna alles fout aan ons land. Wal-ge-lijk!

Fleauxe | 21-12-09 | 16:21

g is d

jopi | 21-12-09 | 16:21

-weggejorist-

Links Is Poep | 21-12-09 | 16:20

Ah klassiek nieuw rechtse media. En enkele gestoorde gek wordt eruit getrokken om moslims neer te zetten als enge beesten.
Terwijl uit de praktijk blijkt dat ik vandaag een kerstkaart heb ontvangen van een moslima met hoofddoek.
Tja maar goed jullie sprookjes hier zijn inmiddels net zo dogmatisch geworden als de islam van extremisten dus ik zal er niet op ingaan verder.

Turrukje | 21-12-09 | 16:20

Een non-institutionele religie waar nieuwe regels worden verzonnen, zijn toch altijd nietig ? Als er toch geen baas is.

Balzakius | 21-12-09 | 16:20

Kunnen we dan niet beter 365 per jaar feest vieren ?...

MichieldeMuiter | 21-12-09 | 16:19

Kap dan ook met het gebruik van internet, een westerse uitvinding door een niet-moslim... stelletje lutsers :'D

guppy | 21-12-09 | 16:19

Waarom mijden die gasten Nederland niet gewoon.
Dat scheelt een boel narigheig aan beide zijden.

jopi | 21-12-09 | 16:19

Allah = God = Jezus = Kerstfeest

st_joris | 21-12-09 | 16:19

Ik ben nog steeds blij dat onze centen goed gespendeerd worden.

Black Sabbath | 21-12-09 | 16:19

Epicurus varken | 21-12-09 | 16:15
als ze deze regels volgen niet. dan mogen ze niet bij westerlingen in de buurt komen als ze westerse feesten vieren. dus als wij het leven nu bombarderen tot westers feest, kunnen ze alleen hun eigen radicale vrienden omleggen.

Beau ter Ham | 21-12-09 | 16:19

Goed, dan is bij deze het 'prettig suikerfeest' wat ik dan uit beleefdheid nog wel eens zei ook over.

Nlz® | 21-12-09 | 16:19

Epicurus varken | 21-12-09 | 16:15
als ze deze regels volgen niet. dan mogen ze niet bij westerlingen in de buurt komen als ze westerse feesten vieren. dus als wij het leven nu bombarderen tot westers feest, kunnen ze alleen hun eigen radicale vrienden omleggen.

Beau ter Ham | 21-12-09 | 16:19

En zie hier............... Het produkt van 35 jaar integratiepolitiek.

Jeaup | 21-12-09 | 16:18

Het probleem met deze gasten is dat 1 ding van onze cultuur ze nog niet echt duidelijk is.
Gezelligheid.
Dat is het enige wat ze zouden moeten leren, dan heb je geen enkele integratiecursus meer nodig.

Kaas de Vies | 21-12-09 | 16:18

zelfs leden van één van de grote staatsinkoopburo's van ahmadinejad hebben er geen enkel probleem mee om hun westerse zakenvrinden een merrie kristmus te wensen. die meneer, die hier gekwoot wordt doet dus islamer dan de hadj. niet serieus te nemen, dat soort zeloten.

baba4oog | 21-12-09 | 16:18

Dikke pluim voor de banner van Vrij Uit :D

Captain Pervert | 21-12-09 | 16:18

En weer een mooie homerun van dhr of mvr Van Pruisen (U heeft de hoofdletters verdiend!)

repulse | 21-12-09 | 16:18

Hr-Flip | 21-12-09 | 16:16
Is niet goed voor mijn BMI. Wel praktisch.

Sliptong | 21-12-09 | 16:17

Oh, Allaah is met twee A's. Vandaar dat ze pissed zijn.

Sliptong | 21-12-09 | 16:17

4. wegblijven uit landen waar niet moslims met elkaar omgaan op een voor hun wenselijke manier.

MrBasta | 21-12-09 | 16:17

Dus als we het hele jaar kerst gaan vieren, gaan ze vanzelf weg.

Hr-Flip | 21-12-09 | 16:16

Mooi, hoef ik ook geen moslims meer op mijn verjaardag toe te laten.
Maar waarom gaan die lui niet naar een omgeving waar het makkelijker voor ze is om zich aan de Islam te houden?
Zeg maar een zandbak in Noord-Afrika?

vagehond | 21-12-09 | 16:16

Nou ja zeg, alsof een bushokje iets aan de hangjeugd kan doen. Subsidie voor een bushokje is dan ook wel dom, maar toch.
Duidelijk een populistisch individu die een groep nieuwe nederlanders de deelname aan onze samenleving wil ontzeggen. Niets wat een beetje benoemen en bouwen niet oplost want zo gaan we niet met elkaar om in dit land.

gruppenfuhrer | 21-12-09 | 16:16

Mwoah, dit had mijn schoonmoeder ook kunnen optekenen.

Pa Cartwright | 21-12-09 | 16:16

Moslims die geen vuurwerk af gaan steken..... Mag ik juichen om de perspectieven? Of gaat dat te ver?

Rebel without a Clue | 21-12-09 | 16:15

@ Beau ter Ham | 21-12-09 | 16:11
Pas op wat je zegt, dat doen ze ook nogal veel, maar dan nemen ze wel vele onschuldigen in hun dood mee.

Epicurus varken | 21-12-09 | 16:15

In dt geval: hoe minder finnen, hoe meer vreugd.
Eh ..... finnen, zielen, it's a thin line.

Rammstein | 21-12-09 | 16:15

Kunnen ze ook niet gewoon wegblijven uit een niet-islamitisch land?

t.e. stikel | 21-12-09 | 16:14

Overigens, die banners zijn wederom fantastisch!

Derechtselutser | 21-12-09 | 16:14

Laat die primitievelingen lekker. Gewoon geen aandacht aan besteden.

Derechtselutser | 21-12-09 | 16:13

LOL, die banner in de mirror, kerstshoppen in Keulen.....

brutus68 | 21-12-09 | 16:13

Ik. Haat. Fundamentalisten.

DeChinees | 21-12-09 | 16:13

Misschien ook wegblijven bij niet-Islamitische werkgevers?

De vraag naar niet-Islamitische allochtonen neemt trouwens toe op de werkvloer.

applaus voor de paus | 21-12-09 | 16:12

nog een goede manier om niet met die westerse shit te maken te krijgen, zelfmoord plegen. prima hoor.

Beau ter Ham | 21-12-09 | 16:11

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland