Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Volkskrant vierkant achter Pedopartij

kleuter neuqerOnze grote vriend Geert-Jan Bogaerts, internethopman van de AzijnBode, heeft een reactie getikt op onze kritiek dat kleuterneuger Marthijn zijn verwerpelijke gedachtegoed gratis via het Volkskrantblog mag blijven verspreiden. GJB noemt ons fatsoensrakkers. En dat valt hem toch een beetje tegen van ons. Dit naar aanleiding van het topic Volkskrantblog promoot pedofilie. En nu zijn wij van GeenStijl opeens "fatsoensburgermannetjes die de boel willen censureren". Welja. Dat moet dan maar. Goed zo GJB. Je hebt helemaal gelijk. Principes gaan nou eenmaal boven uitgescheurde kinderaarsjes. Stom van ons! Sorry hoor. Hoe halen we het ook in ons hoofd aan vrijheid van meningsuiting te tornen. Joehoe, GJB. Realiteitstestje! Luister dit interview even af en gebruik daarna je gezonde verstand. Toon karakter, verschuil je niet achter 1) Uitspraak van de rechter 2) Regels Volkskrantblog. Doe toch als ABNAMRO en Postbank. Gewoon op zwart zetten die pedo. Wegens maatschappelijke onaanvaardbaarheid. De lezertjes van Kidsweek zullen je dankbaar zijn.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

loppa | 20-09-06 | 04:34

Welkom bij de pedo-promo show, met als hoofdsponsor de PVDN. Dit is allemaal reclame voor die gasten. Ik neig er eigenlijk naar om een kort geding aan te spannen vanwege alle gore dingen die die gasten nastreven. Dat is zo tegen de grondwet in, dat kan haast niet anders dan illegaal zijn...

Opzouten dus met deze non-discussie. Pedofilie heeft niets met politiek te maken en PVDN moet dus niet proberen middels een politieke partij pedofilie legaal te maken oid. Men kan lullen zo lang men wil, maar aan het eind van de dag is er nogsteeds de grondwet die de basale rechten van kinderen en volwassen beschrijft. En daar gaan we niet aan sleutelen...

Het verbod op pedofilie is gebaseerd op de grondrechten die we als maatschappij aan kinderen geven, omdat we denken dat dat essentieel voor een gezonde ontwikkeling van een kind. Pedofilie is verboden omdat
1. jonge kinderen zich niet goed kunnen weren tegen de druk van volwassenen
2. kinderen kunnen afhankelijk van de leeftijd onvoldoende aangeven of ze iets wel willen of prettig vinden
3. kinderen zijn wellicht gezien hun ontwikkeling nog helemaal niet toe aan seks, laat staan met iemand die veel ouder is.

lx76 | 20-09-06 | 02:29

@ c0r3y 19-09-06 @ 21:15
Ik denk dat je het verkeerd ziet. Pedofielie is niet walgelijk, het is een misdrijf dat wordt gepleegd door zeer zieke geesten. Daar moet je niet wel of niet op stemmen. Je moet moet ze onder dwang opgesluiten in een kliniek met hoge hekken eromheen. Vooral een journalist zou het verschil tussen democratie en pedofielie moeten kunnen zien. Daarom is GJB ook verschikkelijk fout. Hij snapt precies wat hij doet... wellicht alleen voor de oplage cijfers van zijn Volkskrant.

Joltcan | 19-09-06 | 22:44

@ hierboven.
MINDER LEGAAL moet natuurlijk zijn MINDER ILLEGAAL.

c0r3y | 19-09-06 | 21:16

Sorry, ben het met GJB eens.

En ik vind het inderdaad tegenvallen van GS.
Dat we met z'n allen die PNVD walgelijk vinden, dat zal niemand betwisten.
Maar je kan niet zomaar even Democratie "vergeten" omdat je het "heel erg" niet eens bent met een partij.

De Volkskrant is hier dus politiek correct, Geenstijl NIET.

Pedofilie is walgelijk, ok, maar betreurenswaardig is het ook hoe heel nederland vergeet hoe de democratie werkt en alleen emotioneel gaat reageren zonder rationeel te zijn.

Marth heeft geen BAN op GS, ok... maar GS doet wel heel duidelijk z'n mening gelden "een grof schandaal". Maar wel langsgaan bij Pedo Ad.
Wat is dat voor dubbele moraal.... als het maar grappig is?

Het is heel simpel hoor. Het verbod op "sex met minderjarigen" staat niet in de grondwet. Het is wel een wet uiteraard, dus het mag absoluut niet (en dat is maar goed ook!)

MAAR..... De democratie zit nou eenmaal zo in elkaar dat je een partij op kan richten om wetten te veranderen.... anders zouden wetten nooit veranderen! (tis allemaal heel simpel eigenlijk, gewoon even rationeel denken) M.a.w. je kan een partij voor/tegen bijna alles (grondwet uitgezonderd) oprichten... het maakt hetgeen wat je wil veranderen echter niet MINDER LEGAAL.

Dus het UBERHAUPT beginnen van een partij die staat voor iets wat sterke afkeuring heeft in de rest van de democratie KAN, en de rechter heeft groot gelijk dat hij die partij op basis van de wet niet van te voren kan verbieden.

Nederland heeft vervolgens groot gelijk door, NIET OP DIE PARTIJ TE STEMMEN.

c0r3y | 19-09-06 | 21:15

@Private vices:Pedo's in discussie met een psychiater ? Dat is het laatste wat ze zullen toestaan of willen. Zij willen juist nu dmv. publiciteit genereren, dat het maatschappelijk denken verandert ten gunste van hun denkbeelden. Met name dat het "natuurlijk"is, dat een heel jong kind ook sex wil met een volwassene. Ze willen niet begrijpen en accepteren dat seksueel denken en voelen bij een kind een procesmatige ontwikkeling in de groei naar puberteit/volswassenheid inhoudt.

jagua | 19-09-06 | 17:56

Wat iedereen een beetje lijkt te vergeten, en onze 'held der progressieve zeden', GJ Bogaerts voorop, is dat marth ook hoogstpersoonlijk zijn 'woordje schrijft' op G.S. En tot zover ik weet heeft marth geen ban aan z'n broek. Het leven valt dus best wel mee.

Hannalore | 19-09-06 | 17:25

@ Cadzand 19-09-06 @ 14:12
Publiceer je hier ook je opzegging van het abonnement?

Joltcan | 19-09-06 | 16:24

@@Fuzzy-de-Bear 19-09-06 @ 02:22
Welnee, ik ben niet opgegroeid in de jaren 40/50. Ik ken wel de verhalen van de spannende avontuurtjes die eigenlijk niet mochten en daarom nog leuker waren. Wat mezelf betreft, mijn ouders bepaalden mijn vrijheden en grenzen en niet een of andere club zwartkousen die eigenlijk gewoon een hekel aan sex voor het huwelijk en homosexuele gevoelens hebben. Er zullen zelf zwartkousen zijn die vinden dat ik mishandeld ben omdat we altijd naar nudistenstranden gingen en ik in een blote piemel liep tussen allemaal andere blote mensen, dat ik zelfs wel eens stiekum een stijve zag hier en daar. Als mensen lagen te zoenen in de duinen bijvoorbeeld, met een groepje gingen we dan stiekum kijken vanachter het helmgras. Tja, dacht ik dan, ik vond het lekker belangrijk. Dat laatste is nu bijna niet meer voor te stellen, misschien is naturisme zelf over tien jaar niet eens meer bespreekbaar als het zo doorgaat met de 'normen en waarden' waar JP zojuist nog zo trots over sprak. Het spijt me zeer, ik zag een enge wereldvreemde fatsoensrakker die vanuit een moreel superioriteitsgevoel voor de hele wereld meent te moeten bepalen wat normaal is en wat niet. Ik zie hem al meewarig het hoofd schudden bij het horen van een andere mening. Verdomme, wat had die normen en waarden commissie van hem ook alweer gezegd?

@@shit 19-09-06 @ 02:56
Bedankt voor je reactie. Top. Ik weet helaas niet waar je het over hebt. Doe de bril eens poetsen en lees het nog eens c.q. reageer op de juiste nick. Kleuterneuqers waar je het kennelijk over hebt mogen wat mij betreft van de straat om nooit meer vrij te komen. Geldt ook voor mensen met losse handjes jegens kinderen, een schromelijke onderschatte groep. Kinderen meppen vinden we met z'n allen zelfs niet eens zo'n probleem, gezien de behoorlijk wat negatieve reacties toen 'het pak slaag' strafbaar werd gesteld. Verder spreken de cijfers van letsel bij kinderen als gevolg van mishandeling niet zo tot de verbeelding om half internet vol te spammen met afkeuring, warme beloftes en superlatieven.

@@DerBomber 19-09-06 @ 03:19
Tot een paar jaar geleden hadden we geen enkel probleem met de wetgeving zoals ie was, in flink wat landen is het tot de dag van vandaag geen enkel probleem. Dan vraag ik me af wat wij nu als probleem zien, nee, als ongelofelijk enorm probleem zelfs. Kennelijk. Waar was indertijd al dat boe-geroep? We praten niet over eeuwen geleden maar slechts enkele jaren. Het lijkt wel of we met z'n allen gereformeerd zijn geworden, roomser dan de paus of zo. Niet zo vreemd met die kille wind van 'fatsoen' die door ons land waait. Godallejezus zeg.
'
Afschaffen van leeftijdsgrenzen is aperte onzin, kinderen zijn niet in staat zich te verweren tegen manipulatie die hun integriteit aantasten. Wat mij betreft gaat wetgeving ook niet ver genoeg. Ik vind het namelijk van den zotte dat we in dit moderne land dan weer wél toestaan dat wilsonbekwamen met messen worden bewerkt omdat pa/ma ergens in menen te geloven. Hartverscheurende toestanden soms met kinderen die buitengewoon traumatische ervaringen oplopen, zo weet ik uit directe hand van een jeugdpsychologe en indirect van ronduit gruwelijke beelden in zo'n piemelkliniekje. M'n maag draait ervan om. Maar goed, dat is de discussie niet. Verder lijkt die PNVD vooral te willen dat volwassenen bepaalde rechten krijgen ten opzichte van wilsonbekwamen en dat kan en mag nooit de bedoeling van wetgeving zijn. Overigens is dat ook precies de reden waarom ik pertinent tegen rituele verminkingen ben, een kind is geen eigendom maar een verantwoordelijkheid met een integriteit die gerespecteerd dient te worden. Evenmin mag het de bedoeling van wetgeving zijn om op louter suggestieve gronden jongeren (volgens de wetgever qua intellect onderhand gelijk aan kleuters, maar ik bedoel toch echt jongeren) te beletten dingen te doen die ze gewoon zullen doen omdat het nu eenmaal in de aard van een mens zit. Is ook een stukje integriteit waar we vanaf moeten blijven. Onze lijven en gedachten wachten niet tot we volgens een wetje volwassen zijn, nieuwsgierigheid laat zich niet bedwingen en we volgen niet een mooi zwart boekje met plechtige letters over welke vormen van contacten mogen en welke niet. Gelijkgestemden vinden elkaar vanzelf, zelfs in de meest repressieve samenleving. Of je het nu leuk vind of niet.
'
Verder zou het verdomde triest gesteld zijn als een jongere niet meer zou kunnen/durven aangeven dat ie mishandeld of misbruikt is/wordt. Dit was niet zo'n enorm probleem in de sfeer van openheid en onvoorwaardelijk respect dat een vorm kreeg, maar er lijkt nu typisch het tegenovergestelde klimaat geschapen te worden door ook van minder dan muggen monsterachtige olifanten te maken. Taboes mensen, keihard veroordelen. Dan bestaat het niet meer. Nog niet zo lang geleden was pesten een taboe. Moest je tegenkunnen. Beetje plagen was normaal, niet zo aanstellen. Nog niet zo lang geleden was homosexualiteit een taboe. Problemen die je als jongere ondervond hield je voor je, het bestond namelijk niet, je was de enige. Ooit was sexualiteit een taboe, kindermisbruik en incest bestonden niet. Tot sexualiteit bespreekbaar werd, in het kielzog van die vreselijke jaren 60 en 70 die nu heel hard vergeten dienen te worden als een vreselijke dwaling. Beetje gek, niet? Toen ineens gaven mensen aan mishandeld te zijn of zelfs nog te worden terwijl andere mensen met juist heel andere ervaringen kwamen. Sexualiteit bleek iets diverser te wezen dan wat de dominee ons voorschreef. Intussen lijkt er een heksenjacht te zijn ontketend op jacht naar kinderverkrachters. Terecht om op dit soort uitschot te jagen, maar tegenwoordig dreigt alles over één kam te worden geschoren. Voor de wetgever is het onderscheid zelfs al verdwenen. En dat terwijl prettige en vrijwillige ervaringen ruimschoots in de meerderheid zijn. Hier zijn wereldwijd diverse diepgravende onderzoeken naar gedaan en de cijfers zijn consistent. Neem 'harmful for minors' van Levine, een puur objectief wetenschappelijk metaonderzoek. Verder heb ik zo m'n eigen ervaringen uit m'n jeugd en ik heb met menig vriend(in) en kennis ervaringen uitgewisseld. Positieve ervaringen in allerlei soorten en maten zijn in de absolute meerderheid, inclusief ervaringen die we nu als verschrikkelijk dienen te bestempelen onderhand. Drie gevallen van aanranding. Op latere leeftijd.
'
Mensen moet je beschermen, criminelen opsporen en bestraffen, maar we moeten niet overdrijven. Tenzij we echt terug naar de jaren 50 willen, of nog eerder.

@@preacher 19-09-06 @ 04:53
Ik geloof niet echt dat je makkelijk wegkomt met kindermisbruik, verkrachting of jeugdprostitutie in Spanje of welk vrij EU land dan ook. Niet voor niets reizen griezels af naar het verre oosten waar echt een andere moraal heerst, of naar corrupte landen iets dichterbij. Nu kun je spreken van een grote schande, wat je wilt, tot een paar jaar geleden hadden wij een gelijksoortige wetgeving. Eentje die al vele jaren bestond. Heel wat landen in de EU hebben nog steeds een dergelijke wetgeving waarbij de leeftijdsgrens misschien een jaartje hoger ligt. Kun je nagaan hoe schandalig de wereld is en hoe ontzettend goed wij bezig zijn. Sinds een paar jaar dan, voorheen was er geen vuiltje aan de lucht en werd kritiek afgedaan als typische religieuse bekrompenheid. Mensen waren zelf in staat om grenzen te bepalen en er waren geen grote problemen. Tja. Eigenlijk moeten we nu vooral gewoon met vingertjes gaan wijzen en gaan klagen. Typisch Nederlands. Of we herwinnen een beetje van ons gezonde verstand en eten de soep niet zo heet als ie op dit moment wordt voorgeschoteld. Dat was tot in pakweg de jaren 90 nog typisch Nederlands. Persoonlijk ga ik voor optie 2.

@@Aboriginal 19-09-06 @ 06:22
Ik denk van niet. Ik denk ook zeker niet dat 'alles maar moet kunnen'. Maar ik ben zeker geen voorstander dat nu, plotseling, ineens niks meer zou moeten mogen kunnen en 'dat je niet voorzichtig genoeg kunt zijn'. En daar komt het wel op neer. Zelfs praten over iets dat erop lijkt lijkt een taboe te gaan worden, al blijkt het uit de reacties op m'n mega-rant gelukkig nog enorm mee te vallen.
'
We zijn allemaal jong geweest, iedereen heeft andere achtergronden, interesses en ervaringen en iedereen heeft wel iets op elkaars' mening of levensvisie aan te merken. Soms fundamenteel, maar dit polderdorpje heet een modern en vrij land te zijn met nuchtere mensen. Nuchterheid is ver te zoeken. De huidige wetgeving is bedoeld om een bepaalde sexuele moraal af te dwingen en sexualiteit te ontmoedigen. Het is beslist niet bedoeld om wantoestanden tegen te gaan, wat nu zo hard beweerd wordt her en der. Tenzij je sex voor het huwelijk of jeugdsexualiteit als wantoestand ziet, maar dat is zogezegd niets anders dan een subjectieve moraal. Precies dit wordt ook beweerd door de voorvechters, die vinden dat het nog niet ver genoeg gaat. Bespeel ouderlijke gevoelens en voila. Wéér een stapje terug in de tijd.
De vorige wetgeving voorzag net zo goed in bescherming als de huidige. Sterker nog, het werkte beter door het minder bekrompen klimaat. Contact onder de 16 was altijd strafbaar, maar strafrechtelijk onderzoek bij contacten met 12+ volgde pas na een aanklacht van betrokkene of derden. Ongeacht de leeftijden en of de aanklacht direct kwam of jaren later. Cru gezegd, bepaalde mensen keken wel uit om iemand een haar te krenken, maar hoefden ook niet met hun ziel onder hun arm te lopen. Nu is er actieve opsporing en mogen betrokkenen, zelfs als het geheel vrijwillig was en ook niemand hieraan twijfelt, met ome agent gaan babbelen over zaken die totaal in de prive-sfeer liggen. Dingen die je -zeker niet op die leeftijd- niet aan de grote klok wilt hangen komen in dossiers. Instanties hebben meldplicht, dus je houdt je mond maar dicht om niet meer gezeik te krijgen, iets dat pijnlijk blijkt uit de geestelijke jeugdhulpverlening. Dat is 0031 anno 2006. Bravo. Wat schieten we ermee op?
'
Er waren indertijd beslist niet meer wantoestanden dan nu, bekijk de cijfers, maar laat je svp niet misleiden door de verplichte aanmeldingen. Goochelen met cijfers is iets dat sommige mensen heel graag doen om hun gelijk te bewijzen. Hoe dan ook, het is jammer dat we nu al bijna zo zwartwit denken dat het met de soepelere wetgeving als tot voor kort om vrijkaartjes voor aanranding/verkrachting/mishandeling zou gaan en dat we ons ineens op de borst moeten kloppen. Is niet zo.
'
Overigens hebben er ook vandaag weer bijna 20 kinderen letsel opgelopen door mishandeling. In ons land. Lichamelijke wonden helen misschien, niet altijd, geestelijk blijven er hoe dan ook littekens. 50 kinderen per jaar sterven door geweld. In ons land. Al jaren bekend. vreselijke toestanden waar werkelijk geen enkele betrokkene vrijwillig aan meedoet. Vreemd genoeg blijft het oorverdovend stil wat dat betreft, op het verbieden van 'het pak slaag' na dan. Maar we zijn onderhand moreel verplicht te onderstrepen dat iemand van onder de 16 per definitie onmondig en onwetend is en onherstelbare trauma's kan, nee zal oplopen. Iets waar pertinent geen enkel risico mee gelopen mag worden. Zelfs zo eng dat zelfs de meest verantwoordelijke ouders die vrijheid voor hun eigen kinderen niet meer mogen bepalen. Tja denk ik dan.

Genoeg rant nu. Viel wel mee met dat hoenderhok hier en een bewijs dat die reaguurders ook een andere knop kennen dan de F5. Die wetgeving waarover het ging interesseert me niet zo, maar ik vind dat het klimaat zo onderhand on-Nederlandse conservatieve vormen begint aan te nemen. Dingen die je zou verwachten op een biblebelt. Ik ben opgegroeid met het idee dat we in Nederland zoveel mogelijk objectieve wetgeving hadden en hier naar streefden, maar juist de laatste tien jaar wordt er enorm gehakt op allerlei fronten. niet alleen qua leeftijdsgrenzen, maar dit is nu even de aanleiding geweest om iets uit te spitten. De kleinburgelijke berkompenheid die zich opdringt vind ik niet zo leuk eigenlijk, we waren ooit wat progressiever, nuchterder en genuanceerder. Zonder hiervoor rechtsongelijkheid of onrecht in te moeten stellen. Gelukkig zijn er nog andere landen als het tij niet binnen een paar jaar keert. Een Barnevelds kippetje op z'n tijd kan goed smaken maar ik kan intussen geen kip meer zien.

Repperdeklepklepklep | 19-09-06 | 16:22

Je zou toch haast denken dat die GJB zelf in zijn jeugd iets naars heeft beleefd.. Zulke mensen ( nou, om kleuterneugers ook echt mensen te noemen?) gaan toch wel vaker in de fout, en gaan later ook zulk soort rare, zieke verschijnselen vertonen.

Peet.. | 19-09-06 | 14:38

Dat de volkskrant voor vrijheid van meningsuiting is is goed. Maar ze moeten niet meewerken aan de verspreiding van een zeer gevaarlijk gestoord gedachtegoed dat van de pedo's.
Ik lees de volkskrant, maar hier kan ik wel om huilen. Ik vind dit echt te ver gaan, zeker aangezien Ad van den Berg heeft gezegd tegen journalisten dat hij inderdaad kleine kinderen heeft misbruikt(maar dat het al verjaard is...) De volkskrant is dus ook voor Ad van den berg en zijn 'zaakjes'

Cadzand | 19-09-06 | 14:12

''mensen die 12 jaar oke vinden kunnen op ons stemmen' wtf ! dit gaat wel weer te ver hoor ! pedo is straks nog zo gewoon dat het woord homo als scheldwoord totaal geen meerwaarde heeft ! taalvervlakking !

Draaitafel Demagoog | 19-09-06 | 13:22

BAH! Hij is ook nog vast van zijn eigen gelijk ovetuigd, die mafkees. Homoseksualiteit wordt geaccepteerd dus, waarom sex met een kind van twee niet? Als het kind het toch zelf wil...................

Daisy Bouterse | 19-09-06 | 13:21

Als alle leden van de PNVD zich bekeren tot de Islam kunnen ze zich rustig uitleven. Ze kunnen zich dan verschuilen achter de vrijheid van Godsdienst Aangezien hun Profeet Mohammed -wreedheid zij met hem- dit ook deed. Iedere goed moslim dient in de voetsporen van de profeet te treden.

Weisse rose | 19-09-06 | 11:50

.. van joden en surinamers, moet dat zijn, natuurlijk.

kapoerewiet | 19-09-06 | 11:36

@Julius C. 19-09-06 @ 10:04

Niks levendige discussie, want er kan niet op het blog gereageerd worden.
Dat is de grote fout van de VK!

Op deze manier geeft de VK een klankbord aan een partij die oproept tot het willens en wetens kwaad berokkenen aan een uitermate kwetsbare bevolkingsgroep, (onder het motto van naastenliefde, zodat het niet strafbaar is) De VK is dan schuldig aan het verspreiden en promoten van afgrijselijke denkbeelden, zonder het in een discussie aan de kaak te stellen.

Nogmaals, een weblog waarin bloedserieus en systematisch, maar op zoetsappige toon, gepleit wordt voor het martelen voor joden en surinamers, omdat het goed voor ze zou zijn, zou absoluut niet door de VK getolereerd worden, omdat dit bij de wet strafbaar is. Maar wat is er overgebleven van de eigen morele verantwoordelijkheid en ethisch inzicht, waar wetsartikelen en geboden op gebaseerd zijn?

Wat ik zo raar vind, is dat de VK zich verschuilt achter de toch vreselijk achterhaalde en rammelende formuleringen van ons strafrecht en de eigen morele verantwoordelijkheid hieraan ondergeschikt stelt. Dat is de omgedraaide wereld.

kapoerewiet | 19-09-06 | 11:30

kapoerewiet 19-09-06 @ 11:01 Moraal is tegenwoordig ver te zoeken.

independ | 19-09-06 | 11:13

GJB is een pedofiel-fiel?

Joltcan | 19-09-06 | 11:06

De wetgeving rond de vrijheid van meningsuiting blijft mank gaan.

Neem nou de beperkingen op deze vrijheid: je mag niet aanzetten tot haat tegen een persoon of groep wegens hun godsdienst, ras, geaardheid, geslacht. Oproepen tot kinderverkrachting mag dus als je het formuleert als naastenliefde, temeer daar het niet wegens de godsdienst, ras, geaardheid of geslacht gebeurt. Ze zouden dus wel strafbaar zijn als ze opriepen tot het neuqen van zwarte kindertjes alleen?

kapoerewiet | 19-09-06 | 11:01

Lizart777 19-09-06 @ 10:32 Die gasten hebben echt oogkleppen op. "Aangeleerd denken" hoe verzin je dat? Sex met kinderen wordt ook aangeleerd. Als je een jongen een iedere dag gaat zeggen je bent homo en je vindt het lekker wordt zo een jongen al direct in een hokje geplaats en zal op het laatst ook toegeven. Ik beschuldig die mensen juist van het hersenspoelen en omkopen van kinderen voor eigen gerief. Vrijheid van meningsuitting houdt niet in dat je kinderen kan uitscheuren. Dit valt niet onder vrijheid maar het beroven van kinderlijk onschuld.

independ | 19-09-06 | 10:55

De Intrigant @ 07:48
Nou Einstein, daar ben je mooi klaar mee, zoveel Einsteins zullen er niet rondlopen in Bergen.

inport | 19-09-06 | 10:43

Vrijheid van meningsuiting zegt niets meer dan dat.
Je bent vrij om te zeggen wat je wil.
Dit is belangrijk in de politieke (poli = meerdere tieke= optiek, zienswijze of mening) sfeer, waar het vandaan komt en thuishoort.
Het heeft niets te maken met het propageren van pedofilie.
Dit komt uit de psychiatrie,waar het ook thuishoort.

Dús de Volkskrant is gewoon flink debiel bezig en zou zelf is te rade moeten gaan bij een goede psychiater.

BroederBeer | 19-09-06 | 10:38

Heb overigens gisteren eens rondgekeken op die Martijn site.
Een meisje vertelt daar in het topic : Seksspelletjes met kinderen (ja echt van die topics!!) dat ze wel eens op kamp is geweest en dat de twintigjarige kampleider haar toen heeft gekieteld en haar fijne aandacht heeft gegeven. Dit had zij als positief ervaren maar was ook blij dat die man niet verder was gegaan want nu heeft zij een goede herinnering aan hem. Man stuurde ook nog een kaartje nadat het kamp was afgelopen.
Zit er daar een lutser die zegt dat hij het jammer vindt dat die man niet verder is gegaan want dat had de ervaring wellicht mooier gemaakt.
Meisje zegt dat ze juist blij is dat het niet is doorgegaan omdat zij als 10-jarige (toen dus) daar beslist niet aan toe zou zijn geweest.
Gaat die lutser verder met hoe zij nou kan weten dat ze er niet aan toe geweest zou zijn blabla. Meisje zegt: dus jij gaat voor mij uitmaken waar ik als 10-jarige aan toe zou zijn geweest.
Volgens diezelfde lutser DNH is de naam : seks=liefde. Ehh kunnnen we korter door de bocht gaan?
Hij beschuldgt dat meisje van "aangeleerd denken", luister helemaal niet naar haar ervaring. Dan denk ik: dat is een fundamentalistische pedo. Ik wil nog wel eens zien of iemand die zulke comments post inderdaad zo begaan is met het kind waar hij met zijn klauwen aan zit! Volgens mij zegt/denkt hij dan ook dat zo'n kind niet weet waar het aan toe is en last heeft van aangeleerd denken (ongeacht leeftij denk ik dan ok bij zo iemand, twee of twaalf jaar, dertig wat maakt hem dat uit) en gewoon verder gaat waar zijn lusten ook naar leiden. Dus wat nou belang van het kind voorop. Als ik zo'n lutser hoor dan heb ik ernstige twijfels.

Lizart777 | 19-09-06 | 10:32

@gordon99 19-09-06 @ 09:45,
hup,
met brandende fakkels de straat op zou ik zeggen!
Neem ook een strontkar mee...

vander F | 19-09-06 | 10:30

Luisterend naar het interview vernam ik van Marthijn dat maar weinig mensen seksueel vrij zijn.
Als seksueel vrij betekent dat ik met mijn handen aan kinderen ga zitten op plekken die gewoon privé zijn en me dan gheyl ga voelen, dan ben ik liever seksueel bekneld.

Lizart777 | 19-09-06 | 10:14

De Volkskrant heeft simpelweg gelijk. Zoals GeenStijl ook zeer regelmatig controversiële onderwerpen aansnijdt, doet De Volksrant dat ook.

En zie daar, het werkt. Een levendige discussie is het gevolg. Zie het als zodanig. Er zal echt niet meer dan voorheen op de PNVD worden gestemd. Eerder minder, omdat elk woord over pedosex er voor vrijwel iedereen één te veel is.

Julius C. | 19-09-06 | 10:04

Volkskrant Pedo Blog dus.! Doen ze goed... Geert-Jan Bogaerts, wil dus ook graag een kleuter voor thuis in de kast.. Lekker PRO pedo, Geert, we kunnen nu wel begrijpen waarom je ons dan fatsoensrakkers noemt, als je zelf nogal wat fatsoen mist, vieze Pedo lover! (soort NSB-er voor de Pedo partij)

Erg stom trouwens, dat ze zich zo tegen de wil van het volk scharen en zo graag PRO Pedo’s zijn/blijven, niet dat ik zit met de ondergang van PCM/De volkskrant, maar goed, slim ben je zeker niet, waneer je nu nog in zee gaat met die pedo’s.

Hou Geert-Jan Bogaerts, ook maar uit de buurt van kids want dat lijkt verder ook nooit goed te komen, dacht ik zo.

szol2001 | 19-09-06 | 09:46

de direcie van de volkskrant bestaat dus uit pedo's die alle belang hebben bij een hoop stemmen voor deze kinderverkrachters. dit wetende is een ieder de de volkskarnt nu nog leest en abbonnee is medeschuldige. ik zou zeggen de brand in die tent !!

gordon99 | 19-09-06 | 09:45

"Beste GJB, als uw logica, ethisch gevoel en moraal de conclusie opleveren dat er in een democratie ruimte moet zijn voor het woord van de partij NVD, dan zou ik eens kritisch in de spiegel kijken. Ik zou mezelf niet als perfect beschouwen, maar tot dergelijke conclusies ben ik nooit gekomen. Dat heeft inderdaad met fatsoen te maken, maar niet met bekrompenheid of burgerlijkheid. Dit is waar progressief liberaal denken in extreme zin tot kan leiden. Schaam je."

jimmy | 19-09-06 | 09:19

YES ik voel weer een feauteauf*ck aankomen!

eM_dzJee | 19-09-06 | 09:13

Die drie van de PNVD hebben gezien de focus van hun standpunten inderdaad een ziekelijke afwijking, althans de indruk wordt sterk gewekt dat zij vanuit eigenbelang de mogelijkheid van seks met groot leeftijdsverschil met minderjarigen willen creëren. En zij lijken het inherent ongelijke vane een dergelijke verhouding en het kwetsbare karakter van die minderjarigen hoegenaamd niet te kunnen waarderen.
<br>
Dit alles neemt nog niet weg dat je geen discussie kunt voeren. Heel eerlijk gezegd zie ik die drie liever aan tafel met een psychiater die misschien in staat is om hen enig inzicht te geven in wat ze nu niet inzien, dan met een stelletje boeren die alleen maar de hakken in het zand drijven.
<br>
Die boeren herken je vaak aan hun ongeletterdheid (zie hierboven).

private vices | 19-09-06 | 09:09

Volkskrant heeft gelijk. Stukkies typen en slechte gedachten hebben is iets anders dan kleuterneuqen. Volkskrant heeft geen gedachtenpolitie.

rjochtrêgich | 19-09-06 | 09:07

spooky 19-09-06 @ 08:46

Als ze mijn opvang voor ontspoorde en verwaarloosde carrièrevrouwtjes maar niet ontdekken.

sexpack | 19-09-06 | 09:07

@ zwarte schaap: Als je knap bent hoef je niet bij de pedo partij. Dan komen al die breezah's gewoon vanzelf naar je toe. ;-)

Armageddon | 19-09-06 | 09:01

Voorpagina"Trouw": Dominee Hans Visser in pamfletten Nationale Alliantie uitgemaakt voor pedo.
Nieuwe trend?

fuckje | 19-09-06 | 08:58

spooky 19-09-06 @ 08:46 Die man waar jij het over hebt heeft net op TV aangekondigd dat niet hij maar de vrienden van zijn vrouw de dochter des huizen heeft uitgewoond. De man had toestemming van de gemeente. Maar een man die verdacht werd van kindermisbruik (al of niet terecht) met vrouw met foute vrienden die een kinderopvang wil beginnen is wel zwaar verdacht. Die vent zag er wel eng uit en de buurt moet hem ook al niet meer. Lijkt wel of de PNVD markt is aan het winnen en men al bij voorbaat begint met praktijken.

independ | 19-09-06 | 08:57

Waarom hebbe al die peaudo's allemaal een grafbek??

zwarte schaap | 19-09-06 | 08:51

Tijd voor een nieuw topic in de pedo reeks?
Een zedendelinquent uit Joure die een illegale kinderopvang aan huis zou runnen. Politie waarschuwd ouders maar waarom rollen ze die opvang niet op als die illegaal is en nemen pedo gelijk mee?
www.nos.nl/nos/artikelen/2006/09/art00...

spooky | 19-09-06 | 08:46

@independ
viezevuilekinderverkrachtermarth is wel een vaste klant hiero, al is zijn nick niet zo lang..

ed.. | 19-09-06 | 08:44

Ze hebben we; heel erg gelijk, bedoel pedo is bah en wel heel erg bah, maar het verbieden van het vrije woord, INTERNET, weet je wel.

Zwadderneel | 19-09-06 | 08:43

Geenstijl is anders tegenwoordig ook sterk bezig PNVD in de picture te zetten. Zit Marth misschien in de redactie?

independ | 19-09-06 | 08:38

LOL @ fuckje...

da wizard | 19-09-06 | 08:33

Wat een eenzijdig gelul hier over kleuterneuqers maar over andere excessen in de maatschappij hoor ik helmaal niks. Gewoon sensatie zoeken, stelletje kortzichtige lemmingen. We leven in een democratie en als je dat niet bevalt dat gewoon opzouten naar Cuba.

r3t3p | 19-09-06 | 08:28

@da wizard,
Er zijn nog 4 lezerts over:
Wim Heitinga, Him Weitinga, Gert Braat, en Bert Graat.

fuckje | 19-09-06 | 08:27

Wie leest er dan ook de Volkskrant...

da wizard | 19-09-06 | 08:18

leermomentje voor de azijnbode: geenstijl is geen (!) fastoensrakker.
we zijn gewoon: tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend.

zuivergeweten | 19-09-06 | 08:12

Repperdeklepklepklep 19-09-06 @ 01:51
Mooi verhaal dat wel, maar denk je niet dat die houding één van de oorzaken is van al die lekkere excessen de laatste jaren. Het is ook zo makkelijk, we zijn een democratie, dus dan moet maar gelijk alles kunnen ?
Sharia's, pedopartijen, loslopende plofkipjes als Samir A. vrije heroineverstrekking. Alles onder het mom van de "vrijheid" ?

Aboriginal | 19-09-06 | 06:22

@Repperdeklepklepklep 19-09-06 @ 01:59
en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_...
"The age of consent in Spain is 13, as specified by the Spanish Penal Code, Articles 181(2) and 183.
[edit]

History

Homosexual acts have been legal in Spain since 1822 (with the exception of the offence of “habitual homosexual acts" in the years 1928-32). A new Criminal Code was introduced in 1995 which specified an age of consent of 12 under Article 181f for all sexual acts; and this was raised to 13 a few years later."

Hier sta ik toch wel even van te kijken. Hebben we geen EU die zelfs bepaald wat voor 'n wc-papier we mogen gebruiken ?
Dit is echt een schandaal binnen de EU...

preacher | 19-09-06 | 04:53

Dus nou neem ik aan dat alle Nederlanders kinderneuqerts zijn,
behalve die op GeenStijl posten.

Eurobuck | 19-09-06 | 03:30

@ repperenz...
Leuk verhaaltje voor het slapen gaan, maar ik leef helaas niet in het verleden. Wat toen was, is niet meer, vooruit kijken en denken is in deze kwestie vele malen belangrijker.

Als ik dan die alinea van je lees over diverse wettelijk bepaalde leeftijdsgrenzen, gaat er dan echt geen lampje bij je branden? Blijkbaar niet, maar ik zal je een stukje op weg helpen. Kinderen zijn namelijk, een enkele uitzondering daargelaten, niet in staat over dit issue te praten. Dit komt gedeeltelijk door schaamte, maar vooral door angst. Daarom komt het zo vaak voor dat kinderen pas op latere leeftijd durven te vertellen wat er gebeurd is in hun jeugd. Omdat je gewoonweg niet als 12-jarige naar je ouders stapt om ze te vertellen wat oom Arie allemaal met je gedaan heeft tijdens het vissen, of dat het schoolkamp toch niet echt was wat je je er van voorstelde. Angst. Schaamte. Bang dat het nog een keer gebeurd. Macht van de volwassene/pedofiel overheerst. Pas als kinderen over al deze dingen heen zijn, durven ze openbaar te maken wat ze hebben meegemaakt. Pas als ze verbaal in staat om zijn de discussie aan te gaan met degene die hen heeft misbruikt. En helaas duurt dit jaren, een traumatische jeugd ten gevolg hebbende.

En dan moet het inderdaad maar weer stiekem, maar dat is wel zoals het zijn moet. Stiekem met leeftijdsgenootjes uitzoeken waar het allemaal voor bedoeld is, niet legaal onder dwang van een volwassene!

En dan wil de PNVD uiteindelijk de leeftijdsgrens helemaal afschaffen, maar omdat Nederland daar nog niet aan toe is, pleiten ze nu voor een grens van 12 jaar?!? Als ik dat lees ontstaat er bij mij kippevel zo dik als grof schuurpapier, om over de zuurgraad van mijn speeksel maar niet te spreken. Even een emmertje halen....

DerBomber | 19-09-06 | 03:19

De dood aan alle vieze opaas !!!

shit | 19-09-06 | 03:04

kinderen experimenteren stiekum wel met mekaar (heel normaal)daar hebben we geen wet of pedoos voor nodig !!!!!!!!!!!!!!!

shit | 19-09-06 | 03:02

@Repperdeklepklepklep 19-09-06 @ 01:51

"Het zou wel jammer zijn voor jongeren die graag willen. Moet het weer stiekum."

Hey lamlul , we hebben het hier over ouwe opaatjes met verotte tanden die kinderen uit willen scheuren..............

shit | 19-09-06 | 02:56

@ repper.... 01.51
Leuk betoog, bijna geheel mee eens tot aan je laatste 3 zinnen. Jammer dat je daarin een korte samenvatting van je jeugd geeft.
Who care`s?
Vind trouwens het hypotheek standpunt van pvda ook heel verwerpelijk, maar dit terzijde.

Fuzzy-de-Bear | 19-09-06 | 02:22

Nog zo'n knuppel in het hoenderhok. Weinig schokkende dingen in dat blogje. Vooral een beetje triest eigenlijk, een beetje Calimero. Ook nog ergens een leuke column van Koelman voorbij zien komen, met reactie, maar dan weer geen reactie op de reactie. Tenminste niet op die pagina. Enfin, verkrachtingen, kleuterneuqen en al dat fraais zag ik die PNVD nergens propageren, misschien dat ik iets gemist heb. Een idee dat geopperd wordt om t.z.t. voor te stellen strelen toe te staan bij jonge kinderen is iets wat in de jaren 70 openlijk op TV werd besproken, prime time. Misschien is het een leuk item voor Andere Tijden, kun je nog lachen. Of je het nu eens bent of pertinent oneens, om nu te doen alsof de hel losbarst omdat iemand erover begint is overdreven. Indertijd stond men ook niet met rieken bij de studio Koos Postema op te wachten. En wees gerust, vooralsnog is het strafbaar. En zolang geen meerderheid het anders wil zal het zo blijven en daar lijkt het wel op.
'
Een ding is zeker. Het klimaat in Nederland begint ultradinges te worden wanneer mensen met een mening op voorhand dood moeten danwel doodgezwegen. Voor een aantal controversiele standpunten waarover de mainstream partijen op dit moment om het hardst 'schande' roepen bestond tot een aantal jaar geleden voldoende draagvlak om bestaande wetten niet aan te passen. Wetswijzigingen kwamen op verzoek van conservatieve kringen in de US. Pak die vergeelde kranten er maar bij. Sex en drugs werden gevaarlijk, ons land was een verschrikkelijk oord werd gezegd, een modern Sodom en Gomorrah. Iets wat de zwartekousen al langer vonden. Ook stonden er indertijd geen mensen te demonstreren om wetswijzigingen af te dwingen, op wat gehype tijdens de Bolderkar-hoax met geheime kelders onder wat stoeptegels na. De algemene reactie nu past m.i. in een angstmaatschappij. Dit is in ieder geval niet het Nederland waarin ik opgroeide. Zelfs Jan Maat mocht indertijd plaats nemen in het pluche, ondanks zijn zeer controversiele standpunten die mogelijk nog als veel bedreigender werden gezien.
'
De mythe dat Nederland liberaal is t.a.v. drugsbeleid bleek niet te kloppen. Hoe kan het ook anders, niks menselijks is ons vreemd. Andere landen hangen het gewoon niet zo aan de grote klok als wij, brave borsten die we zijn. En dan de leeftijdsgrenzen. Vallen we buiten de boot? Ik ben even gaan graven. In Europa blijkt de minimumleeftijd te varieren van 13 tot 16. Wij zijn recent omhoog gegaan naar 16, een aantal landen is juist omlaag gegaan in de afgelopen decennia. In Oostenrijk is de leeftijd 14 en hier blijkt een paar jaar geleden nota bene zelfs een Europese uitspraak aan te pas te zijn gekomen. Spanje verhoogde halverwege de jaren 90 de leeftijd van 12 naar 13. Ja, je zou zoiets maar durven in ons moderne land, zonder dat de brandstapels worden klaargezet. Never mind. Nederland is dol op regeltjes en we zijn graag het braafste jongetje van de klas. Bang om afgewezen te worden of zo. En zoals gewoonlijk weten we het beter.
'
Genoeg gezeken, de reacties zijn logisch. Een realistische minimumleeftijd met klachtrecht zodat vervolgd kan worden bij misstanden is hoe het op dit moment in aardig wat landen geregeld is. Hier was dit ook zo tot een paar jaar geleden, voordat een reli-conservatieve wind ging waaien uit het verre westen en een normen en waarden offensief werd opgezet. Voor katholieken in het CDA plaats gingen maken voor protestanten en nog strenger. Voor zo'n flexibele grens ben ik ook voorstander. Nog steeds. Of de ondergrens 12 is als indertijd of 14 maakt me weinig uit, als er maar voldoende wettelijke bescherming is en de wet individuele ontwikkeling niet onnodig gaat hinderen. Maar ik zie het voorlopig niet gebeuren in dit conservatieve tijdperk. Intussen willen sommigen de grens verhogen naar 18 of 21 zelfs. Alle contacten wettelijk verboden. Het zij zo. Als je bijna 40 bent heb je er geen last van. Het zou wel jammer zijn voor jongeren die graag willen. Moet het weer stiekum. Net als vroeger in de spruitjestijd, na de kerkdienst in het schuurtje. Wanneer Vader in de kroeg ging praten over politiek.

Repperdeklepklepklep | 19-09-06 | 01:51

De hel voor alle kinderverkrachters !!!!

shit | 19-09-06 | 01:49

@geytennöker 19-09-06 @ 00:54,

Jij bent het probleem.

shit | 19-09-06 | 01:47

@Tomahawk33 00.58

Jazeker, jij mag die kleuterneuqers dood maken.

shit | 19-09-06 | 01:46

Het is toch te belachelijk voor woorden, dat in een democratisch land met een grondwet waarin het recht op bezit is beschreven en een burgerlijk wetboek, waarin duidelijk staat dat erfvredebreuk strafbaar is, er kamerleden zijn die in een kraakpand gewoond hebben? Erger nog, dat er mensen zijn die zomaar mogen vertellen, dat kraken moet kunnen? Het moet toch niet gekker worden, ik zeg opknopen die handel, voordat ze een politieke partij oprichten.

CoJoNes | 19-09-06 | 01:30

Sorry GeenStijl, ik ben het vaak met jullie eens, maar nu niet. Dit valt dus echt onder vrijheidvan meningsuiting. Ze discrimineren niet. Zetten niet aan tot geweld(alleen bij hun zelf). Eigenlijk is het gewoon een net blogje met een in ons oogpunt gekke vent.
Sorry mensen, maar dit keer is het 2-o voor de AzijnBode...

Prince Albert | 19-09-06 | 01:05

ik heb niet alle comments gelezen, omdat ik te opgefokt ben hierover. Het is toch niet te geloven dat dit soort uitschot serieus een mening mag verkondigen over het normaal vinden van kleuterneuqen en een legale politieke partij mag oprichten! Tolerant is dit schijtland allang niet meer, maar pedo's zijn welkom hier??? Recht op eigen mening? Tuurlijk, maar dit stuit iedereen tegen de borst. Alles wordt aan banden gelegd hier, voor alles is wel ergens een regeltje of een wet te vinden, maar smerige pedo's kunnen blijkbaar gewoon hun propoganda voeren en politieke partijen oprichten. Om te kotsen dit land!!!!

zure hond | 19-09-06 | 01:01

Mag ik ze doodmaken ?? Pleaaassseee ???? Of hebben ze al beveiliging? Op onze kosten..... Nee toch zeker?

Tomahawk33 | 19-09-06 | 00:58

Wat is dat toch voor ongeloofelijk gezeik over die malloten van de PNDV. Het is hun democratisch recht om een belachelijke partij op te zetten. Het is ook mijn en jullie democratisch recht om er niet op te stemmen. Probleem opgelost. Of was er eigenlijk wel een probleem?

geytennöker | 19-09-06 | 00:54

Ik ben opa van een twee en een half jarig ventje. Hij is drie dagen in de week bij ons (MIJ). Een ieder die ook maar iets met hem wilt uitvoeren, zodra ik het ontdek of zelfs vermoed, sla ik tot moes. Willens en wetens dat je in deze maatschappij dan "fout" bent. Ik laat me niet ringeloren door een totaal verziekt bestel. Ik steun dan ook elke stroming die onze waarden en normen in ere wil herstellen!

Nestor-F | 19-09-06 | 00:47

"in onze eigen grondwet staat dat je vrijheids van meninguiting mag doen mits dat je daardoor de wet niet breekt".

Crazy_Monkey 18-09-06 @ 23:44

Dit heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken. Die vrijheid heeft de PNVD, ze mogen roepen wat ze willen. Het is aan de media of ze daar een platform voor willen geven of niet. Overigens is "vrijheid van meningsuiting" uberhaupt niet onbegrensd, denk maar aan discriminatie of smaad.

De Volkskrant kiest er bewust voor weerzinwekkende mensen hun weerzinwekkende boodschap aan een breed publiek te presenteren. Zonder dat ze daar enige wettelijke of morele verplichting toe hebben. Enerzijds vraag ik me dan natuurlijk ook af of ze daar goed aan doen.

Anderzijds denk ik evenwel dat de boodschap van onze PNVD vrinden zo wereldvreemd en verwerpelijk is dat juist het wereldkundig maken ervan (of beter gezegd; daarbij helpen) de kiezer ervan zal weerhouden zijn stem op zulke geesteszieken uit te brengen. In dat opzicht is het wellicht goed dat de Volkskrant ze de ruimte geeft hun waanzin onder de aandacht van de kiezer
te brengen.
Ik vind het misplaatst om om de Volkskrant te bestempelen als "vierkant achter de pedopartij staand" te noemen. Je kunt van die krant vinden wat je wilt, maar het lijkt me geen klup die pedofilie propageert.

GS vindt niks leuker dan de "Azijnbode" in de zeik te zetten. Daarin hebben ze volkomen gelijk. Een bevooroordeelde, elitair denkende schijtredactie voor wie het woord "objectief" een scheldwoord is. Maar dit topic slaat de plank mis. GS laat zich weer eens van haar kneuterige kant zien en ik moet zeggen -en dat spijt me zeer-, dat dat een trend lijkt te worden.

Apotheker | 19-09-06 | 00:33

@Crazy Monkey: Pedofilie is geen maatschappelijke ziekte, maar een pathologische afwijking (psycho-sexueel) van aantal mensen, die menen dat je als volwassene seksuele handeling mag bedrijven met een kind.
Artikel 7. punt 3 is dus van toepassing; daaruit blijkt dat het niet mag.
Een kind is nooit GELIJKwaardig in relatie tot een volwassene en kan zich niet verweren op een gelijke manier, òòk niet in seksualiteit.
Men moet als maatschappij niet toestaan, dat een pedofiel de grenzen van een kind kan bepalen.
Het is voor mij onbegrijpelijk dat op basis van punt 3 deze pedopartij niet kan worden verboden, juist als preventieve maatregel en bescherming van kinderen tot 16 jaar.
Slaat NL niet erg door in de juridische wetgeving ?
Daardoor gaat de burger (een geval in Utrecht eo.) nu eigen rechter spelen en dan krijg je echt de poppen aan het dansen.

jagua | 19-09-06 | 00:33

nounou gs. op de stijlloze teentjes getrapt?

Galgenrad | 19-09-06 | 00:32

Als ze kunnen praten kunnen ze ook nee zeggen.
Rekt het niet dan scheurt het wel.
Hoe dichter bij de nul, hoe strakker om de lul.
Als ze kunnen kruipen kunnen ze ook in de houding zitten.

Dr R. Clavan | 19-09-06 | 00:28

Hee redactie@ luister eens ff, mijn alter ego import heeft niet eens de huisregels overtreden en toch wordt zijn vrijheid van stijlloze meningsuiting hier geband! En dat terwijl zo'n vieze pedeau geweaun z'n vieze praat in de azijn mag zettuh? Actie!

inport | 19-09-06 | 00:17

Wel zielig voor Ad, hij was zo blij als een kind dat er eindelijk een echte rekening ging komen zodat hij zijn taak als penningmeester met hart en ziel kon uitvoeren en dan gaat het weer niet door.
daar valt toch spontaan een tand van uit je mond

whappie de flappie | 19-09-06 | 00:17

inquisitra 18-09-06 @ 23:51
Hij schoof van links naar rechts.
Maar de marxistische trekjes heeft ie altijd gehouden, hij geloofde in de maakbare samenleving bijv.

MAXIMO | 18-09-06 | 23:57

Over goede vrienden van GS gesproken, morgen de nep baron Edje de Rooij van Zuipenstijn bij P & W....

brutus68 | 18-09-06 | 23:53

@Maximo

Pim was ook niet echt rechts blijkbaar.

inquisitra | 18-09-06 | 23:51

@ Crazy Monkey: Zeg jij mij waar in de wet staat dat je niet mag ZEGGEN dat je kinder wil neuken... Het zeggen mag wel, het doen niet. Zeggen dat god gek is mag niet want dat staat WEL in de wet... Heel simpel eigenlijk...

magic marine | 18-09-06 | 23:51

*JP Talk*
De normen en waarden zoals we die kennen en met zijn allen vastgesteld hebben worden hier ondermijnd.
Als er gaten in de wet zitten die dit soort uitwassen toestaan dan liever een discussie hoe die te dichten i.p.v. dit soort debielen te laten bloggen.

De Intrigant | 18-09-06 | 23:50

in onze eigen grondwet staat dat je vrijheids van meninguiting mag doen mits dat je daardoor de wet niet breekt.

Crazy_Monkey | 18-09-06 | 23:44

@inquisitra
Inderdaad, dezelfde verwerpelijke standpunten, en dat van Pim op een rechtse site! :)

MAXIMO | 18-09-06 | 23:39

@ Thundercat
Dat vind ik ook. Maar de discussie gaat er in de kern om of iemand die een minderheidsstandpunt uitdraagt, het recht heeft om in het openbaar zijn zegje te doen. Ik ben van mening van wel. We leven hier niet in Iran, geloof ik...

KlunsJohannus | 18-09-06 | 23:38

Nog even en De Chileen gaat pleiten voor de sharia... wat een eng mannetje is het ook. Ga toch lekker naar Zuid-Korea of Cuba...

Poek | 18-09-06 | 23:36

@ thubdercat: Dat is het mooie! Dat kan en mag allebei.... :) Nou ja, het vinden dat ze afgeschild moeten worden... Het afschillen zelf is nog niet helemaal geaccepteerd, maar je kan proberen dmv een politieke partij om het te legaliseren....

magic marine | 18-09-06 | 23:35

Ik ben vóór vrijheid van meningsuiting... én ik vind al die pedofielen afgeschilt moeten worden.

Thundercat3 | 18-09-06 | 23:34

@ Kluns Johannes... Je hebt er een boel woorden voor nodig maar je hebt wel gelijk!

magic marine | 18-09-06 | 23:32

"@KlunsJohannus linken naar een filmpje in een artikel waar dat filmpje de grond in wordt geboord en de mogelijkheid aan anderen geven daarop te reageren is toch echt iets anders dan iemand een platform geven om zijn vulgaire idioterie te laten spuiten zonder anderen de mogelijkheid te geven daar op te reageren." ------ Dat vind jij. Ik vind het moreel gezien precies hetzelfde. Mijn mening is dat iedereen zijn mening mag geven of verdedigen en dat in Nederland in principe niemand behalve een rechter, mag beslissen wanneer iemand over de schreef gaat. Als je zegt "de media moeten laten zien wat er gebeurt in de maatschappij" hoort daar ook bij dat je mensen aan het woord laat die een -naar jouw mening- verwerpelijk gedachtengoed voorstaan. Gelukkig werkt het in een democratie nog steeds niet zo dat we meningen de kop indrukken omdat de meerderheid iets anders vindt. Als we met z'n allen die kant uit willen, moesten we misschien maar een nieuw soort Hollandse Shariah invoeren. Daar begint het onderhand namelijk wel op te lijken als je de reacties hier zo leest.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

"@KlunsJohannus 18-09-06 @ 22:03 - "Waarom linken jullie dan toch naar filpmjes met terroristische aanslagen en beelden/artikelen met uitspraken van terroristenleiders?"
.
Jij hebt GS niet gevolgd toen Israel Libanon bombardeerde?
.
Gs is eerder aan de kant van de Israelis dan van de Hakbars. En toch blijft GS in mijn ogen betrouwbaarder qua nieuws dan de NOS en/of de Azijnbode. Waarom? Omdat GS meerdere kanten uitwaait, en niet constant dezelfde. In het Israel / Libanon geval, was het eenzijdig, maar een Bill O'Reilly wordt net zo gemakkelijk onder het gras geveegd, terwijl die toch echt 100% Israel oogkleppies opheeft." ------------ Ik ben voor onafhankelijke, onpartijdige nieuwsberichtgeving. Het zou juist van grote klasse (stijl?)van media getuigen om helemaal nooit een kant te kiezen. Je kunt lullen wat je wil, maar het NOS Journaal laat zelden tot nooit meningen doorklinken. Dat is weliswaar wat saai, maar je weet wat je eraan hebt. GS laat juist heel duidelijk meningen doorklinken in de berichtgeving. Dat vind ik op z'n tijd erg leuk, maar ik weet wel dat ik voor objectief nieuws niet bij GS moet zijn en dat ik de berichten met een korreltje zout moet nemen. Niet slecht, wel anders. Maar dat laat onverlet dat deze Volkskrant-hetze niet van een consequente redactionele lijn getuigt. Aan de ene kant schreeuwen dat je moet kunnen opschrijven wat je wilt, maar als een ander hetzelfde doet bij een onderwerp waar jij je toevallig niet in kan vinden, dit met veel tromgeroffel veroordelen. Tikje hypocriet.

KlunsJohannus | 18-09-06 | 23:29

KreezyfoeL 18-09-06 @ 23:25

Gelukkig hoor ik dus bij de andere helft die niet pedo is.
En er graag alles aan doet om deze maatschapelijke ziekte de wereld uit te helpen.
Kinderen horen niet alleen in ons land beschermt te zijn voor deze vieze mensen maar over de hele wereld.

Crazy_Monkey | 18-09-06 | 23:28

@jan Lul

dat gaan we gewoon de:
VDPL oprichten
(vermoord de pedo legaal-partij.)
Daar is dan juridisch ook niks aan te doen blijkbaar.

inquisitra | 18-09-06 | 23:27

Ik wil niet lullig doen maar ik ben het eigenlijk met volkskrantmeneertje eens. Wat verschilt ons van Polen? Juist, dat je hier 'vrij' bent om je mening te ventileren en desnoods een partij op te richten. Hoe verwerpelijk de ideeen ook zijn. het is dan aan ons (het immer gelijkhebbende volk) om te stemmen en te zorgen dat deze partij niet in de kamer komt. Klaar en de democratie heeft zijn werk weer gedaan! Die pedo's krijgen op deze manier veels te veel aandacht.

Daarnaast: Het hier graag boefende 'kapot scheuren van een Breezah' mag wel volgens de jongens van de Pedo partij... Dus als ik jullie was zou ik er nog maar eens goed over nadenken of je er zo tegen tekeer moet gaan.

magic marine | 18-09-06 | 23:27

@Maximo

Op dit punt had Pim Fortuyn het walgelijk verkeerd blijkbaar. Misschien omdat ie zelf graag minderjarigen scheen op te pikken? Dat zijn de geruchten he?

inquisitra | 18-09-06 | 23:26

dit is de beruchte artikel 7 waar in vrijheid van meningsuiting staat.

Artikel 7
1. Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
2. De wet stelt regels omtrent radio en televisie. Er is geen voorafgaand toezicht op de inhoud van een radio- of televisieuitzending.
3. Voor het openbaren van gedachten of gevoelens door andere dan in de voorgaande leden genoemde middelen heeft niemand voorafgaand verlof nodig wegens de inhoud daarvan, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet. De wet kan het geven van vertoningen toegankelijk voor personen jonger dan zestien jaar regelen ter bescherming van de goede zeden.
4. De voorgaande leden zijn niet van toepassing op het maken van handelsreclame.

Maar als je kijkt bij 7.1 bij het einde staat dit : ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

Dus als godlastering in de wet staat mag je dat niet doen van artikel 7 dus pedofilie mag dus ook niet verkondigd worden want dat is ook strafbaar volgens de wet.

Crazy_Monkey | 18-09-06 | 23:25

-weggejorist-

KreezyfoeL | 18-09-06 | 23:25

@inquisitra

een moordenaarspartij oprichten mag niet. Een parij die moord uit het rechtboek van strafrecht wil halen volgens de normale democratische spelregels mag in Nederland wel. zie de uitspraal van de rechter over de pedopartij. Ook Donner, ((een rare zool af en toe maar niet gek) heeft dat bevestigd. En dat levert dit soort uitwassen als de pedopartij op. Juridisch niets aan te doen. Helaas.

jan-lul-de-behanger | 18-09-06 | 23:23

@Maximo

Die pedo's doen het allang op de (slinkse) geschaafde manier. Maakt dat de gedachte minder erg? Volgens de Volkskrant blijkbaar wel neem ik aan.
Misschien zou een openbare Volkskrantverbranding iedereen wakker schudden waar deze pro-pedokrant mee bezig is.

inquisitra | 18-09-06 | 23:23

@inport

Dat is de Volkskrant he? je mag niet oproepen wat zij vinden als oproepen tot haat, maar je mag wel oproepen tot het uitwonen van je kinderen. Pedo-krant.

inquisitra | 18-09-06 | 23:19

inquisitra 18-09-06 @ 23:13
Omdat ze misschien de wet of de Volkskrantblog-huisregels overtreden?
Mochten ze het op een (slinkse) beschaafde manier doen dan ben ik ook benieuwd of het blijft staan.

MAXIMO | 18-09-06 | 23:18

Je mening uiten mag, maar pleiten voor kinderneuqen mag niet, dat is toch een goede reden om dat Blog op zwart te zetten?

inport | 18-09-06 | 23:17

Koetjesenkalfjes 18-09-06 @ 23:07

Je begrijpt zo te zien wat ik bedoel!!
iedergeval laat ik het zo zeggen de staat en dan welke orgaan dan ook van de nederlandse regering die kan deze partij stop zetten als ze het willen.

Crazy_Monkey | 18-09-06 | 23:14

-weggejorist-

Dickvanbil | 18-09-06 | 23:13

@maximo

Nu die NVUérs dit lezen.. zullen ze ook een blog gaan openen. Wedden dat die verwijderd is voordat je 'm kan lezen, terwijl die kinderverkrachters door kunnen gaan. Vertel mij waarom dat dan is.

inquisitra | 18-09-06 | 23:13

@inquisitra
Dag, dag

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 23:10

@inquisitra
Doe niet zo selectief lezen.
Jij kan ook onbetaald columns schrijven op dat virtueele Volkskrantblog.
Zet je er een pedo-bash site tegenover om de balans te bewaren.
Maar wel binnen de regels schrijven hé!?

MAXIMO | 18-09-06 | 23:09

@ Koetje

Dag Koetje

inquisitra | 18-09-06 | 23:09

GJB weer door de bocht met z'n huisregels. Die man doet maar wat.
In deze moet ik hem echter wel gelijk geven: Als je zo'n non-blog als dat van Wim Heitinga toelaat, dan kun je eigenlijk niemand meer op grond van verwerpelijke inhoud weren. Het voordeel is dan weer wel dat er net zo goed een blog mag komen dat marth's ideeën met de grond gelijk maakt.

DiagnosisTyphus | 18-09-06 | 23:08

iemand opperde hier dat er met de pedo partij de weg ook vrijgemaakt is voor een moordenaarspartij, die legaal moorden kan bepleiten. Dat soort clubjes. In een democatie kan je uitkomen voor een mening, maar dat kan niet betekenen dat je misdaden legaliseert via politieke deelname of zoals alle fatsoenrakkers het noemen: deelnemen aan het politieke debat. Laat de moordenaarspartij dan ook maar komen of de partij voor de verkrachtingen.
Dit land is zo ziek.

inquisitra | 18-09-06 | 23:08

@Crazy_Monkey 18-09-06 @ 23:00
2e kamer voert geen wetten uit. Openbaar Ministerie in dit geval en die kijken niet naar toughtcrime.
@inquisitra
Ik ben het met je eens dat de telegraaf heel, heel, heel consequent is. Daardoor ook minder interessant. Maar goed, ieder zijn meug.
Weltrusten!

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 23:07

Gravin v Kippenbouth 18-09-06 @ 23:04
Dat wil ik je nog wel eens voor-rekenen... en ik heb geen apo-car... ;-) Ik ben vooralsnog een bescheiden jongen ** kuch **

oakie | 18-09-06 | 23:06

@oakie 18-09-06 @ 22:58
Joehoe, doe es wakker worden. Dit levert geen ene moer op. Daar kun jij je V70 niet van rijden hoor.

Gravin v Kippenbouth | 18-09-06 | 23:04

@koetjes

Nee... ik las juist goed en constateerde wat ik niet wist.

inquisitra | 18-09-06 | 23:04

Koetjesenkalfjes 18-09-06 @ 22:07

2de kamer kan zat doen zoals deze mensen aanhouden ze hebben genoeg, bewijsmatriaal van deze mensen die deze partij runnnen.
Tevens kunnen ze nu al een wet aanvoeren dat dit soort partijen niet kunnen komen...

Want we praten wel telkens van de grondwet met het artikel van vrijheid van meningsuiting, maar deze wet is beperkt.
Dus kunnen ze dus de wet aanpassen voor hun.

Crazy_Monkey | 18-09-06 | 23:00

@koetjes

Ik zie de televaag geen platform geven voor pedo's. Dat doen ze ook niet door columnruimte aan te bieden aan de NVU. Dus ze zijn nogal wat consequenter dan die linkse huichelkrant.

inquisitra | 18-09-06 | 23:00

@inquisitra 18-09-06 @ 22:57
Deze reactie verklaard veel: je bent een slordige lezer!

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:59

vandalicus 18-09-06 @ 22:52
hahaha, medicatie ?? jazeker, uw apotheker.. mag ik ze inscrijven in mn tent ?? Dat levert ook nog eens echt wat op whahaha, ik wil eigenlijk al dit soort staats-gevaarlijke gekken wel van medicatie voorzien... ;-)

oakie | 18-09-06 | 22:58

@maximo

Wordt ie betaald? dan is de Volkskrant een officiele sponsor van pedofilie. Nu is het helemaal een kutkrant.

inquisitra | 18-09-06 | 22:57

@inquisitra
Dat is toch standplaatsgeboden hoor. Want ik heb datzelfde gevoel bij de telegraaf. Daar komt de redactie niet eens naar buiten om zich te verantwoorden. Maar nogmaals: dat mag allemaal want daar zijn die kranten en vooral die opiniepagina's en hoofdredactionelen juist voor.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:57

Snoepje iemand?

vandalicus | 18-09-06 | 22:56

@koetjes

Ik bedoel dat meer dan de Televaag het doet, de Volkskrant niks anders doet dan sturen van opinies. Ze doen niet aan opinievorming. Dat zie je al aan die kulargumenten die ze geven, wat die zijn absoluut niet algemeen toepasbaar. Dus een kutkrant.

inquisitra | 18-09-06 | 22:55

inquisitra 18-09-06 @ 22:34
Dat het op een openbare site van de VolksKrant staat (waar iedereen, jij dus ook, een blog kan beginnen mits de wet en de VK-regels niet worden overtreden) wil nog niet zeggen dat ie betaald columns mag publiceren in de oude-media versie van de Azijnbode.

MAXIMO | 18-09-06 | 22:54

Jammer dat zij de kinderen niet vergeten..

vandalicus | 18-09-06 | 22:54

@raizzor22.49

De "pedo-partij" zoekt zelf telkens de publiciteit, wie kaatst kan de bal verwachten. Uiteraard zijn het kansloze losers, maar eerlijk is eerlijk, het is ook weer een soort van amusement. Je moet het ook niet al te serieus nemen, na 22/11 is iedereen dit clubje weer vergeten..

brutus68 | 18-09-06 | 22:53

Te ziek voor woorden dat wij een Pedo-partij uberhaupt mee laten doen!
Partij voor de dieven? Inbreken ok op maandag en woensdag?
Partij voor moordenaars? Alleen zwangere vrouwen?
Laten we gewoon even gezond verstand gebruiken... Pedofilie is Internationaal (door Verdragen) als maatschappelijk niet aanvaard bestempeld, laten we dus gewoon die partij opheffen en die heren veel medicatie op overheidskosten geven.

vandalicus | 18-09-06 | 22:52

@inquisitra 18-09-06 @ 22:47
Nee joh, da's nou een geconditioneerde reflex. Ik zeg ook niet dat jij een Stormfronter bent, want dat punt gun ik je graag. Alleen: kranten moeten in hun opinie selectief zijn, da's juist prima. Een oude wijsheid in de mediawereld luidt: Le journal, c'est un monsieur. Al die kranten doen dat, alleen: deze meningen ergeren jou. Niet meer lezen dus.
Zo erger ik me aan die automanie van de Telegraaf. So what.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:52

@raizzor..

Waar pik jij je kleuters op? Heb je er belang bij of zo dat we onze bekken houden over pedo's?

inquisitra | 18-09-06 | 22:52

@nadenken

Ze mogen hun mening verkondigen, want ik vind dat vrijheid van meningsuiting nooit het slachtoffer mag worden van normpjes van rare groepjes (vaak religieuzen). Maar dat betekent wel, dat als ik vind dat pedo's tot de poorten van de hel het leven onmogelijk gemaakt moet worden, dat ik dat ook moet kunnen en mag zeggen.

inquisitra | 18-09-06 | 22:49

Waar zouden we zijn op GS als we niet van die makkelijke doelwitten hadden.
Lekker met zijn allen open deuren intrappen, cliches ventileren door lekker met elkaar week in week uit tegen de pedo partij te keer te gaan. Wat zij we het allemaal met elkaar eens, je durft er bijna geen andere mening meer op na te houden. Lekker makkelijk zo. Niks debat of discussie nee dan maar de soldeerbout. SFB!

raizzor | 18-09-06 | 22:49

@brutus68 18-09-06 @ 22:45
Ja toch. Toen had je Ferry aan de ene kant en VN aan de andere kant. Toen wist je tenmiste waar je je morele verontwaardiging kon halen en ging het ook nog ergens over. Tegenwoordig moeten ze een marginale politieke partij er constant bij de haren slepen om maar ergens boos op te kunnen worden. Beetje sneu.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:48

@oakie 18-09-06 @ 22:41
Dat trachtte ik eerder ook uit te leggen.
Vooral de bakker van Koetjesenkalfjes is tekenend.
VK geeft al een brood met 4 granen.
Gs geeft een brood en we maken er zelf kwaaie stront van, of net weer niet.
Zeauw, en nu beginnen m`n pillen echt te werken.
Zal niet meer veel reaguren.

De Intrigant | 18-09-06 | 22:48

adresje.. ah toe nou..... eentje dan... toe... eentje om mee te beginnen... die van Marfje is ok hoor...

vandalicus | 18-09-06 | 22:47

@ koetjes

Ik ben absoluut geen stormfronter en probeer geen lans voor hen te breken, maar de Volkskrant is selectief principieel in hun standpunten. Ofwel een inconsequente moralistische krant. Walgelijk.

inquisitra | 18-09-06 | 22:47

Een pedo partij mag nooit als iets normaals beschouwd worden. Een maatschappij die dit rechtvaardigt met het recht op vrije meningsuiting is bezig zijn eigen normen en waarden te begraven. De Volkskrant is een podium voor pseudo wereldverbeteraars en meelopers die met alle winden meewaaien en vooral de verantwoordelijkheid ontlopen om kleur te bekennen en grenzen te trekken.Geen Stijl ga door met dit burger initiatief dat wel zin heeft en tot iets leidt wat de samenleving vooruit helpt (i.p.v eindeloos gezeik over een rookvrije horeca).

nadenkeniseenkunst | 18-09-06 | 22:46

@Koetjesenkalfje 22.41

Those were the days...., Ome Wibo die Aktua deed..., Marcel van Dam Achter het Nieuws..., wat was de wereld toen nog overzichtelijk...

brutus68 | 18-09-06 | 22:45

@clitoristumor volgens mij heb je gemist dat GS de laatste tijd wel vaker een online brievenwisseling voert. Maar daar ben je vast te intelligent voor. *proest*

..zapper | 18-09-06 | 22:44

N.a.v. het radio interview fragment. In Zwolle zijn ze tenminste meer verlicht dan hier. Daar is een 7 jarig knulletje dat al meer dan een halfjaar zijn vrouwelijke klasgenootjes sexueel initimideert. Kijk, dat bdoel ik: wat nou leeftijd, doorpijpen kreng...

Ro1951 | 18-09-06 | 22:43

@inquisitra 18-09-06 @ 22:40
Ze komen er dan veelal zelf mee. Hebben zelf een politieke agenda. Ben het met je eens dat er nergens platforms aan de oppervlakte zijn voor Stormfronters en dat soort lui.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:43

Vreselijk die foto, vreselijk :)

watkijkikoptv | 18-09-06 | 22:42

Wel leuk dat "AzijnBode". Heel retro, jaren '80. Beetje als een kind dat de slipjas van opa aandoet. Wordt tijd dat Wibo weet Tros-Actua gaat doen.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:41

@Clitoristumor

Niet te psuedo-intellectueel gaan doen hoor.

inquisitra | 18-09-06 | 22:41

clitoristumor 18-09-06 @ 22:39
De chileen laat het terecht aan ons over... opinies moet je zelf maken, niet laten maken... ;-)

oakie | 18-09-06 | 22:41

@Koetjes

Zie je dan ook de context van het plaatsen ervan? of niet?

inquisitra | 18-09-06 | 22:40

Wat een durf dat GS deze reactie plaatst. GS krijgt zijn plaats gewezen. Door het plaatsen van dit stuk laat GS zijn gebruikelijke hautaine en narcistische toon (die mij overigens zeer bevalt) achterwege. Een aanzienlijk deel van de reaguurders heeft dit blijkbaar niet door. Misschien is democratie wel een te abstracte term voor de reaguurdertjes van Pavlov.
De Chileen pruttelt en stottert nogal bij zijn reactie op het stuk van Geert-Jan Bogaerts. Is De Chileen zijn stem verloren? Weet hij niets beters te schrijven? Of misschien is de Chileen het wel eens met de Azijnbode, aangezien hij nog niet eens halfslachtig probeert hen de les te lezen.

clitoristumor | 18-09-06 | 22:39

@inquisitra 18-09-06 @ 22:34
Ik kan me opiniestukken herinneren van Bolkestein, Wilders, Eerdmans en vele (rechtse) anderen.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:38

@aanrecht_slet,
whahahaha, ik zie die martijn z'n leuter al in die tandeloze bek van die ouwe lul steken :-)

fuckje 18-09-06 @ 22:34

Ik wil echt niet alles visualiseren
** kotst **

oakie | 18-09-06 | 22:37


Maar, maar, maar ons rechtssysteem in onze mooie democratie werkt toch goed? In dat geval hebben de mannen van de PNVD helemaal niets misdaan waarvoor ze nog niet gestraft zijn (anders zouden ze wel vast zitten). En bij een democratie hoort nou eenmaal vrijheid van meningsuiting, toch? Liever een demo-sharia? Laat die wannabekinderneukers roepen wat ze willen, dan blijft het voor ons duidelijk wat ze zijn. Iemand monddood maken verandert niet de persoon. Het enige verschil is dat de rest niet weet wat hij is....

Verder hoef je natuurlijk niet iedereen z'n mening te respecteren. Of wel soms?

(ik kreeg een "No such entry '17519' dus ik probeer dit voor de tweede keer te posten)

JoehneR | 18-09-06 | 22:37

@aanrecht_slet,
whahahaha, ik zie die martijn z'n leuter al in die tandeloze bek van die ouwe lul steken :-)

fuckje | 18-09-06 | 22:34

De Volkskrant is een gore huichelkrant. Iedereen geeft graag af op de Televaag, maar je zal de Volkskrant nooti columns zien plaatsen van groepen die niet voldoen aan hun politieke onderlaag, tenzij de Volkskrant het zelf ziet als publicitair gewin voor het linkse politieke spectrum. Dus geen neo's, maar wel pedo's. De argumenten die aangehaald worden voor het positief bekrachtigen van stukjes van kinderverkrachters worden daarmee als minder erg gekwalificeerd dan stukjes van holocaust-ontkenner om het zo maar te zeggen. Dus wat een verchrikkelijke doorzichtige actie. Met recht wordt pedofilie gepromoot. Misschien niet omdat de Volkskrant het er inhoudelijk mee eens is (dat zou er nog maar eens moeten bijkomen!!), maar omdat ze weer willen bewijzen super-tolerant te zijn. Nou, maak maar ruimte vrij voor Stormfront-columnisten, Potpot-fans en Arabische terrorristen! Bij de Volkskrant moet je zijn!!! Wat een kutkrant en dat wordt nu nog maar eens bewezen!

inquisitra | 18-09-06 | 22:34

@Koetjesenkalfjes 18-09-06 @ 22:26
Dat klopt, zowat net zo oud als de media.
Dat is ook het verschil wat gemaakt wordt.

De Intrigant | 18-09-06 | 22:29

Flapperdeflap! Laat die arme kinderen met rust! Naai je eigen soort !

___,,,^..^,,,___

aanrecht_slet | 18-09-06 | 22:28

Tja, wie niet luisteren wil... Gewoon wat boze brieven naar VK-adverteerders sturen dan piepen ze opeens heel anders op de Wibautstraat.

De Vrolijke Kaafir© | 18-09-06 | 22:26

@Koetjesenkalfjes 18-09-06 @ 22:24
Je zit nogal op je praatstoel is het niet?

De Intrigant | 18-09-06 | 22:26

@De Intrigant 18-09-06 @ 22:23
Nou is het bakkerijwezen duizenden jaren oud. Zouden die molenaars al die eeuwen dat kaf er niet met goede reden uitgehaald hebben? Ik heb zelf dan liever meergranen.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:26

@wN.Dani 18-09-06 @ 22:21
Als het een verklaring voor je opmerking is: ik begrijp het.
Als het een verklaring van mijn opmerking is: ik zal het opvatten als een compliment.
Als het zo maar een opmerking is die niets in het bijzonder verklaart: ook dan kan ik er begrip voor opbrengen.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:24

LOL@ViagraFalls 18-09-06 @ 22:17
Ik vrees dat het zo weer een topic vol deaudverwensingen wordt.
Maar ik ben het wel met je eens.
Sommige mensen kunnen moeilijk het kaf van het koren scheiden.
VK pretendeert het koren te zijn terwijl GS van beide wat biedt.

De Intrigant | 18-09-06 | 22:23

@Koetjesenkalfjes 18-09-06 @ 22:18

West-Brabantse mentaliteit, wat overigens verrrrrrrrrrrr van Helmond ligt!

wN.Dani | 18-09-06 | 22:21

@ViagraFalls 18-09-06 @ 22:17
Ja en vooral dat brede spectrum van het nieuws dat steeds maar weer terugkomt. Zo'n diverse blik op de wereld.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:20

Moet Bogaerts overigens wel gelijk geven dat hij stelt dat het "slap" is van Marthijn dat er niet op z'n zieleroerselen op het blog van de AzijnBode gereageerd kan worden...

brutus68 | 18-09-06 | 22:19

@wN.Dani 18-09-06 @ 22:16
Nou, nou, nou! Het is niet sterk van de GS-redactie, maar wat jij voorstelt is al te kras.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:18

@KlunsJohannus 18-09-06 @ 22:03 - "Waarom linken jullie dan toch naar filpmjes met terroristische aanslagen en beelden/artikelen met uitspraken van terroristenleiders?"
.
Jij hebt GS niet gevolgd toen Israel Libanon bombardeerde?
.
Gs is eerder aan de kant van de Israelis dan van de Hakbars. En toch blijft GS in mijn ogen betrouwbaarder qua nieuws dan de NOS en/of de Azijnbode. Waarom? Omdat GS meerdere kanten uitwaait, en niet constant dezelfde. In het Israel / Libanon geval, was het eenzijdig, maar een Bill O'Reilly wordt net zo gemakkelijk onder het gras geveegd, terwijl die toch echt 100% Israel oogkleppies opheeft.
.
Oh, en ga eens deaud. Dat dan weer wel.

ViagraFalls | 18-09-06 | 22:17

Dit soort beesten gaan alleen dood van een houten spaak door hun hart, of zilveren kogels... ik ben er nog niet helemaal aan uit..

wN.Dani | 18-09-06 | 22:16

Hallo lieve mensjes, lekker de pedootjes aan het bashen???

doktersnuggles | 18-09-06 | 22:16

LOL@Intrigant.
Dat noemen ze defaitisme. Je kunt ook gewoon rennen en hopen dat het een keer meezit.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:09

@Crazy_Monkey 18-09-06 @ 22:04
Wat moet die 2e kamer dan doen? Er is toch een wet die dat contact verbiedt. Moeten ze dan verbieden dat mensen gedachten hebben?

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:07

@Koetjesenkalfjes 18-09-06 @ 22:03
Als men verzwijgt waar de paaltjes staan moet je daar niet aan willen beginnen ;)

De Intrigant | 18-09-06 | 22:06

@KlunsJohannus linken naar een filmpje in een artikel waar dat filmpje de grond in wordt geboord en de mogelijkheid aan anderen geven daarop te reageren is toch echt iets anders dan iemand een platform geven om zijn vulgaire idioterie te laten spuiten zonder anderen de mogelijkheid te geven daar op te reageren.

..zapper | 18-09-06 | 22:06

KlunsJohannus 18-09-06 @ 22:03
Op GS wordt er hoe dan ook een kritisch en open reactie gegeven op de uitingen als gevolg van vrijheid van meningsuiting. Alleen bij de azijnquerulant en de Nos-stakkers mag dat NIET. Hoezo selecrieve vrijheid...???

oakie | 18-09-06 | 22:06

@KlunsJohannus 18-09-06 @ 22:03
Rechts gevoel?

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:05

-weggejorist-

Crazy_Monkey | 18-09-06 | 22:04

@Marf 'Danoontjekomtomz'nloontje'

Trouwens. De laatste keer (wel lang geleden trouwens) dat ik je een uitbrander gaf kon je ook geen weerwoord geven, want die had je niet.
Je bent een egoïstische zak, Marf. Net als dat smerige clubje om je heen.

Rodge 18-09-06 @ 21:58

Wat mij betreft worden er nieuwe grenzen gelegd. Om bepaalde groepen te beschermen, of tegen zichzelf te beschermen.

Nemo | 18-09-06 | 22:04

Joe Farnarkle 18-09-06 @ 22:01
een te missen fase in je leven ;-)

oakie | 18-09-06 | 22:04

GS biedt marth de gelegenheid, maar ook harry de leipe. Niet zeiken dus, da's mooi in balans.
Harry zou op VKblog nooit een blog kunnen starten, da's het verschil.

CoJoNes | 18-09-06 | 22:03

@De Intrigant 18-09-06 @ 21:50
Aandoenlijk. Tuurlijk mag jij overal op reageren, maar jij bepaalt toch niet waarop. Apostelen mochten ook overal op reageren hoor maar zelf over het water mogen lopen: ho maar!

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 22:03

Beste GS-redactie. In dit geval moet ik de Volkskrantmeneer gelijk geven. Het is niet aan jullie om te beslissen wat wel en niet maatschappelijk aanvaardbaar is. Ik vind bijvoorbeeld terrorisme niet maatschappelijk aanvaardbaar en jullie denk ik ook niet. Waarom linken jullie dan toch naar filpmjes met terroristische aanslagen en beelden/artikelen met uitspraken van terroristenleiders? Als je consequent bent, moeten jullie als redactie dus niets meer laten zien aan zaken of mensen die volgens jullie maatschappelijk onaanvaardbaar zijn. Maar dat doen jullie niet. De Volskrantmeneer heeft gelijk: dit getuigt van kortzichtigheid. Lukraak opgedrongen rechtsgevoel van de GS redactie. Het feit dat de Volkskrant deze pedo aan het woord laat, wil bovendien niet zeggen dat de krant zijn mening steunt.

KlunsJohannus | 18-09-06 | 22:03

@Rodge 18-09-06 @ 21:58
Ga eens deaud.

De Intrigant | 18-09-06 | 22:02

Wat is een kleuterneuger??

Joe Farnarkle | 18-09-06 | 22:01

@ Kruizenrieker, standrechtelijk executeren van pedo's gaat me te ver. Maar voor de azijnbode heb je mijn volledige instemming. Behalve Hans Aarsman natuurlijk, vanwege zijn naam en de Aarsman Collectie.

Shareholder | 18-09-06 | 21:59

-weggejorist-

Rodge | 18-09-06 | 21:58

Bheeeeeeeeuuuu, wat een min stukje. Zo kan ik de jij-bakken ook maken, zeg. Alsof GS vierkant achter elke idiote posting hierzo staat. Eigenlijk een beetje door de mand gevallen.

Koetjesenkalfjes | 18-09-06 | 21:56

'Moet toch even kwijt dat een 12-jarige niet graag met een kleuter vergeleken wordt... Dan gaat die tiener mischien juist het tegendeel bewijzen
door 'volwassen' dingen te gaan doen.Deze PNVD pedo's zijn natuurlijk errug ziek,ze vallen dus op kleine-jongetjes-billen... Maar een meid van 12 vind het natuurlijk wel vleiend als je haar een jongedame noemt ipv een kleuter.Maar dat is ondubbelzinnig logisch denk ik.

de grote Anti | 18-09-06 | 21:56

Sir EnemA 18-09-06 @ 21:53
Dank voor Uw steekhoudende en gefundeerde commentaar. Zelf pas 11 en net ontdekt dat een piemel hard kan worden ???

oakie | 18-09-06 | 21:56

Foei! kindertjes neuken mag niet! tenzij dezen het leker vinden je er geen camera bij hebt en geen getuigen.
Gelukkig heeft ook niemand ooit mohammed daar met een camera betrapt daar deze er nog niet waren.
duh de aarde is plat.

Brederodekater | 18-09-06 | 21:55

niet om deze heren te verdedigen, integendeel zelfs, maar hou er rekening mee dat het neuqen van de eigen kinderen in streng hervormde en gereformeerde gezinnen vrij gebruikelijk is. Een paar jaar geleden het het superzwaarhervormdgereformeerde Katwijk 106(!) aangiften van incest. En dat zijn dan nog alleen maar de aangiften. Hoeveel zullen het er dan in werkelijkheid niet zijn? Nee, de doorsnee "mannenbroeder"zoals ze zich noemen zou zich prima thuisvoelen bij Mart en co. Overigens blijf ik erbij dat de roestige heggeschaar het enige instrument is om al dit soort zaken uit te roeien.

jan-lul-de-behanger | 18-09-06 | 21:53

GS door de mand.
Heldenstatus definitief afgeworpen en verworden tot populistisch blaters.
jammer.

Sir EnemA | 18-09-06 | 21:53

nuckin*futs 18-09-06 @ 21:46
GS biedt ook de gelegenheid om Marf van enig weerwoord te voorzien.

Nemo | 18-09-06 | 21:53

@Nooit meer slapen er is niemand die zegt dat een 12 jarige geen seks mag hebben.

..zapper | 18-09-06 | 21:52

Nooit meer slapen 18-09-06 @ 21:48
"We leven zolangzamerhand in een land met 10% volgelingen van religeuze kinderneuqert en daar zijn ze nog trots op ook!"
10% is veels te veel.
De LPF is toch op sterven na dood?

MAXIMO | 18-09-06 | 21:51

Als we allemaal braaf op onze 16 onze eerste sexuele ervaring hebben gehad!

Nooit meer slapen | 18-09-06 | 21:50

@nuckin*futs 18-09-06 @ 21:46
Ja, maar hier is het tot ieders vermaak en kan iedereen reageren.
Op VK-pedoblog kan je alleen iets lezen alsof de messias spreekt en de volgelingen alles voor zoete koek moeten slikken.

De Intrigant | 18-09-06 | 21:50

"Bij kinderen van 2 zijn wij altijd de bovenliggende partij"
WTF !!! Kan iemand deze pedeau-mongeaul opsluiten in het nationale rabd-debielen centrum op Rottumerplaat met al zn vriendjes !!!
Kankerlijer is nog te meaui voor hem... GVD....

oakie | 18-09-06 | 21:49

Is die Marthijn Uittenbogaard al veroordeeld voor pedofilie?
Blijkbaar volgens GeenStijl wel: kleuterneuqer Marthijn.
Ik vind het gezaag van GeenStijl voor dit groepje in de marge langzamerhand op een Spaanse Inquisitie lijken.

We leven zolangzamerhand in een land met 10% volgelingen van religeuze kinderneuqert en daar zijn ze nog trots op ook!

Nooit meer slapen | 18-09-06 | 21:48

@Marth

Over polls gesproken.., in de peiling van RTL ben ik jullie clubje nog niet tegengekomen.., is complot van de rechte media???

brutus68 | 18-09-06 | 21:48

GS biedt marth ook een plek om zijn ideeen te spuien. Dus zoveel verschillen ze nou ook weer niet.

nuckin*futs | 18-09-06 | 21:46

Marth doet toch wel een voorstel wat een poll waard is lijkt me.
Zou jammer zijn als hij weg was.
Iemand met oogkleppen zoals zij zie je niet vaak in het leven.

De Intrigant | 18-09-06 | 21:43

Die feauteau. WHAHAHAHA!

Ion Susai | 18-09-06 | 21:42

als zo'n journalist van de volkskrant als bv zo'n GJB zijn kind wordt volgeblaft door een pedopiel, zou die dan nog zo politiek correct reageren?

Onderbuik | 18-09-06 | 21:40

Wat zegt de Sharia over de "dingetjes" die Marfje met de kleutertjes wil doen? Leuke voor een quickpoll?

vandalicus | 18-09-06 | 21:40

@Marth, realiseer je je eigenlijk wel dat figuren zoals deze www.geenstijl.nl/mt/archieven/017552.h... hun legitimatie van hun smerige daden halen uit jullie partij? Of dat nu met recht is of niet, deze mensen hebben al een steekje los en zien nu een politieke partij waarvan ze denken dat die ze wilt helpen.
Je bent dus medeverantwoordelijk voor daden van dit soort figuren wat mij betreft. De hele PNVD - en ik volg jullie nauwgezet - is opgericht uit eigen belang. Met Ad met z'n opmerking dat hij er over kan praten, het is toch verjaard.
.
Ik zie ook niets anders bij jullie als zelfmedelijden. Postjes over hoe abnamro en postbank jullie weigeren, postjes over hoe mensen zoals pauw en witteman jullie tekort doen. Een goede politicus staat daar boven en praat over zijn partij punten en maakt op het weblog niet een aaneenschakeling hoe de wereld je vergruisd, zelfs niet als dat zo is.
Wouter Bos, Minister Verdonk, Rutte en wie dan ook, hebben het over hun en elkaars standpunten. Niet over hoe een journalist een gemene vraag stelde. Word eens volwassen. Dan zie je ook dat je partij een stuk eigenbelang is en je pnvd weblog een aaneenschakeling van zelfmedelijden.

topcat | 18-09-06 | 21:40

Joehoe Marf Ikweetwatkleinekinderenwillenenanderswilikhetwel. Maak nog eens een geluidje.

Nemo | 18-09-06 | 21:39

ik vind de ideeën van de Pedopartij walgelijk en verwerpelijk. laat ik dat voorop stellen. maar er zijn méér partijen die foute ideeën hebben waar ik het NIET mee eens ben. de in deze contreien veelgeprezen pim fortuyn (die overigens ook niet vies was van jongetjes, maar dit terzijde) wilde de kinderbijslag, de wao (wia tegenwoordig) afschaffen voor mensen die ziek werden en niet konden aantonen dat dat het gevolg was van hun werk, en nog een paar van die zieke standpunten... ik vind het oprecht triest dat fortuyn vermoord is. ik had liever gezien dat hij inderdaad MP was geworden en met zijn ploeg zakkenvullers dit land helemáál verneukt had, zodat iedereen definitief genezen was van dit soort volksverlakkers.
ook fout, de sgp, hun verkiezingsprogramma is sinds 1372 niet meer veranderd, ze zijn ook nog tegen het vrouwenkiesrecht... volstrekt krankjorem die lui... maar van mij mógen ze in de tweede kamer blijven zitten.
ik vind niet dat je een partij mag verbieden op grond van hun ideeën. ze willen sex met kinderen legaliseren, ik ben het daar niet mee eens. ik stem dus níet op hun. en ik weet zeker dat de overgrote meerderheid van de nederlanders het niet met hun eens is, en dus níet op hun stemt. laat ze de staatskas maar spekken door zich in te schrijven. dan overigens ook niet janken als je niet meer veilig over straat kunt lopen, meneer van de berg...
dit heet democratie, weet je?

TaasDaamde | 18-09-06 | 21:39

-weggejorist-

ViagraFalls | 18-09-06 | 21:39

-weggejorist-

Yeah-banned | 18-09-06 | 21:38

marth 18-09-06 @ 21:26
Hé Marf. Leuke foto.

Nemo | 18-09-06 | 21:33

Standrechtelijk executeren, zowel de makers van de azijnbode als die kleuterneuqerts, ruimt lekker op en ze doen er boel mensen een groot plezier!

Karel Kruizenruiker | 18-09-06 | 21:33

niet helemaal begrepen natuurlijk....

African Postman | 18-09-06 | 21:32

Kudt, Mirko mij Yugo vriend heeft het helemaal begrepen vrees ik, ik zei dat ie die pedeau voor die 100 euri's moest omleggen, ik zie nu net op de foto bij het artikel bovenaan, dat ie hem alleen maar heeft afgetuigd. Mirko krijg ik nu dan 75 euri's terug of was dit slechts een warmlopertje...?

African Postman | 18-09-06 | 21:31

@marth,

voordat je geband wordt nog een laatste vraag. Hoe is het draagvlak van je clubje gesteld.., doe nou eens tog voorbeelden geven...

brutus68 | 18-09-06 | 21:30

Volkskrant... wat is dat?

de grote Anti | 18-09-06 | 21:29

Ben ik helemaal voor.... nu nog adresje erbij....

vandalicus | 18-09-06 | 21:28

@marth daar ben ik het helemaal mee eens. Heb er ook al meerdere malen om verzocht. Joris?

..zapper | 18-09-06 | 21:28

Als jullie consequent menen wat jullie schrijven dan moeten jullie mij hier bannen.

marth | 18-09-06 | 21:26

Kunnen ze die martijn forum niet sluiten, wat een viezerikken zitten daar...

Rommie | 18-09-06 | 21:25

Kidsweek heeft zich terug getrokken als adverteerder, er volgen meer...

wegkwijnenaanzee | 18-09-06 | 21:25

Ik zeg: massaal Volkskrantje opzeggen?

vandalicus | 18-09-06 | 21:21

check ook www.oneseat.eu Met zijn alle stemmen!

DeBuurman | 18-09-06 | 21:19

@brutus68 18-09-06 @ 21:03
Zij denken daar anders over en wij mogen de ideeen verwerpelijk vinden. Prima toch? Ik zie geen probleem. En die jongen van de volkskrant heeft gelijk wanneer deze zegt dat geenstijl hypocriet is tov vrije menings-uiting. De mond er vol van hebben wanneer de islam wordt beledigd, maar als een mening ze niet aanstaan mag het niet meer. Belediging staat dan nog in de wet als een beperking van vrije meningsuiting (net zoals oproepen tot geweld), vunzige ideeen verkondigen niet.

0900 | 18-09-06 | 21:17

Ik ga een partij oprichten die als enige doel heeft het hoofd van GJB beurs te laten timmeren door de paarse eikels van de heren van de pedopartij. Ben benieuwd of ik dan ook een weplok krijg van de vulliskrant.

Haastigen Spoedt | 18-09-06 | 21:16

Die in mijn ogen compleet wereldvreemde figuren hebben net zo veel recht als ik om hun mening te uiten, gelukkig maar want nu weten we in elk geval bij wie wij onze kinderen zeker uit de buurt moeten houden. Maar vervolgens is het ook mijn recht om te uiten dat iemand die sexuele vrijheid koppelt aan het hebben van seks met kinderen volkomen geschift is en het recht op een penis en een paar ballen compleet verspeeld heeft, hakken en zagen dus, wat mij betreft. Ow en de volkskrant, ach we hebben altijd al geweten dat het complete idiooten zijn, dus sta er niet vreemd van te kijken. Plaats die kinderen van GJB maar vast uit voorzorg uit huis!

doodbrood | 18-09-06 | 21:14

"strafrechterlijke noch in civielrechterlijke zin iets te verwijten valt."

Dit is zowel volgens het groene als het witte boekje niet goed, ontzettende trieste nepzjoernalist! Nog even los van de tranentrekkende inhoud van het stuk van deze megasalonsocialist.

Haastigen Spoedt | 18-09-06 | 21:13

nog steeds ongelovelijk dat er mensen zijn die het eens zijn of er zelfs respect voor op kunnen brengen. wat denken ze wel. het zal in het ergste geval je eigen kind zijn (als ze er door komen) dat door een pedo wordt gepakt en jij kan er dan niets aan doen want het is legaal zit je mooi mee dan je kind een trauma waar je u tegen zegt en jij met haat gevoelens en je kan helemaal niets behalve zelf weer de wet overtreden en die smerige .... geven wat ie verdiend

heuf | 18-09-06 | 21:13

Weet je wat pas erg is: sinds die nieuwe zenderindeling is het breedbeeld signaal verneukt (halve ondertitels enzo) Laat die prutsers van de staatsomroep eens rap stage gaan lopen bij de BBC of de VRT. Als dit nog langer zo doorgaat vrees ik een nieuwe "Rembrandttoren"

collapse | 18-09-06 | 21:13

Lekker makkelijk achter het gezonde volksgevoel (lees de NSB-meningkjes) van het SBS-volk aanlopen en schreeuwen om de doodstraf en castratie van kinderneuqers. Doe maar flink. De echter boeven durven jullie niet aan te pakken.

Flippo | 18-09-06 | 21:12

@allereerste berichtgeving door GS

k weet niet meer waar het om gaat als ik zo de tread aanschouw.
Ik kan alleen maar zeggen, ik hoop dat ik hem niet herken op mijn werk ergens in (024)
Dit soort ziekelingen hebben geen recht te bestaan. Sommige zullen zich verbazen over mijn gedrag als ik hem tegenkom. Kan ik gelijk rechtvaardigen wat mjn gehandicapte zus is overkomen.

Crash

The CrashPuppy | 18-09-06 | 21:12

-weggejorist-

Adrieaan | 18-09-06 | 21:11

Het Volkskrant open weblog is voor iedereen toegankelijk,

Alle content is toegestaan met uitzondering van

* content die als bedreigend kan worden ervaren door een natuurlijke persoon;
* content die de persoonlijke levenssfeer van een natuurlijke persoon (onevenredig) schendt;
* content voor commerciële, charitatieve of ideele doeleinden;

Karel kwakbol | 18-09-06 | 21:11

Je abonneren op een Pedolog? Dát is nou de kracht van de Volkskrant.

JudgeJuly | 18-09-06 | 21:10

Ja Prem gaat over oa over dat koerdische gezinnen een soort untermenschen zijn. Minister van religieuze zaken heeft grote woorden over de paus maar heeft blijkbaar ook moeite om te kijken hoe zij zelf met andere denkwijzen van hun eigen volk omgaan. Een goed christelijk spreekwoord is dan wie zonder zonder zonde is gooie de eerste steen. verder gaat het over succesvolle remigranten in Istanbul die zich beperkt voelen door hun ethnciteit in hun ontwikkeling in Nederland. Terecht, denk ik we zouden hier in nederland meer oog moeten hebben voor het verschil tussen kansloze bergturken en kansen voor onze economie. Nu sturen we de kansen weg en zitten met de bergturken in klein gaza opgescheept.

spooky | 18-09-06 | 21:06

Goh een partijtje iemand afrossen wordt tegenwoordig ook al onder de vrijheid van meningsuiting geschoven? Ik heb er niets op tegen dat sommige types 15 keer tegen een deurpost oplopen, maar dat dit onder vrijheids van meningsuiting valt is nieuw voor mij.

RobertJ | 18-09-06 | 21:06

Het valt me net op dat de lafbekjes de link
"aanbevelen voor de voorpagina" veranderd hebben in "beveel dit bericht aan bij andere bezoekers."

De Intrigant | 18-09-06 | 21:05

De Chileen verdringt zijn eigen pedofiele neiging. Door hard te roepen dat pedofielen de mond moet worden gesnoerd hoopt hij dat niemand iets van zijn afwijking zal merken.

aivd | 18-09-06 | 21:04

0900 20.58

Mee eens, maar wat zij willen is dermate verwerpelijk, dat je het geeneens in je hoofd zou mogen moeten halen om daarvan een politiek issue te maken. Wat mij betreft het ultieme bewijs dat deze lieden behoorlijk de weg kwijt zijn, om het mild uit te drukken...

brutus68 | 18-09-06 | 21:03

"Business ethics" zijn helaas vreemd bij de Volkskrant. Dat GJB dit maar eens probeert uit te leggen aan de ouders van een negen jarig meisje uit Breda, dan snapt ie misschien waarom het niet deugd.

..zapper | 18-09-06 | 21:02

Onmeunig 18-09-06 @ 20:58
Geeft niet, ik had hem er al om 20:32 neergezet.

Karel kwakbol | 18-09-06 | 21:02

@ De Chileen - wat ben je ineens politiek correct zeg. Gelukkig heeft Nederland vrijheids van meningsuiting en dat betekent dat jij *kuch* in elkaar geslagen kan worden door een ieder en een politieke partij zijn mening kan uitdragen. Als alles wat verwerpelijk zou zijn verboden zou worden zou jij ook allang verboden zijn.

NOYB | 18-09-06 | 21:01

Het begint op te vallen dat de Chileen erg vaak over "uitgescheurde kinderaarsjes" schrijft. Is hij latent pedo? Jeugdervaring?

aivd | 18-09-06 | 20:58

@ fuckje 18-09-06 @ 20:55
Ach dat is niets. Ik ken iemand uit Steenwijk die zijn eigen huis heeft gebouwd en zijn toilet doorspoelt met grondwater.

Steen Gijl | 18-09-06 | 20:58

Moet je luisteren,
je mag in dit land zure AzijNbodeS uitgeven, idiote weblogs opzetten (GS, Marokko.nl etc) politieke pedo's afkammen, de Koningin bij het vuil zetten, Martin Gaus een pijnlijke dood toe wensen.
Dat ging allemaal prima tot wat gestoorde veganisten en pedoliefhebbers mensen begonnen af te schieten.
Het praten, discusseren, afzeiken, beledigen en ridiculiseren is allemaal prima.
Je gedachtengoed kracht bijzetten met een paar gram lood niet.

vander F | 18-09-06 | 20:58

@brutus68 18-09-06 @ 20:37
Welke dubbele agenda? Ze proberen toestemming te krijgen om kleuters te neuken. Dat is uiteraard een hopeloze opgave, maar ze pakken het wel zeer correct aan. Zolang ze zich aan de wet houden, vind ik het knap wat ze doen. Dat niemand het inhoudelijk met ze eens is doet niet terzake. Hadden Volkert van der G. en Mohammed B. zich maar zo ge-uit. Dit is democratie, en anderen mogen dan zeggen dat nederland zo internationaal het lachertje wordt, ik vind dit juist een bewijs van de kracht van de nederlandse samenleving.

0900 | 18-09-06 | 20:58

@fuckje 18-09-06 @ 20:55
:-)
I know ik zat al te kijken, maar Prem heeft Turkije zonet goedgekeurd dus we zullen wel moeten..................... ahum

collapse | 18-09-06 | 20:57

. doe nou maar gewoon eens de adressen noemen waar deze personen verblijven, dan lost dit probleem zichzelf op

e60-535d | 18-09-06 | 20:56

Zeauw, kon het toch niet laten en heb de redactie maar even gewaarschuwd
in die topic van GJB.

De Intrigant | 18-09-06 | 20:56

[url]http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/009300.html[/url] Leuke link.

Onmeunig | 18-09-06 | 20:55

Aha, die telefoontjes komen dus daar vandaan.....

brutus68 | 18-09-06 | 20:55

@collapse,
er zijn meer items in die uitzending, zonet een Koerdische familie die op een vuilnisbelt woont. In het moderne Istanbul!

fuckje | 18-09-06 | 20:55

@fuckje 18-09-06 @ 20:48
Wat doet Prem nou weer in Istanbul? Gaat het over de Paus?

Aussie | 18-09-06 | 20:54

@fuckje 18-09-06 @ 20:48
ik krijg dus blijkbaar rond etenstijd allerlei telefoontjes uit Instanboel van Gerda de lang en consorten......... Bah; verschrikkelijk gewoon.

collapse | 18-09-06 | 20:53

Het is alemaal de schud van drie mannetjes:
1. Wim Heitinga.
2. Him Weitinga.
3. Gert Braat.
on-topic,
@Ventilatorje,
het vat rolt al jouw richting uit, BUKKEN!

fuckje | 18-09-06 | 20:53

fuckje, doe eens bier bezorgen. ;-]

Ventilatorje | 18-09-06 | 20:50

GJB ...
Zet het maar eens groot op de voorpagina dan als je een beetje lef hebt !
Moet kunnen he ... in deze maatschappij.

Kijken hoeveel abo's er nog overblijven.
Ik zal hem niet meer lezen i.i.g. ... lutsers !

Aboriginal | 18-09-06 | 20:49

Wat veel belangrijker is dan een groepje viezurdts, Prem in Istanbul, op tv2.
Weleswaar off-topic, maar wel actueel.

fuckje | 18-09-06 | 20:48

@vander F, wat hash en leuke muziek? Voor we verder gaan met het 'bespreekbaar' maken van (sexuele) taboes. De teringtyfus, missie geslaagd voor hen welke ik verafschuw.../harrie de leipe gestoorde.

Ventilatorje | 18-09-06 | 20:48

non-conformist collapse is in dit geval graag een fatsoenburgermannetje

collapse | 18-09-06 | 20:48

@aivd
Pim is op tijd van ons heengegaan.
De aversie tegen de zittende macht was op dat moment groter dan pedozaken.
Later zou hij toch wel op journalistieke wijze vermoord zijn.
Als de rook om je hoofd is verdwenen zal ik het maar even subtiel noemen.

De Intrigant | 18-09-06 | 20:47

@vander F 20.38

Dus is het volgens jou glashelder...., Marthijn mag dus onder het mom van een dun laagje vernis wat zich houden aan de huisregels heet cq beschaving, z'n ideeen aan de man brengen via de Azijnbode...., hou toch op... Lees de rest van dat partijprogamma eens, stelt geen reet voor, en is slechts een dekmantel voor hun ware bedoelingen. Aan de andere kant, dit stelletje idioten is het nadeel wat het voordeel is van wat onze democratie is...

brutus68 | 18-09-06 | 20:46

We moeten maar eens pleiten voor acceptatie van hersens inslaan. Dat is ook nog onbegrepen bij de bevolking en kan veel leed wegenemen. Laten we daarna direct met het leed PNVD beginnen.

Dikke tieten | 18-09-06 | 20:45

Ah. Ik zie dat kleuterrekker Marth, of Marf, of welke naam deze zieke smeerlap ook maar bij zich draagt onderdak heeft gevonden bij fort Volkskrant. Dit had ik zelfs niet verwacht.

Nemo | 18-09-06 | 20:45

@gigi gorgonzola 18-09-06 @ 20:33
Inderdaad :)

Hellsmurfje | 18-09-06 | 20:45

Pim was een pedo en mocht ook zijn mening uiten.

aivd | 18-09-06 | 20:39

@brutus68 18-09-06 @ 20:37,
hoezo dubbele agenda?
Lul niet, Marth en z'n vriendjes zijn reteduidelijk wat dat betreft.

vander F | 18-09-06 | 20:38

@Ventilatorje 18-09-06 @ 20:24,
dat pleit dan weer voor de redactie,
altijd fijn om Marth eens af te kammen in de reaguur kolommen,
daarbij houdt hij zich aan de huisregels.
Altijd nog belangrijker dan het feit of hij pedo is of niet.

vander F | 18-09-06 | 20:37

Het is weer de typische politieke correctheid waar de Azijnbode & z'n internet-akela zich achter verschuilen...., over enge burgermannetjes gesproken.
Natuurlijk is Marthijn zo slim zich om zich precies binnen het kader van dewet te begeven, dat snapt een kind.....
Maar goed dat de -kug- heren een dubbele agenda voeren ligt er duimendik bovenop... Even een vraagje Marthijn, hoe zit het met de draagvlak van je clubje.., doe eens bv. vrouwelijke symphatisanten tevoor schijn toveren..

brutus68 | 18-09-06 | 20:37

Doen die kleuterneuqers hier nog iemand anders wat aan dan henzelf? Je hoeft er toch niet op te stemmen? Valt allemaal prima onder de vrijheid van menings-uiting en die volkskrantlul heeft groot gelijk.

0900 | 18-09-06 | 20:36

Ben al bezig met kidsweek om net als de banken te reageren.
Nog suggesties ?

bad to the bone | 18-09-06 | 20:36

Mongeaul 18-09-06 @ 20:12
Waarom mogen dit soort idioten bij GS wel hun gestoorde ideeen verkondigen en mag dit van de redactie van GS niet in de Volkskrant? Weest conseqent!

aivd | 18-09-06 | 20:34

@D.Bader, crixus en enkele anderen hadden al een voorzet gegeven.

Ventilatorje | 18-09-06 | 20:34

De redactie lult uit z'n nek,
Azijnbode in deze heeft gelijk.
Wat ook potsierlijk is gezien het gezonde volksempfinden wat volstrekt kwetsend en ongefundeerd gespuit wordt op dit log,
waar ik overigens volkomen achtersta.
Het boeit me geen reet wat Hoxa en Fleish persoonlijk vinden,
netzomin als 99,9% van de reagluurders hier, die uitgerekte kinderaars krijstocht wordt wat mij betreft met voldoende passie bedreven door het GS voetvolk.

vander F | 18-09-06 | 20:33

Moet je de azijnpissers eens horen als er gepleit wordt voor flattax in een van hun blogs. Dan gaan opeens alle lichten op rood. Of als negers worden gedisst.

Miggerd | 18-09-06 | 20:33

@Hellsmurfje 18-09-06 @ 20:29 Goed idee, en dan het stemhokje zo uitrusten dat wanneer iemand op de ''pedoknop'' drukt er buiten een lampje gaat branden voor de daar aanwezige ruimingsdienst. Hinstellen und abknallen war das doch?

gigi gorgonzola | 18-09-06 | 20:33

In dat geval maak ik gaarne gebruik van mijn recht tot vrije meningsuiting en wens ik dat alle leden van de Pedo-partij hun terechte straf niet zullen ontlopen en berecht zullen worden nog voordat zij hun ranzige fantasieën hebben kunnen uitvoeren.
"Accipere quam facere praestat iniuriam..."

stretch | 18-09-06 | 20:32

spooky staat al jaren bekend als (een voorzichtige) pederast. Check archief maar, of enkel de topics welke over het misbruiken van kinderen gaan. *gaap*

Ventilatorje | 18-09-06 | 20:31

@Ventilatorje 18-09-06 @ 20:27

Dus maar doen dan?

D.Bader | 18-09-06 | 20:31

Wat is de volkskrant?

henkstubbe | 18-09-06 | 20:29

@gigi gorgonzola 18-09-06 @ 20:11
Ok, je hebt idd een punt, misschien is het beter om dan tijdens de verkiezingen even alle mensen te registreren die op die knop duwen. Dan hebben we daarna een mooie lijst om te kleensweepuh :) Dan hoeven die meningen na de verkiezing nooit meer te horen.

Hellsmurfje | 18-09-06 | 20:29

Ach de azijnbode, de naïeve pikkies. Kopje thee GJB?

blaffer | 18-09-06 | 20:28

Ik denk dat GJB een minder waardigheids complex heeft de vie.. Pe.o kan ie niet voor een trein springen, of een stuk touw om zijn nekie doen.
Ik hou niet van pedo aanhangers primitief ruimen die handel (of mag dat niet gebeurd met dieren toch ook als ze ziek zijn).

Free will | 18-09-06 | 20:28

Even theorie:

*Pedeaupartij krijgt 8 zetels
*Mensen met kinderen emigreren. Bevolking daalt naar 6 miljoen.
*Buitenland stoot ons uit de EU. Willen niet samen gezien worden met een land dat dit toestaat.
*NATO volgt

Gevolgen voor NL:

*lagere belastingen door minder lidmaatschappen
*geen Oeroezgan missies meer
* geen files meer door vertrek

....... Misschien heeft het wat. Alleen ik vertrek eauk want ik heb kinderen......

D.Bader | 18-09-06 | 20:28

Zoals de Chileen aanhaalt vind ik dit een zeer zwakke poging om de kritiek die losgebarsten is te ontkrachten.
Ook die uitspraak van die rechter heeft voor nogal wat commotie gezorgd.
Dus erg zwak punt om je daar achter te verbergen.
En natuurlijk hebben die pedo`s recht van spreken.
Ik wacht op het moment totdat ik kan vragen: "En... wat waren zijn laatste woorden?"

De Intrigant | 18-09-06 | 20:27

@D.Bader 18-09-06 @ 20:18, 40.000 handtekeningen -al dan niet digitaal- ben je nodig voor een burgerwoord te laten klinken door het gehele land. De ouwe media pikt dat soort uitingen maar wat graag op. Wat is 40.000 op ruim zestien (16) miljoen?

Ventilatorje | 18-09-06 | 20:27

@vanrechtsheeftvoorra 18-09-06 @ 20:22
Of net zoiets als in Nederland roepen ''At your service''. Eauk linq tog?

gigi gorgonzola | 18-09-06 | 20:25

Al is de waarheid nog zo.... Voltaire dus is niet van toepassing op GS. GS heeft max vrijheid voor alles wat binnen de norm van henzelf en reaguurders valt. Martijn heeft een punt. Ik kan die partij ook niet uitstaan maar een azijnbodelog mag toch wel om je punt te maken al deelt niemand je punt?

spooky | 18-09-06 | 20:25

sjonnie 18-09-06 @ 20:20

Heb jij dan wel eens TIJDENS een geboorte geneuqt dan? Da's het toppunt van pedeaufilie: zo geil zijn dat je nog niet kunt wachten tot ze geboren zijn. Domme lul!

vanrechtsheeftvoorra | 18-09-06 | 20:24

'Dat kan toch niet zomaar, een pedo in de gelederen?' ... euhm, redactie? Hoelang 'leeft' Marth al onder ons GS-gelederen? Heeft altijd al een platform gehad.

Ventilatorje | 18-09-06 | 20:24

Lullen wat je wilt, maar ergens heb ik ook nog wel een klein beetje respect voor die pedeaux.
Is net zoiets als in Iran zeggen dat je heaumeau bent. Alleen krijg je hier geen steen naar je kop. Helaas. Dan toch maar amputeren?

vanrechtsheeftvoorra | 18-09-06 | 20:22

@mezelf - 20:19 - wordt = word.

ViagraFalls | 18-09-06 | 20:22

@d.bader
mijn stem heb je :):):):)

devilspike | 18-09-06 | 20:22

Ik denk dat we een artikel 0 van de grondwet nodig hebben:

Van kinderen blijf je af met je geslachtsdelen, tenminste na de geboorte (tijdens is wat lastig).

sjonnie | 18-09-06 | 20:20

Ik zal mijn capslock nu uitlaten, maar ik ben echt van mening dat de pnvd de oorzaak is en gaat worden van een heleboel misstanden zoals die van gisteren, waarbij een pedo wordt gezocht vanwege een aanranding

topcat | 18-09-06 | 20:20

In dit geval, pleit bij mij zwaarder dat Ad en de zijnen kinderaarsjes willen oprekken. Van kinderen blijf je af. Vrijheid van meningsuiting of niet.
.
Optieften met je Pedo/Sharia/88-groep. Dat soort lui hebben hier niks te zoeken. Als je zonodig legaal kids wil boren, wordt dan priester of profeet ofzo.

ViagraFalls | 18-09-06 | 20:19

Ik wil graag een partij oprichten om pedeaus af te schieten. Als 2/3 van de Nederlandse bevolking achter mij staat, dan kan dat tegenwoordig geleauf ik. (dank je wel Donnert)

D.Bader | 18-09-06 | 20:18

@Mongeaul 18-09-06 @ 20:12

Tja, het blijft een geinig ding die vrijheid van meningsuiting. Vooral wel driftig gebruik van blijven maken want het is toch die partij onzin waar GS zo greaut van is geworden.Op een totaal ander gastenboek las ik vandaag het volgende.(de nu nog fictieve straf voor die Geoffrey) Vond ik erg grappig en jij vast eauk wel een beetje.1) soldeerbout anaal inbrengen, stekker in het stopkontakt en wachten tot de binnenvoering is vastgesmolten aan de soldeerbout. Vervolgens de boel binnenstebuiten trekken, met een dubbele paalsteek vastsnoeren aan de bumber en dit heerschap rond sleuren tot deze is ontdaan van alle huid. Daarna inpeperen met zout.Eet smakelijk!

gigi gorgonzola | 18-09-06 | 20:18

echt waar sommige mensen begrijp je gewoon echt niet. waarom zouden ze die pedo partij steunen. zo hard mogelijk tegen werken die smerige ouwe kerels. als er zich een mogelijkheid voordoet verbieden die mensen

heuf | 18-09-06 | 20:17

@Mongeaul: Dit lijkt me nou net niet de juiste plek om je fantasieen te gaan verspreiden

swahalla | 18-09-06 | 20:16

let op de woordgrap ;)

jantjepietje | 18-09-06 | 20:16

Van mij mogen ze zeggen wat ze willen. Dat ze in de gaten moeten worden gehouden is wel duidelijk.

Babemagnet | 18-09-06 | 20:16

geenstijl doe niet zo kinderachtig

jantjepietje | 18-09-06 | 20:15

De Volkskrant heeft natuurlijk gelijk. Laat eens wat ruggengraat zien en kom op voor vrhdvnmngstng, ook voor die van verachtelijke sujetten met de meest afkeurenswaardige, morbide ideeën uit de geschiedenis van de mensheid. Maar wat vindt Lucas? Vrijheid van meningsuiting über alles, was het toch?

sputnik | 18-09-06 | 20:14

@mongeaul
klinkt alsof je er verstand van hebt werk jij toevallig ook bij de volkskrant?

devilspike | 18-09-06 | 20:13

gewoon die pedo's afslaan met hun eigen volkskrant :)

devilspike | 18-09-06 | 20:12

Kinderaarsjes??
Je kan ook gewoon je leuter in het plassertje stoppen hoor.
Eerst even oprekken met je pink waarna later je wijsvinger en je middelvinger samen de boel kunnen peilen, wel goed luben, van een een huilend kind blijft ie niet stijf.

Mongeaul | 18-09-06 | 20:12

Vrijheid van meningsuiting bljft wat mij betreft heilig. Goed en helemaal terecht dat de Volkskrant er ook achter blijft staan.

Waar de volkskrant de mist in gaat is om deze lui ook een platform te geven (al is dat hun recht). "Hoe abject uw mening ook is, ik zal uw recht om hem te verkondigen tot de dood verdedigen". Maar dat wil niet zeggen dat ik ook voor je ga folderen...

Muxje | 18-09-06 | 20:11

@Hellsmurfje 18-09-06 @ 20:08

Het recht van meningsuiting heeft er wel mooi voor gezorgd dat iedereen die 3 goorlappen nu herkent en gelokaliseerd heeft dus neeee, het recht van meningsuiting mag hier nooit verdwijnen hoe moeilijk dat bij sommige figuren eauk is.

gigi gorgonzola | 18-09-06 | 20:11

Booikot de pedokra.. eh de volkskrant!!!

schippertje | 18-09-06 | 20:08

Ben het helemaal met de chileen eens, die klote pedeau's gewoon de mondsnoeren. In dit hele speciale geval vervalt wat mij betreft het recht van meningsuiting...

Hellsmurfje | 18-09-06 | 20:08

Wel lullig voor ze dat iedereen nu weet dat de heren al hun cash thuis of op zak hebben.(voor zover dat geld er is/komt dan natuurlijk)

gigi gorgonzola | 18-09-06 | 20:08

Wat zou GJB stemmen...?

Cloggy3 | 18-09-06 | 20:08

Moge de kiddo's van GJB door de Pvdn zwaar in hunnen aarsjes genomen worden.

schele henk | 18-09-06 | 20:08

2-0 voor geen stijl

Toko Bali | 18-09-06 | 20:05

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl