Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Voetbalboefjes met NAW in Engelse krant

hooligan.jpg Hallo Camiel Blok (21) woonachtig op de Duinenburg te Hoofddorp en Rick Halman (25), wonende op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam! Lekker een gezellig weekendje Bristol achter de rug? Helemaal meereizen naar Engeland met jullie favoriete voetbalclub. Spannend hoor. Dagelijks drieëntwintig halve liters bier achteroverslaan en winkelend publiek lastig vallen. Helemaal doorgesnoven "WIE NIET SPRINGT IS EEN HOMOFIEL!!!" brullen en dan een willekeurig iemand op zijn bek rossen. Leuk toch? Je bent supporter of je bent het niet. Dus wanneer de politie de veldslag met de rivaliserende partij dreigt te verpesten bewapen je jezelf met gebroken flessen en bierglazen. Die club is tenslotte je allesie. Ondertussen beuk je ook nog een Bobby tegen de vlakte. Omdat jullie zo onvoorstelbaar straalbezopen waren en goedkope surrogaat coke hadden gesnoven waren jullie toch al te laat voor de wedstrijd. Klinkt als een fantastisch weekend toch? En omdat Engeland in tegenstelling tot Nederland wel een voetbalwet heeft ontvang je tevens een stadionverbod van 3 jaar, een jaar voorwaardelijk en £60 boete. Nou dat overleef je ook wel weer. Weinig poen toch voor een leuk verzetje? En maandag weer lekker anoniem op de steiger muurtjes metselen en/of brallen met medestudenten. Niemand kent je toch. Oh nee, tijdens het rellen ben je je paspoort verloren zodat al je NAW-gegevens in een Britse krant staan. EPIC POWNAGE!

Reaguursels

Inloggen

lol camiel blok zat ik bij in de klas, en woont schuin tegenover me. Kan me haast niet voorstellen dat hij het is. Twas altijd zo'n watje.

oinkoink12 | 18-07-09 | 19:05

En hoe weet je zo zeker dat deze twee "boefjes" enigzins betrokken zijn bij de rellen? Geenstijl dit

*poef* | 18-07-09 | 16:06

Niet duur, 60 pound om een bobby tegen de vlakte te mogen meppen. Zou het misschien een idee zijn om een thunderdome ergens te bouwen.

Cheshire Cat | 18-07-09 | 10:42

Voetbal hooligans, echt het meest trieste volk wat er in Europa rond dwarrelt. Heb ooit eens een keer een hooligan mij proberen laten uitleggen wat het nu allemaal inhoud, valt geen land mee te bezeilen. Enige wat ze kunnen blaten is; "Het is een gevoel, je moet er bij zijn anders snap je het niet." Nou jongetjes van de rel clubjes, ik WIL het niet eens snappen.

dutchdj | 18-07-09 | 10:36

lol @ RATCA & drumdude

calimero's

Hangbar | 18-07-09 | 08:53

voetbalwet?

Hiero krijg je 4 jaar stadionverbod, paar maanden zitten en paar duizend euro boete KNVB+justitie.

Gejank over die voetbalwet in Engeland.

010waus | 18-07-09 | 00:29

"... He admitted kicking the officer and said he had been drunk. The court heard he had lost his wallet and passport, missed the match and would have to seek help from the Dutch embassy to get home..." Het zal toch goedferdedommes niet zo zijn dat dat klootzakje ook nog eens hulp krijgt van de 0031-ambassade te Brittania om naar huis te kunnen? Ik zou dat etterzakje met kop en kondt uit de ambassade flikkeren wanneer hij bij mij huilie huilie zou komen doen. Ga maar zwemmen, stuk verdriet...

Reykjavik | 18-07-09 | 00:16

-weggejorist-

witte kuif | 17-07-09 | 22:52

tja das de media he, inclusief geenstijl heb tijdens mijn studie geleerd dat aanames funest zijn in je onderzoek

denk dat ze dat bij de journalistiek ook wel eens mogen invoeren

drumdude | 17-07-09 | 19:49

Ja, maar jouw hobbie refereer ik totaal niet aan bovenstaande bericht(en) over met name die jongeman (met die gemelde hyve)s, want dat waren gewoon normale gasten, die bier zaten te zuipen en irritant gedrag vertoonden jegens de politie, dan is het je eigen probleem ook al is het misschien niet zo bedoeld / gemeend of weet-ik-veel-wat. Ik heb het niet over de groep supporters in het algemeen, waarover is geschreven in de kranten alsof het een fucking riot was.

RATCA | 17-07-09 | 19:33

"Maar je weet dat het minste of geringste maar hoeft te gebeuren en je gewoon de lul bent, vooral als je met een paar kleine groepjes al lekker op dinsdagavond een beetje de boel zit te verzieken (-verzuipen)."

Dat vind ik juist helemaal niet, je ziet het nou eenmaal als de dreiging begint te komen. maar het blijft nou eenmaal mooi deze hobbie, tis een beetje je alter ego, in het weekend lekker los en doordeweeks 9 2 5 knallen op kantoor

drumdude | 17-07-09 | 19:25

@drumdude

Je snapt wat ik bedoel, ik ga er verder ook niet op in. Vind het ook iets moois, wat veel mensen toch niet zullen begrijpen en immers altijd zullen bestempelen als iets doms en zwakzinnigs. En ja, dat soort gasten, die dus dinsdag zijn opgepakt, die weten dat zij zich aangesproken horen te voelen, en dat zullen ze ook wel zien straks. Hij zal, aldus wat er was gezegd, vast- en zeker niks hebben gedaan. Maar je weet dat het minste of geringste maar hoeft te gebeuren en je gewoon de lul bent, vooral als je met een paar kleine groepjes al lekker op dinsdagavond een beetje de boel zit te verzieken (-verzuipen).

RATCA | 17-07-09 | 19:18

Voetbal, leuk voor de kinders bij de dorpsclub maar verder is het een verziekt zooitje. Er is vanuit het professionele voetbal maar 1 belang en dat is er niet 1 van sportieve aard. Geld, dat is de enige drijfveer van zowel de clubbazen als de spelers. Bovendien brengt vrijwel iedere voetbalwedstrijd van betekenis veel geweld en gelazer. Maar die clubs geven liever x miljoen uit aan een kansloze rukker die een paar uur per week na het uitslapen komt trainen, dan aan het bekostigen van de politie die hun troepen tuig in bedwang moeten houden. Leuk spelletje hè, maar wel verbazingwekkend dat je bij geen enkele andere sport zulke geschifte randfiguren tekeer ziet gaan. Zowel op de tribune als in de board rooms, overigens.

Basje1738 | 17-07-09 | 19:10

@ratca

dus gewoon een kneussie dat die opgepakt is, heb ik ook geen medelijden mee

gaat mij er ook om, dat ik ook dingen heb gedaan die echt niet door de beugel kunnen, en ik vind vooral dat achteraf gelul zo triest, het is nou gewoon mooi aan onze hobbie om precies op het randje te gaan en af en toe er net over heen als je dan gepakt wordt is je eigen schuld

vond het nogal lachwekkend vooral dat "ran off" jullie blijven hetzelfde he hahahaha

drumdude | 17-07-09 | 18:55

@ drumdude

Die gast die bovenaan staat met Hyves is ook geen bepaalde 'hooligan', maar inderdaad gewoon iemand die dom was. Had verder niks te maken ook met het randgebeuren, was meen ik gewoon op dinsdag al gebeurd, toen waren 'onze' jongens er nog niet, ofwel een select groepje dat gewoon flink aan het tanken was en beter had moeten opletten hoe- en wat, om even terug te komen op jouw 'moraal van het verhaal...'.

RATCA | 17-07-09 | 18:27

@ Je bent een aanwinst voor de samenleving heur...

berryberry | 17-07-09 | 18:22

kortom wordt je gepakt mag je van mij aan de hoogste boom op worden gehangen (figuurlijk gezien dan)

drumdude | 17-07-09 | 18:21

@ratca

Kom al 15 tot 20 jaar bij Feyenoord heb alles zowat al meegemaakt

spijkerbom in de meer, neutraal vak in olympisch stadion, 8 uur vastgehouden in duitsland in stadion, nancy uit, basel uit, afgelopen zaterdag Venlo uit en in de bewuste trein,

Kijk sommige gasten willen gewoon gepakt worden, ben zelf geen heilig boontje in verren van heb ook het nodige gedaan. Maar als je opgepakt wordt heb je het wel heel bont gemaakt OF heel erg dom geweest. Wanneer jij als voetbalsupporter ergens met een biertje in je hand loopt en de popo zegt er wat van, Ja zeggen Nee doen en doorlopen. Kan je wel de hooli uit gaan hangen en er tegen in gaan heeft toch geen zin.

moraal van het verhaal. Je kan het gewoon echt wel bond maken als supporter, degene die opgepakt worden zijn gewoon dom, of zover dronken of uit hun reet

drumdude | 17-07-09 | 18:18

Vroegâh was voetbal niet voor niets verboten.

Fairly Unbalanced | 17-07-09 | 18:13

Stoer hoor die Engelsen, wat een stelletje watjes, je roept boeh en je krijgt een stroomschokapparaat tegen je smoel aan! Ze waren er allemaal té erg mee bezig, volgens mij het korps uit de hele streek opgetrommeld om het ons de heenweg zuur te maken, mensen eruit pikken om niks, vind je het dan gek dat de jongens de betreffende kerels in pakjes dan even willen duidelijk maken dat er niks aan de hand is!

Overigens wel superknap, á la geenstijl-stijl, om de betreffende jongens lekker op te zoeken, op internet, in het telefoonboek etc. Krijg je daar nou een harde piepie van? Klaarblijkelijk komen degene die dit soort kansloze berichten neerzetten zelf niet echt bij het voetbal óf voelen zich verbonden met voetbal, óf weten gewoon niet hoe het er in het buitenland aan toe gaat met voetbaltrips. Dit kun je niet vermijden, dit gebeurt bij alle clubs in Nederland, die naar het buitenland gaan. Ik symphatiseer het niet, het hoort bij de gehele voetbalcultuur. No One Likes Us, And We Don't Care!

PS

Overigens zou ik het makkelijker vinden dat de heer in kwestie, welke bovenaan genoemd staat bij naam, zelf eens zijn verhaal moet doen. Want er is iets totaal anders gebeurd, vandaar dat ook de camera-beelden nog worden opgevraagd en er mogelijk bezwaarschriften gaan naar de 6 instanties waar normaliter aan wordt geschreven indien iemand in het buitenland enige schade aanricht jegens politie, inwoners etc. De jongeman, onze supporter, heeft gescholden richting een AGENTE, en de agente voelde zich dusdanig beledigd dat zij vond dat ook de medestanders, gewone inwoners uit Bristol, de belediging zó kwaadaardig ondervonden/bevonden dat het zelfs een vorm was van 'very hateful public insulting....'. Denk dat de 150 man die hun club supportten woensdag het beter weten te vertellen an die pauper journalisten, journalisten zijn bloedhonden, maar goed dat is een algemeen bekend feit.

PS #2

sen·sa·tie de; v -s
1 (zintuiglijke) gewaarwording
2 sterke beroering door een verrassend voorval of

RATCA | 17-07-09 | 17:45

Redelijk hard dat zo zo die namen enzo plaatsen. Of nouja. Hard? Terecht. Maar in onsch Nederland zouden ze 't niet durven. Net als een Volkert van der G. en Karst T. Muha.

Preaufessor Pascal | 17-07-09 | 17:44

1. Wat zijn die Engelsen toch watjes geworden met hun fokking health and safety act. Je mag er nog geen scheet meer laten!
2. Dat ze die twee kansloze nep-hools maar daar houden en in de bak laten uitwonen door Bubba!

Sleurhut | 17-07-09 | 16:49

Ik begrijp die supporters nooit zo die hun "kluppie" door dik en dun steunen. Wat steun je nou eigenlijk? De voetballers zelf hebben geen enkele band met hun club. Ze komen uit alle windstreken, als het meezit spreekt er nog iemand Nederlands, maar als er ergens anders meer poen op tafel komt zijn ze pleite, desnoods bij de aartsrivaal.
Maar goed, als je niets beters met je leven te doen hebt en je hebt een beperkte hersencapaciteit dan zit er niets anders op dan supporter te worden.
Born loosers.

leo de pejo | 17-07-09 | 16:36

keeskooskaas | 17-07-09 | 16:05

Omdat ze zich zeker kunnen meten aan die pannenlappen van Bristol bedoel je.

ThaClitCommander | 17-07-09 | 16:35

Godver, en geen Fin te bekennen....

Boer in Amsterdam | 17-07-09 | 16:33

jan peiter hejes straat? humm die Engelsen zijn echt slecht in Nederlands. Die boete komt dus op een ander adres. Kan ie het morgen weer doen.

Herrbirk | 17-07-09 | 16:24

Beetje adressen posten, stelletje nazi's

fokGS | 17-07-09 | 16:20

Kan iemand die erecode is even opnoteren hier? Dat wordt pas lachen.

Tinus Trekveer | 17-07-09 | 16:09

ThaClitCommander | 17-07-09 | 15:59
Welnee, Ajax-hoolies waren op volle kracht naar Bristol gekomen, alle generaties, omdat ze zich wel wilden meten met die Engelsen.

keeskooskaas | 17-07-09 | 16:05

NAW-gegevens in een paspoort? Denk dat de krant ze gewoon heft overgetypt uit het vonnis. Vandaar de crappy schrijwijze.

jullie ook hier? | 17-07-09 | 16:04

gozahtje | 17-07-09 | 15:41
Wat is er in Engeland precies voor succes geboekt, dat hier in Nederland niet is? Hier zijn al jaren geen echte rellen meer binnen de stadions, in tegenstelling tot Engeland...

keeskooskaas | 17-07-09 | 16:04

Politie fokte de sfeer op.

ThaClitCommander | 17-07-09 | 15:59

Mooi dat er staat "Camiel Blok, of Duinen Burg, Hoofddorp, Holland". Alsof Duinenburg een wijk of dorp binnen een gemeente is.

TooledForTrouble | 17-07-09 | 15:53

@Frits.Spits 14:55
En hoe wil jij die Ajakkesliefhebbers dan noemen: Stom, hersenloos, laveloos, rellen om het rellen?
Die gasten zijn geen supporters, supporters steunen hun club in voor -en tegenspoed, die eikels willen herrie als ze winnen en als ze verliezen.
Gewoon een stel losers dus.
En matten met Millwall tuig?
Ga jij voorop?

necrosis | 17-07-09 | 15:48

@ keeskooskaas | 17-07-09 | 15:20

Geen enkel probleem is zomaar opgelost door een wet of verandering door te voeren. Ik ben ook op de hoogte van de reeds bestaande meldingsplicht. De voetbalwet is inderdaad gehypt in Nederland, maar je kan niet stellen dat het in Engeland geen succes is. Je kan deze idioten niet laten verdwijnen, maar iig wel voor lange tijd uit het voetbal weren!
Ik heb al jaren een goede oplossing voor dit probleem en onder Wilders heb ik de hoop dat het ook daadwerkelijk ervan gaat komen:

Hooligans houden van matten en vooral tegen de rivaal. Daarom stel ik voor dat we alle hooligans in 1 stadion proppen (bijvoorbeeld de kuip, die gaat toch plat over een tijdje) hier en daar verstoppen we wat leuke wapens en vervolgens laten we de beestjes los en mogen ze zich helemaal uitleven op elkaar. last man standing is de winnaar! Vervolgens zorgt de mol dat er een hoop camera's bij aanwezig zijn en heeft ie weer een miljarden formatje in handen om te verkopen!
Ik zie er wel brood in...

gozahtje | 17-07-09 | 15:41

Kobus Kloothamer | 17-07-09 | 15:16

... en daarna zeker allemaal samen douchen?

glorikxpeauveeg | 17-07-09 | 15:22

gozahtje | 17-07-09 | 14:48
U weet niet dat de meldingsplicht in Nederland al lang bestaat? En u gelooft ook oprecht dat hooligans uit sterven door zo'n wet? In Engeland hebben ze die voetbalwet, en daar zijn er meer problemen dan waar dan ook ter wereld... Zelfs in de laagste divisies wordt daar zo vaak mogelijk geknokt. Laat staan als de nationale ploeg overzee gaat.
Maar op de één of andere manier is er een tijdje geleden hier een hype ontstaan dat die voetbalwet alle problemen wel even op gaat lossen.
*zucht*

keeskooskaas | 17-07-09 | 15:20

Most viewed
Dutch fans banned after Bristol City match...
Geenstijl wint van thisisbristol

GoogleAds | 17-07-09 | 15:20

Pffff oh graties....

*kijkt kwaad naar dubbele bacardi met drie druppels cola*

De Koreaanse Slet | 17-07-09 | 15:19

Toeschouwerskaartje...

De Koreaanse Slet | 17-07-09 | 15:18

Kobus Kloothamer | 17-07-09 | 15:16
Wat kost een toegangskaartje?

De Koreaanse Slet | 17-07-09 | 15:18

Er zitten hier vlakbij zo'n 160 Mariniers die heel graag met 'Maar .... Echt' en zijn vriendjes willen spelen.... buiten ..... op het gras ...... omdat het kan!
* kaartjes gratis *

Kobus Kloothamer | 17-07-09 | 15:16

En het voetbalseizoen is weer begonnen!

The prosecutor | 17-07-09 | 15:15

Dat is een knappe FAIL!

Frappant | 17-07-09 | 15:15

Misschien wel 2 mooie paupers voor die dronken amateur studente van een paar topics trug.

Keesje Butler | 17-07-09 | 15:15

uitermate charmant die britse hooligans, je kan ze nog eens op een boodschap sturen, wel een kort geheugen maarja wat mag je verwachten

liedeke zingen doet

'tommorow you will have forgotten my name'
cause you drank too much and had too much hits on the head (nee rijmt niet)
and you couldnt dance its a shame (dat dan weer wel rijmen doet)

Achterbak | 17-07-09 | 15:11

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:57
widtvoet ® | 17-07-09 | 15:04
Jaap de Paap | 17-07-09 | 15:07
At your service. ;-)

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 15:09

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:55
*vrouw en kinderen erbij sleept en staande ovatie geeft*

Jackanders | 17-07-09 | 15:09

@ Poentje de Beer | 17-07-09 | 15:06

Erecodes? Whahahaha het lijken wel gang members. Erg sneu en het verkracht de meest geliefde sport ter wereld!

gozahtje | 17-07-09 | 15:08

@Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:44
Ik heb nooit een zwitsalletje mogen hebben, denk je dat als je heeeeel lief tegen GU doet dat je er eentje kan krijgen?

De Koreaanse Slet | 17-07-09 | 15:07

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:55
Kewl!

glorikxpeauveeg | 17-07-09 | 15:00
Ik begrijp het.

Zo, en nu moeten de schaapkens verwend. Tis immers vrijdagmiddag.

*out*

Jaap de Paap | 17-07-09 | 15:07

@widtvoet ® | 17-07-09 | 14:05
Nee joh, hij heeft zo hard staan fappen dat z'n pols gebroken is...

Je Verzint Het Niet | 17-07-09 | 15:07

Erecodes voor hooligans en als je die kent dan begrijp je waarom ze alles kort en klein slaan. Ohhh, ok, sorry, dan ga ik eerst effe die erecodes opzoeken....
Ga toch weg man met je erecodes! Die hadden de nazi's ook!

Poentje de Beer | 17-07-09 | 15:06

Maar... echt! | 17-07-09 | 14:36
Ik dacht persoonlijk meer aan dakdekker...

De Koreaanse Slet | 17-07-09 | 15:05

@De Eeuwige Pessimist 14:55

Loopt heerlijk, verhaalt sterk en is knap, aktueel en scherp toegesneden. Dikke plus!

widtvoet ® | 17-07-09 | 15:04

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:46

Inderdaad maar ik kan er echt niets aan doen... :-)

*... aan alles verklarende moeilijke jeugd denkt...*

glorikxpeauveeg | 17-07-09 | 15:00

@necrosis 14:52

Toch zal menig "hoolie" uit 020 het ongetwijfeld als een stap voorwaarts zien dit meppen van voorbijgangers. Normaal gesproken rennen ze altijd weg namelijk.

widtvoet ® | 17-07-09 | 14:59

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:55
Hulde!

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:57

@necrosis | 17-07-09 | 14:52
Ga jij dan lekker rellen met die Millwall idiootjes,
Niemand heeft gezegd dat de twee Ajax-supporters 'stoer' waren.
Dat maak jij ervan.

Frits.Spits | 17-07-09 | 14:55

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:39
Er waren eens twee domme joden
probeerden een bobby te doden
Maar... echt! zei ach nee,
dat viel toch wel mee?
Ze hielden zich juist aan de code.

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:55

Ik heb me vorig jaar geloof ik geregistreerd, maar heb misschien 4 keer gereaguurd in al die tijd. Geen idee waarom ik ineens geen zwitsal meer heb...

... misschien komt 'ie nu weer terug, omdat ik het benoem... The first rule of Zwitsal is...

Die van toen eerst | 17-07-09 | 14:55

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:51
Nee, maar wel arrogant! xD
Ik bedoelde uiteraard : 'ik zal mijn best doen in uw voetsporen te treden'.
*heul snel koffie halen gaat*

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:52

Waren dat nou stoere Ajax "supporters"?
Als ze kloten hadden dan gingen ze een partijtje matten met de harde kern van Millwall, gegarandeerd dat ze dan ook op de Engelse voorpagina's stonden maar dan op de foto met een wit laken over hun lichamen.
Voor de niet-kenners, Millwall (Londen) heeft met afstand de slechtste naam qua supporters in heel Engeland, daarbij vergeleken zijn 010 hooligans koorknaapjes.

necrosis | 17-07-09 | 14:52

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:39
Sorry Jaap, het is mijn schuld.
Ik zal proberen me in te houden, maar kan niets beloven.
En mijn mening is dat bij een limerick van de juiste spelling en grammatica afgeweken moet kunnen worden.
Als het maar "loopt".
Dus hier en daar een beetje krom nederdietsch, moet kunnen.

Jackanders | 17-07-09 | 14:52

womannicer | 17-07-09 | 14:46
En volgens mij mag je ook geen -joris- krijguhhh
***slikkk***

Keesje Butler | 17-07-09 | 14:52

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:49
*ineens de aandrang voelt om 'ik zal in uw voetsporen treden' te zeggen en te buigen*
... Of is dat raar?

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:51

@ Teun van het Tuinpad | 17-07-09 | 13:23

Je zit zeker z'n twitter te checken!

gozahtje | 17-07-09 | 14:50

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:48
Het siert je, die ootmoed. En ik steun je waar ik kan.

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:49

Jackanders | 17-07-09 | 14:40

Hulde!

Insignificant_Cunt | 17-07-09 | 14:49

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:44
Oké, dus nog een jaar doorgaan op deze manier!
*met opgeheven hoofd aan tocht begint*
Ik heb echt teveel over mijn groenheid gepraat ...

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:48

SCHANDE! Deze gasten horen op de brandstapel! Doe ons ook snel die voetbalwet, kan ik straks met m'n zoontje rustig naar het voetballen.

gozahtje | 17-07-09 | 14:48

LOL@sukkels. Wie niet springt is bovendien een amsterdammer want die zijn ALLEMAAL gay volgens Cohen.

PreventiefRuimen | 17-07-09 | 14:47

womannicer | 17-07-09 | 14:46
Altijd. Ook op verzoek.

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:47

2 Ajakszuiporters -2

Jeklo | 17-07-09 | 14:47

@ JaapdePaap SLIK!

womannicer | 17-07-09 | 14:46

@ womannicer | 17-07-09 | 14:42
patience young grasshopper, voor dat u het weet is de dag aangebroken en heeft u toegang tot alle premium gedeelten!

JAroen | 17-07-09 | 14:46

Wat een kansloos bericht heren van Geenstijl. Wat willen jullie hier nou mee zeggen? Tevens is het impliceren dat deze twee personen cocaine gebruiken niet echt aardig. Jullie doen net of deze twee gasten levensgevaarlijke hooligans zijn.

PiereAndre | 17-07-09 | 14:46

glorikxpeauveeg | 17-07-09 | 14:45
Rat :)

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:46

Lol@JaapdePaap

ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:45

breezahslet | 17-07-09 | 13:48
Misschien is het een domme vraag maar waar staat NAW precies voor?:$

Meestal staat het voor 'gegevens',
zoals bijvoorbeeld in "NAW gegevens"

Enne neewoor is geen domme vraag. Is verkeerde vraag. Volgens mij wil je weten wat de betekenis is van de afkorting NAW. Vraag dat dan. Maar dat doe je dan weer niet.
Terwijl ik je zo graag zou willen helpen.

glorikxpeauveeg | 17-07-09 | 14:45

womannicer | 17-07-09 | 14:42
3 maanden, volgens mij. En telkens als je het (zwitsal) benoemt in je reaguursel, komt er een week bij. G-u vinkt immer mede.
-edit 4. En ik overweeg 6-

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:44

womannicer | 17-07-09 | 14:42
Ik ben al heul lang beebiefees ...
Maar inmiddels heb ik er vrede mee. :P

Jackanders | 17-07-09 | 14:40
Yay!

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:44

Hoelang ben je einglijk een zwitzaltje? Ik wil niet bij Maar ... echt! horen!!

womannicer | 17-07-09 | 14:42

Insignificant_Cunt | 17-07-09 | 14:33 & GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:35
Er zijn ook lieve zwitsalletjes heur! ;)

Jackanders | 17-07-09 | 14:40

@Maar........ echt

Toch dat kleine pikkie van je gevonden he......... de stoom komt al uit je oren

ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:40

epische faal!

DenLangel*l | 17-07-09 | 14:40

Jackanders | 17-07-09 | 14:34
Werkt aanstekelijk hoor...

Er was eens een guurder in Holland
die kreeg het wat hoog in zijn bol, want
hij raasde slechts kal
en deed ook nog mal
waardoor er veel shit in zijn hol strandt

Oké, beetje krom nederdietsch, maar tis gewoon jouw schuld Jack; geef dat nou 's toe.

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:39

kapotte_stofzuiger | 17-07-09 | 13:53
+100
Maakt diepe buiging voor u
***hoopt dat die kotskrul eindelijk van me blonde hoofd afvalt***

Keesje Butler | 17-07-09 | 14:39

@ Maar... echt! | 17-07-09 | 14:36
Nee daar heb je een punt..........
Alhoewel ik denk ik liever een bouwvakker was zonder werk , dan ook maar met een 6'' pole in de buurt van dat voetbaltuig kwam!

JAroen | 17-07-09 | 14:37

Maar... echt! | 17-07-09 | 14:36
Jup.

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:37

JAroen | 17-07-09 | 14:34
en dat maakt mij een bouwvakker? (meest gehoorde vooroordeel over mij hier)

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:36

@ Jackanders | 17-07-09 | 14:34
Kouwes in den dop!

JAroen | 17-07-09 | 14:35

Wat een moraal ridders hier zeg, valt me tegen. Normaal is alles geoorloofd tegen oom bromsnor maar als er ééntje muilperen krijgt dan is Geenstijl in last, beetje hypocriet.

Rotzak84 | 17-07-09 | 14:35

Insignificant_Cunt | 17-07-09 | 14:33
Dat probleem heb ik dus ook ...
*zich maar weer stilhoudt*

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 14:35

@ Maar... echt! | 17-07-09 | 14:31
Nou op het moment dat jij aangeeft enigszins te sympathiseren met die relschoppers dan geef je toch genoeg info over jezelf weg hoor!

JAroen | 17-07-09 | 14:34

Yeah... echt dacht ik doe eens een tegel
en ga eens in tegen de regel
Ik roep rot eens op
met je zwitsalkop
naar FOK toe jij puistende vlegel
La...
*sorry, limerick knopje zit nog vast*

Jackanders | 17-07-09 | 14:34

ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:31
Als je nou zo bijdehand bent om mij zogenaamd te corneren met je 3 punten, wees dan ook zo bijdehand om eerst even te lezen wat ik allemaal gezegd heb... (@ ten tweede...)

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:33

@Maar... echt! | 17-07-09 | 14:27

Zeg gozert.. pleurt nu maar op hier, want ik schaam me nu al deaud dat ik hetzelfde zwitsalletje achter mijn nick heb staan

Insignificant_Cunt | 17-07-09 | 14:33

Maar... echt! | 17-07-09 | 14:31
Waarschijnlijk omdat er van jouw soort dertien in een dozijn gaan. Been there, done that..

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:33

Ik hoop dat de collega's van maar..... echt. hem in het beton gieten. de lutser

womannicer | 17-07-09 | 14:32

De Eeuwig Pessimist
Ik kan mij best voorstellen dat iemand heel boos is als hij er achter komt dat zijn zus, tevens levenspartner, bezwangerd is door haar oom, zijn vader. Het lijkt mij heel frustrerend om die familieverbanden te doorgronden terwijl zo iemand het al moeilijk genoeg heeft actief er aan te blijven denken niet in de broek te poepen en te blijven ademen....

Fimbulvetr | 17-07-09 | 14:32

Maar... echt! | 17-07-09 | 14:27
Joepiedepoepie! Heb er zin an hoor.

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:31

@ Agent327 | 17-07-09 | 14:30
Dus jij hebt wel een mening over me zonder iets van me te willen weten? Dat zegt meer over jou dan over mij...

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:31

@katjatje26 | 17-07-09 | 13:24
Ga eens gauw naar school knul! Les Nederlands begint om 15.00 u.

Kobus Kloothamer | 17-07-09 | 14:31

@Maar.... Echt!

Ten eerste:
Niemand heeft een mening over jou, maar wel over wat je zegt............

Ten tweede:
Als je dan zo een sympathiek, vriendelijk, inlevend en weldenkend mens bent.............. waarom vind jij dan dat het slaan van een politieagent kan worden afgedaan als iets wat voortkomt uit een erecode ????

Ten derde:

De maffia heeft ook een erecode, maar daarom zijn het nog geen lieverdjes.

ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:31

En die agent was nog een agentE ook ... fakking loserT

Bjoert | 17-07-09 | 14:30

@Maar... echt! | 17-07-09 | 14:27
Zeg, arogante lul, wie denk je dat je bent dat we ook maar iets van je zouden willen weten?

Agent327 | 17-07-09 | 14:30

Eindelijk een goed artikel, volledige informatie, heerlijk.

drs. Hunebed | 17-07-09 | 14:29

@ Maar... echt!
Ah toe, blijf nog even in ieder geval tot aan de vrijmibeau?? Please....
De dag gaat zoveel sneller en het is al weer een tijdje geleden sinds we zo'n enorme lutser in de reaguurderspannelen hebben gehad!

JAroen | 17-07-09 | 14:28

O gelukkig. Ik schrok al.

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:28

hahaha ik had beloofd weg te gaan maar ik moest nog even melden dat ik me prima vermaak, ik word niet boos... in tegenstelling, ik lach me een breuk om jullie "meningen" over mij terwijl jullie niks maar dan ook niks over mij weten, prachtig! Jammer (voor jullie) alleen dat jullie zelf te kortzichtig zijn om dat door te hebben...

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:27

@Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58
Hooligans zijn over het algemene laffe homo's zonder leven.

En-el Hak | 17-07-09 | 14:27

-weggejorist-

Sticky Goo | 17-07-09 | 14:26

@Inferi0r

Beetje slap.
Zeg het dan gewoon dat je niet van je vrouw mag......

ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:25

hup ajax

st0mpie | 17-07-09 | 14:25

hmm dus de jan pieter heijestraat is voorlopig onbewoont.
*belt gerrit* (hij steelt als de raven)

Johnny de Baas | 17-07-09 | 14:25

Maar... echt! | 17-07-09 | 14:19
Jammer dat je vertrekt man; ik had je graag een beetje leren kennen.

Jaap de Paap | 17-07-09 | 14:25

@ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:23
Lijkt me leuk, lijkt me lachen.

Agent327 | 17-07-09 | 14:24

Goed zo! Ik krijg graag bevestigd waarom ik nog nooit in een stadion ben geweest.

Inferi0r | 17-07-09 | 14:23

@ Maar... echt! | 17-07-09 | 14:20, that is..

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:23

@Iedereen

Kappen nu met Maar..... echt! in de zeik te nemen. Straks wordt ie boos.

ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:23

hier laat ik het trouwens bij, ik ga weer verder met mijn leven... fijne dag nog

Succes op de bouw/in je vrachtwagen/op je zus.

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:21

@Maar... echt! | 17-07-09 | 14:19
* jullie kennen mij niet*
-
En dat wilde ik graag zo houdn.

Agent327 | 17-07-09 | 14:21

Maar... echt! | 17-07-09 | 14:19
Wat mij betreft blijft dat zo.
Tot ziens.

Superior Bastard | 17-07-09 | 14:21

hier laat ik het trouwens bij, ik ga weer verder met mijn leven... fijne dag nog

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:20

*Denkt: Maar... echt=yeahyeahbaby=trolletje*

Agent327 | 17-07-09 | 14:20

Had vanochtend een mail Jol :')

Dhr. Bart | 17-07-09 | 14:20

@ iedereen die denkt dat ik een 'dropout/persoon zonder 'kwaliteiten'/persoon die spelers van feyenoord 2 in elkaar slaat' ben...

goedzo heren, ga maar lekker door iemand te beoordelen op... ja op niks eigenlijk want jullie kennen mij niet, chapeau en wees trots op jezelf!

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:19

Ik had zo gedacht dat die britse oproerpolitie wel opgewassen zou zijn tegen 30 van die enthousiastelingentjes?..

Frits.Spits | 17-07-09 | 14:18

Ere code? gvd wat een klote tuig is dat. En ja, met scherpschieten. En de kosten van de kogels op de familie verhalen. Dat is gvd ere code. lutser.

womannicer | 17-07-09 | 14:18

maar... echt! plemp nog 4 epic-onzinstories en je wordt een classic fail. worden er over een paar jaar nietswetende zwitsals uit gemaakt voor een "maar... echt!"
kan je dus toch nog iets.

two ball cane | 17-07-09 | 14:17

Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58
Achterlijk stuk vreten dat je daar zit! Erecodes, regeltjes die je vertellen wie je wel en niet een beroerte mag meppen. Hoe eervol is dat? Laat me niet lachen, man.
Trouwens, ik heb geen fuck te maken met de sociaal-emotioneel incapabele paupers die zich 'echte supporters' noemen en dat wil ik graag zo houden. Dom, ordinair volk is het en jij bent er klaarblijkelijk een van. Ga dus liever deaud.

Zo. Kauw daar maar op.

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 14:16

@Maar... echt! | 17-07-09 | 14:05
Dat je internet hebt in je grot, modern hoor!

drama | 17-07-09 | 14:15

@ Fimbulvetr | 17-07-09 | 14:07
was gericht op mensen die denken dat er geen ere-codes gelden (zoals ik al aangaf in mijn commentaar op het stukje "winkelpubliek lastig vallen"... er waren uberhaupt geen winkels in de buurt maar dat terzijde, "voorbijgangers in elkaar rossen")

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:15

Ppff... Als je zoiets leest durf je bijna niet te zeggen dat je Ajax supporter ben..
Stelletje zielige mannetjes. Lekker in Engeland laten wegrotten die hap.

Dundy | 17-07-09 | 14:14

@Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58
Remi'tje... Vertel 'ns zielig dropoutje... Is het nou fijn om eindelijk ergens bij te ho(e)ren, waar ze je "kwaliteiten" wel weten te waarderen? Lutsertje.

doediema | 17-07-09 | 14:14

Agent327
Ik vermoed dat zwitsalletje maar... echt een meelopertje is, zo'n stoere jongen van het type dat Feyenoord 2 spelers op de toekomst klappen geeft na een wedstrijd. Harde kern of meelopert, wat mij betreft mag het allemaal preventief geruimd worden, kan ik over een paar jaar weer spontaan op zondagochten beslissen met mijn zoontje een wedstrijdje te gaan kijken zonder lastig gevallen te worden met clubkaarten, combi-regelingen, ME, stenen gooiende gekken, schuimbekkende poeppraterts en verbaal en fysiek geweld...

Fimbulvetr | 17-07-09 | 14:12

MarkyMark1977 | 17-07-09 | 14:05

Off topic. Bristol is een geweldige stad. Nooit van de Bristol-sound gehoord?

pius | 17-07-09 | 14:08

maar... echt
Waar zou ik in mij moeten verdiepen? Idioten die de openbare orde verstoren? Idioten die agenten schoppen? Neeuh sorry, van mij mogen die idioten preventief geruimd worden, van mij mag de politie in dit soort gevallen gericht met scherp schieten.

Fimbulvetr | 17-07-09 | 14:07

@Fimbulvetr | 17-07-09 | 14:03
Strak plan, zijn we ook snel af van zwitsalletje Maar... echt!

Agent327 | 17-07-09 | 14:07

Ik heb een tijdje bij de harde kern van Ons Eibernest gezeten, maar het kwam niet in onze botte harses op om de boel te slopen of de pliesie uit te dagen. Wij spraken gewoon af met andere harde kernen in een weiland bij Beverwijk om te zakdoekje leggen niemand zeggen of te ezeltje prikken, daar zijn wel eens gewonden bij gevallen maar dat waren min of meer ongelukjes, vaak omdat de spijker in iemands oog werd geprikt in plaats van op de reedt van de ezel.

Lets Kuttekrap | 17-07-09 | 14:06

Camiel Blok en z'n maten verdienen knieschoten. Minstens 2 per persoon.

Fijnstoffer | 17-07-09 | 14:06

Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58
Ja, triest maar waar, jullie krijgen niet de waardering die jullie verdienen...

sjaakdeslinksesul | 17-07-09 | 14:06

Als je dan al gaat rellen, doe het dan zo dat je niet gepakt wordt. Maar daar zijn die 020-ers over het algemeen niet goed in. En dan in Bristol of all places... get a life. Goed dat die neus op GeenStijl staat!

MarkyMark1977 | 17-07-09 | 14:05

Waarom heeft zo'n Ajax hooligan een filmpje van Grieks basketbal op z'n hyves? Schande!

Dexie | 17-07-09 | 14:05

hahaha...

dat jullie je er niet in willen verdiepen (of er uberhaupt bij waren) zal mij een worst zijn, maar doe dan niet alsof dat wel zo is

Maar...echt! | 17-07-09 | 14:05

@kapotte stofzuiger point taken :)

truly amazed | 17-07-09 | 14:05

Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58

tieft op met je erecodes, Ben heel lang een fervent voetbalsupporter geweest maar die erecodes gelden voor maar een hele kleine groep, voor de rest is het romantische bullshit. Hoe vaak ik niet een vader en kind met een ajax sjaal heb moeten redden van onze eervolle krijgers. Erecode my ass ze zijn voornamelijk stoer in groepsverband en dan is de sky the limit....

pius | 17-07-09 | 14:04

Nou nou Epic hoor

Honing met Bijsmaak | 17-07-09 | 14:04

TV-idee 501: hoolie-kampioenschappen in de komkommertijd. De grote clubs stellen het stadion beschikbaar waar de harde kernen elkaar te lijf mogen gaan op het heilige gras. Vuurwapens verboden, slag en steekwapens mogen wel, geen medische zorg voor de slachtoffers, de club die aan het eind van de avond nog mensen heeft staan heeft gewonnen. Op zaterdagavond de live wedstrijden slechts voor betalend publiek, op zondag de samenvattingen met het bord op schoot.

Fimbulvetr | 17-07-09 | 14:03

@Maar..... echt!

ben vaak genoeg bij een voetbalwedstrijd geweest, maar heb nog nooit gevochten. Als je wilt kan je het dus uit de weg gaan............

ITEACHYOU | 17-07-09 | 14:03

Namen en rugnummers, zoals het hoort in de voetballerij.

En nu maar kielhaalen die gasten. Triest!

Kiter78 | 17-07-09 | 14:02

@Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58
Ere en Hooligans in één zin? Uw moeder en zus zijn dezelfde persoon neem ik aan?

Heldpesk | 17-07-09 | 14:02

Ach we zijn allemaal jong geweest....

Frankstuursel | 17-07-09 | 14:02

@Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58
"ere-codes van hooligans"
die zijn zeker vergelijkbaar met andere hooggewaardeerde groepen in onze maatschappij zoals finnen en bijstandtrekkerTs

two ball cane | 17-07-09 | 14:01

Het kan zijn omdat ik ben doorgesnoven met goedkope surrogaat coke, maar ik zie die NAW gegevens toch echt niet!

MikeTheBull | 17-07-09 | 14:00

@valtwelmeezeggers:
Je kunt anders ook heel gewoon je smerige kudtpoten thuis houden heur, en helemaal naar agenten. En wie dan ook nog eens een beetje vrouwen gaat lopen duwen en schoppen kan helemaal van de brug kletteren.

@VW advertorial hieronder:
"met achter het stuur" ja, met WAT achter het stuur???

Heldpesk | 17-07-09 | 14:00

@Maar... echt! | 17-07-09 | 13:58
ere codes? Uit welk hol ben jij gekropen?

Agent327 | 17-07-09 | 14:00

Waarschijnlijk zijn die die paspoorts verloren tijdens het wegrennen, want het blijven neuzen!

keizer_frits | 17-07-09 | 13:59

breezah
Er bestaan geen domme vragen, er zijn wel veel domme mensen die vragen stellen.....

Fimbulvetr | 17-07-09 | 13:58

beetje kort door de bocht dit stukje... jammer dat jullie je niet verdiept hebben in wat er echt gebeurd is en wat de ere-codes van hooligans zijn (dus niet "zomaar een willekeurige voorbijganger in elkaar rossen" of "winkelend publiek lastig vallen"...

ach waarom ga ik er nog op in ook, jullie waren er niet eens bij

Maar...echt! | 17-07-09 | 13:58

Ies koeltoer.

de tandarts | 17-07-09 | 13:58

Ajax supporters? Die lopen normaal gesproken toch altijd weg?!?

Fimbulvetr | 17-07-09 | 13:57

kapotte_stofzuiger | 17-07-09 | 13:53
ROFL!

Superior Bastard | 17-07-09 | 13:55

kapotte_stofzuiger | 17-07-09 | 13:53
LOL!!!

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 13:54

breezahslet | 17-07-09 | 13:48
Na Anaal Wassen

Superior Bastard | 17-07-09 | 13:54

@breezahslet | 17-07-09 | 13:48
tinyurl.com/lr66lo

kapotte_stofzuiger | 17-07-09 | 13:53

@Breezehslet...

Weleens van Googelen gehoord.. .. lul.

Rizzl | 17-07-09 | 13:53

Multiflauwekulti | 17-07-09 | 13:52
Best logisch ja.

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 13:53

Haha, ik zie in een keer dat we een gemeenschappelijke vriend hebben op hyves. Dolletjes!

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 13:53

Prachtig! Dan sta je voor lul! Ik hoop dat hun baas hier geen begrip voor heeft.

Erectus Enormus | 17-07-09 | 13:52

@ GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 13:20
Dat je een enorme piem0l bent als je uit Amsterdam of Hoofddorp komt. Logisch toch.

Multiflauwekulti | 17-07-09 | 13:52

Camiel gaat vandaag naar Frankrijk:

Camiel (118)
6 Jul, 00:08
Heee meid.
Wij gaan 17e richting Frankrijk en zijn vanaf 23e/24e in Daumazan.
Wanneer komen jullie?
X Ciao

flamengo87 | 17-07-09 | 13:52

@breezahslet | 17-07-09 | 13:48
idd
Naam Adres Woonplaats

Agent327 | 17-07-09 | 13:51

-weggejorist-

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 13:51

@breezahslet | 17-07-09 | 13:48
Dat is inderdaad misschien een domme vraag

drama | 17-07-09 | 13:51

Lullo zit op de VU, linkse kaffers en tuig. Need I say more?

De Eeuwige Pessimist | 17-07-09 | 13:51

NAW-gegevens van verdachten worden in GB vrijwel altijd vrijgegeven. Dat heeft niets te maken met je paspoort laten slingeren.

Die van toen eerst | 17-07-09 | 13:50

Prima, schandpalen en vleespalen die jongetjes! Toch belachelijk dat je tegenswoordig niet eens meer in eigen land dit soort dingen kan doen.

Poentje de Beer | 17-07-09 | 13:50

Ik ben na 53 reacties wel klaar met die jongens.
Mafkezen zijn 't en terecht met NAW in de dode bomen aldaar.

Teun van het Tuinpad | 17-07-09 | 13:49

@Roderick van Avezath | 17-07-09 | 13:44
wonderbaarlijk genoeg staat er op z'n hiv dat ie aan de vu studeert. zal wel voor de pluriformiteit zijn toegelaten oid.

two ball cane | 17-07-09 | 13:49

@mezelf
Nee, dus

Zeeschuimer | 17-07-09 | 13:49

Triest. Negatief zijn over de herenliefde, maar ondertussen wel Camiel heten.

wijsvinger | 17-07-09 | 13:49

Misschien is het een domme vraag maar waar staat NAW precies voor?:$

breezahslet | 17-07-09 | 13:48

Ik ken ook een paar van die voetbal "supporters" (lees randdebielen), altijd vol trots te vertellen hoelang ze deze keer weer in de cel hebben gezeten. Hoe geweldig het was de wouten te stangen enz. enz.
Aan de ketting met dat stompzinnige volk.

LaMeR | 17-07-09 | 13:48

Dit soort gasten zijn gewoon kneusjes.
Molesteren onder het mom van fan is zijn... kunnen we Guantanamo niet overnemen voor dit soorten idioten?

Canarie | 17-07-09 | 13:47

In de reacties: Ajax staat bekend om het geweld, had erger gekund als Feyenoord had gevoetbald, lol lol lol, so true;)

slow | 17-07-09 | 13:45

*zich weer eens schaamt nederlander te zijn*

Koekje-dr-bij? | 17-07-09 | 13:44

Jammer dat die stadionverboden niet internationaal zijn.
Zouden we hier ook voor een tijdje van dit soort proleten verlost zijn.
Vraag me af wat die kneus "studeert". Iets zegt me dat het geen academicus is. (kan de hyvespagina niet openen)

Roderick van Avezath | 17-07-09 | 13:44

mja, das zuur

el burro | 17-07-09 | 13:44

Lavatherm | 17-07-09 | 13:38
Die ander is tot nu toe onvindbaar..
Ook zijn achternaam + woonplaats staat niet in de telefoongids.

WipperX | 17-07-09 | 13:43

pfff.. beetje duwen. Dat valt allemaal wel wat mee.
En verder.. Alle voetbal supporters zijn immers idioten. Tokkies. Minderwaardige bierdrinkende hamburgervretende schreeuwlelijkerts.

Phobophrysk | 17-07-09 | 13:42

@Agent327 | 17-07-09 | 13:38 : euh, voutje

Hodja | 17-07-09 | 13:41

POWNED!

uhmmmm | 17-07-09 | 13:41

Ienoo666 | 17-07-09 | 13:38
Laat ze lekker, geen slapende honden wakker maken.

JosVerbeek | 17-07-09 | 13:40

Boeien.... zijn een stel apen die je geen aandacht moet schenken.
De engelsen weten hier wel mee om te gaan.
Jammer voor Ajax... die zullen voorlopig geen oefenpotjes meer afwerken in Engeland.

Fellowes | 17-07-09 | 13:40

afcamiel.hyves.nl/
Hij heeft wel een goede muzieksmaak (Maccabees), dat dan weer wel.

Hodja | 17-07-09 | 13:39

LOL, iemand is straks heel populair
"1939 x viewed"

kapotte_stofzuiger | 17-07-09 | 13:39

@Hodja | 17-07-09 | 13:35
Hebben bekladden, Hodja?

Agent327 | 17-07-09 | 13:38

WipperX | 17-07-09 | 13:34

je was me net voor.. ik was de ander aan het zoeken...

Lavatherm | 17-07-09 | 13:38

Wat ik trouwens ook nooit snap, is dat die voetbal homo's graag onder en met de heren zijn. Only thjis makes you feel like a man or what!? Net als van die scooter hangdudes, altijd een stuk of vijf puistenkoppen bij elkaar.... dude got no woman!? Auto liefhebbers, caféhangers..... blijven jullie maar over auto's, voetbal en bier praten, ik neuk liever.

Ienoo666 | 17-07-09 | 13:38

Bericht klopt niet. Ze zullen vast gezongen: en wie niet springt die is geen jeaud.

bookie | 17-07-09 | 13:37

Zo los je dit hooligan-probleem dus in een keer op. Want reken maar dat Camiel Blok straks gegoogled wordt tijdens zijn sollicitaties als de studie erop zit.

sjaakdeslinksesul | 17-07-09 | 13:36

Net zo kansloos als die jochies die hier afgelopen weekend de boel hebben bekladden met kansloze vak 410-teksten. Zal wel het zelfde soort white trash zijn.

Hodja | 17-07-09 | 13:35

Slechts £60 court costs?
Zal wel zo'n sharia court geweest zijn dan.

-LoKi- | 17-07-09 | 13:35

Engelsen hebben misschien een voetbalwet maar die 60 pond boete is peanuts. Hier in Nederland ben je bij een stadionverbod van > 12 maanden 450 euro kwijt. En daar komen nog deurwaarderskosten bij ook.

Superfiets | 17-07-09 | 13:35

hyves graag.

Ion Susai | 17-07-09 | 13:34

Gasten, op zich valt het allemaal wel mee wat er gebeurt is als je de engelse krant leest. Geduwd en 3 keer geschopt....................

Boeien, 010-ers van een andere grote Nederlandse club rossen het hele straatmeubilair eruit en komen gewoon voor een interview bij BNN op TV zeggen dat ze dit inderdaad doen.

Wat studeert die ene gats eigenlijk?

Fleggel | 17-07-09 | 13:34

-weggejorist-

Ienoo666 | 17-07-09 | 13:32

Superior Bastard | 17-07-09 | 13:28

Bobby Haarms is niet meer.

PowNED Goldmember | 17-07-09 | 13:32

@Don Sputare | 17-07-09 | 13:29
dat soort maatschappelijk afval kan niet hard genoeg nagetrapt worden.

Agent327 | 17-07-09 | 13:30

Voetbal, en vooral de activiteiten van de voetbalsupporters is het moderne equivalent van het eeuwenoude bevechten van de andere stammen :-) Berenvel en knots hebben plaatsgemaakt voor ajax-shirt en bierglas, voor het overige is er zo te zien niets veranderd..

JosVerbeek | 17-07-09 | 13:30

22 reaguursels en nog geen Hyves-profieltjes. Zitten reaguurders te slapen of is Joris (te) alert?

kapotte_stofzuiger | 17-07-09 | 13:30

En zo hoort het ook. Hulde voor Engelse dode bomen!

kapotte_stofzuiger | 17-07-09 | 13:29

Die jongens zijn dus veroordeeld daar en worden hier en nu door Geenstijl nog eens even goed nagetrapt, en wel even erger dan die 60 pond die ze daarhebbebn moeten betalen. Dat klopt ergens niet.

Don Sputare | 17-07-09 | 13:29

"Blok shoved an officer in the chest and swore at her after she told him drinking in the street was not allowed." Een meisje aanvallen, stoer studentje ben je dan hoor.

John Muts | 17-07-09 | 13:28

Kijk zouden ze hier moeten doen.

Beefcake!! | 17-07-09 | 13:28

Haarms natuurlijk.

Superior Bastard | 17-07-09 | 13:28

Police officer:
"Smile, next week you will be a topic @ Geenstyle"
-
Dat zal ze leren om Bobby Haarma aan te vallen.

Superior Bastard | 17-07-09 | 13:28

Ik begrijp die kreet over niet-springende homofielen van die gasten niet. Voetbalfans zijn toch allemaal homo?

Sinar | 17-07-09 | 13:27

Adres in paspoort?

Uw Moeder | 17-07-09 | 13:27

@GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 13:20
dat vrienschappelijke voetbal wedstrijden niet echt bestaan

Agent327 | 17-07-09 | 13:25

60 pond boete voor het in elkaar rossen van een bobby?
goeie deal opzich

panadol | 17-07-09 | 13:25

Voetbal is sowieso saai. Fan zijn van een club is voor echte losers.

Overigens betalen we allemaal fors mee aan beveiliging van events. Laat de clubs dit lekker zelf betalen als ze hun eigen 'fans' niet in de hand kunnen houden.

mail cheauvinist pic | 17-07-09 | 13:25

Voetbal is voor proleten. En Bristol is een veel te leuke stad voor dit soort plebs. Alternatieve straf: de rest van hun leven alleen nog op vakantie naar Helmond, daar zijn ze wel gewend aan paupers.

Tapu | 17-07-09 | 13:25

jesus zeg! dan ben je tog gewoon nog domme dan een domme voetbalsupporter! die trouwens zoiezo dom zijn maar daar hebben wij het nu niet over!

Laat ze die gozers maar es ff lekker een poosje in z'n engelse cel weg verstoppelen!
See you later! alligator!

katjatje26 | 17-07-09 | 13:24

@Teun van het Tuinpad | 17-07-09 | 13:22: Dan stop ik voortaan bij 22.

die ene van daarzo | 17-07-09 | 13:24

*RUTGER-alert*
Op BNR vanuit zijn villa.
Patser.

Teun van het Tuinpad | 17-07-09 | 13:23

-weggejorist-

jasser | 17-07-09 | 13:23

Wat is nou een wedstrijd zonder geweld?

w0kkel | 17-07-09 | 13:23

Leuk joh, 'Tussen het Tuig'.

Nee dus! | 17-07-09 | 13:22

haha prachtig

Jasperaldo | 17-07-09 | 13:22

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 13:20
dat je na 23 halve liters bier vaak je paspoort verliest.

Teun van het Tuinpad | 17-07-09 | 13:22

De term 'vriendschappelijk voetbalwedstijd' klopt gewoon niet.

Nee dus! | 17-07-09 | 13:22

En de moraal van dit verhaal is?

GeflipteVlaflap | 17-07-09 | 13:20

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl