Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Handjes in de lucht voor moslim-juf!

Maak de borst maar weer nat heren (en dames!!!) van de Commissies Gelijke Behandeling. Want we hebben weer een nieuw hoofdstukje in het grote boek "Handen Schudden met Hun". In Utrecht weigert een Islamitische VMBO-juf handjes te geven aan lieve aardige onschuldige schoolpapa's. Mevrouw is daarom door de leiding van het Vader Rijn College geschorst. Want juffen hebben nou eenmaal een voorbeeldfunctie. "Discussiëren is prima, maar religieus en politiek vlagvertoon moeten thuis blijven." Moeha.

Reaguursels

Inloggen

@SonNefes
Nooit gedacht dat die dag nog zou komen maar nu ben ik het toch wel een soort eens met die rechtse rakkertjes hierboven (moet niet te vaak gebeuren, dan raak ik in een identiteitscrisis), immers, is het niet verstandiger om eerst die problemen met jullie eigen jeugd op te lossen?
De schooluitval en het percentage gedetineerden daaronder is niet links of rechts maar gewoon schrikbarend hoog...
Dat is voor onze samenleving een probleem, nog een veel groter probleem is dat voor jullie gemeenschap, lijkt me zo...
En alstublieft, niet meer dat woord respect, elke tasjesdief heeft het daarover, ik ben echter van mening dat je respect moet verdienen...
Ook verbaas ik me in hoge mate over die geringschattende toon over onze samenleving als losbandig en nietszeggend... Is het dan niet tijd om terug te gaan naar die zoveel betere hemel op aarde, waar die dan ook mag wezen..
*een op z'n pik getrapte bubka*

bubka | 11-09-06 | 22:45

@SonNefes 10-09-06 @ 23:43
... gaat het in Duitsland slecht gaat het ook met jullie slecht...
Met als gevolg dat JULLIE uitkeringen omlaag gaan!
....40 jaar na de komst van de eerste buitenlander geraken jullie uit jullie dromen....
Veertig jaar na de massale toestroom van MOSLIMBUITENLANDERS begint het ons beetje bij beetje te dagen wat we hier binnengelaten hebben.
En de droom blijkt een nachtmerrie te zijn.
Je waagt het om respect van ons te eisen, terwijl Marokkanen Nederlandse meisjes lastigvallen en betasten in zwembaden en op straat en terwijl Marokkanen Nederlandse vrouwen beroven van hun handtas op straat en terwijl Marokkanen onze wijken en buurten terroriseren.
En terwijl imams in preken ons uitmaken voor varkens en ongelovige honden die minderwaardig zijn aan jullie.
.... de ellende roepen jullie over jezelf af door zo dom en bot, onbeschoft te ageren tegen alles wat met onze "EER" te maken heeft.
.... behandel ons met RESPECT dan krijg je RESPECT terug...
Ja, het is allemaal onze schuld.......
En dat ook nog eens in ons eigen land.
We zouden ons diep moeten schamen......
Als ik jou was ging ik zo snel mogelijk terug naar je eigen biotoop, waar homosexualiteit, abortus, sexuele contacten voor het huwelijk en alcoholgebruik niet "normaal" zijn.
Als je snel bent kun je nog met het laatste vliegende tapijt mee!

wachtmeester de bruy | 11-09-06 | 02:18

SonNefes 10-09-06 @ 23:43

Geweldige bijdrage. Wauw voor de empathie. En dank voor de verrijking.

v Maerlant | 11-09-06 | 02:13

@SonNefes 10-09-06 @ 23:43
Als je gelijk hebt, dan gaat in 020 dus bijna niemand onder de 21 naar de moskee? Prima. Waarom schrijf je je stukje hier en niet op Maroc.nl, of wij blijven hier. Enige vorm van zelfkritiek en introspectie is je volledig vreemd en je stukje is een hartverscheurend voorbeeld van perspectivistisch onvermogen. Nice try, good bye. Doin't waste my time.

CoJoNes | 11-09-06 | 00:19

SonNefes 10-09-06 @ 23:43

Dank voor de toelichting... we gaan in beraad........

bottehond | 11-09-06 | 00:09

De arrogantie die jullie erop nahouden wordt weer tentoongesteld.
Onze beschaving (westen) is superieur en jullie moeten je hieraan conformeren. Want jullie wonen hier, de redenatie van sommige idiooten (sorry geen ander woord hiervoor, ik zou kunnen zeggen LPF'ers of Wilders/Pastors aanhangers). Zouden deze figuren nu eens duideliijk en helder soort van integratie raamwerk neer willen zetten. Welke ongeschreven wetten dienen ondertekent te worden, door Moslims in dit geval.
Waarom moet ik een hand geven, waarom is een lichte buiging als teken van respect niet afdoende. Moeten we eerst vakensvlees eten, moeten onze zonen en dochters netzo als die van jullie onrespectvol door het leven gaan.
Immers jullie hebben in het dagelijkse leven meer last van die jongeren die nog nooit een Moskee van binnen hebben gezien. Kom niet met Muhammed B of gelijke, deze zijn op een hand te tellen.
De ellende roepen jullie over je zelf door zo dom en bot, onbeschoft te ageren tegen alles wat met onze eer te maken heeft. De enige verplichting die we hebben zij die dingen die beschreven staan in de wetgeving. De Nederlanders zijn niet de uitvinders van universele rechten van de mens. Dus kom niet aan met punten hieruit met als bedoeling om de Nederlandse cultuur te accentueren (grootste slavendrijvers). Nederland is geen enkel opzicht een toonaangevend land. Niet in cultureel noch in economisch opzicht. Gaat het met Duitsland slecht dan gaat het ook met jullie slecht. Het enige wat Nederland op de kaart kan zetten is zijn zogenaamde onbeperkte vrijheid. Waarvan ze eingelijk meer last heeft dan plezier. 40 jaar na de komst van de eerste buitenlander geraken jullie uit jullie dromen en beginnen met paniek om je heen te slaan. Met geen enkele integratie cursus ben je instaat om begrip of respect te krijgen voor hetgeen waarvoor jullie staan. Behandel ons met respect, dus gelijk, dan kijg je respect terug. Wij hebben onze eigen geschiedenis, wij zijn geen inboorlingen die voor wat kraaltjes alles opgeven.
Probeer je alles van mij af te pakken, ook mijn waarden en normen, dan krijg je gewoon problemen. Hoe? er onstaat zoveel spanning in de maatschapij waardoor je helemaal niets verwezenlijkt. Verdonk zaait pure haat, zo wordt een integratie cursus wel heel betaald door maatschappij. Wij weten best wel dat homo's, abortus, sexuele contacten voor het huwelijk, alcohol consumptie hier normaal is.
En handje geven, hiervoor hebben wij geen cursus nodig.

SonNefes | 10-09-06 | 23:43

Tssss... wat een viespeauk!

creabeha | 10-09-06 | 09:38

-edit blijft goedverdoeme eens van die capslock af-

eddyxf | 09-09-06 | 13:02

de dikke man 09-09-06 @ 02:43

geen idee meer. was jij het? volgens mij zei hij/zij: als een sekte genoeg aanhangers heeft noemen we het een religie... dus niet van geloof naar religie, dacht ik.....

bottehond | 09-09-06 | 10:30

Op een school vernoemd naar een van de smerigste rivieren van Europa ga je als moslimkwezel de vaders van de kinderen die op het Vader Rijn College zitten natuurlijk geen hand geven.
Toen ze solliciteerde dacht ze dat de school halal was.
Pas later nadat ze ( achteraf vreemd genoeg) was aangenomen drong het verschil in betekenis tussen lange ij en korte ei pas door haar hoofddoek door.
Hoogstwaarschijnlijk heeft ze tijdens haar eerste sollicitatiegesprek ook de poephand van de directeur geschud.

wachtmeester de bruy | 09-09-06 | 06:45

Madmaddy, Die hele islam lijkt wel één verborgen agenda, tot je de koran openslaat; dan is de 'vredelievende' boodschap niets verhullend en kan men gemakkelijk de indruk krijgen te maken te hebben met één al Godslastering. Ik dacht dat bij ons bv. 'barmhartigheid' iets heel anders betekende, dan het beeld ervan dat de islam ons wereldwijd voorschotelt.

Deense Postbode | 09-09-06 | 05:25

Waar is Aisha nou? Ze was net aan de rooie klats. erg he?

q18 | 09-09-06 | 05:02

@botte. noem eens de naam van die verlichte reaguurder die zei dat als een geloof in iets de meerderheid beslaat het een religie is.

de dikke man | 09-09-06 | 02:43

Misschien is een compromis mogelijk ? Alle ouders nemen op de ouderavond een houten handje op een steeltje mee (van die krabdingen), misschien wil de volgelinge van die arabische goeroe die wel schudden, er is immers geen huiscontact.

Rubberen regenburka | 09-09-06 | 01:39

waar slaat het op! mensen met dieren vergelijken? dieren zoveel edeler, eerlijker en recht door zee.

lara 08-09-06 @ 23:32

Drion een optie? Roei dat soort uit! Begin bij jezelf. Maar voordat je dat doet.... ben je *fap*baar?

bubka 08-09-06 @ 23:37

En weer zo'n kewle post... Niet verder vertellen dat ik zeer beschaafd kan zijn he? Ik heb een reputatie hoog te houden! Ontopic: de wereld heeft zich niet ontwikkeld dank zij middle of the road figuren (links én rechts), maar dankzij mensen die grenzen durven verleggen... ook in zichzelf... tegen de verdrukking in... met passie... je weet wat ik bedoel, denk ik.... het fascinerende met de islam is dat we in een, voor zover ik kan beoordelen, unieke situatie zitten... in onze argeloosheid cq. zelfingenomenheid hebben we een "leer" binnengelaten waar we volstrekt geen raad mee weten.... in feite hangt onze toekomst af van de groeimogelijkheden van een minderheid die vooralsnog geketend is ... Fascinerend.... en mijns inziens uniek.... de vraag: wint de mensch (islamieten) of wint de islam .... je kent mijn verwachting en ik de jouwe.... kewl tog?

bottehond | 09-09-06 | 00:35

Ik vraag me af met welke motieven een moslima als zij een docentfunctie in het vmbo ambieert. Een functie waarin je niet alleen kennis overdraagt, maar ook je waarden uitdraagt. Als haar waarden kennelijk zo ver af staan van die van de nederlandse gebruiken en waarden, waarom dan de keuze voor een nederlandse vmbo en niet een islamitische school? Is het nodig dat nederlandse jongeren op dat gebied 'bijgeschoold' worden? Of gaat het hier om een verborgen agenda?

madmaddy | 09-09-06 | 00:31

@lara
Weleens een dier iets zien doen zonder eigenbelang?
Nee, dat kan ook niet, dan had de soort allang uitgestorven geweest...
Alles wat dieren doen gaat over eten, voortplanten en de hierarchie in de groep... heb ik het mis?

bubka | 08-09-06 | 23:42

de dikke man 08-09-06 @ 20:18
Bne het met je eens.

Weisse rose | 08-09-06 | 23:41

@bottehond
Okee, dierlijke instincten drijven ons tot op zekere hoogte, dat is zo dat was zo en zal zo blijven. Ook ik heb inmiddels door de harde realiteit geleerd dat de mens egoistisch is en blijft. Vroeger had ik dat tot de dood erop volgde ontkend, je bent hier niet de enige excommunist, weet je. Ook ik geloofde in de heilstaat een voor allen, allen voor een. Maarrrrr, ergens is dat ook onze redding, nl, als de menselijke aard egoistisch is en het beste voor zichzelf en zijn nageslacht zoekt, oftewel survival of the fittest, kan het niet anders zijn dat elk geloof dat zoveel opofferingsgezindheid vraagt vroeg of laat het loodje legt.
Ik weet dat jij het hiet absoluut niet mee eens bent, maar is er ook niet iets van jaloezie in het zo fel afzetten tegen de westerse samenleving...
En wordt dat niet handig uitgespeeld door de dictators die daar aan de macht zijn?

bubka | 08-09-06 | 23:37

bottehond 08-09-06 @ 23:12
waar slaat het op! mensen met dieren vergelijken? dieren zoveel edeler, eerlijker en recht door zee. Een mens kan niet tippen aan een dier, niets zo rot als een mens ( goede uitgezonderd uiteraard)

lara | 08-09-06 | 23:32

fuck all the fundamentalisten

lara | 08-09-06 | 23:30

bubka 08-09-06 @ 23:04

Great post... eerlijk en open ook. Hulde. Defaitisme... hmmmm... in my book: realisme. Maar we hadden al een disagree geagreed, dus dan mag het he... heheheheh..... ik geloof niet in de rede. Dat wil zeggen: de rede an sich. Het menselijk soort werkt zich de toekomst in middels de rede, maar wordt daarin ernstig gehinderd door haar dierlijke kant..... we zijn en blijven denkende dieren... als ik zo eens zie waartoe de mens keer op keer weer toe in staat blijkt.... besides... een prehistorische haatsekte die anno 2006 de snelst groeiende "religie" is.... een (voor mij) tegenstander van formaat. Trouwens : ik las een briljante post van een reaguurder: als een sekte heel veel aanhangers krijgt noemen we het een religie.... da's een heftige vind je niet. Leuke discussie, trouwens.

bottehond | 08-09-06 | 23:12

@bottehond
Okee, misschien was het wel misplaatste arrogantie die ons deed denken dat we in een generatie, misschien twee, driehonderd jaar verlichting konden overslaan, zo'n beetje de tijd die wij nodig hadden om de duistere middeleeuwen van ons af te schudden, die immers ook vol van godsdienstwaanzin zat. Hier heb je een punt. Maar ik begrijp jouw defaisme niet ten opzichte van de menselijke geest. Jij gelooft toch ook in de rede?
En ook al is het niet in deze generatie, ooit zal toch ook daar een ommekeer komen, simpelweg omdat ook daar de feiten, de wetenschap gaat botsen met de leer van ons aller bekende profeet...

bubka | 08-09-06 | 23:04

aanpassen of oprotten wij hebben straks nog geen eigen cultuur meer over in onze ''multicultere samenleving'" zonder een racist te zijn vind ik dat mensen zich moeten aanpassen aan hoe wij nederlanders leven en niet andersom je kunt tolerant zijn zonder je eigen manier (cultuur) op te geven,dus voor iedereen die dwarsligt en zijn/haar levenswijze door onze strot wilt duwen;oprotten of respect tonen voor onze leefwijze en aanpassen je rare gedachten bewaar je maar voor thuis of bij voorkeur in je eigen land als je niet wilt of kunt aanpassen

igor axe | 08-09-06 | 22:51

KreezyfoeL 08-09-06 @ 20:32 Voor een salaris moet je werken. Snap je 'm ? Salaris ? Werken ? *klopt even tegen hol vat om geluid van kreezyfoels schedel te imiteren*

Dirrek | 08-09-06 | 22:21

Als je niks voor stelt, hoef je je ook niet voor te stellen!!!
Terecht dus dat die moslims zich niet netjes willen voorstellen...

de waanzin regeert! | 08-09-06 | 21:24

Lol @ Botte. Wacht nog effe een uurtje, dan heb ik wat meer bier achter de kiezen.

de dikke man | 08-09-06 | 21:23

de dikke man 08-09-06 @ 21:14

Doen, dikke! Maken we een filmpie voor de dump!

bottehond | 08-09-06 | 21:20

Botte,
Gelukkig zijn er ook mensen die de islam wel serieus nemen.
Dat is niet meer dan normaal.

Treger | 08-09-06 | 21:17

@Botte. Dat hoofddoekjesfenomeen van de moslimjeugd hedentendage is m.i. eerder te wijten aan een gedwongen stelligname, dan aan een zoektocht naar "verdieping en spiritualiteit". Duidelijk moet zijn, dat voor onze begrippen achterhaalde gebruiken en riten, zoals besnijdenis en de positie van homoseksuelen of de vrouw, geen plaats hebben in onze maatschappij. Wij kennen echter godsdienstvrijheid. Dus of iemand in sprookjes wil geloven en op een matje wil liggen of een lelijk gebedsgebouw ergens neer wil plempen, zal me een worst wezen, maar dat vrouwen geen handen willen schudden omdat ze zich door een religie laten onderdrukken, accepteer ik niet. Dan komt de emancipator in me los en krijg ik de neiging om met beschilderde "manboobs" door de straten te rennen.

de dikke man | 08-09-06 | 21:14

bubka 08-09-06 @ 20:30

Prima post op zich. Eén dingetje niet, voor zover dat op mij zou slaan. Ik zie moslims niet als achterlijk en gevaarlijk. De islam daarentegen wel. islam betekent onderwerping en eist dat ook. Dát is de kern van die leer. En dat is waaraan islamieten onderworpen zijn. Verder deel ik je theorie niet dat de marginalisering van moslims ze in de armen van de islam drijft. De islam is altijd daar en zal er altijd zijn voor die mensen. Het is door onze trots en eigenwaan (dat wij onze waarden en normen als hoogste ontwikkelingssatium van de mensch beschouwen) dat wij de islam niet serieus nemen. Alom in west Europa werd en wordt (door de naiveren onder ons) aangenomen dat de zegeningen van onze samenleving zo oogverblindend mooi zijn dat welke andere leer die mensen aanhangen dan ook afgeworpen zou worden ten faveure van onze way of life. Een misvatting. En in zichzelf nog arrogant en "racistisch" oook. Wij zijn verheven boven de primitieveren, is impliciet de onderliggende tekst. Hoogmoed komt voor de val, vrees ik.

bottehond | 08-09-06 | 20:47

Mag ik ze wel eerst even over de keukentafel vegen?, Maar verder is het natuurlijk juist. We wonen in Nederland, geven les in Nederland en schudden GEWOON iedereen de hand !

Salvatore Riina | 08-09-06 | 20:40

@Hans Anders. Ha die Ksi, tis dat je je leeftijd vandaag vermeld hebt, nu kun je je tenminste verschuilen achter ietwat te vroeg ingetreden seniliteit. Het wachten is nu op het verzorgingstehuis, alwaar je met eigen ogen kennis kunt nemen van de andere kant van de "parasitaire industrie". Je weet wel, die mensen die door jouw soort denken slechts eenmaal per week langs komen om je peopluier te vervangen.

de dikke man | 08-09-06 | 20:40

@Hans Anders
Nou, nou hansje! Zou het ook niet wat zijn om alleen maar partijen toe te laten die net zo rechts of rechtser als de vvd zijn?
Krijg je van die mooie communistische uitslagen, moet bottehond bekoren!
vvd-80% wilders-10% pastors-10%, opkomst 25%....

bubka | 08-09-06 | 20:36

@dikke man
Hear hear.

minik | 08-09-06 | 20:35

Hans Anders 08-09-06 @ 20:28

Wij willen alleen geld van jullie zien (uitkeringen,salaris etc.), voor de rest hebben we niets met jullie te maken. snap je het nu???

KreezyfoeL | 08-09-06 | 20:33

Hans Anders 08-09-06 @ 20:28

Wij willen alleen geld van jullie zien (uitkeringen,salaris etc.), voor de rest hebben we niets met jullie te maken. snap je het nu???

KreezyfoeL | 08-09-06 | 20:32

@bottehond
Waar ik aan refereerde is het feit dat 20,30 jaar geleden er veel minder hoofddoekjes werden gedragen als in het hier en nu.
En mijn overtuiging is dat als je dat nog meer wil bevorderen je deze groep nog meer apart moet zetten als achterlijk, gevaarlijk enz.
Uit veel van je vorige posts heb ik begrepen dat je gelooft(!) dat de leer van de islam een is en iedere moslim hetzelfde aanhangt...
En dat geloof ik nu weer niet, het lijkt me dat elk geloof min of meer overeenkomsten heeft, dus als we kijken naar ons christelijk geloof heb ik goede hoop...
@de dikke man
Volledig mee eens, wat nou partij kiezen, ikke? okee, maar dan voor de redelijkheid en niet voor hardliners

bubka | 08-09-06 | 20:30

Treger 08-09-06 @ 17:05

Het gaat mij er niet om om mijzelf te bepluimen maar ik deel je slechts mede dat ik vaststel dat er twee grote groepen profiteurs en parasieten in de NL samenleving aanwezig zijn, n.l. socialisten en muzelmensen.

Het zou te ver gaan om het stemrecht te verbinden aan meermaals bewezen burgerzin maar ik voorspel je dat als dat ooit ingevoerd zou worden, dan zouden de PvdA, GL en SP samen niet meer dan 2 of 3 zetels halen.

Hans Anders | 08-09-06 | 20:28

@v Maerlant
Hoorde je mij zeggen dat we toen in het paradijs zaten, zonder malloten die een godsdienst misbruiken om macht te behouden? Nee, zo was die tijd ook niet en zo zal het ook nooit worden, alleen ging het er toen wat beschaafder aan toe en vonden de partijen het in overgrote meerderheid niet nodig om de stellingen te betrekken met wederzijdse verwijten en beledigingen, nu wel en wat heeft het ons geholpen? Dat we nu een navelstaarderige natie zijn die in angst leeft? Wel leuk trouwens dat je de V.N. leest... blijven doen, goed blad...

bubka | 08-09-06 | 20:21

In de jaren negentig kon je nog onbestraft tegen geloof in het algemeen en de islam in het bijzonder aanschoppen. Tegenwoordig moet je gelijk partij kiezen in een ons opgelegde heilige oorlog. Ik wil helemaal geen kant kiezen. Ik wil niet in een rechts-christelijke hoek worden geduwd alleen omdat ik de islam een godsdienst met vervelende eigenschappen vind. Pleur op. Ik ben net zo tegen de islam als dat ik tegen het agressieve amerikaans imperialisme ben en ik ben verdomme niet eens meer uiterst links! Het hokjesdenken en de vervanging van de koude oorlog irriteert me echt mateloos. Altijd maar een kant moeten kiezen, bah!

de dikke man | 08-09-06 | 20:18

bubka 08-09-06 @ 20:01

Ik denk dat je de islam onderschat. Die hoeveelheid hoofddoeken zegt in dat opzicht alles. Geen bevlieging. Een krachtige leer met een eenvoudige inhoud en plaatsbepaling van de mensch. Dat is haar succes en haar opmars is door het sluitend stelsel van regels niet zomaar te stuiten. Zeker niet door appeasing. Let's agree a disagree.

bottehond | 08-09-06 | 20:16

Waarom een hand geven? gewoon nederlanders in hun gezicht spugen, zo begin je een gesprek met hun.

KreezyfoeL | 08-09-06 | 20:13

minik 08-09-06 @ 20:07

Je klinkt stellig, en ik hoop hartsgrondig dat je gelijk hebt wat die meerderheid en die overheersing betreft, maar ik mis argumenten. Ik moet eruit, de plicht roept.

v Maerlant | 08-09-06 | 20:10

@ Maerlant 17:56
Jullie het leven en wij de dood hoor je vaker bij zelfmoordenaars en ander rifraf.
In de 2e wereldoorlog hadden de japanners ook zelfmoordenaars in hun gelederen waarvan de kamikazepiloten het bekendst zijn.
Een Amerikaans generaal sprak zijn mannen toe en zei; "Mannen, de Jappaners willen graag sterven voor hun keizer....... En daar gaan wij ze bij helpen" En de rest is geschiedenis.
Er zullen in Nederland nooit 12 miljoen islamieten komen. Er komt geen Islamitische meerdeheid en geen Islamitische overheersing.
Alleen een aantal mensen, waaronder veel Finse jongeren, moeten nog aan dat feit wennen.
Het heet niet voor niets een samenleving.

minik | 08-09-06 | 20:07

bubka 08-09-06 @ 20:01

Je tijdgeest-theorie klopt niet. De tolerante jaren 80 en 90 waren beter, schrijf je. Zo tolerant waren de jaren 90:

www.vn.nl/vn/show/id=47422

v Maerlant | 08-09-06 | 20:06

@bottehond
Eindelijk een paar verstandige dingen in je stukje, hoewel ik ze er wel uit moest zeven... Inderdaad, 15 jaar geleden was dat allemaal nog niet zo nodig om je zo te profileren als zijnde moslim en anders, heeft mijns inziens veel, zoniet alles met de tijdgeest die er nu heerst om alles wat er maar fout gaat en fout gegaan is te wijten aan islam, moslims, alochtonen...
Okee, ik weet het, GS is niet echt een dwarsdoorsnede van onze bevolking en veel is ook hilarisch bedoeld, maar toch.., valt het je niet op dat alles hier terug gevoert wordt op de clash der culturen?
Ik las net in het stukje over pijnacker zelfs dat er verschillende typjes Alie B. als aanleiding zagen... t'was godbetert de enige allochtoon in heel de tent!
En wat overal opgaat gaat hier ook op, hoe meer je een bepaalde groep stigmatiseert, hoe meer diezelfde groep zich terugtrekt tot het vertrouwde eigen groepje... Ja, je mag lachen over die tolerante jaren tachtig en negentig, er is ook veel fout gegaan toen, toegegeven, maarre, men sliep allemaal een stuk beter, want de tegenstellingen waren te overzien...
by the way, is het je wel eens opgevallen dat het percentage hoofddoekjes onder allochtone vrouwen (en meisjes?) schrikbarend is gestegen de afgelopen jaren?

bubka | 08-09-06 | 20:01

de dikke man 08-09-06 @ 19:58

Je zat aardig in de buurt.

v Maerlant | 08-09-06 | 20:00

V. Maerlant. Lol, is het zo simpel, haha, ik was al helemaal aan het denken aan een of ander vergeten hoofdstukje uit het communistisch manifest of een mij onbekende term van achter het ijzeren gordijn.

de dikke man | 08-09-06 | 19:58

de dikke man 08-09-06 @ 19:45

Vandaag ben ik mild... Normaal gesproken zet ik er nog "sekte" achter....

bottehond | 08-09-06 | 19:56

geef haar de vinger. De middelste.

zeiksmurf | 08-09-06 | 19:53

Aktivist 08-09-06 @ 19:11

Ik ben ook erg pessimistisch. Het tij valt niet meer te keren. De kolonisattie van Europa is in volle gang.

-

de dikke man 08-09-06 @ 19:45

'Policor' is een samentrekking van de woorden politiek en correct.

v Maerlant | 08-09-06 | 19:53

@botte. Het risico nemende ontzettend dom over te komen -who cares- zou ik je toch eens willen vragen om uit te leggen wat "policor" is. Wanneer ik er op google kom ik alleen maar turkse sites en reacties van jou tegen.

de dikke man | 08-09-06 | 19:45

Slabakker 08-09-06 @ 19:09

www.moslima.nl/nwmoslimas/hoofddoekeni...

"Mijn hoofddoek en ik"... heet dit. Dit soort rel- moslima's praten over hun kopvod zoals een man over zijn fallus praat.... Met die hand zal het wel net zo zijn. "Mijn rechterhand en ik" kon ik niet vinden. Slecvhts een paar hits naar fapperfap-sites voor dames... Ik krijg de indruk dat dit soort situaties door de heren/ dames in questie zowat als geuzengedrag gezien wordt en dat het deels bedoeld is als provocatie. Op zichzelf onschuldig. Maarrrrrr..... indien je als samenleving kennelijk de strijd aan wilt gaan over betrekkelijk futiliteiten als een hoofddoek of een hand schudden, dan moet je er ernstig rekening mee houden dat je gaandeweg het onderspit delft. Want dan wordt ieder verlies of overwinning een issue. Soms lijkt het wel op: islamietje pesten versus hollandse castraten uitdagen. Het lijkt mij een heilloze weg. Wat ik wel opvallend vind is dat 0031 kennelijk zo langzamerhand wel door heeft dat de islam de voet dwars gezet moet worden. Vijftien jaar terug zou menigeen zijn schouders opgehaald hebben en gedrag zoals dat handengedoe als een exotisch los schroefje gezien hebben. Mijn bezwaar tegen dit soort situaties is dat het symbolpolitiek wordt. En pesten. Als men werkelijk vind dat de islam en alles wat er om heen hangt niet in 0031 thuishoort kan men dat beter zeggen en zich niet laten verleiden tot achter- of voorhoedegevechten....
Maar goed: Goed nieuws voor de policor... vroegah had "links" haar helden in dienstweigeraars.... de policor heeft nu de handenweigeraars....

bottehond | 08-09-06 | 19:35

v Maerlant 08-09-06 @ 16:02
De zachte heelmeesters maken het probleem onbeheersbaar. Massale instroom van migranten zonder check of het land überhaupt iets aan deze mensen heeft. Vervolgens het hoofd afwenden en uitwassen bagatelliseren, totdat delen van het territorium tot no-go areas geworden zijn. Kijk om je heen in heel europa.
Je kunt van de PVV van Wilders zeggen wat je wil, maar als enige partij heeft deze een remigratie-project in het verkiezingsprogramma. Nóg te soft, inderdaad. De overige partijen zwijgen en maken zo een burgeroorlog onvermijdelijk...

Aktivist | 08-09-06 | 19:11

Rabarberke 08-09-06 @ 17:55: Mazzeltov, hoe heb je die groepsverkrachting precies ervaren?

Is dit grappig bedoeld, Rabarberke? Zo ja, wat vind je lollig aan een groepsverkrachting? En zo nee, waarvoor dient je opmerking dan wel? Ben je soms moslim, misschien wel van Marokkaanse afkomst, en voel je je aangesproken? Heb je daarom de behoefte Mazzeltov voor schut te zetten? Of, onwaarschijnlijk maar niet ondenkbaar, heb je ooit zelf onvrijwillig seks gehad met een groep Marokkanen en zoek je een zielsverwant?

On topic: ik zou weleens de mening van een moslima over dit onderwerp willen vernemen, er zijn al genoeg mannen die dat hier namens hen doen (ervan uitgaande dat Treger en Kaan78 van het mannelijke geslacht zijn).

Slabakker | 08-09-06 | 19:09

Zeg ken jij de Muzelman, de Muzelman, de Muzelman... En nu alllemaal!

Gay Niaal | 08-09-06 | 18:55

Persoonlijk vind ik dat er best wel wat valt af te dingen op het feit dat moslims ongelikte arrogante onfatsoenlijke onaangepaste haatzaaiers zijn die de inheemse bevolking telkens weer weten te schofferen.

President Babboe Bab | 08-09-06 | 18:43

Mazzeltov, hoe heb je die groepsverkrachting precies ervaren?

Rabarberke | 08-09-06 | 17:55

Marokkanen zijn de grootste lafbekken die ik ooit de afgelopen 30 jaar heb meegemaakt, ze durven niet eens alleen over straat te lopen, bang dat ze zijn voor een pak op hun flikker [!]
Dus willen die moslim-allochtonen hier wel even hun grote bek dichthouden?
En het zijn diezelfde Marokkanen die in groepsverband allerlei criminaliteit plegen, groepsverkrachtingen enz.
De gevangenissen zitten vol met die lui.

Mazzeltov | 08-09-06 | 17:38

Deense Postbode 08-09-06 @ 17:25

Hetzelfde fenomeen doet zich voor in Duitsland, België, Frankrijk... Wil je de rode draad doorheen de problemen met de islam zien, kijk Europees. En als je dan vaststelt dat het van hetzelfde laken een pak is in Australië, immigratieland bij uitstek waar het integreren met alle bevolkingsgroepen lukt behalve met islamaanhangers, tja. Zoals een Pakistaanse haatbaard een tweetal jaar geleden in het Belgische tijdschrift Knack al triomfantelijk liet optekenen: Overal in het Westen waar er moslims wonen zijn er problemen. Dat vervult ons met grote vreugde.

O ja, hij vertelde er ook bij: Jullie verheerlijken het leven, wij de dood.

v Maerlant | 08-09-06 | 17:36

Nou, ik moet naar de Appie, want m'n bier is weer eens op. En ik heb trombose in m'n middelvinger van het F5-en.
Alle moslims en niet-moslims een prettig weekend toegewenst. Het wordt lekker weer, geniet ervan en zet alle nare gedachten even van je af.
Ik gooi even een gros halal frikadelletjes in het vet en dan lekker half darten kijken op de campingzender. Maakt niet uit dat ze het halverwege afbreken, want dan ben ik toch al op de bank in slaap gevallen.
Kusjes iedereen !

Dirrek | 08-09-06 | 17:32

En wat zou dat nou helemaal moi dat die mohammedanen niet helpen de dijken op te hogen? Straks zijn zij de enigen die hier in dit kudtland nog over zijn. Moewaha, 0031 stroomt leeg van mensen 120.000 pj.en vol met moslims hihi

Deense Postbode | 08-09-06 | 17:25

Treger, taquiya is zoïets als de vermoorde onschuld spelen, iets dergelijks als dat jij doet dus. taquiya staat gelijk aan 'mijn naam is haas'. Taquiyq is een heerlijk drankje als je het fout spelt.
Jouw computer heeft geen google zeker?

Deense Postbode | 08-09-06 | 17:23

Hans Anders 08-09-06 @ 17:00

Herinner je nog die overstoming in Limburg en hoe iedereen zandzakken aan het vullen was ?
Ik heb toen geprobeerd of ik moslims tussen die mensen kon ontdekken.
Niet een gezien.
-
Duitsland een paar jaar geleden.
Overstroming... weer hielp iedereen zandzakken vullen... en waar waren de moslims? ... geen idee, geeneen gezien.
-
Er is binnen de moslim gemeenschap, op een paar uitzonderingen na, echt geen wil om samen te werken met ons ongelovigen.
De moslims in Europa kunnen blijkbaar alleen maar nemen, geven is er duidelijk niet bij.

Moi | 08-09-06 | 17:23

Ik heb geen flauw idee neukertje

Treger | 08-09-06 | 17:15

@Tregert,
hou maar op, niemand vind je lief.
Hoe zou dat nou kunnen!

fuckje | 08-09-06 | 17:13

@Hans,
En oh wat zal jij je verheven voelen dan als gulle weldoener.
Ben jij soms de barmhartige samaritaan door hulp te geven aan hen die je haat? Je instelling spoort niet helemaal met de werkzaamheden die je doet. Ik weet toevallig dat het tegendeel wat jij beweert ook voorkomt.
Kom met iets zinnigs "linkse kerk actieve socialisten" als actieve zorgontvangers?

Treger | 08-09-06 | 17:05

@ treger
Het is geen oorlog.....

TAQIYYA

Another tactic was to deny that there was jihad at all.

Hier heb jij het dus al. TAQIYYA pur sang

solidstate | 08-09-06 | 17:05

Solid
wie zou mij moeten betalen en waarvoor?
En kom niet aanzetten met oud islamitische krijgstermen.
Het is geen oorlog maar jij zult het wel anders zien gezien de rechts extreme sites die de term jou welgevallig uitlegt.

Treger | 08-09-06 | 17:01

Kaan78 en Treger

Ik hou van simpele vergelijkingen en niet van versluierend geschreven onzin verborgen in rapporten die alleen bedoeld zijn om onvindbaar opgeborgen te worden.

Ik ben in mijn gemeente bij nagenoeg alle vrijwilligerscomite's betrokken, ik ben immers met pensioen, heb vele connecties, enz. maar ik voel mij met mijn 68 jaar te jong om te stoppen met maatschappelijk actief te zijn.

Ik kijk de laatste tijd met meer dan gewone aandacht naar de vrijwilligers en collectanten en mij valt vooral op dat het doorgaans het Christelijke kerkvolk is dat zich inspant voor de medemens. Vele daarvan hebben een baan of zijn net als ik gepensioneerde actievelingen.

In de linkse kerk actieve socialisten en ook muzelmensen ontbreken nagenoeg volledig in de rijen van onze vrijwilligers, beide groepen zijn echter wel de grootste groep van mantelzorgvragers. Blijkbaar wil de eigen omgeving deze mantelzorg niet uit liefde aan hen geven.

De linkse kerkgangers en de muzelmensen hebben volgens mij het bedelen bij en het parasiteren op de gemeenschap met de paplepel binnen gekregen.

Hans Anders | 08-09-06 | 17:00

Kaan78 08-09-06 @ 16:12
We hebben het niet over Allochtonen in het algemeen, maar over moslims.
Dus die cijfers kloppen niet.
Ik meen dat er bijna 1 miljoen moslims in dit land zijn maar dat ze wel de grootste groep in de gevangenis zijn.
-
De rest van je verhaal komt niet overeen met wat ik persoonlijk meegemaakt heb en meemaak.
Ik zie al jaren een ongelofelijke positieve discriminatie richting moslims.
Bv. Het eufemistisch begrip "Kansarme jongeren" als je criminelen bedoeld. Autochtone criminelen worden natuurlijk wel gewoon criminelen genoemd.
-
Door de jaren heen zijn er ongelofelijk veel projecten gestart en geld uitgegeven om te proberen jullie te helpen.
Heeft het geholpen ?.... helaas niet.
-
Vraag je eens af waarom wij helemaal geen geld uitgegeven hebben aan bv de Chinese jeugd maar dat die wel succesvol zijn.
Van alle allochtoonse jeugd in dit land is het weer de moslim jeugd die met iedere generatie slechter aangepast is.
Aan wie ligt dat nu..... weer aan ons ?

Moi | 08-09-06 | 16:57

Antwoord eerst op mijn vraag wat je nu per uur betaald krijgt van de moskee.

Of wil je er niet over praten?

TAQIYYA

Taqiyya has been used by Muslims since the 7th century to confuse and split 'the enemy’. A favored tactic was ‘deceptive triangulation’; to persuade the enemy that jihad was not aimed at them but at another enemy. Another tactic was to deny that there was jihad at all. The fate for such faulty assessments by the target was death.

According to Christian ethics lying is a sin; In Islamic jurisprudence and theology, the use of taqiyya against the unbelievers is regarded as a virtue and a religious duty.

www.ci-ce-ct.com/Feature%20articles/02...

solidstate | 08-09-06 | 16:57

@kaan78 en treger
Ik ben gelukkig niet ziende blind. En ik kan goed genieten van de bloemetjes en bijtjes.
Voor de rest mij zorgen zijn niet ongegrond. En het is niet zozeer de islam waar ik bang voor alswel de geweldadige reactie die het over niet al te lange tijd zal oproepen.

Weisse rose | 08-09-06 | 16:48

Weer zoiets uit de fabeltjeskrant voor angstliefhebbers.
Wat is dat taqiya bedrijven?

Treger | 08-09-06 | 16:45

@ treger

Taqiyya bedrijver.
Wat krijg jij nou per uur betaald van de moskee om op dit forum te komen spammen?

solidstate | 08-09-06 | 16:43

@Treger 08-09-06 @ 16:41
LOL,

Maar gasten, prettig weekend
Live long and Prosper
-edit same -

Kaan78 | 08-09-06 | 16:43

WR,
Je geluk wordt anders zo te lezen aardig ondermijnd door de irreele en verzonnen angst voor alles wat islamitisch is.

Treger | 08-09-06 | 16:41

Treger 08-09-06 @ 16:32
Ik ben gelukkig
Ik ben gelukkig, realist
Ik ben gelukkig, ik heb dromen
Ik ben gelukkig, ik heb een toekomst, als die niet door een stel islamitische idioten verstoord wordt
Ik ben gelukkig, ik hoef me niet anders voor te doen dan ik ben
Ik ben gelukkig, ik ben vrij van schuld,
Ik ben gelukkig, ik hoorde bij de heersers.

Weisse rose | 08-09-06 | 16:39

Dit is ook maar een onderzoek gedaan door Christenen. Wij weten wel beter.

Kaan78 | 08-09-06 | 16:37

WR,
Als de term "dhimmi" op iemand van toepassing is dan ben jij dat wel.
Noemt zichzelf allochtoon maar is ultra nationalistisch.
Heb je iets goed te maken bij je voormalige blanke meesters? Schuldgevoel soms omdat jij en je familie zo goed zijn opgevangen hier? Is helemaal niet nodig hoor. Je mag jezelf zijn maar ja jullie zijn ook erg fanatiek weet ik uit ervaring.

Treger | 08-09-06 | 16:32

Kaan78 08-09-06 @ 16:09
Het gaat niet om jou persoonlijk maar om de groep.
Er zijn zeker ook moslims die hun steentje bijdragen maar dat zijn hier in Europa de uitzonderingen.

Zowel in Duitsland als in NL ken ik in mijn prive omgeving alleen maar moslims die uiteindelijk en zonder uitzondering achteraf crimineel en/of parasitair bleken te zijn.
Ik ben nog nooit een andere bevolkingsgroep tegen gekomen die dat kan evenaren !

Maar ga nu niet van me verlangen dat ik al de hele groep maar moet tolereren omdat als er een paar zijn die wel hun steentje bijdragen.

Moi | 08-09-06 | 16:31

Kaan 78 16:18
Jij gaf om 15:54 een link naar nu.nl waarop ik reageerde.
En daar stond toch echt geschreven een tiental. Je kunt vast wel lezen.
Als je dus een link geeft, lees dan niet allen de koppen.

minik | 08-09-06 | 16:28

@Dirrek 08-09-06 @ 16:23
Op actie volgt reactie zoals kaan en treger hier al een paar keer hebben geroepen als je moeder of zus zoiets is overkomen kun je niet anders verwachten. Verder speelt natuurlijk ook de angst voor het onbekende.

Weisse rose | 08-09-06 | 16:25

Weisse rose 08-09-06 @ 16:12 Helemaal met je eens. Moslimas moeten ook normaal over straat kunnen lopen, zonder door autochtone jeugd te worden uitgescholden. Is gewoon waanzin. Maar voor éenieder geldt: respecteer de samenleving waarin je je bevindt. Ga anders weg.
Heersers van de straat, ik kots daar op. Iedereen heeft het recht om veilig over straat te lopen. naar school, naar werk of gewoon zomaar. Om 1 uur 's-middags en om 1 uur 's-nachts. Iedereen, zonder aansziens des persoons of afkomst, die dat recht geweld aandoet, moet uit die samenleving verwijderd worden. Klaar.

Dirrek | 08-09-06 | 16:23

@Weisse rose 08-09-06 @ 16:16

LOL, in het Turks is het wat anders ;)

Kaan78 | 08-09-06 | 16:22

@minik 08-09-06 @ 16:04

Jij kent de moslim gemeenschap zo goed dat je erover kan meepraten. Je weet natuurlijk als geen ander hoeveel autochtonen moslim worden.

Kaan78 | 08-09-06 | 16:18

Kaan78 08-09-06 @ 16:12
Je bronne keuze is aller beflabberst beste kaan. Weet je trouwens wat een kaan is Kaan? Het is een uitgebakken stukje varkensvet. Mooie nick heb je gekozen.

Weisse rose | 08-09-06 | 16:16

Alle mannen zijn toch ook vies. Die zitten elke dag wel een flink aantal keren aan hun leuter. Ik vind het ook maar een onhygienische gewoonte.

0900 | 08-09-06 | 16:15

Kaan78 08-09-06 @ 15:54
"Afgelopen 4 jaar is er van alles aan gedaan om juist te benadrukken dat wij er NIET bij horen. 15.43"
Met de link die je net vermeldde ontkracht je weer alles. En weer gebruik je de typische manier van moslim argumenteren het Calimero complex. je maakt jezelf ongeloofwaardig.
En als jezelf nog niet op het iee bent gekomen om een huis te komen dan ben je echt dom. Of je trekt een uitkering dan is het ook niet mogelijk.
@Dirrek 08-09-06 @ 15:55
In brussel kunnen vrouwen in sommie wijken niet meer op straat. Niet moslimas omdat ze gestenigd worden of voor hoer uitgescholden. Moslimas ook omdat ze uitgescholden worden door de autochtone jeugd.

Weisse rose | 08-09-06 | 16:12

@Moi 08-09-06 @ 16:02

66.000 van de 3 miljoen allochtonen is crimineel t.o.v. 133.000 van de 13 miljoen autochtonen. Daarnaast voelt het zo, omdat de media het zo brengt.

Het heeft meer te maken met beeldvorming. D.w.z. hoe hebben ze d.m.v. media ons (buitenlanders/vreemdelingen/ allochtonen/medelanders naar keuze) aan de autochtone deel van de bevolking wat nooit in aanraking is geweest met allochtonen geprofileerd? ( dit deel is 75% van alle Nederlanders)

movies.flabber.nl/getthepicture/

Zie ook deze link, hoe de nederlandse media nieuws fabriceert, eenzijdig beoordeelt en een groep criminaliseert en veroordeelt.

www.maroc.nl/tijdelijk/dlr.wmv

Kaan78 | 08-09-06 | 16:12

@Heb jij geld gedoneerd aan de slachtoffers van de tsunami ramp?
Ja, maar ik loop hiermee niet te pronken
Ik help mensen ongeacht hun overtuiging, afkomst, kleur of ik ze mag of niet.
Heb jij geld gestuurd naar Pakistan?

En dan beginnen we weer aan een waslijst van beschuldigingen waarvoor ik me moet verontschuldigen zeker? Wat heb IK met die voorvallen te maken?
Zullen we een lijst samenstellen waarvoor jullie je verontschuldigingen moeten gaan aanbieden bij elke discussiepunt wat we hier aankaarten?

Kaan78 | 08-09-06 | 16:09

Onderbuik 08-09-06 @ 16:03

LOL!

Jeremia | 08-09-06 | 16:05

Kaan78 15:54
Kaan, eer zijn kleine leugens, grote leugens en grootste leugens. Die worden statistieken genoemd. Bij onderzoeken en statistieken moet je altijd even doorlezen. Zeg maar, werken. Zo ook in het artikel vcan nu.nl.
Er zijn een TIENtal jongeren per jaar enz. Dat kun je inderdaad steeds meer noemen als het er eerst 5 per jaar waren.
Maar om dan gelijk daarover op te scheppen is toch wel wat overdreven.

minik | 08-09-06 | 16:04

@Jeremia 08-09-06 @ 15:52
gratis tip van mij: doe ook leuke vrolijke voorspellingen, voor de balans zeg maar.

Onderbuik | 08-09-06 | 16:03

@Hommel 08-09-06 @ 15:52

Ik heb het niet over 95% van de moslims in Nederland.
Maar over de lui die er buiten vallen. Nederland is ook van hun. Hoe je het ook wend of keert.
Mijn oplossing is ook ALLEEN voor mensen die NIET met elkaar kunnen leven. En ik weiger mezelf als tweederangsburger te zien. Wenst ook niet zo behandelt te worden. Ik negeer gewoon al die aantijgingen en doe mijn werk wel en zo. Ik ga het alleen NIET ACCEPTEREN dat ik als tweederangs burger wordt neergezet. Ik mag daar toch wat over roepen. Toch?

We komen er samen wel uit. Maar wel op gelijke voet. Veel dingen zijn gelukkig wel goed geregeld in Nederland.

Kaan78 | 08-09-06 | 16:02

Aktivist 08-09-06 @ 15:45

Waarom? Omdat het probleem onbeheersbaar geworden is, daarom.

v Maerlant | 08-09-06 | 16:02

Kaan78 08-09-06 @ 15:43
Ten eerste, in NL hebben we geen problemen met Allochtonen.
Verreweg de meeste niet-moslim allochtonen dragen gewoon hun steentje bij aan onze sameleving.
Als je met allochtonen moslims bedoelt dan weet je ook wel dat deze relatief kleine groep vrijwel dagelijks negatief in het nieuws komt.
Dit kan alleen maar als een belachelijk hoog percentage van hen crimineel is.
Van bijvoorbeeld Europese of Aziatische allochtonen hoor je vrijwel nooit iets.
-
Lijkt me niet zo moeilijk te bedenken waarom "jullie" steeds minder welkom zijn.

Misschien dat jij je inderdaad inzet voor NL, ik geloof echt wel dat er ook allochtonen zijn die hun steentje bijdragen.
Probleem is echter voor ieder allochtoon die zich wel inzet een veelvoud is die dat niet doen.

Moi | 08-09-06 | 16:02

Dat linkje van v Maerlant 08-09-06 @ 15:31 is echt heel triest.
De heersers van de straat. Doe mij een emmertje. Heersers van de hondenpoep op die straat. Betere kwalificatie.

"Er zijn in Brussel geen grote rellen geweest?
'Dat is juist. Maar we moeten zeer alert blijven. In de buurten in Frankrijk waar de zware rellen plaats vonden, zie je al geen vrouwen meer op straat. De mannen vinden er dat ze de heersers van de straat zijn"

Dirrek | 08-09-06 | 15:55

Kaan78 08-09-06 @ 15:43
de afgelopen 4 jaar hebbenmoslims er toch alles aan gedaan om te laten zien dat ze er niet bij horen. Moorden, vernielingen, discriminazi schreeuwen om niks. En maar zeggen dat wij ons aan jullie moeten aan passen.Het is de wereld op zijn kop je aanpassen aan de minderheid een normale minderheid zou zich aanpassen aan de meerderheid.
Heb jij geld gedoneerd aan de slachtoffers van de tsunami ramp?
Ga jij zondag demonstreren tegen de komst van de aanstichter van de Deense cartoon rellen. De imam die de moslims een nog slechtere naam in het westen heeft gegeven?
En jij gebruikt ook weer de typische moslim argumentatie. Ik moslim ik onschuldig alles is de schuld van een ander. Domweg weigeren om de hand in eigen boezem te steken.

Weisse rose | 08-09-06 | 15:55

@miko 08-09-06 @ 15:50

Ik had eigenlijk het idee dat in het westen steeds meer mensen besluiten om moslim te worden. 9/11 heeft het tijdelijk als rem gefunctioneerd, maar het gaat weer langzaam op gang komen.

Lees onder meer:
Meer gereformeerde jongeren kiezen voor islam.

www.nu.nl/news/820891/11/rss/Meer_gere...

Kaan78 | 08-09-06 | 15:54

Onderbuik 08-09-06 @ 15:44

De keuze van de nick heeft te maken met de sombere kijk die ik heb op de toekomst. Om mijzelf op één lijn te plaatsen met de echte profeet Jeremia gaat mij echt te ver. Maar ik probeer wel profetisch te zijn en ik geloof ook wel dat ik dat ben.

Jeremia | 08-09-06 | 15:52

Kaan78 : voor wat hoort wat. Niet meteen beginnen met jouw deel opeisen. Daarnaast is het opmerkelijk hoevelen er gewoon zonder zeuren en klagen integreren en gewoon hundeel krijgen. Voor wat hoort wat; als je normaal doet en integreert komt je deel je vanzelf toe. Alleen moslims hoor je daarover zeiken. Waarom? Omdat iedereen ze maar moeten accepteren, en ze van alles willen. Alsof er niet genoeg subsidies zijn gestoken in commitee's, moskeeën, werkgroepen, positive dicriminatie, wetgeving gericht op evenredige arbeidsdeelname, enzovoorts. Moslims hebben hun deel allang binnen. Ze vergeten hun eigen bijdrage. Op die enkele geslaagde moslim na, die dan weer klaagt over gegeneraliseerd worden.

Hommel | 08-09-06 | 15:52

Ik vraag me af of de dame in kwestie ook de hand geweigerd heeft van degene die haar solicitatie gesprek heeft afgenomen(mits een man!).

@Treger,
Fijn provoceren??
Toch denk ik dat de broeders een beetje bang worden.Veel moslimas noemen zich al niet meer zo.Vele stappen eruit.Is het vreemd dat de meeste commentaar komt van vrouwen( mevr magan en haar duitse evenknie)Verder denk ik dat vrouwen wel degelijk goed technisch werk kunnen verrichten.Ook marrokaanse vrouwen lopen ver voor op hun mannen wat betreft scholing Ze kiezen er namelijk voor om later te gaan werken en anti depresiva te gaan slikken.En die enkeling die van haar man een pak slaag krijgt als ze andere mannen een hand geeft zegt tegen haar kinderen:zoek geen moslim!!Loop weg uit die kut religie.
Religie sucks!!!

miko | 08-09-06 | 15:50

Weisse rose 08-09-06 @ 15:39
Punt 1
Bedankt voor je waardevolle bijdrage.
Punt 2
Er worden Moskeeen gefinancieerd met hypotheken (MET RENTE!!).
Maar goed, jij als GROOT MUFTU van Nederland kan aan mij natuurlijk alles vertellen over de Islam.

Kaan78 | 08-09-06 | 15:46

fuckje 08-09-06 @ 15:37 Check.

Dirrek | 08-09-06 | 15:46

v Maerlant 08-09-06 @ 15:31
In Brussel maken ze dezelfde fouten als in Nederland: "straatopvoeders", pappen en nathouden. Waarom??
Ik zal nooit begrijpen dat immigranten die niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, in de Benelux met belastinggeld gesponsord worden. Uitwijzen, die hap. Dat gebeurt met jou en mij ook als we emigreren en vervolgens (b.v. in Canada) het handje bij de staat gaan ophouden.
Weg met de instroom van kansloze plattelanders uit de derdewereld! Naar een immigratiepolitiek die gebaseerd is op datgene wat de immigrant het land te bieden heeft!!

Aktivist | 08-09-06 | 15:45

@Jeremia 08-09-06 @ 15:42
je denkt toch niet echt dat je een profeet (Jeremia) bent hoop ik?

Onderbuik | 08-09-06 | 15:44

Afgelopen 4 jaar is er van alles aan gedaan om juist te benadrukken dat wij er NIET bij horen.

Daarnaast is het niet alleen te maken met "voelen".
Het is ook meetbaar. Bijvoorbeeld Allochtonen met het zelfde vergrijp ( criminele activiteit) zitten in vergelijking met autochtonen gemiddelt 53 dagen langer vast in de gevangenis.

Natuurlijk zet ik mij in voor Nederland. Maar het is toch juist zo dat we met zijn allen aandeelhouder zijn van BV Nederland? Als we niet meer met elkaar door 1 deur kunnen, en mensen willen afstoten, dan moet je ook ieder zijn deel geven waar hij of zij recht op heeft.

Kaan78 | 08-09-06 | 15:43

Onderbuik 08-09-06 @ 15:36
Helaas zal dat niet zo snel gebeuren.
Het zou namelijk laten zien hoeveel onze zo geprezen Multikul eigenlijk kost en hoe weinig we ervoor terugkrijgen.
En daar vrijwel ieder politicus geprobeerd heeft om deze multikul als iets moois te verkopen staan ze natuurlijk niet te trappelen om deze cijfers te laten zien.

Moi | 08-09-06 | 15:43

Treger is zijn tijd gewoon een beetje vooruit. Over een jaar of tien zal de gemiddelde vinexbewoner net zo praten en denken als hij. Niet uit overtuiging, maar uit angst om een mening te verkondigen die de moslimzuil onwelgevallig is. De meeste mensen zijn namelijk geen helden. En de gemiddelde Nederlander al helemaal niet.

Jeremia | 08-09-06 | 15:42

Kaan78 08-09-06 @ 15:17
Toch maak ik iedere keer op uit iedere opmerking dat je niet wil samenleven Kaan78, het houdt dat je mij ook respecteert.En voor mijn gevoel doe je dat niet.

@Punt I ik heb niet gezegd dat je weg moet, ik heb gezegd dat je vrij bent in je keuze om te gaan of niet.
@ punt II niemand die je belet om een stukkie grond te kopen hoor. Behalve je geloof rente betalen is haram of niet.

Weisse rose | 08-09-06 | 15:39

Blijft fascinerend te zien dat dezelfde moslims die basale vormen van fatsoen aan hun reet lappen, de eersten zijn die roepen dat ze respectloos worden behandeld. Maar wel roepen dat Nederland ook van hun is.

Ed Cetera | 08-09-06 | 15:38

Tregertje is eigenlijk heeeel ziellug

minik | 08-09-06 | 15:37

@Dirrek,
zie ook mijn post 13:54u.

fuckje | 08-09-06 | 15:37

@Moi 08-09-06 @ 15:34
het wordt tijd dat dit soort cijfers gewoon in de openbaarheid worden gebracht i.p.v. het multikulti correcte geleuter dat je nog steeds te vaak hoort.

Onderbuik | 08-09-06 | 15:36

Tregertje is gewoon een puisterig blank menneke uit een duh voorstadje ergens, die de boel loopt te stangen en daar aardig in slaagt.

Dirrek | 08-09-06 | 15:34

Hans Anders 08-09-06 @ 14:54
In Duitsland blijkt 1 op de 4 manlijke moslims die eigenlijk zouden moeten werken maar een baan heeft.
Die andere 3 hebben uitkering.
Let wel, niet 1 op de 4 van ALLE moslims, maar alleen die groep die eigenlijk zou moeten werken.
Ik meen dat de leeftijdgroep 27-53 jaar was.
-
In NL zal dat zeker niet anders zijn.

Moi | 08-09-06 | 15:34

fuckje 08-09-06 @ 15:19
Gewoon blijven hopen. ;)

LibertasSimplex | 08-09-06 | 15:33

Kaan78 08-09-06 @ 15:20 Kortzichtig. Nederland is van de mensen die er wonen. Je afkomst doet er weinig toe. Je houding daarintegen wel.

Dirrek | 08-09-06 | 15:26

@Kaan78 08-09-06 @ 15:20
doe eens duidelijk schrijven aub.

Onderbuik | 08-09-06 | 15:24

Kaan 78 15:20
Reactie op mijn punt II is net zo verwerpelijk als mijn Aanvulling
Zo gemakkelijk kom je er niet van af makker.

Je vraag was fout. "mag ik mijn deel?". DE vraag moet zijn; "Wat kan ik doen voor mijn vaderland, Nederland?"
En zolang je dat niet weet en doet zul je er NOOIT bij horen.
Lutser.

minik | 08-09-06 | 15:24

Aanvulling op Punt II Dit omdat de rest het al een beetje verdeelt heeft. Nederland is voor autochtonen en wij tolereren jullie aanwezigheid als parasieten. Is het verhaal hier op geen stijl.

Reactie op mijn punt II is net zo verwerpelijk als mijn Aanvulling op Punt II
Dat is nou echt punt!

Kaan78 | 08-09-06 | 15:20

offtopic\
Geert op RTL7 nu, hopelijk heeft hij wat zinnigs te melden.

fuckje | 08-09-06 | 15:19

@Weisse rose

Wat een arrogantie zeg... :)
Mijn keuze om hier te blijven of te vertrekken laat ik niet van jou afhangen.

Ik heb al je vijftien keer duidelijk geprobeerd te maken dat ik voor samen leven ben. Maar goed met je selectieve waarneming zal ik de komende maanden dan nog steeds moeten herhalen blijkt het maar weer.

Mijn punt I is. Diegene die niet kunnen/willen samenleven, moet je niet opzadelen met dit. Als je wel kunt samenleven moet dat ook gewoon kunnen.
Punt II Nederland is ook van mij. Mag ik mijn deel?

Kaan78 | 08-09-06 | 15:17

@Hans Anders 08-09-06 @ 14:54
@Koetjesenkalfjes 08-09-06 @ 15:04
Dat is een van de verdiensten van de emancipatie. Als je maar hard genoeg klaagt en zielig doet dan wordt er vanzelf een of ander comite voor je opgericht. Tegelijkertijd worden er hulpgroepen op je los gelaten wordt er een vangnet situatie voorje gecreeerd. En kun je rustig verder gaan met klagen want je hebt geleerd dat klagen en zielig doen geld oplevert. Niet alleen voor jou, de zieligert, maar ook voor alle hulpverleners. En dat is iets wat de moslims goed geleerd hebben, zielig doen.

Weisse rose | 08-09-06 | 15:15

@Koetjesenkalfjes 08-09-06 @ 15:04
je noemt nu wel een aantal beroepen op maar de meeste moslims zijn werkloos, dus probeer opnieuw zou ik zeggen.
@tbs-patient 08-09-06 @ 15:03
dat is zo definitief, handjes eraf is wellicht beter.

Onderbuik | 08-09-06 | 15:13

gevallenverstand 08-09-06 @ 12:26

Godwin!... man, man... zo win je geen debat meer....

bottehond | 08-09-06 | 15:13

@Hommel 08-09-06 @ 14:54
Precies! En dat geldt ook voor voetbaltrainers, agrariers, pubers, kunstenaars, concierges, zangers van het levenslied, afwashulpen en moeders.

Koetjesenkalfjes | 08-09-06 | 15:04

opknopen geeft het beste resultaat :)

tbs-patient | 08-09-06 | 15:03

nogmaals: ze moeten die pinguin volgens haar "eigen" primitieve wetten veroordelen: de handen afhakbarren en het probleem is opgelost...

Onderbuik | 08-09-06 | 15:01

Mo Slim? Ze kunnen het beter Mo Dom noemen!!

Enfant Terrible | 08-09-06 | 14:57

Hans Anders 08-09-06 @ 14:54
Leuke leestip
Thedore Dalrymple, het systeem dat armoede in stand houdt.

Weisse rose | 08-09-06 | 14:56

Wat mij voornamelijk opvalt is dat moslims altijd klagen, zich achtergesteld en verongelijkt voelen en dat iedereen zich aan hun moet aanpassen. Waarom hebben we dat soort problemen toch nooit met hindoestanen, chinezen, boedhisten, enz enz enz.
Altijd als je een moslim op de TV ziet dan is 'ie aan het klagen. Hij wordt verkeerd begrepen, gegeneraliseerd, weetikveel. Altijd maar klagen. Ik wordt moe van die lui.

Hommel | 08-09-06 | 14:54

minik 08-09-06 @ 14:13 Marokkaans realisme: "Je vriendin zal wel iets uitgelokt hebben". . . "
Een volk wat zichzelf niet respecteert, zal nooit een ander volk respecteren. Kijk, een Surinamer of Chinees zal studeren, omdat ze heel goed doorhebben, dat je daarmee uiteindelijk een leuk betaalde en gerespecteerde baan zult krijgen. En een Surinamer of Chinees zal ook wel eens een plee schoonmaken op een kantoor, als bijverdienste. Om de studie te kunnen betalen bijvoorbeeld. Deze "minderheden" verdwijnen op den duur ook uit de onderkant van de samenleving, gewoon omdat ze het spelletje doorhebben.
Een Marokkaan daarintegen heeft geen motivatie, geen zelfreflectie, geen respect voor zichzelf. En blijft daarom hangen in de onderkant van onze en iedere andere samenleving. Verdient te weinig en gaat daarom ook nog eens stelen. Je kent die mop toch zeker wel: wat is de overeenkomst tussen een kuikentje en en Marokkaan ? Zo gauw ze kunnen lopen gaan ze pikken.
Jammer. Op zich is het een mooi volk met een rijke cultuur.

Dirrek | 08-09-06 | 14:54

Treger 08-09-06 @ 14:28

Werk jij bij het SCP of CBS? Het leeuwendeel van de allochtoon met een islamitische afkomst heeft immers geen werk, een enorm deel heeft wel een bijstands- of WAO uitkering, een flink deel wordt in de gevangenis of politiecel gevoed.

Het zou mij werkelijk verbazen als 10 tot 20% van de 1e, 2e en 3e generatie islamitische Nederlanders een echte baan had waarin niet zwart betaald werd.

Zij zijn daarmee de perfecte doelgroep voor de parasitaire industrie, want het lijkt erop dat hun grootste prestatie vooral geleverd wordt als zij van brood stront maken.

Hans Anders | 08-09-06 | 14:54

@poktor 08-09-06 @ 13:24
UQot:
"Pas als wij onze vrouwen topless door de straten van jullie steden mogen laten lopen, wij ongebreideld kerken in jullie landen mogen bouwen en met kratten drank over straat mogen bij jullie, DAN PAS heb je recht van spreken, eerder niet. Gelijke monnikken, gelijke kappen."
Ga maar eens in een willekeurig toeristenland kijken, zodra je kinderen wat groter zijn. Alleen zijn de kerken disco's en andere tempels.

Koetjesenkalfjes | 08-09-06 | 14:45

@Treger 08-09-06 @ 14:37
Een typisch moslim excuus het is altijd schuld van een ander. Het laat je zwakheid zien Lutsâ.
En waar ik me druk over maak is de toenemende ongelijkheid en discriminatie in Nederland moslims mogen alles en Nederlanders met de dag minder. Zie jij graag, je stimuleert alleen st*rmfr*nt en aanverwante organisaties
Ze liep gewoon naar het station het bange kind zou nooit iets zeggen.

Weisse rose | 08-09-06 | 14:44

WR,
Je vriendin zal wel iets uitgelokt hebben of zich bemoeit met zaken die haar niet aangingen. Waar maak je je druk over? Is maar een incident en komt niet structureel voor. En dat over Brussel, mooi verzonnen maar niet waar geloof ik niet.

Treger | 08-09-06 | 14:37

Treger 08-09-06 @ 14:28
Met je laatste zin ben ik het wel eens. Maar leg mij dan eens uit waarom mijn vriendin door &*&^% moslims uitgescholden wordt als hoer. Een collega van mij door een Marokkaanse leerling word aangerand met de mededeling: "dat mag want jij bent een hoer". Dat inbepaalde wijken in Brussel vrouwen niet op straat durven te komen uit angst gestenigd te worden, en daarom maar hoofddoeken zijn gaan dragen. Jij als moslim bent intolerant sterker nog jij gebruikt nazi praktijken als straat terreur om jou normen en waarden aan mij op te leggen.

Weisse rose | 08-09-06 | 14:34

minik 08-09-06 @ 14:13 Ik veeg even de tranen uit m'n ogen van het lachen. Over die balpen enzo. Tering.
Maar goed, de tegenstellingen zijn groot. Maar niet-Nederlanders zouden zich eens moeten gedragen als backpackers. Als de omgeving je vreemd is, wijs 'm niet af, maar assimileer je. Ruik en proef de sfeer. Verbaas en verwonder je. Gebruik, maar misbruik niet. Als ik als Hagenees in een Christelijk Brabants dorp ga wonen, respecteer ik de zondagsrust. Maar geniet tegelijkertijd van diezelfde rust. Mocht het toch niet bevallen, dan rot ik weer op, maar ik ga die samenleving niet verketteren en veroordelen om haar Christendom en dito gewoontes.
Overigens een bekend feit, Nederlanders in den vreemde assimileren. Iets heel anders als integreren. Zouden meer mensen moeten doen.

Dirrek | 08-09-06 | 14:32

Probeer eens om in een moslim-land de mores aan je laars te lappen door bijvoorbeeld met je linker hand in de chipsbak te graaien. Steniging, vierendelen en zweepslagen (in die volgorde) worden je deel. Maar hier schijnt zo'n Al-Quaida broedstoof zich maar van alles te kunnen permitteren. Ontslaan en uitzetten (in die volgorde)! Samen met de rest van die vijfde kolonne van jan-jurken, die er alleen maar op uit is om hun achterlijke cultuur er hier door te drukken.

Brouhaha | 08-09-06 | 14:31

WR,
Mijn grootvader wilde hetzelfde als de jouwe van indie naar australie maar werd geweigerd wegens leeftijd. (40 +).

Treger | 08-09-06 | 14:30

@francoise,
Ik betwijfel dat, volgens mij draagt het merendeel van de moslimmeisjes hun hoofddoekjes vrijwillig en niet onder dwang. (ok misschien omdat ze hun moeder willen plezieren) Ik zie ook voldoende moslimmeisjes sexy en zonder hoofddoek rondlopen en die worden echt niet stelselmatig voor "hoer"uitgemaakt.
En wat zegt het eigenlijk over jezelf als je niet kan accepteren dat allochtonen zelfbewust volgens eigen cultuur willen leven? Jij noemt het onaangepast maar de meesten redden zich met betaald werk en betalen net als een ieder belasting. Nee doe mij maar liever diversiteit in het straatbeeld als de eentonige kleinburgelijke hollandse klaagcultuur. Is veel spannender zo.

Treger | 08-09-06 | 14:28

Terugsturen, liefst met een Russisch vliegtuig

Mrs Ajax | 08-09-06 | 14:25

Trager, ik beschuldig niet, ik constateer, de Australische wetgeving toen was rascistisch, dus ben ik CONSEQUENT.
Het verbod gold niet alleen voor mijn grootouders, maar ook voor mijn oudste oom, die wilde alleen maar studeren.
Net als Samir A, Mohammed B en trawanten.

Weisse rose | 08-09-06 | 14:23

Treger
Ergens hierboven schreef je over betutteling. En dat het niet accepteren van Nl waarden en normen daarmee te maken zou hebben. Daar snap ik niets van.
Nog wat anders: innerlijke onrust heeft niets te maken met geemancipeerd zijn. 'Moeten' moet iedereen. Moslim-meisjes moeten een hoofddoek, anders zijn ze een hoer,. Ik moet elke dag voor mijn kinderen zorgen, anders komt er niets van ze terecht. En als ik moet kiezen tussen innerlijke onrust of apathie: dan maar onrust.
En weet je waar ik echt onrustig van word? Van Moslims in Nederland die vinden dat Nederlanders van autochtone afkomst Nederlanders van allochtone afkomst moeten accepteren zoals ze zijn, terwijl deze onaangepaste moslim-nederlanders denken dat ze dat neit terug hoeven te geven in acceptatie van de Joods-Christelijke waarden en normen waarop onze wetgeving (Grondwet) gestoeld is!

francoise smokeglass | 08-09-06 | 14:21

WR,
Nu beschuldig je Australie van racisme, wees eens consistent. Kan het zijn dat de kostwinner die naar Australie wilde ouder dan 40 was indertijd? Dan klopt het want dat was toen de maximale leeftijdsgrens voor migranten.

Treger | 08-09-06 | 14:18

minik 14:13
Het verhaal gaat trouwens nog verder.
Die persoon vroeg me daarna of ik wel eens aardig was voor een buitenlander.
Natuurlijk, zei ik. Vorige week stond ik stil voor een rood licht en voor mij stond een Italiaanse auto. Zodra het licht op groen ging toeterde ik drie keer.
Nou die man voelde zich gelijk thuis.

minik | 08-09-06 | 14:18

Ik vraag me écht wel 's af of moslims geen kranten lezen (of geenstijl). Ze houden werkelijk nooit op met treiteren treiteren treiteren. Zijn ze er nou altijd nog niet achter dat het westen 't helemaal kotsbeu is? Ze gáán maar door, altijd die spanning opzoeken, altijd die conflicten afdwingen. Iedereen is er al hoog en breed achter dat fundamentalisme een onzinnige religieuze interpretatie is, maar dat snertvolk kan er geen genoeg van krijgen om er 24/7 de contramine mee op te zoeken. Dood- en doodvermoeiend, die mensen. Wanneer knapt bij ons nou 's het lijntje en verschepen we die extremisten terug naar die achterlijke woestijn waar ze vandaan komen. Daar horen ze thuis, niet hier.

Jez | 08-09-06 | 14:18

Ah, vader rijn college.
Ik heb er ooit in t kader van weetikveelwat voor een mooi bedrag een muziekworkshop gegeven aan klas 2. Was goed te doen hoor met die kinders,NOT! Ik moest groepjes maken van de klas zodat ze opdrachten konden doen...
BoBu - Hoe heet jij en waarom kijk je zo?
Hamid- Hamid meester, ik wil niet met hem werken.
BoBu -Waarom niet, hebben jullie ruzie?
Hamid- Ik haat hem!
BoBu - En dat kan niet opgelost worden als twee bijna volwassen jongens?
Hamid - Ik wou dat hij dood was meester !

De gehate persoon maakt met pen langs keel een snijbeweging en gooit pen rechting Hamid.( dat de pen onderweg mij raakte en dus in de verste verte niet bij Hamid in de buurt kwam leek `m niet te storen en was geen aanleiding tot een licht excuusje)

Zo improvisirend als ik ben besluit ik om de twee een andere opdracht te geven dan de rest. De rap hoefde voor deze twee knapen niet te gaan over huiswerk, vakantie of verliefd zijn maar ze kregen de kans om in fatsoenlijk Nederlands `on beat`aan mij uitteleggen waar de ruziek over ging en hoe t opgelost zou kunnen worden.

Omdat ik twee lesuren had gekregen en dat vervolgens de aankomende 4 weken, had iedereen de tijd om in ieder geval de basis van een tekst klaar te hebben. Hamid en de gehate krullenbol schreven als tornado`s.
Ik wist dat ik het dus goed had opgelost.
Een kwartier voor tijd hadden de twee ratjes allebei hun rapje af en kregen vervolgens weer ruzie over wie er als eerst mocht beginnen.
De pengooier had de grootste bek dus ik koos niet voor Hamid.
Hij ging voor de klas staan terwijl ik een beat van Eminem opzette.
Het ging ongeveer zo:

"Iek zweer jij gaat te ver, in gooi een ninjaster,in je kankerhoofd als je me niet geloofd. Ik neuk jouw zusje ik heb schijt aan je familie, je bent voor mij inieminie... jij bent niks in mijn wijk ik schiet jou tot jij bent een lijk....."

Hamid gooide een stoel die wederom in mijn buurt kwam en de hele klas begon te joelen. Ze begonnen te knokken en ik ben de klas uitgegaan. Ik heb niets tegen de schoolleiding verteld en ben in mijn auto gestapt.
De volgende dag kreeg ik een telefoontje van het Utrechts Centrum voor KUnsten (UCK) dat ik niet meer hoefde te komen. Het was de school blijkbaar niet bevallen.

Boze Buur | 08-09-06 | 14:17

@Tregert,
doe eens ophouden Muzelmannetje te spelen, je word (bent) vervelend.

fuckje | 08-09-06 | 14:14

Treger 08-09-06 @ 14:07
Nee het was niet moeten. Voor jouw als horige van Mohammed is het begrip vrije keuze onbekend natuurlijk. Een deel van de famillie is in Indonesie gebleven en heeft daar voor de regering gewerkt, in het corps diplomatique.
De familie heeft de keuze gemaak om naar Australie te verhuizen maar daar mochten ze niet naar binnen want ze waren te zwart. (moeten ze hier ook maar invoeren) En is daarna naar Nederland gekomen.

Weisse rose | 08-09-06 | 14:13

Dirrek 14:02 Wijs gesproken.
Nederland is multi-etnisch. Daarbij geldt de Nederlandse cultuur. Dus vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, gelijkheid van man en vrouw, acceptatie van homo's enz.
En geen cultuur waarbij er vanuit een geloof of op een andere manier discriminatie geoorloofd is.
Iemand vroeg mij; "Ben jij wel eens multicultureel? Ik vroeg wat bedoel je?
Of ik wel eens mijn vrouw sla? Of dat ik met een peniskoker van een halve meter voor en een balpen door mijn neus langs de sloot in de buurt ga lopen? Ik hang de Nederlandse cultuur aan. Dus ik discrimineer alleen rascisten.

minik | 08-09-06 | 14:13

Leuk gevonden, maar ik heb nog nooit een INDO toiletten zien schoonmaken. Zijn ze net iets te slim voor.

Dirrek | 08-09-06 | 14:11

WR,
Je bedoelt MOETEN zijn. Jullie zijn uitgewezen weet je nog?
In Nederland Door Omstandigheden (INDO)

Treger | 08-09-06 | 14:07

Deense Postbode 08-09-06 @ 13:53
Je snapt me niet helemaal postbode. Door de overheid word ik allochtoon genoemd ik heb me zo nooit gevoeld en zie er ook niet zo uit mijn broer en moeder wel.
De enige eis die ik stel en waar mijn moeder en haar ouders aan hebben voldaan is het inpassen en aanpassen aan het Nederlandse overkoepelende geheel, Nederlander worden samen met de Nederlanders.
De trots die gepaard gaat met het Nederlander MOGEN zijn, het voorrecht verleend krijgen, het is namelijk geen recht. Je moet er wel wat voor doen maar dat snappen die **&*&&^% moslims niet.

Weisse rose | 08-09-06 | 14:05

"Zo onnozel kan zelfs een moslim niet zijn"
Goh als zelfs jij zoiets zegt dan blijft er hoop bestaan.

Treger | 08-09-06 | 14:03

Deense Postbode 08-09-06 @ 13:53 Nederland is ook niet multicultureel, maar multi-etnisch. Zit wel wat verschil tussen.
En treger is gewoon een stokertje natuurlijk. Maar hij doet het leuk.

Dirrek | 08-09-06 | 14:02

Zumkotzen 13:49
Die verschijnselen die je daar noemt zijn cultuurgebonden en niet exclusief Islam.
Kijk eens naar zulk soort cijfers bijvoorbeeld op de Balkan, kroatie, Servie.
Daar is het minstens net zo erg als op het Turkse platteland. Een land als Syrie bijvoorbeeld kent weinig tot geen eerwraak. Jordanie weer wel. Dus je mag het niet aan de Islam wijten. Ook in NL vinden zulk soort dingen plaats. Moordoorzaak 1 is relationel sfeer en dat zijn niet altijd de allochtonen.
Dus opassen met generaliseren.

Treger | 08-09-06 | 14:01

@zum kotzen,
ik probeerde ook met Tregert in discussie te gaan, tot ik erachter kwam dat hij een vertegenwoordiger in zoutloze kruiderijen is in Almere, geboren in Ureterp, vrouw en 2 blonde kindjes, die nu probeert , in verband met zijn slechte verkoop, mensen kwaad te krijgen op internet, met name op GS.
Zo onnozel kan zelfs een moslim niet zijn.

fuckje | 08-09-06 | 13:54

Weisse Rose, hoe meer eisen 'allochtonen' stellen, hoe meer we hen 'allochtoon' zullen noemen, jou dus ook. Wij-zij, je weet wel.
Hoe kan je iemand uit een ander werelddeel nou autochtoon noemen?!
Autochtonen hebben hun roots hier, allochtonen niet en dat is precis wat die termen inhouden, of je dat nou leuk vindt of niet.
Iemand die er graag roots-matig wenst bij te horen, heeft de vrijheid terug te keren naar zijn Heimat. Je kan een appel in een schaal met peren leggen, maar het zal nooit een peer worden, zelfs al zijn ze alllemaal blij met elkaar.

Deense Postbode | 08-09-06 | 13:53

poktor 08-09-06 @ 13:22, dat heeft minik 08-09-06 @ 13:25 al voor mij gedaan. Dat zijn dan weliswaar geen voorbeelden, maar wel de resultaten.
Verder bieden de diverse fora op internet een mooi kijkvenster op de diverse levensbeschouwingen.
Homoseksualiteit ? Anale sex ? Die Marokkanen lusten er wel pap van, alleen niet over praten. Hoe rigide.
Maar het kan natuurlijk nog erger. Genieten van sex ? Knip ! Weg clitoris. Ongesteld ? Hoppa, een week de kelder in.

Dirrek | 08-09-06 | 13:51

Jemig Treger, als ik één ding heb geleerd van discussiëren met moslims, dan is het dit: het is volledig zinloos, want veel moslims hebben hun eigen onwrikbare denkbeelden waar absoluut niet aan getornd mag worden. Zelfstandig kritisch nadenken is al helemaal uit den boze.

OMFG wat ben je hooghartig en stupide als je de westerse cultuur pervers, verdorven en immoreel noemt. Nee, dan de zegeningen van de islamitische cultuur: eerwraak, moordaanslagen, vrouwenmishandeling, homohaat, geweld tegen andersdenkenden.

Maar goed, het is allemaal heel logisch als je beseft dat de stichter van jouw godsdienst een epileptische moordende roverhoofdman en pedofiel was. Daar kun je niks goeds van verwachten.

zum kotzen | 08-09-06 | 13:49

Treger, ik discrimineer jou alvast niet: je bent precies wat je hebt: een LUL, hoewel gezien je grootspraak, het tweede gedeelte wel veel kleiner zal zijn dan het eerste stuk.

Deense Postbode | 08-09-06 | 13:46

Treger 08-09-06 @ 13:13
Hoezo "moeten zoveel"?? De nederlandse vrouwen die ik ken, kunnen gelukkig kiezen en "moeten" niks.
Waar haal jij je informatie vandaan? uit de Viva soms?

Aktivist | 08-09-06 | 13:39

Treger 08-09-06 @ 11:07
Tegen achterlijkheid bestaat geen medicijn.

BroodenSpelen | 08-09-06 | 13:38

gevallenverstand 08-09-06 @ 12:26

Ik verafschuw nazisme, antisemitisme en negationisme en ben dus opgetogen dat deze neonazi’s tijdig zijn gevat. Dit is gevaarlijk tuig, maar je moet de zaken wel in perspectief blijven zien: de hoofdredacteur van De Morgen heeft het over ‘een groupuscule’. Ergo: de maatschappelijke dreiging, hoe reëel ook, die van dergelijke heerschappen uitgaat is qua omvang en potentiële impact niet te vergelijken met het gevaar dat uitgaat van andere staatsvijandige strekkingen. Zo, geraken we toch nog on topic. Geen dank hoor.

v Maerlant | 08-09-06 | 13:28

Treger 12:21 schrijft.
Een vrouw tegen zichzelf in bescherming nemen. Daar zou men respect voor moeten hebben
Unquote
In de blijf van mijn lijf huizen in Nederland zitten voor meer dan 75 % van de gevallen allochtone islamitische vrouwen. Terwijl allochtonen islamieten nog geen 7 % van de samenleving uitmaken.
Ook respect tegenover zo'n huis dus? Daar merken we nog niet veel van hoor Treger.

De school waar het om gaat is een Openbare school.
Daar hoor je geen Islamitische gebruiken en voorbeelden aan de kinderen door te geven.

minik | 08-09-06 | 13:25

@Koetjesenkalfjes 08-09-06 @ 13:21: Klopt. doe je ook niet snel met kleine kinderen. Maar wat wil je nu zeggen?

poktor | 08-09-06 | 13:24

@Dirrek 08-09-06 @ 13:18: je maakt me nieuwsgierig. Vertel eens wat meer over die beerput? Voorbeelden?

poktor | 08-09-06 | 13:22

poktor 08-09-06 @ 13:06 Volgens mij ben jij al heel lang niet in het buitenland geweest.

Koetjesenkalfjes | 08-09-06 | 13:21

Aktivist 08-09-06 @ 13:08 Spijker op de kop. M'n zus heeft ook wel eens meegedraaid met Nederlandse les geven aan Moarokkaanse vrouwen. Je wilt niet weten wat voor een beerput je binnenstapt.
Kijk overigens ook eens voor de lol op een Marokkaans forum. Wie riep hier iets over pervers ?

Dirrek | 08-09-06 | 13:18

Treger 08-09-06 @ 13:10
Door de overheid wordt ik weldegelijk allochtoon genoemd. En daarom noem ikhet hier ook. Ik vind dat we van de term allochtoon af moeten. Een moslim is een moslim. Als een moslim vanuit zijn geloof de nederlandse wet overtreed en dat gebeurt dus dan moet die persoon daar op gepaste wijze voor gestraft worden en geen gezeik over godsdienst vrijheid. Mijn voorouders is hun vrijheid op godsdienst ook ontnomen (koppensnellers) en op dit momnet zou ik die godsdienst maar weer al te graag opnemen.He ies vrijheeid van godsdienst.

Weisse rose | 08-09-06 | 13:17

@ monfer 08-09-06 @ 12:51
helemaal mee eens

Harry_Nak | 08-09-06 | 13:15

Het wordt steeds normaler iedereen maar meteen te zoenen. Vind ik niet zo nodig. Moet ik nu ook verhuizen?

Koetjesenkalfjes | 08-09-06 | 13:15

Ik heb een varken als huisdier (intelligenter dan een hond!), ik heb een T-shirt met de kreet: ALLAH SUCKS DICK, ik draag een keppeltje, ik loop heupwiegend met een zwarte zakdoek in mijn kontzak op zondag door Putten, en nog steeds is mijn zelfmoordpoging niet gelukt!!

Korrelig Oorsmeer | 08-09-06 | 13:14

Hoe benadert men een muzelmens familie op een respectvolle muzelmense wijze?

Eerst kijk je of er in de familie nog ongetrouwde meisjes zijn van 4,5 tot 6 jaar zijn, zeg daarna tegen het meisje dat je van haar houdt, als de vader protesteert dan bedreig je hem met de dood, vlucht de familie naar een andere stad dan laat je ze met geweld terugbrengen, als het meisje zes is trouw je met haar en vermoord daarna de vader door zijn hoofd af te hakken omdat hij geen respect heeft getoont aan de epileptische diep gestoorde boodschapper van ??, als het meisje 9 is verkracht je haar terwijl ze haar poppen krampachtig vasthoud.

Deze gruwelijke horrorstory is kort samengevat de gehele muzelmenscultuur die 99,9% van de muzelmensen bedoeld als zij het woord 'vrede' uitspreken. Bij de muzelmensen is het daarom pas pedofilie als het kind jonger is als 4,5 jaar, immers Mo adresseerde Ayse met haar 4,5 jaar als was zij een jong volwassene. Alles wat er verder over en door de muzelmensen geschreven en gezegd wordt dient dus bekeken te worden vanuit het perspectief dat het een religie is die pedofilie en moord en doodslag predikt als 'vrede'.

Muzelmensen zijn feitelijk dus geestelijk gestoorde patienten in een open inrichting en het wordt aan de gewone burger over gelaten om ze te verzorgen met uitkeringen. Een uitkering verstrekken aan een muzelmens omdat die werkloos of ziek is omdat hij of zij zegt een muzelmens te willen zijn, heft feitelijk de scheiding tussen kerk en staat op.

Hans Anders | 08-09-06 | 13:14

@aktivist,
Zal wel meevallen denk ik, ik geloof dat de gemiddelde moslimvrouw meer innerlijke rust heeft als een nederlandse vrouw want die "moeten" zoveel.

Treger | 08-09-06 | 13:13

@Weisse rose 08-09-06 @ 13:06
goed gesproken en mensen zoals jij zijn zeer welkom.

Onderbuik | 08-09-06 | 13:11

WR,
Zal wel meevallen, mij hoor je niet over oprichten concentratiekampen en massale deportaties. En hoe o hoe kun jij jezelf in godsnaam allochtoon noemen? jij bent de eerste indo die ik ontmoet ( en dat zijn er heel veel geweest) die zichzelf allochtoon noemt. Wat zit jou dwars eigenlijk?

Treger | 08-09-06 | 13:10

Alsof de gemiddelde NL vrouw gelukkig is en rust in haar leven heeft. Het gebruik van psychofarmaca heeft ongekende proporties bereikt. Zijn niet gelukkig wegens schoonheidsideaal. materialisme compenseert ook niet meer. Kunnen niet voor kinderen zorgen want moeten werken etc etc etc. De gezondheidszorg en arbo diensten varen er wel bij.

Treger 08-09-06 @ 12:36

Alsof de gemiddelde moslimvrouw gelukkig is en rust in haar leven heeft. Het aantal zelfmoorden en gebruik van psychofarmaca heeft ongekende proporties bereikt. Zij zijn niet gelukkig omdat ze niks mogen wat hun nederlandse leeftijdgenoten wél mogen. Materialisme zou dit alles een beetje kunnen compenseren, maar veel vrouwen zijn financieel afhankelijk van een onwillige en ongeinteresseerde man en mogen ook niet zelf kapitaal vergaren - als ze al mogen werken, dient dat geld vaak thuis afgegeven te worden. Ze mogen alleen voor de kinderen zorgen. Studeren en werken is er voor velen niet bij etc etc. De gezondheidszorg en ded wegloophuizen varen er wel bij......

Aktivist | 08-09-06 | 13:08

fuckje 08-09-06 @ 12:57
Ik heb nog hoop alhoewel ik die langzaam begin te verliezen. Ik ben ook bang dat ik daar mijn conclusies uit zal trekken.

@trager
Ik ben alles behalve xenofoob. Ik ben zelf ook allochtoon. Mijn schoonbroer is een Ozzie, een aantal neven en nichten zijn Indiers, een vriend van mij is een (o wonder voor alle xenofoben) een hard werkende Antilliaan, een deel van de famillie is Indonesisch. Een neef van mij is getrouwd met een hele leuke intelligente Turkse. Ik denk dat jij eigenlijk niets meer bent dan een rascist / fascist die in Nederland een totalitaire theocratische dictatuur wil vestigen onder het mom van Islam.

Weisse rose | 08-09-06 | 13:06

"Discussiëren is prima, maar religieus en politiek vlagvertoon moeten thuis blijven." EN ZO IS HET!
Enne.. @Treger 08-09-06 @ 12:49: Wiens land is het? Van ONS! Jullie zijn TE GAST, DUS AANPASSEN! Bevalt het niet? DOEI!
Pas als wij onze vrouwen topless door de straten van jullie steden mogen laten lopen, wij ongebreideld kerken in jullie landen mogen bouwen en met kratten drank over straat mogen bij jullie, DAN PAS heb je recht van spreken, eerder niet. Gelijke monnikken, gelijke kappen.

poktor | 08-09-06 | 13:06

Hoe zit dat met het wachtgeld?

Assemargalismagalles | 08-09-06 | 13:04

@Weisse rose
Ik vraag dit alleen voor Nederlanders die zich buiten "de gangbare normen" willen leven. Dat kan iedereen zijn. Moslims, Joden, Christenen, milieufreaks, kaalkopjes, whatever. Dat lijkt me een verandeming voor iedereen. Diegene die met elkaar willen leven kunnen dat ook gewoon blijven doen. Of wil je dat opleggen? Ook aan autochtonen die dat niet willen doen?

Kaan78 | 08-09-06 | 13:03

@Fuckje 08-09-06 @ 11:52
Kijk, dat zijn nou vrouwen die ik geen hand zou geven. Althans niet als ze net weer een boutje aan een nippeltje en een schroefje en een moertje hebben gedraaid. Met veel olie.

makkie | 08-09-06 | 13:02

Weisse rose 08-09-06 @ 12:52
Ik sluit me bij je aan !!! Als vrouwen al geen handen schudden met mannen gaat het aanpassings vehaal van Treger dus niet op...............

Wishbone | 08-09-06 | 12:58

@Weisse rose,
ik bewonder jouw geduld tegenover typjes als Tregert. Need I say more?

fuckje | 08-09-06 | 12:57

En als de dame in kwestie geen handjes meer wil geven en dus niet aan onze samenleving wil deelnemen gaat ze maar lekker werkloos en zonder uitkering thuis burka's zitten breien.

Gay Niaal | 08-09-06 | 12:56

WR,
Jij moet ook accepteren dat we jou en je xenofobe en bekrompen vriendjes dissen.
En dat juichen.... tja ik kan niks beloven... doe mijn best.

Treger | 08-09-06 | 12:56

Treger 08-09-06 @ 12:49 "Het moet echt van 2 kanten komen. eenzijdig proberen af te dwingen geeft alleen maar trammelant."
.
Je hebt zojuist je eigen deur dichtgegooid. Maar je snapt het dus wél !

Dirrek | 08-09-06 | 12:56

Treger 08-09-06 @ 12:40
Als jij deel uit maakt van 0031 zul jij ook toleranter moeten worden dat houdt dus in dat:
Vrouwen handen geven aan mannen,
Mannen handen geven aan vrouwen,
Finnen van kortgerokte Anita's afblijven,
Jij lheaumeaux rustig over straat aat lopen,
Jij geen hoerrr roept naar vrouwen zonder hoofddoekje,
Jij niet staat te juichen bij een aanslag op Amerikaanse of Jeaudse doelen,
Jij fatsoenlijk Nederlands leert
Jij geen mensen afslacht omdat ze moslims geytenneuqers vinden
jij geen gebouwen in de fiik steekt vanwege een spotprentje
Jij accepteert dat wij de Islam dissen
Jij de Nederlandse wetten volgt boven die van de Islam
Als jij dat kunt accepteren dan is de aanwezigheid van de Islam in NL geen probleem.
Maar aangezien je in een pamflet gelooft dat 1600 jaar geleden door een hallucinerende pedo is neergeschreven en dat voor waar aanneemt zal de intolerantie als reactie op jouw intolerantie alleen maar toenemen en dat is toch aan jezelf te wijten.
Jij hebt alle mogelijkheden gekregen maar je gooit je eigen ruiten in en die van kerken en andere niet moslim gebouwen. En jij zegt dat NL toleranter moetworden. Ik ben het met je eens maar begin bij je zelf beste treger.

Weisse rose | 08-09-06 | 12:52

@Treger 08-09-06 @ 12:36

Kunnen niet voor hun kinderen zorgen? Muhaa.

Leg mij nu eens uit waarom niet moslims opgedrongen worden een onderdeel te moeten uitmaken van de door jullie bedachte en overigens zwaar psychotische en gefrustreerde primitieve gedachtengang.

dhimmi | 08-09-06 | 12:52

Treger 08-09-06 @ 12:40

Jij hebt in je eerdere comments al aangegeven zo intolerant als de pest te zijn (zie vooral je comment van 12.25).
Uit alles wat jij schrijft blijkt dat jij bestreden dient te worden.
Jij eist tolerantie, maar ik kan niet tolerant zijn ten opzichte van iemand die dat zelf niet is; dat is de paradox van de tolerantie!
Jij beschouwt Nederland als een 'lege' samenleving zonder principes.Waarschijnlijk beschouw jij een leven zonder religie als volstrekt zinloos.
Ik ben intolerant tegenover types als jij, en de reden daarvoor reik jij mij zelf aan op een presenteerblaadje.

monfer | 08-09-06 | 12:51

Gay Niaal 08-09-06 @ 12:45
Stemmingmakend en totaal uit de lucht gegrepen? Als je om je heen kijkt zie je het gebeuren. Deze leraar is een uitzondering op de regel. Over het algemeen hebben mensen respect voor degene die hen pijn kunnen doen. Vandaar dat er gesproken dient te worden over 'Amsterdamse rotjongetjes' in plaats van over Marokkaanse straatbendes en er regelmatig stemmen op gaan om negatief geladen woorden als 'allochtoon' uit het ambtelijk taalgebruik te schrappen. Het spijt mij voor je, maar ik heb de waarheid aan mijn kant.

Jeremia | 08-09-06 | 12:51

Deporteren die handel en paspoort inleveren!.

R30 | 08-09-06 | 12:51

als een moslim vrouw aangeraakt wordt dan wordt ze in koranland verworpen tot de afgelikte boterhammen. In de Koran wordt met aanraken eerder met je harde boterletter vol in natte gleuf beuken, maar zoiets zet je niet in een kinderboek, dus wordt er met het woord 'aanraken' naar verwezen. Nu lopen er dus 600 milj vrouwen rond die geen man mogen aanraken, niet mogen werken bij mannen, want je kan per ongeluk tegen elkaar komen en je hebt mensen die geen handen willen schudden. Sorry als ik iemand de hand schud dan wil ik die niet direct platdruken tussen mij en de matras via vaginale penetratie. Misschien wil ik dat wel maar die handdruk staat daar volledig los van. Het is te triets voor woorden dat vrouwen als twwederangs worden beschouwd in islamitische landen als ze met mannen werken, want dan zijn ze vast een keer aangeraakt.... dus als ik het goed begrijp mag ik alle moslimvrouwen die mij een hand geven volledig sufneuqen (anders hoef je jezelf ook niet in bescherming te nemen), goed om te weten hier bij de AH ga ik maar eens tikkertje spelen.

holistic river | 08-09-06 | 12:50

@wishbone,
De aanpassing is al lang een feit. Nu is de tijd gekomen dat de autochtonen wat meer ruimte gaan bieden aan anderen. Het moet echt van 2 kanten komen. eenzijdig proberen af te dwingen geeft alleen maar trammelant.

Treger | 08-09-06 | 12:49

Treger 08-09-06 @ 12:36 "De gezondheidszorg en arbo diensten varen er wel bij."
Naast nog een hoop andere, zijn wij gezegend met deze instituten. Wij benoemen namenlijk de problemen in onze samenleving en bieden hulp. Dat is echt iets heel waardevols. Een moslim die homoseksueel is, heeft in zijn samenleving echt een groot probleem. Maar gelukkig kan hij zich beroepen op Westerse instituten die hulp bieden. Mits hij daar woont. ;-)

Dirrek | 08-09-06 | 12:46

Treger 08-09-06 @ 12:40

Jullie moeten tolleranter zijn en niet andersom vriend. Jullie moeten je aanpassen aan de normen,waarden,cultuur hier in Nederland. Jullie verwachten dat 15 miljoen nederlanders zich gaan aanpassen aan 1 miljoen allochtonen of wat daaruit is voortgekomen. Dat is de wereld op zijn kop.......

Wishbone | 08-09-06 | 12:45

Wat een modieus geleuter, Jeremia. Dat is nu echt een totaal uit de lucht gegrepen stemmingmakend lulverhaal.

Gay Niaal | 08-09-06 | 12:45

Hands up voor de directie! Ik schud moslo's swz niet de hand, neehee, die blijft altijd lekker op mn portemonnee als zulk spul in de buurt is...

Cloggy3 | 08-09-06 | 12:44

De islam zal de komende tijd zijn invloed in het westen verder uitbreiden. Daar zullen we ons maar op in moeten gaan stellen. Dit zal frustraties onder de autochtone bevolking voeden met als gevolg dat er nationalistische terreurorganisaties gaan ontstaan met alle gevolgen van dien. De mainstream zal echter steeds meer gaan aanpassen aan de zeden van onze moslimmedelanders. Waar zal dit toe leiden? De vrijheid van godsdienst in de praktijk en later ook wettelijk op de helling gaan. Het zal eerst als een ongeschreven regel, en later wettelijk vastgelegd, verboden worden de islam te bekritiseren of tegen te spreken. Europa hoeft niet persé islamitisch te worden. Maar de moslim zal een groot respect genieten en in zijn nabijheid zal men tegenover hem nederig gaan gedragen. De islam straalt kracht en onverzettelijkheid uit. Dat stoot af maar dat trekt aan. Nee, het ziet er dus helemaal niet goed uit.

Jeremia | 08-09-06 | 12:41

WR,
Het hoeft niet persee fout te gaan. groepen kunnen ook vreedzaam NAAST elkaar leven. Als NL nu eens wat toleranter wordt dan geven de anderen ook meer toe. Zo werkt het en anders niet.

Treger | 08-09-06 | 12:40

aanpassen ?

misantroop | 08-09-06 | 12:40

Applaus voor Weisse rose!

Gay Niaal | 08-09-06 | 12:38

Treger 08-09-06 @ 12:13
Je moet verschil maken tussen cultuur en het overkoepelende geheel. Binnnen het overkoepelende geheel is er ruimte voor verschillende culturen vergelijk 010 en 020 maar. Ieder heeft de het overkoepelende geheel geaccepteerd en zich eigen gemaakt.
Stop nu eens met je minderwaardiheidsgevoel. Als je het nederlandse overkoepelende geheel niet wil acceptern zul je er nooit bij horen en terecht dus. Dit leidt tot een grotere kloof tussen beide groepen en dat gaat fout. Aangezien jij bij de minderheid hoort zal die de grootste prijs betalen. Probeer dat te voorkomen en waag de stap naar de moderne tijd.

Weisse rose | 08-09-06 | 12:36

Orthodoxe religieuze opvattingen (ook christelijke) zijn net zoiets als kanker:
op het moment dat je er achter komt ,dat er overal uitzaaiingen zijn in de maatschappij ,is het al te laat!!
Steun daarom de kankerbestrijding of stem Geert Wilders

klaasjeanco | 08-09-06 | 12:36

@HCQ,
Alsof de gemiddelde NL vrouw gelukkig is en rust in haar leven heeft. Het gebruik van psychofarmaca heeft ongekende proporties bereikt. Zijn niet gelukkig wegens schoonheidsideaal. materialisme compenseert ook niet meer. Kunnen niet voor kinderen zorgen want moeten werken etc etc etc. De gezondheidszorg en arbo diensten varen er wel bij.

Treger | 08-09-06 | 12:36

@Treger
Veel prostituees hebben de nodige moslims onder hun vaste klanten. Zoiets bedoel je?

Gay Niaal | 08-09-06 | 12:36

Treger 08-09-06 @ 12:25 die fenomenen komen in iedere cultuur voor. Ook in die van jou. De mate van ontkenning verschilt daarintegen wel. Wij zijn wat opener zeg maar.

Dirrek | 08-09-06 | 12:35

@Treger. Dat noemen we onderdrukking, je moet de zaken niet omdraaien.

H_C_Q | 08-09-06 | 12:29

@Treger 08-09-06 @ 12:28
en ook net zoveel plichten, dus: aanpassen als de donder!

Onderbuik | 08-09-06 | 12:29

@onderbuik,
Omdat ik hier geboren ben en dus net zoveel rechten heb als jij. Vergeet dat niet!

Treger | 08-09-06 | 12:28

Hier word ik dus erg verdrietig van ,Nederland wanneer wordt je nou eens wakker ? over 25 jaar moet ik mijn baard laten staan en loopt alles wat tieten heeft in een vormeloze aardappelzak met bijbehorende theedoek op het hoofd .Het enige dat helpt ,zijn draconische maatregelen :schaf per direct het bijzonder onderwijs af en verbied iedere, maar dan ook iedere vorm van religieus getinte expressie in vorm van kleding ,omgangsvormen of mondelinge uitlatingen op school ,ik moet er niet aan denken dat mijn kinderen les krijgen van iemand die er zulke zieke opvattingen op na houdt.
Religie ?prima, maar niet in het onderwijs,bij de overheid en bij de rechterlijke macht.
Mag je discrimineren om dat te bereiken ? Ja!!! je kunt niet hard genooeg zijn ,voor dit soort mensen die onze verworven vrijheden bevechten ,door notabene een beroep te doen op diezelfde vrijheid.
Fundamentalisten mogen van mij vrij rondlopen in het daarvoor bestemde reservaat Afghanistan ,in Nederland moet je ze zwaar muilkorven.

klaasjeanco | 08-09-06 | 12:28

@Treger 08-09-06 @ 12:25
als de nederlandse cultuur je niet bevalt waarom blijf je dan hier?

Onderbuik | 08-09-06 | 12:27

Hee van Maerlant! Rechts was toch geen probleem in Belgie? Wel, dan heb ik nieuws voor je, er is net een bende met 17 neo-fascistische militairen opgepakt. Nee van Maerlant, de dingen die jou echt en op dit moment bedreigen zijn, de katholieken (je kroeg dicht (2e paasdag) je moeder (je mag niet internetten) en je bloedeigen Belgische Broeder Heerschers.......... Ga de dingen maar eens in perspectief zien.

gevallenverstand | 08-09-06 | 12:26

Treger 08-09-06 @ 12:21
**Een vrouw tegen zichzelf in bescherming nemen....... **Dat is hetzelfde argument waarmee ze komen als ze hun vrouw op de bek geslagen hebben..... Je punten worden steeds sterker Treger..... Respect......

Wishbone | 08-09-06 | 12:26

Zumkotzen 12:21,
je bedoelt de autochtone cultuur van overspel, alcohol en drugs die het spuugzat zijn dat anderen hun perversies afwijzen?

Treger | 08-09-06 | 12:25

Treger 08-09-06 @ 12:13

'accepteer dat nu maar...'

Inderdaad, laten we gewoon accepteren dat decennialange strijd voor gelijkheid voor man en vrouw en vrijheid van meningsuiting in korte tijd door Pleistoceense geitenexperts worden weggeveegd onder het mom 'religieuze rituelen'.

Ed Cetera | 08-09-06 | 12:24

@I don't give a damn 08-09-06 @ 10:34

Kom gezellig mee eten vanavond.
Kijken of je in staat ben om dat krulstaartje naar binnen te werken.

dhimmi | 08-09-06 | 12:23

Zumkotzen,
Het principe is juist heel nobel. Een vrouw tegen zichzelf in bescherming nemen. Daar zou men respect voor moeten hebben.

Treger | 08-09-06 | 12:21

@Treger 08-09-06 @ 12:13

En kijk nou eens naar de vele negatieve reacties hier. Autochtone Nederlanders, van wie de cultuur absoluut onverenigbaar is met die van veel moslims, zijn het spuug- en spuugzat dat veel moslims voortdurend hun eigen gebruiken aan de maatschappij willen opleggen en schijt hebben aan de heersende cultuur. Dat kan gewoon niet lang goed gaan.

zum kotzen | 08-09-06 | 12:21

Zodra een godsdient de wet op gelijke behandeling overschrijdt is dit strafbaar.
Ongeacht men zich probeer te verschuilen achter vrijheid in godsdient.
De wet staat nog steeds boven een geloofsovertuiging.
Dus ik zie het probleem niet zo.
Ontslaan en lekker opzouten naar een land waar ze geen handjes hoeft te schudden.

dhimmi | 08-09-06 | 12:19

francoise smokeglass 08-09-06 @ 12:01 Lijkt me een moeilijke opgave. En wat je eventueel door weet te dringen, wordt er thuis wel weer uitgeramd.
Overigens is dat handjesschudden gedoe niet zo schokkend. Het had alleen beide partijen wel gesierd om bij het aangaan van het dienstverband wat zaken door te nemen. Kijk, een Overtuigd Gristen, die niet op zondag wil en/of kan werken, vanwege de Geloofsovertuiging, gaat ook niet solliciteren bij een 24x7 bedrijf. Zoals operator bij een electriciteitscentrale bijvoorbeeld.
Overigens heb ik collega waarvan ik de hand niet wil schudden. Hij wast zijn handen niet na het poepen, heb ik geconstateerd.
Op zich maakt dat niet zo veel uit. Papiergeld bijvoorbeeld, is éen van de smerigste dingen, qua bactierien. Het handvat van een winkelwagentje, ook zoiets. Tijdschriften in een wachtkamer, ik raak ze niet aan. Behalve de Aktueel, dat dan weer wel.
Hoe dan ook is het moslimargument dat (mannen)handen schudden onrein zou zijn niet erg steekhoudend. Ga gewoon lekker met je tijd mee. Een aantal zaken uit die Oude Boeken, of het nou Bijbel of Koran is, moet je gewoon met ene dikke korrel zout nemen.

Dirrek | 08-09-06 | 12:18

@Treger 08-09-06 @ 12:13

De Nederlandse cultuur is ontstaan door wederzijds overleg, geven en nemen, water bij de wijn doen, etc.

We hebben nu echter een bevolkingsgroep (moslims) die op geen enkele wijze zich aanpassen, maar wel verwachten dat de samenleving zich volledig aanpast aan hun wensen en gebruiken.

Daarnaast is de basis van de Nederlandse (en West-Europese) cultuur de joods/christelijke en Verlichtings-achtergrond. De islam staat hier zo ontzettend haaks op dat je wel gedonder moet krijgen als je beide culturen bij elkaar gooit.

zum kotzen | 08-09-06 | 12:18

@Treger 08-09-06 @ 12:13
wie dwingt hier wie eigenlijk?
De beste oplossing is gewoon de rechtspraak aanpassen aan de betreffende cultuur, in dit geval dus: gewoon afhakken die handen en probleem ies opgelost.

Onderbuik | 08-09-06 | 12:18

Als ZE het hier niet leuk vinden ,wat doen ZE hier dan nog?Ze hebben het hier honderd keer beter als in kale zandbak waar ze vandaan komen.En dan nog de brutaliteit en de arrogantie om Nederlanders te bekritiseren........... Die middeleeuwse idioten kunnen beter de eerste boot terug naar de zandbak nemen.Conflict opgelost,hoef je ook geen onreine handjes vast te pakken.

Yammie | 08-09-06 | 12:17

@zumkotzen,
Wat is de Nederlandse cultuur? Bestaat die eigenlijk wel, ik bedoel alles is heel divers hier en elke bevolkingsgroep heeft zijn eigen gebruiken... Je kan niks opleggen of afdwingen, accepteer dat nu maar.

Treger | 08-09-06 | 12:13

@Treger 08-09-06 @ 11:50

Er zijn bepaalde beroepen waar mannen geschikter zijn dan vrouwen (b.v. fysiek zwaar werk), maar bij gelijke geschiktheid mag je GEEN onderscheid maken.

En we gaan de Nederlandse cultuur niet aanpassen aan een stel achterlijke rifgeiten die de andere sekse geen hand willen geven. Prima als je weigert een man de hand te schudden, maar kies dan geen baan waar handen schudden een te verwachten onderdeel van de werkzaamheden is.

zum kotzen | 08-09-06 | 12:07

@lecram,
Opvallend inderdaad maar altijd al gedacht de scheidslijn is dun.
Maar wel tof van die jeugd dat ze consequent willen blijven!

Treger | 08-09-06 | 12:06

@francoise smokeglass 08-09-06 @ 11:56
Dat soort tyfus volk moet je terugtrappen de zandbak in. Niet aanpassen staat gelijk aan hier niet willen zijn, dwing ze een vliegticket te kopen (nee de staat betaald het niet dat doe je zelf maar) naar de dicstbijzijnde dictatoriale sharia zandbak staat en toedeledoki. Dit is idioterie van de bovenste plank. Of je integreert of je emigreert, mazzel tot nooit meer ziens.

Hellsmurfje | 08-09-06 | 12:06

Arrogante achterlijke (het is het meest achterlijke geleauf) moslimprovocatie!
Tip: al deze comments uitprinten en haar en de scheaul toesturen.

export | 08-09-06 | 12:03

@francoise,
Bullshit, dat is gewoon hun reactie op betutteling. je moet ze in hun waarde laten en dan komt de rest vanzelf.

Treger | 08-09-06 | 12:03

CoJoNes 08-09-06 @ 12:00
Het is echt treurig, ik ga nu maar weer even proberen door te dringen.......

francoise smokeglass | 08-09-06 | 12:01

Uit de krant:
"Dat reformatorische jongeren zich uit volle overtuiging aansluiten bij de islam is volgens hem een nieuwe ontwikkeling."

Dat tuig was toch al verloren aan die andere achterlijke godsdienst.

@Weisse rose 08-09-06 @ 11:42

Lijkt mij wel wat die Moche.
Vooral de mensenoffers staat mij wel aan, moslims genoeg!

lecram | 08-09-06 | 12:01

LOL
Treger moest maar eens contact gaan zoeken met Donner. Die wil ook zo graag terug naar de jaren 50.

Dömper | 08-09-06 | 12:00

@ ed.. 08-09-06 @ 11:58
Eerlijk gezegd voel ik me machteloos. Ik weet niet wat ik er mee moet. Sinds vorig jaar geef ik deze schatjes een soort Burgerschapslessen, maar ik stuit vaak op een muur. Uitleggen hoe Nederland werkt, is moeilijk, vaak hebben ze een negatief beeld van Nederland, Nederlanders etc. Op zich wel begrijpelijk, als je weet in welke wijken ze wonen.......

francoise smokeglass | 08-09-06 | 12:00

@francoise smokeglass 08-09-06 @ 11:56
Moet je toch na gaan. En dan praat je over MBO leerlingen, da's een hoog nivo voor veel allochtonen (niet ironisch bedoeld, de naakte waarheid helaas).
Als de 'bovenlaag' er al zo over denkt, stemt dat niet vrolijk.

CoJoNes | 08-09-06 | 12:00

Eruit, alle moslims foetsie. Volgens onze normen is dit een verboden religie, geeft alleen maar ellende. Wegermee

bijtertje | 08-09-06 | 11:58

Treger 08-09-06 @ 11:57
I rest my case...............

Wishbone | 08-09-06 | 11:58

@francoisesmokeglass
en wat zeg jij dan? eruit!!.. leg je uit dat dit niet kan... of doe je het de 'mohammed way' en schop je de typhus kudtkanker uit die kids?

ed.. | 08-09-06 | 11:58

@fuckje,
Nou volgens mij heeft die directeur dan die vrouwtjes daar neergezet om andere redenen. Zal wel een bepaald soort klanten trekken of vrouwen die hun auto willen laten repareren en die graag begrijpelijke uitleg willen.
Technisch kan het nooit beter zijn.

Treger | 08-09-06 | 11:57

fuckje 08-09-06 @ 11:52
Thnx...... Met de redenatie van Treger zijn vrouwen te dom,niet sterk genoeg, niet slim genoeg etc...... Beetje de redenatie van een goot deel van de moslimgemeenschap.

Wishbone | 08-09-06 | 11:57

Mijn leerlingen (allen met allochtone voorgeschiedenis) vinden dat het moet kunnen. Als moslim hoef je degene van het andere geslacht niet aan te raken als dat je geloof is. Als moslims ontslagen worden i.v.m. de handenschud-weigering, is dat discriminatie. Als ik uitleg dat ik me gediscrimineerd voel als ik op zo'n manier benaderd zou worden, vinden ze dat wel rot voor me.... maar ja.... jammer dan. Conclusie: de huidige leerlingen van allochtone afkomst (MBO-niveau 2) vinden niet dat je je hoeft aan te passen aan de Nederlandse samenleving, maar dat Nederland moet accepteren dat er gelovigen zijn die het niet nodig vinden zich aan de Nederlandse normen en waarden aan te passen.

francoise smokeglass | 08-09-06 | 11:56

@fuckje 08-09-06 @ 11:52

De dames hebben dus verstand van kleppenstoters, Interessant.

CoJoNes | 08-09-06 | 11:54

@fuckje
waar dat dan? ff langs 'handjes schudden'..

ed.. | 08-09-06 | 11:53

ganzo 08-09-06 @ 11:44
jij volgens mij ook niet effe linkje erbij svp.

Weisse rose | 08-09-06 | 11:53

@Tregert,
volkomen nonsens! In Groningen is een vakgarage met meer vrouwelijke dan mannelijke monteurs. Vrouwen werken nauwkeuriger, en minder slordig, aldus de directeur.

fuckje | 08-09-06 | 11:52

@MadDieu 08-09-06 @ 11:50
hoewel je natuurlijk gelijk hebt is dat een onzin argument. "We wonen hier in Nederland", kun je natuurlijk selectief gaan gebruiken. Het interesseert mij persoonlijk geen ene reedt, wat er zou zijn gebeurt in Turkije, Frankrijk of Namibie. We wonen hier in Nederland! ;)

CoJoNes | 08-09-06 | 11:52

@wishbone,
Ligt eraan wat voor bedrijf je hebt. Je neemt toch geen vrouw in dienst als loodgieter? nou dan onderscheid mag je best maken.

Treger | 08-09-06 | 11:50

Discussie prima, maar er al aan gedacht dat mevrouw in Turkije op staande voet ontslagen zou zijn.

MadDieu | 08-09-06 | 11:50

@charlenemidnight,
helemaal met je eens. In Frankrijk bestaat dat al. Maar ook daar zijn nogal wat problemen met die Mietjes. Er zal dus een andere oplossing moeten komen.

fuckje | 08-09-06 | 11:48

@treger
Heb je al een islamitische naam bedacht voor je bekering?

controle | 08-09-06 | 11:46

Scheiding van kerk en staat, dus openbare scholen. Bedrijven van religie is een privéaangelegenheid en moet dus privé bekostigd worden. Dit moet gelden voor de ouderwetse zondagschool en ook voor koranles. Waarom wordt onderwijs op religieuze gronden gesubsidieerd door de overheid, als we die scheiding hebben?? Waarom kan niemand in Den Haag hier antwoord op geven?
Openbare scholen!!

charlenemidnight | 08-09-06 | 11:45

Weisse rose 08-09-06 @ 11:42 ooit gehoord van yasolamarossa

ganzo | 08-09-06 | 11:44

@ Nevermind 08-09-06 11:34

Lol @ pedofiele struikrover! Zou zo een titel van een Suske en Wiske boek kunnen zijn.

Gain Style | 08-09-06 | 11:43

Bob de Bouter 08-09-06 @ 11:32
Goed gezien, ook Kaan78 pleit voor autonomie en zelfbestuur voor de islamitische minderheid in Nederland. Het wordt alleen maar erger met de segregatie en die komt vanuit de moslimgemeenscha zelf. dit is gebaseerd op een misplaatst superioriteits gevoel dat gevoed wordt door de politiek correcte stromingen in Nederland.
Discrimatie in Nederland is dus bij deze gelegaliseerd. Ik denk dat ik me maar bekeer tot de godsdienst van de Moche.
www.home.zonnet.nl/pollie_37/Moche.htm...

Weisse rose | 08-09-06 | 11:42

Treger 08-09-06 @ 11:22
Als ik een man aanneem voor mijn bedrijf in plaats van een vrouw valt dat wel onder discriminatie volgens de wet. Als een vrouw weigert een man een hand te schudden valt dat niet onder discriminatie. Volgens jouw logica hoef ik nooit meer een vrouw aan te nemen voor mijn bedrijf want IK vind dat geen discriminatie en volgen jouw beleving is daarvoor toch teveel verschil. Makkelijk als je de wet naar eigen beleving in kunt vullen.

Wishbone | 08-09-06 | 11:40

De hand ophouden mag natuurlijk weer wel.

Lekker Belangrijk© | 08-09-06 | 11:39

'Land weigert docente'

Pittybrad | 08-09-06 | 11:38

vrouwen worden ondrukt door de islam, laat je dit toe dan zullen er genoeg mannen zijn die dit incident aangrijpen om de islamitische vrouw verder te ondrukken. liever wil de islamitische man niet dat vrouw werkt.

ganzo | 08-09-06 | 11:38

Nu moet ze voor straf 100 spotprentjes van de pedofiele struikrover natekenen.

Nevermind | 08-09-06 | 11:34

Treger 08-09-06 @ 11:22
Het gaat om de manier van behandelen. Ik laat jou toch ook geen varkensvlees eten als je bij mij op bezoek komt. Kwestie van repect. Maar dat hebben jullie intolerante, wereldvreemde moslims blijkbaar niet.

Weisse rose | 08-09-06 | 11:33

Ik kan me vergissen, maar een jaar of 5 geleden kwam dit volgens mij nauwelijks voor, of niet in de media.
Is er een trend dat er wordt ge-uitegreerd ipv geintegreerd?

Bob de Bouter | 08-09-06 | 11:32

Hulde mijnheer Engbers, uitstekende redenen (openbare school, voorbeeldfunctie, omgekeerde discriminatie) die hij geeft en dat nog wel voor een onderwijzer!

sjaakdeslinksesul | 08-09-06 | 11:29

@ whatdafok! 08-09-06 @ 11:21
..
dag hoor, kutje met je nep-neger-naam!

kolonel.klootoog | 08-09-06 | 11:29

Treger 08-09-06 @ 11:22
Onderscheid maken tussen geslacht noem ik geen discriminatie. Toch doe je dat waarom anders ritueel geslacht vlees na de Ramadan?

Weisse rose | 08-09-06 | 11:27

@cloggie:

'En de islam wordt volgens mij gebruikt om economische onvrede te kanaliseren.'

Jij hebt er het 'Grote Boek der Nederlandsche Cliché's, Open Deuren en Veilige Kudtsmoezen" er maar eens bijgehaald?

Ed Cetera | 08-09-06 | 11:26

Tis triest maar waar, ik denk dat Nederland toe is aan een terroristisch incidentje voor de verkiezingen om iedereen weer eens even wakker te schudden.
Extragratis tip voor moslimfundamentalisten: Even wachten tot na 22 november en dan vliegen de duiven gebraden jullie mond in.
(Is duif halal?)

CoJoNes | 08-09-06 | 11:23

@-weggejorrist- 08-09-06 @ 11:14
Weggegejorist schrijft je met 1 r. Jij bent crazybomb neem ikaan?

Mexicano | 08-09-06 | 11:22

@Kaan78 08-09-06 @ 10:59
Het eerste stuk van je comment is redelijk. Maar in het tweede gedeelte pleit je toch weer voor een autonoom gebied voor de moslims. Wat mij betreft kunnen je het krijgen maar dan wel met een groot hek er om heen en controles aan de in-uitgangen.
We leggen de Markerwaard wel droog en daar moeten de moslims dan maar gaan wonen dat wil je toch?

Weisse rose | 08-09-06 | 11:22

Je kon er op wachten, weer zo,n klere wijf die geen poot geeft.
Godvrr word echt ziek van die gasten, wanneer leren ze zich eens aan te passen, de hele wereld draait tegenwoordig om dat achterlijke islamitische kut geloof.
Van mij mag ze reuma aan die poten krijgen, dan heeft ze tenminste een reden om geen poot meer te geven.

nostraflamoes | 08-09-06 | 11:21

Zo..... hallo lieve kijkbuiskinderen........ VMBO scholen in staking ofzo? of een grote staking van de reinigingsdiensten in heel Nederland ofzo?......... want het niveau hiero is weer bedroevend laag! Ga eens allemaal weer lekker naar school toe misschien kan je nog wat aan je toekomst doen....... de enige die tenminste een doordachte reageersul gaf is poppermotje 08-09-06 @ 10:48....... En nee reageren hoeft niet want ik luister niet naar gepeupel...... die mogen alleen voor mij komen werken! Bye bye zwaai zwaai!

whatdafok! | 08-09-06 | 11:21

hoe komt ze dan aan die job ??? ophoeren met dat wijf

gordon99 | 08-09-06 | 11:20

@ cloggie42 08-09-06 @ 11:13
Ik vind van wel

Sjakie Snel | 08-09-06 | 11:20

waarom hoor/zie ik dit soort heftige discussies nou nooit op de radio/tv ala rondom 10 ?
ik ben de "onderbuik-gevoelens-stage" allang voorbij, het begint aardig te kriebelen in de "bovenbuik"
de gevoelens van de "blanke nederlander" slash "blanke europeaan" staan al jaren op de achtergrond ten gunste van een relatief kleine groep uitkeringstoeristen
in de politieke programma's zie je weinig meer van terug over dit onderwerp ten opzichte van 4 jaar geleden
logisch natuurlijk, want "de problemen" zijn toentertijds door de politiek tegelijkertijd met die kale begraven, ruimt lekker op, 2 vliegen in 1 klap
nederland is de weg al een tijdje kwijt en zal em denk ik ook nooit meer vinden...

Dhr. de Wit | 08-09-06 | 11:19

Treger 08-09-06 @ 10:57
Ik denk dat je een beetje in de war bent. Deze lerares weigert pertinent de handen te schudden van mannen en schud wel de handen van vrouwen. Dat is onderscheid maken tussen de sexen en dus discriminatie. Het is dus niet weigeren van wie wel en niet zoals jij doet voorkomen.

Wishbone | 08-09-06 | 11:19

we hebben een S
we hebben een H
we hebben een A
we hebben een R
we hebben een I
we hebben een A
....
we hebben een giga probleem hier...

ed.. | 08-09-06 | 11:18

@ treger

Moeten moslim worden om te trouwen.
Moslima's mogen namelijk met niet-moslims trouwen van de islam.

Dus wat blijkt de islam is een kut sekte.
Meer niet.

solidstate | 08-09-06 | 11:18

Ik accepteer ook niet van zwarte kousen dat ze op zondag voor mijn auto gaan lopen. [makkie 08-09-06 @ 11:14]

Dat probleem is gemakkelijker op te lossen.

OoO | 08-09-06 | 11:17

@mopperpotje
Misschien zou jij je niet beledigd voelen, ik wel. Het schoolbestuur moet rekening houden met al zijn leerlingen en diens ouders. Het is niet genoeg om één of enkele ouders niet te beledigen. Dan gelden de nederlandse gebruiken (normen en waarden, etiquette, hoe je het noemen wilt) als richtlijn, lijkt me.
Als iemand vieze handen heeft, en dat als reden aanvoert accepteer ik wel dat ik geen hand krijg. Maar dan is dat om praktische redenen. Niet omdat vrouwen en mannen niet gelijkwaardig zouden zijn.
.
Vrijheid van religie is belangrijk, maar dat betekent niet dat elk religieus verzinsel maar meteen door iedereen geaccepteerd moet worden.Thuis en in de moskee mag je je eigen regels (binnen de wet) handhaven. Daarbuiten gelden eerst de nederlandse normen en waarden.
.
Ik accepteer ook niet van zwarte kousen dat ze op zondag voor mijn auto gaan lopen. Dat is ongeveer hetzelfde, denk ik.

makkie | 08-09-06 | 11:14

Het is goed dat deze gesluierde amoebe ons onbedoeld mededeelt dat de opruk der achterlijke geitenneuqers in volle gang is.

Ed Cetera | 08-09-06 | 11:13

is dit nieuws? interessant? leuk? stemmingmakerij? zelfbevlekking? is Pritt Stift benieuwd of men het er opens helemaal mee eens is? open deuren kan je niet verder intrappen ... bovendien vind ik hier helemaal niets van

cloggie42 | 08-09-06 | 11:13

@collapse 08-09-06 @ 10:32
Off-Topic
Voordat links hier weer de schuld van krijgt, volgens mij was de Pvda samen met Wilders als enige erop tegen dat die Pakistaanse Imam hier voet aan de grond zette..

Jack Daniels | 08-09-06 | 11:10

Pietje op school ! !
Pietje zit al weken verveeld voor zich uit te staren
in de klas. De juf krijgt het op haar zenuwen en vraagt:"Pietje,wat is jouw probleem ?"

Pietje antwoordt: "Ik ben veel te slim voor de 1e klas. Mijn zusje zit in de derde klas maar ik weet veel meer dan zij en dus moet ik ook eigenlijk naar de 3e klas".

De juffrouw vindt dat een moeilijke kwestie en spreekt erover met de directeur. Terwijl Pietje buiten het kantoor van de directeur moet wachten legt de juffrouw het probleem aan hem uit.

"Laat hem binnenkomen, dan zal ik hem even persoonlijk testen" zegt de directeur.

"Als hij ook maar een vraag niet kan beantwoorden dan blijft hij gewoon in de 1e klas".

De juffrouw gaat hiermee akkoord en Pietje mag binnenkomen.

De directeur: "Hoeveel is 3 x 3"? Pietje: "9"

Directeur: "Hoeveel is 6 x 6 ?" Pietje: "36"

En zo beantwoordt Pietje alle vragen die eigenlijk een derde klasser pas behoort te weten.

De directeur kijkt de juffrouw aan en zegt "Ik denk dat Pietje best wel naar de 3 klas kan gaan". Maar de juffrouw twijfelt nog steeds en vraagt of ze ook nog een paar vragen mag stellen.

De directeur gaat hiermee akkoord en de juffrouw stelt haar eerste vraag:

"Waarvan heeft een koe er vier, terwijl ik er maar twee heb?"

Pietje: "benen"

De Juffrouw;
"Wat heb jij in je broek en ik niet?"

Pietje: "Zakken"

De Juffrouw:
"Wat begint met een K en eindigt met een T, is behaard, ovaal en smakelijk?"

Pietje: "een kokosnoot"

Intussen zakte de mond van de directeur ver open van verbazing.

De juffrouw vervolgde met:
"wat gaat er hard en stijf naar binnen en komt er zacht en slap uit?"

Pietje: "kauwgum"

De Juffrouw:
"Wat doet een man rechtopstaand, een vrouw zittend en een hond op drie poten?"

Pietje; "Een hand geven".

De Juffrouw: "noem een Engels woord dat begint met een F en eindigt met een K".

Pietje; "Firetruck"

De directeur zucht heel diep en zegt: "Laat hem maar naar de vijfde klas gaan, want die laatste zes vragen had ik al allemaal fout " !!

OoO | 08-09-06 | 11:08

ik vraag me af of het haar overtuiging is, en niet die van haar man die liever niet wil dat zij werkt en zijn overtuiging op haar legt.

ganzo | 08-09-06 | 11:06

@ kaan78

een equivalent van een "veluwe" voor moslims.

Ja in verrwegistan en NOOIT hier in nederland of zelfs maar europa.
Leer er maar mee leven, gluipert.

solidstate | 08-09-06 | 11:04

In deze NL maatschappij staat een hand geven voor bezegeling van elkaars vertrouwen en / of het uiten van wederzijds respect (bekend woord!). Heeft niks met onrein of zo te maken. Tussen optyfen met die kutsmoes

OoO | 08-09-06 | 11:01

Wat denken die moslimo's wel niet zeg. Poetverdoemmesnogantoe. Ze voelen zich te veel om niet-moslims de hand te schudden. Stelletje mafkezen.

Reykjavik | 08-09-06 | 11:00

misschien is het een signaal, zoals frau kampusch iets probeerde iets te vertellen. doet ze ook haar hoofddoek om als ze de was buiten ophangt, moet ze opdonderen als er mannelijk bezoek aanwezig is, in haar huis? moet ik hier mijn handen aan vuil maken: oprotten kreng.

ganzo | 08-09-06 | 11:00

Op wat voor een manier zal deze mouzlim dan les geven aan de kiddies???

Tising | 08-09-06 | 10:59

@Achiel 08-09-06 @ 10:56
*Echo, echo, echo*

CoJoNes | 08-09-06 | 10:59

Dat een moslima les geeft op een gewone basisschool is sowieso een aanfluiting.
Islamieten houden er ALTIJD een agenda aan over namelijk de ummah dichterbij brengen. Hoe kunnen ze dat als beste doen?
Op de bevattelijke autochtone kinderziel inpraten en vol spuien met anti-semitisme en vrijewereldfobie. Het hersenspoelen kan niet vroeg genoeg beginnen. Zoals Dijkstal vroeger in egypte omringd werd met moslim kinderoppassers, worden de toekomstige helpers van het moslim gedachtegoed op deze manier gekweekt.

solidstate | 08-09-06 | 10:59

@ collapse 08-09-06 @ 10:48
..
net zoals dat jij weigert de typhus te krijgen en op te rotten naar FOK!? ik zal me voor beide goede zaken in blijven zetten.
..
ik vind sowieso dat je mensen die met het vmbo te maken hebben geen hand moet geven. maar dat geheel terzijde.

kolonel.klootoog | 08-09-06 | 10:59

@Deense,
IIG beschaafder dan jij bent. Deze discussie is NL vrouwenmaatschappij optima forma. Die directeur is een slappe zak om dit discriminatie te noemen. Het is een goed recht om te weigeren vrouwen de hand te schudden. Daar mag je zelf over beslissen welke wel en welke niet.

Treger | 08-09-06 | 10:57

"niet langer" dus eerst wel. Vast contract is binnen en dan wordt dat tuig ineens roomser dan de paus.

Achiel | 08-09-06 | 10:56

@Deense Postbode: Nou nou. Ongefundeerd en tendentieus zeg. Zoiets heet "moslim". ;)

Fumando | 08-09-06 | 10:56

@Treger:
Je weet het weer leuk te draaien. Daar GAAT het niet om. Het gaat om het feit dat deze mevrouw pertinent weigert het andere geslacht gelijk te behandelen. Dat is discriminatie en is verboden bij de wet. En iedereen hoort zich aan de wet te houden. Ook een vrome moslima.

Rest In Privacy | 08-09-06 | 10:55

Matisha 08-09-06 @ 10:38
Probleem is dat vele, meestal linkse, beleidsfiguren hier in NL niet-blanken als zielig en dom beschouwen.
Volgens hun moet je niet-blanken daarom niet met hetzelfde filter bekijken als je gebruikt voor blanke Nederlanders.
Gevolg is de ongebreidelde positieve discriminatie hier in NL.
Bijvoorbeeld: Ultrarechtse criminelen wordt terecht tuig genoemd maar allochtone criminelen heten ineens "Kansarme jongeren" en krijgen op onze kosten een vakantiereisje aangeboden.

Dus deze Moslima mag natuurlijk discrimineren
Alleen wij blanke Nederlanders en door links stiekum als enige volwaardige mensen beschouwt, mogen dat niet.
Het werk zoiets als dat je veel veel meer tolereert van een debiel kind dan van een normaal geestelijk gezond kind.
En de grap is dat deze vaak linkse lieden om het luidst roepen dat ze niet discrimineren!

Moi | 08-09-06 | 10:55

-weggejorist-

Deense Postbode | 08-09-06 | 10:55

"Bovendien is een hand weigeren van mannen discriminatie, aldus de directeur"
-
LOL :) Geniale zet van de directeur, hoe zo moslima discrimineren, zij discrimineert mannen.

Hellsmurfje | 08-09-06 | 10:54

Omdat gij de HERE, uw God, niet met vreugde en bijdschap gediend hebt vanwege al uw overvloed, zult gij de vijanden die de HERE tegen u zal doen optrekken, dienen, onder honger en dorst, in naaktheid en met gebrek aan alles; Hij zal een ijzeren juk op uw hals leggen, totdat Hij u verdelgd heeft.
(Deutronomium 28: 47-48 NBG 1951 Vertaling)

Jeremia | 08-09-06 | 10:54

op nu punt nl : De commissie besloot in maart dat een studente die onderwijsassistent wilde worden en weigerde mannen de hand te schudden, onterecht niet tot de opleiding was toegelaten. Volgens de school was handen geven noodzakelijk voor deelname aan het onderwijs. De CGB oordeelde echter dat er voldoende andere manieren zijn om mannen te begroeten.

.... dr bukkake wordt graag met een open poes begroet door vrouwen, da's beter dan met een hand....

drbukkake! | 08-09-06 | 10:54

Poppermotje 10.48, >Er moet hier toch in redelijkheid iets op zijn te vinden.<Ja dat is er: Een mohammedaans land met Mohammedaanse gebruiken. Eureka!

Deense Postbode | 08-09-06 | 10:53

@Ome Janus: Nouw .. intussen begin ik er wel voor te voelen ..

Fumando | 08-09-06 | 10:52

poppermotje 08-09-06 @ 10:48
"als iemand geen hand wil geven is dat zijn of haar goed recht"
Klopt, maar dat is dan wel een harde belediging. En als de school niet wil dat een onderwijzer(es) lukraak ouders van kinderen beledigt, dan lijkt me ontslag meer dan terecht.

makkie | 08-09-06 | 10:52

@DT71,
Zielig dat je je zelf omschrijft als "blanke man".
Wat zou jou het kunnen schelen of een wijf jou wel of niet de hand wil schudden?
Daar mag je best selectief mee omgaan.

Treger | 08-09-06 | 10:51

Wohlt ihr den totallen krieg

Ome Janus | 08-09-06 | 10:51

@Treger 08-09-06 @ 10:36

Vind het alleen zo omslachtig als ik bij iedere begroeting weer gepijpt moet worden... Na een juf of 5 gedag te hebben gezegd, ga je vanzelf wel weer handjes schudden...

KaiserSoza | 08-09-06 | 10:50

In het onderwijs ben je nauwelijks te ontslaan; da's het punt hier een weinig.

Deense Postbode | 08-09-06 | 10:50

reconquista 08-09-06 @ 10:34
Verwijtbaar werkeloos dus geen uitkeing. Althans voor autochtonen maar ook hier zal de overheid wel weer discrimineren en die discriminerende fundamentalistische haatzaaiende oproerkraaister ter wille zijn en een zak met centen meegeven die vervolgens weer uitgegeven kan worden aan staatsondermijnende activiteiten.

Weisse rose | 08-09-06 | 10:50

Wellicht slaat zij liever de hand aan zichzelf

style.councillor | 08-09-06 | 10:49

RedNoseRudolph 08-09-06 @ 10:37
Wat is er precies voor geks gebeurd? Werknemers doen wel vaker gekke dingen, daar is het ontslagrecht voor. Het wordt pas gek als het ontslag wordt teruggedraaid.

makkie | 08-09-06 | 10:49

Je hebt gelijk Treger; ik zou jou als alternatieve begroeting bv wel op je bek kunnen timmeren als begroeting. Of zo'n heerlijkr trap in je taas ies eauk best wel apart. Al eens elleboogje gehad in neusstreek? Da's helemaal trendy.

Deense Postbode | 08-09-06 | 10:49

@Treger: Het gaat over diskriemienasie. Of geldt dat alleen voor mohammedanen en is een blanke man niet te discrimineren?

Rest In Privacy | 08-09-06 | 10:49

Maar die gouden HANDDRUK zal ze dan toch ook wel weigeren?

count von ziegenpuss | 08-09-06 | 10:48

Ben benieuwd wat er gebeurt als zo'n moslim-paboklant op zijn stageschool 9-jarige meisjes verkracht uit naam van z'n geloof.

OoO | 08-09-06 | 10:48

@kolonel.klootoog
hij gaat niet meer open; accepteer het nu maar

collapse | 08-09-06 | 10:48

Ik vind het lastig. Enerzijds vind ik het geen goede zaak dat sommige moslims hier een punt van maken, anderzijds is het ook weer niet belangrijk genoeg om er zelf een punt van te maken. Enerzijds zou je kunnen zeggen ''als we dit toelaten is het einde straks zoek" en anderzijds zou je kunnen zeggen "als iemand geen hand wil geven is dat zijn of haar goed recht". Ik weet niet wat moet prevaleren. Zelf zou ik het niet leuk vinden als mijn uitgestoken hand niet zou worden begroet, maar als ik van te voren weet dat deze mevrouw geen hand wil geven maar ze me verder als schoolpapa wel netjes te woord staat.. eigenlijk geen probleem. Er moet hier toch in redelijkheid iets op zijn te vinden.

poppermotje | 08-09-06 | 10:48

Ach we passen ons toch gewoon aan ofniet soms?
Nederland is toch van die zwijnen ofniet???

Sneeuwbataljon | 08-09-06 | 10:47

zo, de gs redactie kan de x-box weer vroeg aan vlammen vandaag!
..
hee, als jullie het gssc nou weer open gooien, ga ik persoonlijk iedere nieuwe bezoekert met een ferme handdruk begroeten! als een stukje tegenwicht zeg maar.

kolonel.klootoog | 08-09-06 | 10:46

Al jaren gezeik met die Islam. Ja, je mag het niet zeggen, want het ligt niet aan de Islam enzeau. Maar ik ben het zat. Laten we de Islam/moslims in Nederland nu gewoon als in de kern staatsgevaarlijk benoemen en de hele handel ergens in een zandbakkenland dumpen. Kost een paar knikkers, maar dan zijn we van dit soort gezeik een keertje af. Ik hoor U zeggen: ja, maar er zijn ook goeie en aardige moslims. Vast wel, maar die moeten dan maar gaan klagen bij hun geloofsgenoten die de boel hier lopen te verzieken. Allemaal eruit in het kader van: zonder goede moslims in dit land ook geen slechte ...

Fumando | 08-09-06 | 10:46

en lekker thuis blijven FATMA!

geouwehoer | 08-09-06 | 10:46

en te fcknrecht! Rare jongens die moslims..

Otto de Potto | 08-09-06 | 10:46

Handenschudden tijdens ouderavonden etc is onderdeel van uw werk.
Weigeren handen te schudden is werkweigering. Ontslag!

Gewoon opnemen in functieomschrijving. De oplossing is altijd heel simpel.

vergruizer3 | 08-09-06 | 10:46

Dan maar even op der snorretje swaffelen..

Romanov | 08-09-06 | 10:44

Een beetje vader geeft zo'n juf direct een beurt.

havertje | 08-09-06 | 10:44

@reconquista,
Zeg jij , ik zie dat anders. Dat opdringerige handjes schudden. Laat mensen toch de vrije keuze dan is er niks aan de hand.

Treger | 08-09-06 | 10:44

"De commissie gelijke behandeling" besloot in maart dat een studente die onderwijsassistent wilde worden en weigerde mannen de hand te schudden, onterecht niet tot de opleiding was toegelaten. Volgens de school was handen geven noodzakelijk voor deelname aan het onderwijs. De CGB oordeelde echter dat er voldoende andere manieren zijn om mannen te begroete" (nu.nl)

inderdaad... zat mogelijkheden om een man te begroeten..

Markiex | 08-09-06 | 10:42

@Treger..... in Nl gelden bepaalde omgangsvormen,iemand een hand weigeren is hoogst onfatsoenlijk.

reconquista | 08-09-06 | 10:41

In haar eigen kringen zal deze moslima juf veel respect krijgen. Zij heeft met haar persoonlijke jihad de landelijke pers gehaald. Moslims in Nederland zullen er strijdvaardiger van worden. Ze zullen moed krijgen om de strijd verder te voeren. Een strijd die de volgers van Allah niet alleen moeten voeren maar dat ook graag doen omdat het een stukje zingeving aan het leven geeft. Vergeet niet dat de zuurstof van de islam het conflict is.

Jeremia | 08-09-06 | 10:39

Hallo SOS: kan er iemand even voor mij een thuisland regelen???
Mag niet discrimineren, maar wel als je een moslim bent?? Kan wel zeggen, het moet niet gekker worden, maar volgens mij zitten we dicht tegen de grens van Allergekst!!! Een amoebe kan zich volgens mij nog beter aanpassen...

Matisha | 08-09-06 | 10:38

Mij als papa zou dit niet overkomen.
1. Wij doen niet aan vmbo. Dan maar werken!
2. Wij doen niet aan scholen waar islamietjes zitten. Geen gedoe op onze witte school.

HastaLaVistaBaby | 08-09-06 | 10:38

bij geen handenschudden gewoon consequent een pets op de billen

matjak | 08-09-06 | 10:38

Alst-ie het echt snapt, stapt hij van dat 'geloof' af I don't give a damn.

Deense Postbode | 08-09-06 | 10:38

Nog even... de druppel nadert. En als dat gebeurt dan ben ik weg uit dit land, wordt langer hoe gekker.

RedNoseRudolph | 08-09-06 | 10:37

Geen handje ?..... dan maar een voetje..... in de vorm van een schop onder je dikke kont...... doeiiiijjj..... moslimscholen zat in NL..... of wou ze thuis blijven met WW ?
Laat nou Den Haag eens een statement maken, GEEN UITKERING vanwege WERKWEIGERING......

Tomahawk33 | 08-09-06 | 10:37

Treger ook nog steeds niet aangepast?

fuckje | 08-09-06 | 10:37

Geen hand geven ? Wil ze een ram voor d'r waffel dan ?

bannibal | 08-09-06 | 10:37

Van mij kan ze de vlakke hand krijgen, puur ter correctie ....

Ruben Koene | 08-09-06 | 10:36

Er zijn ook andere manieren om een man te begroeten.
Dus waar gaat het eigenlijk over?

Treger | 08-09-06 | 10:36

Voortaan iedereen naar een openbare school toe waar religie verboden is.
Dat achterlijk 19de eeuwse gedoe over God moet maar eens afgelopen zijn...

da wizard | 08-09-06 | 10:36

Ik neem geen enkele religieus serieus.
Logica rules

collapse | 08-09-06 | 10:36

Het weigeren van een uitgestoken hand is voor Westerse begrippen een daad van ultiem disrespect. Het is een gebaar van vriendschappelijkheid en ontwapening. Huid tegen huid, we zijn allen van vlees en bloed. Dat minder "voorlijke culturen" dat niet onderkennen is echter geen reden om ook maar een nanometer te wijken van dit edele Westerse gebruik. Als je tegenover een Maori de speer ipv de tak opraapt krijg je ook problemen. Hand schudden. Zo zijn onze manieren. Niet mee eens? To hell with you.

President Babboe Bab | 08-09-06 | 10:35

Meteen boven op de bek zoenen, doet wonderen.

bad to the bone | 08-09-06 | 10:35

Opkrassen ZONDER uitkering natuurlijk. Zij kan wel werken, alleen ze vertikt het om het fatsoenlijk te doen.

Hakbarrr | 08-09-06 | 10:34

Netjes zoals het hoort! opzouten, met dat slap gelul..

szol2001 | 08-09-06 | 10:34

weggejorrist- 08-09-06 @ 10:32
is u een moslim?
*want zo lomp kom je wel over namelijk*

collapse | 08-09-06 | 10:34

Beste mensen, ben zeer teleurgesteld omdat weer mijn geloof in het negatieve beeld is gekomen. Het enige wat ik hier nu duidelijk wil maken is dat onze Profeet Mohammed (VZMH) ons het boodschap heeft gegeven van "pas je zelf aan, aan de omgeving waar je woont". Dus een hand geven moet geen probleem zijn, want dat hoort hier zo. Het intentie is begroeting en niks anders. Dat moet duidelijk zijn.

Ahmed - Den Haag - 08/09/06 - 09:35:47

Kijk in iedergeval 1 die het snapt

I don't give a damn | 08-09-06 | 10:34

Goede actie.In het vrije westen gelden bepaalde normen en waarden.... Dat de meeste moslims qua ontwikkeling ergens in de Middeleeuwen zijn blijven hangen is hun probleem.Dus ook zeker geen uitkering voor dit achterlijke schaap.

reconquista | 08-09-06 | 10:34

Dit laat maar weer eens zien dat een hoop van die mohammedanen het paard van Troye vormen. Eerst zogenaamd aanpassen ( ze werkte er al een jaar) om vervolgens met het fundi-eisenpakket aan te komen zetten.
Ik krijg hier naast een punthoofd een onderbuik van.

Deense Postbode | 08-09-06 | 10:34

IK kan ut niet vaak genoeg zeggen; theedoekjes allemaal enkele reis naar het land van herkomst en rappo!

rita-fan | 08-09-06 | 10:33

Wanneer houdt die onzin toch op met die Finnen.

Polska | 08-09-06 | 10:32

We weten allemaal allang wie als schuldige zal worden aangewezen door het linkse-allochtonen clubje.

collapse | 08-09-06 | 10:32

En zo zie je elke dag weer dat ( veel, niet alle ) moslims het verd*mmen zich aan te passen.

fuckje | 08-09-06 | 10:32

Juffen hebben een voorbeeldfunctie ? Dat is toch zeau 1990 ! Tegenwoordig leiden ze hun leerlingen op tot volwaardig oplichter. www.kopersbelangen.nl/viewtopic.php?t=... Op Achneton in Almere is er nog een vacature vrij voor lerares Engels.. :-(

huppetee | 08-09-06 | 10:32

En terecht achterlijk varken!

Sneeuwbataljon | 08-09-06 | 10:30

Ik bied meester de dir. een gratis beurt aan; wat een ballen heeft die vent!

Deense Postbode | 08-09-06 | 10:29

@DT71

Niet dit keer denk ik, zij krijgt gewoon haar welverdiende ontslag en de school een lerares die geen media aandacht wil hebben

2006 HZ51 | 08-09-06 | 10:28

Volgens mij wordt er behoorlijk wat afgeneukt tijdens de ouderbezoekjes aan huis. Ze moeten dus niet leren handjeschudden, maar leren bukken voor di papa's.

..zapper | 08-09-06 | 10:28

Dat tuig mag blij zijn dat ze hier werken kan en blijven mag (tot nu dan).
Gewoon aanpassen en niet goedverdoeme hun geloof en standpunten aan ons op leggen, lijke wel een stelletje jehovas.
Opsouten en ongezien de tiefus ermee, hup naar je eigenland

I don't give a damn | 08-09-06 | 10:27

Er is nog een vacature op het Eufraat en Tigris-college.

fuckje | 08-09-06 | 10:27

en terecht! ik word hier wel een beetje moedeloos van hoor. zo'n meisje heeft dus, hoop ik, een opleiding doorlopen om hier aan de slag te kunnen als lerares, om de volgende generaties op te leiden. Ik zou wel eens willen weten waar mevrouw haar opleiding heeft gevolgd. laten we er voor het gemak vanuit gaan dat ze een nederlandse pabo heeft gevolgd of althans een 2-jarige avondcursus onderwijsbevoegdheid. kan iemand mij dan vertellen waarom ik niet geloof dat ze daar nooit iemand van het mannelijk geslacht is tegen gekomen?

DFT | 08-09-06 | 10:27

Muhahaha, uit de reacties van het AD-artikel:
"Ik geef deze vrouw geen ongelijk!
ik geef vreemde vrouwen ook geen hand.
Want, volgens de islam (sona) is dit het zelfde als vreemd gaan!
Dus behalve mijn vrouw, moeder,zussen krijgt niemand mijn hand.
said - utrecht - 08/09/06 - 09:44:49"

Een beetje incestueuze huishouding daar bij Said.

Dömper | 08-09-06 | 10:26

Ja, als je op het "Vader"-Rijn college mannen geen hand wil geven kun je ook gezeur verwachten, toch?

BrainShake | 08-09-06 | 10:26

De vrouw maakt ongeoorloofd onderscheid tussen twee seksen en discrimineert derhalve. Dat mag niet in Nederland. Dag juf! Ik zie het al voor me dat er een leraar/lerares weigert om bijv. moslims de hand te schudden uit geloofsovertuiging. De wereld zou te klein zijn.
-
Alleen nu nog maar zien of de over-politiek-correcte commissie de school in het gelijk stelt. Ik denk het niet. Een eerdere zaak heeft uitgewezen dat de school de dame geweaun in dienst moest houden.
-
De dame in kwestie zal wel een schadevergoedingkje krijgen en een afgedwongen excuus van de schoolleiding en een vaste baan natuurlijk.

Rest In Privacy | 08-09-06 | 10:25

Prima, mik er maar ui. Nu nog een maatregel dat houders van dubbele nationaliteit na een jaar werkeloos zijn, herenigd worden met familie en vrienden in hun tweede thuisland. Dan kan er eindelijk echt wat veranderen.

Rest In Privacy | 08-09-06 | 10:25

Voordat we hier op GS 268x dezelfde discussie krijgen (dat 268 schoolbesturen ook slapeloze nachten hebben is minder belangrijk) wordt het tijd dat de commissie gelijke behandeling uitspraak doet? Wie is gelijker, moslims en andersdenkenden of mannen en vrouwen?
Ik neem aan het laatste. Anders wordt het tijd voor Balkie om eens wat normen te stellen.

makkie | 08-09-06 | 10:24

Standaard finnenverhaal, voorbeeldig gedrag tot het vaste contract binnen is, daarna de zaken op de spits drijven zodat je thuis kan blijven.
Echt, dit is niets bijzonders, al 100 keer zoiets meegemaakt op mijn werk.
Gewoon finnengedrag, meer niet, zo zijn ze (bijna) allemaal.

Jim Beam | 08-09-06 | 10:24

Gewoon terug naar Libanon med een AK47 in de klauwen en schieten om de F-16s bitch

2006 HZ51 | 08-09-06 | 10:24

... kansloze 14 jarige kutcommenters....

Pheser | 08-09-06 | 10:23

Zou willen dat ik zo'n directeur had.

pooface | 08-09-06 | 10:23

De nieuwe schoonmaakster zeker? U heeft er zin in-Stofdoek al om!

Lemau | 08-09-06 | 10:22

Een islamitische gedrocht wat werkt?? Kan dat dan wel.. hoort zij niet thuis bij de beebjes te blijven ofzo??

Pijlstaartrog | 08-09-06 | 10:22

-weggejorist-

2006 HZ51 | 08-09-06 | 10:22

Dat ze geen handen wil schudden is tot daaraantoe, maar ik snap niet waarom haar gevraagd is voorlopig thuis te blijven. In de dagelijkse uitvoering van haar werk zou ze toch niiet zo vaak een hand te hoeven schudden?
Hup, aan het werk!

Traag | 08-09-06 | 10:22

Zucht. Daar gaan we weer. Waarschijnlijk loopt het weer helemaal mis en staat ze met een schadevergoeding op zak straks weer lekker te indoctrineren. Alhoewel: een gouden handdruk zou ze principieel ook moeten weigeren, maar dat zal juist wel weer niet. Raus damit !

Fumando | 08-09-06 | 10:22

Ja, die zal wel met een " gouden handdruk" het schoolplein moeten verlaten, whahahahahaha!

fuckje | 08-09-06 | 10:22

hoerrr

The Singh | 08-09-06 | 10:21

Dikke duim voor de directie!

Bu | 08-09-06 | 10:21

Godverdomme wat is er gebeurd med ouderwets ONTSLAAN DAT KRENG!!

2006 HZ51 | 08-09-06 | 10:21

"De vrouw wil uit geloofsoverwegingen mannen niet langer een hand geven."

Niet langer, hmmm, dus eerst een vleugje taquya om de baan te krijgen en als het contract voor onbepaalde tijd binnen is, steken de principes de kop op? Nederland transparant, heet dat.

CoJoNes | 08-09-06 | 10:21

GESCHORST?

2006 HZ51 | 08-09-06 | 10:20

Amen... Ga maar lekker in Islamietenland geen handjes geven...

padjakker deluxe | 08-09-06 | 10:19

Oké, komt-ie:
Kopje thee erbij iemand.........?

Albert Heijnstein | 08-09-06 | 10:18

Hulde aan de school !

OpenDeur | 08-09-06 | 10:18

"Discussiëren is prima, maar religieus en politiek vlagvertoon moeten thuis blijven."

Niets aan toe te voegen.

Topperke | 08-09-06 | 10:18

De met hoofddoek getooide assistente van van huisarts heeft altijd toevallig net schone rubber/plastic handschoenen aangetrokken en kan mij dus geen hand geven.

aivd | 08-09-06 | 10:18

Precies, aanpassen aan je omgeving! Niet andersom.

watkijkikoptv | 08-09-06 | 10:17

Ik zou haar juist niet de hand willen schudden, eerst wassen!

Berk | 08-09-06 | 10:17

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl