Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE! Gehakt draaien met Geert Wilders

Gehaktdag00.jpgSinds een uurtje of tien vanochtend is in de Tweede Kamer het Verantwoordingsdebat aan de gang. Het kabinet heeft vorige week zijn jaarverslag ingediend en daar mag de oppositie nu op schieten. In theorie is het debat het jaarlijkse functioneringsgesprek met het kabinet, maar Kamerleden concludeerden in de afgelopen uren, net zoals Wouter Bos vorige week, dat degene voor wie het bedoeld is - de burger - momenteel he-le-maal niets aan Gehaktdag heeft. De geleerden zijn het er inmiddels wél over eens wiens schuld dat is: het kabinet. Het jaarverslag is niets meer dan een ordinair WC Eend broddelwerkje. Twee dingen kunnen Verantwoordingsdag nog redden: openlijke ruzie tussen Balkenende en Bos (zeer onwaarschijnlijk) en een tirade van Wilders (zeer waarschijnlijk). Hoe laat Geert precies zal aantreden is niet bekend, aangezien de sprekerslijst niet openbaar is gemaakt, maar als u nu de stream van Politiek24 aanzet, is de kans groot dat u de Grote Blonde Roerganger van de PVV voorbij hoort komen. Edit Wilders heeft al kunnen warmdraaien tijdens het interrumperen van PvdA-troela Mariët Hamer, en mag nu zelf los. Update: Uitzending gemist? Gelukkig hebben we de beelden nog!

Reaguursels

Inloggen

wat heeft al deze onzin nou te maken met de Europese parlement verkiezingen???
-
het is leuk dat ze hun campagne voor nederlandse verkiezingen alvast doen, maar ik weet GVD nog steeds niet wat het ongelooooofelijke verschil is om te kiezen voor de ene partij of de andere voor de EU.
Blijkbaar weten ze van de 2e kamer zelf niet eens wat het precies inhoud.
-.- dus ach jah... bij gebrek aan beter, maar op Geert Wilders stemmen... want die is naast partij van de dieren de enige die in de laaste 7 jaar nog geen teringzooi heeft gemaakt van dit land.

Charly_Trippo | 30-05-09 | 14:40

Godallemachtig, heb het net allemaal op Youtube gezien!
Wat een man, wat een held, wat een schitterend verhaal. Ik dacht nog ff, misschien moet ik straks op Libertas stemmen, maar om Geert kan ik gewoon niet heen.
En wat zet Pechtold zich te kijk door telkens op Himmler-achtige wijze te proberen Wilders af te schilderen als een soort Hitler. En dan tante Linkse-Kak-Halsema met haar hysterie over het gebruik van een verkrachtingsvoorbeeld. Het gaat om het goedpraten van verkrachting, Femke, het voorbeeld op zich is verder niet ter zake doend, maar ja, ze wilde ook even in beeld denk ik.
Geert heeft gelijk - links gaat eraan. Goddank.

lekker wijf | 29-05-09 | 22:45

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 14:40
Je bent een gefrustreerd mannetje dat wordt me steeds duidelijker uit je belachelijke posts. Je denkt blijkbaar dat je met een hoop geblaat en gescheld enorm goed je standpunt aan ons duidelijk maakt , maar het tegenovergestelde is helaas voor jou waar. Mensen die beginnen te schelden en te tieren wanneer zij simpelweg met een discussie bezig zijn, zijn vaak gewoonweg niet in staat om hun punt goed over te brengen en resulteren dan maar in verbaal geweld in de hoop dat dit hun argument versterkt. Niet dus. Maargoed laten we even naar de rest van je frutselwerkje kijken. 'Effectbejag zonder redelijk doel"
Effectbejag: Ouderenzorg, redelijk doel: Meer geld en meer personeel
Effectbejag: JSF , redelijk doel: Langer doorgaan met de F16, geld besparen
Effectbejag: Weg uit Afghanistan; Redelijk doel; wij hebben al genoeg gedaan de beurt is nu aan een ander europees land
Effectbejag: Te veel allochtonen in de Nederlandse steden; redelijk doel; Het onder de aandacht brengen van de emigratiewet;
Ik denk dat ik wel genoeg heb gezegt, je lult maar wat.
Laten we even kijken wat voor onzin je nog meer uitgekraamt hebt; "Waarom zijn hullie het allemaal met hem eens als hij 100% aantoonbaar uit zijn aars blaat" Eigenlijk is zo'n opmerking het niet eens waard om op in te gaan, je lijkt wel een kleuter man, wat zijn dit voor argumenten, wat bedoel je met "100 % aantoonbaar uit zijn aars blaat?" Bedoel je dat hij scheetjes laat? Dat zal ongetwijfeld, maar effe serieus toon het effe aan dan dat hij " 100 % aantoonbaar uit zijn aars blaat" Ik ben benieuwd. Overigens doe ik idd huilie huilie als ik jou posts zie , maar dat komt niet omdat ik omver geblazen wordt door jou prachtige argumenten, het is meer huilie huilie van het lachen, je posts zijn immers ronduit belachelijk te noemen. Ik zeg , geen aandacht meer besteden aan deze lutser, we kunnen toch niet tippen aan zijn hoge intellect ... Ahum.. oja was ik effe vergeten ik ben een Wilders aanhanger dus per defnitie dom en ontspoort. Prima argumenten jongen, jij komt er wel.

Poepus | 29-05-09 | 22:42

@ Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 10:08
Tjsa, je noemt het mooi op compleet met alle vaste onzinnige kreten.
Frau Kaakklem is met haar clubje al de hypocrisie, leugenachtigheid, schijnheiligheid in persoon.
Wat ze ook weer eens mooi demonstreerde met de zaak rond (RARA etc. etc) Duyvendak.
We kunnen beginnen met iets onnozels te noemen als het immoreel en uiterst verwerpelijk te noemen om terrorisme te bedrijven, terroristische groeperingen in woord en daad en financieel te steunen en massamoordenaars/dictators te adoreren.
Deze leden van een PvdA, SP, GL hebben het ethisch besef van een pinda.
Duyvendak maakt nog wel de opmerking dat hij er wel moeite mee zou hebben als bij hem bijvoorbeeld hetzelfde zou gebeuren als bij een Aad Kosto indertijd of iets simpels als straatstenen die bij zijn kroost door de ramen van slaapkamer vliegen.
Zelf had ie blijkbaar minder moeite mee om dit zelf te doen dan wel dit koste wat kost goed te praten.
.
Gesproken over; “Angst en haatzaaien onder de armen van geest in dit land. Schandalig. Armen van geest de onnadenkend en vanuit hun onderbuik, Tjonge tjoinge wat een triest stelltje randdebielen zijn jullie zeg”.
Als je bijvoorbeeld zoals genoemde Frau Kaakklem met de “weerexpert” Duyvendak met een strak gezicht wilt gaan beweren dat je met een 0.43 % aandeel in een 7-29 % aandeel in een broeikaseffect wilt gaan beweren dat je het weer wereldwijd drastisch kunt veranderen heb je of een aantal losse schakelingen in je bovenkamer, of je bent een intellectueel lichtgewicht, of je kunt liegen met een stalen gezicht dat je blauw ziet. Baron von Münchhausen zou groen uitslaan van jaloezie als ie het allemaal kon aanhoren.
Gesproken over “Loosers van het laagste soort!” LOL.
Gesproken over “even de feiten”, als men daar bij een PvdA, SP, GL mee gaat beginnen stort hun hele navelstaarderige, los van elke realiteit, zelfverzonnen wereldje als een kaartenhuis in elkaar.
Want dan moeten de frusties gaan erkennen dat het allemaal op domme leugentjes en domme propaganda en zelfverloochening is gebaseerd.
Gesproken over “Wees een wat kritischer!” LOL
.
En bij de weg, als we nou eens niet alleen de Holocaust ontkennen strafbaar gaan noemen maar ook die andere massamoorden/genociden/demociden zoals bijvoorbeeld die op de Armeniërs door een Albayrak etc.
Maar ja, “ wer erinnert sich noch die Armeniër ” nietwaar ?
Of de gevolgen van de “Culturele Revolutie” door een SP van Maorijnissen en de GL.
Om maar eens een paar dingen uit de losse pols te noemen.
.
Als men in dat opzicht ook maar een greintje oprechtheid in hun donder had dan zou men dit zonder meer doen.

said_fred | 29-05-09 | 21:30

Boosheid, negativiteit
en lijden

Dit hoofdstuk is een vervolg op hoofdstuk 2, waar het gaat om te komen tot een mentaal ontspannen toestand.
Het gaat hier om de oorzaken en het ontstaan van onze boosheidsreactie, en het nauwkeurig waarnemen en herkennen van alle aspecten en impli- caties ervan.
Echter ook gaat het hier over de waarneming en het besef dat elke boosheid in wezen een boosheids-act is.
En daarnaast gaat het over depressie, negatief zelfbeeld, jaloezie en wraak.
Ook dit hoofdstuk geeft een totaal nieuwe visie op boosheid, negativiteit, droefheid, lijden en wat daarmee samenhangt.

Wanneer we goed opletten kunnen we waarnemen dat boosheid uiteindelijk altijd ontstaat uit gefrustreerde verlangens.
En in de diepte meestal direct of indirect uit een (meestal on- bewust) gefrustreerd verlangen naar veiligheid, verbondenheid of waardering. Het kan echter ook uit (onbewuste) vastgehouden oude frustratie zijn.

Boosheid uit belediging ontstaat uit de frustratie van een (meestal onbewust) terug-verlangen naar respect, eigen-(ego)- waarde (waardering) en heel in de diepte naar veiligheid.

En boosheid omdat iemand anders boos op ons is, komt ook voort uit gefrustreerd respect-verlangen of uit gefrustreerd ver- langen die ander te kunnen domineren (macht).

Wanneer het soms lijkt dat boosheid voortkomt uit angst, besef dan dat met die angst een gefrustreerd verlangen gepaard gaat (bijvoorbeeld naar veiligheid).

Boosheid uit pijn ontstaat uit het gefrustreerde terugverlangen naar onze toestand van vóór de pijn. (normaal onbewust).

Vaak komt boosheid echter ook voort uit een opeenstapeling van frustraties waar we ons niet bewust van zijn, die zich echter door een kleine aanleiding in grote boosheid kan manifesteren.

Daarom begrijpen we soms zelf niet waarom we zo boos op iets onbetekenends kunnen reageren.

Ook onze reeds besproken wils-obsessie bevat een (onbeschei- den en agressief) verlangen en kan gefrustreerd worden en zo gemakkelijk boosheid creëren.

Denk hiebij ook aan de frustratie van een (vaak onbewust) verlangen naar hoe je vindt dat de dingen zouden moeten zijn of hadden moeten gaan.

En zo zijn ook al onze gefrustreerde verwachtingen in feite gefrustreerde verlangens.

Belangrijk om te begrijpen is ook: hoe egocentrischer onze men- taliteit, hoe meer we leven in verlangens en frustraties, en de hieruitvolgende boosheid . . . . . . .

popop | 29-05-09 | 20:28

Als je als persoon je alleen op het negatieve richt zie je ook alleen maar negativiteit.
Dat wat je wil bestrijden zal je alleen helpen groter worden.
1+1=2
1-1=0

Uch

tolvandewelvaart | 29-05-09 | 20:18

en wat pechtold zegt, namelijk dat remigratie gaat werken door aan moslims te vragen ga alstublieft weg met een zakje geld dan zitten we weer onder de 50% , hillarisch. Hij kan dus goed problemen benoemen maar deze oplossing gaat echt niet werken, grote politieke fail jammer dat wilders en pechtold niet meer tijd krijgen.

mwah | 29-05-09 | 18:06

@Jdulop, gelukkig!

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 17:11

@jan
Welke empirische observaties en logische gevolgtrekkingen ?????? Dat kun je wel zeggen maar ze noemen blijkt toch iets lastiger he?

Mijn 'vooroordelen' zijn feiten gebaseerd op de onzin (en dus geen logische gevolgtrekkingen) die hier gepostuleerd worden. Kun je wel lullen maar mijn empirische observatie dat Wilders alleen maar BS verkondigt en ik hem nog nooit een logisch verhaal heb horen ophangen, maar dat ie toch vele volgelingen heeft die alleen in hun ongefundeerde moslimhaat overeenkomen staat als een huis.

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 17:11

@Rechtdoordeplee
Ben met je eens. Het verkrachtings argument is zowiezo volslagen achterlijk, je kan niet zo'n ervaring gebruiken als politiek argument als de betrokken persoon zich niet eens kan verweren.

Tis natuurlijk wel duidelijk dat Geert elke keer wat nieuws moet bedenken om zn punt te maken.

Denk dat er binnenkort niets anders voor hem op zit dan zn hol aan de camera te laten zien onder het mompelen van "salon socialistiche elite vriendjes politieke links lullen rechts vullende rode pluche islamitischerende tsunami verloedering" waarna zijn fans hem zullen verafgoden voor dit sterke politieke punt.

JDulop | 29-05-09 | 17:09

k3 | 29-05-09 | 07:58 wat k3 zegt.

2009 | 29-05-09 | 15:48

-weggejorist-

Jan Sobieski | 29-05-09 | 15:31

Het lijkt mij toch echt onmogelijk nog een normaal integratiebeleid te handhaven.
Door gewoon een wandelingetje te maken buiten, ben je toch al overtuigd van het feit dat er mensen zijn die gewoon wel KUNNEN integreren, maar NIET WILLEN. (denk ook aan de vele reacties hier van mensen die zoveel last hebben op straat zonder reden uitgescholden worden, intimidatie etc)

Gezien de strijd tegen het terrorisme lijkt het me toch wel duidelijk dat het binnenlandse beleid totaal niet aansluit bij het buitenlands beleid.

"We zijn aan het opbouwen in die landen"
www.youtube.com/watch?v=MzXRjTb6kPQ
let vooral op wat er gezegd wordt na 00:56 sec

Ik herriner me een uitspraak:
"Either you are with us, or you are with the terrorists"

Lees ook even het AIVD jaarverslag. Wat doen die vreemde inlichtingendiensten hier in Nederland? Komt al die agressie op straat van hogerhand...?

Ik heb respect voor de hardwerkende allochtoon die zich Nederlander voelt. Maar wie zegt mij dat jij je geloof niet boven je paspoort plaatst, en na een aanslag toch een "slapende cel" bleek te zijn?

Ondertussen komen er meer en meer allochtonen het land in...
Ik vind het helemaal niet zo gek wat de heer Wilders voorstelt. Het feit dat hij niet veilig op de fiets door het land kan gaan zegt toch al genoeg? Er zijn hier gevaarlijke mensen aanwezig!

De heer Pechtold komt op mij over als iemand die wel wakker is, dat was hij ook tijdens het JSF debat. En hij deelt denk ik het gedachtegoed van de heer Wilders en probeert het uit te diepen. Maar het is niet de heer Pechtold die aan de alarmbel trekt, het is de heer Wilders. Wilders zet duidelijk een plan neer wat veel Nederlanders aanspreekt, en zo ook mij. Het valt mij tegen dat premier Balkenende zegt: geen aandacht aan besteden... en vervolgens een rode vrachtauto gaat promoten voor de EU? Waarom lijkt hij totaal niet betrokken bij dit alles?

vr gr

_/--\__/--\__/--\_ | 29-05-09 | 14:59

@zweistein

Probeer me liever te overtuigen met argumenten. Is het stompzinnig onderschrijven van stupide stellingen dan niet achterlijk of zo.

Ik dacht dat jullie allemaal zo van duidelijkheid en de waarheid hielden. Nu de waarheid is duidelijk. Wilders kletst uit zijn nek, uit mijn aars komen zinnigere teksten!

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 14:44

doen

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 14:40

@poepus

Ik heb geen kritiek op het generaliseren van Wilders hoor, alleen maar om zijn opzettelijke domme,misplaatste vergelijkingen uit effectbejag zonder redelijk doel. ga daar maar eens op in in plaats van te huilen stumperd.

En verder generaliseer ik inderdaad en welbewust, gaat me wat te ver om elke scheet van elke wildersfan hier afzonderlijk te gaan behandelen. Gelukkig laten ze ze zich allemaal onder een vergelijkbare noemer scharen, namelijk stupide en onnadenkend. Maar goed, je hebt je punt gemaakt hoor klap maar in je handjes.

Blijft mijn punt echter wel staan. Waarom zijn hullie het allemaal met hem eens als hij 100% aantoonbaar uit zijn aars blaat? Geef daar maar eens antwoord op in plaats van huilie huiie te gaan.

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 14:40

Wilders keert zich niet tegen allochtonen in het algemeen.
Dat verhullende taaltrucje is uitgewerkt. Het gaat om de islam.
bottehond | 28-05-09 | 21:18
.
Wilders: "Probleem: Rotterdam, de tweede stad van Nederland, heeft in 2012 een allochtone meerderheid. Aanpak 1: remigratie, aanpak 2: remigratie en aanpak 3: remigratie. Wat er in kan, kan er ook weer uit."
.
Je zou maar een nette hardwerkende ALLOCHTOON zijn in Rotterdam. Fijne vent die Wilders. Bah!

Flodder | 29-05-09 | 13:25

+tig. Wat heerlijk om die vent aan het woord te horen in de kamer. Hij zegt gewoon waar het op staat. Wat een verhelderend betoog. Vooral die laatste opmerking over Jan en Yolanthe, dat is nou PRECIES hoe IK er ook over denk.

OmeletDuFromage | 29-05-09 | 13:03

@Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 11:42
"@alle wildersfans hier.

Ga je schamen allemaal, jullie sporen echt niet"

Ga jij eens even snel de betekenis van het woord generaliseren opzoeken ventje, dan kun je daarna huilend in de foetushouding in een hoekje je broek vol pissen terwijl je nadenkt over je eigen harde falen.
Lutser

Poepus | 29-05-09 | 13:01

@ Rechtdoordeplee.
Hallo Übermensch. Jezelf een beetje superieur voelen t.o.v. de rest, nee dat komt intellectueel over.

Zweistein | 29-05-09 | 13:01

He Geert, flapdrol, Sinterklaas is op zoek naar zijn konthaar. Heb jij het toevallig gezien?

kolojoeris | 29-05-09 | 12:54

Hé GS doe eens effe een verkiezingspoll.
Ik vertrouw De Hond en NPS-NIPO niet.

Zweistein | 29-05-09 | 12:50

oke' hoe verliezen we stemmen..

vanbeusecom | 29-05-09 | 12:45

@poepus nee sukkel, ik heb het over de reacties waaruit een zeer grote domheid blijkt.. maar goed als jij dat generaliseren wil noemen... ga je gang. je bevestigt mijn vooroordeel dat wilders-aanhangers niet na kunnen nadenken en niet lezen/kunnen beargumenteren 100% looser

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 11:42

copy2devnull | 29-05-09 | 09:48
gelukkig nog wat zinnigs, mijn dank

grote grutjes | 29-05-09 | 11:33

-weggejorist-

r3al1ty | 29-05-09 | 11:20

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 10:37
Oh dus alle Wilders aanhangers op dit forum ken je wel persoonlijk?
Sorry ik dacht heel effe dat ik gelijk had toen ik zei dat je generaliseerde.

Poepus | 29-05-09 | 11:03

We leven in een land waar op dezelfde dag dat bekend wordt dat Noord Korea nucleaire testen doet, testen doet met afstandsraketten en dreigt met oorlog met Zuid Korea we een hele discussie maken van of je wel iemand een flapdrol mag noemen. Jongens, waar gaat het over in Den Haag?!

tripel | 29-05-09 | 10:41

@poepus

Sterke argumenten heb je trouwens, maar ja nadenken is vies natuurlijk.

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 10:38

@poepus... Wilders aanvallen omdat die generaliseert maar ondertussen geen probleem hebben om te zeggen dat alle Wilders aanhanger niet sporen en dom zijn Ik heb het over de reacties op dit forum: @alle wilderfans HIER! poephoofd

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 10:37

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 10:08
Ga effe wat bomen knuffelen joh heethoofd.
Ik ken jou soort wel, Wilders aanvallen omdat die generaliseert maar ondertussen geen probleem hebben om te zeggen dat alle Wilders aanhanger niet sporen en dom zijn. Want ja, jij kent alle Wilders aanhangers natuurlijk! Je bent zo hypocriet dat ik er gewoon bijna van moet kotsen.
Doe ons allemaal een lol en spoel a.u.b je hoofd rechtdoordeplee.

Poepus | 29-05-09 | 10:29

@alle wildersfans hier.

Ga je schamen allemaal, jullie sporen echt niet. Als Wilders nou echt gelijk zou hebben dan kan hij dat toch ook gewoon beargumenteren en met echte feiten staven???? Nee hoor, hij gaat willens en wetens een verhaal uit zijn verband rukken waarvan hij weet dat hij er op die manier niets mee bereikt dan media-aandacht. Maar god, Wilders is niet dom, die doet dat zeer welbewust.

Schokkende is dat heel zijn kudde er weer achter aan jubelt onder het mom. Hij zegt wat wij denken...... Tjonge tjoinge wat een triest stelltje randdebielen zijn jullie zeg. Ik kan niet anders zeggen.

Straatterroristjes hard aanpakken, natuurlijk! Angst en haatzaaien onder de armen van geest in dit land. Schandalig. Armen van geest de onnadenkend en vanuit hun onderbuik achter Wilders aanlopen en op Fora hun instemming betonen: Loosers van het laagste soort!

even de feiten: Aangenomen wordt dat het Stockholmsyndroom tot ontwikkeling kan komen in een omstandigheid waar de gijzelnemer absolute controle over de gegijzelde kan uitoefenen en binnen die absolute controle voorziet in de basisbehoeften van het slachtoffer, bijvoorbeeld door het geven van voedsel of beschutting.

Kortom die vergelijking slaat aantoonbaar helemaal NERGENS op. Leuk voor de media-aandacht maar verder je grootste KUL. Wees een wat kritischer!

Rechtdoordeplee | 29-05-09 | 10:08

Hoe dan ook, de door de Taliban gegangbangde Hoernaliste die claimt dat ze toch met respect is behandeld want ze kreeg thee met koekjes.
Er wordt niet vermeldt of na of voor de gangbang is.
Maar dit gevalletje staat geenszins op zichzelf;
.
"Taliban gaan sympathisante onthoofden
Tsja. Beverly Giesbrecht (a.k.a. Khadija Abdul Qahar) was de beste vriendin van de Taliban. Op haar website Jihad Unspun nam ze het op voor de Islamitische vrijheidstrijders."
.
www.hetvrijevolk.com/?pagina=8174

said_fred | 29-05-09 | 10:04

Zo geenstijl is ook van de PVV?? Boeiend dat het stuk over de verkrachte journalist eruit is geknipt. Lutsers!

BertusBrulaap | 29-05-09 | 10:01

@ Gallisch | 28-05-09 | 15:47
Geert is niet dom. Hij moet bij de nieuwe verkiezingen wel met een andere partij in zee derhalve houdt de PVV het CDA bewust buiten schot. Het CDA kan namelijk met iedere partij samen regeren, zij passen hun standpunten wel aan en draaien gerust 180 graden om het pluche maar te behouden. Alle socialistische/linkse partijen zijn al geinfiltreerd door onze nieuwe Nederlanders dus dat is absoluut geen mogelijkheid. Blijft allen de VVD en CDA over. VVD wil ook wel weer eens in het pluche dus bij een duidelijke overwinning van de PVV is de coalitie al zo goed als rond.

Sebnalak | 29-05-09 | 10:00

Waarom huichelaars?
Onderbouw dat eens?
Zygote | 29-05-09 | 03:08

Nou heel die oppositie in de 2e kamer zit het kabinet continu af te kraken. Dat vindt ik logisch, zou vreemd zijn als ze het eens zijn met beslissingen die meestal tegen hun eigen politiek denken in gaan. Je bent als oppositie dus tegen deze regering. Nu geeft de PVV hun een kans op nieuwe verkiezingen, m.a.w. hier krijg je een kans om dan zelf aan de macht te komen (al is die kans nog zo klein), en wat zeg je dan? Nee hoor ik vind het goed dat deze regering blijft zitten... ?!?!?
En dat alleen maar omdat de PVV die motie heeft ingediend?????
Dan ben je in mijn ogen een huichelaar.
Dat het CDA, PvdA, e.d. tegen stemt, lijkt me logisch. Maar de SP, Groen Links, D'66,
PvdD ook tegen stemmen en dus vóór dit kabinet zijn maakt ze ongeloofwaardig.
Huichelaars dus.

copy2devnull | 29-05-09 | 09:48

inderdaad, Pechtold zegt hele domme dingen in de hoop daarmee wat allochtone stemmertjes van de PVDA in te pikken. Zelf wil ie om de hete brei heen draaien. D66 losers forever.

Patrick Zweedsey | 29-05-09 | 08:25

Sultan Arabier | 29-05-09 | 02:36
Wat jij onderschat is dat in sommige wijken dr onder iedere steen een imam schuilt en spied, die maken de dienst uit in die wijken en dat resulteert tot gespannen verhoudingen naar onze rechtsstaat, waarvan de dienders volkomen in hun hemd worden gezet door vooral de PvdA (Parasieten van de Arbeid) als ze worden bekogeld door een paar vrome snot aapjes.
*
De eerste moslims die kwamen hadden de koran vaak nooit gelezen laat staan dat ze die dogmatisch beleden. Wat je nu ziet in de straten van Rotterdam is een goed opgeleide nwe generatie moslims, die kan lezen en schrijven en die gesubsidieerd is onderwezen in de koran.
Deze nwe generatie is veel fanatieker in het belijden van de islam als dan hun ouders ooit waren, en het is deze generatie die tegen onze westerse fundamenten aanschoppen.

bekijk anders is wat hyves van die generatie:
one-ummah.hyves.nl/
help-the-ummah.hyves.nl/
www.slideshare.net/zuster_in_islam/al-...
khilafah1924.hyves.nl/
khilafah1924.hyves.nl/widget/50493728/...
khilafah1924.hyves.nl/blog/20390398/De...
abcdif.hyves.nl/
anti-israel-zionisme.hyves.nl/
moslima-islaam.hyves.nl/

excuses voor de lange lijst maar surf er maar s doorheen, dan zie je dat wat er leeft onder de huidige stadsjeugd anno 2009 heel anders is als rond 1980.
En als we NU niet ingrijpen dan zullen deze denkbeelden straks dominant zijn in de stad, compleet met sharia, religieuze dwang, en geweld tegen anders denkende achtergebleven niet moslims.

ethan_joy | 29-05-09 | 08:05

@KylianCM
Als die mongool van een Wilders zo door blijft schreeuwen, gaat hij vanzelf ook een keer te ver voor de GS bezoekers. Op dit moment kan hij zich zo'n tirade wel permiteren en zal hij verder willen provoceren. Hij zal steeds verder moeten gaan met het beledigen, discrimineren en ongenuanceerd vergelijkingen trekken, dat hij vanzelf te ver gaat. De verkiezingen van 2011 laten nog wel even op zich wachten. In de komende twee jaar wordt hij vast wel uitgekostst en mag hij weer gaan zitten op het krukje, in plaats van de bank. Bovendien, wie zou hij op de bank willen zetten?

Misschien is het eigenlijk beter dat hij aan het regeren komt. Even een LPFje doen. Twee maanden regeren en dan opzouten...

k3 | 29-05-09 | 07:58

avalonicus | 28-05-09 | 15:13
Ja, Pechtold begreep er weer niks van, of deed, uit politiek-correct gewin, alsof hij het niet begreep.

player.omroep.nl/?aflid=3311817
In Met het oog op morgen, komt de journaliste Joanie de Rijke zelf aan het woord in de laatste 5 minuten van Het Oog.
Ik had haar al eerder in een paar radio-interviews gehoord en ook daar vertelde ze over haar dubbele gevoelens jegens deze Taliban-Moslim-verkrachter.
Dat hij haar thuis in 0031 opbelde om haar te vragen of ze niet boos op hem was.
Hij had haar ook gevraagd om zijn 3e of 4e vrouw te worden.

Ik denk dat ze ook ''dubbele'' gevoelens heeft over deze reklame voor haar boek. Dit boek zal wel goed verkopen nu.
Alle nadeel heb zijn voordeel.
www.ad.nl/binnenland/3252148/Verkracht...
''De Rijke werd ontvoerd door de taliban in Afghanistan. Ze werd verkracht en schreef er een boek over.
Volgens Wilders is De Rijke in haar boek niet kwaad op haar verkrachter, maar toont ze begrip, heeft ze haar verstand overboord gezet en ontkent ze de werkelijkheid. Volgens hem om moslims niet te kwetsen, wat hij typerend vindt voor Nederland waarin alles wat fout is zou worden goedgepraat.''

Ella | 29-05-09 | 07:04

ik denk dat we in 2011 niet meer over zetels maar over complete bankstellen praten voor Wilders.

KylianCM | 29-05-09 | 06:33

prakkie | 29-05-09 | 02:29
Dank voor je bijdrage.
Vraagje: waar heb je deze vandaan gehaald, heb je een linkje?

Ella | 29-05-09 | 06:02

-weggejorist-

grote haas | 29-05-09 | 04:45

Sultan Arabier | 29-05-09 | 03:14

Nah..... Sultan Arabier.
Wij weten tenminste waarom Wilders het mis heeft.
Voorwaar een hele opluchting.
Maare..... het versnellen van het uitbannen van religie,huidskleur,politieke overtuiging of op welke grond dan ook heeft al te veel miljoenen doden tot gevolg gehad.
En tot op de dag van vandaag nog steeds. ''As we speak''.
Ik stop ermee. Wie nog?

Zygote | 29-05-09 | 04:08

Sorry voor afwezigheid, maar heb net hond gewandeld en ga nu naar bed, allen bedankt voor een leuk gesprek ( het is hier soms net de buurtkroeg) en morgen gezond weer op.

Steerpike | 29-05-09 | 03:16

Zygote | 29-05-09 | 03:01
Wat mij betreft wordt de mens met onmiddelijke ingang bevrijd uit de dwangbuis van religie. Welke religie dan ook!

Precies! Ennuh, als ik het zou kunnen versnellen had ik het graag voor je gedaan.

Sultan Arabier | 29-05-09 | 03:14

copy2devnull | 29-05-09 | 03:06

Waarom huichelaars?
Onderbouw dat eens?

Zygote | 29-05-09 | 03:08

De motie van Wilder met het verzoek aan het kabinet om op te tiefen, heet het trouwens niet gehaald. Dat Geert echt een goede politicus is blijkt wel uit het feit dat de kamer probeerde hem dwars te zitten bij de stemming over zijn motie, door massaal de banken te verlaten. Wilders vroeg daarop om een hoofdelijke stemming, waardoor iedereen weer terug moest komen. LOL.
Een hele sterke zet, want nu moest ieder parlementslid aangeven dat die voor of tegen deze regering was. En Alleen de PVV en mevr. Verdonk vroegen of Balkie wilde opzouten. Alle andere partijen (dus ook de VVD) zijn tegen de motie.
M.a.w. die zeggen: Balkie goed gedaan jochie! Vuile huichelaars!!!

copy2devnull | 29-05-09 | 03:06

Sultan Arabier | 29-05-09 | 02:36

Misschien gaat het voor de meesten niet snel genoeg, die verandering in waarden en normensbesef.
Wat mij betreft wordt de mens met onmiddelijke ingang bevrijd uit de dwangbuis van religie.
Welke religie dan ook!

Zygote | 29-05-09 | 03:01

ethan_joy | 29-05-09 | 01:19
Zie frenkie4allll | 29-05-09 | 00:35 voor de youtube filmpjes...
.
Bedankt, ik had die comment nog niet gezien :D
Net even het debat beken, en de enige die een beetje duidelijke taal spreekt is de PVV voorman. Geweldige spreker.

copy2devnull | 29-05-09 | 02:59

Steerpike | 29-05-09 | 02:40

Die animositeit zou Wilders wel eens zuur kunnen opbreken.Geweld uitgesloten.
Ik snap Wilders eigenlijk niet.Hij kan een paar goeie punten maken maar hij pakt het zo verdomd onhandig aan.
Okee..... electoraal zit hij nu in de lift maar er is nooit een meer opportunistisch politicus gevonden dan de gemiddelde kiezer is.

Zygote | 29-05-09 | 02:53

Rammstein | 29-05-09 | 02:39
Ik heb al om een Amber alert gevraagd. Bedankt!

Sultan Arabier | 29-05-09 | 02:47

prakkie | 29-05-09 | 02:29

Wie en of wat is elite?
Het morele verval van onze ''elite''?
Mijn hemel wat een waanzin.
Wat wil Wilders?
Een bestorming van het Binnenhof?

Zygote | 29-05-09 | 02:40

@Zygote | 29-05-09 | 02:34 Yip, Churchill, en over Wilders zei hij het volgende
"I have always felt that a politician is to be judged by the animosities he excites among his opponents."

Steerpike | 29-05-09 | 02:40

Sultan Arabier | 29-05-09 | 02:36
Het woord dat U zoekt is huichelaar.

Rammstein | 29-05-09 | 02:39

Heeft gvd dan niemand door dat elke religie veranderd? Kijk naar het Christendom, Jodendom, Katholieken etc. Het is niet meer zoals het 25 jaar geleden was. Oke, de mannen in zwarte pakken en witte lintjes zijn nog steeds "licht" radical. Net zoals de baardapen van het Jodendom en zo ook bij de Katholieken. Maar het grotedeels van de jeugd (nieuwe genaratie) heeft al hele andere normen en waarden. Waardoor de religies langzaam veranderen en "softer" worden. De religie Islam is nog een "nieuw" geloof. Het probleem is dat de oude generatie nog met hun aars denken en er geen taliban-hol van snappen. Over 25 jaar, net als bij elk andere religie zal ook de islam softer worden. Uiteindelijk stort heel de teringzooi in en gaan we allemaal Sonja Bakkere. Ik persoonlijk heb niks met; zwarte pakken, muurhuggers, en laag vliegers. Mensen geloven alleen als ze er zin in hebben. Als heel de pleuruszooi om hun heen in elkaar tyft, dan weten ze ineens god te vinden. Religies bestaan alleen omdat er mensen bang voor zijn, er troost bij zoeken of steun nodig hebben. Maar zolang het goed gaat weten ze niet waar de kerk, moskee of de muur staat. Stelletje huigelaars zijn het.

Sultan Arabier | 29-05-09 | 02:36

@Zygote | 29-05-09 | 02:20 : Als we dieper gaan zoeken komen we bij het Westerse schuldcomplex: Slavernij, Holocaust< Mea Culpa, Mea Maxima Culpa, terwijl die hele schuld en boete cultuur ons is ingevreven door met name joodse intellectuelen.
De blanke man is zondig en trok een spoor van bloed door de geschiedenis.
En zolang we dat maar blijven geloven zullen we nooit meer opstaan.

Steerpike | 29-05-09 | 02:34

Steerpike | 29-05-09 | 02:26
Laat me raden.....
Churchill ?

Hij zei ook:''Democratie is niet voor bange mensen''.
Misschien had ie moeten zeggen: '' Democratie is niet voor bange politici''.

Zygote | 29-05-09 | 02:34

-weggejorist-

prakkie | 29-05-09 | 02:29

@Zygote | 29-05-09 | 02:16 : Maar Wilders is nu wel het zout in de pap, want dit hele CDA-PvdA gedoe is anders zooo saai.
"Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time, and of course it is the most amusing ."

Steerpike | 29-05-09 | 02:26

Steerpike | 29-05-09 | 02:11

Met die gang van zaken ben ik het ook zeer oneens Steerpike.
Ik begrijp werkelijk niet hoe zoiets kan.
Maar waar ligt dat nu aan? Aan de islam?
Ik dacht het niet...... we zullen iets dieper moeten zoeken denk ik.

Zygote | 29-05-09 | 02:20

"En als er al een God is dan moet ie maar het lef hebben om zich bekend te maken want dan kunnen we hem arresteren wegens Misdaden tegen de Menselijkheid."

Steerpike | 29-05-09 | 02:20

DenkNietLinks | 29-05-09 | 02:04

Die Islam zal het in Nederland nooit gaan redden.Met of zonder Wilders.
Wilders probeert slechts het ''Gesundenes Folksempfinden'' ten eigen nutte uit te buiten. Electoraal gewin.
Ik vertrouw hem voor geen meter.
Maar goed....... dat het hem misschien gaat lukken zegt misschien meer over het niveau van de kiezer dan over Wilders zelf.

Zygote | 29-05-09 | 02:16

@Sultan Arabier | 29-05-09 | 02:09 : Wokpannen, ja die is leuk, kende ik nog niet.

Steerpike | 29-05-09 | 02:14

@Zygote | 29-05-09 | 02:03 : Religie? Juist het Vaticaan en onze gristen- broeders zijn getemd, en weten wat goed voor ze is (belasting-aftrek) maar de Islam is nog niet zover, en vormt daarom een gevaar voor onze democratie.
En het gaat oh zo sluipend, vriendin vertelde dat op de basisschool van haar dochtertje de Winnie de Poeh posters waren verwijderd, er was geprotesteerd want Knorretje is onrein, en de politiek correcte dhimmi's geven dan toe.
Een bank heeft ook z'n spaarvarkentjes die je kreeg bij een kinderrekening afgeblazen. En zo gaat het maar door.

Steerpike | 29-05-09 | 02:11

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:53
Blijkbaar ben jij de enige. :(

Steerpike | 29-05-09 | 01:55
Ja ik wil ook niet meer om 6 uur opstaan en dan als nog te laat komen op werk omdat die klote NS weer vertraging heeft. Ennuh, als ik van de zomer weer in Spanje zit, wordt ik ook weer strontziek van al die kut woapannuh. Laat die dan ook gelijk efke oprotten. Kom je voor zon & strand zit je tussen al die waokpannuh. (satellieten) ;).

Sultan Arabier | 29-05-09 | 02:09

Zygote | 29-05-09 | 01:55

Respect is wederkerig. Dat heb ik tegen op de islam.
In zekere zin gaat dit ook op voor het joods-christelijke deel van onze bevolking. Deze zijn echter wel een stuk minder achterlijk en geweldadig.
Bovendien is dat joods-christelijke zo gezellig oerhollands. Al eeuwen lang. Kijk, folklore daar houd ik van.
Ik heb het dus liever over (het gevaar van) de islam, die eigenlijk zoals al eerder door wijze mannen en vrouwen opgemerkt geen religie is, maar een politieke bewegingalles omvattende levensbeschouwing.

DenkNietLinks | 29-05-09 | 02:04

Steerpike | 29-05-09 | 01:57

Ierland vergeten?
Er woedt nog immer een stille oorlog.
Je hoeft geen mensen op-te-blazen om enorme schade aan te richten.
Wilders had het vandaag weer eens over de Islam.
Wilders loopt een beetje achter.Het gevaar komt niet van de Islam..... het gevaar komt van religie.
Waarom hoor ik daar niemand over in de Tweede Slaapkamer?

Zygote | 29-05-09 | 02:03

@Zygote | 29-05-09 | 01:55 : Gristenen zijn zeikerds en kleverds maar niet inherent agressief, dat ze hun kinderen misbruiken ok, maar ze blazen geen mensen op.

Steerpike | 29-05-09 | 01:57

@Sultan Arabier | 29-05-09 | 01:50 : . Meer dan 50% (dat is meer dan de helft) is van buitenlandse afkomst in de grote steden. Rotterdam, Den-Haag, etc. Juist en dat willen we dus niet meer, oprotten dus.

Steerpike | 29-05-09 | 01:55

Steerpike | 29-05-09 | 01:47

Nah.... ik zie het liefst alle religie verdwijnen.
Maar ik respecteer iederen zolang ze mij maar met rust laten.
Nederland is geen moslimland,wordt geen moslimland.
Een kleuter van drie kan reeds uitrekenen dat dat onmogelijk is.
Nederland is ''Joods-Christelijk''.
En daar heb ik veel meer moeite mee dan met die hele Islam!
Laten we het daar eens over hebben.

Zygote | 29-05-09 | 01:55

Sultan Arabier | 29-05-09 | 01:50

Ik weet wel niet waar het over gaat, maar het moet gezegd: +1 voor je humor.

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:53

Effe denken.. Meer dan 50% (dat is meer dan de helft) is van buitenlandse afkomst in de grote steden. Rotterdam, Den-Haag, etc.. Tot zover volg ik U nog. U zegt daarna dat als U op straat (in deze steden) aan 10 personen (100%) zou vragen of zij het met U eens zijn, dat dan 8 (80%) op de 10 (100%) "ja" antwoord. Dat betekend dus dat 80% het met U eens is? Nou gaan we er effe van uit dat er 60% buitelander is. Dan is dus 40% autochtone. Dat zou beteken dat U gewoon aan 4 personen de zelfde vraag 2x stelt. Zo gaat dat dus in Den-Haag. 2x keer een stembiljet geven aan de buitenlandse hollander in Litte Turkey en Maroc City. Ik vind het verdacht veel lijken op de uitslagen van Maurice de Hond!

-1 voor de Maurice de Hond praktijken.
-1 voor het stelen van de kapsel van Rutger.
-1 voor Femke wat een lelijk truitje.
+1 omdat je zegt wat je denkt, ook al ben ik het niet met je eens. (respect)
+1 voor de opmerking over de VVD. "Zakt sneller in de peilingen blablabla".
+1 voor die gozert die graag wou weten of ik een premie zou willen als ik op vakantie ga naar het land van me grootvader.

Sultan Arabier | 29-05-09 | 01:50

@Zygote | 29-05-09 | 01:47 : Ja zoiets, ze hebben allemaal een thuisland om naar terug te gaan, dus bedankt, tot ziens (niet echt) en ga nu maar weer weg, en anders helpen we wel even.

Steerpike | 29-05-09 | 01:50

Zygote | 29-05-09 | 01:47

Man jij hebt nog eens goede ideeën.


Dat ik daar zelf niet op ben gekomen.

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:49

Zolang het nog steeds godsonmogelijk is om eigenlijk alle Islamitische landen een kerk op te richten, zie ik niet in waarom Cohen buigend de zoveelste Moskee moet inhalen.

Steerpike | 29-05-09 | 01:47

Steerpike | 29-05-09 | 01:38

Hoe wil je dat doen?
Deportatie?

Zygote | 29-05-09 | 01:47

Ok hup hup dan.
Spandoeken maken en fluks de barricaden op

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:45

"From the Baltic to the Adriatic a Muslim free zone has been erected"
Ja waarom niet.

Steerpike | 29-05-09 | 01:44

Steerpike | 29-05-09 | 01:38

U bedoelt in geheel Nederland? Of beter nog Europa?

Ik stem voor!

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:41

Zygote | 29-05-09 | 01:37

Helemaal gelijk. Moslims zijn lievvvvv

[sarcasm off]

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:40

Voel persoonlijk wel iets voor het instellen van "Moslim-vrije zones".

Steerpike | 29-05-09 | 01:38

Bisonkit mijn waarde. Ze schijnen ook met die petjes te slapen.

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:38

Ach..... Wilders heeft natuurlijk volkomen gelijk.
Verkrachtingen komen immers niet voor in de " Joods-Christelijke'' traditie.
Alleen moslims doen aan verkrachtingen.
[sarcasm mode off]

Zygote | 29-05-09 | 01:37

Neemt overigens niet weg dat de behandeling van Wilders om ons van dit kwalijke syndroom af te helpen, fors aan de boom schudden en tuig in de gevangenis of de grens over, me toch wel aan staat.

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:36

En nog iets anders waar ik me over verbaas, onze Maroc "medelanders" dragen hun eeuwige petjes nu hoog op hun krullebollen, waarom waaien die er niet steeds af gezien het weer van de laatste dagen, snap dat niet, staat trouwens volslagen idioot.

Steerpike | 29-05-09 | 01:35

Yep, de volgende hype na Whiplash, ME, Burn Out.
Ik denk overigens dat die griep die niet Mexicaans meer mag worden genoemd ook grote potenties heeft.

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:33

Heel Europa heeft langzamerhand het Stockholm Syndroom.

Steerpike | 29-05-09 | 01:31

Ik dank u voor het betoonde respect

*en oefent zich verder in de vaardigheden die komen kijken bij het Stockholm Syndroom*

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:28

@DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:21
Alles wat niet linksdenkend is en volkomen PC, is verachtelijk
"U bent een minderwaardig mens".

Steerpike | 29-05-09 | 01:24

Steerpike | 29-05-09 | 01:22

En dat is dan weer koeltoer.

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:23

Cultuur? welke cultuur, tuig dat Buddha beelden van honderden jaren geleden dynamitiseert veegt z'n reet af aan cultuur welke dan ook.

Steerpike | 29-05-09 | 01:22

Steerpike | 29-05-09 | 01:18


Maar een rechts kaalkopje is natuurlijk een verachtelijk wezen.....

DenkNietLinks | 29-05-09 | 01:21

copy2devnull | 29-05-09 | 01:08
kijk bij: frenkie4allll | 29-05-09 | 00:35

ethan_joy | 29-05-09 | 01:19

Geert heeft natuurlijk ergens wel gelijk, was de lieverd door een rechts kaalkopje verkracht, dan was het huis te klein geweest.
Maar nu, ach het was ook wel romantisch, en het hoort bij hun cultuur weet je wel.

Steerpike | 29-05-09 | 01:18

Helaas staat het hele debat (nog) niet op politiek24. En in dumpert staat ook maar een heel klein stukje film van onze blonde held. Kan iemand wellicht wat meer posten? Graag!

copy2devnull | 29-05-09 | 01:08

van lith de jeude | 29-05-09 | 00:51

Nederland en het gehele Westen laat zich gijzelen door de islam.
Vandaar het stockholmsyndroom, dude.
F*ck die islam. Kortwieken, die hap.
@ Amen en mand.

bottehond | 29-05-09 | 01:00

van lith de jeude | 29-05-09 | 00:51
Lieve schat wilders probeerde uit te leggen dat alle linkse multiculti fantasten aan stockhom leiden. Het hele zooitje hoort zich ook per direct onder behandeling van een psychiater te stellen.

repulse | 29-05-09 | 00:56

-weggejorist-

van lith de jeude | 29-05-09 | 00:51

"PvdA-fractievoorzitter Mariëtte Hamer, over de manier waarop hij het ongeluk van deze vrouw had gebruikt om een politiek punt te scoren. „Ik denk helemaal nergens over na”, was het verweer van Wilders. "

Ge-wel-dig!

TM | 29-05-09 | 00:50

mwah | 29-05-09 | 00:21

Besides, je gebruikt twee maal het weaurd echt. AutoverkoperTstrucjes. Maar dan wel van het bedenkelijk seaurt. Met teveel after shave. Je bent een goeie kereltje Pechtold representant. Wat een stakker is dat.

bottehond | 29-05-09 | 00:49

Tsja, wat *kan* die botte ook lullen he? Ongelofelijk.

*mompelt iets over Wilders en Geen Klasse, gaat naar bed*

TM | 29-05-09 | 00:47

frenkie4allll | 29-05-09 | 00:32
Hamer=http://nl.wikipedia.org/wiki/Autisme
die krijgt de PvdA (Parasieten van de Arbeid) wel klein (5zetels)

ethan_joy | 29-05-09 | 00:45

mwah | 29-05-09 | 00:21

Ik zag Pechtold afdruipen. Zo zie je maar.

The usual suspects die zich namens de elite opwerpen als frontfighters tegen de verwildering, Pechtold en Kaakklem, parasiteren welbeschouwd op de enige echte islamcriticus in de tweede slaapkamer. Trieste Menschen. Ze maken een nummertje van de zogenaamde faux pas van Wilders en zijn kennelijk te dom om te beseffen dat zij daarmee net zo goed de verdenking van "misbruik" van die verkrachte dhimmi op zich laden. Zij profiteren er tenslotte van. Dat wil zeggen: dat denken ze.

bottehond | 29-05-09 | 00:38

Mark d'Aviano | 29-05-09 | 00:30

Werkelijk briljante weaurdgrap. En tof dat Wilders die ergens terleaupsch in zijn speech plakt.

bottehond | 29-05-09 | 00:32

Wilders wordt echt inhoudelijk echt kapot gemaakt door pechtold, Wilders kan heel knap problemen benoemen en ze niet oplossen.

mwah | 29-05-09 | 00:21

natte krant | 29-05-09 | 00:15

Die blonde shaitan legt de mentale castratie van Nederland wel heel pijnlijk bloot. Wat zouden de afgevaardigden in de 17e eeuw van zo iets gevonden hebben? Parlementair debat beheerst door geschokte reacties op Wilders. Haha... we zijn een sitting duck, dude.

bottehond | 29-05-09 | 00:20

Het kabinet en de 2e Slaapkamer zijn geschokt. Poe hee, next.

natte krant | 29-05-09 | 00:15

balkje en z'n moraal van de falende loser; mevrouw heeft gewoon keurig dank U wel gezegd toen ze thee met koekje kreeg na wat door een man afgedwongen sex , dat is heel kerks nl, respect!!

Causa Sui | 29-05-09 | 00:10

Wat een poppenkast. *Motie Wilders ondersteunt.

photto | 29-05-09 | 00:01

Allemaal een waste of time.
Je kan brullen over feiten en voorbeelden in Den Haag, en uiteindelijk luistert er niemand, behalve de Premier, en die berispt je dan op iets dat hem niet aanstaat.
Antwoorden krijgt men toch niet, ook al zijn de vragen nog zo duidelijk.
Kabinet van de ontwijking. En dan zegt men nog, dat de PVV niet inhoudelijk op een discussie wil ingaan?
Welke discussie?
Balkenende houdt zijn groepje in stand, tot 2011. Gaat een kabinetscrisis uit de weg, en hoopt daarna lekker te verdwijnen naar Brussel.
Wilders is het gevaar, en een prima afleiding voor daadwerkelijke aanvallen op de democratie. Immers, die was al verloren, en 1 miljoen is moeilijker aanpakken dan een paar enkelingen. Desnoods past men de wet er op aan, om dat gemakkelijker te maken.
Eervolle vermelding voor de Dhimmi Award 2009, gaat toch weer uit naar de Christen Democraten.

Zo jammer! | 28-05-09 | 23:58

@vinque | 28-05-09 | 21:45
nog het meest opvallend -en tekend voor het morele verval- was die houding van Hamer.
www.youtube.com/watch?v=uI2LKFxlLMw&am...

eerst het moreel verantwoorde vrouwtje uithangen (op 4:00) en even later schaterend van het lachen (op 6:45). Brrr, wat een wijf.

Jopie2009 | 28-05-09 | 23:27

*Het schorsingsdeuntje geen reet aan vindt*

JosVerbeek | 28-05-09 | 23:26

* Zwaait vriendelijk naar ethan_joy *

Femke probeert Wilders de kamer uit te schieten, maar het lukt niet echt. Volgens Femke liegt Wilders over Joanie de Rijke, maar volgens mij slaat ze daar de plank mis. Mensen die je ontvoeren en verkrachten zijn natuurlijk geen monsters. Toch Femke? En begrip vragen voor je verkrachter is ook normaal natuurlijk voor een Groen Links boegbeeld.

'De taliban zijn geen monsters'

"Ik wil de taliban niet afschilderen als monsters. Ik leef tenslotte nog."
De ontvoering, zelf praat ze over gijzeling, wil ze pertinent niet goedpraten, maar ze vraagt om begrip. ‘Ik wil de taliban niet afschilderen als monsters. Ik ben ook niet kwaad op Ghazi Gul. Hij heeft me per slot van rekening in leven gelaten.’

www.depers.nl/buitenland/306181/Nederl...

frenkie4allll | 28-05-09 | 23:24

De Vractie Ferdonk op 45 toeren

Harry Dillema | 28-05-09 | 23:23

Krijgen de kamerleden die overuren eigenlijk wel uitbetaald?

JosVerbeek | 28-05-09 | 23:23

Het aandeel moslims is in 60 jaar tijd van 0% naar 5% gegaan. Het merendeel van deze personen heeft normen en waarden die ver van onze normen en waarden staan, of er helemaal haaks op staan. Van assimilatie is dan meestal ook geen sprake, het is eerder een nieuwe verzuiling die helaas optreedt. In de grote steden zijn er al genoeg problemen, en die nemen alleen maar toe. De meeste politici zijn zachte heelmeesters en steken hun koppen in het zand of bagatelliseren het. Regeren is vooruitzien, en op dit moment is er maar een man die dat doet: Wilders.

Affengeiler Schwanz | 28-05-09 | 23:21

Wat een genant showtje weer door de oppositie waaronder Balkenende tegen Wilders. Trachten Wilders die bezig is elementaire morele standaarden te bewaken zelfs als afgegleden neer te zetten...

Overigens lijken ze Wilders impliciet nog gelijk te geven ook door niet inhoudelijk tegen zijn punt in te gaan.

Schout-bij-nacht | 28-05-09 | 23:19

Pearly | 28-05-09 | 23:08
Je bent nu gewoon als een klein kindje bezig, met je vingers in je oren domme opmerking maken, roepen dat je weg bent en dan even later weer terug komen voor de volgende hersenloze opmerking...
Er zijn nog zat reacties waar je op zou kunnen reageren, je onvermogen om dat te doen bewijst alleen maar je onkunde op het onderwerp.

repulse | 28-05-09 | 23:15

Pearly | 28-05-09 | 23:08

LOL! Botte naIef. Wat een grap!

bottehond | 28-05-09 | 23:13

bottehond | 28-05-09 | 23:04 wat ben jij naief zeg. je ziet t gewoon niet he.
maar ga jij morgen ff voor me werken om me nu aan de praat te houden.
dus ik ga nu echt byeeeeeee

Pearly | 28-05-09 | 23:08

JosVerbeek | 28-05-09 | 22:42
@urservive

ethan_joy | 28-05-09 | 23:04

Pearly | 28-05-09 | 22:59

Die grachtengordeldhimmi had geen schijn van kans met haar hysterische beschuldigingen. Lekker partijtje ook, dat GL:

home.hetnet.nl/~c.brendel/Dibi.htm

bottehond | 28-05-09 | 23:04

In oktober 2003 was Gerhard Schröder (SPD) bondskanselier. 19 afgevaardigden van de Duitse Bondsdag hadden zijn regering destijds in totaal 50 ongemakkelijke vragen gesteld. Het ging om moslims in Duitsland. De regering van Schröder moest antwoorden. Dat had hij te danken aan de schrijver van dit artikel (Udo Ulfkotte). En daarna kwamen er zes huiszoekingen bij de schrijver vanwege zogenaamd ”verraad van geheimen”. Meer dan vijf jaar later werd door de onderzoeken van het Openbaar Ministerie in München duidelijk hoezeer de regering-Schröder de afgevaardigden van de Duitse Bondsdag destijds in oktober 2003 om redenen van politieke correctheid heeft bedrogen.

hetvrijevolk.com/?pagina=8505

ethan_joy | 28-05-09 | 23:04

repulse | 28-05-09 | 23:00 nee zag dat het debat weer begonnen was.
maar goed byebye zwaai zwaai met die wilders.
next

Pearly | 28-05-09 | 23:03

oja ik ging slapen nu echt daag

Pearly | 28-05-09 | 23:01

Pearly | 28-05-09 | 22:59
Wat is er sgatje, toch een slecht geweten? kan je niet in slaap komen?.....

repulse | 28-05-09 | 23:00

wilders is gek geworden in zijn schuilkelder

Pearly | 28-05-09 | 22:59

zo femke schiet ff wilders de kamer uit

Pearly | 28-05-09 | 22:59

2009 | 28-05-09 | 22:50

Wedden?

bottehond | 28-05-09 | 22:58

huppa, Wilders aan zet

Het Noorden | 28-05-09 | 22:55

Elke keer als die Hamer haar mond opentrekt gaat het over Wilders, wie debateert er nou inhoudelijk?

Het Noorden | 28-05-09 | 22:53

Wow. Wilders gaat zetels verliezen, wat een walgelijke vergelijking re: verkrachte vrouw.

2009 | 28-05-09 | 22:50

ethan_joy | 28-05-09 | 22:36
Dank voor de link. Had vanmiddag alleen maar het eerste stukje gezien. Alhoewel, hier op GS kan je in de comments het verloop van het debat ook aardig volgen :-)

JosVerbeek | 28-05-09 | 22:42

bottehond | 28-05-09 | 22:30
Mijn doel is zo weinig mogelijk aannames te doen.

But thanx for answering.

Rammstein | 28-05-09 | 22:40

Nilfisk | 28-05-09 | 22:31 ik ben zelf gelovig en onze koning van gs weessie ook zag ik gistere haha. _out_

Pearly | 28-05-09 | 22:32

kleur ,geaardheid en geloof

Pearly | 28-05-09 | 22:28

Geloof hoort niet in dat rijtje omdat men zelf kiest voor een "religie".

bottehond | 28-05-09 | 22:31

Pearly | 28-05-09 | 22:25 wat een verschrikkelijke niknak ben je toch ook..
Die ideologie van hun verteld hun dat ze meer zijn, wanneer je dus hun ideologie gaat respecteren, respecteer je dus het feit dat zij meer zijn. Alles en iedereen word onderverdeeld in hokjes door de islam ieder hokje heeft zijn eigen rangorde binnen de hirachie, die hirachie leert dus rascisme en onverdraagzaamheid en daar moeten wij verdraagzaam naar zijn?
Sorry ik ben niet van het type dat netjes vraagt of iemand nog een keer in mijn bek wil spuwen. Ze komen hier heen omdat door de westerse cultuur hier een goede samenleving was ontstaan, laten we dat verkloten zodat ze zich hier thuis voelen? ik dacht het niet. Als hun cultuur beter is, best mooi! er zijn zat landen waar die cultuur heerst, mogen ze daar hun hoofdoekjes gaan dragen....

repulse | 28-05-09 | 22:31

Pearly | 28-05-09 | 22:25
Als men een geloof aanhangt gaat de vooruitgang juist 3 stappen langzamer, misschien moet je ze dat eens bijbrengen. Welterusten he!

Nilfisk | 28-05-09 | 22:31

Rammstein | 28-05-09 | 22:24

Dank voor de subtiele correcte van mijn tipo.
Verders: je hebt mijn antwoord en daar zul je het mee moeten doen.
Neem van mij maar aan dat ik meer dan genoeg doe.

bottehond | 28-05-09 | 22:30

Pearly | 28-05-09 | 22:25
En daar zit uw pertinente leugen. Mensen zijn niet, herhaal niet, gelijk. Zelfs niet gelijkwaardig. En menselijk vullis is menselijk vullis, daar veranderd u niets aan met uw rare idealistische praatjes. Welterusten.

jatochnietdan? | 28-05-09 | 22:29

@Lewinsky

Dat asociale wijf van Kant viel ook bijna van woede uit elkaar. Wilders heeft het slim gespeeld want het verhaal was zo ijzersterk dat alle woede het sterker maakte. Als olie op vuur. Totdat de hypocrisie als een moker in het gezicht van de kijker sloeg.

Een 10 plus voor de blonde godkoning....

vinque | 28-05-09 | 22:28

kleur ,geaardheid en geloof aanhangen dus . ik moet nodig slapen :-) dus doeiiiiiiiiiiiii

Pearly | 28-05-09 | 22:28

gaan = gang

Pearly | 28-05-09 | 22:26

als wij ze vertellen dat iedereen,en man en vrouw gelijk is in nederland zal een figuur die ze verteld dat ze niets zijn omdat ze een kleur geloof of geaardheid aan hangen , onze vooruit gaan 3 stappen achteruit laten doen.
dus laat zien dat iedereen in nederland gelijk is . dat is al 1
wordt vervolgt ik moet morgen weer mega vroeg op daag

Pearly | 28-05-09 | 22:25

bottehond | 28-05-09 | 22:15
Nu draai je de zaken om.
Jij geeft iedereen op een paar na een veeg uit de pan dat ze "niets doen" en staan "toe te kijken hoe ..." usw. usw.
Ik pretendeer niets op dat gebied, dat doe jij.

Uiteraard niet uitwijden over zaken, vanzelfsprekend. Dat neem ik je dan ook totaal niet "kwalijk", meen ik echt. Maar ik heb nog geen antwoord, snap je ?

Rammstein | 28-05-09 | 22:24

Nilfisk | 28-05-09 | 22:17
*noteert "cliënt vertoonde naast indicatoren van zwakbegaafdheid en Tourette ook tekenen van paranoia"*

mindless | 28-05-09 | 22:21

@Stroopdoos | 28-05-09 | 21:59
Een wisseling van de macht, zou heel prettig zijn.
*out*

Lewinsky | 28-05-09 | 22:20

Ik snap het wel hoor, van die lelijke blonde journaliste...
Elke baard mag haar naaien wanneer die wil, kan ik best begrijpen hoor, is cultuur. Daarom is de burka ook zo goed, want daar knappen de baarden op af, kan ik wel begrijpen hoor. En daarom worden onze vrouwen en dochters voor hoer uitgemaakt, snap ik best. Als je naar Afghanistan gaat, dan wordt je geneukt, is logisch, begrijp ik best. Gewoon een begrijpelijk stukje multiculturaliteit, snap ik best, tuurlijk. Wat geeft dat nou, dat je verkracht wordt door zo'n besneden baard, die is natuurlijk allang uitgekeken op zijn nicht waar die mee getrouwd is. Begrijp ik wel, ja hoor. Gewoon een willekeurige voorbijgangster opentrekken, wat geeft dat nou...
Geert, je hebt gelijk en wat ga je straks een zetels winnen, kan niet wachten !

Ayaan Sorry | 28-05-09 | 22:18

Pearly | 28-05-09 | 21:55
*dus als je de westerse normen wilt opleggen aan mensen moet je die wel aantrekkelijk maken. *
Oh, zijn onze westerse beschavingsnormen niet goed genoeg voor de jeugd waar uw mee werkt?
Jammer voor ze. Aantrekkelijk, maken? Nog aantrekkelijker? Doe even normaal.
Wat is u voor een verdwaasde gutmensch?

jatochnietdan? | 28-05-09 | 22:18

Pearly | 28-05-09 | 22:13
Ze? wie zijn ze?

Nilfisk | 28-05-09 | 22:17

Rammstein | 28-05-09 | 22:01

Behalve wat je weet nog een en ander waar ik niet over uit wil wijden.
En jij?

bottehond | 28-05-09 | 22:15

Nilfisk | 28-05-09 | 22:11 kom je ze nooit tegen dan ? zo niet wat zeur je dan haha

Pearly | 28-05-09 | 22:13

Nilfisk | 28-05-09 | 22:00
Ik ben eens ff door dit draadje gegaan en heb jij soms Tourette? Daar zijn hulpgroepen voor..

mindless | 28-05-09 | 22:12

Pearly | 28-05-09 | 22:05
Wat moet ik er aan doen dan? Ook maar in een of ander dom subsidietrekkend theekransje gaan zitten?

Nilfisk | 28-05-09 | 22:11

JosVerbeek | 28-05-09 | 22:02
Helaas is er bij de chinezen een ander probleem wat je ongeveer kan vergelijken met een sharia wetgeving. De grootste groep chinezen is illigaal deze groep word op grote schaal uitgebuit door de de armen van verschillende triade's. De angst onder deze groep is dusdanig dat die problematiek niet naar buiten komt.
Net zoals voor een autochtone nederlander nederland een oase van veiligheid zou moeten zijn geld dit ook voor alochtonen. Systemen gebaseerd op onderdrukking van minderheden moeten worden geweerd. Je zal dus actief ongewenste invloeden moeten aanpakken. Een systeem waarbij een vrouw rondloopt met een bord "ik ben zedig, verkracht mij niet maar wel mijn buurvrouw zonder hoofdoek" zou dus verboden moeten worden. Ook moet er duidelijk worden gemaakt aan de gewone chinees dat hij in nederland is en dat hij kan rekenen op de bescherming van uit deze samenleving, die bescherming moet dan dus ook wel daadwerkelijk worden gerealiseerd.

repulse | 28-05-09 | 22:11

Nilfisk | 28-05-09 | 22:00
*rofl*

mindless | 28-05-09 | 22:05

Nilfisk | 28-05-09 | 21:58 het houdt op alles je er alles aan gedaan hebt , doe jij er alles aan of scheld je maar wat

Pearly | 28-05-09 | 22:05

repulse | 28-05-09 | 21:59
Bij andere etniciteiten is dat helemaal geen probleem, zie bijvoorbeeld de veelal succesvolle chinezen in Nederland. Helaas, zodra het maangodaanbidders zijn, heeft iedereen last van lange tenen. Het zijn een stel aandachtsgeile schreeuwlelijken.
*schaap hoort mekkeren buiten*

JosVerbeek | 28-05-09 | 22:02

bottehond | 28-05-09 | 21:51

Zomaar een vraagje van mij: wat doe jij er eigenlijk aan ?

Rammstein | 28-05-09 | 22:01

mindless | 28-05-09 | 21:58
En waar staan a en b dan voor stomme debiel? Wiskunde was niet je sterkste vak geloof ik....

Nilfisk | 28-05-09 | 22:00

bottehond | 28-05-09 | 21:51 snap je nu waarom ik gestopt met mailen met jou .
je leest gewoon niets wat niet in jou straatje past en ik ga niet alleen maar jouw ego strelen met ja knik gedrag.
ik werk met jongeren , juist die jongeren. dat zouden veel meer mensen moeten doen

Pearly | 28-05-09 | 22:00

Lewinsky | 28-05-09 | 21:51
Gefeli met comment #1000 op dit Topic! En wat je zegt! 2 de kamer ziet sterretjes de laatste tijd. Wordt hoog tijd voor een wissel van de wac.. macht. Was vandaag niet om aan te zien, horen of wat dan ook. *kromme tenen verbind*

Stroopdoos | 28-05-09 | 21:59

@Adversary | 28-05-09 | 20:42,


Als een waar PVV-er gesproken. De alarmklok luiden maar geen idee van de klepel. Onze knuffel-nazi had het er over dat in 2012 Rotterdam een bevolking zou hebben die voor 50% uit allochtonen bestaat. (Utrecht 38, Den Haag 49) 50% allochtonen, niet 50% Islamieten. Kan ook niet daar na autochonen de grootste etnische groep in Rotterdam Surinamers betreft. Pas daarna komen Moslims, gelijk opgaand met Antillianen. www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/M...

Om precies te zijn zei hij het zo:

"Probleem: Rotterdam, de tweede stad van Nederland, heeft in 2012 een allochtone meerderheid. Aanpak 1: remigratie, aanpak 2: remigratie en aanpak 3: remigratie. Wat er in kan, kan er ook weer uit."


Je hebt je Fuhrer dus niet helemaal goed begrepen. Niet verwonderlijk ook want wie wel begrijpt wat hij zegt, wil niets met hem te maken hebben. De sporadische neo-nazi daargelaten.

Faaz71 | 28-05-09 | 21:59

Pearly | 28-05-09 | 21:55
Zolang je de islam niet als een systeem ziet van onderdrukking, een rascistisch fascistisch systeem zal je ook nooit begrijpen dat de islam en de referentie kaders die het aanrijkt het probleem zijn. Vandaar kome zulke ronduit belachelijke opmerkingen zoals "van mij part met hun eigen geloof"
Het is heel simpel de westerse normen en waarden gelden in nederland, dus hoeven niet verkocht te worden, integreren assimnileren of oprotten naar een land met de normen en waarden die ze willen hebben.

repulse | 28-05-09 | 21:59

Van een pinda kunnen we aannemen dat hij een iq van 0 heeft. Wilders heeft in ieder geval -1. De formule Wilders moet dus zijn: a (iq van Wilders) = b (iq van een pinda) -1

mindless | 28-05-09 | 21:58

Pearly | 28-05-09 | 21:55

Flikker toch op kut. Het houdt een keer op hoor.

Nilfisk | 28-05-09 | 21:58

@Pearly | 28-05-09 | 21:48
Ja, precies. Ontmaagding op GeenStijl. Een kort verhaal van 750 woorden.

Lewinsky | 28-05-09 | 21:55

repulse | 28-05-09 | 21:50 ik doe zelf jongeren werk en pak dit soort problemen aan in de praktijk met de jeugd.
de jeugd is de toekomst en het helpt geen zier ze weg te zetten.
hervormen moeten ze. van mij part met hun eigen geloof
maar dan moeten we wel allemaal laten zien hoe het wel moet.
als je iets verkoopt zet je het ook zo positief mogelijk in de verkoop
dus als je de westerse normen wilt opleggen aan mensen moet je die wel aantrekkelijk maken.

Pearly | 28-05-09 | 21:55

@vinque | 28-05-09 | 21:45
Het ging te snel voor Pechtold. Die begreep helemaal niet wat Wilders gezegd had. Kaakklem trouwens ook niet. En hee, Hamer ook al niet. Wat is er toch mis met onze volksvertegenwoordigers?

Lewinsky | 28-05-09 | 21:51

maar ik heb dan ook geen last van mijn geweten

Pearly | 28-05-09 | 21:44

Je kijkt weg terwijl het land geïslamiseerd wordt.
Dat kan alleen als je er niet wakker van ligt om tegen jezelf te liegen.
Cognitieve dissonantie heet dat, meen ik. Het omvormen van de werkelijkheid naar eigen behoefte.

bottehond | 28-05-09 | 21:51

Pearly | 28-05-09 | 21:44
Nu nog niet.. maar over een paar jaar, als je kinderen of je kleinkinderen de straat niet meer opkunnen zonder hoofdoek wil ik wel eens weten hoe je goed je dan slaapt.
Wacht maar af het hoofdoekje van vandaag is het hakenkruis van morgen, gelukkig is het verzet inmiddels al aan het mobiliseren.

repulse | 28-05-09 | 21:50

mindless | 28-05-09 | 21:49
Sorry, ik zit nu even naar opperwindvaan Bos te luisteren.

JosVerbeek | 28-05-09 | 21:50

*off topic* Voor iedereen die zich nog even lekker wil ergeren (en/of lachen) Andere Tijden op 2 met Nijmeegse (!) jaren 80 vrouwen tegen pOrn. "Tijdens alle vergadering werd er verplicht gebreid" *rofl* Enjoy!

mindless | 28-05-09 | 21:49

Lewinsky | 28-05-09 | 21:43 misschien een leuk onderwerp voor een volgend verhaaltje:-)

Pearly | 28-05-09 | 21:48

Lewinsky | 28-05-09 | 21:40
Moest op tijd wakker worden vanmorgen, en die korte nachten breken je op een gegeven moment op.
mindless | 28-05-09 | 21:39
Het iq van een pinda is niet echt goed meetbaar, dus of Wilders zijn iq met dat van een pinda te vergelijken is betwijfel ik.
bottehond | 28-05-09 | 21:35
*Knikt* In dezelfde categorie 'Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety'. In het kader van toenemend overheidstoezicht en dergelijke. Raden van wie dat is.

JosVerbeek | 28-05-09 | 21:47

Pearly | 28-05-09 | 21:37
Ik praat niemand na en dit nooit gedaan trouwens. Maar goed, als u niet wilt dat ik inhoudelijk op u reageer,prima.

Mekker | 28-05-09 | 21:46

G^d wat had de blonde godkoning die femke op de kast. En die Pechthold stond erbij alsof hij een schilderij uit de B- catagorie stond te verkopen.

Hele goeie vergelijking trouwens al was het uit tweede hand.

vinque | 28-05-09 | 21:45

repulse | 28-05-09 | 21:41 dank je ik slaap meestal toch wel als een roosje. maar ik heb dan ook geen last van mijn geweten

Pearly | 28-05-09 | 21:44

@Pearly | 28-05-09 | 21:39
Dank je wel, Pearly.
*volgt met grote interesse de ontmaagdingsfittie tussen Mekker en Pearly*

Lewinsky | 28-05-09 | 21:43

@mindless | 28-05-09 | 21:39
Pindafoob!

Lewinsky | 28-05-09 | 21:41

Pearly | 28-05-09 | 21:34
Hmm dus je mag gevallen niet gebruiken om je gelijk aan te tonen?
tja wat zullen we er van zeggen? je zal idd wel een pvda stemmer zijn of zo, de pvda heeft zich ook nooit tegen laten houden door simpele dingen zoals feiten en de waarheid, maar laat zich ook alleen maar leiden door onderbuikgevoelens wanneer ze ook maar het achterlijke idee hebben dat iemand wat zegt wat niet volgens hun multicul indoctrinatie hoort gezegd te worden.
Met andere woorden slaap lekker.....

repulse | 28-05-09 | 21:41

mindless | 28-05-09 | 21:39 een halve pinda he

Pearly | 28-05-09 | 21:41

lol@JosVerbeek | 28-05-09 | 21:37
Sorry. Zal het niet meer doen. Miste je wel, trouwens.

Lewinsky | 28-05-09 | 21:40

JosVerbeek | 28-05-09 | 21:31
Hij heeft wel een punt maar het iq van een pinda..

mindless | 28-05-09 | 21:39

Lewinsky | 28-05-09 | 21:34 is waar
ik had gistere geen zin mij ergens mee te bemoeien en was zeer verheugd met jou verhaaltje. mijn complimenten

Pearly | 28-05-09 | 21:39

Mekker | 28-05-09 | 21:36 leer jij eens voor je zelf te praten en geen mensen na te praten in de hoop dat je ontmaagd wordt

Pearly | 28-05-09 | 21:37

Lewinsky | 28-05-09 | 21:34
Ik heb het even opgezocht in de draad van gisteravond. Leuk hoor, verhaaltjes gaan schrijven terwijl ik de slaap des rechtvaardigen slaap.

JosVerbeek | 28-05-09 | 21:37

Pearly | 28-05-09 | 21:14

Mis helaas door werk veel van het debat, maar 1 ding nogmaals:
De islam is een verderfelijke wereldoverheersende totalitaire politieke ideologie.
En Wilders bekritiseert niet de moslims, maar de uitwassen van de islam. Leer dit onderscheid nu eens in te zien en focus u minder op een verkrachting.

Mekker | 28-05-09 | 21:36

@ Jos Verbeek

Al die islamlikkende Wilderscritici zouden deze kwoot boven hun bed moeten hangen:

Extremism in the defense of liberty is no vice. And moderation in the pursuit of justice is no virtue.
Barry Goldwater

bottehond | 28-05-09 | 21:35

JosVerbeek | 28-05-09 | 21:34 zeikert:P

Pearly | 28-05-09 | 21:35

repulse | 28-05-09 | 21:29 ik ken alle verhalen. maar het heeft niets met het feit te maken dat wilders dit gebruikt als argument dat we de ogen sluiten voor de gevaren van de islam

Pearly | 28-05-09 | 21:34

Stelletje zeikers daar, 'ik ga even naar het toilet'..

JosVerbeek | 28-05-09 | 21:34

@bottehond | 28-05-09 | 21:31
Dank voor het compliment. *bloost*

Lewinsky | 28-05-09 | 21:34

Lewinsky | 28-05-09 | 21:29

Nog mijn complimenten voor je schiterende prozaatjes gisterenavond.
Misschien moet je ze gaan bundelen. Kan zo in het GS vakansieboek.

bottehond | 28-05-09 | 21:31

mindless | 28-05-09 | 21:26
Wel een nuttige mongeaul, anders is het enige wat die Hagenezen doen veren in elkanders reeDt steken.
*Verwonderd is dat verdonk het bijltje nog steeds vast heeft*

JosVerbeek | 28-05-09 | 21:31

bottehond | 28-05-09 | 21:29
Mooi, dan weet hij in ieder geval het oosten makkelijk te vinden... hoeft 'ie alleen nog maar te bukken

Antigoog | 28-05-09 | 21:30

bottehond | 28-05-09 | 21:27 al zegt wilders alleen nog *nanoe nanoe* ben jij het nog met hem eens.

Pearly | 28-05-09 | 21:30

@mindless | 28-05-09 | 21:26
Mongolofoob!

Lewinsky | 28-05-09 | 21:29

+t ergens in het verhaal

Antigoog | 28-05-09 | 21:29

Antigoog | 28-05-09 | 21:28

faaz71 is een turkse moslim.

bottehond | 28-05-09 | 21:29

Pearly | 28-05-09 | 21:06
Heb je de link over dat gevalletje in amsterdam nog gelezen? Zal wel niet...
Het wegzetten van slachtoffers als zijnde de daders is in nederland al jaren aan de gang. Wanneer een vrouw verkracht word dan had ze maar begrip er voor moeten hebben dat een ander cultuur nou eenmaal andere normen en waarden heeft.
Misschien dat dit je ogen kan openen...
forums.marokko.nl/showthread.php?t=199...
Verhaaltje over een 17 jarig meisje let met name op hoe subtiel de schuld van het verhaal bij hij word neergelegd..."Je doet je zelf goed om niet in een gesloten ruimte te verblijven met een man waar een derde niet makkelijk binnen kan komen."
Lees ook even na hoe het er aan toe gaat in bv oslo..
nederkrant.wordpress.com/2006/12/19/te...

Om ook nog even terug te komen op het verwijt wat femke wou maken tegen de pvv inzake saudie arabie is dit linkje ook wel leuk...
www.geertwilders.nl/index.php?option=c...
Ga deze stukjes nou eens op je gemak doornemen, probeer je hersencellen aan het werk te zetten of ga lekker verder met je winterslaap...

repulse | 28-05-09 | 21:29

Pearly | 28-05-09 | 21:21
De in het Westen verworven vrijheid en democratie werkt alleen als alle partijen zich aan de spelregels houden. Op dit moment zie je al de effecten van de 'radicale' islam: in toenemende mate vind censuur plaats vanuit de politiek, in toenemende mate worden vrijheden van burgers ingeperkt, in toenemende mate worden de activiteiten van burgers geregistreerd, in afnemende mate is sprake van controle op regeringen, in toenemende mate wordt de sharia als in het Westen hanteerbare wet gezien. Als jij denkt dat dit niet het gevolg is van de Islam, dan kan je wat mij betreft hetzelfde doen als ik faaz71 op 20:40 heb geadviseerd.

Antigoog | 28-05-09 | 21:28

Pearly | 28-05-09 | 21:26

Hij gebruikt haar verhaal om aan te tonen dat onze elite collectief aan het Stockholmsyndroom leidt. Jij noemt het misbruik, ik niet. C'est ça.

bottehond | 28-05-09 | 21:27

@lijn5 | 28-05-09 | 21:21
Goed gezien. Althans, die gelijkenis, zag ik er ook in. Wilders heeft het niet zo gebracht.

Lewinsky | 28-05-09 | 21:26

Excuus, da's inderdaad niet netjes iemand vanwege zijn afkomst -veel geven. Ik corrigeer Wilders -veel (=mogeaul)

mindless | 28-05-09 | 21:26

Mekker | 28-05-09 | 21:23

Is je meelmachine kaputt?

bottehond | 28-05-09 | 21:26

bottehond | 28-05-09 | 21:24 vrouw in de war en misschien zelfs verliefd op die taliban strijder . of wat dan ook . hij misbruikt haar verhaal

Pearly | 28-05-09 | 21:26

@Mekker | 28-05-09 | 21:23
Dat is prima, hoor. Wil het een beetje lukken met ontmaagd worden?

Lewinsky | 28-05-09 | 21:25

Pearly | 28-05-09 | 21:21

Hij gebruikt de dhimmitude van die onnozele hoernaliste ter illustratie van de state of denial van de elite. Een treffend, keihard en confronterend voorbeeld. Mevrouw koketteert er zelf mee en hij zei terecht dat er al columnisten waren die de mevrouw op haar dhimmitude bekritiseerden. Ergo: ik vind dit zeer zeker door de beugel kunnen.

bottehond | 28-05-09 | 21:24

@mindless | 28-05-09 | 21:21
Limbofoob!

Lewinsky | 28-05-09 | 21:23

Lewinsky | 28-05-09 | 20:51
Ik ben overal tegelijk aanwezig.

Mekker | 28-05-09 | 21:23

Balkenende had toch onmiddelijk moet begrijpen, als gristen, dat Wilders, net als lang geleden gristus, een gelijkenis, parabel, sprak. Nederland moet in deze gelijkenis worden gezien als de dame die is verkracht door de talibaan (lees moslims). Ook Nederland wordt namelijk al jarenlang verkracht door de talibaan-aanhangers. Nederland (de leiding), volgens de gelijkenis, zegt dat het goed gaat en dat de moslim talibaan-aanhangers wel heel aardige lieden zijn. Ik kan van mijn exegese niets ander maken dan dat Wilders zijn bijbel erg goed kent. Balk kent de bijbel ook goed, maar heeft een balk in zijn oog.

lijn5 | 28-05-09 | 21:21

bottehond | 28-05-09 | 21:18 je lijkt wijs zelfs sociaal maar als jij niet ziet dat wilders een verkrachting misbruikt om zijn anti islam campagne voor te zetten . moet je waarschijnlijk koffie ofzo. ja ik geef je tijd om te denken
of wat Doorgaans Nooit | 28-05-09 | 21:15 zegt

Pearly | 28-05-09 | 21:21

Ik vind verkrachting altijd een beetje naar.. maar dat wijf spoort ook niet helemaal. Wilders trouwens altijd -veel (=limbo)

mindless | 28-05-09 | 21:21

als het maar over allochtonen gaat.
Pearly | 28-05-09 | 21:14

Tsja, als je zulke onwaarheden koestert en dus zelf je beelden bevestigt maak je een rare indruk. Wilders keert zich niet tegen allochtonen in het algemeen.
Dat verhullende taaltrucje is uitgewerkt. Het gaat om de islam.

bottehond | 28-05-09 | 21:18

bottehond | 28-05-09 | 20:54
.
"Wanneer is U van plan Uw verstand te gaan gebruiken?"
Vroeg een zeeuwse boer zich in een retrospectieve bui af.

Doorgaans Nooit | 28-05-09 | 21:15

bottehond | 28-05-09 | 21:03 oa die voltallige eaculatie van zijn fans op gs toen die wilders in beeld kwam
het maakt niet eens meer uit wat wilders zegt als het maar over allochtonen gaat.
creapy

Pearly | 28-05-09 | 21:14

@Pearly | 28-05-09 | 21:06
Welkom bij het fenomeen dat politiek heet.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 21:08

nope, niet aanwezig op youtube servert.

Het Noorden | 28-05-09 | 21:08

Pearly | 28-05-09 | 21:06
Ja duh...

Antigoog | 28-05-09 | 21:08

Heeft iemand links naar deel 4 + 5 op Youtube?

ubiquity | 28-05-09 | 21:06

Antigoog | 28-05-09 | 21:05 het gaat hem dus om de punten niet om die verkrachting

Pearly | 28-05-09 | 21:06

Pearly | 28-05-09 | 21:00
Het gebruik van de verkrachte vrouw was een briljante zet. Femke, Alexander en later ook Arie buitelden over elkaar heen om in de ogen van een zeer groot deel van de kiezers het gelijk van Wilders te bewijzen door niet meer op de inhoud te reageren. Van Geel en Verdonk reageerden toch echt stukken beter, maar toen had Wilders zijn punten al binnen.

Antigoog | 28-05-09 | 21:05

Pearly | 28-05-09 | 21:00

Wat dicht jij de islamkritische PVV stemmers dan toe, dat je moeite met ze hebt?

bottehond | 28-05-09 | 21:03

bottehond | 28-05-09 | 20:56 ik voel me niet aangesproken ik haat wilders niet en ben geen islamlikker.
ik moet altijd lachen om die wilders tot vandaag .tot die verkrachte vrouw dat is laag. maar zo laat wilders wel zien wie hij is.
ik heb altijd meer moeite gehad met zijn aanhang. maar helaas is wilders daar door gevoed

Pearly | 28-05-09 | 21:00

@bottehond | 28-05-09 | 20:57
Aspiraties? Ik denk dat Wilders in 2011 een hoop nieuwe kamerleden nodig gaat hebben...

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 20:58

Die Pechtold zou ik in een debat over de islam fileren.
Wat een vedergewicht.

bottehond | 28-05-09 | 20:57

Pearly | 28-05-09 | 20:52

bottehond | 28-05-09 | 20:54
@ yer service

bottehond | 28-05-09 | 20:56

+t

Het Noorden | 28-05-09 | 20:54

huppa, deeltje 2 ook gevonden, wacht me de stream totdat ik hem heb gezien, ik voorspel dat de youtube servert gaan roken.

wilders in zijn beste vorm (27 mei 2007)
www.youtube.com/watch?v=uI2LKFxlLMw

Het Noorden | 28-05-09 | 20:53

@Pearly | 28-05-09 | 20:45
Wilders is daar toch heel erg duidelijk over. Je kan veel van Wilders vinden, maar niet dat hij niet duidelijk is.

Antigoog | 28-05-09 | 20:53

Lewinsky | 28-05-09 | 20:51 lol

Pearly | 28-05-09 | 20:52

hahaha bottehond daar zit je dan met je plenty olie

Pearly | 28-05-09 | 20:52

@Mekker | 28-05-09 | 20:49
Ha Mekker. Jij hier? Mooi weertje hè?
*betrapt kijken doet*

Lewinsky | 28-05-09 | 20:51

Lewinsky | 28-05-09 | 20:48 hoogstwaarschijnlijk ,maar ik verdiep mij nooit zo in ja knikkers

Pearly | 28-05-09 | 20:50

Lewinsky | 28-05-09 | 20:48
Lol! Voor u een vraag, voor mij een weet;-)

Mekker | 28-05-09 | 20:49

@Pearly | 28-05-09 | 20:46
Trouwens, ik denk dat Mekker zelf ontmaagd wil worden. Vandaar die fantasie van haar. Denk je niet?

Lewinsky | 28-05-09 | 20:48

@Pearly | 28-05-09 | 20:44
Autochtonen kunnen toch ook willen dat Nederland islamitisch wordt? Het is een vrij land. Nog wel.

Lewinsky | 28-05-09 | 20:47

+s

Pearly | 28-05-09 | 20:46

Pearly | 28-05-09 | 20:44
Zie reaguursel van Adversary.

Antigoog | 28-05-09 | 20:46

Heren en dames,

Voor u op Youtube:
Wilders in zijn beste vorm (27 mei 2009)

www.youtube.com/watch?v=k_h0CsMBgh0

Btw, die borst van Femke is van mij,,

Het Noorden | 28-05-09 | 20:45

of het is zo dat als wilders het over allochtonen heeft , zijn fans automatisch een link leggen met moslim.

Pearly | 28-05-09 | 20:45

@Adversary | 28-05-09 | 20:42
+1
Islam = onderwerping (oorspronkelijk persoonlijk tot het woord van Mohammed/Allah, maar we weten allemaal wat ze er nu mee bedoelen).

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 20:45

Lewinsky | 28-05-09 | 20:37 Antigoog | 28-05-09 | 20:40 is een allochtoon automatisch een moslim ik lees toch duidelijk dat faaz71 28-05-09 | 20:31 het over allochtonen heeft.

Pearly | 28-05-09 | 20:44

Faaz71 | 28-05-09 | 20:31 Je hoort Wilders met geen woord reppen over de immers succesvolle integratie van zo vele surinamers; Je hoort hem nooit over de succesvolle integratie van de vele mensen met aziatische afkomst hier. Wanneer er gepraat wordt over 'allochtonen' dan is volstrekt duidelijk welke groepen door Wilders worden aangekaart als probleemgroepen en de vinger op de zere plek liggen is geen xenofobie. Voor echte onversneden xenofobie moet je bij de islam zijn. Want die is volstrekte duidelijk wat te doen met een ieder die niet tot de islam behoort. Join or die.

Adversary | 28-05-09 | 20:42

@Faaz71 | 28-05-09 | 20:31
Steek jij lekker je kop in het zand. Maar wel met je reedt netjes richting het Westen, want dan kan je halal genomen worden door een haatbaard.

Antigoog | 28-05-09 | 20:40

puck07 | 28-05-09 | 20:09
80-90k is natuurlijk een belachelijk bedrag voor een ministersauto, maar 30k voor een Mercedes of S80? Moeten leden van onze regering tegenwoordig in tweedehands auto's gaan rijden? 40-50k is een reëel bedrag.

Antigoog | 28-05-09 | 20:37

@Faaz71 | 28-05-09 | 20:31
Zeg maar meteen dat je wil dat Nederland een islamitisch land wordt.

Lewinsky | 28-05-09 | 20:37

Balkenende: "het doel van het kabinet is om economische groei te laten stagneren.."
feudiaanse verspreking?

lol..

OomAgentFactcheck. | 28-05-09 | 20:36

@Faaz71 | 28-05-09 | 20:31
Jammer van je Godwin. My troll sense in tingling...

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 20:35

Het was weer van een lachwekkende droefheid wat onze knuffel-nazi te melden had.

Zijn schandelijke schoffering van een verkrachtingsslachtoffer even daargelaten, liet hij vandaag weer eens zien dat hij niet alleen geen enkele schaamte of mededogen kent, ook gaf hij weer blijk zelfs de simpelste vorm van logica niet te kunnen volgen. Eerst pleit hij voor de remigratie van allochtonen enkel en alleen omdat deze, zeer diverse groep, statistisch de meerderheid in de grote steden te dreigt te gaan vormen om daarna te ontkennen dat hij xenofoob is.

Dat gaat niet samen, meneer Wilders.


Wie onderscheid maakt tussen mensen enkel en alleen op hun afkomst, in deze dus oorspronkelijk Nederlander vs. de rest, en de aanwezigheid van die laatste groep enkel op grond van het feit dat deze niet tot de groep oorspronkelijke Nederlanders behoort, als een bedreiging ziet, is per definitie xenofoob.

Misschien geen vaandel dat hem electoraal goed uit komt maar wel de vlag die de lading dekt.

Faaz71 | 28-05-09 | 20:31

Waar blijft die dumpert cap gvd!!! Ik verdom het verhaal te lezen, ik zie veel liever het filmpje.

ubiquity | 28-05-09 | 20:29

Niets van meegekregen, die hele dag in Den Haag.
Nog iets bijzonders gebeurt?

Oswald C. Esquire | 28-05-09 | 20:28

bottehond | 28-05-09 | 20:15
Achter u schuilt stiekem toch een mens. Ik pleit voor u, ik streef voortaan een UTOPIE, ik maak niks. Ik quote slechts de man/vrouw die behoudend is, onderwijl pleit om alle boeren( want dat zijn voorouders van Hollanders terug te halen naar Holland)

sjef van oeckel | 28-05-09 | 20:28

repulse | 28-05-09 | 20:23
Good man.

bottehond | 28-05-09 | 20:27

bottehond | 28-05-09 | 19:45
Ook al ben ik niet meer zoveel op gs, het vuur blijft echt wel branden!

repulse | 28-05-09 | 20:23

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 20:16
De voorstelling van de blonde shaitan is al voorbij, of zie ik zo bleek?

JosVerbeek | 28-05-09 | 20:19

Booooring. Ik zie alleen maar een pratend playmobil mannetje.

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 20:16

sjef van oeckel | 28-05-09 | 20:01

Hoe ver ben je eigenlijk heen als je niet begrijpt wat ik bedoel met Nederland zoals het hoort te zijn? Dat schreef ik namelijk. Niet wat jij er van maakte. Botte is bepaald geen behoudend Mensch.

bottehond | 28-05-09 | 20:15

puck07 | 28-05-09 | 20:09
Wisten ze niet dat het mogelijk is om aangepaste stoelen in een Mercedes van 30.000 pleuri te plaatsen?

Frederik Puntdroad | 28-05-09 | 20:14

Heb het stuk van Wilders gezien.. wat is de rest van de politiek toch triest.. enkel en alleen maar zeuren over de VORM nooit de INHOUD.. Het is misschien niet het 'mooiste' voorbeeld, maar des te meer zegt het wat over de situatie..

iustus | 28-05-09 | 20:12

De enige die nog geloofwaardig is ,is Wilders ,de rest is ons al jaren lang aan het besodemieteren en bestelen Er zijn ministers die op doktersrecept een auto KRIJGEN van zegge en schrijve 90.000 €,want van een auto (mercedes van 30.000 € krijgen ze rugklachten
Dat is mn Camile Eurlings Minister van verkeer,was te lang voor goedkopere auto
Ministers Maria van der Hoeven en Guusje ter Horst,lichamelijke klachten van gewone auto van 30.000 €
Landbouwminister Gerda Verburg voeld zich genoodzaakt om een auto van 90.000 € te rijden vanwege de roetfilter
En Eimert van Middelkoop voeld zich als defentieminister verplicht om in een Audi A8 van 90.000 € te rijden ipv een goedkopere Mercedes 30.000 of Volvo S80 van ong 30.000 € , en de zieke moet het straks met een asperientje doen als je Klink gelooft Dat is toch niet meer geloofwaardig
Dus ik ga voor Wilders

puck07 | 28-05-09 | 20:09

sjef van oeckel | 28-05-09 | 17:39
@ bottehond
Zo ingewikkeld is het niet. Kwestie van ratio en ieder die wat geschiedenis heeft gevolgd op een behoorlijk niveau weet dat er altijd een These VS Anti-these is

sjef van oeckel | 28-05-09 | 20:01

Haha, die Mark Rutte wordt ook steeds beter in konttrappen!

Frederik Puntdroad | 28-05-09 | 20:00

repulse | 28-05-09 | 19:45
De hoofddoek of het kopvod is de vlag op de modderschuit, of zal ik zeggen strontschuit, die 'islam' heet. Zo kan je het ook zien.

Transformatorhuisje | 28-05-09 | 19:55

Vaten vol Bottehond.

kwajtsnet | 28-05-09 | 19:52

Hoe zou 't dit meisje nu vergaan?
'Labano’s relative reportedly kidnapped the daughter of Anwar Khan some time back; and in order to avenge her honour, Anwar Khan and his ten accomplices abducted Nasima, and took her to Sattar’s residence, where ten persons allegedly raped her. The sexual assault by ten persons has also been proved by the medical report.'
www.thenews.com.pk/daily_detail.asp?id...
--
bahbah.

kwajtsnet | 28-05-09 | 19:51

Pearly | 28-05-09 | 19:46

Plenty oil here, dear.

bottehond | 28-05-09 | 19:50

bottehond | 28-05-09 | 19:45 jou olie is al op haha
maar ben nu echt eten

Pearly | 28-05-09 | 19:46

Pearly | 28-05-09 | 19:40
De randdebielen met hoofdoek zouden als eerste het land uit moeten worden gejaagd!
Dat hoofdoek is niets meer als een teken van ik ben zedig, verkracht mij niet maar die blonde hoer zonder hoofdoek. Ieder kopvod is een regelrechte aanval op de rechten van elke vrouw.
De enigste reden dat moslima's die kopvodjes dragen is omdat het ze netjes op de hirachie boven hoeren zonder kopvodjes stelt!!

repulse | 28-05-09 | 19:45

Pearly | 28-05-09 | 19:42
U mist duidelijk de intelligentie om dit te kunnen begrijpen, en helaas kan ik geen intelligentie leveren.
Jammer!

Frederik Puntdroad | 28-05-09 | 19:45

kwajtsnet | 28-05-09 | 19:43
dat zijn er dan 2 .

Pearly | 28-05-09 | 19:44

Pearly | 28-05-09 | 19:40

En terecht zou ik zeggen.

DenkNietLinks | 28-05-09 | 19:44

alwayslearning | 28-05-09 | 19:38 volgens mij wilt jij aandacht ik geef je net antwoord.
maar aju paraplu ik ga eten laters

Pearly | 28-05-09 | 19:43

Mekker | 28-05-09 | 19:39

Hoe luidt huisregel 1 ook weer? Hehehe....

bottehond | 28-05-09 | 19:43

Frederik Puntdroad | 28-05-09 | 19:39 omdat die verkrachte vrouw in de war is zit er gelijk bij de hele politieke elite een steekje los ? hoe bedoel je generaliseren

Pearly | 28-05-09 | 19:42

repulse | 28-05-09 | 19:37 ik heb t al eerder gezegt . net of wilders meeleeft met die vrouwen. als mensen t land uitmoeten laat hij de vrouwen dan hier met hoofddoek en al welnee. die mogen net zo hard opzouten omdat de neef van de broer van de tante van de buurvrouw die haar zoon een crimineel is.

Pearly | 28-05-09 | 19:40

Pearly | 28-05-09 | 19:35
Tja, GS he.

Mekker | 28-05-09 | 19:39

Pearly | 28-05-09 | 19:32
Dat bedoelde Geert toch ook exact?
Dat er bij onze politieke elite een behoorlijke steek los zit?

Frederik Puntdroad | 28-05-09 | 19:39

@Pearly | 28-05-09 | 19:36
U reageert niet, dan doe ik het ook niet. U zoekt gewoon aandacht.

alwayslearning | 28-05-09 | 19:38

Pearly | 28-05-09 | 19:23
Zoek eens het verhaal op van samira bellil, of van de vele andere duizenden vrouwen die het slachtoffer zijn van de islam.
Deze verhalen niet vertellen, niet de omstandigheden van de gebeurtenissen uitlichten is het schandalige wat de linkse ratten al jaar en dag doen.
eagleview.web-log.nl/eagleview/2005/10...
Dit is bv al een erg oud verhaal, maar er komt wel goed duidelijk naar voren hoe de multicultimbecielen alles met de mantel der liefde bedekken. Dat is pas de verkrachtingen missbruiken voor eigen gewin....

repulse | 28-05-09 | 19:37

alwayslearning | 28-05-09 | 19:35 zag trouwens ook dat wilders het niet alleen over de islam had maar allochtonen. wat is hij dan . hij is notabene zelf een halve indo

Pearly | 28-05-09 | 19:36

Pearly | 28-05-09 | 19:28
Nooit tussen de mensen komen? Nou breekt mijn houten schoen.

JosVerbeek | 28-05-09 | 19:36

wat een kudt stream!

OomAgentFactcheck. | 28-05-09 | 19:36

Mekker | 28-05-09 | 19:33 ach jou laat ik helemaal praten met je fantasie over dat ik ontmaagd zou willen worden zie paar topics terug

Pearly | 28-05-09 | 19:35

ja wat wil je als je nooit tussen de mensen komt
Pearly | 28-05-09 | 19:28
Ja dat is er natuurlijk ook zo 1. Maar dat ga ik je maar niet uitleggen. Als we door een gericht uitzet beleid er voor zouden kunnen zorgen dat die bedreigers naar hun tokkie-landen teruggingen zou dat mijn instemming hebben.
Laat ik nou denken dat jij dat niet bedoelt

alwayslearning | 28-05-09 | 19:35

Pearly | 28-05-09 | 19:28
Uw laatste zin is een erg smerige opmerking, ik hoop echt dat u dit inziet.

Mekker | 28-05-09 | 19:33

dus misbruikt hij een verkrachting

Pearly | 28-05-09 | 19:33

neem dan ook het voorbeeld van dat meisje inmiddels vrouw die jaren werd vastgehouden door zo,n freak. die zei ook dat hij goed voor haar was en dat ze hem miste. maar nee daar heeft wilders niets mee van doen
er zijn genoeg vrouwen die vallen op moordenaars en of verkrachters . vraag me niet waarom . met die vrouwen zit een goed steekje los. maar wilders wilt het gebruiken in zijn anti islam campagne

Pearly | 28-05-09 | 19:32

@Pearly | 28-05-09 | 19:23
Je mist het punt een beetje. Het gaat over de dhimmitude dat de vrouw er zelf wel wat begrip voor had. Beetje radio groot bergeik van een paar jaar geleden: "het blijven natuurlijk wel natuur mensen". Dat maakt het wel relevant, die attitude.

alwayslearning | 28-05-09 | 19:30

als of heel nederland nu ook de taliban aardig vind. het was die vrouw haar verhaal. die vrouw heeft een flinke klap gekregen en is blij dat ze er levend van af is gekomen . dat is het verhaal
wilders generaliseerd zich een ongeluk , ja wat wil je als je nooit tussen de mensen komt

Pearly | 28-05-09 | 19:28

Van het seculiere karakter van Nederland is niets over en onze democratie, privacy en vrijheid zijn dood.

Antigoog | 28-05-09 | 19:26

sjef van oeckel | 28-05-09 | 17:39
Je maakt het te ingewikkeld.

Pearly | 28-05-09 | 19:23
Nonsens. Die casus is heel relevant voor zijn betoog.

bottehond | 28-05-09 | 19:25

niemand heeft begrip voor iemand die een vrouw verkracht. maar dat wilders een verkrachting misbruikt is van laag niveau ja. punt.

Pearly | 28-05-09 | 19:23

conqueror | 28-05-09 | 19:17
Daar ben ik het niet mee eens. Balkenende gaf aan het voorbeeld onsmakelijk te vinden. Wilders zei er geen miliseconde spijt van te hebben.
That's it.

E-cards | 28-05-09 | 19:21

Geert heeft gelijk binnen 1 minuut die Balk helemaal kort.

conqueror | 28-05-09 | 19:17

Tja Balk, wat moet je zeggen hè.
Blijft lachuh met Geert.

DenkNietLinks | 28-05-09 | 19:14

dank u

Pearly | 28-05-09 | 19:12

De truc van Bakellende: "Voorzitter ik heb hier niets mee aan toe te voegen"
Geert smult.

Kamervraag | 28-05-09 | 19:11

Nilfisk | 28-05-09 | 19:05
Geert vs Balkje - 1:0

Frederik Puntdroad | 28-05-09 | 19:09

+p

Pearly | 28-05-09 | 19:08

wat heeft die gek gezegt over een verkrachte vrouw? wil iemand mij even bijraten , had een lange dienst vandaag op mijn werk

Pearly | 28-05-09 | 19:08

Haha check Balkie nu....

Nilfisk | 28-05-09 | 19:05

Redeloos, radeloos, reddeloos........

taxus | 28-05-09 | 18:58

ViagraFalls | 28-05-09 | 18:33
0034 hier, ook niet verkeerd...

Eek the Cat | 28-05-09 | 18:41

Wil iemand me even uitleggen hoe Wilders het zo voor elkaar gaat krijgen dat hij ooit van zijn lang zal ze leven uit de oppositie denkt te komen?
.
Tis weer van een niveautje van likmevestje over die verkrachting...
.
Blijf het een ontzettende Neanderthaler vinden, die Geert, met zijn geroep van dit en dat, maar zonder met reele oplossingen te komen.
@ Viagra Falls. Ja en als hij dan concessies moet doen, kom je al vrij snel uit op wat bijvoorbeeld het VVD in zijn programma heeft staan. Het enige verschil is dat je dan een volstrekt incompetente groep mensen aan de macht heb in je land... Zie Brinkman en Graus. En of je daar nu zo blij mee moet zijn????

Eek the Cat | 28-05-09 | 18:38

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 18:18 ik weet het niet, het was nog herhaling ook .

Pearly | 28-05-09 | 18:37

@Treurig varken | 28-05-09 | 18:20 - De VVD was vroeger mijn partij. Maar met broekie Rutte echt niet meer. Rita was daarna degene waar ik mijn hoop op vestigde, maar is een wassen neus gebleken (Jammer. Ik geloofde er in eerste instantie wel in, en heb zelfs nog een financiele bijdrage gedaan die mij waarschijnlijk ook op die beruchte lijst heeft gezet. Maar wel een leuk mens. Belde me op een gegeven Januaridag twee jaar terug op om me een goed nieuw jaar te wensen, naar aanleiding van een reactie die ik haar ergens had achtergelaten. DAT is nog eens laten merken dat je naar het volk luistert).
.
Jammer genoeg heeft ook zij last gehad van de groekrampjes waarmee de LPF destijds ook buitenspel wordt gezet. Geert pakt het wat dat betreft iets listiger aan.
.
Maar het door jou geschetste scenario zou mooi, erg mooi zelfs zijn. Kan ik nog een keertje met plezier mijn kop in Nederland vertonen. Tegenwoordig ben ik er zo weinig mogelijk, en iedere keer dat ik de krantekoppen zie wil ik zo snel mogelijk weer terug naar 0045.
.
alwayslearning | 28-05-09 | 18:24 - Sterkte. Hoop dat het niet A'dam Bijlmer is. Daar ging een paar jaar geleden al beveiliging met je mee als je overwerkte. Kan me niet voorstellen dat het er inmiddels prettiger op is geworden.

ViagraFalls | 28-05-09 | 18:33

Wat had ik toch graag Pim daar zien staan... in debat met links.

zucht...

WimDorsman | 28-05-09 | 18:31

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:48
Gelukkig maar dat het zo goed gaat met het welbevinden in NL. Mijn vrouw moet vanavond laat voor het eerst van 1 van de beruchtste stations van NL vetrekken.
Ik noem maar geen station anders roep ik het misschien wel zelf af. Maar ik begrijp dat ik me helemaal geen zorgen hoef te maken. Dank je, het stelt mij echt gerust.

alwayslearning | 28-05-09 | 18:24

@Treurig varken | 28-05-09 | 18:11 En dan half R'dam deporteren? Vind ik niet echt redelijk en u ook niet n.a.v. uw mening over de betreffende opmerking van Pechtold. Maarja men krijgt wat wat men verdient, zeg men. Ik ben iig blij dat ik met stemmen ben gestopt.

Absolutisme | 28-05-09 | 18:22

@ ViagraFalls | 28-05-09 | 17:56
Wat zijn plannen betreft kan ik me een soortgelijk scenario voorstellen. De soep wordt nooit zo heet gegeten als hij wordt opgediend, en wellicht dat Geert een soort Obama kan doen: Je maakt hopen beloften, en zodra je in het pluche zit, en diegenen die je het meest gesteund hebben euforisch de overwinning vieren ga je consessies doen (zal hij hoe dan ook wel moeten doen).

Wat dat betreft hoop ik dat er genoeg VVD stemmen overblijven om met de dan grote PVV en Rita (utopie) een kamermeerderheid te krijgen om te mogen regeren. Geert voor de botte bijl, de VVD om de boel te nuanceren/in banen te leiden en Rita moet terug op die stoel waar ze indertijd zat en goede dingen deed.

Dan is de VVD uiteindelijk toch weer compleet en aan het bewind.

Treurig varken | 28-05-09 | 18:20

@Pittybrad | 28-05-09 | 18:04
Mijn waarde op uw toevoeging kan ik als repliek enkel aangeven:
'does the pope shit in the woods?'
.
politiek + ratio zegevieren ... ben er bang voor helaas..

iustus | 28-05-09 | 18:20

Wie is dat manwijf die nu aan het woord is ?

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 18:18

@ Absolutisme | 28-05-09 | 18:06 Toch wel. Wat zeiden Pechtold's voorgangers indertijd ook alweer van hun partij? "Een redelijk alternatief"..... Dat is m.i. nu dan toch de PVV.

Treurig varken | 28-05-09 | 18:11

oh gelukkig die lekkere vent heb ik niet gemist hij is nu aant woord haha

Pearly | 28-05-09 | 18:07

@Treurig varken | 28-05-09 | 16:47 Maar dus ook niet op de PVV.

Absolutisme | 28-05-09 | 18:06

@bottehond | 28-05-09 | 17:38
Slowly but surely. Als het een beetje meezit, en de ratio viert zege, dan hebben we een Wilders niet eens meer nodig.

Pittybrad | 28-05-09 | 18:04

Rutte maakt wel gehakt van die interviewer op de livestream. Rutte dikke +1 voor mij.

omwenteling | 28-05-09 | 17:59

@DonGreco | 28-05-09 | 16:36 - Daar is ie weer. Uiteraard reaguur ik in de tijd van de baas. Moet de baas maar zorgen dat ik voldoende gechallengd wordt om daar geen tijd meer voor te hebben ;)
.
Wat je reactie op het verhaal van die verkrachting betreft, ik deel je verachting daarvan (zie mijn eerdere reacties), maar Wilders had wel degelijk gelijk dat iedereen zich daarop focuste en daardoor iets over zich afroep van "tja, het is erger dat je het noemt dan dat het gebeurt is". Ik kan me voorstellen dat Wilders dat vooraf al opgeschreven had, en gewoon puur wachtte op de Pavlov reactie van GL, D66, etc. Dat getuigd dat hij wel degelijk vooraf zaken inschat en planned.
.
Wat zijn plannen betreft kan ik me een soortgelijk scenario voorstellen. De soep wordt nooit zo heet gegeten als hij wordt opgediend, en wellicht dat Geert een soort Obama kan doen: Je maakt hopen beloften, en zodra je in het pluche zit, en diegenen die je het meest gesteund hebben euforisch de overwinning vieren ga je consessies doen (zal hij hoe dan ook wel moeten doen).
.
Wat betreft zijn volgelingen, de enige waar ik me echt niet in kan vinden tot nu toe (zonder diepe kennis van zaken) is Graus. En dat terwijl ik Limburger van origine ben. (Kweet 't).

ViagraFalls | 28-05-09 | 17:56

Waarom zie ik wilders dan niet?

sjonkanon | 28-05-09 | 17:51

Billenkoek voor Wilders !!!

GeenHaat | 28-05-09 | 17:50

@Hans Anders | 28-05-09 | 17:34
Dat is een vrij archaïsche benadering van leiderschap die jij daar hanteert en in Nederland gewoon in deze vorm vandaag de dag niet mogelijk. Voor regeringsverantwoordelijkheid en aanpassen van (grond)wetten zijn er coalities nodig waarbij iedereen water bij de wijn moet doen op zijn/haar grote items.

Je kan natuurlijk ook proberen het politieke systeem te veranderen om je doel te bereiken maar daar hebben anderen de afgelopen 40 jaar zich al eens compleet op stukgebeten. Nee helderziend ben ik niet maar wij spreken elkaar dan ook nog wel hier na twee jaar "Wilders I".

1oog | 28-05-09 | 17:44

bottehond | 28-05-09 | 17:12

U bent wel altijd eerlijk,dat siert u. En het Nederland dat het was.....? De utopieen uit de Renaissance en de Barok neem Sir Francis Bacon zijn gedoemd. In de twinstigste eeuw ook het ideegoed van George Orwell. (Animal Farm). Hoe ziet u dat Nederland dat het ooit eens was?.....

sjef van oeckel | 28-05-09 | 17:39

1oog | 28-05-09 | 17:20

Bent u helderziende? Iedere echte leider kan zich immers alleen maar staande houden als hij/zij zijn politiek bestaan aan slechts één groot item verbindt.

Voor de PVV is dat de ongebreidelde groei van de parasitaire industrie en de bestrijding van de ca. 10 echte oorzaken daarvan.

Als de PVV zijn bestaansrecht heeft verloren dan is NL weer een mean and lean land met een verwaarloosbaar percentage aan parasiten.

Hans Anders | 28-05-09 | 17:34

@ DonGreco | 28-05-09 | 17:11

Kijk daar hebben we een Godwin. *lol*

frenkie4alllll | 28-05-09 | 17:34

Mekker | 28-05-09 | 17:26

Goed idee.

bottehond | 28-05-09 | 17:33

doctor quatsch | 28-05-09 | 17:10
Trouwens dat 16 jarige Marokkaanse jongetje waar jij het over hebt moet ten rade gaan waar het probleem ligt. Namelijk bij zijn zwakzinnige neefjes en ooms.

Precies wij jij hier stelt veroorzaakt het probleem. Dat slappe gelul en de problemen niet onderkennen maar ontkennen.

marsipulami | 28-05-09 | 17:30

@Dommelsch

Mee eens.

Madara | 28-05-09 | 17:30

Agnes bept efkes met fapfap Femke, mun
verbeelding en slaapkamer slaan op hol!
En gelijk schorsen ze tot 19.00 uur.
Toeval bestaat niet.

Joris Driepitter | 28-05-09 | 17:30

Wie zet het even op de dumpert?

Dommelsch | 28-05-09 | 17:27

doctor quatsch | 28-05-09 | 17:10
Sorry hoor maar je draait er een beetje soft omheen. Denk je echt dat Wilders de enige reden is waarom veel mensen een hekel hebben aan bijv. Marokkanen. Dat is wel bijzonder naïef . Je kunt wellicht stellen dat hij ongenuanceerd te werk gaat.
We hebben het op jou manier geprobeerd . Een jaar of veertig lang. Het werkt niet dat softe gezwam kun je wel vaststellen.
Misschien is het tijd om verantwoording te nemen. Als je net als jij voor verdere moslim integratie bent dan maak je dit kenbaar. Als Europa in een barndhaard ontaard zullen wij jou en je familie ter verantwoording roepen. Aan de ander kant ben ik bereid verantwoording te nemen voor de gevolgen van een immigratie stop.

marsipulami | 28-05-09 | 17:27

Conclusie: Falend.

Madara | 28-05-09 | 17:27

Nemen we Fleurtje mee,goed?

Mekker | 28-05-09 | 17:26

Tante truus maakt meteen al goed gehakt in haar eerste regels.

Beëlzebul | 28-05-09 | 17:24

Ze spreekt over misleiding..

de Relativist | 28-05-09 | 17:24

Ah, Verdonk!

de Relativist | 28-05-09 | 17:23

bottehond | 28-05-09 | 17:05
Aan de slag!
Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:48

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 17:23

Art, je hebt talent kerel, ga zo door.

DonGreco | 28-05-09 | 17:22

doctor quatsch | 28-05-09 | 17:10

Die z.g. maar 1000 zijn de top van 85% WAO en bijstandtrekkende 1e, 2e en 3e generatie immigranten.

Hans Anders | 28-05-09 | 17:21

@DonGreco | 28-05-09 | 17:17
Eerst nog mijn studie afmaken :)

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 17:20

@Hans Anders | 28-05-09 | 17:17
zie mijn repliek naar bottehond hierboven

1oog | 28-05-09 | 17:20

Komt Wilders nog een keer? :( Das ist LEUL!

Madara | 28-05-09 | 17:20

@doctor quatsch | 28-05-09 | 17:10
"Wilders is het grootste vergif voor deze samenleving... Hij creeert een sfeer waarin de daden van kleine groepjes jongens, misschien 1000 in Nederland worden uitvergroot en daarmee maakt hij het acceptabel om de gehele groep Marrokaanse- en Turkse Nederlanders daarvoor verantwoordelijk te houden."
Hier ben ik al opgehouden. Scheer je wel, troll.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 17:20

@bottehond | 28-05-09 | 17:11 Zoals ik zei, ik voel echt op voorhand al met jou mee als het duidelijk wordt dat Wilders bijzonder weinig concreets kan uitrichten omdat hij a. In dan een coalitie zit. b. Geen PVV in de eerste kamer zit. c Op andere dossiers gewoon door de mand valt met weinig populaire zaken zoals bijvoorbeeld het verbod op wiet. Wilders is gewoon te licht om langdurige invloed te hebben op het Islam thema. Door zijn rechtlijnige opstelling, vooral populair door zijn simplisme en helaas minder op de inhoud, is het vrij gemakkelijk geworden hem en de PVV in het Haagse moeras te laten inzakken.

1oog | 28-05-09 | 17:19

@ bottehond | 28-05-09 | 17:12

"We gaan Nederland weer maken wat het hoort te zijn. "

Blank en met één daadkrachtige leider? Nee dank je. Ik denk liever voor mezelf.

En ik heb een hekel aan partijen met een meeuw in het logo.

kolonel klootoog | 28-05-09 | 17:18

@ Art, we zouden er bijna een SGPgebedje om doen, of denk eens aan deze Staphorster variant: CDA, CU, SGP, PVDA.... regeren is zo anders dan oppositie voeren, stapt Geert de binnenkamers binnen dan wordt hij oversneeuwd (simpelweg omdat zijn jonge partij het nog niet kan dragen, los van de inhoud)... ernstig buigen (wat hij niet zal doen) op opstappen, beetje a la SP bij de vorige formatie.... dat leidt tot een compromiskabinet als Grijs 1 dat inderdaad niets voor elkaar krijgt.... of nog erger. Art, we zouden samen eens een partij moeten starten man, ik durf het wel aan met je ;)

DonGreco | 28-05-09 | 17:17

Madara | 28-05-09 | 17:15

Partij van Volksverlakkers

Redoutable | 28-05-09 | 17:17

1oog | 28-05-09 | 17:08

Ik hoop dat de PVV de kans krijgt om in 12 regeringsjaren alle vuilnis uit het rechtssysteem te verwijderen, de parasitaire sector volledig om te vormen tot een uiterst effectieve banenmachine, 80% van de regels af te schaffen en daarmee 70% van de ambtenaren om te scholen tot werkzoekende.

NL moet gewoon weer een mean and clean land worden waar een ieder die er voor gekozen heeft om voor een religie te willen leven ook voor heeft gekozen om ervoor te moeten sterven.

Hans Anders | 28-05-09 | 17:17

-weggejorist-

von Paulus | 28-05-09 | 17:17

@Flodder | 28-05-09 | 17:11
Op zulke kul ga ik verder niet meer in. Het is vrijwel onmogelijk om bij een dergelijk kamergesprek voor 100% je volledige strekking voor 100% duidelijk over te brengen. Er zijn altijd mensen te dom om iets te begrijpen (zie: Halsema) en je vergeet altijd wel iets aan te stippen. Maar ik heb mijn zegje naar uw persoon met deze reply gedaan... verwacht verder niets. Daag.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 17:16

Wat is PVV?

Madara | 28-05-09 | 17:15

ik dacht echt dat ie evolutie ging zeggen, maar t was evaluatie

Causa Sui | 28-05-09 | 17:14

kolonel klootoog | 28-05-09 | 17:10
De meeste valkuilen uit de LPF periode heeft Wilders serieus genomen. Daar was een scheuring tussen partij en fractie de grootste bron van ruzies. Dat probleem kan zich iig niet voordoen bij de PVV.

seven | 28-05-09 | 17:14

Mekker | 28-05-09 | 17:11

LOL!
Gaan we zondag naar het strand samen?

bottehond | 28-05-09 | 17:13

altijd t zelfde... de linksjes missen de r en hebben een Gachtengoddel G en gereformeerdertjes hebben een R die de G op een Hoger Plan brengt, ik kan daardoor nooit horen wat ze zeggen, het is té irritant.

Causa Sui | 28-05-09 | 17:13

@DonGreco | 28-05-09 | 16:50
Laten we het zo zeggen: ondanks dat uw rederingen spreken van veel inzicht en daarom een grote mogelijkheid bezitten dat ze leiden naar een eventuele werkelijkheid, moet ik - vanwege al eerder genoemde argumenten - achter mijn standpunt blijven staan. Wel hoop ik met u en met alle vezels van mijn lichaam dat bepaalde door u bespeculeerde realiteiten NOOIT, maar dan ook NOOIT, werkelijkheid mogen worden. Wee Nederland bij een PVDA+SP+CDA kabinet...

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 17:13

kolonel klootoog | 28-05-09 | 17:10

Vooral doen, kolonel, vooral doen. Sluit je gewoon aan bij de beweging. We gaan Nederland weer maken wat het hoort te zijn.

bottehond | 28-05-09 | 17:12

Deze man praat als een grrristen.

(R)evolutie | 28-05-09 | 17:12

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:51
Eenvandaag Cijfers zoals je hierboven kan zien nog even bekeken. De keuze voor die Wouter Bos keuze was beperkt tot ministers. Ergo er was alleen de keuze uit ministers die al in de regering zitten (CU CDA PVDA) Alle andere personen deden niet eens mee in deze verkiezing..

seven | 28-05-09 | 17:12

Frenkie, je doet een Geertje, hiermee bevestig je het beeld van 'dom brallertje' dat ik al van je had, ook voor vandaag. Ongefundeerde interpretaties agressief brengen in de hoop daarom medestanders te krijgen.
Als je je taal zo goed beheerst moet je even de context van de woorden eromheen lezen, kaasverhaal doelt niet op de inhoud (want zo'n lange copy/paste lees ik echt niet) maar op de 2 pagina's die je ervoor in beslag denkt te moeten nemen. Vergeet je straks niet je rode bandje om je bovenarm te doen lieverd?

DonGreco | 28-05-09 | 17:11

Mayb is vergif wel het geneesmiddel van de kanker?

Madara | 28-05-09 | 17:11

kolonel klootoog | 28-05-09 | 17:10
Doen dus, stem PVV!

Mekker | 28-05-09 | 17:11

1oog | 28-05-09 | 17:08

Dan kun je beter met jezelf meevoelen, vent.
Je bent kennelijk niet geinteresseerd in het oplossen van de problemen waarmee we opgezadeld zitten door het catastrofaal mislukte sosjale eksperiment van de massa- immigratie. Wilders kan het onmogelijk slechter doen dan hetgeen het establsihemtn decennialang gedaan heeft.

bottehond | 28-05-09 | 17:11

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 17:07
Oh ja, vergeten. Als Wilders iets verwerpelijks zegt, bedoelt hij eigenlijk iets anders. Toch handig dat zijn volgelingen dan altijd klaar staan omdat uit te leggen.

Flodder | 28-05-09 | 17:11

@ bottehond | 28-05-09 | 17:05

Ik ga me zo ontzettend heel erg om lachen als Wilders er net zo'n enorm kutzooi van gaat maken als de LPF. Heerlijk. Ik heb er nu al zin in. Ik zou er bijna PVV voor gaan stemmen.

kolonel klootoog | 28-05-09 | 17:10

Zie nu beelden van Pechtold en Verdonk; jammer dat we hun gekonkel niet kunnen horen ipv dat gezwets van die SGP'er

Frau Antje | 28-05-09 | 17:10

Daar was ie even! Zagen jullie hem?!

Madara | 28-05-09 | 17:10

Wilders is het grootste vergif voor deze samenleving... Hij creeert een sfeer waarin de daden van kleine groepjes jongens, misschien 1000 in heel Nederland, worden uitvergroot en daarmee maakt hij het acceptabel om de gehele groep Marrokaanse- en Turkse Nederlanders daarvoor verantwoordelijk te houden.

Zoals elk weldenkend mens zich kan voorstellen heeft Wilders' manier van de dingen stellen bijzonder ernstige gevolgen voor het beeld dat er in minderheidsgroepen van de samenleving bestaat. In dit kader is het ook funest (en totaal ongegrond trouwens) om het alsmaar te doen lijken alsof islamitisch extremisme onder elke niet Westerse immigrant of asielzoeker leeft. Een totaal van de pot gerukt en bijzonder onrealistisch idee.

En nee, tijdens de jaren '90 ging het ook allemaal niet vlekkeloos. Toch lijkt niemand te beseffen dat een proces van integratie van minderheidsgroepen erg lang duurt, drie/vier generaties. Waarom hoor je niemand over de steeds grotere deelname van de Nederlandse minderheidsgroepen aan het onderwijs? En waarom ziet niemand dat de tweede generatie significant minder uitkeringen ontvangt?

Niemand die hier zo hard Wilders staat te roepen weet werkelijk wat het betekent om een minderheid te zijn. Dat zou iedereen zich eens moeten indenken. Dus: jij bent een Marrokaans Nederlandse jongen van 16. Je gaat altijd braaf naar school, doet niks geks. Je voelt je enerzijds Nederlands, maar anderzijds ook nog Marrokaans. Dan beginnen opeens alle media stelselmatig over een politicus te berichten die niet ophoudt te insinueren dat allochtonen de bron van alle problemen in de maatschappij zijn. Jij voelde je Nederlander, maar nu begin je toch te twijfelen... Ze willen me helemaal niet, zo lijkt het in elk geval. Iedereen begrijpt nu toch wat Wilders onnodig kwetsende en totaal tendentieuze statements voor effect hebben.

Zijn geluid moet er zijn, dat is debat, maar door het aanwakkeren van het gevoel van dreiging en het door middel van insinuaties wegzetten van een bevolkingsgroep doet hij veel kwaad. Wilders is op dit moment niet de oplossing, hij is het vergif.

doctor quatsch | 28-05-09 | 17:10

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:51
'Het kabinet pakt de problemen in Nederland daadkrachtig aan.'
Valid Percent
Mee eens 22,7
Mee oneens 60,5
Weet niet/ geen mening 16,8

seven | 28-05-09 | 17:08

@bottehond | 28-05-09 | 17:05 Ik voel op voorhand al met je mee met het verwerken van de teleurstelling na een jaar of twee 'Wilders I'.

1oog | 28-05-09 | 17:08

Hans Anders | 28-05-09 | 16:59

Rutte is een prima kerel.

bottehond | 28-05-09 | 17:07

verreleiding , altijd een sgp-er, zelfs dat woord krijgen ze hun strot niet uit

Causa Sui | 28-05-09 | 17:07

@Flodder | 28-05-09 | 17:05
Stijging van het % allochtonen gaat tegenwoordig ook gepaard met een stijging van het aantal misdrijven. Dit bedoelde Geert en dit wil hij (preventief) aanpakken. Het was idd slimmer geweest wanneer hij dit er dan ook bij had gezegd, maar goed.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 17:07

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:51 Hoeveel vertrouwen heeft u over het geheel genomen in het kabinet Balkenende IV?
Valid Percent
Heel veel vertrouwen 2,5
Tamelijk veel vertrouwen 28,8
Niet zo veel vertrouwen 41,3
Helemaal geen vertrouwen 21,2
Weet niet/ geen mening 6,2

seven | 28-05-09 | 17:06

O jee, SGP

dutchdj | 28-05-09 | 17:06

hoe meer plantaardige vezels, hoe meer peop he, das ook vervuilend, maar wellicht wel enigzins bruikbaarder voor bemesting van de moestuin, maar toch.. wie gaat er een zak eco vega mensenmest kopen bij de Welkoop terwijl de koe het veel beter voorbewerkt?

Causa Sui | 28-05-09 | 17:05

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:48

Zo'n onzin kan men slechts schrijven indien men de feiten inzake het islamdossier weigert te aanvaarden. Gelukkig neemt de steun voor Wilders dag na dag toe. Die trein is niet meer te stoppen. Ik kijk met tevredenheid naar de ontwikkelingen. De burger is het zat dat kabinet na kabinet van alles belooft, maar zich steeds meer tegen de burger keert. Dat alles ten faveure van een kwaadaardige sekte. Menschen als jij zijn hun verstand verloren. Daar heeft Wilders volledig gelijk in.

bottehond | 28-05-09 | 17:05

Probleem: Rotterdam, de tweede stad van Nederland, heeft in 2012 een allochtone meerderheid. Aanpak 1: remigratie, aanpak 2: remigratie en aanpak 3: remigratie. Wat er in kan, kan er ook weer uit.
.
Dacht dat Wilders niets tegen allochtonen in algemene zin had?

Flodder | 28-05-09 | 17:05

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:54 Femke Powned! Ze zal nu nog wel bibberen.
Ik heb het debat nog aan staan maar mijn tenen kan ik nu wel afschrijven. Pechtold, een cd die blijft hangen. Hamer is totaaal off topic aan het treiteren. (zonder succes uiteraard) Ik doe het, nu Tiemen aan het woord is, maar uit. misschien kan ik mijn voeten nog redden.

Stroopdoos | 28-05-09 | 17:04

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:51
Het je zelf enig belang bij de PvdA of aanverwante instituten?
Als je verder leest dan de kop zie je dat 32 Bos steunt (en dat is dan degene die het hoogste vertrouwen geniet, de rest scoort lager) Ergo 68 procent heeft geen vertrouwen. *Als Wilders het aantal verwachte zetels haalt zoals in peilingen is het vertrouwen dus iig hoger dan bij Bos, want ook naast de mensen die op Wilders stemmen is er steun voor hem te vinden..

seven | 28-05-09 | 17:04

Lachen zeg, én Marianne Thieme en Pechtold gebruiken slager als metafoor voor het kabinet. En dat op gehaktdag.

DerLothar | 28-05-09 | 17:04

frenkie4alllll | 16:51
Het stukje tekst dat U plaatst is precies het ontbrekende puzzelstukje om voor mij iets meer inzicht te krijgen in het "waarom" van de hele multi-flauwekul.
Het Euro-mediterraan partnerschap moet dus teruggedraaid worden willen we niet uiteindelijk uitmonden in een brandend Europa.
Het samensmelten van culturen zou ten alle tijden vrijwillig en met instemming van de burgers moeten zijn, anders noemen we dat toch oorlog?

TikkieTerugJaap! | 28-05-09 | 17:03

@ DonGreco | 28-05-09 | 16:55

Kaasverhaal? Haha deze opmerking zegt mij genoeg. U bent dus geen Nederlander en u bent duidelijk bang voor Wilders. Waarom? Crimineel?

frenkie4alllll | 28-05-09 | 17:03

Marianne FTW

(R)evolutie | 28-05-09 | 17:02

Marianne... de goeroe onder de ZweefTeven. Allemaal aan de soja en op de fiets en dan zijn we van alle problemen af. Graag een neqschotje voor deze tumor die liever op de kinderboederij speelt dan dat ze zich voor echte problemen inzet.

KeurMeester | 28-05-09 | 17:02

dierlijke eiwitten zijn wel hoogwaardiger en ook nog licht te verteren dan die vezelbende waarvoor je meerdere magen nodig hebt, dacht ik, als carnivoor.

Causa Sui | 28-05-09 | 17:02

Marianne Truus heeft haar schort maar aangehouden tijdens het oplezen van haar opstel. De partij voor de dieren. Dit land is definitief naar de haaien...

VanFrikschoten | 28-05-09 | 17:00

@Gallisch | 28-05-09 | 16:52
Zoals de linkse kerk stemmen van idioten nodig heeft om een politieke vuist te kunnen maken, zo zal ook Wilders diezelfde soort stemmen nodig hebben. Ik neem dat allemaal met een korreltje zout... het politieke spelletje werkt hier nu eenmaal zo (hoe jammer dat ook is). Wat echt telt en wat echt belangrijk is filter ik er bij Wilders zelf wel uit.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 17:00

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:51

Wellicht heeft u de zeer suggestieve vraagstelling van 1 vandaag op de uitspraak van Rutte gisteren over het hoofd gezien?

Na drie keer vragen kreeg hij nog geen antwoord op zijn vragen: Wat is precies gevraagd en wat is de context van de vraag geweest.

1 vandaag: Wij van WC-eend ....

Hans Anders | 28-05-09 | 16:59

@ Iustus & Art, als jullie even 2 jaar naar boven scrollen staat mijn reactie net boven die van frenkie ;) *Anti-rsi-balletjes-uitdelen-doet*

DonGreco | 28-05-09 | 16:58

@QB (ja die.....) | 28-05-09 | 16:52
Slopen? Ik heb iets anders gezien hoor. Hij bleef wel staan natuurlijk en liep niet weg en gaf twijfel over bepaalde onderwerpen toe. Ik weet natuurlijk ook dat er tegenwoordig andere waarden stoerder gevonden worden.

1oog | 28-05-09 | 16:58

@ taxus | 28-05-09 | 16:52

Wilders is anti Joods? Volgens mij zie je ze vliegen........ lutserT!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:55

@ Frenkie, jezus man, dacht dat ik lang van stof was.... doe eens linkje plaatsen ipv het hele kaasverhaal hier te copy/pasten... kunnen mensen zelf kiezen of ze je bronnen willen lezen... lang typen alleen als je het zelf doet, maar dat is mijn bescheiden mening.

DonGreco | 28-05-09 | 16:55

Bos Hout | 28-05-09 | 16:47
Toen de PvdA voor de functie van fractieleider moest kiezen tussen Mariëtte Hamer en Diederik Samsom, wist ik intuïtief &#8211; maar trefzeker &#8211; dat de voorkeur van De Partij zelf zou uitgaan naar de minst aantrekkelijke kandidaat. extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...

seven | 28-05-09 | 16:55

-weggejorist-

a-slayeriq | 28-05-09 | 16:55

@ Stroopdoos | 28-05-09 | 16:52

Al zijn de leugens nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. Zie hier....

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:54

Wilders, de albinohitler......

taxus | 28-05-09 | 16:52

wat een zwakkeling is het kereltje toch, laat zich slopen door een voorleesmoeder en een wedergeboorne Grrrrristehund.

QB (ja die.....) | 28-05-09 | 16:52

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:38
Ja daar heb je gelijk in. Ik vreesde al dat dat woord tot misverstanden zou leiden. Ik bedoelde te zeggen dat Geert soms wel keurig ontkent dat hij zomaar ´tegen de islam/buitenlanders´ is, terwijl hij op andere momenten bewust een vaagheid laat bestaan, waardoor hij stemmen krijgt van mensen die bang zijn voor iedereen met een kleurtje die niet elke dag aardappels eet.

Gallisch | 28-05-09 | 16:52

Bicycle_Repairman | 28-05-09 | 16:46

JIj en ik delen dezelfde uitgangspunten, maar verschillen in een paar analyses en de beste strategie. Valt allemaal wel mee dus.

bottehond | 28-05-09 | 16:51

@ TikkieTerugJaap! | 28-05-09 | 16:35

De toestroom kan alleen positief uitwerken als er geschoolde mensen binnen komen, maar dat is nu juist het probleem. Veelal zijn het analfabeten die direct in ons mooie sociale stelsel verdwijnen en daar dan ook nooit meer uitkomen.

Er bestaat inderdaad een hidden agenda. Ik wil een klein voorbeeldje geven, maar er zijn er veel meer mogelijk. Nederland zou meer Marokkanen nodig hebben, terwijl zo'n 60% van de Marokkanen boven de 40 jaar van een uitkering leeft. 40% van de jongeren is werkeloos en 70% komt zonder diploma van school. Waarom zouden we in vredesnaam nog meer van deze mensen nodig hebben in dit land?

'Nederland heeft meer Marokkanen nodig'
Nederland heeft niet te veel Marokkanen binnen de landsgrenzen, maar juist te weinig. Sterker, voor heel de Europese Unie geldt dat de poorten voor Noord-Afrikaanse arbeiders wijd open moeten. Dat zegt directeur Hans Martens van het European Policy Center, een invloedrijke denktank in Brussel die gevraagd en ongevraagd onder meer de Europese Commissie van advies voorziet.
www.z24.nl/economie/nederland/artikel_...

Maar wat blijkt nu. De EU heeft een verdrag met landen rond de Middelandse zee gesloten. Het Euro-mediterraan partnerschap. Wist u niet he?! Lees maar eens.....

Verklaring van Barcelona en Euro-mediterraan partnerschap

De slotverklaring van de Euro-mediterrane ministersconferentie van Barcelona op 27 en 28 november 1995 en het bijbehorende werkprogramma.

Deze verklaring beoogt een alomvattend Euro-mediterraan partnerschap tot stand te brengen met als doel in het Middellandse-Zeegebied een gemeenschappelijke ruimte van vrede, stabiliteit en welvaart te creëren door middel van een intensivering van de dialoog op het gebied van politiek en veiligheid, een economisch en financieel partnerschap en een sociaal, cultureel en menselijk partnerschap.

Naar aanleiding van de richtsnoeren zoals vastgesteld door de Europese Raden van Lissabon (juni 1992), Korfoe (juni 1994) en Essen (december 1994) en de voorstellen van de Commissie, heeft de Europese Unie (EU) besloten een nieuw kader in het leven te roepen voor haar betrekkingen met de landen in het Middellandse-Zeegebied, met het oog op een ontwerp van partnerschap. Dit voornemen heeft concrete vorm aangenomen tijdens de Conferentie van Barcelona, in het kader waarvan op 27 en 28 november 1995 de vijftien ministers van Buitenlandse zaken van de EU alsmede die van de volgende mediterrane derde landen (MDL) bijeen waren: Algerije, Cyprus, Egypte, Israël, Jordanië, Libanon, Malta, Marokko, Syrië, Tunesië, Turkije en de Palestijnse Autoriteit. De Arabische Liga en de Unie van Arabische Magreb-landen (UMA) werden uitgenodigd de conferentie bij te wonen, evenals Mauritanië (in zijn hoedanigheid van UMA-lid).

Tijdens de conferentie werd het fundament gelegd voor een proces dat moet uitmonden in de schepping van een multilateraal kader voor dialoog en samenwerking tussen de EU en de mediterrane derde landen. Tijdens deze gelegenheid stemden de twintig deelnemende landen unaniem in met een verklaring en een werkprogramma. Deze Euro-mediterrane verklaring stelt een multilateraal kader vast waarin economische en veiligheidsaspecten nauw met elkaar worden verbonden. Zij omvat daarnaast ook een sociale, menselijke en culturele dimensie.

Lees meer : europa.eu/scadplus/leg/nl/lvb/r15001.h...

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:51

kwajtsnet | 28-05-09 | 16:36
Yup, ben te lang van stof, vervelend kwaaltje, zeker in combinatie met gepassioneerd tikken gaan de teksten rap lang worden, waarvoor excuses aan iedereen.
@ Iustus @ Art, vooropgesteld dat jullie beiden op hoog niveau spreken, niet geheel met elkaar eens doch complimenten en dank voor de respectvolle benadering. De tijd zal het ons leren, en ook zonder voorkennis had ik dezelfde mening gehad. Ik ben een politieke junk, zat in januari zelfs in DC bij de Obama inauguratie, dan ben je best wel enthousiast zeg maar. Geert zal het regerend niet waar kunnen maken en door het gebrek aan intellect tov Pim zich onder laten sneeuwen door CDA (die helaas nog steeds overal mee wegkomen... de grootste honden van allemaal) en daarmee of een halfbakken kabinet vormen, of de onderhandelingen opblazen en een grote oppositiepartij worden. Enige logische stappen zijn dan PVDA+SP+CDA (en emigreer ik direct) of CDA-VVD-PVV, eventueel een Grijs 2....(meer opties?) van die opties klinkt de tweede variant mij dan ook nog het beste, maar ik denk met alles wat ik ervan af weet niet dat dit ook maar enige kans van slagen heeft en ben dus zeer bang dat we juist door Geert te stemmen een überlinks kabinet aan de macht helpen.

DonGreco | 28-05-09 | 16:50

Pechthold met zijn nietje op de verkeerde plek.....

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 16:49

Rita probeerde nog even Geert's been te humpen, maar het mocht niet baten.

Brewski | 28-05-09 | 16:49

Is Ahmed-Jan Hirsch Ballin al aangepakt ?

Bigi Bana Boy | 28-05-09 | 16:49

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:33/ 16:27

De meerderheid heeft het stemrecht. Ik roep ze vooral op om dat vooral te gebruiken. Maar die meerderheid moet ook beseffen dat er een Nederlandse grondwet is die ons beschermt,want gelukkig zijn we voor die grondwet allemaal gelijk. Nou wordt links uitgemaakt voor "politiek correct", maar de grondwet is datnou eenmaal. Dat de PVV zich hier nog dik in zal verslikken zal blijken......

sjef van oeckel | 28-05-09 | 16:49

darmflora | 28-05-09 | 16:45
Nederlanders gaven een 7 en hoger voor hun levenskwaliteit.
Like it or not. We zijn niet ontevreden dus om meer aanhang te krijgen moet je meer angst en verwarring zaaien.

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:48

@DonGreco 16:25
M.i. is Geert niet zo dom als hij er uitziet, en wellicht was bij Pim juist het tegendeel het geval. Qua strategie doet Geert het alles behalve verkeerd. Ook de vingeroefeningen die de e.u. verkiezingen voor hem zijn maken hem stukje bij beetje sterker. Pim had het enorme nadeel dat hij te snel te groot is geworden, en zich bij voorkeur omringde met groupies en/of (vastgoed-)penose. De selectie bij de PVV wordt naar mijn idee iets zorgvuldiger uitgevoerd.
In de hoop dat in elk geval de PvdA verjaagd wordt uit de tweede kamer krijgt Geert mijn stem. Niet uit overtuiging, niet uit xenofobie en zeker niet omdat ik het altijd met hem eens ben. Al zou ik op Marianne Thieme moeten stemmen om Bos de regering uit te schoppen dan zou ik het nog doen. Helaas denk ik dat Geert de enige is die zoveel stemmen gaat krijgen dat hij een kans maakt het beleid te kunnen veranderen. En als hij tot die tijd voor vertier ende vermaeck zorgt op de livestream dan is dat mooi meegenomen.

koolteer | 28-05-09 | 16:47

@Absolutisme | 28-05-09 | 16:21 Pechtold is niet in staat mij te doen laten nadenken. Dat doe ik zelf al jaren. Vandaar dat ik indertijd op Pim heb gestemd toen 'ie al deaud was helaas en daarvoor altijd op Frits B. tot de VVD te "links" werd.

Treurig varken | 28-05-09 | 16:47

HAMER!!! Kan dat monotome mormel een sop houden?
Wat voor accent is dat van haar eigenlijk? Een soort zeurderig nasaal Utrechts-Helmonds-achtigs iets.

Bos Hout | 28-05-09 | 16:47

@bottehond | 28-05-09 | 16:43
Ook in de verschillen zit een constante, dat dan weer wel

Bicycle_Repairman | 28-05-09 | 16:46

Het gaat om het draagvlak binnen de eigen groeperingen. Een autochtoon die zich debiel gedraagt branden wij af. Geen steun van de algemene bevolking. Als een moslim de krankzinnigste dingen uithaalt , dan nog zegt de moslim bevolking : ies goei jongen ; nooit probleem geef.
Zolang daar geen verandering in komt zie ik het zwaar in. Dan hebben we een figuur als Wilders nodig. Anders zal de mede moslim bevolking het nooit begrijpen. Binnen het kader van en in de geest van de nederlandse wetgeving dient een ieder zich te gedragen. Zo niet dan pleur je maar op. Helaas zal dit de boodschap moeten zijn.
We hebben het heel lang op de "redelijke " manier geprobeerd en het is totaal mislukt. En wat betreft Wilders : Varkens moet men met Varkens bestrijden zei men toen Winston Churchill aanstelde als bevelhebber van de Engelse strijdkrachten. En men heeft gelijk gehad.

marsipulami | 28-05-09 | 16:46

Pechtold, de volksmenner voor de intellect, is een landverrader en aanhanger van de cultureel- etnische genocide op het Nederlandsch volkje.

bottehond | 28-05-09 | 16:46

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:33
Gewaardeerd? 13 procent die tevreden is?

Dertien procent van de Nederlanders is tevreden over het kabinetsbeleid. Dat is het laagste cijfer sinds 1971, toen begonnen is met nationaal kiezersonderzoek.

kwajtsnet | 28-05-09 | 16:36
Interessante link, bedankt.

seven | 28-05-09 | 16:45

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:21
'Levenstevredenheidsonderzoeken'... laat me niet lachen Domheid. Welgestelden en Politiek correcten zullen zal vast heel tevreden zijn met de huidige leefomstandigheden. Die hebben nooit ergens last van namelijk.

darmflora | 28-05-09 | 16:45

gadverdamme hamer

ginsletje | 28-05-09 | 16:44

Hans Anders | 28-05-09 | 16:34
Je bent een beetje laat Xyzyx, wilde (en ga) juist ophouden.
Meer ik ga in op de geest en niet op de letter.
Maak zelf genoeg typ- en taalfouten om daar anderen op te wijzen.
Even precies nog. WIlders analyse deugt niet en ik speek vandelay daarover.
Snap daarom eigenlijk niets van je opmerking.
Toch een fijne dag!

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:43

Bicycle_Repairman | 28-05-09 | 16:41

Daar verschillen we dan van mening, he?

bottehond | 28-05-09 | 16:43

Wat een diep, diep, diep, droevige bijdrage van Wilders.

Bicycle_Repairman | 28-05-09 | 16:41

@QB (ja die.....) | 28-05-09 | 16:37
Nou, nou. Kalmeer toch, mijn waarde. Hier... neem een lolly. *QB een lekkere aarbeienlolly aanreikt*

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:40

Goed werk, Wilders.
Dat ze krijsen als een duivel in een wijwatervat zegt genoeg.
Je hebt volledig gelijk: de elite lijdt en masse aan het Stockholsyndroom.

bottehond | 28-05-09 | 16:40

Heeft iemand het al op Youtube gepleurt?

thesherminator | 28-05-09 | 16:39

@Gallisch | 28-05-09 | 16:32
Maar een gezonde dosis xenofobie (dus met grenzen/tot op zekere hoogte) is dan ook helemaal niet verkeerd. Het is juist verkeerd om té open te staan voor invloeden van buitenaf, op welk niveau dan ook. Zij het landelijk, regionaal of zelfs persoonlijk. Geert heeft dit m.i. goed in de smiezen.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:38

@DonGreco
Toevoeging: wat Art Vandelay Ultor zegt!!

iustus | 28-05-09 | 16:38

Ach het was een prachtig debat, en ik snap de vergelijking van Wilders wel... ik wel. Maarja het is maar net wat je wil horen, en als je dat met je linkse visie eenzijdig wilt zien, ja dan wordt het huili huili.

WimDorsman | 28-05-09 | 16:37

Het Kereltje loopt weer hopeloos uit z'n nek te lullen, de gore populistische tering hond.
Kom eens met een concreet voorstel LUL !!

QB (ja die.....) | 28-05-09 | 16:37

@ seven en frenkie

Zagen jullie deze al?
www.rivm.nl/vtv/object_document/o2533n...

@ DonGreco
&#955;&#953;&#947;&#972;&#964;&#949;&#961;&#959;&#962; &#949;&#943;&#957;&#945;&#953; &#960;&#949;&#961;&#953;&#963;&#963;&#972;&#964;&#949;&#961;&#959;&#962;?

kwajtsnet | 28-05-09 | 16:36

@ Viagra, thanks voor de approach, netjes gedaan. Een kans van 1 op een miljoen zal de moeite waard zijn... ennuh, lekker in de baas zijn tijd aan't reaguren? Haha.
Ook ik hanteer een gebrek aan nuance af en toe om een punt te maken dus inderdaad een bekende tactiek. Zijn voorbeeld over verkrachting is echter te dom voor woorden, en de goede luisteraar hoort dat zelfs Pechtold daar gehakt van maakte (en dat zegt heel veel)
Iets dat in potentie iets had kunnen worden maar volledig doorgeslagen is, dat is mijn definitie van de PVV.... en ik blijf het maar roepen, kijk eens goed naar zijn fractiegenoten. De mensen die minister zouden worden als hij ooit zou kunnen regeren..... doe eens een goede background en je snapt vast wat ik bedoel.

DonGreco | 28-05-09 | 16:36

Geert gaat los zometeen :P

SaNDR | 28-05-09 | 16:35

@DonGreco | 28-05-09 | 16:25
Ik respecteer de strekking van uw betoog, dat vooropgesteld. Ook moet ik, hoe spijtig dan ook, instemmen met het feit dat Fortuyn op intellectueel vlak de PVV ver voor blijft. Toch kan en wil ik niet afwijken van het eindstation waar ik mezelf de afgelopen maanden heb gepositioneerd... in ieder geval krijgt Wilders in 2011 dus mijn stem. Wie niet waagt, wie niet wint.
Bovendien moet ik er bij blijven dat ik de optie aanwezig zie dat een tweede Fortuyn zijn kans over een aantal jaar schoon ziet om, dankzij de acceptatie die de PVV heeft gecreërd voor conservatief-rechts (excuseer de ruwe typering), zijn weg binnen politiek Nederland in sneltreinvaart naar boven af te leggen. Wanneer dit gebeurt (en ik hoop het van harte) dan zal mijn eindstation ook logischerwijs veranderen.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:35

DonGreco | 28-05-09 | 16:08
Je zet een aantal aannames achter elkaar die als ze allemaal kloppen een mooi verhaal opleveren. Dat je ze zelf presenteert als feiten terwijl het geheel nog niet zo heeft plaatsgevonden vind ik te kort door de bocht. Vandaar, ik neem een andere insteek. De Cordon Sanitair van sommige partijen is een stuiptrekking. Want eenieder beseft dat regeren is compromissen sluiten, ook voor PVV. Wat Wilders zelf ook aangeeft. Zodra PVV der mate groot wordt en er moet onderhandeld worden voor regeringsdeelname worden er concessies gedaan en compromieen gesloten. Het gaat er om dat er een degelijk regeer akkoord komt waar genoeg punten kunnen worden gerealiseerd die voor iedereen acceptabel zijn. Ten slotte we hebben (soms, helaas..) meer smaken in dit land die door de pot geroerd moeten worden.
.
Goed, als jij een kijkje in de keuken hebt gehad van de PVV dan kan ik op dat inhoudelijk punt niet met je mee gaan. Die kennis heb ik niet. Toch in het licht van dat alles is het ook de eigen kleur die je meegeeft aan de ervaringen die je hebt opgedaan. Dit is moeilijk in te schatten voor mij.
.
Mijn voorkeur gaat uit naar de PVV, niet uit armoede, maar uit de overtuiging dat een groot deel van de punten die zij uitdragen valide zijn en hopelijk de tijd en ervaring krijgen dit met verantwoordelijke mensen gedegen uit te voeren.
En ach, ik ben ook wel beetje bang weer teleurgesteld te worden, mijn vertrouwen in politiek als geheel is al jaren zeer laag..
.
Destijds met Fortuyn, dat is ook altijd een belofte gebleven die nooit uit is gekomen. Vraag of hij wat had kunnen realiseren zal voor altijd een vraagteken blijven.
.
Maar goed, ik hoor net Femke Halsema en nu Alexander Pechtold op politiek24.. ik moet echt mijn Rennie nu gaan innemen.. of wacht ik zet het uit, helpt nog beter!

iustus | 28-05-09 | 16:35

frenkie4alllll | 15:59

Als, en ik bedoel echt, ALS, de massale volksverhuizing van deze mensen op wat voor manier dan ook goed is voor de toekomst van Nederland (je weet wel: DE reden dat we deze mensen blijven binnenhalen), waarom waarom WAAROM worden de autochtone Nederlanders dan al niet jaren gestimuleerd om meer kinderen te krijgen??
Mijn inziens stel je vragen waarop geen zinnig antwoord te geven is.
... mompelt iets over hidden agenda

TikkieTerugJaap! | 28-05-09 | 16:35

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:15

De meeste reageerders reageren kort en hun reacties zijn doorgaans bedoeld voor de goede verstaander.

Wanneer reageerders zoals jij geen inhoudelijke reacties meer hebben, dan gaan zij letten op taal- en stijlfouten of hakken op het gebrek van de gemiddelde GS reageerder om met vijftien woorden een begrip of gebeurtenis te beschrijven waar een geschoolde journalist honderden bladzijden mee kan vullen.

Hans Anders | 28-05-09 | 16:34

Balkenende en Bos, pak uw biezen en kom nooit meer terug
(Democratisch gekozen en gewaardeerd kabinet, gaat U weg want wij willen met de minderheid de lakens gaan uitdelen.)

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:33

Is't al online?

Madara | 28-05-09 | 16:33

DonG - Had gekund. Enige reden dat ik Zeist noemde was omdat ik geen namen ga noemen hier. Zou ook wel heel toevallig zijn geweest.
.
Ik deel je mening over Pim, maar niet die over Geert. Geert haalt het intellectueel niet bij Pim, maar hij is beslist niet zo dom als jij hem nu wegzet. Hij is enorm geslepen bezig. Zie bijvoorbeeld het styukje over verkrachting van daarstraks, waar hij de rest gewoon uitlokt om ze daarna een enorme draai om de oren te geven. Ik heb het idee dat hij uiteindelijk een hoop zal afzwakken, en nu puur punten op de agenda probeert te zetten. Soms is daarin een gebrek aan nuance nodig.
.
IIG, ik ga huiswaarts. Wellicht dat ik straks nog diit draadje even check als ik weer bij moeders de vrouw achter de lasagna zit...

ViagraFalls | 28-05-09 | 16:32

`hij zegt zoveel meer. Maar als je het niet wilt horen, dan zul je het ook niet horen.´ Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:20
Denk je dat veel van zijn kiezers daar nou op afkomen? Die talrijke standpunten zullen er best zijn, maar maak mij niet wijs dat Wilders niet een aura van xenofobie laat bestaan.

Gallisch | 28-05-09 | 16:32

@ Madara | 28-05-09 | 16:25

Speech is hier te lezen...

Balkenende en Bos, pak uw biezen en kom nooit meer terug
www.pvv.nl/index.php?option=com_conten...

Ik zie heus wel dat niet elk probleem meteen valt op te lossen. De nachtmerrie van links kan niet in een paar jaar worden hersteld, dat weet ik ook wel. Maar we kunnen in ieder geval een start maken. Volgende generaties moeten toch kunnen zeggen: op dat moment is een eerste stap gezet naar het herstel. Toen zijn we begonnen met terugvechten. Daar is links gestikt in zijn eigen leugens.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:31

Beertje Colargol | 28-05-09 | 16:25

Je neemt je pillen toch wel op tijd hoop ik?

Redoutable | 28-05-09 | 16:29

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:20
Ik reageer op de onzin die hij zonet in de microfoon van de TK boerde.
Ik kan gewoon niet tegen de haat die uit zijn betoog spreekt.
In de politiek moet je het kunnen opbrengen om geduldig om te gaan met kwesties die al lang lopen. Je mag wel eens een keer met de vuist of tafel slaan maar de zuurgraad van die vent is te hoog.
(GW wordt oud en zal zijn laatste dagen in een Limburgs huis voor ouden van dagen slijten waar hij eens in de week zal mogen douchen.)

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:27

is Wilders al geweest?

Madara | 28-05-09 | 16:25

De oplossing voor de door de Bilderberg tirannen veroorzaakte financiele en ecologische crisis is simpel, het door diezelfde tirannen veroorzakte casino / anti-eco kapitalisme en Bilderberg beeindingen *dan verdwijnt ook het huidige Orwelliaanse communistische totalitaire systeem en de EU waar men hard aan is gaan timmeren post 911*.
9/11 is de aanslag onder valse voorwendselen op de Reichtag voor de nieuwe wereldorde, waar Hitler het destijd ook al over heeft gehad.

Beertje Colargol | 28-05-09 | 16:25

femke = afhaak

qerstman | 28-05-09 | 16:25

Die geert is wel stom bezig, over die verkrachting in afghanistan. Dit gaat hem zeker weten een hoop stemmen kosten. Hij moet niet zo emo doen.

Ronald81 | 28-05-09 | 16:25

@ Frenkie, prima. Ik ben het niet met jou eens, jij bent het niet met mij eens, laten we in de glorie van anonimiteit vooral verder discussieren op dit platform, tegen elkaar en met anderen. Dat is wat ik hier doe, en jij hopelijk ook. Wat voor andere agenda's daarachter zitten lijkt me niet van algeheel belang hier.
@ Viagra, toevallig wel een fan van katten, maar nee, nooit in Zeist gewerkt.
@ Art. Ik snap je, ik begrijp je, ik ben het eigenlijk volledig met je eens, inderdaad, behalve dat eindstation. Ik ben een liefhebber van de democratie in het algemeen en hoewel ik de concensuspolitiek uit dit specieke land verafschuw komen we aardig in de buurt van hoe het moet zijn. Juist daarom veracht ik Geert vandaag de dag zo.... hij speelt het simpelweg niet eerlijk. De regeringspartijen ook zeer zeker niet, maar iedereen weet dat het makkelijk is de oogklepstemmen te krijgen.... dat is niet de vorm van democratie die mij ideaal lijkt. Doet hier niet exact hetzelfde als de PvdA(llochtonen)? Zijn achterban zoethouden en op basis van dingen die alleen voor hen werken stemmen pakken? Het is tijd voor een nieuw geluid en ik zou erom kunnen janken dat dit geluid er niet is.... maar onder geen omstandigheid is het gerechtvaardigd - in mijn belevingswereld - om te stemmen voor iemand waarvan ik denk dat Pim zich in zijn graf om zou draaien. Je bent het toch met me eens dat zowel Geert als zijn fractiegenoten intellectueel lang, lang niet in de buurt komt van wat Pim bracht? Dat was een jonge partij die het voordeel van de twijfel waard was, die met ideeën, problemen en oplossingen daarvoor kwam. Ook niet altijd perfect, maar wel goed beargumenteerd. Geert steelt de stemmen van hen die het zat zijn omdat hij het enige alternatief is, maar neem het van me aan uit eerstehandservaring, dit is geen partij die het landsbelang voor ogen heeft, die de toekomst inkijkt, die nog veel realiteitszin heeft.... dit is een populistische beweging die leeft bij de gratie van een gebrek aan alternatief. Niet een die mijn stem krijgt.

DonGreco | 28-05-09 | 16:25

@nepkarel:
ja, idd, alleen als HT het verteld is het allemaal grappig en kunnen we 'ons erin vinden'...toch?

Jordi5966 | 28-05-09 | 16:24

Kan iemand Wilders ff kappen en samenvatten voor in de Dumpert? Geert is bijna net zo grappig als Hans T.

Nepkarel | 28-05-09 | 16:23

update± Kijk en luister Femke is aan het woord

Jaapioooo | 28-05-09 | 16:22

@ DonGreco | 28-05-09 | 16:15

Neem van mij aan, dat jij mij niet kent. Is onmogelijk. En dat houden we ook zo.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:22

@Fulgrim | 28-05-09 | 16:19
Oh, gelukkig. Je wil niet dat Nederland een islamistisch land wordt. Ik ook niet. Daarom stem ik PVV.

Lewinsky | 28-05-09 | 16:22

ShakeTA | 28-05-09 | 16:14
Wilders houdt Amsterdam als schrikbeeld voor Nederland voor.
Recente levenstevredenheidsonderzoeken spreken zijn conclusies geheel tegen.

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:21

Mijn advies: laten praten die geert, geeft u hem allen die 40 zetels kado. Eenmaal gekozen zal hij op problemen stuiten. Gelukkig is er nog de rechtstaat,Zie 137 Gw.

sjef van oeckel | 28-05-09 | 16:21

@Treurig varken | 28-05-09 | 16:05 Flapdrol? Dat vind ik wel iets te weinig eer. Hij is iig in staat een PPV kiezer zoals u zelf na te laten denken. Dat is iets waar je Wilders nooit op zal kunnen betrappen.

Absolutisme | 28-05-09 | 16:21

@Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:15
Hij wil mensen OOK op hun gedrag aanpakken. Er is op de interwebs genoeg informatie te vinden over plannen van de PVV om bv. criminelen (ongeacht afkomst) harder te pakken. hooligans harder aan te pakken, het leger in te zetten bij zware ongeregeldheden etc. etc. Zoekt en gij zult vinden! Bovendien raad ik het u ook aan om eens te leren om af te stappen van het idee dat Wilders alleen ageert tegen de Islam... hij zegt zoveel meer. Maar als je het niet wilt horen, dan zul je het ook niet horen.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:20

@ Lewinsky | 28-05-09 | 16:03
Nederland als islamitisch land zie ik absoluut niet zitten. Ik heb op punten van immigratie juist wel sympathie voor de PVV. Maar Wilders had het net niet over moslims, maar over allochtonen. En zoals je zelf ook wel weet, zijn niet alle allochtonen moslim. Daarom vond ik het nogal opmerkelijk dat hij de toename van allochtonen op zich als probleem noemde. Als hij het nou slechts over moslims en hun religie had, dan was het me gelijk duidelijk waar hij op doelt. Maar door in het algemeen een meerderheid van allochtonen een probleem te noemen, laat hij toch de verdenking op zich dat het hem niet alleen om de islam gaat.

Fulgrim | 28-05-09 | 16:19

ShakeTA | 28-05-09 | 16:14
1) Nee.
2) Ik vind werkelijk dat extreem-rechts en een aantal fanatieke Wilders aanhangers collectief aan fear mongering doen. Ik vind dat dat de peilingen beinvloed maar verwacht daarvan geen lang blijvend resultaat.

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:19

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:16
My thoughts exactly.

RepubliekBanana | 28-05-09 | 16:19

@frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:12
Nee hoor ChristenDOM, IsLAM, buDIST... Allemaal hetzelfde. Alle religies zijn hetzelfde en een misdaad tegen de mensheid imho. Ik ben voor vrijheid van godsdienst want ik wil vrij zijn van godsdienst. En welke godsdienst maakt niet uit, ik wil met geen enkele worden geconfronteerd!

ShakeTA | 28-05-09 | 16:18

inderdaad, Dion Graus -> baibai!

joehoe! | 28-05-09 | 16:18

ShakeTA | 28-05-09 | 16:14
Amsterdam? Hij heeft het over het leuke terrasje en vergeet dat er betaalde bewaking in de buurt staat die de de klandizie afschermt voor de rauwe werkelijkheid in A'dam.

seven | 28-05-09 | 16:17

@redoutable:
dus jij beweert nu dat ik niet lees wat jij graag leest?

Jordi5966 | 28-05-09 | 16:17

@DonGreco 16:04 - Je klinkt als ineens iemand waar ik heel kort een tijdje mee heb samengewerkt. Ooit in Zeist korte tijd gedetacheerd gezeten, en nogal fan van katten, toevallig?

ViagraFalls | 28-05-09 | 16:17

@ DonGreco | 28-05-09 | 16:12

Pure bluf van je, maar je doet je best maar.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:16

@DonGreco | 28-05-09 | 16:04
Ik kan mezelf helemaal vinden in uw manier van rederen, maar toch kom ik op een ander eindstation terecht. M.i. zijn er een hoop idioten alsmede een hoop foute standpunten (op dit moment) binnen de PVV. Vergevingsgezind zoals ik ben neem ik dit op de koop toe onder het mom van 'deze partij staat nog in de kinderschoenen'. Omdat ik zo intens walg van de regentenkliek die in ons parlement al zo'n lange tijd ons land ten gronde aan het helpen is, wil ik Geert het voordeel van de twijfel geven. Mijn stem gaat naar zijn partij omdat 1) er een signaal afgegeven dient te worden, 2) er toch zeker wel een hoop goede punten en capabele figuren binnen dde PVV aanwezig zijn en 3) op deze manier binnen het Nederlands politieke discours de weg wordt vrijgebaand voor een politieke partij/stroming waar Fortuyn-adepten (zoals ik) nu al zo lang op wachten. De tijd is rijp.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:16

@ Pius
Als Frenkie is wie ik denk dat het is, niet betaald, doch wel sterk sympathisant en inderdaad enigszins betrokken. Omwille van het respect van persoon tot persoon ga ik geen vermoedens om het wie-is-dat uiten, nu niet, nooit niet, hoezeer zijn meningen mij ook tegen de borst stuiten, de anonimiteit alhier is een groot goed.

DonGreco | 28-05-09 | 16:15

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:08
Als het zo is (dat M-jongeren zichzelf associeren met de Islam) dan nog klopt Geerts analyse niet. Zolang hij mensen niet op hun gedrag maar op hun ideologische afkomst af wil rekenen zal er nooit iets verbeteren. Slechte analyse slechte (want eigenlijk geen) oplossing.

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:15

@Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:49
Jij wil zeggen dat Amsterdam een goeie weerspiegeling is van Nederland? Dan moet je Amsterdam eens uitkomen! Jouw perceptie van de werkelijkheid klopt voor geen meter (zie peilingen) en die van Geert helemaal precies hetgene wat de gemiddelde Nederlander, of iig. het grootste deel van de Nederlanders, denkt voelt en vind.

ShakeTA | 28-05-09 | 16:14

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:00
Wat zou hij daarvan kunnen leren? Regeringsdeelname zal even fataal uitpakken, tenzij Geert de boel zo weet op te blazen dat hij er als winnaar uitkomt. Hij leeft nu teveel van zijn retoriek, van de stijl waarmee andere politici worden weggezet(zoals gesteld door DonGreco | 28-05-09 | 16:04). Op zich is dat heel goed, want ook regenten hebben een stijl en die moet verstoord worden. Maar ik ben heeeel benieuwd of het ook tot ´politiek´ leidt.

Gallisch | 28-05-09 | 16:14

Jordi5966 | 28-05-09 | 16:11

Ja en als jij dan ook iets meer gaat lezen dan wat in je eigen straatje past, kunnen we misschien eens echt een debat voeren.

Redoutable | 28-05-09 | 16:13

@ seven | 28-05-09 | 16:03

Ome Frits is de laatste tijd een beetje aan het draaien, maar dit stukje mag er zeker zijn. Het is een zeer grote fout de islam en het christendom als gelijken te zien. Dom en zeer gevaarlijk als je het mij vraagt.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:12

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:09

U bent dus een betaalde reaguurder?

pius | 28-05-09 | 16:12

@ Frenkie, als jij bent wie ik denk dat je bent ken ik jou ja, als je bluft ken ik je niet. Jij hoeft mij niet te kennen, dat houdt ik graag zo, not going public hier, ik geef hier enkel mijn mening als burger van dit land.

DonGreco | 28-05-09 | 16:12

+g

seven | 28-05-09 | 16:11

Wat lult die man nu , gewoon alle vrouwen het land uit dat is het probleem
opgelost van betreft abortus , kijk dan hebben we toch nog iets geleerd van Geert.

Eurotokkie | 28-05-09 | 16:11

@Einde van de Domheid:

En lees voor de grap het boek 'Het verraad van links' van Carel Brendel eens.. misschien dat je het dan allemaal ietsje beter snapt!!

Jordi5966 | 28-05-09 | 16:11

Lokaal Kabaal die Geert.

Neaul | 28-05-09 | 16:10

@ DonGreco | 28-05-09 | 16:04

Kennen wij elkander? Of lult u gewoon een eind uit uw nek?

frenkie4alllll | 28-05-09 | 16:09

@Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:02
Het is een feit dat een aanzienlijk gedeelte van de criminele Marokkaanse jongeren hun gedrag rechtvaardigt door een koppeling te maken met de Islam (of ze dit zelf hebben uitgevogeld, of dat dit hen wordt aangepraat doet er even niet toe). De koppeling die deze groep maakt is de volgende: WIJ zijn moslims en daardoor superieur aan de christelijke kaaskoppen (ZIJ) in dit land. Het is ons dus toegestaan om te stelen, verkachten etc. Beperkte kennis van de Koran kan tot een dergelijke conclusie leiden als het vertoog daar om vraagt. De praktijk in de grote steden (maar lees ook gewoon eens voor de lol Marokko.nl) toont aan dat dit gebeurt. Doe je oogkleppen eens af... een wereld zal voor je open gaan.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:08

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:02
Ik zie toch een duidelijke overeenkomst tussen allochtonen uit moslimlanden en de overige landen, jij ook? statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?D...

seven | 28-05-09 | 16:08

@ Iustus... doe eens een background op de overige fractieleden van de PVV en je ziet dat je laatste statement helaas niet klopt. Ook hier worden weer een aantal dingen bevestigd:

1) De regerende politiek in dit land verneukt het voor ons allemaal.
2) Er is absoluut een nieuw geluid nodig dat inspeelt op de situatie van vandaag
3) Bij gebrek aan beter stemmen we nu met zijn allen maar op iemand die daarbij in de buurt komt, en vergeten voor het gemak zijn volledige gebrek aan inhoudelijk beargumenteren.
4) Volgende situatie is een cordon sanitaire waarin de huidige partijen onder nog slechtere voorwaarden met elkaar samen moeten werken.
5) Gevolg hiervan is dat er NOG slechter geregeerd gaat worden in dit land.
Dit is geen kwestie van het ermee eens zijn of niet, bovenstaande (muv3 = mening) zijn redelijk vaststaande feiten die erg zijn... maar door massaal stemmen op de PVV dit land er nog slechter voorzet.....

DonGreco | 28-05-09 | 16:08

Goed stuk, Frenkie. Redelijk angstaanjagend ook.

Lewis | 28-05-09 | 16:06

Henk jr | 28-05-09 | 16:03
Ik zou het je graag vertellen maar ik weet niet in welke kliniek hij in opgenomen is.

(R)evolutie | 28-05-09 | 16:05

Geen woord hierover in het SStaatsjhoernaal van 16:00u

fuckje | 28-05-09 | 16:05

@ Absolutisme | 28-05-09 | 15:52 Helaas is Pechtold verder een halve D'66 flapdrol. Geen alternatief iig.

Treurig varken | 28-05-09 | 16:05

@Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:52

BS-alert!!
Nogal makkelijke typering: het 'grauw'... je zult zelf toch ook wel beseffen dat deze mensen, die je blijkbaar met je typering wegzet als notoire ongeduldige zwartkijkers, helemaal niet ongeduldig zijn! Het zit hem niet in ongeduld. Het zit hem in jarenlange ontkenning van de problemen in de straat en die voortvarend aan te pakken. Al decennia lang wordt er aan gemodderd. Vertrouwen in de politiek is op dit moment niet bijster hoog meer. Als het dat al ooit was. Het klopt dat er door de jaren heen wat partijen zijn geweest die hier op inspeelden. Telkens konden zij rekenen op veel aanhang. Wat al iets zegt over de inhoudelijke onvrede. Dat deze partijen door verschillende redenen steeds weer de boot ingingen ligt niet aan het 'grauw' (...). Zoals: Fortuyn=vermoord, LPF=ruzieclub/ego's, Rita=bestuurder, geen partijleider + ruzietjes.
Nogal logisch dat de mensen weer op zoek gingen, moesten, naar een andere partij. Dat heeft niets met ongeduld te maken! Laat staan dat het rijst op aggressiviteit.. zeker op onvrede! Maar kijk naar dit kabinet en wie dan blijft lachen heeft zijn pillen niet genomen..
.
De PVV is op dit moment de enige overgebleven partij die al wat jaren in de kamer zit en (mijns inziens) stabiel bouwt aan de partij. Ik vind dan ook dat ze het vertrouwen en geduld moeten krijgen waar jij om vraagt. En de mensen zijn ook bereid om dat te geven. Zo lang de partij gewoon stabiel blijft en goed uitdraagt waarvoor het staat. Als Wilders wordt omgelegd of het wordt ook een grote bak met ruzie dan is het weer zo klaar..

iustus | 28-05-09 | 16:04

Fulgrim | 28-05-09 | 16:00

Geert spreekt zichzelf regelmatig tegen dus zou me daar niet zo druk om maken.

Eurotokkie | 28-05-09 | 16:04

@ Art, het begin van een mooie dialoog.
Ik heb persoonlijk helaas een stuk dichterbij de vorming van de PVV gestaan dan ik hier ooit hardop kan vertellen, ik weet ook wat er achter gesloten deuren gezegd wordt. Ik weet ook wat een farce mensen als Barry Madlener en Raymond de Roon zijn.... Geert is iemand die leeft voor wat hij doet, maar daar ook in doorgeslagen is. In den beginne (als we toch messiaans gaan praten ;) had hij zeer goede punten, had hij mijn stem kunnen krijgen.
Maar mijn gewaardeerde Art (geen sarcasme) het kan toch niet zo zijn dat iemand die het bedrijven van politiek zelf negeert, andere debatteerders van welke politieke kleur dan ook continu van zich afslaat op een parlementair onwaardige manier, de stemmen verdient waar onze vaders en grootvaders voor geleden hebben?
Ja er moet een nieuw geluid komen.... maar Geert is het spoor al jaren bijster van de eens verstandige dingen die hij zei, was hij binnen het VVD-gareel gebleven (ook niet goed, i know) dan had hij daar mogelijk een duw naar rechts kunnen geven maar was hij gecorrigeerd door een wat gematigder geluid.
Geert bedrijft geen politiek maar lult rechtuit en slaat betogen weg met oneigenlijke argumenten....
Dat er geen fatsoenlijk alternatief is betekent niet dat we dan maar om hem moeten gaan stemmen, ik schaam me dat Nederland zo in de wereld bekend staat.
Oh wat mis ik Pim.... en dat is iets dat ik blijf zeggen....

DonGreco | 28-05-09 | 16:04

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:59
Duidelijke visie.

Bolkestein: ,,Wij leven in een gelijkheidscultuur. Maar mensen zijn ongelijk. En godsdiensten ook.&#8221; www.nd.nl/artikelen/2009/mei/22/bolkes...

seven | 28-05-09 | 16:03

Wie is er zo vriendelijk om Geert Wilders op dumpert te plempen? Heb hem net gemist.... gelukkig ben ik net op tijd voor één of andere CU lul.

una paloma blanca | 28-05-09 | 16:03

@Fulgrim | 28-05-09 | 16:00
Je bent niet de discussieleider, je bent een deelnemer. Zeg maar gewoon dat je wil dat Nederland een islamitisch land wordt.

Lewinsky | 28-05-09 | 16:03

heeft iemand geert opgenomen? post het dan effe.

Henk jr | 28-05-09 | 16:03

Pechtold? Een uit een japanse manga-film geknipt poppetje!

Lot | 28-05-09 | 16:02

-weggejorist-

Wimbleton | 28-05-09 | 16:02

Seven. Geerts analys mbt criminel jonger deugt niet. Wordt niets, was niets, zal nooit iets worden, tot mislukken gedoemd! Criminile Marrokaanse jongeren worden niet door de Koran od de Islam aangestuurd maar door hebzucht, geilheid en gebrek aan restrictie, parenteel toezicht, respect en straf. Geert maakt alleen stinkende wonden groter.
Onzin ook dat hij roept een patent te hebben op alle problemen en oplossingen. Wie gelooft dat nou werkelijk?

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 16:02

hear hear...!! for the hew MP !

NoObmetPeeCee | 28-05-09 | 16:01

Je hebt het denk zelf zeer goed verwoord. Dus wanneer gaat jouw wekker af?

Redoutable | 28-05-09 | 16:01

ShakeTA | 28-05-09 | 15:47
..... besef je wel dat je de overgrote meerderheid van Nederland en de Nederlanders niet weldenkend noemt?
Er is een flinterdunne scheidslijn tussen domheid en pure xenofobie. Daar maakt de Heer Wilder dankbaar gebruik van.

sjef van oeckel | 28-05-09 | 16:01

Zijn uitspraken over Rotterdam vond ik toch wel opmerkelijk. Wilders stelt altijd niets tegen allochtonen op zich te hebben, zolang ze maar normaal meedoen in de samenleving. Nu zegt hij echter, dat hij zich 'niet prettig voelt' bij het enkele feit dat de meerderheid in Rotterdam binnenkort allochtoon zal zijn. Hoeveel procent van de mensen een kleurtje hebben zal mij een worst wezen. Wilders wekt echter nu wel de suggestie, dat hun afkomst op zich al een probleem is. Eigenlijk een gemiste kans van Pechtold, daar had hij op in moeten gaan. Want ik ben nu toch wel benieuwd hoe Wilders dat uit zou leggen.

Fulgrim | 28-05-09 | 16:00

@ DonGreco | 28-05-09 | 15:58

En nu ben ik gelijk bang! Not, ik ben er klaar voor!

Lot | 28-05-09 | 16:00

@DonGreco | 28-05-09 | 15:50 Ben het met U eens, maar zal zeker weer op Geert stemmen. Er moet iets gebeuren om het tij ,op vele fronten, te keren alhier. Er zijn grenzen. Hij is de enige die dat kan veroorzaken. Pim was véél genuanceerder, maar 7 jaar de moord op hem is er feitelijk NIETS verandert tov voor 2002. Dus moet er wel harder worden gewerkt/gedaan om die problemen aan te pakken.

Treurig varken | 28-05-09 | 16:00

@Gallisch | 28-05-09 | 15:57
Ik verwacht niet dat Wilders zijn kiezers op dezelfde manier gaat verloochenen zoals Maorijnissen na de laatste verkiezingen heeft gedaan. Men mag toch aannemen dat hij hiervan heeft geleerd?

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 16:00

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:55 Erratum seven | 28-05-09 | 15:46

seven | 28-05-09 | 15:59

Die Slob klinkt als een gemiddelde gristenleraar. Vind je het vreemd dat mijn schriften vroegah vol stonden met tekeningetjes.

E-cards | 28-05-09 | 15:59

@ seven

Heb je deze al gelezen?

Het gebruik van scherpe bewoordingen, en daar waar nodig het gebruik maken van synoniemen die niet te verbasteren zijn tot het tegendeel, is een noodzakelijkheid om de wereld, te beginnen bij Nederland, bewust te maken van de werkelijke essentie van het islamisme.

Kennelijk is er inmiddels een kentering gaande. Steeds meer mensen lijken door te krijgen dat het toch wel vrij absurd is dat de islam aan ons gepresenteerd, ja zelfs gepropagandeerd wordt als een vriendelijke en vredige godsdienst, en kritiek op deze zienswijze strafbaar is geworden.

Wie heeft immers ooit kunnen denken dat er, slechts enkele tientallen jaren na de hoogtijdagen en ondergang van het nazisme, weldenkende mensen zijn die een lans breken voor de Arabische evenknie ervan. In mijn meest lucide angstdromen heb ik dit niet durven dromen.

Alsof de islam niet intrinsiek diep antisemitisch is. Alsof er van gelijkheid tussen mannen en vrouwen sprake zou zijn. Alsof homoseksuelen opgenomen en omarmd zouden worden door Mohammedanen. Alsof respect voor niet- en andersgelovigen iets vanzelfsprekend is.

Ik begrijp er ook niets van. Hoe kunnen deze weldenkende mensen denken dat zich hier een ander soort islam zou ontwikkelen dan zich in al die andere landen en werelddelen, waar deze politieke ideologie, want een religie in ware zin is het niet, zich gevestigd heeft als oppermachtig?

Het is noodzakelijk om mensen om ons heen onvermoeibaar op de werkelijkheid te blijven wijzen. Duizenden mensen meten zich een mening aan zonder zich werkelijk verdiept te hebben in, even los van de wijze waarop moslims dit plachten te belijden, de islam als ideologie.

In Nederland, en vele andere West Europese landen is het nu al welhaast onmogelijk de dwingende en drammende moslims en hun vele eisen van ons af te houden. En dat terwijl het in deze landen slechts gaat om een, nu nog procentueel verwaarloosbaar aantallen islam aanhangers.

Als we de weldenkende onder ons zouden mogen geloven, dan zouden wij nog de meest gematigde aanhangers van de islam onder ons hebben. Hoe is het dan mogelijk dat er geen dag, en al helemaal geen week voorbij gaat zonder dat de islam hoog op de politieke agenda staat?
tinyurl.com/qjr3gp

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:59

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:55
Zijn gewoon CPB cijfers. Het is eigenlijk wel iets meer dan 100 mrd in de afgelopen 15 jaar.. laat staan als je de laatste 30 - 35 jaar als basis neemt.
Zie voor de cijfers seven | 28-05-09 | 15:31 en voor een snelle schets van de kosten van alleen dat deel dan in 2008 binnenkomst seven | 28-05-09 | 15:4

seven | 28-05-09 | 15:59

RepubliekBanana | 28-05-09 | 15:52
Enerzijds wel, godzijdank, anderzijds is de emotie waarbij mensen de dialoog verliezen en uit frustratie "er is geen beter alternatief" maar kiezen voor dit op termijn nog slechtere alternatief nog steeds ruimschoots aanwezig.
Als het kut is willen mensen alternatieven hebben, die zoeken ze nu in Geert en zijn hulpsinten.... uit frustratie over de politiek die ons zo lang massaal genaaid heeft, en daar hebben ze gelijk in. Maar waarom bedenken mensen uit die categorie zich niet dat Geert geen alternatief is, dat hij een nog groter kwaad op straat brengt.
1 heel simpel voorbeeld: gooi 100 Finnen het land uit en je hebt een spontante guerillaoorlog op straat.... ja ik verafschuw dit, maar iemand die denkt dat het niet zo is?

DonGreco | 28-05-09 | 15:58

@redoutable:
crap? dus alles wat Geert opnoemt, is niet gebeurt, verzonnen of uit zijn contex getrokken?
Word eens wakker!

Jordi5966 | 28-05-09 | 15:57

@DonGreco | 28-05-09 | 15:50
Giant Spaghetti-monster! +1
Ok, ik snap je gedachtelijn nu beter. Ook ik zie in Wilders niet de messias (mooi woord he) die Fortuyn was. De PVV bezit een aantal standpunten waar ik me totaal niet bij kan aansluiten. MAAR, vergeleken met de andere partijen (die al jaaarenlang ons land hebben verneukt) komt de PVV er toch erg goed vanaf en ze hebben daarom op dit moment dan ook mijn stem. Hier is dan nog iets waar je nog even over zou kunnen nadenken: stel je nou eens voor dat je toch wel op Geert stemt. Het gevolg is - wanneer velen dit samen met jou doen - dat de PVV een flinke verankering krijgt in ons parlement. Deze verankering betekent tevens een verankering voor de algemene stroming waar de PVV (ongeveer) voor staat... de stroming waar Fortuyn ook grofweg onder viel. Wanneer er dan over een aantal jaar een figuur komt die WEL de draad van Pim kan oppakken, is de weg voor zijn partij dankzij de PVV in ieder geval al netjes open gelegd. Deze figuur heeft dan redelijk vrij spel en hoeft niet meer op te boksen tegen de regenten uit de linkse gristenkerk. Laat dit maar even sudderen.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 15:57

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 15:50
Als het even kan gaat de PVV niet in een kabinet. Tot genoegen van zowel andere partijen als de PVV zelf. Net zoals de SP na de vorige verkiezingen.

Gallisch | 28-05-09 | 15:57

Arvin | 28-05-09 | 15:52
Just like me.
Ik stem ook geen Geert vanwege zijn standpunten m.b.t. tot de islam, maar om standpunten als onderwijs, criminaliteit, ouderenzorg, etc, etc..

RepubliekBanana | 28-05-09 | 15:57

@ Einde van de Domheid
Heb je nog een eeuw in de toekomst in gedachte, waarbij je je naam eer aan kan gaan doen?

Lot | 28-05-09 | 15:56

zum kotzen | 28-05-09 | 15:49

Zón uitspraak maakt iemand niet per definitie minderwaardig, ik dacht dat demoniseren een linkse hobby was. Weleens van projectie gehoord?

pius | 28-05-09 | 15:56

@Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:49
"Kom eens naar Amsterdam, loop eens rond, praat eens met mensen, zit eens op een terras. Je perceptie van de werkelijkheid slaat werkelijk nergens op."

Raad 's wat: ik kom dagelijks naar Amsterdam, zit regelmatig op een terras, ben goed ingevoerd in het gemeentelijk bestel en ook in het bedrijfsleven. Ik in de grachtengordel, maar ook in 020-Gaza, en spreek er veel mensen.
Als jij, bij gelijke waarnemingen, er nog steeds anders over denkt, vraag ik me ernstig af of je niet in opperste buigzaamheid voor politieke correctheid op enig moment je kop in je eigen reet hebt gestoken, waardoor je kennelijk nu veel ontgaat.

Bakschuif | 28-05-09 | 15:56

Tijd voor De Grote Ommekeer.

oranjerood | 28-05-09 | 15:56

zum kotzen | 28-05-09 | 15:49
Meten met twee maten 'zum kotzen'.
Jouw held mag wel alles wat links is een 'kliek' noemen die met hun 'onzin' 100 miljard over de balk heeft gegooid en ik mag zwevende boze en radicale kiezers geen 'grauw' noemen?

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:55

Zeu. En nu is het saai, *gaap*.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:54

@zatterd
Daar zat ik nou ook mee! Wilders maakt best goede punten maar ben het ook met een aantal van z'n punten totaal niet eens.

hebgeenidee | 28-05-09 | 15:54

@ Kardinaal, kijk, voor spruitjes steun ik de neue Endlösung....
Mensen kijk eens naar de rest van zijn fractie, kijk bijvoorbeeld eens naar Raymond de Roon, geen grotere huichelaar dan dat....

DonGreco | 28-05-09 | 15:53

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:49

Van mij krijg je een halve liter bier. Geen woord te veel en scherp geobserveerd.

vandiedingenja | 28-05-09 | 15:52

De meisjes waren in de kamer boos. Alleen vertelde ze er niet bij dat ze boos zijn op het verkrachte soortgenoot, omdat zij begrip opbrengt voor de verkrachter.
Maar ja, makkelijk om tegen de PVV te schreeuwen.

Was het morgen maar stemmen, dan staan ze over een jaar nog te tollen!
Vooruit met de geit Geert, hier zijn al 17 stemmers voor je"!

Lot | 28-05-09 | 15:52

DonGreco | 28-05-09 | 15:46
U zegt het zelf al, de wereld is inmiddels wijzer geworden na het drama in '40 - '45 ;)

RepubliekBanana | 28-05-09 | 15:52

zum kotzen | 28-05-09 | 15:49
Het grauw is een boze minderheid die steeds weer bij nieuwe partijtjes opduikt omdat ze geen geduld heeft iets op te bouwen. Tot zover nog prima maar in haar aggressiviteit maakt men zich groter dan men is. Vorig jaar zat het grauw nog bij Rita, nu bij Geert en volgend jaar bij Marco.
ZIT eens ergens, wees eens loyaal, timmer eens aan de weg en bouw eens iets op!

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:52

Tuurlijk, de jaarlijkse gehaktdag en deze is louter te volgen via digitale televee of internet. Is deze dag niet juist voor "de" burger bedoeld en moet het volgen daarvan daarom niet juist zo laagdrempelig mogelijk zijn? Wouter liep er van de week NB nog over te zaniken... Welnee! Op de PO: tennis, vals plat en de smurfen.

Begrijp wel dat de gestaalde incestpartijen liever niet hebben dat hun onvermogen al te helder geetaleerd wordt maar dit is in alle eerlijkheid toch al te zot.

widtvoet ® | 28-05-09 | 15:52

@Treurig varken | 28-05-09 | 15:48 Idd Pechtold is een van de weinige die normaal praat en verdieping kan combineren zonder emotioneel te doen. De meeste reagluurders hier zijn minderjarigen die bij verdiepen niet verder komen dan vingeren en rukken.

Absolutisme | 28-05-09 | 15:52

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:49

idd , hij had gewoon kunnen zeggen alle moslims het land uit problemen opgelost klaar.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:52

DonGreco | 28-05-09 | 15:50
Helemaal mee eens. Vandaar dat ik moeite heb om op de PVV te stemmen, weliswaar over twee jaar.

Arvin | 28-05-09 | 15:52

+1 voor Geert Wilders.

kuifje. | 28-05-09 | 15:51

Laatste 10 min ff geluisterd. Ben het wel eens met veel van wat Wilders zegt, in ieder geval de strekking. Soms gaat het ook wat ver. Helaas is ie idd ietwat xenofoob..
Anders was echt helemaal TOP!
Maar wat moet je nu doen dan, toch op Wilders stemmen zodat ie kan regeren en er dan op vertrouwen dat de rest van het kabinet zijn al te extreme ideeen wat afzwakt?

zatterd | 28-05-09 | 15:51

DonGreco | 28-05-09 | 15:33
Ik heb een hekel aan spruitjes. En vul dan nu maar eens "Joden" in voor "spruitjes", dan zie je pas echt hoe erg dat eigenlijk klinkt.

Kardinaal Meier | 28-05-09 | 15:51

zucht, wie slobbert er weg van Slob?

starbuck280 | 28-05-09 | 15:51

-weggejorist-

Ria Chavetas | 28-05-09 | 15:51

@Gallisch | 28-05-09 | 15:47
Geert snapt dat hij het CDA later hoogstwaarschijnlijk nodig heeft voor een coalitie. Natuurlijk zijn de gristenhonden (geuzennaam!) al decennia lang de hoofdschuldige - Geert weet dit ook - en ze zullen hier dan ook uiteindelijk echt wel voor boeten... electoraal gezien. Een gedwongen (want: het CDA MOET op het pluche blijven) coalitie met het PVV is voor vele CDA-ers zelfs al genoeg straf.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 15:50

@ Art, de enige Nederlandse partij waar ik ooit eens volledig achter stond was die van Pim Fortuyn, die sprak het probleem ook aan, maar deed dit verstandig en in dialoog.... niet in een voortdurende van oogkleppen vergezelde nergens naar luisterende monoloog. Zwevend ben ik omdat er geen partij is die me genoeg aanspreekt, was Pim er nog maar....
En ja, ik ben het er volledig mee eens dat zaken harder aangepakt moeten worden, dat links er een puinhoop van maakt en dat er een nieuw geluid moet zijn, daarom stemde ik ook op Pim, die had het verstand.
Maar bij gebrek aan Pim (het grote spaghettimonster hebbe zijn ziel) is een haatpredikende populist NOOIT een alternatief....

DonGreco | 28-05-09 | 15:50

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n samengeraapt onzinbetoog gehoord. 1/3 ging over Islam, verkrachting, associaties en verbindingen die kant nog wal raakten. Het doel is 'Iedereen heeft ongelijk behalve wij' De democratisch gekozen regering moet weg, wij doen het beter. Het is lastig niet boos te worden bij zoveel broddelwerk. Ge een vak leren Geert! Kom eens naar Amsterdam, loop eens rond, praat eens met mensen, zit eens op een terras. Je perceptie van de werkelijkheid slaat werkelijk nergens op.

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:49

"Sinds Fortuyn wordt er veel teveel naar het grauw geluisterd."

Kijk, wat een mooi inzicht in de door en door ondemocratische instelling van de gemiddelde linksdenker. Dank, 'einde van de domheid'. Om een collega demagoog te citeren: u bent een buitengewoon minderwaardig mens.

zum kotzen | 28-05-09 | 15:49

sterk staaltje populisme van Geert.

Stijlleider | 28-05-09 | 15:49

@DonGreco | 28-05-09 | 15:46

Ware het niet dat Hitler de joden gewoon dood wilde en Wilders dit geenszins in gedachten heeft.

Rene4u | 28-05-09 | 15:48

-weggejorist-

Sperti | 28-05-09 | 15:48

pffff wie is die erg domme, slap lullende en slaapverwekkende inhoudsloze lutser die nu bezig is???

ShakeTA | 28-05-09 | 15:48

Boring. Nouja dit was het dan. Mooi betoog van Wilders en een heel leuk toneelspel van de rest. Ik heb mij vermaakt.

Riichiie | 28-05-09 | 15:48

Straffe tekst van geert. Te kort, maar krachtig. Toch had Pechtold 'm wel ff tuk op het Rotterdam vraagstuk.

Treurig varken | 28-05-09 | 15:48

Geniaal. Doe het maar eens...

VanFrikschoten | 28-05-09 | 15:47

Waarom heeft Wilders het steeds over links als grote schuldige? Dat zal retorisch-electoraal beter werken. Maar het CDA heeft net zoveel boter op het hoofd. Het gaat toch om het aanvallen van de gevestigde regentenpartijen? Helaas dreigt het CDA de dans te ontspringen.

Gallisch | 28-05-09 | 15:47

What an enormous load of crap!

Redoutable | 28-05-09 | 15:47

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:47

Wat las Rutte op het briefje:
A) Neuqen? -X- Femke
B) Zinloze statistieken
;)

Escovan | 28-05-09 | 15:47

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:47

@DonGreco | 28-05-09 | 15:44
besef je wel dat je de overgrote meerderheid van Nederland en de Nederlanders niet weldenkend noemt?
Oftewel iedereen is gek en alleen ik ben normaal?
Lutser!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:47

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:47

Zeau, de tv kan nu uit, ik ga lekker buiten spelen ;-)

fuckje | 28-05-09 | 15:46

Hahaha, heel die kamer is van slag... niemand luistert meer naar deze lutsert!

WimDorsman | 28-05-09 | 15:46

Arie Slobber pijpt voor eigen parochie.
*teiltje zoekt*

Bakschuif | 28-05-09 | 15:46

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:38
CPB rapport gaat uit bij immigratie vanaf 25 jaar (let wel dan zijn de kosten in de puberjaren strategisch al weggelaten evenals de kosten voor scholing en kinderbijslag en zelfs daar komt het saldo op -43k per immigrant uit.. Als je de jaren onder de 25 meeneemt, bv voor meegenomen kinderen of kinderen die later in het gezin geboren gaan worden is het al snel 100k per niet westerse immigrant. 142k immigranten per jaar... alleen voor het deel wat in 2008 binnenkomt is dan de kostenpost 14,2 miljard, exclusief de kosten voor de kinderen die daaruit geboren gaan worden.. (Gezinsgrootte is ook nog groter bij niet westerse immigranten enz.

seven | 28-05-09 | 15:46

@republiekbanana, dat mogen we hopen, de wereld is ook zover geëvolueerd dat een Holocaust in Europa niet waarschijnlijk meer is. Houdt er echter wel rekening mee dat Hitler ook democratisch gekozen is met opzwepende teksten over een bevolkingsgroep die de oorzaak van al het kwaad zou zijn....

DonGreco | 28-05-09 | 15:46

Cuypers | 28-05-09 | 15:40

Je vergeet: fraudeur

Geertjun | 28-05-09 | 15:46

Wouw dit is vuurwerk van Wilders.

Ik hoop dat mensen dit hebben opgenomen.

Het kereltje is weer jankend afgedropen.

solidstate | 28-05-09 | 15:46

DGNAT | 28-05-09 | 15:43

Ja politicussen zeggen zoveel... volgens mij kan dat nog wel eens gepaard gaan met intimidatie.

Dont get me wrong, Ik ben voor de PVV maar vrijwillig remigreren zie ik niet gebeuren... dat zijn echt geen goede oplossingen (natuurlijk, de huidige regering heeft ook geen enkele goede oplossing )

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:46

Zo slop en nu mag jij... Dat wordt weer twitteren en lekker met elkaar jaknikken en soms even zeggen dat het niet zo heet gegeten wordt.
Wilders kijken en politiek zien bedrijven is gewoon Lagerhuis Engeland, of ieder ander land waar democratie in een parlement sterk wordt betoogd. Jammer Slob, maar dat ga je niet redden met je Gristenstandpunt.

Hooijstra | 28-05-09 | 15:46

Warren G. Harding | 28-05-09 | 15:36
door de crisis gaan teveel bijstandsmoeders in de pron.
Dus juist andersom.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:40

Andersom?? ... care to explain?

pius | 28-05-09 | 15:46

veel geschreeuw geen punten die concreet uit te werken zijn en vele vinden hem een held??? laat hem nou eens met een onderbouwing komen.

Dr. Funkenstein | 28-05-09 | 15:46

@DonGreco | 28-05-09 | 15:39
Komt omdat je selectief luistert. Ik heb Geert in 3 minuten tijd al gehoord over de economische crisis en het probleem met de (ouderen)zorg. Of mankeert er wellicht iets aan uw oren? Dat je een zwevende kiezer bent maak je niemand met enig verstand wijs.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 15:45

Mooi betoog hoor Geert... beetje kort door de bocht soms, maar wel goed.
.
En nu .... de grande finale.... met....... de ongelovelijke..... ARIE SLOB!!!

tripwire | 28-05-09 | 15:45

DE NIEUWE MP HEEFT GESPROKEN

SendByGod | 28-05-09 | 15:45

Ik heb weer genoten en met een dikke smile naar Geert gekeken.

conqueror | 28-05-09 | 15:45

he he eindelijk weer iemand aan de mic die weet waar die het over heeft.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:45

Helaas.... het is weer voorbij!

kees klaphark | 28-05-09 | 15:45

-weggejorist-

benhetnubeu | 28-05-09 | 15:45

@Mooi_he_alles | 28-05-09 | 15:36
Idd, krijg haast de neiging voor hem te stemmen bij de Europese terwijl ik pro-Europa ben.

avalonicus | 28-05-09 | 15:45

Wordt het opgenomen? Iemand? Please?

jimbrowski | 28-05-09 | 15:45

APLAUS,Hulde Geert +1

rotorkotor | 28-05-09 | 15:44

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:41
het is vrijwillig hoor, het mag, het moet niet!

moe de loos | 28-05-09 | 15:44

"Pak uw biezen, en kom nooit meer terug ".
Hulde!

fuckje | 28-05-09 | 15:44

Vandaag nog verkiezingen! Go geert!

Henk jr | 28-05-09 | 15:44

Jan en Yo.
lol

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:44

+2 voor het betoog van Geert, -1 voor het aanhalen van Jan en Yolanthe

qerstman | 28-05-09 | 15:44

Zo, de hele kamer is wakker

Frau Antje | 28-05-09 | 15:44

+ HEEL VEEL voor de afsluiting!

Riichiie | 28-05-09 | 15:44

top slot zin, AMEN, HEAR HEAR

stofwolk | 28-05-09 | 15:44

Hard applaudisseert voor Wilders!

Stroopdoos | 28-05-09 | 15:44

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:44

Ok het is weer voorbij.
Geert +1.000.000.000

ShakeTA | 28-05-09 | 15:44

Pechtoldje geeft hem toch klappen, ik haat D66 maar iedereen die objectief probeert te luisteren en hun propaganda even opzij zet, die hoort dat Pechtold hem klapjes geeft...
Wilders zegt zo af en toe wat verstandigd, het is zo jammer dat hij met zijn inderdaad volledig xenofobe ideeën volledig door is geslagen en het respect van ieder weldenkend mens niet meer verdient...

DonGreco | 28-05-09 | 15:44

Pak uw biezen en maak plaats!
Dank Geert.

oranjerood | 28-05-09 | 15:44

-weggejorist-

benhetnubeu | 28-05-09 | 15:44

Vanuit Denemarken: Wilders heeft het prima gedaan !

beroepswerkeloze | 28-05-09 | 15:44

Wilders is natuurlijk idd gewoon xenofoob. Hitler hield ook niet van Joden. Maakt niet uit waarom maar hij was niet Xenofoob. Hahahaha

Absolutisme | 28-05-09 | 15:44

Fijn, dan kan nu de livestream af

Tobi | 28-05-09 | 15:44

Doei Pechtold, op naar de 0 zetels.

reade romke | 28-05-09 | 15:44

vraag 10 mensen en 8 zijn het er met me eens! Flawless Victory!
Snel nieuwe verkiezingen!!!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:43

DonGreco | 28-05-09 | 15:33
Gelukkig kan Geert niet in z'n eentje regeren (tenzij de PVV >75 zetels), dus zijn alleen al zijn standpunten m.b.t. tot islam kunnen never nooit realiteit worden..

RepubliekBanana | 28-05-09 | 15:43

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:41
Dat zegt hij ook helemaal niet, hij zegt dat er meer mensen gebruik moeten maken van de remigratiewet.
Dus gewoon subsidieren

DGNAT | 28-05-09 | 15:43

Wilders is lekker op dreef! +1

BBreznjev | 28-05-09 | 15:43

Wat wil die Pechtold nou, alsof HIJ daar tot in detail gaat uitleggen hoe hij alles precies wil gaan doen. Kom nou.

Lewis | 28-05-09 | 15:43

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:43

"Wat erin kan, kan er ook weer uit" +1

Innocenti | 28-05-09 | 15:43

Oef Pechtold: Xenofobe ideëen..

Frau Antje | 28-05-09 | 15:43

Grappig hoe iedereen hier vindt dat Geert steeds afgemaakt wordt terwijl het tegendeel waar is.

Nilfisk | 28-05-09 | 15:43

Wat snapt Pechtold niet aan de woorden 'vrijwillige remigratie'?

Lewinsky | 28-05-09 | 15:43

Pechtold is liev

Neaul | 28-05-09 | 15:43

@Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:36
- Samengeraapte onzin? Leg eens uit dan.
- 100 miljard? Natuurlijk een dramatisch gekozen bedrag, maar denkt u werkelijk dat het veel minder zal zijn? Denk aan alle kosten die gemaakt zijn vanaf eind jaren '60.
- Verstand van muziek is iets persoonlijks. Ik vind ook dat er kudtmuziek is, maar aan de andere kant is iedereen m.i. vrij om te luisteren naar hetgeen wat ze willen beluisteren. Om dit (muzieksmaak) nou ook nog eens te koppelen aan stemrecht en de capabiliteit tot het maken van de juiste keuzen inzake het democatisch proces maakt van u een volslagen idioot... maar dit toont u dan ook al dagelijks aan en is (voor mij) niets nieuws.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 15:43

@DonGreco | 28-05-09 | 15:40
Hoorde jij het woord 'deporteren'? Knap hoor.

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 15:43

"u mag zeggen wat u wil heer Pechthold, ook als het hele domme dingen zijn" :P lol

Escovan | 28-05-09 | 15:42

LOL, Grote Blonde Roerganger.

Blue Leader | 28-05-09 | 15:42

Geert heeft gelijk, hoezeer kereltje Pechtold het ook probeert!

moe de loos | 28-05-09 | 15:42

wilders lacht hem simpelweg in zijn gezicht uit.
Ha Pechtold krijgt klapjes!!!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:42

premie o0 gewoon opzouten

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:41

Oef geert krijgt een linkse hoek.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:41

Ben het nu even eens met Pechtold, Geert lult nu onzin over Rotterdam, je kunt niet zomaar mensen even terug sturen. Dat is extreem.

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:41

Kereltje en doordenken.
lol.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:41

oh oh... doordenken, ben benieuwd

Jan de Bakker | 28-05-09 | 15:41

Pechtold probeert een link te leggen, vuile gluiperd.

Hij laat zich niet uit z'n tent lokken gelukkig.

Nilfisk | 28-05-09 | 15:41

Pechtold klinkt een beetje levensmoe.

Riichiie | 28-05-09 | 15:41

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:40

-weggejorist-

DonGreco | 28-05-09 | 15:40

@Einde van de Domheid;
Uw reacties tonen niet bepaald een IQ, waaruit blijkt dat u geschikt bent om te oordelen over wat broddelwerk is of niet

stofwolk | 28-05-09 | 15:40

Anti-semiet, anti-islamiet... eng, heur.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:40

Hij is de eerste spreker bij wie ik het gevoel heb een goed verhaal te horen. Het is klip en klaar. Interrumperen bij Geert is jezelf een knieschot geven.
Hij krijgt mijn stem niet, maar ze zijn tenminste even niet aan het twitteren in de kamer, maar gewoon aan het luisteren.

Hooijstra | 28-05-09 | 15:40

Warren G. Harding | 28-05-09 | 15:36
door de crisis gaan teveel bijstandsmoeders in de pron.
Dus juist andersom.
Bakschuif | 28-05-09 | 15:36
was dat maar waar.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:40

Ouch. Geert laat hier even zien dat al diegenen die dagen/weken/maandelang hebben geblaat dat de PVV geen oplossingen heeft gewoon dom lopen te zwetsen...

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:40

driewerf remigratie -_-
op vrijwillige basis, right, dat gaat zoden aan de dijk zetten

Jan de Bakker | 28-05-09 | 15:40

Pechtold vraagt naar de bekende weg

Tobi | 28-05-09 | 15:40

"Wat er in kan, kan er ook weer uit".

Breng ik elke dag weer in de praktijk

DKP | 28-05-09 | 15:40

probleem - oplossing
Wie beweerd dat Geert geen oplossingen heeft!
schud er zomaar een stuk of 10-15 uit zie je wel. Hopsakee.
Wat er in kan kan er ook weer uit.

ShakeTA | 28-05-09 | 15:40

Waar heeft hij het over?
Is dit zendtijd voor politieke partijen?

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:39

Wat er in kan kan er ook weer uit... oef.

Lewis | 28-05-09 | 15:39

wat er in kan , kan er ook weer uit" hahaha +1

Trulli76 | 28-05-09 | 15:39

Waar heeft hij het over? Ik heb nog geen ander agendapunt gehoord dan immigratie (ik schakelde in bij het begin van de verkrachtingsdiscussie) Waar zijn economische plannen? Populisme voor mensen die de ware vorm van discussie niet kennen..... ik kan ook rust uitstralen als ik een bord voor mijn kop heb, hij herhaalt iedere keer hetzelfde in net iets andere woorden, iedereen met een taalkundig niveau en een algeheel maatschappelijk begrip - los van partij - zal dit met me eens zijn (Frenkie dus niet, maar dat is geen nieuws) Hoppa, daar zijn de Marrokanen weer.... Geert, je verveelt al lang. Ja, Adold heeft de werkgelegenheid verhoogd en hele mooie snelwegen neergelegd, ik geloof niet dat hij daarom nu nog alom geroemd wordt.
Nogmaals mensen, ik trek een zeer scherpe vergelijking en ben me daar bewust van, maar vervang het woord moslim/marrokaan eens door jood, hoe eng...
Jarenlang doorgaan met F16's die uit elkaar vallen? Rotterdam een allochtone meerderheid, net als een overgroot deel van de wereldsteden... enzovoort...

DonGreco | 28-05-09 | 15:39

Wat kan die vent een hoop onzin in 1 verhaal stoppen en wat kan hij dat eindeloos herhalen zeg.
Word doodmoe van die vent, infiltrant van de mossad, niks meer niks minder.

splijtzwam | 28-05-09 | 15:39

'Wat erin kan, kan er immers ook weer uit.'

Lewinsky | 28-05-09 | 15:39

wat een metaforen weer: "de economie krimpt sneller dan de VVD in de peilingen"
LOL

pimpamhenk | 28-05-09 | 15:39

onze economie krimpt nog sneller dan de VVD in de peilingen.... +1

kees klaphark | 28-05-09 | 15:39

Geert zet maar weer eens bandje 12a op , gaaap

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:39

Hahaha, de economie krimpt net zo snel als de VVD in de peilingen. LOL

Mazzeltov | 28-05-09 | 15:39

@DonGreco
Dus islam is geen ideologie? Geen ideologie die zijn oorsprong kent in woestijnlanden?
Wat is nu precies uw probleem met zo'n term?

tripwire | 28-05-09 | 15:39

Grenzen dicht voor immigranten uit moslimlanden, nu. Yes!

Lewinsky | 28-05-09 | 15:38

-weggejorist-

a-slayeriq | 28-05-09 | 15:38

+1 Geert: 'Onze economie krimpt nog harder dan de VVD in de peilingen'

qerstman | 28-05-09 | 15:38

prachtige opsomming haha

hebgeenidee | 28-05-09 | 15:38

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:38

Onze economie krimpt nog sneller dan VVD in de peilingen...

HELD!

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:38

Valt me mee dat het niet op zwart gaat, zou ook wel opvallen steeds weer en weer

stofwolk | 28-05-09 | 15:38

@ Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:36

Ik durf hier te beweren dat 100 miljard nog te laag is ingeschat. Het gaat om tientallen miljarden per jaar.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:38

"De economie krimpt nog sneller dan de VVD". Haha.

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:38

Er is hier vast wel iemand die er weer een mooie Dumpert klassieker van kan maken, mag ik hopen??

jimbrowski | 28-05-09 | 15:38

lol

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:38

Wat is dit voor een vraag? Is dit een vraag?
Dit is een algemene beschouwing.
Rechts broddelwerk.
Tief toch op man!

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:38

Wát een podium krijgt hij... en de enige die er íéts aan probeert te doen is de onbeholpen Femke die hem nóg meer laat scoren.

Lewis | 28-05-09 | 15:38

whaha Probleem: De economie krimpt nog sneller dan de VVD in de peilingen. Grappig is ie wel.

De Paarse Krokodil | 28-05-09 | 15:38

reaguurders die voor lam populistisch geschreeuw +1 geven, -1

Jan de Bakker | 28-05-09 | 15:37

@DonGreco:
U bent gesommeerd door de kamer om even uw zegje te doen?

stofwolk | 28-05-09 | 15:37

Hij wordt geboycot, er wordt niet meer gereageerd..

de Relativist | 28-05-09 | 15:37

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:37

"einde van een lange linkse nachtmerrie"
"zonder al die linkse roze wolken"
"het grachtengordelpaleis van de pvda"

wat een man +1

juriaan-b | 28-05-09 | 15:37

@DonGreco | 28-05-09 | 15:33 Ben je psychiatrisch patient? Wat een domme opmerkingen maak jij zeg!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:36

@ DonGreco | 28-05-09 | 15:33

Denkt u aan de landing?

Frau Antje | 28-05-09 | 15:36

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:36

Oh, Wilders speelt leentjebuur bij Scandinavië.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:36

Dit land wordt gedomineerd door de PVV achtigen.
Ik heb werkelijk nog nooit zo'n samengeraapte onzin gehoord.
Het is tijg Geert dat de elite weer het woord krijgt.
Sinds Fortuyn wordt er veel teveel naar het grauw geluisterd.
Iedereen mag stemmen, maar het grauw heeft bijvoorbeeld geen verstand van muziek en al helemaal niet van religie.
Multikul heeft 100 miljard gekost. On-ge-loof-lij-ke debiel1

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:36

@Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:34
Of heeft ze dat daar opgelopen ? heb ik wat gemist?

Bakschuif | 28-05-09 | 15:36

als hij het nou zelf eens onderzoekt dan...

Jan de Bakker | 28-05-09 | 15:36

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:34
Dus u beweert dat de economische recessie door pornosterren komt ?

Warren G. Harding | 28-05-09 | 15:36

zo is het. Links Amsterdam gaat nu weer zelf een energiebedrijf oprichten, helemaal gek geworden zijn ze, en dat allemaal van mijn belastingcentjes. Gewoon geldweggooierij!

moe de loos | 28-05-09 | 15:36

Linkse Roze wolken? ROOD ja ROOD :P

Escovan | 28-05-09 | 15:36

Je krijgt spontaan zin om te stemmen van die gozer, Geertje heeft zo gelijk

Mooi_he_alles | 28-05-09 | 15:36

@DonGreco - Met dat verschil dat de laatste keer dat Joden iemand onthoofden of opbliezen omdat ze dat zo opgevat hadden uit hun heilige boek me nou niet echt bijstaat. Voor de Islam licht dat ietsje anders, en dat is wereldwijd terug te zien.

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:35

Femke valt door het ijs met die achterlijke opmerking.

Warren G. Harding | 28-05-09 | 15:35

1 op de 8 NL'ers nog vertrouwen in de politiek, lijkt me nog overdreven

stofwolk | 28-05-09 | 15:35

Ontkwaken?
Wat zegt hij nou?

King of controversy | 28-05-09 | 15:35

@DonGreco | 28-05-09 | 15:33
Dat je zweeft lijkt me erg duidelijk.

Bakschuif | 28-05-09 | 15:35

"Ontwaken uit een lange, linkse nachtmerrie." Dramatisch heur.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:34

@solidstate | 28-05-09 | 15:31
analfabeter?

avalonicus | 28-05-09 | 15:34

Kunstmaffia whahahahaha!

Freakandel | 28-05-09 | 15:34

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:34

Femke moet gewoon in de porno gaan.
Komt ze misschien van die rare kaak af.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:34

@ DonGreco | 28-05-09 | 15:33

Hahaha leuke reactie...... sarcastisch neem ik aan?

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:34

Femke wat ben je toch schattig dom... zeer aandoenlijk.

Art Vandelay Ultor | 28-05-09 | 15:34

Crisis door moslims? Femke, sufkut, leipe doos, dit is nou wat ze noemen: 'in je eigen voet schieten'

Bakschuif | 28-05-09 | 15:34

Krijg steeds meer respect voor zijn manier van betogen. Vooral de rust die hij uitstraalt.

Katte Nut | 28-05-09 | 15:34

eurotokkie -3

reade romke | 28-05-09 | 15:33

femke is gewoon geil :)
verder -1

juriaan-b | 28-05-09 | 15:33

Femke geeft hem wel heerlijke inkoppertjes.

Lewis | 28-05-09 | 15:33

Kaakklem is de weg kwijt

Lewinsky | 28-05-09 | 15:33

femke even duidelijk LUISTEREN

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:33

+3 Femke

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:33

Femke met haar slinkse lach en dan die van het pvda ook. Altijd -1 voor die 2.

reade romke | 28-05-09 | 15:33

Ja Femke, dat heb je goed.
De Mussel is overal schuldig aan.
Domme gans.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:33

-weggejorist-

DonGreco | 28-05-09 | 15:33

100 miljard o0

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:32

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:32

kijk, niet en nooit buigen, dat is karakter

stofwolk | 28-05-09 | 15:32

Mevrouwmeneer de voorzitter.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:32

Ik zal nooit zwichten!!
Politieke showprocess...
Straatterroristen
Hij blijft goed bezig!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:32

Femke, wat grappig

Tobi | 28-05-09 | 15:32

kabinet hehe slaapt geert

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:32

Wilders

"wouter bos dit land kan zoveel analfabeten"

+ 100

solidstate | 28-05-09 | 15:31

&#8220;Van arbeidsmigratie op grote schaal zijn geen belangrijke gunstige effecten te verwachten voor het inkomen van de reeds aanwezige bevolking of voor de collectieve financiën. Als de sociaal-economische kenmerken van immigranten gemiddeld overeenkomen met de thans in Nederland aanwezige niet-westerse immigranten, is er zelfs sprake van een negatief effect op de collectieve financiën. Tot die sociaal-economische kenmerken worden met name gerekend: arbeidsdeelname, inkomen en gebruik van collectieve voorzieningen zoals gezondheidszorg, onderwijs en sociale zekerheid. In deze situatie neemt weliswaar het bruto binnenlands product toe, maar op lange termijn vallen de opbrengsten van deze toename nagenoeg geheel toe aan de immigranten en buitenlandse kapitaalverschaffers. Over de levensloop bezien zijn de kosten voor onder meer zorg, onderwijs, pensioenen en sociale zekerheid groter dan de extra belasting- en premie-inkomsten. Als de immigrant bij binnenkomst 25 jaar oud is, gaat het gemeten over de gehele levensloop per saldo gemiddeld om een kapitaalsbedrag van 43 000 euro, &#8221; (Per gezin een kwart tot een half miljoen euro, afhankelijk van de grootte van het gezin, zelf bij echt grote gezinnen tegen de miljoen euro verlies per gezin.
www.cpb.nl/nl/news/2003_24.html

seven | 28-05-09 | 15:31

" Dit land kan zoveel analfabeter "
ROFLOL ..

Jackanders | 28-05-09 | 15:31

-weggejorist-

TeddyFAPspin | 28-05-09 | 15:31

@Einde van de Domheid:
Jij moet nog veel leren kereltje, maar misschien komt jouw tijd nog wel als je groot bent

stofwolk | 28-05-09 | 15:31

"Ik hou er maar over op, want ik krijg er rillingen van over me rug." +10!

Wimbleton | 28-05-09 | 15:30

Hahaha ' Bos zegt: "Dit land kan zo analfabeter!" '

Riichiie | 28-05-09 | 15:30

"Dit land kan zoveel analfabeter!"

Kardinaal Meier | 28-05-09 | 15:30

rillingen op me rug xD

ShakeTA | 28-05-09 | 15:30

"Dit land kan zoveel analfabeter" Wat een held!

Von Flokkenstoffen | 28-05-09 | 15:30

Voorzitter, je zou verwachten dat de kamer nu aplaudiseert voor de heer Wilders, maar in plaats daarvan maken ze domme tegenwerpingen.
*aplaudiseert voor Geert*

Lewinsky | 28-05-09 | 15:30

analfabeter :P

hebgeenidee | 28-05-09 | 15:30

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:29

Daar wordt ie toch naar gevraagd door Halsema stomme idioot...

Nilfisk | 28-05-09 | 15:30

"Dit land kan zoveel analfabeter."

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:30

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:30

bedenktie het nou zelf? dit land kan zoveel analfabeter, lol

Jan de Bakker | 28-05-09 | 15:30

dit land kan zoveel analfabeter!!geweldig

rooie tinus | 28-05-09 | 15:30

dit land kan zoveel analfabeter\
lol

juriaan-b | 28-05-09 | 15:30

"Dit land kan zoveel analfaBETER". Quote du jour.

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:30

Wij buigen voor jullie woenstijn-ideologie!!! Hij heeft gelijk...

Mister_F_U | 28-05-09 | 15:29

Woestijn idiologie +1
Geert gaat goed!
Dit zijn zetels!!!!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:29

+1 femke

a-slayeriq | 28-05-09 | 15:29

Dit land kan zoveel analvabeter :D

Luke S. | 28-05-09 | 15:29

"zijn we het toch ergens over eens..."
*torpedo in de midscheeps bij Femke*

Bakschuif | 28-05-09 | 15:29

Hoppatee; woestijnideologie

Frau Antje | 28-05-09 | 15:29

Woestijnideologie! Moehahaha.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:29

ik zit 5 min bij Saudi Arabia vandaan

stofwolk | 28-05-09 | 15:29

Waar heeft dir man het over?
Dit is een NL parlement, waarom krijgt die man het woord? Waar gaat het over? Saoedie Arabie? Waar blijft de blauwe wagen?

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:29

woestijnideologie +1 :P

Escovan | 28-05-09 | 15:29

POWNED, Femke!

Lewis | 28-05-09 | 15:29

wahabitische wattessen?
ach wat maakt het uit, +1

ShakeTA | 28-05-09 | 15:29

Fem, dat is een adje desintresse.

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 15:28

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:28

Gaat Halsema weer over Wilder's ANDERE foutjes. Waar gáát het nou over?

Wimbleton | 28-05-09 | 15:28

femke slaap verder zzzzzz komt wel goed meisie

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:28

Kan die Halsema voor zulke speciale dagen niet wat uitdagendere kleding aantrekken? Dit is niks natuurlijk

100%Mezelf | 28-05-09 | 15:28

weer zo een lekker ding aan de mic

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:28

Een tientje voor diegene die hier nog een antwoord op heeft.
* nee Fem, niet voor jou, jij krijgt een snoepje*

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:27

WAHAHA!
Femke: "Overigens was dat onderzoek een GL onderzoek".
Wilders: "Dat maakt het onderzoek dan wat minder betrouwbaar".

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:27

Haha, nog een inkoppertje!

Riichiie | 28-05-09 | 15:27

Ja Geert Utrecht en apartheid . goed voorbeeld ugh.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:27

ow hemel komt femke weer o0

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:27

Dat maakt het iets minder betrouwbaar inderdaad.... Geert +1

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:27

piraten +1
multicul +1
Nieuwe nederlander +1
net als vroeger in zuid afrika +1
Apartheitsvoorstellingen +1
Zwijgend kabinet +1
Citeren +10
Roze bril +1
minder betrouwbaar +++100

ShakeTA | 28-05-09 | 15:27

Looooooooooool Geert. minder betrouwbaar hahaha

Katte Nut | 28-05-09 | 15:27

"Dat maakt het iets minder betrouwbaar inderdaad" :D

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:27

kabinet houdt roze bril op...:P
+femke dis
lol @ geert

juriaan-b | 28-05-09 | 15:27

*gogogo wilders*

repulse | 28-05-09 | 15:27

loeder | 28-05-09 | 15:24
Ik geloof niet in Geert, ik stem niet op Geert, ik ben puur de ramptoerist hier en lach me deaud om dat politieke gezever dat ineens opspat zodra wilders aan het woord komt.
/me = linkschmensch ;)

Escovan | 28-05-09 | 15:26

142.737 zelfs..

seven | 28-05-09 | 15:26

Sgitterende spietsj van de redenaar Geert Wilders

Lewinsky | 28-05-09 | 15:26

Maar toch........ denk ik dat je aan(voor) Agnes een hele kluif (nodig)hebt sávonds in bed na zo'n dag!

*Rits dicht doet*

NoObmetPeeCee | 28-05-09 | 15:26

142.000 immigranten in 2008 btw..

seven | 28-05-09 | 15:26

Eh, ik krijg er weer weinig spelden tussen bij Geert. Pijnlijke opsomming van 'incidenten'...

Lewis | 28-05-09 | 15:26

goo wilders goo :) cheer laat ze het maar voelen

LINKS SLAAPT

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:26

En nou is ie ook opeens wel politiek correct. Nieuwe Nederlander?

Wimbleton | 28-05-09 | 15:25

Wie probeerde nou te scoren over die verkrachte vrouw? Niet Wilders dacht ik.

T61 | 28-05-09 | 15:25

RaerWijf | 28-05-09 | 15:23
je mot wat he.
* buiten reauken gaat *

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:25

Gek al die vrouwen aan de microfoon die verkrachting goed willen praten met psychologisch gewauwel, het feit dat al die vrouwen in de stockholm stand schieten zegt veel over hun minderwaardigheids complex.

Warren G. Harding | 28-05-09 | 15:25

Ik heb al Wilders gestemd voor de EU verkiezingen! Per post, omdat ik het buitenland woon. Wanneer zijn de verkiezingen eigenlijk? Boeiuhh

mxistence | 28-05-09 | 15:25

De verkrachte vrouw mag volgens hamer blij zijn dat ze vriendelijk opgevangen is door andere van de taliban.

Hamer snapt duidelijk niet wat het stockholm syndroom is en hoe die bewust opgeroepen wordt.

Verkrachten en aardig zijn, good cop and bad cop
=
Stockholm syndroom !!!

Domme kamerleden hebben geen idee wat het inhoud.

solidstate | 28-05-09 | 15:25

voorbeeld vind wel een beetje ongepast maar wilders heeft uiteraard een punt

DGNAT | 28-05-09 | 15:25

Loeder. hou je muil want je kijkt niet hetzelfde debat nee.

Katte Nut | 28-05-09 | 15:25

Volgens mij wil Verdonk de nieuwe spindoctor van Wilders worden!

Freakandel | 28-05-09 | 15:25

Heerlijke middag! Volop genieten weer!

WimDorsman | 28-05-09 | 15:25

jeuj!

mooi he politiek.. het standpunt van de spreker negeren. en aanvallen op de uitleg/redenering.

jezus..
We hadden het over de politieke elite die om de issues heen lult..
en wat gebeurt er.. iedereen gaat het over de manier waarop hij het uitlegt en wlke voorbeelden hij gebruikt.. maar de hele issue word genegeerd..

Geniaal die politiek. XD

OomAgentFactcheck. | 28-05-09 | 15:25

Woah. Wilders zette daar de volledige kamer die op hem reageerde even te kijk... Slim gedaan...

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:24

waarom die piraten nou tussendoor?

Jan de Bakker | 28-05-09 | 15:24

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:24

Iedereen blijft over die domme loeder die door de taliban is verkracht zeiken. Was het niet een verantwoordingsdag over het kabinets beleid?
HE KANT HOU JE BEK! Dan kunnen we het over belangrijke shit hebben. Die vrouw is erg dom! Ja vervolg het betoog! PIRATEN!!! w000t!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:24

Kijk ik naar hetzelfde debat als de andere reaguurders?
Wilders' betoog raakt echt kant noch wal. Hij kent geen feiten, hij maakt geen punt, geeft geen argumenten en verliest hier keihard het debat.
Waarom ziet niemand dit?
Hoe kan je hier nou in geloven of zelfs leiderschap in herkennen?
Het blijft me een raadsel...

loeder | 28-05-09 | 15:24

eindelijk verder pfff

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:24

lol piraten issue

Katte Nut | 28-05-09 | 15:24

En nou Verdonk weer, die Wilders aanvalt en het dan half weer goedpraat, en dan weer niet, wat dan weer door Wilders van de tafel word geveegd. Jahaa, lekker ondermekaar die rechtse jongetjes, hé? Nee.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:24

Riichiie | 28-05-09 | 15:22
NL gaat failliet onder de linkse leiding, maar daar durft het linker deel van de kamer het niet over te hebben.. dus tijdrekken over woordjes van anderen is het credo

seven | 28-05-09 | 15:24

Hoe leiden we de aandacht af van de boodschap? gewoon: blijven zeiken over het voorbeeld. Heb al een tijdje geen "Gouda" maar gehoord. Btw: Agnes Kant-noch-wal gaat voor de hoofdprijs plank misslaan voor gevorderden.

@Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:22
ALS ze komt is het krakend en met een dikke stofwolk.

Bakschuif | 28-05-09 | 15:24

Waar gaat het nu over?

(R)evolutie | 28-05-09 | 15:23

@ Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:20
Gaat zijn gangetje... Theo ;-) Vanmorgen niet opgestaan met het idee "kom laat ik es een vaag debat over een taliban verkrachting aan horen..." Gek genoeg is dat wel wat ik doe... pffff

RaerWijf | 28-05-09 | 15:23

Verdonk gaat nu proberen te scoren over de rug van Wilders.

Mazzeltov | 28-05-09 | 15:23

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:23

Rita vindt wel meer dingen jammer....

Katte Nut | 28-05-09 | 15:23

Wat een gelul om niks. Wanneer gaan ze nou eens door, ipv maar door te hameren op het voorbeeld van Wilders?

avalonicus | 28-05-09 | 15:23

@ Eurotokkie

Moet je niet snel een afspraak gaan maken bij de Hans?

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:23

Geert snapt vrouwen niet.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:23

en backstabbing van verdonk....

sjef van oeckel | 28-05-09 | 15:23

LOL @ Wilders wamrdraaien

Bull3tPr00f | 28-05-09 | 15:23

misschien wordt het nu tijd voor het volgende onderwerp

kees klaphark | 28-05-09 | 15:23

Help mij even. Waarom hebben ze het nu ook alweer over die verkrachte vrouw, de afgelopen 15 minuten?

Riichiie | 28-05-09 | 15:22

Rita leeft nog?

Jan de Bakker | 28-05-09 | 15:22

Blijft een lekker ding die agnes.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:22

rita... zeg maar niets meer...
niet liften

juriaan-b | 28-05-09 | 15:22

Hey Verdonk is er ook.

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:22

Oh Agnes je begrijpt het niet echt hè. Heel policor linksch nederland heeft last van stockholmsyndroom.

breiz | 28-05-09 | 15:22

Wilders heeft gelijk. Die verkrachte vrouw moet de realiteit onder ogen zien. Net als de rest van de kamer.

VanFrikschoten | 28-05-09 | 15:22

@Lewis;
precies.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:22

Die Hamer smeekt Geert bijna om d'r eens even flink te nemen.
Wat is dat mens droog zeg.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:22

Dolle Mina Kant; pfffffffff overdrijven is ook een kunst

Frau Antje | 28-05-09 | 15:22

gaan we eindelijk ontopic SP

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:22

ja is ook niet leuk om met je ontplofte mol en met een koekje met bak thee weggestuurd te worden...

Katte Nut | 28-05-09 | 15:22

Go wilders!

Henk jr | 28-05-09 | 15:21

laten we t anders gewoon weer ff over t kabinet hebben...

ginsletje | 28-05-09 | 15:21

Ha ha, die Agnes. Verwijt Wilders dat hij anderen 'waarden op wil leggen'. Pot, ketel, hoe zat het ook al weer?

Lewis | 28-05-09 | 15:21

gehakt dag! agnes heeft een punt....

sjef van oeckel | 28-05-09 | 15:21

WAt is die nietszeggende Kant toch een lelijk wijf.............. gadver!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:21

pffff

SyntaxError | 28-05-09 | 15:21

@Rootje02: Waarom Dominos? Die pizza's zijn vies.

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:21

wat een gejank

Euroshopper | 28-05-09 | 15:21

Eindeloos gezever om het gegeven voorbeeld maar dat de elite de ogen gesloten heeft voor geweld wordt zeau heerlijk omzeild. Dit slaat nergens meer op.

Stroopdoos | 28-05-09 | 15:21

Die agnes Kant kan ook naar de kant

stofwolk | 28-05-09 | 15:21

Ahhhhhhhh, Agnes Kant

100%Mezelf | 28-05-09 | 15:21

Kant kijkt weer erg zuur. Ik haringen gezien die er beter uitzagen...

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:21

@stofwolk | 28-05-09 | 15:18
Idd, als ze echt zouden luisteren zouden ze het er zelfs mee eens zijn.

avalonicus | 28-05-09 | 15:21

Hahaha.... komt de SP-pannekoek weer aan!

Sheik Yerbouti | 28-05-09 | 15:21

Hou toch eens op over dat kutwijf. Zwak hoor dit...

Nilfisk | 28-05-09 | 15:21

Hamer: "Vrouw moet dankbaar zijn voor opvang (koekjes en thee) door haar verkrachters.."

seven | 28-05-09 | 15:20

Praat niemand in 0031 verkrachting goed?
Oh Agnes, ga eens in de moskee luisteren

Tobi | 28-05-09 | 15:20

RaerWijf | 28-05-09 | 15:16
Hey pop.
How's live....

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:20

Overigens geef ik Femke en co wel gelijk. Het punt van Wilders is duidelijk, maar ik vind het wel ongepast om in de TK dit als voorbeeld aan te halen. Hij had het zonder dit voorbeeld ook prima duidelijk kunnen maken. Ja, te idioot voor woorden om de daden van je verkrachter goed te praten. Maar om haar daar nou in Tweede Kamer over aan te vallen -waar zij zichzelf niet kan verdedigen- dat vind ik wel een beetje vreemd.

Fulgrim | 28-05-09 | 15:20

en daar hebben we die zenuwachtige tengere heks

Katte Nut | 28-05-09 | 15:20

"Nee nadenken is iets dat de heer Wilders niet altijd gegeven is, en nu ook niet" mwhauahahah trollende Agnes Kant :P

Escovan | 28-05-09 | 15:20

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:20

Alleen een man durft een dergelijk smerig voorbeeld te gebruiken over een verkrachting...

da wizard | 28-05-09 | 15:20

OOOOOOOOHHHH meneer Wilders toch!!! Boefje, dat kan je toch niet zeggen in onze maatschappelijke multiculturele samenleving..

Mister_F_U | 28-05-09 | 15:20

ze draaien alles om o0 wat een gelul pvda

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:20

Ik zie heel veel haat in de kamer.......... en niet bij Wilders.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:20

stofwolk | 28-05-09 | 15:18

Geert snapt zich zelf niet , ghe

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:20

Stockholmeffect..

de Relativist | 28-05-09 | 15:20

BTW: de vrouw heeft begrip voor de Taliban? Echt? Goh, da's toch wel ziek heur. Toch maar weer +1 voor Wilders? Of niet? Neuh. -1.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:19

Die groene doos van de pvda zou wel willen dat ze een keer verkracht werd.
Helaas, helaas, misschien de volgende keer in Uruzgan.

Dostranamus | 28-05-09 | 15:19

Ouch!

Riichiie | 28-05-09 | 15:19

Beter houden ze een keer op over de verkrachte vrouw en lekker ter zake komen want hier betaal ik niet voor

hebgeenidee | 28-05-09 | 15:19

Ik lach me hier echt dood hahahahaha

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:19

ze willen Geert niet snappen , alleen maar affikken werkt niet, ze moeten eerst leren luisteren, dan kan je pas iets begrijpen

stofwolk | 28-05-09 | 15:18

Oh jongens, Hamer is wel heel erg dom

Tobi | 28-05-09 | 15:18

Zo Hamer, die is wel keihard raak...

King of controversy | 28-05-09 | 15:18

Hamer: Taliban Führer is gewoon vermoord

Frau Antje | 28-05-09 | 15:18

boom! headshot! En dag meneer van Geel!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:18

broomstick | 28-05-09 | 15:17
Die heeft zo ongeveer 2 maanden als niets meer geschreven..

seven | 28-05-09 | 15:18

Oh, en daar komt Hamer ook weer, joehoeee.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:18

Hmmm, een lekker gehaktballetje, niks mis mee! *op weg naar huis langs slager fietsen gaat*

Nlz® | 28-05-09 | 15:18

Geert moet caberatier worden, LOL.

SeriousBusiness | 28-05-09 | 15:18

-weggejorist-

TeddyFAPspin | 28-05-09 | 15:18

Goedkope truc van Wilders. Vreselijke context gebruiken om een punt te maken zodat de rest aanvalt op context en Wilders triomfantelijk kraait dat er alleen op de context wordt gereageerd en niet op het punt.
De rest tuint er met open ogen in. Dat is nog het erge.

Bluecold | 28-05-09 | 15:18

Volgens mij is Femke gewoon jaloers dat ze zelf geen ' actie' krijgt thuis... zure sloot ;-)

Vincienl | 28-05-09 | 15:17

-h

seven | 28-05-09 | 15:17

Stockton, ga iemand anders pesten met je saaie topics. Oh, was de grote roerganger met die krulletjes er nog maar ...

broomstick | 28-05-09 | 15:17

Van Geel trekt een volledig verkeerde conclusie...... what's new!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:17

Wat een onzin zeg. Lekker door hameren op het feit dat er een voorbeeld wordt genomen en dan maar doorzeiken op het details dat dit voorbeeld moreel verwerpelijk is. Ga er eens inhoudelijk op in dan andere partijtjes. Eng mens trouwens die Femke Halsema. Wilders mag niet excentriek zijn mening uiten, maar zij dan wel. Beetje bevestiging van de stereotype 'linkstuig'

CheddarBob | 28-05-09 | 15:17

Hee ander onderwerp! LOL! Ze blijven hem inkoppertjes geven!
Komt dat schot!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:17

Aantal gepleegde zedendelicten per 1000 inwoners naar herkomstland: autochtoon 0,2; marokko 0,8, arabische landen 1,1 (bron:wodc)

sjaakdeslinksesul | 28-05-09 | 15:16

Bodde | 28-05-09 | 15:15

pssst daar mag je niets over zeggen.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:16

Volgens mij werd er net een Abu Ghraib verkrachting door Pechthold gebruikt als argument om politieke munt uit te slaan. Dat D66 zo laag is gezonken zeg.. Maar daar hoor je Femke opeens niet meer over..

seven | 28-05-09 | 15:16

Jezus wat een middelmaat, Wilders incluis..

Om te janken werkelijk

Scrabble | 28-05-09 | 15:16


@ Femke,

Wat ben je toch lekker als je boos bent.

/\/\addog | 28-05-09 | 15:16

@ Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:15
Foei! Ga je schamen!

RaerWijf | 28-05-09 | 15:16

Oooh... ja, oké. Moet me inderdaad iets meer inlichten, heh.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:16

Wilders maakt ze allemaal in.
Ook arie snot en dat figuur van het cda dat nu bij de microfoon staat komt dadelijk nog aan de beurt.

Dostranamus | 28-05-09 | 15:15

waarom gaat het nu in godsnaam over of de verkrachting in kwestie wel of niet als voorbeeld gebruikt had mogen worden, beetje jammer, snel ff ander onderwerp geert

Muzza | 28-05-09 | 15:15

en die cda paardelul die nu lult die heeft al helemaal geen punt

Katte Nut | 28-05-09 | 15:15

Heeft Wilders niet een vrouwenmeppert in zijn eigen team zitten?

Bodde | 28-05-09 | 15:15

Heb je alles gehad, kom van Geel nog

Frau Antje | 28-05-09 | 15:15

Het commentaar van Frank Snoeks was tenminste nog orgineel in vergelijking tot de zwitsalpostjes hierboven. "He, Geert gaat los" "he, Geert gaat beginnen" ... lutsers.

azijnseikerT | 28-05-09 | 15:15

Wij van de niet PVV vinden dat de taliban gewoon dood mag. OK? Zak!

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:15

Sterk, Geertje: sterk!

Sheik Yerbouti | 28-05-09 | 15:15

Ach ja ieder Circus heeft zo zijn clown.

Eurotokkie | 28-05-09 | 15:15

*mompelt iets over verkrachten en Femke*

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:15

Hahaha.. Hij lult ze goed klem!! TSJAKKAAAAAAA

Mister_F_U | 28-05-09 | 15:14

hehe. ze weten gewoon geen raad met hem.

Katte Nut | 28-05-09 | 15:14

Waarom snappen ZIJ dat niet? Geert heeft gelijk

Frau Antje | 28-05-09 | 15:14

Whoehaa! Mr. One Track Mind, de Jack Russel Terriër van de politiek, het hakkenbijtertje (lees: kereltje Pechtvogel) heeft de middag van zijn leven...
Ik zou entree gaan vragen als ik de Tweede Kamer was...

VanFrikschoten | 28-05-09 | 15:14

Geert herstelt zich...

JeGrootmoeder | 28-05-09 | 15:14

Katte Nut | 28-05-09 | 15:12
Correctie; willen 't niet snappen.

T61 | 28-05-09 | 15:14

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:14

ze luisteren niet eens naar wilders !!!

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:14

Geert ROELS!
Hij laat zich niet gek maken, onderuit trekken. Whahahaaaa ze proberen hem af te fakkelen op die verkrachting maar bieden hem steeds weer de kans om zijn punt door te laten dringen. WHAHAHAA! Geweldig dit!
"Publiekelijk kont van doet!" Na "verkracht word" Leuke woordspeling van Femke... LOL!
Hij heeft toch ver@#$#$ gelijk. Als je je eigen verkrachting goed gaat praten ben je dom en linksch..

ShakeTA | 28-05-09 | 15:14

Nu praten we al 10minuten over een verkrachte vrouw. Waar gaat het over. Wilders heeft het jammer genoeg weer voor elkaar. Hij roept iets en iedereen valt er overheen. Vanavond weer prime time in de actualiteiten.

engeltje_ | 28-05-09 | 15:14

Als die vrouw die verkracht werd het niet wil moet ze in de eerste plaats het niet op tv gaan zeggen, dan kun je het weggen. Ga es weg Femke, doe es deaud gaan Pechtold.

lolz0rs | 28-05-09 | 15:14

@ Wimbleton | 28-05-09 | 15:09
Dat is gewoon de procedure. Je spreekt een ander kamerlid nooit direct aan, maar via de voorzitter.

Fulgrim | 28-05-09 | 15:14

En maar proberen op flauwekul hem onderuit te halen....

Nilfisk | 28-05-09 | 15:14

En op zijn beurt had Wilders net een punt dat het op zich belachelijk is dat die journaliste het nodig vindt het te moeten goed te praten. Blijf het niet helemaal fris vinden.

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:14

Hahaha ze snappen er helemaal niets van. En Wilders dom noemen.........

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:14

Nou Fem, daar kan je het mee doen.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:13

je mag toch een voorbeeld gebruiken wat ze nb zelf naar buiten bracht> :)

Causa Sui | 28-05-09 | 15:13

Wat een politiek correct gezwam van Pechtold. Het gaat hier niet om de verkrachting maar om de wijze waarop de journaliste in kwestie het goedpraat.

Ties/Theo aka Thijs | 28-05-09 | 15:13

OKÉ, dat was 'm. Ik stem op Geert.

Trumple | 28-05-09 | 15:13

Duidelijk Geert.

Riichiie | 28-05-09 | 15:13

Femke zou direct dezelfde verkrachting aangrijpen als ze er zelf politieke munt uit kan slaan

Tobi | 28-05-09 | 15:13

Wilders is knettergek.

Bodde | 28-05-09 | 15:13

hahaha prachtig dit. Femke ga eens deaud!

Vincienl | 28-05-09 | 15:13

Whoo....... go femke !

Pechtold........ go ... away!

* nieuw biertje pakt*

NoObmetPeeCee | 28-05-09 | 15:13

En applaus voor Femke...

da wizard | 28-05-09 | 15:13

Pechtold heeft geen punt. Wat een gezwets zeg.... Wilders gebruikt het voorbeeld om aan te geven dat het goed wordt gepraat, niet om te zeggen dat moslims verkrachten.

avalonicus | 28-05-09 | 15:13

Wordt Pechtold nou door de PVV ingehuurd ? Hij doet het geweldig!
*twee kraaltjes op het telraam naar rechts schuift*

Bakschuif | 28-05-09 | 15:13

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:12

wat een gelul van d66 bleee femke

anderkabinetaub | 28-05-09 | 15:12

Femke hou je muil!

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:12

ze snappen niet wat geert zegt.

Katte Nut | 28-05-09 | 15:12

Freakandel | 28-05-09 | 15:10
Staat wsl wel op YouTube dadelijk...

Arvin | 28-05-09 | 15:12

Wimbleton | 28-05-09 | 15:09
U kijkt nooit Politiek24 ?

Escovan | 28-05-09 | 15:12

Nee Pechtold heeft geen punt... Alleen maar janken.

Nilfisk | 28-05-09 | 15:12

Femke woest! (Terecht, was ongelukkig voorbeeld)

JeGrootmoeder | 28-05-09 | 15:12

En Pechtold maakt het af...

da wizard | 28-05-09 | 15:12

Pechtold weet heus wel dat Geert een punt heeft maar dat willen de D66 rechters niet horen

Tobi | 28-05-09 | 15:11

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:11

Femke heeft gelijk, bruggetje van verkrachting naar Taliban en de situatie in Nederland is te ver gezocht.

sjef van oeckel | 28-05-09 | 15:11

Pechtold heeft een punt..

de Relativist | 28-05-09 | 15:11

Aaaaah, Alexander Pechtold, net zo sterk als een sliertje snot...

Jip van Janneke | 28-05-09 | 15:11

nou Fem, nog maar 100x staan dan.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:11

@ Wimbleton | 28-05-09 | 15:09
Omdat dat de debat-regels zijn, je iets meer verdiepen in de materie, dan weet je dat.

RaerWijf | 28-05-09 | 15:11

Prima Geert.

Masturwasbeer | 28-05-09 | 15:10

Is iemand dit aan het opnemen??? Ik wil dit wel later op Dumpert kunnen terugkijken!!!

Freakandel | 28-05-09 | 15:10

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:10

ik heb de hyves link net naar 30 man geforward

stofwolk | 28-05-09 | 15:10

'kliek, tuig,' toe maar meisje....

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:10

Stelletje geilneven hiero.

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 15:10

Kereltje snapt het niet,hahahahhahaha

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:10

Nu begint Pechtold over de verkrachting.

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:10

femke> schaam je!
geert> nog geen milimeter! hahahaha!

mallebabbe | 28-05-09 | 15:10

EN GEERT GAAT LOS!!!

Das Mr. X | 28-05-09 | 15:09

PvdA-kliek WHAHAHA

Mister_F_U | 28-05-09 | 15:09

Jahaa, daar vliegen Wilders en Halsema elkaar weer eens in de haren! Gebeurd nu al zo vaak dat het eigenlijk standaard is geworden. Goh, hé, wat een vernieuwend debat. Waarom lult Wilders nou ook de hele tijd tegen die voorzitter in plaats van reaguuren op Halsema? Typerend.

Wimbleton | 28-05-09 | 15:09

wilders betoog nu begonnen

Muzza | 28-05-09 | 15:09

Volgens mij zit Femke weer midden in haar menstruatie...

Trumple | 28-05-09 | 15:09

Femke! Kom hier lekkere MILF. Tegen welke borst stuit het verhaal van Wilders?

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 15:09

O jezus, hij is niet meer te remmen

Frau Antje | 28-05-09 | 15:09

Ik schaam me kapot het te moeten zeggen, maar Femke heeft een puntje...

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:09

Kom er maar in Geert met je antwoord op dit meest slechtste kabinet .... ooit !

*bier en nootjes op tafel zet*

NoObmetPeeCee | 28-05-09 | 15:09

Femke:"tegen de borst stuit': welke?
*aanmeld als vrijwilliger*

Bakschuif | 28-05-09 | 15:08

Go femke! Geert vind ik goed maar Fekme gaat los.

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 15:08

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:08

Go Femke...

da wizard | 28-05-09 | 15:08

Fapke is boosch, het schtoot haar tegen de borscht...

breiz | 28-05-09 | 15:08

Zo, Femke wordt kwaad...

King of controversy | 28-05-09 | 15:08

Jeetje, Femke is boos...

Fulgrim | 28-05-09 | 15:08

Daag Femke....

Nilfisk | 28-05-09 | 15:08

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:08

Nou hij heeft Femke boos gemaakt. LOOOOOL!
"Nog geen millimeter" WHAHAHAAA!

ShakeTA | 28-05-09 | 15:08

Nou Femke!

Trumple | 28-05-09 | 15:08

ROFL

lolz0rs | 28-05-09 | 15:08

het stuk botstFemke tegen haar tieten, lekker!

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:08

Hahaha, Femke is boos :D

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:08

Femke -1

100%Mezelf | 28-05-09 | 15:08

Laat die Femke dr bek houden!! : "Hoe het mij tegen de borst stuit"

Mister_F_U | 28-05-09 | 15:08

-weggejorist-

Paperchulo | 28-05-09 | 15:08

Oeps Femke is boos!

Jip van Janneke | 28-05-09 | 15:08

femke wil ook thee

Causa Sui | 28-05-09 | 15:08

Woehooo Go Femke :D LoL

Escovan | 28-05-09 | 15:08

Oh help, Femke

Tobi | 28-05-09 | 15:08

Even afwachten of hij weer per ongeluk wordt weg gedrukt.

faz | 28-05-09 | 15:08

Werden zojuist subsidieslurpers vergeleken met de Taliban?
Duidelijk...

King of controversy | 28-05-09 | 15:07

Goed begin Geert!

Tomonic | 28-05-09 | 15:07

*Er voor zitten gaat

Tobi | 28-05-09 | 15:07

en dan nu het echt PVV verhaal....

GEERT KOMT ER MAAR IN!!!

kees klaphark | 28-05-09 | 15:07

hij begint nu ECHT

JeGrootmoeder | 28-05-09 | 15:06

Kunnen we hier niet beter een chatbox van maken?:P

hebgeenidee | 28-05-09 | 15:06

Ah, nu Geert !

Mazzeltov | 28-05-09 | 15:06

komt tie dan he

Jon Koek | 28-05-09 | 15:06

Kijken of Geert er meer van bakt

hebgeenidee | 28-05-09 | 15:06

Nu ga ik er voor zitten.

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 15:06

Mooi, Wilders.

Peijnenburg | 28-05-09 | 15:06

Daar komt ie dan!!!!!!! Lach me nu al ziek

Mister_F_U | 28-05-09 | 15:06

showtime !
*meer bier en chips haalt*

Bakschuif | 28-05-09 | 15:06

Wilders gaat nu LOS!

100%Mezelf | 28-05-09 | 15:06

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 15:06

Vuurwerk! Eindelijk!

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 15:06

daar gaan we.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:06

-weggejorist-

benhetnubeu | 28-05-09 | 15:05

Eindelijk, Wilders!

Rest In Privacy | 28-05-09 | 15:05

Let's roll....

Nilfisk | 28-05-09 | 15:05

Wilders nu.

Paperchulo | 28-05-09 | 15:05

..... bla-bla-bla... sluit dan af, mensenkinderen wat is dat mens zaaddodend...

RaerWijf | 28-05-09 | 15:05

YES, Wilders!

Arvin | 28-05-09 | 15:05

Het gaat beginnen!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:05

amen..

de Relativist | 28-05-09 | 15:05

Zo eindelijk Hamer is klaar.

betting | 28-05-09 | 15:05

Wilders NU!

Escovan | 28-05-09 | 15:05

afronden....

Blue-Toaster | 28-05-09 | 15:05

Wilders vs PvdA: "Mevrouw, door jullie harde schreeuw om aandacht in de media en in de Kamer, waarmee jullie actiepunten aankondigen die jullie niet waar kunnen maken, is de PvdA voor mij een bange partij."

Mister_F_U | 28-05-09 | 15:05

OT: eindelijk weer een +1000-stukkie, al is het dan dankzij de link naar een Kamerdebat met Heer Geert.

Prze***walski | 28-05-09 | 15:05

@Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:02:

Op 4 juni zullen we zien hoeveel dat waard is. Let op mijn woorden:

4 juni 2009 is de generale repetitie voor dinsdag 29 maart 2011, waar Geert >= 40 zetels gaat halen.

Balsaq | 28-05-09 | 15:05

Maar het is natuurlijk ook heel ernstig om allochtonen het land uit te zetten wanneer ze gewelddadig zijn tegen onze politiemensen, onze buschauffeurs en al het overige wat van ons is. Nee, zulke mensen laat je een paar uurtjes de stoep vegen en dan zullen zij het vast nooooooooooit meer doen! Gewoon in Nederland houden, dat tuig. Want ja, bovendien zijn deze jongeren toch de toekomst?

Riichiie | 28-05-09 | 15:05

Verkokering jaja.... Toekomstverkenning jaja.....

Nilfisk | 28-05-09 | 15:05

@hebgeenidee | 28-05-09 | 15:02
-1 voor hamer, de nieuwe vogelaar
EENS!
Rutgeeeer!!!

Bakschuif | 28-05-09 | 15:04

Neeeeeee, voorbeelden...

Arvin | 28-05-09 | 15:04

Is Geert een beetje slapjes of lijkt het maar zo?

vandiedingenja | 28-05-09 | 15:04

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 14:50
209,8inkomsten 232,5 uitgaven.. Goed??? Failliet beleid bedoel je..
PS Over je Wilders aan het roer argument, Sargasso of VK gelezen over Mohammed Benzakour? Zie ook de reacties op dat artikel.. sargasso.nl/archief/2009/05/27/de-best...

seven | 28-05-09 | 15:04

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 14:50
Briljant! +1
Lach me deaud.

Koekje-dr-bij? | 28-05-09 | 15:04

"betrokkenheid in de samenleving"; hoe krijg je het bij elkaar verzonnen met je drie linkse hersencellen...

mallebabbe | 28-05-09 | 15:04

Hamer sluit af... eindelijk!

Fulgrim | 28-05-09 | 15:04

Wilders: waarom is de regel niet zo dat criminele Marokkanen het land uitgestuurd worden?
Hamer: omdat dat de regel niet is.
----------------
Wilders +1

FrankieHapsberger | 28-05-09 | 15:03

In haar schooltijd zal ze toch ooit wel eens geleerd hebben om een spreekbeurt te houden???

Frau Antje | 28-05-09 | 15:03

Dag mevr. Hamer, gaat u maar lekker im Marocco wonen! Doei!

Jan des Bouvrie | 28-05-09 | 15:03

Feestje!!!!! Hamer sluit af!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:03

frenkie4alllll | 28-05-09 | 14:50
een dikke kondT, dat heeft ze.

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 15:03

Als je regelmatig de hele dag naar de tweede kamer zit te kijken is het altijd weer een hilarisch hoogtepunt al Marietje Hamer het kateder betreedt. Go Marietje. Allah made her funny.

Hanxie | 28-05-09 | 15:03

misselijke Hamer wil d'r ongelijk niet toegeven -1

dennisdemennis | 28-05-09 | 15:03

MUTE!

Arvin | 28-05-09 | 15:03

over onvrede gesproken, ik heb haar nu wel even zat, kan iemand daar in de zaal haar een koekje geven met seconde lijm

stofwolk | 28-05-09 | 15:03

-1 voor hamer, de nieuwe vogelaar

hebgeenidee | 28-05-09 | 15:02

SAAAI Dit stop es met voorlezen ga boeiend praten

eM!nence | 28-05-09 | 15:02

"De rechtsstaat met hand en tand verdedigen...". Door bakken met geld in nutteloze maatregelen te dumpen en de eerlijke en hardwerkende burger daarvoor de rekening te presenteren, mevrouw Hamer?

ViagraFalls | 28-05-09 | 15:02

'we gaan ze helpen met opvoeden'. Leren ze het nou nooit?
Government is not the solution to our problem; the government is the problem (R. Reagan)

Linkse intelectueel | 28-05-09 | 15:02

Hamer: dat wijf praat als een emmer gistend slijm met een lek.

Bakschuif | 28-05-09 | 15:02

'dat tuig, dat tuig' da is nou zo dom, iemand die zo praat en voelt in de politiek. Veel te emotoineel betrokken.

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 15:02

Ik zou Femke doen. Gewoon omdat het kan.

kolonel klootoog | 28-05-09 | 15:01

Wat een standaardpraatje van die hamer zeg, flikker toch op zeg, hoe lang horen we deze onzin al niet? We zijn er nog niet blablabla, niet vrijblijvend blablabla.

ROT OP!

Nilfisk | 28-05-09 | 15:01

Gelukkig zit er een 'mute' knop op tweedekamerlive

Tobi | 28-05-09 | 15:01

Bah, mis geklikt, ziet een lelijke rode hork. Toch ff luisteren, altijd boeiend om Hamertje te horen zig-zaggen en stamelen.

faz | 28-05-09 | 15:01

-weggejorist-

TeddyFAPspin | 28-05-09 | 15:01

hahaha wilders hakt d'r in de pan.

evilution | 28-05-09 | 15:01

Hamer komt weer met sprookjesverhalen *zucht*.

NvHoaxberghen | 28-05-09 | 15:00

Wat is die Hamer dom........ ongehoord. Je zou op de PvdA stemmen.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 15:00

Jammer Geert, ze zijn op je voorbereid...

da wizard | 28-05-09 | 15:00

Wilders is en blijft een blaaskaak.

Bodde | 28-05-09 | 15:00

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 15:00

GO GEERT!

seikow | 28-05-09 | 15:00

Gadver zet ik die stream aan zie ik die klapgleuf van een Hamer...

breiz | 28-05-09 | 15:00

Geert +1
PvdA holle vaten -1

Tobi | 28-05-09 | 15:00

Whahaa... Geertje laat er geen spaan van heel. Opdoeken die lamlendige Bakellende met zijn kudtkabinet.

ShakeTA | 28-05-09 | 14:59

Femke heeft ook geile, rode hakken aan zeg! Pffffffff fap fap fap

Harreeee | 28-05-09 | 14:59

Hamer doet huilie huilie

SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:59

Wat zit'ie toch met ze'n tong te rommelen, volgens mij zit er daar iets niet goed in dat bekkie... tandarts geweest Willie?

Mooi_he_alles | 28-05-09 | 14:58

Geert draait gehakt van die linkse zooi!

utjungske | 28-05-09 | 14:58

het woord is aan de heer Wilders....

RaerWijf | 28-05-09 | 14:57

Dit is echt geweldig. Dat wijf snapt het gewoon echt niet, wat triest zeg!!

Riichiie | 28-05-09 | 14:57

Kben helemaal niet pro wilders maar hij heeft ten opzichte van Hamer in ieder geval duidelijke taal

hebgeenidee | 28-05-09 | 14:57

"bent u klaar met niets zeggen ?" LOL!!
*denkt aan Pim Fortuyn en Wouke Schetterburg*

Bakschuif | 28-05-09 | 14:56

hahaha "bent u klaar met niets zeggen?"

andre9738 | 28-05-09 | 14:56

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 14:56

'HamerT, Bent u klaar met niets zeggen.......' BwoaH, Geert giddiupgo!

Frau Antje | 28-05-09 | 14:56

Wat een held ist'ie ook.... ik hou van die man!

Mooi_he_alles | 28-05-09 | 14:56

Bent u klaar met niks zeggen?
+1 geert

Tomonic | 28-05-09 | 14:56

Wilders parradeerd door de kamer. Bent u klaar met niets zeggen?

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 14:55

Wilders in de interpellasie, dus het beeld zal zo wel weer op soewart gaan...

RobbieG | 28-05-09 | 14:55

Bent u klaar met niets zeggen.

Paperchulo | 28-05-09 | 14:55

bent u klaar met niets zeggen?

hahah

SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:55

Klaar om te schieten? GO

Absolutisme | 28-05-09 | 14:55

Bent u klaar met niets zeggen? LOL!

Balsaq | 28-05-09 | 14:55

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 14:55

Daar komtie weer

eM!nence | 28-05-09 | 14:55

Ding dong! 1-0 voor Verdonk.

Freakandel | 28-05-09 | 14:55

Hè hè, daar is ie dan eindelijk.... op naar de 40 zetels.
En volgende week 8 zetels

Mazzeltov | 28-05-09 | 14:55

Echt een bord voor d'r kop, die hamertje getikt.

solidstate | 28-05-09 | 14:54

@solidstate Precies! Geen wonder dat dat politieke gebeuren niet werkt... oh moment, ze gaat nu al antwoorden!

hebgeenidee | 28-05-09 | 14:54

Hamer op haar kop. zal hol klinken

stofwolk | 28-05-09 | 14:54

YeaH, Femke zegt iets nuTtigS; Hamer verdeelt kladjes

Frau Antje | 28-05-09 | 14:54

Dit is echt genieten !
*verse foto van Hamer op het dartbord doet*

Bakschuif | 28-05-09 | 14:53

Wat begrijpt Hamer (pvda) niet aan verantwoordingsdag? Ze roept kamerleden ter verantwoording ipv dat ze zelf als regeringspartij verantwoording aflegt

seven | 28-05-09 | 14:53

Hamer maakt gratis reclame voor de PVV!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 14:53

Die hamer antwoord niet op de vraag van Wilders maar begint op te sommen wat Wilders heeft gezegd.

Kudt.

solidstate | 28-05-09 | 14:53

@ SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:52
Geen problemen hier.

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 14:53

En nu even opsommen wat Grote Roerganger Wouter Bos in de loop der jaren heeft uitgekraamd, Hamer.

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 14:53

Ok dan, goede opmerking Rita!

Balsaq | 28-05-09 | 14:53

Leger inzetten in Gouda is ook mooi idee nog steeds

eM!nence | 28-05-09 | 14:53

Kan die Hamer alleen maar voorlezen? Misschien kan ze beter voorleesmoeder worden. Oh nee dat voorlezen kan ze ook al niet.

frenkie4alllll | 28-05-09 | 14:52

Hmm ik zit nu ff te kijken maar is het gebruikelijk in de politiek dat mensen niet op elkaar reageren maar vraag A met antwoord B beantwoorden?

hebgeenidee | 28-05-09 | 14:52

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 14:52

Die Hamer is werkelijk niet goed snik. Ze heeft een propaganda praatje voor de PVV voorbereid.

suikerbiet | 28-05-09 | 14:52

Nos op zwart? Of ben ik de enige?

SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:52

Yes!!!!!!!!!! shooting gallery !!
Generale repetitie geagendeerd op 4 juni a.s.
*stembiljet niet meer loslaat*

Bakschuif | 28-05-09 | 14:51

En maar roepen dat Wilders niet in debat wil........ hij maakt gehakt van ze!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 14:51

Wat heeft-ie aan zn vinger gedaan?

R.Eques | 28-05-09 | 14:50

Het kabinet doet het prima.
De snelste manier om aan te tonen dat Wilders het niet kan is door het hem te laten doen.
Maar daar doet het kabinet het te goed voor.

Einde van de Domheid | 28-05-09 | 14:50

Hamer: Het zal me een rotzorg zijn?

de Relativist | 28-05-09 | 14:50

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 14:50

Geroffel aan de linkerkant, hoe kom je er ook op...

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 14:50

En daarrrr is de ad-hominem op Wilders hoor:

Bij elke zin die ze zeurt komen er weer 0.12 zetels voor de PVV.

LOL@Wilders, met het geroffel aan de linkerkant.

Balsaq | 28-05-09 | 14:50

Hamer, wat een kutwijf, op naar de 15 zetel.

Paperchulo | 28-05-09 | 14:50

lol @ pas op dat je straks niet op 15 zetels staat

haha

SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:50

Heeft Hamer inhoud?

frenkie4alllll | 28-05-09 | 14:50

whoehooooeeee... kort momentje van opleving... GO GEERT GO...

*de door de lucht gevlogen popcorn weer opraapt*

kees klaphark | 28-05-09 | 14:50

Luchtfietserij haha wat een held. Go Geert!

Wolvabolic | 28-05-09 | 14:49

Wilders geeft gas.

stofwolk | 28-05-09 | 14:49

Geweldig, die Wilders! haha

Riichiie | 28-05-09 | 14:49

Wilders staat hevig aan de gehaktmolen te draaien :-)

JosVerbeek | 28-05-09 | 14:48

Daar is ie dan....

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 14:48

WTF HIJ loopt vast, sabotage!!!

SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:48

Geert valt Hamer weer even keihard aan! Echt geweldig!

frenkie4alllll | 28-05-09 | 14:48

eindelijk geert aant woord!!!

DeBounty | 28-05-09 | 14:48

Ssssst !!

Jackanders | 28-05-09 | 14:48

Lol blonde god.

Paperchulo | 28-05-09 | 14:48

En meteen een PvdA bash...

da wizard | 28-05-09 | 14:48

Jaaaaaa daar is wilders......
Oh hij zegt toch weer niets.....

Dr. Funkenstein | 28-05-09 | 14:48

Daar is ie dan: Mozart!

Freakandel | 28-05-09 | 14:48

Daar is ie!

lolz0rs | 28-05-09 | 14:48

Goh Wilders is ook wakker geschrokken toen die het woord Marrokanen hoorde.

Bodde | 28-05-09 | 14:48

Aha Wilders begint

stofwolk | 28-05-09 | 14:48

En daar is ie hoor. Go Mozart!

Balsaq | 28-05-09 | 14:48

-weggejorist-

SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:47

Ojee en lol. Ofzo.

John McClane | 28-05-09 | 14:47

daar is ie! yay

R.Eques | 28-05-09 | 14:47

nou ik ga er voor zitten met bier....

andre9738 | 28-05-09 | 14:47

Emu-schuld in % BBP

2007 45,60 en dalend.. Zalm vertrekt in dat jaar en laat een begrotingsoverschot na
2008 58,20 Wouter Bos van de PvdA aan het roer, de staatschuld is al hard gestegen , en blijft stijgen. Relatief een stuk sneller ook dan de ons omringende landen btw..

seven | 28-05-09 | 14:47

Is er ergens een Lo-fi verbinding? mijn telefoon trekt dit slecht... :(

Dirk Tang | 28-05-09 | 14:46

Gottegot, wat een narigheid. Doe me een lol en zet Geert straks even op de Dumpert in plaats van ons te doen terechtkomen in het gezever van Hamer en haar soort.
*resten teruggekeerde uitsmijter van scherm veegt*

Bakschuif | 28-05-09 | 14:46

Kan die mevrouw Hamer der bek houden? Ik krijg er echt kotsnijgingen van die stem.

Absolutisme | 28-05-09 | 14:45

-weggejorist-

Cuypers | 28-05-09 | 14:45

Valt me nog mee dat Verdonk niet rechtstreeks comments gaat voorlezen...

King of controversy | 28-05-09 | 14:45

Kut Hamer, tyf eens op.

SeriousBusiness | 28-05-09 | 14:45

Ach god, Verdronk begint met marrokanen. domme doosch

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 14:45

Lovely Rita Meter Mate.

Lets Kuttekrap | 28-05-09 | 14:44

die stem van Hamer is echt funest als je een kater hebt.

BlackDeathMetal | 28-05-09 | 14:44

Hamer is weer eens verschrikkelijk slaapverwekkend........

frenkie4alllll | 28-05-09 | 14:41

Een tirade van Wilders, daar zit het land op te wachten. Stop de persen! Bel CNN! Cheert gaat - hoe origineel - een tirade houden en alle prblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon...

1sokkie | 28-05-09 | 14:41

De neus van Mariette Hamer lijkt op de bips van een kabouter.

Filterzakje | 28-05-09 | 14:40

wie is voorzitter (-1 voor non respons)

dave+1 | 28-05-09 | 14:40

Ah, ik zie dat ze m'n lijstje hebben overgenomen en hier en daar aangevuld, en hier en daar de garantiestellingen zijn vergeten.. is toch een mega risico wat ongedekt is btw. Zo schreef ING flink af op de Alt a Hypo's daar waar de staat dat naliet omdat ze niet aan de accountantsnormen hoeven te voldoen en werken met het kasstelsel ipv een waarderingsstelsel. Met andere woorden de negatieve gevolgen worden op papier uitgesteld tot het moment dat het geld ook echt niet meer binnenkomt. Je ziet je schip al in brand staan, maar je hebt hem nog wel als volledige nieuwwaarde op de balans staan dus..

___________________
In Miljoenen
Deelneming Fortis 16.800
Verwerving belang RFS/ABN AMRO 6.540
Overbruggingskrediet Fortis 44.341
Renteontvangsten overbruggingskredieten Fortis - 500
Verstrekt kapitaal aan financiële instellingen (kapitaalversterkingsfaciliteit, 20 miljard) 13.750
ING 10.000
AEGON 3.000
SNS REAAL 750
Garantiefaciliteit interbancaire leningen (200 miljard) 2.740
Leaseplan 1.450
NIBC 1.290
IJsland en overige gevolgen
Uitkeringen Icesave depositogarantiestelsel 1.236
Rente staatsschuld 450
Uitvoeringskosten en inhuur externen 11
Totaal 85.368
________
Dus 85,3 Miljard...

(Exclusief dat wat al in 2007 gebeurde en in 2009 natuurlijk.. en exclusief de garantiestelling van in totaal 200 MRD

seven | 28-05-09 | 14:39

Ah Stockton: Dat worden wel weer tachtig comments vandaag. 81 als ie mazzel heeft.

Meindert Witmanss | 28-05-09 | 14:38

lol @ sjaakdeslinksesul

Pest die stockton niet zo, hij doet ook maar gewoon z'n best. Hamer heeft het ook al over doorleren...

King of controversy | 28-05-09 | 14:38

Geert wordt op Politiek24 toch altijd weggejorist?

Filterzakje | 28-05-09 | 14:37

Nou meteen feest; die Hamer... wat is dat toch trage, lijzige, kleurloze zeurpiet.

Frau Antje | 28-05-09 | 14:36

Gehaktdag? Ik ruik alleen maar spruitjes.

steven paul | 28-05-09 | 14:36

*hoopvol*

Is Dion Graus al dood?

kolonel klootoog | 28-05-09 | 14:36

waar blijft geert.....

* de 2e fles cola open draait en nog maar een zak chips uit de kast trekt*

kees klaphark | 28-05-09 | 14:36

Mooie term 'grote blonde roerganger'.

Rein1808 | 28-05-09 | 14:35

Ik kan niet wachten. Zoals altijd zullen ze het wel weer weten te rekken totdat het 5 uur is, iedereen naar huis gaat en Geert nog met z'n papieren voor zich zit, maar ik heb hoop. Zeg maar.

JaapStar | 28-05-09 | 14:35

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en de stank is anno 2009 niet te harden. Trek die kamer maar helemaal uit elkaar, de laatste die de kamer verlaat, mag dootrekken!

TikkieTerugJaap! | 28-05-09 | 14:34

Dat varkentje van de Pica.
Is dat het debiele broertje van Hamer ?

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 14:34

@stockton
Weesie had zo'n topic veel smeuiger gebracht.

sjaakdeslinksesul | 28-05-09 | 14:34

Ben net op site van NOS geweest. Is deaud net als de NOS zelf. Of zou het een boycot zijn van onze linkse rakkers?

helmpie | 28-05-09 | 14:33

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 14:33

Ik zie uit naar de tirade van Wilders! Hij moet op dumpert.

K.Ontgat | 28-05-09 | 14:33

Ah. Mooi.

*TV aanzet en op lekker, traditioneel gehakt hoopt*

Requiescat in pace | 28-05-09 | 14:33

Ik zie Geert al in zijn trainingspak klaar staan.
Zal hij het vandaag joggend gaan doen ?

Teun van het Tuinpad | 28-05-09 | 14:33

totaal zinloos. iedereen zegt dat ze het slecht doen en ze blijven gewoon zitten tot de volgende verkiezingen. Laten ze echt eens in actie komen i.p.v. een dergelijke geldkostende bijeenkomst.

Dr. Funkenstein | 28-05-09 | 14:32

Overigens. Hopen dat Hamer niet voorover bukt. Krijg je weer gezeik als mensen proberen lege flessen erin proberen te donderen...

ViagraFalls | 28-05-09 | 14:32

Brrr, meteen weer die monotone treurwilg op mijn scherm zodra ik die stream aanzette.

Hertogin v. Pauperen | 28-05-09 | 14:32

-weggejorist-

Rootje02 | 28-05-09 | 14:31

Uiteraard gaat Hamer het woord verplichten niet opleveren. Haar achterban is van de RECHTEN, maar plichten kennen ze nou niet echt...

ViagraFalls | 28-05-09 | 14:31

@bordewolf | 28-05-09 | 14:29:

Goed dan, laten wij dan BEIDE voor onszelf spreken.

Balsaq | 28-05-09 | 14:30

Ik ga dus echt niet kijken in dit mooie weer hé !
* Computert met bureau en al naar buiten probeert te slepen.

geenstijlsteengeil | 28-05-09 | 14:30

Ik moet werken. Misschien is het een idee om hier een algemene vrije dag van te maken i.p.v. de gristelijke die we nu hebben.

azijnseikerT | 28-05-09 | 14:30

quote:

Liefde en werk, en hoe ik dat combineer. Nou, wat kan er mooier zijn?

MEID, heb je al eens in de spiegel gekeken?!

* Kots uit toetsenbord schud *

Balsaq | 28-05-09 | 14:30

go geert!

B_Y_O | 28-05-09 | 14:30

Ik hoop op een scheldpartij tussen Wilders en Oma Gerdi, waarbij Verbeet minstens de woorden 'schavuit' en 'snotaap' gebruikt.

Oswald C. Esquire | 28-05-09 | 14:30

balsaq: Spreek voor jezelf. Ik wil best een half jaar betaald poepluiers verwisselen.

bordewolf | 28-05-09 | 14:29

Hamertje tik.

solidstate | 28-05-09 | 14:29

Wilders loopt toch wel weer weg.

TheStef | 28-05-09 | 14:28

Deze dag is toch maar een show, ooit bedacht door de PvdA...

Je baas | 28-05-09 | 14:28

Femke ziet er weer fapbaar uit vandaag.

Wolvabolic | 28-05-09 | 14:27

Vaderschapsverlof... blablablabla.... Mannen WILLEN helemaal niet thuis zitten; die vrouw wilde de kinderen: laat ze zich er mee redden.

Balsaq | 28-05-09 | 14:27

Dikke boehoe van registeraccountants. ‘Hij zei met zoveel woorden dat we, als het volgend jaar weer niks is met die verantwoording, er maar mee ophouden’. Een van de weinige goede uitspraken van Bos, mits het dan ook voor elke ZZP-er, VOF, BV en NV geldt.

kapotte_stofzuiger | 28-05-09 | 14:27

zei ze nu 2 x 4 = 4?

Causa Sui | 28-05-09 | 14:27

Trouwens, waarom is er alleen maar geluid, hoe kan ik zo op Femke fappen?
Komdan | 28-05-09 | 14:22

Chrome installeren of je hardwareversnelling uit zetten

dennisdemennis | 28-05-09 | 14:26

extra_anoniem | 28-05-09 | 14:25
Ja, dat maakt me dan wel weer heel blij. Bedankt.

Jaap de Paap | 28-05-09 | 14:26

Oooooh heeet iiiiis marrietteeeee haaaaaaameeeeeerr. *kots*

NvHoaxberghen | 28-05-09 | 14:25

Heej Hennie Huisman aan het woord

dennisdemennis | 28-05-09 | 14:25

Note @ Stockton
Het is inmiddels donderdag

Rhun | 28-05-09 | 14:25

@Jaap de Paap

Gelukkig is het ook niet de functie van de Tweede Kamer om een mediaspektakel te zijn, ze horen er inhoudelijk bezig te zijn.

extra_anoniem | 28-05-09 | 14:25

Trouwens, waarom is er alleen maar geluid, hoe kan ik zo op Femke fappen?

Komdan | 28-05-09 | 14:22

Ik kan niet wachten

Komdan | 28-05-09 | 14:22

okee doe ik ! *Chips en cola haalt*

dennisdemennis | 28-05-09 | 14:21

Momenteel Femke. Vergt wel iets van het uithoudingsvermogen om daar langer dan tien minuten naar te luisteren. Net als Hamer.

Jaap de Paap | 28-05-09 | 14:21

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen