Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Een vrijgezel die gaat pas slapen…

Buigt u even?Volgens onze StarF*cker zijn de capriolen binnen de VVD al stukken leuker dan Onderweg naar Morgen of zelfs GTST. Meneer opperde zelfs dat er nu al meer scriptschrijvers op het Binnenhof ronddarren dan in de Aalsmeer Studios. Daarnaast zal de totaal ruim 350 kilo ego van voormalig tv-verslaggever Ton Elias en de ex-spionagebaas Docters van Leeuwen volgens SF de komende weken voor meer opwinding zorgen dan de opspelende hormonen in het Big Brother-huis. En altijd is daar tante Rita voor de goede cliff hangers en kandidaat Arend-Jan Boekestein voor de komische noot. Kortom, het is altijd rumoerig in de liberale tegenhanger van het Big Brother-huis, Villa Rutte. De megalomane Arthur Docters van Leeuwen heeft in middels Villa Rutte verlaten. Who’s next? StarF*cker bericht van het ‘soap’-front.
Berichten uit het BB-huis Mark Rutte en zijn twee flamboyante campagnestrategen Jan Driessen en Frits Huffnagel zijn niet te beroerd om de VVD van glitter, glamour en wat reality-soap te voorzien. De twee adviseurs zijn nichten van het uitbundige soort. Tikkie vals, maar voor de rest van aanstekelijke vrolijkheid en relativeringskunst. Prima heren om in de kroeg de politiek terug te brengen tot aangename lichtheid. Zo moet er in Café Monopole of ergens anders langs de Amstel al lang gesproken zijn om het spectaculaire nieuws te brengen dat VVD-kandidaat en voormalig televisie-presentator Ton Elias in het Japanse Nagano ooit vacuüm zoog in een wat krappe badkuip en door de lokale brandweer dreigde te worden bevrijd. Paniek alom. Of neem de nieuwe liefde van Gordon. Dit hetero-jongetje, de assistent van Rita, werd door tante Rita voorgesteld aan de eenzame reumatische zanger uit Blaricum. Nog diezelfde avond slaat de bliksem in bij het stel en werd Bartho Boer in de Hummer van de volkszanger ontmaagd. Je verzint het niet. Dan hebben we ome Arthur nog natuurlijk. De voormalige baas van het Openbaar Ministerie en de BVD. Meneer wilde in Huize Rutte niet op plaats 10, omdat zijn voormalig ondergeschikte Fred Teeven iets hoger plaats mocht nemen. Zoet en roze genoeg voor Villa Rutte. Tja, en dit relletje is nauwelijks voorbij of er is een nieuwe 'clifhanger’: Fred Teeven wordt ervan beschuldigd dat hij in de zaak Mink K. twee miljoen euri zwijggeld heeft geaccepteerd. Dat zei Lex Runderkamp van het NOS Journaal deze week op de radio met de ontkenning van het College van Procureurs Generaal erbij. Dan is er natuurlijk nog ‘het gerucht’. Tante Rita wordt nog steeds gezien met de Kwik, Kwek en Kwak van de Nederlandse politiek ver weg in hun pakhuis in Rotterdam. De VVD-mannetjesbouwers Jan Driessen, Frits Huffnagel en Mark Rutte hebben de politiek weggehaald bij de mopperende borreltafel en geïntroduceerd bij een positiever soort kiezers. Want zeg nou zelf; deze dames en heren zorgen in ieder geval voor lol en opwinding. Leuke tegenhanger voor de controlefreaks bij het CDA en de PvdA en het zure negativisme bij Kwik, Kwek en Kwak. Kom jongens, plaatje maar. Speciaal voor Mark Rutte. Daar komt ie … De vrijgezel van Benny Neyman! In Monopole gaat het bier rond en is er de geilheid van de combinatie van drank en opwinding. De stropdassen gaan af. Er wordt hartstochtelijk gezoend, gehost en geroddeld.

Reaguursels

Inloggen

Ies goed. Fightclub is leuker dan Joris Ivens of 26000 gezichten.

bottehond | 04-09-06 | 20:44

@Montgomery Burns: mijn punt precies

zakje pinda´s | 04-09-06 | 19:43

GeenStijl is cool, de VVD ook ,en Big Brothert al helemaal! Jezus, wat cool!

Valpa.tk-Meister | 04-09-06 | 15:52

@zakje pinda's 09:10
Jankert.

Montgomery Burns | 04-09-06 | 14:26

gevallenverstand 03-09-06 @ 22:47

Puur op stemmen en zetelwinst had de VVD natuurlijk Verdonk moeten kiezen als lijsttrekker, echter de VVD heeft haar uitgangspunten reeds lang verkwanselt aan beroepspolitici die de TK vooral als opstapje naar een volgende politieke baan zien. Er zijn meer dan voldoende VVD'ers beschikbaar, ook jongeren, die de schadeloosstelling van alle politici in alle college's willen beperken tot het miniumloon. Verdonk had de VVD dat elan kunnen geven dat VVD politici er niet voor zichzelf zaten maar als een vrijwilliger met een hoger doel.

Verdonk had mogelijk ook de mediaparagraaf zo kunnen laten herschrijven dat het links journalistiek geteisem brodeloos was geworden omdat alle subsidies op en voor de media (incl. de kunstenaars) vervallen waren zodat echte democratie weer een kans in NL zou hebben gehad. De droesem van de huidige democratie staat al jaren te pruttelen en te stinken, dus verhindert het journaille met het VMBO denkniveau al jaren dat die pot eens krachtig wordt omgeroerd. Fortuijn heeft slechts het deksel mogen optillen en heeft boeiend verhaalt over de stinkzooi die hij daar aantrof.

Verdonk zou ook mogelijk in staat zijn gebleken om een einde te maken aan het onvoorstelbaar grote parasitaire circus wat in NL in leven gehouden wordt en dat b.v. moeiteloos 3,2 miljoen euro uitgeeft aan de derde kamer, een schoonschijtcircus dat volledig door de Evert Vermeer stichting wordt gedomineerd of dat ontwikkelingssamenwerking zonder wroeging bijna 130 miljoen late uitgeven aan flutreisjes omdat je nu eenmaal ISO 9000 gecertificeerd moet zijn om in de binnenlanden van Tanzania een tonercassette te mogen vervangen, enz.

Het gehele linkse circus zit vol met dergelijke verspillers en rovers. Ook de linkerzijde van de VVD en het CDA zijn niet vrij van deze idioten. Zolang de VVD onder Verdonk geen dominante factor is geworden, zal het parasitair circuit zich geruggesteund voelen door de politici die hierin een mooie toekomstige slaapplaats zien. Ik verwacht niet dat Rutte in staat zal zijn het resultaat van de TK verkiezingen te evenaren en als de voorkeurstemmen op Verdonk van het resultaat afgetrokken worden zal blijken dat de VVD onder Rutte een marginale partij is geworden.

Hans Anders | 04-09-06 | 12:35

@joris: waarom is mijn reactie weggejorist? het stuk is boeiend noch nieuws. zonde van de moeite om die hele lap tekst door te lezen, oftewel gaap.

zakje pinda´s | 04-09-06 | 09:10

@Frans \/\/itglas
je hebt backbenchers en backstabbers. Zo is het nu eenmaal.

CoJoNes | 04-09-06 | 01:01

@botte Mag het morgen? Ik zal het niet meer over Paul de Groot hebben.

starf**cker | 03-09-06 | 23:53

@starf**cker 03-09-06 @ 23:07

Eh, die Teeven zal dan een beste man zijn als aanklager enzo. Maar goede juristen moeten in het OM, in de rechtbank en op het ministerie zitten, niet in de Tweede Kamer.

Frans \/\/itglas | 03-09-06 | 23:51

starf**cker 03-09-06 @ 23:32

En dus is het geen thema voor de verkiezingen? weird.... maar goed...

bottehond | 03-09-06 | 23:50

@bottehond,
het thema integratie is voor de komende regeerperiode al afgewerkt. Immers, men dient goed Nederlands te kunnen spreken, een bepaald inkomen te hebben ( 120% minimumloon) en boven een bepaalde leeftijd te zijn, ik geloof 25 jaar, maar kan een paar jaar mis zitten.
De VVD wil alleen de integratie en inburgering nog vervolmaken, daarom staat er weinig tot niets in het verkiezingsprogramma over deze zaken.
Alleen Wilders wil het strenger aanpakken, Pastors is gematigder.

fuckje | 03-09-06 | 23:50

starf**cker 03-09-06 @ 23:32

Kende je fight club nou of not? Anyway... om jou en mij sosjiologies te positioneren mot je deze link eens lezen.... heeft wat meer niveau en meer fight club... de wetmatigheid van de menselijke beperkingen... dus: even een abstractienivootje hoger. Dat gedoe met pual de groot et al begint me danig te vervelen...

www.konfrontatie.nl/nl/artikel.php?kon...

bottehond | 03-09-06 | 23:49

@Bottehond Volgens mij is dat thema door de heren ter rechterzijde wekenlang als een ouderwetse grammafoonplaat afgedraaid. Rita komt er vast nog wel op terug. Joop Wijn zeker. Want het scoort inderdaad volgens het zondebok-principe.

starf**cker | 03-09-06 | 23:32

gevallenverstand 03-09-06 @ 22:55

We zijn het weer eens eens.

bottehond | 03-09-06 | 23:23

Optimisme uitstralen is dus het thema. Verleidelijk. Ben er wel aan toe. Hmmm... er klopt iets niet... er is één thema waar men over zwijgt... één thema waarvan 60 % van de bevolking zou zeggen dat dát het major theme is in hun eigen gedachten.... wel kewl stukje manipulatie... "wij" praten er niet over, dan denkt het volk ook dat "het" thema geen thema is.... vooralsnog wat míj betreft dus misplaatst optimisme... ik azijnpis?... right... we shall see....

bottehond | 03-09-06 | 23:21

@Thijs 22.45 Realistische scenario's, maar binnen de PvdA is er gek genoeg meer heimwee naar Paars dan een behoefte tot regeren met de SP. Er is nog de Christen Unie-variant. PvdA-CDA-Christen Unie. Levensgevaarlijk voor JPB. Die kan niet rechts buiten boord hangen zoals het CDA dat graag doet in een kabinet met de PvdA. Ik vrees dat Rouvoet er dan snoeihard op links langs gaat. Het wordt een fraaie formatie met een voorspelbare informateurs-hoofrol voor Lubbersen Kok. De majesteit is niet zo op Bolkestein geloof ik. Het zou wel cynisch zijn als Kok een Paars 3 zou formeren.

starf**cker | 03-09-06 | 23:14

@Frans W Onderschat hem niet. Ik heb afgelopen jaar zakelijk met hem te maken gehad en hij heeft toen een behoorlijk maatschappelijk probleem snel opgelost en aangepakt. Ik respecteer hem zeer uit eigen ervaring. Wat betreft Teeven. De VVD heeft een echte justitiespecialist hard nodig. Die Weekers is een ramp.

@Thijs Ik ben wat minder pessimistisch over Mark. Ik denk dat Van Aartsen vooral vanwege mevrouw Verdonk is opgestapt.

starf**cker | 03-09-06 | 23:07

Rabarberke 03-09-06 @ 22:46
Ik wil Fred Teeven graag in de politiek zien.
(De VVD had inderdaad geen geschikt lijsttrekkerskandidaat.)

gevallenverstand | 03-09-06 | 22:55

@Rabarberke

Fredje zat voor Leefbaar NL in de kamer en deed het daar niet slecht. Markje is een lichtgewicht.Gaat helemaal mis en Van Aartsen zag het aankomen.

Thijs de Poedel | 03-09-06 | 22:51

starf**cker 03-09-06 @ 22:37

Toch denk ik dat de VVD met Rita de rechterkant goed gedekt heeft.Daar zal men voordeel en stemmen met behalen.De kleine rechtse partijen zijn dan buitenspel gezet en tijdens het formeren zal men Rita langzaam uit het centrum loodsen om zo makkelijker naar de PVDA op te kunnen schuiven.

miko | 03-09-06 | 22:48

Hans Anders 03-09-06 @ 22:04
Het 'voordeligst' moet voor de staat nooit het belangrijkste issue zijn. Als we gevangenen intl gaan onderbrengen kan dat nog best scherper dan in Suriname. Nee, het gaat om beter. Maar liever hoor ik je mening over de huidige vvd.

gevallenverstand | 03-09-06 | 22:47

starf**cker 03-09-06 @ 22:40
gehaaide Haersma Buma? Moehaha. ik ken hem nog als sukkelige medewerker van een cda-backbencher.

En Teef, die blijft een 1e klast lutser.
www.parlement.com/9291000/biof/02336

Frans \/\/itglas | 03-09-06 | 22:46

En Mark Rutte is niet pluis. Zo is ie op tv te zien bij een of ander stukje waarin hij een doos sigaren krijgt en, nadat hij gevraagd wordt om eentje op te steken, zegt: "Nooit in beeld"

Nooit in beeld inderdaad, want in beeld is Mark Rutte allesbehalzve zichzelf, maar een maaksel, een syntetische robot, een mooiprater, een faker van het troebelste water.

Wiegel zou gewoon een sigaar hebben opgestoken in zo'n uitzending, een teug nemen, genieten en zoiets zeggen: "Wat een heerlijke sigaar en wat een mooie dag... we nemen er een glaasje bij".

Nu zit de VVD met een lijsttrekker die zo ongeloofwaardig is, dat je er medelijden mee zou hebben. Mark "nooit in beeld" Rutte voert een lijst aan waar zelfs de LPF in Balkenende 1 zich voor zou schamen.

En dan twee OM'ers in het gelid. Het OM, het meest corrupte en incompetente instituut van deze bananenmonarchie. Uit de slangenkuil van de kinderpornoverzamelaars, wegpiraten en ontlastendbewijswegmoffelaars kiest de visionair Mark "nooit in beeld" Rutte meteen de grootste zeikerd die justitie ooit gekend heeft en een afdankertje van de LPF, Fred Teeven.

Fred Teeven.

Who the fuck wants Fred Teeven in godsnaam.

Rabarberke | 03-09-06 | 22:46

@Starf*cker.

De heren kandidaten hebben totaal geen niveau. Mark, Wouter en Balkie laten goed zien dat het primaat van de bestuurlijke invloed niet meer bij de politiek ligt. De echte talenten zitten in het bedrijfsleven en denken er niet aan om de politiek in te gaan. Zet de heren nu eens naast hun voorgangers. Bolkestein, Kok en Lubbers hadden en hebben duidelijk meer niveau.

Ik denk wel dat je gelijk krijgt. Situatie lijkt op de periode 1971. CDA (KVP, AR en CHU) en VVD geen meerderheid meer. Halen DS70 er bij. Kabinet valt. DS70 weg als partij. (Nu het geval met D66) Nieuwe verkiezingen en met vallen en op staan kwam het kabinet Den Uyl tot stand.

Twee opties voor de uitkomst.

1) PvdA grootste partij. Geen meerderheid voor CDA/VVD en links. Moeizame formatie besprekingen. CDA zal eerst aansturen op een links minderheidskabinet. Balkie verdwijnt van het politieke toneel. Wordt een vechtkabinet. Profiteert Jantje van.

2) CDA grootste partij maar geen meerderheid met VVD. Balkie blijft als politiek leider. Moeizame formatie. Bos wil er een derde partij bij. Misschien met een getemde en uitgeklede SP. Bos gaat zelf niet in het kabinet zitten maar blijft in kamer. Gaat het Balkie moeilijk maken. Een beetje als Bolkestein in de tijd van Paars I.

Thijs de Poedel | 03-09-06 | 22:45

@AWH Met Teeven heeft de VVD in ieder geval weer een goede justitiespecialist in huis na het experiment met Frans Weekers. Onderwerpen als criminaliteitsbestrijding zijn de VVD helemaal uit de handen geglipt door de gehaaide Haersma Buma (CDA). Ik hoor die Weekers het nog oneens zijn met Donner over TBS en tot driemaal toe een enorme uppercut krijgen. Nee, die hebben Teeven hard nodig.

starf**cker | 03-09-06 | 22:40

@Miko Ik denk dat Paars met Rutte en Bos wel een optie kan zijn. Nu nog niet, want dan is de rechterflank niet gedekt. Maar een kabinet met Ben Verwaayen als opvolger van Gerrit Zalm en Wouter Bos als premier. Not Bad. Ik heb niets met types als VErhagen en Wijn. Laat het CDA maar lekker mokken in de oppositie.

starf**cker | 03-09-06 | 22:37

starf**cker 03-09-06 @ 22:28

Het cda zal zich teveel in het midden gan begeven en verliest links en rechts stemmen.De Pvda alleen links.Dus.. Grote vvd en pvda winst.Dus weer paars???

miko | 03-09-06 | 22:33

@Thijs de Poedel 03-09-06 @ 22:15
Maar ondertussen heeft wel 1 van de 20 VVD-ers op haar gestemd bij de lijsttrekkersverkiezingen. Die 5 % heeft Fred Teeven niet gehad en zal hij nooit krijgen.

AWH Docters vLeeuwen | 03-09-06 | 22:30

@Thijs Toch denk ik dat de echte strijd zal gaan tussen Bos en Balkenende. Een beetje dezelfde types met dezelfde ambitie. Daar kan de VVD van profiteren. Niet door dat Kutwijf (citaat Hans Hoogervorst) vlak voor de verkiezing de onderbuik van Nederland te laten kietelen, maar door optimisme en relativisme. Het is niet voor niks dat Bos nu ook op die koers zit, maar die laat zich geheid opnaaien door Verhagen. Dan krijgt ie weer zo'n verkrampt bekkie. Leuke chemie die twee. Zowel de SP als het Cocktailtrio zal in dat geweld verpulverd worden.

starf**cker | 03-09-06 | 22:28

@ thijs 22.01

Precies maar de verliezende partij is degen die thuis blijft dus.....

miko | 03-09-06 | 22:23

@AWH Doctors van Leeuwen

Waar kennen we Jelleke ook al weer van? Hoe bekend was ze voor de lijsttrekkerverkiezingen? D'r uit dus. Niks zeggende bankvullers moeten uit de kamer. Geldt niet alleen voor Jelleke ook bij de PvdA zitten er een. Ja ik heb het over jou Sharon Dijksma. Wat kun jij nu eigenlijk meer dan in de kamer en in de commissievergaderingen tekstjes voorlezen die door de fractiemedewerkers zijn uitgetypt. Helemaal niks. Melkert is weg dus die kan je ook niet meer helpen. Meid niet erg. Je krijgt wachtgeld. Kun je mooi een studie afronden en wie weet op inhoud ooit in de kamer terugkomen. Is ie goed of niet?

Thijs de Poedel | 03-09-06 | 22:15

gevallenverstand 03-09-06 @ 18:27

De NL wetten staan het toe om veroordeelden daar onder te brengen waar zij het voordeligst opgeborgen kunnen worden, resocialisatie is daarbij geen juridisch issue. Suriname heeft ooit aangegeven om onze veroordeelden tegen 15% van de NL kosten op te bergen, is dat niet een beter alternatief?

Hans Anders | 03-09-06 | 22:04

@Miko, Bottehond, Starfucker

Het grote thema van de komende verkiezingen is niks. De grote winnaar wordt dan ook de partij 'Ik blijf thuis want het is toch niks.' Deze partij haalt de stemmen die eigenlijk naar de partijen van Geert en Marco zouden gaan maar populistisch rechts heeft er een zooitje van gemaakt dus daar wordt niet op gestemd. Misschien dat de VVD de laatste dagen voor de verkiezingen Rita gaat inzetten om deze stemmers alsnog naar de het hokje te lokken om haar vakje rood te kleuren. Oh nee het dikke vette rode potlood bestaat niet meer. Althans in het stemhokje. Nou ja, stemmers lokken om op haar knopje te komen drukken dan. ( Lekker niveau he?)

Thijs de Poedel | 03-09-06 | 22:01

@allemaal

Het is werkelijk een zooitje aan het worden sinds ik ben opgestapt. Nu ook al problemen met Jelleke Veenenendaal op plaats 33.
www.trouw.nl/laatstenieuws/ln_binnenla...

AWH Docters vLeeuwen | 03-09-06 | 21:51

Speciaal voor Fuckje, een zeer korte tekst: Pastors!

Duitse helm | 03-09-06 | 21:43

Maar volgens mij zie in de geblondeerde Geert de reincardinatie van Paul de Groot.

starf**cker 03-09-06 @ 21:21

Van Paul de Groot nog wel.... tsja... als je BJ Spruyt moet geloven heeft hij wel trekjes die in die richting wijzen. Wilders zelf schijnt absoluut een strakke regie te willen voeren. Zoals boslim ook doet in de fractie, as you well know. Mij lijkt dat een goede eigenschap voor een partijleider in de immer grillige politieke arena. Wellicht stelt Wilders zich zo op om een tweede rechts debacle a la LPF te voorkomen. Of hij daar wijs aan doet zal de tijd uitwijzen.

bottehond | 03-09-06 | 21:32

@ Bottehond
De 'jeugd ' heeft over het algemeen niet zoveel met politiek.Een leuke vlotte babbel en wat strijd is voldoende om de klappers op de hand te krijgen.Maar eenmaal bij de verkiezingen zullen deze personen het massaal af laten weten en krijgt Wilders een pak slaag.

miko | 03-09-06 | 21:27

De verkiezinge zullen dit maal weer volgens de oude lijnen lopen CDA PVDA en VVD zullen het onder elkaar wel uitmaken.ik denk ook dat een brede coalitie al in de maak is.De vvd wil zich niet branden aan wilde(rs)partijtjes aan de rechter kant en de Pvda niet aan mao marijnisen.Weer een paars kabinet????

miko | 03-09-06 | 21:22

@botte hond Kijk, kijk. Die oud-CPN-ers bestrijden het liefst de revisionisten. Ha,ha. Nieuwe tijd, oud geluid. Dat coolpolitics zegt mij niks. Zeker niet met zure Femke en haar gedram. Ik denk dat Wouter Bos dar wel gescoord zou hebben. Maar volgens mij zie in de geblondeerde Geert de reincardinatie van Paul de Groot.

starf**cker | 03-09-06 | 21:21

dan zap ik naar MTV. Wat een volstrekt misplaatste staatsmannen-look.

starf**cker 03-09-06 @ 20:28

Toch niet vaak genoeg. Tenzij je coolpolitics gezien hebt met Geert Wilders en femkuttje.... het jong publiek liet zich door de inhoudsloosheid van links kopstuk femkuttje niet imponeren en beloonde haar optreden (veel geschreeuw, geen wol) met een welgemeend hoongelach. Dhr. Wilders daarentegen werd onthaals op flinke toejuichingen en instemmend applaus. Nederland zal het van de jeugd moeten hebben. De ouderen zijn gemiddeld genomen té blasee om toe te geven dat hun hersenspinselige utopieen een grove vergissing blijken......

bottehond | 03-09-06 | 20:54

starf**cker 03-09-06 @ 20:20

Heee... de onmaskerde policor- infiltrant roert zich. Nog last van je blauwe oog? Nog steeds geen inhoud. Typisch pvda...... Next!

bottehond | 03-09-06 | 20:48

De VVD heeft zich goed gepresenteerd voor de aankomende verkiezingen.
Alleen neemt Rita op nr 2. zoveel glans weg, toch jammer.

MAXIMO | 03-09-06 | 20:39

Is het verkiezingsprogramma van D'66 trouwens al bekend of is er niemand meer over om dat te presenteren?

Aussie | 03-09-06 | 20:33

@Aussie Wat Wilders betreft eens: maar hij heeft hier op GS nog hardnekkige fans. Dat begrijp ik niet. De mensen zijn dat moslim-riedeltje spuugzat. Als ik dat geblondeerde hoofd zie, dan zap ik naar MTV. Wat een volstrekt misplaatste staatsmannen-look.

starf**cker | 03-09-06 | 20:28

@starf**cker 03-09-06 @ 20:18

Ik denk dat Wilders nog wel eens de grootste miskleun van deze hele verkiezingen kan gaan worden. Volgens mij gokt hij op het verkeerde paard door weer met die immigratiestandpunten aan te komen waar iedereen het wel mee gehad heeft. Tja, de VVD, ben benieuwd hoe Rutte zich zal houden in de debatten maar hij lijkt me een goede debater. Vrijdag gaat ie in debat met Bos bij Nova.

Aussie | 03-09-06 | 20:22

@botte Ha, Felix Meritis meldt zich.;) Van ethische suprematie moet jij als oud-CPN-er alles weten.

starf**cker | 03-09-06 | 20:20

@superjan 03-09-06 @ 20:09
ik juist niet; de ondernemers hebben genoeg gehad de laatse jaren.
Heel Nederland verandert zo langzamerhand in één groot lelijk bedrijventerrein (al zal de Pvda dat ook wel prima vinden)
Eigenlijk behartigt geen enkele Nederlandse partij mijn belang op dit moment. Mijn vriendin en ik overwegen en bekijken een mogelijke migratie naar het land waar een aap regeert (maar waar nog ruimte en mogelijkheden genoeg zijn; ook voor het bedrijfsleven )
Nederland is te vol met mensen, asfalt, bedrijventerreinen en andere lelijkheden.

collapse | 03-09-06 | 20:19

@SuperJan De VVD is inderdaad een mooi alternatief tegen het doemdenken. Eens. Je laat Geert toch niet in de steek;)

starf**cker | 03-09-06 | 20:18

collapse 03-09-06 @ 19:56

Sinds netmanager Ton van Dijk de omerta omtrent dat vraagstuk doorbrak is er inderdaad een kleine verbetering waar te nemen.

www.volkskrant.nl/binnenland/article32...

"Rechtse" politici wordt niet meer zonder meer de mond gesnoerd in interviews. Zelfs clairy polak doet haar best om haar rooie maniertjes (is meestal schreeuwen en weinig analyse en/of inhoud) in toom te houden. Als dat maar goed gaat..... Lijkt me moeilijk als je decennia lang uitgegaan bent van je eigen ethisch suprematie en je moet je vijanden van weleer ineens met respect tegemoet treden. ..... Ach ja. Ook de medewerkers van de publieke omroep leven volgens het oude adagium van Berthold Brecht: Erst das Fressen, dann die Moral!

bottehond | 03-09-06 | 20:18

@collapse> behalve de lijsttrekker,vind ik de VVD het aantrekkelijkst sinds jaren. UIteraard blijf ik Geert trouw, maar die man die het program heeft geschreven weet dondersgoed wat hij deed. Ook een teeven ingebed in een "goede" partij kan veel voor t land doen. ben blij dat Jabba de Hut uitgestapt is. de man is een querulant.

superjan | 03-09-06 | 20:09

hehehehe, en ik was bang voor rechts, zelfs fuckje stemt een splinterpartijtje...

bubka | 03-09-06 | 20:05

@driest vannacht
De VVD een regeringsperiode, in de oppositiebankjes lijkt me zowel goed voor het land als voor de VVD.

collapse | 03-09-06 | 20:02

We hebben een sterke VVD nodig maar die club is totaal ingestort. Dat takkewijf maakt dit land kapot.

driest vannacht | 03-09-06 | 19:58

"Links heeft een streepje voor bij de NOS en DHV."
Ik hoor dat regelmatig en let er dan ook vaak speciaal op; misschien ben ik te dom om het te herkennen, maar volgens mij valt dat de laatse tijd toch wel mee.
*voordat jullie zeggen; "dan ben je waarschijnlijk links". Ik ben geen van beide helaas........*

collapse | 03-09-06 | 19:56

@Tijs Ton was bij de NOS linkser dan Ferry. Elias zal hooguit uit rancune gaan meppen.

starf**cker | 03-09-06 | 19:49

@Thijs Ik gooi nog wel een knuppel. De VVD heeft de afgelopen jaren met die tweederangs advocaat uit Weert, Frans Weekers, de plank misgeslagen op de grote dossiers als criminaliteitsbestrijding, TBS en nog meer van die zaken. Dat zal dossiervreter Teeven niet gebeuren. Wat de publieke omroep betreft ben ik het niet met je eens. De PvdA is niet meer zo pro-publiek. Bovendien zitten belangrijke publieke-omroep-medewerkers meer bij de SP. Jeroen Pauw bijvoorbeeld.

starf**cker | 03-09-06 | 19:47

@Collapse.

Wordt juist leuk met dikke Ton. Hij als oud DHV-man in gesprek met Ferry M. Links heeft een streepje voor bij de NOS en DHV. Nou daar gaat Ton iets aan doen.

Thijs de Poedel | 03-09-06 | 19:46

@SuperJan Nee, geen Gmail. Ik heb jouw E-mail-adres nog wel. Komt goed.

starf**cker | 03-09-06 | 19:43

D arrogante Ton Elias op de lijst is wat mij betreft een behoorlijk verkeerde keuze, maar we shall see...

collapse | 03-09-06 | 19:43

Het is wel duidelijk dat de VVD achteraf niet zo blij was met Doctors van Leeuwen. Mannen als Arthur hebben een heel groot ego, trekken hun eigen lijn en hebben geen tweede viool in hun koffer. Wat doe je dus om Arthur zelf zijn conclusie te laten trekken? Juist je zet opgestroopte mouwen muren brekende Fredje hoger dan Arthur. Klaar is Kees. Je kunt zeggen wat je wil, het gaat er wel transparant aan toe.

De media ( en vooral de Publieke Omroep) zijn er als de kippen bij om het als LPF-achtige taferelen te omschrijven. De aantijgingen van Lex Runderkamp (NOS) zijn ronduit schandalig. Waarom komt hij met dit bericht net nu de kandidatenlijst bekend wordt gemaakt? Van Lex is bekend dat hij naar de School voor Journalistiek in Utrecht ging omdat het daar zo lekker links aan toe gaat. Dan weet je het wel.

Wouter Bos heeft eerder dit jaar aangegeven dat, wat de PvdA betreft, de Publieke Omroep zich geen zorgen hoeft te maken over budgetproblemen. Wat nou gat van 160 Miljoen over de periode 2006-2008? Komt dik voor elkaar. Het is wel duidelijk door wie en voor wie de NOS-boterhammen worden gesmeerd. Nou daar wil Lex dus wel zijn best voor doen.

Thijs de Poedel | 03-09-06 | 19:37

@starf*cker>'s goed ben je in 020? lunch? heb je een gmail account?

superjan | 03-09-06 | 19:34

@Collapse Nee, geen nepper. Inlogproblemen.

starf**cker | 03-09-06 | 19:31

us zijn. (hehe)

Hee een nep f*cker

collapse | 03-09-06 | 19:19

hehe dank allen voor het medeleven (@lekker belangrijk; die morfine was idd een revelatie), maar ik ben nog niet geheel collapsed.

En om meteen fuckjes discussie in te duiken;
Ik vind TBS een geheel ongewenste strafvorm, aangezien de onbalans die de crimineel heeft veroorzaakt door zijn onrechtmatige daad, via dit systeem niet geheel wordt hersteld.
Maw: er blijft 'schuld' bestaan tov de maatschappij. Slechts na gepaste straf is een crimineel weer werkelijk 'vrij'
TBS is hievoor te licht en in de meeste gevallen is het idd geheel onwenselijk om ook maar één cent te stoppen in terugkeer naar de maatschappij, aangezien de onbalans die de betreffende crimineel heeft veroorzaakt zo groot is (mijn mening) dat deze niet meer te herstellen is zonder te accepteren dat terugkeer naar de maatschappij van zo'n persoon is uitgesloten.
Ontoerekeiningsvatbaarheid wordt te gemakkelijk genruikt en geeft wat mij betreft geen recht op strafvermindering (strafvermindering is natuurlijk geen recht, maar goed)

simpel gezegd: nooit meer vrij voor de moordenaars, sex-delinquenten. De kosten mogen in een land van HSL en Betuwelijn geen excu

collapse | 03-09-06 | 19:17

@SuperJan Biertje deze week? En verder was dit een aardig bedoelde sfeerschets van een oprecht leuke partij. Het was niet de bedoeling om te bashen. Integendeel.

starf**cker | 03-09-06 | 19:16

@collapse> kudt een hernia... Beterschap mijn beste.

superjan | 03-09-06 | 19:03

fuckje 03-09-06 @ 18:40
Het Duitse TBS systeem was op TV, zag er goed uit. Nederland roept graag 'levenslang opsluiten', maar verklaart TBSers hersteld. In Duitsland gebeurt dat nooit. Eenmaal in het systeem kun je een gewoon leven leiden, maar je nlijft wel steeds gecheckt worden. Ik bedoel maar, geef iemand die 10 jaar geleden 'gezond werd verklaard een pilletje, wat nederwiet en een kratje heineken en de boel is weer fout...

gevallenverstand | 03-09-06 | 18:47

En dan nog wat: in sommige inrichtingen voor meisjes wordt de prikpil gebruikt, vooral om die meisjes te beschermen tegen ongewenste zwangerschappen, ook al willen ze dat zelf niet. Wel een goeie zaak, toch?

fuckje | 03-09-06 | 18:42

@gevallenverstand,
@Lekker belangrijk,
toch goed om die discussie te voeren.
Levenslang iemand "goed" volgen, zie je dat in Nederland gebeuren?
Ik neem aan dat bv een serieverkrachter, iemand die geen controle heeft over zijn libido, graag zou kiezen voor een ' ingreep", in plaats van levenslang Long Stay.
Laat de discussie maar losbranden, niets mis mee!

fuckje | 03-09-06 | 18:40

@Fuckje, chemische castratie is verwerpelijk. Niet alleen juridisch (Integriteit van het menselijk lichaam) als wel medisch (Het verminken of toebrengen van onnodig letsel). Het is geen optie, een achterhaalde discussie en zoiets roepen valt in de categorie "Populistisch gebral".

Lekker Belangrijk© | 03-09-06 | 18:34

fuckje 03-09-06 @ 18:22
Het Duitse TBS systeem is goedkoper en succesvoller. Mensen worden eigenlijk levenslang goed gevolgd. Had brillemans daar nog iets aan toe te voegen?

gevallenverstand | 03-09-06 | 18:27

@bottehond @18:11 Dan zou ik hem persoonlijk z'n ballen afsnijden, vandaar dat we dit overlaten aan de rechtstaat anders wordt het een middeleeuws klote zooitje. Eerdmans is kamerlid en in dat licht zijn zulke uitspraken hilarisch maar ook een beetje eng. Zoals Eerdmans zelf, een beetje eng.

Lekker Belangrijk© | 03-09-06 | 18:26

@Lekker Belangrijk,
dat ging over mensen voor wie TBS geen effect zou hebben, die dan tot Long Stay zouden worden verwezen, en als je dan kan kiezen, lijkt me de keuze niet zo heel erg ingewikkeld.
Bovendien, wat bottehond ook zegt, een dergelijke discussie dient wel gevoerd te worden.

fuckje | 03-09-06 | 18:22

VVd wordt gepopulariseerd, ik dacht dat Rutte minder erg was dan Verdonk, het tegendeel is waar.
Oh ja, dood aan Boekenstijn, geez wat is dat een schreeuwlelijk.
Ook Teeven een hogere plaats geven dan zijn baas, waarom Teeven is vaker in het nieuws dat Docter van Leeuwen.
Kutpopulisten!

Ridge Forrester | 03-09-06 | 18:22

Lekker Belangrijk© 03-09-06 @ 17:53

Kijken of je er nog zo over denkt als zo'n misgebakken exemplaar van het menselijk soort iemand in je omgeving verkracht of ombrengt. Triouwens... het zou voor een substantieel deel van die lui niet helpen. Die doen zulke dingen vaak niet eens op basis van lust. Maar het signaal dat van zulke standpunten uitgaat is uiteraard welkom in deze tijden van verstikkende mores.

bottehond | 03-09-06 | 18:11

starf*cker, ik vond je commentaren over het cocktailtrio geweldig, jammer dat je daar niks mee gedaan hebt... Dit stuk was minder...

hondsdolle baas | 03-09-06 | 18:05

Ik ga voor Marijnissen als minister-president. Dictators hebben altijd al mijn voorkeur gehad. Welke uniformen moeten wij straks als SP-ers dragen en wat is de groet: Heil MArijnissen. Mensen, we gaan zalige tijden tegemoet.

bijtertje | 03-09-06 | 18:05

JudgeJuly 03-09-06 @ 17:57
"Collapse collapsed?"
dat is uiteindelijk natuurlijk onvermijdelijk

collapse | 03-09-06 | 18:00

Collapse collapsed? Je bent de personificering van de nabije afloop van de VVD-soap. D66 ging ze al voor. Nu nog de rest. Gaan we een dictatur dan toch nog meemaken!?

JudgeJuly | 03-09-06 | 17:57

Kwik, Kwek en Kwak komen altijd als briljante strategen uit het verhaal te voorschijn. Gezien het feit dat de avonturen van deze neefjes altijd voorin in het grote verhalenboek staan duidt erop dat hun invloed niet onderschat mag worden. En winnaars hebben het gelijk aan hun kant staan, nietwaar...

oude man | 03-09-06 | 17:54

-weggejorist-

oude man | 03-09-06 | 17:54

Rust Brazilia-Argentijnie (1-0) *sloft naar koelkast voor blikje Herrrrtog-Jan*
@Fuckje, Ik vind het een obscuur kereltje. Iemand die een chemische castratie van onbehandelbare TBS-ers voorsteld spoort zelf niet helemaal.

Lekker Belangrijk© | 03-09-06 | 17:53

fuckje 03-09-06 @ 17:46
Ik stond op het punt om te zeggen: Nou als de pastoor het met bertjan spruit kan aanleggen en de bril en het toupet doorspoelt .... vooruit dan maar.
Maar nu je voor de afknijper des afknijpers stemt (o wat moet die man weg...) komen we weer niet nader...

gevallenverstand | 03-09-06 | 17:52

@fuckje:

Zalm gaat gewoon naar de DSB-Bank.

El Gouda | 03-09-06 | 17:47

@fortuynlijk,
Gisteren bij Tros-Kamerbreed zei Gerrit Zalm dat hij geen kamerlid wil worden, maar wel in is voor een nieuwe termijn op Financieën, dus?

fuckje | 03-09-06 | 17:46

Een coalitie tussen (van links naar rechts) SP, GL, PvdV en 1NL zou toch ook een breed draagvlak hebben. Wellicht CDA erbij om aan een meerderheidje à la D66 te komen...
Dát zou nog eens paars zijn! Ik moet nu al LOL: "Premier Marijnissen verklaarde het volste vertrouwen te hebben in het beleid van zijn kabinet. Zo kunnen ook de hervormingen binnen het speciale onderwijs van minister Wilders en de harde aanpak van criminaliteit van minister Pastors op zijn onvoorwaardelijke steun rekenen. Staatssecretaris Eerdmans verklaarde op één lijn te zitten met minister Halsema (Verkeer & Waterstaat) over de sluiting en sloop van alle A-wegen in Nederland.

Chiant | 03-09-06 | 17:45

@Lekker Belangrijk,
Eerdmans heeft zichzelf bewezen in de Kamer. Goeie dingen over TBS, over andere juridische zaken, harde werker, vindt zichzelf geen nummer 1 op een lijst, maar wil samenwerken, geen ijdeltuit, kortom, een man die ik de plaats naast Pastors graag gun.
Pastors is realistischer dan Wilders, heeft een duidelijke visie en reken er maar op dat hij zijn stem zal verheffen in die Haagse ingeslapen vergaderzaal.

fuckje | 03-09-06 | 17:43

Mijn neef, een kunstenaar, verkocht eens een schilderij aan Docters van Leeuwen. Wereldvreemd als hij is, wist hij niet wie Arthur DVL was. Bij afgifte van het kunstwerk op het privéadres van het voormalige BVD-opperhoofd, deed een 'mongool' de deur open. Mijn neef stond het schilderij met tegenzin en na herhaaldelijke verzoeken van de lijder aan het syndroom van Down af. De 'mongool' bleek achteraf een onuitgeslapen Docters in zijn badjas te zijn.

Maar, fucking God, who to vote for? PvdAllochtonen, mét Bouter Wos, kan mijn stem niet krijgen. De VVD is een partij van narren. Bovendien verneukt ze dit land al sinds 1994 (de zogenaamde economische hausse van eind jaren negentig was een dikke vette zeepbel, je weet tog). CDA lijkt zich alleen te bekommeren om huishoudens met kinderen; deze groep krijgt als enige in dit land cadeautjes. GL? Duyvendak, voormalige partij van Zakkenvuller, Femster... nuff said. SP stemmen is ook moeilijk, gezien het gevaar voor een linkse coalitie, en CU zou als glijmiddel tussen PvdA en VVD kunnen dienen. Alsjeblieft, geen combinatie tussen allochtonenknuffelaars, privatiseringskoningen en Knevelkijkerts. Nawijn, Wilders, Pastors: wannabe-Pims. Alexander... moehahahaha, ahem.

Murdockyoufool | 03-09-06 | 17:41

lol @koerbagh 03-09-06 @ 16:57

G-unite | 03-09-06 | 17:39

*Merkt op dat we na 't noemen van Ton Elias, Doctors van Leeuwen, Rita Verdonk, Fred Teeven en Gordon als vanzelf afdwalen naar zeurende pijn in de onderrug...*
Jelleke Veenendaal op 33? Dan Stap Ik Op - want onverteerbaar!

tichtus | 03-09-06 | 17:39

gezellige boel daarzo, maar nu we het toch over feesten enzo hebben?
is er al bijna gumball 3000?

popo | 03-09-06 | 17:38

Arend-Jan moet wel een flinke klap van de molen hebben gehad met zijn blinde steun voor Bush. Ik ben bang dat ik vanwege dit soort idioten voor het CDA moet gaan stemmen, terwijl ik kots op de vermenging van het geloof en een partij.
Jammer, Zalm zou mijn stem wederom hebben gehad, als hij niet uit de politeik was gestapt. Dat sulletje van een Rutte zal net als Woutertje Boslim nooit mijn stem krijgen.

fortuynlijk | 03-09-06 | 17:38

De column heeft een hoog Minoes in nichtenland-gehalte maar dat de identititeitscrisis bij de Volkspartij voor Vrijheid en Schizofrenie nog niet voorbij is is duidelijk. Dat dat leuk is ook. Het heeft ook iets te maken met een nationale identiteitscrisis. De Fortuynperiode was het afrekenen met de permessiviteit en de cultuur uit de jaren 70. Alleen, de volksaard is zodanig dat we dat dan heel even met ekaar vinden om vervolgens weer te matigen. Het merendeel van de weinige reaguurders hier hoort nog bij het deel dat in de Fortuynrevolutie slechts een begin zag, zeg maar de oom met de reactionaire praatjes dat ieder feestje zwart sluierde. Rita hoort bij dat gedachtengoed, eigenlijk is ze door haar ego daarin meegesleept. Er is wat common sense in de partij, maar ofdat zal winnen is te betwijfelen. Zolang Rita nog met Kwik Kwek en Kwak word gesignaleerd is het duidelijk. Dat mens gaat door tot de partij aan flarden ligt. De zultkop Elias speelt geen rol. Heeft ie ook nooit gedaan. (Alleen die buik moet vol.)

gevallenverstand | 03-09-06 | 17:37

Morfine! you lucky bastard.

Lekker Belangrijk© | 03-09-06 | 17:34

@fuckje 03-09-06
zo negatief als ik hier ben; zo positief ben ik thuis.
Mijn Pc is op sta-hoogte gezet en met mijn hernia gaat het steeds slechter: I'm winning :D
Is idd pijnlijk (heb zelfs twee dagen morfine gekregen); dus ga maar goed recht zitten ;-)

collapse | 03-09-06 | 17:33

@fuckje @16:21, Ik mag die Pastors eauk wel, z'n laatste optreden in buitenhof vond ik sterk. Probleem is echter dat ie weer omringd wordt door obscure klein-rechtsers zoals Eerdmans.

Lekker Belangrijk© | 03-09-06 | 17:31

@collapse,
nee hoor, geeft niet. Je kan al je geheimpjes bij me kwijt, je weettoch?
Maar ff serieus, een hernia schijnt heel pijnlijk te zijn, sterkte! En probeer de leuke dingen te blijven zien!

fuckje | 03-09-06 | 17:29

@fuckje
en ow ja ik ben de laatse tijd idd wat zuur want ik heb al 4 weken niet kunnen zitten vanwege een hernia (sporte 4X per week, ben pas 28 WTF, maar mijn beroerde PC-zit/lig houding heeft de boel gesloopt)
*misschien had ik dit beter in het libelle gedeelte kunnen plaatsen*

collapse | 03-09-06 | 17:23

Wat een leuke poll vandaag.
Tussenstand Brasil- Arentijnie 1-0 (Robinho)

Lekker Belangrijk© | 03-09-06 | 17:14

Het beste is er wel bij je af Starf*cker, toch jammer kerel.

Aussie | 03-09-06 | 17:14

srry koebargh: gelezen en ik neem het terug
I agree

collapse | 03-09-06 | 17:13

@fuckje 03-09-06 @ 17:07
dat negatieve heb ik hier geleerd en lange posts lees ik niet. 9 van de 10 lange posts zijn boring Reken maar uit hoeveel tijd het je kost om die ene te vinden die meerwaarde heeft.
maar vooruit ik zal 'm ff checken deze keer

collapse | 03-09-06 | 17:11

@collapse,
wat doe je negatief! Dat stuk van koerbagh is een schitterende sfeertekening.
Lees gewoon eens rustig door, en laat alles op je inwerken, je ziet het sfeertje voor je!
@koerbagh,
zoals je begrepen hebt , heb ik er van genoten. En je hebt denk ik wel gelijk.
Ledigheid is des duivels oorkussen.

fuckje | 03-09-06 | 17:07

@koebargh
of heb je die al en leest niemand die dus dan maar copy/paste naar Gs
Veel te lang!

collapse | 03-09-06 | 17:00

hoe bedoel je "in je eigen wereld leven"

Aart | 03-09-06 | 16:59

Die old Farts weten allemaal dondersgoed dat er als mijn generatie oud is; er helemaal geen AOW meer is , maar ze willen ons er maar al te graag voor laten betalen.
@koebargh
begin je eigen log joh

collapse | 03-09-06 | 16:59

SF neem eens gauw de colums van Loek over, voordat 'ie wordt opgenomen.

Dit is pas schrijven. CHAPEAU.

bad to the bone | 03-09-06 | 16:59

Ergens in oud vervallen kraakpandje in Amsterdam Noord, eens de trotse vestiging van een school gevestigd op de leer van Rudolf Steiner, zieneres Madame Blavatsky en geheel gestoeld op de astrologische voorspellingen van Edgar Cayce dat er vanuit die een school op die plek ooit een bloeiende wereldheerschappij zou komen, bevindt zich een merkwaardige dependence van een krant. Op die dependence hebben ze het papier afgeschaft, behalve op de toiletten en de grote dozen kleenex op de bureaus. Dat laatste heeft ongetwijfeld een reden, maar dat is nu even niet belangrijk.

In een grote kantoortuin zitten een paar medewerkers van deze schoolkrant op internet (want daar hebben we het over) veerveeld achterover. Het is zondag en eigenlijk is er niks te doen. De grote baas is er niet, zijn tweede-hands clownspak hangt op de kapstok, naast een grote cowboy-achtige hoed en een dubbelloops jachtgeweer. Ook nr.2 is afwezig. De sfeer is gelaten en naargeestig. Op de toetstenborden van de computers van de Nieuwsredactie zien we de versleten knoppen van de [control] [c] en [v]. De hoofdredactrice Gina (fictieve naam) is eventjes binnengelopen om te kijken of alle stagiaires die ingeroorsterd waren ook daadwerkelijk zijn verschenen. Normaliter doet ze dat vanachter haar pc met de webcam, maar die is door veelvuldige camseks van een plakkerige medewerker aan gort.

Naast de stagiaires zijn alleen de plakkert, een latijns-amerikaanse illegaal en de Lognazi's aanwezig. Men weet het even niet. Morgen zal anders zijn als de clown en de professor er weer zijn en hun zwepen, duimschroeven en karwatsen uit de kast halen. Plots gaat op de computer van Joris het semi-leuke, in 1989 van tonie.net gedownloade windowsgeluidje van Frank en Ronald de Boer aan. "Hee joh, je hebt meel... -Ja, moet je natuurlijk wel even lezen". Alle aanwezigen spoeden zich naar het morsige hoekje in de kantoortuin waar Joris is vastgeketend. Is het een bericht van de grote baas? Een nieuw, spannend topic?

Nee... Het is een mailtje uit Hoogeveen, van Jaap. Nou... vooruit dan maar weer. Ieder gaat verveeld weer zijns weegs. Pritt surft weer langs de webfora van Libelle, Viva op zoek naar smeuïge seksverhalen, de zich "G" noemende eenheid zet een nieuwe pot koffie, Oscar de zuid-amerikaan schrijft een ankeiler voor Jaaps' stukje en gaat dan even kakken.

koerbagh | 03-09-06 | 16:57

Bah Ton elias; nogmaals bah
Fuck de VVd trouwens; ik stem deze keer niet op die rotary-kakkers. Ik ben jong dus laat die ouwe knarren maar lekker mee betalen aan die AOW.

collapse | 03-09-06 | 16:55

Het is flink kutte met Mark Rutte.

Reykjavik | 03-09-06 | 16:52

*gaap* duidelijk waar sterreneukerts politieke voorkeur ligt....

dt_spawn | 03-09-06 | 16:49

@Gay Niaal 03-09-06 @ 16:34

het zou ook een gayniale (sic!) manier zijn om de opkomende rechtse splinterpartijen doodgeboren kindjes te laten blijken. Of in het beste geval 4 jaar volledig buiten spel te zetten.

CoJoNes | 03-09-06 | 16:40

Zalm noemde zelf al de Schipholplannen in het verkiezingsprogramma: Borrelpraat! Gisteren op Tros-kamerbreed, radio 1. Compromissen zal je in een coalitie altijd moeten maken, maar alsjeblieft niet met Bos!
De bezuinigingen van Bos zijn gebaseerd op drijfzand:
- De waterschappen laten zich niet zomaar 1,2,3 opheffen.
- Specialistentarieven, farmaceutische industrieën laten zich echt niets ontnemen omdat Wouter met zijn blauwe ogen dat wil.
Ik hoop op een gigantische rel binnen de PvdA, waardoor Wouter door de mand zal vallen, en een enorme nederlaag zal hebben. Wie heeft een idee en helpt even mee?
En dan liever geen verhalen over heaumeauphiele zangerts of een verlopen journalist in een badkuip, daar krijgt niemand de pis lauw van, ik bedoel iets echts!

fuckje | 03-09-06 | 16:40

Ik had ooit gezegd nooit maar dan ook nooit meer op de VVD te stemmen.... maar nu ik dit zo lees, ga ik toch weer twijfelen..)

Karel Kruizenruiker | 03-09-06 | 16:37

@CoJoNes 03-09-06 @ 16:31

Ik hoop niet maar vrees wel dat je gelijk krijgt.

Gay Niaal | 03-09-06 | 16:34

Als je bekijkt wat er bj de VVD opstapt, dan wordt wel duidelijk wat de lijn van Rutte gaat worden. De meest extreme programmapunten staan alleen maar in het program om als wisselgeld in te kunnen zetten bij coalitie besprekingen. het leidt de aandacht af van de kern van het programma en dat is zowel bij de VVD als bij het CDA als bij de PvdA: pappen en nathouden.
Ik voorspel een coalitie van PvdA, CDA en VVD met als argument: We hebben een brede coalitie nodig, om orde op zaken te stellen in dit land. Dat kan alleen als de plannen gedragen worden door een brede laag van de bevoking.

Met andere woorden, nog 4 jaar slappe hap en compromissen.

CoJoNes | 03-09-06 | 16:31

-weggejorist-

zakje pinda´s | 03-09-06 | 16:26

Als ik die bewust al uitgelekte plannen van Bos lees, + wat er nu officieel is openbaar gemaakt, dan slaat de schrik me om het hart. De VVD presenteert zich nu inderdaad op een relaxte manier, en ik heb daar wel vertrouwen in.
En dan het liefst samen met het CDA, met Leers in het kabinet. Maar toch krijgt Marco Pastors mijn stem. Een man met goede plannen en voor de duvel niet bang, zegt waar het op staat, en zegt wat anderen met meel in de mond inslikken.

fuckje | 03-09-06 | 16:21

Haha, ga toch over je eigen SP lullen man. Waar iedereen de grote Maorijnissen aanbidt, en nooit iemand hem tegen zal spreken, en ze zullen hem als makke schaapjes volgen. NEXT!

Hakbarrr | 03-09-06 | 16:17

3% minder belasting. Mijn stem hebben ze. Scheelt toch al gauw een kleine 7000 euro

vernieuwdeVerbatim | 03-09-06 | 16:16

jp for president

JackTheR | 03-09-06 | 16:15

Maar wat mij betreft mag er een heaumeaux premier van dit land worden! Helaas is rutte zelf gewoon een saaie ian-knor met een kippekontje.

Wel goed dat de successierechten door de midden gaan bij de VVD!

superjan | 03-09-06 | 16:10

LEUK ??

e-roy | 03-09-06 | 16:09

er wordt nergens zoveel getongzoend als binnen de VVD amsterdam

superjan | 03-09-06 | 16:07

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl