achtergrond

Geenstijl

StarF*cker trekt Henk Krol even door

Bukt u even?Onze StarF*cker gaat weer helemaal los. Normaal gesproken hoort u alleen van hem in het weekeinde, maar de actualiteit noopte hem een tussentijdse column in onze mailbox te laten ploffen. Dit keer is Henk Krol, hoofdredacteur van de Gay Krant, aan de beurt. Want naar nu bekend is geworden, is een topambtenaar van justitie ten onrechte beschuldigd voor het betasten van minderjarige Marokkaanse schandknaapjes. Sterker nog, de Panorama en de Gay Krant hebben zich slechts gebaseerd op roddel en achterklap. Henk, buk je even?




Wel of geen homoprostitutie?



Wat zullen de druiven in Hoofddorp (Panorama) en Best (Gay Krant) ongelofelijk zuur zijn geweest. De hoogste ambtenaar van justitie liet zich NIET in de dienstwagen naar het Anne Frank Plantsoen in Brabant rijden, of naar duistere mannenbordelen in de buurt van Praag. Met het schaamrood op de kaken moesten hoofdredacteuren Frank Hitzert (Panorama) en Henk Krol (Gay Krant) toegeven dat de bewijslast dunner was dan een ijslaagje tijdens een hittegolf. De klap zal met name hard aangekomen zijn bij het opperhoofd van de bruine ridders Henk Krol.

Deze pedante ijdeltuit - die én zijn Brabanderschap én zijn homoseksualiteit probeert te compenseren door zelfgekozen burgemeester van homostad te spelen - wist het allemaal zo zeker: in off all places Weert gebeurde HET allemaal. Daar beroerde de plaatselijke deken regelmatig het lid van zijn koorknaapjes en plaatselijke notabelen organiseerden regelmatig gangbangs waar het er ruig aan toe ging en waar hoge politieheren hun harige billen openstelden voor jonge Marokkaantjes. Tja, ieder zijn meug. Met het schaamrood op de kaken van zijn dikke kop moet Henk Krol nu wel toegeven dat hij een echte valse nicht is en alleen op basis van Brabants gekwek zijn neurotische blaadje heeft gevuld met een zee van oppervlakkig geroddel.

Al jarenlang hoor ik dat een nicht met hersens niets te maken wil hebben met deze zelfbenoemde gay-queen, die op zijn redactie een waar schrikbewind uitoefend en de vleesgeworden valse nicht uithangt. Maar: iedere homo die problemen heeft vindt bij Henkie K. een gewillig oor. Als Henk tenminste de gelegenheid krijgt om zo snel als zijn dikke lijf het toelaat de studio in te hollen van Nova, Netwerk of RTL Boulevard. Vaak weet snorremans niet eens waar hij is en ziet hij Albert Verlinde aan voor Paul Witteman.

Nu heeft Henkie zich weer vergaloppeerd. Hij zag het al voor zich: dankzij ZIJN inzet als Koning van de Bruine Ridders zou een lastige en stiekeme homo-ambtenaar het veld moeten ruimen. Henkie weer in de spotlights. De homo de dupe, want in Delfzijl en Eijsden denkt nu iedereen dat elke homo zo vals en dom is als die varkenskop uit Eindhoven. Je zal maar zo'n voorman hebben!

Twee dingen nog tenslotte. Mag ik die deken in Weert gratis adviseren om, als die roddels niet waar zijn, Henk Krol te ontdoen van zijn pruik, poedel, lingerie, kanten slipjes, vergulde dildo's, condooms met champagnesmaak, cd's van Jantje Smit en lakschoentjes? Verder: als er roddels over Krol zijn, willen we die graag horen. Zullen we hem aanpakken met zijn eigen valse nichtenstreken en ik denk dat het applaus vooral van zijn eigen achterban zal komen...

StarF*cker

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.