Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het gelijk van Gelt Dekker

Pastoor is niet meer Hij had wel gelijk, die Gelt Dekker. Het is ronduit kleaute gesteld met de normen en waarden van onze mede koninkrijkleden op de Antillen. Seriously easy going, je weet tog. Tralala, fiedeldie, beetje stelen, beetje dealen, no spang bro. Niks oewerken, gewoon leegtrekken die kerk en omleggen die pastoor. God ziet toch niks. De winst: faxapparaat, wat collectegeld, paar Bijbelboeken, groot houten kruis (je weet wat ze zeggen van negers) en een kek orgel. Roven, stelen en moorden, dat is Papiamento voor ‘arbeid’. En waar gewerkt wordt vallen slachtoffers. De een z’n dood is de ander z’n gouden tand en blingbling-ketting. Zit minister Atzo Nicolaï nog in het slavernijmuseum daar? Yo Atso, doe eens rap betrokkenheid tonen, financiele steun toezeggen en Blue Curaçao drinken met de bolitaslikkers, swa.

Reaguursels

Inloggen

eindelijk krijgen we een goede discussie!!!

Madcobra | 25-08-06 | 01:04

@ LoveChristianBale 24-08-06 @ 03:48
Tuurlijk moet je welwillende Antillianen steunen, maar tot nu heeft Nederland niet de manier gevonden om de goede groepen te bereiken. Als het "blanke superieuriteits-gevoel" ertoe leidt dat problemen wel worden besproken, is daar niks mis mee.

SmerigeHarrie | 24-08-06 | 20:43

@ dolodoloboy 23-08-06 @ 21:41
Nogal anaal gericht mannetje ben je, met je verkeerd gespelde 'Zwans'. Maar leren is natuurlijk moeilijk met jouw zongeblakerde hersenpan.
Helaas ben ik geen Groenlinkser die het in zijn broek doet als zo'n stoere negert als jij voorbij loopt. M'n roots zijn meer in O-Europees, je weet wel, dat mooie gedeelte van Europa waar ze alle zigeuners (de lokale allochtonen) uit de grote steden hebben geflikkerd (niet aan de EU verder vertellen). 't Is daar erg veilig en rustig door geworden. En waar al die hardwerkende gastarbeiders binnenkort vandaan komen, zodat jouw broer ook al niet meer aan de bak komt.

SmerigeHarrie | 24-08-06 | 20:38

@ DirkDiggler 23-08-06 @ 22:12
Toen Montenegro zich wilde afscheiden van Servie, hield geen verdrag dat tegen. Idem bij het uiteenvallen van de Soviet-Unie.
Als 1 van de partijen niet meer samen verder wil, houd geen enkel tribunaal dat tegen. Lijkt me trouwens een prima idee om daar in Nederland over een paar jaar een referendum over te houden.

SmerigeHarrie | 24-08-06 | 20:22

@ Nig 24-08-06 @ 00:40
Ik kan me ook ergeren aan het belerende vingertje van Nederlanders tegenover andere landen, probleem is dat de Antillen geen zelfstandig land willen zijn.
De Antillen krijgen per jaar 138 miljoen Euro van Nederland, op een bevolking van ongeveer 180 duizend is dat 770 Euro per persoon per jaar. Krijgt geen enkel ander land. Ter vergelijking: dat zou neerkomen op zo'n 12 miljard Euro ontwikkelingshulp per jaar voor Nederland, als wij de ontvangende partij zouden zijn.
users.bart.nl/~mmc/Antilliaanse%20econ...

Daarbij leeft ook nog eens 30 procent van de bewoners op Curacao onder de armoedegrens, doen we in Nederland toch beter.
www.groene.nl/2003/0334/ab_antillen.ht...

Nederland is inderdaad extacy producent en exporteur nummer 1, daar mogen andere land ons ook (veel meer) op aanspreken. Frankrijk en Amerika doen dat af en toe ook.
Verder zou ik me niet teveel storen aan wat sommige reaguurders schrijven over het afzinken van de Antillen, het blijft GS... :)

SmerigeHarrie | 24-08-06 | 20:19

@ miko, waarom ben je nodeloos kwetsend bezig? Waar haal je het lef vandaan, om alleen al op basis van beroep, iemand als een kinderverkrachter te betitelen? Hoe bedoel je bekrompen?!.. Niet alle pastoors zijn kinderverkrachters... Niet alle (oud)politie-agenten, schieten hun gezin dood... Niet alle Antillianen slikken bolletjes, en zijn lui... En last, but zeker not least... Niet alle Nederlanders lopen op klompen, zijn gierig, douchen 1x per week en moorden hun gezin uit... Wees onbevooroordeeld...

In alle bevolkingsgroepen, heb je wel rotte appels... Helaas heerst hier in de commentaren, ook het "blanke superieuriteits-gevoel"..

De Antillen hebben ook genoeg goede dingen te bieden... En nee, daar bedoel ik geen bolletjes mee...

LoveChristianBale | 24-08-06 | 03:48

Gonny is toch ook een antilliaan??

miko | 24-08-06 | 03:02

-weggejorist-

sharpe | 24-08-06 | 02:11

RESPECT voor MY NIG!!!!!

Madcobra | 24-08-06 | 01:30

@ Zeurders

Een reactie op je opmerking :
@Papa: de marine erheen sturen? Dan zitten die bolletjesslikkers straks zonder werk!
www.refdag.nl..

Inderdaad zou best wel kunnen maar je moet ook niet vergeten dat de vele coke gebruikers hier in Nederland ook zonder coke zitten.

Het hele bolletjesslikkers gedoe moet aangemaakt worden maar ik weet echt niet of de marine "the big solution" is. Want het is meer dan een keer voorgekomen dat mariniers opgepakt worden i.v.m. met drugshandel. Mariniers die daar immers gestuurd werden om het probleem te bestrijden.

Wij moeten ons hier in Nederland schamen.

Nig | 24-08-06 | 00:54

@smerigeharrie

Allereerst bedankt voor je reactie. Een reactie op je opmerkingen:

@ Nig 23-08-06 @ 20:38 helaas weer de bekende onzin, dat eeuwige "maar wij zijn ook niet perfect dus we moeten onze mond houden". In ELK land komt criminaleit en corruptie voor, de mate waarin bepaald of je er normaal kan wonen.

Wij in Nederland zijn goed in het aanwijzen en hebben onze zaken niet eens in orde. Weet jij wel dat er meer dan 5000 Nederlanders opgesloten zijn in het buitenland i.v.m. drugshandel??? ( heb dat laatst in Nova gezien) Weet jij wel dat Nederland nummer 1 exporteur is van extacy??? (algemeen bekend)

Jouw opmerking : "maar wij zijn ook niet perfect dus we moeten onze mond houden"

Geeft dat ons misschien vrijkaart om mensen te beledigen en steeds weer te stigmatiseren??

Hieronder volgt enkele reacties van mensen die ook gereageert hebben:

1 @ Dushi: je hoeft me echt niet te vertellen dat je van curacao komt, dat kan ik aan je taalgebruik ook wel zien. En dat hele "dushi-gebeuren" associeer ik gewoon met coke, machocultuur en groepsverkrachtingen.
2 Laten we aan de vs verkopen, maken ze daar hun guantanamobay van. Kunnen die gasten daar gewoon blijven wonen...
3 Gewoon alle 'mannelijke' inwoners verzuipen, alsook de lelijke vrouwen. Dan wat mooie rode verlichting, en we hebben wat nieuwe uitbreiding voor de Wallen. Kunnen de overgebleven vrouwen tenminste braaf werken voor hun geld.

Ik heb een aantal jaren in Curaçao gewoond en ik heb mij even veilig gevoeld zoals hier in Nederland. Hier hebben wij ook te maken met hoge criminaliteit cijfers, het valt daar meer op omdat je te maken hebt met een "kleine" gemeenschap.

Ik vind dat wij eerst onze eigen zaken moeten regelen voordat wij overgaan tot het aanwijzen van andermans fouten. Helaas zijn wij hier in Nederland wat het laatste betreft heel goed in.

Jouw opmerking :De Antillen krijgen per hoofd van de bevolking de meeste ontwikkelingshulp ter wereld (bedankt Den Haag), en toch zit de economie in het slop, is er veel misdaad etc. De problemen daar zijn minstens een factor 10 groter dan in Nederland

Kan jij dat misschien met cijfers onderbouwen??

Nig | 24-08-06 | 00:40

slavernijsyndroom ???

Wie heeft hier zo'n syndroom?!!

Madcobra | 23-08-06 | 22:35

@Nig Jij snap wat ik bedoel.. respect my niga!!!

Madcobra | 23-08-06 | 22:25

@SmerigeHarrie 23-08-06 @ 21:35
Ja Harry, maar binnen de huidige verdragen is dat niet mogelijk zonder instemming van beiden.
Antillianen krijgen bvd niet alleen de meeste plaka uit 030, maar is volgens onderzoek heden-ten-dage zo'n beetje nog het enige volk met een slavernijsyndroom. dolodoloboy comments spreken boekdelen, helaas.
Zijn Antilliaanse broeders en zusters hier die wel vooruit willen (en dat zijn er genoeg), zullen zich collectief voor deze vluchteling schamen.
Een hond is het, een schurftige.
En nu een Polar!

DirkDiggler | 23-08-06 | 22:12

Ja indd kon niet meer reageren! was op mjin werk, ben nu thuis!! :=)

raar he??

Trouwens ik bedoelde niks mee met curacaose kleurling. Ik wou alleen zeggen dat men vaak beweert dat alle zwarten lui, roven bla bla zijn... vandaar...

no hard feelings!

Madcobra | 23-08-06 | 22:09

SmerigeHarrie 23-08-06 @ 21:35
hahahhaah leuk he citeren uit het grote sprookjesboek van het CBS. Feiten mijn hoerenjong feiten. En hoe weet je dat mijn broer bij de MC Donalds werkt? Oh wacht even hij is bi en houdt van roomblanke boerenbillen. Hij zal je dus kennis hebben laten maken met MR ZWANS en je daarna hebben verteld over zijn familie. Doet hij altijd na het totaal vernielen van blanke sterretjes.

dolodoloboy | 23-08-06 | 21:41

@ Nig 23-08-06 @ 20:38 helaas weer de bekende onzin, dat eeuwige "maar wij zijn ook niet perfect dus we moeten onze mond houden". In ELK land komt criminaleit en corruptie voor, de mate waarin bepaald of je er normaal kan wonen.
De Antillen krijgen per hoofd van de bevolking de meeste ontwikkelingshulp ter wereld (bedankt Den Haag), en toch zit de economie in het slop, is er veel misdaad etc. De problemen daar zijn minstens een factor 10 groter dan in Nederland, en de moord op de pastoor is gewoon de welbekende druppel.
@ DirkDiggler 23-08-06 @ 15:31
Wetten worden door mensen gemaakt, dus uiteindelijk is alles juridisch mogelijk. Kan niemand zich achter verschuilen.

SmerigeHarrie | 23-08-06 | 21:35

@dolodoloboy 23-08-06 @ 18:59 In het dierenrijk heb je ook jagers, grazers en parasieten. Je bent er nogal trots op om een parasiet te zijn, toch zag ik je broer bij McDonalds al die burgers flippen. 'k Zou toch maar 1 van je double ketinkjes verpatsen weet je, om 'm te helpen.

SmerigeHarrie | 23-08-06 | 21:25

@De Chilleen

Heb jij er ook zo'n hekel aan wanneer de 'dutch guy' in een hollywood film een duits accent heeft? Of nog erger, zelfs duits praat?

Begrijp je dat ik je dan net zo dom vind als die filmmakers, wanneer je een Antilliaan na wilt doen maar dan Surinaams gebrabbel (no spang) opschrijft?

Altijd lachen, gevat ( en natuurlijk nodeloos kwetsend enz) proberen te doen en dan de plank volkomen misslaan.

sakiwebu | 23-08-06 | 21:22

-weggejorist-

sakiwebu | 23-08-06 | 20:56

Ik zag het al aankomen. Ik wil beslist niet goed praten wat daar op het eiland is gebeurd maar men lijkt hier in Nederland vergeten te zijn aan Savannah, het meisje dat in stukjes werd gesneden. Of aan het man dat zijn vrouw vermoordt heeft omdat zijn vriendin uit oost europa op vakantie moest komen. Aan de vele liqidaties in Amsterdam. Of aan de vele mensen die in de loop der jaren hier in Nederland op gruwelijke wijze vermoord zijn. En zo kan ik maar door gaan met het noemen van voorbeelden. Wat er op het eiland gebeurd is, is gewoon triest. Maar men moet hier in Nederland niet vergeten they learned from the best, they learned from you

Nig | 23-08-06 | 20:38

Ik stel voor dat de duizendste (en dat is de volgende) reaguurder die een bericht post over het weggeven, verkopen, afstoten of afzinken van de antillen als dank voor zijn ORIGINALITEIT en CREATIVITEIT een GS-shirtje krijgt of zo iets.

sakiwebu | 23-08-06 | 20:22

Ik wil iedereen bedanken die opstaat 'smorgens vroeg, in de file gaat staan, een rotbaan heeft, weinig verdient en overal op moppert en toch mijn uitkeringje opbrengt en die van mijn antilliaanse landgenoten. Daarom willen we niet onafhankelijk worden. De macambas werken nu voor ons!! Welke bevolkingsgroep kan dat zeggen??

dolodoloboy | 23-08-06 | 19:40

kolokoloboy 23-08-06 @ 18:59:Voorwaar,een interressant inkijkje in Antilliaanse ziel.

de honden blaffen... | 23-08-06 | 19:31

En als curacao enzo onafhankelijk wordt dan zal het tranen met tuiten gehuild worden hier brother!! Alle voordelen zijn dan weg. waarom denk je dat nederland telkens dwarsligt. Curacao is de poort naar de rest van de wereld sukkels. Maar j geschiedenis en aarddrijkskunde is nooit jullie sterkste kant geweest. Ik ben er trots op om een vaderloze, gouden kettingdragende, dure autorijdende en uitkeringtrekkende anti ben en geen stinkende, kindermisbruikende, NSB achtige, coke uit de reet van een antilliaan snuivende, pedoseksuele macamba.

dolodoloboy | 23-08-06 | 18:59

de honden blaffen... 23-08-06 @ 17:48
Tel daar bij op overmatig coke en drankgebruik en ziedaar! dit slaat meer op macambas swa. Macambas die roken en zuipen teveel. Verder zie ik weer dat de meesten niet verder zullen komen dan waar ze nu zijn. Het is bijna eind van de maand dus zodirect de uitkeringen opstrijken die de meeste idioten voor mij hebben opgebracht door vroeg uit hun bedje te komen, in de file te staan en voor een hongerloontje te werken. Lang leve nederland. Ik ga zeker niet weg. ben je gek swa? Ik ga alleen naar curacao voor mijn vakantie, hier krijg ik meer.

dolodoloboy | 23-08-06 | 18:55

PAPAisGEIL 23-08-06 @ 16:36
Om er nog even op terug te komen,volgens mij komt het omdat de mannen op de Antillen voornamelijk achter hun pik aanlopen en vervolgens het verdommen om voor hun kinderen te zorgen.Tel daar bij op overmatig coke en drankgebruik en ziedaar!Maar dat komt volgens jou natuurlijk ook door de slavernij.

de honden blaffen... | 23-08-06 | 17:48

Zakdoekje hebben?

G-unite | 23-08-06 | 17:40

Jezus dat had ik nou niet moeten doen, ik schiet gelijk weer vol.

..Whatever | 23-08-06 | 17:26

PAPAisGEIL 23-08-06 @ 16:36
Nogmaals de oorzaak van alle problemen: Ik denk dat de arbeids ethiek voorzover die ontbreekt een gevolg is van de slavernij. Als jou volk eeuwenlang verhandeldt wordt en gedwongen tot lichamelijk zware arbeid dan kan het niet anders of dit volk raakt getraumatiseerd.

Klopt heb ik ook, ik kan me niet concentreren, werken gaat ook erg moeilijk. komt omdat me opa's en oma's nog de onderdrukking van '40 '45 mee maakten. Ik zelf heb me er bij neergelegd maar zelfs al kan ik er moeilijk over praten toch wil ik mijn toekomstige kinderen hiervoor behoeden. Hoewel ik niet zeker ben of ik kinderen neem, daar je dergelijke trauma’s gewoon niet in de wereld wilt zetten.

Verder gewoon de grootste bullshit die ik ooit gelezen heb uiteraard.

..Whatever | 23-08-06 | 17:24

PAPAisGEIL 23-08-06 @ 16:36
:De grootste bulshit die ik ooit gelezen heb

de honden blaffen... | 23-08-06 | 17:14

Nogmaals de oorzaak van alle problemen: Ik denk dat de arbeids ethiek voorzover die ontbreekt een gevolg is van de slavernij. Als jou volk eeuwenlang verhandeldt wordt en gedwongen tot lichamelijk zware arbeid dan kan het niet anders of dit volk raakt getraumatiseerd. Er ontstaat een cultuur van tegenzin en tegenwerken.
Men moet niet vergeten dat de armoede in afrika een direct gevolg is van de slavenhandel die de gehele maatschappij ontwrichtte door 20 miljoen gezonde mannen en vrouwen te ontvoeren. Ouderen en kinderen bleven achter, het kan niet anders of de eeuwenlange terreur daar moet ook diepe wonden hebben achter gelaten in het culturele en maatschappelijke omgangsvormen. Uit onderzoek blijkt dat verschil in welvaart voor een groot deel afhankelijk is van de moraal van de inwoners van een land. Zo is de arabische wereld over het algemeen arm door een cultuur van corruptie en de eigen kliek promoten. Het is mogelijk voor de Antillen om dit te boven te komen en het succes van veele antiliannen in nederland bevestigt dit ook. Het zal echter tijd vergen voordat de combinatie armoede, slechte scholing en maatschappelijke armoede opgelost wordt, ook het nederlandse drugsbeleid alsmede de ligging van Curacao ten opzichte van colombia en venezuela echter maakt dit een langduurig proces. Het is makkelijker om te roepen dat 'negers' ( een laagdunkende demigrerende term) lui zijn, en dit verklaart dan ook de reakties van het volk alhier

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 16:36

Tuurlijk heeft Jacob gelijk. Maar niet omdat er een moord gepleegd is. Erg kort door de bocht zo'n stellingname. De (zware) criminaliteit alhier is de schuld van een zeer kleine groep Antillianen, Colombianen, Haitianen en ander tuig.
Ik woon hier nu reeds 2,5 jaar en heb de maatschappij zienderogen zien verbeteren, alhoewel we er nog lang niet zijn. Verkopen, weggeven of afzinken van dit mooie eiland is, helaas voor vele reaguurders hier, juridisch geen optie. Helaas kabritukaas.

DirkDiggler | 23-08-06 | 15:31

LOL @ wijsvinger...

miko 23-08-06 @ 15:20: Nee in nederland zitten ook zekers alleen Nederlandse mensen he,

Ketama | 23-08-06 | 15:30

@ ketama: de marine? Die doet echt wel wat hoor. Coke smokkelen bijvoorbeeld.

wijsvinger | 23-08-06 | 15:23

@Ketama.
Een moord geval waar een haitiaan bij betrokken was!!!
Nee bon futuro zit alleen maar vol met buitelandse moordernaars toch??

miko | 23-08-06 | 15:20

Aruba, tja daar heb ik weinig te zoeken, maar daar hebben ze ook hun problemen .. Iedere land heeft zijn voor en na delen papa, maar hier hebben we een flink aantal illegalen colombianen, venezuelanen en Haitianen. En dat zijn vaak dealers, moordenaars en kanslozen die dit soort berichten veroorzaken.

Ja ik ben een ras echte nederlander, wordt alleen ziek als ik sneeuw zie.
Nadat mijn vrouw door twee 'finnen' was overvallen, terwijl ze 7 maanden zwanger was. Helemaal in elkaar geschupt door die kankerlijders, rest van dr tijd in het ziekenhuis heeft gelegen, heeft de politie, nadat ze de "overvallers" gepakt waren, weer eens helemaal niets gedaan.

Ketama | 23-08-06 | 15:19

Zeg het gaat toch over een pastoor omleggen??Dat is toch niet zo erg!!??Daar zijn er genoeg van!Bovendien zal dit ook wel weer een kinderverkrachter zijn geweest.

En even over dat werken.Op Curacao is een werkeloosheid van 20 % Dat betekent dat 80 %werkt toch??

miko | 23-08-06 | 15:15

@ketama, op aruba is het een stuk beter he?

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 15:01

TJonge jonge jonge, iedereen gaat er alweer vanuit dat het een antilliaan is die dit heeft gedaan, net als toen destijds die nederlandse teef met dr kid omgelegt werd. Was toen ook een Haitiaan die illegaal hier zat. (ja daar hebben wij hier ook last van.)

En marine hierheen sturen, Mwhahahaha Die zijn er al !! en die doen geen ene FUCK

Ik heb in mijn directe omgeving mensen die deze pastoor persoonlijk en heel goed kennen/kenden en ja wij zijn er allemaal kapot van...

Ketama | 23-08-06 | 14:55

Grappig dat nederland niet in staat is gebeleken een eiland ( met water er omheen dus) met nog geen 300 duizend inwoners (tilburg ofzo), drugs vrij te houden. Is het nou teveel moeite om wat marine en een paar duizend mariniers daarheen te stuuren om de orde te herstellen en drugs bendes te stoppen? Nederland levert een wan prestatie in zijn overzeese gebiedsdeelen en dit kan alleen maar on wil zijn of on macht. Dit doet mij het ergste vreezen voor Nederland zelf dat steeds meer een bananen republiek lijkt te worden... hoeveel ontvangen nederlandse politici voor het faciliteren van drugssmokkel naar europa? een eilandje kan niet eens beschermd worden! Wat gaat er straks voor ellende komen in amsterdam en rotterdam crimineel gezien vraag ik mij dan af.

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 14:38

@ papapedo: het boeit je wel hé, kinderen!

wijsvinger | 23-08-06 | 14:38

Iemand dolodoloboy al gezien? Eens kijken wat ie nou weer voor kansloze dingen te zeggen heeft om zijn volk en vaderland te verdedigen.

RedBullshitter | 23-08-06 | 14:24

"Ik ben trots wat ik ben, een curacaose kleurling!! " En de niet gekleurde curacao-enaar? die is niet trots die schaamt zich??? meneer u bent tendenieus en kwetsend!

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 13:57

@Madcobra 23-08-06 @ 13:49
Daar mag je ook trots op zijn.
En nu weer aan het werk! Goed voorbeeld doet volgen.

daFreak | 23-08-06 | 13:54

@Misse Hond INDD goed gezegd... laat ze maar een maans overleven kunnen ze niet. ZEIKSOKKEN!!....

JA antilianen gaan dealen, kunnen ze toch z`zzo goed?? want voor een nederlandse baas werken?? die willen ze toch niet, omdat ze lui zijn bla bla bla en al die nederlandse gezeik. Dus gaan ze doenw at ze goed in zijn .. DEALEN! toch??

Verwende nederlandse ouwe sokken!1

Ik ben trots wat ik ben, een curacaose kleurling!!

Madcobra | 23-08-06 | 13:49

Curacao rocks! Al die zeikerige Hollanders die alles hebben maar niets anders doen dan klagen... Ga lekker in de zon zittah! Die paar drugsdealers kunnen we inderdaad missen als kiespijn, maar als de economie aantrekt, komen er vanzelf alternatieven voor dealen.

Misse Hond | 23-08-06 | 13:37

"Sinds ik een Antilliaan onder het bed van mijn destijds 12 jarige dochter heb gevist" LOL tja nederlandse meisjes doen dingen die anti dushis niet doen he?

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 13:27

Ik denk dat de arbeids ethiek voorzover die ontbreekt een gevolg is van de slavernij. Als jou volk eeuwenlang verhandeldt wordt en gedwongen tot lichamelijk zware arbeid dan kan het niet anders of dit volk raakt getraumatiseerd. Er ontstaat een cultuur van tegenzin en tegenwerken.
Men moet niet vergeten dat de armoede in afrika een direct gevolg is van de slavenhandel die de gehele maatschappij ontwrichtte door 20 miljoen gezonde mannen en vrouwen te ontvoeren. Ouderen en kinderen bleven achter, het kan niet anders of de eeuwenlange terreur daar moet ook diepe wonden hebben achter gelaten in het culturele en maatschappelijke omgangsvormen. Uit onderzoek blijkt dat verschil in welvaart voor een groot deel afhankelijk is van de moraal van de inwoners van een land. Zo is de arabische wereld over het algemeen arm door een cultuur van corruptie en de eigen kliek promoten. Het is mogelijk voor de Antillen om dit te boven te komen en het succes van veele antiliannen in nederland bevestigt dit ook. Het zal echter tijd vergen voordat de combinatie armoede, slechte scholing en maatschappelijke armoede opgelost wordt, ook het nederlandse drugsbeleid alsmede de ligging van Curacao ten opzichte van colombia en venezuela echter maakt dit een langduurig proces. Het is makkelijker om te roepen dat 'negers' ( een laagdunkende demigrerende term) lui zijn, en dit verklaart dan ook de reakties van het volk alhier.

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 13:24

hahahahahahaha

Madcobra | 23-08-06 | 13:14

@Fausto
wat een bosmongeaul ben jij trouwens

kruisridder | 23-08-06 | 13:11

@ Dushi: nogmaals, ik heb helemaal niets tegen Antillianen die gewoon een opleiding volgen en gaan werken. Sterker nog, die kunnen zelfs op mijn waardering rekenen (het woord 'respect' gebruik ik bewust niet), want het is allemaal niet makkelijk tegenwoordig.
Realiseer je wel dat een grote groep van je mede-eilanders totaal verkeerd bezig is. Sinds ik een Antilliaan onder het bed van mijn destijds 12 jarige dochter heb gevist en mijn beste vriend door 10 man van deze groep 's nachts is overvallen, bedreigd en mishandeld, daarbij gevoegd wat we via de media over hen vernemen, kun je me toch niet kwalijk nemen dat ik een flink negatief beeld over voornoemde groep heb ontwikkeld.

wijsvinger | 23-08-06 | 13:11

@ Fausto 23-08-06 @ 13:06

Ziek ellendig kutkereltje dat je bent..... Wat hebben de holocaust en WO2 hier nou weer mee te maken? Hoop dat je een ban voor het leven krijgt, lutser!

doodvanbierlala | 23-08-06 | 13:10

@Fausto
Mongeaul

Henkiemaardannietgek | 23-08-06 | 13:09

Geef die godvergeten klote eiland alsjeblieft kado aan de eerst de beste geinterresseerde..... Venezuela ofzo

kruisridder | 23-08-06 | 13:09

@Missdushi, papa ( papi voor jou mami ) vind je naam wel mooi :)

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 13:08

-Edit: moet ik het spellen?-

Fausto | 23-08-06 | 13:06

@Madcobra
Al lang niet meer.

Henkiemaardannietgek | 23-08-06 | 13:06

@Henkiemaardannietgek dan wil je vast geen moeite doen om verder te zoeken.. oh ja die werken vast nie the??

trowuens zijn surinamers geen medelanders... waar heb je het over??!!!

Madcobra | 23-08-06 | 13:05

*gaat er ff voor zitten en steeks een rokertje op*

DutchXTC | 23-08-06 | 12:57

@wijsvinger lekker he als je neit meer kan kwetsen, gaan we het maar op het taalgebruik schuiven??

GATOCH WEG!!! STEEK maar die wijsfinger maar in je ....

Madcobra | 23-08-06 | 12:53

@Madcobra
Ik ken turken die werken,
ik ken marokkanen die werken,
ik ken arubanen die werken,
maar ik ken geeneen surinamer die werkt en al helemaal geen medelander uit Curaçao.

Henkiemaardannietgek | 23-08-06 | 12:52

Ach was er last niet een Nederlandse pastoor 72 uur opgesloten door een gek. Gelukkig heeft ie het overleefd.
Gelt Dekker heeft trouwens wel gelijk.
Toerisme is een dienstverlenende industrie. De gemiddelde houding van een curacoanaar werkzaam in het toerisme: ik ben je slaaf niet.
Vandaar dat vooral Nederlandse en Chineze ondernemers het goed doen op dit eiland.
Bovendien de echt slimme antiliaan woont op het Spaanse water en stuurt zijn kinderen naar de VS of Nederland voor een goede opleiding.
Nederlands, Spaans of Engels moet de voortaal worden daar in het onderwijs.
Welke multinational zit te wachten op een werknemer die alleen vloeiend papiamento spreekt!
Keuzes maken dat moeten ze daar eens gaan doen.

daFreak | 23-08-06 | 12:48

@ Dushi: je hoeft me echt niet te vertellen dat je van curacao komt, dat kan ik aan je taalgebruik ook wel zien. En dat hele "dushi-gebeuren" associeer ik
gewoon met coke, machocultuur en groepsverkrachtingen.

wijsvinger | 23-08-06 | 12:47

@DirtyDick
Is dat zo?? Denk dat je maar verder moet kijken, denk dat de marokaanse gemeenschap vaker betroken zijn. En eht gaat om leeftijds genoten!!! DAT IS OOK SLECHT!

Maar ik had het meer over pedofiele verkrachters die later hun slcahtoffers ergens dumpen!!!!

@wijsvinger heb je het over antilianen?? die dragen geen goud om hun nek!! nou pooierbak?? hmm nooit gezien... denk dat je de afrikaanse bevolking bedoelt!!

Maarja ze willen wel een bepaalde satus hebben, maar ik zeg nogmaals veel die werken ervoor!!!

Madcobra | 23-08-06 | 12:30

@ wijsvinger 23-08-06 @ 12:21.... Je wordt er niet goed van? Like I fucking care? Als je er gek van wordt ga dan ergens anders posten. Er zijn ergere nicks hier op GS.

Ik ben geboren op Curacao en woon bijna 10 jaar hier in Nederland. Ik mag mezelf toch wel mevrouw Dushi noemen? Hoe moet ik mezelf noemen? Middelvinger? pleur toch op en ga op een fokforum posten ofzeau.

Miss Dushi | 23-08-06 | 12:28

Heb wat van die links zitten volgen... in vredesnaam, wat zijn dat voor mongolen op/van dat eiland?

DeRuk | 23-08-06 | 12:27

@PAPAisGEIL 23-08-06 @ 12:14
Blijf je dubbel klikken? Zwaar doorgezakt gister?

OokVaag | 23-08-06 | 12:26

@PAPAisGEIL 23-08-06 @ 12:14
De oplossing is simpel, de blanke man komt nog een keer langs, wenst je veel succes met opgroeien, pakt zijn spullen en rot op naar zijn eigen polder. Spaarvarkentje neem hij uiteraard mee.
En voer dan meteen maar een visumplicht in voor Nederlanders, doet Nederland dat ook.

SmerigeHarrie | 23-08-06 | 12:26

@ Miss Dushi: neem alsjeblieft een andere nick, ikword er niet goed van.
Gelukkig zijn er aan aantal Antillianen die wel een opleiding volgen, willen werken en zich verre houden van criminaliteit. Het gros echter is lui en probeert op de verkeerde manier aan geld te komen om hun hang naar status te verwezenlijken. Dat is bij hen zover doorgeschoten dat een gouden tand al een moord waard is. Ook de droom om zoveel mogelijk vrouwen te ******, een pooierslee te bezitten en veel goud om de nek te hebben maakt van deze door de evolutie in de steek gelatenen bepaald geen lieverdjes. De herinvoering van de slavernij zou, voor deze groep, best wel eens een optie kunnen zijn. En Dushi: blijkbaa heb jij wel veel waardering voor dat tuig, gezien je nick.

wijsvinger | 23-08-06 | 12:21

@PAPAisGEIL
Ga eerst eens een goede computer kopen zodat dat dubbelposten ophoudt.

Henkiemaardannietgek | 23-08-06 | 12:19

PAPAisGEIL 23-08-06 @ 12:14 Je hebt een kras op je toetsenbord!!! ;-)

great bay | 23-08-06 | 12:19

@Madcobra 23-08-06 Groepsverkrachtingen komen vooral voor in Antiliaanse kringen..

DirtyDick | 23-08-06 | 12:18

@Miss Dushi
wat je zegt is ook zo, daarom moet er gewoon versbloed daar komen in de politiek, er zijn veel antiliaanse studenten hier, als men wat goeds kunnen bieden gaan die misschien terug.

Ik was ook bang toen ik laatst op vakantie was, maarja als ik op straat loop in amsterdam... nou wordt je ook bang, en dat komt niet door negers, maar door nederlandse criminelen!!!

Tevens doen jullie alsof hier geen criminelen rond lopen van nederlandse afkomst, maar antiliaanen kunnen veel doen wat betreft drug ed, maar kinderen verkrachten en vermoorden, doen ze niet, wat praten jullie dan..

Madcobra | 23-08-06 | 12:16

Kijk eerst heb je vijfhonderd jaar slavernij...... Dan komt de witte man die zegt: je bent vrij...... Dan komt de witte man nogmaals en zegt : ga werken....... Kijk dat klopt niet, dat is kwetsend!!!!!!!!!!
En dan exporteert nederland ook nog eens zijn criminelen ( hells angels) naar Curacao ( mi dushi nos baranka), als de witte man nou eens ophield met wit spul in zijn neus stoppen zou alles relax zijn. En als nederland zijn TROS leden eens thuis hield zouden de antillianen eauck niet zo para worden. ick blij wij blij hij blij jij blij zij blij ik zei: blij.

PAPAisGEIL | 23-08-06 | 12:14

WEEt ik veel.. mar wie exporteert hier weed??...

@DirtyDick ik heb ze al gepoepd, volgens mij zit je neus vol antiliaanse SHIT!!

Madcobra | 23-08-06 | 12:11

Miss Dushi 23-08-06 @ 12:07 nee wel gesnoven!!!! dan kom ik altijd met de mooiste ideeën..... verhalen..... waanbeelden......* neemt nog een lijn *

great bay | 23-08-06 | 12:09

Het is net de relatie tussen een kind en zijn ouders. Als je klein bent, zijn zij de baas. Als je ouder wordt, hoop je op een gelijkwaardige verstandhouding. En als zij te oud zijn, moet jij voor hen zorgen... Dan zijn er sommigen die hopen dat hun ouders - hoe seniel ook - nog 100jaar leven. En sommigen wensen hun ouwe lui tegen die tijd een snelle en rustige dood toe. Ik ga voor het laatste.

JudgeJuly | 23-08-06 | 12:09

@miss dushi Dat probleem heb ik ook opgemerkt en er zijn meer dan genoeg aardige, gastvrije en hardwerkende Antillianen op de eilanden. Misschien moeten die een keer in opstand komen of een partij oprichten..

DirtyDick | 23-08-06 | 12:09

@ great bay 23-08-06 @ 12:06.... iets te veel geblowd ofzo?

Miss Dushi | 23-08-06 | 12:07

Kunnen we ze niet allemaal de Antillen aftrappen en er dan een mooie golfbaan van maken met luxe villa's voor de Nederlandse hardwerkende grachtengordelidioot. Maken we het gelijk geheel belastingvrij en legaal welke vorm van drugs dan ook te telen cq verschepen volgens de rechten verworven door de VOC.

Ik schrijf me alvast in voor een mooi stukje land....!

Zonde om het weg te geven. Het is daar veel te mooi weer!

great bay | 23-08-06 | 12:06

@ DirtyDick 23-08-06 @ 12:04.....:-)

Miss Dushi | 23-08-06 | 12:06

@Madcobra 23-08-06 @ 12:00 Doe is bolletjes peopen, er is er volgensmij een gescheurd.

DirtyDick | 23-08-06 | 12:04

Curacao is iid zelf schuld dat geef ik toe. Men moet meer en harder optreden. Maar hoe kan met dat doen als de (meerendeel) politie en (merendeel) politiek corrupt is?
Mijn moeder zei gisteren tegen me dat ze bang is in haar eigen huis. Vroeger kon ze haar schuifdeuren openlaten. Nu zit die bijna altijd dicht en heeft mijn vader hekwerk laten zetten rondom het huis. Het is toch niet te filmen zoiets? Samen met mijn ouders zijn er nog meer bewoners die bang zijn in hun eigen huis. Waar gaat dit naar toe? bha

Miss Dushi | 23-08-06 | 12:04

toch wel vervelend, die eilandjes. Blijven maar zaniken over slavernij, willen alleen maar geld enz. Maar ondertussen niet opgevoed willen worden. Is toch raar?

het apparaat | 23-08-06 | 12:03

@ madcobra
Mijn voorvaders waren botersmokkelaars, geeft dat me nu dan een exportvergunning voor weed?

Henkiemaardannietgek | 23-08-06 | 12:02

lol@madcobra

Claude Jacque | 23-08-06 | 12:02

Laten we aan de vs verkopen, maken ze daar hun guantanamobay van. Kunnen die gasten daar gewoon blijven wonen...

Claude Jacque | 23-08-06 | 12:01

EINDE discusiie bedoel ik gewoon bij weijze van spreken.. maar ja .. spel fouten whoe cares!!!!! De heden WHOE CARES@!!!!... ik heb al eerder gezegd wat er meot gebeuren .. maarja zeuren is jullie kunst ben ik vergeten!!!

WHO CARES!!!! lol

spelfouten WHOEE CARISSS!!!!

Madcobra | 23-08-06 | 12:00

Zo zie je maar zelfs God red je niet!!
Deze geloof is op niks gebaseerd. Jesus kwam hem niet redden.
Laten we Allah proberen misschien helpt het hahaha. O nee dan krijgen we veel terroristjes.
Beter maak alle twee geloven af problemen opgelost!

Fausto | 23-08-06 | 11:59

Ik mis toch Charlene weer nu het over onze vriendelijke negervrienden van de antillen gaat!

great bay | 23-08-06 | 11:59

Lijkt me wel spannend zo'n Islas Malvinas part deux, onze jongen met spoed weg uit het trainingkamp te Afganistan en op de beaut naar het front. Dat zal je leren Chavez.

style.councillor | 23-08-06 | 11:58

@ ed.. 23-08-06 @ 11:56.... zucht

Miss Dushi | 23-08-06 | 11:57

Gewoon alle 'mannelijke' inwoners verzuipen, alsook de lelijke vrouwen. Dan wat mooie rode verlichting, en we hebben wat nieuwe uitbreiding voor de Wallen. Kunnen de overgebleven vrouwen tenminste braaf werken voor hun geld.

P.S. Er zaten voor zover mijn stamboom is uitgezocht geen slavendrijvers onder 'mijn voorouders', dus ik hoef ook geen medelijden te hebben met die kut crimineeltjes.

Nyg | 23-08-06 | 11:56

@missdushi
wat er staat denk ik; tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend.

ed.. | 23-08-06 | 11:56

Misschien het verkeerder 'platform', maar ff SERIEUS...

Wat moet 0031 eigenlijk nog met dat stelletje paupereilanden waar alleen maar geld ingaat, en kansloze negers uitkomen? Waarom cancellen we die hele rotzooi niet gewoon zodat ze het lekker zelf op kunnen lossen daar? Zijn er contracten getekend die nog moeten aflopen ofzo? Waarom Indonesie wel volledig onafhankelijk en fucking Aruba, Bonaire en Curacao blijven sponsoren?

Er is werkelijk waar maar EEN voordeel van het koloniale erfgoed van NL, en dat is dat we surinamers mogen opstellen in oranje. En dan hoort suriname nog niet eens bij de Antillen...

Ik stel voor ditchen die handel, of anders gratis vakantie naar de Antillen voor alle Nederlanders, dat is toch wel het minste. Ruimt gelijk lekker op hier in 0031...

padjakker deluxe | 23-08-06 | 11:54

@ madcobra
een deel maakt er een potje van-->dat is het grootste deel. En het wordt tijd dat de geschiedenis zich weer herhaald. werkkolonies ervan maken en de zweep erover!

woutj3 | 23-08-06 | 11:54

@ Tuig 23-08-06 @ 11:44.... Hoezo? wat bedoel je ermee?

Miss Dushi | 23-08-06 | 11:52

@Madcobra, yo bro, luister swa, ik ga je geen poep zeggen, als we de antillen aan Venezuela verpatsen kunnen wij ook op vakantie. Maar weet je, het gaat beter zijn als jullie bij Venezuela horen en niet meer naar de gierige Nederlanders moeten luisteren.

Claude Jacque | 23-08-06 | 11:50

=stereo, heb zeker te lang in Suriname gewoond...

DirtyDick | 23-08-06 | 11:50

@Madcobra 23-08-06 @ 11:40

PRECIES.... als een winkel niet loopt, en alleen verlies draait, sluit je hem en probeer je te redden wat te redden valt, niet eindeloos subsidies blijven geven en net zo lang doormodderen tot de rest (goedwillenden) ook naar de klote is.......

Tomahawk33 | 23-08-06 | 11:49

Off Topicque
www.volkskrantblog.nl/bericht/69417
Wat is dat voor een aandachttrekkerij aldaar?
Ik wist dat de Azijnbode cum suis de wereld aan het verbeteren was, maar niet dan men zich onledig hield met minderwaerdighe menschen zoals daar zijn de GS community.
/End OT

style.councillor | 23-08-06 | 11:49

Who cares about history!
Het moge bekend zijn dat het een bende is daar, en dat is dezelfde benda als in Afrika. Ik begrijp niet waarom de overheid zonodig 'grootmachtje' wil spelen met wat eilandjes. Onafhankelijkheid is het streven, dan is het zwemmen of verzuipen.
0031 heeft er alleen maar last van.

Kruipolie | 23-08-06 | 11:49

Madcobra 23-08-06 @ 11:40
Discussie?? hier is geen discussie, en al was er een wie ben jij om deze te eindigen. Ga terug man.
-
Ik zeg. Gewoon de stop er uittrekken en naar de bodem laten afzinken. De genen die zwemmend het vaste land van Nederland halen kunnen een uitkering krijgen hierzo.

Sierra | 23-08-06 | 11:48

@madcobra
wat zeg ie? ' Een deel maakt een potje van en de rest probeert hun best te doen,' de feiten spreken je natuurlijk wel een beetje tegen... het moet natuurlijk zijn 'een klein deel probeert hun best te doen en de rest maakt er een potje van' ... het kan natuurlijk ook zijn dat hunnie best gewoon niet goed genoeg is...

ed.. | 23-08-06 | 11:47

@Madcobra 23-08-06 @ 11:40 Gezien het aantal spelvauten is het niet moeilijk te raden waarom je de Antillen verdedigd... over stero type gesproken..

DirtyDick | 23-08-06 | 11:47

Je zou er maar een zijn, een neger. Jezus Christus.

Tuig | 23-08-06 | 11:44

Hek eromheen, haaien uitzetten (als ze er nog niet zijn) ( wel mensenhaaien dan) ( van die witte) vliegveld opdoeken, katoenplantages (her-)bouwen

Tomahawk33 | 23-08-06 | 11:43

@me, met Nederlanders bedoelde ik natuurlijk hardwerkende Nederlanders

Claude Jacque | 23-08-06 | 11:42

MAARJA als ze aan veneuela verkocht worden.. kunnen jullie niet meer met juliie reet op vakantie gaan..... WANT daar heb je heevel gierige vakantie gangers!!!!

En ten tweede praat geen poep, de nederlande antillen kan niet verkocht worden. Jullie moeten op jullie hebberige voorouders boos zijn, die hebben van curacao een kolonie gemaakt voor handel etc etc. En nu willen jullie ze eruit??

geinig ELK land heeft een geschidenis, die nu hun heden bepaalt, daar moeten jullie ermee leven, jammer genoeg zijn we eenmaal hier. Een deel maakt een potje van en de rest probeert hun best te doen, in hoop om zulke domme uitspraken als die van jullie tegen te houden, maarja het is eenmaal verroest in jullie kleine hersentjes!!!!!! EINDE DISCUSSIE!!!

Madcobra | 23-08-06 | 11:40

Gewoon een stel mariniers naartoe die orde op zaken stellen zoals dat ook ooit op peron nul gebeurde. Prima provincie.. als er alleen maar Nederlanders zouden wonen.

Claude Jacque | 23-08-06 | 11:37

Het schijnt volkenrechtelijk niet te kunnen/mogen, maar van mij mogen ze alle nog overgebleven overzeesegebiedsdelen per direct onafhankelijk verklaren.

OpaWizzkid | 23-08-06 | 11:36

Veel plakband voor erg veel hoofd

Bouwfraudeur | 23-08-06 | 11:36

BroodenSpelen 23-08-06 @ Kunnen we niet alleen de bewoners weggeven ?! Qua ligging is het best een gunstig eiland (geldverkeer Amerika-Nederland etc.)

DirtyDick | 23-08-06 | 11:35

@Ed Cetera 23-08-06 @ 11:02: HOOFDPRIJS!

Bouwfraudeur | 23-08-06 | 11:33

Van de andere kant schijnen ze een fantastisch ritmegevoel te hebben.

Dr. Faustus | 23-08-06 | 11:29

@harige...........
Niks verkopen, weggeven, desnoods geld toe, als we er maar van die bodemloze put verlost worden.

BroodenSpelen | 23-08-06 | 11:24

ik snap iets niet,ze willen zo graag zelfstandig en Nl is kut en tuig.... waarom hebben wij die klote eilanden dan nog en pompen we er geld in? weggeven die handel...

Behangdelul | 23-08-06 | 11:18

Ik vind wat er is gisteren op Curacao gebeurt is diep en diep triest. De bevolking van Curacao het zelf zat. Iedereen is boos op het eiland (zo te lezen in lokale kranten) Ik vraag me af wat er nu gaat gebeuren? Waarschijnlijk is men het over een paar weken weer vergeten. Bha ik baal ervan dat Curacao zo erg is geworden.

Miss Dushi | 23-08-06 | 11:17

Mede koninkrijkleden van de Antillen in NL zijn bepaald ook geen voorbeeld.
Is links dat al opgevallen ?

bad to the bone | 23-08-06 | 11:15

of opreauken..(zie vorige topic)

import | 23-08-06 | 11:14

Tjeesus dit wakkert wel weer heel veel vooroordelen aan. En als je een uitkering maar voor korte periode geldig maakt (zoals ww) dan volgt criminaliteit om aan werk te komen? Ergens rondom de afschaffing van de slavernij moet het ongeveer mis zijn gegaan? Maar kom dan zijn we de Tokkies en consorten vergeten die ook liever 4x per jaar een paar planten op zolder kweken? (en nou niet reageueren met 'die doen tenminste nog wat '.

Jan Boel | 23-08-06 | 11:14

Het is me nu wel duidelijk waarom ze vroeger werden gedwongen te werken...

DirtyDick | 23-08-06 | 11:13

Gewoon dat hele eiland in je neus duwen, heb je er nog wat plezier van.

doktersnuggles | 23-08-06 | 11:10

Gewoon een filiaal van de apenheul van maken.

superjan | 23-08-06 | 11:04

Kadoo doen aan venezuela..........

Vogelbeest | 23-08-06 | 11:04

Ik zeg manschappen erheen ipv naar Afganistan, opschonen die pleuriszooi. Klaarblijkelijk kunnen "ze" het zelf niet...

geouwehoer | 23-08-06 | 11:03

Goh, dat gaat om die gasten die wij hier in 0031 MOETEN respecteren en accepteren, want het zijn immers "kansarme slachtoffers van omstandigheden waar ze niet om hebben gevraagd"

Dusss welkom in 0031! (Niet in mijn villawijk/grachtenpand/wit schooltje!)

Wij zijn solidair met u!
Groetjes en hopelijk tot spoedig!

Femke
Geert (Mak dus!)
Wouter
Hedy
Paul

Ahasveros | 23-08-06 | 11:03

De belangrijkste unieke anatomische eigenschappen van Antillianen zijn de grootte van de hersenpan en de hersenen, het afgevlakte gezicht en de voorwaartse positie van de ogen, ontwikkeling van stereoscopisch gezichtsvermogen en hoge flexibiliteit van handen en voeten. Bijna alle Antillianen hebben vijf vingers of tenen, vlakke vingernagels, grote duimen en tenen. Hiermee kunnen ze vruchten en voorwerpen vastpakken en faxapparaten bedienen.

Ed Cetera | 23-08-06 | 11:02

@ed..
Goed plan Oerol op Aruba, kunnen we lekker lang zuipen op de pont, en ze hebben daar ook veel plaats voor Het Groene Strand

DutchXTC | 23-08-06 | 11:01

Antillen laten afzinken, jaartje laten weken, Smit Tak erheen om de boel weer op te hijsen en weer opnieuw opbouwen. Net zo vaak herhalen als nodig. Dat kunnen wij best....

doodvanbierlala | 23-08-06 | 10:58

@Mr D / so soulful
kunnen we dan niet beter friesland hiervoor gebruiken? maken we van de antillen gewoon waddeeneiland nummero 6 t/m 12 van! oeral op aruba, lijkt me goed...

ed.. | 23-08-06 | 10:57

Curacao is de reden waarom Arubanen zeggen dat ze geen Antilianen zijn.

Claude Jacques | 23-08-06 | 10:53

En wat doen ze op de Antillen als reactie. Ze gaan met zijn allen bidden. Laat ze aan het werk gaan!

TeenEnKaas | 23-08-06 | 10:51

@Mr.D.

IDD eerst als strafkolonie voor Finnen en de oorspronkelijke bewoners en daarna verkopen aan Chaves voor een zak koffiebonen!

So Soulful | 23-08-06 | 10:51

"De handen van de pastoor waren vastgebonden en zijn mond zou zijn afgeplakt. Sectie moet uitwijzen waaraan Montoya is overleden. Een hartaanval of verstikking worden niet uitgesloten."

Ok, wie van jullie heeft die plakband gejat?

De Makelaar | 23-08-06 | 10:51

We kunnen die eilandjes missen als kiespijn.

De StoorZenDer | 23-08-06 | 10:51

mooi geschreven :D

paanhaas | 23-08-06 | 10:49

@me
(koffie drinken!) --> Venezuela

Mr.D. | 23-08-06 | 10:48

Dit is wat iedereen denkt, maar niemand hardop zegt...

Hellsmurfje | 23-08-06 | 10:48

Verkiezingspunt voor 1 NL:
-Antillen worden strafkolonies
-Antillen worden verkocht aan Venuzuela
-Antillen worden provincie(s) van Nederland, met de daarbij horende rechten en plichten.

Mr.D. | 23-08-06 | 10:47

Snel eruit jorissen die bananuh-eilanden.
Kost kolere veel geld, frustratie en lost totaal niets op. De Antillianen willen niet geholpen worden en je moet niet iemand tegen zijn zin in gelukkig proberen te maken!!

Kamele beffer | 23-08-06 | 10:47

Groot houten kruis (je weet wat ze zeggen van negers). LOL

Traag | 23-08-06 | 10:45

Is het nou een Kek Orgel of een Kerkorgel ;-)

great bay | 23-08-06 | 10:45

Verkopen aan Chavez, die handel.

Harige Bangmaker | 23-08-06 | 10:42

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland