Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Enthousiaste demonstratie tegen de aanval op Gaza

Hamas Hamas, Polen zit zonder gasPersbericht: "Zo’n 250 jongeren en ouderen waren gekomen naar de maandelijkse manifestatie van het Anti Imperialisme Platform. Deze vrijdagavond stond het protest tegen de Israëlische aanvallen op Gaza centraal. De Rotterdamse bestuurders en media die voortdurend de protesterende jongeren beschuldigen van antisemitisme zitten er naast. Tijdens de protestmanifestatie werden geen antisemitische leuzen geroepen, maar van zeven tot negen uur werd enthousiast geroepen: Palestina vrij! vrij! vrij! Hun strijd, onze strijd, internationale solidariteit! Gelijke rechten voor Joden en Palestijnen! Viva Palestina! Verhagen schande, je hebt bloed aan je handen! Na afloop van de manifestatie trad de politie op tegen jongeren die het Binnenweg verlieten. Naar alle schijn was het provocatieve politieoptreden zelf aanleiding voor hun optreden. Dit enthousiaste protest van vooral jongeren laat zien dat ook in Rotterdam het verzet tegen het schandalige Israëlische optreden tegen het Palestijnse volk groeit." Einde persbericht. Noot voor de redactie: voor meer propaganda inzake de Palestijnse kwestie kunt u terecht bij onze woordvoerder Mohammed Said al-Sahaf...

Reaguursels

Inloggen

Wel een eyeopener om te zien dat moslims all over the world in conflict leven met hun buren.
en dat ze vooral nieuwe buren willen....
Immigreren niet integreren en wij zijn de buren.

M.O. Lotov | 19-01-09 | 00:33

jammer dat ze niet onder de tram rennen

eric@fuall | 18-01-09 | 12:15

Waar houdt Hamas, en nog mee van die vredelievende groeperingen, zich mee bezig als het werkelijk vrede zou zijn/worden?
Juist! Daarom is het nooit afgelopen. Oorlog is voor een massa aanhangers van Allah bestaansrecht.

grote haas | 18-01-09 | 06:22

bwoehahaha die woordvoerder van Saddam was cool

Vitayalin | 18-01-09 | 02:13

Ik zie diverse posts met de opmerking dat de slachtoffers van de Arabische milities in Darfur moslims zouden zijn. Dat is dus NIET het geval. Het zijn Arabisch islamitische milities die christelijke en animistische zwarte stammen in het zuiden van het land aanvallen en uitroeien. Daarom hoor je de haatbaarden hier er niet over. Past gewoon in hun denkpatroon: als ze ergens de overhand hebben en de "ongelovigen" onderwerpen zich niet, dan gaat de kop eraf. Als die Arabieren daar vrouwen van de opstandelingen te pakken krijgen, breken ze eerst hun botten of ze hakken de flippers eraf en dan gaan ze er om beurten een paar dagen overheen, voordat ze ze afmaken. Waarom moeten wij ons dus druk maken om Gaza. Eindelijk weer eens een stukje gerechtigheid.

SOD | 17-01-09 | 23:23

Het zit hem in de genen.

Mr_Pikibelly | 17-01-09 | 23:21

leukste is eigenlijk dat het enige waar de Arabieren een grotere hekel aan hebben dan Palestijnen Israël is.
feitelijk doen ze niks omdat het ze totaal geen ruk interesseert, helaas blijven de pleps dom en makkelijk te hersenspoelen door die paar haatbaarden. maar als het echt zo'n big deal was zou Iran Syrië ed allang ingegrepen hebben.

eigenlijk doen ze wat wij ook zouden moeten doen: het ze lekker laten uitzoeken en kijken of ze met de overwinnaar kunnen leven

Heldt | 17-01-09 | 22:59

@gentle giant

Ja.. een van de aangehouden lui is fotograaf... is daar wat mis mee?

toestandvaag | 17-01-09 | 22:29

Het heeft altijd iets treurigs als zo'n thread doodbloedt...
Prettig weekend allemaal!

Peppie van Cockie | 17-01-09 | 21:56

En Doekle maar bouwen aan de afbraak van ozne samenleving. Die wanstaltige nar zouden met dat islamgepeupel de sahara in moeten schoppen.

hoteldebotel | 17-01-09 | 21:29

Iets wat schijnbaar ook de hele wereld vergeten is dat nog niet zo lang geleden de Palestijnen elkaar naar de strot vlogen ? Misschien ligt daar de oplossing van het hele probleem, gewoon het hele zootje bij elkaar op de Gazastrook zetten.

www.youtube.com/watch?v=ypyMp0mL91w

En voor degene die nog twijfels hebben over Nederlandse over het niveau van het Nederlandse onderwijsbestel........
Toch leuk zo'n ochtendje "Kindergarten"
www.youtube.com/watch?v=6WHdWgES-Uw

Insanity | 17-01-09 | 21:24

* trekt een ara-biert open bij zijn jodenkoek *

koning Baab | 17-01-09 | 21:09

Hamas. Hamas. Joden aan de Bas! Het zijn de goeiste muzikanten die Joden. Horowitz de pianoist. Leonard Cohen de Textschrijver. Sjaak Stern de Violist. Ze missen alleen nog wat goeie Bassisten.

stadsknurft | 17-01-09 | 20:49

Ik wordt een beetje doodziek van de eenzijdige berichtgeving in Nederland. Elke burgerslachtoffer is er één te veel maakt niet uit aan welke zijde. Burgerslachtoffers zijn moeilijk te voorkomen als je je raketinstallaties opstelt in de vluchtelingenkampen, vrouwen en kinderen gebruikt als menselijk schild. Kan je wel lopen gillen en vragen om mededogen maar wie is dan uiteindelijk de hoofdschuldige voor al deze ellende. En waren blijven de moslimbroeders in het hele verhaal, al die omringende Arabische landen die ook zo te doen hebben met hun Palestijnse broeders ?! Zetten ze hun grenzen open om al die arme slachtoffers op te vangen? Hebben ze dat ooit gedaan? Natuurlijk niet, ze zijn ze allemaal liever kwijt dan rijk! Iedereen heeft recht op bestaan maar zolang je uit één mond roept dat de enige oplossing is je naaste buur de zee in te drijven wordt het erg moeilijk zoniet onmogelijk! Ik ga ook niet met m'n buren aan tafel zitten die niks anders roepen dan dat ze met het liefst de strot doorsnijden. Laat de Hamas eens hand in eigen boezem steken, laat ze eens wat nuttigs doen met alle ontwikkelingshulp die er jaarlijks ingepompt wordt. Niet elke cent investeren in wapens en allerlei geschut, laat ze wat maken van die Gazastrook. Niet altijd de schuld schuiven op andermans bordje dat er geen werk is en geen eten. Mouwen opstropen en wat maken van die grond die ze hebben en ophouden met dat gejank! Ook Israel wist van de zandgrond die ze zo rijkelijk toebedeeld kregen een vruchtbaar en welvarend land te maken, laat ze er een voorbeeld aan nemen.

CNN poll, voor degenen die nog even hun stem kwijt willen
www.israel-vs-palestine.com/gz/

Insanity | 17-01-09 | 20:47

Remember Kososvo. Zo is het daar ook ooit begonnen: Islamieten die een provincie overnamen die eigenlijk (oorspronkelijk) niet van hunnie was.
Nu begint Marcouch ook al over een stadsdeel wat van hunnie moet worden.

stadsknurft | 17-01-09 | 20:46

ach nog een keer

-hamas, hamas, Mohammed is de grootste pedo die 'r ooit was!
-hamas, hamas, Mohammed liep als profeet wel erg uit de pas!
-hamas, hamas, de koran zou het iets uitmaken als die las!
-hamas, hamas, 'k loop in een gestolen jas!
-hamas, hamas, 'k heb ook iets in die koeltas!
-hamas, hamas, geitenneuken kun je op de MAS!
-hamas, hamas, morgen zit ik weer vast!
-hamas, hamas, m'n nederlandse vriendin zet ik achter het glas!
-hamas, hamas, als loverboy dan verdien je pas!
-hamas, hamas, was maar vroeger in de klas zo enthousiast!
-hamas, hamas, misschien moeten we zelf aan het gas

steek die maar in je zakken stelletje geitenneukekers*

*geitenneukers wordt met twee n's geschreven, want als men het met geiten doet word aangenomen dat men dat met meer dan een geit doet, en moet deze daarom in de volledige meervoud worden geschreven.
vorige keer werd ik op dit woord verbetert, maar 'k heb een nieuwe dikke van daalen thuis.... zo!

eppy | 17-01-09 | 20:45

Israël haalt het einde van deze eeuw wel. Militair zullen ze superieur blijven. Ik kijk al jaren naar die gesluierde trollen met een pukkel op half vier en hun agressie kindertjes er omheen. Onder de duim houden dat tuig. Er is een te grote groep moslims wereldwijd die uit is op een islamitische staat. Alles volgens het boekje. De bijbel werkt niet, Mao's rode boekje niet, en de Koran zou wel "werken" ? Nee, en vooral geen culturen aan elkaar opdringen hé..
Achterlijk multiculti gedoe. Die zgn. lekkere hapjes haal ik wel van internet en maak ik zelf, daar heb ik gvd geen honderdduizenden buitenlanders voor nodig die ons voorspoed en verrijking komen brengen. Geef eerst de miljarden maar eens terug die die grappenmakers ons al hebben gekost. Kunnen we daar mooi remigratiebeleid mee maken.

Lisbon is Dead | 17-01-09 | 20:30

Volgens mij staat de overgrote meerderheid van de NLse bevolking nog steeds achter Israel. de (immer) zwijgende meerderheid zogezegd. Het is wederom dat kleine linxe schreeuwlelijken-koor wat de opinie domineert! Met als huidige toevoeging: dat koor aan achterlijke Islamieten.

stadsknurft | 17-01-09 | 20:29

,,De politie heeft dit keer sterk opgetreden en de rotte appels er uit gehaald.''
Wat is het probleem? Alsof er hier nooit iemand weggejorist wordt ...

here here..

ik zou iedereen die er niet bij was willen vertellen dat er idd de welbekende leuzen werden geroepen, en andere leuzen die alleen jegens joden worden gebruikt.
oh ja.. hoeveel nederlandse journalisten spreken arabisch.. ;)

verder zijn er in de dagen daarna ook opstandjes geweest in de metro en trams.
zelf stond ik als jood gezellig tussen 10 van die krijsende jongeren.
mooiste is dat ze iedereen probeerde uit te dagen.. hopend dat iemand hapt.
daarnaast kom ik uit klein eurazie [spangen] en maak dit soor praktijken regelmatig mee..
of het nou om haat jegens mij als blank persoon of als niet gelovige gaat, het is altijd de zelfde groep jongeren die t doet.
en als jeugdwerker kan ik zeggen dat ook opvoeding ver te zoeken is.

Dus houd aub de utopische praatjes voor jullie, en hoe erg t ook klinkt ik was ooit non-bevooroordelend, maar word liever voor racist uitgemaakt dan dat ik verschillen niet erken.

berichtje helemaal bovenaan kolpt niet :(

Check.

OomAgentFactcheck. | 17-01-09 | 20:22

Steerpike | 17-01-09 | 19:26
Niet zo'n heel merkwaardige reactie, Steer. Uitkeringen zijn namelijk voor lutserTs, het soort dat zich bijna per definitie identificeert met de *kuch* 'Palestijnse zaak', ook zo'n typisch slachtofferig, jankerig en niets presterend stel luie donders.

Volgende keer zal ik er een tekening bij doen.

Berserker Nr. 1 | 17-01-09 | 20:20

@ Jan Passant
Maar beide zijn ze erg goed in stelen.

Geenstilo | 17-01-09 | 20:12

Steerpike c.s.
Ik kon er zelf ook geen gaten in schieten....

Peppie van Cockie | 17-01-09 | 20:12

Steerpike:
Schuldcomplex? Geen last van...
Ik praat ook niks goed. Ik zeg dat U, of U dat leuk vindt of niet, indirect verantwoordelijk bent voor de burgerdoden. U maakt deze (barbaarse) taktiek immers lonend? Waar klopt deze redenering niet?
NB: Jid-prop? Komt hier onvervalste jodenhaat naar boven?

Peppie van Cockie | 17-01-09 | 20:01

@Peppie van Cockie | 17-01-09 | 19:46 : Ja en gelukkig is er ook weer spoedig de Auswitz herdenking, zodat we allemaal weer met onze neuzen in ons schuld-complex kunnen worden gedrukt.
Toe nou, je lult mee met de Jid prop., maar wat hier nu gebeurt is op geen enkele manier goed te praten.

Steerpike | 17-01-09 | 19:53

Steerpike (en andere linkse lutsers)
Hamas heeft, zoveel is nu wel duidelijk, geen enkele militaire macht.
De publieke opinie meekrijgen is hun belangrijkste wapen.
Veel dode kinderen is daarom een onderdeel van hun strategie. Een strategie die lonend
wordt wanneer mensen als U vervolgens daartegen gaan protesteren.
Publicitair heeft Israel geen enkele baat bij deze burgerdoden.
Eigenlijk zijn die dode kindertjes dus een beetje Uw schuld.....

Peppie van Cockie | 17-01-09 | 19:46

Wat een enthousiaste maatschapppelijk betrokken jongeren die zich de mooie kunst van polemiek eigen maken om beter beslagen te eis te komen in het voortdurende expiriment dat de open samenleving toch is. Een ontroerende oefening in burgerschap. Bravo, stelletje lutsers.

En die banner over kittens killen begint me steeds meer te irriteren. Slechte pubergrap. De eerste die die sympatieke kitten of een van zijn soortgenoten iets aan doet mag de kooi in met mijn "hondje". (die gek genoeg geen kat kwaad doet)

e.t. | 17-01-09 | 19:42

"The Kingdom of Jerusalem was a Christian kingdom established in the Levant in 1099 after the First Crusade. It lasted nearly two hundred years, from 1099 until 1291 when the last remaining possession, Acre, was destroyed by the Mamluks.""
Ik denk niet dat Israel dat beter doet.
Misschien hadden ze toch maar naar Madagascar moeten gaan, een eiland en alleen maar negerts om je druk over te maken.

Steerpike | 17-01-09 | 19:34

Steerpike | 17-01-09 | 19:22
LOL@'... geloof me, maar Israel overleeft deze eeuw niet.'

In alle tot nu toe gevoerde oorlogen waren de tegenstanders kansloos, heus niet alleen omdat Israël over betere wapens beschikte. Overigens betekent het niks als Israël deze eeuw niet overleeft, behalve dan dat je daar impliciet mee zegt dat de Arabische wereld ook ophoudt te bestaan. Dat laatste lijkt me reëler: 't Zijn al eeuwen lutsers, die alleen dankzij de olie nog een bestaan hebben, allemaal gezegend met een dictatuur/theocratie, kortom, de doodt in de pot.

Krijsen en gillen als speenvarkens, dat kunnen ze goedt ja.

Berserker Nr. 1 | 17-01-09 | 19:27

Steerpike | 17-01-09 | 19:22

"En hoewel ik het ook liever anders zag, geloof me, maar Israel overleeft deze eeuw niet".

Ik geloof wel heilig in UFO's, dat de aarde plat is en dat ik GOD ben, maar wat jij nu placht te beweren, nee, dat gaat zelfs mij te ver.

hoteldebotel | 17-01-09 | 19:26

@Berserker: "Heb je een uitkering of zo?" Gut wat een merkwaardige reactie.

Steerpike | 17-01-09 | 19:26

@hoteldebotel | 17-01-09 | 19:11 :Om onze gepamperde uitkeringstrekkende, oude vrouwtjes berovende KUT-marokkaantjes te vergelijken met die wel degelijk dappere Palestijnen die het opnemen tegen een Amerikaans ondersteund Hi-Tec leger is een gotspe.
Er wordt daar een groot onrecht aangedaan.
En hoewel ik het ook liever anders zag, geloof me, maar Israel overleeft deze eeuw niet.

Steerpike | 17-01-09 | 19:22

Steerpike | 17-01-09 | 19:06
Zielugh, die Palestijnen. Weet jij wel wat dat zijn, Palestijnen?

Overigens slaat je vergelijking met ZA nergens op, maar daar zul je intussen zelf ook al achter zijn. Er is, laten we zeggen, enig verschil tussen een andere huidskleur (waar je niets aan kunt doen) of een andere religie (waar je alles aan kunt doen): afschaffing zou voor beide partijen nuttig zijn. Helaas, gaat niet gebeuren, zeker niet waar het de Palestijnen betreft.
Hamas streeft daarbij nog steeds naar de vernietiging van de staat Israël. Ja, die staat gaat werkeloos toekijken, hahaha. 't Is NL niet.

Heb je een uitkering of zo?

Berserker Nr. 1 | 17-01-09 | 19:21

geenstilo 19:09
prima, maar dan alle marokkanen die ons land rijk is graag. Dat van die vlechtjes wordt een probleem, want aldus uitgedoste joden zijn bijna net zo erg als marokkanen. Werken doen ze wel weer, dat scheelt.

Jan Passant | 17-01-09 | 19:19

Steerpike | 17-01-09 | 19:06

Apartheidsstaat Z.A. heeft ook nog nooit in zo'n belabberde toestand verkeert als in deze dagen. Misschien moeten sommige volkjes nu eenmaal wel voor ze laten zorgen, omdat ze zelfstandig nog niet eens hun neus kunnen snuiten! Hier verzorgen Westerlingen toch ook de moslimvolkjes van de wieg tot het graf, zodat ze hun broek kunnen ophouden?

Kijk nu toch eens naar dat zielige gekwiebus van die arabieren in de zandoorden. Het is 1 grote kolder en aanfluiting. Je zou bijna om zoveel onkunde, fatalisme en primitivisme medelijden met het gespuis krijgen.

hoteldebotel | 17-01-09 | 19:18

Enkeltje gaza, hamas gebruikt kan ze wel als menselijk schild gebruiken.
Het finnen probleem weg in Nederland, en mooie oefen objecten voor de I.D.F

Alfist | 17-01-09 | 19:16

en zich wel als gasten gedragen. Niet opeens binnen 1 jaar of zo claimen dat Nederland van hun is en een grote muur om langs de Randstad bouwen ofzo voor de rest.

Geenstilo | 17-01-09 | 19:16

Steerpike | 17-01-09 | 19:08
Ik was al bang dat ik het snapte.

Ja, ik heb soms van die momenten.

Berserker Nr. 1 | 17-01-09 | 19:15

Steerpike | 17-01-09 | 18:49

Lijkt mij een geen onverwachte verhouding. Hoe minder Israeliers omgekomen, hoe armoediger de arabieren weer lijken. Tja, In eerdere oorlogjes tussen Arabieri-e en Israel was de stand zo ongeveer hetzelfde. Wanneer leren moslims nu eens dat ze niet moeten sollen met volkeren, die 1000-maal superieur aan hun zijn.

Dom, dom, dom volkje dat calimerogebroed, net zoals het tuig wat hier in het vrije Westen de boel criminaliseert en onze beschaving beledigt door hun komst en opdringerige gegil.

hoteldebotel | 17-01-09 | 19:11

@ Jan Passant
Ik zeg alle marokanen uit Rotterdam naar Israel en alle Joden uit het middenoosten naar Rotterdam toe halen. Moeten ze wel stoppen met die rare kapjes en die lelijke vlechtjes.

Geenstilo | 17-01-09 | 19:09

@Berserker Nr. 1: Jij snapt het, zie: Steerpike | 17-01-09 | 18:56

Steerpike | 17-01-09 | 19:08

Merkwaardig trouwens hoe we indertijd te hoop liepen tegen de "apartheidsstaat" Zuid-Afrika, terwijl de nieuwe apartheidsstaat Israel door velen wordt toegejuichd.
Z.A. heeft in haar geschiedenis nooit zoveel slachtoffers gemaakt als Israel, maar jah Amerika was ook niet haar vasalstaat.
Ik neem aan dat er snel weer Amerikaanse fosfor bommen naar Israel zullen gaan, want nu raken ze snel op.

Steerpike | 17-01-09 | 19:06

Steerpike | 17-01-09 | 18:49
Lijkt mij een uitstekende prestatie van het IDF. Wie weet komt de boodschap over, vrees van niet, maar... we blijven opgewekt.

Berserker Nr. 1 | 17-01-09 | 19:06

.. marokkanen horen nog veel minder thuis in rotterdam dan joden in israel. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Jan Passant | 17-01-09 | 19:03

Sterker nog: Aboutaleb zegde de figuren die zich niet wensen te konformeren aan de Rotterdamse (en daarmede deels Nederlandse) mores een aktief Oprotten hier! beleid toe.

*opnames eens gaat bekijken maar vooreerst eens opnieuw gaat luisteren naar wat die nieuwe burgervader van Rotterdam nu allemaal melden deed*

widtvoet ® | 17-01-09 | 19:01

al-Sharaf werkt al jaren voor de NOS, BBC en CNN.

ExtremeExtremist | 17-01-09 | 18:57

Misschien moet Israel met haar vazal Amerika, Gaza en de Westbank maar gewoon uitgummen, zijn we van het gezeur af, en och het zijn daar toch allemaal terroristen, toch?

Steerpike | 17-01-09 | 18:56

Leuke speech van Aboutaleb daarnet te Blijdorp overigens. Wijdit, wijzus, wijzeau... en een niet mis te verstaan schril geluid mbt. diegenen die hier in Rotterdam niet mee wensen te doen.

widtvoet ® | 17-01-09 | 18:55

Hoe was het ook alweer? meer dan 1000 Palestijnse doden, waarvan één derde kinderen, en 13 ( dertien) Israelische doden.
Nuff said.

Steerpike | 17-01-09 | 18:49

-weggejorist-

valthecat | 17-01-09 | 18:42

Go Israel........ Gooooo

kees2790 | 17-01-09 | 18:34

Marokkanen natuurlijk...

Pittybrad | 17-01-09 | 18:00

"Marokko houdt het grootste deel van de vroegere Spaanse kolonie in het noordwesten van Afrika sinds 1975 bezet."

Hamkaas, Hamkaas! Alle aan de mocronazi's zijn de haas!

Pittybrad | 17-01-09 | 17:49

Wanneer gaan we de aktie Free Westelijk Sahara opstarten ?

Kwatz | 17-01-09 | 16:47

@ van de kraats | 17-01-09 | 15:54

Peace man....

#primitive knuppel weer opbergt en moderne Uzi tevoorschijn haalt#

K.Zwellever | 17-01-09 | 16:22

K.zwellever@ Hmmmm als u nu eens heel goed leest dan zult u zien dat ik het ironisch bedoelde ik paste een tekst aan van dat stukje van teeuwen over :de kaboutertjes zijn gekomen om vrede te sluiten.
Wat ik ermee wil zeggen nee helaas ook in het westen zijn er nog genoeg mensen dat stadium niet ontstegen ,we zijn nog tekort met het normen en waarden pakket bezig om er nu al een goed redement van te verwachten.
Dat zal nog duizenden jaren kosten en eerlijk gezegd denk ik dat wel het nooit helemaal zullen kwijtraken , mensen zijn zo nu en dan losgeslagen apen .
Zelfs het meest beschaafde mens verliest zijn geduld zo nu en dan.
Ik kan er ook niks aan doen do,nt blame me ,blame the evolution

van de kraats | 17-01-09 | 15:54

LoopseTeef | 17-01-09 | 15:35

geef je ook de wetten waaruit dat blijkt?

Causa Sui | 17-01-09 | 15:45

-weggejorist-

welluk...? | 17-01-09 | 15:43

Volgens mij was al-Sahaf opgeleid in Israel...

sjonnie | 17-01-09 | 15:41

Causa Sui | 17-01-09 | 15:33

U bent slecht geinformeerd over Israel. Alleen Joden hebben daar alle volle rechten, de rest wordt op de een of andere manier achtergesteld. Ook westerse niet-joden trouwens

LoopseTeef | 17-01-09 | 15:35

quote persbericht: Gelijke rechten voor Joden en Palestijnen!

kan me vergissen, maar volgens mij is dat in Israël wel het geval, net zoals in de rest van de westerse wereld, maar daarbuiten niet, dus.. toch nobel van ze.. de dhimmi's gelijke rechten willen geven als de moslims, pardon, Palestijnen!

Causa Sui | 17-01-09 | 15:33

@van de kraats | 17-01-09 | 15:03

Laat je vooral niet door mij weerhouden om er flink op los te knuppelen hoor.
Maar dat jij je geloof in de wereld verloren hebt omdat een linkse idioot Pim vermoord heeft getuigt ook niet echt van realiteitszin.En dat de joden de pallies
met knuppels de kop in slaat te verwijten aan Volkert van der Graaf en soortgelijke kwallen vind ik ook wel iets teveel eer voor die bulgaarse yoghurt vretende plantenneukerts

K.Zwellever | 17-01-09 | 15:31

Ahasveros @ 15:03 zoals iemand hier al zei ieder persoon die wat tegen israel heeft zou de joodse medemens het hier aan niks moeten laten ontbreken , immers ieder jood hier is er 1 minder in israel ,dus iedere gek met een beetje hersenen weet dat het ergens anders om gaat ! ,trouwens jij zegt buitensporig hard terugslaan?wat heet buitensporig ?
zolang men alleen de daders aanpakt ,en niet diens oude oma die er ook niks aan kan doen hebben ze mijn zegen.ieder mens heeft het recht om zichzelf te verdedigen
Zoals ik al eens aangaf ik kom uit een familie waar er wat van zijn neergegaan in de vorige oorlog , en mij is altijd het volgende geleerd niemand maar dan ook niemand, heeft het recht om goede mensen in angst te laten leven ,dus heel cru gezegd er zullen er wel weer wat begraven moeten worden na het volgende conflikt verschillende mensen in mijn familie hebben een militaire achtergrond of zijn het geweest .(ik geef eventjes een beeld van de peroon achter de nick, ik ben zelf trouwens ook militair geweest )
Wij zijn niet van het soort wat met alle winden meewaait dus waarschijnlijk gaan er weer een paar onder het gazon mocht het ooit zover komen .Geen leuk vooruitzicht trouwens maar ja soms moet een vent doen wat er gedaan moet worden

van de kraats | 17-01-09 | 15:26

@ redactie GS,

Houdt eens op met dat eenzijdige en kritiekloze steunen van Israël. Bekijk de zaak eens wat genuanceerder. Jullie kunnen het vast!!!!!! Of toch niet????

LoopseTeef | 17-01-09 | 15:23

Ik ben benieuwd hoe de nieuwe burgemeester hier tegen gaat optreden. Wat zijn reactie op deze demonstraties is, etc.

Modderfokkert | 17-01-09 | 15:20

kan iemand me uitleggen wat het nut ervan is, om hier in Nederland met 100 man op een of ander plein te demonsteren tegen een oorlog in het Midden-Oosten (mn dan de Israeli's)? Verander je daar ook maar iets mee?! NEE

Beunes | 17-01-09 | 15:07

zwelllever@13:29 hmm de illusie dat we het stadium ontgroeid waren van elkaar met knuppels de hersenens inslaan werd bij mij al heel snel afgesloten bij het dichtslaan van de marmeren deur van pims graftombe , vette pech voor alle mooipraters welkom in de grote mensenwereld .
nou ja overigens las ik hier van de week een goed comment van een newbie die schreef : de ergste kleine kinderen zijn volwassenen.
Nog iets deze traditie van ambachtelijk knuppelen van mensen is weer terug ,trouwens blijkbaar moet je zo,n traditie koesteren met dank aan alle linksdraaiende bulgaarse yogurt vretende plantenneukers .

van de kraats | 17-01-09 | 15:03

@van de kraats | 17-01-09 | 14:31
Vanuit de omringende landen is het nieuws niet echt goed.

Enkelen zeer goede kennissen maken zich klaar om buitensporig hard TERUG te slaan en zullen dat zeer zeker doen.

Ahasveros | 17-01-09 | 15:03

Dit is globalisering.

websenior | 17-01-09 | 15:02

T@ Riest | 17-01-09 | 14:46

Heb er nog veul meer maar ik heb vandaag als een Joris aan mijn broek gehad.
Wil er niet veul meer.
Voor je het weet ben ik -weggeMoskooT en opgeBommelT-

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:52

Ik zie net dat dat de moslims op 150/1 staan tegen de joden.

www.ladbrokes.co.uk

Vincent Voorvocht | 17-01-09 | 14:47

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:34
Soms zit je vol goede ideën, Teun!

T@ Riest | 17-01-09 | 14:46

van de kraats | 17-01-09 | 14:31

Denk het ook maar dan wel op Iran en syrie die Hamas bevoorraden.

Eurotokkie | 17-01-09 | 14:35

T@ Riest | 17-01-09 | 14:26

Zei ik Texel?
Bedoelde natuurlijk Curacao.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:34

Dus stelen, vechten, mensen in elkaar slaan, winkels vernielen, allemaal niks mis mee. Maar een racistische leuze, en hup, de nor in.

Hoofdschudder | 17-01-09 | 14:33

jeremia@ 14:07 dit conflikt wordt beslecht met kernwapen ik weet alleen nog niet waneer .
Ik vermoed dat men ooit een keer op deze strategie zal overgaan riep er niet een israelische minister al we moeten ze net zo aanpakken als de jappanners in wo 2 de man had alleen waarschijnlijk niet de gedachte die ik nu had ,maar het is voor mij geen vraag of het .. ZO ... eindigd ,eerder.... waneer we zitten op ramkoers en niet zo zuinig ook .
Men maakt mij namelijk niet wijs dat de joden zich nog een keer zo te pakken laten nemen als in wo 2, Ik denk dat dan zelfs de gematigste daar nog denken dan allemaal maar de lucht in.

van de kraats | 17-01-09 | 14:31

grote regelneger | 17-01-09 | 14:25
ook.
een andere is wraak.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:30

S H A L O M , S H A L O M , S H A L O M . . . . . .
(... en als m'n tante een lul had gehad,dan was 't gewoon m'n oom.)

R.B.Scott | 17-01-09 | 14:28

Osama Hamdan. Met zo'n naam weet je dat je wel vechtend ten onder moet. Je kan je er in die culturen gewoon niet mee vertonen.

LibertasSimplex | 17-01-09 | 14:28

T@ Riest | 17-01-09 | 14:23
Idd, hoe T@Riest ook, maar u heeft gelijk.

Superior Bastard | 17-01-09 | 14:26

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:23
Texel..? Nee, dat hoort bij ons. Teun. De mensen daar hebben achternamen als Wolkers enzo.

T@ Riest | 17-01-09 | 14:26

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:16
Dat het laffe honden zijn die al tien keer op hun reet hebben gekregen en nu te bang zijn om te bewegen?

grote regelneger | 17-01-09 | 14:25

Toch jammer weer dan eigenlijk dat er gisteravond geen Rutger meeliep in Rotterdam om eea. op de plaat te zetten.

widtvoet ® | 17-01-09 | 14:25

Geenstilo | 17-01-09 | 14:18

idd het probleem is echter dat de meeste die daar in Rotterdam geen
benul hebben wat nu de geschiedenis is van dit conflict , ook
wel begrijpelijk want toen waren ze nog niet geboren maar een beetje
lezen erover maakt veel duidelijk.

Eurotokkie | 17-01-09 | 14:23

Stir Glenfarclas II | 17-01-09 | 14:14
Wat een lulverhaal! Waarom zijn die kinderen dood? Omdat Hamas een conflict aangaat en zich vervolgens achter burgers verschuilt.Dat is dus de keuze en verantwoordelijkheid van hamas. Wat een enorme eikel die Mike Malloy. Het is dat het te duur is om naar VS te bellen, anders zou ik deze linksche dwaas ter plaatse skullfucken.

grote regelneger | 17-01-09 | 14:23

Ik denk, meneer Bastard, dat linksch Nederland diescrieminatie gaat roepen. Ook is er een vermoeden van politieke lafheid.

T@ Riest | 17-01-09 | 14:23

T@ Riest | 17-01-09 | 14:19

neuh, das Texel,.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:23

T@ Riest | 17-01-09 | 14:19
Zie mijn comment @ 14.20. Een nog betere oplossing inderdaad..

Superior Bastard | 17-01-09 | 14:22

Overigens, hoe moeilijk moet het zijn om met een paar pelotonnetjes ME een paar honderd arrestaties te verrichten en eens te kijken hoeveel niet uitgezeten gevangenisstraf/ taakstraf daar bij die onzindemo's rondloopt.
Zo vaak heb je niet de kans.

Superior Bastard | 17-01-09 | 14:20

Bij de volgende demonstratie vragen we gewoon de Israelies om de orde te handhaven, thuis werkt het ook prima, nog geen enkele betoging gezien van Palestijnen in Tel-Aviv.

holenmenss | 17-01-09 | 14:20

mienweil zijn de Sjaaltjes nog niet van de Neuzen af.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:20

grote regelneger | 17-01-09 | 14:12
Dat is natuurlijk wat ik wil zeggen. De 'liefde' voor de Palestijnen is er alleen maar vanwege de jodenhaat. Het volk zelf kan van de Ummah de pot op. Islam en liefde zijn twee zaken die niet te combineren zijn. Allah is een wrede en afstandelijke 'god' die dagelijks bloedoffers eist van zijn slaven. Zijn lievelingskostje is jodenbloed, maar bij gebrek daaraan neemt hij ook genoegen met het bloed van zijn eigen slaven.

Jeremia | 17-01-09 | 14:19

Superior Bastard | 17-01-09 | 14:17
Een natuurlijke habitat voor rifaapjes?

T@ Riest | 17-01-09 | 14:19

Kunnen ze Gaza niet de zee invegen dan hebben ze weer een probleem minder.

Eurotokkie | 17-01-09 | 14:18

@Framoes
Precies altijd maar die joden de schuld geven. Mensen moeten wat vaker in de spiegel te kijken.

Geenstilo | 17-01-09 | 14:18

@Moeslien:

ms_essma? meesteres essma?

Radish Radical | 17-01-09 | 14:18

@Prins Pils | 17-01-09 | 14:05

Als wat achterlijke rifaapjes en ander achterlijk volk wat roept over vergassen etc.is dat inherent aan hun geloof en opvoeding.Maakt op mij geen indruk.Echter als een land dat beweert de westerse waarde aldaar te vertegenwoordigen woorden (en daden)van dezelfde strekking gebruikt om de tegenstander te klassificeren,zet mij dat wel aan het denken .

K.Zwellever | 17-01-09 | 14:17

Waarom moeten zoveel kudt finnen elke gelegenheid aanpakken om hun frustraties en 'onderdrukking' te uitten.
Wordt er zo schijtziek van...

ot:
Ik word ook schijtziek van die klootzak hiernaast van die kudt Eneco reclame..... wat een waardeloze kansloze mongeaul.

*inderdaad flinke kater heeft*

overVecht | 17-01-09 | 14:17

In dit conflict bestaat gelijk niet. Beter was het om beide partijen van de kaart te vegen en er een mooi natuurreservaat van te maken.

Superior Bastard | 17-01-09 | 14:17

grote regelneger | 17-01-09 | 14:09
1 van de redenen idd.
Maar er zijn er meer waarde.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:16

@naffer | 17-01-09 | 14:05
Daarom ben ik ook altijd voor de Joden. Ze zijn al sinds het ontstaan van religie altijd de lul. Moslims, Christenen, Romeinen, Nazi's...
@Jeremia | 17-01-09 | 14:07
Ja want dan is het de schuld van de Joden, en als ze de kans hebben om hun Jodenhaat te vergroten en tot uiting te brengen, dan zijn ze pas echt gelukkig.

Framoes | 17-01-09 | 14:14

@K.Zwellever | 17-01-09 | 14:03
Prachtig! Je moet een groot dichter zijn...!

VanFrikschoten | 17-01-09 | 14:14

Jeremia | 17-01-09 | 14:07
Volgens mij valt het wel mee die liefde en zijn de palestijnen m.n. een stok om mee te slaan. Andere arabische landen zitten in ieder geval niet op ze te wachten (en terecht).

grote regelneger | 17-01-09 | 14:12

Al die k*tmarofinnen willen alleen maar rellen en plunderen. Dat een smerige buurtwerker hen heeft uitgelegd dat ze eigenlijk onderdrukt worden in Nederland, zegt ook wel wat. Over de buurtwerker dan.
Rellen en plunderen, net als de palestijnen. Des te fijner nu, sinds ze hun eigen burgemeester hebben.
AD is inderdaad helemaal zonde van de dode bomen: Plaatsten ze dat Aboutaleb in functie Fins spreekt met zijn landgenoten, worden ze gebeld door het stadhuis dat dit niet mag. Houden ze gelijk hun bek en gaan huilie doen bij Leefbaar Rotterdam, terwijl ze al jaren proberen Leefbaar de grond in te schrijven.
NSB-krantje.

leefbarbaar | 17-01-09 | 14:11

grote regelneger | 17-01-09 | 14:09
Duidelijk!

T@ Riest | 17-01-09 | 14:10

Hamas, hamas, je zuster achter glas?

Leaque of Morons | 17-01-09 | 14:10

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:01
Da's heel scherp van je!
Inderdaad, voor degenen die het nog niet was opgevallen: Hamas, want daar gaat het in deze natuurlijk om, wordt door een groot deel van de omringende landen gezien als een terroristische organisatie

Hijo del Sol | 17-01-09 | 14:09

T@ Riest | 17-01-09 | 14:06
Praktisch ieder regime daar is gebaat bij het conflict. Op deze wijze is iedereen immers lekker bezig met het grote doch onbereikbare doel - bevrijding van Palestina - en niet met de wantoestanden in eigen land.

grote regelneger | 17-01-09 | 14:09

grote regelneger | 17-01-09 | 13:56
De Pallies hebben een hele bijzondere plek in het hart van de meeste moslims. Er is geen groep waar de Ummah zo mee begaan is als met hen. Overal lijden moslims in de wereld door wat andere moslims hen aandoen. Maar als het om de Pallies gaat dan staat men schouder aan schouder en weent men om het 'grote onrecht' dat deze mensen is aangedaan.

Jeremia | 17-01-09 | 14:07

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:01
Het valt op dat niemand de palestijnse geloofsgenoten echt bijstaat. Beetje brullen langs de zijlijn en dat is het dan wel.

T@ Riest | 17-01-09 | 14:06

K. Zwellever |17-01-09| 13:04
Volgens mij staat er een typefoutje in je comment.
Je bedoelde hopelijk te zeggen, “Die enorme haat die ANTI-Israel altijd uitstraald, ect.”
Want die roepen op tot vergassing van Joden, zo niet, dan doet jou reactie menig westerling huiveren!

Prins Pils | 17-01-09 | 14:05

Weer Israel in een negatief daglicht zetten. Ik begin steeds meer medelijden met die joden daar te krijgen. Snapt niemand hier dan dat ze het erg moeilijk hebben in deze tijden. De hele wereld keert zich tegen hun. Wanneer houd het nou op?

naffer | 17-01-09 | 14:05

Somers | 17-01-09 | 13:59

Tja, als zelfs de beste krant van Vlaanderen serieus over GS gaat schrijven, dan zit het wel goed met de bekendheid :)

Houthakkert | 17-01-09 | 14:05

"Het protest liep even na negen uur bovendien uit op chaos, toen jongeren door het centrum rakelings langs winkelend publiek gingen rennen."
Gewoon even je voet ietsjes uitsteken en lachen maar.

@K.Zwellever | 17-01-09 | 13:29
Dat is omdat dit een testcase is, Westen vs Islam. Ook is Israël het enige Westerse land in het MO, en dus onze enige echte link naar daar (die dictaturen daar doen wel zaken met ons, maar voor de rest liever niks).
@K.Zwellever | 17-01-09 | 12:38
Pro-Israël komt niet ver omdat de politie hun veiligheid niet kan garanderen bij protesten en demonstraties, omdat ze worden bedreigd en hun demonstraties waarschijnlijk verstoord zullen worden door Pro-Palestina mensen.

Framoes | 17-01-09 | 14:04

@VanFrikschoten | 17-01-09 | 13:38 :

Oeps.. sorry dat ik even wat genuanceerder reageerde.
Enne..
Wij antiezionistiche haatbaarden zullen ook niet rusten alvorens we iedere smerige joods zwijn met zijn eigen ballen in den keel verstikt hebben en schuim der aarde hebben verdreven van het door Allah aan ons beloofde land.

Zo beter?

K.Zwellever | 17-01-09 | 14:03

T@ Riest | 17-01-09 | 13:53

Proost! * kouwe Freddie openmaakt *
Dat zal die zuidelijke frietzakken leren.

Even on topic.
Is het je opgevallen dat werkelijk geen enkel buurland de Palestijnen mot.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 14:01

-weggejorist-

Somers | 17-01-09 | 13:59

Moesliem | 17-01-09 | 13:49
O ja, als je ' moeilijke' woorden gebruikt als genocide, zoek dan eerst even op wat het betekent. En als je meer van de praktijkvoorbeelden bent, kijk dan maar naar je vriendjes in Darfour die 400.000 mensen de keel hebben doorgesneden.

grote regelneger | 17-01-09 | 13:56

Dahaag Moesliem... We zullen je mi..... uh nee toch niet denk ik

Hijo del Sol | 17-01-09 | 13:54

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 13:46
De aanvoer naar de frietkotten afsluiten als België vervelend doet lijkt me effectief genoeg.Lekker biertje!

T@ Riest | 17-01-09 | 13:53

@Moesliem | 17-01-09 | 13:49: Reaguren doen we gewoon op deze site, nergens anders. Hamas heeft eenzijdig het bestand opgezegd en derhalve voelde Israel zich er ook niet meer aan gehouden. En praat niet over de media, als er ook maar een instituut is dat op jullie hand is dan is het de Nederlandse media wel.

Fleauxe | 17-01-09 | 13:53

Moesliem | 17-01-09 | 13:49
Wat denk je nu stomme lul de behanger? Dat wij zo dom zijn om emails naar jou te sturen? Zodat jij dan die adressen lekker op internet kan gaan zetten of door kunt sturen naar je extremistische vrinden? Daarnaast, je reactie is te dom voor woorden, dus reacties zijn als paarlen voor zwijnen

grote regelneger | 17-01-09 | 13:53

-edit kort genoegen -

Moesliem | 17-01-09 | 13:49

Dit is toch wel weer een zetel voor De pvv waard.

winterpeen | 17-01-09 | 13:47

De echte Mohammed Said al-Sahaf zou hebben verklaard dat het ging om een pro Israël demonstratie.
CoffeePatch | 17-01-09 | 11:44
De echte Mohammed Said al-Sahaf zou inmiddels al hebben verklaard dat Tel Aviv en Jeruzalem door de Palestijnen onder de voet waren gelopen, en dat de islam inmiddels een glorieuze overwinning had behaald op de Joden.

Jeremia | 17-01-09 | 13:47

T@ Riest | 17-01-09 | 13:33

Bon. Komt eraan,
had gisteren nog een gesprekje met een iemand over al dat vuurwerk daar.
Ik stelde hem een situatie voor.
Wat zou Nederland doen als zij al meerdere jaren word bestookt met raketten door Belgie.
Ik persoonlijk denk dat het na 2 van die vuurpijlen al hommeles is.

Hij hield de volgende 10 minuten gelukkig zijn mond.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 13:46

Op een dag zegt weer iemand "we've got him" , dan juigt de hele wereld dat Obama en handlangers eindelijk voor een tribunaal worden gesleept.
History repeating, van Babylon via Rome via Martin Luther tot en met 9/11.

Beertje Colargol | 17-01-09 | 13:44

hamas hamas, palastina was.....

baspet | 17-01-09 | 13:44

@K.Zwellever | 17-01-09 | 13:29
Ik ben dus wel van mening dat Israël haar burgers MOET beschermen en het volste recht heeft de godsdienstfanaten van Hamas 100 jaar terug in de tijd te bombarderen. Maar niet uit religieuze overwegingen of wegens sympathie voor een westers land... Zuivere bloedwraak is mijn motief.

VanFrikschoten | 17-01-09 | 13:38

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 13:28
Doe mij dat biertje maar, Teun. Zonder klontje!

T@ Riest | 17-01-09 | 13:33

@fris4ever | 17-01-09 | 13:03
Aboutaleb denkt wellicht in een spagaat te staan. Door meteen hard op te treden had hij deze Marokkanen tegen zich in het harnas kunnen jagen en elk repsect verloren... Dat hij dit recespt helemaal niet nodig heeft van dit deel rapalje der Marokkanen is hem blijkbaar niet echt helder duidelijk...

VanFrikschoten | 17-01-09 | 13:33

Waarom protesteren die gasten niet tegen de afslachting van 300.000 moslims in Dafur?
Antwoord: Omdat die door hun eigen broeders en zusters worden afgeslacht.

Rest In Privacy | 17-01-09 | 13:32

blikkoek | 17-01-09 | 13:23
Wat Hamas heeft gedaan is een oorlog uitlokken. Als je dagelijks, volledig blind, raketten afvuurt op steden en dorpen met als enige doel het raken van zoveel mogelijk burgers, krijg je waar je om vraagt. Hamas vuurt niet op militaire doelen maar dat snapte u allang.Overigens heeft Hamas eerst flink huisgehouden onder hun broeders van Fatah. Lekker bij bosjes over de kling gejaagd en de Gazastrook uit geschopt zodat ze zelf ongeremd konden huishouden.Vergis u niet, Hamas heeft weinig vrienden(behalve dan in Nederland).

T@ Riest | 17-01-09 | 13:32

Ook op de site van AD staat in de reacties dat de persfotograaf geboeid is afgevoerd, vragen, vragen, vragen .......

gentle giant | 17-01-09 | 13:30

VanFrikschoten | 17-01-09 | 13:04
Gelukkig maar.De enorme haat die pro israel altijd uitstraald doet mij huiveren.Niet dat de moslims nu zo lekker bezig zijn,maar het feit dat de staat Israel een 'westerse staat' is is hetgene mij verontrust.Ik heb de illusie gehad dat onze westerse cultuur er een was die het elkaar met knuppels de kop in slaan ontgroeid was.Dat is ook de rede dat dit conflict zoveel aandacht trekt,de hele westerse wereld spiegelt zich hieraan en ziet het failliet van gekoesterde waarde.
Daarom interreseert het geen hond iets als in darfur de moslims elkaar uitroeien,dit wordt iets anders als er een westers en dus "beschaafd"land bij betrokken is.

K.Zwellever | 17-01-09 | 13:29

T@ Riest | 17-01-09 | 13:22
Je hebt gelijk.
Biertje?

Dus jij wilt zeggen dat je niet onder het genot van een drankje en hapje mag toekijken hoe daar in de Gaza de boel escaleert?
Even het goed en fout verhaal achterwege latend, spannend is het wel.
Dacht ik zo.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 13:28

optieven met dat tuig.
Blij dat ik niet vaak in het centrum van roterdam hoef te zijn

scooby!! | 17-01-09 | 13:27

T@ Riest | 17-01-09 | 13:16
Het gaat niet om de bedoelingen van Hamas, ik gaf al aan dat ze radicaal waren. De essensie is: dat het niet gek is dat er een deel radicaliseert na die gebeurtenissen die ik in mijn eerdere post al opsomde.

blikkoek | 17-01-09 | 13:23

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 13:21
Zeg, het is hier de Libelle niet hoor.

T@ Riest | 17-01-09 | 13:22

Jaap de Paap | 17-01-09 | 13:17

net zo iets als; doe maar alles erin en dan het suikerzakje en het melkkannetje in het kopje deponeren;

Graag met koffie.
Ik regel de Spritsen.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 13:21

Toch merkwaardig. De demo-organiserende en pluggende linkschmensen propageren een onvoorwaardelijk vrije, eerlijke wereld. En ondertussen liegen ze zich zeven slagen in de rondte in zo'n persberichtje als hierboven...

F. von Zeikhoven | 17-01-09 | 13:20

Hamas Hamas, het is groen en zit vast...?

antw: komkommer in je oogkast.

QB (ja die.....) | 17-01-09 | 13:20

Kan dit slijmerige schraapsel van de bodem van de genenpoel een enkeltje Gaza krijgen? Kunnen ze daar samen met hun 'broeders' een fosfor branwonden verzameling gaan aanleggen.

PreventiefRuimen | 17-01-09 | 13:19

ZIJN VAN BOMMEL EN ANJA MEULENBELT ZELFMOORDTERRORISTEN?
SP Eerste Kamerlid Anja Meulenbelt geeft op haar blog zelf toe ook te hebben meegelopen met de beruchte demonstratie tegen Israël waarbij dirty Harry van Bommel last kreeg van een acuut gehoorprobleem. Ook Anja schijnt aan dezelfde Oost-indische dove kwaal te leiden.
*
Als iemand filmbeelden heeft van Anja Meulenbelt tussen scanderende islamieten bij deze demonstratie, dan hierbij het vriendelijke verzoek om deze beelden (anoniem) op Dumpert.nl te plaatsen!
*
Op de ons wel bekende filmbeelden is echter duidelijk te zien en te horen dat dirty Harry vlak voor een grote groep volwassen islamieten liep die diverse malen hard scandeerden “Hamas, Joden aan het gas! Dat hij liegt dat hij dat niet hoorde valt moeilijk hard te maken, maar is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig. Zo ongeloofwaardig dat zelfs beide solisten van de linkse kerk P&W hem tijdens hun programma duidelijk ook niet geloofden en moesten lachten om zijn reactie. Was de SP onder Jan Marijnissen uitgegroeid tot een duidelijk aanwezige linkse no-nonsense partij met enige gezonde denkbeelden, onder de bezielende “leiding” van Agnes Kant zullen vele SP-aanhangers zich niet meer in de partij herkennen.
Dit met dank aan Anja Meulenbelt en Harry van Bommel die door hun starre pro-Palestijnen houding en hun dhimmigedrag t.o.v. islamieten, als zelfmoordterroristen de SP van binnenuit lijken op te blazen.
Doch als wij volwassen volksvertegenwoordigers die te ver gaan niet aanpakken, dan kunnen wij van de Islamitische reljeugd in Rotterdam natuurlijk niet veel beter verwachten!

Prins Pils | 17-01-09 | 13:19

@blikkoek | 17-01-09 | 13:02 Hoezo zonder aanvoer van goederen? Die raketten die naar Israel gestuurd worden, groeien inn Gaza zeker aan een boom? Je hoeft alleen maar te schudden.

Tiet Quitulaer | 17-01-09 | 13:18

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 12:54
1 klontje, is goed. Wel koffie ook erbij toch...

Jaap de Paap | 17-01-09 | 13:17

In beginsel ja, ik vroeg of u bekend bent met de bedoelingen van Hamas. Uw reactie was een onbegrijpelijk.

T@ Riest | 17-01-09 | 13:16

Miretra | 17-01-09 | 12:59
Yep, ons landje, dat zo knap is in slachtofferschapverheerlijking.

Jaap de Paap | 17-01-09 | 13:16

Kom kom waar is de relativerende humor nou?

Absolutisme | 17-01-09 | 13:16

En was de eSPee jugend ook weer van de partij ?
Gezellie marcheren met bruinen hemden en rode armbanden tegen het land van melk en honing, jammer dat Yang ToMaot al deaud is was die zou er een harde knakwordt van krijgen.

QB (ja die.....) | 17-01-09 | 13:15

T@ Riest | 17-01-09 | 13:12
Ik dacht dat je reageerde op 13:02?

blikkoek | 17-01-09 | 13:14

blikkoek | 17-01-09 | 13:09
Ik bestudeer uw reaguursel van 13:05 en vraag me af hoe ik daar nu inhoudelijk over kan zijn.

T@ Riest | 17-01-09 | 13:12

Deze knapen kan je niet hard genoeg aanpakken........ dat is de enige taal die ze verstaan net zoals hun broeders van de Hamas overigens .......

Hobbykip | 17-01-09 | 13:11

T@ Riest | 17-01-09 | 13:08
Volgens mij kan je wel beter dan dat. Doe is inhoudelijk.

blikkoek | 17-01-09 | 13:09

blikkoek | 17-01-09 | 13:05
Bent u die ontsnapte gevangene uit Breda of hebt u toevallig dezelfde opleiding?

T@ Riest | 17-01-09 | 13:08

Maar dat helder demonstruren tegen de aanwezigheid van Nederlandse troepen in Afghanistan (zoals aangekondigd) is er dus een beetje bij ingeschoten gisteren begrijp ik...

widtvoet ® | 17-01-09 | 13:08

Niets aan de hand mensen ! Gewoon een enthousiaste demonstratie ............ Blijf vooral rustig door winkelen !

Hobbykip | 17-01-09 | 13:07

T@ Riest | 17-01-09 | 13:04
Zoals ik zeg: 2ra·di·caal de; m,v -calen iem die verregaande hervormingen wil

blikkoek | 17-01-09 | 13:05

Miretra | 17-01-09 | 12:59
Opmerkelijk is dat dit probleem ook in Gaza zelf speelt. M.n. de Europse Unie heeft van onze centjes daar ter plaatse een verzorgingsstaat gebouwd waardoor de palestijnen verzekerd zijn van inkomen en het zich daarom kunnen permiteren om er een rotzooi van te maken.

grote regelneger | 17-01-09 | 13:05

Tis maar goed dat alles tussen aanhalingstekens staat, anders zouden we nog de indruk kunnen krijgen dat GS verlinkst....

Hijo del Sol | 17-01-09 | 13:05

blikkoek | 17-01-09 | 13:02
Bent u bekend met de bedoelingen van Hamas?

T@ Riest | 17-01-09 | 13:04

@K.Zwellever | 17-01-09 | 13:02
Waar lees je dat ik me met die website identificeer...? Ik weerleg alleen je uitspraak...

VanFrikschoten | 17-01-09 | 13:04

Hodja | 17-01-09 | 12:50

Hij heeft Eimertje geholpen toen ie gevallen was met schaatsen.

de timmerman | 17-01-09 | 13:04

Kom maar kom kom kom maar...

blikkoek | 17-01-09 | 13:03

Het wordt tijd voor een Nederlandse Bloody Sunday. Dit theedoektuig mag van mij een zetje richting hun barmhartige schepper krijgen.

Korreltje Zout | 17-01-09 | 13:03

Aboutaleb leerling van theedrinker Cohen? uitrekseltje uit Bob Smalhouts commentaar:
Er heeft zich vorige week in Rotterdam voor Aboutaleb een unieke kans voorgedaan om in één klap een stempel te zetten op het gemeentelijk beleid. Als hoofd van de politie had hij door zijn agenten op de hoogte moeten worden gebracht van de pro-Hamas-demonstratie in de zogenaamde ’koopgoot’ van zijn stad. Indien hij toen meteen naar de rel was toegegaan en de Marokkaanse onverlaten in zijn en hun moedertaal, namelijk het Marokkaans- Arabisch, de mantel had uitgeveegd, was het effect wellicht onvoorstelbaar groot geweest.
De dagbladen zouden er met grote koppen melding van gemaakt hebben en de positie van de eerste allochtone burgemeester van Nederland was in één keer onaantastbaar geworden. Maar het belangrijkste effect zou nog zijn de positieve uitstraling op het goedwillende deel van de Marokkaanse Nederlanders. Het is dus een gemiste kans. Mogelijk veroorzaakt door onbenul, lafheid of een slechte coördinatie. En net als zijn leermeester Cohen komt Aboutaleb achteraf met halfzachte verklaringen en pseudokrachtige oneliners.

Optreden
Zoals: ’Het verbranden van de Israëlische vlag zal bij een volgende demonstratie niet getolereerd worden. Want zoiets is kwetsend’. En ook: ’De politie zal zeker gaan optreden tegen racistische leuzen… Er zal ook een ’driehoeksoverleg’ plaatsvinden met optreden van de politie’. „Maar”, zei zijn woordvoerster Yvette van den Herik, „dat optreden kan ook achteraf plaatsvinden…” Kortom, hier is kennelijk weer een nieuwe Europese Held van Time Magazine aan het ontluiken.
De laffe en slappe houding van vele Nederlandse burgemeesters doet denken aan de nachtmerrie van de Babylonische koning Nebukadnessar (±600 v. Chr), die droomde van een groot beeld met een gouden hoofd, zilveren romp, lendenen van koper en benen van ijzer. Het was wel stevig, maar de voeten waren van pottenbakkersklei. Toen die lemen voeten door een losse steen werden getroffen, braken ze en het gehele beeld smakte tegen de grond in stukken.
Het was, volgens de profeet Daniël, het symbool van de Babylonische overheid, die slecht gefundeerd was (Dan.2v31-40). Job Cohen moet deze geschiedenis zeker kennen en voor Achmed Aboutaleb is het wellicht aanbevolen literatuur. Tenminste, als dat mag van de multiculti-kerkeraad.

fris4ever | 17-01-09 | 13:03

Is het zo gek dat er een groepje Palestijnen radicaliseert als je land afgenomen wordt, je uit je huizen verdreven wordt en wordt opgesloten in een ghetto zonder propere aanvoer van goederen? Nee. Dit zal een christen overkomen, een jood en zeker ook een atheïst. Snap niet dat de VN, EU en Israël nou nog niet beseft dat hun methode van repressie het tegenovergestelde van hun doel bereikt.

blikkoek | 17-01-09 | 13:02

Geimporteerde problemen.

Captain Backslap | 17-01-09 | 13:02

@VanFrikschoten | 17-01-09 | 12:40 ;

Met zo'n website vol 'opbouwende' kritiek op de islam zullen jullie wel snel vriendjes worden,schat ik zo in.

K.Zwellever | 17-01-09 | 13:02

Als ik een jaarsalaris zou krijgen voor iedere dag dat er geen moslims negatief in het nieuws zijn, dan zou ik nu nog staan te bedelen.

grote regelneger | 17-01-09 | 13:01

HennyHenny | 17-01-09 | 11:51 en anderen.

Die analyse is niet heel verkeerd, dat is wat de onafhankelijke pallywood pers ons al tijden voorschoteld. En wat ons als ware nieuws wordt voorgeschoteld.
Er is niets tot er een camera komt, dan ontstaan de scene's vanzelf

oval_balls | 17-01-09 | 13:01

Hun strijd, onze strijd

Kortom... ze willen graag ook joden vermoorden.

zarkon | 17-01-09 | 13:00

Lol@Jaap de Paap | 17-01-09 | 12:49 (ja lekker, met alles)
Ik denk dat de afschaffing van de verzorgingsstaat voldoende is om klojo's in het gareel te krijgen, hebben ze geen tijd meer voor die onzin.
Solidair met Gaza, stelletje malloten.

Miretra | 17-01-09 | 12:59

Hamas, hamas.. kijk een oud vrouwtje met een handtas.

T@ Riest | 17-01-09 | 12:58

DEZE IS ZO PRACHTIG!!!!
"The midget Bush and that Rumsfield deserve only to be beaten with shoes by freedom loving people everywhere."

GraDuZ | 17-01-09 | 12:56

Al Sahaf, ik hou van die comediant! Fantastische keuze GS... Ik heb werkelijk in een deuk gelegen van die gast tijdens de laatste Golf-oorlog. Voor wat nostalgie zie : www.welovetheiraqiinformationminister....

Thoth | 17-01-09 | 12:55

Jaap de Paap | 17-01-09 | 12:49

1 klontje Jaap.
Thanks.;

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 12:54

Hodja | 17-01-09 | 12:50
Misschien maandverbanden?

T@ Riest | 17-01-09 | 12:54

@ Ulle Ruttelflut
Er zal toch wel ergens een "program van aanpak liggen" op gebied van rellen/onrust, etc. Beetje politicus kijkt even over de grens en kan dan zien hoe zaken uit de hand kunnen lopen (lees o.a. autobranden en aanslagen in Frankrijk. ) Dus afwachten is geen optie lijkt mij, het zijn zijn eigen woorden: "Ik laat het over aan professionele mensen die bij de politie werken'... Dus dan kom je als "baas" van o.a. de politie regio Rijnmond niet erg krachtig over... eh laf dus.

WimDorsman | 17-01-09 | 12:54

HennyHenny | 17-01-09 | 12:40
Verantwoordelijkheid verleggen, begint een beetje cliché te worden vind je niet?

ivar | 17-01-09 | 12:51

Bij aanslagen op niet gelovigen gaan ze feestend de straat op, 9/11. Echter gebeurd dit bij mede-gelovigen dan is het schande. Meten met 2 maten kan nooit goed zijn voor je karma.....

leijpeideaud | 17-01-09 | 12:51

Kan iemand mij eens uitleggen waarom Verhagen bloed aan zijn handen zou hebben?
Klust hij bij bij een slager? Is het vrijwilliger op de ambulance? Of leggen die boeroeperTs vergezochte verbanden?

Hodja | 17-01-09 | 12:50

Miretra | 17-01-09 | 12:41
Dat zou zo maar eens kunnen: dat ze het eindelijk zat zijn en met koffie beginnen. Dat zal ze leren! Koffie trouwens?

Jaap de Paap | 17-01-09 | 12:49

Het lijkt me een goed idee als deze broedertjes naar de Westoever gaan en hun huphamas demonstratie daar houden.Het is veel dichterbij en Fatah zal dat vast leuk vinden.Probeer maar hoor, knulletjes.

T@ Riest | 17-01-09 | 12:46

Doe eens even weer gezellig berichtje plaatsen GS

Innocenti | 17-01-09 | 12:45

RTA | 17-01-09 | 12:24
Het is nu nog ondenkbaar maar ik sluit niet uit dat in de nabije toekomst Nederlanders naar minder genuanceerde maatregelen grijpen dan het eeuwige theedrinken met buurtvaders.

Miretra | 17-01-09 | 12:41

Hamas Hamas, ik ben de stomste van de klas.

carel5014 | 17-01-09 | 12:41

K.Zwellever | 17-01-09 | 12:38
Misschien wel zo subtiel

Ulle Ruttelflut | 17-01-09 | 12:41

dosis | 17-01-09 | 11:57 (en de rest)
Ik kan alleen zeggen wat ik als omstander gezien heb en ik heb het goed gezien want die fotograaf rende langs mij heen. Achter hem aan rende toen een groepje van ongeveer 10 a 15 bontkraagjes die 'de boel wel even op wilden stoken'. Die cameraman ging vervolgens flink tegen een agent te keer en daagde hem uit. Hij zou namelijk wel in het midden van de groep gaan staan en foto's maken, waarna de bontkraagjes weer gingen juichen. Hij vroeg zelfs aan de cameraman of hij de reactie van de agent gefilmd had, voordat hij weer tussen het tuig ging staan fotograferen. Als hij de boel niet zo opgestookt had, was de kans groot dat de demo voor de verandering eens iets normaler verlopen was. Maar schijnbaar had het AD weer een sensatie-artikel nodig omdat het anders toch niet gelezen wordt...

HennyHenny | 17-01-09 | 12:40

Henny Henny, ik moet poepen maar ik kennie!

carel5014 | 17-01-09 | 12:40

-weggejorist-

K.Zwellever | 17-01-09 | 12:38

Ik zag alleen reljongeren en meisjes met doekjes die NIETS met de Palestijnen hebben, alleen maar ergens tegen willen zijn. Zet twee Mocro,s bij elkaar en ze krijgen ruzie!

carel5014 | 17-01-09 | 12:35

WimDorsman | 17-01-09 | 12:28
Voor dat argument valt wel wat te zeggen, anderzijds is hij net twee weken burgemeester. Enne, in iedere nieuwe situatie kijk je de kat uit de boom, ook Aboutaleb. Als hij over een tijdje in vergelijkbare sitauties nog niets doet, ja dan heeft hij een probleem.
Kan me zo voorstellen dat hij hoopt op een snelle wapenstiltand in Gaza.

Ulle Ruttelflut | 17-01-09 | 12:33

Ze hebben natuurlijk wel een punt met "Gelijke rechten voor Joden en Palestijnen!" Alleen willen Joden en Palestijnen zelf niet vreedzaam in dezelfde straat wonen. Ze worden voor het karretje gespannen van (lees: geindoctrineerd door) politieke, religieuze, financiele en industriele leiders die hun bevoorrechte positie willen vasthouden en daarbij over lijken gaan. In Nederland doet de politiek hier natuurlijk fijn aan mee, want het in stand houden van die twist daar in het midden oosten helpt ook om hier in het pluche te blijven. Hoe meer angst des te volgzamer het volk... stomkoppen...

synchronicity | 17-01-09 | 12:32

Hamas Hamas uitvinders van de pedo-pas.

En maar onrust stoken in ons land, stelletje zwakken. Als je echt iets wil doen pak het vliegtuig en ga ter plekke je mede gelovigen helpen, hier in Nederland kan iedereen de wet overtreden zonder gevolgen, niet echt indrukwekkend dus en het helpt niks. Zet je eigen over je angst heen en doe iets goeds voor de zaak, hup richting Palestina, linkspolitiek zorgt wel voor tickets met subsidie !.

leijpeideaud | 17-01-09 | 12:30

Toch fijn dat Aboetaleb zijn islamitische smoel houd en dat hij zich verscholen houdt achter professionele agenten..

Dus er is bonje in de kroeg en jij als eigenaar verschuilt je achter het barpersoneel, waar je dan ook verantwoordelijk voor bent... fijne gosert, zo kom je wel goed over bij je stamgasten! Lafaard!

WimDorsman | 17-01-09 | 12:28

Op GS kun je reaguren en dan zelf op je eigen uitroepteken klikken omdat je een spelfout in je comment zag. Wordt je gewoon weggejorist! Hulde.

Jammer dat de spelfout zo lang online is geweest. Maar het zal wel druk zijn op zo'n topic als dit.

Richard H. | 17-01-09 | 12:27

ik zat in de tram met 15 meisjes van 15, gewapend met pamfletten, hoofddoek, palestinavlaggetjes, en een vervoersbewijs. Ik zei nog "ze gaan demonstreren, wat lief".

middenmoot | 17-01-09 | 12:25

Hamas Hamas, ontneem die Mocco's hun Nederlandse Pas!

RTA | 17-01-09 | 12:24

zovoklets | 17-01-09 | 12:22
hou een sop, met je ongeinspireerde bagger.

wankingjacko | 17-01-09 | 12:24

°gaat weer wat nuttigs doen°

zovoklets | 17-01-09 | 12:24

Mohammed in de ton,
Met een hoepeltje er om,
Mohammed, Mohammed
En de ton, die viel als een bom!


zovoklets | 17-01-09 | 12:22

"Sorry. Ik kan niet komen werken. Ik moet joden uitschelden met een theedoek op mijn kop."

LibertasSimplex | 17-01-09 | 12:22

Bigi Bana Boy | 17-01-09 | 12:13
Ik ken de PvdA in Rotterdam een beetje en men voert al jarenlang (sinds André van der Louw) dezelfde politiek. LR heeft daar een aardige deuk in geslagen en de locale PvdA is zich ten zeerste bewust dat men vrijwel geheel afhankelijk is van de stemmen van het allochtone kiezerspubliek. Dus ik denk niet dat de PvdA met allochtoon (licht) onwelgevallige maatregelen zal komen. Aboutaleb zal met hele pientere ideëen moeten komen, anders.......

Ulle Ruttelflut | 17-01-09 | 12:22

Ik hoop dat Nederlanders iets leren van dergelijke verklaringen van de islamitische woestijnvolkeren. Ongeacht hoe ontstellend krom het geleuter is: dit is wat zij willen geloven dus is dit zoals het is.

Dat komt ervan, als de logica van kindsbeen af uit de hersentjes wordt geslagen en ze onder dwang aangeleerd krijgen om in de grootst mogelijke onzin te geloven. Dan komt er ook op latere leeftijd geen ziertje ratio of helder verstand meer bij kijken.

Shalome | 17-01-09 | 12:20

Verhagen Schande, bloed aan je handen. IJzersterk, en nog waar ook.

sjonnie | 17-01-09 | 12:20

ach joh, het gaat om een enkele tientallen marokkaantjes. waar maken we ons druk om

zilla | 17-01-09 | 12:19

Uit de link: Het waren weer dezelfde reljochies als vorig weekend. Dat kunnen we absoluut niet dulden.
Ga ze dan is goedverdomme aanpakken! en niet even naar bureau en zeggen dat is stout hé niet meer doen, Gewoon 500euro boete en een weekje in de cel ofzo. Dan houden ze wel op. Aanpakken die mensen

Hondelulz | 17-01-09 | 12:19

En we gaan nog lang niet deaud, nog lange niet, nog lange niet.
Want onze baarmoeders spugen kroos(t), dus gaan we nog lang niet deaud.
En al waren we hartstikke deaud, ook bij onze maagden komt geen jeaud.

zovoklets | 17-01-09 | 12:18

Je zou bijna geloven dat deze meneer lid is van de VARA.

Je Verzint Het Niet | 17-01-09 | 12:16

@toestandvaag | 17-01-09 | 12:10, dus volgens jou is 1 van de aangehoudenen een persfotograaf?

gentle giant | 17-01-09 | 12:15

die 007-kraagjes moeten ook elke keer weer iets hebben om ellende te trappen he? Nederland ligt net zo ver van Georgië als 't rifgebergte van de gazastrook... maken wij ons ook zo druk als er daar 't een en ander losbarst??

gasaanstekert | 17-01-09 | 12:13

Tja ... die demonstraties bestaan uit puber marokkaantjes... opgejut door de plaatselijke imaan. Stelt dus allemaal niks voor. Die jochies komen alleen voor het rellen ... wel verassend dat dirty harry er niet was ... is misschien toch onder de indruk van de kritiek :)

Silence I Kill You! | 17-01-09 | 12:13

Ulle Ruttelflut | 17-01-09 | 12:00
Ik geef de PvdA het voordeel van de twijfel in deze kwestie omdat ze gesteld hebben dat ze samen met Wim van der Kamp van het CDA de wet willen veranderen om uitzeting wél mogelijk te maken. Dat gezegd hebbende is het de vraag in hoeverre je die draaikonten aan hun woord kunt houden natuurlijk. Het verleden leert dat het woord van de PvdA niet zo heel veel waard is.

Bigi Bana Boy | 17-01-09 | 12:13

Hamas, Hamas, rij zuinig, rij op gas!

peekaboo | 17-01-09 | 12:11

Mohammed heeft HIF, dus daarom gaan we MASSAAL terug naar de Rif(...)

Klaas de Derde | 17-01-09 | 12:11

@zebikboss | 17-01-09 | 11:57
da's een pakkende reden

st0mpie | 17-01-09 | 12:11

@hennyhenny
Die fotograaf kwam op de Oude Binnenweg het groepje rellende bontkraagjes tegen en liep al fotograferende mee. Vervolgens gaan de bontjes de rest opruien en hij maakt daar wat plaatjes van wat kennelijk net in de smaak valt bij de nieuwe burgemeester want die geeft de politie vervolgens de opdracht om de enige aanwezige persfotofotograaf aan te houden...
Tja Aboutaleb moet aan z'n imago denken...

toestandvaag | 17-01-09 | 12:10

Toch licht bemoedigend al met al deze trendbreuk: een Aboutaleb die zijn dienders het fiat geeft op te treden.

widtvoet ® | 17-01-09 | 12:08

Aangezien de meeste "demonstranten" minderjarig waren kan je dus gerust stellen dat de lafaards die er achter zitten dezelfde tactiek als de Palestijnen hanteren.
Eerst de kinderen, dan de vrouwen (die met die bruine tanden) en daarna de lafaards.
Wat een vreselijk volk is het toch.Hoe laag bij de grond kun je zinken.

TiSNiX | 17-01-09 | 12:07


Wie gaat Harrie v Bommel met een schoen tegen zijn kop gooien?

bijtieakumaai | 17-01-09 | 12:05

Altijd is Mohammetje ziek, midden in de week maar op Zaterdag niet.
Zaterdag moet hij naar de moskeet toe, met zijn broekje vol raketten.

Altijd is Mohammetje ziek, midden in de week maar op Zaterdag niet.

www.voorbeginners.info/kinderliedjes/a...

zovoklets | 17-01-09 | 12:05

@ Dosis
Lose/lose voor de Nederlandse scheepvaart, en dat alles dankzij politici die weigeren te begrijpen hoe de wereld buiten Nederland in elkaar steekt.

Shalome | 17-01-09 | 12:05

HennyHenny | 17-01-09 | 11:51
Nou, nou, jij durft wel zeg.
Wat vreemd dat jij de enige bent die dit "overtuigende" bewijs aanlevert.
Het is de schuld van het AD.
Ik weet dat liegen mag van de islam maar we hoeven het natuurlijk niet te geloven.

TiSNiX | 17-01-09 | 12:04

pro-palestina demonstranten zijn de nieuwe feijenoordsupporters.

wankingjacko | 17-01-09 | 12:03

Absolutisme | 17-01-09 | 11:53
Wat houdt dat dan precies in?

O1 | 17-01-09 | 12:02

@Shalome | 17-01-09 | 11:58
Dat is nog eens een win-win-win situatie. Kan de gemiddelde marketingprutser van het ISBW nog wat van leren!

dosis | 17-01-09 | 12:00

Bigi Bana Boy | 17-01-09 | 11:48
Ik bedacht me nog, als ik als Somaliër wat wil, dan kaap ik een Nederlands schip, zorg er voor dat ik gepakt word, ga vervolgens voor een jaar of 5 achter slot en grendel en direct na vrijkomst doe ik een verzoek tot familiehereniging. Als gedachte is hier niets mis mee.
Ik zie het probleem toch echter meer bij het CDA en de PvdA. Het CDA zit in een spagaat vanwege het geloof en gelijkheid en de PvdA is in spagaat vanwege de allochtone achterban in combinatie met de rechten voor minder bedeelde sociale groepen, waarbij het de PvdA niet geheel (of geheel niet) duidelijk is welke plichten men kan verlangen van deze minder bedeelde groepen.
Zelf denk ik dat tussen nu en twee jaar het lot van de gehele PvdA in handen van Aboutaleb komt te liggen. Indien hij het goed doet dan knikkert hij de SP eruit en neemt een gedeelte van het CDA mee bij landelijke verkiezingen, doet hij het slecht dan zal de PvdA op het zetelniveau van GL uitkomen. Hoe je het (volgens mij) ook bekijkt, het zal op termijn voor de gemiddelde Nederlander een win-win situatie worden.

Ulle Ruttelflut | 17-01-09 | 12:00

De islamitische propaganda Al Jazeera wist gisteravond te melden dat wereldwijd honderdduizenden tegen Israëlische bezetting demonstreerden.
Ze lieten echter alleen beelden zien van amper 100 man. (en een handjevol dikke krijsende burka's met bruine tanden) een gemiste kans weer.

TiSNiX | 17-01-09 | 12:00

Waar hebben we het over? Rotterdamse neukfoutjes die Al Jazeera naspelen omdat dat thuis knalhard door de betonnen flat klinkt? Een paar rotschoppen en het is klaar.

dubber | 17-01-09 | 11:59

Hamas, Hamas, als ik poep doe ik tegelijk een plas.

Ome WiIlem. | 17-01-09 | 11:58

@ Bigi Bana Boy

Oh ja, daar heb ik ook al zo om gelachen. Voor een Somaliër is het leven in een Nederlandse gevangenis een paradijs op aarde. Dus als die hier in de bak terechtkomen, kunnen we met het principe van de aanzuigende werking dus een piratenrun op Nederlandse schepen verwachten.
Nothing to lose: als je niet gepakt wordt heb je een forse buit en zo ja, dan zit je ook gebamzaaid. Als ze dan die Hollandse bemanning ook nog even flink martelen en vermoorden, komen ze levenslang in psychiatrische centra terecht waar ze lekker in de tuin kunnen wandelen en de hele dag tv kijken.

Shalome | 17-01-09 | 11:58

anti-imperialisme is een mooie naam voor een lelijk ding. Met als doel de samenleving af te breken en te overhandigen aan de genade van hooligans. Waarna 1000 jaar later wellicht een nieuwe golf van mensenrechten en meer van die onzin een jaar of 100 kan opstaan. Tot de volgende anti-imperialisten.

Jan Passant | 17-01-09 | 11:58

@HennyHenny | 17-01-09 | 11:51
En kunnen we dit ook ergens verifiëren? Geeft wel een mooie kijk op de zaak namelijk.

dosis | 17-01-09 | 11:57

@st0mpie | 17-01-09 | 11:44
Omdat een paard een edel dier is.

zebikboss | 17-01-09 | 11:57

van de week ook nog een enthousiast protest gezien van feyenoord supporters tegen de feyenoord spelers tuig van het zuiverste water worden geen kamervragen overgesteld door de Heer W waarschijnlijk bang voor stemmenverlies uit dat kamp

istawa | 17-01-09 | 11:56

Een zielig hoopje sufferds zijn het toch ook. Ze laten zich door de islam flink van achteren pakken en voor het karretje spannen hoe dom kun je zijn.
Ik mag hopen dat de politie er flink op los geslagen heeft.
Dat is namelijk het enige wat bij dit soort volk helpt.

TiSNiX | 17-01-09 | 11:56

Je kunt veel zeggen maar enthousiast zijn ze wel

frietgeur | 17-01-09 | 11:55

Altijd mooi om te zien, zo'n verrijkte cultuur.

GezondVerstand | 17-01-09 | 11:55

-weggejorist-

Richard H. | 17-01-09 | 11:53

Anti Imperialisme = goed. En dat zouden veel Gs-ers moeten weten. Doe eens zelf denken ipv je buurman hier na te lullen. Dank!

Absolutisme | 17-01-09 | 11:53

Een moderne reincarnatie van Joseph Goebbels, minister van openbare Voorlichting en Propaganda van het Derde Rijk?

fredvries | 17-01-09 | 11:53

Arabiertjuh leef ie nog, falderralderieruh
Arabiertjuh doet ie 't nog, falderralderaruh

zovoklets | 17-01-09 | 11:53

Harry Hezbollah zal wel balen dat hij deze enthousiaste demonstratie gemist heeft.

Dr. Pown3rt | 17-01-09 | 11:51

Wat een flutbericht van het AD zeg. Ik stond in de buurt en het was rustig totdat er een linkse klootzak met camera en cameraman (van het AD?) aan kwam rennen met enkele bontkraagjes en vervolgens al die bontkraagjes ging staan opruien. Daarna ging hij in discussie met een agent die probeerde de boel rustig te houden. Hij maakte de agent belachelijk waar die bontkraagjes bijstonden en probeerde wéér de vlam in de pan te laten slaan, zodat hij zijn plaatjes weer kon schieten en zijn lulverhaal weer in de krant kwijt kon. Gefeliciteerd met je achterbakse stinkverhaal linkse landverader!

HennyHenny | 17-01-09 | 11:51

Ze stonden wel raar te kijken toen ik met een keppeltje op mijn hoofd hard mee liep te gillen.
Ik heb heel zelfs de koppeling gelegd tussen Jeauden en Slochteren.
Was gelijk de held van de avond.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 11:51

Is globalisering. Moeten we met zijn allen maar aan wennen.....

brutus68 | 17-01-09 | 11:50

Ulle Ruttelflut | 17-01-09 | 11:45
En nog hebben partijen als GroenLinks en D66 niets geleerd. Zo willen ze dat de Somalische piraten die binnenkort door Denemarken worden uitgeleverd na de berechting in ons land mogen blijven. Je kunt ze immers niet terug sturen naar een oorlogsgebied. Dat zo nml inhumaan zijn. Niets geleerd.

Bigi Bana Boy | 17-01-09 | 11:48

Vrijdagavond is relavond i.p.v. koopavond in Rabat a/d Maas?

Aussie | 17-01-09 | 11:48

Bijzonder hoe Leefbaar Rotterdam op hun achterste poten staat als er leven in de brouwerij is!

De Boogie Man | 17-01-09 | 11:48

een strategisch belangrijke haven voor het europese achterland.

solidstate | 17-01-09 | 11:48

Hmm zijn ook weer wat jongeren die een keer de propaganda beelden van de Hamas hebben gezien. Als ze een keer zagen hoe de vrouwen er mishandeld werden piepten ze wel anders.

Oh btw, de PowNed hyves moet nodig wat meer aandacht krijgen!
pownedhyves.hyves.nl/
Gewoon, omdat het kan!

Uomo Universalis | 17-01-09 | 11:47

Dit zijn de symtomen die iets anders op het oog hebben.
Door intimidatie Lebensraum scheppen voor een moslim enclave met aboutaleb aan het hoofd in een strategisch belangrijke haven voor de europese achterland.

Wie dit nog blijft ontkennen is nog achterlijker dan de haatbaarden zelf.

solidstate | 17-01-09 | 11:47

nl.wikipedia.org/wiki/Polisario
Hoe dom kan je zijn als Marokkaans tyfus jongetje, ze weten niet eens dat Marokko zelf ook een bezettende macht is, of ze willen het weten.

gentle giant | 17-01-09 | 11:46

De islamitische Vijfde Kolonne gesteund door Blind Links trekt op door de straten van Nederland.

Sinar | 17-01-09 | 11:46

CoffeePatch | 17-01-09 | 11:44
Nee hoor, de echte Mohammed Said al-Sahaf zou hebben verklaard dat er helemaal geen Isrealische soldaten in de Gaza strook waren en ook dat ze op alle fronten verslagen werden en dood branden in hun tanks.

Bigi Bana Boy | 17-01-09 | 11:46

Het is rond sluitingstijd op koopavonden al jaren onrustig in het centrum met groepen (rivaliserende) allochtonen. Ik denk dat enkele van de groepen de huidige situatie aangrijpen en daardoor de onrust (onbewust) verder doet escaleren. Wat is er nu leuker als puber, gezellig thuis thee drinken met niet communicerende ouders die zich afsluiten voor de westerse wereld of lekker rellen met leeftijdsgenoten op het Binnenwegplein?
*denkt aan gemiste kansen van gemeente en rijksoverheid*

Ulle Ruttelflut | 17-01-09 | 11:45

Ben IK even blij met m'n Miele vaatwasmachine...
Dankzij die Palestijnse huilebalken is er geen fatsoenlijke theedoek meer te koop!

R.B.Scott | 17-01-09 | 11:45

De echte Mohammed Said al-Sahaf zou hebben verklaard dat het ging om een pro Israël demonstratie.

CoffeePatch | 17-01-09 | 11:44

waarom mag je een agente op een paard geen hoer noemen?

st0mpie | 17-01-09 | 11:44

Er werden wel degelijk kwalijek leuzen geroepen hoor. Zo heb ik jonge mocro's "Hup Palestijnen, zet hem op", "Geef Israel van katoen" en "Tien tegen één dat de Israeli's nu lelijk op hun neus zullen kijken" horen roepen.

Bigi Bana Boy | 17-01-09 | 11:43

Ik denk dat ze in de Gaza nu ook direct stoppen..... Get a Life losers

Innocenti | 17-01-09 | 11:43

Het gros van hen is minderjarig

Ouders aanpakken dus.
Uitzetten is de enige optie.
Als je je kinderen zo opvoed heb je hier eigenlijk niks te zoeken.

solidstate | 17-01-09 | 11:43

Arabieruh, Arabieruh, kennuh alleen kieruh.
Arabieruh, Arabieruh, doen alleen maar klieruh.
Arabieruh, Arabieruh, Aaahaaraa bieruh.

zovoklets | 17-01-09 | 11:42

och, zo krijgen we steeds beter zicht op de vijfde kolonne.

min.v.uitzetting | 17-01-09 | 11:42

-weggejorist-

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 11:42

Citaat AD : groepjes Protestanten ?
Zijn die dan ook al begonnen ?

Mazzeltov | 17-01-09 | 11:41

Nou lkkr voor die rotterdammers nu al een paar dagen rellen in de winkelstraat, zullen de winkeliers leuk vinden. Maar ja als je zelf niks bijdraagt kun je net zo goed werkende mensen ook nog even het leven zuur maken.

Nickel Son | 17-01-09 | 11:40

Jeauduh, Jeauduh, is je eiguh landje.
Jeauduh, Jeauduh, doet nog maar een brandje.
Jeauduh, Jeauduh, Jeauauauauauaduh..

zovoklets | 17-01-09 | 11:40

het Binnenweg?

Zwarte Zwadderneel | 17-01-09 | 11:40

De rekening voor de politie gaat zeker naar de plaatselijke moskee/

solidstate | 17-01-09 | 11:40

Ik neem aan dat ze het verkeerd verstonden... Geweldsloze pro-palestina acties?

Nietvoordekat | 17-01-09 | 11:40

Hamas Hamas, Israel begint pas.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 11:40

We shall wait for them with our guns and shoes and we will roast their stomachs on the fires of hell.

Bigi Bana Boy | 17-01-09 | 11:39

een enthousiaste demonstratie door dezelfde jongeren
goh wat zijn ze aardig

otto20 | 17-01-09 | 11:39

Alsjeblieft, geef ze allemaal een enkeltje Gaza.

Remington.223 | 17-01-09 | 11:38

het wachten is weer op de katholieke colone Witteman van Agt van den Broek om het goed te lullen.
overigens irritante flauwe fipo.

kaasfondue | 17-01-09 | 11:37

Weer achterlijk aangeleerd gedrag.

(R)evolutie | 17-01-09 | 11:37

,,De politie heeft dit keer sterk opgetreden en de rotte appels er uit gehaald.''
Wat is het probleem? Alsof er hier nooit iemand weggejorist wordt ...

Dikr | 17-01-09 | 11:37

Hamas hamas, Nederlanders doen de was.
Hamas hamas, Nederlanders doen een plas.
Hamas hamas. Haaaaaamas.

zovoklets | 17-01-09 | 11:37

Dit zijn geïmporteerde problemen. Wanneer wordt de politiek eens wakker.

Dommelsch | 17-01-09 | 11:35

Tja, representatief ook die protesteerders.
Waar haal ik fosfor?

Weatherman | 17-01-09 | 11:34

Hamas Hamas, je moeder lust ook gras.

Teun van het Tuinpad | 17-01-09 | 11:34

Hamas vecht door tegen Israël....

Zoek_ook | 17-01-09 | 11:32

Eerste link?

Verder weinig nieuws onder de zon

Doe-eens-rustig | 17-01-09 | 11:31

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl