Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Iraanse Hezbollah-fans on the road

de hakbar express klaar voor vertrekWij gaan naar Li Ba Non, wij gaan naar Li Ba Non. Wij gaan naar Li Ba Non, wij gaan naar Li ba non. Heb een potje met vet. Al op de ta-fel gezet. Een potpotjpotjepotje vehehet. Al op de tafel GEZET. Retteketet! Wij gaan naar Beirut toe, wij gaan naar Beirut toe. Wij gaan naar Beirut toe. De heherdertjes lagen bij nahahachte, en daar hoorden zij engelen zingen. Hezbollah! Hezbollah! Hezbollah! We are going on a summer holiday, no more worries for a week or two. We are going on a summer holiday. IDF-kanonnen... we komen naar je TOE.

Reaguursels

Inloggen

@brullioo
Ik ben het met vrijwel al je posts eens.
Maar wil je (hoewel ik niet gelovig ben) het woord God niet meer gebruiken als je het over moslims hebt.
Dat is een belediging voor de Christenen en het Westen.
Je bedoelt natuurlijk allah (kleine letters).
Pas maar op dat je de zeloot Mel Gibson niet op je dak krijgt, die de Joden verwijt schuld te hebben aan alle oorlogen ooit gevoerd in de wereld en die natuurlijk de Joden de schuld geeft van de kruisiging van Jezus (Christus)(Mozes Kriebel).
Hoewel, laatste nieuws, hij heeft zich vrijwillig op laten nemen in een ontwenningskliniek.
Jammer dat die er nog niet waren in de tijd van de hallucinerende "profeet"(h.z.m.m.e.m.g.) mohammed (alias sjonnie, alias adolf) (kleine letters i.v.m. kleine meisjes), dan had de wereld er nu heel anders uitgezien.
En om je gelijk te bevestigen, kijk hier maar eens naar.
Het duurt wel 1 uur en 17 minuten.
videogoogle.comvideoplay?docid=6162397...
Het blijft ook na het zien van deze documentaire onduidelijk waar straks de zogenaamde "gematigde"moslims zullen staan.

wachtmeester de bruy | 04-08-06 | 07:06

@Geerten
tien procent van de nederlanders is BANG voor het GEWELD van de moslims. Dat noem jij 'racisten'. VEERTIG procent van de moslims HAAT ons. Dat noem jij? en o ja, voor ik het vergeet, 10 procent van de MOSLIMS is bereid geweld te gebruiken (precies zoals hun handleiding van ze verlangt! toevallig!) tegen ons, bijvoorbeeld als wij de islam 'aanvallen' (als we hun profeet een kinderneuker noemen bijvoorbeeld).
.
ik ben geen facist. Ik verafschuw geweld. Daarom bestrijd ik de islam. Snap je?
.
ik moet altijd lachen als linkse landveraders opkomen voor islamo-facisten. Ik noem dat een monsterverbond. Ooit linkse lieden in een moslimland gezien? nee heh? moslims zijn zo rechts als de pest. Misschien wel rechtser dan de nazi-partij. In ieder geval verspreiden ze haat en oproepen tot geweld, vermomt als 'geloof'. Joh, leer wat over de islam, en vertel mij dan wie er hier facist is.
.
gaskampen hoeven van mij niet open. wel zou ik graag de moslims terug zien gaan naar hun eigen kanker-landjes. Misschien moet je eens naar iran gaan, en daar linkse taal uitslaan. Bijvoorbeeld over vrouwen of homorechten. Kijken hoe lang je van je 'moslimvrienden' je gang mag gaan - voordat je word VERMOORD.
.
moslims zijn niet links. Ze zijn LINK ja. Kijk even in hun handleiding, dan weet jij ook wat ze van plan zijn. De doden die vallen dankzij de kut-koran zie je natuurlijk even door de vingers. Want islam is vrede, nietwaar? mag ik even lachen? Ik roep niet op tot geweld, zoals de islam dat wel doet. Ik vermoord geen mensen, omdat dat moet van mijn handleiding. Ik zie iedereen als gelijke. De islam niet. De islam onderdrukt vrouwen, homos, afvalligen en ongelovigen. De islam wil hun zieke regels aan de HELE wereld opdringen, desnoods met geweld en oorlog. Mooi man, islam. Kan jij me uitleggen waarom jij opkomt voor de mohamenazies? jij was toch links? doen de geslagen vrouwen jou niets? Klap jij blij in je handjes als een imam zegt
'En slacht alle ongelovigen, waar je ze maar vind, want dat is het lot van de ongelovigen'? staat in de koran, is het woord van god, ik moet daar zeker RESPECT voor hebben? whahahahha

brullioo | 03-08-06 | 12:42

De grootste bedreiging voor Hezbollah is echte vrede.Niets anders. Zou eens handig zijn als de heren politici,stemmingsmakers en zogenaamde opiniemakers daar eens over na gingen denken in plaats van deze wanvertoning van lafheid en zinloosheid die werkelijk tot niets zinnigs leidt. De extremisten kunnen nog heel lang hun gang gaan.Begint trouwens steeds meer op een nintendo game te lijken.Maar dan echt.Als je verliest ben je aan de beurt en is vluchten zinloos.(Zal wel gauw op de markt komen).

nadenkeniseenkunst | 03-08-06 | 01:44

onderaan staat een e-mail adres, maybe ideetje om die te spammen?
met cartoons ofzo : mst@doulaty.net

RDF10 | 02-08-06 | 23:02

Strijden kunnen ze wel.... maar wat is hun doel eigenlijk na de strijd? Iets van een economie opbouwen, een samenleving waar mannen en vrouwen gelijk zijn, zodat Christenen, Joden, de Boedahs en Hindoes en moslims naast elkander kunnen leven, dat er een cultuur is waar vrijheid de basis van is. Is dat hun mooie doel waar ze voor strijden? NEE mensen hun strijden voor the return to the middeleeuwen waar alleen plaats is voor de islam dat heet FASCISME GEERTEN. En omdat jij Geerten 02-08-06 @ 19:37 een niet moslim bent snijden ze jouw keel als eerste door.... IDIOOT WORDT WAKKER..

BalKan | 02-08-06 | 22:27

Ja ja mensen er gaat weer een busje heen om te strijden tegen het kwaad... Weten hun veel dat zij zelf het kwaad zijn.

BalKan | 02-08-06 | 22:18

Geerten 02-08-06 @ 19:37

Geertje geertje GEERTJE toch... lieverd je zegt zelf dat je niet zo blij bent wat de terroristen doen. Hou het bij deze zin en denk na wat je er tegen kan doen (tegen de terroristen he) dan gaat Israel alvast even verder de terroristen uitschakelen waar niet alleen jij niet zo blij mee bent maar ook wij allen van de beschaafde wereld. Want het is tijd, lieverd, dat je een keuze maakt. DE BESCHAAFDE WERELD OF DE MIDDEL EEUWEN...... lieverd.

BalKan | 02-08-06 | 22:16

Geerten 02-08-06 @ 19:37

Stel je niet aan man. Mietje. Geerten... wat is dat eigenlijk voor een naam. Twee maal Wilders of zeau?

bottehond | 02-08-06 | 20:14

@ Brullioo en andere rechtse terroristen
Fijn dat jullie zo met ekaar eens zijn dat de hakbars opgeruimd moeten worden. Mooie eindoplossingstheorieën misschien kunnen we een soort kamp openen waar we ze kunnen laten verdwijnen ofzo. Kom eens met wat ideeën. Krab jij mijn rug krab ik de jouwe. 10% van de nederlanders is een racist ik hoef niet te raden of jij daar bij hoort... Maar waar maak je je druk om, als het te druk wordt met hakbars gaan we toch gewoon effe schuilen bij onze Poolse Gristenbroeders? Maar daar zal jij als uubermens ook wel een hekel aan hebben. En begrijp me goed: ik ben ook niet blij wat die terroristen doen, maar denk effe aan die 99% van de hakbars in Libanon die gewoon 's ochtends naar zijn werk ging, wat die zionisten doen is gewoon schofterig, dat kan jij ook wel begrijpen.

Geerten | 02-08-06 | 19:37

@ holistic river 02-08-06 @ 14:51 :
Bekijk even min posts van 02-08-06 @ 09:19 & 09:59 voordat we (weer) met die fuckin' Hezbollah propaganda geconfronteerd worden. Die site kennen we nu wel. Die man (Bril, hesje, helm) op ELKE foto (Zelfs die van Qana I '96) kennen we ook al. Ga eerst maar even deze linkies bekijken:

web.israelinsider.com/Articles/Diploma...

web.israelinsider.com/Articles/Diploma...

Dahaag!

DanteG | 02-08-06 | 15:22

Barbapoeppa 02-08-06 @ 13:34
Dat GL als allochtonenpartij wat in de houdgreep wordt gehouden door haar electoraat, is mij bekend. Maar de internationale solidariteit van de PvdA/SP met de Israelische arbeidert is, als altijd, ver te zoeken.

Der Icebear | 02-08-06 | 13:59

Oftewel, een stem op GL, SP of de PvdA is een stem op Hezbollah/Hamas.

Barbapoeppa | 02-08-06 | 13:35

Wat de PvdA, SP en GL bezielt om die propaganda over Israelische agressie over te nemen, kan ik overigens echt niet verklaren.
Der Icebear 02-08-06 @ 11:04
.
Waarschijnlijk doen ze dit omdat Israël bekend staat als een zeer trouwe bondgenoot van de Verenigde Staten. En we hebben op dit moment te maken met een rood/groene alliantie. Groen is tevens de kleur van de islam.

Barbapoeppa | 02-08-06 | 13:34

DanteG 02-08-06 @ 09:59

Ik denk dat je gelijk hebt. Maar ik vond het vanaf het begin al onbetrouwbaar - die aanslag in Qana.

stem des volks | 02-08-06 | 12:58

@Kareltje
Ik heb gekeken naar de items die hebt geduid, maar ik ben nog steeds niet overtuigd dat dat gevaar:
a. werkelijk bestaat
b. een dringender probleem is dan onze toekomstloze cultuurverrijkers

ratje | 02-08-06 | 12:35

zo, nu nog een olieboycot en dan wil ik de reacties nog wel eens zien.

tjoert | 02-08-06 | 12:04

Raketteketet...

Outhuyse | 02-08-06 | 11:58

@Der Icebear 02-08-06 @ 11:04

De meeste moslims interpreteren de islam gelukkig op een vreedzame manier. De islam biedt fundamentalistische gekken echter meer dan genoeg aanknopingspunten om de gewapende strijd aan te binden tegen andersdenkenden. Hierin onderscheidt de islam zich wel degelijk van andere religies en levensbeschouwingen. Behalve het communisme natuurlijk.

zum kotzen | 02-08-06 | 11:45

Bangbus ?

Op 2 manieren. Of ze blazen zich op óf ze gaan elkaar helemaal kapot neuqen. Ies goooed !

Dhr. M.c. Farmer | 02-08-06 | 11:42

zum kotzen 02-08-06 @ 10:50
Het is een beetje hetzelfde als israel beschuldigen van het doelbewust uitmoorden van de Libanese bevolking. Als dat het doel was, zouden ze erbarmelijk resultaat hebben. Als de islam zo slecht zou zijn, zou met een miljard moslims de wereld er veel slechter uitzien. Ik zie het probleem eerder in regimes waar weinig of geen vrijheid van informatie is en waar mensen het slachtoffer zijn van propaganda en intimidatie. Wat de PvdA, SP en GL bezielt om die propaganda over Israelische agressie over te nemen, kan ik overigens echt niet verklaren.

Der Icebear | 02-08-06 | 11:04

@Moi 02-08-06 @ 09:49

Nee, ik heb het over het groeiende aantal kaalkopjes dat ik in het straatbeeld zie en de taal die ik op verjaardagsfeestjes hoor. Het zijn net zulke kansloze types als veel jongeren van allochtone afkomst (geen werk, geen diploma’s), en daar geven ze –net als die kansloze allochtonen doen- iedereen de schuld van behalve zichzelf.
De domheid en het simplisme van hun denkbeelden is stuitend. Bovendien is hun ‘tone of voice’ (die ik ook bij Brullioo zie) niet erg bemoedigend voor allochtonen die wel wat van hun leven willen maken. Je moet problemen bij de naam kunnen noemen vind ik, maar da’s heel wat anders dan ongefundeerd en grof schelden op alles wat moslim is.

Ik zie ‘de moslims’ dan ook niet als vijand nr. 1, maar veel eerder de achterliggende ideologie, de islam zelf. De eerste slachtoffers van deze duivelse religie van dood en verderf zijn de moslims.

zum kotzen | 02-08-06 | 10:50

ik koop geen 729 spul

Bigdaddy | 02-08-06 | 10:29

*IDF-confident mode on*
*Nagila Hava mode on*
Hakbars, we nuke the hakbars...

Feuer Frei | 02-08-06 | 10:24

Qana:
- De kinderen zaten niet onder het stof (Veemd, want een gebouw is ingestort)
- De kinderen zijn niet verpletterd of anderszins lichamelijk aangetast (Veemd, want een gebouw is ingestort)
- De kinderen liggen tussen de brokstukken (Veemd, want ze schuilden allemaal in de kelder)
- Er is nergens bloed te bekennen
- Dat meisje want rondgedragen werd door die man met dat witte T-shirt had last van rigor mortis. Die treed pas na 3u in, terwijl het gebouw net een uur was ingestort
- Die man (Bril, oranje hesje & helm) die continue op foto's staat is waarschijnlijk de enige Libanees die geoorloofd is lijken te verwijderen. Hij staat ook al op foto's van Qana I uit 1996
- Gekoelde trucks verlieten Tyrus in de nacht
- Massagraf in Tyrus voor 32 man gegraven, maar is nog steeds leeg (27 officiële doden in Qana + 32 uit Tyrus = 59 geclaimde doden in Qana)
- etc.

Ook vreemd: Volgens Hezbollah kon niemand het dorp uit. Laten de journalisten uit 30km verderop gelegen Tyrus Qana gewoon over een weg kunnen bereiken toen die gebeld werden dor Hezbollah strijders. Beelden van de dag erna laten ook een uitgestorven Qana zien. Hoe komt het dat er dan wel 100 mensen in 1 kelder zitten op de avond van dat bombardement..? En zo zijn er nog een paar dingen die niet stroken met wat Hezbollah de westerse wereld probeert voor te houden.

www.faithfreedom.org/Quran.htm
Check die link maar eens voor alle "vredelievende" passages die in de Qur'an staan.

En brullioo heeft gelijk.

Ik kan iedereen de volgende boeken aanraden:

- 'Ghost wars' van Steve Coll
- 'Perfect soldiers' van Terry McDermott
- 'While Europe slept (How radical Islam is destroying the West from within' van Bruce Bawer

DanteG | 02-08-06 | 09:59

ik denk dat ondanks dat radicale broeders niet hardop uitspreken dat dat niet mag ik mij niet kan veroorloven om dan ook maar mijn kop in het zand te steken als mijn westerse broeders de planeet kort en kaal scheren in hun waanzin om democratie te verspreiden en olie te pikken want dan breekt de tering toch uit want dat veroorzaakt alleen nog meer haat tegen het westen wat zich dan altijd zal uiten richting het stukje westen wat ligt ingesloten aan de middenlandse kust

Bigdaddy | 02-08-06 | 09:57

overgens ben ik het helemaal met je eens, brullio, je hoeft mij niet te overtuigen: moslims zijn stinkende varkens, de goede niet te na gesproken, maar daar zijn er minder van dan je zou willen, want ze protesteren nooit hard als hun radicale broeders weer hun zoveelste bomaanslag plegen.

cugel | 02-08-06 | 09:51

IDF, doe eens wat spandoek-zoekende raketten ontwikkelen.

Koekje-dr-bij? | 02-08-06 | 09:50

zum kotzen 02-08-06 @ 08:59
Ik ben het helemaal eens met je maar plaats even een kanttekening bij de zin
"extreem-rechts gedachtengoed doet het goed onder autochtone jongeren."
-
Bij gebrek aan goede argumenten waarom het een voordeel voor dit land zou zijn om een grote parasitaire moslim gemeensachap te hebben moet links iedereen die dit aan de kaak stelt direct uitmaken voor Extreem Rechts.
Dus veel van die z.g. Extreem Rechtse jongeren zijn helemaal niet extreem rechts.
Het zijn gewoon mensen die het zat zijn te betalen voor een groep parasieten die naar dit land zijn komen om massaal misbruik te maken van onze sociale voorzieningen.

Moi | 02-08-06 | 09:49

Zo zie ik het graag, laat ze allemaal daar maar elkar afknallen die gestelijk gestoorde idioten.

Brederodekater | 02-08-06 | 09:48

@brullioo
bannetje gehad en daarom een extra o toegevoegd net als ik een 2 achter cugel moest zetten?

cugel | 02-08-06 | 09:45

@cugel2
9/11 een hoax noemen is belachelijk, een leugenachtige moslimtruuc. Hoe kan amerika 16 MOSLIM mannetjes in MOSLIM landjes met de MOSLIM handleiding zover krijgen duizenden mensen te vermoorden? dat kan de usa niet. De koran wel. Het waren moslims, die deden wat hun handleiding van ze vroeg: mensen vermoorden.
.
de hoax van qana is beter bewezen. Kijk eens naar het gezeul met lijkjes. De tijden die erbij staan. Hoe lang hebben ze rond zitten rijden met die lijkjes? telkens weer uitladen, ergens neerleggen, onder het puin vandaan halen, allah akbar schreeuwen, en weer door naar het volgende dorp. Een soort reizende freakshow.
waar is het stof? waar zijn de te verwachten breuken nadat 1000 ton gewapend beton op de lichaampjes neerkwamen? hadden wij die lijkjes niet eerder gezien? lagen die al niet in het mortuarium? waarom zit er niet eens stof op de lijkjes? wacht eens!
.
het is een hoax!
.
de vorige oorlog in libanon stopte toen er burgerslachtoffers vielen in qana. De stijders van Allah dachten datzelfde truucje nog eens te kunnen herhalen. Jammer, dat er wakkere webloggers zijn. Dante roept niet zomaar wat. De bewijzen zijn sterk. Hezbollah heeft die lijkjes zelf geplant, om ze daarna met veel misbaar, voor het oog van de goedgelovige moslimvriendelijke media er weer uit te trekken.
.
de media zouden eens een paar preken in de moskeeën moeten tapen en vertalen. Dat zou mooie tv geven. 'ALLAH AKBAR! DEAD TO THE WEST! dear muslim brothers, allah wants us to go to war, he dictated war, we want war! WAR! WAR! BLOOD! SATAN! lets pray towards a rock that fell to the earth (k'aaba) now!'
.
moslims willen geen vrede, ze weten niet wat dat is.
answering-islam.org.uk/Quran/Themes/ji...

brullioo | 02-08-06 | 09:44

ik denk dat die hezbollaz nog meer pissed of zijn op die joden en dat ze nu alleen maar meer aanhang krijgen want als je vijand je aanvalt dan sluit je je aan bij je locale knokploeg net als vroegah en nu gaan veel meer van die moslim broeders joden in stukjes knippen wanneer ze die tegenkomen volgens mij is het hek van de dam en gaan alle geitjes los binnenkort en zal amerika wel eens goed kans zien om de hele wereldkaart maar eens goed te herzien want 300 miljard dollart per jaar moet toch besteed gaan worden aan heel veel bommetjes die ook afgaan her en der zodat rijkdommen gewaarbord wordt en er democratie verspreid kan worden die erg westers is maar steeds minder voor het volk maar door totalitaire overheden die onder druk van wapenlobbies en banken en grootindustrialisten en andere joden zichzelf rijk kunnen subsidieren door het gunnen van hele vette wederopbouw contracten die terecht komen bij diezelfde maatschappijen waar diezelfde popptjes inzitten die bommetjes versturen

Bigdaddy | 02-08-06 | 09:43

@ratje
hoeveel procent van de grote steden is inmiddels in handen van de mohamenazies? als jij over 20 jaar nog in een vrij land wilt wonen, moet je ons nu meehelpen de islamo-facisten uit ons land te weren. We worden namelijk gekoloniseerd, door de islam. En islam, ik hoef het je niet uit te leggen, heeft niets met vrijheid te maken, maar alles met onderdrukking en geweld.
.
read all about it in the quran. Kijk naar de terreur, het angstzaaien, de intimidatie, het straatgeweld, de plunderingen, het totale gebrek aan respect voor ons, oorspronkelijke bewoners van dit voorheen vrije landje.
.
als je tolerantie wilt maximaliseren, moet je intolerant zijn tegen intoleranten.
.
als je vreedzaamheid wilt maximaliseren, moet je strijden tegen de oorlogszuchtige islam.
.
islam=facism. Hoe lang denk je, voordat jij niet meer mag zeggen wat je denkt, omdat anders een moslim je keel doorsnijd? hoelang, en je vrouw mag niet meer ongehoofddoekt over straat? hoe lang nog, en homosexualiteit en ongetrouwde moeders zijn verboden? hoe lang nog, voordat islam heerst over nederland?
.
de grote steden zijn al in handen van de islam. Ben je zo naïef of blind om te hopen dat ze ook een plekje voor ons in hun nieuwe land vrijhouden?
.
stap 1: vergroot, met de hulp van linkse landveraders, het aandeel islamieten in ons land
stap 2: vermoord iedereen die de profeet (de kinderneuker, de moordenaar, de genocidepleger, de leugenaar, de stemmenhoorder) beledigt (arme theo!)
stap 3: pleeg net zolang terreur totdat iedereen knielt voor het geweld, en niemand zich meer durft te verzetten.
stap 4: wacht op een meerderheid
stap 5: voer de sharia in
stap 6: vermoord alle ongelovigen
stap 7: repeat for all countries
stap 8: islamic world domination, zieg heil (pardon!) allah akbar!
.
we zijn in nederland bij stap 4: wachten op een meerderheid muslims. In de grote steden gaan ze stilletjesaan (dankzij theemeesters als Job de Moslimvriend Cohen) naar stap 5.
.
islam, mooi man. Zo puur ook die profeet heh? zo'n mooi, vredig verhaaltje verteld ie heh? wat een eikels. Ik kan niet wachten tot de laatste muslim in het stof bijt. Go israel, Go! bomb the motherfuckers into submission!
.
misschien kunnen de israelies onze steden ook bevrijden van de islam?
.
volgens mij liggen er wapens onder die moskeeën.
.
hoe halveer je de terreur? door het aantal moslims in je land te halveren.
hoe halveer je de kosten voor gevangenissen/uitkeringen/hoersubsidie? inderdaad. Halveer de moslimgemeenschap.
.
hoe minder moslims, hoe meer vrede en welvaart. Hoe meer moslims, hoe meer ellende. Ellende, geweld en terreur zaaien hoort namelijk bij hun 'geloof', en wij zijn zo naief om dat 'geloof' hier vrijelijk hun gewelddadige gang te laten gaan.
.
als het de moslims niet bevalt in nederland, kunnen ze allicht terug gaan naar hun eigen kankerlandjes? o, wacht, dat betekent dat ze van ons geldinfuus af moeten, en dat zullen ze nooit vrijwillig doen.
misschien moeten wij ze een handje helpen?
wie gelooft nog in vreedzame samenleving met de gewelddadige islam?

brullioo | 02-08-06 | 09:33

@DanteG 02-08-06 @ 09:19
als zij kunnen zeggen dat 9/11 een hoax is kan dit het inderdaad veel gemakkelijker zijn. in ieder geval is het goede anti propaganda om de mogelijkheid te blijven benadrukken

@zum kotzen 02-08-06 @ 08:59
prima analyse

cugel | 02-08-06 | 09:25

Lebanese report: Hezbollah planted disabled children in basement to die

The Lebanese magazine LIBANOSCOPIE, associated with Christian elements which support the anti-Syrian movement called the "March 14 Forces," report that Hizbullah masterminded a plan that would result in the killing of innocents in Qana, in an attempt to foil Lebanese Prime Minister Fouad Siniora's "Seven Points Plan" calling for deployment of the Lebanese army in southern Lebanon and the disarming of Hizbullah. The magazine reported:

"We have it from a credible source that Hezbollah, alarmed by Siniora's plan, has concocted an incident that would help thwart the negotiations.... Hezbollah gunmen placed a rocket launcher on the roof in Qana and brought disabled children inside, in a bid to provoke a response by the Israeli Air Force. In this way, they were planning to take advantage of the death of innocents and curtail the diplomatic initiative," the site stated.

web.israelinsider.com/Articles/Diploma...

DanteG | 02-08-06 | 09:19

Ik stem voor een nieuw item Joris.....

great bay | 02-08-06 | 09:14

Hier kan geen GEENSTIJL feauteauf*ck tegenop!

FABrakadabra | 02-08-06 | 09:07

Ahasveros 02-08-06 @ 00:35
Ok, knip er voor mij ook maar een paar open.
Tis overigens wel wat overgegaan in het serieuze vannacht zie ik.
Dus, Wunderbaard Wunderbaard gaan zingen heeft geen nut meer.
Wachten op een nieuw onderwerp maar weer.

De Intrigant | 02-08-06 | 09:00

CoJoNes 02-08-06 @ 01:27
Enkele mogelijke redenen:

1) Veel moslims zijn, zowel in de Arabische wereld als de immigranten in het westen, zielig. Geen werk, geen geld, geen kansen etc. Voor het politiek-correcte gedachtengoed natuurlijk een knuffelgroep bij uitstek.
Later bleek dat veel van die moslims er ook minder knuffelbare kanten hebben (ik noem maar de onderdrukking van vrouwen en dizcriemienaasie van heaumeaux), maar een eenmaal verworven knuffelstatus ben je niet snel kwijt. Zeker ook omdat in de islamitische wereld de zieligheidscultuur zorgvuldig gekoesterd wordt, denk bijv. aan het in stand houden van de Palestijnse vluchtelingenkampen in erbarmelijke omstandigheden.

2) Voor de politiek-correcte knuffelaars maakt het natuurlijk geen flikker uit dat er uit de islamitische wereld nooit prestaties worden geleverd op het gebied van wetenschap, bedrijfsleven, cultuur etc.
Sterker nog, presteren is voor de knuffelaars een vies woord, iedereen moet koste wat het kost gelijke kansen krijgen en dan moet je niet gaan zeuren over de prestaties die iemand (niet) levert.

3) Sinds de 2e wereldoorlog is er in West-Europa een sterke weg-met-ons cultuur ontstaan. Nationalisme staat voor veel mensen gelijk aan fascisme of nazisme. We hebben daarom nooit tegen alle nieuwkomers uit de islamitische wereld willen zeggen dat ze zich een klein beetje moeten aanpassen aan de Nederlandse cultuur.

En momenteel krijgen we de rekening gepresenteerd voor 40 jaar lang de problemen onder het kleed schuiven en verbieden erover te praten. Sinds Fortuijn is alle onvrede tot uitbarsting gekomen, wat leidde tot (veel te) harde woorden over de gigantische problemen met onze multiculturele samenleving. Extreem-rechts gedachtengoed doet het goed onder autochtone jongeren. Op hun beurt zijn veel islamitische jongeren geradicaliseerd en helemaal losgeraakt van de Nederlandse samenleving.

zum kotzen | 02-08-06 | 08:59

daar komen de schutters

Factotum | 02-08-06 | 08:57

Heeft iemand de Israelische luchtmacht al getipt over deze aspirant-burgerslachtoffers?

Jan Passant | 02-08-06 | 08:57

die zogenaamde 'vredesmarsen' vragen niet om vrede, maar om overwinning van het islamo-facisme over het 'kwade' westen.

brullioo | 02-08-06 | 08:47

onder al die foto's een leuk arabisch linkje naar verschrikkelijke fotot's........ kolere

Smeagull | 02-08-06 | 08:44

Wat een stel gestoorden !!
IQ van een hok geiten (oh nee, daar doen ze wat anders mee.....)
Hezzbollah komt naar je toe deze zome !!!! Nou, van mij mogen ze wegblijven

lovelyboy | 02-08-06 | 08:42

Dwazen, ik denk niet dat Israël onder de indruk is maar die zijn toch nergens van onder de indruk. Ze doen toch waar ze zin in hebben.

Eddie Vedder | 02-08-06 | 07:52

@Don Quichote 21:53
Lijkt me een doormidden opgeblazen zelfmoordterrorist.

holtor | 02-08-06 | 07:47

Leuk ze moeten alleen oppassen als er een paar aardige meneren met een groene hoofdband een kittig baarje en een kachelpijp vragen of ze de komst van de hollandse kilbs mogen vieren door temidden van hun smurfenkamp enkele feestvuurpijlen af te schieten.

superjan | 02-08-06 | 07:45

Is dit nou eigenlijk bedoeld als reclamefolder, of om iedereen schrik aan te jagen? Hup Olmert!

berluscottero | 02-08-06 | 07:30

Op de paranoia meter doet Kareltje het goed. Bij mij scoort-ie een dikke 8...

DanteG | 02-08-06 | 07:24

Is dit de moslim versie van EO-jongerendag?

Master Bator | 02-08-06 | 07:19

Kanonnenvoer.

Salvatore Riina | 02-08-06 | 06:58

Heeft iemand nog iets vernomen van verzetsheld Abu JahJah?
Ik denk dat hij inmiddels diep ondergronds is gegaan in het Antwerpse.
Die 72 maagden daar had hij denk ik geen goesting in.
Speciaal voor hem een lied u allen wel bekend, omdat hij altijd zo aardig is geweest tegen Theo van Gogh.

Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger in Beiroet willen wonen,
Na couscous een potje hakbar met de imam in de moskee.....
Na de ramadan met de hele buurt op jacht om handtasjes te rausen,
Met Suikerfeest de boel vergrammen in de bioscoop.

Oh Oh Beiroet kapotte stad in het midden oosten.
De sjiietenwijk, de moskee en de souk,
Oh Oh Beiroet ik zou met niemand willen ruilen,
meteen gaan huilen als ik geen Libanees zou zijn,

Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger in Beiroet willen...
Ach wat leg ik toch te dromen,
Want Beiroet is de laatste weken zo veranderd,voor mij toch veel te vlug.....
Dat nieuwe Israel moest dat er eigenlijk wel zo nodig komen?
Zo komt Allah dus never nooit terug.

ALLEMAAL:
Oh Oh Beiroet kapotte stad in het midden oosten,
de sjiietenwijk, de moskee en de souk,
Oh Oh Beiroet ik zou met iedereen willen ruilen,
Meteen gaan huilen als ik geen Nepbelg zou zijn,
Meteen gaan huilen als ik geen Nepbelg zou zijn!!!!

wachtmeester de bruy | 02-08-06 | 06:32

de bom er op!!!

tbs-patient | 02-08-06 | 06:32

@chez
lmao
never
Bea deugt gewoon niet, dat zal men inzien voor zij het door heeft.

kareltje22 | 02-08-06 | 05:28

@kareltje 04:51
yep... hier en daar misschien wat te genuanceerd...
moet ik me zorgen gaan maken?

anarchez | 02-08-06 | 05:22

@chez
was ik dit keer wel genuanceerd genoeg?
nevermind, fuck Beatrix en Willem-waterduurmaker (z'n toekomstige rol in de VN) -Prins-Pils-Alexander en alle Brinkhorsten, De Geuzen al al die andere gewetenloze landverraders.

kareltje22 | 02-08-06 | 04:51

@rat
joh
ik ook niet
de NSA?
Die sleep ik nog eerder voor het internationale gerechtshof te Den Haag, dan dat zij er ook maar enigzins erg in hebben. Fuck the establishment!
Al millenna lang en nog steeds.
Wanneer gaan bevolkingen hun macht inzien, voordat die in de grond gestampt wordt door de schijnheilige VN en hun handlangers die hopen op promotie binnen "onze" regering?
Fuck Beatrix, Fuck Balkenende, Fuck ZSalm, De Geus, Verdonk, Kamp en al die andere bewijsbare leugenaars en randdebielen!
Leve de republiek, maar dit keer zonder de fucking nietswaardige "adelijke afstammelingen" Zij zijn het slechts die potverteren en anti-democratische ideeën spuien.
Deaud aan de adel!

kareltje22 | 02-08-06 | 04:24

@ kareltje
OH enneh, oppassen voor de NSA he?
Ik zou niet willen dat je iets overkomt....

ratje | 02-08-06 | 03:46

@ratje
doe je huiswerk
en kom daarna gerust weer eens terug
trustuh

kareltje22 | 02-08-06 | 03:42

democratie?
lmao als het niet zo triest was.
Beatrix moet vandaag nog afgezet worden

kareltje22 | 02-08-06 | 03:41

de club van rome (Europese vorstenhuizen) lult voornamelijk over Europese kwesties, daar zit "onze" Bea ook in.

kareltje22 | 02-08-06 | 03:40

Jessica Christus!
Goed, ik ga nu slapen, maar ik ben nog niet klaar met jou kareltje,
je hhort nog van me.

ratje | 02-08-06 | 03:39

@ratje
jammer voor je
ik duid je de items
zoek zelf maar ok? luie rat

kareltje22 | 02-08-06 | 03:38

@levert
BS
niet in Bohemian Grove
Hij bezocht allen de voor hem interresante meetings, te weten de Bilderberggroup meetings
Bohemian Grove is een VS-aangelegenheid slechts.
De toplieden daarvan vergaderen in the Council on Foreign Relations (CFR) en bepalen VS-presidenten etc., meer niet
De Trilateral Commission vergadert met amerikanen, europeanen en aziaten
De Bilderberggroep vergadert met alle werkelijk belangrijken (helaas waar, maar hopenlijk binnenkort zijn het levenslange dwangarbeiders), de bankiers, de media-giganten die bijna alle media in handen hebben, "onze" keunigin", zelfs slijmkoning waximelichtje (nee wacht ff, maxime) verhagen was onlangs uitgenodigd in Canada onlangs.

kareltje22 | 02-08-06 | 03:36

@ratje: "Bohemian Grove".

Levereter | 02-08-06 | 03:35

@ kareltje
Zoals ik al zei: BEWIJS of LINKJES?

Nu heb ik alleen jouw geratel, en omeerlijk te zijn zegt mij dat nog steeds niks.
Te vaak een slechte filmgezien of wat?
Kom met iets waar ik iets aan heb, ipv slechts beweringen.

ratje | 02-08-06 | 03:33

een bus vol schandknapen

Winter | 02-08-06 | 03:27

@stem en rat
vertel me nou niet dat jullie ook niet wisten dat de VS al tientallen jaren een plan klaar hebben liggen m.b.t. hoe het Midden-Oosten er volgens hen uit moet gaan zien?
Let maar op, dat wordt de uitkomst van deze (op grond van de aanleiding) volslagen uit de lucht gegrepen tiransiche ingreep van Israël/Joods VS. Bush misbruikt de amerikaanse joden om z'n eigen plan uit te voeren, dat van z'n gezworen broeders, die van de skull and bones society te Yales.
Het is infantiel domom nog langer te denken dat die sekte er niks mee te maken heeft. Elk jaar worden er zo'n 15 nieuwe leden ingezworen, da betekent zo'n 800 levende leden. De posities die een groot deel van die 800 vertegenwoordigen, staan in geen relatie tot de doorsnee bevolking, sterker nog, het is aangetoond dat leden van deze vereniging erg sterk vertegenwoordigd zijn in de hoogste posities op het gebied van politiek, media, jurisdictie en financiën.
Neef Kerry was er ook lid van en weigerde eveneens elk commentaar over hun "studievereniging".
De VS zou er goed aan doen de tombe te Yale zo spoedig mogelijk te ontmantelen om enige schijn te vermijden als dat enigzins mogelijk is, ik vermoed het tegendeel, naast het impeachen van deze, zo overduidelijk corrupte president en zijn masonkliek, inclusief Murdoch, Nixon, Clinton, Schwarzenegger, Cheney, Rumsfeld,Rice, Rove, Lippy, pa Bush, nieuw-lid, overloper voor de poen Bono.
Alhoewel ik wel benieuwd ben hoe de heksenkring van bea genaamd is, boeit me dat weer weinig genoeg om haar zo zonder verklaring de verdoemenis in te helpen. Ik vermoed dat ze haar hoop altijd op haar duitse adel-lijken stoelt. Bea, zolang figuren als Van xxxx tot yyyyy op blijven duiken op allerlei hooggeplaatste posities zoals burgemeester, ambassadeur en consul, zal geen mens met een enigzins gezond verstand (sorry flatert, dit sluit jou automatisch uit van deelneming) geloven in een rechtsstaat, nepotisch vrouwelijk warhoofd (pleonasme?).

kareltje22 | 02-08-06 | 03:27

@Kareltje
Ik dacht dat ik para was, but you take the cake!

ratje | 02-08-06 | 03:18

@kareltje: "Bohemian Grove", Bernhard was een graag geziene gast.

Levereter | 02-08-06 | 03:11

@Kareltje
Leuk, doe es wat bewijs/filpjes linken dan...
Heb net naar dat war on terror-gebeuren zitten te kijken en daar ging ik Duits van lullen, dus, ben benieuwd wat voor fantastische cinema/cynisme jij voor me in petto hebt.
God mag weten wt ik dan ga doen

ratje | 02-08-06 | 03:09

@Z.K.H.Prins Carnaval 02-08-06 @ 02:59
Dr. Strangelove (oder Herr Doktor Fremdliebe) niet gezien?
Slim Pickens is/was de prototype Yank...
God zegene de experimentele cinema van weleer...

ratje | 02-08-06 | 03:02

@stem en rat
schei nou toch eens uit joh...
beide partijden worden wederom gefinancierd door de zelfde belangenverenigingen: Rockefeller/Rothchild/Windsor/Oranje-Nassau/Bush/Rice/Cheney/Rumsfeld/Bin Laden Construction company
hebben jullie dat nou nog steeds niet door?
Deze hele oorlog is gewoon een manoeuvre om de aandacht af te leiden van alle schandalen rond Bush, slechts anderhalve maand geleden door de Bilderberggroep nog pas besloten.
Gezien CNN lukt het hen goed.
Totdat CNN teveel "lastige" mails krijgt, dat dan weer wel.

kareltje22 | 02-08-06 | 03:01

Dat was toch een boys-farewell-liedje?

Z.K.H.Prins Carnaval | 02-08-06 | 02:59

@stem des volks 02-08-06 @ 02:52
Nee, op dat tijdstip ga ik joden killen, want daarvoor heeft allah mij geschapen toch?
In ieder geval, dat zegt de imam.

ratje | 02-08-06 | 02:58

@Z.K.H.Prins Carnaval 02-08-06 @ 02:49
Ach ja we'll meet again, don't know where, don't know when.
The good old days, toen alles nog overzichtelijk was.
"but I know we'll meet again some sunny day"
Those were the days....

ratje | 02-08-06 | 02:55

ratje 02-08-06 @ 02:50

Nee, die mannen waren dus bij de buren op bezoek. Ik weet niet meer waar ik dat heb gelezen of gehoord, maar irgendwo. Het gebouw is ingestort tussen 1 a.m. en 8 a.m. Ja, dan ga je wel eens bij je buren op bezoek, toch??

stem des volks | 02-08-06 | 02:52

@"stem des volks"
ik heb niet op jou gestemd, dat weet ik zeker

kareltje22 | 02-08-06 | 02:51

@kareltje22 02-08-06 @ 02:47

Allemachtig Karel, wat heb jij geslikt, gerookt of gespoten?? Moeten we 112 bellen? Of lukt het wel.

stem des volks | 02-08-06 | 02:50

@stem des volks 02-08-06 @ 02:45
inderdaad, de kinderen zien er te gaaf (zaols in: heel) uit.
En waar zijn de mannelijke slachtoffers, of zijn die te zwaar voor onze
"green helmet propaganda machine"?

ratje | 02-08-06 | 02:50

koerbagh 02-08-06 @ 02:46

Nou ja, dat van die laffe Arabier klopt dan. Maar 'belangstellende' - nee hoor, ik weet van niks.

stem des volks | 02-08-06 | 02:48

is überhaupt iemand zich er van bewust dat een van de grootste investeringsmaatschappijen ter wereld de ONG is, de Oranje-Nassau-Groep?
Nee hè?
stakkers
Bea hecht geen enkel belang aan "haar" volk, ze weet dat die slechts slaven zullen zijn zo gauw haar, en van de rest van de Bilderberggroep, plan eindelijk ten uitvoer wordt gebracht: 1 regering onder VN-vlag met de filthy-rich die de dienst uitmaakt zoals gepland.
Iemand het journaal gezien over RFID-chips?
Verzet je er tegen, zo veel mogelijk.
Of je het gelooft of niet, ik heb niks te verbergen..... ik weiger echter 24/7 traceerbaar te zijn voor "onze" regering.
Eigenlijk is de situatie te zot voor woorden.... aangezien zij onze belangen zouden dienen te vertegenwoordigen, zouden juist zij 24/7 onder cameratoezicht moeten staan, niet wij.

kareltje22 | 02-08-06 | 02:47

@stem des volks 02-08-06 @ 02:41:
Mijn vertaalprogramma (Babylon6) zegt:
De Hizbullah bestrijders belangstellende de laffe Arabier lafaarden.

koerbagh | 02-08-06 | 02:46

@ratje 02-08-06 @ 02:23

Volgens mij hebben ze ook zélf die kinderen opgeofferd voor een 'hoger doel'. Die kinderen en vrouwen (weinig mannen bij de slachtoffers, die schijnen bij de buren op bezoek geweest te zijn én dat beweren ze dus echt - I make no grapje) maar goed: al die kinderen en vrouwen hebben volgens Hezbollah drie verdiepingen bovenop zich gekregen. En wat zien we: dode kinderen en vrouwen maar: geen bloed, geen gebroken ledematen, geen brand etc. etc. Bovendien hadden ze alle slachtoffers in een paar uur onder het puin vandaan. Jaja, drie verdiepingen puin geruimd met blote handen. Ik geloof er nog steeds helemaal niks van. Waarvan akte.

stem des volks | 02-08-06 | 02:45

stem des volks 02-08-06 @ 02:41
Hmm, kan niet zeggen dat ik veel vertrouwen heb in google,
en nog minder in hun tolken...

ratje | 02-08-06 | 02:45

ratje 02-08-06 @ 02:11

O, dat alle Hezbollah strijders laf zijn enzo. Ik probeerde even deze vertaalmachine uit: translate.google.com/translate_t

Ik heb geen idee of het er ook echt staat hoor, heb het niet opnieuw terugvertaald.

stem des volks | 02-08-06 | 02:41

Het enige dat absoluut noodzakelijk is, is het afmaken van iedereen met een titel en alle aangetrouwden van de Oranjes. De rest van de kliek die profiteerden horen we dan snel genoeg klagen...

kareltje22 | 02-08-06 | 02:39

@ daskapitalist 02-08-06 @ 01:35

Wat een verhaal zeg. Ongelooflijk!

stem des volks | 02-08-06 | 02:39

@preacher 02-08-06 @ 02:32
Tijden veranderen, maar we moeten ervoor zorgen dat wij onze bakens verzetten met het tij, en onszelf proberen te blijven.
Uit blijven dragen waar we voor staan.
In plaats van, zoals dogmatische religies, het tij proberen te keren met onze bakens...

ratje | 02-08-06 | 02:37

met een een bedoelde ik slechts een een...

kareltje22 | 02-08-06 | 02:36

*Zingt een een heel ander liedje van Cliff*
Power to all our friends.....

kareltje22 | 02-08-06 | 02:35

@ratje 02-08-06 @ 02:25
Ach, ik gaf 'n slecht voorbeeld, maar de Sharia is idd. moordend qua vrijheid, ja....
Maar we zijn hier ook wel vrijer geweest vroegar of de Amerikanen.....

preacher | 02-08-06 | 02:32

Mensen, mensen! waar maken we ons druk om!!!!
wij zijn WESTERS!!!
ennnnn......
We’ve got the whole world, in our hands
We should recycle now - all that we can
Be kind to the plants and animals - of our land
Join hands with sisters and brothers - throughout the land
Dream your bright dream - then do all that you can
We’ve got the whole world, in our hands

Goedverdoemme wat ben ik blij dat ik deel uit maak van het westerse kapitalisme!

Stealth Ninja Pirate | 02-08-06 | 02:30

@preacher 02-08-06 @ 02:19
Hee, hij werd tenminste niet van zijn balkon afgeknald, en ik leef nog steeds veel liever hier dan in het MO.
Als je het toch over vrijheidsbeperkingen hebt....

ratje | 02-08-06 | 02:25

@Treger 02-08-06 @ 02:17
Dat heeft niets met durven te meken.
Slechts met verbanden durven en kunnen leggen.
Ik zie het haatbollah ook wel doen, ies goeie pr, en hoe moeten ze anders winnen?
De enige manier waarop ze Israël kunnen pakken is via de achterdeur,
en als dat wat kinderen kost, ach dat zijn dan martelaren toch?
Kunnen hun ouders ook weer rustig slapen.

ratje | 02-08-06 | 02:23

@ratje 02-08-06 @ 02:08
Right ! Maar hoeveel vrijheid hebben we hier nog ?
Vandaag nog bij NN... Een man beboet omdat hij even naakt op z'n balkonnetje loopt... voorbeeldje... Er zijn nog ergere vrijheidsbeperkingen tegenwoordig...

preacher | 02-08-06 | 02:19

@CoJoNes 02-08-06 @ 01:27
vroeger waren ze groot in egypte en daarna in het ottomanisch rijk. Dat is niet te verkroppen voor hun trots.
Vandaar dat ze een beetje roddelend in de koffie-huizen rondhangen en hun 'macht' misbruiken jegens de vrouwen en kinderen.

Z.K.H.Prins Carnaval | 02-08-06 | 02:17

Goh Qana is een hoax.
Je moet maar durven om dit te beweren...

Treger | 02-08-06 | 02:17

@CoJoNes 02-08-06 @ 01:27
En de wereld is te afhankelijk geworden van olie natuurlijk...
DE stok achter de deur in het Midden-Oosten....

preacher | 02-08-06 | 02:15

@stem des volks 02-08-06 @ 02:09
Gut, und das heisst?

ratje | 02-08-06 | 02:11

مقاتلو حزب الله هم الجبناء العرب الجبناء

stem des volks | 02-08-06 | 02:09

Ach , ik heb niks tegen moslims. Zolang ze me niet aanvalllen, niet vertellen hoe ik eruit moet zien en vooral niet wat ik moet denken.
Maar dat geldt voor alle mensen.
Als je dat wel doet heb je een probleem.
En niet alleen met mij, maar met alle mensen die vrijheid (en de daarbij horende verantwoordelijkheid) hebben geproefd, mag ik hopen.

ratje | 02-08-06 | 02:08

@CoJoNes 02-08-06 @ 01:45
De meeste mensen die nu aan de macht zijn gekomen stellen economisch voordeel of ideologische ideeen boven het welzijn van hun volk of die van anderen. Er zal slechts iets veranderen als we de machtsstructuur veranderen.
En de manier waarop mensen macht verkrijgen. Ik persoonlijk geloof bijvoorbeeld niet meer in een democratie....
Hoe het anders moet....????

preacher | 02-08-06 | 02:02

@bottehond
Die Koran hoeft niet eens verboden te worden, als de 'islam is vrede' propaganda maar eens op zou houden.
@preacher
De wereld is ziek, terminaal, maar weigert naar de dokter te gaan en steekt liever haar kop in het zand. Miljoenen aan Europees belastinggeld worden jaarlijks rechtstreeks naar een terroristische organisatie over gemaakt. Bijna onvoorwaardelijk. Ben ik dan gek?
@daskapitalist
Dat Qana een hoax is, is wel duidelijk. De vraag is, waarom wil geen enkele journalist dat zien? Waarom stellen ze geen vraagtekens bij de gebeurtenis? waarom wordt alles as-is geslikt?

CoJoNes | 02-08-06 | 01:45

>zich<

preacher | 02-08-06 | 01:35

@CoJoNes 02-08-06 @ 01:27
Omdat de zogenaamde democratien inmiddels ook aan oorlogsmisdaden, racisme, pro of anti-semitisme, dictatuur en agressie schuldig maken misschien ?
De wereld is ziek. De koorts moet eruit gezweet worden...
Waarschijnlijk via oorlogen en revolutie's.....
En heel veel slachtoffers.

preacher | 02-08-06 | 01:34

CoJoNes 02-08-06 @ 01:27

Dude, ik zei vamiddag nog tegen een vriend: hoe is het mogelijk dat een leer die joden als apen en gristenen et al. als varkens bestempelt en het doden van andersdenkenden propageert bovengronds is, ja zelfs door de opportunistische usurpateurs Oranje de oranje ster aangeboden krijgt? Antwoord dáár eens op. Zegt hij: als jij naar de rechter stapt en de knorhan laat verbieden is het burgeroorlog. En die miljoen laten zich echt niet terugsturen. Die willen winnen. En dat andere miljard zal ook willen winnen.

bottehond | 02-08-06 | 01:33

Je vergeet 120 varkens naar Beirut van good old (en gezaghebbende) Henkie Wijngaard!

zieke bastaard | 02-08-06 | 01:33

Kan iemand mij nou eens uitleggen, waarom de wereld in Godsnaam zo irrationeel tolerant is voor de moslims? Wat heeft de Islam betekent voor de wereld, dat ze zich oorlogsmisdaden, racisme, anti-semitisme, dictatuur, agressie etc.. kan veroorloven, zonder er op aangesproken te worden?
Waarom schikt de wereld zich naar de grillen van een stel achterlijke godsdienstfanaten en worden keer op keer dispensaties verleend? Waarom worden slachtoffers van islamitisch geweld gekapitteld als ze hun bevolking willen beschermen?
Iemand, serieus, ik snap er werkelijk geen flikker meer van.

CoJoNes | 02-08-06 | 01:27

@bottehond 02-08-06 @ 00:58
De god(280) is dezelfde bij islam dan bij de gristenen, het is een gevecht om welke leer er moet heerschen op de bol. Religies met andere goden zijn minder wreedzaam. Islam als extremistische gristengroepering:)

Z.K.H.Prins Carnaval | 02-08-06 | 01:23

broodjemaagwand @ 00:15
nummer 1 in de hitparade

import | 02-08-06 | 01:21

Waarom zit daar een of andere Kudt Fin (echt) namens MIJ te vertellen dat israel een staakt het vuren moet accepteren? Ik wil dat helemaal niet.

CoJoNes | 02-08-06 | 01:20

@ import; je praat peaup; (..) islam loopt 400 jaar ACHTER op het EVEN zo simpele gristendom. Je spreekt jezelf dus tegen DUsz

great dictator | 02-08-06 | 01:20

die kinderen zijn me toch ranzig, klote hezbolahianen. Eerst verrot schieten en dan foto maken zeker, huichelaars!

great dictator | 02-08-06 | 01:17

koerbagh
Ik dacht al zoiets, maar ik geloof niet dat de Islam ooit Nederland zal overnemen. We weten al dat de islam 400 jaar achter loop op het even zo simpele gristendom.

import | 02-08-06 | 01:08

Bottehond,
wright, en Mohammed is Hitler, knappe vergelijking, allebei van die melanogame heethoofdige betweters ( net als Jezus) die geen tegenspraak duldden. Ben je het er niet mee eens? Dan brand je in de hel.

import | 02-08-06 | 01:05

@import 02-08-06 @ 00:44:
Levereter is het prototype van een dhimmi. Iemand die zich zich bij voorbaat al indekt voor het geval de Islam de wereld overneemt. Hij oefent al elke dag 5x per dag met de bips omhoog knielen naar het oosten.
Jij en ik zijn de lul als de islam Nederland overneemt. Al onze uitspraken op Geen Stijl zullen tegen ons gebruikt worden alvorens onze kop eraf gehakt wordt. Maar types als Levereter kunnen zeggen: "zie je wel, ik was altijd al voor jullie en tegen die zionisten". Zo werkt dat met NSB-ers. Wint de redelijkheid zeggen dat soort types: "Ja, maar ik bracht alleen nuance aan... "
Nuance als dekmantel voor laf eigenbelang.

koerbagh | 02-08-06 | 01:04

don't you just love the smell of napalm in the morning,
war is sick , 1 bombardement meemaken en die haat krijg je er niet meer uit.
van beide kanten niet , never nooit niet.
kijk naar duitsland , ik vertrouw die pruuzn nog steeds niet.

hemaworstje | 02-08-06 | 01:02

Menschen! Luistert! Oom Botte heeft een vrindje, en die is dus heldervoelend. Heel vredelievende en spirituele vogel. Hebben we het eauver religie en islam. Zegt hij: "de islam is geen religie. die zijn hetzelfde als de nazies. Die rennen achter een idee aan" Aangezien hij vrijwel altijd gelijk heeft, wilde ik dit dinsdagavondtoetje wel delen. Comments?

bottehond | 02-08-06 | 00:58

@Ruk, doe maar niet, want in Libanon wonen ook veel christenen.

reade romke | 02-08-06 | 00:53

BTW: Pritt.... je hebt jezelf weer eens overtroffen in blasee cynisme. Hulde, Camus van de Allerlaagste Landen!

bottehond | 02-08-06 | 00:53

@litebyte: En het medium dat ze gebruiken is ook al zo'n verderfelijke Amerikaanse uitvinding. Evenals al die auto's waar ze mee rijden zijn duivelse Westerse uitvindingen.
@Chiant;)

TV Dominee | 02-08-06 | 00:49

Zware überLOL @ TV Dominee!

Chiant | 02-08-06 | 00:44

@levereter waarom heb jij dan zoveel medeleven met de hakbars?

import | 02-08-06 | 00:44

even oefenen dan maar
Mijn vader is een moordenaar
een giga moordenaar
het is raar maar waar
mijn vader is een moordenaar

Mellorenz | 02-08-06 | 00:39

er zit een baard in mijn glas
en de vloer is een tapijt van peuken
ik wou dat mijn geit hier nu was
om hem stevig in zijn reet te neuken..

TV Dominee | 02-08-06 | 00:39

@De Intrigant 01-08-06 @ 23:50

Excuse me? De Broeders gaan op Kruistocht maar wij waken liefdevol over de Zusters!
Prima ruil lijkt me!
Dus wat is het probleem?

*heeft een betonschaar voor alle kuisheidsgordels*

Ahasveros | 02-08-06 | 00:35

Lieve Here Jezus wilt u een einde maken aan al dit geweld want tita tovenaar is ook al deaud

Mellorenz | 02-08-06 | 00:29

Wel typerend dat die baard idioten op hun propaganda materiaal verrekte veel amerikaanse wapens dragen.. behalve die vuurpijlen dan. Zal wel te maken hebben met een export foutje van onze leidende wereldmacht gebeurde in wijlen Afghanistan ook al.

litebyte | 02-08-06 | 00:29

weet je wat ik op die foto's zag? De doden van volgende week.
I see dead ppl

......Duiveltje... | 02-08-06 | 00:26

Ja goedver... Nog even en ik ga hier de lyrics van "er zit een haar in mijn glas" van v. Binsbergen, Kerstens & Kamphuys posten!

Chiant | 02-08-06 | 00:26

Ik spring er uit met een gospel en met de valse hoop dat ze ooit samen zingen:

AllahJewha, sing a song.
AllahJewha, we'll follow along,
with their simple word of sing of the world
we've blast the sky, the tree, the bird,
and we feel a heart with joy, AllahJewha.

AllahJewha, hand in hand.
AllahJewha, all over the land.
AllahJewha, let's try from the start
and singing with all the heart
AllahJewha

De Intrigant | 02-08-06 | 00:20

killing in the name kan ook wel als clublied worden gebruikt

Mellorenz | 02-08-06 | 00:18

Van Jeaule is gepest als kind.
Vandaar.

yohan | 02-08-06 | 00:16

zoek nog een mooie brede leren riem met goede sluiting, iemand???

Mellorenz | 02-08-06 | 00:15

Standing on the beach
With a gun in my hand
Staring at the sea
Staring at the sand
Staring down the barrel
At the arab on the ground
I can see his open mouth
But I hear no sound

I'm alive
I'm dead
I'm the stranger
Killing an arab

I can turn
And walk away
Or I can fire the gun
Staring at the sky
Staring at the sun
Whichever I chose
It amounts to the same
Absolutely nothing

I'm alive
I'm dead
I'm the stranger
Killing an arab

I feel the steel butt jump
Smooth in my hand
Staring at the sea
Staring at the sand
Staring at myself
Reflected in the eyes
Of the dead man on the beach
The dead man on the beach

I'm alive
I'm dead
I'm the stranger
Killing an arab

Met dank aan The Cure !

broodjemaagwand | 02-08-06 | 00:15

sta in dubio wat ik allemaal in mijn koffertje moet stoppen

Mellorenz | 02-08-06 | 00:14

-weggejorist-

Levereter | 02-08-06 | 00:13

@De Intrigant:
Ja en vanaf de F-side iets met Hamas en Campingaz ofzeau...

Chiant | 02-08-06 | 00:12

Ik vind het erg kudt als er iemand met karakter en verstand doodgaat aan kanker. Maar bommen en raketten op tienduizend lullen die het opzoeken daarmee heb ik geen medeleven.
Mafketels

import | 02-08-06 | 00:09

CoJoNes 02-08-06 @ 00:06

Ben jij zo groot of is die snorman zo klein?

Jean Bal-zac | 02-08-06 | 00:07

De homotango mag niet ontbreken:

Ik heb zelden zo genoten
als met jouw snor tegen m'n kloten.

Die wordt in Libanon trouwens niet persé als homotango aangekondigd...

CoJoNes | 02-08-06 | 00:06

Ondanks alles, toch best wel geinig zo'n virtuele polonaise....

CrazyFool, Rookuu haak es aan joh!

Jean Bal-zac | 02-08-06 | 00:02

Hee, het balkje zit an de andru kant!

Gromule | 02-08-06 | 00:02

@Chiant
shade Israel alles ist vorbei, alles ist vorbei, alles ist vorbei
Die hoort dan ook nog bij de L-side.

De Intrigant | 01-08-06 | 23:59

was libanon al niet lang uitgeschakeld voor het WK

animar | 01-08-06 | 23:57

brommers kieken???

btc`s the dude | 01-08-06 | 23:57

Ze zijn wel nogal geyl vanzichzelf, die portretten van 9m bij 9m. En als we toch bezig zijn:
- Once, twice, three time..... Hezbollah.
- All we hear is Radio Hezbollah....
- Someone please call Hezbollah, tell my man has been shot down with a bullit from IDF.
En voor de bRe3Zah's :
I dont no what ya heard about me, but ya aint get a dollar out of me..... I'm Just a mothaF*Cking H.E.Z.B.O.L.L.A.H.

Dhr. M.c. Farmer | 01-08-06 | 23:55

Aldus scandeert de L(ibanon)-side: Boerûh, Boerûh, Boerûh!!!

Chiant | 01-08-06 | 23:54

Alle kansloze idioten, reliloonies en gewone idealistische warhoofden die denken dat het cool is om israelische rambo's oog in oog te zien en te lachen, gaan lekker naar lebnon... Prima. De paar getrainde hakbollah vechters die nog in leven zijn krijgen er 10k enthousiaste nietsnutten bij die kebab willen vreten maar nergens goed voor zijn behalve zelfmoordaanslagen. Goed dat we ze kwijt zijn en good hunting avi.. kill them for Bob your friend from the netherlands.

geytennöker | 01-08-06 | 23:51

@Ahasveros
Kom je nu ons feestje verpesten?

De Intrigant | 01-08-06 | 23:50

2Ruk 01-08-06 @ 23:42, dan gaat het toch al gauw om zo'n 1.000.000 'medelanders'

AltijdNuchter | 01-08-06 | 23:49

Ik hoop dat onze broeders met een volle bus richting tel aviv rijden, en alles wegvagen.
CrazyfooL 01-08-06 @ 21:48

@CrazyfooL 01-08-06 @ 21:48 En wij hopen allemael dat jij een van de buspassagiers bent en dat er 'in naam van...' zoveel mogelijk broeders mee de lucht invliegen!
Dan zorgen wij er wel voor dat de zusters geen centimeter te kort komen!

Hmmm... die laatste gedachte alleen al doet mij bijna fapfapppen...

Ahasveros | 01-08-06 | 23:48

@ DonJoe 01-08-06 @ 23:39

En 275,- aan risicotoeslag...

YMMMV | 01-08-06 | 23:44

laat alle nederlandse extremistische moslims die kant maar op gaan ... snel een muur metselen aan de grens en klaar is kees.

Ruk | 01-08-06 | 23:42


*** Hezbollah in Concert *** 22,50,- kaarten vekrijgbaar bij de moskee. Houdt rekening met 2,50,- extra vanwege clubkosten :'(

DonJoe | 01-08-06 | 23:39

-weggejorist-

keinstiel | 01-08-06 | 23:36

fuckje 01-08-06 @ 23:29
Die 48 uur waren in het voordeel van de joden. Als Hezbollah door zou gaan met vuren dan werden de dorpen verder gebombardeerd waardoor de Hezbollah gezichtsverlies zou lijden in de Arabische wereld. Nu ze gestopt zijn konden de burgers vluchten. De burgers kunnen dus ook niet meer als schild gebruikt worden waardoor de joden ongehinderd alles plat kunnen gooien, en geen geurilla strijd hoeven te voeren. Ik denk dan ook dat Hezbollah nu pas flink geraakt kan gaan worden.

Flirting With Suicid | 01-08-06 | 23:36

Hit me your rhythm stick, hit me, hit me
Je t'adore, ich liebe dich, hit me, hit me, hit me
Hit me with your rhythm stick
Hit me slowly, hit me quick
Hit me, hit me, hit me

Blijft een lekkeryje.

De Intrigant | 01-08-06 | 23:36

Israel is momenteel groot offensief begonnen...

Plonk | 01-08-06 | 23:36

Ín het kader van de trauma geneeskunde zijn dergelijke conflicten een geschenk uit de hemel. Van de waanzinnig mutilerende verminkingen door clusterbommen kunnen de heren doktoren een hoop leren. Zoiets hadden ze nog nooit gezien. Dat dan weer wel!

doktersnuggles | 01-08-06 | 23:35

Ik zag twee beren

‘k Zag twee beren Hesbolletjes smeren
Oh dat was een wonder
‘t Was een wonder boven wonder
Dat die beren Hesbolletjes smeren konden
Hi, hi, hi, ha, ha, ha
‘k Stond erbij en ik keek ernaar

Gripzz | 01-08-06 | 23:34

@winshots 01-08-06 @ 23:31:
Mijn vertaalmachine heeft het werk gedaan, zie 21:34

koerbagh | 01-08-06 | 23:33

sorry hoor maar moet ik iets snappen van dat gekriebel? Laat die mensen eerst maar even een BVE-cursusje volgen, misschien dat ze dan gaan communiceren.

winshots | 01-08-06 | 23:31

@CoJoNes,
klopt! Maar geen enkele partij wil gezichtsverlies oplopen of toegeven aan de ander, bovendien loopt het 48-uurs-bestand af, en hebben beide partijen met hun achterban duidelijk aangegeven tot het gaatje te willen gaan.

fuckje | 01-08-06 | 23:29

Karel kwakbol 01-08-06 @ 21:29
De meisjes die je op de foto's ziet schrijven op een raketje(geen ijsje) hadden net een paar dagen in de schuilkelder gezeten en kregen van de fotograaf schrijfgerei in de handen gedrukt,duidelijk?

rikkirokki | 01-08-06 | 23:29

@Fuckje
Daarom moeten we nu zingen.
Nu het nog kan.
Kom verzin ook eens wat bitch.

De Intrigant | 01-08-06 | 23:27

@fuckje 01-08-06 @ 23:24
Denk niet dat het zo'n vaart zal lopen, heeft niemand belang bij.

CoJoNes | 01-08-06 | 23:26

@brutus68,
idd net een schoolreisje.
Terug bij " school" zie je geen koppies mee voor de ramen, zodat alle mama's en papa's ongerust zijn, maar dit wordt een serieuze zaak.
Geen enkele partij wil een stapje terug zetten, zodat het gigantisch uit de hand zal lopen.
Ik geef dit "conflict "nog een dag of 2, dan breekt WO 3 uit.

fuckje | 01-08-06 | 23:24

@koerbagh
vertel er dan even bij dat het 'in the navy' is, Als YMCA loopt ie voor geen meter.

CoJoNes | 01-08-06 | 23:24

Allah hakbar, tis allemaal voor niks geweest helden vd profeet!
De Iraanse Hezbollah karavaan is inmiddels op heftige elite troepen vd IDF gestuit:

img.photobucket.com/albums/v716/mazhou...

Jean Bal-zac | 01-08-06 | 23:23

Hez- bol- lah
Ga je mee
Hez- bol- lah
Laat je speelgoed staan
Trek je gordel aan
voor hezbollah
voor hezbollah

CoJoNes | 01-08-06 | 23:23

En vrij naar de Village People natuurlijk:

In Hezbollah
Yes, you can bomb the Israeli's
In Hezbollah
Yes, you can put your mind at ease
In Hezbollah
Come on now, people, make a stand
In Hezbollah, in Hezbollah
Can't you see we need a hand
In the navy
Come on, protect the motherland
In Hezbollah
Come on and join your fellow man
In Hezbollah
Come on people, and make a stand
In Hezbollah, in Hezbollah, in Hezbollah

They want you, they want you
They want you as a new recruit

koerbagh | 01-08-06 | 23:20

Je kan er om lachen, maar wat een stelletje gemanipuleerde stakkers..., een enkele reis naar hun dood, die nul komma nul oplevert, alleen maar een hoop ellende voor hun nabestaanden. Kan en wil het niet begrijpen...

brutus68 | 01-08-06 | 23:16

Beste gezellig clubbie!
Ik mis wel wat tieten om de gezelligeheid naar een nog hoger niveau te tillen,... maar toch.....

Jean Bal-zac | 01-08-06 | 23:16

Klein, klein Johootje wat doe je in mijn hof.
Je pikt heel mijn landje in, je maakt het wel wat grof.
Hezbollah die zal zich wreken, Mo die zal je slaan.
Klein, klein Johootje het is tijd om dood te gaan.

De Intrigant | 01-08-06 | 23:16

Toet toet, boing boing
Ricje en Olmert
Olmert en Rice
landje veroveren
hup naar de grens
Olmert een tankie
Ricje een helmpie
lanceer een raketje
snel in de kelder voor het ontbijt
Toet toet, boing boing

Don Quichote | 01-08-06 | 23:15

P.daalemmer
Haha, idd ja, de sperma sneltest meenemen.
Cojones
Lekker hakkuh?

doktersnuggles | 01-08-06 | 23:15

OT@doktersnuggles 01-08-06 @ 23:10
Hey doc, heb nog een stijlloze luistertip voor je: Tiefschwarz - fabric 29. Gegarandeerd meer dan lekker.

CoJoNes | 01-08-06 | 23:12

Het is maar goed dat Joost nog een paar bussen kon inzetten.

RobertJ | 01-08-06 | 23:12

IDIOTS!

Maxx | 01-08-06 | 23:11

@doktersnuggles 01-08-06 @ 23:10

Witte of rooie saus?

P.daalemmer | 01-08-06 | 23:11

Ik ben erbij. Lekker een broodje shoarma eten. Heb je ook sausssssssss? Hey, heb je ook sausssssssss???

doktersnuggles | 01-08-06 | 23:10

Wat zullen we gooien zeven weken lang.
wat zullen we gooien naar elkaar.
Er is genoeg leed voor iedereen.
Dus laten we elkaar afmaken, dan gaan we niet alleen.

De Intrigant | 01-08-06 | 23:08

We hebben zes miljoen potjes met vet
al op het gasfornuis met cyklon B gezet

Igorus | 01-08-06 | 23:07

@Don Quichote 01-08-06 @ 23:04
Goed idee, geldt voor al mijn comments, ik ben en blijf enige rechthebbende, anders schakel ik Brein in.

CoJoNes | 01-08-06 | 23:06

Hand in hand, kameraden
hand in hand voor hezbollah
geen joden maar baarden
leve hezbollah

CoJoNes | 01-08-06 | 23:05

Van Balen leest GS en gaat nu zeker een cd opnemen. Ik claim alvast copyright.

Don Quichote | 01-08-06 | 23:04

Ies wel strak, je site laten hosten door een amerikaanse ISP.

C:\nslookup www.doulaty.net

Non-authoritative answer:
Name: www.doulaty.net
Address: 69.56.200.218

Search ARIN WHOIS for: 69.56.200.218
OrgName: ThePlanet.com Internet Services, Inc.
OrgID: TPCM
Address: 1333 North Stemmons Freeway
Address: Suite 110
City: Dallas
StateProv: TX
PostalCode: 75207
Country: US

P.daalemmer | 01-08-06 | 23:03

Het enige wat op die vlaggen ontbreekt zijn de swastika's.

Nevermind | 01-08-06 | 23:02

@CoJoNes LOL
Nee, hoort bij onderbuikgevoel.

De Intrigant | 01-08-06 | 23:02

Als ik kon toveren kon toveren dan was er op de wereld geen jihad.

De Intrigant | 01-08-06 | 23:01

@Intrigant
Ach je moet wat, de creativiteit spuit uit m'n oren.

Maak van uw scheet een donderslag, hoeft niet aangepast te worden, toch?

CoJoNes | 01-08-06 | 22:59

Maak plaats(3x), we hebben ongelovelijke haast
de gebouwen storten in
daar gaat weer een gezin,
gelukkig was die andere ernaast

Don Quichote | 01-08-06 | 22:59

@CoJoNes
Je bent ook flink aan de bierliederen geslagen :)

De Intrigant | 01-08-06 | 22:57

Zie ginds komt Hezbollah
Uit Libanon aan
Hij brengt ons Jihadisten
Ik zie ze al staan

Hij knuppelt een kind dood
en legt het dan neer
Waarna de 'Green helmet'
het vindt, keer op keer.

CoJoNes | 01-08-06 | 22:55

Hmmm aan de NL regering hebben we ook al niets als we een groepsreis in GeenStijl Roze naar de Libanon willen maken
www.minbuza.nl/default.asp?CMS_ITEM=B9...

Misschien is er nog wat te regelen van Rotterdam naar Haifa (zo ging het materiaal van NL detachement UNIFIL ook way back in 1979...)

paost712 | 01-08-06 | 22:54

> BREAKING NEWS

Israeli forces are operating in Baalbeck area, northeast Lebanon, about 50 miles from capital, Beirut, and near border with Syria.

hoeven ze tenminste wat minder ver te rijden

pink indian | 01-08-06 | 22:54

wat een lol weer hier.

Maraka | 01-08-06 | 22:52

@H.J.W. 01-08-06 @ 22:47
Mooi!! Zelfs het metrum klopt.

CoJoNes | 01-08-06 | 22:51

Geen idee wat ik wilde zeggen, maar veel brommerpech voor die hakbars en hun brommertjes.
.
Ik stel me zo voor dat die hakbars daar bij de Israelische grens aankomen, en dat IDF zomaar vanuit het niet een "WMD-LOCK-THAT-BROMMER" device heeft. Hakbar Salto's FTW!
.
Ik ga dit betreuren zodra ik weer nuchter ben. tot dan, ODT!

ViagraFalls | 01-08-06 | 22:50

Hee jongens, de joden hebben pauze.
De bommen gieren even niet in het rond.
Kom op, dan bouwen we een feestje.
Straks zit onze romp niet meer...... aan onze kont.
Hiephoi.

Wij vieren feest.... dus weg met de malaise want
het is nu tijd voor de fatwanaise...... Lebanaise.
Van hier tot Jerusalem.

Bij Beirut rechtsaf.

De Intrigant | 01-08-06 | 22:50

Willen de heren/dames dichters nu ophouden met die rijmelarij....... het bier druipt inmiddels van mijn beeldscherm af en heb mijn 3e onderbroek net gepakt en zag dat het de laatste was...... verdomme, ik moet morgen wassen!!

Hellfire | 01-08-06 | 22:49

zijn dat nou die gasten die hier die kippen komen ruimen?

Ghost_zuidoost | 01-08-06 | 22:49

Af en toe gaan pa en moe,
met ons naar de zandbak toe,
dat is voor ons moslims het fijnste wat bestaat.

En we schieten en we gooien,
en we vluchten o zo fijn,
tot we misselijk van het rennen en de Katoesjas zijn.

Heel de dag is het een feest,
als wij vechten als een beest en we heerlijk naar de zandbak zijn geweest!

H.J.W. | 01-08-06 | 22:47

@duimdrop 01-08-06 @ 22:37.. Ja.. maar dan loop je weer de kans dat die kakkerlakken van Amsterdam west niet verder komen dan oost.. en dat schiet niet zoveel op.. daar worden ze nog streeds beloont met uitkeringen en handen boven hun hoofden inplaats van preciesie bombardementen..

AltijdNuchter | 01-08-06 | 22:47

WWW.xs4all.nl/~paost712/bots-klein.wmv

We gaan naar Libanon... (mooie beelden van een zonovergoten land)

paost712 | 01-08-06 | 22:46

ik ben naar libanon gekomen
het land van liefde en van zon
het was in de schaduw van de bomen
dat net als in dromen
het sprookje begon.

ik was daar op een groot jamia
en zag een moedjahied staan
we dansten samen toen een dabka
en daar bij die dabka
is alles ontstaan

daskapitalist | 01-08-06 | 22:42

@AltijdNuchter
Misschien een idee voor het amsterdamse GVB om van hun afgekeurde bussen af te komen en wij van wat tuig.

duimdrop | 01-08-06 | 22:37

als je niet naar de moskee wil komen dan brangen we de moskee wel naar je toe
de bommen komen naar je toe deze zomer!!!

Kaitlin | 01-08-06 | 22:36

RedScorpion 01-08-06 @ 22:20

Vrouw? ik dacht dat het een gemuteerde tuinlaaf was.Kan ook de zus van Darth -Vader zijn

broodjemaagwand | 01-08-06 | 22:34

En nu maar hopen dat dit tuig vlug bij die 72 maagden terecht komen.. een paar preciesie bommmen met natuurlijk wat collecteral damage daar deze kakkerlakken zich graag verschuilen tussen weerloze vrouwnen en kinderen moet toch genoeg zijn om dat te verwezelijken.. P.S.: Helaas dat deze bussen niet uit NL zijn vertrokken..

AltijdNuchter | 01-08-06 | 22:34

bommetje leggen niemand zeggen

Kaitlin | 01-08-06 | 22:34

ik heb nog zo gezegd..... geen bommetje!!!!!

Kaitlin | 01-08-06 | 22:32

nog 1 dan

Miraculous you call it babe
You ain't seen nothing yet
They got bodys in Qana
They got tanks in Naqoura
Beirout has turned into a target for the Jews
And the Dead Sea is alive and news
Between the Jordan and Litani
there are missiles falling down
they got all kind of sorts
they got bullitproof shorts
They had sex in Pennsylvania
A Brazilian grew a tree
And a doctor in Manhattan
Saved a dying man for free
It's a miracle
(vrij naar It's a miracle-R.Waters)

Don Quichote | 01-08-06 | 22:31

Libanon

Liba liba liba liba liba Libanon
geef mij maar een bom
geef mij maar een bom
Dan komen we voor de camera's om
De hele wereld schreeuwt erom
Oh wat een mooie bom in Libanon!

Maar opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen

Boberius | 01-08-06 | 22:28

@ RedScorpion 01-08-06 @ 22:20: die is voor in het hiernamaals. Alvast.

Bries | 01-08-06 | 22:26

Een dezer dagen poste geloof ik ventilatorje de link naar een ware klassieker, video.google.nl/videoplay?docid=616239... . Hij duurt 1 uur en 18 minuten maar is werkelijk iedere minuut het aanzien waard. Even ontopic, als ik een van die sjiietische geestelijke zie dan denk ik, oh kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind, alles gekregen, van die goede sint, vul de rest zelf maar in aangezien ik suck at dichten.

controle | 01-08-06 | 22:26

Lt. Col. Me 01-08-06 @ 22:24
Maar luitenant wat zegt u nou allemaal. Die mensen die hebben zo hard gewerkt daar en geholpen de kreauketten uit te laden. Die mensen mag je toch niks kwalijk nemen ??

Flirting With Suicid | 01-08-06 | 22:26

@Karel Kwakbol
OK, point taken, ik stop er mee, we zijn er bijna, het is weer tijd de hoogste tijd.

CoJoNes | 01-08-06 | 22:25

met de bus naar plopsaland

OpenMind | 01-08-06 | 22:24

@Flirting with Suicid: Denkt u als blauwhelm tijd te hebben om te letten op geniepige acteurs als "Green Helmet", die zich voordoen als reddingswerker maar ondertussen de propaganda bedrijven? Hadden ze maar iets meer tijd om daar op te letten, dan zat meneer Annan ook niet zo te zeuren, wellicht.

Lt. Col. Me | 01-08-06 | 22:24

Alle bommen op Beiroet, sjalalalie, sjalalala

zum kotzen | 01-08-06 | 22:24

@Redscorpion
Hoe weet jij dat dat een vrouw is?

duimdrop | 01-08-06 | 22:23

@ Baron Zuivelstein 01-08-06 @ 21:53: ROFLMAO!

Bries | 01-08-06 | 22:23

en we vluchten nog niet weg nog lange niet nog lange niet
en we vluchten nog niet want allah is niet thuis
en al is allah thuis dan vluchten we nog niet naar huis
al valt die bom op mn dak dan kop ik em terug dan kop ik em terug
al valt die bom op mn dak dan zitten we in de wijn kelder

Kaitlin | 01-08-06 | 22:21

Klap eens met die bandjes
blij blij blij
bovenop een bommetje
allebei

CoJoNes | 01-08-06 | 22:20

De auto's en bussen zijn volgens mij uit het zelfde jaartal als de kreauketten.

Flirting With Suicid | 01-08-06 | 22:19

@OpenMind 01-08-06 @ 22:16:
Hun hoofd hadden ze al ruim daarvoor verloren.

koerbagh | 01-08-06 | 22:18

Zag de joden moslims doden oh dat was geen wonder.
Was geen wonder boven wonder hoe die joden doden konden.
Hi hi hi, ha ha ha, heel de wereld stond er bij en keek er na.

De Intrigant | 01-08-06 | 22:17

Daar ligt me schouder.. daar me knie.. waar is me teen

OpenMind | 01-08-06 | 22:16

Who's the leader of the club that's made for you and me
E.H.U D.O.L. M.E.R.T.

CoJoNes | 01-08-06 | 22:16

Flirting With Suicid 01-08-06 @ 22:13
Ja, en zo werkt dat dus.

Karel kwakbol | 01-08-06 | 22:16

@Karel Kwakbol: ik zie het, misschien hebben ze nog een baantje voor 'm in Bollywood. Kan ie misschien ook wel direct de special effects er bij doen als het inderdaad een gast is met een dubbele pet...

Lt. Col. Me | 01-08-06 | 22:15

Al die willen naar Libanon rijden moeten mannen met baarden zijn. Achmed, Hassen en Mohammed. Die hebben baarden, die hebben baarden. Achmed, Hassan en Mohammed, die hebben baarden zij rijden mee.

Barbapoeppa | 01-08-06 | 22:15

kunnen we er een leuke film van bambi opnemen?

Kaitlin | 01-08-06 | 22:14

we zeggen nog niet wat we gaan doen, maar neem wel je zwembroek mee

www.doulaty.net/labnon/5/

BigGayAllah | 01-08-06 | 22:14

Weet je wat ij graag zou willen zijn?
Een bommengordijn, een bommengordijn.

De Intrigant | 01-08-06 | 22:14

Karel kwakbol 01-08-06 @ 22:08
Heb je ook de UN soldaten gezien op de achtergrond ?? Maar die weten van niks natuurlijk he ??

Flirting With Suicid | 01-08-06 | 22:13

Ga d'r voor zitten met een biertje,
eo programma's in het midden oosten...
memritv.org/
met ondertiteling

vander F | 01-08-06 | 22:13

voor onze eindhovense vrienden:
heeeeeeeeeeeeeee, hooooooooooooooooo
hezbollah li-ba-non

CoJoNes | 01-08-06 | 22:12

Karel kwakbol 01-08-06 @ 22:08 Lt. Col. Me 01-08-06 @ 21:59
Moet zijn nummer 4 ipv 5.

Karel kwakbol | 01-08-06 | 22:10

In de hemel is geen (Ara) bier,
Daarom schieten wij ze hier!

fuckje | 01-08-06 | 22:10

Fatima waar is mijn feestneus, waar is mijn feestneus gebleeeven?

De Intrigant | 01-08-06 | 22:10

HIER word iemand helemaal aan stukken gescheurt...
www.vid4free.net

OpenMind | 01-08-06 | 22:10

@De Intrigant
mmmm, schouders knieen teen, knieen teen
mmmm,mmmmmmm, knieen teen
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, puntje van je neus

CoJoNes | 01-08-06 | 22:10

-weggejorist-

bannibal | 01-08-06 | 22:09

Drie maal drie is negen
Hezbollah zingt zijn eigen lied
Drie maal drie is negen
maar aankomen zullen ze niet

BrilSmurf | 01-08-06 | 22:09

Lt. Col. Me 01-08-06 @ 21:59
Mr "Green Helmet" loopt ook met baby's te slepen in nummer 1 ( foto's helemaal onderaan) en in nr 5 zie je hem ook en nog andere Hakbars die zonodig met hetzelfde kind op de foto moeten.

Karel kwakbol | 01-08-06 | 22:08

Oor, schouders,knieen, teen. Knieen teen?
Oor, schouders,knieen, teen. Knieen teen?

De Intrigant | 01-08-06 | 22:08

CoJoNes 01-08-06 @ 22:04
O er was vast iemand mij voor. Zou zo maar kunnen dat dit voor meer comments in deze draad gaat gelden van mijn kant. Maar dat mag van mij part (achteraf) de pret niet drukken.

Barbapoeppa | 01-08-06 | 22:07

@CoJoNes 01-08-06 @ 22:04:
Om met Herman Finkers te spreken: "Ja ik ben gek op het citeren van mensen. Of zoals president Kennedy al zei: "Was het niet Homerus die schreef: "originaliteit is het mooiste dat er is"""

koerbagh | 01-08-06 | 22:07

@Barbapoeppa 01-08-06 @ 22:06
nogmaals *zucht*, goeie keuzes, dat dan weer wel

CoJoNes | 01-08-06 | 22:07

Van voor naar achter van links naar rechts.
Van voor naar achter van links naar rechts.
Van voor naar achter van links naar rechts.
Van voor naar achter van links naar rechts.
.
En van je hela hola houdt er de moed maar in, houd er de moed maar in.
En van je hela hola houdt er de moed maar in. Houd er de moed maar in.

Barbapoeppa | 01-08-06 | 22:06

@Barbapoeppa 01-08-06 @ 21:58
*zucht* lees dan even iets verder terug.

CoJoNes | 01-08-06 | 22:04

But my uncle Mo from Hezbollah keeps on calling every day, just buy a ticket and commit hakbar sui-suicide.
-
Ook vrij naar de Venga Boys.

DiagnosisTyphus | 01-08-06 | 22:03

En degene die niet springt is voor Israël.

Barbapoeppa | 01-08-06 | 22:02

Wel een beetje triest voor ze dat in de animatie onderaan de pagina de Israëlische vlag, hoe vaak ze 'm ook kapot schieten, steeds opnieuw verschijnt. Zouden ze stiekem toch helemaal niet zo van Israël afwillen?

gezontverstant | 01-08-06 | 22:02

Nemen ze met het suicide-bomben tegenwoordig hun eigen bussen mee?
Als toerist dus niet in een Hisbollah express stappen dan.

Gripzz | 01-08-06 | 22:02

Daar in de kleine haven van Beiroet,
daar zijn de mensen tevree en gewoon,
daar in die kleine haven van Beiroet,
daar zijn de mensen...

Ies allemaal vet kut. Hezbollah én Israel. Laat ze mekaar voor eens en voor altijd afmaken - maar ons daar verder niet mee lastig vallen. Zo zou God het gewild hebben denk ik...

Ro1951 | 01-08-06 | 22:01

Ik zie bijna geen vrouwen. Hoe kan dat nou?

Rosario | 01-08-06 | 22:00

Dead men walking.

FriescheHengst | 01-08-06 | 22:00

En als de moslims het verrekken dwingen we ze te vetrekken
ow heinekenbier....

Te wrede afbeeldingen voor bierliederen, triest.

De Intrigant | 01-08-06 | 22:00

@Karel Kwakbol: dank voor die fantastische link over "Green Helmet". Prima kijkje in de keuken van de propagandamachine van een niet-conventionele strijdgroep.
(Ik zou voorstellen om figuren als "Green Helmet" maar per direct te liquideren, met dat mooie oranje vestje lijkt me dat niet zo'n probleem voor scherpschutters...)

Lt. Col. Me | 01-08-06 | 21:59

How I wish you stayed there
we're just two lost soldiers
swimming in a sandbowl
year after year
fighting over the same old ground
what have we found
the same old fear
oh, I wish you stayed there.

Don Quichote | 01-08-06 | 21:58

iemand had het over vrolijke website? hier plezier: www.ghaliboun.net/

daskapitalist | 01-08-06 | 21:58

Hé buschauffeur, we gaan je busje slopen. Hé buschauffeur, we gaan je busje slopen...

Barbapoeppa | 01-08-06 | 21:58

@Karel kwakbol 01-08-06 @ 21:29

Pritt, van dezelfde site maar nu nr 1
www.doulaty.net..
..
Nog zo vrolijk?

-------------------------------

En nu in Israel:
www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/T...
www.pbase.com/yalop/bomb

Syria en Iran ondersteunen Hisbollah. Dit zijn de massa moordenaars van het MO. Israel heeft het recht zich pro-actief te verdedigen, niemand anders zal het doen. Hisboillah en alles waar het voor staat moet uitgeroeid worden. Ze zijn de verlichaming van het kwaad. Onmensen zijn het.

Gripzz | 01-08-06 | 21:58

@ Lt.Col.Me:

Zullen ze raar staan te kijken, als ze na een plotselinge confrontatie met het Israelisch leger tot de conclusie komen dat alleen hun kogelgat nog heel is.

Mc.Swine | 01-08-06 | 21:58

En nu lekker fijn collectief doodgaan, en er dan achterkomen dat het zwijn allah niet bestaat.


een busreis naar Aaaaalllaaa uuaa Hakbarland: 14 Euro
een nieuwe jurk met hippe groene Hakbar headtooi : 14 Euro
doodgaan en er achterkomen dat allah een HOAX is : onbetaalbaar.

QB (ja die.....) | 01-08-06 | 21:57

Kan zeker alleen mee met een seizoenkaart.... Eigen vervoer ook ok ??

DirtyDick | 01-08-06 | 21:56

... ik vind het er toch wel gezellig uitzien hoor! Zo gezellig met zn allen bij de bus, allemaal een sjerpje om, eten onderweg... het lijkt wel een uitje van de Limburgse Harmonievereniging!!! Uitkijken met de kartoffelsalade onderweg hoor!!!

Comrade Enver Hoxha | 01-08-06 | 21:56

De gezichten zien er iets anders uit...

De vlaggetjes ook...

Maar is het nu alweer 1939?

PornoGraaf | 01-08-06 | 21:55

@crazyfool 21.48

Wat doe jij eigenlijk hier nog? Behoor jij niet daar in Libanon voor te gaan in de strijd tegen die verwerpelijke zionisten, en deaud te gaan? Ik weet het goed gemaakt met je, ik betaal je enkele reis naar het Midden-Oosten, maar dan moet je wel daar blijven met je bebaarde middeleeuwsche maatjes, of je moet gewoon dood gaan daar... Maar dat durf je niet, lutser, je bent zo'n salonhakbar , profiteren dan wel parasiteren van de Westerse lusten, maar als het er op aan komt....

brutus68 | 01-08-06 | 21:54

@neuzel
Als je keurig schrijft met je pols onder de schrijflijn dan krijg je geen vlekken. Of heb je vroeger niet voldoende tikken op je vingers gehad met de lineaal van de...

Ondehwezah | 01-08-06 | 21:53

BOEM BOEM BOEM BOEM, I want you in my mosq , BOEM BOEM BOEM BOEM, I want you in my mosq , lets pray the night togetter, togetter in my mosq.


vrije interpretatie van de vengaboys.

QB (ja die.....) | 01-08-06 | 21:51

Elk voetbalelftal dat een wapen in zijn embleem heeft, dient gewoon gedegradeerd te worden naar de 3e of 4e divisie.

Mokum Kosher | 01-08-06 | 21:50

@crazyfool
Waarom ga je niet mee joh?

duimdrop | 01-08-06 | 21:50

@ganzo 01-08-06 @ 21:48
Ach natuurlijk, als je van rechts naar links leest, schieten die dingen natuurlijk achteruit. Qana verklaard door ganzo.

CoJoNes | 01-08-06 | 21:50

Als de heren Hezbollah "Wayne's World" hebben gezien zingen ze natuurlijk een mopje Queen mee...

Easy come easy go, will you let me go
Hezbollah! no, we will not let you go -let him go
Hezbollah! we will not let you go -let him go
Hezbollah! we will not let you go -let me go
Will not let you go -let me go
Will not let you go -let me go
No,no,no,no,no,no,no
Mama mia,mama mia,mama mia let me go
Beelzebub has 72 virgins put aside for me,for me,for me...

koerbagh | 01-08-06 | 21:50

@OoO 01-08-06 @ 21:21

Hahaha, was even wennen dat het scroll-lijntje aan de linkerkant zit

--------------------------
Gewoon FireFox gebruiken, nergens last van...

Gripzz | 01-08-06 | 21:49

@Eddie
Als je alles kudt vindt, ben je iig niet discriminerend. Toch een edit gok ik.

DiagnosisTyphus | 01-08-06 | 21:49

Kunnen onze Marokkaantjes zich daar niet nuttig maken?

mitch | 01-08-06 | 21:48

@neuzel, dat verklaard meteen waarom hezbollah niet de handleiding van een russische raket kan begrijpen.

ganzo | 01-08-06 | 21:48

Ik hoop dat onze broeders met een volle bus richting tel aviv rijden, en alles wegvagen.

CrazyfooL | 01-08-06 | 21:48

Pffff weer boze mannen met baarden, geweren, hoofddoekjes, moskees, donkere zonnebrillen, rare kronkels overal, vlaggen, hoofdbandjes, geweren.........

Das wat anders dan Sensation White met een goeie pil in je mik......

Tomahawk33 | 01-08-06 | 21:47

zieke kutsite, kutjoden, kutmoslims; kutgeloof

Eddie E | 01-08-06 | 21:46

waarom gaan die talen van rechts naar links? niet zo handig als je rechts bent en met inkt schrijft.

neuzel | 01-08-06 | 21:46

die plaatjes zien we vanavond terug in NOVA

Don Quichote | 01-08-06 | 21:45

En van je heza bolah, houd er de moed maar in

CoJoNes | 01-08-06 | 21:45

Joesten 01-08-06 @ 21:43
Als je sommige mensen hier bezig ziet zou je gewoon stemmen voor preventief levenslang opsluiten :r

dit is van toepassing op 95 procent van de reaguurders op geenstijl.nl

Samba-L | 01-08-06 | 21:44

ik hoop dat ze een boekje russisch hoe wat meenemen, want anders gaat het goed mis als je de handleiding van een raket niet kunt begrijpen, zie de slachteroffers van qana.

ganzo | 01-08-06 | 21:44

Geniale Fotof*ck! Die schaaltjes smegma, dat rijdende autokerkhof, meesterlijk!

fuckje | 01-08-06 | 21:44

Als het zomer wordt, dan gooien wij
bommen op Libanon
Als het zomer wordt, dan gooien wij
bommen op Libanon

etc

zum kotzen | 01-08-06 | 21:43

Ik heb een tante uit Helsinki en die komt hiep hoi...

DiagnosisTyphus | 01-08-06 | 21:43

@Baron Zuivelstein 01-08-06 @ 21:41
Dat bedoel ik.. maargoed je moet ergens op bezuinigen! al dat c4 en semtex voor om die buikjes kost een hoop duku hoor.

Stealth Ninja Pirate | 01-08-06 | 21:43

> "ik hoop dat er een dag komt dat jij je zoontje van 2 kwijt raakt... kijken of je het nog grappig gaat vinden.", Samba-L

Andermans kinderen doodwensen... goed bezig... Als je gelovig bent dan vindt je god dat vast ook helemaal toppie! :/

Als je sommige mensen hier bezig ziet zou je gewoon stemmen voor preventief levenslang opsluiten :r

Joesten | 01-08-06 | 21:43

Die gasten zijn ook al eerder op stap geweest, de kogelgaten zitten nog in de voorruit van de bus!

Lt. Col. Me | 01-08-06 | 21:42

@Karel, tuurlijk zoniet nog vrolijker, allemaal wannabee strijdertjes.

..zapper | 01-08-06 | 21:41

sluipschutter 01-08-06 @ 21:37
Nr 4 bestaat ook.

Karel kwakbol | 01-08-06 | 21:41

En ze waren hier als vluchteling oid !?

bad to the bone | 01-08-06 | 21:41

@ sluipschutter 01-08-06 @ 21:37 : Hoho... Ik waarschuwde, maar paste de verkeerde link... Domdomdom...

DanteG | 01-08-06 | 21:41

Daar boven op die berg (2x)
Daar stond mohammed (2x)
Hij zei op naar Palestina(2x)
72 maagden in je bed (2x)
En van je hela hela hela holala hee!
Hela hela hela holala hee

duimdrop | 01-08-06 | 21:39

Ahum. Ontdek pas net dat je links moet scrollen. Ideale techniek voor www.pvda.nl trouwens, maar dat terzijde.
Ik heb die foto's effe bekeken, en ik kan maar aan een ding denken: Van welke club zijn dit de hooligans ? Ze hebben in ieder geval een hekel aan Ajakkes, dus da's winst.

Mc.Swine | 01-08-06 | 21:38

ok met die catering blijf ik dus thuis he!

Stealth Ninja Pirate | 01-08-06 | 21:38

@Dante G en @ Karel kwakbol KUNNEN jullie niet wat duidelijker waarschuwen voor al die verminkte kinderen die je met die link gaat zien?????
De toppic was leuk geschreven maar we zien nu dus in wat een zieke regio we weer zitten.

sluipschutter | 01-08-06 | 21:37

@nickname:
Elementaire beleefdheid houdt ook in: "je verstaanbaar maken onder de mensen als je je in een gesprek wil mengen". Sommige allochtonen blijken dat niet goed te begrijpen. (ik ben ook allochtoon dus ga nou niet zitten mekkeren en gooien met het woordje racist aub)

Joesten | 01-08-06 | 21:37

BigGayAllah 01-08-06 @ 21:33

ik hoop dat er een dag komt dat jij je zoontje van 2 kwijt raakt... kijken of je het nog grappig gaat vinden.

Samba-L | 01-08-06 | 21:35

Die anatomische les van Karel ontkracht het topic volledig.

Don Quichote | 01-08-06 | 21:34

JPost:
"Anti-American sentiments have been running high
in the West Bank and Gaza Strip since the beginning of the Israel-Hizbullah war three weeks ago. Aside from burning US flags and praising the insurgency in Iraq, demonstrators have also been directing much of their criticism toward Rice, who visited Israel and Ramallah recently in a bid to resolve the crisis in Lebanon.

Calling on Hizbullah Secretary-General Hassan Nasrallah to bomb Tel Aviv, many protesters also chanted slogans against US Secretary of State Condaleeza and the US. "O' Condaleeza, you are a condara [shoe]," shouted a group of Fatah activists. An elderly woman retorted: "Shame on you, Condaleeza, your parents were slaves for the whites!"

"The Palestinians hate her because of her arrogance and because of the policy she represents," said a veteran Palestinian newspaper editor. "Moreover, many Palestinians are angry with her because they think that all black people
should be on their side.""

Dus toch een rassenkwestie...

DanteG | 01-08-06 | 21:34

Ok, mijn vertaalmachine maakt er het volgende van:
grafisch de receptie vertrekken. Gestelde in hem goede Libanon en Palestina stortte. Vertrekken wordt in hem goede Libanon vastgestellen en Palestine Rose kankeren (!) baud, de Zwelde morgen Naj Shinbah aan. Merdad de strakker trekken nieuwkomer aan .. (éeen)
receptie Josh landfilled parels confronteerde baud de" Voorspeller moskee stortte een afvloeiing en de twee terugmarsen en de tonijn afgedwaalde, een maand een landfill in ongeschonden Merz. Condiment Papa.
In De straal scênes grafisch verbijstering de lodestar, een ja

Nou, lijkt me volkomen helder. Niets aan toe te voegen.

koerbagh | 01-08-06 | 21:34

Geen foto's van hoofdlozebaby's.. of videotje??
daar houden ze zo van bij GS!
zolang het maar geen sex is

OpenMind | 01-08-06 | 21:34

@Karel, inderdaad erg treurig dat die hakbars een conflict zijn begonnen over de ruggen van onschuldige kinderen, en het trieste resultaat daarvan weer als propaganda gebruiken om het conflict nog meer aan te wakkeren

BigGayAllah | 01-08-06 | 21:33

@.. zapper 01-08-06 @ 21:27
Thx, mijn Dvorak-toetsenbord raakt uit de tijd denk ik

@Nickname | 01-08-06 | 21:32

@ Mezelf: GVD! De 3 vergeten in de 1 te veranderen...

DanteG | 01-08-06 | 21:31

@ Karel kwakbol 01-08-06 @ 21:29 : Copycat! Zie de eerste post...

DanteG | 01-08-06 | 21:30

@Nickname
Doe es even niet zo lekker interessant. Stakker.

CoJoNes | 01-08-06 | 21:30

Wel interessant. Ziet er precies uit als de afhaallijst bij de Chinees.
Doet U mij maar nummer 69, mét sambal.

Mc.Swine | 01-08-06 | 21:29

Lieve Pritt,
het is een potjepotjepotjepotjevet en geen vette pot. Maar verders een leuk stuk, al zou het gewoon een fotoserie kunnen zijn van het begin van de plaatselijke avondvierdaagse. Of ben ik als Reagluurder tegenwoordig verplicht dat Rarabiesch te kunnen lezen?

Duitse helm | 01-08-06 | 21:29

He buschauffeur, ze gaan je busje slopen, he buschaufeur

CoJoNes | 01-08-06 | 21:28

@nickname ik heb nog wel een qwerty toetsenbord voor je liggen hoor.

..zapper | 01-08-06 | 21:27

Zo, de Dokkumer vlaggencentrale heeft weer overuren gedraaid zie ik.
Toch wel leuk dat soort georganiseerde schoolreisjes. Pardon, spontane volkswoede zoals dat in die contreien heet.

koerbagh | 01-08-06 | 21:26

LOL @Pritt

Don Quichote | 01-08-06 | 21:26

&#1589;&#1585;&#1601;@
&#1662;&#1606;&#1580; &#1588;&#1606;&#1576;&#1607; (5 &#1605;&#1585;&#1583;&#1575;&#1583;) &#1608;&#1575;&#1585;&#1583; &#1578;&#1576;&#1585;&#1610;&#1586; &#1588;&#1583;. &#1575;&#1610;&#1606; &#1705;&#1575;&#1585;&#1608;&#1575;&#1606; &#1705;&#1607; &#1576;&#1575; &#1575;&#1587;&#1578;&#1602;&#1576;&#1575;&#1604; &#1711;&#1585;&#1608;&#1607;&#1607;&#1575;&#1610; &#1582;&#1608;&#1583; &#1580;&#1608;&#1588; &#1605;&#1585;&#1583;&#1605;&#1610; &#1583;&#1585; &#1578;&#1576;&#1585;&#1610;&#1586; &#1605;&#1608;&#1575;&#1580;&#1607; &#1711;&#1585;&#1583;&#1610;&#1583;&#1607; &#1576;&#1608;&#1583; &#1576;&#1593;&#1583; &#1575;&#1586;
&#1605;&#1585;&#1583;&#1605; &#1575;&#1610;&#1606; &#1588;&#1607;&#1585;&#1548; &#1581;&#1585;&#1705;&#1578; &#1582;&#1608;&#1583; &#1585;&#1575; &#1576;&#1587;&#1608;&#1610; &#1605;&#1585;&#1586;&#1607;&#1575;&#1610; &#1594;&#1585;&#1576;&#1610; &#1705;&#1588;&#1608;&#1585; (&#1605;&#1585;&#1586; &#1576;&#1575;&#1586;&#1585;&#1711;&#1575;&#1606;) &#1575;&#1583;&#1575;&#1605;&#1607; &#1583;&#1575;&#1583;

@Nickname | 01-08-06 | 21:26

Ik heb ze per email (helemaal onderaan) gevraagd wat ze zouden vinden van een wereld zonder islam in plaats van een wereld zonder zionisme.
Maar ja, aan die foto's is toch te zien dat het gewoon een stelletje halve gare idioten zijn in hun lange jurken en hun zweetbandjes met teksten.
De pers zou er niet zoveel aandacht aan moeten besteden.

duimdrop | 01-08-06 | 21:26

mooie broemers

blijhoofd | 01-08-06 | 21:25

We zijn er bijna, we zijn er bijna.... maar nog niet helemaal........!

Mazzeltov | 01-08-06 | 21:25

mijn babelfish geft een hele rare vertaling.

zeiksmurf | 01-08-06 | 21:25

Onder de bank verstoppen voor laagvliegende raketten i.p.v. voor je ouders

Ondehwezah | 01-08-06 | 21:25

Lijn 21?

deaardeisplat | 01-08-06 | 21:24


&#1593;&#1575;&#1586;&#1605; &#1576;&#1607; &#1580;&#1576;&#1607;&#1607; &#1607;&#1575;&#1610; &#1604;&#1576;&#1606;&#1575;&#1606; &#1608; &#1601;&#1604;&#1587;&#1591;&#1610;&#1606; &#1583;&#1585; &#1578;&#1576;&#1585;&#1610;&#1586;

@Nickname | 01-08-06 | 21:24

Kan er niks aan doen, maar ik vind het toch wel aandoenlijk hoor.
En straks allemaal één consumptie in de dierentuin.

Levereter | 01-08-06 | 21:23

Binnenkort allemaal weer te zien op Ogrish, in iets andere vorm. Fijn jullie niet gekend te hebben!

Bries | 01-08-06 | 21:23

Maar toch sportief dat ze zich beschikbaar stellen als moving target voor het nieuwe wapenarsenaal van Israel.

BigGayAllah | 01-08-06 | 21:23

En natuurlijk voor later alvast &#9834; Waaaaaaat is Hezzzzzzzzbollah stil, wat is Hezbollah stil, wat is Hezbollah stil, wat is Hezbollah stil &#9834;

..zapper | 01-08-06 | 21:23

Ik hoop dat ze hun kinderen thuislaten. Zo'n rooie bus valt nogal op vanuit de lucht.

..zapper | 01-08-06 | 21:21

Zal leuk zijn als die gasten opeens een een heerlijk grote Israelische tank opeens tegekomen moehahahaha. Dan is het retteket Heskabbah

Matamores de Derde | 01-08-06 | 21:21

hoeveel uur zou het rijden zijn? 31?

BroncO | 01-08-06 | 21:21

Haudoe en bedankt, olé, olé !!!
Haudoe en bedankt, olé, olé !!!
Haudoe en bedankt, haudoe en bedankt,
Haudoe en bedankt, olé, olé !!!

Van Rechts | 01-08-06 | 21:21

Dat wordt een explosieve vakantie

BigGayAllah | 01-08-06 | 21:21

Hahaha, was even wennen dat het scroll-lijntje aan de linkerkant zit

OoO | 01-08-06 | 21:21

Zouden ze hun eigen bus ook opblazen?

Ondehwezah | 01-08-06 | 21:20

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen