Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

StarF*cker geeft Wallage er van langs

Bukt u even?De Groningse burgemeester Jacques Wallage schreef deze week een briefje aan VVD-baas Jozias van Aartsen, met als doel politica Ayaan Hirsi Ali de mond te snoeren. Dagenlang hield weekend-columnist StarF*cker zich in, om vandaag de opgekropte woede van zich af te schrijven. "Socialistisch regentenvolk als Jacques Wallage dreef altijd weer boven bij gebrek aan echte staatslieden en gedragen zich in hun woonplaats als tweederangs zonnekoningen. Kritische journalisten komen op de zwarte lijst en alles wat onder de Martini-toren niet links genoeg is kan een loopbaan daar wel vergeten."


Jacques Wallage is een achterbakse gluiperd

Ik geef meteen toe dat het nieuws alweer een paar dagen oud is, maar ik begin mij met terugwerkende kracht steeds kwader te maken over het achterbakse briefje dat Sjakie Wallage als burgemeester van Groningen schreef aan VVD-leider Jozias van Aartsen om mevrouw Ayaan Hirsi Ali de mond te snoeren. Dit is de regentenmentaliteit in de PvdA waar Nederland na Fortuyn eigenlijk niet meer op zit te wachten. Een gluiperig briefje aan 'de baas' om over een personeelslid te klagen. Natuurlijk mag dat mannetje uit Groningen met die rode appelwangetjes wat vinden van de allerminst onomstreden mevrouw Hirsi Ali, maar om haar opmerkingen over moslims ongeveer op de lijn van de holocaust is te plaatsen is die onzuivere manier waarop Links Nederland al decennia lang iedereen de mond heeft gesnoerd als het om buitenlanders of moslims ging. En of joden maar met fluwelen handschoentjes konden worden aangepakt. De PvdA heeft jarenlang het buitenlanders-debat vertroebeld door ieder kritisch geluid over moslims of ander al of niet besneden volk tot fascisme te verheffen. De gelukkig opgerotte Ad Melkert meende zelfs in Pim Fortuyn een nieuwe Musolini of Le Pen te zien.

Socialistisch regentenvolk als Jacques Wallage dreef altijd weer boven bij gebrek aan echte staatslieden en gedragen zich in hun woonplaats als tweederangs zonnekoningen. Kritische journalisten komen op de zwarte lijst en alles wat onder de Martini-toren niet links genoeg is kan een loopbaan daar wel vergeten. Wallage is een achterbakse gluiperd die in de Tweede Kamer als loopjongen van Wim Kok met harde hand de Tweede Kamerfractie der PvdA in het gareel hield. Kamerleden die het waagden hun democratische plicht te doen door ook eens wat negatiefs te vinden van Zijne Heiligheid Kok werden zo ongeveer naar Siberië te verbannen. Toen Wim Kok uiteindelijk koos voor een andere verlichte despoot, Ad Melkert, vertrok Wallage verbitterd naar Groningen.

Deze meneer vindt dus dat Ayaan Hirsi Ali een gevaar voor de samenleving is en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet, alleen omdat ze weigert in Allah te geloven. Dit burgenmeestertje schrijft dan een briefje aan VVD-leider Van Aartsen op papier van de Gemeente Groningen. Hij haalt er ook nog de holocaust bij. Wie zijn er nu werkelijk anti-semitisch? De Marokkaantjes die in Amsterdam de joden het leven zuur maken of zij die waarschuwt voor dit soort types? Laten Wallage en zijn soortgenoten hier eens over nadenken. Schijntolerantie van PvdA-aanvoerders heeft voor een deel tot de huidige problemen met bijvoorbeeld Marokkanen geleid. In plaats van voorlopig maar eens bescheiden in een hoekje te gaan zitten is de Rode Haan alweer volop aan het kraaien.

Ayaan Hirsi Ali is een lekker wijf, Zonder twijfel. Haar strijd tegen islam-onderdrukking is te prijzen. Zij verdient het niet om door PvdA-ayatollahs monddood te worden gemaakt. Laat Wallage maar het publieke debat aangaan, maar niet als een achterbakse gluiperd aan 'de baas' vragen om Ayaan Hirsi Ali de mond te snoeren. De tijd van PvdA-dictatuur is godzijdank voorbij.

StarF*cker

Reaguursels

Inloggen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino