Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Theodor Holman omarmt Constant Kusters

kusters.pngHet gaat niet goed met Het Gesprek. Geen mens weet de praatzender te vinden en de omroep balanceert op de rand van de afgrond. Volgens Hanneke Groenteman is het zelfs volgende week al gedaan met de pret. Niet zo gek dus dat scenario-schrijver, Vriend Van Theo en meesterinterviewer Theodor Holman onlangs probeerde dan maar de Nederlandse kaalkopjesgemeenschap aan zich te binden. Niemand minder dan NVU-voorman Constant Kusters schoof bij hem aan voor een onderhoudend politiek gesprek. Constant Kusters, de man die in zijn internetwinkel diverse Joachim Peiper-shirtjes, nazi-literatuur en White Power sleutelhangers verkoopt, een graaggeziene gast is op het Stormfront forum en toch prentendeert een integer en verstandig politicus te zijn. Een dankbaar slachtoffer om tot de grond toe af te branden met wat opgezochte citaatjes zou je zeggen. Bij voorbaat al een stukje televisie met een extreem hoge 'De TV Draait Door'-potentie ook. Maar nee. Eigenlijk was het heel gezellig daar bij Kommissar Theodor in de studio. Theodor heeft namelijk geen internet en was dus lekker onbevooroordeeld. En wat blijkt, die Kusters is eigenlijk heel links! Linkser dan Theo in ieder geval. Ook stemt hij SP en heeft hij net als Holman een schurfthekel aan Rita Verdonk. Wie had dat gedacht! En ook het gevolg van Custers is frisser dan fris. Oh, raadt de NVU haar achterban nadrukkelijk af om hakenkruizen te dragen tijdens demonstraties? Ach, dat zegt niks. "Dat is gewoon standaard, je moet dat zeggen vanuit de gemeente."

Reaguursels

Inloggen

Ook namens mij :)

spooky | 26-09-08 | 21:19

campion | 25-09-08 | 01:14
Schit-te-rend!
Dank ;-)

Einde van de Domheid | 25-09-08 | 10:39

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 21:34 Wat je wil, any time.

campion | 25-09-08 | 00:16

campion | 24-09-08 | 20:48
Zoals ik al zei:
Het is een fatsoenlijke spreker dus met onuitgesproken zeer onfatsoenlijke denkbeelden.
We hebben het een andere keer over de authenticiteit van de Profeet.

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 21:34

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 17:21

Je blijft maar denken dat de doodssekte islam vergelijkbaar is met andere godsdiensten. Dat is hij echt, werkelijk waar niet.
Je schrijft:
'een aantal facetten uit dat boek zijn tijdgebonden'. Ja. Zou je denken ja. Alleen: Dat horen moslims dus niet te vinden. De Koran is door Allah aan Mohammed gedicteerd, is het definitieve woord van God als sluitstuk van alle heilige boeken en dient tengevolge letterlijk genomen te worden. En geen moslim die je iets anders zal vertellen.
Waar er 'ge-edit' is, dws naskh, zijn ayaat en soenna 'ingetrokken en vervangen'. Dwz: Nieuwere voorschriften verdienen altijd de voorkeur boven oudere, 'vlakken ze uit' als het ware. En die nieuwere voorschriften zijn altijd bloeddorstiger en fundamenteler dan de oude. Naar mate Mo meer lef kreeg, zullen we maar zeggen.

Waarom zou Wilders daar een debat met imans over aangaan? Ze zijn het volstrekt eens hoor: De mening van Al Tahweed over hoe een goede moslims de Koran beschouwt verschilt niets met die van Wilders over hoe een goede moslim de Koran beschouwt.

De wénselijkeheid daarvan binnen onze samenleving, dat is waar ze van mening verschillen.

Verder hoor ik je niet meer over je bizarre preferentie van Kusters als 'redelijk' persoon waar mee te praten valt, boven Wilders. Toch wat kort door de bocht geweest?

campion | 24-09-08 | 20:48

campion | 24-09-08 | 14:52
En het me heel goed laten uitleggen waar er voor een modern denkende sterveling werkelijk geen touw aan vast te knopen was. En wat ik las proberen te rijmen met het dagelijks leven en de dagelijkse praktijk van moslims in de verschillende facetten en omstandigheden.
-
Ben geen verdediger van vuil badwater, maar een aantal facetten uit dat boek zijn tijdgebonden. Daarnaast is er ook in ge-edit. Nogmaals, laat Wilders gerust kwalijke passages voorleggen aan Super Imams, prima. Dat is debat, maar dat lijkt zijn doel niet.

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 17:21

campion | 24-09-08 | 14:52
Dank voor de info. Als gezegd weet ik niet meer over K dan uit de docu.
Het is een fatsoenlijke spreker dus met onuitgesproken zeer onfatsoenlijke denkbeelden.
Over de Islam weet ik iets meer. Het is een authentieke religie.
Met mij opmerking over jouw intelligentie bedoelde ik: 'Je kunt alle kwalijk eigenschappen van welke groep dan ook toeschrijven aan wat dan ook.
Alle wereldreligien zijn overigens afgewaaid en geperverteert, niet dat dat boeit maar de oorsprong deugde, werd verbogen en gecorrumpeerd.
Dat is exact de reden waarom ik me verzet tegen 'fascistische ideologie'. Kind badwater etc. Veel en vuil badwater maar zeggen dat er geen kind is -of een dat dat kind geen onderdeel uitmaakt van de grote religies gaat mij te ver, het is niet productief in de discussie en vergroot het probleem.

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 17:14

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 10:01
'als Kusters een jodenhater is houdt het op?'

Uit jaaroverzicht antisemitisme CIDI, 1996:

Tijdens deze bijeenkomsten, één daarvan vond plaats op de dag dat de Kristallnacht herdacht wordt, liepen ordebewakers met armbanden met hakenkruizen rond en hesen Constant Kusters en Eite Homan (zie hieronder) een hakenkruisvlag enwerd de Hitlergroet gebracht. Er waren ruim 80 neo-nazi's uit Nederland, Belgie en Duitsland aanwezig. Sprekers waren onder andere Joop Glimmerveen, leidervan de Nederlandse Volksunie (zie hieronder) en Stewart Mordaunt raadslid vanCP'86 in Rotterdam. Mordaunt riep op tot "vernietiging van democratischepolitici" en "de beeindiging van de Joodse overheersing van de Nederlandsepartijen".

www.cidi.nl/dossiers/an/rapporten/rapp...

Constant Kusters van de Nederlandse Volks Unie (NVU) gaat prat op de zogenaamde consensuspolitiek. Dat houdt in dat confrontaties tussen zijn partij en justitie en politie vermeden moeten worden. In zijn blad Wij Europa (Wij Nederland is nog in handen van Joop Glimmerveen; beide heren zijn danig gebrouilleerd) pleit Kusters, die zelf meerdere malen in de bak heeft gezeten, voor meer respect voor de politie. Het kan verkeren. In het verlengde hiervan vindt hij dat "normen en waarden" gerespecteerd moeten worden. Kusters vindt het dan ook "een goed initiatief" dat een streng gelovig Zeeuws dorpje het vloeken heeft verboden. De NVU moet weinig hebben van wijlen Pim Fortuyn, ondanks de demonstratie in Harderwijk die ze min of meer ter ere van hem hielden. In haar blad maakt ze duidelijk dat Pim "rassenschande" pleegde door homoseksuele contacten te hebben met "Marokkaanse schandknapen". Volgens de NVU is "homoseksualiteit een afwijking en daarom kunnen wij nooit voor Pim Fortuyn zijn". De NVU erkent dat ook vooraanstaande nationaal-socialisten als Ernst Röhm en Michael Kühnen homoseksueel geweest zouden kunnen zijn. Maar volgens de NVU is de ene homoseksueel de andere niet, want "Ernst Röhm was altijd nog wel een oorlogsheld, kapitein en meerdere malen gewond geraakt voor het Duitse Rijk en stafchef van de SA. Fortuyn heeft daarentegen nooit iets gedaan voor de nationaal-socialistische beweging". Volgens Wij Europa wil de LPF verder kerncentrales langer open houden en daar gruwt de NVU van. Maar, aan de andere kant, "als wij al een kerncentrale open zouden moeten houden, dan zou dat zijn voor de productie van kernwapens om ons te beschermen tegen de protocolzionisten en de V.S.". Opmerkelijk in een eerder nummer van Wij Europa is dat een lijst van wanbetalers wordt afgedrukt. Het betreft hier NVU-leden die hun contributie niet betaald hebben. Dat zullen die leden Kusters niet in dank afgenomen hebben. www.xs4all.nl/~afa/alert/3_7/wat_37.ht...

enzovoorts enzovoorts. Nee,die Kusters, daar valt mee te praten.
Want die praat tenminste met respect over de islam.
Overigens kent Hezbollah ook zo zijn sympathisanten in extreem-rechtse kringen. "Ondanks dat Hezbollah geen noemenswaardige luchtverdediging heeft, heeft zij met haar dappere strijders een mokerslag kunnen geven aan het Israëlische leger. Tanks en helikopters van het Israëlische leger werden zonder pardon vernietigd. En tijdens het 35 dagen durende conflict regende het raketten van Hezbollah op het noorden van Israël. Nog nooit heeft de Israëlische bevolking zolang in de bunkers gezeten als nu", jubelt de nazistische NVU bijvoorbeeld.

Ook partijleider Constant Kusters gaat uit zijn dak: "Hamas, Hezbollah en Jihad, vecht voor jullie volk en vaderland! Bevrijdt jullie kinderen en families uit de zionistische gevangenissen en trap de zionisten uit jullie land!"
www.ravagedigitaal.org/index.htm?2006/...

Duh, why am I not surprised...

Je iets beter informeren voor je preekt, EVDD

campion | 24-09-08 | 14:52

"Als je met Wilders zaken zou willen doen moet je erkennen dat de Islam een fascitsische ideologie zou zijn"

Nou, ik zou niet met Wilders zaken willen doen, omdat ik zijn manier van aanpak, zijn modus operandus en zijn inschatting van de omvang van het gevaar niet deel. Ik vind de islam niet de grootste bedreiging voor de Nederlandse samenleving en rechtsorde.

Dat neemt niet weg dat het bovenstaande nou echt exact het enige is dat ik met Wilders deel: De overtuiging dat de Islam een fascistische, of fastistoide, of vergelijkbaar abjecte ideologie is.

Je zinnetje over 'je bent intelligent genoeg om...' is nogal badinerend. Zo van, kom, slim meisje, geef maar eens toe dat... waarbij er iets volgt dat ik nou kortzichtig vindt.

En ja, ik heb de Koran wel gelezen. Helemaal. In de correcte volgorde. Met hulp zelfs delen in het Arabisch. En het me heel goed laten uitleggen waar er voor een modern denkende sterveling werkelijk geen touw aan vast te knopen was. En wat ik las proberen te rijmen met het dagelijks leven en de dagelijkse praktijk van moslims in de verschillende facetten en omstandigheden. O.a. als joodse vrouw reizend in een mannenberoep pur sang langs de havensteden van enkele moslimlanden, een verhelderende ervaring.

Mijn conclusie was dat diegene die het meeste last hebben van de islam niet wij, in de zin van wij niet-moslims is, maar van moslims zelf. Ik ben niet bang voor ze, ik heb diep medelijden met ze voor de religieuze gevangenis, de beperkende, beknottende, verstikkende doodcultus, soms als enige oplossing voor wanhoop en armoede, verlies van waarden en corruptie weliswaar, waar ze in zitten.

Dus.

campion | 24-09-08 | 14:39

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 10:01

Heb jij de koran *op de juiste manier* gelezen?

Van Overmachte | 24-09-08 | 10:15

spooky | 23-09-08 | 22:14
Ik ken Kusters alleen van een soort interview van naar ik meen VPRO (met zonsondergang aan het einde) Het klonk als een politieke mening, niet als psychoogische, maatschappelijke of fysieke terreur.
campion | 23-09-08 | 22:35
Kusters vind ik consistent en een duidelijke rechtlijnige mening hebben. Overbodig te zeggen dat het niet de mijne is maar soit.

Ik heb al vele malen gepost dat handhaving van het wetboek van strafrecht zou volstaan in het terugdringen van overlast alsook van 'religies die zich met agressie en infiltratie zouden opdringen.' (Bekijk in dat opzicht ook een de spirituele hobbies van Tom Cruise, de sekte die door je collega Spaink regelmatig word gefileerd -en waar nu ook onze Carice bij meespeelt-) maar dit terzijde.
-
Kortom Wilders werkt met een axioma (een maatschappelijk probleem met een onbewijsbare en onwerkbare analyse) in combinatie met de politiek van underdog/uitsluiting. Hij uit zich bewust schofferend met een tweeledig doel. 1) De tribune bespelen, 2) Zichzelf bewust isoleren waardoor er via publicitair gewin('je mag niet zeggen wat je wil.') het electoraat zou kunnen toenemen.
-
Als je met Wilders zaken zou willen doen moet je erkennen dat de Islam een fascitsische ideologie zou zijn. Dat is ie niet, het is een religie en er is vrijheid van religie. Hij zou gewoon earresteerd moeten worden als hij dat nog eens zei.
Bijna niemand die hier post heeft ooit de Koran gelezen. Daarnaast zijn er ook berichten als zou de Koran ge-edit zijn. (Net als de Bijbel overigens en die is veel heavier ge-edit.) Als het debat zou gaan over vermeend kwalijke citaten uit de Koran, dan ben je tenminste ergens mee bezig. Wilders signaleert terecht iets (niet als enige want de PvdA in 020 had die analyse in 1996 al.) maar -en ik kome er niet omheen- is verder een 'can of wurms' wat betreft zijn analyse.
-
Jouw statement 'de volgeingen bewijzen het gelijk van Wilders' is aperte onzin.
Je bent intelligent genoeg om te weten dat je via die denktrend alles op iedere religie zou kunnen projecteren.
ik heb het al twee keer eerder gepost maar het zou kunnen zijn dat je het gemist hebt.

Verder betreur ik het dat iemand met een analytische geest als de jouwe niet doorheeft dat Wilders uitgaat van een onbewijsbare analyse, namelijk dat de Islam de bron van alle ellende zou zijn.
-
noorderlicht.vpro.nl/afleveringen/5410...
-
Als je dat leest zie je ook mijn mening en oplossing.
Gewoon een overtreder -verdenking is voldoende- tussen twee dienders is naar papa en mama, dwars door de buurt heen.
Verder zou ik graag een bekeuring voor schelden zien. 50 euro ofzo.

spooky | 23-09-08 | 23:29
Wilders en Kusters debat.
Ik herinner me uit de Fortuyn periode dat PF niet met de SP in debat wilde. Bij dat type politici gaat het niet om debat of waarheid. Het gaat om winst.
Een debat van Marijnissen kan alleen maar verlies opleveren. Kun je beter met Melkert (ofzo) doen.

ZonderNaam | 24-09-08 | 00:34
Tja, als Kusters een Jodenhatert is dan houd het op.
Verder lijkt het me een verdedigbare zaak dat Wilders het recht op Godsdienst aanvalt door een van die Godsdiensten geen Godsdienst te noemen.
Inzake prioriteiten zou ik zeggen. Eerst het tuig beheersen, dan Wilders uit de politiek gooien. (Mnstens voor de rechter brengen.)

Einde van de Domheid | 24-09-08 | 10:01

Kusters, ga eens werken.
Luie heaumeau.

Nachtegaaltje | 24-09-08 | 01:59

@ Einde van de Domheid | 23-09-08 | 22:02
Neuh, clowntje Kusters zal het islamitische geloof niet zo snel beschimpen (deed Hitler ook niet), maar je zou hem eens moeten vragen wat hij van het joodse geloof vindt.
Daarbij vergeleken is Wilders een theedrinkende moslimknuffelaar.

ZonderNaam | 24-09-08 | 00:34

Einde van de Domheid
Waar zal ik beginnen? Doe eens de scholingsartikelen lezen. Jij weet vast dat DE waarheid niet bestaat, lees zelf hoe alle andere mogelijke zienswijzen er niet staan of of via trucjes neergesabeld worden. Dat heet tunnelvisie en die moet je gewoon nooit vertrouwen wat de ideologie ook is. www.nvu.info/schart.html
Of nog simpeler kijk eens wat voor leuks ze in de webwinkel hebben, altijd al een white power sleutelhanger willen hebben? Of een propaganda film over de dood van kameraad Hess? www.nvu.info/winkel/7.html
Je hebt gelijk, Kusters was in dat gesprek gewoon heel goed qua vorm maar de inhoud heeft een basis en dat is Nationaal Socialisme en niks anders. Ik zou ook met Kusters praten maar je bedoelt praten als politiek zaken doen niet? Welke politieke doelen schetst hij die jij verwezenlijkt wil zien? En vooral wat geeft jou het idee dat hij is wie hij in dat gesprek pretendeert te zijn?

spooky | 23-09-08 | 23:29

Einde van de Domheid | 23-09-08 | 22:02 Ik kan mijn ogen niet geloven in wat ik lees. Helaas hóeft Wilders zijn aannames zelden hard te maken, dat doen de representanten van de godsdienst waar hij zijn pijlen op richt wel voor hem. Kusters 'aannames' daarentegen zijn een understatement voor zijn wanen, geloof me. Wilders mag dan een schreeuwlelijk zijn, hij is geen exponent voor een ideologie noch pretendeert hij dat, in tegenstelling tot Kusters. "Met Kusters zou je kunnen praten". Vast wel, maar met welk doel, als ik vragen mag?

campion | 23-09-08 | 22:35

Einde van de Domheid | 23-09-08 | 22:02
Veel beter is om Wilders met Kusters te laten praten, dat zou ik graag live zien.
Kijk eens wat er op p7 09-16-2008, 05:13 PM door Doubt samengevat is aan stormfront postings: www.stormfront.org/forum/showthread.ph...
Daar komt de ware nationaal socialist en de rassen fascinatie pas echt tot uiting. Wilders is een volksmenner en een schreeuwlelijk. Zo kende ik Kusters ook maar blijkbaar heeft hij manieren geleerd, de inhoud blijft ziek. Veel erger dan Wilders. Punt is dat Wilders geen oplossingen heeft Kusters wel en en dat is ronduit Nationaal socialistisch. De vrijheidbeperkingen die hij de communisten verwijt worden keihard weer ingevoerd als de NS-ers meer marcheren.

spooky | 23-09-08 | 22:14

campion | 23-09-08 | 21:03
Kusters had liever dat de emigratie nooit had plaatsgevonden en pleit voor repatriering. Hij zit die mensen niet te bezeuren en te beschumpen over hun geloof. Hij heeft meer respect voor ze maar vind dat ze hier niet moetsen zijn. Oneens maar ik ruil hem graag met Wilders. Met Kusters zou ik kunnen praten, Wilders doet aannames die hij nooit hard kan maken.

Einde van de Domheid | 23-09-08 | 22:02

campion | 23-09-08 | 21:33
Nee dus want had niet aan de html cache gedacht.

spooky | 23-09-08 | 21:50

Ja bij gebrek aan .doc is en nog een html cache, dom! niet aan gedacht. Thnx Merkwaardig verhaal, dat je interview technisch heel ver met iemand meegaat dat snap ik want dat is doelgericht en zijn vak maar dat van die cc van vakantie mail en bevriend. De oude vrouw die haar dode/vermoorde echtgenoot niet afvalt en wel betrokken is haar kinderen, wellicht kan je daar sympathie voor opbrengen? Maar de koelheid waarmee ze over de ideologie en de moorden van andere praat is het zo'n koudbloedig hooghartig persoon dat ik me er niks bij voor kan stellen. Trachten haar zelf haar eigen strijdigheden te laten zien? Dat zou ik wel hebben maar dat is onbegonnen werk. Dat heb ik in de thuiszorg ook wel eens geprobeerd, maar zekerheden als een wereldbeeld laten oudjes nooit meer los.

spooky | 23-09-08 | 21:48

nvu = links -> oud nieuws

johnboy | 23-09-08 | 21:43

Postings kruisten elkaar weer :)

campion | 23-09-08 | 21:33

spooky | 23-09-08 | 14:16
Kijk eens, ik dacht exact hetzelfde als jij, dat interview had ik al gepost en weer herlezen vandaag :) Maar Dulmers liet geniaal haar eigen tegenstrijdigheden zien, maar ja dat interview duurde vast langer ook en was niet live. Kortom een goede poging van Holman, stukken beter dan zijn columns in het Parool tenminste. Was al meer dan een jaar terug dat ik dat stuk las uit de groene Amsterdammer, als je in Velp gewoond heb dan ken je die vrouw van naam, de meest beruchte Velpenaar.
(jou tekst hierover zag ik ook tussen de google resultaten het .doc was weg)

spooky | 23-09-08 | 21:29

Ik vond Custers een prima media-uitstraling hebben. Weet nu ook beter waar hij voor staat dankzij Holman. Ben het op veel punten niet met deze socialist eens maar hij komt op mij over als een redelijke vent (op een paar rare volk/raspunten na). Kan dat van veel incapabele 2e kamerleden niet zeggen.

Ome Gijs | 23-09-08 | 21:27

Helemaal uitgekeken, best een goed gesprek, ben het niet met hem eens maar hij is niet dom of irritant. Zijn volgelingen daarentegen...

Plonk | 23-09-08 | 21:24

spooky | 23-09-08 | 15:53 Idd. Ik denk dat hier de overweging gold, dat wanneer je je al te kritisch opstelt in een gesprek met types als Kusters, ze zich al snel in een hoek geduwd voelen, en ze dan zo extreem op hun hoede worden dat het hele gesprek geen zin heeft. Beter gewoon laten lullen. En dan blijkt toch echt wel, hoe mooi weer hij ook probeert te spelen, uit welk hout hij gesneden is. Voor hem vanzelfsprekendheden als 'Joden zijn er meester in om...'.
En dan zegt Holman wel 'O, alle joden?'.

Gesprek deed me enigszins denken aan het briljante interview dat de onnavolgbare Robert Dulmers ooit voor de Groene had met de wed. Rost van Tonningen. Die liet hij volop remisceren uit de oude doos, holocaust ontkennen, enz. Op een gegeven moment zegt ze 'Als Hitler nou de joden een eigen land had gegeven, dan was het allemaal nooit gebeurd', waarop Dulmers toeslaat en zegt : 'Dan was wát nooit gebeurd?'. En Florrie mompelt: 'Nou, wat er is gebeurd'. '

www.groene.nl/1999/34/rd_weduwe.html

Over de weduwe gesproken: Die vond Constant Kusters, die constant om haar heen liep te slijmen maar een malloot.

campion | 23-09-08 | 21:13

Einde van de Domheid | 23-09-08 | 19:49
Ja? Dat heb ik nou precies andersom.

campion | 23-09-08 | 21:03

Kusters vind dat de emigratie naar Nederland nooit had moeten plaatsvinden.
Ik vind het gemakkelijker om daar over te praten dan met mensen die de Islam een fascistische ideologie vinden.

Einde van de Domheid | 23-09-08 | 19:49

Beertje Colargol | 23-09-08 | 15:59
toch even een paar boekjes openslaan

Bukoswski | 23-09-08 | 17:13


Vind het stormfront lutsers maar wel nederlandse lutsers.
Zag bij het gesprek Frits Barend achter Brinkman van het pvv gaan staan -het leger inzetten dat gaan we niet zeggen-.
Heeft barend last van het stockholm syndroom?

bijtieakumaai | 23-09-08 | 16:55

@ superpim | 23-09-08 | 16:44
Want......?! Zie weinig discriminerend.
Shop is buiten dat waarschijnlijk gevestigd in Amerika, waar ze niet zo krampachtig met de vrijheid van meningsuiting omgaan.

de Spanjaard | 23-09-08 | 16:50

Bij het langszappen zag ik pas toevallig dat ze David Letterman uitzenden. Toen bedacht ik dat dat wel leuk zou zijn om te zien. Maarja, Het Gesprek zit niet in mijn zapronde, dus tot op heden heb ik het nog niet gezien. Kunnen ze die show niet ergens bij een RTL- of SBS-zender plaatsen?

T'o Malaak | 23-09-08 | 16:30

P.S verder ben ik het met je eens spooky

hannes de boender | 23-09-08 | 16:29

spooky | 23-09-08 | 15:41
Als hij het in zijn betoog heeft over linkse uitkeringstrekkers en over mensen die niet willen werken vind ik dat je eerst naar jezelf moet kijken. Ik klik niet, ik stel iets aan de orde

hannes de boender | 23-09-08 | 16:27

Ze zijn niet altijd heel dom op Stormfront, idd ze vroegen naar de politieke voorkeur van de NVU en niet Costers, domme Holman! Zo kunnen de leiders een heel andere agenda er op na houden onder de dekmantel van het vage volksnationalisme:

"Hij heeft gezegd dat de NVU Volksnationalistisch is, niet dat hijzelf een Volksnationalist is! Er werd niet gevraagd naar zijn eigen politieke voorkeur, maar naar die van de NVU. Iedereen weet dat Kusters een Nationaal-Socialist is, daar heeft hij nooit een geheim van gemaakt. Dit heeft hij laten weten in op zijn minst één ander interview." www.stormfront.org/forum/showthread.ph... 09-15-2008, 06:36 PM
Op p7 van dezelfde tread was iemand zo vriendelijk om alle joden discriminatie van Costers op een rij te zetten en dat is een hele lijst, zie 09-16-2008, 05:13 PM

spooky | 23-09-08 | 16:11

@ Multikuli | 23-09-08 | 15:39
Dat hoef jij mij niet bij te spijkeren, maar in de devolutie van het politieke debat hier op GS om alles in het linker of rechter hokje te stoppen, komt het wel het dichtst in de buurt. Extreem-rechts blijft onlosmakelijk verbonden met xenofobie en 'eigen volk eerst' kretologie.
Daarom zijn de termen rechts/links ook verschrikkelijk achterhaald in het huidige politieke klimaat, het is ook eeuwig zonde om elkaar op minimale overtuigingen gelijk maar in hoekjes te drukken. Ik ben zowel links als rechts, zowel conservatief als progressief en zowel liberaal als socialistisch. Het is maar net welk vraagstuk je mij voorlegt.
De discussie die wij en anderen voeren over wat rechts is, wat links is, of Hitler links of rechts was, is allemaal geneuzel en moddergooien in de verte. Kom tot de kern van een discussie en probeer niet iedereen die milder of zwaarder dan jou overtuiging staat, te demoniseren tot 'de vijand'.

de Spanjaard | 23-09-08 | 16:08

Eens een socialist altijd een socialist. Dat er nog steeds mensen zijn die verschil maken tussen communisme en nazisme.
SP, PvdA, NVU, het zijn gewoon drie socialistische partijen, en het erge is het CDA heeft haar christelijkheid ingeruilt voor socialisme.

Beertje Colargol | 23-09-08 | 15:59

Knap dat Holman zijn (voor)oordelen overboord kon zetten waardoor het een goed gesprek werd, jammer dat hij gelijk elk kritisch geluid zowat overboord gezet had. Het ras van de Nederlander puur houden?! Dan mag/moet je toch met je Indische achtergrond er tegenin gaan. Het bezopen idee dat er een puur ras bestaat, laat staan in een handelsnatie als NL al eeuwen is, is toch aantoonbaar onmogelijk. Zoals bijvoorbeeld het recht op kinderbijslag bij 4 kinderen na duits model van fokprogramma's van het arische ras, vraag dan door of dat ook voor gemengde huwelijken en halfbloedjes geldt. Laat hem ook verder als wolf zijn schaapskleren verliezen door het zionisme meer te behandelen en tenslotte laat hem kopstukken van het nationaal socialisten maar een afvallen als volksnationalist, eens testen waar zijn loyaliteit werkelijk ligt. Rost van Tonningen is al uitgebreid langs geweest net, gezien zijn toespraak bij haar graf doet de wolf helemaal niks NS afvallen! www.youtube.com/watch?v=aBR1sF2OvLc Maar goed, de moeite van het proberen begrip te hebben leverde een goed gesprek, alleen aan het eind was er een mooie kans hem te fileren. Gemiste kans.

spooky | 23-09-08 | 15:53

hannes de boender | 23-09-08 | 15:13
Op deze wijze anoniem verraden noem ik per definitie een NSB-streek, van jou dus. Het geeft wel aan wat voor een hypocriet het is, maar toch blijf ik er een misselijk gevoel bij houden net als die anonieme kliklijnen van de overheid. Maar goed, hij woont dus nog in die wijk bij Velperpoort dus?

spooky | 23-09-08 | 15:41

de Spanjaard | 23-09-08 | 15:18 Komt misschien even hard aan maar racisme heeft niks met rechts te maken, wat je leraar maatschappijleer ook mag beweren, het is zo. Vergeleken met andere linkse regimes was hij nog redelijk gematigd trouwens, mensen met een bril mochten bijvoorbeeld blijven leven.

Multikuli | 23-09-08 | 15:39

Net dat interview bekeken.
Opzich een aardige jongen die Custers met een paar prima uitgangspunten waar hij van mij voor mag blijven rommelen.

Maar waar Hitler tenminste nog voor de kapitalisten was en meer voorspoed voor het volk wenste is Custers helaas nu al zo links als de pest en een gelijkheidsdenker binnen de (in dit geval Nederlandse) groep en dus welvaart vernietiger voor diezelfde groep.
Bovendien is hij tegen Israel terwijl dat landje een mooie buffer is om veel ellende in de zandbak te houden en terroristen aldaar op te ruimen opdat wij er hier geen/minder last van hebben.

Conclusie;
Ben je minima, wil je dat blijven en meer mensen naar beneden trekken, stem dan beter op de SP.
Ben je iemand die meer kansen wil houden op het creeeren van een betere toekomst voor jezelf binnen de Nederlandse groep, stem ook niet op die Custers.
Ben je jong, wild en heb je zin om gewoon lekker rottigheid te trappen en een beetje met de politie knokken, ga dan gewoon bij Ajax of Feijenoord of.. bij dit circus Custers... veel plezier.

zovoklets | 23-09-08 | 15:32

Ik heb de uitzending toevallig gezien. Holman is slim: dat hakken op Kusters is geen nieuws meer (zie o.a. Keyl). Holman neemt hem quasi-serieus en doet net alsof hij een debiel is die nog nooit iets inhoudelijks over de NVU heeft gelezen, waardoor Kusters in het mes loopt.

cultheld | 23-09-08 | 15:27

Interessant stukje wat betreft een goed en duidelijk inzicht in het nationaal-socialisme. Helaas maakt de domme irrationele zionistenhaat hen geen haar beter dan de nazis. Dat nationalisme uit het verdomhoekje zou moeten worden gehaald ben ik helemaal voor, maar de politieke visie van de NVU is ronduit dom en gedoemd om te mislukken. Next.

Dysforia | 23-09-08 | 15:24

Hij heeft 144 hyves-vrienden tot nu toe:
nordland.hyves.nl/

Chris8428 | 23-09-08 | 15:23

@ King of controversy | 23-09-08 | 15:06
Idd, bij een aantal punten had ik toch echt nog wat verder gevraagd, Holman liet zich ook vaak afschepen met een antwoord waarvan 'kenners' van de stroming makkelijk door heen waren geprikt (88/ Blüt und Ehre).
Desalniettemin deed Holman het redelijk, sowieso 100 keer beter als een vooringenomen P&W, maar dat was al lang duidelijk.
.
@ Orange Yankee | 23-09-08 | 14:51
Gut, nog zo'n spuit 11, Hitler was zeer links ja, maar alleen voor mensen die hem aanstonden en op de plek die hem aansprak; Blut und Boden. De rest was ongewenst én we weten wat daarmee gebeurde. Minimaal links, maximaal rechts dus. Termen die verder ook helemaal niet van toepassing zijn op het Nationaal-Socialisme.
Helaas komen veel GS'ers niet veel verder dan links/rechts.

de Spanjaard | 23-09-08 | 15:18

Ik heb dus net het hele intervieuw gezien en ik vind dat Theodor het netjes gedaan heeft.

hannes de boender | 23-09-08 | 15:16

Van clown Kusters of van mij? Ik heb de NAW gegevens van deze clown maar zet ze niet op het net. Even naar de kamer van koophandel zou ik zeggen.

hannes de boender | 23-09-08 | 15:13

hannes de boender | 23-09-08 | 14:45
Dat is pas echt een NSB streek.

spooky | 23-09-08 | 15:10

Die Feldmütze M43 in Wehrmacht groen is anders best een leuk petje...

beetjemoe | 23-09-08 | 15:08

Ik heb dat interview gezien, en het bood een aardig inkijkje in de geest van een "anders" iemand.
Jammer dat Holman niet vroeg waarom Custers zo'n hekel heeft aan het kapitalisme. Was dat omdat het kapitalisme de arbeiders uitbuit, of omdat het kapitalisme een Joodse uitvinding is, bedoeld om de nationale volksgeest om zeep te helpen?

King of controversy | 23-09-08 | 15:06

Links en rechts ligt ook extreem dicht bij elkaar.

hannes de boender | 23-09-08 | 15:06

@GeinPonempie bij neo-nazi's trek ik toch de grens, zijn gewoon racistische idioten wat valt er te bespreken.

Multikuli | 23-09-08 | 15:02

Erg goed interview van Theodoor Holman. Het interview maakt duidelijk dat links en rechts-socialisten het voor 99% met elkaar eens zijn. Natuurlijk word Theodoor daarvoor gelijk afgebrand door extreem-links. De ruzie tussen nationaal en internationaal socialisten is niet meer dan een soort familie ruzie.

Pittybrad | 23-09-08 | 15:02

@hannes de boender | 23-09-08 | 14:56

Joop den Uyl zou zich niet hebben geschaamd voor de begrotingen van de eerste kabinetten Hitler ;-)

A is dit een flauwe grap en B is tie nog waar ook...

LJBrinkhorst | 23-09-08 | 15:02

Ach, white power is natuurlijk even verachtelijk als dat black power verdienstelijk is. Some things never change.

Van Overmachte | 23-09-08 | 15:02

Orange Yankee | 23-09-08 | 14:51
En de N van Nationaal en dat betekent dan toch wel dat je alleen voor je eigen volk opkomt en de rest uitsluit en dat is toch niet zo sociaal.

hannes de boender | 23-09-08 | 14:56

@ljbrinkhorst
was van de fotof*ck vorig jaar juni... hoe dan ook.. hij heeft het gered!

ed.. | 23-09-08 | 14:53

Hitler was ook zo links als de tering. Misschien wel de grootste truc van de twintigste eeuw: links nederland plaatst Nazi's rechts in het politieke spectrum. Het was de NSDAP en ja de S was van socialistisch.

Orange Yankee | 23-09-08 | 14:51

Het "probleem" met Custer en soortgelijken is dat die gasten in het verleden leven en die hele periode rond WOII zien als een soort spannend jongensboek waarvan ze het jammer vinden dat ze zelf het niet meegemaakt hebben. Het soort problemen (lees joden) en oplossingen waar ze mee komen waren wellicht in 1930 bijzonder aktueel maar interesseren anno 2008 in Nederland geen hond meer, een enkeling uitgezonderd. Hetzelfde geldt voor de oplossingen waar ze voor staan en die potsierlijke vlaggen, uniformen, kapsels en snorretjes. Alsof er geen 70 jaar voor bij zijn gegaan. Ik begrijp echt niet dat ze niet in schijnen te kunnen zien dat geen normale Nederlander warm loopt voor die mallotige poppenkast van ze.
Ze verspillen hun energie aan totaal irrelevante zaken en ik zie ze eerlijk gezegd niet anders als het soort jongensclubje die ik ook oprichtte toen in tien was.
Jongens, de waarheid is dat jullie hoogstwaarschijnlijk reeds de eerste tien minuten aan het Oostfront in 1943 jullie gehele darminhoud, inclusief de door mammie klaargemaakte en meegeven boterhammetjes, in jullie stoere waffen SS camo broek hadden geleegd en jankend hadden gesmeekt om terug naar diezelfde mammie te mogen gaan.
Word een wakker en besteed je aandacht aan aktuele zaken en probeer eens een taktiek te bedenken die wellicht wél de mensen in Nederland aanspreekt.
Het facisme was wellicht in 1932 ubercool maar dat was de Charleston dansen ook. Welkom in 2008.

Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 14:51

... helemaal eens met GeinPonempie 14.43 en Richard H. 14:32,

Want goed dat ook de grootste simpel-denkers (want dat viel me vooral op, Custers is naast verknipt, extreem etc. niet erg helder van binnen) op een nette manier een interview krijgen.

waskuip-admiraal | 23-09-08 | 14:51

-weggejorist-

hannes de boender | 23-09-08 | 14:45

Richard H. | 23-09-08 | 14:33
ook een kus vor jou hoor! (die voor kniftig was omdat ik nog een zwitsalletje ben.)

klompenmeissie | 23-09-08 | 14:43

Ik vind het zwak en goedkoop van bepaalde reaguurders in deze draad om Theodoor Holman af te branden door hem gelijk stellen aan de gast die hij interviewt. Terwijl hij (in mijn mening) ballen toont door ook deze 'fascitoïde anti-fascistische volks-nationalist' te durven te interviewen op een manier zoals hij eigenlijk al zijn interviews doet (dat kan je misschien niet aan staan maar ondeugdelijk is zijn manier van interviewen in ieder geval niet). Er zijn immers genoeg interviewers die onder het mom dat ze hun neus voor mensen met bepaalde meningen ophalen omdat die mensen de aandacht niet waardig zijn, trachten te verdoezelen dat ze (ik heb het hier over van die dertien in een dozijn poli-corr. interviewertjes van de main stream media) te schijterig zijn om zo iemand uit te nodigen en één op één te interviewen, dan wel zo vooringenomen zijn dat een interview er nooit van komt omdat diegene met de afwijkende mening de bui al zien hangen en ervoor bedanken om aan 't benepen moralistische kruis van de journalist gespijkerd te worden. Zoals dit dikwijls te aanschouwen is bij bijv. die gore gristelijke hypocriete Knevel en die dijkvingerneukendeknecht van den Brink, die 'Jackass' Enait in combinatie met Verdonk uit nodigen om ff over de rug van hun gasten sensatie TV te brengen en dan ook nog de pretentie hebben journalistiek afgewogen bezig te zijn.
Ha mooi om te zien! Theodoor, hulde jongen!
Jammer als 'Het Gesprek' verdwijnt, ik kijk er niet heel vaak naar, maar vind dat er zo nu en dan, OK correctie, eigenlijk heel soms dan, toch wel boeiende interviews te zien zijn.
ps. Dikke vette Fuck You voor de NVU en tevens een net zo vette fuck you voor de SP!!

GeinPonempie | 23-09-08 | 14:43

Kniftig | 23-09-08 | 14:19 kus

klompenmeissie | 23-09-08 | 14:40

Blij dat ze optiefen met dat ouwehoer-kanaal. Hopelijk knallen ze ook het TellSell-kanaal dat als stopverf dient eraf en kan eindelijk BBC World weer terugkomen. Dan is er weer Echt Nieuws op TV!

Brouhaha | 23-09-08 | 14:36

Gewoon negeren dat soort figuren, laat ze lekker met hun vlaggetjes zwaaien

Multikuli | 23-09-08 | 14:36

Klompenmeisje, ik hou ook van jou!

Richard H. | 23-09-08 | 14:33

de Spanjaard | 23-09-08 | 14:26

Custers heeft een mening. Dat wist ik al langer. Maar nooit mocht ik hem zo horen spreken als bij Holman. Dat is de echte vrijheid waar ik voor ga. Ik hoef 'm ook niet te horen, maar Holman liet 'm spreken en z'n punten maken. Holman maakte zijn punten en vroeg door. Dat is wat gezond is voor dit land. Laten we dat wat vaker doen. Ook handenweigeraars en zittenblijvers zouden zo bevraagd moeten worden. Dat is wat NL is, dat is wat NL moet blijven. Dat is waarom ik Trots Op Nederland ben.... ;-)

Richard H. | 23-09-08 | 14:32

Figuren in NVU-kringen kunnen het vaak ook niet nalaten om te vermelden dat Wilders getrouwd is met een joodse vrouw.

LJBrinkhorst | 23-09-08 | 14:30

Richard H. | 23-09-08 | 14:12 Lieverd! je moet eens weten hoeveel woedende doch keurige mailtjes ik richting VanAbbe gestuurd heb toen ze me zwartePiet wilden afnemen. Ik heb in de jaren 70 te maken gehad met een 'berufsverbot' omdat ik niet de juiste mening had. Jij mag zeggen en denken wat je wilt. En niet-geloven ook nog!

klompenmeissie | 23-09-08 | 14:29

@ Richard H. | 23-09-08 | 14:23
Luisteren naar heeft niks met de vrijheid van meningsuiting te maken, ze gaan maar lekker hun gang, hun mening, uit hem lekker maar ik hoef er niet naar te luisteren.
Maar als je voor een radicale mening kiest, sta daar dan vól achter, en lul niet om je eigen waarheid heen. Dat vind ik zwak, Custers heeft geen ruggengraat.

de Spanjaard | 23-09-08 | 14:26

ed.. | 23-09-08 | 14:15

Humor. Je zou het wat levensechter maken als je in plaats van Wilders en Smit Meulenbelt en Faizel Enait zou gebruiken. Maar ja, das een waarheid die je liever niet wilt weten.

LJBrinkhorst | 23-09-08 | 14:25

http://nl.youtube.com/watch?v=-Ypw1b_yHI8&feature=related

Hahahahaha ze bestaan dus toch

hero_of_heaven | 23-09-08 | 14:23

Wat zullen we doen jongens, Constant vertellen dat WOII over is, dat Hitler zelfmoord gepleegd heeft en dat het inmiddels 2008 is, of is dat een beetje té lullig voor hem ?

Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 14:23

de Spanjaard | 23-09-08 | 14:16

Luisteren naar nazi's of lekprikken. Daar gaat meningsuiting over. Wie doet het wel en wie doet het niet?

Richard H. | 23-09-08 | 14:23

"cave canem"
Ik denk dat ik de tweede helft maar oversla.

Verlichtdespoot | 23-09-08 | 14:23

ik snap niet waarom die kaalkoppen nog steeds in het ondergrondse operen. stelletje poessies, wat dat betreft kunnen ze een voorbeeld van die mocro's nemen. verder snap ik niet waarom die rechste f#%#@ hitler als uitgangspunt nemen. misschien willen die hollanders onderdanigaan de duitsers zijn. neem een voorbeeld aan de blanke zuidafrikaner.

Bababoeboe | 23-09-08 | 14:22

Slappe zak die Custers, "Wat is 88, waarom mag dat niet?"; "Weet ik niet"
"Blood & Honour?" "Bestaat niet, lul ik om heen" Kansloos figuur.. Om de waarheid heen lullen dat meneer een Nazi is.. pfff..

de Spanjaard | 23-09-08 | 14:16

ff off topic:
Ik open die eerste link moet ik gelijk weer lachen. Ik dacht namelijk dat een cartoon je juist lelijker moet maken. Kijk maar eens naar die van Mo , Vrouwtje Groenteman!!!
http://nl.wikipedia.org/wiki/Karikatuur

hero_of_heaven | 23-09-08 | 14:15

@de Spanjaard;
Zo zal het wel zijn. Blijft tenslotte politiek. Maar, met 'wij zijn socialisten' heeft hij vast veel stemmen gekregen!

Rest In Privacy | 23-09-08 | 14:14

Kusters zegt het allemaal leuk, maar hij heeft zijn achterban niet mee.

Rabarberke | 23-09-08 | 14:13

klompenmeissie | 23-09-08 | 14:02

Maar het ging wel zoals ik zou willen dat het altijd zou gaan als het om meningsuiting gaat. Ik geloof niet. Geloof ook niet meer in Sinterklaas. Ga je me dit nu ook afpakken? Ik sta achter m'n kudo's voor Theodoor en dat programma van die zender die ik niet op mijn tv kan vinden. Dit zijn de debatten die er wél toe doen.

Richard H. | 23-09-08 | 14:12

Kusters heeft gelijk! Van de week maar eens even flink op hem stemmen....

VanFrikschoten | 23-09-08 | 14:11

Richard H. | 23-09-08 | 14:00
ff opletten!
Uit wat je doet blijkt wie je bent, Om woorden kind, geeft men geen cent. Oud-hollands poësieversje.

klompenmeissie | 23-09-08 | 14:02

Tjonge,net eens wat zitten kijken op die NVU site,maar zo te zien kunnen we van een rechts gevaar voorlopig niet spreken.
De knulligheid en het amateurisme druipt er werkelijk vanaf, het is bijna lief te noemen, en diverse padvinders groepen doen het een stuk beter dan dit.

captainobvious | 23-09-08 | 14:02

@ linkerbilletje
Je hebt een extra likje zwitsal verdiend, knul. Mooi gedaan hoor.

koffiemuts | 23-09-08 | 14:01

Vóór de Oktoberrevolutie zijn beslag had gekregen, bewierookten de bolsjewieken elke vorm van (al dan niet etnisch) nationalisme; zelfbeschikkingsrecht nietwaar, als opstapje naar de grote proletarische strijd voor emancipatie en socialisme. Nà de Oktoberrevolutie hoefde het ineens niet meer zo nodig. Ja, die Lenin had ook een fraai kontje.

Van Overmachte | 23-09-08 | 14:00

Kudo's voor Theodoor en hoe dit gesprek is gevoerd. Gewoon vragen stellen en naar de antwoorden luisteren. Daar weer verder mee gaan.

Is Theodoor nu links of rechts???

Richard H. | 23-09-08 | 14:00

fuckje | 23-09-08 | 13:50
Mogelijk gaat het om verwarde finnen met een Walther.

T@ Riest | 23-09-08 | 13:58

Extreem links en extreem rechts ontlopen elkaar niet veel, allebei even dom.

Carpa | 23-09-08 | 13:58

Kniftig | 23-09-08 | 13:53
nee jullie zijn links lullen rechts vullen, naar de tegenwoordige begrip-stelling

klompenmeissie | 23-09-08 | 13:57

ik heb al wat langer het gevoel dat links en rechts achterhaalde, onduidelijke termen zijn. ik werd er laatst opgewezen links te zijn en voelde me zwaar beledigd. blijkbaar hebben de media de inhoudswaarde van links van de koning/ rechts van de koning kunnen veranderen in links=lief en rechts=egoïstisch. www.nrc.nl/binnenland/article1875437.e...
Uit wat je doet blijkt wie je bent, Om woorden kind, geeft men geen cent. Oud-hollands poësieversje.

klompenmeissie | 23-09-08 | 13:54

Hee linkerbil, wat staat er nou? Maakie reclame voor Voorpost of zeau?

LJBrinkhorst | 23-09-08 | 13:54

we leven in een christelijk facistische dictatuur....!

Fimbulvetr | 23-09-08 | 13:54

Wij van de PvdA........ zijn ook nationaal socialisten? :s

Kniftig | 23-09-08 | 13:53

@linker hand | 23-09-08 | 13:48
zeg, verlichte geest, koop eens een kleurboek...

VanFrikschoten | 23-09-08 | 13:53

Ik ben benieuwd of Custers ook UFO's heeft gezien afgelopen week. Misschien heeft hij wel antwoord op de moordenaar van JFK?
Fascinerend staaltje LTS constructie van politieke moes.
Boodschap van Custers is als volgt samen te vatten: Kom op blanke Nederlanders we gaan samen werken in ons mooie land van de jaren vijftig en zullen heel gauw groot en sterk en sociaal zijn. Ik, jullie leider Custers, zal thuis de was doen en de luiers verschonen, dus maakt je niet druk!

Hooijstra | 23-09-08 | 13:53

@linkerdinges

Heb je eauk iets met grote tieten?

widtvoet ® | 23-09-08 | 13:53

@ Witteman | 23-09-08 | 13:44
Clown Custers is helemaal niet tegen Islamisering. Sterker nog zijn NVU draagt Hezbollah een warm hart toe.
Net als mevr. Meulenbelt is de haat van Custers voornamelijk gericht op jode... eh sorry 'zionisten' moet men tegenwoordig zeggen, gericht

ZonderNaam | 23-09-08 | 13:52

@linkerbil
wat?

ed.. | 23-09-08 | 13:51

Als je alles met arbeiders moet delen heb je baat bij weinig arbeiders, als je arbeiders wilt uitknijpen heb je baat bij veel arbeiders. Zie daar de rekenkundige basis waarom arbeiders in communistische regimes sneuvelen en in kapitalistische regimes in armoede leven. Rijk worden zullen ze nooit.

hekkesluiter | 23-09-08 | 13:50

Ik heb niet het idee dat de *kuch* heren linkerhand en linkerbil hier op hun plaats zijn, of zijn het aanhangerts van Kusters? Dat zou veel verklaren.

fuckje | 23-09-08 | 13:50

Witte sokken....

Lafayette | 23-09-08 | 13:50

@ DT71 | 23-09-08 | 13:47
Socialistisch alleen voor Ariërs, dat is selectief-socialistisch, de rest voeren we af en maken we dood. Dat is links voor je eigen volk, en extreem-rechts voor de rest van de wereld. Dat maakt je eerder extreem-rechts dan links..

de Spanjaard | 23-09-08 | 13:50

"Theo door Theo"


*nav. langdurig lijkslepen beetje skeptisch tov. heer Holman staat*

widtvoet ® | 23-09-08 | 13:49

-weggejorist en opgerot-

linker hand | 23-09-08 | 13:48

@Witteman;
Niet liegen. Hitler was anti-kapitalistisch en voor 'eerlijk delen' van welvaart. Hoe socialistisch wil je het hebben?

Rest In Privacy | 23-09-08 | 13:47

Meneer Custers weet zich goed te redden, moeilijk om je diepliggende haat en nazisisme zo te verbergen. Theodor weet zich heerlijk vriendelijk objectief te houden, hypocriet.

de Spanjaard | 23-09-08 | 13:44

De man heeft vierduizend boeken. Dat is me nogal wat.

waskuip-admiraal | 23-09-08 | 13:44

Gisteren was de SP nog vóór inslamisering, nu opeens op 1 lijn met een nazi-partij die demonstreert tégen islamisering. En Hitler was opeens links: even vergeten dat hij alle socialisten tegen de muur zette? Stelletje warhoofden.

Witteman | 23-09-08 | 13:44

Ja hoor, Amerika, het grootkapitaal, de elite, de buitenlanders en de joden hebben het gedaan. Dat Constant thuis zit zonder werk, dat hij niet met een hakenkruis over straat mag, dat er voedselbanken zijn, dat de pers de NVU niet serieus neemt, dat ze niet kunnen demonstreren. Al die vrijheden heeft hij overigens te danken aan de VS, het kapitalisme en de democratische rechtsstaat. Ziek figuur.

sjaakdeslinksesul | 23-09-08 | 13:43

Meneer Holman heeft zeker niet gevraagd naar Custers huisbezoekjes aan Rost-Van Tonningen?

De NVU is in diepste wezen een (nationaal) socialistische en pro-islamitische club. Ze hebben iets tegen Amerika, tegen Israel, tegen homo's etc. etc.

LJBrinkhorst | 23-09-08 | 13:42

-weggejorist en opgerot-

linker bil | 23-09-08 | 13:42

Zware Guy | 23-09-08 | 13:33
Ik denk dat we hier precies tegenovergestelde meningen hebben maar laten we daar een keer op een relevant topic op verder gaan. Het is nogal off topic hier zou ik willen denken.

Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 13:42

Ik maak mooi tripje gemaakt door de bakermat van het fascisme (zuid Frankrijk, spanje, portugal). Bevalt goed. De fascistische cultuur is zo gek nog niet.

bijtertje1001 | 23-09-08 | 13:41

Ik heb dat gesprek gezien, rare snuiter die Constant. Bovendien leek het wel of Theodor volledig overtuigd raakte van zijn ideeën.

Bier-Sexueel | 23-09-08 | 13:37

Custers is een Nazi, nuff said..

de Spanjaard | 23-09-08 | 13:35

Ik kreeg kort geleden dat pamflet van de NVU tegen het verdrag van Lissabon in de brievenbus. Prima pamflet waar ik het hartgrondig mee eens ben. Met de meeste van hun punten ben ik het niet eens, ik ben toch meer rechts georienteerd.

Martinello | 23-09-08 | 13:34

Hij heeft goed geoefend in een politiek correct sausje. Hem zou ik graag een uur lang met Wilders en Verdonk in debat zien.

spooky | 23-09-08 | 13:34

@Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 13:19
Toch zullen de fouten in het cowboy-kapitalisme makkelijker op te lossen zijn dan van onze 'soosjaal-demokraatsie'. Voordeliger trouwens ook, 700 miljard dollar voor een groot land als de USA is peanuts vergeleken met de kosten van de lokale overheidsbemoeienis.

En Woutertje Bos maar hypocriet preken over het einde van de 'hebzucht', terwijl de Nederlandse staat de afgelopen jaren vele miljarden extra grist uit onze portemonnees.

Zware Guy | 23-09-08 | 13:33

Custers & SP

[ ] Geschikt
[x] Ongeschikt

Pr0nfessor | 23-09-08 | 13:33

Hehe wat een gezeur weer om niks. Iedereen is toch wel een beetje links en rechts tegelijk?

Als deze jongens en meisjes een mening hebben dan mogen ze die uiten. Doen ze niemand kwaad mee. Als dit niet meer mag dan moet je religie ook verbieden.

Denk dat kaalkoppies nog gematigder zijn dan de meeste gelovigen. Niets aan de hand dus, gewoon doorlopen.

Martinus_van_Oranje | 23-09-08 | 13:32

Toch moet men Theodor Holman een compliment maken: bij hem schijnt er een begin van een inzicht te zijn dat het nationaal-socialisme toch vooral een linkse ideologie is. En dat klopt feitelijk gezien dan ook: www.luxetlibertas.com/nationaal-social... (al vinden socialisten een dergelijke analyse nooit leuk, want dan blijkt dat zij veel ideologische overeenkomsten met nationaal-socialisten hebben).

Sir Galahad the Pure | 23-09-08 | 13:31

Custers tja dat doet me denken aan een clown, ik ben trouwens wel met hem eens dat er een fuck premie moet komen voor roomblanke medemensh.

RechtsTuigje | 23-09-08 | 13:31

Is Kusters nou een Nationáál-Socialist of een Nationalûh Socialist? In ieder geval zeer confronterend voor de SP. En dan te bedenken dat de SP mensen de partij uittrapt voor het demonstreren tégen pedofilie.

P.C.M. Baas1309 | 23-09-08 | 13:30

Ik ga nu eens kijken, maar wat betreft anti-neoliberalisme en anti-semitisme zit ie wel goed bij de volkssocialisten van de SP. In de manier waarop de SP ageert tegen het kapitalistische systeem en zijn aanhangers klinken echo's van het nationaalsocialisme door.

sjaakdeslinksesul | 23-09-08 | 13:29

Sinds de nieuwe breuklijn in de politiek - die van de kolonisatie, pardon, immigratie - zijn links en rechts elke dag meer diffuse begrippen geworden, voorzover ze dat al niet waren. Een beetje extra verwarring past dan mooi in het plaatje. Daarom, voor de simplisten onder ons ('nationalisme = rechts'):
www.meervoud.org/

Van Overmachte | 23-09-08 | 13:28

En de Bascule kan ieder moment naar welke kant dan ook doorslaan.

wiers | 23-09-08 | 13:26

Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 13:21
Kom daar helaas niet door de IP Checker van Geencommentaar.nl..

Superior Bastard | 23-09-08 | 13:22

Zoals waanzin grenst aan genialiteit is de NVU de schakel tussen de SP en de PVV...

VanFrikschoten | 23-09-08 | 13:21

Niet fris.

wiers | 23-09-08 | 13:20

Hitler was ook links.

pridsdivd | 23-09-08 | 13:19

Zware Guy | 23-09-08 | 13:12
Weet ik wel. Ik bedoel ook meer de vrije markt kerk variant van het kapitalisme.

Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 13:19

Kusters: "Liefde kent geen kleur". Het is net een echt mens....

VanFrikschoten | 23-09-08 | 13:17

"Theodor heeft namelijk geen internet en was dus lekker onbevooroordeeld."
Ach, zonder internet zou heel Nederland nog denken dat socialisten fatsoenlijke mensen zijn die een solidaire ideologie aanhangen.

Zware Guy | 23-09-08 | 13:16

Nederland
Verzorgt
Uitkeringtrekkers

Superior Bastard | 23-09-08 | 13:13

@Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 13:08
Als je beter om je heen kijkt, zie je de dagelijkse zegeningen van het kapitalisme. Het proletariaat had het in de historie van de mensheid nog nooit zo goed.

Zware Guy | 23-09-08 | 13:12

Kusters...
Is hij niet van dat circus?

Geiteneuker | 23-09-08 | 13:12

Die Custers is verantwoordelijk voor het meest hilarische stukje staatsjournaal ooit. Die Custers als Hitler-wannabe met een roeptoeter uit een busje hangend. Zo potsierlijk zie je ze nooit meer. Wat een klapmongeaul die Custers.

Willem VanDer Decken | 23-09-08 | 13:12

Van de huidige politieke partijen heeft het partijprogramma van de SP ook de meeste overeenkomsten met die van de NSB. Dus zo gek is het allemaal niet.

Pierke Smulders | 23-09-08 | 13:12

Jaja, bruinhempje Kusters vindt Wilders dan ook een extremist, zijn eigen haat is keurig gefocust op de Jeaudse medemens:
"Wilders wil deze twee groepen tegen elkaar uitspelen om in ons land een zionistische (joodse, red.) staat te stichten. De man is opvallend vaak te vinden op de Israëlische ambassade. Dat zegt mij genoeg"
www.ad.nl/rotterdam/stad/article199584...

Zware Guy | 23-09-08 | 13:10

Hitler was eauk links.
Het enige onderscheid met huidig links is zijn haat voor niet ariers maar huidig links heeft dan weer ongekende jegens niet-moslims.

solidstate | 23-09-08 | 13:10

Trieste gast die Custers.
Overigens is nooit bewezen dat Peiper opdracht heeft gegeven tot het doden van gevangengenomen Amerikanen. Hij is veroordeeld omdat het door troepen onder zijn bevel heeft plaatsgevonden. De gealieerden hebben overigens ook genoeg gevangen gedood (is zelfs in Band of Brothers te zien). Hoe dan ook. Geen lieverdje, maar wel een stuk moediger dan meneer Custers.

Lafayette | 23-09-08 | 13:10

Nationalisme is trendy tegenwoordig?

Schaar | 23-09-08 | 13:08

Iemand moet tegen hem zeggen dat zijn snor net iets de breed is

morpheus32 | 23-09-08 | 13:08

Niet
Voor
U

widtvoet ® | 23-09-08 | 13:08

ZonderNaam | 23-09-08 | 13:04
Eh, kapitalisme heeft zichzelf inmiddels al vernietigd dus daar hoeft hij niets meer aan te doen.

Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 13:08

he, jakkes... wat naar allemaal weer....

VanFrikschoten | 23-09-08 | 13:06

Hij lijkt wel een beetje op die Oostenrijkse kunstschilder.

Biff Eagleburger | 23-09-08 | 13:06

Hitler was ook links, en ook het huidige links doet graag aan "ausradieren", dus zo vreemd is dat niet.

Superior Bastard | 23-09-08 | 13:04

Geinige snor. Een echte trendsettert

Klukkluk | 23-09-08 | 13:04

Clown Custers en zijn NVU zijn ook harstikke links
- Tegen kapitalisme
- Voor milieu
- Voor uitkeringen
- Voor Hezbollah
- etc.

Het verbaast me sowieso dat NVU nog steeds niet met de SP is gefuseerd

ZonderNaam | 23-09-08 | 13:04

Het Gesprek was goed, tot er een nieuwe hoofdredacteur kwam. Schrapte onmiddelijk het beste programma van de zender, het vervangt met een amateuristisch grachtengordeljochie en is inmiddels zo ver dat hij Arabische talkshows uitzendt.

hetkansnellerofniet | 23-09-08 | 13:03

boeiend, daar kijkt toch niemand naar

bravvour | 23-09-08 | 13:02

Maar wat vindt (wijlen) Theo hiervan?

widtvoet ® | 23-09-08 | 13:01

Moehahaha .... Custers .....

Bigi Bana Boy | 23-09-08 | 13:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen