Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Iemand Abdellah gezien?

Oud houdt van JongDit is 'm dan. De man die verdacht wordt op stap te zijn met de meiskes Stacy en Nathalie uit Luik. Zijn naam is Abdellah Ait Oud, geboren Belg (laat dat ff duidelijk zijn) 38 jaar en voorwaardelijk vrij na een veroordeling voor verkrachting. Niet bepaald een ideale schoonzoon dus. De feauteau is door de Belgiese pliesie rondgestuurd. Meneer Oud de family man heeft ooit al eens z'n nichtje van 6 misbruikt, en hij heeft vastgezeten omdat hij een 14-jarig meisje met een steen op haar hoofd had geslagen en vervolgens tot seks had gedwongen. Oud houdt van jong kun je wel stellen. En wij houden niet van oud. Mocht u op de camping zitten, kijk dan nog eens goed in die mysterieuze caravan waar sinds kort gestommel klinkt, en bel onmiddellijk de pliesie van Luik. Bedankt, ook namens België. UPDATE: Voor de mensen met slechte oogies. Hierrr (mirror) in high-res. UPDATE 2: Abdellah is terecht. Meneer heeft zich zojuist bij de pliesie gemeld, nadat hij zichzelf op het journaal herkende. Van de twee kinderen ontbreekt nog altijd ieder spoor...

Reaguursels

Inloggen

Laatste nieuws. De man is aangehouden door de onderzoeksrechter.
Dus heeft die gore hond er toch iets mee te maken.

turbo harry | 15-06-06 | 10:11

@veest van pim
jou argumenten snijden echt hout. (not). wie geen argumenten heeft, gaat schelden. Je reageert op geen enkel argument van mij, omdat je weet dat ik gelijk heb. Treurig. Zielepoot. hahaha..

wat deed jij toen de mohamenazies ons land kapot maakte? ik was een zielepoot. Hehahahaha. En jij veest van 'pim'? wat deed jij om de mohamenazies tegen te houden? o ja, NIETS.

ga maar lekker met je moslimvrindjes knuffelen, misschien mag jij dan nog even in nederland blijven als ze ons eruit schuppen.

weet jij wat een moslim-apologeet is? JIJ.

denk je dat ik zwicht voor je 'argumenten'? je heet nota bene PIM. de mening van pim-aanhangers moet onder het tapijt worden geschoven, jij heult liever met de vijand. Prima.

ga jij nou maar weer je criminele verkrachtende moordende mohamenazies verdedigen. Ik raad U schelden aan. Zoek anders een taalfout. Of, als je echt zin hebt, gebruik je eigen hersenpan, en zoek een argument.

als ik zo dom ben, waarom kan je mijn argumenten dan niet weerleggen?

is het zo dom, om je te verzetten tegen het islam-geweld? is het zo dom, om ons land te willen vrijwaren van mohamenazies? is het zo dom?

of.. ben JIJ misschien te dom voor woorden? wat moeten de moslims doen, voordat jij beseft dat ze de nieuwe nazies zijn? iemand vermoorden? geweld plegen? intimideren? in groepsverband de straat onveilig maken? ernstig crimineel verdrag vertonen? jij zal ze altijd blijven knuffelen, want jij bent een echte moslimvriend.

wie zich teveel aanwrijft tegen de gewelddadige islam, wie excuses zoekt, zodat ze hun verziekende werk nog beter kunnen doen, tja, ik noem dat een landverader. Hoe zou jij het noemen? 2 miljoen moslims, waarvan 40 procent ons haat, en 10 procent ons met geweld uit ons eigen land willen schuppen.

Het zijn je beste vrienden heh? je hebt geen andere vrienden zeker? wie met mohamenazies omgaat, word er zelf een. Wie excuses zoekt voor het geweld van de mohamenazies, zoals jij, word medeplichtig aan hun geweld.

wie tegen geweld is, is tegen de islam. Ziele-poot. moelijk heh? maar ik ben een ondermens, omdat ik die mening heb, heh? misschien wil je me wel vermoorden, net als je moslim-vrinden? ziele-poot.

weet je wat een ondermens is? iemand die ons land willens en wetens zonder slag of stoot aan de islam overlevert. Dan ben je een landverader. Een wannabemuslim. Een veest van 'pim'.

wie tegen discriminatie is, moet wel tegen de islam zijn. Wie tegen geweld is, is tegen de islam. Wie tegen onderdrukking is, is tegen de islam.

ik wacht nog steeds op het briljante argument waarom we de mohamenazies in ons land moeten verwelkomen. Ik probeer het nog maar eens even met je: ik vraag je: 1) geloof jij dat het nog goedkomt met de mohamenazies 2) waarom moeten wij het risico lopen 3) waarom schuppen we ze gewoon ons land niet uit? 4) denk je dat wij ons zo mogen misdragen in hun land?

whahahahahahhaa

zielenpoot
Ga lekker nog wat moslimmisdaden goedpraten, wil je?

Broolio | 15-06-06 | 09:07

de aanhouding gebeurde officieel op verdenking van ontvoering en opsluiting. AA ontkent betrokkenheid bij het verdwijnen van Stacy en Natalie. De ondervragingen gingen vandaag verder.

veest van pim | 14-06-06 | 22:55

@Broolio: zielenpoot.
@hersenactieve lezers: updeet: Abdellah Ait is aangehouden. Na een nacht lang ondervragen hebben de speurders namelijk tegenstrijdigheden in zijn verklaringen ontdekt. Het parket zegt 'over voldoende aanwijzingen' te beschikken voor aanhouding, al zeggen ze niet welke. Eerder werd het appartement van Ait leeggehaald, zonder resultaat. Van de meisjes is ondertussen nog steeds geen spoor. De dreg-, snuffel en uitkamwerken gaan ondertussen door.

veest van pim | 14-06-06 | 22:47

@commentaarderer
kijk naar de cijfers. Een op de vier mannetjes finnen tussen de 14 en 24 jaar is crimineel. Zou jij ze inhuren? een op de 10 is bereid geweld te gebruiken tegen ons. Waarom? wat doen wij hun aan? is het omdat we niet knielen voor hun geweld? vijftig procent van alle finnen pist openlijk op ons land. Dat zijn cijfers. Geen vooroordelen. Feiten. Het is een feit dat de finnen onze vrouwen als hoeren zien. Het is een feit dat ze ons als een veld oogstrijp graan zien. Dat ze geen enkele positieve bijdrage leveren aan ons land. Veertig procent trekt een uitkering, velen werken daarnaast zwart. Alles, om ons zo lang en diep mogelijk te verkrachten.

wij worden verkracht. door de moslims. Hoe moeten wij respect hebben voor lieden, die ons haten? de oplossing: de finnen terug naar finland.

MUSLIMS RAUS! (no phun intended) (alle overeenkomsten tussen het verleden en het heden zijn toevallig) linkse lieden vechten de vorige oorlog. Wie schoot pim dood? een linkse rat. Wie hanteerde geweld? de islam vermoorde theo, om wat ie ZEI. theo had NIEMAND vermoord. Moeten wij respect hebben voor een geloof, wat ons kapot maakt, ons het zwijgen oplegt, ons uitzuigt? en waarom? omdat we anders 'racist' worden genoemd?

racist blijft niet meer plakken. Het gaat niet om huidskleur. Het gaat om de bevrijding van ons land uit de klauwen van de gewelddadige sekte die de islam is.

wie de islam in het daglicht bekijkt kan niet anders dan schrikken. Wie heeft deze lieden binnengelaten? we moeten ze niet de kans geven zich in onze samenleving te nestelen. Pak alle finnen, die zich zo trots fin noemen, het nederlands paspoort af.

Wie op nederland pist, moet het land verlaten.
Pim: 'je hoeft hier niet te wonen, ga dan terug! ga terug naar marokko!'
theo: 'allag weet het beter. Maar niemand gaat op mij schieten, want dan staan alle neuzen dezelfde kant op. Ik vertel alleen mijn mening. Dat moet kunnen.'
voltaire: 'ik verafschuw uw mening met al mijn hart, maar ik ben bereid mijn leven te geven voor uw recht uw mening te geven'

koran: 'and slay the disbelievers, where ever you find them, such is the reward of the disbelievers'
sharia: 'er zijn 3 redenen iemand ter dood te brengen: 1) iemand vermoord een MOSLIM (ongelovigen zijn vogelvrij) 2) iemand is onzedig (vrouwen mogen ter plaatse door hun man afgemaakt worden, hoeft alleen maar te zeggen dat ze de profeet belachelijk maakte, en hij krijgt een lintje toe, uiteraard is het moslimmannetjes wel toegestaan zich onzedig te gedragen, hoe krom kan je zijn) 3) APOSTACY, het afvallen van de islam, ook het beledigen van de profeet valt daaronder. De straf daarvoor is duidelijk: de DOOD.

wat is dat voor een 'geloof', dat mensen de doodstraf geeft, die zich verzetten tegen hun 'waarheid'? waar is het respect voor de andersdenkenden? de ongelovigen? is geloven niet vrijwillig dan? welnee. De islam is niet vrijwillig. Ben je gek. Meedoen is verplicht. Wie eruitstapt word vermoord. Het is een sekte. Een ziekte. Die uitgeroeid moet worden, net als de siegheilende nazies.

er is geen verschil tussen iemand die moord omdat de fuhrer het zegt, en iemand die moord om een ander het zwijgen op te leggen. De islam is het facisme van deze tijd. Noem mij alle redenen waarom wij tegen het facisme zijn (geweld etc), en je vind het allemaal terug bij de islam.

islamfobies. Eigenlijk heel logies...

Broolio | 14-06-06 | 20:31

@Marco van der Slot 14-06-06 @ 10:14

bijna goed. Irreeel grote angst. Mensen met fobie vrezen een gevaar dat weliswaar aanwezig is maar de angst is dermate groot dat die niet in verhouding staat tot het gevaar.

Uitgevonden door de linkse kerk, je bent een lekkerdje.

commentaarderer | 14-06-06 | 19:01

tuurlijk argh het is een fin! Natuurlijk is het een fin, maar laatst toch ook? ow nee, dat waren poolse jongens. Ow nee, het was het neefje van een VB volksvertegenwoordiger.

Waarom kunnen de rassen zich niet ook in hun misdaden gescheiden ontwikelen?
Is het nou zo veel gevraagd de blanken de verkrachting te laten doen
de moorden door de joegos natuurlijk
jatwerk door marocs
drugs? latinos
XTC, nederlanders wie anders

enzovoort. Ik bedoel het wordt zo een zooitje als we bij iedere misdaad steeds weer de verkeerde mensen aanwijzen als zondebok. Zonde van de pixels, zonde van mn hart.

commentaarderer | 14-06-06 | 18:58

*voorbeeld*

argh | 14-06-06 | 17:21

wat verwacht je van fins tuig,
hun grote voor beel is immer zelf een pedofiel en moordenaar

argh | 14-06-06 | 17:13

Omdat het in Belgie niet normaal is, nog niet.

Adormin | 14-06-06 | 14:23

Goed role-model, die moeder van de vermiste meisjes...
Let vooral eventjes op de uitroeptekentjes...
---
"De moeder van de twee vermiste meisjes uit Luik is inmiddels het gezag over al haar zes kinderen kwijt, meldde de commerciële Belgische zender RTL-TVi dinsdagavond. Eerder op de dag was al bekend geworden dat zij haar eenjarige baby had moeten afstaan aan de dienst Jeugdzorg(!).
-
De vrouw was zaterdag naar een café gegaan met haar eenjarige(!!) zoontje Sylvain. Een man belde de politie, omdat hij vond dat de baby niet goed werd verzorgd zo vlak na de verdwijning van diens halfzusjes.
-
De vrouw kwam vrijdagnacht om half drie (!!!) uit het café om haar spelende kinderen te verzamelen (!!!!). Ze ontdekte toen dat haar dochters van zeven en tien jaar waren verdwenen. (bron:nu.nl)
---
Juiste ja: om half 3 's nachts met een dronken bek het café uitstuiteren met je éénjarige zoontje, om die andere vijf straatzwervertjes te verzamelen. In Dutroux-country ! Dan vraag je er ook om, he?!
----
Ouders die hun kinderen op - nachtelijk - sleeptouw nemen naar de kroeg, moeten sowieso uit de ouderlijke macht worden ontheven. Met regelmaat zie je ze nog; dronken achter de gokkast, met zeikende kinderen: "mamma, pappa, wanneer gaan we avondeten?". "Barman, doe dat rotjong een Fristi en een bal gehakt, of anders een tosti. Zo en nu je bek weer houden, papa is druk aan 't werk, centjes verdienen...."

de Valse Messias | 14-06-06 | 14:13

UPDATE 2: Abdellah is terecht. Meneer heeft zich zojuist bij de pliesie gemeld, nadat hij zichzelf op het journaal herkende. Van de twee kinderen ontbreekt nog altijd ieder spoor...

Na dat hij de meisjes op de televisie herkende waarschijnlijk

jari b. | 14-06-06 | 13:41

@Adormin
Als het zo normaal is dat hij met zijn nichtjes het bed deelt, waarom is ie dan opgepakt voor ontucht met zijn nichtje?

MAXIMO | 14-06-06 | 12:49

Het duurde toch even voor ie zich melde, terwijl hij zo wat om de hoek woont en blijkbaar is er niet heel erg naar hem gezocht dan ook, maar ok. Hij hoeft er natuurlijk niks mee te maken hebben. Denk aan die zielige pedofiel hier in nederland die veroordeeld werd voor de moord op dat meisje en dat later bleek dat het een andere pedofiel was die ook in het park was. 'Gelukkig' kreeg ie later een schadevergoeding en werd ie weer vrijgelaten. Maar deze geboren Belg is geen pedofiel. Het is nl. normaal in zijn cultuur gebasseerd op zijn geloof om met kleine meisjes te trouwen en dus sex mee te hebben, zelfs als het familie is. En de vrouw is minder, dus een beetje dwang met een steen, ook een bekend voorwerp in de gebruiken, is ook geen probleem.

Adormin | 14-06-06 | 11:34

is dat niet Jesus uit de Big Lebowski?

[img]http://www.st-andrews.ac.uk/modlangs/filmstudies/images/american002.jpg[/img]

Preset | 14-06-06 | 11:24

... en voorwaardelijk vrij ....

euh ... FOUT !

RAI` | 14-06-06 | 10:50

Ze hadden reeds den eersten keer zijn pik eraf moeten hakken

Hank66 | 14-06-06 | 10:39

De man beweert er niets mee te maken te hebben. Afwachten dus.

turbo harry | 14-06-06 | 10:18

Islamofobie bestaat niet, het is een woord dat door de linkse kerk is uitgevonden. Het woord fobie betekent immers irreele, ziekelijke angst (van Dale), irreeel in de zin van dat er verstandelijk gezien geen aanleiding toe is. Iemand hoeft maar een klein beetje op de hoogte te zijn van wat er in de wereld speelt overal waar moslims en niet-moslims samenleven (aanslagen, rellen en burgeroorlogen waar ze nog niet alle macht in handen hebben, achterstelling, vervolging en uitroeing van alle niet-moslims waar ze dat wel hebben) om te begrijpen dat angst voor de Islam allesbehalve irreeel is.

Marco van der Slot | 14-06-06 | 10:14

Dat krijg je als je een Belg met een moslim kruist.

Dr. Faustus | 14-06-06 | 10:07

lol

Broolio | 14-06-06 | 09:56

Doe eens rustig man! Het is nog geen 10 uur!

magic marine | 14-06-06 | 09:37

@fuckje
hoe kan je nou stellen dat discriminatie toeneemt 'naar moslims toe'. Discrimineren wij facisten ook? Waarom mag je geen hakenkruis op je jas hebben? omdat dat staat voor een gewelddadige ideology. En wat denk je? de islam, is een gewelddadige, onderdrukkende, leugenachtige, moordende ideology, gebaseert op de waanbeelden van een stemmenhorende KINDERNEUKER, mohammed den eerste terrorist! he! toevallig! wat denk je? de islam discrimineert ongelovige, vrouwen, homos, afvalligen? wat zeg ik? ze VERMOORDEN afvalligen. Oei. Ze VERMOORDEN mensen die een grapje durven maken over hun zieke profeet. En als je daar iets tegen durft te zeggen, ben je een racist, en discrimineer je die arme moslims? dank je de koekoek. De moslims krijgen simpelweg retour wat ze al die tijd onze richting uitslingerden: SHIT.

de islamieten moeten ons haten van hun geloof. Laten wij de islam verbieden. Het past niet in een vrije samenleving.

discriminatie van moslims neemt toe. Hoe zou dat nou komen. Misschien door hun gewelddadige kankergeloof? Waarom moeten wij een moordzuchtige sekte respecteren? een sekte, die ons land kapot wil maken, en ons hun regels op willen dringen, desnoods met MOORD? wat is dat voor sekte, die homos in groepsverband in elkaar slaat, die meisjes stelselmatig voor hoer uitschelden, wat is dat voor sekte, wat is dat voor leider, die kleine meisjes neukt, die steelt, rooft, moord, liegt, bedriegt, die alles doet wat allag verboden heeft? De islam IS facisme. de islam IS discriminatie. de islam MOET verboden worden.

niet de onverdraagzaamheid tegen de islam is het probleem, het is juist de oplossing. Tegen de onverdraagzaamheid van de islam zelf.

om verdraagzaamheid te garanderen moeten wij streng zijn tegen onverdraagzame sektes als de islam. Mocht de overheid tegen de onverdraagzame islam hard optreden, dan zullen de kaalkopjes direct zwijgen. Maar de kaalkopjes de schuld geven terwijl ze alleen maar pogen de onverdraagzaamheid van de islam aan de tand te stellen, is werkelijk stupide.

waarom heet het discriminatie, racisme? het is ISLAMOFOBIE. de angst, voor het geweld dat de islam IS. dat is geen racisme. Dat is misschien discriminatie. Maar net doen of de islam ONS niet discrimineerd (terwijl ze dat wel doen) en vervolgens iedereen die daar wat van zegt het zwijgen opleggen, de macht van de imams is sterker dan ik dacht.

Breek de macht van de islam. Wij lachen om de profeet en zijn gewelddadige mislukte leugen, de koran. Wij lachen om de volgelingen van de profeet, en hun stompzinnige volgzame geweld.

Islamofoben zijn geen racisten. Islamofoben houden niet van geweld. Islamofoben houden niet van discrimineren. Islamofoben houden niet van facisme, van onderdrukking, van intimidatie.

als de islam niet zo gevaarlijk en gewelddadig was, zou je geen islamofoben hebben.

Zou je iedereen die bang is voor de nazies in de oorlog ook racisten noemen?

kaalkopjes racisten noemen, en de islam gewoon toelaten hun haat te verspreiden, is een fatale fout, die de druk alleen maar zal doen toenemen. We moeten de moslims niet knuffelen, we moeten ze een uit hun DROOM halen.

geloven dat alle geloven in weze 'goed' zijn is een VOOROORDEEL. wie met ogen open naar de islam en het geweld in naam van de islam kijkt, kan maar een konclusie trekken: de islam is het nieuwe facisme, en moet direct verboden worden. Die mening is niet racistisch, die mening is juist ANTI-islamo-facistisch.

wie geweld, intimidatie en moord hanteert om zijn geloof aan anderen op te dringen, vind op zijn pad de kale islamofoob.

dat is dus mijlenver verwijdert van de racist. Maar ja. Linkse lieden wensen dat graag onder het tapijt te schuiven. Het respect dat wij moeten opbrengen voor de gewelddadige islam, verdienen wij, kaalkopjes, zelf niet. Onze mening, dat je anderen niet met geweld je geloof op mag dringen, is politiek incorrect. waarom snap ik niet. Ben jij dan VOOR de gewelddadige islam? nee toch?

wie tegen geweld is, is tegen de islam. Wie tegen het facisme was (omdat ze geweld hanteerden) is ook tegen de islam (omdat ze geweld hanteren). Moeilijk heh? zolang de islamofoben gekscherend 'racisten' worden genoemd, is van dialoog geen sprake. Journalisten die het verschil niet weten tussen racisme, discriminatie en islamofobia, moeten maar ander werk gaan zoeken.

Broolio | 14-06-06 | 09:15

Ik vraag me zomaar ineens af of dat verhaal van die spelende en toen verdwenen kinderen wel waar is. Is moeke niet door het lint gegaan? Of haar Joego-vriendje? Ik kan me namelijk ook niet voorstellen dat een kind van 7 de energie heeft om tot twee uur 's nachts buiten te spelen. Daarnaast: mevrouw gaat doodleuk de dag erna in het café liggen drinken, alsof die twee verdwenen kinderen haar wat kunnen interesseren.

Godsamme | 14-06-06 | 09:10

Van dit bericht word ik dus helemaal misselijk van. Het is duidelijk dat meneer de inteeltkop Abdellah een zwaar zieke geest is die een spuitje behoeft, afgezien van het feit of hij wat te maken zou hebben met de verdwijning van de twee meisjes.

Deense Postbode | 14-06-06 | 09:03

Ik hoor weinig over de vader in het nieuws.
Deze zou om 1 uur `s nachts al naar huis vertrokken zijn en
verder gen berichtgeving.

De Intrigant | 14-06-06 | 08:54

FF off topic, maar toch vraag ik me af bij dit stukje: zijn dit soort onderzoeksresultaten al niet bekend bij de GeenStijl lezertjes en waarom verrassen mij de uitkomsten absoluut niet.......??? Leest en huivert....

------------------------------------
’Bijna helft Marokkanen keurt democratie af’

AMSTERDAM - Een groot deel van de jongeren van Marokkaanse komaf staat negatief tegenover de westerse normen en waarden.
Veertig procent keurt de westerse democratie af en vindt de islamitische en Europese leefwijzen moeilijk verenigbaar. Dat staat in het nog vertrouwelijke rapport Radicalen en democraten, waaruit de Volkskrant woensdag publiceert.
Het rapport is een onderzoeksproject dat het Instituut voor Migratie en Etnische Studies (IMES) uitvoerde in opdracht van minister Rita Verdonk (Integratie).
Volgens de onderzoekers hebben de jongeren in het algemeen weinig vertrouwen in de politiek.
Een meerderheid is tegen het recht op vrije meningsuiting als het gaat om het toestaan van kwetsende uitspraken, zeker als het de islam betreft. Politici zijn volgens hen bang voor de religie en proberen die de kop in te drukken.
De jongeren van Marokkaanse origine zijn ’actiebereid’ als het gaat om de verdediging van hun geloof. Een ruime meerderheid gebruikt daarbij legale middelen, terwijl ongeveer 6 tot 7 procent bereid is hun toevlucht te zoeken in geweld.
Volgens de onderzoekers voelen niet alleen radicale moslims zich achtergesteld en gediscrimineerd, maar leeft dat gevoel ook breed bij niet-radicale islamieten, in het onderzoek aangeduid als ’democratisch actieve moslims’. Op sociaaleconomisch gebied is er volgens de onderzoekers een groot verschil tussen beide groepen. De democratisch actieven hebben een sterke wens om in Nederland een toekomst op te bouwen, de radicalen zien hier geen perspectief.
In het onderzoeksrapport worden drie drijfveren voor radicalisering genoemd. Moslimjongeren radicaliseren in de eerste plaats als gevolg van buitensluiting en discriminatie. In de tweede plaats speelt de behoefte aan zingeving een belangrijke rol. Deze zoektocht wordt religieus ingevuld. Tot slot is er een gebrek aan binding. De jongeren voelen zich onbegrepen door de Nederlandse samenleving en hun ouders van de eerste generatie.

------------------------------------------------

Gies van Agt | 14-06-06 | 08:51

-weggejorist-

Broolio | 14-06-06 | 08:45

@Elvira: De Minderen maken graag dezelfde fouten als de Oosterlingen en Noord-Afrikanten zelf. Gelukkig komen de Minderen nooit ergens in de politiek, op Geert Wilders "het voorbeeld van burgerlijke domheid" na natuurlijk.
En zich associeren met een genie als Fortuyn ook nog, walgelijk. Fortuyn heeft nóóit Oosterlingen en Noord-Afrikanen bij elkaar gedreven als zijnde "moslims." Bovendien zit het agressieprobleem van Noord-Afrikanen niet in de Islam, maar is het ras zo geworden door de harde woestijncultuur.
Turken, zowel moslims als niet-moslims zijn hele vriendelijke en rustige mensen, maar daar hoor je nooit iemand over..

Makkelijk | 14-06-06 | 08:38

@Winter 14-06-06 @ 01:54 "ik ben liever een racist dan een slachtoffer"

Moet ik onthouden. Mooie opmerking.

BozeMan | 14-06-06 | 08:33

Ad heeft me opgenaait zei hij toen hij het politie bureau in wandelde

Hank66 | 14-06-06 | 08:31

@JanvanScorel en Broolio:
Niet alles met een beetje een Aziatisch/Oosterse naam of uiterlijk is direct een moslim. Dat is netzoiets als zeggen dat elke westerling een Gristen is.

Elvira | 14-06-06 | 08:31

@Broolio,
lees vandaag eens de verslagen in de media over discriminatie en over het democratisch gevoel onder jonge Marokkanen........

fuckje | 14-06-06 | 08:27

-weggejorist-

Broolio | 14-06-06 | 08:25

"verrek dat ben ik! heb ik iets vaud gedaan dan :O?!"

kut-kotert | 14-06-06 | 08:18

Het mag dan wel een Fin zijn, ik denk niet dat hij het gedaan heeft? Anders ren je niet meteen enthiosiast naar het plitiebureau. Zeker niet als je voorwaardelijk vrij bent.

Lijkt me dat de politie hem ook sneller verdacht door zijn verleden.

Makkelijk | 14-06-06 | 08:11

Ik herken hem dat is de radicale neef van ad prikgat

Hank66 | 14-06-06 | 08:05

wolliejean 14-06-06 @ 07:37
kijk je uit dat je je vinger niet tussen de lopende band krijgt?

CambodjaCambodnee | 14-06-06 | 07:53

o ja, naast het bewuste artikel staat ook een foto van die lieve Abdallah, kijk even naar de naam, en vervolgens naar de betweterige commentaar van
veest van pim 13-06-06 @ 22:46, naar goede linkse traditie steeds overtuigd van zijn eigen gelijk ... Ik wacht toch liever de feiten af.
Ziezo, en nu vertrek ik naar m'n werk, centjes verdienen en belasting betalen voor Abdallah en zijn vriendjes.
Toedeloe !

wolliejean | 14-06-06 | 07:37

"Abdellah Ait Oud, geboren Belg (laat dat ff duidelijk zijn) "

Dat is ook een typisch Belgische naam, Tjah...

Salvatore Riina | 14-06-06 | 07:27

"vertrouw nooit een murk, ik ben liever een racist dan een slachtoffer"
"Met een naam als Abdellah kun je nooit 100% blank zijn."
Lang leve de vrijheid van meningsuiting (en half open inrichtingen)

CambodjaCambodnee | 14-06-06 | 07:16

Middeleeuwsche veaureaurdelen, da lekkere moedertje moet je ff sjekken.

Peter. | 14-06-06 | 07:08

abdellah ait ??? zat zeker naar ali g te kijken toen die zijn naam koos aaiighht ;)

Dominator | 14-06-06 | 03:33

@Duitse helm: zijn ze ook. Maar take it from iemand met vier zussen: als ze na het vijfde glas nog staan, houden ze meestal op met tof zijn. Hoe gaat het tegenwoordig eigenlijk met die goeie ouwe Rast? (hij had ook zijn naam niet mee he, dat wordt snel 'pederasti' Rostelli).

veest van pim | 14-06-06 | 02:44

vertrouw nooit een murk, ik ben liever een racist dan een slachtoffer

Winter | 14-06-06 | 01:54

VERBAASD me weer niks dat het weer een gore murk is, ophangen die gast

Winter | 14-06-06 | 01:53

Met een naam als Abdellah kun je nooit 100% blank zijn.

MiRRoRMaN | 14-06-06 | 01:19

@ winshots 13-06-06 23:54
Ben ik helemaal met je eens.

de Conciërge | 14-06-06 | 00:55

@Veest van Pim
Wat Rostelli betreft heb je volledig gelijk. We moeten dus maar zien of die kids boven water komen. Zielig voor die twee, maar die hebben echt een nieuwe moeder nodig. Dacht altijd dat zuipende wijfen tof zijn, maar er zijn grenzen.

Duitse helm | 14-06-06 | 00:43

Hij had het niet van een vreemde. Mohammed deed het toch ook met Aisha?

clandestino | 14-06-06 | 00:04

Thee drink ik alleen als ik minstens 40 graden koorts heb,
voor de rest, welterusten!

fuckje | 13-06-06 | 23:54

Waar slaat dat nou weer op, twee verdwenen meiskes relateren aan Hitler of Stalin of de Islam of Finnen...
Echt mensen, af en toe zijn er hier een paar de weg kwijt hoor.
Die ma en pa kloppen ook niet helemaal, maar je houdt toch je hart vast voor die wichies. Het zal jou kind maar zijn heee...

winshots | 13-06-06 | 23:54

@ de Bier
Pedo's werden daar wel degelijk behandeld. Waren echt gen bijvangst hoor.

King of controversy | 13-06-06 | 23:52

@Ike Turnert 13-06-06 @ 23:45: En een wereld waar héél véél thee zou worden gedronken.

Levereter | 13-06-06 | 23:51

fuckje 13-06-06 @ 23:28
Ach Job is wat hij is: een lieve, aandoenlijke man. Als iedereen zijn onschuld (en maagdelijkheid) had behouden als hij dan was het een mooiere wereld.

Ike Turnert | 13-06-06 | 23:45

Om 23:38 heb ik voor het eerst en het laatst het stomme moehaha gebruikt. Wist ff niets beters.... (Doe het nooit meer..)

gevallenverstand | 13-06-06 | 23:41

@Levereter 13-06-06 @ 23:36

Daar ging ik ook wel van uit :).

de bier | 13-06-06 | 23:40

@de bier: mijn kinderen hebben 1 opa en 2 oma's, nu het huwelijk niet meer voor alle eeuwigheid geldt ontstaan er nieuwe verbintenissen, of dit altijd gunstig is voor de kinderen is een tweede, maar jah je doet je best.

Levereter | 13-06-06 | 23:36

King of controversy 13-06-06 @ 23:31

Het ging toen van zo'n grote hoop, dat die paar pedo's gewoon (Tonino's) bijvangst waren

de bier | 13-06-06 | 23:36

@King of controversy: Ook Mr. Hilter wist van wanten wat pedo's betrof.

Levereter | 13-06-06 | 23:33

@levereter
Ik ken je gezinsituatie niet, maar als jij mijn kinderen in huis had en er zo mee om sprong, had ik ze allang bij je weggekaapt. Ik heb zelf ook kinderen en begrijp dan ook geen zak van dit hele verhaal.

de bier | 13-06-06 | 23:32

Ook Belgie is sinds kort een land met ongekende mogelijkheden. Of, of zou Belgie dan toch net als hun Noorderburen een bananenrepubliek worden? Het valt mij op dat steeds meer gewaardeerde liberale westerse landen veranderen in een bananenrepubliek. Zou dat een logisch gevolg zijn van elkaar? Ik hoop het, want dan wordt het hoog tijd om de Socialistische heilstaat in te voeren. En je kan zeggen van Stalin wat je wilt, met Pedo's wist hij wel raad. ;)

King of controversy | 13-06-06 | 23:31

@de bier:Alles kan tegenwoordig, heb zelf 4 kinderen waarvan twee van mezelf.

Levereter | 13-06-06 | 23:29

@Ike,
zo nu en dan doe je me denken aan Job Cohen, niet doen!!

fuckje | 13-06-06 | 23:28

Mag ik alle mensen met NSB en zondebokmentaliteit weer hartelijk feliciteren met hun haarscherpe analyses. Moehahahaha!!!!!!

gevallenverstand | 13-06-06 | 23:28

@Levereter
Hoe kan de echte moeder haar kinderen bij z'n mens achterlaten dan?
Dan stinkt het zaakje toch echt van alle kanten. Het zou me niet verbazen dat bij deze zaak weer meer dan 20 verschillende praatorganisaties betrokken zijn. Net als bij dat kind wat in de kofferbak gevonden was.

de bier | 13-06-06 | 23:27

@de bier : het waren haar kinderen niet eens, de echte moeder was om 6 uur op het journaal en was buiten zichzelf van verdriet en woede.

Levereter | 13-06-06 | 23:24

fuckje 13-06-06 @ 23:19

Van JPB geleerd. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat ik in de film ook vaker last had van momenten van afnemende scherpte. Toen ik daar later op heldere momenten kennis van nam wilde ik daar iets mee doen. Een brug slaan naar de echte Ike; de dialoog open houden.

Ike Turnert | 13-06-06 | 23:23

Nu dit een beetje dood is kunnen we het weer eens hebben over beperkte doodstraf, dus alleen voor killer pedo's.
Ik ben er voor.

Levereter | 13-06-06 | 23:23

En dat wijf nu wel goed steriliseren...
De rechten over al haar kinderen schijnt ze nu kwijt te zijn.

de bier | 13-06-06 | 23:21

de meisjes zijn nog steeds niet boven water. Met zo'n moerder zou ik overigens ook zelf lekker onderduiken!

ما من أسلوب يشطر قضيب

Frans Witglas | 13-06-06 | 23:20

@Ike Turnert,
raar, in de film kwam je heel wat ongenuanceerder over :-)

fuckje | 13-06-06 | 23:19

Zo blijkt maar weer dat ook Dutroux een fin is.

knuffelpoes | 13-06-06 | 23:18

"Abdellah Ait Oud, de man die als verdachte wordt beschouwd in de verdwijningszaak van Stacy en Nathalie, heeft zich dinsdagavond aangemeld bij de politie. De verdachte, wiens identiteit en foto werden verspreid, was onvindbaar sinds de feiten. Hij herkende zichzelf dinsdagavond tijdens het journaal op televisie.

De man is onmiddellijk naar de politie van Luik gegaan. Van daar werd hij overgebracht naar het justitiepaleis, naar de lokalen van de gerechtelijke politie. De man zal tijdens de komende uren verhoord worden. "

Zozo hij herkende zichzelf....

Hakbarrr | 13-06-06 | 23:17

verdachte heeft zich inmiddels bij de pliesie gemeld

Frans Witglas | 13-06-06 | 23:14

@Stifflers' Mom: mooi toch? Meeste mensen halen zelfs dat niet. Ik heb overigens meer met de Van Muiswinkel-editie van Van Dam dan met Van Dam zelf. Zoals hij in 'Mannen Van De Wereld' die aboriginal toespreekt. "Het westen heeft zich van een maatschappij van jagers en verzamelaars over een sedentaire landbouwgemeenschap via de industrie tot ongekende hoogten van welvaart kunnen tillen, en wat doet u? Ik zal u zeggen wat u doet: u zit hier zo maar een beetje voor uw grot in een door andere parasieten uitgevreten boomstam te brommen en te wachten tot de gebraden kippen uw mond in vliegen. U bent een minderwaardig mens!".

veest van pim | 13-06-06 | 23:14

fuckje 13-06-06 @ 23:09

Ik kan niet ontkennen dat zij op lange termijn heeft gefungeerd als onderzoeksmateriaal voor mijn laatste reaguursel. Dit om een weloverwogen statement te kunnen plaatsen.

Ike Turnert | 13-06-06 | 23:14

ik zeg ويقتلهم ([أنجلوفيجن]), حيث [جج] أيضا التقى ويطرد هم هم, من حيث هم قد طردوا أنت; لأنّ مقاضاة يكون أكثر رهيبة من قتل. وهم ختام [سينت] مسجد لا يكسب, قبل أن يكسب هم أنت في هذا. غير أنّ إن هم يكسبون أنت, يكسبهم بعد ذلك - لذلك ال [فرجلدينغ] ل ال [أنجلوفيجن].
[سره] 2, طازجة 191

Frans Witglas | 13-06-06 | 23:13

Leveretter ,denk het ook jóh! whauahahahaoaoah

JanvanScorel | 13-06-06 | 23:13

@wolliejean,
Thanx!
@Ike Turnert,
daar kan Tina over meepraten, toch?

fuckje | 13-06-06 | 23:09

@wolliejean ik kan je nog meer zeggen: Luik ligt ook in de provincie Luik. Dus wat heb je nou eigenlijk weerlegd? Niks. Don't give up your day job.

veest van pim | 13-06-06 | 23:09

@veest vp:
Marcel had het uitsluitend bij het rechte eind als hij 's ochtends zijn ochtend-sequoia bewonderde...

Stifflers' Mom | 13-06-06 | 23:09

Feit: moeder laat kinderen midden in de nacht rondslingeren

Feit: Kinderen zijn weg.

Feit: Deze meneer wordt gezocht om gehoord te worden.

Nergens is deze meneer al veroordeeld of zelfs al een tenlastelegging bekend.

Misschien gewoon even afwachten voordat er gelynched gaat worden? De wijs-vingertjes zitten weer erg los.

stampertje | 13-06-06 | 23:08

@fuckje:ANP nieuws van 11 uur.

Levereter | 13-06-06 | 23:08

@leveretert,
Bron????

fuckje | 13-06-06 | 23:07

Tuurlijk het lijkt me een weinig prettig mens, maar dat doet er nu niet toe.

Levereter | 13-06-06 | 23:07

veest van pim 13-06-06 @ 23:00
quote "De feiten deden zich trouwens voor in Luik."
laat het nu puur toeval zijn dat Grace-Hollogne een deelgemeente is van Luik

En nu even een baan zoeken, ok ? Ben benieuwd waar jij je dag mee doorkomt. Ik had toevallig even vrij vandaag. Morgen gewoon terug aan het werk.

slaapwel, beste mensen

wolliejean | 13-06-06 | 23:07

beste reaguurders,

Sinds wanneer moet je een meisje tot sex DWINGEN als je haar net met een steen haar porum hebt ingeragd? Meestal zijn ze dan heel gewillig...

Ike Turnert | 13-06-06 | 23:06

@veest van pim 13-06-06 @ 23:04: Hij heeft zich meteen vrijwillig gemeld, lijkt me dat hij er dan niks mee te maken heeft, toch?

Levereter | 13-06-06 | 23:06

Heeft zich gemeld? En waar zitten de kleintjes?

veest van pim | 13-06-06 | 23:04

@Jor 13-06-06 @ 22:28

In die tijd (duizenden jaren geleden) was het in alle culturen een niet ongewone gewoonte om met meisjes van die leeftijd en zelfs jonger te trouwen en gelijk kinderen te krijgen. Dat argument is buitengewoon zwak.

stampertje | 13-06-06 | 23:03

@poktor: dank je wel. Ik word soms ook doodmoe van mezelf hoor. Net of ik bezeten ben door de geest van Marcel Parcifal Arthur Van Dam. Maar ook Marcel had het soms wel eens bij het rechte eind. Dus toch bedankt.

Of topic: weet iemand eigenlijk waar Rob Out (Oud?) zit?

veest van pim | 13-06-06 | 23:03

Hoop gemekker om niks dus.

Levereter | 13-06-06 | 23:02

Update:Abdallah heeft zich bij de politie gemeld.

Levereter | 13-06-06 | 23:01

@wolliejean er is helemaal geen uitgangsverbod voor alle -16 jarigen in Grace-Hologne. De feiten deden zich trouwens voor in Luik. Er is een verbod voor kinderen jonger dan 16 om onbegeleid in een verbruikszaal waar alcohol geschonken wordt, te komen. Dat is alles. Wat jij verzint zijn leugens om een constructie op te zetten die alleen maar dient om zondebokken aan te wijzen, in dit geval de PS. Erg doorzichtig en overbodig bovendien: de PS is van zichzelf al rot genoeg zonder dat jij persoonlijke drama's van mensen die je niet eens kent hoeft te misbruiken om ze zwart te maken. Bottehond, die zich veel plastischer kan uitdrukken dan ik, zou enkele hele fraaie frasen aan jouw type reaguursels en reaguurders kunnen wijden. Ik hou het gewoon bij het ontmijnen van je lasterlijke leugens.

veest van pim | 13-06-06 | 23:00

@Fuckje

Ja belgen boeien , allemaal !

Der Werner | 13-06-06 | 22:57

@Veest:
Had het niet beter kunnen zeggen!

poktor | 13-06-06 | 22:55

Hij heet ook gewoon Abdallah Aith. Die 'oud' is er door de politie aan toegevoegd om zijn leeftijd aan te geven: 'oud: 38', een letterlijke kutvertaling van 'age: 39'. Leer mij die flikken kennen. Benieuwd of die kindjes zo lang in een kist in de kelder van een benzinestation in hartje Brussel zullen liggen rotten als Loubna Ben Aissa.

veest van pim | 13-06-06 | 22:46

Tja, toch wel dit worden extra stemmen voor het Vlaams Belang in Vlaaderen. Het Front national is in Wallonië niet sterk genoeg uitgebouwd. Zeker als je weet dat de PS aldaar de absolute meerderheid heeft van de stemmen. In bepaalde gemeenten meer dan 60% van de stemmen.
-
Jammer dat dit opnieuw moet gebeuren. het zijn verdorie nog maar kinderen. Ik hoop heel oprecht dat ze nog mogen leven en dat ze snel gevonden zullen worden.
-
Hopelijk komt die Pedo-partij in Nederland er niet. Want het zijn duidelijk gestoorde zielen.

a la flamande | 13-06-06 | 22:44

@wolliejean: doe eens lezen leren.
@fuckje: de vraag stellen is ze beantwoorden.

veest van pim | 13-06-06 | 22:37

Hebben we eindelijk onze eigen Willem S.

veest van pim | 13-06-06 | 22:32

veest van pim 13-06-06 @ 22:27
dus An en Eefje zijn door Rostelli verkracht en vermoord ?
wooooeeeehaaaaa
die veest van pim ziet ze dus écht wel vliegen
Iemand een aspirientje voor hem ?

wolliejean | 13-06-06 | 22:31

@ ruft van pim,
denk je dat die Belgen ons een ruk boeien?

fuckje | 13-06-06 | 22:31

@Jor: vertel meer! Ik hang aan je lippen.

veest van pim | 13-06-06 | 22:30

Grootmoedertje dan. Hij lijkt trouwens op Sam Gooris, de huismongool van de al even criminele Pfaffs.

veest van pim | 13-06-06 | 22:29

Een sterk lijkende fin, en tevens pedo, in één enkel topic…
Hadden ze de foto niet op Zaterdag vrij kunnen geven?

..Whatever | 13-06-06 | 22:28

-weggejorist-

Jor | 13-06-06 | 22:28

Alte foto. Op de mugshots is hij kaal. Waardoor hij sprekend lijkt op de uitbater van het skinhead-café De Kastelein in Brugge.
@Ventus Aqualis: dat is zoals met Abu Hamza. De Belgische flikken willen de pakkans vergroten door iederéén die Ait Oud Abdallah (Hij heet Abdallah Ait Oud, maar soit) heet, op te pakken. 'Want al die namen trekken toch op elkaar, nie waar Jean?' 'Zekers, Jef!'. Hij heeft in elk geval de schijn tegen, maar dat hadden 'de marokkanen' na de dood van Joe Van Holsbeeck ook, om nog maar te zwijgen van jullie goeie ouwe Rasti Rostelli na de ontvoering, verkrachting en moord van An Marchal en Eefje Lambrechs in Oostende. Dus ik zeg: afwachten maar. Voor 't zelfde geld is hij met zijn vieze pedocriminele kop zijn oude moedertje gaan bezoeken in Marakesj. Ik wacht, en dan pas oordeel ik.

veest van pim | 13-06-06 | 22:27

Uit het Belgische opsporingsbericht:
"Weet u meer over AIT OUD Abdallah , AIT OUD Abdallah , AIT OUD Abdallah , AIT OUD Abdallah , of weet u waar zij verblijven, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer."
Klaverjas-tafels krijgen nu bijzondere aandacht van de politie.

ventus_aqualis | 13-06-06 | 22:21

Zoo hee is me dat effe een sterieotype criminele kop zeg op die foto of niet dan??

Brederodekater | 13-06-06 | 22:20

LOL @verbatim

Tobi | 13-06-06 | 22:16

@ Joerie

Het zal weer ns niet zo zijn

Ceephax | 13-06-06 | 22:12

Geheel gehandeld naar de profeet en pedofiel Mohammed, de auteur van het pedoboek : de Koran.

inctrl | 13-06-06 | 22:12

Hey, een Scandinaviër!

Joeri | 13-06-06 | 22:07

Hij lijkt een beetje op die pedeau uit Prison Break; www.telechimp.com/telechimp/upload/200...
Hebben ze daar toch iemand voor uitgekozen, die een echt kinderneukert gezicht heeft. Krijgt het toch meer realiteitswaarde die serie voor mij!

reuzenkind | 13-06-06 | 22:00

Murdockyoufool 13-06-06 @ 21:53
misschien is hij eindelijk op zoek gegaan naar een baan ??

wolliejean | 13-06-06 | 21:57

veel ouder hoeft ie niet te worden wmb

Ali Bi | 13-06-06 | 21:55

Waar is de likkende deurmat veest van pim?

Murdockyoufool | 13-06-06 | 21:53

gelukkig hebben ze het 1-jarig zoontje van die moeder een veilige opvang bezorgd, ze is het hoederecht over hem kwijt. anders had ze hem nu misschien voor een paar pintjes uitgeleend aan een andere pedo
Er loopt voldoende tuig rond in Grace-Hollogne om een voetbalstadion mee te vullen.

wolliejean | 13-06-06 | 21:52

@ wolliejean 13-06-06 @ 21:40
Heel sterk!

de Conciërge | 13-06-06 | 21:51

is dat nou die profeet mohammed ga eens deaud

cobus1 | 13-06-06 | 21:49

@daskapitalist, die vis die voor lees-/ spraakverwarring zorgt? No thanks, stond toch niet meer info in dan al bekend was gemaakt.

Lintworm | 13-06-06 | 21:49

Moet je dit bericht op fok lezen,Nergens een verwijsing naar Finland,Er wordt daar lustig oplosgebanned,Dit gebeurd welliswaar in Wallonie,Belgie is alweer omwille van Wallonie in diskrediet gebracht,Dus de scheiding wordt nopender mensen stemmen dus weer meer op Vlaams Belang en ze worden weer bevestigd in de band tussen islam en pedofilie en ellende in het algemeen!!!

JanvanScorel | 13-06-06 | 21:47

@ wolliejean 13-06-06 @ 21:40

Ok... snap het.

Gemeen Mosje | 13-06-06 | 21:44

Blijf me verbazen dat dit soort mensen voorwaardelijk vrij krijgen, een valse hond krijgt een spuitje die worden ook niet meer vrijgelaten. Ben tegen de doodstraf, maar die meisjes als ze nog leven hebben wel een levensgroot trauma. Nooit meer loslaten dit soort mensen, lijkt me al jaren duidelijk.

Treurroosje | 13-06-06 | 21:44

@Lintworm
bij de vis van babel

daskapitalist | 13-06-06 | 21:44

@Toko Bali 13-06-06 @ 21:02
Kijk, dat is een hele opluchting

Tobi | 13-06-06 | 21:41

Gemeen Mosje 13-06-06 @ 21:37
ik denk dat je 'm niet meteen snapt
Grace-Hollogne is dus de gemeente waar het zich allemaal heeft afgespeeld (zie ook Julie&Melissa), hoe kan het dat kindertjes daar midden in de nacht op straat lopen terwijl er voor alle -16 jarigen een uitgaansverbod is ??
Uiteraard zal dat wel niet van toepassing geweest zijn tijdens de braderie.
Want het geld moet rollen, en liefst in de zakken van het 100% socialistische gemeentebestuur.

wolliejean | 13-06-06 | 21:40

Je bent als kind natuurlijk niet zo slim als je iemand met zo'n hoofd vertrouwd.

zwitser | 13-06-06 | 21:40

-weggejorist-

partyman26 | 13-06-06 | 21:37

@wolliejean

Goed artikel ja.
Moeten ze hier ook doen.
Alleen ik stel voor onder de 18 jaar.
En voor Finnen onder de 81 jaar...

Gemeen Mosje | 13-06-06 | 21:37

Comrade Enver Hoxha 13-06-06 @ 21:18
Damn right! Die moeder hadden ze allang een voortplantingsverbod moeten geven met daarbij behorend de eierstokjes aan elkaar geknoopt. komt wel weer lekker uit dat het deze keer een gestoorde zandbakbewoner betreft.. echter overal heb je gekken lopen.. die meisjes vinden ze nooit meer terug..

WillemBevert | 13-06-06 | 21:37

@daskapitalist... En de extragratis vertaling?

Lintworm | 13-06-06 | 21:36

Wist je dat er ook mensen zijn met een Noord-Afrikaans/M-O uiterlijk die GEEN moslim zijn, kneusje...
Dat zijn ook de enige die ik van verstand verdenk!!!!

JanvanScorel | 13-06-06 | 21:35

Ach.. 'Shirley' wil vast haar panter-tent aan hem laten zien...

Stifflers' Mom | 13-06-06 | 21:33

Tsja, even bizar als triest verhaal dit. Je zit als moeder in de kroeg te zuipen, in gezelschap van je 1 jaar oude baby, terwijl je dochtertjes buiten ergens aan het rond zwerven zijn, midden in de nacht. Ik zal het wel weer niet helemaal begrijpen, maar ik zeg raarrrrr. Wat niet wegneemt, dat het buitengewoon triest is, dat zoiets kan gebeuren. Zonder weer een zinloze discussie over pedo's te beginnen, dit soort lieden dient onder een zeer strenge controle te staan, ze zijn dus blijkbaar niet te -kug- te genezen...

brutus68 | 13-06-06 | 21:31

Die Finnen weten van geen ophouden.

Opa Bangepoep | 13-06-06 | 21:29

Het is dus blijkbaar niet alleen in Nederland zo dat mensen die voorwaardelijk vrij of op proefverlof zijn het mogelijke bewijs zijn dat bij sommige mensen zelfs intensieve behandeling niet werkt, en dat dat soort types gewoon niet in "de maatschappij" horen rond te rennen.
.
Nu nog zien of hij het is geweest. Etnische achtergrond van de dader is het laatste wat die kinderen (en mij overigens ook) op dit moment bezighoudt. Arme kids...

ViagraFalls | 13-06-06 | 21:29

Tja die meisjes vroegen er ook om heh? Moeten ze zich maar wat minder luchtig kleden en een kopvodje dragen.

petjesman | 13-06-06 | 21:29

@JanvanScorel
Wist je dat er ook mensen zijn met een Noord-Afrikaans/M-O uiterlijk die GEEN moslim zijn, kneusje...

ProfessioneelPrutser | 13-06-06 | 21:28

@JanvanScorel
front national bedoel je. dit is wallonie.

daskapitalist | 13-06-06 | 21:27

@ Comrade Enver Hoxha

Met beide stellingen eens.

Ja, die moeder zal wel de Del van Dellestein zijn. Ik zag beelden van die kroeg op de TV.
Nou,nou,nou, daar wil je echt niet zitten.
Dus als je het DAAR leuk vind, dan ben je de Del van Dellenstein.

Gemeen Mosje | 13-06-06 | 21:24

van die personen waarvan je spontaan een zware rechtervoet van krijgt als ze voor je neus oversteken

Commisaris Klootzak | 13-06-06 | 21:24

Dat viel mij dus ook op, gelukkig maar , ik davht dat ik alleen stond met die mening. Desalnietemin, het is een smerige kutfin!!!
Van mij mag hij onder een kudde elanden en rendieren die elkaar achterna rennen komen. Meer wil ik er nu niet over kwijt beste mensen.

gigi gorgonzola | 13-06-06 | 21:24

De NVD is al onderweg om hem juridisch en geestelijk bij te staan.

Schizofreen | 13-06-06 | 21:24

"voorwaardelijk vrij"

Wanneer gaan we het nou eens begrijpen in Europa.... zulke mensen moeten niet meer voorwaardelijk vrij komen...

En het liefst helemaal niet meer...

Hakbarrr | 13-06-06 | 21:22

Als vader van 2 dochters even wat rechtzetten;
Kinderen van 6-7 jaar HOREN niet buiten te lopen om 2 uur 's nachts terwijl ouders zitten te kantelen in de kroeg!!!
Maar los van dat; Je moet verdomme van kids afblijven, of ze nou om 2 uur 's nachts of 10 uur 's ochtends buitenlopen. Klaar.
PS: Abdellah?!?!?! Typisch Waalse naam? ik hoor toch een Fins accent...

Comrade Enver Hoxha | 13-06-06 | 21:18

@ dikkebier3lul

Hij lijkt idd wel erg op een Fin....

Gemeen Mosje | 13-06-06 | 21:18

fijn al die geimporteerde marokkanen,je hebt alleen maar plezier van die mensen..... wat een onbetrouwbare rotkop heeft die geytenneuker zeg

kruisridder | 13-06-06 | 21:17

Zo iemand moet je per ongeluk deaud rijden.
Dutroux deux..
Hopelijk vinden ze die meisjes voordat die kill ze wat aandoet,, van mij mogen ze hem volpompen met loodt

De Fruitmand | 13-06-06 | 21:17

Die is allang met de buit terug naar Finland. Nooit zal iemand nog van de klootzak horen want hij gaat daar lekker makkelijk op in de dorpsmenigte.
het was toch een Fin he, die vent op die foto?

gigi gorgonzola | 13-06-06 | 21:15

Toch heeft ie nog Marokkaans bloed,wat ik het liefst op mijn voorbumper zou zien!!!!!!!!!!

dikkebier3lul | 13-06-06 | 21:14

@B2

Het zal je familie maar wezen..... :)

Hakbarrr | 13-06-06 | 21:14

Dit ruikt toch *met alle respect* naar de aandacht afleiden van bijvoorbeeld financieel of politiek wanbeleid in Wallonië.

hausmacher | 13-06-06 | 21:10

Nou is afa dubbel begaan met deze crimineel zekers!!!

JanvanScorel | 13-06-06 | 21:09

Laat ik nou altijd hebben gedacht dat AbDELla de naam was van een teefjesmoslim.

fuckje | 13-06-06 | 21:08

Misschien zit IE ondergedoken bij vieze Ad-je.
Dit soort mannen worden natuurlijk ere-LID van de NVD...

Redaxie... Hoe staat het met de club van Ad-je ????

Gemeen Mosje | 13-06-06 | 21:07

Ayaan stelde vn. dat moslims hun inspiratie opdoen met de koran en vieze pedo móh!!

JanvanScorel | 13-06-06 | 21:07

Hij is 39 hoor.

The Q | 13-06-06 | 21:07

3*links=rechts 13-06-06 @ 21:03
hoezo dood ? waar lees je dat ?

wolliejean | 13-06-06 | 21:05

Zijn ook altijd dezelfden he..

rodka | 13-06-06 | 21:04

@schapie_schapie 13-06-06 @ 20:59
Daar zijn 'edit'-knopjes voor...
Back on topic: die kindjes zijn dood :( Meneer zal geen getuigen achterlaten dit keer.

3*links=rechts | 13-06-06 | 21:03

en volgens Ayaan was alleen de profeet een pedo

Toko Bali | 13-06-06 | 21:02

Ah, met z'n 6 jarig nichtje beziggeweest; is dit wellicht de nieuwe profeet ofzeau?

Tobi | 13-06-06 | 21:01

schapie_schapie 13-06-06 @ 20:54
kijk maar uit, moslims doen het ook graag met schapies

wolliejean | 13-06-06 | 20:59

Ze zijn trots op hun snelheid. Du moment dat een verdachte in beeld kwam hadden ze het signalement kunnen verspreiden... (In verband met de zaak zoekt de politie een mogelijke getuige, het hoeft niet direct 'gevaarlijk'.)

gevallenverstand | 13-06-06 | 20:59

Gaat Nintendo Nokia's N-Gage achterna? Nee, gelukkig is het slechts reviewert met een voorliefde voor misleidende koppen. Waar het om gaat is een grappig stukje casemodden. Gaat Nintendo Nokia's N-Gage achterna? Nee, gelukkig is het slechts reviewert met een voorliefde voor misleidende koppen. Waar het om gaat is een grappig stukje casemodden.

schapie_schapie | 13-06-06 | 20:59

Is dit een nieuwe trend? Kinderpornobashen? Hoe versla ik de islam met al haar publicitieit? Simpel: zo dus.

Een dikke veer (nee, niet daar) voor de propagandamachine. Eindelijk weer eens nieuws over een ander onderwerp. Voor het komende jaar (?).

Creatief? Iemand?

TheChemist | 13-06-06 | 20:58

Oh god, je ziet het al aan die wezenloze blik in de ogen van meneer Oud. Dit gaat heel slecht aflopen.

de Conciërge | 13-06-06 | 20:58

en hij komt uit Grace-Hollogne, de gemeente waar Dutroux zo graag rondhing en er Julie en Melissa ontvoerde
Wat een prettige buurt toch ?
Overigens werd de moeder van de ontvoerde (?) kinderen de dag na de verdwijning alweer op café gesignaleerd met haar zoontje van 1 jaar.

wolliejean | 13-06-06 | 20:58

Weer een HOOOOOOOOOp stemmen voor Vlaams Belang!!!
bloedrode moslimgeile teringwalen!!

JanvanScorel | 13-06-06 | 20:57

Tis dus mohammADJE.

sjaakdeslinksesul | 13-06-06 | 20:57

Dat Poolse smoelwerk... je herkent ze meteen!

President Babboe Bab | 13-06-06 | 20:57

Die hadden ze preventief moeten ruimen.

harry de leipe | 13-06-06 | 20:56

Geboren Belg ,shut the fok op ,DIT IS NOU EEN MOSLIM,gs!!!!!

JanvanScorel | 13-06-06 | 20:55

vida guerra :D

schapie_schapie | 13-06-06 | 20:54

wagelijk!

sulkava | 13-06-06 | 20:53

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen