Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NIEUW! De voorbumperklever

voorbumperklever.jpgIedereen kent ze. De lijstjes Grootste Ergernissen in het Verkeer. Onnodig Linksrijden. Kleven. Rechts Inhalen. Asociaal rijgedrag. Geen richting aangeven. Invoegen als een wijf. Bejaarden in een Kia Picanto. Petjesnegers in Honda's CRX en natuurlijk de kudthippies in Volvo's 240. De Ergernissen Top Tien is al jaren hetzelfde. Maar daar gaat nu eindelijk verandering in komen. De Duitsers hebben namelijk iets nieuws uitgevonden. De bedenkers van De Autobahn hebben het volgende bedacht: het voorbumperkleven. Ideaal om Nederlandse truckchauffeurs stevig op de kast te jagen. VIEZE MINNE KWALLEBAK.

Reaguursels

Inloggen

heb al 2 bumperklevers te pakken gehad, die hadden dan ook een stevige vuist op hun gezicht gekleeft.... het wachten is nu nog op dit soort mongolen... ik kijk er nu al naar uit.

orderafterchaos | 17-07-08 | 19:12

Blijf dat ook vooral doen dan, maar niet huilen als je een keer omgekeerd op de snelweg staat met je lease volkswagen rondom in de schade.
En dat dan ook die chauffeur (die alweer 3 koppen groter is dan jij) ook nog naar je toe komt om je even flink te verbouwen.................

richard_530+ | 17-07-08 | 15:57

Richard... Lekker voor je... Doe dit zelf ook namelijk altijd, en vind het nog steeds leuk om te doen!

Bedankt dat je je er zo druk om maakt, dan weet ik dat ik het niet voor niks doe!

Bandjee | 17-07-08 | 14:16

Ik ben dus degene die dit filmpje gemaakt heeft, vreemd genoeg niet degene die hem op de dumpert heeft geplaatst.
Het is mij dan ook een raadsel hoe hij hier is beland, ik maak dit soort filmpjes wel vaker als bewijsvoering bij een eventuele aanrijding of als er discussie die zou ontstaan als er aan zo'n gevalletje politie te pas komt.
Ik vind de mening van de gemiddelde reaguurder nogal dom en éénzijdig, zonder dat ze echt zien wat hier gaande is gebruiken ze hun post om maar lekker af te geven op een in hun ogen domme en ongeschoolde klootzak die niets op de linkerbaan te zoeken zou hebben.
In duitsland is dit soort gedrag van medeweggebruikers meer regel dan uitzondering, zij vinden dat je op de duitse autobahn als vrachtwagenchauffeur 80 mag en zijn ten koste van alles bereid om je dwars te zitten en daarmee zelfs hun eigen kostbare tijd ter beschikking stellen.
Zo ook deze man die er een sliert van minstens 1km aan trucks achter had hangen, zelf zat ie vrolijk 80 te rijden vooraan.
In tegenstelling tot Nederland is heeft Duitsland wel gewoon iedere 10 minuten een afdaling of klim van 5% tot 10%, het maakt dan wel degelijk verschil of je met een geladen auto met 92 aan die klim begint of met 80.
Bij het eerstvolgende klimmetje en ca. 30 minuten in dit "treintje" gereden te hebben en de gemiddelde snelheid regelmatig terugzakte tot 50km/u (wie maakt er dan files??) werd ik het zat en ben ik de linkerbaan opgegegaan om even rap een sliertje van een wagen of 20 in te halen.
Eenmaal vooraan gekomen zag ik dat deze hufter weer eens het hele spul zat op te houden en niet van plan was om mij er voorbij te laten, iedere keer als ik naar links ging kon meneer harder en als ik terug op de rechterbaan ging liet hij zijn gas weer los om weer 80 te gaan rijden.
Ik ben nogal zuinig op mijn spullen en tevens heb ik regelmatig gezien wat er kan gebeuren als je met een vrachtwagen een personenwagen aantikt van achteren, meestal gaan ze bij zo'n duwtje er dwars voor om daarna alle hoeken van de snelweg te zien met alle gevolgen vandien.

Het gelul over het eeuwige inhaalmaneuvre's van trucks is zo 2008, mensen die dat roepen weten echt niet waar ze over praten.
De inhaalverboden zijn destijds ingesteld om filevorming aan te pakken, nou en dat heeft geholpen zeg!
Er is allang bewezen dat dit juist het tegenovergestelde heeft veroorzaakt en er tevens meer kop/staart botsingen plaatsvinden dan vroeger.
En als het echt druk word op de snelweg, loopt het rechterbaantje meestal sneller om die heaumeau's in hun leasebakje geen moment van de linkerbaan willen wijken en daar uiteindelijk met zn allen op de linkerbaan afzakken tot 80 of minder.
Stelletje losers!!!

Oordelen over mijn weggebruik zou je alleen mogen als je jezelf wel altijd en eeuwig netjes aan alle regels houdt en laat je bullshit anders maar achterwege.
Ik ben iemand die nog wel gewoon keihard wil werken voor mijn gezin i.p.v. de kantjes eraf lopen en op iedereens belastinggeld te moeten teren.

Kijken of je mij als zelfstandige in de vervoerssector nog als minderwaardig beschouwt zodra we het resultaat van onze inkomstenderving naast elkaar leggen, trouwens: de tijd dat je voor ons beroep geen scholing behoevde is al heel lang verleden tijd.

Blijkbaar zitten er dan toch te veel domme, kortzichtige kwalletjes op de weg die jammergenoeg wel kunnen zieken omdat ze sneller zijn maar nooit het lef hebben om even te stoppen aan een afrit of parking.
Zodat deze zogenaamd "ongeschoolde linksrijder" even fijn zijn kudtkop achterstevoren kan hoeken.

richard_530+ | 17-07-08 | 14:11

De achterruit sproeier kan je voor dit soort figuren op de voorruit van je achterligger richten! prrrrrt prrrrrrt prrrrrrt Dan houdt ie wel afstand!

Voorbumberklevert | 17-07-08 | 11:52

vrachtwagen chauffeurs altijd rijden vol gas
dit komt om dat de motor begrenst is
als ze minder gas geven dan rijden ze gelijk een stuk langzamer
dus daarom halen ze in
is niet altijd leuk
maar deze jongens zorgen er wel voor dat wij met zijn alle kunnen tanken eten drinken etc etc
de regering moet gewoon invoeren dat ze 100 mogen rijden

sjoeba69 | 17-07-08 | 10:42

Vrachtwagenchauffeurs moeten allemaal hun ongeschoolde bek dichthouden. Ze halen elkaar in omdat de cruise control net op één km per uur hoger staat. 1 km per uur harden rijden scheelt je de hele dag een keer tien minuten ofzo.

Dus maak je school af of hou die bek dicht.

Dario19 | 15-07-08 | 12:02

Om nog maar even aan te geven hoe asociaal de truckerwereld is, hier wat men te melden had over de sluiting van twee tunnels ivcm werkzaamheden (a73) : Verladers- en vervoerdersorganisaties EVO en TLN zijn verbolgen over het feit dat de tunnels in de periode van 4 tot en met 15 augustus doordeweeks dichtgaan. Zij geven de voorkeur aan weekeindafsluitingen „boven een afsluiting op werkdagen. De economische schade door sluiting van de tunnels op werkdagen is groot.”
**********
Tuurlijk.... de niet truckende werkende heeft dan de hele week in de fucking file (meestal veroorzaakt door truckers) gestaan en mag dan in zijn vrije tijd van de truckers... in de file staan..

Val lekker kapodt allemaal met je opgeblazen Tonka!

Bommenleggert | 15-07-08 | 07:00

Dat langzame inhalen is een gevolg van de snelheidsbegrenzer. Deze is een jaar of 15 geleden ingevoerd, omdat er wel eens iemand 100 reedt.. Een aantal jaren lang was het de gewoonte je snelheid iets te laten zakken als je ingehaald werd door een andere vrachtwagen. Deze uiterst fatsoenlijke oplossing is in onmin geraakt door met name lokale en nationale chauffeurs.
Als je net uit Malaga komt heeft het geen zin om de ring Brussel 20 seconden sneller te doen. 5 uur lang achter dezelfde auto rijden die 2 kilometer langzamer gaat hou je echter niet vol.
Let maar eens op; de vrachtwagenchauffeurs die anderen niet soepel laten inhalen zijn meestal supermarkttruckers en containerrijders. Elk beroep heeft zo zijn onderlaag.
De chauffeur in het filmpje haalt zijn 50e verjaardag niet. Als je je dagelijks zo over dit soort dingen opwindt krijg je het aan je hart.

Vincent Voorvocht | 15-07-08 | 02:33

Heerlijke auto zo'n 245 met van die dikke aluminum bumperts. Pas nog een vrachtwagen mee geramt, had die sukkel niet van terug met z'n plastic bumpert. Nog even het internationale gebaar van vriendschap gemaakt en lachend doorgereden.

ditkannietwaarzijn | 14-07-08 | 23:17

@ da wizard | 14-07-08 | 11:27.
Niks mis mee, ijzersterke motoren. Heb er diverse gehad, de laatste was een 240 Turbo die ik had zelf voorzien van een intercooler en een handregeling voor de turbodruk, elk GTI reed ik eruit. En dan die verbaasde gezichten van die omgekeerde petjes, dat was nog het leukste.

Crusher | 14-07-08 | 22:44

Heee, ik ben een kudthippie lees ik net.
Heerlijk hoor.

Cookie v. eigen deeg | 14-07-08 | 22:33

Revolución | 14-07-08 | 18:24
Dat merk met die ster waar u waarschijnlijk op doelt, is wel de meest archetypische tokkiebak die er bestaat. Zodra die hokken twee jaar oud zijn worden ze door de gierende afschrijving in combinatie met overmatige roestvorming interessant voor bijklussende bouwvakkers, wannabe gangstahs en tokkies in het algemeen.
Het kan met u dus twee kanten op: of u maakt inderdaad deel uit van bovengenoemde subculturen, of u heeft niet helemaal begrepen dat je voor je 65e niet zo'n ouwelullenbak koopt.

DatWelNatuurlijk | 14-07-08 | 19:49

<quote> Bejaarden in een Kia Picanto Petjesnegers in een <invoegen> rode </invoegen> Honda CRX, natuurlijk kudthippies in Volvo's 240, <invoegen> linksmenschen in polotiek correcte franse autotjes die bij elke bocht afremmen naar 20 omdat autotjes met de fransslag anders gaan overhellen. En last but not least 18 jarige mocro's + aanhang in Bmw's waarmee ze op drukke verkeerspunten dubbel geparkeerd staan. </invoegen> </quote>

U begrijpt het al Revolución ergert zich aan multiculti-, links- en bejaarden- weggedrag en is blij dat hij een auto rijdt van een fabrikant uit Stuttgart waarin bovengenoemde doelgroepen nog niet gesignaleerd zijn.

Revolución | 14-07-08 | 18:24

@ Chaint: Duitsers hebben geen spits- en weeftrookjes: zij hebben brede autobahnen met 2 x 3 of 4 rijstroken, zoals het een ontwikkeld land betaamt. Misschien krijgt Nederland ook wel een paar van die doorgaande prachtwegen; nog ff wachten tot na 2056 schat ik.

Sendis | 14-07-08 | 18:15

Kudtmoffen snappen ook stelselmatig NIET wat de bedoeling van de spitsstrook is. Ik heb er nog niet één kunnen betrappen op het gebruik ervan. Blijven allemaal mak in het midden hangen. Uiteraard vind ik het niet erg, want dat geeft mij de ruimte om er rechts voorbij te hoeken. En overigens: het grapje dat NL voor Nur Links staat, gaat ook niet meer op, want de oosterburen zijn zelf de grootste linksklevers.

Chiant | 14-07-08 | 17:12

@Conan de Rabarber | 14-07-08 | 15:57

Kudt! U was me voor!

KaiserSoza | 14-07-08 | 16:26

Ik beken, ik doe ook wel eens aan voorbipskleven.

Conan de Rabarber | 14-07-08 | 15:57

Asd | 14-07-08 | 12:45

in Mongolië heeft vrijwel elke vent een baard

jan patat | 14-07-08 | 15:38

sjoeba69 | 14-07-08 | 12:20

nee, nooit gezien, een bekeuring geven bij 100 km pe uur op de linkerbaan, meestal gaan ze daarvoor op de vluchtstrook staan

jan patat | 14-07-08 | 15:30

Mooi gesproken!

Sjeik de Friemel | 14-07-08 | 15:30

Maxx | 14-07-08 | 12:02

Ik voldoe aan alle 5 de eisen, krijg ik nu een bonus :-)

jan patat | 14-07-08 | 15:23

@ Sendis @ 14:38
Intellegentie?

Harry Turtle | 14-07-08 | 14:48

Hier presenteert zich de intellegentie van de gemiddelde Nederlandse "chauffeur"... zijn Duitse tegenhanger kan tenminste Goethe nog citeren.

Sendis | 14-07-08 | 14:38

Et tu, fuckje?

blinde kip | 14-07-08 | 14:17

@ bloedjelink | 14-07-08 | 13:42
U speelt GTA IV ?

Dom rijgedrag moeten ze boetes voor geven. Kan je veel meer mensen mee bekeuren dan 5km te snel rijden.

je postbode | 14-07-08 | 14:05

Het is allemaal relatief.
Als ik de weg op ga moet ik oppassen voor gigantische potholes, rondvliegende kogels, carjackers, agressieve brothers, dronken losers en medelanders uit India.
Die laatstgenoemden zijn nog wel het meest dodelijk.
Bumperkleven? Kiddie stuff.

bloedjelink | 14-07-08 | 13:42

Asd | 14-07-08 | 13:26

Da's een onderwerp, verre van aaploos ;)

Bommenleggert | 14-07-08 | 13:38

@ da wizard | 14-07-08 | 11:27

Die dingen zijn verschrikkelijke verkeersbelemmeraars; onvoorspelbaar dus gevaarlijk. Volvorijders zijn dé anti-automobilisten bij uitstek. Weg ermee.

darmflora | 14-07-08 | 13:35

Kunnen we het anders even over het nieuwe uit-shirt van Ajax hebben?

Asd | 14-07-08 | 13:26

@aaploos | 14-07-08 | 13:12
Serieuze oerang oetang. Doe je teentjes es intrekken de volgende keer.

youtube.com/watch?v=zZBrEdxICxY

overVecht | 14-07-08 | 13:18

Ik vind dat alleen ik kan autorijden.

T@ Riest | 14-07-08 | 13:17

zo is het: niet de bumperklever is strafbaar, maar de voorbumperklever

klapvee | 14-07-08 | 13:15

haha hier kan ik alleen maar om lachen . hoe weet je het trouwens dat je beter bent ? leg mij dat even uit aub

aaploos | 14-07-08 | 13:12

Knuckle Sandwich | 14-07-08 | 12:56

Ik niet, ik let wel op. Maar zo'n scherende aap die de boel ophoudt, die zou lekker met de trein moeten gaan.
Ik ga toch ook niet een boekje zitten lezen tegen de verveling als ik he-le-maal naar Maastricht moet rijden??

Asd | 14-07-08 | 13:12

Het lijkt hier wel ochtendspits, allemaal blije mensen.

Rammstein | 14-07-08 | 13:06

@aaploos | 14-07-08 | 12:57
Nee ik voel me niet heel veel beter.... ik BEN heel veel beter.

Doe je nu weer handjes aan de knuppel van je voorkheftruckje?

overVecht | 14-07-08 | 13:04

@Asd | 14-07-08 | 12:54
tja als iedereen zijn zooi op een plaats moet gaan halen of op een paar plaatsen in NL waar de trein kan komen wordt het daar druk, dus je maakt een nieuw probleem aan. iets wat heet
"Mega voedsel ophaal files"

WaaaghNL | 14-07-08 | 13:01

overVecht | 14-07-08 | 12:52

allemaal kansloos en waar is dat op gebaseerd ? en wat ben jij dan wel niet ?? je voelt je volgens mij wel heel veel beter of niet ?

aaploos | 14-07-08 | 12:57

Asd | 14-07-08 | 12:45
Ik hoop dat ze jouw rijbewijs snel innemen. Je bent een gevaar op de weg.

Knuckle Sandwich | 14-07-08 | 12:56

@Telegraafhoerrr | 14-07-08 | 12:16
Idd ik bedoelde links inhalen.

Zuma | 14-07-08 | 12:56

@ WaaaghNL - zonder hen had ik de tijd (wegens lekker doorrijden) om die zooi zelf te gaan halen.

Asd | 14-07-08 | 12:54

@alle truckerts
Chauffeurs zijn gewoon enorme jankerts. Altijd die argumenten van:"dan zou je geen eten hebben".

Krijg je dat ook te leren tijdens de lessen voor je 'groot' rijbewijs.

Welke argumenten je ook gebruikt. Het gaat altijd maar over de spullen die je vervoert en nooit over de personen zelf. Die zijn namelijk kansloos en dat weet de branche zelf ook.

lichtend voorbeeld:

youtube.com/watch?v=j4Ub49t4w60

overVecht | 14-07-08 | 12:52

Als je niet minstens 180 kunt halen of niet wil/durft te halen heb je op de duitse snelweg sowieso links niets te zoeken en zul je je er bij neer moeten leggen om achter de vrachtwagen te blijven, of beter gewoon in nederland in de file aansluiten

urst | 14-07-08 | 12:51

@Harry Turtle | 14-07-08 | 12:43
ja okee daar heb je een punt maar dan nog zonder hun moet je het met je eigen moes tuintje doen, en de kroeg kan je ook niet meer in omdat ze geen bier meer hebben

WaaaghNL | 14-07-08 | 12:49

aaploos | 14-07-08 | 12:29
Kan je ook iets anders verzinnen?... lutsert. Woon trouwens in het Westland dus ik kan nou ook wel sneu gaan reageren dat al het eten om de hoek ligt maar... laat maar. Waar het om gaat is dat jullie soort, lees zeikende chauffeurtjes, alleen maar kunnen reageren in de trand van, ja maar jullie doen het toch ook? En anders hebben wij, jullie natuurlijk niet want je rooft zelf waarschijnlijk iedere week je wagen leeg en staat er zaterdag mee op de markt, niets te eten.

Dayak | 14-07-08 | 12:48


Jullie zijn allemaal niet veel beter.
Wat een woordgebruik :( :(

pitje | 14-07-08 | 12:47

Wat kun je hebben tegen die oude volvo's??!!! Zonde dat je daar grappen over maakt.

koreapassie | 14-07-08 | 12:46

Mooi voorbeeld van vandaag: Zo'n wil-wel-maar-kannie BMW 1, toch zeker vier kilometer links blijven rijden op een bijna lege weg (voor 020 begrippen). Ik heb lang zitten twijfelen welke sanctie daarop paste. Heb hem tegen mijn principes rechts ingehaald en ben er toen voor gaan rijden, met 80. Wat bleek? Hij zat zich te scheren! Wat een mongool.

Asd | 14-07-08 | 12:45

Harry Turtle | 14-07-08 | 12:43

Pornoboekies? internet! Betuwelijn! Lekkere duitse vintagepr0n!

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:45

@ WaaaghNL @ 12:40
Zonder truckchauffeurs zou er niet eens een rendabele markt zijn voor pornoboekjes.

Harry Turtle | 14-07-08 | 12:43

Het word tijd dat Fitna2 uitkomt want ledigheid is des duivels oorkussen....

VanFrikschoten | 14-07-08 | 12:41

Het allerallerallerallerallerergste. En dat wordt voor het gemaak maar gewoon vergeten en onder het tapijt geschoven. Want zo is het dus wel. Zijn die mensen die rechts blijven rijden. Je ziet ze wel schommelen, maar ze gaan gewoon niet naar links. En daar kom jij dan met 160 inclusief die klevert achter je (eveneens met 160) en dan weet je dat je straks enorm op de rem moet. 300 meter en nog steeds rechts, 200 meter en nog steeds alleen maar een beetje schommelen, 100 meter, 50 meter, 20 meter, 10 meter, 3 meter... En RATSSSSS! Ze schuiven 'm zo de linkerkant op met 80 km per uur. Gek word ik daar van!

blawablawa | 14-07-08 | 12:40

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:34

ja ben ik ook ja en als je denkt dat ik laag ben opgeleid ? nee heb wvo gedaan maar chauffeur zijn is gewoon het mooiste beroep . en iedereen maakt wel is een foutje en jij net ook het is dat je je zelf verbeterde haha . en zou en zal is gewoon verschillend waar je vandaan komt hier staat een raam ook los ipv open

aaploos | 14-07-08 | 12:40

@alle anti truckers

als jullie willen bijven eten, drinken en kunnen blijven rijden met jullie opgefokte kud autotjes, moet je maar is leren respect te hebben voor de truckers, zonder hun kon jij je autotje niet vol gooien bij de pomp, of een paar zakken chips en een porno boekje kopen bij je supermarkt

WaaaghNL | 14-07-08 | 12:40

Is dit akkefietje geen aanleiding om 40-45 nog eens over te doen? Wij tegen hun, camera's erop. We kunnen ze hebben. Afghanistan is misschien een mooie lokatie, dan blijft de randschade beperkt.

Dr. Mabuse | 14-07-08 | 12:38

Met je vrachtwagen en zetje geven tegen de rechterachterkant van dat busje! Leuk, dan gaat het busje op z'n kant de vangrail in.

Danny722 | 14-07-08 | 12:36

@ captainobvious | 14-07-08 | 12:27
En dan heb ik nog niets gezegd.

Teen | 14-07-08 | 12:35

@mezelf:
Moet -r

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:35

aaploos | 14-07-08 | 12:21

Ten eerste moetr het zijn "tuurlijk zitten er rotte appels tussen maar dat ZAL ook wel bij jou beroep zijn" , zeker een trucker?

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:34

@van dal | 14-07-08 | 12:31
Meneer Hiemstra was vrij gisteravond... dan komt er weer niks van....

VanFrikschoten | 14-07-08 | 12:33

@captainobvious | 14-07-08 | 12:27
Rook je?

In ieder geval niet genoeg naar mijn mening...... valt deaudt lutser!

overVecht | 14-07-08 | 12:31

CoJoNes | 14-07-08 | 12:27 ik heb ook nog geen weerbericht gezien, geen weer ook zeker?

van dal | 14-07-08 | 12:31

@captainobvious 12:27 Je doet je nick eer aan.

Rammstein | 14-07-08 | 12:29

Dayak | 14-07-08 | 12:26
ben je er mooi een stuk sneller. en wat verwacht je na een week nog te eten ? groen voer uit de eigen tuin ?

aaploos | 14-07-08 | 12:29

(w)urst is een namaak mof... maar heeft wel gelijk! Ik als namaak vlaming heb ook een hekel aan Nederlanders op de vlaamse wegen...

ikker | 14-07-08 | 12:29

Ik moet huilen,en begrijp in ieder geval de files,als ik zo hier de comments lees.....

Het verkeer in NL bestaat jammer genoeg uit 80% debielen,en ze reaguren allemaal hier volgens mij.

captainobvious | 14-07-08 | 12:27

Heb het even gecheckt, hier en daar, maar er is vandaag ab-so-luut geen nieuws.

CoJoNes | 14-07-08 | 12:27

@putasucio 12:25 Dat zie je zo ook wel.

Rammstein | 14-07-08 | 12:26

aaploos | 14-07-08 | 12:15
Goed plan, jullie leggen het werk neer en ik ben ,ipv in 3 kwartier, in 10 minuten op mn werk.

Dayak | 14-07-08 | 12:26

@urst
wat is er mis met een pleerol op de hoedenplank?
dan maak je tenminste duidelijk dat ook Nederlanders schijten!

putasucio | 14-07-08 | 12:25

Nederlanders op de duitse snelweg moet sowieso verboten worden met hun vreselijke caravans en hun pleerol op de hoedenplank. 150 rijden en denken dat ze vreselijk hard rijden. Bij ieder ongeluk op de duitse snelweg is een nederlander betrokken.

urst | 14-07-08 | 12:24

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:17

haha dus jij denkt dat alle truckers tokkie's zijn ? sjonge jonge hoelang ben jij je huis niet uitgeweest ? tuurlijk zitten er rotte appels tussen maar dat zou ook wel bij jou beroep zijn ... sociale dienst ? want ?

aaploos | 14-07-08 | 12:21

als ik op de linker baan rij en er zit voor mij een of andere lul die 100 rijdt op de linkerbaan en niet naar rechts gaat
daar wordt je niet goed van
en dan is er een oplossing bumperkleven.
heb het er wel eens over gehad met een politieman dat ze daar bonnen voor moeten geven
'en toen werdt er gezegt dan doen we ook
heb het nog nooit gezien
iemand wel?

sjoeba69 | 14-07-08 | 12:20

hoe vaak gooien die klote truckerts wel niet hun eigen afthanse traktoren voor een personenauto. Gozert moet gewoon niet zo janken.

Een duitser met humor zie je overigens maar zelden.

overVecht | 14-07-08 | 12:20

aaploos | 14-07-08 | 12:15

Niets geen moeite mee, betuwelijn is bijna af, containers kunnen sowieso het land wel door! dealtje met die aardige duitsers ( hulde overigens voor onze duitse vriend uit het filmpje) en alles komt goed. Ga maar lekker met al je truckertokkiemaatjes janken bij de sociale dienst!

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:17

@Maxx 12:02 Kan daar ook bij : afremmen voor brug of tunnel, afremmen omdat er aan de overkant een auto stilstaat, afremmen drie kilometer voor een rood stoplicht. Afremmen voor een luchtballon in de lucht, afremmen om niks. En vrouwen in de grote bak van hun man, die ze duidelijk allebei niet aankunnen.
En de meest geniale, mensen rijden 40 maar knallen wél door rood over een kruising.

Rammstein | 14-07-08 | 12:17

Daar heb je dan zo'n bull-bar voor. Oplossing is simpel:
rechts: verplicht 80 (90 op teller)
overige stroken verplicht 120 (130 op teller)!

ikker | 14-07-08 | 12:16

Zuma | 14-07-08 | 12:01

U bent een gevaar op de weg. Tenzij u bedoelt rechts rijden op 4 baans wegen.

Telegraafhoerrr | 14-07-08 | 12:16

@ Bommenleggert | 14-07-08 | 12:03

als wij het werk zouden neerleggen piep jij en andere ook wel anders als je je eten niet meer kan krijgen in de winkel het is altijd het zelfde gelul en de chauffeur is dan altijd de gebeten hond

aaploos | 14-07-08 | 12:15

Typisch geval van een koekje van eigen deeg lijkt me. Die teringbakken houden zelf ook soms 10 minuten lang alle verkeer op als ze zo'n andere braadslee in willen halen omdat ze één lullig kilometertje per uur harder kunnen. Ik stel voor dat we dit allemaal af en toe eens doen om die lijers wat fatsoen te leren

Gay Niaal | 14-07-08 | 12:14

Chaufeur heb gelijk op het filmen achter het stuur na

Syk | 14-07-08 | 12:11

Niets vervelender dan vrachtwagens op de snelweg.

Klaas Snaak | 14-07-08 | 12:10

Dat is de straf voor jarenlang vrachtwagentereur op de wegen. Kote he, achter een trage wagen hangen, dat hebben wij nou ook altijd als jullie maar links blijven rijden met die graf vrachtwagens.

stekman | 14-07-08 | 12:09

Waarom niet gewoon lekker rechts inhalen, zoals in andere landen ook toegestaan is. Heb maandenlang in Amerika gereden en m.n. in de omgeving van de grote steden is het een verademing om straffeloos rechts in te halen. Maar ja, daar zijn de grote wegen vaak voorzien van 5 of meer rijstroken; dat dan weer wel.

reddingo | 14-07-08 | 12:09

Dan duw je hem toch gewoon?

Robin Hood | 14-07-08 | 12:09

Vrachtwagenchauffeurs zuigen nog altijd net wat harder dan duitsers,

Goeie actie

ikhebgelijk | 14-07-08 | 12:08

Overal dat permanente inhaalverbod voor vrachtwagens invoeren aub. Die eikel zal zelf wel eerst 4 kilometer bezig zijn geweest met een inhaalmanoeuvre en toen dat Duitse busje er langs kon, moest die eikel (ja, nu die van het busje) nog even op zijn manier z'n gram halen. Wel +1 voor het geniale commentaar van die trucker.

Dr.Zeldenrust | 14-07-08 | 12:08

Wellicht heeft deze duitser een rothekel aan die Holländer, kwam zijn opa nooit terug uit de oorlog, heeft hij een fietsenhandel gehad in het grensgebied, kortom .... meneer de keep auto chauffeur - 1

Rammstein | 14-07-08 | 12:07

@blinde kip@12:00
Blijf met je blinde vleugels en verknipte snavel van onze C1 af, ja?

fuckje | 14-07-08 | 12:05

en gewoon altijd het inhaalverbod voor truckhonden negeren... ga deaudt!

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:04

Zuma | 14-07-08 | 12:01
Exact, die regel is ook in Arizona van kracht.

Knuckle Sandwich | 14-07-08 | 12:03

truckers verdienen niet beter! Dankzij die graflijers die betaald rijden moet de burger dubbelop betalen!

Fuck you truckhonden!

Bommenleggert | 14-07-08 | 12:03

De meeste mensen kunnen niet rijden, mijn top 5:
1. Eeuwig links of middenbaan blijven rijden
2. Niet kunnen inhalen, invoegen, optrekken, anticiperen
3. Niet in de spiegels kijken
4. Geen richting aangeven
5. Niet kunnen parkeren

zie: www.slaaprijder.nl/

Maxx | 14-07-08 | 12:02

Vrachtwagens moeten gewoon links blijven op 2 baans wegen. Krijg maar ongezien de tyfus met die kudtbak van je waar je zonnodig even met 1 a 2 km per uur veschil een andere kudtbak moest inhalen en bovendien ook nog slurpsubsidie krijgt. Vind je het gek dat je last krijgt van voorbumperklevers. Jullie vragen erom.

Zuma | 14-07-08 | 12:01

@Pritt
Je bent Citroën-rijders vergeten. Jong, oud, man of vrouw, die moeten gewoon allemaal kapodt!

blinde kip | 14-07-08 | 12:00

+1 voor den Duitscher. Koekje van eigen deeg. Moeten die truckers maar eens afleren om zo dicht colonne te rijden op de rechterbaan dat niemand meer kan invoegen van een oprit of uitvoegen naar een afrit.

Knuckle Sandwich | 14-07-08 | 12:00

Volkomen terecht. Hoe vaak zie je niet vrachtauto's die in een *bocht* (b.v. die van de A12 naar de A20) een inhaalmanouvre gaan inzetten zodat je als snelle leasebakrijder er de gehele bocht achter moet gaan zitten met 90 km/uur.

BASinnic | 14-07-08 | 11:59

VanFrikschoten | 14-07-08 | 11:52 valt wel mee hoor, er wordt niks gesloopt en in totaal zijn het maar drie auto's hier. twee klassiekers en een jeepachtige...

van dal | 14-07-08 | 11:57

testie

Dachthetwel | 14-07-08 | 11:55

Luister nou vieze minne schijtbak, als ik voor jouw diesel moet betalen wil ik er nog wel een beetje plezier van hebben. Zouden veel meer mensen moeten doen.

Dayak | 14-07-08 | 11:53

Vrachtwagens zijn niet heilig.
Als ik ergens rijd waar het 80 km is en er komt zoiets groots in je spiegel rijden
Of ik maar de pedaal in wil trappen kunnen ze van mij de tering krijgen.

wiers | 14-07-08 | 11:53

@van dal | 14-07-08 | 11:50
Volgens mij heb je inmiddels een hele autosloperij...

VanFrikschoten | 14-07-08 | 11:52

hippie in oude volvo... lol, ik heb er eentje uit de 140 serie..36 jaar oud.

van dal | 14-07-08 | 11:50

Ook in toenemende mate een ergenis: de onderbipsklevert.

blinde kip | 14-07-08 | 11:48

fleurtje | 14-07-08 | 11:45 ja, maar dan moet je er wel eerst aan voorbij kunnen komen...

van dal | 14-07-08 | 11:47

@de Bree | 14-07-08 | 11:38
gewoon 1e klas reizen, nergens last van.

Auke | 14-07-08 | 11:46

+ 1 veur de Pruus

kneuterzak | 14-07-08 | 11:46

Hadden we vroeger al last van,we namen meest 'n paar pakken chocolade vla mee,die pleurden we dan op zijn voorruit,of dit werkt nog beter oude batterijen.
Zijn ze gelijk genezen.

fleurtje | 14-07-08 | 11:45

Gewoon een kist komkommers gooien.

CoJoNes | 14-07-08 | 11:44

Helemaal geweldig ! op 2 baans wegen zou voor die "#"#$ vrachtwagens en ander sloom verkeer zoals auto's met aanhangers altijd een inhaalverbod moeten gelden, blijf maar lekker in die rechter baan. Beetje inhalen met 1km/uur verschil. Enig idee wat dat veroorzaakt bij het overige verkeer ? Moet je eens via de A16 naar Antwerpen rijden. Kan er niet harder dan 80 rijden terwijl je 120 mag door die loservrachtwagens.

Crash42 | 14-07-08 | 11:39

paddostoel | 14-07-08 | 11:35
Alleen tokkies, paupers, scholieren en bejaarden reizen nog met de trein.
www.hetvrijevolk.com/?pagina=6548

de Bree | 14-07-08 | 11:38

paddostoel | 14-07-08 | 11:35
Wordt lastig als je vracht vervoert en je baas jou daarvoor een vrachtwagen ter beschikking heeft gesteld?

Inert | 14-07-08 | 11:37

Lachen toch, frappant dat die vrachtwagenchauffeur kan praten, meestal hebben ze een 3 dagen lang opgewarmde gehaktstaaf in hun muil.

Kloothommel jr | 14-07-08 | 11:37

Gewoon bumper tikken doen. Doet ie het nooit meer!

Claude Jacque | 14-07-08 | 11:36

James Lastig | 14-07-08 | 11:32
Met 119 zou ik nog blij zijn... .Ik kom wel eens in Brabant e.d.... Daar rijden ze gewoon 'gezellig' 110 op de linker.

groenteman | 14-07-08 | 11:36

Schot hagel door de achterruit is mijn devies...

VanFrikschoten | 14-07-08 | 11:36

ga toch met de trein, uit statistieken blijkt dat het nederlandse treinmensenvolk nog nooit zo tevreden is geweest met de ns..... haal eruit wat erin zit zou ik zeggen.

paddostoel | 14-07-08 | 11:35

Is dat nou moeilijk, handsfree filmen?

jandoppie | 14-07-08 | 11:34

MIjn ervaring is dat flink met de lampen knipperen en heftig kort erop heen en weer rijden doorgaans wel de truc doet. Anders ook de claxon nog even doorsmeren, dan gaan ze binnen no time opzij. Stelletje asocialen.

Prikker | 14-07-08 | 11:33

Nieuw is niet altijd beter...

Inert | 14-07-08 | 11:33

Hallo redactie

Rijden jullie zelf wel eens op de Nederlandse wegen wanneer er toevallig eens geen chronische file staat? Als ik nog eens in NL kom is er altijd wel één of ander calvinistische grefo fatsoensrakker (typetje Mugabalkenende, Hirsch Balzak en Donnert) die met strak 119 op de linkerbaan blijft rijden, zodat ik er niet langs kan.

Dus zelf heel braafjes maar ook zijn normen aan de rest opleggen. Dat vind ik nou vieze minne kwallebakken.

James Lastig | 14-07-08 | 11:32

Doe dit al jaren, is dit echt nieuw???

sjim panzee | 14-07-08 | 11:30

Veel beter plan dan dat gekke toeterplan van die kudtchauffeurs.
Natuurlijk zijn wij automobilisten af te kopen: kwartje van kok terug!

Quacka | 14-07-08 | 11:28

Gewoon ff zacht aantikken op zijn bumpert.

Jan Vlag | 14-07-08 | 11:27

Heb al jaren last van voorbumberklevers.

Bazooka Joe | 14-07-08 | 11:27

Meteen van de weg afdrukken zo'n lelijke Duitser.

Kees Flodder | 14-07-08 | 11:27

Wat is er mis met een oude Volvo?
Die dingen rijden tenminste nog na 25 jaar...

da wizard | 14-07-08 | 11:27

Gelukkig eens een vrachtwagenchauffeur die niet bezig is met koffiezetten, maar met filmen.

Telegraafhoerrr | 14-07-08 | 11:27

Goed plan!

Arctic Joost | 14-07-08 | 11:25

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino