Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

ALARM! Daar komen de wasberen

wasbeer468.jpgDe wasberen komen! Dierenopvang AAP in Almere luidt de noodklok. Er worden steeds meer raccoons bij ze binnen gebracht. En ze zitten al helemaal VOL. De in het wild levende wasbeertjes reproduceren er op los. Lijken hartstikke cute beestjes, maar dat is schijn. Ze eten onze kievitten, scholeksters, grutto's, tureluurs, wulpii, kemphanen en watersnippen op. Op zichzelf is dat goed, want dan kunnen we veel snelwegen aanleggen. Maar wasberen zijn tuig en ze stoppen niet. Ze stelen, ze vernielen, ze pikken onze banen in, onze vrouwen! Ze stelen je deurmat! Ze vallen je huiskat aan. Gerda Verburg; geef ons shotguns!

Reaguursels

Inloggen

@De God van Empel @15:08

Volgens G-unite steende het polemieken en nu een waarschuwing?
Soit. God works in mysterious ways. Terug naar de komkommers.

@Fleauxe @15:09
Jij ook ongezien de tiefus. We handtassen nog wel een keer op een topic dat ons beiden aanspreekt.

bloedjelink | 09-07-08 | 15:23

Uit angst voor de toorn van het maanmeisje geef ik bloedjelink het laatste woord. Ik verheug me in bijzondere mate op ronde 2! Goedemorgen met terugwerkende kracht en de vriendelijke tyfus toegewenst.

Fleauxe | 09-07-08 | 15:09

Ok kappen met die onzin, laatste waarschuwing..

De God van Empel | 09-07-08 | 15:08

@Fleauxe

Op het gevaar af dat ik een maanmeisje ontrief...
.
Ik volg de juridische ontwikkelingen bijzonder goed juist omdat het strafrecht mijn specialiteit is. Als je mijn reactie goed leest dan is het duidelijk dat ik GEEN verklikker ben of wens te worden. GS rekt de grenzen en dat is tot op zekere hoogte prima. Hoera zelfs!
Het stuktrekken van hoeren vind ik bijzonder ernstig omdat ik een groot zwak voor deze beroepsgroep heb. Liever een professional die je neukt dan een amateur die je naait. Ik heb er ooit een aardige column over geschreven....
.
Je mag grappen over de Joden maken, je mag grappen over de moslims maken, het is de toon die de muziek maakt en ik vind je toonzetting soms vals/van een bedenkelijke teneur. Het is niet aan mij om te bepalen of je over de wettelijke schreef gaat. Het staat me wel vrij om in de reaguurpanelen mijn afkeer te betuigen en dat doe ik dan ook. Met tekst en uitleg en tekst en uitleg en tekst en uitleg, afgewisseld met wat opgewekt gezeik.
.
Ik ben geen religieus mens en wars van iedere vorm van religieuze indoctrinatie.
Religie zaait haat en verderf. Ik probeer echter wel ieder mens met respect te behandelen en de discussie zuiver te houden. Als je mijn bijdragen af en toe leest moet het je niet zijn ontgaan dat ik mijn weerzin tegen de toenemende invloed van religie op het openbaar leven/bestuur heb geuit en mijn bezorgheid over de islamisering heb uitgesproken. Dat betekent echter nog niet dat de moslim, de Jood of wie dan ook bij voorbaat in het verdomhoekje hoort te zitten.
Enige nuancering is op z'n plaats en die ontbreekt bij jou erg vaak. Vandaar mijn opmerking over de onvrindelijkheid. Die betreft minstens twee minderheden dus de plurale vorm is correct.
.
De dokter sturen we naar huis. Ik heb je ontwijkende en zalvende uitleg van je statement gelezen en het maakt een stinkende wond. Gewoon een kerel zijn en me de tiefus wensen. Dat handtasjesgedoe slaat niet lekker.
.
We verschillen niet.... Dat klinkt als een Frank Boeijen song met Shaffy bijdrage. Straks moet ik ook nog in de kleur van mijn hart schrijven.
Hoog Fleauxe, kijk omhoog Fleauxe, dan word je lekker nat!
.
Welterusten.

bloedjelink | 09-07-08 | 01:58

Godallemachtig meiden, sla elkaar met de handtasjes om de oren of mail elkaar.
Dit wordt zo langzamerhand pathetisch.
Geen wasbeer die dit nog leest.

maanmeisje | 09-07-08 | 00:04

@bloedjelink: Je hebt er steeds meer tekst voor nodig om je verhaal uiteen te zetten terwijl de kern toch zo eenvoudig is. Je kan niet lachen om mijn jodengrappen, heel vervelend allemaal. Maar probeer het van je af te zetten, ik ga niets terugnemen en ik ga het al helemaal niet duiden. Al was het alleen al om het feit dat je rept over het aangeven bij een instantie, je hebt de ontwikkelingen niet gevolgd zo mag ik voorzichtig vaststellen. GeenStijl staat al geruime tijd onder toezicht van brillejood Niels, daar hoef jij niets voor te doen. Dat je een grap niet kan waarderen is jammer voor je, maar het grievende aspect zit hem toch echt in jouw intolerante aard. Sec genomen kan ik stellen dat het stuktrekken van hoeren in jouw optiek niet zo erg is als ik ze maar niet Joods noem. Wat dat betreft mag ik vermoeden dat je in de leer bent geweest bij je moslimse vriendjes.
.
Wat de dokter betreft, dat kunnen we nu afsluiten. Je hebt er geen weerwoord op dus nu focus je je maar op het gedeelte waarin ik mijn maaginhoud over je heen wens te spuiten. Ik stel je gerust met de wetenschap dat als ik dat ooit zal doen het het braaksel Kosjer is. Dat scheelt een heleboel frustraties.
.
Mijn verantwoordelijkheid stopt uiteraard in de meest juridische zin van het woord niet bij GeenStijl.nl, mochten er ergens nog besneden figuren rondlopen die mij wensen aan te klagen dan kan ik daar persoonlijk op worden aangesproken. Ik probeerde je duidelijk te maken dat als ik een grap maak of een betoogje plaats dat ik er vanuit mag gaan dat de moderators het op goede smaak zullen beoordelen, en toelaatbaarheid. Je mag er van uitgaan dat ik niet reageer met het voornemen een strafbaar feit te plegen.
.
Waarom ik in de eerste plaats al niet zo over je te spreken was is omdat ik, zonder daar enig bewijs voor te hebben overigens, al een vermoeden had met wat voor soort mens ik van doen had. Je pleit hier voor open debat en grenzen opzoeken maar ondertussen wel de gebeten hond uithangen daar waar het Joden betreft. Ik heb er één grap over gemaakt en je doet alsof de wereld is vergaan. Wat is dat toch voor naar trekje? Ik wil het niet eens weten, je gaat maar naar een instantie toe, mogelijk begrijpt Niels je wel. En mogelijk is hij wel geinteresseerd in dat welgevormde lijf van je. Ik krijg spontaan last van chronische sint-vitusdansen als ik denk aan het beroeren van jouw verzuurde beschimmelde snee.
.
Ik heb geen enkel probleem met minderheden, erg makkelijk van je om het zo te brengen. En handig, als je iemand wenst weg te zetten in het racisme-hoekje dan noem je het subject van mijn kritiek niet bij de naam, maar haal je alles wat niet autochtoon is er maar bij. Dat is tekenend voor het patroon wat ik bij jou meen te herkennen en bij alle andere boeroepers die tegen kritiek op de Islam ageren. Want daar gaat het om, ik schrijf vaak en veel over hoe abject ik die religie wel niet vind. Hoe pervasief ze in de geest van de mens zit en dat vooral omdat kinderen er op zéér jonge leeftijd mee worden geindoctrineerd. Er is geen geloof zo haatdragend als de Islam. En mocht je met de bijbel komen aanzetten als tegenargument dan wijs ik je er op dat de haatdragende passages uit dat boel in een veel grotere mate worden afgekeurd door christenen dan door moslims met hun boek. Ik meen dat die kritiek veel luider mag klinken maar dan wel in het belang van deze mensen, dat aspect vergeet je liever. Want dat komt niet zo goed uit voor je betoog. Stellen dat ik minderheden onvriendelijk ben klinkt beter. Dat is een vorm van valsheid die niet wezenlijk minder heftig is dan jou al dan niet een nare ziekte toewensen. Dus wat je ook wenst op te maken uit mijn verhaal, neem één ding van mij aan. Je gebruikt precies dezelfde stijlmiddelen als ik, kritiek daarop uit jouw mond is werkelijk ongepast. Mogelijk erger je je zo aan me omdat je iets herkend. Maar meer dan dat kan het niet zijn...
.
Ik zou overigens graag iets met je drinken hoor, en ik zal niet in je glas spugen. Op sommige punten blijken we da toch weer wél te verschillen.

Fleauxe | 08-07-08 | 23:26

@Fleauxe
.
Na de in jouw ogen bolle retoriek van mijn kant vermag ik nog een keer op jouw platitudes te reageren. De popie jopie schaamstreekredeneringen van een man met een kort pikkie die niet bij machte is om respectvol van gedachten te wisselen.
.
Hetgeen jij plempt op deze site is naast een verantwoordelijkheid voor de redactie van GS ook een verantwoordelijkheid voor jou. Jouw signatuur, jouw IP. Als iemand officieel bezwaar maakt tegen jouw uitlatingen en de rechter stelt de klager in het gelijk dan verstoort dat wellicht je nachtrust niet maar je gaat wel nat. Je hoeft geen rekening met de gevoelens van wie dan ook te houden. Eventueel komt je dat wel op een correctie te staan.
.
Ik ageer tegen je Jodenopmerking omdat ik 'em onbetamelijk vind en ik wil weten waarom je je grap op die manier verwoordt. Wat jij ironie noemt, noem ik een stijlfiguur misbruiken voor een grievende opmerking. Ga ik officieel klagen bij een instantie? Natuurlijk niet. Dit is een stijlloze site en we rekken de grenzen graag wat op. Moet ik het negeren en jou je humor gunnen? Ik moet helemaal niks en ik laat me door niemand vertellen wat ik wel en niet moet denken, vinden of doen. Jouw humor en jouw vrijheid je humor gestalte te geven houdt op waar de vrijwaring van belediging voor anderen in het geding komt.
Ik spreek je op je tekst aan. Dat is alles. Dat je dat niet bevalt daar lig ik nu weer niet wakker van.
.
Wie jouw comments regelmatig leest herkent een patroon, een persoonlijke stijl. De meeste vaste reaguurders reageren met enige voorspelbaarheid. Waar ik manisch-depressief zeikwijverig aan de gang ga, ben jij nogal minderhedenonvrindelijk en dan zeg ik het nog behoorlijk eufemistisch.
Je ban kwam niet uit de lucht vallen. Misschien kun je zelf bedenken waarom je 'em kreeg. Het was voor anderen niet zo heel erg moeilijk om tot een conclusie te komen. Mocht je toch nog hulp nodig hebben dan hoor ik het wel.
.
Je wenst mij een slecht nieuws gesprek bij de dokter maar ik moet dan wel interpreteren dat het niet om slecht nieuws voor mij gaat of, als het wel slecht nieuws voor mij is, het geen onherstelbare schade betreft. Bon, je wenst me geen ziekte maar je schrijft wel dat je op mijn geborneerde huisvrouwengestalte wenst te kotsen. Moet ik dat nu zo interpreteren dat je in feite mijn schaamstreek wil likken? Of wil je toch je zure maaginhoud via anti-peristaltische bewegingen van de slokdarm over mijn prettig geproportioneerde lijf draperen?
Het wordt wel lastig als je niet precies zegt wat je bedoelt. Ben jij familie van Kees Schilperoort? Raden Maar?.
.
De foto. Alle Joden nog aan toe, en ik mag dat zeggen want ik hou toevallig van diamanten, speel piano, maak nooit een ezelsoor in een boek en heb een neus voor fijne flames en bitchfights. Je raakt geen teer punt, je raakt geen enkel punt.
De foto was publiek domein geworden. Goedschiks of kwaadschiks. Mevrouw Hood maakte op een enkele oprisping na geen bezwaar. Haar stem was al eens bij een Dijkshoorntopic te horen geweest (Kinderen voor Kinderen revisited) en haar foto zwerft op sociale netwerkjes. Ze deed mee aan een topicschrijverette wedstrijd, geeft veel persoonlijke info op deze site prijs en ligt in meer virtuele schoten dan een servet. Ik refereer aan die foto die gemeengoed is geworden en schaad daarmee niets en niemand.
Als jij insinueert over mijn levenssfeer en mij feiten in de schoenen schuift die niet juist zijn dan is dat van een andere orde. Dan ram ik je even op je plaats.
.
Tintelende gevoelens in mijn schaamstreek. Tja. Die krijg ik niet door hypocrisie of door stampvoetende mannen die het erg naar vinden om door een vrouw aan de taas te worden getrokken. Ik zou er buiten de schaamstreek om wel een warm gevoel van krijgen als je zou kunnen zeggen: Jane, kerel, laten we een borrel zuipen en morgen met frisse moed opnieuw tegen elkaar aan gaan schuren.
Dan zou ik antwoorden: Fleauxe, jij zelfbenoemde Koning der botte bijl ironie, laten we dat maar doen. Natuurlijk spuug ik wel snel even in je glas als je niet kijkt maar ik proost er niet minder hartelijk met je om.
.
Het spijt me eveneens dat ik niet snel op je post kon reageren. Ik was on the road. Hopelijk kietelen we G-unite tot een hoogtepunt met de tweede ronde.
Mazzeltov.

bloedjelink | 08-07-08 | 20:25

Polemieken steent..

G-unite | 08-07-08 | 17:49

sorry my Dutch sucks so I'm writing in English.

These guys are damn cute, but they will mess you up.

We have them everywhere where I live in the States (a big city in California), and they kill chickens and cats, and occasionally they'll take your kid's lunch money too.
They're insanely clever and very brave. I've had one pull a 20 kg backpack from under my head in the middle of the night while camping. And when I yelled at him, he wasn't concerned and didn't run away.
They climb trees, raid garbage, and travel in gangs.
Many people in the states have been bitten by wasberen (aka raccoons), rabid and not.
Though raccoons make the most charming trilling noises and will happily join you for tea and cookies, they're not to be trusted.
Don't be suckered by the little hands and the darling nose, Dutch people. Beneath that mask lies a very naughty beast.

lemony | 08-07-08 | 16:53

-weggejorist-

loppa | 08-07-08 | 16:41

@bloedjelink: Ik had een lange reactie verwacht, maar een bol van de holle retoriek had ik niet voor mogelijk kunnen houden. Ten eerste heb ik geen rekening te houden met wat de lezer van mijn reguursels vindt, dat is het probleem van de lezer. En klaarblijkelijk behoor jij tot de groep bezwaarden, waarvan akte. Dat gegeven is spijtig maar wederom wens ik je aan te geven dat het zeker geen baat heeft je klachten of gekwetste gevoelens bij mij neer te leggen. Ik slaap er geen nacht minder om en ben je slechts dankbaar voor het podium wat je me geeft.
.
Een beetje vervelend begint het te worden wanneer je, toegegeven zeer subtiel, begint over aanzetten tot discriminatie. Het is bijzonder zorgwekkend om te lezen dat je de gemiddelde lezer niet hoger inschat dan een persoon die na het lezen van mijn Joodse hoerenmop een beeld ontwikkeld waarin alle Joden zouden voldoen aan de omschrijving die ik geef in slechts één geval. Daarbij was mijn opmerking doordesemd van de ironie, wie dat niet kan doorzien heeft hier niets te zoeken en is knettergek. Jij kunt mij niet één comment tonen waarin ik aanzet tot discriminatie, kun je dat wel dan sommeer ik je die ter berde te brengen.
.
Je schijnt kennis te hebben over het hoe en waarom van mijn ban, deel die informatie met mij want de redactie zelfe bleek niet bij machte dit te doen. Jij klaarblijkelijk wel dus brand los zou ik zeggen. Ten slotte wens ik je er op te wijzen dat een dokter je ook kan vertellen dat zijn dochter een been gebroken heeft, dit kan je kwalificeren als een slecht-nieuws gesprek. Uit niets wat ik heb geschreven blijkt dat ik jou een ziekte toewens. Je kunt het er uit opgemaakt hebben, maar hou mij alstjeblieft niet verantwoordelijk voor je eigen interpretaties. Ik begrijp dat ik met de foto's een teer puntje heb geraakt, want ja, daar ga je in één keer nat met je heiligverklaring van de persoonlijke levenssfeer. Kun je wel, zoals ik overigens al zeer profetisch aangaf in mijn vorige comment, beginnen over het vraagstuk omtrent de persoon die de foto's openbaar heeft gemaakt. Dat staat even los van je betoog, daar was je een stuk minder genuanceerd. De persoonlijke levenssfeer daar blijf je van af, als ik het zo even mag samenvatten. Nu ben ik niet tegen hypocrisie hoor, ga gerust verder met wat je een tintelend gevoel rondom je schaamstreek geeft, maar laat mij er dan ook fijntjes op wijzen. Dat is wel zo fair lijkt me. Of om met jouw woorden te spreken, het houdt de discussie 'transparant'.
.
Het spijt me dat ik zo laat reageer maar ik merkte je comment nu pas op, mvg...

Fleauxe | 08-07-08 | 16:05

@Fleauxe @2:03

Je schrijft mijn reactie met genoegen jouw kant op te zien komen. Met bijzonder veel genoegen mijnerzijds schenk ik jou vandaag een reactie.
.
Discussies op een internetforum zijn letters op een beeldscherm. Het is een kwestie van interpreteren en hineininterpretieren op basis van informatie die de schrijver al dan niet met bepaalde intenties verstrekt, en van veronderstellingen van de lezer gebed in waardeoordelen en gedachtengoed. De mogelijkheid tot verdere nuancering (non verbale communicatie) ontbreekt.
.
De schrijver dient zich bewust te zijn van de perceptie die de lezer in alle redelijkheid en te goeder trouw naar aanleiding van zijn tekst zou kunnen hebben. De lezer dient tot op zekere hoogte (een grote gemene deler-redelijkheid) rekening te houden met de intenties van de schrijver (stijlfiguren).
.
Dat gezegd hebbende, blijf ik van mening dat iemand hekelen op grond van zijn professie en dat relateren aan zijn Joodzijn, een laakbare opmerking is. Uiteraard herken ik het gebruik van een stijlfiguur maar ik plaats 'em ook in de context van eerdere opmerkingen jouwerzijds die een ban van GS opleverden. It's a fine line... waar houdt humor op en begeef je je op het hellend vlak van de vooroordelen en stereotiepen die tot discriminatie leiden.
.
Het gaat niet om mijn onprettig gevoel of om mijn vingerwijzing. Ik ageer om een discussie te entameren. Om uit te zoeken waarom je juist op die manier je humor verwoordt. Dat komt de duidelijkheid ten goede. Ik zal niet de enige zijn die de tenen kromt om dit soort humor en zie het dan maar als een service in de richting van de lezers van dit forum om op mijn instigatie tekst en uitleg te geven over je intentie. Als je tekst en uitleg bestaat uit gesneer (en geinsinueer) aan mijn adres, zoals recentelijk het geval was, dan demonstreer je eerder het twijfelachtige sentiment dat door de lezer uit je humor kan worden gedestilleerd dan dat je een assumptie mijnerzijds weerlegt.
.
Je kunt me voor de voeten werpen dat ik overgevoelig ben voor anti-Joodse sentimenten. Je kunt me verwijten dat mijn assumpties niet noodzakelijkerwijs de assumpties van de gemiddelde lezer zijn. Dat zijn stellingen waarover we kunnen praten. Insinuerend gebral over mijn leefsfeer en ziekteverwensingen aan mijn adres zijn geen intelligente en/of adequate reacties.
Ik heb geen enkele behoefte om met wie dan ook de vloer aan te vegen. Het lijkt me nogal sneu om bevrediging te moeten vinden in een virtuele slachtpartij. Dat laat ik liever over aan toetsenbordhelden en muisridders.
.
Mijn opmerkingen over 'de' foto waren niet onbetamelijk of privacy schendend. Het betreft informatie die voor het publiek toegankelijk was. Indertijd lachte de geportretteerde er zelf om. (ik kan me niet herinneren dat jij in die tijd al een aktief commenter was)
.
Enfin, ik heb gezegd. In de hoop op zinvolle en transparante discussies in de toekomst, groet ik je met een begin van hoogachting.

bloedjelink | 08-07-08 | 13:40

Niet met Finnen vergelijken, want er komt een werkwoord voor in het woord wasbeer!

bad to the bone | 08-07-08 | 12:43

Dachten ze hier in 0064 ook; "och wat leuk, een possum van Australie. Nou die kan dus alle onkruid dat we hebben mee genomen vanuit Europa op eten"
Ware het niet dat ze meer trek hadden in native planten en dieren (eieren van Kiwi's, jonge vogeltjes etc). Nu zitten we opgescheept met zo'n 70 miljoen ongewenste gasten van Australie, zonder natuurlijke vijanden, die per nacht zo'n 20 ton aan native bomen naar de Filistijnen helpen.
www.kcc.org.nz/pests/possum/control.as...
.
Als het niet in 0031 thuis hoort, schiet ze af voordat ze gaan vermenigvuldigen (De was beren heb ik het over)

4links1rechts | 08-07-08 | 12:31

Vraag is of de wasbeer kan tegen zomers met temperaturen van boven de 40 graden Celsius.
Van het geheel politiek correcte hoernaal van rtl vanmorgen begreep ik dat volgens een computer van het KNMI de temperatuur gaat stijgen met meer dan 8 graden, jawel.
Die gletsjer smolt weer eens (het pokkeding)
Ik had ook al begrepen dat na deze zomer de Noordpool met 90% zekerheid niet meer zal bestaan.
Van iemand die dit soort dit soort dingen beweert ga je toch serieus twijfelen aan diens geestelijke gezondheid.
En anders zou ik maar eens langs de afdeling gevonden voorwerpen gaan.
Misschien hebben ze je verstand gevonden, dat is als je er tenminste ooit over beschikt hebt.

said_fred | 08-07-08 | 12:25

als het een beer was , wat is het dan nu??

fouroaks | 08-07-08 | 11:45

Die fapbeer heeft al het zwart van z'n rechter afgefapt

The prosecutor | 08-07-08 | 11:18

Terug sturen naar Duitsland! Desnoods met geweld.

T@ Riest | 08-07-08 | 09:27

Stichting AAP die een wasbeer opvangt... Een beer hoe klein of groot moet naar het Berenbos toe. Het zou wat zijn zeg wanneer alle wasapen naar het Berenbos gingen.

sjim panzee | 08-07-08 | 06:32

Kom mooi uit al die Wasberen
Mijn Wasmachine gaat net naar de Klote

Sauron the Great | 08-07-08 | 05:52

@bloedjelink | 08-07-08 | 01:18
Als ik jou was zou ik de topic over complottheoriën nog even terugkijken.

AntiSoof | 08-07-08 | 02:24

@Bloedjelink: O ja, dat is waar ook dat was jij. Ik heb je ook toen al gezegd dat ik daar niets van wens terug te nemen en dat ik, als het me leuk lijkt, de cybernazi zo weer voor een Joods hoertje zou uitmaken. Net zoals je zelf zegt zou ik je aanraden dat te bezien in zijn context, letters op papier. Het spijt me oprecht als ik je daarmee een onprettig gevoel geef, dat is niet mijn bedoeling als ik zoiets schrijf, laat dat duidelijk zijn. Je toon kan me niet scherp genoeg zijn, je mag me alles voor de voeten werpen wat je maar wenst. Maar bij die houding past geen 'vingertje' richting mij. Zo zou ik bijvoorbeeld kunnen ageren door te stellen dat een foto van een reaguurder op een paard ook onder de noemer persoonlijke levenssfeer gezien kan worden, maar het is wat kinderachtig. Helemaal voor iemand die zo kan schrijven als jij. Dat staat dan nog even los van de vraag wie zoiets in het openbare heeft gebracht.
.
Ik vind je argument over het niet kunnen negeren van comments op een discussiesite niet één van je sterkste argumenten. Iets wat niet echt serieus bedoeld is moet je als zodanig bezien en niet tot speerpunt van een discussie maken waarvan het onderwerp niets met de grap te maken heeft. Doe dat maar als ik over de multi-culturele samenleving schrijf of over wat de PVDA thans nodig heeft om weer de oude te worden. Verder wens ik je te danken voor je inhoudelijke post, dat geeft inzicht en mogelijk enig wederzijds begrip. Ik heb liever dat je vakkundig de vloer met me aan zou vegen dan een post die eenvoudigweg verbangen had kunnnen worden door; -1 @ Fleauxe.
.
Ik zie je reactie met veel genoegen mijn kant op komen, verder rest mij niets dan je een goede nacht toe te wensen. S

Fleauxe | 08-07-08 | 02:03

@Fleauxe @23:35

De vraag is: waarom zou ik me aan je relateren? Dat doe ik dus niet.
Ik ben evenmin geobsedeerd door jou.
Je voortdurende aanwezigheid gedurende dag en nacht maken het vrijwel onmogelijk om niet af en toe over een comment van jouw hand te struikelen. Als ik iets ontwaar dat me prikkelt tot reageren dan doe ik dat. Negeren is niet echt leuk als je op een discussiesite inlogt.
What's the point?
.
Natuurlijk is het de toon die de muziek maakt en zal ik me af en toe wel eens bezondigen aan een iets te scherpe of belerende toon. Dat mag je me verwijten.
Ik speel echter op de tekst en niet op de mens achter de nick. Ik ken je immers niet, net zomin als jij mij kent. Letters op een beeldscherm.
.
Je uitlatingen over de baas van het MDI, een week of wat geleden vond ik ranzig. Dat die man misschien een oetlul is of een oetlul baantje heeft, ok. Maar om hem nu op zijn Joodzijn af te rekenen, dat vind ik dan weer getuigen van een wat merkwaardige kijk op de wereld. Een Joods hoertje dat je aan stukken wenst te trekken..... nah, niet ok voor mij. En daar sprak ik je op aan.
Onze babbelarij een paar dagen geleden had daar nog mee te maken. Het ging om jouw kijk op 'humor'.
.
We zullen nog wel eens aan elkaar schuren. Dat moet kunnen. Maar wel met respect voor elkaars leefsfeer en zonder idiote ziekteverwensingen.
Gaat dat lukken denk je? Fijn.
See ya'.

bloedjelink | 08-07-08 | 01:18

Wasberen stinken volgens mij niet, da's een voordeel! Ik wil thuis wel zo'n beer die mijn was doet, die vogels schijten de boel alleen maar onder en schoonmaken, ho maar..! Als ik mocht kiezen, dan zou ik het wel weten. Liever een beer die wast dan een vogel die alles onderschijt..

Biomassa | 08-07-08 | 01:07

@Sikkeneur | 08-07-08 | 00:50
Gheghe, die eigenschap doet het vaak goed, Sik. Ik hoop dat je gelijk hebt.

Nonnes | 08-07-08 | 00:56

@Nonnes@0039

Ach, zolang jij ouwe mannetjes met bevende handen een fles jenever wil schenken, kan jij @red niet kapot....

Sikkeneur | 08-07-08 | 00:50

Brusselmans. Fleauxe was al extra voorzichtig. Maar goed, ik neem ook niet teveel risico en vraag het Piquant morgen zelf wel.

Nonnes | 08-07-08 | 00:39

Nonnes | 08-07-08 | 00:35 is het een hoxha-topic?

van dal | 08-07-08 | 00:35

@van dal | 08-07-08 | 00:33
Ja van dal, dat weet ik. Ben wel weer benieuwd naar de reden.

Nonnes | 08-07-08 | 00:35

Nonnes | 08-07-08 | 00:29 kan een week duren... ervaringsdeskundige als ik ben, weet ik zoiets...

van dal | 08-07-08 | 00:33

@Wat_een_kudtnick | 08-07-08 | 00:28
Hooguit offtopicness.

Nonnes | 08-07-08 | 00:29

@Nonnes | 08-07-08 | 00:24
Ja, maar in dat topic zie ik weinig problematische reaguursels.

Wat_een_kudtnick | 08-07-08 | 00:28

Ja dus. Vreemd.

Nonnes | 08-07-08 | 00:26

@Wat_een_kudtnick | 08-07-08 | 00:16
Huh, zie je het in het topic van afgelopen nacht?

Nonnes | 08-07-08 | 00:24

@all
Net terug van vakantie zag dat de belangrijke mede-nachtploeg-reaguurster @Piquant om duistere redenen een ban heeft. Iemand enig idee, wat er is gebeurd ?

Wat_een_kudtnick | 08-07-08 | 00:16

Elisabeth2 | 08-07-08 | 00:02 truste els.

van dal | 08-07-08 | 00:10

That's one tired lady.

Rammstein | 08-07-08 | 00:08

@Elisabeth2 | 08-07-08 | 00:02
Slaap goed.

Nonnes | 08-07-08 | 00:07

Rammstein | 07-07-08 | 23:48
Nee, geen vakantie en nee geen vreemde bui. Zo ben ik, of beter gezegd zo was ik. Maar ga nu wel naar m'n bedje, anders morgen een wrak die door De Rooie overeind moet worden gehouden bij het douchen en kopje thee zetten.

Elisabeth2 | 08-07-08 | 00:02

@JeGrootmoeder | 07-07-08 | 23:56
Verder ben je niet gekomen?

Nonnes | 07-07-08 | 23:57

@Elisabeth2 | 07-07-08 | 23:54
Jij bent in een vreemde bui Lis2! Heb je vakantie?

Nonnes | 07-07-08 | 23:56

300+ reacties? Toch effe kijken hoe lang het dit keer duurde om er een moslim-onderwerp van te maken.
....
7, in dit geval *zucht*

JeGrootmoeder | 07-07-08 | 23:56

Rammstein | 07-07-08 | 23:48
Je moet dat schrijven als. hou een snop. Nou leve de lol, hé. Geen sombere gedachten, en feesten en neuken in een zwembad. Heb jij dat weleens gedaan? Is zo geyl.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 23:54

@mezelf: vooral dat verhaal over die wasbeert, hilarisch (om toch een beetje on topic te blijven)

handsomedevil | 07-07-08 | 23:48

@Elisabeth2 23:46 Hè, hou 'ns op.

Rammstein | 07-07-08 | 23:48

Fantastische verhalen, die rechter Tie dingen. Werd mijn vader bijna boeddhist van.

handsomedevil | 07-07-08 | 23:47

En dan te bedenken dat Jane en Fleauxe elkaar naar het leven staan om een foute foto van mij... Het moet niet gekker worden, maar wel galant van Fleauxe, waarvoor mijn dank.

Robin Hood | 07-07-08 | 23:47

Dat gaat gebeuren jonge reaguurdertjes. Als je ouder wordt zie je iedereen om je heen wegvallen. Je favoriete schrijvers of muzikanten.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 23:46

handsomedevil | 07-07-08 | 23:39
Ik geloof wel dat Rechter Tie een inspiratie was voor jw vd w.

Lewinsky | 07-07-08 | 23:46

handsomedevil | 07-07-08 | 23:39 hij las ze graag, haalde de rechter tie verhalen aan waar hij maar kon en maakte een onafgemaakt verhaal af na de dood van robert van gulik.

van dal | 07-07-08 | 23:46

van dal | 07-07-08 | 23:38
Ha, dank. Was niet blijven hangen bij mij. Ten onrechte.

Lewinsky | 07-07-08 | 23:41

handsomedevil | 07-07-08 | 23:39
Rechter Tie is ouder. Geschreven door van Gulik.

Lewinsky | 07-07-08 | 23:40

Had die van de Wetering nou wel of niet iets te maken met die Rechter Tie verhalen. Of wil ik dat graag?

handsomedevil | 07-07-08 | 23:39

Lewinsky | 07-07-08 | 23:35 "niets is van enig belang".. ook J.W. van de Wetering in "een kleine vergissing".

van dal | 07-07-08 | 23:38

Elisabeth2 | 07-07-08 | 23:30
O, kanker. Dat wist ik niet. Maar mooie boeken.

Lewinsky | 07-07-08 | 23:35

@Bloedjelink: Dat vroeg ik me dus ook af de eerste keer toen je het brandende verlangen niet kon weerstaan me te melden dat je de smegma-pindakaas niet kon waarderen. Dat soort gedrag is een beetje tegenstrijdig met wat je nu ineens roept. De vraag blijft dus inderdaad, waarom zou je? Wat prikkelt je toch zo enorm om mij te melden dat wat ik doe je niet bevalt? Laat je Fleauxe-obsessie behandelen en val me niet lastig met je zure gelul.

Fleauxe | 07-07-08 | 23:35

Lewinsky | 07-07-08 | 23:27
Ja, hij scheen erg ziek te zijn. Ook weer die vervloekte kanker. Wat een kudtziekte toch.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 23:30

gs-bitchfight

hetluis | 07-07-08 | 23:30

That's one angry lady.

Rammstein | 07-07-08 | 23:30

@Bloedjelink: Sorry, ben net terug van een dubieuze popkwis. Talk to the other hand. Ooit richting Traverse geweest? Wasbeer country, bedoel ik. Zo ja, dan zeg ik waar ons familiehuis is.

handsomedevil | 07-07-08 | 23:28

bloedjelink | 07-07-08 | 23:21
*mijmert nog na over "vingerjanussen"..*
wie gebruikte dat ook alweer? en was die niet jammerlijk omgekomen bij strandpaal 14? het schijnt dat een of andere bolle hond de botjes meegesleept heeft...

van dal | 07-07-08 | 23:28

@Elisabeth2 | 07-07-08 | 23:25
Ja. Afgelopen vrijdag. Als ik hem goed begrepen heb, is dat precies op het goede moment gebeurd.

Lewinsky | 07-07-08 | 23:27

Lewinsky | 07-07-08 | 23:24
Hij van de week overleden.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 23:25

"Iedereen heeft altijd gelijk".
bron: Jan Willem van de Wetering.

Lewinsky | 07-07-08 | 23:24

@Fleauxe @22:53

Ik zie dat je nog wat nasputtert.
Je wenst me een slecht nieuws gesprek?
Zoiets als dit?:
.
Dokter: Jane, ik zeg het maar recht voor z'n raap, het gaat niet goed met je
Jane: oh jee, heb ik een gevoel voor humor ontwikkeld?
Dokter: ja, het spijt me. Het is terminaal. Ik geef je nog een paar fleauxe comments en dan giechel je je regelrecht de kist in.
.
Of wens je me meteen de kanker, de tiefus, het heen en weer of andere kwalen? Pas maar op, je krijgt Agent327 achter je aan. Die houdt niet van dit soort verwensingen. Ik daarentegen draag ze als speldjes op mijn boezem. Als virtuele blikken kunnen doden had ik al honderd keer onder de zoden gelegen. Big Deal.
.
Ik ben niet boven jou verheven en ik voel me niet boven jou verheven. Ik relateer me niet aan jou. Waarom zou ik?

@van dal @23:03

What's in a name? Ik ben blij dat ik niet snedig genoeg meer ben om het nachtelijk chatgekoer hier te kunnen bijbenen. Overdag/in de avond ben ik er een enkele keer als de topics me aanstaan. Het elkaar met LOL's bevlekken en virtueel vingerjanussen, nee, daar doe ik niet aan mee. Die snedigheid mis ik gaarne. Ik ben nu eenmaal niet GEZELLIG.
.
Ik lees de oprispingen later wel weer.
De wasbeer roept.
Mazzel.

bloedjelink | 07-07-08 | 23:21

vallen ze katten aan? Die plaag is groter, katten eten ook mussen, jonge weidevogels, korenwolfjes en vuurlibelles. Ik zeg voor het ene kwaad het andere. dus sowieso maar een shotgun dan.
Wanneer zetten ze nou eindelijk die lynxen en wolven weer terug op de veluwe? Dan worden die 8.000 everzwijnen ook aangepakt. En neen, dat is niet eng, je moet sowieso ook niet je kinderen in het bos laten spelen en zelf 's nachts in het bos rondlopen.

puntkomma?! | 07-07-08 | 23:20

Ik geloof dat er zo hier en daar een wasbeer voorkomt in het werk van de schrijver janwillemvandewetering. Mocht ik me vergissen, dan blijft hij toch een groot schrijver. Helaas afgelopen vrijdag overleden.

Lewinsky | 07-07-08 | 23:13

lol@vandal

Fleauxe | 07-07-08 | 23:09

Is er weer ergens een kernramp of zo ?

Rammstein | 07-07-08 | 23:09

Fleauxe | 07-07-08 | 22:31 toen bloedjelink nog jane heette gebeurde dat wel eens, een snedige opmerking. maar ja, toen raakte ze haar naam kwijt en kwam er slechts azijn uit heure sneetje.. en sindsdien is het qua snedig inderdaad minder.

van dal | 07-07-08 | 23:03

je hebt isberen van diverse fluimage

Rest In Privacy | 07-07-08 | 23:02

ik zie paralellen met de isbeer

Rest In Privacy | 07-07-08 | 22:59

Fleauxe | 07-07-08 | 22:53

Ik kan me bijna niet voorstellen dat jij erdoor geraakt bent. Jij bent een lichtvoetig, heerlijk, edoch serieus iemand.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 22:58

@Elisabeth2: Bij mij heeft ze het geprobeerd maar toen dat niet helemaal volgens plan verliep krijg ik steeds de "ik ben zeauuuu boven jou verheven" kaart, het is een miezerige geborneerde huisvrouw met een hekel aan licht vermaak. Ik kots op haar, en hoop dat ze morgen een slechtnieuws-gesprek bij de dokter heeft.

Fleauxe | 07-07-08 | 22:53

@Elisabeth2 & Fleauxe Was dat een vrouw dan ?

Rammstein | 07-07-08 | 22:51

Fleauxe | 07-07-08 | 22:41
Ja, ze maakt mij ook helemaal af als ze wil.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 22:49

dus als je een wasbeer oraal bevredigt,ga je dood aan hersenbeschadeging???????.tja

lachen | 07-07-08 | 22:48

Ik deaudt graag wasbeertjes.

overVecht | 07-07-08 | 22:44

@Elisabeth2 | 07-07-08 | 22:34: net zoals jij zeker...

Fleauxe | 07-07-08 | 22:41

Fleauxe | 07-07-08 | 22:31
Doe niet zo stoer, ze maakt je af.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 22:34

@bloedjelink: Ik moet de eerste snedige zin nog uit jouw mond vernemen, maar ik blijf wachten...

Fleauxe | 07-07-08 | 22:31

Goeie oplossing voor het Welpies overschot

CzarP | 07-07-08 | 22:30

Niet zo comprimeren volgende keer. Zou haast denken dat die (Sony HDR-SR10E HDD) kudtkwaliteit levert. Nou jah, om zeker te zijn ga ik hem in ieder geval niet kopen na het zien van dit filmpje.

Aleph | 07-07-08 | 22:30

@Fleauxe @22:17

Is dit weer zo'n catch 22 die ik moet negeren?
Of moet ik nu ludiek edoch grievend pareren?
Ik kom niet op sm-party's. Ik mep wat links en rechts en daar haal ik genoeg bevrediging uit.
Was dit nu wat je bedoelde laatst? Dat het zo enig is om met elkaar te babbelen?
@your service. Introductieperiode is nog gratis. Daarna mag je mijn uurtarief schuiven.
.
En nu ga ik met mijn wasbeer praten.
Mazzel!

bloedjelink | 07-07-08 | 22:28

*Benieuwd wat vander F om 22.28 gaat zeggen*

kuttekrap | 07-07-08 | 22:27

@vanderF @22:28

Nee, jij?
Ouwe hineininterpretierder.

.
@Pritt
Je topics gaan lekker vandaag he?
Neehee, er is geen verband. Malle jongen.
Kusje.

bloedjelink | 07-07-08 | 22:23

Of gewoon een PvdA'er met SP trekjes?

vander F | 07-07-08 | 22:19

Wat een watje die kat. Met zijn laffe schijnboksbewegingen. Zo verdedig je toch geen voederbak? Die van mij had zo'n gemaskerd lafaardje allang in een dubbele knoop gelegd.

kuttekrap | 07-07-08 | 22:19

@bloedjelink | 07-07-08 | 21:59,
ben je geyl ofzeau?

vander F | 07-07-08 | 22:18

De mensen die bloedjelink stalken zijn dezelfde mensen die aantreft op kinky sm-party's. Mensen die iets leuks van het leven kunnen maken, maar liever bezig zijn met het slijk der aarde over zich heen te roepen. Ze vinden zichzelf te walgelijk om aan te kijken, en ja, dan is bloedjelink de aangewezen persoon om je mee in te laten.

Fleauxe | 07-07-08 | 22:17

@Elisabeth2: Nee ik zeg gewoon 'hoi', jullie mogen wel met hem spelen, maar doe ik eens wat dan krijg ik gelijk een schuin oog. Flauw hoor...
-
@nattebever: Ik doe mee, ik wist niet dat een wasbeertje zoveel ellende kon veroorzaken. Dat belooft een dolle boel te worden.

Fleauxe | 07-07-08 | 22:12

ik mis de racoonscootâh

BigFoot | 07-07-08 | 22:05

Fleauxe | 07-07-08 | 21:27
Als altijd, een mens moet het zelf doen.
Volgende week woensdag organiseer ik een wasberendag. Dus niet dat gekut met hysterische jankerTs, maar gewoon, a man a man a raccoon a raccoon.
Reserveer tijdig!

Ik doe zelf wel de ballotage.

nattebever | 07-07-08 | 22:01

@Robin Hood @21:48

Jamaar, ja maar zo'n foto wordt niet door wasbeerhandjes op marktplaats gezet.
Stond je paard te koop en was jij een soort van packagedeal? Paard en kont zeg maar?

Nu ja, als Brussen en Pritt tegelijk de hand op je leggen dan sta je machteloos. Dat zijn natuurlijk wel kopstukken waar je het over hebt.
Pritt heeft zijn hand ook wel eens in mijn broek gehad, so to speak.
Met Bert heb ik een plesant contact. We corresponderen once in a blue moon en dan gaat het nog over virtuele stalkers.

bloedjelink | 07-07-08 | 21:59

Fleauxe | 07-07-08 | 21:34
Is dit naar, of naar?

Elisabeth2 | 07-07-08 | 21:55

Het is al tien voor tien, alle kleine wasbeertjes moeten allang al in hun bedje liggen, kssssssssssst, ga 's fort !! Hup, hup.

Rammstein | 07-07-08 | 21:50

@ bloedjelink 21:39
Nee, een of andere stalker (van mij) had hem op marktplaats gevonden en op LWH gepost. Werd gelijk gejorist, maar niet voor Brussen en Pritt er de hand op wisten te leggen. Helaas, maar waar.

En ja, mijn paard is in therapie geweest. Voornamelijk omdat er mensen zo lelijk tegen haar baasje deden. Daar kan ze niet zo best tegen, ze is nogal beschermend, weet je.

Robin Hood | 07-07-08 | 21:48

@bloedjelink | 07-07-08 | 21:42
Ooooh ja, die foto!
@Rammstein | 07-07-08 | 21:28
Zo is ta. Thank God for the Rammsteins. Of dank iemand anders.

Nonnes | 07-07-08 | 21:46

@AntiSoof 21:33

Wanneer meaumeaux (niets met die h-variant van doen) weer mannen schijnen te kunnen worden door wat beesies gericht uit te knijpen lijkt zo'n stukje disformatie hier en daar helegaar niet onwenselijk hoor.

Bovendien staat de drek zeau langzamerhand tot keelhoogte hier in 0031 en is het gekke dat steeds minder mensen dat lijken te ruiken. Die wasbeertjes vreten doorgaans echt geen stront hoor... is best wat van te leren.

widtvoet ® | 07-07-08 | 21:44

@Robin Hood @21:39

En hoe kwam Ome Bert dan aan jouw foto?
Stond die misschien op een sociaal netwerkje voor public viewing?
En de on topic vraag: waar was de wasbeer?
.
Is het paard in therapie geweest?
Heeft Bert er garen bij gesponnen? Heeft Bert een fantasie over vrouwen en paardenkonten?
.
Het is me wat. Pritt maakt meer los dan je lief is.

bloedjelink | 07-07-08 | 21:42

@ bloedjelink | 07-07-08 | 21:30]
Brussen

Robin Hood | 07-07-08 | 21:39

@Rattenvanger | 07-07-08 | 21:32: Hoi!

Fleauxe | 07-07-08 | 21:34

anyway,,,heeft het bij jullie ook zo hard geregend vandaag? Zielig hoor voor die wasbeertjes die zo in het wild rondlopen....

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:34

Dat zoewaaien lijkt toch niet onterecht een pré verder. Aandoenlijke schepseltjes.

widtvoet ® | 07-07-08 | 21:33

@widtvoet ® | 07-07-08 | 20:52
Je propageert hier wel een walgelijke vorm van mogelijk Virale besmetting hoor. Stel je voor dat één jongetje dit gaat proberen. Walchelijk.

AntiSoof | 07-07-08 | 21:33

@Robin Hood
Dat bedoel ik dus.... de pot verwijt de ketel...

Jij brengt iets met sarcasme, ik reageer met sarcasme, ik zou het niet begrijpen.... Vrouwenlogica denk ik....

Rattenvanger | 07-07-08 | 21:32

@Rammstein | 07-07-08 | 21:28: Darling je weet toch dat ik een beetje aan het chargeren ben, jij bent mijn oogappel.

Fleauxe | 07-07-08 | 21:30

@bloedjelink | 07-07-08 | 21:22
Welke feauteau?

overVecht | 07-07-08 | 21:30

@Robin Hood @21:28

En wie was die boodschapper? Er is goddomme nogal wat schade aangericht.
Voor het paard dan.

bloedjelink | 07-07-08 | 21:30

@ bloedjelink | 07-07-08 | 21:22
In dit geval mag je de boodschapper daarop aanspreken, want als het aan mij gelegen had, had jij die foto nooit gezien.

@ Rattenjong
Gelukkig was dat sarcastisch bedoeld en heb je dat niet begrepen. Zoals zoveel.

Robin Hood | 07-07-08 | 21:28

oh god (bij allah), mevrouw Fuckje gaat zich ermee bemoeien...

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:28

@Fleauxe 21:27 Hang on. Er zijn uitzonderingen.

Rammstein | 07-07-08 | 21:28

Dit moest een mooi wasberen-topic worden, maar toen kwamen de hormonaal dolgedreven vrouwen erbij en weg was de groene sfeer. Kudtzooi, nu weet ik zeker dat het goed is dat ik 'anders' ben...
-

Fleauxe | 07-07-08 | 21:27

@Robin Hood..... Mevrouw, gaarne uw eigen stukkies nog es door te lezen. Zo hypocriet als wat.....

Ik vind het mooi dat je een geweten hebt, ik wou dat ik het had....

"wat ik van jou leer hier in dit topic" --> ik doe mn best je te helpen

Rattenvanger | 07-07-08 | 21:25

Kinderen; Geen ruzie maken, ook al is dit een kudttopic.

fuckje | 07-07-08 | 21:23

@Robin Hood | 07-07-08 | 21:21
geyl.....

LOL@widtvoet ® | 07-07-08 | 21:18

@Larrs81 | 07-07-08 | 21:20
ja..... dus?

OT:
Volgens mij is er nog nooit zo lang topic geweest over wasberen op het WWW.

overVecht | 07-07-08 | 21:23

of gebruiken die moderne wasberen van tegenwoordig Vanish bij het wassen?

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:22

@stoutklein_kutkonijn 21:20

Tog niet via zo'n zetpilachtige?

widtvoet ® | 07-07-08 | 21:22

@Robin Hood @21:04

Ik weet je gelukkig niet te vinden en ik wil dat graag zo houden.
Die foto van jou in Wilhelmina-zit op je paard, die krijg ik maar niet uit mijn geestesoog geprikt. Brrrr. Dat op zich heeft mij meer leed toegevoegd dan Agent me ooit kan vertellen.

bloedjelink | 07-07-08 | 21:22

*mattenklopper vast klaarlegt*

Robin Hood | 07-07-08 | 21:21

eh widtvoetje... je moet geen Vanish snuiven, daar word je raar van...

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:20

Was beer was, was beer was. Was beer wasbeer, was beer wasbeer. Was beer wasbeerwas, was beer wasbeerwas... Beer was wasbeer, beer was was beer was: wasbeer.

widtvoet ® | 07-07-08 | 21:18

@ Rattenjong
En alweer raakt je comment kant noch wal. Waarom kan het beter? Ik vind het een leuk koosnaampje voor je. Ik hoef niet zo nodig te schelden om me beter te voelen. Ik beschuldig jou nergens van wat ik zelf ook doe, simpelweg omdat ik niet hypocriet ben. En ja, ik heb een geweten, heb je daar een probleem mee soms? Ik oordeel enkel over wat ik van jou leer hier in dit topic. En je comments worden triester en triester.

@ Fleauxe
Ben ik ook zeker weten, dat weet je!

@ overVecht
Hou je bek of wil je over de knie soms?

Robin Hood | 07-07-08 | 21:18

of kalekudtmetclitorishoodpiercingwasbeer...?

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:17

@stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:15
als u vrouw bent wel. Maar dan kom ik je wel even helpen met registreren!

overVecht | 07-07-08 | 21:16

he overVecht, mag het dan kalekudtwasbeer zijn?

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:15

@stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:12
Mooi! Zullen we doen. Doe jij dan even je nick veranderen in kudtwasbeer?

overVecht | 07-07-08 | 21:13

@Rattenvanger | 07-07-08 | 21:06
Daar heb je wel een punt!!

overVecht | 07-07-08 | 21:13

tjeezus... lopen jullie nog te katten met dat Rattenjong? Gwoon negeren...

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 21:12

@Fleauxe | 07-07-08 | 21:08
Weet ik.

Nonnes | 07-07-08 | 21:09

Pa Cartwright | 07-07-08 | 21:04
Ah, you know better than that, Pa.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 21:08

@Nonnes | 07-07-08 | 21:04 : Ik mag hem (of we do not speak) wel, eigenlijk...
@Robin Hood: En zo is dat, en wees er blij mee!

Fleauxe | 07-07-08 | 21:08

@Robin Hood.
- Met mij mee gaan zitten janken? Waarover?
- je oordeelt over dingen waar je niets van weet? Alweer, de pot verwijt de ketel....
- Rattenjong.... pfff dat kan beter denk ik zo

Waarom denken oppasmoeders ineens dat ze het geweten van geenstijl zijn...

Rattenvanger | 07-07-08 | 21:06

@ bloedjelink | 07-07-08 | 20:54
Ik bedoelde dat je me zou weten te vinden in geval van nood, niet meteen zo happen, tutje.

@ Fleauxe
Daar heb ik voorlopig effe geen last van, wel van mn hormonen naar het schijnt. Maar dat hoort er allemaal bij.

Robin Hood | 07-07-08 | 21:04

@Fleauxe | 07-07-08 | 21:02
Begin je nu weer over 'm?

Nonnes | 07-07-08 | 21:04

@ Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:57
Ghehehe, fulmineren en intimideren; altijd hetzelfde met jou.

Pa Cartwright | 07-07-08 | 21:04

@Nonnes | 07-07-08 | 20:57: En dan half menstruerend GS over me heen krijgen, ik pas wel op!

Fleauxe | 07-07-08 | 21:02

Ik heb zojuist het speelgoed wasbeertje van mijn zusje onder gekotst.

overVecht | 07-07-08 | 21:01

*naast wasberen toch steevast wolven blijft believen in dienst van de instandhouding "onzer" wildstand (Willem III uiteraard eauk 'n optie blijft vinden)*

widtvoet ® | 07-07-08 | 20:59

@Handsome Devil @19:50

In de buurt van Kwame Town.
Talk to the hand heeft voor ons een andere betekenis he?

bloedjelink | 07-07-08 | 20:57

@Fleauxe | 07-07-08 | 20:56
Pfieuw, ik was even bang dat je vrouwen en hormonen wilde zeggen.

Nonnes | 07-07-08 | 20:57

Robin Hood | 07-07-08 | 20:53
Dat is zo. Daar wachten we dan nog even op.

Pa Cartwright | 07-07-08 | 20:53
Je lult, ouwe. Ga maar in je tuintje naar de wasberen kijken.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:57

@Pa Cartwright | 07-07-08 | 20:53: Vrouwen en emoties, is een zeer giftige cocktail....

Fleauxe | 07-07-08 | 20:56

@Robin Hood @20:05

Ohhh, de fatsoenspolitie. Nu moeten we oppassen.
Wat heb ik tegen Rattenvanger gezegd dat niet door jouw deugd-beugel kan?
Ik heb hem verteld dat het niet verstandig is om je achilleshiel te tonen en emotioneel incontinent te zijn. Tenzij je de ballen hebt om aanvallen te pareren. Dat doet Agent met golfballetjes en dus is er niks aan het handje.
Ok meiske? Twitter on. Gmail on. Red de wereld.
Zet Agent schrijlings op je paard en galoppeer naar het begin van het einde.

bloedjelink | 07-07-08 | 20:54

@ Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:47
Ik had mijn zet al gedaan. En hij heeft Agent nog geen kopje gegeven, dus het is hem nog niet vergeven.

@ BeverT
Nee, mag niet, is nog niet 00:00 geweest...

Robin Hood | 07-07-08 | 20:53

@ Fleauxe | 07-07-08 | 20:50
Is vrijwel altijd raak met haar. Tja.

Pa Cartwright | 07-07-08 | 20:53

neuriet (met dank aan FF)

Stijlloze bezoeker | 07-07-08 | 20:53

*het is stil aan de overkant neuried*

Stijlloze bezoeker | 07-07-08 | 20:52

"(...) Dat wasberenbloed de potentie verhoogt is al sinds mensenheugenis gemeengoed. Het drinken of direkt in de penis injekteren van zelfs maar de kleinste hoeveelheid (slachtvers) wasberenbloed heeft als direct gevolg dat de bloedvaten zich in algemen zin verwijden... en de zwellichamen eenvoudiger te bereiken zijn." -okspam.nl

*gastouderschap wasbeertjesbroertjes overweegt*

widtvoet ® | 07-07-08 | 20:52

Fleauxe | 07-07-08 | 20:50
Over 5 minuten een comment van jou met 'Kom, laten we er een vrolijk muziekje tegenaan gooien?'

nattebever | 07-07-08 | 20:52

@Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:47: Ik heb het allemaal niet gelezen, maar een mooie Fittie is nooit weg.

Fleauxe | 07-07-08 | 20:50

Fleauxe | 07-07-08 | 20:46
Te laat! Het rattenjong heeft allang kopjes gegeven.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:47

Fittie Fittie!!!

Fleauxe | 07-07-08 | 20:46

e7-e5

Agent327 | 07-07-08 | 20:45

'rien ne va plus'

vander F | 07-07-08 | 20:45

Robin is aan zet nu.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:43

G-unite | 07-07-08 | 20:20
Ja, laten we gaan schaken! E-2 is stilstand.
Zet alles op E-4.

nattebever | 07-07-08 | 20:42

@ Rattenvanger | 07-07-08 | 20:29
Nee maar, het rattenjong is door de wasberen besnuffeld. En die zijn erger dan ratten als ik Pritt mag geloven. Vind je het heel erg als ik nu niet met jou mee ga zitten janken? Het interesseert me namelijk niet zo. Je bent en blijft een triest ettertje. In tegenstelling tot Agent en vele anderen waag jij je eraan om te spreken over wat mensen al dan niet meegemaakt hebben. Je oordeelt over dingen waar je niets van weet. Zo oud ben je dus nog niet, want anders had je wel beter geweten. En ga nu godverdomme aan je huiswerk, want ik ben je inmiddels echt spuugzat. Letterlijk.

@ H.A. Ram | 07-07-08 | 20:32
Je vergeet zijn Pino-knuffel. Anders kan hij niet slapen.

Robin Hood | 07-07-08 | 20:39

Bernhard Bang | 07-07-08 | 20:30
Denk je nog even aan mij, ik bedoel, laat je wat over?

nattebever | 07-07-08 | 20:39

Rattenvanger | 07-07-08 | 20:35
Dat deed geen pijn, hè. En is erg geapprecieerd. Je zou je nick in wasbeertje kunnen veranderen, om on topic te blijven. Joris is streng.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:39

jij is lief!

Rattenvanger | 07-07-08 | 20:35

Rattenvanger | 07-07-08 | 20:29
Zeg eens iets aardigs dan, huh huh. Je kan het..

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:34

Bernhard Bang | 07-07-08 | 20:30
Ja, nee, dat was niet best. Big smile.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:32

@Jinxed 20:28,

Laf wezen, heb je een leven dan, of roept mama dat het kinderbedtijd is? Eerst komen jennen en zieken en dan onder je Bob de Bouwer dekbedje gaan liggen? Halsie

H.A. Ram | 07-07-08 | 20:32

Heeft "Fin" tegenwoordig afgedan als aanduiding voor bepaade bevolkingsgroepen? Praten we nu over "wasberen"?

Mongoose | 07-07-08 | 20:32

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 07-07-08 | 18:53

Ze zien er meteen een stuk minder lief uit !

Skiwi-- | 07-07-08 | 20:31

@ Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:24
We zijn allemaal jong geweest... hoe zagen jouw ouders eruit nadat er in hun wereld ineens twee van die lichtgeraakte Elsjes tevoorschijn gekropen waren?
Reageer maar niet hoor, ik ga een wasbeertje te grazen nemen.
* altijd in is voor wat nieuws *

Bernhard Bang | 07-07-08 | 20:30

@jinxed: nou eens iets leuks over wasbeertjes, ok?

handsomedevil | 07-07-08 | 20:29

@robin Hood.... dus toch 2 accounts, Agent327? Kant noch wal? Lees je eigen stukkies nog maar es goed door en zie wie vind dat hij andere mensen mag kwallificeren...

@Elizabeth.. Maak je niet druk, ben de 15 al lang en breed gepaseerd. Neem me niet kwalijk dat ik geen trek heb in het overloos gejammer van een 40 jarige. Wees eens een vent en raap jezelf bij elkaar en doe es wat. De hele dag geenstijl checken en op het fietsje naar de sociale dienst, dat kan toch niet voor een 40 jarige....

Ik heb meer rotzooi in mijn leven meegemaakt dan Agent327, maar hoor je mij jammeren? Nee, ik maak wat van mijn leven, en verdomd dat leven is uitstekend!

Rattenvanger | 07-07-08 | 20:29

@Robin Hood | 07-07-08 | 20:26
Ja, ja, ja zeker en ja. Is waar.

Nonnes | 07-07-08 | 20:29

Ik ben weg, ik heb tenslotte wel een leven.

Jinxed | 07-07-08 | 20:28

Cryptisch dus. Cryptisch.

Nonnes | 07-07-08 | 20:28

@Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:22
Bn al jaren niet in Artis geweest, wel in rotjknor en dat ziet er echt goed uit

Agent327 | 07-07-08 | 20:28

@Agent327 | 07-07-08 | 20:23
Oeh... crytisch.
Maar goed, ik heb nog nooit een wasbeer gezien buiten een hekje.

Nonnes | 07-07-08 | 20:28

Kleine wasjes grote wasjes gooi maar in je achtertuin, laat dat beest maar wassen.... etc. etc..

H.A. Ram | 07-07-08 | 20:27

@Agent327 | 07-07-08 | 20:23

Ha ha, dat verklaard de overdreven emotionele reactie's, maar er zijn ook eenzame vrouwen op zoek naar een vrouw hoor.

Jinxed | 07-07-08 | 20:26

@ Elisabeth 20:16
Amen, meid. Helemaal mee eens.

@ Jinxed | 07-07-08 | 20:16
Whahaha, jij bent zeker aardig bekend op GS of niet?

@ Nonnes | 07-07-08 | 20:20
Maar lieve Nonnes, natúúrlijk mogen ze zeggen dat iets ze niet boeit. Maar het is niet netjes om daarbij voor alle andere reaguurders te spreken. Te meer daar al duidelijk was dat dat niet het geval is. Verder kan je die mededeling ook iets subtieler verpakken als je merkt dat iemand ergens heel erg door geraakt wordt.

@ GU
Niet doen, dan moet ik mijn buit delen, verdorie.

Robin Hood | 07-07-08 | 20:26

Wringen
Spoelen
Tjoebloen
Wassen

Junkie Jantje | 07-07-08 | 20:26

Maar ze vangen dus ook onwelkom knaaggedierte? En gevleugelde medebewoners die menen dat die zaden ook nu reeds voor konsumptie geschikt zijn jagen ze op z'n minst weg?

Daar is toch prima over te wegen.


*oester tig wegslurpt en zich gelukkig prijst dat deze niet de halve aardbol over heeft gemoeten*

widtvoet ® | 07-07-08 | 20:25

Talk to the hand!

Ion Susai | 07-07-08 | 20:25

Bernhard Bang | 07-07-08 | 20:18
Lees maar eens terug in de comments hoe dat rattenjong natrapt.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:24

@Jinxed | 07-07-08 | 20:16
Volgende keer als je reaguurt leer dan te weten wie de persoon is op wie je reaguurt. Ik laat het verder over aan Robin hood om je te vertellen wat de sexe is van deze persoon.

Agent327 | 07-07-08 | 20:23

Kunnen de vaste GS-reaguurders die behoefte hebben aan social talk niet een keer gaan picknicken in het park, want het begint hier meer en meer op het libelle-forum te lijken. En dat is geen stijl.

Flodder | 07-07-08 | 20:23

Agent327 | 07-07-08 | 20:13
Artis is een schandvlek in dierenland. Alle dieren zitten in te kleine hokjes. Als je de ijsbeer ziet krijg je spontaan depressieve gevoelens. De olifanten staan van verveling de hele dag heen en weer te stampen. Dierenactivisten zouden zich daarop moeten richten i.p.v. de pharmaceutische industrie.
Zo, even een frustratie eruit getypt.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:22

*Geld op E2 zet*

G-unite | 07-07-08 | 20:20

Kom zeg... kan iedereen ophouden met dat gepiep? Sinds wanneer is het verboden om te zeggen dat iets je niet boeit? Niet zo overgevoelig doen. Niet voor mietjes toch?
Waa ging het over? Oude mannetjes met weinig centen he?

Nonnes | 07-07-08 | 20:20

Jeetje zeg, het wasbeertje ook al geen goed symbool voor de vrede.... NEXT

H.A. Ram | 07-07-08 | 20:19

@ Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:16
Waar ben jij nou ineens mee bezig?

Bernhard Bang | 07-07-08 | 20:18

@Jinxed | 07-07-08 | 20:16
O. Yeah.

Murdockyoufool | 07-07-08 | 20:17

Rattenvanger | 07-07-08 | 20:06
Ik schat in dat jij ongeveer 15 jaar bent en nooit veel geleerd hebt van je ouders wat betreft een beetje vriendelijk en beleefd zijn. Maar misschien hadden jouw ouders dat ook niet in zich om over te dragen. Als jij je niet wat socialer opstelt in het leven, dan ga je het echt moeilijk krijgen. Met een goede opleiding alleen red je het niet.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:16

@Robin Hood | 07-07-08 | 20:12
Kom je aandacht tekort thuis? Ook voor jou is er vast wel een vrouw te vinden, houd moed. Blijf maar gewoon overal op reageren, negatieve aandacht is ook aandacht.

Jinxed | 07-07-08 | 20:16

* benieuwd is hoe hun gaatjes zich verhouden, qua eend *

Bernhard Bang | 07-07-08 | 20:16

*adoptieplan wasbeertjes te lanceren acht*

widtvoet ® | 07-07-08 | 20:14

@Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:07
ben jaren geleden ook in artis geweest. Toen zat de Gorilla in een glazen kooi. Arm beast.

Agent327 | 07-07-08 | 20:13

@ Rattenvanger | 07-07-08 | 20:06
Nee maar, hij kent een spreekwoord! Je hebt vast een goedt seiver voor Nederlandts op je rapport of niet? Helaas weet je kennelijk niet wat het betekent, want (let op, ik ken er ook 1) je spreekwoord raakt in dit geval kant noch wal.

Robin Hood | 07-07-08 | 20:12

Hoeren zijn 't, met hun dikke kohl-ogen.

Murdockyoufool | 07-07-08 | 20:12

nou ik lust wel een wasberenboutje op mijn bord...

verpauperaar | 07-07-08 | 20:11

@ Rattenvanger | 07-07-08 | 20:03
Zolang jij die wasberen als een serieus probleem ziet en de hilariteit van het stukje van Pritt niet snapt, is het nog erger met je gesteld dan ik al dacht. En volgens mij hoor ik je papa roepen dat je naar bed moet. Vrijdag krijg je je rapport en je moet die laatste dagen nog wel even goed je best doen!

Robin Hood | 07-07-08 | 20:10

* Pakt een stoel en gaat toekijken hoe joris zijn werk doet*

H.A. Ram | 07-07-08 | 20:09

Agent327 | 07-07-08 | 19:44
Haha, ik wel. Ben een paar jaar geleden naar Artis geweest en stond natuurlijk weer als eerste voor de deur. Sliepen die dingen nog! Paar uur rondgelopen, gekeken bij zielig stampende Olifanten en in hokjes opgesloten roofdieren. Zo tegen twaalf uur waren de wasbeertjes wakker. Luiwammesen. Maar ze waren wel liev. Echt alles in die voorpootjes wassen.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 20:07

"Sinds wanneer heb jij voor het zeggen wie waar thuishoort?"

en ja hoor, de pot verwijt de ketel....

Rattenvanger | 07-07-08 | 20:06

@ Dundunbanza | 07-07-08 | 19:23
Sinds wanneer heb jij voor het zeggen wie waar thuishoort? Fraai staaltje misplaatste arrogantie. Dat je ter plekke deaud neer mag storten ofzo. Figuurlijk dan, want ik ben niet zo haatdragend. Maar jij bent wel dom, dat staat buiten kijf.

@ bloedjelink | 07-07-08 | 19:19
Uiteraard, ik ben 1 van de meer fatsoenlijke reaguurderTs, wist je dat niet? Zou je ook eens moeten proberen.

Robin Hood | 07-07-08 | 20:05

Leuk!! Kwas toch al van plan om een vette buks te kopen voor die schijtsteenmarters te killen die regelmatig in mijn auto zitten te knagen. Wasberen kunnen daar ook nog wel bij...

stoutklein_kutkonijn | 07-07-08 | 20:05


Redt de Wasbeer!

widtvoet ® | 07-07-08 | 20:04

Robin Hood | 07-07-08 | 19:58
Niet over mijn moeder beginnen, die is overleden, voor dat je het weet ga ik heel mijn levensverhaal hier plaatsen.

Jinxed | 07-07-08 | 20:03

Triest figuur? Weet je wat triest is? In een topic over wasberen gaan mijmeren over je persoonlijke sores en vertellen hoe zielig je wel niet bent... boehoehoe... en dan heb je ook nog van die rouwdouwers die dat serieus nemen en gaan mee huilen.... Jongens, jongens toch, laten we ons druk maken om echte problemen, zoals die verdomde wasberen...

Balkenende schijnt dadelijk een persconferentie te geven betreffende de wasberen

Rattenvanger | 07-07-08 | 20:03

Wellicht zou het streven niet op tien maar op zeven miljoen kunnen liggen. Levensruim is niet relatief. Eauk beestjes hebben recht van spreken hier!

*bemerkt dat eigenzinnige knuffelschijtbeestjes soms het beste in mensen kunnen losmaken*

widtvoet ® | 07-07-08 | 20:03

Volgens mij is het Racoon.

De Kenner | 07-07-08 | 20:01

@ Rattenvanger | 07-07-08 | 19:15
Spreek voor jezelf wil je? Ongezien de typhus voor jou, verder wens ik aan zo'n triest figuur geen woorden meer vuil te maken.

@ Jinxed | 07-07-08 | 19:20
Ook voor jou ongezien de typhus, mamaskindje.

Robin Hood | 07-07-08 | 19:58

Wasbeer echt snoezig. Ik wil ook wolven, lynxen en sabeltandtijgers!

totopdebodem | 07-07-08 | 19:57

-weggejorist-

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:57

@Agent327 | 07-07-08 | 19:55
Koffie?

HaanzonderkoP | 07-07-08 | 19:56

@Rattenvanger | 07-07-08 | 19:49
Dit zal me wel een joris opleveren
Maar ga is lekker gewoon dood

Agent327 | 07-07-08 | 19:55

"De taal van de wasbeer. Meedoen in NL begint met 't spreken van de taal."

widtvoet ® | 07-07-08 | 19:54

@Bloedjelink: UP! Jij?

handsomedevil | 07-07-08 | 19:50

@ Folkert 18:35;
.
Nee, Leen heb ik niet in mijn klas gehad, wel Trijntje, dat dan weer wel, mooie Ondiep-zuid Tokkie.

H.A. Ram | 07-07-08 | 19:49

-weggejorist-

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:49

*Heeft nog nooit een levend wasbeertje gezien*

Agent327 | 07-07-08 | 19:44

@handsomedevil @19:32

UP? Thumb?
Boonies?

bloedjelink | 07-07-08 | 19:41

Ik heb liever douchepoema's.

Murdockyoufool | 07-07-08 | 19:40

*en passant huismeeuwenkolonie traint ijsjes te jatten van kleine kinderen*

widtvoet ® | 07-07-08 | 19:34

@mezelf: of waren dat indianen? Het was roadkill, dat weet ik dan weer wel zeker.

handsomedevil | 07-07-08 | 19:33

Welke is nou voor de bonte en welke voor de witte was ?...

MichieldeMuiter | 07-07-08 | 19:33

Heeft Beatrix er eigenlijk al een?

*zich zorgen maakt*

widtvoet ® | 07-07-08 | 19:33

Bij ons in Noord-Michigan zie je dan ook altijd van die snelbinders om de vuilnisvatten. Anders vreten de wasberen 'm leeg.

handsomedevil | 07-07-08 | 19:32

Wasbeertjes zijn liev +1

Henry | 07-07-08 | 19:32

Ik snap het probleem niet..... hoor die burgemeester nog klagen bij Nova dat er zo weinig volk te bekennen is in Almere.... Is er een bevolkingsgroep die zich dit aantrekt en aan de gang gaat, komt er weer een of andere stichting om de hoek zeilen die roept: "Ho Ho stoppen maar".... Ik eis een diepgravend onderzoek naar deze stichting... bevries die tegoeden!

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:32

Wat mooi is moet mooi blijven. Gun die beertjes hun eigen natuurlijke vijand!

widtvoet ® | 07-07-08 | 19:31

Misschien mag ik dat hier niet zeggen, maar iedereen die niet weet wat met z'n airmiles te doen, je kunt ze doneren aan de stichting AAP.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 19:31

Ik zeg twee dingen:
broodje AAP
dus...
de nieuwe poema...

* trekt een komkommer uit de koelkast en gooit m in de tuin, zucht *

snoei | 07-07-08 | 19:31

Ik wil het zo graag weer over wasbeertjes hebben, mag dat??

Ik heb er ooit eens eentje zowat aangereden en wilde gaan kijken of het goed ging. Maar dat kreng werd me een partij agressief!

overVecht | 07-07-08 | 19:28

De stichting Aap zit bijna tegen het maximumaantal opvang plaatsen aan, wellicht kan het COA de stichting helpen, daar zijn 10000 plaatsen vrij gekomen.
www.coa.nl/NED/website/nieuws.asp?menu...

CoffeePatch | 07-07-08 | 19:28

Als die lieverd op de pika z'n vingertjes bijeen houdt is 't net oftie 'n schattig asbakje aan het eind van z'n poot heeft zitten.

widtvoet ® | 07-07-08 | 19:28

Wasbeertjes zijn cool, die halen weer de mens in je naar boven.

*kant en klaar maaltijd naar binnen zit te rammen*

H.A. Ram | 07-07-08 | 19:26

@Agent327 | 07-07-08 | 19:22
Het is niet te merken.

Jinxed | 07-07-08 | 19:25

@Agent327 @19:21

En dat vraag je aan mij?
Hahahaha.
Maar GS trekt uiteindelijk wel aan het langste eindje.
Dat geldt voor mij en voor jou.
Die dulden maar een zekere mate van verbale/emotionele incontinentie.

bloedjelink | 07-07-08 | 19:23

@Agent327
Je bent te soft voor deze wereld. Gaat eens weg hier. Je hebt hier geen fuk te zoeken met je lage EQ.

Dundunbanza | 07-07-08 | 19:23

@Agent... Drink milk everyday and finish your school.. or else you end up like.....

Te jong? Zou best kunnen aangezien jij al 40 bent. Daarnaast laat ik de geweldsuitbarstingen over aan de wat onderontwikkelde medemens...

Ik val je niet aan, ik probeer je alleen duidelijk te maken dat weinig tot niemand geïntereseerd is en dat je risico loopt als je je persoonlijke sores hier gaat posten...

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:23

@Jinxed | 07-07-08 | 19:20
Heb ik ook gedaan dombo

Agent327 | 07-07-08 | 19:22

@bloedjelink | 07-07-08 | 19:19
Ik doe wat ik wil. Ooit geprobeerd?

Agent327 | 07-07-08 | 19:21

@Agent327
Geen respect, zoek een psycholoog en ga daar eens tegen aan ouwehoeren, iedereen heeft tegenslag in zijn/haar leven. Verwerk het en ga eens verder met je leven.

Jinxed | 07-07-08 | 19:20

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:15
Doe niet zo lullig. Iedereen heeft het weleens moeilijk. Is misschien nog niet gebeurd in jouw egoistisch leventje, maar geloof me, het komt een keer.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 19:20

@Rattenvanger | 07-07-08 | 19:15
Kom maar op jochie

Agent327 | 07-07-08 | 19:19

@Rattenvanger | 07-07-08 | 19:10
Ik hoop dat er op een dag reuze wasbeertjes zijn die jou op het vmbo helemaal kapudt gaan trekken..... je post getuigt van veel levenservaring!

overVecht | 07-07-08 | 19:19

@Agent327

Dat bedoelde ik nu he? Rattenvangers die je op je gevoelige plek komen rammen.
En nu ook je email nog plempen. Dat is echt om moeilijkheden vragen.
Ik hoop dat je getwitter met Robin veel goed gaat maken.

bloedjelink | 07-07-08 | 19:19

bloedjelink | 07-07-08 | 19:17
Boeie.

Heageneesch | 07-07-08 | 19:18

@Rattenvanger | 07-07-08 | 19:15
Wat bedoel je met de carefactor? Je kent geen Nedelands woord?
Bovendien, je kan mij altijd proberen aan te vallen maar daar ben jij te jong voor

Agent327 | 07-07-08 | 19:18

@Agent327 | 07-07-08 | 18:36
respect!

overVecht | 07-07-08 | 19:17

GrrrrrinD dus. Geen grint.

bloedjelink | 07-07-08 | 19:17

Waarom heeft die wasbeer op de picca een zwarte balk voor z'n ogen ?....

MichieldeMuiter | 07-07-08 | 19:15

Wat wil je nou Agent? Mijn medeleven?

Jij brengt je persoonlijke sores hier op geenstijl en begin je te piepen als iemand er wat van zegt.... Wie de bal kaatst... De carefactor is werkelijk waar 0 voor 85% van de reaguurders.... het enige wat het jou oplevert is irritatie.... stop der dan mee.. pfff

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:15

Die kudtbeesten zijn ooit allemaal losgelaten door het Animal Liberation Front uit die bontfarms. Laat zij nu ook maar die klote beesten doodschieten. Dat zal ze leren!
Nooit meer doen hè, vieze veganistische krakerts!

Dundunbanza | 07-07-08 | 19:15

@Sikkeneur @18:55
Nee, ik neuk ze niet. Misschien voelen ze zich wel genaaid of gebruikt...

@Groupie @19:02

Met dank voor het compliment. Jij bent ook lief. Iedereen is lief.
De pillen werken. HOERA.

@natte bever @19:07

Een shrink is niet nodig. Gewoon grint of cement in het tuinbed kieperen. Dat zal ze leren die groene rakkers.
Ik neem je kudo's en steek ze op een veilige plaats. Er zou eens zonneschijn op kunnen stralen. Moeten we niet willen.
See ya'.

bloedjelink | 07-07-08 | 19:15

@Rattenvanger | 07-07-08 | 19:10
En U heeft de pech dat ik U ook voor uw 'bek' kan schoppen

Agent327 | 07-07-08 | 19:13

@bodo | 07-07-08 | 18:26
Oh you must be the brains here, that's right guns that fire a shot!

brain damage | 07-07-08 | 19:12

Slangen zijn dan wel weer toffe diertjes.

vander F | 07-07-08 | 19:12

@Rattenvanger | 07-07-08 | 19:10
Ik zou U graag op de bek rammen zoals u het noemt.

Agent327 | 07-07-08 | 19:12

Jezus, het lijkt hier wel een RIAG site.

Jinxed | 07-07-08 | 19:11

@Sproetsel | 07-07-08 | 19:07
U mag kuffelen als u vrouw bent

Agent327 | 07-07-08 | 19:10

astemblieft zeg.... taai es lekker af met dat depri geouwehoer over moeder, vaders, kanker, oude mannetjes, etc....

Het is absoluut niet relevant en nog erger volstrekt oninteressant. Het zorgt alleen maar voor meer geneuzel en hoog oplopende emoties. Zoek elkaar op, mep elkaar op de bek, trek elkaar af, het zal me werkelijk jeuken.... maar val mij er niet mee lastig...

wij danken u, verhoor ons

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:10

-weggejorist-

Agent327 | 07-07-08 | 19:08

Kijk, dat komt goed uit! De wasbeer is DE natuurlijke vijand van de ringslang en de Fin! Deze komen in Friesland uitzonderlijk vaak voor, de één vaak in je achtertuin, de ander meestal in hun stedelijke biotoop. Zo zie je, de natuur heeft voor alles een oplossing.
(Zo goed, Marianne?)

Leeuwarder | 07-07-08 | 19:07

*Agent327 knuffelt*

Sproetsel | 07-07-08 | 19:07

@Elisabeth2 | 07-07-08 | 19:04
Precies Elisabeth. Hartverscheurend.

Nonnes | 07-07-08 | 19:07

bloedjelink | 07-07-08 | 18:59
Dat bungelen hoeft alleen als je zo maf zou zijn om tegen bomen (en ook vleesbomen) te gaan praten.
Schelden op planten die niet willen groeien of bloeien is geen reden voor zelfmoord. Lijkt me dat je dan beter de shrink van dienst eens kunt gaan raadplegen of, wat goedkoper is, die kudtplanten het raam uitdonderen of onder je voetzolen verpletteren. Dat wil nog wel eens enige opluchting bieden.
Wat ook kan (er kan natuurlijk van alles) is dat je die dingen ziet als een miskoop en in de kliko gooit en de volgende keer ergens anders je inkopen doet.

Wat alles maar zo eenvoudig hè, bloedjelink? En dan heb ik mijn orakel-kwaliteiten nog niet eens hoeven aan te spreken. Nee, stel maar geen vragen meer, want ik voel aan m'n aardstralen dat ik zo meteen off-line ben.

Enneh, nog steeds kudo's natuurlijk voor je wasbeerliefde. 't Zijn helden, die wasberen.

nattebever | 07-07-08 | 19:07

dan maar zo... Pfft auto url herkenning

www.badgerbadgerbadger.com

@Stijlloze bezoeker | 07-07-08 | 19:03

pfftttt wasbeer kun je tenminste nog lekker opeten.

Bluto Blutarsky | 07-07-08 | 19:06

@Sikkeneur | 07-07-08 | 18:57
Valt mee hoor. Er zijn steeds minder zielige.

Nonnes | 07-07-08 | 19:06

[url]http://www.badgerbadgerbadger.com/[/url]

:)

Bluto Blutarsky | 07-07-08 | 19:05

Nonnes | 07-07-08 | 18:53
Ja, ik ken dat gevoel. Een enorm gevoel van mededogen. Niet per se met alleen oude mannetjes, maar met iedereen die kwetsbaar is. Een kind dat bij de dierenarts gehoord heeft dat haar konijn te ziek is om verder te leven, of een oude mevrouw bij de supermarkt die uit alle macht probeert haar winkelwagentje bij haar auto te krijgen.... Dat soort dingen trekt aan mijn hart.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 19:04

tis ook nooit goed....

henkstubbe | 07-07-08 | 19:03

wasbeer = fin met bontkraagje?

Stijlloze bezoeker | 07-07-08 | 19:03

@ bloedjelink | 07-07-08 | 17:20

Lutster :/ (Famale lutser)

Deadmau5 Groupie | 07-07-08 | 19:02

@ Agent327 18:55 + 18:56
Ik wilde Joris niet onnodig boos maken door hier offtopic te blijven lullen, vandaar dat ik ernaar vroeg. Maar robin zal haar hoedt voor u afnemen wanneer u richting gmeel reikt.

Robin Hood | 07-07-08 | 19:02

Nu wordt het toch te gortig met die buitenlanders.....

Geert Wilders, kom er maar in!

Rattenvanger | 07-07-08 | 19:00

@nattebever @18:53

Als strange fruit aan een boom gaan bungelen?
Nee dank je.
De kans dat ik een boom ga knuffelen is niet erg groot. Zelfs geen Fleischbaum.
Ik scheld wel op planten die niet willen groeien of bloeien. Moet ik me daarvoor de kogel geven? Oh orakel nattebever?

bloedjelink | 07-07-08 | 18:59

*uitgebluste aap naar Stichting Kartridge stuurt*

widtvoet ® | 07-07-08 | 18:57

Nonnes | 07-07-08 | 18:53

Wordt een dure hobby met die vergrijzing.....

Sikkeneur | 07-07-08 | 18:57

Wasberen? Is dat na 'finnen' het nieuwe 'A'-woord?

Stijlloze bezoeker | 07-07-08 | 18:56

behalve als je het echt wilt weten

Agent327 | 07-07-08 | 18:56

@itoxy | 07-07-08 | 18:19

Een drama wat mens heet, hier zijn geen woorden voor.

@bloedjelink | 07-07-08 | 18:39

Stoer hoor die praat, volgens mij vertel met waterige oogjes hele andere dingen tegen je psychiater.

Implant | 07-07-08 | 18:56

Ik zoek nog zo'n staart voor aan mijn sleutelhanger...
Heb wel redelijk wat afgejaagd (oh sorry dierenvrienden) maar een Wasbeer heb ik (helaas) nog nooit voor de loop mogen aantreffen...
-
*Pakt inmiddels Remington Wingmaster 870 uit de kast*

Ommezwaai | 07-07-08 | 18:56

Driekwart van de buitenlanders in dit land doen het zelfde daar doen we toch ook niks aan dus jeh......

psycho__ | 07-07-08 | 18:56

@Robin Hood | 07-07-08 | 18:44
Nee ik heb geen twiter, te veel gelul. Ik heb ICQ werkt prima voor my en natuurlijk e-mail maar dat komt niet heir tevoorsching

Agent327 | 07-07-08 | 18:55

bloedjelink | 07-07-08 | 18:50

Neuq je ze dan ook.....?


*briefje opstelt naar Thieme om sociale cohesie te bevorderen*

Sikkeneur | 07-07-08 | 18:55

laat die lui van AAp zich met hun apen bemoeien in plaats van de wasbeer!

vikkie | 07-07-08 | 18:54

Gert Wolders | 07-07-08 | 18:44
*de 3e en 4e generatie compleet ingeburgerd*

Sommige van die tureluurvreterts zijn so wie so niet bruin dus misschien valt het heus wel mee zèg!

www.youtube.com/watch?v=8UBL_MTKHnI&am...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 07-07-08 | 18:53

bloedjelink | 07-07-08 | 18:3
Het lijken de ogen die 't hem doen, als ik je zo lees. Als je nog eens in de verleiding komt om met bomen te gaan praten of die te gaan knuffelen, dan moet je maar een stuk touw grijpen waarmee je je dan voor altijd verenigt met de boom in kwestie.
Schat zo in dat je 't niet zover laat komen.

nattebever | 07-07-08 | 18:53

Ow, gevoeligheden all over the topic. Wat die verrekte wasberen los kunnen maken, zelfs bij Bloedjelink...
Herken ik niets van. Ik heb het wel bij naar shag stinkende ouwe mannetjes die met reumatische vingers wat kleingeld uit hun portemonnee proberen te krijgen in de winkel. Dan zou ik met liefde die fles jenever willen betalen. Sounds familiar? Anyone?

Nonnes | 07-07-08 | 18:53

eerst maken spoelwormen je een beetje vergeetachtig.
Het geeft je steeds meer hoofdpijn, gevolgd door een omkeerbare proces met als hoogtepunt tenslotte de dood.

TommeTomm | 07-07-08 | 18:52

Vraatzuchtige mormels,
opjagen tot hun laatste wasje.

vander F | 07-07-08 | 18:50

@Agent 327 @18:36

Met alle respect voor jouw leed!!, nu concurreer je toch wel heel hevig met het leed van de wasberen.

@Sikkeneur @18:41

Ja. En de uitdaging dat ze blijven staan als je naar buiten komt en tegen ze gaat praten. Ze gaan je stem herkennen en er volgt een complete pavlov conditionering. Het zijn net mannen.

bloedjelink | 07-07-08 | 18:50

@ Agent327
Dat spijt me echt heel erg. Ik heb mijn beide ouders nog, al heeft het bij mijn moeder niet veel gescheeld, maar dat wil niet zeggen dat ik niet weet hoe het is om dierbaren te verliezen. Te vaak en te veel. Of mijn moeder mijn 40e zal halen? Geen flauw idee, gaat een moeilijke worden, maar niets is onmogelijk. Althans, dat blijf ik mezelf maar voorhouden. Maar voor alles is een reden, hoe erg het voor jou ook is om je ouders te verliezen, ze zijn nu wel bij elkaar op een plek waar ze geen pijn hebben. En ze zullen altijd bij je zijn.
PS: heb jij geen Twitter?

Robin Hood | 07-07-08 | 18:44

Niks aan doen . Gewoon wachten op de 3e en 4e generatie van deze
diertjes , zijn ze compleet ingeburgerd.

Gert Wolders | 07-07-08 | 18:44

@Sikkeneur | 07-07-08 | 18:39
ja, veel op terug. Maar aan gezien mijn Neef een zoon heeft (en een fantastische vrouw) ook vaak veel om naar toe te kijken.

Agent327 | 07-07-08 | 18:44

Nederland zou vergrijzen. Nederland vergrijst. Kabinetten, lucht, kleur (haarkleur! haarkleur!), bevlogenheid, samenzin... En dan is daar de wasbeer.

Geef 'm de ruimte. Niet dwangmatig oid. maar wanneer hij zijn eigen hachie kan redden; laat 'm dan verder lekker met rust. Wanneer je zeau met het lot van (kleinere?) beestjes begaan bent doe es wat aan die werkelijke schijtpopulaties die hier in 0031 het leven verzieken. Tien miljoen mensen is meer dan afdoende uitwoning voor 'n stukje aardkloot als 't hiere.

Oh ja, maar wel wolven graag.

widtvoet ® | 07-07-08 | 18:44

bloedjelink | 07-07-08 | 18:39

Het zijn de ogen that kills you, right?

Sikkeneur | 07-07-08 | 18:41

@nattebever @18:32

Ik rijg met liefde mollen aan een hooivork. Ik geef slangen frequent flyer miles en ik jas possums naar de eeuwige jachtvelden. Maar herten en wasberen, daar kan ik in totale ontroering naar kijken en mee praten. Jawel, ik ben een soort Prinses Irene met wasberen en herten. Het geeft enorm veel voldoening en ik zie in hun ogen dat het hen ook verrijkt. Het praat ook makkelijker tegen zo'n beestje dan tegen een boom.

bloedjelink | 07-07-08 | 18:39

Agent327 | 07-07-08 | 18:36

"Heb vaak weinig om naar uit te kijken"

Maar wel op terug.. en dat bedoel ik in positieve zin met memories..

Sikkeneur | 07-07-08 | 18:39

Als wasberen ook padden eten zijn ze van harte welkom. Je kunt hier buiten (soms ook binnen) geen stap zetten of je verpletterd weer een paar mini padden. Zo vies.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 18:37

@Robin Hood | 07-07-08 | 18:30
Als je het echt wilt weten?
Mijn moeder wilde blijven leven tot mijn 40ste. Dag ervoor heb ik de docter toesteming gegeven om mijn oeder een dodelijke injectie te geven met morfine. Fout? nee, mijn moedr was sowieso stervende, een dag maakte niks uit. Haar pijn wel. Je wet niet wat dat voor mij, nu nog steeds, 11 jaar later op de dag voor mijn verjaardag betekent. Fo soms gedurnde de rest van het jaar. Vader dood gedurende kerstmis net als mijn grootvader. Heb vaak weinig om naar uit te kijken

Agent327 | 07-07-08 | 18:36

Laat de wolven maar los in het bos, voor een biologisch evenwicht enzo.... of is dat te eng?

Sikkeneur | 07-07-08 | 18:35

CoJoNes | 07-07-08 | 18:22
Ah, een fan. Jij moet ook een goed mensch zijn.
It's a thin line.

nattebever | 07-07-08 | 18:35

@ H.A. ram
Je eet ze vast wekelijks of niet, met birambichutney. Pfff al die wereldvreemde losers hier die nog nooit wasbeer hebben gegeten. Dan heb jij, "Bush Tucker man", toch wel wat meer ervaring of niet? Je hebt Ray mears alle tricks in de bushcraft nog bijgebracht. En je hebt Lee Touwers leren zingen. Of niet dan, interessant doenende wikipedia-held...

Folkert Meinhof | 07-07-08 | 18:35

bloedjelink | 07-07-08 | 18:1
Je zou kunnen zeggen dat liefde een kwestie van geven is (al klinkt dat wat klef). Blijft toch over dat je liever aan de een dan aan de ander geeft.
Dieren (de meeste althans) faken niet, jonge kinderen ook niet, volwassenen bijna uitsluitend.
Ik ben zelf ook niet heilig, goddank, en heb zo m'n buien waarin ik bijvoorbeeld de welbekende jonge zeehondjes wil doodknuffelen of -knuppelen. Menschlich, allzu menschlich.
Maar... leuk dat de wasberen bij jou rustig hun gang kunnen gaan. Wordt het een plaag, kun je d'r altijd nog een paar afknallen en opeten. Recepten staan hierboven wel ergens.

nattebever | 07-07-08 | 18:32

niet echt vechtersbazen die wasbeertjes houden zich vrij rustig maar jatten alles wat los en vast zit haha

inzaghii | 07-07-08 | 18:30

@ Agent327
Helaas voor jou, mij en nog een aantal anderen zit hier op GS ook een deel gewetenloos tuig dat geen flauw benul heeft van de dark side of life. You're not alone. 11 jaar is lang, lijkt me vreselijk. Ik hoop dat je niet al te jong was toen.

Robin Hood | 07-07-08 | 18:30

De leukste exoten zijn de Nandoes in het Duitse Wakenitz reservaat: tinyurl.com/6bby6v . Vogelkenner Michiel Smit is er gek op!

applaus voor de paus | 07-07-08 | 18:30

@Folkert @18:25

Jammer dat jij geen verrijking voor de homo sapiens bent.

bloedjelink | 07-07-08 | 18:28

@bloedjelink | 07-07-08 | 18:24
Het loodje leg ik toch wel. Vandaag, morgen over 10 jaar? We gaan allemaal op een gegeven moment. Gezien mijn levenstijl (rook en drink een good glas) ben ik aardig onderweg.

Agent327 | 07-07-08 | 18:28

Wasberen prima.
Maar dan ook wolven.

widtvoet ® | 07-07-08 | 18:27

Indien "Helal" geslacht is het wasbeertje aardig te kachelen. (Klootjes zijn het lekkerst, indien getrokken in een birambichutney.) En nu niet gelijk "Yuk" roepen, gewoon proberen.

H.A. Ram | 07-07-08 | 18:27

"Wie de larve van de worm in zijn lichaam krijgt, kan uiteindelijk sterven aan hersenbeschadiging. Volgens een woordvoerder van stichting AAP moet het slachtoffer dan wel oraal in contact zijn geweest met de uitwerpselen van de wasbeer"
Hehe, iedereen die ziek wordt is een vieze wasbeerbeffer.

Barbapappa | 07-07-08 | 18:26

Shotguns? What, like guns that fire shot?

bodo | 07-07-08 | 18:26

Waren het maar wasberen. Vooralsnog zijn het isberen.

Willianus Wortelus | 07-07-08 | 18:26

"(...) Een fatsoenlijk mensch doodt een dier alvorens hij hem stroopt en/of voor konsumptie gereed maakt..."

widtvoet ® | 07-07-08 | 18:25

Wel mooi die LLINKsdragende natuurliefhebbers. De wasbeer is een exoot, vormt een (beperkte) aanslag op wat leijke rotvogels (die niemand ooit ziet) en dus moet 'ie in een concentratiekamp worden vastgezet en vergast. Tja mijn Marrokaanse bovenbuur is ook een exoot. Vormt ook een aanslag voor de inheemse rassen (zit de hele dag thuis en vangt dus uitkering), maar oh wee als ik stel dat ie daarom het land uitgetrapt moet worden, of erger... Ik zeg: als u als LLINKse medemens mij deze globalisatie/multiculturele ellende opdringt dan wil ik graag dat u met uw poten van de wasbeer afblijft. Leuk uitziend dier, ik vind het een verrijking voor onze fauna. Dus hypocriete, inconsequente kudtLLinksen geef die wasbeer dan ook z'n kans in onze 'Europese evolutie'.

Folkert Meinhof | 07-07-08 | 18:25

@CoJoNes | 07-07-08 | 18:22
Weet niet of dat idd opgaat voor wasberen maar met betrkking ot katten ben ik het met je eens

Agent327 | 07-07-08 | 18:25

Ik zeg al jaren dat ik wil reïncarneren als kraai, maar een wasbeer lijkt me ook wel wat. Helaas zijn velen mij kennelijk al voorgeweest, lees ik zo uit Pritt zijn bevindingen.

Robin Hood | 07-07-08 | 18:25

@Agent327 @18:19

Rustig maar. De boodschap zal bij de meesten aangekomen zijn.
Laat het stil in je worden; straks leg jij het loodje nog.

bloedjelink | 07-07-08 | 18:24

De kunst is met een dubbelloops schrootbuks zowel een rechter als een linker te schieten in de juiste pantoffelmaat...

VanFrikschoten | 07-07-08 | 18:23

Na de kat is de wasbeer ab-so-luut het meest arrogante kudtbeest dat bestaat.
+100 dus, da's duidelijk

CoJoNes | 07-07-08 | 18:22

@itoxy 18:19

(Direkt) een pin door het hoofd, een mes langs de keel of een kogel door de kop had wellicht heel wat humaner geweest idd.

widtvoet ® | 07-07-08 | 18:22

Wasberen zijn net als ratten, dur besrijden. Geen normaal NL dier.

Agent327 | 07-07-08 | 18:21

Dikke lol @ die youtubefilmpjes. Ik dacht trouwens dat wasberen de was voor je deden? Zoiets als de moderne kaboutertjes doen..

Robin Hood | 07-07-08 | 18:21

@bloedjelink | 07-07-08 | 18:15
Iedereen kan en mag mij proberen af te rekenen.

Agent327 | 07-07-08 | 18:19

Erg zeg, last van wasberen, maar kijk maar eens naar deze site www.peta.org/swf/fur_farm.swf
Daar word je héééééél kwaad van, hoor!

itoxy | 07-07-08 | 18:19

@bloedjelink | 07-07-08 | 18:15
Mijn gevoeligheden zal en kan ik tonen.
En met betrekking tot dit soort onderwerpen ben ik of volkomen stil of ik zal vechten tot het eind. Meestal zal ik echter stil zijn.

Agent327 | 07-07-08 | 18:18

Geweldig in dat ene filmpje hoe die wasbeer met z'n voorpoten het eten van de kat jat.

Elisabeth2 | 07-07-08 | 18:18

De finnen onder de dieren?

lord_reet_veter | 07-07-08 | 18:17

@fender05 18:03;
.
Ze smaken naar kip natuurlijk!!! net zoals: egels, kikkers, slangen, aangereden hond, cavia, panda, krokodil, orka, Fin en natuurlijk de kiekedief. (Gewoon kip, oogjes dicht en tandjes erin.) Kip!

H.A. Ram | 07-07-08 | 18:17

@G-Unite @18:07

Skunk?

@Agent327 @18:05

Je bent niet alleen in dat soort zaken en ik begrijp je heftige reactie wel.
Maar denk aan olie op een vuurtje. Toon je gevoeligheid en je wordt er op afgerekend.

@nattebever @18:04

Ik hou meer van dieren dan van mensen. Over het algemeen dan. Er zijn een paar uitzonderingen. (nee, ik stem niet op de PvdDieren... zo lief ben ik nu ook weer niet)

bloedjelink | 07-07-08 | 18:15

@Agent327 | 07-07-08 | 18:07
die aflevering van Top Gear, als ze in de u.s. zijn, spreekt boekdelen

brain damage | 07-07-08 | 18:13

/OT
Jan Willem van de Wetering is dood. Er gaan er een hoop dit jaar. BN'ers.

Agent327 | 07-07-08 | 18:12

Nou Frik, ik zou zeggen trek tekeer

Agent327 | 07-07-08 | 18:11

Nooit last gehad van dieren met een schot hagel in hun flikker....

VanFrikschoten | 07-07-08 | 18:10

we proberen nu om waterratten terug te dringen. Voordat wasberen ook een probleem worden, NU aanpakken en niet wachten

Agent327 | 07-07-08 | 18:10

Kwestie van opvoeden....

VanFrikschoten | 07-07-08 | 18:09

idd, ze kunnen een plaag worden. Ingrijpen voor dat er op website van gemeente Almere zo iets moet staan:

www.toronto.ca/animal_services/raccoon...

Ik heb ze ELKE nacht in mijn achtertuin.

new93 | 07-07-08 | 18:07

Heb in NL nog geen langs de weg gezien, in de US een hoop

Agent327 | 07-07-08 | 18:07

Goed nieuws,kan ik straks een hoop van die kutbeesten afschieten :-)

Noisekick | 07-07-08 | 18:05

@bloedjelink | 07-07-08 | 18:02
Als je je ouders hebt zien sterven aan kanker en met ze de diagnose hebt aangehoord denk je anders. Zou best alleen mij kunnen zijn.

Agent327 | 07-07-08 | 18:05

@Agent327 | 07-07-08 | 18:03
duidelijk! Ondanks dat ik geen grap erover maakte zal ik er opletten en rekening me houden. mbt tot jou.

Ot:
Wasbeertjes schijnen heel dicht bij de mens te staan qua evolutie enzeau.

overVecht | 07-07-08 | 18:05

ROADKILLLLL
trouwens in het filmpje "kitty vs. racoon" doet die wasbeer helemaal niets dus lui zijn ze ook nog eens

brain damage | 07-07-08 | 18:05

Stichting aap moet er gewoon bontjassen van maken, daarmee krijgen ze meer geld om grote hokken te kopen en dus meer wassende beertjes te accepteren in hun 5-sterren resort.

Roodbilaapje | 07-07-08 | 18:04

bloedjelink | 07-07-08 | 17:20
Dat je raccoons LIEF vindt en dat hier gewoon plempt - d'r moet wel een heel goed mens in je schuilgaan.
Hoewel ik je niet vaak direct spreek via de comments, kusje van

nattebever | 07-07-08 | 18:04

Tsaar Guus | 07-07-08 | 17:04
haha, ik had het niet beter kunnen verwoorden

wouterboslim | 07-07-08 | 18:03

De belangrijke vraag is: "Hoe smaken ze??"

fender05 | 07-07-08 | 18:03

Roast Raccoon with Stuffing

~ 5 - 7lb raccoon, dressed, not cut up
~ 1/2 lb sausage meat
~ 3 tbsp butter
~ 1 onion, chopped
~ 1 cup chopped celery
~ 2 tsp salt
~ 1/2 tsp pepper
~ 1/4 cup cream
~ 2 cups corn bread crumbs
~ 2 tsp sage
~ 3 tbsp chopped parsley
~ 1 tsp marjoram
~ 1/2 tsp mace
~ 1/4 cup orange juice
~ 1 cup red wine

In a skillet, saute the onion and celery in the butter.

Add the sausage meat and cook until brown. Drain off the fat.

In a bowl mix the sausage mixture, cream, corn bread crumbs, sage, parsley, marjoram, mace and orange juice together thoroughly.

Salt and pepper the raccoon inside and out.

Stuff the raccoon and close up the belly cavity. Place on a rack in a roasting pan and cook for 45 minutes per pound at 300 degrees.

Turn over when half done.

Baste frequently with the wine and the pan juices when they cook out.

Serve and Enjoy!

CumGranoSalis | 07-07-08 | 18:03

@overVecht | 07-07-08 | 17:58
maakt me niet uit, ik vind ze NOOIT passend. Dus Dan reaguur ik niet.

Agent327 | 07-07-08 | 18:03

yummie raccoon ragout

Patrick Zweedsey | 07-07-08 | 18:02

@Agent 327

En nu sla je de discussie dood.
Da's ook vreselijk.
Dat duld ik gelukkig nog wel anders had je toch echt een probleem gehad.

bloedjelink | 07-07-08 | 18:02

Ik maak geen geintjes over kanker. Heb beide ouders daaraan verloren en mijn moeder zien streven daaraan. Dat maakt je ietwat genuanceerder om daar iemand me te wensen. Het is pijnlijk voor degene die het heeft en ook voor degene die het aanschouwen.

Agent327 | 07-07-08 | 18:01

@Agent327 | 07-07-08 | 17:56
Ja precies, geef ik je gelijk in! Tenzij je ze zelf maakt. dan vind ik het wat anders...

overVecht | 07-07-08 | 17:58

@overVecht | 07-07-08 | 17:53
Ik duld een hoop maar geen geintjes over mijn moeder en ook niet over kanker.
Daar trek ik mijn grenzen.

Agent327 | 07-07-08 | 17:56

@Agent327 | 07-07-08 | 17:53
overigens, Erp is de bron van deze wasbeertjes komst!

overVecht | 07-07-08 | 17:55

@Agent327 | 07-07-08 | 17:53
Die van hem ook maar die vindt ie zelf ook nog prima te doen.

overVecht | 07-07-08 | 17:53

@ overVecht | 07-07-08 | 17:52,

Ze smaken mij beter als ze nog maagd zijn!

* trekt overVecht van wasbeertje af *

/\/\addog | 07-07-08 | 17:53

@erp | 07-07-08 | 17:51
1 houd je bek over mijn moeder
2 ze is al 11 jaar dood

Agent327 | 07-07-08 | 17:53

@/\/\addog | 07-07-08 | 17:49
Dat doe je erna! BBQ-tje aan en gaan met die banaan.

@Agent327 | 07-07-08 | 17:49
mooi! Komt dus helemaal goed!

@widtvoet ® | 07-07-08 | 17:51
één piercing vind ik ook wel genoeg ja.

overVecht | 07-07-08 | 17:52

@overVecht 17:47 Door jou, als mierenneuker zijnde, wel.

Rammstein | 07-07-08 | 17:52

@overVecht @17:49

Als je van spoelwormen houdt is het goed te doen.

bloedjelink | 07-07-08 | 17:51

@ Agent327 | 07-07-08 | 17:49
Aan je moeder heb je dan niks nee...

erp | 07-07-08 | 17:51

@overVecht 17:47

Het lijkt wijs 't orale gebeuren iig. te mijden.

widtvoet ® | 07-07-08 | 17:51

@overVecht | 07-07-08 | 17:47
Als je klein genoeg geschapen bent, wel ja.

Agent327 | 07-07-08 | 17:49

@ overVecht | 07-07-08 | 17:47 ,

Om te eten bedoelde ik, viespeuk!

/\/\addog | 07-07-08 | 17:49

Zijn die beestjes eigenlijk een beetje te neuqen?

overVecht | 07-07-08 | 17:47

Zou dat lekker zijn? Wasbeer?

/\/\addog | 07-07-08 | 17:46

wasbeer is alleen maar goed als road kill

Agent327 | 07-07-08 | 17:44

Importeer de puma, problem solved.

Rammstein | 07-07-08 | 17:43

@me (ergens veaurin),
MDI uiteraard

H.A. Ram | 07-07-08 | 17:43

bloedjelink | 07-07-08 | 17:29
Een onverschrokken, standvastige lieve bitch dus.
usa, juriste en het n-& j-woord.
hmm....
*keauken gaat*

Heageneesch | 07-07-08 | 17:39

Met een behoorlijk span van die Araiguma's voor je koets mag je je overmaatse rijtuig zeker wel weer parkeren daar in dat verre Nippon alvorens je een fatsoenlijke haven hebt weten te bemachtigen?

widtvoet ® | 07-07-08 | 17:37

lol Trouwens @ het kattenfilmpje. Schitterend beest, die wasbeer. Even aan komen sluipen en hop, handje kattenvoer. Mooi man.

LibertasSimplex | 07-07-08 | 17:37

gerookte wasbeer....lijkt me best te eten ;)

Dibbes | 07-07-08 | 17:31

bloedjelink | 07-07-08 | 17:29
Dat zeggen alle whimmies.

LibertasSimplex | 07-07-08 | 17:30

USA's most favourite roadkill. Nu ook in Nederland-land-land-land- l a n d - l a n d usw.

Rammstein | 07-07-08 | 17:30

LOL @ B100, 17:07

Zie het voor me, bedankt voor dit lachmoment op de maandag, zeer zeldzaam kan ik je vertellen

flat out | 07-07-08 | 17:30

@Heageneesch @17:23

Ik heb geen boodschap aan de wereld en de wereld heeft geen enkele boodschap aan mij.
Wasberen zijn onverschrokken, standvastig en lief.
There are coons for a reason.
Coon is trouwens een slangword for neger.
De raccoon is de neger van de dierenwereld. Dus dit topic is niet kosjer.

bloedjelink | 07-07-08 | 17:29

@ LibertasSimplex | 07-07-08 | 17:23
Canei? Wasbeer? Nee! Dat "was Geer".

alpha_mannetje | 07-07-08 | 17:27

het is nou nog wachten op de masturberen..

Huupie | 07-07-08 | 17:27

Ze poepen in de wasmand.

LibertasSimplex | 07-07-08 | 17:27

Je ziet 'm denken hè, met dat armpje al bijna gestrekt.

Biff Eagleburger | 07-07-08 | 17:27

Ze bijten je schoonmoeder.

LibertasSimplex | 07-07-08 | 17:25

bloedjelink | 07-07-08 | 17:20
Dus jouw boodschap aan de wereld: je bent een bitch, maar toch eauk wel een beetje liev?

Heageneesch | 07-07-08 | 17:23

Staat erg cool op de punt van je auto-antene, zo'n wasbeer.

SatchRules | 07-07-08 | 17:23

Ze gaan in je koelkast, en zuipen alle canei op.

LibertasSimplex | 07-07-08 | 17:23

Voer ze de welpies!

Sproetsel | 07-07-08 | 17:22

Komop hé. hoeveel wasberen zullen er nou werkelijk in het wild leven in Nederland...

summerice | 07-07-08 | 17:22

Me ouwe had vroeger n tamme Skunk,dat ie in Canada woonde,verkopen ze daar geopereerd,zodat ze niet meer kenne stinke!

Torquemada | 07-07-08 | 17:21

Wasberen zijn LIEF.
Ik heb er een zooi in mijn achtertuin en nooit last van.
Mijn allerliefste wasbeer heet "bitch" en is compleet getemd.
Eet uit mijn hand.
Ze komt al jaren op bezoek en heeft inmiddels een omvangrijke kinderschare. Die stuurt ze hardhandig uit de tuin want het eten is voor haarzelf. Ze is en blijft een bitch. Misschien is de relatie tussen mij en dat beestje om die reden zo goed. Soort zoekt soort.

bloedjelink | 07-07-08 | 17:20

Shotguns ... zodat we met z'n allen Gerda Verburg kunnen afknallen?

dagrunge | 07-07-08 | 17:19

Klinkt een beetje als de nieuwe Hollandse vrouw, als het mij vraagt.

Zo jammer! | 07-07-08 | 17:19

Wasbeertje wil wel handje geven.... hmmmmmm toch geen Fin.

H.A. Ram | 07-07-08 | 17:19

Maar je was, die doen ze niet?

Zo jammer! | 07-07-08 | 17:18

+1 Voor wasbeer die deurmat steelt.

Brandje | 07-07-08 | 17:17

Ik hoor Geert Wilders al, "weg met de wasberen en hun anti westerse religie!"

Psylor | 07-07-08 | 17:17

En wasbeervrouwtjes hebben een snor, wasbeermannetjes een bontkraag.

alpha_mannetje | 07-07-08 | 17:17

Toen ik in de jaren 80 militair was kwam ik in Soesterberg wel eens bij een paar Amerikaanse militairen over de vloer en die hadden ook 2 van die beesten in huis.
Na een paar maanden waren ze ontsnapt en ze zijn nog maanden lang in de buurt van Huis ter Heide gesignaleerd.

Dunnepoep | 07-07-08 | 17:16

Ik zeg : wasbeertax.

de Bree | 07-07-08 | 17:15

Bontkraagjes gedrag...

corneb | 07-07-08 | 17:14

Nou... dan hebben Finnen tenminste een passende mascotte gevonden.

inquisitra | 07-07-08 | 17:14

Yuk, wasberen.
.
*Gaat onderduiken voor de ingeliese MID.*

H.A. Ram | 07-07-08 | 17:13

OK, bevers zijn ook lief. Alleen natte dan.

JamesHuntLive | 07-07-08 | 17:12

Marianne, kom er maar in.

Zo jammer! | 07-07-08 | 17:12

wasmachine kost meer dan wasbeer, scheelt kabinettax

totivs | 07-07-08 | 17:11

JamesHuntLive | 07-07-08 | 17:09
You're my nigger.

nattebever | 07-07-08 | 17:11

Ze zien er liever uit dan dat ze zijn. Heb er ooit in USA mogen zien die semi-wild zijn en op een camping woonden. Klote beesten krijgen koekjes uit een tupperware trommel die in een tas zit die op de pick-nick tafel ligt. En als je ze dan een stukkie wortel geeft, nee nee dat lusten wij niet, maar chips natuurlijk wel. en voor een stuk hot-dog vechten ze elkaar de tent uit.

B 100 | 07-07-08 | 17:10

Wasbeer is lief.

JamesHuntLive | 07-07-08 | 17:09

Supercute!

Biff Eagleburger | 07-07-08 | 17:08

Afmaken mag niet want dan worden het bedreigde diren.

Boomschade | 07-07-08 | 17:06

Aaaahhh Kjoet!

NeoApocalypse8 | 07-07-08 | 17:06

Ik ga zo'n beestje illegaal inkopen, vangt vast het eerste friese kivietsei, tel ui je winst

totivs | 07-07-08 | 17:05

zijn het geen finnen dan zijn het wel de raccoons... zucht

Borderliner4637 | 07-07-08 | 17:05

De Finnen van het dierenrijk dus? Zoiets?

Tsaar Guus | 07-07-08 | 17:04

They Tuk Ur Jubs!!!!!!!

Kniftig | 07-07-08 | 17:04

wulpii? Is die van Nintendo?
lol geef ons shotguns.

I (8)You fokker | 07-07-08 | 17:03

-weggejorist en opgerot-

R2920 | 07-07-08 | 17:03

BOOM racoonshot!

maakniesaaknie | 07-07-08 | 17:02

Zeer veel sympathie voor wasberen heeft.

nattebever | 07-07-08 | 17:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen