Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ebru Umar: Verdonk liegt!

hoi, ik ben ebru umar en ik doe donald duck naMinister Verdonk heeft er nog eens over nagedacht, maar Ayaan - dochter van Hirsi die weer de zoon is van Magan, die uit Somalië komt, dat in Afrika ligt, waar de wilde dieren wonen en het heet is - kan fluiten naar haar Nederlandse identiteitsbewijs. Motie of geen motie: Rita blijft erbij dat haar paspoort terecht is afgepakt. Daar heeft de bewindsvrouw geen zes weken voor nodig, een nachtje slapen was voldoende. Dat u dat even weet. Wat u overigens ook moet weten is dat Verdonk al in 2004 op de hoogte was dat Hirsi Ali zich bediende van een valse naam. Ebru Umar, voor velen niet echt een onbekende, wees de bewindsvrouw daar in een persoonlijk onderhoud op. Ebruutje schreef er ook al over in studentenblaadje Propria Cures. Tijdens het spoeddebat zei Verdonk dat ze pas vorige week over de valse naam hoorde. Gelul, zo stelt Umar. “Ik heb Verdonk voorgehouden dat Ayaan liegt en bedriegt. Ze is een leugenaar. Ik vind het ongelofelijk dat Verdonk nu zegt dat ze eerder niet wist dat de naam vals was.’’ Gefeliciteerd Ebru. Met deze NSB-mentaliteit heb je bewezen een volledige geïntegreerde Nederlander te zijn. Instant update: Verdonk zit nu bij Balkenende in het Torentje. Ze mag uitleg geven over haar uitlating gisteren dat Ayaan toch lekker geen paspoort krijgt.

Reaguursels

Inloggen

juist gelezen zolang als ik je ken lieg je al doei

frans | 19-05-06 | 17:03

bottehond 19-05-06 @ 10:47

In de reclame beweren ze dat alle aandacht reclame is, echter als ik de media moet geloven, dat zijn de drollevangers van JPB II ingeschakeld om de aangerichtte imago schade van JPB II verder te maximaliseren.

Als Verdonk, ongeacht de retards uit de VVD, toch als lijsttrekker gekozen en bevestigd wordt, dan hoop ik dat zij bij de eerste de beste gelegenheid die zich daarvoor aandient homo Bos, Balkenende en Zalm een politiek nekschot zal geven door de TK uit te dagen om een motie van wantrouwen te vragen over haar beleid.

De eerste fase past binnen de zes weken periode die zij wettelijk moet stellen en als zij niet binnen die periode een antwoord aan de kamer geeft, dan komt er wellicht die motie.

Ik vrees dat JPB ook niet opnieuw de lijsttrekker zal worden van het CDA. Deze politieke brekebeen, met goede bestuurskwaliteiten kan dan weer terug naar de NCRV, waar hij dan weer zijn Suicidale Socialistich Christelijke propaganda kan bedrijven via de nu reeds enige tijd rood gekleurde NCRV opinierubrieken.

Hans Anders | 19-05-06 | 14:28

he ebru
ga eens lekker naakt in de playboy,dan doe je nog iets nuttigs.
maar zoals onze hoogleraar uit een of ander moslimland al zegt : mannen denken en praten ,en vrouwen praten voordat ze denken

nldennl | 19-05-06 | 12:40

'de kogel' inderdaad steeds van rechts komt. Links laat ze lekker stoeien.

Starf*cker 19-05-06 @ 07:22

7.22 ? starr*ckerT... wtf? ZE-VEN uur 22?? Ik mag hopen dat je geen nachtdienst draait of zo. Ik heb namelijk een beeld over de GSredactie van (inmiddels) 2e hands lexus rijdende feestvierders, die om 10 uur s ochtends met bloeddoorlopen ogen tgv de overvloedige alcohol- en *peep*consumptie quasi verveeld at random schijfschieten op de wereld om ze heen. Mét stoppelbaard en loafers, uiteraard. Daar hoort posten om ZE-VEN uur 22 niet bij, tenzij je net uit de woolloomeloo komt, off course.

On topic: inderdaad: de kogels komen van rechts. links hitst de boel op. Links laat ze lekker stoeien, zeg je? Te weinig eer... Zembla is links. Cees Drie-Muis is nogal fanatiek SP-lid ( je weet tog: die vrouw- en allochtonen"vriendelijke" partij. Dat "linkse mannen mét testosteron"bolwerk, voor échte kerels, die het zat zijn, dat laffe gezalf van de PvdA.... zou jan tomaat nou écht fan zijn van Feyenoord? wellicht, maar het komt wel verdomd goed uit, zijn voorkeur) die "kogels" ... dat zijn er wel heel veel inmiddels. Spreek maar van een "kogelregen"..... Het lijkt wel een volkomen dolgedraaide shoot-out met wild-westachtige trekjes.... Die Verdonk heeft een heel leger beschermengelen op haar schouder zitten.....

bottehond | 19-05-06 | 10:47

Zoals Theo van Gogh's moeder al zei: 'Links' heeft een val voor Rita Verdonk gezet, met Ayaan Hirsi Ali als blokje kaas.

filter 19-05-06 @ 09:33

Ik ga af op de vrouwelijke intuitie (part II)....

bottehond | 19-05-06 | 10:21

Starf*cker, Je bent, het spijt me te zeggen, erg in de war, hoor.
.

Zoals Theo van Gogh's moeder al zei: 'Links' heeft een val voor Rita Verdonk gezet, met Ayaan Hirsi Ali als blokje kaas.

filter | 19-05-06 | 09:33

@Bottehond Soms zijn jouw huisregels de mijne niet. Ik heb gisteravond ff die Zembla-uitzending gezien. Brrr, wat een inconsequent gedrag. Overigens is het opmerkelijk om te zien dat hier 'de kogel' inderdaad steeds van rechts komt. Links laat ze lekker stoeien.

Starf*cker | 19-05-06 | 07:22

Ik word helemaal simpel van al die schreeuwende allochtonen.
Waar is de tijd gebleven dat je ze enkel op de plee zag.

..Whatever | 19-05-06 | 02:45

gevallenverstand 18-05-06 @ 14:49

Grappig dat je dat zegt. Ik schat Verdonk TOTAAL anders in. Die vrouw kan door haar opstelling 0031 juist verder helpen. Duidelijkheid is een groot goed, gevallene, zeker in tijden van verwarring. Bovendien heb ik ook geluisterd naar andere infobronnen dan NOVA en ik weet dat Verdonk ab-so-luut niets van racisme moet weten. Zij laat wel zien: dit is Nederland, je bent welkom, maar je moet je voegen naar de huisregels. Wat is daar mis mee? Niets! Ook wordt doorlopend weggemoffeld dat Verdonk al een heel groot deel van de 26000 oplichtende gezichten een status heeft verleend. Mijn teef is a great judge of characters (ook al is ze een teef) en zij omschrijft Verdonk juist als een hele lieve betrokken respectvolle vrouw. Op wiens oordeel zou ik, denk je, afgaan? Mijn instinctivee teefje of media met belangen?

bottehond | 19-05-06 | 01:12

Rabarberke 18-05-06 @ 23:07

Zeg Rode Rabbi, je kunt beter even heel stil zijn nu, denk ik.... het lijkt er op dat jij de enige bent die nog staat te schreeuwen voor het ministerie. Verdonk is al naar huis, Verdonk staat nog als een huis (of je het een mooi stulpje vindt of niet, het staat nog steeds) en nu de vrinden van Ayaan haar in formatie nog wat messen in de rug rossen beginnen een hoop mensen te beseffen wat karaktermoord inhoudt en dat we er zó ook niet komen.... ik ben werkelijk aangenaam verrast door een aantal reaguurders. Hulde voor uw toch moedige bijdragen/ontboezemingen. RESTECP!

bottehond | 19-05-06 | 00:01

ik blijf ebru erg lekker vinden @heaumeaux. maar iedereen heeft wel eens geroepen dat ayaan liegt en bedriegd (bedreigd/bedrieg hmm), dus de nieuwswaarde ontgaat me. toch leuk om haar gezichtje weer eens te zien.

..zapper | 18-05-06 | 23:49

Een minster die daadkrachtig handelt is gewoon ongeloofwaardig.

Rabarberke | 18-05-06 | 23:07

hear@maximo

knuffelpoes | 18-05-06 | 22:56

Hmmmm…..
Wat Draaitafel Demagoog zegt, en ik ben ook absoluut geen Rita-fan maar de manier waarop ze nu zelfs door haar eigen VVD collega’s en ideologische aanhangers wordt afgeserveerd doet mij nu in haar voordeel spreken; Rita heeft in deze moeilijke situatie gedaan wat voor haar juist was.
Zou ze dit niet doen dan zou de hele meute, ook ik, in verontwaardiging over haar heen lopen en haar van klassenjustitie betichten gezien de rechtlijnigheid van haar 'ijzeren Rita' trackrecord.
Om nog maar niet te spreken over de hordes advocaten die klaar staan om afgewezen aanvragen opnieuw te onderzoeken en voor het gerecht te brengen, terecht overigens.
Waar, door een collectief aan Verdonk aanhangers waaronder ook Leon de Winter en Ephimanco, getracht werd de opinie van Verdonk-critici te smoren als het ging om de manier van handelen waardoor, desondanks 11 illegalen levend werden verbrand, “ludieke” spandoeken werden verwijderd, naturalisatie van een door een bondscoach geselecteerde speler werd verhinderd en een Kosovaars meisje een paar maanden voor haar doorslaggevende VWO examen het land werd uitgekicked is er nu opeens een algemene storm van kritiek uit de hoek van haar collega's en geloofsgenoten, uitzonderingen daargelaten.
En dat terwijl er nu, nu eindelijk sprake is van kordaat en SNEL handelen van een Minister die zelfs het partijbelang opzij zet voor het landsbelang in deze kritieke situatie (Illegaal Kamerlid= kan niet) vallen veelal haar eigen *kuch* rechtlijnige gelijke monniken gelijke kappen bondgenoten haar af.
Hypocrisie ten top, bij de VVD, het CDA, D66 en ja, zelfs bij Groen Links en PvdA die het spel, gezien de oneerlijke Rita tegen de Rest verhouding, voor de spreekbuis aan de *proest* “vrienden” van Rita konden overlaten.
En, om het nog misselijkmakender te maken, waar het een aantal dagen duurt voordat Jp “tegen onwaarheden is geen kruid gewassen” Balkenende zich hier over uitspreekt, komt ie opeens uit het niets als een ware held Rita effe de les lezen en het volk tonen hoe *hihi*daadkrachtig ie wel niet is.
En Ayaan? Die praat nu anti-Nederland peop.
Over huichelen gesproken…

MAXIMO | 18-05-06 | 22:40

ebru umar is lelijk gatverdamme man

homos | 18-05-06 | 22:36

Draaitafel Demagoog 18-05-06 @ 20:45
Het emailverhaal was nietszeggend, klopt. Ebru's verhaal misschien, De Winter (Leon) misschien. Maar de rechtlijnigheid is onhoudbaar. Het word een herhaling van zetten, maar stel je voor iemand liegt en red het land (of 6 peuters) dan moet dat toch gehonoreerd kunnen worden. Het bestaat toch niet dat dat niet kan. Linksom of rechtsom, haar positie word erg onhoudbaar. (Ze had de kwestie naar Donner kunnen doorspelen, naar JP, uitstellen tot na haar vertrek... lees je wel een beetje mee?)

gevallenverstand | 18-05-06 | 22:21

@Kaaskoppenkoortsige; AIVD
Klopt.
Laten we een lijstje bijhouden van salon-nieuwrechtsen die Verdonk afvallen:
Ephimenco
Ebru
De Winter
Holman
??

knuffelpoes | 18-05-06 | 22:12

@Kaaskoppenkoortsige ; aivd
Klopt. laten we een lijstje bijhouden van salon-nieuwrechtsen die Verdonk afvallen:
De Winter
Ephimenco
Ebru
Holman
??

knuffelpoes | 18-05-06 | 22:08

Rechts is in totale verwarring (Verdonk kaputt, AHA kaputt, VVD kaputt) en schieten in een blametheleft reflex. Leon de Winter de Israelische ultrarechtse columnist roept Verdonk op af te treden.

Kaaskoppenkoortsige | 18-05-06 | 21:51

Rechtse columnisten vallen Rita Verdonk aan.
Zeker ook de schuld van Wouter Bos of Femke Halsema?

aivd | 18-05-06 | 21:46

De 8 uitspraken van Verdonk, een hoop woorden maar uiteindelijk lucht.

5x liegen in de kamer, ze nam een slok ze deed een plas en alles bleef zoals het was.

Liegen in de 2de Kamer mag, de volgende keer blijft ze weer zitten.

Ze kijkt ook altijd minachtend als ze vragen kijkt in de 2de Kamer, Mevrouw Verdonk staat boven de wet, dus wie doet haar wat, de volgende keer liegt ze toch.

Ichikoh | 18-05-06 | 21:28

bottehond 18-05-06 @ 16:16
Bottehond zie het zo: jij denkt dat jij de waarheid kent en ik denk er nog even over na.

Max@Laadvermogen | 18-05-06 | 21:20

Ijzeren Rita + Kay van der Linden = Roestende Rita

Kaaskoppenkoortsige | 18-05-06 | 20:51

@gevallenverstand .. rita is helemaal geen toast .. in hoeverre is het in godsnaam relevant of rita al wist dat ayaan een andere naam had ? Rita heeft prima gehandeld .. als het algemeen bekend is dat Ayaan loog over haar afkomst dan moet Rita daar op inspelen .. zolang ze het wel weet maar het is geen algemeen feit dan kon het nog x jaar zo doorgaan .. het heeft alleen maar met beeldvorming te maken .. Ze moest gewoon weg wel om haar geloofwaardigheid te behouden .. En of dat Ayaan of iemand anders geweest was maakt dan helemaal niks uit .. ondanks dat mensen opeens met jaloezie en weet ik veel wat voopr onzin aankomen ( u hebt met haar gemaild ! nou laat maar zien femke .. al het verkeer via mailservers wordt bewaart .. gelul en weinig wol dus ) Voor de rest is er behoorlijk gespeculeerd en waren de krodillentranen niet aan te dragen in de 2de kamer afgelopen dinsdag .. zelfs ik als Bos aanhanger (althans een beetje voorheen) zat echt te schatteren om die gespeelde verontwaardiging van bijna de hele 2de kamer .. rita ik vond je een trut .. en dat vind ik nog steeds maar je bent wel een trut waar we precies weten wat we aan haar hebben .. en das een groot goed ! Wat die buitenlandpers betreft ... allemaal klepel horen luiden maar in godsnaam niet weten waar de klepel hangt .. en vooral op onderbuikgevoelens gebaseerd rotzooi de media inflikkeren .. GEEN enkel stukje uit de buitenlandse media heeft maar gerept over hoe de wetten in nederland werken .. alleen maar geblaat en geen wol !
Zo en als jullie me nu willen verexcuseren .. moet hier effe 1 of andere straatmuzikant van het leven beroven ! mongool staat nu al een uur te zingen op een terras hier en ben het meer dan zat !

Draaitafel Demagoog | 18-05-06 | 20:45

Die Ebru moet haar mond houden. Ze is geen haar beter dan Ayaan.Ze zijn stuk voor stuk hatenzaaiers.Als ze ook niet haar paspoort afhandig gemaakt wilt worden moet ze mond houden ,en BASTA

prins74 | 18-05-06 | 20:42

Wat zijn hier veel strontvliegen om drol Rita darren.

gemeentereiniging | 18-05-06 | 20:34

dat je vindt dat verdonk goeie dingen doet, ok. dat je vindt dat ze daarbij mag liegen dat het gedrukt staat begrijp ik ook. meer dat je niet ziet dat dat wijf volstrekt incompetent is om wat voor baan dan ook boven mavo nivo uit te voeren kan ik onmogelijk bevatten. waarom denk je dat ze bij de bvd weggebonjourd is?

knuffelpoes | 18-05-06 | 19:37

Ebru Umar.... is dat die met die dikke wallen onder haar ogen?

Tomahawk33 | 18-05-06 | 19:32

nu hoeven we nog allleen maar EEN leugen van mevrouw ebru umar te vinden, of een uzi in haar rugzak bijvoorbeeld, of ook deze haatrdragende mevrouw kan terug naar haar moslim-facistische vaderland

BruIlio | 18-05-06 | 19:17

Hoe is die Ebru Umar ooit Nederlander geworden?

aivd | 18-05-06 | 19:09

Zit Faire-donque nu nog bij Balkie?

Rabarberke | 18-05-06 | 18:06

Balkenende heeft Verdonk de les gelezen. Jongetjes die vroeger bij de hoofdmeester moesten komen, werden alleen maar populairder op het schoolplein.

Maagzuur | 18-05-06 | 18:02

@ jeroener
Nodig jij ook altijd mensen uit om hen te vertellen dat je niets van hun verhaal aanneemt ? Is dat niet een beetje onzinnig ?.... lijkt dat je echt logisch ?

Prikker | 18-05-06 | 17:48

Ik ben een beetje teleurgesteld over de reactie van overheidswege op de molestatie van Ebru, een paar weken geleden. Is een beetje een nachtkaars geworden. Ik begrijp dat ze nu Rita op deze manier probeert te dissen (ook al is het was wrang, beiden vriendinnen van Theo zijnde...) maar Rita is al toast, ze was dat al sinds Taida, zeker sinds het debat, en al helemaal vanwege die opmerking van Leon de Winter.....

gevallenverstand | 18-05-06 | 17:47

Het zou zo maar kunnen dat Ebru Umar zelf ook liegt dat ze barst. Zie voor de uitleg 'Imago Verdonk niet meer wat het was' op www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/ent...

Heeft Femke Halsema met haar grote mond die e-mailtjes aan het adres magan@tweedekamer.nl nou eigenlijk al boven water?

Cpt. Iglo | 18-05-06 | 17:35

Leuke feauteau van Ebru

RobbieG | 18-05-06 | 17:34

Natuurlijk liegt Rita. En dat is maar goed ook, gezien haar ambities. Met een niet-liegende premier is dit land in no time naar de kloten.

Maagzuur | 18-05-06 | 17:26

* Z ziet botte nog steeds verbaasd staan kijken *
United We Stand. We zijn in oorlog met het wereldwijde terrorisme, daar dragen we aan bij en daar zijn we in verenigd. Een aanval op ons is een aanval op allen. Maar daaronder zijn we gewoon onszelf, voor de duuvel niet bang en open. Cloeck en moedig. Dat hebben zelfs jij en ik gemeen botte! We sluiten alleen geen pacten met bange mensen of drogredenaars, we informeren ons goed en tolereren geen crap!

gevallenverstand | 18-05-06 | 17:20

@Tichtus:
Mja mooi stuk. Toch mooi, dat degezonderoker.nl nog steeds te bezoeken is hé?

Pharos | 18-05-06 | 17:15

fuckje 18-05-06 @ 15:59
meeste mensen hebben allemaal flauwekul voor hun @ staan, jij niet? Ik wel!
Dus waarom Ayaan niet?

Omdat het bij Ayaan hier om een zakelijk mailadres gaat. En bij een beetje professionele en/of officiële organisatie bepaal je niet zelf wat er voor dat @ teken komt te staan. Maar goed, ik begrijp de reactie van je dat je als VMBO’er niet beter weet dan het bestaan van Hotmail adressen ed…

Jean Bal-zac | 18-05-06 | 17:13

bottehond 18-05-06 @ 17:02
Botte. Nederland is niet verdeeld. Nederland is een tolerant en gastvij land. Het lijkt alsof dat minder is geworden door Pim Fortuyn, maar in het hart van de Nederlander is dat nooit veranderd. Je mag ook zeker niet spotten- of misbruik maken van onze gastvrijheid. Dat gaat nou eenmaal niet, zeker niet in het drukstbevolkte land van de wereld. Het hele land vond dat we een beetje de permissiviteit van de jaren 70 achter ons moesten laten, maar de meerderheid vind dat het nu mooi genoeg is geweest. De laatste verkiezingen hebben stemers al aangegeven integratie en veiligheid veel lager op hun verlanglijst te hebben dan voorheen.

gevallenverstand | 18-05-06 | 17:09

Starf*cker 18-05-06 @ 16:53

*tingeling* rondje van starr*ckert! en daarna 1 van jullie oom Botte... rietjes staan op tafel. En.. ober! die zwadderzak krijgt niets van mij.... ik houd niet van mensen met schuim op hun lippen in combi met gezwollen aadren....

bottehond | 18-05-06 | 17:06

Wat een ophef is er weer in ons kleine politieke landje!
Nog niet erg lang terug ook al... zijn we het al weer vergeten??

De discussie gaat door: www.taidaterug.org

njoylive | 18-05-06 | 17:05

Draaitafel Demagoog 18-05-06 @ 17:01

Doe es.. meat is murder? die met die helmpies!

bottehond | 18-05-06 | 17:03

Als nou al die tokkies hier nou Rita bewegen om samen met het karkas van de LPF, Wilders en Nawijn een partij op te richten, kan de serieuze samenleving gaan beginnen om er weer wat van te maken....

bubka 18-05-06 @ 15:21

Dat lijkt me niet verstandig... en die termen ..... "de serieuze samenleving"... denk eens iets dieper door , jongen.... zolang de gevestigde orde zo'n groot deel van het volk niet anders kan zien dan als tokkies slaat ze de plank mis.... 0031 is tot op het bot verdeeld... triest.. heel triest... wie daar iets aan kan doen heeft goud in handen... dus niet zoals job (ik voel me geen jood) cohen... "de boel bij elkaar HOUDEN..", maar: "de boel bij elkaar BRENGEN"..... uit dit soort uitspraken kun je afleiden dat de maatschappelijke realiteit aan de "blijmoedige wereldverbeteraars met
tirannieke trekjes" voorbijgaat. De boel is al lang niet meer "bij elkaar". de boel ligt in volledige spagaat in twee loopgraven op een slagveld.....

bottehond | 18-05-06 | 17:02

@bottehond .. zit aan de mike oldfield .. hehehehe maa rzal zo effe wat van the smiths opzetten !

Draaitafel Demagoog | 18-05-06 | 17:01

De Leugen regeert, je weet tog.
Mooi stuk Tichtus!

Deense Postbode | 18-05-06 | 16:58

@Gevallen Verstand Voor de muziek adviseer ik je een Duitse Mars uit de jaren '40. Is geheel in stijl.

Starf*cker | 18-05-06 | 16:54

Ha,ha. Verdonk heeft in ieder geval bereikt dat Bottehond en ik het een keer eens zijn. De pils kan door ...

Starf*cker | 18-05-06 | 16:53

Het Rita Verdonklied (mars)

Rita Verdonk is goed.
Rita, die doet wat ze moet.
Zij stelt paal aan perk.
Zij geeft zin aan werck.
=
Geen storm giert te hard.
Niemand is haar te smart.
Wil je overleven.
Moet je haar stem geven.
=
Weg met de Islamhorden.
Staat op onze borden.
Het is de 5e colonne.
Waar zijn we aan begonnen.
=
Wij zwichten nooit voor rooien.
wij laten ons niet kooien
Recht zo die gaat, altijd paraat.
Dit is zoals het gaat!
=
Rita Verdonk is goed.
Rita, die doet wat ze moet.
Zij stelt paal aan perk.
Zij geeft zin aan werck.
=
c gevallenverstand Amsterdam 2006

gevallenverstand | 18-05-06 | 16:53

@Tichtus Prima stukje! HOewel mijn taxatie blijft dat de rol van La Verdonk is uitgespeeld en ze de Linkse Lente een aardig handje helpt. Zelden zo'n tuimelaar gezien. Dit is nog erger dan Dries van Agt.

Starf*cker | 18-05-06 | 16:52

Verdonk liegt dat het gedrukt staat, word eens wakker stelletje kunstgebitten.

Rabarberke 18-05-06 @ 16:45

Dat lieg je.

bottehond | 18-05-06 | 16:50

Wanhoopt niet, o verongelijkten en misprijsden, Laetita Griffith, de hoofddoekjes-vreetster uit Amsterdam-Zuid, het Zwaard van Jezus, Het Licht in het Donker (die donker oplicht bij daglicht), zal de leemte vullen die de beklaagde AHA achter laat... Osama en Al Zarqawi: eat your heart out! Now we're talking busnisss!!

Horizontal Jack | 18-05-06 | 16:50

Rita -LEUGENAAR- Verdonk, had eerst wel een zwak voor haar schijbare oprechtheid en rechtlijnigheid, maar het is wel heel duidelijk gewiorden met wat voor iemand we hier te maken, een leugenaar een oplichter iemand die van macht geilt. Snel en diep is deze leugenaar van haar voetstuk gevallen, laten we hopen dat haar val diep en hard zal zijn, Nederland kan hopelijk zonder!!!

Zwadderneel | 18-05-06 | 16:50

@Horizontal Jack Ach, Ebru durft tenminste haar nekl uit te steken. Je kan hier ook als simpele lul blijven declameren dat het ligt aan het monsterverbond van Wouter Bos en de linkse pers in samenwerking met de Limburgse schutterij.

@Gevallen Verstand Die partij gaat zeker "Laat de treinen rijden' heten en Nederland terugbrengen naar een politieke ijstijd.

Starf*cker | 18-05-06 | 16:49

Oh darling why'd you talk so fast
Another evening just flew past tonight
And now the daybreak's coming in
And I can't win and it ain't right

You tell me all you've done and seen
And all the places you have been without me
Well I don't really want to know
But I'll stay quiet and then I'll go
And you won't have no cause to think about me

There's a guy works down the chip shop swears he's Elvis
Just like you swore to me that you'd be true
There's a guy works down the chip shop swears he's Elvis
But he's a liar and I'm not sure about you

Oh darling you're so popular
You were the best thing new in Hicksville ...
With your mohair suits and foreign shoes
News is you changed your Pick-up for a Seville

And now I'm lying here alone
'Cause you're out there on the phone
To some star in New York
I can hear you laughing now and
I can't help feeling that somehow
You don't mean anything you say at all

There's a guy works down the chip shop swears he's Elvis
Just like you swore to me that you'd be true
There's a guy works down the chip shop swears he's Elvis
But he's a liar and I'm not sure about you

There's a guy works down the chip shop swears he's Elvis
Just like you swore to me that you'd be true
There's a guy works down the chip shop swears he's Elvis
But he's a liar and I'm not sure about you
I said he's a liar and I'm not sure about you
I said he's a liar and I'm not sure about you
He's a liar and I'm not sure about you

Kristi MacColl
Mijn punt, dit blijft onder ons Ebru?, ja Rita.

gentle giant | 18-05-06 | 16:49

Tja, de ene islamiet is de andere niet zullen we maar zeggen dan.
Toch, in een bepaald opzicht ook weer wel want als we de beide hoofdstromingen (soenieten en sjiiten) gezellig bezig zien in het nieuwe en democratische Irak valt 't toch voornamelijk op dat in Allah's kringen het deaud maken van de andersdenkende tot de eerste plichten der gelovigen lijkt te horen. Waar wij, wanneer we 't niet eens kunnen worden of de slang al dan niet gesproken heeft in 't paradijs met onze medestanders de kerk uitlopen, een concurerend genootschap beginnen en voortaan gebrouilleerd zijn met 't halve dorp (en dus voortaan de gehakt bij een andere slager halen of niet meer bij tante Riet op de verjaardagsvisite komen) is 't hakbar-boem en 't halsafsnijden dáár de verkozen methode om de argumenten kracht bij te zetten.
Da's even wennen nu er mannen met keppeltjes en vrouwen met hoofddoekjes tussen ons zijn komen wonen en te vrezen valt dat 't nooit helemaal went. Het levert een ongemakkelijke spagaat op waarin de islamiet onder onze godsdienstvrijheid mag geloven wat ie wil, zolang ie dat geloof maar niet al te krachtdadig gaat belijden - terwijl ie nou juist vaak gelooft DAT ie z'n geloof krachtdadig moet belijden met hakbar-boem enzo.
Zijn bij ons de flagelanten al sinds de middeleeuwen uit 't straatbeeld verdwenen, in de islamitische wereld zijn er nog hele volksstammen die zichzelf eenmaal per jaar tot bloedens toe opzwepen over 't vreselijke onrecht dat Hussain lang geleden is aangedaan.
Uit louter krijgskundig oogpunt kun je 't met tegenstanders die geneigd zijn tot de charge der lichte brigade natuurlijk niet beter treffen wanneer je met voldoende munitie en repeteergeweren achter de borstwering zit. Want ook al is 't best indrukwekkend om Osama bin Laden met 'n wapperende mantel te paard door 't beeld te zien rijden en als we werkelijk kruisvaarders waren dan zou 't ons misschien wel dun door de broek lopen, maar wij zijn zo onsportief om nachtzichtapparatuur en fly-by-wire toe te passen. En het ergste is dat deze verworvenheden (en internet en senseo-koffie en DNA-profielen en platte beeldschermen en betrouwbare anti-conceptie en rationele ondernemingsgewijze produktie) alleen tot stand hebben kunnen komen in een moderne open maatschappij, met scheiding der machten, een vrije pers en parlementaire democratie. Daarin mag je dus heel-veel-zo-niet-alles zeggen en de pogingen van 'Nieuwe Nederlanders' om daar verandering in te brengen zijn gedoemd tot mislukken.
Degenen die geloven dat Ayaan nu het zwijgen is opgelegd moeten toch beter opletten want deze vluchtelinge krijgt in Washington en net kantoor, een goed salaris en bescherming op 't hoogste niveau. Ik bedoel: als je de buren juichend en schaterlachend met je vuilniszak ziet weglopen dan wordt 't toch tijd om te kijken of de familie juwelen nog wel veilig in 't nachtkastje liggen of dat propere Rita wat al te rechtlijnig bezig was tijdens de voorjaarsschoonmaak ("al dat glimmende spul en die steentjes? Wat moeten ze d'r mee - je kan 't niet eens eten...")
"Regels zijn regels" repeteert de voormalig pacifiste en ze schopt een VWO scholiere 't land uit vier weken voor 't eindexamen en voelt zich daardoor gedwongen met een politieke medestandster precies hetzelfde te doen.
Met zulke vriendinnen heeft Ayaan geen vijanden meer nodig.
Wie denkt dat zulks iemand bij uitstek kwalificeert voor 'n hoge post in 't landsbestuur mag nu alvast z'n borst natmaken voor een te voorspellen stukje straattheater wanneer 't kabinet Verdonk 1 tegen alle verwachtingen in 'n feit wordt. Wedden dat ze ook niets begrijpt van de quantum mechanica of het begrip 'theorie geladen waarneming'?
Krachtdadig bestuur, net wat we nodig hebben!
Met een IQ dat niet boven of beneden de honderd komt, dat spreekt!
Mwoehahahaha....

tichtus | 18-05-06 | 16:48

pciesssss Rabarberke.... my point exactly...

jeroener | 18-05-06 | 16:47

Was er vanmorgen een vergadering van dementerende bejaarden en is dit de afterparty of zo?

Verdonk liegt dat het gedrukt staat, word eens wakker stelletje kunstgebitten.

Rabarberke | 18-05-06 | 16:45

Lijst Rita Verdonk is opgericht. Mensen die liegen over naam worden uitgezet, oorlogsmisdadigers die die correct opgeven mogen bljiven. Recht is Recht. Wilt U vastigheid? Raakt U verward over de toekomst. Vind U alle nieuwe Nederlanders eigenlijk best wel eng en maakt U zich daarover meer zorgen dan over Global warming?. Verdonk staat naast U. Wees haar trouw, en Zij is dat aan U. U heeft werk dus U hoeft geen werk! Verdonk! Er is geen maatschappelijk gebied waar rechtlijnigheid niet werkt Verdonk. Huil niet naar de maan, stem Lijst Rita Verdonk, Hol met de Grote Honden. Verdonk IS de nieuwe politiek. Weg met K2, geldverslindende onzin. De nieuwe tijd is aangebroken. Hij heet: Rita Verdonk!

gevallenverstand | 18-05-06 | 16:41

Die Ebru Umar is idd een behoorlijke NSB'er.. Snapt deze halve gare Turkse niet dat ze in de toekomst nog veel meer klappen gaat krijgen van beledigde en boze moslims? Nu AHA dit NSB-landje is uitgetreiterd en bedriegd, is er nl een nieuwe kop van jut nodig voor de moslims en de linkse wereldverbeteraars..

Horizontal Jack | 18-05-06 | 16:40

@fuckje
nee, in mijn paspoort wordt zeker geen melding gemaakt van "de Stramme Kabouter", al ben ik wel op die manier bereikbaar via email. Mensen die dat soort uitspraken doen in regerings debatten moeten wat mij betreft door ome Frans (Weisglas) 2 uur in de hoek worden gezet.

De Stramme Kabouter | 18-05-06 | 16:37

Het gaat niet om wie wat heeft gezegd en al dan niet gelogen, het gaat om de beerput die openligt en het stinkt nou even, maar kan een hoop helderheid geven. Mits er wat mee gedaan wordt uiteraard, sprak zij hoopvol.

Deense Postbode | 18-05-06 | 16:36

Lijst Rita Verdonk is opgericht. De moeder van alle verweesden. De moeder van allen die moeite hebben zich te uiten. Van hen die vastigheid in het leven zoeken. Van hen die van autoriteit houden en/of ervan genieten. De moeder die in deze moeilijke tijd een rots is van vertouwen en ijking. De VVD (vat Vol Degenstrijdigheden) is te klein geworden voor deze vrouw die nu al historisch is en waarover onze klein-kleinkinderen zullen leren in hun gechiedenislessen. Gelooft U niet meer in God? Niet meer in Poltiek? Rita Verdonk is Uw redding. Wees haar hondstrouw en Alles Zal Goedkomen!

gevallenverstand | 18-05-06 | 16:35

Tray Hornay 18-05-06 @ 16:21

Haha... ik ben bang dat ze zich danig gaan verslikken in dat "lijk".... de huid van de beer enzo....

bottehond | 18-05-06 | 16:32

@ Hans Anders

Houd nou toch eens op man! Het gaat nieteens over die uitnodiging... het gaat erom dat Verdonk heeft gelezen wat de werkelijke naam van AHM was. En zoals ik net al zei ,lijkt me dat zoiets blijft plakken of je r nou wel of niet n "goed" gesprek over hebt.

jeroener | 18-05-06 | 16:28

bottehond 18-05-06 @ 16:06
Ik sluit de 'draad'.

gevallenverstand | 18-05-06 | 16:28

jeroener 18-05-06 @ 16:15

De uitnodiging wordt vaak door een ondergeschikte gemaakt en de uitgenodigde valt zeer vaak tegen, immers mooi schrijven kunnen velen maar mooi praten is veel en veel moeilijker.

Hans Anders | 18-05-06 | 16:24

@starfucker,
muslim..... niet echt muslim of wel?

Tray Hornay | 18-05-06 | 16:22

@ Bottehond,
Het lijk van Rita biedt veel voeding aan de Hyena's.

Tray Hornay | 18-05-06 | 16:21

@Tray Hornay Hoezo prutsers?

Starf*cker | 18-05-06 | 16:21

Draaitafel Demagoog 18-05-06 @ 16:07

Draai jij maar iets van crashtest Dhimmies voor ons dan....

bottehond | 18-05-06 | 16:19

Max@Laadvermogen 18-05-06 @ 16:07

Nederland kan weer worden wat het was, de oude en nieuwe eigenschappen met de nieuwe 0031-ers incluis... dat geloof ik zeker wel.... Jij ziet Verdonk als 1 vrouw... maar zij vertegenwoordigt (in zeker zin he) heel veel 0031-ers... en die gaan ook niet weg... en die willen "iets" terug.... en Rita Vedonk gaat ze dat geven... als ze de kans krijgt... Verdonk zou wel eens een "blessing in disguise" kunnen worden... als je terug wilt reaguren... look at the bigger picture... Omdat de zittende politiek zich om inmiddels onbegrijpelijke redenen niets gelegen laat liggen aan díe mensen mogen we van hen geen oplossingen/ verbeteringen verwachten. Die hebben 30 jaar de kans gehad en opzichtig gefaald... Ik geef Verdonk zonder meer het voordeel van de twijfel... bovendien heb ik een zwak voor underdogs.. en 140 man die als loerende hyena's rond een gewond dier zien sluipen... en niemand die de executie uit durft te voeren, terwijl ze geschoffeerd en uitgedaagd worden... dat roept bij mij vooral respect en bewondering op... maar dan niet voor de hyena's, mind you.

bottehond | 18-05-06 | 16:16

ohja nu weet ik dat Bos verhaal weer .. rita had gezegd voor het versturen van de brief pers contact gehad met Jp .. en na het versturen had ze zijn voicemail ingesproken .. volgens bos was de enige informatie richting jp via de voicemail gegaan .. ja dat was het ! oh bos let nou eens op ! beeldvorming knakker ! beeldvorming ..

Draaitafel Demagoog | 18-05-06 | 16:15

@ Hans Anders
Als ik in een oninteressant boek lees dat een "vriend" van me een andere naam heeft blijft dat echt wel plakken. En een oninteressant artikeltje uitlezen is net wat minder moeite dan een oninteressant boek uitlezen. Je nodigt iemand toch ook niet uit om het erover te hebben als je het niet gelezen hebt?

jeroener | 18-05-06 | 16:15

@fuckje...
werk e-mail is eigen naam@
ik weet niet waar jij werkt, werk je eigelijk wel?

trapleuning | 18-05-06 | 16:14

Haha, op de New York Times staat een artikel genaamd: Muslim's Loss of Dutch Citizenship Stirs Storm
.
wat een prutsers

Tray Hornay | 18-05-06 | 16:13

jeroener 18-05-06 @ 15:44

Iedere politieagent of psycholoog zal mijn verhaal bevestigen, hoe vaak heb je zelf een boek uitgelezen dat je niet interesseert, zelden denk ik. Verdonk is gewoon een perfectionist die haar werk goed wil doen en haar vrindin afbranden behoort beslist niet tot haar prioriteiten.

Wellicht heeft een ambtenaar wel met behulp van de brief van Ubru een dossier en een besluit voorbereid, zodat Verdonk een kant en klaar dossier voorgeschotelt kreeg waardoor er snel een juridisch onderbouwde beslissing genomen kon worden.

Hans Anders | 18-05-06 | 16:10

jeetje .. eigenlijk kunnen jullie ook een hoop poep produceren .. misschien ngo wel meer dan die politici .. damn !

Draaitafel Demagoog | 18-05-06 | 16:07

@ Tobi... ga eens naar Hans Anders man.
;
Lees net op nu.nl
Minister Rita Verdonk (Vreemdelingenzaken) zal de motie over het Nederlandschap van Ayaan Hirsi Ali onverkort uitvoeren. Dat heeft de minister donderdag gezegd na overleg met premier Jan Peter Balkenende en de twee vicepremiers.
.
Balkenenenenede die iets eist. Jammer dat ze geen Big brother camera in het torentje van Kok (blijft het toch gewoon) hebben. Zou ik best wel eens willen zien.

Tray Hornay | 18-05-06 | 16:07

bottehond 18-05-06 @ 15:58
Mevrouw Verdonk heetf een hoog 'Leefbaar Nederland' gehalte. Maar alleen regeltjes tot het uiterste handhaven maakt je nog geen goed politicus. Ja, inderdaad, het zijn van politicus dat is een apart 070- beroep. Je denkt toch niet dat onze samenleving zou zijn geworden tot wat het nu is, overigens met alle gebreken van dien, door mensen als Verdonk?

Max@Laadvermogen | 18-05-06 | 16:07

gevallenverstand 18-05-06 @ 15:52

ik ben het niet met je eens... meervoudige loyaliteiten en zo... en c. heeft gelijk. Dat hij je te pakken neemt heb je aan jezelf te danken, niet aan mij. hij reageert op jouw mening. Ik ga mijn mond niet houden als hij iets "raaks" zegt... integendeel... ik juich hem toe als ik dat gepast en terecht vindt... nog 1 ding... hij weet heus wel dat je met die zinsnede doelt op posts van bv. mij. Hij kan lezen hoor... er stonden haakjes omheen als in een quote... ik vermoed dat hij het gewoon lekkah vond om je pontificaal te bashen... En meestal moet je niet te veel achter dingen zoeken. Als je een bief hebt leg je het bij... of niet... who cares? Life goes on and on and on bygones, zou ik zeggen... tis op GS niet voor mietjes, je weet tog... ik krijg zelf ook klappen en deel ook uit, liefst nog veel harder..... haha... Lekkah stijlloos... wees blij dat er een virtuele plek is waar een hele hoop IQ zich lekkah kan botvieren..... ies goed, menier!

bottehond | 18-05-06 | 16:06

Is die foto van Ebru door de foto-soep gehaald ofzeau? Ze is doorgaans gewoon foei-lelijk

Tobi | 18-05-06 | 16:02

Rita vadaag in torentje, vanavond weer een linxe aanval op Rita. Morgen: rita stapt op. Resultaat na vrijdag: Pim weg, Theo weg, Rita weg, Magan weg. Ruim baan voor kabouter bos. De rode horden komen eraan.

dathoujetoch | 18-05-06 | 16:01

controle 18-05-06 @ 15:48

Onder andere producten om beter te zien en te horen.

Hans Anders | 18-05-06 | 16:01

@De Stramme Kabouter,
meeste mensen hebben allemaal flauwekul voor hun @ staan, jij niet? Ik wel!
Dus waarom Ayaan niet?

fuckje | 18-05-06 | 15:59

Laat mevrouw Verdonk de eer aan zichzelf houden en terugkeren naar de gewone maatschappij. Politiek is niets voor haar.

Max@Laadvermogen 18-05-06 @ 15:53

Dat is nou precies waarom ze zoveel steun heeft. Zij geeft veel politiek "verweesden" een stem. En dát zien de baantjesjagers in 070, die genoeglijk het land verdelen en heersen, zodat ze zelf aan de macht blijven.... Het is best mogelijk dat Verdonk op de lange termijn nog veel populairder wordt in haar kruistocht tegen 070 en de politiek correcte wurgslang. Als ze haar wegsturen is dat in haar voordeel.... Heb je het debat gezien (het was meer een publiek kooigevecht van 100 tegen 1tje met de handen op de rug gebonden)? NIEMAND durfde de trekker over te halen. Ze slopen allemaal langs haar heen... hun lippen likkend en optrekkend... grommend en snuffelend aan het gewonde beest, loerend naar elkaar.... maar NIEMAND durfde de trekker over halen voor de standrechtelijke executie....... Zelfs daarvoor zijn de heren en dames impolitici te laf...

bottehond | 18-05-06 | 15:58

Starf*cker 18-05-06 @ 15:25

NL is een land waarvan de wetgeving grotendeels is opgebouwd rondom het begrip BONAFIDE, vele advocaten misbruiken de daardoor ontstane ruimte voor MALAFIDE transacties. De NL wetgeving zou strikter en uitgebreider geschreven moeten en ook de toelichtingen zouden zo geschreven moeten worden dat er geen ruimte is voor eigen interpretaties. Rigide wellicht maar noodzakelijk door het enorme stuwmeer aan creatieve advocaten en rechters.

Hans Anders | 18-05-06 | 15:58

Nee lui, jullie hebben het allemaal verkeerd. Verdonk - en de hele kamer - wist de naam AHA al veel langer doordat ze de naam voor de @ in haar emailadres had staan (volgens de logica van onze boomknuffelaar femke HALSema). Dus waarom heeft de kamer Verdonk daar dan niet eerder op aangesproken, in plaats van het officieel onwettig verkregen Nederlanderschap van AHA stilzwijgend te accepteren?

Heel simpel, hoogstwaarschijnlijk wist niemand van het bestaan van deze wetsregel over het ongeldig zijn door valse personalia op te geven of het kon ze simpelweg geen bal jeuken tot ons aller Zemblasten hun uitzending hadden gedaan en er politiek te scoren viel door groenlinks.

De Stramme Kabouter | 18-05-06 | 15:55

Nederland is een handelsland en geen autonoom eiland. In dat kader is het van belang dat ons imago niet wordt verknald door een overhaast genomen besluit van een minister (wat ook overigens van dat besluit zij). Dat is hier duidelijk wél gebeurd. Mevrouw Verdonk heeft haar besluit genomen tegen de adviezen van haar ambtenaren in en zonder overleg met het kabinet.

Dat op zichzelf al reden om haar uit de regering te flikkeren. Dat dat (nog) niet s gebeurd is te danken aan de heer Balkenende, van wie ik overigens geen fan ben. Laat mevrouw Verdonk de eer aan zichzelf houden en terugkeren naar de gewone maatschappij. Politiek is niets voor haar.

Max@Laadvermogen | 18-05-06 | 15:53

Birds Eye 18-05-06 @ 15:38

Vogeloog... mijn complimenten. Misschien mag je eens gueststarren van starr*ckert... die doet het ook zo... wel wat pakkender nog, maar dit was een aangenaam leesbare post!

bottehond | 18-05-06 | 15:52

bottehond 18-05-06 @ 15:49
Botte, hoor ik nog wat over 'gevallenverstand 18-05-06 @ 14:49' ?
*Strooit wat hondenvitaminen *

gevallenverstand | 18-05-06 | 15:52

Ze had natuurlijk gewoon wat minder snel kunnen handelen. Het IND doet gemiddeld 621 jaar over een onderzoek. Dat had ze kunnen afwachten. Tegen die tijd was er ofwel een nieuw kabinet geweest, ofwel er was een andere manier gevonden om AHA een NL paspoort te geven. geen vuiltje aan de lucht en precies rechtlijnig de wet gevolgd!

Helaas lopen de lijsttrekkerverkiezingen nu al, en was snellere actie vereist volgens Kay

makkie | 18-05-06 | 15:52

Prikker 18-05-06 @ 15:38

Huh? Prikkert.... voel je je wel goed jongen?
*klopt prikkert vaderlijk bezorgd op de rug *

bottehond | 18-05-06 | 15:49

@hans anders
Wat verkoop je?

controle | 18-05-06 | 15:48

@HansAnders
Ja, zo lust er nog wel een paar, dit geloof je zelf niet!
Is het nou zo moeilijk om te geloven dat rita gewoon loog?
Dat was toch niet de eerste keer?

bubka | 18-05-06 | 15:44

@ Hans Anders... wat wauwel je nou man? Kan Ebru beter volgen dan jou.. en @ Prikker... je snapt het echt niet he? Verdonk was door die brief gewoon op de hoogte over de echte naam van Ayaan.... klaar! Ze heeft die brief nota bene doorgenomen met Ebru, dan kun je ervan uitgaan dat r toch IETS van die brief is blijven hangen en kun je dus niet volhouden dat je niet van de echte naam op de hoogte was.

jeroener | 18-05-06 | 15:44

@Birds eye,
zeker ambtenaar!

Tray Hornay | 18-05-06 | 15:39

jeroener 18-05-06 @ 15:23

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waarom mensen zo weinig van elkaar overnemen en onthouden? Soms moet je iets onthouden omdat het mogelijk belangrijk is, maar de boodschapper brengt de verkeerde associatie bij je aan, het enige wat je dan nog wil is vergeten wat je gehoord of gezien hebt. De vriendschap van Verdonk met AHA kan gemakkelijk zo'n weerzin tegen het verhaal hebben opgeroepen en zeker als je merkt dat de boodschapper uit rancune of jaloersheid handelt.

Hans Anders | 18-05-06 | 15:38

Die Ebru Emar lijdt een beetje aan grootheidswaanzin geloof ik... alleen omdat zij een column gestuurd heeft aan Verdonk en Verdonk gezegd heeft dat ze niets met die column kan moet Verdonk op de hoogte zijn ?
Mevrouw Emar heeft nogal een hoge dunk van haarzelf... bovendien omdat mevrouw Emar iets vermoed wil dat nog niet zeggen dat haar vermoeden een bewijsmateriaal is.
Kortom, we zijn weer begonnen met moddersmijten met vermoedens en insinuaties en de pers smult ervan !!!
Waar is toch het zelfreinigende vermogen van de pers/media gebleven ?!?!

Prikker | 18-05-06 | 15:38

Rita is niet links, niet rechts, maar recht door zee.
Daar zijn er niet zoveel van in de VVD. Er zijn er heel erg veel links en link daarbovenop. Waarom zien we Dijkstal de laatste tijd weer zo vaak in beeld? Terwijl Melkert deze weken erachter komt dat hij damn wrong was aan het eind van het latijn van paars, denkt Dijkstal dat hij een prominent is...
En Frank de Grave... ben je nog altijd aan het graven bij je oude vriendjes van de jonge socialisten? ZemblaH enzo?
En wat moeten we nu in deze dagen met die looser van een Julius Maaten op de tv. Tweederde van Nederland kotste nog niet zo lang geleden Europa uit en nu moet ook die looser weer onder de warme lampen staan.
Edje raketje Nijpels moet z'n spraakgebrek ook weer op tv tonen en NOVA onderbreekt het programma met een directe verbinding met een onbekende VVD-er in... jawel... Nijmegen. Where stront is fluid.
Waarom zei de VVD, waarom waarom. Dan zal ik nu eens een vraag stellen aan al die fractieleden van de VVD: waarom zijn jullie partijdig als het gaat om de keuze voor wie favoriet is als lijsttrekker van de VVD? Waarom nu zo? waarom nu zij niet? Op de tv zeiden ze gisteren dat er heel veel van jullie weggaan als Rita het wordt. Ga dan. Maar ga dan snel!! De verkiezing is bedoeld voor de leden en niet voor de gevestigde orde. Ga dan aub snel, heel snel weg!! Laat dan vooral die dikke Hofstra vooroplopen. Op bijeenkomsten van... jawel... ondernemers zit hij doodleuk z'n gal te spuien over Ayaan Hirsi Ali en dat zij eigenlijk niet zo in de groep past en dat ze ook niet zo goed ligt enzo bij de anderen... Onprofessionele oetlul! De boel ophitsen tegen iemand die van VVD-stemmers in het land een voorkeur in de kamer heeft! Die heb jij met je autobeleid niet voor mekaar kunnen boksen, terwijl de nieuwe politieke partij Nederland Mobiel een aantal jaren al 2/3 zetel (dus net te weinig) op die one issue bij elkaar wist te vissen. Ga dan! Ga dan snel, want de helft van Nederland is jullie spuugzat!
Als VVD sta je achter Ayaan, achter Rutte én: achter Rita. In moeilijke tijden leer je je vrienden kennen. Jullie zijn het kaf. Korenhalf Ayaan zijn we nu kwijt. Als de gevestigde orde van de VVD nu eens doet waar we ze voor GEKOZEN hebben (jullie zitten er niet voor jullie zelf), misschien komt het dan nog een beetje goed. Nu, kots ik jullie nog allemaal uit, stelletje loosers! Met z'n allen tegen enkelingen die jullie uitgerekend nu nodig hebben: schaam jullie. Het is een schande met jullie! Ga dan aub snel, snel weg!

Birds Eye | 18-05-06 | 15:38

Ebru ziet er op dat fotootje nog lekker uit ook..

sjonnie | 18-05-06 | 15:37

hahahaha starfucker maakt zichzelf ook compleet belachelijk hiero !

Draaitafel Demagoog | 18-05-06 | 15:35

@OUTgunned
Als elke politicus over de eerste leugen gevallen was, hadden we een lege kamer...
Het mooiste aan dit hele verhaal is dat Rita dit allemaal aan haarzelf te danken heeft, als je zonder een greintje van empathie hele volksstammen tegen je in het harnas jaagt, zelf ook vrolijk liegt en bedriegt, wat verwacht je dan eigenlijk?

bubka | 18-05-06 | 15:33

@ Starf*cker,

F*ck het buitenland. De enige keer dat we dat deden was tijdens de Gouden Eeuw. Met die poldermodelshit en gidslandblblabla zijn we zover gekomen.

Die hele casus van HA heeft veel haken en ogen. Het enige domme van Verdonk is dat ze overhaast heeft gereageerd en gehandeld. Maar als HA werkelijk heeft gelogen t.b.v. het verkrijgen van het Nederlanderschap i.p.v. het beschermen van zichzelf tegen de toorn van haar familie, dan moet ze idd worden uitgezet. Regels zijn regels.... in landen waar ze wat soepeler met regels omgaan is het niet echt beter dan hier hoor!!!!

Tray Hornay | 18-05-06 | 15:32

hehehehehe .. zie je nou wel dat de tijd dat conversatief en progressief duidelijke termen waren voorbij is .. rechts valt over rechtse die het echt niet meer weten en linkse vallen over linkse die toch weer op rechtse leken .. oftewel totale chaos ! en het is allemaal zo simpel .. oke 1 ding moet ik nog zeggen n.a.v. het debat eergisteren .. bos je stond jezelf echt zwaar voor lul te zetten bij het eind van de 2de termijn ! wat je allemaal riep was toch wel redelijk onzin en pure stemmingmakerij ( om het over herhalen wat er die uren daarvoor ook al 30 keer gezegd was maar te zwijgen )

En ohja .. Ebru je ziet er goed uit meid ! hier ook al zo'n 'jeetje wat ben ik lekker momentje ' ;)

Draaitafel Demagoog | 18-05-06 | 15:31

Starf*cker, Je vergeet het tijdstip van de Zembla / VARA / PvdA 'documentaire'.
.

En de joden en homo's zullen op de trein worden gezet door Islam.
[ik denk eigenlijk dat hun kop eraf wordt gehakt, maar dat klinkt wat minder dramatisch]

filter | 18-05-06 | 15:30

@Starf*cker
AHA was helemaal geen slachtoffer, anders had ze nooit hoeven liegen. Dus gaarne dimmen met het misplaatste medelijden

OUTgunned | 18-05-06 | 15:28

Aussie 18-05-06 @ 15:26
ah dankjewel pikkie...

whatdafok! | 18-05-06 | 15:28

Starf*cker 18-05-06 @ 15:15

Ik val haar integriteit ook niet aan, ik zeg alleen dat je als druk bezet persoon al na 2 minuten haar geratel niet meer volgt maar dat haar leuke bekkie ervoor zorgt dat ze de afsproken 15 minuten mag volmaken.

Hans Anders | 18-05-06 | 15:28

@whatdafok! 18-05-06 @ 15:25

Graag gedaan jochie,kusje..

Aussie | 18-05-06 | 15:26

@Pharos Het gaat over tante Rita hoor. En Ebru. Poezewies komt later. ;)

Starf*cker | 18-05-06 | 15:26

En weer gaat het hier over de boodschappers. Niet bepaald intellectuele hoogstandjes. Mevrouw Verdonk heeft alle shit over zicfhzelf afgeroepen door gebrek aan wijsheid en empathie. AHA is de winnaar, want die was de bekrompen sfeer in Nederland toch al zat. Wij zijn inderdaad een zielig 'befehl ist befehl'-land waar regeltjes voor mensen gaan en massa's nu WEER joden en homo's op de trein richting gaskamer zouden zetten. Dat geluid weerklinkt nu ook in het buitenland. Het vrije en liberale is doorgeslagen naar een regeltjes-dictatuur met weinig empathie voor slachtoffers.

Starf*cker | 18-05-06 | 15:25

Aussie 18-05-06 @ 15:18
Nee ik moet altijd lachen om zulke domme jerkoff´s zoals jij! hahahaha oh dank je had ik ff weer nodig!

Starf*cker 18-05-06 @ 15:15
Eindelijk eens iemand hier met verstand!

whatdafok! | 18-05-06 | 15:25

Sammy de Complotridder

jeroener | 18-05-06 | 15:25

@ Hans Anders Goed idee Hans , want ik vond Ebru gister in Netwerk best duidelijk.... kon iig makkelijk uit haar verhaal opmaken dat Verdonk de open brief gekregen,gelezen en met haar besproken heeft.... lijkt me sterk dat je zoiets "vergeet",maar mss zit Alzheimer in de Verdonk-genen

jeroener | 18-05-06 | 15:23

max

ik had al eerder voorspeld.

Ze loog inderdaad, maar ze voert de motie ook nog eens niet uit.

Ze is volgens mij psychotisch, hoewel ik een lichte sympathie niet kan onderdrukken.

Ze zou goed vis kunnen verkopen. Zo'n vrolijke vrouw op de markt. Hallo meneer, lekker visje?

Rabarberke | 18-05-06 | 15:21

Wat zit dat rechtse gebeuren nou te blaten, eerst had Femkie het natuurlijk helemaal verkeerd gezien, ze wist het echt niet, nu blijkt, ten overvloede wat mij betreft, dat ze het uiteraard wel wist, notabene weer een vvd-aanhangster die dat naar buiten brengt, en nog heeft links, ja alweer, en alleen maar links de schuld.....
Als nou al die tokkies hier nou Rita bewegen om samen met het karkas van de LPF, Wilders en Nawijn een partij op te richten, kan de serieuze samenleving gaan beginnen om er weer wat van te maken....

bubka | 18-05-06 | 15:21

jeroener 18-05-06 @ 15:14 Ik heb het over spreken en juist om die reden ben ik recent ook gestart met hoortoestellen.

Hans Anders | 18-05-06 | 15:21

BTW : Ebru Umar heeft volkomen gelijk. Maar dat terzijde. Want dat mag je op dit moment natuurlijk niet zeggen.

TM | 18-05-06 | 15:20

Mevrouw Verdonk treedt dit weekend nog af.

Max@Laadvermogen | 18-05-06 | 15:19

@ lijn5 18-05-06 @ 15:14
Precies, de perfecte catch22. Ik verdenk de (s)linkse lente i.s.m. de VVD takvan Rutte c.s. Die lachen zich nl. beide nu een krul in hun staart

/\/\addog | 18-05-06 | 15:19

@whatdafok! 18-05-06 @ 15:09

Lach jij altijd zo hard om je eigen grappen? Wat zielig.

Aussie | 18-05-06 | 15:18

@lijn5:
En ze láát Hirsi Ali nu toe. En nu zit ze pas écht klem. Want wat kan ze doen? Zeggen dat ze het móest, van Balkenende en de Kamer? Dan geeft ze automatisch toe dat ze geen handelingsbevoegdheid meer heeft en rest haar nog maar één mogelijkheid: aftreden.

Pharos | 18-05-06 | 15:18

Handige zet van de VARA. Een week later heeft niemand het meer over opzet in het spel om twee grote politieke tegenstanders uit te schaken. Ayaan ligt al buiten de ring. Nu gaan ze met z'n allen op Verdonk verder rammen. Terwijl de helft van Nederland anders denkt dan ongeveer 147 kamerleden en 90% van de media.
Het is ronduit een schande dat de media eenzijdig is.
Het is ronduit een schande dat de kamerleden niet sneller over hun emoties kunnen heenstappen en logisch en duidelijk kunnen uiteenzetten waar ze echt achter staan...
www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artn...
Hulde aan Leon de Winter. Hij zag de stront aankomen op 10 mei.

Birds Eye | 18-05-06 | 15:18

@de chileen

Wat nou NSB mentaliteit. Het stikt in de politiek van de leugenaars en als iemand daarop wijst is het een NSB'er?

Als ze nou uitgeefster was een krant die in WOII bleef verschijnen, dan had je misschien een punt gehad.

Rabarberke | 18-05-06 | 15:15

@Hans Anders In die categorie zit Ebru niet. Dat is een lieve en breekbare vrouw. Gezwicht voor haar leuke bekkie? Nee. Geloof wel in haar integriteit.

Starf*cker | 18-05-06 | 15:15

Ach Starf*cker Verdonk kon/kan geen kant op. Als ze AHA wel had toegelaten, was er pas echt de pleuritis uitgebroken. Beetje een vriendin en partijgenote matsen.

lijn5 | 18-05-06 | 15:14

@Rabarberke Niet te volgen voor mensen die verkeerde glazen van Hans Anders gekregen hebben.... leest moeilijk

jeroener | 18-05-06 | 15:14

Okay.
Gaan we nog even naar 'links' [die inderdaad deze hele shebang heeft gestart]
.
Zijn we het allemaal eens dat de Islam:
conservatief
onveranderlijk
niet progressief
ouderwets
orthodox
& behoudend
is?
.
Zijn we het allemaal eens dat Islam gesteund, getolereerd en in sommige gevallen zelfs verheerlijkt wordt door 'links'?
[zie het aantal moslims dat PvdA stemt - de gratis 'Islam voor beginners' lessen van de SP - Halsema's aanhang]
.

Kijk nu in het woordenboek naar synoniemen voor:
conservatief
onveranderlijk
niet progressief
ouderwets
orthodox
behoudend
.
Juist.
= Rechts.
.
Een partij of individu dat voor Islam kiest = rechts.

filter | 18-05-06 | 15:13

@hans anders

Ebru Umar schrijft wel een stuk beter dan de meeste autochtonen. Hoezo niet te volgen logica? Niet te volgen voor wie?

Rabarberke | 18-05-06 | 15:12

'De lafheid van de Nederlanders wordt me steeds meer duielijker en ik begrijp zo langzamerhand waardoor er zo weinig zigeuners, joden en homosexuelen werden opgevangen tijdens WOII". ' Het zal toeval zijn, maar ik moet daar ook steeds aan denken als ik die "befehl ist befehl' types ook hier lees. Dat het zo fantastisch is dat mevrouw Verdonk de regels zo consequent toepast. Wat overigens weer iets anders is dan 'recht door zee'. Laf zijn we zeker. Die procederende buren van AHA zouden in een oorlog hun buren bij de vijand aanmelden en mevrouw Verdonk heeft een hart van prikkeldraad. Goede politiek is een wijze mix van emotie en ratio.

Starf*cker | 18-05-06 | 15:12

Geachte Verdonk aanhangers, jullie bewondering voor Verdonk is dat ze zo eerlijk is(YEAH RIGHT HAHAHAHA) , dat deze mevrouw zo rechtlijnig is(whahahaha)...... maar is dat dan het enige waarom jullie op haar zouden stemmen? Wat heeft deze mevrouw nou gepresteerd? De enige keer dat ze het moeilijk krijgt in de 2e kamer omdat ze weet dat ze de support niet van de CDA, VVD en D66 heeft begint ze ineens te blahblahen. Ja echt een ijzere Rita!!! Als jullie zo voor Rita zijn dan zullen jullie ook wel op haar gaan stemmen!? Maar dan kan je toch net zo goed op een aap stemmen die een dansje kan doen..... die is tenminste knapper en intelligenter dan onze ijzere Rita! Wanneer laat ze trouwens haar lippen opspuiten??? Rita pleur nou eindelijk ajb eens op!

whatdafok! | 18-05-06 | 15:09

Starf*cker 18-05-06 @ 14:44

Heb jij haar ooit onder mentale druk iets laten toelichten of ben je gezwicht voor haar leuke bekkie, waarna de inhoud van de conversatie minder belangrijk werd? Dat laatste is niet negatief bedoeld maar vele mannen kennen te weinig knappe vrouwen die ze dagelijks spreken, waardoor die hun kwaliteitstolerantie gemakkelijk ver beneden de grens van hun professionaliteit brengen.

Vroeger liet ik knappe jongedames in strakke motoroveralls en per motor de grachtengordel architecten bezoeken. Het uittrekken van de motoroverall ervaarden de meeste architecten als het komen van een vlinder uit een cocon, een soort strip-tease dus.

Deze manier van producten aan de man brengen heeft mij een stroom van grote projecten opgeleverd. Bij de projectbesprekingen vroegen de architecten vaak eerst naar de postbode en daarna pas naar het product.

Vandaar mijn opmerking maar ik verkoop wel een perfect en mooi technisch product dat ik dagelijks wel een keer ergens zie opduiken in een journaal.

Hans Anders | 18-05-06 | 15:08

FOK iedereen die hier voor Verdonk opkomt... het is onderhand duidelijk dat ze keihard liegt en wrom zou zij wel mogen liegen en Ayaan niet?!? Go Ebru!

jeroener | 18-05-06 | 15:08

Hmmm, blijkbaar vindt Balkie klassejustitie okay....

MAXIMO | 18-05-06 | 15:07

Ebru is geen NSB'er, schaam je Chileen!

Zoals Ayaan al in The New York Times schreef: "de lafheid van de Nederlanders wordt me steeds meer duielijker en ik begrijp zo langzamerhand waardoor er zo weinig zigeuners, joden en homosexuelen werden opgevangen tijdens WOII". Mevrouw is het land nog niet uit of ze spuuugt al op ons om zichzelf bij de Amerikanen te vleien (die guys van de Conservatieve denktank vinden dat wel mooi).

Ebru is gewoon een toppertje (en erg Tray Hornay!)

Tray Hornay | 18-05-06 | 15:02

Soms is oud nieuws toch zeeer nieuw nieuws.
Dat Ebru dit even duidelijk maakt aan iedereen, siert haar dan ook.
En Ebru is hier niet het probleem, Verdonk is het probleem, die liegt!
AHA en Verdonk, 2 leugenaars. En dat zijn vast niet de enige binnen de VVd...

da wizard | 18-05-06 | 15:00

@pheox
Een oosterse zaademmer, bedoel je. De hele familie heeft er al op gezeten. Wat je lekker noemt.

Montgomery Burns | 18-05-06 | 14:59

Starfucker is minister van propaganda onder de toekomstige premier Wouter Boslim niet een leuk baantje voor jou?

De coalitie partijen hebben samen met de linkse partijen Ayaan opgeofferd om Verdonk ten val te brengen.

Omdat dat mislukt gaat onze Judas P. Balkenende van Verdonk eisen dat Ayaan een voorkeurs behandeling moet hebben.

Bunt | 18-05-06 | 14:59

Zelden is een vergelijking met de NSB zo niet van toepassing geweest als in deze post.

John McClane | 18-05-06 | 14:58

lekker mokkel

pheox | 18-05-06 | 14:57

OUTgunned 18-05-06 @ 14:50
Oorlogscriminelen mogen WEL blijven. Als ze maar niet gelogen hebben over hun naam. Dat is het zieke van deze wet.

gevallenverstand | 18-05-06 | 14:56

Verdonk z'n sterretje wordt een rondje. oh wacht er klopt iets niet,.. ach ja laat ook maar.

rawg! | 18-05-06 | 14:55

kraushaus 18-05-06 @ 14:38

Vertel verder bitte.

LJBrinkhorst | 18-05-06 | 14:54

Verdonk is een sterfhuisconstructie geworden voor de LPF tokkies en precieze regelvrienden. Dat is een mooie taak Rita. Het dui-de-lijk en on-ver-sne-den zichtbaar maken dat het niet werkt op deze manier. een wetgeving moet ruimte bieden voor het leven zelf. In een huis waarin word geleefd is niet altijd slles opgeruimd.

gevallenverstand | 18-05-06 | 14:54

Het is allemaal de schuld van rechts. Al die LPF-ers, VVD-ers en Lijst Wilders figuren zijn gewoon de erfgenamen van de NSB. Lekker elkaar naaien als je even geen buitenlanders aan het afzeiken bent. En die tokkies op dit forum stug links de schuld blijven geven.... MOEWAHAHAHA.

Robin Ruigpoot | 18-05-06 | 14:53

John De Mol, en al die anderen, zullen hun geld echt niet in een bodemloze put gaan gooien genaamd 'serieuze tv'. Kom nou, lijkt me toch van niet. Die rechtserts met geld hebben het veel te druk met nog meer geld maken. En *kuch* 'arm' *kuch* links maar tv-programmaatjes slijten en de kranten volschrijven.

Het is echt absoluut allemaal de schuld van links.*hoest*

TM | 18-05-06 | 14:50

Om moedeloos van te worden, dat geroep om weer een uitzondering te maken in plaats van wetten en regels toe te passen.
Dezelfde mensen die zo staan te schreeuwen om deze leugenaar te vergeven staan volgende week weer ergens te protesteren omdat men een oorlogscrimineel wil uitzetten die al 5 jaar in nederland woont. En daarna Volkert van der G. uit de gevangenis proberen te krijgen omdat die zich zo goed gedragen heeft de laatste tijd. Dit zijn de mensen waardoor TBSers de vrije hand hebben, alleen maar omdat ze zichzelf daar menselijker van voelen

OUTgunned | 18-05-06 | 14:50

Starf*cker 18-05-06 @ 14:40

Analyseer eens hoe het komt dat er geen "rechtse" media meer zijn op een kruimel hier ven daar? Vroegah waren tros en avro "rechts"... karel vd graaf aan het werk gezien dinsdag? 1 op de middag wel es gehoord?... Fox dus... lijkt me een goeie, maar waarom gebeurt dat dan niet?

bottehond | 18-05-06 | 14:49

Bottehond, heb je de blik in Rita's ogen toen ze in Hardenberg zei dat regels nu eenmaal regels waren. (Rug naar publiek, gezicht naar de camera..)?
Verder past Rita niet bij het nieuwe VVD program. ik kan me best voorstellen dat Verwaayen zei: 'Met haar lukt het niet.' Ik ben blij dat je Verdonk blijft steunen, dat zul je ook zeker doen als ze de partij uit moet. Immers; haar -en jouw- gelijk nemen daardoor alleen maar toe. Maar het meest trieste Oom Botte is dat door jouw houding niet echt werk gemaakt kan worden van mensen die misbruik maken van onze gastvrijheid of asiel, mensen die onze democratie en rechtsstelsel misbruiken om het te ondermijnen. Zolang kritiek is doorspekt met racisme, (religeuze) superioriteit. gewoon afkeer of racisme schiet je je doel voorbij. Een beetje bestuurder (links of rechts) staat daarboven.

gevallenverstand | 18-05-06 | 14:49

briljante taktiek van kay(kai?). linkse journalisten nog eens tippen over identiteit AHM. wachten, poot stijf houden totdat je moet aftreden. de handen vrij voor lijsttrekkers-schap, en kan claimen "ik ben de hardste van allemaal".

petrova | 18-05-06 | 14:48

@ Starf*cker 18-05-06 @ 14:40
Dan zal ze wel bij die vreemde vogel met dat blonde haar aanschuiven... dunkt me!

toverkabouter | 18-05-06 | 14:46

Oh kudt! ff = even

Afval-verwerking | 18-05-06 | 14:46

Las ik echt ff dat Verdonk in een torrentje zat met Balkenende...

Afval-verwerking | 18-05-06 | 14:45

Is het Ebru of Bianca van Temptation Island...?

Gleufkleuter | 18-05-06 | 14:45

LOL@Starf*cker 18-05-06 @ 14:40
"Laten ze zorgen dat er tegenover NOVA of Zemblad een soort Fox komt."
Dat laat Hans Laroes toch nooit toe op de publieke netten? ;-)

Dömper | 18-05-06 | 14:44

@Hans Anders Ik ken haar Anders. Vind het een buitengewoon sympathiek ratelaartje. Weinig mis mee.

Starf*cker | 18-05-06 | 14:44

@bottehond 18-05-06 @ 14:32
gelukkig heb ik nooit inburgeringsexamen hoeven doen.

Wat heb ik fout? Ministers maken geen wetten? Ze heeft geen discretionaire bevoegdheid?

makkie | 18-05-06 | 14:41

Ik denk dat Ubru het wel aan Verdonk gemeld heeft, dat Verdonk er kennis van genomen heeft, wellicht ook met Ubru daarover gesproken heeft, dat Verdonk de informatie heeft overgedragen aan een haar niet loyale ambtenaar daarmee de zaak voor haar als afgedaan heeft beschouwd en toen vergeten is, dat de AHA hatende Ubru Zembla heeft ingelicht om van AHA af te komen, dat Ubru de "kwaliteitspers" heeft ingelicht om de finnen af te kopen, dat Metro zich moet distancieren van Ubru als blijkt dat zij een kwaadaardige bedoeling met haar mededelingen had en die niet voor haar column in de Metro bewaard had om in haar ogen nalatige Verdonk daarmee de grootst mogelijke schade toe te kunnen brengen.

Dat Ubru een nauwelijks met westerse logica te volgen ratelaarster is waarbij je na 2 minuten al spijt hebt van je uitnodiging, dat vergeet Ubru gemakshalve.

Als dit enigzins klopt, dan is dat een aanwijzing te meer dat je leraressen, typistes, enz al zeer snel promoveert boven hun capaciteiten en dat zij kritiek op hun werk als een te wreken aantasting van hun ego beschouwen.

Hans Anders | 18-05-06 | 14:40

Dat gezeik over linkse media. Laat 'rechts ' of wat daar voor door gaat ook eens goede journalistieke programma's maken. Dat is journalistieke pluriformiteit. Maar het eindigt zo snel bij randdebielen als Peter Giebels, Emerson Vermaat en andere taaie complotdenkers. Laten ze zorgen dat er tegenover NOVA of Zemblad een soort Fox komt. De enige rechtse denker met media-uitstraling is die Arend-Jan Boekestein. Maar goed hier is het gemakkelijker om de messenger te killen. Een populair tijdverdrijf voor niet denkende lichtgewichten. Maar Ebru. Tja, ik heb een zwak voor haar. Weet dat ze AHA haat. Maar naar Verdonk om te klikken? Ik geloof het niet. Maar weer gaat het om de boodschapper. Veel ernstiger is dat Verdonk volgens Ebru en de hier veelvuldig aanbeden Leon de Winter GELOGEN heeft. Volgens mij is dat nu de zaak. N iet Zembla of Ebru. Mevrouw Verdonk is aan het einde van haar politieke latijn. We zullen het politieke lijk uitzwaaien.

Starf*cker | 18-05-06 | 14:40

Einde oefening voor de meest verachterlijke politicus die Nederland ooit gekend heeft. Ik twijfelde tussen rug recht hangen of bukkend ten onder. Drionnetje is het dus geworden voor mevrouw de ex gevangenisdirecteur.

spooky | 18-05-06 | 14:40

Even tijd voor echt nieuws: gerucht: die afrikaanse echtgenoot is betaald voor zijn woorden!

kraushaus | 18-05-06 | 14:38

te huur/te koop/te geef gevraagd: 26k woonruimte, ijskasten, volledige inrichting, fietsen, uitkerings en mutten T.

Deense Postbode | 18-05-06 | 14:37

Juda P. Balkende gaat van Verdonk mededelen dat Ayaan boven de wet staat en als zodanig een voorkeursbehandeling moet genieten.

Bunt | 18-05-06 | 14:37

Moeilijke TV-keus , vanavond. Treble of Zembla, allebei nogal belangrijk.

fuckje | 18-05-06 | 14:36

@ GS redactie:
Wilt u het volgende bericht aangaande dit onderwerp alstublieft headlinen met "RUBBEREN RITA OP DE KNIETJES VOOR BALKENENDE"?
VInd ik ook wel leuk ivm de religieuze implicatie want tsja, Bakellende blijft CDA, hé...

Pharos | 18-05-06 | 14:35

Kom eens met wat echt nieuws, wordt levensmoe van deze bende !

kraushaus | 18-05-06 | 14:34

En ja heurrrrr, Verdonk gaat de motie "onverkort uitvoeren". Rita is om! En ze is NIET afgetreden...
"IJzeren Rita?" RUBBEREN RITA!

Pharos | 18-05-06 | 14:33

@Pharos 18-05-06 @ 14:27
Daat gaat helaas niet op mijn werk ;-)

Dömper | 18-05-06 | 14:33

makkie 18-05-06 @ 14:20

Je zakt voor je examen staatsrecht, lutserT.

bottehond | 18-05-06 | 14:32

@toverkabouter 18-05-06 @ 14:21
Of het journalistiek van een hoog niveau is, kan aan getwijfeld worden www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/webl... , mits Leon de Winter de waarheid spreekt natuurlijk ;-)
@toverkabouter 18-05-06 @ 14:22
Zou kunnen, maar de interpretatie zou wel eens verschillend kunnen zijn.

Dömper | 18-05-06 | 14:32

@keesss, TIEN kees, TIEN! oude Hyvert, ik pak mijn koffers.

toverkabouter | 18-05-06 | 14:30

@spooky 18-05-06 @ 14:26

Regel jij wat zendtijd voor me dan?

Aussie | 18-05-06 | 14:30

Iedereen liegt in dit KUTland.
Het is een grote lieg en bedrieg bende en daarom moet Ayaan voorgoed het Nederlanderschap en paspoort worden afgepakt.
Krabbelt Rita Verdonk onder druk van Balkenende en Zalm terug dan voorspel ik dat de politieke pleuris uitbreekt in nederland.

keesss | 18-05-06 | 14:28

@Aussie
Das een goeie! Ik denk dat veel van de lezers hier haar liever zien gaan dan HA, dus dat is scoren.... Maar misschien heeft Verdonk in haar geval al wel gekeken naar de 'bijzondere omstandigheden' :-O

toverkabouter | 18-05-06 | 14:27

@Dömper:
Je zou die uitzending terug moeten kunnen kijken via entweder 2vandaag.nl of uitzendinggemist.nl, toch?

Pharos | 18-05-06 | 14:27

@Aussie
Ga je homecamera maar pakken en doe iets ipv lopen ouwehoeren watr andere zouden moeten doen.

spooky | 18-05-06 | 14:26

@toverkabouter 18-05-06 @ 14:21

Van mij mogen ze wel een docuutje doen over onze grote vriendin Farah Karimi van GL. Mevrouw is ook onder valse voorwendselen ons land binnengekomen.

Aussie | 18-05-06 | 14:25

Die Britta Böhler is zeker een paar maten te groot voor onze overspannen gevangenisdirecteur. Rita(lin)etje Verdonk?

spooky | 18-05-06 | 14:22

@Dömper
Uiteindelijk denk ik dat onze meningen vrij dicht bij elkaar liggen, maar er is zoveel over te zeggen he ;-)

toverkabouter | 18-05-06 | 14:22

ik ben geyl, waar woont die Ebru?

topcat | 18-05-06 | 14:22

@Dömper
Ik vind dat Zebla inderdaad vaak links is (te links), maar wel een vorm van journalistiek bedrijft die van een hoog niveau is. Toch denk ik dat juist deze uitzending niet als links kan worden bestempeld. Bij de PVDA weet ik geen soortgelijk persoon waarover een onderzoek als dit gedaan zou moeten worden. Daar komt bij dat de reactie van Verdonk pas echt voor beroering zorgde en niet de uitzending.... Als die charmante Rita een paar dagen even alles op een rijtje had gezet was het Zembla verhaal met een sisser afgelopen en zat HA als tweede kamerlid in een gepanserde stacaravan op de Veluwe.

toverkabouter | 18-05-06 | 14:21

@TM,
Dat mag! En samen met Treble hebben we dan 5 schreeuwstertstst!

fuckje | 18-05-06 | 14:20

@keesss 18-05-06 @ 14:03
Hoe komt iedereen (inclusief Rita) er toch bij dat de minister alleen de wet kan uitvoeren? Ze is minister, ze maakt de wet!
En de wet die er al is zegt ook nog expliciet dat ze zelf mag beslissen (discretionaire bevoegdheid).

makkie | 18-05-06 | 14:20

Die Britta is een geweldige advocate. Een sloper, een traag bijtend zuur. En een meesterzet van Ayaan om haar in de arm te nemen.

superjan | 18-05-06 | 14:19

@Pharos 18-05-06 @ 14:16
Jammer.
Het lijkt me dat Kareltje daar wel wat heeft laten liggen.

Dömper | 18-05-06 | 14:18

Eigenlijk vind ik allebei die dames maar schreeuwers. Mag dat?

TM | 18-05-06 | 14:18

Dat van Britta vond ik zelf heel leuk. Nu mogen jullie zeggen van welke zijde der Ayaan is. Ze wordt bemind door ver rechts omdat ze de islam achterlijk vindt maar in de tussentijd wordt ze bijgestaan door de meest radikaal linkse advocate die haar tijd niet verdoet aan niet-activistische processen en die het liefst gedachtenbroeders en zusters beschermt.

Pjotr X | 18-05-06 | 14:17

@fuckje
Je bent me voor wat Laetitia betreft. en wat Ebru Umar betreft, ik had dit gelezen na de moord op van Gogh, herken de tekst nu ook weer en ben blij dat ze me er aan herrinnerd. Don't blame the messenger please! Wanneer gaan we Verdonk laten hangen nu of eerst 6 weken zinlozen hoop geven?

spooky | 18-05-06 | 14:16

@Dömper, 14:14:
Nee, daar kreeg Crouwel helaas geen tijd voor want presentator Karel de Graaf zat er de héle tijd doorheen te kakelen, echt súperirritant

Pharos | 18-05-06 | 14:16

Ok, ik dacht gisteren ebruutje waar bemoei je je mee, lieverd, laat die rare mensen toch. En blijf, als verklaard ayaanhaatster, uit het ayaan debat.

Maar goed. Nu het toch out in the open is... Iemand van die 2387 mensen die wisten dat Verdonk *eeeehh* de onwaarheid bezigde, moest er mee komen.

Op zich wel een duivelsche. De bewindsvrouw die een volksvertegenwoordigster afrekent op futiele en onbelangrijke onwaarheden struikelt over een dijk van een leugen.

Femke had gelijk (eerste keer dat SJ Femke gelijk geeft) Verdonk wist overal van No doubt what soever.

superjan | 18-05-06 | 14:15

Britta Böhler?
Die deed ook onze grote PKK vrind Öcalan?

Markoe | 18-05-06 | 14:14

Britta Bohler, in de wandelgangen ook wel "Het Levende Lijk" genoemd.

Montgomery Burns | 18-05-06 | 14:14

@Pharos 18-05-06 @ 14:10
Ik heb die uitzending niet gezien. Heeft Crouwel ook aangegeven welke details alleen maar van binnen de VVD afkomstig konden zijn?

Dömper | 18-05-06 | 14:14

Pjotr X 18-05-06 @ 14:09: Dat vind ik inderdaad opmerkelijk!!! Hoe verzint ze het... Straks neemt Britta als co-pleiter haar confrère Peter Plasmans. Dan is de verwarring helemaal compleet...
Zo genoeg moeilijke woorden voor vandaag

topcat | 18-05-06 | 14:12

Ayaan heeft nu wel bereikt wat iedereen probeert te bereiken: Ze is een beschermde soort verklaard door de linkse partijen.
Dus nu zal de publiecke staatschtelevisie haar ophemelen.

Framoes | 18-05-06 | 14:12

keesss 18-05-06 @ 14:03

Die houdt haar rug recht, geloof me, ik heb gisteren gezien op staatsomroep agitprop 1, terwijl de rest van 0031 naar het voetbal keek. Dan kan ze uit het kabinet en kan vrijuit gaan spreken, wordt partijleider van de VVD, trapt de bonzen er uit en wordt MP van 0031. Tenzij men een "cordon sanitaire" om haar heen legt, wat erg *kuch* geloofwaardig zou zijn, aangezien Verdonk gewoon het beleid uitvoert. En heel grappig: gisteren sprak ik een paar allahtonen: zij zijn het eens met Verdonk. Het beeld is dus:
* Verdonk vs. de politieke elite
* de gewone man vs de politieke elite
* De politieke elite vs. de islamieten
* De islamieten vs de politieke elite
Vreemde tijden. Een monsterverbond van de islamieten en Verdonk plus de miljoenen politiek verweesde 0031-ers tegen vrijwel de gehele 2e kamer.
Het ondenkbare is denkbaar in Nederland (zie Theo en Pim)......

bottehond | 18-05-06 | 14:11

@ Filter:
"2) Wie heeft er het meest belang bij dat zowel AHA als Rita Verdonk beschadigd worden?", vroeg je.
Welnu, en zoals politicoloog Crouwel gisteren in TweeVandaag, op basis van bronnen binnen de VVD zei: de top van de VVD die Verdonk als lijsttrekker ab-so-luut niet ziet zitten.
Crouwel zei het ook zeer verdacht te vinden dat Zembla juist dezer dagen, nu de helft van de VVD-leden gestemd heeft, opeens met zo'n uitzending komt terwijl zo'n beetje de hele zittende VVD-top niks moet hebben van Verdonk, die hun 'liberale' partij wil omvormen tot een 'rechts-conservatieve partij' door 'mensen van buitenaf' de partij in te brengen.
Het zou niet de eerste keer zijn dat dit gebeurt - dat de top van een partij via een buitenweg als de pers probeert gebeurtenissen bínnen de partij te beïnvloeden, voegde Crouwel toe. En hij vond het zeer frappant dat er bepaalde details in de Zembla-uitzending zaten die volgens hem alleen maar van binnen de VVD afkomstig konden zijn.

Pharos | 18-05-06 | 14:10

Wel grappig om te zien dat der Ayaan Britta Böhler als advocaat heeft genomen. Böhler was o.a. advocate van Volkert van der Graaf. Ik vond het een leuke voor de complotliefhebbers hier om dat in hun beeld te passen.

Pjotr X | 18-05-06 | 14:09

@toverkabouter 18-05-06 @ 14:05
Nee, dit verhaal hadden ze niet moeten laten lopen, maar laat ze eens verder kijken dan hun linkse neus lang is.
En je vergeet de timing van de uitzending. Waarom opeens nu, terwijl het allang bekend was.

Dömper | 18-05-06 | 14:09

Ebru is trouwens niet links, ze stemt VVD en is lid van die ballenclub

topcat | 18-05-06 | 14:08

Ik denk dat Ali B maar een een brief stuur om zijn mening te vragen. Die jongen is al veel te lang niet in het nieuws geweest.

Framoes | 18-05-06 | 14:08

Ebru heeft na de moord op van Gogh Ayaan kwalijk genomen dat zij op de hoogte was wat het risico dat van Gogh nam met het maken van Submission.

oesophaag | 18-05-06 | 14:07

frenkie_4all 18-05-06 @ 14:02: Ach ja frenkie, we hebben onder bakelende 4 jaar jullie rechtse shit moeten verduren. Nu merk je dat links ook kan terugvechten, hadden jullie rechtse ballekes maar niet moeten inzetten op SBS6, waar niemand je boodschap hoort, omdat iedereen al afhaakt met 80% reclame...

topcat | 18-05-06 | 14:07

@joris: was u nou net haxored? of waren dat tests?

bwahaha | 18-05-06 | 14:06

Ik geloof ook niet meer dat AHM een negerin is. Die hebben toch dikke tieten en een toepreet ? Volgens mij is het de broer van Michiel Smit die na een uit de hand gelopen Sint&Piet act is blijven hangen.

Montgomery Burns | 18-05-06 | 14:05

Ze zijn bij de VARA wel in de reli-mood, zeg. Eerst De Heilige Ayaan, en nu De Tien Geboden. Ach ja! Was het niet dankzij de Islam dat de religie was wedergekeerd bij de PvdA?

Lagonda | 18-05-06 | 14:05

@Dömper
Dus dit verhaal hadden ze moeten laten lopen.... Een lid van het parlement die niet eens Nederlands is?.... Lijkt mij prima geselecteerd.

toverkabouter | 18-05-06 | 14:05

en vanavond gaat zembla gewoon door met Rita BASHEN.....

frenkie_4all | 18-05-06 | 14:04

@filter
het antwoord is links, alleen...
er is geen logisch verband tussen de uitzending en de waanzin van verdonk, want er was niks nieuws in die uitzending.

Het enige verband is dat die uitzending bij verdonk haar psychose blijkbaar heeft aangewakkerd, maar dat is niet de schuld van die uitzending.

Siempie | 18-05-06 | 14:04

ja het is 1 groot complot!

frenkie_4all | 18-05-06 | 14:03

Dit is prachtig :) ... Wie had dat nou gedacht van Ebru?
Niet alleen heeft ze het al gezegd, maar ze schreef er een boek over dat bewijst dat ze het had gezegd :)...

bwahaha | 18-05-06 | 14:03

Als Rita Verdonk, die nu in het Torentje door Balkenende en Zalm de oren gewassen wordt morgen of later met een ander standpunt komt dan is zij
politiek vermoord in het Torentje.

Dus beste mensen gaat Rita Verdonk na vanmiddag in het Torentje te zijn geweest Ayaan alsnog het Nederlanderschap verlenen dan is het gedaan met Rita Verdonk.

Afgebrand als minister voor Integratie,
zogoed als zeker verliezer in de race om het partijleiderschap met Mark Rutte en haar verdere politieke toekomst.
A la Ad Melkert.

Dus het is op dit moment zaak voor Rita Verdonk om ook op bezoek bij de minister president en de vise-president haar rug recht te houden.
Laten we niet vergeten dat Rita Verdonk niets anders doet dan de Nederlandse wet (die wij allen, de volksvertegenwoordiging hebben gemaakt) handhaven.

keesss | 18-05-06 | 14:03

Een "complot van links"? De Karl Rove-adepten aan de rechterzijde van het spectrum zijn zoooo blij dat zoveel mensen de door hen ingezette verdeling tussen 'links' en 'rechts' slikken... Geweldig.
HALLO MENSEN!!! VERDEEL-EN-HEERS!? Nooti van gehoord? Macchiavelli 101!

Pharos | 18-05-06 | 14:02

En Zembla gaat door om Rita Verdonk kapot te maken. Het is nu toch wel heel erg duidelijk dat ze daar echt op de man aan het spelen zijn. VVD krijgt met Rita veel te veel stemmen. En daar gaat hun linkse lente.
Dus vandaar even een offensief van onze "linkse" VARA/PRAVDA vrienden.

18 mei 2006 Ned3 / VARA / 20:20 - 21:05 / Documentaire De tien geboden van Rita Verdonk

Zembla

Actuele documentaire. Afl.: De tien geboden van Rita Verdonk. 'U krijgt wat u ziet. Ik doe wat ik zeg. Afspraak is afspraak', het is een steeds weer terugkerende belofte van kandidaat VVD-lijsttrekker Rita Verdonk. Een onderzoek naar wat er feitelijk terecht is gekomen van al die plannen van de minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie, waaruit blijkt dat zij zich niet aan haar afspraken houdt. Rita Verdonk gebruikt veel verbaal geweld maar boekt weinig concrete resultaten.

frenkie_4all | 18-05-06 | 14:02

AHA deruit, past uberhaubt beter in the usa dan nederland. Boeie allemaal. Verdonk voert netjes uit wat de politiek zelf als regeltjes heeft gemaakt en wat de rechters er van vonden. Hypocriete achterbakse gluiperige mensen zijn het die nu opeens voor AHA een uitzondering willen maken!

OpenDeur | 18-05-06 | 14:01

@filter je vergeet nog iets:

5) Wie gooie nog even olie op het vuur na de persconferentie en het debat (Nova)

doskabouter | 18-05-06 | 14:00

Begrijp 'r niets van. Ebru was vriendinnetje van Van Gogh, Ayaan was vriendinnetje van Van Gogh. Is hier sprake van enige jaloezie? BTW, Ebru en Ayaan zijn beide topvrouwen.

stuyterkuycken | 18-05-06 | 13:59

QStel 18-05-06 @ 13:54: Eindelijk iemand die het ook ziet... Ik had het niet beter kunnen zeggen...

topcat | 18-05-06 | 13:59

@toverkabouter 18-05-06 @ 13:52
Het gaat er niet om óf journalisten hun werk moeten doen maar hoe selectief ze dat doen.
@De Chileen
NSB-mentaliteit? Doe eens uitleggen.

Dömper | 18-05-06 | 13:58

[rechts]
Alles is de schuld van links, vooral wanneer rechtse ministers rechtse kamerleden hun paspoort afpakken! Of wanneer rechtse vice-premiers hun eigen rechtse partijleden aanvallen omdat ze zoiets doen!
[/rechts]

Laat me eens raden, de gehele Jostiband stemt VVD?

Nyg | 18-05-06 | 13:57

Ayaan en Umar?
Ik zeg: Catfight!
Ik zeg: Modderworstelen op Talpa!

basebox | 18-05-06 | 13:57

Eerst Van Aarsjes eruit gewerkt, nu gaat Zalm deskundig de kop van Verdonk eraf snijden, Rutte lacht zich suf, maar is dat terecht, straks gaat hij ook nog even voor het blok en gaat die volslagen onbekende tuthola met de vvdpoet er vandoor

topcat | 18-05-06 | 13:57

Pharos, wat heeft dat in godsnaam met 'links' verraad te maken?
.
Siempie:
.
1) Wie zond de 'documentaire' uit? [waarna onmiddelijk de hel losbarstte]

2) Wie heeft er het meest belang bij dat zowel AHA als Rita Verdonk beschadigd worden?

3) Wie stond op zetelverlies, terwijl de VVD op winst stond?

4) Wie heeft de grootste moslim-aanhang? [die staat te juichen nu AHA het land verlaat]

filter | 18-05-06 | 13:57

Eerst staat iedereen te zeiken dat ze te streng is voor Kalou, en Taïda, en nou staat iedereen weer te janken om die jokkebrok.
Waarom wordt er elke keer aan Rita gevraagd om haar werk niet te doen?Verdonk gaat het helemaal maken, die Kay is zo gek nog niet. Hoe vaak is niet de hele kamer over Pim heengevallen, toch bleef hij maar roepen dat hij president ging worden, daar word je enorm populair van.

ffberg | 18-05-06 | 13:57

Een HELLO bommetje is zo te zien geplaatst onder het GS hooft kwartier

Suspension Goose | 18-05-06 | 13:56

de fractie, ministers, europarlementariers van de VVD steunen Verdonk niet...
Zal ze lekker samengaan met Nawijn, de man waar het echt begonnen is?

trapleuning | 18-05-06 | 13:56

De gebeurtenissen in volgorde:

1. Umar neemt column van Van Gogh over in Metro
2. Umar krijgt klappen van Finnen
3. "Plastisch Chirurgen klussen te veel bij in privé klinieken"
4. Umar heeft geen vissenogen meer, noch wallen

Ik zie causaliteit / een complot.

(5. Umar praat nog wel pe0p)

DavidC | 18-05-06 | 13:55

@Siempie

Je hebt natuurlijk gelijk (en zelfs als je er een linkse valsstrik in wilt zien dan is Verdonk er toch maar mooi met open ogen ingetuind), maar er lopen hier net iets te veel extremistische crypto-fascisten rond die meteen overal complotten van de Linkse Kerk zien, het liefst alle mensen met een kleurtje de grens over willen flikkeren en het hele land terugbrengen naar de jaren '50. Nederland is een klein land voor mensen die klein van geest zijn en geenstijl is hun thuishonk.

QStel | 18-05-06 | 13:54

@fuckje 18-05-06 @ 13:51

Vond haar een zwakke indruk maken bij de debatten van de gemeenteraadsverkiezingen. Helaas.

Aussie | 18-05-06 | 13:54

@allen subject: RITAYAAN
1- Verdonk heeft juist gehandeld door de wet en regelgeving toe te passen.
2- wet en regelgeving stellen de procedure als volgt: Constateer een situatie, informeer betrokkene, geef betrokkene de kans om vastgelegde 6 weken te gebruiken om bestaande info/feiten uit te leggen/verklaren/verdedigen en/of nieuwe info aan te dragen en/of speciale omstandigheden aan te dragen, dan ten slotte, maak uiteindelijke beslissing.
3- Het is gebruikelijk om pas na het nemen van de uiteindelijke, gefundeerde conclusie de hele situatie aan derden bekend te maken, immers we hebben meer aan eindconclusies dan aan voorlopige constateringen en whatifs.
4- De uitvoering die verdonk in dezen gekozen heeft is van treble niveau.
Conclusie: ondanks gelijk van verdonk hele slechte uitvoering!

ECHOO! | 18-05-06 | 13:53

Die journalisten hebben gewoon goed werk gedaan. Moet een journalist zaken stil houden om de politiek draaiende te houden? Het is deel van het systeem waar we mee leven lijkt mij.... Maar alles van de publieke omroep wordt direct links genoemt. RTL komt nooit met een soortgelijk verhaal(ook niet over 'links'....). Met een mogelijk lijsttrekkerschap voor Verdonk en meer zetels voor de VVD is links niet echt geholpen. Zo links als delen van de media zijn, zo bekrompen zijn zommige reaguurders.

toverkabouter | 18-05-06 | 13:52

Laetitia loopt zich al warm in de wandelgangen.......

fuckje | 18-05-06 | 13:51

Ik vind het een uitstekend stuk van Ebru. Als ze nou geen journalist was dan zou ik er ook nog bewondering voor hebben.

ShimoKura | 18-05-06 | 13:51

Hebben ze wel een landingsplaats voor de helikopter op het torentje?
Is Verdonk niet gewoon in de eauvergang dat ze zeau vergeetachtig is?
Maar ja, ik zou eauk geen 26k gezichten uit ekaar houden, moet ik eerlijk toegeven.

Deense Postbode | 18-05-06 | 13:49

Goh, Ebru wordt voor linkse(sic!) rakker uitgemaakt door enkele reaguurders. Is dit het teken dat het einde der tijden is aangebroken?

Bugger_Me | 18-05-06 | 13:47

Hoe eerlijk is Rita Verdonk zelf? Wat heeft ze gepresteerd na jaren stoer doen ? En was haar rug wel zo recht ? En kan ze wel goed lezen vraag ik me af ; er was een 3e motie voor nodig om Rita het te laten snappen?
We zullen het zien vanavond in Zembla over VERDONK.... dus vanavond !

jagua | 18-05-06 | 13:47

@ ongeziendetyfus 18-05-06 @ 13:40 & @ muh eigah

Ja, ziejnouwel, gefopt dus, dank voor de eye opener ongezien.......

/\/\addog | 18-05-06 | 13:45

Wat nou de schuld van links.

Zembla zei niks nieuws.
Het begon allemaal met een rechtse troela die opeens last van geheugenverlies had en deze uitzending gebruikte om "daadkrachtig" over te komen omdat ze zo graat VVD-leidertje wil worden.
De Hirsi Ali verbanning kwam van rechts.

Siempie | 18-05-06 | 13:45

nee wat werkt hier wel dan?
een illegaal een paspoort geven?
liegen is liegen klaar!
als ze als nog haar id krijgt dan kan je elke mafkees die gelogen heeft een id geven...
niemand staat boven de wet dus AHA ook niet!!

RedScorpion | 18-05-06 | 13:42

@OUTgunned,
Oh ja! Tuurlijk! Vandaar dat ze ook van VVD-leidert Van Beek een motie aan d'r broek heeft gekregen. Doet 'ns niet zo sneu, jij! :D

BobbyDrake | 18-05-06 | 13:42

Gelukkig komt Zembla vanavond voor de verandering op de proppen geheel nieuwe inzichten voor wat betreft de asiel-industrie. Hierin kunnen we natuurlijk weer allerlij objectieve inzichten aanhoren van mensen die hun broodjes verdienen in de asiel bisnis.
Moet je eens kijken wat we allemaal in stand houden met onze belastingcentjes/het geld wat dit jaar tot ongeveer deze maand bijelkaar gewerkt hebben.

oesophaag | 18-05-06 | 13:42

vergis ik me nou zo (gefopt door fotoshop?) of is die Ebru eigenlijk stiekum gewoon best heel erg lekkah?

/\/\addog | 18-05-06 | 13:41

Op haar eigen site staan foto's die niet door de fotosoep zijn gegaan, ik ging gelijk over mijn nek!
Of is ze bij zo'n privékliniek geweest en zorgt ze er mede voor dat de echte patiënten niet aan de beurt komen in de ziekenhuizen? K*ch
Want dan mogen er wel wat meer nar de privékliniek hoor!!!!

zeurnietzo | 18-05-06 | 13:39

Rita lapt de kamermotie aan haar laars, dus motie van wantrouwen, dus aftreden.
Ohnee, zo werkt het niet in Nederland.

BroodenSpelen | 18-05-06 | 13:39

Yep, de linkse, ruggegraatloze zakkenvullen zullen alles aangrijpen om Rita weg te werken. De enige persoon in de regering die de grondwet nog ter harte neemt. Mijn steun heeft ze.
Dit verhaal is of betaald door de linkse media, of door iemand die een wit voetje probeerd te halen.
Hirsi Ali is een leugenaar en dus niet te vertrouwen. Weg ermee, gewoon op basis van de wet, zonder al dat "Ja maar" gedoe waar Nederland zo het zielepootje van de EU mee is geworden

OUTgunned | 18-05-06 | 13:39

de media, wat een geile raven.

ganzo | 18-05-06 | 13:38

@Filter, 13.32:
Haal ten eerste ff je kop uit je reet en verwijder jezelf ten tweede alsjeblíeft uit de genenpoel...!
Die Yanken snappen er geen BÁL van. En zij zijn verder wel de láátsten die zich over immigratiepolitiek en moslims mogen opwinden. Als dit in de States had gespeeld - een bekende doch illegale immigrant - was heel het rechtse Congres over haar heengevallen en was ze al lang het land uitgeschopt. Hypocriet gelul van die Amerikanen... Laten zij eerst zelf hun levensgrote probleem van de ongeveer 12 miljoen 'illegal aliens' oplossen en flink naar zichzelf kijken voor ze het gore lef hebben om met hun vinger naar iemand anders te gaan wijzen.

Pharos | 18-05-06 | 13:37

Ebru: publiciteitsgeile trut, blijf toch bij je kerntaken: het bereiden van maaltijden en het periodiek reinigen van sanitair. Dan hoef je ook niet iedere dag je bovenlip te harsen.

Montgomery Burns | 18-05-06 | 13:36

Volgens mij heeft ze gelijk. Het zou niet de eerste keer dat de minister "de kamer onjuist informeert" (in gewone mensen-taal: leugens verkondigd)

broddelaar | 18-05-06 | 13:35

Uit de Washington Post:

.

Ms. Hirsi Ali's story shows why the challenge of Muslim extremism is as serious in parts of Europe as it is in the Middle East. In the Netherlands now, public figures cannot criticize the oppression of women within the country's own Muslim community without risking assassination: Ms. Hirsi Ali has been in hiding since 2004, when a filmmaker she assisted in making a documentary about women and Islam was murdered. But such outspokenness also offends many native-born Dutch, either because they refuse to address the extremism in their midst or they hope to avoid a radical Muslim backlash.

&

Ms. Hirsi Ali will now come to Washington, where she has been offered a fellowship by the American Enterprise Institute and where, we hope, she will feel free to speak her mind. She leaves behind a country where a large Muslim minority lives isolated from mainstream society. Extremist Islamic ideology is flourishing but goes largely unaddressed because those who seek to combat it are threatened or shunned. As long as such conditions persist in Europe, the war on terrorism cannot be won.

.

Gewoon doorgaan met mensen die kritiek op de Islam de mond snoeren hoor.
Gefeliciteerd, 'links' en dom, dom, Nederland.
.

Weet je nog, waar het allemaal mee begon?
Zembla = VARA = 'Links'.

.

Ik spùùg op jullie NSBers mentaliteit, goor links.

filter | 18-05-06 | 13:32

Laat rita zich aan haar eigen motto houden: "Liegen = Oprotten".
En doe de groeten aan Charles Swietert...

Confucius | 18-05-06 | 13:32

@QStel 13:22; op zich wel een grappig idee, maar helaas verkeerde kleurcode '-)

Fruitvlieg | 18-05-06 | 13:31

Het boeit me allemaal niets.
Ik wil gewoon alleen weten wanneer die negert er echt uit wordt gepleurd.

Commisaris Klootzak | 18-05-06 | 13:31

Beetje jammer dat Collapse er nu vandoor gegaan is met míjn voorspelling, maar OK - straks zien we nog een camerashot van een geringde dameshand uit het achterraam van een Opel Astra, terwijl Verdonk hard de tekst "Let maar op: ík wordt minister-president van dit land!" opleest van een Post-It die Kay van der Linde, weggestopt tussen heur dijen, haar opleest

Pharos | 18-05-06 | 13:29

Ebru for Brugemeester te Venray

style.councillor | 18-05-06 | 13:27

ik ben overigens verliefd op ebruutje.

lay--z | 18-05-06 | 13:26

ik zal wel voor gek worden versleten... maar die picca van Ebru Umar zonder die wallen onder de ogen ..... ies niet slecht

G-unite | 18-05-06 | 13:25

@Mellorenz, zij is bloemetjes aan het plukken.

ganzo | 18-05-06 | 13:24

Natuurlijk wist Rita het, ze blijft het alleen ontkennen, als Ayaan haar smurf had gehouden, zoals iedereen, was er niets aan de hand geweest.

gentle giant | 18-05-06 | 13:24

Lijkt me van de regen in de drup trouwens, van een safe house naar een denk tank.

style.councillor | 18-05-06 | 13:24

Is Ebru Umar wel Nederlandse en besneden?

aivd | 18-05-06 | 13:24

-weggejorist-

QStel | 18-05-06 | 13:22

Is er nou helemaal niemand die even aan Taida vraagt wat ze ervan vindt

Mellorenz | 18-05-06 | 13:22

Zij heeft echt van die kwak-oogjes.

Reez | 18-05-06 | 13:21

@fuckje ......... kijk jij zo vaak op de teleklaag site of wat?

doskabouter | 18-05-06 | 13:21

Dit blijft onder ons vroeg Rita, ja zei Ebru.

gentle giant | 18-05-06 | 13:20

Nu maar wachten wanneer de beweringen van Ebru weer onderuit gehaald worden... beetje late reactie ook...

allemachtigprachtig | 18-05-06 | 13:19

klopt. bij de vvd zitten leugenaars ebru! ik noem maar een paar namen, zalm, bibi de vries, ayaan: de dochter van de zoon hirschi, de zoon van magan.

ganzo | 18-05-06 | 13:19

Stop de Rechtse Hetze tegen Rita Verdonk!

aivd | 18-05-06 | 13:19

Toch was het een stuk makkelijker geweest als AHA met Bouterse op de foto had gestaan

Mellorenz | 18-05-06 | 13:19

Als treble er maar vanavond uitflikkerd. Dan is nl. de hele week weer in 1 klap goed.

rzer0 | 18-05-06 | 13:18

verdonk! maak je nuttig en neem t paspoort van treble(en 'geer en goor') af voor vanavond!

DAN pas win je stemmen

d-von metalhead | 18-05-06 | 13:18

altijd maar dat bitchslappen tussen die twee.. zucht...

mallebabbe | 18-05-06 | 13:17

ECHOO! 18-05-06 @ 13:12
ja, van die schommelende jopen vindt ik ook niet zo erg.... ze moet alleen d'r klep eens houden

SoepKip | 18-05-06 | 13:16

Ebru zal de komende tijd door dit soort uitlatingen wel niet meer doodgeknuffeld worden door haar goeie vrienden de finnen.

BlitzFlicker | 18-05-06 | 13:15

-weggejorist, aldus joris-

broddelaar | 18-05-06 | 13:15

Vroeger waren jullie nog nummer 1 in het stemmingmaken maar die plaats hebt jelui al een tijdje af moeten staan. Leuke foto van Umar, btw. De nieuwe Marijke Helwegen, zo te zien.

Branie | 18-05-06 | 13:14

LOL@fuckje 18-05-06 @ 13:05
-

Ben dit hele verdonk / hirsi-ali moe, next

Sierra | 18-05-06 | 13:14

4-0 voor Rita, gegarandeerd dat zij veel stemmen krijgt, we weten nu toch allemaal dat heel die politiek niets voorstelt, Rita begrijpt wat de gewone mens wil, de regering snapt dat alleen niet, bij Fortuyn deden ze precies hetzelfde. Go Rita!!

d'n Turfsteker | 18-05-06 | 13:13

SoepKip 18-05-06 @ 13:10

had ze dan dr bh in dat handtasje gedouwd ofzo... jezus wat was die tweeling aan het stuiteren...

ECHOO! | 18-05-06 | 13:12

Ebru moet HEEL SNEL op mn bed gaan liggen in lingerie van Marliesje Dekkers, want dit kan natuurlijk niet, en verdient een passende afstraffing, noone messes with Rita Verdonk!

Bozepanda | 18-05-06 | 13:12

nog even wachten en dan gaat Ebru zeggen:

"No, no, no, this is not the subject I am talking about.”

Baron von Proxy | 18-05-06 | 13:12

wie is dat toch die Ayaan Hirschi Ali??

Mellorenz | 18-05-06 | 13:11

@ruler
inderdaad, die halsema leeft echt in lala-land geloof ik.... ik heb me kapot zit ergeren aan die miep tijdens het debat

SoepKip | 18-05-06 | 13:10

Tjeetje, wat een Photoshop talent die Ebru, helemaal niets meer van die enorme wallen te zien

BASinnic | 18-05-06 | 13:10

-weggejorist-

blikjegrolsch | 18-05-06 | 13:10

Laat al die linkse #&^$#&* liijers is optiefen en hun geitenharensokken gaan wassen!
Dit land wordt bij elkaar gehouden door leugens!
Wees blij want als je de waarheid weet dan jaag je jezelf gelijk een kogel door het hoofd!
En als AHA liegt dan moeten we dat maar pikken zeker????
En al die andere asielzoekers dan die liegen? Die mensen komen het land niet eens in !!!

zeurnietzo | 18-05-06 | 13:10

trommel trommel drum drum

asan | 18-05-06 | 13:07

Het verbaast toch niemand meer als je hoort dat Verdonk al lang wist dat AHA hier onder een valse naam binnen kwam?

QStel | 18-05-06 | 13:07

Hoe dan ook, ze zullen Verdonk ophangen. Zo'n Halsema die altijd walgt van iemand met een scherpe mening heeft geen ander doel dan Verdonk weg te krijgen zodat alles weer in slaap kan sudderen.

Ruler | 18-05-06 | 13:06

Ben benieuwd wat Treble hier nou weer van vindt!

fuckje | 18-05-06 | 13:05

Tijd dat Ebru Omars paspoort er ook aan moet geloven....

Sirach | 18-05-06 | 13:03

Ebru, ster in het 'saying the obvious'.

watkijkikoptv | 18-05-06 | 13:03

Goshi krijgen we nu elke keer als iemand iets over verdonk zegt een nieuwsitem?
- verdonk zit op het torentje
- 'verdonk liegt'
- Verdonk liet een scheet
- Ayaan en verdonk kunnen nog steeds niet met elkaar mailen.

Gijsie | 18-05-06 | 13:03

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl