Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jihad is made in Holland

De dreiging van Hakbarren met de jihad is volgens de Aivd voornamelijk een product van Nederlandse bodem. Voor de gemiddelde bomvestendrager in het Midden-Oosten is Nederland namelijk echt te ver weg, aldus de Aivd. Niets Afghanen, Iranezen of Palestijnen. Wat nou Al Qa'ida. Jonge moslims, geboren en getogen in 0031 zijn het probleem. Verder rapporteert de Aivd zojuist dat nergens ter wereld het aantal bedreigingen tegen politici en opinimakers zo groot is als in Nederland: "Al Qa'ida is gewoon een merknaam die radicaliserende moslims van pas komt." Dat is het slechte nieuws. Nu het goede nieuws: ze doen aan integrasie! Er is geen verschil tussen de mannen en de vrouwen als het gaat om terroristische activiteiten in Nederland. Sterker nog, de vrouwtjes zijn net zo fel, en nemen tegenwoordig zelfs het voortouw in het Nederlandje slopen. Doe eens chillen en luister naar de wijze woorden van Lange Frans, dames.

Reaguursels

Inloggen

@Brullio
Bedankt voor je reactie maar verder heb ik geen zin om uitgebreid te reaguren. Géén van ons is bereid om Westerse waarden en vrijheden op te offeren om anderen tegemoet te komen en dat is al iets. Dat geldt trouwens ook voor de grote meerderheid van de Nederlanders en iig een aanzienlijk minderheid onder de allochtonen. We worden het alleen toch niet eens over de aanpak van dit probleem en de vraag of het ooit gaat lukken. Neem er dan maar een van mij. Proost gast.

sjaakdeslinksesul | 02-04-06 | 19:06

@sjaakdeslinksesul
'david pinto ... met goede oplossingen komt'
laat me niet wachten, vertel het met nu! wat zijn zijn oplossingen dan? toch niet 'respect hebben voor de islam' heh?

ik dacht meer aan het publiekelijk belachelijk maken van de islam. Overigens ben ik het met je eens (geloof=facisme), ik heb lang geworsteld om van mijn paapse dwingelanden af te komen. De paus heeft boter op zijn hoofd. Verplicht geloven is onmenselijk. Maar de kern van het christendom (behalve jezus-zoon van) is medemenselijkheid. De kern van de islam is echter gewoon geweld, onderdrukking, discriminatie, en iedereen de kop afzagen die daar wat van zegt.

overigens: jij zegt dat de islam verschrompeld. Hier in nederland anders niet. De macht van de islam word overal voelbaar, en ik vrees echt de sharia over 25 jaar in nederland te kunnen verwelkomen bij ongewijzigde koers.

kruizen worden weggehaald (belediging voor moslims), de profeet mag je niet meer bespotten (hoe bespottelijk hij ook is), wie te vaak iets vervelends zegt word simpelweg vermoord. Nederlandse vlaggetjes op de mouw? islamieten voelen zich beledigt, en hopsa! het word op veel scholen al weer verboden. Dalijk mogen wij bij wet niets meer zeggen tegen islamieten wat ze niet aanstaat. Islamieten mogen wel, vanuit hun geloof, oproepen ons te haten.

tja. Ik voorzie niets minder dan een burgeroorlog als de islam hier aan de macht probeert te komen. En sjaak, hoeveel babies in de randstad zijn nog nederlands, en hoeveel van allochtoonse afkomst? precies. Nederland valt in handen van de moslims. We geven ons land weg. En wie daar wat van zegt is een racist? de moslims geven niets aan onze maatschappij, ze zuigen er alleen maar geld uit. Nog even, en dan kan de hardwerkende belastingbetaler al die sponsjes niet meer voeden, en dan krijgen we hier ook gewelddadige sponsjes, die met geweld meer geld eisen.

de vergelijking met een roversbende dringt zich op.

waarom zijn de moslims hier? waarom gaan ze niet simpelweg terug? omdat ze hier geld kunnen wegslepen. Waarom zouden wij de moslims in ons land verwelkomen? wat voegt het toe aan ons land? denk je dat wij in hun landen ons zo kunnen misdragen? nee toch zeker...

islamieten voegen niets positiefs toe, maar wel heeeeeeel veeeeel negatiefs. Dat moet namelijk, van hun zieke kut-geloof. Ik zal daar noooit respect voor hebben. De islam verziekt ons land. Het is de kanker van nederland.

de oplossing: islamieten moeten hun geloof met een korreltje zout gaan nemen, of anders: gewoon, simpelweg: terug naar waar ze vandaan kwamen.

marokanen (die zich steevast marokaan noemen, hoewel ze wel nederlander zeggen te zijn) kunnen altijd nog terug naar marokko. Waar moeten de nederlanders heen? zweden?

dit conflict komt, doordat de moslims in nederland zijn. Waren de moslims niet in nederland, dan was er geen enkel probleem. De oplossing is dus: stuur de (criminele) moslims terug. Verbied het uitdragen van de islam, omdat het onwettig is (oproepen tot geweld en moord mogen namelijk niet).

de islam is een ziekte, die we met hoge koorts uit moeten braken, willen we niet als vrij land OVERLIJDEN.

hoe meer geweld de islam gebruikt, hoe meer mijn punt word aangetoond. Er is intussen bijna geen nederlander meer te vinden die nog gelooft dat de moslims hier zijn om samen met ons aan een toekomst te bouwen. Ze bouwen wel aan een toekomst: HUN toekomst. In ONS land. waar voor ons, ongelovigen, GEEN plaats is.

je zou er bijna nationalisties van worden, nietwaar?!

Brullio | 02-04-06 | 15:07

@Brullio
Hoewel onze denkbeelden niet eens zo ver van elkaar afstaan, ligt ons wereldbeeld mijlenver uiteen. Alle geloven zijn in de grond fascistisch (goed voor de eigen club, haat tegen buitenstaanders), alleen het Boedhisme misschien niet, maar dat kun je nauwelijks een geloof noemen. De macht van de Islam breidt zich niet uit, maar verschrompelt juist en wanneer onze afhankelijkheid van de olie afneemt zijn het gewone 3e wereldlanden die hun handje weer bij ons moeten ophouden (geef niks aan 555, maar dat deed jij volgens mij toch ook al niet).
Intelligente (en vrijwel altijd hardwerkende en niet het handje ophoudende) tweede generatie moslims in NL leren wel voor zichzelf nadenken en opkomen. Ik zie hiervan voldoende voorbeelden in mijn omgeving om nog optimistisch te zijn. Tegelijkertijd zie je een andere groep steeds verder geisoleerd raken, maar dit heeft complexe psychologische, economische, individuele oorzaken waarbij de religie het excuus en de verbindende factor vormt. Een aanrader: lees David Pinto eens, een wetenschapper van Joods Marokkaanse afkomst, die heel mooie analyses maakt van de problematiek van de tweede generatie en met goede oplossingen komt. Zelfs in linkse kringen vinden zijn ideeen langzamerhand weerklank, maar dan zal eerst het stalinistische kader van subsidieslurpende allo-knuffelaars schuld moeten bekennen. Zij zijn in mijn ogen de voornaamste oorzaak van het multi-culturele drama en niet de moslims. Dat komt omdat wereldmuziek, knuffelallochtonen en eettentjes leuk zijn, maar kudtmarokkanen en haatzaaiende imams niet. Die zien ze niet (en werkelijk Brullio in mijn vakgebied stikt het van deze zg "ruimdenkende'' mensen, die in realiteit juist bekrompen en onwetend zijn) omdat ze er niet tussen wonen. Ten slotte ben ik het met nog één ding met je eens: discriminatie heeft altijd een oorzaak. Niemand klaagt hier over joden, indo's (ook de moslims), chinezen en hindoestanen (ook de moslims).

sjaakdeslinksesul | 02-04-06 | 14:46

@sjaakdeslinksesul
waarom ik je dat vertel? omdat de cijfers keihard laten zien dat de moslims ons land aan het verzieken zijn.

'jij generaliseerd' inderdaad. Het gemiddelde is niet om aan te zien. Zie mijn lange post over generaliseren.

'In de landen waar de politieke islam als eerste opkwam is ze op sterven na de dood (egypte bijvoorbeeld!)' ehm, in egypte word je gewoon doodgemarteld als je weigert de moslim-poep te aanvaarden.

jij noemt afghanistan een laatste stuiptrekking, maar die hebben wel de russen (en gaan dalijk de amerikanen) het land uitschuppe, ik weet niet of jij weet wat talibaan betekent, maar die hebben nog wel degelijk macht in afganistan, een moslim-facistisch land, waar je de doodstraf kunt krijgen als je van je geloof valt, en waar mensen die over meisjesscholen beginnen direct een kogel door de kop krijgen, en vrouwen, met 40 graden hitte in een spookgewaad lopen die alle individualiteit van de vrouwen afpakt. Maar volgens jou is dat niet zo erg? pfffffft...

de meeste moslims voelen zich EERST moslis, DAN marokaan (oid) en dan een hele tijd niets, en DAN lid van nederland. De loyaliteit van de moslims ligt bij henzelf, niet bij ons.

moslims zijn het zat gediscrimineert te worden? ik zou zeggen: nederland is het zat verziekt te worden door criminaliteit, geweld, en disrespect van die lieden die wij dan zogenaamd moeten respecteren. Waarom? respect verdien je. Met het gedrag van de moslims in nederland verdampt het respect voor he n als sneeuw voor de zon. Is het zo discriminerend, om lieden die ons land verzieken eruit te willen trappen? misschien moeten ze stoppen met zieken, of de misdadigers in eigen gelederen eens aanpakken, of als ze als groepje opereren, moeten ze eens normaal doen.

maar zolang de moslims 10 keer crimineler zijn dan ons, en totaal geen respect hebben voor ons land, onze cultuur, zolang ze niet van plan zijn zich aan te passen, maar wel geweld te gebruiken tegen ons, zo lang zal ik ze discrimineren. Ze hebben het aan zichzelf te danken. Hadden ze ook maar een grientje respect voor nederland gehad, dan was er niets aan de hand (zie italianen, spanjaarden, ieren), maar wie van zijn geloof moet pissen op ons, moet niet raar staan te kijken als we na een tijdje: gewoon terug gaan pissen.

ze komen hier voor het geld. Heel de familie gaat mee, en eist respect, voor, ja waarvoor eigenlijk? voor hun invasie? hun mooie geloof? lamenielache.

de moslims zaaien geweld, en oogsten discriminatie. Boontje komt om zijn loontje.

Brullio | 02-04-06 | 14:01

@wachtmeetsredebruy 5:58
Ja dat bedoel ik dus, niet links (anti-multiculti, de link was een antwoord op je vraag) en niet rechts (vind ze a-sociaal). Dat met red dragon was een flame. Ik dacht dat hij nav een eerdere reactie een geniale grap uithaald, maar zijn bijdrage was bedoeld om duidelijk te maken hoe pijnlijk het is voor allochtonen om iedere dag door blanken gediscrimineerd te worden. Ik noch Ike Turnert zat er echter mee, waarmee red dragon het tegenovergestelde duidelijk maakte: dat 'slachtofferdenken' ontstaat door lange tenen, gebrek aan humor en relativeringsvermogen.
Goed, terug naar je reactie. Jij (Brullio of pak hem beet pannie/Deense Postbode enz.) generaliseert. Dat is je goed recht en leuk wanneer het verpakt gaat in humor, maar erg saai als er lange verhandelingen met bij elkaar geraapte voorbeelden over wangedrag door moslims op volgen.De reactie van Ome Aad was wel grappig, om hem dan meteen een dhimmi te noemen. Je stelt dat de georganiseerde structuren (geloof, subsidieclubjes) de kk van onze maatschappij zijn en daar ben ik het hartgrondig mee eens. Het grootste slachtoffer hiervan zijn niet wij, maar de domme sukkelaars die achter hun geimporteerde boerenlul-imam met denkbeelden uit de middeleeuwen en subsidiesponsen met een dubbele agenda aanhobbelen. Net zo goed als de gereformeerde zuil eens in elkaar stortte zal dit ook voor de moslimzuil gelden geloof ik. Waarop ik dit baseer? De wensen en dromen van allochtonen die ik ken (w.o. aangetrouwde familie en enkele overtuigde moslims). Hun prioriteit ligt niet bij de msokee of de palestijse kwestie maar bij goede huisvesting, gezondheid, familie, vrienden, onderwijs, een autootje, dezelfde dingen die jij en ik ook wensen. Ik ben dus geen pessimist. Hoe lang het nog gaat duren? 10, 20, 30, misschien wel 40 jaar, afhankelijk van de intelligentie en zelfreflectie bij linkse én rechtse beleidsmakers en de moslimgemeenschap zelf. Wereldwijd zie ik ook niet zo veel problemen. In de landen waar de politieke islam als eerste opkwam (Algerije, Egypte en Libanon) is ze op sterven na dood. Iran en Afghanistan maken de laatste stuiptrekkingen door. Mannetjes als Mo B en Samir A zijn een gevaar, maar niet omdat het moslims zijn maar omdat het crimineel tuig is met een minderwaardigheidscomplex. Waakzaamheid is geboden, maar de aanslagen in Londen, Madrid en New York (Bali, Thailand, Istanbul, Casablanca ga maar door) hebben ons nauwelijks pijn gedaan, alleen de nabestaanden lijden er nog onder. Als laatste de kudtmarokkanen. Ik kende er een aantal van toen ik nog in 020 bivakkeerde en deze gasten zijn juist GEEN moslims, maar berekende criminelen, probleemjongeren of gewoon domme meelopers. IK denk overigens niet dat we ooit eens gaan worden, maar nu weet je tenminste een beetje waar ik sta.

sjaakdeslinksesul | 02-04-06 | 13:15

jihad made in belgium.
vandaag een verontrustend artikel gelezen van een marokkaanse journaliste Hind Fraihi met ook de belgische nationaliteit die undercover twee maanden verbleef in de brusselse wijk molenbeek (beter bekend als klein marokko) en zich voordeed als studente bezig met een proefschrift over islambeleving.
het moslimextremisme waar ze mee geconfronteerd werd,. werd door haar als schokkend ervaren.
vrouwen en meisjes worden door mannen en jongens achterna gezeten en traditioneel gedrag wordt opgedrongen.
de gevaarlijkste bron van het kwaad waren volgens haar de huiskamermoskeeen.
wat daar gebeurt weet niemand.
ik denk dat dit ook voor nederland opgaat.
wat daar gebeurt weten we inmiddels in nederland wel, daar worden de aanslagen en de moorden beraamd.
wat ik niet begrijp is ,dat als je je in onze samenleving niet thuis voelt, ook al ben je hier geboren, waarom ga je dan niet terug naar het land van je ouders of naar een ander islamitisch land.
de moordenaar van theo van gogh wilde heel nederland naar zijn hand zetten.
dit moslimfascistje waar nog nooit iemand van had gehoord en ik hoop er nooit meer van te horen of hij zou dood in zijn cel moeten liggen, heeft wel een creatief iemand vermoord.
het enige wat dit stuk onbenul, die door de rechters blijkbaar ook nog serieus wordt genomen kan, is koranverzen uit het jaar nul van buiten leren.
de soldaten van allah zullen over het binnenhof marcheren.
de megalomane gek.
als deze zeloot was verhuisd naar iran ,had theo van gogh nog geleefd.
als de gierige werkgevers uit de zestiger jaren meer spanjaarden, italianen, portugezen en grieken naar nederland hadden gehaald i.p.v. nog goedkopere turken en marokkanen die qua cultuur niet in europa thuishoren, was ons een hoop ellende bespaart gebleven.
dit geldt ook voor de turken en marokkanen.
als het ijzeren gordijn veertig jaar eerder was gevallen, had europa er heel anders uit gezien en was er geen islamisering van europa geweest.
er is nog steeds geen pool aangehouden met een doorgeladen machinepistool die iemand wilde vermoorden omdat hij de vorige paus had beledigd.

wachtmeester de bruy | 02-04-06 | 07:12

@sjaakdeslinksesul (soms sjaakderechtsesul).
sjaakdelinksrechtsdraaiendesul(het lijkt wel yoghurt).
heb even wat posts van je teruggelezen en eerlijk gezegd weet ik niet waar jij voor staat.
vooral die van @30-03-06 @17.15 @ red dragon(over nuance gesproken).
ook de link waar je naar verwees heb ik even vluchtig doorgenomen.
daaruit blijkt dus dat niet westerse allochtonen met voornamelijk een islamitische achtergrond verhoudingsgewijs verantwoordelijk zijn voor de meeste criminaliteit.

wachtmeester de bruy | 02-04-06 | 05:58

@Brullio
Ja en waarom vertel je me dit nu eigenlijk? Ik geef die link niet voor niets. Of zie jij iedere reaguurder die het niet voor de volle 100% met je bekrompen denkbeelden eens is meteen als een walvispijpende alloknuffelaar?

sjaakdeslinksesul | 02-04-06 | 00:10

@sjaakdelinkselul:
uit het door jou naar voren gebrachte document:
'Van alle geregistreerde verdachten behoort een kwart tot de allochtone bevolking van de 1e generatie en ruwweg één op de zeven tot die van de 2e generatie. Vooral de niet-westerse allochtonen zijn oververtegenwoordigd in deze criminaliteitscijfers. Binnen deze groep is het aandeel van de 1e generatie in de verdachtenpopulatie bijna drie keer zo groot als op grond van hun aandeel in de bevolking mag worden verwacht. Van de 2e generatie is dat aandeel bijna VIER keer zo groot.'

het probleem lost zich niet op, zoals bij de chinezen, de italianen en de denen (die hebben blijkbaar WEL respect voor onze wetten en gebruiken, en willen zich WEL aanpassen). Het probleem lost zich niet op, omdat er van groot disrespect voor onze cultuur sprake is. Wie op ons pist, meent ook onze wetten aan de laars te kunnen lappen. Hier schijnt alles maar te mogen: je slaat iemand in elkaar, maakt daar een filmpje van, 240 uurtjes schoffelen en op naar het volgende slachtoffer. Loverboys en ander moslim-tuig maakt de straat onveilig, heeft totaal geen respect, en krijgt nog kopjes thee als beloning ook... duh...

doe eens normaal, zou ik zeggen, dan doen wij ook weer normaal.

Brullio | 01-04-06 | 22:20

Van der G. En Mo B. Zingen ,Alahs gehackbarrrrrr

teringtubbie | 01-04-06 | 14:15

@wachtmeester de bruy 05:47
Voor de juiste gegevens over criminaliteit en etniciteit: www.cbs.nl/NR/rdonlyres/FA26E32C-250B-...
010-zuid.
Zelf heb je blijkbaar niet gelezen, wat ik eerder in topic heb geschreven.
Met nuance bedoel ik niet dat er ook nog foute aotochtonen zijn, maar dat er naast de voorbeelden die jij opnoemt ook nog hardwerkende, niemand tot last zijnde, aardige allochtonen zijn, die jij blijkbaar nog nooit ontmoet hebt.

sjaakdeslinksesul | 01-04-06 | 13:00

het probleem met generaliseren is, dat je probeert het standpunt van een groep mensen in kaart probeert te brengen. Je probeert dan korrelaties te vinden. Uiteraard zijn we allemaal mensen, individuen, en kan je geen enkel individu zomaar in een generalisatie plaatsen. Jamaicanen houden van reggea, bijvoorbeeld, maar er zijn er vast die ook van country en western houden. TOCH kun je zeggen dat de meeste jamaicanen van reggea houden. Het is het verschil tussen macro en micro nivo. Op macro nivo zijn de moslims ons land aan het verzieken, zuigen ze ons leeg, maken ons kapot. Maar dat neemt niet weg dat je een individu niet kan veroordelen, simpelweg omdat ie lid is van een groep. Wel kan je de hele groep aanspreken op hun gemiddelde.

het gemiddelde aantal criminelen onder moslims is ongeveer tien keer zo hoog als onder niet-moslims.
het gemiddelde aantal uitkeringstrekkers onder moslims is ook tien keer zo hoog.
gemiddeld gezien is er geen respect voor andersdenkenden vanuit de moslimcommunity.
gemiddeld gezien is er geen respect voor nederland, vrouwen of homos vanuit de moslim community.

en dan is er nog dit: alle moslims zeggen de koran te volgen. Daarin staan oproepen ons te haten en omver te werpen. Het is niet anders. Wie zegt moslim te zijn, zegt daarmee de koran te geloven, en daarin staat niet veel soeps voor ons, ongelovigen. Dat is een generalisatie die hout snijd. Ook al ken jij individuen die geheel anders zijn.

moslims haten homos, in het algemeen. Ze onderdrukken vrouwen, ze pissen op ons land.

kijk, als er 100 militairen zijn, die schieten een dropje plat. Je kan dan zeggen: die 100 militairen hebben dat dorpje platjeschoten. Dat is een generalisatie. Misschien deden er een paar niet mee. Snap je? je kunt wel gaan lullen over die paar die niet meededen, en hoe fout het is te generaliseren, maar dat verandert NIETS aan de kern: die 100 soldaten hebben WEL een dorpje platgegooid.

zo is het ook met de moord op theo. Moslims wilden theo dood. Moslims geven de doodstraf aan een ieder die de profeet beledigt. Hij is berecht en ge-executioneerd door de islam an sich. Hij is niet vermoord door mohammed B, maar door de islam. Dat jij dan mensen kent die niet achter de moord stonden, is lullen over details. De big picture is dat de islam in nederland mensen vermoord die hen niet bevallen.

ik reken het het hele moslim geloof aan, wat weigert het geweld in eigen kring aan te pakken. Het moslimgeloof, wat in de handleiding duidelijk heeft staan dat ze moeten haten, moorden, en geweld plegen tegen iedereen die niet uit de pas loopt. Op macro nivo heb ik het liefst de islam vandaag nog het land uit/verboden. Op micro nivo reken ik het geen enkel individu persoonlijk aan. Snap je? dualisties heh?

nog een voorbeeldje, het misverstand dat je met het oppakken van de moordenaar op theo het probleem hebt opgelost. Stel je voor, ik hang een geloof aan, met 99 anderen, dat elk jaar iemand moet worden vermoord voor ons offer aan satan ofzo. Terwijl de anderen in een kerk zitten te bidden, stuurt men er iemand op uit om die heilige taak te volbrengen. De moord word gefilmt, we geven ZELF de moordenaar aan, die 20 jaar krijgt. Zo. Probleem opgelost? welnee! het jaar erop word er gewoon weeer geoffert! door een ander! die ons geloof aanhangt! omdat we toch 100 leden hebben, zijn altijd 80 leden op vrije voeten. iedere aanhanger van dat geloof is dan ook een potentiele moordenaar. Het enige wat helpt: dat geloof verbieden.

daarmee tref je ook die paar lieden in onze sekte die helemaal niet wilden moorden, en het nooit zouden doen. So what? ze zitten in een sekte die moord, dan is IEDEREEN daarvoor verwantwoordelijk. wat doen ze anders in die sekte?

de islam vermoord mensen, en de islamieten zeuren dat ze over een kam worden geschoren? laat ze hun gewelddadige geloofsgenoten aanpakken, dan kunnen ze rekenen op onze hulp. Maar nee, ze steunen hun geweldadige geloofsgenoten, omdat dat moet, van hun geloof.

de islam is de grootste maffia en terreurorganisatie ter wereld, die met wortel en tak moeten worden uitgeroeit. In IEDER geval moet nederland in de grondwet zetten dat hier NOOIT een theocratie/sharia zal worden ingevoerd.

verplicht geloven, zoals in moslimlanden, zal hier NOOIT voet aan de grond krijgen: over het lijk van pim, theo, en een ieder die zich durft te verzetten tegen het moslim-facisme

Brullio | 01-04-06 | 10:41

@ Ome Aad
vooroordelen heb je over dingen waar je nooit mee geconfronteerd bent geweest en die je misschien hebt van horen zeggen.
ik heb het over feiten die ik zelf mee heb gemaakt.
een feit is een feit, daar kun je niet ongenuanceerd over oordelen.
en ik dacht dat de kritiek gefundeerd genoeg was, hoewel niet al te vriendelijk, heb ik ook geen behoefte aan, ze roepen het over zichzelf af.
het enige dat je me kunt verwijten is dat ik generaliseer, maar de reactie is bedoeld voor diegenen die zich hier niet weten te gedragen.
ik zou de (juiste) percentages wel eens willen weten.
natuurlijk zijn er ook autochtonen die zich misdragen (cliche).
als je alle items over dit onderwerp in de actualiteitenprogramma's, kranten, tijdschriften, de onderwerpen en reacties hier op GS, gesprekken in cafes enz. bij elkaar optelt, dan hebben we het over een gigantisch probleem.
je reactie op @brrkah: lees eens terug wat mensen hier schrijven en vraag je eens af of ze het ook hardop durven zeggen.
THEO VAN GOGH durfde het hardop te zeggen en we weten allemaal hoe genuanceerd en gefundeerd hierop is gereageerd.
je volgende reactie op @brrkah: daarbij ben jij blijkbaar (concludeer ik uit je post) net zo'n type dat weigert ook maar een halve stap opzij te doen op de stoep.daar los je wat mee op.
een stap opzij doen op de stoep komt bij beschaafde mensen van twee kanten, maar dat gaat niet als je met zijn vieren de hele stoep in beslag neemt.
ik heb de indruk dat je ergens landelijk woont (waarschijnlijk naast sjaakdeslinksesul) en de enige allochtonen die je ziet is denk ik vrijdagavond op de televisie in het programma raymond is laat.
dus dan ben jij degene met ongenuanceerde vooroordelen.
GAAP....... slaap maar lekker verder Ome Aad en vergeet niet het zuurdesemdeeg nog eens om te roeren.

wachtmeester de bruy | 01-04-06 | 05:47

en vondt is natuurlijk vindt :)

Ome Aad | 31-03-06 | 10:25

@brrkah
gaap...

waar het om gaat is dat er hier weer wordt uitgeblonken in een gebrek aan nuance of enige vorm van gefundeerde kritiek.
"Alle buitenlanders stinken en als je dat niet vondt, doe eens doodgaan." Ik bedoel, lees nou eens terug wat mensen hier schrijven en vraag je eens af of ze het ook hardop durven te zeggen.
Daarbij ben jij blijkbaar (concludeer ik uit je post) net zo'n type dat weiger ook maar een halve stap opzij te doen op de stoep. Daar los je wat mee op.

Ome Aad | 31-03-06 | 10:22

@brrkah 9:53
Ik snap Ome Aad dan weer wel. Ik ben bepaald geen allochtonofiel, maar zie nog altijd wel een nuanceverschil tussen domme en intelligente reaguursels.

sjaakdeslinksesul | 31-03-06 | 10:01

Ome Aad 31-03-06 @ 09:19: Doe es doodgaan, dhimmi

brrkah | 31-03-06 | 09:53

wachtmeester de bruy 31-03-06 @ 06:27 het probleem van de naar zweet stinkende besnorde pinguins die je met z'n vieren van de stoep af willen lopen is landelijk. of beter: europees. Maar alleen watjes laten zich van de stoep afduwen. Je moet gewoon doorlopen, dan gaan ze wel opzij. Ze hebben in hun haathutten namelijk te horen gekregen dat het aanraken van een ggristenhond haram is en ze zo in de hel komen. Dus als het erop aan komt gaan ze wel opzij en gaan daar lopen waar ze thuishoren: In de goot....

brrkah | 31-03-06 | 09:52

@ wachtmeester
ja! dat ja!
En natuurlijk alle andere clichématige vooroordelen.
stomme buitenlanders altijd!

Ome Aad | 31-03-06 | 09:19

@vander F
@CCCC
je hoeft niet in 020, 070 of 010 te wonen om geconfronteerd te worden met de islam.
in bijna elke nederlandse industriestad zijn in de 60er jaren gastarbeiders uit turkije en marokko te werk gesteld.
kwezels met hoofddoeken en soms zelfs een burka.
het worden er steeds meer en ze zijn steeds jonger (de hoofddoekkwezels).
het probleem van met name marokkanen is niet exclusief een grote steden probleem, maar een landelijk probleem (en in belgie en in frankrijk).
deze lui zijn collectief gedragsgestoord.
ze zijn brutaal, onbeschoft en totaal onaangepast.
ze liegen, bedriegen, stelen, zijn agressief (altijd met een grote groep) en roepen nederlandse meisjes na met hoer.
de "macho's" die langslopen en je daarbij nadrukkelijk aankijken in de hoop dat je terugkijkt om je vervolgens collectief in elkaar te meppen, stinken een uur in de wind naar parfum als een verlepte hoer.
turkse besnorde waggeleenden met sexy regenjassen tot op de grond, lopen je met zijn vieren naast elkaar finaal van het trottoir.
komt dit bekend voor 020, 070, 010 ?
het is landelijk.
en het ergste is (komend uit een achterlijke cultuur met een achterlijke religie uit een derde wereldland) ze voelen zich ook nog superieur!?
zet weer even het dorp van wim sonneveld op.
nog altijd 1000 maal beter dan het dorp van mohammed.

wachtmeester de bruy | 31-03-06 | 06:27

Zie je maar weer hoe gevaarlijk het oprukkende moslim-fascisme is hier in 0031. Elke verdachte zou meteen de bak in moeten en hun huisje, tent vernietigen met een bulldozer. Een andere indicatie dat de terroristen staten europa langzaam aan infecteren met hun sleeper cells!

]:)

OneJewishDude | 30-03-06 | 23:27

GS het schiet niet op hij is nog niet geemigreerd kunnen jullie de hetze niet opvoeren ofzo?

Onno Thuis | 30-03-06 | 23:13

@CCCC 30-03-06 @ 21:54,
ik hou m'n ogen en oren open,
ik zie het gevaar.

vander F | 30-03-06 | 22:31

@vander F 30-03-06 @ 21:43

Het duurt ff maar dan komen ze er ook wel achter, alleen zie ik niet het probleem van een hoofddoek er zullen ongetwijfeld ook Christelijke vrouwen daar bij zitten.
Maar ik snap wat je bedoelt, die mensen buiten de gebieden die jij noemt hebben nooit met moslims geleefd, dat komt nog wel,, alleen heeft het zijn tijd nodig.
Ik denk dat het erg anders gereageerd gaat worden door bepaalde mensen als ze een maal geleefd hebben met bepaald soort mensen.
Bekijk deze 2 films is , onthoud ze goed en als je over 50 jaar nog leefd dan zal het je bekend voorkomen en hopelijk staat de VS en zijn makkers dan nog steeds aan jullie kant en worden jullie als beloning voor het verdedigen van je volk en land niet plat gebombardeerd..........
video.google.com/videoplay?docid=26352...
www.spc.org.yu/Multimedija/Podujevo/po...

CCCC | 30-03-06 | 21:54

@Anticollectief 30-03-06 @ 21:42,
zeker niet,
er wordt zeer actief geworven onder de jeugd richting koran clubjes, het verheerlijken van de Ummah en de superioriteit van de Islam.
zo wordt het participeren in de Nederlandse maatschappij tegen gegaan.

vander F | 30-03-06 | 21:46

@CCCC 30-03-06 @ 21:25,
het overgrote deel van de Nederlanders woont niet in 020-west, Schilderswijk of crooswijk.
Die heeft bijna nog nooit een hoofddoek gezien, behalve op het jaarlijkse uitje naar de huishoudbeurs.
Die voelen dus ook nog geen urgentie, al dringt langzaam de akelige werkelijkheid door.

vander F | 30-03-06 | 21:43

Het is gewoon jeugdcultuur, net als die trenchcoatmaffia in Columbine. Het heeft niets met terrorisme te maken.

Anticollectief | 30-03-06 | 21:42

@Deense Postbode 30-03-06 @ 21:20,
D'r zit heel wat anti-westers volk tussen.
Van die "eigen volk eerst" tiepjes.
volstrekte islamofacsisten.

vander F | 30-03-06 | 21:40

@vander F 30-03-06 @ 21:17

De server van die marokko site is overbelast...
Maar ik denk wel wat ik weet wat voor reacties er staan, ik wel vaker op zulke sites gekeken..
Er staat nog een hoop te gebeuren hier in Nederland, en dan durven er nog een zooitje onwetenden op geenstijl steeds de Serven te beledigen.. hun tijd komt hier nog wel en dan denken ze wel is terug aan die beledigingen, dan word hun kinderen ook bekogeld met handgranaten op school.
Maar ik zal me wel ff aanmelden als lid op die site om te kijken wat er allemaal gezegd word.
Als ik voor de Nederlanders kon spreken dan zou ik de handen in 1 slaan en dit land ff goed schoonmaken en weer leefbaar maken.
Kom op jullie zijn in een grote meerderheid en nog laten jullie je bang maken door van die onopgevoede etters.

CCCC | 30-03-06 | 21:25

Van derF Misschien bedoelde Red Dragon die marok-gasten met " lopend gezwel?" De rest van zijn poëtisch taalgebruik heb ik helaas gemist.
Overigens denkt het gros zo. Ze kunnen niet anders wegens hun volslagen andere culturele en religieuze achtergrond. 0031 wordt slechts gebruikt als bevoorradingsreservoir waar je ilimité uit kunt putten cq eisen.
De haat voor het verderfelijke Westen wordt hen met de paplepel ingegoten en koesteren ze zelf maar al te graag.

Deense Postbode | 30-03-06 | 21:20

@CCCC 30-03-06 @ 21:05,
maar ze doen het maar niet.
Eerst boem, dan komt de actie.
Leuke thread ook om eens te lezen over de Jihaat.

forums.marokko.nl/showthread.php?t=714...

Waarschijnlijk moet je je eerst aanmelden als lid,
gewoon doen, 5 minuten werk en je zit midden in de polder jihaat.

vander F | 30-03-06 | 21:17

@vander F 30-03-06 @ 21:02

Aan inwoners van Nederland die andere willen opblazen, een goeie regering zou daar wat tegen doen.

CCCC | 30-03-06 | 21:05

@CCCC 30-03-06 @ 21:00,
wat moet Bakellende waar aan doen?

vander F | 30-03-06 | 21:02

Zo en nu? Gaat Balkenende daar wat aan doen? En zal Nederland dan ook platgebombardeerd worden?

CCCC | 30-03-06 | 21:00

Zo maar wat quotes bij Marokko.nl

"En moge alle Moslims eer doen aan dit prachtige compliment, insha-Allah. Mogen wij allen de nour over ons krijgen die Sheikh Ahmad Yaseen uitstraalde, insha-Allah. Mogen wij allen worden als Sheikh Yaseen! Insha-Allah ya Rab!"
en
"AMSTERDAM 2006-03-28 ? (Novum) - Nederlandse troepen in de Afghaanse provincie Uruzgan dreigen in groot gevaar te komen. Dat komt door weerzin bij de bevolking tegen de Amerikaanse bestrijding van papavervelden. Dat zegt het hoofd van het conflict- en veiligheidsprogramma van instituut Clingendael, Rob de Wijk, woensdag in Trouw.

De Wijk was de afgelopen dagen in Afghanistan. De aanpak van de Amerikaanse dienst voor drugsbestrijding van de papaverteelt zou de lokale bevolking volgens De Wijk 'in de handen van de Taliban drijven'. "Nederland moet onmiddellijk samen met de Britten, Australiërs en Canadezen harde afspraken maken met de Amerikaanse regering wil de missie niet volledig worden ondermijnd."

De laatste maanden neemt in de zuidelijke provincies het aantal aanvallen op buitenlandse militairen toe, meldt Trouw. Maandagavond werden vierhonderd Nederlandse militairen die verblijven bij het vliegveld van Kandahar opgeschrikt door drie explosies. Onder hen waren de kwartiermakers die sinds twee weken de nieuwe Navo-missie in Uruzgan voorbereiden. Niemand raakte gewond. Volgens een Defensiewoordvoerder is dit het eerste geweldsincident sinds de start van deze missie.

www.versatel.nl/nieuws/binnen...0125/i...

Incha'llah zullen heel veel Hollanders door Mujahedeen worden opgeblazen en worden vernietigd. Nu ook de ''gewone'' Afghanen de Hollanders haten tot op het bot, hebben de Mujahedeen helemaal mijn zegen."

En ga zo maar door.
En ze halen arabische en Iraanse/Irakeze websites aan, lopen weg met Saoudische Sheiks, zijn fan van wijlen Sheik Yassin etc.
Is niets Nederlands aan.

vander F | 30-03-06 | 20:54

"Kruidenth ee is voor mietjes, dat drinken moslims echt niet! "
Nee hoor Krut, muntthee is niet van munt gemaakt. Munt is evenmin een kruid. Wat ben jij belezen zeg!

Deense Postbode | 30-03-06 | 20:49

Die gasten zijn al tijden vreselijk modern. Allemaal isla-mietjes!
[quote]De terrorismedreiging is volgens hem sinds november 2004 niet veranderd.[/quote]
Lees: onverminderd hoog dus, ik meen de één na hoogste categorie.
"Naar aller waarschijnlijkheid" komt er binnen een paar jaar een chemische attaque. Met andere woorden,: de AIVD staat erbij en kijkt ernaar, het van Gogh-effect.

Deense Postbode | 30-03-06 | 20:40

pff tom in da house .. met zijn slappe muziek !

Draaitafel Demagoog | 30-03-06 | 19:08

- Giel Beelen-alarm bij " De wereld draait door".

fuckje | 30-03-06 | 18:57

@Brusselmans
Ironisch toch... Red Dragon bedoelde het 'goed', werd door mij niet begrepen en bereikte juist het tegenovergestelde van wat hij van plan was. Een wijze les voor alle jeugdige wereldverbeteraars van linkse makelij, hij kan er niet vroeg genoeg achter komen.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 18:53

Nekschoten uitdelen en monologen houden. Varkensvlees door de lucht verspreiden...

trat | 30-03-06 | 18:52

Zeau, gaat het hier ff lekker. Als die laatste ge-edite post van rood draakje zijn eerdere afscheidsels nog overtreft, word ik wel heel nieuwsgierig. Is me dat lachen.

vraagstaart | 30-03-06 | 18:49

Jammer... ik kom te laat intunen.
Kan iemand mij een gekuisde samenvatting geven van de weggejoriste berichten van red dragon?
En een profiel van dit schepsel?
Fuckje?

FNV-lidaf | 30-03-06 | 18:46

Laat "geïnspireerde" maar weg: linkse Staatsomroep

Dömper | 30-03-06 | 18:41

Dat kan je verwachten bij de door links geïnspireerde Staatsomroep.

fuckje | 30-03-06 | 18:38

T'is wel triest dat ze het alleen over de extreem rechtse sites hebben.

Dömper | 30-03-06 | 18:37

Ja, erg !!

fuckje | 30-03-06 | 18:35

Lekkere MILF trouwens ;-)

Dömper | 30-03-06 | 18:34

@fuckje
De kaalkopjes?

Dömper | 30-03-06 | 18:33

2 vandaag NU !!

fuckje | 30-03-06 | 18:27

@El PiS gelukkig leg jij ons even uit hoeveel onzin hier staat. erg noodzakelijk.

neuzel | 30-03-06 | 18:20

zeau zeau, iedereen beetje opgefokt - veel weggejorist, veel onzin en weinig inhoudelijke comment, maar ja is ook een beetje onzinnieuws; het is voor de aivd ook scoren als ze iemand een keer aan kunnen houden. prestatieloon. het is natuurlijk niet zo dat evt dreiging uit het buitenland verdwenen is of verdwijnt met dit nieuws, en het is ook niet zo dat we nu direct bang moeten zijn voor aanslagen van gefrustreerde nederlanders, wel of niet met allochtoon luchtje. dus onzin nieuws...

El PiS | 30-03-06 | 18:12

@iedereen
Ik denk dat red dragon "has left the building"....

de melkboer | 30-03-06 | 17:54

... Rooie Draak ik heb je 2 dagen geleden nog gevraagd of je niet snel nummer 64 kon worden op de partyflock in memoriam pagina. Hoe zit dat ... kan dat niet een beetje opschieten?

blackbird | 30-03-06 | 17:51

die moet dat zijn, maar dat zijn slechts details..

Brusselmans | 30-03-06 | 17:44

-weggejorist-

red dragon | 30-03-06 | 17:44

@ Sjaak

Red Dragon is een muurbloempje die zich nooit eens afvraagt of het ook wel een een ietsie pietsie aan zichzelf kan liggen.

Maar nee, niet in de racistische heilstaat die Nederland heet!!

Brusselmans | 30-03-06 | 17:43

@red dragon 17:32
Zal ik het nu nog een keer stapje voor stapje uitleggen voor je : jij zegt wat is mis met beledigen? op 15:49. Ik reageer op 17:02 met 'je tast de grenzen van de vrijheid van meningsuiting aan' met een verwijzing naar je eerdere post. Vervolgens ga ik lekker met je meedoen, omdat ik dacht dat je een hele slimme grap met de overige reaguurders aan het uithalen was. Sorry dat ik je overschatte, maar nogmaals, dat maakt het geheel alleen maar leuker. Kom nog eens gezellig buurten, knul ;)

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:40

@Red Dragon bij mij gingen er geen ruiten in, maar wel heb ik 1,5 jaar lang de doodsdreigingen en spuug van moslims ervaren, zonder dat daarvoor een gegronde reden aanwezig was (het was racisme, even voor de duidelijkheid). die doodsdreigingen zijn erg vervelend en spuug is niet lekker, maar toch probeer ik redelijk objectief te blijven. er zijn altijd wel zielepoten die het moeilijker hebben.

neuzel | 30-03-06 | 17:38

daaaag red !! Vergeet het niet ..... COC !!!!!! COC !!!!!! Het antwoord op je frustraties!!

de melkboer | 30-03-06 | 17:36

Jongens laten we het nog eens over racisme hebben. Ik geloof namelijk dat Red Dragon denkt dat wij allemaal steentjes door zijn turkse bakkerij hebben lopen gooien. Men is in mijn ogen pas racist als men zonder ieder lid van een bepaald ras of volk te kennen hen haat. Iemand die ik ken, in marokko opgegroeid, haat zelfs een groot deel van de marokkanen in nederland en heeft mij vertelt dat de problemen die wij hier hebben hem in niets aan marokkanen in hun eigen land herinnert. HEt gaat er dus om te blijven nuanceren dat het gaat om KUTmarokkanen(MB) en KUTnederlanders (Cas van Iersel, haat nog iemand hem? ik vind hem vreselijk) en niet Marokkanen en Nederlanders. Toch mag je van elkaar aannemen dat we nu wel van elkaar weten dat we dit bedoelen en niet steeds weer een groepje... verpesten het voor iedereen. Ik ga toch ook niet steeds zeggen dat Sylvie Meis slim is? Dan zeg ik gewoon voetbalvrouwen zijn slim!!!

Ike Turnert | 30-03-06 | 17:35

Inderdaad Sjaak, morgen weer?

Brusselmans | 30-03-06 | 17:34

@red dragon
Bovendien heb je nu maar mee bewezen dat 'slachtofferdenken' voortkomt uit een gebrek aan humor, intelligentie en relativeringsvermogen. Ik vond het helemaal niet erg dat je zo te keer ging.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:33

-edit zwaait red dragon uit-

red dragon | 30-03-06 | 17:32

@fuckje 17:25
Serieus, ik heb zijn intelligentie en gevoel voor humor echt zwaar overschat. Dat maakt het nu des te leuker natuurlijk.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:28

Ach gossie, red ragon is het zelfverkozen zieligste jongetje van het schoolplein. Want bij de Turkse bakker op de hoek zijn de ruiten ingegooid.

In het oud hollandsch noemen wij dat: drogredeneren, red ragon. Zo kan ik namelijk ook wel voorbeelden aanhalen waaruit zou blijken dat hoe antisemitisch noordafrikaanse jongeren zijn. Die voorbeelden zeggen echter net zoveel over Noord Afrika als jouw voorbeelden over Nederland zeggen.

Brusselmans | 30-03-06 | 17:28

red dragon wordt gekraakt,
hij heeft het er naar gemaakt.

fuckje | 30-03-06 | 17:25

@red dragon 17:21
Dus niet, ik heb er hard om zitten lachen. Vooral ook om jouw reacties en wat er op volgde. En ik maar denken dat jij een ijzersterk staaltje van 'reverse psychology' aan het opzetten was, waarmee je alle reaguurders op het verkeerde been aan het zetten was (lees de post van 17:02 nog eens goed door).

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:25

Dementie (L. demens), ook dementia of dementerig, is een progressieve afname van de cognitieve functies ten gevolge van beschadiging of ziekte van de hersenen, buiten de te verwachte afname ten gevolge van ouderdom. Het kan verschillende oorzaken hebben, zoals alcohol, syfilis, trauma capitis, een tumor, encefalitis, AIDS, enzovoort.

zie: nl.wikipedia.org/wiki/Dementie

Basta | 30-03-06 | 17:23

@Ike Turnert
En indien dat niet helpt kan ie zichzelf nog altijd voor de trein smijten...

de melkboer | 30-03-06 | 17:22

-weggejorist-

red dragon | 30-03-06 | 17:21

@ronnie007 17:12
Waar heb jij het nou opeens over, Afrikanen? Aha, je snapte met je spionnenverstand niet dat mijn reactie van 16:45 ironisch bedoeld was. Ronnie op jou hoef ik niet eens te schelden, je bent zo al zielig genoeg.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:20

red dragon @16;58
Waar ken je mij van ?
Niet uit de moskee denk ik

het witte schaap | 30-03-06 | 17:18

@red dragon
Inderdaad Melkboer. En als je echt geen uitweg meer ziet, weet je in ieder geval dat je in een tolerant land woont waar altijd wel iemand je een knuffel wil geven. Ookal ben je anders dan de anderen. Het is namelijk een tolerant land. Maar daar weet jij alles van want je hebt net niettemin al heel hard je best gedaan om nieuwe vriendjes te maken. Goed zo jongen!

*lacht vriendelijk*

Ike Turnert | 30-03-06 | 17:18

ronnie007 30-03-06 @ 17:12

Hulde,.. mijn zoon!

red dragon | 30-03-06 | 17:15

@red dragon 30-03-06
Werken heet zoiets, niet dood. Maar dat gaat het begrip van jouw verkankerde, slijmerige, bruin uitgeslagen, miezerige pindahersenen, ingekapseld in een door syfillitische aandoening brozer en brozer wordende hersenpan, ver en ver te boven. Had je je gelslachtsdeel met het formaat van die van een spitsmuis maar niet in je eigen moedertje moeten stouwen.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:15

Of je rot gewoon lekker zelf op geheim agent Ronnie.

Christus te paard, het is weer balonnenvouwersmiddag op GS.

Brusselmans | 30-03-06 | 17:14

@red dragon
Jochie, ik begrijp het wel... Maar wees nu gewoon eens een volwassen puber en ga hulp zoeken bij het COC. Zij kunnen je daar verder helpen met het ontdekken van je ware ik.. Het is geen schande.. echt niet...
kusje!

de melkboer | 30-03-06 | 17:14

@sjaakdeslinksesul

Dan rot je toch lekker op als het je hier niet bevalt. Er gaan elke dag vliegtuigen! Ga lekker op de noordpool zitten, daar zitten geen afrikanen.

ronnie007 | 30-03-06 | 17:12

@Basta 30-03-06 @ 17:10
Dankjewel

Ike Turnert | 30-03-06 | 17:11

Querulantenwaan of paranoia querulans is een vorm van paranoïde waanstoornis waarbij men ervan overtuigd is dat een groot onrecht is geschied dat ongedaan gemaakt dient te worden. Reëel gezien is er echter geen sprake van dit onrecht (ICD-code F22.8). Wanneer er geen waan is geconstateerd, maar het leven van de persoon pathologisch wordt beheerst door het bestrijden van een ervaren onrecht, kan er sprake zijn van paranoïde persoonlijkheidsstoornis
zie: nl.wikipedia.org/wiki/Querulantenwaan

Basta | 30-03-06 | 17:10

red dragon is een beetje paraneauja. Zijn enige reactie is schelden.

Ike Turnert | 30-03-06 | 17:10

-weggejorist-

red dragon | 30-03-06 | 17:10

@fuckje
Welnee, red dragon wordt gewoon door niemand begrepen (lastige jeugd enzo). Die verdomde VVD'ers hadden zijn buurthuis ook niet moeten sluiten.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:08

-weggejorist-

red dragon | 30-03-06 | 17:07

@sjaakdeslinksesul,
vergeleken bij "red dragon" zijn wannabecool en bwahaha Nobelprijswinnaars voor de lieve Vrede.

fuckje | 30-03-06 | 17:05

-weggejorist-

red dragon | 30-03-06 | 17:04

Zonde van de theedoeken boys. Met die hersenpanschilfers er doorheen geperst drogen ze niet meer zo goed af :(

ThaTeddy | 30-03-06 | 17:03

-weggejorist-

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 17:02

het witte schaap 30-03-06 @ 16:52

Te wild voor je?

Ga jij eens gauw je sloffen pakken en je pijpje stoppen op het balkon van het 55+ complexje in Made!

red dragon | 30-03-06 | 16:58

@red dragon
Ben je vandaag op school gepest omdat je je heaumeausensuele gevoelens tijdens het douchen na gymles niet meer kon onderdrukken...? Wil je erover praten?? Ja.... prima ----->FOK

de melkboer | 30-03-06 | 16:57

Ik had het alleen over dat idieaute clupje mensen die in Frankrijk alles lopen te breken wat ze kunnen breken in de naam van ontevredenheid met de overheid. Sleaup je een gemeentehuis? Heel snugger, waar wordt de reparatie van betaald? Precies. Sloop je eigen wijk, helemaal slim. Zet auto's in de hens? Beste actie ooit: verzekeringpremie voor jou en je buren 500% omhoog.

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:57

Over "Terror" gesproken, ik vind de uitspraak van dat woord door Simon Peres nog de beste. "Terrrrggohr" Eindigt zo mooi diep achter in z'n keel.

Lekker Belangrijk© | 30-03-06 | 16:57

@red dragon,
met een scheermesje kan je eerst die geraffelde baard afscheren, wat je er daarna mee doet ligt aan jezelf.

fuckje | 30-03-06 | 16:54

@ red dragon

suuu hallo mag t wat rustiger? beetje radicaal aangelegd??

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 16:54

@red dragon misschien zitten hier een paar racisten, maar mocros, negers, joden en vul de rest zelf maar in zijn er ook niet vies van om zich daarin te hullen. wel leuke tekst verder.

neuzel | 30-03-06 | 16:52

Te veel Dampo gesnoven?

het witte schaap | 30-03-06 | 16:52

@ Ike

ohhh soort van uit-de-kast-komen moment bedoel je??????? ooohhh zit dat zo joh ;-)

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 16:52

-weggejorist-

red dragon | 30-03-06 | 16:51

Shhht jongens, red dragon is nog niet helemaal wat hij is. Laat het hem zelf uitvinden. Laat hem maar even. DIt komt vaker voor bij BreEzaH's

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:51

@ Ike

Don't feed the trolls

@ LB

Feed them!!!

Brusselmans | 30-03-06 | 16:50

@ red dragon

zelf islamitisch ofzo? of gewoon uber socialistisch/links???

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 16:49

@red dragon JA! gooi je haar los!

neuzel | 30-03-06 | 16:49

@red dragon, kort lontje? Doe eens boem doen.

Lekker Belangrijk© | 30-03-06 | 16:48

@red dragon 30-03-06 @ 16:44

Ik ben blij dat ik je heb geholpen om wat opgekropte haat jegens hardwerkende mensen eruit te gooien. Volgens mij zit er nog wat aan te komen. Gooi het er maar uit boos jongetje. Toe maar. Je zal je beter voelen.

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:47

@Brusselmans
Wanneer het linkse journaille eindelijk toegeeft dat zij, ja juist zij verantwoordelijk zijn voor het multiculturele drama in ons land en niet langer kontol Bos en zijn bondgenoten in het kwaad Femke Brakema en Jan de grote roerganger een hand boven de hoofd houden, terwijl onze staatskas langzamerhand leeggeplunderd wordt door de vliegladingen immigranten die door ere-Afrikaan Jan Pronk ons land zijn binnengeloodst, waardoor aan de fundamenten van onze rechtsstaat wordt geknaagd en theeleut Cohen met pappen en nathouden de boel bij elkaar probeert te houden, terwijl de BV Nederland langzamerhand in een stinkend links moeras wegzinkt, dan en dan alleen belooft Ksi-Ziks het aantal bijzinnen per zin tot maximaal drie te beperken.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 16:45

het 'legale' (uhum verkregen door uitkeringen) geld --> gaat naar de achtergebleven berggeiten (in neaurd-afrika) en het 'illegale' geld.. daar zullen ze hier dan wel van leven, denk ik?!?!

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 16:45

@de melkboer,
+ het feit dat Jan Petert naar de pijpen van die koning mo hangt. JP is een LL. Een laffe lul.

fuckje | 30-03-06 | 16:45

ja maar ontwikkelingshulp aan niet meewerkende groepen

*knikt duidelijk richting antillen*

kan voor mij ook uit de begroting. Hoe kan je nou onafhankelijk willen zijn maar wel je zakgeld nog netjes komen ophalen...

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:45

-edit doei-

red dragon | 30-03-06 | 16:44

@fuckje
vergeet niet de ontwikkelingshulp die we er extra graties bij weggeven... Wordt het toch al snel 2 miljard pleuros...

de melkboer | 30-03-06 | 16:43

Ik zal het nog maar een keertje herhalen, het is waar ieder jaar 1,4 miljard euri gemeenschapsgeld heengeflikkerd wordt, omdat die marocs hun uitkeringen te hoog zijn, of ze jatten het, kan natuurlijk ook nog. Ik vertrouw ze voor geen millimeter meer.

fuckje | 30-03-06 | 16:40

een schietvereniging schijnt ook erg leuk te zijn, heb ik me laten vertellen. en ik schijn ook goed te kunnen mikken. maar in het amsterdamse bos daarentegen kun je weer gezellig picknicken. *zucht* dilemma's, dilemma's.

neuzel | 30-03-06 | 16:39

Dankjewel Brusselmans, ik ben niet zo sterk in teaupeaugrafie uitleggen

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:39

noord afrika:

volg de bordjes met zand/kamelen/burka's/hoofddoekjes

ga je t zo vinden red dragon? zo ja, veel plezier daar! (neem wel een scheermes mee voor de behaarde vrouwen)

@Ike Turnert --> helemaal mee eens!

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 16:38

de smulticul om van te smullen
hmmmmmm
jz

Junkie Jantje | 30-03-06 | 16:38

Ik heb het nu wel gehad met de Lange Frans dumplink in elk artikel.

Igorus | 30-03-06 | 16:37

Linksbeauven Eaust Afrika natuurlijk, onwetende hals!

Brusselmans | 30-03-06 | 16:36

@red dragon 30-03-06 @ 16:32
Dat ligt precies naast Diemen-Zuid vreselijke vent

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:35

Ike Turnert 30-03-06 @ 16:24

"uit neaurd afrika"?

Waar ligt dat precies, kauwgomkauwend min stuk vreten?
Vertel het eens aan de grote mijnheer.

red dragon | 30-03-06 | 16:32

ZI 30-03-06 @ 16:16

Pardon voor mijn taal, correctie:

Ik sluit me bij je aan. Het land is niet te onbenullig. Als je hier een niet geintegreerde hakbar predikant vers uit bijv Afghanistan in je moskeetje om de hoek hebt die marokkaanse jonges ronselt om hakbarboems te maken dan heb je toch een directe connectie met de organisatie in die landen...

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:31

ZI 30-03-06 @ 16:16

Pardon voor mijn taal, correctie:

Ik sluit me bij je aan. Het land is niet te benullig. Als je hier een niet geintegreerde hakbar predikant vers uit bijv Afghanistan in je moskeetje om de hoek hebt die marokkaanse jonges ronselt om hakbarboems te maken dan heb je toch een directe connectie met de organisatie in die landen...

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:30

@ Spooky

Je zit op ongefundeerd, tendentieus en buitengewoon kwetsend log, je weet tog?

Die Van Hulst weet van voor niet meer dat hij van achter bij de AIVD werkt. Nu moet ik zeggen dat bij zowel de politiek als bij het morrend voetvolk wellicht wat verkeerde verwachtingen zijn gewekt. Echter is de AIVD een groot, in zichzelf gekeerde moloch die niet of amper naar buiten treedt laat staan communiceert over behaalde successen. Dat wordt natuurlijk netjes in de hand gewerkt door een feilloos falende parlementaire controle. Wat dat betreft kan de AIVD haar eigen agenda bepalen. Vind je het vreemd dat ik persberichten uit die hoek enigzins wantrouw?

Brusselmans | 30-03-06 | 16:29

ZI 30-03-06 @ 16:16

Ik sluit me bij je aan. Het land is niet te benullig. Als je hier een niet geintegreerde hakbar predikant in je moskeetje om de hoek hebt die vers uit bijv Afghanistan hebt die marokkaanse jonges ronselt om hakbarboems te maken dan heb je toch een directe connectie met de organisatie in die landen...

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:27

Iemand al zo slim geweest om de naam Jihad te deponeren als handelsmerk met alle copyrights die er aan vastzitten? Elke keer dat een terrorist cq regeringsleider de naam gebruikt, betaluh! Lekker incashen op die royalties.

Flathead | 30-03-06 | 16:27

sjaakdeslinksesul 30-03-06 @ 16:19

En ik ben er voor om jou even met je voorhuidje over je domme schapenkop de A16 op te sturen zodat er een stukje zoab minder neergelegd hoeft te worden, jij lopend gezwel!

red dragon | 30-03-06 | 16:26

@Brusselmans 30-03-06 @ 16:19

Ik zit op het moment in een grote Franse stad en ik kan je vertellen dat de schoppende en plunderende Franse (uit neaurd afrika afkomstige) burger hier nog net kan lezen. Het maakt op het moment niet uit of er een reden voor is, het gaat al lang niet meer om geheaurd worden.

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:24

@witte schaap
Allah vis?
Die leeuw heeft een slimme manier bedacht om goed behandeld te worden.

controle | 30-03-06 | 16:23

@sjaakdeslinksesul
- drastiche makeover ?? Iets met een beitel en een voorhamer? Even bijslijpen met de slijptol en om het af te maken lassen we de naatjes even dicht?

de melkboer | 30-03-06 | 16:23

Volgens mij is de lijn van Cohen/Aboutaleb effectiever dan de lijn Wilders. Naast het theedrinken wordt er met het verstoren van potentiele terroristen en andere maatregelen harder opgetreden dan in andere grote steden. Risico's minimaliseren aan twee kanten.

bookie | 30-03-06 | 16:22

@controle
Na de Allah vis hebben we nu de Allah leeuw

het witte schaap | 30-03-06 | 16:22

@Brusselmans
Ik irriteerde me aan de wijze van berichtgeving in deze vanuit de redactie. Compleet andersom als het onderzoek is en zonder argumentatie. Jij doet het ook andersom opschrijven net als redactie maar met steekhoudende argumenten waarom dat terecht is. (doe eens stukkies maken die zijn beter) Opzich is de hypothese dat Afganistan te ver weg is voor directe invloed naar onze oefenterroristen geloofwaardig. Maar jou punt van overal in Europa duidelijk wel en net hier niet en een van de Hulst die dat ook niet kan uitsluiten is dat ook. Zoals wel vaker een helder persbericht maar bergen onzekerheden in het onderzoek. Lastig topic dit te makkelijk redactioneel stukkie.

spooky | 30-03-06 | 16:21

@ ZI

Krut behoort waarschijnlijk tot het kamp 'dat zich niet bang laat maken' door de zgn. dreiging van terreur en dat naieve praatje ondubbelzinnig wenst op te dringen aan mensen die wel enige angst koesteren voor de politieke islam en diens achterlijke neefjes in de banlieux van de Europese grote steden.

Brusselmans | 30-03-06 | 16:19

De hakbarinnetjes zijn gewoon gefrustreerde lelijke mokkels (beetje vergelijkbaar met de kortgewiekte tuinbroekenbrigade uit de jaren '80), die doorhebben dat hakbarren wel tot geyle neuqsex met baardmannen kan leiden. Ik zeg een drastische makeover van de sluierbrigade door dr. Robert Schumacher, dan komt alles weer goed.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 16:19

@kruT
Ons kikkerlandje is daar niet te onbenullig voor. Ja, voor de grote vanuit Osama georganiseerde aanslagen wellicht. De extremistische moslims in Nederland voeren hun eigen Jihad in dit land. Het is meer een soort Al Qaida op nationale schaal. Ik denk dat de AIVD dat ook bedoeld met deze weergaloze conclusies. Kijk alleen al naar het bestaan van de Hofdstadgroep. Weet jij veel wat er in Amsterdam of Rotterdam nog voor groeperinkjes rondlopen met foute ideeen?

ZI | 30-03-06 | 16:16

*wacht stilletjes en neutraal als Zwitserland antwoord van Kzi-Ziks af*

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:16

@ Ksi-Ziks

Kun je nu niet voor een keer, slechts EEN keer, je overslaande plaat over Kontol Bos, slinkse journalistiek en uitkeringtrekkers vervangen door iets actueels, iets dat niet reeds miljarden keren hier op GS is uitgemolken. Kortom iets wat niet direct de haren rechtop doet staan van plaatsvervangende schaamte voor zoveel gebrek aan creativiteit?

Ik bedoel, in de regel ben ik het ook nog wel met je eens. Maar man oh man, het doet gewoon pijn aan je ogen elke keer weer dezelfde grijsgedraaide betogen te moeten lezen.

Stop mensen hier op GS te kwellen Kzi-Ziks, ik smeek het je!! Stop ermee!!

Brusselmans | 30-03-06 | 16:13

clippie van Frens Chanceless, is te grappig... hulde maar weer!

Adel Dordt | 30-03-06 | 16:13

Jihad is hartstikke made in Europe. Dat vinden zelfs linkse denkerts als Paul Berman. dir.salon.com/story/books/int/2003/03/... Alleen hoef je daar geen knuffelconclusies aan te verbinden.

Woefwoefgrrr | 30-03-06 | 16:09

@fuckje 30-03-06 @ 15:46
Dat neemt nog steeds niet weg dat het gewoon Nederlanders zijn met een NL paspoort.

kruT | 30-03-06 | 16:08

@Ksi-Ziks
is het niet Poekie Bos..?

de melkboer | 30-03-06 | 16:08

@ Dömper

Dat moet 'm zijn. Ik heb er niet lang verbleven ;)

@ Krut

Fijn dat jij jezelf in de verheven positie positioneerd om te bepalen wanneer iets wel of geen terroristische aanslag is. Dat is ongetwijfeld handig bij het beredeneren van je gelijk, maar het wil nog niet zeggen dat het de waarheid is. Zowel bij Tvg als PF hadden de daders een duidelijk politiek motief en werd de samenleving door hun daad ernstig ontwrigt. Ergo, een terroristische aanslag.

Brusselmans | 30-03-06 | 16:08

@kruT 30-03-06 @ 16:00

Ben blij dat je het nivo van GS hoog 'houdt' door het te nuanceren ;-) Ik heb het opgezocht.

ter·ro·ris·me (het ~)
1 het ontwrichten van een samenleving door daden van terreur, met een politiek oogmerk

Dat heb je dus heel goed uit je hoofd gezegd. Er bestaat echter geen grens- of nationaliteits 'buut-uitregel' bij...

Ike Turnert | 30-03-06 | 16:07

@KruT
Kan ik zovast aan wennen als het licht uit gaat

het witte schaap | 30-03-06 | 16:07

We kunnen nu tenminste een Br33zah anti terreur brigade oprichten: die zij minstens zo fel als de vrouwelijke (met snor) hakbarretjes

pazzo | 30-03-06 | 16:06

Kontol Bos als President en Jan Pronk als Eerste Minister van de Centraal Afrikaanse Replubliek en alle illegalen en parasiten die nog enige lichaamskracht hebben mogen hem volgen zodat ze daar, al dan niet met behoud van uitkering, week in week uit kunnen werken aan een nieuwe samenleving op parasitaire grondslag.

Wat zou het een week lang stil zijn op straat gedurende kantoortijd want langer dan een week zal zelfs de meest arbeidsgeschikte parasiet niet de kracht op kunnen brengen om de handen ideologisch uit de mouwen te steken, hij/zij zal direct beginnen met het bedelaarschap te beoefenen.

Ksi-Ziks | 30-03-06 | 16:03

@het witte schaap
Is dat niet donker met je kop in het zand?

kruT | 30-03-06 | 16:02

@ Spooky

De AIVD zit er wel vaker naast. Ik zou niet weten waarom een dergelijk perbericht zondermeer klakkeloos aangenomen dient te worden. Zo kan ik mij werkelijk niets voorstellen dat de internationale jihad tegen het Westen slechts in Nederland geen invloed heeft. Nee, slechts in Nederland gaan hakbars hun eigen weg, blind voor de gestuurde propaganda vanuit de orient.

Van Hulst zegt het tussen de regels zelf: "Hij noemde het wel een zorgelijke ontwikkeling dat leden van de lokale netwerken steeds meer verbinding zoeken en vinden met internationale contacten, onder wie oud-jihadstrijders uit bijvoorbeeld Irak, Afghanistan of Pakistan. Dat heeft de inlichtingendienst feitelijk waargenomen, aldus Van Hulst."

Brusselmans | 30-03-06 | 16:02

Dit is een ontzetted lastig probleem om op te lossen daarom vind ik het beetje terurig dat sommigen van jullie vervallen in steriotypen zoals ''... Woutert echt niet oplossen aangezien zij middels thee drinken en knuffelen..'' of dat AHA, GW en RV door een keihaard beleid het effe zullen recht zetten. Het probleem met deze militante extremisten zal niet in een regeer-periode door een rechts of links kabinet opgelost worden, maar zal veel langer duren. Maar zoals eerder met het fascisme en comunisme zullen we ook nu overwinnen.

mahdi33 | 30-03-06 | 16:01

@Ike Turnert
Om het even te nuanceren (we zijn tenslotte wel op GS ja) een terreurdaad is (uit mijn blote hoofd) een daad om de samenleving te ontwrichten met een politiek motief.

kruT | 30-03-06 | 16:00

De oplossing: Wilders & Verdonk.

MiRRoRMaN | 30-03-06 | 16:00

In navolging van de grote roerganger,
Welke overigens het iq van een walnoot heeft, G.W. Bush,
Heeft Nederland onder leiding onze charismatische leider JP Balkenende
In al haar wijsheid besloten dat wat
We vroeger asociaal en onaangepast gedrag noemden
te vatten onder de noemer terrorisme.
Dit werkt schijnbaar nogal inspirerend op de jeugd
van buitenlandse komaf.

Iets wat er niet is kun je natuurlijk ook zelf maken
Het is hetzelfde als met medicijnen
Er worden medicijnen ontwikkeld,
Waar nog een ziekte bij verzonnen moet worden.

Ragnarok | 30-03-06 | 16:00

@alle kruT reaguurders:)
Een moord op iemand als TvG een terreurdaad noemen is hetzelfde als de AIVD dezelfde eigenschappen toedichten als de CIA. Nederland is toch veel te onbenullig in de internationale discussie over terreur. De VS, Israël, Palestina, Turkije, Spanje, UK, dat zijn landen waar terreurdaden met enorm veel zinloze slachtoffers worden gepleegd, toch niet in dit kikkerlandje.

kruT | 30-03-06 | 15:58

@kruT 30-03-06 @ 15:44

Een terroristische aanslag is een terroristische aanslag als het om geloof of andere ideele doelen gaat. Afkomst of nationaliteit heeft er niks mee te maken. Anders was de IRA ook gewoon een bende belhamels die willen rellen...

Ike Turnert | 30-03-06 | 15:57

@kruT
Door slap op te treden en het "handje boven het hoofdje houden" , het zogenaamde "de boel bij elkaar houden" buurtvadertjes de boel laten verdoezelen, thee drinken noem allemaal maar op, de problemen blijven legio in 020 en een oplossing is nog ver heeeeeeeel erg ver..
Een slappe heelmeester maakt stinkende wonden. Dat heeft ook zn reflectie op de bevolking aangezien zij elke dag weer met de shit zitten die een ander heeft nagelaten op te ruimen. Vind je het gek dat de groepen steeds verder uit elkaar groeien?
Wat Rita doet is de wet uitvoeren en dat doet ze mijn inziens op een rechtvaardige wijze - dat het voor sommige mensen betekend dat ze moeten vertrekken - tja, zo werkt dat nou eenmaal. Je kan niet iedereen maar een paspoort / verblijfsvergunning geven.

de melkboer | 30-03-06 | 15:57

vrijheid van meningsuiting? ja totdat je voor je donder geschoten word of finaal afgetrapt.
de grondwet maar aanpassen dan heh (is kennelijk toch al achterhaald)

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 15:56

Ik heb nu bijna een weekje in bed doorgebracht en val bij het opstaan bijna om van het lachen. Lange frans blijkt genaaid, net zoals hij mijn oren naait met dat accent en die tekst van hem, en het revolutionaire masker wordt weer wat verder van de bleke baardsmoeltjes van onze vriendjes en vriendinnetjes getrokken. Als jouw godsdienst betekent dat je gevaarlijk bent voor anderen, mag jouw godsdienst dan a. worden verboden of b. net zoveel geld ontvangen voor scholen als enige openbare school ontvangt? Het goettieve antwoord is: b. (met dank aan een eeuw christelijke partijen).

Der Icebear | 30-03-06 | 15:56

Wat een misselijke berichtgeving van GS. Het persbericht wil precies hetgeen beweren wat hier ondersom staat. Al Qa'ida is niets meer of minder als de noemer waarop te ver doorgeslagen pubers hun actie onder plaatsen. Wat de Aivd wil zeggen is dat we hier wat lokale oefenterroristjes hebben die het graag onder de noemer van grote broer Al Qa'ida plaatsen. Daar heeft het toch helemaal niks mee te maken. Wat die hostadgroep deed was welliswaar strafbaar en ernstig maar verder toch niet veel meer dan een kleuter die het wangedrag van grote broer copycat. En wat intergrasie betreft, wel eens de fightinh pinguins uit Iran gezien. Burka's die de strombaan doen dat is emancipatie hakbar style.

spooky | 30-03-06 | 15:56

ter·ro·ris·me (het ~)
1 het ontwrichten van een samenleving door daden van terreur, met een politiek oogmerk

In zowel het geval van TvG als PF heeft de daad van terreur al dan niet met politiek oogmerk er voor gezorgd dat de samenleving ontwricht raakte en niets anders. Iedereen die mij probeert er van te overtuigen dat oorzaak en gevolg omgedraaid dienen te worden krijgt wat mij betreft een enkeltje Zonneschild.

Brusselmans | 30-03-06 | 15:54

ah joh de hele maatschappij gaat toch wel naar de kleaute!!!!!
verander je weinig aan
(sorry ben pessimistisch aangelegd)

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 15:54

@kRUT
De vergrijzing is een verzinsel om premies te verhogen
Er is geen enkele aanwijzing voor dit doemcenario

het witte schaap | 30-03-06 | 15:53

@kruT
De PvdA staat er om bekend dat ze problemen altijd en eeuwig willen oplossen door praten, zonder dat ergens consequenties aan verbonden zijn. Daarnaast is de dader volgens de PvdA vaak het slachtoffer. Er zijn in Nederland nog geen terroristische aanslagen geweest. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet komen. Ik denk dat het best zo zou kunnen zijn dat er iets in Nederland gebeurd. Overigens: waarom zou een terroristische aanslag niet gepleegd kunnen worden door een moslim met een Nederlands paspoort? Maar je hebt gelijk, de moord op Van Gogh was geen terroristische aanslag. Dat is teveel eer voor Bouyeri. Een echte terroristische aanslag zou onschuldigen treffen, het liefst zo veel mogelijk, net als met 9/11, Madrid en Londen.

ZI | 30-03-06 | 15:49

@icebear
Idd... jammer dat die gozerts zoveel vrije tijd hebben. want als zij denken aan god denken ze volgens mij aan bommetjes op ongelovigen. Dus misschien toch maar niet aan god denken...

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 15:49

Wat is er mis met bedreigen overigens?

red dragon | 30-03-06 | 15:49

@kruT
"kun je misschien een terrorristische aanslag in NL noemen die door moslims is gepleegd? TvG was geen terrorrisischeaanslag, want MB heeft gewoon een NL paspoort."
En dat maakt 'm geen moslim ;-)

"Ook hier geldt TvG was geen terrorristische aanslag, want dan zou PF er ook een zijn."
Wie zegt dat dat niet zo is?

Dömper | 30-03-06 | 15:48

Maar natuurlijk geheim agent Ronnie, en TvG rolde vrijwillig van z'n fiets in het kromzwaard.

@ Krut

"TvG was geen terrorrisischeaanslag, want MB heeft gewoon een NL paspoort."
Kun je mij uitleggen waarom een terroristische aanslag slechts door lieden met een buitenlands paspoort gepleegd zou kunnen worden?

Brusselmans | 30-03-06 | 15:48

@Gewoonnuchter
Denken over god is geen normale besteding van een dag. Doe je maar fijn in je vrije tijd.

Der Icebear | 30-03-06 | 15:47

@kruT
Denk je? Zolang het arbeiders zijn die hier iets nuttigs komen doen... okay, maar ik doelde op de groep die van bommenknutsellen houd en heel sh*t die daarbij komt kijken

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 15:47

De AIVD is een product van Hakbarrrs

kruT | 30-03-06 | 15:47

@kruT,
MB en al die andere drekzakken zoals Samira mag volgens Europese Richtlijnen het nederlands paspoort worden afgenomen. Helaas is Donnert daar te schijterig voor.

fuckje | 30-03-06 | 15:46

Hier klopt geen zak van. De AIVD is alleen maar bezig met zichzelf belangrijk te maken.

doorduiker | 30-03-06 | 15:46

@kamerkut enzeau
Als we toch met leuke liedjes gaan smijten gemaakt door Hakbarretjes,wil ik jullie deze niet onthouden.
Klik op de laatste zin op het woord"ZO"
Dit heeft zo ontzettend veel sHitpotentie
www.verkeerdverbonden.nl/ic/article/6/...

Boze Buur | 30-03-06 | 15:45

@de melkboer
Kun je misschien uitleggen wat Cohen heeft gedaan waardoor de radiclaisering is toegenomen? Ik kan je zo 5 dingen vertellen die Jouw Verdonk heeft gedaan waardoor de radicalisering is toegenomen en verergerd.

@ZI 30-03-06
Kruidenth ee is voor mietjes, dat drinken moslims echt niet! En verder: kun je misschien een terrorristische aanslag in NL noemen die door moslims is gepleegd? TvG was geen terrorrisischeaanslag, want MB heeft gewoon een NL paspoort.

@Dömper
Ook hier geldt TvG was geen terrorristische aanslag, want dan zou PF er ook een zijn.

@Gewoonnuchtert
Dat er hier weer arbeiders zullen komen uit andere landen dan NL staat al vast, anders komen we de vergrijzing niet te boven.

kruT | 30-03-06 | 15:44

@de melkboer 15:37
Die hakbars zijn naast een product van hun eigen negatieve zelfbeeld en het gebrek aan zelfkritiek en zelfrelativering binnen de islamitische gemeenschap. Een sausje van slachtofferdenken er overheen (met dank aan de PvdA) en dan is het allemaal opeens de schuld van de ongevlovigen.

sjaakdeslinksesul | 30-03-06 | 15:42

Als een moslim met een aardappelmesje rondloopt wordt ie al gezien voor terrorist. Goed excuss om budgetten omhoog te schroeven voor ambtenaren zodat we meer belasting gaan betalen. Waar commerciele bedrijven meer moeten doen met minder middelen en financien, daar doet de overheid precies het omgekeerde. Hoezo bureacratie?! Terrorisme is gewoon een HOAX.

ronnie007 | 30-03-06 | 15:42

@ fuckje

precies gewoon nokken met die grappen. als ze kunnen werken--> werken. en als ze niet willen... enkeltje terug!

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 15:40

@melkboer
Helemaal mee eens!! Woutert gaat de volgende verkiezingen mooi profiteren van de zooi die er door Balk II wordt gemaakt... ik vraag me alleen af waar we beter mee af zijn

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 15:39

Jonge Moslims zijn inderdaad een groot probleem :(
Ze hebben zelfs een nieuw wapen
www.youtube.com/watch?v=pYak2F1hUYA
Ze willen ons kapot maken met geluid :(

kamerkut | 30-03-06 | 15:38

@der Icebear
Nou ja, dat denken over God gaat wel... maar wat ze er allemaal bij verzinnen.. das een beetje beroerd.

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 15:37

@kruT
Wat voor een kleur heeft de lucht in jou wereld?? Rood zeker..?
Die Hakbars zijn een product van hun eigen nagatieve zelfbeeld en respectloze houding jegens de vrijheden die men hier heeft. Waar overigens wel te pas en te onpas misbruik van wordt gemaakt... Dat gaat Woutert echt niet oplossen aangezien zij middels thee drinken en knuffelen proberen een doorbraak te vinden van het probleem... Het grote voorbeeld Cohen heeft daar al behoorlijk veel ervaring mee .. echter wil men bij de PVDA niet leren van de fouten van een ander..

de melkboer | 30-03-06 | 15:37

@LekkeR_HoR..(v),
wist je dat er ieder jaar 1,2 MILJARD Euri naar het Riff wordt overgemaakt naar familieleden? De uitkeringen zijn kennelijk veel te hoog!!
Geld wat onttroken wordt aan de nederlandse economie!

fuckje | 30-03-06 | 15:36

@ Der Icebear

helemaal mee eens! afkappen die handel, en anders gewoon back 2 camal-country

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 15:35

Hierklopt geen zak van. De AIVD is alleen maar bezich met zichzelf belangrijk te maken.

doorduiker | 30-03-06 | 15:35

@kruT
*schenkt Rooibos-Cohennetje in*
Wouter Bos: Oh, maar je voelt je niet geaccepteerd in ons land? Jongen toch, dat hebben we nooit gezien. Onze excuses van je radicalisatie. Oke, het is niet helemaal kies dat je een vrachtwagen vol explosieven het binnenhof op hebt gereden, maar nu begrijp ik je. Het spijt ons, we gaan je helpen. Beloofd.
Koekje erbij?

De PvdA en moeilijke problemen oplossen? Haha.

ZI | 30-03-06 | 15:35

@kruT
TvG vermoord door AHA en GW?

Dömper | 30-03-06 | 15:34

Met dank aan de Nederlandse uitkeringen en subsidies, die het iedereen mogelijk maken om hun dag te besteden aan verzinsels over een god, het voor gek lopen in een witte jurk en het kweken van een vuistlange baard.

Der Icebear | 30-03-06 | 15:34

@kruT
Denk je dat woutert iets oplost?? Volgens mij laat ie er nog een paar overkomen om de import hier wat te stimuleren. Vriendjes worden met die gozerts... dan moet je er gewoon nog een paar meer laten komen. Enne wel blijven integreren natuurlijk

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 15:33

@Stijlvol stijlloos
Rita is juist reden numero uno dat het hier radicaliseert. Zij is echt niet de oplossing, maar de bacteri die onschadelijk gemaakt moet worden. Samen met AHA en GW heeft ze hiervoor gezorgd.

kruT | 30-03-06 | 15:32

en maar klagen dat ze een te lage uitkering krijgen.. (want ze hebben t zoooo slecht hier ondanks alle voorzieningen.. nee in de sahara daar heb je t goed.. kom op zeg)
maar anyway: dan denk ik ook bij mezelf.. ga lekker werken voor je geld ipv de hele dag thuis blijven en bommen in elkaar knutselen.
misschien zijn ze dan WEL tevreden (meer welvaart!) en hebben ze dan ook weer een reden minder om de boel op te willen blazen????????

LekkeR_HoR..(v) | 30-03-06 | 15:32

pfff, misschien als we nog harder gaan roepen dat alle problemen in dit land de schuld zijn van moslims dat dat iets gaat oplossen.

oculus | 30-03-06 | 15:31

Nou ja, Amerika was ook te ver weg. Totdat ze het vliegtuig uitvonden. Hopen dat het hier nog even duurt. Die komen vrij hard aan volgens mij...

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 15:30

Met andere woorden: Het is een product van de Nederlandse politiek, media en samenleving. Dankjewel Balk II. Woutert gaat deze problemen mooi oplossen.

kruT | 30-03-06 | 15:30

Eigen Bommen Eerst!

Zeurders | 30-03-06 | 15:29

"Voor de gemiddelde bomvestendrager in het Midden-Oosten is Nederland namelijk echt te ver weg, aldus de Aivd."

Ja inderdaad en Amerika ligt precies naast het midden-Eausten. Ik heb gehoord dat er een nieuwe oost west lijn is aangelegd die je precies van Islamabad zo voor Wallstreet afzet.

Ike Turnert | 30-03-06 | 15:29

@fuckje 30-03-06 @ 15:23
Berbers, die horen toch alleen op de grond te liggen?
www.berbers.nl/

Dömper | 30-03-06 | 15:27

Zelfs de 150 meesta radicale moslims zijn te lui om een aanslag te plegen. Lekker belangrijk, een dik rapport over wat er allemaal NIET gebeurd is afgelopen jaar.

Kikkerlikker | 30-03-06 | 15:26
-weggejorist-
Nemesis | 30-03-06 | 15:26

Nou... na 1 dagje GS kan ik wel aan het bellen blijven volgens: www.nederlandtegenterrorisme.nl/
""""
Als u merkt dat mensen in uw omgeving anderen proberen te overtuigen van radicale ideeën die een gevaar vormen voor de Nederlandse samenleving, kunt u hierover het beste praten met de politie. U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
""""

Mr.D. | 30-03-06 | 15:24

Rita Verdonk© is made in Kosovo

BrEeZaH bOy | 30-03-06 | 15:23

Youssef Azghari schreef dinsdag j.l. in "Trouw"dat het aantal Taliban-Berbers sterk aan het groeien is. Zulke mensen willen niet op de foto, omdat " Allah geen imitatie van zijn schepping" wil zien. Als je zo'n man vraagt:" Waar kom je vandaan"? antwoordt hij:" Het is belangrijker waar we naartoe gaan".
Hij besluit zijn artikel met de oproep dat het de taak is van Alle Berbers om hun aan hun haren uit hun isolement te rukken.

fuckje | 30-03-06 | 15:23

dus de organistaie zit in Nederland dan wordt het hoog tijd dat die mensen ook een subsidie krijgen om de activiteiten te bekostigen

Mellorenz | 30-03-06 | 15:22

tuurlijk integrasie. vrouwen zijn gelijk. Ze kunnen zichzelf toch net zo goed opblazen. Wanneer je nou de lelijke een bom ombindt.... survival of the nicest!

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 15:21

Ach Rita wordt MP, dus die zal die lui de oren wel wassen ! Let op mijn woorden !

Stijlvol stijlloos | 30-03-06 | 15:21

Hakbar?
Made in Holland

Dömper | 30-03-06 | 15:20

*leest zn eigen zin na en ziet behalve dat ie het woord -we- is vergeten, ook nog een volslagen debiele uitspraak heeft gedaan.. -diagloog zoeken....???*

de melkboer | 30-03-06 | 15:20

Zouden de vrouwtjes ook zo pittig in bed zijn? *overweegt te infiltreren bij vrouwelijke hakbars*

koyt | 30-03-06 | 15:19

gelukkig maar, ik zou het vreselijk vinden als ik door een SEKSISTISCHE moslimterrorist word opgeblazen......

rechtselente | 30-03-06 | 15:19

Al Qa'ida© is made in China.

BrEeZaH bOy | 30-03-06 | 15:19

terrorisme in nederland is zulke KUL... kom we gaan de dom opblazen ofnee de euromast, jaa die is hoog net als de wtc torens.. :\

wat een angstzaaiers daar bij de aivd

mark.vm | 30-03-06 | 15:18

Laten we vooral de dialoog zoeken met deze onschuldige jongeren die ten prooi vallen aan onze zieke maatschappij....

de melkboer | 30-03-06 | 15:17

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen