Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kopje thee tijdens de rust?

Ik ben er ook weer bij...Joehoe handtasjes, doe de kicksen eens poetsen. We gaan namelijk ballen tegen de moslims. Je weet wel: van de lekker behaarde mannen voorzien van een snor. Ies namelijk goed voor het wederzijds begrip. En nou niet direct miepen dat je nog liever van een flat afspringt dan wel synchroon zwemt, want het is voor een goed doel. Het leek de beleidsmakers namelijk wel een aardige geste om in het kader van de Internationale Dag tegen Racisme deze risicowedstrijd in te plannen. "De basis van sport is wederzijds respect en op 21 maart hebben we een gezamenlijke tactiek: het tackelen van vooroordelen", aldus het Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling. Hoe leuk ook die woordspeling. Enfin, vanavond even Ajax kijken hoe het niet moet en dan op trainingskamp bij de grote meneren. Mochten jullie nog een shirtsponsor zoeken, laat het dan even weten. We hebben nog wel wat roze shirtjes op de plank liggen...

Reaguursels

Inloggen

@Brullio die reacties op de gaykrant zijn gelukkig wel wat genuanceerder. werk je voor de contraspionage ofzeau? er zijn voldoende mensen die het gedrag van de groep ellendelingen die het voor de masa verpesten aankijken. en er zijn genoeg mensen die op elk gewenst niveau op het juiste moment kunnen en zullen zeggen tot hier en niet verder. maar in dit opic gaat het over voetbal. zoals kees kernraket al zegt, kun je vraagtekens zetten bij de toegevoegde waarde van de wedstrijd, behalve dan dat de media een positief signaal kan afgeven naar de massa dat er ook homo's zijn die voetballen (wisten we al) en dat er ook moslims zijn die voetballen (wisten we al) en dat ze ook goed samen kunnen voetballen. dat laatste is knap, omdat voetbal een sport is die beoefend wordt door veelal laagopgeleide mensen die hun oerdriften (ik ben de -lekkerste en- beste voetballer en als ik verlies moet alles kapot) niet goed weten te beteugelen.

neuzel | 16-03-06 | 09:38

de media verdoezelt keihard de misdaden die gepleegt worden door aanhangers van de rovershoofdman:

www.gaykrant.nl/index.php?id=9&a=b...

twee weken geleden is een man VERMOORD, omdat ie HOMO was, in amsterdam, door een kudde MOSLIMS. heb jij íets gehoord op het nieuws? nee heh? want dan zou dat de boel wel eens 'op scherp' kunnen zetten....

wie de misdaden van de geweldenaars mooipraat of verdoezelt, maakt zichzelf medeplichtig.

Er word geen aangifte gedaan omdat men bang is voor VERGELDING!

WAT DE FUCK! wat zijn dat voor NAZI praktijken?

het stukje van de roze krant eindigt met: daarom trekken de homos steeds meer weg, uit de randstad weg.

van de moslims vandaan. Van het geweld vandaan. Weg van de haat van de islam....

homos vluchten uit amsterdam, nederlanders emigreren massaal naar zweden, canada of nwzeeland, op de vlucht voor de islam! WTF?!!?!?!??!

de nazies staan in ons land, de doden liggen op straat, en wij VLUCHTEN?

Brullio | 16-03-06 | 08:48

'homos voelen zich in 020 steeds onveiliger'
maar: dat komt door de media! want er zijn niet meer aangiftes gedaan!

ja, dank je de koekoek, denk je nu echt dat de homos naar de pliesie gaan met het verhaal dat een groepje alies ze heeft uitgescholden/bespuugt? de pliesie neemt dat niet eens OP! bedreiging? zolang er niet echt een steen door je ruit ligt, doen ze NIETS! de pliesie doet alles om de 'boel bij elkaar te houden', en dat houd in: de homos in de kou laten staan.

de homos voelen zich onveiliger op straat, net zoals de joden zich onveilig voelden in het berlijn van tussen de twee w.o.'en. Dat komt niet door de media, die alles met de mantel der liefde proberen te bedekken (brandstichters in parijs? heb jij allah akbar gehoort? maar ze riepen het de hele tijd! he! net op de media het eruit hebben geknipt, om de lieve vrede te bewaren!)

de media staan aan de kant van de moslims. We mogen ons niet verzetten. De islam is mooi en goed. Al die misdaden in naam van allag zijn incidenten. Stuk voor stuk: allemaal: incidenten.

welnee! het is beleid! de islam wil ons overvleugelen, en ons ook de 'verlichte' regels van mohammed den eerste terrorist opdringen, op straffe des doods.

Fuck the prophet! Fuck the Koran! Fuck 'radical' islam (alsof er een gematigde islam bestaat)! ga je eigen land verzieken met je geloofsgeweld!

@wannabecool
ik weet dat je dit leest, en niet meer reageert op onze vorige thread omdat de grond onder je voeten te heet werd.

jij zei dat pim een pedo was, daarvoor zijn geen bewijzen, ik stelde dat de profeet er eentje was, en kwam met een kilo bewijzen. Jij stelde toen voor het gemak dat het in die tijd heel normaal was om met jonge meisjes te trouwen, omdat men niet zo oud werd, waarna je met de staart tussen de benen er snel vandoor ging, nadat je nog één keertje NAZI had geroepen.

Beste wannabe. Ga met een man die stemmen hoort van tussen de 54 en 56 naar een basisschool, en zoek een klas met negenjarigen. Blijf een paar minuten goed opletten. Wat valt op? maak je mening nog niet meteen bekend! ga eerst naar de 6 jarigen. Misschien moet je naar de KLEUTERschool. Kijk goed naar de zesjarigen. Mohammed huwde een zesjarige! Hij neukte haar toen ze negen was! Hij was toen zelf in de vijftig!

Was toen heel normaal heh? nu niet meer... De profeet was een geyle grysaard, en zéker geen verlicht meester. Hij was een zieke, stemmenhorende neukmachine, die slaven dreef en caravanen overviel, en iedereen vermoorde die daar wat van zei. Er wonen nu 2 miljoen volgelingen van deze roverhoofdman in ons land!

Maar jij wilt dat ik uit mijn huis word gesleept, en wenst mij dood, simpelweg omdat ik de profeet ontmasker als een gestoorde sex-offender?

hoe kan je nog volhouden dat er niets me de profeet aan de hand was, en in dezelfde zin pim (held des vaderlands) van zulke misdaden betichten, zonder enige grond.

zo, dat wilde ik nou even zeggen. :)

Brullio | 16-03-06 | 08:24

@crixus
Ik heb nu ook een ip-bannert te pakken, en m'n laatste comment is ook foetsie.
Het bewijst maar weer dat hij zelf sneuer is dan waar hij GS voor uitmaakt. GS verwijdert tenminste geen opbouwende kritiek. Lees je mee Wim?

DiagnosisTyphus | 15-03-06 | 13:12

@Droger010 ik heb het in mijn verhaal over de situatie in nederland. er zal best verleidelijke invloed van buitenaf zijn, maar denk je nu echt dat een doorsnee moslimpuber zich in zijn of haar leven hier altijd het opgeheven vingertje uit het midden-oosten zal willen laten welgevallen? de moslima praten bij het willen verspreiden van het geloof slechts pappa na. zodra de invloed van pappa weg is, kraait ze mogelijk anders.

neuzel | 15-03-06 | 11:56

Wat een bullshit, ik ben homo en voetbal al sinds jaar en dag, ik speel met negers marokanen, moslims en joden. Iedereen weet dat ik homo ben, maar heb nog nooit een negatieve reactie gehad, kortom dit soort gesubsidieerde shit is volledig onzin.

Kees Kernraket | 15-03-06 | 11:07

neuzel 15-03-06 @ 10:33
Brullio 15-03-06 @ 10:13

Nou.... dat ben ik niet met je eens... pas als het midden-oosten deze ideologieen ECHT verwerpt en er geen plek meer is voor een terroristische politieke partij zoals de HAMAS, dan pas gaan moslims coulanter worden... Het zit in de cultuur... Net als wij de gristenridders hadden... zijn we overheen gegroeid en onze drang naar het verspreiden van bepaalde geloven is NIHIL. bij de moslima is deze nog redelijk hoog, helaas!

Droger010 | 15-03-06 | 10:57

@DiagnosisTyphus 15-03-06 @ 10:03:
Ik blijf het zo af toe even neerplempen in zijn blogje... Gewoon voor de fun.
Ik heb nog minimaal 10.000 proxyservers in de lijst staan, hij krijgt het erg druk met ip-bannen.

crixus | 15-03-06 | 10:54

@Brullio jajaja, door die "druk" moeten ze dan maar gewoon even heen bijten. uitgekotst door familie/gemeenschap en vrij als homo is nog altijd beter dan je leven lang in angst moeten leven met en vanwege die familie/gemeenschap. die ouders houden nog wat krampachtig vast aan normen die ze 30 jaar geleden hebben meegenomen. die kids zijn totaal anders, althans zodra ze het huis uit gaan of anderszins wat zelfstandigheid zoeken en hun eigen weg gaan. over een tijdje is het afgelopen met de angst voor die onzinwraak van allah of de dreiging van eerwraak van papa of broer met zijn te grote beq en te grote ego. en daar is geen 100 jaar voor nodig. gewoon even een paar jaartjes geduld.

neuzel | 15-03-06 | 10:33

@neuzel
waarom er zo weinig openlijk homosexuele moslims zijn? hun vaders zouden hen vermoorden, hun gemeenschap zou hen uitkotsen, hun familie zou hen haten omdat ze de eer van die familie aantasten.

er is wel een islam-homo tentje in amsterdam. De angst regeert daar. Voor de wraak van allag..

het is gewoon weer een deel van de onderdrukking van de islam.. PEOP! (sorry, mijn gilles de la tourette speelt een beetje op: PEDO-profeet, KANKER geloof, volgepiste kut-koran! zo, het gaat al weer een beetje, dankjewel)

Brullio | 15-03-06 | 10:13

@crixus
Ik ben weer even klaar met Wim. Heb hem nog wel even netjes de groetjes gedaan (wat hij vast wel zal wegwimmen of Fleur W00tstra stylie positief zal aanpassen).
On topic: Wim is een Moslimheaumeau. Mag hij de scheidsrechter zijn?

DiagnosisTyphus | 15-03-06 | 10:03

@Brullio het is dus wachten tot de eerste moslimhomo uit de kast komt en naast het koffiehuis een clubje voor zijn medemoslimhomo's opricht.

neuzel | 15-03-06 | 09:26

@Brullio Een troost: er zijn ook een heleboel moslimhomo's.

neuzel | 15-03-06 | 09:23

word vast een kudt-wedstrijd

DopeFish | 15-03-06 | 09:12

het is wachten tot de eerste moslim een homo uitscheld/tackelt/kapotschupt.

homos zijn namelijk untermenschen volgens de moslims.. dat moet, van hun handleiding. Laat ons, op de dag tegen discriminatie, de moskeeën verbieden! weg, met de haatzaaiende boodschappen van de islam! weg, met de discriminatie van vrouwen, homos, afvalligen en ongelovigen! weg, met het geweld, intimidatie, en de moorden op andersdenkenden.

de islam is gebaseerd op discriminatie, superioriteitsgevoel, en natuurlijk, geweld & onderdrukking. Mooi man! die islam..

Als wij tolerantie hoog in het vaandel hebben, moeten wij intolerant zijn tegen een geloof zo intolerant als de islam...

uitspraak van de rechter in de zaak el-moumni (zei dat homos minderwaardig waren): de rechter vind dat dat onder geloofsvrijheid valt. had iemand op straat het geroepen, dan was wél een veroordeling het gevolg geweest....

ik heb ook een geloof: 'alle moslims het land uit, omdat ze niet in staat zijn tot samenleven van andersdenkenden'. moslims kunnen altijd nog terug naar hun eigen landjes.. laat ze daar maar lekker elkaar kapot maken..

ik geloof in; 'Red nederland! schup de mohamenazies eruit!'

ik word echt niet goed van het feit, dat wij moslims niet mogen discrimineren, terwijl zei vanuit hun geloof zelfs mogen/moeten MOORDEN! whahahah! geloofsvrijheid, BINNEN de wet! snijden in kinderen? mishandeling! mag niet van wet! verbieden dat geloof! oproepen tot haat/discriminatie, moord, het mag allemaal als je maar GELOOFT!

ik poep op moslims.. ongelovigen hebben ALLEEN maar de vrijheid van meningsuiting, de moslims OOK nog de wet tegen discriminatie EN geloofsvrijheid.

Wij, ongelovigen, hebben een stuk minder rechten dan de belachelijk gewelddadige moslim-sekte, en zelfs DAARAAN word nog geknabbeld.....

Een woord: VERBIEDEN.

Brullio | 15-03-06 | 08:54

Groot gelijk... de laaste keer dat wij tegen Zaandam Turkyem Spor speelden eindigde het in een massale vechtpartij en haalden we de radio. Dus ja het verbroederd zeker.

Adekikker | 15-03-06 | 08:46

even serieus.
de opstellingen zijn:
Moslims:
doel: mohammed el moemni
achter: mohammed chepi, mohammed jabril, mohammed abu jabber van de ven, mohammed (alias fatima) elatik, mohammed azouz(ael), mohammed zelf (vrede zij met hem), mohammed (alias job) cohen, mohammed (alias ali) B, mohammed j.p.(alias balkenende) en mohammed ( van shoarma/grill/pizzeria teheran).
midden:?
voor:?
heaumeaux:
voor: abu jah jah, joop braakhekke, karel del ponte, gerard joling, jan de bont, jos brink,, gordon, jeroen(alias kelly) pauw , robert long, paul de leeuw en adje.
midden:?
achter:?
doel:?
na afloop gezamenlijk douchen op zijn hakbars: onderbroek aan.

wachtmeester de bruy | 15-03-06 | 06:50

Moslims spelen hakbal tegen heameaux in GS shirtjes? Okee. Laat de winnende feauteaufuck van dit affiche tijdig aan het Instituut voor MO worden aangeboden :)

Shareholder | 15-03-06 | 02:37

@Murdockyoufool 15-03-06 @ 01:33
errh niveau van NRC? onder welke steen heb jij de afgelopen 10 jaar geslapen? Die Welt, dat is pas een krant.

daskapitalist | 15-03-06 | 02:17

*proest* mwoehahahahahahaha
Hij heeft het onmiddellijk weggehaald. Hij heeft het bewezen: het is een loser.

crixus | 15-03-06 | 01:38

@preacher 15-03-06 @ 00:46:
Ik plaats het hier ook nog maar eens, kan WH het niet wissen.
---------

Citaat: De hypocriet preacher, die op Geenstijl mij quotes toedicht die ik niet heb gemaakt

Als je iemand voor hypocriet uitmaakt zul je dat toch ook moeten aantonen met voorbeelden, beste Wim. Op deze manier ben je alleen maar dom aan het schelden, waar je nu juist die GS-mongooltjes van beschuldigd. Wat ben je dan zelf? Juist een hypocriet.

Bovendien kun je zelf inderdaad geen quotes maken, dat doet iemand anders van stukjes en uitspraken die je doet. Als iemand anders je citeert heet dat een quote. Maar slecht taalgebruik en slecht nadenken gaan hand in hand

Dit stukje stond er al, en had Wim weggehaald, omdat de mening hem niet aanstond, en hij heel goed wist dat de scribent groot gelijk heeft. Maar ja, een logische onweerlegbare en deugdelijke aanval op zijn eigen uitspraken duldt Wim niet, want Wim heeft namelijk altijd gelijk. Dan moet de vrijheid van meningsuiting er maar aan geloven. Zo belangrijk is dat principe niet voor Wim. Het heilige doel: namelijk aantonen dat Geen Stijl bevolkt wordt door mongolen en idioten wordt ondermijnt door een reactie die het tegendeel duidelijk maakt. Dan staat Wim in zijn hemd, en dat kan natuurlijk niet.

Dan gaat Wim nog liever wat harder schelden, net zo als de types die hij zo haat op Geen Stijl:
Ik citeer: Wel ben jij zo'n mongolide exponent van het gs-logje
Waar zie jij ergens staan dat ik idioot preacher een racist zou hebben genoemd?.
Bij voortduring noem je GS reaguurders racisten, impliciet en expliciet. Nee, je noemt geen namen, maar als je het algemeen noemt mag iedereen zich daardoor aangesproken voelen. En als je met je eigen woorden om je oren geslagen wordt, lieve Wim, moet je wel zo fatsoenlijk zijn om dat ook aan je overige lezers te laten lezen. Nou, niet meer zo flauw zijn. Wees een vent en laat ook oprechte kritiek eens staan, en niet alleen commentaartjes waar je met een *proest* en *hahahaha* vanaf komt. Want doe je het nog een keer dan heb je jezelf echt voorgoed overbodig en belachelijk gemaakt.

crixus | 15-03-06 | 01:35

Godverdomme, gaat het nu weer over die zogenaamde Wim? Of hoe die drol op een stokje met dat Volkskrantgevalletje ook mag heten. Iedereen weet dat de Volkskrant een kutkrant is. Ze halen niet het niveau van NRC Handelsblad en kunnen niet tippen aan de nieuwsgerichtheid van De Telegraaf. Dat mag dan ook wel een oppervlakkige kudtkrant zijn, De Telegraaf weet tenminste hoe je scoops binnenharkt. Lang zoeken naar primeurs in La Gazzetta dello Peuple. Ze zijn te braaf om er eentje te scoren. De Volkskrantjournalist likt liever de schoenen van bestuurders.

Murdockyoufool | 15-03-06 | 01:33

@ schaamstreek
Tevreden met het antwoord?

King of controversy | 15-03-06 | 01:16

@CoJoNes 15-03-06 @ 01:13
We zijn niet voor niets een mongolenleger.

Framoes | 15-03-06 | 01:15

Als Wim echt was, hief ie nu stante pede m'n IP-ban op. Dan ben je een vent, door mijn zeer geslaagde infiltratieactie gisteravond, die zooo overduidelijk was, als glazuur op een tompouce, heeft Wim zich vreselijk laten kennen. Ik vind Wim niet leuk meer, als Wim mij niet leuk meer vind. Een typische GS instelling zeg maar.

CoJoNes | 15-03-06 | 01:13

@de dikke man
-Wim is niet zozeer een hoax-
Nee wim bestaat echt. In het openluchtmuseum in Arnhem, met een sjerptengel in de hand.

CoJoNes | 15-03-06 | 01:10

@Cojones. Wim is niet zozeer een hoax, danwel iemand wiens mening net iets teveel tegen het licht gehouden is, waarbij opvalt dat de argumenten nauwelijks steekhoudend zijn. Ik was het in eerste instantie niet eens zo heel erg met hem oneens, maar hij haalt me er toch een partij onzin bij zeg. In ieder geval genoeg om hem eens lekker te klieren en bovendien moet hij echt niet zeuren als het enige bezoek dat hij krijgt van GS afkomt.

de dikke man | 15-03-06 | 01:07

Valt het dan niemand op dat Wim het over Mogolen en mongolide heeft, terwijl z'n Nederlands best goed is.

CoJoNes | 15-03-06 | 01:07

@crixus 15-03-06 @ 00:23
Wim Heitinga mag GS wel eens wat beter lezen. Wim Heitinga denkt dat fuckje een man is. Als Wim Heitinga zich echt verdiept had in GS had hij geweten dat fuckje een dame is.
Wim Heitinga moet dus niet zeiken en zich met andere zaken bezighouden.

Framoes | 15-03-06 | 01:05

Hoe zit het met die thee tijdens de rust eigenlijk?

CoJoNes | 15-03-06 | 01:04

@dikke man
Tell me about it. Probleem is dat het ondertussen wel zo duidelijk is dat Wim een hoax is, dat het pijnlijke trekjes begint te vertonen. Als je dan, zoals ik, een IP-ban van een hoax krijgt, tsja dan verliest het leven wat van z'n glans. ;)

CoJoNes | 15-03-06 | 01:02

Maar hij noemt me nergens racistisch, maar wel hypocriet. In zoverre dat ik af en toe eens gelezen heb wat daar gaande was, heeft hij dan misschien wel gelijk....

Om daarom iemands IP erop te knallen is natuurlijk triest, maar ik kan er niet mee zitten...
Maar bedankt voor jullie steun jongens !

preacher | 15-03-06 | 01:01

@ schaamstreek 00:45 00:52
Oh bedoel je dat.
Mocht Wim dat gaan beamen, heb je de inkopper dat als ik niet tot de GS mongolen gerekend kan worden, Preacher dat zeker niet kan. De kans dat Wim dat zou toegeven was naar mijn inschatting redelijk groot, omdat Wim hier meeleest, en ik hier de reputatie heb links te zijn, en tegen de draad in. Wim zou dus kunnen denken dat hij een bondgenoot had gevonden, en dus snel beamen, waardoor je dus het balletje in kon koppen.
Vind je nog steeds dat ik zuig?

King of controversy | 15-03-06 | 01:00

Ik vind Wim een zielige met IP-bannetjes strooiende pedofiele hulpsinterklaas.

CoJoNes | 15-03-06 | 00:59

@preacher 00:56
Is ook beter zo.

schaamstreek | 15-03-06 | 00:59

@Cojones. Dit valt onder het kopje "trol je dol" een bijzonder aardig tijdsverdrijf al zeg ik het zelf. En zelfs als ik het met die figuur eens zou zijn moet hij van Preacher afblijven.

de dikke man | 15-03-06 | 00:58

@King of controversy 00:36
Enne?

schaamstreek | 15-03-06 | 00:57

Niet meer reageren is beter....

preacher | 15-03-06 | 00:56

@crixus
als nietpreacher armageddon is, dan zijn het weing koekjes van nog minder eigen deeg.

CoJoNes | 15-03-06 | 00:55

joehoe, en dan zeker lekker in die ingevette leren broeken moeten grijpen...
nee dank u

winshots | 15-03-06 | 00:54

"Stijloze Mongolenleger" zijn toch jouw woorden King? (op Wim 's zielige site)

schaamstreek | 15-03-06 | 00:52

Je ligt er al weer vanaf Crixus... Mijnheer kan het niet hebben dat ik langere tijd een scherm van z'n armzalige blog open had staan schijnbaar. Zielepiet...

preacher | 15-03-06 | 00:46

Jouw reactie op het Volkrantblog!

schaamstreek | 15-03-06 | 00:45

@preacher 15-03-06 @ 00:29:
Ik neem het zelden voor iemand op, maar ik kon het niet laten lopen om WH een tweede tractorveer in z'n gaatje te proppen.

crixus | 15-03-06 | 00:44

@ schaamstreek 00:30
Hoe dacht je anders dat ik in de top 30 terecht kom?
*heeft geen idee op welk comment je doelt*

King of controversy | 15-03-06 | 00:36

@King of controversie
Jezus, wat kun jij zuigen zeg!

schaamstreek | 15-03-06 | 00:30

@King
Yep !
-
Hopelijk mag het van Joris, maar Wim aangezien je hier meeleest, overige quotes van mij kwamen uit dit gastenboek, wat inmiddels is opgeheven. In googlecache nog wel te vinden.
72.14.203.104/search?q=cache:dSA3D7DDt...
Ik heb daarbij telkens nadrukkelijk gezegd, dat ik niet wist of jij het was, maar het klinkt als jij.
Zo en nu ben ik uitgesproken over jou....

preacher | 15-03-06 | 00:29

luister spock, je hebt tot een zeer beperkte hoogte gelijk, namelijk: de verbroedering werkt tot binnen de muren van de sportschool. ik heb een vechtclub gehad en gaf 10 jaar les aan kak, tattookamper, turk, marokkaan en een italiaan, jong, oud, man, vrouw. binnen de club ging het allemaal prima. een ieder had 1 gemeenschappelijk doel met gelijke kansen: elkaar verrot schoppen volgens strikte regels. en voor en na het vechten was men (een uurtje of twee) elkaars beste vriend. daarbuiten gaat ieder weer zijn weg en valt men al snel weer in de gegeven patronen. klaar. bij voetbal is dat allemaal overbodig, want voor heaumeaux. heaumeaux kunnen naar de darkreaum.

neuzel | 15-03-06 | 00:28

@crixus 00:23
Waarvoor dank! (weet nog niet helemaal hoe dit werkt)

schaamstreek | 15-03-06 | 00:27

@preacher 00:14
Ben bang dat 'ie z'n schoonheidsslaap heeft gevat, ik kreeg ook geen reactie meer......... en ik was nog wel zo lief voor hem!

schaamstreek | 15-03-06 | 00:26

-weggejorist-

crixus | 15-03-06 | 00:23

@Armageddon 00:15
Volkskrantblog, je weet tog!
...
@preacher 00:14
Ach, die ligt al weer te wachten!

schaamstreek | 15-03-06 | 00:21

@memory, mag je weer?

ristretto | 15-03-06 | 00:20

@Spock
treuren is ook een emotie, goed zo!
Ik weiger niets. Ik zie niets inhoudelijks. Dat u ergens heil van verwacht is tegen elke reele verwachting in. U leeft blijkbaar in een wereld van statistieken en artikelen. U komt blijkbaar niet veel buiten.

ristretto | 15-03-06 | 00:17

Waar is die Wimpie te vinden? Dan zal ik hem even een kadootje van eigen deeg geven. ;-)

Armageddon | 15-03-06 | 00:15

@schaamstreek 15-03-06 @ 00:08
Wimpie laat zich wel kennen....
Staat hier een quote van hem of niet....?
preacher 14-03-06 @ 23:12
Zielig figuur om m'n IP erop te knallen. Ik ga daar niet meer op hem reageren. Hij komt maar hier naar toe...
Thanx, Schaam, hoe is het met de vrouw ?

preacher | 15-03-06 | 00:14

@ CoJoNes: Zeg de indow spamhoer ;-)

Armageddon | 15-03-06 | 00:13

@Armageddon
Oh Ja, voor ik het vergeet: SPAMHOERRRRR!!!

CoJoNes | 15-03-06 | 00:12

@ preacher
Ook ouders kun je wel dwingen hoor.
Kinderen van ouders die geen (hoge) vrijwillige bijdrage betalen, mogen bijvoorbeeld niet mee doen met veel activiteiten. De vrijwillige bijdrage kan ook bestaan uit vrijwillergswerk voor de school.
Is het zo lang geleden dan?

King of controversy | 15-03-06 | 00:11

@arma
In die pan heb je zelf gescheten :)
Hey, ik ga maffen en nog even nadromen over mijn 22e plaats in de GS lijst der lijsten.

Rukse

de bier | 15-03-06 | 00:11

@Armageddon
Ediy je tekstje nog even, het is blauw van de rook, blank van het water. Kun je makkelijk onthouden: Blauw rook=Javaanse Jongens, Blank water=Pieter van de Hoogeband. Succes

CoJoNes | 15-03-06 | 00:11

maar, voetbal is toch voor heaumeaux?

neuzel | 15-03-06 | 00:11

@preacher 00:04
Us Wim heeft nog iets te melden aan je, niet zo lief trouwens.

schaamstreek | 15-03-06 | 00:08

@King
Dat ging over ouders dwingen om leidinggevende of trainingsfunctie's bij een club te bekleden. Sorry voor de onduidelijkheid...
Leuk je weer eens te treffen trouwens !

preacher | 15-03-06 | 00:08

-weggejorist-

Armageddon | 15-03-06 | 00:07

@ preacher 00:00
Tuurlijk kun je kinderen wel dwingen meer aan sport te doen.
De overheid kan scholen bijvoorbeeld verplichten 4 uur per week te sporten.

King of controversy | 15-03-06 | 00:04

Zoals King zegt is het stimuleren van sport en ook betrokkenheid bij de maatschappij nooit verkeerd...
Misschien kwam dat niet duidelijk genoeg bij mij naar voren, dus bij deze...

preacher | 15-03-06 | 00:04

Spock 14-03-06 @ 23:48
Wat een kul. Dus jij voelt niks in een discussie.
Zou het niet misschien ook een gevoel kunnen zijn dat je er toe beweegt om te besluiten niet te voelen?
voel jeje verder wel goed trouwens?

defenz | 15-03-06 | 00:02

Blauw/Zwart is dan ook wel een heel erg suggestieve naam voor een club :)

de bier | 15-03-06 | 00:01

@Spock 14-03-06 @ 23:51
En hoe wou je dat voor elkaar krijgen Spock? Je kunt mensen niet dwingen....
En aangezien de autochtone bevolking percentueel veel lager ligt dan de autochtone, lijkt mij ook een goot probleem liggen bij het feit, dat autochtone kinderen dus percentueel minder aan sport doen De oplossing van dat probleem is voor mij dan ook het stimuleren van sport bij autochtone kinderen.
Maar het verandert niets aan het feit dat je door Moslims meer te betrekken in de maatschappij iets zou kunnen oplossen. De oorzaak van de vervreemding en kloof ligt in de moskee en hoe de Imams de Koran intepreteren.

preacher | 15-03-06 | 00:00

@ Spock 23:41
Excellentie, ik was zo vrij om uw bovengenoemde post nog eens over te lezen. U heeft mij nergens, maar dan ook echt nergens horen beweren dat sport slecht is, en dat er minder gesport zou moeten worden. Sport moet altijd gestimuleerd worden, dus ook onder allochtonen. Lijkt me een inkoppertje.
Hoogachtend,

King of controversy | 14-03-06 | 23:59

@ preacher 14-03-06 @ 23:48
Dit probleem is inderdaad een wijdverbreid probleem. De Elsevier heeft daar 14 edities geleden een 4 pagina's tellend artikel aan gewijd. Dit ging over de teloorgang van voetbalclub Blauw/Zwart in Wageningen. Echter, dit probleem wordt niet opgelost als men niet nog intensiever bij het sporten betrokken wordt. Er is een kentering gaande dat men zich moet inzetten voor de voetbalclub van de zoon of dochter en deze positieve lijn moet doorgetrokken worden. Op deze manier kunnen we het kind meteen bij de samenleving betrekken en de ouders ook op een andere manier betrokken laten zijn. Ik zie hier heel erg veel heil in.

Spock | 14-03-06 | 23:51

@ristretto 23:46

Das goed voor em, maar ik mag em toch wel lief blijven vinden?

rosalie | 14-03-06 | 23:48

Spock 14-03-06 @ 23:41
Ik ken meerdere voetbalclubs hier in Utrecht waar het aantal allochtone spelers hoger ligt dan het aantal autochtone. Wat bijvoorbeeld problemen geeft bij de leiding en trainers ed., aangezien veel van hun ouders schijnbaar niet bereid zijn om dat soort functie's te bekleden.
In mijn persoonlijke visie lijkt het dus belangrijker dat we de autochtone jeugd weer meer gaan stimuleren om aan sport te doen...

preacher | 14-03-06 | 23:48

@ ristretto 14-03-06 @ 23:41
U weigert kennis te nemen van mijn inhoudelijk uitgediepte argumenten, iets wat ik ten zeerste betreur. De reden die u hiervoor aanvoert is dat ik mijn gevoelskant niet laat zien, iets wat m.i. ook niet relevant is voor de discussie. Het gevoel moet er zoveel mogelijk buiten blijven, het gaat om de ratio, daar is tenslotte de mensheid ook ver mee gekomen. Op emotie waren we nu 500 achtergebleven in de technologische ontwikkeling. Ratio maakt u tot wat u bent en onderscheidt u van overige dieren. Uitermate vreemd dus om dit criterium tot een absolute prioriteit te verheffen waar ceteris paribus mijn bijdrages op worden beoordeeld.

Spock | 14-03-06 | 23:48

@Spock 14-03-06 @ 23:41

"bijvoorbeeld in Capelle a/d IJssel "

*ROFLOL*

KaiserSoza | 14-03-06 | 23:47

@ Spock 23:41
"bijvoorbeeld in Capelle a/d IJssel"
Je kan het ook te duidelijk maken. ;)
De statistieken zijn elke zondag te vinden op Talpa, tijd weet ik niet.
Ik ken meerdere voorbeelden, ik heb zelf 10 jaar lang gebald bij diverse clubs, en bij sommige clubs/ teams was het altijd vechten.
En verder sluit ik me helemaal aan bij wat Preacher meldt om 23:38

King of controversy | 14-03-06 | 23:47

@Spock 14-03-06 @ 23:26:
U heeft beide genoemde topics in mijn post van 23:22 binnen 4 minuten bestudeerd en een reactie getypt? Niet eens even vluchtig doorgenomen, of een snelle blik geworpen, nee BESTUDEERD zelfs, in 4 minuten tijd.
Waarde, u had een veel betere Star Trek nick nemen: Data.

crixus | 14-03-06 | 23:46

@rosalie 23:44
Ik spreek je morgen, slaap zacht.

schaamstreek | 14-03-06 | 23:45

@schaamstreek 23:41

m'n lieve woordjes zijn op voor vanavond.......morgen weer?

rosalie | 14-03-06 | 23:44

@ King of controversy 14-03-06 @ 23:37
Ik heb geen statistieken van het aantal overtredingen en volgens mij zijn deze ook nergens te vinden. Misschien van het aantal kaarten, maar daar blijft het dan ook bij. De statistische bewering berust derhalve op drijfzand.
Daarnaast is het noemen van een voorbeeld van twee clubs geen argument, maar kan slechts worden gezien als onderbouwing. Er zijn tal van clubs waar het wel goed gaat, bijvoorbeeld in Capelle a/d IJssel en tal van andere plaatsen. Daarnaast wijs ik u erop dat het Instituut voor Migranten ook in haar rapporten heeft aangegeven dat sporten belangrijk is en dat sportbeoefening onder allochtonen gestimuleerd zou moeten worden.

Spock | 14-03-06 | 23:41

@rosalie 23:38
Lieverd, nog een goed woordje over voor WH? Ik denk dat 'ie het nodig heeft!

schaamstreek | 14-03-06 | 23:41

@Spock, dit is nu een aanjager... redeloze comments plaatsen om te kwetsen.
In uw wijze van relativeren kunt u niet gekwetst worden. De ware aard van de grootheidswaan... Het enige nadeel is dat u uzelve als mens met uw behoeftes en driften ontkent. Dat heet gevoelsarmoe. Ik geloof in balans. En de menselijke feilbaarheid. U overtuigt mij tot nu toe met geen enkel inhoudelijk argument.
Dat heeft de Preach u al duidelijk gemaakt.

ristretto | 14-03-06 | 23:41

NO way! nog even en Sylvie Meis moet ook gesluierd worden om het een en ander bij elkaar te brengen :P

Kris | 14-03-06 | 23:39

@ristretto 23:35,

Blijf van JP af! ik vind em lief, tis gewoon een trol......met spitse oren ofzo....

rosalie | 14-03-06 | 23:38

Spock 14-03-06 @ 23:34
En verandert dat iets aan het feit hoe de Koran geinterpreteerd wordt ten aanzien van Homo's of vrouwen....?
Het lost in mijn ogen niets maar dan ook niets op....
De volgende dag zitten ze weer in de moskee naar allerlei wereldvreemde, achterhaalde waanzin te luisteren van hun Imam...

preacher | 14-03-06 | 23:38

@ Spock
Je negeert het tweede voorbeeld van twee lokale clubs, waar de spelers niet in bedwang worden gehouden door clubmanagers.
Overigens, tel voor de grap eens de overtredingen die opzettelijk worden gemaakt, getuigd echt van vriendschap vind je niet?

King of controversy | 14-03-06 | 23:37

@rosalie,
kom even naar het stamcafe, hier mag je geen adressen en zo uitwisselen.

fuckje | 14-03-06 | 23:36

@rosalie, kom nou toch, altijd even autistisch, inhoudelijk altijd ijzersterk nietszeggend... dit is JP! Bianca heeft een Bingoavond. Vandaar...

ristretto | 14-03-06 | 23:35

@ King of controversy 14-03-06 @ 23:31
Voor zover ik bekend ben met de materiei van voetbalwedstrijden moet ik toch concluderen dat de aanhanger van de voetbalclubs Utrecht en ADO niet aan sportbeoefening doen, maar het slechts bekijken. Dat is iets heel anders en de vergelijking is daarom irrelevant. Fans hebben inderdaad altijd ruzie.
De teams hebben echter onderling vaak een goede verhouding. Vaak wordt de wedstrijd nog even nabesproken en men maakt op een lichtdrempelige manier kennis met andere ethniciteiten. Op een lichtvaardige wijze mag best benadrukt worden dat er verschillen zijn in Nederland, door de teams homogeen te laten zijn, het gaat erom dat men op een laagdrempelige wijze met elkaar in contact komt en m.i. gebeurt dat ook indien deze maatregel landelijk navolging vindt.

Spock | 14-03-06 | 23:34

@fuckje,

Ik zou lui van GS ook wel op mijn MSN willen hebben.......lijkt me dubbel leuk!

rosalie | 14-03-06 | 23:33

@ Spock
Als je zo in de rede geloofd, leg dan maar eens uit waarom sport verbroederd. Als ik na een wedstrijd kijk tussen Utrecht en Ado, krijg ik niet de indruk dat iedereen daarin het stadion even goede vrienden is. En ook op lager niveau is het nog al eens ruzie. (Spakenburg en IJsselmeer vogels, altijd raak). Ik durf te stellen dat deze wedstrijd juiet niet verbroederd, omdat in de teams onderscheid wordt gemaakt naar ethniciteit, geaardheid. Het zou een andere zaak als moslims en homo's in het zelfde team zouden gaan spelen.

King of controversy | 14-03-06 | 23:31

@spock

Sorry, dude.., tis weer duidelijk tijd voor een up-grade van je medicatie..., weleens aan een depot gedacht.., eens zoveel in de tijd een shot Haldol in je mik.., is beter voor je..., doe es gewoon...

brutus68 | 14-03-06 | 23:31

@ ristretto 14-03-06 @ 23:27
Er gaan tal van geruchten over de diverse onderwerpen op Geenstijl aangaande mijn identiteit. Een aantal leden van het kabint en diverse fracties zijn al de revue gepaseerd. Mijn bijnaam stelt mij in staat te reageren en behandeld te worden als een ieder ander.
Als u iets over Birkenau leest kunt u dit vervolgens gaan analyseren, uzelf afvragen waarom mensen op dit punt soms een afwijkende mening hebben, wat de demografische en sociale achtergrond van deze mening is en hier een wijze les uit trekken. Daarnaast kunt u er ook beleid op maken, maar dat is in dit topic van ondergeschikt belang. Deze analytische vaardigheden zijn m.i. zeer belangrijk.

Spock | 14-03-06 | 23:31

JP? Spock?..hmmmm niet aannemelijk, ristretto.....

rosalie | 14-03-06 | 23:31

@rosalie 23.23u,
ik zie jammer genoeg niemand van GS meer op msn, het zal er helaas moeten blijven staan.

fuckje | 14-03-06 | 23:30

@rosalie 14-03-06 @ 23:23
*buigt diep voor jorosalie*
Dank je, goede actie!

ristretto | 14-03-06 | 23:30

@Spock 23:26,

Namen, Spock, namen! welke poster bedoel je?

rosalie | 14-03-06 | 23:28

@Spock
Geef dan eens een sterk inhoudelijke post ! Je blijft in de ruimte lullen...
Je hebt het alleen over de vorm waarin JIJ de discussie wilt zien, maar niet de inhoud.

preacher | 14-03-06 | 23:28

Spock 14-03-06 @ 23:15
Als u bedoelt dat mijn bloed gaat koken als ik racistische onzin over Birkenau lees, heeft u een punt. Rationeel is hier niets aan toe te voegen. Emotioneel wel. U kunt dit wel prefereren, maar u lijkt me weinig in staat om met emoties om te gaan.
Ik heb begrepen dat u zich onder het volk gaat mengen. Aan uw stijl en woordkeuze en het ontbreken van enige EQ bent u te herkennen.
WELKOM Minister President. Hoe bevalt het? Zo maar op een weblog onder echte mensen?
We hebben uw echte identiteit toch maar snel geraden vindt u niet?
Veel plezier Jan Peter!
**

@All, het is JP!

ristretto | 14-03-06 | 23:27

Mijn aanwezigheid is inderdaad van nevengeschikt belang en ik erken ook dat ik slechts een radartje in het geheel ben. Echter, na het bestuderen van de desbetreffende topics ben ik tot de conclusie gekomen dat ik uw mening niet deel. Het gaat in beide gevallen niet om het onderwerp, maar om een goede inhoudelijke reactie van een bepaalde poster die veel tegenreacties uitlokt. Het onderwerp is naar mijn mening hierbij van ondergeschikt belang. Ik probeer ook continue tegenreacties uit te lokken en posters te verleiden hun argumenten aan de openbaarheid toe te vertrouwen.
Echter, ik zie mijn gelijk bevestigd dat er altijd een aanjager van een discussie moet zijn. Zelf probeer ik door het brengen van sterke en inhoudelijke posts deze rol voor een gedeelte op mij te nemen en kan slechts van ganser harte hopen dat een ieder mijn voorbeeld zal volgen.

Spock | 14-03-06 | 23:26

@crixus
uhh, nee...

de bier | 14-03-06 | 23:25

@de bier 14-03-06 @ 23:17:
Ken jij een leukere sekte die geen sekte is, dan?

crixus | 14-03-06 | 23:24

gruanu olarp 14-03-06 @ 23:00

-weggejorist-

Armageddon 14-03-06 @ 23:12

-weggejorist-

rosalie | 14-03-06 | 23:23

Ben ik er effe niet gaan ze lelijk doen tegen elkaar.
Zó bang kun je toch niet zijn voor mensen zonder voorhuid?

BastaardSuiker | 14-03-06 | 23:22

@Spock 14-03-06 @ 23:15:
Mag ik u even uitnodigen voor een aantal topics waar u schitterde door afwezigheid, edoch waar de reaguursels van aanzienlijke lengte en inhoud waren?
In het archief van Geen Stijl: Mladic Gepakt
www.geenstijl.nl/mt/archieven/012579.h...
In het archief van NieuwNieuws: God schiep de aarde
www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/03/go...
Sommige onderwerpen lenen zich nu eenmaal beter voor inhoudelijke commentaren en discussies, en anderen voor slap geouwehoer. Uw aanwezigheid is daarbij van nevengeschikt belang. Eigenlijk totaal onbelangrijk.
Evenwel, toch blij dat u er bent hoor. Maar belangrijk bent u verder ook niet.
Zoals iedereen hier, eigenlijk.

crixus | 14-03-06 | 23:22

@Spock 23:15

Nou, blijf er dan bij en loop niet steeds weg voor het een of ander....!

rosalie | 14-03-06 | 23:18

@Karel kwakbol 14-03-06 @ 23:14

Ik zat er volkomen onbewust dus dichterbij dan ik dacht, hij is zojuist inderdaad door Vulcans ontvoerd!

KaiserSoza | 14-03-06 | 23:18

@ Karel kwakbol 14-03-06 @ 23:14
Gedurende mijn carriere ben ik diverse malen aan tal van tests onderworpen, waaronder EQ en IQ. Het is moeilijk om vast te stellen of ik deze testen gedwongen of vrijwillig heb ondergaan. Vanuit een filosofisch oogpunt is het vrijwillig omdat ik mij voor bepaalde functies heb opgegeven en deze test er in de derde graad aan vastgekoppeld is. Aan de andere kant vanuit het pragmatische perspectief is de test verplicht na aanmelding voor de sollicitatieprocedure van een functie. Ik prefereer zelf de eerste variant.

Spock | 14-03-06 | 23:18

@spock, wilt u mij even waarschuwen wanneer u denkt een goede inhoudelijke reactie geplaatst te hebben?

missy impossible | 14-03-06 | 23:18

crixus 14-03-06 @ 23:16

Klopt! maar je kon de GS sekte niet verlaten he?

de bier | 14-03-06 | 23:17

Wat ik al dacht, compleet gestoord.

Karel kwakbol | 14-03-06 | 23:17

@Armageddon
Wat is dit nou weer voor shit?

ristretto | 14-03-06 | 23:16

@de bier 14-03-06 @ 23:12:
Ja, Cojones en ik waren gisteren bijna vriendjes van hem geworden. ;-)

crixus | 14-03-06 | 23:16

Op de posts van Geenstijl bespeur ik een duidelijke trend die ik graag met u wil delen. Op het moment dat ik een goede inhoudelijke reactie heb geplaatst neemt de lengte van de posts toe en worden de reacties scherper en analytischer. Voorts worden er dan betere argumenten gebracht en gaat men goed op elkaar in, zoals in bijvoorbeeld deze discussie.
Als ik het echter een moment laten afweten merk ik dat de discussie razendsnel gaat verzanden in emotionaliteit en de ratio verliest. Dit betreur ik ten zeerste. Ik kan slechts hopen dat uw spanningsboog zal toenemen naarmate u meer ervaring krijgt met het plaatsen van sterke inhoudelijke reacties.

Spock | 14-03-06 | 23:15

@fuckje, gruanu olarp 14-03-06 @ 23:00

ristretto | 14-03-06 | 23:14

ik denk dat ik vanavond geen antwoord meer krijg van spock op mijn vraag:
Aan welke testen bent u onderworpen?

Jammer, had ook nog willen vragen of hij die testen vrijwillig of gedwongen moest ondergaan?

Karel kwakbol | 14-03-06 | 23:14

Of topic
(Quote)
Wim H. 14 maart 2006 21:16

Ik denk dat je ten dele gelijk hebt over de identiteit van reaguurders, d.w.z. ik heb intussen ook het vermoeden dat sommigen door de redactie zelf verzonnen zijn. Dit geldt m.i. trouwens niet voor fuckje. De vraag is echter, wat is het probleem? -
Zo, zullen we het dan nooit meer over die eikel hebben ? Klaar....
-
On topic
Een voetbalwedstrijd tussen allochtonen en heaumeaux is net zo zinvol als een breikransje in de moskee....
Laten ze de intepretatie van de Koran maar eens aan deze tijd aanpassern...

preacher | 14-03-06 | 23:12

@ristretto,
Joris is ongeveer een kwartier geleden off-line gegaan, ik hoop dat iemand anders zijn taak even goed overneemt.

fuckje | 14-03-06 | 23:12

crixus
Als er maar wordt gereageerd vindt Win H alles lekker. Gewoon negeren die gast.

Karel kwakbol | 14-03-06 | 23:12

@crixus 14-03-06 @ 23:09
ALs je een beetje met hem meelult is ie best aardig hoor :)...

de bier | 14-03-06 | 23:12

JODUHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Armageddon | 14-03-06 | 23:12

En dat snap ik dus weer niet, dat zo'n idioot als granu nog wat wegkomt met zo'n opmerking over Birkenau, wat een loser...

brutus68 | 14-03-06 | 23:11

@Joris, vind je dat dit kan? Echt hoor, ik loop niet te zeiken over een ban voor iemand, maar dit vind ik echt mijlen te ver gaan...
-edit: your point has been made-

ristretto | 14-03-06 | 23:10

off-topic: Wat is die Huntelaar een losert.

kezie | 14-03-06 | 23:10

Zeau, WH weer een veer in z'n reet gestoken... 'n Beetje een dikke veer, zo eentje die je in schokdempers van vrachtwagens vindt. Hopelijk vindt hij lekker.

crixus | 14-03-06 | 23:09

@ristretto,
ik heb dat van Granu gemist.
Hoe laat, en waar?

fuckje | 14-03-06 | 23:09

@granu
leuk? nee....

de bier | 14-03-06 | 23:08

@Fuckje,
Wij zijn van het zoet, deze is erg zuur. Heb je granu goed gelezen? Dat is verdomme een grove opmerking!
@Joris, dat Granu daar mee wegkomt. Doe er wat aan!

ristretto | 14-03-06 | 23:05

@de bier 23:00
Ik ga er meteen achteraan!!!!!!!!!

@fuckje 23:00
Ik blijf achter je staan.

schaamstreek | 14-03-06 | 23:05

@fuckje 22.55

Dat je hier op GS het risico loopt eens flink aangepakt te worden, ook als reaguurder, is natuurlijk een "risico-factor", iets wat je nemen moet. Ik zou me in ieder geval er geen fuck van aantrekken. Alleen van die ziekte's, tsja..., dat is niet zo eh- charmant. Maar laat je niet weerhouden, reageer zoals jij dat wilt..., of ik het er al dan niet mee eens ben, moet er wel om lachen...

brutus68 | 14-03-06 | 23:04

@ristretto,
ik dacht een uurtje geleden al dat Spock enige verwantschap had met Professor Zuurbekje, die enkele weken geleden GS onveilig maakte met zijn opmerkingen over de door mij zeer gewaardeerde Pritt Stift.

fuckje | 14-03-06 | 23:03

Ach die Wim H. Op de weblog van Jan Marijnisse verwees hij zo'n keer of vijf naar
zijn Volkskrantjesweblog. Toen werd hij daar voor trol uitgemaakt.

Karel kwakbol | 14-03-06 | 23:02

@granu, ga je mond spoelen! Wat een idiote en misplaatste comment!

ristretto | 14-03-06 | 23:02

@KaiserSoza 22:58
Zo mag ik het graag zien, de ski's weer in het vet en hoppa!!! Als vannouds zeg ik maar.

schaamstreek | 14-03-06 | 23:02

geachte@Spock, bespeur ik in uw reactie enige vorm van emotionaliteit?
Ik suggereer niets, ik concludeer slechts dat u de rede prefereert.
Uw EQ is dan niet in balans zoals ik al uit uw comments meen te moeten opmaken. De zuurtegraad neemt ook allengs toe.
U gelijkt een zure bom, of als u wilt een amsterdams uitje. Zuur, maar desalniettemin een welkome versnapering!
**
Nee, Spockje, als ik op de man zou spelen zou ik je gewoon zo gek als een ui noemen.

ristretto | 14-03-06 | 23:01

@schaamstreek,
iemand bewust afbranden, dan heb je geen ziel in je donder.
@rosalie,
lief aangeboden, maar ik trek me er niets meer van aan, eerlijk niet!

fuckje | 14-03-06 | 23:00

@schaamstreek
Wim scheld je uit...

de bier | 14-03-06 | 23:00

KaiserSoza
Ik wacht nog op antwoord.

Karel kwakbol | 14-03-06 | 23:00

-edit: hcv@xs4all.nl op 213.84.196.162 is een neonazi olé olé -

gruanu olarp | 14-03-06 | 23:00

@schaamstreek 22:54 LOL!

rosalie | 14-03-06 | 22:59

@fuckje 22:55
Lucas is ook maar een mens met al zijn tekortkomingen!

schaamstreek | 14-03-06 | 22:59

@Karel kwakbol 14-03-06 @ 22:51

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken, dat Spock een slachtoffer zou kunnen zijn van alien abduction, en in dit verband zou ik gaarne alle Vulcans met dadelijke ingang, uit Nederland gewenst willen hebben.

KaiserSoza | 14-03-06 | 22:58

@brutus,
als een "redacteur"van GS, je de meest vreselijke ziektes toewenst, je bewust verkeerd citeert, je afkraakt, afmaakt, en je van zaken beschuldigt die ver van mij afstaan, ja logisch dat je je daar wat van aantrekt, vorig jaar in ieder geval. De laatste maanden, sinds hij ook van vele andere reagluurders felle kritiek krijgt, houdt hij zich naar mij toe redelijk rustig, en reageer ik ook bijna nooit meer op hem. Want ik vind GS leuk namelijk!

fuckje | 14-03-06 | 22:55

Harry Mulisch had een behoorlijk rode neus en Cohen vloekte op de beeldbuis, maar dit terzijde.........

schaamstreek | 14-03-06 | 22:54

@de bier 22:45,

Dank je, ondertussen heb ik al weer wat anders op staan: Eric Clapton unplugged......

@fuckje 22:45,

Als ik het goed begrepen heb van die Labarbe (ofzo) had Lucas die Wim eens ingewijd in loggies maken en wat daar bij hoort, maar zijn ze niet echt vrienden meer. Ik denk dat je gewoon moet vragen aan die Wim H. het waarom en hoe hij erbij komt dat je een trol bent van GS. Zal ik het anders eens doen voor je?

rosalie | 14-03-06 | 22:54

@fuckje 22:45
Ik blijf je steunen, geen Lucas maar wel vele anderen, tog?

schaamstreek | 14-03-06 | 22:52

Spock
Aan welke testen bent u onderworpen?

Karel kwakbol | 14-03-06 | 22:51

@Spock
Heet u toevallig Jeroen, of Maarten, Roderick misschien? Of toch gewoon Martijn? Zijn toch van die typische Zeitgeist namen hè?

CoJoNes | 14-03-06 | 22:51

@fuckje 14-03-06 @ 22:45
Als je uit het noorden/oosten komt word je toch al gauw afgeschildert als boer/boerin met de daarbij behorende vooroordelen. Ik maak me er allang niet meer druk om. Behalve als ik slecht geslapen heb :).

de bier | 14-03-06 | 22:50

@fuckje

vraagje.., waarom reageer je zo heftig op Lucas?? Hij lijkt je vooral uit je tent te lokken.., en je hapt....

brutus68 | 14-03-06 | 22:49

@brutus68 14-03-06 @ 22:45

Ik haal Mr en Dr Spock altijd door elkaar, ik leefde wederom in de veronderstelling dat we met Spock als reaguurder, een wezenloos stuk trekkie te verduren kregen......

KaiserSoza | 14-03-06 | 22:48

@ ristretto 14-03-06 @ 22:39
Indien u met uw laatste post wilt insinueren dat mijn IQ en EQ niet in evenwicht zijn wil ik dat ten stelligste bestrijden. Diverse testen hebben namelijk het tegendeel bewezen en sinds uw motivering geheel ontbreekt zal er geen enkele poster zijn die dit voetstoots aanneemt. Graag zie ik dat u uw beweringen met argumenten onderbouwt en niet op de man gaat spelen d.m.v. het deponeren van ad homini.

Spock | 14-03-06 | 22:48

@rosalie 22:38
Hier op GS hebben we @fuckje heel hoog staan hoor!

schaamstreek | 14-03-06 | 22:48

@fuckje
Ja, het schijnt dat je een hersenspinsel van Fleischbaum bent. Kom je nog eens uit de la bij Ome Wimpie of hoe zit dat?

ZI | 14-03-06 | 22:47

@rosalie,
ik vermoed dat Lucas daar achter zit.Lucas beschuldigt me al meer dan een jaar dat ik een raciste zou zijn, terwijl ik alleen maar kritisch was tegenover de Islam, en stevig baal van het geknuffel rondom maroc-jongens. Soms druk ik me nogal heftig uit, ook om discussie uit te lokken. Anno 2006 is het merendeel van de GS-reageerders een stuk feller dan ik vorig jaar zelf was, maar Lucas moet een pispaal hebben, en dat ben ik toevallig. Of ik dat erg vind? Nu niet meer, ik heb wat dat betreft Lucas beter leren kennen en vind hem een minkukel. Hij is vriendjes met Wim, vandaar.....!

fuckje | 14-03-06 | 22:45

uberLOL@ ristretto

*gaat snel even verschoning aantrekken*

KaiserSoza | 14-03-06 | 22:45

@Spock

Mijn waarde (kug), dit moet ik bestrijden..., de Heer Spock heeft wel degelijk een eigen filosofie ontwikkelt.., in het kort & simpel, U heeft al eerder aan gegeven dat het niveau van de gemiddelde reaguurder niet zo hoog ligt.., de Heer Spock gaat uit van het bijbrengen van enige orde en regelmaat binnen de opvoeding van een kind. Vanaf een bepaalde leeftijd wordt deze opvoedmethode echter zinloos geacht..., hetgeen dus betrekking heeft op de reaguurders van deze site...

brutus68 | 14-03-06 | 22:45

@rosalie
OT
Goeie muzieksmaak heb je.. Focus. (las ik in het vorige topic)

de bier | 14-03-06 | 22:45

@Spock 22:36,

Oeps, dus hard lachen om je is per definitie verkeerd volgens jou?
't Was erg emotioneel voor me....wel...:)

rosalie | 14-03-06 | 22:43

@Spock
vandaar die mechanistische stijl. Leuke autistiforme comments plaatsen.
Ben ik even blij dat mijn IQ en EQ in balans zijn...

ristretto | 14-03-06 | 22:39

@Spock
Dat sport verbroedert is een bekend gegeven. Om en passant ook maar even de Godwin award in de wacht te slepen, wil ik u wijzen op het belang dat een Germaans leider midden vorige eeuw aan sport hechtte. De jeugd kan met gezond lijf en dito leden, hun toch al zware toekomst beter en met open vizier tegemoet treden.
Homesexuele en Mediterrane, besnorde voetballers van middelbare leeftijd echter, die middels een competitieve krachtmeting menen hun verschil in levenswijze te kunnen etalleren, verdienen mijns inziens veel lof, maar op begrip wederzijds zou ik bij voorbaat niet durven inzetten.

CoJoNes | 14-03-06 | 22:39

@fuckje,

Ik begrijp ook niet waarom hij jou zo hard "aanpakt"; hij heeft echt geen goed woord voor jou over....how come? Hoax of denkt ie echt zo over de nick/trol fuckje? Ik vind hem ook erg ver gaan en zou hem maar es om opheldering vragen!

rosalie | 14-03-06 | 22:38

@ brutus68 14-03-06 @ 22:24
Ik wil u erop wijzen dat dr. Spock geen eigen filosofie heeft ontwikkeld, maar slechts de belichaming is van de aanhangers die de ratio boven de emotionaliteit stellen. Een goed voorbeeld hiervan is Ayn Rand. Deze filosofie probeer ik hier op het forum ook aan de kaak te stellen, namelijk dat de ratio moet overheersen en de emotie onderdrukt moet worden. Dat is ook wat ik continue beoog op gang te brengen.

Spock | 14-03-06 | 22:36

@Karel, ze komen wel thuis met Gucci handtasjes!

ristretto | 14-03-06 | 22:34

Spock 14-03-06 @ 22:22
Ik zal mijn keuze verantwoorden.
Na lezing uwer schrijfsels kan ik maar tot een conclusie komen.
U lijdt aan een grenzeloze woordenoverschatting.
Dit gaat slecht over indien u door wel functionerende medeburgers consequent op uw overdreven ecclectisch woordgebruik wordt gewezen.
**
Bij deze dus...

ristretto | 14-03-06 | 22:32

Who the fuck is Wilhelm Heitinga, ik ga even lezen @fuckje maar volgens mij is het een naargeestig persoon!

@de bier 22:25
Doe ik.

schaamstreek | 14-03-06 | 22:32

Nou, de handtasjes speelden vanavond een oefenwedstrijd in Milaan.
Slechte generale zullen we zeggen..

Karel kwakbol | 14-03-06 | 22:30

I love Spock!

rosalie | 14-03-06 | 22:28

@Spock
Volgens mij ben jij een van die korpsballen die we hier een tijdje geleden hadden. Maar dan met een andere nick. Nog steeds bezig het gepeupel op te voeden?

Barbapoeppa | 14-03-06 | 22:27

@schaamstreek 14-03-06 @ 22:22
Lees het GS volkskrant satelliet-logje van dhr Heitinga maar eens...

de bier | 14-03-06 | 22:25

@schaamstrekert,
dat was mijn idee niet , het was Wim Heitinga, en verder heeft niemand, ook Fleisch,Hoxa,Chileen en Pritt niet, dit ontkend. Ik moet er maar mee leren leven.

fuckje | 14-03-06 | 22:25

@Spock

Eh, Spock, begeleid wonen is geen schande hoor, en is sujectief gezien *kug* zelfstandig wonen..., vinden we hier niet erg hoor. Maar toch, ik daag je uit, omdat ik er toevallig wat vanaf weet, wat was de filosofie van Dr. Spock, en waarom meen jij dat hier te moeten uitdragen???

Ik verblijf etc, bla bla en verwacht een onderhoudend en goed onderbouwd betoog Uwerzijds..., we zijn tenslote onder Professoren....

brutus68 | 14-03-06 | 22:24

@Spock 14-03-06 @ 22:20:
De nadelen zijn geestelijke verwaarlozing, commerciële uitbuiting, maatschappelijke ontwrichting en hoge geneeskundige kosten.

crixus | 14-03-06 | 22:24

@spock
met voetbal is dit geen uitzondering: www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/03/co...
En dan wil je twee totaal verschillende groepen d.m.v dit spelletje met elkaar in contact laten komen?

de bier | 14-03-06 | 22:23

@fuckje, waar is het fout gegaan dat je jezelf een kind van Fleisch moet noemen..................

schaamstreek | 14-03-06 | 22:22

@ ristretto 14-03-06 @ 22:17
De bepalingen in tal van woonwetten en regelingen definieren zelfstandige wijze op een fundamenteel andere wijze en staan achter mijn definitie. Ik wijs u erop deze eenduidige definitie aan te houden en indien u hiervan wenst af te wijken een grondige motivatie te geven waarom hier voor gekozen is.

Spock | 14-03-06 | 22:22

@ristretto 22:17,

haha, nou niet gelijk gaan veraden waar Spock zetelt, veronderstel dat ie zich terugtrekt uit de "dicussie" zou niet leuk zijn....

rosalie | 14-03-06 | 22:21

Blijft staan dat ik de posters oproep een inhoudelijke discussie te voeren over dit onderwerp. De voordelen ervan zijn legio en in talloze andere posts door mij benoemd. Een beter analytischer vermogen, verbeterde schrijfvaardigheden en de verbeterde argumentatiemogelijkheden zijn slechts een paar voordelen die ik u niet wil onthouden. Dan nu de argumenten.
1. Sport stimuleert de sociale cohesie. Door het aanmoedigen en stimuleren van sporten worden mensen gestimuleerd met andere mensen de interactie aan te gaan. Deze interactie resulteerd vaak in vriendschappen en in ieder geval wederzijds begrip. De sociale cohesie is een uitstekend instrument om de toenemende integratieproblematiek te bestrijden.
2. Vooroordelen kunnen bestreden worden. Niet ontkrachtigd een vooroordeel zo snel als de realiteit. Door mensen met elkaar in contact te laten komen en ze te laten leren over elkaars cultuur gaat men inzien dat de onderliggende aannames op drijfzand gebaseerd zijn.

Goed, dit zijn slechts twee simpele argumenten. Ik wil de drempel niet al te hoog maken en nodig iedereen uit hierop te reageren.

Spock | 14-03-06 | 22:20

@Spock, dat ken ik, dat heet een beschermde woonvorm. Bevalt zeker beter dan de inrichting?

ristretto | 14-03-06 | 22:17

@ de bier 14-03-06 @ 22:09
Als ik in deze "moslim" topics een goede en inhoudelijke discussie kan voeren zal ik zeer zeker van de partij zijn. Ik dank u vriendelijk voor de tip en hoop in de toekomst ook met u een vruchtbare discussie over tal van maatschappelijke onderwerpen te kunnen hebben.
@ brutus68 14-03-06 @ 22:08
Zoals het overgrote deel van de Nederlandse samenleving verblijf ik in een zelfstandige woonruimte er ben derhalve geen subject van wachttijden of andere belemmeringen van soortgelijke en afgeleide strekking. Ik meen dat ik de bijnaam in bovenstaande posts voldoende gesubstantieerd heb en verwijs daar dan ook naar terug.

Spock | 14-03-06 | 22:14

@Spock,
het gaat om het SAMEN douchen, niet om het groepsproces, zeker alleen aan korfbal gedaan zeker? Nooit de zeep van de vloer gepakt ? Dan wordt het tijd!

ristretto | 14-03-06 | 22:14

@de bier,
vanmiddag heb ik targent mijn gewonnen t-shirt nog aangeboden..... we zijn beiden kinderen van Fleisch.....

fuckje | 14-03-06 | 22:13

De homos tegen de islamietjes. En de scheits met een blokfuit. Dat wordt een giller.

worldleader | 14-03-06 | 22:12

Geweldig, Jan Molendijk is terug....

brutus68 | 14-03-06 | 22:11

@spock
Even de "moslim" topics in de gaten houden. Dan duikt ie gegarandeert op. Samen met fuckje weet hij er altijd weer een mooie balts van te maken...

de bier | 14-03-06 | 22:09

@Spock,

hahahahahaha ik kom niet meer bij...je bent echt leuker.....hahahahah ohohohohoh hou op nu!

rosalie | 14-03-06 | 22:09

@Spock 21.58

Kleine correctie: "slaag daar "slechts" (sic) ten dele in..., is grappig.. & gebrek aan tijd?? Wachttijden bij de internetcomputert in de instelling waar je verblijft??? Maarrr, verklaar je nick eens nader, Inter-020 kan me niet meer boeien..., is gelopen koers...

brutus68 | 14-03-06 | 22:08

@ rosalie 14-03-06 @ 22:02
Mijn persoonlijke standpunt is dat niemand te oud is om te leren. Het woord targent kende ik nog niet en komt naar mijn weten ook niet in de Van Dale voor. Graag verneem ik van u wat de betekenis van dit woord is en of er eventueel ook een leuke inhoudelijke discussie om gevoerd kan worden.

Spock | 14-03-06 | 22:06

@rosalie,
Spock is het slimme broertje van Professor Zuurbekje.

fuckje | 14-03-06 | 22:05

Spock is leuker dan targent...das zeker!

rosalie | 14-03-06 | 22:02

@ Pec 14-03-06 @ 21:58
Dank voor het warme en vriendelijke welkom. Ik zal thans proberen wat meer tijd vrij te maken om mijn beschouwingen en betogen aangaande de posts van de redactie op deze website met u te delen. Voorts hoop ik uiteraard ook op een inhoudelijk debat waarin wij met veel wederzijds respect elkaars argumenten aanvallen en wat van elkaar leren. Want ik blijf erbij, een educatieve component op Geenstijl is iets wat zeer nuttig kan zijn voor vele posters.

Spock | 14-03-06 | 22:01

Finito 020 dus, 1-0 Inter, kudt.., gaat bierrtje pakken, heeft volgens Spock geen niveau, maar doe het lekker tog...

brutus68 | 14-03-06 | 22:00

@ brutus68 14-03-06 @ 21:52
Ik probeer met mijn nick een bepaald bewustwordingsproces tot stand te brengen bij de posters en slaag daar ten dele in, met name vanwege gebrek aan tijd.
@ fuckje 14-03-06 @ 21:52
Uw citaat wordt zeer zeker niet door mij gebezigd ter afsluiting van een seksuele activiteit, woorden in afgeleide strekking echter wel.
@ ristretto 14-03-06 @ 21:54
Ook dat kan ik niet ontkennen. Het is nu eenmaal een feit dat groepsprocessen sociale cohesie bevorderen. En of het nu gaat om als een team omkleden in de kleedkamer of met zijn allen een overwinning vieren, het belangrijkste is dat door middel van interactie sociale cohesie wordt bevorderd en in dat licht is dit dan ook een prima idee.

Spock | 14-03-06 | 21:58

@fuckje
(gefeliciteerd overigens met je post in de postingtophitlist 2005, wàt een prestatie): ik was er al bang voor. Vond het spoofkonijntje d'r gok reeds in goegel. Twee van dat soort Fleurige typjes leek me al wat veel van het 'goede'.
@Spock
'k ben goedverdoemme blij dat je terug bent!

Pec | 14-03-06 | 21:58

@fuckje 21.52

Je weet tog, neuqen is vies & voor primaten, zoals jij en ik, en andere reaguurders, Spock doet dat soort dingen niet....

brutus68 | 14-03-06 | 21:56

@Spock 21:42

Het begrip "niveau" moet je relatief zien....net als dat drankje drinken waar je het over hebt, om evt. vooroordelen weg te nemen..

rosalie | 14-03-06 | 21:56

@Spock, na de wedstrijd douchen, dat is pas cohesie!

ristretto | 14-03-06 | 21:54

@Spock,
ongezien de broekhoest!! Grapsig, na vier woorden herken ik jouw onverbeterlijke stijl. Stijlvol, maar stijlloos.
Jij bent vast zo eentje die na het neuqen tegen je partner zegt:" mag ik u hartelijk bedanken voor het genoten genot ?"

fuckje | 14-03-06 | 21:52

@Spock 21.42

Ah, het niveau op GS is gerelateerd aan jouw comments?? Da's goed om te weten, vandaar ook je nick natuurlijk...

brutus68 | 14-03-06 | 21:52

ik hoop dat de poten jouw poten onder je reet vandaan trappen

OT: pffff, zinloos dit soort acties!!!

Prego | 14-03-06 | 21:43

Het is bijzonder jammer om te constateren dat het niveau de laatste dagen hard omlaag gegaan is, sedert ik hier niet meer heb gepost om heel eerlijk te zijn. Ook is het jammer dat aangaande deze sportwedstrijd de redactie een zeer vooringenomen standpunt heeft. Het is een algemeen gegeven dat sport samenhorigheid en cohesie stimuleert. Wat is er dan mooier dan medelanders met autochtonen in contact brengen middels een sportwedstrijd. Zo stellen zij zich op de hoogte van andere culturen en kan er gedurende de derde helft onder het genot van een drankje bijgepraat worden om eventuele vooroordelen weg te nemen. Jammer dat de posters op geenstijl zich tegen dit uitstekende plan keren (zonder daarbij overigens een inhoudelijke argumentatie te hebben).

Spock | 14-03-06 | 21:42

nou ik ga maar weer voor een rondje poten rammen .. dit is weer modder op laag water zoeken ..

Draaitafel Demagoog | 14-03-06 | 21:39

Bij PSV voetballen toch al moslims? Of is dat het toppunt van R3SPECT; een moslim die bij de homeaufielen voetbalt?

Blauwvinger | 14-03-06 | 21:38

Vind ik wel een "sport" voor Fleur, korfbal..., is gezellig...

brutus68 | 14-03-06 | 21:31

@nemo
moelijk, moeilijk...

de bier | 14-03-06 | 21:30

Weet Targent al waar hij bij ingedeeld is?

Nemo | 14-03-06 | 21:29

@pec,
dat is Fleur Woudstra!!!!

fuckje | 14-03-06 | 21:27

Een deel van beide groepen loopt regelmatig in een jurk. Dat zou toch ook een band moeten scheppen?

de bier | 14-03-06 | 21:24

@redactie> heb gister gebokst in mijn reauze t shirt. Je had die koppen van die andere boksers moeten zien.

superjan | 14-03-06 | 21:19

@fuckje 21.08

Gezien je vermeende pica eerder vandaag, ik weet het niet, val niet zo op korfballende mannen met brillen & snor, je weet tog?? Korfballende studente's daareentegen....

brutus68 | 14-03-06 | 21:15

Als iemand nog wat tijd over heeft en toevallig in de buurt van het Mediapark is? Doe eens Arno Vermeulen een ongelooflijke trap in z'n kleauten geven.

CoJoNes | 14-03-06 | 21:12

ajax had net penalty tegen wat denk je die homo mist

trustme | 14-03-06 | 21:12

dat tafelentennisen vinden ze wel lekker zo'n balletje in hun arsch

trustme | 14-03-06 | 21:10

@brutus68,
des te lekkerderderder tog?

fuckje | 14-03-06 | 21:08

@fuckje 21.01

Dat "gezonde" aan m'n fantasie is geheel voor jouw rekening, je weet tog??

brutus68 | 14-03-06 | 21:07

Stijlloos quizsje:

Waar komt de volgende tekst vandaan?

"Vorig jaar heb ik een pleidooi gehouden voor betere kwaliteit weblogs. Ik heb het dan niet over GeenStijl, dat in zijn genre, of
dat nu favoriet is of niet bij mij doet er niet toe, nog steeds zowel qua stijl als inhoud op eenzame hoogte acteert en weet te verrassen
en dus te boeien."

En welk woord hoort hierbij?

Baron von Proxy | 14-03-06 | 21:03

Bij korfbal dekt vrouwtje het vrouwtje en mannetje het mannetje. Vaste koppeltjes gedurende de gehele speeltijd.

Karel kwakbol | 14-03-06 | 21:01

@brutus68,
wat ik bedoel laat ik helemaal aan jouw creatieve gezonde fantasie over :-)

fuckje | 14-03-06 | 21:01

@fuckje

Tsja, wat zei dat orakel uit Betondorp ook al weer over Italianen & voetbal?? Je ken ze niet van ze winnen, maar wel verliezen of omgekeerd, of weet ik wat. Desondanks hoop ik wel, tegen beter weten in, dat Ajax wint. Verder mag ik die Italianen wel, gezond gebrek aan organisatie en dergelijke. Maar dat korfballen, je doelt op het evt. gemengde douchen??

brutus68 | 14-03-06 | 21:00

@brutus68
korfbal is een unisex sport . voetbal niet

Stijl verwant | 14-03-06 | 20:58

@brutus68,
byvoorbeeld, wij zitten nu te kijken naar Inter-Ajax, en als je die schoften ziet met hun ellebogen, dan wens je die Italianen de EU uit, ondanks dat ik een bloedjehekel aan Ajax heb. Bij korfbal heb je veel aangenamer lichamelijk contact.

fuckje | 14-03-06 | 20:53

Ja, heeft echt zin zo'n iniatief, wat gaat het ons kosten als belastingbetaler zijnde?? Doe eens uitleggen fuckje, wat vind je zo leuk aan het korfballen??

brutus68 | 14-03-06 | 20:50

Voetbal? Homo's? oh, ja, natuurlijk, nou zie ik de link ook!

Ruler | 14-03-06 | 20:48

Een kudde ruige roze potten loslaten op een groep bebaarde langjurken,
dat zou pas... ja wat eigenlijk, zijn.

Ik ga eens kijken of dit bericht al doorgedrongen is op Marokko.nl.
anders plaats ik hem wel.

vander F | 14-03-06 | 20:47

@Karel kwakbol,
en toch ben ik meer van het kofballen.

fuckje | 14-03-06 | 20:43

heaumeaux en voetbal... nog ff en die heaumeaux willen ook zo een mannenburger bij de mac

bwahaha | 14-03-06 | 20:42

Ik zat meer aan de sponsors FOX against Al Jazira te denken

Suspension Goose | 14-03-06 | 20:41

Welke vooroordelen worden er ook alweer getackeld?

CoJoNes | 14-03-06 | 20:40

kom maar met die bal das in inkoppertje.ben tegen racisme en tegen buitenlanders

Stijl verwant | 14-03-06 | 20:40

Wat een boel fuckjes op die fotootjes

Karel kwakbol | 14-03-06 | 20:39

Ze hebben dus elf liberale moslims kunnen vinden die bereid zijn 90 minuten lang over een grasveld te hobbelen om tegen FC Handtasje te spelen. En dit omdat ze de schijn op willen houden dat er tussen de verschillende groeperingen in Nederland grote spanningen bestaan.

Barbapoeppa | 14-03-06 | 20:38

'Het tackelen van vooroordelen'. Hoe ongelooflijk origineel. Wie bedenkt al die clichematige flutacties en waardeloze slagzinnen?

Framoes | 14-03-06 | 20:32

Dat voetbal goed is voor het wederzijdse respect is onlangs wel weer bewezen door de fan.. support... aanhangers van Ajax en ADO..

IkBenWeerloos | 14-03-06 | 20:31

Discriminasie. Homo's willen liever tafeltennissen.

bwahaha | 14-03-06 | 20:31

ik ben er klaar voor, laat ze maar komen

moskee | 14-03-06 | 20:29

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl