Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lekker mooi weer spelen met GroenLinks

butttton.jpg Eén dag voor de verkiezingen gaat het echt he-le-maal los met de ludieke acties. En veel ludieker dan de GroenLinks-afdeling Den Haag kan het niet worden. Die zijn namelijk een actie begonnen tegen de overheidscampagne inzake terrorismedreiging. GroenLinks heeft immers een naam hoog te houden wanneer het gaat om de partij die werkelijk alles in het werk stelt wandelende bomgordels het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Weblogger en kandidaat gemeenteraadslid David Rietveld heeft hiervoor zelfs een speciale website gelanceerd. Het meesterwerkje is identiek aan die van de regering, Nederland tegen terrorisme, behalve dat het woord terrorisme stelselmatig wordt vervangen door slecht weer. Zo staat er bijvoorbeeld: 'Moeten we ons zorgen maken? Ook in Nederland kan slecht weer plaatsvinden'. Humor, nietwaar? Als u nou even de buttons bestelt, gaan wij ons in het lenteweer vermaken met onze bomgordels. En wat in linnen tasjes gewikkelde C4 verstoppen in het park...

Reaguursels

Inloggen

Ze betrekken de Jooodse organisatie(s) juist erbij , zodat de onozole en schandalige beslissing wat democratischer lijkt. Met joden hebben we wat meer symphatie is de algemene concensus in hun hersens.
.
Helaas voor alle mensen zonder een religie, je kan belasting blijven betalen zodat de meeste onbenullige en schadelijkste religies er wel bij varen, ze blijven gewoon van subsidies van Job Cohen religie-comitees oprichten en Moskee-en bouwen en vertrappen en verbieden zo langzaam alle vrijheid voor de ongelovigen.
.
Symbolen van vrijheid of herdenkingen aan zeer donkere dagen uit onze geschiedenis is binnenkort verboden in Amsterdam! Alles zal ons afgepakt worden, want we laten het lekker toe, en de opleggers van dit nieuwe fascisme leggen het zwijgen op en ondrukken iedere VRIJ-denkende of andersdenkende.
.
We laten het TOE !
.

zinloosgekweld | 07-03-06 | 15:30

Ik blijf bij poten af van oorlogsmonumenten en als ik Ariel een beetje ken uit weblogs dat bijt ze zich hier goed in vast. Zij niet alleen denk ik. Onderbuiken en polarisatie bestaan en dreigen te groeien bij ontkenning en negeren ervan. Klein kruisje blijft en moskee blijft, lijkt me een goede deal. Jerusalem staat vol met gebouwen die een christelijke, joodse en moslim traditie hebben. Delen van gebouwen, laag op laag. Laat de moskee haar pretenties van kroon op multiculti Amsterdam waar maken en laat lekker staan dat kruis. Doe ik als hollander niet mopperen over haatzaai kazernes indien ze niet te hard van de minaret blazen natuurlijk (letterlijk en figuurlijk)

spooky | 07-03-06 | 15:29

@Spooky, thanks voor de link.

Blijkbaar moet het kruis weg wegens bouwwerkzaamheden aan de moskee, en zou het na de bouw kunnen worden teruggezet. Maar men wil dus niet zo'n christelijk symbool vlak bij een moskee... Je kan je wel indenken hoe de moslimgemeenschap op zo'n ding naast de moskee zal reageren, en wat er vervolgens voor "onderbuikberichtjes" in de kranten komen als antwoord. Nee, zo'n kruis polariseert maar. Ik stel voor dat we als nieuw monument daar een wc-pot neer zetten, als symbool voor hoe (net als in WO2) de rede, de verdraagzaamheid en het verstand door de plee worden getrokken.
Maar het komt me wel bekend voor. Hadden we in Rotterdam niet een soortgelijk akkefietje, waar de tekst van 1 van de 10 geboden nabij een moskee al als provocerend aangemerkt werd?

Muxje | 07-03-06 | 15:13

Dit topic rondom die moskee en monument is wel door andere opgepikt, blijkbaar vond GS de duitse helm belangrijker. Kijk vooral bij Ariel, tweede link want zij is zich goed aan het kwaad maken hierover. Haar punt is dat er geen joodse organisaties zijn die plots tegen het monument zijn. Er zijn talloze oorlogsmonumenten met een kruisvorm bedoelt om vooral oud strijders en verzethelden te eren. Nog nooit heeft de joodse achterban daar een probleem mee gehad. De vraag naar welke joodse organisaties hier achter zitten ligt nu bij de deelraad, antwoord volgt. Zo lang er geen concrete naam komt van een joodse organisatie geloof ik er ook helemaal niks van, de moskee is tegen en het 4-5 mei comite heeft geen rechte rug, en het geheel stinkt van alle kanten.

frontpage.fok.nl/nieuws/62771
mega.egotripper.nl/archives/00000996.h...

spooky | 07-03-06 | 14:34

Ha ha ha die groenslinksers toch, hun humor kent geen grenzen.

MiRRoRMaN | 07-03-06 | 14:03

zinloosgekweld 07-03-06 @ 12:58
Tuurlijk pas ik op onder welke nick en met welk ip adres ik dingen post. THNX voor de link. Dit verhaal heeft met joden, christenen, islam, anti fascisten, oud strijders en het gemeente bestuur te maken. Dit diamantje als discussie stuk heeft denk ik wat teveel facetten voor GS los van TEGEN zijn. Dit zal niet zo snel een topic worden.

spooky | 07-03-06 | 13:49

Het is inderdaad wel raar dat het artikeltje is weggehaald, misschien alleen vanwege het feit dat er vanaf de naar kale kopjes neigende site dutchdisease.com naar gelinkt werd.
Overigens beweert iemand daar die "het kan weten", dat geen enkele Joodse organisatie hier bij betrokken is. Al met al een raar verhaal. Het zou in de stijl van GeenStijl zijn om eens wat telefoontjes te plegen en deze zaak uit de doofpot te halen (als het hier tenminste om een doofpot gaat).

Muxje | 07-03-06 | 13:24

Spooky, pas wel op voor de AIVD het CIDI en de Joodse Mediapolitie!
Er wordt alles aan gedaan dit uit de (reguliere) media te houden!
Ik ga ff naar de tandarts een externe antenne halen voor mijn radiokies, het gaat te gortig worden!

zinloosgekweld | 07-03-06 | 12:58

LucasDeSlinksel*l

Vrij-H@rd | 07-03-06 | 12:29

Gevonden; de automatische cash was te vroeg deze cache had het wel: 6 maart 2006 04:42:50 GMT. Zelf gevonden via google op Jan Vlietman en dan de link naar RTV-NH cache. Dit ga ik eens even rond spamen naar meer op amsterdam gerichte weblogs.

spooky | 07-03-06 | 12:10

Geniale actie van GL

MasterAB | 07-03-06 | 12:03

Ik snap het niet, dit soort nieuw check ik altijd graag zelf want het is vrij heftig wat zinloosgeweld schrijft maar de cash van google (2 maart 2006 12:43:33 GMT) heeft de passage niet (crtl f Vlietman of verzetsheld) Waar zou ik het kunnen vinden?

spooky | 07-03-06 | 12:00

Ik zeg bij de volgende afslag : "RECHTS AF".

Vrij-H@rd | 07-03-06 | 11:10

Het heet niet voor niets Islamsterdam. Met Job Cohen als opper-NSB-er *loopt met kotsneigingen naar dichtstbijzijnd toilet

brrkah | 07-03-06 | 11:03


WAT U ZELF KUNT DOEN
We mogen niet mopperen
Misschien is wel het grootste gevaar van slecht weer dat er een sfeer ontstaat waarin we tegen elkaar gaan lopen mopperen. Belangrijk is dat we elkaar blijven respecteren en vertrouwen. Bijna iedereen in Nederland is tegen slecht weer, ook de mensen zonder paraplu. Toch zullen we moeten opletten
Als we allemaal opletten, kunnen we de nare gevolgen van slecht weer verder verkleinen.
Let u vooral extra op in situaties waar veel mensen bij elkaar zijn. Op metro- en treinstations. Bij festivals of concerten. In winkelcentra.
Let u op straat altijd op waar u kunt schuilen voor slecht weer
Het kan zijn dat u websites tegenkomt die slecht weer verheerlijken. Of die op een andere manier tegen lekker weer zijn. Meld dit via www.knmi.nl.
Laat uw eigendommen niet onbeheerd achter.
Wat is verdacht?
Het is moeilijk in het algemeen te zeggen wat verdacht is en wat niet. Dat hangt af van de situatie. Een aantal voorbeelden:
Ziet u de lucht betrekken en grauw worden, dan kan dat verdacht zijn. Waarschijnlijk waait het wel weer over en is er niets aan de hand. Toch is het beter om meteen een medewerker van het KNMI te waarschuwen.
Dat het al twee weken goed weer is, hoeft niets te betekenen maar het kan wel. Als u de zaak niet vertrouwt, bel dan het KNMI.
Mensen die overdreven veel aandacht hebben voor de zon of hoge temperatuur kunnen bezig zijn met de voorbereiding van slecht weer. Waarschuw in dat geval het KNMI.
Het kan zijn dat u toevallig mensen met elkaar hoort praten over het weer. Licht het KNMI in.
Bent u winkelier en koopt een klant een grote hoeveelheid artikelen die u in verband kunt brengen met slecht weer, zoals zilver jodide? Bel dan het KNMI.

Belangrijke telefoonnummers
Doven- en slechthorenden

030-2206 911 (zet dit nummer onder de K van KNMI in uw mobiele telefoon, normaal tarief)


Vrij-H@rd | 07-03-06 | 10:53

@ zinloosgekweld
Ja, dat ging inderdaad nergens over. Te belachelijk voor woorden. Ik ben heel meegaand en tolerant, maar hier wordt echt meer dan duidelijk een grens overschreden. Wat wordt de volgende stap: op begraafplaatsen alle kruisen weghalen? Van alle katholieke kerken de kruisen weghalen? Ziek is het. Er is geen enkele moslim gesneuveld in Nederland tijdens de bezetting en bevrijding, dus ze moeten er met hun poten vanaf blijven.

Horror Scoop | 07-03-06 | 10:47

-UPDATE-
Precies , en alles wordt nu systematisch weggehaald van internet, rtl5 geeft niet thuis, en er staan nu aan weerskanten van mijn straat 2 donkerblauwe overheidswagens...
Waarschijnlijk ben ik straks weg, mysterieus verdwenen zeg maar...
Houden jullie de honours even waar dan? Dit wordt eng!

zinloosgekweld | 07-03-06 | 10:24

Trouwens Zinloos, ik heb het betreffende stukje inderdaad ook op die site zien staan.

Muxje | 07-03-06 | 10:05

Is het trouwens zo dat het monument plaats moet maken voor de nieuwe moskee? Daar stond niets over in het stukje.

Muxje | 07-03-06 | 10:04

Jan Passant 06-03-06 @ 18:48.
Doubleclick komt van de GS-site volgens mij....

makkie | 07-03-06 | 09:58

OKe, het wordt nu ronduit BIZAR Heren van GS even opletten (het is geen radiokiesverhaal)

op 5 maart stond dit news- item op RTVNH.nl: "Woede over weghalen monument WOII"
met de link naar : rtvnh.nl/nieuws/laatstenieuws.asp#item54981

Echter deze is NU helemaal verwijdert van de site van RTVNH.NL
.
Helaas voor de Heren doofpotters:
Google heeft wel veel dingen in de CACHE bewaard soms:

"Woede over weghalen monument WOII
AMSTERDAM Verzetsheld Jan Vlietman is woest op het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes vanwege het weghalen van een herdenkingsmonument voor WOII. Het beeld moet weg omdat islamitische en joodse organisaties het niet eens zijn met het christelijke kruis als symbool.
Er wordt gebouwd op de plek waar het monument stond. In overleg met het 4/5 mei Comité en joodse en islamitische organisaties is besloten het kruis niet meer terug te plaatsen. Er komt een nieuw monument voor terug.
Het Kruis verhuist tijdelijk naar het plein bij basisschool De Visser. Wat er daarna mee gebeurt, is nog onbekend."

zinloosgekweld | 07-03-06 | 09:49

@ Fuckje

Ja het was echt zo! Ik werdt helemaal gek , gister voor de TV

kijk strax anders op rtl5.nl het was op 5 in het land: een meneer van de commissie 4 en 5 mei , verkondigde gewoon voor de camera dat het is wordt weggelaten.
Een eenzame oude verzetsstrijder sprak er schande over, hij had namelijk al 60 jaar respect voor alle andere geloven en die hele Grote Moskee die werd gebouwd in de plaats van "ZIJN" monument kon hij ook respect voor opbrengen, maar dus niet voor de beslissing van het comite 4 en5 mei die onder druk van Job Cohens' Joods en Islaam Comite zijn bezweken.

zinloosgekweld | 07-03-06 | 09:03

Zojuist om 07.40 mijn burgerplicht volbracht. Ik mag weer 4 jaar lang zeiken op het beleid in 020.

Lucifer | 07-03-06 | 08:38

@zinloosgekweld,
Meen je dit echt? Staat niets in de kranten........ Wordt tijd voor een lawaaioptocht, iedere zaterdag een demonstratie ter plekke!
Kan dit nog even overal bekend worden gemaakt, liefst vandaag nog. Hallo, redactie!!!

fuckje | 07-03-06 | 08:31

De passant wenscht de traditionele media veel sterkte in hun verkiezingsstrijd vandaag.

Jan Passant | 07-03-06 | 08:25

Dus begrijp het even goed!:
.
Een kruisje van 70 cm. hoog ( die staat voor 60 Jaar Vrijheid ) wordt aanstootgevender ervaren dan een 45 Meter hoge islam HaatzaaiToren aan de Baarsjes
--

Wakker worden luitjes!

zinloosgekweld | 07-03-06 | 08:24

In Amsterdam we have a Jewsih/Islamic comite formed by Job Cohen The mayor of Amsterdam. All sponsored by yhe taxpayers of Holland.

He and his comites have done the most awefull and shamefull thing yet.
They have forbidden and cleared a MONUMENT that stood for 60 Years of FREEDOM after WO II, every year there is held a memorial for all fallen during WO II. BUt now even that will come to an end...

Now the islam says the monument is provocative because of the use of a cross (just a little Christian/katholic Cross)

However the monument has to make place for a GIGANTIC MOSK with a 45 Meter high TOWER, so all moslims can pray and hate even more and call for intolerance and the killing of all infidels and in their eyes other inferior religions.

So After 60 years of Freedom a new FASCISM comes to live and has already a solid ground in Amsterdam!

And Job COHEN together with the "amsterdam 4 en 5 mei Comite" has spoken out that ISlam must reign above all citizens of Holland. And so they forbid all christian symbols in Amsterdam , so only the islam will be seen in the streets of Amsterdam.

Netherlands is NO MORE! it is to late....

-----

Allemaal rtl 5 gezien gisteren?
.
Na 60 jaar vrijheid, heeft Amsterdam (comite 4 en 5 mei) besloten ( na aandringen van JOb Cohens joden -en islam-praatgroepjes) dat het herdenkingsmonument niet meer in originele staat teruggezet mag worden naast de Nieuwe in aanbouw zijnde Moskee de Baarsjes.
.
Alle verzetshelden moeten de kloten maar krijgen dus! Herdenken mag niet meer van Job Cohen en zijn FASCISTISCHE ISLAM.!

Het is over met Amsterdam nu! Zou het al te laat zijn voor Nederland?

zinloosgekweld | 07-03-06 | 08:19

HAHA. Ik wist dat de Geenstijl beter Geengevoelvoorhumor.nl zou moeten heten!

astronoud | 07-03-06 | 07:39

ff OFFTOPIC: Vandaag ga ik op de lokale oud-maoïsten stemmen. De enigen die in dit rotgat iets hebben proberen te veranderen, maar die in alles geblokkeerd werden door een driekoppige Hydra van PvdA, CDA en VVD, die de hele stad wil volzetten met onverhuurbare - dus leegstaande - kantoorflats. Groenlinks heeft ook een lijst, maar die kunnen me wat. Ze zijn niet groen en te links.

brrkah | 07-03-06 | 07:27

7maart. In stilte gebruik ik mijn stem niet.

Shareholder | 07-03-06 | 03:43

Wat bedoelt David Rietveld met zijn slechtweer-site? Dat terrorisme je overkomt en dat de maatschappij het moet accepteren?

holtor | 07-03-06 | 02:32

Alsof het allemaal nog wat uitmaakt op wie je stemt in Nederland.
Het systeem is zo ingesteld dat van hogere hand toch al vast staat hoe en wat er zal gebeuren.
Ik heb mijn stembiljet dan ook in de hens gestoken.
Een totale revolutie zou het enige zijn wat ons nog kan redden.

Defcon | 07-03-06 | 01:00

@Rabarbeke en?

neuzel | 06-03-06 | 23:48

@Missbehave 06-03-06 @ 23:28
Ik tel er 3, na 2 keer lezen.

Mexicano | 06-03-06 | 23:42

@fuckje. Kom eens een keer langs op het DvhN-forum. Daar missen ze jongeren. (dat geldt ook voor de intellectuele kijk van Rabarberke, voel je niet te goed...) welterusten.

de dikke man | 06-03-06 | 23:39

Binnenkort nog wereldkampioenschap schaatsen ergens in Amerika geloof ik, en daarna is Starf*ckert meer dan welkom terug!

fuckje | 06-03-06 | 23:29

David Rietveld rules!! Hij heeft ook een geweldig bluesliedje opgenomen: Het moet natuurlijk beterrr, natuurlijk beter in Den Haaaaag...
Het moet natuurlijk beterrr, natuurlijk beter in Den Haaaaag..

roxasect | 06-03-06 | 23:29

Off topic: Zoek de spelvauten in de CDA mailing

Beste ....,
Twijfelt je nog?

Wij helpen je graag om een goede keuze te maken. Op www.cda.nl staan een aantal stellingen voor je. Door deze met ja of nee te beantwoorden kunt je binnen enkele minuten kijken waarom het CDA dé antwoorden heeft.

CDA in uw gemeente?

Via www.cda.nl kun je ook kijken wat het CDA in jouw gemeente wil bereiken. Via het kaartje aan de rechterkant wordt je heel eenvoudig doorgelinkt naar de CDA website in je woonplaats. Zo kun je kennis maken met je lokale CDA?ers en hun standpunten.

Via deze e-mail en via de internetpagina?s hebben wij geprobeerd om je zo veel mogelijk te voorzien van relevante informatie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ben je ook overtuigd dat het CDA bij je past? Wij hopen dan op je stem op 7 maart, want vooral op die dag geldt: omdat de toekomst vandaag begint!

Met hartelijke groet

Jan Peter Balkenende

Minister President

Missbehave | 06-03-06 | 23:28

Ik mis Starf*cker.

de dikke man | 06-03-06 | 23:26

@fuckje. Tis dat ik een hekel heb aan die Marco Kouwenhoven...

de dikke man | 06-03-06 | 23:25

lol!

de dikke man | 06-03-06 | 23:23

@de dikke man,
NEE ! zij is een luchtfietster.

fuckje | 06-03-06 | 23:21

@Fuckje. Wellicht toch Karin Dekker? Zij komt behoorlijk zinnig over. Kan ook misschien doorstoten naar de landelijke politiek...

de dikke man | 06-03-06 | 23:18

@de dikke man,
ik ga toch voor Rosita, ze werkt keihard en van CDA, VVD, PvdA verwacht ik helemaal niets. Student en Stad , Stadspartij is zinloos, en Fleur..... ja Fleur is een politieke nitwit, ik hoop dat de Partij van het Noorden bij de Prov.Staten winst zal behalen.

fuckje | 06-03-06 | 22:55

Ging fuckje niet voor de tomaat?
Anyway, 'Nederland tegen links' zou ook best klinken: 'Wat kunt u doen om links te voorkomen?'.

DiagnosisTyphus | 06-03-06 | 22:51

Heb noch een lesbische Burka barbie in de aanbieding die sjeeer geinteresseerd is in spinaziehetty met haar geytensyndroom! Salaamslaap

deaardeisplat | 06-03-06 | 22:47

@Fuckje. Wat ga je morgen stemmen? Ik vind Rosita een beetje dom (sorry)
en Spieker trekt me helemaal niet. Ik heb advies nodig. Jij bent die "jongere" die de toekomst heeft. help me.

de dikke man | 06-03-06 | 22:45

*Rabarberkemode-on*
.
Heb ik iets gemist?
.
*Rabarberkemode-off*

fuckje | 06-03-06 | 22:24

Typisch groen links weer. Gasten leven zo in een autistische utopie waarin alles wat niet links, rascistisch en verdacht is. Vrienden van geytenneukers die debielen.

Kingeef1975 | 06-03-06 | 22:23

Kom er net achter dat het vandaag exact 4 jaar geleden is, de beste live uitzending, het lijstrekkersdebat, na de gemeenteraadsverkiezingen, 6-3-2002, ik ben bang dat we morgen gewoon op tijd plat kunnen.

gentle giant | 06-03-06 | 22:19

Tis echt een saaie avond. Zelfs Rabarberke trakteert ons niet op grootse ideeen en mooie verbanden. best toch nait mou wichie? *hoopt dat dit bedums genoeg is*

de dikke man | 06-03-06 | 22:19

@wat-doet-dit-hier>ik dacht dat het een hele saaie avond ging worden, maar gelukkig hebben we een nieuwe Jan Molendijk! (dat was vroegert onze site guru, jij mag dat nu zijn) Kom, waarschuw ons nog eens voor de plisie!

superjan | 06-03-06 | 21:52

@wat-doet-dit-hier
Waar zit jij momenteel vast? Of ben je nog voortvluchtig? Bankovervallers, loverboys, pedo's, oplichters, tokkies en hooligans hebben het meestal niet zo op de politie.

Barbapoeppa | 06-03-06 | 21:37

Groen Links en de ongegeneerde etalage van nul maatschappelijk bewustzijn komt overigens wel heel leuk naar de oppervlakte borrelen in Nijmegen. Daar heeft Jozias toch een leuk punt te pakken. Ere wie ere toekomt.

WillemIII | 06-03-06 | 21:27

@ Danny
haha vrijheid en islam naast elkaar. De onkunde van Groen Links ten voeten uit

WillemIII | 06-03-06 | 21:22

Een positief ding dat de politie doet: krakerts knuppelen.

Framoes | 06-03-06 | 21:19

@wat-doet-dit-hier...,

is lol.....

brutus68 | 06-03-06 | 21:17

Oeps...

bethundered | 06-03-06 | 21:13

@wat-doet-dit-hier 06-03-06 @ 20:35

U is Joke Kaviaar?

bethundered | 06-03-06 | 21:09

@wat-doet-dit-hier 06-03-06 @ 20:35

U is Joke Kaviaar?

bethundered | 06-03-06 | 21:03

@wat-doet-dit-hier 06-03-06 @ 20:35

U is Joke Kaviaar?

bethundered | 06-03-06 | 20:46

pvda, groenlinks,sp allemaal het zelfde.

Ik stem dus per definitie rechts, jammer ik woon niet in Nijmegen

Salvatore Riina | 06-03-06 | 20:43

WAT DOET U TEGEN POLITIE?
Misschien wel het grootste gevaar van POLITIE is dat er een sfeer ontstaat waarin we tegen elkaar gaan lopen mopperen. Bijna iedereen in Nederland is tegen POLITIE, ook de mensen met identiteitsbewijs.
Let u op straat altijd op waarheen u kunt vluchten voor POLITIE.
Het kan zijn dat u websites tegenkomt die POLITIE verheerlijken.
Bent u winkelier en koopt een klant een grote hoeveelheid artikelen die u in verband kunt brengen met POLITIE, zoals vuurwapens? Licht dan de NVU in.
WAT U MOET DOEN ALS U POLITIE TEGENKOMT?
Bescherm uzelf tegen rondvliegende kogels of fysieke nabijheid van POLITIE.
Heeft u foto's gemaakt, bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon, ze ze dan op Geenstijl of elders op internet.
De kans dat er in uw wijk vaker POLITIE is, is erg groot. De POLITIE is tegen iedereen met een mindergewaardeerde culturele of religieuze achtergrond.
Al die camera's op straat en stations, mag dat wel?
Wat moet ik doen als ik merk dat mensen in mijn omgeving van POLITIE houden?
Politie: zware jongens, excessieve vrouwen, ernstig gewelddadig, wanneer je ze het minst nodig hebt, snelheidscontroles met als doel ernstige ontwrichting van de samenleving in het algemeen en het geluksgevoel in het bijzonder.
Radicalisering: een proces van groeiende bereidheid om POLITIE te accepteren.

Ja hartstikke leuk ! ;)

wat-doet-dit-hier | 06-03-06 | 20:35

Ik dacht altijd dat Theo van Gogh vermoord werd op straat, maar volgens groen links is 'ie misschien door de bliksem getroffen?

noor | 06-03-06 | 20:32

Hansie zeker de hele tijd boven als je in Diever logeert Lucas?

ultralinx | 06-03-06 | 20:30

@Rabarberke. Niet echt. GroenLinks heeft geen humor en Lucas ook niet.
Zo, ben je weer bijgekletst.

de dikke man | 06-03-06 | 20:30

heb ik nog wat gemist?

Rabarberke | 06-03-06 | 20:20

@QStel 06-03-06 @ 20:03
Ik ben positief en denk "Gelukkig woon ik niet in Nijmegen".

Framoes | 06-03-06 | 20:19

@de dikke man 06-03-06 @ 20:04:
RobdeRechtseRukker...

crixus | 06-03-06 | 20:05

BertdeBennekomseBal wellicht?

de dikke man | 06-03-06 | 20:04

Waarom maakt iedereen zich zo druk over Groen Links? Die halen nooit meer dan een zetel of 10 in de Tweede Kamer en hebben zo dus nooit iets in de melk te brokkelen. Ook op lokaal niveau is hun invloed gering: in steden waar ze in het gemeentebestuur zitten, is dat samen met andere partijen die hun vaagste luchtfietserij er wel uithalen. En als ze dan toch eens samen met PvdA en SP het gemeentebestuur vormen (eigenlijk alleen in Nijmegen), dan is dat omdat ze samen een meerderheid hebben en dus de meeste mensen het zo willen. Dat is nou democratie, maar dat is blijkbaar heel moeilijk te verkroppen voor sommige mensen hier.

QStel | 06-03-06 | 20:03

Afgezien van de humorvolle uitwerking blijft de achterliggende gedachte toch een fraaie staaltje welbekende GL struisvogelpolitiek. Het blijft uiteraard koffiedik kijken of er ooit een aanslag zal plaatsvinden maar het lijkt mij vanuit het voorzorgsprincipe logisch dat de regering toch iets doet nav. het bestaande potentiele gevaar.
Dus David: geen krokkodillentranen plengen wanneer we toch gehakbarrd worden!

Bordeaux | 06-03-06 | 19:59

Ja lucas, maak er Lucas de dikke lul van!

Brusselmans | 06-03-06 | 19:56

@griekse 06-03-06 @ 19:40
Maar het is nog erger dat er vervolgens nog meer belastingcenten worden gebruikt om een parodie te maken op die waardeloze tegen-terrorisme site.
@Flathead 06-03-06 @ 19:46
Ja, de Amerikanen hebben zichzelf weer een mooi in de vingers gesneden. Hun leger is sowieso niet zo geweldig als ze het doen lijken. Het is net iets te veel gebaseerd op hierarchie en techniek. In Vietnam waren het de M16's die kapot gingen door een te veel aan techniek, en individueel denken waren/zijn ze ook niet heel sterk in.
Andere legers nemen een voorbeeld aan Nederland en trainen militairen niet alleen als groep, maar ook als individu. Ons leger staat niet voor niks bekend als een van de beter functionerende van de wereld.

Framoes | 06-03-06 | 19:55

@Mexicano 06-03-06 @ 19:48:
Je bepaalt op cafepress zelf de winst bovenop de kostprijs. Voor onbepaalde tijd.

crixus | 06-03-06 | 19:51

c@rixus 06-03-06 @ 19:14
Dat is maar de vraag, het kan ook tegen een vaste prijs voor elke periode dat het reclamemateriaal mag blijven staan.

Mexicano | 06-03-06 | 19:48

Lucas, verwijder in vredesnaam "links" uit je nick, ook daar zie ik de humor niet meer van in.

de dikke man | 06-03-06 | 19:48

Framoes

Dat ben ik met je eens. Daarbij; de Amerikanen voerden in de tweede wereldoorlog alleen aanvallen uit bij goed weer. Stadsguerilla`s zijn inderdaad voor het overgrote deel succesvol bij de thuisspelende partij. Met urban warfare zijn ze net een aantal jaren bezig heb ik het idee. Een andere manier is natuurlijk om in plaats van in straten en gebouwen te vechten dat te doen waar ze goed in zijn; de stad bestoken met artillerie. Dat maakt ze alleen niet populair bij de ontvangende partij. In Mogadishu zijn ze destijds ernstig op de koffie gekomen.

Flathead | 06-03-06 | 19:46

Iemand die commercial gezien, versie 2 over Roosje? Pa-te-tisch!

gevallenverstand | 06-03-06 | 19:45

@Flathead 06-03-06 @ 18:53
Of door op eigen terrein te vechten. Kijk naar Vietnam en Irak. Amerika is duidelijk de grootmacht, maar toch lukt het ze niet helemaal.
Het Amerikaanse leger is vooral heel goed op open terrein waar ze de tegenstander kunnen zien. Dan kunnen ze ze namelijk bestolen met artillerie of iets dergelijks.
Hun 'urban warfare' technieken zijn nog verre van geperfectioneerd.
-
@targent 06-03-06 @ 19:14
Pas maar op met je complimenten, voor je het weet leest hij ze en sluit hij de site.

Framoes | 06-03-06 | 19:40

Helaas heeft stemwijzer uitgewezen dat ik bij de lokale verkiezing groenlinks moet gaan stemmen. bij de landelijke verkiezingen daarin tegen word het Vrijheid Van Democraten.

Antinl | 06-03-06 | 19:40

gut hoeveel terroristische aanslagen hebben we hier nou helemaal gehad: één, de moord op Van Gogh meegerekend!
De overheidscampagne tegen terrorisme is al net zo boeiend als die tegen zinloos geweld. En zinloos. Van mij hoeven er geen miljoenen gepompt te worden in dat soort bangmakerij.

griekse | 06-03-06 | 19:40

Crixus

Ik wist niet dat ze op `t VMBO ook professoren hebben. Sorry.

:-)

Flathead | 06-03-06 | 19:34

@Flathead 06-03-06 @ 19:21:
Als historicus ben ik zeer goed bekend met het werk van Machiavelli. Het centrale thema va Il Principe is wel degelijk "machtspolitiek". Het woord mag dan een nare bijklank hebben gekregen, maar ja... daar gaat het wel gewoon over.
Enfin, ik heb net even het wikipedia artikeltje gelezen, en dat klopt aardig met wat mijn ouwe professor op de universiteit erover te melden had.
en.wikipedia.org/wiki/The_Prince

crixus | 06-03-06 | 19:31

David

Als je dit nog leest; vraag Femke eens of ze niet voor een X bedrag in de Playboy wil?

Flathead | 06-03-06 | 19:28

Is het vanaf nu dan LucasDeRechtseLul?

Modderfokkert | 06-03-06 | 19:24

Crixus

Met van Tijn ben ik niet heel bekend, kan daar weinig over zeggen.

Flathead | 06-03-06 | 19:24

ROFL..
Als het regent, gebruik dan geen lucifers of een aansteker. Dat lukt toch niet.
Humor hebben ze wel

MDE | 06-03-06 | 19:22

Trouwens

MAchiavelli heeft dan wel de naam een slinkse, sluwe doortrapte en over lijken gaande beschrijver van de politiek te zijn, maar zo is het niet. Voor de geinteresseerden, lees ' de Heerser' . MAchiavelli`s politieke verhandelingen waren gebaseerd op casussen, en haalde zijn inspiratie voor een groot deel uit de Oudheid. MAchiavelli`s beschrijvingen afdoen als 'machtspolitiek' zijn argumenten die door mensen die onbekend zijn met zijn werk worden gedaan.

Flathead | 06-03-06 | 19:21

@Flathead 06-03-06 @ 19:17:
Ik noem slechts 1 naam: Ed van Tijn...
(nou goed dan, 2e naam: Thom de Graaf)

crixus | 06-03-06 | 19:20

Crixus

Maar het helpt wel....

Flathead | 06-03-06 | 19:17

@Flathead 06-03-06 @ 19:14:
Machiavelliaanse machtspolitiek is niet per definitie voorbehouden aan rechts...

crixus | 06-03-06 | 19:16

Jeetje. Ik ben nog maar net bekomen van de laatste bomaanslag in Nederland. Hoe durven ze!

Simpel | 06-03-06 | 19:16

Targent

Ik zie dat het met je dylexie al een stuk beter gaat.... mooi man!

Flathead | 06-03-06 | 19:15

David

Met de Vorst bedoel je waarschijnlijk de Heerser van Niccolo Machiavelli? Erg goed boek. Maar niets voor een GroenLinkser.

Flathead | 06-03-06 | 19:14

@Mexicano 06-03-06 @ 19:07:
Dat hangt er van af hoeveel je verkoopt, en tegen welke prijs. Eigenlijk net zo als een winkel dus. (Domme vraag=dom antwoord)

crixus | 06-03-06 | 19:14

hahhaha geweldige actie!!!!
alle lof voor de site!!

targent | 06-03-06 | 19:14

Heel ludiek ja.

Dit heeft-ie toch wel onder *kuch* werktijd gemaakt, of van belastinggeld laten doen ?

Der Dicke | 06-03-06 | 19:11

@Flathead: die boodschap heb ik nu niet 1-2-3 uit de Kunst van het Oorlogvoeren gehaald. Wel uit 'De Vorst', maar dat terzijde. Volgens mij is de kern van het door jou aangehaalde boek dat alles valt of stat bij een goede analyse, een juiste inventarisatie van alle mogelijke factoren en parameters, het opstellen van een plan en flexibiliteit in de uitvoering daarvan. Als ik het zo opsom begrijp ik ineens waarom het maar niet wil vlotten met de strijd tegen terrorisme in het algemeen, en die in Irak in het bijzonder.

David Rietveld | 06-03-06 | 19:11

@David Rietveld 06-03-06 @ 18:47
Dienstplicht is in 1990 "op een laag pitje gezet"; dus heb ik dat helaas niet mee kunnen maken.
Ik ben dan ook voor het opnieuw invoeren van de dienstplicht. Het leger kan iemand veel leren over samenwerking, respect en omgangsnormen.

Framoes | 06-03-06 | 19:10

@Flathead,
En jij denkt dat zoiets zal verkopen?

Karel Kruizenruiker | 06-03-06 | 19:05

@David Rietveld 06-03-06 @ 18:47:
Ondanks zijn naam is Lucas de lulligste niet als het om propaganda voor zijn politieke vrindjes gaat.

crixus | 06-03-06 | 18:55

Wat een lolbroek die David met z'n slecht weer.. Stakkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aussie | 06-03-06 | 18:54

David

Ook ik heb in dienst gezeten (jaja, die sukkels zijn er nog) en ik heb nooit ingezien dat het eventueel doden van mensen tot een verbetering van welke aard dan ook lijkt. Een oorlog wordt alleen gewonnen door de partij die of door overmacht door manschappen en materieel ' wint' of door technologische superioriteit, of door die partij die zich van zulke gruweldaden bedient dat de tegenpartij het bij voorbaat al opgeeft. Lees de Kunst van het Oorlogvoeren eens...

Flathead | 06-03-06 | 18:53

117 legerkorpsverbindingsbedieningscompagnie, lichting 78-6, voor een hoop jeugd zou het niet verkeerd zijn weer dienstplicht in te voeren, dat ben ik dan wel met David eens.

gentle giant | 06-03-06 | 18:51

Off topic: Heb ik dat nu alleen dat het spydinges DoubleClick zich wil downloaden wanneer ik GS open?

Jan Passant | 06-03-06 | 18:48

Bij deze hartelijk dank aan de redactie van GeenStijl voor de geboden aandacht. Misschien dat het GroenLinks Den Haag net aan die 5e zetel helpt. :-)

Verder is misschien het vermelden waard dat ik - waarschijnlijk in tegenstelling tot een flink deel van de reageerders hier - gewoon mijn dienstplicht heb vervuld. En dat ik helemaal geen bezwaar heb om bepaalde waarden ook met geweld te verdedigen. Alleen moet het uitzicht wel op verbetering zijn, en niet op - denk aan Irak - het vergroten van de wereldwijde ellende.

David Rietveld | 06-03-06 | 18:47

Kijk, eeeehhh, of je nou door de bliksem getroffen wordt, of eeehhh, je buurman in de sprinter trekt aan een touwtje, je ziet een flits, je voelt het zelfde, dus, dus dus, wat maakt het nou uit?

gentle giant | 06-03-06 | 18:44

Femke Halsema in de PLayboy, en we lullen nergens meer over....

:-)

Flathead | 06-03-06 | 18:41

Ja hoor mijn partij en ik ben tegen de wijze waarop de campagne wordt gevoerd, maar was het niet al zo dat we dat allemaal al vonden. Zo niet kijk dan eens goed naar die site en forum vooral. Eindeloos ouwehoeren over hoe radicalisering te voorkomen waarbij iedereen een ander idee heeft over wat dat begrip is. Dat is lekker nuttig zeker. Dat ik deze campagne slecht vind is dat het vrij nutteloos is, ben ik dan naief?

spooky | 06-03-06 | 18:38

Ik begrijp de grap niet echt, zou iemand m willen uitleggen?

pipodesuperclown88 | 06-03-06 | 18:23

Ja uhhhhhhhhhhhhh ooit een groen slinkser gezien die in de maatschappij staat?

derks | 06-03-06 | 18:17

Niet vreemd als je beseft welk menstype veelal lid is van GL: de naieve rozebril-kijker. Als hun naieviteit niet zoveel (indirecte) schade zou aanrichten dan was het nog aandoenlijk geweest.
Niks mis met een naieve blik op de wereld waarin slechte mensen niet bestaan of hooguit zo geworden zijn door het Westerse imperialisme. Het wordt pas gevaarlijk als simpele feiten ontkend gaan worden en de brengers van deze onwelkome feiten verketterd en vervolgd gaan worden.
GL gedraagt zich als Keizer Nero. Harp blijven spelen terwijl Rome brandt.

BASinnic | 06-03-06 | 18:13

@manna,
zich ergens in verdiepen, da's wel het allelaatste wat Lucas doet.

fuckje | 06-03-06 | 18:13

oud nieuws. lucas, je moet je meer verdiepen in de reacties van de reaguurders (stond al bij het topic over de VVD)!

manna | 06-03-06 | 18:11

Het is slechts Groen Links weer.

Deense Postbode | 06-03-06 | 18:07

Femke Kotsemaar al helemaal niet tegen slecht weer.

Deense Postbode | 06-03-06 | 18:04

@Jan Passant 18:03
Als je jezelf serieus neemt ga je niet bij GroenLinks.

gek kuikentje | 06-03-06 | 18:04

Identiek? Waar is het forum?

hefschroefvliegtuigw | 06-03-06 | 18:04

waar kan ik de button maken? "bomgordels tegen slecht weer" lijkt me wel passend...

The Hedge | 06-03-06 | 18:03

Ik neem aan dat kandidaat gemeenteraadslid David Rietveld van GL zichzelf serieus neemt.

Jan Passant | 06-03-06 | 18:03

GroenLinks tegen autochtonen die hard werken.
Nederland tegen krakende prutsers die shag roken.

Framoes | 06-03-06 | 18:02

@ The Q 06-03-06 @ 17:54
Al m'n moed bij elkaar geraapt... en ik had nog wat adrenaline over van het half uurtje glijden met de Volvo in de sneeuw... dat hielp ook.

ikweetvannix | 06-03-06 | 17:57

je kunt nu wachten op iemand die een zelfde site maakt met "Nederland tegen Groenlinks"

Baron von Proxy | 06-03-06 | 17:57

@ ikweetvannix 06-03-06 @ 17:52

Dat je op de link durfde te klikken joh. Mijn rsi arm wil daar nooit naartoe, gek heh?

The Q | 06-03-06 | 17:54

@ ikweetvannix 06-03-06 @ 17:52

Dat je op de link durfde te klikken joh. Mijn rsi arm wil daar nooit naartoe, gek heh?

The Q | 06-03-06 | 17:54

lekker servers hebben ze bij GL ze liggen nu al plat.

2amazing | 06-03-06 | 17:53

Groen Links en humor? 't Moet niet veel gekker worden. Ik begrijp zo langzamerhand niks meer van 0031. Waar moet ik met mijn vooroordelen heen?

crixus | 06-03-06 | 17:53

Uitzonderlijk veel humor voor een GroenLinksert die Rietveld.
Meer caberet dan politiek maar politiek is ook zeau 200...

Jerolimo | 06-03-06 | 17:52

Hrm... het sneeuwt zeker op de digitale afslag naar het digitale tuinpad van GroenLinks... kom er niet op... misschien maar goed ook.

ikweetvannix | 06-03-06 | 17:52

Nederland tegen bakfietsers!

vraagstaart | 06-03-06 | 17:51

groenlinks zijn en blijven een zooi lutsers. de rest van politiek is dat ook, waar blijft de geenstijlparty?

Bozepanda | 06-03-06 | 17:50

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl