Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

VVD wil jongeren weer laten buitenspelen

Ben je geyl of wil je een koekie?We maakten er al eerder gewag van, maar nu lijkt zich toch een meerderheid in de Tweede Kamer af te tekenen voor een verbod van geyle videoclips op bReEzAh 1 en 2. Figuren al 50 Cents hebben namelijk een verderfelijke invloed op onze jeugd. Want in tegenstelling tot wat Hollywood ons wil doen geloven zijn vrouwen geen gebruiksvoorwerpen. Wij herhalen: geen gebruiksvoorwerpen! Wat Wouter Bos betreft is het dan ook snel gedaan met de lollipop-party’s en libi-feesten. En nou niet gelijk los gaan op onze sociaal democraat want VVD-lijsttrekker Van Aartsen toont pas echt aan het gevoel met de werkelijkheid volledig uit het oog te zijn verloren. Wat hem betreft gaat de jeugd zich na school voortaan weer bezighouden met sporten dan wel mens-erger-je-nieten. Beste Jozias, onder welke steen heb jij de laatste vijf jaar gezeten…

Reaguursels

Inloggen

Ksi-Ziks 28-02-06 @ 17:29
Een ondernemer zit nooit bij de pakken neer. Creatieven zijn in iedere situatie in staat dingen ten goede te veranderen. (dat zit al in de definitie van dat woord) Waar je op doelt in je ondernemerkwalifikaties is mooiweerzeilers en deeldeskundigen. Dat was jij toch niet? Misschien moeten we eens een goed gesprek houden.

gevallenverstand | 01-03-06 | 09:23

Mijn opa was een bakker in Duitsland. Omdat hij ca. 1400 fillialen had richtte hij in 1926 een eigen bank in Berlijn op en omdat broodbakken en ijzergieten in zijn optiek niet zo ver van elkaar lagen kocht hij in 1933 een falliet gegaan hoogovenbedrijf met een staalgieterij/machinalebewerking op. Medewerkers moesten ergens slapen, dus bouwde en exploiteerde hij hotels, omdat hij kolen en erts nodig had kocht hij, enz.

Toen hij in 1964 stierf had ook zijn doodshemd geen zakken. Die ruime interpretatie van zakendoen heb ik reeds als kleuter van mijn vader meegekregen, ook hij kon het niet laten alles en nog wat aan elkaar te koppelen en aan zakelijke kruisbestuivingen te doen, enz. Van mijn 10 broers en zusters zijn er slechts drie in zaken gegaan, de rest is nagenoeg allemaal ambtenaar geworden.

Voor ondernemers zoals ik moet zaken doen leuk blijven en momenteel is ondernemer in NL zijn meer het dragen van een kruis geworden en dat kruis wil ik nu zo snel als mogelijk afwerpen.

Ksi-Ziks | 28-02-06 | 17:29

Ksi-Ziks 28-02-06 @ 11:49
Een ondernemer als jij, die alle winden mee heeft gehad en wiens generatie voortijdig en nog steeds het landsbestuur vormt is niet van de overheid afhankelijk. Hij moet iets zelf doen. Regeringen kunnen nou eenmaal weinig, het duurt lang en iedereen kijkt mee op hun vingers. JUIST -en misschien wel alleen- door ondernemers kunnen maatschappelijke veranderingen plaatsvinden.

Verder denk ik dat velen van de Babyboomgeneratie denken dat ze briljant zijn. Dat is soms zo, maar vaak ook word er iemand in een bakkerij gezet terwijl er veel brood nodig was. Je bent ook een product van de evolutie en van de geschiedenis en als zodanig kun,je meer doen dan mopperen, de boel uitverkopen en meedoen aan de kapitaalvlucht.

Het is een dilemma, maar je kunt er ook voor kiezen de rotary te verruilen voor de dorpskroeg, en niet meer publiek te zeuren. JIJ hebt mogelijkheden en JIJ beslist of je ze gebruikt of niet.

BTW, wat is je business? Papier?

gevallenverstand | 28-02-06 | 16:38

Ben het er wel mee eens. Als ik hoor dat we 12-jarige Breezah-sletjes hebben die zich voor een Milky Way aan stukken laten scheuren, dan denk ik wel dat er iets fundamenteels mis is in dit land. En dan ligt dat niet alleen aan de genoemde clips, maar het is een start. In die clips worden vrouwen als gebruiksvoorwerpen neergezet en daar kan ik het niet mee eens zijn. Op die leeftijd horen kinderen niet met geiligheid bezig te zijn. Hooguit er een beetje aan denken en af en toe gniffelen als ze per ongeluk een Chick van papa vinden. Verder horen ze gewoon lekker bezig te zijn met kind wezen. Het is godverdomme toch belachelijk dat een kind van 14 in Nederland tegenwoordig al bijna geacht word volwassen te zijn?
Laat deze eerste stap maar gezet worden.

DickieDick | 28-02-06 | 13:01

gevallenverstand 27-02-06 @ 17:46

Je analyse is grotendeels juist, ik ben in de gelukkige omstandigheid geweest om organisaties die één of meerdere economische neergangen van na WO II niet overleefden voor gereduceerde bedragen van curatoren en eigenaren te kopen en opnieuw tot leven te wekken.

Mijn sociale boodschap is dat de overheid er met kracht voor moet zorgdragen dat nieuwe generaties ondernemers goede starters kunnen worden, door rucksichlos alle op niet wetenschappelijk bewezen uitganspunten gebaseerde regelgeving en jurisprudentie af te schaffen.

Wat je echter ziet is dat er generaties van parasiten zijn ontstaan, vaak aangestuurt door millieu analfabeten en Club van Rome idioten, die het voor nagenoeg iedere creatieve producent onmogelijk maken om zijn creativiteit in een tastbaar product om te zetten.

Deze parasitaire industrie krijgt langzamerhand overal grip op en kontol Bos met zijn club (media, vakbonden, ambtenaren, subsidiezuigers,enz) is in zijn doen en laten voor mij de exponent van deze vijfde colonne van economische zelfvernietiging.

Ik heb inderdaad in mijn leven meer verdient dan ik wil opmaken maar ik heb er ook voor gezorgd dat ca. 26.000 mensen bij mij een zinvol bestaan hadden. De belastingafdrachten die mede dankzij mijn creativiteit en zakelijkheid gegenereerd werden hebben substantieel bijgedragen aan de welvaart van NL en andere landen.

Opmerkingen zoals: "als jij het niet had gedaan dan had een ander wel in het gat gesprongen" gaan doorgaans niet op want vele werknemers zijn goede uitvoerders maar geen initiators van vernieuwingen. Ik ben van mening dat 99% van de organisaties na een deconfiture gewoon sterven met achterlating van een hoop sociale en financieele ellende. Die ene procent heeft het geluk om bij een echte ondernemer terecht te komen.

Het opnieuw starten en doorstarten van zo'n bijna gestorven onderneming is door invloed van de parasitaire industrie nagenoeg onmogelijk gemaakt en na een tiental jaren tegen de stroom van ambtelijke formulieren inroeien ben ik tot de conclusie gekomen dat het eerst maar veel erger moet worden, zodat de wal het parasitaire schip eerst maar moet keren.

Liever 1 miljoen werkeloze voormalige parasitaire medewerkers dan dat zij, puur omdat zij wat omhanden moeten hebben, de NL samenleving volledig uithollen met hun zinloze formulieren stroom.

Ik ga zelf nog een beetje vanaf de zijlijn etteren bij degenen die ik voor deze voorspelbare ellende verantwoordelijk houdt.

Ksi-Ziks | 28-02-06 | 11:49

Ksi-Ziks Rotary is een organisatie die leidinggevenden in beroep en bedrijf wereldwijd verbindt.
Haar leden stellen zich ten doel menselijke hulp te bieden, hoge ethische standaarden te bevorderen in alle beroepen en het helpen bouwen van goodwill en vriendschap in de wereld. Jij verkoopt het werk van meer dan 100 jaar aan generaties arbeid uit aan de hoogstbiedende, en je maakt je artificieel kwaad over iets waar je bedrijf helemaal geen last van heeft. (Snelle NL talige lezers huur je alleen.) Ik nodig je uit om snel te reageren.

gevallenverstand | 28-02-06 | 10:27

Ksi-Ziks 27-02-06 @ 15:12
Ik verwacht je pas morgenochtend rond 9.30 terug, maar hier vast een overweging.
Denk eens na met je vrienden van de Rotary club wat je voor je land kunt doen. Daar was het toch ooit eens om begonnen?

gevallenverstand | 27-02-06 | 19:59

@Jane Doe 27-02-06 @ 18:17:
Die situatie overkomt me vaak, inderdaad. Ik ben het ultieme voorbeeld van iemand die seriëel monogaam is. Meer seriëel dan monogaam dus ;-)

crixus | 27-02-06 | 19:15

*vijf uierspenen net een film naar burroughs*

Sjeen Koe | 27-02-06 | 18:47

@crixus
Klinkt alsof je die situatie vaak bij de hand hebt. En de hand zal de pik dan ook wel weer weten te vinden. Ach, kommer en kwel.
Saaiheid maakt meer kapot dan je lief is.

Jane Doe | 27-02-06 | 18:17

@Jane Doe 27-02-06 @ 17:44:
Heel saai... Ik wacht in relaties altijd tot zij het van saaiheid uitmaakt, heb ik m'n handen en pik weer vrij...

crixus | 27-02-06 | 17:50

Ksi-Ziks 27-02-06 @ 15:12
U heeft het mis, en vanwaar deze felheid en waarom reageert U naast mijn argumenten? Ik begrijp dat U van een generatie bent die de wind mee heeft en in een rijke na-oorlogse wederopbouw zich alles kon permitteren. Bovendien kwam U in een bedrijf terecht waarin U een loopbaan kon ontwikkelen. U kunt nu als U wilt al de hele tent verkopen en alle arbeid voor een appel en een ei uitbesteden?
Die van Aartsen is al 12 jaar volop in de gelegenheid om voor U zo lastige jobstarters gemakkelijk te maken. Alleen doet hij dat niet. Zoals hij ook de vergrijzing, om Uw pensioen te betalen nog niet heeft geregeld.
Kijk, niets van het bovenstaande is onwaar, en ik ben net als U ondernemer.
Ik moet wel even terugkomen op het idee dat U nog iets voor de samenleving kunt betekenen. U bent zich zo boos aan het maken dat U zometeen alles afroomt en verkoopt. Mensen als U zouden iets in hun vaandel moeten zetten aan 'giving something back to where it all came from'. Dat is iets wat veel jonge ondernemers tegenwoordig doen. U niet. U bent een zondagskind die de rit uit gaat zingen, laat me raden, in een zonnig land met veel (zwart) personeel.

gevallenverstand | 27-02-06 | 17:46

@crixus 17:13
Wat saai!

Jane Doe | 27-02-06 | 17:44

@Jane Doe 27-02-06 @ 17:10:
Daarin ben ik misschien abnormaal... Nooit gedaan.

crixus | 27-02-06 | 17:13

@crixus
Teveel informatie :)
Hoewel.... wanneer bedroog je je vriendin voor het eerst?

Jane Doe | 27-02-06 | 17:10

@Jane Doe 27-02-06 @ 15:41:
Frida Boccara was best een mooie vrouw... Niet übergeyl naar huidige normen, maar daar moet je het niet mee vergelijken.
Die kleine donkere van de Guys and Dolls vond ik ook leuk. Penny de jager daarentegen weer niet.
Het is allemaal goedgekomen met me, op m'n 13 voor het eerst getongzoend, op 14e gefriemeld en gevingerd, op m'n 15e ontmaagd op een sportkamp in een tentje, en mijn 1e langdurige vriendinnetje op m'n 17e en alles een beetje geëxperimenteerd. Op 25e samenwonen en met haar alles geleerd wat er sexueel te leren is. Wat saai hè?

crixus | 27-02-06 | 16:51

@fuckje 27-02-06 @ 15:36:
Strak plan... Kom vanavond maar even langs, ik heb misschien nog wel wat beltegoed voor je ;-)

crixus | 27-02-06 | 16:35

@Vander F
Penny Te Mager he.....
En dat lied van Rob de Nijs was dus over jou......... toen werd het zomer

@Anti-Alles
Vind je euthanasie, abortus en gay-rights getuigen van slechte smaak???
Van morele verdorvenheid?

Jane Doe | 27-02-06 | 16:27

Wat een figuur zullen we in het buitenland slaan als dit voorstel er doorheen komt. In het land waar wiet, het vermoorden van oma's en baby's en het homohuwelijk legaal is, worden dit soort videoclips verboden.
Dat is een beetje met twee maten meten denk ik.
En ik denk niet dat de orgiën zullen stoppen.

Anti-Alles | 27-02-06 | 16:16

@crixus 27-02-06 @ 15:32
Geniaal. Alles verwoord wat ik wilde zeggen.

Framoes | 27-02-06 | 16:05

@Kudtkip 27-02-06 @ 15:42,
ahaaa, daar komt Penny de Jager ineens opduiken uit langvergeten herinneringen.
Ik ben trouwens op m'n 16'e 'officieel' ontmaagd door een schattige Duitsche dame van 32 lentes jong.
Waar ik bij moet zeggen dat ik gelogen heb over m'n leeftijd.

vander F | 27-02-06 | 16:05

@Kudtkip
En ik heb me de jeugdige longen uit het lijf gehijgd voor Freddy Mercury toen ik hem tijdens het eerste Queen concert in Ahoy in al zijn schoonheid in dat zwart-witte catsuit mocht aanschouwen. Wist ik veel dat hij de herenliefde was toegedaan.... ach jeugdtrauma.

Jane Doe | 27-02-06 | 16:03

En amen Crixus.
'k Heb overigens wel gewerkt vanmorgen, in de bejaardenbizz. Flink gelachen, met een doofwordend echtpaar van in de 80, wat nu bij De Optocht keihard (anders hoort niemand het) staat te jubelen en juichen.

Ps. Toen Adam Curry me eens bij Countdown aansprak na de opnames viel ik in katzwijm ;-)

Kudtkip | 27-02-06 | 15:42

@crixus
Laatbloeier....
En een hard piemelotje van Frida Boccara krijgen... godsamme.... dat het nog goed gekomen is met jou....

Ben het met je eens dat opvoeden thuis begint. Verder is de ontwikkeling per kind verschilllend. De een is daar sneller in dan de ander.
Sommige volwassen hebben de reeks oraal, anaal, genitaal niets eens voltooid.... of vertonen heftige regressie.

Jane Doe | 27-02-06 | 15:41

@ fuckje
..
ben jij misschien die blonde van abba?

kolonel klootoog | 27-02-06 | 15:40

@crixus,
Braveau!!! Heel goed gezegd!! Neuqen?

fuckje | 27-02-06 | 15:36

Zeau, d'r is weer weinig gewerkt maandagmorgen! 't Is allemaal weer stijlloos geouwehoer. Enfin, mijn duit in 't zakje:
Toen in 11 was had ik mijn eerste orgasme en liberaal opgevoed zijnde wist ik donders goed waar dat voor was, en hoe de sexualité in elkander zat. En ik had er van alles voor over omdat ook in de praktijk te brengen met een meisje van mijn leeftijd of iets ouder. Toen was er nog geen MTV en TMF en The Box, toen was er alleen 1x in de week Top Pop en Countdown. Toch maakte dat geen flikker uit, ik was ook verliefd op de blonde mevrouw van Abba, Kate Bush Frida Boccara etc. en kreeg daar een hard piemelotje van. Tot zover niks nieuws onder de zon.
Maar gangbangfeessies en lollipop partijtjes hadden we niet, als schoolkinderen onder elkaar. Veel verder dan stiekeme liefdesbriefjes en hand in hand lopen ging het niet. Wij hadden ook geen mobieltje, geen eigen TV op de kamer, geen computer. Wij hadden wel moeders die thuis waren als de school uit ging, wij hadden wel sportverenigingen, en ouderwetsche hobbies. Wat wil ik hiermee zeggen?
1. Dat het een (muziekvideo) niets met het ander (je laten naaien op je 12e) te maken heeft
2. Dat censuur ook geen reet oplost
3. Dat moraalridder Van Aartsen moet ophoepelen nar het CDA
4. Dat opvoeden thuis begint.
5. Dat de consumptiemaatschappij kinderen van alles opdringt
6. Dat reclames ongezonder zijn voor een opgroeiend brein dan muziekvideo's
7. Dat een normale, gezonde sexuele ontwikkeling niet tot uitwassen leidt
8. Dat dit soort mini-hoertjes en mini-pimps waarschijnlijk geen normale jeugd hebben gehad

crixus | 27-02-06 | 15:32

15:03 @ Poppermotje,
de belangstelling van een kind voor lichamelijkheid in al haar facetten is niet vreemd of ongepast, het is not-done voor een volwassene om de integriteit daarvan aan te tasten.

En voor wat het topic aangaat, dat is al zo ongeveer gezegd.
Sturing (beperking) van ongewenst gedrag dankend aan de beeld- audiocultuur is een gotspe, daar ze er zelf op meelift ? rap Donner.

Kudtkip | 27-02-06 | 15:27

@Ksi-Ziks 15:12 uur

Hijg hijg hijg....Waar heb je het in godsnaam over? en wat bedoel je ermee?

rosalie | 27-02-06 | 15:24

-weggejorist-

mandje | 27-02-06 | 15:23

-weggejorist-

mandje | 27-02-06 | 15:22

Oh ja.... ehmmmmm.. ksi sik.... ik snap geen reet van wat je schrijft.. ik denk dat je leeft in een illusionaire zelfgevormde kinder teletubbie maatschappij terwijl de rest van Nederland je zo ongeveer NU zit uit te lachen.
Iedereen weet dat mensen met een boel centjes geen rechten hebben... die kopen ze maar!
Ik stel voor een paar duizend per recht.. wat vind je sik?
Nou en het lijkt me ook helemaal niet fijn om te weten dat je vrouw je alleen maar wilt voor je geld.. maar ja.. daar moet je niet teveel mee zitten.. ook je kids,,geen zorgen sik.. zodra ze oud genoeg zijn.. koop je ze ook gewoon af... geef ze een paar miljoen en ze komen elk weekend eten.
Vriendelijke groet en een fijne dag verder op de kuur boerderij.

mandje | 27-02-06 | 15:18

Griebels, de mand valt weer door.

poppermotje | 27-02-06 | 15:14

gevallenverstand 27-02-06 @ 14:18

Volgens mijn inschatting bent u verbonden aan een parasitaire organisatie die in mijn optiek opgeheven dient te worden en waarvan u denkt dat hij onmisbaar is. Allereerst zijn de meeste kansarmen niet dom maar meer berekenend want een simpel bezoek aan de kaartenbakken van het CWI volstaat om vast te stellen waar zijn of haar kansen op betaald werk liggen, daar heeft alleen een uitvluchtzoeker een parasitaire organisatie bij nodig.

Mijn bedrijf, waarvan de oorsprong in 1884 ligt, vervuld een belangrijke rol als werkgever in de NL samenleving. Echter doordat het ondernemersklimaat in NL sterk verslechtert is, mede door de parasitaire organisaties, is ons holdingskantoor reeds overgebracht naar Frankrijk en worden onze 68 NL verkoopkantoren vooral door in India geproduceerde computer gestuurde verkoopprogramma's ondersteunt. Onze expeditie en magazijnen worden nagenoeg uitsluitend bemand door medewerkers die in staat zijn om snel instructies in het Nederlands te lezen, te begrijpen en overeenkomstig uit te voeren. Veel productie is geoutsourced zodat wij in Hong Kong veel nut hebben van een eigen order begeleidingsclub hebben van ca. 120 man.

Daarnaast ben ik lid van een locale Rotary en ook daarin klinkt de grote onvrede over de doorgeslagen regelidioterie stevig door. Neemt u maar gerust van mij aan dat vele babyboomers zoals ik allang bezig zijn om hun zaken uit te kleden en te optimaliseren, zodat zij gemakkelijker te verkopen zijn aan assetstrippers. De huidige opleving van de economie zal volgens mijn inschatting geen exstra werkgelegenheidsopbouw bij de grootindustrie geven, waardoor er ook steeds minder geld voor onderzoek beschikbaar komt. NL wordt gewoon een parasitaire dozenschuivers natie i.p.v. een producent.

Het grote belang dat aan het behoud van verworven rechten wordt gegeven zal de tweedeling in en de afbraak van de NL samenleving zoals wij die nu kennen, alleen maar versnellen.

Ksi-Ziks | 27-02-06 | 15:12

Iedereen weet dat als een vrouw zegt nee dan bedoeld ze gewoon ja.. halloooo.. kaboutertjes kaboutertjes kaboutertjes bestaan!

mandje | 27-02-06 | 15:12

14:58 @ Vader F,
er is zoveel wezenlijks verloren gegaan in de loop der geschiedenis, los van een lullige drie jaar (of een 'n') op een kinderleven...

Kudtkip | 27-02-06 | 15:06

@ kudtkip: ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik 12 was. Ik herinner me niet dat ik graag door een meneer van 40 besprongen wilde worden, maar aan sommige mevrouwen had ik best een paar dingen willen vragen.

poppermotje | 27-02-06 | 15:03

@Kudtkip 27-02-06 @ 14:55,
dat klinkt al een stuk realistischer dan met 12 jarige pikkies spelen.

vander F | 27-02-06 | 14:58

O en hoe dat zat met de oude Grieken: het was gangbaar (vreemd woord ineens...) dat een volwassene een jongeling vanáf 15 jaar zich ter levenslessen onder zijn hoede nam. Tot aan het spel tussen de lakens aan toe. Bereikte de oudere de leeftijd van 35, dan diende de scholing voltooid te zijn. Bij voortgang van de omgang tussen de lakens was de oudere strafbaar.

Kudtkip | 27-02-06 | 14:55

@vanderF
ik hou het ook op het eerste, je moet wel een erg groot bord voor je kop hebben om dit soort dingen serieus te menen.

sjaakdeslinksesul | 27-02-06 | 14:53

@sjaakdeslinksesul 27-02-06 @ 14:43,
ik vraag dan ook af of we hier met een spoofende troll zitten of werkelijk met de stichting Martijn.
Vooral het door jou aangehaalde stukje doet mij fronsen.

vander F | 27-02-06 | 14:47

"Wat penetratie betreft. Daar ben ik geen ervaringsdeskundige in maar weet wel dat het vrijwiliig moet gebeuren en voorzichtig. Doet het een beetje pijn dan stoppen. Lijkt mij logisch. 12-jarigen doen het nu ook (meen zo'n 5%) al met elkaar alhoewel hun pikomvang gemiddeld wel kleiner is natuurlijk."

Sjaak is nu even kotsen in de plee!

sjaakdeslinksesul | 27-02-06 | 14:43

Iemand ooit wel eens op een liberaal knalfuifje geweest?
Over normen en waarden gesproken......
Het begint allemaal thuis en als er thuis gezellig liberaal wordt gedaan dan knijpen we de katjes in het donker. Als de kindertjes gaan studeren wordt er heerlijk gebrald en de jongens beschouwen de meiskes als gleuven en matrassen en de meiskes trekken de plooirok omhoog om omhoog te kunnen trouwen.
Ach, het is in alle kringen hetzelfde. Van jong tot oud. Het draait om sex, om geld, om macht. Van links tot rechts.
Wordt de jeugd slecht van ophitsende filmpjes? Niet als er thuis wat tegengas wordt gegeven.

@mandje
Ik wens als libertijn/radicaal liberaal uw reet niet te kussen. Doe es lekker de handen in de zakken en ga eens een blokje om.

@marth
kinderseksualiteit...
Ik wil best meegaan in de gedachtengang dat seksualiteit tussen tieners (wilsbekwaam! en zonder dwang) ok en zelfs tussen een meerderjarige en een minderjarige in sommige gevallen maar je moet mijn begrip erg ver rekken wil ik enige vorm van seksueel verkeer tussen een jong kind en een volwassene ooit in de haak vinden. Good luck met een politieke partij die daarvoor staat. Pfff.

Jane Doe | 27-02-06 | 14:41

@ King of controversy 27-02-06 @ 14:29
..
de laatste keer dat ik met een griek sprak kwam hij een 20 minuten later met een souflaki schotel aan en daarna met de rekening.
..
in het oude rome lusten ze er kleuterneuk technisch er ook wel pap van, een traditie die door de katholieke kerk nog steeds hoog word gehouden. dat ze iets lang geleden ook deden wil niet zeggen dat het nu ok is.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 14:40

14:14 @ Marth,

ten eerste, dit is werkelijk het toppunt: de zaak Dutroux die weer misbruikt wordt in zake kindersexualiteit!

Voor jouw informatie, kindersexualiteit is van een andere orde, volstrekt anders dan zoals wij volwassenen daarmee omgaan. Simpel omdat de hormonen die die zulks aanstuwen nog niet aangemaakt worden bij jongelingen - oke Vander F, je was mee voor.
Daarbij, de intrede van de pubertijd geeft een volwassene, zoals je zelf ?ongemerkt' aangeeft, beslist niet het ?recht? een onevenredige verhouding aan te gaan. Geestelijk en al helemaal fysiek niet.

De koepelgevangenis in Breda is (voor zo ver ik weet) is de enige bajes waar pedosexuelen (naast hun welverdiende straf) een behandeling ondergaan om ze tot dit inzicht te brengen.

Zie hier het verschil tussen pedosensuelen en ?sexuelen.
In je reactie van 13:54 geef je duidelijk aan geen passieve pedo te zijn, dan wel het voor deze figuren op te nemen.

Dat volwassenen een ongehoorde interesse tonen voor kinderen vind ik persoonlijk nog tot daaraan toe.
Het praktiseren niet, en verdient in mijn ogen geenszins een verdedigingscolmn. Op welk podium dan ook.

Tot slot, je vergelijking met Jack the Ripper bevestigt dit.

Kuki

Kudtkip | 27-02-06 | 14:39

@King of controversy 27-02-06 @ 14:29,
de Spartanen hielden er ook eigenaardige gebruiken op na,
maar om dat tegenwoordig als voorbeeld te nemen lijkt me wat kort door de bocht.

vander F | 27-02-06 | 14:36

@ Dikke Tieten

Ik ben niet zo'n strebertje hoor, maar aangezien jij je er met een Jantje van Lijen kenmerkende luiheid tussendoor probeert te laveren wordt het beste in mij naar boven gehaald.

Brusselmans | 27-02-06 | 14:33

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 14:24
..
en natuurlijk weet je alles van mijn verknipte leven, erudiet genie dat je bent. je zuigt en je weet het, en je "als een vrouw nee zegt bedoelt ze ook nee" is waarlijk het meest geniale excuus voor compleet achterlijk gedrag dat ik ooit op gs gehoord heb.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 14:31

T'is wat, de VVD heeft het over buiten spelen en Marth voelt zich blijkbaar aangesproken.
Mail maar naar de redactie Marth, misschien wijden ze er een topic aan..
Wat mijzelf betreft,
lekker met elkaar laten spelen die kids, ze dokteren het zelf wel uit,
maar met een pre-puberaal 'gemeenschap' hebben lijkt me geen goeie zaak.
Eerst de hormonen op orde, dan pas mag je 'meedoen'.

vander F | 27-02-06 | 14:30

kolonel klootoog 14:25
Ik haal altijd maar de oude Grieken maar aan. Daar was pedofilie een geaccepteerd verschijnsel door de maatschappij, en ik heb nou niet het idee dat ze daar allemaal verschrikkelijk spijtig rondliepen. Ik denk dus dat de houding van de samenleving moet veranderen, juist om te voorkomen van kinderen van 12 echt slachtoffer worden, in plaats van lijdend voorwerp.

King of controversy | 27-02-06 | 14:29

Hee Marth, nu al weer uitbehandeld in Endegeest?

Zeurders | 27-02-06 | 14:28

@ King of controversy 27-02-06 @ 14:15
..
je hoort me ook niet zeggen dat de meeste volwassenen volwassen genoeg zijn om volwassen met andere volwassenen om te gaan, met dikke tieten als ultiem voorbeeld van vandaag.
..
ik denk dat een 12 jarige redelijk overdonderd zal zijn door de, plotselinge, lust, en iets doet waar van hij/zij later veel spijt van gaat krijgen. bovendien kan ik me voorstellen dat op die leeftijd niet alle stukjes en beetjes passen.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 14:25

@klootoog
Dank je. Het zal minder verknipt zijn als de jouwe.
@Brusselmans
Je trekt het nu wel erg overdreven uit verband. Maar dat heeft te maken met dat je "moet en zal" gelijk hebben.
Zo zul je ook wel weer het laatste woord willen hebben, dus doe je best.

Dikke tieten | 27-02-06 | 14:24

@marth 27-02-06 @ 14:14,
je zet iig hoog in,
buitenhof, toe maar weer, ik vrees echter dat de gure wind van Allah(sms) en de neocons op het moment voor een straffe tegenwind zorgt die het je niet eenvoudig zal maken uberhaupt ergens jou mening te ventileren.

vander F | 27-02-06 | 14:20

Ksi-Ziks 27-02-06 @ 13:12
Kzi Ziks, er lopen twee onderwerpen door elkaar. Haal economie waar die te halen is. Steun ingenieurs en bedrijven op een marktgerichte manier. (Dat is een.)
Twee, het parasietencircus zoals jij dat met een mengeling van bitterheid en kennis bedoelt. Armoedeval als oplossing? Ja! Voor zei die kunnen maar niet willen. Het probleem vormen de mensen die niet kunnen maar wel willen die behandeld worden als onwillend. (Vergeet niet dat er in 020 geen uitkeringen meer zijn voor jongeren!) Verder moet (stel dat er een 0-situatie zou zijn) er wel een geleiding naar die avondscholen zijn. (En naar welke en waarvoor gaat men dan?)
De industrie om de werkloosheid is groot en er gaat veel geld in om, daar mag, nee moet de bezem doorheen, accoord. Maar die Friese oplossing van: 'We zien door de bomen het bos niet, laten we het helemaal kappen' gaat veel te ver.
Verder, als er in jouw bedrijf een of meerdere probleemjongeren rondlopen, dan zou ik me zo kunnen voorstellen dat de rest van het personeel deze mee opvangt, ik ga ervan uit dat deze onderaan binnenkomen, en over een kneus met een rugzak zou niemand zich nerveus hoeven te maken. Verder is dat nog goed voor het maatschappelijk verantwoord ondernemenstatuut van je bedrijf, en een collectief gevoel binnen het bedrijf. Verder denk ik dat je niet veel praktijkervaring hebt met uitkeringen. Wat jij vleespotten noemt is schraalhans, en de 'incentive' om 'wat er over is aan uitkeringsgelden' in de gemeentekas te laten stoppen heeft ertoe geleid dat er geen juridische methode word geschuwd om als overheid gelijk te laten krijgen. Als 1/3 van de uitkeringsaanvragen onterecht word afgewezen, dan mag je concluderen dat 2/3 te onrechte word aangevraagd. Terecht. Er blijft alleen 1/3 over die dan uit huis word gezet en/of anderszins veel dieper in de problemen komt. Praat eens met een professional die hiervan weet, het lijkt me dat uit zo'n gesprek een heel evenwichtig, krachtig en menselijk nieuw stelsel kan komen.

gevallenverstand | 27-02-06 | 14:18

En ineens gaat het over sigaren.

poppermotje | 27-02-06 | 14:17

@ kolonel klootoog 14:13
Clinton kon ook geen Nee zeggen, terwijl dat wel verstandiger was geweest.

King of controversy | 27-02-06 | 14:15

@ Kuki
Allerlaatste reactie dan.
Ik vind al jaren dat de zaak Dutroux misbruikt wordt om seksualiteit te verketteren en met name kinderseksualiteit.
Men haalt telkens Dutroux aan bij pedofilie.
Het is in mijn ogen net zo belachelijk om Jack The Ripper aan te halen bij heterofilie.

Ik heb het boek van Sabine (een van de slachtoffers van Dutroux) gelezen en had ook op sommige pagina tranen in mijn ogen. Dit geldt voor bijna alle pedofielen, dat zij zulke zaken afkeuren. Helaas worden ze er wel op aangekeken.

De column heb ik goed gehoord en nagelezen. Mijn mail aan Buitenhof kwam daar uit voort.

marth | 27-02-06 | 14:14

@ marth
..
en als je dan hele volwassen 12 jarigen hebt. mag het dan wat harder? ik vind je iedeeën eng, omdat niet alle 12 jarigen mentaal en emotioneel sterk genoeg zijn om aan te geven dat ze er absoluut geen trek in hebben.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 14:13

@ Dikke Tieten

Ik verkies het lezen zoals ik dat wil boven het niet lezen, hoewel dat laatste gezien de ontuitputtelijke diarree die je periodiek uit je botten slaat wellicht verstandiger is.

Als je het niet kan waarderen dat de kolonel, ik of iemand anders je stukje van repliek dien moet je maar uitkijken naar een andere hangout. Dat gaat namelijk niet veranderen.

Tenzij je ons weet te overtuigen natuurlijk, maar je komt wederom niet verder dan een starre en ongemotiveerde 'nee'.

'Weet u waar..'
NEE!!
'maar wellicht..'
NEE!!
'Maar..'
NEE!!

Altijd steekhoudend, dat gediscusieer op GS..

Brusselmans | 27-02-06 | 14:09

@marth? ehh.... bah!!?!!

12 jaar? die lust bestaat uit een grote bek hebben tegenover klasgenoten en leraren, en liefde voor eminem en stiekem toch nog knikkeren. jij hebt het over penetratie. zoals je zegt ieder zijn eigen mening maar sorry hoor, die van jou vind ik gewoon walgelijk.

Prego | 27-02-06 | 14:09

@ poppermotje 13:59
Geen idee eigenlijk.

King of controversy | 27-02-06 | 14:08

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 14:03
..
kut. wat val jij door de mand. plezier met de rest van je leven! de groeten!

kolonel klootoog | 27-02-06 | 14:06

13:26 @ Marth,

zou jij nog eens even goed willen kijken/luisteren naar de column van Desanne van Brederode? En dan met name de toespitsing op Dutroux?

Helemaal vanwege je ideeën geuit om 13:54.

Bij eventuele reactie mag je aanspreken met Kuki, daar m?n originele nick je wel een op eigenaardige gedachten kan brengen.

Kudtkip | 27-02-06 | 14:04

Brusselmans en Klootoog, je/jullie/gij zijn van mening iemand een vraag te stellen en daarbij geen rekening te houden met "Nee".
Ik denk dat veel vrouwen dat gedrag wel kennen, helaas.
Nog 1 keertje dan: Lees het zoals je wil of lees het niet.

Dikke tieten | 27-02-06 | 14:03

@ King: was seksualiteit überhaupt al gelegaliseerd dan?

poppermotje | 27-02-06 | 13:59

@ vanderF: maarreh.. toch wel alleen van 18 jarige vrouwen hè?

poppermotje | 27-02-06 | 13:57

@ kolonel klootoog 13:45
Ik heb al eens eerder hier betoogd dat de leeftijd minder uitmaakt dan de panische reactie van de samenleving op pedofelie. Zodra de samenleving het kan accepteren kan het kind het ook accepteren, en komen er dus ook geen psygische problemen (denk ik als leek). Gewoon dus even de Victoriaanse moraal van ons afschudden en we kunnen pedofelie legaliseren.

King of controversy | 27-02-06 | 13:57

@ Dikke tieten

Aangezien je nergens @ ..... hebt vermeld kan ik niet me niet aan de indruk ontrekken dat je tot niemand richt. Desondanks gebruik je ongeveer 300 maal het woord 'je' om andermans motieven te benoemen. Daar komt bij dat je verhaaltje niets meer is dan een slap, anticommercieel, duizend in dozijn praatje.

Overigens mocht ik al eventjes baden in de lichtstralen van het redactielokaal, pas toen de brandstofdeclaraties voor de Buell ter sprake kwamen kwam er een kink in de kabel. Ik hoefde er slechts verhaaltjes van max 400 woordjes voor op te sturen. Als je prachtige uiteenzetting nu eventjes verlost van de 162 overbodige termen kun je het meteen mailen naar Fleischbaum. Hij kan vast niet wachten over te gaan tot plaatsing..

Brusselmans | 27-02-06 | 13:55


Wat is hier aan de hand? Bestaat er een virus dat postings op abjecte sites als van de SP en Martijn doorstuurt naar GeenStijl?

Onbevlekt blazoen | 27-02-06 | 13:54

@ kolonel klootoog
Mijn laatste bijdrage voor nu anders blijf ik bezig.

Persoonlijk vind ik een leeftijdsgrens van 12 voor vandaag de juiste.
Wat penetratie betreft. Daar ben ik geen ervaringsdeskundige in maar weet wel dat het vrijwiliig moet gebeuren en voorzichtig. Doet het een beetje pijn dan stoppen. Lijkt mij logisch. 12-jarigen doen het nu ook (meen zo'n 5%) al met elkaar alhoewel hun pikomvang gemiddeld wel kleiner is natuurlijk.

Ik zie seks niet als neuken alleen. Ik zie het als iets dat je samen doet omdat je elkaar wilt plezieren. Uit liefde en/of uit lust.

marth | 27-02-06 | 13:54

@poppermotje 27-02-06 @ 13:45,
absoluut, ik werd de dag na mijn 18'e verjaardag ineens overvallen door een hele reeks spontane erecties bij het aanschouwen van vrouwlijk schoon.
Ik wist niet wat me overkwam.

vander F | 27-02-06 | 13:51

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 13:49
..
nu, het valt me gewoon tegen dat je weigert zo wel op mij als op brusselmans een stukje inhoudelijk regaren hard te maken. van iemand die zo goed alles over anderen weet te melden had ik eigenlijk wel verwacht dat je wat meer de diepte in zou gaan ipv een beetje aan de oppervlakte te blijven borrelen.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 13:51

@kolonel
Hoeveel wil je er hebben dan?

Dikke tieten | 27-02-06 | 13:49

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 13:44
..
en dat is zes!

kolonel klootoog | 27-02-06 | 13:46

@ vanderF: Uit censuur is gebleken dat mensen voor hun 18e géén erotische gevoelens hebben.

poppermotje | 27-02-06 | 13:45

@ marth
..
even een practische vraag. hou oud moet de "gelukkige" indeze zijn wil je over gaan tot penetratie? als je in de ogen ziet dat het goed is? of als ze erzelf om vragen?

kolonel klootoog | 27-02-06 | 13:45

@ vander Dat valt best mee, heb met MARTIJN op Roze Zaterdag gestaan en niemand die zelfs maar durft te schelden. Steeds meer mensen komen erachter dat we deels gelijk hebben. Ik zelf vind grotendeels maar daar verschillen de meningen nog over :)

marth | 27-02-06 | 13:45

Zeg kolonel, volgens mij heb jij te veel vrije tijd.

Dikke tieten | 27-02-06 | 13:44

@King of controversy 27-02-06 @ 13:40,
juist en dan vooral "Dat is iets waar de overheid zich niet mee moet bemoeien"
punt.

vander F | 27-02-06 | 13:43

@marth 27-02-06 @ 13:38,
op GS een discussie willen aangaan over kindersexualiteit.
Van mij mag je hoor, beetje scherpe discussies en taboe babbels gaan er bij wel in.
Maar heb je je gordels wel om?
*zei vander F beetje bezorgd*

vander F | 27-02-06 | 13:42

Volgens de VVD mag je als kind dus wel over de wallen lopen (kwijlen), maar niet kijken naar videoclipjes met dansend vrouwvolk in bekini.
De VVD heeft, samen met de andere politieke partijen, totaal geen recht van spreken over wat erop tv voor slechts te zien is. Dat is iets waar de overheid zich niet mee moet bemoeien. Het moge dan waar zijn dat mede door die videoclips een ongewenste jongerencultuur is ontstaan, maar een kenmerk van een jongerencultuur is dat het zwaar aan verandering onderhevig is. De VVD moet dus gewoon iets beters verzinnen dan halfnaakte vrouwen. Ik wens ze daarmee oprecht sterkte.

King of controversy | 27-02-06 | 13:40

@vander Mijn post is serieus maar wat bedoel jij precies met 'dit'?

marth | 27-02-06 | 13:38

@marth,
kan jij ff een onderzoekje plegen of Wouter heaumeau of pedeau was of is?
Dat scheelt weer stemmen.

fuckje | 27-02-06 | 13:38

@marth 27-02-06 @ 13:26,
ben je aan het trollen of meen je dit nu serieus???

vander F | 27-02-06 | 13:34

buitensex rules .. hoef je niet aan de gemiddelde 12 jarige te vragen ..

Draaitafel Demagoog | 27-02-06 | 13:32

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 13:24
..
ik ga mijns inziens niet dom door, maar ook daar zullen we ongetwijfeld weer over van menig veschillen. ik vraag me alleen maar af waarom je de moeite neemt om een stukje onderbuik naar ons te communiceren, je hebt dan kennelijk iets te melden. en als dan vanuit diverse hoeken blijkt dat niemand er iets van snapt ben je te bescheten om het een en ander even toe telichten en samen te vatten. ik ben heel erg nieuwsgierig naar wat je bedoelde, zonder daar voor steeds en steeds weer je veels te lange poging tot het hebben van een mening te willen lezen.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 13:32

@poppermotje
Hehehe...

Dikke tieten | 27-02-06 | 13:28

Oh jee. Een abjecte mening. Dat wordt vast een ban.

poppermotje | 27-02-06 | 13:27

Ik heb Buitenhof gevraagd of ik eens een column mag voorlezen.
Zie onder.
Heb me maar eens geregistreerd hier op GeenStijl. Op FOK heb ik inmiddels te veel medestanders... En ik moet wel apart van de meute blijven natuurlijk :)

De reacties van Bos en Van Aartsen waren op een column over jongerenseks e.d.
---------------
Onderwerp:
Verzoek tot het voorlezen van een column
Van:
marth <edit>
Datum:
Sun, 26 Feb 2006 14:50:37 +0100
Aan:
redactie@buitenhoftv.nl

Geachte Buitenhof-redactie,

Mag ik een keer een column voorlezen in Buitenhof? Dat zou namelijk wat evenwicht geven wat kinderseksualiteit (dit woord wordt niet eens herkend door de spellingcontrole van mijn email-programma! terwijl homoseksualiteit, transseksualiteit en noem maar op als mogelijke suggesties opduiken) en aanverwante onderwerpen betreft. Je hoort eigenlijk alleen maar kritiek op videoclips, kinderseks en dergelijke.

Ik vind dat er wel eens een andere mening mag worden uitgedragen op tv over deze materie.

groetjes,
Marthijn Uittenbogaard

*Websites:*
Mijn seksencyclopedie-site: www.seksencyclopedie.nl
Ben bestuurslid van Vereniging MARTIJN: www.martijn.org
Ben bezig met een politieke partij die binnenkort opgericht gaat worden: www.nvd.nu

*Artikelen van mijn hand:*
www.nvd.nu/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=... (persoonlijk politiek document)
www.martijn.org/info/NVM04_2_1.html (Poster Armani Junior)
www.martijn.org/info/OK91_1.html (Mogelijke oorzaken van de pedofielenhetze)
www.martijn.org/info/OK87_3.html (Uit de kast)
www.seksencyclopedie.nl/cgi-bin/yabb/Y... (Terug naar de jaren vijftig?; Boekbepreking: 'Beschaving - of wat ervan over is' )
www.indymedia.nl/nl/2005/02/24921.shtm... (Het systeem der onderdrukking)
www.geenstijl.nl/paginas/pedomartijn.h... (Email aan GeenStijl)
www.prod.bolivia.indymedia.org/nl/2005... (Positionering en de noodzaak van de NVD)

*Interviews van mij met anderen:*
www.martijn.org/info/OK89_1.html (Hans Visser)
www.martijn.org/info/OK90_1.html (Gert Hekma)
www.martijn.org/info/OK90_2.html (Henk Krol)
www.martijn.org/info/OK92_1.html (Frits Bernard)
www.martijn.org/info/OK85_1.html (Robert Long)
www.martijn.org/info/OK85_2.html (Alex Verburg)

marth | 27-02-06 | 13:26

@kolonel
Als je er zo al over denkt vanaf het begin, waarom ga je dan toch dom door met je discussie? Leg me dat nu eens uit.
Je bent een enigma van dogma's. (die schudde ik zo uit de mouw)

Dikke tieten | 27-02-06 | 13:24

@Dikke tieten 27-02-06 @ 13:15,
volgens mij moet je nodig een rol alu-folie aanschaffen,
schijnt te helpen.

vander F | 27-02-06 | 13:23

@ dikke tieten: orakel zegt "forceer niets, gebruik een zwaarder woordenboek".

poppermotje | 27-02-06 | 13:22

@poppermotje
Help me even met je allomheersende wijsheid.
Ik word doodgegooid met Dikke van Dale's zonder dat de gooiers zinvol en duidelijk zijn. AAAAARGH!

Dikke tieten | 27-02-06 | 13:21

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 13:15
..
persoonlijk vind ik dit knap. voor de vijfde keer volslagen de vinger naast de zere plek leggen en weigeren inhoudelijk te reageren vind ik echt heel heel heel erg knap..
..
bovendien was je zo ontzettend onduidelijk in je eerste stukje woordbraak dat het onmogelijk was daar iets zinnigs uit te halen. vandaar dat ik je even vroeg het geheel duidelijk samen te vatten in 5 á 6 zinnen.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 13:20

@Brusselmans
Zelf verzonnen motieven? Knap dat jij dat kunt beoordelen.
Met je Dikke van Dale gedrag wek je waarschijnlijk een ietsjepietsje ontzag maar blijkbaar heb je een standpunt om enkel van je eigen woorden onder de indruk te zijn.
En tuurlijk vertik ik het om met kolonel in discussie te gaan omdat hij niets meer vraagt om hetzelfde schrijfseltje voor hem beter leesbaar te maken.
Enneuh... je maakt een foutje brusselmans. Als mijn tekst aan niemand gericht zou zijn hoe kan het dan boordevol aantijgingen staan?
Stiekem, kan het niet bewijzen hoor, maar stiekem verdenk ik je van overmatige inzet om een plaatsje te verwerven in het GS team. Nogmaals, kan het niet bewijzen hoor maar je bent me te ijverig. Mocht ik gelijk hebben, wat je natuurlijk hier nooit zou toegeven, wens ik je veel succes.

Dikke tieten | 27-02-06 | 13:15

@ brusselmans
..
of ze is, qua umfelt, nu even de jip en janneke omnibus aan het inscannen.
..
kan je me trouwens ff mailen (het42ste[ed]gmail.com), ik zit met een vraagje dat even zeer offtopic is (en verder niemand geen ene kutmoer aangaat).

kolonel klootoog | 27-02-06 | 13:13

gevallenverstand 27-02-06 @ 12:11

Loonkostensubsidies werken alleen maar in gesubsidieerde organisaties, immers het aantal parasieten dat dergelijke subsidies meent te moeten begeleiden is verschrikkelijk groot en voor werkgevers in de marktsector zijn deze parasieten een constante bron van ergernis, immers als zo'n parasitaire organisatie eenmaal iemand ergens hebben geplaatst dan worden zij dubbel en dik betaald voor de begeleiding.

Op de werkvloer echter geldt een ander regime: als iemand niet zichtbaar invalide is en de medewerkers weten dat er iemand werkt met een financiele rugzak (door de vele bezoeken van de parasieten valt dat immers al snel op) dan zullen ze iedere fout van die gesubsidieerde persoon afstraffen met "zonder subsidie zouden ze jou niet genomen of gehouden hebben".

Het zou daarom beter zijn om alle arbeids- en integratiegerichte subsidies (en hun organisaties) volledig af te schaffen en de armoedeval langzaam te vergroten door het substantieel verlagen van elke directe en indirecte uitkering of loonsuppletie.

Uitkeringstrekkers shoppen nu al grootschalig bij gemeentes met een comfortabele toegang tot de parasitaire vleespotten. Hierdoor wordt het succes van 020 versterkt en dat van de omliggende gemeenten verzwakt.

Er is meer dan voldoende laaggekwalificeerd werk in NL, perfect passend voor nagenoeg iedere werkeloze WAO herintreder. De dreiging dat werkeloosheid op termijn zal leiden tot de verplichting tot het verrichten van deze werkzaamheden zal vele werkenden die nu denken "het zal mijn tijd wel uitdienen" mogelijk motiveren om toch maar vooral deel te nemen aan avondschoolcursussen om zich te kwalificeren en aantrekkelijk te blijven voor een werkgever.

Zolang grote bevolkingsgroepen vinden dat elke uitkering altijd beter is dan werken voor je levensonderhoud (er is immers altijd wel een kontol die meent dat voedselbanken iets te maken hebben met het gebrek aan kansen) zolang reist er een grote parasitaire bevolkingsgroep de hoogste uitkeringsverstrekkers politiek en fysiek achterna.

Ksi-Ziks | 27-02-06 | 13:12

@libertine 27-02-06 @ 13:08,
dat meen je niet.
ik zie eerder een neo-conservatieve heilstaat, biometrisch alles onder controle,
tv en internet ontdaan van alle onwelvoegelijke zaken.

vander F | 27-02-06 | 13:11

We gaan naar een communistische heilstaat toe. Let op mijn woorden. Als je vrijheid je lief is ga je snel weg hier. Ik maak m'n opleiding af en peer 'm.

libertine | 27-02-06 | 13:08

Nounou, zo vroeg in de middag en elkaar al weer afbranden.
Maar de gure wind van Allah(sms) en de neocons blaast straf over het vlakke land.
Daar moet je nu wel op gekleed zijn, letterlijk en figuurlijk.

vander F | 27-02-06 | 13:06

Of was het nu "in de verschrikking zeikt zich de meester"?

poppermotje | 27-02-06 | 13:05

@ Brussel: in de bekisting zingt de meester een lagere toon tenslotte.

poppermotje | 27-02-06 | 13:03

@ Kolonel

Ik wacht ook wel eventjes. Dikke Tieten zal wel naarstig op zoek zijn naar de juiste, simpele woorden.

Brusselmans | 27-02-06 | 13:01

Oh ja, ik heb de wijsheid in pacht. Dus als iemand nog vragen heeft..

poppermotje | 27-02-06 | 12:50

@ Harige: vormen en baarden, daar gaat het om.

poppermotje | 27-02-06 | 12:49

@ Brusselmans 27-02-06 @ 12:44
..
die tracht ik altijd tot een minimum te beperken, het is dat hama er de hele tijd om blijft zeuren.
..
@ dikke tieten
..
ik wacht met spanning!

kolonel klootoog | 27-02-06 | 12:49

@ Kolonel

Ten zeerste, mijn afkeer van dienstverhalen ten spijt.

Brusselmans | 27-02-06 | 12:44

poppermotje 27-02-06 @ 12:42

Bepaalde vormen wel, ja. Dat is dan ook weer waar.

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 12:44

Links complot of niet, als het maar leuk oogt.

poppermotje | 27-02-06 | 12:43

@ Harige Bangmaker: Ik ben niet zo geïnteresseerd in inhoud. Vorm is veel leuker, geef toe.

poppermotje | 27-02-06 | 12:42

Ksi-Ziks 27-02-06 @ 12:38

Het is allemaal een links complot!

Bang! Wees vooral heel bang en achterdochtig!

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 12:41

@ Dikke tieten

Nee hoor, ik begin pas.

Je aan niemand specifiek gerichte schrijfseltje staat boordevol aantijgingen die alleen maar worden gesterkt door aannames en zelfverzonnen motieven van anderen die vervolgens als waarheid worden gebracht.

Vervolgens vertik je het ook nog om in discussie te gaan met de Kolonel die de periodieke brij van jouw hand niet kan waarderen.

Als vlag op de modderschuit oreer je ook nog over inhoud. Indrukwekkend hoor..

Brusselmans | 27-02-06 | 12:40

wat een vrijheid toch... :|

marteltor | 27-02-06 | 12:39

Haha, grappig is dat altijd. Mensen, die over "inhoud" beginnen, om vervolgens over zpelvauten te zeuren.

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 12:38

Het wordt tijd dat er weer eens een herijking komt van onze NL normen en waarden, immers veel te veel en te lang is gedacht dat de jeugd zelfstandig de juiste levenshouding voor een zinvol en gelukkig leven zouden vinden.

Echter de ruggegraatloze jeugd vlucht vooral in een met drugs gecreërde schijnwerkelijkheid en de parasitaire industrie, onder de bezielende en subsidiërende leiding van de linkse wegkijkers, gooit er weer eens een subsidie, een clubhuisorganisatie of een praatgroep tegenaan.

In Buitenhof was dat ook het enige dat de ongebakken kontol Bos van Aartsen inhoudelijk kon verwijten, n.l. 70 miljoen wegbezuinigd bij het pappen en nathoud circus.

Kontol Bos had van z'n parasitaire achterban ongenadig op z'n flikker gekregen als hij had ingestemd met die aanzet tot een grote schoonmaak bij de parasitaire industrie, immers dan kunnen deze vaak volledig overbodige organisaties niet langer met behulp van paginagrote onzinadvertenties het bestaan van de linkse kwaliteits *kuch* kranten kunstmatig rekken en waardoor dus ook indirect het bestaanrecht van zijn altijd zeer beschermend optredende vrienden bij het links journalistiek geteisem bedreigt wordt.

Ksi-Ziks | 27-02-06 | 12:38

Dikke tieten

Ik neem je..... serieus

Flathead | 27-02-06 | 12:38

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 12:26
..
inhoud heb ik zat. bovendien mag het geen geheim zijn dat ik geen enkel macht over het correct d, t en dt gebruik heb. ik doelde, begrijpend lezen = art, ook eerder op het complete gebrek aan een eenduidige richting in je stukje, zo maar een hele hoop slecht geformuleerde gedachten op papier blaffen kan iedereen. kom nu eens tot een duidelijk en helder punt. is zo'n beetje de vierde keer dat ik het vraag, voor iemand met jou kwalilteiten moet dat toch geen enkele moeite zijn?
..
@ brusselmans
..
ff checken. neem jij me serieus?

kolonel klootoog | 27-02-06 | 12:36

@Brusselmans
Gossie, je hebt me.

Dikke tieten | 27-02-06 | 12:32

@ Dikke tieten

Dat dacht ik al. Je epistel is dan ook niet meer dan een voornamelijk onleesbare jij-bak.

Brusselmans | 27-02-06 | 12:30

@Brusselmans
Ja.

Dikke tieten | 27-02-06 | 12:27

Nah... toch een reactie op kolonel. Kan het niet laten inkoppertjes te benutten.
Je gebruikt geen moeilijke woorden, enkel die van anderen. En yup, ik heb een plekje in de maatschappij. Je raakt me echt niet met die domme opmerking. Al heb je wel je best gedaan om er een mooie zin van te maken. Maar dat mag ook wel na 5 minuten. *giegel*
En nee knulleke, ik ga geen verdere discussie met je aan. Weet je nog hoe je mijn tekst afkraakte? Al jouw eigen "dt" fouten geteld? Man, wie neemt je nog serieus?
En daarbij is het vrij simpel om mijn lap tekst af te kraken als je zelf geen tegengas kunt geven. Dat jij het niet snapt ligt niet aan mij maar aan... [Eens kijken of je punten kunt scoren.]
Doe vooral je best met opmerkingen en afkraken. Inhoud heb je niet.

Dikke tieten | 27-02-06 | 12:26

Dikke tieten

Dat jij dan meer dan 4-A4tjes nodig hebt, versterkt alleen maar de indruk dat je, (net zoals je tirade van zes kantjes zo even) slecht in staat bent om concreet. en to the point te komen...... Nee, ik heb dat inderdaad niet!

Flathead | 27-02-06 | 12:23

@Ksi-Ziks
En ach, het gepraat over ondersteuning van kenniseconomie, terwijl er horden innovatieve ondernemers op buitenlandse beurzen links en rechts worden ingehaald door anderen met ene grotere thuismarkt en betere (no lipservice) regeringsondersteuning. (We hebben nog nooit iets gezien of gehoord!) Het is allemaal zo marginaal wat de VVD doet, versneld belasting innen en meer controle, en dan wat zeuren over homo ontmoetingsplekken OZB en clipjes. Clips mogen van mij beter. NL heeft inmiddels een fijne clipindustrie opgebouwd. Tot later!

gevallenverstand | 27-02-06 | 12:21

@ Dikke Tieten

Spreek je altijd in de tweede persoon enkelvoud wanneer het in jouw ogen onbetamelijke gedrag van anderen betreft?

Brusselmans | 27-02-06 | 12:21


Zeg wat je wilt van van Aartsen, maar hij heeft wel een uiterst energieke wandeltechniek.

Multikuli | 27-02-06 | 12:19

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 12:13
..
"Moeten we het daar echt over hebben?"
..
dat zal dan wel weer retorisch zijn. en als je vind dat ik moeilijke woorden gebruik hoop ik dat je met je veterstrik- en zwemdiploma's toch je plek in de maatschappij hebt weten te vinden.
..
ik wil best een mooie discussie met je aangaan hoor, als jij eerst een duidelijk maakt wat je eigenlijk bedoelt. je stuk van 11:45 was een lap bagger die kouwes in zijn graf zou doen tollen.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 12:18

@Flathead
Als jij denkt dat iemands diepste zieleroerselen minder dan 4 A4-tjes nodig heeft wil dat zeggen dat het in jouw geval zo is.
Ik heb het met je te doen.
En ik heet geen "Constant", zelfs niet stiekem.

Dikke tieten | 27-02-06 | 12:17

@-edit speelkwartier is over. ban-

mandje | 27-02-06 | 12:15

Ik ga even wat geyle porno downloaden.
Ben zo terug.

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 12:13

@Tobus NEE! Dat gaat te ver

mandje | 27-02-06 | 12:12

Ksi-Ziks 27-02-06 @ 12:00
Het zijn twee verschillende dingen. Jongeren die geen baan hebben, en jongeren die een baan verkleauten. Er lopen zeer zware arbeidsintegratie en workforce trajecten. MAW de problematiek waarover je spreekt geldt niet voor mensne BUITEN de arbeidsmarkt. (Maar terzijde, je bent ook ondernemer, dus die versoepeling van regels is daar je al wat van opgevallen? En die lousy kortingen op langdurig werklozen, daar gaat je ondernemershart toch ook niet sneller van kloppen?)

gevallenverstand | 27-02-06 | 12:11

Dikke tieten

Kom, laat ons eens lachen! Vertel je diepste zieleroerselen. Graag in mindr dan vier A-4tjes. Of heet je stiekem Constant??

Flathead | 27-02-06 | 12:11

Ach, laat Mandje maar even raaskallen. Ze maakt een moeilijke fase in haar leven door. Als de mist in haar hoofd is opgetrokken en haar bijdragen weer een pointe en een zweem van realiteitsbesef krijgen, dan ga ik wel weer eens met haar in conclaaf.
Als haar computer dan nog niet is verkocht in het kader van de schuldsanering, natuurlijk.

Onbevlekt blazoen | 27-02-06 | 12:11

-weggejorist-

mandje | 27-02-06 | 12:10

Waarom niet een verbod op geyle clips in het algemeen? En als TMF/MTV/Box ze toch uitzenden, op wat voor tijdstip dan ook, gewoon van de kabel jonassen. Don't get me wrong, ik ben verzot op (goede) muziek, maar (goede) muziek is niet waar deze zenders zich nog op richten. Nigga's die Hoe's bespringen op een dreunbeat, vergezeld door 3-letter-woorden in 3-woorden-zinnen, dat dan weer wel!

@ Jozias: valt tegen he, die maatschappij (dat ben jij....)

Tobus | 27-02-06 | 12:10

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 12:08
..
nee ga gerust je gang. vertel me nou eens ff wat je echt vind.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 12:09

Ach kolonel... jouw grenzen. Moeten we het daar echt over hebben? Die heb je op voorhand al verloren. Zoek een ander gevecht waar je kansen er beter voorstaan.

Dikke tieten | 27-02-06 | 12:08

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 11:58
..
leuk, een belediging! ga zo door! uiteindelijk vind je vast wel iets! altijd mooi meegenomen op de maandag ochtend.
..
juist het feit dat jij niet in 5 á 6 volzinnen kan uitleggen wat je nu eigenlijk bedoeld en je dus denkt jezelf te moeten bedienen van een zeer grote en zeer onduidelijke lap tekst vind ik grenzen aan hilarisch.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 12:06

Zo spreekt er (Bij Buitenhof) bijvoorbeeld wel eens een Nederlander die CEO bij British Telecom is. Roland Plasterk heeft dan een column waarin hij het gezwatel van Donnert feilloos en mathematisch analyseert. www.vpro.nl/programma/buitenhof/afleve... Tja, een beetje wereldwijsheid op kosten van de burger het land in slingeren.... dat kan toch echt niet.

gevallenverstand | 27-02-06 | 12:04

Mandje, wat is je probleem? Zit je "mandje" dicht?

Dikke tieten | 27-02-06 | 12:04

@brrkah.. ja hoe weet je dat???? Ik zoek mijn pappie hier....

mandje | 27-02-06 | 12:03

Ksi_ZIks

Dan had je moeten weten dat Wouter Bos een Babi-Kontol is. :-)

Flathead | 27-02-06 | 12:03

-edit kom maar solliciteren als ouder dan 16 bent-

mandje | 27-02-06 | 12:02

gevallenverstand 27-02-06 @ 11:41

Ik ben werkgever en daarom ook een beetje ervaringsdeskundige in jeugdwerkeloosheid en stageplaatsen. Van Aartsen had in Buitenhof een uitstekend voorstel als bijdrage n.l. maak het voor werkgevers aantrekkelijk om de juridische en economische gevolgen van het zeer gemakkelijke ziekmelden van niet nader gespecificeerde jeugdigen risicoloos te maken voor werkgevers.

Werkgevers hebben doorgaans veel ervaring met jeugdigen en zijn doorgaans snel klaar met jongeren die zich alleen in SMS en maronegertsdialecten kunnen uitdrukken. De financiele schade en het kwaliteitsrisico dat organisaties lopen met dit type medelanders overstijgt vaak het sociale gevoel en mededogen van de meeste werkgevers.

Flathead 27-02-06 @ 11:42: nee maar ik kom regelmatig in Indonesië (Soerabaja en Malang om precies te zijn)

Ksi-Ziks | 27-02-06 | 12:00

@ Sjaak

Ik vond het mooie televisie worden toen Kusters begon uit te leggen dat DE islamieten voor de poorten van Berlijn gevochten hebben ten behoud van het Duizendjarige Rijk en derhalve als onze broeders in de strijd tegen de Joodsche lobby gezien moeten worden.

Overigens moeten ze van kusters wel het land uit, maar dat terzijde..

Brusselmans | 27-02-06 | 12:00

@Kolonel.... oh ja..... het spijt me voor altijd... geen grappen meer .. alleen nog serieuze kost....@dikke tieten.. al draagt een aap een randstadhuis het is en blijft een lelijk ding hahahhahahaa... kolonelll..... je wilt me.. toedeli..

mandje | 27-02-06 | 11:59

kolonel klootoog = thuisinpakker
Geen wonder dat je er niets van snapt. In dat geval gewoon luisteren naar diegenen die het wel snappen en je bek houden.

Dikke tieten | 27-02-06 | 11:58

Iemand de kijkcijfers van TMF en MTV wel eens gecheckt? Die zijn zo laag dat ik me nauwelijks kan voorstellen dat de jeugd zich uberhaubt laat leiden door wat ze zien op TV. Wat hun vriendjes en vriendinnetjes wel of niet doen is veel belangrijker.
@brusselmans. was idd een zeldzaam mooi stukje TV gister, vooral om die demonstratie en wat er aan vooraf ging heb ik erg moeten lachen.

sjaakdeslinksesul | 27-02-06 | 11:57

@kolonel: helemaal gelijk, normen en waarden, censuur op de onfatsoendelijke nicks, zij veroorzaken verkrachtingen en geweld!

Zeurders | 27-02-06 | 11:54

O ja, Fuckje en @Ksi-Ziks,
Buitenhof is een programma dat door dit kabinet wegbezuinigd word. Vaak spreekt er iemand met veel visie en dat bedreigt de hegemonie van VVD minderheidsregeringen.

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:54

@ Dikke tieten 27-02-06 @ 11:45
..
wat zonde van al die spaties, komma's en letters. ik snap er geen kut van. je hebt je best gedaan, je bent er een tijd mee bezig geweest, en net zoals de styliste van mart smeets faal je met een glimlach op het gelaat. vind ik bewonderenswaardig.
..
even terug komende op je "Zeg stelletje leeghoofden: weg met sex op TV en internet! Nu!". en dan denk jij dat het dan afgelopen is met alle groepsverkrachtigen? trouwens, met een nick zoals de jouwe lok je het alleen maar uit. vieze hoer/batyyboy!

kolonel klootoog | 27-02-06 | 11:53

Flathead, gratis downloaden kan, maar 10% heeft dat door. Is dus geen aanspreekgroep.

Dikke tieten | 27-02-06 | 11:52

@Dikke tieten; YOU GO GIRL!!!

stretch | 27-02-06 | 11:52

Over Desanne gesproken. Ik ben een walgend keer uit een Crossing Border festival weggelopen waar alles over bestialiteit en sadistische heameausex ging.
Ik vroeg me toen ook al af waar Desanne's menselijke waardigheid lag....

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:52

Merci, gevallen verstand..

Daar had ik zelf ook op kunnen opkomen..

Brusselmans | 27-02-06 | 11:49

Dikke tieten

Waarom een DVD huren als je met downloaden de hemel onder handbereik hebt?

Flathead | 27-02-06 | 11:49

mandje 27-02-06 @ 11:29: Vadercomplex???? Ach geeft niet: Veel middenstandskindjes zijn een tijdje "links", net zoals jij, vóór ze na enige tijd terugkruipen naar de vleeschpotten van het kapitalisme.

brrkah | 27-02-06 | 11:48

Indrukwekkend Dikke Tieten, erg indrukwekkend..

Tegen wie had je het nu eigenlijk?

Brusselmans | 27-02-06 | 11:47

@Ksi-Ziks,
je hebt het goed samengevat en goed geanalyseerd. Alleen jammer dat Miep in de bloemetjesjurk en Ali Bombari niet naar Buitenhof kijken.

fuckje | 27-02-06 | 11:46

Zeg stelletje leeghoofden: weg met sex op TV en internet! Nu!
Iedereen die aankomt met "feiten" dat het geen slechte invloed heeft op de jeugd heeft de ballen niet om een DVDtju te huren in de plaatselijke videotheek.
Gewoon doodvallen met je frustraties en egoisme.
Ik begrijp wel dat er dan een tijd komt dat jullie na moeten denken bij de programma's op TV, maar dat heeft tijd nodig. Het went echt. En het komt je IQ ook ten goede. Maarja, je hebt nu met je kippeverstand niet door dat het beter voor je is dus moet je afgaan op advies van anderen die wel die intelligentie bezitten. En dat terwijl je sexueel gefrustreerd en egoistisch bent...
Een goede afleiding is schoonmaken. Is die smeerkeet van je ook nog eens om aan te zien.
Nu willen jullie ons doen geloven dat jullie vrouwtjus en vriendinnetjus hebben die dat wel doen maar das nie zo. De meeste sexueel gefrustreerden en egoisten hebben die niet of een paar van jullie hebben er wel 1 maar merken dit sexueel niet. Anders zou je niet zo'n leeghoofd zijn he?
Pas wanneer je kinderen hebt waar je echt gek mee bent zou je inzien dat het uit de hand loopt. En als jij er dan wat aan wilt doen ben je machteloos want jij bepaald niet wat er op internet te beschermen is. Ook al geven sommige NetNanny achtige programmaatjus jou een ander idee.
En ben jij die "thuisinpakkers" die het allemaal wel best vind en later als je dochter of zoontju 13/14 jaar is en hoort dat hij/zij een ouder gaat worden, is het hun eigen schuld, nietwaar? Al die jaren ervoor thuisopvoeding in combinatie met jouw sexuele frustraties en egoistme, zijn niet de oorzaak, wel? Tuurlijk niet... Als iemand ergens met de vingers van af moet blijven, zwijgen we de gevolgen maar dood. Jij kunt/kon er toch niets aan doen?
En ja, de kids leren veel buiten op de hangplekken en school. Maar daar hebben ze geen TV en internet. Dus moet het ergens thuis geleerd zijn... Maar niet bij jouw joh. Welnee.
Jij weet toch heel goed dat jouw sexprogramma's pas om 22:00 uur op TV kwamen. Dat klopt ook. Want je komt pas thuis om 20:00 uur van je ploegendienst en dan moet er eerst gevreten worden.
Dat er vanaf 17:00 al genoeg te vinden is gaat aan jouw voorbij. En wat je niet weet...
En zo kun je wel doorgaan met je afschuifmethode en daarnaast met je frusti jouw uitzendingen goedpraten. Maar goed, zo ver is het nog niet. Misschien ben je nu zelf een 20'er en lees je al die spannende verhalen dat een gemiddelde tijdgenoot het wel 5x per dag doet. En jij niet. En hoe vul je dat op? Tis wel duidelijk he?
Als je een beetje intelligentie had, had je begrepen dat je gevangen was door een net van commercie. Ranzige TV trekt kijkers. En de TVmakers doen dat niet om goeie TV of bezieling. Jij MOET kijken want er volgen reclameblokjes. En jij maar denken dat je getracteerd werd op lekkere sex wat je zooo thuis mist.
Ondertussen maak je iemand die er niet om maalt wat jouw en je kinderen overkomt door die troep, stinked rijk.
En weet je waar rijke mensen (mannen) veel over beschikken? WHAHAHAHAAAAA! Zie nou wel dat je dom bent?
Stelletje leeghoofden.

Dikke tieten | 27-02-06 | 11:45

@ mandje 27-02-06 @ 11:29
..
als ik nu puur op die post van jou en die van blazoen zo moeten kiezen wie we voor een flinke portie ongemak in de vorm van een knieschot of twee nomineren ga jij, wellicht helaas, voor de hoofdprijs. mijn advies, laat de achterbuurt de achterbuurt en schrijf iets leuks, begrijpelijks en iets zonder al te veel "die moeten we doodmaken" en van die puntjes.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 11:44

nou als ik bos op een zeepkist zie dan gooi ik een rot ei op zijn homofiele harses en ken pak... aartsen moet ik ook niet dat is een machtswellusteling die daar eigenlijk veel te weinig testosteron voor heeft.
pvda en vvd zijn voor mij allebei kut.. maar er is een verschil.. iemand die pvda stemt krijgt van mij het voordeel van de twijfel..(Is misschien gewoon achterlijk)
Iemand die vvd stemt heeft daar redenen voor (Lees financieel!)
Dus daarom doodstraf voor vvders....

hahahhaha

@onbevlekt fatsoen...... kusje voor jou.

mandje | 27-02-06 | 11:43

Staat die column van Van Brederode ergens online?

Brusselmans | 27-02-06 | 11:42

Hee Ksi-Ziks

kontol????Ben je een Indo??

Flathead | 27-02-06 | 11:42

@ onbevlekte: precies, ik lees het allemaal aandachtig en nauwkeurig.

poppermotje | 27-02-06 | 11:41

Ksi-Ziks 27-02-06 @ 11:35
Wat gaat van Aartsen doen aan de jeugdwerkloosheid?
Hij gaat alleen maar mensen die ontploffen van verveling en wanhoop strenger straffen en volgen. Maar een kans en een baan geven? Dit is niet de eerste verloren generatie in dit land. De vorige was knetterwit en daar werd ook niets voor gedaan.

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:41

Mandje

Ik twijfel tussen VVD en Groen Links.... :-)

Hoewel de AEl me ook wel een intellectuele partij lijkt...

Flathead | 27-02-06 | 11:41

gevallenverstand.

Wat ik bedoelde te zeggen is dat idealisten niet open staan voor andere zaken dan de hunne, en daarom per definitie gevaarlijk zijn. Groepje Kusters onder andere, al ventileren ze het niet zo heftig in hun docu. Als de filmers er niet bij aanwezig waren, zullen ze vast een hoop enge dingen heb gezegd. Mijn punt: Politiek is een imago-spel, waarin de partij met het meeste charisma en populaire standpunten een sure-winner is. Dat wil zeggen dat de politiek (in verkiezingstijd) goed luisteren naar wat de tendenzen zijn, spelen daar handig op in, en doen vervolgens de meest heftige concessies.

Eng feit: De Nazi`s waren een gekozen partij.

En wat propaganda betreft had Goebbels in deze tijd z`n vingers afgelikt.

Flathead | 27-02-06 | 11:39


Vanuit de laatste spelonken van het linkse morele gelijk, buurthuizen en jongerencentra, is een offensiefje richting GS gestart. Anders kan ik het niet verklaren dat de laatste weken veel DDR-achtige retoriek à la mandje op deze pagina's staat. Ach, het is ook wel weer interessant om te lezen wat er allemaal in die pukkelige hoofdjes omgaat.

Onbevlekt blazoen | 27-02-06 | 11:36

In Buitenhof was van Aartsen duidelijk de meerdere van kontol Bos. Je kon duidelijk merken dat kontol Bos normaal gesproken gesouffleerd wordt door het links journalistiek geteisem want nu moest hij grotendeels zelf zijn woorden kiezen en sloeg hij dus doorgaans uitsluitend op gemeenplaatsen (refereren aan de met plakken en knippen bij andere partijen in elkaar gezette beterbegroting) gebaseerde onzin uit. Van Aartsen noemde hem terecht meermaals een politicus die uitsluitend vanaf de veilige bagagedrager en beschut door andermans rug, gestolen ideeën uitdraagt.

Misschien is Witteman en de PvdA toch niet zo'n gelukkige Rode Hoed combinatie. Gelijk aan het beruchte lijsttrekkersdebat na de Gemeentenraadsverkiezingen van 2002 waar Melkert zo ongeveer onder tafel kroop van ellende, zo kroop ook kontol Bos bijna geheel weg in zijn colbert en hield hij, smekend kijkend naar Witteman, zijn hoofdje voortdurend scheef, een waarlijk zeer ontluisterende wanvertoning van een politieke puber eerste klas.

Desanne van Brederode vond het zeer heuglijk dat kontol Bos geen directe of indirecte uitspraken over zijn seksuele geaardheid deed, immers omroep Max heeft een kleiner en meer a-politiek gericht publiek dan Buitenhof. Op de van machteloosheid vuurrood geworden kop van kontol Bos na deze columnist bijdrage had perfect een Sinterklaas mijter of kaboutermutsje gepast en van Aartsen bedreef daarna de rest van de uitzending genadeloos een hogeschoolact van politieke fileer- en vernedertechniek.

Als van Aartsen de kans krijgt van de VVD, dan krijgen we in de aanloop van de verkiezingen van 2007 een herhaling van het politieke vuurwerk dat leidde tot het PvdA debacle van 2002. Kontol Bos heeft zich nu zo zwaar geblameerd dat hij feitelijk niet meer geloofwaardig te handhaven is maar mogelijk dat een goede uitslag van de Gemeentenraadsverkiezingen 2006 hem de kans geeft om eervol het partijleidersstokje strontloos aan een opvolger over te dragen, als landelijke politicus zal hij nooit meer geloofwaardig zijn of worden.

Als wethouder voor grachtengordelproblemen in de ruimste zin des woords kan kontol Bos wellicht nog optreden in cafe?s en op winderige zeepkisten in de speakerscorner van het Vondelpark.

Ksi-Ziks | 27-02-06 | 11:35

@Flathead..... wat stem je?

mandje | 27-02-06 | 11:34

verder moet ik ook niks hebben van salonsocialisten...... iedereen die twee weken niet vreet en dan nog politiek kan bedrijven heeft mijn stem.... dus de zetels naar alle hongerstakers!!!!!!

mandje | 27-02-06 | 11:32

Mandje

Ahhhhh!! Toe nou! Een kusje op je reet?!

Flathead | 27-02-06 | 11:31

Flathead 27-02-06 @ 11:24
Alle vormen in de natuur die hard zijn, zijn dood. Mee eens. Constant zicht op de dingen is voor rechts verfrissend. Geen gezeur over Islam, alleen nationale (of culturele) puurheid. Alleen leidt dat nou weer tot een totale untermensch. Met mathematische zekerheid leidt rassenzuiverheid uiteindelijk tot totale inteelt en daarmee degeneratie. (Daarnaast werd Hitler niet door politiek of geloof gedreven, maar door een totale vernietigingsdrang die hij als goed probeerde te verkopen.)
(Zie het topic dat hieronder staat.)

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:30

@Gevallenverstand

In mijn ogen propageert hip-hop vrouw-onvriendelijk gedrag, geweld en machtsvertoon (geld=macht).

De dancescene verleent zich tot het misbruiken van vrouwen door overmatig drugsgebruik. Dat valt onder een geheel ander genre.

Hip-hop hoeft niet verboden te worden, maar die clips mogen van mij wel wat 'netter'. Kinderen hebben de eigenschap te kopieren wat ze mooi vinden (of mooi achten). En als jonge vrouwen zich als hoeren kleden, kunnen ze ook verwachten dat ze als zodanig worden behandeld.

Stelling: If you're not in business, don't advertise!!

Eagle_Eye | 27-02-06 | 11:30

-edit waarom niet-

Chloe | 27-02-06 | 11:29

@Onbevlekt fatsoen..... bolkestein is een smerig randfiguur die slecht was in biologie en nu maar in de politiek loopt te neuzelen als een addergebroed,die man stinkt.
Verder.... vvd ers zijn een stel zielige kutrijken die ik het liefst in de stront zie rondkruipen haha.. oh ja... ik bedoel.. de vvd baseert zijn hele scala aan standpunten op economie maarktwerking etc.... en is dus niet menselijk naar mijn idee.. om deze reden:KOPPEN ERAF!
Verder.... links heeft ook het morele gelijk dank u vriendelijk.... alleen geen verkooptechniek....
dus we ontvoeren wat vvders ... geven ze een brain punctie en integreren wat van hun zakelijk inzicht.
Verder kunnen ze mijn reet kussen of nee nog niet eens...

mandje | 27-02-06 | 11:29

Onbevlekt blazoen 27-02-06 @ 11:22
Bolkestein heeft de poorten voor goedkope arbeid geopend! Stel dat dat een goed idee is; Dan overdenk je de consequenties, en regel je wat vangnetten/omscholing etc. Dat is niet gebeurd en gebeurt ook niet. Bolkestein heeft iets geroepen en waargemaakt dat hij niet overzag of kon overzien. (BTW 'zijn' andere issue komt van Ada Wilde(n)kamp, een communiste...)

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:26

Gevallenverstand

De mensen die aan hun idealen vasthouden zullen nooit doorstoten naar hoge posities binnen de tweede kamer. Vasthouden aan idealen wil nameiijk ook zeggen dat er een zekere mate van rigiditeit is, en onbereidheid tot het doen van concessies. En zonder draaikonterij en concessies doen is een partij niet echt levensvatbaar, ten aanzien van het 'echte' werk. Voorbeelden van idealistische partijen hebben we gisterenavond nog mogen bekijken, de docu over de NVU en Feldwebel Kusters.

Flathead | 27-02-06 | 11:24

@ Miss Moneypenny

het is ook videoclip, geen spotje van Postbus 51.

Brusselmans | 27-02-06 | 11:23

oogklepdrager mandje schreef: "iemand die vvd stemt is voor mij het aanspreken niet waard".
Wel eens bij stilgestaan dat alle partijen de afgelopen tien jaar naar rechts zijn geschoven, naar de ruimte waarin Bolkestein een eenzame strijd voerde? Dat Bolkestein verketterd werd als racist vanwege ovetuigingen die nu gemeengoed zijn? Ik zou niet zo hoog van de toren blazen, Mandje. Links heeft tien à vijftien jaar de tijdgeest niet begrepen, maar voerde wel altijd het morele gelijk hoog in het vaandel.

Onbevlekt blazoen | 27-02-06 | 11:22

Jessica Simpson die in haar bikinietje een auto staat te boenen... geen idee hoe die clip bijdroeg aan een liedje over laarzen.

Miss Moneypenny | 27-02-06 | 11:21

Flathead 27-02-06 @ 11:12
Aan welke basisprincipes is de VVD dan nog trouw? Je analyse dat veel poltiek uit egoisme plaatsvind klopt. Toch zijn er mensen de dingen for betterment of the whole doen. Wijze leraren zeggen: 'Het ware heersen is dienen.'.

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:20

Eagle_Eye 27-02-06 @ 11:12
Je haalt dingen door elkaar. 'Pilletje in drankje', nog nooit van gehoord? (Groeps)verkrachting is verschrikkelijk en mag veel zwaarder gestraft, maar als dat door die clips kwam zou het door de hele samenleving gebeuren en dat doet het niet. Het heeft ook niet met sex maar met macht/geweld te maken.

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:16

ik kan me zo'n scene niet voorstellen.. met naaktvrouwen... toen ik zo oud was waren de meisjes net zo gekleed als de jongens... ongewassenpunkhaar.. gescheurd en wel en dat was goed zoals het was.
Dit is eerlijk gezegd gewoon triest en als mijn dochters denken dat ze zo de deur uitgaan .. hahahhaha.. dan kunnen ze dat doen zonder geld en op hun kamer,.

mandje | 27-02-06 | 11:15

@gevallenverstand

Juist, maar het probleem is niet dat houserTs zich met hele groepen vergrijpen aan tienermeisjes.

Eagle_Eye | 27-02-06 | 11:12

Gevallenverstand

Zo`n partij zal er nooit komen ook. Landsbesturing is puur management op macroniveau. Daarbij heeft elke partij idealen die de basis zijn voor de levensvatbaarheid van die partij. Een partij die bij God`s gratie in de tweede kamer zit, zal niet genegen zijn om heel veel concessie te doen aan die idealen. Politiek heeft mijns inziens ook erg veel te maken met het dienen van het eigenbelang, en het spel spelen. Egocentrisme is daarbij dan onvermijdelijk. Als een partij als speerpunt het dienen van economische en zakelijke belangen op lange termijn heeft, kunnen andere belangen nooit zo goed behartigt worden. Simpele yin-yang gedachte.... de energie die je aan een aspect besteed kun je nooit aan een ander aspect geven.

Flathead | 27-02-06 | 11:12

Ja gisteren Tegenlicht bij de VPRO

Brusselmans | 27-02-06 | 11:11

Zeurders 27-02-06 @ 11:06
Boerengeweten/verstand staat voor algemeen aanneembare (volks)wijsheid.
Gut feeling. Waarom gereformeerden dat zouden kunnen of moeten claimen?

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:11

iemand die vvd stemt is voor mij het aanspreken niet waard.

mandje | 27-02-06 | 11:10

ja... dus niet kijken.. ik ben rustig een tosti aan het eten.. een mens heeft zijn voeding nodig.Trouwens wat zijn liberalen nou helemaal.. gewoon boeren die het te goed kregen...

mandje | 27-02-06 | 11:09

Ik denk dat niet alleen Jozias 5 jaar onder een steen heeft doorgebracht....

skaars | 27-02-06 | 11:09

Eagle_Eye 27-02-06 @ 10:57
De sex op 'zwarte' muziek alleen te projecteren is te simpel. Het zijn zeker ook de houseboertjes die de ene lingeriescene aan de andere pasten. Ze hebben geen verhaal en willen toch verkopen.

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:07

@gevallenmverstand: met boerengeweten/vestand doetlde ik vooral op zijn gereformeerde visie.

Zeurders | 27-02-06 | 11:06

Was er een goede docu gisteren?

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 11:06

Geyle moving GIF overigens, maar dat terzijde..

Brusselmans | 27-02-06 | 11:04

Flathead 27-02-06 @ 10:55
Ik ben op zoek naar een partij die zakelijke en economische belangen goed en ook op termijn dient en die niet egocentrisch is. Die is er niet.
stupor mundi 27-02-06 @ 10:55
Teveel aandacht voor het lagere gaat te koste van het hogere. (Reply met sex = hoger en ik ben uitgepraat.)
Zeurders 27-02-06 @ 10:57
Jongerenwerkplekken niet regelen omdat werk voor hun de best oplossing is?
Aartsen heeft alleen maar verstand van: Hoe vul ik mijn zak nog verder....

gevallenverstand | 27-02-06 | 11:04

Die docu over de NVU gisteren was erg verhelderend. Door Rob Schröder lukte het de VPRO eindelijk eens fatsoenlijk een steen des aanstoots te interviewen. Doorgaans wekken dergelijke zelfingenomen vertoningen de minste wrevel op voor de getoonde duivel maar deze keer leek het wel of de kijker zowaar zelf tot een oordeel mocht komen. De openbaringen van een grote Bruine denker als Constant Kusters maakte dat overigens niet tot een al te lastig karweitje..

Brusselmans | 27-02-06 | 11:01

Trouwens, de VVD steelt nu ook al ideeen van Michiel Smit?

Eagle_Eye | 27-02-06 | 10:59

Erg verse topicatavar meneer Vleeschboom

Traag | 27-02-06 | 10:58

Juistem!! Weg met die vrouwonvriendelijke negerTmuziek!!

Eagle_Eye | 27-02-06 | 10:57

@stupor mundi: "boeren-geweten/verstand" heeft Jozias wel hoor.

Zeurders | 27-02-06 | 10:57

Over 50 Cent:

"Violence in the music business will reach a new peak, when rapper 50 cent is cut into quarters."

Pimpbot | 27-02-06 | 10:57

ik vind het persoonlijk ernstiger dat de overheid, de scholen, de ouders en wie er dan allemaal mee te maken hebben niet aan de jeugd duidelijk kunnen maken wat er wel en wat er niet mag. en dat het geyl is om een horde loopse dames in je clips te laten figureren, maar dat dat weinig met het echte leven te maken heeft. en al helemaal niet in een achterwijk in 010. kom nou! ik vind verbieden een zwaktebod. bovendien zijn er internet technisch wel leukere dingen te vinden. www.hogtied.com (voor de schoolplein kneuzen met een baan, NSFW)

kolonel klootoog | 27-02-06 | 10:57

Liever SEX, dan geweld...
gewoon meer SEX, en dat geweld erbij of ervoor of tijdens weglaten!

zinloosgekweld | 27-02-06 | 10:56

Waarom zou veel sex niet goed zijn voor de jeugd? Heeft mr. v. Aartsen een of andere achtergrond die hij niet helemaal kan kwijtraken? Waarom zou men geen andere mensen afslachten, vermits ze toch maar doorgeevolueerde dieren zijn, waarom zou ik geen sex met m'n huisdier hebben, waarom mag ik niet naakt over straat lopen etc. WAAR ligt de norm?
Ik wil hiermee zeggen dat je een principiele basis moet hebben om zulk soort dingen af te kunen dwingen.
Om te beginnen zou men het boeren-geweten/verstand laten spreken!

stupor mundi | 27-02-06 | 10:55

Gevallen verstand

Tja.... de rest doet het al niet veel beter. En als je echte veranderingen wil, stem dan eens op een hele nieuwe speler. Zoals daar is de Nederlandse Volksunie, lijsttrekkert Constant Kusters.........

Ik geloof niet dat ik daar voor zou kiezen.. Halsema heeft ook al laten zien dat haar verstand onder haar schaamhaar huist, Marijnisen heeft heimwee naar de tijd dat vadertje Lenin de boel nog onder de knoet had. De AEL is geen optie, evenals LPF..... IEmand die er over denkt om Hamas te stemmen??? Vuurwerk verzekert!

Flathead | 27-02-06 | 10:55

Gevallen verstand

Tja.... de rest doet het al niet veel beter. En als je echte veranderingen wil, stem dan eens op een hele nieuwe speler. Zoals daar is de Nederlandse Volksunie, lijsttrekkert Constant Kusters.........

Ik geloof niet dat ik daar voor zou kiezen.. Halsema heeft ook al laten zien dat haar verstand onder haar schaamhaar huist, Marijnisen heeft heimwee naar de tijd dat vadertje Lenin de boel nog onder de knoet had. De AEL is geen optie, evenals LPF..... IEmand die er over denkt om Hamas te stemmen??? Vuurwerk verzekert!

Flathead | 27-02-06 | 10:55

En dat noemt zichzelf liberaal, maar ondertussen stinken ze net zo naar spruitjes als het CDA.

Zeurders | 27-02-06 | 10:54

Ik voel een ethisch reveille lurken.

poppermotje | 27-02-06 | 10:54

kolonel klootoog 27-02-06 @ 10:39
Velen zagen de docu. (Zie het name & shame topic)
Die VVD bepaalt nou al bijna 12 jaar de agenda in alle regeringen, kunnen die zelfzuchtige, inhalige door egoisme verenigde raciale afknijpers niet eens weg, ver weg? (De veroorzakers van de puinhopen van paars, de architecten van de Eur implementatie, de bedenkers van het zinloze zorgsysteem, de verantwoordelijken voor onrust en onzekerheid..... etc. etc.)

gevallenverstand | 27-02-06 | 10:49

OfT: de italianen staan niet in de poll

ONT:Recalcitrant als de jeugd is gaan ze dingen doen/zoeken die opzettelijk verboden worden. Regering moet daar geen maatregelen tegen nemen, laat die ouders maar eens beter op hun kids letten. Wat binnenkort door dit soort aangekondigde maatregelen niet op de Breezer-zenders (schrijf ik dat zo goed..?) te zien valt gaat via MSN als een olievlek rond, en dan wordt er veel aandachtiger naar gekeken. Politici denken in hun eigen straatje en roepen de wildste dingen als de verkiezingen er aan komen. Balk in Eindhoven, Zalm roept om de belastingen te boycotten en dit keer was van Aars aan de beurt een jolijte kreet te slaken. Who's next.

OoO | 27-02-06 | 10:47

Zou Nederland er echt zoveel slechter van worden als we een grootr deel van de ranzigheid van de buis halen? Zap eens langs de nederlandse kanalen na twaalven; vmbo-sletjes die geil in de camera kijken, videoclips waarin negerinnen met hun billen schudden, rijen 06-nummers, enz. Teletekst durf je al vanaf zeven uur niet aan te zetten wanneer er kinderen in de kamer zijn: vreemdgaan per sms, hitsige huisvrouwen, enzovoorts. Je bent geen fossiel onder een steen wanneer je verlangt naar wat beschaving, lijkt me.

Onbevlekt blazoen | 27-02-06 | 10:47

En by the way... die NVU docu heb ik deels gezien. Handige gast die Kusters.... z`n maatjes als herkenbare neo-nazi`s en hijzelf in een spiekerbroek met gympen, als de eerste de beste brave buurjongen.
Alles voor de verkiezingen! Enge bende.... niet alleen de jongeren ook de oude, waarschijnlijk authentieke NAzi`s die eer bij waren op zo`n SiegHeil feest.

Flathead | 27-02-06 | 10:45

RobertJ 27-02-06 @ 10:41

De voetballer?

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 10:45

Het is allemaal de schuld van Socrates.

RobertJ | 27-02-06 | 10:41

@Klootoog

Met Grandmaster DOn Donner als pimp of playerrr????

Flathead | 27-02-06 | 10:39

@ HH
..
vlak na de kruisiging van jezus christus gaf wiegel al aan weer de haagsche politiek op te willen zoeken ipv een beetje als een rolator nozem langs de zijkant te lopen klagen en roepen. ik denk dat je eerder paul r bij een nvu demo ziet (iemand die docu gezien gisteren?) dan dat dat gebeurt.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 10:39

Kan iemand me nou eindelijk eens uitleggen waar dit op slaat?
- als blijkt dat de grootste maatschappelijke kostenpost en doden opleverende drug alcohol is trek je ten strijde tegen .... hasj
- als geweld overal verheerlijkt wordt, films een volkomen fout beeld geven van de effecten van kogels en messen etc. trek je ten strijde tegen .... sex
Jawel, ik heb een onderbuik, maar ook een hoofd en een rekenmachine!

noorderling | 27-02-06 | 10:39

@HH,

Het wordt eens tijd dat Wiegel stopt mt te orakelen vanuit Diever. Of je doet mee of je gaat weg maar niet dit wel en dat niet. Wiegel is de Johan Cruijff van de politiek met die verstande dat hij nog nooit iets in tegenstelling tot Johan Cruijff heeft gepresteerd.

Wiegel? Een jankend watje.

draak | 27-02-06 | 10:38

@kolonel,

Oh nee, begrijp me niet verkeerd. Wiegel zal me een rotzorg zijn, op zijn standpunt over het referendum na. Zeg alleen, dat-ie Van Aartsen nog verder zal wegdrukken, als-ie zich weer in het Haagsche gaat storten.

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 10:35

@ HH
..
wiegel is de OG van de neerlandsche politiek? laat me niet lachen! wiegel is ook een nep ganster en van aartsen is zijn bitch! slap a ho!

kolonel klootoog | 27-02-06 | 10:31

@ miss moneypenny: ik vind het betreffende clipje hoewel duidelijk erotisch, niet vrouwonvriendelijk, in tegenstelling tot sommige andere. Ik begrijp wel wat je bedoelt.

poppermotje | 27-02-06 | 10:30

@kaiser> een Porsche is geen Audi. Eerder een VW. En nog wat.

superjan | 27-02-06 | 10:30

De passant zit nog na te trillen op zijn draaisteol. Liederlijke wezens, deze mevrouwen. Geen wonder dat beschaafde menschen ze liever aan het aanrecht ketenen en in burka's hullen.

Jan Passant | 27-02-06 | 10:28

@ mezelf

Die vallen toch in de categorie Audi Nogwat?

KaiserSoza | 27-02-06 | 10:28

@superjan 27-02-06 @ 10:25

Dat valt in de categorie Nogwat...

KaiserSoza | 27-02-06 | 10:27

kolonel klootoog 27-02-06 @ 10:21

Bewaar de kalmte, a.u.b., kolonel. Geen herrie in de barakken! Dat moest er nog eens bijkomen!

Als Wiegel begin maart weer eens landelijk gaat, dan is het snel gedaan met de voormalig politicus van het jaar Jozias.

Harige Bangmaker | 27-02-06 | 10:26

o.t.

Geen Porsche in de enquete?
De hele redactie rijdt toch Cayenne...

superjan | 27-02-06 | 10:25

@gevallenverstand
Ik vind het sneuer voor kerels die net zo lelijk zijn als 50cent en nu denken dat wanneer ze een halve euro opsteken ook hun auto met 15 schamelgeklede dames kunnen vullen.

Miss Moneypenny | 27-02-06 | 10:25

Gelul allemaal, nog meer interventie van bovenaf, ik zou er fijn nog een legertje ambtenaren voor aannemen, voor de gebruikelijke evaluaties, onderzoekjes, en de handhaving ervan...

Dat bij de meeste politici de zwart/wit TV niet verder gaat dan Nederland 1, 2, en tegenwoordig zelfs 3, wil natuurlijk niet zeggen dat dat bij iederen zo is, dat het pluche in Den Haag net heeft gehoord dat er zoiets is als Internet, wil natuurlijk ook niet zeggen dat de rest van Nederland hier ook van profiteert met hun eigen hypermoderne 1200/75 modem, zoals bij de heren politici wel gebruikelijk is...

Ik zeg WOMBATPM!

Bah! Na een uitermate prikkelende en enerverende clip, die zelfs mij deed twijfelen om toch maar aerobics te gaan doen (mits er uiteraard gemengd gedouched word), zo'n domper....

KaiserSoza | 27-02-06 | 10:23

Helemaal mee eens! Mens-erger-je-nieten is een leerzaam tijdverdrijf dat den mensch geduld en tolerantie aanleert. Overigens moeten ook alle Al-Zarqawi videoclipjes verboden worden!

drieluik | 27-02-06 | 10:23

nu wil ik, aardig en opgewekt zo als ik ben, types die het gevoel hebben bij het luisteren en kijken naar lutsers als 50 cent, met echte hip hop te maken te hebben even heel erg gezien en bewust de typhus wensen. nep gansters!

kolonel klootoog | 27-02-06 | 10:21

@ poppermotje

Ik vind 'm op het randje. Dat clipje van Christina vind ik persoonlijk smaaklozer. Het is wel grappig om te zien dat vrouwelijke artiesten zich ook steeds meer laten meeslepen in dit gebeuren.

Miss Moneypenny | 27-02-06 | 10:20

over 10 jaar komt van Aartsen erachter dat die kids van 10 zitten te cammen met het buurmeisje en dan worden webcams verboden. Politiek, het zou verboden moeten worden

verbatim | 27-02-06 | 10:17

Miss Moneypenny 27-02-06 @ 10:10
Je hebt gelijk, het gaat te vaak over de rug van de artiest heen. Alleen daarom al moet het aan banden!

gevallenverstand | 27-02-06 | 10:17

@ miss moneypenny: valt het clipje waarnaar in het artikel wordt gelinkt voor jou ook in die categorie?

poppermotje | 27-02-06 | 10:14

Jozias, alle gekheid op een stokje: Je wilt geen geld uitgeven om jongeren aan werk te helpen omdat werk de beste oplossing voor hun probleem is? Zullen we het daar eens over hebben?

gevallenverstand | 27-02-06 | 10:13

Ben het er helemaal mee eens.

diepnek | 27-02-06 | 10:13

Een algeheel verbod op vijftig centjes zou op zichzelf geen slecht idee zijn.

Hellsmurfje | 27-02-06 | 10:12

Ik ben erg benieuwd naar de clip van MC Donner :D

Misschien is heb ik de volgende mening, omdat ik een vrouw ben... maar ik vind heel erg veel clips smakeloos gevuld met wulpse meiden die in bikinis rond dartelen rond een veel te lelijke kerel.

If you got the money...

Miss Moneypenny | 27-02-06 | 10:10

tijd voor GeenStijlTV dus.

Horror Scoop | 27-02-06 | 10:10

VVD zuigt aars

Yzord | 27-02-06 | 10:10

@kw_nl
Een windvaantje is een minister van financiën die op maandag roept dat burgers hun OZB niet hoeven te betalen en op dinsdag roept dat ze dat toch maar beter wel kunnen doen.

SuperG | 27-02-06 | 10:09

Heel goed Jozias, Futuliseren die agenda! Debat oproepen over onderwerpen die zover mogelijk van je prestaties/doelen afstaan. Als legale homosex buitenplaatsen als issue niet lukt, dan pak je toch de overmaat van sex in clips aan?

gevallenverstand | 27-02-06 | 10:05

hehe lijkt me een goed plan ;)
miss moeten we dan ook ff een paar breezah hoertjes bij de deur afzetten ik kan nog een mobieltje missen :p

Jaap Bonestaak | 27-02-06 | 10:01

ik wil jozias, via deze voor mij zeer onsymphatieke wijze, ongezien maar bewust geroken diverse onfrisse en natte aandoeningen in de liezen wensen. en ik kondig aan dat uitprotest vandaag alleen maar vrouwen verkrachtende boze neger muziek gedraaid word in de barakken van het 42ste.

kolonel klootoog | 27-02-06 | 10:00

Ow, Wouter B die iets roept. Don't worry, morgen kan het weer heel wat anders zijn.
Typische eigenschap van een windvaantje...

kw_nl | 27-02-06 | 09:58

*Gaat buiten twister spelen met bReEzAh-buurmeisjes*

DiagnosisTyphus | 27-02-06 | 09:57

Hey en mens erger je niet dan??? he heeft dat geen slechte invloed op die kinders dan?? ik bedoel een beetje poppetjes met een andere kleur het bord afslaan!!! discriminasie!!

Jaap Bonestaak | 27-02-06 | 09:57

Ik vind dat clipje heel raar. Gaat er veel aan verloren om dit soort dingen - naast porno, het onversneden woord van de heer en tell sell - alleen op bepaalde tijden uit te zenden? Krijg je niet een wat verwrongen mensbeeld als je vanaf 6 jaar wordt gevoerd met dergelijke beelden?

Der Icebear | 27-02-06 | 09:56

Beetje vertraagde reactie...

stupor mundi | 27-02-06 | 09:56

Lekker clipje wel ....

Enne Jozias wil dat we gaan sporten. Wat zijn die aerobic meisjes in dat clipje aan het doen dan ... precies ... sport!
.
Ik ben het dus met Jozias eens ... er moet veel meer gesport worden.

Professor Plons | 27-02-06 | 09:52

Mens-erger-je-niet, dat is het toch het gevoel dat je krijgt als Jozias weer met z'n kop op de tv is? Overigens geldt hetzelfde voor Bos en nog zo'n 90% van de pluchebewonerts.

Kapitein Stijlvol | 27-02-06 | 09:51

is dat mijn lievelingetje shakira?

mallebabbe | 27-02-06 | 09:50

Nu gaan ze zeker ook beginnen over m'n matties in Rotterdam? Dat dit aanstoot geeft tot groepsverkrachtingen?

OnheilsProfeet | 27-02-06 | 09:48

Ja, Mens-erger-je-niet is oud! Carcasonne is het nu heh. Maar ik kan me voorstellen dat Jozias meer een Kolonisten type is.

ThE_ED | 27-02-06 | 09:46

Hoor wat ruischt daar in het struikgewasch.

poppermotje | 27-02-06 | 09:46

En daarna moet de jeugd snel an het werk tot hun 87e, waarna ze van de VVD van hun welverdiende pensioen mogen genieten.

SuperG | 27-02-06 | 09:45

Uiteraard heeft de VVD gelijk als deze stelt dat er meer buitengespeeld dient te worden. Buitensex heeft ook best iets avontuurlijks.

draak | 27-02-06 | 09:45

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland