Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Die houding kan zo veel beter

En nou die handjes, de lucht in...Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken. Haal je handen uit je zakken...

Reaguursels

Inloggen

@Weautjuh
Die vergrijzing betaalt gewoon zichzelf. Enig idee wat die aan premie gaan wegdragen over hun pensioen? Überhaupt weleens erbij stil gestaan hoe groot de spaarsaldi bij het ABP zijn? Zelfs in het slechtst denkbare scenario stijgt de druk met nog niet 1%! Volgens mij heb je ook geen flauw benul hoe hoog de belastingdruk werkelijk is, en hoe dit zich verhoudt tot de landen om ons heen. Ja, in het Oostblok, daar is de belastingdruk een stuk lager. Maar dacht je echt dat met een nullijn een Nederlandse stucadoor ineens gaat concurreren met een Pool? Denk je dat echt?
De enige reden waarom er bezuinigd moest worden, is omdat een overheid zonder centen taken moet afstoten. Privatiseren dus. Stokpaardje van de VVD. En we weten allemaal wat betekent voor onze portemonnee. Kijk anders er even je energierekening op na.
Nog even voor de duidelijkheid: op de PvdA zal ik van z'n levensdagen niet stemmen. Al was het maar omdat die klojo's het onderwijs de vernieling in hebben geholpen. Maar dat gezeik iedere keer met Wouter dit Wouter dat slaat nergens op. Prijs je vooral gelukkig met een josti als premier, pinokkio op financiën en een aap op economische zaken.

SuperG | 01-03-06 | 01:56

Dat is precies wat er gebeurd als je op die hufters stemt. Ouwehoeren en verder NIETS

derks | 28-02-06 | 20:52

Yeeaah Right, No Way 28-02-06 @ 12:59

Wat was er ook al weer sociaal aan het beroven van werkende arbeiders door leidzaam meewerkende WAO-ers, uitkeringstrekkers, ambtenaren, subsidiesponsen en andere werkelozen?

Ksi-Ziks | 28-02-06 | 17:02

haha geweldig.. partij van de arbeid noemt zich dat :o) maar de handen steevast in de zak.

zijn hier wel wat veel pvda'ertjes zeg, jek. genaaid door het kapitaal? ja tuulk. in de oliebol praten ajb..

lay--z | 28-02-06 | 15:08

Lekker toch? Bioskoopbroek aan. Iedereen denkt dat je met je handen in je zakken loopt, loop je lekker met je zak in je handen!

Traag | 28-02-06 | 14:57

rechts lullen is zoooo makkelijk.
Lekker blijven schoppen jongens, daar word je vast beter van.

Of? Zou het toch beter zijn om samen naar oplossingen te zoeken in plaats van ruimte te geven aan polarisatie?

De vorige polarisatie-hausse eindigde in WOII

DeNuance | 28-02-06 | 14:51

Ja hoor, tuurlijk, nee helemaal mee eens, en nu gauw VVD stemmen dan is ons land sneller nar de kloten, god laat me dr uit. LEES en trek je conclusies. 1970 den Uyl 1973 oliecrisis, en dan toch nog zo'n laag begrotingstekort ondanks alle maleise, ik vind het een super staaltje zenuwbeheersing van Joop. In de geschiedenis is herhaling een feit en dat zal nu niet anders zijn, steeds krijgt links de schuld van alle maleise en rechts is het brave jongetje van de klas, ach ik hou er over op het heeft weinig zin me hier druk over te maken, als Nderland failliet is wordt het alleen maar makkelijker hier weg te komen uit dit godvergeten kloteland geregeerd door misselijkmakende politici zoals zalm, hoogervorst en vooral bakkellende.

Yeeaah Right, No Way | 28-02-06 | 12:59

hij zal wel wat te verbergen hebben............

SlechteRick? | 28-02-06 | 12:54

Yeeaah Right, No Way 28-02-06 @ 11:53

Dingen beloven aan het einde van een verkiezingsperiode, om dommee kiezers naar zich toe te zuigen, is vooral een PvdA kunstje. Om de politiek geloofwaardig te houden kan je in gang gezette potverteerdersuitgaven niet zomaar stoppen omdat dan het gelijkheidsbeginsel niet meer opgaat.

Je ziet dat na elke regering waar de PvdA de boventoon gevoerd heeft, het terugdraaien daarvan is helaas geen simpele pennestreek maar vaak moet eerst de giftige beker tot de bodem worden leeggedronken voordat de regeling kan worden teruggedraaid of afgeschaft.

Economie is de opleiding van veel PvdA kopstukken, sommige zijn daarin Cum Laude geslaagd, maar zelfs Nobelprijswinnaar Pen kwam tot een volkomen verkeerd economisch wereldbeeld, immers hij rekende met onzinnig gebleken marxistische, communistische en socialistische economische uitgangspunten. Daarom hangt de Beterbegroting van kontol Bos ook als een sprookjesboek met ongedekte droomwensen aan elkaar.

Ksi-Ziks | 28-02-06 | 12:38

Quote:
De ontwikkeling van de staatsschuld in de afgelopen 30 jaar.
Het verhaal dat linkse kabinetten slecht voor de economie zijn, en geld over de balk smijten, houdt echter krampachtig stand. Het is CDA/VVD propaganda, wellicht nodig om te verhullen dat het overgrote gedeelte van de staatsschuld onder het bewind van CDA/VVD tot stand is gekomen. Want wat zijn de cijfers ? Begin jaren 70 verdubbelde de absolute staatsschuld onder de christelijk-liberale kabinetten de Jong en Biesheuvel. Vervolgens een stijging van circa 30% onder Joop den Uyl (PvdA). Hierna een verdubbeling onder van Agt (CDA-VVD), gevolgd door nog een verdubbeling onder CDA-VVD bewind, waarna met de paarse kabinetten Kok (PvdA-VVD-D66) eindelijk een einde komt aan het verdubbelen van de staatsschuld.

Yeeaah Right, No Way | 28-02-06 | 11:53

@Romulus 27-02-06 @ 16:28, en eigenlijk elke rechtsdenkende kneus hier (en dat zijn er nogal wat als ik zo eens doorlees)

Waarom moeten die rechtse rakkers nou altijd de feiten omdraaien en links de schuld geven, er is in de geschiedenis maar 1 links kabinter geweest, het kabinet van wijlen Joop den Uyl en die had notabene de laagste bruto nationale schuld en de laagste economische probleemcijfers die er te bedenken zijn, links is altijd een oppassende en zuinige regering geweest, lees bijgevoegde link en overtuig u nou toch zelf eens van al die rechtse leugens, mensen alstublieft, denk eens na.

www.sargasso.nl/?p=1210

Yeeaah Right, No Way | 28-02-06 | 11:51

Hier rest maar een commentaar op de domme opmerkingen over de PvdA.
Toen in vroeger jaren de arbeider stelselmatig werd uitgebuit werd het hoogstnodzakelijk geacht een politieke partij op te richten die de belangen van de arbeider ging beschermen en tegenwicht bood aan de christen en democratische grijpvingers in dit land. Nu jaren later zijn de arbeidsomstandigheden in vele opzichten verbeterd en beginnen de omhooggevallen yuppen een grote bek te krijgen omdat zij van mening zijn dat alles wat ze bereikt hebben van eigen kunnen afkomstig is. Niets is minder waar, ware de PvdA er niet geweest hadden ook zij nu nog steeds onder het onderdrukkende juk van de politieke christenen en democraten gezeten. Domme uitspraken die de bevolking wederom proberen op te zetten tegen de arbeidersmoraal zijn meestal van rechtse aard en er op gericht de arbeider wederom tot de bedelstaf te dwingen en te maken tot een slaaf van het kapitaal. Ik vind WB nou ook niet direct een fotogeniek uiterlijk hebben maar ik ben er van overtuigd dat WB dezelfde capaciteiten in huis heeft als wijlen JdU en de enige is die ons nog zal kunnen redden van de totale onderdrukking door het kapitalisme. De CDA en VVD kiezers hebben altijd al de boventoon gevooerd met hun grote uitspraken maar elk jaar weer komt de PvdA als grootste partij uit de bus ( een enkele keer uitgesloten) maar wordt telkens door kerk en staat gedwongen in het verdomhoekje te gaan zitten óf krijgt een schier onmogelijke taak en als deze niet slaagt een afzeikert van diezelfde christenen en democraten. Als je terugkijkt op alles wat er in de afgelopen 2 kabinetten is gebeurt wordt het verdomd snel tijd dat de PvdA aan de macht komt (liefst met de SP samen) en eens een paar van die ongelooflijke graaiers uit de tent schopt (liefst nog royeert ook) want als we met CDA en VVD opgescheept blijven gaan we echt naar de kloten hier. Duidelijk is allang dat alweer de arbeider het weer moet ontgelden en wordt genaaid door het kapitaal, een terugkerend probleem hier in dit land.

Yeeaah Right, No Way | 28-02-06 | 11:42

@ superG

Het is inderdaad nodig om te bezuinigen en de pensioenleeftijd te verhogen om nog enige concurrentie te kunnen bieden aan andere landen. Men wordt steeds ouder en men maakt dus langer gebruik van de sociale voorzieningen. Het aantal mensen dat werkt en dat premies betaald wordt relatief steeds kleiner, mede doordat de huidige Nederlander niet al te veel kinderen neemt. Hierdoor wordt het bedrag dat een werknemer aan premies moet betalen steeds hoger en dat is dan weer slecht voor de concurrentiepositie, want ook Nederlands 'kenniseconomie' is niet onfeilbaar en landen als China zouden dit toekomstig veel goedkoper kunnen (dit duurt echter nog wel een tijdje), maar ik had het ook over de lange termijn in mijn eerdere post. Om hier nog enige werkgelegenheid te behouden moet men inderdaad bezuinigen. Dit kan men dan maar eerder langzaam aan doen dan alle uitkeringen enz hoog te blijven houden en uiteindelijk helemaal failliet te gaan.

Weautjuh | 27-02-06 | 20:04

Welke randdebiel neemt er nou een Nick met het woord kanker er in? Hebben de moderators daarover heen gelezen?

Mexicano | 27-02-06 | 19:17

Beetje handjes in je zakken, beetje meelullen met iedereen. Lekkere waaiboom die Woutert. Dat soort gasten moeten de boel gaan runnen als de oude garde achter de geraniums zit..

Mo Cum | 27-02-06 | 18:02

hij zit gewoon continu aan ze leuter te trekken want hij durft niet naar de tippelzone na wat zijn collega den oude overkwam

Onno Thuis | 27-02-06 | 17:09

Wat is er mis met je handen in je zakken als het buiten koud is? Wat voor kabinet willen de lezers van Geen Stijl dan? Dit huidige kabinet heeft mij aan een kenteken geholpen voor mijn snorfiets en weten jullie wat die gekkigheid mij gekost heeft? ?65, bedankt mevrouw Peys! En ik moet mijn snorfiets vastleggen met een ketting waar je een supertanker mee vastlegt aan de kade. Beetje off topic, maar ik ben het kwijt!

trabant | 27-02-06 | 17:08

@Romulus,
Hoeveel linkse kabinetten hebben we eigenlijk gehad? En kijk hier even wie er écht Sinterklaas speelden: www.sargasso.nl/?p=1210
Recordhouder: het kabinet Van- Agt - Wiegel. Linkser kan het niet toch?

SuperG | 27-02-06 | 16:55

@SuperG
het is natuurlijk makkelijk om een rechts kabinet de schuld te geven van jouw jaarlijkse loonsverlagingen.(Waar ik overigens mijn twijfels bij heb). Het feit is wel dat er in periodes van linkse kabinetten miljarden over de balk worden gedonderd en dat het daaropvolgende rechtse kabinet weer kan proberen de schade te herstellen. Waarop alle Nederlanders weer lopen te klagen dat ze het zo slecht hebben en ze weer links gaan stemmen. We krijgen dan dus weer een links kabinet dat het vrijgekomen geld van de vorige (rechtse) bezuinigingsronde over de balk kan donderen. Ik vrees dat we nooit uit deze vicieuze cirkel zullen komen...

Romulus | 27-02-06 | 16:28

Als Wouter weer eens te gast is bij onze club, zal ik hem eens vragen of de handen in de zak houding hem als fractievoorzitter is opgelegd door Bert Koenders (want zwaaien met de armpjes doet zo militaristisch aan) of juist door Diederik Samson (die vind dat een molenwiekende Wouter hem teveel het gras voor de voeten wegmaait).

Ik vind wel dat als Wouter met zijn handen in de zakken loopt, hij de indruk wekt bij iedere stap steun te zoeken, immers zijn waggelende gang duidt feitelijk op een gebrek aan een juist evenwichtsgevoel. Het is net alsof hij er telkens, net voordat hij omvalt, er in slaagt nog net op tijd steunbeentje te vinden. Mogelijk is Wouter toe aan een rollator of is hij bevangen door de ganzennies of heeft hij last van een ontsteking die hem verplicht wijdbeens te waggellen.

Laatst vertelde Wouter me dat hij op zo'n genante plaats door een wesp gestoken was dat hij er eigenlijk niet over wou praten, maar na enig aandringen vertelde hij me dat het bij de aldi was.

Ksi-Ziks | 27-02-06 | 16:17

@ SuperG
Woutertje de onschuldige... Tsja, en Gerrit de schuldige, NEE dat is te makkelijk... Iig je handen in je zakken steken helpt niet mee aan de toekomst van Nederland. Ik denk dat Pritt Stift, de spijker op zijn kop slaat door met deze log te spotten met de weinig actieve houding van Wouter Bos, "Rustig afwachten, en als het te laat is, ja vul zelf maar in...

12me | 27-02-06 | 16:13

´waar talent is dat SCHREEUWT OM GEBRUIKT TE WORDEN´
zijn ze solidair met de bijlmer-beltegoed, alles is goed- meisjes?

uitvalbericht | 27-02-06 | 15:58

@ Jane Doe
Moeder teresa was natuurlijk wel licht ironisch bedoelt. ;-)

DeNuance | 27-02-06 | 15:50

Nu snap ik um, Het is een ZAKKENVULLER... :/

zinloosgekweld | 27-02-06 | 15:49

eEn @ll sPaM.

kankerinjouaars | 27-02-06 | 15:41

@De Nuance
Hey.... oorlog is soms nodig om vrede te bereiken.
Soms moet je de kaarten eens lekker shuffelen om een goede "hand" te krijgen.
Moeder Teresa doet mij spontaan braken. Dat is de vrouw die voor een kapitaal een luxe hotelkamer liet verbouwen omdat ze de gelofte van armoede had afgelegd en niet in die luxe wilde slapen.........
Die de arme drommels voorhield dat het God's wil is dat ze arm zijn en dat ze vrede met dat lot moeten vinden.
Gatver. En zo iemand wordt heilig verklaard.

Jane Doe | 27-02-06 | 15:35

@ Der Icebear : Knock Out. Die is te goed!

DeNuance | 27-02-06 | 15:25

Heel goed van Wouter Boslim, niet graaien met die handen maar netjes in de zakken, heel goed !

MasterAB | 27-02-06 | 15:23

@de nuance
Wat leuk dat je Agnes Gonxha Bojaxhi uit Skopje, ook bekend als moeder Theresa, aanhaalt ter ondersteuning van de goedheid en sociaalvoelendheid van mensen. Het loeder predikte tegen geboortebeperking. In buttfucking Calcutta. Ze vond god en het gebed een stuk belangrijker dan de mensen die zij stelde te helpen.

Der Icebear | 27-02-06 | 15:13

Zakkenvuller en zakkewasser tegelijk.
Nieuwe vorm van socialisme: zakkengraaien!

Nooit meer slapen | 27-02-06 | 15:04

@ JAne Doe

Gel*l ! En moeder teresa dan?
Juist in tijden van nood zoeken mensen elkaar op en helpen zij elkaar. Daarom: wat dit land nodig heeft is een oorlog.

DeNuance | 27-02-06 | 15:02

@Der Icebear 14:24
Ik vind solidariteit op zich al een eng woord. Het wordt in de meeste gevallen toch alleen maar ingegeven door eigenbelang, door opportunisme.
De mens is van nature niet sociaal. Dat zit niet in de genen. Moet geindoctrineerd worden en het blijft altijd iets tegennatuurlijks hebben.
We zijn selectief sociaal voelend. We pikken de krenten uit de pap.

Jane Doe | 27-02-06 | 14:58

@ SuperG : Amen.

Daarbij: een sociale partij kan ook geen vorm krijgen in een asociaal land.
Als je kijkt naar de protesten in Frankrijk gisteren: dat is pas sociaal!
De Nederlandse individualistische instelling waarbij het verboden is met je hoofd boven het maaiveld uit te steken, waarbij tolerantie wordt verward met onverschilligheid is de pest voor enig sociaal beleid en sociaal gevoel.

Een echte sociale partij is in Nederland dan niet te vinden ... Nee, ook de SP niet.

DeNuance | 27-02-06 | 14:56

@Weautjuh
Kun je dan misschien aangeven op welk gebied Nederland zo mijlenver achterop dreigde te raken bij de rest van de wereld?
Puissante salarissen? Ongekende sociale faciliteiten? Bergen van staatschuld? Gigantische ziektekosten? Allemaal onzin. Zo uniek zijn we niet. We zitten per saldo overal op het Europees gemiddelde. Het enige waar we nota bene een voordeel hebben, is dat we een relatief jonge bevolking hebben en rijke ouderen, waardoor de vergrijzingseffecten reuze meevallen.

Of dacht je serieus dat Nederland kan concurreren met lagelonen landen als China en India?

SuperG | 27-02-06 | 14:54

al mijn houdingen slaan nergens op dan maar mezelf.

mandje | 27-02-06 | 14:53

Dat was een verdacht pakketje haha met een enkelbandje trouwens maar.. ehhh... vrouwen bluffen bluf dus ook.. laat je niet intimideren.

mandje | 27-02-06 | 14:51

Hup handen uit de zak en samen met Prit roestige spijkers rapen, het is weer oogsttijd.

Karel Doorman | 27-02-06 | 14:51

@12me
Dat kun je wel roepen, maar is dat ook zo? Welke partij zit al 25 jaar onafgebroken in de regering? Is die partij dan niet minstens net zo verantwoordelijk? Haar ministers hebben alle besluiten van de afgelopen 25 jaar mede ondertekend.
En nog los daarvan: onder Kok ging mijn inkomen er ieder jaar op vooruit en onder Gerrit Z. ieder jaar erop achteruit.
En waarom: omdat sinds Gerrit het voor het vertellen heeft we ineens als een debiel "de staatsschuld" moeten aflossen. Omdat de "vergrijzing" ineens een onoverkomenlijk probleem is. Omdat we moeten voldoen aan Europese regeltjes waar de rest van Europa geen last van blijkt te hebben.
En dat komt door Wouter zeker.
Je kunt van de PvdA zeggen dat ze de grenzen open hebben gezet en paspoorten uitdelen in ruil voor 500 Pickwickpunten. Maar als je het hebt over graaien uit m'n portemonnee, dan kun je je het beste wenden tot beroepsleugenaar Gerrit - geen inflatie door de euro - Z.

SuperG | 27-02-06 | 14:44

Handen in de zak bij cameratoezicht... bij preventief fouileren, bij voedselbak in Utrecht want die is daar hard nodig maar de gemeente doet niets (JE WEET WEL DIE LOSER IN ZIJN PYJAMA) Thema's proberen te kapen waar ze altijd tegen waren en nu opeens voor.... Yeah Richt. LIES LIES LIES... Wouter LIES

derks | 27-02-06 | 14:43

@Der Icebear 27-02-06 @ 13:52
U komt een heel eind in de goede richting.

Lucifer | 27-02-06 | 14:35

@De Nuance
Geen idee, ik moest zelf richting 070 en was hem vrij snel uit het oog verloren. Ik voelde ook niet echt de behoefte om een gesprek aan te knopen: Pardon, bent u niet Wouter Bos? Op dat boek lette ik dan weer wel, zegt veel over een persoon.

sjaakdeslinksesul | 27-02-06 | 14:25

@Jane Doe
PvdA is een partij van holle theorievorming. Waar was bijvoorbeeld de solidariteit met de iraakse arbeiders toen het er op aan kwam saddam te verdrijven? Ook solidariteit in Nederland is verworden tot tenenkrullende waanzin. Bakken premie afdragen teneinde in het levensonderhoud te kunnen voorzien van uitvreters, vuistlange baarddragers in jurken, alsmede het betalen van externe adviseurs van de overheid of het betalen van de politieinzet bij sportwedstrijden om te zorgen dat 18 jarige voetballers miljoenen verdienen. Echt allemaal Bos zijn schuld. En Marijnessen en Mohammed Rabbea.

Der Icebear | 27-02-06 | 14:24

SCHERP ! daar heeft hij inderdaad wat laten vallen zeg

sanchez | 27-02-06 | 14:21

@ SuperG, beter nu een recessie en bezuinigen/sociale voorzieningen afschaffen, dan de komende 50 met geen enkel land kunnen concurreren.

Weautjuh | 27-02-06 | 14:19

He is handling it.......... hands on.
Wat lichaamstaal betreft is constant de handen in de zakken hebben een afwerende, zelfbeschermende houding. Beetje autistisch zelfs.
Je krijgt er niet echt spontaan een warm sociaal gevoel bij.

Jane Doe | 27-02-06 | 14:16

Ik snap Pritt wel, de PVDA was van huis uit een arbeiders partij, die op kwam voor de belangen van hard werkende mensen, je kent ze wel handen UIT de mouwen, niet lullen maar poetsen. En kijk nu eens wat daar van over is gebleven.. een stelletje arrogante salon regenten, die het liefst met de handen IN de zakken, vertellen wat we wel en niet moeten doen.

Karel Kruizenruiker | 27-02-06 | 14:15

@De Nuance
Je krijgt wel wat je verdient, vrees ik. Onderdeel van mijn pakketje is overigens het terugdringen van de tv met 4500%.

Der Icebear | 27-02-06 | 14:13

Doe de wiskunde:
De PvdA heeft er geen enkel belang bij dat het goed gaat met de minima, of dat er meer werkgelegenheid komt.
De PvdA bestaat bij gratie van de ontevreden burger, die meer en beter wil. Hebben ze eenmaal meer en beter, dan stemmen ze echt niet meer op de PvdA. Lijkt mij een vrij pittig conflict of interest.

CoJoNes | 27-02-06 | 14:13

GO Pritt Stift GO !!!

kloaka | 27-02-06 | 14:03

@ sjaakdeslinksesul
Wouter was zeker in de trein naar utrecht? Lunch in museumcafe lombok en tour door de wijk.

@ Der Icebear
Doe mij Wouter dan maar. SBS6ers zijn er al genoeg.

DeNuance | 27-02-06 | 13:56

@Der Icebear: uiteraard willen we meer weten. Toe maar.

John McClane | 27-02-06 | 13:56

Die kneutert heeft zijn handjes in zijn zakken om te beschermendat alles wat hij gegraaid heeft om zijn zakken te vullen te beschermen.....

godvergeten... | 27-02-06 | 13:55

@John McClane
Idd
Het gaat tegenwoordig alleen om de poppetjes, en dan zie ik Bos, van Aartsen, Balkenende... Het land geen goed doen!

12me | 27-02-06 | 13:55

typisch gevalletje van koude handen.

Antinl | 27-02-06 | 13:53

@nuance
lees die 800 topics van het afgelopen jaar er voor de zekerheid nog even op na:
geen reclame, geen bo van erven, alle uitkering behalve aow afschaffen, 75% minder beleid en 300% meer uitvoering, afschaffing ontbindingsvergoeding bij vertrek werknemers, afschaffing aftrekposten, afschaffing progressief belastingtarief, afschaffing van de subsidie op confessioneel onderwijs, afschaffing subsidie publieke omroep, afschaffing van subsidie op alle kunstuitingen, voetbalclubs betalen zelf voor politie-inzet, afschaffing monarchie. Als je meer wilt weten zeg je het maar.

Der Icebear | 27-02-06 | 13:52

@12me 27-02-06 @ 13:44 "links is rechts"
Juist, nu zie je het! Links IS rechts, rechts IS links. Maakt allemaal geen sodemieter uit!

John McClane | 27-02-06 | 13:51

de enige reden om als politicus lid te zijn van de PVDA is dat je geen stropdassen hoeft te dragen, anders kun je je net zo goed bij de VVD aansluiten

daskapitalist | 27-02-06 | 13:49

links is rechts

12me | 27-02-06 | 13:44

@DeNuance
Sorry, maar ik ben dan ook geen lezer van Brown. Het enige wat ik zag was de naam Dan Brown en het woord Delta, over de overige tekst had Wouter zijn kleine handjes gevouwen. Die had hij achter zijn rug en dus niet in zijn zakken van zijn sportieve rode jack. Vrij onopvallende gast trouwens.

sjaakdeslinksesul | 27-02-06 | 13:43

@John McClane
Je hebt volkomen gelijk, en dat Rechts slecht is, zeg ik niet, alleen de mentaliteit van rechts om de boel lekker bij elkaar te houden staat mij niet aan...

12me | 27-02-06 | 13:42

Vraag is: wat voor waardevols zit er in die zakken dat het steevast een hand in de nabijheid vereist?

Haaimans | 27-02-06 | 13:41

@John McC.
Mijn opperste irritatie is dat mensen als Bos wel beter weten, maar vanwege het electoraat hun flauwekul de lucht in blazen.

Der Icebear | 27-02-06 | 13:39

@ Der Icebear : en wat heb jij nederland te bieden?

DeNuance | 27-02-06 | 13:38

Tis zeker maandag ??

deFiscus | 27-02-06 | 13:38

Nee 12me, het feit dat de overheid zo inefficient als de pleuris werkt heeft er toe geleid dat wij met de gebakken peren zitten, en ook blijven zitten. Helaas voor types als jij is niet alles simpel uit te leggen met: rechts is goed, links is slecht.

John McClane | 27-02-06 | 13:36

Die Wouter is net zo inhoudsloos als deze topic....

Hakbarrr | 27-02-06 | 13:33

@SuperG
Juist dat SOFTE gedoe van de PvdA heeft er toegeleid dat we nu met de gebakken peren zitten!

12me | 27-02-06 | 13:33

Stijlloos bericht Pritt! Geweldig. Wouter dit, Wouter dat en geeft niet wat.
Maar het was niet Wouter die ons op de nullijn zette, het prepensioen afpakte, het middelloon accepteerde als pensioengrondslag, de pensioenleeftijd verhoogde, de economie in recessie hielp met oeverloos bezuinigen, pc-prive afschafte, de ib verhoogde en ongegeneerd uit m'n portemonnee zat te graaien ten behoeve van de ziekenfondsen.

SuperG | 27-02-06 | 13:30

Dit is de beste post OOIT! Ja, of niet natuurlijk.
Delete hem anders, we vergeten het gewoon. Zand erover, ja toch. Iedereen maakt fouten.

John McClane | 27-02-06 | 13:28

met me lul in de hand regeer ik het hele land ..
me ballen ondersteunend en zoekend naar de weg
want deze keer laten we ons niet nemen
en das pech ... voor hen die het politieke landschap willen claimen ..

Draaitafel Demagoog | 27-02-06 | 13:27

@fuckje
je weet helemaal niet wat zijn vrouw weet en nog minder wat die vrouw zelf doet. Mijn probleem is niet met wouter zijn vrouw of heaumeaus, maar wel met het feit dat wouter het land verneukt.

Der Icebear | 27-02-06 | 13:27

Tis een zak, blijft een zak...

zinloosgekweld | 27-02-06 | 13:23

Diegene die met bewijzen komt dat Wouter heaumeau is kan ervoor zorgen dat de PvdA NIET de grootste partij wordt. Ik heb trouwens niets tegen heaumeaus, maar wel iets tegen het feit dat Wouter zijn vrouw verneukt.

fuckje | 27-02-06 | 13:22

Zucht. De lokale politiek is een slap aftreksel van de landelijke politiek. Zo blijkt maar weer.

kezie | 27-02-06 | 13:20

@slinksesul : De Delta perceptie = Delta Deceptie.... anders zou de titel nergens op slaan.

Hoe had wouter dan moeten lopen:
- handen in zijn zij ?
- handen gevouwen?
- Handen achter zijn hoofd?
- In zijn ene hand een peuk en in de ander een bier?

Wie een jas met zakken heeft steekt ze er in.

DeNuance | 27-02-06 | 13:19

@Pritt stift. Briljant gevonden, compliment.

noordereiland | 27-02-06 | 13:19

Misschien gaat hij verhuizen en heeft hij zijn handen alvast ingepakt.
Overigens een keurige waarneming van Pritt, stopt de verloedering. Bravo!

Lucifer | 27-02-06 | 13:18

Yeah Wouter, zo hoort het. Een goed bestuurder doet niets, behalve delegeren, en dat kan Wouter met zijn handen in zijn zakken. Kortom, Wouter for President, ik kan niet wachten op de landelijke verkiezingen.

kruT | 27-02-06 | 13:16

Off topic
tasjes dief probeert aan politie te ontkomen door in de amstel te springen.hahahahaha

kruisridder | 27-02-06 | 13:15

Bedankt Joris

12me | 27-02-06 | 13:14

Ah, Bos ook al aan het carnevallen. 'En noe die hendjes, de zak in...'

St-Eenmans | 27-02-06 | 13:12

@grover en Appie hein.

NEXT? dittis hoog nivo!

ed.. | 27-02-06 | 13:11

Ik heb liever dat ie in zijn zakken zit als in die van mij.

Ik vind het zo'n slappe contecussert die Bos...

hoff | 27-02-06 | 13:08

Toch hangt er een vertrouwde spruitjesgeur rond Wouter. Hij zegt niets wat beklijft, maar het klinkt zo betrouwbaar.

Jan Passant | 27-02-06 | 13:07

... wat een zak!

The Hedge | 27-02-06 | 13:07

Ah, de laatste still heeft heer Bosch met den handen op de rug

Bugger_Me | 27-02-06 | 13:07

PVDA: "Sterk, sociaal en je krijgt geen koude paal!"

Kapitein Stijlvol | 27-02-06 | 13:07

Woutert doet lichaamstaal;

Pik Vast De Allerbeste

Peppi van Kokki | 27-02-06 | 13:06

liever zijn handen in zijn zakken dan in de mijne...

Vingerverf | 27-02-06 | 13:06

Vanochtend vroeg zag ik hem volgens mij op 010-CS staan. Hij had alleen een boek van Dan Brown De Delta perceptie bij zich.

sjaakdeslinksesul | 27-02-06 | 13:05

denk dat wouter aan zn net opgelopen druipert zit te voelen...
komt ervan als je bare-back liefhebbert bent....

de melkboer | 27-02-06 | 13:04

En gladjakker Bos behoeft zeker de volgende aanvulling: " en steek je handen uit de mouwen!"

Deense Postbode | 27-02-06 | 12:59

Kan niet, straks valt zijn zakkenvulling eruit. Iets moet deze toch bedekt houden? Dan maar 2 afgekloven klauwen.

PogingX | 27-02-06 | 12:59

LOL @ FJ

Brusselmans | 27-02-06 | 12:59

Hou je zak uit zijn handen

verbatim | 27-02-06 | 12:58

Heeft Pritt een weekend met Joop van Tellingen in de bosjes gelegen?

Brusselmans | 27-02-06 | 12:58

Heaumeau Boslim.

fuckje | 27-02-06 | 12:57

Hij is al bezig om zijn zakken te vullen, de zakkenwasser.....

Rakesh | 27-02-06 | 12:57

"Ik voel me klote."

FJ | 27-02-06 | 12:57

Hahahahahaha, ik wordt hier zo melig van.
Doet me denken aan "Der Alte"

Wouter houdt z'n jas omhoog bij gebrek aan ruggegraat en schouders om ergens onder te zetten......

Peppi van Kokki | 27-02-06 | 12:56

Handen uit de zakken?? De laatste die dat wilde werd van het mediapark gedragen.

Jan Passant | 27-02-06 | 12:56

@joris,
kan 12me, de politieke spammert, uit beeld?

.grover | 27-02-06 | 12:55

ja? en?
..
persoonlijk vind ik de echte pamela hemerijk leuker en is het een schande dat iedereen denkt dat je in nederland maar de hele tijd met je handen in je zakken mag lopen! vroeger was dat wel anders, dan was je blij dat je van je broer een zak kreeg, die al een generatie of 17 in de familie was en een beetje naar pus stonk, waar je dan op zondag na de kerkgang je handen in kon steken, dat je je dan pas echt gelukkig voelde en thuis. nu, nu loopt iedereen met de handen in de zakken en gaat het land naar de kloten!

kolonel klootoog | 27-02-06 | 12:55

leuk al die screenshotjes uit één filmpje. Volgende keer iets beter onderbouwen!!! NEXT!

.grover | 27-02-06 | 12:54

Vaag zeg. Zit hier een verborgen boodschap in?

eskimono | 27-02-06 | 12:53

Heeft ie 't koud, is ie aan het knikkeren, of is t gewoon een lui varken...??

KABAAL | 27-02-06 | 12:52

Jahaa, want als je zak explodeert dan ben jij je klauwen kwijt.

RobertJ | 27-02-06 | 12:52

Steek je handen uit de mouwen...

Randall Flagg | 27-02-06 | 12:51

Waar gaat dit in godsnaam(swt) over?
Bos met handjes in de zak?
dat kudtfilmple doet bij mij geen ene kudt trouwens.

vander F | 27-02-06 | 12:51

@Pritt Stift: dit is wel heel, heel ver gezocht. NEXT.

Albert Heijn | 27-02-06 | 12:50

-weggejorist-

12me | 27-02-06 | 12:49

Koud niet?

waar | 27-02-06 | 12:49

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken