Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

JoRán een ladykiller? Ech nie...

Wat ben je lelijk van dichtbij...Twan Huys mocht op audiëntie bij de familie Van der Sloot. U weet wel dat voorbeeld gezinnetje uit Aruba van ‘Geen lijk geen zaak’. En terwijl mamma Van der Sloot onophoudelijk al bellend het beeld vervuilde, mocht pappa Paul gisteravond uithuilen op de schouder van de Nova-correspondent. Maar het was Huys natuurlijk alleen maar te doen om Joran, door vaderlief overigens steevast uitgesproken als joRán. Niks geen snelle jongen, maar een vadsige puber, met lippenstift en pluizig piekhaar. Blijkbaar was Huys hierdoor ook enigszins van zijn apropos, want zijn blocnote met kritische vragen bleek net zo onvindbaar als Natalee Holloway. Zo heeft JoRán nooit een eerlijk kans gekregen, is het grootste misverstand dat JoRán een moordenaar en een verkrachter is en heeft met name Fox News schuld aan dit beeld. Even op die ogen van JoRán letten dan maar. Rechts naar boven kijken betekent immers zoeken naar een leugen. Mmm, valt best mee... Toch lijkt JoRán zich dan toch nog te verspreken. Op de vraag waarom hij in eerste instantie de pliesie een ander verhaal heeft voorgeschoteld, stelt hij: “Ik was bang dat ze in een paar dagen had kunnen opduiken" "Ik was bang dat ze in een paar dagen ZOU opduiken…" Oh ja, Natalee was ook nog eens botergeyl zeer opdringerig. Helaas voor het bReEzAh-sletje moest JoRán de volgende dag weer gewoon naar school. Dubbele pech dus voor Natalee. En omdat u gisteravond uw eigen bReEzAh aan het wegwerken was, moet u nog even tot maandag w8en om het gehele interview terug te kijken, Nova heeft namelijk voor veel centjes de beelden doorverkocht aan Fox. Groenhuijsen moet immers ook worden betaald...

Reaguursels

Inloggen

Andere optie:
Joran laat het benevelde schaap achter op strand en stapt in de wagen bij zijn mattie. Terwijl de neanderthaler thuis zijn franse woordjes nog een keer doorneemt gaat de chauffeur nog even terug om te kijken of er nog wat valt te neuqen. Nee natuurlijk want Nat-lee komt uit Alabama en heeft geleerd te rennen voor alles wat zwart is. Jachtinstincten komen los en voor je het weet: oeps!! De rest is geschiedenis....
Niet te geloevn dat die joran nog niet is doorgeslagen. Lijkt me dat ze bij de FBI toch wel raad weten met 17-jarige scholieren... Zou ie t dan toch niet gedaan hebben en daarom ook naar de states afgereisd zijn? Dat het een enorme hijo de puta is is natuurlijk duidelijk...

sjeit | 21-02-06 | 12:28

De doodstraf voor Joran!

YEHUDA33 | 20-02-06 | 20:45

Lache! Ik zag dit gisteren hier (Columbus, Ohio) inderdaad op TV op de meest geweldige nieuwszender ooit. Waar FOX normaal gesproken - net als GeenStijl - geen probleem heeft met het brengen van opinierend nieuws, viel het deze keer wel mee eigenlijk.

Marral | 20-02-06 | 15:25

Het getuigt van lef dat ie naar New York durfde te gaan, uberhaupt. Al zal ie er niet zijn heengegaan om z`n dagvaarding op te halen.

Flathead | 20-02-06 | 15:09

@RottePeer: Inderdaad. Denk wel dat ze daar voor gaan, benieuwd hoe het Amerikaanse rechts-systeem zich dan houd. Op zich heeft pa van der sloot in dit geval ook weer gelijk... Géén dood door schuld als er geen lijk is. Maar ja of de hamburger vretende Amerikaanse jury dat tot hun poreuze FOX geïndoctrineerde hersenen laat doordringen is nog maar zeer de vraag... Het wordt spannend dus beste RottePeer. Ondertussen rukt de beneden-windse-Jack-de-Ripper ?die de eigenlijke dader is? zich nog een keer af boven de vrieskist met het lijk en lacht zich wederom de thiefus!

Dat ze in het water beland is, is trouwens bijzonder onwaarschijnlijk... dan zou ze redelijk snel weer aangespoeld zijn of gevonden met de uitgebreide radar zoek acties die er geweest zijn. Verhalen over haaien zijn leuk verzonnen maar Aruba is geen Australië.

En omdat Joran de enige getuige is kan hij makkelijk verklaren dat hij Natte-lee absoluut naar haar vrienden wou brengen maar dat Natte-lee dat onder geen beding wou en alleen maar op het strand op zijn gezicht wou hurken. Haar dan toch meenemen zou neer komen op ontvoering. Dat is trouwens ook wat hij min of meer tegen Nova zei hier over. Juridisch geen zaak dus, maar dat zegt niks over hoe de hamburgers vretende jury hier over gaat oordelen inderdaad.

Nierius | 20-02-06 | 15:03

Mijn steun heeft ie! Al was het alleen maar om die hysterische yanks wat dwars te zitten, met dat eeuwige ubermensch-god-is-mijn-herder-voorstanders-voor-vrij wapenbezit-en-gebruik gebral.

Flathead | 20-02-06 | 14:58

@Nierius: Ook al is het zo gegaan en wordt het bewezen...dan ontkomt joran nog niet aan de rechtszaak. Het gaat de aanklagers erom dat, ook al heeft hij het niet gedaan, hij het had kunnen voorkomen (bijv. door haar weer bij de Carlos & Charlie's, waar haar vrienden waren, te dumpen). Als je het ff cru stelt: Stel, ik bal een GHB-sletje bewusteloos in de vloedlijn van een verlaten strand terwijl het eb is(krijg zin in de zomer!), en daarna laat ik haar liggen terwijl het vloed wordt, en ze gaat permanent chillen tussen de vissen...dan kun je me niet vervolgen voor moord of doodslag, maar "dood door schuld" krijg je er misschien wel door bij de rechtert, zeker als de bewijslast zo is geregeld. Ik zie het somber in voor Joran...(hij heeft de Amerikaanse publieke opinie ook niet echt aan z'n kant).
Dat wordt waarschijnlijk doekoes hoesten voor J-Unit.

RottePeer | 20-02-06 | 14:39

1. Haalt allen de poep uit uw ogen! Kijk goed naar de lippen van Joran en je ziet dat hij een koortslip heeft onder de lippestift. Het interview werd snel geregeld, de camera ploeg had schijnbaar geen styliste bij zich. De moeder van Joran vond waarschijnlijk dat het zo niet kon en heeft met haar lippenstift geprobeerd hem zelf vlak van te voren nog even te fatsoeneren en de puist op z'n lip een beetje te verdoezelen, niet wetende hoe dat op TV overkomt...

2. Verhalen over naar links en naar rechts kijken zijn alleen van toepassing als je zeker weet hoe iemands hersenen geprogrameerd zijn, links of rechtsom. Weten of Joran links of rechts handig is helpt hierbij in de diagnose maar geeft geen 100% uitsluitsel... Alleen met een neurologisch onderzoek kun je dit aantonen en de vraag beantwoorden of hij zijn creatieve visuele hersenen raadpleegde (iets verzon, loog) of zijn visuele herinnering (zich voorstelde hoe het was, de waarheid sprak). En zelfs dan zegt dat nog niks... De gebeurtenis is al zo lang geleden dat iets wat niet de waarheid is, inmiddels door het vele herhalen in zijn hoofd de waarheid en een herinnering kan zijn geworden.

3. Gezien het karakter van moeder Holloway lijkt Joran's verklaring over Natte lee's karakter me niet onwaarschijnlijk. Natuurlijk was Joran van plan om natte Lee aan zijn Joystick te rijgen maar waarschijnlijk kwam hij er achter dat het net zo'n hysterische bitch is als haar moeder (de appel valt niet ver van de boom). En zeg nou zelf wie zou moeder Holoway aan zijn stok willen rijgen, zelfs al zat er de kop van Nathalee op? Joran die wel wat ervaring heeft met de dames (zie foto's op het inter-pret) koos eieren voor zijn geld en belde vriend Deepak. Vervolgens zei hij tegen haar: "fuck you bitch met geld toe krijg je mijn machtige staaf nog niet in je hysterische schoot geschoven, de avond is nog jong ik ga eens kijken of ik ergens een beter bReEzAh'tje kan scoren! Je gaat maar terug lopen!". En tijdens deze heerlijke wandeltocht is de geyle Natte Lee tegen een of andere benede windse Jack de Ripper aan gelopen die haar nu nog in zijn vrieskist bewaard en zich de tering lacht!

Nierius | 20-02-06 | 13:34

als ze op haar moeder lijkt kan ik het verhaal wel geloven zo'n slet die half zat interresant wil doen en probeert hem van ze school af te houden, op den duur zeg je tot ziens en daarna is ze gewoon door een stel idioten verkracht ik gok britse toeristen die zijn allemaal extreem aso

Onno Thuis | 20-02-06 | 11:38

het is interessant om te zien hoe een publieke opinie snel kan omslaan. In eerdere berichtgevingen vorig jaar over Joran kwam hij naar voren als een slimme sympa vent, die een beetje pech had met een sletje: een algemeen gevoel pro Joran en contra een amerikaans sletje.
In deze posts wordt hij afgebrand: hij is een vadsig mietje met z'n lippenstift (wellicht gewoon een verkleurde foto), hij zou homo kunnen zijn, studeren kan hij ook niet, een lamme, verwende rijkeluis puber, zijn vader een mislukte rechter en nu een dubieus advocaat.
Al met al een spannende roman en ik kijk uit naar het laatste hoofdstuk.

heau, heau | 20-02-06 | 11:13

Als ik het goed begrijp is het zo gegaan:
- Nathalie stapt in de auto met Joran en een paar vrienden
- Ze komen vrienden tegen van Nathalie, heel Aruba weet dus bij wie ze in de auto zit.
- Ze vragen haar om uit te stappen maar dat weigert ze.
- Joran gaat met haar naar het strand, verlaat haar en belt een vriend.

Dus als Joran de dader is heeft hij eerst het hele eiland ingeseind dat hij met haar was. Hij probeert haar eerst te lozen bij haar vrienden.
Vervolgens verandert hij van mening, vermoord haar op een strand voor het hotel en belt vervolgens een vriend op de plaats delict.

Als hij schuldig is eet ik mijn schoen op. Heeft iemand nog peper en zout

Klaver | 20-02-06 | 08:54

Ook lijkt het mij, als die 18-jarigen maar iets met de dood van Natalie te maken hebben gehad, dat die Joran eerst zijn vader opgebeld heeft wat ze in die moeilijke situatie zouden moeten doen (welke 18-jarige zou dat niet doen?) Zoals al meer in de media stond, kan de vader zijn zoon geadviseerd hebben dat zonder lijk geen veroordeling voor moord of doodslag mogelijk is en dat ze daarna hulp ingeschakeld hebben om het lichaam te verbergen. Want hoe groot is Aruba dat daar zomaar een meisje spoorloos verdwijnt? 31,5 km lang en 9,6 km breed. Oppervlakte is 180 km2, vergelijkbaar met Texel. En waar ligt het? In ieder geval niet in de bermudadriehoek, dus Natalie's lichaam zal daar nog wel zijn...

DeArmeStudent | 20-02-06 | 02:31

Wat drank (bReEzAh), ff aan de poppers, een beetje geile neuquesex en madam stikt in de cum, althans... joran of de antiliaanse broeders weigeren hun roots uit haar keel te halen... bla. bla. bla.

Wedden dat ze in een of nader graf (van/bij een ander ligt).

CD's verberg je tussen CD's, Badgasten tussen badgasten en lijken tussen lijken (kerkhof) duz.

't is nie moejeluk om pliesie te spelen

En.... opdringerige wijven op Aruba, gaan met de beentjes... Aruba

Mois

mois | 20-02-06 | 01:22

@mois, dank je voor de linkje.
Joran verklaarde dat zij opdringerig was (terwijl ik nog nooit opdringerige vrouwen tegengekomen ben, ook al zijn ze helemaal tuit) en dat hij toen een vriend gebeld heeft om hem naar huis te brengen en ze hebben haar op het strand achtergelaten. Crisis, welke gezond denkende jongen laat een botergeyl dronken meisje alleen achter op het strand? Dit klopt voor geen kant! Misschien heeft Joran die vriend opgebeld om Natalie op te halen, nadat ze bezweken was van de gangwurgrape? Waarom zit er geen profiler op de zaak en vraagt de politie en PERS niet door? (wie was die vriend dan, en waar kunnen we hem bereiken, zijn auto op sporen onderzoeken enz.)

DeArmeStudent | 20-02-06 | 00:34

Tsja,beste Mokum Joker... het is een feit dat Joran de al dan niet geintoxiceerde Natalie "hulpeloos" op het strand heeft achtergelaten, en dat je daar in de us een rechtszaak "negligent death" voor aan je broek kunt krijgen...en "uitgewezen", dat kan alleen met buitenlanders of staatlozen..Je bedoelt zeker "uitgeleverd"? Dan kan ik je geruststellen: omdat het hier een civil rechtszaak betreft is daar geen sprake van, het gaat om een schadevergoeding. FEITEN, Mokum...en LEZEN.

RottePeer | 20-02-06 | 00:32

Het gaat om de feiten en om precies te zijn de bewezen feiten! Is het bewezen? Nee! Dus we moeten niet oordelen voordat het bewezen is. Het is wel een Nederlander die straks misschien wel door ome Donner even uitgewezen wordt, omdat anders die Yanks dreigen met een bombardement op Den Haag. FEITEN beste GS'ers daar gaat het om.

Mokum Kosher | 20-02-06 | 00:23

Ben wel benieuwd hoe hij op het publiek overkomt bij een amerikaanse interviewer... misschien dat hij in het engels net iets slicker is. Ik vermoed toch dat hij nederlands vnl. met z'n ouders spreekt("brave Joran"), en dat hij op z'n nachtelijke strooptochten in het arubaanse nachtleven gewoon lekker amerikaans knauwde, net zoals 90% van het eiland(mr Hyde??)... Taalgebruik schijnt nauw verwant te zijn aan persoonlijkheid...(ff afgezien van die lipstick en shit)

RottePeer | 20-02-06 | 00:10

En dan heb ik het nog niet eens over die "triete zaak". Ik mag niet discrimidingessen, maar dit schiet toch iedere normale NL-er in het verkeerde keelgat?? Het wil niet zeggen dat die puber het gedaan heeft, maar leer eerst es spellen, dan spreken we elkaar wel weer, mensenkennis is bijna net zo belangrijk als het spellen van sommige woorden. Blijkbaar heeft fvdl. dat waarschijnlijk staat voor "Fred van den Lul" nog een boel te leren qua spelling en mensenkennis. * Succes vanaf deze kant dan maar*

oelewapper | 20-02-06 | 00:06

Vatzig?? Holy Moley, dat klinkt ook echt reliable. Ik geloof wel dat die puber er mee te maken heeft om eerlijk te zijn, inclusief zijn lippenstift, hij spoort niet gewoon, kijk maar es naar zijn ogen. Ben het dan ook helemaal met Bribrab eens, het is een freak.

oelewapper | 20-02-06 | 00:01

Wat een gezeur over een dagvaarding. Vanuit de VS kun je die ook sturen naar een niet VS ingezetene. Lijkt weer op een sterk stukje media aandacht dat gevraagd wordt door de advocaten van die natalee. Op zich wel triete zaak, maar wil toch niet zeggen dat die puber dat gedaan heeft. Vatzig of niet.

fvdl | 19-02-06 | 23:50

mois 19-02-06 @ 22:00
Als ze daar lag dan is ze al gecremeerd. Inclusief schoen.

maildraadje | 19-02-06 | 23:16

Die Natalie was best lekker, hij is vet lelijk; ik geloof nix van z'n verhaal.. Alsof dat lekkere ding zich aan dit lelijke ventje zou opdringen.. Waarschijnlijk zo schuldig als wat met dat vieze koppie van 'm.. Lijkt me wel zo een type dat het lijk in z'n kelder opbergt en er dan achteraf nog rare dingen mee doet.. Freak!

bribrab | 19-02-06 | 23:06

Alsof hij slim genoeg is om dit allemaal, zonder een spoor van haar na te laten, te doen. Ze hebben geen lijk, geen bloed van haar bij hem gevonden, geen geweldsporen. Helemaal niets. En in the Land of the Brave and the Free ben je onschulding until proven guilty. Oftewel, die civiele zaak is totale nonsens.

Mokum Kosher | 19-02-06 | 22:24

Je kan zo zien dat deze gozert niet geheel spoort. En ze vrienden al helemaal niet. Ze hebben haar gewoon verkracht, vermoord en in de zee gedumpt. Ik geloof niet echt dat je een botergEYL wijf alleen achter laat op het strand terwijl je al bekend staat als een gozert die kwaad wordt als een wijf niet verder wil dan alleen zoenen. Het is gewoon een lamme puber die tever is gegaan met ze lieve vriendjes.. ik hoop dat ze achter de waarheid komen.

Wereldoorlog 3 is co | 19-02-06 | 21:58

Naar LINKS kijken (voor de kijkers rechts) betekent de boel bij elkaar liegen. Dat is dus wat die heaumeau met lippenstift aan het doen is.

(Voor de pietlutten onder ons: inderdaad iemand die links is kijkt naar rechts..... heeft met hersenhelften e.d. te maken).

Krid1 | 19-02-06 | 21:52

Ik denk niet dat Natalee zo afgeschilderd hoeft te worden, ik kan me best voorstellen dat een meisje van haar leeftijd ff 'los' wil op vakantie, kijk maar naar die meiden die iedere zomer de spaanse kusten opzoeken.. Dat wil niet zeggen dat ze de rest van het jaar irl ook nog zo breezah-achtig is, toch?.. Dat zou een reden kunnen zijn dat ze 'opdringerig' voorkwam bij Joran. Ze wilde zich nog ff volwassen voelen voordat ze weer naar America moest en denkt ff als independant woman alleen haar hotel terug te kunnen vinden.. tjah beetje ongelukkig als ze dan de verkeerde mensen tegemoet loopt? Ze kan ook een lift hebben gevraagd aan een of andere engerd..

krakeling | 19-02-06 | 21:22

hij lijkt me helemaal nergens toe in staat, dus ook gene moord. Hoewel die wel homo moet zijn om dat breazahtje op het strand achter te laten. dus; of homo, of moordenaar.

0900 | 19-02-06 | 21:01

na de schuldigverklaring van Geenstijl kunnen wij natuurlijk niet anders dan Joran ook te veroordelen, maar waar zijn vader en zoon vd Sloot nu eigenlijk voor gedagvaard?

Shiraz | 19-02-06 | 20:46

Misschien is hij zich aan het voorbereiden op zijn bitch-rol in de Amerikaanse gevangenis.

BASinnic | 19-02-06 | 20:38

ze zijn uitgeschoten met de lippestift hihihiiiiiiiiiii
jz

Junkie Jantje | 19-02-06 | 20:24

mwhahahaha, wat een nerd! eerst de stoere bink uithangen en dan met lippenstift de zielepiet uithangen..

herc | 19-02-06 | 20:20

Hij kamde haar inderdad aardig af. beethe dronken enzow

rikus | 19-02-06 | 19:47

Tuurlijk heeftie het gedaan. Hij zei nog dat ze niet echt een súperlief meisje was. Dus er is niks aan verloren, voor Jorán.

Lodewijk | 19-02-06 | 19:45

Mwaah, wcrol heeft een punt, kan idd zo'n "kaikuh, kaikuh, ni koopuh" typje zijn geweest dat de wagen uit gedonderd is, de meeste yankwijfuh zijn van die typjes.
Zou een hoop verklaren.
Maarja, op zo'n negerteiland is die meid dan bij voorbaat morsdood natuurlijk, zeker in het holst van de nacht.

Jim Beam | 19-02-06 | 19:39

Ik denk ook niet dat ie het gedaan heeft,ook al ziet ie er niet uit,is het een homo etc etc

Maar iets meer hulp vanuit Nederland zou ook wel zo netjes zijn denk ik zo! heel amerika schaart zich achter die breezahslet moederkoe en wij kijken toe hoe Jordaan wordt gepakt.

Geenstijl ,do your thing :)

Behangdelul | 19-02-06 | 19:19

ik geef die jongen gelijk een baan als ie zn studie af maakt dit is te belachelijk voor woorden

chemtrail | 19-02-06 | 18:54

De Joran fanclub is weer druk bezig hier.

Eurobuck | 19-02-06 | 18:06

is zo 2005.

monaco | 19-02-06 | 17:48

@ Nasir Jones

rondlopen? hhmm, verdacht.

@ Nupa
case closed

Shiraz | 19-02-06 | 17:28

@wcrol 19-02-06 @ 16:36
Als J. homo zou zijn, zou dat dan ook niet betekenen dat hij -juist- het vrouwelijk geslacht wil krenken? weer een motief erbij.

daskapitalist | 19-02-06 | 17:23

Studeert Joran niet aan de Han in Arnhem? Ik heb dude volgens mij meerdere malen zien rondlopen, maar dacht iedere keer dat dit welhaast onmogelijk was.

Nasir Jones | 19-02-06 | 16:58

@ wc-rol:
Nog diploma's gehaald de laatste tijd ?

hijdiehetooknieweet | 19-02-06 | 16:51

Dan heb je gewoon een bloedmooie PINO bij je (PINO=Potentieel Interessant Neuque Object), ze is bloedgeyl en dan zeg je dat je de volgende dag naar school moet...

Als ik zijn advocvaat was zou ik hem ontoerekeningsvatbaar laten verklaren op gronde van beperkte verstandelijke vermogens...

Stijlloze_Blater | 19-02-06 | 16:38

Ik denk niet dat hij het heeft gedaan, ondanks het verhaal van Joran Rammelt, Nathalie was een lekker wijf, en als zij wil neuken dan gaat geen enkele gezonde jongen naar huis (of hij moet homo zijn) . Ook als heeft hij tien examens de volgende morgen, en nog geen boek in de handen gehad.

Ik ben langer bij meisjes gebleven voor minder, en ik moest dan ook weer s'morgens vroeg op.

Daar is wat gebeurd met dat meisje. Hij of zijn vrienden hebben sex met haar gehad, of zoiets. Er is iets dat ze niet vertellen, dan is me duidelijk. Maar dat Joran dit meisje vermoord heeft geloof ik gewoonweg niet.
Ik vermoed dat hij haar geneukt heeft en haar daar gedumpte, dat ze niet mee mocht rijdenof zoiets, of het zou zelfs ook kunnen dat ze Joran en de club opgegeyld had en dat ze uiteindelijk toch niet wilde neuken en de matties pissig werden en ze Natalie dan daar op het strand achter gelaten hebben, waarop het meisje verdwenen is.

Ze hebben niets gezecht tegen de politie omdat ze zich schaamde en hoopte dat het meisje wel terug zou komen.

wcrol | 19-02-06 | 16:36

Volgens mij heeftie het niet gedaan.
Komop zeg, als je het gedaan hebt ga je toch niet naar amerika? Dan hou je je stil!

Jim Beam | 19-02-06 | 16:22

@ Bert Graat

als ze in het water ligt

Shiraz | 19-02-06 | 16:17

Bert Graat 19-02-06 @ 16:04
Klopt, maar bij mijn weten zijn de daders berecht en schuldig bevonden.
hier ligt dat anders. Er is geen bewijs.

Kuikentje | 19-02-06 | 16:15

wat vinden jullie van die Dr.Phill? Ik vind dat zo'n walchelijke show, allemaal gemaakt. En die boycot van Aruba, dat hoort een dokter toch niet te zeggen. Wat aan asshole! zo dat is er uit en lucht op.

reade romke | 19-02-06 | 16:08

Ben benieuwd hoe de opinie hier klinkt als het een Nederlands meisje betreft die in Turkije op vakantie gaat.
Overigens kan ik me herinneren dat een paar Nederlandse dames voor dood zijn achtergelaten in een Turks ravijn. Een ervan wist, met haar hoofd half afgesneden, terug te geraken in de bewoonde wereld. De Turkse Joran en zijn mattie werden toen afgeschilderd als beesten. Het is maar aan welke kant je staat. En dat zullen we binnenkort weten wat er hebben zich inmiddels weer een paar nieuwe getuigen gemeld, die zeggen te weten waar, inmiddels niet meer zo Natte, Lee ligt.

Bert Graat | 19-02-06 | 16:04

Toch was die Natalie best paalwaardig. Niet slecht voor zo'n vies clowntje.

Multikuli | 19-02-06 | 15:58

Joran = Natalee

-=PyP=- | 19-02-06 | 15:52

Ze moeten zich meer bezig gaan houden met die "matties" van bleger Joran. Ik weet zeker dat het gewoon een ouderwetsch nederlandsch groepsverkrachtinkje ging met een foute afloop.

MiRRoRMaN | 19-02-06 | 15:38

jullie zijn gemeen! t staat m harstikkuh schattig!

en die kleur staat ook heel seksie bij z'n bh'tje cup dubbel A

steen_geil | 19-02-06 | 15:22

Die HOER van een Holloway wordt nu elke dag in Rio geneukt door vele geile kerels die daar over het strand wandelen. De Nederlandsche marine had al heen snel sterke aanwijzingen dat Holloway via Curaçao naar Brazilië of Venezuela was vetrokken.
@de ouders van die hoer: Jullie dochter is niet dood, die vind seks leuker dan jullie!
Misschien moeten die ouders ook nog even leren dat tunnelvisie vaak tot het verkeerde resultaat leidt. Zoals wij hier in Nederland en Frankrijk onlangs meemaakten. Maargoed, die Americanen blijven gewoon idioten, net zoals <s>doctor</s> psychopaat Phill McGraw die steeds minder kijkers trekt.

MysteryQuest | 19-02-06 | 15:22

Wat nu echt stoer zou zijn van de 'van der Slootjes' is dat ze Dr. Phil gaan vragen hoe dat nou zit met het verhoor waar hij mee geknoeid heeft.
Ik zou m'n huiswerk doen, naar die show gaan en even die blaaskaak te kakken zetten. Alsof dat amerikaanse rechtssyteem zo goed in elkaar steekt. En alsof er geen onderzoeken gestaakt worden naar vermiste mensen in dat o zo heilige US of A.

pielemoos | 19-02-06 | 15:10

Draaitafel Demagoog 19-02-06 @ 14:07
Je kunt beter niet schrijven over zaken waar je geen verstand van hebt.
Je reactie slaat werkelijk nergens op.

Kuikentje | 19-02-06 | 15:08

Joran koppelen aan Taida. Gezellig een avondje naar het casino met 7000 in de handtas. Lost weer een hoop problemen op.

Warrior4freedom | 19-02-06 | 14:45

Genoeg items waar moederlief bij dr. Phil op de koffie kan komen (drphil.com/plugger/)
*Bossy Woman?
*Are You an ANGRY MOM?
*Do You Want to Give an Ultimatum?
*Outspoken About Other's Parenting?
*Extreme Parenting Measures?
*Mom Swap!
etc. etc. En mocht Dr. Phil na zijn uitspraken over Natalee als sexslaaf "nogal ongeloofwaardig" zijn, dan is er altijd nog de hulp van zijn huisslaaf: drphil.com/plugger/respond/?plugID=970...

Miss Moneypenny | 19-02-06 | 14:35

Toen ik gisteravond Joran zag op tv, dacht ik meteen aan R. v.d. Broeke....kweet niet waarom...misschien door z'n oogopslag....door zijn taalgebruik.....of doordat hij zo beschermd werd door z'n ouders...of z'n psychiatrische achtergrond....Natuurlijk niet dat ik bedoel dat R. v.d. B. een moordenaar zou kunnen zijn, maar meer dat ie dezelfde manier van overtuigen heeft als Joran.

rosalie | 19-02-06 | 14:34

@kiwisap 19-02-06 @ 14:30
Terwijl je juist van GS toch wel zou verwachten dat ze het in ieder geval weten waar het over gaat als het over liegen gaat. Maar dat niet eens.

blawablawa | 19-02-06 | 14:32

Ik snap alleen niet waarom we moeten wachten. Fox heeft de rechten toch ook opgekocht voor hun kijkers? Dat kan GS dan toch ook? Cheap asses!

blawablawa | 19-02-06 | 14:31

Owww eikels kijk eens naar die feauteau, hij kijkt naar linksboven !

Moeilijk!

kiwisap | 19-02-06 | 14:30

@Amsterdammer 19-02-06 @ 14:10

Helemaal mee eens. Ik kon trouwens gisterenavond wel via internet naar Nova kijken maar die klerelijers van Fox zijn dan wel razendsnel geweest met het opkopen van de uitzendrechten.

Cabrónes | 19-02-06 | 14:27

ehh bedoelde natuurlijk cognitieve.

head honcho | 19-02-06 | 14:24

@draaitafel demagoog. Je bedoelt congintieve dissonatie. Het begrip bestaat al vele jaren hoor ;-)

head honcho | 19-02-06 | 14:23

Wat een tyfushoeren.

Letterlijk over het lijk van hun dochter geld uit dit gebeuren slaan. Waarschijnlijk zit ze nu ergens in het midden oosten een sjeik aan het pijpen.

Heel de US of A is verkankerd. Phreakistan is het.

Gripzz | 19-02-06 | 14:20

Ook al heeft hij het gedaan vind ik nog dat hij niet de cel in moet. Al is het alleen maar om die heksenjacht die die ongelooflijk enge (bitch) moeder van Nathalee op hem heeft geopend.

Framoes | 19-02-06 | 14:16

Whatever,

Zijn ouders leken mij normaal en intelligent, en die Joran heeft het gewoon niet gedaan. FOx is een kankerzender. Echt die vader dat is gewoon een Brabantse goedzak en die jongen een schlemiel die de verkeerde heeft geprikt. Laat die mensen met rust.

Amsterdammer | 19-02-06 | 14:10

amerikaanse rechtsysteem is wel aan het veranderen hoor .. genoeg zaken waar alleen ooggetuigen verklaringen niet meer geldig zijn .. tis namelijk wetenschappelijk te bewijzen dat mensen een vermoedelijke dader voor de echte dader aanzien .. cognitieve dissonant noemen ze dat .. bij verliefdheid kan hetzelfde plaatsvinden .. de minste overeenkomst zorgt al voor de meest heftige emoties ..

voor de rest had joran helemaal gelijk toen ie haar van het leven beroofde .. heb die moeder nog niet gezien maar als ik het zo overal lees .. verdient die 'nekharen' milf een neqschoit wat mij betreft .. psychotisch geval .. dat krijg je nou als je vrouwen gelijk zet aan mannen .. cognitieve rommel ! moslims snappen dat weer veel beter dan wij blanke sukkels ..

Draaitafel Demagoog | 19-02-06 | 14:07

@DiagnosisTyphus
ik vond het inderdaad een ontzettend lekker wijf/vent :)

de bier | 19-02-06 | 14:07

@blawablawa
En ik maar denken dat ik de enige die me daarover verbaas. Hoe zou NSE nieuws dit oppakken, hoe zou Bridgit ipv Twan dit doen?

spooky | 19-02-06 | 13:59

@de bier
Als zelfs jij er al voor valt, is deze nieuwe dekmantel gewoon geslaagd.
Straks als hij weer op z'n hotelkamer is, lacht hij zich de tiefus, wast de make-up eraf, neuqt het kamermeisje de hele kamer door en dumpt haar lijk in de afvalverwerker in de kelder.

DiagnosisTyphus | 19-02-06 | 13:56

En maar zeuren over die publieken. Zonder die publieken had GS al helemaal geen nieuwswaardige content om te kopieren.

blawablawa | 19-02-06 | 13:43

Wat ben ik blij dat we regels hebben over beperkingen van Circumstantial evidence. Leuk om zo zondag over te reaguren; geen snelle jongen, maar een vadsige puber, met lippenstift en pluizig piekhaar.

spooky | 19-02-06 | 13:41

hermafrodiet...

de bier | 19-02-06 | 13:40

Misdaadjounalist Hendrik-Jan Korterink geeft op zijn weblog www.middaajournalist.nl in 18 vragen en antwoorden een kijk op de Natallee case waar ik het wel mee eens ben. Het gaat om de feiten en niet om de hype.

Mordechai | 19-02-06 | 13:36

Republikeinse Amerikanen... het blijft over het algemeen een triest volqje.

blt | 19-02-06 | 13:32

@DiagnosisTyphus 19-02-06 @ 13:11
Dan moet dan wel 24cm plastic zijn, want meneer/mevrouw is zo te zien een hermofrodiet met maar 1 ingedaalde bijbal...

de bier | 19-02-06 | 13:32

Wanneer je die dagvaarding zo leest worden er maar liefst 2 pagina's gevuld met opmerkingen over hoe slecht de van der Slootjes zijn om hun minderjarige zoon naar het Casino te laten gaan en een alcoholische vernaperingen te laten nuttigen. Vervolgens staat er een paar regels verder dat nu net in het Casino de eerste kennismaking plaatsvond met het eveneens minderjarige meisje.

Duidelijk geval van de pot verwijt de ketel dunkt mij.

hijdiehetooknieweet | 19-02-06 | 13:31

Natalie Holloweg

Ali Bi | 19-02-06 | 13:25

Een groot media circus,very typical American!
Hij is Homo of niet, Hij moet zelf weten. Pech dan.
De US media hebben gewoon "geen stijl", hij is hoofd verdachte maar bewijzen dan!
Het gaat eindelijk om GELD. Vergoeden etc etc. It never ends.
Holloway is minderjarig en zij mag gewoon met vrienden naar Auruba, stom he. Dat is toch eigen schuld,dikke....

Sjaan2492 | 19-02-06 | 13:24

@doktersnuggles
U bent BNer? Balkende misschien? Ivo Niehe? Marga van Praag?

Mach10 | 19-02-06 | 13:22

volgens mij speelt die vader ook in die film 'coneheads'

Romulus | 19-02-06 | 13:19

HadieMike
Dan poederen ze wat met een kwastje om het licht minder te laten reflecteren. Lippenstift gaat wel wat ver, is mijn ervaring. Ik ben regelmatig op TV nl. Ben net zo lekker als Joran.

doktersnuggles | 19-02-06 | 13:12

Lol, ik ben dus niet de enige die denkt dat hij make-up op had.
Maargoed, het enige dat hem verdacht maakt is dan ook zijn bewering de geyle Natalee niet ff 24 cm gegeven te hebben. En hoe verklaar je dat nou beter dan door met je moeders poederdoos rond te zeulen?

DiagnosisTyphus | 19-02-06 | 13:11

die lippenstift is volgens mij gewoon een truuk. Mensen denken 'hij is homo!' 'dus zal hij het wel niet gedaan hebben' Maar ik heb hem wel door, mij fop je niet zo makkelijk.

head honcho | 19-02-06 | 13:01

Het is de normale gang van zaken dat je een
kwak make-up krijgt opgedrongen voordat
ze een schijnwerper op je kop gaan zetten.
Niemand hier ooit een interview gehad?????
Nooit opgevallen dat mensen die zg.
bij verrassing thuis overvallen worden door
een cameraploeg er ook wel eens
een beetje te bling uitzien?

HadieMike | 19-02-06 | 13:01

@stoep 12.32

Thanks voor de link... Heb zitten kijken, was boeiend. Wat een vervelende, arrogante familie zijn die van der Slootjes. Die Joran & z'n pa deugen beiden voor geen meter, dat is wel duidelijk, maar het recht moet wel z'n loop hebben, hoe bitter dat soms ook is. Die Amerikanen moeten ook dimmen, of hun rechtssysteem zo lekker in elkaar steekt. Heb zo het vermoeden dat de waarheid wel nooit (sic) boven water zal komen. Geweldig trouwens die quote van Joran over dat opduiken... Rest mij 1 vraag...., waarom draagt Joran lippenstift....

brutus68 | 19-02-06 | 13:00

Behalve lippenstift zie ik ook oogmakeup. Ik denk dat het een gestoorde gek is met een huge psychisch probleem. Dat hij dan een mooie blonde chick vermoord kan hebben kijk ik niet van op.

doskabouter | 19-02-06 | 12:52

"zij was opdringerig (lees: geil) en ik moest de volgende dag naar school"
't is een HOMO !!!

onbner | 19-02-06 | 12:36

Mach10 19-02-06 @ 12:31
Verrek ja.... je hebt gelijk!
Twee zielen, 1 gedachte. ;-)

J.S. Bach | 19-02-06 | 12:35

@merlino
Kom dan ook met de juiste infeau
NOVANOVA is het nieuws- en actualiteiten programma van de NPS en de Vara.
www.novatv.nl/

Boze Buur | 19-02-06 | 12:31

@J.S. Bach
Laat ik dat nou precies ook hebben gezegd

Mach10 | 19-02-06 | 12:31

@Fleischbaum: Sinds wanneer moet VARA Charles afbetalen (NOVA is van de VARA, niet van NOS)?

Merlino | 19-02-06 | 12:25

islamietje 19-02-06 @ 11:48
Die kunstleuter van je ziet er niet uit.

J.S. Bach | 19-02-06 | 12:21

Wat heeft een Amerikaans meisje op 17 jarige leeftijd in hemelsnaam in Aruba te zoeken met een paar leeftijdsgenoten? Als moeder Holloway werkelijk denkt dat haar brave, o zo keurig opgevoede dochter niks uitvreet, dan vraag ik me af of deze naieve en tevens ernstig neurotische moeder wel van deze wereld is.

Joran deugt volgens mij voor geen meter want zijn verhaal klopt niet. Hij heeft gelogen en dat pleit nu eenmaal niet voor onschuld. Pa van der Sloot doet zich ook beter voor dan hij is.
Echter, zolang er geen keiharde bewijzen kun je iemand niet veroordelen of als moordenaar bestempelen. Ik zou de zaken omkeren als ik pa van der Sloot was en de familie Holloway aanklagen wegens smaad, laster, en hinderlijke achtervolging.
Het interview van Twan Huys was niet echt sterk. Hij had er veel meer uit kunnen halen.

J.S. Bach | 19-02-06 | 12:19

Laat ik nou een hele geyle neuqfilm hebben waar de krijsende chick veel op Natte Holloway lijkt ; )

Boze Buur | 19-02-06 | 12:12

doe ik ook altijd.....

koningin beatrix | 19-02-06 | 12:05

tis trouwens verstandig áls je liegt dat je je ogen sloit.

koningin beatrix | 19-02-06 | 12:02

Ze willen gewoon een dader hebben. Bewijs is ondergeschikt. Dan heb je ook nog die idioterie met een jury. Beetje acteur van een advocaat lult hem zo de bak in. Op basis waarvan? "Look at the suspect, you can see him wearing lipstick. Don't you know that men who wear this, are more likely to commit murder and rape. Therefor, guilty as hell....".
Ben blij dat wij dan nog prof. rechters hebben die het bewijsmateriaal toetsen. Niet dat dat altijd goed gaat, maar hoeveel amerikanen zitten onschuldig in de bak? Of mensen op old sparky, die naderhand onschuldig bleken te zijn? Beetje lastig als ze dood zijn, om dan nog sorry te zeggen.
DIe gozer is dan niet lekker en niet helder, lijkt mij, maar zonder body, geen bewijs. En als die geflipte amerikanen dat niet aankunnen, dan gaan we hen maar aanklagen. Waarom? Geen idee, vervuiling van deze aardkloot ofzo? Het niet ondertekenen van Kyoto? Let's hunt them down...!!!!

Klaas Vaak | 19-02-06 | 12:02

Jorrrrraaaaan is schuldig................. onschuldig.............. of toch schuldig................. nee onschuldig...................... of toch...............?
ach wat maakt het uit, ken m toch (nog) niet!

koningin beatrix | 19-02-06 | 12:00

@harige mee eenz

chemtrail | 19-02-06 | 11:59

Ghe, als je liegt kijk je naar linksboven volgens mij, om je linkerhersenhelft (het creatieve gedeelte) aan te spreken. Dus die jongen liegt dat ie barst!

kruT | 19-02-06 | 11:58

Toch zie ik liever Groenhuijsen als Amerika-correspondent.

Harige Bangmaker | 19-02-06 | 11:51

-weggejorist-

islamietje | 19-02-06 | 11:48

@Gijsie
Ja sorry, ze moeten ook de school aanklagen, maar haar ouders hebben wel goed gekeurd dat ze er naar toe ging, dus ook aanklagen (per slot van rekening is het amerika, dus klaag iedereen maar aan)

Mach10 | 19-02-06 | 11:30

Sorry nog een ding, ze zeiken de hele tijd dat minder jarige Joran in clubs en cassino's zit waar hij niet mag komen, maar minder jarige Natalee hangt daar ook rond. Slecht van de Chaperoons

Mach10 | 19-02-06 | 11:29

@Mach10:
Het was toch een schoolreisje van die Nathalee?

Gijsie | 19-02-06 | 11:29

Enkeltje Aruba voor mama.

Kistkalf | 19-02-06 | 11:28

a) Er zijn in de states 1.000 als het niet 10.000 mensen vermist, dat ze zich daar eens mee bezig houden
b) Als ik de van der Slootjes was zou ik Holleway, fox etc aanklagen voor smaad (ze zijn niet veroordeeld en dus tot die tijd onschuldig)
c) Als ik mama Holleway was zou ik de vriendinetjes van Natalee aanklagen, per sloot van rekening waren ze samen op reis en samen uit, samen thuis
d) Beetje onverantwoord van ma om een minder jarige dochter zomaar met vriendinnetjes zover op reis te laten gaan, zo de kinderbescherming naar moeten kijken

Mach10 | 19-02-06 | 11:25

Btw: Met schoolreisjes ging ik gewoon naar Drievliet of de Efteling!

trackmetag | 19-02-06 | 11:23

Verwende rijke pubers en hun vervelende ouders.

Jan Passant | 19-02-06 | 11:20

Jongens met lippenstift is zoooo 1981

brrkah | 19-02-06 | 11:20

Vooral punt D. van de dagvaarding klinkt als een B-thriller: "Natalie's Nightmare"

Hoe weten ze nou wat er is gebeurd?

Bjørnsky | 19-02-06 | 11:19

Stel je voor:
Een hitsig, dronken, losbandige maar -in-de-ogen-van-de-moeder-de-voorbeeldigheid-zelfe-, door een ge-makeupte-vader-kloon -in-de-steek-gelaten-blond-meisje.
Dronken van vrijheid, drank en (on)geluk, alleen op het strand terwijl de avond nog jong is en er om de vijftig meter couples samen het strand liggen om te woelen.

Zij is gewoon ingehaakt bij één of ander ouder stelletje dat haar nu bed & breakfast biedt in anonimiteit, op een niet nader te noemen Zuid-amerikaans carnaval strand zodat zij verlost is van haar bemoeizuchtige ouders.

Is dat niet het doel waarom er vele duizenden Amerikaanse zichzelf-respecterende-cabrio-rijdende-hang-jongeren er elk voorjaar naar zanderige oorden trekken?

Amateur-versie: dl2.dumpalink.com/media/NCUcN2hfhwMG/Q...
Pro-versie: www.imdb.com/title/tt0086352/

trackmetag | 19-02-06 | 11:15


Ik snap heel die ophef in de VS niet...
Het verkrachten van BrEeZaH'tjes is core buisiness in dat land.
Ze schijnen het geloofik te beschouwen als een deel van je opvoeding en naar ik me heb laten influisteren is een CV zonder gangboem niet echt veel waard.

Ik vermoed dat heel Amerika beledigd is omdat de knulletjes de dronken teef niet wilden inwijden/rijden ?
Aan de gefrustreerde kop van hysterische moeder te zien MOET dat het zijn !
Mischien moet zij ook gewoon (net als haar dochter vermoedelijk gedaan heeft) OOK, ten einde raad, de ze inlopen omdat niemand haar serieus wil NEMEN.....

The_Beum | 19-02-06 | 11:13

natalie Holloway is zoo 2005

Jack Daniels | 19-02-06 | 11:09

@da wizard:
Zelfs die gast bij Fox news (zie linkje van G-unite) gaf aan dat het zeer waarschijnlijk is dat die aanklacht niet eens door een rechter in behandeling genomen zal worden, omdat 'ie gewoon alleen maar bestaat uit provocerende taal en niet echt iets zinnigs schijnt te bevatten.

Dus zo zeker is het niet dat 'ie met bubba in een cel komt.
en indien wel... mischien vind 'ie dat wel gewoon lekker :)

Gijsie | 19-02-06 | 11:07

arubanboycott.blogspot.com/

5000 $ beloning voor info over de huidige locatie van Joran.
schijnt alweer foetsie te zijn.

G-unite | 19-02-06 | 11:06

Wat een sukkeltje was dat zeg, en nu maar wachten op de tijd die je echt met Bubba mag delen want veroordeelt wordt ie zeker.
Missvhien maar weer naar Nederland vluchten en dan kan Balkenende hem uitleveren aan de USA, dat doet ie toch zo graag...

da wizard | 19-02-06 | 11:00

jaaa jaaa jaaa, en nu?

cApo Di tutI Cap0 | 19-02-06 | 10:58

damn... dat dit nog aan de gang is snap ik niet... dat je er nogsteeds bijna een jaar later ermee dood word gegooit , mama holloway heeft zeker geen leven ander dan onze verstandelijk gehandicapte travestietje lastig vallen...

Mr.Anthropy | 19-02-06 | 10:57

zo ! 2,6 mil. voor Laroes , en maar 500 K voor Charlie

lekker weer zakkenvulluhhhh voor de linkse staatstelevisie!

zinloosgekweld | 19-02-06 | 10:52

linken mag niet, dan maar naar www.foxnews.com/
video's --> law center en dan links boven

G-unite | 19-02-06 | 10:51

Ik erger me meer aan milf holloway, de arrogantie over dat zogezegde perfecte dochter. En maar iemand beschuldigen, ze wilt wat mij betreft te graag een moordenaar vinden omdat de echte waarheid waarschijnlijk haar reputatie zal schaden. Dat opgehiste gedoe daar in Ameurika walg er van, het is meer een grote soap. Wanneer vallen die bommen nou is daar.

jammer dit | 19-02-06 | 10:48

Hmm ik denk dat ie niet al te snugger look gewoon een dekmantel is....
wie verdenkt nou een mongoel die zn mond half heeft openhangen??

:p

Jaap Bonestaak | 19-02-06 | 10:47

@G-Unite
Geweldig die aanklacht! Lijkt wel een script voor een slechte Amerikaanse film. Waar blijft het "en ze leefden nog lang en gelukkig"-feel good-einde?

Miss Moneypenny | 19-02-06 | 10:46

Tot het tegendeel is bewezen .... is Joran onschuldig.

Maar die lippenstift ....... ik vermoed dat Nathalee tijdens die bewuste avond ontdekt heeft dat haar one-night-stand een lippenstift dragende nerd was, en vervolgens is ze in een depressieve bui van een rots gesprongen. Ik zou de plaatselijke lipstiften-shop aanklagen als ik mama Holliday was.

Roberto Fransisco | 19-02-06 | 10:44

Dank voor de samenvatting, fuckje.
Had het al gemist.

Harige Bangmaker | 19-02-06 | 10:43

Het verhaal op Nova kwam er eigenlijk op neer dat Natalee alles wel wou met Joran en zijn gevederde vrienden en dat haar vriendinnen haar binnen riepen en zij niet wou en toen met die drie Joran en Koepoel en Mongoel mee ging naar het strand en daar is achter gelaten en Twan " vergat" te vragen of ze Geyle Neuqsex hadden gehad. Dit was Nova, Goedenavond.

fuckje | 19-02-06 | 10:40

Vast niet Dr. Phils boek "The Ultimate Weight Solution, the 7 keys to weight loss freedom" gelezen. Vrijheid heeft Joran op een andere manier gevonden :)

Miss Moneypenny | 19-02-06 | 10:39

BrEeZaH mokkels laten verdwijnen en lippenstiftparty's worden een hit deze zomer.

a.nekschot | 19-02-06 | 10:35

die natalee is natuurlijk gewoon van een rots gesprongen toen joran haar alleen in haar bips.......

san | 19-02-06 | 10:34

@san:

Ik denk dat 'ie die van zijn moeder heeft gekregen.

Gijsie | 19-02-06 | 10:34

dat je die natalee op het strand achterlaat oke... maar dan ook nog haar handtasje en haar lippenstift jatten gaat me net iets te ver

san | 19-02-06 | 10:32

Die lippenstift....... mwhoehahaha

DJW | 19-02-06 | 10:29

ik dacht al waar is dikkie dik, maar hij zit in de V.S., en hij is ook nog travestiet geworden. Waar gaat dat heen met dikkie dik

reade romke | 19-02-06 | 10:26

Volgens mij zei JoRán niet dat hij bang was dat ze in een paar dagen zou opduiken, maar dat hij dit dacht.

1337 | 19-02-06 | 10:24

Volgens mij is hij homo

Salvatore Riina | 19-02-06 | 10:22

hoezo kijkt joran naar rechts? op die foto kijkt 'ie toch echt naar links.

Maar goed, ik heb gisteren het interview op TV bekeken (of eigenlijk alleen maar aangehoord, want was ergens anders mee bezig) en het beeld wat Nova schetste was inderdaad dat er in de states een complete hetze tegen die Joran gevoerd werd. Dus opdringerige advocaten die meteen staan te schelden en papieren in de hand drukken met de dagvaarding enzo.
Op mij kwam die Joran niet echt snugger over, dus lijkt het mij dat als 'ie het gedaan heeft, dat 'ie zich echt wel gaat verspreken.

Gijsie | 19-02-06 | 10:18

@Yzord: LOL

Pritt Stift | 19-02-06 | 10:18

Zit Natalee niet in hem?

Yzord | 19-02-06 | 10:12

Misschien is dat wel de laatste mannenmode op Aruba?

Ongelovige atheïst | 19-02-06 | 10:07

Botox zeg ik je !

a.nekschot | 19-02-06 | 10:07

Het lijkt wel een travestiet

verbatim | 19-02-06 | 10:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen