Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Onderweg naar Mekka

Dramatischer kunnen we het niet makenGoedenmorgen Mercatorplein. Onderweg naar Mekka, Goede Hakbars Slechte Hakbars, Oliekust, Djellabahoek, De Glazen Moskee, Slotervaartse Vrouwen, De Rijdende Profeet, Bassie & Mohammed, Medisch Centrum 020-West, Geytengeur en Thee-lime, De Keyzer & De Mullah Advocaten, Man bijt Kameel, Eigen Moskee & Tuin, Osdorps Next Top Model, Wie is de Kafir? Met het kromzwaard op tafel. Zestien Miljoen Imams, Jouw Schaap Mijn Schaap. Kortom: Job Cohen. Gefeliciteerd met je nieuwe baan als Shouf Shouf de Omroepbaas!

Reaguursels

Inloggen

De bijbel was er eerst.. die Profeet had gewoon een psychose en hoorde stemmen... Tja in die tijd geloofde men alles... De man herhaalt zich ook elke keer in de Koran, onleesbaar en vaak zeer tegenstrijdig boekwerk...

Dat mensen zo debiel doen over een paar grappige tekeningen van een mafkees, vredelievend die islam ;-)

OmeJoop | 19-02-06 | 05:44

Waar is prof zuurbekje nu?

Weautjuh | 18-02-06 | 19:52

@Antwerk
en voor de meisjes van 9:
het verhaaltje van Aisha, voor het slapengaan!
voor de jongetjes van 9:
het verhaaltje van het aardappalschilmesje!

Brullio | 18-02-06 | 13:32

Allllllllllllllahhhhhhhhhhhh Snackbarrrrrrrrrrrrr

moddertje | 18-02-06 | 08:17

Inderdaad niks mis mee.
Had al jaren eerder moeten gebeuren.

Pannie | 17-02-06 | 23:57

Niets mis mee eindelijk zullen de kaalkopjes kunnen zien dat moslims hetzelfde sores hebben als de roze speklappen!
en misschien begrijpen we elkaars wereld ooit!

targent | 17-02-06 | 22:04

zie je? ik wil zoveel vragen, ik zei 4, maar deed toch stiekum 6 vraagjes...

Brullio | 17-02-06 | 19:17

@Kaan78
ik wacht nog steeds op antwoord op mijn verhaal.. maar misschien ben ik maar een ongelovige, die je niet serieus hoeft te nemen, een soort untermensch, nietwaar? nog wel een die kritiek heeft op de islam.. doodzwijgen, censureren, en als dat niet helpt, afknallen, nietwaar?

misschien kom ik met teveel tegelijk. Laat ik daarom beleefd 4 vraagjes stellen:
1) snij je zelf in je zonen, of laat je dat een ander doen?
2) hoe oud was aisha toen ze bij de profeet moest komen slapen?
3) waarom zou je een pedofiele profeet geloven?
4) wat gebeurt er als iemand geen moslim meer wil zijn in islamland?
5) waarom moeten ongelovigen zich aan de regels van de zieke profeet houden?
6) als het je niet bevalt in nederland, waarom ga je dan niet terug naar turkije? o, vanwege het geld?

Brullio | 17-02-06 | 19:15

@Kaan: Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar, wat niet meteen inhoud dat het de waarheid is, "feiten" zijn dus betrekkelijk. Je hebt het overigens steeds over "jullie", dit impliceert dat je niet bij ons (wilt) horen...@Brullio: fraai stuk, de spijker op z'n kop

FonyTonie | 17-02-06 | 16:33

@LJBrinkhorst 17-02-06 @ 14:52
Wat klopt er niet aan de Turkse verhaal?
Als jullie dat maar lang genoeg herhalen, zal iedereen dat geloven ook.

Kaan78 | 17-02-06 | 15:02

En speciaal voor de kinderen: "TIK-TAK-BOEM!" hahaha la me nie lache

Antwerk | 17-02-06 | 14:52

Zelfs op regeringsniveau ontkent Turkije de Armeense genocide terwijl toch echt 1 miljoen mensen over de kling zijn gejaagd. Uiteraard is dit het 'westerse' cijfer met bijbehorende visie. We zitten hier immers in het westen.

LJBrinkhorst | 17-02-06 | 14:52

@Brullio
Alleen spoelen :))))) Je kunt toch wel lezen.

@Barbapoeppa.
Of het Armeense of Turkse propaganda is zijn de westerse geschiedkundigen verdeeld. Het standpunt van CU en Andre Rouvoet kennen we nu wel.
Het heeft weinigzin om de Armeense aantijgingen hier te weerleggen. De documentaires waarin Armenen vertellen dat er zoveel leed was. Ken ik ook. Alleen toen de Armenen de overhand hadden in( Alle turken gingen naar de 5 fronten waarop oorlog werd gevoerd) hebben zij veel gruwelijkere daden gepleegd. Daar zie je helaas weinig van terug in de Media. In plaats daarvan hoor je Turkse staatsmannen hun verhaal vertellen. Eigenlijk moet het zo zijn dat als een Armeen huilt daar ook een Turk moet huilen. En als je een discussie hebt daarover. Een Armeense staatsman tegenover Turkse staatsman. Een westerse historicus pro -armenen tegenover een westerse historicus pro-Turks.
Vind je ook niet dat we dan een heldere discussie krijgen?
Als je iemand voor je hebt dat alle leed wat je maar kunt verzinnen heeft meegemaakt. ( Ik ben tegen alle soorten geweld, het toenmalige Osmaanse regering ook. Duizenden mannen van de gendarmerie zijn veroordeelt, de Armenen daarentegen zijn volkshelden verklaart) en je zet daar een staatsman tegenover die e.e.a. probeert te relativeren. Dan sla je volgens mij het doel mis. Als je doel al een heldere discussie is, in plaats van propaganda.

Kaan78 | 17-02-06 | 13:45

@Kaan78
Indrukwekkend stukje Turkse propaganda. Ik denk dat de christelijke Armeniërs toch effetjes heel anders tegenaan kijken. Turken zijn overigens verschrikkelijk nationalistisch en trots. In de ogen van de Turk is zijn eigen land zonder smetten. Als ik even naar google ga zal ik waarschijnlijk evenveel citaten kunnen vinden van gerenomeerde personen waaruit blijkt dat Turken misdadigers zijn. De vraag is of een man als Voltaire, de grote verlichtingsprofeet, ooit zelf in het Ottomaanse rijk is geweest. En zo ja, of hij alleen de officiële versie van de Turkse machthebbers heeft gehoord.

Barbapoeppa | 17-02-06 | 13:30

@Kaan78
ik ben zeer onder de indruk van je antwoord.. het bevestigd de indruk dat moslims geen argumenten hebben.. Moet ik mijn mond spoelen, of kom je me dalijk de mond snoeren? geef antwoord, of heb je dat niet...

Brullio | 17-02-06 | 13:28

@Barbapoeppa
De stelling dat de Ottomanen een wanbestuur uitoefenden over de niet-moslims in het algemeen, en de Armeniërs in het bijzonder, wordt dus niet door de geschiedenis ondersteund, zoals ook blijkt uit de getuigenissen van de belangrijkste westerse geschiedschrijvers, van de Armeniërs Asoghik en Mathias, tot Voltaire, Lamartine, Claude Farrére, Pierre Loti, Nogueres Ilone Caetani, Philip Marshall Brown, Michelet, Sir Charles Wilson, Politis, Arnold, Bronsart, Roux, Grousset Edgar Granville Garnier, Toynbee, Bernard Lewis, Shaw, Pirice, Lewis Thomas, Bombaci en anderen, waarvan sommigen zeker niet bekend staan als pro-Turks. Hier volgen enkele citaten:
.
Voltaire:
.
"De grote Turk regeert vredig over twintig naties met verschillende godsdiensten. Turken hebben Christenen geleerd hoe gematigd te zijn in vrede en mild bij een overwinning".
.
Philip Marshall Brown:
.
"Ondanks de grote overwinning die zij hebben behaald, hebben de Turken heel genereus aan de volkeren in de overwonnen gebieden het recht op zelfbestuur gegeven overeenkomstig hun eigen regels en tradities".
.
Politis:
(Griekse Minister van Buitenlandse Zaken in de regering van Premier Venizelos)
.
"De rechten en de belangen van de Grieken in Turkije zouden niet beter beschermd kunnen worden door enige andere macht dan de Turken".
.
J.W. Arnold:
.
"Het is een onweerlegbaar historisch feit dat de Turkse legers nooit tussenbeide gekomen zijn in de religieuze en culturele aangelegenheden in de door hen veroverde gebieden".
.
De Duitse Generaal Bronsart:
.
"Tenzij zij ertoe worden gedwongen, zijn de Turken het meest tolerante volk ter wereld ten opzichte van mensen met een ander geloof."
.
Zelfs toen Napoleon Bonaparte een revolutie wilde ontketenen onder de Armeense Katholieken van Palestina en Syrië om steun te verwerven voor zijn invasie in 1798-1799, antwoordde zijn Ambassadeur in Istanboel, Generaal Sebastiani: "De Armeniërs zijn zo tevreden met hun leven dat dit onmogelijk is".
.
En over dat minderheden slechter werden behandelt dan Islamieten de mening van GRAND RABBI VAN OSMAANSE RIJK.
.
?It is actually an understatement that there was no anti-Semitism in Turkey. In fact, there was a pro-Semitism. Ottoman governments treated their Jewish subjects with a special consideration and compassion as one of their own, as one of the most loyal and devoted subjects of the empire:?
.
Haim Nahum, last Grand Rabbi of the Ottoman Empire, (1924)
.
@Brullio
Lap tekst- Ga je mond spoelen man :)))

Kaan78 | 17-02-06 | 13:19

@Kaan78
moslims plegen aanslagen, vermoorden mensen in naam van hun geloof, dat is bij ons al weer eeuwen geleden, dat lieden bereid waren anderen voor hun geloof te vermoorden. Ipv dat de moslims dat geweld aanpakken binnen hun eigen gelederen, gaan ze staan mopperen als niet-moslims dat dan maar doen.

er is geen moslim vermoord in nederland. Geen moslim gemarteld. Jullie kregen ons respect. We namen jullie op als onze broeders. Nu plegen moslims geweld tegen ons. Waarom moeten wij dat accepteren? dat geweld vind zijn oorsprong in de islam, in de koran. 'kill whoever changes his religion' is daar een voorbeeldje van. De islam is een haat-geloof. Net als het fascisme, probeert de islam een deel van de bevolking het zwijgen op te leggen. Met geweld. Dat is niet acceptabel. Als de islamieten het niet zelf kunnen oplossen, en allemaal naar een andere ali wijzen, terwijl het geweld gewoon doorgaat, en de vrije mens vrijheid na vrijheid verliest in de strijd met de gewelddadige islam, hoe denk je dan dat wij gaan denken over die 'mooie' islam?

moeten wij respect hebben voor een geloof wat moordenaars op pad stuurt om lieden om te brengen die kritiek, neen, een grap over de islam hebben gemaakt? ik snap niet dat je moslim bent. Geen gezond mens zou uit vrije wil kiezen voor een dergelijk geloof. En die profeet van jullie, die is toch wel behoorlijk belachelijk. Hoe oud was Aisha ook al weer? toen de profeet het huwelijk consumeerde? hij hoorde stemmen in zijn hoofd heh? die profeet? was het god of een engel? of een demon? vind je het erg als ik over mijn nek ga van een geloof dat mensen oproept tot moord en geweld? dat ik over mijn nek ga van een profeet die moorde en verkrachte, die een kind van 9 neukte, die opriep tot geweld tegen ongelovigen, het vermoorden van afvalligen en dichters? vind je het raar als ik je niet geloof als je zegt dat de islam mooi is, en de moordenaars incidenten, als in de koran word opgeroepen tot moord? het geweld is beleid. Het is ingewoven in de islam. Wie daar kritiek op durft te hebben wacht geweld of de dood.

flikker toch op met je kutgeloof. als er nog een moslimaanslag komt op pak hem beet, geert of ayaan, dan pakken we iedereen die dat kankergeloof aanhangt op en flikkeren we jullie gewoon *hopla* het land uit.

de enige manier om het moslimterrorisme tot 0 terug te brengen, is het aantal moslims in nederland terug te brengen tot 0. Niet met gaskamers, whahaha, natuurlijk niet. Gewoon terug, naar het eigen land. Daar kunnen jullie fijn meisjes stenigen, elkaar dwingen tot rare dingen, en de koran-poep in je opnemen en aan je buurman opdringen. Maar verlos ons van de gewelddadige islam.

VERLOS ONS VAN HET GEWELD VAN DE ISLAM, of anders, raar heh, krijg je misschien, heel misschien, na veel waarschuwingen en GRAPJES, misschien heel misschien wel eens een tikkeltje geweld TERUG. en dan sta jij klaar om te sterven voor je moslimbroeders heh? kijk, jij verdeelt de mensheid onder in 2 delen: moslims (heilig, mag geen kritiek, wie ze boos maakt krijgt het geweld van allen over zich) en ongelovigen (mag je doodmaken, mogen niet klagen als ze geweld van de islam over zich heenkrijgen, mag je hoer noemen). JIJ zegt dat als wij 'jullie' aanvallen, jij aan de moslimkant gaat vechten, en bereid bent te doden. Maar waar was jij toen theo vermoord werd? was je toen ook bereid geweest hem te redden, of vond je ook dat hij dood moest, het zwijgen opgelegt?

de islam is een moordzuchtig geloof. De doden liggen op straat. Maar volgens jou is het geloof heel mooi heh? RAAR heh, dat we het NIET geloven?

besef jij dat turkije nooit in de eu komt? wij willen geen miljoenen potentiele terroristen die overal in europa kunnen gaan zitten, om op elk gewenst moment tot geweld te komen. De islamieten hebben hun kans gehad. Het geweld heeft ze gediskwalificeerd. De moord op theo heeft de nederlanders hun ogen geopend. Nix mooi geloof. Moord en geweld. Bloed op straat.

de islam wil onze verworven vrijheden afbreken. Daarom ben ik tegen de islam. Omdat ze zich bedienen van moord en geweld. Omdat ze in islamlanden (behalve turkije bla bla bla) geen respect hebben voor andersdenkenden. Waarom moeten wij respect hebben voor de islam, die ons wil vernietigen? ook al wil maar 10 procent van de islamieten geweld gebruiken, die verpesten het dan voor de rest. Moet je niet boos op ons worden, maar op die 10 procent. Je kunt niet van ons respect verlangen, terwijl een behoorlijk aantal van je geloofsgenoten met moordplannen loopt, terwijl de moslims elke dag disrespect aan homos en vrouwen tonen. Ga eens kijken op maroc.nl hoe je fijne geloofsgenoten denken over ons. Jij bent de anomalie. De uitzondering. Het geweld en de haat is de regel binnen de islam.

jullie doen alleen maar lief zodat jullie ons langer kunnen uitzuigen. Een medewerker van de sociale dienst zei eens: 'ik heb nooit problemen met moslims, en dat zijn 85 procent van mijn clientele'. ja, dank je de koekoek. Als er geld te halen valt, of een huis, of medische verzorging, dan is de islam ineens zoetlief. Maar als je vraagt om respect voor andersdenkenden, is er niemand thuis. Als je vraagt of het geweld misschien moet van de koran, kijken islamieten of ze het horen donderen in keulen. Ze willen de kip met de gouden eieren nog niet slachten. Pas als de gouden eieren op zijn, zullen de islamieten zich massaal tegen onze samenleving keren. Als de ruif, waar wij allemaal voor werken, leeg is, en de moslims ook moeten gaan werken voor hun centen (dat betekent studeren en geen strafblad), dan zullen de moslims hun ware gezicht laten zien. Tot die tijd is het pappen, nathouden, en leegzuigen.

Een moslim mag niet stelen. - van een andere moslim.
een moslim mag een andere moslim niet vermoorden.
een moslim mag niet een vrouw neuken- van een andere moslim.

moslims meten met 2 maten, maar vragen om respect. Waarom? er is werkelijk niets goeds aan de islam te bespeuren.....

Brullio | 17-02-06 | 12:54

Kaan78
Het is mijn bedoeling om aan jou te laten zien wat de uitwerking is van een door de islam gedomineerde politiek. Turkije is een seculier land met een overwegend islamitsche bevolking. Anders gezegd: Turkije is geen islamitisch land. Maar de kans is niet ondenkbeeldig dat toekomstige Turkse machthebbers zich laten inspireren door de Koran, de hadith en de sharia. En dan zijn natuurlijk de rapen gaar. De Nederlandse staat zal een eeuw geleden zal toleranter zijn geweest naar andersdenkenden en gelovigen toe dan een moslimrijk ooit zal zijn (geweest) naar haar minderheden toe. Hoe de Nederlandse bevolking zich in 1906 opstelde naar buitenlanders toe staat daar los van.

Barbapoeppa | 17-02-06 | 12:35

@Barbapoeppa 17-02-06 @ 12:10
Wat betreft je vergelijkingen met Nederland en een oud islamitische rijk van Turken gaat wel een tikkie schreef. Je zou het kunnen vergelijken met Nederland een eeuw geleden. Hoe werd toen minderheden toen behandeld. Zie het nederlands volkslied. 'Wien Neerlandsch bloed door d'aadren vloeit, van vreemde smetten vrij....' En hoe verdraagzaam waren Nederlanders voor andere bevolkingen en religieuze stromingen in die tijd? Maar ja dat is allemaal verleden tijd. We leven nu met zijn allen in Nederland. En gelukkig ieder op zijn manier waarop hij/ zij zich prettig voelt. En dat!!! Moet ook zo blijven.
...
Wat betreft CU.
Ik geloof je graag Barbapoeppa. ( Ik hoop het ook)
Ik had mijn mening (kort door de bocht) gebasseerd op andere leden van CU. Of ze representatief zijn voor de rest van CU? Kan ik uiteraard niet beoordelen.

Kaan78 | 17-02-06 | 12:23

@Kaan78
Het Ottomaanse rijk is de voorloper van het huidige Turkije, en dat was een Islamitisch rijk. Het is wel heel erg kort door de bocht om te stellen dat de Christenunie denkt genoeg te hebben aan de bijbel om het land te besturen. Als het goed is baseert deze partij (waar ik lid van ben) haar ideeën op de bijbel. Dat is wat anders dan wat jij zegt.

Barbapoeppa | 17-02-06 | 12:10

@Barbapoeppa 17-02-06 @ 11:44
Ik ben het eens met een groot deel van je betoog.
Alleen ter aanvulling.
Ongeveer 25% (33% van de stemgangers) van de Turken heeft gestemd op een islamitische partij. Dat wil nog niet zeggen dat ze allemaal willen dat de Sharia wordt ingevoerd in Turkije.
Ik denk dat veel mensen die op CDA stemmen geen ChristenUnie aanhangers zijn. Die denken voldoende te hebben aan de bijbel om het land te besturen. Het is wel natuurlijk zo dat Turkije grote stappen vooruit maakt bij het ontwikkelen van haar Volk, maar dat het percentage onderontwikkelde turken naar alle waarschijnlijkheid hoger ligt dan in Nederland.
Turkije heeft een proces van 150 jaar doorgelopen op het gebied van een soort "verlichting" van de Islam. Dit door dialoog en zonder de hersens van iemand anders in te slaan.

Kaan78 | 17-02-06 | 12:00

@Brullio

Ja, ik ben niet voor homo's en ook niet tegen homo's. Ze doen maar. Ik vind wel dat ze dezelfde rechten moeten krijgen als ieder ander.
...
Ik kan alleen voor mezelf spreken.
* Bij een oorlog waarbij Nederland wordt aangevallen door een agressor zou ik waarschijnlijk sneller naar het front rennen dan een autochtone nederlander. Zo gek ben ik ook wel weer. Ik leef voor mijn vrijheid.
* In een oorlog waarbij Turkije aangevallen word ( islamtisch land) ben ik ook bereid om daarvoor te sterven. Ik ga liever zelf dood dan dat ik zie dat kleine kinderen worden gemarteld en vrouwen worden verkracht.
...
Ik ben wel een boefje.. Per ongeluk een snoepje in mijn mond gedaan bij de kruidvat :)))Toen ik een jaar of 11 was. Ik heb altijd netjes mijn geld betaald voor waren van anderen.
...
Liegen kan ik niet. ( Geen talent voor). Waarom zou je moeten liegen. Geen reden voor. Ik krijg toch alles wat ik maar wil. Ik hoef daarvoor geen mensen te manipuleren.
...
Iemand vermoorden kan ik niet. Behalve in Oorlogstijd. Indien "wij" aangevallen zouden worden. Zou ik geen moeite hebben om honderden soldaten te vermoorden. Rare gedachtegang misschien, je moet wel een beetje gestoord zijn om zo te kunnen denken. Dan ben ik maar gestoord. Dan moet je "ons" maar niet aanvallen. Ons kan zowel Nederland als Turkije zijn.
...
Hoe je dat verklaard. Nu je toch bezig bent met de koran te lezen. Kan ik je misschien nog een stap verder brengen. Die teksten zijn niet bedoeld in de enge zin van het woord. Er bestaan allerlei uitleg en aanvullende verklaringen, ook van de profeet hoe je zulke versen moet interpreteren.
Dat is wat schort aan de haatzaai -wetsites

Kaan78 | 17-02-06 | 11:51

@Kaan78
Turkije is alleen een seculiere staat omdat het leger daar borg voor staat. Zonder de lopen van geweren zouden ze het gedachtegoed van Atatürk allang op de helling gegooid hebben aldaar. Als je de Turken werkelijk de regering zou krijgen die ze willen dan kun je er vergif op innemen dat er één of andere enge Mullah aan de macht komt. En waarom? Omdat volgens mij op het Turkse platteland nog de meeste mensen wonen.
Als wij de moslims hier zo zouden behandelen zoals een verlichte moslimstaat de christenen en de joden hier zouden behandelen zouden jullie moord en brand gillen. Of ben je bereid om als moslim in Nederland extra belasting te betalen, alleen om het feit dat je een inferieure godsdienst aanhangt en wij Nederlanders zo mild zijn om jullie hier te gedogen. En zou je het een probleem vinden als elke Nederlander die zich tot de islam bekeerd standrechtelijk geëxecuteerd wordt. En de moslim die een Nederlander overhaalt tot de islam over te gaan hetzelfde lot ondergaat? En geen moskeeën meer. Je kunt ook gewoon in een huiskamer bij elkaar komen of in een buurthuis. Maar voor de rest mag je dan je geloof blijven belijden. Wedden dat jij dat niet leuk zou vinden. Voor de lezers met een iq van onder de 60 wil ik er nog wel bij vermelden dat ik niet voor het invoeren ben van een apartheidsysteem voor moslims, maar dat ik dit alleen ter verduidelijking hier weergeef.

Barbapoeppa | 17-02-06 | 11:44

@Brullio 17-02-06 @ 11:14
Ik neem afstand van mensen die de islam op zo'n manier praktiseren zoals jij dat hebt beschreven.
Dan blijft er nog 99% van de gewone islamieten over de wel normaal kunnen functioneren.
Laten we samen goed kijken hoe we 150 mensen die voor problemen zorgen binnen de Nederlandse samenleving kunnen corrigeren of zodanig isoleren dat ze geen schade kunnen leveren. De andere Moslims ervoor verantwoordelijk houden is zoooo voor 1945.
Daarnaast wil ik steun van je om met andere moslims die wel normaal functioneren racisme en discriminatie te bestrijden.
Help je ons ook? Tegen onrecht. Tegen alle extremisten en haatzaaiers?

Kaan78 | 17-02-06 | 11:38

@Kaan78
dus jij bent bijvoorbeeld v'óór homo-emancipatie?
jij zou nooit liegen, stelen, laat staan iemand vermoorden?
jij zou iedereen zijn geloof gunnen? ook als er bijvoorbeeld 85 procent moslims in nederland zouden zijn, dan zou jij sterven voor mijn vrijheid om ongelovig te zijn, en grapjes te maken over de profeet? RESPECT. alleen, hoeveel van de moslims in nederland denken zo? 1 procent? en hoeveel zijn volgens jou bereid hun leven te geven voor Allah! Hoe Akbar! en zijn geilige profeet met zijn handleiding?

en hoe verklaar je dan dat in je handleiding staat dat je ons moet doden, maar jij zegt voor onze vrijheid te willen vechten. In je handleiding staat ook dat je mag liegen tegen ongelovigen, en dat je geen vrienden mag maken met ongelovigen. Dat je moet strijden tegen de ongelovigen. Wie niet wil moet toch. of heb ik een andere koran dan jij?

Brullio | 17-02-06 | 11:35

Kan Job niet gewoon deaud?

woolfster | 17-02-06 | 11:24

@Barbapoeppa.
Dank u wel voor deze openbaring. Kijk maar naar Turkije.
* In Istanbul is een soort "wallen" alleen voor Homo's.
* Vrouwen MP kunnen worden van het land, en andere hoge functies bekleden. ( Tot voor kort was zelfs Pakistan zo)
Dit soort dingen zijn nog ondenkbaar in Nederland. Ik denk dat jullie nog veel van moslims kunnen leren over verdraagzaamheid. Doordat nu idioten een deel van de islamtische landen besturen, kan je wel het verwijt maken dat islamieten in bepaalde islamitische landen niet willen sterven voor hun vrijheid. Of dit achterlijkheid is, moet ieder voor zich maar uitmaken. Iedereen verdient de leider die hij krijgt toegewezen.

Kaan78 | 17-02-06 | 11:23

@kaan78
ik ben ook niet blij met de USA als enige wereldmacht, zogenaamd de land of the free, maar intussen allemaal vlaggen en klapvee dat achter oorlogen om olie staat. Het opzeggen van allerlei verdragen, het pissen op het verdrag van kyoto, het maken van steeds kleinere tactical artillery nukes, het martelen van mensen, de wapenindustrie, het grootkapitaal. Ik ben niet blind voor de fouten van onze vrienden de amerikanen.

Ook zie ik dat de israelies ook geen lieverdjes zijn. Verdachten liquideren met een apache, of bomaanslagen vergelden door het bulldozeren van een paar honderd huizen, het kapot maken van palestijnse water, riool, electra etc infrastructuur, het onmogelijk maken van verplaatsen tussen 2 palestijnse steden. Het is onmenselijk en kan niet anders dan het staatsterreur noemen.

ik ben niet blind.

' Alles wat de moslims doen is in jouw ogen gewoon verkeerd.'
pardon? geweld? bommen? pedo-profeet? het is niet mijn gekleurde bril die de moslims tot barbaren maakt, het zijn eigen barbaarse daden! het neersteken van een nar (theo) om wat ie zei, allah akbar roepende gekken die hoofden afzagen, een koran vol haat tov ongelovigen. Ik geef iedereen het voordeel van de twijfel. Het moorden komt van de islam. Het geweld. Het disrespect. Waarom moeten we dan nog geloven dat de islam goed is. Lees je eigen handleiding. Voor ongelovigen is geen plaats op aarde.

ik beeld moslims niet af als untermenschen. Ik oordeel niet over iemands geloof, mits ie MIJ niet dat geloof OPDRINGT, bijvoorbeeld door mij te dwingen geen grapjes over een toch best wel lachwekkende profeet te maken, op straffe van onthoofding. Aan de andere kant, oordelen moslims wel over ongelovigen. Vrouwen zijn hoeren. Homos moeten dood heh? maar volgens jou probeer ik jou te doden? nee man! ik vraag alleen beleefd of je misschien zou willen stoppen met het geweld, dat je moet plegen van de islam!

mijn overtuiging is niet superieur, wel zou ik NOOIT iemand vermoorden (ook jou niet!) om wat ie ZEGT. NOOIT zou ik MIJN overtuiging met GEWELD aan jou opdringen. NOOIT zou ik een ander als ongelijke zien.

maar dat zijn overtuigingen waar ik bij jou, moslim, niet mee aan hoef te komen heh?

jij vraagt aan mij respect voor een geloof dat bereid is mensen het zwijgen op te leggen, de keel af te snijden, die een grap maken, een tekening. Dat moorden moet van de koran. Waarom moeten wij ook weer respect hebben voor een geloof dat ons met geweld en moord hun regels opdringt?

heb je het leven van de profeet niet bestudeert? moord, verkrachting, vrouw-slaven, kinderseks, het mag allemaal heh, van de profeet? en dan die koran... 280 oproepen de ongelovigen in het vuur het werpen! en dan, vrijheid. Vrijheid van meningsuiting? in de islam? whahaha! vrijheid van vrouwen? van homos? van andersdenkenden? nee joh, als je een keer islamiet bent, dan mag je er niet meer uit! dan word je vermoord, dat moet, van het geloof!

het geloof dat jij aanhangt is zo ziek, dat jullie zelfs in jullie kinderen snijden... nou mag jij dat allemaal geloven. Maar dring dat NIET op aan ons, ok? wij geloven namelijk WEL in gelijkheid, in vrijheid, in respect voor de schepping van GOD. wij zullen NIET doden, stelen of anderen met geweld onze mening opdringen. Het ENIGE wat wij vragen is dat de moslims ons ook met rust laten. Dat lkan niet. Ongelovigen liggen dood op straat omdat ze kritiek durfde uitten op het geweld van de islam. Mensen moeten onderduiken, op de vlucht voor het geweld van de islam.

als je uit je geloof probeert te stappen ben je een apostate. Een levende dode. Iedere moslim mag je zo onthoofden. Idem dito als je een moslima bent en je word verliefd op een ongelovige, of bent 'niet zedelijk genoeg'. Genoeg reden voor een eerwraakje, nietwaar?

het geloof dat je aanhangt is een sneu, gewelddadig, ziek geloof, dat niet past in een vrije samenleving. Het is erger dan de nazies. Omdat het een geloof is. En een geloof zou goed moeten zijn voor iedereen, niet alleen de gelovigen. De islam predikt haat jegens ongelovigen, pleegt geweld, en vraagt vervolgens respect. Een dikke vingen en een grappige cartoon kan de islam krijgen. En als er nog meer geweld komt van de islamietjes, keihard uitzetten die troep.

if it walks like a duck, talks like a duck, looks like a duck. Then its probably a duck.

de islam gebruikt geweld. Predikt geweld. Geweldsoproepen staan in de koran. De islam is een gewelddadig geloof.

Gewelddadige ideologiën passen niet in een vreedzame samenleving. Snap je?

Brullio | 17-02-06 | 11:14

@Kaan78
Je kunt praten wat je wilt. Je kunt je de blaren op de tong praten over de vredelievende Islam. Het probleem is dat je de haat die gezaaid is door de moslimextremisten en hun stilzwijgende sympathisanten weg kunt lullen. Zie het maar onder ogen dat de islam voor een kloof zorgt in de maatschappij. En als jij wil geloven dat dit niet de schuld is van jou geloof moet je dat zelf maar weten. Ook jij zult hiervoor uiteindelijk de rekening voor gepresenteerd krijgen.

Barbapoeppa | 17-02-06 | 11:05

@Brullio
Je hebt gelijk. Als er daadwerkelijk moslims zijn die zo denken zoals jij hebt beschreven. Heb je aan mij een goede kompaan om ze te bestrijden. In Turkije is die strijd onder Ataturk in 1925 uitgevoerd. Dit was overigens na 75 jaar modernisering in het Osmaanse rijk. Ook in de Arabische landen wordt de islam niet zoals jij dat beschrijft beleefd. Ten minste totdat Europese verdeel en heer politici ermee gingen bemoeien, zodat de radicalen nu de macht zijn in die gebieden. Kijk maar hoe daar geleefd werd tot een jaar of 25 geleden.
...
Als we toch alles schreef gaan trekken. Ik vind de manier waarop Amerika de christelijke boodschap aan Irakezen komt brengen ook niet overeenkomen met de manier waarop christenen zondagochtend aan zich ons presenteren.
Zo is het maar net wat je WILT zien.
...
Ik vind dat alle mensen die wel weldenkend KUNNEN zijn, zich moeten inspannen om alle mistanden tegen te gaan. Dat jij behoorlijk selectief bent, en graag mensen die een islamitische overtuiging hebben wilt bestrijden op internetflora is aan jou. Ik ga ook niet proberen jouw standpunten te ontkrachten. Heeft namelijk geen zin. Alles wat de moslims doen is in jouw ogen gewoon verkeerd. Ja, ja en dan zijn wij islamieten weer diegene die in de slachtofferrol kruipen. Foei! Van ons. :)))) Ga lekker je gang man. Als dat je wat meer status geeft hier op internetfora.
Mijn persoonlijke idee over hoe Nederlanders de Nederlandse moslims zien is als volgt.
20% vindt Moslims gewone mensen.
60% vindt Moslims gewone mensen maar toch iets anders.
20% vindt Moslims geen mensen. Dus hoef je daar ook geen rekening mee te houden.
Net zoals jij noemt dat de moslims een oogje dicht knijpen, zou je het zelfde over de overige 80% van de Nederlanders kunnen spreken, die geen afstand doen van achterlijke mongolen die Moslims als untermensch afbeelden, want... kijk maar naar de punten die jij opnoemt.
Ik sommeer toch ook niet alle misstanden die in USA en GB plaatsvinden op dit moment.
* Standrechtelijke executie op een metro station.
* Overtreding van mensenrechten.
* Gruwelijkheden en martelingen gepleegd op kinderen.
* Denken dat je eigen overtuiging superieur is. ( geloof me, dat is niet alleen aan de islamieten te verwijten)
* Oorlog beginnen in Irak omdat Arabieren en Afghanen je hebben aangevallen
Waarschijnlijk hadden de Islamieten dit ook gedaan bij de christenen als zij de baas waren. Behalve dan dat ze misschien de kinderen en vrouwen van generaals zouden mishandelen.
Het is toch wel gek dat als je terreur en terrorisme hoort gelijk denkt aan een moslim. Dit terwijl er heel veel communistische en christelijke terreurorganisaties zijn in de wereld. Als we hebben over de IRA, heb je toch ook niet over Christen terroristen. Andersom redeneren, kan wel op de e.o.a. manier.

Kaan78 | 17-02-06 | 10:46

je mag geloven wat je wilt,
je mag zeggen wat je wilt.

wie een ander vermoord om wat ie zegt.
wie een ander vermoord om wat ie (niet) gelooft

die plaats zich, net als de nazies, op de reservebank van de samenleving.

wie anderen dwingt iets te geloven (met geweld)
wie anderen dwingt iets te niet te zeggen (het zwijgen opleggen, desnoods met MOORD)

is OF nazie, OF moslim.... snap je?

de moslims hebben zich buiten de maatschappij gezet, door hun eigen akties. Door het zieken, het geweld, de criminaliteit, het disrespect. Het antwoord van nederland daarop is: UITKOTSEN DIE SHIT!

de moslims oogsten nu wat ze al 35 jaar zaaien: HAAT.

het is geen buitenlandershaat. Het gaat niet om afkomst, of kleur. Het gaat om de POEP IN HET HOOFD. om de bereidheid anderen of de hele wereld op te blazen als men zich niet aan de islamregels houd.

nederland is het geweld van de islam zat. Tijd om dat haatdragende geloof te verbieden, en zoveel mogelijk moslims ons land uit te wringen.

de islam is geen mooi geloof. Het is een bezettingsstrategie.
wie kritiek heeft op de islam word vermoord.
en jij gelooft, in de goodwil van de islam? WAAROM?

Brullio | 17-02-06 | 10:25

ook mooie onderwerpen voor een tv programma:
-eerwraak onder moslims
-besnijdenis mishandeling
-hoe kom je levend uit de islam
-waarom mohammed een geyle grijsaard was
-haat in de koran deel 1
-haat in de koran deel 2
-waarom je je vrouw mag onderdrukken van de koran
-wie mag je vermoorden van de islam
-waarom anderen geen respect hebben voor het geweld van de islam
-het verschil tussen racisme en islamofobie
-waarom moslims denken dat anderen zich ook aan hun regels moeten houden
-grapjes maken mag altijd
-waarom doen moslims zo aggresief
-wat is inteelt
-hoe gebruik ik argumenten ipv geweld les 1
-hoe gebruik ik argumenten ipv geweld les 2
-hoe gebruik ik argumenten ipv geweld les 3
-respect moet wederzijds zijn
-waarom moslims pissen op ons (omdat we niet buigen voor de *&^$# van de islam)

maar je kent ongetwijfeld een aardige moslim, dus dan mogen de moslims onze wereld kapot maken, onze vrijheden afnemen, en hier en daar iemand die zich daar tegen verzet kapot steken. Maar jij kent ongetwijfeld een aardige moslim. minstens 10 procent van de moslims is bereid te moorden voor de islam. In de koran word opgeroepen geweld te gebruiken tegen ongelovigen. Dat doet een gedeelte van de moslims ook. Het andere gedeelte van de moslims knijpt een oogje toe. Kritiek op moslims geven, kan je je leven kosten. Maar jij denkt nog steeds dat we ze moeten knuffelen?

Brullio | 17-02-06 | 10:14

@Kaan78
heb je de koran gelezen? zie je het geweld van de islam niet? weet jij wat de islamieten geloven? weet jij dat de moslims bereid zijn te doden voor hun geloof? weet jij wat op hun verlanglijstje staat?

alle homos dood
alle vrouwen slaven
alle afvalligen gruwelijk dood
alle ongelovigen dood

misschien moet je je wat meer verdiepen in de lieden die je zo hartsochtelijk verdedigt, immers, dalijk ben jij aan de beurt....

vroeger vielen de joden dood op de grond door de nazies..
nu vallen de ongelovigen en grappenmakers dood op de grond door de MOHAMENAZIES! de islam, daar moet je geen respect voor hebben.. dat is een gewelddadige sekte waar je niet levend uitkomt...

Brullio | 17-02-06 | 10:03

United we stand divided we fall

thomas hagen | 17-02-06 | 01:38

De extermistischte thuis, Dagboek van een Moslimhond, Ja Mohammed Nee Mohammed, Zeg eens Bommm, De Shariaquiz, Tros afgeknipte Labia, In Mekka staat een Huis, Twee voor Twaalf Onthoofdingen, Talikids.

Jongens, laten we de boel bij elkaar houden! Stemt allen PvdA!

Octo | 17-02-06 | 01:25

de drie zusjes die tegen het kwaad vechten in ARMED

swift1.6 | 16-02-06 | 23:33

Leuk, joodse TV serie op Arabische zenders. Lang leven het knuffelen

Nooit meer slapen | 16-02-06 | 21:49

Alice in wonderland-- Fatima in de wibra:P

gaargast | 16-02-06 | 21:12

Jouw nicht, mijn nicht

Johan | 16-02-06 | 21:03

@Kaan78
.
Ja ideeen van jouw maar dan in het echtje haha leuk voor op andere sites

Samsonite | 16-02-06 | 20:58

Jiskefet...

(je moet wel fries kunnen om het snappen)

crixus | 16-02-06 | 20:46

jouw harem mijn harem

magic mike | 16-02-06 | 20:33

en nu ga ik weer verder met islaminaat leggen

Prego | 16-02-06 | 20:23

wehehe prachtige varianten in dit topic!!!
mijn dank is groot

Prego | 16-02-06 | 20:08

de wereld van C4
en kabouter Plop wordt wegens succes verlengd

G-unite | 16-02-06 | 19:19

Mijn hartewens is Cohen te zien die op het journaal te zien is, overreden 'per ongeluk' door een tientonnervrachtwagen combinatie. Of door Viola Holt. Is ook goed.

MiRRoRMaN | 16-02-06 | 19:10

Eureka Job Cohen heeft uitgevonden hoe we weer een fijne samenleving kunnen krijgen en de boel lekker bij elkaar kunnen houden; je stopt meer moslims in goede tijden. Geniaal zeg ik!!!

Brandje | 16-02-06 | 18:22

wat te denken van het zeer controversiële 'man bijt varken'?

Romulus | 16-02-06 | 18:13

@Barbapoeppa 16-02-06 @ 17:43:
Mag ik me daarbij aansluiten...
Leve politieke correctheid! Alles onder de mat vegen en vooral geen slapende honden wakker maken, wat er dan van komt: Lees het hierrrr op GS...

crixus | 16-02-06 | 18:07

that's the question wordt natuurlijk verboden.

controle | 16-02-06 | 17:52

'Gelukkig' zijn er ook nog politiek correcte mensen op GS zoals Kaan78.

Barbapoeppa | 16-02-06 | 17:43

Misschien een idee.
1) Islamieten zijn ook mensen.
2) Mijn buurman is geen terrorrist.
3) Onschuld van basisschoolkinderen en schoolloopbaan.
4) Bescherm de islamitische vrouwen en kinderen.
5) Pimp mijn islamitische buurman
6) Pimp mijn Moskee
7) Our of Power Moslim editie.
8) Islam TV 1,2,3,4,5,6,7, enz
9) In Nova, schade van christelijke zendelingenwerk.
10) Hoe wordt christelijke hulpverlening uitgevoerd?
11) Take one (islamietje) for your country. ( Na 23.00 uur)
12) Islam en vrede
13) Islam en liefde
14) Islam en modernisatie
15) Christenen en terreur
16) SGP standpunten en woordvoerders. Hoe moeten we in Nederland samen leven?
17) SGP mensen vertellen over homo's
18) Islamiet maakt documentatie over christelijk huiselijk geweld.
enz enz...
Lachen man! Ik heb echt gelachen jongens. Ga zo door.

Kaan78 | 16-02-06 | 17:40

@barbapoeppa
Wat dachten we van 15:50? Lijkt me trouwens lachen hoe ze dan in de nieuwe soaps omgaan met eerwraak; "ja, ze verdiende het wel eigenlijk".

controle | 16-02-06 | 17:35

Dat deze nog niet genoemd is verbaasd me eigenlijk een beetje:
"Zeg 'ns Allah." Het journaal wordt verzorgt door meneer de uil van de fabeltjeskrant. Tenminste als H5N1 hem van te voren niet te pakken heeft gekregen. En niet te vergeten de grote naturalisatieshow, waarin uitgelegd wordt hoe je het beste papieren kunt vervalsen, de vreemdelingenpolitie en de IND moet misleiden, hoe je kunt infiltreren in de Aivd en hoe je als Talibanmullah kunt trouwen met een pinguin met een Nederlands paspoort. En niet te vergeten een quiz waarin de hoofdprijs een goedgevulde rugzak is met een vliegticket voor een reis naar een Amerikaanse of Israëlische plaats naar keuze.

Barbapoeppa | 16-02-06 | 17:32

Jobspijkers, meteen met de grote hamers beginnen uiteraard

FonyTonie | 16-02-06 | 17:23

speelt Job ook mee? heee, ik heb een idee: zet radicale joden en moslims in de serie!

reade romke | 16-02-06 | 17:22

De vrienden van Fatwa Live!

DopeFish | 16-02-06 | 17:11

ik heb geen probleem met gekleurd volk op de tv, maar dan moeten ze wel wat te melden hebben (uitzondering voor soaps, als je daar diepgang in hebt doe je iets fout) en niet van die excuus negertjes.
als ik zo eens tv kijk zijn er toch al best wat kleurtjes te zien bij zo'n beetje alle zenders en programma's, dus waar heeft hij het over.

selena | 16-02-06 | 17:08

Deze vent moet NL wel zo erg haten dat hij koste wat het kost NL kapot wil hebben.
-
Was er niet een paar maanden geleden een idee geopperd om politici verantwoordelijk te maken voor hun daden?
Ik dacht dat iemand in dit kabinet dat eens opperde.
Dat zou mooi zijn....

Moi | 16-02-06 | 17:05

Maar ze hebben toch al een prachtprogramma in Opsporing Verzocht?
Komt altijd wel een bekende in voor!

crixus | 16-02-06 | 17:04

En op vrijdag natuurlijk via de Islamitische Omroep het wekelijkse "Gesprek met de Ayatollah", na afloop van de Islamitische Raad...

widtvoet | 16-02-06 | 17:02

In het journaal en die boevenvang programma's zijn toch al genoeg allochtonen te zien lijkt me?

Tremor | 16-02-06 | 17:00

@Barbapoeppa 16-02-06 @ 16:51

Ter land, ter zee en in de lucht kan talloze nieuwe variaties opleveren
'Vlieg 'm erin'
'Blaas op die bus'
'Tunnelkruipen'
'Raket koppen' (mmv IDF)

zum kotzen | 16-02-06 | 16:59

@Zum kotzen
Zo zijn er nog wel meer programma's die ook in islamitisch Nederland onverminderd populair zullen blijven:

Duizend bommen en granaten
De vele gezichten van Marokkaans Nederland
Ik vertrek (over ophoepelende Nederlanders)

kniebelknuistje | 16-02-06 | 16:51

David-Sterrenjacht
Terror Incognita

zum kotzen | 16-02-06 | 16:45

'Built for the kill' van Animal Planet kan natuurlijk gewoon zo blijven heten.

zum kotzen | 16-02-06 | 16:43

Goed hoor, meer moslims op de Nederlandse TV, maar dan ook meer Kim Holland op Al Jazeerah

Klaverjas | 16-02-06 | 16:35

Leuk die Cohen.
Ik wou dat hij de baas van was heel Europa. Wat zou het dan mooi zijn hier.
Of moet ik Eurabie zeggen?

Vieze_Freddy | 16-02-06 | 16:32

Beauty and the moslim

Johan | 16-02-06 | 16:26

muslim friends

controle | 16-02-06 | 16:22

JOB COHEN !
Wat ben jij te vies om woorden aan vuil te maken...
.
"Ontdek je PLekje"

zinloosgekweld | 16-02-06 | 16:16

De sportprogrammering:
Het WK liegen. Jodenjacht. Homowerpen.
Reality:
Loverboys op de wallen
Kinderprogramma's:
Pokebom, Burka en Adriaan
Reclameblokken:
Alleen maar Pickwick commercials

Barbapoeppa | 16-02-06 | 15:59

mekka vandaag
all you need is mekka
postcode christenjacht
help, mijn man is christen
de grote verbouwing (onverander)
jouw burka mijn bruka
mohammed is laat
toen was een burka heel gewoon
hart van mekka
mekka sport
aghmets weerbericht

derks | 16-02-06 | 15:57

zeg eens A llaaah

ben toch niet gek? | 16-02-06 | 15:50

@Kaan78
Vooral de Marokkanen hebben het ook zelf zover laten komen. Niet weer direct met het vingertje naar de gemeenschap en de regering wijzen. Er zijn hier genoeg bevolkingsgroepen die zich wel prima redden.

de bier | 16-02-06 | 15:43

Halal-terminal in Rotterdam
De Rotterdamse haven krijgt het eerste distributiecentrum voor halal-voedsel in Europa. Het Havenbedrijf Rotterdam heeft in Jakarta een intentieverklaring ondertekend voor de bouw van deze terminal.

uitgegeven: 15:02 16-02-2006 gewijzigd: 15:02 16-02-2006

Halal is de term voor producten die voldoen aan islamitische religieuze voedselwetten. Via het centrum zullen 30 miljoen moslims in het Europese achterland worden bediend. De bouw van de terminal is een samenwerkingsverband tussen het Nederlandse transportbedrijf Vat Logistics en de Indonesische en Maleisische vestigingen van het exportbedrijf Hecny Group.

Er is 3,5 hectare grond op de Maasvlakte voor de nieuwe terminal gereserveerd. In de loop van volgend jaar moet de terminal klaar zijn.


Beetje off topic, maar daar gaat het naaktstrand!

gentle giant | 16-02-06 | 15:42

egwel 16-02-06 @ 15:34
Thx! Uit jou mond, is dit een echt te veel eer voor mij.

Kaan78 | 16-02-06 | 15:41

@Kaan78 15:27
"Overheid creëert een probleem. En de Turken en Marokkanen mogen dat zelf in eigen gemeenschap oplossen. Lekker is dat."

LOL!

widtvoet | 16-02-06 | 15:41

@ Kaan78
Iedereen heeft een bord voor zijn hoofd, zit hem in de breedte.
Kan wel wezen maar dat bord voor jouw hoofd is wel exeptioneel dik.

egwel | 16-02-06 | 15:34

hart in aktie= hard in actie
punk'd= decapitated
Mohammeds scare tactics

controle | 16-02-06 | 15:31

@KABAAL 16-02-06 @ 15:13
Kabaal dat is jouw mening. Ik mag toch wel mijn mening erover hebben?
Over die onderwerpen kan je boeken vol schrijven. Lijkt me overbodig om dat hier op dit forum te doen.
Al die punten die boven worden genoemd werkt radicalisering in de hand. Overheid creëert een probleem. En de Turken en Marokkanen mogen dat zelf in eigen gemeenschap oplossen. Lekker is dat.

Kaan78 | 16-02-06 | 15:27

Lotto weekend rovers
Boer zoekt schaap
Onderweg naar mekka
Crime scene investigation - 020 editon
Hassan's weerbericht
De opvoedpolitie voor berbers
Blij dat ik rij op mijn gestolen scooter
All you need is mekka
Help, mijn man is berber
Hassan & de Boer advocaten
Jouw vrouw, mijn schaap
The bold and the berber
Met het kromzwaard op tafel

Razor3012 | 16-02-06 | 15:27

lekker weg naar eigen land
shock doc: geytenneukers

weke sjanker | 16-02-06 | 15:27

Cohen noemt van alle programma's zeg eens AAA!!! Onder andere gemaakt door Alexander Pola (ja vader van C Polak, loopt een rechtzaak tegen belediging moslims in nova) maar ook 1 van de Kiele kiele Koeweit Frace Majeur dus. De dichter des vaderlands in het moslimbashen zeg maar. Pola deed binnen zeg eens AAA: op speelse wijze verwerken van controversiële kwesties ? zoals een lesbische relatie of een romance tussen blank en zwart ? op te voeren alsof ze vanzelfsprekend waren. Daarmee werd Zeg ?ns Aaa een praktisch voorbeeld van tolerantie.

De Nederlandse televisieserie Zeg eens A is volgens Cohen in de jaren tachtig van belang geweest voor de emancipatie van homoseksuelen en voor de acceptatie van gemengde stellen. Ik heb zo mijn twijfels of de moslims toe zijn aan een Alexander Pola achtig programma.

spooky | 16-02-06 | 15:24

Open deurtje: met het zwaard op tafel.

controle | 16-02-06 | 15:22

@Kaan78 16-02-06 @ 15:18

En zo lullen we mooi in een kringetje, goed gevonden, trouwens, maar dat geheel ter zijde, er schieten mij woorden te binnen als 'pot', 'ketel', 'splinter', 'oog' en 'balk'.
Ga maar puzzelen.

KaiserSoza | 16-02-06 | 15:21

10 voor reciteren van de koran

controle | 16-02-06 | 15:20

@KaiserSoza 16-02-06 @ 15:14
het is maar goed dat jij geen oogkleppen en ook geen oordeel hebt over mijn beeldvorming :)
Iedereen heeft een bord voor zijn hoofd, zit hem in de breedte.

Kaan78 | 16-02-06 | 15:18

Al 40 jaar onderdrukt Marrucko de bevolking van t West Sahara gebied,vreemd genoeg hoor je de rooie&linke nooit daarover,
Voor mij ook graag zo'n broodje met lange tenen,WAO,tje,dubbel paspoort,en 2e huis in Casablanca.

Torquemada | 16-02-06 | 15:18

Keuringsdienst van baarden!

missy impossible | 16-02-06 | 15:17

Job is een beetje bang voor antisemitisme lijkt het. Meneer de jood (wat op zich juist goed is :p) probeert op een belachelijk goedkope manier de ma-rokje-s in zn stad tevreden te houden. Deze man is een lachertje voor de politiek. Nog niet eens genoeg verstand om Marokanen hard aan te pakken. En nog erger: de Amsterdammertjes staan het nog toe ook!

Barbera Barend (ook linkse rat) gaat een nieuw programma opzetten met Johan Derksen: Burqa Insite. Netwerk heeft eigenlijk al een dubieuze naam ;)

Spetsnaz | 16-02-06 | 15:16

Kunt U mij de weg naar de sociale dienst vertellen mijnheer?

Tubifiks | 16-02-06 | 15:14

@Kaan78 16-02-06 @ 15:09

Waar heb ik geschreven dat ik dat niet doe? Jouw beeldvorming is onderhevig aan jouw oogkleppen en vooroordeel.

KaiserSoza | 16-02-06 | 15:14

@Kaan 78:
* Beperkingen in de rechten van de mens
- Hoezeau?
* Voornemens tot beperkingen in burgerrechten.
- Bij herhaald misbruik maken van bepaalde burgerrechten, kunnen laatstgenoemde inderdad beperkt worden.
* Allerlei moeilijkheden voor onderwijs in eigen taal.
- Je spreekt de tall van het land waarin je woont
* Problemen bij het oprichten van gebedhuizen
- Hoezeau, als je een nieuw huis bouwt, heb je ook te maken met een bouwvergunning, de welstandscommisie , inspraak door omwonende, enz.

KABAAL | 16-02-06 | 15:13

Oppassen...

crixus | 16-02-06 | 15:13

Pimp my burka

Johan | 16-02-06 | 15:12

En voor de kleine Hakbars: Talitubbies

Len | 16-02-06 | 15:11

Goed gebeden slecht gescheten met een gastrol voor Samir A.

Jacob von Geitz | 16-02-06 | 15:10

(Geiten)neuken doe je zo!

Len | 16-02-06 | 15:10

Vijf tegen geit

Johan | 16-02-06 | 15:09

@Kaan 78:
* Beperkingen in de rechten van de mens

* Voornemens tot beperkingen in burgerrechten.
* Allerlei moeilijkheden voor onderwijs in eigen taal.
* Problemen bij het oprichten van gebedhuizen

KABAAL | 16-02-06 | 15:09

@KaiserSoza 16-02-06 @ 15:04
Ok, misschien kan jij dan ook bij Nederlandse kamper - wijken, en de Sjonnies en Anita's van de achterstand wijken als benchmark nemen om tot een vergelijkend warenonderzoek te komen.

Kaan78 | 16-02-06 | 15:09

das een goeie!

Tallige Hoer | 16-02-06 | 15:08

Married with children

Tubifiks | 16-02-06 | 15:08

vrouwenslag

Tallige Hoer | 16-02-06 | 15:07

Ter land, ter zee en in de WTC...

Len | 16-02-06 | 15:06

@Kaan78 16-02-06 @ 14:59

Nee, het zijn er wel een hele hoop die er wel wonen en zich onaangepast gedragen. Enfin, ik loop daar dus op dagelijkse basis, wellicht dat dat mijn beeld vormt. Ga er ook eens kijken, voordat je hier de politiek korrekte belerende lul uit gaat hangen, let wel, handje op je knip!

KaiserSoza | 16-02-06 | 15:04

Mohammed zoekt prent.

Deense Postbode | 16-02-06 | 15:04

main schaap, jouw schaap.

Tallige Hoer | 16-02-06 | 15:03

dikke vette LOL @Lash 16-02-06 @ 14:53

zum kotzen | 16-02-06 | 15:02

Widtvoet 4 president -0-

Donderman | 16-02-06 | 15:02

Goed plan hoor, hoe meer volk er zit te suffen op de bank, hoe rustiger het land.

Zeurders | 16-02-06 | 15:02

Jouw platte TV, mijn platte TV.
Mohammed zoekt ruzie.
Weekend-Sloebers.
Actualiteitenrubriek Al-Nova.
De Hamas jongerendag live!

Deense Postbode | 16-02-06 | 15:01

@ KaiserSoza 16-02-06 @ 14:49

3 miljoen allochtonen wonen niet allemaal in de Diamantbuurt.
Wat je nu noemt heeft dus te maken met beeldvorming.

Kaan78 | 16-02-06 | 14:59

Man verbiedt hond.

de bier | 16-02-06 | 14:59

Waarde lezers en lezeressen,

Baf, weer een hoek van links... de roosjes delen klappen uit. Klappen tegen de autochtonen... als die er nog zijn. Het houdt maar niet op. Als je denkt dat we niet dieper kunnen zinken... Job waar zit je met je botte verstand. Hoe kun je jezelf, je afkomst (jood) en vooral je eigen volk zoooo verloochenen. Dat jij nimmer een vuist kan maken wisten wij allen al heel lang. Dat jij tot man of the century benoemd bent door een moslima in Amerika en ga zo maar door... zucht... je bent een hopeloze slappeling van het grootste kaliber. Kom op Job trek je jellebah aan en smeer je in met geitenstront en zet koers naar de eerste de beste fascistische racistische moskee en sla daar met je suikervuistjes op tafel en zeg als nooit te voren: potjandorie heren... wat kunnen wij hier samen en als jullie niet willen dan ik heel graag alleen, aan ons probleem doen... terwijl je aan je inmiddels stroperige thee begint te lurken... laffe enge vent ben je Job. En bijna iedereen deelt deze mening. Aftreden voor je eigenhandig Amsterdam in de fik steekt...
Wel lekker dat je op de valreep nog even wat zieltjes kunt winnen, net voor de verkiezingen... het PvdA beleid. Maakt niet uit wie... als... dat is het belangrijkste. Lieve en vooral naive slapjanus der slapjanussen, ze verafschuwen jou ook... de moslims hebben al dreigementen aan jouw adres verzonden... en toch... slappetiet, houd jij hen, die apen, het hand boven het hoofd. How do you sleep at night... Enge enge enge man die je dr bent... slappetiet... laffe misbakseltje... engerd... opdonderen!

#zucht#

Toon Amsterdam | 16-02-06 | 14:58

Is Ali on the beaut!!!???

gekkehenk | 16-02-06 | 14:57

Prrrah! iek wil ook ien soop. Kwaliteiten van mei zein bukken onder douche, voor oppakken seep

Tallige Hoer | 16-02-06 | 14:56

De Nationale BBQ-test

Huh..? | 16-02-06 | 14:56

En de actualiteitenrubriek Nietwerk

Lash | 16-02-06 | 14:53

Sesam-open u-straat

Lash | 16-02-06 | 14:50

@Kaan78 16-02-06 @ 14:45

Problemen met beeldvorming????? U woont klaarblijkelijk niet in de Diamantbuurt?

KaiserSoza | 16-02-06 | 14:49

De soep smaakt naar stront en Job maakt zich (beetje erg voorspelbaar zo langzamerhand) druk over het etiket.

Tuurlijk heer Cohen, de "beeldvorming" rondom moslims wordt in 0031 geheel verziekt door extreem-rechtse programmamakers en fascistische, racistische eindredacties van tv-programma's als Nova, Netwerk, het Journaal of Opsporing Verzocht...

We moeten ervoor zorgen dat eea. gewoon beter "verkocht" wordt.
Beetje botox hier, wat vetzuigen daar, silliconen d'r bij, visagistes contracteren etc. etc.

Het gaat in 0031 niet om het produkt maar om de marketing eromheen, om de produktplacing, om het bewerken van de markt zodat zelfs de meest verstokte vegetarier varkensdrollen wil vreten.

Dat niemand daar *kuch* nog eerder aan gedacht heeft.
Er zijn eigenlijk nagenoeg helemaal geen problemen met onaangepaste, criminele, het Westen en Nederland in woord en daad vervloekende jongeren met 'n islamitische achtergrond... het werkelijke probleem is de beeldvorming.

Job de visagist!

widtvoet | 16-02-06 | 14:48

Deden de duitsers ook niet iets met soap en joden?

Tubifiks | 16-02-06 | 14:48

Will and Fatima
the Hakbar Girls
Istanbul Housewives
Pimp my Schaap
CartoonBusters
In Mekka staat een huis
A bomb is born.

KaiserSoza | 16-02-06 | 14:46

De maatregelen tegen de overtuiging van een deel van de bevolking wordt wel degelijk gevoerd over het hoofd van mensen die een bepaalde afkomst hebben.
Gaat me te ver om ze allemaal hier nog eens te sommeren.
Kijk maar naar grootste gemene delers.
* Hoe mensen praten over Turken/ Marokkanen
* Hoe andere bronnen en gebeurtenissen die duizenden km's verderop spelen, in verband wordt gebracht op de moslims in Nederland.
* Beperkingen in de rechten van de mens
* Voornemens tot beperkingen in burgerrechten.
* Allerlei moeilijkheden voor onderwijs in eigen taal.
* Problemen bij het oprichten van gebedhuizen.
* enz, enz... enz.. enz....

Dit soort problemen met beeldvorming geven Wilders lui bestaansrecht.

Kaan78 | 16-02-06 | 14:45

Get the prophets picture
Blingo

zum kotzen | 16-02-06 | 14:44

ik zie ook kansen voor sponsors zoals de McShoarma of de inburger King

SoepKip | 16-02-06 | 14:40

Geitenneuqen doe je zo!

lijn5 | 16-02-06 | 14:40

Dat wordt geen herhaling van "het schaep met de vijf poten".

gentle giant | 16-02-06 | 14:40

Als die allochtonen nu eens Nederlander zouden worden, kunnen ze profiteren van alles wat ons land te bieden heeft (incl. kazige tv)

jeweettoch | 16-02-06 | 14:39

Krijgt Job zo onderhand geen aambeien van al die keren dat hij zich vrijwillig laat nemen.
Ach ja, tegen de tijd dat hij ze begint te voelen, zijn ze hem net aan het ophangen omdat hij een 'vuile jood' is.

Framoes | 16-02-06 | 14:39

leefbaar politici kunnen beter maar geaborteerd worden (ookal zijn ze inmiddels volwassen)Om deze mensen lijden te besparen, en onze gezondheiszorg op kosten jagen met hun psychiater uren

de kans dat ze hier onvriendelijk behandeld, ja zelf belachelijk worden gemaakt is namelijk zeer groot!

steen_geil | 16-02-06 | 14:37

'Profeet zoekt maagd'
'Één tegen 77'
'Baantjer en de moord op de profeet'
'Hakbartubbies'
'CSI:Mekka'
'Wie is de AIVDer'
'0 voor taal'

wesnanda | 16-02-06 | 14:35

"Burgemeester Job Cohen wil meer televisieprogramma's, zoals soaps, waarin moslims, ongelovigen, autochtonen en allochtonen 'als mede-Nederlanders worden geportretteerd met gewone sores aan hun hoofd":

Ja .. ja.. maar.. eh... soaps zijn toch niet echt? Zou het niet verstandig zijn om je gewoon op straat en in de buurt als mede-nederlanders te gedragen. Die participatie in soaps komt dan vanzelf wel.

lerak | 16-02-06 | 14:35

@Kaan 14:31
Goh, hoe zou dat toch komen? En trouwens Nederlanders zo rond 2005 hebben helemaal niet zulke ideeen over buitenlanders in het algemeen, tis meer een idee over een bepaalde godsdienst.

CoJoNes | 16-02-06 | 14:34

Temptation Thuisland

KABAAL | 16-02-06 | 14:33

zeg es beeeeeeh, zou Job dat bedoelen?

missy impossible | 16-02-06 | 14:32

De reaguurders op Geen stijl hebben gelijk.
Amerikanen kan je corrigeren.
Nederlanders zo rond 1980 ook
Nederlanders zo rond 2005 hebben zulke ideeën over buitenlanders dat het niet meer gecorrigeerd kan worden. Ik geloof daar niet meer in.
Betere oplossing zou verzuiling zijn. Als mensen weer geïnteresseerd raken in elkaar. Kunnen we de verzuiling opheffen.

Kaan78 | 16-02-06 | 14:31

uit de ouwe doos: de 5 uur-show. maar dan wel 's ochtends. lekker ochtendgymnastieken richting mekker.

Romulus | 16-02-06 | 14:30

Is het niet zo dat die Subsidiespons van een NMO zich al enige tijd geleden heeft "ingekocht" bij BNN om het moslimgehalte te verhogen en het moslim-zijn extrapositief te propageren?

Mbt. de zeep ONM that is...

widtvoet | 16-02-06 | 14:30

Oh ja, ik herinner me deze film: www.enneagram.kro.nl/Films_Impasse.asp...
Arm Marokkaans jongetje loopt weg van huis en leert Nederlandse maatschappij kennen: een pedofiel en een alcoholist vallen hem lastig. Waarop hij een hamam binnenvlucht en weer ziet hoe warm, hartelijk en gezond Marokkanen zijn vergeleken bij die gestoorde Nederlanders...
Nee, aan de publieke omroep kan je het overlaten!

kniebelknuistje | 16-02-06 | 14:28

Het Uur van de Schaap
Theetijd
Ali en Kokki
Ali B in da USAiii
Alle maagden tellen mee
Schaap op de weg

Aboriginal | 16-02-06 | 14:28

Ter land, ter zee en we vliegen in de lucht ?
Kunt U mij de weg naar Mekka vertellen mijnheer ?
Kameel op wielen ?

huppetee | 16-02-06 | 14:27

De leugen regeert
De besneden politie op je hielen

FonyTonie | 16-02-06 | 14:27

voor de kinders: Bomb de Bouwer

missy impossible | 16-02-06 | 14:26

@Dr. Faustus
Als je op www.kingofsat.net/en/pos-42E.php kijkt, zie je dat de meeste zenders op de Türksat 'clear' zijn, dus zonder decoderkaart te ontvangen. Ergo, plenty zenders om naar te gluren, ipv. naar de Nederlandse TV.
Is nog goedkoper ook (schotel met ontvanger pak-em-beet iets van 100-150 euro, éénmalig. Geen 14,95/mnd aan de kabelboer meer, heb je binnen een jaar dik eruit)

broomstick | 16-02-06 | 14:26

Turkse vrouwen

CoJoNes | 16-02-06 | 14:26

En op Talpa om 22.00 uur : De Domste.

Jack Daniels | 16-02-06 | 14:25

En vergeet niet:
Vijf slaan een Wijf
Fatima, the jew slayer
Trainingcamping life
according to mohammed
Goatman

en de aangepaste reclametunes

Zij aan zij, wij hebben doek voor gezicht
onze imam is zo puur, ja we knielen om het uur.
Naaaaaar mekka gericht, vooooor allah gezwicht
Met z'n allen op de lijn, tram-rijden dat is zo fijn

swift1.6 | 16-02-06 | 14:23

Of : De Inbreker...

Jack Daniels | 16-02-06 | 14:23

Jeugdjournaal

CoJoNes | 16-02-06 | 14:22

En iedere ochtend om 10.00 uur Theetijd met Gargamel

Apollo | 16-02-06 | 14:22

wat dacht je van Herexamen (keer op keer op keer )

Jack Daniels | 16-02-06 | 14:21

Dr. Acmed, Married with Children (whaaahahaha), Hoe schoon is jouw tent?, The Camel Whisperer, de Schaappolitie, Mijnfeld, Spongebomb Hairpants, CSI:Islamabad. moek nog ff doorgaan?

Romulus | 16-02-06 | 14:21

@duive030
K*t had daar nou net kaartjes voor gekocht....

Lawine | 16-02-06 | 14:20

Big Prophet?
Ik mag het niet zeggen, maar ik vind dat de medelanders, zeker bij de staatsomroep, behoorlijk oververtegenwoordigd zijn. Als ik bijvoorbeeld wel eens een glimp opvang van die soap op BNN (mijn vriendin kijkt, ik echt niet, ik zweer het je) zie ik toch al gauw een allochtoon of 5 voorbijschuiven.

CoJoNes | 16-02-06 | 14:19

3 voor taal

Peppi van Kokki | 16-02-06 | 14:19

Wat heeft dat voor een zin? Bij de meeste moslims staat de hele dag Al-Jazeera of TRT aan. En als Nederlandse allochtonenknuffelaars zonodig meer buitenlanders op televisie willen zien kunnen ze altijd nog kijken naar Opsporing Verzocht of Sesamstraat.

Dr. Faustus | 16-02-06 | 14:18

Hakbars in soapseries? Geen probleem. In soapseries heb je toch ook altijd een schurk?

Knip | 16-02-06 | 14:18

Kreatief met Semtex
Wiens moeder heeft de grootste snor.
Spot het schandknaapje
Bommenleggen voor beginners met Samir 'peophand' A.
All you need is inteelt.

Colossi | 16-02-06 | 14:17

Hoe halal is jouw huis?

de bier | 16-02-06 | 14:17

@ Cohen:
"Waarin moeten allochtonen integreren, vraagt Cohen zich af. Individualisering, democratisering, privatisering, globalisering en secularisatie hebben geleid tot 'vervreemding en een samenleving van naast elkaar levende individuen'. Vertrouwde 'bindingskaders' als gezin, familie, buurt, stad, kerk en godsdienst hebben aan invloed ingeboet."
Waarin ze hadden moeten integreren vraagt jij je af ?
In dat datgeen wat de Nederlanders had moeten binden; onze gezamelijke geschiedenis; onze roots.
Maar dankzij die fijne progressieve politiek van 'alles moet anders' hebben wij niks meer dat ons bindt. Nee.. men had liever een paar miljoen lege cannelonis die je lekker naar smaak kunt vullen met datgeen wat nodig is om die kudtpartij van jouw in het zadel te houden.
Maar gelukkig hebben we voor de voetballiefhebbers nog het oranje en voor de infantielen het koningshuis.

kriezus | 16-02-06 | 14:12

LOL ,villa achterbuurt !

Boze Buur | 16-02-06 | 14:11

@badboy
Laat de paus zich pijpen door koor-knaapjes ?

Boze Buur | 16-02-06 | 14:10

Boer zoekt geit
Voor de kinderen: Villa Achterbuurt...

de bier | 16-02-06 | 14:09


Misschien ook een filmpje? Dr Goatlove bijvoorbeeld?

Multikuli | 16-02-06 | 14:09

Wacht maar... GeenKafir.nl wordt het hier... Blijf maar met 'ons' sollen ;)

bwahaha | 16-02-06 | 14:09

LOL @ Pritt
F*CK Cohen (Cohen is toch een jodenaam?)

Badboy.es | 16-02-06 | 14:08

missy impossible

Je bedoelt "Bommen jacht" ?

Karel kwakbol | 16-02-06 | 14:08

CSI : Kanaleneiland
Hoe schoon is jouw balkon ?

Boze Buur | 16-02-06 | 14:07

Of:
Multikultiland in Beweging
Goedemorgen Osdorp
Moskeegangers
Zoovenirs (Funiiest homevideo's)
Wilde Geiten
Studio Spot
Villa Achterlijk
Het Theehuis
De Wereld Slaat Door
VPRO"S Import: Islamsterdam
Wie is de Hakbarr?
AL Jazeera Boulevard
Ali's Weerbericht
Maried with Muslims
Samir's Army
Hart van Multikulland
McAhmed's Daughters

Enz.....

KABAAL | 16-02-06 | 14:06

Zwaar lol. Ook knoop in je hoofddoek mag er wezen.

We vergeten alleen weer de boekverfilming van de vertaling van Alice In Wonderland: Fatima in de Wibra.

ViagraFalls | 16-02-06 | 14:05

en de wedstrijd van de week: Cartoon tekenen met Deense en Moslimbroeders..

Conjeau | 16-02-06 | 14:05

Dit vraagt om een fotofuck

Visboertje | 16-02-06 | 14:05

Ik mis da arbeidsvitaminen.

luisindepels | 16-02-06 | 14:03

@ Pritt
BWAHAHAHA..."Man bijt Kameel"... toppie!

SoepKip | 16-02-06 | 13:57

ik zat eerder aan de nationale achterlijkheid test te denken .. of islamitisch striptekenen voor beginners

Draaitafel Demagoog | 16-02-06 | 13:56

Was Koos Dobbelsteen homo?... nooit geweten

petbur | 16-02-06 | 13:54

Frits Bom terug als vakantieman.

missy impossible | 16-02-06 | 13:51

Job Chamberlain

lijn5 | 16-02-06 | 13:51

heerlijk Pritt........... heb het zitten uitgieren achter mijn compu. Thnx voor de welkome afleiding

Geert Kak | 16-02-06 | 13:50

Hij moet toch ergens dat tuig uit de Diamantbuurt in de maatschappij dumpen.

Ayaan | 16-02-06 | 13:49

Dat wordt dus Arabische pr0n op prime time!

Zippy | 16-02-06 | 13:49

*knoop in je hoofddoek*
want ja hoor ook allah creëert minderbegaafde muslims

Prego | 16-02-06 | 13:48

Moge Job een hersenbloeding ontvangen.

Wat een randdebiel.

Eagle_Eye | 16-02-06 | 13:45

"Besnijden doe je zo!" Presentatie Fatima Elatik.

Lekker Belangrijk© | 16-02-06 | 13:44

Voortaan graag een uitgebreid psychologisch onderzoek voor we weer een burgemeester aannemen.

Lucifer | 16-02-06 | 13:43


Laten we er meer bijvoegen.

The beard and the Burqaful.
Netgeenwerk.
Mad about everything.

Multikuli | 16-02-06 | 13:43

In tv-programma's zijn maar weinig dingen droeviger dan het geforceerde gewoon doen a la 'buurman Mohammed is ook maar een gewone Nederlander want hij heeft last van burnout op z'n werk'.

JackRandom | 16-02-06 | 13:42

@ martentje: Is de auteur niet in de war met Zeg 'ns AUW! ?

koyt | 16-02-06 | 13:42

homoseksuelen in Zeg 'ns Aaa? Pfoei, dat heb ik met mijn tere kinderzieltje nooit gezien, ben ik daar even goed van af gekomen zeg.

Martentje | 16-02-06 | 13:41

LOL @ Pritt --> 'Jouw schaap, mijn schaap'

koyt | 16-02-06 | 13:41

Whahahahaha :D:D! Daar zitten een paar erg leuke vindingen bij :D!

Br33z4h_T1nuzzZ | 16-02-06 | 13:40

Zucht... Job Cohen kan zich beter Mohammed Halal gaan noemen en zijn neus laten verbouwen..

Conjeau | 16-02-06 | 13:40

Is Moskeejenpad ook in de programmering opgenomen?

FonyTonie | 16-02-06 | 13:39


Er is al genoeg soap op CNN, as the world burns...

Multikuli | 16-02-06 | 13:36

ik ben de omroepbaas

NickObrien | 16-02-06 | 13:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl