Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Help de Denen de winter døør

Dit zaakje stinkt!Køøpt Deensche waar. Dan helpen wij elkaar. Jå, hallø! Het wørdt weer eens tijd vøør een Stijlløze Actie. Ønze Deense vrienden hebben het møeilijk. De sympathieke Scandi's krijgen al sinds september 2005 toenemende FLAK te verduren uit het Midden-Øøsten. Reden: een of andere cartøøn van een Møhammed vøørstellende baardmans in de krant Jyllands-Posten. En da mag nie, vølgens møslims. Ies haram! Veel landen in het Midden-Øøsten bøycøtten Deense prøducten. De Deense Unilever plaatste daarøm maar paginagrøte sørry-advertenties in Arabierische hakbar-kranten. Maar dat heeft de zaak geen gøed gedaan. Saudie-Arabië en Libië hebben hun ambassades gesløten en gisteren ging er øp de Westelijke Jørdaan-øever een Deense vlag in de hens. BBC Wørld meldt zøjuist dat de aanslagen op christendøelen in Kirkuk, Irak rechtstreeks te maken hebben met de publicatie van dat ene suffe plaatje. Arm Denemarken. Het land van Kira Eggers, Michael Laudrup, Bang & Olufsen en het altijd gezellige Legøland. Als liefhebbers van Deense wiptietjes op Spaanse stranden, zeggen wij dan øøk: "Øber! Een meter Carlsberg!" Wie trouwens het gewraakte plaatje wil zien, kan hierrr terecht. En nou niet meteen Elsevier opblazen.

Reaguursels

Inloggen

Het is toch tegenwoordig van de zotte ook he. Die gasten denken echt dat alles en iedereen naar hun pijpen moet dansenen kunnne doen en laten wat zij willlen. Zodra er iets gebeurd wat hun niet dunkt gaan we dreigen en als een stel kleine kinderen de boel maar verbouwen net zo lang tot ze hun zin krijgen, doen kleine kinderen ook. En dan niet gewoon een paar hoogstaande mensen die naar de Deense Regering gaan om hierover te praten maar dan moet het ook zo nodig met een hele club want dan hebben ze wel lef. Het is pas lef om dit via open discussie te doen. Wij moeten alles maar pikken van die gasten want anders zijn we niet sociaal en dan soort onzin. Op SBS6 nieuws was een persoon die wel spotprentjes maakt over christenen en dat moest kunnen maar andersom niet want wat wij doen is niet zo erg maar wat jullie doen dat is pas erg. Meteen naar anderen wijzen ipv eens goed in hun eigen spiegel te kijken. In Nederland moeten we moskees dulden waar ik overigens geen probleem mee heb. Maar probeer daar maar eens een christelijke kerk te bouwen. Dan ben je er pas echt aan volgens een reportage op Radio 1. Het wordt echt eens tijd dat die mannen ook mannen worden en normaal als volwassen mensen gaan doen. Anders zit er maar een conclusie op. Een multicutlurele wereld zit er niet in en dus iedereen maar weer naar hun eigen plaats. Europa zal nooit geen Oosterse wereld worden dus heeft het geen zin om de zaak over te willen gaan nemen zonder slag of stoot. De groeten aan busch

Probje | 04-02-06 | 20:45

Ik ben solidair met de denen! Heeft iemand een lijst met consumentenartikelan die in Denemarken vervaardigd worden?
(En laat het produkt/merknaam svp voorafgaan door "##" dat maakt het zoeken makkelijker..)

Bedankt voor de moeite!

Behalve benzine moet ik toch al niks hebben van die adders. Zo min mogelijk rijden is dus het parool voor solidaire Nederlanders.)

Mvg, Karl

Rest In Privacy | 02-02-06 | 20:31

kunnen ze dan wel al die immigranten aan, zie een paar stukjes erboven?

GrAp | 31-01-06 | 19:50

Wat een losersssss.
Na de krant heeft ook Rasmussen zijn excuus aangeboden.
Waar staan ze eigenlijk wel voor?

Kaan78 | 31-01-06 | 17:37

<p>Het vrije woord en beeld is gelukkig (nog) een groot goed in Denemarken, bekijk
nogmaals de luchtige satire:</p>
<p><a href="http://www.freewebs.com/avukoagricola/">Link naar cartoons uit de Jyllands Posten Denmark</a></p>

avuko agricola | 31-01-06 | 17:31

En dan zeggen ze dat die mossels een paar eeuwen achter lopen? Nee hoor, ze hebben deze spotprents al na een half jaar door! Ze lopen in!

Maar alle gekheid op een apestokje: we mogen mogammet niet beledigen, want sommige menschen houden van mogammet.
God god. het is niet waar!
Sommige menschen houden ook van Rita. Dus laten we haar ook niet meer beledigen! Nederlandersch zijn een volk van vrede, toch? Wij zijn allent eigenlijk moslim.

Mijn hemel. Nee toch!

borgmonster | 31-01-06 | 16:57

Ach, die mossels zijn altijd boos...
Eens anti-mossel tekenfilms gaan uitzenden op dat al-jazeera stationnetje...

God hakbar o/, allen tegen mossels

zeveroare | 31-01-06 | 15:13

Wel de Hakbarren hebben pech, nu geen reden om eens lekker te gaan koppensnellen.
Helaas voor ze, de hoofdredacteur van het Deense sufferdje heeft zijn excuses aangeboden.

Slappe knieeen en appeasement.
Waarom leert men nooit wat van zijn geschiedenis.
Er zal geen eind komen aan de eisen die de Hakbarren zullen stellen.
Zeker niet als aan iedere eis gehoor gegeven wordt.

Morrizz | 31-01-06 | 14:51

Und jetzt protestieren sie gegen Playboy! Wat willen die gekken nou? De Centerfold met een boerka getooid? Wauw, da's pas geyl...

NiteWatch | 31-01-06 | 14:04

Het is allemaal zo eenvoudig, de neanderthaler werd uitgeroeid door de moderne mens. Als ie dat niet had gedaan hadden we nu een vrolijke wereld vol aapmensen gehad. De natuur is genadeloos. Als de apen van de islam de kans krijgen, dan, dan, dan, gaan ze zorgen dat wij als minderheid kunnen blijven bestaan en respekteren ze onze gebruiken, geloof en levenswijze. Dan stichten ze diverse anti-discriminatiebureaux en creereen subsidieregelingen zodat wij als minderheid in alle vrijheid en blijheid kunnen blijven bestaan.... eheheheh... en toen werd ik wakker....

Ramsteen | 31-01-06 | 12:44

Niet spotten met Mohammed? Ammehoe-allah.

Het stemt me droevig om te lezen dat de meeste door de Volkskrant* geïnterviewde cartoonisten, de morele moed missen om de profeet Mohammed (stevig) te persifleren. De absolute waanzin die we nu zien met de bedreigingen van Deense cartoonisten, het bestormen van een EU gebouw en de oproep tot een internationale conferentie, kan niet hard genoeg bespot worden. Mondiale beroering over een paar vrij milde spotprenten, het moet niet gekker worden. Elke Nederlander die voor vrijheid van meningsuiting staat zou een van die prenten op het raam moeten plakken met de tekst: 'Solidair met de Denen, stop de lange tenen.'

Ik verdom het om me ook maar voor een millimeter de mond te laten snoeren door mensen die in een totaal onbewezen opperwezen geloven. Dat geloven mag, het tot vervelens toe respect vragen voor allerlei uitingen van dat geloof, mag zelfs ook. Het bedreigen van hen die de draak steken met dit geloof, dat kan en mag niet. Daar zouden we pal voor moeten staan. De Koran staat vol teksten die oproepen de ongelovigen te doden. Bedenk daarbij dat de Koran het directe, onveranderlijke woord van Allah is. Althans voor de gelovigen. Hier een paar van de 'vredesboodschappen', er zijn er dozijnen meer:

?Koran, sura 4 aya 101: Voorwaar, de ongelovigen zijn een openlijke vijand voor u.

Koran, sura 8 vers 12: Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: "Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af."

Koran, sura 8 vers 13: Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet.?

En dan moeten de ?ongelovigen? respect tonen voor deze bloeddorstige en idiote religie door geen spotprenten te maken? Over mijn lijk.

Michiel Mans

nekklachten.web-log.nl

* www.volkskrant.nl/buitenland/113868706...

michiel mans | 31-01-06 | 12:42

Mensen, mensen, de Islam is een godsienst van Liefde en Vrede! Snap dat dan toch eens!

TheRealShowstopper | 31-01-06 | 12:23

@COP : Ik maak hun geloof helemaal niet belachelijk, daar zijn ze zelf meer dan toe in staat.

Als men is Saudi Arabie al zo ver heen is dat men een cartoon in Denemarken aangrijpt om stennis te schoppen, dan is de tolerantie tot een dusdanig nulpunt gedaald dat het mij tijd lijkt om ongerust te worden. En daarna luid en duidelijk te zeggen "Piss Off, blijf in je eigen tuintje spelen, kleuters".

TM | 31-01-06 | 12:05

Islamisten doen ALLES maar dan ook werkelijk ALLES om de Islam te associeren met geweld en terreur. Nu is het hen gelukt, worden er een paar spotprentjes gepubliceerd en ineens staan al die dwazen weer te stuiteren. Je moet een geloof inderdaad niet belachelijk maken maar laten we toch eerlijk zijn. Zij - en met zij bedoel ik Islamisten - maken zelf hun geloof belachelijk. Laat ze voor de verandering hun smoelen houden en stoppen met die achterlijke "nep" Jihad. Laat ze naar hun schriftgeleerden luisteren ipv. zelf de Koran zodanig te interpreteren dat het geweld kan doorgaan. Als ze kappen met die nonsense gaat ook het westen pleite uit het midden-oosten.

COP vs SMERIS | 31-01-06 | 11:17

De moslims over de hele aardbol zijn ra-zend op Denemarken. Hoe haalt dat kleine kudtlandje het in hun hoofd om in een deense krant diverse tekenaars hun versie van Mohammed te laten publicieren en dat daarna ook nog eens de deense regering niet eens ingrijpt tegenover die vernedering van de halve wereld. En dat diezelfde krant EN de deense regering daarna niet eens hun excuses aanbieden aan de gehele moslimsche bevolking over de hele wereld. Niks vrijheid van meningsuiting, dat moest verboden worden. En nou is Denemarken dus zwaar de lul, want dat gaat kosten. Arla (zuivelproduktiebedrijf) is de eerste die geblacklist wordt door de oliesjeiken. Ik zou alle deense bedrijven oproepen tot boykot van de landen die ons willen boykotten en als de EU nou eens laat zien dat we EU zijn, dan boykoten de rest van de EU gelijk mee. Fogh en Sjors Bush zijn goeie maatjes en na al die steun in Irak hebben we Sjors Bush ook aan onze kant, dus?.. We beginnen met de boykot van de Fetakaasjes en deens bacon. Onze autos laten we op andere olie rijden en we hebben die landen niet meer nodig. Fogh laat je tanden maar zien.

hubiex | 31-01-06 | 09:16

Kort lontje hebben ze wél, die hakbars.. Als ze dan nou ook eens gewoon ontploften...

faq | 31-01-06 | 08:33

Ø Ø Ø wat ben ik tØch Ønder de indruk van die gØre geitennØkers, fØck Øff.

ANTOON | 31-01-06 | 07:49

Ik ervaar het ook als beledigend als ik in de stad allerlei afstotelijke parasiterende adepten van de grote pedofiel mohammed zie rondlopen. beledigend voor mijn oog en oor in ieder geval. Dus: Allemaal aan de frituurolie, 5e colonne hier deporteren naar de respectievelijke heilstaten en verder laten verrekken.....

burnie | 31-01-06 | 07:08

moslims staan bekend om hun gevoel voor humor en zelfspot.
de zogenaamde profeet en bin laden waren de eerste stand up comedians.
volgens de profeet mohammed mag iedereen die hem bespot gedood worden.
dat is humor, dat is lachen.
zogenaamde ongelovigen uitmaken voor varkens en hoeren.
dat is humor, dat is lachen.
als economische gelukszoekers hier naar toe komen en als dank zeggen, wij gaan hier de boel overnemen door de buik van onze vrouwen.
dat is humor, dat is lachen.
met 10 man een heaumeau in elkaar slaan, terwijl statistisch is vastgesteld dat 1 op de 5 mannen heaumeau is.
dat is humor, dat is lachen.
je als trotse marokkaan in je reet laten naaien voor geld door een ongelovig varken.
dat is humor, dat is lachen.
met een glas bier in je hand in het cafe staan, en als de kastelein tracteert met een schaal bitterballen voor de klanten, als gelovige moslim vragen of er varkensvlees in zit.
dat is humor, dat is lachen.
achteruit tegen je auto aan rijden en zeggen dat jij tegen hem aan gereden
bent, zodat je zelf op kunt draaien voor de kosten.
dat is humor, dat is lachen.
niet meer binnen mogen met een groep van 30 man in een discotheek,omdat je de vorige keer dacht dat de aanwezige vrouwen allemaal hoeren waren, en je dan beroept op discriminatie.
dat is humor, dat is lachen.
als eenzame fietser op een fietspad nabij een asielzoekerscentrum na herhaaldelijk bellen geen doorgang krijgt van waarschijnlijk een groep irakezen (lopend), zodat je de berm in kunt.
dat is humor, dat is lachen.
's nachts om half drie op straat aangesproken worden door marokkaantjes van een jaar of 11, 12 die je vragen hoe laat het is, terwijl hun zussen van 18,19 jaar allang op een oor liggen met hun hoofddoek om.
dat is humor, dat is lachen.

binnenkort op al jazeera de series:
het schaap met de vijf poten (mohammed,achmed,hassan,ali en karim).(gastregisseur jan de bont).
het geheim van de 72 maagdenvliezen met een gaatje.(zie mabel).
abu jahjah de sprekende kameel.(vrij naar mr. ed het sprekende paard).
asmahgeilismaghallus(de iraanse kim holland).
soort blik op de weg: bin laden met een ezelskar op de a2 tegen het verkeer in (na melding via de radio dat er een spookrijder is gesignaleerd tussen amsterdam en utrecht roept bin laden verontwaardigd: wat een, honderden!).
(misschien is dit wel een juiste beeldspraak van de islam in het vrije westen:
een ezelskar op de snelweg en ook nog tegen het verkeer in).


wachtmeester de bruy | 31-01-06 | 05:31

Die fotofuck gaat niet gebeuren mensen.
Grapje is leuk en geenstijl heeft best lef, maar er zijn helaas ook hier grenzen.
Een leuke Mohammed fotofuck op CNN, met jouw bedrijf's advertentie er naast, dat vinden de bedrijven die via google adds hier adverteren minder geslaagd natuurlijk.

Atheisme.nu | 31-01-06 | 02:52

@Bobberedosio 23:54
Dat was Ayaan die een Life of Brian wilde met Mohammed, niet ik... alleen de laatste 2 zinnen zijn van mezelf, rest is vertaald uit noorse krant, waarin onze europeaan van het jaar zich uitlaat over de situatie... en ja, op zo'n film zullen idd vast lovende kritieken komen vanuit die hoek

waußz | 31-01-06 | 02:39

die moslims smeken echt om een FOTOFUCK....
als toonbeeld van provocatie en cyber-ongehoorzaamheid mag GS hier wel een startschot voor geven. ken ik eindelijk mijn ei kwijt over die fossiele baardaap.
AL Jazeera halen moet de hoofdprijs zijn !!!

razz | 31-01-06 | 01:50

"Als er 1,3 miljard moslims zijn en ervan uitgaan dat de helft daarvan man is, dan zijn er 515 miljoenx72 = 37.080.000.000 maagden nodig"

Als ze zo blijven doorfokken in mijn buurt, dan zie ik dat ng wel gebeuren tijdens mijn leven.

mavaros | 31-01-06 | 00:16

Een aantal jaren geleden hadden wij een te gek gaaf paspoort, met een beknopte geschiedenis van ons land. Na ophef van moslims, die naakte wijfen zagen afgebeeld, is dit paspoort vervangen door een saai exemplaar. Ben benieuwd waarmee de Danish Blue wordt vervangen.

Duitse helm | 31-01-06 | 00:15

Laten we maar snel overstappen op raapolie, dan zijn we van die emotioneel onvolwassen hysterische middenoosterlingen af. Het is slechts kwaad kersen eten met hen !

Rubberen regenburka | 31-01-06 | 00:06

@waußz 30-01-06 @ 22:30
sure, een islamitische versie van 'Life of Brian'... moet ik de daaropvolgende reacties nog uittekenen, of zie je het zo al voor je... Totnutoe wel een verbazingwekkend standvastige houding van Deense zijde, hoe zoiets hier zou gaan behoeft ook geen verdere uitleg. Als er 1,3 miljard moslims zijn en ervan uitgaan dat de helft daarvan man is, dan zijn er 515 miljoenx72 = 37.080.000.000 maagden nodig, maar dan zijn we ook echt voorgoed van die godvergeten barbaarse intolerante tyfuslijers af. Ik weet ook desgevraagd nog wel wat efficiëntere methodes

Bobberedosio | 30-01-06 | 23:54

www.dagbladet.no/magasinet/2006/01/11/...
-
De Nederlandse politica Ayaan Hirsi Ali steunt ook de Mohammed tekeningen.
- Het is noodzakelijk om moslims' relatie tot Mohammed te provoceren, anders kan men nooit de noodzakelijke dialoog scheppen met moslims over die hele centrale vraag: Denken ze werkelijk dat de profeet Mohammed geheel onfeilbaar is, en dat iedere moslim in Europa in 2005 precies die levenswijze moet volgen van de profeet 1400 jaar geleden, die de islam voorschrijft, vroeg Ayaan, zelf met de dood bedreigd en vroeger moslim, in het eerdere interview met Dagbladet.no.
-
Ze droomt erover dat mensen open kunnen discussieren over de islam. En ze spoort ons aan naar een nieuw soort Monthy Python. Ayaan wenst zich een moslim variant van "Life of Brian" met Mohammed in de hoofdrol, geregiseerd door een arabische Theo van Gogh.
-
Vertaald uit het noors, anders heb je dr ook niet zo veel aan. Die AHA is het ermee eens, dus misschien moet de Benelux wel echt gaan vrezen...

waußz | 30-01-06 | 22:30

Wat mij betreft moge geitenneukers geiten neuken, zolang ik bepaalde moslims als een anachronisme mag zien.

ANTOON | 30-01-06 | 22:14

@President Babboe Bab 30-01-06 @ 21:21

In mijn droom verdwijnt het in een zwart gat.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 22:08

Hmm, ik snap dit echt, maar dan ook echt niet. Iemand maakt een cartoon. En daarom verklaar je bijna de oorlog aan een land. Owja, en Zweden en Noorwegen zijn ook in de buurt, dus die moeten ook dood. Dus als Theo zegt geytenneuqer, dat dan de hele Benelux de oorlog verklaard wordt, omdat ze daarvoor geen sorry zeggen. De krant in Denemarken is niet (misschien is dat in islamitische landen ongebruikelijk) van de staat. Hoe kan je de staat, een heel volk, en ook omringende landen daarvoor verantwoordelijk houden. Ik bedoel... het is al verschrikkelijk dat individuen niet meer hun mening kunnen geven, zoals Mo B ons duidelijk heeft willen maken... maar dat door de mening van een individu, of een groepje, die niets met de politiek of staat te maken hebben, een heel land moet gaan vrezen... Tjonge, en dan te bedenken dat ik over een maandje in Denemarken zit... :) ownee :S
-
Als er in de televaag een plaatje komt wat iemand beledigt is dat dan de schuld van MPJP en zijn alle Nederlanders verantwoordelijk?

waußz | 30-01-06 | 21:54

President Babboe Bab 30-01-06 @ 21:21
Dat herken ik zeer zeker.
Wàt een rust zou dat geven.

.

@TRS 30-01-06 @ 17:26
>>> Er zou massaal op het internet geprotesteerd moeten worden tegen de fundamentalisten door deze tekeningen overal neer te zetten, te beginnen met Google, Yahoo etc. Dat zal ze leren. <<<
.

Doe een google image search voor 'prophet mohammed' en je ziet de Deense spotprentjes op pag. 2 :)

filter | 30-01-06 | 21:40

Soms droom ik dat het hele Midden Oosten uit onze aardkorst scheurt en 10 lichtjaren verder tegen een onbemande planeet tot stilstand komt. Herkent u dat?

President Babboe Bab | 30-01-06 | 21:21

@JSK neemt niet weg dat jij er ook gewoon aan gaat.

neuzel | 30-01-06 | 21:17

Als holy mo zo groot en heilig en wat dan al niet is, moet die toch ook tegen een stootje kunnen? Of valt ie dan gelijk van ze troon?

wijsglas | 30-01-06 | 21:05

Das war einmal.

de dikke man | 30-01-06 | 21:00

@Rabarberke 30-01-06 @ 20:50
Kwaad zijn is fijn, maar het soort gelazer wat de Denen nu hebben hebben is buiten proportie voor een paar tekeningen... Heb ook nog nooit Joden vlaggen zien verbranden en zeau vanwege een spotprent...

Rizk | 30-01-06 | 21:00

@JSK zo te lezen moet jij beschikken over een enorme hoeveelheid kennis. goed zo.

neuzel | 30-01-06 | 20:59

jazeker, rellen in Tel Aviv, Netanyahu verzoekt de VN op te treden, minstens..

Brusselmans | 30-01-06 | 20:58

alternatieven voor olie? www.biodys.com veel frituren, dat dan weer wel

oh en die moslims mogen best kwaad zijn vanwege die cartoons: als je een paar joden met grote neuzen, zakken geld en een achterbakse grijs portretteert, krijg je ook gelazer.

Rabarberke | 30-01-06 | 20:50

@neuzel:
"als de olie op is, is er nog een heleboel oliegeld."
.
Alsof daar uberhaupt gespaard wordt. Neem kennis van zaken voordat je de muil open doet, ofzo.

JSK | 30-01-06 | 20:46

Hoe kan je Mohammed beledigen als toch niemand weet hoe hij er uit ziet? En zelfs al is Mohammed beledigd, dan is dat nog geen reden om mensen dood te maken. Daarnaast was een van de cartoons, met een jongetje voor een schoolbord, juist tégen deze opdracht van de krant en ook de maker hiervan is bedreigd??
Die opdracht van de krant was ook om uit te vinden hoeveel mensen zich bedreigd voelen in hun expressie betreffende het moslimgeloof, omdat een kinderboekenschrijver die een boekje maakte over Mohammed geen illustrator hiervoor kon vinden...
Wij hebben in Europa het recht op vrije expressie, en dat wordt nu gegijzeld door extremisten die weer eens dreigen met bommen. Ik zie mezelf nog niet iedere Arabische krant spellen om beledigingen jegens het Christendom of Europa met terreur te gaan vergelden. Loosen up daar...
Doe mij een Carlsberg en geef de rest ook zo'n biertje...

Rizk | 30-01-06 | 20:28

als de olie op is, is er nog een heleboel oliegeld. en voordat dat oliegeld op is Heinzz heeft je dochter al een getinte krullenbol als vriendje verleid en kun je je kleinzoon een kadootje geven voor zijn besnijdenisfeest. je gaat eraan jongen!

neuzel | 30-01-06 | 20:27

Even aandacht voor het 2e couplet uit John Lennon's "Imagine"....

"Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace..."

Ik ben echt niet anti-geloof. Als mensen zich erdoor lachend door het leven kunnen zetten, hey Be My Guest! Maar zo af en toe...

Dokter Clavan | 30-01-06 | 20:11

Als die moslims nu Denemårken in het vizier nemen en zich dáár uitleven, hebben wij weer even rust, dunkt me.

broomstick | 30-01-06 | 20:10

Ach ja onder bedreiging kan iedere moslim nog steeds openbaar excuses laten afdwingen, ook in Denemarken dus.

zinloosgekweld | 30-01-06 | 20:10

Laten we nou niet de Denen aanvallen voor de excuses die ze gemaakt hebben richting de Islamietjes.

.

Voorlopig wordt hier in Nederland elke scheet die een moslim laat, heerlijk schoongelikt door Marijnissen, Woutertje en Femke.
.
We kunnen onmogelijk nòg verder met onze tong in de aars van die hakbars.
.
Vooralsnog: Heya, Anders Fogh Rasmussen!

filter | 30-01-06 | 20:06

Het enige lichtpuntje; veel wereldburgers denken dat Denmark the capital of Holland is.

de dikke man | 30-01-06 | 19:55

@Poppermotje
Biogas, scheiten in je achtertuin

Heinzz | 30-01-06 | 19:46

Zou graag willen emigreren naar dit land!

lara | 30-01-06 | 19:41

Jahoor, de roodkokende woede doet mijn tiep-vermogen zienderogen afnemen... tekingetjes = natuurlijk tekeningetjes

Anneke Tanneke | 30-01-06 | 19:38

ik als heks voel mij buitengewoon gekwetst zo rond Samhain (= halloween, O gij ongelovig volk!!) als al die nare tekingetjes/spotprenten van heksen rondgaan! Ik boycot voortaan snoep. En kinderen!! Tenzij voor in de pompoenetaart..... dan zet ik graag even mn principes opzij. Zo, weer een vooroordeel bevestigd.

Anneke Tanneke | 30-01-06 | 19:37

Het had onze creatieve Deense vrienden mi. gesierd wanneer zij als Widergutmachungs-gebaar preventief vast de excuses voor de komende jaren hadden aangeboden voor al dat eventueel nog komen gaat en dit dan vergezeld van een breed en uitbundig gedocumenteerd arsenaal van allerhande voorbeelden...

widtvoet | 30-01-06 | 19:31

@ Heinzz: olie op? en m´n otootje dan?

poppermotje | 30-01-06 | 19:29

Wat een afschuwelijk stelletje zwaargestoorde debiele islamieten!
En wat triest dat die lieve Denen < ONDER BEDREIGING > nog een excuses-advertentie maken ook!

We raken al aardig ingesloten zo...

zinloosgekweld | 30-01-06 | 19:23

ik kan niet wachten opdat de olie op is. Die olie geeft ze macht, niets anders, niet het geloof, cultuur etc.
Als het op is hebben ze niets dan zand om te verkopen. Voorlopig zijn we afhankelijk en dat wordt alleen maar erger. Hoog tijd om de afhankelijkheid van olie te verminderen. Zijn we van ze verlost.

Heinzz | 30-01-06 | 19:22

Leuke jongens die Saoudi's: eerst maken ze op 9/11 een paar duizend amerikanen op een afschuwelijke manier af en nu spelen ze wee de vermoorde onschuld vanwege onschuldige cartoons. O, o wat zijn ze beledigd. Eer, toestanden, noem het maar weer op.

400 jaar @ BloteBibs? 40.000 jaar om te beginnen.

driest vannacht | 30-01-06 | 19:04

En hiermee bewijst de islam maar weer eens 400 jaar op de rest van de wereld achter te lopen

BloteBibs | 30-01-06 | 18:57

Han vander Horst | 30-01-06 | 18:56

Op nl.novopress.info/ staan alle Mohammed-cartoons onder elkaar.

metaposos | 30-01-06 | 18:33

@ duimdrop
Het bedijfsleven had die mensen nodig ja. Om sommig werk in Nederland te doen. Maar niet het bedrijfsleven heeft de rest van al die families en dorpen hierheen gehaald. Dat heeft JOOP DEN UYL gedaan. Die wist dat ie op tijd zich terug zou trekken zeker? Dus even bij de feiten blijven. Valt niet mee voor links maar toch proberen

derks | 30-01-06 | 18:24

Zou zo'n Geert Mak nou nog veel overeenkomsten zien tussen deze spotprenten en een film als "De Eeuwige Jood"?

widtvoet | 30-01-06 | 18:23

wil er nog iemand meer bewijzen dat onze culturen niet samengaan???? Of gaan we weer praten Job en Wouter?

derks | 30-01-06 | 18:23

@Ramsteen 30-01-06 @ 16:12 : Moet je de leesbaarheid van de thread maar niet naar God helpen met die tyfus-links van je! Goed, als ik er nou nog op kon klikken...

TM | 30-01-06 | 18:20


@ joelende boer 30-01-06 @ 17:43

Eigenlijk hebben die kudmoslims gelijk. Een bedrijf dat puur uit angst voor winstverlies een gluiperig excuus in kranten plaatst en daarmee de waarden
afvalt waar het zelf altijd van heeft geprofiteerd mogen ze van mij opblazen.

Zo mooi had ik het niet kunnen zeggen.
Ik ga het eens mailen naar die onderkruipsels

duimdrop | 30-01-06 | 18:10

Heeft de Heilige Proleet -vrede zij met Hem- Zelf al gereageerd trouwens?

widtvoet | 30-01-06 | 18:09

@Jan Passant ; eigenlijk niet zo off-topic. Ben benieuwd of er dan excuses worden aangeboden.

Fruitvlieg | 30-01-06 | 18:01

2 ikwordnietgoed:

De volgende restrictie is dat wij niet met ons hoofd aan ons lichaam vast mogen rondlopen...

trat | 30-01-06 | 18:00

Off topic: zijn wetenschappers en andere geleerden in Teheran er al uit met dat holocaust-vraagstuk?

Jan Passant | 30-01-06 | 17:59

Het wordt met de dag gekker hier in Europa, wat is de volgende restrictie die onze vriendelijk moslim vrienden ons willen opleggen?
Wij zijn trots op onze manier van grappen en grollen maken of dat nou de profeet Mohammed, Jesus Christus, de koningin of onszelf betreft.

Als het je niet bevalt, dan sodemieter je maar op, lees je de bewuste krant maar niet, of als het televisie beftreft dan draai je de knop maar om.

Leve de vrijheid van meningsuiting, iets dat wij hier bezitten, maar de landen in die grote zandbak in het middenoosten helaas niet.

ikwordnietgoed | 30-01-06 | 17:52

Ze mogen van mij die kudtolie ook bij zich houden ,dan gaan we de auto's maar naar aardgas ombouwen.Dan kunnen ze ons daarmee ook niet meer chanteren.

Yammie | 30-01-06 | 17:50


Eigenlijk hebben die kudmoslims gelijk. Een bedrijf dat puur uit angst voor winstverlies een gluiperig excuus in kranten plaatst en daarmee de waarden
afvalt waar het zelf altijd van heeft geprofiteerd mogen ze van mij opblazen.

joelende boer | 30-01-06 | 17:43

"Boze Palestijnen bestormen EU kantoor in Gaza stad", tja, als een cartoon die ze nog nooit gezien hebben, en als ze hem al gezien hebben, niet snappen, als dat het belangrijkste in hun zielige leventje is, dan komt het wel goed met die Palestijnse staat.

gentle giant | 30-01-06 | 17:41

Sinds de slag bij Poitiers in 732 hebben we 1250 jaar lang met meer of minder succes dit mohammedanentuig uit Europa weg weten te houden ten koste van honderduizenden die voor dit doel hun leven hebben gegeven. Sinds 1970 hebben we deze achterlijke en agressieve cultuur bij ons binnen gelaten en we zitten nu met een vijfde colonne die er inderdaad op uit is om ons onze identiteit (waar o.a. onze humor deel van uit maakt) te ontnemen. Te laat is het nog niet. Onder leiding van een daadkrachtig persoon en met tijdelijke afschaffing van de trias politica zijn met de huidige transportmethoden die miljoen mohammedanen zo terug naar waar ze vadaan gekomen zijn.

duimdrop | 30-01-06 | 17:35

@Jan Passant 30-01-06 @ 17:31

Als ik een cavia had zou ik hem nu in de strijd gooien....

TRS | 30-01-06 | 17:33

Mensen zonder de capaciteit tot zelfspot of het relativeren van het Eigen Gelijk verdienen een helpende hand.

widtvoet | 30-01-06 | 17:31

Wat is het standpunt van de Weldenkende Mensch ten opzichte van dit prentjesverhaal betreffende deze profeet (dzphzd)?
Ik herinner mij de moedige strijd van Onderbouwd Kritisch Nederland voor de belangrijke vrijheid die andere god te mogen beledigen, misbruiken en/of ezel te noemen.
.
Iemand NOG weldenkender dan Blablawa?

Jan Passant | 30-01-06 | 17:31

Die feauteau van die bomslim staat al een halve dag op mijn volkskrantblogje en ik ben nog steeds niet bedreigd! Ik wil NU bedreigd worden GODVERDOMME!
Wat hebben die Denen wat ik niet heb?!

TRS | 30-01-06 | 17:30

Wellicht iets voor FeauteauF*ck Vrijdag: Maak een afbeelding van Mohammed.
Maar nee, dat gaat te ver...

joelende boer | 30-01-06 | 17:27

@braadlap 30-01-06 @ 17:16

Dat is idd. nog niet zo'n slecht idee. Er zou massaal op het internet geprotesteerd moeten worden tegen de fundamentalisten door deze tekeningen overal neer te zetten, te beginnen met Google, Yahoo etc. Dat zal ze leren.

TRS | 30-01-06 | 17:26

@Ramsteen: Bush zit tot aan z'n elleboog in de reet van de oliesjeiks in Saud-Arabië (hij treedt zelfs niet op tegen het massaal financieel steunen van Osama Bin Laden door Saudi's), dat land is een van de grootste spelers in de internationale oliehandel, die niemand tegen het hoofd wil stoten
veel succes met je boycot, misschien doe ik wel mee

Loki | 30-01-06 | 17:24

De ambassadeurs worden massaal terug geroepen uit Denenmarken.
Ik zeg:IEDEREEN AAN HET TEKENEN!!!

braadlap | 30-01-06 | 17:16

@ Gies van Agt 16:59

het is idd een beetje eng dat mensen zich zo aan een bepaalde "waarheid" vasthouden houden en helemaal over de rooie gaan als deze "waarheid" in twijfel wordt getrokken. Intolerantie ten top en zeer gevaarlijk voor de Westerse beschaving. Films als a Clock work orange zullen in het MO eens uitgezonden moeten worden. Misschien moet ik eens wat Islamitische literatuur gaan lezen; ik snap namelijk geen hol van die gasten. Heeft iemand een leuke titel voor me van een gewaardeerd Islamitisch filsoof?

rattekop | 30-01-06 | 17:15

Alle dictaturen dienen geboycot te worden tot aan hun ondergang. Zeker diegene die zich verschuilen onder religie. En olie kan nooit een excuus zijn achterlijke dictators te tolereren. De islam is een boosaardige organisatie met crimineel oogmerk. Verbieden die handel. Dan maar op aardgas rijden.

Ramsteen | 30-01-06 | 17:13

Een fotofuck die CNN haalt.... Ik heb wel eens slechtere ideeen gehoord in mijn (bijna) 33 jaar....

Dr.Grishnackh | 30-01-06 | 17:01

* aangestuurd met een 'd', solly*

Gies van Agt | 30-01-06 | 17:01

@rattekop 30-01-06 @ 16:54
Zover zijn we inderdaad al, en dat is een schande en een sluipend proces waarin we met z'n allen worden meegezogen, nu geen satire, straks mogen we helemaal niks meer zeggen en lopen onze vrouwen verplicht met hoofddoek. Je kan me rechts noemen, maar waar ik op dit moment tegen ageer is een heel gevaarlijke soort ideologie die als een soort Paard van Troje in heel Europa waart, en ons van binnenuit (aangestuurt door buitenstaanders) langzaam probeert te beinvloeden...

Gies van Agt | 30-01-06 | 16:59

Pssst Bwhahaha, vlaggen met dat blauwe sterretje worden in Amsterdam meestal opgehangen als Ajax heeft gewonnen (nu inkoppen dat ze er even niet hangen). De jodenbuurt is Buitenveldert en daar heb ik ze in de afgelopen jaren zelden gezien. Of er moet sprake zijn geweest van een incidenteel succesje in de Arena.

St-Eenmans | 30-01-06 | 16:56

Tijd voor een fotofuk waarna de brandende poppen van Balkenende door de straten van Riyad worden gesleept. Dat zal ons leren!

Ramsteen | 30-01-06 | 16:56

Als ze die gore schimmel uit hun kaas halen wil ik het wel kopen.

Maraka | 30-01-06 | 16:55

ik denk niet dat de redactie van geenstijl een fotoneuq aandurft over dit onderwerp

rattekop | 30-01-06 | 16:54

@DT71
..
Wat hebben de islamieten voorgesteld?
Om christenen plat te bombarderen om de moslims daar vrijheid te brengen?

Kaan78 | 30-01-06 | 16:54

mooi dan, arie

Brusselmans | 30-01-06 | 16:50

@bwahaha
woon jij soms in de Concertgebouwenbuurt/Apollo buurt of wherever the fuck Gretta mag wonen? Ga nu maar eens door Oost lopen, nee, ik zeg niks voor... en ga maar lekker turven

FNV-lidaf | 30-01-06 | 16:50

Wanneer het signalement van de profeet (dzphzd) geheim is, vraag ik mij nieuwsgierig af waarom dat zo is.

Jan Passant | 30-01-06 | 16:49

@fnv-lidaf: lul niet zo slap. In mijn tijd in Amsterdam (en das nu ongeveer weer 14 jaar) heb ik NUL palestijnse vlaggen aan woningen zien hangen, en enkele tientallen Israelische vlaggen, vnl in de Jodenbuurt.

bwahaha | 30-01-06 | 16:49

@ Brusselmans

Heel goed van je, Kees.

Kaan78 | 30-01-06 | 16:49

@fnv-lidaf: lul niet zo slap. In mijn tijd in Amsterdam (en das nu ongeveer weer 14 jaar) heb ik NUL palestijnse vlaggen aan woningen zien hangen, en enkele tientallen Israelische vlaggen, vnl in de Jodenbuurt.

bwahaha | 30-01-06 | 16:47

KIRAmba!

Maraka | 30-01-06 | 16:46

Die spotprent van de Heilige Proleet -vrede zij met Hem- met krulstaart vond ik zelf ook wel op 't randje.

Heeldiepielderin! | 30-01-06 | 16:46

@DT71 30-01-06 @ 16:44
Is dit echt zo? Linkje misschien?

Gies van Agt | 30-01-06 | 16:45

Het gaat niet alleen om boycotten. Er is serieus in de VN gevraagd door islamitische landen of de VN even wat wil ondernemen tegen Denemarken. Compleet geschuffeld die mohamedanen.

Rest In Privacy | 30-01-06 | 16:44

Wie teveel respect toekent aan dwingelanden, moet niet zeuren als hij nog eens voor een volksgericht komt te staan.
Alles wat weerloos is, is waardeloos.

Jan Passant | 30-01-06 | 16:42

@ Kaan

Nou, ik weet tenminste tot 3 te tellen, Achmed

Brusselmans | 30-01-06 | 16:42

Optie 3 is inderdaad wenselijk Brusselmans.
Maar hoe zit het ook al weer met EU en daadkracht?

Kaan78 | 30-01-06 | 16:42


" Tuurlijk mogen mensen een Israelische vlag uitsteken in de Jodenbuurt in Amsterdam. Maar o wee als mvr Duisenberg dat doet, want dan mag het niet"

De trieste realiteit is dat je in Amsterdam en zeker in heel Oost/West en een gedeelte van de Pijp (tw Diamantbuurt) wel een Palestijnse vlag kan uithangen, maar zeker geen Israelische, ik zou zeggen , neem eens de proef op de som en hang ze beurtelings uit je raam. En vertel 24 uur later wat de meeste ellende heeft opgeleverd

@Hedge.... nee, dat KAN echt niet.... ook al tel je alle niet-Hakbar voorraden bij elkaar op, dan kan het niet... natuurlijk heeft men uitgebreid aan die mogelijkheid gedacht.

Maar GIES heeft gelijk... technologie en water.... daarmee zou je ze onder druk kunnen zetten... wie de hele dag beledigd is en demonstreert etc etc heeft geen tijd om te werken aan INNOVATIE en blijft dus stilstaan in de eigen bekrompen denkwijze en dus in ontwikkeling... En Mohamed zal je daarbij echt niet kunnen helpen.

Dat is het trieste van die ontevreden verongelijkte Maroc kids van vandaag.... schrikbarend percentage werkeloosheid gerelateerd aan hartverscheurend lage educatie..... maar de hersenen hebben het altijd gewonnen van de aantallen..... de grote aantallen waar ze steeds over schermen ... betreft slechts een kweekvijver van sweatshop-arsenaal waarvan het gros toch meer en meer uitbesteed zal worden in China en India.... en dan kan je auto's in de fik steken wat je wil...

FNV-lidaf | 30-01-06 | 16:41

Gottogotogot...... een tot moslim bekeerde Nederlander. 15 geleden had je achter de Baghwan aangelopen en 10 jaar ervoor Sri Isopanisad verkocht op de kalverstraat en nou gaat bhawawa mohammedaantje spelen. Hoe zielig kan iemand zijn, hoe diep kan iemand vallen.

duimdrop | 30-01-06 | 16:40

Dat waren er drie :( Kan weer terug naar Basis onderwijs.

@ Brusselmans
"Volgens mij kun je .... vinden in"
Ijzersterke redernatie.
Volgens mij heb je geen zak te vertellen. En geen poot om op te staan.
Volgens mij moet je ook geen uitspraken doen over de armeense kwestie. Omdat je volgens mij te overtuigd ben van je eigen gelijk. Volgens mij heb ik er een betere kijk op. Volgens mij kan je iets wat krom is ook niet recht lullen d.m.v. propaganda. Zelfs feiten onkennen.... Sjeees. Je bent zo overtuigd dat er een genocide heeft plaatsgevonden, dat je aantoonbaar bewijs van dat het niet zo was niet eens wilt geloven.

Kaan78 | 30-01-06 | 16:39

@Kaan78: tellen is uw kunstje?

bwahaha | 30-01-06 | 16:38

@Aussie 30-01-06 @ 16:36

Niet zo verbazingwekkend, ze lezen daar geen deense kranten. Waarschijnlijk lezen ze uberhaupt weinig kranten. Trouwens, lezen.... tja.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:38

@ Kaan

Ik gok op optie drie.

Ik denk niet dat Rasmussen zich noch door de EU noch door het MO zal laten piepelen.

Brusselmans | 30-01-06 | 16:38

Op nl.novopress.info/ kun je alle Mohammed-cartoons vinden onder elkaar.
Zo schokkend of beledigend zijn ze niet trouwens.

Stelletje dwazen !

metaposos | 30-01-06 | 16:36

Wel apart trouwens dat het nu zo'n hype wordt, omdat het plaatje al in september in de krant stond..

Aussie | 30-01-06 | 16:36

@Mr Moore 30-01-06 @ 16:34

Dank.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:36

Atheisme.nu 30-01-06 @ 16:30
"Geenstijl, toon lef, tijd voor een fotofuck die CNN haalt."
Hier sluit ik me volledig bij aan!

kommabijmebinnen | 30-01-06 | 16:35

Nou ja,

We kunnen twee dingen doen.
Of we doen niks... Denen lijden verlies.
...
Of er komen Nederlandse burger initiatieven met een mogelijk gevolg dat vele Nederlandse ondernemingen niet meer mee mogen bieden op grote opdrachten in M-O.
...
Of heel EU boycot M-O zodat ze met hangende pootjes de boycot opheffen.
Maar ja dat zal lastig worden omdat vooral burgers de producten boycotten.

Kaan78 | 30-01-06 | 16:34

CITAAT VOLKSKRANT:

www.volkskrantblog.nl/pub/blogs/blog.p...
###################################################
Atheisten eisen excuses van OIC en Saudi-Arabië...
... is een zin die u met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nooit in de krant zult lezen. Ondanks dat in Saudi-Arabië massaal een religie wordt aangehangen die ongelovigen verkettert en beledigt. Nee, dan zijn de islamieten in het MO een stuk assertiever. Je kunt het ook arrogant, dictatoriaal, fundamentalistisch, fascistisch en onverdraagzaam noemen.
"Denemarken staat onder zware druk van islamitische landen om zijn excuses aan te bieden voor een aantal spotprenten van de profeet Mohammed in het Deense dagblad Jyllands-Posten. [...] De overkoepelende islamitische organisatie OIC eist dat de Deense regering zich onverwijld verontschuldigt, omdat zij niets heeft gedaan om de publicatie tegen te houden."Het is maar te hopen dat er nu eindelijk eens iemand zijn rug recht houdt en deze figuren uitlegt dat zij niet bepalen wat wij wel en niet mogen zeggen.
###################################################
Ik kan het niet beter verwoorden...

Mr Moore | 30-01-06 | 16:34

ondersteunt i.e.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:33

@ Kaan

Je doet maar wat je niet laten kan. Ontopic blijven wil een draadje nog wel eens overzichtelijk houden, that's all.

Die site van je vond ik niet zo indrukwekkend. Volgens mij kun je de antwoorden op je vragen omtrent dat akkefietje met die armenen vinden in de wiki link die ik je gaf in het zelfde topic.

Ik ga je ongelijk overigens niet aantonen, want zoals ik je al eerder zei ben je al van je eigen gelijk overtuigd.

@ Bwahaha

Wat jij niet begrijpt is dat je kritiek met onverdraagzaamheid in de war haalt.

Verder mag elke Islamiet in Nederland - ontelbaar meer dan in zijn oorspronkelijke heimat - kritiek hebben op wie, wat en waar hij maar wil. Geef eens een concreet voorbeeld waarbij dat niet mogelijk is geweest?

Dan begin ik vast te voorbeelden te typen waarin op hun religieuze pik getrapte Islamieten het zwaard prefereerde boven een debat.

Brusselmans | 30-01-06 | 16:33

Zo leuk. Het zou verboden moeten woorden.

monaco | 30-01-06 | 16:33

@Bwahaha; heb je al een cup-a soup genomen? Daar wordt het nu hoogst tijd voor.

Fruitvlieg | 30-01-06 | 16:32

@bwahaha 30-01-06 @ 16:20

Ik adviseer je om te stoppen met het roepen van voorbeelden waarvan ook brusselmans, ik en vele anderen met jou vinden dat het niet goed is of was, zoals het aanpakken van zielige moslimpjes die bij een of andere ubergristen worden verleid tot een pittige uitspraak. Het maakt je positie niet bepaald sterker aangezien het dus geen argument die jou stelling ondersteund, eerder afbreekt.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:32

Brusselmans 30-01-06 @ 16:17
Sorry Brusselmans mijn schuld ik had er niet over moeten beginnen, Kaan's blinde vlek kennende op dit gebied. Maar vooruit ik zal hem niet met feiten om de oren slaan dan gaat hij wel weer weg.

egwel | 30-01-06 | 16:31

Over 700 jaar komt de islam erachter dat goden slechts verzinsels zijn van de inhalige klasse om het voetvolk onder de duim te houden... zucht...

Ramsteen | 30-01-06 | 16:30

Ik heb niks tegen de mensen zelf, ik ken ook goede moslims.
Maar ik heb wel degelijk iets tegen geloven die zichzelf te serieus nemen.
Gristenen net zo goed, maar in de jaren 60 'lasterde' Gerard Reve God al door hem als ezel af te schilderen waar hij anale sex mee had.
En dat mag in Nederland. En dat is een groot goed.

Geenstijl, toon lef, tijd voor een fotofuck die CNN haalt.

Atheisme.nu | 30-01-06 | 16:30

Boycot: water (;-)) en ALLES wat met technologie te maken heeft. Die zielenpoten (dank voor de spellingcontrole, fuckje) hebben alleen maar geld vanwege de olie; wetenschap en technologie bestaat daar niet, wordt allemaal gekocht uit het buitenland.

Gies van Agt | 30-01-06 | 16:29

@Cabrónes 30-01-06 @ 16:22

Het probleem met het MO is dat er zo weinig vooruitgang in zit, nee zelfs voornl. achteruitgang valt te bespeuren.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:28

@fuckje
vergeet je onze maximo niet?

mallebabbe | 30-01-06 | 16:27

kira moet nu gewoon haar kleertjes weer aantrekken. het is mooi geweest.

neuzel | 30-01-06 | 16:26

bwahaha 30-01-06 @ 16:20
Wel eens van de stelling, aktie = reaktie gehoord?
Al tien tallen jaren laten we ons intimideren door de moslim gelovigen en die waren zo dom om te denken dat ze zich alles kunnen veroorloven.
Die tijd is voorbij omdat een ieder kan zien wat een achterlijk en barbaars geloof die isalam is.
Dat ze zelfs al over de zeik gaan van een paar spotprents laat hun ware gezicht zien.....
Totale overheersing voor de islam......
Dat je je hebt bekeerd moet je zelf weten maar dat je zulke onzin schrijft en probeerd recht te lullen wat krom is.....

godvergeten... | 30-01-06 | 16:26

@bwahahaha

Jouw schrijfstijl is een belediging voor iedereen met meer dan 2 jaar lagere school. Misschien kun jij ook beter met tekeningen gaan communiceren?

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:26

FNV-lidaf: boycot op arabische landen... olie gaat niet? jammer, qudt... volgens mij kan het wel, amerika heeft nog wel wat, rusland ook en anders doen we wel wat alternatiefs. Verder leveren ze daar niets, kunnen ze daar niets en doen ze daar niets...

het enige andere exportproduct vanuit die landen is... juist: mensen. Als we dat eens gingen boycotten?

ik wil geweaun deense kippetjes op de spaanse stranden blijven zien! eau zeau!

The Hedge | 30-01-06 | 16:24

"Iedereen blijft met zn klotepoten van onze kloteprofeet af!"
.
Namens Wannabecool,
getekend

fuckje | 30-01-06 | 16:23

@ Brusselmans.
Je zou nog e.e.a. lezen meen ik me nog te herinneren?
Niet aan toegekomen zeker.
Daarnaast begin ik er niet over.
Er zijn vragen gesteld door andere mensen. Dit forum is openbaar. Dus mag ik erop inhaken. Kritische mensen zijn goed voor een land. Ik heb graag dat jij mij van mijn ongelijk probeert te bewijzen. Vooralsnog zie ik dat niet gebeuren.

Kaan78 | 30-01-06 | 16:23

@Framoes 30-01-06 @ 16:12
Precies! Calimero's zijn het! Al betekent dat niet dat moslims gelijk gebasht moeten worden. Er vanuit gaande dat ze zo'n 400 jaar achterlopen op onze beschaving en je kijkt terug bij ons 400 jaar geleden werden heidenen ook op de brandstapel gegooid.

Verder moet Denemarken niet gegeneraliseerd worden. Als in Nederland een of andere cartoonist zoiets maakt, is het toch ook niet de schuld van een bedrijf als Philips?

Cabrónes | 30-01-06 | 16:22

@bwahaha

Ga eens aan het werk joh, je bent hier altijd! Is je uitkering al binnen?

Smokesave | 30-01-06 | 16:21

@brusselmans en co. Jullie kunnen echt je best blijven proberen. Maar geloof echt niet dat dat enig indruk op me maakt. Op GS is altijd wel een tweede meetlat te vinden. Vrijheid van meningsuiting is enkel aan een zeide verantwoord, volgens sommigen.

Tuurlijk moet Denemarken kunnen beledigen wie ze wilt. Maar o wee als de Moslims dan reageren, wat dan mag het niet. Tuurlijk mogen mensen een Israelische vlag uitsteken in de Jodenbuurt in Amsterdam. Maar o wee als mvr Duisenberg dat doet, want dan mag het niet. (En dan komt Willibrord frequin je prive-huis bezoeken en er een tientallen meters grote Israelische vlag overheen gooien...) En tuurlijk mag je iedereen uitschelden en de tering en de kanker toewensen. Maar als een tot moslim-bekeerde Nederlander dat doet moet ie 'vervolgd kunnen worden' van de overheid. Sure!

bwahaha | 30-01-06 | 16:20

he Kaan, kun je de discussie over de genocide op het Armeense volk niet ergens ander uitknijpen?

Brusselmans | 30-01-06 | 16:17

Kijk, kruisigen da's pas klote. Dan maak je je niet meer zo druk om een cartoontje. Die moslims zijn nog sneller aangebrand dan hun kabab.

Ramsteen | 30-01-06 | 16:16

Nee dat is niet helemaal waar egwel.
Overal waar burgers elkaar afmaken, worden moordenaars berecht. Dat was in WO2 niet anders (NSB'ers)

Je kan misschien zeggen dat de reactie van Turkije overdreven was. -> Deportatie. Maar je kan Turkije toch niet kwalijk nemen dat ze hun eigen bevolking in bescherming nemen tegen paramilitairen die alles saboteerden en complete Turkse steden begonnen uit te moorden. Turkse burgers hebben dat ook gedaan bij Armeense inwoners van Steden.

Als je dit al genocide vind:
Dat is het Europese verleden vol met Genocide.

Kaan78 | 30-01-06 | 16:15

@Kaan78 30-01-06 @ 16:09

Uhu.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:13

@TM 30-01-06 @ 16:09
Ach ja ik neem ze af per dozijn.... waar bemoei jij je eigenlijk mee bruinhemd?

Ramsteen | 30-01-06 | 16:12

Kira Eggers moet maar een een b(r)oekje opendoen omtrent haar Arab clientele

style.councillor | 30-01-06 | 16:12

Alsof Jezus nooit in de zeik is genomen.
Moslims voelen zich gewoon echt te snel beledigd, stelletje Calimero's.

Framoes | 30-01-06 | 16:12

Het grappige is natuurlijk ook dat dergelijke achterlijke geyteneukers - he, da's lang geleden dat ik dat woord heb gebruikt - zich met z'n anderhalf miljard nog een aangeschoten minderheid voelen ook.

Brusselmans | 30-01-06 | 16:12

@bigalow 15:55
denemarken is dom omdat ze beledigende plaatjes in een krant hebben afgebeeld; hadden ze beledigende teksten over de profeet gepubliceerd dan was er niets aan de hand geweest aangezien analfabisme hoogtij viert onder de moslimbroeders

mallebabbe | 30-01-06 | 16:11

Zo, zo, wij zijn lager dan vakens of honden. Onze homo's moeten met het hoofd naar beneden van de flatgebouwen worden gesmeten. Ieder moslimpubertje mag op straat onze vrouwen voor alles en nog wat uitmaken en wij doen eigenlijk niets? Ik denk dat we nu niet voor de argumenten van Bwahaha moeten vallen. Wij zijn in de afgelopen jaren tot op het bot beledigd door die primitievelingen en nu er eens een simpel en onschuldig prentje over die kudtprofeet van hun verschijnt doen we ineens alsof dit het allerergst is dat ooit is gebeurd? Hou toch op! Ik hoop dat er nu eens een staatshoofd opstaat die de ballen heeft om eens te zeggen waar het op staat: De vrijheid van meningsuiting gaat twee kanten op, als we te maken zouden hebben met een gefatsoeneerd volk was het niet zo ver gekomen. Bah, wat een naar volk toch, die islamieten.

kommabijmebinnen | 30-01-06 | 16:11

@ Kaan78
En wie dat niet leuk vond mocht dead meen ik mij te herinneren.

egwel | 30-01-06 | 16:10

Zo Denemarken mag geen ondereeërs leveren aan het M.O.
Zullen wel Franse exemplaren worden.

style.councillor | 30-01-06 | 16:10

Ramsteen vraagt om een bannetje zie ik...?

TM | 30-01-06 | 16:09

@Egwel
Idd. Diegene die zich aanpasten in Izmir en Istanbul die konden blijven.
En diegenen die Saboteerden en Terroriseerden mochten verhuizen naar Syrie.

Kaan78 | 30-01-06 | 16:09

-Edit: niet neerstorten op uw toetsenbord bitte.-

Ramsteen | 30-01-06 | 16:08

@TheRealShowstopper 16:03; ik hoop dan ook niet dat hij zich geboycot voelt!

Fruitvlieg | 30-01-06 | 16:08

@ kaan78 16:04
Je bedoeld zoals de door jou zo gewaardeerde turken de armeniers met een beetje druk hebben opgevoed ?

egwel | 30-01-06 | 16:07

De Deense doggen zullen / moeten ook uit arab georienteerde porno sites worden verwijderd.

style.councillor | 30-01-06 | 16:07

@McCool 15:58
Dit zou inderdaad de ultieme fotof*ck zijn waarmee we de hele Hakbarwereld achter Nederland aankrijgen. Ik vind dat iedereen gewoon mag publiceren wat hij/zij wil en zich niet laat chanteren door een paar Hakbars in die dictaturen in het Midden-Oosten, maar je moet het ook niet opzoeken. Verder rest mij nog één ding: Heel Europa moet achter Denemarken staan!

Cabrónes | 30-01-06 | 16:07

Ik kan wel lachen om de reaguursel van Bwahahah. Maar ja, wat wil je ook met zo'n nick.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:06

@style ; is een optie, ik denk zelf nog even verder. Kunnen we uiteindelijk op een nieuw woord uitkomen. Post-raping? Of geweaun miereneuker natuurlijk? :)
*grijns* Oftewel "Bwahahahahahaaaaaa!".

TM | 30-01-06 | 16:06

@Style

Geef dan een voorbeeld... van dat comment-fucken?... op bwahaha liefst

FNV-lidaf | 30-01-06 | 16:06

.. de variant op komma_neuqen

style.councillor | 30-01-06 | 16:05

Iedereen kiest toch zelf zijn vriendjes uit.
Je hoeft de Arabieren niet te beledigen. Ze zijn niet zielig hoor, de deentjes.
Misschien hebben de Arabieren wel attitude?
Je kan ook de spot drijven met je buurvrouw. Niemand heeft die striptekenaar verplicht om de spot te drijven met Mohammed.
Een beetje druk om de Denen op te voeden kan toch geen kwaad?

Kaan78 | 30-01-06 | 16:04


"gaat ineens de Deense overheid een negatief reisadvies uitgeven. Over hypocrisie gesproken..."

bwahahahahahaahahahaha
Reken maar dat de Deense regering met goedkeuring van het Deense volk snel een negatief IN-reis gaat geven voor mensen uit die Arabische landen.....
Echt een stel slimme jongens, die Arabieren .. alleeen lullig voor Arabieren die daar al zitten en hun importbruid niet meer door de Deense douane krijgen

By the way... hoe was het nou afgelopen met de Zwitsers boycot van de Doner kebab, na onsportief gedrag van Turkse supporters jegens Zwitserse fans?

FNV-lidaf | 30-01-06 | 16:04

TM 30-01-06 @ 16:02
commentfucken?

style.councillor | 30-01-06 | 16:03

heeeeejjjj, die naam komt me bekend voor, als in gerelateerd. dit wist ik dus niet he, dit van ene kira. bijzonder aardige vrouw denk ik, intelligent ook.

neuzel | 30-01-06 | 16:03

Mensen, Bwahaha is een beetje een domme reaguurder, maar het is wel ONZE domme reaguurder, vergeet dat niet he.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 16:03

Hetzelfde bedrijfsleven dat begonnen is met het naar hier halen van dat mohammedanentuig is nu ook het eerste om vrijheid van meningsuiting te grabbel te gooien voor een paar zilverlingen.

duimdrop | 30-01-06 | 16:03

Ik ga uit protest alleen nog maar Carlsberg kopen. Sla ik twee vliegen in 1 klap : die rabiate moslim-idioten krijgen een rolling omdat ik bier drink, en die boycott voelt Denemarken niet eens.

Bwahaha is trouwens fenomenaal goed in het uit elkaar rukken van postings om ze daarna slechts gedeeltelijk te gebruiken en zodoende te misvormen. Ik zie dat zoveel tegenwoordig, is daar al een nieuw woord voor verzonnen?

TM | 30-01-06 | 16:02

@bwahaha 30-01-06 @ 15:38
Ik heb het idee dat het steeds moeilijker voor je wordt recht te lullen wat krom is.....
Het is toch te zielig voor woorden dat ze boos zijn om wat spot prentjes maar wel openlijk toe laten dat ongelovigen hun keel wordt doorgesneden?
Het is geen discriminatie meer! Welk volk ter wereld kan die zielige, domme barbaren nauw nog serieus nemen.
De hele islam is gebasseedr op dictatuur, barbaars gedrag en wereld vreemd denken.
Niemand neemt die zuivere islam toch nog serieus.

godvergeten... | 30-01-06 | 16:02

St-Eenmans 30-01-06 @ 15:59

En daar is natuurlijk ook nog de Leg(i)ø lease constructie

style.councillor | 30-01-06 | 16:01

De oplossig is hard gaan zoeken naar alternatieven voor olie, dan kunnen we die middeleeuwse sukkels weer lekker laten verkommeren met hun achterlijk geloof.
Ik kots namelijk op religies in het algemeen en de domme varianten als de islam in het bijzonder.

Hodja | 30-01-06 | 16:00

@ Bwahaha
Als er hier iemand overhoop wordt gestoken door een moslim sta je vooraan om te roepen dat je niet alle moslims over een kam mag scheren. Wanneer een krant iets lulligs doet naar je profeetje is het opeens helemaal niet onredelijk om het hele land daarvoor verantwoordelijk te stellen. Wist je dat schizofrenie prima te behandelen is tegenwoordig ?

egwel | 30-01-06 | 16:00

Hebben die lui wel eens van relativeren gehoord? Sjongejonge.. Boycotje terug dan maar?

Aussie | 30-01-06 | 15:59

Dank Style, ik ben er voorstander van dat die wiptietjes ook op de Nederlandse markt komen! Overigens had mijn enige Deense vakantieliefde ooit enorme bommen die met gemak de leegte ontstaan door een MO-boycot zouden kunnen opvullen.

St-Eenmans | 30-01-06 | 15:59

Binnenkort in dit theater: Samir A. gepakt in Legøland.

style.councillor | 30-01-06 | 15:58

Fotof*ck, Fotof*ck, Fotof*ck, Fotof*ck, Fotof*ck, Fotof*ck, Fotof*ck, ahh.. alsjeblieft redactie?

McCool | 30-01-06 | 15:58

*Bwahaha; wist je dat de uitdrukking 'zichzelf opblazen van woede' , meestal niet letterlijk wordt genomen? Denk om je gezondheid!

sa·ti·re (de ~, ~n/~s)
1 voorstelling van zaken waarin op spottende wijze iets aan de kaak wordt gesteld => hekeldicht

Fruitvlieg | 30-01-06 | 15:57

BASRA, Iraq ? A roadside bomb targeted a joint Danish-Iraqi military patrol near the southern city of Basra on Monday _ the first attack on Danish troops since protests against a Danish newspaper for publishing widely criticized caricatures of Islam's prophet.

www.chron.com/disp/story.mpl/ap/world/...

filter | 30-01-06 | 15:57

Goh... Eerst wordt er gekeken of de Arabische overheid deze boycot heeft gesteund. Wanneer dat niet blijkt, gaat ineens de Deense overheid een negatief reisadvies uitgeven. Over hypocrisie gesproken...

bwahaha | 30-01-06 | 15:57

@ Vieze rik

Nee, ik heb de hele dag vrij. Ik zit er net lekker in.

@ Bwahaha

Ach, mr. Plasman wenst niet in te gaan op de aard van zijn bedreigingen. Als vertegwoordiger van de Nederlandse rechtstaat heb ik wel mijn vermoedens uit welke hoek we die bedreigingen kunnen verwachten. Zelf opperknuppel Pieter Vleeming wordt door hakbars bedreigd.

Brusselmans | 30-01-06 | 15:57

Denemarken is vele malen meer welvarender als Nederland.

Het is niet voor niets dat ze P&O Nedloyd kunnen kopen en vele andere bedrijven al gekocht hebben.

Verder is publieke ziektekosten gratis en ook de scholen zijn gratis.

Terwijl ze ze amper meer belastingbetalen dat ons....

Wij zijn een derde wereld land, dus meelij is overbodig.

paranoia | 30-01-06 | 15:56

Ik ga godver vanavond nog een kilo deense stinkkaas doorspoelen met een krat Carlsberg.

Ramsteen | 30-01-06 | 15:56

Trouwens ... die fotofuck van Samir met de enge poep-ziekte..... kan ook nog een staartje krijgen ... Geen Stijl wordt binnenkort ook geboycot door de ......

FNV-lidaf | 30-01-06 | 15:56

@ St Eenmans
nu skal du kraft e#me holde din store kæft og holde op med det der !

In B&O televisies zitten Philips beeldbuizen en de grootste containervervoerder ter wereld is deens. zin in een boycot van 010 misschien ?

dodogates | 30-01-06 | 15:55

FNV-lidaf 30-01-06 @ 15:52
Weet ik maar weten die Arabs dat, wat kølen op het vuur kan geen kwaad.

style.councillor | 30-01-06 | 15:55

* Schenkt zichzelf nog even een stevige aquavit in, terwijl hij per google nog meer Kira te voorschijn klikt *

KaiserSoza | 30-01-06 | 15:55

bwahaha

waarom is Denemarken dan opeens een dom land?

bigalow | 30-01-06 | 15:55

St-Eenmans 30-01-06 @ 15:50
Zie starpøst: B&Ø, legø, nøkertjes met wiptietjes, voetballørts...

Met dunkt.

style.councillor | 30-01-06 | 15:53

Eindelijk een politicus met kloten. Gewoon de dikke middelvinger omhoog naar die geytenneuqers en allemaal ongezien de tering.
.
Onze Jan Peter zou "de dialoog" nog maar eens aangaan en nog maar eens over zijn wormen in naarden beginnen.
.
Rasmussen, grøte klåsse!!!

Professor Plons | 30-01-06 | 15:53

Tja als ze het nu bij die boycot gelaten hadden.
Schijnbaar hebben die mensen teveel vrije tijd en altijd geld om weer ergens een bommetje te plaatsen.
Met een boycot had je er idd nog om kunnen lachen.
Maar dat ze daarna weer geweld gaan gebruiken is gewoon diep triest.

Tremor | 30-01-06 | 15:53

@Style

je bent in de war met Sorensen en die is van Noorse origine

FNV-lidaf | 30-01-06 | 15:52

@brusselmans: probeer me geen woorden in de mond te leggen. Ze hebben het recht om een dom land te boycotten. De rest haal je er nu zelf bij. Ik zei niets over bedreigingen. Maar als je het daar toch graag over hebt:
Hoeveel telefoontjes, hatemails en weet ik wat voor bedreigingen heeft een simpele advocaat als Mo'B's pro-deo gekregen? Die vent doet iets wat ook maar *moet* en krijgt daarom de volle laag. Vertel. Waarom kan het GS-volk zich dat nou wel voorstellen?
En om verder te gaan kunnen we het over toewensingen naar Links gaan hebben...

bwahaha | 30-01-06 | 15:52

@St-Eenmans
Kaas stinkt niet... Kaas ruikt...

CharacterX2005 | 30-01-06 | 15:52

bwahaha 30-01-06 @ 15:45

Zeg niet dat het erg tactisch is geweest van de Denen, maar de reactie van de Arabische wereld is natuurlijk zwaar overdreven. Zeker als je weet dat de cartoons al in September geplaatst zijn en de boycot nu pas van start gaat. Zegt meer iets over de Arabieren dan de Denen

Luckyluuk | 30-01-06 | 15:52

Dat is waar onze gejurkte geitehoeders goed in zijn: bedreigen en zelfmoord plegen. Goed nieuws, ik sprak zonet met Allah. Als jullie allemaal vandaag nog op houden te bestaan, staan er voor jullie allemaal 72 maagden te wachten. En voor de vrouwtjes een eeuwigdurende besnijdenis afgewisseld met een frisse steniging. Ik zou het wel weten.

Ramsteen | 30-01-06 | 15:52

Of moet ik zeggen HakbarF*ck......

5 Over | 30-01-06 | 15:52

@brusselmans,

laat dat kneusje toch!

vieze rik | 30-01-06 | 15:51

Det må være måde med galskaben... :\

Volgende maand Campina varkensmelk op de arabische markt?

Candybunny | 30-01-06 | 15:51

Ik zeg maar zo overdrijven is ook een vak ;)

Rest In Privacy | 30-01-06 | 15:51

Dit schreeuwt om een MohammedF*ck!

5 Over | 30-01-06 | 15:50

Was Pim Førtuyn ook niet van Deens origine?

style.councillor | 30-01-06 | 15:50

Maar goed, wat maken die Denen eigenlijk naast stinkkaas? Die verdomd handige bierflesjes met inhoud hebben het in 't MO vreemd genoeg nooit goed gedaan.

St-Eenmans | 30-01-06 | 15:50

@ bwahaha 30-01-06 @ 15:45

Ook dat is aantoonbare onzin.

Geen enkele westerling haalt het in zijn hersenen de Profeet in een Islamtisch land te beledigen. Dat heeft niets met vrijheid te maken, maar met alles 'je aanpassen aan het land waar je je bevind'.

Het gekke is dat vele van onze islamitische broeders en zusters in het Westen zich maar matig aan weten te passen aan de hier geldende vrijheid elk opperwezen belachelijk te mogen maken.

Brusselmans | 30-01-06 | 15:50

@Brusselmans
Dit geeft dus maar weer eens weer wat voor een agressief volkje het is.

CharacterX2005 | 30-01-06 | 15:49

Het blijft grappig om te zien hoe mensen als Bwahaha steeds weer aantonen het net niet begrepen te hebben, de essentie toch niet te kunnen of willen bevatten. Maar het is blijft wel vermakelijk. Ik zou bijna gaan denken dat hij door GS wordt betaald om de discussie een beetje op gang te houden.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:49

@bwahaha 30-01-06 @ 15:23

Joh, ik ik maar denken dat zij de Febo kroketten aan het uitventen waren aldaar.

Brusselmans 30-01-06 @ 15:23

Nu wat de beste Alexander Polak wel enigzins vooringenomen maar kom daar nu nog maar eens om, die humor.

style.councillor | 30-01-06 | 15:48

@bwahaha 30-01-06 @ 15:14 : Zeg nou eens eerlijk bwahaha, van welke planeet ben jij afkomstig?

"vrijheid om een bepaald merk niet te kopen.."

Neen sukkel! Een krant is zogeheten beledigend bezig en die HELE FUCKING ISLAMITISCHE WERELD boycott DE HELE DEENSE MARKT.

En dat kun jij dus nog een redelijk gebruik noemen van vrijheid van meningsuiting? O.K. Jouw postings zuigen big-time dus ik boycott all websites in Nederland.

TM | 30-01-06 | 15:47

Ach heden, Bwahaha kan zich wel voorstellen dat gelovigen dan boos worden.

En dit, waarde bwahaha. Dit kun je je natuurlijk ook levendig voorstellen?

"De redactie van de krant ontving tientallen dreigtelefoontjes en hatemails en moest bewaakt worden. Twee illustratoren zijn ondergedoken na doodsbedreigingen. "

Brusselmans | 30-01-06 | 15:46

hier heb je alle plaatjes :
www.dagbladet.no/magasinet/2006/01/11/...

een van de 12 plaatjes toont die lelijke hakbar met een schoolbord. Daar staat i n h e t a r a b i s c h op dat dit soort plaatjes een lelijke provokatie is van een ekstreem rechste kudtkrant. Hebben die hakbarren dus duidelijk nix van begrepen.. rotvolk.

dodogates | 30-01-06 | 15:46

Hakbarretjes hebben zeker nog niet van gregorius nekschot gehoord.

toekan | 30-01-06 | 15:45

@luckyluuk: de omgekeerde wereld. Moslims worden juist aangevochten door "persvrijheid"-fundamentalisten. Aandacht vestigen door een ander zwaar te beledigen is nogal dom...

bwahaha | 30-01-06 | 15:45

@bwahaha

Maar die van "running out of virgins" is best wel leuk... geef toe!!!!

FNV-lidaf | 30-01-06 | 15:45

Als ultra-rechts wordt verboden waarom tolereren we dan wel een intolerant, discriminerend, kwaadaardig, vrouwonvriendelijk, oorlogszuchtig en vooral heel heel erg achterlijk geloof als de islam??? Misschien omdat die idioten bovenop een enorme bel olie zitten?

Ramsteen | 30-01-06 | 15:44

@Gies van Agt,
je bedoelt: zieleNpoten.
@Weeraanmelden,
je bedoelt de geit, neem ik aan?

fuckje | 30-01-06 | 15:44

Kunnen de it mannen alhier niet eens een leuk site-je in elkaar flansen met enkel en alleen een afbeelding van Mohammed in een compromiterende houding met een 11 jarige of een geit?
Met daaronder natuurlijk de tekst "profeet Mohammed" in allerlei talen.
Ff zorgen dat het op 1 komt bij google als je op "Mohammed" zoekt moet niet te moeilijk zijn, gewoon veel er naar linken en veel bezoeken.

Atheisme.nu | 30-01-06 | 15:44

@Ramsteen.....

Niet zo tegen bwahaha he ;o), hij denkt tenminste na over zijn posts en heeft een mening waar hij achter staat.

En ja gelukkig hebben wij hier vrijheid van pers en meningsuitting.
Maar wat bwahahah zei over actie reactie is ook waar al vind ik de reactie's in deze nogal overtrokken en heftig.
Deze afbeelding is voor deze mensen beledigend dus worden ze boos dus komt er een reactie in vorm van bijv boycot. jij geeft ook een reactie als jij of bijv jouw vrouw of een goede vriend of zelfs een denkbeeld waar jij heilig in geloofd word afgezeken en belachelijk gemaakt.
Hetgeen wat ik niet snap is dat door een cartoon in een niet Islamitisch land, zowat het gehele midden oosten op de achterste poten staat terwijl deze niet direct aan hun gerricht was maar voor het deense volk.
Zo kan ik ook overal ter wereld wel een reden zoeken en vinden om boos over te worden

CumGranoSalis | 30-01-06 | 15:44

mohammed beledigen mag niet.. hoezo over de doden niets dan goeds

krijg 'n hele dikke | 30-01-06 | 15:44

Zullen wij ook van die spotprenten uitbrengen?! Dan vertrekken de ambassades uit ons land en dan kunnen ze meteen al die allochtonen mee terug nemen. Misschien kunnen ze ze daar wat normen en waarden bijbrengen.

CharacterX2005 | 30-01-06 | 15:43

FNV-lidaf: misschien kunnen we de import van mensen uit moslimlanden boycotten?

McCool | 30-01-06 | 15:43

Kamele stampede voor ze

Arabieren Mepper | 30-01-06 | 15:43

@FNV: 1) ik maak me niet druk om de plaatjes. Ik maak me druk om de reacties. 2) De plaatjes zijn niet mild. Vooral die ene met een bom in de kop vind ik nogal tendentieus. Ik kan best begrijpen dat zwaar-gelovigen dan boos worden.

bwahaha | 30-01-06 | 15:43

egwel 30-01-06 @ 15:34

Lees nu eerst de reactie van die krant;

"De krant deed dat om de aandacht te vestigen op de "persvrijheid, die steeds vaker word aangevochten door moslim-fundamentalisten"

Luckyluuk | 30-01-06 | 15:43

De beste boycot van de Arabische landen is als de tering zo snel een alternatief te vinden voor de verdomde olie.
En verder worden de importbruiden geboycot... maar wacht.... dat zijn geen Arabieren he?

FNV-lidaf | 30-01-06 | 15:42

Ze laten zich wel kennen he die moslimlanden. Om nou zo overdreven te reageren... Maarja als je het niet eens bent met dat land dan moet je er idd geen ambasade hebben.

mennie | 30-01-06 | 15:42

het gaat ook niet om die boycott drol.

Het gaat om het excuus - noem het in een jolige bui fatwa - dat die middeleeuwers geven aan hun debiele achterneefjes in Kopenhagen in hun vrije tijd namens het machtige opperwezen een eind te maken aan die heidense praktijken.

@ TRS

Neen, geen ban voor Bwahaha. Een adder dient men aan de borst te koesteren want alleen dan kan zijn de ware aard in het volle licht zien.

Brusselmans | 30-01-06 | 15:42

Ik wordt nu toch echt gestoord van onze hakbar's.
Wij voelen ons ook beledigd door de teksten van Mohamed B en Samir A;
"Jullie ongelovigen moeten dood!"
Dat is nog veel direkter en harder dan een zielig plaatje.
En dat moeten wij slikken, maar als die pedo profeet eens niet met u aangesproken wordt of een hoofdletter geschreven, is het schaap van de dam.

Weeraanmelden | 30-01-06 | 15:42

Ik dacht dat het slechts de uitzonderingen waren die zo militant hun geloof aanhingen? Dit leest echter meer alsof het de meerderheid is die loopt te kloten.

Als zij daar in Arabie collectief Deense waren mogen boycotten, mag ik dan gewoon eens een keer zeggen : LAZER OP MET JE INTOLERANTE KUT-RELIGIE!!!

Phew, dat lucht op.

TM | 30-01-06 | 15:41

@bwahaha 30-01-06 @ 15:38
Wie zegt nou dat ze dat niet mogen en van wie dan niet? Het gaat erom dat de zielepoten zo'n enorme rel moeten maken van zoiets onzinnigs, daar gaat het om.

Gies van Agt | 30-01-06 | 15:40

Kan ik dan een ban voor élk geloof eisen?
Achterlijk is het.
Achterlijk...

Harige Bangmaker | 30-01-06 | 15:40

@FNV-lidaf 30-01-06 @ 15:35

Zand?

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:40

@FNV-lidaf: een boycot op Arabische landen!? Goh, hoe origineel. Dat is nou nog nooit geprobeerd!

bwahaha | 30-01-06 | 15:40

@bwahaha

Dus waarom maak je je druk om die 12 plaatjes die zo mild zijn als ik weet niet wat...
Mohamed comes... look busy!!!!

FNV-lidaf | 30-01-06 | 15:39

@bwahaha 30-01-06 @ 15:34

Ik eis een ban voor bwahaha; bwahaha is een belediging van mijn intelligentie.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:38

TheRealShowstopper 30-01-06 @ 15:22

inderdaad. Komt nog eens bij dat je eaulie niet kan vreten... ja, het kan wel, maar smaken doet het niet... (behalve dan Shell Formule 1 Eaulie... die is wel eaukay)

Hugo's Boss | 30-01-06 | 15:38

@brusselmans: aplaudiseert u maar... Maar vertel eerst even ... Ow helder licht... Waarom zouden de arabieren de Denen NIET mogen boycotten, volgens u?! De Typhus met ze, als ze DAAR nou niet de humor van inzien... Een beetje boycotten is toch ook gewoon lachen?

bwahaha | 30-01-06 | 15:38

fuckje 30-01-06 @ 15:29
Sorry, tsa dyslectisch en zo.

egwel | 30-01-06 | 15:37

Wat een gelul, als die mensen daar in iets geloven en dat wordt bespot door westerlingen wat is er dan verkeerd aan hun boycot. Lijkt me niks verkeerds aan of hadden ze met een zwaard achter de tekenaar moeten rennen?Choices welke geldstromen gaan er naar het middenoosten? Wat jij hier krijgt/verdienst is een tip voor hun.

independ | 30-01-06 | 15:36

@FamousLastWords 30-01-06 @ 15:32
Hahahaha, inderdaad, leuke suggestie voor een aardig uitje...

Gies van Agt | 30-01-06 | 15:36

Kan er alhier ook iets van de Arabieren geboycot worden... de olie gaat helaas niet...

FNV-lidaf | 30-01-06 | 15:35

' Je kiest ervoor een ander te beledigen... Dan kies je ook voor de sancties die die ander binnen z'n rechten kan verzinnen'

Ja, want Allah is tenslotte rechtvaardig, is het niet? En nanders zijn debiele neefje, nichtje, buurman, kromzwaard of bomgordel wel..

Wie geeft jou het recht te bepalen wat ik met mijn vrijheid aan moet? Ben je Allah in eigen persoon?

Brusselmans | 30-01-06 | 15:35

@FNV-lidaf: Nou je het zelf zegt ... The super-best-friends oid... Een aflevering van South Park waarin inderdaad Mohamed inspeelt! En valt het op? Geen enkele rel erover gehad!? Het kan dus wel, als je het zonder grove beledigingen doet...

bwahaha | 30-01-06 | 15:34

klap klap klap klap klap
-Edit: gewoon typen, geen comments vullen.-

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:34

@ Bwahaha 15:28
Vrijheid van meninguiting is geen reden om je profeetje te beledigen, het verklaard alleen waarom het mag. Redenen zij o.a. het is een belachelijk geloof, islamieten zijn vreselijk onverdraagzame wezens, het is gewoon leuk enz.enz allemaal goede redenen om er spotprenten over te maken.

egwel | 30-01-06 | 15:34

@bwahaha 30-01-06 @ 15:28
Als je zo door redeneert hadden die arme beledigde Buckler drinkers van het eerste uur dus het volste recht om Youp van Hek eens te verassen met een mes tussen z'n ribben of zoiets dergelijks... Hou toch eens op over dat beledigd voelen en misbruik van vrijheid van meningsuiting... Natuurlijk zijn sommige mensen een beetje boos als er satire of wat dan ook over hun belevingswerled worden gepubliceerd, maar waarom voelen deze mensen zich zo in hun totale identiteit aangetast? Het zal wel te maken hebben met het feit dat deze lieden geen enkele vorm van relativering kennen en inderdaad een zelfbeeld van nul hebben...

Gies van Agt | 30-01-06 | 15:33

In een gemiddelde islamitische krant staan dagelijk tientallen redenenen voor westerse landen om nooooooit meer producten uit islamitische landen te kopen.
Maar zolang auto's nog steeds op benzine rijden is dat een beetje lastig.

actionhenk | 30-01-06 | 15:33

Mag ik alle geiteneukers even op Gregorius Nekschot wijzen, met wat mazzel zit er dan een Nederland boycot in...

Tubifiks | 30-01-06 | 15:32

@bwahaha
Sodemieter lekker op naar je woestijn en neem je fascistoide geloof mee. Er is maar 1 God en dat is God, daarom heet ie zo. Mohammed is een slechte immitatie van de echte profeet maar dan 700 jaar te laat. De islam is een bijzonder kwaadaardig en crimineel geloof dat in elk beschaafd land verboden dient te worden.

Ramsteen | 30-01-06 | 15:32

Ik neem nog een knackebrødje met Danish Blue...

CharacterX2005 | 30-01-06 | 15:31

@ Egwel

Bwahaha wringt zich dagelijks in allerlei bochten om zijn kruiperigheid jegens dictators te verhullen.

Laten wij aplaudiseren voor zoveel vernuft!

Brusselmans | 30-01-06 | 15:30

primitieve holbewoners daar in het M.O.

bigalow | 30-01-06 | 15:30

bwahaha beleeft moeilijke tijden... gelukkig kan hij nog illegaal Southpark downloaden voor wat verlichting in zijn leven..... hee wacht... is er al een Southpark aflevering geweest over de heilige profeet .... vrede zij met hem???
Misschien dat we de links met de verachtelijke cartoons maar snel naar Trey Parker moeten forwarden... zeker in die "run out of virgins" zie ik een goeie SP aflevering

FNV-lidaf | 30-01-06 | 15:29

@egwel,
het is kuDtprofeet, je weet tog?

fuckje | 30-01-06 | 15:29

Tijd dat die Arabische barbaren eens leren wat vrijheid van meningsuiting nou betekend. Stelletje kudtmongeaulen.

Kroen | 30-01-06 | 15:29

@fuckje: de reden om een ander volk even goed belachelijk te maken en hun geloof te rediculiseren vind ik ook belachelijk. "vrijheid van meningsuiting"... sorry hoor, maar da's misbruik. De vrijheid is namelijk nooit een "reden" an sich. Het is een manier waarop iets kan. Maar dan moet het nog niet. Je kiest ervoor een ander te beledigen... Dan kies je ook voor de sancties die die ander binnen z'n rechten kan verzinnen.
(Nee maar, ik reageer weer op fuckje! :P)

bwahaha | 30-01-06 | 15:28

Juist Bwahaha@ 15:14, ga je in een hoekje beledigd voelen en stoor me niet in de belijding van mijn F5-godsdienst.

St-Eenmans | 30-01-06 | 15:28

Hoe laag moet je zelfbeeld zijn als je je zo snel beledigd voelt.

Bovendien, het gaat feitelijk om belediging van die ouwe Mohammed, en ik heb die Mohammed nog nooit horen klagen. Dus.....

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:27

@ Bwahaha 15:22
Let wel, de Arabische overheden hebben er tot nu toe GEEN bemoeienis mee gehad. Het volk aldaar in Arabië wil niks meer met Denemarken als (export)land te maken hebben. Hun goed recht zeg ik.

Wat een kletspraat ! Al die landen zijn toevallig dictaturen waar niets gebeurd zonder steun van de overheid. Als je echt geloofd dat de gewone burger in in pakweg Syrie satirische blaadjes uit Denemarken leest dan ben je nog dommer dan ik al dacht. Die blaadjes mogen daar niet eens het land in met of zonder plaatjes van die kutprofeet.

egwel | 30-01-06 | 15:27

@ bwahaha

Maar natuurlijk, hun goed recht. Inderdaad, vrijheid blijheid.

Vandaar dat die opgestoken middelvinger van Rasmussen zo terecht is.

Brusselmans | 30-01-06 | 15:26

Rare jongens die Arabieren... Wat een stelletje jankerds om een paar tekeningetjes. En zelf maar en westerlingen onthoofden. huhuh....

Jack Daniels | 30-01-06 | 15:24

@bwahaha,
ja idd, hun goed recht, maar de reden is werkelijk te belachelijk voor woorden. Kinderachtige kneuzen, humorloos volk!

fuckje | 30-01-06 | 15:24

@style: lachen. Die gebroeders gingen het groene geld achterna... Wij hebben ze heus niet 'uit barmhartigheid' uitgeleend ofzo... (En wat mij betreft missen we ze ook als kiespijn.)

bwahaha | 30-01-06 | 15:23

@ style

Ambassadeur Koeweit: " wat gaat u doen met het geld dat dit singeltje gaat opbrengen?"

Alexander Pola: " Daar kopen we bomen van voor in Israel.."

Brusselmans | 30-01-06 | 15:23

We moeten het beledigen niet verbieden, we moeten hoge straffen zetten op "het je beledigd voelen".

Nigus | 30-01-06 | 15:23

@Hugo's Boss 30-01-06 @ 15:19

Ja, dat vergeten ze in het MO nog wel eens.... ze denken dat de rest van de wereld alleen afhankelijk is van hun olie, maar dat zij zelf minstens zo afhankelijk zijn van de rest van de wereld die dat spul voor ze uit de grond haalt en het van ze koopt, dat vergeten ze nog wel eens.

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:22

dit is wel een leuk onderwerp voor de feauteaufuck vrijdag....

pooface | 30-01-06 | 15:22

@brusselmans: Nee, je eigen taal wat gebruikt wordt als het excuus. Als je zegt dat mensen mogen tekenen wat ze willen, dan mogen andere mensen ook boycotten wat ze willen. Let wel, de Arabische overheden hebben er tot nu toe GEEN bemoeienis mee gehad. Het volk aldaar in Arabië wil niks meer met Denemarken als (export)land te maken hebben. Hun goed recht zeg ik.

bwahaha | 30-01-06 | 15:22

Als ze blijven doorzeuren die arabs, dan roepen wij mooi onze geboeders de B. terug.

Dat zal ze leren.

style.councillor | 30-01-06 | 15:21

@bwahaha 30-01-06 @ 15:17
Ten eerste was dat stukje over beledigd voelen niet alleen aan jou gericht, maar in het algemeen bedoeld, maar het feit dat je met zoveel verve stelling neemt voor de buitensporige idiote reactie op een paar cartoons geeft me te denken...

Gies van Agt | 30-01-06 | 15:20

@bwahaha 30-01-06 @ 15:17

Wat vind je ervan dat in de Islam ongelovigen worden beledigd en in het MO dit geloof massaal wordt aangehangen? Is dat op zich voldoende reden om hen te bedreigen en economisch te isoleren?

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:19

Howel, B&O in de ramsj.... nog ff doorfucken die Denen.

style.councillor | 30-01-06 | 15:19

fuckje 30-01-06 @ 15:15

Wat is duidelijk?
Dat Mohammed niet mag worden afgebeeld?
Ik niet snap namelijk.

Tuurlijk, het zal wel ergens geschreven staan, maar persoonsverheerlijking onder profeten is doorgaans niet erg.

Harige Bangmaker | 30-01-06 | 15:19

Ik stel veaur dat wij hun producten (eaulie ofzeau) gaan beauycotten... kijken wie de langste adem heeft. (Hugo's Boss heeft toch geen auteau, heeft een uit slochteren gevoede gaskachel en heeft een broertje deaud aan peaulyester kleding...)

Hugo's Boss | 30-01-06 | 15:19

Oja, beledigen van "de profeet" is gewoon toegestaan in Europa, en het boycotten van Deense producten ook. Dus waar hebben we het eigenlijk over?

John McClane | 30-01-06 | 15:19

@ bwahaha

Maar natuurlijk mag elke verlichte moslim in de orient zelf bepalen Deense waar wel of niet aan te schaffen.

Het probleem ligt alleen in de gespierde taal die onze Islamitisce broeders in kwesties als deze immer bezigen als zou Allah zelf wel rechtvaardig oordelen over - in dit geval - Deense heidenen.

Het perfecte excuus voor het debiele broertje van een lokale Achmed het zwaard zelf ter hand te nemen.

En daarna maar weer met de neus vooraan om geweld te veroordelen, maar ja, de Profeet mag immers niet beledigd worden..

Brusselmans | 30-01-06 | 15:19

trouwens, hebben wij nog geluk dan dat die joker uit schijndel Duitse helmen oranje gemaakt heeft...

Choices | 30-01-06 | 15:17

@bwahaha

bhaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahahha

TheRealShowstopper | 30-01-06 | 15:17

@Gies van acht: ik heb helemaal niet gezegd dat IK me beledigd voel. Ik merk alleen maar op dat het de zoveelste keer is dat dit bericht VERDRAAID in de media komt. Er wordt continu een gelogen oorzaak gehangen bij de boycot.

bwahaha | 30-01-06 | 15:17

Tijden van Koeweit Koeweit kiele kiele hopsasa jeugdsentimenten.web-log.nl/log/465141... herleven. West Europa bereid U voor op autoloze zondagen.

En dan kennen ze de verzamelde feauteau fucks van GeenStijl nog niet!

style.councillor | 30-01-06 | 15:17

"Stop stop, we ran out of virgins"
Haha, da's de leukste. Grappige gasten, die Denen.

John McClane | 30-01-06 | 15:15

@Harige Bangmaker,
bedankt, is duidelijk.

fuckje | 30-01-06 | 15:15

Mhoehahaha.... gaat t om dit plaatje... ik wist dat dat sommige moslims of moslas, hehe, zielig waren mar dit gaat echt boven alles.... Hebben ze net koud 1 democratische regering in het midden Oosten denken ze meteen dat ze wat te vertellen hebben.... hup die geldstroom dicht...

Choices | 30-01-06 | 15:15

Jullie hakbars BELEDIGEN ons dagelijks, bwahaha.
Koekje van eigen deeg, enzeau.

.

Jeg elsker dig. Danmark!

filter | 30-01-06 | 15:14

Van Elsevier stukje:
"De redactie van de krant ontving tientallen dreigtelefoontjes en hatemails en moest bewaakt worden. Twee illustratoren zijn ondergedoken na doodsbedreigingen."
-----------
Nee, ff serieus, dit is inderdaad een stuk beter gedrag dan het maken van cartoons... sukkels

Gies van Agt | 30-01-06 | 15:14

@brusselmans: bla bla bla. vrijheid van meningsuiting? vrijheid om een bepaald merk niet te kopen... Niet zeiken dan! (ok, recht op zeiken. maar ga het in een hoekje doen, ipv een eigen GS-topic)

bwahaha | 30-01-06 | 15:14

Reken maar niet op de Europese Unie qua steun voor Denemarken; het gaat hier om bedreigde handel met de moslimwerelde = geld. De Unie stelt sowieso niet veel voor.
Ongeacht of we die spotprenten wel of niet grappig etc. vinden, het gaat hier om de Deense vrijheid van meningsuiting in hun eigen land, niet in een moslimland. De 'eisen' van moslimgroeperingen en nu -landen over een kwestie in een ander land [niemand eist dat ze die cartoons boven hun bed langt] bewijst maar weer eens dat de brutalen de halve wereld hebben. Hieraan toegeven is het Laatste wat Denemarken zou moeten doen.

Tobi | 30-01-06 | 15:13

Ongezien de tyf voor die geytenneuqers met hun lange tenen. Liever een kerncentrale of wat er bij dan nog enkele tientallen jaren afhankelijk te zijn van dit soort middeleeuwse types.

stevert | 30-01-06 | 15:12

@yumpie: I second that!

Aussie | 30-01-06 | 15:12

@ Bwahaha

Ik weet niet hoelang jij al baadt in de zonnestralen van de Nederlandse vrijheid maar hier is lang geleden al afgesproken dat het recht er geen opperwezen op na te houden - en ja, zelfs het bestaan van elk operwezen te betwijfelen en belachelijk te maken - de moeite van het verdedigen waard is.

Jouw zalvende praatjes helpen daar geen zier tegen..

Brusselmans | 30-01-06 | 15:12

Waarom mag die Møhammed überhaupt niet afgebeeld worden? Wat is dat voor nonsens?

Echt, geloof...
Kunnen we daar nou niet eens eindelijk van afstappen?

Harige Bangmaker | 30-01-06 | 15:12

Dom van die Denen, dat hadden ze kunnen weten natuurlijk. Aan de andere kant: Hun reactie is tig keer zoveel beter dan die van een Nederlands politicus zou zijn. Hopenlijk houden ze wel voet bij stuk. En nog beter zou het zijn de islam in Europa te verbieden. Niemand die daar iets aan zal missen behalve een hoop problemen.

Anti-links | 30-01-06 | 15:11


Die Denen verdienen het ALLEEN al om Bang&Olufsen. Wat een tyfustroep, reteduur en binnen een jaar of twee gegarandeerd kaput. Het enige dat het nog doet is mijn TV, en dan alleen omdat de beeldbuis van phillips is.

Multikuli | 30-01-06 | 15:11

die kira is nie mis trouwens

yumpie | 30-01-06 | 15:11

"Het gaat om het BELEDIGEN van mohamed"
-------------
Oh nee, weer dat beledigen, hou daar nu eens mee op met je beledigd te voelen en je eer kwijt zijn en weet ik het allemaal a.u.b. en ga wat nuttigs doen in plaats van de hele dag de beledigde eikel uit te hangen als een soort van full-time professie, zucht...

Gies van Agt | 30-01-06 | 15:10

Overigens, Denemarken is nog moslim-onvriendelijke dan Nederland vandaag... Serves them right zeg ik dan maar...

bwahaha | 30-01-06 | 15:10

Zou zeggen weer een reden dat multicultie niet gaat.. En waar bemoeien ze zich mee hier in Europa die jurken daar.. We mogen bij hun toch ook niet bemoeien.. Nou geef dan zelf effe het goeie voorbeeld. En voor ieder die de westerse cultuur en humor en VRIJHEID niet kan waarderen een tipje trek terug naar je eigen fucking rif gebergte..

Sinner | 30-01-06 | 15:09

@bwahaha,
je lijkt wel een Ajax-spelert, jankbol!

fuckje | 30-01-06 | 15:08

ALLAHOE HAKBAR!

* denkt er stevig over na om zijn nieuwe spotprent waarin mohammed een anaal rendez-vous beleeft maar niet te publiceren.....

Big Up Yourself | 30-01-06 | 15:08

Ja hoor, wie het plaatje wil zien kan hier terecht. En dan zie je een plaatje van 2 bij 3 centimeterts. Waar is de grote versie ?

Dirrek | 30-01-06 | 15:07

Waar je je als hakbar al niet druk om kan maken hè?
@bwahaha: ooit wel eens gehoord van de term 'spotprent'?

Aussie | 30-01-06 | 15:06

wat een gelul, jesus wordt ook zo vaak in spotprenten gebruikt, ooit christenen gehad die daar zo erg over uit hun dak gaan?

Bozepanda | 30-01-06 | 15:06

Ik zal met alle beschikbare lijf en ledematen die Kira Eggers beschermen tegen de allahakbar fanaten.

BlueMoon1903 | 30-01-06 | 15:05

En ook op Geenstijl proberen ze je wijs te maken dat het om gewoon om het tekenen van Mohamed gaat. Het gaat om het BELEDIGEN van mohamed! Ondanks dat het tekenen van Mohamed niet mag, is er nooit zo een rel geweest over het toch tekenen ervan in een prent. Maar tekenen met een bom in zn kop of als vulgair figuur... Ja, eigen schuld dikke bult, Denen...

bwahaha | 30-01-06 | 15:04

Als die europese eenheid iets voor stelt dan kunnen we het nu bewijzen, 400 miljoen europeanen moeten toch heel wat meer kunnen consumeren dan zo'n stelletje arabieren.

egwel | 30-01-06 | 15:04

Oei, de server van elsevier hachelt nu al...

CharacterX2005 | 30-01-06 | 15:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland