Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hallo, met Doekle, tuut tuut tuut...

Hallo, met Doekle, tuut tuut tuut...Goedemorgen, Doekle hier. Mijn ingezonden brief in Trouw nog gelezen? Neen? Wacht ik fax hem wel even. Bel je zo terug. Hoi, met Doekle weer. Hoe bedoel je nog geen tijd gehad om te lezen? Het is belangrijk hoor. Gaat over Wilders en hoe die man te stoppen. Nou ben ik toevallig bezig met een tegengeluid. Zeg maar een soort van Tegenpartij. Zin om mee te doen? Dan noem ik je naam vanavond in Pauw en Witteman. Sta jij ook weer even in de spotlights. Oké, staat genoteerd. We gaan de boel eens even flink opschudden in dit land. Let op mijn woorden, IEDEREEN gaat zich achter mijn initiatief scharen. Je hoeft mij niet te vertellen hoe je campagne moet voeren. Wat zeg je, die HBO-Raad? Ach, die kunnen best wel even zonder mij. Het gaat om het landsbelang. Hé luister pik, we bellen, komt namelijk een ander lijntje binnen. Iedereen wil mee doen, gekkenhuis! Goedemorgen met Doekle Terpstra, heeft u een momentje, even de deur openen voor de postbode. Normaal krijg ik alleen blauwe enveloppen, maar sinds mijn brief in Trouw komen de postzakken met karrenvrachten tegelijk binnen. Dank u wel, zet u ze daar maar neer, ik zit even aan de telefoon. Gekkenhuis weet u, iedereen wil meedoen. Maar niet heus...

Reaguursels

Inloggen

“Goeie goden wat heb ik een TERINGHEKEL aan rechts.”
“We leven met z'n allen samen in dit land, ga lekker emigreren naar de Congo als je zo graag een burgeroorlog wil”
Gatverdamme dat gekanker van links tegen rechts en rechts tegen links”
.
Ingewikkelder wordt het als men de eene socialistische arbeiderspartij socialistisch gaat noemen en de andere niet. (sdap/nsdap) waarom men dit onderscheid maakt weet men zelf ook niet te benoemen.
Of Pim Fortuyn extreem conservatief gaan noemen terwijl deze tot voor kort bij de PVDA zat en een eerder communistisch te noemen verleden had.
Je zou dus kunnen zeggen dat men zelf nogal willekeurig omgaat met kreten als links en rechts. Net zoals het initiatief van onze doekie, zelf een scheet laten en tegen een ander zeggen dat ie stinkt.
En van dat sociaal merk ik verder ook weinig van. Men liegt, bedriegt, manipuleert, intrigeert, verkoopt onnozele domme propaganda als ware het vaststaande feiten etc.
Vrijwel elke massamoordend regime, vrijwel elke terroristische beweging is geschoeid op socialistische leest.
Inderdaad ook erg sociaal en menslievend.

saidfred | 06-12-07 | 13:17

sorry typefoutje moet zijn "leidinggevende"

delano | 06-12-07 | 10:14

Bijstandtrekker 06-12-07 @ 10:09

Dit land stikt van de geestelijke dwergen vooral in de politiek maar ook zij die elders leidinggevenden functies hebben.

delano | 06-12-07 | 10:13

Het lijkt er steeds meer op dat bij P&W alleen maar idioten aan tafel komen die dan ruim de gelegenheid krijgen(zonder kritische tegenspraak) lariekoek te verkondigen.

Bijstandtrekker | 06-12-07 | 10:09

@mezelf 10.06

Ben niet helmaal gelukkig met de zinsconstructie, but you know what I mean

delano | 06-12-07 | 10:08

Omdat ik denk (en uit persoonlijke steekproefjes weet) dat de meerderheid dat boekje helemaal niet gelezen heeft. Maar zelfs al is dat niet zo, is dat nog niet het wezenlijke punt. Religie is geen democratie, dus het maakt niet uit.
koerbagh ® 05-12-07 @ 20:29

Persoonlijke steekproefjes, buren,vrienden en familie inbrengen als argument is altijd het slechtste dat je kan inbrengen om je betoog te onderbouwen.
Zijn namelijk niet representatief.

delano | 06-12-07 | 10:06

LOL @Mark d'Aviano 06-12-07 @ 02:12:
Ach, doe ons allen een lol en schrijf ook even het gesprek verbatim op met meneer de moslim en kunsthater die respect kwam eisen voor geestesziekte bij Paue und Weißmann gisteravond. Daar rolde ook de ene na de andere platitude, drogreden en pertinente flauwekul uit.

koerbagh ® | 06-12-07 | 09:17

Ik heb nog even het meest opmerkelijke opgeschreven van Doekles uitkraamsels op 3 december bij Pauw en Witteman. Toen ik het nalas, werd het kristalhelder: ook die man is knettergek, en levensgevaarlijk. Hoofd van de HBO raad, en commissaris bij Unilever. Zo hoog kan iemand niet vanzelf omhoogvallen. Die heeft een machtig apparaat ter beschikking: de vakbeweging.

Citaatje van nl.wikipedia.org/wiki/Doekle_Terpstra:... Was ooit fel tegenstander tegen de graaimentaliteit in het bedrijfsleven en de semi-publieke sector. Onlangs verklaarde hij toen een journalist uitleg vroeg over de enorme salarisstijgingen van HBO-bestuurders "Zo is nu eenmaal het systeem".

Zo zit Doekle nu eenmaal in elkaar. Als je al die andere functies van Doekle eens naleest op Wikipedia, begrijp je wat meer hoe ziek Nederland is.

Maar nu de gefileerde uitzending. Mijn kommentaar staat tussen haakjes.
player.omroep.nl/?aflID=6010756&md...

Witteman: U heeft het wel toegespitst op Wilders. U heeft gezegd, tenminste als u correct bent geciteerd: Wilders is het kwaad dat gestopt moet worden.

Doekle: Nou ik heb vooral gezegd van: laten we iets starten onder de noemer van Stop de Verwildering. En ik heb begrepen dat Wilders dat me heel erg kwalijk heeft genomen, dat ie,

(downplayen van het K-woord)

Witteman: hij vindt dat walgelijk

Doekle: hij vindt dat walgelijk. En dan denk ik van: hoe is het nou toch mogelijk dat iemand die bij voorduring de hele Nederlandse samenleving op de hak neemt en dat doet op basis van statements, en eigenlijk nooit echt een inhoudelijke bijdrage levert aan de dialoog en aan het oplossen van problemen in onze samenleving, van de ingewikkelde en weerbarstige problemen waarmee we geconfronteerd zijn.

(En dan denk ik van: hoe is het mogelijk dat iemand die nog steeds elke dag zijn vrouw afranselt, zich zo laat gaan bij P&W)

Het moet geen tegenbeweging zijn. Het moet een vóórbeweging zijn

("Stop Wilders". Dus een vóórbeweging. De logica van "vrijheid is slavernij". Doekle presenteert dan zijn enorme lijst meebewegers, waaronder Erica Terpstra "vanuit het NOC". Zullen ze daar blij mee zijn)

Nadenken over de vraag: hoe kunnen wij laten zien dat er hele goede dingen gebeuren in de samenleving, tussen burgers, en dat moeten we even ...

(ach wat gaat het toch goed in dit land. Goede wijn behoeft geen krans denk ik dan)

Van Bommel: Ja ik vraag me af wie daarop zit te wachten. Kijk, het probleem is, volgens mij is het, kijk het zijn allemaal heel respectabele mensen, en de bedoelingen zijn allemaal ontzettend goed, en dat is wat het ook zo lastig maakt. Je kan er bijna niet tegen zijn.
Tegelijk denk ik: zitten die mensen die op Wilders stemmen, die in probleemwijken wonen, die slecht, met slechte huizen, met werkgelegenheid, met armoede, met al die zaken te maken hebben, zitten die hier op te wachten? Ik denk het niet. Die willen dat die problemen worden aangepakt. En die hebben juist van die mensen, van de VVD en van die mensen die u noemt, hebben ze afgelopen 10, 20 jaar helemaal niets te verwachten gehad. Dus ik zie daar toch wel een probleem hoor.

(tja, zo respectabel zijn die mensen nou ook weer niet. Ik zou ze gewoon landverraders noemen)

Doekle: Dat zou allemaal best kunnen. Maar waar het wat mij betreft over gaat

(Doekle negeert Van Bommels zinnige argumentatatie, en stoomt door met zijn LP. Pauw en Witteman vergeten de onbeschofte boer terecht te wijzen)

Als ik kijk naar de hoeveelheid reacties die zich in massiviteit vandaag hebben gemanifesteerd, en in het afgelopen weekend hebben gemanifesteerd, die gaan allemaal over de vraag van: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we het gesprek gaande houden, dat we de redelijkheid blijven accentueren, dat we de dialoog, dat we het aspect van de verdraagzaamheid blijven vasthouden, dat we tolerantie blijven....

(het gesprek met Wilders bedoelt Doekle; tolerantie voor de mening van de PVV aanhang?)

Witteman: Maar denkt u niet dat de aanhang van de PVV ook..

Doekle: Nou ik mag het hopen. Maar ik schrik er wel enorm van van datgene wat er de afgelopen dagen gebeurd is. Het enige dat ik doe, als ik die publicatie van Trouw nog eens een keer lees, dan spat de redelijkheid daarvan af.

(Doekle zei net nog dat het de afgelopen dagen allemaal zo fantastisch was. Hij is doorgedraaid)

Witteman: al zeg ik het zelf

Doekle: al zeg ik het zelf. Maar die spattert er naar mijn gevoel van af. En op het moment waarop je dan gekwalificeerd wordt door Wilders met hele grote woorden

Witteman: abject en walgelijk

Doekle: abject en walgelijk. Dan denk ik: in wat voor wereld leef ik, dat dit zo gekwalificeerd wordt. Hoe kàn dat eigenlijk.

Witteman: Waar dingen bij de naam worden genoemd, in die wereld leeft u.

(voor het eerst zegt Witteman eens iets scherps. Maar het komt er niet hard uit. Doekle gaat er niet op in, en manoevreert zich uit deze problematische situatie door te gaan zwatelen, waarna Witteman hem niet meer lastigvalt)

Doekle: Dat dingen bij de naam worden genoemd. Maar volgens mij sta ik ook niet te boek als iemand die als een grijze muis door het leven gaat. Ik denk dat ik dingen ook wel durf te benoemen. Maar op het moment dat je zo gekwalificeerd wordt, dan doet dat, dat toont dat tekort aan de redelijkheid en dan dan ben je voor mijn gevoel jezelf wat aan het overschreeuwen.

(Doekle is inderdaad geen grijze muis, maar iets veel ergers waar nog geen uitdrukking voor bestaat)

Mark d'Aviano | 06-12-07 | 02:12

@Vitaly Chernobyl 05-12-07 @ 18:52:
*zucht*
Omdat ik denk (en uit persoonlijke steekproefjes weet) dat de meerderheid dat boekje helemaal niet gelezen heeft. Maar zelfs al is dat niet zo, is dat nog niet het wezenlijke punt. Religie is geen democratie, dus het maakt niet uit.

koerbagh ® | 05-12-07 | 20:29

Vitaly Chernobyl 05-12-07 @ 18:52
Begrijpend lezen was vast niet je sterkste vak op het VMBO ?
Probeer het nog eens. Lees Koerbagh's stukje nog eens een keer.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 19:24

Doekle is de nieuwe Jules Croiset

dolle dinsdag | 05-12-07 | 19:23

Dit gestuntel van Klepstra doet je bijna terugverlangen naar ratjes als Melkert, Reussenmuller en Van Dam. Die wisten tenminste hoe je moest demoniseren. Dat dan weer wel.

dawg | 05-12-07 | 19:00

leuk geschreven :)

LTSzwakstroom | 05-12-07 | 18:57

koerbagh ® 05-12-07 @ 11:20:

Hoe weet u dat de meerderheid van de moslims uit aardige, welwillende mensen bestaat? Heeft u het ze gevraagd op hun erewoord? Of hoopt u heel hard dat ze aardige eerlijke mensen zijn?

Ik denk namelijk van niet. Misschien dat ze aardig waren toen ze klein waren, maar ze zijn heel erg beinvloed door een boekje met veel slechte dingen er in, waar ze hun leven naar inrichten.

Vitaly Chernobyl | 05-12-07 | 18:52

GuntherSchneider
Gunthertje, Gunthertje, Gunthertje.
Heb ik je niet gezegd mij niet tegen te spreken ? En kijk nu eens ...
Nog even natrappen ... jij bewijst dat je heel goed kunt studeren aan de Universiteit, een hoog IQ kunt hebben en toch gewoon een imbeciel kunt zijn.
Wat argumenten betreft, vroeger smeet ik corps lulletjes als jij met rokkostuum en al in Delft in de gracht. Nu ben ik daar inmiddels te bedaard voor geworden maar destijds vond ik dat wel een aardige argumentatie.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 18:36

Op zich wel handig dat Doekie een lijstje met medestanders bijhoudt. Scheelt straks op bijltjesdag veel werk, alle landverraders staan immers keurig-netjes op Doekie's List. Sweet. En niet vergeten je handen grondig te wassen Doek, als GW straks politieke martelaar nummer 2 wordt.

PreventiefRuimen | 05-12-07 | 18:21

En weer kwam de gore leugen van links.

DutchWax | 05-12-07 | 18:12

@nattebever 05-12-07 @ 17:54:

"Zwei Seelen wohnen ach in meiner Brust"

Beetje fatalistisch, soit! Kleef lekker bumper!

* Zich tot na middernacht afmelden doet, Scotty is ook down for maintenance *

Reinaert | 05-12-07 | 18:07

@nattebever 05-12-07 @ 17:54:

"Was sich liebt das neckt sich."

Modernerwetser:
"Was sich liebt das leckt sich."

Nuff said.

Reinaert | 05-12-07 | 18:03

Reinaert 05-12-07 @ 17:25
Over je post kan ik nu niet veel meer zeggen. Heb net een Sinterklaasgedigt in elkaar gedonderd voor De Aanbedene en daarin bezig ik een heel ander taaltje dan ik hier gewend ben.
Zwei Seelen wohnen, ach etc.

*Bumperkleven gaat*

nattebever | 05-12-07 | 17:54

* Pepernoten eten gaat, als Big Bana Boy me niet in de zak stopt: see you! *

Reinaert | 05-12-07 | 17:29

@nattebever 05-12-07 @ 17:05:
Taal is altijd interessant, en altijd in ontwikkeling. Gelukkig maar.
In het Dietsche geval wat lastiger voor de modale Nederlandsche burger. Dat dan weer wel. Maar inderdaad, ook in Dietschland is het verzet groot.

Voor wat betreft het zetten van accenten: ik doe dat graag, niet éénmalig doch principiëel. Kwestie van principes hè? Vroegâh was dat heel geweaun.

Frans is een raar taaltje, Leenwoorden lenen ze af (sic!) edoch wie kent niet het alombekende Franse woord "sandwich" om maar eens iets te noemen.

Belgen zijn even erg eauverigens. Ik heb - geen lulverhaal - ooit een debat gevoerd met een Vlaamsche Belg die het woord "agent" [voor pliesie dus] een Frans leenwoord vond en derhalve onacceptabel. Daar had men in België een beter woord voor, géén leenwoord zijnde: "gendarme". Proost!

Reinaert | 05-12-07 | 17:25

Reinaert 05-12-07 @ 17:12
Dat stukje ellende kan er nog wel bij.
Dank.
Wist je dat er een heleboel Duitsers zijn die het de reedt roest? Ik vind het een ramp en een verloedering, al is het gebruik van accent-tekens natuurlijk vooral iets voor onderontwikkelde volken. De Fransen zijn nog erger met hun derderangsbandietentaaltje, dat ze voor het mooiste op aarde houden. Bovendien is een croissant gewoon heel smerig, goedkoop, vet witbrood. Om nog maar te zwijgen van het stokbrood - werkelijk het goorste dat je kunt kopen.
Zo.
Dat het maar even gezegd is.

nattebever | 05-12-07 | 17:18

doekle moet eens ophouden met het oproepen tot mediapark-axies. In de zak met meneer.

Jan Passant | 05-12-07 | 17:17

@nattebever 05-12-07 @ 17:05:
De "e" achter de "u" is inmiddels usance, zelfs in het Grootduitsch Rijk.
Günther bestaat niet meer, welkom Guenther. Al enige tijd overigens.

Veur het eauverige is de nieuw-Dietsche spelling een ramp.
Als ik schrijf "flussschifffahrt" dan is dat dus correct Dietsch anno nu.

Reinaert | 05-12-07 | 17:12

G-unite 05-12-07 @ 17:00
En, lelijke aap, zit ik een beetje voor de kadt zuh kudt te posten om 17:05. Dank!

nattebever | 05-12-07 | 17:11

@G-unite 05-12-07 @ 17:00:
Hedenavond rekent Zwarte Piet wel met je af.
De roede en de zak. Whatever you prefer.

* Pepernoten rondstrooit *

Reinaert | 05-12-07 | 17:07

GuntherSchneider 05-12-07 @ 16:2
Günther, zou je je nick niet aanpassen met een umlautje of als dat niet kan een 'e' achter de 'u' zetten?
Nu staat er Gunter, op z'n Hollands uit te spreken.
Zo had Hans Teeuwen het niet bedoeld, dat weet jij ook wel.
Zie video.google.nl/videoplay?docid=-66832...

Verder geen grote smoel tegen BBB, met je 'vieze allochtoon' om 16:26.
Capito, melkmuil?
En als je graag een 'weggejorist en opgerot' wilt - die heb je zo, met je bezopen geouwehoer. Niet dat ik daar voor zou pleiten overigens, want 'k vind het wel leuk af en toe een idioot tegen te komen in de reaguurderspanelen, maar je gezwam is nogal kakelig - je lijkt wel een oud wijf, Bube.
En nog de hartelijke groeten van nattebever, die alleen maar kan lachen om een IQ van 126. Nou ja, Tilburg hè, daar laten ze alles toe.
*proest*

nattebever | 05-12-07 | 17:05

Ik werd zo kwaad van Duko dat ik toch maar dat dure boek van Fritsma (De Immigratieramp) bij Bolletje bestelde.
Wat een goed boek is dat!
Doekle bedankt!

dr Rechts | 05-12-07 | 17:00

Deed mijn schoonheidsslaapje.. my bad.

G-unite | 05-12-07 | 17:00

Daar gaat Toedeledoekle Terpstra.....

Je zou haast van de weeromstuit een beweging oprichten om de man weer op de been te helpen zoveel medelijden wekt deze nitwit op.
Maar mogelijk zijn er wel sympathisanten van deze HBO-pias die mij voor zijn.
Comité Beschadiging Doekele Terpstra of zoiets.

Kom er maar in King of Controversy met je opportunisme ......

delano | 05-12-07 | 16:49

GuntherSchneider 05-12-07 @ 16:26
Als ik zeg jij bent dom dan jij bent dom.

En als je iets van GS wist zou je het niet in je hoofd halen om mij überhaupt tegen te spreken. Verder voel ik geen enkele behoefte om met een racistische imbeciel in discussie te gaan.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 16:34

@ GuntherSchneider 05-12-07 @ 16:29

Aankomende boekhoudertjes motten niet zo'n grote klep hebben, Gunthertje, GS/NN is niet voor mietjes.

wopper | 05-12-07 | 16:33

-edit nee -

GuntherSchneider | 05-12-07 | 16:29

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 16:29

-weggejorist en opgerot-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 16:26

@Bigi Bana Boy

LOL maar @Gunther heeft natuurlijk wel 'n punt... En daar schuift hij dan waarschijnlijk vier keer per week zijn gekaaspimpte Tarzan totaan de snelheidsregelaar in onder het diepkeels knorren van het lijflied der KWF.

Gun die knul eauk zijn verzetjes.

widtvoet... | 05-12-07 | 16:10

bedreigd onder het volleyballen Doekle ?

Patrick Zweedsey | 05-12-07 | 16:01

GuntherSchneider 05-12-07 @ 14:19
Zo dom dat alleen een nog dommer oliedom nikkertje aandacht aan je besteedt en zelfs Joris geen enkele interesse in die VMBO proza (moeilijk woord alert) van je heeft.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 15:56

waar is m'n kotszak gebleven

rioolguurder | 05-12-07 | 15:56

GuntherSchneider 05-12-07 @ 14:19
Jij bent dom.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 15:54

Typisch gevalletje van smoelschurft die pica... ennuh ga s ernstig dood grefofascist.

pudfucker | 05-12-07 | 15:42

@widtvoet... 05-12-07 @ 14:56:

Hoogmoed komt voor de val. En hoogmoed kan dit kabinet bepaald niet ontzegd worden. Hoe langer dit kabinet blijft zitten des te groter de schade voor de coalitiepartijen op termijn is.

Laat Allah Veugelaars maar stinkende wonden veroorzaken waar ze maar kan.
Des te harder kunnen opvolgende heelmeesters optreden. En daarmee bedoel ik echt geen kabinet Bakellende-5.

Reinaert | 05-12-07 | 15:24

'Doekelen':
Vanuit vermeende links-gereformeerde superioriteit en onschendbaarheid genadeloos op de man spelen.

colonnecinco | 05-12-07 | 14:56

@Reinaert 14:33

Het Kabinet spreekt doorgaans met één mond.
Als Jan-Pieter zichzelf en (de rest van) zijn Kabinet niet alras distantieert van Ella's steunbetuiging aan dit waarlijk ziek en gevaarlijk initiatief van Doekle en zijn uberkorrekte bende inquisiteurs een individueel Kamerlid op slinkse en gevaarlijke wijze het zwijgen op te leggen verstrijkt mi. de houdbaarheidsdatum van deze Regering per direkt. Opbokken met z'n allen. Wegwezen. Nu!

Als niet, dan is het laten dooretteren van die knettergekke Vogelaar opdat zij haar kippenpleuris verder kan verspreiden idd. eauk een prima optie... Ondanks dat zij het mi. verdient per direkt de deur gewezen te worden.

widtvoet... | 05-12-07 | 14:56

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 14:36

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 14:35

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 14:34

@widtvoet... 05-12-07 @ 14:22:
Wat mij betreft kan ze net zolang aanblijven totdat dit kabinet ontploft, mits ik de garantie heb dat we vóór pasen verkiezingen hebben.

Zolang ze in functie is richt ze schade aan, schade die munitie is voor iedere tegenstander, schade die bovendien ook de coalitiepartners zal verzwakken.

Eénmaal uit het kabinet getrapt zal ze snel weer verdwijnen van het podium, terug het marxistisch-leninistisch subcultuurtje waar ze vandaan komt.

Laat haar - als onbedoeld agent-provocateur - eerst nog maar schade aanrichten, des te groter zal de overwinning van de oppositie zijn!

Reinaert | 05-12-07 | 14:33

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 14:32

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 14:31

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 14:25

@Reinaert 14:05

Kgun dit kabinet Ella van harte. Laat ze idd. de boel maar rustig uithollen en op haar manier duidelijk maken waar dit "team" voor staat. Maar dat zij zich openlijk achter een initiatief heeft geschaard dat geen andere bestaansreden kent dan het (mond)deaud maken van een gekozen parlementarier is mi. een brug te ver.

Dit mens kan niet aanblijven...

widtvoet... | 05-12-07 | 14:22

-weggejorist-

GuntherSchneider | 05-12-07 | 14:19

@Agent327 14:04

Als je 't niet erg vindt laat ik dergelijke beelden even voor wat ze zijn. Jan-Pieter hitzig in de egtelijke sponde met z'n erektie slingerend... Gatverdamme.

Mevrouw Balkenende is trouwens best 'n leuk wijf hoor. Doet helegaar niet moeilijk en lijkt erg "gewoon" gebleven onder het succes van haar man. Die loopt regelmatig zacht fluitend vanuit Paradijsselpark naar de Terp onderwijl mensen groetend waar ze het bestaan niet eens vanaf wist, kan zich nog druk maken over kleine dingetjes, is aktief in het buurt- en sgoolgebeuren etc. Klassevrouw!

widtvoet... | 05-12-07 | 14:17

Van alle religies is de islam wel de meest verschrikkelijke en gewelddadige.
Jammer dat nou net deze religie via o.a linkse organisaties steeds meer invloed krijgt en zo zorgt voor een steeds verder gaande islamisering van Nederland.
.
En dus goed dat Wilders deze islamisering probeert te stoppen of althans probeert te vertragen!

Bijstandtrekker | 05-12-07 | 14:17

Ik ben eigenlijk heel benieuwd wie Doekle dit plan ingefluisterd heeft. Als je bij de HBO-raad zit en je redelijk verdienstelijk hebt gemaakt bij het CNV, dan ben je een debiel als je zo'n plan op eigen initiatief lanceert. Dat resulteert namelijk in carriere-zelfmoord en ongeloofwaardigheid. Dus er moeten pipo's boven zweven die voor hun eigen doeleinden Terpstra naa de kleaute helpen. Ja, eigen schuld, dikke blult natuurlijk. Maar als de opdrachtgevers openbaar worden en ze zitten bij de regeringspartijen, dan kunnen we volgende maand gaan stemmen. Ik denk dat ik eens ga graven....

inquisitra | 05-12-07 | 14:12

@widtvoet... 05-12-07 @ 13:57:
In het geval van Allah Veugelaars is er niets recht te lullen, voordat je het één hebt rechtgeluld vliegt ze ten elders al wel weer uit de bocht. Dat rechtlullen wordt dan een fulltime job lijkt me, en Bakellende komt al niet aan regeren toe.

Maar: allways look at the bright side of life! Elementen als Veugelaars zijn in staat een kabinet van binnenuit kapot te vreten. Hoemeer Bakellende haar laat begaan hoe eerder wij weer naar de stembus mogen.

Reinaert | 05-12-07 | 14:05

@ widtvoet... 05-12-07 @ 13:57

Gisteravond, bij mvr. Balk, in het donker en zonder ook maar een enkel geluid te maken.

Agent327 | 05-12-07 | 14:04

@koerbagh ® 13:42

Knettergek idd. Maar daar kun je als dienaar van de Kroon wellicht nog mee wegkomen. Een minister echter die zich achter een beweging als die van Doekle schaart die geen ander doel heeft dan Wilders het zwijgen op te leggen ("Stop het Kwaad!") kan mi. niet aanblijven.

Het (publiekelijk) steunen van dergelijke extraparlementaire akties gericht tegen individuele Kamerleden is mi. nagenoeg misdadig en geenszins in lijn met hoe onze demokratische rechtstaat behoort te funktioneren. Ik ben benieuwd hoe Balkenende dít gaat rechtlullen...

widtvoet... | 05-12-07 | 13:57

@ mezelf
*onderhoudT

Rarend | 05-12-07 | 13:43

@widtvoet... 05-12-07 @ 13:31:
Dat bewijst dus alleen maar dat Geert ook gelijk had dat Vogelaar knettergek is.

koerbagh ® | 05-12-07 | 13:42

@ Flodder 05-12-07 @ 12:43
Ik denk niet dat hij op eigen initiatief heeft gehandeld. Wat ik vermoed is dat hij banden onderhoud met mensen van Nederland Bekent Kleur, dat hij het plan samen met hen heeft uitgedacht en dat hij uiteindelijk als de initiatiefnemer naar voren is gestapt (dan wel geschoven) omdat hij als voorzitter van de HBO-raad neutraler overkomt dan die stichting.
Wat ik zelf wel opvallend vind is dat het plan via Nederland Bekent Kleur afkomstig is uit een hoek die streeft naar "een wereldrevolutie via de opstand van onderdrukte moslims".

Rarend | 05-12-07 | 13:40

kwetal 05-12-07 @ 11:55
Foppe is wel zo'n beetje de enige de resultaten boekt anders.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 13:38

@Lekker Belangrijk© 05-12-07 @ 12:20:
Ja, en? Wat wil je daarmee zeggen? Dat die religie inderdaad een abjecte fascistische onderstroom heeft gebaseerd op mind-control? Zover was ik al.
Of dat we dan dus niks vervelends over die religie mogen zeggen? Dan hebben we dus al "verloren" en onze vrijheid van meningsuiting ingeleverd. Ik weiger me daar bij voorbaat bij neer te leggen.

koerbagh ® | 05-12-07 | 13:37

wopper 05-12-07 @ 11:46
Botol tjebok ?

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 13:34

@hetluis 13:21

Verdomd. Dat had ik even gemist. Welk een onbestaanbaarheid dat een minister publiekelijk een extraparlemantaire haatkampagne tegen de persoon van een individuele parlementarier steunt...

*bevat de ernst van eea. nog maar nauwelijks en zoekt naar beeldmateriaal*

widtvoet... | 05-12-07 | 13:31

Wat een afgang!
Daar sta je dan Terpstra ; met lege handen.

Bijstandtrekker | 05-12-07 | 13:29

Flodder 12:43:
Doeki is gewoon een publiciteitsgeil mannetje die zichzelf graag hoort praten.
Het is onvoorstelbaar veel dat hij op de radio te horen is en denkt over god weet aantallen onderwerpen zijn mening te moeten geven.
Hij is door de media grootgeklapt en hij denkt nu alles te mogen en kunnen permiteren en alles zeggen wat hem maar publiciteit kan opleveren.
In zijn narcisme denkt hij bovendien nu dat hij ook een grote schare bewonderaars en gelijkdenkende om zich heen verzameld heeft.
Dus niet.

The eimer | 05-12-07 | 13:25

Geert en Doekle is het niets teveel om zichzelf te promoten. Het laatste promotiefilmpje voor hun kerstnummer is al klaar en komt rond de kerst uit maar het is nu al gelekt
www.elfyourself.com/?id=1173275577

Sunnygirl | 05-12-07 | 13:21

widtvoet... 05-12-07 @ 13:16

Hoerrnaal gisteravond

hetluis | 05-12-07 | 13:21

doekle is zit hier in de raad van bestuur:
www.unilever.com
Toen ik liet weten wat ik van hem vond via die site, kreeg ik zelfs een poll om mijn oren.. kon ik helemaal ff los!

mental K | 05-12-07 | 13:17

@hetluis 13:13

Hebbu daar misgien een bron of linkje van?

widtvoet... | 05-12-07 | 13:16

GS, ga em eens helemaal kapot maken, toe!

NahUnd? | 05-12-07 | 13:16

u juicht te vroeg; Vogelaar is ook Doekle-sympatisant! Siddert ende huivert!

hetluis | 05-12-07 | 13:13

Joris weer bezig met draadjes?
SQL/DB Error -- [MySQL server has gone away]

Agent327 | 05-12-07 | 12:54

Rarend 05-12-07 @ 12:38

Zou die Terpstra dan werkelijk puur op eigen initiatief zo onnozel en naief zijn geweest? En zo iemand heeft dan een hoge functie. Onbegrijpelijk.

Flodder | 05-12-07 | 12:43

Achter de actie van Terpstra gaat de Stichting Nederland Bekent Kleur schuil. Elsevier schrijft hierover:

"Brendel heeft een uittreksel van de Stichting Nederland Bekent Kleur te pakken gekregen en kan de namen noemen van het bestuur van die stichting. Het gaat om drie Amsterdamse activisten met banden met de Socialistisch Alternatieve Politiek, een groep die lid is van de Vierde Internationale. De Vierde Internationale is het wereldwijde verband van trotskistische bewegingen.
-
"De hoop op de trotskistische wereldrevolutie is gelegen in de opstand van onderdrukte moslims, allen slachtoffers immers van kolonialisme, imperialisme en zionisme. Via de bevrijding van de moslim volgt de bevrijding van u en mij."
-
Ter info.

Rarend | 05-12-07 | 12:38

weer zo'n ex-vakbondsman, welke over de ruggen van de werknemers een maatschappelijke positie heeft "ontvangen"voor bewezen diensten en later ook wel de politiek in zal gaan. Kijk maar naar Kok en Bos.
Walgelijke personen die denken dat zij wereldverbeteraars zijn doch ordinaire zakkenvullers zijn.

anti-bobbo | 05-12-07 | 12:32

dagonweb 05-12-07 @ 11:42

Anaalsex
Ik doe het actief/passief maar heb nog nooit een echte penis gehad, wel een horde strapons. Als je wil weten hoe, mail me anders onder dagonweb@..... ail.com ...

Geplaatst door: Dagon | 4 maart 2006 om 10:17
ikwilzograagmeteentransgendergaanbenliefhebbervan

Gatverdamme dat gekanker van links tegen rechts en rechts tegen links is enz.
Wat is uw hobby? Heeft u voor dat vieze mannetje van van Kooten model gestaan?

Hans Anders | 05-12-07 | 12:29

@ Agent327 05-12-07 @ 12:14

Gezien de lijst van elsevier van 100 belangrijke lieden die Zaque Ellende iets mogen influisteren geloof ik je meteen.

wopper | 05-12-07 | 12:26

dagonweb 05-12-07 @ 11:42

Hans Anders | 05-12-07 | 12:24

Foute man en een cliché's uitkramende middelmatige praatjesmaker. De ultieme representant het poldermodel.

Von Münchhausen | 05-12-07 | 12:23

Gristenhond en nog een leugenaar ook! Schijnt bij elkaar te horen.

hoogh | 05-12-07 | 12:22

Hahaha, zoals ik gisteren al zei: what a wimp. Dag @ottootodinges en andere spermadoekievertegenwoordigers!

Murdockyoufool | 05-12-07 | 12:22

koerbagh ® 05-12-07 @ 11:20, niet de individuele moslim? Daar hebben ze volgende voor bedacht, "RESPETC" kritiek op de islam/koraan is een belediging en daarmee tref je *iedere* moslim diep in zijn ziel. Klaarr!!

Lekker Belangrijk© | 05-12-07 | 12:20

widtvoet... 05-12-07 @ 11:33
Leerdam? ja, dan zijn maatschappelijk culturele spannings problemen een ver van je bed show.
En alleen maar berichten over ijverige allochtone scholiertjes tegenkomen via je HBO raad.
... als je dan toch al van oudsher de motieven van Limburgse katholieken wantrouwt, is een fatwa zeau uitgevaardigd.

kaasfondue | 05-12-07 | 12:19

@ sjerf 05-12-07 @ 12:16

Ja en het is de LPF zonder Pim F. ook erg goed gegaan. Als je dat succes noemt?

Agent327 | 05-12-07 | 12:19

sjef van doekel is gewoon ingehuurd door Wilders aangezien zijn actie alleen maar kan leiden tot extra stemmen voor PVV, die andere vogels komen er alleen maar bij als dekmantel en weten van nix.(des te harder het tegengeluid, succes te meer verzekerd-herinnert u zich Pim F. nog?)

sjerf | 05-12-07 | 12:16

@wopper 05-12-07 @ 12:12
Ze hebben Doekel nodig, als CDA zijnde, om zelf uit de wind te blijven.

Agent327 | 05-12-07 | 12:14

conimex is oooook unilever dus geen blauwe hap meer op woensdag

Sancho Panza | 05-12-07 | 12:14

Doekle is een apparatsjik die zichzelf - geheel onterecht - democraat noemt.
Greet Widlers is indien nodig namelijk heel goed te stoppen - met democratische argumenten, daar is geen enkele "tegenpartij" voor nodig.

Democratie "doen" we in 0031 in het parlement, niet op straat. En zeker niet middels een SA-achtige "tegenpartij" zoals Doekle die voor staat.

Tegenpartijen genoeg voor Greet Widlers, allemaal keurig vertegenwoordigd in het parlement te 's Gravenhage. Maar Doekle wil de zaak kennelijk vanaf de straat "regelen" [of vanuit de goot, whatever].

Doekle, je hebt het in je om een tweede Röhm te worden [ben je trouwens "eauk zeau"?], een Goebbels zul je nooit worden, zet dat maar uit je kop, daar ben je te zwak voor. Dream on baby!

Enne, Doekle, je weet hoe het Röhm en de zijnen vergaan is mag ik hopen?
Als de tijd daar is en je nutteloos geworden bent dan zul je als usefull idiot geruimd worden door je Meesters. Dat je het maar weet!

Reinaert | 05-12-07 | 12:14

lol @ widtvoet 12:02

superjan | 05-12-07 | 12:13

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er morgen een boot richting Spanje vaart.. Doukle er maar op?

pwman | 05-12-07 | 12:13

@ Agent327 05-12-07 @ 12:03

LOL. Laten we los gaan als er ooit een topic over unilever + doekel komt.
Ik wacht op een reactie van de gigant tegen het boycotje en het keutel terugtrekken van hun commissaris doekel.

wopper | 05-12-07 | 12:12

@Pretu 05-12-07 @ 12:07
Uitprinten en boven je bed hangen, Lutser.

salonrealist | 05-12-07 | 12:09

Page not found - /archives/binnenland/2007/12/beweging_doekle_terpstra_een_h.html

???????????????

DeRuk2007 | 05-12-07 | 12:09

kwetal 05-12-07 @ 11:55
bigi smile

kaasfondue | 05-12-07 | 12:08

Er is natuurlijk ook een voordeel aan deze actie van Doekle. Hij heeft voor een lijst met verklaarde sympatisanten gezorgd! Dat sommigen daarvan nu een beetje spijt krijgen is dan jammer. We weten nu waar we moeten zijn als er weer eens een kogel van links komt. Of denken ze misschien dat ze er weer net zo makkelijk vanaf komen als in 2002?

Pretu | 05-12-07 | 12:07

@ snuff 05-12-07 @ 11:58

Snuff, we zijn wat ver afgedwaald -mea culpa- wij hebben hier alles in de bunkerT.
Persoonlijk koop ik zo veel mogelijk spullen waar geen label aanhangt van een conglomeraat. Hopelijk wordt dat goedgekeurd door de doekles. Het boycotten van zo'n unilever vind ik trouwens best ludiek, ook al zet 't geen zoden aan de dijk.
Het Doekelelemonster is nu een beetje in eigen mes gevallen door de ontkenners/niet-meedoeners.. echter de teerling is geworpen en men bekent kleur. Nu nog zorgen dat de PVV verdwijnt. Er zal wel een zak soepsidie klaarstaan om PVV-stemmers over te halen naar andere kampen te gaan.. dat is pas hilarisch.

wopper | 05-12-07 | 12:07

lutser

FrAgFo0d | 05-12-07 | 12:07

Erreur. Is de pagina gedeporteerd?

Deport | 05-12-07 | 12:06

de staatsgreep van de christen polder-talibanners is aanstaande.

Sancho Panza | 05-12-07 | 12:06

etieti 05-12-07 @ 11:17
sinds wanneer is "moslim" een ras??

Lebowski Achiever | 05-12-07 | 12:06

Page not found - /archives/binnenland/2007/12/beweging_doekle_terpstra_een_h.html

DonnieD | 05-12-07 | 12:06

*Denkt wopper is veganist met eigen moestuin. Veegt reet af met bladeren, in de herfst gevallen. Wast met kokosmelk, scheert hoofd kaal om shampoo niet te gebruken. Gebruikt geen schoonmaak middelen om 'huis 'of is verblijfplek beter woord? Heeft geen auto, anders anti vries en ruitensproeiervloeistof nodig. Gaat altijd blootsvoets ( kunnen kunststoffen in schoenen zitten. Heeft schapen om eigen wol te maken.*

Agent327 | 05-12-07 | 12:03

"Moggel, de Doekel hier. Zeg heb jij wat met fascisten? ... Nee heh, mooi. En met racisten? ... Eauk niet. Prima. Een laatste nog. Hoe sta jij tegenover Satan? ... Wat? ... Nou gewoon Lucifer, de anti-Grist, Het Kwaad... Negatief. Juist. Nou dan zet ik je vast op de lijst. Tot gauw heh. Toedels."

widtvoet... | 05-12-07 | 12:02

Aaan pek en veren Hitler schreef ook boeken!!!

Lowieke | 05-12-07 | 11:59

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er morgen een boot richting Spanje vaart.. Doukle er maar op?

pwman | 05-12-07 | 11:59

-weggejorist-

Lowieke | 05-12-07 | 11:59

WopperT@ : raad je aan bidet aan. Moet standaard in iedere huis worden geinstalleerd.

snuff | 05-12-07 | 11:58

Hij moet zich niet zo druk maken, in de politiek bestaat al een geijkte vaste procedure waaraan een ieder zich dient te houden, respectievelijk, in volgorde van urgentie: negeren, demoniseren, liquideren. Ludieke variaties hierop die wél aanslaan zijn: kalt stellen, of waanzinnig verklaren.

Frank Culemborg | 05-12-07 | 11:57

Foppe de Haan, is dat niet de coach van jong Suriname?

kwetal | 05-12-07 | 11:57

@ Flodder 05-12-07 @ 11:51

Is het water van unilever?
Bio dynamische groenten?
Zijn alle zepen van unilever?

.

@ Bigi Bana Boy 05-12-07 @ 11:51

Si.

wopper | 05-12-07 | 11:57

Foppe de Haan, is dat niet de coach van jong Suriname?

kwetal | 05-12-07 | 11:55

Weird Gilders moet eens serieus worden en niet alleen maar slogans roepen. Nu wordt hij een karikatuur van zichzelf. Met Pim kon je lachen, die schreef boeken en was intellectueel.

pek en veren | 05-12-07 | 11:55

@dagonweb: ik heb een teringhekel aan D&D spelende jochies die zich met grotemensenzaken bemoeien
www.google.nl/search?q=dagonweb

Dhr. de Wit | 05-12-07 | 11:53

wopper 05-12-07 @ 11:46
Botol tjebok ?

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 11:51

wopper 05-12-07 @ 11:46

Doe je alleen boodschappen in de biologische winkel en was je jezelf niet? Leef jij op wortel? Anders eet, drink of was je echt wel met Unileverprodukten.

Flodder | 05-12-07 | 11:51

excuus voor de slowchat..:
@BBBB
Dat maakt dan niet uit: Ik zie het probleem niet met een principiele weerstand tegen industrien. Misschien is het juist wel zo grappig omdat het geen fcuk helpt. Rechts lacht om links qua total, vice verse bij unilever. Supermooi. Wereldvrede.

waskuip-admiraal | 05-12-07 | 11:50

@Bigi Bana Boy 05-12-07 @ 11:45
Solliciteren voor bondscoach? Ik weet niet of de KNVB wel al klaar is voor een gekleurde medemens.

Agent327 | 05-12-07 | 11:47

waskuip-admiraal 05-12-07 @ 11:44
Ik ageerde in het verleden ook fel tegen die Total boycot door linkserts hoor.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 11:47

@ Bigi Bana Boy 05-12-07 @ 11:44

Neuh, met een kannetje water en de linkerhand.
Kom nou eens met je lijstje, ouwe gleuvenduikerT..

wopper | 05-12-07 | 11:46

@waskuip-admiraal 05-12-07 @ 11:44
*Gister ook een leuk item bij de NOS over groeiende aversie tegen groene reclames*
Vond ik ook wel grappig. De Nederlander wordt wat moe van dat 'groen'gepush.

Agent327 | 05-12-07 | 11:46

wie is dat nou weer?? gaat het hier niet over die Widlers? al die lastige namen ook..

NL_TeRROrSLeTJ | 05-12-07 | 11:46

En wat heeft dit de maatschappij weer gekost?

Stuur die gozer naar de klimaattop, kan hij zich daar druk maken.

Albert Einstein | 05-12-07 | 11:45

nattebever 05-12-07 @ 11:43
Doe ik ook, maar ik ga zo lekker ff foebele buiten.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 11:45

@ worm 05-12-07 @ 11:42

Bollocks. Hij krijgt nog meer commissariaten, je weet tog dat het bedrijfsleven pro eurabierië is?

wopper | 05-12-07 | 11:44

@BBB
wat reageer je fel op die eenlever basherts. Ik voel me trouwens ook niet echt geowned door die lui. Ik vind het wel grappig, zie het als een nieuwe vorm van volkspolitiek... Gister ook een leuk item bij de NOS over groeiende aversie tegen groene reclames. Politiek incorrecten vormen de nichemarkt van de 21e eeuw.

waskuip-admiraal | 05-12-07 | 11:44

wopper 05-12-07 @ 11:40

Ik wed dat jij je togus dagelijks afveegt met Unilever produkten.
Vergis je niet.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 11:44

Doekle - en Erica Terpstra; dat bovenmaatse niveau, zeg maar.
*Homerisch lacht*

kaasfondue | 05-12-07 | 11:44

Bigi Bana Boy 05-12-07 @ 11:37
Moest jij niet werken vandaan, gehgehgeh?

nattebever | 05-12-07 | 11:43

Gatverdamme dat gekanker van links tegen rechts en rechts tegen links is nou ook al weer overgewaaid uit de VS. Sjonge sjonge wat is het makkelijk mensen tegen elkaar uit te spelen en haat te zaaien. Verdeel en heers heet dat geloof ik?
Goeie goden wat heb ik een TERINGHEKEL aan rechts. Stem voor je politici, ijver voor meer democratie en hou verder je smoel. We leven met z'n allen samen in dit land, ga lekker emigreren naar de Congo als je zo graag een burgeroorlog wil !

dagonweb | 05-12-07 | 11:42

Sow, die zit binnenkort ook met een riante wachtgeldregeling thuis!

LET OP MIJN WOORDEN!!!

worm | 05-12-07 | 11:42

doekle heeft geeneens een fietsenhok nodig om zichzelf belachelijk te maken.

daskapitalist | 05-12-07 | 11:42

geert en geenstijl, van hetzelfde laken een pak.

antidoto | 05-12-07 | 11:42

@lector saluti 11:32

Mevrouw Terpstra-Koole (familie van?) weet als agogisch werkster veel van menselijke veranderingsprocessen. Misschien kan zij Doukle juist voor meer onheil behoeden ipv. hem erin steunen...

widtvoet... | 05-12-07 | 11:40

@ Bigi Bana Boy 05-12-07 @ 11:37

Heppie een lijssie bij de hand van unileverproducten? Ik wed dat ik er geen een van gebruik.

wopper | 05-12-07 | 11:40

Initiatief nu al opgedoekeld. Was ook echt kansloos natuurlijk. Het uitblijven van ook maar enige serieuze steun betekent misschien, dat er toch nog een hoop mensen iets geleerd hebben van Fortuyn. Verbaas me wel over zoveel incompetentie en domheid bij Terpstra en kan eigenlijk ook niet geloven dat hij dit niet van tevoren heeft besproken met balkie en consorten. Dus dan blijft de vraag; zijn ze echt zo dom of wilden ze hier iets anders mee zeggen?Ga maar uit van het eerste.

Flodder | 05-12-07 | 11:39

@Bigi Bana Boy 05-12-07 @ 11:37
Valt tegenwoordig ook wel weer mee. Conecern heeft toch een flink aantal producten(groepen) afgestoten en of verkocht.

Agent327 | 05-12-07 | 11:39

R@lf 05-12-07 @ 11:21
Vriend, je zou het nog geen week uithouden zonder Unilever produkten. Bovendien zullen ze geen minuut wakker liggen van een boycot door een stel Geert malloten. Unilever is een gigant en zou het nauwelijks merken. Jij daarentegen .... Face it dude, Unilever owns your ass.

Bigi Bana Boy | 05-12-07 | 11:37

@ QB (ja die.....) 05-12-07 @ 11:35
*Pino uit sesamstraat *
Dat is toch Doekle (verkleed weliswaas) ?

Agent327 | 05-12-07 | 11:37

@AdolfJoling 05-12-07 @ 11:30

goed plan !, en wat te denken van: Bart en Ruud uit big brother, Roef en Marianne van Odols, Cas Spijkers, Eddy Keur, Pino uit sesamstraat en vele andere grootheden bekend van TeeVee.

QB (ja die.....) | 05-12-07 | 11:35

Mmm kan weer gezellig worden. Wordt wel uitkijken voor Doekle dat het niet zo'n hetze wordt als met Pim Fortuyn. Het zou namelijk best wel eens kunnen wezen dat er een slachtoffer aan de overkant valt dan.

abnormalis | 05-12-07 | 11:35

@ Herr Oberst 05-12-07 @ 11:28

Djoekel kan zo aan de bak in de orthodoxe al-soennah moskeet, die zit ook in de groepering van 20 mosselverenigingen.. rings a bell?
Sjeik G(n)eit..

wopper | 05-12-07 | 11:33

@drijflijk 11:16

Sins wanneer is Doukle weg uit 4141 MH Leerdam dan? Leuk dorp met zo'n kleine 4% niet-westerse allochtonen...

widtvoet... | 05-12-07 | 11:33

Doet Doekles vrouw Erika ook mee? Niets over gehoord.

lector saluti | 05-12-07 | 11:32

het zou verstandig van terpstra zijn om het huilclubje op te doekle voordat ie nog meer gezichtsverlies lijd
wel even excuus aanbieden aan ome geert en zijn achterban natuurlijk!

Dhr. de Wit | 05-12-07 | 11:32

@ Bateman:

Rescept voor uw snelle associatie!

LJBrinkhorst | 05-12-07 | 11:31

Geert, nu niet mee kwaad zijn op Doekeletokie. Lafheid is nu eenmaal kenmerkend voor links.

Zo jammer! | 05-12-07 | 11:31

Doekle is de Ehsan Jami van links. Onnozele eigenluisteraar. En nu dus keurig kaltgesteld.

waskuip-admiraal | 05-12-07 | 11:30

Misschien wil Johan Vlemmix wel meedoen?

AdolfJoling | 05-12-07 | 11:30

@Fimbulvetr 05-12-07 @ 11:25
Ik had mezelf al rijk gerekend met een mooi netwerk aan subsidieverstrekkers. Jammer, ik ben er zelfs 24 euro bij ingeschoten. Net een IKV schoudertas (klimaatneutraal!) op e-bay aangeschaft om geloofwaardiger over te komen.

sjaakdeslinksesul | 05-12-07 | 11:29

Maar wie moet dan de soepsiediemaffia verdedigen?

Lobo | 05-12-07 | 11:28

Welke positie hij waar dan ook bekleed, het is onhoudbaar geworden!

Deze man zou ontslag moeten nemen zichzelf aangeven bij justitie voor haatzaaien en demonisren, mensen voorliegen, volksverraad etc. Om daarna de vergetelheid in te duiken om langzaam af te sterven...

Herr Oberst | 05-12-07 | 11:28

Terpstra heeft dus eigenlijk heel veel gemeen met Widlers. Veel geblaat en weinig wol. Verbaast me weer niets.

*gaat verder met schoorsteen boobytrappen*

Biff Eagleburger | 05-12-07 | 11:27

@ etieti, weldenkend nederland......

ach wat lief, we hebben hier te maken met een zelfverklaarde held van het na-oorlogse verzet mag ik aannemen....?

enige positieve aan het verhaal is dat domme Doekle een "stamp for life" heeft opgelopen.

QB (ja die.....) | 05-12-07 | 11:27

@Gentle Giant> en deze mensen gaan dus over lijken. Lekker hoor Doekle.

superjan | 05-12-07 | 11:26

@sjaakdeslinksesul 05-12-07 @ 11:16
Gewoon een half uurtje later komen, als er niemand is, de kroeg in duiken. Sneu voor Terpstra, die is volle Malievelden en Museumpleinen gewend. Mensen lopen nu eenmaal harder voor een jaartje later VUT of .25% meer loon.

Fimbulvetr | 05-12-07 | 11:25

Oh, oh. En nou Doukle? De mindere goden uit het (semi-)publieke leven dan maar gaan mobiliseren? Sommige ex-bigbrothergreautheden zitten best om een schnabbel verlegen heb ik me laten vertellen. Voor 10K pp. weet je alles...

widtvoet... | 05-12-07 | 11:24

Vraag het aan de imam, Doekle. Die kent zijn likkende deurmatten wel.

van Maerlant | 05-12-07 | 11:23

-weggejorist-

derechtsesocialist | 05-12-07 | 11:23

Leek mijn vriendin maar wat meet op de kerstvrouw uit Dumpert.... Goddoeme

Lying Dutchman | 05-12-07 | 11:21

Schaamteloze copy-paste uit een eerder draadje
(@mods: mag wel even hè?)

Open brief aan Doekle Terpstra (en vermeende supporters.)
-------------------------------------------------------------------

Goedemorgen Nederland en Doekle (& supporters),

Bent u klaar voor de ochtendfilm?

video.google.com/videoplay?docid=86624... (in twee delen, link naar deel 2 aldaar.)

Gaat dit over alle moslims? Nee, natuurlijk niet. Zijn alle moslims slecht? Nee, natuurlijk niet. De meerderheid is dat niet. De meerderheid, ook in Nederland zijn aardige, welwillende mensen. Islam (en elke religie) is echter geen democratie. De welwillende moslims worden in geloof gekaapt, door niet zo heel welwillende mensen óók in Nederland. Kwaadaardige mensen zelfs, maar dat zijn wel mensen die de rechtvaardiging voor kwaadaardigheid halen uit het boekje dat Koran heet (en de hadith). Zij hebben dat boekje heel goed gelezen, vaak in tegenstelling tot de welwillende, goede en aardige moslims (de meerderheid, maar religie is GEEN democratie).

Doekle en supporters, misschien snappen jullie na het zien van deze film een heel klein beetje beter waarom Geert voor wat betreft zijn mening over de islam toch een beetje gelijk heeft. Niet je daarom ook al zijn voorstellen en ideeën zou moeten delen. Verre van. Maar, bezint eer ge begint met een verkeerde stellingname. En bezint u ook met wie u zich precies inlaat als u spreekt met, of zelfs subsidies verstrekt aan moslim-organisaties.
Een beetje meer wantrouwen tegen die religie is wellicht wat meer gerechtvaardigd. Het gaat niet aan om een individuele moslim te haten. Het gaat wel aan om een religie waaruit zoveel haat en geweld, gerechtvaardigd met wetten en regels uit hun "heilige" boekje, niet zonder meer te verontschuldigen. Het is geen mystiek privé-geloof en zoals alle geloven geen democratie.
Fijne dag nog Doekle (en supporters),

Met vriendelijke groeten,

koerbagh ® | 05-12-07 | 11:20

We zijn gewoon geDoekled door DoekoeDuikelaar.
But, het feit luyden en organisaties zich nu terugtrekken/van niets weten of minder komt op 't conto van de Balk & co.
Terpentijnstra was de voorhoedespits en heeft slechts een peopballonnetje opgelaten en nu iedereen zich weer achter iedereen gaat verschuilen omdat niet alle kerken, filmsterren, sportlui plus oppositie achter de 'verzetsbeweging' staan, wil nog niet zeggen dat het een hoaxje is.

.

Hoe ontwikkelt de soap zich, that's the question.

wopper | 05-12-07 | 11:20

Foppe de Haan zie maandagochtend voor de radio al dat Doekle hem had gebeld. Dus Doekle liegt er aardig op los.

rkh | 05-12-07 | 11:20

Ach, Geertje weer plus 3 zetels vandaag of morgen. Ik vind het prima dat hij een tegenbeweging organiseert. PVV alleen maar groter en groter. wel fout dat hij woorden als "het kwaad" gebruikt. Nog fouter dat hij bij flauw en pitteman zit te verkondigen dat hij één van de burgers is die zich zorgen maakt. Is flauwekul, gewoon een regent die zich als vakbondsleider in liet palmen door JP.

karmahead | 05-12-07 | 11:19

Sjesus.... ik heb nog de tranen van het lachen op mijn wangen staan van de Linkse Lente... en nu begint Doekle weer: links = humor!

AdolfJoling | 05-12-07 | 11:19

etieti 05-12-07 @ 11:17
Wie zijn dat eigenlijk, weldenkend Nederland?

chinaski | 05-12-07 | 11:19

Ik hoop wel dat Hanneke bij hem blijft. Doekle en Hanneke , de Hans en Sophie Scholl van deze eeuw.

chinaski | 05-12-07 | 11:17

Ik heb 't niet zo op gristenen en al helemaal niet op CDA'ers... maar die Doekle, die deugt wel.

Natuurlijk heeft Geert Wilders het volste recht om moslims te beledigen. Vrijheid van meningsuiting geldt zelfs voor doorgedraaide racisten. Maar dan mag weldenkend Nederland natuurlijk ook z'n mening uiten over Wilders.

etieti | 05-12-07 | 11:17

Shit, had ik me net aangemeld omdat ik nieuwsgierig was wie er nog meer meedeed, zit ik straks alleen met Doekle aan een tafeltje.

sjaakdeslinksesul | 05-12-07 | 11:16

triestige zooi. wilders is tegen, nergens voor, dus triest. doekle is tegen wilders, dus tegen tegen, dus dubbel zo triest. allebei deporteren.

Bassie_ | 05-12-07 | 11:16

en nou hup terug naar je friesche boerderietje en wegblijven

drijflijk | 05-12-07 | 11:16

Dit is dus een zeer goed voorbeeld van hoe staatsgereguleerd en links de media wel niet is. Een wanhoopspoging om de verdwijnende solidariteit met links een halt toe te roepen. Kunnen dit soort figuren niet gewoon vervolgd worden voor dit soort haatcampagnes en leugens? Ach, wat lul ik nu... Links liegt en bedriegt de boel eigenlijk altijd al, dus zal het nu ook wel weer met een sisser aflopen.

Eagle_Eye | 05-12-07 | 11:16

-weggejorist-

Lying Dutchman | 05-12-07 | 11:14

Goeie grap, hebben gristelijke friezen toch nog een beetje humor

Fimbulvetr | 05-12-07 | 11:14

@huperdepup 05-12-07 @ 11:12
Moge dat moment snel komen.

Agent327 | 05-12-07 | 11:13

Doekle... GVD... nog zo'n Farizeer!

Rambo John J | 05-12-07 | 11:12

Krijg je ook met zo,n naam. En nog liegen ook, als die straks voor petrus staat mag hij naar warmere oorden.

huperdepup | 05-12-07 | 11:12

Toen Elco Brinkman hoorde dat Doekle bruggen wilde bouwen begreep hij het niet helemaal goed en meldde zich snel aan...

Patrick Bateman | 05-12-07 | 11:10

'T zullen wel die sproetjes zijn, word je knetterbek van.

De God van Empel | 05-12-07 | 11:09

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen