Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Manon Thomas REGEERT

maanonthomas.jpgAltijd weer een gezellig moment. Het Vara-programma De Leugen Regeert. Zometeen besteedt het opgeheven vingertje van de Nederlandse media aandacht aan de vakantiekiekjes van Manon Thomas en de ZuigSeks Affaire van de Paul 'privé' Depla. Inderdaad, onderwerpen die u hier op GeenStijl prominent voorbij zag komen. De gehele week zijn wij door Vara-belmeisjes lastig gevallen of wij als grote aanstichters aanwezig konden zijn in de studio. Nu is een tête à tête met die schat van een Manon een van onze grootste wensen. En graag hadden we die journalistieke onbenul van De Gelderlander recht in zijn gezicht uitgelachen. Maar helaas. Zolang die fluim van een Francisco daar rondloopt, zetten we geen voet in dat pand. Dit weekend zijn wij even helemaal weg. Weekendje skiën in Gstaad. Cadeautje van de baas. Als dank voor het absolute bezoekersrecord. Nooit piekten wij zo hoog, nimmer hebben wij zoveel dataverkeer weggepompt in tien dagen tijd. Al onze servers zijn compleet kapodtgerookt door dat hitsige geklik van tout Nederland. De overleden servers worden vanavond om 00:00 uur vervangen door een cluster nuclear powered dual processor, quad cores, terwijl wij ons in het ski-oord tegoed doen aan couverts van wel 50 euro! Dus als iemand De Leugen Regeert even voor ons op VHS kan zetten, bedankt. Oh, en laat Van Jole even weten hoe fantastisch, scherpzinnig, origineel en scherp zijn analyses toch elke week weer zijn. Grüß Gott! Update van de Chileen vanuit de skihut: We hebben er weer een aantal mooie geuzennamen bij. En dat allemaal dankzij een hardcore publieke omroep meneer, die luistert naar de naam Chris Kijne. U kent hem niet? Kan kloppen. Kijne maakt programma’s voor de elite, zoals 3voor12, de miljoenen verslindende interflop van de VPRO. Als hoogtepunt van zijn carrière mocht hij zitting nemen in mediaraad. Ofwel welkom allemaal op GeenStijl, "een volstrekt onethisch opererende website." Of beter nog: "met het ethisch besef van een pinda." Zum wohl!

Reaguursels

Inloggen

Mutsaars,........ ik zie het probleem niet zo. U schrijft het volgende met een bepaalde ondertoon: Maar daar heeft het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam nu wat op gevonden! Speciaal om HIV-patiënten die 'geen zin' hebben om een condoom te gebruiken tegemoet te komen krijgen deze mensen voorrang boven zij die wel een rubber wensen te gebruiken.

Maar, omdat ik rook, en dus tabak wél wens te gebruiken, krijg ik ook geen voorrang bij een longtransplantatie........ als dat aan de orde zou zijn.

Treurig varken | 02-12-07 | 19:03

Wat is ethiek ? nl.wikipedia.org/wiki/Ethiek
en dan kom je ook al snel bij; nl.wikipedia.org/wiki/Normen_en_waarde...
.
“De ethiek houdt zich ook bezig met algemenere vragen (zoals "heiligt een doel ooit de middelen?") en met het bestuderen van moraal zonder zelf een moreel standpunt in te nemen (descriptieve ethiek). Daarnaast kunnen ethici zelf ook standpunten uitdragen en verdedigen (prescriptieve ethiek). Ethiek is het meest bekend vanuit de medische ethiek, omdat het gaat om de waardigheid van de menselijke persoon.
Vaak terugkerende termen in de ethiek zijn: doel en middelen, keuzevrijheid, verantwoordelijkheid, aanvaardbaarheid, waarheid en universaliteit.”
.
en dan kom je toch al snel in de problemen.
keuzevrijheid = is er een pluriformiteit te bespeuren in de staatsomroepen ?
verantwoordelijkheid, aanvaardbaarheid = verantwoordelijk voor eigen daden ? etc.
en dan nog dingen als waarheid en universaliteit. Men heeft vaker dan niet een net zo goede verhouding met de werkelijkheid en de feiten als de duivel met wijwater.
Die universaliteit idem dito.
.
hoe de linkse kerk denk over zaken als vrije meninguiting, democratische rechten etc. is vrij duidelijk. De laatste hype, het stokpaardje “global warming” toont dat nog eens haarfijn aan in alle glorie. Dag in dag wil men het domme klootjesvolk bombarderen met flauwekulverhalen die elke basis missen maar men blijft het verkondigen als een onvermoeibare jehova’s getuige die onvermoeibaar blijft leuren met “de wachttoren”. Zoals ook mooi verkondigd in;
Global warming: the chilling effect on free speech
The demonisation of 'climate change denial' is an affront to open and rational debate.
www.spiked-online.com/index.php?/site/...
.
The Lomborg Inquisition; The latest attack on 'Skeptical Environmentalist' Bjørn Lomborg shows how risk consciousness has become an orthodoxy that we aren't allowed to question. www.spiked-online.com/Articles/0000000...
.
Green with Ideology; The hidden agenda behind the "scientific" attacks on Bjørn Lomborg's controversial book, The Skeptical Environmentalist.
www.reason.com/news/show/28411.html
.
dat all gore poep praat was ook een nsb handelsblad ook niet ontgaan, jawel.
“maar zijn feiten zijn selectief, Sceptici maken terecht bezwaar tegen Gore’s bewijs”
www.nrc.nl/next/article508162.ece
en dit zelfde geldt feitelijk voor elk vast stokpaardje. Je hoeft maar eens naar een willekeurig journaal of “actualiteitenrubriek” te kijken om het gedemonstreerd te krijgen.

saidfred | 02-12-07 | 17:51

schitterend!

kluiveduiker | 02-12-07 | 03:54

Wat is er met Geen Stijl aan de hand, bijna alles wat ik lees is of zeggen hoe goed zij zijn en hoe slecht de boze buiten werled ze behandelt, of het is reclame voor 538. GS ga weer is je werk doen en normaal de werled becritiseren ipv jezelf zo belangrijk vinden.....

dikhuidje | 02-12-07 | 02:43

Lekker ding,waar ken je die kope?

René from the Café | 01-12-07 | 18:35

Als jullie maandag om 08.00 uur maar weer present zijn.

sjwetzkop | 01-12-07 | 17:14

Ik kijk om principiele redenen nooit naar De leugen regeert. Ik zie liever Manon. Nu, haar naar gaat een nieuwe betekenis krijgen in de wereld van zelfredzame masturbeerder: Manonneren, dat is, zo luidt de verklaring, je aftrekken terwijl je ongebreideld fantaseert over Manon, zelfs over de meest onmogelijke standjes die, zouden ze bekend zijn bij de bedrijfsarts, u onmiddellijk genezen zou doen verklaren als u ziek zou zijn geweest. Manonneren staat ook voor 'je de blaren trekken'... en wel met die vaardigheid dat er geen spermatozoide zich meer een weg naar buiten weet te banen en doelloos achterblijft in de bijbal, maar niettemin het genot tot hoger sferen weet te brengen, want Manon, althans haar fillumpljes, biedt de meest halstarrige manonneerder tal van mogelijkheden om de fallus ter hand te nemen en er eindeloos aan te trekken.
Ik ben het dus eens met de vorige respondent dat - nu zij steen en been klaagt - het beter ware geweest niet uit de kleren te gaan om te worden gefilmd in uw geboortekleed...

Hyppo Kriet | 01-12-07 | 15:47

Mja ja ja, gisteren nog even snel De Leugen meegepakt. Alles zal wel al zijn gezegd in de panelen -te lui om na te lezen- maar wat was van Joleaux weder een tumbling dickweed. Men haat de 'linkse' media want links is kritisch, heet het nu, maar links wordt juist gehaat vanwege haar stuitend gebrek aan kritiek. Met de conclusie dat het gepeupel media die rechtser dan rechts zijn wenst, geeft King Jollo z'n zoveelste brevet van onvermogen af.
Manon Thomas klaagde steen en been -'miijn kinderen, denk toch aan mijn kinderen'- maar vergeet dat ze geheel uit vrije wil, de warme en overbezorgde Mary Poppins die ze is, naar zee toog om zich aldaar in heur zeegatje te laten kieken. Verder werd de hoofdredacteur van Elsevier, aangaande de Pijpelazaak, wel heel makkelijk in de hoek gezet. Een Mediareedt van Morsig en Zeiksnor plus een overethische hoofdknuppel van RTL-nieuws, boegbeeld van integere journalistiek, mochten de guillotine in werking stellen. Opdat wij eenvoudigen van geest begrijpen dat ZIJ de journalisten zijn. VARA, you... make... me.... sick.

Murdockyoufool | 01-12-07 | 14:58

van jole ies niet lief. manon wel. op van jole sou iek ook nie fappe...

(C) Copywrong | 01-12-07 | 14:39

Wat is een testbidi - dat is één van de dingen die ik me de laatste dagen afvraag. Word ik 's ochtends wakker, denk ik gelijk 'Wat is een testbidi?'. Krijg het niet uit m'n kop.
Wat is een testbidi?

nattebever | 01-12-07 | 14:12

Waarom zou je nou jezelf naakt laten filmen? Dat is toch de goden verzoeken? En warempel, ze staat er gekleurd op... *pakt nieuwe zakdoeken*

Hyppo Kriet | 01-12-07 | 13:06

testbidi, blabla

Rest In Privacy | 01-12-07 | 12:59

bintang 01-12-07 @ 12:15

Grote woorden. Hij heeft, als je opgelet had, weerwoord gegeven in een opgenomen interviewtje. Daarin veegde hij in drie zinnen het hele gewauwel ter zijde.

bottehond | 01-12-07 | 12:29

met dank aan de servert... een beetje dubbel gereaguurd...

saxas | 01-12-07 | 12:29

Ligt de servert er weer uit? Kan er nog gereaguurd worden?

saxas | 01-12-07 | 12:26

Wat een vreselijke lullo is die van Jole.... die zelf genoegzaamheid van hem en die hele k*t Vara komt me werkelijk de strot uit. Meestal zap ik direkt weg als die arogante kop voorbij komt maar heb mezelf gisteren voorgehouden maar eens te luisteren... bah bah wat een misselijk verhaaltje kwam daar uit dat geirriteerde strotje rollen. Zonder enig fundament een veeg naar rechts geven. Knap hoor als je op de tv verder geen weerwoord kunt verwachten! Tijd dat deze man zijn koffers pakt en zijn intrede doet in het Kremlin. Daar zijn mensen namelijk wel verplicht om naar de staatsomroep te luisteren!

saxas | 01-12-07 | 12:24

Wat een vreselijke lullo is die van Jole.... die zelf genoegzaamheid van hem en die hele k*t Vara komt me werkelijk de strot uit. Meestal zap ik direkt weg als die arogante kop voorbij komt maar heb mezelf gisteren voorgehouden maar eens te luisteren... bah bah wat een misselijk verhaaltje kwam daar uit dat geirriteerde strotje rollen. Zonder enig fundament een veeg naar rechts geven. Knap hoor als je op de tv verder geen weerwoord kunt verwachten! Tijd dat deze man zijn koffers pakt en zijn intrede doet in het Kremlin. Daar zijn mensen namelijk wel verplicht om naar de staatsomroep te luisteren!

saxas | 01-12-07 | 12:21

@Herman Flipsen
Volgens de site weigert GeenStijl naar de studio te komen om uitleg te geven. Dat vind ik laf. Als Fleisch wel op tv is geweest (heb niet gekeken), dan neem ik die beschuldiging terug, maar dan snap ik de tekst op de site niet.

bintang | 01-12-07 | 12:15

Ze gaan je lekker uitschelden op de publieke omroep.. Groter compliment kan je niet krijgen.. :)

Flipski | 01-12-07 | 11:37

de ''media""maakt geenstijl voor alles en nog wat uit. eerlijkheid duurt het langst nos,rtl enz.

zuid | 01-12-07 | 11:00

Van Sint voor Joris.
Het boek 'Servers door de eeuwen heen', een handig naslagwerk over netwerkservers van 1856 tot heden.
Met de bijlage '150 Tips & Trucs om de server aan de praat te houden' behoren ook jou serverergenissen tot het verleden.

kuttekrap | 01-12-07 | 10:59

Arme Manon. Ik voel met haar mee.

Hebben jullie nog meer foto's??

rokershoest | 01-12-07 | 10:56

Zojuist even gereaguurd bij de azijnpissers van de VARA:

Mensen toch, wat zijn jullie een stelletje verschrikkelijk azijnpissers. De zelfgenoegzaamheid van het opstandje Van Jole druipt er vanaf. Wordt het niet eens tijd voor zelfreflectie en voor de erkenning dat de verzuiling in NL nog lang niet voorbij is. De VARA bedient de linkse kerk, klaar uit! Idem voor de VPRO (de ultieme draaikonten van ooit confessioneel Nederland) idem voor de Volkskrant. Dus niet meer zeiken over TROS, AVRO en Telegraaf, die doen hetzelfde voor de populistische kant van Nederland. Het engagement, en de echte discussie (volg het maar eens aan het eind van een topic als het onverstand verdwenen is) vindt je de laatste tijd op GeenStijl. Want eerlijk is eerlijk, GeenStijl bashen is het enige wat jullie nog kunnen. Alle andere oprechte introspectie zou tot zelfkritiek kunnen leiden en dat gaat jullie kennelijk wat te ver.

bogus | 01-12-07 | 10:44

koerbagh ® 01-12-07 @ 08:01

Wat mooi!
*Snikkend ter aarde stort*

nattebever | 01-12-07 | 09:56

3voor12 heeft minder rock and roll in zich dan een pinda

UPS | 01-12-07 | 09:55

-weggejorist-

Lizzard | 01-12-07 | 09:51

Sneue smoes om niet te gaan. Een beetje bang voor Manon?

lector saluti | 01-12-07 | 09:50

Redactie is op snoepreisje, terwijl de techniek het al een paar dagen laat afweten. Kwestie van prioriteiten stellen denk ik.

krommeteen | 01-12-07 | 09:50

dames - heren technici, wat is er aan de hand met het reaguren??

fuckje | 01-12-07 | 09:47

@ Superjan

Ok, je punt is duidelijk. Ik kan het ook wel met de inhoud van je betoog vinden. Ik neem aan, dat je niet expres 3 X gepost hebt.

krommeteen | 01-12-07 | 09:42

Die van Jole begint mij inmiddels bíjna net zo op mijn zenuwen te werken als Marcel van Dam. Wat een in zijn eigen gelijk rondwentelend naar baasje zeg!

Chiant | 01-12-07 | 09:41

@superjan,
Dat geldt ook voor Manon T. Als zij geen film en naaktfoto's op haar pc had gezet ( waarom doet iemand dat, maar goed ) waren ze ook niet in " verkeerde " handen gekomen.

fuckje | 01-12-07 | 09:37

Jole-alert: Radio 1
Hoe lang duurt het voordat hij het over Geenstijl heeft? (Gaat over Wikipedia)

broomstick | 01-12-07 | 09:15

Toch zou het leuk zijn om te turven hoe vaak er eigenlijk PVDA wethouders, kamerleden, raadsleden, partijleden, ministers e.d. in opspraak komen. Dit terwijl de PVDA de enige partij is van wie de staatsmedia het liefst het slechte nieuws onder de pet houden.

Stel je voor dat Wilders met zijn geschoren ballen in het kronenburger park was gezien met een lollyboy, of dat tante Rita met haar geslachtsdeel op een tarzan was gefotografeerd. Zou dat prive zijn geweest? Denk het niet. Nee, alleen als het om de talloze misstanden in en om de PVDA gaat, en dan hebben we t over corruptie, sexuele uitspattingen met hoeren, dronkenschap, mishandeling, enz enz. speelt ineens het punt van het prive domein. Geen Stijl is de enige mediafactor van belang die durft te zeggen dat de rode keizer echt geen kleren meer aan heeft.

superjan | 01-12-07 | 09:01

-weggejorist-

superjan | 01-12-07 | 09:00

-weggejorist-

superjan | 01-12-07 | 08:59

Als er ergens de leugen constant regeeret is het wel bij de publinkse omroep

koelak | 01-12-07 | 08:45

Zoute pinda's! Ik hoop dat ie er zich in verslikt?

* | 01-12-07 | 08:13

Zoute pinda's! Ik hoop dat ie zich er in verslikt?

* | 01-12-07 | 08:12

Zoute pinda's! Ik hoop dat ie zich er in verslikt.

* | 01-12-07 | 08:11

Misschien overstappen van Ubuntu naar een iets serieuzere *nix-distro?

3*links=rechts | 01-12-07 | 08:06

Werken de serverts alweer, of is 't nog steeds niet hoe het wezen moet? Even een test-bidi maar. Doen we er gelijk even een muziekje bij. youtube.com/watch?v=Cd2-m8zosrw

koerbagh ® | 01-12-07 | 08:01

Pff nieuwe servers my ass. Jullie hadden beter geld kunnen besteden aan goeie serverts ipv een weekend op de lange latten. Op NN posten heeft geen zin. Het wordt gewoon niet geplaatst of veel later en dan heb je weer dubbel post en dan krijg je Joris weer op je nek *mompelt iets over pinda's en ethiek*

krommeteen | 01-12-07 | 07:54

Breaking News: Doe Maar minder populair dan verwacht.

Vers binnen van een van onze verslaggeverts: er staat geen hond, ik herhaal er staat geen hond bij de postkantoren.

Terug naar de studio in Hilversum.

Willianus Wortelus | 01-12-07 | 06:34

* Zich afmeldt, gedwee wacht tot de severTs van GS weer tijd voor ons hebben *

Reinaert | 01-12-07 | 03:57

@holtor 01-12-07 @ 02:34
"onethiese journalistiek"
Wat is dat?

Herman Flipsen | 01-12-07 | 03:13

ROFLOL@*edit* 30-11-07 @ 22:16

Herman Flipsen | 01-12-07 | 03:00

Toch lopen ze wel achter bij GS, dat met die millenniumproblemen, is allang voorbij.

Herman Flipsen | 01-12-07 | 02:49

Cross plok lied mvan mijn broer(hij leed, etc...)
Psalm 12 "De leugen regeert"

Help toch Here, want er zijn geen vromen meer;
ja, de getrouwen zijn schaars onder de mensenkinderen.
Zij spreken valsheid tegen elkander,
zij spreken dubbelhartig, met gladde lippen.
De Here verdelge alle gladde lippen
en elke grootsprekende tong;
hen die zeggen:Met onze tong zijn wij sterk;
onze lippen zijn met ons-wie is heer over ons?

VanFrikschoten | 01-12-07 | 02:41

RTL nieuws heeft volkomen gelijk. De pindaman ook.

Maar je kunt er heel groot mee worden, met onethiese journalistiek. Heeft de grote voorganger Henk van der Meyden wel bewezen.

Misschien het overwegen waard om die blonde rotterdamse trekpop van jullie te vervangen door Kenneth Starr.

holtor | 01-12-07 | 02:34

Hè, Sibon heeft alles kapot gemaakt, ik ga hem vast missen...

Herman Flipsen | 01-12-07 | 02:30

't Is al december, maar sneeuw, ho maar.

nattebever | 01-12-07 | 02:29

Vroeger had je geen internet.
Nu wel.
Fijn hè?

nattebever | 01-12-07 | 02:26

Here am I floating round my tin can
Far above the moon
Planet earth is blue
And theres nothing I can do.

Who the fuck cares als je mezcal opraakt? Dat was het punt, die arme major tom was door z'n mezcal heen. Had alleen iets wat de hele planeet surft.
En nog sorry voor m'n eerdere tyfys. Dat m/z tyfus.
In een kist liggen, dat is erg rustig.

nattebever | 01-12-07 | 02:23

@nattebever 01-12-07 @ 01:46
Krabben, wassen is natuurlijk ook een optie.

Herman Flipsen | 01-12-07 | 02:19

Waarom heeft die lul van een Van Jole het 'Niks-Beeld' op z'n t-shirt staan?
Zit maar te zeiken over die arme linksen.
Arme mensen zijn slecht.
Linkse arme mensen nog slechter.
Kannie niet dood, met z'n gezeik over Michael Moore? Godverdomme, wat een totaal zieke dominee!
Manon Thomas is erg geil, voor een vieze oude vrouw van boven de dertig (Reve).

nattebever | 01-12-07 | 02:17

Manon is heerlijk en als GeertJan van Ooosten er een klein likje aan mag geven.... DOEN...

yvonne bakhuizen | 01-12-07 | 02:15

Kan die Van Jole niet een neqschot krijgen? Hoor nu z'n slappe gelul. Breek hem in drie minuten af.

nattebever | 01-12-07 | 02:13

Een onverantwoorde website als GeenStijl, moehahahahahaha!
Jongens, blijven jullie lekker onverantwoord bezig. Ja toch?
Enneh, kan die Weessie iets minder z'n best doen om policor te zijn? GS is vrij ranzig, dus doe niet net of je openheid, waarheid of eerlijkheid promoot - just cut the crap.
Gewoon, staan voor wat je staat. Interviews weigeren, of er tenminste 10K voor vragen.
Jullie zijn toch niet te koop?
Haha!

nattebever | 01-12-07 | 02:11

Babs naar 4800

Teen | 01-12-07 | 02:09

Zit intussen te kijken naar 'De leugen regeert'.
Die regeert ook.
Wat een stelletje autistische zeikerTs.
Sex met een wethouder - iet hot!
Waar blijven trouwens de beelden van de afslurfster? Dat die pik van Depla het mondje in en uit gaat?
Dat was het toch?
Come on, show me the facial!

nattebever | 01-12-07 | 02:06

@bintang 01-12-07 @ 01:28
Kwamen ze Fleisch met een wc-rol filmen?
Hij was toch op TV (volgens Sibon wou Fleisch het zelfs erg graag).
Dus, wat is je punt nu precies?

Herman Flipsen | 01-12-07 | 02:05

De VanFrikschoten-dialogen laten het lelijk afweten.
Must be big business, in dat schuurtje.

nattebever | 01-12-07 | 02:02

testbidi

Teen | 01-12-07 | 02:00

En nog steeds werkt het niet.
Wachtrij wordt groter.
Vast omdat er meer dan 25 reaguurders nog wakker zijn.
Doe daar eens wat aan, RUKKERS!

nattebever | 01-12-07 | 01:59

@CoJoNes 01-12-07 @ 01:17
gefeliciteerd.
Met die €30,= that is.

Herman Flipsen | 01-12-07 | 01:59

Hee, airborne?

nattebever | 01-12-07 | 01:55

Wat een gezeik hier. Niets is zichtbaar.
Kan er niet een niet een nieuw topic komen met de normale alledaagse facial cumshots?

nattebever | 01-12-07 | 01:50

F5 was het toch?

kuttekrap | 01-12-07 | 01:48

Of tegen veertig op een rij?
Fuck it.

nattebever | 01-12-07 | 01:47

En?
Al een remedie tegen zakjeuk?

nattebever | 01-12-07 | 01:46

Ik ga ervan uit dat we morgenvroeg weer nieuwe comments kunnen bekijken dus bij deze:

Goedemoggel iedereen.....

OneandOnly | 01-12-07 | 01:46

Ik lees geen kudt.
Commentaar naar nick en chello.nl
De tyfys ook, dat dan weer wel.
Kutdtprovider trouwens, chello, of upcmailpuntnl zoals het tegenwoordig heet.
Effe nsb-eren op bottehond. 3 x. Petrus roelzz.
Botte, just to check.

nattebever | 01-12-07 | 01:45

Yep, ik ken multicul computers, als je ze niet genoeg koelt met soepsidiecenten dan kan het wel eens net zo heet worden als in slotervaart.

PS: if you pay peanuts, you get monkeys!!!

Dr Doom | 01-12-07 | 01:44

Flikker eens op met die flauwe grapjes dat je niet kan posten.... tijden door elkaar en andere zooi... Ga eens in Carré staan voor een volle zaal en zeg 2 uur helemaal niets... moet je zien hoe snel de zaal leeg is...(lukt mij ook wel trouwens als ik wel wat zeg...)

VanFrikschoten | 01-12-07 | 01:42

Vroeger wou ik altijd schildpadjes.
Die kreeg ik ook.
En er dan met je groene laarzen op stampen.
Dat had wel wat.

nattebever | 01-12-07 | 01:41

Giraffen zijn ook leuke dieren.
Helaas is hun nek wat lullig.

nattebever | 01-12-07 | 01:40

Okee, vlg de homepage van GS staat de teller op 246, hier nu op 225. Dat betekent niks.
Nou ja, ik kan plempen wat ik wil en kijk morgen wel verder.
Hoe lang denken jullien nog publiek te houden, GODVERDEGODVER?
Al drie avonden is het totaal KUDT.
Kan er niet iemand onthoofd worden?

nattebever | 01-12-07 | 01:39

GA FF LEKKER MANON GOOGLE

mark' | 01-12-07 | 01:38

KAN DIE GODVERDOMDE SURFURT OOK EENS OP TURBO!!!!

nattebever | 01-12-07 | 01:36

VARA memo voor nageslacht-VanFrikschoten-

"Dat men al mijn prachtige redenaties zomaar wegzoeft, alhier.... bevreemdend en hoogst ongebruikelijk als je je bedenkt dat de VARA arbeiders, boeren en buitenlui wil mobiliseren en via haar media van enig cultuurgoed als kundtst wil onderrichten in het toverachtige samenspan van met de poten in de klei staan en met goudlokjes achter de redenaar...
Goh... zijn de erven Hendrik de Vries VARAlid ofzo? Horen zij niet inmiddels met Iepen omkringd ergens te liggen?"
Niet op reageren svp. Is een interaktieve zet tegen de VARA...

VanFrikschoten | 01-12-07 | 01:36

Doet die kudt sait het weer eens niet? Kan ik dus weer totale onzin plempen? Enfin, doe niet anders.
'Es ff kijkuh.

nattebever | 01-12-07 | 01:35

Hardly the point?
3voor12 rulez!
Nou jij weer.

maanmeisje | 01-12-07 | 01:34

Gehgehgeh.
Slaapt iedereen al bij dit kudt-topic?

nattebever | 01-12-07 | 01:33

@bottehond
-
Hoezo hardly the point.
3voor12 rulez
Zeg het maar!

maanmeisje | 01-12-07 | 01:31

Altijd een grote mond op de website (wat ik wel waardeer), maar je beleid niet durven verdedigen voor de camera, onvoorstelbaar zwakke actie. Lafaards.

bintang | 01-12-07 | 01:28

*test*
Joris is liev

Herman Flipsen | 01-12-07 | 01:27

gaat GS ondanks de serverproblemen nog een keer bewijzen pucliceren rondom de pijpscene en vooral de appartement-affaire? Natuurlijk wil de redactie niet echt journalistiek zijn, maar een beetje eergvoel om niet privestijl te zijn is misschien nog aanwezig?

Maaier | 01-12-07 | 01:26

@Nonnes
Noem mij een media artikel wat dit doet, ik heb het afgelopen half jaar van geen stijl doorgelopen en alles wat aandacht verdient heeft dit gekregen.. Journalistiek is gemaakt door mensen en niets is menselijk....

mark' | 01-12-07 | 01:22

Test moederneuqende bidi!!

CoJoNes | 01-12-07 | 01:18

@bottehond
-
Hoezo hardly the point.
3voor12 rulez
-
Blaf maar.

maanmeisje | 01-12-07 | 01:17

Godverdomme!
Kom je thuis, heb je €30 gewonnen met pokeren, wordt je vriendin beledigd door een nitwit van de VPRO! Luister eens goed, meneertje Kijne, mijn vriendin is een pinda en die heeft meer ethisch besef in haar pindapinknagel dan jij in je hele flikker. MDI doe er wat aan!

CoJoNes | 01-12-07 | 01:17

@Nonnes
Dat is nu de reden om te vechten voor vrije informatie.. Geen stijl vertegewooridgt een medium waar je op deze wijze kunt discuseren.Links,rechts, groen en links etc, je kunt niet ontkennen dat er door het geven van informatie discussies onstaan(of je het er mee eens bent of niet). Ik persoonlijk ben het beu om contineu alles door een gekleurde bril te zien( link, rechts,groen,geel, etc.). Ik wil opjectietive journalistiek en ik denk dat in de huidige media geen stijl een ruimte vult. Er zij voldoende zakn die door de huidige media worden genegeerd en doordat erop dit log aandacht aan wordt besteed het niet in de vergetelheid is veroordeeldt!!! Of je het er nu mee eens bent of niet "HET RECHT OP INFORMATIE IS EEN RECHT OM VOOR TE VECHTEN'.

mark' | 01-12-07 | 01:16

Mijn oma kan het allemaal nog goed volgen zo.

OneandOnly | 01-12-07 | 01:16

briefkaarten gaan het helemaal worden in 2008...

van dal 01-12-07 @ 00:45

*Proest*

Overigens: ik zal objectief as usual zijn. Vleesch, de Chileen (hehehehe) en eerst en vooral Pritt Stift winnen dit met vlagh ende wimpel. De leugen regeerT wordt inderdaad geregeerd door de Leugen. Nepotistische valsche nichten die hun empirium ten onder zien gaan.

bottehond | 01-12-07 | 01:15

Zei ik toch al: vrouwen van 44 zijn echt niet lekker meer.

cbrdrivert | 01-12-07 | 01:15

Ik denk dat ik mijn "ACME Write One, Post 40" cd-rom eens ga installeren...
dit schiet niet op hier...

VanFrikschoten | 01-12-07 | 01:14

Hit any key to continue...

Dr.Dreetje | 01-12-07 | 01:12

*zucht*
/out

vander F | 01-12-07 | 01:08

Chris Kijne, de Ernst Röhm van de SocialistischeStormGroep?

vander F | 01-12-07 | 01:07

bottehond 01-12-07 @ 00:08

als ik u was ging ik er toch even mee naar de dokter

hetluis | 01-12-07 | 01:06

briefkaarten gaan het helemaal worden in 2008...

van dal 01-12-07 @ 00:45

Moewhahahaha. Post van de avond.

* mand *

bottehond | 01-12-07 | 01:04

Rust.... eindelijk rust! Dat zouden mensen wat vaker moeten doen, gewoon even je rust pakken.

OneandOnly | 01-12-07 | 01:04

Het zou GeenStijl sieren te kappen met het wegjorissen. Censuur is iets voor Russia191x, AIVD, Jolo en mediaraadjes. Laat mensen svp zelf uitmaken wat ze van een uiting vinden? Zolang er niet wordt opgeroepen tot pogroms met massale bijval is er niets aan het handje.

Stir Glenfarclas II | 01-12-07 | 01:02

Mogen we Godwinnen?

vander F | 01-12-07 | 01:02

jammer...
Moet je maar niet laten pijpen in de fietsenstalling.
Hopelijk was het lekker anders heb je twee keer pech

firecow | 01-12-07 | 01:00

@bottehond 01-12-07 @ 00:52:
Tante Leni en Ome Joris [Ivens, red.] in één zinnetje prakken da's gewaagd.

Joris [Ivens, red.] als vrindje van Eisenstein c.s., okay. Tante Leni als Eisenstein-ripoff en copypoessie, eauk okay, maar in één zinnetje? Magertjes.......... Dat mot beter.

Reinaert | 01-12-07 | 00:59

Manon niet zo strakbovenlipje als je boos bent. WE hebben anders van je gezien...
LAten pijpen in de fietsenstalling is geen prive zaak. Het gebeurde op je werkplek en daarnaast hoort een raadslid een wethouder te 'controleren'. En of deze zaak nou wel of geen gevolgen heeft voor stemmingen, meningen etc maakt geen hol uit.

Bij bill was het een secretaresse die niks te betekenen had. Dat was enkel riookhoernalesitiek.

firecow | 01-12-07 | 00:59

@derkcs 01-12-07 @ 00:36
Is niet verboden geweest, dus niets nieuws onder de zon.

Herman Flipsen | 01-12-07 | 00:54

maanmeisje 01-12-07 @ 00:36

Hardly the point, is it? Leni Riefenstahl, Jeauris (sic) Ivens, HanSS LaroeSS, ChrisT Kijne, jeauleau.... dan stel je iets voor. Lijkt me.

bottehond | 01-12-07 | 00:52

Stuff doin' shit here in the right way already?

VanFrikschoten | 01-12-07 | 00:51

maanmeisje 01-12-07 @ 00:36

Hardly the point, is it? Jeauris (sic) Ivens, Leni Riefenstahl, ChrisT Kijne.... dan stel je iets voor. Lijkt me.

bottehond | 01-12-07 | 00:50

derkcs 01-12-07 @ 00:36
Tuurlijk, levert de PvdA weer meer stemmen op!

OneandOnly | 01-12-07 | 00:48

dat krijg je met nucleair... komen er van die witte pakken uit petten zich ermee bemoeien...

van dal | 01-12-07 | 00:46

en als je niet thuis bent... een ansichtkaartje...

van dal | 01-12-07 | 00:45

briefkaarten gaan het helemaal worden in 2008...

van dal | 01-12-07 | 00:45

@Herman Flipsen 01-12-07 @ 00:41:
Joris moet die floppies er eauk niet op de kop in steken. Dan werkt het niet. En beauvendien wel ff zilverpapier gebruiken om die smeltzekeringen daar in die stoppenkast. Ies koeltoer. Kost een paar centen maar dan ......

Reinaert | 01-12-07 | 00:44

[insert witty comment here]

Rest In Privacy | 01-12-07 | 00:43

Die foto's - wie heeft ze niet bewaard - en die film, zijn zogenaamd van het internet gehaald, maar die komen gewoon weer terug natuurlijk! Ze had het zo moeten laten, dan was de aandacht er verder niet naar uit gegaan, maar nu blijft het rondzwerven en de kop op steken wanneer iemand er maar zin in heeft om ze te publiceren...

mekmek | 01-12-07 | 00:42

@Reinaert 01-12-07 @ 00:23
Iets te vroeg getrokken conclusie?

Herman Flipsen | 01-12-07 | 00:41

@joris:

Die polen in de kelder moeten echt wat harder gaan fietsen hoor.

Iko Nal | 01-12-07 | 00:37

* Uit pure nood al drie keer fietsenhok ingeweest is....... Bij vierde keer Erica T. aantrof dus da's eauk al geen optie meer! Joris, actie! *

Reinaert | 01-12-07 | 00:37

joho joho

derkcs | 01-12-07 | 00:37

Speed, yeah!
-
Hoewel, 3voor12 rulez.

maanmeisje | 01-12-07 | 00:36

Alice D. 01-12-07 @ 00:02

Eigenlijk is Chris Kijne ook dit:

www.youtube.com/watch?v=A4Wz4oBoGmE&am...

Groot talent verspild aan een verloren en naar nu blijkt (bijna) criminele saeck. Tragisch lot, me dunkt.

bottehond | 01-12-07 | 00:35

bidibidibidi

Iko Nal | 01-12-07 | 00:35

Ik begrijp nu tenminste dat de VARA geen last heeft van partijdigheid maar gewoon last heeft van een ordinaire pinda-allergie.

Iko Nal | 01-12-07 | 00:34

Ach, ik begrijp al waarom het zo langzaam gaat. GeenStijl probeert vanavond een nieuwe doelgroep aan te spreken. De bejaarden!

OneandOnly | 01-12-07 | 00:33

volgens mij... is het nog niet goed.

van dal | 01-12-07 | 00:32

* Snail mail overweegt..... wa's het antwoordnummer van GS, Joris? *

Reinaert | 01-12-07 | 00:32

Ik kan er niet goed tegen dat al die foto's en die film van het internet verwijderd moesten worden, hypocriet gedoe zeg. Wie laat zich dan toch zo fotograferen, je weet toch dat het risico's met zich meebrengt! Waarom zou je je vriend vertrouwen? Relaties zijn altijd aan erosie onderhevig, en vroeg of laat komt het toch uit (komt het toch op internet). En dan een dure advocaat in de arm nemen, van nee, ik wilde wel naakt maar niet op internet. Dat kan niet meer Manon, iedereen heeft die foto's nu, en dat filmpje heb ik ook es lichter gemaakt, ziet er leuk uit!

mekmek | 01-12-07 | 00:31

@bottehond 01-12-07 @ 00:23:
De antichrist(us) is op iedere straathoek en achter iedere moskeepoort te vinden. Bij twijfel desnoods Herr Nietzsche raadplegen. Werkt eauk.
-
Test, 1,2,3......... Ping 127.0.0.1...... Test 1,2,3 ...... /dev/null

Reinaert | 01-12-07 | 00:30

@ mark' 23:52
Misschien moet je zelf nog even lezen waar ik op reageerde? Jouw post van 22:57.
Het is een 1 op 1 gegeven van wat er speelt in de samenleving zeg je. Nee natuurlijk is het dat niet. Dan zou je een aftreksel van de samenleving moeten selecteren om hier te posten... mannen, vrouwen, jong, oud, links, rechts en alles hiertussenin. Dat wil je echt niet. GeenStijl is interessant omdat het zo gekleurd is. Dat is de reden dat ik hier lees. Ik hoor hier dingen die ik in mijn omgeving zelden hoor en ik vermaak me daar wel mee. Ik wilde niets in het bijzonder delen dus.

Nonnes | 01-12-07 | 00:28

* Tijdzoneconversie bemerkt, lagging, lagging lagging. DoeT de NSA eens mailen dan Carnivore achterleaupt! www.nsa.gov [veur Joris] *

Reinaert | 01-12-07 | 00:26

Ja, met VanFrikschoten nog even weer: nu ik toch in een quantumvacüum zit te wieberen kan ik het net zo goed toegeven dat ik vroeger die Felix Smeurders wel een sympathieke stem vond hebben... dat dus... doe er mee wat je wil....

VanFrikschoten | 01-12-07 | 00:26

Joris von Loghausen 01-12-07 @ 00:17

Zo ruikt het wel, ja. Maar da's iets anders. Waar blijft mijn speed, dude. Ik mot nog een goeie anti Christus Kijne verzinnen.....

bottehond | 01-12-07 | 00:23

Test, 1,2,3, test........
-
* Met genoegdoening bemerkt dat het opgebeamde serverpark functioneert *

Reinaert | 01-12-07 | 00:23

@VanFrikschoten 01-12-07 @ 00:08
Ja WEL wat aan doen. Waardeloze delay. über irritant. Nog erger dan mijn comments, vlunks, faldera flapuits en ander ongerief. Gewoon zwaar k-u-d-t en niet mee te leven. Als de boel gewoon weergeeft wat gepost wordt scheelt dat 70% van mijn reaguursels die slechts als basis hebben:"Let's see if this button works". Oh, wat erg! Kom, ik ga maar eens flink een automobiel in lichterlaaie zetten in wassenaar... duh!

VanFrikschoten | 01-12-07 | 00:21

Flink veel comments ook, lately.

Rabarberke | 01-12-07 | 00:20

terug bidi

Herman Flipsen | 01-12-07 | 00:20

bidi.

Rest In Privacy | 01-12-07 | 00:17

Geef het nou gewoon eens toe, laat het toch lekker gaan. Jullie verdienen het toch ook niet om als beroepsbroeders behandelt te worden? En dat hoeft toch ook helemaal niet? Het ethisch besef van een pinda komt wel aardig in de buurt denk ik. Het zou de andere media ook sieren GS niet steeds weer als onderwerp op te voeren

WoudAap | 01-12-07 | 00:17

Inhoudelijk wint Fleisch trouwens op álle punten in die beweegpica van de leugen regeert. Hulde, heur. Knap staaltje aftroeven van de oude (politiek) "correcte" media.

Ik zag van de week zo'n slet van RTL met NSB Handelsblatt onder de arm binnentreden bij meljeu- queen kramerT. Dat levert pecunia op, dat "idealisme". Schitterend huis en puik ingericht door die VolkSS-Tsarin. Chapeau!

bottehond | 01-12-07 | 00:14

@bottehond 01-12-07 @ 00:08
Zo'n hond hebben wij vroeger ook gehad..."Stippelsnikkel" noemden we die gekscherend...

VanFrikschoten | 01-12-07 | 00:13

Niks meer aan doen... hij doet 't...

VanFrikschoten | 01-12-07 | 00:08

Chris Kijne? Ja die ken ik; Met het Oog........, De Ochtenden.
Altijd even scherpzinnig en accuraat, erudiet bovendien!
Maar inderdaad hoe lulliger het programma, hoe geiler de babe! Manon Thomas rolt!!!!!!!!Fapperdefap

Alice D. | 01-12-07 | 00:02

nou, zum wohl, op de nieuwe servert dan maar.

van dal | 01-12-07 | 00:00

Chris Kijne? Ja die ken ik,"Met het oog..", "De ochtenden" altijd scherpzinnig en accuraat, erudiet bovendien.
Maar inderdaad Manon Thomas Roelt
*fapperdefap

Alice D. | 30-11-07 | 23:58

@ Nonnes

Wat is de infromatie die je wil delen????? Dit is een weblog dus ik ben in afwachting., hoe meer formatie des te beter

mark' | 30-11-07 | 23:52

Ik word gecensureerd door De Leugen Regeert!

Volgens mij is het van Jeauleau zelf!

OneandOnly | 30-11-07 | 23:51

Joris von Loghausen 30-11-07 @ 23:35
Kunt u uw licht nog even over NN laten schijnen? Daar snappen ze er helegaar geen snars van. Comments worden óf bij voorbaat al weggejorist, óf komen helemaal niet door. (hoop het laatste)

Koekje-dr-bij? | 30-11-07 | 23:51

homokineet 30-11-07 @ 23:34

Jij ook niet, zo te zien. Tribale trekjes, dude? Lees Harris. Jij en je matties gedragen zich als een "wij" tegen een "zij". Jullie zijn geen haar beter dan wij. Capice? Vlieggewicht?

Chris Kijne onderzoekt vooral "linksige" thema's. Nooit iets over de moslimbroeders en hun perfect verlopend plan in 0031. Een kritische repo of het eigenlijk wel terecht is om Geert Wilders te bashen.... niets van dat al. Chris is eigenlijk:

www.leni-riefenstahl.de/deu/indexd.htm...

hoewel ik denk dat hij cynischer is.

bottehond | 30-11-07 | 23:46

Goede tijden, slechte tijden. In het kompjoeterengels: uptime, downtime.

Reinaert | 30-11-07 | 23:46

@ Nonnes
Sorry maar heb ik in mijn commentaar geen doelgroep gekenmerkt, ik ga uit van vrije informatie en ik wil niet meegaan in plaatsen in hokjes!!!!! Zoals ik al vertelde is het niet altijd wat men wil horen maar om mij nu direct te veroordelen!! Ik ben voor vrije informatie en ' geen stijl' is een medium.Ik respecteer de informatie die wordt gegeven omdat dit informatie is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " GEEN STIJL RULES"

mark' | 30-11-07 | 23:45

(Bron: Wikipedia)

Francisco van (ri)Jole (Rotterdam, 30 juni 1960) is een Nederlands "journalist" die zich heeft gespecialiseerd in internet (thehun.net). Hij is een vaste achterwerker van de Volkskrant, achterwerkt voor de TROS-radio, maakt een waardeloos programma voor LLiNK en heeft sinds januari 2005 een Simon van column bij het VARA zwakzinnige-programma De Leugen Presteert. Daarnaast heeft hij een eigen wiplog. Van 10 oktober 2005 tot 23 december 2005 was hij medeirritator van het televisieprogramma De wereld naait door. Sinds mei 2007 presenteert hij voor de VARA het tv-programma Is dat eigenlijk wel zo lul?

Welke integere socialist werkt er nou tegelijk voor de Tros, de Azijnbode, en de Vara?
Ooit werd ene Wim Bosboom, (zie wikipedia) bijna gelynched omdat hij van de Vara naar de Tros overstapte.
De man werd daarna door bepaalde rooie kakkers ook wel "Wim Trosboom" genoemd......

NahUnd? | 30-11-07 | 23:41

@Joris von Loghausen 30-11-07 @ 23:26:
Weggejorist, teruggejorist, schizofreen of serverprobleem?
-
* Scotty nieuw serverpark voor GS laat opbeamen: www.benser.net/c_a5120.htm *

Reinaert | 30-11-07 | 23:36

@Reinaert: the spice must flow.

Rest In Privacy | 30-11-07 | 23:35

Wat een platte proleten zitten er hier op dit medium, zeg. Te stom om voor de duvel te dansen. We zijn na 2000 jaar zogenaamde beschaving nog niet veel verder.

homokineet | 30-11-07 | 23:34

Joris von Loghausen 30-11-07 @ 23:26

Doe mij maar een beetje speed. Ik heb nog wat issues met Chris "deadmeat" Kijne.

bottehond | 30-11-07 | 23:33

@Joris von Loghausen 30-11-07 @ 23:26
Wat dacht je van een Laphroaig?

Herman Flipsen | 30-11-07 | 23:31

@Joris von Loghausen 30-11-07 @ 23:26:
Suïcidaal? Of geweaun een tikkie masochistisch? Of automutilist?

Reinaert | 30-11-07 | 23:31

@Joris von Loghausen 30-11-07 @ 23:26:
Doe eens wat extra kolen op die servers gooien dan, en daarna graag een hoogtoxisch kratje van het één of ander A-merk please!
-
* Scotty klaar staat bij teleporter, roept U maar wanneer het up kan! *

Reinaert | 30-11-07 | 23:29

@Joris von Loghausen 30-11-07 @ 23:26
Gaat het weer een beetje Herr von Loghausen?

VanFrikschoten | 30-11-07 | 23:29

Zo.
En nu eerst een [toxische versnapering naar keuze], dat maakt dat vervangen een stuk leukerder.

Rest In Privacy | 30-11-07 | 23:26

@LoL @ Sévèke 30-11-07 @ 23:08:
Nee. Kennelijk heeft de RVD heel GS gererouted richting NSA. Carnivore en Echelon draaien overuren. Jij en ik kunnen onze onzin vervolgens niet kwijt.

Reinaert | 30-11-07 | 23:24

Francisco? Zijn jullie daar bevreesd voor?? En de uitspraak van de mediaraad: "GS heeft het ethisch besef van een pinda" ook wel een mooie...

homokineet | 30-11-07 | 23:24

(testing one two two two)
Wazzaaa!

kuttekrap | 30-11-07 | 23:24

Multimedia crossplokpost:

Mijn Veer

Mijn veer, gij kriebelde
Een eind, waar geen mens van weet.
Vaak jeukt u aan mij, vaag, en ik
Verdraag het slecht, en tast en schrik.

Het hok met kippen liept gij langs.
De vogels riepen laat. Iets bangs
Verbolg ons beiden. Toch woudt gij
De media via ambtenarij.

Wij reaguurden deze nacht weer saam.
Uw plok leed naast mij. 'k Sprak uw naam
En vroeg, waarnaar gij gingt.
Het antwoord was:
'.... Te vreselijk! Iedereen loopt te zieken.
Zie: 't Internet
Ligt weder dicht met filters
Omkringd.'

VanFrikschoten | 30-11-07 | 23:23

@ mark' 22:57
' Geen Stijl' is het mediaorgaan dat weergeeft wat er speelt in de samenleving. Somigen kunnen dit moeilijk verkroppen en noemen het 'rechts' en 'populistisch,maar het is een 1 op 1 gegeven van wat er speelt in de sameleving. Dit is dynamisch en ten alle tijden gerespecteerd door ' geen stijl'.
-
Dit bedoelde je ironisch?
GS laat zien wat er speelt bij de groep mensen (hoofdzakelijk mannen) die zich thuisvoelt bij deze onderwerpen en deze manier van reaguren. Een ander geluid (dan rechts en populistisch ;) wordt niet bepaald met gejuich binnengehaald omdat het de diversiteit zou vergroten.
-
Maar goed, je kunt het haast niet serieus bedoeld hebben dus wat lul ik eigenlijk.

Nonnes | 30-11-07 | 23:23

* Last heeft van GS-Light problemen [inloggen enzeau duurt eindeleaus] *
-
@ Joris: doet die gehackte XBox eens rebooten plies plies plies!

Reinaert | 30-11-07 | 23:22

Bodde 30-11-07 @ 22:57

Iets meer loyaliteit zou je sieren, heur, maar dat gaat je pet wellicht te boven. Lees Lee Harris: The suicide of Reason en je begrijpt het beter. Enfin:

GS is voor 40 % in handen van TMG, die o.a. de televaag in handen hebben. TMG is niet de televaag. Echt heeeeel iets anders. je bent slecht voorgelicht. Maar nou je er toch bent: wat dacht je hier van?

www.pcm.nl/Default.aspx?NavID=240

www.stdem.org/

Benieuwd wat Kroes daarover te melden heeft. Tsjek vooral ook de projecten en het bestuur van deze sovjetesque kliek. Hoezo de SStaatSS-media zijn links. Jeauleau zegt het zelf!

bottehond | 30-11-07 | 23:16

Bodde 30-11-07 @ 22:57

Iets meer loyaliteit zou je sieren, heur, maar dat gaat je pet wellicht te boven. Lees Lee Harris: The suicide of Reason en je begrijpt het beter. Enfin:

GS is voor 40 % in handen van TMG, die o.a. de televaag in handen hebben. TMG is niet de televaag. Echt heeeeel iets anders. je bent slecht voorgelicht. Maar nou je er toch bent: wat dacht je hier van?

www.pcm.nl/Default.aspx?NavID=240

www.stdem.org/

Benieuwd wat Kroes daarover te melden heeft. Tsjek vooral ook de projecten en het bestuur van deze sovjetesque kliek.

bottehond | 30-11-07 | 23:14

Gefeliciteerd met de aantallen.

GeenStijl:
[x]geschikt

Van Jeauleau:
[x]ongeschikt

mva81 | 30-11-07 | 23:14

DE VARA NEGEERT!!!!
(maar ja, dat doen ze alle jaren.)

Anth.9403 | 30-11-07 | 23:12

@Dorian Gray
Je haalt strafrecht door elkaar met informatierecht en dit is bv in het bedrijfslevens een recht waar je wettelijk altijd aanspraak op kan maken. Strafrechtelijk kan ik hier geen uitspraak overdoen.

mark' | 30-11-07 | 23:12

Uiterst badinerend jegens medelanders van Indonesische komaf. Zie je wel dat de publieken extreem-rechtse racisten zijn, de VARA voorop.

sjaakdeslinksesul | 30-11-07 | 23:10

kan ik?

LoL @ Sévèke | 30-11-07 | 23:08

Wat zouden wij burgers toch zonder Geenstijl zijn? Helemaal niks.
.
Geenstijl heeft tientallen doofpotten weten te voorkomen.
.
Het is gewoon geniaal dat Geenstijl de politiek laat beven.

LoL @ Sévèke | 30-11-07 | 23:07

Wat zouden wij burgers toch zonder Geenstijl zijn? Helemaal niks.
.
Geenstijl heeft tientallen doofpotten weten te voorkomen.
.
Het is gewoon geniaal dat Geenstijl de politiek laat beven.

LoL @ Sévèke | 30-11-07 | 23:07

@ pek en veren 21:54: doe hoofdartikel eens plempen dan.
Van Jeauleaux linksretorische praatjes verdienen het om in een college Hoernalistieke Filologie gedeconstrueerd en gefileerd te worden met iemand met meer vrijetijd dan ik. Wat hij zei vanavond kan hij niet met droge ogen terugzien, nota bene in een programma met een titel als De Leugen Regeert. Dat de worstvoeding gevende wethouder, om zijn argument kracht bij te zetten, beroep deed op de autoriteit van een medewethouder "uit een andere stad" is nog steeds onderbelicht gebleven.

doedeljantje | 30-11-07 | 23:07

Wat zouden wij burgers toch zonder Geenstijl zijn? Helemaal niks.
.
Geenstijl heeft tientallen doofpotten weten te voorkomen.
.
Het is gewoon geniaal dat Geenstijl de politiek laat beven.

LoL @ Sévèke | 30-11-07 | 23:07

moet mama jullie komen troosten in de skihut? iemand heeft wat gezegd, jullie geilen er stiekem op, herhalen het en doen boehoe?
als meneer Kijne niks voorstelt, waarom groot herhalen wat hij zegt?

Kerby | 30-11-07 | 23:03

Na het lezen van de naam "Francisco van Jole" heb ik de aankomende maanden totaal geen zin meer in geyle zaken..... Gadver!

NahUnd? | 30-11-07 | 23:02

Ik voel een lied opkomen...

VEREN IN DE WIND
(crossplok post)

opgehokt
in
het
donker
met
interessante
ledjes
als
enige
verlichting
kwam hij
tot
het
besef
dat
hij
zich
wat
anders
had
voorgesteld
toen
hij
bij
de VARA
solliciteerde

VanFrikschoten | 30-11-07 | 23:00

Ja maar jullie zijn ook een volstrekt onethische website.
En die Depla vs Manon casus die ze opvoerden was terecht en daar viel verder weinig tegen in te brengen. Niet dat ik daar verder mee zit, maar waarom tegen beter weten in een imago proberen vol te houden die GS niet heeft en eigenlijk ook niet verdient ? Ik denk dat een restje van jullie voormalige journalistieke beroepseer jullie hier te parten speelt.

Bigi Bana Boy | 30-11-07 | 22:58

Chileen,

Ethiek, yep wat is ethiek!!!! Ethiek is de filosofie van het juiste handelen, dus wie is Chris Kijne om ' Geen stijl' te veroordelen. Mijn god(haha) wie denk die gozer wel wie hij is, zoals ik al eerder vertelt heb is informatie een recht voor iedereen. Geen Stijl is een medium dat dit vertegenwoordigd. Ongeacht of het links of rechts is, ' Geen Stijl' is het mediaorgaan dat weergeeft wat er speelt in de samenleving. Somigen kunnen dit moeilijk verkroppen en noemen het 'rechts' en 'populistisch,maar het is een 1 op 1 gegeven van wat er speelt in de sameleving. Dit is dynamisch en ten alle tijden gerespecteerd door ' geen stijl'.

mark' | 30-11-07 | 22:57

GS zeikt op de publieke omroep en de publieke omroep zeikt op GS. Erg voorspelbaar allemaal. Of moet ik ipv GS telegraaf zeggen?

Bodde | 30-11-07 | 22:57

*testbididinges*

Herman Flipsen | 30-11-07 | 22:55

@Sibon 30-11-07 @ 22:31 Leer eens voetballen, dat kun je ook al niet.

vanrechtsheeftvoorra | 30-11-07 | 22:50

@Sibon 30-11-07 @ 22:31
Hoezo kunnen ze bij GS geen kritiek verdragen, volgens mij staat je commentaar er (af en toe) nog. Verder neem ik aan dat Weesie gevraagd is, om te reageren en zichzelf niet op de knieën voor Meurders heeft geworpen, om ook eens een keer op TV te mogen komen.
Wat Kijne betreft, het lijkt mij niet de meest geschikte man, om objectief naar het medialandschap in Nederland te kijken.
Vermakelijker vind ik het persoonlijk, dat je niet ingaat op mijn vragen.... Zat ik goed?

@Chipdude 30-11-07 @ 22:33
Inderdaad.

Herman Flipsen | 30-11-07 | 22:49

Tsja als je traffic wilt begin je een pornosite pritstif, zo simpel is het.

Rabarberke | 30-11-07 | 22:48

Manon was zo dapper om wel in de studio te komen.

Sibon | 30-11-07 | 22:43

Sibon 30-11-07 @ 22:31

Je hebt de parameters verkeerd ingesteld, dude. Kijne en jij en het hele politiek correcte hoernalje zijn de azijnzijkers. On top of that hebben jullie in 3 decennia Nederland verkracht, verhoerd, verkwanseld en van de parel der naties een mestvaalt gemaakt. Duidelijk genoeg? Hielenlikkende landverrader. Get of yer high horse, onnozelaar. Jij en die hele kliek van je zijn geen knip voor de neus waard.

bottehond | 30-11-07 | 22:43

@Sibon 30-11-07 @ 22:17:
Hoi Chris!

koerbagh ® | 30-11-07 | 22:40

RTLNieuws 30-11-07 @ 22:35... pleur ook eens van een berg in Gstaad.....

Orgasmusje | 30-11-07 | 22:39

@UPDATE... Chris Kijne gaat genaait worden door Chileen in de skihut......

Orgasmusje | 30-11-07 | 22:38

@koerbagh ® 30-11-07 @ 22:15
Zo mag je mij altijd corrigeren (het fokschaep is nooit mij sterkste kant geweest zo je ziet).

Als die picca's weg zijn, is er nu niets aan de hand inderdaad. Dat betekent overigens wel dat Thomas een punt had.

-edit | 30-11-07 | 22:37

RTL Nieuws is actueel, accuraat en uitermate betrouwbaar. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

RTLNieuws | 30-11-07 | 22:35

Ligt het aan mij, of is the time-warp server-cum-swap 's avonds erger dan overdag? Bij elke F5 momenteel is het weer afwachten in welke tijdzone ik nou weer terecht kom en hoeveel reacties zijn verdwenen die ik eerder nog wel kon lezen.

koerbagh ® | 30-11-07 | 22:35

@ mark' 30-11-07 @ 22:26

Je mag toch aannemen dat Manon tijdens het maken van de eaupen deaus feateaux wel haar posities heeft gekozen en zich toch bewust was dat ze wijdbeens op d'r rug lag. Het handje was tegen de tocht, denk ik

Sunnygirl | 30-11-07 | 22:34

@Sibon
Ga dan ..

Tobi | 30-11-07 | 22:34

*edit* Hoi Paul

-- wtfk --zonder ban | 30-11-07 | 22:34

gaat eurlings nu echt die cao's opengooien zodat er 24/7 gelost kan worden in de haven van 010? bonne chance.

daskapitalist | 30-11-07 | 22:34

@Herman: laameraaien, geen resultaat?

Chipdude | 30-11-07 | 22:33

En waar waren van Jole en Meurders over de WimLex-pica?

fuckje | 30-11-07 | 22:31

@mark' 30-11-07 22:26
Wat je hier zegt raakt ook de rechtstaat, (bewezen) criminelen worden op vrije voeten gesteld op grond van 'onrechtmatig' verkregen bewijs.
Kan iemand mij uitleggen hoe bewijs in allah's naam onrechtmatig verkregen kan worden.

Dorian Gray | 30-11-07 | 22:31

@ Flipsen

Je hebt die Weesie toch wel gezien. Wat is die vent slecht zeg. Als je dan zonodig met je kop op de buis moet, denk dan eerst eens na over wat je gaat zeggen in plaats van keihard te liegen en zo'n flater te slaan.

En het is zo voorspelbaar hiero: meteen weer Chris Kijne afzeiken, want oh, oh, oh - de azijnpissers van GS kunnen geen enkele kritiek verdragen. Ze zijn nog net een graadje erger dan Paul de Leeuw.

Sibon | 30-11-07 | 22:31

Het gajes is bang voor GeenStijl.
En zo hoort het.

Invictus | 30-11-07 | 22:29

dolle dinsdag 30-11-07 @ 22:12

Laat Franz Vingerplant het maar niet horen. Hij had net zo'n skitterende column om zijn wapenbroeders van de stervende politiek correcte kaste een hart onder de riem te steken. "Versaeckt niet, ultra rechts probeert onsch te verjagen"! Haha, wat een grap. Die man is zeauuuuuuu dom. Hij onderstreept met zijn geblaat precies dat er een fiks probleem is omtrent de politieke gezindheid van (m.n.) de SStaatSS- media.

bottehond | 30-11-07 | 22:26

Ik blijf er bij de foto's van Manon Thomas zijn bewust uitgelekt, niets toevallig. Het zaakje STINKT! Naar jarenlange stilte is ze ineens weer hot. Ok als ze de muts wast zou ik er wel een beschuitje mee willen eten.

@Chileen
Wil je svp zorgen dat de bank niet weer vol zit met yoghurt vlekken? Vorige keer heeft de poetsmevrouw 2 uur op d'r knieen gezeten om ze er uit te krijgen. Als je de whiskey zoekt rechter aanrechtkastje.

Bluto Blutarsky | 30-11-07 | 22:26

Een publiek persoon moet zich ten alle tijden bewust zijn van zijn positie en wat dit kan veroorzaken, het 'incident' is een persoonlijke kwestie die ten behoeve van de functie die 'a' bekleed een publieke zaak is worden doordat 'a' een publieke functie bekleed. 'A' heeft gekozen voor een publiek leven en in de multimediale wereld zal dit nog vaker voorkomen, laten we niet de boodschappers veroordelen want dit werd in het verleden al genoeg gedaan. We moeten accepteren dat data verkeer(wat onbegrenst is en een zege voor recht van informatie) een onderdeel is van het dagelijks leven. Onrechtmatig verkregen materiaal is een regel die kant nog wal raakt, het recht tot informatie is een recht van iedereen ongeacht welke informatie dit betreft. Het recht van informatie betreft alle informatie dus ook verderfelijke informatie zoals bijvoorbeeld sex met kinderen maar moet er dan maar niet bericht worden over soort problematiek omdat dit onrechtmatig is verkregen. Het is een zege dat er zoiets bestaat als recht op informatie!! Mede door dit recht zijn in de loop der jaren diverse ' zaken' openbaar geworden die met de oude media nooit opgemerkt zouden zijn. Soms zijn er zaken die je schaamrood leest ' de zaak Manon' maar als je over een bepaalde periode bekijkt wat het resultaat is van het recht op informatie kan ik niets anders zeggen dan 'HET RECHT OP INFORMATIE IS EN EEN RECHT OM VOOR TE VECHTEN .

mark' | 30-11-07 | 22:26

Naar schatting 0,6 tot 0,7 procent van alle mensen heeft een allergie voor pinda's. Deze allergie kan zeer ernstig zijn - enkelen reageren zelfs al zeer heftig op de geur van pinda's . De beruchtste allergenen die de pinda bevat zijn drie suikereiwitmoleculen die Ara h 1, Ara h 2 en Ara h 3 worden genoemd. Vooral het eiwitgedeelte van deze moleculen zorgt voor de allergische reactie. Volgens Wiki

CoffeePatch | 30-11-07 | 22:25

@Sibon 30-11-07 @ 22:17
En om dat duidelijk te maken, neem jij de moeite, je aan te melden bij GS?
Pfft.... www.google.nl/search?rlz=1T4GGIH_nlNL2...

laat me gokken 035?

Herman Flipsen | 30-11-07 | 22:25

Fuck links en fuck rechts, heeft hier geen kont mee te maken.
Mevrouw Thomas laat op haar oude dag hitsige kiekjes maken van zichzelf en die zijn niet voor de kanarie van de buren.
Na jaren relatieve mediastilte is ze nu weer in de picture dus heeft ze haar doel bereikt en moet niet zeiken.
Voorts ben ik van mening dat die van Jole een.... uhm stukje niet edel metaal met enige kracht aangebracht op een bepaalde plek tussen torso en hoofd verdiend.
Nu shoarma en een laatste biertje en dan dromen van Manon Thomas (na een ingrijpend bezoek aan de photo shop kliniek).

Dorian Gray | 30-11-07 | 22:24

@Redactie

*zich schaamt...*

*doet vanavond een pilsje minder drinkt*

Boris Poepnagel | 30-11-07 | 22:23

Sibon 30-11-07 @ 22:17

Jahaaaaa, de politiek correcte establishmentsheulers komen onder hun stenen vandaan!

* Fire at will, ladies! *

bottehond | 30-11-07 | 22:23

Ja ik vind het wel lullig voor haar. Maar dat gezeik over portretrecht. Gaat wel ver allemaal. Ik was het trouwens allang weer vergeten. En het waren best mooie foto's en we hebben ook complimenten gemaakt. Ik kan me wel voorstellen, dat Manon zich ongemakkelijk voelt. Shit happens.

krommeteen | 30-11-07 | 22:20

OMG, moehahahahahahha!

@ Chris Kijne (we weten dat je stiekem meeleest)

Heb je die update gezien?

"Update van de Chileen vanuit de skihut"

Als de Chileen uit zijn hok komt ben je dead meat. U wenscht een tweede jeauleau te worden, zoveel is duidelijk. Eigen schuld, met je gedram over de ethiek van GS. Jouw ethiek is natuurlijk van bovenMenschelijke proporties. Kom eensch buurten, dan zullen we zien wat er van je gefantaseerde ethiek overblijft, onnozelaar.

* pakt tapa's en een glas chileensche rooie *

bottehond | 30-11-07 | 22:18

Chris Kijne had gelijk. Ik vind een pinda nog teveel eer voor GeenStijl.

*edit* he wat leuk een newbe, en wel eentje uit Nijmegen, die al maar liefst 3x heeft gereageerd en alleen op Paul Depla. Hebben ze in het fietsenhok tegenwoordig ook wifi...

Sibon | 30-11-07 | 22:17

Ik zie door de forrest de farm niet meer

Dr.Dreetje | 30-11-07 | 22:17

Chris Kijne heeft volkomen gelijk en het is heerlijk dat GS meteen al weer zo sneu reageert. Wat kunnen ze hier slecht tegen kritiek zeg

*edit* he wat leuk een newbe, en wel eentje uit Nijmegen, die al maar liefst 3x heeft gereageerd en alleen op Paul Depla. Hebben ze in het fietsenhok tegenwoordig ook wifi...

Sibon | 30-11-07 | 22:16

@-edit 30-11-07 @ 22:00:
NB: Let op hoor, ik ga weer even belerend doen...

Eh... Beschermt???
*Zoekt in 't kofschip naarstig naar een verscholen verstekeling met drie poten*

Hoe dan ook: de naaktpicca's van Manonneke zijn al van de dumpert verwijderd. Wat rest zijn wat onschuldige vakantiekiekjes, die (naar ik aanneem in goed overleg) gewoon mochten blijven staan.

koerbagh ® | 30-11-07 | 22:15

Eng hoor... de helft van mijn monologen is al weg bij de Vara... werkt jou broer daar Joris?

VanFrikschoten | 30-11-07 | 22:14

De vara cencureert, ze hebben mijn reactie verwijderd. Lutsers.

de voorzitter | 30-11-07 | 22:12

Off topic: in het 8 uur journaal zei Jan Marijnissen over de verlenging van de missie in Afghanistan (waar hij tegen is): “er moet een einde komen aan de oorlog, door onderhandelingen”. In het 10-uur journaal hetzelfde verhaal van Jan alleen het tussen-zinnetje “door onderhandelingen” is eruit geknipt. Was natuurlijk een blunder, want Jan bedoelde onderhandelingen met de Taliban. Sinds wanneer verwijdert de NOS uitglijders van politici? Is dit gebeurd op verzoek van SP?

dolle dinsdag | 30-11-07 | 22:12

@Pritt
Als het net zo gaat als de vorige migratie naar ook al van die die super servers, dan kun je wel drie weken met vakantie.

CoffeePatch | 30-11-07 | 22:12

Mijn tweede alinea is wel errug op zijn tokkies.

waskuip-admiraal | 30-11-07 | 22:11

Modereren geblazen voor meneer Meurders.
En ag als mevrouw Thomas het zo leuk vind van dat materiaal te hebben op dr onbeveiligde netwerkje (als het simpel een onbeveiligd netwerk was betekend het ook nog is dat ze het gedeeld had?), dan moet ze maar hebben wat er bijstaat.
.
En zo te zien heeft nu.nl gelinkt naar vkmag, een redelijk populaire site. Ik mag toch aan nemen dat als je alléén zegt dat vkmag de foto's geplaatst heeft, en je zelf vervolgens even bij Google vkmag intikt en er ook op komt, of je de mensen dat stapje bespaard en even een linkje zet geen verschil maakt.
Want je mag toch gewoon bericht geven van wat andere sites publiceren.

Arieh | 30-11-07 | 22:11

volkomen kreupel verhaal van die van jole. Moet je ook niet serieus nemen. Verder was de discussie over Depla wel erg eenzijdig, de heren waren het met zijn vijfen van harte eens, een verschijnsel dat je de laatste tijd wel vaker ziet. Nova en Buitenhof hebben ook steeds vaker van dat soort discussies (afgelopen zondag over Europa was weer zo'n juweeltje).

Die manon thomas kwam eigenlijk een beetje burgerlijk over. Nou was ze natuurlijk ergens terecht kwaad, wat die kinderen overkomt wens je niemand toe, maar ondanks dat, maakte ze een vervelende indruk. Ze lijkt me tikkeltje burgerlijk. Is er zo eentje die een bordje op t aanrecht heeft waar ze de spatels op kan leggen tijdens het bakken.

waskuip-admiraal | 30-11-07 | 22:11

@Herman Flipsen 30-11-07 @ 21:54
Volgens mij 70919 leden........

Orgasmusje | 30-11-07 | 22:08

@Sikkeneur 30-11-07 @ 22:02
Neuh, ik ga zo stadswaarts. Vind er meesral geen kudt aan na een tv-item over GS. Al die n00bs die gaan zitten bijdehandten. Zit nog te wachten op de eerste: "Dat is toch geenstijl!"comment.
Bedankt voor de kudos,maar ik heb oprecht te doen met mw. van Jeauleau.

CoJoNes | 30-11-07 | 22:06

CoJoNes 30-11-07 @ 21:49
Kritiek op de persoon à la, maar om zijn moeder erbij te halen...?
Wordt het weer zo'n avondje van wie het hardst, zuurst, grofst en/of vulgairst kan zijn? +2 kuddo's alvast.

Sikkeneur | 30-11-07 | 22:02

Herman Flipsen 30-11-07 @ 21:46.

ijzersterk ! de linkse mensch bestaat niet en bedacht door de verwerpelijke rechtse mensch, daarin tegen bestaat de verwerpelijk rechts denkende mensch wel (kijk maar even naar de voorbeelden die van Jolig aanhaalde: rita , geert, tokkie-reaguurders bij stand.nl etc etc, fijn nog even bevestigd door het Joodse geweten van de PVDi)

major **BRAAK** dit soort TeeVee, maar tegelijk een historisch document om later aan je kleinkinderen te laten zien..... kijk junior zo zag de staatsTeeVee eruit toen dat nog bestond.

QB (ja die.....) | 30-11-07 | 22:02

C. Pijnappels van de Gelderlander zat zelf te liegen volgens die blue eyed boy van RTL. Heerlijk om te zien hoe de linksche lands;loperts het roerend met elkaar eensch waren. De Inquisitiejury bestond uit twee ouwe linksche fossielen, jansen van galen en der ewige chris kijne. De laatste meent dat Fleisch de ethiek van een pinda heeft. Haha!

www.nos.nl/nos/artikelen/2007/11/art00...

En dat is nog even afgezien van het heulen met de deaudscultus, het exclusief promoten van de tirannieke doctrine van de maekbare Mensch en het heulen met de gevstigde orde. Ja, chris: jij BENT establishment nowadays.
Aan jou en die door jouw soort gekaapte VPRO is niets Vrijzinnigs te ontdekken, nare zure ouwe betweterige "man".

www.nrc.nl/multimedia/archive/00017/Op...
* heeft medelijden met de vrouw van Chris Kijne *

bottehond | 30-11-07 | 22:00

@ilium
Een moeder die met haar doos open en benen wijd op de foto gaat en vervolgens de foto's op een slecht beveiligde computer zet, zou zich druk moeten maken om haar kinderen. Simpel.

CoJoNes | 30-11-07 | 22:00

Ben toch bang dat de Manon Thomas fotootjes GS juridisch een pootje gaan lichten. Het is auteursrechtelijk beschermt materiaal (dat staat vast), dat bovendien afkomstig lijkt uit diefstal. Stichting Brein haalt om die reden regelmatig sites uit de lucht. Niet dat GS hierdoor op zwart zal gaan, maar ik vermoed dat dit wel eens de eerste juridische nederlaag kan gaan worden.

-edit | 30-11-07 | 22:00

@ilium 30-11-07 @ 21:56
LOL, Manon mag volgende keer een advocaat uitzoeken die haar een beter huilie verhaaltje laat instuderen.

Egerius | 30-11-07 | 21:59

Wat zal er een oksellucht rondhangen in die studio's. Eerst een hoop links gezeik en als klap op de vuurpijl het shirtje-met-tv-testbeeld Franscisco van Jeaule. Bedankt heur.
En volgende keer wel gaan. Gaan wij op de voorste rij zitten voor een echte catfight. Wordt toch tijd dat die Jeaule kunstmatig rectaal z'n voedsel naar binnen geschoven krijgt.

drekzooi | 30-11-07 | 21:58

nb. ik vond manon in het echt (dus niet gefotosoept) toch wel wat tegenvallen.

HitchHiker | 30-11-07 | 21:57

Ik heb het net gezien. Mevrouw speelde de onschuld. En een beetje zeurem over hoe erg het is voor haar kinderen. Verder zaten er een paar vieze mannetjes, die vuistdiep in Manon zaten. Ik ga verder Fallen kijken op net 5

krommeteen | 30-11-07 | 21:56

Denk eens aan de kinderen! De kinderen van Manon worden net zo kapot gemaakt als jullie servers! De kinderen en haar overleden vader die zich omdraait in zijn graf nu! Manon en de kinderen, vooral de kinderen herleven het hele drama van het overlijden van opa.... ik snap totaal niets daarvan, maar voor Manon is het logisch. Ze kan beter haar bek alleen maar open doen om te pijpen, er komt weinig nuttigs uit.

ilium | 30-11-07 | 21:56

Herman Flipsen 30-11-07 @ 21:46
Linkse regimes beginnen inderdaad niet net zo snel met een oorlog, ze hebben het te druk met het onderdrukken en vermoorden van hun eigen bevolking.

CoffeePatch | 30-11-07 | 21:55

Tellen we alvast even mee..
70917 leden

Herman Flipsen | 30-11-07 | 21:54

Toch wel rot voor haar parsoonlijk.

zwart | 30-11-07 | 21:54

btw, die heaufdredacteur van RTL nieuws leek wel een Volkskrantlezer..

Egerius | 30-11-07 | 21:53

Toch rot voor haar persoonlijk.

zwart | 30-11-07 | 21:53

Laf om niet te gaan. Slappe excuusjes. Grote mond maar niet durven. Bah!

Jan F. (de) | 30-11-07 | 21:52

GS, LAF en angsthazerig dat jullie daar niet zijn langsgegaan.
-1 voor GS
(dat ik dit ooit nog eens zou schrijven)

HitchHiker | 30-11-07 | 21:52

@CoJoNes 30-11-07 @ 21:49
Helaas was het kind van mevrouw Jeauleau dood geboren. Francisco zou wel eens een in leven gebleven nageboorte kunnen zijn.

J.B. van Heutsz | 30-11-07 | 21:51

Waarom is Manon zo goed als werkloos in medialand als ze veel betere manieren weet om zichzelf op de kaart te zetten. Een contradictio in termino

Sunnygirl | 30-11-07 | 21:51

@Nashwan: die van afgevoerde belspelmeisjes :)

Chipdude | 30-11-07 | 21:50

Zijn we al kapot ?

Prikker | 30-11-07 | 21:50

Gelukkig, mijn F5 toets werkt nog. Zelfs GU zit te testbidien. Mocht je niet mee naar Gstaad GU.
-edit Gstaad heeft inet -

Ian Curtis | 30-11-07 | 21:50

Voor dit kabinet geld ook; DE LEUGEN REGEERT!!! ik bedoel maar.....

W@tikzeggunwil=diDt | 30-11-07 | 21:50

-weggejorist-

Chipdude | 30-11-07 | 21:50

welk circuit bedoelt ze?

Nashwan | 30-11-07 | 21:50

Ik mag toch hopen dat de moeder van Fransisco hem al einige tijd geleden is ontvallen. Lijkt me zeer pijnlijk om te zien dat de vrucht van je schoot zichzelf zo onsterfelijk belachelijk maakt.
Mocht u nog leven, mevrouw van Jole: Sterkte met het dragen van dit immense verlies.

CoJoNes | 30-11-07 | 21:49

Van Jeaule is ook bestolen, wie heeft via MSN of Limewire zijn Ritalinnetjes gepikt?

Sunnygirl | 30-11-07 | 21:49

De linksche menschjes zijn het wel weer roerend met elkander eensch.

J.B. van Heutsz | 30-11-07 | 21:49

Oh, dus internet hangt in elkaar van hyperlinks? Nou breekt mijn klomp!

VanFrikschoten | 30-11-07 | 21:48

Weet iemand wat die Manon precies zegt? Ik zie alleen maar de foto's voor me en die leiden mij de hele tijd af!

OneandOnly | 30-11-07 | 21:47

Is de rest van dit toch wel zeer slappe gelul een server test??????

Orgasmusje | 30-11-07 | 21:47

Fascisco van Jeaule, the man you love to hate.

Egerius | 30-11-07 | 21:47

Zij is natuurlijk geschrokken van de reacties jegens haar kinderen.
Dat had ze niet verwacht toen ze d'r troep liet plaatsen.

Peter_S | 30-11-07 | 21:47

@GeenStijl: waarom hebben we eigenlijk niets gezien t.a.v. de brief van die advocaat meneer?

Chipdude | 30-11-07 | 21:46

Ja ja, "links" is goed (maar bestaat niet, want wat is links), rechts (bestaat wel, namelijk uit allemaal oorlogszuchtige mensen) en is fout.
*zucht*
Tuurlijk Jeauleau, lekker helder weer...

Herman Flipsen | 30-11-07 | 21:46

Ze is wel zielig toch? Maar ja als je je pruimfoto's op de computer zet en limewire vergeet dicht te zetten, ben je toch een muts.

J.B. van Heutsz | 30-11-07 | 21:45

@CoffeePatch 30-11-07 @ 21:36
Van Jole verwart kennis met een ideologisch superioriteitsgevoel en zendingsdrang. Het objectivisme is alles behalve een linkse stroming.

CoJoNes | 30-11-07 | 21:45

mee eens sunny - ze ziet er verlopen uit - een grote hoax dit

Nashwan | 30-11-07 | 21:45

dit is hun moeder!!!!!!!!!
wij hebben die foto's echt niet gemaakt hoor

ijsmannetje | 30-11-07 | 21:44

@J.B. : Af! Zit! Koest! Nu niet het moment om haar, te... euh.. troosten :o)

Chipdude | 30-11-07 | 21:44

Poll voor GS-redactie:

O Maurice de Hond
O Francisco van Jole
x Wim Heitinga

broomstick | 30-11-07 | 21:44

Als ik die Thomas zo zie, zijn de foto's voor het *proest* stelen eerst flink zijn gephotoshopt. Ze zijn we heel erg flatteus.

Sunnygirl | 30-11-07 | 21:43

Ah! Jottum! Toch niet gemist!
Ah, joh! Ook al is het vergane glorie zie je er nog prima uit, hoor. Boefje!
Euh... kopietje van de harde schijf...

Chipdude | 30-11-07 | 21:43

Het geile wijf is nu op de tv. Mmm ik zou haar wel even willen doen.

J.B. van Heutsz | 30-11-07 | 21:43

Heren ieteejers ga eens hele hete koffie drinken.

DrogePoepSteek | 30-11-07 | 21:42

op de foto's was ze leuker

ijsmannetje | 30-11-07 | 21:42

Fraai staaltje van de boel omkeren, Fransisco.

koerbagh ® | 30-11-07 | 21:41

lol. groupthink applausje voor francis. wat zielig.

daskapitalist | 30-11-07 | 21:41

Wat een idioot zeg, die van Jole .. Hij springt van de hak op de tak en komt dan tot de conclusie dat 'rechts' bepaalt dat de publieke omroep te 'links' is. Jezus wat een mongool.

PAALman84 | 30-11-07 | 21:41

mis de godwin nog bij van Jolig, voor de rest zijn al m'n vooroordelen weer even bevestigd

QB (ja die.....) | 30-11-07 | 21:40

Of mijn f5 knop is stuk

Ian Curtis | 30-11-07 | 21:40

Ha, ha! Van Jole noemt links en kritisch in één adem.... Hoe dan Jan?

VanFrikschoten | 30-11-07 | 21:40

Testbidi.

G-unite | 30-11-07 | 21:40

wat is dit een dramaaaaatisch programma, niet te geloven

Nashwan | 30-11-07 | 21:39

Mag ik een verzoeknummertje aanvragen? Kunnen we nog een keertje van Jeaule door to mogen trekken?

Sunnygirl | 30-11-07 | 21:39

Volgens mij is de server weer van het padje. Comments verdwijnen waar je bij staat.

Ian Curtis | 30-11-07 | 21:38

CoJoNes 30-11-07 @ 21:30
Kennis lijkt in Nederland steeds verdachter te worden. Dat is een rechtsreeks gevolg van de opkomst van de rechtse 'ik zeg wat ik denk'-beweging die zich nooit laat hinderen door feiten en een extreme afkeer heeft van alles wat zelfs maar ruikt naar intellectuelen en elites.
Wie iets weet of zelfs maar wil weten moet in die ogen wel links zijn.
Aldus van jealeau ergens op zijn web

CoffeePatch | 30-11-07 | 21:36

Maar toch.... JONGENS en MEISJES van GS Prettig weekend in Gstaad....
Ik beloof ook vanaf maandag zoals gewoonlijk weer tout te zijn.
(mischien het weekend ook wel weer Hmmmm......)
Veel plezier...

Orgasmusje | 30-11-07 | 21:35

een jaar of drie

QB (ja die.....) | 30-11-07 | 21:34

waarom zoveel gezeik over geenstijl.
kunnen ze niet tegen de waarheid

ijsmannetje | 30-11-07 | 21:34

Stukje over Depla is nog slapper dan de leiter van van Jeaule! Niet het bekijken waard!

Sunnygirl | 30-11-07 | 21:34

Was dit het nou?

draak | 30-11-07 | 21:34

fijne linkse propaganda zendtijd weer bij de reclamezuil van de PVDi.

zal blij zijn als die publieke omroep opgeheven gaat worden over <3 jaar

QB (ja die.....) | 30-11-07 | 21:33

De leugen regeert geeft aan wanneer iets nieuws is. Je moet elke dag vreemd gaan wil het een beetje nieuws zijn. Achzo. Meneer gaat zelf vast ook vreemd

Sunnygirl | 30-11-07 | 21:33

-edit lees NN eensch -

Boris Poepnagel | 30-11-07 | 21:32

@ Nashwan 30-11-07 @ 21:20
Ik heb bovenalles al helemaal niet het idee dat internetarcheoloog van Jeaule ook geen voet in dat pand durft te zetten als hij weet dat GS in het pand is. Van Jeaule is nog sneuer en nog mediageiler dan Eshan Jami.

Sunnygirl | 30-11-07 | 21:30

Ik wil wel eens gaan, Fleisch, echt. Ik vreet sukkeltjes als van Jeauleau als midnightsnack.

CoJoNes | 30-11-07 | 21:30

shit. gemist.

Chipdude | 30-11-07 | 21:29

Fleisch het ethisch besef van een pinda?
Mogen we daar bewijzen van, je moet natuurlijk wel zorgvuldig zijn in de oordeelsvorming.
Fleisch?

Herman Flipsen | 30-11-07 | 21:29

we hebben het etisch besef van een pinda
*neemt nog een pinda'tje*

ijsmannetje | 30-11-07 | 21:28

Tsjuss!
Hals u. Beinbruch en tot maandag sogesagt

Tobi | 30-11-07 | 21:27

ranzige riooljournalistiek. lol.

daskapitalist | 30-11-07 | 21:27

'Meneer Weesie zegt wel meer. Meneer Weesie kent de feiten niet :).'

Maar goed, weer gaan jullie niet.. ga toch eens.

PAALman84 | 30-11-07 | 21:27

Prettig verblijf in het ski-oord!

Bijstandtrekker | 30-11-07 | 21:27

ROFLOL - privezaak...

Nashwan | 30-11-07 | 21:25

Geen nieuws, maar een prive kwestie,gekkies

draak | 30-11-07 | 21:23

Dat heet nu eens "genomen worden", daarnaast wil ik Manon ook wel eens stevig nemen, en dat is geen leugen.......

Orgasmusje | 30-11-07 | 21:22

Beetje teleurstellend eigenlijk Dominique - waarom zoek je de confrontatie met Van Jole (inderdaad een fluim van de hoogste orde) niet op ?

Nashwan | 30-11-07 | 21:20

Dual core is achterhaalde technology, die 60 euri extra voor een quad-core was zeker weer te duur.

CoffeePatch | 30-11-07 | 21:18

Gaaf Manonnieuws, zo even lezen

zwart | 30-11-07 | 21:17

Dus Nico gaat de hele GeenStijl volkladderen dit weekend? (Hiep hoi!)

VanFrikschoten | 30-11-07 | 21:15

groot gelijk, waar de leugen regeert heb je als nette website nix te winnen

Jan Passant | 30-11-07 | 21:15

Toch flauw. Wat kan jou het schelen wanneer je vierkant achter deze publicaties staat wie er in die studio rondloopt. Rutger zoekt Jeauleau toch ook op? Daarnaast zal Jeauleauleau niet eens aan het kruisverhoor deelnemen. Beetje grootspraak, Pritt.

Maar desalnietteplus: eet smakelijk

-edit | 30-11-07 | 21:14

Steen gijl die fotoos van Manon, jammer dat die film van Paul Depla is gewist.... tsja, uiteindelijk draait het in dit leven om 1 ding en dat is geld en neuken. De rest doet er in feite niet toe....

W@tikzeggunwil=diDt | 30-11-07 | 21:14

En ik maar denken dat GeenPrivé de hele week met een moralistisch opgeheven vingertje de reaguurders gemoederen bezig hield... stom, stom, stom.
Break a leg in Gstaad.

Sikkeneur | 30-11-07 | 21:14

Allemaalmachies hé. Dit is wel weer een weerwoord, dat zal ze laeren die publieke reaude leugendetectors!
Hoe laat begint de leugon?

kalebassie | 30-11-07 | 21:13

Ik zou, ook al was van jole daar niet meer, me niet mengen met de publieke omroep. Ze verdraaien toch weer alles met hun onnodig kwetsende commentaren jegens geenstijl.

Cest moi | 30-11-07 | 21:13

Fijne vakantie!

cyber mama | 30-11-07 | 21:11

Terecht dat jullie die naarling van een Van Jole ontwijken. Zodra ik die vent zie komen de vlekken in mijn nek spontaan opzetten. Walgelijk mannetje.

Mark 9712 | 30-11-07 | 21:11

Zijn we al kapot gemaakt ?

Prikker | 30-11-07 | 21:10

Load balancing... mag van jole ook wel eens aan gaan doen; in z'n bek wel te verstaan...

VanFrikschoten | 30-11-07 | 21:10

*Gooit de bittergarnituur in de pan en ontkurkt de flessen*

RTLNieuws | 30-11-07 | 21:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl