Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het ies feesjt! (2)

skaapiedood.gifMogen wij even een minuut stilte ter nagedachtenis van de 78.500 schapen en geyten en 3300 koeien die vandaag op zeer pijnlijke wijze het loodje hebben gelegd. Het ies namelijk feest. Behalve voor de dieren dan, want volgens goed Islamitisch gebruik worden de beestje onverdoofd de keel doorgesneden En dat stuit zelfs de Volkskrant lezende deel der natie (lees Wakker Dier) tegen de borst. De Stichting, normaal gesproken gek op alles wat aaibaar is, wil dat er een einde komt aan deze jaarlijks terugkerende genocide. Dat een god gediend zou zijn bij het laten vloeien van bloed, gaat er bij Wakker Dier niet in. “Dat het doden van dieren dan ook nog eens extra wreed moet, kan nooit de bedoeling van een religie zijn.” Uiteraard, religie en geweld gaan niet samen…

Reaguursels

Inloggen

Jullie hebben ook niks anders te zeggen dan onzin.
Wij als moslims slachten die dieren op een onpijnlijke manier en niet zoals jullie met kippen weleens omgaan door hun nek om te draaien terwijl dat dier nog aan het leven is.
En jullie vermoorden mensen op een pijnlijke manier kijk naar: Bosnie (paar jaar terug. de ned. leger ging zogenaamd voor vrede maar ze vermoorden zoveel mannen en kinderen en verkrachten vrouwen en meisjes. Kijk naar Irak hoe de gevangen worden behandeld. (nogal logisch dat Al zarqawi ze onthoofd als hij ze te pakken krijgt. Kijk wat ze in Afghanistan deden. En dan ons dieren noemen.

En Azzous schrijf je Azzouz oen.

Timok | 12-01-06 | 14:02

@ monsinieur wimp

Wij islamieten zijn geen slavendrijvers. Je moeder is er één van. Die doet nu iets heel stouts bij mij. jij zegt dat wij hierheen komen. dus mensen hier komen, mogen niemand beledigen? Waarom ouwehoer je dan over de schapen, koeien en geiten, terwijl jij daar niks mee te maken hebt?

Losers | 12-01-06 | 09:49

Ach dierenbeschermerstje toch...
Zonder vleeseters hadden al die koeien , schapen ,varkens en kweekdolfijnen nooit bestaan.
Wij zijn god voor die beesten. Wij geven en nemen, het leven.

ff prioriteiten stellen. Kindje in de sahel of hadj schaap geboren om gegeten te worden. Wat ga je redden. Waar ga je je voor inzetten? moeilijke keuze

De lekker dier 'mensen' spreken natuurlijk dezelfde taal als die arme schaapjes meeeh, meeeh Daar zal de betrokkenheid vandaan komen.

Eigen soort eerst, fuck dieren go menschen slid slid eat eat yum yum

mic hel | 12-01-06 | 02:03

Jij komt naar ons.
Trouwens hoe kun ja als mens zoiets een religie noemen.Dat is eerder een masapsychose om een bende gekken het denken te beletten.
En nog iets: De islamieten waren en ZIJN nog steeds de grootste slavendrijvers.

Monsinieur Wimp | 12-01-06 | 01:57

Ten eerste jullie doden kalkoenen met Thansgiving. Wat is het nut daarvan.
Ten tweede wie is PaasHaas??? What the Fuck is Sinterklaas. Jullie beschouwen zwarte mensen als slaven, dat een of andere behaarde homo moet bedienen. En Fuck jullie oranjedag. En wat is Pinksteren? Dus kom niet ons relegie beledigen.

Losers | 11-01-06 | 23:03

Kaan78 11-01-06 @ 11:30
Volgens mij doneren ze 1/3 aan de buren en die buren doneren weer 1/3 terug..

Pannie | 11-01-06 | 22:20

ja hoor het is weer raak, bron televaag

Aanhoudingen voor illegale slacht
KERKRADE - In kassen in de regio Den Haag zijn tien mensen aangehouden omdat ze illegaal schapen aan het slachten waren ter gelegenheid van het islamitische offerfeest. De arrestaties werden verricht door de Algemene Inspectiedienst (AID) van het ministerie van LNV die de afgelopen dagen over het hele land gerichte controles deed.

De AID maakte dat woensdag bekend. In Overijssel en Noord-Brabant deelde de organisatie diverse bekeuringen uit aan mensen die de slachtregels overtraden. Rituele slachtingen mogen alleen plaatsvinden in slachthuizen die door het departement zijn aangewezen.

jiha | 11-01-06 | 21:47

controle 10-01-06 @ 22:25
Zeg, vriend controle, zit je nu nog steeds te boekenwurmen in obscure boekjes als de bijbel? Is dat nu wel verstandig voor je gemoedstoestand? Enne... 'kruistochten in de eerste plaats bedoeld om ons te beschermen tegen de oprukkende moslims?' Israel was nu niet bepaald naast de deur voor de gemiddelde ridder uit de lage landen, vriend. Het doel was toch echt het 'heilige' land te ontdoen van de 'heidenen' wat die laatste dan ook moge zijn....
-
moslims, de christenen, de hindoes, zijn we eigenlijk niet allemaal heidenen? Want zeg nou zelf, je kunt niet bewijzen dat JIJ als moslim/christen/heiden nu even lekker WEL het juiste geloof belijd. Nee vriend.... it's a thin red line... maar steek die lijn svp niet over met bullshit over de kruistochten, met je schijnheilige bijbelpraatjes hiero :-).

WillemIII | 11-01-06 | 18:35

even voor het midden van dit topic werden de comments interessant:
in het kort mijn mening: Als we de wereld zien is het logisch dat we een god poneren, maar terecht is dat niet. We zien iets dat maar zeer ten dele verklaarbaar is, maar dan heeft het ook geen zin om een volledig mysterieus begrip als God te introduceren en je dan gaan afvragen wat die nu weer zou willen of bedoelen.
Wat we zien is de wereld en daarom moeten we die aannemen. Daar is wetenschappelijk heel veel aan verklaard, ook waarom religies ontstonden in een voorwetenschappelijke tijd. Nu kunnen we de meeste natuurkrachten verklaren en weten we gigantisch veel van de materie. We kunnen computers bouwen en die dingen werken zo goed dat ik probleemloos kan spreken met iemand aan de andere kant van de wereld. Me dunkt dat daarmee de wetenschap zichzelf bewezen heeft.
Nu is er een prima wetenschappelijke theorie die enorm veel van het leven en de wereld verklaart: de evolutietheorie. Gedurende grofweg 150 jaar zijn daar allemaal ondersteunende feiten voor aangedragen (kijk maar eens op Nat Geo of Discovery). Intelligent design heeft daarentegen geen enkele wetenschappelijke waarde: een theorie is pas wetenschappelijk als hij falsificeerbaar is; en waar is dan die intelligentie die de knie heeft ontworpen?
Nee, het enige wat er is, is de wereld, het enige wat we kunnen doen is die verder wetenschappelijk onderzoeken, en als we er niet helemaal uit komen is dat logisch want mensen zijn volgens de evolutietheorie niet ontworpen om de wereld te begrijpen.
Natuurlijk is een fatsoenlijke samenleving nodig en moeten mensen enige hoop hebben als alles hopeloos slecht gaat in hun leven en daarvoor is de religie goed. Maar moeten we er daarom ook in geloven? Of is het voldoende als we het gewoon zien als een nuttige filosofie om de maatschappij te ordenen (zoals het confucianisme) of om te overleven (zoals stoïcisme of hedonisme).
Een k*tgodsdienst zoals de huidige fanatieke islam is misschien goed voor het overleven van de moslims als groep, maar kost de wereld trillioenen dus hoe eerder we Azzous met zijn hoofd in het hol van Bouyeri rammen en daar laten stikken hoe beter.
CoJoNes 10-01-06 @ 18:34 in dit topic heeft het heel goed gezegd!

cugel | 11-01-06 | 16:02

Alsof wij "beschaafde"westerlingen zo goed met onze koeien,varkens en kippen omgaan!!!

Loebas | 11-01-06 | 16:00

@losers
Je doet je naam eer aan! Loser!

schmenzo | 11-01-06 | 14:03

@ Vossie:

ik geloof dat ik het niet helemaal meer begrijp... waarom heb je het mongloïde verhaal van "TheArcher" gekopieerd?
Verder natuurlijk altijd alle lof voor creatieve uitspattingen!

schmenzo | 11-01-06 | 14:02

-weggejorist-

Losers | 11-01-06 | 13:43

Het werkt! Halleluja! God bestaat!

Vossie | 11-01-06 | 13:15

@ schmenzo
ook proza. ik heb daar op www.nederlands.nl 35 proza teksten staan.
op maroc.nl heb ik niks te zoeken geloof ik. ik heb niks met (of tegen) marokkanenn en heb nog nooit een opmerking over hen gemaakt. ik ben verhalenschrijver en toen ik laatst een verhaal schreef waar een marokkaan in voor kwam, baseerde ik hem enigszins op iemand die ik vaag kende en op gebeurtenissen die mij ter ore waren gekomen. dat verhaal, "Mounir, Debbie en de anderen" is te vinden opde proza afdeling van www.schrijfweb.com en is opgedragen aan fuckje uit groningen.

Vossie | 11-01-06 | 13:10

Dat is een site voor nederlandse poëzie...

schmenzo | 11-01-06 | 12:38

maroc.nl heb ik nog nooit aangeklikt, ik zal er eens gaan kijken. het verhaal hierboven staat wel op www.nederlands.nl onder mijn eigen naam Rudolf Paul.

Vossie | 11-01-06 | 12:30

@Vossie 11-01-06 @ 10:57
Dat zou je eens moeten posten op maroc.nl onder je eigen naam. Jij bent zo'n typisch figuur die hard blaft maar nog geen tand in de bek heeft om te bijten. Harde woorden, zacht moraal. Kortom, je bent een stumper van de bovenste plank.

schmenzo | 11-01-06 | 11:49

@Pannie

Je hebt een punt Pannie.

Er zijn ook Moslims die in nederland gewoon de verdeelsleutel 1/1 gebruiken.
En alles is voor Bassie. :))
Wat dat betreft raken ze steeds meer ingeburgerd in Nedeland.
Om Zalm ff te quoten. " Er is geen armoede in Nederland".
Dus vinden ze lastig om ze te "zoeken" en geven de moed op. (wel zo makkelijk) Misschien is de "menselijke" verleiding om alles zelf op te eten wel groter dan de opdracht om wat je hebt te delen met de medemens.

Aan voedselbanken doneren is niet eens zo slecht idee. Alleen wie regelt het logistieke deel ervan? Als particulier iemand kan je misschien een organisatie oprichten die dat op vrijwillegers basis doet.
Alleen ik dank hiervoor. Onderwijs en Werkloosheid zijn aandachtgebieden waarvoor ik in mijn vrije tijd voor wil inzetten. Dat moet dan IEMAND anders doen.

Kaan78 | 11-01-06 | 11:30

whahaha, die linkse rakkers zijn zo grappig! snijden moslims Theo de keel door, dan is er niets aan de hand, maar als iemand wat bomen of koeien omzaagt, dan staan ze vooraan te blêren... hihii...

Brullio | 11-01-06 | 11:16

Het brandoffer

En het geschiedde dat God Abraham verzocht, en Hij zeide tot hem:`Abraham!' En hij zeide: `Zie hier ben ik.' En Hij zeide: `Take now thy son, thine only son, whom thou lovest, even Isaac, and get thee into the land of Moriah; and offer him there for a burnt-offering upon one of the mountains which I will tell thee of.' Toen stond Abraham 's morgens vroeg op en zadelde zijnen ezel, en nam twee van zijne jongens met zich, en Isaak zijnen zoon; en hij kloofde hout voor het brandoffer, en maakte zich op en ging naar de plaats, die hem God gezegd had. Aan den derden dag, toen hief Abraham zijne oogen op en zag die plaats van verre; en Abraham zeide tot zijne jongens: `Blijf gij hier met den ezel, en ik en de jongen zullen henengaan tot daar; als wij aangebeden zullen hebben, dan zullen wij tot u wederkeren.' En Abraham nam het hout des brandoffers en leide het op Isaak zijnen zoon; en hij nam het vuur en het mes in zijne hand, en zij beiden gingen te zamen. Toen sprak Isaak tot Abraham zijnen vader en zeide: `Mijn vader!' En hij zeide: `Zie hier ben ik, mijn zoon.' En hij zeide: `Zie, het vuur en het hout, maar waar is het lam tot het brandoffer?' En Abraham zeide: `God zal Zichzelven een lam ten brandoffer voorzien, mijn zoon.' Zoo gingen zij beiden te zamen. En zij kwamen tot de plaats, die God hem gezegd had; en Abraham bouwde aldaar een altaar, en hij schikte het hout; toen hief Abraham zijne oogen op en zag om, en zie, achter was een ram in de verwarde struiken vast met zijne hoornen; en Abraham nam dien ram, en leide hem op het altaar boven op het hout; en Abraham strekte zijnen hand uit en nam het mes om den ram te slachten. Maar de Engel des HEEREN riep tot hem van den hemel en zeide; `Abraham, Abraham! I said "Thy son, thine only son", not some bloody ram, you silly old fool! Can't you understand English!' En Abraham hief zijne oogen op en zeide: `Fuck You!', en hij hief daarbij zijnen middelvinger op tot den hemel. En hij zeide: `Wat denk je wel!' En hij riep nogmaals: `What think you well!' Toen keerde Abraham met zijnen zoon Isaak weder tot zijne jongens, en zij maakten zich op, en zij gingen samen naar Ber-Seba.

Genesis 22

Vossie | 11-01-06 | 10:59

Kelen doorsnijden en stenigen daar zijn die kutmoslims goed in. Is ook het enigste wat ze kunnen. Geweld is ook alles wat er staat in hun haatboek en wat hun geleerd wordt in hun haattempels. Zag net het NOS Journaal met die oudbollige trut Janette Schuurmans, die was dit "feest" met een soort blij gezicht aan het verkopen alsof het echt feest is. Weet u wanneer het feest is voor mij?? Als de laatste kutmoslim dit land heeft verlaten. Maar ja, dat zal ik wel niet meer meemaken, helaas.... PS. Abraham had beter zijn zoon de strot door kunnen snijden dan deden die kutmoslims vandaag dat ook met hun zonen, waren we er snel vanaf! Trouwens de islam heeft niks met abraham te maken. Het zijn allemaal verzinsels van een kinderverkrachtende terrorist, die met zijn door geslachtziektes aangetaste hersenen zijn waanideen op papier heeft laten zeten. Want zelf schrijven kon dit domme varken niet.. Dus islam is geen religie maar een sekte van waanzinnigen die allemaal geweld nastreven.

TheArcher 10-01-06 @ 17:18

Vossie | 11-01-06 | 10:57

Kaan78 11-01-06 @ 10:35

Dus 1/3 gaat naar de 'armen'??
Naar de voedselbanken ofzo???
Of naar de daklozenopvang???

Pannie | 11-01-06 | 10:40

Wat schijnheilig.
.
Dit manier van slachting wordt altijd gebruikt. Ook voor en na het offerfeest.
Als er alternatieven zijn, zullen ze de moslims dat ook wel gebruiken. Maar de alternatieven, waarmee een lam een stroomschok krijgt en dan nog zit na te trillen is ook niet erg goed te noemen. Wel moet het dier na slachting net als bij de joodse manier van dieren slachten uitbloeden. Zodat alle bloed leegstroomd. Dit heeft ook met risico op ziekten te maken. Zo
.
Trouwens.
Ik heb gisteren lekker veel lamsvlees gegeten.
Top zo'n barbeque feest.

Sociale kant van het verhaal is dat 1/3 deel voor je zelf is.
1/3 van de schaap aan familie
1/3 aan de armen van de samenleving behoort.

Overigens zijn er veel moslims die hun geld voor het dier naar Afrika of land van herkomst sturen. Zodat de armen daar ook een vlees kunnen eten. Zal ze een rotzorg zijn hoe de dieren zijn geslacht.

Kaan78 | 11-01-06 | 10:35

er gaan dagelijks weet ik veel hoeveel mensen dood, en men gaat janken over een paar schapen en koeien. in ieder geval gaat 2 derde van dat beest naar armen en minderbedeelden, hebben zij iig nog iets te eten.

kleinklein_negertje | 11-01-06 | 10:06

78.500 schaapies ,mmmm hoeveel broodjes shoarma zouden dat zijn ... iemand ??

ex-reauker | 11-01-06 | 09:08

Ah joh... laten we ons liever bezig houden met een standbeeld ter nagedachtenis aan 'De Mus'.

Pim Pandoer | 11-01-06 | 07:52

Trouwens, als die mosliems gewoon elke dag een feestje vieren zijn we binnen de kortste keren van ons mestprobleem af. T'is alleen jammer dat ze geen varkens vreten. Misschien dat de hervormden, katholieken en gereformeerden zich daarover kunnen ontfermen?

neemjemoederindemali | 11-01-06 | 02:05

en niemand die mij een vers stukje schapevlees aanbied K.t m.sl.ms ook. En wel stenen gooien tegen een muur!! Het zou verboden moeten worden

neemjemoederindemali | 11-01-06 | 02:00

Dieren en de islam, mensen en de islam...... zolang er maar bloed vloeit!

Anti-links | 11-01-06 | 01:44

muzelmannen bashen tiens

Monsinieur Wimp | 11-01-06 | 00:16

@rn1970 10-01-06
rustig,rustig.Ik moest ff men vriendin naar de stal brengen.

Monsinieur Wimp | 11-01-06 | 00:13

@ selena
Tuurlijk niet. Wat is er nou leuker: moslims bashen of jezelf bashen?

King of controversy | 11-01-06 | 00:01

lekker hypocriet. zullen we eerst zelf alle varkens, koeien, kippen etc. in nl goed gaan behandelen en dan gaan miepen over hunnie.

selena | 10-01-06 | 23:59

@rn1970 10-01-06
Nee, om mij ervan te vergewissen dat ik niet een van hun vriendinnen heb geneukt.Want anders.... Allah sta me bij

Monsinieur Wimp | 10-01-06 | 23:57

goed, als het zo moet,

Omerta, honden topic, nu, rabarberke bashen..

hama | 10-01-06 | 23:15

Levereter 10-01-06 @ 23:09
Zou dat mij staan??... ik heb nogal een stevige aardappel in mijn panty lever...
hama 10-01-06 @ 23:10
Is goed maar als ik te veel op stoom kom dan is mijn nachtrust naar de klote.... ik neem eens een afwachtende houding aan.. ongeveer zoals nederland in de tweede wereldoorlog

omerta62 | 10-01-06 | 23:13

@omerta, wil je even met me mee naar de topic over honden, rabarbeke bashen vanwege haar zure lucht/persoonlijkheid...

hama | 10-01-06 | 23:10

omerta62, en als we er nou een deux-piece van Frans Molenaar bij doen?

Levereter | 10-01-06 | 23:09

controle 10-01-06 @ 23:05

mmmh... Omerta de crusader... ja.. dat bekt wel lekker ja.
Tuurlijk zal er oorlog blijven controle.. maar ik hoop dat ik het niet mee hoef te maken....
Ik vind een virtuele oorlog al zo veel eisend...

omerta62 | 10-01-06 | 23:09

Hoiiii:))

Zo ff lekker weze badderen! * Eendje erbij. opblaasfisch*

Ben ik weer! Waar zijn mijn vrienden? Hello Riso, what's up?

cor123 | 10-01-06 | 23:09

@omerta,
vind je anders wel een geyle woerd..

hama | 10-01-06 | 23:08

Levereter 10-01-06 @ 23:03
Ik doe veel maar ik ga niet de lokeend uithangen... uitgesloten!

omerta62 | 10-01-06 | 23:06

Een soort van lokeend met parelkettinkje en Penneyshoes, dat vinden ze onweerstaanbaar.

Levereter | 10-01-06 | 23:05

@omerta62
Geloof dat ze het in Europa wel gehad hebben met oorlogen (op een paar baltische staten na dan). Kijk religie is idd een soort benzine voor meningsverschillen maar dat ligt toch echt voor een groot gedeelte aan de leer van bepaalde religies. De kruistochten van vroeger waren trouwens ten eerste om ons te beschermen tegen de optrekkende moslims. Maar nogmaals, de mens zal altijd wel redenen verzinnen om een oorlog te voeren.

controle | 10-01-06 | 23:05

hama 10-01-06 @ 23:01
*omerta vliegt de deur uit naar de aan de overkant gelegen kinderboerderij alwaar nog wat tenen en koppen liggen*

omerta62 | 10-01-06 | 23:05

Kunnen we niet zoiets als een virtuele lokeend maken?

Levereter | 10-01-06 | 23:03

K1100 10-01-06 @ 22:59
Ik moet oppassen voor overmedicatie...
Daar gaat mijn geslachtsdeel halfstok van..
Niettemin stootte ik net wel dat viskommetje er mee verrot.
Ik wordt zo opgewonden van de PC

omerta62 | 10-01-06 | 23:03

-edit je draait door-

hama | 10-01-06 | 23:01

omerta62 10-01-06 @ 22:59
Ik draaf weer door...

omerta62 | 10-01-06 | 23:00

phoeehhi, hama doet zijn ontspanningoefeningen

hama | 10-01-06 | 23:00

@hama
Stook omerta niet zo op!
@omerta
Tijd voor een pilletje?
*neemt toastje met eendenpatee*

K1100 | 10-01-06 | 22:59

controle 10-01-06 @ 22:56
Maar na die WO 2 is het toch nergens anders meer over gegaan controle?

omerta62 | 10-01-06 | 22:59

Hama jongen we krijgen ze wel, doe nou maar rustig.

Levereter | 10-01-06 | 22:58

hama 10-01-06 @ 22:54
Jazeker...!
*omerta staat met zijn grote klauwen bij zijn dochter in het kleine viskommetje te raggen*

omerta62 | 10-01-06 | 22:56

Ok hiermee sluit ik af
@levereter
Nee, ook maatschappelijk vraagstukken en actualiteiten.
@king
Ok later
@omerat62
oorlog komt door intoleranten. WO 1,2 en communisme: kwam weinig religie aan te pas.

controle | 10-01-06 | 22:56

zing vecht huil bid lach werk en bewonder

hama | 10-01-06 | 22:55

@ Levereter & omerta62
Inderdaad

King of controversy | 10-01-06 | 22:54

@omerta, ruk het oorvan een goudvis en prop het door de keel van een eend!, nu!

hama | 10-01-06 | 22:54

ristretto 10-01-06 @ 22:49
Ach ja natuurlijk....
King of controversy 10-01-06 @ 22:49
Zogezegd een "Ring of silence"?
Als hitman staat mij wel aan ja...

omerta62 | 10-01-06 | 22:52

King, een soort algemeen eenden alarm zeg maar?

Levereter | 10-01-06 | 22:52

dag heaumeaux

hama | 10-01-06 | 22:51

Heb trouwens vanmiddag ter oefening eens geprobeerd om bij de barbie van mijn dochter de keel door te snijden maar dat viel toch nog niet mee zeg..!

omerta62 | 10-01-06 | 22:50

@ controle
Oke, je hebt gelijk. normaal boeit het me ook wel, alleen moet nu even prioriteiten stellen. *zucht*. Maar GS kennende krijgen we nog uitgebreid de kans om er een volgende keer op door te gaan.
PS Om te voorkomen dat er eenden gemist worden op een topic, wie is er voor een telefooncircel?

King of controversy | 10-01-06 | 22:49

Juist wel, zo'n heer kan niet tegen iemand die tegenspreekt. Ze mag alleen haar mond openen voor kusjes en misschien aan zijn hockeystick likken..

ristretto | 10-01-06 | 22:49

controle 10-01-06 @ 22:46
Religie lijdt tot oorlog...
Als de geschiedenis ons iets geleerd heeft is het dat wel.

omerta62 | 10-01-06 | 22:48

controle, dacht eerlijk gezegd dat religie eigenlijk de enige is, prima hoor.

Levereter | 10-01-06 | 22:47

@levereter
Goed, ik was in principe ook klaar. Er zijn een aantal discussies op GS, die ik altijd de moeite waard vind, religie is er een van.

controle | 10-01-06 | 22:46

Ik heb overigens nog geen vrouwelijke eendjes een discussie zien aangaan...
Toch te weinig testosteron....
Ze zijn zo lief als je die dagboekjes leest " mmh.. kusje hier.. kusje daar"
Ik kan me niet voorstellen dat zoiets trouwt met een heer van adel of zo...

omerta62 | 10-01-06 | 22:45

controle, vindt je het niet een beetje laat voor zware theologische debatten met lappen tekst?

Levereter | 10-01-06 | 22:42

Levereter 10-01-06 @ 22:38
Dat noemen ze belletje trekken...

omerta62 | 10-01-06 | 22:41

@king
Het lijkt me sterk dat het je niets boeit.

controle | 10-01-06 | 22:40

Wat homo die wimp(doet z'n naam wel eer aan)Beetje popi-vraag stellen en dan hard wegrennen.

rn1970 | 10-01-06 | 22:38

Zo'n Wimp laat dan een scheet en is meteen weer weg, raar hoor, maar ja misschien moest hij naar bed.

Levereter | 10-01-06 | 22:38

Monsinieur Wimp 10-01-06 @ 22:23
U mag het ook... als u maar niet mijn toupet tot uw harem gaat scharen...*omerta haalt liefkozend zijn hand door zijn schapehaar*

omerta62 | 10-01-06 | 22:34

@ controle 22:25
Nee, weet ik. Maar het boeit me ook absoluut niet.

King of controversy | 10-01-06 | 22:33

@Levereter 10-01-06 @ 22:29
LOL

rn1970 | 10-01-06 | 22:31

@ Wimp
Ja hoor dat mag elke muslim. En jij ook hoor.. Daarna wel controleren op mond en klauwzeer..

ristretto | 10-01-06 | 22:30

rn1970 10-01-06 @ 22:22, hoop wel dat ze dan Grand Marnier slurpen, ben dol op Canard a l'Orange.

Levereter | 10-01-06 | 22:29

Volgens mij is wimp alweer afgedropen naar de kinderboerderij.

rn1970 | 10-01-06 | 22:27

ristretto 10-01-06 @ 22:24
Nou... ene apotheker stond op het punt om een hele ongezellige discussie met mij te gaan krijgen.
Net op tijd echter kwam Hama mijn pilletje doorpaasen.
Ben nu weer op kamertemperatuur

omerta62 | 10-01-06 | 22:27

@ristretto
Na ja het lag idd voor de hand.
@king
over die vissen en maagden moest ik trouwens wel lachen.

controle | 10-01-06 | 22:27

@king
Hij zegt helemaal niet dat de bijbel corrupt is. Anders was hij waarschijnlijk ook niet geaccepteerd als voorzitter van de instantie verantwoordelijk voor de nieuwe bijbelvertaling. Lees ook maar eens www.biblicalstudies.org.uk/article_tra...
Daarin is hij het eens met de uitspraak van ene Whately: "We do not deny, nay we affirm and avow, that the very meanest translation of the Bible in English, set forth by men of our profession, ?containeth the word of God, nay, is the word of God. As the King?s speech, which he uttereth in Parliament, being translated into French, Dutch, Italian and Latin, is still the King?s speech, though it be not interpreted by every translator with the like grace, nor peradventure so fitly for phrase, nor so expressly for sense, everywhere?. No cause therefore why the word translated should be denied to be the word, or forbidden to be current, notwithstanding that some imperfections and blemishes may be noted in the setting forth of it."

controle | 10-01-06 | 22:25

Nemo 10-01-06 @ 22:22
Bedankt medestrijder..
*omerta neemt het bord aan en begint smerig te schranzen*

omerta62 | 10-01-06 | 22:25

Omerta,
Je leek wel een dolle hond. Zo te horen gaat alles over eten, mensen, honden, vis en eend.. Gaat ie weer een beetje?

ristretto | 10-01-06 | 22:24

@Wimp
Hoezo, wil jij je dan ook bekeren?

Nemo | 10-01-06 | 22:24

@Monsinieur Wimp 10-01-06 @ 22:23
Bang dat ze aan je vriendin komen?

rn1970 | 10-01-06 | 22:23

rn1970 10-01-06 @ 22:20
Graag met wat wol eraan....
Levereter 10-01-06 @ 22:20
Met eend ben ik iets voorzichtiger geworden na vanochtend.

omerta62 | 10-01-06 | 22:23

Of muslims ook schapies mogen neuken is een prangende vraag die mij al enkele weken in zen klem houdt."Uch"

Monsinieur Wimp | 10-01-06 | 22:23

@levereter die eenden komen niet die hebben op dinsdag hun borrelavond.Je moet niet alleen die gastenboeken volgooien maar ook hun site ff doornemen.Know you'r enemy;)

rn1970 | 10-01-06 | 22:22

*Besteld bord shoarma voor Omerta. Saus erbij?*
*Neemt zelf broodje kebab.*

Nemo | 10-01-06 | 22:22

Oke.. is al gedaan zag ik!

omerta62 | 10-01-06 | 22:21

Alleen shoarma vis of eend.

Levereter | 10-01-06 | 22:20

@omerta62 10-01-06 @ 22:19

pittige of knoflook saus?

rn1970 | 10-01-06 | 22:20

Kan ik hier ook shoarma bestellen?

omerta62 | 10-01-06 | 22:19

@ controle, je meent het ;)
Ik kan het boek ook niet lezen, maar dit is de tekst op de achterkant:
For more than twenty-five years the standard acocunt of the transcribing and transmission of the New Testament, this book offers a comprehensive survey of ancient and newly-discovered manuscripts, and considers both the science and the art of textual criticism as applied tot the evaluation of divergent readings of those manuscripts. Containing references to more than 300 books and articles dealing with Greek munuscrips, early versions and critical studies of witnesses tot the text of the New Testament, it covers a variety of textual problems and gives an objective acocunt of the several schools of textual methodology. Now updaten and expanded with 40 pages of new material, the third edition provides information concerning recent advances in the textual criticism of the New Testament.
Hoewel het boek lijkt te gaan over kritisch tekst lezen staan er wat mij betreft ook genoeg aanwijzingen dat er op z'n minst een deel van de titel waar is. Dit is geen boek van een broekie, hij heeft al 30 titels op z'n naam staan. Voor de verkoop is dus geen controversiele titel nodig. Dus is de bijbel inderdaad corrupt.

King of controversy | 10-01-06 | 22:18

@ controle
sorry, hij lag voor de hand niet er bij... Ik kon 'n niet missen.
Het viel toch wel mee?

ristretto | 10-01-06 | 22:17

@ristretto
Bij de hand?

controle | 10-01-06 | 22:13

@controle, dan zal het dus wel meevallen

ristretto | 10-01-06 | 22:09

Lol@rn
Wel een niet topic: Kannibalisme in het paradijs?

ristretto | 10-01-06 | 22:07

M 1970, voor 72 gerookte palingen is het wel erg aanlokkelijk een autoexplosie te doen.

Levereter | 10-01-06 | 22:06

@king
Som de punten op (een of een paar is wel genoeg voor discussie), je moet je aanmelden ofzo om het te lezen. Trouwens is meneer Metzger niet de eerste de beste zoals ik zie op wikipedia. Hij heeft geholpen bij de nieuwe bijbelvertaling in de VS (NRSV), zijn kritiek zal dan wel meevallen neem ik aan. Wat ik begrepen heb, heeft hij vooral kritiek op de samenstellingswijze en vertaalwijze van de bijbel. "Because of such views, he has been criticized by some evangelicals". Dus het zal wel allemaal meevallen.
PS laat je niet te makkelijk afleiden door de titel van een journal: ze wordt meestal sterker gesteld dan de conclusie om de lezer te boeien.

controle | 10-01-06 | 22:06

@lever
precies, we kunnen een lekker schaap bestellen...

ristretto | 10-01-06 | 22:05

@Nemo
Cor moet je gewoon geen aandacht geven. Dat hij niet in staat is hier een zinnige reactie te plaatsen heeft hij nu al vaak genoeg bewezen.

Pauleau | 10-01-06 | 22:04

@Cor
Waar ben je nou?

Nemo | 10-01-06 | 22:03

ristretto, dus cor123 mag je niet opeten.

Levereter | 10-01-06 | 22:03

@ristretto Wie had het over eten.Wilden ze die 72 maagden dan ook opeten?

rn1970 | 10-01-06 | 22:02

*Doet bestelling voor Cor.*

Nemo | 10-01-06 | 22:02

Nee lever en rn, een vis is niet halal, mag door iedereen gegeten worden, behalve bepaalde soorten Clownsvissen, die zijn beschermd.

ristretto | 10-01-06 | 22:01

@ Levereter
En als je daarbij bedenkt dat de zelfmoord terrorist zich al aardig zat te verheugen op de maagden op de trap naar boven, kan het een kleverige bedoening worden.

King of controversy | 10-01-06 | 22:00

@ Nemo

ff checken http:/www.anaam.net kun jeje eigen schaap of geit bestellen. Hoezo techniek en Islam gaat niet samen.
Vergis je niet: anaaM

ristretto | 10-01-06 | 21:59

Een goede leerschool voor de wilde horden van keelzagers, zo'n offerfeest!

WillemIII | 10-01-06 | 21:59

@levereter Gerookte paling?

rn1970 | 10-01-06 | 21:57

Hoop wel dat het vérse vis is, de zelfmoord terrorist komt ietwat rokerig de hemel binnen, Pats! tot aan z'n nek in de rotte vis.

Levereter | 10-01-06 | 21:55

@cor123
Hallo Rist calling cor, come in cor ( niet echt een invitatie hoor Cor) are you receiving me, over.... Please explain!

ristretto | 10-01-06 | 21:55

@KutCor
Nu ben je er bij stronttank.

Nemo | 10-01-06 | 21:52

Doe es uitleggen, cor123!

Harige Bangmaker | 10-01-06 | 21:52

@cor123
coooohooorrr, leg het MIJ dan eens uit.

ristretto | 10-01-06 | 21:51

Hier moet een zero tolerance beleid tegen komen, in Nederland leven we in 2006, niet in 1460.

NahUnd? | 10-01-06 | 21:50

@ Moi
Die Spanjaarden zijn hier binnengevallen? De lage landen waren gewoon op een rechtmatige manier in handen gevallen van de spaanse koning (Alleen Gelderland is veroverd, dacht ik, en in ieder geval lang voor de onafhankelijkheidsstrijd begon)

King of controversy | 10-01-06 | 21:49

@cor123
Goeienavond, vertel eens rustig, er wordt gescholden. Ik snap er niets van leg het mij dan eens uit.

ristretto | 10-01-06 | 21:48

Vissen was trouwens ook het teken van de Christenen in die tijd.

King of controversy | 10-01-06 | 21:47

King of controversy 10-01-06 @ 21:41

Ho ho... Die Spanjolen zijn hier binnengevallen.
Helaas hebben we ze er weer uitgeflik... ehh... geheaumeau-sexueeld.
Anders had ik nu mooi aan de Spaanse Costa gewoond.

Moi | 10-01-06 | 21:47

Zijn die eenden dan nog langsgekomen?

Harige Bangmaker | 10-01-06 | 21:46

zou nu heel graag wat eenden bashen,
*kan met zijn agressie geen kant meer op*

hoewel,

cor123...... boeh!

hama | 10-01-06 | 21:45

@Levereter 10-01-06 @ 21:44
Hahaha Inderdaad zit je daar met 72 haaien of sidderaalen.

rn1970 | 10-01-06 | 21:45

@Moi
Ik denk dat jij je wel in de afgelopen Reader's Digest verkiezing kan vinden..

MAXIMO | 10-01-06 | 21:45

@ Nemo

Ga je mond spoelen! Er zijn gristenen hier!

cor123 | 10-01-06 | 21:45

@cor pleur eens 123 op.

rn1970 | 10-01-06 | 21:44

Ben wel benieuwd wat voor vissen, ik bedoel er is verschil tussen 72 haringen of 72 haaien, of misschien had die geleerde zich ook vergist en krijg je gewoon 72 eenden.

Levereter | 10-01-06 | 21:44

cor123 10-01-06 @ 21:24

Vanaf dat moment heeft de Nobelprijs voor mij ook geen enkele waarde meer.
Geen van beide had er recht op.
-
Maar ja, als de politiek zich ermee gaat bemoeien vervallen direct alle normen en waarden.
Dus wat mij betreft mag die prijs in de vuilnisbak, het is een politiek speeltje geworden.

Moi | 10-01-06 | 21:43

@nemo Ik heb een heel andere dvd van nemo,daar wordt niet in gevloekt;)

rn1970 | 10-01-06 | 21:43

@Levereter 10-01-06 @ 21:39

Ja, hij wel, dat blijkt! :)))

cor123 | 10-01-06 | 21:42

@Cor
Jezus g^$%#%%^# kom eens met argumenten vraag ik je.

Nemo | 10-01-06 | 21:41

@King of controversy 10-01-06 @ 21:30

Je zal maar als terrorist een vis fetisjist zijn.kom je in de hemel met het idee 72 maagden en krijg je 72 vissen nou dan kan het niet meer stuk.Dan dank je allah toch op je blote knieen(mocht je die nog hebben na de explosie)

rn1970 | 10-01-06 | 21:41

@ moi 21:36
Waar gehakt wordt vallen spaanders, is toch een gevleugelde uitspraak van het "zet ze allemaal de grens over" volk?
Ondertussen heb je nog steeds geen excuses gemaakt aan de Spaanse bevolking en de Katholieke minderheid in Nederland.

King of controversy | 10-01-06 | 21:41

cor123, nee jij bent hem niet, want hij is wél intelligent.

Levereter | 10-01-06 | 21:39

@Moi
"Hier zal je het natuurlijk niet mee eens zijn"
Je kent me? Want ik ben het er inderdaad niet mee eens, zolang jij je niet excuseert voor de daden van, ik noem maar wat, de Neo's van de afgelopen tijd hoeven die gasten zich al helemaal niet te verontschuldigen.
@Cor123.
Hij was toch al oud, so who cares?
Aan aids sterven op je 85ste is toch wel een prestatie...

MAXIMO | 10-01-06 | 21:39

Heb nog nooit gehoord van een broodje eend kebab zullen wel onrein zijn.

Levereter | 10-01-06 | 21:38

@Levereter 10-01-06 @ 21:34

Ja, klopt was haar goed zat (en uitgewoond)

cor123 | 10-01-06 | 21:38

King of controversy 10-01-06 @ 21:21

Leuk dat je voor je voorbeelde honderden jaren terug moet.
-
Maar goed, vermoorden van een mensen in een ander land en dan nog tijdens Olypische Spelen, noem jij 'vrijheidsstrijd' ?
-
Laat ik je een ding duidelijk zeggen, eind 70er jaren waren de meeste Palestijnen helemaal niet zo tegen Israël.
Op de Kibbutz verdienden ze namelijk beduidend meer dan wanneer ze voor een Palestijn gingen werken.
Het dorp naast de kibbutz had gratis water en electriciteit van de kibbutz.
Dit alles is veranderd toen die egyptenaar arafat "president" werd.
Er zullen veel palestijnen met weemoed aan de "oude" tijd van voor arafat terugdenken.
Diegene die dat hardop durfden te zeggen hebben de volgende dag niet gehaald.
Jouw "lichtend" voorbeeld dulde namelijk geen tegenspraak.

Moi | 10-01-06 | 21:36

Irritant figuur die Cor, toevallig heet de ex van mijn vriendin ook zo, ook een irritant figuur, What's in a name?

Levereter | 10-01-06 | 21:34

78.500 schapen en geyten en 3300 koeien en een aantal eenden.

Karel kwakbol | 10-01-06 | 21:33

Mag ik er even op wijzen dat niet alleen vandaag maar dagenlijks coosher en halall geslacht wordt.
Dit gebeurt altijd door een nek snede echter de afgezanten van de synagoge of Moskee zijn zeer ervaren mensen. Gebeurt echt in een split second.
Niets nieuws dus....

Godvergetenkutzooi | 10-01-06 | 21:33

Moet zijn onweerlegbaar

cor123 | 10-01-06 | 21:32

@ Nemo

Dat heeft geen zin bij jou, Vooral niet bij mensen met een kort lontje.
Bovendien : Het is tot in den treure verteld en herhaald. Ik heb dat zo vaak gezien met linkse symphatisanten, zodra er in een discussie, onomstotelijk weerlegbaar feiten zijn aangedragen, laat men het opeens afweten. Om later vervolgens bij een gerelateerd topic weer opnieuw te beginnen. Dag knul.

cor123 | 10-01-06 | 21:31

@ rn 1970 21:23
Volgens mij hebben ze liever 72 maagden (hoorde laast trouwens een prof die beweerde dat dat fabeltje een vertaalfout is, en dat "maagden" "vissen" moet zijn)

King of controversy | 10-01-06 | 21:30

Wakker Dier rules, dierenmishandelen is voor geestelijk minder bedeelden. En het ene kwaad rechtvaardigt het andere kwaad nog niet.

Kyokushinkai | 10-01-06 | 21:27

@hama zeg maar vreemde eenden in de bijt.

rn1970 | 10-01-06 | 21:27

@rn1970,

heb ze trouwens al twee dagen niet meer gezien, ze worden op verschillende dispuut sites vergooid voor hun actie op tv, lachen, iedereen haat de eenden dankzij ons

hama | 10-01-06 | 21:26

@Levereter
Vraag het ze. Ik niet. Ik ben slechts een hyperactieve vis.

Nemo | 10-01-06 | 21:26

Altijd weer die Jaymz Blond en Jane Doe, ben een beetje bang van ze, volgens mij zijn het ZOMBIES!!

Levereter | 10-01-06 | 21:25

@Moi.
Hoe dan ook, de beste man gaat met een Nobelprijs op zak zijn kist in.
MAXIMO 10-01-06 @ 21:17
-------------------

Ja, vermoedelijk met aids oid, want hij liet zich graag door 1 van zijn lijfwachten verwennen. Het krioelde ook vaak van die jongetjes om hen heen.

cor123 | 10-01-06 | 21:24

@King of controversy 10-01-06 @ 21:21
Dus we moeten die palestijnen een geuzenpenning geven?

rn1970 | 10-01-06 | 21:23

KutCor ga eens naar het Stamcafe.

Nemo | 10-01-06 | 21:23

@Hama
GOMPIEEJJJJ AAHHHH!!!
@Cor
Kom eens met argumenten.

Nemo | 10-01-06 | 21:22

@hama Ik zag de dagobertjes meer als lui op een zelfmoordmissie;)

rn1970 | 10-01-06 | 21:21

@ hama 10-01-06 @ 21:18

Ken je die serie nog? :)

cor123 | 10-01-06 | 21:21

MAXIMO 10-01-06 @ 21:01

Niet verontschuligen maar massaal laten zien dat ze het er niet mee eens zijn.
-
Gezien de HELE wereld zich moet beschermen tegen moslim terrorisme lijkt me het verstandig om nu een duidelijk signaal af te geven.
In NL is dat niet gebeurd, ook niet na herhaaldelijk aandringen van overheid. In UK gebeurde het alleen toen het geweld wel heel dichtbij kwam.
-
Niet verwonderlijk dat er nu zelfs bij de overheid langzamerhand scheuren beginnen te komen in het idee-fixe van vreedzame samenleving met moslims.
Hier zal je het natuurlijk niet mee eens zijn
Maar noem mij dan eens een modern westers land waar moslims vreedzaam naast en niet parasiterend op de oorspronkelijke bevolking wonen?
Ik zou het echt niet weten.

Moi | 10-01-06 | 21:21

@ Moi 21:03
Er is een subtiel verschil tussen een vrijheidsstrijd en tegen terrorisme. Ontken jij dat, dan eis ik nu excuses van je voor alle wandaden die de Geuzen ooit gpleegd hebben. Zoals daar zijn: het plunderen van steden, het kruisigen van verkeerde monniken, het vermoorden van politieke tegenstanders, het in de fik steken van politieke tegenstanders en het doelbewust uithongeren van complete steden, inclusief de vrouwen en kinderen. En dan heb ik het nog niet eens over samenzwering met buitenlandse mogendheden tegen het heerschende gezag.

King of controversy | 10-01-06 | 21:21

@rn 1970, kleine correctie in je zinsopbouw

Die dagobertjes ook, we moeten de moslims erop afsturen die weten er wel raad mee.

hama | 10-01-06 | 21:20

@nemo, gompie, wedden dat het zo los gaat in het stamcafe?

hama | 10-01-06 | 21:18

Die moslims ook,we moeten de dagobertjes erop afsturen die weten er wel raad mee.

rn1970 | 10-01-06 | 21:17

@Moi.
Hoe dan ook, de beste man gaat met een Nobelprijs op zak zijn kist in.
Net als Rabin overigens, en die was ook niet vies van een verzetsdaadje.
@Pauleau.
Je weet toch! Met GROTE letters, let it be known...

MAXIMO | 10-01-06 | 21:17

@Nemo

Ook nog zo'n verschijnsel: "Wij weten het beter dan jullie, ook al wijzen feiten anders uit. Die zijn fout, dus negeren of weg ermee."

Je houdbaarheidsdatum is al lang voorbij.

cor123 | 10-01-06 | 21:16

@Cor
Wat een goede argumenten heb jij. Je lijkt wel volwassen.
1. Jij gaat te serieus in op deze fictie.
2. Je bent dom. Ga weg.

Nemo | 10-01-06 | 21:12

Moi 10-01-06 @ 21:03

_0_ Een waarheid als een koe (om een beetje on topic te blijven)

cor123 | 10-01-06 | 21:11

Moi, Sabra? Chatila?

Levereter | 10-01-06 | 21:10

Yey! MAXIMO IN DA HOUSE!

Pauleau | 10-01-06 | 21:08

Nemo 10-01-06 @ 20:47

Dus iemand die zegt dat ik voor moslimextremisten ben, is een idioot.

Nemo 10-01-06 @ 20:59

@Cor123
Cor123456789... BOEM! Weg Cor!

--------------------

Geen extremist? Troebele kijk heb jij..

cor123 | 10-01-06 | 21:08

@Moi
Zullen we het eens even over Israel gaan hebben. Wat zij allemaal wel niet uitgehaald hebben? En dat doen ze nog steeds.

Nemo | 10-01-06 | 21:05

King of controversy 10-01-06 @ 20:49

Sorry KoC, maar arafat was zelf een van de grootste schurken uit de 20e eeuw.
Hij financierde weet ik niet hoeveel aanslagen en niet alleen in Israël.
Black September was bv een van zijn clubjes.
Je weet wel die laffe honden die in Munchen de Olympische sporters vermoordden.
-
en.wikipedia.org/wiki/Black_September_...
-
Tot aan zijn dood heeft hij terroristische aanslagen laten plegen en heeft ook nooit willen optreden tegen terrorisme.
Dat deze schurk ineens bloed gaat geven ivm WTC is dus inderdaad gewoon achterbakse propaganda.

Moi | 10-01-06 | 21:03

@Moi,
Waarom zouden moslims zich moeten verontschuldigen voor een daad die zij niet hebben gepleegd? Jij hoeft je toch ook niet voor alles te verontschuldigen wat jouw gelijkgestemden aan rotzooi uitvreten?
Ik vind van niet, en van mijn part hoeven de moslims in TvG zijn geval dat ook niet te doen aangezien hun vertegenwoordigers de gevoelens onder die gemeenschap al lang bekend hadden gemaakt.

MAXIMO | 10-01-06 | 21:01

@Pauleau 10-01-06 @ 20:54
Dat heb ik ook nooit gezegd.
@Cor123
Cor123456789... BOEM! Weg Cor!

Nemo | 10-01-06 | 20:59

@moi, 20.39

dus omdat jij het niet hebt gezien was het er niet?
Gek, ik heb het wel gezien.
Misschien moet je nu en dan je kop uit de stront trekken en eens om je heen kijken.

hama | 10-01-06 | 20:56

Ze zijn er nog wel, stekelige, blinde demagogen met non-argumenten. Grote bek en weinig visch.
lobstupidfish.com/design/fish.jpg

Nemo, terug in je bak!

cor123 | 10-01-06 | 20:56

@Nemo, ik ben zelf christen en ik vond Theo van Gogh ook niet erg lief. Dat is geen reden om hem te vermoorden en vervolgens zijn nagedachtenis te wissen.

Pauleau | 10-01-06 | 20:54

@Pauleau
De media (vooral kutkranten als de Telegraaf) hebben het feit dat Theo kritiek op moslims had heel erg uitvergroot. Als moslim is het dan vanzelfsprekend dat je Theo dan niet erg lief vind.

Nemo | 10-01-06 | 20:52

@ Moi
Valt er dan met jouw te praten? Je stelt dat moslims geen afstand namen van de WTC aanslagen. Ik kome met een voorbeeld wat het tegendeel bewijst, en jij doet dat meteen af als propaganda. Dan denk ik dat je andere voorbeelden ook wel zult afdoen met zaken als propaganda van de moslims, ze menen er niets van en dat soort dingen. Lekker makkelijk. Maar dan valt er dus niet met jouw te discussieren.

King of controversy | 10-01-06 | 20:49

@Moi
'Dus doe niet alsof de moslims hier in NL tegen die aanslagen zijn.'
Inderdaad, ze plegen geen aanslagen. Maar ze zijn allemaal wel hetzelfde he?
Je hoort een dominee ook niet zeggen (uitzonderingen daargelaten) dat hij voor condoomgebruik is.
Er zijn genoeg betogingen geweest, waarbij moslims betrokken waren.
----
En voor de duidelijkheid: Van mij mag Samir A. opzouten. Dus iemand die zegt dat ik voor moslimextremisten ben, is een idioot.
@Violette
Wil je nu opdonderen? Je hebt niets in te brengen hier.

Nemo | 10-01-06 | 20:47

@Nemo,
Voor zover ik weet waren er geen lonsdalers. Begrijp me niet verkeerd, ik begrijp het wel dat ze niet zijn gegaan. Maar dat de afkeer van de moordachteraf wel meeviel is een feit. Dat er geen moslims naar de herdenking zijn gegaan is slechts 1 van de dingen die ik noemde. Het "gij zult niet doden"-kunsterk is aangepast, een andere muurschildering waar Theo van Gogh als duivels engeltje stond is aangepast, en er was ook een hoop gezeik over een standbeeld van Theo van Gogh. Het zou namelijk voor spanningen zorgen. Leg mij maar een suit waarom dat allemaal moet gebeuren bijna alle moslims het afkeuren.

Pauleau | 10-01-06 | 20:45

King of controversy 10-01-06 @ 20:18

Geen argumenten meer ?
.

Moi | 10-01-06 | 20:44

@violette, als je geen vrouwtje bent ben je op zijn minst een heaumeau gezien het gebruik van het woord piemel. Dit neemt een man doorgaans niet in de mond, of, in geval van een getypte reactie in de vingers. Bah

hama | 10-01-06 | 20:43

@king
Nogmaals, ik zie op zich geen problemen met dat evangelie. Dat het evangelie misschien is weggelaten zou kunnen kloppen. Ik heb te weinig informatie om daar over te oordelen. Maar er is een verschil tussen weglaten en editten, dingen dus compleet veranderen, bijvoorbeeld zoon van God verhaal etc. De schrijvers van dit stukje beschouwen het evangelie van thomas als bewijs dat de andere evangelieen min of meer verzonnen zijn. Vind ik een beetje een rare conclusie als je beschouwt dat zeer veel overeenkomsten tussen de 4 en het 5e evangelie bestaat. Het is wel typisch dat het enigzins "vage" thomas evangelie precies geduid kan worden door bepaalde personen. Daar komen de motivaties van ieder persoon naar voren.

controle | 10-01-06 | 20:42

@Nemo 10-01-06 @ 20:33
Kijk Nemo, in tegenstelling tot jou, heb ik nog meer te doen. En aangezien ik pas net thuis ben en geen zin heb om die hele riedel aan oogklep gelul van jou te lezen onttrek ik mij aan deze eindeloze discussie.
-
Verder raad ik je aan om goed te lezen wat ik hiervoor heb gezegd (20.21), voordat je retorische vragen gaat stellen aan mijn persoontje.
-
Maar jij hebt je grijze massa weer terug gevonden begrijp ik?

Violette | 10-01-06 | 20:40

Nemo 10-01-06 @ 19:42

1) Ik beweer nergens dat ALLE moslims aanslagen plegen.
-
2) Ik heb in NL geen enkele betoging van moslims tegen aanslagen gezien.
-
3) Ik heb geen enkele moslim geestelijke met overtuiging tegen de
aanslagen horen praten. Pas na langdurig gezeur van de overheid waren er een paar die wijfelend wel wilden toegeven dat het misschien niet zo leuk was

Moi | 10-01-06 | 20:39

@Pauleau
De moslims kwamen niet naar de herdenking omdat ze bang waren voor die lonsdalemongeaulen. De christenen en joden hadden weinig met de moord te maken. De moordenaar was een moslim, dat is veel pijnlijker. Moslimextremisme wordt gebruikt door kutregeringen om de kritiek uit de arabische wereld de mond te snoeren.
@Violette
Heb jij verder ZELF nog wat te zeggen? Of heb je echt geen hersenen?

Nemo | 10-01-06 | 20:33

@King of controversy 10-01-06 @ 20:13
De hele post was ook bedoelt om een discussie uit te lokken. Maar je hebt gelijk dat dit de plek er niet voor is.

Pauleau | 10-01-06 | 20:29

Offtopic-
KleffeTrektekkel had trouwens in een andere topic een ban gekregen, zien we hem dan nooit meer terug? :)

Violette | 10-01-06 | 20:27

@ controle
Wat betreft de tweede link heb je gelijk. Zo subjectief als wat. In combinatie echter met de eerste link, is het wel voldoende vind ik om te beweren dat er geknoeid is met het Nieuwe testament. Verder ben ik ook te lui om verder te zoeken dan de eerste 10 googlehits.

King of controversy | 10-01-06 | 20:27

@Violette 10-01-06 @ 20:21
Een perfect draft he? Niet te dronken worden hoor. Niet is erger dan vaag links gelul tijdens een kater. ;)

Pauleau | 10-01-06 | 20:23

@stuyterkuycken 10-01-06 @ 20:20
was een hele mooie opmerking stuiterkip
-
@Pauleau 10-01-06 @ 20:15
vergeet niet dat christenen en joden ook een beetje gevoel voor humor hebben.
Bij moslims is dit heeeeeeeeeeeeeel ver te zoeken

Violette | 10-01-06 | 20:23

@king
Het thomas evangelie heb ik een tijdje geleden gelezen toen ik hier ook een discussie omtrent dit thema voerde. Ik zie er eigenlijk geen probleem in, veel van de stukken staan exact hetzelfde vermeld in de andere evangelieen dus is eigenlijk meer bewijs dat de evangelieen op waarheid berusten.
Over de link van tiscali:
Een zin die alles zegt over dit verhaal met subjectieve/ niet-verifieerbare feiten: (Maria magdalena): "Ze was namelijk niet alleen de vrouw van Jezus, maar ook nog eens de moeder van hun zoon." Ja en dat noem jij bewijs, meningen van een of ander vaag forum. Als jij zo wantrouwig tegenover het NT staat, ben dan ook eens kritisch tegenover bronnen die zeggen dat alles maar gemanipuleerd is. En verder heb ik nog steeds geen bewijs gezien i.e. beetje betrouwbare verifieerbare bronnen, niet een of ander forum geneuzel van een atheist of davinci aanhanger. Er zijn ook mensen die zeggen dat Jezus eigenlijk Julius Ceaser was, kan toch niet allemaal waar zijn?

controle | 10-01-06 | 20:22

WIl je geen kudo's?

Pauleau | 10-01-06 | 20:21

*hulde pauleau*
Maar aangezien ik geen vrouwtje ben, zoals iedereen denkt, en ik een perfect draft heb gekregen voor kerst, ga ik morgen op mijn werk weer lekker verder disscussieren met vage linkse oogklep piemels als Nemo.
-
Tot dan en een prettige nacht

Violette | 10-01-06 | 20:21

@ Pauleau: niet echt sterke opmerking van je.

stuyterkuycken | 10-01-06 | 20:20

@stuyterkuycker,
Sorry, de grote mensen zijn even in discussie. Wees jij eens een lieve jongen en volg deze aflevering voor ons. Daarna schrijf je op het weblogje van je sUpaDuDes wat er is gebeurt, zodat wij het kunnen lezen en je kudo's kunnen geven.

Pauleau | 10-01-06 | 20:18

@ Moi 20:12
Juist. Moslims nemen geen afstand van terroristen, en degene die dat wel doen, bedrijven propaganda.
Hier nog een link voor je:
www.symfora.nl/html/infocentrum.htm

King of controversy | 10-01-06 | 20:18

@Nemo
Na de massale afkeuring van de moord door de moslims in de media had ik persoonlijk verwacht dat ze naar de herdenking zouden gaan. Jammer, het waren dus hypocriete leugens. Vergeet trouwens niet dat Van Gogh ook Christenen en Joden zwaar heeft beledigd, maar zij waren wel op de herdenking.
Oh, en welke van mijn uitspraken is ongeveer hetzelfde als een dominee die zegt dat het christendom van alle kanten klopt? Dat ontgaat me, sorry.

Pauleau | 10-01-06 | 20:15

@Pauleau 20:07
Je hele post is discutabel, maar ook off topic. Ik laat je er dus mee wegkomen, en verleen je hierbij koninklijke gratie. ;)

King of controversy | 10-01-06 | 20:13

King of controversy 10-01-06 @ 19:47

Niets, omdat dat voor zover ik weet niet nodig was en ik NIET aan achterbakse propaganda doe.

Moi | 10-01-06 | 20:12

@ Nemo: Rennen... GTST is begonnen en je moeder zit al klaar met thee en kaakjes

stuyterkuycken | 10-01-06 | 20:09

@King of controversy 10-01-06 @ 20:01
Mee eens, ware het niet dat er toen iemand anders aan de macht was (opvallend dat die minder gehaat wordt). Feit blijft dat zij en wij zo beter af zijn, een ander land dan Amerika had nooit de moeite genomen in binnen te vallen.

Pauleau | 10-01-06 | 20:07

@Pauleau
Dat is ongeveer hetzelfde wanneer een dominee beweert dat het Christendom een geloof is dat van alle kanten klopt. En vergeet niet dat geloof voor mensen (Christenen en Moslims) erg veel betekend. Het zou dan raar zijn wanneer je naar de herdenking gaat van iemand die je geloof zwaar heeft beledigd. Ik vond dat Theo van Gogh op veel punten gelijk had, maar ik kan me ook voorstellen dat een aantal mensen het niet met hem eens zijn.
En Irak: Op dit moment is het 1 dikke klerezooi.
@Kuiken
Ga eens weg.

Nemo | 10-01-06 | 20:07

@ KoC: Laat de yanks lekker zelf bepalen wie ze helpen!

stuyterkuycken | 10-01-06 | 20:04

@ Pauleau 19:51
Het was netjes geweest van de Amerikanen om Iran te steunen toen het mis ging. Het was netjes geweest van de Amerikanen om de Koerden te beschermen en het was netjes geweest van de Amerikanen om de opstandelingen in het zuiden te steunen.

King of controversy | 10-01-06 | 20:01

oerta=omerta

hama | 10-01-06 | 19:53

@nemo,

ons oerta gaat weer los in de hondentopic, tis weer tijd voor zijn pilletje

hama | 10-01-06 | 19:51

@Nemo: Wat mij na de moord op Van Gogh vooral stoorde was een aantal moslims vooral bezig waren hun eigen - toch al niet alte beste - reputatie als vredelievende godsdienst op te houden. Een jaar na de moord waren er voor zover ik weet amper moslims op de herdenking te bekennen, en moest er een kunstwerk waarop op stond "Gij zult niet doden" verdwijnen, omdat moslims zich eraan stoorden.

Over Saddam zijn we het dan eens. Dat Amerika baat heeft bij een stabiel en veilig Irak en dat ze Saddam in het zadel hebben geholpen valt niet te ontkennen. Maar het is netjes van ze dat ze hun eigen rotzooi opruimen, of niet dan?

Pauleau | 10-01-06 | 19:51

@ stuyterkuyken: *Laat Nemo, die toch niet door heeft dat 'ie in de zeik genomen wordt, lekker wachten*

stuyterkuycken | 10-01-06 | 19:47

@ Moi 19:28
Goed punt, alle moslims zijn eigenlijk voor de aanslagen. Dat de Heer Arafat persoonlijk zijn bloed afstond voor de slachtoffers van het WTC telt even niet mee.
PS hoeveel liter heb jij gegeven?

King of controversy | 10-01-06 | 19:47

@Stuiterkuiken
Nee want bij mij zitten ze in m'n hoofd.
*Verwacht straks een domme opmerking over z'n hersenen, die bij voorbaat al niet grappig is.*

Nemo | 10-01-06 | 19:47

@ Nemo: Ik zal je helpen zoeken, maar ik kan niet beloven dat ik jouw grijze massa zal vinden.

stuyterkuycken | 10-01-06 | 19:44

@ controle 18:58
"Later werd 'Johannes' door bisschop Irenaeus in de tweede eeuw goedgekeurd - en aan de evangeliën van Markus, Mattheïs en Lukas vooropgesteld - en 'Thomas' afgekeurd door middel van zijn lijstje met 'beste geschriften'. Met het gevolg dat de ene later in het Nieuwe Testament kwam en de ander niet."
home.tiscali.nl/t770268/lezing2003-b.h...
"Omdat er al duizende documenten waren die hem al mens beschreven, werden deze allemaal vernietigd en werden er alleen stukken opgenomen die Jezus als de zoon van God beschreef. Iemand die voor het oorspronkelijke verhaal koos, deed aan heresie."
forum.credible.nl/topic.php?id=2594
.
Bedoelde je zoiets?

King of controversy | 10-01-06 | 19:44

@ Pauleau: Jij bent goed op de hoogte van de NL soapopera's. Praat me 's ff bij, ventje.

stuyterkuycken | 10-01-06 | 19:42

@Moi
Dus alle moslims plegen aanslagen. Goh, wat een intelligente opmerking. Klinkt als: Alle zwarte mensen zijn dom. Ik vind dat de moslimgemeenschappen genoeg hun walging hebben laten blijken van aanslagen. (Geef me iets waaruit blijkt dat de moslims niet genoeg hun afschuw hebben getoond. Moeten ze soms over de grond kruipen?!?)
Lijkt me overigens ook niet makkelijk, het Westen verdedigen en prijzen, terwijl die genoeg foute dingen uitgevreten hebben/nog steeds aan het uitvreten zijn.
@Pauleau
Wat Saddam heeft uitgevreten is walgelijk. Maar wie heeft hem geholpen en daar neergezet? De Amerikanen verdedigen alleen hun belangen. Aan de bevolking wordt niet gedacht, DAAR komt die groeiende groep terroristen vandaan. Of denk je dat die moslims niet weten wat die Amerikanen aan het doen zijn. Dat is ook de reden dat ze (de Amerikanen) AlJazeera plat wilden hebben.
@Stuitekuiken
Doe eens hersenen zoeken.

Nemo | 10-01-06 | 19:42

@stuyterkuycken 10-01-06 @ 19:20
Jij hebt je intellectuele bijdrage ook weer gedaan. En nu vort, want dalijk begint GTST!

Pauleau | 10-01-06 | 19:39

@Nemo: Irak binnengevallen zonder een geldige reden? Bevolking keert zich tegen hen? Zoals ik zei ken ik een koerd en een afghaan die het ZELF hebben meegemaakt. Jij krijgt alleen maar zielig links nieuws van de NOS, dat verteld dat de Amerikanen slecht zijn en iedereen tegen hen is. En raad eens, zij zijn blij dat Saddam en Bin Laden weg zijn! Schokkend he? En voor dat oh zo kleine groepje terroristen (dat steeds groter blijkt te zijn) is er al lang een geloofsstrijd aan de gang. Wordt wakker!

Pauleau | 10-01-06 | 19:34

@ BennieB

Da's een aardig filmpje dat je daar linkt. Getsie

Apotheker | 10-01-06 | 19:30

@Nemo 10-01-06 @ 19:14

"Een aantal idioten pleegt aanslagen, in de hoop dat er een geloofsstrijd uitbarst"
Dit moet zijn "Een GROOT aantal idioten pleegt aanslagen, in de hoop dat er een geloofsstrijd uitbarst"
-
Nemo, misschien dat mensen zoals Cohen makkelijk om de tuin te leiden zijn.
Maar het is een groot gedeelte van NL opgevallen hoe ijzingwekkend stil de Nederlandse moslim gemeenschap was ten tijden van de aanslagen.
Dus doe niet alsof de moslims hier in NL tegen die aanslagen zijn.

Moi | 10-01-06 | 19:28

Maar gelukkig gaan die geciviliseerde westerlingen heel goed met de dieren om. Een lief dierenfilmpje op www.meat.org/ . Veel kijkplezier lieve xenofoobjes....

BennieB | 10-01-06 | 19:20

Religies zeyn zeau 2006 jaar geleden

stuyterkuycken | 10-01-06 | 19:20

@ Nev: U spreeckt heel geen poep.

stuyterkuycken | 10-01-06 | 19:15

"Wat was er voor de big-bang?"
"Als het heelal uitdijdt en eindig is (iets) wat is daar dan buiten... niets?"
"Wat is de reden van ons bestaan... waartoe dienen wij?"
"Waarom heeft Oliviertje altijd het nieuwste speelgoed en ik niet?"
.
En over nog tal van andere wezenlijke vragen heeft de puberende tiener een harde noot te kraken... En dan zoekt hij of zij voor zichzelf een (voorlopig) bevredigend "antwoord" (geen antwoord is ook goed) en probeert zo goed en zo kwaad als 't gaat zijn of haar verdere leven te leven. Geloof, welk geloof dan ook, zou niet meer dan die (persoonlijke) keuze moeten zijn.
.
Onzin verkopen en zelfs zwaar opdringen onder het motto "zo IS het", zonder daarvoor met enig bewijs oid. te komen is meer dan sneu. Zo "sneu" dat je bijvoorbeeld kinderen er zeker niet mee moet lastigvallen.
Maar bij zo'n Religieus Feestje als hier zal ook zoonlief kleuter wel alvast ingestampt krijgen dat het enig werkelijk belangrijke in zijn leven Allah moet zijn...

witvoedt | 10-01-06 | 19:15

@Violette en al die domme idioten die mij belachelijk probeerden te maken
----
Ik wist dat jullie dom waren, maar ZO erg?!? Nee dat verbaast me ook niks.
Even een geschiedenislesje. Zoals jullie wel begrijpen hebben landen als Saudi Arabia een enorme olievoorraad. Olie is op deze wereld onmisbaar geworden. Irak is ook zo?n land. In de Koude Oorlog werd er flink om het Midden Oosten getrokken. En dan maar op de meest smerige manier. De Amerikanen en de Sovjets hebben er de meest verschrikkelijke dingen uitgehaald, de meest verschrikkelijke mensen aan de macht geholpen. De Sovjets zijn inmiddels weg, maar de Amerikanen niet. Ze oefenen hun invloed uit via landen als Israel en vallen Irak binnen, zonder 1 geldige reden. Dictatuur dit, dictatuur dat blablabla, Saudi Arabia is net zo?n kutland maar daar hoor je die Amerikanen niet over. Als je landen als stront wilt behandelen is best, maar ga dan niet mekkeren als de bevolking zich tegen je keert. Ze moeten niet mekkeren over wat er in het verleden gebeurt nee, maar als het nog steeds gebeurt is dat terecht. Weten jullie wat er eerder met de Palestijnen gebeurd is? En weten jullie hoe ze op dit moment leven? Wanneer mensen in slechte omstandigheden leven, vallen ze terug op drank, drugs, geloof etc. Dat is niets nieuws. En als je tegen Amerika bent, ben je dan links? Goh.
----
Een aantal idioten pleegt aanslagen, in de hoop dat er een geloofsstrijd uitbarst. En achterlijke, domme mongeaulen als Violette hebben ze juist nodig.
----
Bekijk die 2Vandaag Documentaire nu eens, of is dat te moeilijk?

Nemo | 10-01-06 | 19:14

Jezus zeg... Komen hier Christo's? Shiiiit.

Gatverdamme.

Apotheker | 10-01-06 | 19:10

Waarom moeten we elk jaar weer braaf aandacht besteden aan die moslimfeestjes? (Ik lees nooit iets over feesten van andere geloven) Alsof Nederland daar geinteresseerd in is. Donder toch op met dat gezeik.

Nev | 10-01-06 | 19:09

Een volk dat nog massaal aan het offeren van dieren doet lijkt me nog niet erg ver ontwikkeld.
Men zou haast vermoeden dat ze nog voor de middeleeuwen leven, bv vroeg Romeinse tijd.
-
Met deze mentaliteit is het natuurlijk wel moeilijk in een land te leven waar men net begonnen is aan de 21e eeuw.
Men heeft dan welhaast een onoverbrugbare achterstand.
-
Nou ja, het verklaart in ieder geval een hoop.

Moi | 10-01-06 | 19:05

@king
Laat me een website zien met de "bewijzen" dan kunnen we erover praten. Trouwens het OT hebben ze hetzelfde gelaten lijkt me, aangezien meerdere religies dezelfde versie bezitten.

controle | 10-01-06 | 18:58

@Violette..
Daar gaat het niet om. Het gaat er om dat er een eenzijdige acceptatie wordt afgedwongen en dat ben ik... en zo langzamerhand iedereen (en dat is niets nieuws) vreselijk spuugzat. Ergo... wakker dier heeft dus gelijk.Gelijke monikken, gelijke kappen... Sjesuss hoe zeg je dat nu weer. Gelijke imams, gelijke burka's of zo.

duive030 | 10-01-06 | 18:47

Die achterlijke volkskrant-redenering van 'als jij niet kunt bewijzen dat iets niet bestaat, waarom moeten zij dan....' getuigt van pathetisch laag opleidingsniveau.
Wetenschappelijk werken dat soort dingen zeer eenvoudig, netjes en alom gerespecteerd. Iets bestaat niet, tenzij aangetoond is dat iets wel bestaat. Simpel, duidelijk. Dit geldt ook voor oorzaken en effecten.
Dus als iemand serieus meent dit soor kudt argumentatie hier te berde te moeten brengen, raad ik hem/haar aan groep 3 t/m 8 nog eens over te doen, over lekker verder te posten op VolkomenKut. Goedverdoeme.

CoJoNes | 10-01-06 | 18:34

@mujahid Als ik weer een schaap weet te schalken en haar eens flink verwen,volgens mij wordt er dan ook wat afgeknepen.Want echt meewerken doet ze niet,blijft maar een beetje verlamd staan.

rn1970 | 10-01-06 | 18:34

@vander F 10-01-06 @ 17:32,

ff vlug tijdens het leren door, dat wat je zegt klopt niet helemaal. Het bewustzijnsverlies bij drukken op de aa. carotis wordt niet veroorzaakt door afdrukking van de bloedtoevoer naar de hersenen maar door prikkeling van de "carotid bodies" waardoor, reflexmatig, sterke teruggang in hartslag wordt bewerkstelligd. Dit is echter slechts een tijdelijk effect. De hersenen blijven onderwijl van bloed voorzien worden via de aa. vertebralis (deze toevoer is genoeg voor heel de hersenen!)

Mujahid | 10-01-06 | 18:27

@ controle
Ja ik was erbij. Bovendien is het goed gedocumenteerd. Als de BBC het zegt

King of controversy | 10-01-06 | 18:25

waarom slachten die moslimhelden nou eens een leeuw of tijger en wat noch leuker is een wilde grizlybeer op de zelfde manier als ze met die arreme scapies doen.
dat lijkt me heftig om te zien.

roelofw | 10-01-06 | 18:18

@rn1970 17:38
Het lijkt exemplarisch...

witvoedt | 10-01-06 | 18:13

wat een bagger bericht. Heb genoeg schaapjes geslacht en dat ging er precies zo aan toe. Lekker snel en lekker vers.

rattekop | 10-01-06 | 18:09

@omerta62 10-01-06 @ 17:59

Totdat je 5 keer per dag uit je bedje wordt gelicht door een blazende adhan ;)

daskapitalist | 10-01-06 | 18:06

Ah, Wakker Dier is ook nu wakker. Valt me niets tegen.

Jan Passant | 10-01-06 | 18:01

King of controversy 10-01-06 @ 17:40
Toch niet grondig genoeg King.
Ik word nog steeds iedere zondagochtend door zo'n tering kerkklok gewekt!
Nee... geef mij dan maar een Minaret.

omerta62 | 10-01-06 | 17:59

@king
En jij weet hoe die selectie heeft plaatsgevonden?

controle | 10-01-06 | 17:47

controle 10-01-06 @ 17:37
Ja zeg... kijk eens hier... besnijden is ook niet fijn... terplekke dan..
Maar later des te meer

omerta62 | 10-01-06 | 17:40

@ controle 17:36
In zeer beperkte mate. In 400 ofzo na Chr besloot de Romeinse keizer de bijbel op te stellen. Alle documenten die daar niet in pasten werden verboden en vernietigd. Dat gebeurde vrij grondig.

King of controversy | 10-01-06 | 17:40

@witvoedt 10-01-06 @ 17:35

Volgens mij hebben ze die klauw weer terug getrokken.
krijg geen verbinding.

rn1970 | 10-01-06 | 17:38

@vanderf
Ziet op beeld toch niet echt pijnloos uit.

controle | 10-01-06 | 17:37

vander F 10-01-06 @ 17:32
Dokter van der F.??????
Heeft u niet kortgeleden mijn bypass gelegd??

omerta62 | 10-01-06 | 17:36

@lambo
Je kan niet stellen dat de bijbel (en het christendom) ontstaan is door verzinsels van mensen om zaken te verklaren. Godsdiensten hebben duidelijk verschillende onstaanswijzen. Het christendom is echter zeker wel te verifieren tot op bepaalde hoogten. Ik heb me er nooit zo in verdiept maar het verhaal van Mozes en Jezus en andere zaken die in de bijbel staan moeten toch zeker, zij het in beperkte mate, te onderzoeken zijn.

controle | 10-01-06 | 17:36

Maar ondanks alles lijkt juist dit "Offerfeest" de uitgelezen mogelijkheid voor met name de talloze "formeel geaccepteerde" en derhalve (zwaar) gesubsidieerde Mosselvertegenwoordigers om die warme (en bebloede) hand eens uit te steken naar het (nog) niet-Mohammedaanse deel van 0031 in het kader van die integratie en die zo broodnodige gezamenlijke wellevendheid...
.
In dat kader is het niet anders dan positief te waarderen dat het vanuit die hoek uitnodigingen regent. Bijvoorbeeld hierrr...
.
www.deuitgestokenhand.nl

witvoedt | 10-01-06 | 17:35

@ duive030
Moet je eerlijk bekennen dat ik dat nog nooit geprobeerd heb. Net zoals ik nog nooit heb geprobeerd om een kameel (dat kan er wel af) te slachten op de dam, liefst op een zaterdag. Het lijkt jouw achterlijk, maar dingen die voor jou gewoon zijn, zien anderen weer als achterlijk. Het is dus totaal irrelevant of jouw persoontje iets achterlijk vind of niet.

King of controversy | 10-01-06 | 17:35

Okeej stelletje onderontwikkelde apen.
"Bij het doorsnijden of desgewenst dichtdrukken van de halsslagaderen verliest een mens en desgewenst een schaap vrijwel onmiddelijk het bewustzijn mits radicaal en gelijktijdig toegepast op zowel linker als rechter carotis"
Subsequent bewegen en gespartel wordt veroorzaakt door onwillekeurige stuiptrekkingen.
Het is wel weer waar dat Moslims het oudtestamentarische verhaal over Abraham enthousiast vieren door schaapjes uit elkaar te trekken, maar dat is weer een heel ander topic.

vander F | 10-01-06 | 17:32

HadieMike 10-01-06 @ 17:25
Zure zult kan je toch rauw eten..????
HadieMike 10-01-06 @ 17:25
Is dat mogelijk met een bedford uit 1976?

omerta62 | 10-01-06 | 17:32

@Violette: Ik denk het niet want.... hij leeft nog.

Pauleau | 10-01-06 | 17:32

@ duive030 10-01-06 @ 17:29
-
Jij wel dan??

Violette | 10-01-06 | 17:30

@King....
Kan zijn, alleen eisen wij niet dat zij daaraan meedoen (liever niet dus) en roepen wij geen fatwa's over iemand af.
En.... ben je wel eens in Saudi geweest en heb je daar wel eens geprobeerd om daar als boerin verkleed met eenglas bier in je hand rond te lopen ?
Achterlijke zooi !

duive030 | 10-01-06 | 17:29

@controle
Dat het ingewikkelde materie is ben ik met je eens; je kunt idd. niet verklaren dat iets uit niets is voorgekomen, daar is onze denkwijze niet toe in staat. Omdat mensen toch verklaringen gaan zoeken ontstaan godsdiensten. Dat dat gebeurd, daar heb ik totaal geen problemen mee, als mensen zich daar goed bij voelen moeten ze dat vooral doen. Het probleem is echter vaak wel de (radicale) interpretatie die mensen van godsdiensten hebben. nb; een verwijzing naar deutronomium is geen bewijs, dat doet mij hooguit denken aan het stukje Hans Teeuwen met 'kijk, dat staat hier geschreven'........ nb; begrijp mij niet verkeerd; ik kan het tegendeel ook niet bewijzen....

Lambo | 10-01-06 | 17:28

Wat een uitermate hakbar gedrag..
Het is dat we in een islamitische staat leven anders had ik mij hier tegen uitgesproken.
Ik zie het al gebeuren dat mijn wollig stukje kleinvee zijnstr... afg.... wo..
Uhhhuu...!!..*loopt met gehaaste spoed naar de slaapkamer om te kijken het nog onder het bed staat*

omerta62 | 10-01-06 | 17:28

HadieMike 10-01-06 @ 17:25
-
Die moslims doen zoiets met startkabels op de oren

Violette | 10-01-06 | 17:28

Pauleau 10-01-06 @ 17:23
-
Ja, en dan zijn we een verpauperd-moslim-land, en dan komen de Amerikanen de boel pas ECHT verzieken.
-
TOCH NEMO????????????????

Violette | 10-01-06 | 17:26

Stichting Wakker Dier heeft zeker nooit rondgekeken op een varkensslachterij.
Alwaar "lieve onschuldige beestjes" met elektroklemmen op de oren de dood in worden geflitst... als ze geluk hebben. Ze kunnen het namelijk ook overleven en dan moet het nog een keer.
Nou ja, dan zijn in elk geval de hersens al half gekookt dus dat scheelt in de bereidingstijd.

HadieMike | 10-01-06 | 17:25

@nemo
Ik kan jouw reactie bij dit soort topics al geven voor je het zelf hebt kunnen bedenken. America is smerig, Bush is kudt en die lieve Palestijnen wordt veel te veel in de weg gelegd bij hun hulpverlening aan rokers en potentiële rokers van 3 jaar. Wat contemplatie over je eigen opinies leek mij gewenst en ik meende dat in mijn verzoek het best kon verpakken in jouw jargon, toen ik je vroeg eens te kijken hoe smerig jezelf bent.

Der Icebear | 10-01-06 | 17:25

@ Violette 10-01-06 @ 17:20

:))

cor123 | 10-01-06 | 17:24

En weer een sophie's choice voor Links. Laten ze de multicultie samenleving in haar waarde en stemt ze in met de keuze van moslems, of geeft Links in op de ecovegascistische mafia die nog niet eens wilt dat je een mug doodslaat?!

daskapitalist | 10-01-06 | 17:23

@TheArcher. Hey, weet je wat leuk is? Hoogst waarschijnlijk maak je het nog net mee dat de laatste niet-moslim uit Nederland vertrekt! Allahu Akbar!

Pauleau | 10-01-06 | 17:23

TheArcher 10-01-06 @ 17:18
-
He, kijk nou is, een hele andere invalshoek hier op geenstijl.nl
Een frisse wind.

Violette | 10-01-06 | 17:20

@ Violette 10-01-06 @ 17:15

Nemo moet maar weer gauw met z'n kop onder water gaan, getuige zijn posts hier.

cor123 | 10-01-06 | 17:20

Kelen doorsnijden en stenigen daar zijn die kutmoslims goed in. Is ook het enigste wat ze kunnen. Geweld is ook alles wat er staat in hun haatboek en wat hun geleerd wordt in hun haattempels. Zag net het NOS Journaal met die oudbollige trut Janette Schuurmans, die was dit "feest" met een soort blij gezicht aan het verkopen alsof het echt feest is. Weet u wanneer het feest is voor mij?? Als de laatste kutmoslim dit land heeft verlaten. Maar ja, dat zal ik wel niet meer meemaken, helaas.... PS. Abraham had beter zijn zoon de strot door kunnen snijden dan deden die kutmoslims vandaag dat ook met hun zonen, waren we er snel vanaf! Trouwens de islam heeft niks met abraham te maken. Het zijn allemaal verzinsels van een kinderverkrachtende terrorist, die met zijn door geslachtziektes aangetaste hersenen zijn waanideen op papier heeft laten zeten. Want zelf schrijven kon dit domme varken niet.. Dus islam is geen religie maar een sekte van waanzinnigen die allemaal geweld nastreven.

TheArcher | 10-01-06 | 17:18

Het is en blijft een achterlijke cultuur.

backdoorman | 10-01-06 | 17:17

@Lambo
Deutr. 32:40 40 "Zo waar Ik eeuwig leef"
Als God eeuwig is, is Hij nooit ontstaan maar altijd geweest. Het is iets wat het menselijke brein niet kan bevatten. Maar deze stelling is zeker logischer dan dat alles een begin en einde heeft. Dan moet je immers verklaren hoe uit niets iets is voortgekomen.

controle | 10-01-06 | 17:17

@.bolletje
"Religie zuigt, beestjes niet!"

behalve zoogdieren dan (met name het zuiglam kan er wat van...)

Confucius | 10-01-06 | 17:16

@Framoes 10-01-06 @ 17:12
-
"En dat laatste stukje: als het zo doorgaat heeft onze dictator hier over 10-20 jaar een exotische naam"
-
Nemo heeft oogklepjes opgedaan

Violette | 10-01-06 | 17:15

@rn1970 17:05
Nee, da's een nieuw fenomeen voor mij...
Wel heb ik in de anderhalf jaar dat ik met een vegetarische seksheks hokte een waar afscheidingsmuurtje in onze toenmalige tuin kunnen bouwen van die smaakloze sojaschijven (zelfs onze leenhond vrat ze niet)... dat muurtje heeft ruim twee winters overleefd!

witvoedt | 10-01-06 | 17:15

@ duive030
Inderdaad belachelijk. He ken je trouwens dat feestje van de Katholieken, dat ze zichzelf helemaal laten vollopen met drank en zichzelf verkleden?
Of dat andere nationale zuipevenement. En de Koningin is dan niet eens jarig. Slaat gewoon helemaal nergens op.

King of controversy | 10-01-06 | 17:14

Het ontbreekt moslim-land-inwoners aan handelsinzicht en hersencellen

Violette | 10-01-06 | 17:14

ZegMaar 10-01-06 @ 16:17 :
"Gelukkig is zonder verdoving keel doornijden veel erger dan zonder verdoving castreren, vervoeren onder erbarmelijke omstandigheden, snavels afknippen etc. etc. om vervolgens een spijker door je kop te krijgen.
Kunnen de niet-biovleesetende niet-moslims weer gerust ademhalen. Doen ze toch iets goeds voor de dieren."

---------

Tuurlijk joh. De ene misstand kan je rechtvaardigen met de andere.

cor123 | 10-01-06 | 17:13

@Nemo 10-01-06 @ 17:08
Right, meneer is dus een linkse samenzweringsdeskundige. Westerse landen zijn niet altijd helemaal zuiver geweest, maar dat betekent niet dat een groep mensen hun geloof mag misbruiken om te moorden.
En ik denk dat een groot deel het geen reet interesseert wat er vroeger is gebeurd.
En dat laatste stukje: als het zo doorgaat heeft onze dictator hier over 10-20 jaar een exotische naam.

Framoes | 10-01-06 | 17:12

@Nemo: Kapot gemaakt? Zonder grote olie-afnemers zoals Europa en de VS stellen die landen al helemaal geen fuck voor. Het enige land dat het goed gedaan heeft is Dubai, die zijn niet helemaal kapot gemaakt door die 'duivelse rotamerikanen'.

Pauleau | 10-01-06 | 17:11

Ach,
een religie waarbij 2 miljoen mensen stenen tegen een muur staan te gooien om de duivel uit te drijven, mensen stenigen en de strot afsnijden... wat moet je daar van verwachten. Niets toch ? Wat een achterlijke zooi is die islam toch, mohammed voorop. Zolangzamerhand ga je wel van de dagelijkse confrontatie met de middeleeuwen over je nek. En zij maar klagen dat wij discrimineren !

duive030 | 10-01-06 | 17:10

@Violette
Hoe komt dat?!? Omdat de moslimlanden olie hebben. En om die reden zijn die landen kapotgemaakt en werden er door o.a de Amerikanen regeringen neergegooid. (Saddam Hoessein bijvoorbeeld). Om de touwtjes maar in handen te kunnen houden.
En dat laatste stukje: Ik denkt het niet.
*Gaat eerst naar huis nu.*

Nemo | 10-01-06 | 17:08

We krijgen vreemde discussie: hoe is God ontstaan? Het ging mij gewoon om de discussie met de babyboomers die ruim 35 jaar na de jaren 60/70 nog niet klaar zijn met het schoppen tegen geloven.

Pauleau | 10-01-06 | 17:07

Waarom is dat Oudhollandsch Palingtrekken eigenlijk ooit verboden (buitendat de palingen praktisch op zijn)?
Ook vanwege de aanname als zou dat onnodig zielig zijn voor de diertjes...
*vraagt zich in redelijkheid af of het schieten van een stalen spies in het voorhoofd van een rund voor dat rund nu werkelijk minder barbaars is*

witvoedt | 10-01-06 | 17:07

Overigens vind ik het wakker maken van dieren ongehoord. Die wakkerdiermensen zouden een spuitje moeten krijgen.

Evenals het overwinteren in bomen, die voor de dieren bedoeld zijn. Dat omzagen is al funest genoeg voor de leefomgeving van die arme diertjes, laat staan luidruchtig hoestende koorts-zwetende geitenwollen sokken, die nog even luidruchtig nachtenlang tegen die bomen komen fluisteren.

Oersoep | 10-01-06 | 17:06

@witvoedt Nog nooit gehoord van het aloude tofu-werpen?
Gaat als volgt,wanneer men tofu aantreft op het bord werpt men dit zo snel mogelijk in de vuilnisbak.Onderwijl mompelend;pfff nog net op tijd.

rn1970 | 10-01-06 | 17:05

Nemo 10-01-06 @ 16:57
-
"Verschil met de moderne wereld is dat de landen met een Christelijke achtergrond het een stuk beter hebben dan de landen met een Moslim Achtergrond"
-
Hoe komt dat denk jij?
En stevenen wij met ons nl ook niet op zo'n minder welvarend soort, moslim-land af?

Violette | 10-01-06 | 17:04

@cor123
U heeft gelijk. Inburgeren is levenloos.
Of was dat niet de beoogde interpretatie van uw bevel?

Oersoep | 10-01-06 | 17:03

ik vind het ritueel slachten van schapen waarbij dieren onnodig lijden niet positief voor de positie van moslims in de moderne wereld, een volwassen religie groeit en past zich aan.

kolonel klootoog | 10-01-06 | 17:03

@controle 10-01-06 @ 16:41
Leg jij eens uit hoe uit niets God voortkomt.......

Lambo | 10-01-06 | 17:02

Ik weet niet hoe schapen het beleven, maar Daniel Pearl keek niet blij.

drieluik | 10-01-06 | 17:02

KleffeBeftekkel 10-01-06 @ 16:47

En daarom heet geloven geloven, anders had het wel 'weten' geheten. Of je het nu gelooft of niet! Knurft!

schmenzo | 10-01-06 | 17:01

@oersoep
"het de Volkskrant lezende deel der natie" lijkt me correct

Arthur van Tongeren | 10-01-06 | 17:01

Wat is er eigenlijk mis met Tofu?
(Buiten 't feit dat 't niet te vreten is en nog nergens ter wereld een traditie mag opleuken...)

witvoedt | 10-01-06 | 17:00

@mujahid
Leren gaat voor, ik hoor het wel eens.

controle | 10-01-06 | 17:00

Gezeik over politiek.. Blijf 's on topic!

cor123 | 10-01-06 | 16:58

Het is raar dat er een uitzondering gemaakt wordt voor een geloof. Dat ze zo mogen slachten vanuit religie.

Ik vind dat er een verbod moet ingesteld worden voor rituele slachtingen. Niet dat ik voorstander ben van gewone slachtingen (ben veganist), maar het is gewoon nog eens extra erg dat er naast smaak nog eens een ritueel van wordt gemaakt.

DeNatuur | 10-01-06 | 16:58

@controle 10-01-06 @ 16:55,

sorry nee, ik moet trouwens weer de boeken in misschien later vanavond....

Mujahid | 10-01-06 | 16:58

Lekker onzinnige topic weer. De moslim problematiek blijft vaste prik zo op het einde van de dag. Kom je lekker de avond mee door zullen we maar zeggen...

doktersnuggles | 10-01-06 | 16:57

@Violette
Bekijk de documentaire van 2Vandaag (11 September) eens. Je zult verstelt staan. Christenen en Moslims hebben overigens vroegah elkaar altijd kapot zitten maken. Verschil met de moderne wereld is dat de landen met een Christelijke achtergrond het een stuk beter hebben dan de landen met een Moslim Achtergrond. Ik zal nooit aanslagen goedkeuren, maar ik ben ook niet zo ongelofelijk DOM om te zeggen dat Amerika niet uit fucking eigenbelang speelt. En Israel is slechts een belangrijke pion.

Nemo | 10-01-06 | 16:57

Oersoep 10-01-06 @ 16:52

Get a life

cor123 | 10-01-06 | 16:56

@Zegmaar, je zei niet dat geloof niet bestaat, je zei dat Boeddisme, Christendom etc achterlijk zijn. Bush is trouwens zo slecht nog niet (ja, rechts ben ik he?). Ik ken een Afgaan en een Koerd die vinden dat Irak en Afghanistan beter afzijn dankzij Bush. Bush-haters in het Midden-Oosten zijn voornamelijk Taliban-types en extremisten.

Pauleau | 10-01-06 | 16:56

"Wakker Dier heeft ontzag voor religieuze gebruiken maar trekt de grens als anderen worden gedupeerd"
Nu alleen nog vaststellen wat onder religieuze gebruiken wordt verstaan.

ventus_aqualis | 10-01-06 | 16:55

@mujahid
Nu je er toch bent. We hadden die ene discussie over het samengaan van almacht en alwetendheid nog niet uitgebreid kunnen behandelen. Had je mijn stukje gelezen en wat vond je van de uitleg?

controle | 10-01-06 | 16:55

Overigens gister was het ook gezellig in Mekka toen grote groepen mohammedanen zich verheugden in koren met "Dood aan Amerika" en "Dood aan Israel"

iranvajahan.net/cgi-bin/news.pl?l=en&a...

Beslist het kijken waard. Ik vraag me trouwens af wat de reactie van de rest van de wereld zou zijn als de paus vanaf het Vaticaan op had geroepen tot de dood van Iran en Saoedie Arabier?

Mujahid | 10-01-06 | 16:52

En in 't kader van de integratie en het stimuleren van gemeenschappelijke wellevendheid nodigt menig zwaargesubsidieerd Moslim(vertegenwoordigers)clubje niet-islamitische medelanders uit...
Dat kan ik niet anders dan positief duiden en ontvangen!
.
www.weestwelkom.nl
www.uitgestokenhand.nl
www.moslimsnodigenuit.nl

witvoedt | 10-01-06 | 16:52

Is het nou:
"de Volkskrant lezende deel der natie" of;
"het Volkskrant lezende deel der natie" of;
"het de Volkskrant lezende deel der natie" of;
"het De Volkskrant lezende deel der natie"?

Lastig, dat inburgeren.

Oersoep | 10-01-06 | 16:52

@Der IceBear
Parrrrdon? Uitleg gewenst.

Nemo | 10-01-06 | 16:52

Nemo 10-01-06 @ 16:47
dacht dat moslims begonnen zijn met die heeeeele onzin.
dus ik trek christenen voor :p

Violette | 10-01-06 | 16:51

@Violette
Sorry, die snap ik even niet. Op welke zin heeft die post van jou betrekking?
Mijn werk zit erop. Lees zo thuis verder :-)

ZegMaar | 10-01-06 | 16:51

@Nemo
Concentreer je eens op hoe smerig je zelf bent.

Der Icebear | 10-01-06 | 16:50

@KleffeBeftekkel

Dat jij hier bent is bewijs dat er een god is.

Geloven dat er zomaar uit het niets een ontploffing is dat een heelal creeert, waarna er zomaar leven ontstaat is juist niet te bewijzen.

Eagle_Eye | 10-01-06 | 16:50

Ik denk dat kleffebeftekkel zo slim is dat hij de vraag des levens heeft opgelost, waar talloze wetenschappers al eeuwen mee bezig zijn. Kleffebeftekkel, chapeau! Nu is het tijd voor je adhd-pilletje.

Pauleau | 10-01-06 | 16:49

ZegMaar 10-01-06 @ 16:47
-
Moslims niet

Violette | 10-01-06 | 16:49

@kleffe
Dus volgens jouw redenering is er altijd iets geweest= eeuwig. Vertel me dan even wat dat eeuwige is. God is eeuwig: die redenering is veel logischer dan te zeggen dat alles uit iets voorkomt. Immers zo kom je nooit aan de bron. Je generaliseert weer verschrikkelijk. Er zijn ook christenen die geen problemen hebben met de evolutietheorie.

controle | 10-01-06 | 16:49

En hoe denkt wakker dier dat het in een slachthuis gaat? Dat koeien daar een verdoving krijgen?

erg wakker zijn ze er niet bij wakker dier...

Eagle_Eye | 10-01-06 | 16:48

ik kan jullie vragen om bewijs totdat ik een ons weeg maar het heeft allemaal geen zin :
jullie kunnen gewoon niet met keiharde feiten op tafel komen voor een bewijs dat er een god is . dat kan niemand

KleffeBeftekkel | 10-01-06 | 16:47

@Violette
Heb je wel eens gezien hoe Christelijk Amerika is?!? Die smerige Amerikanen hebben genoeg schade aangericht om gehaat te worden in het Midden Oosten. En dat komt door mensen als Bush, die het Christendom ook gebruikt als goedpratertje voor de oorlogen die gevoerd worden. Waarom moslims over 1 kant scheren en christenen niet?

Nemo | 10-01-06 | 16:47

KleffeBeftekkel 10-01-06 @ 16:45
-
Dat je dat zegt over moslims, okay.
Maar hou ff je puberale dikke vetklep over gewone mensen hun vredige geloof dicht wil.
-
*over*

Violette | 10-01-06 | 16:47

@Pauleau
Nee, ik zeg niet alle Amerikanen zijn slecht omdat Bush slecht is.
Helaas reageren de moslimhaters hier wel zo. Die scheren elke moslim lekker met Mohammed B. en Osama over één kam.
Ik zeg alleen maar dat "geloof" niet bestaat. Alleen mensen de een geloof beleiden.

@Pauleau & Violette
Laat ik het gezellig bij Hindoes houden dan.
Bush heeft trouwens alles met geloof te maken. Die gast haalt God erbij wanneer hij maar kan.

ZegMaar | 10-01-06 | 16:47

controle 10-01-06 @ 16:41

uit niets kan niets voortkomen
en al dat zwakzinnige geblaat dat god de wereld heeft geschapen is iets voor debiele josti's die niet beter weten
ik ben toch wel eens benieuwd : als god bestaat : waar komt ie dan vandaan ?

KleffeBeftekkel | 10-01-06 | 16:45

hama 10-01-06 @ 16:44
-
Hama je hebt deze hele topic in 2 woorden samengevat.
*hulde*

Violette | 10-01-06 | 16:45

@kleffe
maar als ongelovigen NIET kunnen bewijzen dat er geen god (moet bij jouw stukje een zijn- dubbele ontkenning) is, waarom geloven ze dan niet.

controle | 10-01-06 | 16:45

@Kleffebeftekkel, geloven is als je het zo bekijkt net zo logisch als niet geloven. Maar goed, leg mij maar eens uit hij uit 'niets' materie ontstaat als er geen God is.

Pauleau | 10-01-06 | 16:45

Bij moslim feestjes vloeit altijd veel bloed.

Karel kwakbol | 10-01-06 | 16:44

Vandaag en morgen vindt dat ritueel, die gruwelijke barbaarse slachting plaats. Ihk van het eigen zieltje c.q. sadistisch bloeddorstig genoegen. Walgelijk!

cor123 | 10-01-06 | 16:44

barbaars ritueel.

hama | 10-01-06 | 16:44

Religie... Ze zouden het af moeten schaffen soms. Maar dan denk ik soms: gaat niet lukken zolang er nog genoeg Mo B.tjes rondlopen. die vinden het nog veel ste leuk om kelen door te snijden, of het nou van geiten of van niet-geiten is.

PoepBalkie | 10-01-06 | 16:44

Het schijnt juist heel lekker te zijn als je keel wordt doorgesneden. De mensen die het kunnen navertellen zijn er unaniem goed over te spreken. Beetje hetzelfde gevoel als de wurgsex sensatie. Het mes moet alleen wel scherp zijn. Dat getjop is ook niet alles.

doktersnuggles | 10-01-06 | 16:43

Pauleau 10-01-06 @ 16:38

maar als gelovigen NIET kunnen bewijzen dat er geen god is , waarom geloven ze dan ?

KleffeBeftekkel | 10-01-06 | 16:42

ZegMaar, dat van die ledematen afzetten doen ze niet in naam van hun God, maar zoals jezelf al zegt voor het geld. Kinderen tentoonstellen? Voor het geld. Bush handelt ook niet in naam van God. Maar moslims schuiven gvd alles op hun geloof af. Lekker schaappie slachten, vindt Allah zo leuk!

Violette | 10-01-06 | 16:41

dus we eten vanavond verse shaorma, hmmm lekker.

hillbilly | 10-01-06 | 16:41

"Christendom: Bush is een Christen, need I say more"
Dus volgens jou: Bush is een Amerikaan, alle Amerikanen zijn slecht.
Bush is blank, alle blanken zijn slecht.
Bush is een man, alle mannen zijn slecht.
Dit is wel je redenering. De rest van je 'voorbeelden' heeft trouwens geen fuck met religie te maken

Pauleau | 10-01-06 | 16:41

Schapenkloten met couscous. Ballen een dag laten besterven buiten de koelkast, 12 uur marineren in olijfolie, knoflook, mintblaadjes, mespuntje saffraan en stukje gemberwortel. Snel rondom braden en 2 uur sudderen op laag pitje. Ballen moeten 'een schreeuw van de eeuwigheid meekrijgen', dus scheiden van het lichaam zolang het schaap blaat. Eet smakelijk.

ventus_aqualis | 10-01-06 | 16:41

@kleffebeftekkel
Geen bewijs, wel iets om over na te denken (nou niet je sterkste punt afgaant op je posts). Maar goed laten we het eens proberen. Ik heb het al meerdere keren gezegd, dus ik hoop niet dat het gaat vervelen. Leg mij eens uit hoe uit niets materie voortkomt.

controle | 10-01-06 | 16:41

@defenz 10-01-06 @ 16:25
moslims zijn geen achterlijke idioten met hun barbaarse gewoontes...

da wizard | 10-01-06 | 16:40

@ Zegmaar

True

koennn | 10-01-06 | 16:40

Boeie dat die beesten doodgaan jonge wat denk je dat er op een dag in het slachthuis vermoord wordt? T slaat nergens op als je dit erg vindt...

Knotje | 10-01-06 | 16:39

ViezeTrekStakker onderbouwdt er wel op los

Violette | 10-01-06 | 16:38

@Kleffebeftekkel, jij kan net zo min bewijzen dat er geen God bestaat als geloven kunnen bewijzen dat er wel een bestaat. Niemand kan dat. Laat ik je er wel op wijzen dat wetenschappers nu 'intelligent design' serieus nemen. Zo gek is het dus nog niet.

Pauleau | 10-01-06 | 16:38

De Israeliers hebben toch ook 100en Palestijnen uitgemoord en stukken land gestolen. Of mag ik dat niet zeggen?

Nemo | 10-01-06 | 16:38

dus Pauleau , hier is mijn onderbouwing
als jij bewijs vindt voor je god/allah mag je me het laten weten

KleffeBeftekkel | 10-01-06 | 16:38

ik bedoel dat of je nou in god of in allah gelooft , je gelooft in iets wat niet bestaat , nooit bestaan heeft en nooit zal bestaan
dus mensen die denken dat er wel een god is kan ik moeilijk serieus nemen

KleffeBeftekkel | 10-01-06 | 16:36

Ik krijg spontaan zin in Kebab.

Rebelscum | 10-01-06 | 16:36

"als je gelooft spoor je niet , klaar uit "
Ik bewonder je goede redenering en onderbouwing.

Pauleau | 10-01-06 | 16:36

@Zemgaar, Bullshit. Hoe vaak parkeert iemand van die geloven een vliegtuig in een gebouw? Hoevaak blazen zij zich op in hun strijd tegen de 'ongelovigen'? Discrimineren ze nog vrouwen (SGP daargelaten). Uithuwelijken? Vrouwenbesnijdenis? etc....

Pauleau | 10-01-06 | 16:35

@ZegMaar
Het Hindoeisme, Christendom, Boeddhisme etc. etc.
Van elk een voorbeeld graag?

Violette | 10-01-06 | 16:33

Er valt weer wat te mekkeren over dieren en moslims. Ik vind het een mooie traditie en het is bovendien goed om je te realiseren dat de consumptie van vlees de dood van een dier betekent, welke dood gepaard gaat met veel bloed en het laten lopen van pis en stront. Als wat meer mensen niet alleen bij het eindproduct zouden zijn betrokken, maar ook bij de slacht, zou dat mens en dier ten goede komen.

Der Icebear | 10-01-06 | 16:33

Hier trouwens een beschrijving van een ex-mohammedaan van deze "spirituele" gebeurtenis:

"As the Hajj progresses, today is the day the Hajjis go to slaughter sheep on the plain at Mena marking the first day of Air Al Adha. The slaughter includes sheep, cows, goats and camels, depending on the wealth of the Hajji. Interesting that this part of the Hajj and the bloody scenes are not shown on CNN.

While they say the meat is "donated to the poor", this is only one more lie to preserve the myth. The vast majority of the slaughtered carcasses are simply dumped later since there is no way to chill, store and transport the huge amount of meat to any poor who may be able to eat it.

When I attended Hajj quite a few years ago, it was in the summer and the scene that day on the plain of Mena was as horrible as the stench. The blood of the slaughtered animals was ankle deep in some areas and in the stifling summer heat it carried the most revolting smell. Most people were so disgusted by the smell that they rushed through the process and simply left the sheep carcass where it lay in the blood, mud and sand along with hundreds of thousands of of other putrid smelling carcasses. It was probably best to be one of the earliest arrivals before the worst of the smell and the mid-day sun, but the majority of people have to simply endure the smell while "celebrating" their pilgrimage."

www.faithfreedom.org/forum/viewtopic.p...

En voor de liefhebbers, een foto'tje van deze geweldige spirituele gebeurtenis
(NSFW of zwakke magen)
www.bazuki.com/hajj/sacrifice.jpg

ALLAHU AKBAR!!!!!!!

Mujahid | 10-01-06 | 16:33

Pauleau 10-01-06 @ 16:29

wat maakt dat nou uit ?
als je gelooft spoor je niet , klaar uit

KleffeBeftekkel | 10-01-06 | 16:32

@Pauleau
Het Hindoeisme, Christendom, Boeddhisme etc. etc.

ZegMaar | 10-01-06 | 16:32

@Pauleau 10-01-06 @ 16:29

Dat was mijn punt niet. Ik zeg dat elk geloof achterlijk is. Dat is iets anders. Goed lezen!

Harige Bangmaker | 10-01-06 | 16:31

vander F 10-01-06 @ 16:13

"Flauwekul, ongezien de strot doorsnijden is niet pijnlijk te noemen mits goed uitgevoerd."

Rare hobbies heb jij zeg.

TheRealShowstopper | 10-01-06 | 16:31

@Harige bangmaker, welke andere geloven zijn vandaag de dag nog net zo wreed en barbaars als de islam?

Pauleau | 10-01-06 | 16:29

Ze hebben een punt. Misschien als we dit verbieden dat die moslims wel weggaan...

CharacterX2005 | 10-01-06 | 16:29

@defenz
Ook alle sukkels die nog vlees eten van de bio-industrie dus.... he? Toch?
Ook als ze niet moslim zijn he? Toch?
Ook mensen die dus geen moslim zijn en dieren zo slachten (zoals eigenlijk overal in de wereld...)
Toch?

ZegMaar | 10-01-06 | 16:29

King of controversy 10-01-06 @ 16:14

dat is ook mijn mening , nu MOET het wel waar zijn

KleffeBeftekkel | 10-01-06 | 16:28

Wat is nu een feestje zonder het in een haal doorsnijden van halsslagaders?
(Ons nationale Mosselvarken Mootje is op meerdere terreinen een groot prutser... sneue zaagjurk.)

witvoedt | 10-01-06 | 16:26

Hmm even een medium checken om te zien wat Theo ervan vindt.

Lucifer | 10-01-06 | 16:26

@bwahaha, ja ze worden van te voren nog even flink 'verwend'. Welke bio-industrie beest sterft zo waardig?

Pauleau | 10-01-06 | 16:26

Als nu eerst alle dieren eerst een paracetamol zetpilletje tegen de hoofdpijn krijgen?

pooface | 10-01-06 | 16:26

Wie nu nog durft te beweren dat moslims geen achterlijke idioten zijn met hun barbaarse gewoonte mogen ze voor mij ook onverdoofd de keel doorsnijden. Wat een waanzin.

defenz | 10-01-06 | 16:25

Ga eens een dag in een kippeslachterij kijken, dat is pas erg...

da wizard | 10-01-06 | 16:25

Jezus Christus wat een zware hypocrisie. Alsof alle Afghanen en Irakezen even een spuitje kregen alvorens afgeslacht te worden.
En die schapen worden echt wel met heel wat meer respect behandeld dan ze werden in de bio-industrie.

bwahaha | 10-01-06 | 16:24

@Pauleau 10-01-06 @ 16:23

Hoeze niet?

Harige Bangmaker | 10-01-06 | 16:23

@Harige Bangmaker, hoezo ELK geloof?

Pauleau | 10-01-06 | 16:23

Tsja, dit is inderdaad een gore bezigheid, en 'liever niet' komt het dichts bij mijn mening in de buurt. Aan de andere kant eten we wel graag wild wat geschoten is, en wat misschien wel een paar uur aangeschoten heeft rondgelopen, met helse pijnen, etc... Ook half-geelectroduceerde beesten die dan pas geslacht worden is niet alles, het ziet er alleen niet zo vies uit, als het op je bord ligt.

Dat hiermee een religie gebonden is zal me worst wezen, volgens mij mag je zo'n beest ook best gewoon bij een gewone slachterij laten slachten, zoals op de site van wakker dier staat.
Maarja, veel mensen vinden bloed vies, en zodra dat in beeld komt kan het niet - nee, vlees moet het liefst geslacht worden in een fabriek... ook een beetje vreemde opvatting. Ik weet het gewoon niet...

Taaie-Neuskoek | 10-01-06 | 16:22

@vander F 10-01-06 @ 16:13,

slachtoffers van de guillotine werd gevraagd zolang mogelijk met de ogen te knipperen na hun onthoofding, de meesten hielden dit meer dan 30 seconden vol, ook de obthoofdingsfilmpjes laten zien dat het een zeer pijnlijk e en gruwelijke aangelegenheid is.

Overigens is dit "feest" gewoon een manier zodat mohammedanen bloedlust, wreedhied en moord leren associeren met het vereren van hun "godheid", zodat ze in de strijd dezelfde gruwelijke bloedlust ten toon kunnen stellen (getuige ook de vele onthoofdingen in Bosnie, Tjetjenie, Indonesie, Thailand, Saoedie Arabie en natuurlijk Irak).

Mujahid | 10-01-06 | 16:21

Het blijft toch wel opvallend, hoe achterlijk het (elk) geloof is.
Nou ja, we zullen het er maar mee moeten doen.
Vrees dat we er nooit van af zullen komen.

Harige Bangmaker | 10-01-06 | 16:21

?Dat het doden van dieren dan ook nog eens extra wreed moet, kan nooit de bedoeling van een religie zijn.?
Moslims doen geen vlieg kwaad voor hun geloof. Allahu Akbar!

Pauleau | 10-01-06 | 16:20

Kunnen wij ook niet een Nederlands feest houden waarbij we dan gewoon gezellig dezlfde tradities uitoefenen, maar dan gebruiken we alleen geen schaapies en geytjes maar m......

Rick de rechtse rakk | 10-01-06 | 16:20

Zolang de vissen maar niet worden beschadigd is er niks aan de hand.

Nemo | 10-01-06 | 16:19

De mijne is Deaud. Morsdeaud!

bwahaha | 10-01-06 | 16:19

En doornijden is natuurlijk doorsnijden

ZegMaar | 10-01-06 | 16:19

Schapievleesch.

MiRRoRMaN | 10-01-06 | 16:18

Gelukkig is zonder verdoving keel doornijden veel erger dan zonder verdoving castreren, vervoeren onder erbarmelijke omstandigheden, snavels afknippen etc. etc. om vervolgens een spijker door je kop te krijgen.
Kunnen de niet-biovleesetende niet-moslims weer gerust ademhalen. Doen ze toch iets goeds voor de dieren.

ZegMaar | 10-01-06 | 16:17

@vanderF
Ervaring met strot doorsnijden? Offer ff lekker jezelf dan...

zure hond | 10-01-06 | 16:17

@bolletje
Mee eens!

Setelletje eikels, dat jullie een groot feest willen met een zeer grote hoeveelheid dood beest op tafel is tot daar aan toe (tolerantie en zo...) maar dat dat persé op deze manier moet is belachelijk. Stelletje losers.
(Als iemand wil zeiken over het slachten van dieren voor voedsel in het algemeen, ik ben vegetariër (ook geen vis).)

Stijlloos persoon nr | 10-01-06 | 16:16

De ene godsdienst dood schapen, de andere verbied condooms, en weer anderen laat haar monniken zichzelf uithongeren. Geloof zuigt, en de katholieken in het bijzonder. (Dat is mijn mening, dus is het waar)

King of controversy | 10-01-06 | 16:14

Flauwekul, ongezien de strot doorsnijden is niet pijnlijk te noemen mits goed uitgevoerd.
Gebeurd bij al het slachtvee in Nederland, behalve dat ze vooraf even flink geelectrocuteerd worden in de hoop dat ze buiten bewustzijn raken voor de halssnede.
Wat regelmatig niet gebeurd en ze na de pijnlijke half electrocutie nog spartelend gekeeld worden.
Allemaal mietjes bij wakker dier, tenzij ze wat mensen kunnen dwarszitten of omleggen.

vander F | 10-01-06 | 16:13

Religie zuigt, beestjes niet!

.bolletje | 10-01-06 | 16:12

tjah ik vind het vlees vandaag wel heel erg lekker....

Achie Van de Egge | 10-01-06 | 16:11

Ben benieuwd hoe GL zich uit deze spagaat gaat redden. Tot nu toe zijn ze bijster stil over dit onderwerp.

controle | 10-01-06 | 16:09

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen