Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Job Cohen brengt oorlog in Adfo-land

mtribune100.jpgAlle paarse broeken verzamelen! Het is bal tussen de vakbladen-boys van Adformatie en MarketingTribune. Aanleiding is de uitverkiezing van Job Cohen tot Reclameman van het Jaar door MarketingTribune. Deze prijs krijgt Cohen voor zijn uitstekende verdiensten om Amsterdam voor het voetlicht te brengen. Denk daarbij aan die peperdure prachtcampagne I Amsterdam, en niet aan de autobranden in West, het grote aantal dodelijke steekpartijen, inelkaar geslagen gays, de middenstand die weggepest wordt omdat de binnenstad overhoop ligt wegens een metrolijn die vier keer duurder uitpakt, de kinderrijke boodschappers 20-45 die de stad massaal verlaten en het feit dat Cohen college vormt met een wethouder die pro-actief oproept tot huizendiefstal. Terwijl zijn stad brandt, roept Job Cohen: 'Het is hier fantastisch!" En daarvoor wordt Job door MarketingTribune beloond met de titel Reclameman van het Jaar. Ja, wat zijn we daar trots op. De concullegaatjes van Adformatie voelen zich danig in hun taas gepikt getuige de comments op Adfoblog. Schande! Wanvertoning! Aanfluiting voor het vak! Boys, weilandje bij Beverwijk dan maar?

Reaguursels

Inloggen

Pritt, als je dan Koot en Bie wilt citeren, doe het dan goed:
Aan hun taas getrokken (Jacobse en Van Es)
In mijn kuif gepikt (Cor van der Laak: "en wel hierom.")

MickyM | 15-11-07 | 10:14

Wishbone 14-11-07 @ 18:52
De straatcriminelen die ik er zie en waar ik van hoor zijn inderdaad vooral Marokkanen, junks en oostblokkers. Fietsendieverij, autokraken, inbraken (hoor je eigenlijk weinig van) en mensen op straat beroven of oplichten. Ik denk dat de Marokkanen die rommelen uit west, zeeburg (Indische buurt) en oost (transvaal) komen.
Het meest vallen de Marokkanen op op straat, vooral net buiten de grachtengordel en het drukkere werk. Van die jochies die wheelies doen op te grote fietsen of scooters en wat rondschuimen, op zoek naar een buit of een verzetje.
Junks sterven een beetje uit (vergrijzing..). Schijnt een nieuw gevaar te zijn: jonge mensen die denken dat het wel meevalt met die drugs, omdat het schrikbeeld vervaagt.

Roer | 14-11-07 | 20:04

Reclametechnisch gezien dis helemaal terecht dat Job C. die prijs heeft gekregen. Het ging toch om reclame, niet om waarheden?

Cookie v. eigen deeg | 14-11-07 | 19:37

wishbone; ik ben ook redelijk rijk maar mag nog heel graag zakkenrollen. Helaas heeft een therapeutische reis naar Zuid Amerika, geheel bekostigt door de belastingbetaler a 50000 € mij er niet afgebracht. Ik wacht nu op een reisje canarische eilanden. Mocht dit niets uithalen krijg ik een Hummer voor de oude prijs.

paulusma | 14-11-07 | 19:26

Job Cohen als uithangbord. Wat een farce!
Deze theedrinkert is niet iemand waar je een product mee in de markt zou willen zetten lijkt me. Zelf als heet dat product "Amsterdam".
-
Job Cohen heeft ondertussen meer "voor" de stad Amsterdam gedaan dan David Cohen ("opa Oudkerk"). Tijd voor pek en veren.

Reinaert | 14-11-07 | 19:23

Roer 14-11-07 @ 18:41
Het centrum is veruit het stadsdeel met de meeste criminaliteit. Wel moet je je afvragen waar die criminelen vandaan komen. De mensen die er werken of wonen zijn over het algemeen, op krakers en anarchisten na, te rijk of in elk geval te welvarend voor winkeldiefstal of zakkenrollen. Daarnaast is het zoals cizzle zegt het stadsdeel met de meeste horeca, winkels, hotels en restaurants etc. Het is dan ook niet te vergelijken met andere stadsdelen, Ook al niet omdat het veelal toeristen zijn die beroofd worden of mensen beroven. (hebben we het nog niet over de junks)

Wishbone | 14-11-07 | 18:52

c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 18:37
Amsterdam centrum crimineel? Merk er niet heel veel van. Maar a la. ik krijg als stedeling weer een raar beeld van het platteland, waar ik ooit vandaan kwam. Gebeurt toch ook een hoop narigheid..

Roer | 14-11-07 | 18:41

@delano 14-11-07 @ 17:52

Ik zou 's nachts veel liever door Slotervaart of Bos en Lommer lopen dan de Wallen, de sfeer is daar veel slechter.

Daarnaast, het centrum is wel degelijk het crimineelste stadsdeel van Amsterdam, dat is al jaren zo en dat zal ook wel niet snel veranderen. Dat is trouwens ook niet zo gek, er komen immers zoveel mensen op zo'n kleine oppervlakte samen dat het soms wel mis moet gaan. En dan zijn er ook nog eens de Wallen, die op zichzelf ook weer heel veel criminaliteit aantrekken.

Ik wilde daar alleen over zeggen dat het opvallend is dat ik pas een keer in mijn leven een krantenartikel heb gelezen over Engelsen die hele hotels kort en klein slaan (en daarom tegenwoordig in veel hotels niet meer welkom zijn) terwijl de krant elke dag volstaat over Slotervaart. (De gebeurtenissen in Slotervaart wil ik overigens niet bagatalliseren, het is erg wat daar gebeurd, ik vind echter dat het nu door iedereen zwaar wordt overdreven.)

c_to_the_cizzle | 14-11-07 | 18:37

Als zichzelf gerespecteerde media totaal incompente leiders gaan uitroepen is dit wederom weer een nutteloze druppel op de gloeiende plaat.
Jammer voor de stad Amsterdam die eens een aantrekkelijkheid had, echter de jaren Pvda laten een flinke verloedering na.

Rest In Privacy | 14-11-07 | 18:36

delano 14-11-07 @ 17:52
Ja de wallen zijn niet het probleem en het is gezellig stappen op de nieuwmarkt of de Warmoe. De cijfers van Bos en Lommer komen ook niet uit de lucht vallen,eerder dit jaar of laat verleden jaar was er al sprake dat sommige vervoersbedrijven niet meer wilden leveren door de overlast. Tel daar het gebagatelliseerde bij op wat "c_to_the_cizzle" oplazen noemt van de zogenaamde harde kern van 35 crimineeltjes in Slotervaart ,wat eigenlijk een groep van 1500 crimineeltjes inhoudt in verschillende categorieën en je komt tot heel andere cijfers.
.

Wishbone | 14-11-07 | 18:05

@Wishbone 14-11-07

Of die criminaliteit werkelijk daalt, waag ik te betwijfelen.
Ik heb geen cijfers maar weet wel dat criminaliteit zich verplaatst of wel verandert.
Dus vroeger banken en nu klein winkelbedrijven en horeca.
En tsja, als mensen minder aangiften doen omdat het toch geen zin heeft, bekent het dan dat er minder criminaliteit is?
Een feit is wel dat volgens een recent onderzoek "men" b.v. Bos & Lommer als de onveiligste wijk beschouwde.
Of dat alleen een gevoel is of daadwerkelijk gebaseerd op feiten weet ik niet.
Toch zou ik liever 's-avonds laat over de Wallen lopen dan in een achterafstraat in Slotervaart of Bos & Lommer.

delano | 14-11-07 | 17:52

css.... 14-11-07 @ 17:27

Er zit volgens mij een behoorlijke strategie achter. Een tijdje geleden bij de gemeenteraadsverkiezingen was Amsterdam zowat de enige stad waar de PVDA niet verloor.
Hoe kon dat?
Er zijn naar mijn mening twee groepen die op de PVDA blijven stemmen:
a. allochtonen in buurten als Bos en Lommer, Slotervaart, Overtoomse Veld
b. autochtonen uit de gegoede middenklasse veelal werkzaam in het onderwijs, de kunstsector, de ambtenarij etc.
Deze mensen die vooral in de Watergraafsmeer, de Jordaan, de grachtengordel en de nieuwe wijken op IJburg wonen stemmen uit een misplaatst schuldgevoel over hun eigen welstand nog steeds PVDA.
Al sinds de jaren zeventig, tachtig is het college van B & W van mening dat het financiele draagvlak van Amsterdam verhoogt moest worden.
In goed Nederlands: zorg dat je de rijkere inwoners krijgt.
Eigenlijk wil de PVDA ook van de allochtonen af maar ze zegt het niet openlijk en bovendien is deze groep belangrijk als huidig en toekomstig stemvee.
Vandaar dat in overwegend allochtone wijken nu wordt gepoogd om delen van wijken te slopen voor koopwoningen.
Twee vliegen in één klap: je behoudt je allochtone achterban en schept ruimte voor de middenklasse die op je stemt.
Met een mooie smoes noemt de PVDA dit dan vermeniging van bevolkingsgroepen of zoiets.

delano | 14-11-07 | 17:43

delano 14-11-07 @ 17:25
Maar de criminaliteit daalt wel ? Vooral in buurten als Slotervaart?
-
Dat blijkt uit cijfers van werkgeversorganisatie Raad van Nederlandse Detailhandel (RND). "Wij hebben echt geen idee waarom de winkelcriminaliteit weer stijgt", zegt secretaris Pieter Walraven van de RND. Wel is duidelijk dat criminelen vooral toeslaan rond openings- en sluitingstijden van winkels. De meeste overvallen worden gepleegd in de achterstandswijken van grote steden, in het bijzonder in Amsterdam en Rotterdam.

Wishbone | 14-11-07 | 17:29

delano 14-11-07 @ 17:25

Inderdaad, de meeste Amsterdammers zijn de stad uitgepest, zodat de PVDA zijn slag kan blijven staan en Amsterdam behoorlijk verziekt heeft.

css.... | 14-11-07 | 17:27

k ben weggegaan omdat ik ergens anders een betere woning kon krijgen in een overigens veel criminelere buurt (het centrum, (gek dat je daar nooit iets over hoort))

Blijf verder maar lekker geloven in de illusie dat er steden zijn van dit formaat waar geen criminaliteit is. Amsterdam steekt denk ik nog positief af tegenover andere steden. Met opblazen bedoelde ik dat de criminaliteit de afgelopen jaren is gedaald maar dat de 'coverage' daarvan door de media sterk is gestegen. Daardoor krijg je het vreemde effect dat mensen buiten Amsterdam denken dat het er erg is, terwijl dat voor Amsterdammers niet geldt.
Deze reactie is niet OK c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 16:57

Aldus c to the cizzle

Je lult uit je nek man.
Het centrum is een betrekkelijk veilige buurt vergeleken met b.v.de Bijlmer of Slotervaart.
Ik woon al 27 jaar in het centrum en kan je vertellen dat door de sociale controle, het uitgaansleven en de goede verlichting van de straten het beter vertoeven is dan b.v. Bos & Lommer.
Dat Wilders geen electoraat heeft in Amsterdam, komt vooral doordat het gemeentebestuur ervoor gezorgd heeft dat de Amsterdammers van origine de stad uit zijn gepest of gedeporteeerd.
Door vooral te bouwen voor een gegoede middenklasse die PVDA stemt, wist die partij hier haar positie te verbeteren.

delano | 14-11-07 | 17:25

Waarom is het niet Ok om op Wilders te stemmen en wel op PVDA?

Waarom worden Wilders stemmers gediscrimineerd, hebben die geen recht op vrije meningsuiting.

De figuren die er constant de Wildersstemmers erbij moeten halen, bij elk onderwerp op GS, zijn naar mijn idee net zo intollerant als zij de Wilderstemmer bejegenen.

(ps ik ben geen Wildersstemmer, maar heb wel respect voor mensen die dat wel doen)

css.... | 14-11-07 | 17:23

@Karel Kruizenruiker 14-11-07 @ 17:19
En in dit geval heeft de AH man 'gewonnen'.

Agent327 | 14-11-07 | 17:21

Ze moesten kiezen tussen het gezicht van AH, de man die altijd zo grappig de veel te dure shit van AH promoot of Job....... ik denk dat ze een muntje hebben opgegooid...

Karel Kruizenruiker | 14-11-07 | 17:19

Linkse "recht wat krom is praters" zijn zelfs al in het reklamevak doorgedrongen. Dat wordt nu wel echt beangstigend

derkcs | 14-11-07 | 17:15

superjan 14-11-07 @ 17:12
'I Amsterdam' is nog gepikt van Vanessa van Dam ook.........

Wishbone | 14-11-07 | 17:15

Hier moet dus geen aandacht aanbesteed worden.
Het is wel duidelijk dat dit weer eens doorgestoken kaart is. Een bevriend groepje steekt de loftrompet over Job Cohen. In ruil voor wat, is nog even een mysterie maar ongetwijfeld krijgt die Marketing club daar wel iets voor terug. Was meneer Cohen ook al niet tot burgemeester van het jaar verkozen een tijdje terug?

Ach die theemuts krijgt gewoon even een hart onder de riem gestoken van wat hielelikkers. En van mij kan hij gewoon ongezien de tyfus krijgen.
Is misschien ook een prijs.

delano | 14-11-07 | 17:15

c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 17:06
Weinig electoraat. In Noord, waar de meeste echte Amsterdammers wonen, is het electoraat dermate groot dat het gemeente bestuur besloten heeft om er extra geld in te pompen.
.
Dat Wilders geen aanhang heeft in Slotervaart/West/Oost/Zuid-Oost is dan ook niet zo gek. Ik concludeer daaruit dat de stadsdelen waar de meerderheid allochtoon is, niet zo gek is op Wilders.

Wishbone | 14-11-07 | 17:12

Wie heeft die verkiezing eigenlijk georganiseerd, en waarom mocht ik niet stemmen?

jopi | 14-11-07 | 17:12

Cohen is een lul en een oplichter

www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...

Amsterdammers hebben een rare opmerkelijke van het stockholm syndroom als je het mij vraagt, maar wie doet dat.

Multikuli | 14-11-07 | 17:12

I amsterdam is niet bedacht door Cohen, Maar door Kessels Kramer. En t was niet echt hun beste campagne.
Neefjes had die prijs moeten winnen. Da's tenminste een reclameman.

superjan | 14-11-07 | 17:12

@c_to_the_cizzle 14-11-07 16:57
Gedeeltelijk mee eens, het aantal veroordelingen is inderdaad omlaag gegaan de laatste jaren.
Dit wil daarentegen niks zeggen over de aard van de gepleegde misdaden en het werkelijke aantal gepleegde misdaden.
De geestelijk minderbedeelden die auto's in de fik steken maar niet worden gepakt worden in die cijfers volgens mij niet meegenomen.
Daarnaast denk ik dat als mensen het gevoel hebben dat de criminaliteit erger wordt dat meer dan genoeg reden is om actie te ondernemen in plaats van met cijfertjes te gaan zwaaien.
Wilders is niet mijn type, maar als je de peilingen ziet spreekt hij toch namens een hoop mensen.

Dorian Gray | 14-11-07 | 17:10

@ c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 17:06
uit nu.nl
* De man is de derde persoon die door geweld in het afgelopen weekeinde in de hoofdstad om het leven kwam. *
Ja, de criminaliteit in A'dam valt héél mee.

Agent327 | 14-11-07 | 17:09

c_to_the_cizzle De helft is allochtoon in AMS en trekt van de bijstand.

lijn5 | 14-11-07 | 17:09

c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 16:42

Er zijn ook nauwelijks Amsterdammers meer in Amsterdam overgebleven om te klagen, de meerderheid is inmiddels gevlucht naar Purmerend en Almere. Wat overgebleven is zijn 175 verschillende nationaliteiten, tijdelijke linkse import studenten, oude vandagen die best weg willen maar niet kunnen en een leger van zwaar gesubsidieerde welzijnswerkers. En de reklameman van het jaar natuurlijk.

van Kloten | 14-11-07 | 17:08

@Wishbone 14-11-07 @ 17:00
Nogmaals, de statistieken zeggen dat Wilders nauwelijks electoraat heeft in Amsterdam.

Ik concludeer daaruit dat meer mensen het met mij eens zijn dan met jou.

Daar kun je het mee oneens zijn...

c_to_the_cizzle | 14-11-07 | 17:06

Job Cohen is dood

FrAgFo0d | 14-11-07 | 17:04

@c_to_the_cizzle Helemaal mee eens. inderdaad jammer dat GS helemaal meegaat in het populistische gezwam. Aan de andere kant, gemiddelde NL tokkie loves it, geef ze is ongelijk....

salonrealist | 14-11-07 | 17:02

Amsterdam is onder Jobje een verschrikkelijk dom dorp aan het worden, eigenlijk is het al een dom dorp.... staten en wegen worden systematisch verkankert en zien eruit als fucking Staphorst, rode broekenbrigade wordt massaal binnengehaald en de Amsterdammer langzamerhand eruitgewerkt..... ja, ja wij Amsterdammers.... import, boeren en buitenlui zul len ze bedoelen.

css.... | 14-11-07 | 17:02

Ik vind de Godwin-award toch prestigieuzer.

tipo | 14-11-07 | 17:02

Als dit waar is kan Al Gore een Nobelprijs winnen!

*Marketingman van het jaar is voor mij seedorf, heeft zich gewoon weer het Nederlands elftal in geluld*

ijsklont | 14-11-07 | 17:01

c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 16:57
Toch wel vreemd dat ik het helemaal niet met je eens ben. Het lulverhaal dat het voor Amsterdammers niet geldt is dus een beetje moeilijk te verkopen. Je moet dus maar eens beginnen met over jezelf te praten in plaats van over Amsterdammers.

Wishbone | 14-11-07 | 17:00

Iedereen die de omzet van Rooibos thee verachtvoudigd verdient terecht een reclameprijs.

Iko Nal | 14-11-07 | 16:59

@eagle eye

Ik ben weggegaan omdat ik ergens anders een betere woning kon krijgen in een overigens veel criminelere buurt (het centrum, (gek dat je daar nooit iets over hoort))

Blijf verder maar lekker geloven in de illusie dat er steden zijn van dit formaat waar geen criminaliteit is. Amsterdam steekt denk ik nog positief af tegenover andere steden. Met opblazen bedoelde ik dat de criminaliteit de afgelopen jaren is gedaald maar dat de 'coverage' daarvan door de media sterk is gestegen. Daardoor krijg je het vreemde effect dat mensen buiten Amsterdam denken dat het er erg is, terwijl dat voor Amsterdammers niet geldt.

c_to_the_cizzle | 14-11-07 | 16:57

Pritt, ben benieuwd waarom je van dat Adfo-blog bent gekieperd. Was je iets te bozig daar?

Monsieur Bovary | 14-11-07 | 16:56

* Wacht met smart op een Darwin-Award voor Job *

Patrick Bateman | 14-11-07 | 16:56

Tsja... Als Cohen nou door de theebranche tot Reclameman van het Jaar was verkozen, dan had ik er nog iets van gesnapt...

van Grubbebeck | 14-11-07 | 16:55

c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 16:52
Dat jij geen hinder hebt ondervonden doet ook niets af aan het feit dat het in ASD een teringzooi is. Voor jou 5 anderen die wel hinder ondervinden.

Wishbone | 14-11-07 | 16:54

@c_to_the_cizzle
Zo, en jij uit de randstad zal 'die provinciaaltjes' even vertellen wat ze allemaal wel neit fout doen door op Wilders te stemmen, precies hetzelfde waar jij hun van beschuldigd. Hypocriete zakkewasser.

dlseth | 14-11-07 | 16:53

@ mezelf: de moet het zijn

de schopper | 14-11-07 | 16:53

Ik denk dat c_to_the_cizzle het cynisch bedoeld, kan me niet voorstellen dat hij het meent. Zoiets zeggen ze niet eens op de VMBO.

de schopper | 14-11-07 | 16:53

@wishbone.

Ik wilde alleen maar duidelijk maken dat er veel meer mensen uit kleine dorpjes, waar nauwelijks immigranten leven, op Wilders stemmen dan in grote steden.

Het feit dat jij daar een uitzondering op vormt veranderd daar weinig aan.

c_to_the_cizzle | 14-11-07 | 16:52

@c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 16:42<br />
Als je het zo fijn wonen vind, waarom ben je er dan weggegaan? Trouwens, als er ergens 1 auto in brand wordt gestoken, is dat er al 1 teveel. Opblazen dat er een groep asociale jongeren andermans eigendom vernielt? Ik weet niet wat jij opblazen noemt, maar verslag geven van realiteit heeft daar niets mee te maken.

Eagle_Eye | 14-11-07 | 16:49

het is net als de verkiezing in TIME MAGAZINE.
gewoon jongens van het OUDE VOLK, die voor elkaar zorgen.
of het nu klopt of niet= alleen zij zijn belangrijk and they couldnot care about anyone else.zo is het altyd geweest en zal het altyd blijven maar wel klagen !

frenchy | 14-11-07 | 16:49

cizzle; nu leef je zeker in een hol onder de grond,en zodra je in het daglicht komt doe je een donkere bril op waar je niets door ziet.

paulusma | 14-11-07 | 16:48

c_to_the_cizzle 14-11-07 @ 16:42
Uit de provincie zeg je? Ik woon bij het Mercator en ik heb meer dan genoeg redenen om op Wilders te stemmen. Jouw uitlatingen, dat het allemaal wel mee valt, is er één van.

Wishbone | 14-11-07 | 16:46

Prachtig, werkelijk prachtig, ware kunst in ASD...... En dan durven zeggen dat er niks goeds komt uit ASD. Tsssssssss
www.maureau.nl/images/iamsterdam.jpg

Wishbone | 14-11-07 | 16:44

@c_to_the_cizzle
Het is daar écht erg.

De God van Empel | 14-11-07 | 16:44

Terechte verkiezing. Hier is het verschil tussen de burger en Joppie goed te zien. De burger op de markt(waar de gulden allang geen daalder meer is) en Joppie op de tribune.

paulusma | 14-11-07 | 16:44

Jezus, wat een zeikers hier op GS, Je kunt wel merken dat jullie redactie in Noord ligt. Hier in Amsterdam is het namelijk prima. Dat die paar auto's in de fik zijn gestoken is natuurlijk erg, maar wel leven wel in een grote stad waar dat soort dingen nou eenmaal gebeuren. Daarnaast wordt het allemaal enorm opgeblazen. Ik denk dat de gemiddelde bewoner van Slotervaart het nieteens had geweten als het niet zo breed was uitgemeten in de kranten. Slotervaart is trouwens best ok, heb er zelf een tijdje gewoond, geen 1 keer problemen gehad. Hier in de stad hoor je zoiezo niemand over problemen met criminaliteit enzo. Het zijn een stel provincialen die vanuit hun dorpje roepen dat het hier zo erg is, en vervolgens maar op Wilders of Verdonk gaan stemmen. Jammer dat GS hier zo nodig aan mee moet doen.

c_to_the_cizzle | 14-11-07 | 16:42

Ik ga er vanuit dat de eend van de WC eend reclame dan de lifetime achievement award gewonnen heeft!

OneandOnly | 14-11-07 | 16:38

Reklamemakers, politici, advocaten: allemaal beroepsleugenaars!

Patrick Bateman | 14-11-07 | 16:37

wat er al niet geregeld kan worden tijdens een uitstapje naar Beijing onder het genot van een kopje thee.. de heren zijn geen onbekenden van elkaar.
www.wico.cn/Html/EN/gjnews_EN/16531384...

Tubifiks | 14-11-07 | 16:35

Reclame maken is de burger een oor aan naaien. Gezien de huidige stand van zaken in 020 en de wijze waarop JC die hele teringzooi verbloemt vind ik dat hij die titel best mag verdienen.

Eagle_Eye | 14-11-07 | 16:35

ericericv 14-11-07 @ 16:28

Dan is dit eigenlijk een hele goede regering die zorgt dat we het niet meer net te goed hebben zodat er wel iemand wat gaat doen om deze kutregering te verwijderen.........
leve grijs 1!
dood aan grijs 1!
ofzo.

Dorian Gray | 14-11-07 | 16:34

De ene hand wast de andere..

doskabouter | 14-11-07 | 16:34

Goh, in dat forumpje wordt bijna in real-time gemodereerd. Waarschijnlijk door Job zelf!

Boris Poepnagel | 14-11-07 | 16:32

Gewoon een walgelijke manier om aandacht te krijgen voor je kudtverkiezinkje die normaliter niet eens de 4e pagina van het lokale suffurtje red.

Meneer | 14-11-07 | 16:31

Nederland is ziek tot op het bot.... jammer genoeg is er niemand die er iets aan doet.
Komt wellicht doordat we het net iets te goed hebben om echt te willen veranderen en dat realiseert het establishment zich maar al te goed ben ik bang

ericericv | 14-11-07 | 16:28

Nederland is ziek tot op het bot.... jammer genoeg is er niemand die er iets aan doet.
Komt wellicht doordat we het net iets te goed hebben om echt te willen veranderen en dat realiseert het establishment zich maar al te goed ben ik bang

ericericv | 14-11-07 | 16:27

LOL@vander F 14-11-07 @ 16:15

Tomatenketchup | 14-11-07 | 16:24

Dat die marketingjongens een beetje wereldvreemd waren wist ik al. Maar nu gaan ze aardig Ella Vogelraar achterna.

Mubbenschonster | 14-11-07 | 16:24

dan te bedenken dat de PvdAchterlijken hem ooit nog eens als premier naar voren wilden schuiven als het de grootste partij zou worden.

Dorian Gray | 14-11-07 | 16:23

Als je in een kl*testad als Amsterdam ervoor kunt zorgen dat niet alle inwoners binnen een jaar verhuizen doe je kennelijk toch wel iets goeds op marketinggebied...

Patrick Bateman | 14-11-07 | 16:19

Anders ga je even appels en peren vergelijken.

salonrealist | 14-11-07 | 16:19

Dit topic wordt mede mogelijk gemaakt door Marketing Tribune...

Patrick Bateman | 14-11-07 | 16:18

Job is en blijft een vuile hypocriete struisvogel.

whatisup? | 14-11-07 | 16:16

Al Gore - Nobelprijs voor de vrede
Job Cohen - Reclameman van het jaar

Volgend jaar Rutger misschien Hollands next Top Model of Pritt de Pulitzerprijs?

The Nameless | 14-11-07 | 16:16

Geheel terecht die prijs,
er een terinzooitje van maken maar zichzelf toch als mayor of the year verkopen.

Is toch een knap staaltje marketing.

vander F | 14-11-07 | 16:15

Klukkluk 14-11-07 @ 16:14
je was me net voor.......
verder blanco op dit onderwerp.

Dorian Gray | 14-11-07 | 16:15

En zo plaatst MarketingTribune zich toch even in de aandacht. Goed bezig. Rita Verdonk met 'recht door zee' beste slogan voor de marechaussee? Daphne Deckers als knock-out van het jaar? Gerrit Zalm de beste windvaan? Goeiemorgen reclameboys, zo kom je wel heel makkelijk in het nieuws.

ICdeadPeople | 14-11-07 | 16:15

En dan vergeten ze nog de gestegen aandelen van Pickwick

Klukkluk | 14-11-07 | 16:14

Kan je lullen wat je wil, maar reclame maken in barre tijden als deze (vooral voor amsterdam) en nog steeds je doelgroepen als homo's en toeristen bereiken (weliswaar door desinformatie; maar he, is dat niet alle reclame?) dan doe je toch iets goed en dan verdien je een prijs. Toch?

His Goofness | 14-11-07 | 16:13

Ik heb hier geen mening over. Ik vind er gewoon niks van, zelfs niet als ik er m'n best voor doe... Waarom wilde je over dit onderwerp schrijven Pritt?!?

Pippo van Eenennaam | 14-11-07 | 16:13

Job's enige bijdrage was 'ja' zeggen tegen die I Amsterdam-campagne ... sjonge jonge wat een zielige vertoning.

el mero mero | 14-11-07 | 16:13

Onterechte winnaar.
Die Chinees met punthoofd trekt veel meer aandacht.

Sven31 | 14-11-07 | 16:12

Negatieve reclame ies eauk reclame

kneuterzak | 14-11-07 | 16:11

BTW, een Reclameman-van-het-Jaar-verkiezing is natuurlijk het ultieme zelfbevlek- cq cumswapfeestje.

Biff Eagleburger | 14-11-07 | 16:10

*weet niet hoe die moet reageren, ontreddering maakt zich meester van reaguurder*

Neptukker | 14-11-07 | 16:10

gelukkig reageert hij zelf ook verrast...

geenschijnvankans | 14-11-07 | 16:10

Job wie?

Biff Eagleburger | 14-11-07 | 16:08

Het wordt tijd dat GS weer eens een verkiezing organiseert.

fuckje | 14-11-07 | 16:08

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen