Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De Unilever-spagaat van de SP

Juxtapositie bij onze kameraden van de SP. Zoals u weet voerde de SP gisteren in Rotterdam keiharde actie tegen de sluiting van Nederlandse Unilever-fabrieken. Het bekende liedje. Lelijke mensen en petjes en spandoeken en dan demonstreren met een tomaatmok koude koffie en kudtmuziek. Kameraard Jan Marijnissen had gisteren een ontzettend grote mond. Unilever = EVIL enzovoorts. Maar wat wil nu het geval? De allerbekendste Unilever-medewerker is een SP-er van het zuiverste water! Hallo Bob Fosko aka Geert Timmers. Geert is namelijk de raggende man die dolenthousiast al die Unilever-commercials (Button: EXTRAS >> commercials) inspreekt. Jawel, toehoordertjes: de briljante pay-off "Vier Uur Cup-a-soup. Dat zouden meer mensen moeten doen" komt uit de mond van vooraanstaand SP-er. Bob Fosko aka Geert Timmers, de partij-troubadoer zit vuistdiep in Unilever. En Geert krijgt er uiteraard een ontzettend fatsoenlijke beloning voor. Paar minuten in de studio en hopla 1000 euri in de knip. Zou dat geld allemaal naar de stakingskas van de SP gaan? Helaas pindakaas...

Reaguursels

Inloggen

nacht-uiltje 25-10-07 @ 14:11, Leuk dat ik mijn aangepaste tekst in het liedje over Keesie zelfs hier tegenkom :) Jammer dat Unilever alleen naar buiten brengt dat de loonkosten te hoog zijn.... helaas vertellen ze er niet bij dat van de 2200 werknemers, er 1200 manager zijn, en dát zie je in de buitenlandse fabrieken niet. Straks is Polen ook te duur en wordt het zootje weer net zo makkelijk naar Qualalumpur oid verplaatst! De fabrieken hier draaien goed, heel goed zelfs, en de werknemers hebben een prachtig plan klaarliggen over hoe het allemaal nog beter zou kunnen, maar de directie weigert zelfs om er naar te kijken. Het is gewoon niet waar dat de fabrieken te duur zijn. Het wanbeleid, veel te veel managers, en de graaiende nimmer tevredenzijnde, alsmaar meer willende aandeelhouders, dat is de echte reden voor de sluiting.

Mrs X | 26-10-07 | 20:03

Wat Bob Fosko doet moet ie vooral zelf weten, lekker (neo)liberaal toch?

De SP zal het wel weer zo draaien dat het allemaal is uit te leggen als steun voor de goede zaak, waarbij je liberale middelen mag inzetten om het socialistische Utopia weer een stapje dichterbij te brengen....

the baracuda | 26-10-07 | 14:42

ik beschouw mezelf als socialist, maar heb laatst nog wel een tube tandpasta bij AH gekocht. Dat wordt de brandstapel dus... aks ik het goed begrijp.

witvoetje | 26-10-07 | 13:16

Dat Bob Fosko die cup a soup-commercial inspreekt wist ik al lang (is zijn eigen keus of hij dat nou wel of niet wilt doen en hij moet ook brood op de plank hebben), maar is dat een probleem dan? 't Is maar wat je er zelf van maken wil.
Wel respect altijd voor dee mensen die vrijwillig dit soort acties uitvoeren.

Mr Proper | 26-10-07 | 10:40

Ja Beb Fasko,
daar stond ik te lullen bij de bus
zeikend over het kloteweer.
maar gij? SP?

nasenbluten | 26-10-07 | 04:18

Ik doe zelf architectuur, maar interessante les ;) . Wie goed thuis is filosofie of architectuur weet dat mensen altijd grenzen stellen aan vrijwel alle dingen in hun leven. :) Het is alleen niet erg om stelling te nemen vind ik... wie geen stelling neemt kan nooit echt een mening geven of een beslissing nemen.

rooimachine | 26-10-07 | 00:19

Het is inderdaad jammer dat van die toevallige samenloop... maarja behalve dat Bob Fosko wel degelijk de SP steunt heeft hij ook nog z'n eigen werk. Er moet immers brood op de plank komen en daar heeft de SP niets over te zeggen. Bovendien vind ik niet dat Bob de morele schuld draagt van de uitverkoop van Unilever. Die schuld moeten we zoeken bij het hoofdbestuur van Unilever... maar over dat schaamteloze zootje daar... daar wordt niets over geschreven hier op GEENSTIJL. Nee mensen die opkomen voor hun eigen werk en hun eigen brood belachelijk maken... dat is pas lachen (maar niet heus)...

rooimachine | 25-10-07 | 23:04

@nachtjeuil wat nog vreemder is... is dat die fabrieken al meer dan 100 jaar draaien... en helemaal geen verlies draaien...

"Unilever heeft de afgelopen twee jaar een aanzienlijke verbetering van haar resultaten laten zien, onder meer door de implementatie van het ‘One Unilever’-programma, resulterend in een wereldwijde omzetgroei van 5,8% in de eerste helft van dit jaar."

bron: www.unilever.nl/onsbedrijf/nieuwsenmed...

Na ruim 100 jaar gaat de fabriek van calve in delft, de bestaansbasis van dit concern dicht. Waarmee weer een stukje van de uitverkoop van Nederland naderbij is. En waarom? om 0,1% winst extra maken... je geschiedenis verkopen? Belachelijk gewoon... belachelijk die reacties hieral!

Wat we hier in Nederland creeeren tot nu toe is alleen maar kindjes (bedrijven) met waterhoofden, een hoop armoede en de verkoop van Nederland. Als we straks genoeg Chanezen, Polen en Ecuadoranen (www.sp.nl/nieuwsberichten/4851/071024-...) hierheen halen kunnen we straks ook alle F5'ers vervangen hier. Kijken of ze dan ook nog staan te klappen op dit weblog.

rooimachine | 25-10-07 | 23:00

Ja, schandalig dat de SP-huiszanger reclame maakt voor cup-a-soup. Vooral de toevallige samenloop van omstandigheden, dat de eigenaar van dat merk ook die fabrieken sluit, is aanleiding voor een redactioneel stukje.

Hoen | 25-10-07 | 22:55

Wat een onzin zeg allemaal. Deze website produceert alleen maar berichten tegen de SP... het lijkt soms alsof er voor deze website geen andere politieke partij bestaat! Het blijkt wel dat veel mensen hier geen kaas hebben gegeten van welke PP dan ook... jammer...

rooimachine | 25-10-07 | 22:52

@bakoenin 25-10-07 @ 17:03:
Ja, nou! Een stukje knippen en plakken op de SP-website! Poeh hee!!
En dan ook alleen omdat Hennie uit de regio komt en het DvhN leest en RTV-Noord kijkt.

koerbagh ® | 25-10-07 | 17:13

Ach, d'r gaat hier in het dörp ook een fabriekje dicht. Maakt winst hoor, niks aan de hand. Slechts een dikke 600 man op straat.
www.volkskrant.nl/economie/article4712...
Maar ja, ver weg van de randstad en een buitenlandse onderneming. En geen mens stemt hier op de SP. Dan komt Jan natuurlijk niet opdraven. Je kan niet aan de gang blijven.

koerbagh ® | 25-10-07 | 16:25

Het maakt geen fuck uit waar dat geld naar toe gaat, en dat boe-roepen is ook kansloos; unilever is very big, very arrow en overigens groot gelijk dat ze die dure fabrieken in dat achterlijke NL sluiten. Tjakkaa naar China. Groot gelijk!

fromwalking | 25-10-07 | 15:20

JensDensen 25-10-07 @ 13:21
Verder nog een vraag. Hebben jullie voormalige kopstukken ooit al eens een mea culpa uitgesproken voor de decennia lange steun aan communistische regimes die, in sommige gevallen, bijzonder veel bloed aan hun handen hebben gehad ? Doe dat eerst maar eens voor je uberhaupt nog eens wat zegt.

Bigi Bana Boy | 25-10-07 | 15:18

JensDensen 25-10-07 @ 13:21
Je ouwehoert alsof de syfilis in je hersens in geslagen.
Lees zelf je klassiekers van Marx en Engels er eens op na want je hebt overduidelijk geen idee waar je het over hebt.
De enige reden die ik kan bedenken voor je standpunt is dat je nog altijd hoopt, en hoe achterhaalt is dat inmiddels, op een arbeidersopstand omdat de verelendlung door de globalisering werkelijkheid wordt.
De foute interpretatie van Marx die je geeft is gebaseerd op het feit dat hij toen al de globalisering min of meer voorzag.

Bigi Bana Boy | 25-10-07 | 15:14

Zal ik jou eens effe lekker in je bek scheiten, of heb je al peop.. peop in je heaufd.
schnabbelen wat je schnabbelen kan olijke Bob Fosko

ik kom van rechts | 25-10-07 | 15:13

nacht-uiltje 25-10-07 @ 14:11
Goed gesproken.
GS is überliberaal en als het echt om de "gewone"man gaat dan zijn we er niet.

Bigi Bana Boy | 25-10-07 | 15:07

Leuk Jan Maorijnissen, ff lekker Amerikabashen, of China zo lekker is.

kleiendetser | 25-10-07 | 14:46

foutje mijn kant 475 man die op straat komen te staan geen 375

nacht-uiltje | 25-10-07 | 14:15

Het is al 2 weken bekend dat unilever drie fabrieken gaat sluiten , 375 medewerkers komen op straat te staan , 375 medewerkers zijn 375 gezinnen die een onzekere tijd tegemoet gaan .
Was er ook maar 1 artikel aan gewijd bij geenstijl , forget it , dat is niet belangrijk genoeg , nu houd jan een toespraak dat is wel een leuk onderwerp om af te zeiken en hopla een artikel bij geen stijl .
ik lees hier : Deze acties zijn zo triest. Een bedrijf moet overleven en genoeg soep verkopen. Als het dat niet doet, tja, dan moet je zorgen dat je bedrijf het hoofd boven water houdt. Dat doe je in elk geval NIET door verliesmakende onderdelen te laten draaien (voor de kat z'n viool).
Wees goed op de hoogte wat dit betreft , neem Calve die draait 50 miljoen winst , het zijn geen verliesgevende fabrieken , alleen in het buitenland kan alles nog goedkoper en daarom worden deze fabrieken gesloten alles doen ze voor de aandeelhouders .
Ik ben geen sp-fan en zal dat ook nooit worden ,dat SP daar is zie ik alleen als zieltjes winnen voor de partij.
Wat ik BELANGRIJK vind en waar het om draait : Nederland word zo kapot gemaakt , het is niet alleen unilever die dit doet , kijk naar Borne en nog meer bedrijven die alles uit Nederland naar het buitenland overhevelen .

Heb ik nog een tekst voor de HR van de waaij die deze werknemers de straat op schopt .

Meneer de Waay, welterusten
slaap maar lekker in je mooi ingerichte huis
Denk maar niet teveel aan alle werknemers
Meneer de Waay van Unilever, geef gewoon Niet Thuis

Denk vooral niet aan die 474 mensen
doe gewoon of je ze niet kent
en vergeet gewoon de tien geboden
die ook de directie van Unilever wel kent

Denk maar niet aan al die toppers
die zich uit de naad werken, dag en nacht
Doe vooral of je je niks aantrekt van de stakingen
Meneer de Waay, slaap zacht

Droom maar van Unilevers overwinning en de zege
Droom maar van vergroten van het winstkapitaal
dat nog nooit eerlijk is verkregen
droom maar dat het jullie weer zal lukken ditmaal

En u zult toch ook langzamerhand wel weten
dat er mensen zijn die ziek zijn van dit gezeik
die de leugens en jullie hufterigheid niet zullen vergeten
en voor wie de waarheid altijd telt

Kijk maar niet naar al die mensen die mogen verrekken
Al die harde werkers die niet worden gehoord
Droom maar dat jullie aan het langste eind zullen trekken
en geloof van al die tegenstand gewoon geen woord

Droom maar niet teveel van al die werknemers
Droom maar fijn van aandeelhouders en van macht
denk maar niet aan al die mensen
Meneer de Waay, slaap zacht!

nacht-uiltje | 25-10-07 | 14:11

JensDensen 25-10-07 @ 13:21

CPN? Kan je even jullie standpunt over China en Tibet hier verwoorden?

Barry van Hommel | 25-10-07 | 13:59

Wij van de Communistische Partij Nederland zijn van mening dat de interpretatie van de SP voor wat betreft het conflict tussen arbeiders en het bedrijf Unilever de plank misslaat. Wij staan voor een rationele planning van maatschappij en economie op basis van de wetenschap. In deze sociale toekomst in het onvermijdelijk dat er geschoven wordt met de diverse productiefactoren. Jan Marijnissen geeft met deze actie aan geen kaas gegeten te hebben van de sociale wetenschappen en wij roepen hem dan ook op zich in te lezen in de diverse literatuur die verschenen is omtrent dit onderwerp. Amateur.

JensDensen | 25-10-07 | 13:21

Herstel; Dayzers.

PausTokkie | 25-10-07 | 13:13

Fosko deed ook aan gokreclames voor Dayers. Ooit heeft hij in Nieuwe Revu beweert dat het niet zijn zaak dat mensen daardoor in de problemen komen. Ik citeer; 'Als ik me druk moet maken dat mensen kapot gaan aan gokken.......... Ik ben er gewoon niet op zo'n manier mee bezig.' Verder zegt ie nog dat ie ondernemer is, omzet moet maken, facturen moet versturen... Een echte SPer dus. Nieuwe Revu nr. 27 van 5 juli tot/ met 11 juli '06. Hij ligt hier voor me.

PausTokkie | 25-10-07 | 13:08

LOL
Werken SP-ers een keertje.
Is het weer niet goed...

da wizard | 25-10-07 | 12:59

Een Sp'er die met de kapitalisten samen heult? Iemand die de klassevijand helpt? Een schoothondje van de machtige industrielen? Schandalig! Opsluiten in een gulag!

ExtremeExtremist | 25-10-07 | 12:36

Lardeerik 25-10-07 @ 12:00
Een mooi betoog, alleen er loopt iets mank en dat is dat de betreffende onderdelen helmaal niet met verlies draaien.
Lees je eens wat beter in, anders ben jezelf nogal triest

bakoenin | 25-10-07 | 12:20

Stift, hoezo spagaat, als dat spotje de omzet verhoogt is dat toch goed voor iedereen bij unilever ?
Zwak artikeltje weer

bakoenin | 25-10-07 | 12:16

Tjee Stift, hebben je baasjes van de Telegraaf/Azijnbode je weer opdracht gegeven om de SP te bashen ?
Dit alles ter meerdere glorie van de PvdA ?

bakoenin | 25-10-07 | 12:14

Unilever = Multi-Death-Corporation

Patrick Zweedsey | 25-10-07 | 12:02

Dit soort spagaten heeft de SP wel meer. Zo riep de SP heel hard dat de publieke omroep niet mee mocht betalen aan CD-releases van artiesten, terwijl de cd die het balletje aan het rollen bracht van de dochter van de SP-lijstduwer was (Trijntje Oosterhuis)

die hofstadtgruppe | 25-10-07 | 12:02

Deze acties zijn zo triest. Een bedrijf moet overleven en genoeg soep verkopen. Als het dat niet doet, tja, dan moet je zorgen dat je bedrijf het hoofd boven water houdt. Dat doe je in elk geval NIET door verliesmakende onderdelen te laten draaien (voor de kat z'n viool). De SP is triest en kiest altijd voor de zwakke, omgekeerde evolutie dus. Zo komen we nooit verder. Sluiten die hap, laat Unilever wat nieuws verzinnen maar verzin wel een goede afvloeiregeling voor de huidige werknemers. Kunnen die mooi bij de Aldi/Lidl aan de slag, want die verliezen geen marktaandeel (tov van A-merken).

Lardeerik | 25-10-07 | 12:00

!000 euro hoe komen jullie daarbij?? Daar krijgt'ie wel bijna een tonnetje per jaar voor hoor..

Pannie | 25-10-07 | 11:59

(uitgave) Het centraal planbureau heeft besloten dat omwille van de welvaart in de localiteit polen enkele productieunits daarheen verplaatst zullen worden. Het subbureau voor arbeid heeft de opdracht gekregen de vrijkomende werkers in te passen in de overblijvende productiestructuur in de localiteit nederland. Het solidaire alternatief was het verplaatsen van een aanzienlijk aantal polen naar nederland, het centraal planbureau heeft besloten hiervan af te zien aan de hand van computermodellen die wijzen op hoge kosten zowel op economisch als sociaal vlak. Einde bericht bureau bestuurscommunicatie.

JensDensen | 25-10-07 | 11:59

Hammar 25-10-07 @ 11:46
Ach ik vind het niet verkeerd maar feit is dat het voornamelijk een kop warm water met veel zout is en echt goed is dat niet voor mensen. We eten sowieso te veel zout in het Westen.

Bigi Bana Boy | 25-10-07 | 11:52

Helaas; niets heeft nog een smaak

paulusma | 25-10-07 | 11:50

Ach,
Fosko is geweaun EEN van die SP'ers die IETSJE gelijker zijn dan alle andere 'gelijken'...

Ahasveros | 25-10-07 | 11:49

@ Bigi Bana Boy 11:06

Ik heb cup-a-soup ooit geprobeerd. Het beviel dus absoluut niet en ik ben niet van zins het experiment te herhalen. Wat ik wel een aanrader vind is Et suyu (vlees zijn water, jij kent Turks, niet?), toz bouillon, van Knorr, dat is ook wel zout, maar dat heeft wél smaak.

Hammar | 25-10-07 | 11:46

De SP is een partij voor parasiterende hippies en jaloerse uitkeringstrekkers die niks kunnen en niks willen maar wel graag gratis een bammetje mee willen eten uit de knip van een ander.

rokershoest | 25-10-07 | 11:46

Beetje vergezocht. Wat dacht je van deze spagaat?

- SP protesteert tegen vertrek fabrieken naar lage loon landen.
- SP wil bedrijven zo belachelijk hoog belasten dat vertrekken de enige optie is.

Iefje | 25-10-07 | 11:40

Ik kende dit merk pindakaas nog niet eerlijk gezegd:
meuk.web-log.nl/meuk/2007/10/unfortuna...

Maar als ook nog de Pindakaas uit ons cultuurbeeld gaat verdwijnen dan gaat het land wel erg verzwakken. Ik bedoel, het is toch bekend dat Evert van Benthem de twee elfstedenoverwinningen aan de Calvé te danken heeft.

dus.. | 25-10-07 | 11:37

het gaat erom dat ze een morele standaard zeggen te hebben , waar ze zich zelf niet aan houden,kijk dat geenstijl meedoet met reclame komt omdat ze gewoon hoeren zijn en dat ook zullen toegeven,maar mensen van de sp zeggen dat ze de good guys zijn die opkomen voor het volk en niet voor het geld gaan, als je dat dan niet doet ben je hypocriet, het is net als met christenen die zeggen ook altijd een morele hogere standaard te hebben en eigenlijk met alle "idealisten" je gaat toch ook als standaard verontgelijkte slotervaart moslim geen reclame maken voor Geert wilders.

22grafik | 25-10-07 | 11:30

De partijbelangen vande SP worden steeds vaker geschaad door nep socialisten. Het wordt tijd voor een zuivering van de Partij. Mao zal ook hier tot voorbeeld dienen van onze Jan, de Nederlandse Roerganger.

the baracuda | 25-10-07 | 11:29

LMAO!! Fantastisch dit! Nou Jan..... kom er maar in! Oh nee, toch niet... niets aan de hand, guys...

Lebowski Achiever | 25-10-07 | 11:27

Ik zie je rood doorlopen ogen,
Ik zie je vette rug,
Je ongewassen haren,
Ik hoef je niet terug.

Uit de gedigt Ik zag je met een ander.... uit de bundel Knuppelhout

The Evil One | 25-10-07 | 11:25

Helaas Calvé Pindakaas...

Megs | 25-10-07 | 11:25

Tja, voor dit linkse-mensen-bashende onderwerp zijn jullie echt helemaal door het lint gegaan. Da's duidelijk. Wat niet echt duidelijk is, is wat jelui er nu eigenlijk mee wilt zeggen.

Niet voor Jan | 25-10-07 | 11:23

@Anjin Mohammed
Cup-a-Peop.. alleen al omdat ze de Dumpert verneuqen met vliegtuigjes

Fck_Mtn | 25-10-07 | 11:23

Tja, cup a soup past wel een beetje bij neederland, schreeuwerig soepje, maar als het er op aan komt totaal geen smaak, alleen zout, vet en klonterig.

Sashimi San | 25-10-07 | 11:15

Waar gaat dit over?
Pritt als filaal van Fox News, unfair and out of balance.

BroodenSpelen | 25-10-07 | 11:15

-weggejorist-

Violator[xL] | 25-10-07 | 11:08

Hammar 25-10-07 @ 10:48
Cup-a-peop bestaat voornamelijk uit zout. Kijk maar eens goed op de verpakking. Een goedkope en goede smaakmaker maar niet best voor je gezondheid.

Bigi Bana Boy | 25-10-07 | 11:06

Nou ja, we kunnen lullen wat we willen maar ik vind banenbehoud een groot goed voor Nederland. Wat hebben we aan een goed lopend "Nederlands" bedrijfsleven (wat is Nederlnads als je aandelen in handen zijn van buitenlands hedgefund tuig ?) als het niet meer dan een beursnotering en een hoofdkantoor is en het werk in India of Peaulen gedaan wordt ? Ik heb het niet zo op de überliberalisme als nationalist zijnde. Met alle repekt maar het grootste deel van de werkenden is aangewezen op relatief eenvoudig werk, waar over overigens niets dan respekt hoor, en als dat werkt massaal over de grens verdwijnt zullen we met een sociale ramp van ongekende orde te maken krijgen. In die zin vind ik dat de SP gelijk heeft met zijn (jaren 70 mode) aksies (/jaren 70 mode).

Bigi Bana Boy | 25-10-07 | 11:03

Ik vind het goed de SP opkomt voor de arbeiders van Unilever. Zij kunnen mijns inziens een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bob Fosko, daarentegen heeft een hele hoge Irri-factor.

Zeven | 25-10-07 | 11:00

-weggejorist-

Violator[xL] | 25-10-07 | 10:58

Wat is het probleem? Waarom zou je geen geld mogen verdienen aan iemand met wie je het oneens bent? Wat een non-topic is dit.

Elegast | 25-10-07 | 10:58

Zo, da's wel héél ver gezocht! Complimenten!

John McClane | 25-10-07 | 10:58

Kameraad Jan en zijn vriendjes zijn een gevaar voor deze maatschappij. Straks wordt ons salaris in de partijkas gestort en zal Jantje wel even bepalen hoeveel centjes wij nodig hebben.....
volgens mij is het nog altijd zo dat consumenten vertrouwen en uitgaven de belangrijkste motor van onze economie is.
Onze Janneman het voor het zeggen krijgt worden we allemaal arm en gelukkig. Ik kan nie wachten tot het zover is.
Jan haat geld, Pleeborstel Wilders haat de Islam, Marianne Timmerslet haat vleeseters en Femke Halszaak haat alles wat niet groen en lief is. Erger is dat ze daarmee haat zaaien en alles en iedereen tegen elkaar opzetten. Ik zie het nut er niet van.

bartje_niks | 25-10-07 | 10:57

Wat een gezeik! Met die Fosko hebben we in ieder geval een SP-er te pakken die wil werken voor z'n centen. Die kerel PaWnT de SP gewoon van binnenuit. Wie is de Mol?

Neptukker | 25-10-07 | 10:49

Nog een vraagje: draagt Fosko de inkomsten wel af aan de partij?

Dr. Mabuse | 25-10-07 | 10:49

Cup-a-soup is voor plebs. Het smaakt banaal en je pis gaat ervan stinken naar enge soepsmaakmakers. Alsof je Marijnissen drinkt. Echt SP.

Hammar | 25-10-07 | 10:48

Dus als 1 SP-er wel eens geld verdient door voor Unilever te werken mag de partij niet opkomen voor andere mensen die ook hun geld bij Unilever verdienen???

Dat is wel een hele kromme redenatie. Het is niet alsof Bob het beleid bij Unilever bepaald, of zo....

Pritt zoekt hier wel erg opzichtig naar een stok om de SP hond te slaan.

plaspop | 25-10-07 | 10:48

Je stinkt uit je bek als een beer uit zn reet.

Tingtong | 25-10-07 | 10:47

"Zal ik effe lekker in je bek schijte?
Of hebbie al poep, poep in je hoofd?"

JumboXL | 25-10-07 | 10:47

@Sven: Tja, niet iedereen kan de hele dag F5 en op zijn werk! Zo, ik stap maar eens in mijn SUV, ik heb genoeg 'gewerkt' vandaag.

ajaan dun uurste | 25-10-07 | 10:46

-weggejorist-

Moozart | 25-10-07 | 10:45

ajaan dun uurste 25-10-07 @ 10:36
Wellicht dat je volgende week rond deze tijd een reactie van Koffiepot kunt verwachten.

Sven31 | 25-10-07 | 10:42

eSPee = partij voor domme mensen

QB (ja die.....) | 25-10-07 | 10:42

doe nou es dit soort kleinzielige feitjes opdiepen uit het andere deel van het politieke spectrum.... of komt GS dan serverruimte/capaciteit tekort?

Kerby | 25-10-07 | 10:41

Hehe. Kameraad Jan die goedkoop weer probeert te scoren...

Zou hij weten dat alle bedrijven uit NL vertrekken door alle regels die door sjoosjiaalisten opgelegd zijn? Zou hij weten dat de (soosjiaalistische) belastingen veel te hoog zijn?

Wat een naieveling, en hypocriet.

Hakbarrr | 25-10-07 | 10:39

@koffiepot.."Komt op voor normale mensen"........ Die tijd is geweest. In Oss leggen ze zoveel drempels, dat nu de straat 40 cm hoger ligt, met 2 kuilen er in!SP is en blijft een lokale partij, voor en door de burger.... AHUM....... Ik weet zeker dat alle stadswachten en andere Melkertbanen ook allen SP stemmen. Zij horen niet in de kamer........... Helaas zijn er zo nog enkele partijen op te noemen, die op het moment regeren!
Enne, op nu.nl is het wonderlijke feit uitgelekt, dat hemaworst ook van Unox komt! Nou dat is schrikken!

ajaan dun uurste | 25-10-07 | 10:36

@ Bob Sleeuwijk 25-10-07 @ 10:17

NEE, TIS NIKS!

kolonel klootoog | 25-10-07 | 10:29

Als Jan destijds gewoon wat harder had gewerkt als worstendraaier en zijn collega's had aangespoord het zelfde te doen, ipv de SP te gaan runnen en overal tegen te zijn, dan waren er nu geen ontslagen nodig geweest.
Het beste wat een ontslagen Unilever arbeider kan doen is zijn lidmaatschap van SP en vakbond opzeggen en daarmee zijn kansen op werk (echt werk) te verhogen.

hekkesluiter | 25-10-07 | 10:29

So what? Wat een geouwehoer. Heb je een politieke voorkeur, is het opeens niet okay om een reklame boodschap in te spreken. I could not care less.

listen2bobmarley | 25-10-07 | 10:26

super boring!! 1000 euro voor Fosco. SP verder niet relevant als je een baan hebt, dus NEXT topic please

more beer (cd /pub) | 25-10-07 | 10:26

Uit protest neem ik mijn cup-a-soup demonstratief al om 3 uur, jawel.

DutchDelight | 25-10-07 | 10:26

Joris, kun je mijn voorgaande comment verwijderen, straks gaan Geenstijl ook nog in de vuurmuur hier....... Youtube én Geenstijl afgesloten maakt het elven er niet gezonder op. Ik drink toch al teveel.

Mr. Hu | 25-10-07 | 10:24

@El Gouda 25-10-07 @ 10:21
Jan heeft als errebeier aan de worsten van half Oss zitten draaien, tegen minimumloon nog wel, alleen maar om de zak van de baas te legen... uhh vullen.

sjaakdeslinksesul | 25-10-07 | 10:24

En wie denk je dat die tomatensoep maakt die de Sp met liters uitdeelt?

Teen | 25-10-07 | 10:23

Gaan we nu cup-a-soup boycotten of de SP ? Wellicht beide ?

Anjin Mohammed | 25-10-07 | 10:23

Oorverdovende stilte vanuit het pittoreske Oss.

houwezo | 25-10-07 | 10:22

Off-topic, maar erg SP on-topic. De mannen van Mr. Hu hebben in China Youtube laten blokkeren in de vuurmuur. Dit omdat er in Xiamen "iets" te enthousiast ingehakt was op mensen die een protestactie hielden tegen het locale bestuur. Mooie filmpjes dus op Youtube....... neem ik aan.
Als Mr Hu naar Nederland komt, laat dan de SP niet aan de macht komen. Protesteren tegen heb beleid leidt dan tot het afsluiten van Youtube. En da's nix nie leuk...

Mr. Hu | 25-10-07 | 10:22

Maorijnissen is immers de Grote HEMA Worstendraaier uit OSS.

El Gouda | 25-10-07 | 10:21

LOL @ koffiepot

btw ik heb geen SWV en ik kan niet de hele dag F5en, maar ik heb niet het idee dat de SP voor mij opkomt. Raar he ?
Nou eigenlijk niet, want het principe waar de SP voor staat, staat me totaal niet aan.

azijnseiker | 25-10-07 | 10:20

@ irritatione 25-10-07 @ 10:17
... of tieten

ijsklont | 25-10-07 | 10:18

Jan heeft het wel erg vaak over zijn hema-worst. Zou hij zelf een prince albert met touwtje hebben.

sjaakdeslinksesul | 25-10-07 | 10:18

Liters water drinken, anders leggen we het af.....

Maar serieus na de Raggende Manne niks noemenswaardigs meer gedaan...

NSLP (Not Safe Leftist Propaganda)

The Evil One | 25-10-07 | 10:18

SP = Sony Playstation .... oook alles nep

Lex the Impaler | 25-10-07 | 10:18

Bek houden over Bob Fosko.
-
WAT MAAKT HET UIT ALS JE MAAR GELOOFT
/raggende mode

Bob Sleeuwijk | 25-10-07 | 10:17

T-Shirts met "Meer democratie in de Economie"
Blij dat de SP tenminste ergens een democratie van wil maken, in hun partij willen ze er niets van weten

Mr. Hu | 25-10-07 | 10:17

ja dat is wijsheid achteraf, ik neem aan dat als bob fosko dit wist hij misschien twee keer zou nadenken. en dan nog, die mensen die eruit geknikkert worden deden vorige maand óók gewoon hun best op de werkvloer, maar zijn nu ook over de zeik op unilever. dus dit is echt een onzin-artikel. doe es weer een amrikaans gezinsdrama ofzo

irritatione | 25-10-07 | 10:17

cup-a-soup reclame -1

polfermot | 25-10-07 | 10:16

1sokkie 25-10-07 @ 10:14

een NSFSW labeltje (not safe for some work)

van dal | 25-10-07 | 10:16

4 uur zakken vullen, dat zouden meer mensen moeten doen.

Kloothommel | 25-10-07 | 10:15

Laat Jan weer lekker gaan lassen...

laurentius | 25-10-07 | 10:14

Kunnen de hieperlinks naar het Roode Gevaer voortaan een NSFW lebel krijgen? Ik schaam me deaud hier op kantoar.

1sokkie | 25-10-07 | 10:14

En giel is toch geen hoer althans.......

bazz | 25-10-07 | 10:13

POEP IN JE HOOFD!!!

Pagan Bastard | 25-10-07 | 10:13

Bob Fosko is cool

Bono | 25-10-07 | 10:13

brood op de plank... toch?

ed.. | 25-10-07 | 10:13

IK MOET NIETS EN IK VREET DIT NIET!

/Raggende Mode

Biff Eagleburger | 25-10-07 | 10:12

het is toch ook wat, zit je een hoge pief te wezen in de sp, heb je nóg steeds een bijbaantje nodig...

van dal | 25-10-07 | 10:12

Zat Jan niet op de Antillen? Daar zitten toch alle leiers behalve de verstandige Geert?

fuckje | 25-10-07 | 10:12

SP komt ten minste nog op voor de normale mensen. We hebben niet allemaal een SUV en een baan waar je de hele dag kan F5'en.

koffiepot | 25-10-07 | 10:11

Two girls, one cup.......... Dat zouden meer SP ers moeten doen! Enne, geen kwaad woord over Bob!

ajaan dun uurste | 25-10-07 | 10:10

De SP zit in teveel dingen vuistdiep. Poldermaffia is het...

Tommygunner | 25-10-07 | 10:09

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl