Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GEZOCHT in Barendrecht

Hoi BOELERBVV Barendrecht is op zoek naar de identiteit van onderstaande personen. De beelden (mirrort) zijn gemaakt door de bewakingscamera's op ons sportpark De Bongerd. Omwille van privacy-regels kan niet worden gezegd waarom deze personen worden gezocht. Maar de vereniging heeft zeer goede redenen om deze ongebruikelijke weg te bewandelen. Kent u één of meer van de afgebeelde personen, neem dan contact op via secretaris@bvvbarendrecht.nl BVV Barendrecht niet wilde aanvankelijk niet zeggen waarom deze personen gezocht werden. (Die jongens hebben natuurlijk de grasmaaier gerepareerd! Ze hebben de doelpalen geverfd? Oude mevrouwen geholpen met oversteken? De kantine opgeruimd? Schoenen gepoetst van de F-jes? De materiaalman geholpen met ballen uit de sloot halen? De douches opnieuw betegeld? Portemonnaie van de voorzitter terug gebracht?) Maar het bleek te gaan om een ordinaire rooftocht. Oh, en om een flagrante schending van het beeldrecht natuurlijk. Dat wordt vrijspraak!

Reaguursels

Inloggen

Werkt je duim niet zoals je hoopte?

Nog wat stof om over na te denken.
Ook jij bent trots op de misplaatste blanke superioriteit. Wetende dat er 1) veel meer dan 2 ontdekkers waren geland en 2) inderdaad bijna de complete lokale bevolking was uitgeroeid (kijk maar naar de huidige samenstelling van de bevolking in alle landen van het continent Amerika), probeer je de genocide op te hemelen naar een ultieme daad van grootheid a.g.v. inderdaad een militaire superioriteit. Marco Polo had namelijk buskruit naar Europa gebracht wat gelijk ook de start was van de de mondiale genocide. Geen gevaarlijke speeltjes voor kinderen zou ik zeggen.
Verder, in de ex-kolonies wordt inderdaad geprofiteerd van de juridische, economische, en infrastructurele erfenis van de kolonisten. Het is echter niet correct om dat te betitelen als een eventueel bewijs voor een algehele blanke superioriteit. Je verliest daarbij 2 dingen uit het oog: 1) de tijdschaal en 2) de wet van de remmende voorsprong en stimulerende achterstand. De 500 jaar waarin de Europeanen het voortouw hadden en waarin het huidige superioriteitsgevoel zich heeft ontwikkeld was slecht een deel van de complete ontwikkeling van het menselijke intelect. De prehistorische afrikanen vonden gereedschap en wapens uit. De Chinezen hadden de belangrijkste 3: papier, boekdrukkunst en buskruit (boekwerken zijn geschreven waarom dan toch de ontwikkeling is gestagneerd, ik denk zelf vanwege bovenstaand punt 2 en de correlatie tussen geestelijke vrijheid en intelectuele ontwikkeling), Indiers en Arabieren wiskunde en uiteindelijk de Europeanen de technologie tot nu toe.
En over 10 jaar is het weer China, over 20 jaar India. De tijdschalen worden steeds korter. En wat zijn de Amerikanen bang voor de Chinezen! Wat een ophef dat ex-koninklijk paradepaardje Corus in handen zijn van inferieure armoedzaaiers. Wat een lol.

Marks | 13-09-07 | 18:05

Allereerst (dubbel l) geef ik nogmaals de strekking van mijn bovenstaande teksten. Dat had je ook zelf kunnen achterhalen als je beter had gelezen.

Mijn punt is mijn omgeslagen leedvermaak. Leedvermaak om de frustraties van de gemiddelde GS reaguurder. Ik geef aan wat ik denk dat de reden is, namelijk een met de paplepel door de strot geduwd superioriteitsgevoel, met zijn oorsprong vindend op zijn vroegst in de middeleeuwen of stammend of hoe jij het wilt noemen. Het superioriteitsgevoel rijmt niet met het algehele beeld van de huidige samenleving, 10% niet-westerse allochtonen. Resultaat genoeg stof voor mij om te rollen en te brullen van het lachen hier op de GS freakshow.

Veroordeling? Van een individu? Van een geheel ras? Kwoot me even als je wilt.

Ten tweede: je kan komen met halve waarheden, deels waarschijnlijk bewust half en deels half omdat de info komt van verslaggeving van de bezetter zelf. Net zoals een Christen, Moslim of elke andere gelovige zijn eigen geschriften rechtvaardigd met teksten uit zijn eigen geschriften. Om 8 uur het journaal door blanken voor blanken. 2 miljoen Sudanezen, 1 regel, verkapte oliewaarborging 20 minuten. Je hoeft maar om je heen te kijken wat de resultaten zijn vandaag de dag van de bewogen afgelopen 500 jaar. Het superioriteitsgevoel is er nog steeds. Het is de belangrijkste oorzaak van al het discriminatie en racisme in alle uithoeken van de wereld, of je je kop nu in het zand steekt of niet. Laten we het niet te ver zoeken. Waarom krijgen allochtonen op de basisschool een significant lager advies wat betreft de vervolgopleiding? Heb je een opleiding af dan blijkt het tevergeefs omdat er geen stageplaatsen zijn.
Intelect, dat is de grootste bedreiging. Dat is het ultieme middel om superioriteit te waarborgen. Zelfs als top 0,2 percentiel was het knokken voor erkenning, uiteindelijk kunnen ze niet om je heen, empirisch bewezen. Maar niet iedereen zit in die laag. Wat doe je als je onder de maat presteert EN je krijgt geen kansen. Hoe krijg je dan je maatschappelijke erkenning? Juist, je zet je zelf op een GS nieuwsbericht. En misschien komt de gemiddelde GS reaguurder er dan achter dat ze in de middenin de vicieuze cirkel staat. Dat het niet alleen gaat om kansen pakken, maar ook net zoveel gaat om kansen geven. Maar dat gaat voorlopig nog niet gebeuren want dan zou je moeten accepteren dat alle mensen gelijk zijn.
Ondanks dat het gevoel er is, is er geen superioriteit. En als je daar krampachtig aan probeert vast te houden dan krijg je het weer op je bordje, ook al duurt het 500 jaar of 3 generaties met gekleurde nakomelingen.
Tot die tijd, laat me nog even lachen. Wanneer is er weer Opsporing Verzocht?

*Stopt zo een superhandig pak popcorns in de magnetron*

Marks | 13-09-07 | 15:36

Marks 13-09-07 @ 13:14
Alereerst moet ik kwijt dat jij je als mens zo hebt gediskwalificeerd door je eerste post, dat je jezelf elk recht ontnomen hebt om te oordelen over een ander mens, dus laat staan over een geheel ras.
Vervolgens moet ik kwijt dat jij, inplaats van mijn geheugen te willen opfrissen, je tijd maar eens zou moeten besteden aan het bijschaven van je algemene ontwikkeling, want je hebt het maar over Middeleeuwen, terwijl je blijkbaar helemaal niet weet welke tijd we de Middeleeuwen noemen en wanneer die hebben plaatsgevonden.
Alle uitgekauwde stereotypen die je opsomt hebben namelijk plaatsgevonden na het einde van Middeleeuwen. Als jouw blanke snol de lagere school heeft afgemaakt kan ze je daarover, tussen twee pijpbeurten door, misschien meer vertellen.
Hoewel ik er eigenlijk helemaal geen zin in heb (een mens kan per dag maar een beperkte hoeveel domheid verdragen) wil ik er hetvolgende over kwijt:
Jij denkt of weet dus dat een paar honderd blanken een heel volk kan uitroeien? Cortez had nl. 512 man bij zich en Pisarro had er 167. Geloof je dat echt joh? Als dat zou kunnen dan zou je met recht kunnen zeggen dat het blanke ras superieur is.
Afrikanen, de bekende volksverhuizing? Je bedoelt zeker al de arme mensen, vaak krijgsgevangenen van onderlinge stammenoorlogjes, die door hun eigen stamhoofden aan de arabieren in het oosten en aan de blanken in het westen werden verkocht. Tja, wat het blanke ras er verder mee te maken heeft gehad weet ik niet. Ik weet alleen dat de eerste blanken pas Afrika in zijn getrokken (Livingsytone en Stanley) toen de slavernij allang was afgeschaft door de blanken nl. in de 2e helft van de 19e eeuw.(door de arabieren is het nooit officieel afgeschaft en gaat het tot vandaag toe door).
Verder weet ik ook dat de nazaten van deze volksverhuizing voor geen goud terug wil naar Afrika.
Aboriginals idem dito??????? Er hebben nooit (door jouw veronderstelde) slachtingen van aboriginals plaatsgevonden en ze hebben nu meer land in eigendom dan ze ooit in de praktijk voor hun behoeften nodig hebben gehad.
Vrijwel de hele wereld gekoloniseerd? Weet je dat de meeste gekoloniseerde landen nog steeds teren op de infrastructuur die de kolonialisten hebben aangelegd? Na de dekolonisatie zijn de meeste mensen in die landen er vet op achteruit gegaan en ik weet (ik kom nog wel eens ergens, weet je wel) dat de meeste gewone mensen daar die zich de koloniale tijd herinneren die tijd zo weer terug zouden willen hebben.
Afganistan uitgewoond door de Russen? Hoe kan je een land in 10 jaar tijd uitwonen? Zelfs de Turken is dat in 500 jaar terreur op de Balkan niet gelukt.
Nou ja, ik stop ermee, want behalve dat ik er geen zin in heb, vermoed ik ook sterk dat het zinloos is wat ik nu doe. Je wilt het veel te graag geloven wat je zo her en der aan losse flodders hebt toegeworpen gekregen in je leven. Ik zou zeggen, veel geluk ermee. Kweek lekker veel rancune, kweek lekker veel haat, geef het door aan je kinderen dan worden ze vast heel gelukkig.

duimdrop | 13-09-07 | 14:06

Ik zal je geheugen dan maar even opfrissen.
Toen:
Inca's, vrijwel uitgeroeid en land ingepikt,
Azteken vrijwel uitgeroeid en land ingepikt,
Maya's, vrijwel uitgeroeid en land ingepikt,
Noord-Amerikaanse Indianen vrijwel uitgeroeid, land ingepikt, gediscrimineerd en onderdrukt,
Afrikanen, de bekende volksverhuizing (en nu de door het Westen geinduceerde volksmoorden voor economische belangen), land gekoloniseerd en in een enkele geval tot in de jaren 80 nog gediscrimineerd en onderdrukt.
Aboriginals, idem dito.
Op China, Japan en nog wat andere landen na vrijwel de hele wereld gekoloniseerd door blank Europa. Vietnam, Cambodja etc. de vorige eeuw aangepakt. Afghanistan eerst uitgewoond door de Russen, daarna het bekende verhaal van het hele Midden-Oosten.

De enige reden wat bovenstaande heeft gerechtvaardigd: het blanke ras is superieur t.o.v. al het andere omdat het praktisch de hele wereld heeft veroverd. BTW ras is wetenschappelijk een incorrecte term, omdat de genetische verschillen binnen de zogenaamde rassen groter zijn dan die tussen de rassen onderling. Tot zover het uit de middeleeuwen stammende superioriteitsgevoel explained.

Nu:
De inwoners van de ooit veroverde landen zijn nu buren, collega's en familieleden van je eigen achterkleinkinderen.

Discrepantie tussen toen en nu verklaart de frustatie van de gemiddelde GS reaguurder.
C'est simple.

Marks | 13-09-07 | 13:14

Marks 12-09-07 @ 14:07
En trouwens, ik heb een allochtone vrouw en ik zal over haar nooit zo praten zoals jij over blanke meisjes praat.
Dat laatse zinnetje van je verraadt dat je als mens ook geen knip voor de neus waard bent.
Helaas zal de pvda jou ook wel zien als een verrijking voor onze cultuur. Maar het is ook nog een keer zo dat socialisten en andere gezwellen voortgekomen uit de 2e internationale niets van doen hebben met de cultuur van Socrates en Aristoteles, Cicero en Seneca, Thomas van Acquino en Abelardus, Erasmus en Thomas Moore, Voltaire en Rousseau, Kant en Schopenhauer.
Daarom voel ik me ook niet aangesproken als een links iemand het heeft over "onze" cultuur.

duimdrop | 13-09-07 | 10:26

Marks 12-09-07 @ 14:07
Superioriteitsgevoel stammend uit de Middeleeuwen?
Als je je ook maar 5 minuten in onze Middeleeuwen had verdiept, had je geweten dat juist het woord superioriteitsgevoel niet bij onze Middeleeuwen past. Maar ja 5 minuten is ook wel veel gevraagd natuurlijk.
In tegenstelling tot de kleurtjes die je onze kleinkinderen toedicht, vermoed ik een geheel ander scenario. Jullie kunnen nu je gang nog gaan omdat de economie nog draait dank zij het feit dat er nog voldoende autochtonen zijn die werken en ondernemen. Als jullie na onze waarden en normen de kop omgedraaid te hebben ook onze economie naar de bliksem geholpen zult hebben en de autochtone bevolking niet meer hun glanzend gepoetste autootjes voor hun deur kunnen betalen en hun plasmaschermpjes aan de muur, zou het zo maar eens kunnen gebeuren dat de geschiedenis zich gaat herhalen en dat er een beweging op gang gaat komen die korte metten met jullie maakt en dan leert de geschiedenis ook echt korte metten hè. Ik zeg niet dat dat mijn voorkeur heeft, maar jullie vragen er wel om.

duimdrop | 13-09-07 | 10:19

Marks 12-09-07 @ 14:07
Hehheeheh.
*Wrijft zijn fallus ook weer eens in dat zwart bankstel met roze voering.*
LOL

miko | 13-09-07 | 03:49

Mmmm... heb ze volgens mij wel eens zien lopen bij mij om de hoek in de projects van Harlem...

Harry Nak | 12-09-07 | 23:54

Puur toevallig weer mede gekleurde nederlanders..... allemaal een zonnebank kuurtje achter de rug. Waren toch zeker niet de suri-profs

chrisant-geenstijl | 12-09-07 | 23:41

Uitwedstrijdje van Bokito11

Don Gotcha | 12-09-07 | 22:04

Natuurlijk worden deze jongeren niet serieus genomen
Natuurlijk worden ze gediscrimineerd
Natuurlijk hebben ze nog last van de slavernij
....
Natuurlijk nemen ze geen eigen verantwoordelijkheid en maken ze iets van hun leven!

latenwebidden | 12-09-07 | 19:46

Wat zeuren die negers in +31 atijd over slavernij? De enigen die er tegenwoordig nog echt last van hebben zijn de lui die door slavennazaten worden beroofd en mishandeld. En dat zijn er veel anno 2007 (de keren dat ik in mijn leven een pistool op me gericht heb gekregen was het steevast een eilandbewoner achter de trekker en dan heb ik het niet over mensen van Terschelling). Weg met die Carabische eilanden; Chavez kom er maar er in!

Professor Superhirn | 12-09-07 | 19:19

Goh, zijn ze weer getint?

John Lemon | 12-09-07 | 18:27

jah,... hallo,... als we nou allemaal alles zélf op het internet gaan plempen,..... kan Opsporing Verzocht strx ook ophouden met z'n elke week vertoonde allochtonen-show.........:((

@xel | 12-09-07 | 17:44

Tis wat, zo te zien medelanders met een getinte huidskleur.
Puur toeval, natuurlijk.

kermitthefrog | 12-09-07 | 17:33

het was duidelijk ali b en yes r

liefengeltje | 12-09-07 | 16:49

gefotoshopd? of is Sinterklaas weer in het land?

KarelKopKaas | 12-09-07 | 16:06

Nou, bij mij op de voetbalclub mogen alleen aangelijnde dieren het complex betreden. Staat een keurig bord bij de ingang.
Eigen schuld van de club dus. De club mag zelfs blij zijn dat er geen pupillen zijn gebeten. Hadden ze nog een douw gekregen ook.

DJTriest | 12-09-07 | 15:41

-weggejorist-

Moozart | 12-09-07 | 15:38

Is barendrecht niet een boerenkolonie in zuid afrika? ik denk dat ze het bordje "whites only" niet gezien hadden.

(c)ruel | 12-09-07 | 15:15

geeneen lichtblauwe..... allemaal donkerblauwe!!!

ech wel | 12-09-07 | 15:10

-weggejorist-

Marks | 12-09-07 | 14:56

Marks 12-09-07 @ 14:34
LOL ;-)

Kan me niet schelen! | 12-09-07 | 14:49

"Wetenschappers van de Schotse universiteit Stirling hebben ontdekt dat chimpanseemannetjes vruchten stelen uit tuinen en van akkers, om met deze geschenken hun liefjes te imponeren. "

Ze hadden gewoon zin in sex

man on the edge | 12-09-07 | 14:48

Heb ik ook nooit beweerd. Iedereen doet dat in meer of mindere mate. Sommige mensen doen het zelfs zoveel dat complete beschavingen worden uitgeroeid. Dus de vraag blijft: leren we van onze geschiedenis of h@Kan me niet schelen want ik ben blank en trots?
*kijkt met schaamte terug naar de Delta-tijd dat ook ik dialogen voerde met kledingstukken*

Marks | 12-09-07 | 14:34

Is Bokito toch weer ontsnapt en nu heeft hij vriendjes meegenomen.

haaienhap | 12-09-07 | 14:32

@ Marks 12-09-07 @ 14:07
Gelukkig dat allochtonen niet generaliseren, stigmatiseren, discrimineren en zichzelf belachelijk maken!
*zegt tegen het hoofddoekje dat ze harder moet schrobben*

Kan me niet schelen! | 12-09-07 | 14:15

zijn het allemaal blanke nederlanders die 4 weken op Gra Canaria hebben liggen zonnen, of zijn het toch weer... ja hoor... onze medebewoners. Zit echt in de genen van die lui om maar alles te pakken wat hun bruine tengeltjes aanraken kunnen. allemaal voor het vuurpeleton !

Geertje W | 12-09-07 | 14:11

Dat jullie continu elk negatief aspect van de onvermijdelijke multiculturele samenleveing opblazen en uitmelken als gevolg van een diepgeworteld superioriteitsgevoel stammend uit de middeleeuwen en het niet kunnen verkroppen dat het eens door jullie als apen geacht volk nu je buurman en je collega is, bezorgde mij vroeger nog enige sentimenten van sympathie. Inmiddels is door jullie aanhoudende hersenloze gebral dat omgeslagen in een uitermate bevredigend gevoel van leedvermaak. Hoezeer jullie ook generaliseren, stigmatiseren, discrimineren en jezelf belachelijk maken voor elk ander met wel wat intelectueel niveau, het zal jullie niet helpen. We blijven hier of je nu wilt of niet. Wen maar aan het idee dat de kans redelijk groot is dat ook jullie achterkleinkinderen een kleurtje zullen hebben.
*gaat weer verder met het aaien over het bolletje van de geknielde blonde snol*

Marks | 12-09-07 | 14:07

Kan iemand het licht even aan doen zie allen maar kunst gebitten

batavia | 12-09-07 | 14:03

@ sijtje

O ja, lekker makkelijk: eerst afgeven en dan jezelf indekken... lekker pvda, hmmm, heerlijk!

Count Ochnipov | 12-09-07 | 13:22

@Lebowski Achiever 12-09-07 @ 09:53
De enige blanke criminelen die ik zo ken zitten in de regering of in italie..

@sijtje boes 12-09-07 @ 12:56
En wat dachten jullie van de hele volkstammen blanken die allemaal de soos oplichten. Zogenaamd gescheiden maar toch nog gewoon samen wonen en het huisje van een van de twee ook gewoon verhuren.
---
Wat is met al die criminele allochtonen die de dikke 7-serie op naam van een overleden iemand in het buitenland zetten en verder drug-dealen ?
Laat die mensen maar trouwen en scheiden.. daar doen ze verder niemand pijn mee..

ManiacMansion | 12-09-07 | 13:22

@ sijtje boes 12-09-07 @ 12:56

Ik heb meer last van negerts/moccaboys op rooftocht in kleedkamers dan Jan-Willempjes en witteboordencriminaliteit. Het gevoel van veiligheid staat hier op het spel en door dit soort perifere randtmongeaulen krijgt Wilders meer ruimte... Bezint, eer gij begint (met reaguren)

"Lul op een drumstel"... lol

Count Ochnipov | 12-09-07 | 13:20

@ sijtje: Zwart schilderen of schoonmaken klinkt als werk, op rooftocht gaan in een kleedkamer niet echt. Vergelijking slaat dan ook als een lul op een drumstel.

G. Temmes | 12-09-07 | 13:01

Wat de meeste hier vergeten; is dat de grotere criminelen vaak blank zijn. Zij zijn het die vele miljoenen van subsidies in hun zak steken of van bouwfondsen. Om er maar een paar te noemen. In mijn ogen ordinaire oplichters die helaas niet vaak tegen de lamp lopen. Maar een heel groot impact hebben op mensen die ermee te maken krijgen.
En wat dachten jullie van de hele volkstammen blanken die allemaal de soos oplichten. Zogenaamd gescheiden maar toch nog gewoon samen wonen en het huisje van een van de twee ook gewoon verhuren. En een beetje zwart schilderen of schoonmaken. Ook dat zijn criminelen. Of is dat volgens jullie heel gewoon?
Let wel ik praat het gedrag van dit soort rausende eikeltjes ook niet goed en van mijn spullen moeten die tossers net zo goed afblijven. Maar ow ow ow wat is het weer makkelijk om te gaan roepen dat het weer allochtoontjes zijn. (eerlijk is eerlijk ik dacht het ook in de eerste instantie ff ... zo makkelijk laat je je dus meeslepen)

sijtje boes | 12-09-07 | 12:56

Goh, allemaal allochtonen. Dat had ik niet verwacht!
.
Goeie actie van de voetbalclub.

fluh | 12-09-07 | 12:39

-weggejorist-

hans98 | 12-09-07 | 12:34

@ Utopiad 12-09-07 @ 09:34

4! HAHAHA. BVV Barendrecht vierrrrrrrrr shuttles! shuttletje shuttletje
geniaal, staat mij nog érg goed bij.

Rafey | 12-09-07 | 12:20

Sorry, maar dit zijn kansenjongeren. Dat niemand dat ziet..?
Nu even geen werk (dus moet je intussen iets anders, er moet toch brood op de plank komen), maar volgende week gaan ze echt aan een nieuwe eerlijke toekomst beginnen!!! Keurig naar school in de avonduren en overdag hard werken bij een baas!

Zie je wel, de inspanningen van ons op joods-christelijk-islamitische cultuur gebaseerde kabinet beginnen op dit gebied echt hun vruchten af te werpen!

Het gaat goed in Nederland!

vangodlos | 12-09-07 | 12:11

ik haat het als mensen "allochtoon" zeggen. Ik ben allochtoon, en ben zeker niet zo'n triest diefje of klein crimineeltje. Er zijn in principe twee "soorten" allochtonen die alle allochtonen een slechte naam geven.... die groep hier op de foto's getoond, en het andere groepje die het naast oude oma;s bestelen ook leuk vinden vrouwtjes na te fluiten en ze voor hoer uit te schelden als ze er niet op reageren. Zo, heb ik ten minste geen namen genoemd.
En tegen diegene die zegt dat hier alleen maar kale mannetjes met bepaalde gedachtengangen posten. Niet het geval. Je zou het niet denken, maar er zijn ook nog niet nederlanders zijn die het gedrag van bepaalde bevolkingsgroepen zat worden. Ik ben er ook voor:
- Uitzetten + de hele familie zodra iemand iets doet wat niet mag. Opgeruimd staat netjes. Laat ze zich maar in hun eigen land schandalig gedragen... na enkele afgehakte vingertjes zullen ze wel leren wat fatsoen is.

BalkanPower | 12-09-07 | 12:04

ik zie nog geen namen... waar zijn de speurders van GS gebleven...?

lange slurf | 12-09-07 | 11:49

Toch weeer van die Autodrop-Antillianen heh. 't Zou verboden moeten worden!

The Green*Machine | 12-09-07 | 11:48


opsporing verzocht behandelt onopgeloste misdrijven. Dat zijn er heel veel dus moeten ze een selectie maken. Blanken zijn gewoon dom en onkundig, ze laten zich te vaak pakken ;P

Lebowski Achiever | 12-09-07 | 11:41

Die gozert linksboven lijkt toch verdacht veel op Ronaldinho ... kwam die een clinic geven ofzo?

schuifpuzzle | 12-09-07 | 11:38

Gisteren weer genoten van "Opsporing Verzocht". De zinnen: "De verdachte is een man met een licht getinte huidskleur, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst" en "Het gaat hier om een man met een negroide uiterlijk" zijn weer veelvuldig voorbij gekomen. Kunnen ze het gewoon niet alleen melden als het om een blanke gaat? Scheelt hopen zendtijd en dan kunnen ze nog meer gevallen behandelen!

Brouhaha | 12-09-07 | 11:36

sjaakdeslinksesul 12-09-07 @ 11:11
sorry ben niet "down" met de lingo... dus die ontging me even.

Lebowski Achiever | 12-09-07 | 11:35

Gelukkig, gewoon blanke jongens...

Bouwfraudeur | 12-09-07 | 11:34

@ .KicksAss 12-09-07 @ 10:46

LOL! Bierlala doet dat met een bullbar en een hoop Japans staal. Effect waarschijnlijk hetzelfde.

doodvanbierlala | 12-09-07 | 11:11

Lebowski Achiever 12-09-07 @ 10:5
WODC

sjaakdeslinksesul | 12-09-07 | 11:11

weet wat ze gedaan hebben ......... ze waren aanwezig

brillant | 12-09-07 | 11:08

@ Lebowski Achiever 12-09-07 @ 10:57
Was toen een onderzoek gedaan door de overheid, resultaten heeft GS gepost in een topic.
-
Ben echter te lui om er naar te linken, ik zou zeggen duik ff het archief in?

.KicksAss | 12-09-07 | 11:00

.KicksAss 12-09-07 @ 10:46
heb jij die statistieken want ik kan ze niet vinden...

Lebowski Achiever | 12-09-07 | 10:57

@ Maintain 12-09-07 @ 10:43
Hahahaaa, kansberekening my ass. Het is zelfs onderzocht door de overheid, allochtonen zijn in grote mate meer crimineel dan autochtonen.
-
@ Lebowski Achiever 12-09-07 @ 10:41
Deze moet je niet uitzetten maar gewoon OPRUIMEN, hoe dat laat ik aan de reaguurders over. Ik hou het op een bullbar en 2000+kg Duits staal.

.KicksAss | 12-09-07 | 10:46

Ok zo mooi altijd bij opsporing verzocht: 90% van de verdachte is niet blank.... En dan mag je geen vooroordeel hebben zegt men. Volgens mij gewoon een kwestie van kansberekening !

Maintain | 12-09-07 | 10:43

hey guys, hebben jullie de brandstapel al klaar?
de honden blaffen... 12-09-07 @ 10:19
als jij dat zegt. Maar ik denk dat je de strekking best begrijpt en dat het dus onmogelijk is Nederlanders uit te zetten. Want dat zijn ze gewoon of je het nu leuk vindt of niet.

Lebowski Achiever | 12-09-07 | 10:41

Ik kom uit Barendrecht en dat lijkt mij verdacht veel op Colin Jack uit Carnisselande.
-
Aantal figuren komt mij zeer bekend voor van de lokale onruststokende, scooterstelende, criminele en vernielende hangjeugd.

.KicksAss | 12-09-07 | 10:39

Ach ja, ieder zijn vak..

fasteddie | 12-09-07 | 10:38

My goodness,......... de VMBO inquisitie is weer op stoom! Hersenloos rechts geleuter! Maar de kwaliteit van de bewakingscamerabeelden (anno 2007!) is inderdaad verbazingwekkend beroerd. De gemiddelde GSM levert tegenwoordig al betere beelden. Dat zou de opsporing en vervolging door justitie (niet de internet-Tokkies) een stuk makkelijker maken.

Gordon Shumway | 12-09-07 | 10:29

OpaWizzkid 12-09-07 @ 10:13
Nee joh, er bestaan geen Antilliaanse allochtonen meer, tegenwoordig zijn het provincie genoten, met dank aan de Haagse grenswachters.

Nico Mudde | 12-09-07 | 10:25

@Ali Fai Salarm
Finnen... waar heb je het over?? Deze gasten komen niet uit het noorden van Afrika.

Sören | 12-09-07 | 10:20

ieder allochtoon gezin 100K geven om terug te keren... 5 gezinsleden per gezin.. 1.000.000 moslims/5 = 200.000 gezinnen 200.000 x 100.000 euro = 20 miljard / 15.000.000 nederlanders = 1330 euro per nederlander... is te overzien...

lange slurf | 12-09-07 | 10:19

Ik zou hier iets over willen zeggen maar ik denk dat ik gelijk een permaban van Joris krijg..... dus: Onze donkere medemensen zijn liev...

Behangdelul | 12-09-07 | 10:19

Er komt geloof ik rook uit de server van bvv barendrecht...

Da Buschauffeur | 12-09-07 | 10:19

Lebowski Achiever 12-09-07 @ 10:06
"Maar het ligt niet aan hun afkomst wat altijd gesuggereerd wordt,"
Neen, het ligt aan het feit dat deze arme kansenjongeren stelselmatig achtergesteld en gediscimineerd worden in deze wrede samenleving.
Het is onze schuld.
Mea culpa,mea culpa,mea maxima culpa.

de honden blaffen... | 12-09-07 | 10:19

Ze zijn i.i.g. geen lid van de club zelf. Daar zie ik toch andere kleuren in beeld. (Behalve de bezoekers dan, maar ja, die bezoeken dan ook. Die blijven niet)

FF BLUFF | 12-09-07 | 10:19

[PvdA-modus ON] Jongens jongens! Hou nu toch eens op! Ze kunnen er niets aan doen. Ze hebben een slechte jeugd gehad. Een vader die vreemdging en moeder sloeg. Geen kerstcadeautjes vanwege geldgebrek. Ze hebben niet de kansen gehad die de autochtonen wel kregen. Ze hebben hun school niet afgemaakt, omdat ze er onterecht vanaf moesten. Dat kwam door racisme. We moeten ze helpen! Straffen helpt niet! Helpen! Helpen moeten we ze! Geef ze gelijk geld! En een huis! Helpen! Helpen! Het is onze eigen schuld!! [PvdA-modus OFF]

whatisup? | 12-09-07 | 10:19

@Lebowski Achiever
Het aantal arrestaties onder finnen is ongeveer 16x hoger dan die van autochtone jongeren in dezelfde leeftijdscategorie.

Ik denk inderdaad dat afkomst er niets mee te maken heeft.
het is gewoon toeval!!

man on the edge | 12-09-07 | 10:18

@Lebowski 10.06

Doet mij maar eens die statistieken dan, want volgens mij zijn die niet te vinden. Er wordt weliswaar tegenwoordig wel bijgezet wat het land van herkomst is, maar alle 2e (en inmiddels ook 3e) generaties allochtonen zijn gewoon nederlands.

De gemiddelde politieman (nu ja, 3 heb ik er ooit gesproken buiten diensttijd) zegt dat meer dan de helft, tot ver over de helft, een kleurtje heeft. Maarja, politie meestal zo racistisch als de pest.

Kortom, kom hier met die klarigheid, en ik ben je man.

catch22 | 12-09-07 | 10:17

Voortaan maar foto's met een infraroodcamera maken, dan steken de verdachten beter af tegen de omgeving...

MichieldeMuiter | 12-09-07 | 10:14

misschien ging het allemaal per ongeluk? Die finnen hebben vast niet geweten dat je niet dingen mag slopen en stelen enzo...

Ali Fal Salarm | 12-09-07 | 10:14

Ze staan er gekleurd op. Jammer van die K-kwaliteit

Johnny Dip | 12-09-07 | 10:13

Maar met zulke camerabeelden moet het voor de Barendrechtse pliesie toch een fluitje van een cent zijn om deze criminineeltjes op te pakken, of heeft dat geen prioriteit (dat laatste is pliesies voor "het zijn waarschijnlijk Antilliaanse allochtonen en dan durven wij niet)

OpaWizzkid | 12-09-07 | 10:13

Ik word er werkelijk waar zwaar moe van dat het weer van die *&&&#$ allochtonen zijn. Opruimen... en gauw een beetje. Lijkt wel net zoals bij opsporing verzocht: 80% getinte huidsklaar.... triest volk

Houniet | 12-09-07 | 10:11

@AbuTelfan 12-09-07 @ 09:57 (@Lebowski Achiever: zijn die er nog, blanke criminelen ? )

Uit het voormalig oost-blok komen zeer weinig gekleurde boefjes, dit worden met stip de Opsporing Verzocht "Kijk eens er zijn ook blanke criminelen!"-excuus autochtonen.

Guusje Nadorst | 12-09-07 | 10:11

Ach, het gaat weer om allochtonen.
De overheid zal wel weer roepen dat het om "losse incidenten" gaat zodat ze niets hoeven te doen en door kunnen mijmeren over de vreugden van Multikul.
Multikul is namelijk mooi en een aanwinst voor NL waarop we heel trots moeten zijn.

Moi2 | 12-09-07 | 10:10

NLCircle 12-09-07 @ 10:04
nou goed, dan is het duidelijk wie de eerste steen mogen werpen, niet?

Lebowski Achiever | 12-09-07 | 10:09

Een kleur met een oe iemand?

rode boseend | 12-09-07 | 10:08

Hè!? Het zijn donkere mensen!?!?

whatisup? | 12-09-07 | 10:08

Hellsmurfje 12-09-07 @ 09:55
die verwachtte ik al. Daar zul je nog versteld van staan.
.
lange slurf 12-09-07 @ 09:56
Wat zijn we spuugzat? Blanken die hun kinderen verkrachten? Hun gezinnen neerhakken? Kijk, ik heb ook een hekel aan dit soort crimineeltjes, hoor... daar niet van. Maar het ligt niet aan hun afkomst wat altijd gesuggereerd wordt, alhoewel snap ik ook wel dat dat natuurlijk ontzettend leuk is om opmerkingen over te maken.

Lebowski Achiever | 12-09-07 | 10:06

@Lebowski

Moet bekennen: ben ook een kaalkop, maar dat heeft meer met testosteron te maken dan met enig politieke voorkeur. Ik vrees dat Lange Slurf het wellicht bij het rechte eind heeft: misschien is GS wel de spreekbuis waar je tussen de onzin door de contouren kan zien van wat de bevolking van 0031 daadwerkelijk denkt.

NLCircle | 12-09-07 | 10:04

Het ziet wederom zwart van de mensen

lalo | 12-09-07 | 10:03

Zo, die staan er "gekleurd"op.
Ligt uitreisvisa al klaar?

De Schaapherder | 12-09-07 | 10:01

@Lebowski Achiever 12-09-07 @ 09:53
Ze zijn nog boos omdat hun 9/11 demonstratie niet door mocht gaan...

da wizard | 12-09-07 | 10:01

@lange slurf 12-09-07 @ 09:58
Inclusief complete familie

Hellsmurfje | 12-09-07 | 10:00

@ Lebowski Achiever: ik ben geen kaal kopje, alhoewel ik boven op een hoofd wel een penaltystip krijg, dat dan weer wel

de schopper | 12-09-07 | 10:00

He.. dat zijn Achmed, Rachid en Clarence

Mass Hysteria | 12-09-07 | 09:58

Allochtonen die binnen 5 jaar na vestiging in Nederland een delict begaan waar een gevangenisstraf op staat dan meteen OPROTTEN!!

lange slurf | 12-09-07 | 09:58

Aan die woordvoerster van justitie zou ik willen vragen welke kunst er op die foto's staat die een klacht over beeldrecht nl.wikipedia.org/wiki/Beeldrecht zou rechtvaardigen.

DiagnosisTyphus | 12-09-07 | 09:57

@Lebowski Achiever: zijn die er nog, blanke criminelen ?
Oh ja, die zitten in de regering, had ik even vergeten.

AbuTelfan | 12-09-07 | 09:57

@ Lebowski Achiever
Als hier meer dan 10% een kaalkopje zou zijn zou me dat verbazen.... zo makkelijk om het idee te geven dat hier enkel extraam rechtse figuren zouden rondhangen.... DIT IS DE GEMIDDELDE STEM VAN NEDERLAND... WE ZIJN HET SPUUG EN SPUUG ZAT!!

lange slurf | 12-09-07 | 09:56

@Lebowski Achiever 12-09-07 @ 09:53
Die bestaan wel, maar statistisch gezien zijn ver in de minderheid momenteel...

Hellsmurfje | 12-09-07 | 09:55

Ik zie een aantal overeenkomsten met de Rattus rattus:
De zwarte rat leeft voornamelijk in de buurt van havens, schepen en gebouwen als pakhuizen, supermarkten en andere gebouwen met een ruime voedselvoorraad, en in gebouwen met holle muren of kleine zolders. In tropische gebieden leeft hij voornamelijk op daken. Anders dan de bruine rat legt de zwarte rat geen ondergrondse gangen aan, en ontbreekt hij in meer open gebieden.

Het is een nachtdier. De zwarte rat is een alleseter, met een voorkeur voor granen en ander plantaardig materiaal, als vruchten en suikerriet en cacao. Het dier verspilt echter meer dan dat het consumeert

kneuterzak | 12-09-07 | 09:53

goh wat een originele reacties weer zeg. Alleen maar weer om wat doorsnee crimineeltjes voor de kaalkopjes van GS om hun opgekropte frustraties op los te laten. Gefeliciteerd!
Zijn jullie nou echt zo dom en kortzichtig of laten we de blanke crimineel gewoon zijn gang gaan hier?? O wat stom van mij... die bestaan natuurlijk helemaal niet!!

Lebowski Achiever | 12-09-07 | 09:53

@lange slurf:
ze pakken wel hun kansen
op het moment dat de sporters niet in de kleedkamer zijn!

jammer van de slechte kwaliteit van de foto's

Mister Crabs | 12-09-07 | 09:53

HIER OOK DOEN!!

Volgens de digitale editie van de Telegraaf wil de grootste partij van Zwitserland, ook de familie van criminele allochtonen uitzetten. Criminaliteit onder vreemdelingen loopt de spuigaten uit en "zodra de eerste tien gezinnen zijn uitgezet, zal de situatie onmiddellijk verbeteren."

lange slurf | 12-09-07 | 09:52

Maar het lijken wel negerts... Is dat geen discriminatie om die van diefstal te beschuldigen dan???

Hellsmurfje | 12-09-07 | 09:51

probeer nog maar eens een beroving of diefstal te vinden waarbij geen allochtonen zijn betrokken....

lange slurf | 12-09-07 | 09:47

is het rapper Kempi weer?

eeneind | 12-09-07 | 09:46

@DatDus 12-09-07 @ 09:42
Lees:
www.ad.nl/rotterdam/stad/article165475...
Ten 2e : als zo mensen met foto en al ergens zwarter worden gemaakt dan ze al zijn is er ook iets. Reëel is Reëel

ManiacMansion | 12-09-07 | 09:46

Dit zijn die beruchte kansenjongeren van Allah Vogelaar? Jammer dat ze nooit hun kansen pakken....

lange slurf | 12-09-07 | 09:45

@lange slurf

Daar heb je lang over gedaan....

NLCircle | 12-09-07 | 09:44

Bedoelen de linkse partijen dit nou met "positieve bijdrage aan Nederland" van deze
nieuwe Nederlanders ?

objectief191 | 12-09-07 | 09:44

Er staat niet bij wat ze geflikt hebben, zouden ze iets hebben gedaan ?

kachelfant | 12-09-07 | 09:44

De identiteit van diefjes openbaar maken mag niet.
Vooral als ze nog geen 18 zijn.
Zoiets doe je bij gevaarlijke gekken die geweldsdelicten plegen.
Toch niet bij 8 kutmarrokkaantje die je onderbroek uit de kleedruimte jatten?
Ga es op onderzoek uit naar wie die Feyenoord supporter heeft vermoord...

da wizard | 12-09-07 | 09:43

Welk een kleurrijk gezelschap!

doodvanbierlala | 12-09-07 | 09:42

Begint met op te vallen dat in kranten en b.v. opsporing verzocht het inmiddels bij 90% van de zaken om verdachten gaat met een niet nederlandse afkomst...

als 15% (niet nederlandse achtergrond) van de nederlanders verantwoordelijk is voor 90% van de delicten dan leert een kleine rekensom dat criminaliteit onder de groep met een niet nederlandse achtergrond schrikbarend is...

lange slurf | 12-09-07 | 09:42

Kortom, ze willen niet zeggen wat deze lui gedaan hebben? Maar ze worden wel gezocht. Geen daad, geen dader, eerlijk is eerlijk.

DatDus | 12-09-07 | 09:42

Bokito in Barendrecht - Part I

Bob Sleeuwijk | 12-09-07 | 09:41

Om privacyredenen wordt niet gezegd waarom. Oh zo. Nou, lekker nieuwsitem. Is het gekozen vanwege huidskleur? Lijkt me wel. Do you wanna be ga es deaud Pritt? Geen bedreiging verder. En je hoeft niks te zeggen. Kutje(^) dat je dr rondhobbelt

LibertasSimplex | 12-09-07 | 09:39

waarom zetten ze er nou gewoon niet op wat die uitvreters geflikt hebben

en zoals gewoonlijk zijn het weer van die kutallochtonen

brillant | 12-09-07 | 09:38

ik dacht ook al warempel .. dat lijken wel gast arbeiders ..

Ik ben zelf ook gast arbeider in het midden oosten . 1 Als ik een arabische autoriteit verkeerd aankijk kan ik opflikkeren .. en als ik wat fout doe .... oei oei ... en pikken ?? daar moet ik echt niet aandenken.
Op de plaats waar ik werk bestaat de bevolking voor 80 % uit gastarbeiders ... die er MOGEN werken ..
En dan Nederland .. waarschijnlijk hebben die stumperds nooit een baas gehad .. en als je baas bent wil je dan iemand met zo'n kut mentaliteit ??Als j j bedrijf naar de klote wil hebbe is hhet logisch ..

sparrow | 12-09-07 | 09:38

Weten jullie trouwens hoeveel shuttles BVV Barendrecht tijdens een training gebruikt? ;-)

Utopiad | 12-09-07 | 09:34

een goed voorbeeld doet volgen... de volgende vv please.

Gezellig he? | 12-09-07 | 09:33

Zijn die trommel negerts al gevonden?

befke | 12-09-07 | 09:32

-weggejorist-

Rielozz | 12-09-07 | 09:31

-weggejorist-

teringtub | 12-09-07 | 09:30

-weggejorist en opgerot-

teringtub | 12-09-07 | 09:30

Gelukkig staan de priveadressen van de bestuursleden ook op die site, dan kunnen de afgebeelde personen een bedankje persoonlijk afgeven

Klukkluk | 12-09-07 | 09:29

Heel veel reacties zijn buitengewoon kwetsend, ongefundeerd en zelfs tendensieus, ik distantieer mij van al deze uitspraken.
Deze jongens hangen we apart.

ADHDtje | 12-09-07 | 09:29

Dit komt omdat ze vroeger altijd boterhamworst met gezichtjes moesten eten. Nu ze geslachtsrijp zijn zoeken ze hun vertier elders en verzieken ze de maatschappij...

Kris | 12-09-07 | 09:27

@Pajero 09:23

Vanuit genetisch perspectief heb je helemaal gelijk. Vermoedelijk allemaal uit dezelfde boom gevallen tijdens een stevig windje of zo.

NLCircle | 12-09-07 | 09:26

jungle commando van Ronnie Brunswijk.

krommeteen | 12-09-07 | 09:26

-weggejorist-

teringtub | 12-09-07 | 09:25

Volgens mij heeft één van die gasten mijn autoradio wel eens gejat, maar het kan ook zijn broer zijn geweest.

Fapdrol | 12-09-07 | 09:25

Laat ik dan maar een tipje van de sluier oplichten. Zoek naar een lange man met rode mantel en mijter. In zijn onmiddelijke nabijheid wordt vaak een wit paard en een goudkleurige lange staaf aangetroffen. Daarnaast krijgt deze bejaarde hulp van niet individueel te onderscheiden maar altijd donkerhuidse knechten, overeenkomsten vertonend met negerTs.

Doordat hun werkzaamheden zich voornamelijk rond de periode Okt - Dec concentreren, ontplooien veel van deze negerTs andere extra-curriculaire activiteiten in de grote steden en aanliggende gemeentes.

Heb ik nu alles verraaiien ?

NLCircle | 12-09-07 | 09:23

Volgens mij is het steeds hetzelfde persoon op de foto.

Pajero | 12-09-07 | 09:23

-weggejorist-

youreckon | 12-09-07 | 09:21

Slim die club; als die kerels aangifte willen doen wegens schending van het beeldrecht kost dat de club 150 euro boete, maar weet de politie gelijk wie de dieven zijn.

Telegraafhoerrr | 12-09-07 | 09:18

@ Aboriginal 12-09-07 @ 09:08 LOL
Redactie wilde er een Boers tintje aan geven maar schreven niet ipv nie. Is wel vroeg nog wel weetjewel

Lepo | 12-09-07 | 09:16

-weggejorist-

grotetokkie | 12-09-07 | 09:15

Het zijn net negerts daar op die foto's.

Dr. Faustus | 12-09-07 | 09:15

@de schopper Dat is mij ook opgevallen. Zodra je naar de klasse bewakingscamera's gaat kijken wordt de prijs een tienvoud hoger en de kwaliteit een tienvoud lager. De goedkoopste webcam levert al betere beelden.

* | 12-09-07 | 09:15

Gek toch, het zijn allemaal allochtonen.
Die zitten ook overal, ook in Barendrecht, waar een normaal mens nog niet begraven wil worden
Het verspreidt zich als herpes.

AbuTelfan | 12-09-07 | 09:13

Monkey see, monkey do?

pwman | 12-09-07 | 09:13

policor mode on
het ziet wit van de mensen
policor mode off

capo | 12-09-07 | 09:10

verbaas me iedere keer weer over dat soort foto´s. veel geld uitgeven aan camera´s maar de kwaliteit van de foto´s zijn ronduit kudt. ik zie een donkere huidskleur en figuur 3 is volgens mij vrouwelijk maar voor de rest word ik er niet wijzer van al zullen veel mensen zeggen dat ze toch op elkaar lijken.

de schopper | 12-09-07 | 09:10

Wordt wakker nederland!

Tommygunner | 12-09-07 | 09:09

grappig, toch weer allemaal een kleurtje...

Harige Mammoet | 12-09-07 | 09:09

Wu-Tang-Clan?

Aussie | 12-09-07 | 09:09

Eén keer niet niet genoeg ?

Aboriginal | 12-09-07 | 09:08

kleine greep uit de Suri-prof's selectie....?

QB (ja die.....) | 12-09-07 | 09:07

Hmmm, ben ik de enige die een overeenkomst in de "verdachten" zie?

Just my opinion | 12-09-07 | 09:07

haha goedzo doorgaan

Omega Centauri | 12-09-07 | 09:06

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen