Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

En Frits, wat is jouw nieuws vandaag?

...en straks lekker feestballonnen opblazen?En we hebben weer een aandachtgeyle uitgeprocedeerde. U kent ze wel, van die types die naald en garen ter hand nemen en zo’n beetje alles dicht naaien wat dichtgenaaid kan worden om zodoende aandacht te vragen voor het afschuwelijke uitzetbeleid van minister Verdonk. Ofwel de Netwerken, Twee Vandaag’s en NOS Journaals zitten allemaal alweer in de auto richting Zeeland om hun plaatjes te schieten. Nee, er is geen ontkomen aan. Vanavond maakt u kennis met Mehdi Hooshyar. Chantage met naald en draad kan best werken namelijk.

Reaguursels

Inloggen

Tsja er is heel wat leed in de wereld en ieder doet zijn deel, maar er zijn grenzen aan ons deel. Dankzij de linkse drammers die willen dat er geen grenzen zijn, dankzij de asiel advocaten die het systeem hebben opgeblazen door altijd in beroep te gaan en dankzij het hysterische emotionele gegil ipv van debateren op grond van argumenten kan ik niemand die in de asielindustrie werkzaam is meer geloven. Ik vind het ook erg dat kinderen hier worden opgesloten en uitgezet, maar je moet ook vertellen over de 700 verdachten van oorlogsmisdaden die sinds 1998 hier asiel hebben aangevraagd. En twee voorbeelden, eentje met een verhaal waar ik te cynisch voor ben of jij te goedgelovig, en eentje op de vlucht voor de armoede, bewijzen niets, behalve twee gevallen. Er zitten ook onschuldigen in de gevangenis, iedereen laten lopen dan maar ?

Hammiehetvarken | 01-12-05 | 23:53

Aislin ik wil uiteraard zeker niet beweren dat alle asielzoekers gelukszoekers zijn of dat het ind nooit fouten maar maar volgens mij krijgt iedereen met een plausibel verhaal een kans.
Mijn ervaringen met de asielzoekers die ik ken zijn heel anders.
Vaak prima lui overigens, daar niet van.

Pannie | 01-12-05 | 11:53

Aislin die Afghaan kan beroep aantekenen en die kindsoldaat uit SierraLeone krijgt gewoon een verblijfsvergunning ook al duurt het soms erg lang.
Ik wil je ervaringen zeker niet in twijfel trekken maar zo'n Afghaans vluchtverhaal kennen alle mensensmokkelaars volgens mij uit hun hoofd, volgens mij krijgen ze datzelfde verhaal bij het ind meerdere malen per week te horen.

Pannie | 01-12-05 | 11:48

Verder kan ik je melden dat wij een jongen uit Sierra Leone onder onze hoede hebben Hammiehetvarken.
Hij is zonder ook maar 1 dubbeltje zijn land ontvlucht, hij woonde in een hutje waar een geit naast stond.
Onderwijs had ie nooit genoten, tv nimmer gezien.
De rebellen hebben zijn leven verwoest door dat van zijn familie te nemen, hij heeft kunnen vluchten en kwam op een schip die hem uiteindelijk naar NL bracht, bij aankomst heeft hij zijn eerste half jaar in het ziekenhuis doorgebracht.

Maya

aislin | 30-11-05 | 23:51

Na ruim 4 jaar op een asielzoekerscentrum te hebben gewerkt, helaas is deze maand de deur eicht gegaan, weet ik denk ik wel waar ik het over heb.
Tuurlijk zijn er mensen die geld hadden toen ze hun land vaarwel zeiden. vooralsnog heeft dat niks te maken met het feit of je leven in gevaar is.
Daar is geen geld voor nodig, iemand die ene goede baan in Iran had maar politiek gezien zijn mond heeft open getrokken kan dat niet met geld compenseren en ik denk dat dara maar een sover nagedacht moet worden.
Men gata er steeds maar vanuit dat een vluchteling iemand moet zijn die uit bv Darfur komt, maar vluchtelingen zijn ook mensen die vervolgd worden in eigen land.
IK leerde een Afghaanse jongeman kennen, via via werd zo'n beetje mijn hulp ingeroepen want hij had geen onderdak terwijl zijn procedure nog liep.
Ik heb dagen met hem opgetrokken en uiteindelijk vertelde hij zijn verhaal.
Hij was lid van een ondergrondse organisatie in Afghanistan, het doel was vrouwen uit de onderdrukking halen, ik heb hem gevraagd welke dat was en toevallig heb ik infomatie daarover op mijn eigen site.
Er zijn maar weinig mannelijke Afghanen die die organisatie kennen wat betreft de normale bevolking aldaar.
Tevens heeft hij zich negatief uitgelaten over profeet Mohammed.
Zijn naam prijkt op de dodenlijst van de mulla's aldaar.
Voor het gemak hadden ze zijn vrouw alvast vermoord met nog een aantal leden van de organisatie.
De documenten zijn vertaald door een officieel vertaalcentrum in Nederland, daarop prijken zijn foto's, naam en die van andere leden.
Voor het ind was het document niet relevant, er stond geen datum op, zodoende werd zijn asiel afgewezen.
IK hoop dat je nu een beetje begrijpt wwat ik bedoel.

Maya

aislin | 30-11-05 | 23:47

Geloof me, Aislin, de echte vluchteling loopt met zn bezittingen op zn rug door de woestijn en heeft geen geld om naar Nederland te vluchten. Het zijn toch de beter bemiddelden die hier komen. Ik heb eens aan een twee Tamils gevraagd die ik 'savonds in een kroegje trof hoe ze de reis hadden kunnen betalen, ze vertelden dat ze in Sri Lanka tot de gegoede middenstand behoorden. Vrouw en kinderen zaten daar nog, en de Nederlandse meiden werden goed bekeken. Moet je nagaan, de halve wereld over gereisd om in een landje uit te komen met maar 17 miljoen inwoners, maar wel toevallig met uitstekende voorzieningen voor asielzoekers (zeker toen nog in 1997). Voor je oordeelt moet je ze eerst maar een tijdje in jouw huis laten wonen.

Hammiehetvarken | 30-11-05 | 22:39

IK ben van mening dat de galbakken die denken alles te weten, zich niet bewust zijn van de situatie waarin vele asielzoekers in terecht zijn gekomen.
Men heeft t over het feit dat rechters en ind alles goed doen, maar ga eens googelen en typ dan eens fouten ind in ... vele zaken zijn door het ind verkloot, waarmee de veiligheid van deze mensen op het spel zijn gezet.
De fouten gemaakt door ijzeren rita inzake vertrouwelijke dossiers, was dat maar de enige fout.
Men heeft geen enkel benul van de wanhoop van gevluchte Iraniërs die in hun land hun mond open hebben getrokken en daarmee hun doodvonnis over zich hebben afgeroepen.
Dezen man is met zovele anderen de wanhoop nabij, of denk je dat ie voor de lol zijn mond dichtnaaid?.
Denkt men dat iemand zijn land ontvlucht en familie en kinderen achterlaat om hier voor 10 jaar in azc opgesloten te worden voor 40 euro per week, en niks te mogen doen.
Denk dat maar er maar weinig zijn die willen ruilen met het leven van een asielzoeker.

Voor je oordeelt moet je eerst in iemands huis wonen.

Maya

groups.msn.com/VluchtelingenCommunitie...

aislin | 30-11-05 | 20:33

Waarom eigenlijk je mond dicht naaien, hij mag hier toch alles zeggen ? Of er geluisterd wordt is een tweede, dat hangt af van de argumenten en de rechter vond die niet sterk genoeg. Hij kan zich beter met zn voeten vastschroeven in beton, dan is hij veel moeilijker uit te zetten. Of vastspijkeren aan de deur, ofzo. Een beetje creatiever had wel gekund, dat dicht naaien is zo afgezaagd.

Hammiehetvarken | 30-11-05 | 18:00

hehehe. BEK DICHT. hehehe

hutspot met vette ju | 30-11-05 | 11:44

sjonge, ik ga zo naar Nieuw Zeeland, heb naald en draad bij me. Dit land is ook niet zo veilig meer.

stedde | 30-11-05 | 08:47

Als ie nou ook zijn neus nog ff dicht naait........

stifmeister | 30-11-05 | 08:43

Eigenlijk zouden we alle zielige en geesteszieke buitenlanders een verblijfsvergunning moeten geven, toch?

Dr. Faustus | 30-11-05 | 02:54

Hehe ik zag hem net liggen op z'n bankje, behoorlijk kinderachtige actie.
Verder wel sneu voor die gosert uiteraard, van het paradijs weer terug naar de hel?

Pannie | 29-11-05 | 22:51

Die kerel is gewoon fakir van beroep, en slaapt op een spijkerbed: ik ben niet onder de indruk. Als hij dood wil moet hij gewoon niet op het roestige spoor gaan staan.

Hammiehetvarken | 29-11-05 | 22:41

"Ik word niet weinig getergd door de herhaalde verwisseling van 'jou' en 'jouw'. Fleisch, zonder eindredactie bak je er weinig van. Leggen-lachen, kunnen-kennen, moeilijk he?

Der Icebear 29-11-05 @ 12:00"

Verder nog iets inhoudelijks te melden, Ijsbeerke of was dit weer alles wat je als allesweter te melden had?
Het wordt toch echt lachen zo gauw jij op een taalfout betrapt wordt door mij...

"GAAP"

Er is iets nieuws! MSN!!!! perhaps you've heard of it!
Its meant for boring single-track ILLITERATE basterds JUST like you.

Its FREE so I suggest U get the hell outta bed and start using it.
RETARD~!

GutterMouth | 29-11-05 | 22:35

"Ik word niet weinig getergd door de herhaalde verwisseling van 'jou' en 'jouw'. Fleisch, zonder eindredactie bak je er weinig van. Leggen-lachen, kunnen-kennen, moeilijk he?

Der Icebear 29-11-05 @ 12:00"

Verder nog iets inhoudelijks te melden, Ijsbeerke of was dit weer alles wat je als allesweter te melden had?
Het wordt toch echt lachen zo gauw jij op een taalfout betrapt wordt door mij...

prettything | 29-11-05 | 19:16

Als linkse partijen niet decennia lang ,zonder enige vorm van selectie, criminele werkloze onaangepaste gelukszoekers zouden hebben geimporteerd dan was er onder de Nederlandse bevolking vast wel wat meer draagvlak geweest voor échte vluchtelingen. Dat mensen soms jaren moeten wachten op uitsluitsel over het wel of niet krijgen van een verblijfsvergunning is natuurlijk verschrikkelijk (duur) maar de georganiseerde asiel-industrie heeft al een veel te groot stempel op de samenleving gedrukt waardoor Nederland langzaam maar zeker haar eigen identiteit compleet lijkt kwijt te raken. Het lijkt me raadzaam om eerst te kijken of de huidige problemen met allochtonen nog kunnen worden opgelost alvorens a la Hilversum te pleiten voor een écht asociaal "generaal pardon".

foxmeister | 29-11-05 | 19:11

Een man die van (het ambachteljke) naaien houdt, zie je ook niet elke dag. Ben daarom maar blij dat ie mag blijven, stelletje mede-leipo's. Let's all cheer for Mehdi Hooshyar...!

Leipo | 29-11-05 | 15:57

Zet maar in de Vreemdelingenwet: mensen die zichzelf of anderen geweld aandoen om hun zin door te drijven worden automatisch versneld uitgezet.

Klaverjas | 29-11-05 | 15:26

OMG wat is dat een lelijk wijf zeg. Lijkt wel en lelijke vent. Maar breek me de bek niet open!

de Conciërge | 29-11-05 | 15:26

Pure chantage...

Fanboy | 29-11-05 | 15:11

-edit spamhoerrr-

Zeeuwse Ogen | 29-11-05 | 14:33

Lekker dichtgenaaid terugsturen...
En verder lijkt het hem toch niet te storen dat ie doodgaat, of dat nu in iran is of in .nl

zeveroare | 29-11-05 | 14:25

Te koop gevraagd: 26.000 naaisetjes

Dr. Faustus | 29-11-05 | 14:00

@Wim Lex
Alleen met Languh Frransie en Baas Baby ben ik al tevreden. *kots*

nuckin*futs | 29-11-05 | 13:55

Hm.. misschien wel wat voor kalou om een nl paspoort te krijgen.

Tazz-N-Bounce | 29-11-05 | 13:53

Lekker wijf hoor, en ze leefden nog lang en gelukkig

godsammekrake | 29-11-05 | 13:46

@zakchips
Ik wil Bwahaha niet kwijt. Bied snel je verontschuldiging aan, mede namens zak pinda's.

Der Icebear | 29-11-05 | 13:41

Richting Zeeland ?? Dàt weten ze niet te vinden ! Ze hebben al heimwee als ze op de hoogte van Utrecht zijn, net weg van de Gooise matras. Amsterdam ja, dichtbij genoeg, Den Haag, ja noodgedwongen, maar verder kennen ze NL niet, ondanks hun navigatiesysteem.
Voordat de stroom uitviel hadden ze nog noooooit van Haaksbergen gehoord. Zou er b.v. in Groningen, Drente, Overijssel, Limburg om er maar een paar te noemen, nou echt niets gebeuren dat de moeite waard is ? De arrogantie van de randstedeling, hoewel ik er zelf ook woon. Maar IK heb wel belangstelling voor de rest van NL

Hugo39 | 29-11-05 | 13:39

Het goede nieuws is: Hij gaat er mee door tot ie dood is...

derks | 29-11-05 | 13:38

Leuk en nu met prikkeldraad!..

James Butler | 29-11-05 | 13:37

Zou zeggen lekker rustig dicht laten die mond...
Kunnen ze ook niet gaan bijten bij het uitzetten hadden ze in Belgie wel
eens last van...

Sinner | 29-11-05 | 13:29

Tegen dit soort barbaren mag de sameneleving best wat beter beschermd worden. Het begint met middeleeuws borduren en het eindigt met personen van flats werpen en brandstichting.
Bij Katwijk de grens over zetten, deze koekenbakker.

Jan Passant | 29-11-05 | 13:23


Dat word weer fijn emotiesmullen op tweehandenopeenbuik-vandaag.

Multikuli | 29-11-05 | 13:22

Tja,de doorzetter wint...
en dat moet eens veranderen.
(dat eindeloos doorprocederen)

Smurfin | 29-11-05 | 13:13

misschien wat voor kalou om het nederlandsschap te krijgen??

jdh | 29-11-05 | 13:11

Persoonlijk had het me niet uitgemaakt hoe of ie teruggegaan was, kist of mond dicht.....

Toch jammer dat er altijd wel weer een boomknuffelaar is die weer een reden kan bedenken waarom ook dit individu weer een verrijking van de samenleving is

kuttekop | 29-11-05 | 13:03

Misschien en ideetje om Kalou dicht te naaien.. want we moeten natuurlijk wel winnen op het WK!!

roegbere | 29-11-05 | 13:03

Wat een non-item zeg! Het is wel erg makkelijk zeiken over asioelzoekers, kunnen al die eikels hier hun dagelijkse frustraties kwijt! Ga liever zeuren over die Margeret II of dat wilde dom blondje. Daar valt genoeg over de zanniken. Ik ben trouwens hartstikke blij voor Mehdi Hooshyar. Gefeliciteerd!

Leipo | 29-11-05 | 13:00

Kunnen we geen deal maken ,hij mag blijven maar dan moeten er wel 50 marokkanen uit .
Een echte win-win-situatie.

Yammie | 29-11-05 | 12:54

Lijkt me toch moeilijk, om in Iran te leven met je mond en oren dichtgenaaid. Ze moeten hem dus gewoon alsnog uitzetten.
En de grens moet ook maar eens dichtgenaaid worden, want daar zitten allemaal gaten in.

Framoes | 29-11-05 | 12:47

@ Bwahaha
Wat heb je het er weer moeilijk mee he? Wanneer ga jij nou eens Wannabecool achterna, zodat we van jouw nutteloze commentaar verlost zijn.

Zak Chips | 29-11-05 | 12:40

ik snap best dat die zijn ogen dichtnaait... kom op wie zou dat niet doen als je naast zoiets wakker word :/

Mr.Anthropy | 29-11-05 | 12:39

daar valt de bek toch van open..... ja, van hem dan effe niet

SoepKip | 29-11-05 | 12:38

Jeemig, wat is dat wijf waar die Iranier mee is lelijk ....
Ongelovelijk. Dat wil je toch niet.

ShimoKura | 29-11-05 | 12:32

Ik is boos ... (en dit emeel is geen dreigemend)

kozze | 29-11-05 | 12:32

Als hij zijn pik ook dichtnaait mag hij de tweede kamer in.

bwahaha | 29-11-05 | 12:31

Als hij zijn pik ook dichtnaait krijgen we iig geen nakomelingen.

Teep | 29-11-05 | 12:30

"We kunnen het nu wel groots gaan vieren en we hebben wel behoefte aan vakantie" Deze man krijgt te horen dat hij een vergunning krijgt om in Nederland te blijven en het eerste dat hij gaat doen is vakantie houden(de komende 40jaar). En daarom ben ik voor het afschaffen van verblijfsvergunningen.

Illumi | 29-11-05 | 12:23

Kijk, kijk, topic wordt herhaald en taalvaudje effe weggejorist.

zweefvlieger | 29-11-05 | 12:17

Ik begrijp het niet meer..
Chantage mag dus en wordt zelfs beloond.
Je talkelt jezelf gruwelijk toe met naald en draad en gaat stampei lopen maken. Andere criminele allochtonen steken hun eigen gevangenis in brand en krijgen allemaal een generaal pardon (er zijn er overigens nog 8 moordenaars voortvluchtig, kijkt u uit? ).
Mo B. en Murat D vermoorden en slachten mensen af , en de marokaanse gemeenschap krijgt thee en meer ontwikkelingsgeld en nog meer aandacht.
Turken schieten alles dood uit eerwraak en we schijnen dan maar het liefst turkije in de EU te willen hebben.
WTF is wrong met holland tegewoordig?

zinloosgekweld | 29-11-05 | 12:17

@me: Of ik moet de feed refreshen. Dat kan ook nog natuurlijk :-|
Beetje dom.

kezie | 29-11-05 | 12:15

Een christelijke Iranier? Wat is het probleem dan? Iedereen weet toch dat de godsdienstvrijheid en mensenrechten in Iran geeerbiedigd worden, anders zou Bush ze wel aanvallen hoor.

Tsabaothiemynoia | 29-11-05 | 12:13

die mensen zijn echt gek!! Beetje jezelf mishandelen, ik zou als ik Verdonk was zo eentje meteen uitzetten!!

Rapunzel | 29-11-05 | 12:10

Zo even wat tegengas, ook al heeft hij z'n hele verhaal bijelkaar gelogen en klopt er geen zak van, blijft het een treurig verhaal. Dus een te makkelijk en onzinnige post deze keer. Over de reacties zullen we het maar niet eens hebben, wel na blijven denken lutzers.

Zildjan | 29-11-05 | 12:10

Iemand naald en garen voor Kalou?

TECHniQue | 29-11-05 | 12:10

@de hollander
Aaach! Nee toch? GroenLinks mag toch ALLES zeggen van de rechter? Alleen anderen moeten toch altijd hun bek houden?
Maar ik wil graag naald en draad leveren als jij die bek van Klemkaak gaat dichtnaaien hoor. Ik kan dat wijf gewoon niet meer uitstaan!

zweefvlieger | 29-11-05 | 12:08

mooi verhaal

jammer dat het verhaal van deze 26000 leugenaars niet klopt, anders waren ze wel toegewezen....

Brullio | 29-11-05 | 12:03

wat waren de verkiezingsbeloftes ook al weer?

"we gaan strenger optreden"

hmmm ik merk het iedereen kan een uitzondering krijgen....

schophetleven | 29-11-05 | 12:02

Er is nog hoop voor Kalou..

verbatim | 29-11-05 | 12:02

Het zijn juist de Netwerken, Twee Vandaag?s en NOS Journaals die de overheid chanteren.

~Johan | 29-11-05 | 12:00

Dit kan alleen in nederland.

burnie | 29-11-05 | 12:00

Ik word niet weinig getergd door de herhaalde verwisseling van 'jou' en 'jouw'. Fleisch, zonder eindredactie bak je er weinig van. Leggen-lachen, kunnen-kennen, moeilijk he?

Der Icebear | 29-11-05 | 12:00

Ik heb nog wel wat garen over kunnen we de bek van halsema ook dichtnaaien staat goed naast die klootzak in zeeland.Verdonk moet gratis garen uitdelen aan die asielzoekers houden ze eindelijk hun kolere bek eens.

de hollander | 29-11-05 | 11:58

Ach jah... Bij Ayaan hadden ze iets anders dichtgenaaid waardoor ze hier mocht blijven... Niks nieuws onder de zon.

bwahaha | 29-11-05 | 11:57

"Mede omdat Mehdy steeds volledige medewerking had verleend, werd toen besloten om toch een verblijfsvergunning te geven."

Probeer het dan ook op die manier. Als er één Iraniër over de dam is....

FruitmandjeXL | 29-11-05 | 11:55

gofferdegoffer, die linkse kutmedia, stop die financiering asjeblieft, volgens mij hoort een publieke omroep gefinancierd uit publieke middelen objectief te zijn, nou daar heeft "hilversum" nog nooit van gehoord

fuckface | 29-11-05 | 11:55

Ik heb zojuist mijn ID-kaart door de play gespoeld; vanaf heden zal ik van de Staat alles krijgen wat mijn hartje begeert.
Dank u Sinterklaasje!

Margreet Dolman | 29-11-05 | 11:54

Ik zou willen dat alle rappers dat ook voor altijd willen doen !

Willem Alexander | 29-11-05 | 11:53

Liever zo'n individuele actie dan een actie van de aanstekerassielzoekers.

Lepo | 29-11-05 | 11:53

Als je dat wijf van hem ziet is zijn ogen naaien inderdaad het enige wat naaibaar is!

pietje precies | 29-11-05 | 11:52

En Frits, wat is jouW nieuws vandaag?

elblanco | 29-11-05 | 11:52

Wat een aansteller zeg. Hopelijk stopt ie snel met roken.

Freddie | 29-11-05 | 11:51

Aanklagen voor chantage en dan als crimineel het land uit zetten....

Illumi | 29-11-05 | 11:50

Tip, probeer 2 componentenlijm, veel minder pijnlijk!

gentle giant | 29-11-05 | 11:50

Hij kan toch wel met het garen en al op het vliegtuig ? Ze hebben in Iran ook wel scharen!

hans-1975-laptop | 29-11-05 | 11:50

Geef die man een aansteker

Ik hier ? | 29-11-05 | 11:49

De actie net iets te lang volhouden graag.....

Maintain | 29-11-05 | 11:47

Net goed :D

Daap | 29-11-05 | 11:46

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland