Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Tips voor ouders met pubers

vInD jIj mIj nIeT gEyL?Slecht nieuws voor de stichting Martijn. Microsoft heeft een speciale handleiding opgesteld voor ouders zodat hun kroost veilig en zonder risico’s een weblog kunnen bijhouden. Sinds de komst van MSN Spaces heeft iedere bReEzAh met MSN (het ultieme pleonasme) namelijk een weblog. En uit onderzoek blijkt dat twee op de drie kinderen hun leeftijd vermelden, drie van de vijf hun woonplaats en contactgegevens en een op de vijf zijn of haar volledige naam. Sommige kinderen gaan volgens Microsoft zo ver, dat zij discutabel materiaal op internet zetten, zoals naaqtfoto's. Maar nu is er een speciale handleiding gemaakt, voor de ouders welteverstaan:: zorg ervoor dat de kleine dondersteen via zijn of haar weblog niet is te traceren en niet onbelangrijk: controleer of ze geen aanstootgevende feauteaux sturen. Als ze dat dan toch doen, zorg er dan voor dat de afbeeldingen die worden verstuurd, geen persoonlijke gegevens bevatten. Kijk bijvoorbeeld altijd eerst naar de achtergrond van de foto voordat deze wordt verzonden. Oh, en lees regelmatig het weblog van uw kind, er zal een wereld voor u open gaan…

Reaguursels

Inloggen

Hahah, jullie kunnen lekker het internet niet censureren! En da's maar goed ook, zou een saaie boel worden denk ik... Ik vind jullie wel verschrikkelijk stoer met al die gebruikelijk doodsbedreigingen, (de redactie hoeft maar een keer "Martijn" aan te halen en ze hoeven de rest van de dag geen nieuwe stukjes meer te schrijven) maar het gaat natuurlijk niks uithalen:
De pedo's blijven gewoon geboren worden (als 'onschuldige' kinderen natuurlijk, misschien jouw kind wel?), en jullie beeld van sex blijft ranzig, wat je op anderen projecteert. Goed bezig!

Grazert | 30-11-05 | 14:41

-weggejorist-

mindfukje | 29-11-05 | 15:22

@ Gravilo

Wie het monster tot monster maakte is op een zeker moment minder belangrijk dan de gevolgen van de monsterlijkheid. Je kunt het gewoon zien als lepra in de middeleeuwen: lullig als het je treft maar de maatschappij verbant je wel naar een onherbergzame plek. Overigens was mijn 'neqschot' niet bedoeld voor de individuele melaatse maar voor de vereniging tot bevordering van de integratie der leprozen die mij er van wil overtuigen dat ik een verwerpelijke kleinburger ben wanneer ik geen onbeschermde sex met een melaatse wil hebben...
Verder ben van nature nogal 'n onsportief type en ik zou dus ruim voldoende bevrediging vinden in het uitvoeren van de wraak - zonder dat voor een rechtbank te bewijzen is dat ik de pedo omlegde. Als publieke hulde tevens langdurige gevangenisstraf betekent kan ik daar heel goed zonder.

@ Hammie
Ik ben bang dat je een niet bestaande vorm van de islam aan het bestrijden bent. De betrapte kleuterneuqert wordt heden ten dage in Iran in een jutezak verpakt, tot het middel ingegraven en daarna door het hele dorp met stenen bekogeld - daar zou martijn.org dus nog veel beschavend werk kunnen doen...

tichtus | 29-11-05 | 11:17

Eigenlijk was Hammie de 1e de eerste geboekstaafde voorvechter van pedofilie, hij huwde Aisha toen ze 6 was en "consumeerde" het huwelijk toen ze 9 was, daarna mocht ze in de hadiths uitleggen hoe leuk het was met mohammed. Een soort Brongersma dus. Hier in het westen zijn we tegenwoordig een andere mening toegedaan (ik geloof dat koningskindertjes soms al op 3 jarige leeftijd aan elkaar getrouwd werden), moslims hebben nogal eens moeite met het erkennen dat waarden en normen sinds mohammed veranderd zijn.

Hammiehetvarken | 29-11-05 | 05:46

En niet alleen bij de Grieken was pedofilie normaal, ook hier tot enkele eeuwen geleden. Hier was men ook huwbaar en geslachtsrijp vanaf het twaalfde levensjaar, daarna mocht je uitgehuwlijkt worden aan hoogste bieder, ongeacht het leeftijdsverschil. Dat hebben we later toch maar veranderd. Vooral omdat we vrouwen niet meer zien als broedmachines. Maar goed, dat is toch wat anders dan een lukrake verkrachting van een minderjarige.

Gavrilo | 29-11-05 | 02:37

@Tichtus Waar zeg ik dat het niet gestraft moet worden, alleen de doodstraf voor iemand die zichzelf niet kan helpen en die door anderen tot een monster is gemaakt gaat mij te ver. Zo'n Cees B komt over als een kind, hij heeft alleen de hormoonhuishouding van een volwassene en zeer verwrongen ideeen. Typisch iemand die zelf is misbruikt en daardoor emotioneel verkloot. De maatschappij is het hem verschuldigd om hem te in een gesloten inrichting te behandelen. desnoods met zware medicatie. Hij weet wel wat het is om verkracht te worden, hij kan alleen zichzelf niet tegenhouden. Daarom is hij van een ander kaliber dan die lui van Martijn. Dat zijn mensen die er heel rationeel mee willen/kunnen omgaan, zij lijken mij te ver heen om nog geholpen te kunnen worden. Het soort mensen dat de behandelaars in een tbs kliniek naar de mond praat om zo snel mogelijk weer te kunnen gaan rondhangen bij speeltuintjes. Zij hebben geen echt besef van wat zij aanrichten en dienen permanent te worden verwijderd uit de maatschappij.

Gavrilo | 29-11-05 | 02:25

Om dat dus te voorkomen vermoorden pedo's vaak hun slachtoffertjes. Bovendien als jij in bak zit, wat dan min of meer een gevolg is van je eigen keuze, laat je je eigen kind ook in de steek. Het klinkt logisch om wraak te nemen, maar per saldo zijn er dan alleen maar verliezers.

Gavrilo | 29-11-05 | 02:02

Ach, zo'n ouwe senator had natuurlijk op 't gymnasium gezeten dus daar waren de arbeiders direct van onder de indruk toen ie ook nog beweerde socialist te zijn. En toen het onderwijs nog wat voorstelde leerde men aldaar ook allerhande leuke anekkedotes over hoe een echte griekse held bij voorkeur de nacht doorbracht. En (@ Gravilo) er zijn ouders met een dood kind omdat ma na de scheiding in contact kwam met een veel gepassioneerder partner die dichter bij de primaire gevoelens kwam die in haar verstikkende huwelijk zozeer onderdrukt werden (en dus als een zilverrug gorilla, walrus of leeuw na het veroveren van z'n eenpersoonsharem datgene deed wat die primitieve beestjes nu eenmaal doen met andermans concurerende nageslacht...)

Dit gezegd hebbende wil ik als ouder dus eigenlijk geen van beide, als het niet te veel is - geen dood- en ook geen getraumatiseerd kind.
Dus, met alle begrip en compassie voor moeilijke jeugd en sociaal / sexueel onvermogen toch maar een neqschot - zeker voor verenigingen, clubs en stichtingen die begrip moeten kweken voor de pedofiele medemens.
(Want jouw redenering komt een beetje neer op 'laat mij nu toch ongestraft kleuterneuqen - als jullie me aan stukken scheuren moet ik mijn geliefde wel vermoorden uit angst voor ontdekking...' Nou, ik dacht van niet!)

Overigens is de medemens achter het stuur van een auto natuurlijk veel gevaarlijker voor je kinderen dan met de broek op de kniëen - statistisch gezien...

tichtus | 29-11-05 | 01:53

@Gavrilo
Wat je zegt is rationeel gezien waar. En behandeling ter voorkoming van dit soort ernstige vergrijpen is natuurlijk altijd het beste. Als een pedo zich echter aan mijn kinderen zou vergrijpen, dan ben ik toch serieus bang dat zelfs behandeling aan de IC-afdeling van het ziekenhuis te laat zal komen. De voor mij daarop volgende straf zou ik dan gelaten doch bewust en volgaarne uitzitten.

Chiant | 29-11-05 | 01:15

De meeste pedo's zijn zelf misbruikt in hun jeugd. Daardoor kunnen ze niet omgaan met volwassenen. Zij hebben hulp nodig, geen nekschot. Door het opjagen van deze mensen zijn zij eerder geneigd tot het vermoorden van hun slachtoffers opdat zij niet ontdekt zullen worden. Als er niet zo'n hetze zou zijn tegen pedo's in het algemeen zullen degene die zo zijn geboren nooit kunnen worden onderscheden van degene die zo zijn gemaakt. Sommige moeten worden opgesloten voor de rest van hun leven zonder behandeling, de ander opgesloten met behandeling.
Ik kan goed begrijpen dat ouders hun kroost ten koste van alles willen beschermen, maar zij zouden ook liever nog een getraumatiseerd kind willen dan een dood kind.

Gavrilo | 28-11-05 | 23:34

@Dikke Tieten @20:14
"We willen tegenwoordig liever niets anders dan neuqen"
Ook wij wilden destijds niets liever dan neuqen, maar wij deden dat op latere leeftijd en met minder vaak wisselende partners, omdat het iets "geheimzinnigs" had en in de taboesfeer zat. Naast de primaire ingever, t.w. geyligheid, had neuqen ook iets van romantiek en iets dat je deed met iemand die er toe deed.
In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw moest dat onder pressie van de progressieven met alle geweld veranderen. De veelgehoorde kreet "dat moet toch kunnen in deze moderne tijd" is funest geweest voor alle schroom, eergevoel, terughoudendheid, fatsoen, romantiek en normbesef. Met de publieke omroep als spreekbuis werden jonge ouders gedicteerd hun kinderen sexueel vrij op te voeden. Ik herinner mij nog een VPRO kleuterprogramma dat op zaterdagmiddag werd uitgezonden met de naam "op zoek naar de clitoris" (of zoiets).
Daar waar mijn oudere zus tijdens onze vakanties op haar 17e nog door mijn vader werd geïndoctrineerd met stellingen als: "pas op voor die zuid-europese gladjanussen, die willen maar één ding" en "laat ik niet merken dat ie aan je zit", predikten de vaders van nauwelijks één generatie later populaire progressieve oneliners als "en lieverd, is die Spanjaard echt zo passioneel als men altijd beweert?" en "Gebruik je altijd een condoom, lieverd!" Er zijn zelfs ouders die een doos Durex tegen wil en dank meeproppen met hun kroost die op vakantie gaat.
Net of wij niet wisten dat je een condoom moest gebruiken! Ondanks het feit dat subsidiesponzen als het NVSH ons lange tijd hebben doen geloven dat het anders was, wisten ook wij donders goed waar de kinderen, syfilus en herpes vandaan kwamen. Van mijn ouders heb ik nooit echt voorlichting gehad; deze had ik allang op het schoolplein van de lagere school gekregen. Ofschoon mijn moeder ooit in een progressieve bui een poging heeft ondernomen, waarna ik haar op 13 jarige leeftijd dingen heb verteld waar zij nog wat van kon leren.
-
Je bent dus geen Moeder Theresa, althans niet in mijn ogen. Zoals ik het zie groeien kinderen op met het idee dat sex hetzelfde is als een brief op de bus doen: Alle begin is moeilijk, maar na twee keer weet je ook het verschil tussen overige bestemmingen en de andere gleuf.
En men dan maar klagen over het feit dat kinderen er steeds eerder aan beginnen, zo'n makkelijke prooien zijn voor pedo's en de BrEeZ4Hs zulke sletten zijn...
Ook Chiant is niet heilig, maar als het op kinderlijke onschuld aankomt ben ik nog conservatiever dan het exponentiële product van Josef Luns, Wim Bosboom en Bob Smalhout.

Chiant | 28-11-05 | 22:00

Ouders lezen dat BrEzah gedoe toch niet.

Martijn.org(ie) is echt ranzig!
Check bv eens de covers: www.martijn.org/page.php?id=106000
Beetje pedo zit volgens mij zich al te tr*kken bij het zien..

Verbieden die zooi!

pcnerd | 28-11-05 | 21:24

@Fleischbaum.. Ik wist het ook niet, maar ik kwam erachter dat Martijn geen stichting meer is, maar een vereniging geworden is..

BasTaart | 28-11-05 | 20:38

@ anti-links, het staat nog steeds op hun site, bij archief 1985.
@ tichtus, inderdaad, ik heb het gevonden bij wikipedia, daar de site van zn organisatie niet vermeld van welke club hij lid was. Ik snap nu ook beter waarom mensen denken dat "Stop Martijn " probeert met sympathieke standpunten mensen te winnen voor rechts, ik dacht echt dat hij van de VVD was.

www.brongersmastichting.nl/index.htm:

Hij pleitte voor homoseksuele relaties tussen mannen en geslachtsrijpe jongens (in globaal de leeftijdscategorie van 12 tot 17 jaar) en dan nog alleen als dat relaties waren die voor beide partijen geheel vrijwillig, plezierig en waardevol waren.

en ook :

In dat jaar nam de Tweede Kamer met brede meerderheid een stemverklaring aan van mw Swildens-Roozendaal namens de fracties van PvdA, VVD, D66 en Groen Links, waarin gesteld werd dat ?vrijwillig tot stand gekomen seksueel contact door Justitie gerespecteerd dient te worden?

Alleen de christenen ontbreken bij de brede kamermeerderheid. En toch vind ik als verstokt atheïst dat 16 echt de minimale leeftijd is waarop sprake is van een gelijkwaardige relatie. Jonge jongens voelen zich nooit sexueel aangetrokken tot oude mannen, ze zijn misschien te paaien met aandacht en kadootjes, maar het initiatief zal niet van hen uitgaan. Welke puber denkt er nou aan sex als hij een oude kerel ziet. Voor kinderen onder de twaalf staat dat wat mij betreft helemaal vast. En toch is dat wat Brongersma en Martijn ons wil doen geloven.

Hammiehetvarken | 28-11-05 | 20:36

Internet + kids (0 t/m20 jaar) = funest.
Maarja, ik zal wel weer Moeder Theresa zijn met zo'n uitspraak. We willen tegenwoordig liever niets anders dan neuqen.

Dikke tieten | 28-11-05 | 20:14

@Hammiehetvarken

Hoewel we liberalen terecht al snel van vrijzinnigheid in allerlei opzichten zouden verdenken toch even een noodzakelijke correctie: Brongersma was van de PvdA.

Vileine gedachte: Woutertje Bos bij Evert op de knie...

Zelfs toen ie dood ging (Brongersma) was er nog een relletje omdat de dokter 'm een spuitje gaf vanwege z'n "ondragelijke psychische lijden"

(De 11 en 12 jarige jochies vonden het niet meer lekker om op z'n ouwe-mannen-slurfje te sabbelen, waarschijnlijk...)

tichtus | 28-11-05 | 19:22

Waarom hier zo moeilijk over doen, pedofilie past in het rijtje necrofilie en bestialisme, die mensen hebben hulp nodig en als ze dat weigeren is er altijd nog castratie.

Levereter | 28-11-05 | 19:17

dat plaatje bij deze post is echt hilarisch!!

vuistneuqer | 28-11-05 | 18:54

In 1994 gaf Herman Meijer -jawel, diezelfde herman meyer die partijvoorzitter is van Groen Links- publiekelijk te kennen dat hij vond dat sex met 12 jarigen moest kunnen. Martijn vond die uitspraak van een politicus dusdanig interessant dat ze die uitspraak maandenlang prominent op hun website hebben gehouden.

En natuurlijk is diezelfde meyer ook pedofiel, hoewel je hem dat nooit direct zult horen bekennen.

Anti-links | 28-11-05 | 18:45

WAT EEN VERSCHRIKKELIJK WEBLOG !!!!
stichting Martijn is al geen pretje maar dat weblog van die theemuts is verschrikkelijk. Auw.

woolfster | 28-11-05 | 18:30

Das waar, Tonino hoeft nog niet fout te zijn.Maar kinderporno kan alleen bestaan als er vraag naar is, en je hebt er toch kinderen voor nodig. Vraag is idd hoever de foto's gingen.

Hammiehetvarken | 28-11-05 | 18:00

een naaqtfoto is nog geen neuqfoto

Return of the Beasjt | 28-11-05 | 17:44

Martijn is de meest walgelijke organisatie hier in Nederland, op de website staan diverse stukken van Brongersma, een inmiddels overleden VVD-senator. Bij z'n leven was al bekend dat hij pedofiel was, een schandaal dat deze man niet aangepakt is door zijn partij. Ik vraag me of hoeveel rechters, officieren van justitie (Tonino, vrijgesproken voor kinderporno op zn pc) en volksvertegenwoordigers vinden dat volwassenen sex met kinderen moeten kunnen hebben. Mensen met pedofiele gevoelens moeten zich gewoon als patient laten behandelen door een psychiater, en niet proberen om hun walgelijke lusten goed te praten om zo een moreel alibi voor een misdaad te verzinnen. Stel je voor dat ze jouw kind wel zien zitten. Ps ik heb 3 zoontjes.

Hammiehetvarken | 28-11-05 | 17:27

Quote van martijn.org: Zij is een platform voor iedereen die tegenwicht wil bieden aan het dogma dat kinderen en jongeren geschaad worden door vriendschappen en liefdevolle intimiteit met oudere personen.

dit stinkt van alle kanten!

RandyFitzsimmons | 28-11-05 | 16:18

@Grrr

Geil niet, ik vind het alleen wel een heel prettig idee dat ik na zo'n dwaas te hebben afgerost naar huis kan gaan in de wetenschap dat ik die kleine van me mogelijk voor zo'n ontzettende randdebiel heb behoed.

Wat ik daarna met mijn vriendin in bed uitspook zijn gelukkig jouw zaken niet :-)

D-san | 28-11-05 | 15:47

Tjeu, de rillingen lopen over mn lijf als ik die stinksite bekijk, met die zogenaamde positieve verhalen. Kunnen ze in Den Haag niet een klein regeltje veranderen zodat deze zieke gasten aan banden worden gelegd?

En ook in dit geval: Bij overtreding geen doodslag, maar een paar jaar in de lik, waar het hieronder beschreven scenario zich zal voordoen:

Zegt de ene neger in de Bijlmerbajes tegen de ander: "Weet je wat de overeenkomst is tussen een kinderneuqer en een Ferrari?". "Nee", zegt de ander. "Nou, je komt er moeilijk in, maar het scheurt wel lekker."

IQnullus | 28-11-05 | 15:40

Kan Hans2000 geen handleiding schrijven?

De_Hufter | 28-11-05 | 15:39

@D-san
En...? Wordt je al een beetje geil van t idee...?

Grrr... | 28-11-05 | 15:39

Bah, die hele vieze martijn-stichting dient vandaag nog op de lijst van verboden terroristische organisaties te komen. Vieze gore kleuterneukerts dat het zijn..

toekan | 28-11-05 | 15:31

ja leuk zo'n handleiding... maare zit daar dan ook een spoedcursus breEzAhriaans bij ? ... anders kunnen die oudjes blog toch nie lezen.

endannog | 28-11-05 | 15:30

@ Alea iacta est

En wat bedoelen we daar mee?

JohnDoe | 28-11-05 | 15:30

@Fleischbaum
"... zodat hun kroost veilig en zonder risico?s een weblog kunnen bijhouden."
Hun kroost is enkelvoud, dus "zodat hun kroost een weblog kan bijhouden".
En er staat een dubbele dubbele punt in regel 10.
Ik ben niet zeikerig, ik ben gewoon precies.

@DiagnosisTyphus @ 15:09
Bijna heel Nederland leest GS, van de domste VMBO-vandalen tot de leden van de nerdclub op het gymnasium. Ergens daartussen kom je hun moeders wel tegen denk ik.

Stijlloos persoon nr | 28-11-05 | 15:29

Hobby's en interesses: ☜♥☞FAMILIE~~PC~~~BIOS~~MIJN KLEIN THEUNTJE☜♥

Hobby: BIOS??? Sicko!

vmk | 28-11-05 | 15:28

'Houd blogs positief en gebruik ze niet voor scheldpartijen of om anderen verbaal aan te vallen.'
@Redactie
Jullie moeders lezen geen GS?

DiagnosisTyphus | 28-11-05 | 15:09

Een tip voor de jeugd: gebruik een paswoord die je ouders niet snel kunnen raden. Of maak twee versies, één zwaar ranzige voor je bejaarde lover en een kuise versie voor je ouders.

Gavrilo | 28-11-05 | 15:08

@Mc Cool verbaast me niks Limburg .... daar lopen ze zowieso een "beetje" achter.

Alea iacta est | 28-11-05 | 15:07

@SmartStyle

Mag ik dan ook even een vriendje van je zijn en Martijn even in de rustieke sfeer van de weilanden enigzins corrigerend toespreken met behulp van mijn universele honkbalknuppel en vervolgens van wat opbouwende kritiek voorzien door deze zelfde (zeer universele) honkbalknuppel compleet in zijn aarsgat te stompen?

D-san | 28-11-05 | 15:02

Tot hoe oud kun je een breezah zijn??

xxMUTTIExx
Naam: Niet opgegeven
Leeftijd: 35
Geslacht: Vrouw
Burgerlijke staat: Getrouwd
Plaats: Limburg, Nederland
Beroep: ☜♥☞ MAMA☜♥☞
Ik hou van: ☜♥☞MIJN MANN~~MIJN KIDS~~MIJN DIEREN,EN DAT ZIJN ECHT NIET MAAR 2!!!!!☜♥☞
Hobby's en interesses: ☜♥☞FAMILIE~~PC~~~BIOS~~MIJN KLEIN THEUNTJE☜♥☞
Favoriet citaat: ☜♥☞IK BELOOF,IK LEER HET WELL NOG~HET NEDERLANDS SCHRIJFEN~~~~ ÏK BEN IK"!!!☜♥☞
Over mij: ☜♥☞ IK BEN EEN ONGEZELLIG MENS.. LOL~~ben all 15 jaar in faste handen.. heb 2 leuke kids alles jungs ☜♥☞ ☜♥☞En de rest vraag je maar ff aan mij☜♥☞

McCool | 28-11-05 | 15:00

ze moeten die gene die wat niet met zijn poten van kinderen kan blijven net zolang afrossen en midden op een marktplein met zijn kl*ten aan een lantarenpaal knopen, en dan een koppel dolle honden los te laten op dat volk

deathwish | 28-11-05 | 14:59

onze "kindervrienden" bleeurgh

komen hier ook de ip filter niet door

In Amerika hebben een paar enthousiastelingen een plugin geschreven voor google earth. earth.google.com/support

Een database met de woonplaatsen van de ledenlijst van stichting martijn bijvoorbeeld wordt gekoppeld aan Google earth.

Is makkelijk kun je ze altijd vinden en weet je ook of ze bij jou in de buurt komen wonen. om een goed gesprek aan te gaan wellicht met hulp van een buurtje of twintig.

het is maar goed dat ik hier niks over te vertellen

de brandblusser | 28-11-05 | 14:57

@SmartStyle: Ten eerste: hahaha! Ten tweede: Juist! Ten derde: reken mij maar tot je vriendengroep dan.

Marcules | 28-11-05 | 14:54

-weggejorist-

mindfukje | 28-11-05 | 14:51

Even een soundbite van Martijn:
'Door lid te worden van Vereniging MARTIJN steunt u ons niet alleen, maar ontvangt u ook telkens het informatieve en rijk geïllustreerde verenigingsblad.'
Ik krijg van de woordkeus alleen al kriebels, maar wie weet valt het mee en zijn het alleen plaatjes van bloemetjes en/of bijtjes....

Marcules | 28-11-05 | 14:50

Graag ga ik het debat met Martijn aan. In een weiland langs de snelweg met een paar vrienden, wel te verstaan.

SmartStyle | 28-11-05 | 14:46

LOL. Martijn komt bij ons niet door de webfilter heen. Maar goed ook, die ranzigheid...

boersc | 28-11-05 | 14:44

Is Microsoft onze broeder hoeder? Schiet toch op! We vraten in onze jeugd toch allemaal onder het gaas door?

tiswat | 28-11-05 | 14:43

is er ook een woorden boek breezahtaal--nederlands beschikbaar

klotenklapper | 28-11-05 | 14:39

Het probleem ligt het imho in het feit dat de meeste ouders te weinig verstand van internet hebben, en daardoor de conrole over hun kroost kwijtraken. ("Nee mam, ik doe niks illegaals, ik post alleen via SSH rechtstreeks op de mailserver, en dat dan ook nog via een Chinese proxy")

Marieke | 28-11-05 | 14:37

Ik schrik al van mijn eigen MSN Space als ik hem teruglees...

Fanboy | 28-11-05 | 14:30

@ de knutselallochtoon 28-11-05 @ 14:21
Inderdaad een enge stichting, die stichting MARTIJN (nee, kinderlokkerts zijn niet eng; de rest van de wereld ziet het helemaal verkeerd enz...).
Ik dacht altijd dat kinderlokkerts wisten dat ze verkeerd bezig waren; deze stichting probeert ze (en ons) dit blijkbaar uit het hoofd te praten (kinderen hebben liefde nodig en moeten dus serieus genomen worden..).

Invoeren weer de doodslag en de nog fijnere varianten.

James Butler | 28-11-05 | 14:28

Wel een leuke foto van Fuckje (links) bij dit bericht.

hama | 28-11-05 | 14:28

maar dat wist ik natuurlijk allang!

..loW | 28-11-05 | 14:26

Martijn moet van kinderen afblijven. De rest ook.

holtor | 28-11-05 | 14:26

Die stichting "Martijn" is echt té discutabel voor woorden. Op een DVD van Rob Muntz en Paul Jan van de Wint staat een interview met 2 van die pedo`s in het kader van "normen en waarden". De frustratie druip ervan af.... het is ook een beetje zielig... een van die gasten kon enkel een harde krijgen van het fantaseren over sex met kleine kinderen... Bovendien vonden ze het héél normaal om met kinderen naar bed te gaan. "een kind van 4 weet zelf heel goed wat hij/zij wel of niet leuk vindt".. right.... Hoewel het een beetje truttige handleiding is denk ik niet dat het kwaad kan om ouders op deze manier te informeren over de "gevaren" van internet / weblogs enz...

de knutselallochtoon | 28-11-05 | 14:21

50 jaar pedos sla je slag!

mhelvert | 28-11-05 | 14:17

Ik raak wat vertoornd als ik die Martijn lees. Ik waarschuw degene die met mijn kinderen een aldaar beschreven 'open en eerlijk debat aangaat, gebaseerd op argumenten en aantoonbare feiten'. Zonder enige terughoudendheid zal ik de desbetreffende persoon onderwerpen aan een lesje proefondervindelijke literatuurwetenschap, te beginnen met de molenaarsknecht in 'the painted bird' van jerzy kozinksy. Ogen er uit met een lepel en op de grond stuk trappen.

Der Icebear | 28-11-05 | 14:17

@ Nius, bReEzAh Granny ?

Apollo | 28-11-05 | 14:14

right
het verkrijgen van een betere vaardigheid op het gebied van typen, spelling, schrijven...

Lucifer | 28-11-05 | 14:08

binnenkort krijgen we ook stichting kinderopvang Microsoft

Mellorenz | 28-11-05 | 14:07

alsof de ouders snappen hou dat werkt??

DJmarco | 28-11-05 | 14:05

Pleonasme is iets anders...

Rest In Privacy | 28-11-05 | 14:05

Hmmm, die MSN-WEblog die jullie geven is van een oud wijf van 50. Dus niet echt een bReEzAh SlEt.
Maar ja, voor een pedo is het niet moeilijk om aan zijn trekken te komen. Je loopt gewoon om 12 uur een willekeurig club binnen, en is er altijd wel wat onder de 16 dat wel wilt.

Nilus | 28-11-05 | 14:04

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl