Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

We hebben weer een beller (deel tig)

Doe es liggenTerwijl mongolide Nederland met het bord op schoot naar vallende dominosteentjes zit te kijken, gaat het leven in 020 gewoon door. Zo wordt er in de Dirk Bontstraat in Slotermeer op dit moment een tent opgezet voor iemand die met John heeft gebeld. Volgens AT5 is het alweer vijfde slachtoffer deze maand. Het slachtoffer, waarvan de identiteit nog niet bekend is, werd met vijf kogels omgelegd en overleed ter plaatse. UPDATE: Wellicht toch een ordinair gevalletje eerwraak. Maar we zijn nu al een uur verder en nog geen naam dus roept u maarrrr. Wie als eerste de juiste naam raadt, wint 10 euri prepaid beltegoed! UPDATE 2: En weer drie bellers!

Reaguursels

Inloggen

ja.. en daarom voortaan alleen praten over een beller... als het echt gaat om een liquidatie in het hogere criminele circuit........

priveverslaggeefster | 21-11-05 | 23:26

@Hammiehetvarken
Als ik (tot nu toe) op de SP heb gestemd is dat ook om andere redenen dan hun houding tegenover allochtonen die ik overigens kritisch genoeg vind in vergelijking met de PVDA en Groen Links.
Ik ben overigens geen lid van die partij (wel een tijdje geweest) dus staat het mij vrij om desnoods iets anders of helemaal niet te gaan stemmen.
Ik luisterde ook vaak met genoegen maar Anton Constandse.
Wat mij betreft einde discussie want teveel off-topic.

prettything | 21-11-05 | 08:54

@Priveverslaggeefster
Je hebt helemaal gelijk... Maar een aantal zaken moesten even de wereld uit. Wat mij betreft is dit topic ook beeindigd.
Er is een 27 jarige Amsterdammer van Surinaamse afkomst vermoord die een bekende van de politie was. hij behoorde niet tot de hogere echelons van de onderwerld en er is dus al zodanig niet sprake van een liquidatie binnen het circuit.
Het lag wel erg voor de hand om dat te denken na de talrijke liquidaties de afgelopen jaren in Amsterdam.
Mogelijk was dit echter "gewoon" een onderlinge vete tussen wat kleine boefjes die ruzie met elkaar hadden. Wel eentje met forse gevolgen.

prettything | 21-11-05 | 08:39

hallo hallo guys.. waar hebben we het over? Er is een Surinaamse man vermoord in West.. Geen liquidatie, geen extreem-rechts of links... begrijp niet waar deze discussie naar toe gaat... Er worden wel meer mensen vermoord...

priveverslaggeefster | 21-11-05 | 00:12

@ prettything SP ? De SP-Web-site is er ook in het arabisch: www.michielsmit.nl/?p=70 . Doodzonde dat er niet beter naar Anton Constandse werd geluisterd in de jaren tachtig. Als atheist heb ik mij er altijd over verbaast dat de islam niet werd aangepakt. Wat Pim betreft: ik vergeet nooit de innige samenwerking van de gevestigde politiek en media om duidelijk te maken dat meneer het gevaar was, en ook nog een jaar na de moord had het NOS-journaal het over "een rimpeling in de hofvijver". En wat zei hij eigenlijk fout ? Als ik lees wat Geluk in Rotterdam nu over Antillianen mag uitkramen zonder dat hij als SS-er wordt afgeschilderd krijg ik een hele vieze smaak in m'n mond.

@ veest: Na de dood van Theo heb ik een optocht van moslims in Amsterdam bekeken, meer dan tweehonderd mensen kwamen er niet op af en zeker een-derde was Nederlands vrouw-volk, geen moslim maar ex-feministen in een end-life crisis die hun Stockholm syndroom graag ten toon wilden spreiden. Schei uit over de afschuw van de moslims: "Ik vind het heel erg, MAAR het was zijn eigen schuld." Religieusen leven niet volgens de wetten van de rede, en de wetten waar moslims naar leven zijn net zo achterlijk als de dogma's van links.

Hammiehetvarken | 20-11-05 | 22:09

@Fender05: op de Belgische Druivelaar-kalender is november al sinds jaar en dag slachtmaand.

veest van pim | 20-11-05 | 21:37

Een verwijzing naar de sfeer in Europa van de jaren dertig vergeleken met die van vandaag kan moeilijk om de figuur van Hitler heen.
En die parallellen zijn er nu eenmaal, daar kan ik zelf niks aan doen. Het bericht waar je over struikelt, gaat niet over de Tweede Wereldoorlog. Ook Hitler komt er maar zijdelings aan te pas. Als je goed gelezen had in plaats van meteen gretig op die naamsvermelding te springen, had je dat wel gezien. Ik reageer gewoonlijk niet op je aanvallen omdat je zelden inhoudelijk argumenteert, maar hier heb ik toch een vraag bij: waarom zijn nationaal-socialisme en de maatschappelijke voedingsbodem ervoor plotseling taboe-onderwerpen voor je? Vrije meningsuiting, toch?
EINDE OFF TOPIC

veest van pim 19-11-05 @ 23:20

Juist ja... die parallellen ZIJN er niet, die parallellen zitten alleen in jouw kop.
Als ze er zouden ZIJN, zouden er weer laarsen rondmarscheren en nog wat van die dingen...
Er is verschil tussen iets wat er IS (dus een feit) en iets wat jij VINDT (dus naar mijn mening een hersenschim), snappie???
Er lopen geen mensen in uniformen rond, noch in Nederland noch in Belgie...
Er is geen NSB en er is geen Mussert...
Laat het nou eens tot je botte , door je angst voor het nazisme geobsedeerde, brein van je doordringen dat een dergelijke ongewenste ideologie in deze moderne tijd en in die gedaante nooit meer zal opduiken...
L'histoire ne se repete pas zoals het zich nooit heeft herhaald op identieke wijze.
Waar mee niet is gezegd dat een andere totalitaire ideologie niet in een ander gedaante zou kunnen opduiken..
Maar gelet op haar aanhangers en haar ideologie komt de islam daar eerder voor in aanmerking dan een herlevend fascisme in ouderwets kostuum..

prettything | 20-11-05 | 18:16

@Veest van Pim 16.22

Je verdraait inderdaad de werkelijkheid zoals Pannie zegt.
Fortuyn heeft nooit mensen in een kwaad daglicht gesteld zoals Melkert, Thom de Graaff e.a. wel met hem deden door Fortuyn voortdurend te associeren met de Tweede WO.

De kletskoek dat de afschuw van de moord op Fortuyn door linkse politici systematisch (......!) werd genegeerd is al helemaat te zot voor woorden.
Juist de linkse politici hebben genoeg toegang tot de media maar meer dan wat formele afkeur over de moord op Fortuyn heb ik niet gehoord. Het zelfde geldt voor de moord op Theo van Gogh.
Ik denk dat binnenskamers in "menig huiskamer de champagnefles is opengetrokken" na de nmoord op Fortuyn en Van Gogh om de laatste maar te citeren.
"Had van Gogh het eigenlijk niet allemaal aan zichzelf te wijten" was mening van velen in hun commentaar of ingezonden stuk in het parochieblaadje de Volkskrant? Hij was toch ook "te ver gegaan"?
Van de afkeur van de moslims van de moord op van Gogh hebben we weinig gemerkt, wel van een juichende en hossende groep islamieten in Ede.
Sinds wanneer zijn internetreacties van deze of gene onbekende Nederlander trouwens te vergelijken met de verdachtmakingen van Melkert, de Graaff, van Dam en al die andere goedkope lafaards die bij iedere rechtsdenkende politicus er de gaskamers, Anne Frank en Mussert erbij halen?
Gelet op jouw reacties ben je niet meer dan eenzelfde raaskallende demagoog met dezelfde preoccupoatie met andersdenkenden als de heren Melkert of van Dam.

Apropos, alvorens je weer losbarst in je monomane fascinatie voor de 2e WO en je geborneerde diskwalificaties aan het adres van de fascistische spoken die jij overal meent te zien opduiken:
ik stem links (SP), ben van na de oorlog en mijn ouders waren geen NSB-ers.

prettything | 20-11-05 | 17:47

@Hammiehetvarken: en dat Pim het 'niet mocht zeggen' is de goorste onzin. Hij hield z'n kop pas toen er een kogel in stak.

veest van pim | 20-11-05 | 16:22

@Hammiehetvarken: als je echt gelooft dat links geen scheldwoord is en dat vooral rechts geridiculiseerd wordt of werd, dan heb jij heel andere media dan ik gevolgd de laatste vijf jaar. Stokoude stoplappen over Stalin, doorgesleten clichees over geitenwollen sokken, en zodra het even kan links koppelen aan de nazi's met onzin als 'hitler was links' en 'nationaal socialisme is ook socialisme'... Het internet stikt er van en steeds meer kranten gaan in dat toontje van 'wat zijn links toch onverdraagzame zielepoten' mee. Ik heb al geschreven hoe systematisch werd genegeerd dat linkse politici en of moslims hun afschuw uitspraken over respectievelijk de moord op Fortuyn en die op Van Gogh. Niet alleen door Elsevier en de Telegraaf, maar ook door de publieke omroep. Ga maar na: als een rechtse politicus een steentje in z'n schoen heeft, is dat gegarandeerd een steentje van links.

Het debat tussen de GL-fractieleider in Nijmegen en die VVD'er gisteren sprak wat dat betreft boekdelen. Ze waren elkaar echt wel waard als het om jijbakken gaat.

veest van pim | 20-11-05 | 16:20

@Pannie: sure. Als jij het zegt. Op argumentatie zal ik maar niet wachten.

veest van pim | 20-11-05 | 16:14

Is november uitgeroepen tot "moordmaand"?? Ach, misschien wel zo handig. De 'knusse'decembermaand leent zich hier natuurlijk iets minder voor. Dussuh, nog ff doorknallen de komende weken heren.

fender05 | 20-11-05 | 13:59

veest van pim 20-11-05 @ 00:16

Knappe verneuqing van de werkelijkheid weer.
Maarja daar ben je uiteindelijk links voor.

Pannie | 20-11-05 | 13:22

@Hammiehetvarken
Naar krakers werd niet geluisterd (terecht), naar PF wel, that's the difference. Het is ontegenzeglijk waar dat sinds zijn stormachtige opkomst mensen denken een vrijbrief te hebben alles wat ze denken ook maar meteen te zeggen, ook als het gespeend is van enige ratio, nuance of beschaafdheid.

Mare | 20-11-05 | 12:07

@ Veest, ik beweer dat de verharding van beide kanten komt, maar constateer wel dat vooral rechts geridiculiseerd is in het verleden, ipv datde discussie werd aangegaan. Zeker in de media is rechts een scheldwoord. Wat Pim betreft vind ik dat hij heel goed problemen kon signaleren, over oplossen heb ik mij nooit (helaas) een mening kunnen vormen. Ik denk niet dat hij populistischer was dan bijv. van Dam. Dat met Pim het "alles moet gezegd kunnen worden" pas is begonnen vind ik niet, krakers lopen al decennia lang de discussie te verzieken met grote woorden en gewelddadige buitenparlementaire acties. Verder vind ik dat je niet op de persoon moet spelen, maar meer op de argumenten. Ik meen dat Scheffer of zoiets, een PvdA-er ongeveer in dezelfde richting zat als Pim, maar die mocht het wel zeggen. Stel je voor dat iemand uit het andere kamp ook eens gelijk heeft.

Hammiehetvarken | 20-11-05 | 09:48

hitler had 1 ding goed en dat was de kever (volkswagen) een aftandse bak maar die bedoeling was goed

hans-1975-laptop | 20-11-05 | 06:43

@Hammiehetvarken: die grap heb ik dan gemist, zoals jij waarschijnlijk over mijn achrosticon hebt heengelezen. Smaken verschillen, ook in humor. Ik ben al blij dat je niet zegt dat het 'sarcasme' was. Stijlloos op zich vind ik niet erg, stereotyp stijlloos met een verborgen agenda wel, zeker als dat stijlloos erin bestaat valse geruchten te verspreiden en vooroordelen de wereld in te kwaken. Zoals je suggestie dat ik beweer dat de 'verharding' zoals jij dat noemt van rechts komt. Dat heb ik namelijk nergens beweerd.

Maar als je het echt wil, kan ik wel aanvoeren dat het geen linksert (meer) was die rondtoeterde dat hij vond dat hij over iedereen alles maar moest kunnen zeggen, maar begon te huilen dat hij 'gedemoniseerd' werd zodra iemand iets over hèm zei. Met die trendbreuk is dat hele 'zegguh wat je denkt is een exclusief rechts recht en het primeert op àlles, inclusief fatsoenlijke beleidsvisies'-gedoe waar we nu mee opgescheept zitten, begonnen: een vent die per se baas boven baas wou zijn, maar niet tegen kritiek kon.

Ze hadden die kop van dat standbeeld af moeten laten, was veel gelijkender geweest.

veest van pim | 20-11-05 | 00:16

@ veest, het lijkt wel of je mijn commentaren Stijlloos vindt. Maaruh noem jij Geluk dan links ? Gezien zijn uitspraken hoort hij bij extreem-rechts. En ja die verharding tegenwoordig, dat is natuurlijk de schuld van rechts, nietwaar. Over selectief gesproken. Over Hitler mag je van mij tikken hoor, ik heb zelf geprobeerd hem zoveel mogelijk te noemen in mn vorige comment. Satire is iets overdrijven toch ?

Hammiehetvarken | 20-11-05 | 00:01

Maar ik weet het goed gemaakt: ik hou op er off topic Hitler bij te sleuren als jij ermee stopt off topic allochtonen bij te halen. Je eigen praatjes over 'untermenschen' en zo zie ik dan eventjes door de vingers. Ik vind het immers altijd een giller als mensen nazi-verwijzingen gebruiken om uitgerekend links af te zeiken. Berlijn is bevrijd door de communisten, en het best georganiseerde verzet dat de bezetters in Europa het leven moeilijk maakte, kwam ook al uit die hoek. Nooit "'Allo 'Allo" gezien?

veest van pim | 19-11-05 | 23:52

He Hammiehetvarken, er zijn dus toch taboes.
In sommige geloven is het noemen van namen not done.
Tenminste, dat leerde ik op school over joden en jehova's.
Lijkt me hier geen goed idee. Niet meer noemen betekent vergeten.
En wie de geschiedenis vergeet, is gedoemd ze te herhalen.
Rot dus maar een eind op met je selectief fatsoen.

veest van pim | 19-11-05 | 23:35

@Hammiehetvarken: sterke analyse. Vooral de onderbouwing van je antwoord op de schuldvraag is indrukwekkend. Lekker respectvol voor het slachtoffer ook. Wordt iemand met vijf schoten afgemaakt, hoor je "Tja, 't is gewoon een beetje allochtonengeweld. Hebben ze vast zelf gedaan". Lijkt erg op sommige reacties op de executie van Sévèke, waar ook zonder enig bewijs wordt vooropgesteld dat het wel een kraker, junk of 'andere' linkse zal zijn geweest. Wat is de bedoeling van dit soort suggesties? Kwetsen en links culpabiliseren, meer kun je er niet mee. Past perfect in het sfeertje dat deze internetquerulant in dit hoekje Nederland steeds harder opvalt. Had je na de dood van Fortuyn of Van Gogh ook het idee dat het resp. 'gewoon een dooie relnicht, waarschijnlijk is de dader dus een homo met kaalkopjessympathieën' en 'gewoon een dooie columnist, waarschijnlijk is de dader dus Van Jole' was?

veest van pim | 19-11-05 | 23:31

@ Veest, waarom haal je Hitler er nu weer bij. Laten we de naam Hitler maar niet meer noemen in dit topic, daar Hitler al jaren dood is. Hitler heeft deze Bellers toch niet afgemaakt, sterker nog als het aan Hitler had gelegen waren ze hier nooit geweest, daar Hitler alleen mensen zoals ik met blauwe ogen en blond haar (alhoewel blond , ik ben kaal) in zn landjes wilde hebben. Telkens over Hitler beginnen vind ik echt ongepast.

Hammiehetvarken | 19-11-05 | 23:28

@prettything: je bent slecht geplaatst om te klagen over off-topic responses, maar speciaal voor jou zal ik er de volgende keer grote en duidelijke waarschuwingen omheen zetten, genre "OPGEPAST: OFF TOPIC ONDERWERP IN AANTOCHT" en "DIT WAS EEN OFF TOPIC BERICHT".
We kunnen gelijk beginnen.

OPGEPAST: OFF TOPIC
De NSDAP is niet aan de macht gekomen op de dag dat Duitsland Nederland is binnengevallen. Een verwijzing naar de sfeer in Europa van de jaren dertig vergeleken met die van vandaag kan moeilijk om de figuur van Hitler heen.
En die parallellen zijn er nu eenmaal, daar kan ik zelf niks aan doen. Het bericht waar je over struikelt, gaat niet over de Tweede Wereldoorlog. Ook Hitler komt er maar zijdelings aan te pas. Als je goed gelezen had in plaats van meteen gretig op die naamsvermelding te springen, had je dat wel gezien. Ik reageer gewoonlijk niet op je aanvallen omdat je zelden inhoudelijk argumenteert, maar hier heb ik toch een vraag bij: waarom zijn nationaal-socialisme en de maatschappelijke voedingsbodem ervoor plotseling taboe-onderwerpen voor je? Vrije meningsuiting, toch?
EINDE OFF TOPIC

veest van pim | 19-11-05 | 23:20

@Geyle Pijp-NeuqSledt

Dat meen je niet? Leuke nickname heb je trouwens!

doktersnuggles | 19-11-05 | 23:00

@War on Errorism
Dan moet je toch nog eens goed lezen: "Snorretje derbij"? en verderop in zijn "betoog" "Hitler vonden ze ook een clown".
Ik had het over zaken erbij slepen. Dat gebeurt hier. Dit item gaat helemaal niet over WO-II of Hitler.

prettything | 19-11-05 | 22:17

Tsja dit is achteraf dus gewoon een beetje allochtonen geweld, in 020 een turk of marokkaan, de kogel komt dan waarschijnlijk bij zn eigen familie vandaan, en in 010 een stelletje Surinaamse/Antilliaanse afpersers. Bij de weg, vinden jullie ook niet dat Dhr Geluk uit 010 inspeelt op de onderbuikgevoelens die leven bij het volk met zn stigmatiserende uitspraken over antillianen in de Volkskrant. Een echt untermensch, die Geluk en het zal wel niet lang duren of de treinen gaan weer rijden. Op deze manier creeer je een tweedeling in de maatschappij, ik roep op tot een cordon sanitaire voor het CDA. Indien er nu rellen uitbreken in RotteDam komt dat doordat de antillianen niet geaccepteerd worden door mensen als Geluk, de antillianen hebben geen straf nodig, maar meer geld ! Zometeen gaat Geluk nog roepen dat het geteisum is, zo lok je rellen uit, toch, niet dan ?

Hammiehetvarken | 19-11-05 | 21:47

@ prettything

It's all just a little bit of history repeating...

pim zegt niks over WoII, wel over de situatie die er aan vooraf ging.

War On Errorism | 19-11-05 | 21:12

"Illegale inval in een buitenland, repressie tegen links, politieke moorden, wantrouwen tegenover instellingen, zwakkere groepen en overheid, sociale polarisering en roep om een sterke leider: snorretje derbij? Niet zo gek dat je hier dingen leest als 'het wordt tijd dat de ovens weer gaan roken'. En vergis je niet: Hitler vonden ze ook een clown.

veest van pim 19-11-05 @ 19:48

Mijn God, weer zo'n paljas die WO II er bij sleept.....
Zelf de oorlog natuurlijk helemaal nooit van z'n lang zal ze leven meegemaakt maar in de overspannen geest van onze internetquerulant worden de concentratiekampen al weer ingericht.

Moet je niet vast in de illegaliteit, verzetsstrijder? Morgen stampen de laarsen misschien al.....

prettything | 19-11-05 | 20:47

@Jan de Slager:
De ware toedracht doet er voor velen niet toe, zolang er maar voortdurend op moslims en Marokkanen kan worden gehakt. Orwells '15 minutes of hate' hadden ook niks met nieuws of werkelijkheid te maken. Het klimaat in Nederland wordt door de media gemaakt en dan kan links haar afkeer en veroordeling van de moord op Van Gogh uitspreken tot het blauw ziet, het wordt straal genegeerd, want het past niet in het verhaal. Maar wie stelt dat 'Submission' wel eens niet het beste instrument zou kunnen zijn om de negatieve kanten van integratie aan te pakken, die is meteen de spreekbuis van 'onverdraagzaam links'. Zo ging dat vroeger, en zo gaat het nu. Illegale inval in een buitenland, repressie tegen links, politieke moorden, wantrouwen tegenover instellingen, zwakkere groepen en overheid, sociale polarisering en roep om een sterke leider: snorretje derbij? Niet zo gek dat je hier dingen leest als 'het wordt tijd dat de ovens weer gaan roken'. En vergis je niet: Hitler vonden ze ook een clown.

veest van pim | 19-11-05 | 19:48

Het was dus een 27 jarige negert...

Dus toch zwarte P.

Wel even opletten voortaan... een middelbare couscousvreter ziet er toch net ff anders uit lijkt me.

tinyurl.com/73oov

Jan de Slager | 19-11-05 | 18:49

Deze heb niet gebeld met van de Heuvel:

106 Teletekst za 19 nov
***************************************
Moord Amsterdam los van liquidaties

***************************************
AMSTERDAM De moord van gisteravond in
Amsterdam heeft niets te maken met de
reeks liquidaties van de laatste tijd
in de Amsterdamse onderwereld.De dode
is een 27-jarige man van Surinaamse
afkomst,een bekende van de politie.

De man werd op straat in de wijk
Slotermeer diverse malen beschoten en
bezweek even later voor metrostation
De Vlughtlaan.De dader of daders zijn
spoorloos.

De afgelopen weken zijn in Amsterdam
drie mannen op straat vermoord.Dat
waren liquidaties onder criminelen.In
Thailand werd een vierde man uit het
Amsterdams misdaadcircuit vermoord.
***************************************
volgende nieuws financieel sport

draak | 19-11-05 | 18:47

Nou redactie? Wie was het? Waarom wordt het zo lang stilgehouden? Is er vrees als de naam uitlekt dat"de boel niet meer bij elkaar gehouden" kan worden?
.
Dat zou een mooi begin van de zaterdagavond zijn. Als de snavels nu ook nog even onderuit gaan tegen Twente is mijn avond helemaal goed.

Wordfuhrer | 19-11-05 | 18:28

@Draak
Probleem is dat degene die het zei het serieus bedoelde en niet sarcastisch.

MAXIMO | 19-11-05 | 18:27

Hogervorst?

Rubberen Robbie | 19-11-05 | 18:14

@draak: sarcasme ken ik goed genoeg om er niet in te trappen als het als excuus wordt aangesleept voor primitief, tribaal en kortzichtig domdenken. Volgende keer beter.

veest van pim | 19-11-05 | 18:10

Welnee, die veest van pim heeft nooit ergens van gehoord

prettything | 19-11-05 | 17:57

@pim Weleens van sarcasme gehoord?

draak | 19-11-05 | 17:21

Dat hele paard van troje metafoortje doet het misschien aardig bij een doelgroep die niet meer van school heeft opgestoken dat dat soort verhaaltjes voor het slapengaan, maar die hele analogie is zo krom als wat. Ze vertrekt van de illusie dat migratiestromen controleerbaar zijn door politieke overheden, wat niet klopt. De Berlijnse muur heeft er geen 30 jaar gestaan. Migratie verloopt ietsje anders dan 'wij halen ze binnen', en in groter plaatje is het nogal stom om vol te houden dat een regio die al tweehonderd jaar overleeft op bronnen die in de hele wereld worden geproduceerd, zich zou kunnen of moeten afsluiten van de inwoners van die hele wereld om zichzelf in stand te houden. Klopt niet, kan niet, gebeurt niet. Klaar.

veest van pim | 19-11-05 | 16:51

wel rot voor die 3 mensen trouwens, maar toch

theepot | 19-11-05 | 16:26

dat van die 3 bellers is zwaar ruk want dan gaat m'n optreden in het café ernaast vanavond niet door, damn. Altijd maar weer die kolerebellers, tegenwoordig moet iedereen mobiel bellen en ook nog in een café en op straat...

theepot | 19-11-05 | 16:21

@draaitafel Woon je ook in een klotebuurt.

rn1970 | 19-11-05 | 15:29

hehehehe de inn en out is om de fucking hoek !

Draaitafel Demagoog | 19-11-05 | 15:21

"ik denk maxima !"

Maxima is de leipe moccero flavour!

Geyle Pijp-NeuqSledt | 19-11-05 | 15:17

ik denk maxima !

Draaitafel Demagoog | 19-11-05 | 15:16

"6000 piek voor een foto MY ASS"

Inderdaad, ik denk dat een foto van JOUW ASS je op een boete van 60 euro komt te staan.

Geyle Pijp-NeuqSledt | 19-11-05 | 15:15

""De Inn and Out werd twee jaar geleden een aantal maanden gesloten omdat er op het terras een schietpartij had plaatsgevonden. Volgens omstanders wordt het café doorgaans bezocht door Surinamers en Antillianen. ""

Popediedom......

Behangdelul | 19-11-05 | 14:08

@Pannie
In Rotterdam zijn ze qua liquideren bezig met een inhaalslag of was het een uit de hand gelopen familiefeestje?

Tussenstand (Ik doe maar een gok): Amsterdam - Rotterdam 5-3

prettything | 19-11-05 | 13:47

6000 piek voor een foto MY ASS

doktersnuggles | 19-11-05 | 13:47

@stardust
now where getting somewhere! kun je ook een beetje inside info geven over deze dennis?

manna | 19-11-05 | 13:18

nee bwahaha een familielid die anoniem wil blijven en de eurietjes niet nodig is gund mij deze centjes en daar komt bij dat hij nog geen tuin op z'n buik wil

hans-1975-laptop | 19-11-05 | 13:15

de domino-stenen zijn gewoon gevallen, het is zelfs weer een wereldrecord. Zwak van al die praatjesmakers op geenstijl die wel even iets zouden doen... Voor al die praatjesmakers: jullie zijn mietjes.

Onderbuik | 19-11-05 | 13:14

het is volgens betrouwbare bronnen mijnerzijds Dennis Maxwel Panday Mahabier

stardust | 19-11-05 | 13:10

maar hansie. jij had m toch helemaal niet gemaakt, zei je gister toch?

bwahaha | 19-11-05 | 13:07

627 reacties en 16 uur later weten we niet wie wat en waar, ligt de redactie nog te pitten of zo? geen stijl!!!

manna | 19-11-05 | 13:06

AH wordt wakker dat was de vorige eeuw een prijs van een foto die elke voorbijganger gemaakt kon hebben . Deze kunen maar een paar mensen gemaakt hebben . Vandaar de marktwaarde .

hans-1975-laptop | 19-11-05 | 12:57

Hee een bluffer op GS

Pannie | 19-11-05 | 12:55

Hans: je lult uit je nek (zijn we wel gewend van je). Voor een persfoto wordt max ?100,00 betaald.

Albert Heijn | 19-11-05 | 12:46

Gezocht: man met een blauwe baret, sporttas en rode Opel !!
Meldpunt: info@burojansen.nl

aivd | 19-11-05 | 12:46

Nu nog iets doen aan de vele dubbelposts... en dan volgend bericht. Andersom is beter trouwens.

~Pyro~ | 19-11-05 | 12:43

Hehe gefeliciteerd Hans. Morgen hier taart uitdelen dus :)

Muxje | 19-11-05 | 12:43

Men schijnt er een wedstrijd van te maken in het boevencircuit.
Vandaag " gingen " er 4 in Maastricht " heen " lezen we vanavond.

a.nekschot | 19-11-05 | 12:36

Hahaha Nederland kent cencuur ik heb gisteravond telefonisch de 6000 euro's gebeurd voor de foto. Gaan ze hem op verzoek van justitie nog niet plaatsen! Hihi kan mij niet boeien ik heb de centjes gebeurd. Ik denk dat ik ook maar een hitman wordt beur ik van de opdrachtgever poen en maak ik ff een foto beur ik voor de eerste foto's ook weer poen das handel .

hans-1975-laptop | 19-11-05 | 12:22

heeee de laybug in blijkbaar opgelost; thanks guys

TRS | 19-11-05 | 12:22

De lay in FF is gerepareerd blijkbaar. Thanks guys.

TRS | 19-11-05 | 12:22

3 personen: Dennis P., Erik de Vlieger en John van de Heuvel.....
Een ideale combinatie.
Die 10 euro zal ik wel binnen hebben. ;)

Wouter de Ddos kabou | 19-11-05 | 10:54

@Huh..?
Wacht maar tot John gaat msnen dan schiet het pas echt op

Mach10 | 19-11-05 | 10:52

@ match10 19-11-05 @ 08.51
Conference-call

Huh..? | 19-11-05 | 10:29

Ik zag hier niks over op het journaal dus het zal wel geen blanke zijn geweest.
In Rotterdam zijn er vannacht trouwens 3 tegelijk afgeknald.

Pannie | 19-11-05 | 10:27

Twee overlevenden? Dat heb je met die aanbiedingen.

..zapper | 19-11-05 | 09:43

hans-1975-laptop 18-11-05 @ 22:39

Hans, vuile geluksvogel!! Waarom worden die mensen altijd in grote steden afgeknald ipv hier??! :'(

Rapunzel | 19-11-05 | 09:43

De Amsterdamse Politie heeft slecht 1 rechercheur en 2 stadswachten op deze zaak gezet. De rest van het Korps is bezig met het opstoren en inbeslagnemen van pamfletten en spandoeken.

aivd | 19-11-05 | 09:33

Is nou nog steeds niet bekend wie de gelukkige met de partytent was? nou dan zal het wel om een gevalletje drugsruzie/eerwraak gaan. En zal de man met het gaatje wel een arme sloeber zijn.

superjan | 19-11-05 | 09:16

Die layout van de site is inderdaad nogal opgefukt. Mozilla op Linux. Ziet er niet uit. Totaal kleine lettertjes, en soms inderdaad die witte balk midden door de comments, en die comments onleesbaar door dat behang achtergrondje.

ShimoKura | 19-11-05 | 08:56

@ rn1970 07:19
Ja, de duitsers zouden het de aansluitingstreffer noemen.

Alice D. | 19-11-05 | 08:46

Dennis P.?
Lijkt me vrij logisch, want hij was de laatste beller in bureau misdaad.

Wouter de Ddos kabou | 19-11-05 | 08:44

@ Fuckje, pro SP? Maorijnissen heeft zn website ook in het arabisch, kan je lekker samen met een paar eerwraakjurken naar hem zwaaien op het partijcongres ! Ergens begin jaren 80 heeft Anton Constandse de discussie over allochtonen verloren binnen de partij en zijn ze mee gaan knuffelen. Ze zijn er ook voor om de mobiliteit terug te dringen: meer accijns op brandstof dus, hoe creatief.
@ rn 1970 het wordt een moordjaar 2005 ! Gisteren was er ook nog even op het nieuws dat er twee mannen van een balkon waren gegooid, kon het niet meer terug vinden. Maar volgens de politie wordt Nederland veiliger.

Hammiehetvarken | 19-11-05 | 08:19

der zit nu dus een grijze balk zo ongeveer op de helft van de site.
het word al wel beter dat wel.

..Whatever | 19-11-05 | 07:28

opgeneuqt spel je zeau

..Whatever | 19-11-05 | 07:19

Hehehe, zeker nog nooit van criminele Marokkanen gehoord....?!

preacher | 19-11-05 | 07:01

het betreft geen afrekening in het criminele circuit, het slachtoffer is namelijk een Marokkaan..............

fuckface | 19-11-05 | 06:55

Ik heb firefox en de lay is wel degelijk opgeneukt

grmbl | 19-11-05 | 05:04

Als bij de wakkere krant de kettingen stil staan worden er per direct wat jongens in rode tuinbroeken opgetrommeld om te zorgen dat de papier handel in de juiste opleggers ligt voor 0600, jullie draaien nu al een dikke 4 uur met een kapotte lay? technische staf dronken?

..Whatever | 19-11-05 | 04:31

Ik gok dat het Peter R. de Vries is. Ik heb geen mobieltje, dus maak het geld maar over aan de vogelbescherming.

Thalassa | 19-11-05 | 04:19

Robert Baruch?
Koos SS Spee?
Trudy 'Pinokkio' Prins?
Volkert van der Graaf?
Fransisco Van Jealeau?
Koos SS Spee?
Femke Halsema?
Agnes Kant?
Koos SS Spee?
Jim Bakkum?
Pa Tokkie?
Koos SS Spee?
Hans Kraay jr.?
Koos SS Spee?

Dr. R. Clavan | 19-11-05 | 02:55

@pasopjetellen Wanneer komt er een bundel uit?

rn1970 | 19-11-05 | 02:43

Iemand al gemeld dat de lay-out naar de kloten is, en wel enkel in dit topic?
Links zwart, rechts wit, tekst zo in het midden een beetje, Firefox, welke overigens geen problemen kent.

..Whatever | 19-11-05 | 02:42

Goodbye Columbus...

hemaworstje | 19-11-05 | 02:40

Trappend door de kouwe nacht, weg met tegels, one-liner spegels voor de pegels. Markt uh ING, grootse oranje leeuw, pak je deel en verspil de gedachte van die niet begrijpelijke krachten, maak van jezelf geen verachtte verdachte......

*Trilt de tapperij binnen, 't is wat koud buiten*
*Loopt vocabulair niet spectaculair zonder air voorbij die verkeerde rotary fair*
*Draait zijn eigen plaatje, voor iedereen die het begrijpt!*

www.flurl.com/uploaded/Rozalla__Everyb...

Pas Op Je Tellen | 19-11-05 | 02:35

Waanzinnig goeie film,mocht m'n oud-collega meelezen zou h#m graag eens terugwillen.Mijn favoriete scene over het touw,tenslotte had iedere held een touw.

rn1970 | 19-11-05 | 02:13

@preacher Weet niet of het een topic is geweest,maar ben al een paar keer er op gewezen tijdens verjaardag/feesten door een kennis die werkt in dit onderzoeksgebied. Alleen de meeste mensen vatten dit op als zijnde zie je wel ze zijn wel democratisch aangelegd.

rn1970 | 19-11-05 | 02:09

@hubris
Waanzinnig goeie film..! Vooral dat gebed dat ze altijd deden voor het moorden of tijdens...
"And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, Power hath descended forth from thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command, we shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine patris, et filii... "

preacher | 19-11-05 | 02:05

Iemand Boondock Saints gezien?
Al die liquidaties beginnen daar wel wat van weg te hebben....

Maar mij hoor je voorlopig niet klagen!

hubris | 19-11-05 | 01:59

Off topic, maar heeft iemand dit weleens gelezen, of is dit al 'n keer 'n topic geweest..?
www.nctb.nl/Images/Van%20Dawa%20tot%20...
(Quote)
"Hier betreft het vormen van de radicale islam die via heimelijke dawa de structuren van
de democratische rechtsstaat trachten te ondermijnen. Er zijn, op internationaal
niveau, aanwijzingen dat met name de niet direct gewelddadige takken van de Moslim
Broederschap heimelijke dawa-strategieën hanteren. Bij deze strategieën wordt
gekozen om niet tot een direct gewelddadige confrontatie met de staatsmacht te komen
maar deze stilaan te ondermijnen door een intrede in en uiteindelijke overname van
het ambtenarenapparaat, de rechterlijke macht, de onderwijsinstellingen, de lokale
overheden enzovoort.34 Naast op heimelijke intredepolitiek kan heimelijke dawa ook
gericht zijn op het brengen van moslimminderheden tot burgerlijke
ongehoorzaamheid, het bevorderen van parallelle machtstructuren of zelfs het
aanzetten van moslimmassa?s tot revolte.
Ook in Nederland zijn vormen van heimelijke dawa voorstelbaar, gericht op een
verhulde intredepolitiek in politieke en maatschappelijke instellingen. Te denken valt
aan een intredepolitiek in het maatschappelijke middenveld met het doel dit te
monopoliseren (waardoor het goed functioneren van de ?civil society? belemmerd."
-
Hier gevonden overigens...
www.nctb.nl/Terrorisme/Radicalisering....

preacher | 19-11-05 | 01:55

@leondupont Iedereen nog aangegeven bij de aivd van de week?

rn1970 | 19-11-05 | 01:30

@Hans laptop: Hou op over portieren. De Marathon heb ik veel blauwe zwaailichten gezien omdat ze daar ongewenste bezoekers met een honkbalknuppel de sloot in hadden getremd. Nas heette die goser. Beer van een vent. Mooie tijd. Overigens, Zuiderparrekbuurt, mooie buurt.

Dirrek | 19-11-05 | 01:28

@oploskoffie LOL.

rn1970 | 19-11-05 | 01:27

Btw was net op het nieuws van radio1 dat die "beller" een paar honderd meter verderop is neergeknald.

BurkBurk | 19-11-05 | 01:26

nee, van verdriet is het

LEONDUPONT | 19-11-05 | 01:22

@Burk Burk
Is dat de oplossing voor het link probleem onder Firefox?
Bedankt!

MAXIMO | 19-11-05 | 01:21

Ik gok dat het Eric Boorsma of Bert Brussen is.Joris
J.Leermakers zat lekker thuis bij Aukje

zuipsmurf | 19-11-05 | 01:20

@prozac50mg
Je hebt helemaal gelijk, ik verwijt het ook Firefox niet.

MAXIMO | 19-11-05 | 01:18

@rn1970 -- [url]http://www.essel.nl/vb/images/amrod/lq.jpg[/url]

Oploskoffie | 19-11-05 | 01:17

christust

Michiel de Ruyter | 19-11-05 | 01:15

Dirrek en vroeguh zoop ik op de soestdijkse kade samen met cezar menig potje sterke drank leeg en was het elke vrijdagavond feest alhoewel de schele indiaan mocht ik niet in omdat ik tegen de portier ( jaswacht) zei dat hij z'n fooi pas kreeg wanneer hij goed op mijn jas gepast had .

hans-1975-laptop | 19-11-05 | 01:12

Nou nou nou redactie, niet zo stigmatiserend hè!
waarom "gevalletje van eerwraak?" Om dat het (misschien) een Mokro of Turku betreft?

Mokro's en Turku's kunnen ook 'gewoon' , 'geintegreerd' crimineel zijn hoor!

Trouwens, bij eerwraak zijn het toch eerder de dames die afgeknald/gestoken/gekapt worden?

Ahasveros | 19-11-05 | 01:12

@maximo dit is geen probleem van firefox... sterker nog... firefox heeft geen problemen. IE daarentegen wel. Helaas zijn sommige websites alleen maar geschikt voor IE. Ligt dus meer aan IE en aan de bouwers van websites dan aan firefox.

prozac50mg | 19-11-05 | 01:12

Er is in FF al rekening gehouden met GS en die klote balk:
[Beeld] > [Pagina stijl] > [Geen Stijl]
en zie daar... weg istie

BurkBurk | 19-11-05 | 01:11

@oploskoffie Gaap zorg dan in iedergeval voor de foto's.

rn1970 | 19-11-05 | 01:06

@Buurman.
Dat is een bekend probleem met Firefox.
Gebruik IE voor GS, dan heb je nergens last van behalve dan van IE zelf...

MAXIMO | 19-11-05 | 01:03

Het slachtoffer is naar schatting 130-jaar oud. Er is sprake van meerdere daders die volgens een woordvoerder via de daken van de omliggende panden gevlucht zijn. Tevens is de politie opzoek naar de eigenaar van een wit paard met zwarte plekken welke loslopend in de buurt van de liquidatie liep. De overleden man stond bekend als een gulle man die onder de jongeren een grote aanhang had. :P

Oploskoffie | 19-11-05 | 01:02

@hitman & maximo
Volgens mij bedoelt hitman dat de uitlijning verkeerd gaat in FF, dit komt doordat mensen te lange "woorden" (zoals urls) invoeren als commentaar, erg irritant heb er ook last van.

Buurman | 19-11-05 | 01:00

@elHitman
Misschien helpt het je beeldscherminstellingn te wijzigen naar een lagere resolutie?

MAXIMO | 19-11-05 | 00:59

@Preacher,
Thanks, deze zijn inderdaad duidelijker.
Je ziet duidelijk dat alleen zo'n klein shelter tentje (inclusief koffie-automaat) past....

MAXIMO | 19-11-05 | 00:55

Ehmz.... valt hier nog iets te lezen?.... Admins.. you got a big problem over here!

MayDay MayDay...

Alpha, zero, foxtrot... Are you there? Breekie breekie!

elHitman | 19-11-05 | 00:54

Ik probeer overigens allen maar te relativeren. Vroegah werd je kwaad en dan sloeg je iemand op z'n muil, of je spoog uit je bek. Er werd niet geschoten, er werd niet gestoken, je kwam thuis met een leip oog of een gebroken rib. Godverdomme, dat waren tijden.

Dirrek | 19-11-05 | 00:53

@rn1970 00:39
Het is een film gemaakt door een Feministe. Wat had je dan verwacht?
Ik heb trouwens alleen maar gewezen op deze film omdat Bwahaha vroeg of er nog wat te zien was (neucken) op de TV

K1100 | 19-11-05 | 00:47

@preacher Dank deze is veel duidelijker. ;)

rn1970 | 19-11-05 | 00:43

wat een joden site dit dan zeg

doktersnuggles | 19-11-05 | 00:42

@maximo kun je ook kopen bij die kampeerwinkel ;-)

draak | 19-11-05 | 00:42

Ok, ok, maar luister nou effe. Vroegah in de Zuiderparkbuurt had je dat ook. Piet neuqte met de zus van Willem. Willem neuqte met de zus van Frans. Frans daarintegen neuqte met de nicht van oom Jos. Oom Jos neuqte met Wilma, de tante van Piet de Beuker. En daar moest je geen ruzie mee krijgen ! Als het desondanks fout liep, kon je een ros op je kanis krijgen. En daarna pakten we allemaal een pils en zand erover. Niks eerwraak, gewoon lekker er op los neuqen. En daarna een pils. Snap je het verschil ?

Dirrek | 19-11-05 | 00:42

@snuggles
Gebruik twee browsers, IE voor GS, vuurvos voor de rest. Spaart je een hoop ergernis. Zet wel je favourites aan anders moet je alles aan de linkerkant van je scherm lezen. Dat is kl*te.

K1100 | 19-11-05 | 00:41

@doktersnuggles met firefox werkt het ook nog niet lekker, maar met IE werkt het wel. Maar goed, ik ga onder mijn eigen tent liggen. Weltrusten allen.

Carpa | 19-11-05 | 00:41

@Draak
Zolang de koffie-automaat maar past...

MAXIMO | 19-11-05 | 00:41

@maximo Ook geen klein shelter tentje zie: tenten.de-wit.nl/ keuze genoeg.

draak | 19-11-05 | 00:39

@k1100 Toen ik beter kijk zag ik het,maar dat kan je geen tieten noemen,misschien een begin van....

rn1970 | 19-11-05 | 00:39

Dat masturberen wil wel lukken maar waar ik nog een beetje problemen mee heb is de layout die mij wordt voorgeschoteld met gebruik van de Mozilla browser. Ik zie zowel een zwarte als witte achtergrond. Kan iemand daar wat aan doen???

doktersnuggles | 19-11-05 | 00:37

@hanslaptop je loopt maar te fotograferen laat ons eens meedelen in de plaatjes.

rn1970 | 19-11-05 | 00:37

@rn1970
Die ene heef tieten en géén l*l
De ander heeft géén tieten en wel een l*l
Hoezo, 2 kerels, heb je wel de goede zender op. NEDERLAND 3 dus.

K1100 | 19-11-05 | 00:36

@Dirrek Weten we nog niet mar als het zo is dan heeft ie ook zijn 15 minuten roem.

draak | 19-11-05 | 00:36

Snapt niemand het dan?
Op het plaats delict past geen tent!
Kijk naar die foto die preacher linkte en zie dat het overschot onder een balkon ligt...
Misschien kunnen ze het met zeil afschermen maar een tent past niet zover ik kan zien...

MAXIMO | 19-11-05 | 00:35

541 reacties voor een eerwraak allochtoon ? Het moet niet gekker worden.

Dirrek | 19-11-05 | 00:35

@Rabarberke ik gok er voor, dus die dominodwaas valt af

Carpa | 19-11-05 | 00:34

K1100 2 kerels?

rn1970 | 19-11-05 | 00:33

allah verdoeme hebben ze fuckje weer op tbs verlof gestuurd ? ps harry snotter was in drenthe een flop wel 22 foto's elke klant dus apart op de foto en nog wat personeel

hans-1975-laptop | 19-11-05 | 00:32

Is de tent op de foto de huidige tent? Dan is ie zwart weer een nieuw kleurtje ben benieuwd welke diender deze keer z'n partytent heeft uitgeleend.

draak | 19-11-05 | 00:32

Geen tent, geen vent.

Is die moord trouwens vóór of na de domino d-day recordpoging gebeurd?

Rabarberke | 19-11-05 | 00:32

Ideetje Misschien had het slachtoffer als marrokaan zijnde al een tent aan?

rn1970 | 19-11-05 | 00:31

Oh god morgen weer een beledigde Mohammed Rabbae in het nieuws omdat deze maroccaan geen tent kreeg....

BTW het is megaul, dus megaulide.

Carpa | 19-11-05 | 00:31

@Bwahaha 22:04
Neuken op NED 3

K1100 | 19-11-05 | 00:30

@preacher Je telt pas mee als je een tent hebt.

rn1970 | 19-11-05 | 00:30

Hij staat al onder een tent van cement.
Als ik me niet vergis...

MAXIMO | 19-11-05 | 00:28

Waaarom krijgt deze dode geen tent? Heeft de pliesie geen tenten meer? En als het een marrokaan is is er dan een minaretje op de tent? Welke kleur krijgt de tent of krijgt hij de tent van de vorige beller? Kijk dat houdt mij wakker.

draak | 19-11-05 | 00:27

@rn1970
Zie je trouwens dat witte bultje rechts...? Das de dooie... Geen tent dus..

preacher | 19-11-05 | 00:25

@preacher Dat idee had ik ook. ;)

rn1970 | 19-11-05 | 00:24

@rn1970
Ach, ik wou ook nog even iets nietszeggends bijdragen aan deze thread....

preacher | 19-11-05 | 00:23

@rabarberke Oké?

rn1970 | 19-11-05 | 00:23

mecheauleauwiede mag ook

Rabarberke | 19-11-05 | 00:20

@preacher Mooie foto maar ze kunnen net zo goed de auto aan het wassen zijn.

rn1970 | 19-11-05 | 00:20

mongeauleauïde is het overigens, met een trema en twee eau's

Rabarberke | 19-11-05 | 00:19

Feauteautje bij Fok!
images.fok.nl/upload/051119_75125_moor...
Gesprekje bij het AT5-forum over Bureau Misdaad gisteren... Klinkt wel aannemelijk...
(Quote van LinkseRevolutionair)
"Scherp Sonja, ik dacht hetzelfde. Dennis Maxwel Panday Mahabier leek wel een interviewer. Erg onnatuurlijk gesprekje. Leek zeker doorgestoken kaart. De heer Yitzhak Meiri lijkt me geen frisse boy, maar wie geloofd die verhalen over het zwijgzaam betalen van miljoenen. Dit zaakje stinkt aan alle kanten.
Toen dutchbird aan het clubje werd toegevoegd kreeg ik het idee dat er weleens een pijpleiding naar zuid amerika kon worden aangelegd. Niet bewezen uiteraard. Een soort verhaal als air holland. Misschien werden sommigen iets te hebberig? Ben benieuwd hoe dit verder afloopt. "
forum.at5.nl/viewtopic.php?t=4900

preacher | 19-11-05 | 00:16

Daarom dragen ze in Europa hair extensions van Chinese gevangenen die een neqschot hebben gekregen na hun proces. Proces????

Rizk | 19-11-05 | 00:13

@fuckje "Terwijl hier de vakbonden voor elk kleinzielig wissewasje de boel stopzetten,(denk aan de R'damse haven,wat miljarden heeft gekost op de langere termijn!)" Da's het probleem met de mensen je belooft ze 100 euro en uiteindelijk gaan ze er 500 euro op achteruit.De mensen zijn te kortzichtig en daar maken de vakbonden van gebruik.
Back to topic Het was zijn neef.

rn1970 | 19-11-05 | 00:10

Fuckje het geliek. Europa is een verwent continent zonder ballen.

CaptainGrunn | 19-11-05 | 00:08

@fuckje

Goddank is het beter in China!
Misschien moest je daar maar eens proberen te reagluren, zoals je dat hier kunt doen!

Immers, RePsEkT voor China!

Harige Bangmaker | 19-11-05 | 00:04

a new day begins.......

bommenlegger | 19-11-05 | 00:02

Oh een Marokkaan...... Leg er nog maar een zooitje om.
De dood van een mus vind ik erger dan een marokkaantje.

TheDutchman | 19-11-05 | 00:01

jaja. dat kan wel. maar dit is echt nieuw. zoals de laatste reaguurder zei. nu vallen al die liedjes onder Gnu/Gpl

bwahaha | 18-11-05 | 23:58

@H.B,
ja, klopt! Omdat ik zie dat Europa naar de kleauten gaat!!

fuckje | 18-11-05 | 23:57

Die ?10 beltegoed zijn natuurlijk pas echt nuttig met het nummer van John erbij.
En zijn er nog winnaars?

MAXIMO | 18-11-05 | 23:57

Marokkansarme man, inmidels :S

Huh..? | 18-11-05 | 23:54

fuckje 18-11-05 @ 23:48

Haha.
Europa moet niet zeuren en klagen...

Fits you well.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:53

telegraaf:
Getuigen die ter plaatse waren meldden dat het zou gaan om een man van middelbare leeftijd. Volgens een aantal getuigen zou het mogelijk gaan om een Marokkanse man

bommenlegger | 18-11-05 | 23:52

Zwolsman

Rudy Mentair | 18-11-05 | 23:51

@lenny
Ikben zo autochtoon (en dan bedoel ik: al generaties lang blanke Nederlander) als maar kan. Ik woon wel in Den Haag, al heel veel jaren en ben realistisch over wat er in onze stad gebeurd. Wilders kan er gewoon over straat en ik en mijn vrouw ook.

K1100 | 18-11-05 | 23:49

@plonk,
ik weet het, maar soms is charcheren nodig om reacties uit te lokken. Ik weet dat er in China wantoestanden heersen (waar niet!) , maar hun insteek is in orde. Inzet en doorzettingsvermogen ook. Terwijl hier de vakbonden voor elk kleinzielig wissewasje de boel stopzetten, (denk aan R'damse haven, wat miljarden heeft gekost op de langere termijn!) gaat China met een lagere levensstandaard onverdroten door. En waarom niet! Europa moet niet zo zeuren en klagen!

fuckje | 18-11-05 | 23:48

Huh? dan kan je toch voor ?10 bellen?

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:47

Japanners zijn pas erg.
Die gasten sporen niet.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:46

@bwahaha
webwereld.nl besteet er al dagen uitgebreid aandacht aan: rootkids/troyaans/viri/illegale software in verwekt... noem maar op.
www.webwereld.nl/articles/38305

BurkBurk | 18-11-05 | 23:46

Kennelijk had deze persoon geen Identiteitspapieren bij zich.
Krijg je na je dood ook nog 25 Euro boete aan je broek.
Soms zit het tegen...

StijlBreuk | 18-11-05 | 23:44

Ik ga fuckje tegemoetkomen in een prettig weekend.
Ciao!

..zapper | 18-11-05 | 23:43

@fuckje Je hebt gelijk je maakt echter een denk fout de chinese halen ons niet economisch in. Denk aan Japan een aantal jaren gelden Nu is er een amerikaan CEO van Sony. Onder aan de streep betekent dit dat de USA in de toekomst weer leading wordt. Wij (Nederland, Europa) zullen als vazal van de USA weer niet leading worden ondanks onze sterkere economie en grotee maar versnipperde markt.

draak | 18-11-05 | 23:42

@zapper die mus was van ons allemaal.....

bommenlegger | 18-11-05 | 23:42

Nou, nou Fuckje... nu draaf je wel weer een beetje door... doseren is erg belangrijk weet je ...

Plonk | 18-11-05 | 23:41

@burk: ik hoor/zie het vandaag pas. heb jij 2 weken gehoord over gestolen broncode in de Sony cd's ?!

bwahaha | 18-11-05 | 23:41

Overigens, 1000 euri voor een mus en 10 euri voor een mens?

..zapper | 18-11-05 | 23:41

@k1100, regelmatig..... jij bent misschien wel een van 'hen' en zoals je weet vallen die elkaar niet lastig. Alleen Nederlanders zijn target.
Schilderswijk is gewoon levensgevaarlijk voor Wilders.

lenny | 18-11-05 | 23:41

*gaat alvast de maten van de keuken opnemen*

Huh..? | 18-11-05 | 23:41

fuckje 18-11-05 @ 23:38

Prettig weekend, fuckje!

En in China komen middeleeuwse toestanden niet voor?

Dank je, voor je heldere uiteenzetting!

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:41

Te Koop:
Mus, vliegt niet. Grijze van kleur en een hart van lood. TEAB af te halen in Leeuwarden.
Neem contact op met f.depauw@quicknet.nl

Flip Fluitketel | 18-11-05 | 23:41

@bwahaha
Dat sony verhaal is oud nieuws (2 weken?)

BurkBurk | 18-11-05 | 23:40

grappig, ze leggen dr een om in 020 en 2 uur later hebben we een boycot op china

bommenlegger | 18-11-05 | 23:39

Hoop dat ik win.
Stel je voor, ? 10,= beltegoed, wat kan je daar allemaal wel niet van doen?..

Huh..? | 18-11-05 | 23:39

@Harige Bangmaker ... vind ik ook... maar kop op... mischien ben ik het volgende keer weer eens met jou eens ...

Plonk | 18-11-05 | 23:39

Wil mevrouw Kapiç nou eens stil zijn? Hush!

bwahaha | 18-11-05 | 23:39

@lenny
Wel eens in de Schilderswijk geweest? Is een gezellige buurt, veel (wat zeg ik, alleen maar) allochtone winkels die ook nog eens veel goedkoper zijn als de rest van DH. Ik heb me er nog nooit onveilig gevoeld, dit tot in tegenstelling op donderdagavond in de Spuistraat (winkelstraat centrum).

K1100 | 18-11-05 | 23:38

@Harige bangmaker,
ik heb respect voor de Chinese economie en de manier waarop China probeert economisch te groeien. Europa gaat kapot aan Europese richtlijnen en Arbowetjes en verregaande vakbondsinvloeden. Dus als China ons economisch zou inhalen is dat onze eigen stomme schuld.
Daarentegen als Middeleeuwse Rifbewoners ons hun normen en waarden met geweld willen opleggen dan praten we over iets totaal anders. Dergelijk fundamentalistisch gedachtengoed dient met wortel en tak, desnoods met geweld te worden uitgeroeid.
Prettig Weekend!

fuckje | 18-11-05 | 23:38

Fijn voor je, Plonk.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:36

Ik ben het wel met Fuckje eens... behalve haar enthiousiastme voor de SP dan...

Plonk | 18-11-05 | 23:34

Nou kom op. Wie is die campinggast!

Jan Passant | 18-11-05 | 23:33

@bommenlegger : Hij moet zich niet laten omleggen, gwoon laten afrossen en in leven blijven.
Stel je voor dat Fortuyn in leven was gebleven, na 5 dagen uit coma met goed herstel in vooruitzicht, en dan vanaf 10 mei nog 5 dagen vanuit zijn bed campagne had gevoerd.... hadden het zomaar 50 a 60 zetels geworden !

lenny | 18-11-05 | 23:33

lenny in de schilderswijk staat niet de mart die is aan de rand alhoewel daar folderen lijkt me niet handig ps ze hebben daar wel hele goede kappers die echt aardig zijn en er nog hun best voor doen , daar mag zijn poedelkapsel wel ff bijgesnoeid worden

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 23:33

"Sjinezen heb je geen last van!"

Ooit Nederlandsch gesproken met een ober in een wokrestaurant?
Vast niet.

Maar oh nee, ze zijn zoooo ongelooflijk goed geïntegreerd!
Wacht maar, tot duidelijk wordt dat de Sjineze economie de onze gaat inhalen.

Dan kun je als spleetoog maar beter oprotten hier.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:32

De helft, ik bedoel 80% allochtoon ....

lenny | 18-11-05 | 23:30

@lenny, kan ie beter gelijk z'n eigen tent meenemen

bommenlegger | 18-11-05 | 23:29

bwahaha ja die persoon schijnt ergens familie van mij te zijn en wil niet een tuin op zijn buik en hij is die euries niet nodig dus gunt hij mij die ! toppie toch? gvd zwavelstokken ik moet naar die ongein van harry snotter foto,s maken voor de lokale krant ( geen zin ook nog gratis gvdoeme ) maar ja beloofd is beloofd duurt van 23.30 tot 01.30 ik ga die winkel wel interviewen en maak later wel die shit klaar ik wil stappen en bezopen worden , wel voor morgenvroeg 4uur mot het klaar zijn waarschijnlijk doe ik dat bezopen

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 23:29

@K1100 Schilderswijk is de helft allochtoon, waarvan de helft moslim.
Lijkt me niet dat Geert daar gezellig kan 'folderen' op de markt tijdens campagne.... beetje realistisch blijven vrind.

lenny | 18-11-05 | 23:28

Vroeger was alles beter.

Toen waren het de Russen, die we konden uitkafferen.
Maar we wisten tenminste wat we aan ze hadden.

Die smerige communisten.

Nu zijn het de moslims.
Niemand weet wie, wat, waar of hoe ze zijn.
GEVAAR!

En morgen...
Morgen zijn het de Sjinezen.
Let maar op.
Als Geert slim is, pakt-ie de Sjinezen er ook even bij.
Ze zijn ALLEMAAL slecht.

Als ik een "Hollandsche" spleetoog met geld was, zou ik (r)emigreren.
De toorn van fuckje loert.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:28

Off Topic !

Hidzer | 18-11-05 | 23:27

@navar0x, die worden gewoon gehuurd.
ik heb vorige week nog een feestje gehad onder de tent van bruinsma

bommenlegger | 18-11-05 | 23:27

@draak,
niet de bevolkingsgroepen die zich willen aanpassen en goed meedoen met de bestaande op cultuur-historische normen en waarden in ons land.
Wat dat betreft hulde voor mensen uit China, Suriname, Vietnam, Indonesie inclusief de Zuid-Molukken, en zo zou ik nog wel even kunnen doorgaan.
Met het binnenhalen van Moslims die merendeels onze cultuur willen verdrijven (immers, je hoort nooit tegenwerpingen van moslim-leiders die het middeleeuwse gedrag van hun geloofsgenoten afkeuren) hebben we inderdaad het Troyaanse paard binnengehaald. Hetgeen niet wil zeggen dat we dat peerd niet tot biefstuk en rookvlees zouden kunnen ombouwen als we ze ongebreideld hun starre gang laten gaan. Daarom ben ik tegen byzonder onderwijs en voor algemeen openbaar onderwijs voor iedereen.
Godsdienst beoefen je maar lekker thuis, val daar op straat , in de media en verder in het dagelijks leven geen mensen mee lastig, kom nou!
Doe normaal, pas je aan, of zout ff lekker op ja !!

fuckje | 18-11-05 | 23:25

Zouden dat nou echte partytenten zijn?

Navar0x | 18-11-05 | 23:25

@Plonk, nee DirckIII whiskey , heeft ongeveer hetzelfde effect.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:25

@Tsabaothiemynoia ... je gebruikt toch geen halucinerende middelen ofzo he ?

Plonk | 18-11-05 | 23:23

@Lenny,
In de schilderswijk kun je gewoon rondlopen zonder in elkaar getremd te worden. Anders dan in sommige buitenwijken van DH.

K1100 | 18-11-05 | 23:23

ik verhoog het bod naar 20 euri beltegoed ik zal ook nog ff met ruud de wild nog bellen voor een extra bod

bommenlegger | 18-11-05 | 23:23

@ Draak: ik was begonnen hoor.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:22

Dominorecord is verbroken! Hulde! Alle wereldproblemen opgelost

Usama al Shitten | 18-11-05 | 23:22

@tsaobananbaobab Wel eens van sarcasme gehoord?

draak | 18-11-05 | 23:21

Kijk Fuckje is tenminste een beetje nationaal georienteerd. Doe je met Jan mee Fuckje of ga je voor je eigen carriere.

tiswat | 18-11-05 | 23:20

LOL@bommenlegger

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:19

en ook draak ziet het licht, wellicht door de vlammen die hij spuwt in de donkere nacht?

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:19

Geert moet zich gewoon net voor de verkiezingen ff laten afrossen door een paar Marocs in Amsterdam West of in Den Haag in de Schilderswijk als hij op campagne gaat.
Staat ie zo 20 zetels, daarna verplaatst ie de campagna naar zijn ziekbed in het ziekenhuis en het worden er 30.
Briljante campagnestrateeg ben ik.

lenny | 18-11-05 | 23:18

TENTENACTIE:

voor de komende periode wordt in 020 een explosieve behoefte aan tenten verwacht u kunt het adres waar de tenten kunnen worden opgehaald mailen aan f.depauw@quicknet.nl

bommenlegger | 18-11-05 | 23:18

Moslims zijn best geyl, geef mij maar zo'n lekker babe met snor in een burka dan zo'n afgelbberde Heidi Klump type in lingerie

Usama al Shitten | 18-11-05 | 23:17


"
OT]
John belt na de reclame met de Vlieger......................

collapse 17-11-05 @ 22:22"

Do I need to say more!

collapse | 18-11-05 | 23:17

Ik type door een waas van tranen heen.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:16

@tsabaothiemynoia

Zou je het nivea omlaag halen aub aan fuckje willen overlaten?
Zij heeft de oudste rechten

hama | 18-11-05 | 23:16

Kudt, kudt, kudt dus het binnenhalen van andere bevolkingsgroepen is gelijk aan het binnen halen van het paard van Troje is gelijk aan de vernietiging van Troje. dit wil zeggen Vreemde binnenalen = paard van Troje = Troje = vernietiging. Heeft fuckje nou toch gelijk?

draak | 18-11-05 | 23:16

zou het niet leuker en BELANGRIJKER zijn om te raden , en zeker te weten wie de dader toch zou zijn ?

XXaad | 18-11-05 | 23:16

Ja, Aliens is een goede film...

en fuckje houdt van moslims, en als Geert premier wordt komt het allemaal wel goed.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:16

@Hammie,
en de winnaar is: JAN MARIJNISSEN !!!!!!!

fuckje | 18-11-05 | 23:15

@Tsabaothiemynoia ... dat heb je toch van iemand gehoord hoop ik... je hebt toch niet gekeken ?????

Plonk | 18-11-05 | 23:15

Bij ons in de kerk spelen ze ook met domino... pepermuntjes. Doodt de tijd een beetje.

tiswat | 18-11-05 | 23:15

Ik riep gisteren al de Vlieger dus kom maar op met die 10 euro prepaid!

collapse | 18-11-05 | 23:14

K1100 jij snapt hem.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:14

Wat lees ik nu , Geert maar twee zetels ? Jaja, ze dachten ook dat we voor gingen stemmen met de grondwet voor de EU. Volgens de Polls was het een nek aan nek race. Dream on, dat worden er echt wel tien ! Ik heb zomaar het idee dat we bewust bij de neus worden genomen (in je neus genomen ?) door die poll-knakkerts. Geert for president !

Hammiehetvarken | 18-11-05 | 23:13

En trouwens ik vind het toch ontroerend hoe die presentatievogel met tranen in zijn ogen aan het begin over de mus snikte met zoveel miljoen kijkers live, het record is welverdiend hoor!

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:13

Ja hoor, Domino spelen ze hier ook. Ouderwets!

tiswat | 18-11-05 | 23:12

Aliens is de beste SCI-FI film aller tijden. Zie het in deze tijd. Buitenstaanders (moslims) proberen door infiltratie (het binnendringen in een ander lichaam, lees land, de wereldheerschappij te bereiken. Zoiets als wat GS aan het doen is.
*vraagt zich af of het record van de steentjes gehaald is*

K1100 | 18-11-05 | 23:12

@hama

Shit, je hebt gelijk.
Nog maar een keer dan?

f.depauw@quicknet.nl

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:11

En voor groen links is het hier ook niet leuk. Alles is hier nl. groen en ..... chrrristelijk.

tiswat | 18-11-05 | 23:10

@ campingbeheerder van 020
Is er nog een tentje vrij voor Kraay jr???

bommenlegger | 18-11-05 | 23:10

De kinderen werden in alfabetische volgorde in het ravijn geworpen.

Holle Phrase | 18-11-05 | 23:09

volgens mij is het steen 3

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:09

Het enige wat ze hier omleggen zijn bomen. Niet echt spannend!

tiswat | 18-11-05 | 23:08

heeft 20 jaar op die trein staan te wachten

bommenlegger | 18-11-05 | 23:08

En Aliens waren de beste films na Lord of the Rings gvd.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:07

@bwahaha ... o ja... de huurlingen van de politiek... maar hadden die nog 2 zetels dan ?

Plonk | 18-11-05 | 23:07

Aan de andere kant, in dit geval schaadt overdaad eens niet

hama | 18-11-05 | 23:07

@ bwahaha, D66 draait niet meer mee met links nadat de PvdA ze genaaid heeft met het referendum.

Apollo | 18-11-05 | 23:07

bwahaha 18-11-05 @ 23:03

Alle Aliens zuigen.
Huur Garden State.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:06

@harige
dubbelpost 22.57

Wel scherp blijven he?

hama | 18-11-05 | 23:06

Hmm ja voetbalschoentjes daar zeg je me wat.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:06

Kan iedereen hier iedere film ter discussie brengen of alleen science fiction...

Plonk | 18-11-05 | 23:05

s van leeuwen dawidovic bestaat niet zegt google.

veest van pim | 18-11-05 | 23:05

@plonk: je hebt nog altijd de draaikonten van D66 >:)

bwahaha | 18-11-05 | 23:04

Ik hoop dat ze allemaal de vogelpest krijgen

Usama al Shitten | 18-11-05 | 23:04

@Tsabao, Joop had een zwak voor jongetjes met voetbalschoentjes .....

bommenlegger | 18-11-05 | 23:03

Nou, is dat ook weer geweest. Verwacht Nawijn dus een dagje te laat voor de verkiezingen ;) ... Aliens zou dacht ik worden gevolgd door Alien III op rtl 7. Nou zeg ik het zelf al: Alien III zuigt.

bwahaha | 18-11-05 | 23:03

Nou dat waren de steentjes weer....
Nu maar verder op www.stopdomino.nl ?
Of heeft er nog iemand een mus in het vizier?

Jacqie24 | 18-11-05 | 23:02

Kijk... het linkse blok heeft geen meerderheid meer...73 zetels... dat maakt mijn avond dan weer wel goed...

Plonk | 18-11-05 | 23:02

snel snel wat is het? steen 1 2 of 3?

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:02

@ Harige, het zou ook zogenaamd spannen om het EU referendum, weet u nog ?

Apollo | 18-11-05 | 23:01

@ Apollo, sorry ik heb nu eenmaal een zwak voor meisjes in kostuums, een zwakke menselijke eigenschap.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 23:01

GL goed gezakt in de polls! Leve de SP !!

fuckje | 18-11-05 | 23:01

Alleen om Den Haag en alle Nederlandse querulanten te fuckjen, ga ik Nawijn stemmen.

Ik wil die clown met zijn éénmanspartij in de volksvertegenwoordiging houden.
Er moet toch iets te lachen overblijven.

Wilders 2 zetels!
De man draait lekker met zijn one-issue-politiek.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 23:00

Alien was een symbolische film die waarschuwde voor het gevaar van binnenuit, vraag maar aan fuckje.

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 22:59

Quote van nu.l en de telegrof eh telegraaf. 'Het is de vierde keer in korte tijd dat in Amsterdam een man op straat wordt doodgeschoten. In de voorgaande drie gevallen ging het om vermoedelijke afrekeningen in het criminele milieu. Of de schietpartij van vrijdagavond ook tegen die achtergrond moet worden geplaatst, is nog niet bekend.' Letop het woordje 'vermodelijk' Wat denk jezelf? Of ben je omdat je bij de telegrof werkt te stom om te denken?

draak | 18-11-05 | 22:58

LOL @ hama

Huh..? | 18-11-05 | 22:58

@ Tsabawhatever, ik wens je er een, lutser

Apollo | 18-11-05 | 22:58

Frans heeft het geraden.

Uw felicitatie-mail kan naar f.depauw@quicknet.nl

hama | 18-11-05 | 22:57

Dan doe ik nog een gokje.. Is het ali.B ?

Haloef | 18-11-05 | 22:57

@ bwaha, ik zoek meestal een ingang

Apollo | 18-11-05 | 22:57

Zagen jullie bij Domino day ook een meisje in het publiek zitten die op natalee holloway leek?

BuSSiE | 18-11-05 | 22:57

en daar is ze weer, ik wil ook een bochel

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 22:57

@plonk,
ik hoor liever een echte Surinamer, deze Abu is een eng mannetje.

fuckje | 18-11-05 | 22:57

@zuipsmurf
Zeg Frans moest jij niet met een bivakmuts op wat mensen bezoeken?

BurkBurk | 18-11-05 | 22:56

@Apollo: dat beest wordt niet via het eten opgenomen. Slachtoffer had zo een plakkert op z'n gezicht opgelopen bij een wandeling buiten. De plakkert gooide een beestje in zn lichaam (via zn gezicht) en na een tijdje viel die plakkert er af en stierf. Tijdens het eten was het beestje in de slachtoffer volgroeid en zocht (zonder omwegen) een uitgang.

bwahaha | 18-11-05 | 22:56

ach Bwahaha, hij laat tenminste oboejajanenee uitspreken, andersom is het zeer zeker niet het geval. Ik vind ze beiden eng

Apollo | 18-11-05 | 22:55

Is dat nou leuk... een marokkaan als Abu-Jaja die een surinamer nadoet... qua spraak...?

Plonk | 18-11-05 | 22:54

ja esmaralda in de herhaling

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 22:53

Wat een lulletje rozewater is die Nawijn. "Ik had altijd mn twijfels over of dat raam beschoten was. Ik had die kamer niet verlaten als ik Verdonk was."... En dat zegt de meneer die de grootste heisa heeft gemaakt over dat z'n kamer niet toereikend was :P

bwahaha | 18-11-05 | 22:53

@fuckje je slaat de plank volledig mus.

Holle Phrase | 18-11-05 | 22:53

s van leuwen-dawidowicz ....... staat in telefoonboek,
zal dus wel een advocaatje zijn

bommenlegger | 18-11-05 | 22:53

Hadden de Vliegende Panters toch gelijk met hun 'We zijn bang voor de islam'-spoof van Pythons 'Every Sperm is Sacred'.

veest van pim | 18-11-05 | 22:52

Die kraker 'Jop' is bij Tjernobyl geboren zo te zien...

Plonk | 18-11-05 | 22:52

@ bwaha, mag het, film is meer dan 20 jaar oud en de eerste in zijn/haar genre. But, Aliens is ietsje minder oud maar toch inderdaad een goede SFI. Vind dat beest dat onder het eten wordt ingenomen en via de buik het lichaam verlaat nogal onsmakelijk, hoezo off-topic ?

Apollo | 18-11-05 | 22:52

Je act wordt wat meelijwekkend, zwaredrinker.

Huh..? | 18-11-05 | 22:50

Fuckje breidt zich al uit tot Krakers en Negerinnen, het uur der waarheid nadert

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 22:50

Het is denk ik Amroos Wiegers.

Heb ik nu 10 ? gewonnen meneer hoxha???

zuipsmurf | 18-11-05 | 22:49

@fuckje: niet huilen. Het RIAGG is er voor je.

veest van pim | 18-11-05 | 22:49

@apollo: close encounters is close indeed. Maar bij de beste SciFi horen nou eenmaal de betere SFX... En de SFX bij close encounters zogen gewoon :).

bwahaha | 18-11-05 | 22:48

Alle krakersvriendjes weer voor de staatstv.
Die negerin is ook lekker geïntegreerd.

fuckje | 18-11-05 | 22:48

eeh, fuckje,

je slaat de spijker op zijn kop, of
je slaat de plank mis.

We waarderen de poging maar het lijkt WEER nergens op.

hama | 18-11-05 | 22:47

hama, je bent de S vergeten

Apollo | 18-11-05 | 22:46

@ hans => aan welke krant heb je hem verkocht?

Holle Phrase | 18-11-05 | 22:46

hulde@negerin! "Ik weet niet eens wie Rita Verdonk is."

bwahaha | 18-11-05 | 22:46

@.. zapper

Hou haar maar heeeeeeeel lang bezig zou ik zeggen

hama | 18-11-05 | 22:45

Wat zijn jullie mietjes de dominoactie is weer net als de AKO literatuurprijs verlopen.

Igorus | 18-11-05 | 22:44

@H,B,
je slaat de spijker mis. Ik snap niet dat die Nawijn ooit een meesterstitel heeft kunnen halen.
Ik ben alleen dat gezeik van die Moslims hier in nederland spuugzat. Altijd geouwehoer met dat kudtvolk!

fuckje | 18-11-05 | 22:44

@fuckje: die kwalificaties zijn dan ook van hetzelfde niveau als de rest van je reacties. Ga lekker door: bij elke regel zak je verder door het ijs. Ik hoop dat je 'n snorkel bij de hand hebt.

veest van pim | 18-11-05 | 22:44

@ bwahaha 22.15, Close encounters ?

Apollo | 18-11-05 | 22:44

@hama, ik bash fuckje liever for real, in bed that is.

..zapper | 18-11-05 | 22:43

Hans 1975: de nieuwste troef van GSGM

Albert Heijn | 18-11-05 | 22:43

't zijn Mats weken bij de Russen, 2 knallen 1 betalen

Usama al Shitten | 18-11-05 | 22:43

Ik dacht dat Fuckje nu live op sbs was?

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 22:43

waarschijnlijk is dat kudtdomino record gehaald :'( de mus draait zich om in haar graf. Bedankt stoere reaguurders, met jullie stuiterballen :S

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 22:43

Het was Michael Jackson!

Igorus | 18-11-05 | 22:43

Al die tenten...
020 wordt zo wel de grootste camping van europa

bommenlegger | 18-11-05 | 22:43

Het is big sales in het liquidatie circuit. Vijf voor de prijs van drie, alleen in November.

..zapper | 18-11-05 | 22:42

@Holle phrase: zo zijn die Zwitsen. Allemaal!

veest van pim | 18-11-05 | 22:42

Wel leuk, fuckje bashen.

Misschien een leuk topic voor GS voor in de komkommertijd

Fuckje, de meest debiele reaguurdert

hama | 18-11-05 | 22:42

@veest,
zo'n DAB is ondanks zijn verblijf in Noord-West Europa zo weird als de neten.
Een kip zonder kop, dus ik geef hem de qualificaties die hem toekomen.

fuckje | 18-11-05 | 22:40

Nawijn is iets voor fuckje.
Past wel bij haar.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 22:40

@hans: jij hebt een foto verkocht voor 6000 euri, die je niet eens zelf hebt geschoten ?!

bwahaha | 18-11-05 | 22:40

hiep hoi verkocht aan een landelijke krant voor 6000 euro , kan ik toch wel een onwijs mooie snelle lap kopen en een snelle digi cam haha de 1 zijn dood ledigt mijn nood dader bedankt

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 22:39

conny mus
geschept door erik z'n vlieger.........

bommenlegger | 18-11-05 | 22:39

Tjezus 10? beloning van geenstjil bij de juiste tip,Koop je niet eens 5 kogels voor stelletje schrapers!!

zuipsmurf | 18-11-05 | 22:38

Wow ja die Esmaralda was verdomd geil

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 22:38

In de hal naast die domino ellende is elke donderdag een veemarkt hoe moeilijk kan het nou zijn om een paar koeien "per ongeluk"in de verkeerde hal los te laten als een mus al 23000 omgooit hoeveel zouden een koppeltje koeien er dan wel niet omkrijgen

Fryslan123454321 | 18-11-05 | 22:38

Haha.
Toch leuk, die Nawijn.

Fortuyn had tenminste nog wat te melden.
Nawijn probeert het, maar zakt zo hard door het ijs.

Elke keer weer.

Men blijft lachen.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 22:38

Heb gehoort dat het Mohamed B. was tijdens zijn proef verlof

Usama al Shitten | 18-11-05 | 22:37

@fuckje: DAB is vanalles, maar geen debiel. Op die titel maak jij meer kans met je onzin over Marokkanen. Volgens mij heb je wél ballen. Waar je hersens horen te zitten. Als ik iedereen met wie ik ooit op een foto heb gestaan persoonlijk zou kennen had ik een groter netwerk dan de baas van Barretje Hilton. Think again. Nee, schrap dat 'again' maar.

veest van pim | 18-11-05 | 22:37

Ik zeg het je, het is Youp van 't Hek.

Specht | 18-11-05 | 22:36

Of ze nou voetballen of zogenaamd in de politiek zitten, natrappers zijn en blijven het!
Ga eerst je rotzooi in marokko opruimen, en ga je dan eerst een mensenleven lang schamen.

fuckje | 18-11-05 | 22:35

Geyl wijf was het he? Als ik in die zaal zou zitten zou ik spontaan alle steentjes om spuiten

Usama al Shitten | 18-11-05 | 22:34

natuurlijk niet ik wil de snelste lap die er is en het slachtoffer was een grotere pikkert

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 22:34

Hebben ze überhaupt Marokkanen in het Hoge Noorden?

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 22:34

@bwahaha

En ik moet fuckje negeren? geef toe, het blijft verleidelijk om het schaap nu en dan eens flink af te zeiken.

Ps: heb je haar vakantiefoto's gezien, ze is die blonde

hama | 18-11-05 | 22:34

Leuk, marokKaans volksgebruik bij een niet-Marokkaan.
Je bent dommer naar gelang je doorademt, F

bwahaha | 18-11-05 | 22:33

@ Usama Al Shitten
Thnx, zit ik ineens GVD NOG NAAR DIE K-DOMINOSTENEN TE KIJKEN!

Huh..? | 18-11-05 | 22:33

Hey prutsers.. layout is verrot...

Mephio© | 18-11-05 | 22:33

Nu zit Dyab nog te liegen ook! Tsjah, oud marokaans volksgebruik!

fuckje | 18-11-05 | 22:32

@ Hans 22:22, Lelijke lijkenpikkert, gewoon plaatsen !

Hammiehetvarken | 18-11-05 | 22:32

krijgt fuckje poen wanneer we haar godvergeten tv tips kijken?

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 22:32

Oei...
"Dyab, kent u Samir A."
"nee"
"Echt niet?"
"goeie grap"
"das wel grappig ja. want hier staat u op de foto met samir A."

bwahaha | 18-11-05 | 22:32

Geyle slet op SBS

Usama al Shitten | 18-11-05 | 22:31

@fuckjr Niet alle eikels groeien aan bomen

draak | 18-11-05 | 22:31

pretty ik heb er geen last van mijn scherm staat op 800x600 want hoger ken ik niet lezen ook op de deskpc werkt het goed op 800x600

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 22:30

fuckje 18-11-05 @ 22:29
Ja, en die linkse Nawijn zit ook weer bij de staatstelevise.
De smerige wereldverbeteraar.

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 22:30

dyab opruier? Fuckje, ben jij de pot of de ketel?

bwahaha | 18-11-05 | 22:30

"Een bolletjesslikker die vastzat in het cellencomplex op Schiphol is daar vrijdagochtend overleden." Hij heeft niet eens de kans gehad zijn cel in de fik te steken; Rita bedankt.

ventus_aqualis | 18-11-05 | 22:30

die debiele dyab abou jahjah, opruier nummer 1 is ook weer op de linkse treurbuis. naar mannetje is dat.

fuckje | 18-11-05 | 22:29

Pff 4 millioen omlaten vallen, da's niks, heb gehoort dat de Duitsers er 6 miljoen hebben laten vallen en de Russen zelfs 20 miljoen. Stelletje amateurs daar in Leeuwarden

Usama al Shitten | 18-11-05 | 22:28

Die rouwrand zit weer op mijn beeldscherm links....
Ben ik de enige die daar last van heeft of is GS nu al bezig met een condoleanceregister voor die dooie Marokkaan?

prettything | 18-11-05 | 22:28

wanneer wordt er bij GS eens een kwooot optie bij de reacties geplaats ???

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 22:28

Jongens geef toe: Dat domineegedoe is best leuk om te zien

Tsabaothiemynoia | 18-11-05 | 22:26

Arme geit als het echt een Marokkaan is, is ze nu weduwe meeeeeeeeeeeeeeeh

Usama al Shitten | 18-11-05 | 22:26

dyab abou jahjah op 3 over Samir A. NU

bwahaha | 18-11-05 | 22:25

ik ga naar bed voor morgen weer gezond op, of een gericht schot.

fotofuck | 18-11-05 | 22:24

@ hans- 1975

Ik hoop dat ze hem nemen, leuk voor de feauteau-f*ck

hama | 18-11-05 | 22:24

burk burk zet je scheminstelling op 400x300 dan werkt het perfect

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 22:24

@ redactie wat is een scherpe foto van het slachtoffer waard ? mijn neef heeft hem mij gemaild wel scherp maar gemaakt op z'n mobiel dus een goed bedrag om 22.30 uur bied ik hem aan de kranten aan het hoogste bod krijgt hem exclusief

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 22:22

OMG nu zie ik nix meer hier. Die zwarte rouwrand die links zat steekt nu rechts uit me monitor.

BurkBurk | 18-11-05 | 22:21

ook mooi: Een Zwitserse automobilst is deze week compleet uit zijn slof geschoten toen hij werd geflitst in het Zwitserse dorp La Punt Chamues. Nadat de man was geflitst reed hij in z'n achteruit over de flitskast, sloeg daarna de camera kapot met een hakbijl en gooide de restanten over de rand van een klif. Helaas voor de man werd hij gezien door de politie. Hij moet 20.000 euro boete betalen.

Holle Phrase | 18-11-05 | 22:21

Mohamed Ali naffer .

bot2 | 18-11-05 | 22:20

@bangmaker, schwanz
Bij mij worden de reaguurders ook door een soort behangpapier gecensureerd.

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 22:20

@skcus-idlA: op Nl3 ook een erotisch drama. Maar de tijd dat Belgen naar de Nederlandse zenders moesten kijken om te weten hoe seks er uit ziet is lang vervlogen, 'Buurman, wat doet u nou?' nog aan toe.

veest van pim | 18-11-05 | 22:20

die hoog in de hitlijst staat haha....

fotofuck | 18-11-05 | 22:20

@Harige Bangmaker en Herr Schwanz: dat noemen ze bij GS een nieuwe layout.

Albert Heijn | 18-11-05 | 22:20

en af en toe te posten natuurlijk

zuipsmurf | 18-11-05 | 22:19

Ik heb hier een brief voor m;n moeder.............

fotofuck | 18-11-05 | 22:19

@unicorns: jij wil wel heel graag die 10 euri beltegoed, he?
@iedereen die de naam probeert te gokken. Als je het goed raadt, weet je toch wel dat John je dan gelijk gaat bellen...

bwahaha | 18-11-05 | 22:18

Lay-out is geneukt,,,

Herr Schwanz | 18-11-05 | 22:18

@Bwahaha,
Alien had zijn Genre eer aan moeten doen en echt Science FICTION moeten blijven.

Kloothommel | 18-11-05 | 22:18

Kloothommel@

zwaredrinker zit gewoon thuis domino te kijken.

zuipsmurf | 18-11-05 | 22:18

Dennis P is omgelegd door die israelier waar ze het gister over hadden die maat (lees afperser) van Erik de Vlieger.
Dat is mijn gok maar ik vrees het haats wel.
Hij heeft gesproken met Jhon van de Heuvel en heeft een beetje problemen in die onderwereld.

Unicorns | 18-11-05 | 22:17

@hofstad Dank

draak | 18-11-05 | 22:17

Ben ik de enige die een verneukte lay-out heeft?

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 22:16

Ik denk ene Boateng... Er schijnt iemand met krullend haar gevlucht te zijn met een scootmobiel.

Brzk | 18-11-05 | 22:16

November is slachtmaand op mijn scheurkalender.

veest van pim | 18-11-05 | 22:16

@draak
was maar kort item op journaal. MAar werd gezegd: "Over slachtoffer is weinig bekend, behalve dat hij tussen 30 en 60 is. Het zou NIET gaan om de zoveelste liquidatie in de Amsterdamse onderwereld" Over nationaliteit werd niks gezegd

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 22:16

I'm with Kloothommel.
Alien is achterlijk.

Dan nu een gedicht:
"Lekker wijf,
Op net5."

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 22:15

de dader is ook bekend een dronken russische soldaat

Mellorenz | 18-11-05 | 22:15

@kloothommel: godslastering! Aliens is alleen maar de beste SciFi film ooit! Menig ander film, serie en spel is er op gebaseerd.

bwahaha | 18-11-05 | 22:15

Om 00:05 op Canvas een film met echte seks! Leuk voor Bwahaha. Ziet'ie eens hoe dat is.

skcus-idlA | 18-11-05 | 22:15

-edit niet leuk-

hama | 18-11-05 | 22:14

@die hofstadtrdolist Hoezo?

draak | 18-11-05 | 22:13

Allah Gehaktdag!

prettything | 18-11-05 | 22:13

ik ga ook ff roken..

Holle Phrase | 18-11-05 | 22:13

@bwahaha, hoezo, je gaat me toch niet vertellen dat je dat een goede film vind?
Alien is net zo spannend als die achterlijke dominostenen.

Kloothommel | 18-11-05 | 22:12

Ik vind het wel een beetje kudt dat niemand erin is geslaagd om voortijdig die steentjes om te lazeren !

tunnelvisionair | 18-11-05 | 22:12

Hmm eerlijk gezegd als er dan toch iemand moet.............. ik was meer in die richting aan het denken. Maar Exota dat is zolang geleden, nee eerder een opgefokte maroco uit het lagerhuis zou ik zeggen.

KleefPapiertje | 18-11-05 | 22:12

Ik gok op Pim Fortuyn, kom maar op met dat beltegoed.

ipje | 18-11-05 | 22:11

@hama: fuckje moet je gewoon negeren, dan raakt ze pas op haar best met aandacht vragen ;-)

bwahaha | 18-11-05 | 22:11

*kuch* wederom een mus ?

a.nekschot | 18-11-05 | 22:11

@hama. hoezo, of hoezee

fotofuck | 18-11-05 | 22:11

@die hofstadtrdolist Hoezo?

draak | 18-11-05 | 22:11

ben ik de enige, of is dat een beetje jammer? ik verheugde me op een nieuwe onderwereldmoord..

Holle Phrase | 18-11-05 | 22:11

Geen onderwereld liquidatie, aldus staatstelevisie

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 22:10

Ach kijk, fuckje roert weer even in de stront

hama | 18-11-05 | 22:09

Wie de ex-roker ook mogen zijn, ik stel voor dat Emile Ratelband tijdens zijn uitvaart de plaatjes aan elkaar praat

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 22:09

@kloothommel: ga je mond wassen, lul!

bwahaha | 18-11-05 | 22:08

meer moslims in het Nederlandse leger Nieuws van 22.00uur!

fotofuck | 18-11-05 | 22:08

-weggejorist-

Meurtz | 18-11-05 | 22:07

nog heel even offtopicert: DC++ (direct connect) bezitters gebruiken deze magnet link voor de nieuwste South Park.
magnet:?xt=urn:tree:tiger:HNBPVWQC3WJUUIVDHC2WXSLINQDJXPKXENIIBIQ&dn=South+Park+-+912+-+Trapped+in+the+closet.avi

bwahaha | 18-11-05 | 22:07

@Bwahaha, die schijt alien film is op rtl7

Kloothommel | 18-11-05 | 22:06

Die ongeletterde marokkaan had per ongeluk de koran meegenomen naar de wc, om zich ritueel te wassen. bij gebrek aan ..... vul zelf verder maar aan.

fuckje | 18-11-05 | 22:06

offtopict: is er nog wat leuk op tv? (danwel neuqe?)

bwahaha | 18-11-05 | 22:04

Duurt mij te lang. Laatste gefundeerde gok: De kok van het Riva Diva ( www.geenstijl.nl/mt/archieven/009061.h... ) is hier buiten het seizoen op vakantie om wat defecte platenspelers op te halen die z'n neef op koningendag gescoord heeft zodat hij ze in Turkije weer kan verpatsen aan een herder op een bergtop zonder electriciteit, maar is herkend door een voormalig hotelgast die net uit het AMC is ontslagen na 3 maanden difterie.

Huh..? | 18-11-05 | 22:03

Tja, moet je maar geen hondjes aan een hek hangen

hama | 18-11-05 | 22:02

Bij van kleef eerste melding om ongeveer 20.00 uur ebekned making ongeveer 22;30 uur

draak | 18-11-05 | 22:02

en maxima en Alex zijn niet voor niets net terug uit marrokko

fotofuck | 18-11-05 | 22:02

@Bwahaha, ik denk dat het de chileen is, die komt toch uit dat wereldje, en in het donker lijken ze allemaal op elkaar.

Kloothommel | 18-11-05 | 22:02

Oke, ik ga dan maar voor marcel van dam

KleefPapiertje | 18-11-05 | 22:01

Ik denk een kwestie van huursubsidie of kinderbijslag

fotofuck | 18-11-05 | 22:01

als het een marokkaan is zal het wel ff duren want die staan natuurlijk nergens geregistreerd..

Holle Phrase | 18-11-05 | 21:59

Was die Marcel Kamps een GS-infiltrant misschien?

K. Leajeau | 18-11-05 | 21:59

@kloothommel: thought crossed my mind. Maar uh, wie zou de Marokkaan zijn? RiFF ?

bwahaha | 18-11-05 | 21:59

Bij de vorige duurde het ook erg lang voordat het beknd werd gemaakt.

draak | 18-11-05 | 21:59

heilig avondje is gekomen, avondje van zwarte klaas...

fotofuck | 18-11-05 | 21:57

Ik denk dat een van de GS redacteuren is gemold door Zware Drinker

Kloothommel | 18-11-05 | 21:56

"het duurt mij TE lang.."
Dan is het Mabel van Oranje Wisse Naussau Smit.

BurkBurk | 18-11-05 | 21:56

Effe OT: maar ik ben mooi blij gemaakt met een dooie mus. Bedankt GS! Die steentjes vallen gewoon volgens plan om. En bedankt alle stoere reaguurders. Mooie plannen maken, maar uitvoeren: ho maar. Volgende keer moet ik maar weer zelluf doen. Tis dat Leeuwarden zo veer rijden is met m'n Ariola, want anders...

skcus-idlA | 18-11-05 | 21:55

mierametje

fotofuck | 18-11-05 | 21:54

Als het een marrokaan is vreest men voor volksopstanden vandaar korpseiding ter plekke?

draak | 18-11-05 | 21:54

@ventus_aqualis; Dat was toch een verzoek aan Beatrix?
Dat geeft te denken

Grotrian-S | 18-11-05 | 21:54

Zou een kraker nou krak zeggen?

gentle giant | 18-11-05 | 21:54

het duurt mij TE lang..

Holle Phrase | 18-11-05 | 21:53

Mirametje hoop ik...

fotofuck | 18-11-05 | 21:53

Ik bedoel een minaretje ipv miaretje

draak | 18-11-05 | 21:53

Wat ik niet kan plaatsen is de claim van de Telegraaf dat er een korps bons is langsgeweest. Tevens duurt het erg lang voordat we nu eindelijk weten wie er gemold is :/

KleefPapiertje | 18-11-05 | 21:52

Vijf kogels. Een Royaal Gebaar.

ventus_aqualis | 18-11-05 | 21:52

Oh was ik maar bij moeder thuis gebleven................. Dan........

fotofuck | 18-11-05 | 21:51

Let op als het dadelijk een marrokaan blijkt te zijn gaan weer helevolkstammen janken dt hij niet meteen een tentje van de pliesie heeft gekregen. Wel leuk idee voor islamieten een tentje met een klein miaretje erop.

draak | 18-11-05 | 21:51

De deadline voor het tien uur journaal zit er ook aan te komen, nog ff geduld op de primeur van de staatstelevisie......

Zeven | 18-11-05 | 21:51

LOL @ Hakim en Pino!

Harrie ist zurück! | 18-11-05 | 21:50

Aboutaleb?

Roberto Fransisco | 18-11-05 | 21:49

Begint zo langzamerhand toch trendy te worden, dat liquideren...

Grotrian-S | 18-11-05 | 21:49

Misschien is het weer zo'n krakert als die uit nijmegen.

Kloothommel | 18-11-05 | 21:49

Marokaantje zwart als roet, geeft niet wat een hollowpoint doet

fotofuck | 18-11-05 | 21:49

@redactie
Om 22.05 begint "De grote beurt" op Veronica.
Als we het voor die tijd nog mogen horen, graag.

Huh..? | 18-11-05 | 21:48

is het die vent die de mus in 0-nogwat heeft omgelegd?

Auke | 18-11-05 | 21:46

sinterklaas wie kent hem niet, sinterklaas, sinterklaas en natuurlijk zwarte piet....
kogelschoten, kogelschoten, kogelschoten.......
spreeeekt uuu klaaas.....
kogelschoten, kogelschoten, kogelschoten.......

fotofuck | 18-11-05 | 21:46

Had ik een Marokkaan ingehuurd om in Leeuwarden die tyfusstenen om te flikkeren, wordt ie in Amsterdam vanwege eerwraak neergeknald.....
Zijn niet te vertrouwen die gasten.....

prettything | 18-11-05 | 21:46

Een eerwraak zaak. We kunnen over tot de orde van de dag. Opgeruimd staat netjes. Moet je maar niet een ongtrouwde soepjurk doppen.

tonydomtana | 18-11-05 | 21:45

omdat hij gezellig in voorarrest zit, lieve schat..

Vadik | 18-11-05 | 21:44

Hakim, die heeft Pino jarenlang lopen fucken, en straks voert die vogel natuurlijk die griep als verzachtende omstandigheid aan :/
Uit de kluiten gegroeide k*t-mus!

Huh..? | 18-11-05 | 21:44

Gerri Eikhof straks in het journaal; alsof de bloedspatten op zijn neus zitten. En Frits natuurlijk, zou het weer een bekende zijn ?

ventus_aqualis | 18-11-05 | 21:43

dominoday,
dat beleef je,
of je maakt het niet mee..

Fruitvlieg | 18-11-05 | 21:43

Oh, kom er eens kijken,
wat ik in mijn hoofdje vind,
alles gekregen,
van mijn vrouw, haar vrind.
( eerwraak modus )

gentle giant | 18-11-05 | 21:43

Is het Rocco van de serie: een plek onder de zon.

ganzo | 18-11-05 | 21:42

"Wie als eerste de juiste naam raadt, wint 10 euri prepaid beltegoed!"

Zijn er een paar nullen weggevallen of zo? Mijn voorstel was toch echt 1000 eureka's. Ach ja....

TRS | 18-11-05 | 21:42

Het is een Marokkaanse Sintrerklaas!

prettything | 18-11-05 | 21:42

HAKBAR!

hama | 18-11-05 | 21:41

@NOS
Sinterklaas wie was die baas?
Zoals ze hier op GS roepen een joegoslaaf?
Was die gozert niet braaf?

Pas Op Je Tellen | 18-11-05 | 21:41

Samir A rip ? en zo nee, waarom nog niet.

teringtubbie | 18-11-05 | 21:40

Sinds Femke de Linkse Lente heeft afgkondigd zijn er veel mensen die dat niet willen meemaken.

Karel kwakbol | 18-11-05 | 21:40

@bwahaha; :-) hoorde je dit over de telefoon?

Fruitvlieg | 18-11-05 | 21:40

Rita bedankt!

hama | 18-11-05 | 21:39

If you have a problem, and no one can help.... you can call the A-team...

Theodoor | 18-11-05 | 21:39

Zie ginds komt de motor uit Yoego weer aan
Hij brengt ons een schutter die het lijk al ziet staan

King of controversy | 18-11-05 | 21:38

GS, waar blijven die picca's?

exarchos | 18-11-05 | 21:38

'Marrokaans uitziende man van 30 tot 60 jaar". Da's wel een erg wijde marge. In zijn gezicht geschoten waarschijnlijk zodat ze op de jaarringen op zijn pens moeten afgaan. Dan nog kan het zowat de hele tweede generatie zijn.

veest van pim | 18-11-05 | 21:38

Da's toch lullig voor dat lijk. John heeft net verteld dat hij verkeerd verbonden was :(

bwahaha | 18-11-05 | 21:38

Was het die tax-aan die het zetje gaf?

Pas Op Je Tellen | 18-11-05 | 21:37

tis die kerel die die mus doood schoot.... tja eerwraak

remfcg | 18-11-05 | 21:37

is het niet de kerstman.. ?!?
heeft dutchtone ook 10euro btg? hehehe

yvdb | 18-11-05 | 21:36

volgens mij is het joran (ex vriendje van nathalie)

frozenhenk | 18-11-05 | 21:36

Domino D-Day, een gedenkwaardig dag om om te vallen.

Pas Op Je Tellen | 18-11-05 | 21:36

zwarte piet

exarchos | 18-11-05 | 21:36

Nu het een Marokkaan blijkt te zijn....
Kwam de kogel van Allah?

prettything | 18-11-05 | 21:35

@gentle giant 18-11-05 @ 21:29

LOL

TRS | 18-11-05 | 21:35

@ Hama

fuckje is een kerel. Zonder ballen weliswaar maar dat ding hangt er toch maar mooi.

bengel | 18-11-05 | 21:35

Ben benieuwd naar de reactie van Bram Moskovich. Met zijn uitspraak over de strafbaarheid van GS inzake dooie mus akties, kan hij met dit Prepaid afrekenspel weer even uit de voeten. '-)

Fruitvlieg | 18-11-05 | 21:35

Zo met een wit laken er overheen is het net een mens

Ik hier?!? | 18-11-05 | 21:34

't is de Paashaas, Ik zweer het je!

Big_Bird75 | 18-11-05 | 21:34

@Dennis Verhulst 18-11-05 @ 21:29

LOL

TRS | 18-11-05 | 21:34

komt die theetent nou nog?

veest van pim | 18-11-05 | 21:34

Oooh kom er es kijken wat ik mijn borstje vindt, allemaal kogels van die goede ........

fotofuck | 18-11-05 | 21:34

Volgens de assistent van Baantjer is het "de zoon"

Hammiehetvarken | 18-11-05 | 21:32

Ziet er dik en lui uit dat lijk die eer wraak zal wel kloppen.

KleefPapiertje | 18-11-05 | 21:32

Dennis P heb ik bij nieuw nieuws al gezegd om 20.22 dus kom maar op met die 10 eurie

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 21:32

Oei een marokaan.. Zullen er morgen ook uitgebrande autowrakken in amsterdam staan ? Want het zal waarschijnlijk weer donner zijn schuld zijn.

Haloef | 18-11-05 | 21:32

Hoera, een marokkaan! Fuckje's avond kan niet meer kapot.
Gefeliciteerd meid!

hama | 18-11-05 | 21:32

P r de V? Holleeeeeeeeeee!!!!!!!!!

diepnek | 18-11-05 | 21:32

Dit wordt een moordjaar ! Moorden = zoeua (ovsoieds) 2005 !

Hammiehetvarken | 18-11-05 | 21:31

@Herr Schwanz: is die niet erg lang uit beeld geweest dan? Laatste dat ik me herinner is dat hij met snor, pruik en zonnebril bij Sonja Barend zat.
Is dat trouwens de oma van Frits?

Dat het een Marokkaan zou zijn hoeft niet uit te sluiten dat het een penosefiguur is. Zo geïntegreerd zijn ze wel. En je hoeft ook geen penosefiguur te zijn om gelikwideerd te worden: politicus, filmmaker of activist mag ook. Kan dus nog alle kanten op.

veest van pim | 18-11-05 | 21:31

@Dennis Verhulst|21:29
Dat zijn daar dan wel 120 uitzendcentra vol.

ventus_aqualis | 18-11-05 | 21:31

Sorry, kreeg zo'n foutmelding, kleine kutletters ook, ( min zeven, min acht enhalf )

gentle giant | 18-11-05 | 21:31

Wat betreft liquidaties integreren die Marokkanen wel...

prettything | 18-11-05 | 21:31

@Dennis Verhulst 18-11-05 @ 21:29

Rofl

a.n.alvabeet | 18-11-05 | 21:30

ik dacht dat die stenen voor vanavond om zouden gaan.

pronto | 18-11-05 | 21:30

Uit nog onbevestigde berichten heb ik vernomen dat Groenlinks in een spoeddebat eist dat alle illegalen die getuige geweest van dit voorval of die in een straal van 4 kilometer van dit incident waren, worden gevrijwaard van uitzetting naar hun land van herkomst.

Dennis Verhulst | 18-11-05 | 21:29

Dennis p zeg ik die was gister ook bij j v/d heuvel dus die is het

hans-1975-laptop | 18-11-05 | 21:29

T'is een vreemdling zeker,
die niet weg wil zeker,

gentle giant | 18-11-05 | 21:29

@trs
Ja! Ende gij! Gij ook?

J.A. Kudee | 18-11-05 | 21:28

zal eens even vragen naar zijn naam.
Dennis P. dan zeker :)

HenkieV | 18-11-05 | 21:28

@kneuter: Zwarte P? De notoire kinderlokkert? Ik had begrepen dat hij enkel kinderen ontvoerde in jute zakken in opdracht van... Ze zouden de grotere vissen moeten pakken. Hoofd P en Baas S

bwahaha | 18-11-05 | 21:28

Ik maak mij meer zorgen over het feit dat er nog steeds niks is gebeurd met Domino D-Day.

K. Leajeau | 18-11-05 | 21:27

T'is een vreemdling zeker,
die niet weg wil zeker,

gentle giant | 18-11-05 | 21:27

at5.nl gaat lekker btw

Ik hier?!? | 18-11-05 | 21:27

sapman
taartman
sulleiman

superjan | 18-11-05 | 21:26

Het schijnt Zwarte P te zijn met naast het lichaam een doos negerzoenen

kneuterzak | 18-11-05 | 21:26

Ertan heeft eindelijk die pizza-koerier omgelegd.

Huh..? | 18-11-05 | 21:25

Danny Blind?

'Tieu | 18-11-05 | 21:25

Droeg de dader soms weer een GeenStijl petje? En belde hij op kosten van de zaak naar de redactie?

aivd | 18-11-05 | 21:24

LOL @ King

Dader is vooralsnog voortvluchtig. Uiterlijke kenmerken:

Rode jurk
Puntvormig hoofddeksel
Lange witte baard

..

Brusselmans | 18-11-05 | 21:24

Achmed de Slager!

Jan de Slager | 18-11-05 | 21:24

@Job Cohen: Voor over een paar daagjes: alvast succes met kopjes thee drinken.

Roberto Fransisco | 18-11-05 | 21:23

ik weet al hoe de verzamelDVD van john van den heuvel gaat heten...

Greatest Hits natuurlijk

superjan | 18-11-05 | 21:23

@ veest van pim: Tsja, geen onbekende als je 020 een beetje kent. Eerder raar dat er geen meer mensen zijn die hem kennen. Toch 1 van de dikste bankrekeningen van crimineel Nederland.

Herr Schwanz | 18-11-05 | 21:22

Donker uiterlijk?
Ik gok op Z. Piet

King of controversy | 18-11-05 | 21:22

Aboutaleb?

Huh..? | 18-11-05 | 21:22

"Weer man doodgeschoten in Amsterdam"
Wat irritant altijd, foutief gebruik van spaties. Ik denk P. Paulusma.

Ansuz | 18-11-05 | 21:21

FF voor de statistiek: Hoe is de stand in de moordcompetitie tussen 010 en 020? Volgens mij gaat 020 het dit jaar winnen. Misschien moeten we de lat volgend jaar hoger leggen en de competitie aangaan met Napels of Palermo :D

Drs-C | 18-11-05 | 21:21

@ Thygros

Bwahaha is AHA..

Brusselmans | 18-11-05 | 21:21

@GG>ook ik sluit me hierbij aan... een shandy voor de hele tent!

en ik parafrasseer graag de ns pay offf........ waar zouden we zijn zonder GS?

(in de kroeg of lekker aan het neuquen waarschijnlijk)

superjan | 18-11-05 | 21:21

@TRS 18-11-05 @ 21:18,

2 tegen 1 dat'ie dan Mohammed heet.

Mujahid | 18-11-05 | 21:21

Omdat het een Marokkaan is, staat er dit keer geen tent maar een burka..

prettything | 18-11-05 | 21:20

Aan het aantal reacties te zien heeft heel het ledenbestand van GS zich naar de bank begeven om daar gezamelijk een paar ton plastic staantjes om te zien vallen.
Ik ga lekker Top Gear kijken.
Tot later.

K1100 | 18-11-05 | 21:20

Pierre Cartner of Cargamel misschien ?

VAJB | 18-11-05 | 21:20

Een Marokaanse man van middelbare leeftijd? Hirschi ali! Ik heb al nooit geloofd dat ze een besneden moslimvrouw is, ze was gewoon omgebouwd vandaar dat verminkte klitje van der en die nieuwe film over heaumeau's!

Thygros | 18-11-05 | 21:20

@J.A. Kudee 18-11-05 @ 21:18

Heeee, jij ook hier?

TRS | 18-11-05 | 21:20

Als het een marokkaan is krijgt Rita dan weer de schuld ?

ventus_aqualis | 18-11-05 | 21:20

't heerlijk avondje is gekomen,
avondje van.....?

Grotrian-S | 18-11-05 | 21:19

Het gaat om iemand van marokkaanse afkomst volgens AT5

Roberto Fransisco | 18-11-05 | 21:19

@ Usama, vanavond worden er weer honderden nieuwe uitgepoept in het ziekenhuis, ver komen we er dus niet mee!

Harrie ist zurück! | 18-11-05 | 21:19

Misschien dat het al uitgebreid is gevierd, ( sorry, ik heb hiernaast ook nog een leven ), maar ik wil de directie nog even feliciteren met hun 20.000ste lid, ook met hun 1ste lid trouwens, maar dat is een ander verhaal, hulde, and keep on the good work.

gentle giant | 18-11-05 | 21:19

als het een marokkaan is kunnen we nog uuuuuuuuren namen noemen..... t'is amsterdam he

TRS | 18-11-05 | 21:18

Lijkredenaar Emile Ratelzeep?

hiddy totum | 18-11-05 | 21:18

Marokaan? Toppie weer een zwartrijder minder, dat pakt de GVB goed aan moet ik zeggen

Usama al Shitten | 18-11-05 | 21:18

Ik zei toch... Ik leef nog!

bwahaha | 18-11-05 | 21:18

Zeven 18-11-05 @ 21:17

de voetballer?

DeRepubliekNL | 18-11-05 | 21:18

@Harrie ist zurùck!
Aboutaleb?

ventus_aqualis | 18-11-05 | 21:18

@bareb> one and the same

superjan | 18-11-05 | 21:18

Dennis P. zag er enigzins 'Marokkaans' uit.. (Zwart haart, licht getint uiterlijk)

Dennis Verhulst | 18-11-05 | 21:18

waar is die f* tent nu? of is t omdat t misgien een Marokaan is?

yvdb | 18-11-05 | 21:17

Mededeling:

Alle GS-ers in Leeuwarden onmiddelijk naar Amsterdam-Slotermeer..
Ik herhaal: Alle GS-ers.....

prettything | 18-11-05 | 21:17

@g-unite
Ik gok op ali

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 21:17

Volgens AT5 zou het een Marokkaan zijn.

Voor wat het waard is..

Brusselmans | 18-11-05 | 21:17

Marrokaanse man:

Nordin Boukhari

Zeven | 18-11-05 | 21:17

het is rachid!

superjan | 18-11-05 | 21:16

Niet Willem van Boxtel, die andere Willem, "Grote Willem"die in het complot zat om Holleeder te vermoorden

Bareb | 18-11-05 | 21:16

Ik moet zeggen dat ik de link met de Hells angels ook steeds meer zie, de arrestaties en de moorden vielen wel wat samen... De criminele achtergrond ook Alleen Louis snap ik dan nog niet

Thygros | 18-11-05 | 21:16

Ik denk we gewoon even aan Pritt Stift moeten vragen wie deze keer de prijs heeft gewonnen.

TRS | 18-11-05 | 21:15

Dit is ronduit schandalig, dat een betalende burger zo lang moet wachten....

KleefPapiertje | 18-11-05 | 21:15

gezien het feit dat het waarschijnlijk een marokkaanse man is volgens de laatste berichten gok ik op Mohamed. kom maar op met dat btg!

G-unite | 18-11-05 | 21:15

t zal toch niet van boxtel zijn. die zit toch nog in voorarrest?

superjan | 18-11-05 | 21:14

Tom T. van het bedrijf Tom Tom?

Roberto Fransisco | 18-11-05 | 21:14

"Ook zeggen getuigen dat het om een Marokkaanse man gaat, maar dat is nog niet bevestigd. De politie meldt over het slachtoffer alleen dat het gaat om een man van middelbare leeftijd, 30 tot 60 jaar"

Harrie ist zurück! | 18-11-05 | 21:14

@stretch: thx. Zou wel een leuk reclamedingetje zijn maar ook eentje dat een kort leven beschoren is. Maar dat kun je ook zeggen van een zak GS-dorito's en een Amsterdamse avondwandelaar.

veest van pim | 18-11-05 | 21:14

Grote Willem voormalig Hells Angel ?

Bareb | 18-11-05 | 21:13

Stelletje lijkenpikkers.
Was het geen dierenrechtenactivist die het een schande vindt dat honden aan de lijn uitgelaten worden?

Ziurdt | 18-11-05 | 21:13

Ik ga van 2 dingen uit:
1) De slachtoffers zijn allemaal politiek rechts
2) hun moordenaars komen allemaal uit het buitenland
Het is dus volkomen duidelijk waarom deze rechtse mensen tegen immigratie zijn. Maar dat verklaart nog niet waarom de meeste rechtse mensen tegen immigratie zijn, tenzij... ;)

King of controversy | 18-11-05 | 21:13

Opvallend is overigens wel dat de korpsleiding op de plaats delict geweest is om zich van de situatie op de hoogte te stellen, zo wauwelt de Telegraaf.

ventus_aqualis | 18-11-05 | 21:13

@die hofstadtgruppe 18-11-05 @ 21:07

Antikraakbedrijf wint exportprijs

www.nieuws.nl/32869

TRS | 18-11-05 | 21:12

wel keurig dat die gasten steeds meer rekening houden met de goede naam van oud zuid. gewoon keurig knallen in west daar kun je toch geen blind paard raken en kogelschade aan zo'n 5e hands transit is een stuk minder lullig dan in je gloednieuwe vanquish.

superjan | 18-11-05 | 21:12

Zijn er al GS'ers ter plaatse?

veest van pim | 18-11-05 | 21:11

hmm.. als het om eerwraak gaat is het niet zo moeilijk. Slachtoffer is Ali of Mohammed. tien euro beltegoed is binnen!

Holle Phrase | 18-11-05 | 21:11

@veest van pim;
de stuiterbal zelf is dan transparant stijlloos roze gekleurd...

stretch | 18-11-05 | 21:11

Brown woont in Zuid

Ik hier?!? | 18-11-05 | 21:11

@21:09 Laat het inderdaad Job C. zijn!

Roberto Fransisco | 18-11-05 | 21:11

iemand van geenstijl,dominiqeu Weesie??

zuipsmurf | 18-11-05 | 21:10

John omgelegd?
Waar was Peter R?
Heeft die wel een alibi?
;-)

tichtus | 18-11-05 | 21:10

S.Brown

Dracius | 18-11-05 | 21:10

Een van de opdrachtgevers van Camelot Beheer is een bv die Van Boxtel heet. Het zijn de Hells Angels geweest volgens mij.

veest van pim | 18-11-05 | 21:09

Job Cohen, kopje munt thee zat nog in zijn handen

Usama al Shitten | 18-11-05 | 21:09

Kom op pliesie naampie spugen!

KleefPapiertje | 18-11-05 | 21:08

Omdat Charles Z nog niet genoemd is, gaat hij mijn 10 euro binnenhalen.

Charles Z, it is..

Vadik | 18-11-05 | 21:08

rita verdonk

"Ganja-Man" | 18-11-05 | 21:07

@Drs-C 18-11-05 @ 21:04

"Ah een man van middelbare leeftijd. Geen Gretta D dus."

Nou, close enough zo ik zeggen. We let it count.

TRS | 18-11-05 | 21:07

@stretch: tussen de twee helften? Hoe zie je dat logo dan?

veest van pim | 18-11-05 | 21:07

Ali B.? *duimt*

gentle giant | 18-11-05 | 21:07

Directeur Marktkramenbedrijf de Toekomst, Exploitant Biologische Tuingroep de Ark of - gezien de namen - afrekening in de koffiehuissfeer.

ventus_aqualis | 18-11-05 | 21:07

Donnerts doodseskader heeft het maar druk de laatste tijd

Thygros | 18-11-05 | 21:06

Peter R. de V.

Usama al Shitten | 18-11-05 | 21:06

Remco van der Olst?

Ik hier?!? | 18-11-05 | 21:05

'Van vogels die hun mening tsjilpen blijf je af. Van dominostenen blijf je af. Van mannen van middelbare leeftijd blijf je af.'

veest van pim | 18-11-05 | 21:04

Dennis P

McCool | 18-11-05 | 21:04

Ah een man van middelbare leeftijd. Geen Gretta D dus........ (zonder mijn mening te geven).

Misschien is het Sjon van der H zelf wel.........

Drs-C | 18-11-05 | 21:04

Off topic; gemiste kans op D-Day:
"Transparant rubberen reclamestuiterballen. Doorsnede 6,3 cm.
Tussen de twee helften van de bal kunnen wij uw bedrijfslogo plaatsen.
De ballen worden geleverd in zakken van 50 stuks. minimum afname 10.000 stuks. Gooi eens een balletje op bij uw doelgroep..."
.
10.000 roze stuiterballen met GS-logo; wereldheerschappij...

stretch | 18-11-05 | 21:03

Ik blijf erbij dat het om sinterklaas gaat.

Duistere | 18-11-05 | 21:03

Robert Jensen!

Harrie ist zurück! | 18-11-05 | 21:02

@update: 10 euri beltegoed?! Daarvoor geef ik niet eens de eerste letter!
Bwa, beltegoed. Vast voor de 'kansarmen' van GS. De 'hoog opgeleiden' wagen zich niet eens aan beltegoed...

bwahaha | 18-11-05 | 21:02

@trs> t is juist avenger jan molendijk die al die slechte mensen aan het opruimen is...

overdag slijt hij zijn dagen als die gek uit spijkenisse... Snachts verandert hij in... SUPERMOLENDIJK (superjan was al bezet qua naam)

superjan | 18-11-05 | 21:02

het schijnt de directeur van Camelot Beheer te zijn....

TRS | 18-11-05 | 21:02

Of Rob B

Trouwens mooie grote tenten in 020. Die kleine witte tent in Nijmegen is daar maar niets bij vergeleken.

Karel kwakbol | 18-11-05 | 21:02

Dennis P

Ik hier?!? | 18-11-05 | 21:02

Ik ga voor Erik de Vlieger

Fanboy | 18-11-05 | 21:01

@GS redactie

1000 eureka's voor de eerste die het goed raadt ??? ja ? ja?

TRS | 18-11-05 | 21:01

Blijkt het zometeen weer gewoon een grote mus te zijn.

bwahaha | 18-11-05 | 21:01

Ik was de eerste die de naam De Vlieger liet vallen (20:19 in NieuwNieuws)... Ik krijg ineens zo'n Oudejaarsloterij-gevoel....

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 21:01

Jan klap van de molendijk ?

TRS | 18-11-05 | 21:00

-weggejorist-

Meurtz | 18-11-05 | 21:00

Sjit de deaumineausteentjes zijn niet vroegtijdig omgegeauid.... Welbedeeld trouwens die Anastacia

Ik hier?!? | 18-11-05 | 20:59

Vergeldingsactie voor de moord op activist Seveke?

Roberto Fransisco | 18-11-05 | 20:59

denk tog dat t Erik is..

yvdb | 18-11-05 | 20:59

volgens die gast van RTL4 was het annette sekreve.

superjan | 18-11-05 | 20:59

Arie van Eyden? Potverdorie, die heeft ook niet lang van zn pensioen kunnen genieten!!

fuckje | 18-11-05 | 20:58

Volgens Netwerk heeft de politie medegedeeld dat het om een man van middelbare leeftijd gaat.
Klerelijers... Sinterklaas neerschieten..

prettything | 18-11-05 | 20:55

@Herr Schwanz: ken jij Stanley H nog? Hulde!

Ondertussen vind ik het slotwoord van die reaguurder die Van Cleef kende ondanks alles mooi. Emo, ik weet het, maar dat houdt me menselijk.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/009152.h... (helemaal onderaan)

veest van pim | 18-11-05 | 20:54

-weggejorist-

Meurtz | 18-11-05 | 20:54

hebben we weer een excursiepunt bij in AMS qua geruchtmakende liquidaties? What about a Robin Hood theorie die graag de badguy's omlegd in plaats van de Yuogo's

contrastvloeistof | 18-11-05 | 20:54

Hoe komen jullie toch in godsnaam op Holleeder... die zit vanavond gewoon rielekst op de Willemsparkweg in A'dam te eten jongens...

Ik hier?!? | 18-11-05 | 20:54

Ik hoorde duidelijk vijf schoten dus hij is echt niet per ongeluk geraakt.

janfortune | 18-11-05 | 20:53

Is Big Willem al vrij??
Ook een kanshebber

Zeven | 18-11-05 | 20:53

waar kan me opgeven voor de sms service

ganzo | 18-11-05 | 20:53

Mot ie maar van me smurfsteentjes afblijven
kloothommel

zuipsmurf | 18-11-05 | 20:52

@ettertje
Ik zou graag de quoteringen voor Robin Paul Weijers, Francisco van Jole en Sinterklaas willen weten

die hofstadtgruppe | 18-11-05 | 20:50

het was de mussenmoordenaar (of 'de Mussert' zoals de volksmond hem heet) en de kogel kwam, zoals àlle kogels, van links!

veest van pim | 18-11-05 | 20:47

@bwahaha
Gelukkig leef je nog.Iemand moet toch de reacties op GS levendig houden ;)

K1100 | 18-11-05 | 20:46

Holleeder: 2-1
De Vlieger: 5-2
van den Heuvel: 10-1
Een willekeurige advocaat: 20-1
Majoor Bosshardt: 100-1

Wie waagt een gokje?

Ettertje | 18-11-05 | 20:46

Martin Gaus, vermoord door Anton Geesink...

Binsbergen | 18-11-05 | 20:46

@dePadvinder
Ja, in Amsterdam krijgt elke dooie crimineel z'n eigen tentje, maar er een paar (tentjes of criminelen, maakt me niet uit) naar Pakistan sturen, dat is te veel gevraagd

Grrr... | 18-11-05 | 20:45

Willem holleeder, of Erik de vlieger dat kan haast niet anders na gisteravond bij Johnie op tv

Mikey | 18-11-05 | 20:44

Ik denk ook dat het Gretta Arafat is...

De Buschauffeur | 18-11-05 | 20:43

tzal wel Dennis P. zijn of die Itzhak M. (als die nog niet in het gevang zit) want die Holleeder is wel een van de machtigere in 020 onderwereld

Max du Pâtre | 18-11-05 | 20:42

die vlieger gaat niet op

LEONDUPONT | 18-11-05 | 20:42

Stanley H? Nee, Stanley Mes...

prettything | 18-11-05 | 20:41

Dirk Bons was een verzetstrijder die in 1945 gefussilleerd is. Het is dus Bonsstraat en niet Bonstraat of Bontstraat.

Heer Oetgens | 18-11-05 | 20:40

@ff
ze hebben al eens moorden opgelost door beelden van trajectcontroles te analyseren. De dader reed nl achter het slachtoffer aan.

bwahaha | 18-11-05 | 20:39

Laat me raden, het wapen was een luchtbuks? Offe 'het signalement van de dader is als volgt: snavel, vederjas'...

Devos | 18-11-05 | 20:39

Als die in Nijmwegen van rechts kwam, zal deze wel van links komen.
Die ballenbak wordt wel erg leeg zo, wist dat hij niet hygiënisch was maar dacht dat krakers daar over het algemeen niet zo moeilijk over deden.

Pas Op Je Tellen | 18-11-05 | 20:39

CHARLIE zelf?

Antwerk | 18-11-05 | 20:39

Misschien is het Gretta D wel. In 024 zijn ze al begonnen met dat soort!

Drs-C | 18-11-05 | 20:38

Wellicht Stanley H., een oldtimer....

Herr Schwanz | 18-11-05 | 20:38

Er wordt iedere week een nieuwe tent in A'dam geopend, en dan zeggen ze dat het slecht gaat met de Horeca!

Holle Phrase | 18-11-05 | 20:37

De schutter van de mus in opdracht van endemol, die zijn ook sterk in het uitspreken van liquidaties tegenwoordig

Thygros | 18-11-05 | 20:36

Erik de Vliegert.

Kroen | 18-11-05 | 20:36

Wie deelt hier de nou de lakens uit.

janfortune | 18-11-05 | 20:36

Wie is het en wie is de volgende? Tijd voor een prijsvraag zou ik zeggen.

knijntje | 18-11-05 | 20:35

misschien heeft de pliesie de dader geflitst ? de kans daarop is groter dan dat ze hem pakken. Krijgt ie in ieder geval nog 50 euries aan z'n broek

ff wat zeggeh | 18-11-05 | 20:35

Ik denk Erik de vliegert, die vliegt niet meer.

Ik ben benieuwd of d ekijkcijfers van John van den H. ook naar beneden gaan als elke week iemand wordt neergelegd.

Zoals Gretta D. het al zei: "ze annexeren de restaurants in Zuid"!!!

Peter R. de V | 18-11-05 | 20:35

ik gok op Dennis P., na die uitzending van gister kan het toch bijna niet anders

boeman | 18-11-05 | 20:34

@jan passant tenzij de dader dezelfde is, dan heeft ie wel bijna een straatje ;-)

Antwerk | 18-11-05 | 20:34

Hoho.. voor alle tuig samen is er slecht 1 schietende nodig, niet dat ze die dan wel te pakken krijgen... maar toch..

Is het geen idee om de dominostenen om te schieten? Levert toch weer mooi duizend euro op en.... er gaan nog veel meer stenen om als ze dáár een tentje overheen zetten !

hubris | 18-11-05 | 20:34

Oei. Frank de "zware drinkert" P. + 2 kornuiten met bivakmuts by een van de GS redactie aangebeld ?

BurkBurk | 18-11-05 | 20:34

@ Flip Fluitketel Ach :P volgende keer beter ;)

Minimoi | 18-11-05 | 20:33

Erg opruimen? Valt wel mee. Voor elk afgeschoten tuigje is er minstens 1 afschietend tuigje nodig.
Het schiet wel, maar niet op.

Jan Passant | 18-11-05 | 20:33

Gaan die dominostenen nog om?

Harige Bangmaker | 18-11-05 | 20:32

zelfde buurt waar laatst een pinmachine werd opgeblazen en waar mo-b vandaan komt en waar een amsterdammer op een nacht men een brandbom werd opgeblazen

Junkie Jantje | 18-11-05 | 20:31

TGIF!!

Dracius | 18-11-05 | 20:31

Kort stukje Hoxha, maar ja anders miste je ook domino day... Blijkbaar daar nog niets gebeurt he :-p

Buurman | 18-11-05 | 20:30

Geen foto`s dit keer?

Flip Fluitketel | 18-11-05 | 20:30

@ik hier: dat van Dennis zou goed kunnen.

Hodja | 18-11-05 | 20:29

Staat de koek en zoopie tent al....???

klotenklapper | 18-11-05 | 20:29

nee ik zeg Dennis P. en niet omdat het rijmt.

Holle Phrase | 18-11-05 | 20:29

@superdroop Erik zal niet zo snel zijn tentje krijgen, deze is weer een stuk makker de laatste tijd. Hoewel wraak duurt lang en is zoet.

draak | 18-11-05 | 20:28

Komt dat schot!

rzer0 | 18-11-05 | 20:28

Er worden een hoop tentjes opgezet daar in amsterdam.
Misschien moet ik de heren maar eens gaan verblijden met
een gezellig kampvuurtje en mijn altijd goed gestemde gitaar!

dePadvinder | 18-11-05 | 20:27

Ik leef nog.

bwahaha | 18-11-05 | 20:27

Holleeder regeert. Die gaat niet dood, die laat de dood uitvoeren. Zal eerder zijn vriendje Dennis zijn.

Ik hier?!? | 18-11-05 | 20:27

John had gisteren op TV Erik de Vlieger aan de telefoon.
De namen Endstra en Holleeder kwamen toen ook voorbij

Hodja | 18-11-05 | 20:27

Heeft het recht toch zegegevierd voor Samir Azzouz?

tonydomtana | 18-11-05 | 20:27

Ik zou bijna zeggen Erik de Vlieger..

Brusselmans | 18-11-05 | 20:27

Bye Bye Erik ???

Superdroop | 18-11-05 | 20:27

Fleur woont in Grunn.

fuckje | 18-11-05 | 20:26

het is weer tijd voor of tuig of een advokaat
niet te eenzijdig met de onroerend goed jongens

ff wat zeggeh | 18-11-05 | 20:26

Ben benieuwd welk kleur tentje deze ex-roker van de pliesie krijgt.

draak | 18-11-05 | 20:26

Ik denk al wat hoor ik daar toch weer suizen, leven in asd-west is zo rumoerig heden ten dage.

ikbengeweldig | 18-11-05 | 20:26

Er mag weer ingezet worden. Ik zet ook een kratje pils op Holleeder.

PSZE | 18-11-05 | 20:26

fleur woudstra?

head honcho | 18-11-05 | 20:25

Is dit nog wel nieuws?

heerenmeester | 18-11-05 | 20:25

als samir nu niet in voorarrest zat riep ik woohoo..

roelio | 18-11-05 | 20:23

Lekker handig zo, dat het tuig elkaar uitmoordt. Straks heeft de politie zat tijd over om ons hele nuttige bekeuringen te geven.

Pluisss | 18-11-05 | 20:23

willem holleeder?

Boruithetsprookjesbo | 18-11-05 | 20:22

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl