Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Samir opnieuw vrijgesproken

je bent lelijk van dichtbijAttentie: Code Rood. Wij herhalen, het is code rood. U wordt per direct aangeraden uit de buurt te blijven van strategische objecten en ook doet u er goed aan het gisteren nog veilig verklaarde openbaar vervoer voorlopig weer even links te laten liggen. Bedankt u het Gerechtshof in Den Haag maar. Deze besloot zojuist staatsvijand nummer 1 wegens gebrek aan bewijs opnieuw op vrij te spreken. Werk aan de winkel voor de AIVD, die weer hinderlijk moet gaan volgen. Heren fotografen, past u een beetje op vanmiddag... UPDATE: Dom dom, er loopt natuurlijk nog een ander onderzoek naar Samir. Bij deze verklaren we Nederland dan ook weer veilig. Samir blijft in voorarrest. Die dagen kan hij straks mooi in geld laten uitkeren, wanneer het OM ook in deze zaak het bewijs niet sluitend weet te krijgen...

Reaguursels

Inloggen

In feite wordt deze meneer A. dus niet veroordeeld omdat ie een FUCK UP is.

Ik heb dat altijd al raar gevonden: Poging tot moord is ook minder erg dan moord. Je bent nog even gestoord, je hebt dezelfde intentie, je bent in feite gevaarlijker (omdat je nog niet klaar bent) alleen je krijgt minder (of geen dus) straf omdat je simpel weg een domme boerenlul bent die nog te stom is een fikse strijker in mekaar te klussen.

M.a.w. succes is strafbaar.

alpha_mannetje | 21-11-05 | 15:15

Ze veroordelen hem pas als ie na 25 jaar z'n studieschuld heeft afbetaald.

de belg | 19-11-05 | 15:43

@Draaitafel Demagoog:
Bedoel je jezelf (IQ) "willen allen mensen - buiteland".
Als makke schapen lieten ze zich leiden naar de verdommenis, vreemde plaats kies je uit.

Hidzer | 19-11-05 | 15:17

kijk eens aan .. een heel topic vol met moordenaars .. het gaat idd niet goed met nederland .. willen allen mensen met een IQ van minder dan 120 naar het buiteland oprotten aub ? en neem die mensen met een IQ hoger dan 120 zonder empathie ook meteen maar mee .. hup weg er mee .. en nee JULLIE hoeven van mij niet dood .. jullie moeten alleen wel je plaats weten .. bij deze !

Draaitafel Demagoog | 19-11-05 | 14:52

Zeer verheugd nam ik kennis van het feit dat Samir A. vrijgesproken is. Stel hij was veroordeeld om wat hij dacht. "In de gevangenis om je ideeen!" Proef die zin, en toets hem aan alles waar we hier op GS zo de mond vol van hebben.

De donkerste dagen uit de Sowjet dicatuur zouden weergekeerd zijn, met Nederland achter het ijzeren gordijn.

Natuurlijk is deze man gevaarlijk, en met een goed toegerust politie- en opsporingsapparaat loopt hij vanzelf tegen de lamp. En dat hebben we.

Hij is tenslotte voor meer opgepakt, en hij zal vastgezet worden. Maar gelukkig genoeg niet om zijn ideeen.

Ondertussen, wat is er voor een mannetje als Samir vernederender dan vrijgesproken worden omdat hij totaal ongevaarlijke spullen in huis had?

Ik ben blij, dat het recht zijn hoofd niet verliest in dit land.

Commentaarder | 19-11-05 | 14:30

Samir, je moet KAS hebben, KalkAmonSalpeter, lutser !

Hammiehetvarken | 19-11-05 | 10:13

Samir, je mag dan wel zijn vrijgesproken maar ooit dan krijgen we je wel. Wie het laatst lacht lacht het best. EN JE MOEDER HEEFT EEN SNOR!

Rielozz | 19-11-05 | 04:35

@Hidzer,
ik wist niets van je, jammer dat je zoiets hebt meegemaakt. Wat moeten wij eraan doen? Eigen rechter spelen, dan wordt je nog harder gestraft dan de dader van het *kutwoord* delict. De samenleving vraagt om hardere en langere straffen, maar het woord is aan de politiek. En vandaag (zieSamir A) zie je wat daaraan gedaan wordt. Niets dus.

K1100 | 19-11-05 | 01:01

@K1100:
TMopper 00:07 Groot woord etc... daar gaan jouw haren van overeind staan ?
Ik zal "mijn persoon" hier niet volledig naar voren brengen, maar mijn haren stonden overeind, toen mijn maat zonder aantoonbare reden doodgestoken werd ! Kut, dat ik er niet bij was, maarja dat is achteraf. Mag hij in vrede rusten. Ik zal me inhouden, dat heb ik beloofd bij de introductie op deze site.
De Maatschappij, dat zijn wij, ja, wij zouden er alles aan moeten doen om de huidige gang van zaken te veranderen, er gebeurt helemaal niks.
Oké, laat mij dan de éérste zijn die het voorheft in handen wil nemen, om voor eigen rechter te gaan spelen. Wanneer er één schaap over de dam is trekt de rest zich weer terug.
@@@Zijn jullie allemaal opstandig ? Of vind je het wel best zo !

Hidzer | 19-11-05 | 00:49

@Hidzer
Ik veroordeel niemand om zijn mening en voel mij ook niet bezwaard.
Maar als ik zoiets lees van TMoppers 00:07 gaan mijn haren overeind staan.
Wij als maatschappij zouden Donner moeten tegenhouden. De maatschappij isde Tweede kamer, en die hebben op dit moment géén ene Fuck in te brengen. In deze ambtsperiode wordt geprobeerd ons land terug te brengen naar de 50tiger jaren waar alles voor ons beslist werd, onder het motto: wij weten het beter. Alles ter meerdereglorie van ene JPB. Dat is trouwens allen maar mijn mening.

K1100 | 19-11-05 | 00:25

@K1100: Ik ben de laatste die een oordeel zal vellen, over wie of wat dan ook, het is zuiver een meningsuiting die ik (zoals eerder geschreven) hier plaats. Voel je je bezwaard ? Scrollen...

Hidzer | 19-11-05 | 00:14

@TMoppers: Groot woord, wie wil jij nou eigenlijk vrijwaren (pleiten) Samir A, of de regering, je "hobbelt" van de één naar de ander. Donner staat nog altijd onder de regelgeving van de regering. Wij met zijn allen zijn de maatschappij, die moeten voorkomen dat zulke debiele idioten van buitenlandse afkomst met een agenda vol geplande aanslagen en bijbehorende aantoonbare attributen, hier kun tijdklok even instellen. Gebruik je nuchtere verstand !

Hidzer | 19-11-05 | 00:07

@TMoppers,
Denk je nu echt dat Nederland in paniek is, ik heb er nog niets van gemerkt. Onze regering doet er wel alles aan om ons zover te krijgen met bovenstaand oogmerk.

@Hidzer,
Veroordeel je regering die als een blind paard achter de Bush en Blairs van deze wereld aanloopt. Dat zijn de veroorzakers van het terrorisme van in west eurpa

K1100 | 19-11-05 | 00:00

@K1100: Sorry, was even op een nevensite.
Zoals jij verwoord, waar staan wij dan... Nergens, tijd om jezelf en je naasten te beschermen, de staat faalt bij deze om geplande aanslagen te verijdelen zoals bij vorige aanslagen. Daar draait het om en niet anders. Het klootjesvolk zal de dupe zijn, generaals sterven in bed.
@flapp: veroordeel wie ?

Hidzer | 18-11-05 | 23:48

Als Samir Azzouzz echt zo'n gevaarlijke topterrorist was dan klooide hij thuis niet met kunstmest en kerstlampjes en liet hij zich keer op keer oppakken. Elke debiel kan op internet vinden hoe hij een bom van diesel en kunstmest of een granaatwerper van rioolpijp maakt. Elke lul kan een vrachtwagen leren besturen en hem in het spitsuur in de flank van een passerende trein parkeren. Martelaar worden is echt niet moelijk. Zaterdags een half uurtje met een zwaard inhakken op de bezoekers van je locale weekmarkt en aansluitend afgeschoten worden door de wijkagent volstaat voor een enkeltje hemel en martelaarsstatus.
Als ik Osama Bin Laden was had ik Samir ontslagen wegens wanprestatie !!
Als ik Donner was had ik al die Officieren van Justitie die er niet in slagen om Samie achter de tralies te krijgen ondanks alle zogenaamde "overweldigende bewijzen" allang de laan uitgetrapt. !!
Nederland is niet in paniek door de terroristen. Nederland is in paniek omdat het een regering heeft zonder visie die van incident naar incident hobbelt zonder enig waarneembaar doel. Een kapot raam bij Verdonk wordt meteen een aanslag met kogelfragmenten en sukkels als Samir worden terroristen.

TMoppers | 18-11-05 | 23:47

moeten we nu echt het heft in eigen hand gaan nemen????
Justitie wees slim en veroordeel hem voor de maartschappij het doe!!!!

flapp | 18-11-05 | 23:33

@Hidzer,
Ik ben nog niet in het nauw gebracht. De bangmakerij naar het Nederlandse volk door onze regering is er alleen maar op gericht nog meer rechten van ons af te nemen. Alles voor (dus tegen) het terrorisme. Het zou onze regering héél goed uitkomen als er een aanslag werd gepleegd. Dat geeft ze de vrijheid om onze vrijheid nog verder in te perken. Total control. Dat is wat ze willen, een terrorist houdt je toch niet tegen, zie de rest van de wereld.

K1100 | 18-11-05 | 23:31

@klootoog
weet niet meer wie. past wel in oevre finkers. Para was iemand die uit 020 kwam. Was niet meer dan een droge constatering, inclusief totaal misplaatste naamgrap...
www.ajaxforum.nl/about1683.html&si...

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 23:23

@K1100: drijf een kat in het nauw, zo is het toch, ik post al onder mijn eigen naam, zegt ook al genoeg denk ik. Echter als éénling breng je het niet "zover" (zonder toedoen van Samir A), misschien kan ik binnenkort ook wel kennismaken met de slachtoffers die indirect gemaakt worden door balki en kornuiten. Persoonlijk zou ik wel een partij op willen richten, ben er beslist niet benauwd voor, de enigsten die er baat bij hebben zijn alle Nederlanders,
de enigste die het zal moeten bezuren ben ikzelf. Jouw mening graag !
@poffertjeskop: goed gemaakt, heb je wel genoeg space om al die etters naar allah te sturen ?

Hidzer | 18-11-05 | 23:15

@Hidzer,
Ben benieuwd wat je zegt als je losgaat
*denkt aan huisregels en lognazi Joris en huivert*

K1100 | 18-11-05 | 22:59

Allereerst een perfecte site, jammer dat ik niet eerder (als virtualist nickname) de mogelijkheid heb gehad om hier mijn vrijheid van meningsuiting te plaatsen. Ik zal me vooralsnog rustig houden op deze website.
Hoe halen ze het godverdegodverdomme in hun hasses om zo'n idioot vrij te spreken en nog wel bij gebrek aan bewijs. Hij moet zeker éérst een fucking lid van de koninklijke familie ombrengen, eerder wordt die corrupte rechterlijke macht in Nederland niet wakker, of zijn jullie er al. Zolang er hier in dit land (NL) zulke niet te begrijpen en onterechte uitspraken worden gedaan, hou ik mij voorbehouden om onder welke omstandigheden dan ook het recht in eigen hand te nemen. Kijk en dat is nu precies de bedoeling (het doel), dat deze regering nastreeft. De denkwijze en uitingen van Theo van Gogh zijn hierbij gestaafd. Een burgeroorlog is niet uitgesloten, de tegenpartij is al druk bezig,
en wij met zijn allen maar spugen op fora e.d., en maar weer afwachten welk volgende(n) slachtoffer te betreuren valt. Klote land...

Hidzer | 18-11-05 | 22:37

Hup, via NOVA een link naar Abu JahJah!

Nooit meer slapen | 18-11-05 | 22:33

@targent

Ik denk niet dat geenstijlérs hier plattegronden en explosieven thuis hebben liggen.

Deze "man" hoort niet vrij te komen.

Gamebytes | 18-11-05 | 22:17

@Disco,
Duizend excuses, normaal maak ik deze fouten niet. Zal mijn leven beteren ;)

K1100 | 18-11-05 | 21:16

@ K1100 en voor een ieder in het algemeen, leer toch eens nederlands of leer typen. wat nou ' staantjes'??!!

Disco | 18-11-05 | 21:10

Aan het aantal reacties te zien heeft heel het ledenbestand van GS zich naar de bank begeven om daar gezamelijk een paar ton plastic staantjes om te zien vallen.

K1100 | 18-11-05 | 20:53

@targent
De rechter vond dat ie weldegelijk terroristische activiteiten ontplooide, maar het was nog te amateuristisch om hem te veroordelen. Samir krijgt nu de tijd om zich wat meer professionele methoden aan te meten. Als hij dan het binnenhof (met complete inhoud hoop ik) heeft opgeblazen, kunnen ze hem alsnog achter de tralies zetten.
*neemt nog maar een biertje na de debiele logica van de rechterlijke macht*

K1100 | 18-11-05 | 20:26

@targent

hopen dat er eentje met een bomriempje bij jou voor de deur kortsluiting krijgt

blazuhhh | 18-11-05 | 20:21

Ik ben het met de vrijspraak eens.
als je iemand om zijn denken kan opsluiten dan kan half GS reguurders achter de tralie.

targent | 18-11-05 | 20:14

Toen geen voldoende bewijs, nu niet voldoende dreiging aangetoond. Is een poging tot een misdrijf niet wettelijk strafbaar in Nederland?
Ik stel voor dat jullie 'm de Belgische nationaliteit geven. We vinden wel een wetje om 'm aan te pakken in die dikke vette code napoleon of in de codex van één van onze vijf regeringen. Voor die aanval op die fotograaf alleen al zou een naffer bij ons een maand mogen brommen. Allemaal samen op de wijze van Het Goede Doel: "Belgieuh, Belgiejeuuh, Bel- Gie- Jeu-eeuuh!"

veest van pim | 18-11-05 | 20:10

[offtopic]http://nieuws.geenstijl.nl/archives/2005/11/rotje_aan_eend_gevoerd.html[/offtopic] Gaarne even reageren mensen.

Zou Samir ook begonnen zijn met dierenmishandeling, bedplassen en pyromaantje spelen?

Rapunzel | 18-11-05 | 20:05

@De Dictator, jij spoort echt niet! Samir Azzouzz is natuurlijk onbeholpen en primitief, vandaar dat hij een bijspijker studie chemie volgt. Met de tijd zal hij dan ook slagen met zijn ideologische ridicule hersenspinsels. Ik ben het inderdaad niet eens met het hof. Moeten we dan echt wachten tot Samir iets op blaast? 3 ministers, het binnenhof? Jou familie die toevallig op de verkeerde plaats was? En ga je dan ook zeggen dat je het niet had zien aankomen?

Jij bent dus ook van mening dat wanneer iemand een moord wil plegen VRIJ gesproken moet worden als hij faalt? Ooit gehoord van poging tot moord? Samir is een wandelende gestresste tijdbom waar de maatschappij tegen beschermt moet worden. Poging tot terrorisme en voorbereidingen vind ik al voldoende om iemand levenslang op te sluiten want de enige manier om een gevaar voor de democratie, onze cultuur en onze maatschappij onschadelijk te maken is door hem er geen deel meer van uit te laten maken.

Samir hoeft van mij niet dood maar levenslange opsluiting of uitzetting lijken me niet onredelijk.

eL-diABLo | 18-11-05 | 20:00

en mochten die islamietjes het toch in hun bol halen en voor elkaar krijgen doe de rest van dit land een lol een blaas het gebouw van de vrouwe justitia op als je wilt

blazuhhh | 18-11-05 | 19:49

was te verwachten natuurlijk met dit zooitje als justitie. zwaar belachelijk en maar zitten zeiken dat ze niet serieus worden genomen. NEE DUHHHH

bij deze ben ik voor het invoeren van moordeskaders. en meld me bij ze ook vrijwilliger

blazuhhh | 18-11-05 | 19:48

Doe maar zong het al
Tot de Bom Valt!!!!!!!!

Johnv | 18-11-05 | 18:41

Nou kan Kuifje Wilders gelukkig weer de kazerne in.

Zien we die gelukkig ook niet meer...

toatec | 18-11-05 | 18:28

Voor z´n eerste veroordeling was Samir kansloos, na z´n veroordeling kansarm. De rechter besloot deze vooruitgang door te zetten en sprak hem weer vrij zodat hij nu de kans heeft om nu zijn studie chemie af te maken en kansrijk zichzelf en het Binnenhof op te blazen.

K1100 | 18-11-05 | 18:23

Ik heb in me keuken: bleekmiddel, zwavel (lucifers) amoniak en een beetje kunstmest. Oeps, heb jij dat ook? Het O.M. krijgt het nog druk.

diepnek | 18-11-05 | 18:21

Die looser is gewoon te stom om een bom in elkaar te knutselen, een wannabe-terrorist, een schaap in wolfskleren. Hoezeer Samir ook zn best doet, de rechter wil er maar niet intrappen en terecht. Ik verwacht dat hij in de toekomst nog in menig praatprogramma te zien zal zijn als voorbeeld kansarme.

Hammiehetvarken | 18-11-05 | 18:13

Blijkbaar zijn sommige mensen meer gelijk dan andere
lees onderstaande maar eens

Drie jaar voor voorbereiding moskeebrand Gepubliceerd op maandag 09 mei 2005 De rechtbank in Roermond heeft maandag de 20-jarige Peter G. veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf waarvan één jaar voorwaardelijk voor zijn aandeel bij een poging om de moskee in Venray in brand te steken. Het Openbaar Ministerie had drie jaar cel geëist. Voorbereidingshandelingen De rechtbank vindt dat niet bewezen kan worden dat G. daadwerkelijk een poging heeft ondernomen om de moskee op 11 november in brand te steken. Wel is er sprake van het treffen van voorbereidingshandelingen. De rechtbank rekent het hem zwaar aan dat hij een negatieve bijdrage heeft willen leveren aan de gevoelens van angst en onrust die vorig jaar november ontstonden na de moord door een extremistische moslim op Theo van Gogh en de gewelddadige arrestatie van een aantal vermoedelijke terroristen in het Haagse Laakkwartier

Dit mag alleen terrorist maar

jellemans | 18-11-05 | 18:10

Of die Samir nu vrijgesproken is of niet!!! Die kut NIEUWE Layout van Geenstijl bevalt mij dus uberhaubt niet,,, Zorg dat er eerst eens voor dat het goed te lezen is en dat jullie geen balle verstand hebben van software ergonomie is ook al weer duidelijk geworden,,, het is verdomme geen krant !!! Zet die comments weer gewoon in het midden en pas die letters weer aan,,, Stelletje kut mongolen.

BenBack | 18-11-05 | 18:10

@Commentaarder

Wacht maar tot de bommen ontploffen in Nederland, wil ik je nog wel een keer horen. Naief links gelul.

Achtertuyn | 18-11-05 | 17:46

Wie wil hem liquideren zodra hij vrijkomt? Iedereen is toch nog te druk bezig met het musje, en ik denk dat een herdenking sowieso alleen maar extremisten trekt.
Op zich wel mooi lokaas. Dan houden we een herdenking voor Samir A. in een provincie waar democratisch voor gekozen is en dan blazen we de boel op als z'n hofstad vriendjes komen kijken.

Framoes | 18-11-05 | 17:45

@ThijsDoetRaar 18-11-05 @ 17:35
ZIjn idealen: de Staat der Nederlanden ontwrichten en de "ongelovigen" opjagen en afmaken.
Hoera, laten we hem in de bak donderen zonder eerlijk proces, zonder bewijs, alleen op grond van zijn "plannen" en gedachten. Dát is goed voor de Staat der Nederlanden! Dáármee werken we Samiertje en de zijnen effectief tegen!
.
Stelletje rukkers.

Ziurdt | 18-11-05 | 17:40

Gebrek aan bewijs? Die joker is zo schuldig als wat! Je ziet 't zelfs aan die smerige kop van 'm. Ik heb geen tekeningen van gebouwen op zak en waarom ook?
Laat hem maar lekker in de knast achter de bouten blijven, dan vechten wij wel voor zijn idealen. Ideaal toch?

ThijsDoetRaar | 18-11-05 | 17:35

ZOnder alle comments te lezen: Nou en? We wisten toch al lang dat A'tje eigenlijk een prutser van de bovenste plank is. Kan hij nog zoveel wilde plannen hebben, met een zelfgetekende plattegrond en een zakkie kunstmest van het verkeerde merk begin je helemaal niks. Hoeft ie ook de bak niet voor in. Dat het rechtspraak. Eerlijk is eerlijk.
.
Ik hoop dat de angsthazen van GS inmiddels ergens anders lopen te mieren want ik heb wel iets beters te doen dan gezeik te lezen over dat A. echt heel evil is en de wereld op zijn grondvesten zal doen daveren. Rot toch op.

Ziurdt | 18-11-05 | 17:34

Tsja, ik geef toe de media zijn alles behalve objectief. Het heeft niet te maken met hoe je iets brengt, maar wat je brengt. Genoeg erge rampen of oorlogen zien/horen/voelen/ruiken/proeven we niks van. Alleen alles wat sensatie maakt en dus ook publiek trekt en dus ook geld oplevert zenden ze uit.
Dat weet ik zo langzamerhand wel, en dit trekt nou eenmaal veel publiek voor de media. Een beetje de Nederlandse burgers bang maken.
gelukkig zit mijn verstand niet in mijn grote teen!
-
ollééé

tempi | 18-11-05 | 17:34

@ DE DICTATOR:

www.rechtspraak.nl/Actualiteiten/Moede...

En dan lees je dit...! Het staat ook op rechtspraak.nl. Echt te zot voor woorden dit! Dan kan je lullen als Samir Brugman maar dit gaat nergens over hoor... Wat een land..

Molski01 | 18-11-05 | 17:29

@tempi
Dat is de nieuwe nationale ziekte. We worden al net zo schijterig (gemaakt) als die amerikanen.

nuckin*futs | 18-11-05 | 17:26

puccini: ander woord voor pussy ?!

tempi | 18-11-05 | 17:18

wat moet je doen om in dit land achter slot en grendel te komen ik heb wel vaker mijn twijfels bij die advocaten en rechters tjonge jonge waar zijn ze allemaal mee bezig hier in dit land gooi dat rechtssysteem eens goed over de kop want dit is niet normaal meer maar er is hoop mensen koop een wapen want we worden hier besmet met die America wedgeving allemaal een gun en verdedig wat je lief is maar knal als eerste die rechters af stelletje zakkenvullersssssssssssssssssss..............................

rene st | 18-11-05 | 17:18

Bij de volgende zitting is hij hopelijk de klos. Tot dan heb ik alleen maar minachting voor de nederlandse rechtspraak. Stelletje goedgelovigen zijn het. In welk land spreken ze van dit soort terroristen vrij? Ja, in Bananacountry. Maar hier???? IK WORD BANG.

puccini | 18-11-05 | 17:05

wat een wraak- en moordzuchtig geschreeuw hiero.

nuckin*futs | 18-11-05 | 17:05

Merkwaardig dat er tijdens de vele voorarresten nooit een "ongelukje" is gebeurd met DeHoer Samir A. Ik had t wel geweten als gevangenismedewerker.
-
ollééé

tempi | 18-11-05 | 17:01

Ik ben het met het gerechtshof eens. Ik heb zojuist op www.rechtspraak.nl de uitspraak gelezen en ik deel de mening van het hof dat Samir A. 'onbeholpen en primitief' te werk is gegaan. Natuurlijk moet je een persoon als hij wel hinderlijk gaan volgen.

Ik vind niet dat je een persoon kan veroordelen enkel op grond van intenties en ideologie, zelfs niet als diegene een paar aantekeningetjes heeft gekrabbeld bij een plattegrond. Samir A. is uiteraard een extremist met terroristische intenties te noemen, maar hij heeft feitelijk gezien nog geen strafbare feiten begaan. Althans, niet de feiten die hem ten laste gelegd zijn.

Is het niet het kenmerk van onze rechtsstaat dat het recht zegeviert, dan mag ook in dit geval iemand niet veroordeelt worden zonder dat een strafbaar feit bewezen kan worden. Wanneer we mensen op grond van ideologie gaan veroordelen leveren een belangrijk onderdeel van onze rechtsstaat in en krijgen extremisten hun zin.

Ik ben eerder voor verscherpte terreurwetgeving die het mogelijk maakt voor een rechter om bij een uitspraak als deze de AIVD of Justitie een volmacht te geven om de van terroristische intenties verdachte persoon hinderlijk te volgen. Of zelfs een enkelband te laten dragen.

Denk alstublieft nu niet dat ik een terroristenvriend ben, ik heb juist een grote hekel aan hen. Ik denk echter dat ventje Samir A. een wannabe terroristje is, die te dom is om echt iets te kunnen presteren en dat de rechter dat ook inziet.

A. wil gewoon graag ergens bijhoren, lekker knuffelen met theedoeken. Volgens mij is verveling gecombineerd met een identiteitscrisis de grootste oorzaak van moslimfundamentalistische sympathieen onder de berbers van dit land.

Ik weet dat nuances niet geliefd zijn hier, maar het leek me wel nuttig om wat tegengas te geven aan al de doodsbedreigingen aan het adres van A. op deze website.

De Dictator | 18-11-05 | 17:01

Lof der Zotheid 18-11-05 @ 16:47
..
geen punt jongen. of je moet iets tegen mensen uit 020 hebben. ik neem altijden niets meer dat gereaguurd word op gs seriues, daar heb ik namelijk een echt leven voor, om de dingen serieus te nemen.
..
quote, herman finkers?

kolonel klootoog | 18-11-05 | 16:59

@vieze_freddy,
Deal!! Ook pleit ik voor wapens met dum dumkogels.En een no nonsense aanpak uiteraard ;-).

NoClass24 | 18-11-05 | 16:58

Dan komen die Dwaze Moeders vanzelf wel!

Torquemada | 18-11-05 | 16:57

@NoClass:
Die gaan we gewoon oprichten dan.
We noemen ze de Veldwachters en in tegenstelling tot wat de ietwat lullige naam doet vermoeden worden het een stel Bad Ass-moederneukers uitgerust met automatische geweren, hele hoge hele grote laarzen met hele harde hakken en hele grote knuppels. 8-)

Vieze_Freddy | 18-11-05 | 16:55

Samir A zou blij moeten zijn in NL te wonen. Dan krijgen we er dit voor terug.
Gaat nergens over toch. Zulke hersenloze gevallen linea recta Kerberos, die weet wel hoe je met uitschot om moet gaan.

tempi | 18-11-05 | 16:55

Eeuwig zonde dat wij geen guardia civil hebben of een mossad.Dan zouden figuren als samir a gewoon verdwijnen en zou ander uitschot 2 keer nadenken voordat ze zichzelf willen opblazen.Helaas..

NoClass24 | 18-11-05 | 16:48

@ vieze freddy: hij maakte regelmatig de club go out of control, met just a little bit. Jammer alleen dat hij zo veel volgelingen kreeg, en het meerendeel van de nl'ers het nu ziet als n ziekte ;).
Mtv, tmf, ik zeg het je...

Michiel van den Berg | 18-11-05 | 16:48

@Klootoog
Vergeef me. "Waar anderen een talenknobbel hebben, heb ik een kuiltje" Hij is niet van mezelf, maar wel van toepassing. Ben overigens niet para (die komt uit 020), maar heb al eerder totaal verknipte discussies op de vrijdagmiddag gezien en meegemaakt.

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 16:47

en weer een rectificatie als update...

hemaworstje | 18-11-05 | 16:46

schiet hem dood.. schiet hem dood .. hang hem op... doe wat je wilt

maar spreek hem niet vrij

DenniesZ | 18-11-05 | 16:45

@ molski

we gaan toch niet onze TBS-klinieken vervuilen. dacht het niet.

enkeltje sahara met een mooi zelfmade bommetje van m zelf in zijn rugtas. niemand die er dan last van heeft.

tempi | 18-11-05 | 16:44

@ABChollandis: in het lijstje komt wel een geluiddemper voor, maar geen vuurwapen, zoals jij ten onrechte schrijft.

Heer Oetgens | 18-11-05 | 16:42

Het lijkt me handig de rechter die dit flikt direct op te knopen als deze jongeman A. toch iets uitvreet. Het lijkt me duidelijk dat dit tuig van de richel is en dat een levenslange TBS in een dwangbuis in de buurt komt. Waar gaat het heen met dit land?

@Han: Een politiestaat voor een aantal jaren zou Nederland niet misstaan.

Molski01 | 18-11-05 | 16:39

@Han:
Onzin, er wordt met 2 maten gemeten. Dat betekent niet dat het alternatief gelijk een politie-staat is.
Leg mij nu eens uit waarom Azzouz vrijgesproken wordt en deze meneer veroordeeld is:

Cel voor voorbereiden aanslag moskee

Gepubliceerd: donderdag 24 maart 2005 @ 09:25
DLTF had ons via de nieuws-submit te melden:

Voor het voorbereiden van een brandaanslag op de moskee in Venray is door de rechtbank twee jaar cel opgelegd aan een 24-jarige man uit Kronenberg (Limburg). De opgelegde straf is lager dan de eis. Er was door het openbaar ministerie drie jaar cel geëist.

De rechtbank acht niet bewezen dat de man daadwerkelijk een poging heeft gedaan om de moskee in de fik te zetten. Enkel de voorbereidingen acht de rechter bewezen. Vooral het bijdragen aan de maatschappelijke onrust na de moord op Theo van Gogh nam de rechter hoog op.

Venray staat bekend om haar spanningen. In januari haalde 'Lonsdale Leo' het nieuws na het weigeren Prem Radhakishun een hand te geven. In november raakte een grote groep autochtonen en allochtonen met elkaar slaags. Onlangs werd een achtjarig Marokkaans meisje afgetuigd

Vieze_Freddy | 18-11-05 | 16:38

@Michel vd Berg:
Inderdaad. Mohammed was een bling bling neger van zijn tijd.
Het schijnt dat die knoran ook in rijm of zo staat dus het was gewoon een hiphop-nigga die met zijn biatches aan het playen en zijn crib aan het verdedigen was.

Vieze_Freddy | 18-11-05 | 16:34

Nou, ik hoop niet, dat deze reaguurders een representatieve doorsnee zijn van de Nederlandse bevolking, want dan krijgen we hier gauw een dictatuur. Geen heftige, niet iets a la Stalin of Saddam Hoessein, maar meer een door corruptie getekende politiestaat.

Kijk eens vrienden, als het openbaar ministerie en de politie het bewijs niet rondkrijgen, dan gaat Samir A. vrijuit. En als jullie nou vinden, dat het "schuldig" op zijn voorhoofd geschreven staat en tegelijkertijd slagen kit noch officieren erin met bewijs te komen, dan moet je klagen over de gebrekkige kwaliteit van de politie en het openbaar ministerie, niet rechterrs aanklagen of je hoofd schudden over de grondslag van onze rechtsstaat. Het aardige is, dat terroristenvriendjes als Samir A. en hun heftigste tegenstanders, onder wie de pit en het merg van de reaguurders hier, een ding gemeen hebben: ze haten onze rechtsstaat.

Han | 18-11-05 | 16:33

Moet je dat rapport eens lezen wat hier boven ergens staat. ongelooflijk wat een persoon allemaal kan hebben, c.q. mag hebben om er niet op vastgehouden te worden!! Hij had nota bene ook wapens (vuurwapen+geluidsdemper) thuis liggen, zo'n vuile terrorist laat je toch niet meer los.... die laat je toch weg rotten in een bajes!

ABChollandisTabee | 18-11-05 | 16:29

@LOF. gast, je bent para. is zweeds. ÜBERLØL = ÜBERLOL dus anders was het wel UBERLÜL geweest!

kolonel klootoog | 18-11-05 | 16:27

@ lof
..
laten we zeggen dat het een aftastertje was. gewoon efkes kieken welke kant je op zou stuiteren.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 16:23

i don't know what you heard about mhammed... madderfakking pimp.
Dat verklaart die fuckin' polygamie, groepsverscheuringen, en gang bangs waar die Mu-nietzo-slims aan mee doen!

Michiel van den Berg | 18-11-05 | 16:23

Nu online!! Een deel van de zeventig maagden!

www.hirsiali.nl

hama | 18-11-05 | 16:23

@ MICHIEL
Sam irA heeft geen ouders die kunnen denken? zijn ouders bestaan namelijk uit de schijt van de profeet die beweert dat hij met 70 vrouwen de hemel in gaat.

tempi | 18-11-05 | 16:20

@klootoog
Hoewel... bij nader inzien.... @16.10?
is
LØL Lol of Lul?

Daar gaatie vrijdagmiddag weer!

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 16:18

Ik moet poepen maar heb geen zin!

Zeemo | 18-11-05 | 16:15

Aan wie hebben we eigenlijk de 1e generatie gastarbeiders te danken, die zorgden uiteindelijk voor deze ellende, toch? Hoe zullen Schlemier A zijn ouders denken? Hm, vrouw, schapie slachte voor suikerfeest!

Michiel van den Berg | 18-11-05 | 16:14

@Klootoog
Godzijdank! Op vrijdag wordt het sarcasme vaker gemist. Dacht naar aanleiding van je reaguursel van 15.51 héél éven dat dat hier weer het geval was! Of heb ik daarmee nu weer jouw sarcasme gemist? ;-)

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 16:13

@hama 16:10

Kewl! (=gaaf als je >25 bent)

Grote Denker | 18-11-05 | 16:13

Vrijspraak wegens amateurisme.
Sinds wanneer is zoiets een reden om iemand vrij te spreken?
Hij maakte plannen, had spullen om explosieven te maken, deed erg zijn best om er iets mee te doen. Maar volgens de rechter was het erg amateuristisch van opzet en daarom niet bewezen.
Maken ze zo´n onderscheid ook bij bankrovers?

Beasjts Return | 18-11-05 | 16:12

gelijke monniken gelijke kappen

tempi | 18-11-05 | 16:10

Let op jongens en meisjes, het eindigt strakjes allemaal bij een mysterieuze undercover van de AIVD die listig rond strooit met handgranaatjes. Als klap op de vuurpijl moet geconcludeerd worden dat meneer AIVD vergeten is uit te leggen hoe men een fatsoenlijke bom maakt van kunstmest en aanverwante artikelen.
Arme Samir, te stom voor het bouwen van een bom.

Golradir | 18-11-05 | 16:10

Het leuke natuurlijk wordt straks de krokodilletranen die gehuild worden als Samirtje echt de boel opblaast met (zijn door Koppe geregelde schadevergoeding betaalde) explosievenspeeltjes.

Dan huilt justitieel NL natuurlijk wel.

Ach ja... en dat die Brabo die alleen van plan was een moskee in de fik te steken en dat ook nog niet gedaan was wel veroordeeld wordt klopt natuurlijk gewoon niet. Meten met 2 maten alhier.

Vieze_Freddy | 18-11-05 | 16:09

Samir verdient een fijn eindje touw, dat gun ik hem van harte.
En ja, ik wil best even flink in de buidel tasten, (ik ben tenslotte
de beroerdste niet) en mag het dus best een touw naar keuze zijn.

Nog een probleem, wie is er bereid zijn keukentrapje
af te staan?

Dhr. Teerpaal | 18-11-05 | 16:08

Ooit iemand zien bekeren tot de islam?

UHHHH Dan ben je wel erg gestoord dacht ik zo.

sowieso al 5 keer per dag bidden , dat is op vrijwillige basis gewoon gekkenwerk!

Nee dat gaat er bij mij niet in, lang leve de vrijheid zonder enige domme religie's.

tempi | 18-11-05 | 16:05

@klootoog
Michiel is wel mooi de enige die het voor de nijlganzen opnam, toen het de rest van het land GEEN ENE REET kon schelen! Hij zegt tenminste wattie denkt. Vind het alleen raar dattie zo weinig zegt!

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 16:04

Tja, verbaast me niets.

Heeft de hoogedele 21e variant van de moffenhoer, pardon, ik bedoel advocaat meneer Koppe al een verzoek tot schadevergoeding ingevoerd?

Vieze_Freddy | 18-11-05 | 16:03

SAMIR MOET GEWOON DOOD!

Het niveau van de Nederlandse onderwereld is bedroevend laag, zo'n Johnnie Mieremet verdient het gewoon om neergeplofd te worden. Als hij een man van eer was dan had hij 50 000 euro van zijn Thaise vastgeldmiljoen geïnvesteerd in een enkeltje naar de maagdenvelden voor Samir.

Geyle Pijp-NeuqSledt | 18-11-05 | 16:02

Wat doet een moslim met kerstverlichting?

Als dat niet verdacht is!

Grote Denker | 18-11-05 | 16:02

Dit is het land waar we allemaal onze muil opentrekken, maar ik zie nog geen nieuwsbericht waar uit blijkt dat er ook mensen zijn die daad bij woord voegen!
Maar goed.
Laat dan maar weer. Ik wacht wel totdat dat gebouw in BenLaag opgeblazen is, en A. zijn visitekaartje er nog hangt.
Wacht maar af totdat de moslims de boel regeren, ik bekeer me wel. ( ? )

Michiel van den Berg | 18-11-05 | 16:01

HAHA Die Wilders: Vrouwe Justitia draagt geen blinddoek maar een HOOFDDOEK ;-)

Teep | 18-11-05 | 16:01

Recht(s) heeft altijd voorrang.

Dikke tieten | 18-11-05 | 15:58

pinguin in je broek

tempi | 18-11-05 | 15:57

Ik had vandaag slechts twee zekerheden

1. Samir wordt veroordeeld
2. Fuckje zal de boel wel weer vervuilen met haar generaliserende verbale diarree.

50% score, is toch niet slecht?

*schenkt nog een borrel in en proost op de democratie*

hama | 18-11-05 | 15:54

Ik voorzie dat wij burgers aansalgen in Nederland zelf gaan betalen.
Die moeslims wil straks nog een vergoeding van de staat hebben natuurlijk.
Doe gelijk een kaartje met strategische objecten erbij zodat het Nederlands volk niet in de zenuwen zit te wachten tot die analfabeten ermee klaar zijn.

Dikke tieten | 18-11-05 | 15:54

Toni

Samir heeft geen vrouw! Hij woont met een pinquin!

amiga | 18-11-05 | 15:53

@pluisss

gedraag jij je dan ook eens naar je leeftijd^^, of doe je dat nu ook ?

donblingbling | 18-11-05 | 15:52

misschien kunnen toni en tempi als ze elkaars handen vasthouden wel genoeg moed verzamelen om deze doerak eens flink de oren te waschen.
..
@ lof. michiel smit is een achterlijke kale rukker die meer kwaad dan goed doet.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 15:51

Das nog eens mooi, het adres van de heer Samir Anaal.
Hoe is t mogelijk dat dat adres nog niet is afgebrand. Zal t komen doordat niemand in de buurt durft te komen, wellicht stinkt de snor van zijn moeder zo he, tsja dan misschien wat anders proberen.

tempi | 18-11-05 | 15:51

@kolonel klootoog
Goed punt, man. Je hebt. me.
.
*zucht* Als iemand boven de 12 jaar nog wat te vertellen heeft... Ik zit ij Jaggle.

Pluisss | 18-11-05 | 15:50

Organiseer een Luide Tocht (ter voorbereiding op zijn dood) ofzeauw.
Vanavond 20:00 CS A*DAM, idee, iemand?

Michiel van den Berg | 18-11-05 | 15:49

Dit is een grap. Dit MOET een grap zijn. Laat het een grap zijn. Wat zullen die mongeaulen ons nu weer uitlachen. En terecht.

lein | 18-11-05 | 15:48

@ pluisss
..
het inderdaad zeer leuk om je achter een nick te verbergen, kut voor je dat je ouders je pluisss hebben genoemt, je zal wel heel weinig vrindjes en vrindinnetjes hebben gehad op de basisschool.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 15:48

@tempi
Toni heeft het adres wel voor je...

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 15:48

Loop eens niet zo te rellen ofzo, we zijn er allemaal van overtuigd dat die Samir A niet deugd, het enige wat nu nog rest is degene die hem dat eventjes goed duidelijk maakt op de fysieke manier!!!

tempi | 18-11-05 | 15:46

Ik denk dat het Ekster Suicice Squadron"The Divine Wind"(van oa de mislukte aanslag op het raam van Verdonk en de geslaagde aanslag op Sèvèke) maar eens ingezet moet worden om een geslaagde duikvlucht in Samir's oogkassen uit te voeren.

Wordfuhrer | 18-11-05 | 15:42

@The Truth
Hou je woorden bij jezelf, maar leg ze niet bij mij in de mond. Je weet donders goed dat er een nuance is.
.
Makkelijk he, je verstoppen achter een radicale internetpersoonlijkheid. Overal tegen. Niets klopt. Alles is oneerlijk. Iedereen heeft het fout. Tegen! Tegen! Tegen.
.
Get real. Je woont in een land, niet op een IP-adres. De Echte Wereld is heel wat anders dan even "alle marrekane motte d00d" intypen. Da's ongeveer hetzelfde als een bushokje intrappen en dan hard wegrennen.

Pluisss | 18-11-05 | 15:41

@ Michiel van den Slet:

100 dagen na heel erg pijnlijden,

boven bamboetakken ophangen en langzaam wachten totdat die takken in m gaan snijden door het groeien van de takken.!

tempi | 18-11-05 | 15:40

Hoe mooi zou het zijn als Samir een politicus omlegt. Bij voorkeur Donnert of een ander stuk CDA-tuig. Dat slaan we een aantal vliegen in 1 klap: Het is duidelijk dat het OM echt wel terroristen vrijlaat; We zijn van zo'n haags stuk vreten dat alleen maar schadelijk is geweest voor de maatschappij; misschien (alhoewel ik het betwijfel) wordt het OM eens wakker.

ErachterKijkerd | 18-11-05 | 15:39

@ michiel

LOL

dood aan samir \o/

donblingbling | 18-11-05 | 15:39

@ toni, dat blijkt maar weer.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 15:38

Leuk onderwerp: schat in hoeveel dagen Samir nog te leven heeft en doodsoorzaak indien overlijden

ik: 30dagen: publiekelijk gelynched

Michiel van den Berg | 18-11-05 | 15:38

oh en @toni, bla bla bla!!!!!

buurmanP | 18-11-05 | 15:37

@ kolonel je moest eens weten nog laffer dan een teckel

Toni | 18-11-05 | 15:35

@ Toni, dank u

McCool | 18-11-05 | 15:34

misschien is het leuk voor (sa)miertje om met z'n allen een videoboodschap voor hem te maken!!!!dan kunnen we hem vertellen hoe erg we het voor hem vinden dat ie vastzit, terwijl ie een bedreiging is in nederland, en terwijl ie een fotograaf neerslaat onder het oog van een camera!!!!!
sneu voor hem, dit verdient hij toch niet?!?!?!?
het enige wat hij verdient is een stomp op zijn toeter en een enkele reis sahara!!!!!!!!!!!!!!!!!

buurmanP | 18-11-05 | 15:33

@Barbapoeppa,
die dag is dichterbij dan je vreest. Laat die dag ook maar gauw komen, voordat de moslims hier getalsmatig in de meerderheid zijn. Minderwaardige Klotegodsdienst!

fuckje | 18-11-05 | 15:33

samir A in je broek

tempi | 18-11-05 | 15:31

haha dat arrest is grappig

vier delen van een kerstboomverlichting, waarvan twee met een intact lampje en twee met een afgebroken lampje en/of

ik vind het niet gek dat hij is vrij gesproken als hij daarmee een bom wil maken

Toni | 18-11-05 | 15:31

@barpapoeppa
Ik parkeer mijn auto vast in Parijs. Daar is het net rustig!

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 15:30

Achtertuyn,

Het lijkt net of jij het Nederlandse rechtssysteem ook niet erkent.

Ook maar naar Cuba?

Commentaarder | 18-11-05 | 15:30

@ toni.
..
kut voor je. een laffe hond dus.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 15:30

Door het onvermogen van het OM, al dan niet door onze niet op terroristen berekende wetgeving, ontstaat er een ander gevaar. En dat is dat er gekken zullen zijn die het recht in eigen hand zullen nemen en een Samir A. overhoop proberen te schieten. Als zo'n figuur er dan ook nog voor zorgt dat de moord uit naam van het christendom of het jodendom wordt gepleegd zijn de rapen echt gaar. "Kruisvaarder cq Zionist executeert Moslim op klaarlichte dag". Dan heb je de door iedereen gevreesde burgeroorlog.

Barbapoeppa | 18-11-05 | 15:29

@kolonel visum voor de schilderswijk wordt mij helaas keer op keer geweigerd

Toni | 18-11-05 | 15:28

Ik vind het zielig voor Samir A. als hij bij de andere rechtspraak ook vrijgesproken zou worden.
Een linchpartij is nu eenmaal geen fijne ervaring.

StijlBreuk | 18-11-05 | 15:28

Maar het voordeel is dan wel weer dat íedereen dus thuis bommen mag maken, want dat is niet strafbaar. Of mag dat alleen maar als je Mohammedaan bent en de Sjariah in wil voeren? Oh, let wel op als je bommen gaat maken, dat je jezelf presenteert als Linkse Aksiegroep. Dan weet je zeker dat politici de PR voor je zullen doen. En je krijgt waarschijnlijk nog subsidie ook. En ALS je dan die bom gooit, zorg dan dat er iets van een briefje bijkomt waarin je je motivatie uitlegt. Die motivatie is aan strikte regels gebonden: het doel moet Links of Islamitisch zijn. Christenen en homo's mogen natuurlijk niks, behalve dan bespuugd en overgekotst worden. Links gebruikte vroeger homo's om op Christenen te spugen, maar nu hebben ze stoerdere vrienden en zijn de homo's ook de pineut.

DenkZelfstandig | 18-11-05 | 15:28

Videla, Vileda, Ach kleine typo, jammer genoeg had de man een wat slecht economisch inzicht

Argenchicka | 18-11-05 | 15:27

Nee, dit kansarm persoon is ook niet welkom op mijn feessie.

Jan Passant | 18-11-05 | 15:27

Ik hoop dat hij gauw vrijkomt.
Vooral nadat zijn voornemen om een Israelisch vliegtuig af te knallen met GROTE LETTERS in alle kranten heeft gestaan.
Ik heb wel een idee hoe zijn vrijheid af gaat lopen..................

MvvM | 18-11-05 | 15:25

Schiet die moederneuker toch een kogel door z`n lelijke harsus.

NahUnd? | 18-11-05 | 15:25

LOL @ Lof

@ TRS

Dan denk ik eerder aan Hank Rockholland.

Brusselmans | 18-11-05 | 15:24

Zielig trouwens dat zijn foetus van 3 maanden pappa alsnog nooit krijgt te zien. Binnen een halfjaar kleeft pappa aan het plafond in vertekhal 1 - vlakbij de vluchtrij naar de MAAGDENEILANDEN.

Teep | 18-11-05 | 15:24

Het ventje roept dat ie het Nederlandse rechtsysteem niet erkent, kan ie daarmee niet worden gapakt op hoogverraad? Is er ook nog een goede reden om hem de Nederlandse nationaliteit te ontnemen en 'm naar het land schoppen wiens nationaliteit er overblijft...

Ondertussen kan het Nederlandse rechtsysteem beter kromsysteem genoemd gaan worden, kunnen we niet wat ruimt op Cuba huren voor dit soort ongewenste elementen in de samenleving?

Achtertuyn | 18-11-05 | 15:24

@joris.
..
mag het posten van adressen nu opeens wel?
..
@ toni, ben jij zo'n laffe flikker die dat zelf niet durft? of kan je van je bijstand geen treinkaartje betalen? of heb je VMBO strafwerk?

kolonel klootoog | 18-11-05 | 15:23

De Nederlandse rechtsstaat bestaat niet. Die is al láng gelden failliet gegaan en opgedoekt.

DenkZelfstandig | 18-11-05 | 15:23

@Brusselmans 18-11-05 @ 15:13

Ik las even Michiel Mans... maar die bedoelde je niet denk ik...

TRS | 18-11-05 | 15:22

@Pluisss
Die losse onderdelen zijn inderdaad bij iedereen thuis te vinden. Het verschil zit hem in het feit dat Samir alle leuke onderdeeltjes bij elkaar had liggen. Dat hij al een mooi ontstekingsmechanisme aan elkaar had gesoldeert, en dat hij als een metalen buis met spijkers had gevuld. Maar volgens mij moet jij voor jezelf beginnen. Begin eerst maar met het verdedigen van Nouredinne. Gewoon zeggen dat het geweer geen geweer is, maar een aantal stukken metaal, die toevaliggerwijs ook in elkaar kunnen worden gezet, als een geweer etc etc

The Truth | 18-11-05 | 15:22

ik wil de tijd terug dat we op GS ons drie dagen lang konden vermaken met een dyslectisch kakkertje dat zijn ontslag brief bijn McD online had staan. of een domme debbie. of een rampen oefening in de arena of zo. damn, vroeger was alles beter.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 15:21

Van Mierisstraat 194 in Den Haag (schilderswijk) daar woont zijn huis (incl vrouw) kan daar niet even iemand langs gaan?

Toni | 18-11-05 | 15:21

Dan zal die alleen wel blijven wegrotten, geen haai die m wilt hebben.

tempi | 18-11-05 | 15:20

Ik zou het overigens flauw vinden als hij zijn Video met boodschap niet terug krijgt. Hoewel, dan ligt deze hem niet in de weg .... de boodschap blijft dezelfde.

Teep | 18-11-05 | 15:20

@pluisss dus ik loop met een pak vol bommen bij de AIVD naar binnen, maar nee je kan meniet oppakken want ik heb nog niks gedaan.... fijn die rechtstaat van jou. Als er overtuigend bewijsi van slechte bedoelingen dan moet dat voldoende zijn.

PS als we maar niet gaan martelen zoals die losers aan de andere kant van de plas.

holistic river | 18-11-05 | 15:20

@Brusselmans
Niet dollen met mij, hè! Ik weet zeker dat Michiel die opoffering voor de grootsheid onzer natie op zou kunnen en wíllen brengen! Het enige wat iemand hoeft te doen is Samir in relatie te brengen met de nijlganzenpopulatie.

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 15:20

Nu die lelijkerd vrij is kunnen wij hem lekker zieken.
Laten we onze GSM`s gaan gebruiken om hem uit de tent te lokken.

NahUnd? | 18-11-05 | 15:20

voer samir A aan de haaien xD

donblingbling | 18-11-05 | 15:19

weg ermee die Samir A

tempi | 18-11-05 | 15:18

tja we kinnen wel blijven lullen dat ie nog niks heeft gedaan en dat er geen bewijzen zijn, bla bla bla...
uiteindelijk komt ie vrij, pleegt ergens in ons doofstomme landje een aanslag, en dan gaat iedereen naar elkaar wijzen, en zeggen:zie je wel, ik heb je gewaarschuwd!!
nee joh, laat lopen die gast en de rest.
we pakken wel weer een tasjesdief op....de crimineel!!!!

buurmanP | 18-11-05 | 15:16

Gewoon lekker laten lopen die samir.....

Rest In Privacy | 18-11-05 | 15:16

@Behangdelul: ik heb wel boeken waar die plattegronden instaan. Ik heb ook nog wel een oude KIJK liggen waar Borssele instaat. En ik wed dat er op jouw computer ook wel wat interessante documentjes te vinden zijn.
.
Niets zonder bewijs. Als het er eenmaal is, dan mag hij van mij ook hangen. En daar zullen HEEL VEEL moslims het mee eens zijn.
.
(Ik schrijf dit o.a. omdat ik niet wil dat iedereen die moslim is daarop aangekeken moet worden. Dit is een vrij land, voor mij, voor jou, maar ook voor hen. En als iemand over de schreef gaat, moet 'ie aangepakt worden. Maar niet daarvóór.)

Pluisss | 18-11-05 | 15:16

oeps oude uitspraak.

Agamemnon_NL | 18-11-05 | 15:15

Vrijgesproken, ja doh!
Natúúrlijk is hij vrijgesproken, de kit wist heus wel dat dit het eindresultaat zou zijn. Maar daar gaat het ook niet om. Dit is gewoon 'hinderlijk volgen' in optima forma. 't Is een erg dure vorm, OK, maar het werkt wél.

Pharos | 18-11-05 | 15:15

@ Lof

Dan zal Michielemans - voorstanders als hij is van wapenbezit - zelf de handen uit te mouwen moeten steken.

In dat geval vangt verdraagzaam Nederland twee vliegen in een klap.

Brusselmans | 18-11-05 | 15:13

wat willen we nou! Onschuldigen uitbetalen die voor niks knijp zaten, of bij twijfel alle figuren laten lopen?

koossie | 18-11-05 | 15:13

@Kruidnagel 18-11-05 @ 15:10

Oeeeeehhhhhh oproepen tot geweld is strafbaar. Tenzij je natuurlijk vanuit religieuze motieven handelt. Gelieve dat dus steeds even toe te voegen.

TRS | 18-11-05 | 15:13

Het is toch net zo als aangifte doen wegens mishandeling. Eerst moet je een mes in je lijf hebben gekregen voordat er wat gebeurt. Zo te zien geldt dar ook voor terroristische aanslagen. Wat hebben we toch een vreemd rechtssysteem in dit land.

zoeffie | 18-11-05 | 15:12

@pluisss

hij loopt inderdaad tegen de lamp daar maak ik me ook niet druk om

MILF | 18-11-05 | 15:12

De ergste vijand van Nederland... is Nederland zelf.
God wat een afgang, deze debiel zal waarschijnlijk over een tijdje ongenadig toeslaan, en dan?
Eindeloze kamervragen en discussies.....

naat | 18-11-05 | 15:11

Zou er nu een real-life soap komen met Samirke?

TRS | 18-11-05 | 15:11

@Milf: Ik praat het niet goed, ik denk echt wel dat deze kerel iets belangrijks wou opblazen. Maar iemand oppakken vóór hij wat doet, dat gaat gewoon niet zo in dit land. En daar zouden jij en ik blij om moeten zijn, al komt het nu ff niet goed uit.
.
In tegenstelling tot die vent in Venray (dit vooral @Lucifer) want die man werd bij die Moskee aangehouden met vier molotovcoctails in zijn auto. Dat is nou eenmaal iets anders dan een doos met onderdelen die ooit een bom zouden kunnen worden, maar net zogoed gebruikt kunnen worden om het lichtknopje mee te repareren. Zo werkt de rechtstaat.
.
Die Samir loopt echt nog wel tegen de lamp, hij wordt als een havik in de gaten gehouden. Jammer is dat, want nou kunnen z'n vrienden ongestoord hun gang gaan, maar ja.

Pluisss | 18-11-05 | 15:11

Keer het tij, stem Michiel Smit!

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 15:11

Ik zou zeggen; Samir blaas eens wat op. Utrecht centraal, stationsplein, in de spits. Eerst even voor wat vertraging zorgen op de trajecten Utrecht-Amsterdam, Utrecht-Rotterdam en Utrecht-Den Bosch en vervolgens BOEM doen... Kijken of ze dan wakker willen worden in Den Haag.

the sweetest thing | 18-11-05 | 15:10

Kan GS niet een beloning uitlokken voor diegene die Samir Azzous omlegt, zodra deze zich weer buiten mag vertonen? Misschien dat Ruud de Wild er dan ook weer nog een schepje bovenop kan doen.

Kruidnagel | 18-11-05 | 15:10

@God

Godverdegodver.... WELKE ?!

TRS | 18-11-05 | 15:10

De ergste vijand van Nederland... is Nederland zelf.
God wat een afgang, deze debiel zal waarschijnlijk over een tijdje ongenadig toeslaan, en dan?
Eindeloze kamervragen en discussies.....

naat | 18-11-05 | 15:09

Nederland, het land van de naieve dwazen!
Maar ja, Sint zal 'm wel in het grote boek zetten, dus geen opblaasgeit dit jaar. Misschien een opblaasmus als ie belooft geen fotomeneren meer te meppen.

GOD (echt waar) | 18-11-05 | 15:09

@Pluiss

Ik heb een schilderij aan de muur hangen, maar hangt die bouwtekening van de kerncentrale bij Borsele en de tekening van Schiphol bij jou aan de muur of heb je ze in het archief?

Of roep jij ook iedere week dat je een El-Al toestel neerhaalt?

Behangdelul | 18-11-05 | 15:07

Het laatste wat hij opblaast is het O.M. Die lacht zich verrot.

diepnek | 18-11-05 | 15:05

Niet de schuld van de rechtert, niet de schuld van het OM, maar de schuld van de wetgever. Als wij als maatschappij willen dat het getoonde gedrag van Samir strafbaar is, moeten we de wetgeving daarop aanpassen. En totdat gebeurd is, is vrijspraak terecht.

Lof der Zotheid | 18-11-05 | 15:04

@pluisss

Samir? tuin?

MILF | 18-11-05 | 15:01

Zo justitie weer even op het nummer gezet.Laat ze nou eerst maar eens met feiten komen voor ze een ander de stuipen op het lijf jagen.
De eerste de beste ekster is al in staat dit land in opperste verwarring te brengen, these days

Alice D. | 18-11-05 | 14:58

Vrijgesproken wegens amateurisme.Die kan zich ook niet meer in de moskee vertonen LOL.

janfortune | 18-11-05 | 14:58

Goh, lekker losse reacties.
.
Je kan me wel proberen op een woordje te vangen, maar je weet dat het zo werkt.
.
En die lijst met voorwerpen uit de tenlastenlegging van het OM? Een stuk electriciteitskabel emt een kabelschoen. Ammoniak. Brandspiritus. Wat vage documentjes. Ik durf te wedden dat precies hetzelfde bij een boel van jullie ook te vinden is. Bij mij in ieder geval wel ? wie durft?
.
Iedereen die zelf onderhoud van z'n auto doet, en toevallig een tuintje heeft, heeft alles in huis om een dikke vette bom te maken.
.
Dus discussiëren jullie lekker verder, dan ga ik 1984 nog eens lezen, dan weet ik wat me te wachten staat.

Pluisss | 18-11-05 | 14:57

"Terug naar de middeleeuwen." Uiteindelijk zal de democratie het onderspit delven. En als over een jaar of twintig het gele gevaar Saoedi Arabië heeft geannexeerd is het nog maar de vraag of Mekka nog bestaat. China heeft niet zoveel met de mensenrechten en geven geen ene fuck om een mensenleven. Moslims willen graag dood. O, we gaan boeiende tijden tegemoet.

Barbapoeppa | 18-11-05 | 14:55

Als het OM op deze manier Samir in de gevangenis houdt heeft hij wellicht op een gegeven moment recht op schadevergoeding, maar dat is het wel waard. Ondertussen zit hij wel vast (en kan moeilijk ellende veroorzaken)
Als hij dreigt vrij te komen beschuldig je hem weer van iets anders, en zo kunnen we wel even doorgaan... voor je het weet is hij 60 jaar (HAHAHAHA)

fweddy | 18-11-05 | 14:54

we kunnen weer trots zijn op ons landje!!!!!!
het gaat toch goed zo, dat soort gasten elke keer maar hun hand boven het hoofd houden!!!!
nee, je moet eens een agentje uitschelden, of je middelvinger opsteken naar oom agent, dan heb je de poppen pas aan het dansen!!!!!!!!!!
ik schaam me voor mijn eigen land en regering!!!!!!!
kots!!!!

buurmanP | 18-11-05 | 14:54

Geweldig rechtsysteem heeft ons land toch ook. Jongens die hun leven geven om mensen als Samir en kornuiten op te pakken doen het blijkbaar voor niets, abrupt opgeroepen worden om een terroristische aanslag te verijdelen, wat gelukt is. Want de AIVD had het helemaal onder controle totdat in ons land de rechtspraak aan de pas komt. 3 Zonnedael kakkertjes die hun rechtenstudie succesvol afgerond hebben maar daarbij niks van de echte wereld meekrijgen, ze moesten eens weten. Medelijden voor een terrorist plus>, Samir zal waarschijnlijk ook zijn studie chemische wetenschappen mogen voortzetten. voor de Advocaat van de duivel zeg ik: petje af!

lukkiluk | 18-11-05 | 14:54

@GS: t-shirtje voor wie de schadevergoeding goedt raadt ?

bwahaha | 18-11-05 | 14:54

@zapper.. NIMBY !!

Antwerk | 18-11-05 | 14:53

Stuur hem naar Dominao D Day en laat hem wat met die domino stenen doen, dan gaat ie in ieder geval naar de nor.

Dominator | 18-11-05 | 14:52

Tis inderdaad allemaal een beetje jammer..
Al wel verwacht dat de heren der OM nu voor de tweede maal zouden zorgen dat ze een sterke zaak hadden tegen dit heerschap.

Heren/Dames,
Er rest mij niets meer en minder dan u toch nog een prettige voorzetting van dit weekend te wensen. Ik ga ervan genieten. Samir A. of geen Samir A.

Ongezien de t*phus

DwarsDoorHetMidden | 18-11-05 | 14:52

schiet hem alsjeblieft gewoon overhoop en zend het uit op Ned. 2

pollie_vld | 18-11-05 | 14:52

Toch leuk en smeuiig, zo onze eigen Osama Bin Laden. Wat willen wij als klein landje toch zo graag groot doen...

bwahaha | 18-11-05 | 14:52

"terug naar de middeleeuwen"

ga jij maar vast, wij blijven nog even hier

MILF | 18-11-05 | 14:51

-weggejorist-

its-hammertime | 18-11-05 | 14:50

@ahum: Burn the witch!

bwahaha | 18-11-05 | 14:49

Dit is echt te gek voor woorden. Eerst moeten wij aanzien hoe er tientallen Nederlandse lichamen geborgen worden voor Samir A. wordt veroordeeld. Hier walg ik echt van.

Brzk | 18-11-05 | 14:49

Het is een hetze.
Ze willen, hoe dan ook, bewijzen dat een nieuwe terreurwet nodig is.

Kunnen ze voortaan mensen opsluiten zonder bewijsvoering....... terug naar de middeleeuwen.

Ahum | 18-11-05 | 14:48

@ Behangdelul 18-11-05 @ 14:26
..
en ik altijd maar denken dat dat ongeluk met die kernreactor een ongeluk was. blijkt het opeens een terroristiche aanslag geweest te zijn.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 14:48

-weggejorist-

its-hammertime | 18-11-05 | 14:47

Heeft geduld dappere soldaten, dit heerschap gaat gewoon veroordeeld worden, en als ie dan na jaaaaren zitten in 2007 los komt staat er natuurlijk een gs "fotoploeg" klaar om deze koranhapper feesteLIJK te ontvangen.
Heeft geduld....

MILF | 18-11-05 | 14:47

@Drop: omdat een molotovcoctail onder de WWM valt. Leer uw wetboeken... ;-)

Opa-Buiswater | 18-11-05 | 14:47

Hoe kan een niet-moslim die met een molotov
naar een moslim-school ging, maar niet gooide
en weer naar huis ging, wel veroordeel worden,
maar Samira niet?

Drop | 18-11-05 | 14:45

de nederlandse rechtspraak is een slappe tinus. ieder blind paard ziet dat onze vriend een terrorist is. ruk dan een algemeen "gevaar-voor-samenleving"-regel uit de kast en sluit die pief op. "maar hij heeft nog niks gedaan". flikker toch op met dat halfgare gelul.

Gier | 18-11-05 | 14:45

@Drop: en het slap gelul komt weer van rechts!
Waar had je die gast dan op willen veroordelen? Op het bezit van een plattegrond van Schiphol en de tweede kamer? Heb ik ook thuis! En kunstmest.... en ik heb ook de pest aan deze regering. Maar zolang er niemand in mijn hoofd kan kijken, en ik nog steeds mag denken wat ik wil ( en neem maar van mij aan dat ik wel een gedachten heb over JanPeter en de buurvrouw van de overkant!) kan niemand mij wat maken. En zo hoort het ook! Of moet de buurvrouw mij alvast aanklagen omdat ik wel eens droom dat ze in een latexpak klaar ligt om door mij bevredigd te worden? Of moet ik berecht worden omdat ik in mijn dromen prachtige plannen met dit kabinet heb?
Dacht het toch niet!!

Opa-Buiswater | 18-11-05 | 14:44

LOL

Ach ja we mogen in ieder geval blij zijn dat ie te stom is om iets uit te halen....

Towerrr | 18-11-05 | 14:43

@the_truth: ga in een hoekje staan janken ofzo.

bwahaha | 18-11-05 | 14:42

Ik hoop dat als ie wat opblaast dat er een mus bij omkomt, dan breekt pas echt de pleuris uit is wel gebleken!

Behangdelul | 18-11-05 | 14:42

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker....

Aldi informeert | 18-11-05 | 14:42

ik geloof dit gewoon niet. hoe kan hij in godsnaam nou weet vrijgelaten worden????????????????? WAAROM, waarom kan dit in dit land?

sjaak lombok | 18-11-05 | 14:41

@dom-dom update. Wel een beetje heel erg dom-dom-dom.
Nota bene vanmiddag werd precies dat al geroepen in de comments!

bwahaha | 18-11-05 | 14:41

Hahaha elke keer hetzelfde met dat OM, kunnen we niet terug gaan naar lynchen zoals vroeger...

Mad_Mike | 18-11-05 | 14:41

-weggejorist-

its-hammertime | 18-11-05 | 14:40

De vrijspraak kwam van links.

Drop | 18-11-05 | 14:40

@ MILF, een echte ouderwetse milf dus

Apollo | 18-11-05 | 14:39

@dwarsdoorhetmidden
LOL!

@Gier & Brutus
Videla. You're right. ff een moment van onoplettendheid mijnerzijds.

Pagan Bastard | 18-11-05 | 14:36

@Nemo 18-11-05 @ 14:32
Kolonel klootoog is met zn 42ste de laatste voorbereidingen aan het treffen.

bethundered | 18-11-05 | 14:35

@dwarsdoorhetmidden
LOL!

@Gier & Brutus
Videla. You're right. ff een moment van onoplettendheid mijnerzijds.

Pagan Bastard | 18-11-05 | 14:35

Geen woorden maar daden, heren. (Of is dit te opruiend?)

Trix | 18-11-05 | 14:34

@Artgenchika & Pagan Bastard

Kleine correctie: het is Videla en niet Vileda, maakt niet uit, maar tog. Overigens flikkerde Videla lastpakken in zee.

brutus68 | 18-11-05 | 14:34

@dwarsdoorhetmidden
LOL!

@Gier
You're right. ff een moment van onoplettendheid mijnerzijds.

Pagan Bastard | 18-11-05 | 14:33

hopelijk werkt hij volgende keer wat meer tegen zodat ze hem afschieten.. ;) anders wordt het toch nooit wat..

Razor9063 | 18-11-05 | 14:33

goed land dit, wat moet er eerst gebeuren? Een terroristische aanslag voordat zo'n sukkel wordt berecht??

Rommie | 18-11-05 | 14:33

Wat zou Bush denken, wat zou Bush denken? Die denkt niks! Die denkt alleen : 'Mooi, als er straks een aanslag komt krijg ik die Nederlanders wel weer mee in de strijd om de olie'.
Trouwens die geheimtaal: Gaan jullie die mus alsnog wreken?!?

Nemo | 18-11-05 | 14:32

mensen, het was Videla in Argentina destijds (en Massero en Viola). wel opletten graag

Gier | 18-11-05 | 14:31

@Pagan Bastard 18-11-05 @ 14:28

Wel eens gehoord van de Noordzee of het Ijselmeer?
En met een stukkie beton valt ie nog wat sneller ook..

DwarsDoorHetMidden | 18-11-05 | 14:31

Wat lult iedereen hier toch over het OM? Het OM, de officier van justitie (staande magistratuur) klaagt Samir aan... de rechterlijke macht (zittende magistratuur) oordeelt over de zaak, persoon etc...
Het OM doet wat het kan, althans daar ga ik nu even vanuit...

Omnivoor | 18-11-05 | 14:31

wanner kan je eigenlijk veroordeeld worden voor het voorbereiden van een aanslag??? ookal heb je alle plattegronden,vluchtroutes,bommen en granaten, en een tijdschema, je bent volgens de wet dan nog geen aanslag aan het voorbereiden.

luckystrike | 18-11-05 | 14:30

Yep, de Mossad.. Nog geeneens aan gedacht.. Dat is different koek dan de AIVD.. Idd, die zullen ook wel belangstelling hebben gekregen voor ons vriendje.., en die nemen heel andere maatregelen..

brutus68 | 18-11-05 | 14:30

Aan alle 'loodgieters':

"De put is klaar om gedempt te worden, herhaal...."

pocoloco | 18-11-05 | 14:29

@Artgenchika

Vileda pakte deze mensen ook op en liet ze verdwijnen door ze uit een hoog vliegende helicopter te lazeren boven onherbergzaam gebied.

Wij hebben geen onherbergzaam gebied in NL. (hoewel... Almere?)

Pagan Bastard | 18-11-05 | 14:28

Inkomend bericht voor Fleischbaum :

Het kalf is verdronken, ik herhaal, het kalf is verdronken !

Boomer | 18-11-05 | 14:28

het laatste wat ik wil is meehuilen met de wolven in het bos, maar deze man lijkt me toch serieus staatsgevaarlijk en mag van mij wel een tijdje ergens anders gaan vertoeven

Loki | 18-11-05 | 14:27

Waar maken jullie je allemaal druk om zeg mijn hemel, deze Bananenrepubliek ga ik mijn energie niet meer aan besteden. Get a life!

Daantje100862 | 18-11-05 | 14:26

Overigens hebben we ook nog goed nieuws: hij was mogelijk van plan om een El Al Boeing uit de lucht te knallen. Die Israeli's hebben bewezen dat ze nergens mee zitten. Dus hoogstwaarschijnlijk wordt hij na ontslag uit Nieuwegein niet alleen gevolgd door de AIVD, maar ook door de Mossad. Dus die gaat vandaag of morgen "geducktaped" en "ge-tyrapped" in het ruim van een El Al Boeing even mee naar Israel, waar ze hem "kwjitraken". Problem Solved.

Neehè | 18-11-05 | 14:26

@Domichan; Ik zou het toch leuk vinden dat iemand die aan een bom zit te knutselen en allerlei bouwplannen van kerncentrales etc in bezit heeft iets meer gestraft wordt dan als ik 5 km/pu te hard rij!!!!!

Of ze je te wachten op een nieuwe Tsjernobyl?

Behangdelul | 18-11-05 | 14:26

@Udo hess, wat een aanstellers! Ik vond het erg vermakelijk in ieder geval.Je hebt weinig van die breezah's overgelaten ;-).

NoClass24 | 18-11-05 | 14:24

pocoloco 18-11-05 @ 14:20
Gooi het maar online...

bethundered | 18-11-05 | 14:24

Gelukkig zit hij nog vast tot hij de volgende keer wordt vrijgesproken.

Grote Denker | 18-11-05 | 14:24

"Het hof is er wel van overtuigd dat Samir A. terroristische bedoelingen had, maar hij kon die niet uitvoeren omdat hij er geen middelen voor had."

HAHAHAHA!! Onze rechtstaat is een lachertje!

K. Leajeau | 18-11-05 | 14:23

Wanneer krijgt Samir zijn eigen 'bouw' programma bij Talpa ? En wanneer zit-ie bij onze volksmenners BvD, vanavond al ?

Ronny Teauber | 18-11-05 | 14:23

-weggejorist-

its-hammertime | 18-11-05 | 14:23

Vanuit zijn geloofsbeleving zal Samir tot de conclusie zijn gekomen dat Allah met hem is. Hij weet zich gesterkt en zal zichzelf als uitverkorene zien om de Nederlandse democratie een vernietigende slag toe te brengen. Daarna zal hij direct in de hel belanden, hoewel hij zelf denkt in de armen te lopen van 72 bloedgeile maagdelijke fotomodellen.

Barbapoeppa | 18-11-05 | 14:23

@ mozz
..
liechenstein een idee?

kolonel klootoog | 18-11-05 | 14:23

Een wetsverandering gaat een heleboel centen en mensen schelen. De uitslag stond al vast. Hopelijk is de familie van zijn advocaat bij de op komst zijnde bom betrokken. Verdedigen ok. Maar niet op een fanatieke wijze (in de media) als deze. Zegt de video niet genoeg dat er vroeg of laat iets gaat gebeuren? Dat minne kereltje wordt natuurlijk steeds wijzer.

Teep | 18-11-05 | 14:23

Pluiss heeft recht.
fijn dat jullie allemaal je grondrechten en vrijheid willen opgeven uit angst voor een terrorist, Heeft Samir dan toch gewonnen?

Domichan | 18-11-05 | 14:23

Vileda wist wel raad met dit soort mannen, die werden niet opgepakt die verdwenen gewoon.

Argenchicka | 18-11-05 | 14:22

Dit is geen rechtspraak, dit is KROMSPRAAK.

Big Pete | 18-11-05 | 14:22

Kan er niet iemand een Lee Harvey Oswaldje doen?

Levereter | 18-11-05 | 14:22

Samir A. kan weer op jacht naar de maagden die hij zo graag wil.. Als je zo lelijk bent d moet je natuurlijk een andere manier bedenken om aan je vrouwen te komen!

SanchezdeSanchez | 18-11-05 | 14:22

Als Samir dan wat opblaast doe het dan bij Domino D-day,verdiend ie er nog wat aan ook

Behangdelul | 18-11-05 | 14:22

Ik zal me wel op glad ijs begeven hier, maar ik denk dat het O.M. niet anders kon. Maar voorlopig zit ie nog vast, vanwege z'n aanhouding in oktober, en zo sleept de zaak zich voort. Ik denk niet dat Samir ooit de kans krijgt om iets uit te halen, ze zullen hem tot einde der dagen op z'n hielen blijven zitten. Het is te hopen dat Samir binnenkort "iets" overkomt, scheelt een hoop belastinggeld.

brutus68 | 18-11-05 | 14:21

"Het hof is wel overtuigd dat hij terroristische intenties had". Hij had alleen net te weinig tijd om het lontje aan te steken... daar heeft ie nu weer genoeg tijd voor dacht ik zo

blurp | 18-11-05 | 14:21

Dit ging toch alleen over het hoger beroep, de nieuwe zaak moet toch nog voor komen?
@NoClass24, ik word nog steeds aangesproken op mijn bijdrage in de zaak Joop Lith, ik denk dat ik me toen zelfs voor GS-normen aardig heb laten gaan.

Udo Hess | 18-11-05 | 14:21

whaaaaat??!!

dit geloof je toch niet... lekker is dit.

- Een heel goed voorbeeld voor alle andere extrimisten (in wording), immers, je kan lekker je gang gaan, je kan toch niet in de gevangenis belanden
- Hij voelt zich gesterkt en gaat nu dus toch door, immers, hij kan toch niet opgepakt worden
- Er komt dus natuurlijk een aanslag binnen nu en 6 maanden en dan staan we erbij en kijken we erna.. 'Hoe kan dat nou?' en 'gek hoor, we leven toch in een vrij, tolerant land?'. 'nee niet die onschuldige moslim-extrimisten, die zijn zo zielig, die kunnen er niets aan doen'
- Het moge duidelijk zijn; de overheid wilt mij, als goed, werkend en belastingbetalend burger, niet meer beschermen tegen dit soort gevaren

Duurt niet lang meer en ik pak m'n biezen en ga naar een lekker warm land met 'slechts' drugscriminelen en hoeren.. veel veiliger!

mozz | 18-11-05 | 14:21

Misschien ook leuk, een pool waarbij je de plek en het tijdstip mag raden waar samir zich (eindelijk) gaat opblazen! Ik hoop in de rechtbank...
Kudt OM!!

NoClass24 | 18-11-05 | 14:21

En gezien mijn typo's in mijn vorige post begin ik echt te twijfelen of een van mijn vingers niet te kort is om mee te tikken...
*excusé*

DwarsDoorHetMidden | 18-11-05 | 14:21

Was te vewachten, nu maar een sniper er op af sturen dan?

bethundered | 18-11-05 | 14:20

iedereen bij het 42ste is met stomheid geslagen en we gaan ons dit weekend in de bossen bij vierhouten beraden wat te doen. we zijn er niet echt zeker van dat we dit land in deze hoedanigheid nog willen dienen, misschien moeten we voor ons zelf beginnen.
..
gelukkig hebben ze bij het OM nog één, opzich natuurlijk ook riant te verneuken, kans. ik help het ze hopen dat het dit keer wel lukt, kom ik persoonlijk de celdeur dichtlassen.

kolonel klootoog | 18-11-05 | 14:20

*gniffelt in z'n vuistje*
hihi, ik weet waar hij woont. Zal ik z'n adres online zetten?

Ik kan allicht alvast een bloemetje laten bezorgen.

pocoloco | 18-11-05 | 14:20

Misschien kan de pliesie hem een boete geven, dat zal hem leren!

Generaal Pardon | 18-11-05 | 14:20

Alleen in Nederland...

Champagne Supernova | 18-11-05 | 14:20

Hoe kunnen ze daar nu verwachten dat de gewone burgen de boel daar nog serieus neemt?
Ik had wel het ide dat ze zich niet 2 keer aan dezelfde steen zouden stoten omtrent meneer Samir A.

DwarsDoorHetMidden | 18-11-05 | 14:19

Jongens en meiden; niet zeuren maar klachten bij de baas.
www.overheid.nl/organisaties/centraal/...
Democratie is toch wel iets heel anders dan een vreselijk soft integratie-, sociaal-, justitieel- en uitzettingsbeleid.
NEDERLAND WORDT EENS WAKKER WANT WE ZIJN BEZIG ONS EIGEN GRAF TE GRAVEN.
We verzoeken de goden inclusief Allah Akbar.

FHH | 18-11-05 | 14:19

aangezien het met die dominosteentjes toch niks meer wordt is het wellicht een idee de beloning(en) ter beschikking te stellen aan degene die samira omgooit?

zakje pinda´s | 18-11-05 | 14:18

Het grappige is dat ik me echt begin te schamen..
*met stomheid geslagen*

En.. naar mijn gevoel hebben we een nieuw staatscirsus...

Circus OM...

DwarsDoorHetMidden | 18-11-05 | 14:17

Is het iemand opgevallen dat BWahahassan weg is. Volgens mij is hij in zijn busje gestapt om Samir op te halen.

The Truth | 18-11-05 | 14:17

Zapper, ja tijdens een Groenlinks congres

Levereter | 18-11-05 | 14:17

Daar kan je nu echt op wachten dat ie iets gaat doen. Iemand die zijn leven ervoor wilt geven om een leuke markt op te blazen die hou je echt niet tegen.

blurp | 18-11-05 | 14:16

Ergens hoop ik nu dat de eerste de beste aanslag (als die ooit komt) door Samir wordt gepleegd...
Hoe is dit in godsnaam mogelijk?

Wokkel | 18-11-05 | 14:15

Looft geenstijl.nl nu ook 1000 euro uit voor degene die Samir omlegt?

Ik denk dat er dan veel meer mensen willen bijleggen dan die paar duizend euro van Ruud de Wild. Bovendien gaat die 1000 euro er toch niet meer uit.

Geyle Pijp-NeuqSledt | 18-11-05 | 14:15

Weet je, ergens hoop ik nu gewoon dat ie een zelfmoord aanslag gaat plegen.

..zapper | 18-11-05 | 14:14

Pluiss: ik ben het helemaall met je eens, zo werkt onze rechtstaat gelukkig. Echter die Samir is een tjidbom, dus je kunt er opwachten dat hij weer gewoon verder gaat met waar hij gebleven is, totdat het wel een keer lukt. Kan hij het land niet uit als ongewenste vreemdeling. Hij heeft uiteindelijk 2 paspoorten. Die ene van ons gewoon laten vervallen en een enkeltje Rif-gebergte.

Neehè | 18-11-05 | 14:14

wat een grap! nederland = een bananenrepubliek!

frenkie_4all | 18-11-05 | 14:14

@Pluiss
Nou, jij hebt er verstand van, zeg.
Je vergelijkt een verkeersovertreding met een misdrijf, lutser.
Dus voorbereiding voor moord mag ook. Zolang het mes of de kogel er niet in zit, is het niet strafbaar volgens jou?
Voel je je kromme redenering? Ga lekker naar Indymedia, man.

linksisooknietalles | 18-11-05 | 14:14

@Pluisss 18-11-05 @ 14:09

Door rood rijden is een overtreding en geen misdrijf. Een Brabantse jongenman werd deze zomer wel veroordeeld voor het voorbereiden van een aanslag op een moskee. De zaken zijn een op een vergelijkbaar. Het valt dus niet te rijmen waarom de een wel wordt veroordeeld en de ander niet.

Lucifer | 18-11-05 | 14:14

Is dit een grapje? Een zeer originele GS hoax ? Samir is stiekem gewoon tot levenslang plus tbs veroordeeld toch!?

NoClass24 | 18-11-05 | 14:14

Nederlandse juristen moeten echt eens leren nadenken, eerst die enorme blunder met Mohammed Bouyeri wiens kiesrecht niet werd ontnomen *omdat* hij gezien zijn geloofsovertuiging er waarschijnlijk toch nooit gebruik van zou maken en nu weer dit.

Zijn die rechters nou echt zo dom? (antwoord maar niet, dit is een retorische vraag)

Mujahid | 18-11-05 | 14:14

Zullen we vanavond allemaal onze autos in brand steken als protest :)

Illumi | 18-11-05 | 14:14

Tuurlijk is hij vrijgesproken, anders is de volgende zaak niet meer spannend.
* deze rechtzaak werdt mede mogelijk gemaakt door Endemol *

egwel | 18-11-05 | 14:14

Wat zou dhr Bush hiervan vinden ????

paardenlip | 18-11-05 | 14:13

@Redactie
Als je echt het nieuws wilt halen moet je een prijs geven aan degene die Samir A omlegt. Zet een contract op zijn naam ;-)

The Truth | 18-11-05 | 14:13

Nu moeten er een actie komen van Uitzetten die Man.

rkh | 18-11-05 | 14:12

mooi! gekker had het niet moeten worden met die maffe politiestaat.

SloopKogel (wie zijn | 18-11-05 | 14:12

Volgens mij moet er gewoon echt iets gebeuren voordat ze in Den Haag wakker worden. Het zal mij niets verbazen dat wij ook Franse gebeurtenissen gaan krijgen. Dit pikt toch niemand meer?

blurp | 18-11-05 | 14:12

Nu moet hij nog op een verkiesbare plaats komen te staan bij Groen Links en het is compleet.

Barbapoeppa | 18-11-05 | 14:12

Wat zou dhr Bush hiervan vinden ??????

paardenlip | 18-11-05 | 14:12

Staatsvijand nummer 2 ; zijn advocaat? Knap staaltje werk om hem 'voor knutselen' niet bestraft te krijgen!

Dit soort dingen kunnen toch ook alleen maar in Nederland he... Nu is het wachten tot ie iets opblaast met weet ik veel hoeveel doden, en dan is het land in rep en roer en vallen de politici over elkaar heen om te schreeuwen hoe erg ze het vinden! Oprotten met die geitenneukerdt

Behangdelul | 18-11-05 | 14:11

Het is serieus tijd dat er eens wat wordt gewijzigd aan onze rechtstaat, zoals bijvoorbeeld het vasthouden van terrorisme verdachten zolang als het onderzoek nog loopt. Kunnen we anders de VS niet bewegen tot een uitleverings verzoek? Dan zetten we 'm met een grote roze strik op het vliegtuig naar de VS met een paar gezellige CIA jongens als gezelschap tijdens de vlucht....

Der Bart | 18-11-05 | 14:11

Ik heb er opeens geen problemen meer mee als hij een bom legt op het binnenhof. Misschien dat ze dan eens wakker worden.

McCool | 18-11-05 | 14:11

Op deze manier zullen terroristen nooit in de kiem gesmoord worden...

010HaRdCoRe | 18-11-05 | 14:10

Jezus... hij zit nog gewoon VAST beste mensen.. hij is toch onlangs OPNIEUW opgepakt voor een ANDERE zaak....

John McClane | 18-11-05 | 14:10

GS doe ff cursusje strafvervolging svp! Samirtje is nog steeds aan het bukken voor Bubba...

troetelallochtoon | 18-11-05 | 14:09

Wat dachten jullie hiervan:
(Oom Agent) Jij gaat op de bon, jongeman!
(Jij) Huh? Waarom?
(Oom Agent) Jij wou door rood rijden!
(Jij) Echt niet!
(Oom Agent) Ik zag dat je gas gaf, dat is voorbereiding en nou ga je de bak in.
.
Oftewel: dat Samir vrijgesproken wordt, is een consequentie van één van de basisprincipes van onze rechtspraak. Je kan niet veroordeeld worden als je iets niet hebt gedaan, en als er geen bewijs voor is, ga je vrijuit. Daarom lopen jij en ik nog over straat ipv dat we in de bak zitten.
.
En over voorbereiding etc: als je zonder vergunning springstof, munitie e.d. in huis hebt, kan je daar wel voor gestraft worden. Da's een lage straf, en er moet wel bewijs voor zijn.
.
That's the way the world works.

Pluisss | 18-11-05 | 14:09

Niet te geloven dit. Een terrorist vrijlaten. Typisch tulpenland.

De Hongaar | 18-11-05 | 14:09

Heeft iemand het telefoonnummer van de moordenaar van Seveke?

BlackMagic® | 18-11-05 | 14:08

Het nederlandse rechtsysteem is een groter gevaar voor ons land dan Bin Laden!

hurkepisser | 18-11-05 | 14:08

dOM

Barry (die andere) | 18-11-05 | 14:08

Dus omdat hij te lomp is om een bom te maken kan hij niet veroordeeld worden...

WorldDominationPlan | 18-11-05 | 14:08

Iemand het Guiness Book of Records al gebeld??? Dit zal toch wel een kans maken, of anders een eervolle vermelding waard zijn...

Sukkels bij het OM!!!

Yozik | 18-11-05 | 14:08

Zal ik dan maar de eerste zijn hier die hem feliciteert? (voordat bhahaha dat doet).

Puntenslijper | 18-11-05 | 14:08

één woord: lachwekkend

o.g. | 18-11-05 | 14:07

Er moet nog een uitspraak komen over het feit dat hij bepaalde politici wou omleggen. 3 maal is scheepsrecht toch?

Nemo | 18-11-05 | 14:07

Als gewoon de bevolking zijn leven zuurmaakt dan gaat ie vanzelf weg zet chatman maar dag en nacht voor zijn huis..... en wat studeren oppakken

westillknow | 18-11-05 | 14:07

Vanuit de schuilkelder kan ik ik gelukkig wel concluderen dat 'het recht' heeft gezegevierd.

collapse | 18-11-05 | 14:07

Het wordt pas leuk als ie straks echt iets uitvreet wat niet door de beugel kan. Dan is de rechterlijke macht toch een soort van medeplichtig.

mrXL | 18-11-05 | 14:06

Met zijn allen roepen we heel hard: Weg Met Ons.
We verdienen op deze manier niet anders......

dekkie | 18-11-05 | 14:06

Wat een land

Atheisme.nu | 18-11-05 | 14:06

Met zijn allen roepen we heel hard: Weg Met Ons.
We verdienen op deze manier niet anders......

dekkie | 18-11-05 | 14:05

Tjakkaaaaa!!!!!

zoek | 18-11-05 | 14:05

Hij is alleen vrijgesproken in hoger beroep. Maar hij zit nog vast voor nieuwe feiten.

*lloyd* | 18-11-05 | 14:04

oeps... da's lullig

Mephio© | 18-11-05 | 14:04

waar is volkert v/d g als je hem nodig hebt. dit is toch ook een gevaar voor onze samenleving.

mackie | 18-11-05 | 14:03

Het verhaal lag al klaar zie ik.

Nemo | 18-11-05 | 14:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl