Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Halt! Prinsessenrugzak controle

Zeer verdacht, een prinsessenrugzakje‘Halt! Controle! Draagt u voedsel, drank, drugs, glaswerk, flessen, blik, vuurwerk, slag- of steekwapens en andere gevaarlijke voorwerpen bij u? Dan kunt u er wel zo onschuldig uitzien met uw stijlloze roze prinsessenrugzakje maar ervaring heeft ons geleerd dat die juist de ergste zijn. Maakt u bezwaar tegen een stevige visitatie? Nee? Mooi Anders kom je er niet in!’ Kortom, de TT is weer begonnen. Een lekker lang stijlloos weekend brommers kieken, zoepen en kudt roepen. En dat mag alleen met het officiële festivalbier. Dus bespaar u de moeite om te zeulen met koelboxen met betaalbaar bier van buiten het terrein. Het komt er niet in! Ook al zet u de kinderen in om te smokkelen. De kosten moeten gedekt worden en de kassa moet rinkelen. Het wordt dus een weekendje verplicht Rommelsch tanken. Proost!

Reaguursels

Inloggen

P.s: Geen controle gezien... enkel alcoholcontroles en decibelmetingen.

Herr Schnübbels | 01-07-07 | 19:40

Net terug van TT, hier een greep uit de checklist ''voor vertrek'':

300 liter bier
2000 kg brandhout
25 liter afgewerkte olie (om te fikken)
16 lawinepijlen
1 honderdduizendklapper
5 oude motorbanden (het moet wel roken)
40 lege deo-busjes
25 kg vlees (worst, speklap, hamburgers, sauzen, brood, noem alle rommel maar op)
1 dikke geluidsinstallatie

Een greep uit de hoofdbestanddelen van een paar daagjes TT... er zal vast e.e.a. tussenzitten wat niet mag..... maar gezellig was het wel!

Herr Schnübbels | 01-07-07 | 19:39

@Brouhaha 30-06-07 @ 01:07:
Ik begrijp het prima. Je mag ook best klagen, ik vind het persoonlijk ook duur en afzetterij, maar mijn keuze is duidelijk: ik koop dan niks. En ook als de kwaliteit tegenvalt doe ik dat. Geen vervolgbestelling. Stik d'r maar in.
Daar eindigt mijn macht als consument. En als consument heb ik dan op het terrein zelf op dat moment geen andere keuze, dat klopt.

koerbagh | 30-06-07 | 02:33

@koerbagh 29-06-07 @ 17:09
Ik geloof dat je het niet helemaal begrijpt, of je laat je graag naaien door de horecaffers. Nogmaals, ik ben echt niet het type dat m'n eigen boterhammetjes meeneemt, integendeel. Het enige waar ik niet tegen kan is het feit dat er in dat soort situaties 1) sprake is van dwang (je MAG zelf niets meenemen, je wordt gedwongen af te nemen) en 2) dat er gewoekerd wordt, m.a.w. er is geen redelijke verhouding tussen prijs en het geleverde en 3) de kwaliteit is ook vaak nog eens belabberd. Veel betalen vind ik niet zo erg, maar dan verwacht ik veel en goed.

Nederland is ter wereld het land waar je het grofste wordt genaaid in de horeca, op Frankrijk na misschien: je betaalt 2,50 voor een biertje en dan mag je blij zijn dat het glas 150ml bevat. Niemand klaagt ooit in dit sukkelland!

Nog een voorbeeld: er zijn restaurants waar ze weigeren kraanwater te schenken, omdat de centenneukers bang zijn dat je anders geen wijn of bier drinkt. Als ik dat zie ben ik weg, of ik bestel expres helemaal geen drank. Echter, een restaurant dat niet moeilijk over water doet, heeft aan mij een goede qua drank! Met dat geen-drinkwater-gezeik zeggen ze eigenlijk: klant, je bent een benepen gierige hollander die liever kraanwater drinkt dan wijn, dus we zullen je wel eens even dwingen. Dat vind ik pure belediging en dus ziet zo'n tent me nooit meer terug!

Nog zoiets: stel dat je een digitale camera van Sony wil kopen en de verkoper zou zeggen: er mogen alleen Sony batterijen in en die zijn 3x zo duur, dan zeg je toch ook: bekijk het maar, ik wil alleen die camera en waar ik de batterijen koop maak ik zelf wel uit?

Brouhaha | 30-06-07 | 01:07

@krem 29-06-07 @ 22:11:
Dat zijn hele andere controles dan de toegangscontroles aan de poort waarvan in het bovenstaande stukje sprake is. Dat zijn controles in het kader van de speciale APV van de gemeente Assen die er op last van de eerdere genoemde en bediscussieerde regelneven en azijnzeikerts door zijn geramd. Dat heeft verder niets met het beleid op het TT terrein te maken.
@krem 29-06-07 @ 22:31:
Het is nu eenmaal een feit. Bij alles dat je koopt, of het nu een nippeltje van de Gamma is of een toegangskaartje van de TT, zijn naast het burgelijk wetboek de algemene voorwaarden van de verkoper van toepassing.
De meegenomen biervaten en koelkasten hebben niks met de bierverkoop op het TT terrein te maken, maar met de APV van Assen die het gezuip op de campings moet voorkomen.
Je haalt 2 dingen door elkaar.

koerbagh | 29-06-07 | 23:09

@Reykjavik
of t krijg meer aandacht nu...

krem | 29-06-07 | 22:39

@koerbagh
juridisch gezien wahaha natuurlijk is dat t zelfde haha zal allemaal wel.. t blijven gewoon schoften en iedereen die daar zn biertje koopt heeft dat gelijk door.. je wor dr gewoon genaaid.. en niet zo'n klein beetje ook... en jaa ze kunnen zich makkelijk verschuilen achter hun algemene voorwaarden bullshit... de mensen voelen zich dr niet minder om genaaid... vorig jaar zelf meegemaakt hoe de mensen reageren als ze een paar drankjes moesten afrekenen... kzeg t gewoon normale prijzen en ben je gelijk van dat gezeik met meegenomen biervaten en koelkasten af...

krem | 29-06-07 | 22:31

De jeugd zuipt steeds vroeger tegenwoordig.

Reykjavik | 29-06-07 | 22:20

@krem 29-06-07 @ 21:15:
En waar staat dat de politie de controles doet, Sherlock? Als je een kaartje koopt voor de TT is dat een juridische overeenkomst waarbij je je akkoord verklaart met de algemene voorwaarden en regels van de organisatie van het evenement. Hou je je daar niet aan is dat een ontbindende woorwaarde van het contract en kan je dus de toegang tot het terrein ontzegd worden en dat regelt de organisatie helemaal zelf. En als de "klant" de orde gaat verstoren, pas dan komt er pliesie bij. Simpel zat.
De tijd die je ergens verblijft doet er niet toe. Juridisch gezien is het precies hetzelfde als een restaurant. Daar kun je ook niet gaan zeiken dat je een goedkopere biefstuk wilt. Kan wel, dan moet je ergens heen gaan of zelf thuis bakken. Gewoon thuisblijven, de races op TV volgen en aldi-bier van 40ct per 0,5 naar binnen gieten. Kan ook nog.

koerbagh | 29-06-07 | 21:31

ik snap niet dat de politie ingeschakeld moet worden om de belangen/inkomsten van een brouwer de beschermen... als t dan prive-terrein is moet die brouwer zelf maar voor de controle zorgen... je kan t al helemaal niet met een restautrant vergelijken want daar blijf je maar een paar uur... op de TT ben je minstens een hele dag... tzou ook al veel verschil uit maken als ze eens gewone prijzen zouden rekenen voor hun bier of nog beter minder dan normaal... dat kan toch makkelijk.. ze draaien immers veel omzet en hebben t monopolie... neee de mensen uitmelken mja dat zijn we van brouwers inmiddels gewend

krem | 29-06-07 | 21:15

En dan verplicht dus Oranjeboom moeten drinken... brrrr..

3*links=rechts | 29-06-07 | 20:37

lekker weer voor de TT. je regent van de camping af. Dan wil je ook wel bier. véél bier.

zeiksmurf | 29-06-07 | 20:20

@xzaz2. I know, dus praktisch over het bestaande circuit over de Haar, inclusief de kombochten die er nog steeds inzitten. Het is gewoon kut dat het circuit ten zuid-westen van Assen ligt, anders was er niks aan het handje geweest.

Count_Zero | 29-06-07 | 17:22

Ah bon, keuze hebben is een mooi goedje. Maar daar ging het dus niet over.

Shareholder | 29-06-07 | 17:16

@Shareholder 29-06-07 @ 17:07:
Ja hoor. Maar vandaag blijf ik lekker binnen want het nogal kudtweer, namelijk.

koerbagh | 29-06-07 | 17:11

koerbagh 29-06-07 @ 17:00

Nogmaals men maakt bezwaar tegen de manier waarop de vergunning is verleend.
.
Ik probeerde met het muis-voorbeeld aan te geven dat allerminste vreemd is dat Provinciale Staten aanneemt dat dergelijke evenmenten en de oefeningen van het leger opeens geen invloed hebben op een natuurgebied. Meten met twee verschillende maten.
.
Ik ben het met je eens dat er te veel regels zijn. Maar de regels die zijn ingesteld op de TT-campings hebben niks met klachten van omwonenden te maken. Dat deze regelneukerij over het algemeen totale kul is en het leuke van de TT wegnemen is doodzonde.
.

Heras Hekwerk | 29-06-07 | 17:10

@Brouhaha 29-06-07 @ 16:54:
Jij neemt naar een restaurant ook je eigen boterhammen mee in een trommeltje? Meegebrachte consumpties mogen niet worden genuttigd. Het is geen openbaar door de staat georganiseerd evenment. Je bent op privé-terrein, op een privaat georganiseerd evenement. Je wordt niet gedwongen iets consumeren. Hoeft niet... Maar als je dat wel wil, heb je geen keuze in het merk. En de bierverkoper die exclusiviteit heeft bedongen op het terrein en daar grof voor wil betalen, die bepaalt zijn verkoopprijzen. Vindt je dat te duur, dan koop je dat niet. Tsja, zo werken die dingen nu eenmaal. Je hoeft in een bioscoop ook niks te consumeren. Het hoeft niet. Je wordt niet gedwongen. Je wordt ook niet gedwongen er naar toe te gaan.

koerbagh | 29-06-07 | 17:09

Wat ik me afvroeg Koerbagh, mag jij naar buiten wanneer je wilt ?

Shareholder | 29-06-07 | 17:07

'in Nederland draaien we iets leuks l a n g z a am de nek om ,tot de lol eraf is'...
.
Ja,mij bekruipt altijd het gevoel dat ze ons rechtschapen burgers zoveel mogelijk willen indammen.En als ik iets doe wat helemaal niet MAG,gaat de pliessie mij vertellen dat IK beter had moeten weten.. Iedereen anders krijgt zn straf,maar IK had beter moeten weten.. Echt een behoorlijke last op je schouders als mensen van je verwachten dat je,tegen beter weten in,een brave burger dient te zijn.

de grote Anti | 29-06-07 | 17:00

@Heras Hekwerk 29-06-07 @ 16:43
"En t.a.v MER worden hele projecten stilgelegd om een of anderwe klein muis maar zodra er elk weekend oefeningen van het leger worden gehouden en elk weekend races zijn heeft dat volgens Provinciale Staten opeens geen invloed op een natuurgebied. Sure."

Dus? Kappen met die onzinnige regelneverij. De MER is pure kul (in z'n algemeenheid, niet slechts dit geval).

"Men wil niet dat al die enorm zatte lui op campings voor enorme veiligheids-shit zorgen. En hopen dat ze door deze strenge regels naar de stad gaan."

En dan in het centrum slapen? Ze staan toch met hun tentje op de camping, daar gaan ze vanzelf weer naar toe. De taxi-branche vaart er wel bij (ik heb zelf ook regelmatig op de taxi gezeten bij de speedweek, qua fooien haal je in een paar dagen een maandsalaris binnen).
Knokpartijen en rotzooi hou je toch, en of dat nu op de campings gebeurt of in de stad: lood om oud ijzer. Je kun evenementen ook kapot reguleren met onzin-argumenten.
Dáár gaat om. En daar gaat het zo langzamerhand naar toe. Dat er niks meer mag en dat er zoveel moet worden geinvesteerd onder druk van regeltjes van "omwonenden", dat de organisatie (die grotendeels door vrijwilligers wordt gedragen) zegt: We kappen er mee. 't Is te veel werk om aan alle regeltjes te voldoen. Dat is het punt. En dan is het stil. En dan komt er geen hond. Komt er ook niemand meer zuipen en geld uitgeven.
Nou, dan heb je het fijn voor elkaar, als azijnzeikert.

koerbagh | 29-06-07 | 17:00

@koerbagh 29-06-07 @ 15:02
Snap ik wel, maar als ik naar de kroeg ga kan ik ervoor kiezen om naar een andere kroeg te gaan. Het punt is dat je komt voor een bepaalde activiteit (TT, Disneyland, de bioscoop) en dat ze je dan ook nog dwingen om voor een (vaak veel te) hoge prijs consumpties te verkopen. Ik vind dat het altijd mogelijk moet zijn je eigen drank mee te nemen. Let wel, ik doe dat bijna nooit (te lui) maar ik houd er gewoon niet van tot iets gedwongen te worden, wat dan ook. Als ze het kostenplaatje niet rond krijgen dan verhogen ze de toegangsprijs maar. Het vragen van onredelijke prijzen voor consumpties vind ik typisch zo'n zielige-middenstanders-truc en eigenlijk is het pure misleiding.

Brouhaha | 29-06-07 | 16:54

koerbagh 29-06-07 @ 16:29

Jezus gast doe niet zo wijs. Wittenzomer heeft enkel bezwaar op de manier waarop de vergunningen zijn verleend en daarbij dus ook de overschrijding van het geluidniveau.
Ze maken dus geen bezwaar tegen TT zelf maar nogmaals de wijze waarop de vergunning is verleend. En inderdaad met TT en Superbike hebben zij er veel baat bij. Maar bij andere bout evenementjes op circuit levert het Wittenzomer veel klachten op van gasten die gewoon met toeristische bedoeningen daar staan. De omzet die zij maken bij de TT en Superbike is echter niet zo groot dat zij voor de rest geen inkomsten van toeristische gasten hoeven te genereren.
.
En t.a.v MER worden hele projecten stilgelegd om een of anderwe klein muis maar zodra er elk weekend oefeningen van het leger worden gehouden en elk weekend races zijn heeft dat volgens Provinciale Staten opeens geen invloed op een natuurgebied. Sure.
.
En dat gelul over regulering op de camping door omwonenden slaat ook nergens op. Dat heeft gewoon met veiligheid te maken. Men wil niet dat al die enorm zatte lui op campings voor enorme veiligheids-shit zorgen. En hopen dat ze door deze strenge regels naar de stad gaan.
.
Je probeert je gelijk te halen met onzin argumenten vriend. En dan kun je wel wijs doen met je ''lees je eens in' maar je maakt geen indruk als je zo uit je nekt lult.

Heras Hekwerk | 29-06-07 | 16:43

In Belgie zijn ze trots op Zolder,in Nederland draaien we iets leuks l a n g z a am de nek om ,tot de lol eraf is,zelfde geval met crossbanen.

Torquemada | 29-06-07 | 16:42

@Heras Hekwerk 29-06-07 @ 16:13:
Lees eerst jezelf eens in. 90% van de omzet van die camping komt dankzij het TT circuit. Daar staan niet de gezinnetjes die voor de rust en ruimte komen. En FYI: het hele concept "Milieu Effect Rapportage" is dubieus. Het is er alleen maar gekomen omdat azijnzeikers dat in de regelgeving wilden hebben om zo extra wapens te hebben om dingen te kunnen verbieden, maar dat niet rechtstreeks willen doen (dat kost stemmen) maar dat moet dan via het zielige, zwakke en zieke muljeu. Dat bekt altijd goed.

@xzaz2 29-06-07 @ 16:14:
'k Weet er alles van. Alle boeren hadden vroeger de weilanden vol auto's en motoren.. Kassahokje bij het hek en aftikken maar. Gouden handel. Maar ja, het moest allemaal gereguleerd worden... Onder druk van de "omwonenden"... azijnzeikerts.

koerbagh | 29-06-07 | 16:29

lol@koerbagh's studeerkamer-geleerde. Grapjas.

H_C_Q | 29-06-07 | 16:15

@Count_Zero, eerst ging het circuit op de weg, langs Laaghalerveen, Hooghalen Smilde enzo.

@koerbagh,
Je wilt niet weten waar ze 's nachts allemaal heen gingen. Mijn oma woonde daar maar moest omdat het een militair oefenterein werdt weg. Die lui lopen zo richting Smilde en Hooghalen wat redelijk dicht bij ligt.

Verder was het voor de omwonende vaak een bron van inkomste omdat ze de motor's / auto's zich daar konden pakeren voor 5 gulden. Helaas mog dit later ook nietmeer.

De camping grenst aan de militair oefenterein wat vroeger gewoon land was van de boeren daar. Maar ze MOESTEN opgekocht worden.

Al die regeltjes hebben het er daar niet makkelijk om gemaakt, de TT nacht is nit meer zoals het geweest is. Wel is het goed dat ze nu strenger controleren op bier naar de staanplaatsen, mensen moesten vroegah gewoon opgehaald worden met een taxi omdat ze letterlijk niet konden lopen.

xzaz2 | 29-06-07 | 16:14

koerbagh 29-06-07 @ 15:48

Het eeuwenoude argument dat de TT-baan er al eerder lag. Inderdaad en toen waren er hele andere regels van toepassing. En na de komst van baggelhuizen werd het TT-circuit intensiever gebruikt. Waarna de regelgeving is aangepast. Tja en toen woonde de mensen er allemaal al.
En nu worden er verguninning verleend o.g.v Milieu effect rapportages die op zijn minst dubieus zijn te noemen. Maar ja wat maakt uit dat de provincie regels aan laars lapt het gaat immers om het plezier van de grote massa.
.
En dat van Wittenzomer was maar een voorbeeld. Maar ik neem dat als jij op vakantie bent je het wel prettig vindt om de hele dag motorgeluid aan je kop te horen. En de meneeren die geluidsmetingen doen zijn dan opeens op onverklaarbare wijze nergens te vinden zodra er daadwerkelijk iets te horen is. Vreemd.
.
En over dat gelul van de hoofdtribune. 10 km van het circuit hoor je de motors nog duidelijk.
En vent, ken je de uitdrukking ook van 'lees je eens in'. Dat heeft kont met studiekamer-geleerde te maken.
.
Het maakt voor de rest geen reet uit dat er geraced wordt op het TT-circuit. Het feit alleen dat mensen altijd zeiken op de overheid dat ze regels moeten naleven geldt blijkbaar niet als het ons niet uitkomt.

Heras Hekwerk | 29-06-07 | 16:13

Och assen... hill billy CUNTry

Peking Eend | 29-06-07 | 16:12

oei thnx, straks maar over de polder naar Grunn ipv over de A28.

azijnseiker | 29-06-07 | 16:11

Dat circuit ligt er al vanaf f*cking 1925 (en eerst veel groter). Baggelhuizen is gebouwd in de 70-er jaren. Dikke boehoe, want van okt-maart is het uitgestorven op de baan.

Count_Zero | 29-06-07 | 15:55

@Heras Hekwerk 29-06-07 @ 15:35:
Nou, en al is er elk weekend iets op het TT-circuit? Wat dan nog? Je bent duidelijk niet op de hoogte van de situatie ter plekke. De hoofdtribunes liggen zover van enige bewoning dat je daar echt geen last van hebt. En al heb je er wel last van, niemand dwingt je daar te wonen. Dat circuit ligt er al langer dan 99% van de omwonenden.
Mar ja, jij moet hebben van tekst, inlezen. Een studeerkamer-geleerde die geen idee heeft waar het over gaat.
En wat betreft regels: daar zijn er veel te veel van. Afschaffen die regelneverij. De camping mag niet uitbreiden vanwege de bestaande bestemmingsplannen. Dat heeft niks met ordeverstoring van de "natuur" te maken.

koerbagh | 29-06-07 | 15:48

Correctie.

vinden die mensen.

Heras Hekwerk | 29-06-07 | 15:38

Gatver, blikken bier blijven niet warm in je cameltoe nee.
*bestelt bekertje dommels*

Shareholder | 29-06-07 | 15:37

koerbagh 29-06-07 @ 15:13

Haha. Ik kan duidelijk lezen dat je geen verstand van zaken hebt. Tuurlijk 99% van alle mensen van Assen de TT mooi. Maar was het vroeger alleen de TT nu is er elk weekend wel een of ander motorgevalletje te bezoeken op de TT-baan. Niks mis mee.
Maar er zijn regels gesteld omtrent de regulering hiervan. Deze worden door zowel de gemeente en de provincie niet correct toegepast. Voorbeeld camping Wittenzomer mag niet uitbreiden omdat zij daarmee de eventueel de rust zouden verstoren in het aangelegen natuurgebied. (Hetzelfde natuurgebied waar de TT-baan en het leger ook aangrensd). Maar zodra het leger iets wil of de TT-baan is er opeens niks aan de hand. Toch raar. Een camping maakt immers een hels kabaal.
.
Kijk veel mensen die van buiten af erna kijken van die mensen maar zeikerts om het het genot van andere mensen om lekker naar een motorje te staren verstoord. Maar als er elk weekend in jou achtertuin motorraces worden gehouden waarbij vergunningen zijn verleend die in strijd zijn met de regels en andere op grond van die regels ook geen vergunning krijgen, kijken of je het dan allemaal nog zo logisch vindt.
.
Iedereen loopt hier altijd te bitchen op de overheid die de regels niet goed naleefd. Maar zodra andere mensen over regels gaan klagen die in jullie ogen maar stom zijn, zijn het op zeikerts. Het immers maar 1 weekend in het jaar. Dat is helemaal niet het geval. Ik zou zeggen lees je eens in.
.

Heras Hekwerk | 29-06-07 | 15:35

Nee hoor, nix Rommelsch tanken à 15 Euri per klein aangelengd glas. In mijn camelbag gaat 5 liter. OK, koud is het dan niet, maar dat is bijzaak.

Chiant | 29-06-07 | 15:33

[ aluhoedje]
Zit niet alleen veel water in dat bier maar tegenwoordig ook anti-agressiva. Dat wordt gemaakt van het gruis van de theeblaadjes die bij Job door de eerste zeef vallen. Dat maakt Rommelsch dit weekend Premium Selected.
[ /aluhoedje]

Shareholder | 29-06-07 | 15:26

@koerbagh,
Vergeet Baggelhuizen niet, daar wonen volgens een vriendin de grootste anti-TT- zeikerTs.
Maar wat erger is, is dat zowel op de A 28 als de N 34 al twee weken lang allerlei randdebielen levensgevaarlijk op hun motor rijden, denkend dat ze Rossi zijn, en vn al het beschaafde verkeer, zoals ondergetekende, het leven nodeloos in gevaar brengen.

fuckje | 29-06-07 | 15:22

gewoon lekker in de VIP box gaan zitten. comfortabel stoeltje, fatsoenlijk bier in een echt glas en geen schreeuwende duitsers naast je met gashoorns.

lichie! | 29-06-07 | 15:16

@Heras Hekwerk 29-06-07 @ 15:00:
Wat nou natuur? Er is helemaal geen natuur rond het TT-circuit. Allemaal cultuurlandschap. Het enige dat er beetje in de buurt komt is een stukje heide bij Laaghalen, en dat is militair oefenterrein. Dagelijks wordt daar met tankjes rondgesjeesd. Geen muljeuclub in de buurt. En de natuur die er is kan het allemaal geen moer schelen, dat schrikt niet van een beetje herrie zo af en toe. Het zijn de zeikerds uit het westen die in Drenthe zijn komen wonen "vanwege de rust en ruimte" en zich plotseling in het vinexwijkje Kloosterveen terugvinden en een paar zaterdagen per jaar een beetje geluid in de verte van het TT circuit waarnemen die de boel dwarsbomen.

koerbagh | 29-06-07 | 15:13

Je moet niet lachen om de controle, maar triest zijn om het feit dat deze controles tegenwoordig nodig zijn, omdat ouders hun kinderen zo misbruiken.

Joesten | 29-06-07 | 15:07

als je zo dom en stom bent om daarheen te gaan verdien je het om uitgebuit te worden. Klakkeloos accepteren en de rest van de kudde volgen. Veel plezier, pannekoek!

Lebowski Achiever | 29-06-07 | 15:03

@Brouhaha 29-06-07 @ 14:48:
Alsof je in elke willekeurige kroeg kan kiezen uit 10 merken bier. De uitbater van de kroeg bepaalt het merk. De uitbater van de TT is een private stichting, die bepaalt wat er op het terrein wordt verkocht. Zo simpel is het.

koerbagh | 29-06-07 | 15:02

@ koerbagh 29-06-07 @ 14:17

Dat de provincie omtrent hun paradepaardje het TT-circuit gewoon vastgestelde regels aan hun laars lapt en zo interpreteert dat er natuurlijk helemaal geen inbreuk wordt gemaakt op een natuurgebied en ander gestelde normen. Dat is lekker consequent. Oh nee toch niet. Vuil spelletje wordt daar gespeeld.

En als dat 4-jarige bewust met een rugzak vol bier na een controle was gestuurd. En zij was er niet uitgepikt was daar weer een schande van gesproken.

Heras Hekwerk | 29-06-07 | 15:00

Kleuters gebruiken voor je dranksmokkel? Tsss. Stelletje amateurs. Mijn schoonmoeder die eens per jaar meemag naar zo'n uitje verbergt toch met gemak zo'n vier literflessen in haar schede.

widtvoet | 29-06-07 | 14:59

Verleden jaar ook blikjes ingeleverd bij de poort van het circuit van Assen. Veiligheid! zeggen ze ! geen blik en glas! verder op... de horeca..... lekker een Breezer.......€6! ook in glazen fles... toch.... dan wint toch weer drang naar omzet. veiligheid ja ja!

itsmejohn | 29-06-07 | 14:56

De TT is één groot feest voor fijnbesnorde provincialen.

sjaakdeslinksesul | 29-06-07 | 14:55

Nou, als dan helemaal niemand meer reaguurt ga ik ook maar naar huis.

Teen | 29-06-07 | 14:52

Altijd leuk, dat provinciale nieuws. Interessant om te vernemen hoe het proletariaat zich vermaakt.

John McClane | 29-06-07 | 14:48

Zeer irritant, die afleggers... ehhmm... uitbaters op zo'n evenement. Ik vind dat dit soort controles VERBOTEN moeten worden; het is de ultieme vorm van gedwongen winkelnering. Als je eenmaal binnen bent, kun je nergens meer heen en ben je verplicht voor 3 euro een half gevuld plastic bakje lauwe uilenzeik van een of andere brouwer, die met veel smeergeld het monopolie heeft verworven, af te nemen.

Hoe zit dat met concurrentie? Moet Neelie hier niet eens fors ingrijpen om die afleggerij een halt toe te roepen? We worden in de reguliere horeca al genoeg genaaid, tenslotte. Of, zoals de Fransen zeggen: "nous sommes enculer a sec". (Wij zijn dr**g in ons h*l gen**id)

Brouhaha | 29-06-07 | 14:48

Het was niet de dochter van ''meneer van Buren'', want die is net twee geworden...

Attila23 | 29-06-07 | 14:47

lol en zo hoort dat ,je kan niet voorzichtig genoeg zijn met die kleuters van tegenwoordig .. tuig is het vooral die met die roze my little pony rugzakjes .. iedereen kan toch op z'n vingers natellen dat een 4 jarige die woekerprijzen voor zo'n lauw skolbiertje niet kan betalen van d'r zakcentjes ,dus dat is toch helemaal logisch gesproken de hoogste vangkans van dranksmokkel

tsar | 29-06-07 | 14:46

Drommelsch in Drente... kon de nieuwe Soeske en Wieske wel zijn...

dr.spin007 | 29-06-07 | 14:46

En je net voor de controle volledig klemzuipen met bier om het vervolgens op de TT over zo'n brommer weer uit te kosten, mag dat wel.

Sven31 | 29-06-07 | 14:41

TT? TeringTubbies?

AUB | 29-06-07 | 14:40

daarom ga ik er niet heen... is er alleen maar rommelsch!

raarmaarwaar | 29-06-07 | 14:39

@Lekker Belangrijk© 29-06-07 @ 14:29
Maar ik ben ooit wel eens naar de TT geweest hoor, was leuk. Eenmalig, dat dan dan weer wel.
@fluh @ 14:26
Jouw bijdrage is dan weer erg hoogstaand, zeer to-the-point en hilarisch. Dus waarom ons daar mee lastig vallen?

sjaakdeslinksesul | 29-06-07 | 14:32

@sjaakdeslinksesul 29-06-07 @ 14:22:
In de zelfde race als Boet van Dulmen, Barry Sheen, Giacomo Agostini en Randy Mamola. De zgn. rollator-klasse (10cc).

koerbagh | 29-06-07 | 14:32

Misschien dat iemand dat meisje even mijn kant op wil sturen. Dan kan ik even een stevig gesprek met haar hebben.

Teen | 29-06-07 | 14:32

@sjaak ahahha hulde

uchman | 29-06-07 | 14:31

Weet you wel hoeveel ekstiesie er in zo'n schattig rugzakje past?
Kind zal wel totaal van slag zijn, niet door de controle, maar door de spastische reactie van haar papa.

reuzenpanda | 29-06-07 | 14:31

Pssst, Dommelsch ies anders best lekker...

Adriaantjuh | 29-06-07 | 14:31

De vader in kwestie zal er vast uitgezien hebben als een tokkie...

Marshall'80 | 29-06-07 | 14:30

LOL @ sjaakdeslinksesul 29-06-07 @ 14:27

Teen | 29-06-07 | 14:30

sjaakdeslinksesul 29-06-07 @ 14:22
wel den Boet geisgnaleerd.

BP Richfield | 29-06-07 | 14:30

Gelukkig is de ZwarteCross WEL leuk. :-)

PisFinger | 29-06-07 | 14:29

@sjaakdeslinksesul 29-06-07 @ 14:22,
Nee, wel Bertus op zien Norton en Tinus op de BSA.

Lekker Belangrijk© | 29-06-07 | 14:29

dr.spin007 29-06-07 @ 14:20

Nou nou... de galg is misschien wat overdreven. Hoe kon ik weten dat het roze rugzakje je zo na aan het hart ligt?

AdolfJoling | 29-06-07 | 14:28

De eerste Grolletjesslikkers zijn al gepakt.

sjaakdeslinksesul | 29-06-07 | 14:27

@mezelf: bijzonder HOOG op de relevantieladder.

fluh | 29-06-07 | 14:27

Ha, daar is Traag weer met een stukje, heet van de pers en bijzonder op de relevantieladder. Het is weer vrijdagmiddag zeker? Of is Traag nog nooit op een concert/TT/festival geweest, en is dit voor hem wél nieuws? Zo ja, waarom ons daar dan ook mee lastig vallen? Wij wisten het al hoor ventje.

fluh | 29-06-07 | 14:26

Hertogin v. Pauperen 29-06-07 @ 14:21

en met een beetje pech loopt er ook nog iemand tegen je op...

dr.spin007 | 29-06-07 | 14:25

Ahhhh de TT.... doet Wil Hartog nog mee?

sjaakdeslinksesul | 29-06-07 | 14:22

draagt u .... bij zich???

Dappertje Dik | 29-06-07 | 14:21

Niet dat ik het drink, maar ik vind dat officiële festivalbier er maar uitzien als met water aangelende ochtendurine. En je kijgt het ook nog geserveerd in een halfvol plastic bekertje. Dan is het niet zo vreemd meer dat men het naar binnen tracht te smokkelen met behulp van roze princessenrugzakjes.

Hertogin v. Pauperen | 29-06-07 | 14:21

@boneless 29-06-07 @ 14:12
Ermee douchen?

Alcoholic | 29-06-07 | 14:20

AdolfJoling 29-06-07 @ 14:18

en de galg is voor jou

dr.spin007 | 29-06-07 | 14:20

Zo werkt het wel Koer...


kudt hè?

dr.spin007 | 29-06-07 | 14:19

Had dan ook dr flesje limonade aangelengd met Vodka stomme pa.
Dat zal er dan vast wel doorheen komen. Offe dr doosje smarties volstoppen met prettabletten, nu moet je van dat vieze bier met weinig alcohol gaan drinken. (Al hoor je dat natuurlijk niet te doen als je je dochter meegenomen hebt).

Wrakstuk | 29-06-07 | 14:18

Ja..... dus? Helaas nodig om sponsors aan te trekken. Anders moeten ze bij de PVDA aanbellen voor een subsidieaanvraag.

Lying Dutchman | 29-06-07 | 14:18

Gezellig man

D3fix | 29-06-07 | 14:18

Koelboxen zijn voor paupers, de TT voor Tokkie's en prinsesrugzakjes voor hoererende slettebakjes.

AdolfJoling | 29-06-07 | 14:18

Het blijft fris en nattig. Nee niet het bier, maar het weer.

BP Richfield | 29-06-07 | 14:17

Tsja, als je als organisatie door de miljeu-clubs en axieclubs van verontruste omwonenden en de PvdA/SP/GroenSlinks in de provincie wordt gedwongen dure investeringen te doen en je mag je bedrijf niet elk weekend exploiteren, dan moet je dus bij die paar evenementen per jaar die bij hoge uitzondering wél mogen wel voldoende centjes binnenhalen. En dan sluit je contracten met een bierbrouwerij die het meeste betaalt en die exclusieve verkoop wil. Dan neem je als organisatie de zorg op je dat er niet illegaal op jouw terrein wordt gezopen.
Lijkt me allemaal volkomen helder, duidelijk en verdedigbaar. Het is geen door de "gemeenschap" betaalde, socialistische demonstratie of actie-bijeenkomst, het is een bedrijf. Je kan ook gewoon in het dorp Assen blijven, op grote schermen de TT zien en elk merk bier tanken dat je wil. 't Is een keuze.

koerbagh | 29-06-07 | 14:17

komkwamertijd?

IkBenWeerloos | 29-06-07 | 14:16

Proost daar in Assen!

piratenforum | 29-06-07 | 14:16

Ik ben blij dat ze zware criminelen nu ook eindelijk aangepakt worden.

Snijbonenmolen | 29-06-07 | 14:14

ja EN??
man dat is op alle festivals dat je geen eten/drank/drugs/slag-, vuur-, steek-, thermonucleaire wapens mee mag nemen........

DenLangel*l | 29-06-07 | 14:14

Twee dagen aangelengd bier en een hoop lawaai maar dan heb je ook niets.

Don Quichote | 29-06-07 | 14:13

Zoepen en kudtroepen? Het lijkt wel een GS-redactievergadering.

Teen | 29-06-07 | 14:13

LOL@prinsessenrugzakje

CoJoNes | 29-06-07 | 14:13

@ alcoholic

wat wil je uithalen met 5 liter bier?

boneless | 29-06-07 | 14:12

Wat is nou het punt ?

DeSteef | 29-06-07 | 14:11

Om die reden nam ik mijn neefje van 4 mee, alleen liep ie nogal krom door dat 5 liter tapvat,..

Alcoholic | 29-06-07 | 14:10

volkomen terecht, zou ik ook controleren

huh?? | 29-06-07 | 14:08

Gatverdamme.... wie draagt er een roze tasje?

Falsema | 29-06-07 | 14:07

Festivalbier is bagger.

Duikduivel | 29-06-07 | 14:07

ja dus?
denk je nou echt dat er niet van die tokkies zijn die hun kinderen als koeriertje gebruiken.

megapaal | 29-06-07 | 14:07

Heb ik voor niks 45 kratten ingeslagen... goedverdoeme...

Broodjeuh | 29-06-07 | 14:07

Gelukkig is de entreeprijs niet zo hoog... ;-)

Naeaumi | 29-06-07 | 14:06

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl