Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Den Haag weer een stukje veiliger

politiehaaglandenzwerver.jpgJe kunt Balkenende veel verwijten, maar één belofte is hij wel nagekomen. Sinds Jan Peter de scepter zwaait, is het blauw geworden op straat. Overal waar je kijkt zie je politie. Op het strand, in het park, tijdens sportwedstrijden, in de stad. Overal. Nederland wordt dankzij die enorme politiemacht ook steeds veiliger. Sterker nog, uit de laatste cijfers blijkt dat de criminaliteit in dit land eigenlijk gewoon te verwaarlozen is. Dat is mooi voor u, maar minder voor de dienders. Die vervelen zich namelijk de tiefus. Dus wat doe je dan wanneer er een melding binnen komt? Inderdaad je gaat er met 10 agenten op af. Hallo HB, kom eens uit voor de 201, de 202, de 203, de 204, de 205, de 206, de 207, de 208, de 209 en 2 dubbel nul. We hebben die lastige manke overmeesterd. Wij herhalen, die lastige manke is overmeesterd. Zet de LUPA’s maar klaar. Over...

Reaguursels

Inloggen

zo moeten ze is tegen die kk finnen doen op scheveningen en in de binnenstad, en in de rest van den haag eigenlijk ook :)

nee met welgeteld 5 man gister een fietsend jongetje op de boulevard aanhouden. Fietsen mag niet namenlijk daar. met een 10 tonner er op wel. mits voor 11 uur.

Remcork | 13-06-07 | 02:17

Veiliger ?
Waar?
Hier ?

Nehhh, eerst die marokkanen eruit en dan is het pas rustigger...

Vleespet | 12-06-07 | 21:05

@ Kenneth Sanjay G 12-06-07 @ 09:29
Dus toch Heeswijkplein. En Stinky, prima. Het is (in Den Haag) bekend dat de politie Haaglanden een stel lamzakken zijn, dat in het ene deel van de stad te paard de hele dag voor lul loopt, terwijl het andere deel van de stad het moet doen met (vaak jonge en onervaren) agenten die in de auto door de wijk crossen. Als er iets wordt gemeld komen ze tegelijk aanscheuren en zijn vaak bang voor situaties die eventueel uit de hand kunnen lopen (u weet wel, het multiculturele debat).

Ik kan niet precies zien en/of horen waar het over gaat, maar het is duidelijk een vervelende bekende van de politie. En ze zijn het zat dat ze daar met z'n allen staan. Dus dan moet je toch even je autoriteit showen. Idd bullshit, zeker als hij ook nog iets goeds probeerde te doen, maar daar kan ik niet over oordelen.

El PiS | 12-06-07 | 16:28

hallow

we hebben t hier wel over een kansenwijk. als er 2 agentjes zon klusje klaren keert de buurt zich tegen hen.

t enige wat ik raar vind is dat ze, als ze m eindelijk oppakken, ze m niet meteen afvoeren om verdere problemen te voorkomen.

als actie is t diep amateuristisch
maar dat er met veel mankracht opgetreden wordt is niet echt vreemd in hedendaags nederland.

Commentaarder | 12-06-07 | 13:57

hallow

we hebben t hier wel over een kansenwijk. als er 2 agentjes zon klusje klaren keert de buurt zich tegen hen.

t enige wat ik raar vind is dat ze, als ze m eindelijk oppakken, ze m niet meteen afvoeren om verdere problemen te voorkomen.

als actie is t diep amateuristisch
maar dat er met veel mankracht opgetreden wordt is niet echt vreemd in hedendaags nederland.

Commentaarder | 12-06-07 | 13:56

0:00 Anita: "Hallo hallo centrale, er is hier een negert die kritiek durfde te uiten tegen mij. Hij is welliswaar oud en mank, maar het blijft een negert. Verzoek ondersteuning van alle beschikbare units. Herhaal: alle beschikbare units..."

1:48 John: "He Anita, hij gaat ervandoor en hij heeft nog niets gedaan. Heb je ons daarvoor op laten roepen? Houd hem eens ff tegen..."

3:38 John (buiten beeld): "Verdomme Harry, we zijn toch met z'n 10-en, als jij me helpt durf ik 'm wel te pakken..."

3:48 Harry: "Gooi 'm eerst maar eens op de grond, zien we daarna wel verder..."

3:54 John: "Goed idee Harry, hij begint al te schelden! Kom Joop, rapen we 'm samen op en gooien we 'm nog een keer op de grond, deze keer wat harder. Leert 'ie dat schelden op de politie wel af..."

4:07 Anita: "Hmm, hij heeft het nog niet begrepen. Bob misschien helpt het als je je voet eens op z'n been zet..."

4:16 Joop: "Kudt! Jongens, kappen nou, we worden gefilmd! Shit, had me er zo op verheugd dat die ouwe negert helemaal zou flippen... Ik weet niet hoe lang we al gefilmd worden maar vanaf nu zo aardig mogelijk doen anders zijn we er straks gloeiend bij. Ondersteun 'm maar zo goed mogelijk en geef 'm maar een rugklopje, misschien werkt dat later nog in ons voordeel..."

Sapperdeflap! | 12-06-07 | 11:17

@Grrrrrr Ik ken iedereen op ons plein en heb uitgebreid nagevraagt wat er is gebeurd! En of deze manke man nou wel of geen overlast veroorzaakt, nooit gehoord van wederzijdse respect???? En deze man werd respecteloos behandeld! Mijn Intelligentie Quotiënt ?? die ligt waarschijnlijk hoger dan die van Grrrrrr want een buurt bewoner zegt... mja ik woon er ook he!!! Mja dit is het laatste wat ik er nog over schrijf!!!

Kenneth Sanjay G | 12-06-07 | 09:29

@Kenneth Sanjay

Mischien trek je zelf wel conclusies die niet kloppen. Wie zegt dat het gaat om een klein misverstandje. Stond je ernaast of heb je alles dapper vanaf je balkon gevolgd? Mischien was er wel ergens anders iets ernstigs aan de hand en kwamen ze daar "te laat'. Ook weer zo'n conclusie die nergens op gebaseerd is. Het zal je hoge iq wel wezen. Volgens een buurtbewoner zorgt die manke stinklul wel vaker voor overlast in die kansenwijk. Mischien moet de politie inderdaad gewoon lekker helemaal niks meer doen in die prachtige kansenwijk van je. En dan niet gaan janken als je ze dan een keer nodig hebt want waarschijnlijk is er dan net iets ernstigs aan de hand in een ander deel van Den Haag. Anders komen ze daar namelijk te laat!

Grrrrrr | 12-06-07 | 01:23

@OuweSchaterhand, Ik ben de filmer dus ook de commentator en werk full time en heb een baan voor onbepaalde tijd!!! JIJ zeker niet he achterlijke lul!

PS hier de roker.. mensen kom op... nooit gehoord van een balkon?
en dan nog, ik beslis zelluf wel wat ik mag doen in mijn eigen huis, so shut the f*ck up!

Wat hier in de comments nou eigenlijk het probleem is is dat mensen een mening hebben over hetgeen wat ze niet weten.
Kijk naar het onderwerp kijk naar het filmpje(al ingekort voor jullie plezier) en trek daarover je conclusies!!

Deze manke man genaamd Stinky kwam op voor een jongedame die werd beschuldigd van diefstal in de C1000 maar dit niet had gedaan... weer éen typisch voorbeeld van conclusies trekken... woon je in moerwijk ben je uitkeringstrekker/dief/tokkie.. blablabla bullshit!

Maar om terug te komen op mijn verhaal, hij kwam op voor iemand en dat zie je ook niet vaak.. uitgerekend die man moet hardhandig worden aangepakt, wat verderop in het filmje te zien was, maar jullie vonden het te lang duren...( hij werd de auto ingebeukt)

10 agenten voor een klein ´misverstandje´in de c1000 slaat echt nergens op.
Misschien was er op dat zelfde moment wel ergens anders iets ernstigs aan de hand en kwamen ze daar ´te laat´....

Kenneth Sanjay G | 12-06-07 | 01:09

Die dienders dat zijn nu mobiele veldwachters geworden. Op alles wat gevaarlijk beweegt gaan ze dapper af met hun bonnenboekje en eenmaal aangekomen trakteren ze elke verdachte op een officiele authentieke boete.

nadenkeniseenkunst | 12-06-07 | 01:09

Scherp gezien/hoord Rezadon 11-06-07 @ 16:05

Dit lulletje dat uit z'n raam hang heeft wel effe een oordeel over de politie maar zelf staat ie vrolijk met zijn tabaks-smoel tegen z'n koter te praten.

U.S. Arseman | 12-06-07 | 00:05

van de week om 7.45 mn eerste bekeuring in 40 jaar gekregen, 3 agenten in een golfje reden me klem op mn fiets, omdat ik op een stille koninginneweg in amsterdam het witte-tramlicht als veilig sein zag, volgens hen had ik 3 seconden moeten wachten op groen licht van de auto's. kost me 50 euri lang leve het blauw

am*dam | 11-06-07 | 22:57

Ik denk dat er aan het beleid een en ander schort. De politie heeft nauwelijks bevoegdheden. Zodoende is de sollicitant voor politiebanen van een ander type geworden. Een type dat geweld schuwt en liever aan de kant van de weg staat met een lasergun. De brave, hardwerkende burger heeft met zijn gezin veel te verliezen en zal zich niet snel bedreigend opstellen.

Ik praat wel eens met agenten die snelheidscontroles uitvoeren en mensen op de bon slingeren die een paar km te hard rijden. Ik vraag ze wel eens over hoe ze zich hierbij voelen en hoe ze zich voelen bij de onveiligheid in de steden, en velen, met name oudere agenten, balen soms behoorlijk van dit werk. Ze zeggen dat ze moeten doen wat er van ze verwacht wordt.

Verder las ik laatst dat er te weinig agenten zijn voor het blauw op straat. Waarschijnlijk is dit waar maar ze zouden misschien wat burgerwachten kunnen omscholen ten einde ze meer bevoegdheden te geven buiten snelheidscontroles.

Fred V | 11-06-07 | 21:43

idioot komt op voor onschuldige vrouw ....... hoezo onschuldig waarschijnlijk eerst d'r tas volgeladen bij de plaatselijke Edah en vervolgens keihard krijsend ontkennen ..... ik heb dat al eens vaker mogen aanschouwen ................... het lijkt toeval maar er loopt dan vaak nog een of andere idioot in de buurt die niet gehinderd door enige kennis het dan voor zo iemand gaat opnemen. Hup knuppeltje erover en de dag vervolgen !!

Ervarings_deskundige | 11-06-07 | 21:10

Ik ben zo'n debiel en ik kom binnenkort naast je wonen, gezellig he pakmedan

pleurop | 11-06-07 | 21:00

Jezus! Iedereen a;ltijd maar zeiken hier over : de politie moet harder zijn'etc etc en nu doen ze eens wat is het weeeeeeeer niet goed...

Die lamzak doet gewoon lastig en je kan niet altijd vragen aan iemand : bent u mank? Heeft u astma? Heeft u pijn aan uw arm?

Gewoon wegjagen die lui... je zal maar zo'n debiel heel de dag voor je stoep hebben!

pakmedan | 11-06-07 | 20:42

Als ik agent was had ik geschoten, levensgevaarlijk die man

pleurop | 11-06-07 | 20:36

Je hoort niet echt wat die manke zegt allemaal. Maar een ding weet ik wel: als ik agent zou zijn dan was ik die manke al lang al MEER dan zat. Wat begrijpt die eigenwijze manke niet aan 'oprotten'??

Anaalfabeet | 11-06-07 | 19:31


Doen ze niks dan is het schande
Doen ze iets dan is het schande
Make up your mind ladys

halvezool | 11-06-07 | 19:11

Even denken hoor:
Sinds 1999 zet de volgende trend zich voort:
1, Parkeerboetes is uitbesteed aan prive bedrijven.
2, Aangiftes van inbraak alleen nog via internet
3, Bij een aanrijding met alleen blikschade: Vul zelf de formulieren maar in
4, Invoeren van proces verbalen gaat via uitzendwerkers, niet meer via Agenten.
5, Digitale flitspalen: binnen 3 dagen automatisch factuur thuis...

Ja.. Ik kan me voorstellen dat ze geen reet meer hoeven te doen.

Weeraanmelden | 11-06-07 | 18:18

Als ik het goed zie is het bij mij om de hoek op het heeswijk plein, en die manke schreeuw antiliaan is wel vaker lastig in de buurt. Bovendien is daar op het plein veel overlast vandaar dat er zoveel agenten op afkomen.

RDJ134 | 11-06-07 | 17:49

1 telefoontje en er staan 101 manke zwartjes om 7 politie heen, dus niet zeiken als de politie hun werk doet.
Je kan ook overal over zeiken,maar niet over de politie.
Wees blij dat er mensen zijn die dat werk doen!!

BLOODYBIGBADBULL | 11-06-07 | 17:43

Liever een zus als hoer dan een wout als broer.
CNFFCN

tuktuls | 11-06-07 | 17:34

@ sjaakdeslinksesul 11-06-07 @ 13:54
Plies ekspleen, wat zie jij als mijn manier van redeneren?

KenniQ? | 11-06-07 | 17:34

@ KaiserSoza 11-06-07 @ 13:53
Zal wel door je nick komen dan.

KenniQ? | 11-06-07 | 17:32

Nooit roken waar kinderen bij zijn ...
Nee, ook niet stiekem uit het raam !

Rezadon | 11-06-07 | 16:05

Dus er is nu een oplossingspercentage van 100% in plaats van 16%?
"Criminaliteit is te verwaarlozen".
Ze denken echt dat ons van alles op te mouw te spelden is.

brulkikker | 11-06-07 | 15:25

Leuk, nog meer mankracht om futiele overtredinkjes te beboeten, fietsertje pesten, automobilistje melken en andersoortige struikroverij. Doe vooral niks aan de echte problemen.

Conan de Rabarber | 11-06-07 | 15:05

Mmmm. Wat lult die pliesie-bond nou met 30% te kort aan straatpliesies.

Trouwens ik dacht dat sinds Balkie regeert er in 0031 de meeste geweldsplegingen (steekpartijen enz.) plaatsvinden van heel Europa. Niet waar dus.

Contra | 11-06-07 | 14:57

@Grrrrrr 11-06-07 @ 14:40
Hoezo, daar hebben we toch ambulancepersoneel voor? ;-)

Alert | 11-06-07 | 14:56

@ El Gringo 11-06-07 @ 14:13

Maar misschien ben jij wel gewoon banger geworden? Hoe veilig je je voelt is subjectief. Je hoort er meer over op TV en GS, wat niet echt een ultrabetrouwbaar beeld geeft.

U.S. Arseman | 11-06-07 | 14:46

@Weatherman
Die meneer is zelf naar de politie gelopen.

Dr. Mabuse | 11-06-07 | 14:41

Weatherman 11-06-07 @ 14:37

Ja, is al gepakt. Die gaat brommen ipv fietsen.

Flodder | 11-06-07 | 14:40

Al die lutsers die een bijdehandte bek hebben over de pliesie. Ik hoop dat als je zelf ooit ligt te kreperen dat ze dan ff geen tijd hebben om je te komen helpen. Beetje stoer praten achter je computertje. Stelletje losers!!!

Grrrrrr | 11-06-07 | 14:40

Goed werk, laat maar zien dat er met de politie niet te spotten valt!
Wie weet krijgt Oom Agent weer wat respect.

LoL @ S?v?ke | 11-06-07 | 14:37

Is die messetrekkende fietsendief al in zijn kraag gevat?
Zo nee; waarom niet?

Weatherman | 11-06-07 | 14:37

Wanneer past de pliesie dat Nix te Zien, Gewoon Doorlopen eens op zichzelf toe?
Stelletje prutsers

Tobi | 11-06-07 | 14:21

@El Gringo 11-06-07 @ 14:13
daar heb je WEL een punt. Ik heb er inderdaad ook ervaring mee. Maar heeft dat nou te maken met dat er alleen maar domme mensen werken, of met de bevoegdheden die de agenten hebben?Van mij mogen ze veel eerder op bepaalde groepen inhakken of wat dan ook zodat ze het wel afleren om een grote bek te hebben. Dit mag helaas niet zomaar omdat, dat de rukregeltjes zijn. Maar heeft nogmaals niks met niveau of wat dan ook te maken.

overVecht | 11-06-07 | 14:18

Keurig. Als mevrouw inderdaad onschuldig was, was dat echt wel aan het licht gekomen. Per slot van rekening is het hier zelfs al moeilijk om veroordeeld te worden als je WEL schuldig bent. Meneer had er zich dus gewoon niet tegenaan moeten bemoeien.

En die omstanders werden ook keurig met zachte hand weggeleid. Als je het tot samenscholingen laat komen, loop je het risico dat je ineens door een meute wordt belaagd. Nee, allemaal keurig volgens het boekje hoor ;-)

Breinstein | 11-06-07 | 14:14

@ U.S. Arseman

Jammer dat je nu weer laat blijken dat je ofwel nooit achter je pc vandaan komt, ofwel in een dermate klein gat woont dat er nooit wat gebeurt. Als je jarenlang in een grote stad woont heb je daar geen statistieken voor nodig. En cijfers zeggen in dit geval al helemaal niets, het gaat om het gevoel van veiligheid of onveiligheid. Als de gemiddelde burger (ik heb het niet over oude omaatjes) 's avonds na negenen nauwelijks meer over straat durft is er iets goed mis. En dat was 25 jaar geleden niet zo.

El Gringo | 11-06-07 | 14:13

Wat mij opvalt is hoe die pliesies constant een tactische positie innemen t.o.v. de verdachte (=discreet omsingelen). M.a.w. ze gaan hem wel zeker op een bepaald moment 'inrekenen'. Let vooral op als mango-mankie een paar stappen naar links doet en de 207 (of de 203, daar wil ik vanaf wezen) direct opnieuw positie kiest. Is helemaal volgens het boekje.

Lekker Belangrijk© | 11-06-07 | 14:13

Tsja typisch gevalletje gebrainwashde dombos fresh out of Academy HQ..... allemaal geen-streepies en 1-streepies.... die staan hier in 020 achter een glasbak "nuttig" NSBertje te spelen.....
Doen verkeercontrole terwijl ze geen ruk verstand van de autos hebben die ze moeten controleren...... en hebben geleerd met ze alle sta je sterker

ill-Eagle | 11-06-07 | 14:08

Ga boeven vangen, apenpakjestuig!

Rest In Privacy | 11-06-07 | 14:07

@Mokum Kosher 11-06-07 @ 13:53
Werd het gedaan door een oude manke man?? Nee? Daar heb je je antwoord.

degekkekoei | 11-06-07 | 14:06

@U.S. Arseman 11-06-07 @ 14:02
Nee, statistieken zijn betrouwbaar *proest*

Alert | 11-06-07 | 14:05

@Mokum Kosher 11-06-07 @ 13:53
In Den Haag wellicht.

sjaakdeslinksesul | 11-06-07 | 14:04

@ al die rukkerts hier die roepen dat de kwaliteit van de pliesie achteruit gaat:

laat eens wat heldere, mooi overzichtelijk gepresenteerde (bijvoorbeeld met een staafdiagram of een cirkeldiagram) statistieken zien waaruit dat blijkt.

Juist. dacht het niet.

U.S. Arseman | 11-06-07 | 14:02

-weggejorist-

Anushapper | 11-06-07 | 14:02

@KaiserSoza 11-06-07 @ 13:51
Die gast is natuurlijk een bekende.

sjaakdeslinksesul | 11-06-07 | 13:57

@KenniQ? 11-06-07 @ 13:49
Dankzij jouw manier van redeneren hebben we 60 jaar lang alle maatschappelijk problemen in de doofpot weten te stoppen.

sjaakdeslinksesul | 11-06-07 | 13:54

Maar waar waren die smerissen allemaal toen er laatst bij mij in de buurt een 90 jarige dame hardhandig werd beroofd en haar dochter van dik in de 60 het ziekenhuis werd ingeslagen? Nou waar??????

Mokum Kosher | 11-06-07 | 13:53

@KenniQ? 11-06-07 @ 13:49

Ik geloof dat je of de geschreven taal niet machtig ben, danwel het IQ van een spruitje hebt als je dat te zeggen hebt op mijn comment.

KaiserSoza | 11-06-07 | 13:53

Is Amnesty International al gewaarschuwd...? Misschien ben ik blind, maar volgens mij gebeurt er niets onoirbaars.

Dr. Mabuse | 11-06-07 | 13:52

@ flappie10 11-06-07 @ 13:50
Kans van hoeveel op hoeveel dat je 's middags op een beschaduwd plein tien platte petten tegenkomt?

KenniQ? | 11-06-07 | 13:52

@sjaakdeslinksesul 11-06-07 @ 13:48

Ik vernam dat hij na een lichte aanvaring met een paar ambtenaren van korps de Haaglanden, nog even binnen moet blijven op aanraden van z'n pro-deo.

KaiserSoza | 11-06-07 | 13:51

Politiestaat FTW :D

xzaz2 | 11-06-07 | 13:51

laffe vmbo-ers

veaugelgriep trekpop | 11-06-07 | 13:50

hoax! er IS niet meer blauw bijgekomen, dus dit kan niet!
Gewoon een toevalstreffer.

flappie10 | 11-06-07 | 13:50

@Overvecht,

Ben wel met je eens dat je voornamelijk de blunders van de pliesie in de media ziet en niet de goede dingen (ik neem aan dat die er ook zijn). Maar het zijn er de laatste tijd zoveel. Bovendien is het zoals andere reaguurders ook al zeiden treurig gesteld met het respect voor de pliesie en op deze manier wordt dat niet beter. Dus als die 10 agenten in het vervolg nou gewoon lekker weglopen en zich echt nuttig gaan maken is de kans dat we dit soort blunders tegenkomen ook meteen een stuk minder.

Claude Jacque | 11-06-07 | 13:49

@ KaiserSoza 11-06-07 @ 13:47
Dankzij jouw soort redeneren zijn er 60 jaar geleden ook heel wat ingeladen punt.

KenniQ? | 11-06-07 | 13:49

Teen heet zeker een ATV-dag?

sjaakdeslinksesul | 11-06-07 | 13:48

Het filmpje is natuurlijk dermate eenzijdig, omdat er ook niets gevolgd kan worden van de conversatie, er zijn grenzen, als de goede man de arm der wet geen keuze laat, wit zwart mank of in rolstoel, wordt hij inderdaad ingeladen punt. Mogen ze vaker doen.

KaiserSoza | 11-06-07 | 13:47

Wat de neuk is nu het probleem? Ik zie een oude vent (ah gossie, hij is ook nog gehandicapt...) staan schreeuwen en tieren tegen een agente. Als die andere agenten toevallig in de buurt zijn is het logisch dat je assistentie verleent. Maar die mankepoot kan ook normaal zijn verhaal doen en daarna rustig weglopen. En dan het commentaar van die filmers.."je mag toch wel normaal zeggen". Het feit dat iedereen maar denkt dat je tegen een agent een even grote bek kan hebben als tegen je eigen wijf/vent zorgt ervoor dat het respect voor de politie in dit land ver te zoeken is en dat kansenjongere en hooligans voor miljoenen euro schade aanrichten.
Ik zeg taser tegen zijn goede poot, dan leert die ouwe schreeuwlelijkerd het wel af. Ga toch eendjes voeren in het park.

sjaakdeslinksesul | 11-06-07 | 13:46

Mr van Jeaule, hier is zeker ook niks aan de hand?

sterrenonder hetijs | 11-06-07 | 13:44

Ik zit met dit weer liever ook niet binnen,dus ik was er ook lekker naartoe gegaan.

Martiiiiiin | 11-06-07 | 13:42

Oneervol ontslag, lekker 4 jaar vastzetten en verplicht verhuizen naar Birma. Wat een lafaards.

StrumaHond | 11-06-07 | 13:42

@Claude Jacque 11-06-07 @ 13:36
dank voor de bevestiging van hetgeen ik postte.
Maargoed, als ik die filmpjes zie dan is het absoluut allemaal erg triest van de pliesie. Zo zijn er nog zat voorbeelden van pliesie te vinden die behoorlijk in de fout gaan. Vanuit de grap gezien kun je zeggen dat iedereen die erbij zit dom is, reëel vind ik het nog steeds niet.

overVecht | 11-06-07 | 13:42

Respect moet je verdienen en de pliessie begint steeds meer uit te blinken in geldklopperij en machtsvertoon naar de gewone man toe. Ga toch boeven vangen!!

DutchXTC | 11-06-07 | 13:40

Lol. Het is ook nooit goed zeg.

BTW zag ik daar Mark Weg niet in beeld. Dacht het wel.

quutje | 11-06-07 | 13:40

Tyler-Durden 11-06-07 @ 13:22
lol @ Reno 911

Dwaaaas | 11-06-07 | 13:39

Eindelijk de politiestaat waar iedereen op aan het wachten was.
Compleet met hang-agenten die niets te doen hebben en arme oude mensen gaan pesten.
Ga eens aan het werk lutsers...

da wizard | 11-06-07 | 13:38

@Overvecht, als je slim bent ga je niet bij de pliesie, dus ja.. er lopen alleen maar domme mensen bij de pliesie.

En dit is weer zo'n mooi filmpje waardoor we met z'n allen weer een heleboel respect voor de pliesie krijgen. Zeker als je beseft dat het mooi weer is, dus normaal gesproken zouden ze met een lasergun langs de weg moeten staan.

Overigens toonde dat filmpje van die rellen in Rotterdam eerder vanmorgen ook al wat een helden die agenten zijn!

Claude Jacque | 11-06-07 | 13:36

Sluit me aan bij NietvoorJan (13.20): Kijk eens over de grens (w00T!) en je ziet 8 van de 10 agenten peukies paffen onderuit gezakt op een scooter of op de motorkap. Neemt niet weg dat dit beeld natuurlijk treurig is. Elders wordt weer iemand overvallen en verkracht maar dat gebeurt stiekum en stil en in het steegje, daar is het lang niet zo gezellig als op dit plein.

JudgeJuly | 11-06-07 | 13:34

tsss, zwervert is niet eens abgeknalt. Wat is het nieuws?

Alert | 11-06-07 | 13:34

En toen las ik van de week dat ze ze ze al vanaf 16 jaar willen opleiden. Hallo! Ik zal me daar wat laten vertellen door zo'n puisterige kudtpuber zonder rijbewijs of stemrecht.

doodvanbierlala | 11-06-07 | 13:33

laat ze beter maar wat pliesie vrijhouden om de liquidatie van Jerry R te voorkomen

geenklassegeenstijl | 11-06-07 | 13:32

zij zijn groot en ik is klein en dat is niet eerlijk o nee

blingblingpinklady | 11-06-07 | 13:32

Bill Cosby look-alike waarvan de banaan is gestolen door 'onbekenden'.

QB (ja die.....) | 11-06-07 | 13:32

ACAB

010waus | 11-06-07 | 13:29

@ed.. 11-06-07 @ 13:22
ja ik zou het ook zeker niet willen. Maar ik vind het gewoon te makkelijk om te zeggen dat het allemaal dom volk is enz.

overVecht | 11-06-07 | 13:26

Dit noem ik nu rellen in de kiem smoren. Lutsers

The CrashPuppy | 11-06-07 | 13:25

stadswachten?

Stijlloosadverteren | 11-06-07 | 13:25

'die pet past ons allemaal' toch overvecht? jammer dat het beroep van politie agent zodanig gedegradeerd is door de opeenstapeling van allerlei blunders, dat de gemiddelde nederlander schijt op die pet, dat het respect weg is laat staan dat iemand nog wil rondlopen met dat ding op zijn of haar harses...

ed.. | 11-06-07 | 13:22

Reno 911 - The dutch episodes............

Tyler-Durden | 11-06-07 | 13:22

@El Gringo 11-06-07 @ 13:12
nee gelukkig niet, maar om te stellen dat er echt alleen maar dom volk bij de pliesie rondloopt vind ik nogal simpel.

overVecht | 11-06-07 | 13:22

In plaats van mekkeren over te veel of te weinig politie moet men gewoon een quotum vaststellen en eraan vasthouden. Diensten dienen per wijk aangeboden worden bij wijze van standaard. Niet alleen politie, maar ook bibliotheken, zwembaden, scholen en ambulanceposten. Niks centralisatie en efficiency - als agenten zich de tyfus vervelen, dan kan mij dat geen goed genoeg doen. De maatschappelijke winst van een zich de tyfus vervelende agent is, ook financieel, enorm. Daar valt zijn loon bij in het niet.

Niet voor Jan | 11-06-07 | 13:20

Ach ik zeg maar zo beter 10 op straat dan 1 in de hand ofzo ?

D3fix | 11-06-07 | 13:20

"als je nergens meer goed voor bent, kun je altijd nog een uniform aantrekken".

Rui Barros | 11-06-07 | 13:18

Lijkt me idd nogal overdreven dit, ziet er bovenal nogal zielig uit... wel erg lang filmpje trouwens...

Sankje | 11-06-07 | 13:17

@ overVecht:

Brigadier overVecht, neem ik aan?

El Gringo | 11-06-07 | 13:17

Altijd wel wat in de provincie.

John McClane | 11-06-07 | 13:15

Tsja, op het moment dat iedere idioot die net z'n naam kon schrijven en een bonnenboekje kon vasthouden bij de politie welkom was is 't misgegaan. Vroeger moest minimaal HAVO hebben om bij de politie aan de bak te kunnen, tegenwoordig wil met een 'afspiegeling' van de samenleving zijn, nu is die behoorlijk verkloot, dus idem geldt voor de politie, kwestie van oorzaak-gevolg en dan is de cirkel weer rond.

MrFancyPants | 11-06-07 | 13:15

@El Gringo 11-06-07 @ 13:12
leuke slogan serieus, maar vind je, jezelf verder niet wel beetje heel kortzichtig?

overVecht | 11-06-07 | 13:14

Lunchpakketjes?

jandoppie | 11-06-07 | 13:14

Tja, meer blauw op straat betekent nog niet dat het ook veiliger wordt. Daar moeten ze nog wat voor gaan doen ook. Maar de gemiddelde politiekneus (m/v) voelt daar weinig voor. Komt ook door de nieuwe wervingscampagne"

"Ben je VMBO'er en heb je geen ambitie,
Ga dan in het leger of bij de politie"

Intelligente mensen die ook nog wat willen doen met hun leven zul je er dus niet tegenkomen.

El Gringo | 11-06-07 | 13:12

hahaha ook allemaal echt zo kijken van, whut wat nu...

overVecht | 11-06-07 | 13:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl