Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Doorbraak in Vaatstra-moord

vaatstraHet hoge woord is er eindelijk uit. De moordenaar van Marianne Vaatstra is hoogstwaarschijnlijk toch gewoon wel een asielzoeker. Daags na de brute moord op Marianne op 1 mei 1999 hebben er geheimzinnige acties plaatsgevonden in het asielzoekerscentrum in het Friese Kollum. De Televaag publiceert vandaag een brief van een anonieme tipgever die uit de school klapt. Gezien de inhoud is de brief geschreven door een medewerker van het Asielzoekers Centrum te Kollum, dat op een steenworp is gelegen van de plek waar Marianne Vaatstra werd verkracht en vermoord. "De dader mocht niet worden gepakt want dat zou het draagvlak van de asielopvang aantasten" schrijft de anonymus. Een erkende seriemoordenaar, die in eigen land werd gezocht voor het verkrachten en keeldoorsnijden van jonge meisjes, is vlak na de moord uit het AZC te Kollum gehaald, naar een opvang voor Moeilijk Opvoedbare Gelukszoekers verplaatst en vervolgens het land uitgezet. De dienstdoende ambtenaren kregen een zwijgplicht opgelegd. Methode doofpot. Het leven van een 16-jarige provinciemeisje is nou eenmaal minder waard dan de publieke opinie over het Asielzoekersbeleid. Er is zelfs een malle professor te voorschijn gehaald om iedereen wijs te maken dat het DNA van de dader wijst op een West-Europeaan. En als zelfs Peter R de Vries het zegt dan is het zo. Overigens zijn deze recente feiten geen nieuws voor de inwoners van Kollumerland en omstreken. Iedereen in Kollum kan u levendig vertellen dat de zoektocht met speurhonden destijds meteen werd afgeblazen toen de honden linea recta van Plaats Delict naar het AZC banjerden...

Reaguursels

Inloggen

wachtmeester de bruy 13-06-07 @ 07:49

*Buigt het hoofd en stamelt: ik zal ze slechts dragen in mijn hart en ze waardig trachten te zijn*

De biotoop uit je tweede link is de mijne! Ik word gek van archetypisch heimwee als ik een heidelandschap zie. Dat je dat op de plaats waar je dat zou moeten vinden slechts kunt verlangen is te zot voor worden. We zijn helemaal de weg kwijt.
-

Eerlijk is eerlijk: het moet gezegd dat Paul Scheffer een ongewone moed heeft aan de dag gelegd, gelet op het verstikkende klimaat in het algemeen en z'n partijpolitieke achtergrond in het bijzonder.
forum.politics.be/archive/index.php/t-...

Op je vraag dient dan helaas ook 'ja' geantwoord te worden, gelet op het feit dat hij in 2005 een gooi deed naar het lijsttrekkerschap en tongue in cheek liet weten niet veel voor Bos te voelen. Na Balkie 2 trok hij zijn kandidatuur in. De meest recente ontwikkelingen ken ik echter niet, maar we mogen aannemen dat hij ausgerangiert is; voorlopig of definitief, dat leert de toekomst ons.

van Maerlant | 13-06-07 | 09:30

@ van Maerlant 12-06-07 @ 09:18
Duizend maal excuus.
Hoe kon ik ooit maar een moment twijfelen.
Vreesde er alleen voor te komen staan en het is gezelliger te sneven met meerderen dan in je uppie.
Dit ter kennis genomen hebbende (heb je je goeie pak an?) deel ik mede dat het de LOEG heeft behaagd Jacob van Maerlant te benoemen tot Ridder 1e Klassse met de zwaarden.
Al deze medailles mag je vanaf nu dragen.
users.skynet.be/hendrik/nl/B-N-Leopold...
En als klap op de vuurpijl een geheel verzorgd verblijf (op kosten van LOEG)(het mag wat kosten ,hoewel bodem van kas in zicht is) met de hele familie naar de Drentse hei voor de duur van een week:
www.drentsewold.nl/
Kun je ook al een beetje wennen aan schapen.....
-------
Denk je ook niet dat Scheffer eigenlijk een "anachronisme" is in de Pvda?

wachtmeester de bruy | 13-06-07 | 07:49

na 8 jaar anoniem reageren, wat een lef, zou de brief misschien van de moordenaar zijn?

huba | 12-06-07 | 19:07

wachtmeester de bruy 12-06-07 @ 08:09

Heer Wachtmeester, uw twijfels treffen mij diep!

Ik zal open kaart met u spelen. *spreidt stafkaart uit op ronde tafel*

Kijk: naast de Strijd is er ook de Kroost. Ik geef ruiterlijk toe de laatste zachtjes voor te bereiden op een eventuele heroriëntering. Als en slechts als dat vlugger dan verwacht moet gebeuren, dan zal ik erbij zijn om de meute in goede banen te stuwen. Zoals ik het nu, gebaseerd op de voorlopige L.I.D.-rapporten inschat, lijkt het me dat we het hier nog wel een 15 jaartjes kunnen uitzingen. In dat geval scheiden dan onze familiale wegen en zullen wij - jij en ik en andere LOEG'ers - schouder aan schouder sneven. Heb trouwens het ideaal van een huisje op de hei nog altijd niet opgegeven. Als het aan mij lag was dat droompje al bewaarheid geworden, maar ik heb thuis niks te zeggen. Wat denk je dat ik hier kom doen? Zo, kom op nou met die medaille.
-
Het artikel is van 2001, een goeie zes jaar oud. Merk op hoe Scheffer z'n betoog op basis van sociaal-economische gronden houdt, de enige manier toen om het onderwerp überhaupt te kunnen agenderen. Het artikel heeft de verdienste gehad de discussie open te breken, daarvoor was het absoluut not done. Het heeft een stroom van reacties losgeweekt, naar aanleiding waarvan Scheffer nog een vervolg heeft geschreven. Gematigde toon of niet, maar Scheffer is natuurlijk verketterd geweest en onheus bejegend. Maar kijk je daar van op?

van Maerlant | 12-06-07 | 09:18

@ van Maerlant 11-06-07 @ 09:30
Dank voor "compliment" (wakker) alhoewel ik dit niet wist (suf).
Ook nu weer met interesse je link gelezen.
Is dit artikel van Paul Scheffer 10 jaar oud?
Nog steeds actueel!
Weet eigenlijk niet waar ik Scheffer moet plaatsen.
Heb hem recenter op de verrekijk wat betreft de allahtonen andere dingen horen zeggen.
Het is tenslotte een pvda-ert.
Maar eh..... van Maerlant nu even iets anders.
Wat moet ik denken van berichten die ik heb ontvangen van de L.I.D.
(LOEG Inlichtingen Dienst), dat jij en Bottehond binnenkort naar New Hampshire vertrekken?
We hebben hier toch niet te maken met Fahnenflucht ?
Wilde jullie notabene nog onderscheiden met de LOEG Ridder Medaille 1e klasse (met de zwaarden) voor betoonde moed en trouw aan De Lage Landen.
Hou ze zekerheidshalve nog in het doosje tot ik jullie hier weer tegenkom....
Ter herinnering:
Eens LOEG altijd LOEG.
Net als moslims maar dan veel chiquer: Officers and Gentlemen !!

wachtmeester de bruy | 12-06-07 | 08:09

De klusjeman, is die al verhoord?

gigi gorgonzola | 11-06-07 | 19:53

"De mensheid is de afgelopen 200.000 jaar vanuit Afrika over de wereld uitgewaaierd." De mensheid is er 200.000 jaar er op achteruit aan het gaan.

Tja en asielzoekers zijn hele integere mensen.

Wie schopt die dwaalhoofden daar uit Den Haag?

Patrick Zweedsey | 11-06-07 | 14:23

Liever geen waarheidsvinding dan 'onderbuikgevoelens' aanwakkeren is altijd de slogan van de gesubsidieerde media, met het Staatsjournaal voorop, geweest.

Kees3382 | 11-06-07 | 13:36

Groot gelijk droef!
Denk maar aan het rapport over de criminele en asociale Marokkaanse jeugd destijds in Amsterdam. Een schokkend verslag dat door de toenmalige burgemeester van Thijn in de la werd gehouden om te voorkomen dat dit rapport stigmatiserend zou werken....

Het Oordeel | 11-06-07 | 12:32

Scruff laat me raden.... een "maar hij is anders" syndroom zeker.
welkom terug.

Vitayalin | 11-06-07 | 12:30

"De brief is geschreven door een medewerker van het Asielzoekers Centrum te Kollum" !!! Waarschijnlijk door een security-medewerker. Alleen die weten dit soort geheimen toch? De vraag is: is dit waar? Want 2 asielzoekers die het land zijn uitgezet hebben wel hun DNA moeten afstaan in deze zaak. Mijn vraag is:
Waarom hebben security-mederwekers geweigerd om DNA af te staan in deze zaak?

alla | 11-06-07 | 11:05

ff afwachten, als er vanavond niks over op kremlin 1 2 en 3 is het waarschijnlijk waar.

Multikuli | 11-06-07 | 11:02

van Maerlant 11-06-07 @ 09:30
Het zou een enorm schandaal zijn als het waar is. Ik weet het niet. Maar als het onwaar is, zou men direct met bewijzen komen dat die speciale afdeling nooit heeft bestaan of dat er niemand is ontslagen etc..
Ik wacht.

Tray Hornay | 11-06-07 | 10:43

Ik geloof die briefschrijver wel. Moge duidelijk zijn dat als het uitgekomen was dat een asielzoekerd van het lokale verblijfhonk dat meisje omgebracht had, dan was dat hele centrum aldaar met de grond gelijk gemaakt. Dat en het feit dat dit een doodsteek kon zijn voor het asielzoekersbeleid, alsmede de verantwoordelijke bestuurders kan tot zo,n idiote maatregel besloten zijn, zogenaamd in het landsbelang. We zijn met z,n allen wel lekker naief als we denken zelden te worden gemanipuleerd door de overheid. Controle van de massa/gepeupel heet dat....

droef! | 11-06-07 | 10:41

"De dader mocht niet worden gepakt want dat zou het draagvlak van de asielopvang aantasten" schrijft de anonymus.

ja want dat draagvlak is al zo goed he......
het zijn van die lieve (a)zielige mensen allemaal.....

ik hoop niet dat deze "beschaving"ooit word opgegraven!

riek | 11-06-07 | 10:37

@ van Maerlant @ 09:30

Er is geen sprake meer van democratie in Nederland. Het ene na het andere rigoreuze, vernietigende besluit en beleid word ons zonder blikken of blozen door de strot gedouwd, en daar kunnen we het mee doen. Oh ja, wel even op tijd je belasting declareren AUB, anders krijg je problemen....

Het interesseert de politiek helemaal NIETS wat 'het volk' denkt en meemaakt, de rampzalige gevolgen van hun zieke demografische idealen, het klakkeloos weggeven van onroerend goed en enorme hoeveelheden cash aan mensen die geen ene moer bijdragen aan NL, het belazeren van het hele land door de invoering van de €, het op grote schaal gedogen van allochtone criminaliteit, ik kan nog wel even doorgaan. Scheffer heeft gewoon zwaar gelijk in zijn column. Helaas.

bello | 11-06-07 | 10:36


Als zelfs een wakkere jongen als Wachtmeester de Bruy niet wist dat er 'speciale gevallen' aan de asielzoekerij vasthangen, dan zegt dat iets over de rigoureuze wijze waarop heikele onderwerpen gedownplayed worden. Minder en minder spoort ons samenlevingsmodel nog met datgene wat je kan verwachten van een democratie. Nochtans stond over deze problemen al een voorzet te lezen in de moeder van alle multiculartikels, 'het multiculturele drama' van Paul Scheffer (8e alinea):

-
"Een voorbeeld uit vele: over vijftien jaar zal Nederland rond de één miljoen asielzoekers herbergen. Zeer velen van hen kampen met trauma's wegens de oorlogen of rampen waaraan ze zijn ontkomen en de geestelijke gezondheidszorg wordt geacht daarop een antwoord te geven. De enorme problemen die dat oplevert zijn bekend, maar dat lijkt de pleitbezorgers van een ruimhartig asielbeleid niet erg veel zorgen te baren. Althans je hoort ze er niet vaak over uitweiden. Zoals altijd zijn we beter in het voeren van de vorige oorlog. "

www.nrc.nl/W2/Lab/Multicultureel/schef...

van Maerlant | 11-06-07 | 09:30

Misschien is dit wel het grootste schandaal in Nederland van de laatste tien jaren en de stilte is griezelig.
Als het hier werkelijk een onzin-verhaal betrof, dan zat er een hoernalist of tien bovenop om de ongewenschte verspreiders op te sporen en aan al hun tanden te voelen.

Jan Passant | 11-06-07 | 09:24

Wie zegt dat de dader niet alweer in NL is, bezig met een nieuwe asielprocedure? Hij is er gewoon mee weggekomen, ze hebben hem laten gaan.... om het imago van asielzoekers 'niet te schaden'.....

Sorry hoor, maar als ik een vergelijkbare misdaad zou plegen verwacht ik minimaal 30 jaar cel + dwangverpleging.

Dit gruwelverhaal illustreert als geen ander de volkomen doorgeslagen politiek in het nederland van dit moment. Het schaamteloos voortrekken van 'asielzoeker' en alle andere meutes immigranten ten koste van de autochtone bewoners voor goedkoop en makkelijk politiek gewin. Het is te walgelijk voor woorden, en in dit voorbeeld is het de familie van het vermoorde meisje dat weer een klap in het gezicht krijgt. Alsof die mensen al niet genoeg hebben meegemaakt....

Nederland zit nu met een enorm imagoprobleem voor wat betreft het asielbeleid. Er is namelijk geen noemenswaardig beleid. Als het aan de linksen ligt krijgt iedereen met een zielig verhaal een paspoort en een uitkering, ook al klopt er geen ene fuck van het verhaal, ook al hebben mensen de meest vreselijk dingen gedaan, het maakt niet uit.

En denk maar niet dat dit onopgemerkt blijft in 'asielzoekerslanden', men weet dondersgoed dat je in NL de meeste kans maakt op een easy life, wat je ook uitgevreten hebt, er zijn hier altijd genoeg geitenwollers die je zielig vinden en de zaak voor je gaan regelen. En daarom zullen ze blijven komen, als wolven op het kadaver af.

Begrijp me niet verkeerd, legitieme asielzoekert zijn ( naar capaciteit ) welkom, mits ze gewoon normaal integreren , de taal leren en een opleiding gaan doen. De gelukszoekers, leugenaars en criminele vluchtelingen ( het wordt me hier te heet onder de voeten want ik wordt gezocht voor mijn criminele activiteiten dus ga ik lekker in NL asiel aanvragen, en dat zijn er heeeeel wat ) dienen linea recta op het vliegtuig terug gezet te worden. Klaar. Hopelijk kunnen we dit soort tragedie voor de toekomst zoveel mogelijk beperken.

bello | 11-06-07 | 09:15

Ben het zat.

Multikuli | 11-06-07 | 08:53

Volksopstandje iemand? Nee he, even verontwaardigd kijken en verder met de waan van de dag. Nederland, het nieuwe Congo.

Tobus | 11-06-07 | 08:48

Als dit verhaal waar is, gaat er een dikke zwarte deken over neerdalen.

Janken rond de doofpotten doen de honden van het establishment alleen als dat mag van de baasjes.

Jan Passant | 11-06-07 | 08:42

En iedere keer denk ik : het moet niet gekker worden. Als dit waar is.........

sam cash | 11-06-07 | 08:38

Waar kenne wij die brief zien?? lijkt me een typisch dikke duim verhaal.

Leiphuizen | 11-06-07 | 08:14

Als dit waar is......!!!!!
Heb nooit geweten dat er speciale "asielzoekerscentra" waren/zijn voor psychopaten en sociopaten die ook nog eens vrij in en uit konden/kunnen lopen.
En er was zelfs een strenge intake procedure om lastige asielzoekers uit "gewone asielzoekerscentra" die ze daar graag kwijt wilden te weren.
Wie zegt dat deze psychopaten/sociopaten en asocialen ook niet onder het generaal pardon vallen en straks (of nu al) onder ons zijn.
Weet uit eigen ervaring dat er onder deze zogenaamde "asielzoekers" een hoop asociaal gedragsgestoord moslimschorriemorrie zit uit landen als Irak, Algerije, Somalië enz.
En dan zitten ze zich op hun borst te kloppen met hun Internationale Strafhof in Den Haag, terwijl ondertussen op nationaal niveau de Nederlandse burger "strafrechtelijk" zwaar wordt verneuqd.
Een geytenwollensokkendictatuur is het!
@ PVV
Werk aan de winkel !

wachtmeester de bruy | 11-06-07 | 07:27

Verbaasd me niks. Heb zelf aan de levende lijve ondervonden hoe een crimineel (mijn ex) door de rechtbank niet werd vervolgd wegens ontvoering en 'meer dan vaderlijke liefdevolle handelingen' jegens mijn dochtertje van toen nog geen twee en ik de gebeten hond werd omdat ik het kind twee jaar lang weigerde aan hem mee te geven. Eindresultaat is dat ik God op mijn blote knieën heb mogen danken dat ik de kinderen nog heb. Advocaat indertijd zei nog nooit zo'n smerige zaak te hebben meegemaakt waarbij alles door rechters en advocaten vantevoren werd afgesproken.
En laten we wel wezen: de keel doorsnijden is geen Westerse handeling maar komt meer voor in het Midden-Oosten en in Zuid-Europa. Zodra de methode bekend werd was het al duidelijk dat het hier geen West-Europeaan betrof. Maar ja, Fryslân ... voor de meeste Nederlanders de Ver-Van-Mijn-Bed-Show.

Scruff | 11-06-07 | 06:33

Ben godverdomme blij dat ik geemigreerd ben. Asielzoekers moeilijk opvoedbaar Gedrag. AMOK bedoelen ze zeker.

12pints | 11-06-07 | 04:01

@bottehond 11-06-07 @ 02:34:
Dat is een ding dat zeker is... Ik vermoed dat Wim-Lex wel een paar jaartjes koning zal moeten zijn, al was het maar omdat zijn Argentijnse biefstukje heel graag koningin wil worden. Maar ik zie Katrien-Analia geen troon bestijgen. Die meiden van Wim-Lex gaan nog meer schandalen veroorzaken dan de Grimaldi-meisjes, Lady Di, de zusjes Hilton en Pamela Anderson bij elkaar.

koerbagh | 11-06-07 | 03:10

Menige hooggeplaatste militair of politiefunctionaris zou om veel minder de macht willen grijpen / overnemen, dus coup plegen, vermoedelijk, niet waar?

STELLETJE GEWETENLOZE criminelen daar bij dat Leeuwarder Openbaar Ministerie........!

Wat een ziel- en harteloze SCHOFTEN...!

dwarsligger | 11-06-07 | 02:55

Deze passage in een Telegraaf-artikel in de zondageditie (10-06-2007) omtrent de zaak-Marianne Vaatstra vindt ik zeker weten ook uiterst explosief nieuws:

...............
Deze kregen zwijgplicht en dienden ervoor te zorgen dat zij alleen contact hadden met deze asielzoeker. Diezelfde dag, laat in de avond, werd de asielzoeker gebracht. Hij kreeg alleen toestemming om zijn kamer te verlaten als de andere asielzoekers sliepen. Hij moest apart eten en verder contact met andere bewoners werd voorkomen.

Enkele dagen na zijn aankomst is de asielzoeker op dezelfde geheimzinnige wijze vertrokken. Hij is opgehaald door de Vreemdelingendienst en op Schiphol op een vliegtuig gezet onder zware begeleiding.
.....................

Mijn reactie:

Als dit echt waar blijkt te zijn, en dit onomstotelijk wordt bewezen, dan is hier naar mijn mening sprake van een NOOIT EERDER VERTOONDE smerige beerput...!
Dan vindt ik die zwijgende AZC-medewerkers de grootste lafaards van deze eeuw..!
En hebben deze medewerkers wellicht geen strafbaar feiten begaan door te zwijgen,
maar zijn zij wel op z'n minst moreel verantwoordelijk voor de tergende en bijna ondragelijke onzekerheid die de vader en moeder van Marianne Vaatstra al die jaren (omtrent de dader en zijn motieven) hebben moeten verkeren............!

STELLETJE SCHOFTEN...!
GRRRRRRRRRRR............!

dwarsligger | 11-06-07 | 02:52

koerbagh 11-06-07 @ 02:16

Je kracht is altijd je zwakte. Misschien is prins Pils wel verlicht genoeg om zichzelf af te schaffen, if not dan één van zijn nazaten. We maken er een mooie huilceremonie van en dan promoveren we ze tot stadhouder, voor het decorum. Want daar horen ze thuis, bij het decorum. Prins Pils laat zich nadrukkelijk laatdunkend uit over de PVV, dus hij is de sjaak. Wat hij suggereerde over de PVV is ongrondwettelijk.

bottehond | 11-06-07 | 02:34

@bottehond 11-06-07 @ 02:06:
Nou ja, ik zie het net omgekeerd... die Belgische familie Saksen-Coburg hangt van schandalen aan elkaar, die krijg je wel weg... zeker als je dat Belgenland gaat opsplitsen, dan is er sowieso geen taak meer voor ze. Die Oranje-kliek is lastiger, hardnekkiger en beter in het verhullen/downplayen van hun familiegeheimen en -schandalen. Vergeet niet dat zij 99% van de polletiek en media aan hun zijde weten. Dat maakt het ook makkelijk voor ze.

koerbagh | 11-06-07 | 02:16

koerbagh 11-06-07 @ 01:40

Die usurpateurs oranje hebben zich met handen en voeten aan de politiek correcte multishitKultur gecommiteerd. Daar is geen uitweg in. Zij zullen vergaan tot stadhouders en alsdus afgezet worden. Hun dagen zijn geteld deaur de platvloersche samaratanitis van gekke juultje, in haar dochter gestold tot een dictatuur van correctheid. Daarna lozen we die Koeberghs omwege een of ander sensueel of finacieel schandaal. Suggesties?

bottehond | 11-06-07 | 02:06

je zou bijna denken dat we alle dochters moeten verkrachten van het linkse schorrie morrie.dat geteisem heeft ook schijt aan jouw dochter.

cor taxi | 11-06-07 | 01:55

@bottehond 11-06-07 @ 00:57:
Eensch... zeker gezien de groot-Dietsche gedachte. En ik heb een warm plekje voor onze Vlaamse zuiderburen (ondanks dat het natuurlijk wel grotendeels abjecte papen zijn, maar goed, beter dat dan grefo-gristenen in het Gelredome en het kabinet). Ik zie de Nederlands-Vlaamse unie er nog wel van komen...
Dan moeten eerst die Oranjes en Saksen-Coburg-Gotha'tjes wel opzouten, dat zal nog een hele klus worden... maar dan is er een fijne gezamenlijke republiek mogelijk (met veul regionale autonomie, natuurlijk).
*droomt alvast*

koerbagh | 11-06-07 | 01:40

De feiten graag. De feiten. Oordelen kan nog niet. De feiten. Eerst de feiten.

QZNYWRLD | 11-06-07 | 01:14

*nonneneuk, jouW ogen, gaat hoofdschuddend slapen*

v Maerlant | 11-06-07 | 01:05

bottehond 11-06-07 @ 00:57

Over die ruimdenkendheid: zodra ze ten koste gaat van jezelf, verandert ze van aard: het wordt dan geborneerdheid, het slaafse nalopen van een vaag ideaal, ten koste van enorm veel menselijke miserie, door deze draad onderstreept. Jezelf en je naasten minder graag zien dan een in jou ogen te verheffen sukkelaar is een geestelijke misdaad tegen de sukkelaar (en z'n gevolg) die je op dat moment bent.

v Maerlant | 11-06-07 | 01:04

v Maerlant 11-06-07 @ 00:26

Zelfs ruimdenkendheid heeft uiteindelijk een grens, hetgeen voor onmogelijk gehouden werd.

OT:

Ik vind het schandalig dat GeenStijl niet eensch een late night item wijdt aan de Belgische verkiezingen. Getuigt van etnocentristisch denken. Volgens mij zitten hier een paar zeer Vrijdenkende en vaak eloquente Vlaemsche reaguurderTs en ik wil het er ook over hebben. Niet goed nagedacht. Ik zeg: nu er geen vlaemsch GeenStijl blijkt te kunnen komen (wat een nonsens trouwens en een stuitend gebrek aan visie) mag men de vlaemsche "gasten" wel wat klantvriendelijker bejegenen, aangezien zij vaak fiks bijdragen aan de slavenarbeid van de reauze zwerm. Kortom: misser van jewelste @ Redactie.

bottehond | 11-06-07 | 00:57

@Johannes26 11-06-07 @ 00:20:
"Sterk lijken op" is in dit verband een aantal gemeenschappelijke karakteristieken, zeker geen gelijkenis zoals ik met een nichtje of volle neef van m'n vader heb. Bovendien is West-Europa in verschillende golven "gekoloniseerd" door de mensheid en zijn er 3 belangrijke genetische markers hier te vinden die ook in Centraal Azië, Afrika, India en China voorkomen.
De uitspraak: "het gaat om een West-Europeaan" op basis van DNA is wetenschappelijke bullshit.

@Shalome 11-06-07 @ 00:23:
Er zijn verschillende geweest die de hele menselijke soort in zijn vroegste bestaan nogal hebben gereduceerd. Het komen en gaan van ijstijden zijn de meest in het oog springende, maar mogelijk niet de enige.

koerbagh | 11-06-07 | 00:37

@knutsel @ 00:15
Een 7+? Wat is dat nou? Als dat het belang van mijn vrienden dien, geef ik ze graag een schop onder hun kont, Zodat dat valt binnen de geboden. En anders sleutel ik gewoon aan de definitie van 'vriend'.
.
En dat van die vrijheden is inderdaad relatief, dat is juist het mooie: Naast een astma-patient zal ik niet roken, naast mijn moeder ook niet, maar naast een sportieve zeurkous juist wel, omdat die vaak heel gezond zijn en meer kunnen hebben.

tipo | 11-06-07 | 00:37

Het doet er niet toe of men de genetisch vastgelegde lichaamskenmerken raskenmerken noemt of niet. Wat er wel toe doet, is dat men die tegenwoordig uit het DNA kan aflezen. Dat zou het daderprofiel aanzienlijk verfijnen. Dat is wat er nu moet gebeuren.

Johannes26 | 11-06-07 | 00:26

knutsel 11-06-07 @ 00:19

Maak je geen zorgen, de Nederlanders zijn en blijven mijn favoriete buren. M'n respect voor jullie is sinds m'n posten hier alleen maar toegenomen. Nederlanders schijnen het zo evident te vinden open te staan voor van alles en nog wat dat ze soms lijken te vergeten hoe breeddenkend ze wel zijn. Het verdient een pluim. Bij deze, en cheers.

v Maerlant | 11-06-07 | 00:26

koerbagh 10-06-07 @ 23:56
Edoch. Het is nogal wetenschappelijk onderbouwd dat zich een catastrofe heeft voltrokken in een ver verleden, daar waar de eerste mensen woonden. Hoe verder ze zich van de bron der onheil wisten te bewegen, des te intelligenter waren ze.

Shalome | 11-06-07 | 00:23

Die markers bedoel ik.

Johannes26 | 11-06-07 | 00:21

Gekke Henkie?

premiejager | 11-06-07 | 00:21

@Koerbach
Leuke link, waar je naar verwijst. Ik heb dat programma afgelopen week toevallig gezien. Geef die blonde onderzoeker het DNA profiel van Marianne´s moordenaar en hij vist zo een foto uit zijn archief van iemand die daar sterk op moet lijken...
Dat is nog eens wat anders dan `het is een west europeaan` op basis van één zielig markertje. Men behoort ze allemaal in beeld te brengen!

Johannes26 | 11-06-07 | 00:20

@VMaerlant. Neem er nog een op mijn kosten, ik zou bij jou niet graag als gierige hollander te boek staan.

knutsel | 11-06-07 | 00:19

@Tipo, Ziet er wel redelijk uit dat lijstje. Ik zou zeggen zeven-plus. Dat doden moet je nog aan werken en die vrijheden van de anderen is maar relatief. Nee geintje, van die vrijheden. Ik ga echter zeker niet niet het belang van mijn eigen uitvretende vrienden voorop stellen, een schop onder de kont kunnen ze van mij krijgen, de lutsers.

knutsel | 11-06-07 | 00:15

knutsel 10-06-07 @ 23:58

Sorry, als ik niet beter wist zou ik nog denken dat ik meer gedronken had dan wat ik geschikt acht voor mezelf.

v Maerlant | 11-06-07 | 00:10

erratum @ 23:56:
en al helemaal *NIET* de precieze locatie van zijn/haar herkomst op een kilometer nauwkeurig...

koerbagh | 11-06-07 | 00:06

@knutsel @ 23:45
Die leidraad is heb ik natuurlijk ook, dat zijn mijn eigen vooringenomen geboden van de Goden:
"Gij zult niet doden."
"Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet."
"Vrijheid eindigt daar op waar andermans vrijheid begint."
"Arbeid Adelt."
"Iedereen heeft een Grenzeloos zelfbeschikkingsrecht, maar is daardoor wel zelf 100% verantwoordelijk voor zijn eigen handelen."
"Alleen het belang van directe familie en vrienden gaat boven eigenbelang. Alle andere belangen dien ik vrij blijvend."

tipo | 11-06-07 | 00:03

@VMaerlant, Pff, rustig maar, je moet niet denken dat ik de oorspronkelijke bevolking iets kwalijk neem, hallo, ik ben ook een trotse Nederlander hoor en je zult mij niet horen beweren dat onze cultuur niet de allerbeste is. Bovendien zeg ik dat toch ook de hele tijd, aanpassen of terugfladderen.

knutsel | 10-06-07 | 23:58

@Johannes26 10-06-07 @ 23:37:
Weer iemand die een klok heeft horen luiden maar geen idee heeft waar de klepel hangt. Feitelijk bestaan er geen "mensen-rassen". De genetische diversificatie van de mensensoort is veel kleiner dan bijvoorbeeld van chimpansees (waarvan de wereldpopulatie een stuk kleiner is).
De genetische markers waar je over spreekt zijn piepkleine mutaties die zich tijdens de evolutie van de mens en zijn trektocht over de aardbol hebben voorgedaan.
Zie ook linkje @15:18... ach, deze dus: www3.nationalgeographic.com/genograph...
Echte wetenschappers kunnen met een DNA-profiel wat algemene uiterlijke kenmerken aangeven, maar zeker niets meer dan dat, en al helemaal de precieze locatie van zijn/haar herkomst op een kilometer nauwkeurig. Die genetische markers geven alleen maar aan uit welke migratie-stroom in het verre verleden de voorouders van dat individu komen. Meer niet.

koerbagh | 10-06-07 | 23:56

knutsel 10-06-07 @ 23:45

Hier ben je me kwijt, Knutsel. %ensen verplaatsen zich en komen hier roepen dat wij honden, zwijnen, apen en hoeren zijn, en de ariërs hebben het gedaan? Niet met mij! Europeanen hebben het RECHT om te vragen dat mensen zich aanpassen aan Europese gebruiken, en waar voor mj het schoentje wringt, dat de islam ondergeschikt is aan de rechtsstaat. Als daar problemen uit voortkomen, niet met Ariërs afkomen alstublieft. Goedkoop!!

v Maerlant | 10-06-07 | 23:50

@Bottehond. Ok, in dat geval ben ik er als een geboren en ik denk hetzelfde als jij over die Spekman, ik vertrouw die vent voor geen meter, maar dat kan ook instinct zijn, net zo belangrijk als de ratio maar dat hoef ik jou niet te vertellen en daar hebben we het een andere keer nog wel eens over.
@Tipo. Doe eens uitleggen waar jouw leidraad vandaan komt.
@VMaerlant. Ik heb niks tegen mensen die zich over de wereld willen verplaatsen, laat ik ze volledig vrij in, zolang als ze zich maar aanpassen aan de mensen in het gebied waar ze neerstrijken. Als mensen gaan echter roepen dat ariers het summum van mensdom zijn moet ik simpelweg afhaken vanwege mijn eigen kenmerken. Ik bedoel, hey, ik val ook op blond maar ben er zelf geen dus waarom zou ik mezelf naar beneden halen.

knutsel | 10-06-07 | 23:45

@Groene Leeuw @ 23:32
Daar gaat je bloed van koken, maar als je meer weet, kan je dan ook meer vertellen over die AZC te Kollum?

tipo | 10-06-07 | 23:45

Groene Leeuw 10-06-07 @ 23:32

Welkom in de fluwelen dictatuur Nederland. Hoe krijg je in godsnaam zo iets verwerkt in je systeem?

bottehond | 10-06-07 | 23:44

Johannes26 10-06-07 @ 23:37

Ik constateer dat het aardig uit de hand gelopen is met dat politiek correct "denken". Het is al lang aan de hand, maar het wordt steeds erger.

www.rijnlandmodel.nl/media/hetze_buikh...

bottehond | 10-06-07 | 23:42

Er is een uitgebreid onderzoek gaande naar genetische markers van rassen, meestal om politiek correcte redenen verstopt als een onderzoek naar de herkomst van de mens. In wezen is dat hetzelfde.
Voor amateurs is er een ruwe vaststelling in die richting beschikbaar:
www.dna-worldwide.com/DNA-Identity-Pro...
Echte wetenschappers kunnen aan iemands DNA verbijsterend veel zien, waardoor het daderprofiel kan worden aangevuld met zaken als huidskleur, type haar, vermoedelijke afkomst en herkomst.

Johannes26 | 10-06-07 | 23:37

Het was een een paar dagen later al bekend wie de vermoedelijke dader was.Die werd inderdaad gezocht in het AZC in Kollum.Maar omdat Justitie en politie de gelukzoekers geen slechte naam wilden geven,en een hoop geld wilden uitsparen,hebben ze de moordenaar gelijk maar op het vliegtuig gezet.Want het was (en is)nog steeds uit den boze ook maar iets ten nadele van asielzoekers te zeggen.Dat is hier een doodzonde. Pim Fortuyn stierf door linkse kogels, en het wordt Geert Wilders bepaald ook niet makkelijk gemaakt.Mijn dochter is ook verkracht,maar gelukkig niet vermoord door 14 Marokkanen en 1 blanke Nederlandse vent.De politie heeft dat ook in de doofpot gestopt en mij met vervolging gedreigd als ik de zaak niet zou laten rusten,wegens discriminatie en opruiing.

Groene Leeuw | 10-06-07 | 23:32

Links - Rechts
Zwart - Wit
Ja - Nee
Wie heeft Marianne vermoord?
Ik zeg, de anonieme briefschrijver...

Rosetta Stoned | 10-06-07 | 23:31

knutsel 10-06-07 @ 21:01

Sympathieke reactie. Op superioriteit zit niemand te wachten, dus jij niet, ik niet. Loud and clear: racisme is, doorgedacht, het motief voor oorlogen en vernietiging. Ik haat racisten, want ik haat oorlog en vernietiging. Maar (en ook dus) ook zelfvernietiging. De eerste die me aanspreekt - en jou ook - over m'n bruine haren kan een stamp tussen z'n blonde (of zwarte!) benen krijgen. Ik herhaal nog eens dat het streven naar een blank Euiropa los staat van de realiteit. Er wonen hic et nunc teveel geïntegreerde, en goffedoeme, ook te lieve anders-dan-blanke-mensen om dat überhaupt nog na te streven. Maar een overwegend blank Europa: ja, graag. zoals je het doodnormaal vindt dat in Japan Japanners wonen, in Cuba Cubanen, in China Chinezen, zo mag je geen fascist of racist of xenofoob of whatever schuttingwoord vinden dat in Europa *overwegend* Europeanen wonen. Ik snap de complexen daaromtrent niet.

v Maerlant | 10-06-07 | 23:30

@knutsel @ 23:06
Om overzicht te krijgen op actuele zaken is het soms goed om er even afstand van te nemen (er zo ver mogelijk vandaan te geraken). Dan zie je bijvoorbeeld dat iemand 'doodknuffelen' niet hetzelfde is, als iemand zelfstandig zijn toekomst op te laten bouwen. Dan zie je ook dat emancipatieprocessen gecorrumpeerd worden en verpest worden door goedbedoelde maar verkeerdbegrepen idealistische hulp.
.
Vrijdenken is het loslaten van vooringenomen standpunten, om tot betere oplossingen te komen, zonder God of gebod bij voorbaat als leidraad te nemen.

tipo | 10-06-07 | 23:28

knutsel 10-06-07 @ 23:06

Nope. Vrijdenken ontstaat als je morele en intellectuele dogma's en hangups uit je systeem dondert en alles onderzoekt op waarheidsgehalte en steekhoudendheid. Imho betreft het een langdurig proces volgens dat principe. helaas brengt het nogal wat morele en intellectuele dilemma's met zich mee en daarom noem ik het vaak omdat Vrijdenken volgens die definitie altijd morele en intellectuele moed vergt. Ieder die zulks in hoger dan gemiddeld tempo aandurft en aan kan mag zich van mij een medalje naar keuze (uiteraard) omhangen. Vanuit mijn pesrpectief vind ik hans spekman géén Vrijdenker, maar da's puur een kwestie van instinct. Ik ken de Vrijdenkpretenders al te goed uit vorige levens.

bottehond | 10-06-07 | 23:23

MAXIMO 10-06-07 @ 21:43

Omdat ik wat die mensen overkomen is schandalig vind donut. Ik stemde trouwens voor de kamer N VA, en wel voor Bart De Wever.

v Maerlant | 10-06-07 | 23:19

@Botte. Bedoel je met vrijdenken dat je ijkpunten in je hoofd hebt gezet met enkele morele en ethische waarheden en als gedachte-experiment daar zo ver mogelijk vandaan probeert te geraken?

knutsel | 10-06-07 | 23:06

tipo 10-06-07 @ 22:36

Voor wat betreft de houding van wie ik VrijdenkerT acht (is irrelevant, want een ieder weet heus of hij VrijdenkerT is of niet) ten opzichte van politiek bedrijven een aardige aanzet, hoewel de gang naar puur opportunisme wel wagenwijd openstaat. Heeft Vrijdenken in die zin wellicht toch iets meer met ethiek te maken dan menigeen begrijpt?

* lacht in zijn vuistje *

bottehond | 10-06-07 | 22:44

Peter R. de Vries beweerd juist dat het om een blanke Westeuropeaanse man gaat gezien de DNA-test dus ik vind het een beetje lullig stukje hoor.

Locust | 10-06-07 | 22:40

@bottehond @ 22:22
Vrijdenken is hetzelfde als brainstormen. De waarde-oordelen stel je dan even uit tot je er echt politiek mee gaat bedrijven. Dan pas komt de werkelijke selectie op basis van tradities, toevallige meerderheden en gemeenschappelijke belangen.
.
Politiek = haalbaarheid + wenselijkheid

tipo | 10-06-07 | 22:36

nattebever 10-06-07 @ 22:21
*geeft NB handshake*
Dan begrijpen we elkaar.
En ik weet dat jij ook eens stevig van leer trekt maar je bent daarin niet zo eenzijdig als vele anderen dus zo zwakbegaafd acht ik jou nou ook weer niet.
Maar ik tyf maar weer eens op met mijn Off-Topic gebazel, vrouwtje had ik avondje film beloofd, later..

MAXIMO | 10-06-07 | 22:35

Johannes26 10-06-07 @ 22:23

Vertel daar nog eensch iets over? kennelijk weet jij er meer van. Zou die Peter R. die "hulp" vooral aangeboden hebben om de doofpot dicht te houden? En de reden zou zijn? Ik raak echt puzzled nu.

bottehond | 10-06-07 | 22:31

oeps, in ene pikkedonker, loodgrijze lucht en flitserdeflits.
*trekt stekkers overal uit, effe out*

vander F | 10-06-07 | 22:25

Het verhaal van de gekke professor van De Vries gaat alleen over een marker op het Y-chormosoom. Dat betekent slechts dat een voorvader van de dader een blanke moet zijn. Dat kan zijn vader zijn, maar ook zijn betovergrootvader in mannelijke lijn. Op de andere chromosomen zijn ook markers te vinden, er zijn er tientallen bekend, waarmee het ras van de dader vrij nauwkeurig uitgezocht kan worden.

Dat moet die professor weten, wij kunnen de eenzijdige nadruk op die ene marker dus gerust uitleggen als desinformatie.

Johannes26 | 10-06-07 | 22:23

Als dit waar is dan lever ik mijn nationaliteit in...
Als dit waar is dan is dit schandalig...
Als dit waar is dan is dit triest...
Als dit waar is...

Hyppo Kriet | 10-06-07 | 22:22

knutsel 10-06-07 @ 21:44

Toe maar: Vrijdenken bestaat niet. U capituleert al voor U een poging ondernomen hebt of is U teleurgesteld in de resultante van Uw pogingen. Wellicht ligt het echter aan je definitie. Kennelijk verstaan we er iets anders onder. Laat ik je een hint geven: nadenken over eugenetica in termen van haalbaarheid en wenselijkheid is al een giant leep tegenover de sosjaalwarrigen en de gristenhunden. Ergo: Vrij is altijd betrekkelijk, maar vanuit je startpunt wel degelijk concreet te maken.

bottehond | 10-06-07 | 22:22

MAXIMO 10-06-07 @ 22:15
Ik hou er wel van om af en toe te provoceren...
Als het nodig is, over the top.

God, hebben we toch meer gemeen dan ik dacht. Behalve dan natuurlijk dat ik geen woorden als 'onbalans' zou gebruiken. Enfin, niet iedereen is zwakbegaafd moet je maar rekenen.

nattebever | 10-06-07 | 22:21

nattebever 10-06-07 @ 22:01
Die vergelijking slaat als een ... op een ...., sorry.
Dat je de humor er niet van kan inzien kan ik nog wel begrijpen maar kom dan niet met zo'n vergelijking aan, alsjeblieft.
Provoceren moet hier juist kunnen en wat dat betreft zou er niemand moeten worden gespaard, vind ik.
Dat ik af en toe zo uit balans reageer komt enkel omdat me afreageer op de onbalans van anderen.

MAXIMO | 10-06-07 | 22:15

@Kardinaal Meier @ 21:56
Als Iran 107 heeft en Irak 87, dan klopt er iets niet.
Zeker niet als uit een ander pseudo-onderzoek bekijkt:
Hoe religieuser, des te dommer.
hypnosis.home.netcom.com/iq_vs_religio...

tipo | 10-06-07 | 22:12

@Kardinaal Meier 10-06-07 @ 21:56:
en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealt...
Als je het gemiddelde IQ baseert op onvolledige gegevens, en cijfers van bijv. alleen studenten aan een universiteit als gemiddelde neemt dan krijg je vervuilde gegevens. Het lijstje deugt à priori al niet, want de testmethoden van de verschillende uitkomsten per land zijn verschillend. Dat kun je dan niet vergelijken en kun je geen enkele conclusie aan verbinden.

koerbagh | 10-06-07 | 22:07

koerbagh 10-06-07 @ 21:54
Juist, vandaar. Ikzelf vind het altijd moeilijk om hier op GS serieus te blijven & de Laroessen kunnen wat mij betreft de pip krijgen.

Kardinaal Meier | 10-06-07 | 22:03

MAXIMO 10-06-07 @ 21:56
Zie er de humor en relevantie niet van in.
Ik geloof zo ook wel dat je niet in reincarnatie gelooft. Ik ook niet, maar dat terzijde.
Hoe lollig zou jij het vinden als er in jouw buurt briefjes worden rondgestrooid met 'Maximo is een pedofiel, hou je kinderen in huis'?
We hoeven niet al te zeikerig te zijn, maar ik vind jouw provocatie 'over the top'.

nattebever | 10-06-07 | 22:01

nattebever 10-06-07 @ 21:46
So what? Een beetje provoceren mag toch of dacht je dat ik werkelijk in reincarnatie geloof?
Laat die zionistische calimeros in dat draadje maar eens voelen dat we 1 d'r laatste taboes aan het afbreken zijn.

MAXIMO | 10-06-07 | 21:56

Toch blijft het me dwarszitten. Als die Iranezen echt zo slim zijn, waarom zagen ze dan een stuk van hun leuter af? Klopt die lijst wel? Een natie van viseters lijkt het me nu ook weer niet.

Kardinaal Meier | 10-06-07 | 21:56

@Kardinaal Meier 10-06-07 @ 21:10:
Weet ik, maar dit soort quasi-serieuze lolligheid (met zo'n onderwerp) trekt nogal wat idioten aan -zie Paard van Troje- die dat wel serieus nemen en daar de Hans Laroes-waarheid in zien dat GS een "extreem-rechts" weblog is.
Vandaar...

koerbagh | 10-06-07 | 21:54

MAXIMO 10-06-07 @ 21:43
En dan op een ander topic posten:
"Het is duidelijk, Mengele is als Jood gereïncarneerd."

Ja, jij bent lekker bezig.

nattebever | 10-06-07 | 21:46

@Bottehond 21:07. Lol, bedankt, wees maar niet ongerust, ik ben niet zo snel bang hoor. Ik schrok alleen even van de richting die ik de draad zag uitgaan, namelijk dat superioriteit van het uiterlijk afhangt. Overigens ben ik het met je eens dat eugenetica weer populair gaat worden, zeker als het commercieel voor iedereen beschikbaar wordt. Leuk je designerbaby uitzoeken. Of ik daar blij van wordt laat ik maar even in het midden, soms is marktwerking echter niet zaligmakend. En maak je over mijn vrijdenken maar helemaal geen zorgen, ik geloof namelijk niet dat het bestaat, vrijdenken.

knutsel | 10-06-07 | 21:44

v Maerlant 10-06-07 @ 14:47
Niet zo liegen.
Jouw stelling is dat jij als blanke recht hebt op een stukje land wat enkel voor blanken bestemd is.
Dat is jouw ideologie, in een Vlaams jasje gestoken.
Daarom stem je Vlaams Blok.
En hoe durf je dan nog een verwijzing te maken naar de genocide door blanken op de indianen als zijnde de motivering voor wat betreft je ideologische keuze?

MAXIMO | 10-06-07 | 21:43

@bottehond @ 21:07
NL staat samen met Italie, Duisland en Oostenrijk aan de top van de Europese IQ-ladder. Naast genetica speelt daar natuurlijk ook voeding, %BNP besteedt aan onderwijs, welvaart en de ontplooingsmogelijkheden bij. Anders zou je er bijna politiek mee gaan drijven. Israel komt er namelijk nogal bekaaid vanaf. Zal wel aan de voeding liggen.

tipo | 10-06-07 | 21:33

Paard Van Troje

zijt gij gereformeerd?

Lebowski Achiever | 10-06-07 | 21:15

tipo 10-06-07 @ 20:54
Inderdaad, tot die conclusie was ik ook al gekomen. Ergens zit er dus iets scheef op die Wikipedia-pagina, zo lijkt het me.

Kardinaal Meier | 10-06-07 | 21:12

@koerbagh 10-06-07 @ 20:47
Ik weet niet of het zinvol is in te gaan op serieuze kritiek op een niet-serieus stuk van mijn hand, maar vooruit:
Ik heb toch vrij duidelijk geschreven dat onze voorbeeld-Japanner "zijn kansen vergroot" (op slim nageslacht). Dat ik zou geloven dat "intelligentie volledig erfelijk is" maak jij er maar van.
Voor de rest ben ik het met je eens. Je hebt leugenaars, verdomde leugenaars, en dan heb je nog statistici. En wikipedia is ook niet alles.

Eet meer walvis!

Kardinaal Meier | 10-06-07 | 21:10

tipo 10-06-07 @ 20:54

Nederlanders hebben het hoogste IQ van de europeanen.

knutsel 10-06-07 @ 21:01

Wat een eerlijke post, hulde, zonder meer. Angst is een slechte raadgever. waarom zouden de vMaerlants van deze wereld plots jou naar het leven staan? Het spijt me zeer, maar die angst is je aangepraat. Ik raad je aan de zaken eens een week lang vanuit het perspectief van de vMaerlants te bezien. Ik beloof je, hand op mijn hondenhart, dat je angst geheel onterecht is en je er van weerhoudt vrij te denken en te beschouwen. Just my twocents, off course.

bottehond | 10-06-07 | 21:07

@Paard van Troje 10-06-07 @ 20:52:
En wederom lul je uit je nek. Voor een newbie alhier moet je niet zo veel aannames maken over wie je tegenover hebt.
De onwenselijkheid van rassenvermenging is impliciet een voorstander zijn van gedwongen partnerkeuze, dat leg ik je niet de mond, dat is de consequentie van je gedachtengang. Het gezeik van Folkert Meinhof slaat inderdaad ook helemaal nergens op en ik had ook 2/3e van zijn bijdragen weggejorist, maar ik ga daar niet over. Het is nogal makkelijk om pruilerig naar een ander te wijzen "hij wel en ikke niet".
Het gaat mij er niet om of jouw idiote denkbeelden over "bloed en bodem" en arische raszuiverheid wel of niet in mijn wereldbeeld passen, het gaat erom dat ze aantoonbaar wetenschappelijk onzin zijn alsook moreel en politiek verwerpelijk. Maar je mag ze hebben, dat boeit me verder niet. Als je ze hier maar niet komt spuien, dat is een beetje de boodschap. Voor dat type denkbeelden zijn andere plekken op het internet ingericht. Stormfront.org bijvoorbeeld.

koerbagh | 10-06-07 | 21:06

Typisch Nederlandse toestanden.

Alleen een polletiek correct betutteld volk moet onmiddellijk elders naar een dader zoeken en hun dooie dochter maar vergeten, wanneer de waarheid iets te ongewenscht wordt.

Jan Passant | 10-06-07 | 21:05

@Van Maerlant 14:05. Excuses voor de late reactie, ik ben voor de zekerheid maar even aan het klussen geslagen, leidt de aandacht weer wat af. Ik heb geen racisme-complex, het is pure angst... Ga jij mij geruststellen en me wijs maken dat jij en ik, daar wij er blijkbaar hetzelfde uitzien, niet de volgenden zijn op de niet-zo-geschikt-als-mens-lijst? Wie zit er te wachten op bleke pennenlikkende middelmatige gefrustreerde witte mannetjes met bruine ogen?

knutsel | 10-06-07 | 21:01

@Kardinaal Meier @ 20:36
OT/
Als IQ automatisch voor welvaart zorgt, dan kan NL(102) beter alleen Iraniers (107) toelaten en alle domme Nederlanders - met een premie - laten emigreren naar uhm, Zuid-Afrika (72) of Marokko (85) (scheelt in de taalproblemen).
/OT

tipo | 10-06-07 | 20:54

@ koerbagh om 20:03 u.

Mijn reactie stond los van het eigenlijke onderwerp over Marianne Vaatstra. Ik haakte namelijk in op de reactie van @Folkert Meinhof om 13:10 u. over de onwenselijkheid van rassenvermenging die hij aansneed. Overigens werd zijn reactie niet weggejorist en die van mij wel, mogelijk omdat ik mijn afkeer in iets explicietere bewoordingen uitte. In essentie zijn onze opvattingen echter gelijk. En nogmaals voor alle duidelijkheid: ik heb nergens opgeroepen tot een VERBOD op interraciale relaties. Dat leg jij mij in de mond.
Het valt niet mee heh, om opvattingen te dulden die niet passen in jouw wereldbeeld. Iesj niette moeltie koelti. By the way, rechtse stierenpeop is denk ik beter te pruimen dan de weg-met-ons, linksdraaiende koerbaggerpeop (oeps.... een pleonasme).

Paard van Troje | 10-06-07 | 20:52

Kardinaal Meier 10-06-07 @ 20:36

Marcel van Damned heeft een waardig opvolger in de pvda-frictie zitten: Martijn van Dam. Een jeaudenhaterT cq opgezweepte onnozelaar. Die bestaat het om het associatieverdrag met de staat Israel ter discussie te stellen. Europa voltrekt de shoa, en van Dam jr. gaat voorop in de strijd tegen der Ewige Jude.

bottehond | 10-06-07 | 20:52

@Kardinaal Meier 10-06-07 @ 20:36:
Een hele redenering gebaseerd op de valse veronderstelling dat intelligentie volledig erfelijk is. Het feit dat er ook in Japan mongooltjes worden geboren van 100% volbloed Japanse ouders - die geen familie van elkaar zijn - weerspreekt dat al. Zo er al een genetische component is, dan kan dat niet worden ontwikkeld zonder een adequate opvoeding, scholing en een gezond dieet met voldoende Omega3 en Omega6 vetzuren - en laat Japanners die nu door een grote visconsumptie meer dan genoeg krijgen.
Overigens is "IQ & the wealth of nations" een pseudo-wetenschappelijk kul-boekje waar zelfs een statisticus zich voor zou schamen. En statistici zijn experts in het liegen met gebruik van zogenaamde "harde gegevens".

koerbagh | 10-06-07 | 20:47

*hoopt naar Kardinaal Meier z'n maatstaafje stompzinnig te zijn*

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-06-07 | 20:45

Kardinaal Meier 10-06-07 @ 20:36
Afgezien van je bronnen is het niet eens geestig.
Ook niet bar intelligent.
Zaten de defecten aan moeder's of aan vader's zijde?
Of lijd je aan het alom bekende paapse defect?

nattebever | 10-06-07 | 20:43

Mensen, vergeet even die Himmler, en denk even logisch mee:

1. Intelligentie is erfelijk (stompzinnigheid ook).
2. Japanners zijn gemiddeld slimmer dan Brazzavillianen
en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealt...
(Ze zijn het 2 na slimste volk ter wereld. Je gelooft trouwens nooit wie er op nummer 1 staan).
3. Als een Japanner slim nageslacht wil, kan hij beter met een Japanse trouwen dan met een negerin. 't Biedt geen absolute garantie, maar hij vergroot wel zijn kansen.
4. Japan heeft belang bij slimme onderdanen en laat dus per jaar slechts 1½ azieligzoeker toe.
5. Onverholen racisme is een onderdeel van de Japanse cultuur. Dat moeten we respecteren! Want buitenlandse culturen zijn heilig.
6. Maar alle mensen zijn gelijk! Marcel van Dam zegt het zelf!
7. We zijn dus allemaal Japanners!
8. Azieligzoekers d'r uit. De criminele het eerst.

Oyasumi nasai!

Kardinaal Meier | 10-06-07 | 20:36

als dat toch eens waar is... trek open die doofpot.... allemaal levenslang

mothertrucker | 10-06-07 | 20:26

Peter r de vries wordt geciteerd dan lees ik het al niet meer
Jammer
Fijn voor wilders dat het toch een asielzoeker is, heeft wilders ook weer wat om handen.

firecow | 10-06-07 | 20:26

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 19:50
Jawel, Joris is in topvorm.
- edit gummetje gaat sneller. dag -

Moehahahahahaha. Hij, Joris, heeft nog gelijk ook.

nattebever | 10-06-07 | 20:20

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 19:50
Het is erg stompzinnig om zonder enige onderbouwing te praten over een nog niet uit de kast gekomen Joris.
Waar slaat dat op? En al was dat zo, wat dan nog? Moet iedereen zo nodig uit de kast komen?
Wat mij betreft - laat deze beker maar aan mij voorbijgaan. Als jij denkt dat jij alles hier kunt neerplempen wat je wilt, vergis je je toch. Enfin, bekijk de huisregels maar eens rustig of zoek een andere plek.
Ben je theoloog of zeau?

nattebever | 10-06-07 | 20:10

't Zou kunnen, maar deze brief zou ook gewoon door een kaalkopje geschreven kunnen zijn, die zich voordoet als assielmedewerkermens. Anoniem is laf. Net zoals wij hier allemaal.

Reflector | 10-06-07 | 20:06

Zodra Multicultaristen gaan uitdragen, dat het genetisch mengen met excotica beter is dan leuke blondines mee naar huis te nemen, zelfs zonder verplichtend karakter, dan zijn ze net zo benepen bezig als jij. Dit, doordat je een onbewezen collectief schema projecteert op intieme menselijke relaties, die mij lief zijn en dus van elk oordeel van buiten af vrij moeten zijn.

tipo | 10-06-07 | 20:06

Murdockyoufool 10-06-07 @ 19:50
Om met je slot te beginnen, daar schijnt wat verwarring over te zijn geweest (kreeg zelfs een keer een IP-ban, die door de goedertierenheid van een der medewerkers - ik noem geen namen, maar het had met tempo te maken, anyway, iemand die schrijfstijlen kan herkennen, kennelijk), maar dat is nu allemaal weer op z'n pootjes terecht gekomen. Mijn nick wordt aaneengeschreven en is ook nooit anders geweest. Op het voorhum niet aaneen, is vergipsinkie geweest, nou ja.
En dat stompzinnige gelul van een retard? Effe mee ballen, dan moven.

nattebever | 10-06-07 | 20:06

@Paard van Troje 10-06-07 @ 19:47:
Nog even afgezien van het feit dat het neo-nazistische stierenpeop is, wat heeft die mening met de moord op Marianne Vaatstra en de anonieme klokkenluider van doen? Het hele DNA verhaal komt slechts om de hoek bij de identificatie van de origine van de DNA-sporen. Daarvan wordt door de pliesie gezegd dat het West-Europees is en door anderen dat het wel degelijk Irakees is. Aangezien dezelfde genetische markers in het gen-profiel van West-Europeanen en Irakezen zit, zijn beide uitspraken onzin. Dat is het enige verhaal dat telt in dit topic, voor wat betreft DNA. Jouw rassentheorietje en persoonlijke wens tot het gedwongen opleggen van partnerkeuze op basis van genetische raszuiverheid (waar je pleidooi goed en wel op neer kwam) heeft er geen ene flikker mee te maken.

koerbagh | 10-06-07 | 20:03

Lol@PlaatjeBotteHond

tipo | 10-06-07 | 19:56

@Paard van Troje 10-06-07 @ 19:47
Je mag je visie van mij best uitdragen, maar het blijft een nationaal-socialistische visie. Waarom zo bang voor dat etiket? Laten we het beestje gewoon bij zijn naam noemen.

tipo | 10-06-07 | 19:52

-edit gummetje gaat sneller. dag -

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 19:50

@nattebever 10-06-07 @ 16:19
Ach ja, Folkert trolt er lustig op los. Of zou hij toch een boodschap hebben? Wellicht een gefrustreerde albino die streeft naar een wereld vol pigmentlozen.
Apropos, bent u dezelfde nattebever als Natte Bever?

Murdockyoufool | 10-06-07 | 19:50

@ tipo om 19:25 u.

Beste Tipo,

Waarom zou ik mijn visie niet mogen uitdragen ?? Omdat die jou toevallig niet welgevallig is of strijdig met de idealen van de multiculturele samenleving ? Nergens in mijn bijdrage heb ik gepleit om mensen in hun partnerkeuze te beknotten middels 'Neurenberger rassenwetten' of iets dergelijks. Er bestaat een cruciaal verschil tussen een persoonlijke overtuiging als nastrevenswaardig presenteren of iets dwangmatig willen opleggen !!
Zo blijkt maar weer eens hoe gevoelig dit soort onderwerpen heden ten dage nog zijn. Twintig jaar geleden werd Janmaat al veroordeeld om een onschuldige motto als "vol is vol" en Bolkestein werd uitgekotst om dat hij pleitte voor opvang van asielzoekers in de regio. Allemaal zwaar taboe in die dagen. Tegenwoordig maatschappelijk geaccepteerde opvattingen. Ach ja, niet iedereen durft tegen de stroom in te roeien ...

Paard van Troje | 10-06-07 | 19:47

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 19:15

Dude: ik heb er geen idee van. Zand er over en gewoon schrijven wat je goed dunkt. Jeauris is je gids in het mijnenveld van de ongehoorde mening.

bottehond | 10-06-07 | 19:38

dan=dat (taipeauh)

nattebever | 10-06-07 | 19:31

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 19:25
Da's wel the spirit, Kafouk.
Hij, de lognazi, hoeft het niet te waarderen. Waarschijnlijk waardeert-ie het meeste niet.
Hij haalt doorgaans alleen de comments weg waar-ie van moet kotsen. Of, dan kan ook, gewoon bij wijze van verveling. Zou ik ook doen.
Joe moet gewoon iets opschrijven wat de moeite van het lezen waard is, en dan wil hoogbegaafdheid nog wel eens een hendikep zijn.
Dus hoppa, knal maar los!

nattebever | 10-06-07 | 19:30

@Paard van Troje @ 18:48
Als je je eigen genen niet met genen van een ander ras wil mengen, prima, het zijn jouw genen. Maar leg dat niet uit als een nastrevenwaardig iets voor de rest der mensheid, want dat is de onmenselijke kern van het Nationaal-Socialistische gedachtengoed. Die nuance maakte jij niet, dus noem ik je NAZI. Niet als scheldwoord of compliment, maar omdat je vanuit Himmlers gedachtengoed redeneert. Feit.
.
En als je mij links noemt, ook prima, als het tenminste staat voor sociaal, aangenaam en menselijk. Als het echter voor collectieve waanzin staat, i.p.v. individuele vrijheid, dan liever niet. Ik vind de VVD en soms zelfs de PVV al te links als het over dat laatste gaat, om over de rest nog maar niet te beginnen.

tipo | 10-06-07 | 19:25

@ Nattebever (@19.17),
Ik ga toch nix sgrijven wat Joris waardeert... Kom op nou!

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 19:25

Verdomd, post Kafouk gelijk met NB.

Dat waardeert Joris zeer. Krijg je zegeltjes van hem en mag je plempen wat je wilt.
Toch, Joris?

nattebever | 10-06-07 | 19:17

@Kafouk
Post nog eens wat! Je bent toch geen zagt ei!
*Debielenmodus uit*

nattebever | 10-06-07 | 19:15

@ Bottehond,
Ik ben geen heilig beauntje, maar ik weet echt niet wat ik fout heb gedaan. Ik heb alleen gezegd dat ik de anonyme schrijver geloof, omdat ik in het verleden ook rare dingen heb meegemaakt... That's it! Ik ga niks smeken en nog een keer posten! Wat is daar fout aan?! Leg mij uit!

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 19:15

@Dokter Kafouk 10-06-07 @ 19:05:
Ja, maar het is niet aan mij om te bepalen wat wel en niet wordt geinterpreteerd als een vergrijp tegen de huisregels. Ik ga joris ook niet zitten verdedigen, 't is zijn beslissing. Je kan 'm mailen om het te vragen.

koerbagh | 10-06-07 | 19:12

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 19:05

Ik zou zeggen: post hem nog een keer, maar dat kost je mogelijk een ban, waar je alleen onderuit komt als je de @ Redactie smeekt nog een kans te krijgen.

bottehond | 10-06-07 | 19:10

Lang leve het poldermodel.....

Tis echt weer typisch iets voor Nederland: In de doofpot stoppen is fout, tenzij het met het allochtonenbeleid te maken heeft.

FrAgFo0d | 10-06-07 | 19:08

Brrrrrrr.... eng land, als dit echt waar is.

o.g. | 10-06-07 | 19:07

het was kolonel van geelen!

een schande als dit waar blijkt te zijn..

nnnnnnnn | 10-06-07 | 19:05

@ Koerbagh,
heb je mijn uitgegumde bijdrage gelezen? Ja? Wat heb ik dan fout gezegd?

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 19:05

@ Jan-Joris-Jaap-Gaap-Joop-Sebasiaan-Klaas-Roger-Halfgroen-en-lekker-niks,
Natuurlijk ben IK volkomen onbelangrijk. JIJ niet, daarom heb je zoveel namen.... IK voeg niks toe aan de wereldgeschiedenis. JIJ wel! Daarom heb jij zovele namen! Interesting! Jan-Jaap-etc. (waarom heet je niet gewoon Jan?) Maar waarom reaguren jullie niet op mijn weggecensureerde bijdrage? Joris is gewoon fout of dom...

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 19:03

@Dokter Kafouk 10-06-07 @ 18:52:
Nou, vooral datgene wat tegen de huisregels indruist. Iets waar je je mee akkoord verklaarde bij registratie. www.geenstijl.nl/paginas/huisregels.ph...
GS is geen democratie, een webruimte in privé-eigendom en de eigenaren hebben het volste recht te bepalen wat ze er wel en niet op willen hebben.
Kun je hoog en laag om springen, 't is niet anders. Ben je het er niet mee eens heb je vette pech. Begin dan een eigen log of ga ergens heen waar ze jouw teksten wel op prijs stellen.

koerbagh | 10-06-07 | 19:03

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 18:50
Had je comment niet gelezen (was net een lijntje aan het snuivuh), dus offie to the point was of totaal krankzinnig kan ik nu niet (meer) beoordelen.
Joris is hier de zogeheten 'lognazi', die alles weghaalt wat hem niet bevalt. Een zware taak, maar gelukkig wordt zijn taak binnenkort overgenomen door een cyborg.

Ben overigens tegen censuur, behalve als een post echt crap is. Again, niet ik, maar de lognazi gaat daar over.

Wat betreft intelligentie: idd, een evolutionaire mislukking, dat ben ik wel met je eens. Binnen 3.000 jaar is er geen homo sapiens meer. Krijgen eindelijk die krokodillen weer eens wat ruimte.

En dat werd tijd, goddomme!

nattebever | 10-06-07 | 18:57

@Paard van Troje 10-06-07 @ 18:48:
Je spuide een rassentheorie die gelijk is aan die van Heinrich Himmler, één die genetisch, wetenschappelijk bewezen flauwekul is. Verdiep je eerst even in genetica (een jaartje of 10 - maar jij zal het in 100 jaar nog niet snappen, vermoed ik) voordat je iets doms roept.

koerbagh | 10-06-07 | 18:54

bottehond 10-06-07 @ 18:52

lol@hold your horse

v Maerlant | 10-06-07 | 18:54

@ Dokter Kafouk 10-06-07 @ 18:50
JIJ bent volkomen onbelangrijk.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-06-07 | 18:54

Zeg Klompenboer,
Dus de moderator Joris vernietigt wat heur/hem niet bevalt?

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 18:52

Hey Paard van Troje,

wat de boer niet kent, he?
8P

Lebowski Achiever | 10-06-07 | 18:52

Paard van Troje 10-06-07 @ 18:48

Hold yer Horse, Trojan. Tipo is niet van de linkse kerk, integendeel. Maar god heeft zijn (pseudo- en ex-) schaepkens verbeauden op zijn stoel te gaan zitten. Eugenetica is een rationele bezigheid waar de meute bang voor is. Trek het je niet aan. Je weet nu hoe het voelt om te ver voor de troepen uit te leaupen.

bottehond | 10-06-07 | 18:52

Zeg Nattebever,
Ik ben weggejorist, ofzeau... Dat vind je niet erg? Maar als je een hoogbegaafde ziet dan ga je reaguren? Ik word gecensureerd! Da's toch veel erger dan intelligentie?

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 18:50

Geen idee wat hier speelt, maar het lijkt me een koud kunstje voor bv. cees vieroog om zijn zembla paparazzi hier op af te sturen. als dit klopt moet ik helaas constateren dat we inderdaad in een (meestal) fluwelen dictatuur leven. Oeps: dat van cees drieoog was een vergissing, bij nader inzien. Maar goed: Tsjek maar hoe het SStaatshoernaal opereert en tsjek maar hoe de eu zich ingevreten heeft in onze onafhankelijkheid, net een parasiet met stuurmansdiploma. Anderzijds is het misschien onzin, dat zou ook kunnen. Vraag is dan: hoe kon dit zo ver komen. Een dieptriest verhaal met hoe dan ook nooit meer een goede afloop. Benieuwd hoe dit verders gaat. Peter R. de Vries vertrouw ik trouwens veur geen ene meter. Die is zo inspiratieloos geworden dat hij almaar voortmaalt op hetzelfde molentje en vaak genoeg resulteert dat in hele slechte onderzoeks"hoernalistiek".

tvmannetje.web-log.nl/tvmannetje/2006/...

bottehond | 10-06-07 | 18:49

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 18:34
O ja, en lees Klompenboer 18:39 er op na. Die zegt precies wat hij niet bedoelt te zeggen.
En dat mag hier allemaal maar, 't is me wat!

nattebever | 10-06-07 | 18:48

@ tipo om 18:08 u.

Je begrijpt mij volkomen verkeerd. Dat ik rassenvermenging alsook de ongebreidelde immigratie persoonlijk afkeur, betekent nog niet dat ik mensen tot mieren reduceer zoals jij zegt. Ik onderschrijf ook voor de volle 100 % de gelijkheid voor de wet van alle mensen, ongeacht ras of nationaliteit. Jouw schandalige uitspraak om mij een nazi te noemen is een zwaktebod avant la lettre en typerend voor de Linkse Kerk.

Paard van Troje | 10-06-07 | 18:48

Kafouk dan beviel de mening van de moderator je schijnbaar niet zo... hij heet Joris vandaar.

Klompenboer | 10-06-07 | 18:39

Dokter Kafouk 10-06-07 @ 18:34
Als je hoogbegaafd zou zijn, zou je niet commenten op GS.
Dat (het commenten) is alleen weggelegd voor zwakbegaafden en ziekelijk hoogbegaafden.
't Is ff wennuh - it's a thin line.

nattebever | 10-06-07 | 18:38

Geert kom dr maar in, ik wil dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht en de verantwoordelijken allemaal de volle straf hiervoor krijgen. Mensen met een voorbeeldsfunctie een dubbele straf om het af te leren!

Als dit echt waar is en het komt vol in het nieuws dan moeten er wel gevolgen uitkomen toch? Of wat voor een land zijn wij eigenlijk nog??

Klompenboer | 10-06-07 | 18:38

Ik kan er ook niets aan doen dat ik heaugbegaafd ben... Waarom is mijn bijdrage gesgrapt! Is de moderator kathokoliek, ofzo... Wat nou! Ik probeer uw taal te spreken! Ik ben weliswaar een oude LL, maar wat nou...

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 18:34

We houden toch niet van media die niet willen dat er teruggreaguurd wordt... Wat betekent in Pardoes `wegjoristen´... Daar heb ik nog nooit van gehoord... Of ben ik sgizo, zo van... Roses are red, Violets are bleu. I´m schizofrenic and so am I. WAT IS WEGJORISTEN EN ZOJA WAAROM!

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 18:26

Wat betekent ´Weggejorist´ en zoja waarom...

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 18:20

@Paard van Troje @ 17:58
Met zulk een onmenselijke kijk - verliefd worden op excotica is net zo menselijk als vallen op blauwe ogen en blond steil haar - gecombineerd met een geloof in een strikt behoud van Blanke Westerse collectieve genen - ons Menschen tot mieren reducerend - ben je maar 1 ding: Een Nazi.
.
In dat opzicht tevens een Paard van Troje in het nu nog acceptabele Wilderskamp.

tipo | 10-06-07 | 18:08

hopelijk is die tipgever geen grappenmaker , eerst bewijs zien dan pas geloven.

The_Truth | 10-06-07 | 18:02

Anonieme brief in de Televaag, als het dan niet waar is.............
Al begrijp ik meneer Vaatstra natuurlijk goed, hij moet er alles aan doen om de waarheid (welke dan ook) boven water te krijgen.

Alice D. | 10-06-07 | 17:59

-weggejorist-

Paard van Troje | 10-06-07 | 17:58

Welcome in Holland..*zucht* Je kan dus ook niet mensen binnenlaten waarvan je niet kan weten wat ze allemaal op hun geweten hebben.. Ze komen uit landen waar papier gebruikt wordt voor sanitaire doeleinden.Dan weten we toch niet wie of wat die mensen zijn en wat ze gedaan hebben.. pff.
En dat ten koste van r.i.p marianne..

de grote Anti | 10-06-07 | 17:55

Kan GS niet even met Nawijn bellen? Hij is vorige week uit de stichhting Vaatstra geflikkerd, wegens te weinig declaratiebonnetjes. Hij heeft geweigerd zijn informatie met justitie te delen, terwijl die vermoeden dat hij meer weet dan jusitie. Hij heeft aangegeven zijn informatie alleen geanonimiseerd te willen delen: www.volkskrant.nl/binnenland/article31...
.
Dus de brief komt waarschijnlijk uit de groep Nawijn. Kan Rutger die info uit Nawijn komen jumpen, dan zijn we eruit.

tipo | 10-06-07 | 17:52

-weggejorist-

Dokter Kafouk | 10-06-07 | 17:51

@Murdockyoufool 10-06-07 @ 17:10:
Eens te meer reden om Openbaar Ministerie en rechterlijke macht uit elkaar te trekken, zeker niet onder hetzelfde ministerie te laten vallen en beiden ver, heel ver van politieke (lees: ministeriële) invloed zouden moeten komen te staan.
Zoals wij in dit land met opsporing en recht omgaan is eigenlijk schandalig. Een bananenrepubliek waardig.

koerbagh | 10-06-07 | 17:37

@Vossie 10-06-07 @ 16:48
Bij Pauw en Witteman aan tafel vertelde de vader van Marianne dat hij een brief in handen heeft waarin de officier van justitie stelt dat deze zaak 'maar snel vergeten moeten worden' (in Bauke Vaatstra's woorden. Natuurlijk mocht hij daar van P en W niet dieper op in gaan. Stond waarschijnlijk niet op het lijstje met vragen. De betreffende brief kan ik niet zo snel vinden, maar dat de rol van officier van justitie De Graaf dubieus is, blijkt onder meer uit het volgende:
www.nieuwsbank.nl/inp/2001/06/25/E015.... (met name laatste alinea)
www.nieuwsbank.nl/inp/2001/06/25/E014....
krant.telegraaf.nl/krant/archief/20010...
www.om.nl/dossier/de_zaak_vaatstra/_de...

Murdockyoufool | 10-06-07 | 17:10

Smerige spelletjes.. dat de verantwoordelijke nog maar ff flink op de blaren mag zitten

IDSMadDog | 10-06-07 | 17:08

Vreemd verhaal, malle brief, gekke mensen, maarrrr:
... Keel doorgesneden met haar beha..? Dat is dus duidelijk een asielzoeker, want Friezen kunnen vast wel op een normale manier zo'n ding uittrekken.

Lievesanne | 10-06-07 | 16:55

Eindelijk de deksel van de put. Hoeveel Stasi ambtenaren hebben we hier eigenlijk ?

dwerslizzer | 10-06-07 | 16:55

@ Murdockyoufool,
Wat bedoelde je met die brief die Vaatstra niet had moeten lezen? Wat staat er in die brief? Waar kan ik die brief lezen?

""'@Lomp 10-06-07 @ 12:51
Heerlijk naïef ben je. Vraag vader Vaatstra eens naar de brief van de officier van justitie, een schrijven dat de beste man nooit onder ogen had moeten krijgen. Als het aan Justitie lag.
Murdockyoufool 10-06-07 @ 12:55"""

Vossie | 10-06-07 | 16:48

Ik zeg u, het is een zuivere koffie meer......

Sikkeneur | 10-06-07 | 16:40

sjaakdeslinksesul 10-06-07 @ 15:29
LOL

cugel | 10-06-07 | 16:39

Murdockyoufool 10-06-07 @ 16:11
Eigenlijk te veel eer, om daar nog op in te gaan.
Zou bijna denken dattie zelf niet raszuiver is (ook al interesseert me dat geen reedt) en daar onder gebukt gaat. Zo erg zelfs dat het tijdstip nabij is dattie weer op handen en voeten gaat lopen.

Wat zeg ik: hij zit waarschijnlijk nog in de bomen en heeft z'n staart hard nodig om z'n evenwicht te bewaren.

nattebever | 10-06-07 | 16:19

Hierbij wil ik links bedanken voor het stilhouden. Want het heeft echt geholpen, er is hierna nooit meer een incident geweest met lieve Asielzoekers.

RedScorpion | 10-06-07 | 16:17

Het was toch allang bekend dat het een zoekertje was?

overVecht | 10-06-07 | 16:14

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:10
Dude, jij gaat mij even vertellen hoe ik ben. Hmm erg interessant. Net niet zo interessant als dat waanzinnig stukje betoog waar de dunne stiereschijt vanaf druipt. Vraagje: Ooit verliefd geweest?
Als mensen (!LETOP: MENSEN) verliefd op elkaar worden, is dat iets moois en natuurlijks. Ik ben zo'n persoon die mijn gevoel niet laat vertroebelen door druk van buitenaf. Druk zoals jij die wel voelt blijkbaar; je zit helemaal vast in het "behoud van je identiteit" of zoiets... ik weet het niet maar je klinkt aardig in de war. Om dan niet te spreken over onzeker. Want waar haal je toch die paranoia vandaan? En niemand hier neemt het je kwalijk dat je naar blondjes kijkt. Hey, ik vind blondjes ook leuk. Ik werd toevallig verliefd op een donkere, tja sorry kon ik ook niet veel aan doen. Ze is ook nog eens Amerikaans, holy shit nu ben ik er zeker helemaal bij of niet?
Je tirade over "benettonbabies en het socialistisch ideaal" is aandoenlijk maar slaat helaas niet op mij. Zoals ik eerder schreef ik voed onze zoon op met de normen en waarden die ik heb meegekregen en ik denk dat die aardig solide zijn. Anders pak ik gewoon De Verweesde Samenleving er nog 's bij ;)

Lebowski Achiever | 10-06-07 | 16:13

@Joris
Kan 16:08 weg? Per ongeluk op 'Post' gedrukt.

Murdockyoufool | 10-06-07 | 16:12

Hoe belandt deze discussie nu weer op raszuiverheid? Raszuiverheid ist keloel want slechts een esthetische aangelegenheid. En als Folkert Meinhof een exponent van het Arische ras is, geef mijn portie dan maar aan Vikkie: 'genetische aftakeling hoef je niet te bestrijden met genen van buitenaf, zolang er BINNEN een groep maar een 'survival of the fittest' cultuur (of hedendaagse wetenschappelijke variant) bestaat' en 'hoe heeft men zich in Zweden 100den jaren staande ghouden zonder invasie van moorse genen zonder genetisch af te takelen (wel eens een flicka gezien?, erg! mooi, op een votelist van een bacpackerswebsite las ik laatst nog dat men Stockholm de stad met de mooiste bevolking ter wereld vond).'

Kan deze madman even aan bonken storten!?

Murdockyoufool | 10-06-07 | 16:11

@JJJJ>interessant.

superjan | 10-06-07 | 16:10

Een hoax? Dat kan toch veel beter:

Een woordvoerder van Vluchtelingenwerk heeft ondertussen laten weten dat "Marianne het ergens ook wel een beetje aan zichzelf te wijten had. We praten het niet goed natuurlijk, maar een vrouw de keel doorsnijden is nu eenmaal een onderdeel van sommige etnische culturen. Dat moeten we respecteren."

Kardinaal Meier | 10-06-07 | 16:09

Hoe belandt deze discussie nu weer raszuiverheid? Raszuiverheid ist keloel want slechts een esthetische aangelegenheid. En als Folkert Meinhof een exponent van het Arische ras is, geef mijn portie dan maar aan Vikkie: 'genetische aftakeling hoef je niet te bestrijden met genen van buitenaf, zolang er BINNEN een groep maar een 'survival of the fittest' cultuur (of hedendaagse wetenschappelijke variant) bestaat.'
Kan deze krankzinnigige idioot even aan bonken storten!?

Murdockyoufool | 10-06-07 | 16:08

Deze zaak stinkt al jaren. Er zijn ook agenten geweest die het niet eens waren met de onderzoek methodes omdat deze zouden afwijken van het gebruikelijke.

Brzk | 10-06-07 | 16:08

In een online dagboek van ene meneer Jan Kloosterman, een voormalig rechercheur en tegenwoordig lokaal politicus, is naar aanleiding van berichten vorig jaar in de Televaag dat *Herbert Nawijn van de LPF* een Friese politieman beschuldigd van het plegen van de moord op Marianne Vaatstra het volgende te lezen:

*... een tweetal rechercheurs ... mij enige dagen na de moord op Marina Vaatstra opzochten. Ze wilden weten of ik ook iets had gehoord en vroegen op welke wijze ze de bevolking in de Friese wouden het best konden benaderen. Wat ik bij deze twee rechercheurs meteen merkte was een downstemming. Toen ik daar een opmerking over maakte gaven zij aan dat er sporen waren die van de plek van de moord naar het op nog geen 300 m van de plek van de moord aanwezige asielzoekerscentrum liepen. Een onderzoek in dat centrum was voor hun taboe. Mr Leo den Hollander had als hoofdofficier van justitie aangegeven dat een omvangrijk onderzoek op dat AZC voorlopig niet wenselijk zou zijn en dat dit veel commotie in de streek zou geven omdat het AZC al moeilijk lag. De rechercheurs wisten mij te vertellen dat Marjan Vaatstra op de avond voor de moord in een bar in Kollum contact had gehad met een aantal uit het bewuste AZC afkomstige asielzoekers. Zij wilden deze mensen gaan horen maar dat werd geweigerd. Dit gegeven werd even later in de hele noordelijke woudenstreek bekend en leidde tot heel veel commotie. Dagen na de moord werd het AZC alsnog betrokken in het onderzoek. Toen bleek dat een aantal mensen dat legaal en illegaal in het centrum verbleef waren vertrokken waarvan sommigen met onbekende bestemming. Justitie haastte zich daarna om in de pers aan te geven dat het DNA dat was aangetroffen op Marjan Vaatstra beslist van een blanke noordelijke bewoner afkomstig moest zijn ...*

www.gemeentebelangenfriesland.nl/dagbo...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 10-06-07 | 16:07

Bokito heeft ook geen straf gekregen. Dat lag in de lijn van verwachting.

OngehoordGestoord | 10-06-07 | 16:02

superjan 10-06-07 @ 15:52
Of het verhaal waar is, weet je niet. Maar dat het getuigt van weinig journalistiek (norm-)besef om een anonieme brief te publiceren over zo'n gevoelige kwestie behoeft nauwelijks betoog.
Luiheid, meer niet.

Of toch: de achterkant van de advertenties moet vol.

nattebever | 10-06-07 | 16:00

Ziek. Ik zou zeggen zoek het idd eens grondig uit voor de verandering.. ook al is het 'maar' een anonieme brief (die gast heeft moeten tekenen nooit zn bek erover te openen), het klinkt als iets dat zomaar zou kunnen in dit fijne tolerante landje

panadol | 10-06-07 | 15:57

Er zijn vermoedens dat de grote broer van Bokito hier achter zit.

OngehoordGestoord | 10-06-07 | 15:54

@flippo> you are so right. Kom op! top die beerput! Hang die verantwoordelijke. (vast de plaatselijke PVDA wethoudert)
Het verhaal is vast waar, Dus zoek het nou eens tot de bodem uit, bloedhonden van de Televaag/Elsevier!

superjan | 10-06-07 | 15:52

Waar blijft nu het echte journalistieke handwerk dat tot de waarheid leidt? (In plaats van oppervlakkig vooroordeel bevestigend onderbuik gevoel? Die asielzoeker is vanuit Friesland naar het andere centrum verplaatst. Dus personeel in Friesland was op de hoogte. Die kun je opsporen. Zoek de personeelslijsten uit 1999! Ga al die namen langs. Gewoon langs de deur. Idem dito voor die mannen die op een zijspoor zijn gezet. Die zijn zo rancuneus dat ze de waarheid graag willen vertellen. Spoor die mensen op, doe aan waarheidsvinding, en kom met het echte verhaal. Doe eens Woodward en Bernstein, teleraaf en zonder stijl!

Flippo | 10-06-07 | 15:42

@koerbagh 10-06-07 @ 15:18
Bah! Linkse propaganda!

sjaakdeslinksesul | 10-06-07 | 15:29

Hoe langer het duurt hoe meer je de indruk krijgt dat de dader gewoon niet gepakt mag worden.

Hansje Brinker | 10-06-07 | 15:28

@folkert meinhof

Ga eens wat lezen over volksverhuizingen en immigratiestromen in West Europa en wat dat voor invloed heeft gehad op de bevolkingssamenstelling in Nederland. Gebruik je genetica maar voor de degeneratie van je schrijfstijl.

Rabarberke | 10-06-07 | 15:27

@ KaiserSoza, Karel K. en Albert Heijnstein:
schuif eens een stukje op

uberkleeft | 10-06-07 | 15:20

Beetje achtergrond info voor iedereen om te weten waar het nu bij het bepalen van de origine van dat DNA precies om gaat.
www3.nationalgeographic.com/genograph...
En zo raszuiver is dit West-Europa nu ook weer niet. Nu niet, maar 10.000 jaar geleden ook niet.

koerbagh | 10-06-07 | 15:18

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 14:10

Eugenetica heeft sowieso de toekomst. Daar valt meer verbetering en groei van het Menschelijk seaurt te boeken dan met onnutte geldverslindende sosjale eksperimenten. Tsjek dit dan: de resultante van 30 jaar androynering van de westersche Mensch. Geeft exacr aan hoe bizar men bezig geweest is. Common sense is in deze tijden een langzaam opbloeiende plant. Maar we zijn op de terugweg. Binnen tien jaar is de Augiusstal die de polikor van europa gemaakt heeft uitgemest, goedschiks of kwaadschiks.

www.opinio.nu/node/551

bottehond | 10-06-07 | 15:16

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 14:50
Indoctrinatie van de linkse kerk? LOL. God man, je hebt de klepel nog niets eens horen luiden, je snapt helemaal niks van natuurlijke selectie, rassenleer en genetica. Maar als je in het ziekenhuis belandt, vraag dan niet naar de bloedgroep van je donor maar naar zijn ras, kijken of je theorie standhoudt.

sjaakdeslinksesul | 10-06-07 | 15:08

jaaaja.
Nouja als het waar is zou ik zeggen oog om oog.

Ariel | 10-06-07 | 15:07

@troje 10-06-07 @ 12:14: ongefundeerd, maar wat als het waar is? Dan is dat een GROTE schande.

Rashit | 10-06-07 | 15:04

Alleen al het feit dat er een AMOG centrum wordt opgericht is al een aanfluiting. "Asielzoekers met onaangepast gedrag". Gekken en misdadigers zul je bedoelen! Hebben we die niet genoeg van eigen grond dat we ze nog moeten importeren??? Stelletje imbecielen in Den Haag!

Shani | 10-06-07 | 15:02

Ja, eugenetica!!!! over Zweden gesproken...

Het wordt tijd dat het rassengelul hier ophoudt.
Er een geintje van maken is prima, maar dit gaat TE VUR!

azijnseiker | 10-06-07 | 15:02

DannyV 10-06-07 @ 14:59

ik neem aan dat ze niet direct een scenario klaar hadden liggen. Ook wisten zij misschien niet gelijk wie de dader was. (maar het verhaal is en blijft onzin)

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 15:01

Marianne is op 1 mei vermoord en die potentiele dader is pas op 3 mei
naar het noorden verplaatst. Mis ik iets ????

DannyV | 10-06-07 | 14:59

"Dit land kan zoveel beter"

Jokkebrok | 10-06-07 | 14:59

captainsunshine 10-06-07 @ 14:51
Wij verschillen van mening, helaas u bent zo geindoctrineerd door de linkse kerk van de kleuterschool af aan dat uw mijn mening niet meer als valide wil erkennen. Uw oplossing zal iets voor eeuwig kapodtmaken, eeuwig zonde! Ik heb helaas nu een afspraak en moet dringend weg. Succes met uw toekomstige kind waarmee u geen uiterlijke kenmerken zal delen. U hebt uzelf op een freudiaans niveau vernietigd, wat een zelfbevrediging -> mijn post van 13:10

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 14:58

poppermotje 10-06-07 @ 14:55

Ik las jouw post als een suggestie van een verband tussen criminaliteit en West-Europese genen - whatever that may be. Als het niet zo bedoeld was, dan neem ik mijn reactie terug.

v Maerlant | 10-06-07 | 14:58

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 14:10
Dat we niet meer zouden evolueren is een misvatting. Evolutie gaat in mensen zo langzaam dat er geen bioloog ter wereld is, die je tot die uitspraak zou kunnen dwingen. Het is trouwens wel een typische misvatting, veel gehoord bij mensen die er een strikt utilitair en zelf-centrisch wereldbeeld op na houden.. Navelstaarders, kortom.

Niet voor Jan | 10-06-07 | 14:56

@v Maerlant 10-06-07 @ 14:47 ik dacht van wel? Ik beschouw de mate waarschijnlijkheid dat het verhaal van de briefschrijver klopt. Ik geef aan dat het verhaal allemaal zaken bevat die gecontroleerd kunnen worden. Verder ontkracht ik het argument dat het geen asielzoeker zou kunnen zijn geweest omdat het gevonden DNA op een West-Europeaan zou wijzen, door aan te geven dat er ook asielzoekers zijn, hoewel niet in meerderheid, met West-Europese genen.

Ja, ik denk dat mijn post van 13.54 redelijk was. Jouw reactie was denk ik onredelijk.

poppermotje | 10-06-07 | 14:55

dan hoop ik dat de anonieme tipgever meteen de identiteit van de dader heeft prijs gegeven, dan is de zaak opgelost. toch?

Matt D | 10-06-07 | 14:55

Cause and effect.

Choise is an illusion, created bij those with power and those without.

MEROVINGIAN | 10-06-07 | 14:52

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 14:18

downscalling ? leg eens uit..
ps een menselijke input in de genenoverdracht is pas een aniti-evolutie. Want waar ligt de grens. Een gevaarlijk spel wat zolang mogelijk buiten het bereik van de fima gehouden moet worden.
En een doofblinde hartpatient kan zonder morele of evolutie technische belemmeringen mijn inziens een perfecte nazaat produceren zonder daarvoor het kosmische spel te verloochenen.
U werpt zich op als hoeder van een abstracte gedachte namelijk dat zonder ingreep van het wezentje mens het volmaakte niveau wij nu bezitten ten onder zou gaan door leentje buur te spelen bij onze naasten. Gekleurd of blank.
Laat maar komen die smeltkroes, te stoppen is het al niet meer en zeker weten zal het olie gooien op vastgeroeste tandwielen. Een beweging al lang geleden, maar toch nog maar eigenlijk zo weinig generaties terug, op gang gezet. Evolutie op en top.
Veel succes met uw zoektocht naar de perfecte DNA match. Of cultuurmatch. Of uiterlijk match. Folklore match. Nostalgie match.
Wat kunnen we toch goed denken, wij blanken.

captainsunshine | 10-06-07 | 14:51

v Maerlant 10-06-07 @ 14:47
er zit idd niet erg veel diepgang in linkse redeneringswijzen, vaak erg makkelijk te debunken, vol! met drogredeneringen en paradoxen

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 14:50

Rabarberke 10-06-07 @ 14:22
Dat is flauwekul en een drogredenering van jewelste. In de eerste plaats zijn er ook nog de blanke superbeauties die ook 100derden generaties daarvoor raszuiver zijn geweest. Voor de zoveelste keer: genetische aftakeling hoef je niet te bestrijden met genen van buitenaf, zolang er BINNEN een groep maar een 'survival of the fittest' cultuur (of hedendaagse wetenschappelijke variant) bestaat. Wolfpacks hebben ook maar een hele kleine genetische genpool, maar daar overleeft alleen het genetiosch beste materiaal. Zo werkte het honderden jaren geleden ook nog in Europa, nogmaals hoe heeft men zich in Zweden 100den jaren staande ghouden zonder invasie van moorse genen zonder genetisch af te takelen (wel eens een flicka gezien?, erg! mooi, op een votelist van een bacpackerswebsite las ik laatst nog dat men Stockholm de stad met de mooiste bevolking ter wereld vond). Grote peop wat je verkondigt dus...

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 14:48

ik hoop echt dat dit niet waar is anders..................

eric@fuall | 10-06-07 | 14:47

MAXIMO 10-06-07 @ 14:19

Mijn stelling is dat de blanke mensch net zo goed recht heeft op z'n stekkie als de zwarte en de gele en de rode mensch. No more, no less. Mijn hart bloedt overigens voor de rode mensch en ik zie de blanke mench niet graag hetzelfde lot beschoren. Nu moet je me nog eens uitleggen wat hier verkeerd aan is, ik weet het weer niet meer.

Over het Vlaams Belang, vergelijk met een interviewster tegen Sarkozy; 'maar meneer Sarkozy, dat zegt Le Pen ook' Waarop Sarkozy: 'Juffrouw, als Le Pen nu zegt dat de zon geel ziet, moet ik dan zeggen dat ze blauw ziet?'

Waarmee we meteen op het kleuterniveau van jouw redeneertrant zijn aanbeland. Het Vlaams Belang zegt dat kaas lekker is, dus kaas is slecht. Welnee Maximo, de meeste kaas is best te vreten.

-
@poppermotje
Is jouw post van 13:54 redelijk?

v Maerlant | 10-06-07 | 14:47

@inquisitra 10-06-07 @ 14:31
Je resumé klopt niet.
In het topic staat in de tweede zin dat de asielzoeker 'hoogstwaarschijnlijk' etc.
Daarvan maak jij: 'bewezen'.
Dat nu is niet het geval.
Daarmee ontvalt de bodem aan je resumé, al schrijf je aan het einde nog 'Als dit klopt', maar dat lijkt een obligate toevoeging. Zo kan ik ook nog wel vijfhonderd verhalen verzinnen.

Speculeren kan ook op de beurs, wist je dat?

nattebever | 10-06-07 | 14:39

Waarschijnlijk heeft Hilbrand Nawijn die 'anonieme' brief geschreven met de computer die hij gekocht heeft van de Stichting Vaatstra, waar Nawijn goed geld mee verdiend heeft. En anders zit Bert Bakker er achter.

tipo | 10-06-07 | 14:39

General Lee 10-06-07 @ 14:38
zie je wel, een buitenlander!

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 14:39

Elvis heef het gedaan.

General Lee | 10-06-07 | 14:38

Een meisje van 23 die vadertje Drees oprakelt nou ik vind het weer knap.

Pannie | 10-06-07 | 14:38

Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 14:19
'Beter', wat is nu 'beter'? Jouw zelfproclaimde autodidactische brein zonder echte opleiding verwart weer 2 verschillende dingen met elkaar. Vandaag de dag leeft een chronische hartpatient die nog geen 100 meter sprint kan voltooien langer dan een genetisch 'perfecte' middeleeuwer die nog vatbaar was voor de pokken. Dus levensduur 'beter' ja, genpool wordt slechter. Twee oplossingen mogelijk: genmanipulatie zoals in gattaca ( en.wikipedia.org/wiki/Gattaca ) of terug naar survival of de fittest ( waarbij opgemerkt moet worden dat dat ook BINNEN etnische goepen kan, anders zou de zweedse bevolking al honderden jaren geleden uitgestorven moeten zijn)

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 14:37

@inquisitra: "Als dit klopt, dan wordt het tijd voor een revolutie, want dan zijn burgerlevens minder waard dan idealen."

Nou, ik zou zeggen: welcome to planet earth.

Lagonda | 10-06-07 | 14:37

@v Maerlant 10-06-07 @ 13:58 er is een tijd geweest dat je redelijker was.

poppermotje | 10-06-07 | 14:37

Als dit hele verhaal waar is, is het een grote schande natuurlijk. Maar zolang de krant niet meer bewijs levert dan een anonieme brief blijf ik sceptisch. Elke gek kan anoniem een brif schrijven. Kan er zo een uit mijn duim zuigen mbt tot de moord op JFK

Agent327 | 10-06-07 | 14:35

@toshke: toen speelde inquisitra buiten revolutie-tje (alleen).

vast goed | 10-06-07 | 14:35

Hoax, De televaag, jongens.... Wat daar in te lezen is is per definitie net niet waar..

Ali Fal Salarm | 10-06-07 | 14:35

@ inquisitra 10-06-07 @ 14:31
.
en na STUIF-ES-IN kwam op woensdagmiddag toch REN-JE-ROT ?

toshke | 10-06-07 | 14:33

Wat een overtrokken gedoe en ophef toch weer.
Ja, het is zeer vervelend voor de nabestaanden dat de dader(s) nooit gepakt zijn.
Ja, zwaar shit voor dat meisje zelf om zo jong al het tijdelijke voor het eeuwige te hebben moeten wisselen.
Maar helaas worden er jaarlijks mensen vermoord en de daders worden eerder minder dan vaker gepakt.
Die daders hebben allerlei kleurtjes en achtergronden en hun motieven zijn zelden politiek gekleurd.
Dat nu een mogelijke (!) dader waarschijnlijk misschien wel een asielzoekerT was, oeioei, 0031 staat op zijn koop, want het was mogelijk, misschien, waarschijnlijk, tot het tegendeel is bewezen een links doofpottencomplot.
* braak *

Sikkeneur | 10-06-07 | 14:33

@ redactie:
.
kan er na het posten niet automatisch een "end of page" volgen ? scheelt me 3 toetsenborden per jaar...

toshke | 10-06-07 | 14:31

Oke.... resumé:

* De moordenaar is een asielzoeker geweest
* De asielzoeker was al een moordzuchtige en verkrachtende gek.
* Toen de asielzoeker in Kollum kwam, wisten hulpverleners/overheid al van zijn achtergrond.
* Teveel belanghebbenden binnen de asielindustrie wisten van deze achtergrond, maar hielden de waarheid achter.
* De asielzoeker is opnieuw uitgezet zonder vervolgd te worden en vermoordt en verkracht nu op andere locaties jonge meisjes blijkbaar.
* de onderhavige reden voor het verhullen van dit alles is dus het verdedigbaar houden van het asielbeleid.
* een asielbeleid met tanend draagvlak is meer waard dan een Nederlandse meid.
* De hulpverleners van het AZC kollum en dan ook justitie wisten van het verhullen.
* Hogere beleidsmedewerkers moeten hiervan op de hoogte zijn geweest.
* Zowel hulpverleners als beleidsmedewerkers zijn mensen die het verhullen steunen om links beleid van draagvlak te voorzien en te houden.
* Zoeken we NOG hoger. Wisten de volksvertegenwoordigers die een ruimhartig asielbeleid moeten verdedigen hiervan?
* En tot slotte... was deze man meegenomen in het grote STUIF-ES-IN-plan, namelijk het generale pardon?

Als dit klopt, dan wordt het tijd voor een revolutie, want dan zijn burgerlevens minder waard dan idealen. En zo sterven er dan 16-jarige meisjes namens het socialisme in Nederland.

inquisitra | 10-06-07 | 14:31

@de honden blaffen... 10-06-07 @ 14:29: hoezo zou de dader gepakt zijn? Weet jij soms wie het is?

General Lee | 10-06-07 | 14:31

lol @ lee :)

toshke | 10-06-07 | 14:30

*Vraagt zich af waarom dit topic afdwaalt naar ras/afkomst/genetisch gediscusieer*

Agent327 | 10-06-07 | 14:30

@toshke 10-06-07 @ 14:28: Volendam is toch ook een soort Efteling? De trollen zijn er alleen wat kwaadaardiger.

General Lee | 10-06-07 | 14:30

vast goed 10-06-07 @ 14:19
Onzin.
Als men,direct na de moord,naar de "stem van het volk" had geluisterd zou de dader gepakt zijn.
Ook doofpot nummer zoveel kan niet verhullen dat de massale import van hulpbehoevenden en criminelen als een ramp voor Nederland beschouwd kan worden.
De toekomst zal dit uitwijzen.

de honden blaffen... | 10-06-07 | 14:29

@advocaat: ik ben ook elitair, jij pauper ;)

vast goed | 10-06-07 | 14:29

@ BBB
.
je verwart volendam met de efteling.

toshke | 10-06-07 | 14:28

zomaareennaam 10-06-07
Dan hadden zo ook wel gelijk de publicatie van deze brief in de krant tegen kunnen houden. Zou wel een beetje veel werk zijn voor het beoogde resultaat, allemaal om 1 centrum open te houden? Het risico is ook een beetje te groot voor de winst die het achterhouden zou opleveren.

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 14:28

lijkt me toch te regelen dat die asielzoeker terug wordt gehaald om zijn dna te vergelijken, iets wat ze standaard bij binnekomst zouden moeten afnemen maar dat is een ander verhaal

vernieuwdeVerbatim | 10-06-07 | 14:27

Folkert@1418
Ik kan je echt niet volgen. Rassen mogen blijven bestaan en ze mogen mengen, is me om het even. Als jij 'arisch' wil zijn en blijven, van mij mag je, interesseert me geen moer. Ik val op zwart.
Over genetisch onderzoek: sta ik achter, vaart maken met die zooi, met een groeiende wereldbevolking is een grote stap voorwaarts noodzakelijk. Straks kweken we vlees uit bacteriën zonder dieren te hoeven doodmartelen in milieuvervuilende concentratiekampen, maar ik dwaal weer af.

bejaarde op brommer | 10-06-07 | 14:26

Rabarberke 10-06-07 @ 14:22
Mee eens en geef als extra voorbeeld de populatie van Volendam. Kort, krom, gedrongen, dicht bij elkaar staande ogen en ronde mongolide schedels.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 14:26

en wie gelooft altijd de overheid blindelings? dus wie zegt dat er niet geknoeid is met de uitslag / bewust een verkeerde uitslag naar buiten gebracht van de dna-test?

zomaareennaam | 10-06-07 | 14:25

@fokert meinhof

Bejaarde op brommer heeft gelijk. De laatste duizenden jaren is dit gebied redelijk vaak bezocht door vreemdelingen en hebben zich de genen goed vermengd.

Waar dat niet gebeurt krijg je mensen met kleine spitse neuzen, grote oren en pokdalige gezichten, trainingspakken en nat strak achterovergekamd haar. Vroeger stierven ze gewoon uit, maar sinds Vadertje Drees worden ze kunstmatig in leven gehouden door ons sociale systeem.

Rabarberke | 10-06-07 | 14:22

Excellentie Verdonk 10-06-07 @ 14:12
Kijk, voor dit soort mensen heeft BBB de piemols en VMBO beledigingen klaar liggen. Eea even ter illustratie en ter verduidelijking.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 14:21

vast goed 10-06-07 @ 14:19
beetje elitair en uit de hoogte, maar wel waar.

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 14:20

Ik krijg sterk de indruk dat de overheden in de landen, waar asielz. vandaan komen, systematisch zelf hun psychiatrische populatie op de boot zetten.

azijnseiker | 10-06-07 | 14:20

Veel reacties hier zijn het levende bewijs waarom je politici die 'alleen naar de stem van het volk willen luisteren' moet bestrijden.

vast goed | 10-06-07 | 14:19

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 14:10
Wat een zwartgalligheid. Mag ik uw terug-naar-de-natuur-Zonnatura verhaal even ondergraven, meneer de Muslivretert ? De mensheid, juist in het genetisch vervuilde Westen, leeft veel langer en in een betere gezondheid en economische welstand dan in de eeuwen daar voor. Het leven ziet er voor een 21ste eeuwer beduidend beter uit dan voor een genetisch zuivere middeleeuwer. Het zal dus wel meevallen met die rampspoed van u.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 14:19

v Maerlant 10-06-07 @ 14:13
Nou, die Vlaams Blok picture van je wil ik niet begrijpen.
Probeer het maar bij Botte, daar heb je meer kans op succes.

MAXIMO | 10-06-07 | 14:19

Nee.., ik geloof het echt niet van het hele "assielzoekert -verhaal'. Televaag heeft gewoon niets te schrijven en er is ook geen weeralarm meer.
Dus uhhh......., ze lullen maar wat. Als dat echt zo is ga ik er ook vanuit de onze minister president de onderste steen boven zou willen hebben. Dus uhh....., over tot de orde van de dag en auto's wassen allemaal.

Harrydeslijter | 10-06-07 | 14:18

bejaarde op brommer 10-06-07 @ 14:11
Nou breekt mijn arische klomp! We hebben duizenDEN, jaren geëvolueerd en niet gedegenereerd hier in Noordwest Europa, en 1 simpleton opmerking over degeneratie die (als het uberhaupt voorkomt) het gevolg is van de medische wetenschap en het overleven van de 'zwakkeren', en we zouden zogenaamd niet meer zonder de invloed van allochtone genen kunnen? Dat is net zo dom als te zeggen dat Nederland nieuwe allochtonen nodig heeft om de economie draaiende te houden (downscaling kan tock ook). A.u.b. even teruglezen naar 14:10 en uw drogredenering ontdekken graag...

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 14:18

Hoen 10-06-07 @ 14:11
Maar wie beheerde destijds de portefeuille asielbeleid? Juist ja, staatssecretaris Job Cohen
www.parlement.com/9291000/biof/02657

die hofstadtgruppe | 10-06-07 | 14:18

@feuerfrei : met linkerogen is een asielzoeker in een asielzoekerscentrum een plaatselijke bewoner van de betreffende gemeente.

Met diezelfde ogen is deze zaak inderdaad wel een zestienjarige provinciemeisje waard...

Guido | 10-06-07 | 14:17

Onmogelijk, want Peter R de Vries heeft altijd gelijk

Pinjataaa! | 10-06-07 | 14:17

tja, maar nu graag ook de bewijzen...

topcat | 10-06-07 | 14:16

tasmaniandevil 10-06-07 @ 14:12
Wishfull thinking?
Toendertijd woonde ik in het buitenland, dus da's onmogelijk..

MAXIMO | 10-06-07 | 14:14

MAXIMO 10-06-07 @ 14:12

M'n standpunt terzake is je vast wel bekend. Nu ga ik dus stemmen, maar ik kom nog wel eens piepen hoor.

v Maerlant | 10-06-07 | 14:14

@Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 13:59
Je kunt de zaak Vaatstra ook niet op eenzelfde wijze bekijken als de dossiers CIA en Irak. In de eerstgenoemde case kan sprake zijn van een OM dat in goed overleg met IND besluit om de verdachte te laten gaan, omdat meneer toch al het land zou worden uitgezet. Drie vliegen in een klap: Nederland is ervan af, het asielbeleid an ssch loopt geen deuk op en er hoeft de lokale bevolking niet worden gemeld dat er psychopate asielzoekers in haar midden zijn.

Murdockyoufool | 10-06-07 | 14:13

MAXIMO 10-06-07 @ 14:11

Haha, geen minne prestatie om een persiflage van jezelf neer te zetten Maximo. Ik gun Nesty z'n prestatie van harte, maar je begrijpt vast wel de picture. Goed dat je me eraan herinnert dat ik nog moet gaan stemmen!

v Maerlant | 10-06-07 | 14:13

v Maerlant 10-06-07 @ 14:09
En daarbij stopt ie effe snel alle moslims in het verdomhoekje.
En daar neem jij het voor op?
Niet zo'n frisse post van je...

MAXIMO | 10-06-07 | 14:12

Het vuile Groen Links - PvdA ongedierte heeft weer eens beslist dat een moord op een meisje ondergeschikt is aan het zogenaamde politiek correcte grachtengordel gedrag. Moge de kinderen en kleinkinderen van deze beleidsmakers hetzelfde ondergaan als dit meisje

GAAA | 10-06-07 | 14:12

MAXIMO 10-06-07 @ 14:08
Jij was toen daar hoofd van het AZC zeker? Typisch iemand die over lijken gaat.
sjaakdeslinksesul 10-06-07 @ 14:08
Ok duidelijk.

tasmaniandevil | 10-06-07 | 14:12

Als het aan mij had gelegen hadden we nooit azieligzoekers toegelaten en zou Marianne nog leven.

Excellentie Verdonk | 10-06-07 | 14:12

De ministeriële verantwoordelijken rond die tijd waren Benk Korthals (VVD) als Minister van Justitie en Bram Peper (PvdA) als Minister van Binnenlandse zaken. Moet ik die vingers naar links nou typisch rechts noemen? Nee dus.

Hoen | 10-06-07 | 14:11

Precies.
Mengen is af en toe nodig om niet te degenereren, maar godlof zijn er nog veel zwarte vrouwen, ook al is mokka ook te gek.
En blond.
Hysterisch reageren op het woord "ras" is het racisme van de policor-shit, maar
ik dwaal af.

bejaarde op brommer | 10-06-07 | 14:11

v Maerlant 10-06-07 @ 14:05
Ooit weleens van Anthony Nesty gehoord daarzo op het Vlaam Blok Headquarter?

MAXIMO | 10-06-07 | 14:11

bottehond 10-06-07 @ 13:54
Scheutjes van de rest jatten is nergens voor nodig. Sinds de opmars van de medische wetenschap evolueren we niet meer. Zelfs een doofblinde hartpatient met down kan kinderen krijgen anno 2007. Genetische aftakeling is vanaf nu gaande in alle rassen, dat kan je niet oplossen door van elkaar te stelen. Wat wel nodig is (als we vast willen houden aan het afschaffen van survival of de fitter) is een alternatief voor evolutie, niet zozeer evolutie alswel een remedie tegen genetische aftakeling. En hier komt gentherapie en het experimenteren op embrios om de hoek. Geweaun toestaan die hap, ies noodzakelijk...

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 14:10

-- weggejorist -- 10-06-07 @ 14:07
Geen lastige vragen aan varkens stellen

tasmaniandevil | 10-06-07 | 14:10

MAXIMO 10-06-07 @ 14:08

Botte roept hierboven net terecht op om de allochtonen niet in de hoek te zetten. Fraaie post van je.

v Maerlant | 10-06-07 | 14:09

Zo'n stompzinnige brief kan alleen een Fries schrijven.

Rabarberke | 10-06-07 | 14:09

@tasmaniandevil 10-06-07 @ 14:04
Dat de aanhanger van de rassenleer zich erop voortstaat dat hij dichter bij de chimpansees staat dan ik.

sjaakdeslinksesul | 10-06-07 | 14:08

Die brief is gewoon geschreven door een opruiend kaalkoppie met teveel tijd.
Botte, heb jij soms die Hoax-brief geschreven?

MAXIMO | 10-06-07 | 14:08

Ben benieuwd wat dit op gaat leveren. 1999 valt in ieder geval in de glorietijd van het polikor-denken. De tijd dat (nota bene) PvdA-burgemeester Jacques Wallage van Grun alles en iedereen over zich heen kreeg omdat hij naar aanleiding van een politierapport stelde dat 'asielzoekers crimineler zijn dan andere inwoners van Groningen'. Schande! Hoe durfde hij! Onze medelanders crimineler dan wijzelf, dan kon toch niet waar zijn! Eerst maar eens afwachten of het zinnig is wat in deze brief staat, maar de cultuur was in ieder geval aanwezig om dit scenario mogelijk te maken.

die hofstadtgruppe | 10-06-07 | 14:07

Dit klinkt zo bekend.
In mijn direkte omgeving is ook jarenlang een asielzoekerscentrum geweest.
Daar waren ook geheime afspraken met de plaatselijke politie en politiek dat er in geen geval melding gemaakt mocht worden bij achtergrond van inbraken steekpartijen enz als daar asielzoekers bij betrokken waren.
Todat er in het plaatselijk nieusblad melding van aanranding gemaakt werd, en het volgens de berichten om een plaatselijke inwoner ging.
Waarop de vader van het aangerande meisje in een open brief in diezelfde krant fijntjes opmerkte dat het niet om een plaatsgenoot, maar om een asielzoeker ging uit het centrum uit diezelfde plaats.
Niks nieuws onder de zon dus.
ik ken persoonlijk vele voorbeelden van misdrijven waar ten onrechte werdt beweerd dat het om lokale plaatsgenoten ging, terwijl het daadwerkelijk om asielzoekers uit het zelfde centrum ging.

feuerfrei | 10-06-07 | 14:07

@tasmaniandevil
Hoeveel genen heb jij eigenlijk?

-- weggejorist -- | 10-06-07 | 14:07

@El Chingado
Dat kan je alleen zeggen eigenlijk als je dan gelijk die ouders bij het mededelen van de boodschap "we hebben hem uitgezet" er een leuk krantenartikel van zijn terechtstelling bij kan geven.

-- weggejorist -- | 10-06-07 | 14:05

knutsel 10-06-07 @ 14:01

Joh, ik lijk vast meer op jou dan op Folkert Meinhof, maar ik zie de racistische shit niet. Het gaat niet om superieur zijn, maar om verscheidenheid. Wat is daar nou toch mis mee. Als ik nu zeg dat zwarten beter kunnen spurten omwille van een daar beter voor geschikte achillespees, ben ik dan een racist? Nee toch? Maar als ik zeg dat blanken beter kunnen zwemmen omdat hun densiteit zich daar beter toe leent, dan ben ik wel een racist? Schud dat zielige complex toch eens af zeg.

v Maerlant | 10-06-07 | 14:05

sjaakdeslinksesul 10-06-07 @ 14:01
Die 2% verschil is enorm veel als je weet dat veel genen bij mensen/dieren hetzelfde zijn. Wij hebben ook 95% van de genen van een varken dus what's your point?

tasmaniandevil | 10-06-07 | 14:04

Punt lijkt me dus: er zijn veel en veel te veel cultuurverrijkerTs toegelaten terwijl het volk zulks beslist niet wilde, op een paar ethische tirannen en hun slippendragerTs na. Dan krijg je dus dit soort situaties. En dat staat los van de vraag of het wel of geen allahtoon was. Even een hoger abstractieniveau zoeken, Menschen, anders wordt het een nutteloze draad, die precies weer bevestigt waar ik mee begon. En dan voelen de allochtonen (lees: niet allahtonen) zich in de hoek gezet. Hetgeen ik overigens weer heel bekrompen vindt, want ook zij lijden, net als de Nederlanders (hehe) onder de tirannie van de allahtonen en hun huidige meesters, toekomstige dhimmislaven van pvda en de rest van het establishment. Allochtonen (niet allahtonen) en Nederlanders (hehe) motten juist de handen ineen slaan. Allochtonen (bv suries en anties en andere niet allahtonen) die zich laten beschermen door de pvda zijn te dom dat ze branden en nemen zichzelf als Nederlander volstrekt niet serieus.

bottehond | 10-06-07 | 14:04

captainsunshine 10-06-07 @ 13:56
U piemelt uit uw piemel en nergens anders. Wat uit uw mond komt is peop, Natuurlijke evolutie heeft nooit eerder te maken gehad met het vliegtuig. De grote volksverhuizingen waarover u spreekt vonden allemaal plaats binnen europa. En waarom ben ik toch een ariër? Heefts iets van doen met hardnekkige (rascistische) vooroordelen van LLINKs denk ik...

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 14:04

Ok, geef dan gelijk de namen maar van alle betrokken ambtenaren. Die hebben zich dus allemaal schuldig gemaakt aan "medeplichtigheid na het delict", obstructie van het onderzoek, wellicht meineed aangezien alle PV´s onder ambtseed worden opgesteld, helpen van een voortvluchtige en onderdak verlenen aan die zelfde voortvluchtige. The list goes on and on.

-- weggejorist -- | 10-06-07 | 14:03

Besef wel dat als dit waar is, en hij is uitgewezen naar het land waar hij werd gezocht, zijn straf zeer waarschijnlijk veel zwaarder is dan dat hij hier had gekregen. Dat verzacht iets van het feit dat dit natuurlijk absoluut niet kan en voor de ouders zeer onbevredigend is.

El Chingado | 10-06-07 | 14:02

@Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:55
Onze voorouders waren nog neger toen ze 50.000 jaar geleden Europa binnentrokken. Ik verschil qua genen overigens 2% met een chimpansee.

sjaakdeslinksesul | 10-06-07 | 14:01

Ik ben 1.75 m., heb donkerbruin haar en bruine ogen, zoek het dus maar uit met die arische shit van jullie.

knutsel | 10-06-07 | 14:01

@ General Lee 10-06-07 @ 13:54
Ja, maar zo ben ik. Pritt rules nou eenmaal.

Korreltje Zout | 10-06-07 | 13:59

Ik denk dat het tijd is voor een opstand. Ze naaien ons er gewoon bij. De linkse lijers willen toch dat we allemaal gelijk zijn? dat worden we zo dus nooit als ze onderscheid gaan maken tussen Nederlanders en vieze azc'ers. Weer een reden meer om op Wilders e stemmen

RoYal DeViL | 10-06-07 | 13:59

Murdockyoufool 10-06-07 @ 13:49
Goed verhaal. Het CIA verhaal is één van de schofterigste affaires die ik ken. Ik begrijp ook niet waarom niet heel Nederland op z'n achterste benen staat omdat we of keihard voorgelogen zijn door onze regering (want als lid van de NAVO wisten ze het dus wél en zeker met Djeep als hoofd van die club) óf, en dat is misschien nog erger, iwsten ze het niet en wordt dit land geleid door een onvoorstelbaar stel naivelingen.

Mijn punt blijft dat affaires toch uitkomen. Misschien is het verschil dat je het hier over een zaak hebt die in de handen van veiligheidsdiensten ligt, en dat er maar een beperkt aantal politici bij betrokken zijn. Vergeet niet dat in NL een gewoon 2e kamerlid ook geen toegang heeft toch gegevens betreffende de NL veilighiedsdiensten. De betrokken rond de zaak Vaatstra zijn van een beduidend minder zwaar kaliber dan CIA medewerkers en hun peers, om maar te zwijgen van het verschil in belang van de twee zaken.

En toch kwam zelfs zo'n high profile zaak als de CIA kampen boven tafel, en net zo goed de leugen rond de WomD zoals je al noemde.
Dat het dus wel geprobeerd wordt besrijd ik derhalve niet, wël dat er in de zaak Vaatstra sprake kan zijn van een dergelijk complot.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:59

poppermotje 10-06-07 @ 13:54

Kijk het racistje eens om de hoek komen piepen, zooo rancuneus!

v Maerlant | 10-06-07 | 13:58

Was het niet Ahmed Aboutaleb die detsijds de hetze jegens Peter R. de Vries aanvoerde in Trouw?

Derrek Wilder | 10-06-07 | 13:58

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:55

da's helemaal waar

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 13:56

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:10

tjonge wat een mooi verhaal van die Arische mijnheer zeg. Helemaal puur blank en DNA-technisch helemaal trouw aan zijn geografie, zo zou het moeten zijn en niet anders.
Ware het niet dat het leuke van het menselijk ras is dat hij gedreven door primaire behoeftes altijd heeft genuket met Jan/Jannie alleman.Waar hij ook was. Het geen ons die ongelovelijke verscheidenheid heeft opgeleverd die wij met zijn allen nu zijn.
Oorlogen, volksverhuizingen, bezettingen,kolonies etc door die lange geschiedenis heen hebben er voor gezorgd dat die blonde dame waar mijnheer superieur graag naar kijkt genetisch gezien wel helemaal uit het verre Noorden afkomstig kan zijn. Ver weg van het haringhappen. DNA kent geen grenzen en zwerft door onze evolutie heen en zorgt iedere keer weer voor een verrassende kruisbesmetting met als gevolg een iedere keer weer unieke verschijning, qua uiterlijk en karakter.
Dit proces is juist de kracht van ons voortbestaan. En de schoonheid.
M.a.w. u piemelt uit uw nek. Blauwe ogen zullen er altijd blijven bestaan..

captainsunshine | 10-06-07 | 13:56

Frotklob 10-06-07 @ 13:47

Doe eens even de statieken van Zwitserland lezen lutser.
"Switzerland has one of the highest immigration rates on the continent. According to the 2000 census, 22.4 percent of the total population of 7.4 million is foreign born, and 20.5 percent, or nearly 1.5 million, are foreigners, defined as persons with a foreign nationality. While Switzerland used to be a destination for employment-seeking French, Germans, and Italians, in the latter half of the 20th century it became home to Eastern European dissidents, Yugoslavian refugees, and asylum seekers from the Middle East, Asia, and Africa. "

Dwaaaas | 10-06-07 | 13:55

sjaakdeslinksesul 10-06-07 @ 13:47
Ik mag me dan verder in moeten lezen, jij moet nog beginnen! met lezen. Genetisch verschil ik nog geen 1% van een chimpansee. En ja als we de lijn helemaal backtracen zijn wel allemaal afstammeling van dezelfde amoebe. Dat doet niks af aan het feit dat ons wel anders ontwikkeld! hebben. Wat je zegt is inhoudslooos, next...

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 13:55

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:10

Daar mag je niet over praten, maar je hebt 100 % gelijk. De vraag is echter wel, genbiologisch gezien, of die vermenging op bioniveau ook niet een gevolg is van de betrekkelijke verslapping/ degeneratie van die witte genen. Scheutjes van de rest jatten, zeg maar. Denk daar maar eens over na als de materie je echt boeit.

bottehond | 10-06-07 | 13:54

@Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 13:24 het lijkt mij dat het verhaal van de briefschrijver vrij gemakkelijk is te controleren. Ik denk dat het waar is. Ook asielzoekers hebben wel eens wat West-Eurpese genen, dus het kan best.

poppermotje | 10-06-07 | 13:54

@Korreltje Zout 10-06-07 @ 13:52: En jij kopieert Pritt Stifts ongefundeerde mening of was het als citaat bedoeld?

General Lee | 10-06-07 | 13:54

Dei swat'n het vast doan.

Jan Aaldrik | 10-06-07 | 13:54

Ik zit net '24' te kijken .. die Jack Bauer serie. Begon me net te ergeren dat het allemaal wat ongeloofwaardig is in die serie .. al die politieke spelletjes. En dan lees je dit. Als dit waar is ...

BoX | 10-06-07 | 13:52

Is heel mooi zo een anonieme brief, maar de telegraafredactie kan dan toch eerst alle voormalige AZC-medewerkers benaderen om zo een verhaal hard te maken, voordat je het publiceert? Het is nogal wat om de beeldvorming rondom de multiculturele samenleving als reden voor de onoplosbaarheid v/d moord/verkrachting te noemen.

tipo | 10-06-07 | 13:52

@ General Lee 10-06-07 @ 13:47
"Er is zelfs een malle professor te voorschijn gehaald om iedereen wijs te maken dat het DNA van de dader wijst op een West-Europeaan."

Korreltje Zout | 10-06-07 | 13:52

Broodje aap verhaal bedacht door een kaalkoppie.
En dat op de zondagmorgen..

MAXIMO | 10-06-07 | 13:52

sjaakdeslinksesul 10-06-07 @ 13:47

Rassentheorieën boeien me niet zo. De blanke mens daarentegen wel. De zwarte ook hoor, de gele ook, ze boeien me allemaal. De blanke ook dus.
En laat die nu het meest met uitsterven bedreigd zijn.

v Maerlant | 10-06-07 | 13:52

Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 13:47; "Is het niet zo dat praktisch alle doofpot affaires vroeg of laat uitkomen en ook bewezen worden?" Dat kan je niet weten, want je weet per definitie niet hoeveel doofpotaffaires er niet uitkomen.

General Lee | 10-06-07 | 13:51

het hele verhaal van die vaatstra staat me niet aan. 's nachts in haar 1tje met een omweg naar huis fietsen? haar vriendje(s?) en de familie hebben ook boter op hun hoofd.
vaatstra & co stalen tussendoor ook effe een fiets op het staion in buitenpost!?
blij dat ik er weg ben

pppender | 10-06-07 | 13:50

@Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 13:36
Soms zijn naïeve mensen schattig. Jouw goedgelovigheid haalt echter het bloed onder mijn nagels vandaan. Heeft de geschiedenis niet vaak genoeg uitgewezen dat 'krachten' wel degelijk zaken die het daglicht niet kunnen verdragen onder de pet houden? Gaf zojuist het voorbeeld van de CIA-gevangenissen. In dit concrete geval houden complete regeringen hun mond stijf dicht, terwijl is aangetoond dat de cellen bestonden (bestaan?) en dat er landingen plaats vonden (vinden?). Het gaat daarbij niet om hoe lang ze het geheim hebben weten te houden, wat toch zo'n vijf jaar is, maar om feit dat autoriteiten glashard liegen. Talking about een doofpot van hier tot Tokio. Daarnaast bewijst dit juist jouw ongelijk. Bij de CIA-verblijven zijn veel meer mensen betrokken dan bij de zaak Vaatstra. Als het CIA-verhaal al zo'n vijf jaar (vanaf halverwege 2002 is geen gekke gedachte, aangezien de Taliban al eerder werd verdreven) geheim kan blijven, hoe lang denk je dan dat het duurt voordat de waarheid in de zaak Vaatstra boven komt drijven?

Hmmm.... jij gelooft dus niet in doofpotten van de 'omvang' Vaatstra... Wil je een klepper van een doofpot? Irak. Blijven ontkennen dat je niet wist dat Irak geen massavernietiginsgwapens had...

Murdockyoufool | 10-06-07 | 13:49

ik quote de brief 'een mt lid werd eind 1999 ontslagen, de centrumdirecteur is in 2000 op een zijspoor gezet. Een aantal AMOG-medewerkers kreeg na sluiting ontslag, de andere werden overgeplaatst naar allemaal verschillende locaties is het noorden' en al deze mensen die ontslagen/overgeplaats werden (ik neem aan tegen hun zin) zouden hun mond hebben gehouden. Ondanks het feit dat ze duidelijk fout bezig zijn, en belangrijker nog ze waarschijnlijk veel geld zouden kunnen verdienen door naar buiten te komen met dit verhaal?

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 13:48

@Korreltje Zout 10-06-07 @ 13:46: En waarom is die professor mal?

General Lee | 10-06-07 | 13:47

of geven ze nu gewoon een asielzoeker de schuld die ze toch nooit meer kunnen vinden, zo kunnen ze het dossier lekker sluiten. wederom faalt de politie in hun opsporing!!

gordon99 | 10-06-07 | 13:47

@Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:10
Lees je eerst eens in op dit onderwerp (en dan bedoel ik niet op het internet) voordat je jezelf een aanhanger van de rassentheorie noemt. De kans is namelijk groot dat er ergens een eskimo of bosjesman rondloopt met dezelfde voorouder als jij, waarmee de genetische verschillen tussen jou en hen kleiner zijn dan die tussen jou en je Nederlandse buurman. Neger.

sjaakdeslinksesul | 10-06-07 | 13:47

Even geen gepiemol meer dan. Terug naar waar het om gaat. Is het niet zo dat praktisch alle doofpot affaires vroeg of laat uitkomen en ook bewezen worden (en dan niet anoniem) ? Ik noem het Srebrenica filmrolletje, de bouwfraude, de zaken rond het koningklijk huis ? Is het niet zo dat naarmate de tijd verder gaat een affaire als die van Vaatstra een eigen dynamiek krijgt en de verhalen steeds wilder worden ? Ik noem als voorbeelden de moord of JFK, of de zaak waar de Hond zich in vastgebeten heeft ?

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:47

@Lebowski Achiever 10-06-07 @ 12:38

Er is niets mis met rassenvermenging. Sterker nog, je leeft in een land waar zo veel mensen welkom geheten zijn de afgelopen decennia, Turken, Marocs, Antillianen, Indonesiers... Velen wonen hier met plezier en proberen een toekomst op te bouwen voor hun familie/kinderen. Als we echt zo rechts waren hier dan hadden we de hand wel op de grens gehouden zoals het grootste deel van de welvaartslanden. Kijk naar Zwitserland, Denemarken of bijv Canada of Australie.. Wij hebben het altijd geprobeert.

Dat er nu een clubje rondhuppelt die niet moslims vergelijkt met varkens en vrouwen zonder hoofddoek met blootliggend vlees... tja. Zeg dan eens eerlijk, wie is er onverdraagzaam? En is het dan zo vreemd dat er steeds meer mensen in opstand komen? We konden kiezen uit een blank Nederland of een mutliculti Nederland. We hebben nooit gekozen voor een Islamitisch Nederland.

Frotklob | 10-06-07 | 13:47

BBB OT over rode lap:
Ze zijn inderdaad groot maar ze doen het vaak niet, heb ik ook maar gehoord.
@BBB 1339
is in orde, maar je bent ook in orde anders zou ik er niet eens over beginnen.
Laat ook die zgn. vmbo-ers hun zegje maar doen, is juist de kracht van dit forum mijns inziens, alle niveaus door elkaar.

bejaarde op brommer | 10-06-07 | 13:47

Beetje gek dat je een ongefundeerd gek verhaal van een anonieme briefschrijver wel geloofd, en het genetische bewijs dat door een wetenschapper wordt gegeven niet geloven. In mijn ogen is deze wetenschapper een tikkeltje betrouwbaarder dan diegene die de brief heeft geschreven.

Appie458 | 10-06-07 | 13:45

Gaan we weer; tyfus land!

CipherNL | 10-06-07 | 13:45

@BBB 13:39
Nou niet afgeven op oneliners, of ik haal Teen erbij.

Dwaaaas | 10-06-07 | 13:44

ik kijk er niet van op dat deze streek is geleverd,we weten allemaal dat het "linkse gelijk" overlijken gaat.Je zou het ze bijna gunnen dat het hen dochter was,maar dan verlaag ik me tot hen niveau.

pro | 10-06-07 | 13:43

Het is me alleen nog niet duidelijk of hij nu min of meer uitgeleverd is aan het land waarin hij die misdaden gepleegd heeft of dat hij naar een land naar keuze heeft mogen vluchten. In het eerste geval hoor je mij niet klagen want daar stond hem waarschijnlijk de barbaarse behandeling te wachten die hij verdiende. In het tweede geval, wat dus nog moet worden uitgezocht, gaan er absoluut koppen rollen, hoop ik. Als hij in Nederland was gepakt en berecht zou hij intussen alweer vrij hebben rondgehuppeld.

knutsel | 10-06-07 | 13:42

toshke 10-06-07 @ 13:34
.
*Lezen Dwaaaas, voordat je tijdens je lunch zomaar roze regeltjes aanklikt en je broodje frikandel terug je op je bord mikt*

Dwaaaas | 10-06-07 | 13:41

-edit leuk, maar das het onderwerp niet -

BeunDeHaas | 10-06-07 | 13:41

Ik zou eens gaan praten met die centrumdirecteur, het hoofd immateriele zaken en de coordinator van het amog van destijds. Beetje onder druk zetten lijkt me....

Tjoep over the hills | 10-06-07 | 13:40

bejaarde op brommer 10-06-07 @ 13:29
Daar heeft u wellicht gelijk in maar dat toontje is exclusief gereserveerd voor het contigent stompzinige one liners droppende imbecielen onder de reaguurders. Gelukkig zijn het er niet veel en u reken ik daar zeker niet onder.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:39

Ah... het is zondag. De Telegraaf-overschijf-dag.

Gezellig! | 10-06-07 | 13:37

Murdockyoufool 10-06-07 @ 13:29
Je bewijst alleen mijn stelling maar want is dat van die CIA gevangenissen nog altijd een geheim dan ? Hoe lang is dat verhaal al bekend en joe lang hebben ze het gehiem kunnen houden? In het huidige tijdsgewricht kun je grote dingen niet lang stil meer houden. Misschien is GS daar wel een prachtvoorbeeld van.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:36

Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 13:34

Het is, woehaha, de grootte BBB, en verder, wat azijnseiker 13:28 zegt. Je doet het zo vaak dat het zielig wordt.

v Maerlant | 10-06-07 | 13:36

Zeurders 10-06-07 @ 13:31
Je zegt het al, met een blanke man getrouwd zijn. Dat zijn de feiten. Volgens mij fantaseert jouw linkerhersenhelft even dat laatste gedeelte erbij

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 13:35

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:31

Ik heb genoten van je post 13:10 die me werkelijk uit het hart gegrepen is. En BBB komt zo inderdaad wel erg onzeker over, of hij nu wit ziet of zwart.

v Maerlant | 10-06-07 | 13:34

v Maerlant 10-06-07 @ 13:26
Woehaha, tsja wat een zwaktebod he ? Ik geef het toe. Voel je echter niet aangesproken. Het punt is dat ik alleen serieus met mensen wil discussieren als ik het idee heb dat ik tenminste te maken heb met iemand die nadenkt. Ik hoef het er dan niet mee eens te zijn (liever niet zelfs) maar kan wel waardering opbrengen voor helder denken, of het nu links of rechts is.
Anderen sar ik liever en ik weet dat bij (blanke) mannen de grote van het piepelotje altijd een zwak punt is. Geen betere rode lap voor de stier dan dit.
Werkt altijd en ik schep er dan ook een sardonisch genoegen in af en toe.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:34

typisch, meneer meinhof schrijft de verkorte versie van het partijprogram voor meneer kusters en iedereen heeft het over de grootte van den negerloel. complexje heren?

ed.. | 10-06-07 | 13:33

(S)Links maakt al jaren alles kapodt in Nederland.....

Waarvoor | 10-06-07 | 13:33

-weggejorist-

hans98 | 10-06-07 | 13:32

[TBS begeleidermode] Kijk, dat betrokken persoon een verleden heeft op het gebied van zedendelicten, betekent nog niet dat desbetreffende persoon ook schuldig is aan dit vervelende incident. Het lijkt mij zelfs erg onwaarschijnlijk daar we met betrokkene grote progressie hebben geboekt met ons aangepaste nachtprogramma. [/TBS begeleider]

Dwaaaas | 10-06-07 | 13:31

v Maerlant 10-06-07 @ 13:26
het grappige is dat Bigi Bana Boy, met zo'n obvious caribean name, 99% waarschijnlijk gewoon zo'n roomblanke 'weg met mij-er' is als ik in mn stuk van 13:10 beschreef. Net zoals geconveteerde nederlandse moslims het meest fanatiek zijn, zijn whiggers het meest 'black is beautifull', het meest teleurgesteld als ze naar zichzelf kijken, het meest onzeker.....

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 13:31

advocaatvandeduivel 10-06-07 @ 13:18: Te veel moeite? Je maakt er anders wel werk van door meteen even de wikipedia door te gaan spitten...

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 13:31

@Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:25
Dus jij denkt dat verstandige vrouwen negers niet aantrekkelijk vinden?
Ik heb wel wat zwaargestudeerde vriendinnen die weliswaar met een betrouwbare blanke getrouwd zijn, maar als ze vreemd gaan dat bij voorkeur doen met een man die juist fysiek wat meer te bieden heeft... en daarbij denken ze dan toch vooral aan gespierde Afrikanen.

Zeurders | 10-06-07 | 13:31

BBB@1323
Maurice kan je heel goed hebben als medestander, een loyale en gedreven man, maar helaas een uitzondering.
Je maakt hiermee in feite mijn punt.
(btw. je nieuwe "ik ben afgestudeerd en jullie zijn domme vmbo-ers " toontje past je helemaal niet)

bejaarde op brommer | 10-06-07 | 13:29

Verrekt stelletje klootzakken bij het AZC. Net als de gelukzoekers daar allemaal kapotslaan met een hoekijzer. Aan de hoogste boom ermee!

schuldige_omstander | 10-06-07 | 13:29

@Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 13:24
Goed zo! De CIA bezat ook geen geheime gevangenissen in Europa! Allemaal alu-spul en lariekoek!
*See the sarcasm in my eye*

Murdockyoufool | 10-06-07 | 13:29

@BBB 13:14,

Gedateerd, laatst is er een onderzoek geweest waaruit kwam dat het ze om dikte ging en niet om lengte. Nooit gemerkt dat je al ergens tegen de huig zat aan te drukken? da vinden ze nie fijn.

Wel mooi dat je het vooroordeel in stand houdt dat zwarten alleen lullen over hun lul.

PS. Nee ik buk niet.

azijnseiker | 10-06-07 | 13:28

Ik eis een nekschot voor al degene die bij deze doofpot betrokken zijn.
Tevens moet de dader opgespoord worden en gevierendeeld worden met een paar roestige botte messen.

Specht! | 10-06-07 | 13:27

Als het werkelijk waar is dat hier sprake is van een doofpot affaire, bij zulk een delicate zaak als deze, dan is dit een teken dat het in alle regionen van de maatschappij goed mis is.
Er moet keihard afgerekend worden met mensen die dit mogelijk maken.
Die rekening loopt trouwens al aardig op.
Ik wil mensen met gezond verstand aan de macht geen idealisten en of gelovigen , verdomme !
Dit is 2007 !

Jokkebrok | 10-06-07 | 13:27

Koppen rollen jaaaaaaaah!!!!
@Neeh, ik doe het wel, laat maar weten waar en wanneer en wie
Ik trek die beerput wel effetjes open.

Slimmerdanjij | 10-06-07 | 13:26

Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 13:14

Moet jij nou altijd je piemel bovenhalen als het wat lastig wordt? In vergelijking met snikkeldraaien vind ik vendelzwaaien nog een verheven bezigheid.

v Maerlant | 10-06-07 | 13:26

@bejaarde op de brommert
de hoop dat het niet waar is reacties meer gestoeld op het ongeloof over dit verhaal. als het wel waar is nml dan is het zo erg met 0031 gesteld dat justitie en politie een moord minder belangrijk vinden dan het zogenaamde politiek correcte multiculturele ideaal. en dat velen dit onderschrijven door hun collectief zwijgen over deze asielzoeker.

ed.. | 10-06-07 | 13:26

-edit doe eens niet -

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 13:25

poppermotje 10-06-07 @ 13:23
Zeker, dat ontken ik ook niet. Maar in een doofpot affaire van deze omvang geloof ik niet. Te veel mensen, te onwaarschijnlijk.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:24

Nou, ik heb de brief gelezen. Het is echt een waterdicht verhaal dat maar tot één conclusie kan leiden. *kuch*

General Lee | 10-06-07 | 13:23

bejaarde op brommer 10-06-07 @ 13:14
Waarom je daar in niet in zou moeten geloven is omdat je zo'n geheim simpelweg niet onder de pet kunt houden omdat er veel te veel mensen betrokken bij zijn. Vroeg of laat zou iemand gaan praten.
Betrokkenen bovendien met verschillende rollen (politie, justitie, politiek, OM, medewerkers van het AZC) en met hoogst waarschijnlijk net zoveel politieke voorkeuren. Een welke onbekende kracht zou dan zoveel angst inboezemen dat iedereen siddert en blijft zwijgen ? De linkse kerk ? Kom op zeg, denk eens na. Het zal ongetwijfeld wel eens spelen bij een aantal mensen maar niet in een zaak waar zoveel mensen bij betrokken zijn en waar zoveel publiciteit over is geweest.
Weet je, eigenlijk vind ik doorgeslagen complotdenkers nog veel gevaarlijker omdat ze op een bepaald moment niet meer voor rede en logisch denken vatbaar zijn. Doordat ze hardnekkig vasthouden aan hun eigen waarheid (met dezelde tunnelvisie) berokkenen ze veel schade met hun ongefundeerde fantasieverhalen.
Ik zal een "links" voorbeeld geven, voor ik daar weer van beschudigd wordt, ... Maurice de Hond. Need I say more ?

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:23

/groenteman-mode on/
.
wat zijn het soms toch een kapoenen he, die asielzoekers. grapjes uithalen met onschuldige meisjes. nou ja, beter dit dan op straat rondhangen en bushokjes vernielen,zeg ik zo bij mezelf.
.
/groenteman-mode off/

toshke | 10-06-07 | 13:23

@Bigi Bana Boy 10-06-07 @ 12:53 justitie gaat wel eens vaker willens en wetens achter de verkeerde of niet achter de goede aan. Om uiteenlopende redenen.

poppermotje | 10-06-07 | 13:23

Kijk naar de samenstelling van de gemeenteraa van Kollum:
http://www.kollumerland.nl/index.php?r=6686720e8f9587ebe940014de6b610cb&ipf=./ctt/showpage.php&a=746727a2dbc3c655e94030653404662c
CDA het grootst, PvdA tweede: inderdaad twee partijen die wel raad weten met een doofpotje.

Zeurders | 10-06-07 | 13:22

advocaatvandeduivel 10-06-07 @ 13:16
o.k. de bron bevalt je niet, maar op mijn betoog ga je al helemaal niet in. Ben je tevreden, heb je m'n betoog nu 'debunked', nee. Als je niks inhoudelijks te melden hebt ga je maar fietsen...

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 13:21

Ik ga dit verhaal pas geloven als het van overheidszijde officieel ontkent gaat worden.

zebikboss | 10-06-07 | 13:20

Als dit waar is, geloof ik nooit meer iets... acht jaar geheim gehouden en nog steeds durft niemand een verklaring af te leggen? Wat een schijtluizenvolk zijn wij dan geworden! Voorlopig gaat dit er bij mij niet in.

Bernhard Bang | 10-06-07 | 13:20

Teringjantje nog an toe.

Horsedick | 10-06-07 | 13:18

LoL @ S?v?ke 10-06-07 @ 13:17

nee joh, veel te veel moeite. Ik schreeuw liever vanaf de zijlijn

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 13:18

@Karel Kruizenruiker
.
In 1999 kon Job natuurlijk goedkoop een extra pallet thee op de kop tikken.
.
Het is dan ook geen toeval dat de thee
"Focus: inflatie in 1999 bedraagt 2,2% Het consumentenprijsindexcijfer ligt in 1999 gemiddeld 2,2% hoger dan in het jaar ervoor. De procentuele mutatie van deze index is een belangrijke indicator voor de inflatie. In vergelijking met 1998 zijn de prijzen vorig jaar gemiddeld met 0,2%-punt meer gestegen. In vergelijking met het jaar ervoor kosten voedings-middelen verleden jaar gemiddeld 1,3% meer. Binnen deze groep verschilt de prijsontwikkeling sterk. Koffie, thee en cacao zijn veel goedkoper geworden."

Dwaaaas | 10-06-07 | 13:18

Hope it isn't true!

Japo | 10-06-07 | 13:18

als ik justitie was, zou ik over deze gebeurtenis meer dan graag een keer Yes-R ondervragen. maar ik ben justitie niet.

toshke | 10-06-07 | 13:18

advocaatvandeduivel 10-06-07 @ 13:16: jij lijkt me echt zo'n mannetje die zijn eigen wikipedia schrijft....

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 13:17

*koopt pislauw rotbier en gaat ook zitten op de tribune*

Metaalenzo | 10-06-07 | 13:16

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:10

en.wikipedia.org/wiki/The_Bell_Curve da's een goede bron zeg, een boek wat zo te zien flink becritiseerd is. Niet alleen om zijn vermeende rascistische toon (dat kan heel goed politiek correct gelul zijn) maar vooral om zijn manier van onderzoeken. Als je vanuit deze bron concludeert dat jij lid van een slimmer ras bent bewijs je precies het tegendeel.
Ik geloof best dat het ene ras slimmer is dan het andere ras. Negers zijn beter in sport, Aziaten kunnen niet tegen drank en zijn ukkies. Als er zulke duidelijke fysieke verschillen zijn zullen er vast ook verschillen in de geest zijn. Maar om dat op basis van die bron te concluderen is onzin.

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 13:16

Neeh? 10-06-07 @ 13:10
En wie moeten die koppen laten rollen?
Dit land is te ver heen.
Het linkse tuig heeft zich overal diep in genesteld, tot in de top van het leger toe.
Dus wie moet dat dan doen?

duimdrop | 10-06-07 | 13:15

BBB@1306
Waarom zou ik dat niet geloven? Mensen zijn weerzinwekkende lafaards, hun eigen hachje is vaak belangrijker dan de waarheid. Als de druk maar groot genoeg is, en dat zou me helemaal niets verbazen in het licht van het sfeertje rondom deze zaak, houden ze hun waffel. Bovendien kunnen ze niet meer terug, als het waar is zijn ze namelijk medeplichtig, een reden om het al die tijd vol te houden.
De "ik hoop dat het niet waar is" reacties kan ik al helemaal niet plaatsen, hopen dat het niet wordt opgelost of de hoop dat het geen asielzoeker is? Allebei even zot.

bejaarde op brommer | 10-06-07 | 13:14

@folkert meinhof
Jij zou jezelf eens af moeten vragen of het niet doooood en dooooodzonde is om een ras dat zich in de loop van honderduizenden jaren gevormd heeft in een tijdsbestek van 50 jaren volledig af te breken.
-
overdrijven is ook een vak...

ed.. | 10-06-07 | 13:14

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 13:10
Mooi verhaal hoor, maar de praktijk is helaas anders. Blonde dames hebben namelijk vaak zin in een grote(re) zwarte droplul en die heb jij niet in de aanbieding. Daar gaat je raszuivere natte droom.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:14

geen olie

Karel Kruizenruiker | 10-06-07 | 13:13

Ik wil verder olie op het vuur werpen, maar de staatssecretaris van justitie was in 1999 Job-pickwick-Cohen.. dus voor de complottheorieadepten, voer tot nadenken.

Karel Kruizenruiker | 10-06-07 | 13:12

Het was de butler.

holtor | 10-06-07 | 13:11

Als dit verhaal waar is, dan moeten er echt koppen (en veel) gaan rollen.
En een zwijgplicht opgelegd krijgen, terwijl je weet dat het daar goed fout zit, no fucking way.

Neeh? | 10-06-07 | 13:10

Lebowski Achiever 10-06-07 @ 12:38
Ach ja, als je het niet erg vindt dat een bepaald ras uit zal sterven is er niks mis met rasvermenging. Lebowski jij bent kennelijk zo'n liefhebber van de multiculturele maatschappij. Mooi hé die Benneton reclames met zon purechocolodazwart babytje naast zon melkwitte. Heb je wel door dat je meewerkt aan de absolute homogenisering van het menselijk ras. Als we allemaal rasvermengen zijn we straks allemaal een beetje zwart, allemaal hetzelfde, allemaal saai. Wel hét ultieme socialistische ideal natuurlijk, allemaal hetzelfde. In geschiedenisboeken kunnen we dan lezen hoe er ooit blondjes hebben rondgelopen ( news.bbc.co.uk/1/hi/health/2284783.stm... ). Het spijt me dat ik het mooi vindt om naar geschiedkundige schilderijen te kijken en daar mensen te zien met hetzelfde uiterlijk als de mijne, het spijt me dat ik het leuk vindt om naar een mooie blonde dame te kijken, het spijt me dat ik trots ben op genetische karaktereigenschappen van mijn ras zoals een hoge intelligentiequotient ( en.wikipedia.org/wiki/The_Bell_Curve ) het spijt me dat ik haringhappen charmant vindt, etc. Ben ik daarom een racist, ja volgens de letter van de links-politiek-correcte wet wél, maar is daar iets mis mee? Ik vind van niet. Jij zou jezelf eens af moeten vragen of het niet doooood en dooooodzonde is om een ras dat zich in de loop van honderduizenden jaren gevormd heeft in een tijdsbestek van 50 jaren volledig af te breken. En allemaal door een ziekmakend simplistisch psychologisch verschijnsel, de schwung naar links als reactionaire tik op W.O. II en de wég met onszelf!! mentaliteit die daaruit voortvloeit. De ultieme boetedoening voor ons superieure gedrag is voor de gemiddelde linksert zich op basis van een misplaats schuldgevoel te vermengen met datgene wat ze op een Freudiaans niveau minderwaardig achten. Denk er maar eens over na....

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 13:10

Wanneer gaat een speciale commissie deze Finse seriemoordenaars beoordelen of zij in aanmerking komen voor vroegtijdige herintreding in onze maatschappij omdat dit het draagvlak van asielzoekerij in het Nederlandse vergroot?

whoppah | 10-06-07 | 13:09

Het doel heiligt het middel he :p

Anarki | 10-06-07 | 13:09

Links: de nieuwe Nazi's.

Frotklob | 10-06-07 | 13:09

*zoekt een plekje bij KaiserSoza op de overvolle tribune en ziet op het scorebord dat we al acht jaar in de de extra tijd zitten*

Dwaaaas | 10-06-07 | 13:08

Stel dat het waar is, dan is het allemaal wel in en in triest weer dat die opvreters op deze manier beschermd worden.
Het lijkt me toch wel algemeen bekend dat zeker de helft van de asielzoekers geen personen zijn die hun land ontvluchten vanwege hun anti regering denkwijze of een woedende oorlog, maar geweaun weggerend zijn omdat ze gezocht worden vanwege crimineel gedrag.
Hier mogen ze geweaun binnenkomen met een schone lei. Och och och wat zijn ze toch zielig.

Fapdrol | 10-06-07 | 13:08

*zetelt zich op het bankje naast kaisersoza en grijpt naar de fles*

Hellsmurfje | 10-06-07 | 13:07

LoL @ S?v?ke 10-06-07 @ 12:59
Ben je al klaar met je VMBO huiswerk voor morgen ?

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:07

Jippie, yesss!
Zou ik er dan toch mee wegkomen?

whoppah | 10-06-07 | 13:07

Quote van nu.nl : "Medewerkers van het asielzoekerscentrum zouden niet hebben mogen praten over de betreffende asielzoeker. "
En gelooft hier nu werkelijk iemand dat al die tientallen mensen die er vanaf wisten (medewerkers AZC, politie, justitie) sindsdien hun mond zijn blijven houden ? Dat zoiets werkelijk mogelijk is ? Ik zeg niet dat het geen asielzoeker zou kunnen zijn maar die conspiracy theorie is er één van de zovelen. Ik zelf denk dat de Russische maffia, de CIA en de Mossad er namelijk ook bij betrokken zijn en dat de betreffende asielzoeker na de moord, die hij in opdracht van de Illuminati heeft moeten plegen, gered is door aliens en door ze is opgehaald is in Area51. Alu hoedjes op allemaal.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 13:06

En brief toegevoegd aan topic.

G-unite | 10-06-07 | 13:01

Petor de Vries heeft vermoedelijk veel mensenkennis. Zou hij zich door een professor met een lulverhaal over DNA techniek in het riet laten sturen?

Aan de andere kant was Petor zelf bijna een politicus. Zou hij het 'algemeen belang' voorrang hebben gegeven boven de waarheid?

Hoe dan ook, is het mooi dat deze beerput nu misschien open gaat. Ik ben niet zo naïef om te denken dat er ook iemand bestraft wordt, maar het is wel een goede zaak voor de nabestaanden.

Colossie | 10-06-07 | 13:00

Dit is wel zeer opmerkelijk nieuws. Ik snak werkelijk naar een bronvermelding.

Sjors Remmerswaal | 10-06-07 | 12:59

Ja deze brief gaat weer een heerlijke anti-pvda-rel worden.

2 Ad Melkert; lees je weer lekker mee jochie?

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 12:59

G-unite 10-06-07 @ 12:55
Oh ja joh. staat het op nu.nl ? Nou dan neem ik het gauw allemaal terug hoor want dan is het waar natuurlijk.
-edit je snapt me wel -

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 12:58

hahahaha .. wat een humour hier (ja ik probeer me aan te passen !) .. ik lach me echt een breuk .. de tering wat een lol !

Draaitafel Demagoog | 10-06-07 | 12:58

Zal een keer geen allochtoon zijn

Schapenmelker | 10-06-07 | 12:58

Als dit een doofpot was zou zowel politie als justitie, de gemeente, het opvangcentrum en die wetenschappers er bij betrokken zijn. Allemaal linkse kliek en niemand die eerlijk is en zijn mond opentrekt? lijkt me ongeloofwaardig

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 12:58

bejaarde op brommer 10-06-07 @ 12:56: ik maakte ook maar een dolletje "de fik er in".
.
De linkse landverraders zijn inderdaad diegene die de sfeer verzieken in nederland.

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 12:58

BennieB 10-06-07 @ 12:43
Dijkstal is extreem links, net als D66 en de PvdA, dus wat is je punt? Tommygunner heeft gelijk.
---
Lol Sévèke @
Niet zeggen, niet doen ook, mag niet, maar ik begrijp je woede.
Het is veel beter om linkse landverraders in je omgeving in kaart te brengen dan om te dromen van botte bijl methoden waar wel eens onschuldigen zouden kunnen sneuvelen.

bejaarde op brommer | 10-06-07 | 12:56

@BBB
Staat ook op nu.nl

G-unite | 10-06-07 | 12:55

Laten we nu maar eerst afwachten of het wel klopt allemaal, het komt allemaal zo onwaarschijnlijk over. Het lijkt meer op roddel en achterklap dan dat er daadwerkelijk iets tastbaars is.

Karel Kruizenruiker | 10-06-07 | 12:55

Links politiek beleid maalt nie om wat slachtoffers tbv he hogere doel. Dit is ook weer een mooi teken van de Grote Sprong Voorwaarts. Stop nu eens met dat komkommer-gedoe

ILT | 10-06-07 | 12:55

@Lomp 10-06-07 @ 12:51
Heerlijk naïef ben je. Vraag vader Vaatstra eens naar de brief van de officier van justitie, een schrijven dat de beste man nooit onder ogen had moeten krijgen. Als het aan Justitie lag.

Murdockyoufool | 10-06-07 | 12:55

Ik ben benieuwd wat anti-suv-nederland te zeggen heeft op deze bericht geving....

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 12:54

Er zoveel geld in die coldcase gepompt, dus het moet wel een asielzoeker zijn, want anders was de dader wel gevonden!

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 12:53

Je kan mij een hoop vertellen maar dat de rechterlijke macht zo corrupt en loyaal aan de politiek is dat ze afzien van vervolging van een moordenaar weiger ik te geloven. Zo erg is het in Nederland niet. Stom gelul van GS derhalve. Niet onnodig kwetsend, tendentieus en ongefundeerd maar simpelweg stompzinnig.

Bigi Bana Boy | 10-06-07 | 12:53

Anonieme briefschrijver is er lekker snel bij. Mocht het waar zijn, is 'ie wat mij betreft zelf medeplichtig met zijn acht jaar stilzitten en zwijgen. Als het niet waar is, zal de pliesie snel identiteit en DNA-profiel van deze held willen achterhalen...

mistere | 10-06-07 | 12:53

-weggejorist-

hans98 | 10-06-07 | 12:53

The roof the roof the roof is on fire
The roof the roof the roof is on fire
The roof the roof the roof is on fire
We don't need no water let the motherfucker burn
Burn motherfucker burn

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 12:51

@ broodje vleermuis: nee, over die moord weet ik niks. Over de asielopvang een stuk meer en zoiets als dit was echt niet in de doofpot gepleurt. Zo lomp is men nou ook weer niet. Wat wel de doofpot in ging is bijvoorbeeld dat een fiks aantal van die asielzoekerts zonder rijbewijs in auto's zonder APK en verzekering rondscheurden. Dat was men immers thuis ook gewend. Maar een moord verzwijgen? - zover is men nooit gegaan.

Lomp | 10-06-07 | 12:51

Lijkt me stug dat dit wasar is, maar zo wel dan is het schokkend. Maar een brief van een medewerker lijkt me niet erg overtuigend bewijs.

advocaatvandeduivel | 10-06-07 | 12:51

Niets meer aan te doen het pardon is al een feit.

doskabouter | 10-06-07 | 12:50

is de dader nou een fin of een paki ?

toshke | 10-06-07 | 12:50

Ok dan, de fik er in.

LoL @ S?v?ke | 10-06-07 | 12:49

Dit is inderdaad geen nieuws. Pa Vaatstra weet al jaren dat het de genoemde seriemoordenaar annex -verkrachter betreft. We zien hier weer een prachtig voorbeeld van de methoden onder kankergezwel Paars (met de 'rechtse' VVD). Het was een periode waarin alles goed moést gaan, dus ook het asielzoekersbeleid. Stel je voor dat je het volk weet dat we de grootste misdadigers hier herbergen.... Tegenslagen als de moord op Marianne werden dan ook snel begraven.

Murdockyoufool | 10-06-07 | 12:49

Als dit verhaal compleet uit de duim gezogen is dan hebben we hier te maken met een gewtenloze figuur die geen enkel middel schuwt om zijn of haar politieke gewin te bewerkstelligen. Dit is dus de beste variant die er is en daar word ik eerlijk gezegd niet vrolijk van. Misschien is het helemaal niet zo gek om een strafrechtelijk onderzoek te starten naar deze anonieme tipgever wegens het opzettelijk veroorzaken van maatschappelijk onrust. Maar.... Het meest erge dat ons hier kan overkomen is dat dit gewoon de volledige waarheid is. Dan hebben we te maken met machtige lieden die letterlijk koste wat het kost Nederland wil herscheppen tot een islamitische staat. Want daar waar de moslims een groot deel van de bevolking gaan vormen zullen de andere culturen of moeten wijken of een marginaal bestaan moeten gaan leiden. En de machtigen waar ik het over heb weten dat heel goed!

Jeremia | 10-06-07 | 12:48

Wat ik nooit zal begrijpen bij complot theorieën is dat men jarenlang zijn mond houdt bij ernstige zaken.
.
Overigens was het zeer opvallend dat bij het begin van het onderzoek door de burgemeester en de politie tijdens een NOS Journaal uitzending direct werd uitgesloten dat de dader(s) asielzoekerts waren, terwijl er nog geen enkele aanwijziging naar de dader bestond. Daarmee is een doofpot sfeer ontstaan die nu niet meer te doven is en elke mongeaul met een idiote brief kan daardoor de aandacht trekken.

OversteKarremans | 10-06-07 | 12:48

azijnseiker 10-06-07 @ 12:44

:-)

Boeddhi | 10-06-07 | 12:48

doofpotjes zin wel hip geloof ik
ik hoor iedereen nog roepen na fortuyn: openheid! transparantie!
en het is alleen maar erger geworden :s
hee ed, doe mij er ook een, een dubbele graag

FidelZandro | 10-06-07 | 12:47

Een ANONIEME brief bestempelen als "Doorbraak in Vaatstra moord" gaat wel heel erg ver. Misschien dat mister of misses anonymous zich toch maar eerst eens bekend moet maken want hier heeft natuurlijk helemaal niemand wat aan. Dit is wat mij betreft vooralsnog een klassiek voorbeeld van een broodje Bokito verhaal.

lustgeenthee | 10-06-07 | 12:46

*deelt hele sterke borrels uit aan iedereen op het bankje van kaisersoza c.s. heeft plaatsgenomen*

ed.. | 10-06-07 | 12:44

@Boeddhi,

Ho ho, Rechts niet over 1 kam scheren he.
Dat past helemal niet in jouw superieure moraaldenken.

azijnseiker | 10-06-07 | 12:44

Het probleem is dat teveel wollen sokken eten van het asielbeleid.
Alles wat hun inkomen in gevaar kan brengen wordt in de doofpot gestopt.
Doofpot is eigenlijk een verkeerde woordkeuze, dat moet natuurlijk Beerput zijn.
En die helt over naar links..

broodje vleermuis | 10-06-07 | 12:44

Links, voor al uw afgeslachte dochters.

LiamP | 10-06-07 | 12:43

... En er zitten nog een stuk of 1500 verkrachtende, moordende en folterende oorlogsmisdadigers in +31. Uitzetten doen we niet, want ze worden vervolgd in eigen land (wat gek). Berechten doen we ook niet, want dat behoort niet tot onze jurisdictie. Want doen we wel? Doofpotten en € 230.000 per oorlogsmisdadiger budgetteren.

Zeddegeizot | 10-06-07 | 12:43

@Tommygunner. Selectief geheugen of niet gewoon een beetje dom? Het was de PvdA samen met de VVD en D'66.

BennieB | 10-06-07 | 12:43

Het was de klusjesman.

Dr Faustus | 10-06-07 | 12:42

goedverdoemme!
tijd voor wilders

BroodjeGeyt | 10-06-07 | 12:42

@ President Babboe Bab 10-06-07 @ 12:38
Lollig

quutje | 10-06-07 | 12:42

@saist 1234
Mag ik even overgeven, weerzinwekkend typ.
---
Het zou met niets verbazen als de overheid dit heeft geflikt, de asiel- industrie gaat over lijken en het volk mag de immigratie niet in de weg staan. Ik herinner me nog de geïntimideerde bevolking bij een inspraakavond met cameratoezicht. Trek je bek open en je krijgt de Stasi achter je aan.

bejaarde op brommer | 10-06-07 | 12:42

Lomp 10-06-07 @ 12:41
jij weet meer over die moord?

broodje vleermuis | 10-06-07 | 12:42

@Babemagnet 10-06-07 @ 12:40
of juist wel . . . .

FidelZandro | 10-06-07 | 12:42

@anonieme briefschrijver: Waarom niet gewoon even naam en rugnummer genoemd? Dan was deze zaak opgelost en iedereen blij. Nu blijft het weer bij een roddel waar niemand wat aan heeft. Of is die brief aan elkaar gelogen door een of andere pathetische fantast?

General Lee | 10-06-07 | 12:41

Wat een hoax. Ik hoop dat deze anoniemert de deksel zo hard op zn neus krijgt dat zn aangezicht voor de rest van zn leven geschonden is.

Lomp | 10-06-07 | 12:41

om te beginnen heeft het allemaal geen flikker met links of rechts te maken. allemaal net zo erg als het gaat om het verdedigen van hun eigen belangetjes.
voor de rest hoop ik dat als dit waar blijkt te zijn de verantwoordelijken worden opgehangen op het binnenhof.
en dat balkie op z'n bek gaat, maar dat hoop ik altijd.

FidelZandro | 10-06-07 | 12:40

Wie het ook was, verstand van mooie meiden had hij niet!

Babemagnet | 10-06-07 | 12:40

Godtverdoemme, hier baal ik nu zo van.
'
Ik zeg: onderste steen boven. Zullen we eens zien of hun snode plannetjes effect hebben gehad. Waar mensen zijn zitten ook slechte tussen. Dat begrijpt iedereen. Of denkt 'men' nu echt dat ze allemaal over 1 kam worden geschoren. Nu is het tegeneffect bereikt. Nu moeten we wel. Kloodtzakken.

quutje | 10-06-07 | 12:39

Folkert Meinhof 10-06-07 @ 12:27
met rasvermenging is niks mis. Ik kijk elke dag met vreugde naar mijn kleine koter die gewoon zijn NL'se normen en waarden meekrijgt. Verplicht zal het nooit worden, maak je geen zorgen, hoor.
Of trap ik nu op jouw Arische leuter?

Lebowski Achiever | 10-06-07 | 12:38

Ik heb iets tegen mensen die anoniem dingen schrijven..

President Babboe Bab | 10-06-07 | 12:38

Ik ga naast KaiserSoza en Karel zitten. Zullen we dan maar een kroeg openen, roken geen bezwaar neem ik aan, steekt er eentje op.
Ik vrees het ergste.

Weisse rose | 10-06-07 | 12:38

'anonieme tipgever'

Dit zijn de betrouwbare bronnen waar we op zaten te wachten!

zininho | 10-06-07 | 12:37

Ik had werkelijk niet anders verwacht. PvdA aan de macht destijds als ik me niet vergis... Die houden wel van een doofpotje hier en daar. Zolang iedereen maar blijft dokken voor gesubsidieerde projecten waar allochtonen (heerlijk woord) bij betrokken zijn. Je zou het als partij maar eens in je hoofd halen om in de eerste plaats te zorgen voor je eigen mensen in het land. Nee, liever in die bodemloze put dumpen dat geld en een held in een pancho het woord laten doen in de tweede kamer...

Tommygunner | 10-06-07 | 12:37

Zo . Dus volgens het OM/Directie AZC ben ik gewoon een racist, die de etters niet van de normale mensen kan onderscheiden?
Oke, in dat geval wil ik dat de directeur, de professor en iedereen die hier aan meewerkte , aangeklaagd (en veroordeeld) wordt voor medeplichtigheid aan moord en obstructie van politie onderzoek.
Oow, en als we toch altijd over 1 kam scheren : Dicht dat kamp.

Weeraanmelden | 10-06-07 | 12:36

@Boeddhi
1-0!

Tjongejonge | 10-06-07 | 12:36

Zo, da's weer een zaak opgelost.

Harige Bangmaker | 10-06-07 | 12:36

@rechts
En wat willen jullie hiermee zeggen? Links de schuld geven, de asielzoekers weer over en kam scheren. Wie kreeg in de eerste instantie de schuld van het in elkaar meppen van Kromkamp? Iedereen had het weer over Marokkanen maar was dat ook zo? En dan zie je mafkezen als musclehedz 10-06-07 @ 12:22 zeggen dat links eng volk is. Wie is hier nu eng?!!!!

Boeddhi | 10-06-07 | 12:35

Albert, kopje koffie ?

Karel Kruizenruiker | 10-06-07 | 12:34

geweldige reactie General Lee @12.19!!
Complottheorieen gaan erin als koek bij iedereen een beetje het spoor in deze maatschappij kwijt is.

Nog steeds wordt er hard gewerkt aan het oplossen van deze vreselijke moord. De ouders menen hieraan een bijdrage te kunnen leveren door zo nu en dan ongefundeerde losse flodders via de Telegraaf de wereld in te sturen. Het lijkt mij beter dat ze hun energie steken in het verwerken van de dood van hun dochter!

saist | 10-06-07 | 12:34

Kom op dan met de namen van de verantwoordelijken.

zeurdertje | 10-06-07 | 12:34

ok dus er zat een psycho in dat AZC... big deal. Er lopen grotere (veganistische) psycho's rond met bivakmutsen en rotte tanden.

Lebowski Achiever | 10-06-07 | 12:34

Misschien kan de anonieme brievenschrijvert nog een brief schrijven en daarin uitleggen hoe het dan precies zit met het DNA dat gevonden is.

Aussie | 10-06-07 | 12:32

@ pritt * Blijf plak! *

Subtiel, ga verder naar houdoe en bedankt!
Realist in verzekeren, komurrrmaarrr in!

bd | 10-06-07 | 12:31

"Een anonieme tipgever heeft in een brief aan de Televaag laten weten dat het waarschijnlijk toch de kerstman was die Marianne Vaatstra heeft vermoord"

Tjongejonge | 10-06-07 | 12:31

Het is hier een smerige bananenrepubliek. Tijd voor Nacht und Nebel voor het linkse schuim die hier achter zitten.

Colossie | 10-06-07 | 12:30

*Zoekt het bankje waar KaiserSoza en Karel K. al zitten en kijkt of er nog een plekje vrij is....*

Albert Heijnstein | 10-06-07 | 12:28

Niks nieuws, links 'correct' Nederland gaat over lijken ( Fortuyn, Wil Schuurman, etc. ) als je het niet eens bent met de opdringing van de multiculturele maatschappij. Er is daadwerkelijk sprake van een soort asielzoekmaffia/industrie. Hoe meer asielzoekers het land in des te beter. Als het aan de Hans Spekmans ligt komen er open grenzen voor asielzoekers, een uitzetbeleid voor kritische autochtonen en verplichte rasvermenging. En allemaal door een ongeloofelijk misplaatst schuldgevoel als reactionaire tik op W.O. II die ons in de jaren '60 een catastrofale schwung naar links hebben meegegeven,....-> weg met ons zelf!

Folkert Meinhof | 10-06-07 | 12:27

Het was de tuinman.

deBeuker | 10-06-07 | 12:27

@Sweeper 10-06-07 @ 12:20

Nee man, dat is zo'n 'uberhippe' ketting van plastiek dat men vroegah om halsen en of polsen (in het geval van de armbandversie) droeg...

Kimmeltje | 10-06-07 | 12:26

Tijde voor een parlementaire enquete.

Generaal van Heutsz | 10-06-07 | 12:26

Ik hoop echt dat dit niet waar is, maar het zal me eigenlijk niet eens verbazen als het wel waar is. Dit kan alleen in Nederland.

MarV | 10-06-07 | 12:26

PRdV:
"Het gevonden sperma is afkomstig van een man die uit West Europa komt.

Ook deze uitslag heeft zeer verstrekkende gevolgen voor het rechercheteam. Immers, de verdenkingen waren veelal gericht tegen het bij de plaats delict gelegen asielzoekerscentrum, waar vooral Afrikaanse en Aziatische asielzoekers in en uit reisden.

Vanaf nu kan de politie in deze zaak haar energie dus steken in uitsluitend blanke, West-Europese verdachten."

eehm..

drijflijk | 10-06-07 | 12:26

Ik moet weer denken aan artikeltje over die lui die die voetballer klappen hadden gegeven. Eerst waren het Marokkanen, toen de verkeerde Niels... Dit keer 'weet' GS het weer zeker, een asielzoeker waarvan bekend is dat hij in het land van herkomst graag meisjes de keel afsneed (ben ik de enige die zijn wenkbrauwen optrekt?), maar ja, als de Telegraaf het zegt...

professor Zuurbekje | 10-06-07 | 12:25

wilt U er alstublieft een linkje of foto van het betreffende televaag artikel bij plaatsen

tobuiten | 10-06-07 | 12:25

Aavulling op mezelf: of wat te denken van de brievenschrijver? Werkte ook als west-europeaan in het centrum...

Joost Maghetweten | 10-06-07 | 12:23

links gaat over lijken, eng volk

musclehedz | 10-06-07 | 12:22

Ik ga even naast KaiserSoza zitten en hoopt met hem

Karel Kruizenruiker | 10-06-07 | 12:22

In diezelfde Televaag van vandaag een buitengewoon objectieve milieu bijlage, waar de honden geen brood van lusten.
Anonieme tips zijn vaak zo eehhhmm anoniem.

CoJoNes | 10-06-07 | 12:22

Misschien is een compromis mogelijk: iemand wel eens gedacht aan een bewaker van het centrum?

Joost Maghetweten | 10-06-07 | 12:22

*gaat even rustig zitten en hoopt echt dat dit gewoon niet waar is*

KaiserSoza | 10-06-07 | 12:21

Schokkend. Moge alle doofpotters hetzelfde overkomen als Marianne.

drijflijk | 10-06-07 | 12:21

Laten we hopen dat de dader is uitgewezen naar het land waar hij al wat moorden op zijn geweten had.

Tekkeldief | 10-06-07 | 12:21

Zie ik op die picca een litteken in haar hals?

Sweeper | 10-06-07 | 12:20

Gelukkig is deze lezing een stuk beter onderbouwd dan die van die professor.
Is de hoestende man met regenjas uit de parkeergarage weer langs geweest?

General Lee | 10-06-07 | 12:19

Er was toch iets met DNA van de oervaders vergelijken met DNA van de dader waaruit bleek dat hij uit West-Europa zou komen?

Supreme Dutch | 10-06-07 | 12:18

Gelukkig is het anoniem, zit meneer de Hond achter zeker???

Kohaku | 10-06-07 | 12:16

met dank aan de linkse multiculti fascisten in Nederland...

Onderbuik | 10-06-07 | 12:16

lekker ongefundeerd weer allemaal

troje | 10-06-07 | 12:14

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl