Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kansenjongeren en PvdD versus Circus

hooggeeerd publiekZomaar een berichtje uit de provincie. Nou ja, provincie, Utrecht in dit geval. Om specifiek te zijn het Anton Pieck-achtige Kanaleneiland. Hier staat sinds dinsdag Circus Belly Wien uit Oostenrijk. Vermaak voor jong en oud met paarden, kamelen, lama’s, apen, tijgers, duiven, honden, acrobaten, slangen en een giraffe, wanneer laatstgenoemde tenminste niet aan de wandel is. Want er wil nog wel eens een dier ontsnappen. Volgens de Partij voor de Dieren omdat er schandalig met de beesten wordt omgesprongen. Volgens de circus-directie omdat het circus wordt geteisterd door kansenjongeren die hekken open zetten en haram-karbonades het licht uit de ogen schoppen. En volgens ons? Simpel, het is gewoon een ordinaire viral, net als de BlijdorpBokito. Ofwel niks aan de hand, gewoon doorlopen mensen...

Reaguursels

Inloggen

Wat een helden, een hangbuikzwijntje schoppen....
En die geitenwollensokken van de bond voor dieren met hun clichee gezeik over circus vs dieren.... Bond tegen finnen, kunnen we die niet beginnen. Mogen we ook legitiem finnen schoppen, liefst erg hard voor het hoofd met werkschoenen want die herkennen ze toch niet... W E R K schoenen.
Kansleaus tuig.

3y3b4ll | 01-06-07 | 04:20

Sikkeneur 31-05-07 @ 23:56
Héél Utrecht zal voor de welgestelden zijn. Is een internationaal verschijnsel, noemt men cityvorming. De domme tokkies en domme allochtonen rest Nieuwegein.
Tip. Koop op Kanaleneiland en Overvecht, is over 15 jaar goud waard.
Ik hoef niet meer, heb m'n winst gepakt en naar het buitenland vertrokken.
Eigen baas in mijn bloeiend bedrijf.
Het bevalt hier beter dan in welke wijk in NL dan ook.
Ondergetekende uit.

d´omgebouwde | 01-06-07 | 00:06

@me pebben= beppen.

Sikkeneur | 31-05-07 | 23:56

d´omgebouwde 31-05-07 @ 23:30
Je eerste 2 en laatste zin kloppen. Idd gingen mensen weg omdat ze hun oude vertrouwde buurtje zagen veranderen. Door uitbuiterij werden > 10 turken en marokkanen in huisjes gestopt en raakte die huizen verwaarloost.
Het voorheen gezellige pebben tijdens het straatje vegen door huismoeders werd bemoeilijkt door de taalbarrière met die enkele buitenlandse buurvrouw. Buitenlanders waren vies, stonken naar knoflook en gingen op vrijdag naar de hoeren.
Dat was vreemd en wat een boer niet kent, vreet ie niet. Zo tolerant waren die 0031-ers dat ze maar wegtrokken.
De yuppen hebben dit soort buurten her-ontdekt, omdat de woningen relatief goedkoop zijn, er een diversiteit is aan vreemde coleur local en de eerste allochtonen bewoners met de opbrengst van hun huis en pensioen/uitkering naar hun thuisland vertrokkken of bij gezinshereniging grotere en relatief goedkope huurwoningen konden betrekken in bijv. Kanaleneiland of Overvecht.
Overigens werden als bekendstaande tokkiewijken (o.a. het verdomhoekje en sterrewijk) in de jaren 80 gerenoveerd en de oorspronkelijke bewoners grotendeels verspreid over andere wijken met redelijk succes.
Het is dus niet zo vreemd dat de overheid en gemeente in samenspraak met woningbouworganisaties deze wijken wil gaan renoveren, wellicht met de zelfde strategie als in de jaren 80 redelijk succesvol toegepast.

Sikkeneur | 31-05-07 | 23:56

Sikkeneur 31-05-07 @ 23:20
Lombok, ook de eerste wijk waar autochtonen wegtrokken. Ook 25 jaar geleden. En waar de allochtonen nu vervangen worden door yuppen
De toenmalige achterban van de PvdA in de volkswijken voelden op hun klompen aan dat moslims niet deugen. En dat al in 1975.
Blijft het feit dat etters geen bemoeienis van de welzijnsindustrie nodig hebben, maar een knuppel in hun nek. Maar ja, er worden een hoop hypotheekjes verdiend in die bussines hé.

d´omgebouwde | 31-05-07 | 23:30

Straatjihaddisten zijn het. Wie gaf ze permissie de Nederlanders als Untermenschen te zien? Wie en wat? Nuf said en de wahabisten timmeren lustig deaur en zijn de facto capo van de moslimkudde. Men heeft zelfs haar eigen Sinn Fein: de pvda, die tariq ramadan van de policy of the womb als solodenktank heeft geadopteerd op aandrang en advies van "deskundigen" binnen de partij, te weten de moslimbroeders abu thaleb en markouch.

bottehond | 31-05-07 | 23:25

d´omgebouwde 31-05-07 @ 22:34

Het probleemgedrag van marokkaanse jongeren is nog geen 25 jaar aan de gang, wel zijn ze de laatste jaren toenemend escalerend. In dat opzicht bedoelde ik dat politie en justitie zijn werk naar behoren moet doen conform de wet en de politiek antwoorden vinden.
Maatregelen uit het verleden hebben niet gewerkt o.a. omdat de ouders niet eerder betrokken werden bij het probleemgedrag van hun kinderen, gezinshereniging, importbruiden en uit eigen land verdreven fundamentalistische Imams werden toegestaan.
Dit kan en mag je de politiek en (maatschappelijke) instanties verwijten, maar het is achteraf altijd makkelijk praten.
De politiek probeert telkens te anticiperen op (problemen uit) de samenleving, maar loopt altijd achter de feiten aan (ook al wordt regeren als vooruitzien bestempeld) Soms lukt dat wel en soms niet.
Als het allemaal zo simpel oplosbaar zou zijn als menig reaguurder denkt en voorstelt, waren die oplossingen al lang toegepast.

Overigens deel ik niet de mening dat deze jongeren door hun religieuze afkomst worden gedreven, wel denk ik dat ze gesterkt worden door een gebrek (tot nu toe) aan adequaat handelen van de overheid op hun gedrag, het geilen op het snelle geld (ze zijn in feite schlemiele loopjongetjes) van de echt grote jongens en zich daar aan te kunnen spiegelen met macho-gedrag.
De laatste tijd is daar ook een ontevredenheid aan toegevoegd door een vijandigheid die ze vanuit de samenleving ervaren.
Dat ze vanuit puberale conflicten tussen hun culturele afkomst en nederlanderschap niet beseffen dat ze daar zelf ook in hand in hebben en zelf andere keuzen kunnen maken, komt niet bij ze op. Maar hoe zelfverzekerd was jij en wist je alles al tijdens je eigen puberteit?

Mijn buurojngens waren 10 jaar geleden ook zulke etters, geen land mee te bezeilen. Inmiddels volwassen, getrouwd (geen import) en voorbeeldige ouders.

Oh ja, ik woon al 48 jaar in 030, de eerste 25 jaar in Lombok en eerste wijk waar immigranten zich massaal vestigden.

Sikkeneur | 31-05-07 | 23:20

LoudAndProud 31-05-07 @ 23:16

Insj allah Heheheheheh

bottehond | 31-05-07 | 23:19

@bottehond
Amen!

LoudAndProud | 31-05-07 | 23:16

@ LOP

ook veur jou geldt dat je "mening" voral bestaat uit statements waar je het niet eensch bent met anderen en hoe abject je die vindt. Wat dat betreft heeft botte aanzienlijk meer restecp veur mede- reaguurderTs dan jij. Ik ga namelijk altijd veur de inhoud en gebruik stijlfiguren om Menschen te prikkelen. Jij bent naar mijn smaak een negatief ingesteld Mensch, en dat geldt in iets mindere mate eauk veur sikkeneur, die in ieder geval nieuwsgierig wantrouwend is. Die acht ik dan nog een stuk heauger dan jou, met je anti- sentiment über alles.

bottehond | 31-05-07 | 23:12

LoudAndProud 31-05-07 @ 22:43

Sjonge jonge, ga jij je er nou ook al mee bemoeien? Wat mot dit voorstellen. Doe eensch normaal, sukkeltjes. Get a f*cking life zeg, ook in de virtuele wereld. K*tkeffertjes.

bottehond | 31-05-07 | 23:06

@Sikkeneur 31-05-07 @ 12:58
Een scherpe analyse, hulde
Bottehond is trouwens gewoon een beetje een rare gast.Als hij je echt aardig gaat vinden dan noemt hij je liefkozend "moffenhoer"

LoudAndProud | 31-05-07 | 22:43

Sikkeneur 31-05-07 @ 22:28
"(en dat zijn ws meer jaren dan jij)"
Wat is ws? Doe niet zo uit de hoogte over je eventuele leeftijd. Weet je de mijne?
In ieder geval ben ik jouw "beste man"niet. Snotkoker.

d´omgebouwde | 31-05-07 | 22:43

Sikkeneur 31-05-07 @ 22:28

Tsjek: jouw mening behelst eerste en vooral het vertellen waar anderen volgens jou de plank misslaan. Ik heb zelden tot nooit een DOORTIMMERDE onderbouwing van jouw hand gezien. Je bent inhoudelijk een wollige onduidelijke draaikont en lijkt vooral op enigszins parasitaire wijze te teren op de inspanningen van anderen. Niet fraai.

bottehond | 31-05-07 | 22:39

Sikkeneur 31-05-07 @ 22:11

Nogmaals: houd je eensch niet zo bezig met mij, je lijkt wel een stalkerT. Het stikt van de reaguurderTs die vaak posten, dus wat mot je nou eigenlijk, dude(tte)?

Verders: lees wat Shalome er over zegt. Niet ík, maar jíj doet aan selectieve waarneming. Ik vind het bijna beledigend dat je zulks over botte suggereert. Mijn intellectuele en ethische integriteit lijkt me niet ter discussie staan. Als dat veur jou wel zo is kan ik je alleen zeggen: ik ken mezelf erg goed, dus matig omtrent die zaken geen mening aan, wil je. Je instinct werkt niet als je de wereld deur een vitrage bekijkt. Be free, anders blijf je zo'n sikkeneur.

bottehond | 31-05-07 | 22:37

Sikkeneur 31-05-07 @ 12:58
"Onze maatschappij is de afgelopen 25 jaar teveel geïndividualiseerd en het individu verantwoordelijk gesteld voor zijn/haar eigen gedrag. Dit concept mag misschien werken (hoewel ik daar mijn twijfels bij heb) binnen de westerse ontwikkelde beschaving, andere culturen binnen onze samenleving zijn daar nog niet aan toe en vragen een andere aanpak."

Hoe krijg je dergelijke onzin uit je toetsenbord, is discriminatoir zou ik zeggen.

"Laat politie en justitie zijn werk naar behoren doen conform de wet en de overheid via andere maatschappelijke instanties ouders betrekken in het probleemgedrag wat hun kinderen in groepsverband veroorzaken"
Die doen hun werk dus niet, blijkt vandaag weer.

Sikkeneur 31-05-07 @ 22:28
Zelf 26 jaar 030 achter de rug dus vertel mij niks over boeren met schoenen aan. 2005 weer een jaar in Utrecht gewoond voor het werk en ja op kanaleneiland. Die wijk kan een bombardement gebruiken inclusief inwoners.
Je mond hoef je voor niemand te houden, maar probeer iets zinnigs te zeggen. En kom niet met sosjopraatjes aan.

d´omgebouwde | 31-05-07 | 22:34

´omgebouwde 31-05-07 @ 22:17

Beste man, ik woon al mijn hele leven (en dat zijn ws meer jaren dan jij) in 030. Ga mij niet vertellen dat er een hoop shit plaatsvindt in Kanaleneiland (en talloze ander plekken in 0031) Toen Kanaleneiland werd gebouwd was dat nb voor de beter gesitueerden, maar dat terzijde.
Als je mijn post van 12:58 goed had gelezen, was het je ook duidelijk dat ik het gedrag van die jongeren niet goedkeur. Dat ik een ander opvatting en analyse heb dan bijv een Botte of Shalome moge ook duidelijk zijn, al helemaal t.a.v. de aanpak.
Daar hoef je het van mij niet mee eens te zijn, maar ga mij niet vertellen dat ik daarom mijn mond moet houden, oké?

Sikkeneur | 31-05-07 | 22:28

correctie. afgelopen

d´omgebouwde | 31-05-07 | 22:23

Sikkeneur 31-05-07 @ 22:15
Ik gun u alleen een gevoel van "welkom".Wat doet u denken dat u praatjes dat zijn? Of heeft u iets zinnigs te zeggen over kansenjongeren wat de afgelpoen 25 jaar nog niet gezegd of geprobeerd is? Lutser? Nieuw woord geleerd?

d´omgebouwde | 31-05-07 | 22:21

Sikkeneur 31-05-07 @ 22:11
Als jij het zo goed weet huur dan zelf een fijn flatje op Kanaleneiland. Kan je zelf
constateren dat wat daar woont het doodschoppen niet waard is. Werkt beter met een machinegeweer.

d´omgebouwde | 31-05-07 | 22:17

d´omgebouwde 31-05-07 @ 22:05

U gaat toch niet bepalen wat hier wel/niet gereaguurd mag worden?
Anders graag een @redactie met het verzoek mij te bannen, omdat mijn comments niet overeenstemmen met uw mening en u daar moeite mee heeft.
Lutser!

Sikkeneur | 31-05-07 | 22:15

bottehond 31-05-07 @ 21:56

Mijn beste, je bent als persoon niet belangrijk voor mij, wel je postings weten mij te triggeren en daar reageer ik inhoudelijk op. Dat je inmiddels her en der steun voor je betogen hebt gevonden, vind ik niet vreemd. Moet kunnen zelfs.
Maar zoals in mijn post gezegd, maak problemen rond groepen kansenjongeren niet groter dan ze zijn, evenmin als jezelf groter maken dan je bent.

Sikkeneur | 31-05-07 | 22:11

Sikkeneur 31-05-07 @ 12:58
Dat sosjale akademie geouwehoer van jou zijn een hoop mensen spuugzat.
Ga alsublieft dit soort gezemel bij je medemulticulturelen ophangen.

d´omgebouwde | 31-05-07 | 22:05

Sikkeneur 31-05-07 @ 18:36

Nou hoor je het eensch van een ander. Je lijkt wel geobsedeerd door ome botte. Doe sniet.

bottehond | 31-05-07 | 21:56

En dan dat lulletje voor de tv. Ja je zegt maar niks want dan krijg je een grote mond. Zijn we daar al bang voor? Shoot the bastards, Shoot them all.

d´omgebouwde | 31-05-07 | 21:52

Ella Vogelaar (nieuwe PVDA minister van Wonen, Wijken en Integratie ) was laatst nog op bezoek op het Anton Pieck-achtige Kanaleneiland

Ella was onder de indruk van de woede die ze tegenkwam bij een jongen op Kanaleneiland over hoe hij behandeld en vernederd werd als allochtoon en geen kans kreeg op werk, maar die daarnaast toch een clubhuis voor jongeren had opgericht ofzo.

Ervarings_deskundige | 31-05-07 | 19:18

Om specifiek te zijn het Anton Pieck-achtige Kanaleneiland.

Dat is 030 het Mocro Ghetto ........... straat jongetjes met petjes met schichtige blikken. Eigenlijk is het het hele Kanaleneiland zelf al een groot circus ....... Echt niet genieten daar ...... Mensen: " Niet vanuit de auto bij voederen !! "

Ervarings_deskundige | 31-05-07 | 19:08

Shalome 31-05-07 @ 18:11
A) leer eerst eens goed lezen wat er precies staat,
B) lees alle vorige werkjes van Botte nog eens na

Prettige avond verder...

Sikkeneur | 31-05-07 | 18:36

Sikkeneur 31-05-07 @ 12:58
Ik vrees dat je verhaal moet gaan halen bij Marokkaanse heren zoals die aardige man van Forum (Sadik Harchoui, uit het blote hoofdje). Die onderschrijft, nee, kwam als een van de eersten naar buiten met deze verklaring. Vanwege hun godsdienst voelen deze jongens zich wel degelijk superieur, en daaruitvoortvloeiend menen ze zich te kunnen gedragen als beesten. Botte stigmatiseert niet noch roept hij negatieve gevoelens op. De enigen die dat doen, zijn deze Marokkanen met hun abjecte gedrag.
Knap dat je zelfs al een virtuele reaguurder de schuld geeft van het actuele Marokkanendrama, waarbij je de praktijk compleet links laat liggen (no pun intended) ten faveure van de virtuele wereld.

Shalome | 31-05-07 | 18:11

Tsja ze herkennen natuurlijk in dat hangbuikzwijntje hun moeder die het goed vond dat ze door vader misbruikt werden, Maar met die Rotweilers komt het helemaal goed. Honden zijn nu eenmaal hun superieur.

Awasawas | 31-05-07 | 16:44

LoudAnd Proud Om het je makkelijk uit te leggen dat het echt marocjes waren ik stond er bij op het moment dat je wat zou zeggen krijg je er 40 op je nek . Het is gewoon vuilnis en nix niet allemaal Mijn buurman is ook een groenteboer en heeft een hekel aan dat uitschot uit zijn land van herkomst moet je een maandje in Utrecht komen wonen wordt Wilders ineens een held

eurofiel | 31-05-07 | 16:27

@LoudAndProud 13:13

Mbt. het schandelijk boefjesgedrag van die kansenjongeren... Ging het hier nu alweer over Marokkanen?

widtvoet | 31-05-07 | 15:26

@loudandproud: dierenmishandeling en Marokkanen moet gewoon niet kunnen...

fluxie | 31-05-07 | 13:47

In 50 posts van dierenmishandeling naar Marokkanen, een absoluut record lijkt me.

LoudAndProud | 31-05-07 | 13:13

-weggejorist-

wolftour | 31-05-07 | 13:02

bottehond 31-05-07 @ 10:54
Voor iemand die zegt jarenlang gewerkt te hebben met gezinnen, zal het begrip systeembenadering je wel het een en ander zeggen.
Ik denk dat niemand zal bestrijden dat dit soort groepen jongeren een "pest" zijn voor de samenleving. Ik noem bewust het woord groepen hierbij, omdat jij ook weet dat groepsgedrag versterkt. Benader je dit soort jongeren op individueel nivo en betrek je het gezinssysteem (is ook hun culturele achtergrond) erbij, dan kan er wel degelijk verandering ontstaan. Je maakt mij niet wijs dat de ouders (ook cultureel gezien) van die kinderen blij zijn hun kroost zo opgroeit.
Dat het "establishment" steeds nieuwe plannen bedenkt om dit soort uitwassen aan te pakken, zegt m.i. ook iets over de beschaving van onze samenleving om mensen die buiten de boot dreigen te vallen daarin weer te betrekken. Soms gaat dat gelijk goed en soms duurt dat lang. En ja, er zijn ook gevallen te benoemen waar dat niet blij lukt, tokkie-gezinnen heb je altijd gehad en gaat het gedrag van ouders over op hun kinderen.

Wat jij stelselmatig doet, is negatief groepsgedrag van jongeren ophangen aan een godsdienst en daar een politiek karakter aangeven. Je maakt het daarmee groter dan het is en dstigmatiseert aarmee een hele bevolkingsgroep.
Dit leidt tot polarisatie tussen bevolkingsgroepen en lever je een bijdrage tot het opruien van pogroms.
Dat maakt jou tot een groter gevaar voor de samenleving, dan groepsgedrag van jongeren die niet weten hoe ze zich een plaats moeten geven in een samenleving die hun vijandig bekijkt en daar (hoe zeer ik dat ook veroordeel) escalerend op reageren.
Laat politie en justitie zijn werk naar behoren doen conform de wet en de overheid via andere maatschappelijke instanties ouders betrekken in het probleemgedrag wat hun kinderen in groepsverband veroorzaken.
Onze maatschappij is de afgelopen 25 jaar teveel geïndividualiseerd en het individu verantwoordelijk gesteld voor zijn/haar eigen gedrag. Dit concept mag misschien werken (hoewel ik daar mijn twijfels bij heb) binnen de westerse ontwikkelde beschaving, andere culturen binnen onze samenleving zijn daar nog niet aan toe en vragen een andere aanpak.

Sikkeneur | 31-05-07 | 12:58

Wist u dat een halal geslacht schaap eigenlijk een nog niet geslachtsrijp schaap moet zijn, dus een lam is. Juist: "het lam Gods dat wegneemt de zonden der wereld."

wILL | 31-05-07 | 12:40

Het filmpje zelf vergaloppeerd zich trouwens ook nog een keer.Die presentator brengt eerst de giraffe op het grasveldje als een gevolg van het open zetten van de hekken door "hangjongeren" en even later zegt die Dennis dat het beest daar gewoon onder toezicht van een verzorger even de benen mocht strekken.
Dat doen die circussen inderdaad vaker ,vorig jaar was er hier in de houthavens ook een circus waar de olifanten gewoon buiten stonden en de filerijders richting Coentunnel dagelijks amuseerden.
En hoezo is het " onbegonnen werk"(volgens Dennis uit het filmpje) om snachts die hokken te bewaken?Wat is dat voor onzin?Als je beesten snachts mishandeld worden dan ga je er desnoods snachts in een slaapzak naast liggen slapen ,zo denk ik er over.

LoudAndProud | 31-05-07 | 12:39

DT71 31-05-07 @ 12:21
Uit het filmpje:
"... dierenactivisten vinden dat wilde dieren niet thuishoren in het circus.En ook vanavond voeren ze weer actie.Maar het circus heeft mischien nog wel meer last van hangjongeren..."
Ook in het filmje wordt er geen enkel verband getrokken tussen de beschuldigingen van vermeende dierenmishandeling door dierenactivisten ,en het gedrag van "hangjongeren"
Het blijven dus gewoon twee aparte verhalen.

LoudAndProud | 31-05-07 | 12:33

Ik las even verkeerd en dacht dat Crixus weer unbanned was.

*belt opticien voor afspraak*

Weest gegroet | 31-05-07 | 12:22

@LoudAndProud:
Heb je überhaupt het filmpje wel bekeken? Zo niet; dan ben je NIET geinformeerd. Luisteren en kijken is ook een vak...

Rest In Privacy | 31-05-07 | 12:21

Kansencrapuul droppen in een afgesloten ruimte bij een stel volgroeide en hormonaal gestimuleerde wilde zwijnen. Zo leert het rapaille dat soort geintjes wel af.

Hertogin v. Pauperen | 31-05-07 | 12:16

Hoe dan ook zijn het twee verhalen die niks met elkaar te maken hebben, hoe graag GS natuurlijk weer alle schuld bij Marokkanen wil leggen.
Fleischbaum er staat nergens in het stukje dat de dieren " Volgens de Partij voor de Dieren omdat er schandalig met de beesten wordt omgesprongen " ontsnappen.
Ook staat er niet " Volgens de circus-directie omdat het circus wordt geteisterd door kansenjongeren"
Je zuigt het gewoon uit je grote duim.
Maar wel met succes ,want er wordt helemaal niet meer gepraat over het eigenlijke thema ,maar gewoon weer lekker ouderwets gescholden op Marokkanen.
Well done ,Fleischbaum.

Wat er wél staat:
•Dieren lijden onnodig door een levenslang verblijf in hokken, meent de PvdD.
•Belly Wien werkt met kamelen, lama’s, apen, Siberische tijgers, giraffen, slangen, paarden, honden en katten. Volgens de PvdD is het Oostenrijkse circus door haar omgang met dieren niet meer welkom in het moederland.

LoudAndProud | 31-05-07 | 12:13

Wilde dieren horen inderdaad niet in een circus.
wat die hangjeugd betreft die stenen en stokken naar de giraffes gooit en hangbuikzwijnen schopt... de kooi van de tijgers eens openzetten misschien?

LoudAndProud | 31-05-07 | 12:03

Omdat alleen finnen dit soort dingen doen.

Multikuli | 31-05-07 | 12:01

Hoe weten we dat dat Finnen/Groentemannetjes waren dan? Omdat een varken geschopt werd? Maar goed, jongelui moet je gewoon een flinke tik verkopen als ze dat doen. Of aan een ketting leggen in zo'n hok en over ze heen pissen. Rotte tomaten. Eieren. Dat werk. Vernederen die hap!

Kielzog | 31-05-07 | 11:57

Het kansengajes eist slechts R.E.S.P.E.C.T.

~Johan | 31-05-07 | 11:44

gewoon maatschappelijk protest, je weet toch

Multikuli | 31-05-07 | 11:43

Opsluiten die kansenjongeren en dan nu eens niet in een cel, maar gewoon in een kooi van het betreffende circus. Vervolgens moeten ze twee per dag in een voorstelling (ter lering ende vermaack) optreden, het liefst in een kansenkooi met dompteur. Mooi zitten, pootjes geven etc. Lijkt mij een gepaste straf of discrimineer ik nu???

Triador | 31-05-07 | 11:16

eurofiel 31-05-07 @ 10:35

Als je even stilstaat en de destructieve kwaadaardigheid van die finnen rustig op je in laat werken, dan is het eigenlijk niet zo heel vreemd dat 0031 nog steeds geen antwoord heeft op dit en masse vertoonde gedrag. En nee: "ingrijpen in de gezinnen", het nieuwe ei van columbus, zal NIET werken. Ik heb jarenlang gewerkt in gezinnen en kan je dit verzekeren. Steeds bedenkt het establishment "nieuwe" plannen om dit "probleem" aan te pakken en al 30 jaar slaat men de plank mis met onwerkzame "oplossingen". Dát onder ogen zien duurt lang, erg lang. Maar wees eens eerlijk: denk jij dat e.e.ea. gaat helpen? Tsjek: wanneer gedragen Menschen zich dermate respectleaus? Dat kan een Mensch eigenlijk alleen als hij de ander "ontmenselijkt" of als volstrekt minderwaardig beschouwt. Next question: waar halen die finnen de idee vandaan dat hun gedrag ethisch door de beugel kan? Wie zegt hen dat kafirs minderwaardig zijn en dat je ze dus van alles aan kunt doen? En dan beweert menigeen nog dat de islam hier geen rol speelt. Haha. De oplossing voor dit probleem valt of staat met de juiste analyse. En die heb ik je net gegeven.

bottehond | 31-05-07 | 10:54

Zoek maar eens met google op Belly Wien. Dit circus is bekend om hun agressie.

DeNatuur | 31-05-07 | 10:49

Circus Bassie werkte vroeger veel met duiven. Mooie show. God wat zijn die beestjes wendbaar. Lieve, aaibare, mooie vliegkunstenaars...

Jammer dat die act geschrapt werd nadat Bassie 's nachts in een dronken bui alle 136 duiven de nek had omgedraaid.

widtvoet | 31-05-07 | 10:47

@bidlip;
Jij bent veganist mag ik aannemen? Of vind je het zelfs al zielig om een blaadje sla te eten?

Rest In Privacy | 31-05-07 | 10:44

ach, zo'n hangbuikzwijntje schoppen is natuurlijk peanuts vergeleken bij de concentratiekampen die iedere stad in Nederland heeft waar diverse dieren
zo snel, goedkoop en massaal mogelijk worden geslacht en gefileerd.
Gewoon in je winkelwagentje blijven gooien en kopen die troep.
krokodillentranen dus.

bidlip | 31-05-07 | 10:41

Ik was gisteren naar dit circus,de enige beesten die er slecht uit zagen waren die apen die gratis er in probeerde te komen.Waarom mogen we in Nederland het beest niet bij de naam noemen,ik hoor hang jongeren/kansenjongeren/Utrechters/volgens mij heb ik op school gewoon Marokko op de landkaart zien staan.pliessie moet er maar is een paar lekker lang vast houden en het pop pop vingertje thuis laten

eurofiel | 31-05-07 | 10:35

Circus is zeau 1911!
Dieren mishandelen is zeau kansloos!

xqsme!? | 31-05-07 | 10:10

<hap> Heel NL bestaat uit provincies. Ook die steden met die open riolen. </hap>

exhxv666 | 31-05-07 | 10:09

@sjaakdeslinksesul 31-05-07 @ 09:52
Ach, zal vast wel een ongewassen kraker-teef met dreadlocks overheen willen.

dlseth | 31-05-07 | 10:09

Kansenjongeren die worden ingezet als knokploegen voor linksextremisten, zoiets als de WA.

Nieuwe trend of oud concept in nieuw jasje...?

Ahasveros | 31-05-07 | 10:06

Ik ben in mei in Circus Bellu Wien geweest.
Ik heb me bijzonder verbaasd over de kwaliteit van de dieren. HET IS TOTAAL GEEN DIERENMISHANDELING. Het is een prachtig ouderwets circus waar de dieren uitstekend behandeld worden en en mooier uitzien dan in welke dierentuin dan ook. De dierenpartij moet zelf eerst eens kijkje nemen en dan oordelen. Ze zijn echt gestoord!!!!!!!!!

ls13 | 31-05-07 | 10:05

Stop die jongeren eens een dagje in die kooi van die tijgert. Lijkt me een leuker dan schoffelen.

Hölzenbein | 31-05-07 | 10:04

Territeurium 31-05-07 @ 09:49
Je weet toch hoe dit soort zaken wordt opgelost. Gewoon de slachtoffers verplaatsen en de daders hun gang laten gaan. En stoepfietsers bekeuren natuurlijk.

Schoorsteenveger | 31-05-07 | 09:58

Typ gewoon kanaleneiland in youtube en je hebt een prachtig beeld van de fine fleur van deze kansenwijk.

Rest In Privacy | 31-05-07 | 09:58

beesjes springen uit de hokken.... kansenjongeren springen erin.... circus weer naar oostenrijk... iedereen blij....

Amen | 31-05-07 | 09:55

als dat klotepartijtje nou eens een subsidie verstrekt voor de circussen die wel goed omgaan met dieren in plaats van vlindervakanties voor Groentemannetjes?? Behoud het circus!!!!

sprookjesprinssletje | 31-05-07 | 09:55

@da wizard 9:39
"Alex Romijn richtte twee jaar geleden Actiegroep Circusleed op: “Ik kom al van kleins af aan op voor dieren. Ik werd vegetariër toen ik tien was, tekende petities en was lid van organisaties. Zo rond mijn negentiende werd ik veganist, omdat ik inzag dat ik door mijn consumptie van zuivel en eieren nog veel bijdroeg aan dierenleed. Mijn hele leven, mijn baan, mijn bedrijf, mijn hobby’s staan inmiddels in het teken van opkomen voor mens, dier en natuur."
Pfffft, als ik een vrouw was dan zou ik zeggen: 100% niet-neukbaar..... en dan is ie ook nog een programmeur en een believer:
setiathome.berkeley.edu/view_profile.p...

sjaakdeslinksesul | 31-05-07 | 09:52

Circus daar niet meer opstellen?
Hangjongeren ergens anders hangen!

Territeurium | 31-05-07 | 09:49

" er wordt omgesprongen".... Ja, hoe?

fuckje | 31-05-07 | 09:44

Gisteren zag ik op de BBC hoe een nest kerkuilen aan infanticide en kannibalisme deden en een nest buizerds aan fratricide en kannibalisme. Daarna ging het over woestijnleeuwen die een hele kudde tamme ezels (die domme beesten bleven gewoon staan) uitmoorden, terwijl ze er maar ééntje opaten. Vanochtend zag ik nog hoe een reiger een jonge meerkoet opslorpte. Ja, de natuur is zo mooi! Maar in een kooitje zitten is zielig.

sjaakdeslinksesul | 31-05-07 | 09:39

partij voor de dieren en kansenjongeren zijn allebij kudt!

Rest In Privacy | 31-05-07 | 09:39

die cicrusdieren krijgen de behandeling die veel kansenjongeren verdienen: een kooi, regelmatig werk en zo nu en dan de zweep.

sgandaalich | 31-05-07 | 09:38

over de poll gesproken, heeft traag de compound al verlaten?

ed.. | 31-05-07 | 09:35

Je kunt je afvragen wie eigenlijk de echte beesten zijn in dit verhaal. De PvdD is ook misselijkmakend en huichelachtig door met geen woord te reppen over deze kansenjongeren.

Aussie | 31-05-07 | 09:33

1) Hangbuikzwijntje valt kansenjongere aan.
2) overlast circus enorm volgens schotelbezitters.
3) Circus dekmantel voor anti moslim sympathisanten.
4) Marrokaans volksvermaak botst met hollandse wetgeving.
5) Hangbuikzwijn keek kansenjongere in de ogen.

eric@fuall | 31-05-07 | 09:33

-weggejorist-

veel vaak en vet | 31-05-07 | 09:32

Zodan, die hoernalist heeft het weer aangetoond, de hangkoterts worden zwak.. Iets van zeggen en niet de K geschopt/verrot gestoken worden?
De etterbakkies die daar de cepter zwaaien waren van het meest vertiefde kaliber dat ik, waar dan ook, tegen het lijf ben gelopen. Dit valt me toch van ze tegen.
Bos, geeft die jochies 's wat rooibosch, ze zijn hun wil tot 'maatschappelijk protest" kwijt.
*heeft diepe medelijden*
*/sarcasme*

X4I | 31-05-07 | 09:32

Ik heb een pesdthekel aan circussen, maar in dit geval is het weer een geval van de kansenjongeren. die zijn simpel weg niet bijster slim en bovendien asociaal en agressief. die hebben de dieren daar mishandeld.

spijs plettinum | 31-05-07 | 09:32

gewoon de tijgertjes op los laten

Lebowski Achiever | 31-05-07 | 09:30

kan ik bij bedplasschen geen "hartgrondig neen" aanvinken?

bolddt | 31-05-07 | 09:28

Soms lijkt het wel of de poll speciaal voor mij wordt gemaakt.

Teen | 31-05-07 | 09:27

We zouden blij moeten zijn dat de PvdD deze kansenjongeren inzet om de wereld weer een beetje leefbaarder te maken! De boel moet schoon voordat Jezus komt.

Schoorsteenveger | 31-05-07 | 09:20


Scheeuwende kop in partijblad PVDA:

Kansenjongeren in prachtwijken leveren heroische strijd met dierenbeulen circus.

superjan | 31-05-07 | 09:20

Met scherp schieten was toch een optie van wilders.
het blijkt wel weer dat dit soort achterstandswijken de gewone
beschaafde wereld niet aan kunnen.

znapshot | 31-05-07 | 09:18

Met scherp schieten is zo gek nog niet

derkcs | 31-05-07 | 09:18

PvdD moeten ze ook opsluiten in een hok.
Oh ja, die kansenjongeren ook.

Dachthetwel | 31-05-07 | 09:14

Het is omdat die kansenjongeren zich niet geaccepteerd voelen, het is een maatschappelijk protest, een boodschap aan de politiek enz enz

ExtremeExtremist | 31-05-07 | 09:11

Doet is die kooi met Leeuwen open maken ?
.
Krijg je van mij 10 euro.

Burgerlijke ongehoor | 31-05-07 | 09:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland