Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Die scheiding is jullie schuld, valse krengen

ik verscheurde je feauteauEn dan nu de kei-harde waarheid voor al die gedumpte dames. Kappen nu met dat gejank omdat jullie zijn ingeruild voor die dellerige en dommige stagiaire. Investeren in zo'n strak jong ding, doen we ook niet voor onze lol. We moesten wel. Doodziek werden we van jullie gezeik over te weinig aandacht. Wat we ook deden, nooit was het goed. Onze uitgelopen vrijmibeaux verstoren met sms-jes of telefoontjes dat we geen f*ck geven om een serieuze relatie. En als we er dan waren, had mevrouw weer hoofdpijn. En het nog gek vinden dat mannie ervandoor is gegaan. Is allemaal jullie eigen schuld, dikke bult. Check maar eens bij een echte psychotherapeute, zoals Eva Maria Zurhorst. Is een Duitse ervaringsdeskundige en heeft gründlich onderzoek gedaan waarom 1 op de 3 huwelijken kapodt gaan. Haar conclusie: 70 procent van alle scheidingen is te voorkomen. Tenminste, als jullie alle verantwoordelijkheid hadden durven nemen voor het gebrek aan liefde en voor jullie chronisch ziekelijke ontevredenheid. En nou niet gaan uithuilen bij de tuthola's van het RTL-programma Ex Wives Club. Werd door bijna niemand bekeken en komt ook nooit meer terug. Nou, dames, verder no hard feelings en kop op. Doen de dames alhier ook!

Reaguursels

Inloggen

@stinkerdel
Als je elkaar niet álles kan geven,zoek je het bij een ander.
In het daglicht van relativiteit: waarom een discussie uberhaupt érgens over?

Rest In Privacy | 19-05-07 | 21:19

@express
Ik zeg ook niet dat het voor iedereen werkt.
Mijn basis gaat uit van liefde, eerlijkheid en dat werkt voor iedere relatie die het bestaan waardig is.
Maar ik geloof niet echt dat je m'n punt begrepen hebt. Hoezo ga je uit van een "lekker ding" en dat dat beter zou zijn dan m'n man. Zou ik hetzelfde (of meer) vinden in een jonge vent als in hem? Ik ben het vooralsnog niet tegen gekomen en ben daar ook niet naar op zoek.
En natuurlijk zal ze me best een kutwijf vinden, dat betwijfel ik niet. Wat dat aangaat is het allemaal relatief. Maar dan is de hele stelling die hierboven geponeerd wordt flauwekul in het daglicht van relativiteit.
Waarom dan uberhaupt een discussie daarover?

stinkerdel | 19-05-07 | 20:46

@stinkerdel

Als die afspraak tussen jullie werkt, moeten jullie dit zelf weten.
Mijn afspraak zou het niet zijn.
Zolang jullie er een ander geen schade mee berokkenen,(eventuele partners,of jullie kinderen),moeten jullie dit vooral blijven doen.
En wie weet kom je toch nog een lekkerder ding tegen dan je man.Tenslotte is hij veel ouder dan jij.Of omgekeerd

Die ex van je man zal wel een kutwijf zijn,maar dat zal ze van jou ook vinden.

Rest In Privacy | 19-05-07 | 15:46

@defender
Het is zeker zo dat vrouwen niet altijd direct zijn,en denken"Dat bergijpt hij toch wel".Thaise vrouwen zullen niet anders zijn.Het begint meestal al bij de opvoeding van een meisje.Verklein-naampjes geven zoals Lotje,het ego wordt meestal naar de achtergrond geduwd.Vrouwen zijn vaak niet gewend om voor zichzelf op te komen, want worden dan al snel voor bitch uitgemaakt.
Het zou beter zijn als vrouwen direct zeggen wat ze bedoelen,en hun grenzen aangaven.Weet iedereen waar hij/zij aan toe is.Maar dan ook consequent zijn, en opstappen als de grenzen overscheden zijn.Duidelijkheid scheppen dus.
Zou voor mannen heel wat hoofdbrekens besparen.Ik geloof dat mannen soms oprecht echt niets van vrouwen snappen, ook al doen ze nog zo hun best.

Rest In Privacy | 19-05-07 | 15:35

Wat mij betreft is een relatie gebaseerd op liefde voor elkaar. Uit die basis wil je toch gewoon graag je best doen om er goed uit te zien voor de ander, om heel veel over te hebben voor de ander, om de ander te accepteren hoe die is, maar de ander ook te waarschuwen als die dik begint te worden niet omdat je de ander niet accepteert, maar omdat je voor de ander wilt zorgen en de ander gelukkig wil zien.
Daarvoor is monogamie geen vereiste; als de een nou kriebel in z'n/d'r ding krijgt als die een ander ziet is ie toch gek als ie er niks mee doet. Dan moet je continue je gevoelens wegstoppen en daar word je niet gelukkig van, dus dat wil je niet voor je partner, wel?
En je weet dat jouw relatie er niet van kapot gaat, want wat jij met je partner hebt is niet vergelijkbaar met wat je buiten de deur haalt. Jullie basis is die liefde, dat haal je echt niet met een keertje (of meer) seks met een ander. Geeft je partner ook weer wat te doen, hij/zij moet ook interessant blijven.
Gelijkwaardigheid is elkaars ongelijkwaardigheid accepteren.
Ja, ik ben een een man getrouwd die 17 jaar ouder is dan ik en een huwelijk achter de rug heeft, ik ben zo'n bitchie die een vent bij z'n vrouw en kinderen heeft weggehaald, maar dat had toch echt niet gelukt als hij gelukkig was geweest in z'n vorige huwelijk.
Ja, ik ben jong en ik heb van m'n twee kinderen een hangbuikje gekregen, maar ik doe m'n best om dat met sporten en lijnen weer weg te werken en ik moet zeggen, dames, dat lukt heel goed als je er maar goed uit wil zien voor je partner.
Ja, ik heb m'n man tijdens ons huwelijk in bed gezien met een jong strak ding dat 5 jaar jonger is dan ik en goh, ons huwelijk staat nog steeds hardstikke overeind. Na een hevige verliefdheid bleek toch dat wat er tussen ons is niet te vinden was bij die ander, maar het was wel lekker strak.
Ja, ook hij heeft mij in bed gezien met een aardige jongen die zo'n 20 jaar jonger is dan hij, maar ik kon bij hem toch echt niet vinden wat ik bij m'n man vind.
Andersom is het ook zo dat je bij je eigen partner niet vind wat je bij die anderen vind. Je bent toch niet "perfect" en je kan elkaar toch echt niet volledig aanvullen. Eerlijkheid doet soms pijn, maar werkt het langst. Voor een voldongen feit gesteld worden of erger nog, er zelf achter te moeten komen is dodelijk, in ieder geval voor je relatie.
.
Als je die basis van liefde en elkaar gelukkig maken niet hebt kan je het beter bij voorbaat maar vast afkappen wat mij betreft en moet je zeker niet aan kinderen beginnen.
.
Klein slotnootje: (bijna) alle ex-wijven zijn kutwijven.

stinkerdel | 19-05-07 | 09:38

Trouwen is voor heaumaux tegenwoordig. Een beetje hetero stel blijft zichzelf.

Zo jammer! | 19-05-07 | 07:08

@express 18-05-07 @ 23:16
het is niet alleen de ervaringen dat ik heb gehad, het is ook wat ik al bij anderen heb gezien. heb er geen probleem mee dat vrouwen er sneller ouder uit zien dan mannen, wat me stoort is dat ze sneller dikker worden, janken dat ze er niet aan kunnen doen en dan klagen dat hun man ze niet meer mooi vind. er is maar een klein percentage dat er niet aan kan doen, derest wil niet toegeven dat het hun eigen fout is. en een vrouw dat zichzelf zo laat onderkomen, daar kan ik niet van houden, zegt ook iets over het karakter van zulke vrouwen.
bijkomend probleem is dat vrouwen niet rechtuit zijn, ze zeggen veel dingen via omwegen en zijn dan ongelukkig dat hun man niet begrijpt wat ze willen. ik kies niet voor een thaise vrouw omdat ik een onderdanige en volgzame vrouw zoek, hetgeen ik verwacht is dat een thaise eerlijker en correcter is dan een westerse vrouw. ben niet van plan ze in huis te laten zitten. direct naar school en iets zoeken dat haar intresseert en graag doet en een job zoeken dat ze ook een eigen leven heeft. en uiteindelijk hangen de meeste relatie's aan elkaar van de leugen, dan liever een relatie op basis van "berekening" is tenminste eerlijker.

defender | 19-05-07 | 04:14

Typisch voor de man: zoekt de schuld altijd bij de ander en NIET bij zichzelf!

Antje | 18-05-07 | 23:29

@defender

Ik vind het naar voor je, dat je zulke rot ervaringen hebt met vrouwen.Liegen en bedriegen vind ik gemeen en vernederend.Dan was het ook geen echte liefde.
Emancipatie moet niet doorslaan naar het onderdrukken van de man natuurlijk,maar zo ver zijn we echt niet.Gewoon eerlijkheid,gelijkwaardigheid en elkaar aanvullen.Jammer genoeg zie je in de meeste huwelijken een machtsstrijd
geen waardering voor elkaar en hun grenzen bewaken.Als er kinderen zijn zie je dat de vrouw meestal zeven dagen per week in touw is,en wil manlief ook zijn verzorging hebben.Er wordt veel toegedekt met de mantel der harmonie,maar het vreet wel aan je.Als huisvrouw zit je in een afhankelijke positie,en dat voelt en is niet goed.Als je samen kinderen neemt ben je ook beiden verantwoordelijk.Gaat het huwelijk stuk,ben je allebei de citroen.Twee huishoudens is duur ja.Denk je echt dat een thaise vrouw zo nog zo volgzaam
en lief is?Die trouwen helemaal uit pure berekening,en kan je ook nog voor hun héle familie zorgen,als test of je wel genoeg van haar houdt.
Dat vrouwen er eerder oud uitzien dan mannen,is de natuur.Je gaat toch ook niet minder van je moeder houden omdat ze er niet meer uitziet als toen ze dertig was,en zeggen dat ze nu een lelijk wijf is?Dik zijn ,heb je zelf in de hand,ouder worden niet.En eerlijk gezegd,ken ik eigenlijk weinig écht mooie mannen.

Rest In Privacy | 18-05-07 | 23:16

@ de veteraan
Lat... ik hoor dit toverwoord vaker van '50ers, maar hoor weer van '60ers dat samenleven (onder 1 dak) toch voorkeur heeft. Mijn bezwaar van lat is zelf strijken en kosten van dubbele huishoudens. Achteraf gezien: prefereer je lat boven trouwen?

Frank Culemborg | 18-05-07 | 21:11

Trouwen is een dom ritueel, net als bidden, have fun!

Amnesia | 18-05-07 | 20:48

@express 18-05-07 @ 19:31
vroeger ok, toen was het zo. vrouwen waren onderdrukt.
maar sinds de emancipatie heeft een vrouw meer rechten dan een man.
vrouw word bijna altijd als slachtoffer gezien.
ken er in mijn vriendenkring genoeg, man zijn kloten afgedraaid voor vrouw en kinderen, vrouwtje man beu, man gepluimt.
onderschat het niet hoeveel zelfstandigen dat hun zaak moeten verkopen omwille van vrouwlief, want ja wat is het verschil tussen een citroen en een man, geen verschil, toch niet vanuit het oogpunt van een vrouw.
-
en wat je opmerking betreft over kinderen, ken genoeg mannen dat daar spijt van hebben, blijven bij hun vrouw omwille van de kinderen, in veel gezinnen krijgt de vrouw geen trap doordat er kinderen zijn of word die trap uitgesteld tot de man het echt niet meer uithoud.

defender | 18-05-07 | 20:22

@Happy12 18-05-07 @ 16:26
bij een man duurt het gemiddeld genomen veel langer tot alles gaat beginnen hangen en zo. grootste problemen is dat meeste vrouwen emo-eters zijn, ze voelen zich slecht, dus eten ze, worden dik, voelen zich nog slechter, weer eten.
heb het genoeg gezien, bij anderen en bij mezelf(bij mijn vriendinnen bedoel ik dus).
wat respect betreft, had ik vroeger, heel veel respect voor vrouwen, is allemaal weg nu. veel teveel bedrogen en belogen geweest, door de vrouwtjes...
altijd janken en klagen dat mannen klootzakken zijn, maar uiteindelijk zijn de klootzakken het populairst, nen brave is maar saai...
ze doen zich o zo heilig en correct voor maar als het erop aan komt, schijnheilige hypocryte rotwezens.
maar ja, is normaal, als je niet eens eerlijk tegen jezelf kan zijn, hoe kun je dan eerlijk tegen anderen zijn.
er zijn uitzonderingen, maar helaas is meerderheid van de vrouwen zo.
voor mij is het genoeg geweest, ben van plan een vrouw in thailand te zoeken, daar hebben de vrouwen niet zoeen ritkarakter als hier.

defender | 18-05-07 | 20:15

Als je elkaars spiegelbeeld bent,waarom doen mannen dan zo weinig huishoudelijke taken?Is zeker iets mis met mijn spiegel.
Mannen en vrouwen:NIET trouwen en ook geen kinderen nemen,want daar begint altijd de ongelijkheid.
Gewoon allebei lekker werken dus voor jezelf zorgen.Als je als vrouw thuis blijft om voor je kinderen te zorgen,kost dat je zelfstandigheid en je vermogen.
Wordt je oud:kan je dus nog een trap krijgen ook.Sta je met lege handen.
Werk én kinderen?Doe je alles half en raakt daar oververmoeid van.
Er is geen andere betere oplossing.

Rest In Privacy | 18-05-07 | 19:31

ik kom op voor de zwakkere, zodoende zijn de dames bij mij welkom

heisenberg | 18-05-07 | 18:22

Ach, je kunt ook niet lezen.... man zeker...

Happy12 | 18-05-07 | 16:57

@Happy12
Waar heb je het over, zure?

kuttekrap | 18-05-07 | 16:47

Citaat Theo Maassen:

".. Ze maken mij de pis niet lauw..
... het heeft twee tieten, loopt te zeiken
...éénmaal raden, ja, een vrouw"

Goldfinger | 18-05-07 | 16:42

He kuttekrap, heb je spellingcontrole??? Of helemaal geen controle??

Happy12 | 18-05-07 | 16:40

@Happy12 18-05-07 @ 16:26
Jij hebt iig de verkeerde naam gekozen.

kuttekrap | 18-05-07 | 16:36

Emancipatie is slecht voor een huwelijk. Een relatie is overigens iets dat vrouwen onderling hebben.
Een beetje man snapt daar geen lor van.
En man heeft een vrouw, en een vrouw heeft een relatie.

Zo jammer! | 18-05-07 | 16:36

Ja, dat klopt helemaal alleen kunnen ze het blijkbaar niet. De schuld ook bij hunzelf zoeken, bedoel ik dan.
Sommige mannen verdienen helemaal geen vrouw..... veel te weinig respect...

Happy12 | 18-05-07 | 16:32

Ik ga dit weekend eens in de Bruna naast de Viva staan. Waar vind je zulke vrouwen?

harl | 18-05-07 | 16:31

@Redactie:
De schuld bij jezelf zoeken telt dus ook voor de mannen he...

Elvira | 18-05-07 | 16:27

Wat een zielige reacties van al die geweldige mannen....
Hebben het over wijven alsof het afval is... Ben benieuwd of die mannen er nog zo geweldig uitzien. Bij de meeste mannen gaat het allemaal hangen en wordt het een zielig hoopje wat er over blijft.
Als ik de reactie lees van het vet varken dan heeft hij een goede naam gekozen. BAHBAH BAH!!! ERG ZIELIG!!

Happy12 | 18-05-07 | 16:26

het wordt tijd dat deze emancipatie golf doorbreekt bij de arabische VROUW, dus alle fatimaatjes en rashidaatjes, word wakker, loop weg van huis, ga echtscheiden, ga eindelijk es een keer vreemd enzo

bamipakket@tofoeboy | 18-05-07 | 16:19

Frank Culemborg 18-05-07 @ 15:15
Zowat 50. Trouwen is prima maar je moet er wel de mens voor zijn (geven en nemen enzo). Geen parenclubs, geen academisch wijf en vooral niets importeren! Lat is in mijn optiek prima, best of both worlds.

de veteraan | 18-05-07 | 15:41

Welke reaguurder hier is 50+ en kan ons adviezen geven? Of een blik op de toekomst? wel of niet trouwen? parenclubs is dat wat? een academisch wijf, scheelt dat veel? single blijven en later importeren?wie helpt (liefst al voorbij midlife-crisis)

Frank Culemborg | 18-05-07 | 15:15

@Buck Futter die leeftijd ben ik (helaas) al gepasseerd

Claude Jacque | 18-05-07 | 14:58

Ach,wanneer we allemaal heaumeau of hoerenloper zijn geworden piepen ze wel anders.

de grote Anti | 18-05-07 | 14:52

Ja hoor. Net moslims: het ligt aan iedereen, behalve henzelf.

Hadjewat? | 18-05-07 | 14:35

Wat zeepvrij zegt om 13.14. Je moet gewoon eraan willen werken, dan kom je all een heel eind.

the artful dodger | 18-05-07 | 14:31

@ Botte Bijl en Claude Jacques
.
Als jullie straks 28 zijn, kunnen jullie er ook nog eens openlijk voor uitkomen. Da's mooi!
.
Voor de rest inderdaad PIJNLIJK herkenbaar...

Buck Futter | 18-05-07 | 14:30

wijven zijn na max. 3 jaar afgesgreven. Kunnen ze de roestcontainer in.

vet varken | 18-05-07 | 14:20

Barbarossa is iemand die met 1 oog een grondig onderzoek leest t.b.v. zichzelf?

rosalie | 18-05-07 | 14:12

Claude Jacque 18-05-07 @ 14:08: die vrouwtjes die de achternaam meenemen, die teren meestal in het kwadraat op de zak van hun ex en dat willen ze graag de wereld laten weten, dus daarom houden ze de achternaam van hun ex.

LoL @ S?v?ke | 18-05-07 | 14:11

Nog erger zijn die wijven die na de scheiding nog steeds op de zak van hun ex blijven teren..

Claude Jacque | 18-05-07 | 14:08

Wat is dat toch altijd met die vrouwen, die gaan scheiden, maar vervolgens wel op de achternaam van hun ex-man blijven teren?
Wat goedkoop!

LoL @ S?v?ke | 18-05-07 | 14:06

wie is Barbarossa?

volautomatische_aard | 18-05-07 | 13:59

chronische ontevredenheid.. juiste bewoording idd, het een is nog niet klaar of de volgende taak staat alweer klaar..

gekkehuus | 18-05-07 | 13:55

Hulde, Shampoo en Driewerf Complimento's

Beetje lopen zeuren dat we te lang bij de vrijmibeau blijven hangen. Hoe durven ze !

* neemt een valiumpje *

Tyler-Durden | 18-05-07 | 13:46

Is het nog niemand opgevallen dat het logo van Metro het zelfde is als die van dat bankje van Wolfowitz?

PJP de II | 18-05-07 | 13:40

Ach het heb allemaal zijn voor en nadelen. Vrijgezel zijn of een relatie, maakt geen reedt uit. Maar ook ik heb door schade en schande geleerd dat een vriendin van 10 jaar jonger een stuk beter bevalt!

Claude Jacque | 18-05-07 | 13:38

Een lat-relatie is de ideale relatie.
Het bevalt me prima.

kuttekrap | 18-05-07 | 13:33

Zover is het bij mij gelukkig nog niet, en als ik dit zo lees gaat dat ook nooit gebeuren

Tomatenketchup | 18-05-07 | 13:33

@retep123 18-05-07 @ 13:29

Oh ja, dus jij staat elk weekend in het pashokkie van de C&A de douwen?

Roodkoperen Populier | 18-05-07 | 13:30

Gewoon de zaak spannend houden, kan al veel voorkomen.

retep123 | 18-05-07 | 13:29

@pooface 18-05-07 @ 13:17

Dat is de normaalste zaak van de wereld. Vrouwen moeten jong bloeien om mannen aan te trekken en zich voort te planten. Als dat eenmaal bereikt is geeft moeder natuur er de brui aan en zit je de overige 60 jaar met een volgevreten plunjebaal naast je op de bank desperate housewives te kijken.

Oplossing?

Net als met nieuwe auto's, na 3 jaar aftrappen in ruilen voor een mooie, glimmende nieuwe, met alles dr op en dr aan.

Roodkoperen Populier | 18-05-07 | 13:21

Ik ben dit toekomstige mogelijke probleem uit de weg gegaan door gewoon smoorverliefd te worden op een jongedame van 10 jaar jonger dan ik, wat wederzijds bleek te zijn. Geen geklaag hier.

de Botte Bijl | 18-05-07 | 13:18

telefoon uit broekzak haalt en overtiept:

waarom reageer je niet op sms?
ik vind dat niet lief:(

zucht.. ik neuk het wel weer goed vanavond..

appeltje | 18-05-07 | 13:17

kan ik er wat aan doen dat mijn vrouw hangtieten en blubberbuik kreeg?

pooface | 18-05-07 | 13:17

Eigen verantwoordelijkheid nemen werkt voor alle narigheid in je leven, niet alleen je huwelijk.

Rest In Privacy | 18-05-07 | 13:14

En maar schreeuwen dat vrijgezel zijn zo leuk is. Waarom ontmoet ik die vrouwen nooit. Die neuqen alleen als er een relatie in het verschiet ligt en anders hebben ze een SOA.

Duikduivel | 18-05-07 | 13:13

Pijnlijk herkenbaar dit.

De StoorZenDer | 18-05-07 | 13:12

ik wist het !

preston spears | 18-05-07 | 13:11

X-wives club?

Dat is wel het dieptepunt qua televee deze eeuw.

Roodkoperen Populier | 18-05-07 | 13:09

Hoort hopelijk bij de club van 2/3de...

da wizard | 18-05-07 | 13:08

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl