Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Cohen woordvoerder Milli Görüs af

joppiehoppieschmoppie!.jpg Einde verhaal. De maat is vol. Basta. Over en uit. Job Cohen is niet langer de zalvende spreekpop van Milli Görüş in het Westermoskeedebacle. Mr Pickwick heeft het he-le-maal gehad met de Turkse relifundi's. Reden van de vertrouwensbreuk: Frauduleuze bestuurders? Illegale beleggingsfondsen? Hetze van de media? Volkse moslimfobische onwil en onverdraagzaamheid? Neen, deze keer lijkt het zowaar aan Milli Gorus zelf te liggen. Directeur Yusuf Altuntas sprak gisteren voor zijn beurt en wekte daarmee de eeuwige toorn van de burgervader Cohen. Niet dat die commerciele Moskeeboulevard aan de ring er ooit zou zijn gekomen. Maar lekken naar de pers, dat kan natuurlijk echt niet. Dan zijn maatregelen onvermijdelijk. Vandaar deze kloeke besluitvorming. Hulde Job!

Reaguursels

Inloggen

@ Jan Hus 16-05-07 @ 06:43
Sinds jij op die brandstapel hebt gestaan is sarcasme u vreemd niet?

schele henk | 16-05-07 | 11:01

@schele henk
hoezo is geert hitler? hij roept toch niet op tot moord, zoals ELKE imam die voorleest uit de koran? nou dan. En wie is er ook weer tegen de joden? o ja, de moslims. net als? inderdaad. De facisten. Ik denk dat mohammed den moordenaar meer op hitler lijkt dan geert.

denk eens even na, schele.

roept geert op tot moord? neen? roept de koran op tot moord? ja? DENK eens even na... WIE is hier nou facist? WIE pleegt er nou TERREUR? wie zaait er ANGST dmv geweld? o ja, de ISLAM.... niet geert heh? nee... die VERZET zich tegen het geweld van de islam....

gek heh.. facistisch heh? je verzetten tegen een geloof dat oproept tot moord.. joh, doe je ogen eens open. Geert roept niet op tot geweld. De islam doet dat. Geert is dan ook niet facistisch - Maar de islam.

als geert nou zou oproepen alle moslims te vermoorden, dan zou job cohen wel met hem thee gaan drinken, net als met de imams, denk ik. Want job cohen houd erg van geweldadige geloven, en zal er ALLES aan doen om mensen die oproepen tot moord er gezellig bij te betrekken.

Jan Hus | 16-05-07 | 06:43

Wanneer leveren we Job de landverader Cohen uit aan de door hem zo gewaardeerde moslimfacisten?

je moet met iedereen in gesprek blijven, behalve met lieden die geweld moeten plegen van hun 'geloof'. Wie daar 'respect' voor opbrengt (voor lieden die geweld moeten plegen dan wel oproepen daartoe) word medeplichtig aan het geweld.

job cohen weigert ons, willens en wetens, te beschermen tegen het geweld van de islam.

je kunt niet 'gezellig' de boel bij elkaar houden als een van de partijen GELOOFSGEWELD hanteert.

Jan Hus | 16-05-07 | 06:38

Ja hoor eens, Job Cohen is een bevolkingsgroepen uit elkaar drijvende fascist. Je moet met elkaar in gesprek blijven, de dialoog gaande houden, respect opbrengen voor elkaars meningen en diepste religieuze gevoelens. Door de onderhandelingen te stoppen geeft Cohen aan de Turkse gemeenschap het signaal "jullie horen hier niet." In plaats van de boel bij elkaar te houden zet hij de verschillende etnische groepen tegen elkaar op. Hij zorgt voor een verharding in het debat die wenselijk noch goed is voor Amsterdam. Cohen ontpopt zich hier als een apostel van de nieuwe Hitler; Geert Wilders.

schele henk | 15-05-07 | 23:01

@ cecotto

JA, precies !!!

De Beste | 15-05-07 | 22:53

Nou wat cru zeg, krijgen ze dan helemaal geen subsidie meer....... zielig hoor voor die goudeerlijke hardwerkende respectvolle islamieten.

van Heutsz | 15-05-07 | 21:44

Sommige mensen worden nu eenmaal heel langzaam wakker. Wij noemen dat politici.

Peter_S | 15-05-07 | 19:25

Nou doe die moskee maar zeer snel opbouwen. Anders weten finnen niet hoe ze hun vrouw moetsen slaan en slaan ze haar misschien wel dood:
www.youtube.com/watch?v=DaKFPFHiz68

spruitjesvreter | 15-05-07 | 18:16

cecotto 15-05-07 @ 13:52

Je winkelt selectief en ik vraag me af waarom. het cda en de vvd zijn in gelijke mate verantwoordelijk voor de sluipende desintegratie van Nederland as we knew it. Beide partijen hebben de voorbije decennia jarenlange regeringsverantwoordelijkheid gedragen, itt bv. de SP. Ik ben het niet eens met je suggestie dat het hier om een links/rechts tegenstelling zou gaan. Dergelijke suggesties gijzelen de zich links wanende Mensch en bemoeilijken daarmee voortschrijdend inzicht bij die groep, dat er heus wel is. Tijd om een tandje bij te schakelen. Bovendien vergeet je de geldverslindende rechtstaat ontwrichtende Putsch van de gristenhundenUnion inzake de "26" + K tronies vorig jaar.

bottehond | 15-05-07 | 18:02

Het was menigeen ontgaan dat Aleid Wolfsen (de enige met een schijn van een beetje verstand bij de pvda) vorige week al had aangekondigd dat de bouw wat hem betreft moest afgeblazen. judas "ik voel me geen jeaud maar draag wel een keppel op 4 mei" cohen heeft niets geleerd en houdt vast aan zijn leerstelling dat de moslimbroeders "niet gevaarlijk" en dus van harte welkom op de theefuifjes van deze grima wormtongue zijn. Hieruit blijkt dat er geen enkele reden tot opgetogenheid is. Deze onverbeterlijk landverrader en Farizeeër die het bestaat de hoofdstad van het land in ijltempo weg te geven aan de islamo- fascisten en andere cultuurverrijkerTs verdient hoon, hoon en niets dan hoon. Op een dag zal hij zijn schaarse haren uit het hoofd rukken, tandenknarsen van spijt en zich wenend in het stof wentelen als de resultante van zijn wandaden hem eindelijk duidelijk wordt.

www.youtube.com/watch?v=gcOmPomxTlQ

bottehond | 15-05-07 | 17:52

Goh, Jobje boos?? Dit is toch de allesbegrijpende, oplossingsgerichte burgervader van 020 die alles en iedereen accepteerd? Snap het even niet.

Teal | 15-05-07 | 16:40

ietsje offtopic maar wel interessant.
poeh dat gaat lekker daar mille gors...
vooral de reacties van vele "gedupeerden" lezen op de volgende site inclusief namen van oplichters en bemiddelaars voor die groene fondsen...

Onderstaande vind ik persoonlijk de leukste.

::::::
Reactie van Deskundige op 13 mei 2007 om 20:58
Beste mensen, ga ook eens achter de volgende namen aan, let op de sterretjes voor de namen:

*Oruc Ulucay, Kamer Holding en volgens mij ook Endustri Holding… Deze gast heeft met de miljoenen die hij als “bemiddelaar” van deze holdings heeft “verdiend” een bakkerijgrondstoffenbedrijf opgericht genaamd Moonstar BV. Dit bedrijf heeft Ulucay opgericht met ene *Halici, een andere oplichter in groene aandelenfondsen, hij ging over Kaldera Holding.

*Omer Eryigit (zoon van Ismail Eryigit), bemiddelaar/oplichter in groene aandelenfondsen voor Jetpa Holding. Heeft enorm veel verdiend en heeft nu onder andere een boetiek in de Javastraat te Amsterdam, oude naam van Boetiek heet Erva, de nieuwe naam is Istanbul. Eryigit heeft echt miljoenen verdiend aan deze aandelenzwendel/oplichterij! Sommige mensen hebben zelfs rond de 300.000 euro verloren! Slaap je nog wel lekker Eryigit! Eryigit’in Jetpa’sina para yatirmis olan insanlar konusun konusun! Eryigit her yerde konusuyor utanmiyor sizde konusun! (vertaling->) Mensen die geld zijn verloren aan de Jetpa van Eryigit praat praat! Eryigit praat overal en schaamt zich niet, jullie moeten ook praten!

*Fikri Coskunsu, deze gast is bemiddelaar/oplichter geweest van Kaldera Holding. Hij heeft veel “investeerders” (lees normale huis tuin en keuken mensen dus, zoals in alle bovenstaande en onderstaande gevallen) ingepikt van bemiddelaars/oplichters voor andere holdings. Hij was vooral een concurrent van Uzeyir Kabaktepe en Kabaktepe’s holding Silm Holding. Deze gast verliet op den duur Nederland en ging in Turkije wonen. Daar zat hij in de administratie en leiding van Kaldera Holding. Hij is onlangs (ongeveer 1 a 2 maanden geleden) weer terug in Nederland. Hij gaat weer verder leven in Nederland. Hij denkt nu dat mensen alles is vergeten, maar helaas is dit nu pas actueel in Nederland. Coskunsu is een van de grootste bemiddelaars/oplichters.

*Uzeyir Kabaktepe. Oh joh wat kunnen we eigenlijk over hem zeggen. Alles maar dan alles aan hem is een leugen en oplichterij. Hij was vertegenwoordiger van vele Holdings, maar met name van Silm Holding. Hij heeft vooral mensen uit Sivas (maar vooral mensen uit een kleine streek uit Sivas, namelijk Kumbet) genaaid. Deze vooral mensen uit Sivas Kumbet zijn als het ware een voor een door hem genaaid. Als deze mensen nou eens durfden spreken. Kom op Kumbetliler/Kumbetanen praat als een vent en laat je verhaal hier achter of neem contact op met de media! Kom op wees een man en doe het! Erkek olun ve yapin, Kabaktepe’den korkmadan vazgecin! (vertaling=>) Wees niet bang voor Kabaktepe!
Beste Kabaktepe, jij en iedereen hier op de wereld weten donders goed dat die handschrift en dat die handtekening 1000000 procent van jou is!!! Wees eens een vent en geef toe man! Genoeg! Wat ben jij toch een schandalige ventje geworden! Hier heb ik niet eens over wat jij in het geheim hebt afgesproken met sommige corrupte ambtenaren van de gemeente en hier heb ik niet eens over miljoenen dat jij hebt gestolen uit de kas van de te bouwen nieuwe Westermoskee!!! Schandalige vent! Jij en de bovenstaande en onderstaande horen allemaal in de cel! En jij bent daar dan weer leider van al die bemiddelaars/oplichters!

Dit is heel snel wat ik wil melden, als u (media, gesupeerden, oplichters) mij wilt bereiken mail me op deskundige@aggies.com

prof3000 | 15-05-07 | 16:05

Ik had hem nog zo gewaarschuwd, maar ja, eigenwijs zijn.

Zo jammer! | 15-05-07 | 15:59

Oeps verkeerde topic....

flexxerex | 15-05-07 | 15:58

X | No comment... ... sick minds!

flexxerex | 15-05-07 | 15:27

@ cecotto

Avondklok? Noodverordening? Checkpoints? Militairen? Brrr wat ben jij een eng mannetje. Als je zo graag in een pliesiestaat wilt wonen, waarom neem je dan niet een enkeltje Gaza of zo?

Fred Bonifatius | 15-05-07 | 15:05

* Gaat dit jaar maar op vakantie in 0031 zoekend naar plaatsen zonder plofkippen en baardjurken *
Dat wordt nog leuk puzellen.

TyfusLeijer | 15-05-07 | 14:29

Niet alleen woordvoerder af ook Spaargeld af.

groezel | 15-05-07 | 14:20

looskuh 15-05-07 @ 12:36
Alsof je het ruimte probleem oplost in Amsterdam door er een moskee te bouwen. Het plan had jaren geleden al in de prullenbak moeten belanden dan hadden ze er een leuk nieuwbouwproject van kunnen maken............

Wishbone | 15-05-07 | 13:56

-weggejorist-

cecotto | 15-05-07 | 13:55

Die Cohen is een lapswans eerste klas, draaien draaien. Als het puntje bij het besneden paaltje komt sponsoren ze de hele handel wel weer.

Laat links een een positief punt noemen dat de multicul heeft opgeleverd, buiten de baantje voor de linkse zielige mensen helpers clubs. Ik ken geen enkele wijk, die er op vooruit is gegaan na de vestiging van en niet westerse allahtoon! Dit ondanks gigantische bedragen geinvesteerd door de linkse jij bent zielig dus we knuffelen je dood projecten........ Het is in mijn ogen zo dat de allahtonen niet gelukkig zijn in de westerse wereld, en zoveel lef heb gekregen door de aanmoedigingen van links hun eigen indentiteit te behouden dat ze nu met hun import en fok programma's het westen naar eigen inzicht aan te passen, lees op islamitische leest geschoeid. Dit nog steeds met suport van D66, GL, PVDA, SP.............. De baantjes jagers bij links zien een funktie bij een van de knuffelclubs wel zitten, en hoe groter de clubs hoe hoger het salonsocialisten salaris.

Als Cohen echt het licht had gezien, zou hij nu een avondklok en noodverordening voor 90% van zijn stad invoeren, en checkpoints inrichten met militairen die thans in de zandbak elders aan de slag zijn. Dit geld voor alle grote en middelgrote steden.

Een oprotpremie met een niet meer terug mogen keren clausule.

cecotto | 15-05-07 | 13:52

Krijgt hij zeker een GOUDEN HANDDRUK van jewelste, anders stop je niet met die criminele islam te vertegenwoordigen als burgerverrader zijnde.

De Beste | 15-05-07 | 13:34

tripel 15-05-07 @ 12:10
"Lees: wij geen geld hebbuh. Joelie probleem. Joelie moskee betaluh en schnel." Nee gast, dat maak jij er van. Die Turkse gezinnen zijn namelijk fors genaaid door Milli Gorus en onder stevige druk gezet om niet naar buiten te komen met hun verhaal. Toen er problemen ontstonden met de Westermoskee hebben deze mensen juist wel de publiciteit opgezocht om de financiele malversaties binnen Milli Gorus te ontmaskeren.
En van calimero's die vinden dat ze te weinig krijgen, hebben we er al veel te veel in dit land, ga dus niet lopen jammeren dat jij al veertig jaar genaaid wordt. Je lijkt wel een moslim.

sjaakdeslinksesul | 15-05-07 | 13:03

Brusselmans stelt "Mr Pickwick heeft het he-le-maal gehad met de Turkse relifundi's. Reden van de vertrouwensbreuk: Frauduleuze bestuurders? Illegale beleggingsfondsen? Hetze van de media? Volkse moslimfobische onwil en onverdraagzaamheid? Neen, "

Het zit in de persoonlijke sfeer. "Vandaar deze kloeke besluitvorming. Hulde Job!"

Ik mag wereklijk hopen dat Brusselmans dat cynisch bedoelde.

Lavrenti_Beria | 15-05-07 | 12:51

Hup en daar gaan de aandelen Pickwick! Bedankt lul.

gigi gorgonzola | 15-05-07 | 12:50

Dat de zaadstengels en balkongeiten van dat ongedierte niet boos worden is mij een raadsel.
De door incest kapot gefokte mini-Hitlers worden tenslotte alleen verdacht van strafbare feiten.

dhimmi | 15-05-07 | 12:44

Jammer dat het zo'n gedoe is geworden rond die Moskee. Ik vind het plan er erg mooi uitzien, en het terrein waar ie moet komen ligt nu al jaren braak. Alsof er ruimte teveel is in Amsterdam...

looskuh | 15-05-07 | 12:36

HAHAHA heeft Cohen een niet reli-gevoelige en niet ras-gevoelige stok gevonden om mee te slaan.
Geniaal.

-- weggejorist -- | 15-05-07 | 12:18

Ik heb toevallig een documentaire op AT5 gezien over deze moskee. Allerlei Turkse gezinnen hebben hun laatste spaarcentjes in deze moskee "belegd" maar iemand of meerdere iemanden zijn er met de poet vandoor gegaan. Lees: wij geen geld hebbuh. Joelie probleem. Joelie moskee betaluh en schnel. Dat geld hebben ze natuurlijk via de achterdeur gewoon weer terug gekregen want het is toch de gewoonste zaak dat de Nederlandse samenleving voor alles betaalt. We worden gewoon al ruim 40 jaar lang zwaar genaaid. Loop voor de gein eens een GAK-kantoor binnen. Folders in een stuk of 30 talen en dat is geen geintje. Als Nederlander voel je je er een vreemde eend in de bijt. Net zoiets als Engelse borden op Schiphol. Je richt je op de grootste doelgroep en kunt geen rekening houden met minderheden.

tripel | 15-05-07 | 12:10

Stop de Jodenhaat, vrouwenderdrukking, homofobie en straatterreur. Weg met de islam!

Dr. Faustus | 15-05-07 | 11:57

bidlip 15-05-07 @ 11:24
IJdele hoop, bidlip. God is dood, maar we willen het niet waar hebben. En waar komen de alternatieven dan vandaan? Je kunt het keren of wenden zoals je wilt, maar die grote godsdiensten hebben naast al het grote onheil dat ze in de loop der eeuwen hebben aangericht, het volk toch maar getemd, en marxisme en socialisme hebben geen alternatieven kunnen aandragen anders dan regelrechte knechting. In het humanisme, dat slap aftreksel van wat nog steeds 'de Verlichting' wordt genoemd zie ik weinig heil, en al die vormen van 'spiritualiteit', 'ietsisme', met bomen praten en wat dies meer zij is niet méér dan een romantisch terugverlangen naar verloren zin en verloren richting. IJdele hoop, voorlopig althans.

Schoorsteenveger | 15-05-07 | 11:56

@tripel 11:42

Job gokt op meerdere paarden. Hij móet en zál dat hiernamaals binnen. Al kost 't 'm twee steden. Goedverdoeme...

widtvoet | 15-05-07 | 11:47

Vroeger op de lagere school leerden we dat ze er vroeger 120 jaar over deden om een kerk te bouwen en dat daar 6 generaties vader op zoon aan werkten. Daar heb ik diep respect voor. Of het zinvol is, is een tweede maar toch. Als mensen een geloofsovertuiging hebben, waarom moet dan de gemeenschap opdraaien daarvoor?! Godsdienst is toch een vrijheid? Atheïsme is ook een vrijheid!! Ik heb geen zin om belastinggeld in moskees, kerken etc... te pompen. Als je geloof wilt beleiden, doe je dat maar lekker thuis. Dan heeft niemand er last van. Dan gaan de gelovigen naar de hemel en gaan de Gristenen, Boeddhisten, Hindoes, Hari Krisna's, Bachwans, totempaal en bananenboomaanbidders maar naar de hel want die hebben op de verkeerde god gegokt. Ik word hier zo moe van.

Ik vraag me overigens af of de burgemeester van Instanbul ook zijn mouwen uitsteekt als je daar een kerk wilt bouwen.

tripel | 15-05-07 | 11:42

@spooky 11:36

Tja, een vloek in de kerk wordt niet gewaardeerd en bijkans geweaun genegeerd en als non-existent verklaard. Maar nu de rooie imam zich bezondigt aan dergelijke deviantie... Moeilijk, moeilijk natuurlijk. Deze pleitbezorger van de buk-dialoog valt niet eenvoudig te exkommuniceren.

Misschien was Job ontoerekeningsvatbaar ivm. kloppende pijnen vanuit de regionen der ingegroeide teennagel?

widtvoet | 15-05-07 | 11:41

Het is stil op links; geen reactie nog op weblog Marijnisse, niks op indymedia, jonge socialisten Amsterdam, dwars, groenlinks Amsterdam. pvda de Baarsjes.

spooky | 15-05-07 | 11:36

Gewoon met een omweg precies hetzelfde.

Multikuli | 15-05-07 | 11:27

de eerste paal geslagen door Donner... echt, zoiets kun je niet bedenken...
het zijn de letterknechten van de prietpraat: dat hebben ze allemaal gemeen.
Net zoals die volslagen idioten van de Scientology church met hun prietpraat
over wezens van andere planeten zo gelooft die Donner in figuren die over water lopen. Kun je je voortellen dat soort mensen in de regering van een modern land zitten? En dan de eerste pal slaan voor weer een gebedshuis voor weer zo'n dom sprookjesfiguur waar weer hele stammen achteraan rennen? Ze moesten het bijkans met wortel en tak uitroeien al die troep. Platbombarderen dat Vaticaan, nuken die fucking tafelberg en van de kaart vegen dat mekka. Daarna praten we weer verder. Als individuen graag.

bidlip | 15-05-07 | 11:24

Maar als 020 in nabij of Grijs verleden *kuch* afdoende toezeggingen heeft gedaan aan die klub Milli Tanten die het voorbereiden en de start van de bouw etc. in redelijkheid hebben rechtvaardigd, zal men daar zeer binnenkort een mooie klaim op de deurmat zien vallen. Aanvullende eisen stellen die het gerechtvaardigd vertrouwen dat partij(en) mocht(en) hebben achteraf alsnog ondermijnen; daar is men tegenweurdig scherp op heur...

widtvoet | 15-05-07 | 11:19

Wanneer rot Cohen nu eens op?
Als ik hem was zou ik strijden voor een hele vette klaagmuur om heel Amsterdam heen, zijn we daar tenminste eindelijk eens vanaf, beetje jeruzalem klimaat creeeren zeg maar... voelt iedereen die daar woont zich toch n beetje thuis.

Zevenaar moet dan maar de nieuwe hoofdstad worden lijkt me...

londehul | 15-05-07 | 11:17

Next: de met Saudisch geld gefinancierde 010 moskee.
van Heemst wakker worden !

Fackwa | 15-05-07 | 11:16

Goh, toch jammer dat het mooie gebouw er niet komt te staan.
Beetje zwak van Cohen om nu al op te geven. Misschien moet hij nog maar een keertje een goed amicaal gesprek voeren met de uitvoerenden van Mili G. er is vast sprake van miscommunicatie.

.kapitein k | 15-05-07 | 11:10

LOL@teen

bidlip | 15-05-07 | 11:08

tijdelijk charme-offensief richting media van mister Rooibos, over twee maanden gaat het fundi-stappenplan gewoon weer verder waar het vandaag even is op gehouden.

mark my words.

QB (ja die.....) | 15-05-07 | 11:08

Die moskee die komt er. en die minaret wordt gewoon door de gemeente Amsterdam geschonken. Voor de financiering hiervan wil Job de Douwe Egberts punten gaan verzilveren.

Karel kwakbol | 15-05-07 | 11:05

@widtvoet deelt de zorg van @Teen. Rond is beter dan hoekig.

widtvoet | 15-05-07 | 11:02

lijkt de toetreding van turkije bij de EU wel.

manna | 15-05-07 | 11:00

Dat tietentopic zal wel niet meer komen.

Teen | 15-05-07 | 10:59

Rustig maar jongens .. Cohen is een PvdA man hoor. Die draait nog wel een paar keer met de kont want die subsidie moet natuurlijk wel worden opgemaakt aan een nutteloos en overbodig project. Het is tenslotte Nederland hè.

Professor Plons | 15-05-07 | 10:55

Als je echt in god. allah of whatever gelooft moet het niet uitmaken waar je bid of samenkomt. De tijd van grote, opzichtige decadente gebedshuizen is iets van de Middeleeuwen en Amerikaanse TV-dominees.... Dus huur een zaaltje in het wijkcentrum of zet een paar portocabins aan elkaar en klaar...

ArieB | 15-05-07 | 10:52

"Chaos aan de Amstel"

widtvoet | 15-05-07 | 10:50

Tblijft trouwens een welgenomen kiekje van Job. Zo met dat wat vage groen op de achtergrond, dat helderroze shirtje. Zijn donkere grimas en gepoetste plasketting.

Tog ist nog niet helmaal af... Maar wat mist er nu? Ach ja, meer haar natuurlijk! Een baard zou die man absoluut niet misstaan. Veel treffender nog dan wat fraaie pijpekrullen. Leve Job de dhimmi.
Want buigen zal die! Deze doorzichtige onderhandelingstruuk zal mi. geen enkel effekt sorteren. Men ziet dwars door hem heen...
Slappe rug, slappe knieen, slappe lul. Maar dus wel 'n mooigepoetste plasketting. Dat dan weer wel.

widtvoet | 15-05-07 | 10:49

Na alle duivelse listen, bedreigingen, frauduleuze handelingen, hele leugens en halve waarheden moge het duidelijk zijn dat er geen zegen rust op dit gebedshuis...

Ahasveros | 15-05-07 | 10:44

CoJoNes 15-05-07 @ 10:24
Typerend ja, alle tegenwerpingen (fraude, bedrog, pyramidespel, verzet uit buurt, dubieuze rol van moslimbroederschap) worden opzij geschoven, maar op het moment dat Job zelf in de zeik wordt genomen, is de maat opeens vol. Amsterdam heeft iets met megalomane projecten die miljoenen kosten en niets opleveren, de eigen burgemeester is zo'n project.

sjaakdeslinksesul | 15-05-07 | 10:40

*dumpt aandelen pickwick*

uninvited guest | 15-05-07 | 10:40

Een totaalvreemde actie van het beleid: mensen die geen nederlands praten en heel zielig zijn worden normailter als eerste geholpen... Wat goed dat we tolken en nieuwe media hebben, anders had die moksoi er al lang gestaan.

JudgeJuly | 15-05-07 | 10:39

Mooi, kunnen ze de moskee weer gaan afbreken. En dat tuig gewoon weer de landsgrenzen overduwen. Achjah, over een week staat Milli G bij de rechtbank onder het mom van "discriminasie". Sorry, het thee drinken is voorbij, aanpassen of oprotten!!

Indoneesje | 15-05-07 | 10:39

Ach, een handreiking van Milli Gorus, wat geknuffel over en weer, een fijn kopje thee en alles is weer Turks fruit en ei. Zo hoort het ook. Wij Nederlanders mogen onszelf gelukkig prijzen dat de overheid op goede voet staat met fundamentalisten. Geeft een veilig gevoel. Wat kan ons gebeuren?!

Murdockyoufool | 15-05-07 | 10:38

Cohen en Milli G laten de zaken gewoon even wat afkoelen. Aan het eind van het verhaal komt er toch wel een knijter van een moskee en verliest NL weer een stuk van zijn grondgebied en cultuur.
Job is gewoon een slappe l*l die alles door een roze bril ziet. En dat weet Milli G. maar al te goed.....

bello | 15-05-07 | 10:37

De AT5-site is meteen naar de kloten, geloof ik. Stel je toch ook voor dat je een nieuwssite bouwt die er tegen kan als er mensen naar gaan kijken. Prutsers. Oh ja, Amsterdammers, dat verklaart weer een hoop.

Neon | 15-05-07 | 10:36

Als ik toch aan 1 iemand een typhus hekel heb.... gedoogjood en amateur imam in 1 persoon bijna (zo niet ergere) net zo'n draaikont als Wouter Boslim. De rotmoed hebben om over het graf van van Gogh de kranten maar weer eens te halen. Cohen... ik hoop voor de rest van Nederland dat men dit walgelijke heerschap bespaard blijft en we (helaas snik) alleen in 020 van 'm blijven walgen...

glavobolja | 15-05-07 | 10:34

Is de rooibos-thee op?

bad to the bone | 15-05-07 | 10:34

Gewoon simpel oplossen: Amsterdam bouwt een moskee, en Ankara bouwt een kerk. Op het moment dat er tegenstand komt van één van beide kanten gaan beide plannen niet door.

OoO | 15-05-07 | 10:31

'.... Job Cohen zet voorlopig een punt achter alle bemiddelingspogingen inzake de Westermoskee.....'

Voorlopig dus, niet te snel juichen. Hij komt wel weer op zijn beslissing terug.

kwarko01 | 15-05-07 | 10:26

Dan kan dat oorlogsmonument eauk weer teruggezet worden.

TyfusLeijer | 15-05-07 | 10:25

Deze theedrinker heeft zijn stad verziekt, laat hij nu ook maar de brokstukken opruimen.
Maar nee, als goed PvdA-er laat het het puinruimen weer aan anderen over.

Moi2 | 15-05-07 | 10:24

Eindelijk goed nieuws vanuit 020 Gaza.

TyfusLeijer | 15-05-07 | 10:24

Lastig hè Job, als je geen moratarium kunt instellen op informatie. Als de media ongestraft kan berichten over de corruptie, als je staalhard liegt en het wordt voor iedereen duidelijk. Job Cohen is de vleeswording van het failliet van Nederland.

CoJoNes | 15-05-07 | 10:24

Ze moeten geen moskeen bouwen maar -edit edit- edit-edit- en al die edit moslims moeten in de gracht edit edit edit samen met die linkse edit edit cohen. Lekker mooi weer spelen van onze belasting centen.

Ze moeten de betrokken wethouders en burgemeester persoonlijk aansprakelijk stellen bij dit soort achterhaalde projecten die fout aflopen wegens onzorgvuldig handelen.

eric@fuall | 15-05-07 | 10:21

Als de subsidiebron opdroogt heeft Milli Gorus ook minder hoge eisen voor de moskee:
‘Het huidige project kost 18 miljoen euro, maar je kunt ook voor 10 miljoen euro een hele degelijke moskee bouwen. Dan maar zonder 42 meter hoge minaret.’
www.volkskrant.nl/binnenland/article42...

Patrick Bateman | 15-05-07 | 10:21

Job, Job, Job tog.
En je zou de boel nog wel bij mekaar houden?

Suggestie voor 'n eventuele nieuwe plek voor dat provocerende giga-bouwwerk: Amstel 1.

widtvoet | 15-05-07 | 10:19

werd tijd ook.. gasten lekekr op handdoekje thuis richting mekka gaan liggen, we hebben al kutkerken genoeg die nie gebruikt worden dus we hoeven echt geen nieuwe moslimtoko's te bouwen

gekkehuus | 15-05-07 | 10:19

Kan Het Oosten Mili G. niet gewoon uitkopen? Corporaties zijn schat- en schatrijk. Mooie appartementen bouwen aan het water, probleem opgelost.

colonnecinco | 15-05-07 | 10:15

Gelukkig spelen bij de bouw van de grootste moskee van Uiropa te Rotterdam dergelijke problemen niet...

Zó kan het dus blijkbaar eauk *walg,snik*

widtvoet | 15-05-07 | 10:15

En dus op naar een kleinere moskee, zonder buurtfunctie, zonder bemoeienis van de corporatie, zonder woningbouw en zonder ruimte voor de gematigden. Milli Gorus krijgt zijn zin uiteindelijk toch wel.

sjaakdeslinksesul | 15-05-07 | 10:15

Het kost misschien een paar koppen thee maar dan doet Job gewoon weer wat de tsunamislami hem verteld

vernieuwdeVerbatim | 15-05-07 | 10:13

Mooi zo, oprotten met die homo en Joden hatende eikels...

da wizard | 15-05-07 | 10:11

te kiggen?

Armageddon | 15-05-07 | 10:10

Maar de jaarlijkse internazionale bijeenkomst van Mili G. staat nog wel gewoon gepland in de ArenA?

widtvoet | 15-05-07 | 10:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland