Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

"Ga dan!" hadden we toch gezegd?

Zwaai, zwaai en tot nooit meer ziens!Wat the f*ck krijgen we nou? Eerst het Nederland, waarop we met zijn allen zo trots moeten zijn, afseiken en dan emigreren naar het buitenland. Om vervolgens met hangende pootjes terug te komen. Goedverdoemme, wat hadden we nou gezegd tegen alle rotjongeren die weg willen? GA DAN ! Maar nee, hoor. Ons landje wordt niet alleen voller door Roemeense en Bulgaarse banenjatters. Maar vooral omdat jullie zo nodig moeten remigreren, zo blijkt uit de laatste scores van het CBS. Gevolg: een immigratie-stijging naar 26 duizend en een emigratie-daling naar 29 duizend. Prutsers! Zeker geflopt met dat pittoreske hotelletje in No go area? Neem eens een voorbeeld aan onze moslim-medemensen alhier. Blijven net als Antillianen en Somaliërs tenminste moedig zitten waar ze zitten en vinden remigratie iets voor mietjes. Verder nauwelijks meer klachten over gebrekkige gezinshereniging. Het aantal familieleden uit Turkije en Marokko is namelijk gedaald. Tot zover de cijfers en letters van het CBS. En nu gaan we op zoek naar Roemeens-Bulgaarse videomannen. Zijn nog onbekend bij de pliesie en véél goedkoper dan onze Rutger en Twan...

Reaguursels

Inloggen

Hoi ik ben nieuw hier en geef graag mijn menig:

Waarom niet weg gaan uit Nederland?Natuurlijk zijn er genoeg personen die terugvallen op het "honk"maar diegene die er wat langer over nagedacht heeft en het gewoon doet,zonder terug tre dijnen voor probleempjes en een degenlijk land naar keuze heeft uitgekozen,die mag mij de schuld geven als het dan nog geen tevreden Nederlnder in het buitenland is!
Tip:probeer Noorwegen voor de liefhebbers

yole | 14-05-07 | 22:50

@Professor Plons: hulde en kudo's voor uw gehele bovenstaande oeuvre.

Breinstein | 12-05-07 | 15:46

@powerzz 11-05-07 @ 17:35, die Polen zijn hier omdat er werk is dat de inwoners van Nederlander niet willen doen. Als de uitkeringen flink dalen ,zullen er automatisch minder Polen nodig zijn. Denk daar maar even over na en als je het snapt, weet je direct wie de uitkeringen zo hoog houdt.

Duitse helm | 12-05-07 | 10:28

Ik lees dat de snelle reporter van het AD niet begrijpend kan lezen. zie www.ad.nl/binnenland/article1368338.ec... Zij schrijft vandaag dat "Mensen die naar Nederland kwamen, waren vooral afkomstig uit de nieuwe EU-lidstaten Bulgarije en Roemenië. " Zij is dus met beide voeten tegelijk in het CBS opzetje getrapt. Het CBS dat de groei, dwz 3000 man, hoofdzakelijk wordt veroorzaakt door Europeanen. Het CBS wil ons namelijk doen geloven dat er bijna geen hoofddoeken meer naar NL komen, maar keurige Europeanen. Journalisten trappen hier al in. Echter het tegendeel is waar. Slechts een paar duizend kwamen er uit Polen etc, de rest 25000 kwam nog als kenniswerker met een diploma kameelrijder of geitenfokker naar Nl. Kortom in een jaar tijd circa 100.000 eerste klas kameelrijders erbij met een enkeltje uitkering voor de rest van hun leven.

lijn5 | 12-05-07 | 09:58

Natuurlijk zijn die cijfers niet duidelijk en veel te positief gepresenteerd.
Er is echter wel een duidelijke trend waarneembaar, er komen namelijk veel meer Oost-Europeanen naar Nederland.
Zij zullen doen waar wij te schijterig en politiek-correct voor waren, namelijk de hoofddoeken tegenwicht bieden.
Ze komen in dezelfde wijken te wonen en zullen daar ook langer blijven hangen dan gepland.
En tja, wie gaat het winnen: een stelletje laffe Marokkaanse honden of een groepje vechtsportgetrainde Roemenen?!

paardenvijg | 12-05-07 | 09:37

@ Professor Plons
chapeau!!
mooi gesproken
(ben zelf ook weg uit nl)

tram8 | 12-05-07 | 00:30

EFTA

Ja hoor, geef Nederland maar prijs aan het ingebeeld kosmopolitisme, hetgeen in de praktijk neerkomt op het prijsgeven van de natiestaat 0031. Met dank aan de pvda. Ongeloofelijk hoe die idioten een land in 4 decennia vernietigen. Veaur het GS volkstribunaal met die lutsers. Ik hoop voor hen dat botte niet tot voorzitter gekozen wordt.

bottehond | 12-05-07 | 00:24

Ik zou zeker graag terug komen naar het land van tolerantie. Het beroerde is dta ik niet in staat ben om 14 vieze en ongeschoren helden te vinden om mij te helpen bij een Oma de deuar open te breken met het doel daar te wonen. En als ik alleeen ergens naar binnen dring, dan loop ik het risico dat een of andere vent mij met een honkbal knuppel om me oren slaat. Gelukkig zijn de politie en rechters aan mijn kant en dus zal ik er dus nog eens over nadenken om wel of niet te remigreren naar Nederland.

Tebedeus | 12-05-07 | 00:23

Ojaa ze maken ook zakmessen en koekoeksklokken, wilde ze niet te kort doen.

Don Fappo | 12-05-07 | 00:14

Heaumeaus.
Alsof tussen de Duitsers wonen zeau leuk is.
Om over de Zwitsers nog maar te zwijgen.
Dat land bestaat zowiezo alleen bij de gratie van criminelen inclusief moslimterroristen die daar hun geld probleemloos mogen stallen.

Don Fappo | 12-05-07 | 00:06

Professor Plons, mooi betoog, ik ben het er roerend mee eens.

groeten uit Duitsland

Marc180 | 11-05-07 | 23:17

@ Professor Plons Dank, goed gezegd.

lijn5 | 11-05-07 | 23:08

@Don Fappo 11-05-07 @ 22:12
Ik kom nog zeer regelmatig in Nederland (zowel zakelijk als privé) dus ik weet heel goed hoe het er aan toegaat. Ik word er niet vrolijker van en ik wil er voor geen prijs meer wonen.
.
Met de opmerking "nooit meer teruggekomen" bedoel ik dat ik sindsdien altijd in het buitenland heb gewoond.

Professor Plons | 11-05-07 | 22:16

Professor Plons 11-05-07 @ 21:48
En nog wel steeds postten hier....
Voor de rest goed gedaan uiteraard ;)
Aangezien jij nooit meer terug bent geweest: valt allemaal wel mee hier hoor.

Don Fappo | 11-05-07 | 22:12

@ batvoca 11-05-07 @ 22:01
Ik heb nog geen McWodka gezien in 0031...

Patrick Bateman | 11-05-07 | 22:12

Hardstikke leuk, die aangekondigde verrijkking van onze al zo rijke multicurele samenleving. Maar ik geloof het pas als er Poolse, Bulgaarse en Roemeense restaurantjes zijn. Is er zoiets als Oost-Europees fastfood?

batvoca | 11-05-07 | 22:01

Hoi, hoi, hoi, op basis van de huidige immigratiecijfers mogen we concluderen dat Nederland nooit een islamitisch land zal worden !

quasi modo | 11-05-07 | 21:50

@lijn5 11-05-07 @ 21:11
Eén ding dat al decennia lang fout gaat is het bijna blindelings geloven wat de politiek uitbraakt. Ik heb zelf al jarenlang een soort natuurlijke anti-reactie op alles dat de overheid me wil doen geloven. Je kunt ervan uitgaan dat als de overheid iets als positief afschildert, ze iets te verbergen hebben. Het omgekeerde is meestal dichter bij de waarheid.
.
Verder is Nederland al decennia lang zo allejezus tolerant en politiek correct dat de maatschappij van binnenuit is uitgehold. We hebben altijd wel gezegd dat de immigranten zich moesten aanpassen maar als ze dat niet deden was het eigenlijk ook wel OK .... rielex men!
.
Nu zit NL met een generatie onaangepaste immigranten en nu hollen we onszelf nog verder uit. In plaats van te zeggen dat 'zij' zich alsnog moeten aanpassen aan de Westerse cultuur neemt de politiek correcte elite het volgende standpunt in. "De situatie van de onaangepaste buitenlanders is nu eenmaal wat hij is. We kunnen ze niet meer terugsturen dus we moeten er maar mee leren leven". Met andere woorden, we zijn te laf om ze alsnog tot aanpassen te dwingen en dus passen wij ons wel aan hen aan.
.
De voorbeelden zijn te talrijk om op te noemen maar het weghalen van een kruisvormig oorlogsmonument in Amsterdam omdat de moslims niet tegen een kruis kunnen is het meest trieste voorbeeld van hoe we bereid zijn onze eigen cultuur en ons verleden te verloochenen. Ook cabaretiers en kunst worden aan banden gelegd om de moslims maar niet voor het hoofd te stoten.
.
Dat is een bekende truc, wis het verleden van een volk uit en vernietig de kunst en het volk verliest zijn identiteit. Dat is bijvoorbeeld precies de truc die de Turken op Cyprus hebben toegepast. Duizenden ikonen uit de Byzantijnse tijd zijn gesloopt in een poging de Cypriotische identiteit te breken. Het droevige is alleen dat het hier om Nederlandse bestuurders gaat die ons eigen land in de uitverkoop doen omdat ze te laf zijn om echt maatregelen te treffen.
.
Zo kan ik nog wel een uur volschrijven maar aan het einde van de rit moet je heel fatalistisch het volgende vaststellen. Waarom gebeurt het allemaal? .... Om dat het kan! Omdat de rest van het volk het toelaat. Ik heb dan ook niet de illusie dat Nederland zal protesteren. Zolang het financieel allemaal nog redelijk goed gaat zal het volk het slikken. Tel daarbij op de "laten we blij zijn met elkaar" onzin van opperhuichelaar Balkenende en je hebt het plaatje compleet. Doe beroep op het 'Nederlandergevoel' en laat de boel financieel niet ontploffen en het klootjesvolk slikt het.
.
Wie vertrekken er? Die mensen die ofwel geld, ofwel ambitie teveel hebben en zich niet langer door de overheid willen laten piepelen. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Ik ben zelf al jaren weg en ik kom nooit meer terug. Het leuke is dat diverse reaguurders je dan nog beschimpen ook. Dat is dus de groep die gevangen zit en geen andere keuze heeft.
.
Ga eens een jaartje in een ander Europees land wonen en werken. Je zult zien dat het een verademing is. Bevalt het je na een jaar niet, dan ga je weer terug en dan heb je toch de ervaring opgedaan. Ik ben met die instelling destijds als 24 jarige vrijgezel vertrokken ... en nooit meer teruggekomen.

Professor Plons | 11-05-07 | 21:48

@Professor Plons Waarom worden we zo verneukt door onze 'eigen' mensen? Wat is er aan de hand dat je zelfs stukjes van het CBS niet meer blindelings kunt vertrouwen, omdat het van het Ministerie van Propaganda afkomstig blijkt te zijn? Het CBS zou natuurlijk ook gewoon de tabellen met migratiegetallen kunnen publiceren, dan rekent mijn computer wel hoe het echt zit zonder de ingeklede, en zeer obscure, sommetjes van het CBS nog eens te moeten oplossen. Waar aan, nogmaals, verdienen we dit? Wat hebbben we toch fout gedaan?

lijn5 | 11-05-07 | 21:11

@lijn5 11-05-07 @ 18:06
Inderdaad. Je hebt het helemaal begrepen. Het begint al met de titel van het bericht op NieuwNieuws: "Meer mensen vestigen zich in Nederland". Dat klinkt positief en het bekt natuurlijk een stuk beter dan "Immigratie neemt toe".
www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/05/me...
.
Vervolgens wekt het stuk de indruk dat de immigranten vooral Europeanen en terugkerende Nederlanders zijn. Echter, zoals je heel terecht opmerkt is de alleen de toename (±3000) vooral aan Europeanen te wijten. De rest is nog steeds hoofdzakelijk dezelfde moslim-import. Tweede opmerking daarbij, die Europeanen zijn vooral Polen, Bulgaren en Roemenen. Dat zijn inderdaad ook Europeanen maar door niet specifiek Oost-europeanen te zeggen wordt de indruk gewekt dat het bijv. om Duitsers, Fransen en Belgen gaat.
.
En dan de EMIgratie. De daling is van de EMIgratie bijna volledig toe te schrijven aan terugkerende IMMIgranten. Weer zo'n cryptische omschrijving die je twee keer moet lezen voor je 'm begrijpt. Maar uiteindelijk zeggen ze dus dat de EMIgratie is afgenomen omdat er minder buitenlanders terug gaan naar het land van herkomst. Het wordt gepresenteerd als iets positiefs maar het betekent gewoon dat de buitenlanders die hier zijn niet meer weggaan.
.
Daarentegen vertrekken er 14000 Nederlanders en komen er 6000 weer terug. Aan het eind is het sommetje dus dat er netto 8000 Nederlanders vertrokken zijn en daar zijn netto 5000 buitenlanders voor teruggekomen ... in drie maanden tijd.
.
En dan even terug naar de titel van het artikel ... MEER mensen vestigen zich in Nederland? En dat terwijl er netto 3000 zijn vertrokken? Maar ja de titel "Nederlanders ontvluchten met 8000 man per kwartaal hun eigen land", doet het niet zo goed, politiek gezien.
.
Ik word er werkelijk misselijk van. Zoals je begrijpt kom ik nooit meer terug. Ik reaguur wel vanuit het buitenland.

Professor Plons | 11-05-07 | 20:48

Het probleem is niet de hoeveelheid immigranten maar de kwaliteit.
Hoogopgeleide wetenschappers en succesvolle zakenlieden mogen wat mij betreft ongelimiteerd instromen, ongeacht de afkomst!

Patrick Bateman | 11-05-07 | 20:45

zo, de daling van criminaliteit in nederland zal wel de andere kant op gaan nu die oost europeanen komen

stijlloze1988 | 11-05-07 | 20:09

Professor Plons 11-05-07 @ 16:43
Thailand is een prachtland maar om er decennialang op het strand te liggen??

Don Fappo | 11-05-07 | 19:34

In navolging van Eurovisie Prutfestival zeg ik dan: grenzen dicht voor alles ten oosten van Venlo.

Tobus | 11-05-07 | 18:42

Euh aan de grens met Heidi-land...

*momenteel geen belasting betaald*
*beleefd, goh ligt eraan welke kant van de grens ik me op dat moment bevind*
*veeel meer overhoudt*
*prachtig uitzicht vanuit villa over het meer en met op de achtergrond de bergen*

*zucht* ... remigreren hahaha nooit!!!

De Koreaanse Slet | 11-05-07 | 18:16

@De Koreaanse Slet 11-05-07 @ 16:13:

Ik begrijp helemaal wat je bedoelt, woon daar zelf ook.
* zich onder beleefde mensen begeeft *
* per saldo <20% belasting betaalt *
* veel meer overhoudt, ook na incalculatie prijzenverschil *
* van mooi uitzicht geniet (bergen) *

Woon je in Heidi- of Haider-land?

Balsaq | 11-05-07 | 18:10

@prof Plons Het CBS rapport is inderdaad een prachtig geschreven stuk propaganda voor de multikulti. Het zou verplichte kost moeten zijn voor de School voor Journalistiek. Er staat dat er 26.000 immigranten zijn in Q1, vorig jaar in Q1 23.000. De toemane (let op de toename, dat is dus 26000-23000=3000) zijn, schrijft de CBS vooral Europeanen. Verder leest men dat 'Turkije en Marokko behoren tot de weinige landen waar vandaan de immigratie daalt.' Dat zou wel eens de rest dwz 23.000 man kunnen zijn. Vorig jaar waren dar er misschien 23.500? Het is propaganda dat men geen precies cijfer noemt.
Hier zit de crux van de propaganda: een snelle lezer leest dat het 'goed' gaat in NL, want de immigratie is nu vooral Europees. Echter dat is niet waar. NL loopt nog steeds vol met analfabete hoofddoeken. Prachtig hoe men een slechte bericht zo mooi kan verbergen. Werkelijk een juweel.

lijn5 | 11-05-07 | 18:06

kuttekrap 11-05-07 @ 17:42

Ja leuk is dat he! Stel je eens voor!

De Koreaanse Slet | 11-05-07 | 17:53

Dat was toch Jan Rot?

Iets met:

Best gedaan

De eerste maanden van ons samen
was ik vrijwillig monogaam
tot we die jongen tegenkwamen
jij vond hem aardig, vroeg zijn naam
bij ‘t afscheid gaf hij mij zijn kaartje
ik aarzelde en nam het aan
maar ik heb toch echt mijn best gedaan
ik heb heel erg mijn best gedaan

Nee, ik kon hem niet vergeten
omdat zoiets gewoon niet werkt
hoopte tegen beter weten in
dat jij niets had gemerkt
nu noem jij mij een verrader
omdat ik toch ben vreemdgegaan
maar ik heb toch echt mijn best gedaan
ik heb heel erg mijn best gedaan

Ja ga maar
het is voorgoed voorbij en uit en alles stuk
ja sla maar
ik schoot een voetbal door de ruit van ons geluk
maar ik heb toch echt mijn best gedaan
ik heb heel erg mijn best gedaan

Alleen uit angst dat iemand anders
oppakt wat je zelf liggen laat
komt die povere bezitsdrang
die dan als ‘trouw’ omschreven staat
jij gunde mij geen avontuurtje,
verbond daar consequenties aan
maar ik heb toch echt mijn best gedaan
ik heb heel erg mijn best gedaan
om de verleiding te weerstaan
heb ik te vaak mijn best gedaan

De Koreaanse Slet | 11-05-07 | 17:52

@De Koreaanse Slet
Als we een tsunami van Koreaanse sletjes krijgen hoor je mij niet klagen, ook al zijn ze wat krap.

kuttekrap | 11-05-07 | 17:42

@ De Koreaanse Slet 11-05-07 @ 17:36

Weet ff niet meer welke band/artiest met welk nummer enzo, maar er was ooit een nummer waar dat al gezongen werd toch? 'Ga dan, als je denkt dat je beter kunt krijgen'.

ShadowBMX | 11-05-07 | 17:41

Erm voor de minder begaafde reaguurders... Dat betekend zoiets als: Dit is Nederland, als je het niet prettig vindt dan mag je gaan heur! Oftewel... Niet zo zeiken gewoon lekker genieten in een ander land mag tegenwoordig in the global village of maak er wat van!

De Koreaanse Slet | 11-05-07 | 17:36

55 % van de emigranten is allochtoon
En van de autochtonen emigranten komt 60 % binnen 2 jaar weer teug

www.cbs.nl

EN de polen en roemenen hebben we aan Rechts te danken (Bolkestein)

Over 40 jaar zal Links daar wel weer de schuld van krijgen

powerzz | 11-05-07 | 17:35

Sarkozy zei ooit eens: "This is France, if you don't like it you can go... Noone will stop you"

Zeurders!

De Koreaanse Slet | 11-05-07 | 17:34

Reaguurders zijn voor elk gat te vangen.
Wat een gelul over een non issue, dat alleen maar tendentieus wordt voorgeschoteld. Het gaat in werkelijkheid helemaal niet om terugkerende Nederlanders!!!

Satan Loves You Too | 11-05-07 | 17:33

@ kuttekrap 11-05-07 @ 17:18

Inderdaad! Dat zal ze leren, de boefjes! Als ze die tent nou een ruit van dik polycarbonaat geven ofzo is het probleem ook voor een groot deel opgelost... of natuurlijk een sniperteam op een gebouw er tegenover voor een maandje of drie, met uiteraard een licentie om te doden.

ShadowBMX | 11-05-07 | 17:21

@paardenvijg 11-05-07 @ 17:11
Het stadsdeel gaat er wat aan doen lees ik.
Een informatiepunt neerzetten.
Toe maar... dat zijn geen halve maatregelen.

kuttekrap | 11-05-07 | 17:18

@Professor Plons
Idd

rxbbx | 11-05-07 | 17:14

@DT71 11-05-07 @ 17:00: Psies! En van zo'n mongeaulide samenleving wil ik niet langer dan nodig meer onderdeel uitmaken. Niet alleen omdat ik het er pertinent niet mee eens ben, maar ook omdat ik geacht word om daar zwaar, zwaar aan mee te betalen. Flikker op zeg.

Breinstein | 11-05-07 | 17:11

HOE KRIJG JE IMMIGRANTEN WEG ?!
In stadsdeel De Baarsjes weten ze wel hoe!

Door Marokkanen weggetreiterd

AMSTERDAM - Een snackbareigenaar en zijn vrouw in Amsterdam zijn door een groep Marokkanen de wijk uit geterroriseerd. De gemeente heeft het echtpaar uitgekocht.
De afgelopen jaren werden de ruiten van snackbar Raphaël van Frieda en Michel Awad in De Baarsjes 38 keer ingegooid. Een groep Marokkaanse jongeren kon het echtpaar aan de van Kinsbergenstraat jarenlang ongestraft terroriseren.

De snackbar werd 21 jaar geleden door het echtpaar geopend. De familie Awad (hij komt uit Egypte) vindt het dan ook een nederlaag dat ze zijn weggepest, maar voor hun eigen gemoedsrust stoppen ze ermee.

De verzekering besloot na tientallen gesneuvelde ruiten niet meet te vergoeden. Het stadsdeel De Baarsjes heeft de zaak nu overgenomen en gaat er een buurt informatiepunt in vestigen.

De intimidatie en vechtpartijen begonnen acht jaar geleden. 'Deze jongens zeggen de ergste dingen over je vader en moeder, maar als je iets terugzet zijn ze diep gekrenkt', aldus het paar in Het Parool. Autobanden werden lekgestoken. Rond oud en nieuw werden de ruiten ingegooid en schreven de Marokkanen 'Happy New Year' op de stoep.

www.telegraaf.nl/binnenland/63493551/D...

paardenvijg | 11-05-07 | 17:11

@da wizard 11-05-07 @ 16:08
Mijn idee! Maar na sluitingstijd wordt ik dan toch altijd weer de kroeg uitgeveegd.

et voil? | 11-05-07 | 17:09

China: ``China does not accept any immigrants. We have a large enough population.''
-
Mexico: ``Unless you are hired by a Mexican company that obtains a temporary work permit, or are a retiree older than 65 who can prove financial self-sufficiency, you must get a six-month tourist visa and apply in person to the Ministry of the Interior in Mexico City.''
-
South Korea: ``Korea does not accept immigrants.''
-
Jamaica: ``You cannot simply immigrate to Jamaica.''
-
Egypt: ``Egypt is not an immigrant country.''
-
Japan: ``Why do you want to emigrate to Japan? . . . There is no immigration to Japan. There might be three people a year who become Japanese. And even they don't stay long; they try to emigrate elsewhere, like the U.S.''
-
enz.enz.
-
WIJ zijn gekke/maffe Henkie tesamen met de rest van de pleuropesche bende.

Rest In Privacy | 11-05-07 | 17:00

Hier geboren Turken, Irakezen, Iraniërs, Somaliërs en Marokkanen zijn dus ook Nederlanders. En als die 'terugkomen' zijn dat gewoon Nederlandse remigranten. Kassa bij de sociale dienst en het uwv!

Rest In Privacy | 11-05-07 | 16:57

*Stelt nog eens vast dat 0032 meer is dan 0031. En dat 0062 zelfs precies twee keer zoveel is als 0031. Denkt aan terugkeer naar 0031 en kan een schaterlach niet onderdrukken.* Geen probleem jongens; familie vraagstaart blijft lekker weg.

vraagstaart | 11-05-07 | 16:53

@Don Fappo 11-05-07 @ 16:41: absoluut. Temeer daar ik van de overwaarde decennialang op het strand kan gaan liggen. Geen zorgen, ik raak het wel kwijt. Er zijn vast wel mensen die de ligging in een Rijksbeschermd Stadsgezicht WEL weten te waarderen, dus blijf rustig in je kudt-appartementje of je Vinexwijk.

Breinstein | 11-05-07 | 16:45


Tsessus, lekker commentnivootje weer. Het navelstaarleven onder de kaasstolp die Nederland overkoepelt begint bij sommigen duidelijk z'n tol te eisen. Je gaat weg en je kunt redenen hebben om weer terug te gaan. Je aow-tje of je pensieontje of de geweldige medische voorzieningen hier. So what?

Monsieur Bovary | 11-05-07 | 16:43

Breinstein 11-05-07 @ 16:35
Ik vind het zowiezo geen mooi huis en de ligging bevalt me al helemaal niet.
Leuk he, hard werken aan een berg stenen?

Don Fappo | 11-05-07 | 16:41

Don Fappo 11-05-07 @ 16:26: dat was het idd wel ja. Maar inmiddels is het alweer in een staat waarin jij het nooit zult kunnen betalen, kudtpauper.

Breinstein | 11-05-07 | 16:35

Laat ik de kale cijfers (zonder CBS propaganda) dan ook hier nog maar even opschrijven. Ik het eerste kwartaal van 2007:
Gingen er 14000 Nederlanders weg, 6000 kwamen er terug. Netto -8000
Gingen er 15000 buitenlanders weg, 20000 kwamer er in. Netto +5000
Dus 8000 Nederlanders minder en 5000 buitenlanders meer ... in drie maanden tijd.
.
Dat zijn de naakte cijfers, de rest is politieke propaganda.

Professor Plons | 11-05-07 | 16:32

@024_kicksass 11-05-07 @ 15:56

Pas op.
De AIVD kijkt met u mee.
Jouw mening kan majesteit schennis inhouden.
Want wie waren 'm snel gesmeerd toen "snorretje" voorbij kwam halverwege de vorige eeuw?

dhimmi | 11-05-07 | 16:31

@Don Fappo 11-05-07 @ 16:24
En daarvoor wil je in Nederland blijven? Hahaha...

Valle del Cauca | 11-05-07 | 16:28

Dragodeon 11-05-07 @ 16:21
Hee vriend, pssst, welk land ga jij zogenaamd heen??

Don Fappo | 11-05-07 | 16:28

Breinstein 11-05-07 @ 16:24
Hoezo restauratie is het een bouwval?

Don Fappo | 11-05-07 | 16:26

Wie staat er op het dak van Buitenlandse Zaken?

Dr. Mabuse | 11-05-07 | 16:25

Valle del Cauca 11-05-07 @ 16:14

1-De Nederlanders.

Don Fappo | 11-05-07 | 16:24

@Don Fappo 11-05-07 @ 16:13: die (niks woehaha) restauratie doen we voor een flink deel zelf, maar wordt ook door gespecialiseerde aannemers, koperslagers, zinkwerkers en traditionele stucadoors gedaan. Hoezo?

Komt geen Fin of Pool aan te pas hoor. Zoek je nog werk of zeau?

Breinstein | 11-05-07 | 16:24

Kijk pannie gaat het over een paar jaar ook een tijdje in het buitenland proberen
(Estland Letland of Litouwen) maar niet voor het geld of de 'regeltjes' maar gewoon de penopauze.

Don Fappo | 11-05-07 | 16:22

Nou, ik ben er dus zo één die nevernooitniet meer terug gaat komen. Zak allemaal maar lekker in de Moslim-klei daar, succes ermee! Je kan er trouwens de donder opzeggen dat die re-migranten uitgewezen asielzoekers zijn die de eerste retourvlucht home hebben genomen, of Turken die een oprot premie gekregen hebben, die in Turkije er doorheen gejast hebben met een paar maanden leven als een god, en dan weer weder keren naar het Land van de Gouden Uitkering.

Dragodeon | 11-05-07 | 16:21

Mooi. Ik werd al gestoord van al die andere geemigreerde Nederlanders in dit fijne tropische oord.

zooishettoch | 11-05-07 | 16:19

Nou,nou... er zijn 700 nederlanders meer teruggekeerd dan hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat zijn toch niet echt schokkende getallen.
De categorie 'overigen' is nog vromt 'by far' nog de grootste groep immigranten gevolgd door EU-ers en als laatst Nederlandse remigreerders. Dus ik snap de ophef van het CBS niet helemaal.

ledroledro | 11-05-07 | 16:14

@Don Fappo 11-05-07 @ 16:10
Begint u maar...

Valle del Cauca | 11-05-07 | 16:14

Breinstein 11-05-07 @ 16:08
En wie voert die 'restauratie' (woehaha) eigenlijk uit??

Don Fappo | 11-05-07 | 16:13

*kijkt gelukkig*

het gras is zoveel groener bij de buren... :-)

*kijkt gelukkiger*

de zeespiegel stijgt

*kijkt euforisch*

woont in de alpen

*kijkt psychotisch*

bwahahahaha komt nooit meer terug behalve 8 juni!

De Koreaanse Slet | 11-05-07 | 16:13

Valle del Cauca 11-05-07 @ 15:57 Ik kan er wel honderden bedenken.

Don Fappo | 11-05-07 | 16:10

Je moet gaan wonen waar je je gelukkig voelt...

da wizard | 11-05-07 | 16:08

Rustig maar, ik ga ook echt wel. Als de restauratie van Breinsteins monumentale woon-werkvilla helemaal is afgerond, gaat het "TE KOOP" bord in de tuin. En dan zoeken ze het hier maar fijn uit. Lange neus!

Breinstein | 11-05-07 | 16:08

*verkoopt hotel en gaat terug naar nederland*

miko | 11-05-07 | 16:05

En als ze al een succesvol bedrijfje opbouwen in het buitenland, zoals bijvoorbeeld een wijngaardje in het pitoreske "la douce France", dan nog verrekken ze het om een flink eind op te flikkeren en jatten ze ook nog de bestuurlijke baantjes weg.
Sytze zegt: 0031 paspoort afpakken en het land (weer) uitzetten!

dr.spin007 | 11-05-07 | 16:03

ga dan lekker in het land waar je heen bent geemigreerd uitkering aanvragen *zwaaizwaai*

Lytse_Hille | 11-05-07 | 16:03

Ik nok 'm ook, zeker weten.

Eerst nog ff flink zakken vullen hier en dan lekker de aangepaste allochtoon gaan uithangen in Noordoost Australië, of Scandinavië ergens.

Zolang ze er maar engels praten en ik geen goudzoekers tegenkom.

W?doedammel? | 11-05-07 | 16:03

@024_kicksass 11-05-07 @ 15:56 Last van het 40-45 syndroom? Blijf lekker alleen achter in 0031... wil de laatste emigrant het licht uit doen?

Valle del Cauca | 11-05-07 | 16:00

Wel schandalig dat er veel goed verdienende belastingbetalers 0031 verlaten dat dan aangevuld wordT met die fantastisch geweldadige uitkeringstrekkerTs uit islam landen die het electoraat van de Partij v/d Asocialen aanvulT.

TyfusLeijer | 11-05-07 | 16:00

@Breinstein 11-05-07 @ 15:52

Yep je heb gelijk. We moeten hier de zelfde regels invoeren als in Australie of Canada bijvoorbeeld. Na een jaar geen baan of een x bedrag aan geld verdient oprotten.

bruinspruit | 11-05-07 | 15:57

26.000 in -29.000 uit= -3000 mensen..... (en dit al vele jaren)
Nederland loopt dus nog steeds leeg! En logisch, wat moet je nog in Nederland tegenwoordig?? Ik kan geen enkel argument bedenken.
Groeten uit 0032 & 0057.

Valle del Cauca | 11-05-07 | 15:57

eenmaal het land verraden, en je hoeft dan ook niet meer terug te komen !!!

024_kicksass | 11-05-07 | 15:56

@bruinspruit 11-05-07 @ 15:48: dat geldt idd voor degenen die de handen uit de mouwen willen steken, de ondernemende types. Die moeten we hier natuurlijk niet hebben zeg, want die gaan straks maar VVD stemmen!

Wij zoeken de analfabete goudzoekertjes en de niet-opgeleide criminelen, die meteen een lage pakkans, lage straf en een fijne uitkering krijgen. Alleen zo genereren we stemvee voor de PvdA en de SP.

Breinstein | 11-05-07 | 15:52

ik vind bulgaren en roemenen best gezellig.. als je maar je hand op je portemonnee houd is er niks aan de hand.

smegmalover666 | 11-05-07 | 15:52

Maar dan pikken die Roemeens-Bulgaarse videomannen de camera, snap dat dan. Kan je toch beter die dure lutsers van een Ruktor en Tuann hebben.

Sociaal Anaal | 11-05-07 | 15:50

"Het aantal familieleden uit Turkije en Marokko is namelijk gedaald".
Geenstijler: Ja ze hebben namelijk al hun hele familie hierheen gehaald, Turkije en Marokko zijn leeg.

Ergenekon | 11-05-07 | 15:49

Wij gaan nog niet naar huis.Nog lange niet,nog lange niet.

nitraat | 11-05-07 | 15:49

niet alleen goedkoper maar ook nog minstens drie keer zo goed!

pietde1e | 11-05-07 | 15:48

Hum ik heb laatst vernomen dat heel veel Somaliërs naar Engeland gaan omdat hier zoveel regeltjes zijn om een zaak te beginnen.

bruinspruit | 11-05-07 | 15:48

En toch was het zielig voor dat schaap, zo op zn rug.

Sven31 | 11-05-07 | 15:47

Je moet ook eerst komen voor dat je kan gaan, zegt mijn meisje altijd :P

GSJunkie | 11-05-07 | 15:46

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen