Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Matroos Pepijn slaat scholier dood

Smile, Peppie staat op GeenStijl De eerste afmelding voor het kampioensfeest van AZ is binnen. Op de Alkmaarse leerfabriek Jan Arentz is gistermiddag de zestienjarige Gerd Nan van Wijk uit Heerhugowaard op uiterst laffe manier om het leven gebracht. De Havo-scholier zou verwikkeld zijn in een roddel waarin hij gezoend zou hebben met het meisje van een ander over het vermeende vreemdgaan van een ander. En dus sloeg de 17-jarige Pepijn Venneker uit Alkmaar hem vervolgens op de stoep van de school driemaal met een boksbeugel op zijn slaap. Met fatale gevolgen. Gerd Nan is tot het begin van de avond kunstmatig in leven gehouden in verband met orgaandonatie. Van diverse kanten wordt gesuggereerd dat Pepijn namens de vriend van het meisje op Gerd Nan afgestuurd zou zijn. Wij wensen de familie en nabestaanden van Gerd Nan veel sterkte met dit tragische verlies. En ondanks het feit dat Pepijn pas over enkele maanden de respectabele leeftijd van 18 zal bereiken, dringen wij aan om hem als gewone volwassene te berechten. Anders vrezen wij dat deze nep-gangster weer weg komt met een paar maandjes jeugd-internaat en piepers jassen in het bejaardentehuis. Bubba verdient gewoon zo'n vers snackje...

Reaguursels

Inloggen

P.S.
ik vraag me af waarom jullie zo aardig doen. had wel iets meer "grof taalgebruik" verwacht. Dus stel me a.u.b. niet teleur. het ergst wat ik tot nu toe heb gezien is.
1. hufter
2. kutjong
3. lafbek
4. gozert

mijn top 4 zou eerder zijn
1. KANKERRRRR DOWNTJEEEEE
2. VIEZE MOORDENAAR MET EEN OPEN GESCHEURDE BILSPIER!!!
3. FAGGOT!!!!
en mijn favoriet 4. Downtje

Mister Biggie Cock | 27-04-07 | 23:25

@ VincentvL
dus jij kiest de kan van Pepijn? wat ben jij toch een...

KANKERMONGOOOOOOOOL
Pepijn is een KANKER JOCH en ik hoop dat hij hard in zn kontje wordt gepakt in de gevangenis. krijgt lekker zn eigen Bubba. en dan mag hij blij zijn als ze geen teelbalkanker in hem spuiten wanneer hij slaapt. Voor degene die denken dat je het van "Pepijn's kant moet bekijken".. Echt een FKN DOWNTJE. pepijn heeft iemand gedood fkn mafkees dus denk na FAGGOT!!!!

Mister Biggie Cock | 27-04-07 | 23:22

@extreme devil 26-04-07 @ 15:11
het OM geeft me gelijk. hij heeft hem pijn willen doen, niet willen vermoorden. en jullie kunnen wel stoere praat uitkramen met 'wat als jij de familie was van het slachtoffer'. maar wat als jij PEPIJN was? verplaats je daar maar eens in, best laf om een verhaal van een kant te bekijken namelijk.
wel ben ik voor volwassene berechting. hij heeft bewust gekozen om hem iets aan te doen. niet dood, maar dat risico heeft 'ie zelf genomen. was geen kinderlijke naiefheid.

VincentvL | 27-04-07 | 12:39

DOODSLAG?! Wat denkt dat OM nou helemaal?! Iemand wordt vermoord en er wordt alleen doodslag ten laste gelegd? Wat doen we over 5 jaar? Dood door nalatigheid?! "Ja sorry, ik liet m'n vuisten op de verkeerde hoogte zwaaien..." :@

MrMancunian | 27-04-07 | 11:51

het wordt doodslag las ik

Mosquito | 27-04-07 | 11:27

wat een kutjong. levenslang geven die gozert... lafbek

michiel19 | 27-04-07 | 11:04

@schuddespeer
kom nou niet stoer praten kneus want je kent me geeneens
via zo een site durf je wel mans te doen, je bent gewoon een triest figuur

Ferit-N | 27-04-07 | 00:39

Extreme devil je kan het allemaal wel zo triest vinden, maar door deze zinloze woorden hier neer te zetten ben jij net zo zielig bezig.
Waarschijnlijk ben jij net zo'n figuur die zich niet kan beheersen. erg zwak.

Mosquito | 26-04-07 | 23:32

Emotioneel worden? Denk jij er zo makkelijk over? Noem jij dat zo als een naaste van je overlijdt aan zoiets? Ik denk dat als het een familielid of vriend van jou zou zijn dat je heel anders piept.. echt heel anders.

Kan je wel tegen extreme devil ingaan, maar hij heeft gelijk.

heuhj | 26-04-07 | 20:56

@ extreme devil

En jij vind jezelf ongetwijfeld een veel beter persoon dan iemand die een ander persoon slaat. Ballen via zijn neusgat enz. Erg verheffend allemaal. Ik zou jou ook niet graag tegen willen komen wanneer je een rotbui hebt. Emotioneel worden na zo'n gebeurtenis is heel normaal, maar sommige mensen raken wel heel ver van de werkelijkheid.

hoedom | 26-04-07 | 20:29

kortom; pepijn is gewoon ziek in z'n knar.

Broodje zalm | 26-04-07 | 17:29

rot toch op met die vent man. je gaat zo'n imbiciel toch niet verdedigen. hij is daar met opzet heen gegaan om die jongen klappen te geven. kun je wel zeggen dat het niet met voorbedachte rade was maar als hij daar niet heen was gegaan om hem klappen te geven had die jongen nu nog geleefd. die jongen verdient het gewoon om zo hard in elkaar te worden getrapt dat zijn ballen der via zijn neusgat weer uitkomen en daarna spijker je em vast aan een boom en zet je die boom in de brand. het enigste wat daar zielig aan is is dat die boom doodgaat. maar verder helemaal nix. hij heeft gewoon een onschuldige jongen doodgeslagen en dan moet het niet zo zijn dat ie met 2 jaar cel en 10 uur bladharken weer vrij is. al dat gezeur over dat hij gewoon pech heeft gehad slaat dus nergens op stelletje simpelle zielen. gewoon tot op het bot aan toe opbranden dat kut joch. denk er maar es over wat je had gezegd als hij het bij iemand van jou familie ofzo had gedaan. dan had je ook niet gezegd van "ach die jongen had gewoon pech joh dat geeft toch niet" knetter gek jullie.

extreme devil | 26-04-07 | 15:11

Een hoop mensen willen nu dat die pepijn brandt in de hel of wegrot achter de tralies, maar de meesten van ons hebben heus weleens een of twee klappen uitgedeeld. Díe klappen hadden net zo goed ongelukkig kunnen aankomen en fataal kunnen zijn. Verplaats je eens heel goed in zijn situatie. Wij hadden het stuk voor stuk zelf kunnen zijn. De verstikkende spijt, schaamte en angst voor wat hem nog te wachten staat is genoeg, deze heksenjacht is onnodig.
Deze jongen is een domme scholier met botte pech, geen onverbeterlijke crimineel die moet hangen.

PTS | 26-04-07 | 14:17

Om nog even terug te komen op dat 'voorbedachte rade'. Ik denk wel degelijk dat er iets van tevoren geplant is. Maar geen moord.

VincentvL | 26-04-07 | 13:29

Nu alle boosheid een beetje over is gewaaid en iedereen dus wat objectiever naar deze zaak kan kijken, zou ik een stelling willen plaatsen:

Pepijn heeft Gerd Nan niet met opzet doodgeslagen (eens, oneens + rede).

Mijn bronnen:
- www.ad.nl/binnenland/article1318277.ec...
- De reacties van getuigen o.a. op ditzelfde topic.
- De boksbeugel is nu zo goed als van de aardbodem verdwenen.

Er wordt hier gezegd dat er heel veel gevochten wordt en dat het 'wel eens fout kan gaan'. Schapengeblaat! Het lijkt wel alsof het sociaal geaccepteerd is dat mensen elkaar slaan (helemaal als ze dronken zijn). Sowieso is het volgens mij niet waar. Ik heb zelf nog nooit gevochten en ken weinig mensen die het wel eens gedaan hebben. Hier ben ik het dan ook niet mee eens.
Wel ben ik van mening dat Pepijn hele dikke pech heeft gehad. Hij was blijkbaar wel zo'n mannetje die accefietjes met geweld oploste. Dat is per defenitie fout.
Maar wat het vergroten van zijn imago moest zijn, bleek moord en pakte ook voor hem heel ongelukkig uit. Pepijn zit volgens mij niet, zoals vele hier blijken te denken, met een grote grijns op z'n gezicht in de cel.

Volgens mij wordt deze jongen niet als volwassene (moord met voorbedachte rade) berecht. Ik vraag me nog af wat een gepaste straaf is, maar vind 10 jaar of meer + TBS zeker niet reëel (teveel).

Voor alle duidelijkheid: ik ken dader nog slachtoffer en probeer dit nu eens objectief te benaderen i.p.v. zonder na te denken er iets uit te flappen.
Oja en dan nog dat 'ik probeer niks goed te praten mijn medeleven gaat uit narawiejbaois....'

VincentvL | 26-04-07 | 13:17

@ Ferit-N

Dus jij hebt peppie klapjes gegeven ? En zie jij er ook zo verwijfd uit als dat moordende gratenpakhuis ? Jammer dat je niet meer kracht hebt,want dan hadden we geen last van pepinos de komkommer meer gehad of van zijn brother tommie de BN'er.
En ga nou maar weer een zoute bek halen bij kimberly,anouk of een ander breezahsletje.Want met sief aan je lip zul je wel wat minder spatjes hebben !

schuddespeer | 26-04-07 | 07:53

@crisven_t : Ha die Tommie! Het zal je broertje zijn bedoeling wel niet zijn geweest om deze arme stakker letterlijk het licht uit zijn ogen te slaan maar leg dat maar eens uit aan GertNan z'n familie! Waar jullie "Pepino" (betekent trouwens "komkommer" in het Spaans) nog op kunnen zoeken in de bak alvorens hij straks weer vrij rondscharreld, kunnen zij alleen nog 1 á 2 dagen naar een koud lichaam in een kist kijken! Ik begrijp dat je een statement probeert te maken maar dit roept bij mij wel een aantal dringende vragen op A) Pepino staat bekend als een agressief mannetje en dan zeg jij: "Ik ken hem het beste van iedereen en weet dat ie er kapot van is" is ie zo kapot van het feit dat deze knul dood is of dat ie z'n "meisje" voorlopig niet zal zien?!
B) Je zegt dat je hoopt dat iedereen wel kan blijven "relativeren" : Wat valt er te relativeren als een kind wordt vermoord om een achterlijke roddel?! Als er vóór deze afschuwelijke daad "ge-relativeert" was, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen!
Tot slot Tommie moet me van het hart : ik begrijp dat je behoorlijk aan de weg timmert wat betreft een carriere als BN'er, heeft het redden van je carriere, na deze fatale blunder van je broertje, die ongetwijfelt ook jouw naam schaadt iets met deze statement te maken?!
Ondanks het feit dat ik , hoe goed bedoelt ie misschien ook is, van jouw statement niet écht een positief gevoel krijg wens ik jou en je familie toch sterkte toe!

ikkes! | 26-04-07 | 00:52

@ Ben Laden 'Lezen, een vak apart?'
Dat het voor sommigen nóg niet duidelijk is dat er GEEN boksbeugel gebruikt is, is ongelooflijk.. Misschien is het verstandig dat vóór je reageert, je op de hoogte bent?!

madelief017 | 25-04-07 | 23:01

AFMAKEN die Pepijn Venneker! Hoeven wij er geen aandacht meer aan te besteden. Kunnen we weer verder.

edonkey | 25-04-07 | 22:59

@ hoedom
je moet gewoon je b*k houden s*kkel!
ik kon pepijn ook heb em al eerder klappen gegeven het is gewoon een trieste k*t junk die denkt dat die gangster is ofzo.
wat ga je zijn daden hier goedpraten je hebt het hier wel over MOORD!

het kan dan wel niet zn bedoeling zijn geweest maar hij heeft het toch gedaan of niet soms?
en het is ook inderdaad erg makkelijk om hem af te branden dat verdient die ook, wacht maar als die weer op vrije voeten is.

en ten tweede vind ik het gewoon triest dat er zoveel getuigen zijn maar niks doen, en dan zeggen: ik stond erbij en ik keek er naar DOE dan wat pff.

voor de rest sterkte voor vrienden en familie
r.i.p.

Ferit-N | 25-04-07 | 22:23

Wat een mgool is ut ... levenslang opsluiten mja we zyn in NL dus dat zou dan wel even kijken ... uh iemand doodgeslagen... uuh 2 jaar waarvan 1 voorwadelijk :S

arie_aardgas | 25-04-07 | 20:17

bah bah, nou stoer hoor met een boksbeugel :-s
@ linkse media
veel plezier met jullie stok om te slaan :-l

ben laden | 25-04-07 | 19:49

Luister, ik woon zelf in alkmaar en ken Pepijn ook.. het verhaal van de boksbeugel is niet waar. Ik heb van verschillende getuigen gehoort dat dit een roddel was. Het lijkt mij ook vrij logisch dat dit niet waar is, anders had de politie dit allang bekend gemaakt.
Ik vind dat de reacties allemaal erg oppervlakkig zijn, er wordt heel veel gevochten en dit is gewoon uit de hand gelopen het had ieder ander kunnen gebeuren. Ik wil het absoluut niet goed praten, het is verschrikkelijk. Maar ik blijf erbij dat dit nooit de bedoeling is geweest. En het wel erg makkelijk voor iedereen is om hem af te branden. Laat dit een les zijn voor iedereen, zo makkelijk gaat het dus.

hoedom | 25-04-07 | 19:11

Veel media-aandacht hierover in de landelijke kranten. Vandaag (woensdag) uitgebreide artikelen gelezen in Telegraaf. Noordhollands Dagblad, Metro en Spits. Grote kans dat weekbladen zoals Aktueel, Panorama en Nieuwe Revu volgende week volgen. Best kans dat justitie 'een daad wil stellen' met zoveel media-aandacht en een hoge volwassene straf gaat eisen. Weet niet of het waar is maar hoorde dat Pepijn over 3 weken al 18 wordt in plaats van 3 maanden. Verder hoorde ik ook dat hij al een voorwaardelijke straf heeft lopen. Allemaal niet in het voordel van Pepijn (zeker niet als het boksbeugelverhaal waar blijkt te zijn). Hopelijk krijgt ie een on-Nederlandse straf opgelegd.

Mijn medeleven aan alle nabestaanden van Gerd Nan.

maikie | 25-04-07 | 18:47

"het ging om Wellington en Anouk. Maarjij had heus wel IETS kunnen doen, bijv. waarschuwen ofzo Egt zieke geest heb jij.
Mja pepijn en jij worde tog afgeraseld, dus w8 maar af zou ik zegge.
En Tommy en zijn vriendin komen binnekort ook in trouble, "

Wat lezen we nu op de hyves van het vriendinnetje?? Anouk het meisje in kwestie?? Of toch het vriendinnetje van tommy??

Geenstijlezer | 25-04-07 | 17:38

Ik heb er maar 1 woord voor AFMAKEN!

haax | 25-04-07 | 17:26

wat 'n f*cking megeaul geak..

jroen. | 25-04-07 | 17:21

Wat een gezeur dat die pepijn nu negatief in het nieuws komt. Had die (..) maar niet zo iets vreselijks moeten doen!

eriky87 | 25-04-07 | 16:37

Wederom even terug keren op Tommie, mijn vorige reactie was nogal uit de bocht gevlogen. Ik zag op dat moment een foto van een huilende meid op het schoolplein, en als ik ergens niet tegen kan.

Ik vind het nog altijd goed dat je durft te reageren, en wil ook jou alle sterkte toewensen, evenals jouw ouders en andere mensen die gerelateerd zijn aan hem. Inderdaad Regenjas, je zal toch maar moeten leven met deze gebeurtenis. Sta je mooi je mannetje mee tegenover schoonouders of wat dan ook. "Ik ben Tommie, mijn broertje zit vast wegens moord". Sterkte!
(hoewel ik bij mijn vorige standpunten blijf!!!)

Razendsnel | 25-04-07 | 16:08

Hopelijk was pepijn de enige idoot met zulke stijloze acties.

Albertjan87 | 25-04-07 | 15:43

Wat een vreselijke kudtnaam zeg.. Pepijn... wel een hele trieste actie van Meneer Pepijn om gerd nan (qua naam niet beter ofzeau, maar dood had hij niet gehoeven) dood te meppen.
ik hoop dat pepijn dan ook fijn via het volwassenenrecht veroordeelt wordt voor zijn uiterst laffe daad. En dat Bubba hem 3 maal daags zijn verdiende gevangenis drankje mag geven, nadat Pepijn diep in zijn aarsch is genomen.

BeunDeHaas | 25-04-07 | 15:11

Tommie, goed dat je durft te reageren op alle berichten. Het zal wellicht het leed niet verzachten maar het laat wel de andere kant van het verhaal zien. Jij ook sterkte, want je zult er ongewild op aangesproken worden door de media.

Quichegerechtigde | 25-04-07 | 13:54

@caspie0905 25-04-07 @ 12:46
Ja en.................. dan kan een persoon geen vechters baasje zijn?

Daemonis_666 | 25-04-07 | 13:07

toen was ie negen knuppel.....

caspie0905 | 25-04-07 | 12:46

Heb met hem in de klas gezeten, jaar 97/98..

CU2 | 25-04-07 | 12:33

@CU2 25-04-07 @ 12:14 Altijd al een vechters baasje geweest...
Verklaar je nader. Heb je hem meegemaakt of speculeer je op basis van hoe hij op foto's overkomt?

skerchi | 25-04-07 | 12:22

De worm zit erin.... Ik begrijp niets meer van de hedendaagse moraal.... HOE is t mogelijk dat die zo laag aan de grond is?Elke maand een dode?? Het woord"zinloos geweld "heeft al geen werking meer,het wordt tijd dat er hogere en zwaardere straffen uitgedeeld worden,en A.U.B heren van justitie.. KIJK niet altijd naar de achtergronden van een deliquent,gewoon hard straffen.... WEG ermee met die tranvestieterige Pepijn,ik snap niet wat een leuk meisje ziet in zo een mongool,hij mag eens kennis met mij komen maken,dan krijgt ie een gratis castratie.. Wat een elende toch de wereld en het doel,van dit soort mensen,dieren hebben meer moraal!
Grt Elisa

elisamad | 25-04-07 | 12:20

@Crisven_t 25-04-07 @ 11:11
Ik wil jou alle sterkte wensen, want je zal maar moeten leven met een doder in de familie.

De Regenjas | 25-04-07 | 11:52

Juistem. Ben het met je eens.

Stoer | 25-04-07 | 11:42

Het is erg lullig voor Tommie en zijn gezin, absoluut, maar omdat meneer ineens heeft gereageerd maakt dat de situatie niet minder erg. Het slaan van iemand is op voorhand al fout, ongeacht wat de gevolgen zijn of waren, noch de bedoelingen van het slaan.

Desalniettemin mijn respect voor jouw (Crisven) spijtbetuiging, het is erg moedig dat je de dingen duidelijk probeert te praten.

Ik ken een paar vrienden van Gerd nan uit Hoorn en omgeving, en ik kan je zeggen dat ze jou en jouw gezin (op pepijn na) niets kwalijks nemen. Maar Pepijn zelf kan me de tyfus krijgen, wie hier dan ook reageert. Het leed, de huilende meiden, waarom in godsnaam!? En waarom om zo'n kansloze reden?

Pepijn gaat nu misschien wel door een hel, maar dat is dan mooi zijn eigen schuld, daar heeft hij zelf om gevraagd. De nabestaande, het gezin en de kennisen van Gerd Nan niet. Wat de echte waarheid ook is, Pepijn kan me echt de tyfus krijgen.

Is hij toevallig geadopteerd? Want jij komt me wel een stuk respectvoller over.

Razendsnel | 25-04-07 | 11:35

@ metjehooofdt:
domme opmerking, denk je nu echt dat iedereen op de middelbare school wel eens aan het vechten is.. Ik weet niet waar jij woont, maar hier in Gelderland heb ik toen ik nog op de middelbare school zat misschien 1x een "vechtpartij" gezien. Was meer wat duwen trekken.. Ik denk dat 90% nog nooit heeft gevochten...

En ik vind het inderdaad een beest. Die gozer kan zichzelf neit in bedwang houden, anders sla je niet iemand zomaar. En dan nog wel 3 rake klappen, waarvan de eerste al goed raak was.. Stel mongolen

heuhj | 25-04-07 | 11:29

Sterk van je dat je dit zo onder woorden kan brengen. En inderdaad wist ik, uit betrouwbare bronnen, ook allang dat het verhaal van de boksbeugel grote media-onzin was. Meerdere dingen die je ziet op het nieuws of ziet staan in de krant, kloppen toch net niet.
Ook kan ik zeggen, uit verhalen van bekenden van mij en ook van Gerdnan, dat zij inderdaad ook wel weten en beseffen dat pepijn het nooit zo bedoeld heeft. En dat hij dus ook getekend is voor zijn leven. Maar woede overheerst bij iedereen, dat merk je en kun je wel begrijpen ook. Om dit als broer zijnde met je mee te dragen lijkt me in ieder geval verschrikkelijk.

Stoer | 25-04-07 | 11:29

respect tom.... greets casper

caspie0905 | 25-04-07 | 11:26

respect tom.... greets casper

caspie0905 | 25-04-07 | 11:25

@Tommie> jongen sterke. Heel goed en krachtig dat je hier je verhaal doet. Heel goed dat je het voor je broer opneemt. Ik zou hetzelfde doen.
Repsect.

superjan | 25-04-07 | 11:24

vind ik ook, het zal je maar gebeuren als broer zijnde.

mies61 | 25-04-07 | 11:18

Lullen wat je wil, maar respect voor deze Tommie hierboven

Albrecht | 25-04-07 | 11:16

Ik wilde graag wat woorden kwijt over wat mijn broertje heeft gedaan..
Allereerst wil ik graag mijn respect en medeleven betuigen aan de nabestaanden van Gerd Nan.Voor wat het waard is leef ik heel erg met de nabestaanden mee.. Ik heb zelf ook iemand verloren en niet dat dat iets goedpraat, maar ik zeg alleen dat wens ik niemand toe en mijn broertje pepijn zou dat ook niet hebben gedaan.
Ik kom hier niet om het voor hem op te nemen of om dingen goed te praten voor hem.. Ik ken mijn broertje heel erg goed en ik weet uit de grond van mijn hart dat hij dit nooit heeft gewild.. Voor wat het waard is. Hij is er helemaal kapot van(wat zijn verdiende loon ook is)
Hij heeft een vreselijk erge fout gemaakt die hem voor de rest van zijn leven zal achtervolgen..
Nogmaals ik praat niets goed van wat hij heeft gedaan, dit heeft nooit mogen gebeuren..
Ik wil alleen wel nog kwijt dat ik hoop dat mensen wel kunnen blijven relativeren ondanks deze tragedie.
De pers blaast de situatie op.. Dat boksbeugel verhaal is wel bijna zeker niet waar. Het maakt niets uit want wat is gebeurd is gebeurd. Maar mss kan dit wel aanduiden dat blijkt dat Pepijn nooit de intentie hjeeft gehad om Gerd Nan zo erg toe te takelen..
Pff.... Ik schaam me er gewoon voor terwijl ik er helemaal niets mee te maken heb..
Ik hoop dat jullie ondanks het verdriet en de haatgevoelens ook een beetje respect nog kunnen opbrengen voor mijn familie en pepijn zijn vrienden(die er niets mee te maken hebben natuurlijk), want wij zijn het er allemaal over eens dat pepijn de fout heeft gemaakt en nu op de blaren moet zitten..
Het lijkt nu alsof ik de situatie beschrijf alsof het niet zo veel is, maar in tegendeel.. Ik heb geen woorden voor de familie en nabestaanden van Gerd Nan.
Ik hoop dat het ergens een geruststelling is dat wij als pepijn zijn dichtste familie en vrienden ook heel erg meeleven met de ouders en familie van Gerd Nan..
Nogmaals.. dit heeft nooit mogen gebeuren..

Mss haal ik alleen maar problemen op mijn nek door hier woorden over te spreken, maar de reden dat ik dit doe is omdat ik ten eerste respect wil tonen aan de familie en nabestaanden en ten tweede dat ik niet wil dat mensen vergeten dat de media alles opblaast en overal zijn eiogen verhaal van maakt..
Ik ben gister met mijn hoofd en naam(zonder toestemming) op het sbs shownieuws gekomen, niet dat dat iets uitmaakt, maar puur alleen om te illustreren hoe het gaat in de media wereld..

Ik kan zo nog uren door blijven praten, Maar woorden zeggen toch te weinig..
En hier ga ik reacties op krijgen dat weet ik, maar pepijn zijn straf is (en vergeet niet dat ik hem het beste ken van wie dan ook) dat hij voor de rest van zijn leven een litteken op zijn hart heeft.Mss denken jullie hij heeft geen hart, wat ik helemaal begrijp.Maar ik weet wat er nu in zijn hoofd omgaat en hoe zich erover voelt..
Nogmaals ik probeer niets goed te praten.. Hij is een crimineel, maar tegelijkertijd ook een mens die fouten kan maken.

Gerd Nan Rust in vrede.
Tommie Venneker.

Crisven_t | 25-04-07 | 11:11

baldhead.nl 25-04-07 @ 10:32
Dit is geen zinloos geweld.
Types als Pepijn en Wellington pissen hiermee hun territorium af. Geen gefrunnik met mijn vriendin, geen beledigingen aan mijn adres, bek houden over mijn vreemdgaan anders maak ik je af.
Als je van school getrapt bent is dreigen en slaan een van de manieren om je waardigheid te houden. En wat blijkt: mooie blonde meisjes trappen er nog in ook. Zinvol geweld dus: de opbrengst is status en sex.

skerchi | 25-04-07 | 11:07

dat ben ik met je eens...

caspie0905 | 25-04-07 | 11:07

Inderdaad was het slachtoffer na een klap al niet meer in staat zich te verdedigen. En het maakt toch helemaal geen r*k uit of pepijn wist wat ie op dat moment gedaan had, gedaan heeft ie t wel. Met alle respect, ik sta er echt wel bij stil dat die jongen eigenlijk nooit meer een normaal leven kan leiden. Maar als je er tegenover zet dat je om zo'n belachelijke reden toch echt iemand z'n leven weg kan nemen...... Onvoorstelbaar.

Stoer | 25-04-07 | 10:43

Wanneer komt er een eind aan dit
Zinloos geweld

baldhead.nl | 25-04-07 | 10:32

dat weet je niet als je klappen uitdeelt en hij stierf later.... waardoor pepijn helemaal nooit kon weten wat ie op dat moment gedaan had

caspie0905 | 25-04-07 | 09:58

@ caspie0905 25-04-07 @ 09:37

Zeer waarschijnlijk was het slacht offer al na klap nr1 niet meer in staat zich te verdedigen klap nummer 2 en 3 en als toetje een knietje waren derhalve niet nodig. En nu jij weer

Daemonis_666 | 25-04-07 | 09:55

@BlackDeathMeta-04-07 @ 20:14
ben jij weleens misbruikt?
Hier heb ik dus geen seconde spijt van!
Ik heb m'n jaatrjes in de lik wel gehad hoor.
Mag je mij een hond vinden ik sta voor mijn gezin.

De Regenjas | 25-04-07 | 09:50

Pepijn is een beest klaar uit.

scc | 25-04-07 | 09:49

even voor de goeie orde... ik keur t niet goed... en nog iets over vergeven.... degene die mij zonder reden een mes in me bast stak waardoo ik bijna dood was heb ik vergeven.... heb m zelfs ooit een hand gegeven en een biertje gedronken..... dus bek houden over geen geweld gebruiken... pepijn heeft zonder te weten hoe of wat iemand op een klote plek geslagen.... mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden van gerdnan.... maar pepijn is geen beest....

caspie0905 | 25-04-07 | 09:37

Het zal mij benieuwen wanneer deze (ga dood)normale jongen weer op straat te bewonderen is.

Wordt het niet eens tijd dat het we dit soort malloten eens publiekelijk gaan volgen. Een website met naam, recente foto en resterende uren teller.

Hoe zit het met die mongaulen die 5 jaar geleden iemand bij een supermarkt met een helm hebben deaud geknuppeld, wanneer mag MuratD met weekend verlof en zo zijn er helaas nog wel 10tallen voorbeelden te noemen. nl.wikipedia.org/wiki/Zinloos_geweld.

Van de daders hoor je na verloop van tijd nooit meer wat, nu is nederland weer ff wakker, maar over een paar dagen gaan we weer verder met slapen.

Als inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel dagen een veroordeelde daadwerkelijk vastzit dan kan dit wel eens schokkende resultaten leveren. Hiermee kan men (wederom) proberen het rechtsysteem wakker te schudden.

Dat de nabestaanden deze gebeurtenis te boven mogen komen.

Ennuh Pepijn verander je naam wat mij betreft maar in Pijn, dat is wat ik je de rest van leven toewens.

Daemonis_666 | 25-04-07 | 09:04

@stamppot 25-04-07 @ 07:39

Ja, gut, idd. Wat die arme jongen allemaal niet heeft meegemaakt schuld van de maatschappij enzo. We hebben allemaal weleens wat kattenkwaad uitgehaald en velen van ons weleens een vechtpartijtje op school gehad. Dat maakt ons idd nog geen beesten. Verschil alleen is dat deze gast meerdere geweldsmisdrijven op z'n naam heeft staan en moedwillig mensen in elkaar slaat. Zo iemand vind ik niet veel verschillen van een beest.

scc | 25-04-07 | 08:30

Wat een anorexia-mongeaul die Pepijn. Heeft zeker LOTR verkeerd gelezen dat ie op Gollum wilde lijken zeker.

Bushokje | 25-04-07 | 07:53

Bwahaha op pagina 2 van de Spits!
Moet niet gekker worden..

G-unite | 25-04-07 | 07:45

Kom op zeg, tuurlijk is het verschrikkelijk voor de nabestaanden, tuurlijk kan dit niet en natuurlijk moet deze daad zwaar gestraft worden maar de verdachte (vermoedelijke dader, eerst het recht laten zegevieren -of niet-!) kun je hier niet afschilderen als beest. Het mag dan een lastpost zijn en een kind dat heropvoeding nodig heeft maar als ik zo de laatste dagen lees wat deze ontspoorde gast allemaal al niet mee heeft gemaakt is de maatschappij in gebreken gebleven. Daarbij, ook de lieve kindjes die nog nooooooooit in de fout zijn gegaan kunnen in een vlaag van verstandsverbijstering iemand in elkaar meppen waarbij deze overlijdt.

Wat ik hier allemaal lees wordt deze gast afgschilderd als die achterlijke Koreaan van vorige week.

Voor de slechte lezerts hiero: ik praat niks goed, ik vind dat deze gozert een flinke lange straf en heropvoeding nodig heeft en uiteraard gaan al mijn gedachten uit naar de nabestaanden. Zeau... scheelt weer een hoop debiele reacties.

stamppot | 25-04-07 | 07:39

wat moet ik er nog aan toevoegen?

Geenstyl | 25-04-07 | 04:50

Waarom moet men hier de dader in een soort beest veranderen? Het is natuurlijk afschuwelijk dat Gert Nan van Wijk omgekomen is na zo'n onbenullige ruzie. Maar heeft geen van de virtuele stille tocht-lopers hierboven ooit gevochten op de middelbare school? Lijkt me stug.

Ik praat dit geweld zeker niet goed hoor. Maar wat ben ik blij dat de gemiddelde idioot op geenstijl nooit rechter zal worden...

metjehooofdt | 25-04-07 | 02:57

zeg Regenjurk... laat jij mijn Mingaul met rust anders gaat mijn boxbeugeltje door je beugeltje... potverdikkie... dat gehannes

Minister van Angst | 25-04-07 | 02:32

wanneer is de stille tocht?

badjas | 25-04-07 | 00:45

Rabarberke 24-04-07 @ 09:36

Prachtige analyse, zou zo maar kunnen kloppen!!! Maar ik sluit ook niet uit dat Popeye stevig worstelt met zijn seksuele geaardheid en daarom ernstig overdreven de macho uithangt. Het is toch een griezelnicht als je die foto's ziet? Het 'matroosje' zal straks ongetwijfeld met alle plezier bukken voor zijn celgenoten. Beter eenzame opsluiting en levenslang tbs.

ich bin unschuldig | 25-04-07 | 00:04

@The Fisherman 24-04-07 @ 22:37
Dat had hij zich eerder moeten bedenken. Het is een een deceptie. Dat wat wij weten, dat wat hij nooit zal te weten komen.

Atlantis-95 | 25-04-07 | 00:03

jih die darm moete ze ff een flinke bonk staal in zn anjer douwe wat een lijpe gehandicapte joh, kielhale die matroos, bakkes in de schroef, van de boeg gooien, we zulle hem ff ijzer late voelen... wat een ongelooflijk debiel mannetje!

stomie | 24-04-07 | 23:39

@superjan 24-04-07 @ 23:01

Kan het niet beter zeggen............

Tzakje | 24-04-07 | 23:15

-weggejorist-

100%JERZY | 24-04-07 | 23:12

@ The Fisherman 24-04-07 @ 22:37

Dat is correct en tevens juist!

VincentvL | 24-04-07 | 23:08

vergeet niet dat je altijd 4 klappen krijgt als je 3 klappen krijgt. alleen al de onverdedigbare klap op de straatstenen als je out gaat kan je je kop kosten.

Pubers als Pepijn moeten eerst eens in een dojo kijken wat vuisten aan kunnen richten. En een beetje respect leren.

Als die oorbelknakker een vechtsporter is gun ik heb 12 rondes met Bubba.

superjan | 24-04-07 | 23:01

gerdnan rust zacht jongen :(

zo mensen als pepijn kun je nooit vergeven voor niks
je moet levenslang krijgen dat je ma beseft wat je hebt gedaan
dat het egt niet normaal is van zo aardige jongen zun leven afpakken

ouders van gerdnan heel veel sterkte in deze tijd (f)

grOetjes mij

stylowboy222 | 24-04-07 | 22:55

Laffe klootzak. Levenslang opsluiten want als hij om zo'n reden al iemand doodslaat zal hij het weer doen.En de volgende keer misschien om een rol pepermunt.

nadenkeniseenkunst | 24-04-07 | 22:47

dit raakt me echt heel erg.
niet te vergelijken met hoe het hem raakte natuurlijk maar toch.

RIP!!!

neuroman04 | 24-04-07 | 22:44

Die geit van hem is een low-life. Net als alle andere geiten die trots op hun handvaardige killervriendjes zijn. Het betreft halfapen. Crucifix!

sjoerd zwoerd | 24-04-07 | 22:37

@caspie0905 & @de regenjas

Wat zijn jullie een stelletje lamkakkers zeg. Er is iemand dood gemept in 072, door iemand met een zeer klein ego en een groot minderwaardigheidscomplex. Met de blote hand of met de boksbeugel dat is in dit geval niet zo spannend. Waar het omgaat is dat geweld nooit een oplossing is, je bent pas een grote man als je je niet uit je tent laat lokken. Je laat je pas kennen als je geen woorden meer hebt en in de valkuilen trapt die opengezet worden. Wat geloof me, Peppie voelt zich nu echt niet stoer meer. Hij weet zelf ook wel dat hij de grootste looser van 072 en omstreken is. En jullie laten keer op keer in je reacties zien dat jullie evenveel hersens hebben als Pinokkio!

The Fisherman | 24-04-07 | 22:37

Die chick van hem zit hem ook nog gewoon te verdedigen en haalt niet eens die fotos van hem weg, wat een biatch

davus | 24-04-07 | 22:22

Goed dat NL geen vrij wapenverkoop kent. Verder kent NL net zo'n gekken als in Amerika. Zinloos geweld, geweld op school, familiedrama's.

deAmerikaan | 24-04-07 | 22:08

Misschien niet, maar is die gast er minder dood om?

IDSMadDog | 24-04-07 | 22:06

nogmaals hij had geeen boksbeugel...

caspie0905 | 24-04-07 | 21:59

-weggejorist-

Vrouwelijk | 24-04-07 | 21:35

die trieste gozert kom het nog geen eens met zn blote handen !!

15 jaar en tbs met dwangverpleging!

sterkte voor de familie van wijk.

M0USE | 24-04-07 | 21:29

Ik zit me net te bedenken dat het enige positieve is dat de twee elkaar kenden. Wat ik uit reacties opmaak is dat ze vrijwillig zijn omgegaan die een strafblad heeft. Laat ik het zo zeggen: Het is niet overkomen die een onbekende was van de dader. Ik weet het, het is macaber om te stellen .. echter wel de realiteit.

Atlantis-95 | 24-04-07 | 21:27

@blaeu1962
Het is mooi geweest, na alle zaken die hier te lezen zijn en de meeste te erg voor woorden nu een slot erop en klaar met een mooi einde. Als was het maar voor papa en mama van Wijk.

spooky | 24-04-07 | 21:24

@blaeu1962 24-04-07 @ 21:08

Geen speld tussen te krijgen, respect!

IDSMadDog | 24-04-07 | 21:15

Heb je alles voor vandaag,
geld voor drinken en iets lekkers?
En heb je die extra opdracht
voor aardrijkskunde nou gedaan?
Echt, ik wil niet zeuren maar
jij hebt toch zelf ook geen zin
in overdoen of extra taak?
Heb je genoeg brood mee
voor vandaag, vergeet je niet
de mp3 voor onderweg,
heb je alles, gymtas, agenda,
strippenkaart? En wees eerlijk,
baal ik als ik zo naar boven ga
en moet ik dan aan de slag of
heb je je bed wél opgemaakt?

O ja, als je vanmiddag thuiskomt
ben ik denk ik even weg, ik doe
een boodschap voor de buren,
ben zo weer thuis hoor, half vijf,
niet later, maar doe jij voorzichtig
onderweg? Ja, ik weet het, ik
zeur weer, okee, ik hou mijn mond.
Maar ik heb een goed idee, zullen
we vanavond na je huiswerk een
video of dvd, ga jij die dan halen,
iets leuks voor ons allemaal, okee?
Ik weet het, jongen, je wordt er
gek van maar ik zeg het toch, dat
mogen moeders toch wel zeggen,
goed, ik hou mijn mond wel, maar
pas goed op jezelf en veel plezier
op school en doe doe je best he,

zet hem op, tot vanmiddag, lieve Gerd.

In memoriam Gerd Nan van Wijk, 1990-2007

Joost Zwagerman

blaeu1962 | 24-04-07 | 21:08

-weggejorist-

Geen Stijl | 24-04-07 | 21:06

@regenjas
Waarom ga je nu juist in deze post vertellen dat je vecht voor je vriendin met lood in een fietspomp.
Dat maakt je net zo slecht als pepijn die fijn met een boksbeugel rondliep om de eerste de beste af te rossen omdat een of ander prutsertje dat tegen hem zegt.
Dat je vriendin je nog wil als je 4 jongens hebt lopen aftuigen. Het feit dat zij
geen lieverdjes waren, maakt jou daad niet minder slecht.

firecow | 24-04-07 | 21:02

ik heb al 100 dingen in ged88 gehad om te schrijve, maar ik heb gewoon geen woorde om het gevoel te beschrijve wat opkomt als ik zoon triest nieuws hoor.

RIP

kapitein kaassouffle | 24-04-07 | 20:52

@ Regenjas
Dus jij hebt iemand omgelegd? ( ik geloof er niet veel van maar goed )
En daar heb je geen spijt van dan heb je waarschijnlijk ook niet veel hersenen, er is altijd een betere oplossing als moord...

BlackDeathMetal | 24-04-07 | 20:48

En daaaaaaaag stelletje moddereters...
Ik dacht dat iederen hier zijn zeepkist kon beklimmen (mening verkondigen). Dus niet.

Geen Stijl | 24-04-07 | 20:43

Criminelen hebben ook geen problemen met een doodstraf volgens mij, het wordt toch niks meer. Dus waarom deze mensen jarenlang martelen met een gevangenisstraf, TBS en reintegratieprojecten. Allemaal weggegooid geld.

Geen Stijl | 24-04-07 | 20:40

-edit jajaja. Doe eens orgineler -

Geen Stijl | 24-04-07 | 20:36

Doet me denken aan de film Alpha Dog, waarin een loopjongen het vuile werk moet opknappen van een derderangs wannabe wise guy.. groetjes aan Bubba, Peppie.. lol

IDSMadDog | 24-04-07 | 20:32

Lijfstraffen voor geweldplegers, ik ben voor.

Geen Stijl | 24-04-07 | 20:29

Ik hoop dat die jongen nu hard in zn bruine anjer word genomen door bubba :p

Northwood | 24-04-07 | 20:28

Vin wat begrijp je hier nu weer niet aan... (?)

010-Commentator | 24-04-07 | 20:23

King Wasimoo 24-04-07 @ 20:13

In mijn optiek is er nooit "een verdomd goeie reden" om iemand om te leggen. Volgens mij ben je gewoon een loser die het niet met woorden af kan. Kwestie van gewoon een beetje jammer.

Er zitten genoeg stukken verdriet in de bajes en TBS instellingen die het wel degelijk waard zijn om om te leggen.

Alleen heeft niemand er de tijd voor over om de misdaad te plegen. Ik zou er geen jaren bajes voor over hebben. De oplossing is doodstraf, maar die hebben we niet in dit land...

Geen Stijl | 24-04-07 | 20:23

hij was geen bokser en er was geen boksbeugel... hij en gerdnan waren goeie bekenden van elkaar en het verhaal gaat dat gerdnan verkondigt had dat pepijn was vreemdgeweest.... daar was pepijn heel boos over..... terecht wat mij betreft.... hij heeft klappen verkocht en dat was onterecht.... en toevallig kwamen ze op de beroerdste plek denkbaar en overleefde gerdnan het niet..... zeer dramatisch... beetje sneu dat zelfs in het nieuws onwaarheden vertelt worden die verregaande gevolgen kunnen hebben....

caspie0905 | 24-04-07 | 20:22

Is hij nu zoooooooooo slim en wij zoooooooo dom ?????????

Lijkt me nie he ...

VMaxje

VMax | 24-04-07 | 20:20

@ 010-Commentator 24-04-07 @ 20:16

?

VincentvL | 24-04-07 | 20:20

Maakt allemaal niet uit.
Het moet gewoon een keer over zijn met dat geouwehoer op die scholen tegenwoordig.
Vroeger (?) gebruikten wij onze vuisten.
Wat maakt het nou uit of hij wel of geen boksbeugel bij zig had.
Je zoekt iemand niet op om hem in elkaar te meppen voor een ander.
Denkt dat ie Holleeder is !

010-Commentator | 24-04-07 | 20:19

-weggejorist-

010-Commentator | 24-04-07 | 20:16

dat jullie gewoon alles geloven is echt niet normaal.
jullie hebben echt geen idee waar het over gaat.
en jullie praten erover alsof je het zelf hebt gedaan.
het zijn gewoon allemaal stomme roddels
er is zelfs geen boksbeugel gebruikt!
dus als je ergens niet van weet.
moet je er ook niet dom over gaan praten.
je schiet er toch niks mee op.
je kan beter gewoon wachten tot je de waarheid weet.
op deze manier maken jullie het voor iedereen alleen maar erger en emotioneler, vooal voor de mensen die veel om gerdnan geven.
dus stop gewoon met deze onzin.

Unbelieveable | 24-04-07 | 20:15

@ De Regenjas 24-04-07 @ 19:34

waarom hou jij niet gewoon je bek kerel? niemand opent dit topic om naar jouw gezeik te luisteren over hoe zelfsverzekerd je bent en hoe je achter je eigen daden staat in je nu al uiterst fascinerende leven.
ik vind het zeer egoïstitsch dat je uitgerekend hier een post dropt waarin je verteld dat je iemand omlegt. en al verzin je een verhaal als dit in deze situatie ben je nog zieker. het feit dat je dit vertelt op internet is sowieso schrijnend, maar dat terzijde.

ik hoor net iets over pepijn dat hij een redelijk ervaren bokser moest zijn geweest. als dat zo is wist hij wel degelijk wat voor schade hij aan zou brengen door iemand met of zonder boksbeugel 3x op zijn slaap te slaan. ook moet je je stoot goed plaatsen wil je iemands neusbotje in z'n hersenen slaan.
welk verhaal ook waar is maakt dan niet uit. het was bewust.

VincentvL | 24-04-07 | 20:14

@De Regenjas 24-04-07 @ 19:34

In mijn optiek is er nooit "een verdomd goeie reden" om iemand om te leggen. Volgens mij ben je gewoon een loser die het niet met woorden af kan. Kwestie van gewoon een beetje jammer.

King Wasimoo | 24-04-07 | 20:13

Waar moet het heen met deze wereld als handtasjes al mensen doodslaan.... Zal die ook zo weerbaar zijn in de bijlmerbajes.

Geen Stijl | 24-04-07 | 20:12

Pepijn, echt een persoon die niet inziet wat ie aanricht. Daar gaat je leven....

0ortje | 24-04-07 | 20:12

@ Robyn Gezellig figuur ben jij ! Heb je weleens gehoord van de pot verwijst de .........

Stijlvol stijlloos | 24-04-07 | 20:10

-edit hup, huiswerk maken. Ban -

Robyn_0123 | 24-04-07 | 20:07

@spooky 24-04-07 @ 19:50
zoek het zelf maar uit ik weet dat ik m'n gezin bescherm

De Regenjas | 24-04-07 | 19:55

Ook nog mijn oprechte medeleven,zeer triest... en nu de oplossing:
.
Mensen (ongeacht leeftijd) die zonder reden iemand mishandelen/aanvallen/verwonden/vermoorden (en vaak al de 'mind-state' hebben dat ze gaan winnen) moeten voor straf gewoon midden op de pleinen en in straten aan de ketting.Dan pas kunnen ze voelen hoeveel onvrede er heerst onder 'normale' burgers.Is het delict niet zo ernstig,ach,dan overleven ze het wel denk ik.

de grote Anti | 24-04-07 | 19:52

dat wordt pijpenpepijn...

zeiksmurf | 24-04-07 | 19:50

@De Regenjas
Vanmiddag met je speciale israelische vechttechnieken met speciale drukpunten en nu iemand omgelegd. Grote fanatasie heb je. Neem nu je pil maar in dan gaat dat zo weer over. Get a real life!

spooky | 24-04-07 | 19:50

De Regenjas 24-04-07 @ 19:34
En de samenleving heeft een verdomd goeie reden om zich te willen beschermen tegen gewelddadigheden, hoe ook geregeld.

Schoorsteenveger | 24-04-07 | 19:48

Peppie hoop dat je hele darmkanaal wordt uitgewoond door bubba.
waarom stuurt die negert van een wellington uberhaupt een anders er op af. Waarom leent peppie zich voor die amoebe gedrag?

Dat sletje van peppie mag haar hyves wel eens aanpassen. Van iemand houden die iemand doodslaat is het domste wat je kan doen

firecow | 24-04-07 | 19:47

@caspie0905 24-04-07 @ 19:03
Ik ben supergelukkig met m'n gezin en ja ik heb jaren geleden ook iemand omgelegd.
Daar had ik een verdomd goeie reden voor.
Heb ik nooit één seconde spijt van gehad.
Wanneer ik toen volwassen was geweest had ik het anders geregeld.
Ik heb m'n vakantie gehad en heb er nooit over geklaagd, neemt niet weg dat je leven heftig op de schop komt.

De Regenjas | 24-04-07 | 19:34

of arnold schwarzenegger

caspie0905 | 24-04-07 | 19:32

Kunnen we geen fonds oprichten om Charles Bronson in te huren.

Geen Stijl | 24-04-07 | 19:29

Heel erg! sterkte voor iedereen die hem kent. hopelijk word die pepijn zwaar gestraft. heeft iemand mischien de link van zijn hyves die kan ik namelijk niet vinden
-edit echt niet...? -

_!KiM!_ | 24-04-07 | 19:26

Er is maar 1 straf voor dergelijke jongetjes.... aan de stalen ketting en dan 18 uur per dag wegen aanleggen met de schep, op die manier kunnen ze hun bewaking betalen zodat de normale mensen er niet voor hoeven te betalen. Voor deze daad mag hij van mij zo 10 jaar aan die ketting.

Klompenboer | 24-04-07 | 19:26

Ben t met spooky eens en nogmaals ik hoop ook dat ie goed gestraft word maar de reacties waren wel heel erg drastisch.... maar dat zal een eerste reactie van die mensen zijn....

caspie0905 | 24-04-07 | 19:25

caspie0905 24-04-07 @ 19:03 & De Regenjas 24-04-07 @ 19:00

Wij gunnen jullie, denk ik, allemaal je robbertjes vechten en je boterhammen.
Maar er lijkt mij toch op z'n minst een subtiel verschilletje tussen iemand met een gewelddadig verleden die wederom in de fout gaat en in opdrachtvan dan wel met medeweten van een vriendje een aantal gerichte tikken uitdeelt (laten we even -for the sake of the argument- er van uit gaan dat de grootst gemene deler van de berichtgevingen alhier in deze richting wijst), en iemand die tijdens een robbertje vechten vette pech heeft en de tegenstander bovenmatig verwondt.

De argumentatie wordt omgedraaid. Door Jan en Alleman minstens zo verdorven en verdacht te maken als Peppie probeer je zijn gedrag te vergoeilijken of op z'n minst acceptabeler te maken. Door de gehele samenleving te criminaliseren probeer je de crimineel tot normaal mens om te buigen. Hij heeft pech die Peppie, zo zeg je, maar je zou even goed kunnen zeggen dat-ie al te vaak in zijn jonge leven geluk heeft gehad, zoals die messentrekker waar je naar refereert, en van dat geluk niet meer heeft kunnen maken.

Snmakelijk eten, eet je boterham met tevredenheid op, ik zal het brood niet uit je mond stoten, althans niet letterlijk, omdat ik denk te weten dat ik niet altijd het geluk kan blijven hebben de dans te ontspringen, nee omdat ik gewoon niet wil meppen.

Schoorsteenveger | 24-04-07 | 19:25

Wordt het niet eens tijd voor een centrale Hitman-backpro agenda.
Volkert moet nog teruggepakt net als de kinderslopert uit Friesland en deze Westfriesche loozer.

Iemand nog meer daders voor een hit-back actie?

Geen Stijl | 24-04-07 | 19:25

@caspie: Kan allemaal wel en natuurlijk moeten we eerst weten wat er precies gebeurd is. Natuurlijk besef ik dat hij niet de intentie had iemand dood te slaan. Maar dat is wél gebeurd. Niemand dwong hem te slaan, dit is één van de gevolgen die slaan kan hebben en daar moet hij voor gestraft worden. Er is iemand dood, als het familie van jou was, zou het je waarschijnlijk ook geen zak uitmaken of dat 'dood' de bedoeling was of alleen maar 'erg veel pijn doen' het plan was.

Geertjew | 24-04-07 | 19:21

-weggejorist-

bikbek | 24-04-07 | 19:19

De laatste keer dat ik iemand sloeg was ik 13. Ik heb altijd moeite met het excuus dat iemand zegt te moeten vechten. Het is en blijft een keuze net als wegrennen een keuze is. Iemand die wegrent is een lafaard en iemand die zo hard slaat heeft een dode op zijn naam. Als ik iemand op zijn slaap zou meppen dan weet ik dat dat een kwetsbaar punt is en ik blijvende schade kan berokkenen. Doe ik dat dan toch dan moet je boeten voor je daden. Maar wat ik wel vind is dat het een wezenlijk verschil is of er een boksbeugel gebruikt is. Die bewust naar die plek meenemen en omdoen en meppen is echt met voorbedachte raden doden en dat is nu minder zeker.

spooky | 24-04-07 | 19:17

Het maakt niet uit of er boksbeugels zijn gebruikt, en of het zijn intentie was om hem te vermoorden. Het gaat om het feit dat Gerd Nan aan zijn einde heeft moeten komen door een achterlijke streek.. Pepijn is de enige geweest die dit heeft kunnen voorkomen, door gewoon niet op het verzoek van Wellington in te gaan. Bij deze hoop ik echt dat Pepijn zo'n rotleven krijgt..
Maar welke gedachte er ook achter heeft moge zitten, dit gedrag valt nooit en te nimmer goed te praten !!!!!

Menner | 24-04-07 | 19:12

@De Regenjas 24-04-07 @ 19:00

eindelijk iemand die in iig begrijpt wat ik wil zeggen.... welke post was dat?

caspie0905 | 24-04-07 | 19:03

@Hyperion 24-04-07 @ 12:00
Ik zal het nooit goedkeuren dat iemand een medemens doodslaat.
Ik heb ook menig robbertje moeten knokken en heb gelukkig nooit iemand doodgemept.
En er zijn hier reageerders die mij veroordelen, mooi laten gaan.
Daar eet ik geen boterham minder om.
De mensen die wel eerlijk op m'n post hebben gereageerd , bedankt.

De Regenjas | 24-04-07 | 19:00

dat mislukte vriendje was daar omdat ie z'n vriendin op kwam halen... hoop ook dat ie zwaarder gestraft wordt dan alleen werkstraf.. weet niet precies hoe t gekomen is tot t gevecht en jullie ook niet.... en ik wil graag wachten tot er precies duidelijk is wat er gebeurd is.. zo werkt dat in nederland... heeeeeel frustrerend maar ook heeeeeel waar

caspie0905 | 24-04-07 | 18:49

@The-Wolf
Bullshit..

Bron: zus die op de IC was geen twijvel over mogelijk dus. ER WAS GEEN BOKSBEUGEL GEBRUIKT!! Bobos zijn verhaal hierboven is volledig waar! Ook volledig waar: Peppie heeft een crimineel verleden!

Mr SmokeALot | 24-04-07 | 18:47

@Varreke 24-04-07 @ 18:36 Je hebt gelijk... begin al een beetje sympathie voor peppie te voelen... NOT!!

Fietzschurft | 24-04-07 | 18:46

@caspie0905 Waar het om gaat is dat dat mislukte vriendje van je stoer kwam doen, hem bewust kwam opzoeken om hem in elkaar te slaan. Het was geen eens een ruzie in een kroeg vanwege teveel alcohol ofzo (niet dat dat wel kan trouwens) maar een bewust gezochte confrontatie. Natuurlijk had hij hem niet dood willen slaan, maar dat heeft hij wél gedaan! Had die idioot zich maar gewoon moeten gedragen en net als beschaafde mensen met woorden moeten uitvechten of beter, helemaal niets doen.
Ik hoop dat je vriendje nooit meer vrijkomt, maar maak je geen zorgen, twee weekjes afwassen in een bejaardenhuis, kan ie daarna trots op t schoolplein rondlopen hoe sterk ie wel niet is!

Geertjew | 24-04-07 | 18:44

caspie0905 24-04-07 @ 18:41
misschien doordat je dat weet moet je niet van dat soort domme ondoordachte opmerkingen hier plaatsen...

Baron Jaeger | 24-04-07 | 18:43

scherpe gomment Fennek.... helemaal gelijk in..... er spelen een hoop mensen met vuur... en zolang weinig mensen zich branden leert men heel langzaam

caspie0905 | 24-04-07 | 18:42

t verdriet voor de nabestaanden is niet te verminderen...

caspie0905 | 24-04-07 | 18:41

Wie met vuur speelt kan zich branden.

Fennek | 24-04-07 | 18:41

dat is verschrikkelijk en pepijn moet ook zeker gestraft worden.. denk niet dat daar lang discussie voor nodig is...

caspie0905 | 24-04-07 | 18:38

caspie0905 24-04-07 @ 18:29
Natuurlijk jongen. Alle Reaguurders lopen met messen rond, en voor je het weet loop je er in. En een vriend die een messteek overleeft is natuurlijk een "stuk beroerder" dan iemand die aan een paar gerichte klappen is overleden, dat spreekt voor zich. Ga dat maar vertellen aan de nabestaanden van Gerd Nan, zou ik zeggen. Knappen ze een stuk van op.

Schoorsteenveger | 24-04-07 | 18:38

@ Fietzschurft 24-04-07 @ 18:29.

Caspie0905 doet niks verkeerd. Is ie een knurft omdat ie het enkel wat objectiever bekijkt?

Varreke | 24-04-07 | 18:36

caspie0905 24-04-07 @ 18:33
dan heb jij zeker elk weekend klappen gehad waardoor je denkvermogen tot 0 is gereduceerd...

Baron Jaeger | 24-04-07 | 18:35

caspie0905 24-04-07 @ 18:29

je schijnt het maar niet te begrijpen he
de reacties die hier worden geplaatst worden niet gedaan omdat er een boksbeugel gebruikt is maar OMDAT ER IEMAND IS DOODGESLAGEN

Baron Jaeger | 24-04-07 | 18:33

wat ik bedoel te zeggen is dat er elk weekend mensen klappen krijgen maar zonder deze afloop... da's ook niet in orde maar t gebeurd dus heel vaak en die daders hebben de mazzel dat het niet zo afloopt als nu... gelukkig niet trouwens

caspie0905 | 24-04-07 | 18:33

caspie0905 24-04-07 @ 18:20
De jongen heeft gewoon een beetje pech gehad vandaag. Natuurlijk. Had ons allemaal kunnen overkomen. Natuurlijk. Had een strafblad, maar ja, hadden we allemaal kunnen hebben. Natuurlijk. Heeft enkele malen achter elkaar gericht geslagen, maar goed, we hadden allemaal wel een paar keer achter mekaar gericht kunnen meppen. Natuurlijk.

Ik geloof dat we allemaal wel weten wie hier "enorm ongeluk" heeft gehad.

Maar natuurlijk, nog even doorredeneren, Caspie, en dan is Peppie het slachtoffer! Wat een domme pech heeft die jongen toch. Krijgt-ie ook nog eens al die Reaguurders over zich heen. Dat moest verboden worden.

Schoorsteenveger | 24-04-07 | 18:33

Dit wordt in de gevangenis Peppie en Cockie LOL
Go Bubba Go!

RedBullshitter | 24-04-07 | 18:31

@caspie0905 Wat ben jij een enorme knurft zeg, zelfde niveau als peppie?

Fietzschurft | 24-04-07 | 18:29

ben ook van de effectieve tong... in bed en op straat....:Pmaar t komt heel vaak wel voor zonder fatale afloop... een vriend van me is op een mes gelopen en heeft t overleeft... stuk beroerder dan een paar klappen maar de dader gaat helemaal vrijuit(80 uur werkstraf)en zijn broer en vriendin worden met rust gelaten... gewoon omdat sensatiezoekers het niet te horen krijgen.... dat irriteerd me enorm.... nogmaals wat er gebeurd is keur ik niet goed maar de reacties komen voort uit een roddel over een boksbeugel

caspie0905 | 24-04-07 | 18:29

caspie0905 24-04-07 @ 18:20

wat is er minder geweldadig aan iemand doodslaan met of zonder hulpmiddelen?

Baron Jaeger | 24-04-07 | 18:26

ik heb een beetje de reacties doorgelezen...
wat een triest figuur is die LifeCatcher zeg met zijn onnozele uitspraken
elke straf voor peppijn is te licht in de ogen van de nabestaanden
en zeker hier in het harde nederland waar diefstal zwaarder bestraft word dan moord en doodslag
misschien dat we over dit soort zaken maar eens een referendum in moeten voeren en daarin bepalen wat er met dit soort zieke gasten als die ****** peppijn moet gebeuren
denk dat er vele creatieve ideeen worden aangedragen
daaruit kiezen we de beste optie en voeren die uit!
democratie ten voeten uit!

Baron Jaeger | 24-04-07 | 18:24

"wie op deze site heeft nog nooit iemand geslagen"

@caspie0905 24-04-07 @ 18:20 : Ik. *Steekt zijn hand op* Nog nooit nodig gehad, een effektieve tong is veel effektiever(ja, laat de tong-grapjes maar keaumen!).

TM | 24-04-07 | 18:22

allo ben een bekende van pepijn en inmiddels is wel bekend dat er GEEN boksbeugel is gebruikt... dat maak t niet minder dramatisch maar wel minder geweldadig... en de voorbedachte rade is ook veel minder zwaar ineens.... pepijn heeft dus enorm ongeluk..... wie op deze site heeft nog nooit iemand geslagen.. vast zonder dramatische afloop

caspie0905 | 24-04-07 | 18:20

Hee pepijn, je schip vaart uit... opschieten man anders moet je weer ''achtervaren'' denk toch aan je baan :D

Fietzschurft | 24-04-07 | 18:14

wat voor wijf moet dat zijn,om er iemand voor dood te slaan? flinke pepijn.ik hoop dat ze je tog es loslaten.liefst morgen al. ik hoop dan ook dat je ............ ach laat ook maar.heb al last van hoge bloeddruk. r.i.p. Gerd

oomie | 24-04-07 | 18:07

ik citeer: "zoOooO jonG en nu al zijn einde dan kijk ik naar meself &vraag me af hoe lang ik nog zou blijven?"

denk daar ook maar over na, zo gaat het nu steeds meer.

en daar word ik gek van... je kan niets meer zeggen
je kan niets meer doen
je kan niets meer denken
of er gebeuren al deze dingen...

k hoop trouwens dat die motherf*cker van een pepijn goed zal denken over zijn daden en gaat beseffen what hij gedaan heeft... als hij dat beseft zal hij dr zelf ook snel een einde aan maken want niemand wil en kan dit op zijn geweten hebben..

voor familie vrienden en klasgenoten van Gerdnan,, Sterkte x

J.b. | 24-04-07 | 18:04

Tja, die pepijn ziet er ook wel kansloos uit. Maar hij is nu zo langzamerhand vogelvrij verklaard door die foto dus die zal vast nog wel een keer in elkaar gerost worden. Slap mannetje met een boxbeugel zeg...

sandersch | 24-04-07 | 17:58

Als het mijn zoon was geweest die zonodig klappen moets uitdelen met dit trieste resultaat was ie niet eens meer herkenbaar bij de politie geweest. After all, a man can kill his dog as he pleases.

Zo jammer! | 24-04-07 | 17:50

Kimberley: " TV shows: Prison break & CSI "
Aha vandaar

Flexor | 24-04-07 | 17:26

-weggejorist-

Geertjew | 24-04-07 | 17:26

@Menner,
Maakt niet uit. Of het met een boksbeugel of met de hand is gedaan, kan de politie wel herleiden. Ik hoop dat die gast zeer lang mag zitten.

Atlantis-95 | 24-04-07 | 17:25

Bronnen? Als je hier in de buurt zou zijn, hoor je 20 verschillende versies van 1 verhaal. Voor zover ik weet van mijn bronnen, is het zonder boksbeugel gebeurd, maar gewoon met de vuist 3x op de slaap geslagen plus een knietje na. Geert heeft hem opgevangen en is daarna bij hem gebleven. En naar mijn weten is het ook zo dat Wellinton tegen Pepijn heeft gezegt hem te slaan, dus niet dat hij er op de een of andere manier is achter gekomen. Pepijn zat al niet meerop die school, Wellinton vols mij wel maar die is er inmiddels afgetrapt

Menner | 24-04-07 | 17:23

@Eagle_Eye 24-04-07 @ 15:09
Gezien die persoon in kwestie een strafblad heeft, hadden ze er wel wat aan kunnen doen, hij was namelijk minderjarig. Typisch geval van niet kijken wat kindlief uitspookt.

Atlantis-95 | 24-04-07 | 17:16

Die gozerdt die t deed gaat kapodt

Bulletstar | 24-04-07 | 17:13

@Allahisflikker
Helaas pindakaas negert hebben er niks mee van doen. Oerhollandsche alkmaarse kaaskop. Jammer dat het geen fin is, voelt vast kut als je wereldbeeld niet meer klopt en je teweinig hersencapaciteit hebt om een beter model ervan te doorzien.

spooky | 24-04-07 | 17:12

Is het trouwens Wellington de Murmillius Gymnasium leerling?

The-Wolf | 24-04-07 | 17:11

Bobos 24-04-07 @ 16:39

En de boksbeugel is dan zomaar uit de lucht komen vallen?

Schraap | 24-04-07 | 17:09

Zover ik weet is hij wel door pepijn (van mijn school) geslagen met een boksbeugel. Hij is op zn neus geraakt en het bot in zn hoofd terecht gekomen. Pepijn was echt geen groot crimineel, maarja nu wel...

The-Wolf | 24-04-07 | 17:08

No Fear 24-04-07 @ 15:04
WTF is dat echt? Bronnen willen we, maatje! Maar idd, wéér zo'n voorbeeld...

looprekje | 24-04-07 | 17:03

Het verhaal klopt niet helemaal, want hij is niet met een boksbeugel geslagen.. En over de achtergrond van Pepijn, hij had een strafblad als ik t goed heb en heeft sowieso een crimineel verleden. Het hele verhaal gaat om het vreemdgaan van Wellintain.. Hij spoort niet man .. pepijn moet echt van deze aardbol af en ik hoop dattie hard gaat lijden in de gevangenis!!

Ik kende Gerd Nan, en het is gewoon echt te triest voor woorden hoe iemand zo aan zijn einde heeft moeten komen! De hele school in rep en roer.. echt .. ik heb er geen woorden voor :(

Menner | 24-04-07 | 16:57

-weggejorist-

Allahisflikker | 24-04-07 | 16:46

Quote van iemand van hem op school:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik zit op deze school en om even alle geruchten uit de wereld te halen:
- Hij heeft niet geslagen met een boksbeugel, want ik ken een paar van de ooggetuigen en heb daarmee gesproken en die zeiden dat hij hem eerst een knietje gaf en hem vervolgens met de blote vuist 3x op zijn slaap sloeg, dat gerdnan toen neerviel, hij eerst nog opgevangen werd door zijn beste vriend, maar deze hem niet kon houden, en hij toen op de grond viel. Het schijnt dat hij toen een hartstilstand kreeg en gereanimeerd moest worden. Toen hij met de ambulance werd vervoerd was ie al hersendood, in het ziekenhuis hebben ze hem vervolgens kunstmatig in leven gehouden om hem nog als donor te kunnen gebruiken, en rond 11 uur is hij (dacht ik) officieel overleden.
- En iedereen denkt dat het om ene Kimberley ging, maar dit is hoogstwaarschijnlijk niet waar, want het meisje uit mijn klas (foto van ritske) vertelde dat Gerd-Nan, Geert (zijn beste vriend) en Wellington (Vriend van meisje uit me klas (Anouk) staat ook op foto die ritske op pagina 2 zei) waren met zn 3en naar een feest. En die Wellington ging best vaak vreemd, dus toen ze terugkwamen gingen Gerdnan en Geert heel sarcastisch zeggen van, neee Wellington is niet vreemdgegaan hoor neeuujj.. dus Anouk begon het te wantrouwen en heeft het toen aan Wellington gevraagd. Hij werd toen vet pissig en die Pepijn (de dader) is daar achter gekomen, en had een tijdje terug iets bij Wellington geflikt. dus die wou dit goed maken (op eigen initiatief dus niet in opdracht van Wellington) en sloeg vervolgens Gerdnan in elkaar. Waarschijnlijk niet met opzet, maar je bent sowiezo ziek in je kop als je iemand 3x vol op zn slaap slaat. of het nou met een boksbeugel is of niet. Het was vandaag echt drama op school:-( echt te zielig. Zelfs als buitenstaander (want ik kende Gerdnan niet persoonlijk) was het echt te zielig voor woorden:-(

Bobos | 24-04-07 | 16:39

Hele hyves profiel is offline gehaald

Inf1nity | 24-04-07 | 16:38

No comment.

100%JERZY | 24-04-07 | 16:24

Het nederlandse rechtssysteem kennende zal hij morgen wel weer worden vrijgelaten. BAKELLENDE DOE ER WAT AAN! DIT IS NIET NORMAAL!!!

geenstijlisdope | 24-04-07 | 16:23

@Darkland 24-04-07 @ 16:16
Helaas wel ja. Maar levenslang is ook een keiharde straf.

lekker moeder | 24-04-07 | 16:18

erg triest..

en wat nog triester is, is dat het in de toekomst steeds vaker voor gaat komen.

blurry | 24-04-07 | 16:17

@lekker moeder 24-04-07 @ 16:12
Mensen doodschoppen en slaan helaas nog steeds wel....

Darkland | 24-04-07 | 16:16

lekker focking belangrijk wie met wie neuqt of wtf ook boeid nie, je slaat gewoon niet iemand zomaar deaud PUNT.

The Patriarch | 24-04-07 | 16:13

@Darkland 24-04-07 @ 15:57

Ophangen doen we gelukkig sinds 1860 al niet meer.

lekker moeder | 24-04-07 | 16:12

Ik heb gehoord dat dit allemaal georchestreerd was door die negert om Ger uit de weg te ruimen, Het vriendje van Kimberlieeee de schuld te geven en Kimberlieee eens eindelijk vol te blaffen. Negert is grote puppetmaster

luukje | 24-04-07 | 16:07

als het idd waar is dat hij nog straffen open had staan, dan hebben meerdere partijen de schuld o.a. justitie.

BlackDeathMetal | 24-04-07 | 16:07

Bij dit soort gevallen meteen DNA test afnemen voor onderzoek. Ik heb het idee dat bij meerdere ikkomnietuitdekast homo'tjes vreemde kortsluitinkjes ontstaan door wat voor reden ook.

The Patriarch | 24-04-07 | 16:05

Darkland 24-04-07 @ 15:57
vierendelen is leuker !

DenLangel*l | 24-04-07 | 16:02

Lijkt me inderdaad een gevalletje 10 jaar + TBS. En ik denk dat peppie nu flink zit te flippen dat t zo mis is gegaan met zn coole actie.
Nadeel is dat ie, over 15 jaar, als 33 jarige low-life scum uit de TBS komt, omdat zo'n geitewollen psych m 'best ok' vindt. En hij ongetwijfeld meteen weer iemand naar de klote helpt. Zo gaat t toch de hele tijd met dit soort sicko's.
Ophangen is de enige oplossing!

Darkland | 24-04-07 | 15:57

Vrouwen...

Dirk Tang | 24-04-07 | 15:53

@Mr SmokeALot 24-04-07 @ 15:39

Als dat waar is, dan is hij goed de lul. Dan wordt hij berecht volgens het volwassenenrecht, en ook al wordt er hier op GS nogal een gekankerd over de rechterlijke macht, de straffen voor dit soort akkefietjes vallen de laatste jaren stukken hoger uit. Na zijn straf mag hij dan fijn beginnen aan een volwassenen TBS behandeling waar je ook zo een jaar of wat zoet mee bent.

lekker moeder | 24-04-07 | 15:47

Als je met zo'n klootzak een relatie hebt, dan moet je wel een vuile slet zijn

davus | 24-04-07 | 15:44

-weggejorist-

Allahisflikker | 24-04-07 | 15:43

-weggejorist-

No Fear | 24-04-07 | 15:42

lol

Beste peep,

Wil je andere peeps niet meer lastig vallen via notes en/of comments?
Anders zijn we genoodzaakt je page te blokkeren.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Als je wilt replyen, vermeldt dan ook Ticket 23178.

Sizzla Kalonji | 24-04-07 | 15:41

Uit zeer betrouwbare bron: Onze grote vriend Peppie heeft al aardig wat delicten op zn naam staan. Mishandeling en geweldsdelicten. Hiervoor heeft hij al enkele weken in een jeugd(straf)kamp in Duitsland gezeten. Echt een lieverdje was het dus niet.

Mr SmokeALot | 24-04-07 | 15:39

-weggejorist-

Allahisflikker | 24-04-07 | 15:38

@scc 24-04-07 @ 15:32
Wat ik er van begrijp: Peppie slaat Gerd Nan dood omdat Gerd gezegd heeft dat Wellington vreemdgegaan was. Wellington vond dat niet leuk en vroeg aan Peppie of hij Gerd klapjes wou geven.

Allebei een ernstig geval van zuurstofverspilling.

lekker moeder | 24-04-07 | 15:37

Vieze eikel!

marianne2112 | 24-04-07 | 15:37

@ scc:

Volgens mij wel. Gerd Nan 'verklapt' aan de vriendin van Wellington dat Wellinton vreemdgegaan is. Wellington hoort dit en wil wraak. Vervolgens belt Wellington Peppie op om Gerd Nan 'af te maken'.

De vriendin van Peppie heeft er dus, volgens mij, geen reet mee te maken. Behalve dan dat ze een volslagen idioot heeft zitten pijpen.

No Fear | 24-04-07 | 15:35

@No Fear 24-04-07 @ 15:16

Nu begrijp ikhet ff niet meer. Peppie slaat Gerd Nan dood omdat Wellington vreemdgegaan is? Moet ie dan niet Wellington hebben ipv Gerd Nan?

scc | 24-04-07 | 15:32

Ze hebben zijn partypeeps account geblokkeerd. Mooi zo. Kan ie die ook niet meer gebruiken als die in de bak zit.

Antinl | 24-04-07 | 15:31

@spooky: ik vertel alleen maar de waarheid, ik zeg niet dat zn broer een moordenaar is, alleen dat het een klootzak is

davus | 24-04-07 | 15:27

Slappe hap die Partypeeps, ze hebben net alle comments op Pepijn's pagina verwijderd waarin die de waarheid werd verteld.

Dikke Chinees | 24-04-07 | 15:25

@Regenjas

Ik lach me kapot met jou en je drukpunt. Heb gewoon echt pijn van het lachen.

En fijn trouwens om te horen dat je je zo uitslooft voor mijn uitkering!

N1KnEEm | 24-04-07 | 15:22

@De Regenjas 24-04-07 @ 13:24

geloof ik ook wel hoor. Dat je je regenjasje dichthoudt.

de dubbeling | 24-04-07 | 15:21

Is er iemand die zich afvraagd wat er nu in t hoofd van Pepijn omgaat?

Cockporn | 24-04-07 | 15:19

@Eagle_Eye
@davus
Doe toch eens normaal, die broer is ook een slachtoffer. It runs in the family is inderdaad wat hij nog jaren zal horen en dat vind ik erg voor hem. Je broer de moordenaar dat is al erg zat, maak hem dan niet ook nog even ook een moordenaar.

spooky | 24-04-07 | 15:16

@ scc:

Bijna goed. Pepijn Venneker slaat iemand dood omdat die VERTELD heeft dat Wellington vreemdgegaan is. Tenminste, dat is wat ik begrepen heb.

No Fear | 24-04-07 | 15:16

Ik denk dat tommie venneker's carriere als acteur is afgelopen dankzij zn broertje, net goed zal waarschijnlijk ook wel een klootzak zijn. It runs in the family

davus | 24-04-07 | 15:11

De familie aanvallen van deze kneus heeft toch helemaal geen zin? Ze hebben part nog deel aan wat hij gedaan heeft. Laat die mensen lekker met rust. Ik zat ook te twijfelen om even lekker tekeer te gaan tegen pa of broertje, maar dat is een eerste 'kwade' reactie.<br>
Denk dat zijn ouders/familie op dit moment net zo of minstens zo radeloos zijn als de ouders van het slachtoffer.<br>
Triest.

Eagle_Eye | 24-04-07 | 15:09

@ Hellsmurfje:

Zoals in mijn eerste post vermeld is mijn bron iemand die ook op het Jan Arentsz College zit. Naam en toenaam laat ik liever anoniem.

No Fear | 24-04-07 | 15:08

Het gaat dus niet eens om z'n eigen vriendin. Dus die Pepijn Venneker slaat iemand dood omdat diegene gezoend zou hebben met de snol van die maat van hem? Wow, ik wou dat ik zulke loyale vrienden had! Wat zou die Wellington tegen hem gezegd hebben? "Peppie, pak! Braaf, Peppie"

Van TMF krijg je natuurlijk de hercencellen van een hond.

scc | 24-04-07 | 15:07

Gelukkig was die nog geen 30 keer vermeldt TroyK...

No Fear | 24-04-07 | 15:06

@No Fear 24-04-07 @ 15:04
Bron?

Hellsmurfje | 24-04-07 | 15:06

-weggejorist-

TroyK | 24-04-07 | 15:05

@Allahisflikker

LOL @ naam... Allah is Flikker of Allah isf likker...

Klompvoetje | 24-04-07 | 15:05

Nog meer nieuws: Pepijn schijnt nog 3 maanden cel open te hebben staan vanwege mishandeling van iemand.

Heerlijk die rechtspraak in Nederland. Nu hebben we er weer een dode bij dankzij ondaadkrachtig optreden.

No Fear | 24-04-07 | 15:04

-weggejorist-

Allahisflikker | 24-04-07 | 15:03

@No Fear 24-04-07 @ 15:00
Wat wou hij daar dan.... nog ff natrappen?
Laat um ff hierlanfgskomen.... trap ik ook ff na (en moet dan de bak in voor mijn geode daad... maar dat heb ik er voor over)

Klompvoetje | 24-04-07 | 15:02

laten we hem stenigen, hoe je het ook schrijft.
Of vierendelen.

teh_beast | 24-04-07 | 15:01

@ luukieluuk:

Volgens mijn kennis wel ja. Had hem al eerder tussen de vrienden zien staan van Pepijn en Gert Nan, maar hij heeft zijn hyves volgens mij offline gehaald oid.

Ook op Partypeeps niks meer te vinden over de opdrachtgever van de moord. Hij loopt echter nog wel vrij rond en schijnt vanmiddag op Jan Arentz geweest te zijn...

No Fear | 24-04-07 | 15:00

@ no Fear

dat is fucking helemaal ziek ook die wellington vervolgen voor moord of whatever

BlackDeathMetal | 24-04-07 | 14:51

Wat is geenstijl bij tijden toch volledig stijlvol. krijg een traan in mn oog van jullie engagement.

Knuisje | 24-04-07 | 14:41

Voor de liefhebberts onder ons: Pepijn is op verzoek van zijn vriend Wellington naar school getogen om Gert Nan een lesje te leren. Zowel Wellington als Pepijn schijnen van het Jan Arentz afgetrapt te zijn in het verleden.

Wellington heeft Pepijn gevraagd 'hem af te maken'.

Informatie van een kennis die daar op school zit.

No Fear | 24-04-07 | 14:38

Als ik die comments op Partypeeps lees mag hij idd hopen dat hij heeeel lang in de cel mag zitten van de rechter. Want zodra die op vrije voeten is heeft -ie helemaal geen leven.

scc | 24-04-07 | 14:36

zekers matroos in 020 (k)analen

ZIEKKERT

hetzaljekindmaarweze | 24-04-07 | 14:15

onverstelbaar dat een jongen instaat is om een ander dood te slaan en dan ook nog eens op basis van 1 roddel. De gedachten aan hoe gerd zijn laatste uren zal hebben meegemaakt is deprimerend. Een jonge van 16 jaar oud in de Focking tijd van zijn leven waar in hij juist alles nog mee moet maken. Als god zou bestaan is hij deze wereld allang vergeten.

Tomasco² | 24-04-07 | 14:08

@knarfje 24-04-07 @ 13:32
er zijn inmiddels al prijsjes uitgeloofd.

De Regenjas | 24-04-07 | 14:00

Groot respect voor de familie trouwens. Als je na zo'n tragedie nog kunt denken aan orgaandonatie dan heb je volgens mij wel klasse.

TM | 24-04-07 | 13:55

Gewoon in beschuldiging stellen van moord met voorbedachte rade. Ben het een tikkie zat aan het worden dat hier nog over nagedacht moet worden.
Opsluiten en de sleutel een heeeeeeeeeeeeele tijd kwijt zijn.

Boksbeugel, really. Death would be too good for such an asshole.

TM | 24-04-07 | 13:54

maar ff wat anders, jullie hebben het allemaal over Bubba en zijn 20 - 30 cm maar sommige jongens vinden dat lekker... niet echt een straf dus he

BlackDeathMetal | 24-04-07 | 13:49

moge hij het eeuwige leven krijgen en met deze last blijven leven

Tomasco² | 24-04-07 | 13:48

Hé bootsjongen, komm mal hier...

chauvelin | 24-04-07 | 13:41

zinloze shit allemaal..... denk er maar eens aan hoeveel verdriet dit ander mensen doen. Vrienden, familie, klasgenoten allemaal veel sterkte!

BlackDeathMetal | 24-04-07 | 13:39

nog even verwijzend naar de blogjes van z'n pa craziecris.hyves.nl/blog/ . BRRRRRRR, gaat lekker daar:

En ik ben onderhand zover dat ik haar toewens wat ze mij heeft aangedaan.En bij deze wens ik haar dat officieel toe.Jij,Sascha en jouw dochter,zullen ervaren wat het inhoud om pijn te hebben zonder oplossing.Zonder hoop en hoop op verbetering.Zonder hoop op vergeving,jullie zullen beordeelt worden zoals jullie mij beoordeeld hebben,zonder mededogen,zonder medelijden.Dit wens ik jullie toe in naam van gerechtigheid en waarheid.Iemand die zijn oordeel over de relatie laat afhangen van iemand die mij niet eens kent verdient niet beter dan wat ik allemaal door moet maken dank zij jou!En ik weet dat ik drievoudig terugkrijg wat ik erin stop maar dat maakt me niets meer uit want ik ben toch alles al kwijt.En ik heb geen idee hoe mijn toekomst eruit gaat zien maar ik geef niet op!Ik blijf knokken voor mijn eigen plekkie op deze kut wereld.En iedereen die mij een kwaad hart toe draagt kunnen en verrasing tegemoetzien die ze nooit verwacht hadden.Niet door mij persoonlijk,maar het leven heeft me laten zien dat iedereen die mij fuckt terugbetaalt word met dezelfde impact als die mij is aangedaan.Jammer joh!Nu is het zaak om haar uit mijn systeem te bannen.Maar hoe doe je dat?Tot nu toe huil ik mezelf in slaap en dan praat ik over ruim 10maanden,iedere fucking avond!Ik wil door met mijn leven maar ze houdme tegen.Help me,help me alsjeblieft!

knarfje | 24-04-07 | 13:32

Is die dame niet medeplichtig?

Sheik Stanza | 24-04-07 | 13:30

Pepijn de laffe hond. Een dreun met de blote vuist brengt al de nodige problemen met zich mee, laat staan met een boksbeugel. Op z'n minst tandjes spugen of een gebroken kaak of jukbeen, in het ergste geval... Gerd Nan. Je zou Pepijn -overigens samen met 'Jochem' de meest vreselijke naam van het Westelijk halfrond; alleen eikels noemen hun kind zo- ten minste één flinke dreun met een boksbeugel toewensen, maar we zijn beschaafd. Dan maar een veroordeling voor moord, gezien het vooropgezet plan om het slachtoffer met een hard voorwerp op zijn hoofd te slaan.

Murdockyoufool | 24-04-07 | 13:27

-weggejorist-

blaka-tara | 24-04-07 | 13:26

@de dubbeling 24-04-07 @ 12:39
ik houdt m'n regenjas echt wel dicht we zijn gelukkig getrouwd en zal niet eens denken aan vreemdgaan.
Noem mij dan maar ouderwets, prima.
Ik hou van de moeder van onze kids en zal nooit vreemdgaan.
natuurlijk zie ik ook wel eens een lekker wijf en kijk daar echt wel naar, maar dat betekend niet dat ik dan maar gelijk m'n kloten achterna moet lopen.

De Regenjas | 24-04-07 | 13:24

Hier. Gezellige boel in Alkmaar. Op de partypiep al een deaudsbedreiging van ene C-olombia, die ook iets met 'vrienden' meldt. Vreemd
" Geplaatst op: 11:58 Meld Misbruik Post

pepi

waarom zo in agressie kwijt raken

ik had dit niet van je verwacht

jullie zij nallebei vrienden van me

maar weat je gedaan hebt kan en mag niet

jij gaat eraan!

xx "

LibertasSimplex | 24-04-07 | 13:24

quote: broomstick 24-04-07 @ 12:30:

-zucht-
Iemand op Radio 2 met die (vreselijke) Frits Spits --
"kende de dader het slachtoffer?" "Daar kan ik geen mededeling over doen"
"Zijn er getuigen?" "Er zijn wel getuigen"
"Hoe laat?" "Om een uur of 1 's middags".

Peppi heeft die ochtend om 8:29 nog ingelogd. Waarschijnlijk voorlopig de laatste keer. Jammer, dan kan hij niet de leuke comments lezen. Een bloemlezing (voor het archief, indien de pagina van Peppi wordt opgeheven, dan kan hij 't over 20 jaar nog eens terug lezen):

jullie zij nallebei vrienden van me
maar weat je gedaan hebt kan en mag niet
jij gaat eraan!

Ik hoop dat je een tumor in je voorhoofd krijgt kleine rioolrat. Jij gaat dagelijks 20 cm in je reet krijgen in de bijlmerbajes. Sterkte gangstertje!!

Nee, ik vergeef je voor je daden, alleen God zal over je oordelen, maar mag ik nu wel je vriendin hosselen nou jij geen tijd meer voor der heb?

Als ik jou tegenkom zal ik je zwaar toetakelen, dat is zeker. Ik zal vanaf nu altijd achterom kijken, waar je loopt.

Muchos pepinos (komkommers) in je culo toegewenst......
En vooral veel zeepjes oprapen matroos....

* en bij vriendin Kimberlie:

Je 'schatje' zal straks van vele grote mannen het schatje worden... en hopelijk blijft het daar niet bij en zal hij de rest van zijn leven boeten, beter verdient hij niet.

Zo grappig: hier heeft echt helemaal niemand iets aan!

Opvallend ook hoeveel mensen zich verlagen tot zijn niveau. Ik zie op de site van het Gerd Nan 3x zo weinig medeleven als haat op de site van Pepijn.. (en dat is omdat de site geblokkeerd is).
Niemand hier weet volgens mij waarom hij het gedaan heeft. Hij was in iedergeval goed in de war en heeft een hele grote fout gemaakt. Maar wat een stelletje schapen hier die zeggen hem en zijn familie (wat heeft die ermee te maken?) even goed onder handen te nemen!
Ik ben letterlijk dit tegengekomen: "wat een held ben jij even met een boksbeugel iemand neerslaan. Als ik je tegenkom maak ik je kapot!"
Huh?!

Volgens mij is het juist dit soort reacties wat zinloos geweld in stand houdt.

VincentvL | 24-04-07 | 13:22

Wat een trieste zak is die Peppie, met een boksbeugel, zijn slachtoffer liggend op de grond en gewoon 3x op hem in meppen. Vuile laffe hond! Het is gewoon moord met voorbedachte rade, je neemt willens en wetens een boksbeugel en je gaat verhaal halen. Ik hoop dat ze je levenslang in een hele donker kerker gooien. Voor eeuwig ongezien de tyfus. En ik hoop dat er in de gevangenis een hele grote neger rond loopt die dagelijks zijn 25 centimeter tereur op een meer dan brute manier bij je naar binnen schuift!!!!!

The Fisherman | 24-04-07 | 13:21

ongelooflijk triest... alle respect en medeleven gaat uiit naar nabestaanden van de jongen.... en laat justitie deze trieste actie nou eindelijk eens een keer KEI hard afstraffen.... minimaal 10 jaar rotten in de bak

joost57 | 24-04-07 | 13:18

hij is weggehaald van hyves;

deze hyver is niet ok

van de ene kant terecht, dat is hij ook niet, maar wel lekker om even flink op zo'n kneus af te geven.. kaartje naar politiebureau dan maar???

koomen | 24-04-07 | 13:18

En dit alles om een kutje.

Sheik Stanza | 24-04-07 | 13:18

@ zuipkeet
Jij bent een simpel persoon zeg..

Rolanddd | 24-04-07 | 13:17

Hij was er inderdaad doelbewust naar toe gegaan om voor zijn vriend het ''klusje'' wel ff op te lossen.

Mr SmokeALot | 24-04-07 | 13:11

-weggejorist-

Criminal Minds | 24-04-07 | 13:10

Ik krijg hier letterlijk pijn in mn buik van. Het zal je kind maar zijn.....

theking | 24-04-07 | 13:09

Echt verschrikkelijk.. en onbegrijpelijk dat iemand tot zo iets in staat is.... Heel veel sterkte voor alle familieleden, vrienden en bekenden van de overleden jongen... En laten we alle hopen dat Pepijn via het volwassenenstrafrecht berecht zal worden, aangezien hij zichzelf nogal volwassen achtte...

deejaykoen | 24-04-07 | 12:59

@pepp1

De Staat betaalt je studiekosten plus onderdak en vreten. Prima toch en je hebt een verzetje (naast Bubba). LOI'tje zelfstandig ondernemen ofzo. Aan de bak komen bij een baas gaat hem toch niet meer lukken.

Koelie | 24-04-07 | 12:58

-weggejorist-

jajoh? | 24-04-07 | 12:57

wat zijn NL'ers gewelddadige mensen

pickice | 24-04-07 | 12:49

wel een lekker wijf die kimberlie

Amazing_Mark | 24-04-07 | 12:46

Is er overigens iets bekend van de "opdrachtgever" die de yugo's te duur vond en zijn heil zocht bij het matrozengilde? Geen hyves profieltje van deze laffe dakhaas? Iemand?..........

Gordon Shumway | 24-04-07 | 12:45

Eh, du kleine Matroze. Bist du noch wach? Weißt du was einzamkeit ist?

Spyrograaf | 24-04-07 | 12:44

@Waldinho 24-04-07 @ 12:31
Maar als het nou alleen de bedoeling was om Gerd Nan pijn te doen, niet om hem te verwonden? Dan lijkt me de mishandeling met voorbedachten rade maar de zware mishandeling niet.
Wat beslist een rechter als er tegen de slaap geslagen wordt? Gaat hij er dan van uit dat een redelijk denkend mens moet weten dat dit kan leiden tot coma en de dood? Heeft Pepijn dan bewust het risico genomen dat hij Gerd Nan dood zou slaan?

skerchi | 24-04-07 | 12:44

Sneu voor de mensen op de PP2G (of wat is die afkorting?) van Peppie. Je zal toch maar op enige manier met Pep geassocieerd worden. "dit is mijn brother ben trots op hem.....;)". Ben benieuwd of die broer net zo trots op Pep is.

Razendsnel | 24-04-07 | 12:43

Die broer van die Pepijn speelt in de film Afblijven!, zal die broer ook een goede reputatie aan overhouden

kakakabouter | 24-04-07 | 12:41

@Pram 24-04-07 @ 11:02
Ik denk dat we elkaar niet helemaal begrijpen.

@Regenjas.
Oke. Als je je regenjasje maar dichthoud dan, he.

*Troost zich met de gedachte dat Peppie's vrouwtje omzal komen van de aandacht van geyle jongens en zich vanaf nu regelmatig op bukakka-feestjes zal vertoefen.*

*peppie overigens ook*

de dubbeling | 24-04-07 | 12:39

Ik zie dat GS een mirrortje heeft geplaatst naar het profiel van Peppi.

"What's on my mind: Kimberly & Werner, R.I.P."
Daar kan hij nog wel een naam bij plakken ...

broomstick | 24-04-07 | 12:36

@skerchi 24-04-07 @ 12:28

met de blote vuisten kun je iemand makkelijk zwaar mishandelen, e.g. een gebroken neus. Dit kan dus gemakkelijk leiden tot zware mishandeling met voorbedachten rade met de dood tot gevolg: 15 jaar

Waldinho | 24-04-07 | 12:31

-zucht-
Iemand op Radio 2 met die (vreselijke) Frits Spits --
"kende de dader het slachtoffer?" "Daar kan ik geen mededeling over doen"
"Zijn er getuigen?" "Er zijn wel getuigen"
"Hoe laat?" "Om een uur of 1 's middags".

Peppi heeft die ochtend om 8:29 nog ingelogd. Waarschijnlijk voorlopig de laatste keer. Jammer, dan kan hij niet de leuke comments lezen. Een bloemlezing (voor het archief, indien de pagina van Peppi wordt opgeheven, dan kan hij 't over 20 jaar nog eens terug lezen):

jullie zij nallebei vrienden van me
maar weat je gedaan hebt kan en mag niet
jij gaat eraan!

Ik hoop dat je een tumor in je voorhoofd krijgt kleine rioolrat. Jij gaat dagelijks 20 cm in je reet krijgen in de bijlmerbajes. Sterkte gangstertje!!

Nee, ik vergeef je voor je daden, alleen God zal over je oordelen, maar mag ik nu wel je vriendin hosselen nou jij geen tijd meer voor der heb?

Als ik jou tegenkom zal ik je zwaar toetakelen, dat is zeker. Ik zal vanaf nu altijd achterom kijken, waar je loopt.

Muchos pepinos (komkommers) in je culo toegewenst......
En vooral veel zeepjes oprapen matroos....

* en bij vriendin Kimberlie:

Je 'schatje' zal straks van vele grote mannen het schatje worden... en hopelijk blijft het daar niet bij en zal hij de rest van zijn leven boeten, beter verdient hij niet.

broomstick | 24-04-07 | 12:30

Drukpunt ..... ik krijg een associatie met anus. Is dat raar ?

Bigi Bana Boy | 24-04-07 | 12:28

@superjan 24-04-07 @ 12:16
Yep

De Regenjas | 24-04-07 | 12:28

Mr SmokeALot 24-04-07 @ 11:25
Ff om het verhaal duidelijk te maken. Hij is NIET geslagen door een boksbeugel! 2 klappen op zijn slaap met blote vuisten was genoeg. RIP knul!

SmokeALotheb je nog meer details? Opwachten of tegen het lijf lopen?

nl.wikipedia.org/wiki/Mishandeling
Er wordt onderscheid gemaakt tussen 'gewone' mishandeling en zware mishandeling. Als iemands handeling erop gericht was om iemand een zwaar lichamelijk letsel toe te brengen, is er sprake van zware mishandeling. Anders is het 'gewone' mishandeling. Zwaar lichamelijk letsel is bijvoorbeeld een gebroken neus of een blijvend letsel.

De maximumstraf is mede afhankelijk van de ernst van de gevolgen.

Dus... Zonder boksbeugel, mishandeling met voorbedachten rade met de dood tot gevolg: maximum straf 9 jaar.
Als er wel een boksbeugel in het spel was: Zware mishandeling met voorbedachten rade met de dood tot gevolg: maximum straf 15 jaar.

Wat denken de reagurende juristen ervan?

skerchi | 24-04-07 | 12:28

Sprakeloos...

PsychiatrischPatient | 24-04-07 | 12:26

Weer een TBS'er erbij die over een paar jaar, aan de hand van een 19 jarige stagiare, de benen neemt en blind van waanzin aan het moorden slaat.
1 stille tocht is niet genoeg

Amnesia | 24-04-07 | 12:24

Vermoed dat matroos Pepijn de rest van zijn verknalde leven heel erg slecht zal slapen. Zal dus wel niet al te oud worden. Zou over een aantal jaren zomaar eens voor een locomotief van de NS kunnen springen in een depressieve bui. En geloof me, daar zal hij er vele van hebben.

ramptoerist | 24-04-07 | 12:20

Nou slim gedaan als hij zo van Kimberly houd.

Er zal nooit iets tussenkomen buiten die 18 jaar gevangenis die hij hopelijk gaat krijgen.
Met boksbeugel iemand drie maal op slaap slaan is voorbedachte rade, dus gewoon ordinaire moord.

investin | 24-04-07 | 12:20

nog iets! een derde oog zou eigenlijk de beste oplossing zijn voor deze ongelooflijk laffe en zogenaamd stoere lummel. jammer dat de blauwen je eerder hebben.

michael0608 | 24-04-07 | 12:20

Hyves vaart er wel bij: al die (onbedoelde) aand8...

Hebben ze daar niet het fatsoen om die pagina's uit de lucht te halen, al is het maar minstens uit piëteit voor de nabestaanden (Als ze hun hits maar halen voor de sponsors: lang leve de breazeauh-economics!!!)

FredFlinstone | 24-04-07 | 12:17

zweten kerel, heeeel veeeel zweten. Gedachtes die blijven malen in je hoofd tot je er knettergek van wordt! je verdient het schijbaar gewoon, vuile moordenaar!

youreckon | 24-04-07 | 12:16

@ de regenjas> krav maga, systema?

superjan | 24-04-07 | 12:16

@Flodder 24-04-07 @ 12:01
Nee hoor heb alleen Chinese pleegouders.
Ben ik mee opgegroeid, omdat ze hier in het dorp weden uitgescheten.
Geef mij eens een eerlijke reden dat 3 chinese kinderen gemolesteerd werden op de basisschool.
Deze mensen hebben na jaren een eigen restaurant en hebben zich de tering gewerkt, zonder ook maar 1 x bij de soos aan te kloppen.
Daar heb ik respect voor, zouden ook nederlanders kunnen doen.

De Regenjas | 24-04-07 | 12:16

Jammer om jonge levens zo verschrikkelijk nutteloos vernietigd te zien worden. Waar kwam die boksbeugel eigenlijk vandaan? En waarom loopt dat jongetje eigenlijk met zo'n ding rond? Van zijn vader geleend? Zou me niks verbazen..

ramptoerist | 24-04-07 | 12:14

quote pepijn: der zal nooit iemand tussen ons in komen te staan...

ja dat blijkt lutser! duidelijke taal justitie! zet peppie maar in een donker hol waar kokkie de baas is! heeel heeeeel veel sterkte voor de familie en nabestaanden van Gert Nan

blaka-tara | 24-04-07 | 12:13

@michael0608 24-04-07 @ 12:11
Schiet niet op, hij werd buiten het schoolplein opgewacht.

Hellsmurfje | 24-04-07 | 12:13

De kracht van de blote vuist wordt als sinds het A team en Magnum, chronisch onderschat.
knokkels zijn dodelijke wapens in de verkeerde handen

superjan | 24-04-07 | 12:12

@Koelie
Met een beetje verstand gaat hij in de bak studeren. Alle tijd.
Maar ja, met dat beetje verstand zat hij daar niet.

Pepp1 | 24-04-07 | 12:11

De zoveelste. Het wordt tijd dat de schoolpleinen nu eens hermetisch afgesloten worden voor buitenstaanders en dat surveillance bij de hekken komen. Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan....
Voor mij mag de dader levenslang krijgen, jammer dat ie wel weer volgens het jeugdrecht aangepakt zal worden. ZO GAAT DAT NL IN NEDERLAND. Maar de politiek blijft voor tbs, etc, etc. DE oplossing is gewoon kale cellen, echt water en brood, slechte behandeling, lijfstraffen. Krijgt de overheid zeker controle terug en het schrikt in ieder geval af.

michael0608 | 24-04-07 | 12:11

heerlijk trouwens die moderne techniek! alles en iedereen is te vinden op het net!

-Sores- | 24-04-07 | 12:10

Een passende straf voor deze jongeman,
gewoon zijn lul eraf.

Puntplompzak | 24-04-07 | 12:10

@LifeCatcher 24-04-07 @ 10:30
Lees je eigen schrijfsels nog eens goed door. Jij bent degen die het normaal vind dat je zomaar iemand afmaakt als deze iets doet wat je niet leuk vind. Niet ik, ik verafschuw in principe elke vorm van geweld. Overigens ik stelde ook voor dat jij het jezelf aan deed. Dus ga nog maar eens de vandale doorspitten en goed lezen wat hypocriet betekent!

Hellsmurfje | 24-04-07 | 12:10

@De Regenjas
Als de kip en een restaurant niet gaar is zie ik dat ook als een levensgevaar.
Het mes dat de kok hanteert is een dodelijk wapen. Dat wordt geen fooi maar een ram tegen elk willekeurig dodelijk punt. ;-)

Pepp1 | 24-04-07 | 12:09

@BlackDeathMetal 24-04-07 @ 10:38

Ik betwijfel of deze feut elke nacht wakker ligt.
Ach met een beetje mazzel draait hij zes jaar de bak in. Dus na 4 jaar komt ie weer vrij. Dan is hij 22 en kan hij z'n hele leven teren op de bijstand. Keurig zo'n strafblad.

Koelie | 24-04-07 | 12:04

@Hyperion
Hahaha. Het verhaal veranderd met regelmaat.
Straks, stond Gert Nan met een pistool te zwaaien en heeft hij de vriendin van zijn vriend verkracht. Zijn we allemaal en een klap uitgeluld.

Pepp1 | 24-04-07 | 12:03

@bloempotten van je vrouw schelen, ik schijt in de bloempotten van je vrouw

Mingaul 24-04-07 @ 11:46
Kom maar langs alleen ben ik bang dat je de bloempotten niet haald.
Lees de onderliggende boodschap eens.
Communicatie noemen ze dat en dat werkt ook in een huwelijk.

De Regenjas | 24-04-07 | 12:03

joh regenjas, iedereen mijd die familie van jou als de pest, en ik word er doodziek van om alleen maar te lezen over dat mislijk nageslacht van jou.
Beter kap je ermee, en ga je ff spelen met dat zenuwdrukpunt van je

Mingaul | 24-04-07 | 12:02

De Regenjas 24-04-07 @ 11:55
U bent een ninja?

Flodder | 24-04-07 | 12:01

Moord en brand... wel fikken per ledemaat hè pepijntje.

Het Utrechts Urinoir | 24-04-07 | 12:00

De Regenjas 24-04-07 @ 11:55

en toch is dat niet hetzelfde als:
horen van een "vriend" dat de vriendin van die "vriend" vreemdgegaan is.

uit verdediging meppen, ok, ook dan nog niet moorden.

dit is een partijtje "shooting the messenger"
(als de verhalen nu een keer kloppen :p)

Hyperion | 24-04-07 | 12:00

-weggejorist-

Allahisflikker | 24-04-07 | 11:57

@Turbo-Tinus 24-04-07 @ 11:31
eerlijk zijn ?
Wanneer mijn gezin in levensgevaar komt JA
Dan zal ik zonder te aarzelen moorden.
Ik zal het proberen uit te leggen.
Wanneer er iemand met een wapen begint te zwaaien, schakel ik die snel uit.
Ik ben geen wapen nodig. pak gewoon een zenuwdrukpunt en wanneer er iemand met een wapen zwaaid pak ik een dodelijk punt.
Ik ben dus niet aggresief maar ook geen slachtlam die door geflipte gasten zijn familie laat afslachten.
Onze familie werkt zich de tering en batelen belasting genoeg ook in en over de grens en zullen dus nooit accepteren dat we geript worden.
Dan mag Balkenende geschokt zijn maar dit gebeurd nooit.

De Regenjas | 24-04-07 | 11:55

Sterkte voor de nabestaanden. Vrees echter dat de dader er idd met twee weken trams poetsen weer naar huis mag, en compensatie krijgt voor gemiste inkomsten. Ben benieuwd; ik gun hem minstens tien jaar in een doorgeschimmeld cellencomplex.

looprekje | 24-04-07 | 11:54

@ZwakZinnig
Jawel.
Door drie keer met een 'mishandeling verzwarende zaak' (de boksbeugel) tegen de slaap van het slachtoffer te slaan heeft de verdachte willens en wetens de aannemelijke kans aanvaard (voorwaardelijke opzet), dat de gedraging van de verdachte de dood van het slachtoffer ten gevolge zal hebben.
Ofwel: deaudslag

Pepp1 | 24-04-07 | 11:52

Wat voor celstraf hij ook krijgt: zeker is dat zijn meisje binnen een paar maanden tegen de verkeerde aanloopt en nooit meer met van die van onschuld glimmende oogjes naar hem zal kijken.
Je hebt niet alleen een onschuldige jongen vermoord, maar ook je meisje getekend voor het leven en je zelf veroordeeld tot een leven in de goot, oh wacht: daar was je al.
Ook nog veel plezier met het organiseren van de verhuizing van je ouders!

GSJunkie | 24-04-07 | 11:49

De Regenjas 24-04-07 @ 11:40

Je vergeet even dat hier iemand met voorbedachte rade doodgeslagen is met een boksbeugel dat is wel wat anders dan voldoen aan de mores van een streekroman uit 1953.

ranqneuzeKleinburger | 24-04-07 | 11:47

-weggejorist-

Mingaul | 24-04-07 | 11:46

Ik kon Pepijn ff. De sukkeltje heeft bij een kroeg gewerkt waar ik nu werk.

koekdeeg | 24-04-07 | 11:43

@Willy Vanilly 24-04-07 @ 11:29
Is weinig romantisch aan pa en ik regelen het bedrijf en de vrouwen beslissen zelf wel wat ze in huis willen hebben.
Het is namelijk nog altijd zo, dat een relatie van 2 kanten moet komen.
Ze heeft laatst gifgroene bloempotten gekocht, walgelijk maar zij vind die mooi.
Mooi laten gaan toch?
Ik heb liever een vrije en tevreden vrouw in huis met gifgroene potten, dan een ontevreden vrouw.
Ik ben wel bevooroordeeld omdat ik van haar hou.

De Regenjas | 24-04-07 | 11:40

De Regenjas 24-04-07 @ 11:25

Ik noem je zeker geen mietje. Je hoort je gezin en vrouw te beschermen tegen wie of wat dan ook met alle middelen.

Bigi Bana Boy | 24-04-07 | 11:38

@bwahaha 24-04-07 @ 09:12
Is het belangrijk wat ze waren of wat de oorzaak was? Zijn er dan omstandigheden waarin een ander doodslaan wel gerechtvaardigd is?

Hadjewat? | 24-04-07 | 11:36

@zwakzinnig
zeg ik iets anders dan?

Rabarberke | 24-04-07 | 11:36

Troost je verder met de gedachte dat sailorboys erg populair zijn in de gay scene (kijk maar eens bij een gayparade) en dat Peppijn zich voortaan in de gevangenis misschien beter Pijpen kan gaan noemen. Het scheelt maar één letter.

Bigi Bana Boy | 24-04-07 | 11:35

natuurlijke selectie, als je niet eens tegen wat klappies kan!! wat een Peaut

Mingaul | 24-04-07 | 11:33

de verkoper van de boksbeugel zal wel 20 jaar krijgen de dader zelf 5 maanden plantsoenendienst

gordon99 | 24-04-07 | 11:33

Hyperion 24-04-07 @ 11:12

Ik begrijp wat je wil zeggen maar ik geloof niet dat er vroeger zo veel eerlijker gevochten werd. Dat is een romantische mythe ben ik bang. Ik heb toevallig net een boek over de geschiedenis van Amsterdam gelezen en in de gedeelten waar het over rechtspraak en ordehandhaving ging stonden heel veel zaken waarin er met wapens gevochten werd door burgers. En dan praten we over 300/400 jaar geleden,

Bigi Bana Boy | 24-04-07 | 11:32

@De Regenjas 24-04-07 @ 11:25,

Alleen knokken of ook moorden?

Turbo-Tinus | 24-04-07 | 11:31

kleautvieaul!

Mingaul | 24-04-07 | 11:31

De Regenjas 24-04-07 @ 11:14 Wat een romantisch verhaal!! Gefeliciteerd!

Willy Vanilly | 24-04-07 | 11:29

maar goed dat het geen Mocro was, dan was dit forum ontploft, en had het land op zijn kop gestaan. .... en deze kaptein iglo?.... ach ja de vrouwtjes he

Mingaul | 24-04-07 | 11:28

-weggejorist-

Zimba | 24-04-07 | 11:27

@Hyperion 24-04-07 @ 11:17
26 jaar geleden en ik heb moeten knokken voor mijn vrouw.
En wanneer ik naar m'n beide dochters kijk (studenten) en m'n zoontje van 12 en sinds kort onze kleindochter.
Kan de hele wereld aan het gas.
Noem mij maar een mietje ik ben stapelgek met mijn gezin.
Ik zal ook ten allen tijde mijn familie beschermen want de nederlandse regering laat het afweten.

De Regenjas | 24-04-07 | 11:25

Ff om het verhaal duidelijk te maken. Hij is NIET geslagen door een boksbeugel! 2 klappen op zijn slaap met blote vuisten was genoeg. RIP knul!

Mr SmokeALot | 24-04-07 | 11:25

Niet als minderjarige berechten, maar LEVENSLANG! Sukkel!

Silence | 24-04-07 | 11:22

Wat een mafkees. Je gaat iemand vermoorden/mishandelen omdat je, van horen zeggen, hebt vernomen dat de vriendin van een vriend van je, mogelijk met een ander gezoend heeft.
Wat een achterlijke matroos ben je dan?

Pepp1 | 24-04-07 | 11:21

weer fraai nieuws en dito leesvoer
godverdommer er is iemand dood en dat is kudt

Bill Bixby | 24-04-07 | 11:19

Artikel 302 | Sr, Boek 2, Titel 20
ZwakZinnig 24-04-07 @ 11:04

1.
Hij die aan een ander opzettelijk zwaar lichamelijk letsel toebrengt, wordt, als schuldig aan zware mishandeling, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste acht jaren of geldboete van de vijfde categorie.

2.
Indien het feit de dood ten gevolge heeft, wordt de schuldige gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Toasti | 24-04-07 | 11:19

Pepijn vuile moordenaar!!

Mariobros | 24-04-07 | 11:19

De Regenjas 24-04-07 @ 11:14

das 50 jaar geleden?
toen ging je die dorpelingen ook niet met een mestvork te lijf, denk?

Hyperion | 24-04-07 | 11:17

Iemand doodslaan voor zo'n kudtbreezah die je overal kan krijgen voor een McDonaldje........... het moet niet gekker worden

tinken_vering | 24-04-07 | 11:17

Idd Hyperion, volgens mij ook niet.

Trouwens wel apart dat die Gerd unser kleiner matrosen wel bij zijn hyves vriendjes heeft staan.

bertsje | 24-04-07 | 11:15

Groetjes an Bubba

bones | 24-04-07 | 11:14

@de dubbeling 24-04-07 @ 10:52
Dat ben ik helemaal met je eens.
Maar toen ik verliefd werd liet ik mij niet tegenhouden door haar dorpelingen.
Donder op ze was verliefd op mij en ik op haar en wist donders goed dat ik voor haar moest knokken.
Wat ik absurd vond omdat wij toevallig uit 2 verschillende dorpen kwamen.
Mijn huidige schoonvader belde mij op een zaterdagavond, omdat m'n meisie het dorp niet veilig uitkon, terwijl wij met m'n ouders uit eten zouden gaan.
Hoef je niet te raden dat ik m'n nette kleding uit heb getrokken en een ouwe spijkerbroek aan getrokken heb.
Na een stevig robbertje knokken heb ik mij omgekleed en met een blauw oog heerlijk ge-eten.
Had wel toen haar hartje gewonnen.
Was ook de eerste avond dat ze van m'n ouders mocht blijven slapen.
Ik ben sinds kort opa en weet nog steeds dat ik toen de juiste keus heb gemaakt.

De Regenjas | 24-04-07 | 11:14

Bigi Bana Boy 24-04-07 @ 11:10

sure,

alleen wordt in de meeste gevallen geen gebruik gemaakt van wapens.
zoals een boksbeugel....

en in nog minder gevallen wordt er iemand om vermoord.
en zoals nu blijkt: Gerd was niet eens de gene die "vreemd" ging??

Hyperion | 24-04-07 | 11:12

omg... ik hoop echt dat deze jongen als volwassene berecht gaat worden.
Damn hoe ziek moet je zijn om zoiets te doen?

Dropout | 24-04-07 | 11:10

LifeCatcher 24-04-07 @ 11:04
Je begrijpt mij geheel verkeerd denk ik. Ik wilde duidelijk maken dat ik het fout vind dat er jongens zoals onze matroos hier zijn die direct iemand dood slaan omdat "hun" meisje met een ander zoent. Ten eerste vind ik dat als zij vreemd gaat, dat je relatie kennelijk niet goed genoeg is en dat zij jou vanaf dat moment in ieder geval niet meer waard is. Maar op deze leeftijd kan je nog geeneens spreken van een relatie, hoewel ik snap dat als je vriendin vreemdgaat het ook op deze leeftijd kut voor je is. Alleen je moet wel weten, dat het zeer waarschijnlijk toch niet je latere vrouw zal worden, dus is zij het dan waard om iemand daarom dood te slaan?

Pram | 24-04-07 | 11:10

Hoe erg het ook is, bedenk wel dat vechten over meisjes van alle tijden is. Het zal de ouders en vrienden van Gerd geen troost geven, maar het moet niet opgevat worden als een teken dat het in Nederland helemaal uit de hand aan het lopen is. Vechten in kroegen, kermissen en om meisjes is (helaas) iets wat zo oud als de mensheid is.
Maar verschrikkelijk is het en ik zou niet graag met de ouders van hem willen ruilen (met die van de dader trouwens ook niet).

Bigi Bana Boy | 24-04-07 | 11:10

Heeft GS hier geen filmpje van?

eeneind | 24-04-07 | 11:08

Laks gedrag en enorme poldering werken dit soort gevallen in de hand gewoon.

LifeCatcher | 24-04-07 | 11:06

het verhaal is stuk milder dan jullie allemaal denken

gerdnan heeft alleen tegen de vriendin van een "vriend" van hem verteld dat deze "vriend" was vreemd gegaan

waarna deze "vriend" pepijn heeft gebeld

Stond ergens boven. Naar wat ik begrijp heeft die Gerd niets misdaan, behalve iemand verlinkt. Wat op zich wel lullig is, maar verre van een rechtvaardiging voor klappen.

bertsje | 24-04-07 | 11:05

Trieste kutkneus ben je ook als je zomaar gaat lopen rossen.

RIP en sterkte voor de familie.

Horsedick | 24-04-07 | 11:04

Rabarberke 24-04-07 @ 10:55

Moord is in Nederland per definitie met voorbedachte rade, anders is het doodslag. Er wordt echter niet aan alle bestanddelen van de delictomschrijving doodslag voldaan, immers, de verdediging kan simpelweg aanvoeren dat het niet de opzet was deze jongen te doden. Vermits, zware mishandeling met de dood ten gevolg.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 11:04

Pram 24-04-07 @ 11:02
Je tilt er niet zwaar aan? Dan is het ook jou schuld!
Begin er maar zwaar aan te tillen want zoals je vandaag leert kan het de dood tot gevolg hebben als je zo lui en ongeinterreseerd blijft!
Of moet je je 2 keer aan dezelfde steen stoten???

LifeCatcher | 24-04-07 | 11:04

R.I.P. Of hij nou een eikel was of niet, 18 jaar worden is voor iedereen te kort. (paar uitzonderingen daargelaten)

M299 | 24-04-07 | 11:02

Jep, Israëlisch.
Nope, geen bezit, is niet nodig als er gewoon respect tussen de partners is en wat meer controle op je geile vleeselijke behoeftes.

LifeCatcher | 24-04-07 | 11:02

de dubbeling 24-04-07 @ 10:56
Volledig met je eens, ik beschouw dit ook niet eens als vreemdgaan, deze kinderen zijn rond de 17. Die denken allemaal dat hun eerste "liefde" hun enige grote liefde zal blijven, niet wetend dat ze over een jaar waarschijnlijk elkaar allang vergeten zijn. Zoenen en het "vreemdgaan" gebeurt op deze leeftijd. Ik til er ook niet zo zwaar aan, maar LifeCatcher volgens mij wel. Ik wilde alleen duidelijk maken dat het niet alleen de schuld is van het slachtoffer, maar dat minstens evenveel schuld bij het meisje ligt.

Pram | 24-04-07 | 11:02

LifeCatcher 24-04-07 @ 10:46

Hetzij allicht enigszins tendentieus, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat u geen Nederlander bent. Dit baseer ik enerzijds op de abominabele kwaliteit van uw Nederlands en anderzijds op uw visie omtrent het 'bezitten' van vrouwen.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 10:59

Kimberly over Pepijn: no matter what they say i love you anyway!
Benieuwd of ze dat lang volhoudt.....

blikjegrolsch | 24-04-07 | 10:57

Waarom met boksbeugel? stomp hem gewoon met je blote vuisten. wat een lutser

Criminal Minds | 24-04-07 | 10:57

Owja:

@Pram 24-04-07 @ 10:51

vreemdgaan? vreemdgaan? Het gaat hier over 15-16-17 jarigen! Kalverliefde. Niks principes of wat dan ook. Gewoon netjes, beleefd en respectvol zoveel mogelijk verkennend werk verrichten t.a.v. het andere geslacht om later helemaal los te gaan tijdens je studententijd. Niks vreemdgaan. Relaties op die leeftijd houden zelden stand. Het staat toch in geen enkele verhouding. Die jongeren zijn nog volledig bezig met te ontwikkelen wie ze zijn en wat ze willen. Nu denken ze dat ze dat willen maar meestal lopen de zaken toch heel anders. Je klinkt alsof je wat probeert goed te praten.

de dubbeling | 24-04-07 | 10:56

Waarom met boksbeugel? stomp hem gewoon met je blote vuisten. wat een lutser

Criminal Minds | 24-04-07 | 10:56

@gripzz

Moord met voorbedachten rade bewijzen is niet zo makkelijk als jij zegt. Het feit dat er een wapen is, betekent nog niet dat er een moord is voorbereid. De dader had ook wel een pistool kunnen hebben en het slachtoffer per ongeluk om zeep geholpen hebben terwijl hij alleen maar van plan was hem in zijn been te schieten.

Voor moord met voorbedachten rade moet de moord (niet de knokpartij) aantoonbaar gepland zijn en de handeling zonder enige twijfel gericht zijn op het beeindigen van het leven van het slachtoffer.

Dat heeft Pepske niet gedaan. Hij heeft hem in elkaar geramd en vervolgens aan zijn lot overgelaten. Dat is dus zware mishandeling met de dood tot gevolg. Het bizarre daarbij is dat het uitmaakt of hij het slachtoffer alleen achterlaat of wetende dat hij door anderen geholpen wordt.

Had hij zich vergewist dat het slachtoffer nog leefde en had hij net zo lang op hem ingeslagen dat hij dood was, dan was moord met voorbedachten rade een stuk aannemelijker geweest.

Rabarberke | 24-04-07 | 10:55

-weggejorist en opgerot-

Madjack | 24-04-07 | 10:53

IDSMadDog 24-04-07 @ 10:39

sorry hoor, maar waar twee zoenen, hebben twee schuld....
denk dat je niet alles aan Gerd kan afschrijven

Hyperion | 24-04-07 | 10:52

skerchi 24-04-07 @ 10:43
Hm, binnenkort ook ene Sacha (ofhoeheetdieexvanpa) beboksbeugeld.....?
Aan de andere kant, pa durft er tenminste over te praten en lijkt me geen neppenepwiggert.

Lepo | 24-04-07 | 10:52

Op zich is het zo mooi dat er nu waarschijnlijk een heleboel iemanden tussen Peppie en zijn meisje zullen komen voor dat hij überhaubt weer eens in de vrije natuur mag rondlopen.

@ Regenjas.
Ok, maar niet nadenken over wat je doet is sprekend voor bijna ieder mens zou je kunnen zeggen. Maar met een boksbeugel 3x moedwillig op iemand zijn slaap meppen kan ik niet ondoordacht noemen. Dit is in mijn optiek niet goed te praten. In geen enkel opzicht. Zelfs niet in een dubbel opzicht.
Getekend,

de dubbeling | 24-04-07 | 10:52

@ LifeCatcher 24-04-07 @ 10:46
De dode jongen had haar moeten "checken"? Hoezo dat? ik lees nergens dat hij haar heeft aangerand, dus het is geheel vrijwillig gebeurd! Als zij zich gewillig op jouw stort, ga je er toch niet van uit dat ze een vriend heeft?

Maar voorzover ik begrijp is die Kimmie niet degene die vreemd gegaan is, maar is zij slechts de vriendin van die Peppie. Peppie kwam volgens mij voor een vriend van hem op, wiens vriendin met Gerd Nan is vreemdgegaan...

Pram | 24-04-07 | 10:51

krijg met je met die braveheart kijkerts

Marv007 | 24-04-07 | 10:50

Gelukkig,pepijnvader craziecris en kimberly zijn ook vriendjes op hyves.Dat is toch geen insect ?Want anders moet Matroos als hij vrijkomt ook nog papa doodslaan !Hopenlijk heeft hij hiervoor tegen die tijd de kracht er nog voor,want uit welingelichte bron heb ik vernomen dat Bubba klein virusje met zich meedraagt.... van hyves naar hiv....

schuddespeer | 24-04-07 | 10:49

IDSMadDog 24-04-07 @ 10:39
De partner raakt jou kwijt, en als je iets voorsteld, kan dat een groot verlies zijn, erger dan de dood want je moet ermee leven dat die persoon nog wel op de wereld is, maar niet meer voor jou, dat kan de levende hel zijn!
Net als 2 kinderen, zeg maar, beiden zonder vader, maar de ene zijn pa is dood, dus die heeft dan afsluiting hierin, die andere zijn pa leeft maar verblijfplaats onbekend, die heeft geen afsluiting.. snap je?
nogmaals, die dode jongen had haar eerstmoeten chekken voor hij zijn tong erin duwde (als dat zo gebeurd is) het is zijn fout!
We weten allemaal dat vrouwtjes de hormonen oncontroleerbaar kan maken, daar heb je je ouders voor om je van de gevolgen daarvan te behoeden!
Gewoon met je poten van onbekenden waarvan je niks zeker weet afblijven, dan komt het goed en ben jij niet de volgende waar pepijn op los gaat.

LifeCatcher | 24-04-07 | 10:46

-weggejorist-

skerchi | 24-04-07 | 10:43

@IDSMadDog .. it's a mansworld ! die gert nan wist natuurlijk ook wel dat ie het vriendinnetje van pepijn zoende ..

Draaitafel Demagoog | 24-04-07 | 10:42

Voor mijn informatie: Is Gert Nan nu met de vriendin van Pepijn geweest of niet? Of heeft hij tegen de vriendin van A gezegd dat A is vreemdgegaan en heeft A hierop Pepijn gebeld om even orde op zaken te stellen?

Voorts: ik hoop dat Pepijn een langzame en bijzonder pijnlijke dood sterft. Laffe hond.

No Fear | 24-04-07 | 10:42

Het is bewezen dat elke moord een echo heeft. De laatste woorden van het slachtoffer hameren steeds weer door de kop van de dader. Moge deze dader helemaal doof worden van de echo van zijn slachtoffer!

Megazand | 24-04-07 | 10:40

LifeCatcher 24-04-07 @ 10:30

Tja, Pepijn zei het, en deed het ook. Maar wat heb je eraan om de persoon waar ze vrijwillig mee heeft gerotzooid schade toe te brengen, of zoals in dit geval af te maken? "Niets zal tussen ons in komen te staan", Hij komt voorlopig niet meer vrij, dus hun relatie zal nu verre van intiem zijn, doel voorbij gestreefd?

Als je dan de overtuiging hebt dat bij overspel de schuldige gestraft moet worden, waarom wordt dan de partner niet gestraft?

IDSMadDog | 24-04-07 | 10:39

@Hyperion 24-04-07 [ de ruzie over ging, is niet bekend
---------------------------------------------------

toch is dat wel duidelijk :S]

Nou, ik hoor en lees hier allerlei verschillende verhalen, de waarheid zal ergens in het midden liggen, maar duidelijk is het nog niet waar die ruzie om ging.

Quichegerechtigde | 24-04-07 | 10:39

ik vraag mij af of die gozert nog wel berecht wordt of kan dat ook nog postuum? Nu hij hier met naam, foto een sexuele voorkeur op GS staat zal ie wel gelynched worden ofzo (in ieder geval daar zie ik mensen hier zekerz wel voor aan). Slechte zaak natuurlijk, gewoon voor de rechter slepen en hem een toepasselijke straf geven 20 jaartjes ofzeau, die gozert komt toch nooit van zijn trauma af. Maar goed die knakert heeft dus ook een IQ van een natte hondedrol, zelfs ik snap dat een klap op de slaap dodelijke gevolgen kan hebben, ook zonder een boksbeugel. Dus die vent moet maar es even goed na gaan denken hoeveel levens hij heeft verwoest behalve 1. Tis toch vreselijk voor die ouders om hun zoon te begraven. Ik zeg dat het terecht is als die lamlul elke nacht van zn minderwaardig leventje wakker ligt.

BlackDeathMetal | 24-04-07 | 10:38

Bilbo 24-04-07 @ 10:33
*doe eens het topic doorlezen*

preston spears | 24-04-07 | 10:38

lol @ Teen 24-04-07 @ 10:29

Maak daar maar 20 weken van.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 10:37

@Rabarberke 24-04-07 @ 10:13
nickobrien

Je bedoelt dat hem moord ten laste wordt gelegd, dat zal ook wel geberuren, maar subsidiair wordt het dan zw. mishandeling met doodslag tot gevolg. Hij zal wel niet veroordeeld worden voor moord omdat de advocaat voldoende zal kunnen aantonen dat het niet zijn bedoeling was om het slachtoffer daadwerkelijk te vermoorden waar iedereen bij was.
Tenzij het echt een gigantische sukkel is.
---
Hoezo is moord niet te bewijzen??
Boksbeugel is een verboden wapen. Wapens zijn er om te doden, volgens sicko`s dan. Deze toekomstige "uitgescheurde" was dus gewoon er op uit om doelbewust die arme jongen de wereld uit te slaan.
Met een boksbeugel ga je niet knufffelen ofzo...

Gripzz | 24-04-07 | 10:37

Teen 24-04-07 @ 10:29
zeau!

preston spears | 24-04-07 | 10:36

@Rabarberke 24-04-07 @ 10:28
Ik persoonlijk zou helemaal niks te maken willen hebben met iemand die via geweld op anderen zijn relatie probeert te behouden, dat lijkt me hele grote hint dat je zelf straks ook een keer aan de beurt bent.
Maar ik ga dan ook niet vreemd en mocht mijn eventuele partner het nodig vinden dat wel te doen, gooi ik haar direct het huis uit. Mocht ik ze betrappen dan gooi ik ze naakt op straat, maak foto's en zet die in dumpert neer... Maar geweld gebruiken, geen schijn van kans.

Hellsmurfje | 24-04-07 | 10:36

Veel verschil tussen met een gun de klas in Virginia inrennen of iemand in Alkmaar met een boksbeugel op zn slaap meppen is er ook niet.

Derrek Wilder | 24-04-07 | 10:35

Hier dezelfde foto die in het klein staat bij het artikel:
kimberliie.hyves.nl/album/9428628/L_L/...

Hij ziet er idd uit als een wannabe Fin, die volgens mij nu al iets teveel doorgesnoven is, aan zijn magere gezichtje met ingevallen wangen te zien. Gekeken naar zijn spiermassa kan ik snapen dat die zonder boksbeugel niet de straat op durft.

@ spooky 24-04-07 @ 10:12
De reden dat eigenrichting het helemaal gaat worden volgens jou, is dat zulke aso's als onze Peppie hier het vertikken om zich als normaal burger te gedragen en ons rechtssysteem daar helemaal niets aan doet. Ik durf te wedden dat deze jongen nog geeneens een jaar in de gevangenis hoeft te zitten. Terwijl hij toch als eerste voor eigenrichting heeft gekozen door te besluiten iemand neer te slaan met een boksbeugel. Ik kan goed snappen dat fam. van Gerd Nan ook zou verlangen naar eigenrichting, ik hoop alleen ten zeerste dat zij wel weten dat ze daar niets mee opschieten...

Pram | 24-04-07 | 10:34

-weggejorist-

skerchi | 24-04-07 | 10:34

@de dubbeling 24-04-07 @ 10:21
Ik ben ook tegen geweld maar liet en laat mij niet onredelijk in elkaar meppen.
Ik heb alleen maar op sleutelbotten en ellebogen getikt en wel hard.
Maar ik vind elk leven belangrijk en het is nooit in mij opgekomen om tegen hoofden aan te slaan.
Een botbreuk was onvermijdelijk, en ik heb alleen mezelf beschermd.
De meeste van die jongens werken inmiddels voor ons, en zijn maten geworden.
We hebben het er natuurlijk later wel eens overgehad, en ze wisten zelf ook niet waarom ze mij opwachten.
Toen waren wij pubers en ja ook wel ondoordacht.
Waarschijnlijk heeft deze dader ook niet nagedacht.

De Regenjas | 24-04-07 | 10:33

'Deze Hyver is niet ok'
Zelfs hyves vind Pepijn niet ok meer :(

Bilbo | 24-04-07 | 10:33

Laat Pepijn het voorbeeld maar zijn.

Zoiets uitgevreten? Vanaf vandaag is het internet je geweten.

Het leven is al veel te kort voor dit soort bullshit.

Achtertuyn | 24-04-07 | 10:33

Kan die jongen van deze dader, die hem deze opdracht gaf, ook niet vervolgd worden op grond van medeplichtigheid aan doodslag/moord?

DeArmeStudent | 24-04-07 | 10:32

En dan is nog de vraag wat Peppi zijn "beloning" is van de "opdrachtgever".
Heb jongeren al rare dingen zien doen voor een grammetje weed of twee flesjes Breezer.

Aboriginal | 24-04-07 | 10:32

ShadowBMX 24-04-07 @ 10:23

Ach ja, optimist tegen beter weten in.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 10:31

"Bubba verdient gewoon zo'n vers snackje..."

Als het niet rekt dan scheurt het wel... dat ie nooi meer kan zitten op z`n peoperd en uitscheurd tot aan z`n navel.

Gripzz | 24-04-07 | 10:31

@Hellsmurfje .. als het haar keuze is dan is het ook zijn keuze geweest om die gast me een boksbeugel te bewerken .. all is fair in love and war ! welkom op de apenrots !

Draaitafel Demagoog | 24-04-07 | 10:30

Hellsmurfje 24-04-07 @ 10:26
Moeilijk hea? Omgaan met andersdenkenden... jij ziet ook liever dat Ik dan dood ga (bungelend enzo)... hoe dubbel ben je dan.. alleeen .. verschilletje, pepijn zegt het niet alleen, die doet het ook!
1 naam voor jou soort... hypocriet!

LifeCatcher | 24-04-07 | 10:30

@passion

Precies, Gerd Nan ziet er op de foto's uit als een aardige, knappe attente jongen die het nog ver ging schoppen.

Maar vanwege de Pepijn de binnenvaartmongool is het anders gelopen.

Rabarberke | 24-04-07 | 10:30

@LifeCatcher 24-04-07 @ 10:25
Ik hoop voor jou dat het nooit iemand mag treffen die jij kent. Het zal je kind maar zijn. Dit laat duidelijk een tekort aan inlevingsvermogen zien jouwer zijde.

@marteltor 24-04-07 @ 10:26
Nice going sherlock, staat pas een keer op 20 vermeld op GS & NN.

de dubbeling | 24-04-07 | 10:30

Oei, dat was mijn oude school. Zo'n school waar iedereen een beetje benauwd was voor de rector en die strenge concierge. Waar stiekem gezoend werd in de fietsenkelder en nog stiekemer jointjes gerookt op het schoolplein. Maar dat was 20 jaar geleden. Nu is het dus ook zo'n school geworden waar de leerlingen elkaar doodmeppen. Waar moet het heen in de wereld. * zucht als oude man*

De Ware Vrijheid | 24-04-07 | 10:29

@lifeCatcher,
Inderdaad, ik denk dat de ouders een hele grote rol spelen in het gedrag van hun kinderen... Vroeger, toen ik nog klein was, werd er bij onenigheid naar de ouders van kinderen gestapt en werden de kinderen terecht gewezen door hun eigen ouders... echt gevochten werd er bijna nooit... en meestal alleen door de kleintje die niet eens wisten hoe ze moesten slaan, en al direct uit elkaar werden gehaald door oudere kinderen...
Tegenwoordig worden kinderen blijkbaar niet meer opgevoed...

DeArmeStudent | 24-04-07 | 10:29

__Passion 24-04-07 @ 10:28
Nou, vertel.

Schoorsteenveger | 24-04-07 | 10:29

Kijk, zoals in de reacties staat op het profiel van zn tjik:

kimberliie.hyves.nl/profiel/

ZE IS PRISON BREAK FAN!! Heeft onze kleine matroos toch nog een beetje geluk!

bo-oz | 24-04-07 | 10:29

__Passion 24-04-07 @ 10:28
Tuurlijk wel, over twintig jaar weet je niet meer wie het was.

Teen | 24-04-07 | 10:29

van NOS.nl

------------------------------------------------
Waar de ruzie over ging, is niet bekend
---------------------------------------------------

toch is dat wel duidelijk :S

Hyperion | 24-04-07 | 10:28

gore tyfusmongool, die peppijn.
RIP en alle sterkte voor de ouders, ander fam. en vrienden van het slachtoffer!

maninhetwater | 24-04-07 | 10:28

KIMBERLIIE__ PP2G
Is je "vriendje"nu steeds een schatje (wjnmk) De ontspoorde SUKKEL. ........... de rest weggejorist dan maar.

wILL | 24-04-07 | 10:28

Ik kende deze Jongen, de dader en het Slachtoffer.. Gerd nan zat bij mij op school en het was echt een lieve jongen.. R.I.P We will never forget you !

__Passion | 24-04-07 | 10:28

@Hellsmurfje

Wat zou jij doen als jij Kimberly was en Peppi je vriend? Je hele puberteit met een loser neuken?

Rabarberke | 24-04-07 | 10:28

"Je bent hier: Hyver > Pepijn

Deze Hyver is niet ok"

bron: pepinoss.hyves.nl/

R.I.P

Kevv | 24-04-07 | 10:28

@ marteltor 24-04-07 @ 10:26

Zo! jij bent traag, met Hyves!

ShadowBMX | 24-04-07 | 10:27

@LifeCatcher 24-04-07 @ 10:13
Flikker toch eens op randdebiel, doe eens wat teen voorstelde. Je weet helemaal niet of zij daadwerkelijk vreemd is gegaan, dat gerucht doet eronder.
Dan nog steeds is dat haar keuze en dat rechtvaardigt een moord TOTAAL NIET. Mocht je daar anders over denken, pak dan alsjeblieft een touw en ga saddam housseintje spelen, of verhuis lekker naar iran ofzo.

Hellsmurfje | 24-04-07 | 10:26

die pepijn heeft gerdnan nog in zn hyve lijst ook

marteltor | 24-04-07 | 10:26

Ik vind die kel maar een stakkert. Volgens mij is dat meisje op de eerste plaats de fout in gegaan door vreemd te gaan nietwaar? Beetje kansloos om dan die gozert te gaan meppen, zeker met een boxbeugelt. Net als die loze opmerkingen van jou LifeCatcher, stumpert...

keltie | 24-04-07 | 10:26

Ik stel ook maar dat ALS het zo is...
Daarbij komt dat kids en pubers gewoon over worden gelaten aan hoerderig gedrag, De ouders zouden veel meer zicht moeten houden op de relaties van kinderen en er wat karakter en respect bij mogen leren.
Anyway, dit gaat nog veel vaker gebeuren, maarja, ver van je bed show toch...

LifeCatcher | 24-04-07 | 10:25

Ik zeg: Afvoeren naar de weespertrekvaart, 4 dagen kielhalen en daarna bikkelhard met blote mond alle mosselen van de romp laten vreten... om vervolgens door bubba ingewijd te worden in de wereld van geven en NEMEN.

wat n stuk verdriet zeg.

londehul | 24-04-07 | 10:24

Wel raar dat zo'n dun botje tot zoiets in staat is. Mogen Bubba nog vele jaren rampeneren in Pepijn's kontje.

Lesbeau's4ever | 24-04-07 | 10:24

Ik ben een lief klein stout matroosje, en mijn schip vaart morgen uit
Ik kan bijna niet meer wachten, ik verlang naar mijn kajuit
En ook naar de woeste baren, en naar het ruime sop
Want ik voel mij op de wal als een uitgedroogde kwal
Ja de zee zit in mijn kop
.
A-hoi, A-hoi!
.
Kijk 's how die gaat en volle kracht vooruit
.
A-hoi, A-hoi!
.
Van Oost naar West, van Noord naar Zuid
.
Ik ben een lief klein stout matroosje, als ik niet vaar gaat alles mis
Mijn vader drinkt veel en mijn moeder, die zit in de gevangenis
Mijn kapitein heet Gunther Schneider, ik voel dat hij mij goed begrijpt
Hij heeft mijn ouders toegezegt dat die voor me zorgt en vecht
En zich niet aan mij vergrijpt
.
A-hoi, A-hoi!
.
Kijk 's how die gaat en volle kracht vooruit
.
Ahoi!

bo-oz | 24-04-07 | 10:24

@ ZwakZinnig 24-04-07 @ 10:22

Vier jaar? Schat jij zn straf zo lang in? Jij hebt wel vertrouwen in de rechters!

ShadowBMX | 24-04-07 | 10:23

Rabarberke 24-04-07 @ 10:13

art. 302 Wetb. van sr.

Zware mishandeling met de dood ten gevolg. Maximaal tien jaar.

Maar deze knaap is met een jaar of vier weer vrij, daar twijfel ik niet aan.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 10:22

@ Regenjas en gelijkgestemden:

Wilt u soms beweren dat het dus ok is om dergelijke middelen (naar mijn idee dezelfde aard van middelen als een boxbeugel) te gebruiken in een dergelijke strijd der liefde of het aanzien daarvan?
Kijk begrijp het best hoor kom ook uit een dorpje maarruh, je verhaal is wel erg mooi. Mits authentiek. (al keur ik het wapengeweld wel af)

de dubbeling | 24-04-07 | 10:21

Er zit nu zeker niet toevallig een vrouw tussen de reaguurders die zin heeft om vreemd te gaan?
Die markt is ook voor een aantal weken verpest.

Teen | 24-04-07 | 10:21

Haha ja 17 en dienstverlening. Zeg maar 240 uur of zo, zoals eerder gesuggereerd werd.

Laat hem anders gewoon meteen maar vrij :)

Rabarberke | 24-04-07 | 10:19

Vreemdgaan... christ dat ventje is 17. Toen ik zo oud was kwamen ze en gingen ze bij bosjes, die kleutermeuk kan je toch echt geen relatie noemen. Vreemdgaan zou ik het dan ook niet noemen... eerder even iemand anders zn handje vasthouden. Ofzo. Ik snap je punt wel, maar je gaat er een beetje te fanatiek in op.

Hoe dan ook, het motief is nog altijd onbekend, dus zo in de rondte schreeuwen over vreemdgaan is vrij voorbarig.

Esc | 24-04-07 | 10:19

@spooky

Prima toch? Dan zijn voortaan al die gastjes die hun hele doopceel op internet hebben staan wel zo verstandig om geen stoute dingen te doen.

Werkt heel preventief lijkt me.

Dat we daarvoor Pepijn moeten opofferen is het denk ik wel waard.

Rabarberke | 24-04-07 | 10:16

@ LifeCatcher 24-04-07 @ 10:13

Sport? 'Ja dames en heren, welkom weer bij het NK 4km vreemdgaan met hindernissen bij Studio Sport' :P

ShadowBMX | 24-04-07 | 10:15

Huh?
Mijn mening is alleen, dat als vreemdgaan niet zo een gewone sport was in NL, dan waren de mensen net zo geschrokken over het vreemdgaan als over de moord zelf... maargoed... nederlanders zijn seksueel bevrijd ofzo, zal wel tegelijk met de 2de wereldoorlog zo gegaan zijn...

LifeCatcher | 24-04-07 | 10:13

@De Regenjas 24-04-07 @ 10:06

de tranen schieten in mijn ogen....

wel mooi verwoord.....

Ik denk dat er wel meer mensen iemand die met je vriendin zoent (ook zij zit fout inderdaad) een pak rammel zou geven ( ik in ieder geval wel) ik zou het alleen niet met een boksbeugel doen maar met de blote vuist......

Behangdelul | 24-04-07 | 10:13

@nickobrien

Je bedoelt dat hem moord ten laste wordt gelegd, dat zal ook wel geberuren, maar subsidiair wordt het dan zw. mishandeling met doodslag tot gevolg. Hij zal wel niet veroordeeld worden voor moord omdat de advocaat voldoende zal kunnen aantonen dat het niet zijn bedoeling was om het slachtoffer daadwerkelijk te vermoorden waar iedereen bij was.

Tenzij het echt een gigantische sukkel is.

Rabarberke | 24-04-07 | 10:13

@Weeraanmelden
Wees er maar blij mee, straks wordt hij openlijk gelynched en dan zijn we echt terug in de Middeleeuwen hier in Nederland, of erger de verkeerde P V***** wordt bedreigd of gesloopt. Ik vind het onverantwoord om nieuws dat zo explosief is van een foto voor en achternaam en waarschijnlijke woonplaats te voorzien. Die lul moet voor het volwassenrecht niet het volksgerecht! Maar ik ben de enige die dit vind ben ik bang, eigenrichting gaat het helemaal worden in 2007.

spooky | 24-04-07 | 10:12

Wat erg... Niet te geloven wat een gezeiks alweer. Jammer genoeg is de blaak 17 en zal wel wegkomen met dienstverlening.

Chinuk | 24-04-07 | 10:12

Je zou toch bijna je kind niet meer naar school durven sturen...

Eagle_Eye | 24-04-07 | 10:11

Zuipkeet 24-04-07 @ 08:32

Zo is dat, opgeruimd staat netjes.......

DoubleDutch | 24-04-07 | 10:11

@LifeCatcher
Je trekt de dingen nou een beetje uit zn verband, je praat als een radicale moslim met hun eerwraak bullcrap. Als je t zo stelt zou je eigenlijk ook alle winkeldiefstallen moeten bestraffen met de dood. Ook relatief niet gelijk, maar net zo bizar als jouw voorbeeld.

Esc | 24-04-07 | 10:11

@de melkboer 24-04-07 @ 10:09
No problem. We raken allemaal zo opgefokt van zo'n nepgangster!

NickObrien | 24-04-07 | 10:11

De Regenjas 24-04-07 @ 10:06
*snif* wat meaui!
Oh enne... kimberlieeeeee, gaaT eens deaud!! Hoerrrrr

Koekje-dr-bij? | 24-04-07 | 10:10

@Rabarberke 24-04-07 @ 10:07

Ik ben er ook voor om hem voor zelfs MOORD te berechten. Voorbedacht is het zeker maar of dat in Nederland zal gebeuren.... ??

NickObrien | 24-04-07 | 10:10

@Nickobrien

Excuus.. fuck! Nog vroeg..

de melkboer | 24-04-07 | 10:09

*1 tube sjpertie aan NiKnEEm pasend*

LifeCatcher | 24-04-07 | 10:08

@ LifeCatcher 24-04-07 @ 10:06
Waarom ga je niet een keer met je ex praten i.p.v. ons lastig te vallen met je frustraties?

Teen | 24-04-07 | 10:08

De Regenjas 24-04-07 @ 10:06
prachtig en ontroerend tegelijk.

preston spears | 24-04-07 | 10:08

@ De Regenjas 24-04-07 @ 10:06

*traantje wegpinkt* Mooi verhaal kerel! *snif*

ShadowBMX | 24-04-07 | 10:08

@ LifeCatcher

"Mijn naam betekent; kom je aan mijn vriendin, vangen ik en/of mijn vrienden je ook levend! Maar hoe en of je wegloopt is nog maar de vraag."

Dus je bent niet alleen zo'n eikel dat je iemand voor zoiets dood zou slaan, je zou het ook nog eens met al je vriendjes doen?

Jeetje, jij bent ruig...

Reuzelbek | 24-04-07 | 10:07

Benieuwd of Kimnberley haar schtjuh nu ook nog for ever loved.

blikjegrolsch | 24-04-07 | 10:07

@nicko

Leg maar uit: er is een motief, er is een opdrachtgever, er is een wapen, er is meerdere malen op het slachtoffer ingeslagen en er is een lijk.

In de meeste landen is dit moord met voorbedachten rade maar omdat onze rechters uit hetzelfde hout gesneden zijn als zo'n tokkie als Pepijn, zal het hier wel weer neerkomen op zware mishandeling met de dood als gevolg.

Rabarberke | 24-04-07 | 10:07

@Ck 24-04-07 @ 10:03
Haar een hoer noemen slaat nergens op en die link is minstens 2 keer eerder gepost...

Hellsmurfje | 24-04-07 | 10:07

Esc 24-04-07 @ 09:59
Tuurlijk wel!
Dat de meeste burgers overspel en vreemdgaan een soort hobby vinden, betekent nog niet dat de emotionele schade en de vervorming van toekomstideeën van een bedondrde partner verwaarloosd kan worden.
Rerlatief staat het niet gelijk, maar als er maar 10 keer in een jaar overspel gepleegd zou worden, en 10 keer een moord daarom, zal er snel genoeg 0 keer overspel zijn.
B.T.W. overspel is voor hoeren, dus geen groot verlies...

LifeCatcher | 24-04-07 | 10:06

Toen ik jaren geleden mevrouw regenjas leerde kennen, heeft mij dat ook vaak blauwe ogen opgeleverd, ze kwam uit een ander dorp, en dat was not done 26 jaar geleden.
Na een maand of 4 hadden haar dorpelingen eindelijk door dat ik toch steeds terugkwam.
Ik heb zat tikken ontvangen en uitgedeeld.
Maar altijd met blote handen, totdat ze mij met hun 4en aftuigden, toen heb ik lood gesmolten en in een fietspomp gegoten.
Vrolijk de week erop mee rondgemept en toen was de boodschap duidelijk.
Welke maf bepaald dat wanneer je uit een ander dorp komt je niet verliefd mag worden?
We zijn al jaren gelukkig getrouwd en die blauwe plekken zijn allang verdwenen en vergeten, wanneer ik in haar ogen kijk is het elke knokpartij waard geweest.

De Regenjas | 24-04-07 | 10:06

de melkboer 24-04-07 @ 10:03

lees nog eens over slimbo nummer 1.

" vind dat wanneer iemand met dit soort spul iemand een lesje wilt leren van te voren moet inbeelden wat hiermee kan gebeuren, ondanks alle emoties etc. en daarvoor dus ook met voorbedachte rade moet worden berecht! "

NickObrien | 24-04-07 | 10:05

aah lekker.
Naam & toenaam.
Blij dat het geen fin is...

Weeraanmelden | 24-04-07 | 10:05

Sow, wat ben jij ruig zeg peppie!! Zo cool, dat is ongelofelijk. Je moest natuurlijk wel een boksbeugel meenemen want anders kon je natuurlijk niets beginnen... In- en intriest. Nu zou ik je wel constant kunnen uitmaken voor laffe hond en dergelijke maar ik hoop dat je als volwassene berecht zal worden en een paar jaar goed mag brommen voor wat je geflikt hebt klojo!
Die tattoo en piercing zullen er voorlopig niet van komen voor jou. Natuurlijk hoop ik wel dat diverse 'groeperingen' eens een hartig woordje met jou, je anus en hun vuist gaan wisselen.

de dubbeling | 24-04-07 | 10:03

-weggejorist-

Ck | 24-04-07 | 10:03

@nickobrien 24-04-07 @ 09:57

Lul niet... die schlemiel had kunnen weten dat één klap met boksbeugel op iemands slaap wel degelijk dodelijk kan zijn.. laat staan 3 klappen.
Gewoon een kwestie van een minderwaardigheidscomplex met iets teveel testosteron in de adertjes en zie hier het resultaat...

RIP en gecondoleerd familie..

Ten tweede Peppie.. Misselijk stuk peypsledt 1e klasse...(szmh) Neem maar afscheid(ing) van je kontje... Das namelijk nu je kutje geworden...
Bubba bring it on...

de melkboer | 24-04-07 | 10:03

-weggejorist-

Koekieee | 24-04-07 | 10:03

@LifeCatcher 24-04-07 @ 10:00

Ja, best wel!

N1KnEEm | 24-04-07 | 10:03

LifeCatcher 24-04-07 @ 09:50
zeau stoer ventje ben jij zeg, dat je daar je vrienden voor nodig hebt zegt wel genoeg.

preston spears | 24-04-07 | 10:02

@LifeCatcher 24-04-07 @ 09:59,

Als je vriendin zo trouw is waarom die overduidelijke frustratie in je reacties? Iemand die weet dat het goed zit met zijn vriendin zou nooit zo aggressief reageren als jij. En als elke vrouw die ooit vreemd is gegaan een hoer zou zijn... nou ja vul de rest maar in.

kannietbaal | 24-04-07 | 10:02

burgemeester op 3FM: We hebben nog geen idee wie de dader is. Alleen dat ie 17 jaar oud is. Doe's GS lezen burgermans!

drijflijk | 24-04-07 | 10:02

N1KnEEm 24-04-07 @ 09:57
Jij weet dat soort dingen te goed voor een doorsnee persoon, nog last van je kruisje??

LifeCatcher | 24-04-07 | 10:00

@ LifeCatcher 24-04-07 @ 09:59

Dat is waar, daarom woon ik ook reeds een kleine 5 jaar samen, maar goed, het ging even om de situatie, hypothese enzo...

ShadowBMX | 24-04-07 | 10:00

@Lifecatcher
Donder op man, dit is op geen enkele manier goed te praten. Iemands leven nemen is een verschrikkelijk iets, maar misschien is dat iets wat je pas op latere leeftijd leert?

Esc | 24-04-07 | 09:59

Mag Gerd Nan de hele wereld vanuit boven uitlachen. R.I.P. gozer.

NickObrien | 24-04-07 | 09:59

ShadowBMX 24-04-07 @ 09:53

Dan ben jij een goedkope hoer die met van alles snel snel aanpapt.. en dat zou mijn vriendin ook nooit zijn..
Maargoed,het is maar wat je gewend bent denk ik.. een hoer als vriendin.. of zoals voor velen onbekend hier, een trouwe vriendin!

LifeCatcher | 24-04-07 | 09:59

@Krassimir
Laat zijn familie er buiten, dat slaat echt nergens op.

spooky | 24-04-07 | 09:59

Kimmie is nog maar 16, dus nog minderjarig. Jammer nu d'r ene vriendje de bak in gaat en de andere is overleden. Anders had ik 'r wel even willen troosten.
(Nu hopen dat Peppie dit niet leest!)

broomstick | 24-04-07 | 09:58

Mensen die een boksbeugel kennen, weten dat je hiermee behoorlijk wat schade aan kan richten. Het is niet bewezen dat Pepijn, Gerd Nan opzettelijk wou vermoorden. Ik vind dat wanneer iemand met dit soort spul iemand een lesje wilt leren van te voren moet inbeelden wat hiermee kan gebeuren, ondanks alle emoties etc. en daarvoor dus ook met voorbedachte rade moet worden berecht! Deze persoon is er uit woede en eerwraak op uit geweest iemand pijn te doen! Neemt een boksbeugel mee! En vervolgens vermoord hij deze persoon. Elke stap behalve het laatste is een feit welke is genomen. Hiervoor moet hij bestraft worden.

NickObrien | 24-04-07 | 09:57

Ik gun deze jongen elke nacht een slapeloze nacht.

TyfusLeijer | 24-04-07 | 09:57

-weggejorist en opgerot-

Krassimir | 24-04-07 | 09:57

@ShadowBMX 24-04-07 @ 09:53

Catch and deliver is ook een aanduiding in homoland. Degene die hem in zijn anusje krijgt is de catcher.

N1KnEEm | 24-04-07 | 09:57

@sizzla Kalonji

Jij snapt em, was het een fin, dan was het ongeveer 700 reacties. :)

Ergenekon | 24-04-07 | 09:57

jvworp 24-04-07 @ 09:47

het is misschien wel wat bot opgeschreven door die fre, maar ben het ergens helemaal met hem eens.

LifeCatcher | 24-04-07 | 09:56

@LifeCatcher 24-04-07 @ 09:50

Ook als je vriendin ervoor kiest om je te bedonderen? Wie bedonder jij nou eigenlijk..

IDSMadDog | 24-04-07 | 09:56

@ Ergenekon 24-04-07 @ 09:52

oh is het geen fin dan? ;-)

Sizzla Kalonji | 24-04-07 | 09:55

Good morning, Nederland!

Eppo | 24-04-07 | 09:55

@ LifeCatcher 24-04-07 @ 09:50

En wat als ik nou niet aan je vriendin kom, maar zij komt aan mij, zonder te vertellen dat ze Mevrouw Catcher is?

ShadowBMX | 24-04-07 | 09:53

He, wat jammer nou dat het geen moslim was. Konden we allemaal lekker kankeren. Die vieze kut-kaaskop, wie denkt ie dat ie is, beetje met een boksbeugel iemand neerslaan. Die blanke idiooten kunnen nooit normaal vechten, stelletje smerige ratten. Verdelgt moeten ze worden........

Uhm, ja sorry ik liet me ff gaan.

Ergenekon | 24-04-07 | 09:52

@ Rabarberke 24-04-07 @ 09:50

Ik dacht meer als zo'n oldschool boegbeeld, en dan natuurlijk wel voorop zo'n duwboot, met een 'treintje' van een duwbak of 6.

ShadowBMX | 24-04-07 | 09:52

Bubba zit nu al bij de koffie te fantaseren met zijn homies jerome en leroy over die geile peppie.

N1KnEEm | 24-04-07 | 09:52

preston spears 24-04-07 @ 09:31
Mijn naam betekent; kom je aan mijn vriendin, vangen ik en/of mijn vrienden je ook levend! Maar hoe en of je wegloopt is nog maar de vraag.

LifeCatcher | 24-04-07 | 09:50

@Hero 24-04-07 @ 09:47,

Dus eigenlijk om niks doodgeslagen als ik het na drie keer lezen goed begrijp...

kannietbaal | 24-04-07 | 09:50

@zwakzinnig

Nou en.

Overigens kun je met een beetje fantasie en een niet te lang stuk touw een passende binnenvaartstraf bedenken voor Pepijn. Scheelt ook weer een stootwil aan bakboord.

Rabarberke | 24-04-07 | 09:50

tering.... ik dacht al 3 klappen en hij is dood... maar een boksbeugel?????? jezus stop eens snel weg in een hol die gast!

Zijn vriendinnetje mag mij als ze 18 is wel even bellen overigens....

Behangdelul | 24-04-07 | 09:50

nogmaals Gerdnan was een altijd vrolijke jongen die nooit iemand kwaad zou doen

Hero | 24-04-07 | 09:48

het verhaal is stuk milder dan jullie allemaal denken

gerdnan heeft alleen tegen de vriendin van een "vriend" van hem verteld dat deze "vriend" was vreemd gegaan

waarna deze "vriend" pepijn heeft gebeld

Hero | 24-04-07 | 09:47

Lees even zijn krabbels:

Fre (4)
vandaag, 09:39
Joh... blijf dan ook met je poten van andermans vriendin af.. nu ben je dood!

Ongeloofelijk wat respectloos!! die kerel moet ook een taakstraf krijgen.. pff

jvworp | 24-04-07 | 09:47

R.I.P.

Theo Braakspijkers | 24-04-07 | 09:46

"deze hyver is niet ok"

nee dat hadden wij dus nu ook wel door. Wat een figuur zeg. sneue kerel. Zal zn nieuwe celmaatje blij mee zijn

-Sores- | 24-04-07 | 09:46

wanneer is de gebruikelijke en zeer afdoende sille tocht?

Tubifiks | 24-04-07 | 09:44

Eens kijken of de Hyvesvrienden nog lang op zijnlijstje blijven staan.

BP Richfield | 24-04-07 | 09:44

Wat ik begrijp : op hyves is iedereen vriend van elkaar,in vriendschap is voordat je elkaar doodslaat respect het belangrijkste,en kimberliiiies gaan vreemd nog voordat je haar naam hebt kunnen laten tattoëren.Maar moet AZ nu met rouwbanden spelen zondag en afzien van een groot kampioensfeest ?

schuddespeer | 24-04-07 | 09:44

Wat een soft stukje tekst van de heren van geen stijl.

Martiiiiiin | 24-04-07 | 09:43

Natuurlijk weer van dat petjevolk onder elkaar. In een paar jaar had hij zichzelf toch doodgereden in zijn opgevoerde Golf op een 'mooie' zondagochtend in de Noord-Hollandse polders.

orandatomo | 24-04-07 | 09:43

Rabarberke 24-04-07 @ 09:36

Het betrof een klas vol havisten.

Komt nog bij dat zijn vriendin nogal geregeld berichtjes achterliet waarin zij te kennen gaf deze beste matroos lief te hebben.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 09:42

Alleen heaumeaux slaan vrouwen, dessalniettemin is ze een beetje dom!

Big Ern | 24-04-07 | 09:42

Zijn "chicka" hoeft nu niet meer binnen aanzienbare tijd elke keer een week op hem te wachten. NEE, elke week 2 uurtjes bezoek. Dit is hoe ze hun zaakjes regelen in Alkmaar!

sleng | 24-04-07 | 09:41

Denk ook niet dat hij een moord wilde begaan, maar feit is wel dat het gebeurd is en dat hij vooraf had moeten nadenken voordat hij iemand met een boksbeugel ging slaan. En daar mag hij wat mij betreft hard voor gestraft worden, met daarna idd iets van heropvoeding.

hetgeleteken | 24-04-07 | 09:41

@Rabarberke 24-04-07 @ 09:36
Je verhaal klopt niet, pepijn deed dit in opdracht van iemand van anders.

Hellsmurfje | 24-04-07 | 09:41

@ Big Ern 24-04-07 @ 09:40

Rooibos zeker, verziekt hele hoofdsteden!

ShadowBMX | 24-04-07 | 09:41

ShadowBMX 24-04-07 @ 09:30
Dat is inderdaad zo. Zijn vriendin is degene die vreemd gaat en die jongen had volgens mij geen relatie. Dan is zij degene die fout zit, niet hij! BreezahHOERRR

Willy Vanilly | 24-04-07 | 09:40

28 Mar, 21:15

I could say i'm not in love with you
But i am
I could say i never miss you
But i always do
I could say i don't fantasize about you
But you're all i see when i close my eyes

I could say i hate you
But when i see you my temperature rise
I could say i never think of you
But i think of you every day
I could say this ain't love
But it has no other meaning

this is more than just á feeling !

xx Je meisje.

Ben benieuwd of ze er nog zo over denkt....

Schoorsteenveger | 24-04-07 | 09:40

Weet iemand hier trouwens waarvoor Bubba vastzit?

N1KnEEm | 24-04-07 | 09:40

@Shadow....

..... SOP, drank maakt meer kapot......

Big Ern | 24-04-07 | 09:40

goh het lijkt hier wel het schoolplein toen ik 12 jaar was .. wordt eens volwassen zielige reagluurders !

Draaitafel Demagoog | 24-04-07 | 09:39

@shadowBMX: komt eraan!
@rabarberke: zoiets dan?
auw auw bubba dat doet pijn
auw auw bubba 't is te klein

Metaalenzo | 24-04-07 | 09:38

aandachts.nl 24-04-07 @ 09:34

voor mij eauk rooibos
met een koekje

preston spears | 24-04-07 | 09:38

Metaalenzo 24-04-07 @ 09:34

Rooibos graag.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 09:36

Mijn analyse:

Als matroos op de binnenvaart (zeg maar Putzfrau op een duwbak van b.v. Granaria) ben je niet vaak thuis. Kimberly zal zich wel de tyfus hebben verveeld en met de veel leukere, slimmere en beter uitziende jongens a nde Jan Arentz school - want laten we eerlijk zijn, Pepijn ziet er uit alsof ie net uit een laadbak van een vuilniswagen is geslingerd - regelmatig een drankje hebben genuttigd en een feestje hebben bezocht.
Op een avond is dat misgegaan en hebben Kimberly en Gerd Nan gezoend. Op dat moment voelde Kimberly iets wat ze bij Pepijn nog nooit had gevoeld: een bobbel. Na verder onderzoek kon zij niet anders concluderen dan dat het ding dat de flexibele koortsthermometer die haar vriend Pepijn achter zijn witte trainingspak herbergde, nooit die van Gerd Nan kon evenaren.

En het verhaal ging rond, van school tot school en van duwbak tot duwbak en nu weet de hele wereld het: Die van Pepijn is te klein.

En hoongelach viel hem ten deel en als hij al poetsend op de duwbak voorbijvoer toeterden de andere duwbakken en zongen de matrozen in koor: Pepijn, Pepijn, zijn leuter die is klein!

(Varianten op het lied waarin gezongen wordt wat dan wel groot wordt nu Pepijn mogelijk Bubba als celmaatje krijgt schieten me zo niet te binnen.)

De arme Pepijn hield van zijn Kimberly en wachtte haar tevergeefs dagelijks met bloemetjes buiten op school op. Zij negeerde hem echter en ging liever met een van de andere jongens naar huis.

Op een dag werd het Pepijn teveel. Hij kocht een boksbeugel en enfin... de rest is helemaal bekend.

Een crime passionel! Een arme simpele binnenvaart matroos die door het leven al niet ruim was toebedeeld en die zijn liefje verloor aan een klas vol zwaargeschapen gymnasiasten.

Dat wordt geheid vrijspraak :(

Rabarberke | 24-04-07 | 09:36

Als dat meisje gewoon een burka had gedragen, was er niets gebeurd.

Teen | 24-04-07 | 09:36

@ Metaalenzo 24-04-07 @ 09:34

Hoezo ongefundeerd? Ik beredeneer toch dat hij 17 is en matroos op de binnenvaart? En doe maar rooibos, met twee suiker
;)

ShadowBMX | 24-04-07 | 09:36

Ach 2 dagen TBS en hij doet het weer een paar keer in zijn leven.
Het aloude PVDA linkse kutbeleid: mensen die anderen kwaad doen , worden nooit gestraft zoals zou moeten, vandaar dat de meesten het pad kwijt zijn en gewoon MOORDEN!. Men krijgt toch niks geen straf, of noemen we 1 jaar voorwaardelijk en uitkering trekken voor een moord straf?

De Beste | 24-04-07 | 09:35

@LifeCatcher 24-04-07 @ 09:28

Dus jij vindt dat je iemand mag afmaken als je partner ervoor kiest om te smeerkezen met die persoon?

Neem een stuk touw en ga hangen, sukkel

IDSMadDog | 24-04-07 | 09:35

@ShadowBMX: vmbo-er? nou ja zeg! ongefundeerd, tendentieus en nodeloos kwetsend!!
kopje thee iemand?
/sarcasme uit

Metaalenzo | 24-04-07 | 09:34

Het lijkt me sterk dat deze pepijn een moord wilde begaan. Ik denk dat hij gefrusteerd is over het vreemdgaan van zijn vriendin en Gerd Nan een lesje wilde leren. Al dat gelul over neqschoten etc. is niet nodig. Ik denk dat zo'n gebeurtenis je al je leven lang blijft achtervolgen. Als je hem voor 15 jaar achter de tralies zet, komt hij er helemaal verpest uit.

Ik stem voor heropvoeden!

aandachts.nl | 24-04-07 | 09:34

R.I.P.
De dader mag de komende 20 jaar zeker van mijn belastinggeld in een cel van 3 bij 2 leven.

Alles lekker | 24-04-07 | 09:34

Jammer pepijn, nu krijg je alleen nog maar heel erg domme vriendinnetjes... een beetje slimme meid hoeft jou niet meer lijkt me!!
Ga eerst maar een poosje brommen manneke, en wees voorzichtig met stoer zijn bij je inmate's straks, houd je maar gedeist!!

Gerd Nan... RIP

Fietzschurft | 24-04-07 | 09:34

wat een gruwelijk laffe daad, werkelijk te kansloos voor woorden..

Welke malloot haalt het in zijn hoofd iemand met een boksbeugel te lijf te gaan, dan verdien je het om heel je leven hangend aan je benen opgesloten te worden in een beerput.

--Remco-- | 24-04-07 | 09:34

dr.spin007 24-04-07 @ 09:12
wadt een heaumeau

preston spears | 24-04-07 | 09:33

Wat een fukkin' rotkop; op z'n foto (grote picca) kon je al zien wat een ingehouden agressie deze strak van de hormonen staande lutser in zich heeft.

wopper | 24-04-07 | 09:33

Kudt dit.

quutje | 24-04-07 | 09:33

Die Kimberlie heeft ook heel wat om over na te denken voorlopig zeg. Vriendje in de bak, en de jongen waar ze een keer mee gezoend had dood.

lekker moeder | 24-04-07 | 09:33

@ ZwakZinnig 24-04-07 @ 09:32

Blijkbaar... maare, als je op je 17e matroosje bent heb je vast geen HAVO gedaan. Wie kopt hem in? We hebben een V...

ShadowBMX | 24-04-07 | 09:33

@Neon 24-04-07 @ 09:25
smakeloos.

commentaarderer | 24-04-07 | 09:33

aan de reacties op zn hyves te zien heeft ie er niet veel vrienden mee gemaakt

klap-kut | 24-04-07 | 09:32

ik stel voor om het leed te verzachten voor alle nabestaanden: 3 maal daags pepijn afranselen met een boksbeugel, rest naar behoefte.

Metaalenzo | 24-04-07 | 09:32

ShadowBMX 24-04-07 @ 09:30

Ja, maar dat is in HAVO-kringen niet stoer.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 09:32

Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden en vrienden! Onvoorstelbaar hoe abrupt een leven ten einde kan komen!

Ook wens ik de vriendin van de dader veel sterkte, daar heb ik echt mee te doen, als ik op haar leeftijd dit had moeten vernemen, had ik me geen raad geweten

ojazekerWel | 24-04-07 | 09:32

LifeCatcher 24-04-07 @ 09:28
vertel eens, wat is de achterliggende gedachte van je nick?

preston spears | 24-04-07 | 09:31

Maare, als dat meisje dan dus vreemd is gegaan, en die kerel waar ze mee is vreemdgegaan niet verteld heeft dat ze een relatie (op die leeftijd natuurlijk gewoon nog verkering) had, dan had hij die muts toch op dr bek moeten timmeren ipv die gozer?

ShadowBMX | 24-04-07 | 09:30

LifeCatcher: Ga jij eens even gezellig zeer pijnlijk dood, randdebiel.

Neon | 24-04-07 | 09:29

Vertel dat tegen Pepijn Skerchi!

Ridge Forrester | 24-04-07 | 09:29

Een goed idee zou zijn: Geef hem een gratis tripje naar Pakistan. Stuur hem langs bij de trainingskampen van Bin Laden en zet een zelfmoordactie in de praktijk. Er hoeft echter slechts één slachtoffer te vallen. Ene Pepijn . . .

Megazand | 24-04-07 | 09:29

-weggejorist-

LifeCatcher | 24-04-07 | 09:28

Mensen onder de 20 hebbenin de regel geen "echte vrienden" op Hyves. Ga dat hyves nou niet de hele tijd lopen afzeiken, met hyves is niks mis, met die gozer des te meer. Voordat hij status "deze hyver is niet ok" kreeg heb ik nog even bericht op zn hyve kunnen plempen. Dat ie nog maar ff moest genieten van zn paar uurtjes "fame". De verdere reacties waren natuurlijk niet van de lucht.

ojazekerWel | 24-04-07 | 09:28

N1KnEEm 24-04-07 @ 09:12
LOL

preston spears | 24-04-07 | 09:26

Kijk als je iemand een paar klappen verkoopt, tot daar aan toe. shit happens.
emanresuym 24-04-07 @ 08:44

Zielig uitermate zielig.
Sla dan met je blote vuisten ipv met een boksbeugel. Zo doen de echte mannen het ook.
wsly 24-04-07 @ 08:46

Het is wat zeg, je wordt doodgeslagen als je een bezet meisje zoent.
Ridge Forrester 24-04-07 @ 08:43

Het begint natuurlijk met de mentaliteit dat meisjes 'bezet' kunnen zijn. Dat rare idee dat je dan een andere kerel kan/moet slaan als ze wegloopt.
Meisje kiest en daar heb je je als kerel maar bij neer te leggen.

skerchi | 24-04-07 | 09:25

@Martelaar: Met de ouders van Pepijn heb ik niet zoveel medelijden. Hun teringlijer is het product van hun opvoeding.

Neon | 24-04-07 | 09:25

Wat een hufter.

Kroen | 24-04-07 | 09:25

geen Fin?
Eindelijk weer eens een topic over verloedering dat niet verwilderst.

anyway. Als je met een boksbeugel op iemand af gaat is t toch voorbedachte rade?

opzettelijk toegebracht zwaar lichamelijk letsel met de dood tot gevolg, zoiets.

Genoeg voor een paar jaar. Een schoolpleingevecht kan natuurlijk ook een dodelijke afloop hebben, maar als t waar is dat dit allemaal te voren bedacht en geregeld is vind ik idd volwassenenberechting op zn plaats.

commentaarderer | 24-04-07 | 09:24

lol @ Willy Vanilly 24-04-07 @ 09:18

ZwakZinnig | 24-04-07 | 09:24

@Mortyys 24-04-07 @ 09:19

Ik lig dubbel.

Ridge Forrester | 24-04-07 | 09:23

Pepijn gewoon een zware correctionele instelling insturen met een klein glibberig stukje zeep... komt wel goed. Hij zal nooit meer kleine jongetjes lastigvallen.

Prikker | 24-04-07 | 09:23

Hahaha van zijn hyves reactiepagina:

----------------------------------------------------------------------------
"mijn geluk is kimberly, houw super veel van haar ze is me alles en ik wil haar nooit meer kwijt, der zal nooit iemand tussen ons in komen te staan"

Jawel hoor! Hij heet Bubba en hij heeft een teringhekel aan vaseline!
----------------------------------------------------------------------------

Neon | 24-04-07 | 09:23

Prettig opstaan zo.

Teen | 24-04-07 | 09:22

Verschrikkelijk voor de ouders van beide kinderen. Twee levens vernietigd...

martelaar van gorkum | 24-04-07 | 09:21

ja hij heeft iedereen gewaarschuwd,

check zijn site:
"der zal nooit iemand tussen ons in komen te staan, you are my baby girl"

Mortyys | 24-04-07 | 09:19

Die Kimberly is best ziekelijk ook. Die zegt 30 keer per dag dat ze van hem houdt.

Armageddon | 24-04-07 | 09:19

Pepijn wou hem waarschijnlijk een lesje leren, lijkt me niet dat hij hem dood wou slaan... maar als je met een boksbeugel op iemand zijn hoofd gaat timmeren is de dood een logisch gevolg. maar ja, HAVO hé.

Willy Vanilly | 24-04-07 | 09:18

@bwahaha 24-04-07 @ 08:57

dat wijf is blijjkbaar een derdegraads vriend(in) van mij. Ergo ik ben een vierdegraads vriend van die gek. *ga me schamen in een hoekje*

overmensch | 24-04-07 | 09:18

R.I.P. Gerd Nan..
keihard aanpakken zo'n laffe kloodtzak,..

Alcoholic | 24-04-07 | 09:16

Een hyves vriend is geen echte vriend... dat hele hyves en myspace maakt een grap van het woord vriend: heren organisatie myspace en hyves: willen jullie het woord "vriend" aub downgraden naar "zeer vage bekende" ?

Bezorgde Buurtvader | 24-04-07 | 09:15

@hoelahoep 24-04-07 @ 09:07
Doodslag = opzet, iedereen weet dat als je op iemands slaap slaat je hem gruwelijk kan verwonden/doden.
Moord = opzet en voorbedachte rade (en dat is geen opzet). De opdracht en het dragen van een boksbeugel lijkt me wel voldoende.
Als deze jongen al veroordeeld wordt op doodslag, ben ik blij. Het zal me echter niet verbazen als ze deze kill verminderd toerekeningsvatbaar verklaren.

Ridge Forrester | 24-04-07 | 09:15

Je gaat idd denken aan een openbare executie voor dit soort randdebielen... om 's een keer een voorbeeld te stellen...

't zal wel schoffelen worden :-|

Sidewinder | 24-04-07 | 09:14

peppie, kansloze mongool

BP Richfield | 24-04-07 | 09:13

Dat zei ik al Tomz.
Maar ook een detail: Gern Nan en Pepijn's vriendin zijn vrienden!

bwahaha | 24-04-07 | 09:12

Pepijn fijne verjaardag. Dat je vrij mag komen als je oud en versleten bent!

kenny harder | 24-04-07 | 09:12

Boksbeugels zijn voor lafbekjes met weke klauwtjes

Big Ern | 24-04-07 | 09:12

tuuttuut poinkpoink peppie en Bubba!!!

N1KnEEm | 24-04-07 | 09:12

Zal er wel weer makkelijk vanaf komen.

* ziet Moszkowicz op de kaart kijken waar Alkmaar ook al weer ligt*

ALT130 | 24-04-07 | 09:12

Uit hyves:

"ik ben pepinos, woon in alkmaar & ben matroos in de binnevaart
mijn geluk is kimberly, houw super veel van haar ze is me alles en ik wil haar nooit meer kwijt, der zal nooit iemand tussen ons in komen te staan, you are my baby girl"

Binnenkort is Kimberly een foto aan de klamme muur en is je liefje een 120kg zwaar wegende neger.

Rabarberke | 24-04-07 | 09:12

de jeugd heeft de toekomst

jong geleerd is oud gedaan

nog meer spreekwoorden die hier niet van toepassing zijn?

Patrick Zweedsey | 24-04-07 | 09:11

Gerd Nan en Pepijn zijn "vrienden" volgens Hyves...

Tomz | 24-04-07 | 09:11

Sterkte aan de nabestaande en die jongen word hopelijk volgens het volwassen recht berecht, hiermee spreek ik dus ook de hoop uit dat hij niet gelyncht wordt doordat zijn achternaam en foto op het net staat.
@redactie
zwijgplicht 24-04-07 @ 08:58 geeft de achternaam in combinatie met de de picca en de emoties rondom topics als dit kan dat zo uit de hand lopen.

spooky | 24-04-07 | 09:11

Lijkt mij moord met voorbedachte rade ...
Als je een beetje nadenkt ... Lijkt me dan weer wel wat lastig voor die peppie

EnriqueDesnudo | 24-04-07 | 09:11

Levenslang + TBS voor de meneer met de boksbeugelt

Geaurnel | 24-04-07 | 09:11

ik hoop toch zo dat ie als volwassene berecht gaat worden... alhoewel het niet veel uitmaakt qua celstraf in jaren. hoop dat Bubba de lutser toch nog wel even goed aanpakt!

de proleet | 24-04-07 | 09:10

Pepijn: mijn style in vriendschap is RESPECT...

Bouwfraudeur | 24-04-07 | 09:08

Achterlijke mongool, met een boksbeugel nogwel.. Ik hoop dat Bubba je volledig uitwoont, jochie

IDSMadDog | 24-04-07 | 09:07

-weggejorist-

Allahisflikker | 24-04-07 | 09:07

3 X met een boksbeugel op een slaap van iemand rammen, dan weet je dat het slachtoffer het niet kan overleven......

Opzet ? = moord

Opwelling = doodslag

17 jaar ? = jaartje glen mills, tenzij het volwassenrecht op hem van toepassing wordt verklaard.

hoelahoep | 24-04-07 | 09:07

Zeau even een bericht achtergelaten bij die mongeaul.

Armageddon | 24-04-07 | 09:06

R.I.P.

Die Pepijn mag van mij de komenden 20 jaar lekker in een cel gaan zitten nadenken. En zijn vriendinnetje moet maar eens een leuke kerel zoeken ipv zo'n onwijs onnozele wannabe.

hetgeleteken | 24-04-07 | 09:06

tja .. de wereld is hard he

Draaitafel Demagoog | 24-04-07 | 09:06

Zo blijkt maar weer, Hyves is levensgevaarlijk.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 09:05

idd hij ligt er sinds net af.. en terecht hij is helemaal niet ok
.
berechten als een volwassene die handel voordat hij weer eens een uitspatting krijgt

jboog | 24-04-07 | 09:04

die kerel moeten ze gewoon opleveren aan de rottweilers van de nabestaanden

bert-bertus-bertust | 24-04-07 | 09:04

-weggejorist en opgerot-

viesdikkind | 24-04-07 | 09:02

De guillotine, mag van mij weer uit de kast gehaald worden...

Juriaan | 24-04-07 | 09:02

Sizzla: "Deze Hyver is niet ok"

Hij is er al af. En terecht. Loser. Z'n meissie is best lekker trouwens, maar een beetje te jong voor ome Neon :)

Neon | 24-04-07 | 09:01

Ik vraag me wel ff iets af...... wordt met het vrijgeven van foto's en details zijn familie niet in gevaar gebracht?

N1KnEEm | 24-04-07 | 09:01

iemand mirror vd hyves die zal dr niet lang meer opstaan ..

Sizzla Kalonji | 24-04-07 | 08:59

lol, het vriendinnetje van pepijn is lid van de prison break hyve :D

JohandeWit | 24-04-07 | 08:59

-weggejorist-

zwijgplicht | 24-04-07 | 08:58

Ging het nou om een ander z'n meisje? De krant doet denken dat het om Peppie's bus ging kimberliie.hyves.nl/# .

bwahaha | 24-04-07 | 08:57

Goh, "Deze Hyver is niet ok".

Simple | 24-04-07 | 08:57

Een boksbeugel... Ik kan begrijpen dat er zo nu en dan een opstootje plaats vindt over een meisje. Kan me zelfs nog voorstellen dat er dan een tand uitgaat of een neus wat ontzet raakt. (Niet dat ik het er mee eens ben, maar toch...) Maar als je iemand laat aftuigen met een boksbeugel spoor je gewoon niet.
De gene die die gast stuurde is laffe zak en de dader is een kudtmongeaul eerste klas die 30 jaar en tbs moet krijgen. Dan zou die 47 zijn als zijn gevangenisstraf erop zit, nog 15 jaar in een tbs kliniek dan is hij 63 jaar aan het einde van zijn straf. Einde leven!

Hellsmurfje | 24-04-07 | 08:56

gewoon voor altijd opsluiten die gast... weg er mee...

sassy | 24-04-07 | 08:55

@bwahaha:

ja dat is inderdaad het vreemde ...
ze zullen elkaar allicht gekend hebben van het alkmaarse stappen

voor de rest:

R.I.P. Gert Nan en familie gecondoleerd en sterkte met dit grote verlies

werkelijk geenstijl | 24-04-07 | 08:55

Zijn hyves is ook naar de long-stay gegaan, net als wat deze gozer te wachten staat.

Ridge Forrester | 24-04-07 | 08:55

bwahaha 24-04-07 @ 08:52
ik zag het ook ja...

----TWISTED---- 24-04-07 @ 08:52
nadenken... dat kun je uit je epos wel schrappen, denk ik. Over drie weken wordt hij 18 dus ik denk (hoop) dat hij als zodanig berecht zal worden.

dr.spin007 | 24-04-07 | 08:54

Ophangen aan ze klote van het stadhuis van Alkmaar en de klokken luiden

Zieke Kip | 24-04-07 | 08:54

@bwahaha 24-04-07 @ 08:52

Waren het vriendjes dan en moeten we het zoeken in de relationele sfeer?

N1KnEEm | 24-04-07 | 08:54

jezus man.... op een stoep tot 3 keer toe met een boksbeugel op de slaap slaan, hoe zielig ben je dan in godsnaam ?!
aan de nabestaanden: veel sterkte na deze laffe daad, en pepijn..... brand in de hel !

DenLangel*l | 24-04-07 | 08:53

He kut kan ik niet meer flamen :(

wsly | 24-04-07 | 08:53

LOL 'Deze Hyver is niet OK'

koennn | 24-04-07 | 08:53

Detail: Gerd Nan was Hyves vriend van Pepijn.

bwahaha | 24-04-07 | 08:52

met een boksbeugel nog wel.... moet je eens voorstellen wat een voorbereidingen daar aan vooraf gegeaan zijn, je koopt een boksbeugel... nadenken?? je loopt met die boksbeugel naar die gozer toe... nadenken?? je doet dat ding om je hand... nadenken?? je begint te meppen... zwart voor de ogen???
Echt ongelovelijk, deze nep-gangsta probeerde dus BEWUST iemand dood te slaan, hij heeft BEWUST die boksbeugel gepakt en hij wist echt wel wat de gevolgen zouden zijn....
Ik hoop dat ze hem zullen vervolgen voor moord en daarvoor ook berechten met de daarbij behordende straf... het zal je kind maar zijn die daar op dat plein ligt.

----TWISTED---- | 24-04-07 | 08:52

vreselijk :(

Bono | 24-04-07 | 08:51

R.I.P.

watkijkikoptv | 24-04-07 | 08:50

Gek is dat. Op het Gymnasium heb ik nooit een vechtpartij meegemaakt. Nou ja, behalve dan alle andere nerds, die ik in elkaar sloeg. Maar da's logisch.

Harige Bangmaker | 24-04-07 | 08:50

En laten ze dan ook gelijk diegene oppakken die die roddels hebben verspreid. Direct medeplichtig en die gozer die die "hitman" heeft gestuurd.

Fl0r1s | 24-04-07 | 08:49

BASinnic 24-04-07 @ 08:45

En zo zal het zijn.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 08:48

Schokkend.

De StoorZenDer | 24-04-07 | 08:48

Zielig uitermate zielig.
Sla dan met je blote vuisten ipv met een boksbeugel. Zo doen de echte mannen het ook.

En iemand vermoorden omdat hij een roddel vertelt. Waar gaat het naartoe met deze wereld? Dadelijk wordt je al vermoord als je een scheet laat omfg.

wsly | 24-04-07 | 08:46

Check die comments binnen komen op zijn hyves.

Ridge Forrester | 24-04-07 | 08:46

@preston spears 24-04-07 @ 08:29
240 uur schoffelen in sadr city misschien. tis een stuk goedkoper om hem naar irak te sturen dan hem 20 jaar in een gevangenis weg te stoppen.

daskapitalist | 24-04-07 | 08:46

Ach, we weten toch hoe dit allemaal weer zal aflopen.. Stille tocht, teddybeertjes aan het schoolhek, taakstraf voor Pepijn, slachtofferhulp voor mensen in minimaal een straal van 5km om de school en na 2 weken gaat laf Nederland weer over tot de orde van de dag.

BASinnic | 24-04-07 | 08:45

Kijk als je iemand een paar klappen verkoopt, tot daar aan toe. shit happens. Maar een boksbeugel? dan ben je echt heaumeau, maar dat gaat je dan weer van pas komen bij Bubba.
Sterkte aan nabestaanden van slachtoffer.

emanresuym | 24-04-07 | 08:44

Namen voluit toch? Voor hufter Pepijn Venneker die niet interesseert hoe een boskbeugel aankomt gaan jullie daar geen uitzondering voor maken toch?

..zapper | 24-04-07 | 08:43

Zuipkeet 24-04-07 @ 08:32

Kogels kosten de burger geld. Sla hem dan gewoon dood. Met een boksbeugel ofzo.

ZwakZinnig | 24-04-07 | 08:43

Het is wat zeg, je wordt doodgeslagen als je een bezet meisje zoent.
Niettemin vind ik Pepijn een ontzettende kudt-naam.

Ridge Forrester | 24-04-07 | 08:43

Pepijn, wat un kudtnaam ook

Marlous | 24-04-07 | 08:43

Pff. Wat een bus.

bwahaha | 24-04-07 | 08:41

Mag ik ff Pepijns teringkop verbouwen, alstublieft, alstublieft, alstublieft??

Turbo-Tinus | 24-04-07 | 08:40

Dit begint eng te worden: ik ben niet eens meer verbaasd, weer eentje...

Barry Balzak | 24-04-07 | 08:38

Lijkt wel een homootje. Best lekker.

N1KnEEm | 24-04-07 | 08:37

Hé die Wendy van T-mobile, das een fap-ding zeg!!!

Boeddhi | 24-04-07 | 08:37

Echte te bizar! Watje met een boksbeugel. waar is de tijd dat de boten nog van hout waren en de mannen van staal....

Censuur | 24-04-07 | 08:37

Ik hoop dat dit hem de rest van zijn leven blijft achtervolgen.

De slappe ouwehoer | 24-04-07 | 08:36

Bubba weet raad met dit soort kereltjes. Wij hier in het dorp ook wel.

Wèdoedammel? | 24-04-07 | 08:34

Weer te erg voor woorden. Helaas zal de dader wel weer het soort stevige straffen krijgen waarvoor NL bekend is.

middleoftheroad | 24-04-07 | 08:34

-weggejorist-

Zuipkeet | 24-04-07 | 08:32

Gezellige boel moet dat geweest zijn. Iemand al in pepijn's achtergrond gedoken? papa aan de drugs, mama aan de alcohol, zus speelt de hoer enzo? Of is het gewoon een goede gezellige nederlansche jongen waarmee je niet moet fucken?

.... ik begin toch iets in de heropvoedingskampen te gaan zien als ik dit soort trieste lui voorbij zie komen....

IgNOraNcE | 24-04-07 | 08:32

In en in triest nabestaanden sterkte.

De Regenjas | 24-04-07 | 08:30

RIP

Bulletstar | 24-04-07 | 08:29

pepijn moet maar snel worden afgestraft door ons recht-systeem.
240uur schoffelen zal hem leren

preston spears | 24-04-07 | 08:29

rip

preston spears | 24-04-07 | 08:27

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland