Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Journalisten vrezen rovers!

Kleurenfeauteau van een Trouwjournalist die het niet piktDe letterknechten van de Volkskrant en Trouw zijn boos. De baas wil namelijk verhuizen. Van de Wibautstraat in 020 naar een troosteloos bedrijfsterreintje in Diemen-Zuid. Dit tot woede van de journalisten die in hun broek schijten van angst. De nieuwe buurt zou namelijk onveilig zijn. 'Journalist vreest rover' zo kopte het Parool. "Een opmerkelijke houding van redacties, die toch een lange geschiedenis hebben als het gaat om het relativeren van de klachten van burgers en rechtse partijen over de toenemende onveiligheid in Nederland. Die altijd vooraan staan met het bagatelliseren van angst voor criminaliteit, die meer op gevoel dan op feiten zou berusten," schrijft de hoofdredacteur van Elsevier. We hadden het niet beter kunnen verwoorden. Alsof een beetje junk een wortelvretende bleke trouwjournaliste gaat beroven. Zo’n totaal zonder blingbling behangen vegetariër. Sterker nog, wij verwachten een junkenprotest!

Reaguursels

Inloggen

WHUAHAHAHAHA! De hypocresie weer eens fijn blootgelegd. Wat een rukkers die linkse kutten!

aardappel | 30-09-05 | 18:47

Zou wel leuk zijn. Kan ik je laten zien hoe het facisme hier nog erg leeft en legaal is. En hoe de verhoudingen zijn tussen "goed" en "kwaad".
Neem een cameraploegje mee.
You will be surprised.
:)

Beasjts Return | 03-09-05 | 22:38

en over dat discrimeneren... mijn vrouw zat dus bij de pliesie in Amsterdam.
En weet je, schreef ze bon voor foutparkeren. Gewoon "een auto". Een stuk blik dat fout stond. Komt de eigenaar aangestoven (ok ze werkte in de Bijlmer) en die was dus niet blank en het eerste wat die dan zegt is "jullie moeten altijd ons hebben!"
Wat nou hun hebben.
1) auto
2) fout geparkeerd
3) weet niet eens van wie die is
en dan krijg je dat
Enige wat zij dan kan zeggen is "je zegt dit alleen omdat ik wit ben"
Kortom, objectief blijven. In alles.
Ik nodig je uit om eens een weekje langs te komen en dan praten we ECHT.
face to face.

Beasjts Return | 03-09-05 | 22:31

Kijk balwahahblaat,
Jij valt mij aan.
Ik leg je gewoon ff een en ander uit. Dat jij dat zo opvat is geheel aan jou.
Ik bespeur alleen bij jou een groot gehalte aan "meeloop gedrag" aan wat zogenaamd "correct" is.
Enige wat ik van jou wel weten is wat jij zoal in je leven hebt meegemaakt.
Heb jij ooit wel eens de knoet gevoeld? En hoe het is om alleen maar om wat je bent aangepakt te worden?
Anyway. Leef lang en fijn. Word gelukkig. Vinde een leuke vrouw. (Mijn vrouw heeft geen snor btw). En sterkte als je ooit aan den lijve ondervind wat ik je niet toewens. bye bye

Beasjts Return | 03-09-05 | 22:18

een collega van me moest ooit uitleggen hoe die kogelgaten in zijn auto kwamen... om nog maar niet het pistool tegen je kop want ik wil je laptop, naar je auto samen met de bewaking en andere ongemakken te noemen. ge-zel-lig. Diemen zuid(oost). heb er jaren gewerkt.

zeiksmurf | 03-09-05 | 22:08

Nou, nou... Je voelt je wel aangesproken, zeg. Dat je zo'n klein pikkie nog zo flink kan vermorzelen en vertrappen wist ik niet. Je reactie van 20:28 zou idd te makkelijk zijn geweest. Ik snap ook niet waarom je denkt dat niemand de problemen van de wereld kent behalve jij. En vwb de acceptatie van jou en je besnorde vriendin, het jatten van stroom, gastjes die je intimideren als je langsloopt, etc. ga ik je natuurlijk niet tegenspreken. Je doet net of ik blind ben. Ik lul alleen niet mee met domme praat.
.
> gelijk beginnen te blaten dat je *dus* racist bent.
> [...] Wie is nu aan het discrimineren?
.
Je hoeft je reactie niet te nuanceren, want ik kan de quote er zo bijhalen.

blawablawa | 03-09-05 | 21:52

Nog eentje dan voor die blawaahahblater:
ik ben opgegroeid in nederland en spanje ten tijde van franco.
Ik heb letterlijk klappen gehad. Van de pastoor, de pliesie, etc. Om lullige reden bijv dat ik met me vriendjes Menorquin lulde ipv Castellano.
Iets wat jij je misschien niet kan voorstellen. Klappen krijgen omdat je je moerstaal spreekt. Het gezeik elke keer dat er net in mijn paspoort iets niet duidelijk was. De reisbeperkingen. Het wekelijks moeten melden bij de guardia civil.
Kortom. Je lult en oordeelt over me alsof je me kent. Aslof jij wel ff weet hoe mijn (groot)ouders in graven draaien.
Me pa ligt hier heel lekker op het kerkhof inmiddels. Kortom, jij bent gewoon een zogenaamd o zo correct lulltje die bij (een) god niet weet waar het om gaat etc.
Het enige wat ik kan doen is je ontressante tijden toewensen.

Return of the Beasjt | 03-09-05 | 21:14

Een goede journalist kijkt eerst op www.dinky.net voor hij de krant gaat opmaken.
Diemen-Zuid, kijk eerst mar eens de laatste nummers van de Diemerkrant door en zie het grote aantal GEWAPENDE BEROVINGEN IN DIEMEN-ZUID. Ook heb ik de burgermeester van Diemen er al op gewezen dat zij verantwoordelijk is als hoofd van de Politie in Diemen . Of er nu maatregelen genomen zijn is niet bekend. Het grootste deel van die crminelen zijn dus de padjakkers van de maatschappij en alleen zeer harde akties kunnen dit geweld nog stoppen. Mijn oplossing is eigen bewakers aanstellen in Diemen Zuid en doorlopend dus 24 uur per dag camera's en goed bewapend personeel de veiligheid op straat weer herstellen.Dat is voor al die bedrijven daar best wel op te brengen,
Zelf zou ik onbewapend niet in Diemen Zuid gaat lopen in de avond en nacht het is bij het aangrenzende reservaat van het uitschot van de maatschappij.

liabel | 03-09-05 | 21:08

BTW ik heb blawawablaat maar niet afgedaan met: "ben jij opgegroeid in een familie die stijf staat van de oorlogstrauma´s, zo nee dan weet je niet waar het over gaat en mag je niks zeggen"
dat zou te gemakkelijk zijn geweest. Een gemakzucht waar hij zelf overigens wel last van heeft.
Maar dat dus terzijde.

Return of the Beasjt | 03-09-05 | 20:28

En verder wil je nog ff fijn meedelen dat alle discriminatie die ik ondervonden heb niet van nederlanders kwam.
Toen ik Marokkaanse vriendin had waren we overal welkom, behalve bij Marokkanen.
Maar droom lekker verder in je "veilege" droomwereld.

Return of the Beasjt | 03-09-05 | 20:19

Nog zoiets.
Ik lust graag mijn blowtje.
Maar kom niet aanzetten dat het jatten van stroom van de hoofdkabel ok is.
Het energie bedrijf weet heus wel wat de te verwachten afzet is in een wijk/dorp whatever. En als daar stroom "verdwijnt" wordt dat fijntje hoofdelijk omgeslagen en doorberekent aan alle bewoners.
Dus ook al jat direct vanaf de hoofdkabel jat je in feite indirect van je familie, buren etc.
En als ik dat dan zeg tegen die alternativos hier vinden ze mij een lul en "ja maar de GESA is zo groot" en "de GESA verdient anders genoeg aan ons" en blaatverhalen.
jatten is jatten.
Als je wil blowen hang je je lamp maar lekker aan je eigen stopcontact.
En zo niet ben je gewoon een asociale hond.
Maar iedereen vind altijd dat regels voor iedereen geld maar dat zij natuurlijk wel daar "ff mag parkeren" of "dat zij wel weten hoe hard je kan" en dat *vulmaarin*, je bent zo slim dat je met nog veel meer argumenten kan komen waarom dit allemaal niet voor jou geld.

Return of the Beasjt | 03-09-05 | 20:12

Om het maar ff zo te zeggen: als ik iets zeg over DE STAAT Israel en hun politiek inz *vul maar in* ben ik gelijk een antisemiet.
En dat is een verwijt wat je krijgt over iets wat je niet gezegd hebt etc.
Wie is nu aan het discrimineren?
Ik die het gewoon over de politiek van de staat heb. Of... degeen die die kritiek niet aanstaat?
Maar ja eerlijk en open en oprecht zijn is niet voor iedereen weggelegd.
En zeker niet in nederland waar men denkt dat men massaal iets dee tegen de mof. De koude kille cijfers geven aan dat dat nog geen 2% was.
En nergens zijn er zoveel joden met behulp van de autochtone bevolking richting het gas geholpen.
Maar wees jij maar lekker blij joh.

Return of the Beasjt | 03-09-05 | 20:01

@blawawablaat
Zal ik je ff fijn vertellen dat ook mijn (groot)ouders er inmiddels heel anders over denken en zich wel twee keer bedenken om het weer te doen.
En dat vooral om zogenaamd PC-types als jij.
Waar het om gaat is dat je welliswaar iemand in nood kan helpen (doe ik nog steeds) maar dat dat niet wil zeggen dat je ook maar alles moet slikken en goed hoeft te vinden. Het willekeurig vervolgen wie van dan ook om voor wat voor (absurde) reden dan ook is not done. En dat verdient verzet. Maar je kan en mag je ook verzetten tegen allerlei gespuis die zodra je ze aanspreekt op hun gedrag gelijk beginnen te blaten dat je *dus* racist bent.
En ik tolereer het wangedrag van een blank wiot nederlands rotjochie niet die jat en dat tolereer ik ook niet van een neger of wat dan ook. Probleem is alleen dat als je iets zegt over het gedrag van (zeg een) neger dat je gelijk de bek gesnoerd wordt en dat je niet zo stigmatiserend bezig moet zijn.
WTF?
Een dief is een dief.
punt
Daar gaat het om.
Maar wees jij maar lekker blij in dat o zo fijne tolerante politiek correcte poldertje van je.
Ik ben namelijk net zo graag van types als jou af als jij schijnbaar van mij.
Opgelost dus.
Iedereen weer blij.

Return of the Beasjt | 03-09-05 | 19:57

@. Traag
Venserpolder?

Weet ik alles van. Collega is er binnen twee weken tijd twee achter elkaar van de laptop bestolen met een pistool tegen zijn hoofd. Dat was echter wel twee jaar geleden. Naar een berovingen kregen we een algemene brief waarin stond uitgelegd dat het statistsch nog wel mee viel. Uit die zelfde brief bleek ook dat helicopters worden ingezet bij o.a. overvallers. - I zie Wibautstraat waar ze momenteel zitten overigens niet zo veel (on)veiliger als de nieuwe locatie. Alleen betreffende het aantal etenstentjes, cq rondloop mogelijkheden, cq sight-see omgeving zal het wel tegen vallen :-) Maar goed, weet dat (linkse) geteisem meteen wat dat is. Ik noem het integratie qua werkplek t.o.v. de rest van Nederland!

Atlantis-95 | 03-09-05 | 18:36

@Return of the Beasjt 02-09-05 @ 18:01
Even vermelden dat je familieleden oorlogshelden waren (moet ook op jou afstralen natuurlijk, anders is het het vermelden niet waard), maar dat de situatie nu zo ernstig is dat je daar niet meer aan kunt beginnen. Dus je hebt wel de goede eer geerfd, maar laat je grootouders nu omdraaien in hun graf. Dat getuigt al niet van respect van afkomst. Net zoals je nu je geboorteland loopt onder te schijten met je commentaar. Als het een sloot geld was geweest, was dat waarschijnlijk opgegaan aan Toki items als een geile auto, dure vakanties, etc. Ik ben niet van de indruk van lieden die zonder blikken of blozen racistisch gedachtegoed op een forum lopen te spuien. Zoals ik al tegen Ikdus zei: het belangrijkste is dat je bent opgerot, want op mensen als jij zit hier niemand te wachten.

blawablawa | 03-09-05 | 14:57

Ahasveros is dat zo'n Gothic naam?
Of is dat death metal?

Pannie | 03-09-05 | 11:49

Beast: (voor de duidelijkheid: honden zijn dus: turken, marokkanen, surinamers,antillianen etc etc)

OK! Duidelijk! Het huis naast de Tokkies staat nog vrij: lekker blank dus lekker veilig, toch? Of is dat een illusie...?

Kan me je bitterheid overigens wél voorstellen. Van salonprogressieven en misselijkmakende schijt neo-hippies zoals bv Geert Mak moet ik ook niets hebben. Net zo min van prehistorische achterlijke kudt-culturen die 'gelijk' aan de westerse cultuur zou zijn...

Ahasveros | 03-09-05 | 08:58

Een mooier gebaar kunnen deze ras multikultimengers niet afgeven aan hun zo geliefde land van Babel. Nederland is veilig en onze schaduwen uit de Bijlmer zijn slechts een illusie. Het probleem is dat de directie gezegd heeft in een interne nota dat de werknemers per open reuzeschildpad vanuit/af de metro gehaald worden . Een drive-by shooting vanaf een scooter is dan direct fataal.Hiervan akte.

tonydomtana | 03-09-05 | 08:45

" Detroit heeft D-12.Los Angeles heeft Ice-T. California heeft Cypress hill.New York had Tupac.

Diemen heeft BAnge Frans en dwaas B.... need i say mo` ??
. Boze Buur "

onee Diemen vergelijken met grote steden als New York en LA heeft zin.

magnetron met afstan | 03-09-05 | 01:44

ik woon al 10 jaar in diemen-zuid
maar nooit veel ergs gebeurd met mij...

magnetron met afstan | 03-09-05 | 01:42

kzou ook elk excuus aangrijpen om niet naar zon gapend bedrijventerrein te hoeven

lolita | 03-09-05 | 00:14

De Wibautstraat hmmm de grootste Junkenbuurt van Amsterdam dat stukje Amsterdam, wat willen ze nou ? Hebben ze nu een parkeervergunning voor het centrum en straks geen vergunning voor Diemen, is dat het ??

bondje33 | 02-09-05 | 23:33

"relativeren van de klachten van burgers en rechtse partijen over de toenemende onveiligheid in Nederland. Die altijd vooraan staan met het bagatelliseren van angst voor criminaliteit"

Absoluut gelul. De grote buurtbijeenkomsten tegen de junkoverlast werden gehouden in de Volkskrantruimtes.

kalief | 02-09-05 | 23:32

Heeee wat mankeert er aan diemen zuid !,ok er wordt er af en toe eentje afgeknald en het ligt tegen de getto aan maar verder is er hier niets aan de hand.

zweetlul | 02-09-05 | 23:21

Diemen-Zuid, je kunt het ook zo bekijken, de locatie is een stukje veiliger als het gaat om aanslagen dan A' city center, nu maar hopen dat als de aanslag toch plaats vind, die dan het gehele Telegraaf gebouw is as legt, maar ja dat geluk zullen we wel niet mogen hebben

de Japanner | 02-09-05 | 19:14

Detroit heeft D-12.Los Angeles heeft Ice-T. California heeft Cypress hill.New York had Tupac.

Diemen heeft BAnge Frans en dwaas B.... need i say mo` ??

Boze Buur | 02-09-05 | 18:53

@return.
Dat van die onderduikers vind ik dan weer wel grappig.

Boze Buur | 02-09-05 | 18:49

Laa nou toevallig zo zijn dat ik 15 jaar in Diemen heb gewoont en daar op de basisschool heb gezeten.
Het is de grootste bullshit dat Diemen-Zuid onveilig is.

Dude heb je eten | 02-09-05 | 18:39

Er zit een verschil tussen diemen-zuid en diemen-zuid. Het bedrijventerrein HEET alleen in naam diemen-zuid, maar zit regelrecht in Amsterdam Zuidoost..

Ik zou bijna een lintje moeten krijgen dat ik het in deze versufte woonwijk uithou, zo ghetto en "gevaarlijk" als het is in Diemen-zuid..

ozium | 02-09-05 | 18:28

Bang?
Nooit geweest.
Voor niets en niemand.
Maar ik ga liever weg voordat ik zo´n kankerlijer te grazen neem en dan voor zo´n stuk ellendig vreten voor schut ga.
Dat zijn die honden niet waard namelijk.
(voor de duidelijkheid: honden zijn dus: turken, marokkanen, surinamers,antillianen etc etc)
En nee, ik zal nooit en te nimmer onderduikers in huis nemen zoals mijn grootouders van beide kanten en mijn ouders dede.
Ze krijgen maar lekker de typhus.

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 18:01

"Volks"krant en "Trouw" de arrogantie ten top.
Het betere volk,waar heb ik dat ooit eerder gezien.
Opheffen die blaadjes , Auf Wiederhosen.

El Estafador | 02-09-05 | 17:19

@Return of the Beasjt
je bent bang

bandito | 02-09-05 | 17:16

@blaatwaahaa enzo
sterf

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 17:00

@Blawawawawawawajewauwelt

Blijf je je nou maar sterk genoeg vinden, komt het helemaal goed met Nederland.

Ikdus | 02-09-05 | 16:52

Als de rechters in NL de blanke westerlingen werkelijk dezelfde rechtsbescherming zouden geven als de winkeldieven en allochtonen, dan zouden er minder allochtone grootbekken zijn, echter nu wordt de criminele allochtoon vooral als slachtoffer gezien ten koste van de zich verdedigende westerling, dus uit schadevermijding oogpunt slikt de westerling en wacht mogelijk op een goede gelegenheid om straffeloos zijn gram op de allochtone crimineel te halen. Mogelijk heet dat in allochtone kringen lafheid, maar ja de meeste westerlingen hebben geen boevenbende beschikbaar die hij/zij snel kan mobiliseren.

Ksi-Ziks | 02-09-05 | 16:48

De journalisten van Trouw hebben op hun cursus zelfverdediging tenminste geleerd met modder te gooien.

Gavrilo | 02-09-05 | 16:44

@Ikdus 02-09-05 @ 16:11
Je bent iig weg en dat is het belangrijkste. Zwakke vogeltjes die alleen maar huilie doen zijn we namelijk liever kwijt dan rijk.

blawablawa | 02-09-05 | 16:21

ja ach, niet nuanceren is ook maar een hobby, maar het lucht wel op
;)

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 16:18

@Ksi

Die fnv domeinen ka ik wel raden www.fTvgirls.com .....

@Return

Je brengt het misschien ietwat ongenuanceerd maar ik ben ook maar weg gegaan uit Nederland onder andere om de redenen die jij aangeeft, niet alleen om die redenen.

En Blawawawa oid.
Heeft niet echt veel te maken met jezelf kwetsbaar vinden, ik ben niet zo kwetsbaar maar had ook weinig zin om zover gedrven te worden door onze medelanders dat ik wel in de problemen zou gaan komen (lees er toch eens een keer 1 ongeveer het leven uittrappen) Dat vind ik ze namelijk niet zo waard.

Ikdus | 02-09-05 | 16:11

wat een waarheid als een koe van elsevier! Sneue schijterts!
Bij VK werken alleen nog maar hockeykutjes die je met grote ogen aankijken als je toegeeft wel eens een stick te hebben gerookt. salonjournalisten doei doei

de volgende halte is: diemen-zuid o! o!

Amsterdammer | 02-09-05 | 16:07

Diemen Zuid is simpelweg nog erger.
Ze zijn gewend aan hun "huis-tuig".
Probleem is dat er ´s avonds geen smeris te bekkennen is en je overgeleverd bent aan tuig.

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 15:50

gaat het nu weer een beetje, beestje?

v==vreter | 02-09-05 | 15:50

@Return of the Beasjt 02-09-05 @ 15:38
Als je zo'n kwetsbaar vliegje bent, hoor je misschien ook niet thuis in een dergelijke samenleving? Ik snap ook niet in waarom een VVD en een Elsevier hier zo'n aanstoot aan nemen. Je redt het in deze maatschappij of je bent zwak en dan red je het maar niet. We moeten hier geen scheidslijnen trekken waarbij de ene zwakkere nog verschilt van de andere, want dan is het eind zoek.

blawablawa | 02-09-05 | 15:49

PS het is niet voor niets dat de hoofdredactie zwichtte toen ze ons ´s avonds wilden laten werken en wij zeiden dat we dan of op het terrein mochten parkeren danwel met taxi uit de buurt konden wegkomen.

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 15:47

Ze hebben gewoon geen zin om naar Diemen Zuid te gaan. Das te min voor ze. Plus dat ze dan hun stamkroeg (Hesp, Weesperzijde) moeten opgeven. Dat gelul over werktijden etc. is gewoon een smoes. Ik heb er zelf vaak genoeg gewerkt (XS4all, Praxis) en heb nog nooit wat meegemaakt daar. Stelletje lapzwanzen zijn het. Die met drogredenen probeer hun positie in de Amsterdam te behouden.

P8R | 02-09-05 | 15:44

Zal ik gelijk ff uitleggen hoe fijn die tering moskee aan de Amstel is daar.
O zo braaf de gelovige uithangen en wel de hele buurt terroriseren.
Klagen bij hun en je krijgt grote smoel dat je racist bent. Klagen bij gemeente levert slechts op dat je moet uikijken met wat je zegt want anders worden ze boos en vooral geen stennis maken want je moet goed weten hoe hard de gemeente werkt.
Waaraan?
kankerland

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 15:43

Kom maar met jullie bijdehandte opmerkingen.
Mail me maar met je foon nummer en ik sta je wel ff te woord over hoe het is in de dagelijkse praktijk.

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 15:40

Ehm... ik heb 20 jaar bij de volkskrant gewerkt, en ´s avonds naar huis gaan is niet echt leuk als je in dat fukking metrostation Wibautstraat moet opstappen. Om het ff kort te zeggen: ik haat nu negers, marokkanen, turken, oost europeanen, junks etc
Die mogen ALLEMAAL ongezien dood.
Na al die jaren weet ik dat het stuk voor stuk ratten zijn.
Mede een reden geweest om weg te gaan bij mijn krant en te emigreren.
En nu zal wel een hele meute over deze woorden vallen, maar dan zeg ik: ga jij ff lekker dag in dag uit jaar in jaar uit maar eens lekker op dat station de metro pakken ´s avonds. Geen bewaking, geen controle, helemaal niets en niemand.
Je kan je zelf maar "zolang" voor de gek houden dat het een incident is... na een paar keer ben je er gewoon achter: negers zuigen, marokkanen zuigen, turken zuigen en de politie zuigt ook.
En als je wat zegt ben je als slachtoffer in no time "bekeuringswaardig" om wat je zegt.

Return of the Beasjt | 02-09-05 | 15:38

Flauwekul van de Multikul?

Joey | 02-09-05 | 15:25

Non-nieuws

QZNYWRLD | 02-09-05 | 14:59

"Journalisten" zijn allemaal bureauredacteuren tegenwoordig en komen nooit buiten.

pek en veren | 02-09-05 | 14:58

Gaaaap. Ik moet echt enorm poepen, maar ik heb geen zin om op te staan voor de wc.

blawablawa | 02-09-05 | 14:55

en in de wibaustraat struikel je over de junks bij de metro

G-unite | 02-09-05 | 14:52

@zwarte kip heee! het is hier best veilig in venserpolder. al een paar weken geen moord meer gehad.

G-unite | 02-09-05 | 14:51


Voor hoofdredacteur Broertjes van de Volkskrant is het probleem dat hij nu de weg vanaf de Wibaustraat richting Beatrix voor het dagelijks overleg niet meer blindelings weet te vinden.

Mrs. Pickwick | 02-09-05 | 14:45

Trouwens, Heeft Van Geel al op zijn flikker gehad van JP ?

recaltje | 02-09-05 | 14:35

Ehhh... Diemen is ook 020

St-Eenmans | 02-09-05 | 14:25

HIer nog de link ter aanvulling van mijn comment:

ZouteZeeuw | 02-09-05 | 14:23

Ik stel voor dat deze gezamenlijke redacties met onmiddelijke ingang collectief worden overgeplaatst naar locatie New Orleans. Zal ze leren.

Dokter Spin | 02-09-05 | 14:23

@Icebear: Trouw- en Volkskrantjournalisten horen thuis in een Kremlin-achtige omgeving. Van een andere omgeving worden ze zenuwachtig

burnie | 02-09-05 | 14:23

Wat een lulsmoes over die veiligheid, die elitaire kudt-hoernalisten willen gewoon niet Amsterdam verruilen voor die buitenwijk. En dat moet ons dan vertellen wat er allemaal speelt in Nederland en de rest van de wereld, ze zijn allergisch voor alles buiten 020?

zum kotzen | 02-09-05 | 14:20

Die Wibautstraat is een van de meest onsympathieke wegen in Amsterdam. Architectuur uit de huiscollectie van het Kremlin. Wie daar niet weg wil lijkt mij niet in staat tot de noodzakelijke waardering van de eigen belangen.

Der Icebear | 02-09-05 | 14:18

Lol vooral de slotzin in dat artikel "eigen huisvesting eerst" is een regelrechte schop onder hun kleauten!!

Carpa | 02-09-05 | 14:16

Nee, als je in de Wibautstraat loopt is het veilig... Diemen is alleen lastig te bereiken voor al die import-journo's die vanwege te weinig parkeerruimte bij hun duurbetaalde Jordaan-appartementje aangewezen zijn op fiets en ov.

St-Eenmans | 02-09-05 | 14:16

Doe eens Boe ! roepen .

zwabbah | 02-09-05 | 14:15

Daar weet ik wel wat op. De gehele redactie van Volkskrant en Trouw verplaatsen naar Heerlen, of Delfzijl. Dan pissen ze pas echt in hun broek, ze weten denk ik niet eens waar die plaatsen liggen.

JackRandom | 02-09-05 | 14:14

Valt op de redactie van de Volkskrant wel mee hoor...

w.flaman | 02-09-05 | 14:09

Nog nooit van elitair Diemen gehoord?

recaltje | 02-09-05 | 14:07

Veel mensen zijn overal bang voor, journalisten dus ook.

misslizard | 02-09-05 | 14:07

@style.councillor 02-09-05 @ 14:04

Ze hebben toch zeker wel shandy in Diemen?

KaiserSoza | 02-09-05 | 14:06

Diemen zal Alcohol technisch wel niet zo aantrekkelijk zijn voor die kroegtijgerts

style.councillor | 02-09-05 | 14:04

Laat ze maar eens naar Nola (New Orleans) gaan om daar de boel te verslaan. Een team van CBS heeft zelfs een particulier beveiligingsbureau ingehuurd om te voorkomen dat hun boodschappers in elkaar gerost worden voor een microfoontje of cameraatje..

ZouteZeeuw | 02-09-05 | 14:02

Ja, als de werkelijkheid je werkplek binnenwandelt wordt het ineens een stuk lastiger te relativeren.

Bloedhoest | 02-09-05 | 13:59

Gaat idd geen dag voorbij of me autoradio wordt niet gejat in Diemen Zuid.

poppendokter | 02-09-05 | 13:59

Lol

Agamemnon_NL | 02-09-05 | 13:58

@blawablawa, ik verveel mij ook... daarom ga ik punniken.:)

Wel triest dat ze zo angstig zijn, vergeten zeker dat de pen machtiger is als het zwaard.... ofseau..

~Pyro~ | 02-09-05 | 13:56

kudt n

Amtrak | 02-09-05 | 13:53

Ik verveel me. Ik vind GS maar saai.

blawablawa | 02-09-05 | 13:53

Waar maken de mannen zich druk om? Als men doorgaat met het uitkleden van de gewonen man, maakt het eerdaags niet zoveel meer uit waar je woont of werkt.
Beetje gewone man met een iets meer beetje wagen en wat kudt koters moet nu al de straat op om zijn peut te roven.
Beter wen je eraan.

Amtrak | 02-09-05 | 13:51

Mercatorplein lijkt me ook wel een goeie lokatie.

Lekker Belangrijk© | 02-09-05 | 13:49

Onderbuikgevoelens, foei!!

Het IS er niet onveilig, jullie VOELEN je alleen onveilig

luisindepels | 02-09-05 | 13:46

Lol, ik werk daar regelmatig in de buurt en het valt reuze mee je moet alleen een beetje oppassen dat je niet per ongeluk venserpolder inloopt of het park.

zwarte kip | 02-09-05 | 13:43

Het gaat hier dan zeker alleen om de stakkers die voortdurend veilig achter een bureau de feiten verdraaien, en niet om het soort dat af en toe mooie plaatjes schiet in Irak tussen het rondvliegend lood.

DiagnosisTyphus | 02-09-05 | 13:40

Er gaat toch nix boven het pitoreske Diemen?

Traag | 02-09-05 | 13:40

Alle journalisten zijn letterhoeren!

Eskimauh | 02-09-05 | 13:39

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland