Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Met Michiel Smit op zomerkamp

Smitje de GeKKKSStEEGoed nieuws voor de kaalkopjes. Michiel Smit heeft sinds kort een eigen weblog. Dus hop hop, in galop zijn kant op. Ja, de voorman van NieuwRechts heeft zelfs een reactiemogelijkheid. Dus of hij durft, in tegenstelling tot zijn grote broer Geert, wel de discussie aan dan wel onze Michiel heeft een bord voor zijn kop. Wij gokken op het laatste. En waar gaan we het dan zoal over hebben? Over negerts natuurlijk, maar ook over rollators, de Partij van de Afbraak, eigen jeugd eerst en het NieuwRechts Zomerkamp. Toedeledoki...

Reaguursels

Inloggen

Met deze aanvulling wil ik voorkomen dat u wellicht de indruk krijgt dat ik net zo'n zielepoot ben als diegenen die slechts - verscholen achter een pseudoniem - commentaar durven te geven.

Esceha staat voor Cor Schorel.

Esceha | 23-08-05 | 23:02

Qout homines tot sententiae (zoveel hoofden zoveel zinnen) doch het is te veel gevraagd om respect op te brengen voor al weer een aanval op iemand die niets anders doet dan proberen Nederland nog enigszins leefbaar te houden voor onze kinderen en kleinkinderen. Daar is niets mis mee; immers ''maxima debitur puero reverentia'' (aan het kind zijn wij de grootste zorg verschuldigd). En wat is er eigenlijk mis met ''eigen jeugd eerst''. Die verdient dat. Zicht op realiteit blijkt achter de kim van het begripsvermogen te liggen, want het schijnt u te zijn ontgaan dat voor die eigen jeugd nog weinig kan worden gedaan door de geldverslindende opvoedgestichten die voor meer dan 90% bestaat uit NIET eigen jeugd.

Michiel Smit heeft slapeloze nachten van alle zaken die door zich politiek ''correct'' noemende lieden ten detrimente van de bevolking zijn genomen, maar ik ben er van overtuigt dat de inhoud van dit ranzige paginaatje, waarvoor zelfs een slecht functionerend bestuur van een speeltuinvereniging zich zou schamen, hem geen seconde uit zijn evenwicht zal brengen. Hij is immers de kritiek van steming makende, soms gesubsidieerde (diens brood men eet diens woord men spreekt) media gewend. Derhalve ''quos vult perdere Jupiter dementat'' prius, of wel ''wie Jupiter ten grond wil richten zal hem eerst het verstand moeten ontnemen''.

Esceha | 23-08-05 | 03:04

aaahhhh.... K*T. Nu heeft hij hetzelfde theme gekozen voor Wordpress als ik (motor.vaag.cx). Damn Damn, dat wordt dus veranderen ben ik bang :(

walto | 22-08-05 | 10:21

@Hammie De kiezers van het Vlaams Blok niet. Die weten niet beter en die Vlaamse sentimenten begrijp ik wel. Nee, ik doel op het deel van het VB dat vanuit louche clubs als de VMO, Vlaamse Militanten Orde, komt. Maar goed het was een wat plagend zinnetje. Endat verhaal over Krista vn Velzen. Ja, wat wil je dat ik er over zeg? Dat is aktievoeren. Maar om daar van die grote woorden voor te gebruiken. Ik heb vroeger tegen kruisraketten gedomstreerd en geroepen dat het bevriende staatshoofd Ronald Reagan een moordenaar was. Heb ik met terugwerkende kracht spijt van. Dankzij Reagan, en dat meen ik oprecht, is mede de koude oorlog geeindigd. Diederik Samson van de PvdA heeft als Greenpeace actievoerders bontjagers belaagd. Meisje van Velzen is niet mijn bloedgroep maar je kunt het niet vergelijken met de activiteiten van Smit. Het is niet minder erg maar vooral anders. En weet je wat nou typisch rechts is: je daar vreselijk druk over maken. Ik houd wel van dames die een beetje doorpakken. En Hammie: maak je niet zo druk. Het leven is mooier als je problemen kantelt. Zie de zegeningen van multi culti. Relativeer de SP. Man, je bent net zo zuur en humorloos als je linkse vrienden bij Groen Links. Het lijkt me niet leuk om met jou een biertje te drinken. Wat een gewauwel.

Starf*cker | 22-08-05 | 08:26

Hoi,

Ik ben de dichter waarin in deze discussie werd verwezen als zijnde
verhuisd naar Turkije. Dat klopt. Heerlijk om tussen islamieten te wonen want die zaniken
tenminste niet uren per dag over moslims. Die Michiel Smit is een mislukte tweedehands auto verkoper die
nu een politieke carriere ambieert. Kijk nou eens naar die kop, van die gast zou je nog geen tostieijzer
kopen als je tenminste je ogen niet in een bos schaamhaar hebt zitten.

Als je Michiel Smit zou moeten duiden qua uitstraling dan zou je zeggen dat het het evil tweelingbroertje is van Camille Eurlings
van het CDA. Daar zou GeenStijl nou eens onderzoek naar moeten doen. Ik weet zeker dat Michiel 'Smit' (Eurlings) een mol van het CDA
is om kaalkopjes te bekeren.

Met vriendelijke groet,

M.H.Benders

Maanantai | 22-08-05 | 00:43

@ starf*cker je doelt op Vlaams blok als uitschot ? 1.000.000 kiezers als stront behandelen vind ik pas belachelijk.

Ik vind mensen zoals Krista van Velzen (SP)veel gevaarlijker dan onze voorzitter. Even een Quotje uit een intervieuw met haar:

Tribune 18 januari 2002

Tijdens een van de actiekampen die we in 1998 organiseerden ben ik met twee vrienden de Schotse wateren ingedoken om naar de Trident kernonderzeeërs te zwemmen. We hadden ons erg goed voorbereid en waren van plan met het juiste gereedschap delen van het communicatiesysteem van deze levensgevaarlijke duikboten te saboteren.

Fijn he, een kamerlid die de strijdmacht van een bevriende natie saboteert. Typisch links om het eigen oogkleppen gelijk om te moeten zetten in destrucieve en onwettige daden.

Hammiehetvarken | 21-08-05 | 23:13

Vandaag ben ik jarig, dus meer aandacht voor de gezelligheid nu. Drink een biertje op Geenstijl, want beetje scherp mag wel. En morgenochtend ga ik met de reacties aan de slag!

MichielSmit | 21-08-05 | 19:41

@MichielSmit Kom maar op. Het siert je dat je dat doet. Geef ik eerlijk toe. Daarmee win je in dit opzicht in ieder geval van Geert.

Starf*cker | 21-08-05 | 19:26

Bah, wat een eng, ziekelijk mannetje is dit. Ben het met hem eens dat er problemen zijn rond allochtonen, maar als zijn hobby-projectje Nieuw-Rechts ooit aan de macht komt, emigreer ik naar Marokko

TheSupreme | 21-08-05 | 18:22

Daar zal ik dan weer met veel plezier op reageren, Michiel.

Jean-Jaques Appelque | 21-08-05 | 15:33

We doen ons best om de reacties goed te modereren, net als bij Geenstijl. En morgen zal ik tijd besteden om zelf op meerdere reacties een reactie te maken.

MichielSmit | 21-08-05 | 15:29

@ 'Paul R. mag dan een verleden hebben als Maoist, hij doet het prima als tv-presentator.'
Dit is ironisch bedoeld naar ik hoop?

Paul Rosenmoller is waardeloos als presentator en vooral als interviewer, wat hij natuurlijk pretendeert te zijn. Vele onvergetelijke momenten schieten door mijn hoofd, van het afsnauwen van Annette Nijs tijdens een debat, waar hij haar tegenspraak tegen zijn boute stellingen geirriteerd van zich afsnauwde.
Of het interview met Job Cohen op het strand, onderwijl de vrouw van Cohen voortduwend in haar rolstoel. Toen de vrouw van Cohen iets wilde opperen boog Rosenmoller zich even minzaam voorover - zichtbaar gestoord in zijn redevoering met De Heer Cohen - om vervolgens zonder te reageren zijn gesprek met Cohen weer op te pakken. Geen woord over de ziekte van mevrouw en de manier waarop het echtpaar daar mee omging. De hoge heren hadden het te durk met elkaar. Nee, de manier waarop Rosenmoller zijn volkomen gebrek aan interesse in De Ander en zijn zelfvoldane Eigen Gelijk etaleerd in zijn tv programmaatje is niet om aan te zien. Zelden iemand zo schichtig vragen zien stellen aan vaak oninteressante gasten (Remkes, De Geus) om vervolgens kordaat ieder antwoord van zijn rug te laten glijden en heel conscentieus nooit in te gaan op deze antwoorden. Integendeel, na ieder antwoord resten de kijker de vragende, niet begrijpende ogen van Rosenmoller, klaar om weer een antwoord of mening ongeinteresseerd van zijn rug te laten glijden.

WillemIII | 21-08-05 | 14:07

Michiel Smit, aha. Interessant. Maar wie is die meneer/wat zijn zijn verderfelijke meningen? Waarom zou iemand zijn partij eigenlijk nieuw rechts willen noemen. Onbegrijpelijk. Los van het vervagende onderscheid tussen 'links' en 'rechts' (zie Paul Rozenvermaler en Marcel van Dam) zijn de begrippen op zich ook aan enige uitholling onderhevig. Want wat wil bijvoorbeeld een partij als Nieuw Rechts? Iemand hier die een standpunt kan noemen. Eigen volk eerst, dat las ik op de site van deze Michiel, laten we dat er eens bij pakken. Wat is daar ook alweer mis mee? Iedereen met de Nederlandse Nationaliteit heeft wat meer rechten dan 'niet eigen volk'. Een Italiaan mag bijvoorbeeld niet stemmen in Nederland. Nu even zonder te gaan schuimbekken beste mensen, maar waarom is die zin zo eng? Tis maar een voorbeeldje van wat relativerende mogelijkheden. Maar ik ben benieuwd naar mijn ongelijk en hoor graag verbijsterende details over de slechtheid van Michiel Smit. En aangezien IndyMedia daarvoor niet erg objectief is als informatiemiddel maar even hier de vraag uitgezet.

WillemIII | 21-08-05 | 12:34

Die foto van Smit lijkt wel te zijn genomen toen hij op het punt stond te exploderen tijdens een blowjob. Het is net Jerry Lewis.

kansatsu | 21-08-05 | 01:21

Hoezo, spreekt de Paus dan gristelijke 'fatwa's' uit?

Jean-Jaques Appelque | 20-08-05 | 23:19

Dat kamp waar de paus spreekt over de gewenste dialoog met de moslims is dat het zomerkamp van Smit?

Starf*cker | 20-08-05 | 22:54

Pff.. Als Paul Rosenmuller een t.v. wonder is, dan was Frank Masmeijer dat ook. De Paus is ons trouwens eerder al diep op rechts voorbijgegaan, in WO II.

Jean-Jaques Appelque | 20-08-05 | 22:51

Op dat kamp leert hij ons hoe je moslims kunt uitroken!

nummertje | 20-08-05 | 22:45

Overigens lees ik net beste Hammie en andere Smit-fans dat de Paus een dialoog met de moslims wil en "samenleven" is, een multiculti-samenleving.Dat de Paus jullie links voorbij gaat!

Starf*cker | 20-08-05 | 22:32

@Hammie Na zo'n simpele stelling een duidelijk antwoord. Groen Links wordt hier op de onderdelen die jij noemt net zo hard aangepakt. Michiel Smit is bovendien iemand die ook nog eens graag in het middelpunt staat. Positief of negatief. Paul R. mag dan een verleden hebben als Maoist, hij doet het prima als tv-presentator. En laten we verder maar niet te veel duiken in het uitschot waarmee jouw voorzitter zich in binnen- en buitenland omringt. Dan is Groen Links in vergelijk bijna een theekransje.

Starf*cker | 20-08-05 | 22:29

Fijn dat mn voorzitter weer wat aandacht heeft gekregen op dit fantastische weblog. Logisch natuurlijk dat NieuwRechts hier en daar enige kritiek krijgt, maar ik ben ervan overtuigd dat deze kritische geesten nog meer kritiek hebben op groenslinks met Karimi (voormalig Hamas), pormes (geurillatrainig in Jemen) en hofrevolutionair Rosenluller, tot zn 27e (Michiel is 28 geloof ik) lid van een marxistische partij die met geweld de Nederlandsche rechtstaat omver wilde werpen. Deze partij kreeg zelfs van Pol Pot (voor de kleintjes; 1/3 van de bevolking van Cambodja uitgemoord) een persoonlijke bedankbrief voor de steun. Das nog eens wat anders dan een ruitje induwen bij een drugsdealer omdat ie zich geestelijke noemt. Maw wie heeft hier een plaat voor zn kop ?

Hammiehetvarken | 20-08-05 | 22:23

{nagekomen antwoord @ Nieuwrechts}
Ik moet je gelijk geven dat mijn verhaal enigszins zwabberde, kwam door de volle maan zullen we maar zeggen.

We, de romancier en ik, zijn beiden blank, daar zou blank uit geboren worden, mits ik geen onderbuiksierraad (spiraaltje) zou dragen. Had bij jouw ideeën over zuiverheid van soort gepast, vandaar.

Ik wil je in het kader van cultuurcollege z?n naam dolgraag geven, de man heeft een belangrijke plaats in ons literaire landschap, maar daarmee zou ik ook mijn echte naam prijsgeven, met alle gevolgen van dien? zijn site is niet aan te vallen (Ddossen of weet ik wat), de mijne wel.

Afijn, theater had ik nog niet ingevuld: Dogtroep, prachtige mix van techniek en verbeelding én tamelijk universeel; nauwelijks gesproken teksten. Film: Van Warmerdam bijvoorbeeld, Kleine Teun is een goeie, gaat ook over taal overigens.

Tot slot, jouw verhaal gaat slechts één richting uit, zie mijn eerdere post over een doodlopende straat.

Kudtkip | 20-08-05 | 15:43

Je kunt lullen wat je wilt maar hij heeft wel gelijk , die reppers met hun criminaliteits- en ghetto-verheerlijking, door de underdog-sukkeltjes van Nederland, zoals b.v Ali B en collega-reppers Lange Slome Frans en Basterd B of dat soort loosers, ik weet 1 ding , maar het lijkt echt nergens op, vergeleken met de Amerikaanse reppers, die schieten elkaar tenminste soms echt voor hun flikker, of daar worden er echt eens een paar een paar jaar opgeborgen, of East meets West met Uzi's en Coke-Deals met kilo's, maar geen net van school afgestudeerde blagen die dromen van een eigen Golfje GTI, met glimmende velgjes.... op afbetaling.... waarvan dan een ruitje ingetikt wordt en voorpagina-nieuws is...... whehehehe

bondje33 | 20-08-05 | 15:18

Nou nou Almelo en LoonopZand nu nog Bergeyk.

Levereter | 20-08-05 | 12:36

Ik begin nieuwrechts nu al te missen...

Pannie | 20-08-05 | 12:06

Wat hadden jullie op met z'n tweeen Jean-Jacques en Torquemada. Het is echt niet te volgen wat jullie uitkramen.

ander | 20-08-05 | 09:44

@Torquemada
Binnen acht uur was te kort, had ik begrepen. De Fransen zaten dichterbij, maar die hadden 'even geen tijd.'
'Zaaje' moet natuurlijk zaakje zijn.

Jean-Jaques Appelque | 20-08-05 | 05:43

@Jean-Jaques Appelque Ik heb t express zo neer gezet ;Afscheidskadootje om er n(de)nadruk op te leggen.
Ik weet toch zeker dat onze "versterkingen" daar binnen 8 uur na de 1e verschijnselen van potentieel gevaar,aanwezig had kunnen zijn!!Hercules ,Airdrops ect.
Tuurlijk volgde Nederland toen nog aan n soort "Relus ter Beek" Policy!!

Torquemada | 20-08-05 | 04:51

@ Torquemada
Volgens mij heb jij een totaal ander beeld van Srebenica dan ik.
Het verhaal dat ik ken, gaat over Serven die ongezien een heel dorp uit wilde roeien, en een Nederlandse regering die -als enige ter wereld- tussenbeide wilde komen. Met kudtwapens, omdat ze geen zin hadden mensen dood te schieten en wat al niet meer. Toen de Nederlanders eindelijk inzagen dat ze er beter aan zouden doen toch te gaan schieten, en hulp vroegen aan 'bevriende landen', gaven die niet thuis. Daarna werden er Nederlandse soldaten gegijzeld, en een dorp uitgeroeid.
Wim Kok is een verlopen visieloze mitiel, en kan dat zaaje nooit stiekum 'opgezet' hebben. Laat staan 'gebouwd' zoals aannemers dat doen. Karremans is een bange kneus, die beter badmeester had kunnen worden dan legerofficier, maar dankzij de ziekte die Nederland lijdt en die zich kenmerkt door het geven van baantjes aan politieke vrienden is hij waarschijnlijk op die onfortuynlijke plaats terechtgekomen.
Ik zou je visie van Filip als aanvoerder eenvoudig kunnen weerleggen, maar daar heb ik geen zin in.
Michiel Smit is volgens mij niet eens ingeschreven in 'de wedstrijd' en zit op de publieke tribune, niet op de reservebank.
Afscheidskadootje schrijf je aan elkaar.

Jean-Jaques Appelque | 20-08-05 | 04:11

Michiel Smit : Reserve Bank
Filip Dewinter : Aanvoerder (zwaar gecensureerd & verknipt tijdens "Follow The Leader")
Tuurlijk kiezen "Linkse Losers" liever voor n "Chef"Kok(the Killa From Sebrenica)Aannemer!
En z,n uitvoerder Karremans,die Mladic nog ff (NA Sebrenica affaire)n afscheids kadootje kwam brengen!

Torquemada | 20-08-05 | 03:44

Let op: ik kan het...:
"Geert Wilders is extreem rechts!"
Gelukt! Men KAN Geert Wilders ervan beschuldigen extreem rechts te zijn. Het IS mogelijk!

Jean-Jaques Appelque | 20-08-05 | 03:13

Stakker "grote broer Geert" dat slaat dus echt helemaal nergens op. Wat Geert zegt klopt (bijna)allemaal en die kan je er ook niet van beschuldigen extreem rechts te zijn dus...... overigens is fleisch wel extreem links, maarja dat is geen nieuws!! Ga eens met LLL praten misschien kan die je bekeren.

Geert W | 20-08-05 | 02:56

Jezus is een mythisch figuur, Sinterklaas is een fabeltje en een katholieke bisschop, en Spinoza is een jood. De samenhang -indien verondersteld- is ietwat raadselachtig.

Jean-Jaques Appelque | 20-08-05 | 02:46

Normaal gesproken weerleg ik de meeste rassentheorien door mijn lul te voorschijn te toveren, maar dat overtuigd hier niemand. Dus roep ik maar dat Jezus een Palestijn was, sinterklaas een turk, en Spinoza was een neger (nou ja, zijn opa dan).

Gavrilo | 20-08-05 | 02:40

Smit= een lul, zo ook extreem links

geenstijlman | 20-08-05 | 02:01

Mijn accu is leeg, het is tijd om er een eind aan te maken. Fahrwohl!

Rabarberke | 20-08-05 | 00:15

Ja, Indy is voor oude mannen, hoewel ik niet zou durven wedden dat wanneer er in Holland zo'n ovaal wordt aangelegd er geen 250.000 betalende bezoekers op af komen..

Ik vind de Grand prix F1 van Indianapolis ook wel een van de mooiste van het seizoen. In die laatste bocht voor het rechte eind zou ik ook onrustig worden van een goed bedoeld advies in mijn oor.

Brusselmans | 20-08-05 | 00:11

SRS bedoel ik, de nieuwe FPSX2.0 standaard.

Rabarberke | 20-08-05 | 00:10

Overigens zijn websites out. RRS gaat het helemaal worden.

Rabarberke | 20-08-05 | 00:09

Nog even googlen en ik presenteer Martin van Garderen, verzamelaar Motown prullaria en tevens niet onverdienstelijk squasher..

Brusselmans | 20-08-05 | 00:05

@brusselmans
Indycar is voor bejaarden. Daar rijden Mario Andretti met zijn John Player Special bak (bestaat dat sigarettenmerk nog?) en Emerson Fitipaldi ook vast nog wel in.

Rabarberke | 20-08-05 | 00:05

@brusselmans

Achja... die zal het ook vast wel beter doen dan Jos Verstappen.

Jos ging een stuk langzamer rijden toen er gsm communicatie kwam tussen de coureur en de coach tijdens de heat. "Vooral in de bochten was het moeilijk sturen en snelheid houden met zo'n telefoontje tegen je oor", zei Jos ooit.

Rabarberke | 20-08-05 | 00:03

Slaap zacht allemaal. Ook jij nieuwrechts: een kusje voor jou en Michiel. Ik weet dat je meeleest!

ander | 19-08-05 | 23:55

@Rabarberke 19-08-05 @ 23:50 :
:)

ShameLess | 19-08-05 | 23:55

@ Rabarberke

De pica bij dit topic verteld het hele verhaal..

Rijdt er overigens bij de Champ Cars ergens niet een neger tussen?

Brusselmans | 19-08-05 | 23:54

@King of Controversy: Dijkgraaf schreef onlangs een artikel over vragen voor Einstein.

ander | 19-08-05 | 23:54

@shameless

Dat was een grapje. De wereld is de wereld niet meer: De beste rapper is een blanke, de beste golfer een zwarte en Duitsland wil geen oorlog (Irak)...

Elke lul kan rappen, want het stelt geen reet voor.

Dat zwarten nooit aan de bak zijn gekomen als golfer heeft te maken met geld en dat het een ballensport is. Op St. Andrews mogen geen vrouwen en honden komen en over Augusta zal ik het verder maar niet hebben.

Rabarberke | 19-08-05 | 23:53

@King of controversy 19-08-05 @ 23:44
hahahaha LOL

ShameLess | 19-08-05 | 23:53

@ ander
Weet ik veel hoe die gast heet, was iets met donkere materie die recht door de aarde gaat, zoiets. En tijd is relatief, en niet aanwezig op sommige plaatsen. Dat soort dingen dus.
*voelt wat borrelen achter het voorhoofd*

@ shameless & Barbapoeppa
Gaan jullie het eventjes snel met mij oneens zijn. Dit ben ik niet gewend. ;)

King of controversy | 19-08-05 | 23:51

@brusselmans
Ik voorspel de zwarte medemens ook een grote carriere op de schaats. In de wheelersport echter voorzie ik, gezien de noodzaak tot anticipatie, alleen maar teleurstelling.

Negers kunnen overigens ook niet zuipen en er zitten ook weinig filosofen tussen.

Maar man... wat zijn ze goed in een hoop dingen waar blanken gezien hun lamlendige fysieke inferieuriteit -kijk naar de verschijning van michiel smit, bij wie zelfs een gedrocht uit de fantasie van de schrijver van The Elephant Man zich nog een adonis zou voelen - nog een puntje aan kunnen pijpen.

Rabarberke | 19-08-05 | 23:50

2maalLOL@Brusselmans:
@ Rabarberke:
Die theorie is al een tijdje geleden achterhaald... he,rappen was typisch iets voor negers en golfen was typisch iets voor blanken,toch?
De beste,meest succesvolle rapper is blank: Eminem.
De beste,meest succesvolle is een neger: Tiger Woods.
Welcome to reality, nou jij weer...

ShameLess | 19-08-05 | 23:49

@ Rabarberke

Dat klinkt als een gemiddelde vakantie via D-reizen naar Salou..

Brusselmans | 19-08-05 | 23:47

@Fleishbaum "... onze Michiel heeft een bord voor zijn kop. Wij gokken op het laatste."
.
Er zijn er die helemaal geen kop hebben. De bekende kip zonder kop.

PredatRazor | 19-08-05 | 23:46

Heerlijk om boeken van kinologen te lezen, of duivenmelkers. Op normale manier worden daarin raskenmerken en zuiverheidsindicaties gegeven. Ik denk ook dat indien in de komende jaren een ras uitsterft -pygmeen, negers, chinezen, ariers of indianen- de geschiedenis van zo een periode op latere tijdstippen toch als decadent en verwoestend beschouwd zal worden. Hetzelfde denk ik dat van achternamen; vrouwen mogen kinderen de eigen meisjesnaam als achternaam meegeven. In mijn visie wordt dat later een grappig weetje voor stamboomonderzoekers, en niet de internationale norm.

Jean-Jaques Appelque | 19-08-05 | 23:44

@Shameless 23:37
En God schiep de mens naar zijn evenbeeld...

King of controversy | 19-08-05 | 23:44

@brusselmans

Ik zal je de nuances van het verhaal besparen, maar de slet ging op vakantie met naar Spanje. In de tent kreeg ze het 's nachts warm, hallucineerde, hyperventileerde en riep "Oh mijn God... Etienne". Haar nieuwe zwarte vriend, geplaagd door zijn -laten we zeggen- jeugdige naiviteit , vermocht te denken dat zij in haar dromen een sexueel hoogtepunt bereikte en haar ex als God aansprak. Zo kwam het dat de vakantie tot een mislukking werd. En dit is heus gebeurd.

Rabarberke | 19-08-05 | 23:44

@King
Ik zag het niet als een aanval. Boycot je de NRC naar aanleiding van het artikel van Robert Dijkgraaf?

ander | 19-08-05 | 23:43

@ Rabarberke

En de sporadische neger met vooruitstrevend intellect zal die van nature aan het welzijn van anderen wijden?

Negers kunnen goed dansen, maar hebben door de regel ook meer tijd om te oefenen.

Overigens staan er al negers op de schaats, en niet in zo'n klein beetje snelle rondetijden.

Het moeten barre tijden voor onze gebande vrind zijn..

Brusselmans | 19-08-05 | 23:43

@ander 19-08-05 @ 23:10
Ik had het gelezen, maar wist niet dat je zo graag een antwoord van me wilde horen.
Maar goed, nu dan.
-
Ik had het ook niet als compliment opgevat.
-
Helaas heb je de essentie van mijn posts niet begrepen, maar dat geeft niet.

Moi | 19-08-05 | 23:39

@king
Precies. En blanken kunnen niet dansen. En zwarten kunnen niet anticiperen. Heb je ooit een zwarte formule 1 coureur gezien?

Blanken zijn overigens lichamelijk gezien een minderwaardige soort. Dat compenseren ze door een hogere mate van intellectualiteit, die ze vooral voor het eigen welzijn toepassen.

Rabarberke | 19-08-05 | 23:39

@ King of controversy
En dat is nu een opmerking die de gedachte ondersteunt dat rassenvermening juist oke is. Nakomelingen van een afrikaan en een europeaan kunnen dat gen erven. En wie weet hebben chinezen ook wel een genetisch bepaalde afweer tegen de een of andere ziekte die blanken niet hebben maar die wel door hun nakomelingen geerfd kunnen worden.

Barbapoeppa | 19-08-05 | 23:38

@ ander
Het was geen aanval, gewoon een mededeling
En ik ben de NRC aan het boycotten naar aanleiding van een bijdrage over de ruimte. M'n hersens koken er nog steeds van. ;)

King of controversy | 19-08-05 | 23:38

@ Rabarberke

En nu tippelt ze voor een pooier uit Minsk met een xylitol verslaving en een horrelvoet?

Brusselmans | 19-08-05 | 23:38

@rabarberke: sorry, die neger, dat was ik. Maar niettemin blijft mijn verhaal staan. Er is maar 1 mensenras.

ander | 19-08-05 | 23:37

ROFLMAO@Jean-Jaques Appelque
@King of controversy:
Dat heb ik ook gezien :) maar uiteindelijk stammenw ij westerlingen ook af van de afrikanen,dat is wetenschappelijk bewezen...
Dus voor de gelovigen onder ons: Adam en Eva moeten dus negers geweest zijn!

ShameLess | 19-08-05 | 23:37

Maar de vraag is of de genetische verschillen niet té groot zijn. Als dat gebeurd is voortplanting niet meer mogelijk en is er een nieuw ras.

Als een Deense Dog en een Chihuhua zo ver uit elkaar gefokt zijn dat ze zich niet mee samen voort kunnen planten, zijn dat twee verschillende rassen.

ander | 19-08-05 | 23:36

@ander

Onze taal is verre van perfect. Daarnaast laat het gebruik ervan veel te wensen over. Kortom, het meeste is gelul. Zoiets vertelde vanmiddag mijn verzekeringsagent Etienne van der Neuk ook al. Onder het genot van een groot glas Wahnsteiner en een stinkende cohiba vervloekte hij bovendien zijn ex vrouw, omdat ze er vandoor is gegaan met een twintig jaar jongere neger.

Rabarberke | 19-08-05 | 23:35

@King of Controversy: Ik beweerde niet dat er geen verschillen waren. Er stond een prachtig artikel over dit onderwerp in het afgelopen M-magazine van de NRC. Ja de waarde van een papieren krant is weer eens bewezen.

ander | 19-08-05 | 23:34

oh, deze zin moest er nog tussen: Afrikanen bezitten dat gen nauwelijks

King of controversy | 19-08-05 | 23:33

@ander
als mijn hond van veertien jaar oud me droevig aankijkt terwijl hij ligt in zijn eigen poep, bloed pist, en geen poot meer wil verzetten, dan maakt het niet uit of Martin Gaus op bezoek is, we in Ouwehands dierenpark zijn, of dat er junglemuziek opstaat, dan moet dat beest gewoon dood. Liefst snel en pijnloos.

Jean-Jaques Appelque | 19-08-05 | 23:32

Ook nog even een kaalkopbijdrage dan: Er zijn wel degelijk genetische verschillen tussen Africanen en Europeanen. Behalve dat uiterlijke kenmerken ( zoals huid en haar kleur) vastliggen in de genen, zag ik op Discovery iets dat Europeanen een bepaald gen hebben wat min of meer beschermd tegen de Pest. Overigens schijnt dat gen ook te helpen tegen Aids.
Doe ermee wat je wilt.

King of controversy | 19-08-05 | 23:31

@ShameLess 19-08-05 @ 22:53
Tja, heb van mijn moeder geleerd om te antwoorden, maar dan moet ik natuurlijk wel bij een computer zijn.
Zodra ik het gelezen had, een antwoord geschreven.
-
Valt het nu mee ?

Moi | 19-08-05 | 23:29

Retecool

ShameLess | 19-08-05 | 23:28

@Rabarberke: biologisch gezien zijn dat dus ook hondensoorten. Een imperfectie in onze taal.

ander | 19-08-05 | 23:28

@ ander

Hij heeft gedurende een aantal uren zijn punt mogen maken, dunkt mij. Aan al het leuke komt een eind..

Brusselmans | 19-08-05 | 23:28

Wat is RC?

Rabarberke | 19-08-05 | 23:26

@ander

Leuk bedacht, maar er zijn verschillende hondenrassen en guess what: ze kunnen elkaar bevruchten. Okay, een deense dog zal het niet snel met een chihuahua doen, maar je begrijpt 'm vast wel.

Oh en katten natuurlijk. Vogels weer niet gek genoeg. Something is rotten in the state of Denmark...

Rabarberke | 19-08-05 | 23:25

@Jean-Jaques: In een topic dat gaat over Michiel Smit en NieuwRechts kan een aanhanger van Nieuw rechts toch niet met goed fatsoen gebanned worden?!

@Brusselmans: Ik beschouw mezelf overigens niet tot de incrowd van RC.

ander | 19-08-05 | 23:24

Weet iemand eigenlijk nog waar dit topic over ging?

King of controversy | 19-08-05 | 23:23

@Brusselmans: feitelijk is op RC -edit- geen obsessie, maar een filter. Maar ondertussen is iedereen het filter zo gewend dat ze het zelf al schrijven.

ander | 19-08-05 | 23:21

@nieuwrechts-ageerders
Ik vond dat de lol er voor hem al heel lang af had moeten zijn. Het is mijns insziens dan ook meer een 'uit zijn lijden verlossen'. Veel geschreeuw en weinig wol enzo -ik heb die rotzooi in etappes moeten lezen, in 1 keer was echt teveel gevraagd-.

Jean-Jaques Appelque | 19-08-05 | 23:20

@ Brusselmans 23:14
Dan buig ook ik m'n hoofd...

King of controversy | 19-08-05 | 23:20

@ander 19-08-05 @ 23:00
Moet je dan even aan de Duitse TV vertellen.
Die lieten, eind vorig jaar meen ik, de beelden op TV zien en hadden het unaniem over Joska himself.
De Duitse kranten en tijdschriften overigens ook..

Moi | 19-08-05 | 23:20

@Brusselmans: dat bedoelde ik niet. De commentaren bij bewerkte stukjes zijn vaak idd geestig. Een van de redenen om GS te lezen. Deze keer was het niet grappig.

Wat ik bedoelde ging over de sterretjes. Maar ik kan me natuurlijk vergissen.

ander | 19-08-05 | 23:19

@Brusselmans: En dat op een webfeuilleton dat pal staat voor het vrije woord? Kom nou, hij had nooit wat te melden dus had hij net zo goed kunnen blijven. Ik vond 'm wel lief. Ik vind dat zwakzinnigen over het algemeen een hoge aaibaarheidsfactor hebben.

ander | 19-08-05 | 23:17

@ ander

King is op de hoogte van de gang van zaken hier. Op RC is -edit- een obsessie, maar Joris haalt nog wel eens snedig uit..

Brusselmans | 19-08-05 | 23:16

@ King

Uit zeer betrouwbare bron mogen vernemen dat de IP Ban voor onze grote blanke denker een feit is..

Brusselmans | 19-08-05 | 23:14

Oh mijn god King, ik had nog niet eens gezien dat die loser de benen had genomen. He, nieuwrechts, ik weet dat je meeleest. Editen staat hier alsvolgt aangegeven: -edit-.

ander | 19-08-05 | 23:13

"nieuwrechts 19-08-05 @ 22:59 "
hehe eindelijk, ikd acht dat hij nooit weggejorist zou worden...

@ander:
Tegenwoordig worden er ook geen nieuwe kerken meer gebouwd, iigv geen gigantische gebouwen, die zijn allemaal oud en horen ook bij onze geschiedenis... geloof is per defenitie al een achterhaald fenomeen...

ShameLess | 19-08-05 | 23:13

@ King

Dat zou natuurlijk kunnen..

Hmmm..

Brusselmans | 19-08-05 | 23:11

F*ck f*ck f*ck.

Ander moet ik vind schrijven, Ander moet ik vind schrijven, Ander moet ik vind schrijven, Ander moet ik vind schrijven, Ander moet ik vind schrijven, Ander moet ik vind schrijven, etc

ander | 19-08-05 | 23:11

Als je op dit tempo doorleest Moi, dan lees je over een uur dat ik je eng vindt. En over twee uur weer.

ander | 19-08-05 | 23:10

. Tubifiks 19-08-05 @ 15:28
Kernachtig, en mooi gezegd! Over het ontrafelen van universele ergernissen gesproken...

Jean-Jaques Appelque | 19-08-05 | 23:09

@ nieuwrechts 22:59
*begeeft zich op zwak ijs*
Het commentaar bij je Ban, klinkt niet echt Joris-achtig. Ik heb dus het vermoeden dat je het voorbeeld van Rabarberke hebt gevolgd, om jezelf zo een waardige aftocht te gunnen. Maar je zei dat je ook reageerde op het blogje van Michiel Smit?

King of controversy | 19-08-05 | 23:08

@Brusselmans: welk literair talent? Of heb je soms een ban van Michiel gekregen ;)?

ander | 19-08-05 | 23:08

@ ander 19-08-05 @ 22:42
Had de gok liever niet, maar dan moeten we een partij hebben die ook daadwerkelijk wat doen voor de autochtone NL-er.
-
Nu worden miljarden per jaar uitgegeven aan Moslim allochtonen waarvoor we werkelijk niets dan ellende terug krijgen... met de tendens naar nog slechter.
(Inderdaad, er zijn een paar uitzonderingen. ik bedoel hier de Moslims als groep)
-
Er zijn ook autochtonen en niet moslim allochtonen waar dat geld veel beter besteed is... en waar je als land ook wat voor terug krijgt.

Moi | 19-08-05 | 23:07

@Shameless: dan moeten we nodig weer Griekse tempels oprichten, primitieve altaren voor weet ik wat al voor een goden etc. etc.

Het heeft niet met geschiedenis te maken, maar met mensen de gelegenheid geven hun godsdienst te belijden. Dat die christenen nou geen geld meer hebben om grotere kerken te bouwen is hun probleem.

ander | 19-08-05 | 23:06

De ondergang van een literair talent is volbracht..

Laten wij plechtig ons hoofd buigen..

Brusselmans | 19-08-05 | 23:05

@Shameless
As ik mij niet vergis staat in Amsterdam de grootste Synagoge van Europa, dus waarom niet de grootste moskee van Europa in Rotterdam? Past zeer goed bij onze cultuur van godsdiensttolerantie denk je niet?

King of controversy | 19-08-05 | 23:04

@nieuwrechts: omdat het blanke ras waar jij het steeds over hebt een illusie is. Het kenmerk van ras is dat een mannetje en een vrouwtje van een verschillend ras samen geen kindertjes kunnen maken. Daarom zijn de Indische Olifant en de Afrikaanse olifant van verschillende rassen. Aangezien alle mensen (behalve de onvruchtbaren) met elkaar kinderen voort kunnen brengen, kan je je verhaal over het blanke ras ten grave dragen.

ander | 19-08-05 | 23:03

@ Nieuwrechts,

22:15

"oh ja even voor de duidelijkheid ben pas 17."

22:48

"? ben toevallig geen 17 en ik wil even een uitleg van je verhaal het draait alle kanten op."

Mijn verhaal, beste jongen, staat hierboven, vol onversneden liefde voor de Betere Denkerts die hun wereld op weten te schrijven zonder te vervallen in fictieve verleidingen.

Kudtkip | 19-08-05 | 23:02

@ ander
Ik onderhou geen sexuele contacten met Michael Jackson. De kans dat ik dus opeens van kleur verschiet lijkt mij derhalve verwaarloosbaar.

King of controversy | 19-08-05 | 23:01

Lol@king of Controversy

Onze cultuur is al heel wat jaren geleden veranderd... wij zijn al een mengelmoes van culturen, al ben ik het er bijvoorbeeld wel mee eens,ondanks dat ik atheistisch ben, dat ik bv kerken bij onze cultuur en straatbeeld vind passen en bv een moskee niet... hier in R'dam zijn ze bij mij in de wijk (zuid) de gootste moskee van Europa aan het bouwen... dat vind ik bijvoorbeeld niet kunnen...

ShameLess | 19-08-05 | 23:01

@Moi: dat heb je verkeerd begrepen. Er zijn foto's waarop een man staat die een politie agent in elkaar trimt. Die man heeft wel eens bij Fisher gelogeert.

Klein verschil...?

ander | 19-08-05 | 23:00

*edit* IP BAN, we zijn je ziekelijk rechtse praatjes meer dan zat. Ga maar zomerkampen organiseren NieuwRechts

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:59

@King of Controversy: en volgens mij is de teloorgang van het verheven Blanke ras te danken aan de homo's. Omdat al die blanken het met elkaar doen maken ze niet genoeg blanke kindertjes en worden wij, keurige blanken, binnen 20 jaar neger. Ja jij ook!

ander | 19-08-05 | 22:58

@Brusselmans 19-08-05 @ 22:01

Neem aan dat het ook niet in zijn lijstje van Tactische Hoogstandjes zal staan.
-
Tja, zo zijn er ook foto's van Joska Fisher (Duitse minister Buitenlandse zaken) waarop hij een politie agent met een stok in elkaar aan het slaan is.
Ook geen beste opname voor een GroenLinkse socialistische minister van buitenlandse zaken

Moi | 19-08-05 | 22:57

Dat denk ik ook, dat nederland naar de kanker gaat de wereld ook trouwens, en we moeten niet terug naar hitler maar ik wil mijn eigen ras behouden is dat soms te veel gevraagd. Geen buitenlanders vergassen of zo gewoon het land uit. En nee ik haat geen negers om dat ze toevallig zwart zijn maar ze moeten terug vind ik zo behouden wij onze eigen cultuur.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:55

Jij bent vlot, om nu al een post van 16:56 aan te halen... :P

ShameLess | 19-08-05 | 22:53

Sorry Moi. Het was geen compliment. Ik vind je eng.

ander | 19-08-05 | 22:53

@ nieuwrechts
Ik proef uit je comments dat je ontzettend bang bent dat het Blanke ras verloren gaat. Maar vertel eens, wat is daar eigenlijk erg aan?
Overigens 17 jaar en 4 koters ( 20:38)?
En verder lach ik je helemaal niet uit, zoals Ander suggereert. In tegendeel, ik ben blij dat jij je mening hier verkondigd.
Mijn stokpaardje is namelijk de broodnodige investerng in onderwijs.

King of controversy | 19-08-05 | 22:52

@ ander 19-08-05 @ 16:56

Je slaat de spijker op de kop.
De achterban van deze mensen is steeds agressiever.
Jammer dat jij dat wel ziet maar onze geliefde regering niet.
Nu nog gaan afvragen waarom dat dan wel is... (Heeft niets met ganzen te maken)
-
Dat verhaal over die ganzen heeft wel enorm indruk gemaakt.
Iedereen heeft het erover.
Ik was het al weer vergeten.

Moi | 19-08-05 | 22:50

@nieuwrechts:
Wat brengt de toekomst dan volgens jou? Ik denk dat dit land op z'n oudhollandsch gezegd naar de kanker gaat... mede door de tuigmarrokaantjes die vertroeteld worden door de huidige politiek... like I said, ook ik ben voor harder optreden tegen extremisme,moslim,christen,jeauds,links,rechts alle extremisme... extremisme is nooit goed...
maar wat jij oppert is een soort van terug gaan naar het verleden, zo rond 33-45... hebben we niet geleerd op school dat dat niet echt bepaald een goede periode was en dat de ideeen van de beste Adolf de supersmurf best wel bespottelijk waren? Rassen puur houden en meer van dat soort bullshit is geblaat... like I said, waarom denk je dat ze Afrika "the motherland" noemen... do the FUCKING math...

ShameLess | 19-08-05 | 22:48

kudtkip ben toevallig geen 17 en ik wil even een uitleg van je verhaal het draait alle kanten op.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:48

Werd het net leuk? Brusselmans een edit en Rabarberke óók (tenzij zelf ingetypt).
Dat terwijl de afgeleide van het hoofdpersonage van dit topic, Nieuwslechts, alles voluit neer had staan.
Nog maar 17 (ahum) maar voldeed aardig aan m?n vermoeden een ?player? te zijn.

Anyway, Rabarberke, kids enzeau, wij dragen speciale trouwringen; ik een koperen onderbuiksierraad, hij een roestvrijstalen high-tech pacemaker ;-) - wel jammer voor het blanke ras overigens?

Kudtkip | 19-08-05 | 22:45

shameless heb ik een tijdje gedaan valt toch geen eer aan te behalen, ze snappen de toekomst gewoon niet.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:42

Maar Moi is bereid de gok te nemen. Nee, lekker dan.

@Shameless: het schijnt dat Michiel van de herenliefde is, dus dat kan nog wel wat worden.

ander | 19-08-05 | 22:42

@Pannie: hahaha :P
Tsja... dat soort onderwerpen neem ik nogal serieus...

ShameLess | 19-08-05 | 22:41

Nieuwrechts en wordt jij ook zo ziek van al die Jordaanmuziek, met al die spagettivreter invloeden zeg maar?

Pannie | 19-08-05 | 22:41

@ ander

Vonlanthen is een neger. Ik dacht: "ik waarschuw nieuwrechts even".

Brusselmans | 19-08-05 | 22:39

@Moi:
Ik zeg ook niet dat de huidige politieke partijen het goed doen,maar op een Michiel Smit en z'n achterlijke volgelingen zit ik nou niet bepaald te wachten, sorry...

@nieuwrechts:Waarom reageer je nooit inhoudelijk op kritiek? Wel de boel opjutten,maar kritiek kan je niet verdragen... jij en Micheil Smit verdienen elkaar... ik hoop dat jullie gelukkig worden met elkaar...

ShameLess | 19-08-05 | 22:38

Ik heb net even vluchtig de hoogtepunten van deze hele discussie gelezen... En kreeg spontaan een lach op me gezicht, want wat is internet toch godverdomme een mooi medium! Zelfs een ras mongeaul als ''nieuwrechts'' heeft er een podium!

The Zalking Wombie | 19-08-05 | 22:38

@Golradir 19-08-05 @ 16:39
Geen idee hoe je erbij komt.
Ik ben rechts en zal dat altijd blijven.
Hoe erg rechts ik wordt ligt aan onze huidige regering.
-
Door de weergaloze slappe houding inzake buitenlanders van onze regeringen( niet alleen deze) schuift NL steeds meer naar rechts.
Het zal een kwestie van tijd zijn tot er weer iemand opstaat met het charisma van Fortuyn.
Een ding is zeker, bij gebrek aan beter zal NL op hem/haar stemmen.
Daarna is het de gok of deze persoon ook de ideeën van Foruyn heeft of die van Adolf Hitler.
Wat mij betreft geen leuke gok...
-

Moi | 19-08-05 | 22:38

@nieuwrechts: Ehm: domme rabiate rechtse praat uitgeslagen, geonaneerd, nog meer onzin uitgekraamd, je zelf belachelijk gemaakt... Wil je nog meer horen?

ander | 19-08-05 | 22:38

Nieuwerechts je luistert toch ook wel naar 100 % Nederlandse muziek mag ik hopen?
Niet met van die oerwoudritmes, zeg maar?
Of ben jij ook al verkankerd?

Pannie | 19-08-05 | 22:37

@ Ander

die laatste '@ ander' was voor onze held op witte sokken nieuwrechts bedoeld..

Brusselmans | 19-08-05 | 22:37

Wat denk je wat ik de hele avond heb gedaan.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:36

@Brusselmans: wie is een neger? Oh en ik heb geen tv op het moment dus nee Vonlanthen heb ik gemist.

ander | 19-08-05 | 22:36

Genoeg vertoefd hier. Ik ga even mee discussiëren op de weblog van M.Smitje
Ik vind dat onderwerp over het verwijderen van tegels voor blinden geweldig leuk bedacht.

Geschmacklos | 19-08-05 | 22:36

@Pannie 22:34 : Kun je nagaan hoe kleurenblind ik ben...

Gotta go, real beer is waiting.
later.

TM | 19-08-05 | 22:35

@nieuwrechts: dat komt omdat er bij GeenStijl geen geluid wordt bijgeleverd. Elke keer dat er LOL, ROFL, ROFLMAO, LOLOLOLOL staat lag er weer iemand te schuddebuiken. Maar elke keer als het er niet staat, dan hadden ze het te druk met lachen om op te schrijven dat ze je uit lachten.

Maar dit dreigt weer eens een discussie over de discussie te worden. Daar schijnt ook al een variatie voor de Wet van Godwin op te zijn. Off topic, oninteressant en dus bij deze: Leve de neger!

ander | 19-08-05 | 22:34

@ ander

En zo gaat dat avond aan avond..

Enfin, iemand nog de goal van Vonlanthen gezien? Op z'n Braziliaans in de bovenhoek..

@ ander

't is wel een neger, voer voor discussie?

Brusselmans | 19-08-05 | 22:34

TM 19-08-05 @ 22:23
Dat was geen Marokkaan dat was een Turk.

Pannie | 19-08-05 | 22:34

Ik heb gewoon gelijk niks ergs aan, dat jullie dat niet zien jammer voor jullie dan. Als ik me schaamde was ik er al niet meer.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:33

ShameLess 19-08-05 @ 22:25
Was maar een geintje hoor!
Je bent wel serieus vandaag he.. ;)

Pannie | 19-08-05 | 22:32

Yeah. Maar ga vooral DOOR jongen!

TM | 19-08-05 | 22:31

@Brusselmans: heb jij dat lijstje over wat te doen als je er achter komt dat je belachtelijk gemaakt bent?

Volgens mij was het zo iets: Eerst keihard volhouden.

Dan liegen

Dan zeggen dat het een grapje was

En eindigen dat je alleen een discussie uit wou lokken en dat dat allemaal zo goed geslaagd is.

ander | 19-08-05 | 22:29

Uit gelachen niks van gemerkt, heet gewoon 1 tegen 10 misschien?

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:28

@ander
Ja... en dat er in eens een white power vlag op men kamer hangt :S. Foutje,moet kunnen.

Geschmacklos | 19-08-05 | 22:28

@ nieuwrechts

Hoelang was je serieus in de waan dat niemand dat door had?

Brusselmans | 19-08-05 | 22:27

@nieuwrechts: een mooie discussie? Je bent uitgelachen. Ga nou maar weer fijn onaneren.

ander | 19-08-05 | 22:27

@nieuwrechts 22:21: Zei de man die al sinds 1933 geen nieuw idee meer had gehad...

TM | 19-08-05 | 22:25

Mijn plan is geslaagd een mooie discussie is er onstaan over buitenlanders.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:25

@Geschmacklos: heb jij dat nou ook zo vaak dat je rechterarm op eens omhoog schiet?

ander | 19-08-05 | 22:25

@ nieuwrechts

Je bijdrages haalde het beste in de reaguurders naar boven.

Verder was het een matige act. Frans van Duschoten op z'n retour..

Brusselmans | 19-08-05 | 22:25

@ShameLess 19-08-05 @ 16:34

Fortuyn stond inderdaad niet met White Power afgebeeld, maar werd toch als Ultra Rechts afgeschilderd... door de gevestigde partijen.
-
Zoals ik al eerder schreef, Michiel lijkt te leren van zijn fouten en dat is een zeldzaam fenomeen bij politici.
-
Weet je nog dat de gevestigde partijen na de dood van Fortuyn allemaal riepen meer naar het volk te luisteren en minder "achterkamertjes politiek"
Hebben ze geloof ik net een week vol gehouden.
Hoe zeggen de Geenstijl redactieleden dat ook al weer, ".... Ze deden een plas en alles bleef zoals het was"

Moi | 19-08-05 | 22:25

@Pannie:
Ik heb niets tegen buitenlanders, zolang ze zich aanpassen aan nederlandse normen en waarden en niet denken dat ze de wereld in hun zak hebben en schijt aan alles kunnen hebben...
Ik heb heel veel allochtone vrienden, alleen ik kan er niet tegen als mensen "ouderwets" denken en er licht extremistische denkbeelden en leefwijzen op na houden... dus niet eens alleen de Mohammed Bouyeri's en de Samir Azouz-zen van Nederland,maar ook de mensen die hun daden niet afkeuren of zelfs verheerlijken... mensen die feest gingen vieren toen Pim Fortuyn was afgeknald, die met herdenkingskranzen voetballen etc...

ShameLess | 19-08-05 | 22:25

@Moi
idd, iedereen maakt wel is een foutje. Ik was laatst ook per ongeluk nazietje

Geschmacklos | 19-08-05 | 22:23

@nieuwrechts: je leest niet goed. Ik schreef dat je leeftijd er niets toe doet. Dat je ook op je 17e al moet leren na te denken. Of je nou 87 of 17 bent, je weet van voren niet dat je van achteren leeft.

ander | 19-08-05 | 22:23

@nieuwrechts 22:21: Oh Nee He? Nou ga je toch niet de truck van die Marokkaan uithalen he? Die zijn weblog 'ironisch' noemt en zo?

TM | 19-08-05 | 22:23

@Pannie 22:13: Verarmde adel baby, verarmde adel. Maar goed, het bier is nog te betalen...

@NR: Nee. Nou ja, over jou. Je hebt de aandacht vakkundig naar je toegetrokken. Er wel eens aan gedacht om in de showbiz te gaan? Talpa kan wel wat arisch bloed, sorry: nieuw bloed gebruiken.

TM | 19-08-05 | 22:21

Je kan jullie ook alles wijsmaken.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:21

@Moi: gebrek aan argumenten? Joh, ga jij het topic eens even lezen ofzo.

Overigens ben ik erg blij met Michiel Smit. Hij is een waardige opvolger van Janmaat. Die heeft extreem-rechts zo onsterfelijk belachelijk gemaakt dat niemand er meer voor uit durfde te komen. Michiel Smit is hard op weg om hetzelfde te realiseren.

Nee dan Filip de Winter, Jorg Haider etc. die moeten maar liever in hun eigen land blijven om daar het blanke ras op peil te houden.

ander | 19-08-05 | 22:21

nieuwrechts is nogal een beetje een raar mannetje... met je "ras zuiver houden" bulsshit... ik wil helemaal geen "arier" of "zuivere nederlander" zijn(hoewel ik er volgens jullie "standaarden" wel voor in aanmerking zou komen)... Was mein kampf leuk?
En over "bruinen" praten is allang achterhaald, want NEWSFLASH, Jan de Burgerman heeft een stuk minder last van "bruinen" dan van "Kudtmarrokanen"...
Kijk, ik ben ook voor aanscherping van het integratiebeleid en het keihard aanpakken van deze zelfde "kudtmarrokanen",maar dan wel op een eerlijke verantwoorde manier... en geen gleul over zuivere rassen, sukkel... FYI: Waarom denk je ook alweer dat ze afrika "the mother(land)" noemen? Do the math,retard...

ShameLess | 19-08-05 | 22:20

Jongens even offtopic misschien:
Hoe kijken jullie tegen buitenlanders aan?

Pannie | 19-08-05 | 22:20

Gaat dit nog ergens over dan?

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:18

@ Rabarberke

Ach zeau..

Brusselmans | 19-08-05 | 22:18

Je bedoelt dat je zelf nog nooit geneukt heb?

Verder maakt je dat echt niet minder stupide hoor. Ook iemand van 17 moet zijn eigen billen af kunnen vegen.

ander | 19-08-05 | 22:17

@ Zegdatdan 19-08-05 @ 16:28

De foto's zijn inderdaad niet de beste.
Gelukkig voor zijn tegenstanders, die er nog jaren gebruik van zullen maken om Michiel belachelijk te maken.
Bij gebrek aan argumenten moeten ze het maar met deze foto's doen.
-
Weet je wat die foto's mij zeggen ?
Laatst las ik dat echt UltraRechts vindt dat hij te soft is geworden.
Deze man leert blijkbaar van zijn fouten.
, dat zouden meer politici moeten doen.
Niemand is perfect, dus iedereen zal fouten maken.
Maar dom zijn zij die dat niet durven toe te geven en stug door blijven gaan in hun stramien, zoals veel "standaard" politici.
-
Ik ken het verhaal over de Gettorapbelasting niet, maar weet dat hij soms wat minder uitvoerbare ideeën heeft
Maar miljarden zoals de ideetjes van Netelenbos kosten ze in ieder geval niet.
Echter, onzinnige Nazi-achtig propaganda, zoals bij ultra links, heb ik hem nog niet horen uiten.
Ik heb hem ook nog nooit een vergadering van links zien verstoren.

Moi | 19-08-05 | 22:17

Nee, zijn voorouders hebben gewoon zoals elke Nederlander die zijn ego opzij durft te zetten, betaamd, altijd naar een stamboom gevraagd voordat ze gingen neuken.

ander | 19-08-05 | 22:16

oh ja even voor de duidelijkheid ben pas 17.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:15

TM rijkeluiskindje zeker?

Pannie | 19-08-05 | 22:13

-edit-

... zoiets kun je ook zelf doen...

Rabarberke | 19-08-05 | 22:13

@nieuwsrechts : waarom moet immigratie stoppen?

Geschmacklos | 19-08-05 | 22:13

tm en de anderen zeggen nederland daar moeten alle blanken weg. hoera

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:12

Hij heeft vast een moeilijke jeugd gehad.

Geschmacklos | 19-08-05 | 22:11

immigratie moet stoppen en kijk maar even terug.

nieuwrechts | 19-08-05 | 22:11

@nieuwrechts 19:57: Lees nog maar eens. NieuwRechts = Kouwes! Oh NEE! Nieuwrechts = Lucas maar dan een domme versie!

This is thoroughly enjoyable people, please go on!

Enne NieuwSlechts: Ik heb hier een stamboom(ik had zo'n bezeten tante die dat uitzocht) die teruggaat tot een hele blanke Baron uit de 16e eeuw, met een hele blanke vrouw(waren toen geen andere smaken natuurlijk).
Dus als heeeeeeeeel enggggggggge superrrrrrrblanke Nederlander wil ik dit graag kwijt : Pfrrrrrrrr! Ga eens een cursus grammatica volgen of iets dergelijks. Leer eens was interpunctie is. Lees je daarna in in de geschiedenis der Lage landen zodat je weet hoe de immigratie door de eeuwen heeft plaatsgevonden. En schrijf daarna pas een reaktie van meer dan 1 woord.

TM | 19-08-05 | 22:04

@ Rabarbeke

Ja, gisteren ook al.. Die De Mol loopt te slapen..

Aan welke onbetamelijke uitlating had je je -edit- te danken in het topic van Rita?

Brusselmans | 19-08-05 | 22:04

Ik lees stil mee in de discussie, en vraag me af, wordt het niet eens tijd voor een fotof*ck indien Michiel ook maar iets zegt over GS ?
Creatieve ideeën genoeg...

Blue-one | 19-08-05 | 22:04

OT: voor wie van plan is kinderen te nemen: NLD 1

Rabarberke | 19-08-05 | 22:03

@ Moi

Dat had ie zich maar moeten bedenken voordat hij op GS voor nazisymbolen stond te poseren..

Brusselmans | 19-08-05 | 22:01

Apropos brusselmans, brusselmans was op de belgische tv gisteravond.

Rabarberke | 19-08-05 | 22:01

@ lorije 19-08-05 @ 16:27

Weet je, ik heb nooit gedacht dat hij de nijlgans discrimineerde.
Ik had altijd gedacht dat hij bedoelde deze exoot onder de ganzen in Nederland te verwijderen voordat deze vogel de inheemse ganzen heeft verwijderd.
Blijkbaar was de wetenschap ongeveer dezelfde mening toegedaan.
-
Maar omdat Michiel Smit dat zegt is het direct super anti buitenlander, ultra rechts en stom.

Moi | 19-08-05 | 21:58

@ Roberto Fransisco 21:43
Dat ben ik ook helemaal met je eens. Maar ik vond het nuttiger om toch maar uit te gaan van de NL economie, om Nieuwrechts van zijn ongelijk te overtuigen.
@ ander
Ik was Nieuwrechts niet echt aan het sarren hoor, maar ja, als hij geen antwoordt geeft, moet je iemand een beetje "prikkelen" ;)

King of controversy | 19-08-05 | 21:57

maxima natuurlijk.

ander | 19-08-05 | 21:54

Mea maxiuma culpa est (voor de niet latinisten: Het is mijn grote fout. Of niet zo letterlijk: sorry)

ander | 19-08-05 | 21:52

@ander; Disculpa (voor de monolinquisten: disculpa = Spaans voor sorry)

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 21:45

@Roberto: ga nou niet in op King. Die zat alleen maar onze rechtse lolbroek je sarren. Als ik me goed herinner is King zelf van een zeer gematigde, wellicht zelfs linkse, signatuur.

ander | 19-08-05 | 21:44

@nieuwrechts: ik doe met Thygros mee. Ik ga wat leuks doen. Houd allen uw rug recht en uw sperma blank. Shalom!

ander | 19-08-05 | 21:43

@King of controversy. OK, de vraag is eigenlijk gericht aan onze cabaretier, maar ik wil wel een klein antwoord geven: de westerse economie teert mede op de arme landen door hoger opgeleide arbeidskrachten te onttrekken (doctoren, docenten) aan arme landen; arbeidskrachten die daar juist keihard nodig zijn om ontwikkelingslanden te verbeteren. Immigratie zou pas toegestaan moeten worden als het land van herkomst er duurzaam iets aan heeft. Uitgaan van je eigen economie is wel een beetje neo-kolonisme.

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 21:43

@boertje: Mijn god zeg, jij bent idd raszuiver Nederlands, je ouders waren blijkbaar neef en nicht en vanaf het jaar 0 hebben jullie dat soort dingen al in de familie gehouden, tjees.

Ooit overwogen om jezelf te laten steriliseren? Neem dan je kinderen en vrouw ook preventief mee.
De lol van je achterlijkheid is er onderhand helaas wel wat vanaf, je komt niet meer origineel uit de hoek. Jammer het was een leuke avond lachen, daar kon geen van Duin tegenop

Thygros | 19-08-05 | 21:35

@ nieuwrechts
Goedverdomme, ik heb WO II nog geen enkele keer genoemd. Het enige wat ik zeg is dat uitzetting van de buitenlanders zeer slecht is voor onze economie. Jij hebt tot op dit moment nog steeds niet aangegeven waar ik fout zit in mijn redenatie. Probeer je stellingen eens te onderbouwen. Heus, dat is niet zo eng als het lijkt

King of controversy | 19-08-05 | 21:33

Ik schrik aan de vooravond van Derde Wereldoorlog nu ook al weer van je argumenten

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 21:31

@ nieuwrechts

Ja, was me dat even schrikken geblazen..

Brusselmans | 19-08-05 | 21:31

Na de tweede wereld oorlog is iedereen zo geschrokken dat mijn argumenten een schande zijn, dat is het probleem.

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:29

welke argumenten?

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:28

@nieuwrechts
Je bent echt zo'n naïeve neonazi he.
Man je kraamt net zulke domme teksten uit als een moslim extremist. Maar die is dan verguld met de islam. De amezumentswaarde van jou is natuurlijk wel hoog.

bethundered | 19-08-05 | 21:27

niks gezuiverd alleen verpest als jullie niet blank willen blijven jullie probleem jullie zijn dus verpest.

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:26

@boertje;Yep, kan het je nog gekker vertellen, neuq er wel eens met 1 in zijn hooiberg. Miet elke boer is zo wereldvreemd als jij.
Maar heb je nu ook nog iets inhoudelijks tegen mijn argumenten?

Thygros | 19-08-05 | 21:24

@ nieuwrechts 21:20
Wat blijft er dan nog over van je punt dat alle "buitenlanders" het land uit moeten? Wij zijn alle buitenlanders.

King of controversy | 19-08-05 | 21:24

@nieuwrechts; Even een test: vind je dat er momenteel een stille etnische zuivering plaats vind in Nederland van het blanke ras?

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 21:24

thygros had jij geen boeren vrienden.

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:21

Wisten jullie trouwens al dat er een groep Ethiopische joden zijn. Die hebben het pas zwaar: neger en jood. Het zal je maar gebeuren. Ik hoop dat ze zich niet voortplanten, want dan is nieuwrechts binnen 20 jaar bruin!

ander | 19-08-05 | 21:21

0 geen ras op aarde is meer zuiver.

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:20

@nieuwrechts; dank voor alle *kuch* goede bijdragen. Ik kan nu een stuk beter poepen

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 21:20

@ Nieuwrechts,
jij bent toch niet uit op de kwalificatie dat je een stand-up *kuch* lieveling van me kon worden, hmm?
Maar oké, ik neem je even aan de hand.

In de jaren ?90 was er in de Beurs van Berlage een ínternationale expositie met de titel ?Hoe anders mag de ander zijn??
Heb ik sindsdien de beste vraag gevonden als ik met een ander (en dat zijn er dagelijks wat) te maken kreeg. Berlage overigens maakte expres kleine raamjes in zijn woning-ontwerpen zodat buurvrouwen er niet doorheen konden leunen om te ouwenelen, maar dat ter zijde.

Qua huidige Hollandse poëzie is dit een aardige: www.kannibaal.nl/index.html
De dichtert is met z?n Turkse lief naar Istanbul vertrokken om z?n Magnum Opus (of was dan nou andersom) te schrijven.

@ Brusselmans,
zo gaan die dingen?

Kudtkip | 19-08-05 | 21:18

@ nieuwrechts
Dan nogmaals mijn vraag: hoeveel rasechte Nederlanders lopen er nog rond?

King of controversy | 19-08-05 | 21:17

@boertjevanR: Je wou toch argumenten? dan krjg je argumenten en dan moet ik optotten? Das niet lief!
Mag ik als Homo trouwens wel met een buitenlander neuken? Ik kan immers toch geen halfbloedjes maken die het land verziekstralen.

Thygros | 19-08-05 | 21:17

king dat is al bezig van af het jaar 0

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:16

@nieuwrechts: jij weet wat de vrouwtjes lekker vinden: veel geld!

En dan weer serieus: jij wou argumenten en nou ga je miepen dat thygros te veel schrijft. Bedenk nou eens wat je wilt!

ander | 19-08-05 | 21:16

@ nieuwrechts
Nog een vraagje voor je. Nederland is al een hele lange tijd een immigratieland, oftewel er zijn hier een heleboel buitenlanders komen wonen. Die buitenlanders hebben vervolgens allemaal weer halfbloedjes lopen kweken. Dat is al gaande vanaf de 16e eeuw. Hoeveel echte Nederlanders lopen er nog rond denk je? en vraagje twee, hoe zit dat met jouw voorouders en met die van je vrouw?

King of controversy | 19-08-05 | 21:15

Laten we het wel bij Belgen houden Brusselmans, want anders zijn we off topic!

ander | 19-08-05 | 21:13

ander heb je dan veel geld of zo.

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:13

De laatste die serieus het neuken een halt wil toeroepen ging deze week als een flikker op een boot door de Duitse grachten..

Brusselmans | 19-08-05 | 21:12

Stil ik volg een bijeenkomst van zk:ziek nederland.

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:11

Maar dat was natuurlijk off topic. Thygros bracht het debat gelukkig weer waar het wezen moest. Wij neuken wie we zelf willen. En aangezien ik een neger ben, weet ik een heleboel vrouwtjes die mij niet graag zouden willen zien vertrekken.

ander | 19-08-05 | 21:10

thygros ik zei al het gaat niet om eten lees mijn berichtjes en flikker op met je lange berichten, hup vort ga een buitenlander neuken.

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:08

@ ander

Tom Lanoye zou ook niet mis zijn.

Of Gummbah of Hans Teeuwen..

Brusselmans | 19-08-05 | 21:08

@Brusselmans: ook dit was weer een grapje. Het kan me namelijk geen zier schelen of je de Brusselmans bent of niet. Fijn voor je als dat zo is, of misschien wel niet fijn. Als ik zou mogen kiezen zou ik graag Kamagurka zijn.

ander | 19-08-05 | 21:06

@boertjevanR 17.44: Wat is volgens jou dan die eigen cultuur die we moeten beschermen? Mag ik geen Roti eten en moet dat erwtensoep zijn ofzo? Volgens mij is het juist de Nederlandse cultuur dat wij open staan voor andere landen, daar handel meedrijven, logisch gevolg is dat het mengt met elkaar ,mooi!
@17.56:nee ik wil niet over 20 jaar bruin zijn, dat wou ik 2 maand geleden al, maar goed we hebben een kutzomer gehad dus het zal de zonnebank wel weer worden.
@19.38: Nederlanders neuken nu eenmaal graag met buitenlander? Dus daar gaat het om, jij bent bang dat er geen geen Nederlander meer met je wil neuken?Je hebt je friese stamboekvee toch, leef je daar op uit. Als Nederlanders echt graag met buitenlanders zouden willen neuken is dat toch deel van die cultuur van nederland die jij zo graag houdt of niet?

Wou je nog meer of hou je eer aan jezelf en ga je vroeg op stok, om de cultuur hoog te houden?

Thygros | 19-08-05 | 21:06

@ ander 21:02
Houd jij je kop eens even ;)
@ nieuwrechts
Ik wil het beste voor mij en mijn kinderen. Jij toch ook neem ik aan? Zoals ik al eerder aangaf, is het in hun belang dat we hier buitenlanders houden.

King of controversy | 19-08-05 | 21:05

Dat klopt. Ik ben namelijk geen Jood, ik ben een neger.

ander | 19-08-05 | 21:04

@ Ander

Is Lucas links? Heeft Fleischbaum een fopneus?

Je bent de zoveelste die d'r aan twijfelt..

Brusselmans | 19-08-05 | 21:04

echt dat wist ik nog niet maar jij doet ook niet anders

nieuwrechts | 19-08-05 | 21:02

@ nieuwrechts

www.awb.co.za/

Gewoon Nederlands blijven praten zoals je hier laat zien..

Kat in 't bakkie

Brusselmans | 19-08-05 | 21:01

Man heb je een bord voor je kop ofzo? King of Controversy neemt je vanaf het begin in de zeik met onzinargumenten, -redeneringen en bullshit.

@Brusselmans: - Dus is ben Ander, en dus?
- Ben jij Brusselmans uit België?

ander | 19-08-05 | 21:01

Dus meneer king wil geen blank nederland meer?

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:57

@ nieuwrechts

Wen er maar aan dat het begrip "zinsvols" een ruime is..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:56

@ nieuwrechts
Dus je weet dat je ongelijk hebt, maar toch verander jij je mening niet? M.a.w. je wilt dus met opzet het verkeerde voor Nederland? Landverrader!

King of controversy | 19-08-05 | 20:55

brusselmans nee ik heb niet helemaal gelijk sommige delen kunnen wel wat bij geschaafd worden en daar zijn weer mensen nodig voor die wat zinsvols te melden hebben.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:55

@nieuwrechts: oh, je vraagt van ons argumenten, maar jij verandert niets? Dan is deze discussie zinloos. Maar daar waren wij een uur geleden al achter en toen zijn we overgegaan op je uitlachen.

ander | 19-08-05 | 20:55

@ nieuwrechts

Tja, dat is de nachtmerrie van het intermenselijk verkeer, nietwaar?

We worden het nooit eens en veranderen zelden van mening.

En nu weer met je neus de boeken in, non-fictie als het even kan..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:54

*excuseert zich voor de verschillende typo's*
Dat H. Kazan toetsenbord was géén goed idee.

King of controversy | 19-08-05 | 20:53

@Brusselmans: Ik plaag alleen wat. Nee, da's geen ander, dat ben ik zelf. Hopelijk komt nieuwrechts daar niet achter ;)

ander | 19-08-05 | 20:52

Ik heb toch al gezegd wat ik vind daar verander ik niks aan.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:51

@ Kudtkip

Was me 6 jaar eerder tegen gekomen en ik was altijd bij je gebleven..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:50

thygros hoor ik hier nu een beetje boeren haat, boertje van rechts?

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:49

@ nieuwrechts 20:44
Kijk, dat vind ik nu geen aardige opmerking van je. Ik heb al 2 argumenten gegeven ( en speciaal voor jouw, heb ik ervoor gezorgs dat ze gemakkelijk te weerleggen zijn) maar jij reageerd er gewoon niet op. Erg on-Hollandsch van je hoor

King of controversy | 19-08-05 | 20:49

Heb je mijn joods kusje al aan Goyim Michiel gegeven?

ander | 19-08-05 | 20:48

@ ander

Je moet ook niet alles in de letterlijk opvatten, he?

Beiden hebben een destructief karakter van onmetelijke dommigheid en zijn plopverloren overtuigd van hun gelijk al zouden Roosevelt, Churchil, Einstein en Herman Brusselmans in koor roepen: "Je hebt geen gelijk!!!!"

Ben jij overigens die ander van reet of is dat een ander?

* wacht op het antwoord: "dat was een ander" *

Brusselmans | 19-08-05 | 20:48

ander dat heet gewoon 10 tegen 1, mijn mensen komen nog wel.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:47

Nee nieuwrechts, de rest lacht je uit en vind je een zielepoot.

ander | 19-08-05 | 20:46

@boertjevanrechts "je hebt tegenwoordig ook blonde joden" roflol

Er is laatst berekend dat natural blondes aan het uitsterven zijn omdat de blonde genen zwakke genen zijn. Zodra dus een couple van een zwartharige en een blonde kinderen krijgen dan derft dat blonde meestal het onderspit bij de voortplanting. Das geen discriminatie das een teken dat de natuur de sterkste laat overleven... En das dus niet de blonde.

Thygros | 19-08-05 | 20:46

kudtkip komt met argumenten de rest lult maar wat aan.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:44

@ stretch

Als we de zekerheid hadden dat dergelijke opperknuppels zich op een mooie herfstdag verhangen in het Amsterdamse bos had ik niet zoveel problemen mee..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:44

@Brusselmans: slechte vergelijking. Nieuwrechts zou zich nooit tot de Islam bekeren. Hij is toch niet achterlijk?!

ander | 19-08-05 | 20:44

kudtkip neem me is mee.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:43

Het kan bijna niet anders;
nieuwrechts = alter ego van Jan Molendijk

stretch | 19-08-05 | 20:42

@nieuwrechts: argumenten? Hierboven. Je wilt alleen geen argumenten. Je wilt dat we je gelijk geven.

ander | 19-08-05 | 20:42

Abbie van der Louw heet de grote denker..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:41

Thygros muis vast pakken klikken en kijken maar.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:40

@nieuwrechts: vier koters? Dan is Nederland verloren.

ander | 19-08-05 | 20:40

@ nieuwrechts

Ja so what? Als je te dom bent om 4 blijvende SOA's bij elkaar te poepen zal het opstarten van een PC ook wel niet gelukt zijn, wel?

Je doet me denken aan die tot de Islam bekeerde Amsterdammer die in het havengebid in z'n caravan zijn kinderen van school houdt.

Brusselmans | 19-08-05 | 20:40

@ Brusselmans,
aan deze kant van het glas ook reeds geliefde ?aanwezig? (mijn favoriete romancier nogwel, die door één lofbrief van me onverwacht voor de bijl ging)(maar omdat we niet contstant in hetzelfde land wonen gunnen wij elkaar stand-up lovers) ? poging tot vriendschap is wat mij betreft al geslaagd.

@ Nieuwrechts,
een van de redenen waarom ik denk dat types zoals jij zich met hun ideaalwanen nooit zullen kunnnen verenigen op grotere schaal is juist dat die landsgrenzen er tussen zitten. In Antwerpen hoef je ook niet als Hollander het stamcafé van voorheen Het Vlaams blok te komen. Men is buitenlander voor elkaar hè.

En trots op Hollands cultuurgoed? Ik ben om te beginnen trots op deze taal. Als een kip mét (nog net ?n) kop zou ik je graag wat wegwijs maken in onze theaters, literatuur (!), de poëzie, film etc. Maar daar ben je vast blind voor, net als je tunnelblik op de mensen om je heen de doodlopende straat van vreemdelingenhaat heeft ingeleid?

Kudtkip | 19-08-05 | 20:40

@ nieuwrechts
Nog een aanvulling wat er gaat gebeuren als we alle buitenlanders eruit schoppen, omdat dat het beste zou zijn voor Nederland: denk eens aan het internationale toneel. Waarschijnlijk krijgen we een enorme boycot over ons heen, waardoor we niets meer kunnen importeren of exporteren. Begin je al in te zien hoe dom je plannetjes zijn?

King of controversy | 19-08-05 | 20:39

Wacht nog steeds op argumenten.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:39

@nieuwrechts: Ik denk dat Michiel Smit trots op je is. Hij leest mee... Doe hem de groeten en geef hem een Kusje van deze volbloed Jood!

ander | 19-08-05 | 20:39

@Boertjevanrechts: probeer het ons dan nog 1 keer duidelijk te maken: wat wil je nu eigenlijk zeggen ? (en dan graag in redelijk Nederlands met leestekens zonder gescheld)

Thygros | 19-08-05 | 20:38

Heb al 4 coters.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:38

@ nieuwrechts

Ik zou zeggen, twee schemerlampen er bij en je hebt een waardig publiek..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:37

om mijn punt te bevestigen beschuldig je nu GS'ers er van dat ze PvdA'ers stemmen. Echt, ik kom niet meer bij.

ander | 19-08-05 | 20:37

Ik weet niet of je het weet maar je hebt tegen woordig ook blonde joden het verschil is er bijna niet meer misschien nog wel een beetje, nou die dan ook het land uit dus.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:36

@ nieuwrechts
Met als enige resultaat dat de stoelpoot je nog harder zal uitlachen

King of controversy | 19-08-05 | 20:35

@nieuwrechts: ja dat is een belediging ja. Als we het hebben over voortplanting hoop ik dat jij dat nooit zult doen. Want jouw voortplanting zou een hoop meer kwaad doen dan een paar halfbloedjes met prachtige rondingen.

ander | 19-08-05 | 20:35

Ik kan net zo goed tegen een stoelpoot lullen dan deze pvda ers.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:34

In de letterlijke zin. Dat bruine spul. Hij roept gewoon net dat Joden ook ariërs zijn. Alleen het woord ariër is zooo 1939!

ander | 19-08-05 | 20:33

????????????????

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:32

@ ander

Poepen in welke zin des woords?

Brusselmans | 19-08-05 | 20:31

@nieuwrects: ROFLMAO. Man, je bent echt te dom om te poepen!

ander | 19-08-05 | 20:30

King hij is kapot.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:30

@ nieuwrechts

Je bent predikant in een lege kerk.

Hou de eer aan jezelf..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:29

@boertjevanrechts: alle mensen zijn gelijk, maar in Nederland zijn sommige wat minder gelijk dan anderen? zoiets?

Heb Michiel trouwens deze vraag gesteld:
Michiel: Op geenstijl is wel eens een reaguurder die reageert onder de naam MichielSmit, ben jij dat echt zelf of is er een wannabee Michiel aktief? Mocht het een ander zijn: onderneem je stappen tegen de reaguurder MichielSmit, ik denk namelijk dat de uitlatingen van die MichielSmit schadelijk zijn voor jou.

Thygros | 19-08-05 | 20:28

@iedereen
nieuwrechts is een trol.

Mazzel | 19-08-05 | 20:28

Net als kleuters zijn jullie ikke ikke ikke en de rest kan stikken.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:28

@nieuwrechts.
psssstttt niet verder vertellen maar joden zijn semieten, geen ariers.

Mazzel | 19-08-05 | 20:27

@ Pannie 20:21
Boeit het je echt?
Maar als je het wilt weten, het waren vooral de Belgische koopmannen, Oost Europeese Joden en de Nederlandse handelsgeest.
Maar toch vooral de buitenlanders!!!
@ nieuw recht
Een extragratis tip:
Log uit, schrijf in ongeveer 500 woorden jouw visie op de Nl samenleving. Mail dat vervolgens naar de redactie, en koop van het geld een spellingscheckert.

King of controversy | 19-08-05 | 20:27

@ Starf*cker

Tussen de redactie van GS en NSE liggen meer molshopen dan gras.

De Mol mag wel eens een schep uit de schuur halen om een paar van die mollen een niets ontziende peer voor de bakkes te verkopen.

Overigens zie ik Clairy Polak of Sven Kockelmann niet zo'n stukje op de omroepsite schrijven..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:27

Als je niet van nederland houd wat doen jullie hier dan nog, jullie zijn toch al verpest.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:26

@pannie
nee, niet de turken en marrokanen, maar wel veel joden, en nederlanders.

Mazzel | 19-08-05 | 20:25

Heb niks tegen homo s of potten of joden zijn toch ook mensen, alle mensen zijn gelijk en joden zijn net zo ariers als wij.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:24

@starf*cker. kijk dat is nou eens iemand die erover nadenkt. als je trots op nederland wil zijn en op het nederlands volk (lees: autochtone en allochtone nederlanders) doe dat op internationaal gebied, loop mee met de pausmars in keulen, loop me je vlaggetje te zwaaien in Amerika en loop overal met een kaart rond en zet nederland op de kaart! jij bent onze profeet. wij volgen je *argh*. en gooi alleen de schuldige (lees: terroristen)eruit. ontzettende sjoebab

de aap | 19-08-05 | 20:23

@Brusselmans Hij heeft niet 1 Mol in zijn redactie. Ha, ha minimaal vijf. Zwak verweer trouwens. Geen enkel inhoudelijk argument. Geen kritiek op John De Mol waarvan het op de redactie van NSE overloopt, aldus mijn persoonlijke mol.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:22

Thygros mijn vrouw komt uit het centrum van amsterdam en ik woon er tegen aan. Gewoon gezeik mag mijn eigen sector niet eens verdedigen tegen foute berichten. De grootschallige boeren in nederland gaan wel weg weet ik ook wel, niet te houden.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:21

King of controversy 19-08-05 @ 20:17
Dat hebben de Turken en Marokkanen voor ons bij mekaar verdiend zeker?
Volgens mij was dat toch meer de Hollandse koopmansgeest.

Pannie | 19-08-05 | 20:21

Ik denk dat Pannie onze grappenmaker om 19:43 al heeft ontmaskerd..

Brusselmans | 19-08-05 | 20:21

@nieuwrechts: hoe denk je eigenlijk over homo's, potten, hippies, werklozen, spleetogen en joden?

Wil je ons ook nog vertellen hoe je denkt over etnische zuiveringen? Ik durf het te zeggen: die serviërs hadden gelijk in Sebrenica. Ze kwamen gewoon op voor hun eigen cultuur en "verplaatsten" alle Moslims. Die durfden hun ego aan de kant te zetten en oplossingsgericht te denken. Hulde.

ander | 19-08-05 | 20:20

Heb ik trouwens altijd leuk gevonden, Nederlanders en hun Tatoos en Piercings.
Toch oorspronkelijk meer een Afrikaans verschijnsel volgens mij.
Tegenwoordig zie je het overal wel, maar tien jaar geleden wist de gemiddelde Europeaan echt niet wat hij zag als daar weer van die betatooeerde en bepiercte Nederlandse tokkies aan kwamen zetten...

Pannie | 19-08-05 | 20:19

@nieuwrechts. Jij bent een schande voor het nederlands volk. Dat jij, aardappeleter, ons, autochtoon nederland, moet vertegenwoordigen is schandelijk. Ga terug naar school! Let op bij grammatica en ben trots op je nederlandse taal. want als ik het ZEG, zo moet het zijn. *pff* volgens mij ben je gewoon een blank, tsja. want nederland is een puur volk - zonder een samensmelting van verschillende culturen *kuch*, geverfde allochtoon.
Ik volg toch liever onze pruikenkop wilders, die heeft toch nog een beetje een realistisch denkbeeld en hersenen die voldoende/goed functioneren.

amen,

de aap | 19-08-05 | 20:19

@ nieuwrechts
Ben je wel eens in Amsterdam geweest? Wel eens de grachtengordel bekeken? Al die rijkdom was mogelijk door buitenlanders. Dus zo slecht zijn die buitenlanders nog niet.

King of controversy | 19-08-05 | 20:17

Ze zei zojuist. Vraag eens aan Pannie wat ik met die haan bij de achterburen moet doen die iedere ochtend om vijf uur als een Michiel Smit begint te krijsen.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:17

@deAap:nieuwrechts is eigenlijk gewoon boertjevanrechts en ergert zich behalve aan buitenlanders aan mensen uit de stad, want door hun gezeik moet ie natuur en milieuvriendelijk werken en kan ie niet concurreren met boeren van elders omdat ze daar wel 10.000hectareland hebben en hij maar 100 zoiets.
Hij wil dus gewoon alles weer naar het oude grenzen dicht zodat we zijn producten voor veel teveel geld moeten kopen.

Thygros | 19-08-05 | 20:17

ok, nu weet ik het. Nieuwrechts is kouwes, niet lucasdll, sorry lucas.

Mazzel | 19-08-05 | 20:17

@ Pannie & Starf*cker

Gruwelijk OT en toch leuk om te lezen..

www.talpa.tv/web/show/id=47920/content...

@ nieuwrechts

Er zit een gapende kloof tussen politieke incorrectheid en rabiaat racisme. Het eerste heb je ooit van Fortuyn gehoord, het laatste heb je helemaal zelf bij elkaar weten te evolueren.

Ik klap eerbiedig voor zoveel domheid.

Brusselmans | 19-08-05 | 20:16

@Ander Niets aan toe te voegen. Zo is het. Eigen cultuur is voor die zultkoppen wel om de Nederlandsche taal pervers te verkrachten.Begin daar eens mee. Knip je nagels. Leer foutloos schrijven. Probeer een CITO-toets en pssst, niet alles wat Hitler vond bleek waar te zijn.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:16

Ik zei het toch een ego als een boom er is ook nog wat als een maatschappij of kan je de waarheid gewoon niet aan.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:15

Starf*cker 19-08-05 @ 20:08
Nou botte agressie daar kan je die Smit toch niet echt van beschuldigen.
Maar hoe zat het nou met die haan, wordt ik als hanen expert beschouwd of wat?

Pannie | 19-08-05 | 20:15

Trots zijn op je eigen volk is ook het accepteren van je "naasten" in eigen land. En ja hoor, ik heb liever een mystieke Arabische dan zo'n juf uit nieuwrechtse kringen met zelfs ijzer door de clitoris.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:13

@nieuwrechts

Waar jij voor staat is een "death end" dacht je werkelijk dat als ze naar huis zouden gaan dat dan het probleem weg zou gaan? Fort Nederland zou binnen 20 jaar onder de voet gelopen worden!

Golradir | 19-08-05 | 20:13

Ander het is de enigste weg naar een leuk nederland dit is niet voor mij maar voor nederland, als ik niet zeg wat goed is voor nederland dus ook wat ik van anderen hoor wat moet ik dan mijn computer laten praten? Het is toch onmogelijk wat jij zegt. En als ik het zegt heb jij weer wat te zeuren, tip zet die oogkleppen is af.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:13

wat is toch mis met trots zijn op je eigen taal?! Je kan niet eens spellen maar je hebt je bek vol over eigen cultuur dit en dat.

Dank je dat ik je toestemming heb om te neuken met wie ik wil. En dank je verder voor deze discussie. Ik ben erg voor de discussie want jij schrikt nieuwe aanhangers van Nieuw Rechts af. Bedankt.

ander | 19-08-05 | 20:12

Zoals Lucifer Geert Wilders is is Smit of een van zijn klonen nieuwrechts.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:11

nieuwrechts is dat de oude lucasdelinkselul?

Mazzel | 19-08-05 | 20:10

@Pannie Maar de drijfveer is altijd angst of frustratie. Het zijn altijd pigmee-en. Ze hebben altijd een houten poot. Een spraakgebrek. Zwarte sperma. Een sexule fascinatie voor de tegenstander en ga zo maar door. In die lijn past Smit en zijn gevolg prima.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:10

onze adolf smit ken het niet laten om op GS te komen. wie zal nieuwrechts toch zijn?

de aap | 19-08-05 | 20:10

Als iemand is zegt waar het op staat dus voor nederland, dan kunnen mensen het weer niet hebben en dan moet het net weer anders. Nou ga denk lekker neuken met buitenlanders en verkloot het maar voor die echt willen. Wat is er nu mis met trots zijn op je eigen volk. Kijk is naar andere landen.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:08

@de aap LOL Nazi Duitsland zat vol met "kleine" leiders die hun kleine-pik complex compenseerden door gebral en botte agressie.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:08

Star ach het gaat die meeste zogenaamde racisten natuurlijk vrijwel nooit om 'kleur' maar wel om 'mentaliteit'

Pannie | 19-08-05 | 20:08

@nieuwrechts: "verenig je en stap over die meningsverschillen heen." ja lekker dan. Je bedoelt: vergeet je eigen mening en zeg dat ik gelijk heb.

Nee nieuwrechts laten we ons over onze meningsverschillen heen zetten en samen een allochtoon knuffelen.

ander | 19-08-05 | 20:07

@ nieuwrechts
Ik ben helemaal niet bang voor mijn ruime budget *kuch*
Ik wil, net als jij, het beste voor Nederland. Ik toon zojuist aan dat de allochtonen eruit zetten niet de beste oplossing is.
Trouwens Nieuwrechts, mijn post van 20:00 is heel gemakkelijk onderuit te schoppen. Maar dan moet je wel even nadenken...;)

King of controversy | 19-08-05 | 20:07

@Pannie Nee die niet, die zou wakker worden van haar eigen geluid. Het gaat hier om IP uit H.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:06

Vet! onze über-nationalist/racist van eigen bodem, heeft een engelstalig forum wat een beetje naar het nederlands is omgetoverd

zie hier het overtuigende bewijs:
'8 Responses to ?Eigen jeugd eerst? '
'augustus 19th, 2005 at 16:34 '
'Leave a Reply'

misschien ideetje om html te leren Adolf Smit? kan je het meteen in het nederlands, of zelfs duits veranderen! Heil smit!

de aap | 19-08-05 | 20:06

Overigens zijn zowel web als log als feuilleton goede echte Nederlandse woorden. GeenStijl moet eisen door Smit in goed Nederlands Weblog genoemd te worden. Dood aan de webstek (wilt u een stekje, een stekje van de fucksia)

ander | 19-08-05 | 20:05

@Star.
prijs jezelf niet al te gelukkig, hieronder de posts van ondergetekende, nog steeds in behandeling:

# Mazzel Says: Your comment is awaiting moderation.
augustus 19th, 2005 at 16:46

punt uit het programma van nieuw-rechts
3. Werk voor Nederlanders
Door de Europese Unie komen er steeds meer Oost-Europeanen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onder andere bouwondernemers gebruiken dit om Nederlandse arbeiders onder druk te zetten bij arbeidsonderhandelingen. Ook de overheid biedt speciale banen en stages aan vreemdelingen, de zogenaamde positieve discriminatie. Volgens Nieuw Rechts is dit discriminatie van Nederlanders. Nieuw Rechts wil een ?eigen arbeiders eerst? beleid, waarbij de belangen van de Nederlandse beroepsbevolking centraal staat. Ondernemers die misbruik maken een mogelijke vervanging door vreemdelingen, zoals in de bouw, worden gestraft.

Michiel,
De oost europeanen werken in de bouw in NL, omdat de nederlanders er te beroerd voor zijn, niets meer en niets minder. Zonder deze oost europeanen kunnen veel bouwondernemingen en bouwprojecten het wel vergeten.
# Mazzel Says: Your comment is awaiting moderation.
augustus 19th, 2005 at 17:49

Mazzel Says: Your comment is awaiting moderation.
augustus 19th, 2005 at 16:46

Bloody hell, hoe lang duurt het een bericht te modereren?

volgens mij duurt het ongeveer 24 uur *grin*

Mazzel | 19-08-05 | 20:05

Ander ik word zo moe van jouw gezeur het is ook nooit goed verenig je en stap over die meningsverschillen heen.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:05

Starf*cker 19-08-05 @ 19:55
Toch niet Y.vanG. mag ik hopen?
Want dan weet ik uit betrouwbare bron dat die harder kraait dan menige haan.

Pannie | 19-08-05 | 20:04

"Dit is allemaal voor nederland".

Ik zeg laten we ons ego nu eens allemaal gewoon opzij zetten en bedenken hoe we die typische Nederlandse cultuur kunnen behouden. Wie denkt er mee?

Persoonlijk vermoed ik dat als er iets eigen is aan de Nederlandse cultuur het tolerantie en pragmatisme is. Oftewel: nieuwrechts, emigreert u maar naar België.

ander | 19-08-05 | 20:03

Als je bang voor je geld bent ga dan naar nieuw zeelnad of zo. Nederland weer voor nederlanders lijkt me duidelijk en al die problemen komen later wel. Met dit gelul kom je nergens helemaal nergens zo is er altijd wel wat.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:03

@Nieuwrechts Kip zonder kop?

@Pannie Dat verzin ik niet. Deze Rotterdamse pigmee op plateauscholen goes arabian. De Pim-kloon.

Starf*cker | 19-08-05 | 20:02

Michieltje leest GS. Altijd leuk.
"Op de populaire webstek Geenstijl staat een verwijzing naar deze Weblog. Voor al die mensen die onze zomerschool hebben gemist, er komt ook een winterschool. Dus stuur snel een bericht via www.NieuwRechts.nl om je aan te melden. Alle inhoudelijke reacties zijn welkom op deze Weblog, maar wel graag met enige vorm van argumenten. Kom op dames en heren!" Voral de reacties zijn zo leuk. Met zulke aanhangers heb je geen vijanden meer nodig.


Starf*cker | 19-08-05 | 20:00

@ nieuwrechts
Surf is naar het CBS, dan zie je dat er ongeveer 300.000 werklozen zijn. Er zijn een miljoen moslims in Nederland.Daarbij zijn er ook een miljoen Chinezen in Nederland. Zet die eruit en je hebt een groot probleem.

King of controversy | 19-08-05 | 20:00

Dit is allemaal voor nederland niet voor mij en halfbloedjes moeten ook weg met de ouders mee.

nieuwrechts | 19-08-05 | 20:00

Starf*cker 19-08-05 @ 19:55
Verzin je dat van die Marokkaanse vriend want dat vind ik toch iets grappigs hebben op de een of andere manier.

Pannie | 19-08-05 | 19:59

@nieuwrechts: Zweden is onderdeel van Europa dus die Spanjaarden en Polen mogen daar ook gewoon werken. Of is hun kleurtje wel goed?

ander | 19-08-05 | 19:59

@ Starf*cker

Domheid en misverstand, ze houden de wereld lekker bezig..

@ Kudtkip

Ik ben te lui om vreemd te gaan, maar we kunnen onvoorwaardelijke, allesverzengende vriendschap proberen?

Brusselmans | 19-08-05 | 19:59

@starf

lol, wat betreft de angst voor alles wat niet-Nederlands spreekt, dan mogen de nieuw-rechts jongens en meisjes hand in eigen sneeuwwitte boezem steken.

*controleert 4 keer, voordat ik dit post*

Mazzel | 19-08-05 | 19:59

@Starf*cker: die haan moet terug naar zijn eigen hok!

ander | 19-08-05 | 19:57

@Ander Je punten zijn prima. Maar ik vrees dat NieuwRechts in de bange jaren '40-45 ook enthousiast aan de jodenvervolging had meegedaan. Een mix van simplisme en angst is dodelijk.

Starf*cker | 19-08-05 | 19:57

Heroine door z'n eten doen? Ik heb geen idee...

Pannie | 19-08-05 | 19:57

Je heb ergens wel een punt king, maar bedenk wel we hebben nog een hoop hoog opgeleide nederlanders thuis zitten om voor wat ze hebben gestudeert geen werk in is en er zitten nog een hoop aanstellers thuis op de bank en die moeten we ook dwingen om aan het werk te gaan niet willen werken geen uitkering ook. En die hoog opgeleide kunnen dan mooi ook achter de vuilnis wagen, werken zullen ze. In zweden werken ze ook zo en ze hebben geen buitenlanders nodig.

nieuwrechts | 19-08-05 | 19:57

@nieuwrechts

Toedeledoki...

Golradir | 19-08-05 | 19:57

@Pannie Die Smit is niet alleen van de herenliefde, maar hij heeft ook al jaren een Marokkaanse vriend. Niks kaalkopjes meen ik. Maar ieder zijn meug. Ik ben net als jij voor rassenvermenging. O ja, nou we het toch over hebben. Een goede vriendin van mij, bekende schaatscoach, doet geen oog meer dicht vanwege een krijsende haan bij verre achterburen. Hoe los je dat op?

Starf*cker | 19-08-05 | 19:55

@nieuwrechts:
Toch nog een inhoudelijke reactie. Jij reageert namelijk niet op mijn vraag: wat is je grens? Wie wil je allemaal buiten de landsgrenzen zetten, want wanneer ben je nou buitenlander.

Als ik je goed begrijp wil je eigenlijk alleen mensen met een andere huidskleur er uit zetten omdat anders ons blanke ras bedreigt wordt. Dus niet alle buitenlanders maar alleen de kleurlingen? En die lekker halfbloedjes dan?

Dan tot slot je gezwets of ego. Iedereen die het niet met je eens is moet zijn ego aan de kant schuiven. Want dat is het probleem, een te groot ego. Laten we wel wezen, maar wie propageert hier ook al weer Eigen Cultuur eerst? Een egocentrischere opmerking kon je niet maken.

ander | 19-08-05 | 19:55

Heroine is on Nederlands Starf*cker

Pannie | 19-08-05 | 19:54

@Mazzel De logika van NieuwRechts gaat niet zo heel ver. Dat is de sneeuwwite boezem van en Nederlandse heroinehoer. De snor van Chiel Montagne en de angst voor alles wat niet-Nederlands spreekt.

Starf*cker | 19-08-05 | 19:52

@ Nieuwrechts,
binnen 50 jaar schijnt een flink deel van de menselijke ras wat voorheen blank was een caramelkleurtje te hebben. Schijnt handig te zijn als bescherming tegen schadelijke zonne-invloeden; door klimaatverandering regelt de natuur dat zelf.

Jij haalt werkelijk het Nederlander zijn door elkaar met een kleurtje hebben. De blanke Hongaarse vrouw van Wilders bijvoorbeeld, heb je geen problemen mee? Of ik zou bijvoorbeeld niet op Brusselmans verliefd mogen zijn omdat hij een Belg is?

19:43 @ Pannie: funny.

Kudtkip | 19-08-05 | 19:52

En zijn Nederlands is ook al tenenkrommend. Erger dan het gemiddelde "allochtoons" niveau. Nou ja, nu verwachtte ik ook geen geletterd persoon. Slechts 1 voorbeeld:
"ik ben heel tolerant tegenover anderen hun mening."

deAmerikaan | 19-08-05 | 19:51

@ nieuwrechts
Goed idee, alle allochtonen er uit doen.
Dan eens in een keer de werkloosheid bijvoorbeeld opgelost. Sterker nog, er zal krapte ontstaan op de arbeidsmarkt ( dat eens dat er te weinig mensen zijn om al het werk te doen) De lonen zullen dus al snel ontzettend hoog worden in Nederland, de export zal dalen, veel bedrijven zullen op de fles gaan, waardoor er weer veel werkloosheid ontstaat.
Economisch gezien heeft het dus een groot nadeel om de allochtonen eruit te zetten.

King of controversy | 19-08-05 | 19:50

@nieuwrechts.
Nederland is historisch een immigratieland, daar verander je weinig aan.
En wat precies versta je nu onder de noemer nederlandse cultuur? Hepi en Hepi? Vader Abraham? Dat is bijv. nederlandse cultuur, hoe trots kun je zijn.
Even een vraag aan jou. Polen zijn blank, toch? Dus polen mogen volgens jouw eigen logica Nederland in en er blijven.

Mazzel | 19-08-05 | 19:49

Halfbloedjes vind ik anders mogelijk wel de mooiste dames die er zijn.... Dus ik zou het niet erg vinden hoor, de "rassenvermenging" ;)

TV Dominee | 19-08-05 | 19:48

@luisindepels: afgeven op Smit is kortzichting? Nee, kritiek hebben op Nijlganzen is intelligent!

ander | 19-08-05 | 19:48

Sorry nieuwrechts, maar ik heb hier niets aan toe te voegen. Ik ben compleet uitgeluld.

Het gaat niet om wat ik vind, of wat jij vindt maar wat het beste is voor Nederland. En wie bepaalt dat? Jij, ik, Michiel Smit of gaan we een onafhankelijke derde benoemen.

ander | 19-08-05 | 19:46

@ nieuwrechts

Wat je nu toch weer allemaal aan gebrabbel uit je botten slaat!

Bang voor een neger, het moet toch niet gekker worden.

Sinds Hendrik Verwoerd niet meer zo om een schrijfseltje moeten lachen..

Brusselmans | 19-08-05 | 19:46

Trouwens dat hand in hand was gelogen. ;)
(De rest niet)

Pannie | 19-08-05 | 19:45

Ach, afgeven op Michiel Smit is zooooooooo...... uuhh... Janmaat ..... kortzichtig?

luisindepels | 19-08-05 | 19:45

nieuwrechts 19-08-05 @ 19:38
Hee die opmerking van mij van 19-08-05 @ 19:07 was niet serieus bedoeld natuurlijk he!
Ik ben trouwens 100% voor 'rassenvermenging', daarom baal ik dat de Berbers niet mee willen doen.
Eigenlijk ben jij gewoon een blanke Berber!

Pannie | 19-08-05 | 19:43

1het gaat er niet om wat jullie vinden even je ego aan de kant dus.
2het gaat er niet om wat ik vind mijn ego ook aan de kant
3Het gaat er om wat het beste voor nederland is: We zijn nu al 30 jaar aan het bek vechten over wat te doen met buitenlanders, hier de oplossing buitenlanders allemaal eruit en de deur op slot, waarom? Omdat er anders geen blanken meer overblijven waarom omdat nederlanders nu eenmaal graag met buitenlanders neuken en daar komen weer halfbloedjes van en weg is ons ras en cultuur daarom dus. En kom nou niet aan met omdat hun eten stinkt nee. Alle mensen zijn gelijk en wat pannie zei blijf lekker in je eigen landje dan is iedereen gelukkig. En ik heb geen zin om 300 versies in verschillende richtingen te horen links of rechts dus, gewoon allemaal verenigen en gaan voor dat wij gevoel dit is ons nederland dus niet ikke ikke ikke en de rest kan stikken, zet je ego is aan de kant want daar hebben wij de nederlanders last van een ik gevoel met een veel te groot ego.

nieuwrechts | 19-08-05 | 19:38

hij valt wel op kaalkopjes trouwens volgens mij, ik zie hem wel eens in de tram zitten hand in hand met z'n 'vriend'. En lijn 4 he!

Pannie | 19-08-05 | 19:36

Brusselmans 19-08-05 @ 19:22
Bij mijn weten is Smit 100% homosensueel.
Dat is ook zo mooi van die nieuwrechts figuren, die discrimineren niet. ;)

Pannie | 19-08-05 | 19:33

Sommige mensen werken ook nog.

nieuwrechts | 19-08-05 | 19:24

@ Pannie

Ik zal wel onder een steen vandaan komen, maar is Smit homo?

Brusselmans | 19-08-05 | 19:22

CyberNanny21
Helaas voor jou, hij's homo.
Hij's bovendien maar 1.50 meter groot.

Pannie | 19-08-05 | 19:20

Ik vind het best wel een lekker ding. *Gniffel*

CyberNanny21 | 19-08-05 | 19:17

ander oh dan is het goed! Niet aan m'n grote vriend komen he ;)

Pannie | 19-08-05 | 19:16

@Pannie: Sorry. Het was niet mijn bedoeling om de link te leggen tussen Fortuyn en terug naar je eigen land. Wel om de spot te drijven met mensen die voortdurend zeggen dat Pim het zus of zo bedoeld zou hebben.

ander | 19-08-05 | 19:12

@ ander Nee dat was Janmaat.
Fortuyn die verschalkte juist graag zo'n kippetje uit een ander 'forum'

Pannie | 19-08-05 | 19:09

Ik vind dat elke aardbewoner gewoon in z'n eigen straat zou moeten blijven!

Pannie | 19-08-05 | 19:07

@laffer: daar gaat de Nederlandse cultuur! Alle allochtonen terug naar hun eigen forum! Eigen forum eerst en Pim zou het niet zo gewild hebben!

ander | 19-08-05 | 18:53

@ander Die komen niet!

laffer | 19-08-05 | 18:45

@mazzel: en waar blijven die briljante antwoorden van nieuwrechts en dr. faustus nou. Ik word ongeduldig.

ander | 19-08-05 | 18:25

lol@ander

wordt ingewikkeld

Mazzel | 19-08-05 | 18:24

@nieuwrechts Ik ga maar eens fijn met mijn vrouw bruine kindjes maken.

laffer | 19-08-05 | 18:07

Argumenten waarvoor of waartegen, nieuwrechts? Nou vooruit eentje dan. Welke buitenlanders wil je allemaal netjes over de grens zetten? Wat word je criterium, hoe lang mogen ze al in Neddrland zijn? Hoeveel generaties?

Het is praktisch onuitvoerbaar omdat je geen grenzen kan stellen. Dromen staat vrij (ook als ze extreem rechts zijn)

ander | 19-08-05 | 18:05

lololol@nieuwrecht: hoe denk je dat ik over 20 jaar bruin word? dan moet ik wel heel veel op het strand liggen.

Maar wat is die nederlandse cultuur toch? Het echte nederland laat me niet lachen.

ander | 19-08-05 | 18:02

@nieuwrechts.
Argumenten heb ik reeds aangedragen, gaarne je reactie.

Mazzel | 19-08-05 | 18:00

Nee ik ben niet extreem rechts ik wil gewoon dat nederland zijn cultuur en mensen behoud en verder niks. Of willen jullie over 20 jaar allemaal bruin zijn?
Nee ik weet alle mensen zijn gelijk maar zet ze gewoon netjes over de grens dan kunnen we door met het echte nederland. Kom is met argumenten en niet met dom gelul.Duim omhoog voor spawn.

nieuwrechts | 19-08-05 | 17:56

@Dr Faustus: het gekanker moet nou juist ophouden. Mee eens? Begin bij meneer Nieuwrechts hierboven die oproept om een gezamenlijk front te vormen tegen de buitenlanders die onze cultuur verpesten (lees: hun eten ruikt anders dan het onze)!

ander | 19-08-05 | 17:54

@nieuwrechts: van Nederlands houd je in ieder geval niet gezien je spelling.

ander | 19-08-05 | 17:53

Dr. Faustus: Als er iemand nou altijd kankert is het Michiel Smit wel. Wie kankerde nu ook al weer over Egyptiscbe nijlganzen?

ander | 19-08-05 | 17:51

Altijd maar kankeren, typisch Nederlands. Ik vind het heel dapper dat hij de discussie aandurft.

Dr. Faustus | 19-08-05 | 17:49

@nieuwrechts

onze cultuur? is dat de cultuur van: spruitjeslucht, 1 koekje bij de koffie, en klederdracht?

Zonder die buitenlanders was nederland niet welvarend. De excessen in de moslimgemeenschap moet keihard worden aangepakt, maar dat geldt ook voor voetbal hooligans.

Mazzel | 19-08-05 | 17:47

Wij zijn geloof ik nog de enige de van het echte nederland houden.

nieuwrechts | 19-08-05 | 17:46

Gaan jullie mij nu even vertellen wat dan wel een goede partij is, het is toch nooit goed genoeg als jullie het zelf zo goed weten richt dan een eigen partij op.
Hij zegt tenminste waar het op staat. Wees toch niet zo verdeelt en verening je tegen die buitenlanders die onze cultuur verpesten

nieuwrechts | 19-08-05 | 17:44

@ander
klopt las ik later ook.

Mazzel | 19-08-05 | 17:44

Goh... ik denk al wat voel ik me dom omdat ik me eigen mening even weergeef... ShameOnMe. Wat is je punt dan precies, ik vind het nog altijd een domme opmerking om hem een nazi te noemen. Je vergeet volgens mij ook erg makkelijk dat elke politieke partij die hier in de regering heeft gezeten, verder blijkt te gaan dan hun standpunten en daar niet eerlijk over zijn tegen kiezers(of er helemaal niets mee doen). Maakt niks goed, maar de vergelijking gaat dus nergens over. Als je zelf wat intelligenter wil overkomen kun je natuurlijk je oogkleppen afdoen(is maar een suggestie)

dt_spawn | 19-08-05 | 17:44

Speltip 6: Werk aan je poker face.

laffer | 19-08-05 | 17:44

Op de michieldebielsite: "Your comment is awaiting moderation." Mietjes!

Kakbouter | 19-08-05 | 17:36

@dt_spawn:
Jij leest nooit,voordat je blaat?
(vb ShameLess 19-08-05 @ 17:13 - is maar een suggestie hoor,mits je wat intelligenter wilt overkomen dan je nu doet uiteraard )

ShameLess | 19-08-05 | 17:32

Afgezien dat het weer makkelijk afzeiken is van de buitenlijn - zijn z'n 10 punten over houden van Nederland over het algemeen toch een grove vertaling van de onderbuikgevoelens waar mening Nederlander mee zit...

Of je het nou met hem eens bent of niet, hij heeft wat mij betreft net zoveel recht z'n standpunten uit te dragen binnen onze parlementaire democratie als andere kots partijtjes. Is weer makkelijk roepen dat het een halve of hele nazi is... omdat ie niet iedereen wil knuffelen?

dt_spawn | 19-08-05 | 17:24

@neuzel, bedankt. Ik heb die site voor het eerst even bekeken, dus jouw reactie "lul niet" is niet van toepassing indeze.

Mazzel | 19-08-05 | 17:24

Hij blijft een sukkel, die Michiel Smit, maar in ieder geval praat ie wel degelijker Nederlands dan z'n eigen achterban.

Nordthiad | 19-08-05 | 17:24

@spooky ik heb geen idee hoe de mod daar werkt. Als er inhoudelijke berichten worden verwijderd dan kan die site wat mij betreft opdoeken. Als de mod ongefundeerde scheldpartijen verwijdert, dan kan ik mij daar iets bij voorstellen.

En huisregels? Waarom heb je die nodig? Internet is als een kroeg, je komt binnen en houdt je aan de normaal geldende regels.
Iets met fatsoensnormen en intermenselijke relaties.

Mazzel | 19-08-05 | 17:23

Verkeerde topic ( 19-08-05 @ 17:15) die hoort bij die Geert Wilders (nadeel van tabs)

dxtr | 19-08-05 | 17:18

@sloofje:
Tuurlijk! Daar is iedereen vrij in :)kvind 't zelfs in zekere mate wel opwindend :P
't was ook geen aanval op homosexualiteit... je moet 't ook niet letterlijk nemen...

@MILF:
Met z'n partijpunten kan ik het op een paar uitzonderingen na best vinden,maar 't gaate r hier om wat voor debiele uitlatingen en daden hij buiten z'n partijpunten om doet... die zijn namelijk niet voor de poes en gaan iets verder dan z'n partijpunten... dus eigenlijk is 't gewoon een vuile huigelaar,want hij wil veel meer dan z'n partijpunten,maar is daar verre van eerlijk over...
Smit zou denk ik in WOII een SS-officier zijn geweest... dat is de ergste soort...

ShameLess | 19-08-05 | 17:13

Ik vind dat gemodereer zeau flauw! Weg met die vent.

Geschmacklos | 19-08-05 | 17:11

@mazzel lul niet. hij laat niets toe, er is geen discussie en die komt er ook niet.

neuzel | 19-08-05 | 17:06

@mazzel,

Sorry las moderator en snapte al geen fuck van je reactie. Wat jij bedoelt met commetators snap ik nog steeds niet.

spooky | 19-08-05 | 17:03

@Mazzel; 'hilarisch' zou ik het niet willen noemen. Vraag maar eens aan een vrachtwagenchauffeur hoe hij denkt over zijn Poolse collega's. Bij een groot Nederlands transportbedrijf zijn onlangs nog veel NL-chauffeurs ontslagen en vervangen door PL-chauffeurs (dit bedrijf heeft ook een filiaal in Polen). Ik zie ze nu zelf regelmatig (bij een aangrenzend bedrijf) met Poolse touringcars aankomen en op de vrachtwagens stappen. Het is dus niet zo dat de NL-chauffeurs niet willen werken, maar de PL-chauffeurs zijn nu eenmaal veel goedkoper. Ook voor een Nederlands bedrijf. Overigens neem ik die Polen niets kwalijk. Maar gezien de internationale concurentie en de globalisering van de bla, bla, bla...

stretch | 19-08-05 | 17:01

@mazzel,
om te beginnen een dicussie over het ontbreken van huisregels. Verder moet je eens uitleggen hoe een moderator een discussie kan helpen, door het beperken van communicatie?

spooky | 19-08-05 | 17:01

In ieder geval heeft MS de ballen commentators toe te laten op zijn site, met een beetje mazzel goed voor een discussie.

Mazzel | 19-08-05 | 16:58

@Pannie
reactie is nu weg, volgende gaat eerst naar klembord en bij een mod op geen stijl.

spooky | 19-08-05 | 16:56

DaRoyce wij ook.

Pannie | 19-08-05 | 16:56

@Moi: en net als bij Pim zal de achterban van Michiel Smit rabiater rechts zijn dan de grote verheve Kale zelf. Smit zal wel oppassen dat hij niet al te ver gaat, hij is wel zo achterlijk als het achtereind van een varken (de trekganzen, kom op!), maar zo dom toch weer niet.

Daar hebben zijn volgelingen geen last van. Verder uiteraard: "Don't mention the war."

ander | 19-08-05 | 16:56

/Quote
Wat een neerbuigende berichtgeving van ?Geenstijl? richting jou Michiel?Zijn dat linkse onverlaten of?in ieder geval stijlloos om snel aan voorbij te willen gaan, die webstek.
Ach, negatieven reclame is ook reclame. Laat ze maar kafferen?als kippen zonder kop, wel te verstaan.

/unquote

En dat modereren ze daar dan weer niet weg.... Geeft ook wel een beetje het niveau aan..

KaiserSoza | 19-08-05 | 16:54

Klein onderzoekje gedaan naar iemand uit mijn oude woonplaats Almelo. Ik vond dat het wel nodig is om wat informatie vrij te geven, om dat ikzelf ooit in de raad heb gezeten in Almelo, en dit soort berichten zeer aandachtig lees..

Robin Tolsma (26) Vertegenwoordiger en partijlid rechts Almelo, en oud LPF'r in de regio...

Interessante ontwikkeling, dit 'nieuw rechts'. Eens kijken of dit werkelijk wat wordt. Het kon wel eens uit de hand lopen in Almelo, aangezien de 2de man na de heer Tolsma een Londsdale persoon is.(M.Peppel)

marktplaats.tiscali.nl/markt/software/...
Sega software verkopen?

?Ik ben 27 jaar en geboren in Zwolle. Mijn ouders stierven toen ik jong was. Ik kwam in een pleeggezin in Vroomshoop, verhuisde later naar Wierden en ging naar het Pius X College in Almelo op school. Sinds een jaar of vijf woon ik in Almelo. Ik ben assistent-bedrijfsleider bij een detailhandelsbedrijf in Hengelo en woon alleen.?
Tja, wat moet je hier nog van zeggen.... Ik geloof dat ik erg blij ben dat ik hier over de grens woon in Duitsland...

Marc

DaRoyce | 19-08-05 | 16:53

Iemand al een opmerking in het Arabisch of Chinees gepost trouwens?

Pannie | 19-08-05 | 16:52

spooky 19-08-05 @ 16:49
Graag ook even hier posten dan die opmerkingen!

Pannie | 19-08-05 | 16:51

en ja hoor een erg nette comment in het engels waar ik gvd erg mijn best op gedaan heb geen engels tikfouten te maken weg.

spooky | 19-08-05 | 16:49

hij zit al aan het bier, hm...

MILF | 19-08-05 | 16:45

@spooky
volgens my laat ie gewoon alle reacties liggen tot morgen, tot de storm gaan liggen is en hij weer enkel zijn vaste 4 bezoekers over de vloer krijgt op de 'thuis'-pagina van zijn 'webstek'...

Iceman007 | 19-08-05 | 16:44

punt 3 is hilarisch.

De oost europeanen werken in de bouw in NL....

Omdat nederlanders daar hun neus voor ophalen Michiel.

Mazzel | 19-08-05 | 16:42

ben erg benieuwd wat Smit doet na mijn erg nette comment in het engels. Inhoudelijk geen rede voor een ban maar mensen die home thuis noemen zijn denk ik niet gediend van engels. De lezers in elk geval nauwelijks instaat tot lezen.

spooky | 19-08-05 | 16:41

@moi

Stuivertje gewisseld met links? Naieve stompzinnigheid komt tegenwoordig alleen nog maar van rechts.

Golradir | 19-08-05 | 16:39

Qshamless
en als je nou de man vergeet en naar de partij punten kijkt?
www.nieuwrechts.nl/10punten.html
behalve puntje 8 is het toch niet meer dan de vvd op zijn rechtst

MILF | 19-08-05 | 16:38

@Tubifiks mensen als adolf junior en jij ontgaat nu net de finesse van de subtiliteit van het onderliggende edoch niet volledig verborgen sarcasme van mijn reactie. Jammer.

..zapper | 19-08-05 | 16:36

@shameless
Mag ik ook lesbo zijn???
Je klinkt gelijk een stuk milder nu.....

sloofje | 19-08-05 | 16:36

Toedeledoki... is zeau VPRO.

Mazzel | 19-08-05 | 16:34

@sloofje:
ja ach,dat moet jij weten als jij homo bent,niets mis mee, 't was gewoon een vraag... kom maar uit de kast!

@Tubifiks:
Job Cohen!Die houden we erin :P

@Moi:
Pim Foruyn stond niet op de foto met white power vlaggen en sieg heils, Smit wel... dus je beredenatie gaat niet op...
voor Pim Fortuyn had ik wel degelijk sympathie,voor Smit niet... smit is-zoals onze allochtone prinses 't zou zeggen- "een beetje dom"
En wilders dan, en verdonk? Willen die ook het integratie-beleid niet aanpassen? Ikd acht het wel, maar die zijn niet extreem! Elke vorm van extremisme is dom en dient waar mogelijk uitgebannen te worden... christenextremisme,moslimextremisme,links-extremisme,maar ook degelijk rechts-extremisme(datgeen wat Michiel naleeft,weetjewel)

ShameLess | 19-08-05 | 16:34

Kijk ik mag dus niet commenten wat een lutsers daar, eigenlijk dus gewoon een sekte

Mellorenz | 19-08-05 | 16:33

Die michiel kots ik uit. Met ze ongefundeerde gezwets.Gewoon een vlieger aan ze tong binden en onder een flinke onweersbui plaatsen

joet | 19-08-05 | 16:31

@Moi
Ik zal de man inderdaad ook geen Nazi noemen, hoewel die foto's www.geenstijl.nl/paginas/michielsmit/ wel aardig dubieus zijn vind je niet?

Als je het over kortzichtig en dom geredeneerd hebt zou ik het stukje maar eens lezen wat Smit schrijft over ghettorapbelasting(!). Dat vind ik nu kortzichtig en dom geredeneerd.

Zegdatdan | 19-08-05 | 16:28

Ok men laatste post die ik probeerde erop te krijgen was:

Iceman007 Says: Your comment is awaiting moderation.
augustus 19th, 2005 at 16:17
bewijst dat geenstijl wél het recht op vrije meningsuiting respecteert?

!sthcer sufeit ed gjirk

=> is toch niet erover? wel? :-)

Iceman007 | 19-08-05 | 16:28

@ MILF & Tubifiks;

ik biedt het slechts ter kennisgeving aan..

grownow | 19-08-05 | 16:27

Winterschool.... is dat een soort Hitler Jugend ofzo.... of mag ik dat niet zeggen?

("en nou moet je dat niet gaan vergelijken met Hitler, dat is al zooooo vaak gedaan, die vergelijking gaat niet op")

Kas | 19-08-05 | 16:27

Hahaha sorry stretch :)
@lorije:
Mee eens!

ShameLess | 19-08-05 | 16:27

@moi
o je hebt echt helemaal gelijk er is ook niets belangerijkers dan je druk maken en voor je standpunt op komen voor de egyptische nijl gans die niet in nederland wil intergreren! EIGEN DIEREN EERST! doe me een lol zeg! er zijn genoeg linkse mensen die wel durfen te zeggen waar dingen op staan alleen die vertellen niet zulke onzin als die michiel debiel!

lorije | 19-08-05 | 16:27

Het wachten is op mr huisman z'n boek "mijn
kamp"

sharia twain | 19-08-05 | 16:26

iceman hehe dat zal best ;)
Herhaal hem anders even hier, dan pas ik hem aan en dan post ik hem op een GL of SP forum, kijken wat er gebeurt...

Pannie | 19-08-05 | 16:26

www.michielsmit.nl/?p=20
Foto's weggehaald. Kansloos.

Volgende topic. Hij geniet, en dat verdient hij niet. Deze sukkels zijn kansloos zonder aandacht. Waarom werken wij daar dan aan mee. Boycotten. Deze eikel bestaat niet. Over en sluiten.................

Teep | 19-08-05 | 16:25

@Iceman007: Eigendunk eerst zeker

HoerenSloep | 19-08-05 | 16:24

@pannie
nee hoor, was een behoorlijk intellectuele opmerking wat ik gaf...

Iceman007 | 19-08-05 | 16:20

In tegenstelling tot de meeste die hier elkaar gewoon nablaten doet deze man iets waarin hij gelooft.
Hij durft het voor NL op te nemen, iets waar de gemiddelde linkse Nederlander te schijterig voor is.
-
Er is niets Nazi-achtigs wat hij verkondigd.
Net als Fortuyn wil hij gewoon dat buitenlanders zich hier aanpassen en als ze dat niet willen kunnen ze gaan.
Maar net als bij Fortuyn, als men in NL niet uitsluitend lovend over donkere (!) buitenlanders praat is men direct een Nazi.
-
Zeer kortzichtig en zeer dom geredeneerd.
Typisch overblijfsel van jarenlang allochtonen geknuffel.

Moi | 19-08-05 | 16:20

volgens mij is shameless job cohen..
@grownow
en wat heeft ie gisteravond gegeten? nou, nou?

Tubifiks | 19-08-05 | 16:19

Iceman007 19-08-05 @ 16:15
doe voor de grap ook eens zo'n postje bij Groenlinks, de Pvda of de SP dan?
Ik vind dat'ie nog wel veel laat staan, maarja jij noet weer schelden zeker?

Pannie | 19-08-05 | 16:18

@grownow: Oh yeah, baby!

HoerenSloep | 19-08-05 | 16:17

Quineverre 19-08-05 @ 16:06
beleid, dat is heel iets anders knullie.

Pannie | 19-08-05 | 16:16

@Shameless
Nou en... en als ik homofiel ben wat dan nog??? Over discriminatie gesproken zeg
En lekker tolerant ben zelf zeg, ow sorry je wil natuurlijk gewoon leuk zijn.

sloofje | 19-08-05 | 16:15

lol mijn reacties worden ook telkens gemodereerd... vrije meningsuiting! NOT!

Iceman007 | 19-08-05 | 16:15

@grwnow
weet je niet eens zijn kleur onderbroek? tsss...

MILF | 19-08-05 | 16:13

Ik vraag me af, wat zo'n buitenlands beest (Leeuw) doet, als logo,...

Had dat niet een koe of een gei,... eh,... schaa,... eh,... Shit,...

Eigen dieren eerst,...

Wat heeft Nederland toch met leeuwen te maken?

Natte Hond | 19-08-05 | 16:12

@sloofje:
Ben jij extreemrechtse homofiel? Dat je tot je elleboog z'n kanaal in gaat?

@. Karel Kruizenruiker:
Zie mijn post in dit topic van "19-08-05 @ 15:34", daar geef ik al een paar opties...

ShameLess | 19-08-05 | 16:12

@shameless
er is niets grappigs aan extremisme maar die michiel smit is zo'n debiel dat de dingen die hij zegt gewoon te grappig voor woorden zijn. dat er echt mensen bestaan die zich om zulke nuteloze dingen druk kunnen maken. dat is toch gewoon zo triest dat het eigenlijk grappig wordt!

lorije | 19-08-05 | 16:11

www.michielsmit.nl/

* + 83.98.131.100
|___ 9 Discard
|___ 13 Daytime
|___ 19 AUG 2005 16:05:06 CEST..
|___ 21 File Transfer Protocol [Control]
|___ 220 ProFTPD 1.2.10 Server (ProFTPD Default Installation) [83.98.131.100]..
|___ 22 SSH Remote Login Protocol
|___ SSH-1.99-OpenSSH_3.9p1.
|___ 25 Simple Mail Transfer
|___ 37 Time
|___ .. e.
|___ 53 Domain Name Server
|___ 80 World Wide Web HTTP
|___ HTTP/1.1 200 OK.. Date: Fri, 19 Aug 2005 14:05:18 GMT.. Server: Apache/2.0.49 (Unix) PHP/4.3.6.. X-Powered-By: PHP/4.3.6.. Connecti
|___ 110 Post Office Protocol - Version 3
|___ +OK POP3 xara.shockmedia.nl v2001.78 server ready..
|___ 111 SUN Remote Procedure Call
|___ 113 Authentication Service
|___ 143 Internet Message Access Protocol
|___ * OK [CAPABILITY IMAP4REV1 LOGIN-REFERRALS AUTH=LOGIN] xara.shockmedia.nl IMAP4rev1 2003.339 at Fri, 19 Aug 2005 16:05:32 +0200
|___ 220 Interactive Mail Access Protocol v3
|___ * OK [CAPABILITY IMAP4REV1 LOGIN-REFERRALS AUTH=LOGIN] xara.shockmedia.nl IMAP4rev1 2003.339 at Fri, 19 Aug 2005 16:05:49 +0200
|___ 515 spooler
|___ xara.shockmedia.nl: lpd: hostname for your address unknown.
|___ 1024 Reserved
|___ 10000 Network Data Management Protocol

Misschien biedt dit uitkomst...

grownow | 19-08-05 | 16:11

Hé Shameless, shame on you! Let je wel een beetje op je woorden! Ik denk dat die moderator gewoon mee zit te lezen op GS...

stretch | 19-08-05 | 16:11

"zucht" pim zal het allemaal wel zo gewilders hebben.

sebaviaan | 19-08-05 | 16:10

Die man gaat tenminste de discussie aan, zowel op straat als op internet.
Als ik zie dat op zo'n PVDA site vrijwel alle niet welgevallige opmerkingen worden weggejorist...

Pannie | 19-08-05 | 16:10

Volgens mij is stretch Michiel smit, zijn postje hier en michiel z''n comment lijken wel verdacht veel op elkaar...
www.michielsmit.nl/?p=14

ShameLess | 19-08-05 | 16:09

Heel vreemd, maar telkens als ik dat hoofd van 'm zie, schieten de termen 'inteelt' en 'Veluws dorp' door m'n hoofd.

Zegdatdan | 19-08-05 | 16:09

Doen we nu een wedstrijdje snel weggejorist worden bij Smitje??? En hoe leuk en stoer we wel niet zijn??? Als een stel makke schapen achter die redactie van GS aan zeg.. Hahaha die lachen zich nu de tering. Smit heeft natuurlijk groot gelijk o.a. over de absurde verheerlijking van de ghettorap ennuh.. over de rest ook.

sloofje | 19-08-05 | 16:08

bovendien geven de reacties tevens aan waarom GW geen weblog heeft, waarschijnlijk...

Tubifiks | 19-08-05 | 16:07

Zijn jullie ook zo benieuwd naar die cursus die hij heeft afgerond in noord Franrijk ?

Karel Kruizenruiker | 19-08-05 | 16:07

Nadat ik mijn comment heb gerepost(inclusief toevoeging), blijft de status grappig genoeg al heel lang op :
"Your comment is awaiting moderation"
staan... waarschijnlijk wordt hij vanacht stiekum verwijderd,als iedereen slaapt...

ShameLess | 19-08-05 | 16:07

Hij heeft gewoon gelijk. Alles is de schuld van MTV. Al jaren... Klotezender, ze draaien niet eens de Zangeres zonder Naam of iets stichtelijks van Gert en Hermien in hun Zwarte Periode("Van U zo wil ik zingen" bijvoorbeeld).
En dan niet te vergeten dat zwarte werkeloze tuig, die kut-Kaap Verdianen, die drugs-spuitende zuipende kut-Hollanders en die luie donders van Suri's.

En zo is er helemaal niemand over die naar hem luistert. Arme vent...

TM | 19-08-05 | 16:06

Hij is van het formaat Janmaat, te dom om veel stemmers te trekken
misschien moeten we hem houden, goed voor heel veel humor, dat was Janmaat ook altijd

Vooral zijn inheemse dieren eerst beleid is om je bescheuren

Quineverre | 19-08-05 | 16:06

Tja, wat een kansloze rukker, maar het bracht me wel op een idee: "Binnenghettobelasting". We hebben nog heel wat maatschappelijke schade te verhalen op JeePee en zijn roversbende die huizen op het Binnenhof... uhh Binnenghetto.

Marruk | 19-08-05 | 16:05

Hij is niet eens kaal....

Lognes | 19-08-05 | 16:03

reacties als die van zapper kunnen ook wel, geeft een bepaald nivo aan en werkt tevens als statement voor adolf junior.

Tubifiks | 19-08-05 | 16:01

idd niet de moeite waard.. next topic please.

Lekker Belangrijk© | 19-08-05 | 16:00

je reactie houdt stand zapper, opmerkelijk toch de relativerende tegenreactie van michiel.

Don Quichote | 19-08-05 | 15:59

Vreemd, ik word een beetje weggejorrist. Ik heb hem niet eens uitgescholden. Hoogstens een beetje belachelijk gemaakt. Na vijf pogingen geef ik het op, die plaat die hij voor zijn kop heeft is Gavrilo-werend.

Gavrilo | 19-08-05 | 15:58

@El Gouda; tjee hebben ze een max IQ ingesteld? Alles boven de 70 wordt geblokkeerd. Gelukkig kan Regillio Tuur nog net meedoen met het kamp.

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 15:57

Je kunt vinden van hem wat je wilt; maar over die MTV-cultuur heeft hij wel een punt. Zie onderstaande link (zembla - doorgaans links):
cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/vara...

stretch | 19-08-05 | 15:57

Ghehe.

..zapper | 19-08-05 | 15:56

lijkt me ook niet dat deze kakkerlak enige reacties verdient op zijn webstek, had me er zelf bijna aan bezoldigd maar ook negatieve kritiek is als stroop voor michiel.

Don Quichote | 19-08-05 | 15:55

@El Gouda m.a.w. je iq is waarschijnlijk hoger dan je schoenmaat, en ja, dat kan niet he.

Carpa | 19-08-05 | 15:55

@spooky:
lef? Hoezo? Hij laat geen kritische noot door op z'n weblogje... de lul...
@punt:
:) had ik 't toch goed... idealen zijn dus toch TE KOOP...
vb.Advertentie op Speurders:
"TE KOOP: Idealen michiel smit"
"TE KOOP GEVRAAGD: Extragratisch Arisch CMS Systeem"

Hoe zou een cms eigenlijk in het Hollandsch heten(ik heb trouwens een bloedhekel aan Nederlandstalige automatiseringstermen)?
"Inhoud Beheer Systeem" :-) ROFLMAO...
een "thuis"-button, oh brother...

ShameLess | 19-08-05 | 15:54

It's just a small step from summercamp to other camps. Remainders are found on the east of the Elbe and way down south in Bavaria...
Sorry voor al dat buitenlands.

HoerenSloep | 19-08-05 | 15:54

In 1994 slaagde hij voor zijn VWO examen. Vervolgens verhuisde hij naar Rotterdam voor zijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit. Na in 1995 zijn propedeuse te hebben gehaald werd hij actief bij diverse verenigingen op de universiteit. De studierichting die hij opging was strategievorming in combinatie met marketing & ICT. Ook zette hij zich in voor de stimulering van ondernemerschap onder studenten. In 1998 begon hij samen een studievriend een Internet personeelswerving onderneming. Samen met een aantal andere ICT ondernemers startte hij in 2000 het platform i-Portal voor ICT-ondernemers in de regio Rotterdam, hiervan was hij geruime tijd vice-voorzitter. In 1995 werd Michiel actief bij de VVD Rotterdam, eerst als lid van de jongerencommissie en later als bestuurslid van de Rotterdamse VVD afdeling. Ook was hij de in de deelgemeente Delfshaven actief als burgerlid van de commissie werkgelegenheid en economische zaken. De spreekwoordelijke 'druppel die de emmer deed overlopen' was het ontkennen van de problemen op het Rotterdamse Centraal Station, waar Michiel elke dag op weg naar kantoor langskwam. Hierdoor is hij gestopt met zijn activiteiten bij de VVD, welke in zijn ogen eerder een elitair gezelschap is dan een 'volkspartij'.
-------------
Ach ja hij is een ex VVd-er...

da wizard | 19-08-05 | 15:54

Hij is de reincarnatie van Hans Janmaat (allah hebbe z'n ziel). Kon je vroeger ook onbedaarlijk mee lachen. Met zo'n krokettenkop kun je onmogelijk serieus worden genomen, behalve dan door collega crosty's en kipcorns.

Culo | 19-08-05 | 15:54

"Sorry maar u bent geblokkeerd en kunt geen commentaar meer posten.
Uw intelligentie-niveau voldeed niet aan de normen die wij daarvoor gesteld hebben."

Snelste ban ooit: 15 seconden ;)

El Gouda | 19-08-05 | 15:51

Dit is een zegen voor GS, we moeten het niet spammen we moeten het koesteren. Laten we Joris eens wat minder werkdruk geven en alle comments die hier over het randje zijn meneer Smit mee verblijden. GS geschoond van rasistisch comments en Smit ook blij.

spooky | 19-08-05 | 15:51

Michiel Smit en een kamp, bbbbbrrr...

da wizard | 19-08-05 | 15:51

Kijk is naar z'n slogan:
"Lees hier het ongecensureerde commentaar van Michiel Smit, landelijk voorzitter Nieuw Rechts"
daar mist nog iets aan:
"En het -uiteraard- gecensureerde commentaar van Jan de Burgerman"

ShameLess | 19-08-05 | 15:49

@shameless, cms is WordPress open source extragratis

punt | 19-08-05 | 15:49

Rechts okay... maar Smit is extreem. Een persoon die enkele tientallen jaren te laat is geboren. Ik kan me nog foto's herinneren dat meneer met een stel Lonsdale homofielen in een huiskamertje zit met allerlei White Power en dergelijke symbolen. Op zo'n manier kan je een persoon toch niet meer serieus nemen in de politiek.

Brzk | 19-08-05 | 15:49

De allerbeste actie van Smit ooit. Hij heeft wel lef, dat compliment moet ik de klootzak wel maken.

spooky | 19-08-05 | 15:48

@Zegdatdan 19-08-05 @ 15:12

Sterker nog zelfs, om tot dat opmerkelijke standpunt te komen heeft hij deze zomer op school gezeten.......

KaiserSoza | 19-08-05 | 15:48

@Lekker Belangrijk:
Mijne jorist hij ook maar wat graag weg... zie m'n post van "19-08-05 @ 15:34 "

ShameLess | 19-08-05 | 15:47

Ik ben daar gewoon weggemodereerd! Schande! Eigen reaguurders eerst daar zeker.

Roeler711 | 19-08-05 | 15:46

Leuk, Nieuwrechts jeugdkampen... gaat Michiel Smit dan aan het eind van zo'n kamp met trillende parkinson-hand op zijn rug onderscheidingen uitreiken aan de zuiver Hollandse jongens en meisjes?

zum kotzen | 19-08-05 | 15:46

Geen van mijn comments mogen door, gek..

Lekker Belangrijk© | 19-08-05 | 15:44

@. lorije:
Wat is er grappig aan extremisme?

ShameLess | 19-08-05 | 15:42

@HoerenSloep: leer typen: belnagrijke is belangrijke

HoerenSloep | 19-08-05 | 15:40

Spammen die handel.

Rest In Privacy | 19-08-05 | 15:39

Waarom istie niet blond?
En waarom zijn alle belnagrijke teksten op de site in het Engels zoals "Post" en "Do more"??

HoerenSloep | 19-08-05 | 15:39

Gepost!
Met als toevoeging:
"Beetje jammer dat je 'm weghaald michiel, waar is de vrijheid van meningsuiting nu ineens? Niet van toepassing op jezelf soms???"

ShameLess | 19-08-05 | 15:38

Nu ook een contra topic op zijn log. Krieg zeg ik je!!! :-)

Carpa | 19-08-05 | 15:38

ik dacht aan een GhettoRAPEbelasting...

mooi voorbeeld van de vervuiler betaald, daar gaan de zakcentjes van de Cabo Pimp Unit.....

Béééééééh | 19-08-05 | 15:38

hahaha ik wist 't, hij heeft 't comment gedelete... vieze miet,wel zo'n grote bek over anderen hebben,maar kritiek op jezelf niet kunnen verdragen...
Zal ik 'm gewoon nog een keer posten :) ja,denk 't wel... :) *evillaugh*

ShameLess | 19-08-05 | 15:37

je kan zeggen wat je wil over die zeer gestoorde michiel smits, maar hij heeft wel humor!

lorije | 19-08-05 | 15:35

Wel leuk, ook ik heb wat achtergelaten, even voordat hij ze "wegjorist" :)
==\
Reactie op: "Nieuw Rechts Zomerschool":
==
Jij in het buitenland michiel??? Is dat niet een beetje raar? Waar zijn je idealen nou?
En wat voor cursussen hebben jullie daar gevolgd dan? de teleac/not cursussen ?Ausweis bitte in 500 talen? - ?Rasstandaard van de Arier? - ?Kalshnikov for dummies? - ?Bevolkingsuitroei voor gevorderden? - ?Transport en Logistiek bij deportatie? -?Typisch Arisch? - ?Wie niet springt?? - ?Mein Kampf verklaard? -?Kledingvoorschriften voor extreem-rechtse populisten? - ?Rood-wit-blauw en de vrouw? etc.?
:-)
c?mon michiel- alleen hersenlozen geloven in jouw zaak? wilders heeft een kans, die is nog gewoon rechts? jij bent zo?n extremistische hersenloze rassenhater?
p.s. als je een vent bent laat je dit soort comments gewoon staan, je kan toch wel een beetje ?opbouwende? kritiek verdragen? Daar trek je toch je leer uit?
==/


==\
Reactie op: "Ghettorapbelasting"
==
Wat een kort door de bocht viezie weer Michiel? dat komt niet door rapmuziek, ik maak zelf ook hip-hop EN Hardcore en mij zie je toch ook geen meisjes verkrachten? je verlegd de verantwoording? dit is net zo dom kakelen als roepen dat de columbine moord komt door de muziek van Marilyn Manson? dat is namelijk beiden gelul? de massa van de mensen verkrachten en vermoorden namelijk niemand? de verantwoording ligt bij de daders zelf en niet bij MTV o.i.d.
==/

ShameLess | 19-08-05 | 15:34

@ Wattan

Thanks, dan heeft het ook geen zin om het ze uit te leggen dat het niet heel erg intelligent over komt.

Ayaan | 19-08-05 | 15:34

Het is ghettoblaster ipv getto belasting volgens mijn jongste oudtante.

Ksi-Ziks | 19-08-05 | 15:33

Oh my god in plaats van een Home button heeft hij een 'thuis' button...... HAHAHAHAAAAA

Carpa | 19-08-05 | 15:30

Oh en de groeten aan z'n broeders bij de viskraam. Vuile Haringkaker

-=PyP=- | 19-08-05 | 15:29

eens kijken hoor, oh, GS is tegen NR, ik ga terstond wat stoers schrijven op het NR weblog..

Tubifiks | 19-08-05 | 15:28

Ik moet zeggen dat ik altijd "licht tedere gevoelens" heb voor oprechtse mensen, maar om deze idioot kan ik alleen maar lachen. Ghettorapbelasting, dat verzin je niet.

Puntenslijper | 19-08-05 | 15:28

De fascistisch flikker Michiel Smit rukt zichzelf af op een poster van de fuhrer met een hakenkruis overdwars in z'n reet geplugd, kijkend naar zijn net geproduceerde homevideo housewits.

-=PyP=- | 19-08-05 | 15:28

@zapper

plus een reactie van Smit. Hij zit er bovenop.

Zegdatdan | 19-08-05 | 15:28

Ik zie dat Lucas voorheen de Linkse Lul als eerste reageerde in het topic over eigen jeugd eerst?? Hij slaat altijd door he die jongen...

Carpa | 19-08-05 | 15:28

@Airco:
check...

@self:
meer koffie & beter opletten

Den Oizon | 19-08-05 | 15:28

Ha ha, en 'update' is bij hem 'vernieuwing'

File | 19-08-05 | 15:27

Tis weer komkommertijd op GS.
Overigens vind ik Smit en Wilders nog wat te soft wat betreft een aantal van hun standpunten, maar ze zijn op de goede weg zal ik maar zeggen.

Specht | 19-08-05 | 15:27

@ Ayaan dat is de enige neurale verbinding die ze hebben

wattan!! | 19-08-05 | 15:27

Reductio ad Hitlerem

style.councillor | 19-08-05 | 15:26

@zapper

Je reactie staat erop.

File | 19-08-05 | 15:24

Kan iemand mij trouwens uitleggen waarom die kaalkopjes op een foto altijd hun middelvinger opsteken? Of is dat louter het aantal punten behaald tijdens de nationale IQ-test?

Ayaan | 19-08-05 | 15:24

@zapper

Hij is erdoor

Airco | 19-08-05 | 15:23

Kan iemand onderstaand boek even bestellen. Ik heb -helaas helaas- een levenslange ban op zijn pagina ontvangen. Hij snapte mijn gekopieerde wetteksten omtrent gelijkheid niet echt met de opmerking: "Ausradieren!"
--
Gesigneerd exemplaar van ?Nederland op z?n kop? door Michiel Smit, met een voorwoord van Filip Dewinter
--

Eskimauh | 19-08-05 | 15:22

Webstek ipv Website? Iedereen weet toch dat het webzijde heet in het Nederlands ;)

ander | 19-08-05 | 15:22

Rofl na de Nijlgans nu de Ghettorapbelasting... ***PROEST*** en style, verkeerde topic, maar je hebt gelijk.

Carpa | 19-08-05 | 15:22

@ Amstel

Wordt die kerel uberhaupt enigsinds serieus genomen?

Ayaan | 19-08-05 | 15:21

www.michielsmit.nl/?p=16#comments
Ik dacht licht kritisch (zoals altijd) en zal niet gelijk zeggen dat het een enorme paardenlul is. Echter het is dus niet geheel een open forum...

Teep | 19-08-05 | 15:21

als ik campagneleider zou zijn van dat olijke partijtje van hem zou ik onze Michiel adviseren om van deze feauteau (foto in normaal Dietsch) zijn campagneposters te maken.

wattan!! | 19-08-05 | 15:20

@Syle.councillor
Vekeerde topic sufverd, hoewel hier doetie het ook wel aardig

style.councillor | 19-08-05 | 15:20

joris een offerte doen uitgaan voor het modden?

G-unite | 19-08-05 | 15:18

.. Daarbij komt dat degene die er op wijst dat de wet van Godwin op de draad van toepassing is, eveneens als verliezer van de discussie wordt beschouwd, omdat het als slechte gewoonte wordt gezien de wet expliciet te noemen.

style.councillor | 19-08-05 | 15:18

Had zeker een stuk in zijn raid toen hij naar het vogeltje keek? Ook nog een stel verknipte lipjes; het moet haast wel een talentvol politicus zijn.

DeNak | 19-08-05 | 15:16

.. zapper Says:
Bah! Wat ben jij een mislukt mens zeg. :r enzo.
Enig idee hoeveel mensen bij jouw naam denken ?Ga eens dood!??? En dan nog zijn het er te weinig. Zum kotzen gasten zoals jij.
Blerg.
Your comment is awaiting moderation.
augustus 19th, 2005 at 15:13
---
Ben benieuwd of ie kritiek lust.

..zapper | 19-08-05 | 15:14

"Al sinds 2002 waarschuw ik voor het gevaar van de ghettocultuur onder jongeren, veroorzaakt door MTV-achtige programma?s. Volgens mij is het tijd om de maatschappelijke schade op deze media te verhalen door het invoeren van een ?ghettorapbelasting?."

Dit KAN toch niet serieus zijn? Hij ziet er wel dom uit, maar dat het zo erg zou zijn.

Zegdatdan | 19-08-05 | 15:12

Ik blijf de stand van z'n ogen fascinerend vinden. Ze staan proportioneel te dicht op elkaar tov de rest van zijn gelaat. Ik gok op een tang-verlossing met blijvend letsel.

Huh..? | 19-08-05 | 15:12

Doodzwijgen die kerel!!!!!

fuckje | 19-08-05 | 15:12

@ Amstel: waarom verbaast dit me niet ;-) Volgens mij wordt het genieten de komende maanden daar... die man gaat een mooie nazomer tegemoet op zijn zolderkamertje.

Kas | 19-08-05 | 15:11

Mein kamp

|<|_|\/| | 19-08-05 | 15:11

@Ayaan: één of ander kaalkoppie die zn nazisme probeert te verbergen achter n glad pakkie en mooie praatjes

Amstel | 19-08-05 | 15:11

[ohohohof topic]
Waren er nu al foto's van Balkenende op vakantieadres of hebben we dit jaar geen kiekjes kunnen versieren?
[baak to joe Michiel]

Eskimauh | 19-08-05 | 15:10

quote
"Al sinds 2002 waarschuw ik voor het gevaar van de ghettocultuur onder jongeren, veroorzaakt door MTV-achtige programma?s"...

Michiel is gek

Leon G | 19-08-05 | 15:10

Who the fuck is Michiel Smit?!

Ayaan | 19-08-05 | 15:10

Een moderator hebben ze iig, want: 'Your comment is awaiting moderation. '

Amstel | 19-08-05 | 15:10

Ik hoop dat de beste man een goede moderator (lees: leger van moderators) heeft.... als Maroc.nl hier lucht van krijgt.... dat houdt geen moderator (en geen spellingchecker) bij!

Kas | 19-08-05 | 15:09

hoe triest zijn dan die belachelijke vertalingen van engelse woorden naar 't nederlands.... webstek... thuis ipv website en home.... op retecool kan je nog wel lachen om uitspraken als dat steent grote tijd... bij michieltje is het om te janken...

Sw@sh | 19-08-05 | 15:09

Is die foto van Michiel ook verkrijgbaar op dartbord formaat?

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 15:09

Minder fijne kerel die Smit

OmegaProject | 19-08-05 | 15:09

hij heeft gewoon lelijk hoofd...

varkentje wodka | 19-08-05 | 15:08

Sjezus, die foto van ozze Michiel is niet echt flatteus, eerder erg flattulant.

Eskimauh | 19-08-05 | 15:08

Lekker linken die redactie, moeten wij eens proberen.

style.councillor | 19-08-05 | 15:08

hij heeft rare lippen...

varkentje wodka | 19-08-05 | 15:06

Oh jee! Nu houdt GS alleen nog Wilders adepten over.

ander | 19-08-05 | 15:04

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen