Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Dit gaat fout!

Buigt u even?Starf*cker haat het cynisme waarmee Talpa TV tegemoet wordt getreden, de makkelijke kritiek vooraf. Het zou wel weer niks worden. Pulp, zakkenvullers, John de Mol en zijn gouden bankrekening. Maar onze columnist is zich inmiddels kapot geschrokken. Geen kwaad woord over het voetbalprogramma maar de rest van de programmering... Talpa dreigt na een week al een vette mislukking te worden. Verkeerde mensen op verkeerde plaatsen. Presenterende miljonairs die zich door programma’s hakkelen en non-nieuws in het met veel te veel bombarie gepresenteerde NSE. John de Mol dreigt met Talpa na Sport 7 rechtstreeks op zijn tweede catastrofe af te stevenen. Starf*cker vraagt zich af of de Keizer van het Gooi nog eens gaat ingrijpen.

Talpa en het rampscenario
John de Mol weet als geen ander hoe hij een televisieprogramma moet maken. Koop een ster. Zet er als controle en leiding wat slijmjurken neer als uitvoerend producent en eindredacteur. Houd de kosten laag door vooral meisjes van allerlei vage communicatieopleidingen aan te nemen. Dames die bereid zijn om desnoods voor niets naar Hilversum te komen om in de buurt en de hockeyclub maar te kunnen roepen dat je "iets" bij de televisie doet. Et voila...
De Mol is een krachtige persoonlijkheid die goed weet wat televisie maken is, maar maakt de cruciale fout zijn programma’s te laten managen door mannelijke en vrouwelijke reetlikkers die het naar beneden trappen en naar boven likken tot kunst hebben verheven. Bij Talpa duiken ze ook weer op in de aftiteling van de programma’s. De "vrienden" van De Mol.
Ik zal me maar beperken tot twee shows die ik vanavond heb gezien. Dat eindeloze babbel-de-babbel met overschatte jokers als Gordon en Winston met-de-moeilijke-achternaam schreef geschiedenis. Veel slechter kan niet, maar geproduceerd volgens het De Mol-principe "wie pinda’s betaalt krijgt apen". Een programma dat haarfijn de blunders van de Nerlandse Murdoch bloot legde. Te veel laag begaafde ego’s aan tafel en een redactie die niets aan inhoudelijke sturing doet. Er staan er een stuk of 20 op de aftiteling, maar het kunnen er ook twee zijn.
Kut-tv. Niet naar kijken. Liefdeloos gemaakt en de kijker ziet dat, meneer De Mol. Ik vraag me af hoever de verantwoordelijken de aars van De Mol in moeten om dit wangedrocht bij de baas te verklaren.
NSE was nog treuriger dan ik al vermoed had. Nieuws en actualiteitenprogramma’s worden in Hilversum gemaakt door een handjevol bekwame redacteuren die weten hoe ze met de ego’s van de sterren moeten omgaan en het journalistieke handwerk moeten doen. Tv-journalistiek is meer dan jezelf door een programma hakkelen zoals Beau of als een krolse nicht in de camera kijken zoals die Jeroen van Kan. Humberto Tan bleef keurig overeind maar zat af en toe verbaasd om zich heen te kijken naar al die televisie-tokkies.
NSE dreigt een tv-Titanic te worden. Alleen overstijgen de ego’s van de presentatoren, de eindredacteuren, de uitvoerende producent en wat al niet meer de ruimte voor de redactie om echt iets te doen. Stel een goede redactie samen, met lui die het tv-handwerk kennen. Zet daar goede journalisten bij en geef ze de ruimte. Laat ze knallen met spraakmakend nieuws. Scherpe teksten. Goede dossiers. Schop al die De Mol-kloons van de redactievloer en gooi de beuk erin. Investeer in kwaliteit, niet alleen in sterren maar vooral in dames en heren die de sterren op de been kunnen houden.
Laat ze onder hun reet kunnen trappen. Tongzoenen als het moet, maar wat ik nu gezien heb is een slechtere uitvoering van Editie NL of Hart van Nederland. Wat een kutprogramma. Niet meer kijken, dacht ik zo. Dit is bijna nog erger dan Sport 7. Dit doet pijn aan je ogen.
StarF*cker

Reaguursels

Inloggen

@ Willem III
Als ik moet kiezen tussen:
A)ja·loe·zie (de ~ (v.), ~ën)
1 gevoel van leed of spijt over het goede dat een ander te beurt valt en dat men hem niet gunt => afgunst, ijverzucht, kinnesinne, naijver
2 zonnescherm, bestaande uit horizontale lamellen => store, zonneblind
of
B)he·ke·len (ov.ww.)
1 scherp veroordelen => geselen
2 (vlas, haar enz.) over de hekel halen
Dan kies ik in geval van nummertje toch voor B.

Jean-Jaques Appelque | 21-08-05 | 15:39

@ Nummertje
en zie, daar spat weer wat schuimbekkende jaloezie van het schermpje...

WillemIII | 21-08-05 | 14:50

Ja Starfucker de TALPA-TOKKIES in de hoofrol Oom John de Mol,als butlers die twee rel nichten of hobby homo,s,als hoer Mej B.Maasland,Harmke Pijpers als afdruiprek,Beau als Swiebertje,Humberto Tan als mallepietje,dit kan een KIJKCIJFER-KANON worden voor het wegzakkende Talpa of TEPEL TV!

nummertje | 21-08-05 | 09:11

Goeie column Starfuck*er.. Het is gewoon een meuk.Ik zit niet te wachten op twee relnichten die een varkensstal zitten te schoonmaken.. Doe mij maar Discovery dan

joet | 21-08-05 | 03:50

ok logisch dat er wordt ge-bitched op een nieuwkomer in de markt, een markt die btw is leeggeroofd door diezelfde nieuwkomer en daar vervolgens praat op gaat maar niw, maar ik gun ze die beginnersluck gewoon niet omdat hun opkomst een bittere bijsmaak heeft gekregen door t niet-zo-subtiele opheffen v.d NPS. Ik zeg niet dat Talpa en NPs iets met elkaar te maken hebben maar het maakt wel iets duidelijk, dat goede journalistiek a.d ene kant in de kiem gesmoord wordt door een bange overheid die zijn hachje wilt redden (van wat er nog te redden valt) en a.d andere kant wordt uitgehold door een geldbeluste aarsbewoner voor wie journalistiek vrijwel onbekend is.

razz | 20-08-05 | 15:11

Ach de zender TIEN was al mislukt voor dat hij kon beginnen,snel een nieuwe naam
en helaas rondom Opa John de Mol zitten alleen maar reetlikkers en zakkenvullers zonder inspiratie dus trok de ouwe Mol de naam TALPA zelf uit de kast!
Dus Talpa TV een weinig begeerlijke naam voor een TV-zendertje,had dan TEPEL TV,TBS TV,TULIP TV,OJEETJE TV,BIERTJE-ERBIJ TV,KUT TV,SNEE.TV of god weet wat voor naam gegeven aan de zender der verdoemde!Al die meelopers en weglopers zullen hopelijk na de afstraffing en mislukking van deze Talpa Kliniek voorgoed van onze Beeldbuis verdwijnen,hopelijk zitten de bazen van RTL457 en SBS6 mee te lezen en kijken en deze reetlikkers never nooit meer terug te brengen bij ons in de huiskamers!
Dan is TALPA TV toch als VUILNISMAN EN VUILNISVAT goed geweest voor de grootste TV-SCHOONMAAKACTIE van nederland!
Dus hierbij feliciteer ik Johnes De Molles en nomineer hem als EIKELENSTEIJN van de DUTCH TV ,en krijgt hij de Prijs de Gouden Prikkeldraad Trofee!
Beau van NSE,nomineer ik als OUD-STRIJKYZER 2005!
Van harte gefeliciteerd allemaal!

nummertje | 20-08-05 | 10:05

"... maakt de cruciale fout zijn programma?s te laten managen door mannelijke en vrouwelijke reetlikkers die het naar beneden trappen en naar boven likken tot kunst hebben verheven"
volgens mij hangt de hele samenleving zo aan elkaar: middelmoot-promoot-middelmoot. het bedrijfsleven gaat eraan tenonder. en dan maar lullen over dat de arbeidsproductiviteit omhoog moet. tjsa, je moet toch iets hebben om jezelf mee voor de gek te kunnen houden, nietwaar.

okra | 20-08-05 | 00:53

. Kolonel Kuifje 19-08-05 @ 00:04
Nee, Ron zou een ouwe zak in een nieuw jasje zijn..
@ baksteen
Over Big Brother 1 niets dan lof. Dat werd eveneens met veel bombarie aangekondigd, maar was ook echt wel leuk en nieuw.
@ Rennie
Goed he?

Jean-Jaques Appelque | 19-08-05 | 20:53

John de M. is gewoon een kapitalpalist!

Hoeck | 19-08-05 | 15:35

Newsflash: ik heb Talpa zojuist van mijn TV geknikkerd. Nickelodeon mis ik ook niks aan, dus...

Pharos | 19-08-05 | 15:21

@ jja 18-08-05 @ 21:10

ROFLOL, laat ik nu net gisteren knetter stoned het weer hebben zitten kijken. Wow die kleuren, die vlucht, geweldig!!!.
IDD Talpaweer roeleerd!!

rennie b | 19-08-05 | 14:59

Het is wel jammer dat er voor dit onderwerp niet zoveel belangstelling is onder de lezers van het 'geenstijl' webperiodiek. Het aantal reacties is bedroevend.

(hoog)

harigeharri | 19-08-05 | 14:47

Ik geniet elke aflevering weer van die struisvogels die rechts van Beau de ene fraai zin laat volgen door de andere. Waar hebben zij dat mens toch vandaan gehaald? Bij Action? Een topper 1e klas!!!
Nog een paar weken en heel Nederland ligt kwijlend aan haar voeten.

DeNak | 19-08-05 | 14:38

WAAAAAAHAHAHHAHA
@El Gouda:
Die Van Westerloo krijgt gelijk met zijn voorspelling dat hij hel ende verdoemenis over zich heenkrijgt. Hij zegt knalhard dat Spijkerman voorziet in een "wezenlijke creatieve bijdrage aan de zender"!
Zo. Dus eigenlijk zegt Van Westerloo: "Spijkerman is goed en de rest is ruk."
Ge-wel-dig

Pharos | 19-08-05 | 13:39

Ik wil hier, tussen al het schreeuwgeweld over Talpa, wel even in herinnering roepen hoe er gereageerd werd op de eerste dagen van RTL-Veronique (jaja, 't is lang geleden, ik weet het, maar toch).
Destijds kon die zender ook niks goed doen maar wat keken we met z'n allen toch geil naar de 'Pin Up Club'!
Zoals ik al eerder heb gezegd in een ander topic: de meter gaat pas lopen in het tijdvak 1 november - 1 mei. Dan worden resultaten beoordeeld en programma's aangepast danwel uit de lucht gehaald. Ténzij De Mol zich nu al zorgen maakt over de advertentieverkoop, maar in die cijfers hebben u en ik geen inzicht, helaas.

Pharos | 19-08-05 | 13:30

@anykey
je schreef:
"Dat is 1 van de achterlijkste opmerkingen ooit.
Daarachter verschuilt iedreen zich die iets te verbergen heeft of waar de moraal ver te zoeken is.
Zwakke instelling iedereen weet nu eenmaal dat als iets er is dat er gebruik van wordt gemaakt of misbruik dat is maar net hoe je het ziet.
In het geval van TALPA is het meer misbruik dan gebruik."

Waar HEB je het in godsnaam over man??! doe toch normaal.

Balkenende | 19-08-05 | 13:22

het mag duidelijk zijn dat er nog heel wat geschaaft moet worden aan de huidige programma's. Maar je kan ook niet verwachten dat ze een compleet tv station en 30 steengoede programma's uit de grond stampen. Het zal met de tijd wel iets beter en vlotter worden, maar kwaliteits televisie kan je van de Mol niet verwachten . Het verbaast me dan ook dat veel mensen blijkbaar toch integere, meeslepende programma's hebben verwacht?!
Het blijft wel het nieuwe tv station van de man die ons programma's als Big Brother, Wielklem en Co en andere pareltjes van de Nederlandse televisie heeft gegeven.

en dan mijn advies aan Dhr de Talpa:
Flikker direct die Harmke Pijpers uit NSE ! Dat levert je al een half miljoen extra kijkers op. Wat een verschrikkelijk mens is dat. Veel te oud en veel te lelijk; Nefertiti is vandaag de dag minder uitgedroogd dan mevrouw Pijpers. Je schreeuwt bijna om vervanging door Irene van der Laar, gelukkig hoef je alleen maar naar RTL4 te zappen om die behoefte te bevredigen...

baksteen | 19-08-05 | 12:57

'Spijkerman is bestbetaalde Talpa-ster'

LAREN (ANP) - Jack Spijkerman is de bestbetaalde presentator van tv-zender Talpa. Zonder bedragen te noemen zei Talpa-programmadirecteur Remko van Westerloo dat vrijdag in een interview in vakblad Broadcast Magazine.
Geen Linda de Mol dus, ook geen Beau van Erven Dorens of Caroline Tensen, maar Jack Spijkerman krijgt het hoogste salaris bij het nieuwe tv-station.

Van Westerloo: ,,Ik krijg nu natuurlijk hel en verdoemenis van de anderen over me heen, maar ik denk wel dat Jack met stip bovenaan staat. Dat komt ook omdat het in zijn geval een veelomvattende deal betreft die ook voorziet in een wezenlijke creatieve bijdrage aan de zender. Ik merk nu al dat het heel plezierig is om met hem te werken. Hij is ontketend.''

El Gouda | 19-08-05 | 12:51

Het is triest dat die lui zoveel verdienen met niets doen. Ze kunnen niets, alleen maar zaadvragend in de camera kijken. En dan die k*nker-tering Gordon met holmaat Joling wat een tyfus volk. Dat gejank van die kontebonkers!

Eigenlijk is het hele BN-Amsterdam & BN-Gooise-tering-matras gewoon tyfus volk. Wat een KUT TV...

Ik kijk alleen nog maar Discovery....

VoodooPop | 19-08-05 | 12:18

@Lange Neus: tnx voor de tip! Werkt prima. Kusje.

Dr. R. Clavan | 19-08-05 | 12:10

@Dr. R. Clavan> Probeer Firefox eens met de Adblock extension, dan download ie ze geeneens.

Lange Neus | 19-08-05 | 11:51

Speciaal vanwege Harmke Pijpers ga ik toch een keer kijken.

@amsterdammer; mee eens Dahne Bunskoek zou denk ik erg goed zijn voor dat programma kan Bridget naar rtl boullevard, zij is daar meer op haar plek dan Daphne.

spooky | 19-08-05 | 11:37

TV is voor de dommen. Gdvr, die klote adserver.geenstijl.nl leg weer te kloteh.

Dr. R. Clavan | 19-08-05 | 11:37

@seymour> Wat was je idee? Een Japanse spelshow met gekke spelletjes, de winnares ondergaat een Bukakke en de verliezer wordt ondergekakt?

Lange Neus | 19-08-05 | 11:36

Bridget Maasland heeft nog nooit een krant gelezen in haar hele leven. Wat een kille chick is dat. Het zal wel allemaal niets uitmaken want ze wordt een anchor, maar toch. Ze bouwt nu een huis voor een gezin met een gehandicapt kind en de nep-emoties druipen van het scherm.

Amsterdammer | 19-08-05 | 11:29

Waar gaat dit over? TV? Wie kijkt er nog TV?

Deepnez | 19-08-05 | 11:25

Toch herken ik wel de hand van lucas in het programma.

Pannie | 19-08-05 | 11:18

@. Brusselmans

Gelukkig schrijf jij geen zuigstukjes meer.
Ik zou het erg jammer vinden om weg te moeten klikken.
Maak je om mij geen zorgen ik zap wel weg waneer ik wil.
En inderdaad heb ik een uitmuntende en superieure moraal.
O ja het feit dat je een belg bent heb ik hier even buiten beschouwing gelaten.

AnyKey | 19-08-05 | 11:11

In het Engels is een "John" een hoerenloper...

Modja | 19-08-05 | 11:10

In de Volkskrant stond vanmorgen ook een mooi stuk over NSE: Bridget Maasland zegt dat ze eigenlijk alleen naar Talpa wilde om NSE te doen, maar ze mag volgend jaar pas (als dan NSE nog bestaat, of heel Talpa zelfs)

Hodja | 19-08-05 | 11:09

Als je je al druk kan maken om de kwaliteit van een nieuwe tv zender (was die er uberhaubt wel bij de commerciële nederlandse zenders?), wordt het misschien tijd om een nuttige tijdsbesteding te gaan zoeken.

Wie echt hoge verwachtingen had van de nieuwe formats en zender mag wel eens bij zichzelf te rade gaan waarom hij/zij zich kon vermaken met de desbetreffende veredelde calltv medewerkers.

Overigens vind ik het azijnpissen onderhand erg vermoeiend, iedereen lijkt tegenwoordig wel de drang te hebben zich negatief uit te laten over totaal onzinnige onderwerpen. Dan denk ik bij mezelf, is de maatschappij nou echt zo verveeld geraakt, of zijn we afhankelijker geworden?

m.u.f.f | 19-08-05 | 11:03

Voor wie enkt dat De Mol geduld heeft: forget it. Dat riep ie ook bij Sport 7. Verder heb ik niets met SBS 6, de Telegraaf of wat ook. Iedereen hier moet weten dat ik SBS6 helemaal ruk vindt

@LucasLL Wanneer zorg jij nou als NSE-redacteur voor die broodnodige impuls? Alle huppelkutjes eruit schoppen. De Mol op afstand en met goede journalisten gaan beuken. Grote primeurs. Spraakmakende verhalen. Dat kan met vijfman. Ok, niet voor het minimumloom maar 20 stagiaires en lieden met een Melkert-baan zijn duurder. Leg dat maar eens reinout oerlemans uit.

Starf*cker | 19-08-05 | 11:01

sorry, had op f5 motten drukkuh...

Modja | 19-08-05 | 10:54

Aan alles komt een Ende en laat ze de omroepen maar Mollen...

Modja | 19-08-05 | 10:53

kom net terug van vakantie en heb gisteren in de hh de twee genoemde prog. gezien; inderdaad.... wat een absolute bagger.....

gymp | 19-08-05 | 10:47

Aan alles komt een Ende en laat ze de TV maar Mollen...

Modja | 19-08-05 | 10:44

Ik zie de ophef echt niet, allemaal lekker ver van m'n bed show storm in een glas water gebeuren... Ga lekker zelf achter een bal aan lopen als je van voetbal houdt, sponsor je die over het paard getilde transfergeile wonderkinderen met teveel geld dan goed voor ze is, ook niet...

KaiserSoza | 19-08-05 | 10:40

Zoals een bekend componist ooit zei:

Kruizen boven de grond en mollen er onder...

Modja | 19-08-05 | 10:37

De bloempjes buiten zetten...

Modja | 19-08-05 | 10:35


BAGGER, BAGGER EN NOG EENS BAGGER.
SLECHT, SLECHT EN NOG EENS SLECHT.
DEERNISWEKKEND, DEERNISWEKKEND EN NOG EENS DEERNISWEKKEND.
AFSCHUWELIJK, AFSCHUWELIJK EN NOG EENS AFSCHUWELIJK.
VRESELIJK, VRESELIJK EN NOG EENS VRESELIJK.

Ik houd mijn hart vast voor mijn allerbeste vriend Fritz von Barend met een toekomstige kijkdichtheid van 10 koosjere kijkers.

En de Talpamoordenaars van het NOS-programma Sport in Beeld wens ik oprecht en van harte ongezien de tyfus. Of de tiefus. In ieder geval iets heel ergs.

Mrs. Pickwick | 19-08-05 | 10:34

Druk m in en ga maar mee

Modja | 19-08-05 | 10:33

Voorlopig heeft hij de uitzendrechten van ons vaderlandsch voetbal, of julie het nou willen of niet, dat is een ijzersterke troef, en bijna een verzekering voor kijkdichtheid... Gelukkig heb ik weinig met voetbal van doen..

KaiserSoza | 19-08-05 | 10:32

He, er zit een knop je TV

Modja | 19-08-05 | 10:32

@ AnyKey

Ach gut, kom je ons verlichten met je -zonder twijfel- uitmuntende en superieure moraal?

Ik had nooit gedacht het ooit met Balkenende eens te zijn, maar wie het gebodene kut vind, drukt maar op de knop. Wanneer de zuigende werking van de dwangbuis te groot is om te weerstaan ligt dat aan je eigen -ik noem een zijweg- luiheid.

Brusselmans | 19-08-05 | 10:26

@ZK
je hebt gelijk. SBS doet me daar geen plezier mee. de tweede helft loopt ook meestal door tot net-na-bedtijd. Maar omdat het meestal een herhaling is, kan ik toch naar bed zonder <sarcasme> wanhopig dubbend over de afloop van de film te liggen woelen...</sarcasme>

zeiksmurf | 19-08-05 | 10:25

In de Intermediair van woensdag een interview met John de Mol. Zijn meetpunt is pas mei volgend jaar.
Deze man denkt dus niet op korte termijn en dat is ook niet reeel. Het opbouwen van een zender heeft tijd nodig, en ik denk dat het hem echt wel gaat lukken.

LLox | 19-08-05 | 10:25

@SF
Vergeet niet 's avonds naar Sail te gaan, posteer jezelf rond 10 uur op de Jan Schaefferbrug met je geliefde en zie daar: schoonheid gratis en voor niets.
Daar kan zelfs een geboren cynicus als ik niets kuts aan verzinnen.

Amsterdammer | 19-08-05 | 10:24

Ik zei toch al eerder, "De Talipan is in opkomst", een hechte groep retenlikkers en luidkeels roepend: "LikkeMar, LikkeMar". John de Mol laat trouwens zijn snor en baard groeien evenals zijn zus, maar die had al een snor, dus die alleen de baard nog.

Pietje Prik | 19-08-05 | 10:23

Back to Basicq Ned 1 en 2 , de rest wordt starks streaming media, 24/7 wordt van alles of internet gemieterd en de hand van zelf vervaardig profiel of een abbo-profiel "feed" je de content naar je recorder en/ of rechtstreeks op het scherm.

Commerciele zenders worden providers. Content dat niet afgenomen wordt, hiervan is nog meer dan nu duidelijk dat deze niet te pruimen is. De in de content begrepen reclame wordt dan ook niet bekeken, dus deze programma's sneuvelen snel, zo ook de providers die alleen maar baggershit aanleveren.

style.councillor | 19-08-05 | 10:23

@. Balkenende

So what. Het is maar een tv zender hoor. Je HOEFT niet te kijken.... :-)

Dat is 1 van de achterlijkste opmerkingen ooit.
Daarachter verschuilt iedreen zich die iets te verbergen heeft of waar de moraal ver te zoeken is.
Zwakke instelling iedereen weet nu eenmaal dat als iets er is dat er gebruik van wordt gemaakt of misbruik dat is maar net hoe je het ziet.
In het geval van TALPA is het meer misbruik dan gebruik.

AnyKey | 19-08-05 | 10:18

@zum kotsen, idd, dat fenomeen was mij nog onbekend totdat vorige week bij een Bond film HvN er tussendoor geknald werd.
Die film was nog enige reden waarvoor ik op SBS had ingeschakeld maar voortaan huur ik die film wel voor een paar euris.

Lekker Belangrijk© | 19-08-05 | 10:14

televisie tokkies, hoe kom je erop want het klopt als een bus.

Maraka | 19-08-05 | 10:13

@bullit> dat was schrobben zeker?

superjan | 19-08-05 | 10:12

talpa vervuilt mijn tv, vandaar dat ik talpa heb verwijderd van mijn zenders -.-

BullitEnergyDrink | 19-08-05 | 10:10

krijg nauw wat, ik ook maar ff Talpa op mn tv opgezocht, en wat schetst mijn verbazing, zenden die fosielen gewoon de funiesthomevideos uit van 20 jaar oud en wat elke zender al tig keer heet uitgezonden, valt me nog mee dat het in kleur was.

pugpower | 19-08-05 | 10:08

@Zum K>dat is inderdaad onbegrijpelijk. Omdat de onderbreking komt op het moment van de eeste knikkebol.
Als je een film wilt afkijken zou het net lukken zonder onderbrekin, Maar als ze er een half uur bagger tussen zetten lig je allang in je mandje.

superjan | 19-08-05 | 10:03

Harmke Pijpers was top toen ze nog met Cor Galis de ochtenden deed op VPRO radio. De overstap naar Radio 1 journaal deed mijn wenkbrauwen even fronsen maar toen ze op tv (AVRO) verscheen ging bij mij het licht uit. Die kop van haar is veel te uitgesproken, en zeker voor een programma als NSE.

Lekker Belangrijk© | 19-08-05 | 10:00

@zeiksmurf niet elke zender behandelt films hetzelfde, SBS weet de leukste films volledig te verkrachten door er stukken uit te knippen en Hart van Nederland ertussen te programmeren.

zum kotzen | 19-08-05 | 09:59

@lange neus> Six pack is trouwens niet zooo vernieuwend hoor en oersaai. Nieuwe TV zie je op MTV, op Discovery Channel, de RVU en soms op BNN.

superjan | 19-08-05 | 09:57

@lange neus> en bnn university.

@beau> mensen die zulke columns kunnen schrijven zouden NSE wel eens cruciaal op kunnen leuken. Dr moet wat peper in.

www.dutchdisease.com/blog/index.php?p=...

superjan | 19-08-05 | 09:52

De enige vernieuwende televisie op het moment is 6pack.

Lange Neus | 19-08-05 | 09:50

@JackRandom 19-08-05 @ 09:06
Tjonge jonge wat ben jij toch en oud wijf!
hehehehe.

Lekker Belangrijk© | 19-08-05 | 09:43

Wat heeft John toch met 10? Probeer eens in 1 snelle handeling naar 10 te komen. Volgens mij is bijna alles boven de 9 een verloren zaak, behalve 11, 22 en 33.
Sinds ik Talpa op 5 gezet heb gaat het gemakkelijker met zappen en wordt mijn vrouw niet geirriteerd door die programma's waar ik overheen zap en waar zij nog even naar wil kijken.
.
Gisteren had ik tijd om een groot deel van Thuis en NSE te zien en het was niet leuk, te gemaakt, te vliegen afvangerig, te egotripperig en veel slordiger dan bedoeld was. Goede programma's hebben een aangever en een inkopper, Beau wil aangever en inkopper zijn en voor de rest van het panel blijft slechts de haastige sliding over.
.
Ook vond ik de hand van Gordon op de borst van zijn buurvrouw niet passend bij het item, hij kon het gewoon niet laten die nep homo.

Ksi-Ziks | 19-08-05 | 09:39

@style.councillor idd. maarreh plakt het toetsenbord nog iets?

neuzel | 19-08-05 | 09:37

gelukkig zijn speelfilms bij iedere zender hetzelfde, en kun je bij reclame wegzappen. Als man kun je ook drie films tegelijk kijken, maar daar gaat mijn vrouw steeds van over de zeik ;-)
Voor informatieve programma's kun je het beste de publieko's nemen en nou ga ik een risico nemen, je moet voor (populaire)wetenschappelijk programma's eens de Duitser proberen.

zeiksmurf | 19-08-05 | 09:35

Goeiemorgen SF! Eindelijk wakker?

@sukkel John innoveert en toont lef? Het enige wat hij gedaan heeft is een stel geldbeluste egotrippers bij verschillende omroepen wegkopen en een station beginnen waar zwaar uitgekauwde formules voor de 36ste keer worden herhaald.

zum kotzen | 19-08-05 | 09:32

En altijd is er wel weer een stekkie waar de blunderende ove rhet financieel pard getilde egotrippers kunnen landen. Namelij bij een volgende Ega-egotripper, die zich gaarne financiel laat leeglopen op de Aad de Mosjes, Arie Haantjes en Leo Beehnakkers, van tv makende Nederland.

Eerst werd Hilversum geplunderd, toen moesten de erste commercielen er aa geloven en nu is de rijk gevulde navelstreng van JdM ingeplugd.

Ik ben het met Starf. eens, pleur de ballast van de financiele zwaargewichtigen overboord en beperk je tot werkelijke tv maken. Met een klein team van echt bevlogen mensen die inhoudelijk en qua format wat in te brengen hebben, bereik je oneindig veel meer

style.councillor | 19-08-05 | 09:31

So what. Het is maar een tv zender hoor. Je HOEFT niet te kijken.... :-)

Balkenende | 19-08-05 | 09:27

zeker niet. Nieuwe zender? Prima, mee eens!! maar dan niet zo'n zender als Talpa! Kom op zeg! Mensen met het IQ van een varken zijn nog te intelligent om naar dit soort programma's te kijken! Doe eens wat onderzoek naar wat het volk wil. niet NOG een boulevard achtig iets. niet NOG een "gooi-je-leven-op-de-schop"programma. J de M liet zich alleen maar leiden door contracten, niet door zijn passie/drive! Oftwel; Talpa op Zwart, al die egocentrische verwende balletjes voor lul en wachten op de volgende!

A8 | 19-08-05 | 09:27

Het was prachtig weer deze week waar je ook van zou kunnen genieten in plaats van je ergeren aan Talpa. Lekker gefietst en gezwommen en geen moment aan Talpa gedacht. Het kanaal staat bij mij op 40 na een een of ander Allah hakbar kanaal, daar zap ik zelden voorbij.

spooky | 19-08-05 | 09:24

Stel, Talpa redt het niet. Iedereen blij in dit "zie je wel/I told you so"-landje? Ondanks de tenenkrommende presentatoren, JohndM vecht tegen de gevestigde orde, innoveert, toont lef. Zijn vele geld is enkel het instrument om zijn droom te verwezenlijken. Laten we hem in godesnaam helpen iets nieuws op te bouwen in dit moerasland.

Sukkel | 19-08-05 | 09:17

Talpa is misschien een zuigzender, maar op de andere zenders is dezelfde ellende. Ik vraag me wel af wat het bestaansrecht van Talpa is als het niets vernieuwends weet te brengen. Ik mag toch aannemen dat de Mol nog het één en ander van plan is. Hopelijk is niet Big Brother X zijn grote vernieuwing. Als dat wel zo is, dan moet dhr. De Mol dringend op zoek naar nieuwe creatievelingen. Daarom: help De Mol de winter door, geef die man een paar vernieuwende ideetjes, in plaats van als beste stuurlieden aan de wal te staan. Ik wil bijvoorbeeld Bridget wel een programma zien doen waarbij ze het land intrekt om afgewezen asielzoekers te interviewen ofzo.

Voorbijfietser | 19-08-05 | 09:16

@ PAnnie: ik heb slechts 1 van zijn 100? boeken ofzo, maar voor een Vlaming is hij erg OK.

The Evil One | 19-08-05 | 09:10

@. kleaujeau

Volgens mij gaat dit topic over de programma's die er te zien zijn.
Niet over of John de mol veel poen heeft of niet.
Een irritante zinlose comment.
Daarbij kijkt het klootjesvolk juist niet daarover gaat dit topic dus ook.
Lees eerst eens iets voordat je domweg een comment gaat zitten typen.
Om vervolgens snel naar beneden te scrollen om te kijken of hij er wel staat.

AnyKey | 19-08-05 | 09:09

Verdomme Starf*cker, wat ben je toch ook een azijnpissert! Geef die De Mol nou toch eens gewoon de kans! :P :P :P

JackRandom | 19-08-05 | 09:06

**BREKEND NIEUWS**

NSE EN THUIS WEER IN DE LIFT!

(De cijfers van Ma/Di/Wo/Do)
NSE: 364.000 - 258.000 - 135.000 - 182.000
THUIS: 275.000 - 138.000 - 95.000 - 155.000

RTL BOULEVARD KELDERT!!
1.209.000 - 796.000 - 741.000 - 737.000

TALPA'S FUNNIEST HOME VIDEOS FUNEST:
419.000 - 194.000 - 135.000 - 105.000 (hoor je de plof?)

TALPA PRIMETIME FILM FLOPT GIGANTISCH:
800.000 - 452.000 - 169.000 - 51.000
(Niemand had interesse in kinderneuqert Jackson)

broomstick | 19-08-05 | 09:05

Het is mij een compleet raadsel waarom zo velen Beau van Erven Dorens talentvol vinden. Boulevard (wat ik trouwens ook een kutprogramma vind) was gewoon een toevalstreffer vanwege de combinatie met die afgrijselijke Albert Verlinde. Verder heeft Beau niet veel meer gedaan dan het presenteren van een paar compleet geflopte talkshows, en het spelen in een paar stuitend slechte films, of heb ik wat gemist?

File | 19-08-05 | 09:05

Jongens geef nou toe. We hebben in tijden niet zo'n leedvermaak gehad.
tijden heb ik hier op zitten wachten. Jammer dat kromluller spijkerman zijn oude vertrouwde programma niet meer heeft en ook bij Endelmol zit. Dit zouden gouden tijden voor hem zijn geweest.
Gemiste kans voor hem.

nepneger | 19-08-05 | 08:57

@ Nummertje

Zet je Jan Molendijk mode even op off, wil je?

Overigens is kvk.nl alleen bedoeld voor oververmoeide middenstanders, dichters van twijfelachtig allooi en foutieven in de oorlog.

@ Lucas

Slaan je Marxistische grappen al een beetje aan binnen de burelen?

Brusselmans | 19-08-05 | 08:51

The Evil One 19-08-05 @ 08:02
Het blijft een leuke gosert die Brusselmans..

Pannie | 19-08-05 | 08:49


Goeie column, geweldige woordkunstenaar, of je nu gelijk hebt of niet. Een goed programma maak je inderdaad niet door alleen de anchorman op te kopen. Hij is de machine erachter vergeten. Maar zolang er kijkvee is dat reclameinkomsten genereerd zal Talpa overleven.

Komkom | 19-08-05 | 08:42

Hmmmmm
:
Geenstijl word gesponsord door Speurders
Speurders is een deel van de Telegraaf
Telegraaf heeft een partnership met SBS
:
Lijkt me duidelijk dat GeenStijl Talpa moet zwart maken van hogerhand.

Qantrix | 19-08-05 | 08:41

Duidelijkheid toch,gewoon een BV-tje om de belastingen te ontduiken?

nummertje | 19-08-05 | 08:39

Eyeworks kaapt domeinnaam Beau van Erven Dorens (08/15/2005 )

De productiemaatschappij van Beau van Erven Dorens heet Beauworks. Op de aftiteling van het programma NSE op Talpa zagen we inderdaad die naam voorbijkomen. Opmerkelijk dat HYPED net vaststelt dat de domeinnaam beauworks.nl op naam staat van Eyeworks van Reinout Oerlemans. Oerlemans kaapte eerder al domeinnamen, maar nu is Beau dus aan de beurt. Of zouden er wederzijdse belangen zijn...

Update
Het artikel leverde binnen een uur 14 reacties op, waarvoor dank. Het valt allemaal weer reuze mee, want Beau en Reinout zijn goede vrienden, en werken gewoon samen.

We kregen zelfs het KvK uitreksel doorgestuurd, dat de samenwerking bevestigt (klik op "link):

Rechtspersoon:
Rechtsvorm :Besloten vennootschap
Naam :Beauworks B.V.
Statutaire zetel :Amsterdam
Eerste inschrijving in het
handelsregister :24-03-2005
Akte van oprichting :24-03-2005
----------------------------------------------------------------------------
Onderneming:
Handelsna(a)m(en) :Beauworks B.V.
Adres :Valschermkade 18, 1059CD Amsterdam
Telefoonnummer :020-3463737
Faxnummer :020-3463738
Datum vestiging :24-03-2005
Bedrijfsomschrijving :Ontwikkeling en productie van televisieformats
en programma's, tevens muziekuitgeverij
Werkzame personen :0
----------------------------------------------------------------------------
Bestuurder(s):

Naam :Eyeworks Netherlands B.V.
Adres :Valschermkade 18, 1059CD Amsterdam
Inschrijving handelsregister
onder nummer :34217993
Infunctietreding :24-03-2005
Bevoegdheid :Alleen/zelfstandig bevoegd

nummertje | 19-08-05 | 08:37

Gelukkig hebben we rond etenstijd nog 2vandaag. Krijg je tenminste nog iets informatiefs te zien. Daarna over naar Netwerk en dan naar Discovery voor de altijd leuke Mythbusters of Brainiac. Vervolgens nog ff Nova en Temptation Island en de avond is informatief en met leuke programma's tot z'n eind gekomen. Daarna nog ff knallen met vrouwlief en de dag kan niet meer stuk.

-=PyP=- | 19-08-05 | 08:37

STARFUCKER slaat de spijker op zijn kop,zoals Jack Spijkerman bij Talpa de spijker mis slaat,na een week Talpa kunnen we wel zeggen dat met een hoop boembarie Beau zijn SNE is verworden tot het lachtertje van de nederlandse journalistiek,Winston met de lange achternaam een Zelf-INGENOMEN-EIKELTJE die zichzelf o zo beroemd en fantastisch vind die kan er geen KLOOTTE van!
Dan al die onmogelijke shows die ome Mol wil brengen over HOEREN,SPERMA kunnen we nu wel zeggen dat TALPA staat voor ONMACHT-MACHTSMISBRUIK-SCHENNISPLEGERS-NEP-ARTIESTEN-OVER-HET-PAARD-GETILDE-BN-ERTJES die zonodig bij Ome John een BV contract wouden hebben!
Nee de bazen van RTL en SBS hoeven voor TALPA niet bang te zijn,immers MOLLEN GRAVEN HUN EIGEN KUIL&GRAF!

nummertje | 19-08-05 | 08:23

@Hellie [Godzijdank heb ik sateliet zonder talpa.]
Talpa zit al sinds de lancering op de Astra. Gewoon op de Nickelodeon freq. net zoals op de meeste kabelnetten.

B03S | 19-08-05 | 08:17

"Starf*cker haat het cynisme waarmee Talpa TV tegemoet wordt getreden, de makkelijke kritiek vooraf" waarom?

De Mol's reputatie aangaande pulp tv mocht toch als bekend worden verondersteld?

Trouwens iemand Brusselmans nog gezien gister op Een?

The Evil One | 19-08-05 | 08:02

tal-pa? wa's da?

zuivergeweten | 19-08-05 | 07:59

Hmmm, uit zeer betrouwbare bronnen weet ik dat er zeer bekwame mensen op de redactie zitten...

Lucasdelinkselul | 19-08-05 | 07:17

Je kunt Talpa natuurlijk ook gewoon negeren zoals ik doe, hetzelfde als NL 1,2,3, gewoon programmeren op 86 en verder of helemaal niet .

DeKeet | 19-08-05 | 07:16

Vroeger rookte ik alleen maar in de Pauze's, nu rook ik de hele avond.

BenBack | 19-08-05 | 07:05

Starf*cker bekijkt die zender teveel met een 'makersoog' en wordt dan waarschijnlijk terecht heel erg boos.
Ik ben een matige consument en heb Talpa nog niet gezien maar ik mis er ook niet veel aan, zo te lezen. Des te beter.
Hier in Frankrijk ontvang ik via de satelliet 5 zenders, waaronder France 5 en ARTE voor topdocumentaires. De andere zenders zijn er voor af en toe een goeie film en het nieuws.
Wat moet je in vredesnaam met 30 of meer zenders?

Karbonkel | 19-08-05 | 07:00

altijd al geweten, als ik het woord ster hoor moet ik kotsen:het zijn luchtballonnen van een slechte kwaliteit.

succesvol | 19-08-05 | 06:56

TV kijken is uit; Pixelstaren is in.

Beetje retro, net als de oude toverlamp vroeger.

MARScallingEarth | 19-08-05 | 05:42

Talpa.tv over NSE:
"Wat dacht je van de verhoudingen tussen mannen en vrouwen, op zo?n redactie, rokers en niet rokers, homo?s en niet homo?s, bazen en redacteuren, het commentaar uit de kranten, want de recensenten slijpen hun messen, en terecht, zou ik ook doen."

Lees wel, "homo's en niet-homo's", niet: "homo's en hetero's".

Zegt toch iets over het personeelsbeleid.

kalief | 19-08-05 | 05:32

In Netwerk, afgelopen avond, werd ons ' de waarheid ' voorgeschoteld door een Marokkaanse banketbakker, die 2,5 jaar illegaal in Nederland verbleef en in Marokko weer taartjes bakt. Dit werd bewezen door 2 dure auto's te filmen aldaar, met Nederlandse nummerplaten.
Welkom Talpa en andere nieuwsbronnen.....

preacher | 19-08-05 | 04:33

@ schoft:
Redelijk mooi gesproken. De afstomping begint reeds op zeer jonge leeftijd. je wilt niet weten wat er allemaal op zenders als nickelodeon(talpa!) jetix en andere jeugdpulpzenders wordt uitgezonden. "als je dit niet hebt ben je niet tegekgaafvetcool" ... geloof me , een kind van vier of vijf weet niet beter. Het verval was allang ingezet met dit soort zenders. Talpa is alleen maar een logisch gevolg.

Insertcoin | 19-08-05 | 02:49

Omroep gebaseerde TV is stervende, welkom in de 21e eeuw. Hoe eerder dood en begraven, hoe beter. Omroepland is te verzadigd met platte inspiratieloze bandbreedte vulling door mensen die meer geïnteresseerd zijn hun lelijke kutkop op TV hebben, dan dat ze werkelijk proberen er iets moois van te maken. Door de tomeloze overvloed aan zenders hebben al die ego's het nog voor mekaar gekregen een podium voor zich op te richten ook. Kwaliteit krijg je zelden door kwantiteit. Door die overvloed aan zenders is het zodoende ook nog eens onvindbaar. TV is zo verzadigd met prut, dat het nog nauwelijks de moeite loont op zoek te gaan naar creatieve en inspirerende programma's, zeker als je er ook nog eens tijd voor vrij moet maken, in plaats van dat je het kunt bekijken als het jou uitkomt (zoals op internet het geval is).
Voor omroep gebaseerde TV zie ik maar 1 toekomst: Terug naar de Staatstelevisie! 2 zenders, meer niet. Voor alle andere prut kun je toch op het internet terecht. (Ik vul graag het gat op van de voor links verloren zoon Lucas, geen dank)

schoft | 19-08-05 | 02:37

Talpa zuigt.
En GeenStijl is ook te groot.
Als ik 4 uurtjes ff weg ben moet ik 2 topics met ongeveer 100 comments doorlezen voordat ik op de hoogte ben van het niveau.
die goeie ouwe tijd is zooo 2001

deAmbtenaar | 19-08-05 | 02:35

@Pritt Stift:
but what about jack???

Insertcoin | 19-08-05 | 02:28

En bedankt Insertcoin. Het muntje is gevallen.

Pritt Stift | 19-08-05 | 02:24

Heeft iemand Jakc Speykermans al gesignaleerd? ben erg benieuwd.
en .. was het wat? Of gaat ie met hangende pootjes terug naar tante Vera. (ik heb nog geen seconde talpa gekeken..)
goeie films kun je huren en op commercieel gezeik zit ik niet te wachten.
Talpa? fiasco of succes.. het interesseert me werkelijk geen reedt!!!

Insertcoin | 19-08-05 | 02:12

The higher it goes, the bigger it grows, the deeper it falls...

Keez | 19-08-05 | 02:04

Al lezende ontstaat de discussie of Talpa de kerst wel haalt. Op moment de kijkcijfers tot nu zouden worden gereduceerd dan is dat zeer goed mogelijk.
Dit zal echter niet gebeuren omdat het talpa avontuur voor de Mol een zakcentje is(!). Daarbij is de onderhandelingspositie van de Mol de voetbalrechten die iedereen wil uitzenden ongeacht de hoeveelheid reclame.
Dit doet me denken aan afgelopen jaar toen Talpa een aantal wedstrijden mocht uitzenden. De wedstrijden op zich werden uitgelegd als reclame. Ik ben nieuwschierig hoe hij dit nu doet.

Atlantis-95 | 19-08-05 | 01:56

Eenmaal gekeken. NSE. Stemde mij niet vrolijk. Geef (Wie is de) Talpa een half jaar de tijd om orde op zaken te stellen. Vind dat Starf een redelijke recensie heeft geschreven, hoewel ik niet zijn gelijk kan bevestigen of ontkennen, omdat ik nog niet serieus gekeken heb.

QZNYWRLD | 19-08-05 | 01:37

@Starf*cker
Have a nice day anyway

squire | 19-08-05 | 01:25

John de Mol is Talpa!

T. Tegenover
A. Allen
L. Lekker
P. Pisnichterig
A. Afgaan

Dag John!

Stijlloze Rukker | 19-08-05 | 01:22

Die Bridget moet gewoon d'r broek uittrekken, dan komt het allemaal nog goed met Teflon.

Pannie | 19-08-05 | 01:21

De elf beste voetballers ter wereld maken nog geen winnende ploeg. Ze moeten kunnen samenspelen. Dat is wat er ontbreekt bij Sjonnie. Alle sterren spelen met hun eigen ego. Kijk eens ik ben een BNr dus ik ben geweldig. Maar spelen met de anderen kunnen ze niet. Ze geven de mindere God met wie ze moeten spelen geen kans wat alle lampen moeten op hun gericht zijn. Zij zijn immers de ster!
Afein, volgend jaar ruimte op de kabel voor een andere zender. Gooi Talpa maar op de decoder als betaalzender. Ik blij en volgens mij een hele hoop andere mensen ook blij...

Sjaannet | 19-08-05 | 01:16

@starf*cker
En wie betaalt dat allemaal? Je geliefde?
En jij sjouwt die reclameborden, zeker. ;)

squire | 19-08-05 | 01:14

@OoO
Worst-case-scenario, pfjew, gelukkig maar! En ik ben het met Kakbouter ook eens: Zet Talpa op 27, en het liefst achter een code, net als het Private Channel van Digitenne. En dan maar hopen dat je de code vergeet!

Stijlloze Rukker | 19-08-05 | 01:13

John begint nu langzamerhand echt op zijn ega 'Joop-zet-m-op-10' te lijken....

Kakbouter | 19-08-05 | 01:11

@Edwin*
De Mol kan zijn tijd beter besteden denk ik, zoals het zoeken naar de stekker van Talpa en deze met een noodgang d'r uit te roppen!

Stijlloze Rukker | 19-08-05 | 01:09

Stijlloze Rukker 19-08-05 @ 00:59
Talpa haalt de kerst niet in mijn ogen hoor :) Ik ga alleen uit van het worst-case-scenario

OoO | 19-08-05 | 01:08

@Edwin*
Je bent een man van weinig woorden! Misschien zijn je daden wel beter, is solliciteren naar de functie van De Mol niet iets voor jou dan?

Stijlloze Rukker | 19-08-05 | 01:06

Echter alles verdient tijd.
En dat is meer dan een week.

Edwin* | 19-08-05 | 01:06

Goede column...

Edwin* | 19-08-05 | 01:04

De enige goeie opmerking die ik over Talpa heb gehoord was uit de mond van Joop v/d Ende. John had het niet in Nederland moeten doen maar in het buitenland, dan waren wij er vanaf geweest. NSE Nachrichten Sport Einzelganger

Mellorenz | 19-08-05 | 00:59

@OoO
Je hebt wel een geduld zeg! Kerstuitzending? Ik hoop dat Winston GerstekorrelOfIets zijn 20e uitzending daar niet haalt! Dat zou tenminste nog goed zijn voor zijn carriere en voor ons humeur!

Stijlloze Rukker | 19-08-05 | 00:59

Nog ff geduld en Jerry Springer fleurt de
nachten weer op.....
Talpa? Staat bij mij gewoon nog op de oude Nickelodeon plek, nl. Kanaal 27

Kakbouter | 19-08-05 | 00:56

@Stijlloze Rukker
ik hoop dat de kerstuitzending niet gehaald wordt, na al deze ellende, en wat nog de komende 4 maanden moet komen (!)

OoO | 19-08-05 | 00:56

@Kenny Geld telt niet als er 1,8 miljard op je rekening staat. Bovendien wil hij niet het hele SBs dus zal moeten dealen met andere clubs. Die voetbalrechten had hij al. Dus gewoon beginnen. Pocketmoney.

@Squire Ik zit er niet mee. Morgen overdag Sail, morgenavond terrasje Langweer met geliefde. Dat feestje in Aruba is alleen voor de reclame-borden.

Starf*cker | 19-08-05 | 00:55

Ik weet al wanneer Talpa de meeste kijkers heeft. Overdag

Mellorenz | 19-08-05 | 00:55

@starf*cker
Ik ben het helemaal met je eens! Dit is gewoon echte jank-tv. Om te tokkies was nog te lachen, maar dit? Dit is te erg! In plaats van Come on board, the night train, is dit echt zoals je zegt: Titanic-tv! Feestend en retelikkend, met diep tot de ellebogen in de aars van De Mol ten onder gaan!

Wordt het niet tijd voor een Stijlloze Weddenschap / Stijlloze Poll?
- Hoe diep moet de veer nog gestoken worden?
- Hoe lang blijft de Talptanic nog varen?

Stijlloze Rukker | 19-08-05 | 00:53

Oei,Starfucker heeft zichzelf in een moeilijk parket gemanoeuvreerd.
Wat komt er in plaats van zandbakvoetbal?

Akkrum World Champignonships Fierljeppen?

squire | 19-08-05 | 00:52

@Mellorenz
Oprah is als een soort eierwekker voor me. 'Oja, ik moet nog wat aan het eten gaan doen'. Of ben ik wederom de enige? Bovendien dacht ik dat Oprah haar centjes kreeg uit de portemonnaie van RTL4

OoO | 19-08-05 | 00:51

Zou Beau lekker slapen vanavond? Of knaagt het aan hem dat hij niet alleen NSE (mede-)presenteert maar ook produceert?

Zei Beau niet in een interview (Revu meen ik), dat als NSE het loodje legt, hij het héél zwaar zal krijgen?

Ik weet één ding: IK zal nu lekker gaan slapen, zonder dat ik het idee heb met m'n ballen op het blok te liggen.

Trusten!

broomstick | 19-08-05 | 00:49

Tros met de T van Talpa

Mellorenz | 19-08-05 | 00:42

@Starf*cker Had hij dat dan niet beter in 1 keer kunnen doen, i.p.v. z'n geld eerst in een dure eigen omroep te steken?

Kenny013 | 19-08-05 | 00:41

. OoO en Oprah

Mellorenz | 19-08-05 | 00:38

@Amsterdammer Overname SBS en Net 5 en dan de aanval op zijn vijanden bij RTL openen?

Starf*cker | 19-08-05 | 00:36

@amsterdammer
Het enige wat uit amerika komt zijn achtervolgingsprogramma's, talkshows en homevideos. Series zijn ondertussen allemaal in eigen beheer van de omroep zelf gemaakt. Dus ik vraag me af op wat voor potentiële programma's jij doelt.

OoO | 19-08-05 | 00:35

hij zal toch geen erge ziekte hebben en binnenkort doodgaan maar eerst nog even van zijn geld af wilde

Mellorenz | 19-08-05 | 00:34

Het zal me een rotzorg wezen.

Hammar | 19-08-05 | 00:33

Het meest idiote vind ik dat zij bij Versatel al stiekem een paar jaar met John aan het praten zijn geweest en nu niet eens een volwaardig werkend pakket kunnen afleveren. Ook is het raar dat hij niet een aantal bekende programma's uit de States heeft gehaald die bewezen hebben potentie te hebben en daar dan een avond heen bouwen. Ik vermoed een verborgen agenda, welke dat is weet ik natuurlijk ook niet.

Amsterdammer | 19-08-05 | 00:32

Volgende week het kijkcijferkanon Samen. Uitzendtijd gelijk aan GTST. Wie zal het winnen

Mellorenz | 19-08-05 | 00:30

komt een man bij de dokter en die zegt dokter, iedere keer als ik naar mijn ballen kijk beginnen ze vreselijk zeer te doen en raken geirriteerd.
de dokter kijkt even naar de brave borst zijn zak en ziet al snel, u heeft daar een chronische talpa meneer, niet meer naar kijken en het probleem lost zichzelf op.

Tubifiks | 19-08-05 | 00:29

de rvu op 3 was weer goud en een bijdrage aan het publieke bestel.

Kenny013 | 19-08-05 | 00:28

Een streep door de Aruba Biet Suiker-wedstrijden.
Hoe is het mogelijk.
Dan lijkt me het niet moeilijk meer om de rest ook maar door te strepen.

Bunt | 19-08-05 | 00:27

"Wegens gebrek aan kwaliteit". Mooie conclusie. En hoe gaat het met de rest van de programmering? Bladvulling van de Privé schijnt dus niet kijkcijfers op te leveren anno 2005

OoO | 19-08-05 | 00:27

Neeeeeeee niet het Aruba Beach Soccer! Waar moet ik nu naar kijken?!

Muxje | 19-08-05 | 00:23

@OOO Daar gaat het niet om. Het programma zou mede gezichtsbepalend zijn. Overigens begrijp ik dat De Mol vandaag al een streep heeft door de rest van de Aruba Beach Soccer-wedstrijden. Wegens gebrek aan kwaliteit. Waarvan acte.

Starf*cker | 19-08-05 | 00:20

@Ansuz Jaa, South Park, The Young ones, Horizon.

Kenny013 | 19-08-05 | 00:16

Zowaar, ik ben het eens met SF!
En dat komt zeer weinig voor.
Dat Talpa haalt de kerst niet eens.

Mazzeltov | 19-08-05 | 00:14

@starf*cker
En hoeveel procent van hun zendtijd neemt dat in (netto, dus zonder reclames..?)

OoO | 19-08-05 | 00:14

Die gast is verdomme miljardair. In die 5 uur avond zendtijd weet ie toch weer de meest bezeken pauperprogramma's te plempen. het trieste America's Funniest Home Video's bijvoorbeeld. Zelfs de Tros-aanhang kon die armoede niet meer aanzien... Koop dan iets moois ofzo. Southpark desnoods. Of The Thunderbirds. Floris.

Ansuz | 19-08-05 | 00:12

@OOO Dat vind ik allemaal nog vallen onder het begrip marktwerking. Maar met veel pretenties een nieuwsprogramma in de markt zetten, NSE, wat qua niveau Radio Bergeijk niet overstijgt is stuitend.

Starf*cker | 19-08-05 | 00:12

Mooie nachtoverweging, stiefzoon. Ga even na; 3 staatsnetten waarvan 1 z'n succes teert op herhalingen (2). Verder hebben we rtl 4 5 7, sbs 6, net 5, Veronica en nu dus Talpa. Talpa schijnbaar zonder iets van archief of wat dan ook, en hunkerend naar nieuwe programma-ideeën of wat dan ook. En dan niet die andere 7 zenders proberen in de weg te zitten, door het binnenhalen van zuipende en snuivende tv-'elite' van Nederland om daarmee een nieuw nationaal produkt hopen te kunnen presenteren. Zwaaien met miljoenen als lokkertje. Voetbalrechten opkopen die zichzelf doorspekt van reclame terug moeten verdienen en dan nog durven te zeggen dat je vernieuwend bent. Gouden Strop voor fam. de Mol, en ik kom hem wel even aantrekken.

OoO | 19-08-05 | 00:07

Oude wijn in nieuwe zakken? Maakt Ron Brandsteder bij Talpa zijn rentree?

Kolonel Kuifje | 19-08-05 | 00:04

@laffer: Ha ha... ik heb Bikinibroek al in geen tijden meer op de buis gezien ;)

Kris | 19-08-05 | 00:01

Ik kreeg niet echt de indruk dat Nederland nog een extra zender nodig had en waarschijnlijk volgend jaar nog een. John de Mol heeft gewoon veel geluk gehad met de verkoop destijds voor miljarden van z?n productie bedrijf aan Telefonica. Geld maakt geld en door de behoefte te creëren voor een nieuwe zender met het aankopen van de ons bekende sterren, presentatoren, sportprogramma?s, enzovoort, wil hij op de een of andere manier wat oude rekeningen vereffenen met mensen die hem vroeger niet goed behandeld hebben of z?n talent naar zijn idee hebben onderschat, alsook dat de mogelijkheid reëel is dat z?n vermogen op deze wijze behoorlijk kan worden opgekrikt. Alles wat hij te bieden heeft is oude wijn in nieuwe kruiken en daar zat en zit ik niet echt op te wachten.

s stiefzoon | 19-08-05 | 00:00

hmm.. als het écht zo slecht is, ga ik toch maar es kijken. Ik ben nieuwsgierig geworden!
Slechte programma's en films zijn niet leuk, maar érg slechte programma's en films zijn (onbedoeld) humor!

Bloedhoest | 18-08-05 | 23:59

@kris Square pants is op vakantie!

laffer | 18-08-05 | 23:56

@Kurketrekkert Geen idee, maar mijn oksels ruiken weer fris en mijn verwachtingen zijn weer hoog.

Gavrilo | 18-08-05 | 23:55

@Plonk Zo mag ik het horen. Iedereen heeft recht op mijn mening.

Kenny013 | 18-08-05 | 23:54

Normaal ben ik geen zeikerd... maar alleen de naam Talpa al! Het is net een tampon merk... voor een schoner, droger en beschermd gevoel gebruik ik Talpa.. :S Tevens heeft Talpa alles ingekocht (de programma's) en er is niets orgineels behalve liever lust (dacht ik..) en dat is de enige serie wat leuk is op Talpa. En dan Gordon en Joling op een varkensfokkerij... wat is die Gorden een watje en heel erg onbeschoft! Nu komt Big Brother ook weer op de buis (in de schaduw van de herhaling :P ) dus het schiet niet op want wie zit er nu nog te wachten op Big Brother! De gein en de leukigheid is er nu wel van af met al dat sentiment/gezeik om niks in zo'n huis. Kijk je naar Thuis, net zo chaotisch en dramatisch als NSE. En dan ben ik over de Wedstrijden niet te spreken! Als de al het onzinnige gel*l en reclame er tussenuit knippen dan zal het nog wel wat worden. Maar helaas verkiest Talpa het geld boven het vermaak / entertainment. Het lijkt teveel op een Amerikaans TV station. Bij een programma waar veel kijkers achter de buis geplakt zitten heb je 2 a 3 x zoveel recalame! Neen... Voetbal terug op de NOS, Talpa orginelere programma's en dan komt het misschien wel weer goed. (Overigens nu is er ook veel minder Spongebob op tv)
He he... dat lucht op. sorry mensen ;)

Kris | 18-08-05 | 23:52

@Kenny013... mischien, maar gelukkig zijn er Ubermenschen als jij die mij op tijd corrigeren en mij een goedgekeurde mening ingeven...

Plonk | 18-08-05 | 23:52

Met geld is een boel te koop, behalve talent. Blijkt maar weer. Maar wat ik nog het ergst vind is dat bepaalde mensen denken dat meningen af te kopen zijn met geld. Of een stapje verder; dat een talent wordt afgekocht met geld. Die tijd is sinds Idols toch hopelijk al lang voorbij. Degenen die het niet snappen, forget about this, en de rest moet de schoen maar eens passen.

OoO | 18-08-05 | 23:51

Dat programma met gordon en winston is idd echt om TREURIG van te worden.Te veel mensen die zichzelf te graag horen praten.Een groot gedeelte v/d bevolking vind dit waarschijnlijk prachtige TV.

ChessOne | 18-08-05 | 23:51

@collapse,
LOL! :-)
@Kenny013,
niets van dat alles, ik baal alleen van domme opmerkingen zoals die van jou. Doei!

fuckje | 18-08-05 | 23:51

@Gavrilo,
wat kreeg het terras weer voor cijfer van P. Paulusma?

Kurkentrekker | 18-08-05 | 23:50

Mijn ogen rolde ook bijna uit hun kassen van verbazing toen ik een blik wierp in mijn koelkast en zag dat het bier op was. Gelukkig heb ik wel een goed begin gehad en voldeed ik aan mijn eigen verwachting door lekker niet mezelf te zijn en bovendien is het volle maan op een mooie zomer avond. Eens kijken of er nog een plaatsje is op het terras op het Koningsplein. Het is een mooie nacht om Talpa te boycotten.

Gavrilo | 18-08-05 | 23:48

@fuckje Nou, nou, kort lontje, last van pms?

Kenny013 | 18-08-05 | 23:47

Volgens mij gaat talpa over 3 maanden een beetje populair te worden.
Wintertijd + herfst komt eraan, veel mensen voor de buis.
talpa erg populair, en de slimme john verkoopt de boel met winst.
Daarna zakt alles weer in, maar john is er met de centjes vandaar, en gaat met zijn zusje Linda kijken of de duitser net zo gek zijn als de nederlanders.
kassa voor fam de Mol.
En de sterren gaan maar weer terug naar af.
LET MAAR OP.. ff vooruit denken.

s stiefzoon | 18-08-05 | 23:47

@. fuckje
nix off-topic; met Nederlands en geschiedenis kun je zo bij talpa aan de slag, Nederlands wordt hun core-business heb ik John horen zeggen en geschiedenis dat zijn ze binnenkort.

collapse | 18-08-05 | 23:47

@ Plonk 18-08-05 @ 23:44 Ben jij blind, doof en gevoelloos ?

Kenny013 | 18-08-05 | 23:46

@Kenny013,
Dus????
lezen, kreng!

fuckje | 18-08-05 | 23:46

Binnenkort gewoon weer tekenfilms in de avond op nickelodeon. Ik verheug me er nu al op.

Michiel de Ruyter | 18-08-05 | 23:44

@fuckje Nederlandse geschiedenis dus.

Kenny013 | 18-08-05 | 23:44

@De Samoeraiiii... ik vind Patty wel een gaaf wijf...

Plonk | 18-08-05 | 23:44

Ik heb nog wel wat studiemateriaal voor handen dan!

Pannie | 18-08-05 | 23:43

@collapse,
hoewel off-topic,
ik ga Nederlands en geschiedenis proberen te combineren.

fuckje | 18-08-05 | 23:41

Zo, dan staat ze over een aantal jaartjes braaf voor de klas dus.

collapse | 18-08-05 | 23:41

@collapse 18-08-05 @ 23:38
Blogologie

Kenny013 | 18-08-05 | 23:39

@bondje33,
Dankjewel!!

fuckje | 18-08-05 | 23:39

wat zou fuckje gaan studeren?

collapse | 18-08-05 | 23:38

@fuckje
Sucses met je studie !

bondje33 | 18-08-05 | 23:38

@. bondje33
LOL; en ik maar denken dat ieder log z'n eigen Fuckje had.

collapse | 18-08-05 | 23:36

@fuckje
Dat er gezeken wordt over de nieuwste van de 35 zenders lijkt mij wel legitiem. Het is (ehm...) nieuw. De aan- en uitknop bestond al.

Kolonel Kuifje | 18-08-05 | 23:35

ik vind het trouwens knap dat De Mol het voor elkaar heeft gekregen programma's naar een nieuw dieptepunt te drukken, We hebben al moeten lijden onder de real life soap van Patty Brard, maar na NSE (wat niet aan te zien is) moet ik John toch complimenteren dat hij het voor elkaar heeft gekregen om op een lager niveau te komen dan die drol van een Patty

De Samoeraiiii | 18-08-05 | 23:35

Eh? Talpa???? Mis ik iets?

man in the middle | 18-08-05 | 23:34

Ik had het nooit gedacht maar ik ben het eindelijk een keer eens met StarF*cker. Hoera!

Blob | 18-08-05 | 23:34

@bondje,
ik heb zonet mn tv-voorkeur aangegeven, en ik heb zin in de studie, over ruim anderhalve week!!!

fuckje | 18-08-05 | 23:34

@fuckje,
Heb je gelijk in. Maar ik kan geen krant opendoen of site bezoeken of nieuws op tv kijken zonder de vloedgolf van Talpa over me heen gestord te krijgen. Ik krijg het dus wél in m'n strot gegoten. Soort van niet gedwongen verkrachting.

Kurkentrekker | 18-08-05 | 23:33

Als we nu afspreken dat 1 man de lul is en tpala MOET kijken om ons dan te melden als er wat de moeite van het kijken waard is. Tot die tijd hoeven we het er niet meer over te hebben.

Kenny013 | 18-08-05 | 23:32

Maar in hoofdzaak zeg je dus Starf*cker, dat je het gebrek aan ambacht hoe goede tv-programma?s te maken, al dan niet getoond via Talpa, opvalt.

Zie hier een parallel tussen staats-tv en openbaar vervoer: organisaties die door privatisering en marktwerking beter zouden worden, maar het vooralsnog niet werden en de afnemer nog minder ? discussie voor andere keer.

22:43 @ TheRealShowstopper,
die Brusselmans lééfde, schreef het op en is onlangs op het punt gekomen dat het opschrijven géén stof leverde om op zelfde voet verder te gaan; binnen blijven is geen leven?

Ps. Wattan!! bedankt voor de salade eerder vanavond. En Fuckje, proost ;-)

Kudtkip | 18-08-05 | 23:32

Lia de lik-lutser...

MacManiac | 18-08-05 | 23:28

fuckje, is er eigenlijk iets wat jij wel leuk vindt, behalve de godgansedag op weblogjes rondhangen...... is je leven zo treurig?

bondje33 | 18-08-05 | 23:28

TALPA: Toen Arrogante Lieden Plots Afgingen

Wat een afgang, ben benieuwd of al die sterren na dit nog aan de bak komen

De Samoeraiiii | 18-08-05 | 23:27

Dan liever Talpa!

Pannie | 18-08-05 | 23:27

Ehh, ja Talpa, waar gaat dit over ??
Ene John de M. start een nieuwe zender, hoop geschreeuw dat het zo goed zou zijn, en U, de reaguurders vinden het maar slecht !!! Gewoon niet kijken !!!
Heb je weer tijd voor Nova, en kun je daarna gewoon je vriendin weer een likje geven..........

Lia | 18-08-05 | 23:25

@Kurkentrekkert,
wat je door je strot heen werkt werk je zelf aan mee, of ben je buiten bewustzijn? Kom op, maak je eigen keuzes en laat je niet opnaaien door de media en GS !

fuckje | 18-08-05 | 23:25

@viagrafalls Dat bedoel ik nu "Ik kan met trots zeggen da'k nog geen Talpa gezien heb"

Maar dan wel meteen erbij melden dat je er van moet kotsen.

Tjonge wat een onzin

laffer | 18-08-05 | 23:24

@ fuckje druk was het... hai!!!!

wattan!! | 18-08-05 | 23:23

@MacManiac,
right! We hebben net een rondje Noorderplantsoen gedaan, is hier vlakbij, maar die tyfusherrie van de Markten gaat je door merg en been.....
@Kolonel Kuifje,
Zijken over 1 van de 35 zenders, dat vind ik pas " much ado about nothing", Staatstv 3 biedt tot 0.30 u. boeiende tv.

fuckje | 18-08-05 | 23:22

Er zijn dingen waar zelfs de geiten van moeten kotsen. Talpa is er daar 1 van. Ik kan met trots zeggen da'k nog geen Talpa gezien heb. De enige die hiero JdMTV kijkt is m'n vriendin, en die's binnenkort exit. Kan de TeeVee weer lekker uitblijven.

Ik heb tegenwoordig steeds meer het idee dat er deeltjes IQ spontaan verdwijnen zodra dat kreng aangaat. Het enige dat de moeite nog waard is tegenwoordig is Discovery en National Geographic, en beiden herhalen helaas net iets te veel.

ViagraFalls | 18-08-05 | 23:21

@Alex3305,
terug,, naar Fok,, jij. Met je 'Gelaterz'.
@Fuckje,
zonder commentaar bereik je niks. We hebben weken lang dat Talpa gezeur door onze strot geduwd gekregen. Dan is een beetje commentaar toch niet erg als het wat minder gaat.

Kurkentrekker | 18-08-05 | 23:19

Maar je kan ook altijd nog cultuur happen in het noorderplantsoen fuckje...

MacManiac | 18-08-05 | 23:16

@. fuckje
ow ja, in mijn tijd hielden studenten gewoon nog van 'de hermus houseband'

collapse | 18-08-05 | 23:15

GVD Wat een teringherrie hier in 050,,,

MacManiac | 18-08-05 | 23:13

@. fuckje
juist, uit met dat kreng! En kijk maar uit met BaasB in de buurt, een drive-bye-shooting door Kimo is zo gebeurd. Ja het is oorlog nederhopland.

collapse | 18-08-05 | 23:12

Kijk dat zijn harde woorden, Talpa zuigt dik, mijn zusje vind het kewl dus het is gwoon kut.. Naja De Mol moet maar weer eens onder de grond gaan zitten,, laterz !!

Alex3305 | 18-08-05 | 23:11

Ik vind het in een discussie over televisie altijd zo'n dooddoener om te zeggen dat er een aan- en uitknop op zit.

Kolonel Kuifje | 18-08-05 | 23:11

Volgens mij spreken de kijkcijfers voor zich; NSE heeft structureel minder kijkers dan MASH, iets wat onderhand voor de twinstigste maal herhaalt wordt. Herhaal-ideetje voor John: Huis op de Prairie. Toch nog steeds een toppertje.

aha-erlebnis | 18-08-05 | 23:10

@Iedereen,
we hebben ( de meesten van ons ) zo'n 30 of meer zenders op onze kabel, dus keus genoeg voor iedereen.
Wat maken we ons nu druk over een aantal wannabe "sterren" die voor het grote geld willen gaan en daar maybe, maybe not in zullen slagen? Er zijn genoeg alternatieven gelukkig. Bovendien zit er een aan-uit-knop op de treurbuis.
-Offtopic- Hier op een paar honderd meter zitten Lange Frans en Baas B. de buitenlucht te vervuilen met hun domme gedrein, dit alles ter ere van nieuwe studenten in Grunn. Helaas kan je die malloten niet wegzappen, straks ramen en deuren sluiten met die hitte..... Groningen dreunt en kreunt!

fuckje | 18-08-05 | 23:07

@ ffulpen Nee onkruid vergaat niet.

Kenny013 | 18-08-05 | 23:05

Als nu blijkt dat na Beau, Jack ook Barend en van Dorp zichzelf niet blijken te zijn omdat ze het gevoel hebben dat er over hun schouder meegekeken wordt door een miljardair, die ze nooit als vriend zouden hebben uitgekozen en De Wedstrijden 1 groot reclameblok met hier en daar wat voetbal blijft, dan is het over.

ffulpen | 18-08-05 | 23:03

Na 'prijzenslag' ging het al bergafwaarst met De Mol. :) RTL wilde niet voor niets minder programma's van hem afnemen dan voorheen was afgesproken. Alleen in Duitsland slikken ze dat soort kul nog.

Kunnen we nog steun zoeken bij Rolf X Wouters? Doe mij anders maar een herhaling van 'uhh vergeet je tanderborstel niet'. ´jazeker meneer Wouters´

OurHero | 18-08-05 | 23:00

@Plonk
Het is eigenlijk 'Botschè'.

Kolonel Kuifje | 18-08-05 | 23:00

@Specht Is geloof ik een nieuwe film met voetbal erin en iets met "nse" lijkt erg eng.

Kenny013 | 18-08-05 | 22:58

@BenBack,
die Linda is ook al ver over de houdbaarheidsdatum heen!

fuckje | 18-08-05 | 22:53

Talpa?

Specht | 18-08-05 | 22:51

@huh hehe iemand die iets genuanceerderer is.

laffer | 18-08-05 | 22:48

Brusselmans: nieuwe vrouw, nieuw boek, hond dood.
The end.

TheRealShowstopper | 18-08-05 | 22:47

@Collapse... eens!... ik kijk 90% van de tijd naar de BBC...

Plonk | 18-08-05 | 22:46

Talpa is een witwasserij voor cokehandel.

pek en veren | 18-08-05 | 22:45

@Taaie 18-08-05 @ 22:40
Helmaal gelijk, laten we de musea sluiten alle kunst verkopen, orkesten en subsidies aan kunst en andere niet noodzakelijke fratsen stop zetten, houden we flink wat geld over.
Jammer dat de grootsheid en ontwikkeling van een volk nou juist hiervan af wordt gelezen.
Ach ja, we waren toch al een kneuter landje.

Kenny013 | 18-08-05 | 22:45

@. Taaie
dat is goede entertainment, entertainment dat bij de commercielen nooit vertoond zal worden; ja dus!
Ik hoop dat de staatstv ooit het BBC niveau zal bereiken en heb daar best wat beastingcentjes voor over.

collapse | 18-08-05 | 22:45

@Huh..?: Ik hoopte eigenlijk stilletjes op de komst van De Nieuwe Messias... ;)

TM | 18-08-05 | 22:45

He, Brusselmans op TV een (belgie)

TheRealShowstopper | 18-08-05 | 22:43

Ik vind het dus dusver wel in orde, zeker voor een beginnende zender. Mag dat?

eierkoekfanatic | 18-08-05 | 22:42

@plonk
weer een fout; 'je hebt vergeten' is natuurlijk: 'Je BENT vergeten'

'stopt met posten en gaat leker talpa kijken'

collapse | 18-08-05 | 22:41

@Kenny013 18-08-05 @ 22:38\
Wake up! DAT DOEN ZE DUS NIET!

Taaie | 18-08-05 | 22:41

Ik verbaas me enigszins over alle commotie.Wat hadden we dan verwacht? Een nieuwe culturele revolutie? Halloooww,
zis is tv men.. Precies, T.V., een medium wat al een 40 a 50 jaar bestaat, en waar het enige onderscheidt wat je kunt maken zit in de programmering die je hanteert, of zo u wilt, de formats. De kijker heeft weinig invloed op wat er uitgezonden wordt, tenzij de kijkcijfers er in positieve dan wel negatieve zin uit de pas lopen t.o.v de grijze middenmoot.
Echte kwaliteitsproducties komen altijd wel bovendrijven en blijven hun publiek vinden, en nu Talpa er bij is gekomen betekent dit alleen dat er een iets grotere kans is dat je zo'n productie tegenkomt en daar op gezette tijden naartoe zapt, ik mag toch hopen dat er niemand is die verwachtte dat de komst van Talpa zou betekenen dat we nooit meer hoefde te zappen?

Huh..? | 18-08-05 | 22:40

@ collapse 18-08-05 @ 22:33
the office", "league of gentelman" ENTERTAINMENT, ENTERTAINMENT. Is dat wat de overheid moet doen, mensen vermaken? Weet je wat: we sluiten een paar ziekenhuizen, kunnen we nog meer mooie programma's aankopen!

Taaie | 18-08-05 | 22:40

@collapse... ja sorry, je bent niet van mijn generatie... ik dacht dat je zat te dollen... Jacobse en van Es waren idd Koot en Bie

Plonk | 18-08-05 | 22:39

@Taaie De publieke zenders hebben als taak programma's uit te zenden die door de commerciëlen niet worden uitgezonden.
Ja daar betalen we belasting voor, is niets mis mee.

Kenny013 | 18-08-05 | 22:38

. Plonk
je hebt emtyhead vergeten (emptyhead)

collapse | 18-08-05 | 22:38

Beau moet Linda gewoon een beurt geven en de kijkcijfers vliegen omhoog.

BenBack | 18-08-05 | 22:38

@. Plonk
je bent niet in de war,.... toch?
Jacobse en van Es zijn toch de koot&bie typetjes die 'de tegenpartij' hadden opgericht.

collapse | 18-08-05 | 22:37

@collapse...'gentelman' ???...

Plonk | 18-08-05 | 22:37

22:18
Pritt Stift:

"Yep. John heeft de stekker d'r uitgetrokken. Tis beurt."

Vertel eens?

Kudtkip | 18-08-05 | 22:37

@collapse "emtyhead!" ??? Jonge, jonge...... Dit is bijna net zo dom.

Kenny013 | 18-08-05 | 22:35

@ Kenny013 18-08-05 @ 22:30
Oh ja, en gelukkig kost dat maar een slordige 700 miljoen euro + dat een zeer aanzienlijk deel van de reclamemarkt ingpikt wordt. Daar waar commerciele omroepen gewoon doen wat mensen willen en ook nog eens geld verdienen dus belasting BETALEN! Bullshit argument van je dus!

Taaie | 18-08-05 | 22:35

@jane doe
Je neemt de woorden uit mijn mond,ik denk er precies zo over

babygirl | 18-08-05 | 22:34

@. Taaie,
wie zend "the office" uit, wie zendt "league of gentelman uit", Do I need to say more.
Maar kijk jij gerust naar 'thuis' op Talpa hoor, emtyhead!

collapse | 18-08-05 | 22:33

@ Jane Doe

Je bent niet de enige... Ook ik heb me suf gelachen om Joling en Gordon bij de varkensfokkerij :)
Niet iedereen hoeft t leuk te vinden, daarom is er (gelukkig) ook meer dan één zender om op af te stemmen.

DoubleDutch | 18-08-05 | 22:31

@Collapse... o ja je hebt gelijk, hoe kan ik zo door de war zijn... wat een 'botsche' ben ik toch !

Plonk | 18-08-05 | 22:30

@Taaie "de achterlijke 'publieke' omroep die miljoenen euro's per jaar kost en geen donder toegevoegde waarde levert" gelukkig hebben we de commercieelen nog, met hun toegevoegde waarde....... welke?
Oh ja toegevoegde waarde: Keuringsdienst van waarde, Horizon, Zembla, en nog erg veel meer.

Kenny013 | 18-08-05 | 22:30

@Plonk; sorry sorry sorry. Fautje! Voor Collapse dus. Tering hee... Kreig nau wat!

TM | 18-08-05 | 22:29

Het is gewoon goedkoop om het nu al tot de grond toe af te kraken!

laffer | 18-08-05 | 22:28

De tegenpartij, was dat niet met Jacobse en van Es?

collapse | 18-08-05 | 22:27

Wat zijn hier een stel zeikerds aanwezig zeg! Is er een keer wat nieuws, is het weer niet goed. Ben blij dat Talpa er is, dan stoppen ze eerder met de achterlijke 'publieke' omroep die miljoenen euro's per jaar kost en geen donder toegevoegde waarde levert.

Taaie | 18-08-05 | 22:26

@TM... alhoewel ik de meeste LP's van Koot en Bie heb en in mijn kamertje in mijn ouderlijk huis de verkiezingsposter van de Tegenpartij voor het raam had hangen (shit ik ben net zo oud als Harmke... ;) ... had ik met jou geen discussie over de Koot tekst maar Collapse...

Plonk | 18-08-05 | 22:24

@. Taaie
sorry, dat wist ik niet.

collapse | 18-08-05 | 22:22

@Plonk; nee, ik zeg alleen dat het wel logisch is dat ook daar over gaat... Of heeft John de Mol alleen maar oerlelijke mensen ingehuurd? Bridge-it M.? Daphe whatshername? Logisch dat het daar ook over gaat.

TM | 18-08-05 | 22:21

YES YES YES !!! Voetbal weer naar Studio Sport gewoon op NEDERLAND 2!
Naar de hel met Talpa!

Kris | 18-08-05 | 22:20

@Collapse... mmm, dat is waar... maar er is hoop ze zijn pas net gestart... ;)
@TM... dus het maakt jou wat uit hoe de nieuwslezer/lezeres eruit ziet ??...

Plonk | 18-08-05 | 22:19

Ik vind dat Starf*cker nou wel heel erg snel van mening verandert. Eerst zeggen dat het de tijd nodig heeft en dan nu ineens na een paar dagen Talpa ongenadig afkraken. Ik vind het veel te makkelijk.

Mensen die Joling en Gordon leuk vinden zullen het wel leuk blijven vinden. En bij NSE vind ik alleen dat mokkel vreselijk.

Het nieuws weet ik overigens altijd allang van internet daar heb ik (en velen op GS) absoluut geen nieuws voor nodig.

laffer | 18-08-05 | 22:19

@Plonk: btw, video-guerilla is toch van mij ;) Van Kooten had het over een 'Videodyssey'. Helpt je met zoeken.

TM | 18-08-05 | 22:18

Yep. John heeft de stekker d'r uitgetrokken. Tis beurt.

Pritt Stift | 18-08-05 | 22:18

Een mijlpaal nu, de eerste storing op Talpa

Mogen er nog vele volgen, behalve tijdens het voetbal!

smiley_wessel_7 | 18-08-05 | 22:18

@ collapse 18-08-05 @ 22:08
Okay, maar ik geil onwijs op eyeliner.....

Taaie | 18-08-05 | 22:16

jokari 18-08-05 @ 22:06
Hebben ze in Belgie, Duitsland of Frankrijk sterren eigenlijk?
Engeland?

Pannie | 18-08-05 | 22:14

@. Plonk
op mijn ironie na dan.

collapse | 18-08-05 | 22:14

Pijpers had met de kop niet op de tv moeten willen komen, als radiovrouw was / is ze top (denk ook aan 'met het oog op morgen') , maar op tv vervlakt het in notime. Dat was al op de publieke maar zal bij NSE niet anders zijn.
(En nee.. ik ga niet kijken, genoeg criticasters die dat hier voor me hebben gedaan.... )
db

DenBolle | 18-08-05 | 22:13

@Plonk, sorry, hoor ik dat goed? We hebben het over een TV-zender en jij zegt dat we niet moeten zeiken over hoe het er uitziet? LoL! Prachtig. Dat zijn al twee onweerstaanbare opmerkingen op GS vandaag!

TM | 18-08-05 | 22:13

@collapse... gefeliciteerd... jij bent de standaard doelgroep van Talpa !

Plonk | 18-08-05 | 22:12

@Taaie... eens ! Ik hoor haar bijna ieder zaterdag op Radio1 (omdat ik op radio Bergeik zit te wachten) en ik vind haar ook goed... en ze heeft humor... en is zeker niet dom... en haar uiterlijk... kunnen we nou eens ophouden met zeiken over uiterlijkheden...

Plonk | 18-08-05 | 22:11

@. TM
ok thnx

collapse | 18-08-05 | 22:11

@. Taaie
het is TELEVISIE, l*&!. Ik word akelig als ik die feministische kut-kop zie; dan liever inhoudsloos, maar lekker!.

collapse | 18-08-05 | 22:08

@collapse: ik dacht in "Alle Modermismen'. Hij gaat op vakantie, neemt van alles op, en de familie zet dan lukraak ouwe banden op. Erg goed idee, ik heb het ook wel eens gedaan.

TM | 18-08-05 | 22:07

Nederland heeft helemaal geen sterren, of wou je dat stelletje homosexuele, over het paard getilde, in te foute Merc's rijdende, plat Amsterdams brabbelende, vals (en met afgrijselijk geforceerd tremolo zingende), pubergrapjes makende, fout gekleede, veel te vette (haar EN pens), denigrerend over anderen pratende sukkels soms sterren noemen?? Please, het moet toch niet veel gekker worden...

Gillend wegrennen, dat moet je!! (En hard)

jokari | 18-08-05 | 22:06

@starf*cker@ 21:00

Mee eens dit komt inderdaad niet meer goed, maar dat wist "talpa" toch ook!

Golradir | 18-08-05 | 22:06

@fuckje
Misschien is het juist slim om in de komkommertijd een zender te beginnen. Je hebt dan een hele korte periode waarin fanatieke azijnzeikers reageren. Dan als de bliksem de programmering en programma's aanpassen en als dan Jan Sleurhut terug komt heb je precies wat ze willen....
Ik heb tot nu toe welgeteld één film gekeken (gisteren) en dat beviel, maar voor de rest zal me dat hele talpa gestolen kunnen worden.
db

DenBolle | 18-08-05 | 22:05

Maar Harmke Pijpers is goed! Dat is ook de persoon die ik mis in je stukje sterneuker. Ze mag een rare naam hebben presenteren als een echte bitch betaamt kan ze!

Taaie | 18-08-05 | 22:03

@levereter @20:54
correctie: het was Ruud Hendrix die zei "wil het volk bloemkolen, dan geven wij ze bloemkolen". Voor de minder bedeelden: Hendrix was indertijd programmadirecteur van RTL Veronique (dat later RTL4 werd)

Culo | 18-08-05 | 22:02

TALPA: het geheel is minder dan de som van de delen.

zeiksmurf | 18-08-05 | 22:02

Ik ben geen soppende bloemetjesjurkdraagster. Geen randdebiel. Hou van goed nieuws en documentaires en van Engelse humor in The Office en AbFab. En toch lieve forumgenoten heb ik me helemaal kapot gelachen om Joling en Gordon bij de varkensboer. Daar schaam ik me ook niet voor. Het is humor van de straat. Het is het betere open-deurtjes-werk. Soms wil je dat gewoon en daar is niks mis mee!
Talpa is net begonnen en misschien kunnen we ons oordeel nog even in beraad houden? Het programma Thuis vind ik ook best aardig. Het is niet bedoeld als journalistiek hoogstandje. NSE loopt nog niet lekker. Je ziet dat Beau zijn draai nog niet heeft gevonden.
(En mag mevrouw P. even terug naar de grime....)

Jane Doe | 18-08-05 | 22:01

Wat talpa óok mist zijn een paar onbekende koppen. Kijk naar BNN. Als ik het heb over 'Patrick Lodiers' zal niemand weten waar ik het over heb. Terwijl je hem denk ik wel kent als je z'n gezicht ziet. Deze 'Patrick' (Trekpick :)) doet het hartstikke leuk op BNN. Zonder sarcasme.
Het is natuurlijk standaard om te zeggen: ''Geef nieuwe mensen ook een kans''. Maar het is natuurlijk wel zo.
Er zijn 'Sterren' bij Talpa die m'n strot uitkomen. (en sommige die niet eens binnen komen) Om te noemen een Jan Mulder.
Hoe duurder Hoe leuker gaat natuurlijk niet op. Al zou Johny dat natuurlijk wel leuk vinden. Een beetje meer Budget-Down zou geen kwaad kunnen.

Kurkentrekker | 18-08-05 | 22:01

@. TM
guerilla-tv, waar heeft Kees v. Kooten dat gezegd, want ik hoor/lees hem graag?

collapse | 18-08-05 | 21:55

@collapse
Wat is er mis met MASH (geintje). Volgens mij heeft bijna elke zendgemachtigde in de afgelopen dertig jaar wel een keertje MASH uitgezonden. Goedkope vuller en de mensen kijken er toch wel naar.

Bobsquad | 18-08-05 | 21:53

@collapse: Neh, ze kunnen altijd nog aan 'guerilla-tv' gaan doen(met dank aan Kees van Kooten).
Ze kopen een enorme zooi uren tape op van allerlei oude zenders en die zenden ze willekeurig uit. Gewoon een hele dag ouwe tv met alle crap er nog tussen in. Zit je te eten, zie je opeens een cavia bij Fred Oster naar binnen lopen. Meteen genoeg gehad.. Call it shock-tv but it's better than this.

TM | 18-08-05 | 21:50

@kneuterzak joint venture

Starf*cker | 18-08-05 | 21:46

@. Bobsquad
Als talpa weer tien heet, zenden ze prime-time M.A.S.H. uit. Precies zoals dat hoort bij een mislukte zender.

collapse | 18-08-05 | 21:46

Midden in de zomervakantie beginnen was de stomste zet die ze konden doen. Nog geen echte programme's maar slechts wat opgewoarmde lijken zonder inhoud. Die Beuauw ziet eruit alsof hij op zoek is naar de nooduitgang, had ik niet verwacht, temeer daar Daphne Bunskoek na 3 avonden haar draai al behoorlijk heeft gevonden. Missschien dat het over een paar weken beter wordt, maar de slechte naam is al gezet. Komt allemaal door dat stomme voetbal, maar daar is al het (on)nodige over gezegd.

fuckje | 18-08-05 | 21:44

Ik heb het voorlopig alleen over NSE en dat gedoe met Gordon.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:42

Ik heb het al eerder gezegd, bij Endemol zorgde Joop voor de kwaliteit en John voor het pulp.

John kan Talpa nog redden door een soap serie te maken over de ondergang van Talpa.

Karel kwakbol | 18-08-05 | 21:41

SF,

goed verhaal.

Helaas is dit geen incident, maar een trent aan het worden. Creativiteit is uit, graaien is in. Veel multimiljoen euro/dollar bedrijven vegen hun reed af met de wensen consument en proberen een machtsoverwicht te creeren (monopolie, opkopen e.d.)om zo hun troep ons in het strot te drukken.
Dit werkt op korte termijn, maar op lange termijn is creativiteit en kwaliteit nodig, wat door de huidige flutmanagers gezien wordt als geldverspilling. Besparen op loonkosten levert meer op. De kennis die ze dan buiten aan het grofvuil zetten boeit hun niet. Nog vijf jaar en deze ondernemingen zijn alleen maar lege hulzen.
voorbeeld TGP, doet het lekker op de beurs, maar ik heb nog nooit zoveel post van anderen gehad. Als je er dan nog wat van zegt haalt zo'n puistige tiener, nadat ik zijn ipod van zijn harses moet trekken, zijn schouders op.
Als ik dit deed bij een echte postbode, dan kreeg hij het schaamrood op zijn kaken en verontschuldigde zich en meldde dat hij inviel voor een collega.

wcrol | 18-08-05 | 21:40

@geert,
kijkcijfer kanonnen nog beginnen? BigBrother wordt uitgekotst. Mijn sociale omgeving is hét doorsnee Nederlands publiek
en die zitten niet te wachten op BigBrother.

Kurkentrekker | 18-08-05 | 21:40

Hulde Hulde...
Kheb pas 15 minuten Talpa gekeken...
Bij het 1e reclameblok had ik er al weer genoeg van.
Gelukkig dat ik niet zover ben gekomen om die Gordon te zien en horen babbelen...

Mr. Luke | 18-08-05 | 21:40

@saulus Spam filter?
.
.
@saulus Spam filter?

Kenny013 | 18-08-05 | 21:39

moet je ze een mailtje sturen met de worden dat het allemaal kut is wat ze maken.
Bestaan ze ineens niet meer.

saulus | 18-08-05 | 21:37

moet je ze een mailtje sturen met de worden dat het allemaal kut is wat ze maken.
Bestaan ze ineens niet meer.

saulus | 18-08-05 | 21:37

@ MysteryQuest . Daar hebben ze zappen voor uitgevonden.

kleaujeau | 18-08-05 | 21:35

De echte kijkcijferkanonnen moeten toch nog beginnen...

Barend en van Dorp, Big Brother enz.

Geef hem nog even de tijd & we`ll see

geert | 18-08-05 | 21:34

Talpa is gewoon ontzettend slecht en om slecht te beginnen is dom, dan haakt iedereen meteen af. De caberatiers van Jack maken voor alle programma's grappen, zo ook voor NSE, maar die passen totaal niet in die programma's. Als ze grappen willen maken doe dat dan in Kopspijkers maar niet in een programma dat serieus bedoeld is. Nouja, met iemand als Harmke Pijpers wordt je zowieso al niet serieus genomen, maar daar zijn ze bij Talpa nog niet achter.

Talpa heeft waarschijnlijk zijn beste kijkcijfers al gehad, want het wordt maar slechter en slechter. Zelfs voor varkens is dit nog te idiote TV.

MysteryQuest | 18-08-05 | 21:33

@collapse en kenny013

Na wat naamswijzigingen heet het nu rtl457 (maar dat wisten jullie vast wel). Dus Talpa ondergaat eerst nog wat naamswijzigingen totdat ze na een aantal jaar uitkomen bij Tien (na sbs te hebben overgenomen) en niemand weet de eerste uitzendingen van augustus 2005 meer.

Bobsquad | 18-08-05 | 21:33

"snelheid gaat wellicht af en toe TEN KOSTE VAN accuratesse," Excuus.

TM | 18-08-05 | 21:32

@. DonkerDoorn
ok, dan moet het maar! "schakelt laatst werkende synapsen uit en zapt naar kanaal 28"

Ik heb trouwens laatst het interview van RossenmÖller met John de Mol gezien; RossenmÖller moest de hele tijd U tegen hem zeggen. John kwam over als een akelige man. ik had me laten ontvoeren als het mijn vader was!

collapse | 18-08-05 | 21:32

Eerst de sponsors, het geld en de koppen, de ideeen komen later wel, zo werkt dat in televisieland.

Pannie | 18-08-05 | 21:32

@El Gouda: yeah, sorry. Wat ik bedoelde met CNN was zeg maar een *echt* vernieuwende zender. Misschien wel een mix van allerlei maar dan echt op een nieuwe manier gedaan. Veel online-werk er in, snelheid gaat wellicht af en toe accuratesse, dat werk. Dus niet een pure nieuwszender maar een echt nieuw format. Maar als ik SF goed begrijp komt dat er niet van omdat er wel sterren in de shows zitten maar ze niet achter de schermen staan.

TM | 18-08-05 | 21:31

Klopt helemaal..

Opa-Buiswater | 18-08-05 | 21:30

@Opa, was dat niet het rem-eiland?

kleaujeau | 18-08-05 | 21:28

@TM

Nederland is veel te klein voor een CNN-achtige programma. RTL-Zzzz slaat natuurlijk nergens op met een 30min commercial van Boomanda Investors BV.
Zelfs CNN heeft soms moeite om z'n zendtijd te vullen.

El Gouda | 18-08-05 | 21:28

GeenStijl op primetime.

kleaujeau | 18-08-05 | 21:27

@Kleaujeau: foutje gemaakt met registreren,enigszins onder de olie waarschijnlijk..... proost! Op TV-Noordzee....... dié hadden nog eens mooie omroepsters; én hele mooie speldjes......!

Opa-Buiswater | 18-08-05 | 21:27

Nou word het toch tijd dat De Mol Geenstijl onder contract neemt... daar hebben we nou nog eens wat aan ;-)

Gestoord | 18-08-05 | 21:26

@Bobsquad 18-08-05 @ 21:20 En waar is Veronique nu ?............:)

Kenny013 | 18-08-05 | 21:25

@Starf*cker: Je schrijft over Talpa alsof je televisie een relevant medium vindt. Is dat niet enorm 1995??

aardappel | 18-08-05 | 21:25

@collapse
Bagger... daarom. Dit is gewoon de nieuwe standaard. Niet zeiken, niet denken, kijken.....

DonkerDoorn | 18-08-05 | 21:25

@ Opa-Buiswater. Dacht dat het eerst zonder was? Tijdje offline geweest? Proost! Op Talpa ;-)

kleaujeau | 18-08-05 | 21:24

@ collapse
helemaal mee eens!
''De talpa programma's lijken een soort 'subliminal-code om iets anders te gaan doen' te bevatten.''
Wat anders te gaan doen = naar de publieke kijken. En wat ik al eerder zei, dat is beter voor de publieke. Dure krachten zijn er uit en staan als Talpa mislukt is, te springen om weer bij de publieke aan de slag te gaan voor minder geld. Hoe meer mensen er kijken naar Ned 1-2-3, hoe meer ze kunnen vragen voor reclame en hoe meer de regering verdient.
Slim bedacht van het CDA. Woutertje Boskaboutertje van PvdW(partij vd werkelozen)had het niet beter kunnen verzinnen. Hij had ze ontslagen en van een dikke uitkering laten leven. 'Ze zijn al zo zielig'.

Complottheorie | 18-08-05 | 21:24

ZooZoo Opa... ontsnapt uit het verzorgingshuis ? en dus nog steeds aan de borrel...

Plonk | 18-08-05 | 21:24

ok, ik ben dus niet de enige

OoO | 18-08-05 | 21:23

@. Bobsquad
Veronique bestaat dan ook niet meer.

collapse | 18-08-05 | 21:23

@OoO: kijk de vorige threads maar na. Ik ben geen spat van mening veranderd. Het is jammer want met 1,8 miljard had die man de nederlandse CNN kunnen opzetten.

TM | 18-08-05 | 21:23

@Kleaujeau: inderdaad, mét streepje.....én met borrel!!

Opa-Buiswater | 18-08-05 | 21:22

Tijd voor de Talpa-tubbies

kleaujeau | 18-08-05 | 21:22

@ TM
Google Earth is gewoon te groot. Voor die trip moet je echt een ervaren crackroker zijn.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 21:22

@OoO
Zo de wind waait, waait z'n jasje...

3*links=rechts | 18-08-05 | 21:21

Opa-Buiswater, met streepje?

kleaujeau | 18-08-05 | 21:20

Dit had ik al gepost in het stamcafe om daarmee de aanschaf van de sauna ed financieel te verantwoorden, maar hij past hier ook prima:
Tuurlijk draagt GS iets bij, heb al overlegd er komen waarschijnlijk webcams in de kleedruimtes, waar mensen dan tegen betaling kunnen inloggen natuurlijk. Verder zijn er al gesprekken met bedrijven voor reclameborden door de hele tent en heeft Talpa interesse voor de gesprekken die aan deze bar gevoerd worden.
Was iets met tegenvallende kijkcijfers ofzo.

Bedoeling is nu om een dagelijks programma te maken vanuit het stamcafe:

Een soort "kopspijkers", meets "mooi weer de Leeuw" met een vleugje "Dit was het nieuws". Geheel gebracht vanuit een decor wat doet denken aan "toen was geluk heel gewoon", met als vast onderdeel een stukje "in de hoofdrol" Met elke week een nieuwe gast, waardoor er dagelijks een cliffhanger is omdat iedereen toch wil weten wie degene achter het decor is, wat wordt opgevolgd door een kort item alá "zomergasten" (maar dan zo opgezet dat er alleen maar vrouwen met grote borsten hijgerig mogen vertellen wat hun geilste tv-avond is)Hoogtepunt van dit half uurtje is natuurlijk allochtonen "lingo" de ideale vervanger van "de leukste thuis".

Zoiets dus, betaling schijnt te gaan per kijkdichtheid heeft De Mol bedacht, dit om finaciele flaters voor hem in te perken.

Thygros | 18-08-05 | 21:20

De eerste uitzendingen van Veronique e.d. in de begin jaren negentig waren ook niet je van het.

Bobsquad | 18-08-05 | 21:20

Liefdeloos (gemaakt) is inderdaad het juiste woord. Ik heb een paar keer geprobeerd de verschillende programma's te checken, maar iedere keer werd ik "wakker" terwijl ik iets anders aan het doen was. De talpa programma's lijken een soort 'subliminal-code om iets anders te gaan doen' te bevatten.
rommelig en zonder ziel.
Sommigen zeggen: "wacht nog maar een paar weken, dan komt het wel goed", maar volgens mij had het al lang in orde moeten zijn; voorbereidingstijd genoeg en aan cash ook geen gebrek.

Question: wat vond men indertijd van Boulevard toen dat net begon?

collapse | 18-08-05 | 21:18

@Starfuck. Mea culpa. Had ff je hele verhaal door moeten lezen (waarom schrijf je dan ook zo'n lang stuk ;-).
Ik vind juist dat hele sterren-gedoe onzin. Neemt niet weg dat Talpa z'n weg wel zal vinden. Er is toch een markt voor. Hoe slecht het ook mag zijn.

kleaujeau | 18-08-05 | 21:18

Ik voel hier een klein 'If you can't beat them, join them'-sfeertje hangen. Ben ik de enige?

OoO | 18-08-05 | 21:18

@complottheorie
Als jij een nacht wakker wil liggen over met wie een soapie snuift en wipt, prima. Na mn zesde had ik het wel gehad met Sesamstraat.

DonkerDoorn | 18-08-05 | 21:18

Ik ben een paar keer langs Talpa gezapped... is het nou toeval of... zenden ze alleen Beach voetvolley uit Aruba uit ?...

Plonk | 18-08-05 | 21:18

. Starf*cker 18-08-05 @ 21:13

Als ze de ster van Verlinde in het avontuur meegenomen hadden, was het toch een stuk leuker geworden. Typisch trouwens, dat ze wel Spijkerman kopen, maar niet de cabaretiers. Wel Beau, maar niet zijn 'wederhelft' Albert. Wel Bridget, maar niet cupmaatgenoot Katja -maar dan wel weer de zus daarvan, wat dus ook weer drie keer niks is-. Stom, stom, stom. 1,8 miljard, jaren ervaring en dan nog zo stom zijn. Maak daar maar een programma over, scoort geheid.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 21:18

Waarom gaat die jongen niet lekker vissen... samen met Joop en Henny. Al die stress, waarom zou je nog; poen genoeg en er zijn zat leuke wijven en veel leukere landen dan hier.... toch???

Opa-Buiswater | 18-08-05 | 21:18

Als ik Beau's stukjes lees in de Revue, heb ik het idee dat hij veel meer in zijn mars heeft dan het programma Boulevard of, zoals nu, NSE.

Lijkt me meer een type voor NOVA, Harry Mens of Buitenhof, maar dan wat losser en sneller. Dit is een slechte "move" in zijn carrière, hij had het luchtige Boulevard voor iets diepgaanders moeten verruilen.

"Geen kwaad woord over het oetbalprogramma maar...". Tja, ik vond dat voetbalprogramma bij de NOS ook dik in orde. En het financiële "gewin" van de voetbalclubs in Nederland heb ik nog niet tot uiting zien komen in betere voetballers.

JeanB25 | 18-08-05 | 21:17

@Klaujeau Alleen bij andere stations zijn er sterkere en dus duurdere mensen rond "de sterren".Stevige redakties. Hard nodig bij al die ego's. Bij Talpa is alleen in sterren geinvesteerd.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:13

ot :
@Jean-Jacques; Google Earth. Je komt niet meer bij.
/ot(sorry)

Oh, en kleuajeau heeft helemaal gelijk.

TM | 18-08-05 | 21:13

@Donkerdoorn
Is RTL Boulevard bagger?
RTL B had nog wat extra's iets ongrijpbaars.
Iets waardoor je bleef kijken en iets waardoor je baalde als t afgelopen was!

Complottheorie | 18-08-05 | 21:11

@ Starfucker. Waarom denk jij dat het om de "sterren" gaat. Ik zie alleen maar naampjes als Beau etc. Zou het iemand ene reet interesseren naar welke popie jopie die zit te kijken? Ik heb zondag een klein stukkie voetbal gezien. Nou dat was prima. Het zal mij een zorg zijn of ik dat bij de NOS zie of bij weet ik veel wie. Van mijn part Discovery.

kleaujeau | 18-08-05 | 21:10

Wel is het 'cool' om mee te vliegen over de weerkaart. Jammer dat ik gestopt ben met recreatief drugsgebuik, dan vloog ik iedere dag mee van Zeeland naar de Waddeneilanden. En, het allermooiste van Talpa is de mogelijkheid om spijkerman af te zien gaan. Het liefst zo hard mogelijk.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 21:10

@SuperJan Dat is de kern. Daarom kan de Mol wel goedkope scorende programma's maken maar geen zender managen. Hij heeft niets met creatieven. Alleen als moneymakers. Daar ging Sport 7 ook aan stuk.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:10

@DonkerDoorn; nee hoor, dat vind ik ook bagger.

TM | 18-08-05 | 21:09

Gelukkig kijk ik via de sataliet.
Van Talpa of Versatel heb ik geen last, kijk alleen naar Free to Air zenders, er zijn belangrijker zaken op de wereld.

Grappig dat er nu ineens een reclameburo is die beweert dat hun vignet door Talpa gejat is, die willen zeker een paar kwartjes op de gemakkelijke manier verdienen.

Tinus Plotseling | 18-08-05 | 21:09

@Bubba, vervang maken dan maar voor presenteren. Komt dan wel op hetzelfde neer. Het is mij bekend dat er een heel team omheen hangt die alles uit de grond stampen... Maar dan nog: ze hebben successen gehad wat nu minder zal zijn, is mijn verwachting.

Brzk | 18-08-05 | 21:09

Volgens mij ga ik een verse makreel winnen!

superjan | 18-08-05 | 21:09

Nu zitten we te bitchen, over twee maanden is iedereen de hakkelige start vergeten en is dit soort AndreVanDuin-Nieuws de norm. Dit is juist vooruitgang. Het moet nog crystaliseren. RTL Boulevard is ook bagger, maar dat vinden we toch ook leuk ?

DonkerDoorn | 18-08-05 | 21:09

Wacht maar rustig af strals die oergezellige superhollandse John de Mol Familiezender. Iemand Andre van Duin al gebeld

Mellorenz | 18-08-05 | 21:08

Goed verhaal Starf*cker.

its not the economy stupid... it s creativity.

superjan | 18-08-05 | 21:08

@Brusselmans Hadden ze dat maar gedaan. En de meisjes en jongens de ruimte gegeven en aangevuld met desnoods Beau of die Jeroen. EEn soort Sixty Minutes. Het is onzin dat commercieele stations niet kunnen scoren met serieus nieuws.Dan had de Mol geschiedenis geschreven. Hier hakkelt een presentator zich door de show. Weet een bekwame regiseur, Charley Ruys, bij god niet wat er gebeurd op de vloer. Kijkt die Harmke Pijpers als een anstig hert in de autocue. Is er no-news over Michel Kreek. Is er een kruisgesprek met een dame in Delft die het ook niet weet.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:07

-weggejorist-

Pieter Baan | 18-08-05 | 21:06

@ pannie

1,8 miljard volgens Forbes.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 21:06

Talpa staat in mijn gids tussen de rtl4, 5, 7, sbs en veronica.
Het enige verschil tussen al die zenders is de naam, de programmering van al die zenders is ruk.
Vanavond ook weer op Talpa het leven Michael Jackson weergegeven door geschifte fans.
Talpa zuigt nu al, en veel beter zal het op korte termijn niet worden...

da wizard | 18-08-05 | 21:06

@varkentje wodka:

Hoezo een paar weken wachten?
De Talpa kijkers hebben een bepaald verwachtingspatroon welke gevoed is (of was) door het gevoerde reclamebeleid inzake: zet Talpa op de markt! Helaas is het product Talpa minder als voorspiegelt.

Met andere woorden: Als ik bij de Albert Heijn een product koop en het product bevalt me niet, dan kan ik het zonder problemen teruggeven... en er wordt niet geluld over: sorry, blijf het consumeren en over een aantal weken wordt het beter...

El Gouda | 18-08-05 | 21:05

Sorry hoor, maar waar gaat de discussie eigenlijk over. Dat het een slecht format is? Voor wie? Dat ie slechte managers heeft? Hoezo? Talpa is voor mij gewoon een nieuwe zender. Het kan een klapper worden of het wordt een dood vogeltje. Nou en, op naar de volgende zender dan.

kleaujeau | 18-08-05 | 21:05

@Kenny013; doelgroep? Ik kijk al zolang ik me kan herinneren naar eredivisievoetbal. Ben ik de doelgroep. Mijn moeder kijkt graag naar die quizprogramma's met die SMS-akties. Mijn moeder is de doelgroep. En zo kun je nog wel even doorgaan. De Mol probeert iedereen naar zijn zender te krijgen in de hoop dat hij daarmee een bliksemstart kan maken. En ik ben het eens met SF, dat lukt met deze 'programmering' nooit. Neem maar aan dat ik gewoon De Wedstijden tape en meteen daarna zonder reclames bekijk... Da's nou echt niet de bedoeling van een commerciele zender. Dit wordt op deze manier op zijn hoogst over een paar nog een soortement van RTL5 of zo.

TM | 18-08-05 | 21:04

Het is een complot om ons allemaal naar de publieke te laten kijken!
de Mol wordt betaald door JP himself!

Complottheorie | 18-08-05 | 21:03

Roerend mee eens. Dit zijn ook de enige talpa programa's waar ik benieuwd naar was. Thuis is tenenkrommend slecht, pure chaos en slechte presentatoren die elkaar willen overschreeuwen. NSE gaat nergens over. Harmke Pijpers is nog te triest voor woorden. Ik heb een zwak voor Beau maar hij doet dit vreselijk... en heb je die weerman gezien? Pffff

Watcher | 18-08-05 | 21:03

Straks erft Johnnie jr. maar 40 miljoen in plaats van 80...

Pannie | 18-08-05 | 21:02

Als Max Westerman verstandig is dan blijft hij weg bij dit sterfhuis.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:01

En wat is er trouwens mis met het oeroude credo dat men met porno een kanaal in de markt zet? Ik kijk soms nog SBS!

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 21:01

er is een dat verdwenen.
@Starf*cker Ik vind hem wel sterk ,sterhuisconstructie=sterfhuisconstructie .

Kenny013 | 18-08-05 | 21:01

Starf*cker

Die verwachtingen rondom het hele nieuws gebeuren zijn natuurlijk ook wel de lucht in geschoten toen iemand de suggestie opperde om de redactie van Nova over te nemen. :)

De Mol wist toh wat hij in huis haalde. Wellicht valt het nu wat tegen, maar er zal toch niet 1-2-3 een volwaardige nieuws redactie van de grond komen, dunkt mij. Als de Mol dat had gewild was ie wel rigoreuzer te werk gegaan.

Westerman er bij gooien lijkt me al een hele verbetering.

Brusselmans | 18-08-05 | 21:01

Ik vond Talpa eigenlijk grotendeels niks. Alleen een aantal leuke movies komen langs de revue.

Wel vond ik het programma van Bridget wel leuk. Soort van Monster House Make over alleen dan in het Nederlands :). Dat vind ik dat weer veel beter dan de andere programma's daar.

Maar goed je moet er van houden.

Xaio | 18-08-05 | 21:01

@kleaujeau 18-08-05 @ 20:51
Klopt, zij die kritiek hebben vallen gewoon niet in de doelgroep. Kijken dus naar een programma wat NIET voor hun bedoeld is, geen wonder dat je dan waardeloos vindt.

Kenny013 | 18-08-05 | 21:00

Geef ze ff de tijd, ik kijk niet naar Talpa omdat ik stomweg vergeet dat het er is, mischien is dat ook bij miljoenen andere Nederlanders.

Bifiworst | 18-08-05 | 21:00

@Golradir Wat er mis gaat is dat bij NSE, denk ik, goede journalisten beperkt worden door een mager format en het gebrek aan journalistiek inzicht van de korporaals van De Mol. Dit komt niet meer goed.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:00

Blijkbaar is het Talpa format prcies wat een groot deel van de bevolking wel ziet zitten. De Mol voorziet in die behoefte. Prima toch. Ik zal er niet naar kijken (hoogstens voetballen).
En je hebt nog altijd die uit knop op de tv.

kleaujeau | 18-08-05 | 20:59

Mr. John heeft trouwens gezegd dat er over maarliefst 6 maanden andere formats op Nederlands nieuwste kudt televisie komen.

(portal.omroep.nl/mplayer?nav=qpttuCsHE...)

Dan moet ie wel snel zijn, voordat iedereen al weg is ^^

Topmas38 | 18-08-05 | 20:58

"Liefdeloos gemaakt.." mooi gezegd..

Turkpro | 18-08-05 | 20:58

Beau heeft een gezellige heaumeau nodig. Of een lekker wijf naast hem. Of nog een corpsbal, of bier. Maar dit is echt mis.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 20:58

Idd Starf*cker! Vooral dat NSE is dramatisch! Komt misschien ook wel door het verwachtingspatroon dat ik had, aangezien Beau het met GeenStijl durfde te vergelijken. NSE kan alleen wat worden als er een goede redactie achter zit, men de autocue het raam uit dendert en spontane grappen durft te maken. Daarnaast Harmke Pijpers achter die autocue aan en in plaats daarvan een lekker wijf. Die ogen zijn gewoon te eng, klaar. Als laatste mag het tempo iets om laag, evenals het volume van die irritante tune. Misschien dat het dan wat word. Kom op Beau, dit kan beter!

ZI | 18-08-05 | 20:57

"De Mol is een krachtige persoonlijkheid die goed weet wat televisie maken is, maar maakt de cruciale fout zijn programma?s te laten managen door mannelijke en vrouwelijke reetlikkers die het naar beneden trappen en naar boven likken tot kunst hebben verheven"

Waarmee je het dus over 90% van het "gooische"hebt. Mensen die opportunisme tot een kunst hebben verheven, OSM in optima Forma, wandelende tieten zonder hersencel...... en dan gek vinden dat er kuttelevisie komt? Helaas zit ik er nooit veel naast met mijn voorspellingen.......

Opa-Buiswater | 18-08-05 | 20:57

Ik heb zelden zo mooi het licht bij iemand in de ogen zien opdoemen.

TM | 18-08-05 | 20:57

Hmm, ik vond 'Thuis' (dat ding met Gordon en Winston) wel leuk om te zien eigenlijk... Lekker iets luchtigs na/bij het avondeten met af en toe een leuke opmerking tussendoor :-)
Talpa mag blijven!

Shadox | 18-08-05 | 20:56

De programmering is inderdaad schokkend "de mol" oneigen. De vraag is eigenlijk, wat gaat hier in godsnaam mis?

Golradir | 18-08-05 | 20:56

@Kleau Right. Alleen het programmeren van een een zender en het managen is een ander vak dan wat programma's in elkaar pleuren.

Starf*cker | 18-08-05 | 20:55

Ik heb idd kleuterschooltoneelstukjes gezien die 'echter' waren dan de gezelligheid die geveinsd wordt in de NSE studio. Misschien zelfs wel volwassener.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 20:55

Ben benieuwd wat de zender op lang-termijn gaat worden.
Beetje een zeik-stuk trouwens.
Logisch dat een net nieuwe zender niet Alleen maar top-programma's kan afleveren.

Wederom:
Niet Bitchen, GS!

NeoRetro | 18-08-05 | 20:54

Als het alleen maar een kwestie van geld is, hoe kun je dan in godsnaam verwachten dat het wat voorsteld.
De Mol zei eens als het publiek bloiemkolen wil, dan krijgen ze bloemkolen, trouwens geen slecht idee, ik prefereer bloemkolen boven de melige shit die nu uitgebraakt wordt.

Levereter | 18-08-05 | 20:54

@Brzk 18-08-05

jij snapt het dus nog steeds niet. De egotrippers maken het programma niet, zij zijn degene die het proberen te frustreren

Bubba | 18-08-05 | 20:53

enige moment dat Talpa er op staat bij mij is als het per ongeluk gebeurd...
wat een bagger daar op die zender...

Vlinderina | 18-08-05 | 20:53

Amen. Lucht op starf*cker ?!

Bubba | 18-08-05 | 20:52

Aww, pijnlijk.

SamF | 18-08-05 | 20:52

Zeg Starfuck. Als hij het nou zo slecht doet, waarom is hij dan miljardair en jij niet? Wie doet er hier nu iets fout?
Zolang het klootjesvolk er naar kijkt, dan doet ie het toch goed?

kleaujeau | 18-08-05 | 20:51

Rerst maar eens wachten tot ze een paar weekjes hebben uitgezonden en dan praten we verder ;) geef Sjonnie toch ff de tijd...

varkentje wodka | 18-08-05 | 20:51

Godzijdank heb ik sateliet zonder talpa.

Hellie | 18-08-05 | 20:50

We zullen zien, we zullen zien! Hij heeft een voor een toppers in huis gehaald die op hun beurt succesvolle programma's bij diverse omroepen hebben gemaakt... Ik geloof niet dat deze 'toppers' datzelfde succes bij Talpa zullen behalen...

Brzk | 18-08-05 | 20:48

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen