Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geert wil wel minister-president worden

Ik ben geen grijze muis!Ja, na GeenStijl mocht deze week Geert Wilders zijn zegje doen in Nieuwe Revu. Sinds het vertrek van hoofdredacteur Mark Koster is het enige wat het eens zo toonaangevende weekblad eigenlijk nog rest een wurgcontract met de Leesportefeuille.* De insteek van het interview is duidelijk: zaag deze rare Limburger tot boven zijn knieën af. Het is de twee hoernalisten slechts ten dele gelukt. Zo wordt Geert betrapt op enkele tegenstrijdigheden uit zijn Onafhankelijkheidsprogram. Het gehele artikel lees je hierrr. Kort samenvattend? Geert heeft vroeger zijn moeder beroofd, spijbelde om bier te zuipen en hij heeft wel een sticky gerookt. Wat dat aan gaat staat meneer dus met beide benen in de maatschappij. Dat kan volgens Geert niet gezegd worden van de meerderheid in Den Haag. "Grijze muizen zijn het. Als je door het Kamergebouw loopt, zie je ze overal in hun hol wegschieten. Balkenende is het hoofd van de grijze muizen..." *Voor de wat jongere GeenStijl-lezers; de "leesportefeuille" is een verzameling oud papier, uitgedeeld vanuit de achterbak van een Renault Kangoo, door de man die uw moeder neuqt.

Reaguursels

Inloggen

Ach Geert is ook een mens,vreemd?
Eindelijk hebben we na het debacle Fortuyn en Leefbaar-Nederland en LPF weer wat leven in de politieke brouwerij,
ik ben tenminste KOTSMISSELIJK van de ouwe POLITIEK,zoals de PVDA-CDA-D66-VVD-GROENLINKS-SP-CRISTENUNIE-GPV-SGP-1-fractie,deze partijen hebben ons land langzaam de vernieling in geholpen;kijk naar de belachelijke geld verkwisting van de HSL en Betuwelijn de JSF-Fighter tientallen miljarden zijn in een bodemloze put gegooit,automobilisten betalen zich scheel aan WEGENBELASTING en BRANDSTOF-ACCYNZEN wat hebben de oude politieke partijen er voor terug gedaan?
Ons wegennet is veranderd in een FILENETWERK,ons openbaar vervoer is niet met de tyd meegegaan door het aanleggen van MONORAIL-ZWEEFTREINEN en Magneetreinen en SNELTRAMS,nee we blijven maar NS-je spelen en elke week lopen de TREINEN WEER UIT DE RAILS!
Onze energie-nota is voor de laagstbetaalden in dit land niet meer op te brengen,HUREN stijgen de pan uit,ziektekosten worden ook onbetaalbaar ondanks die mooie praatjes van min.Hoogervorst,Min.de Geus heeft het hele netwerk van de WAO naar de klote geholpen,zodat de kleine man geen kant meer op kan!
De grote jongens redden hun wel,met hun vette KOOPSOMPOLISSEN,2E HUIZEN,VASTGOED,NEP&PLOF BV-TJES!
HYPOTHEEKRENTE AFTREK VOOR DE RIJKEN GAAT GEWOON DOOR!
HUURSUBSIDIE VOOR DE KLEINE MAN WORDT BEPERKT!
Dan al die zalige plannen van ECOTAX wat ingevoerd zal gaan worden,en de gewone man ziet zijn KOOPKRACHT verdwijnen als sneeuw voor de zon,jarenlang heeft kleine man moeten inleveren en toch plukt de overheid hem leeg,want de GEMEENTES blijven ook hun TARIEVEN extra ophogen!
Nee ons land is toe aan een POLITIEKE-APK-BEURT!

nummertje | 21-08-05 | 11:21

@niewrechts
Jij zegt dat nederland allemaal grote bedrijven heeft, waarbij je fokker als voorbeeld neemt. Misschien dat je het nog niet door had, maar fokker is al 10 jaar failliet. En zal ik je eens vertellen hoe dat komt? Omdat het bedrijf in de moeilijkheden is gekomen door de hoge koers van de gulden t.o.v de dollar. Daardoor kon het nauwelijks winst maken. De overheid wou niet helpen door geld te lenen. Iets wat een puur rechts standpunt is, want was het niet tenslotte de vrije markt economie a lá amerika die hier zijn ding deed? Ten slotte is fokker verkocht aan de duitsers (braak), waarna die het nog verder de tering in hebben geholpen.

Weer een bewijs dat je slap lult, want als er toendertijd een meer links kabinet/minister was geweest hadden we nu nog trots kunnen zijn op fokker.

baviaan | 20-08-05 | 14:01

@ Pannie & Jean-Jaques Appelque
Tot zover mijn ambitie's om leraar te worden ;)

King of controversy | 19-08-05 | 20:33

@King of
"En kan jou ego het niet aan als de waarheid vertelt word, en iedereen er mee besmet word."
'jou' is in deze zin een bezittelijk voornaamwoord, het eindigt met een 'w'.
'Vertelt' is hier een voltooid deelwoord, en eindigt dus met een 'd'.

Jean-Jaques Appelque | 19-08-05 | 20:19

Nieuwrechts
Tattoos, blowen en doc Martins horen ook niet bij het Hollandsche cultuurgoed.

Pannie | 19-08-05 | 18:48

King na Keez hoeft geen Komma!

Pannie | 19-08-05 | 18:46

@Nieuwrechts
Ik ken veel, héél veel mensen van Turkse en Marokkaanse afkomst die duizend keer beter zijn in Nederlands dan jij. Je zou je moeten schamen! Een kaalkopje die zijn eigen taal niet eens kent! Lachen, gieren, brullen... Man man man, wat ben jij dom zeg, niet te geloven... Echt een n00b.
Verder slaat je laatste post echt he-le-maal nergens op. Ennuh, nee, ik ga jou niet zeggen dat je maar naar Zweden moet verkassen want daar hebben ze ook een grote hekel aan kaalkopjes (waarschijnlijk ook een reden waarom daar minder gezeik is). Overigens kan ik je ook vertellen dat de sociale controle in Zweden en Japan vanuit de overheid enorm is - iets wat kaalkopjes als jij nooit zouden pikken, want het is "te links", he.
Daarnaast lees jij deze site kennelijk niet, of niet goed, want dat (overigens opgewarmde) 'nieuws' over die weblog van Nieuw Rechts staat gewoon op de voorpagina van dit medium.

Pharos | 19-08-05 | 18:41

@ nieuwrechts 16:57
Nou ga ik eens heel flauw doen, namelijk door te zeggen dat de Nederlandse taal ook een onderdeel van onze Nederlandse cultuur is. Voor iedereen anders, skip deze post maar.
"pharos hoe weet jij dat nieuwrechts ook een web log heeft, stiekem ook lid geworden?"
Allereerst is Pharos een eigen naam en bovendien het begin van de zin, dus dat wordt met een hoofdletter geschreven. Ten tweede moet er een komma volgen na Pharos.
Ten derde dient weblog aan elkaar geschreven te worden
Ten vierde moet er na "heeft" of een vraagteken danwel het voegwoord "of"
"En kan jou ego het niet aan als de waarheid vertelt word, en iedereen er mee besmet word."
In beide gevallen moet "word" met "dt" gespeld worden, en daarbij is het een vragende zin dus gaag de volgende keer een vraagteken op het eind.
"keez je zou een fantastische kinderboeken schrijver zijn doe er iets mee joh."
Nog een keer, Keez is een eigennaam en het begin van de zin, dus een hoofdletter. Verder moet er na Keez een komma. Datzelfde geldt voor het woord "zijn". Ook daar moet een komma ingevoegd worden.
En dat was nog maar de eerste alinea. Om deze post niet langer te maken dan noodzakelijk is, zal ik het hierbij laten. Je begrijpt de boodschap wel. Maar het is wel een beetje opmerkelijk voor iemand die de Nederlandse cultuur zo hoog in het vaandel heeft, nog niet eens de taal fatsoenlijk beheerst. Ik zou dus nog een stukje advies willen geven: kom maar terug als je de basisschool af hebt gemaakt, danwel overnieuw hebt gedaan.
( en nou maar hopen dat ik zelf geen fouten heb gemaakt ;)

King of controversy | 19-08-05 | 18:03

Ik wou gewoon even zeggen goed
zo pannie.

nieuwrechts | 19-08-05 | 17:49

Ik ben het niet altijd met pannie eens, en dat hoeft ook niet hij met mij ook niet. Pannie goed zo.

nieuwrechts | 19-08-05 | 17:01

pharos hoe weet jij dat nieuwrechts ook een web log heeft, stiekem ook lid geworden? En kan jou ego het niet aan als de waarheid vertelt word, en iedereen er mee besmet word.
keez je zou een fantastische kinderboeken schrijver zijn doe er iets mee joh.

Ik ben niet extreem rechts, iedereen loopt al jaren te schreeuwen dat die buitenlanders zoveel problemen veroorzaken, hier de oplossing trap ze er gewoon uit. En nee ik haat geen neger omdat ie zwart is en ik ga hem ook niet in elkaar beuken, gewoon terug naar zijn eigen land kan hij een economie op bouwen en samen leven met zijn eigen mensen.
Alle mensen zijn gelijk in deze wereld dat hoef je mij niet uit te leggen.
Gewoon weer een eigen samenleving opbouwen met onze eigen mensen onze eigen cultuur, en wees nu niet zo facking verdeelt jullie lijken net een stel kleine kinderen de 1 wil dit en de andere moet het weer zo hebben verenig je gewoon is, en bescherm ons eigen land of ben je daar misschien te slap voor en durf je het niet. Nederland is veel te verdeelt iedereen heeft maar een eigen mening, neem is een voorbeeld aan zweden en japan die houden nog van hun land en kunnen het nog af zonder buitenlanders omdat ze zelf al het werk doen daar zorgt de regering wel voor, hier zijn het allemaal kleuters ikke ikke ikke en de rest kan stikken, waarom denk je dat er zoveel mensen zomaar dood getrapt worden voor niks omdat elke nederlander een ego heeft ten grote van een boom, stelletje sullen verdedig je eigen cultuur toch is en je eigen mensen, of is dat allemaal te veel gevraagd. En kom niet met dat domme opmerkingen aan van ga dan naar zweden, zet je ego is aan de kant.

nieuwrechts | 19-08-05 | 16:57

Keez volgens mij mogen die Nederlandse kindertjes wel met die buitenlandse kindertjes spelen maar andersom vaak niet, of vergis ik me?

Pannie | 19-08-05 | 16:43

Wat hebben we in ned geweldigen mensen in de politiek,nu weer wilders schiet het land niet mee op.Nee dan vroeger Luns
lid van de nsb vertelde dat z,n opoe hem lid gemaakt had.Aantjes Germaanse ss van Agt riep ik ben een arier, de beste komt nu koning Pieter de pianist.Maar wie weet een keer komt er echt een goede daar wacht ik maar op.

yes | 19-08-05 | 16:14

@Nieuwrechts
Je boormaat Michiel Smit heeft nu ook een eigen weblog dus doe ons allemaal een lol en rot ff op hier want we willen je niet. Je stinkt namelijk en we willen niet dat je anderen besmet met je aanwezigheid hier.
Leuk, hé? Kan ik ook!

Pharos | 19-08-05 | 15:16

@nieuwrechts
Na dit verhaaltje lekker gaan slapen hè grote knul.

Groep drie komt terug in de klas na het speelkwartier. De juffrouw vraagt aan Marietje:" Wat heb jij gedaan in de pauze?" "Ik heb in de zandbak gespeeld, juf." "Heel goed Marietje, ga maar naar het bord en schrijf het woordje 'zand' op. Als je het goed spelt krijg je een koekje." Marietje doet het en krijgt haar koekje.

"En Jantje, wat heb jij gedaan in het speelkwartier?" "Ik heb met Marietje in de zandbak gespeeld, juf." "Heel goed Jantje, ga maar naar het bord en schrijf het woordje 'bak' op. Als je het goed spelt krijg je een koekje." Zo gezegd, zo gedaan en Jantje krijgt een koekje.

"En Mustafa Abdul, wat heb jij gedaan in het speelkwartier?" "Ik wilde met Marietje en Jantje in de zandbak spelen, maar ze gooiden stenen naar me." "Wel", zegt de juffrouw, "dat lijkt me klinkklare ontoelaatbare rassendiscriminatie, ga maar naar het bord en schrijf 'klinkklare ontoelaatbare rassendiscriminatie' op en als je het goed spelt krijg je ook een koekje.

Keez | 19-08-05 | 15:08

@Nieuwrechts
"we verzinnen wel wat op de problemen als vergrijzing"
Woeah! Nieuwrechts voor president! Vertel, o neo-NSB'er, houd ons niet gevangen in tergende nieuwsgierigheid: wat is dé oplossing voor het vergrijzingsprobleem?

Pharos | 19-08-05 | 15:00

vergrijzing... dat is zeker dubbelzinnig?

MachineGhost | 19-08-05 | 14:54

wat een eikel is die kerel toch ...

dragonov | 19-08-05 | 14:53

hannelore onze cultuur zijn grote dingen als bedrijven als fokker en blokker maar ook philips en heineken en daf, dat we als kleine landje zulke grote bedrijven hebben zegt wel iets over ons. Maar ook de kleine dingen als onze zuinigheid is echt nederlands zo maken wij onderscheid met andere culturen. Ik heb geen zin dat over honderd jaar hier alleen maar halve negers lopen en dat alleen maar voor dat stomme rot geld, we verzinnen wel wat op de problemen als vergrijzing.

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:42

Wat hebben mensen toch tegen Turken?
Nooit begrepen.
Turken werken, beginnen winkels e.d.
Ok, Koerden zijn nogal schietgraag, daar moeten ze nog een beetje aan werken.

Pannie | 19-08-05 | 14:36

Jij snapt het nog steeds niet he sukkel straks kom jouw dochter ook thuis met een neger lekker om halfbloedjes te hebben als kleinkinderen, waar is de trots gebleven voor onze eigen mensen ons eigen land, ik kan het wel doen met minder maar zeikers als jij kunnen misschien niet zonder die nieuwe bank of die nieuwe auto. Dat is ook mooi om alles maar op te geven voor een nieuwe auto.

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:35

Er is zat werk bijvoorbeeld bij tuiners dat word nu allemaal gedaan door arbeiders die hier maar een paar maanden in nederland zijn niet door de buitenlanders die hier wonen. Geloof me er is hier zat werk voor ongeschoolde mensen en dat kan die hoog opgeleide nederlander ook wel voor een paar jaar doen, je moet ook is wat over hebben voor je land. En het is al gauw beter dan een uitkering

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:30

@Nieuwrechts
Ja sorry, ik was even verdiept in www.empornium.us, toont meer diepgang dan jouw gereutel.
Maar goed, het is duidelijk dat je je enorm geërgerd hebt aan mijn generalisatie mbt tot jouw persoontje. Hoe voelt dat nou, om gelijkgeschakeld te worden met iets wat je helemaal niet bent of wilt zijn? Weet je iig hoe een Turk zich moet voelen als 'ie jouw braaksel leest.
Ach, en nu hangen dus alle Turken de crimineel uit, zeg je. Welnu, ik heb liever dat die jongens & meisjes hier de economie op gang houden, dank u.
Overigens, mochten types als jij het bijvoorbeeld morgen voor het zeggen krijgen alhier, dan houd ik jou en de jouwen dus verantwoordelijk voor de totale neergang van de economie.

Pharos | 19-08-05 | 14:29

pharos heb geen bomber jack kisten en kale kop jammer he. Misschien over 20 jaar geen blanke meer over, door sukkels als jij.
Heb verder niks tegen de bruine kleur van een turk, en ik vind ook dat alle mensen gelijk zijn, maar ik vind dit niet als ze onze cultuur verpesten en een beetje hier de crimineel uit komen hangen, laat ze lekker in hun eigen land een economie opbouwen. Word nu is wakker sul zet je oog kleppen af zie je al die problemen niet?

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:25

nieuwrechts> Wat is volgens jou de Nederlandse cultuur.?

Hannalore | 19-08-05 | 14:24

@Nieuwrechts
"Gewoon aan het werk trappen."
Sja, nu is er één probleem: er is voor veel van die mensen simpelweg geen werk, maar dat had je natuurlijk nog niet bedacht, dus bij deze.
Dan kun je natuurlijk banen gaan creëren, zoals we al doen met ID-banen, maar ja, dat kost geld en dat is er niet want Geert wil de belastingen verlagen, hé.

Pharos | 19-08-05 | 14:21

Er zijn hier toch nog serieuse mensen, is goed pannie.

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:18

Wilders is tenminste een klein stapje in de goede richting. Gewoon de nederlanders die niet willen werken en thuis zitten met een uitkering aan het werk trappen.

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:16

nieuwrechts laten we het volgende afspreken, ik spreek jou niet meer aan en jij mij niet meer! afgesproken???

Pannie | 19-08-05 | 14:14

@Nieuwrechts
Altijd al willen weten: hoe vóelt dat nou, zo'n kale kop? En zijn witte veters in je Doccies kwalitatief echt beter? En zijn die bomberjacks een beetje slijtvast of moet je vaak naar Punch om een nieuwe te kopen van je via zwart werk bij elkaar gescharrelde geld?
Gezien je laatste uitspraken is er voor jou maar één term mogelijk en dat is 'racist'.
"Stink turk", "blank", "bruin"... M
De eersten die over de kling gejaagd dienen te worden is vuilnis als jij.

Pharos | 19-08-05 | 14:14

Dat is ook wel weer zo pannie ik neem mijn laatste zin terug, dan ben ik nog liever arm.

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:11

Paros offtopic ik had hier nog een leuk eitje voor je gelegd overigens, voor als je wat bij wilt leren, wat ik betwijfel.

Pannie | 19-08-05 | 14:11

Pharos liever arm dan dat iedereen hier over 20 jaar bruin is, en die luie uitkerings gerechtigen die we nu hebben schoppen we wel aan het werk, ook al hebben ze een opleiding tot ontwerper van ik noem maar wat bruggen gevolgd, dan gaan ze maar lekker achter een vuilnis wagen hangen en anders geen uitkering meer dan zoeken ze het zelf maar uit. Kunnen we meteen het geld gebruiken voor vergrijzing. En als het helemaal niet anders kan heb ik nog liever een pool dan een stink turk, die zijn tenminste nog blank net als wij.

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:09

Paros dat zie je fout, de Polen worden de Surinamers van Nederland. Er zullen ongetwijfeld een paar jaar strubbelingen zijn, maar voor je het weet zitten ze overal en zijn ze getrouwd met Nederlanders. Bovendien werken Polen graag, ook al een verschil.

Pannie | 19-08-05 | 14:09

@Pannie
Ik woon juist in een zgn "multi-culti" wijk, maar het verschil tussen jou en mij is dat ik met die mensen praat en ik mijn meningen zelf vorm en niet door GW of de Telegraaf.
En verder, dat GW "gewoon de grenzen open" doet voor Oostblokkers: heel dom Nederland kankert nu al op al die Polen die hier "onze banen komen jatten". Dat die Polen hier komen omdat diezelfde domme Nederlanders a) veel te duur zijn en b) dat werk niet willen doen, komt niet in ze op.
Ik zeg jou dat de Polen over een jaar de Marokkanen van vandaag zijn, en niet omdat zij 'fout' zijn maar omdat - jawel - iedereen weer iedereen napraat.

Pharos | 19-08-05 | 14:03

Oke in alle haast maak ik wel is wat spel fouten, ik ben ook maar een mens, maak jij dan nooit fouten in je leven die hier op lijken of ben je soms heilig. Als iedereen loopt te zeiken over dat ik mijn cultuur wil bewaren en oke er zijn wel wat europeese invloeden maar dat is in heel europa zo, maar het hoeft toch nog geen marrokaanse of turkse te worden? star de grote heer hier en de grootste denker gaat ons nu vertellen waar we dan wel op moeten stemmen. En als je zo n grote smoel hebt over de nederlandse cultuur lever je paspoort in en FLIKKER DAN RAP OP UIT NEDERLAND.

nieuwrechts | 19-08-05 | 14:01

Pharos 19-08-05 @ 13:45
De niet-westerse immigratie voor vijf jaar stilleggen, zo was het.
Jij woont in ieder geval niet in een multi culti wijk, dat is wel duidelijk.
Anders zou je weten dat de oplossing niet uit die regionen komt.
Wilders gooit gewoon de grenzen open voor de oostblokkers als het moet.

Pannie | 19-08-05 | 13:57

Clavan jij moet niet zoveel trekken joh..

Pannie | 19-08-05 | 13:52

@Faustus:
"Belasting verlagen".
Leuk idee natuurlijk maar een belastingverlaging moet toch ergens door betaald worden. Dat worden dus bezuinigingen en dat strookt niet met "misdaad bestrijden", want daar heb je nu juist geld voor nodig.
"Terreur aanpakken" graag, maar wederom: hoe gaat Geertje dat dokken als hij ook de belastingen wil verlagen? Ziekenhuizen dichtgooien en bejaardenhuizen sluiten?
"Immigratie stoppen". Ehm, ik weet dat er veel 'Nederlanders' zijn die dat helemaal zien zitten, maar die dus duidelijk niet begrijpen dat als NL niet snel veel meer immigranten opneemt, er over een jaar of 20 niet genoeg werkenden zijn om de kosten van de vergrijzing te kunnen betalen (overigens ook weer in strijd met die gewilde belastingverlaging).
Oftewel, Geert lult niet uit zijn nek maar uit zijn reet en wat mij betreft is iedereen die in zijn "ideeën" gelooft een blinde, dove en bovenal domme sukkel.

Pharos | 19-08-05 | 13:45

Nix mis met Geert Wilders en zijn programma:
Belastingen verlagen/misdaad bestrijden/terreur aanpakken/immigratie stoppen/onafhankelijk blijven

Dr. Faustus | 19-08-05 | 11:37

Ik hoop dat GW net zo'n macht krijgt als die Duits-Oostenrijkse schilder-redenaar van weleer, ik werp me dan graag op als zijn staatssecretaris van propaganda teneinde een snel einde te kunnen maken aan alle misstanden die er momenteel heerschen in Nederland, en Europa, en de wereld.

Dr. R. Clavan | 19-08-05 | 11:27

Ik ben ooit eens door journalisten bevraagt, van die drie uur durende bevraging kwam slechts 30 seconden in het journaal en slechts 1200 woorden in de krant. Was ik zo oninteressant of waren ze op zoek naar informatie die ze nog niet hadden? Ondanks vastgelegde afspraken heeft geen enkele journalist zich gehouden aan de gemaakte afspraken en dus zal ik bij een volgde journalistieke bevraging zoveel boude uitspraken doen dat zij volop keuze hebben. GW verkeert volgens mij in dezelfde positie.

Ksi-Ziks | 19-08-05 | 10:08

De moeder van Geert had vroeger ook een leesmap die werd rondgebracht door Mohammed in een DAF 33 ......

Roberto Fransisco | 19-08-05 | 10:00

@ Keez,

Een lesje Nederlands is inderdaad nuttig.

Mike in het zwart | 19-08-05 | 02:52

@nieuwrechts
serieuse=serieuze
grijse=grijze
messchien=misschien
anderenen=anderen
apperaten=apparaten

Als er iemand momenteel aan brute cultuurverkrachting doet ben jij het wel. Mijn God, neem zo spoedig mogelijk een spoedcursus "Nederlands voor kaalkopjes" of "Nederlands voor FMK´s" en kom dan maar weer je vuil spuien want dit is niet om aan te zien. Een Ariër die buitenlanders de deur probeert te wijzen in gebrekkig Nederlands; het toppunt van ironie. Als dit de Wilders sympathisanten zijn die de toekomst moeten brengen zie ik deze zeer somber tegemoet. Je vroeg trouwens om één ding te noemen die buitenlanders goed hebben gedaan. Mijn goed "ding" van vandaag is in ieder geval jou een lesje Nederlands geleerd te hebben. Peace brother...

Keez | 19-08-05 | 01:47

. preacher 19-08-05 @ 01:24
Oja dat van die 20 zetels is waar, sorry ;)
Ik bedoelde dan krijgen ze er nog 20 extra.
Als Wilders vaker op tv komt dan gaat hij het verzieken, bovendien komt Peter R. er nog aan, als hij zich niet bedenkt en terugkrabbelt tenminste..
Als ik heel eerlijk ben denk ik nog steeds dat 6 zetels het maximum haalbare voor Wilders is, mits ze geen aanslag op hem plegen natuurlijk, maar dat is mijn mening.

Pannie | 19-08-05 | 01:36

@pannie@00:47
De SP staat al een tijdje op zo rond de twintig zetels, volgens Maurice dan.
n19.noties.nl/v/get.php?id=1681&a...
Wilders toch nog op 8...

preacher | 19-08-05 | 01:24

Starf#cker en jij moet je ook niet aanstellen want wilders doet gewoon z'n ding, en dat is maar goed ook want iemand moet het doen. Laat wilders de zaken maar hard stellen, dan kan iemand anders de zaken zachter stellen en er mee weg lopen.
Voor de rest stelt het helemaal geen reet voor, of hij moet ineens een paar troefkaarten uit z'n mouw toveren, maar dat lijkt me sterk.
Ik denk dat eventuele sterke kandidaten eerder met Peter R. de Vries in zee zullen gaan, daar zou je je beter druk om maken.

Pannie | 19-08-05 | 01:13

@Pannie Je kan zo naar Toomlers. Die laatste mag in een lijstje.

Starf*cker | 19-08-05 | 00:58

Nieuwrechts als jij je zorgen maakt om je cultuur moet je op klompen gaan lopen ipv op Doc Martins.

Pannie | 19-08-05 | 00:50

Starf*cker 19-08-05 @ 00:09
Ja jij misschien, met die wilde moeder van je!

Pannie | 19-08-05 | 00:48

preacher 19-08-05 @ 00:24
Uiteraard! Als Agnes Kant wordt doodgeschopt door een groep skinheads (ik noem maar iets geks) staat Marijnissen morgen ook op 20 zetels. Maar een poll is iets anders dan verkiezingen.

Pannie | 19-08-05 | 00:47

ik ben tegen zo ongeveer alles waar wilders voor is, maar ik heb er absoluut respect voor dat ie zich niet laat intimideren.niet door extremisten en niet door dit soort 'journalisten'die bloed willen zien.
aangzien ik harstikke links ben hoop ik dat ie veel kiezers van vvd wegkaapt, dan kunnen we eindelijk al die vastgeroeste rechtse politici van het pluche schrapen.

aurora | 19-08-05 | 00:46

panie=pannie, excusez moi !

preacher | 19-08-05 | 00:25

@Panie@23:50
Hij stond heel even op 20 ! zetels in de poll's nadat Theo van Gogh was vermoord...

preacher | 19-08-05 | 00:24

Wat Starf*cker nu weer zegt is om de kleine denkers te beinvloeden......
Ach, en zo is de cirkel weer rond.

Cesarino | 19-08-05 | 00:20

@Nieuwrechts Angst is een slechte raadgever. En wat nou "onze" cultuur. Wij zijn een mix van Spaans, Frans, Duits en wat al niet meer. Wat Wilders zegt is vooral om grote denkers als jij te beinvloeden.

Starf*cker | 19-08-05 | 00:09

pannie
Straks staan er helemaal geen elektrische apperaten meer in je huis.

nieuwrechts | 19-08-05 | 00:07

Aanstellen linkse mensen als jij zien nu eenmaal geen gevaar in buitenlanders. Ze gaan onze cultuur verpesten, alleen daar gaat het mij om. Wilders zegt het wel en heeft een goede wil, in ieder geval beter dan die anderenen, die durven niet eens te zeggen waar het op staat.

nieuwrechts | 19-08-05 | 00:05

Dat ding heet toch de vleesmap? Heel zwaar werk hoor, m'n vader heeft er maar net zijn pensioen mee gehaalt, althans dat beweert mijn moeder.

aha-erlebnis | 18-08-05 | 23:52

4 zetels of meer voor Wilders en ik eet m'n computer inclusief keyboard, muis en muismat op!
Of 'ze' moeten een week voor de verkiezingen Hirsi Ali d'r strot doorsnijden of een aanslag plegen, dan krijgt'ie er nog 2 bij... maximum 6 zetels, brrrr, Holland huivert!

Pannie | 18-08-05 | 23:50

Wilders premier! Dan heb ik nog liever Bush, Mugabe of Poetin, om eens een paar grapjassen te noemen. Je was trouwens weer in vorm, Fleisch, met je leesmaptypering. Dat zoiets nog bestaat.

Iovanni | 18-08-05 | 23:46

Wilders en zetels blijf ik nog steeds een vreemde combinatie vinden. Maar het is hetzelfde als met Fortuyn. Misschien stem ik wel op hem zodat hij samen met nog een vriendje in de Kamer belandt. Kan je lachen.

King of controversy | 18-08-05 | 23:28

ik gok toch op meer zeteltjes pannie (maar premier hoeft ie van mij ook niet te worden, het is en blijft een limburger natuurlijk)

DikkeLeo | 18-08-05 | 23:25

Nieuwrechts jij moet je niet zo aanstellen man! Waar woon jij eigenlijk?

Pannie | 18-08-05 | 23:24

jokari 18-08-05 @ 22:26
Maak je maar geen zorgen hoor. 3 zeteltjes maximum.
Premier? Sjeesus, hoe wereldvreemd moet je zijn...
Vraagje: waar zou jij heen gaan dan? (altijd lachen dit..)

Pannie | 18-08-05 | 23:21

Dat kan verlopig nog niet pannie, partij bestaat nog maar een paar jaar. Maar messchien over een jaar of 6.

nieuwrechts | 18-08-05 | 23:15

Kan iemand 1 ding vertellen wat die buitenlanders hier goed hebben gedaan, weg er mee die geitenneukers.

nieuwrechts | 18-08-05 | 23:12

Moet jij niet op Michiel Smit stemmen dan?

Pannie | 18-08-05 | 23:11

-weggejorist-

nieuwrechts | 18-08-05 | 23:08

Wilders krijgt mijn stem ook, nog de enige serieuse rechtse partij. Ik roep iedereen om op wilders de stemmen.

nieuwrechts | 18-08-05 | 23:05

en als jokari toevallig uit noord-afrika komt kan wilders op mijn stem rekenen!

DikkeLeo | 18-08-05 | 22:57

Als deze meneer premier wordt, ben ik weg. Een beetje zieltjes winnen door je collega's zwart te maken? Hou het op argumenten en feiten aub.
Mocht u dit lezen heer Wilders: DE COUPE SOLEIL IS AL 20 JAAR UIT!! (Tenzij je Sjonnie heet en in Flodder speelt)

jokari | 18-08-05 | 22:26

Wilders wil wel de maximumsnelheid omhoog trouwens...

Pannie | 18-08-05 | 22:11

Tsja... wat zal ik daar nou eens van zeggen...

Pannie | 18-08-05 | 22:06

baviaan 18-08-05 @ 21:52
Wat heeft zo'n Agnes Kant dan zoal bereikt bijvoorbeeld?
Ok ik zoek het zelf wel even op.

Pannie | 18-08-05 | 21:57

@Pannie
Zoiezo gaat het er bij de SP heel anders aan toe dan bij andere partijen en ook bij de lijst GW. Leden die in de tweede kamer zitten moeten eerst zoveel jaar in een lokaal post gewerkt hebben en ook wat bereikt hebben daar. Geen woorden maar Daden is het motto dus.Dat zie je lang niet overal...

baviaan | 18-08-05 | 21:52

@Super Gok ik. Eerst Hannalore e tuinbroek afraggen en dan het Zeeman-ondergoed. Uiteraard met wederzijdse instemming.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:50

Jongens gun die Wilders toch z'n 2 zeteltjes! Het white trash moet ook iemand hebben om op te stemmen, daar is het een democratie voor, of niet soms?
Die mensen moeten ook eens in de vier jaar hun eitje kwijt!
Laat Wilders maar de achterdeur in de gaten houden, daar is'tie geknipt voor.

Pannie | 18-08-05 | 21:50

Hoe weet jij dat ik al mijn haute couture bij de zeeman haal?

superjan | 18-08-05 | 21:49

@Pannie Volgens mij komt gruizig uit Drenthe en gaat over een geile stier.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:49

Gruizig, mooie taal toch dat Haags!

Pannie | 18-08-05 | 21:47

@Pannie Maar ik help je wel

@SuperJan Met Femke EN Hannalore bijelkaar zeker. Scheuren die tuinbroeken een beetje gemakkelijk en die lingerie van Zeeman?

Starf*cker | 18-08-05 | 21:45

@star>geyl

superjan | 18-08-05 | 21:42

Heet jij Berber?

Pannie | 18-08-05 | 21:40

@SuperJan Sehnsucht heet dat. Als je vrouwen als Hannalore uit de tuinbroek bevrijd gaat er een wereld voor je open. Wat is gruizig trouwens?

Starf*cker | 18-08-05 | 21:39

@Pannie VISIE!!! Dat heeft Marijnissen meer in het topje van zijn pink dan die gek in zijn lijf.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:37

@star>de naam hannelore heeft een zeker "je ne sais quoi" zeker als ze dit soort teksten gaat uitkramen, dan wordt ik daar heel gruizig van.

superjan | 18-08-05 | 21:37

@SuperJan een scheet is geen idee.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:36

@SuperJan Hannalore heeft iets geils. O ja, jij bent gek op van die Tiroler pornofilms. Was ik vergeten. Hannalore vind ik meer klinken als Berlijn bij gedempt licht uit de Fassbinder-films.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:35

@Superjan: dat kun je toch met de beste wil van de aardige wereld geen "ideeen" noemen??? Dan ga je posthuum de "ideeen" van D66 nog bijna waarderen, godbetert. GW komt niet verder dan puberale oprispingen

Berber | 18-08-05 | 21:33

@Superjan: dat kun je toch met de beste wil van de aardige wereld geen "ideeen" noemen??? Dan ga je posthuum de "ideeen" van D66 nog bijna waarderen, godbetert. GW komt niet verder dan puberale oprispingen

Berber | 18-08-05 | 21:33

@penpal> sharon zit al een week in de darkreaum met een tenalady vol pindakaas met stukjes noot.

superjan | 18-08-05 | 21:33

@Pannie Wellicht komt het door mijn acute te hoge testosteron-spiegel. Jij zou het er goed mee kunnen doen. Ze is buitengewoon funny.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:32

Ja laten we het over de van zuur-en-gif vertrokken mond van Halsema hebben, het feit dat ze haar tukse accent verloochent en haar haar afgeknipt heeft. Voor woorden, argumenten en visies is geen ruimte in de politiek. Ik pleit voor de Partij van Trendy haardracht, Colgateglimlachen, en Presentatie.

Zelf zou ik het liefste stemmen op een MP die eruitziet als Brad Pitt, of als het een vrouw is, iemand die lijkt op Monica Lewinksy toen ze nog dun was, met de kin van Jennifer Aniston, met blond haar in een lila mantelpakje. Dat lijkt mij de mooiste democratie.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 21:32

@berber> Geert zit vol ideeen. leest zijn site eens.
@hannelore> leuke naam. heeft iets geyls.
@Thyg> Ik wou dat geert een beter imago zou hebben bij mensen die ik zeer waardeer zoals jij, t is echt een leuke vent.

superjan | 18-08-05 | 21:32

@Hannalore OK. Ik ging te ver. Mea Culpa. Maar dit thema maakt altijd de beest in mij los. Hoewel ik het met je conclusie eens ben. GW is een schaamluis in de politiek.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:31

Het woord "grijze muizen" is al eens uitgesproken door Sharon Dijksma,(PVDA) naar ik meen voor de verkiezingen in 1999.
Heb toen haar mijn voorkeurstem gegeven in de hoop dat zij in Den Haag iets teweeg kon brengen.
Eewig spijt.

penpal | 18-08-05 | 21:28

Starf*cker> Is het dan al ochtend.? Euhm, goedemorgen dan. ;-)

Hannalore | 18-08-05 | 21:28

Berber, nog zo'n humorloze leftie trouwens..
Star dat mopje van jou over die eenmotorige bromvlieg zou ze vast geweldig hebben gevonden!

Pannie | 18-08-05 | 21:28

Starf*cker 18-08-05 @ 21:21
Ik weet dat ze ongetwijfeld best aardig is. Maar ze heeft geen humor en lacht alleen om haar eigen 'grapjes' die ook nog eens altijd over de 'domheid' van anderen gaan.

Pannie | 18-08-05 | 21:25

Veel woorden, maar slecht besteed: niemand heeft tot dusver Geert Wilders op zoiets als een mening, of zelfs maar een idee kunnen betrappen. Dit interview (ik heb 't net gelezen) onderstreept dat maar weer eens. Hoeveel zinnige discussie kun je wijden aan zoiets stompzinnigs als GW?

Berber | 18-08-05 | 21:24

Van het zweet zeker..

Pannie | 18-08-05 | 21:21

@pannie Ik wil je in vertrouwen melden dat je je daarin vergist. Femke is gezellig. Politiek heb ik er niets mee, maar ze is zeer funny.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:21

@Thygros Raak. Los van de homovraag. Geert kan zichzelf niet relativeren en holt uiteindelijk zichzelf voorbij.

@Hannalore Dit soort verhalen steek je toch niet af als je morgenochtend mijn rug afdroogt? Dan pers ik zelf wel mijn sinassappeltje. Kom er niet doorheen.

Starf*cker | 18-08-05 | 21:19

En eehm, oh ja, het zijn natuurlijk kleine groepjes extremisten die zich met dit soort rauwe strategieën bedienen.

Hannalore | 18-08-05 | 21:18

Nee met Femke Halsema kan je lekker een biertje drinken zeker..
Ik denk dat ze op een elektrische citruspers zal moeten gaan zitten voordat ze een beetje loskomt.

Pannie | 18-08-05 | 21:17

TM> Natuurlijk is iedereen, ongeacht zijn identiteit, zelf verantwoordlijk voor zijn daden. Maar sta mij toe één van mijn favoriete stokpaardjes van stal te halen: 'identity politics'. En lees het volgende linkje eens: en.wikipedia.org/wiki/Identity_politic... Ik beschouw 'identity politics' als een emancipatie strategie waarin de groep centraal staat, het 'anders zijn' wordt benadrukt, en assimilatie als een vorm van onderdrukking wordt gezien. Vergelijk de volgende betogen uit de hieronder genoemde site's met elkaar:
www.indymedia.nl/nl/2003/10/14145.shtm...
en
home.wanadoo.nl/queerguerilla/page1.ht...
Twee citaten. Uit de eerst genoemde site: 'De integratie' is historisch verbonden met het nationalisme en de nationale staat. Niet-nationale staten kunnen zonder, en dat was meestal het geval.' En uit de tweede komt het volgende: 'Queer Guerilla heeft weinig op met de gezapigheid die heerst binnen de gevestigde homobeweging. Deze laat zich inkapselen in een maatschappij waarmee van alles mis is, terwijl er gestreefd zou moeten worden maatschappijverandering in een breder verband.' Wat je ziet is dat woorden als 'islam' of 'homosexueel' slechts oppervlakkige 'dekseltjes' zijn die datgene waar het om gaat, de emancipatie strategie, afdekken. Deze klinkt kortweg als volgt: 'ik ben een minderheid, de maatschappij deugt niet, en ik verwerp de maatschappij door mijzelf niet te assimileren.' Dat is natuurlijk allemaal prima, maar het moet niet zover gaan dat iemand een gevaar wordt voor de samenleving. Het enige dat GW doet is olie op het vuur gooien. Een goed politicus herkent dit soort structuren en weet deze op een goede manier te bekritiseren. En dat doet GW dus niet.

Hannalore | 18-08-05 | 21:12

@Superjan en TM: Ik associeer HIV niet met Homo zijn. Het was meer een opmerking van, ik vind het zo'n negatieve eikel. Je ziet hem nooit een blij en enthousiast, lol hebben een gebbetje maken. Ik vind het gewoon geen prettig persoon en het is de eerste hetero die ik de benaming relnicht mee zou willen geven.
@TM: Dankjewel? Ben jij GW?

Thygros | 18-08-05 | 21:04

@Thyg en TM> jullie halen twee dingen door elkaar. Geert is geen heaumeau. Geert komt op voor heaumeaux. Er zijn namelijk steeds meer mensen die alle heaumeaux het liefst aan een koordje zien bengelen.

superjan | 18-08-05 | 20:44

@ starf*cker 17.31 : Voor de maaltijd de aanbeveling uit uw openingszin opgevolgd... Taaie hap, veel ook. Vandaar even uit de lucht. Tijdens het eten meer gesmuld van het herlezen van uw genuanceerde mening over het toekomstperspectief van verschijnsel Wilders. Amen.

Kleinius | 18-08-05 | 20:42

@Thygros : " Ik weet het niet, ik krijg bij Geert het gevoel dat het enige positieve van die man zijn Hivtest is."

Dank je wel. Gemeen uiteraard, maar what the fuck? Hij is leuk.

TM | 18-08-05 | 20:33

@thygros> Geert is echt echt echt een vriendelijke vent waar je een prima pils mee kunt drinken. Of twee of drie.

superjan | 18-08-05 | 20:28

@ Kudtkip 'welkom bij wat eten we vandaag': veldsla, mango, meloen, verse basilicum, pijnboompitten en een dressing van zoetzure chilisaus, beetje soja en bruine suiker...

wattan!! | 18-08-05 | 20:24

@superjan: Ik weet het niet, ik krijg bij Geert het gevoel dat het enige positieve van die man zijn Hivtest is. Niks ten nadele van jou, maar ik bedank toch liever.
Ik weet niet wat het is maar ik denk gewoon dat die man niet gezellig en leuk een biertje kan drinken en lol kan hebben.(biertje is faculatief voor de geheel onthouders of liefhebbers van andere dranken). Als je dat niet kan kun je niks denk ik dan altijd.

Thygros | 18-08-05 | 20:16

Ach, als ie van zijn eigen moeder steelt dan zal die (als ie in de politiek iets te zeggen krijgt) ook wel van de burgers stelen...

da wizard | 18-08-05 | 20:10

gatver!!! ik zie een foto van geert.
mijn avondmaal de wc ingekotst.

targent | 18-08-05 | 20:10

Indonesie een voorbeeld van een democratisch land, ik geloof toch echt dat er onlangs in Atjeh de sjaria is ingevoerd.

Ik geloof dat de Nieuwe Revu z'n huiswerk niet zo heeft gedaan (Geert ook niet trouwens anders had hij het wel geweten...)

Mujahid | 18-08-05 | 20:01

Hannelore: dat zal allemaal waar zijn, maar dat doet niets af aan het feit dat als deze mensen van de vrijheden van het Nederlandse systeem gebruik willen maken(doe wat je wilt, tot op grote hoogte in elk geval), ze ook verantwoordelijk zijn voor hun daden.

In Nederland kijkt de wet niet naar wat of wie je bent, zij kijkt naar wat je doet. En zolang het bij praten blijft is er hoop. Zodra zo'n figuur de fout vreselijk in gaat is het zijn eigen verantwoordelijkheid.

Dus nee, ik kan niet zitten met Samir A. of Mohammed B. Ze wisten donders goed dat ze over de grens stapten. Sociaal isolement of niet. Maatschappelijk verdwaald of niet.

TM | 18-08-05 | 19:52

@Thygros> geert is ene goeie. trust me on this one.

superjan | 18-08-05 | 19:51

Moet ik nu echt een heel artikel over die man gaan lezen om erachter hoe dat verhaal van het beroven van zijn moeder in elkaar steekt? Dacht het niet.

Thygros | 18-08-05 | 19:47

toch komt tijdens dit interview wel mooi even naar boven hoe het er bij de VVD aan toegaat. Ik denk dat in alle grote partijen zoals CDA, VVD en PvdA het meer een worsteling om de macht is dan dat het om de inhoud gaat.

Hoewel ik het absoluut niet met wilders eens ben, heb ik net als hij een hekel aan die politici van de (grote) politieke partijen. Pure vriendjespolitiek in die kringen, en stuk voor stuk zijn het van die mensen die zichzelf graag horen praten en zichzelf ontzettend interessant vinden.

Dan is Wilders toch een verademing, maar de SP ook. En die hebben toch mijn voorkeur meer.

baviaan | 18-08-05 | 19:47

Mijn zegen heeft hij.

Ik heb in een berucht deel van Amsterdam-West gewoond en als je ziet hoeveel jonge Marokkaanse jongens nu in Mohammed B. kostuum over straat lopen t.o.v. 3 jaar geleden (toen zag je dat nog niet) ga ik me ook ernstig zorgen maken over de toekomst van Nederland. Ook lopen echt alle moslim meisjes daar met een hoofddoek tegenwoordig. Er is in die buurt trouwens ook een keer iemand neergestoken omdat deze tijdens de ramadan een blikje fris dronk op straat. De grootste groep niet-westerse allochtonen zijn trouwens import bruiden die de Nederlandse taal niet of nauwelijks beheersen waardoor er "thuis" geen Nederlands wordt gesproken. Door hier geen paal en perk aan te stellen (wat Geert dus wél wil als ik het goed begrijp) lossen we natuurlijk nooit de taalachterstand van allochtone jongeren op.

foxmeister | 18-08-05 | 19:42

Vroeg of laat (liever vroeg) valt de hoogvlieger neer. Zoals eerder opgemerkt door Brusselmans (heeft mijn bericht vandaag via de redactie ge bereikt?) zou de man wel wat meer verbale weerstand mogen krijgen. Wellicht slijpt hij zijn ideeën en plannen daaraan, maar z?n fixe op moslims (ja Hannalore) raakt hij niet kwijt, koers is ingezet en zal gevaren.

17:42 @ HyBriD VorTeX,
zodra een ondernemer de louter politiéke arena wil betreden? afijn, dat weet Rababerke beter uit te leggen.

Verder, beste heren (waar is ze eigenlijk?) bevallen culinaire suggesties altijd, zeker rond dit uur, al me doemen taferelen van de Duitse kannibaal op en dat is ZI (alweer hersteld op volgend topic zie ik) niet zo aanlokkelijk?

Kudtkip | 18-08-05 | 19:26

@Jean-Jaques Appelque> Ik twijfel dan ook niet aan het feit dat Samir A. ter eer en glorie van zichzelf handelt. Maar ik denk dat het wel belangrijk is om dat 'zichzelf' van dit mannetje te onderzoeken. En, zeker niet onbelangrijk, zijn directe omgeving, en de invloeden die deze op hem heeft, flink door te lichten.

Hannalore | 18-08-05 | 19:15

@Pannie 18-08-05 @ 18:32 Ben je nou helemaal besodefcukedup? Ga je toetsenbord met groene zeep wassen.

Kenny013 | 18-08-05 | 19:14

@Hannelore
Ik zie Samir A. als een slechterik zoals je die in James Bond films zag. Een rare kamer, met vlaggetjes en kaarten, vuurwapenonderdelen en vervelende plannen om de wereld te onderwerpen. Waarom hij het doet, is een tweede. Ik denk vooral ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 18:42

*Slik*... nou vooruit dan. Goddomme, ik ook altijd met m'n grote bek...

ZI | 18-08-05 | 18:38

Er zijn van die dagen dat ik aan een oud collega moet denken. Hij was een zachtaardige, intelligente en hardwerkend man én moslim. Ik denk dat GW door de toestand waarin hij leeft niet meer kan inzien dat ook 'de moslims' een pluriforme groep zijn, als je al van een groep kan spreken. Maar het zal mij niet verbazen dat hij dat nooit heeft kunnen of willen inzien. Wellicht moet GW maar eens zijn belagers goed bekijken:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/004254.h...
Het eerste wat in mij opkwam toen ik Samir A. zag was zoiets als:'Hé mothafockah, watskeburt, loop je een beetje lekker te pimpen, m'n jongen?' Onlangs verscheen er een boek van Stanley Crouch waarin deze stelt dat de zoektocht naar (etnische) identiteit mensen opsluit in een niet-authentieke identiteit. Deze schrijver richt zijn kritiek vooral op de hip-hop (sub)cultuur. Ik denk niet dat het echte probleem gevormd wordt door de islam of hip-hop. Ik denk eerder dat figuren als Samir A. verstrikt zitten in een gepolitificeerde non-identiteit waarvan etniciteit, subcultuur en een onduidelijk zelfbeeld de hoekstenen zijn. Ik denk dat politici er beter aan doen om dat gegeven onder ogen te zien i.p.v. zich blind te staren op de islam.

Hannalore | 18-08-05 | 18:35

Die Wilders is eigenlijk gewoon een Jan Marijnissen maar dan anders.

Pannie | 18-08-05 | 18:32

Integer?? Hij heeft een paar keer iets te hard geroepen en kwam er een beetje te laat achter dat ie te ver ging! Nu kan hij niet meer terug en schreeuwt maar door in de hoop dat het nog ergens toe leidt. Je kunt dit verwarren met integriteit, maar volgens mij is dat iets anders.

Insertcoin | 18-08-05 | 18:26

@jack99990
Wat bedoel je nou precies? (ik heb mijn eigen interpretatie er wel van, maar heb liever toch jouw uitleg)

Jean-Jaques Appelque | 18-08-05 | 18:21

Een hele eer voor Lukasdelinkselul om in dezelfde Nieuwe Revue te mogen staan als Geert Wilders zeker?

Pannie | 18-08-05 | 18:16

@Je Zwager @ 17:57
Helaas is het niet belangrijk wat jij vindt. Ook helaas is het wel belangrijk hoe een politicus overkomt bij het volk, bij het electoraat.
Weet je, al gaat die geblondeerde snol 'tig keer op zijn kop staan en blijft hij roepen: "Ik blondeer mijzelf al vanaf mijn twaalfde en ik vind dat ik er leuk uitzie!", feit is dat de meeste mensen als ze hem zien iets denken als: "Moet je nou toch eens kijken! Wat een eikel!"

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-08-05 | 18:14

@King Mooi gesproken!

Starf*cker | 18-08-05 | 18:11

Goedverdomme, nou heb ik eindelijk twee argumenten tegen deze Wilders gevonden, weigert iedereen er op te reaguuren.
Dan maar weer op de oude manier: Wilders is een geblondeerde Limboer die met zulke afgezaagde opmerkingen komt dat zelfs zijn eigen haar er grijs van wordt, Sterker nog, zelfs zijn pruik begint te vergrijzen.
En daarom is het dus een slecht politicus.

King of controversy | 18-08-05 | 18:07

@Je zwager: zeker mee eens. Bovendien staat het idee van de overheid verkleinen en minder belastingen me zo verschrikkelijk aan...

Laat deze man eerst 's. Kan het heus zoveel slechter zijn dan de ideeen van Carla Peijs of Zalm of Brinkhorst?

Onmogelijk!

mrXL | 18-08-05 | 18:02

@Zl. Als je hier niet gewed had, had je rijk kunnen worden. Ze zijn zo beinvloedbaar he, die linkse rakkers ;-)

Think | 18-08-05 | 17:57

Mensen zijn meer bezig met de man belachelijk te maken, dan daadwerkelijk naar zijn ideeen te luisteren. Jammer. Ik vind het een integere man. Een populist had allang zijn conclusies getrokken en niet hoog spel bij de VVD gespeelt.

Je Zwager | 18-08-05 | 17:57

@Starf*cker. Daar is ons duveltje uit het doosje dan! Maar als GW zichzelf om zeep gaat helpen, waarom loop jij dan als een klein kind steeds te miepen over hem? De angst zit diep...

Think | 18-08-05 | 17:55

@ ZI

Met een beetje peterselie is je wapen wellicht nog te verteren..

Smakelijk!

Brusselmans | 18-08-05 | 17:44

En anders moet ik ook maar de politiek in. Afin. Eet smakelijk.

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 17:42

Hij toont weer aan dat hij een "one issue" partij wil/heeft.

laffer | 18-08-05 | 17:42

@ labarbe

De ene corrupte poppenkast inruilen voor de andere, het is en blijft water naar de zee dragen..

@ Starf*cker

Krachtige samenvatting! Hoe denk je eigelijk over bijzonder onderwijs?

Brusselmans | 18-08-05 | 17:42

Of ik mis iets... dat kan natuurlijk ook. Zou wel heel uniek zijn, dat wel. Maar het kan wel natuurlijk.

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 17:41

@. Starf*cker
Krachtige samenvatting. Geheel mee eens. Maar, het is wél één van de weinigen (jammer dat het deze moet zijn) die zijn muil opentrekt over dit soort zaken... de een stelt vragen, de ander trekt zijn muil open... verder gebeurd er niets, maar toch. Ze praten. En praten is goed. Ondernemen is beter. Maar ja... dat hebben ze allemaal al wel gehad... dat ondernemen. Ik bedoel... als je écht iets kan ondernemen ga je niet de politiek in natuurlijk...

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 17:37

@SF
Typisch gevalletje van broodje lul dus....

preacher | 18-08-05 | 17:35

@Brusselmans, kunnen we de Nassau's niet eens een tijdje omwisselen met die Saksen-Coburgers van jullie? Ik wil me ook wel eens aan iets anders ergeren.

labarbe | 18-08-05 | 17:32

Eten jullie allemaal maar lekker je lul op. Deze karakterologische minusvariant heeft gelukkig een hoog zelfdestructief karakter. Vandaar dat ik er maar geen column aan besteed. Deze man heeft zijn momentum gehad en zal nu, zie de Revu, met de dag meer van zijn destructieve aard tonen en als burgemeester van Aarle-Rixtel eindigen waar hij na een jaar de zak krijgt omdat hij wellicht een bevriende Limburgse aannemer aan een klusje helpt zonder daar BTW voor te vragen of zoiets. Als De Mol en Peter R. goeie mensen weten te vinden zal die grijze Napoleon uit Venlo snel figurant zijn. De enige hoop voor meneer W. is dat er weer een ontsnapte TBS-er schietend rondgaat of een nieuwe Mohammed B. zijn pistool leegschiet.Dan mag ie tussen de schuifdeuren weer de staatsman spelen.

Starf*cker | 18-08-05 | 17:31

@ Pehdur : GW heeft jou ieder geval in zijn zak. Het is goed scoren door in te spelen op de angsten (voor geitenneuqers) en de frustraties (over de huidige politiek) van telegraaflezend Nederland. We gaan het zien, jongen! GW als MP, Eerdmans op Justitie en Hirschi Ali op BZ. Dan zal alles rech kom! En kan jij weer rustig slapen.

Kleinius | 18-08-05 | 17:15

Wilders is in ieder geval eerlijk over zijn oude partij. Maar iedereen wist toch al lang dat de VVd bestaat uit rijke achterbakse aandeelhouders die hun eigen portemonee zitten te vullen.
--
?Ik was brutaal. Ik hield tijdens de les mijn jas aan. Ik spijbelde. Dan gingen we een krat bier kopen.?
Nou dan drinkt ie inieder geval geen Holandia bier als de rest van fout Limburg...

da wizard | 18-08-05 | 17:12

Ach... iedereen heeft wel eens gespijbeld, bier gezopen en misschien wel een stikkie gerookt... Hij komt er wel voor uit... anders krijg je van de Bill Clinton dingen :"I did not have sex with miss Lewinsky..." En achteraf... Hij is gewoon eerlijk! Zouden er meer moeten doen!

Kris | 18-08-05 | 17:09

@kleinius
Iemand een zwakbegaafde kneus noemen noem ik trappen ja. Hoe noem jij dat, je mening? Bwuhahaha!

En hoe komt wilder bij de VVD op een lijst?? Waarom sta jij niet op een lijst?

De huidige politiek is niet tot zo veel goeie dingen in staat heb ik gemerkt de laatste jaren. Dat moet makkelijk beter kunnen.
Hij kan misschien een einde maken aan dat overdreven socialisme hier in Nederland.
Als hij genoeg aanhang krijgt natuurlijk, alleen lukt het hem nooit.

Peduhr | 18-08-05 | 17:02

Ik vind mijmeren over de (v)leesportefeuille eigenlijk veel interessanter dan blaffen over Wilders. Van de leesportefeuille kon je teminste prettig opgewonden raken. Waar is de tijd gebleven dat Panorama en Nieuwe Revu uitpuilden van de tieten?

Kleinius | 18-08-05 | 16:57

@ Peduhr : Trappen? Ik heb alleen maar mijn mening geuit. Daar is Wilders ook erg voor. Ik ben trouwens erg benieuwd wat Wilders ervan zou maken. Ik heb niks tegen de huidige politiek, ik heb wel wat tegen de uitwassen van de huidige politiek. Wilders zit in de 2e kamer omdat hij bij de VVD op een lijst stond. Niet omdat er op hem gestemd is. Wat denk je trouwens wat Wilders kan waar de huidige politiek niet toe in staat is?

Kleinius | 18-08-05 | 16:52

Zitten de Lach en de Piccolo nog in de leesportefeuille?

Slush | 18-08-05 | 16:48

haha das wel de mooiste omschrijving op het net van een leesportefeuille!! lol

ooowyeah | 18-08-05 | 16:46

Nee kleinius trapt graag naar mensen met een radicale (rechtse) mening in de politiek.
De rest zegt en doet erg weinig dus ja daar kan hij niet naar trappen.
Lekker makkelijk!!

Peduhr | 18-08-05 | 16:43

Ach ja, "de leesportefeuille". *zucht* Puur jeugdsentiment. Voor de eerste keer masturberen op Roodhaar. De kleverige herinneringen komen weer bovendrijven...

stretch | 18-08-05 | 16:42

@Peduhr 16:35: Leuk gebracht... ;)
Maar als ik ooit in die positie van GW zou zitten(No Please, Noooo!!!) dan zou ik het toch echt anders doen. Tot die tijd hoef ik me niet te verlagen tot het niveau van het grauw.
Ooooooooohhhh, wat zeg ik nu! Ben ik nu meteen een elitaire eikel met een te hoge dunk van zichzelf? Lijkt ik TOCH nog een beetje op Geert W. ;)

TM | 18-08-05 | 16:42

Op de een of andere manier kom ik niet meer op de GW site dus ik doe het citaat uit het blote (doch behaarde) hoofd.
"... als het volk opeens een belasting verdubbeling wil..."
Nog maar weer een mooi voorbeeld hoe goed Geert het volk snapt...

King of controversy | 18-08-05 | 16:41

Waarom werd hij eigenlijk geïnterviewd?

kalief | 18-08-05 | 16:41

@Kleinius: zwakbegaafde kneus? Ben je niet in de war met de HUIDIGE ministerpresident?

DenkZelfstandig | 18-08-05 | 16:39

@Insertcoin: ja, klopt. GW is wat dat betreft nog niet zo goed geïntegreerd.

DenkZelfstandig | 18-08-05 | 16:37

Als de VVD die banjo niet op een verkiesbare plaats op zijn lijst had gehad dan zou niemand ooit gehoord hebben van die zwakbegaafde kneus. Maarja, aan de andere kant, dan hadden wij nu niks te blaffen gehad.

Kleinius | 18-08-05 | 16:37

@TM
psies komt hij weer wat dichter in de buurt van jou hoewel hij zover omlaag wellicht niet zal gaan maar toch!
Wel weer wat dichter bij het 'het volk'.
Goed toch, is toch wat we willen, volksvertegenwoordiging!

Peduhr | 18-08-05 | 16:35

Tsja, dat krijg je als iemand eens echt in je program en je uitspraken gaat graven...

Overigens : niemand hoeft Geert Wilders te verlagen, daar is hij heel goed zelf toe in staat.

TM | 18-08-05 | 16:32

Wat waterstofperoxide al niet voor desastreuse gevolgen heeft voor het toch al niet te ruimgeschonken denk- en redeneervermogen van bepaalde politici in ons land...

freekie | 18-08-05 | 16:32

@denkzelfstandig:
Na een sticky hield ie het voor gezien.. Half nederland blowt, dus echt in de maatschappij staan doet ie dus ook niet... Een beetje doorzetter had trouwens nog een poging gewaagd!

Insertcoin | 18-08-05 | 16:31

@Gainsbarre
Ja of GW opeens in de Harry Potter films.
GW die Bianca Balkenende neuqt.

Peduhr | 18-08-05 | 16:30

Overigens, GW als MP, dat wordt natuurlijk wel ongelooflijk lachen. GW naast Bush!

Gainsbarre | 18-08-05 | 16:28

*edit* Als je niks te vertellen hebt, hou dan ook gewoon je muil

-=PyP=- | 18-08-05 | 16:27

@ZI
Daar hou ik je aan!
Starf*cker, even nog anderhalf uur door brainstormen voordat je wat post!
Heef GS vanavond ook nog een leuk item!

Peduhr | 18-08-05 | 16:27

Zag ik nou een vuurpijl van LLL langsvliegen??

Als rechtgeaard moslimmilitant zou ik me meer zorgen gaan om die plofkikker Nawijn die met het Belang Vlaanderen in bed gekropen is. Wilders is net de seniele imam in de moskee die oproept tot uitroeing van de heidenen. Iedereen doet of hij luistert maar denkt ondertussen ook aan zijn goedlopende shoarmatent imperium/autohandel/olijven bar waar dat domme heidenvolk de portemonnee laat wapperen...

Bugger_Me | 18-08-05 | 16:27

He getvrr, zich journalisten noemende types die onder het mom van 'Nieuws' lekker makkelijk anderen wijzen op hun tekortkomingen en die vervolgens uitgebreid publiceren, bah! Durven ze wel! Daarom lees ik liever GS, daar laten ze de mensen in hun waarde, wordt voor de nuance gekozen en klinkt zelden een kritisch geluid.

Gainsbarre | 18-08-05 | 16:26

Als grijze muis rij ik in een grijze kangoo. En ja, het klopt ik ben de man die de moeder neuqt.
Wat GW betreft, als hij minister-president wil worden zal hij met de grijze massa mee moeten lopen. Anders vrees ik voor hem een vroegtijdige vergrijzing op zijn stoere blonde bol.

tiswat | 18-08-05 | 16:25

Word Geert toch even flink in z'n hemd gezet door die journalisten. Ik eet mijn lul op als Starf*cker niet voor vanavond zijn reactie in de vorm van een Anti-Geertje-column klaar heeft.

ZI | 18-08-05 | 16:25

@Kneuterzak, haha, 'de Lach', ik wou die ook in de groep gooien, maar ik twijfelde... Dat was nog voor de scheerrage.
-
Ik had een tijdje terug mijn haar geblondeerd, is weer eens wat anders nietwaar, hoor ik de lokale Marokkaantjes ineens de hele tijd 'Geert Wilders' achter mijn rug fluisteren....
Ze kennen hem heel goed !

preacher | 18-08-05 | 16:24

Ik zie Bea al met Geert zitten voor het wekelijkse onderonsje. Zij staart naar zijn haar en fluistert naar de eerste en beste lakei: "Deze man heeft hetzelfde haar, maar dan blond" terwijl John de Mol's Talpa dit allemaal in beeld brengt met Max Westerman met zijn gelifte ogen BEa vraagt wat haar standpunt omtrent het uitzetten van geblondeerde homo's met pijpekrullen is.

Eskimauh | 18-08-05 | 16:23

@. Brusselmans 18-08-05 @ 16:11
Van het grote aantal mensen dat de Islaam affikte zijn er twee hemelen, toevallig branden die twee ook regelmatig de oranjes af.
De oranjes inruilen voor de eerste kamer als antidemocraties bolwerk om tegenaan te schoppen is dus misschien zo gek nog niet.

vmbodropoudt | 18-08-05 | 16:23

@kneuterzak> Is dat van voor de oorlog? En daar stonden zeker allemaal vertikale (woordgrapje) lachen in? :)

Lange Neus | 18-08-05 | 16:22

@. Think
:) kijk uit voor die ban he? ;)

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 16:21

En ik maar het idee hebben dat je dood moet zijn om uberhaupt mee te kunnen doen aan "het nationale condoleance register" c.q. verkiezingen in Nederland.

Golradir | 18-08-05 | 16:19

@JackRandom
Worden die kinderen van Maxima dan lullukker of knapper?

Peduhr | 18-08-05 | 16:18

Wat ik me van de leesmap herinner is een rooie renault 4 en natuurlijk de lach.
P.S. voor de jonge reaguurders de lach is de vooooooooorganger van de rits en aktueel

kneuterzak | 18-08-05 | 16:16

Stickie rokende politici zijn populairder bij Marokkanen. Wat wil GW nou eigenlijk?

DenkZelfstandig | 18-08-05 | 16:16

@Brusselmans: Blonde Geert wil zelf koning worden, vandaar. Willem-Alexander en Geert zijn er beide een ster in domme oppervlakkigheden uit te kramen, dus ze wisselen straks van stoel. Qua uiterlijk verschillen ze toch ook al niet veel.

JackRandom | 18-08-05 | 16:16

Hehe, de kangoo is gewoon ontwikkeld speciaal voor leesmappen denk, want het klopt 100%.
Wat Geert betreft... Even wachten tot StarF*cker komt blaffen :)

Lange Neus | 18-08-05 | 16:15

@Hybrid Vortex. SF komt alleen als hij makkelijk zonder al te veel argumenten te hoeven noemen GW kan afzeiken. Demoniseren heet dat. :D

Think | 18-08-05 | 16:15

Maar heeft ie nou geinhaleerd of niet?

preacher | 18-08-05 | 16:13

@King of controversy
Het zachte beleid werkt ook niet echt he.
Maar jij hebt het volgens mij heel duidelijk voor ogen hoe het wel moet....

Peduhr | 18-08-05 | 16:11

Nu heb ik ondanks mans tekortkomingen altijd een lichte sympathie voor onze geblondeerde vrind gehad.

Ik ben van mening dat zijn stem inzake de Islam gehoord dient te worden en zijn strijd tegen extremistische geitenneukers in Holland is de mijne.

Verder verkeer ik in de naieve gedachte dat in een democratisch land de gekozen volksvertegenwoordigers hun werk moeten kunnen doen, zonder daarbij het risico te lopen omgelegd te worden omdat ze er een afwijkende mening op na houden.

Maar wat hij nu over de Oranjes aan fabelachtige onzin uit zijn botten slaat gaat alle perken te buiten. Alles schijnt op de schopt te moeten bij Wilders maar die onbenullige ratten laat hij ongestoord hun gang gaan.

En dat terwijl de Oranjes keer op keer de wet aan hun laars lappen met die karakteristieke arrogantie en in de overtuiging dat de wereld hen van nature zich aan hun voeten werpt.

Wanneer zijn opponenten weer eens verontwaardigd van kleur verschoten dacht ik vaak: "Weer 'n zeteltje d'r bij"

Nu dus even niet..

Brusselmans | 18-08-05 | 16:11

Quote/ Als het gaat om krachtdadigheid is het armoe troef met bewindslieden en andere politici\ unquote
IS het niet daadkrachtigheid?

Bengski | 18-08-05 | 16:09

Vrees alvast het schrikbewind van een jongeman die over 20 jaar ons aller grootleider zal zijn. De antichrist komt eraan en zijn 1000-jarig rijk van duisternis zal komen. Beschavingen zullen worden weggevaagd en er zal een nieuwe wereldorde komen. De gehele wereld zal worden geïndoctrineerd met beelden van geenstijl-tv. Nederlands zal de voertaal zijn in dit nieuwe wereldrijk en stijlloos roze zal de vlag van ons imperium sieren.

Coïtus a mamilla | 18-08-05 | 16:08

Van Aartsen die Wilders met zijn kop in een emmer koud water duwt, daar had ik graag bij willen zijn....

preacher | 18-08-05 | 16:07

Geert, gebruik je hersens toch eens.
Dat hardere beleid gaat niet werken. Stel je voor wat er gaat gebeuren als morgen de maatregel wordt afgekondigd dat er geen NietWesterse migrant meer in komt ( belachelijke term, Marokko ligt helemaal in het Westen van Afrika, en toch zul je zien dat die er niet inkomen).
In eerste plaats zal er niets gebeuren.
Maar in het steegje achter de Moskee heb je de Jihadist-ronselaar wéér een argument gegeven waarom de aspirant-Jihadist deze samenleving moet verachten.
Hoe gemakkelijk is het voor zo Ronselaar om te zeggen dat zo'n maatregel alleen maar tegen Moslims is gericht en dat de complete samenleving de moslims haat enz enz.
Dus Geert, gebruik je hersens.

King of controversy | 18-08-05 | 16:06

Bestaat de SRV man eigenlijk nog wel? En de melkman? In Zeeland hadden ze nog wel zo'n mobiele patatkraam die 2x per week patat kwam verkopen en als je op een andere dag friet wilde hebben dan moest je die óf zelf bakken óf een dorp verderop gaan halen. Aardappelboer zie ik af en toe nog wel eens rijden, maar ja, ik wil alleen nieuwe oogst en niet de oude. Je weet wel hoe die dingen gaan...

BennieB | 18-08-05 | 16:06

@ LLL.

Jaja, mag ik je dan even confronteren met een door jou gedane uitspraak:
"Nieuwe Revu is eigenlijk een heel aardig blad, zeker voor een kappers/Chinees-blaadje".

newzjunk | 18-08-05 | 16:03

[fade in]
Man 1 tegen Man 2: "Is je moeder een hoer?"
Mann 2 tegen Man 1: "Nee natuurlijk niet..."
Man 1 tegen Man 2: "Nou dan wil ik mijn geld terug"
[fade out]

Eskimauh | 18-08-05 | 16:03

@. SRV-man
Je maakt je zo niet erg populair. Je kunt beter zeggen "Biertje?"... dan hebben de kinderen hier in iedergeval het JUISTE excuus gehoord vroeger van mamma... hehehee.

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 16:02

Geert Wilders.. de man die roept en vervolgens alleen poept...

Amstel | 18-08-05 | 16:01

Joh, de leesmap is toppie, geen kwaad woord over de leesmap! Het was voor mij via de Aktueel de eerste kennismaking met dames in Eva-kostuum... :)

JackRandom | 18-08-05 | 16:01

Iemand melk?

SRV-man | 18-08-05 | 16:00

Eh grijze muizen? Waren het geen wolven? Ik mis ik dan weer iets qua grijs...?
.
@. Airco
Sjees... wie is wie van je broer en jij dan?
@. Think
Die komt alleen als ie intellectueel uitgelokt wordt. En terecht.

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 15:59

Starf*cker!! Waar ben je?? Het gaat over GW!!

Think | 18-08-05 | 15:56

@. BennieB
Waren het niet andere auto's? Gewoon net wat er reed? De buren hadden het wel... en ineens 2 kinderen in december...

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 15:56

Geert is NIET raar. En dat is zo waar als een blonde haar.

blawablawa | 18-08-05 | 15:56

Onze melkboer bracht ook de leesmap rond.

Airco | 18-08-05 | 15:56

Iemand die met beide benen in de maatschappij staat als MP?

Beter!

Peduhr | 18-08-05 | 15:56

* ben ik ff blij dat we nooit de leesmap hadden. En ook geen melkboer.

HyBriD VorTeX | 18-08-05 | 15:55

Volgens mij zijn het altijd Fiat Marea's, maar goed. Wij hadden trouwens geen leesmap en hij neuqte mijn moeder dan volgens mij ook niet. Wij hadden nog wel een melkman, maar wat de story daarachter is weet ik ook niet:

[Ontopic GW]
Eigenlijk niks te melden. De man boeit me niet.
[/Ontopic GW]

BennieB | 18-08-05 | 15:54

GeenStijl, Telegraaf, Leesportefeuille... ik krijg ineens trek in Chinees eten.
Zal ik dan de eerst hier zijn om wat over Geert te zeggen? neuh...

Puntenslijper | 18-08-05 | 15:53

Mooi blad man, Revu.

Lucasdelinkselul | 18-08-05 | 15:53

Ik dacht dat Geert alleen voor de camera's verscheen naar aanleiding van "schokkend nieuws" op de voorpagina van de Telegraaf

SuperG | 18-08-05 | 15:51

Oh ja, leesportefeuille = leesmap = vleesmap.

Ikdus | 18-08-05 | 15:51

De leesmap.Daar zit toch ook de "RITS"in?

Airco | 18-08-05 | 15:50

"*Voor de wat jongere GeenStijl-lezers; de "leesportefeuille" is een verzameling oud papier, uitgedeeld vanuit de achterbak van een Renault Kangoo, door de man die uw moeder neuqt."

HAHAHAHHAHAA

Xaio | 18-08-05 | 15:48

De rest interessert me geen flikker maar heel erg bedankt voor de zeer treffende omschrijving van de leesportefeuille aka leesmap.

Ikdus | 18-08-05 | 15:48

"(...)door de man die uw moeder neuqt"
Ik proef wat onverwerkte jeugdtrauma's bij Fleischbaum...

X-es | 18-08-05 | 15:48

leesmap = nare tandartsherinnering

Stylzz | 18-08-05 | 15:44

Grijze muizen? Heeft hij al eens in de spiegel gekeken wat voor kleur haar hij heeft?

broomstick | 18-08-05 | 15:44

Geert 'komkommernieuwskoning' Wilders

verbatim | 18-08-05 | 15:43

Een treffende omschrijving van de leesmap, het zijn ook inderdaad altijd Kangoo's.

yohan | 18-08-05 | 15:43

Islam en demcratie gaan niet samen, en chemische castratie van zedendeliquenten zou een goed idee zijn.

Dusssss...

En what the fuck is demcratie?

Ayaan | 18-08-05 | 15:43

M'n moeder de slet................ grrrrr.

Béééééééh | 18-08-05 | 15:42

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen