Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vanavond weer GS-tv

Zet hem op tien!De wijze woorden van StarF*cker indachtig dat je een programma nooit op de eerste uitzending mag beoordelen, gaan we vanavond maar eens kijken wat NSE er in afl. 2 van bakt. Gisteren keken er een luizige 368.000 mensen naar een rommelige show met een nerveuze Beau, dus vanavond gaat de beuk er in bij Talpa. En dan doen ze natuurlijk met het betere topic-jatwerk. De hier op GS meer dan eens op het bot afgekloven Ertan Kilic, geestelijk leider van de cyberjihad en erkend moho-hater, alsook Boris de Onvermijdelijke (jaja, ook D66 werkt weer)gaan de kijkcijfertjes opkrikken. Factuurtje komt er aan, John!

Reaguursels

Inloggen

Tja

OuwePoeperT | 19-08-05 | 17:33

Bij Talpa ontbreekt het aann TALENT!
de huidige BN-ertjes zijn dankzij een programma formule groot geworden,nu ze het uit eigen brains moeten ontspruiten vallen ze door de mand!
Kijk maar hoe zenuwachtig Beau-tje met zijn SNE oftewel SNEE is geworden,hij weet dat zijn kijkcijfers netaan 385.000 kijkers zijn en zijn oude vertrouwde RTL Boulevard met DAPHNE kLUNSKOEK tegen een 1.000.000 kijkers zit!
De frustatie druipt van Beau zijn gezicht,misschien kan die Pijpers hem effe bijpijppe!

nummertje | 18-08-05 | 08:50

Ik kies hierbij Discovery Channel als beste TV-kanaal van Nederland!
Ranglijst!
1-Discovery
2-RTL4-5-7
3-SBS6
4-Eurosport
5-ned.1-2-3
6-NET 5
7-AT5
8-tv-NOORD-HOLLAND
9-BRT
10-Talpa

nummertje | 18-08-05 | 08:45

@ StarF*cker : Na Sport-7 is dat het ongenadige oordeel van het publiek iedereen inderdaad wel duidelijk. En John de Mol is ook niet gek natuurlijk.
Overigens is ook gebleken, dat als een zender beter wordt het publiek ook wel komt kijken, zie bijvoorbeeld RTL-4.

Maar goed; na de introductie kun je wel een eerste indruk hebben en die van mij is dat het gewoon weer een reclame-zender is. Zo'n zender die dus alleen populaire shitzooi uit gaat zenden die ofwel een bijna gegarandeerde hit-formule is, ofwel allang op andere zenders succes heeft gehad.

En tsja, als je Gordon, Joling, Tensen, enzovoort inhuurt dan moet je ook niet raar opkijken als je een 'stempel'krijgt opgedrukt. Mijn moeder zal het wel heel leuk vinden allemaal...

Wat ik overigens niet geheel snap is dat alhoewel Discovery het al jaren netjes volhoudt, er nog geen enkele Nederlandse concurrent is opgestaan. National Geographic heeft toch een wat andere invalshoek en dat is de enige 'kennis-zender' die ik hier in 0172 kan ontvangen.

TM | 17-08-05 | 17:38

Ik dat Talpa eigenlijk wel grappig. Voetbalrechten wegkapen en het zelf beter doen en ja met meer reclame maar so what.
NSE moet inderdaad groeien ik vind het nu al beter dan dat geneuzel van sbs met z'n aktieniews en shownieuws.
Jack gaat echt wel leuke programma's maken want dat deed hij ook bij de vara ik vind trouwens Jack zelf een grote klootzak maar dat terzijde.
Lieverlust is een heel leuk programma voor vrouwen. (althans mijn vrouw vond het erg leuk) Verder heb ik nog niets gezien dus kan ik ook niet over oordelen.

laffer | 17-08-05 | 16:43

@TM Als je goed leest, delen wij dezelfde analyse. Gordon en Joling waren inderdaad afrgriselijk. Voor de rest: geef het een kans en je weet dat sinds Sport 7 de kijker genadeloos is.

Starf*cker | 17-08-05 | 16:39

@Nummertje Een echte analyse blijft voor jou een Nummertje te groot.

Starf*cker | 17-08-05 | 16:36

Verkeerde mensen met teveel geld horen niet thuis in TV-land!
Ik zal geen 1 minuut kijken naar deze narigheid van ene jeuk-Mol die dankzy de beurs zijn zakken heeft kunnen vullen en daarmee duizenden kleine beleggertjes een oor aan genaait,en Telefonica een bedrijf heeft verkocht wat een luchtballon was,immers ENDEMOL was langzaam aan het sterven!

nummertje | 17-08-05 | 15:55

@pietro niets is veranderd hoor. je bent nu gewoon in een parallel universum.

G-unite | 17-08-05 | 15:01

welk net is talpa dan? ben net terug van vakantie en alles is anders... sbs6, net 5, rtl 4, 5, 7 hebben een ander logo... Ik snap er echt geen zak van, ik heb sinds 2 maander mtv en the box erbij, veranderd nu alles weer?

pietro | 17-08-05 | 14:53

@StarF*cker :

Als je intelligentere en meer to-the-point reakties van reaguurders wilt dan zul je dat moeten aansturen vanuit de moderatorgroep. Je weet net zo goed als ik dat een(vrijwel) ongemodereerde groep altijd naar het niveau van haar laagste posters zakt. Dus ga het nou niet de reaguurders aanrekenen dat er onder de maat wordt gereageerd en al helemaal nauwelijks serieus wordt gediscussieerd hier. Ik heb overigens ook nooit geweten dat dat de/een doelstelling van GS is... Kunnen jullie wellicht je manifest of iets dergelijks publiceren?

O.K. Over dat Talpa : ik heb afgelopen zondagavond anderhalf uur naar 'De Wedstrijden' zitten kijken. Dat wil zeggen; ik heb zitten kijken naar drie kwartier voetbal, naar 40 minuten reclameshitzooi en naar wel zo'n ruime 5 minuten analyses van de werkloze Gullit en ik meen Ron Jans. Die twee zitten er dus ook alleen maar om de reclameblokken goed in te kunnen mixen.

De samenvattingen waren wel o.k., geen problemen. De rest interesseert een voetballiefhebber geen ene zak, die wil gewoon de bal zien rollen.
Wat ik wel heb ontdekt is dat als je je diverse kookaktiviteiten een beetje goed op het voetbal afstemt, je in elk reclameblok wel weer een stap dichter bij je maaltijd komt. Tijdens de laatste samenvatting zit je dan lekker met je bord op schoot. En zo kan reclame dus toch nuttig zijn, al denk ik niet dat Johnnie blij zal zijn met dit gedrag.

Voor de rest; sorry, maar ik twijfel toch enigszins aan je verstand als je ze zoveel krediet geeft. GORDON For Christ's Sake! Kan het erger?? Jawel Hoor! Want daar is Gerard 'ik was vroeger ook een ster' Joling! Mijn God! En dan nog al wat er verder aan over-the-hill TROS-kijkers-trekkende nutteloze quiz-leidsters en gameshowhosts rondloopt. Mag ik een teiltje van je? Het is juist goed dat al die lui naar Talpa zijn vertrokken, wordt de kwaliteit van de andere zenders wellicht wat hoger.

Ik mag het lef en de ondernemingszin van John de Mol wel, ik hou wel ban bluffers. Maar Talpa zuigt zo hard dat ik uit moet kijken dat ik niets kwijtraak.

Jouw enigszins 'morbide' fascinatie met de creatief gezien allang overleden restanten van de '80-er jaren-Trossers' vind ik eigenlijk wat verontrustend. Slaap je wel genoeg kaerel? Eet je wel goed? ;)

TM | 17-08-05 | 14:51

@SF
Tsjeezus, zoals al eerder gemeld, de GS redactie plaatst juist berichten met de bedoeling erop te pissen. De Mol mag van mij doen wat ie wil, kijken zal ik inderdaad niet. Per ongeluk zapte ik gisteravond langs Talpa (reclame SBS tijdens The Sum Of All Fears) en zag ik de tronies van Gordon en Joling, dan heb je voorlopig je portie Talpa weer gehad.

En Jack, tja, ik vind het nog steeds errug jammer dat je jarenlang de commerciële TV en John de Mol afzeikt (al in het liedje One Day Fly in 2000), om dan vervolgens voor ome John te gaan werken als hij met een zak geld zwaait. En daar ook nog glashard bij te beweren dat het je om de 'artistieke vrijheid' gaat en de mogelijkheid om 'nieuwe dingen te doen'. Kom op zeg, en commerciële zender draait om 1 ding en dat is het marktaandeel, niet om vernieuwende programmaconcepten ofzeau.

Ik heb 'de wedstrijden' niet gezien. Maar als ik hoor dat ze 1,5 uur doen over 3 wedstrijden, dat ze de 'grote' wedstrijden voor het laatst bewaren, en dat de reclameblokken 7 minuten duren, kan ik me niet voorstellen dat veel mensen dit lang zullen pruimen.

Enneh, wil je je insinuatie als zou ik symphatie hebben voor die geblondeerde Limbo voor je houden svp?

zum kotzen | 17-08-05 | 13:12

@A8 De Mol kan mij niet betalen. Daarom kan ik zo onafhankelijk oorde4len.

Starf*cker | 17-08-05 | 12:37

@SF
Volgens mij zou jij veel doen om de rechterhand van J de Ml te mogen worden ...

A8 | 17-08-05 | 12:29

Kijkcijfers NSE dinsdagavond: 258.000.

Pritt Stift | 17-08-05 | 11:45

@superjan, idd, de omroepterreur van de staats-tv, altijd dat geheven vingertje naar het "domme" volk en het binnenshuis eindeloos napraten van elkaar en elkaars reet kussen. Het zich gedragen als de "verheven happy few van de altijd beterwetende semi-intellectuelen" komt mijn strot uit. Heimelijk verwacht je dan dat de commerciele tv daar een verfrissend antwoord op zou hebben, soms lukt ze dat, bijv. "Voetbal Insite" wat hoge kijkcijfers trok, en initieel "B&VD",
totdat daar ook de "gezapige correctheid" toe sloeg.

Lekker Belangrijk© | 17-08-05 | 11:19

die achternaam van Harmke en de voornaam van die zenuwachtige mislukkeling, zijn die nou echt of ook verzonnen door de marketingmensen van talpa?

heau, heau | 17-08-05 | 11:18

@LB> intussen accepteren we wel, gemoedelijk en gedwee, dat een Charles Groenhuijsen gewoon op en en bloot een berufsverbot krijgt opgelegd, door de rode narren van staats TV. Omdat hij te rechts zou zijn en het op zou nemen voor Bush. Dat met die reiskosten is natuurlijk geloel.
Eigenlijk zou er alleen daarom het land al op zijn kop moeten staan.
Want de key response is. Als je hier wilt werken, dien je koninklijk links te zijn.
walgelijk.

superjan | 17-08-05 | 11:00

@SF, de halstarrige arrogante linkse politieke "correctheid" op de staats tv is idd zum kotzen. Ik ben het eens dat er een voortdurende trend is vanuit dat bolwerk om hun eigen navelstaarderige onvermogen te verbloemen met voortdurende meesmuilende kritiek op de commercielen.
Wat ik daarintegen niet begrijp van de commercielen is dat ze bijv. qua buitenlandse produkties niet wat meer kwaliteit aankopen i.p.v. het eindeloos herhalen van uitgekauwde oppervlakkige sitcoms uit de oude doos.

Lekker Belangrijk© | 17-08-05 | 10:52

[..]En toch vind ik GS een veel belangrijker, frisser en interessanter initiatief. Maar jullie moeten wel het momentum houden.[..]<-- wijze woorden van onze profeet. Voor de rest ben ik het met JackRandom eens, ik zie vooralsnog geen enkel verschil met de andere commercielen en overall is de programmering van de commercielen om te huilen, afgezien van enkele originele nederlandse produkties, zoals voetbal insite (jammer dat idd Genee daar weg is, villa BVD en B&VD in de beginjaren t/m het heegaan van Buch.
Dat commerciele tv niet per definitie oppervlakkige goekope rotzooi behoeft te zijn, dat heeft Engeland wel bewezen.

Lekker Belangrijk© | 17-08-05 | 10:43

Gaat het om Clairie Polka? Schrijf die naam nou eens goed.

Star> ;)
op een punt zullen wij elkaar niet snel kunnen overtuigen. Maar dat hoeft ook helemaal niet.

superjan | 17-08-05 | 10:41

@Lekker Belangrijk Is dat niet het vleesgeworden symbool van de "onafhankelijke" staatsomroep? Ha, ha.

Starf*cker | 17-08-05 | 10:36

@SuperJan Tot de laatste twee regels ben ik het hardgrondig met je eens, maar wat daarna komt is niet zo ernstig. Peter R. heeft veel meer in huis dan meneer W. en via De Mol komen er ook andere topdogs die kant op. Die peilingen van nu zeggen mij niks. Het strategisch inzicht van lieden als De Mol en De Vries, de intrigrant Nagel, de media-bespeler Klaas Wilting, ze zijn bijelkaar twee maten groter dan meneer W. uit V. die zelfs bij een opspelende likdoorn kijkt of hij de moslims de schuld kan geven. Die heeft zijn momentum gehad en verspeeld.

Starf*cker | 17-08-05 | 10:35

@SF, Clairy Polak inbrengen is gemeen.

Lekker Belangrijk© | 17-08-05 | 10:30

@starf*cker> Hollanders zijn altijd voor de underdog, men heeft een diepe afkeer van winnaars (daarom moet je ook nooit hoog in de peilingen staan vlak voor de verkiezingen)... Als ome John geen topdog is dan weet ik het niet meer. Mensen haten hem om zijn succes en hopen eigenlijk dat het mislukt. Ook ik moet zulks onderdrukken. Niets menselijks is mij vreemd. 't is ontzettend knap wat die lui in een paar maanden uit de grond hebben gestampt. Helemaal mee eens. En toch vind ik GS een veel belangrijker, frisser en interessanter initiatief. Maar jullie moeten wel het momentum houden.
Wat ik eng vind is dat John de Berlusconi gaat uithangen met PR de V. Dat is veel enger dan GW. Dat weet je zelf ook wel.

superjan | 17-08-05 | 10:26

@SuperJan Jij komt tenminste met iets constructiefs. Niet die zure-wijven-praat. Dat GSTV zou morgen moeten beginnen.

Starf*cker | 17-08-05 | 10:23

@Jack Je hebt gemerkt dat ik sommige Talpa-programma's niets vindt. Bijvoorbeeld Gordon en Joling. Ik wijs er alleen op dat je een zender niet na twee dagen moet beoordelen en verder vind ik de zuurgraad nogal hoog op dit onderwerp. Talpa is iets nieuws. Niet spectaculair, maar in potentie bedreigd voor andere stations.

Starf*cker | 17-08-05 | 10:21

Ik ben het wel met SF eens dat "Match of the day" een re-styling mag hebben.

Lekker Belangrijk© | 17-08-05 | 10:18

@Jack> over dat logo gesproken... gejat of niet, t is wel een rustig logo voor in beeld. Als je dat vergelijkt met het geweld van SBS en bijvoorbeeld de Avreau.
Nee dat is prima voor mekaar.

superjan | 17-08-05 | 10:18

@Broodje Kroket. Ik kan slecht tegen simplisme. Dezelfde lieden die hier nu tegen Talpa staan te brullen kunnen zich in meerderheid wel vinden in politici, meneer W. uit V. bijvoorbeeld, wiens bagage wel heel karig is.

@Lekker Belangrijk Ach en ik heb op de staatsomroep Clairey P. bijna juichend een meneer zien interviewen die iets over onze minister vond in relaties tot landbouwsubsidie? Ben ik nou net zo interessant als jij?

Starf*cker | 17-08-05 | 10:17

@SF: De Mol doet precies wat ik van hem verwacht, veel pulp uitzenden, en veel reclame-met-voetbal. Nis mix mee, moet hij zelf weten, is zijn geld, misschien lukt het, misschien niet, eitherway, zal me aan m'n reet roesten. Maar wat ik niet snap, is dat je Talpa de hemel in prijst, alszijnde het allemaal vreselijk nieuw. Want dat is het gewoon echt niet. Op het logo na kun je niet zeggen of je naar Talpa, SBS6 of een RTL zit te kijken. Alleen RTL was nieuw, in 1990, simpelweg omdat ze de 1e commerciele zender waren. De rest kopiert elkaar, en mochten de kijkcijfers van Talpa tegenvallen, dan trekt De Mol gewoon een blik softporno open. Zo is RTL en SBS6 ook groot geworden.

JackRandom | 17-08-05 | 10:14

GSTV... Doe het nou zelf!

Gewoon in quicktime ofzeau. een clown die het nieuws presenteert. Wat heb je nodig...

Nieuws? Check,
Een clown? Check,
Een zender? Check (www.gstv.nl)
Kijkers? 16.000 vaste en counting.
Een oud tafeltje? Uit het stamcafe.
Licht, camera en statief? Bij de betere hobby zaak.

Gaan met die banaan.

superjan | 17-08-05 | 10:13

Ik heb me gisteren weer uitstekend vermaakt op Ned 3 met "Shameless" (was een topaflevering) en "Curb your enthusiasm". Daarvoor heb ik kunnen opbrengen om 5 sec. naar de tieten van Daphne Daft te staren, en vervolgens nog eens 2 echte sec. gekeken naar "pliesie achtervolgingen" op Veronica. Lang leve de commersjelen! *kuch*

Lekker Belangrijk© | 17-08-05 | 10:07

@SF
Anders ga je even anders uithuilen gozer, dit moet je zo langzamerhand wel gewend zijn hier op GS. Jezus man, ik heb je zelfs nog niet zo heftig zien reageren op commenters die kritiek hadden op je column...

broodjekroket | 17-08-05 | 09:58

@Broodje Kroket Ik heb er maar een enkel vriendje zitten, maar die heb ik ook bij de publieken en RTL. Ik word alleen recalcitrant van dom geblaat.

@Eskimauh Wat is er tegen een Goois uiterlijk? Jan Joost doet het prima. Volgens mij komt Wilfred Genee uit Leeuwarden trouwens. Maar goed.

Starf*cker | 17-08-05 | 09:53

Ach, en nog iets. Uiteindelijk is dit gescheeuw vanaf de zijlijn weer goed voor de sfeer en de groepsdynamiek. Hoe harder allerlei dombo's op je kop proberen te schijten hoe groter de kans op succes. Die dombo's zijn namelijk meestal zelf Zweefvliegers of een Nummertje te klein.

@Marieke Dat is inderdaad de crux van het verhaal. Als die de reacties leest hier, dan denkt ie dat ie in de Apenheul is beland. Het is net voetbal. Hij zal kampioen worden. Desnoods met een andere spits of keeper.

Starf*cker | 17-08-05 | 09:50

Ben het met SF eens dat een aantal formats zeker nog aanpassing behoeven, echter Beau-die-Beau maakt zijn anchorplaats eventjes helemaal niet waar. Die l*l van AT5 die het nieuws doet is ook maar een oh-we-zoeken-een-nieuw-gezicht-uit-de-kweekvijver-AT5-homo en JJvanG heeft voor mij een te hoog goois uiterlijk. Op dit moment is me met Linda, John en Jessica het Gooise Matras-gehalte te hoog. Een paar gezonde boeren uut Grunn ertussen en het gaat een stuk beter.
Thuis mag van mij eraf. Joling en Gordon opzouten, America's Funniest is slechts opvulling t.o.v. het NOS-journaal van 20.00. Nee Johnnie mag nog wel eens goed achter zijn oortjes krabben en de denktank overuren laten maken. Verder erg goed dat het allemaal breeeeder dan breeed wordt uitgezonden

Eskimauh | 17-08-05 | 09:40

@SF
Als reaguurders azijnpissen, dan is dat hun goed recht! Vulva is NIKS nieuws onder de zon, dat heeft De Mol zelf ook gezegd bij Nova.
Waarom jij en Pritt overduidelijk helemaal weg zijn van Vulva, daar kan ik geen andere verklaring voor bedenken dan dat jullie daar (club)vriendjes hebben zitten. Anders zou Vulva regelrecht de grond ingeboord worden, net als alles hier op GS.

broodjekroket | 17-08-05 | 09:39

@Cees Wat dan?

Starf*cker | 17-08-05 | 09:36

he kijk is naar de top honderd kijkcijfers

ceeswing | 17-08-05 | 09:34

Vergeet daarbij niet dat John de miljarden (privé) heeft om zo'n station zonder zenuwen op te bouwen. Verlies draaien, ach geen probleem, ome John schuift gewoon 100 miljoen bij. Nee die overleeft het wel, of we dat nu willen of niet.

Marieke | 17-08-05 | 09:34

@Jack Ik geef niemand krediet. Alleen ben ik zelf betrokken geweest bij een aantal starts van nieuwe tv-stations. Zoals RTL Veronique. Ik ken de reakties van de buitenwacht. De onzekerheid van de medewerkers. De paniek van een direktie. Het wegdrinken van de spanningen. Ik durf de stelling aan dat ik als weinig anderen weet hoe dat mechanisme werkt en hoe dat uiteindelijk toch tot een goed station leidt. De Mol is niet dom namelijk. Alleen dat domme gekrijs hier van lieden bij wie het iq ongeveer het zelfde getal is als de schoenmaat staat mij nogal tegen. Dan word ik recalcitrant en ga het voor John opnemen. Enwat verwacht je van en commercieel bedrijf? Dat het de Rooie Haan gaat uitzenden? Televisie is net zo goed handel als het fabriceren van drop.

Starf*cker | 17-08-05 | 09:18

Godskolere SF, heb jij aandelen Talpa of ben je een huisvriend van John de Mol ofzo? Je geeft Talpa wel heel erg veel krediet, terwijl een blinde mol toch gewoon kan zien dat het allemaal eenvoudige commerciele pulp is, aangevuld met voetbal...

JackRandom | 17-08-05 | 09:11

gang=ding

Starf*cker | 17-08-05 | 09:10

@Zum Kotzen Ik vind jouw opmerking letterlijk zum kotzen. Maar goed. Los van de inhoud zijn de deskundigen, zelfs de kijk en luisterexperts van de staatsomroep, het erover eens dat de cijfers totnutoe prima zijn voor een nieuwe zender. NSE staat inderdaad bepaald nog niet. Gordon en Joling was niet bepaald fris. Zeker niet toen Grdon pogingen deed een geil varken anaal te nemen, maar de voetbalshow, de core-business, was uitstekend volgens vriend en vijand. De reakties hier zijn weer een mooie afspiegeling van wat een zuur volk we zijn. Gewoon alles de kop indrukken wat boven het maaiveld uitkomt. De miljonair De Mol is een lul en Jack S. een zakkenvuller. We zijn jaloers, gefrustreerd en azijnpisserig land. Laat Talpa gewoon zijn gang doen. Vind je het niks, kijk dan niet.

Starf*cker | 17-08-05 | 09:08

Nee, Nummertje jij bent fantastisch. NSE moet nog een hoop aan gebeuren. Zeker. Maar het is nog maar de tweede uitzending en, nogmals, tv is hardstikke democratisch. Allemaal niet meer kijken is het einde van de show. Geef een programmaformule drie maanden. Er moet veel geschreeuwd worden op een redaktie. JOhn moet nog eens komen spreken. Koppen moeten rollen. Dan is er een formule. Een programma is een soap op zich. Dat begint leeg en moet bijgeslepen worden door iedereen en alles. Dat holle geschreeuw hier van sommigen is zo makkelijk, GS heeft er ook meer dan een jaar over gedaan voor het sond als een huis en ik las in de Revu dat vriend Fleisch stelde dat het pas een een jaar een redelijke formule heeft. Erg vond ik wel Gordon en Joling tussen de varkens. Daar zal ik niet meer naar kijken. Niets tegen homo's wel tegen de nichtenlol van die twee.

@Pritt John heeft op zijn manier de redaktie al in de pressure-cooker gezet. Let maar op. De meeste meisjes en jongens hebben contracten voor 3 of 4 maanden.

Starf*cker | 17-08-05 | 09:02

Whahaha, ik kan me nu al verheugen op de aanblik van de gezichten van Jack, Beau, Wilfred, Humberto en Linda als ze over een paar maanden met hangende pootjes bij SBS, RTL of de publieke omroep aankomen omdat Talpa een totale flop is geworden...

zum kotzen | 17-08-05 | 09:01

@3*links 19:37
Dat denk ik dus ook. Zou Jack-de-linkse-vuller zich daar nog thuis voelen ;-) ?

zeiksmurf | 17-08-05 | 08:52

Zoals ik al eerder schreef,Beau is een presentator van NIETS, ook dat programma SNE noem ik maar gewoon SNEE is 2x niks!
Bij Boulevard kon Beautje met enkele domme opmerkingen misschien wat mensen aan het lachen krijgen,maar helaas Beautje is een NUL in TV-land!
Zijn bedrijfje BEAUWORKS kan hij nu omdopen tot BEAU-NOTWORKS!

nummertje | 17-08-05 | 08:25

IS LUCASDELINKSELUL TOCH WEER TERUG?

zweefvlieger | 17-08-05 | 08:08

Had Bo al niet eens toegegeven dat hij Geenstijl.nl kent? Dan is de stap om ideetjes te jatten natuurlijk klein.

broomstick | 17-08-05 | 07:41

Ik heb die zender nog niet gezien.
We hebben hem wel maar ik heb avonddienst.
Das een klotedienst (voor wie kantooruren heeft).

Jim Beam | 17-08-05 | 01:37

"Talpa" is een foeilelijke naam (onlangs de leuke betekenis van het woordje), en Beau is een engert. Ik weet niet waarom, maar ik vind hem eng. Zal wel weer aan mij liggen.
Noem het trouwens alsjeblieft geen GS-tv. Van GS zou ik iets beters verwachten, of in elk geval wel iets *leukers*

Muxje | 17-08-05 | 00:45

Hahaha, nou pritt dat ging weer net zo knullig als gisteren! Hoe heten die dingen ook alweer? eeeuhh... errr. o ja luchtballonnen!
Beau heeft geen chemie met de rest, die zijn niet gewend onderbroken te worden tijdens hun monologen..

broodjekroket | 17-08-05 | 00:35

Hmm. Weinig Geenstijl-tv inderdaad vanavond in NSE. Terwijl dat toch echt aangekondigd was. Nu al hommeles op de redactie?

Pritt Stift | 17-08-05 | 00:23

GS-tv of GS site mirror? Ik heb vanavond weinig GS-achtige onderwerpen (lees: Ertan) kunnen ontwaren. Springt John dan in het gat dat Eric de hobbyende Ddosser achterlaat en is Talpa onze backup in roerige tijden?

GStapo | 17-08-05 | 00:08

Vroegah.. vroegah ging je nog braaf vol verwachting kijken naar een nieuwe commerciele zender. Deze zal me echt een reet roesten. Iets met bo en gordon en zo?? Tsja. Ik heb een half uurtje voetbal gekeken voordat ik afhaakte want de wedstrijd die ik wilde zijn kwam maar niet. Ik zap er niet eens meer langs. Kansloze meuk.

Henk Hunk | 17-08-05 | 00:07

Films kan je downloaden, Series kan je downloaden.
Verder kan je het nieuws wel online kijken.
Blijft er alleen nog afentoe een een voetbalwedstrijdje over.
Verder weet ik niet meer wat ik moet zeggen.

Welterusten

Kees Kogel | 16-08-05 | 23:50

Bij toeval was er chemie tussen hem en Albert Verlinde, want op de CV van Beau staan vooral mislukkingen. De concurrentie met RTL4 en ONM bij de publieken is te sterk. Laatste redding: NSE een uurtje later. Anders is het met de kerst afgelopen met Beau...

El Gouda | 16-08-05 | 23:48

Gewoon lekker naar de kroeg, lekker dom tegen mekaar aan ouwehoeren, heerlijk toch?

Pannie | 16-08-05 | 23:16

Dit is toch de plek waar Talpa al haar programmaideeën vandaan haalt? Let dan even op:

Wat mij betreft mag namelijk de sjoelbak weer van zolder. Weg met de nieuwe mediaconcepten, wat was er mis met het entertainment van vroegah.

De drie dikke dame's van de VPRO weer op zondagochtend. Telekids met Irene elke middag om vier uur, met daarna Batman en de vijf uur show. De Honeymoonquiz, Flying Doctors, Beverly Hills 90210, Geeft nooit op met Peter Jan Rens. 12 Steden 13 ongelukken, Ovide en zijn vriendjes, Boes Boes, Boggle, Telekids' Mega Blubber Power Race, De Droomshow, Kinderen voor Kinderen, maar dan niet vanuit een studio in Aalsmeer, maar met verhaallijn en clipjes en voor de arme kindjes in Afrika. Rinkeldekinkel TV, Countdown met Adam Curry en Wessel van Diepen, de Top 40 met Gijs Staverman mét paardestaart, de Rabo Top 40 met Tim Immers, Ministars, de Fabeltjeskrant, Pipi Langkous, Fort Alpha, Tour of Duty, Bureau Kruislaan, Unit 13, Goudkust, The X files, Beavis and Butthead, Full House, Growing Pains, the Teenage Mutant Ninja Turtles, MTV's Most Wanted, Vrienden voor het Leven. Geen TellSell, terug naar Amazing Discoveries (Hey Mike!). De Miniplaybackshow, Prijzenslag (Kommmm naarrrr benedennn..), het Rad van Fortuin, Bulldozer (dat spel waar een miniatuurbulldozer op comando van een beller geld door miniatuur straatjes heen schoof), schilderen met Bob Ross, Wie ben ik, 21 Jump Street, Liefde op het eerste gezicht, Blind Date, De Gummiberen, Barbapappa, Liegebeest, de Freggles, de Snorkels, Rembo & Rembo, Teddy Ruxpin, Transformers, Darkwing Duck, Zig & Zag (Them Girls), De Tandenborstelshow, Love is, Heartbreak High, Jiskefet, Over de Rooie, Hakkeeeh met Gabberpiet op TMF, Het is hier Fantastisch, ja zelfs Hei Elei Kuk Elei.

Dames en heren ik zeg u: Het moet allemaal weer TERUG!

marjolijn.net | 16-08-05 | 23:12

Talpa = Tepel. Of Pulpa. Pulpa ja. Klinkt al een stuk beter.

Dirrek | 16-08-05 | 22:39

oops, GS, u ook al?

Giel | 16-08-05 | 22:02

-weggejorist-

Giel | 16-08-05 | 21:55

-weggejorist-

Giel | 16-08-05 | 21:49

-weggejorist-

Giel | 16-08-05 | 21:40

Het Talpa hoogtepunt tot nu toe was de speelfilm 'The fifth element' van gisteravond. Een niet onaardige SF film. NSE was vandaag slaapverwekkend. En van 'Thuis' heb ik letterlijk hoogstens 5 seconden meegekregen die gevuld waren met een zich weer enorm aanstellende Gordon. Voorlopig blijft Talpa dus gewoon op nummertje 21 voorgeprogrammeerd bij mij.

Barbapoeppa | 16-08-05 | 21:36

Twee pluspunten heeft Talpa in ieder geval;
1. eindelijk breeeeedbeeeeeld.
2. stukken minder opzichtig logo dan de rest.
En voor de rest is het vooral zappen, veel zappen...

stretch | 16-08-05 | 21:35

John de Mol is na de eerste uitzending, die hij op de vloer meekeek, zwijgend weggelopen. Lekker begin. Daarna is er tot diep in de nacht schreeuwend (en bijna vechtend) vergaderd over het format - maakte Beau nog een leuke opmerking over aan het eind. Net als Gordon in Thuis: "Er wordt nog wat aangeveegd bij NSE...".

ATdK | 16-08-05 | 21:27

Heren, ik denk dat Talpa lage cijfers gaat halen, de programmering omgooit en s0ftc0re de ether in slingers om toch wat kijkers te binden. Net zoals de andere commercielen dat half en half gedaan hebben.

3*links=rechts | 16-08-05 | 19:37

Die hele Beau moet eens oprotten. Onverkwikkelijke man. Kijk-mij-eens-snedig-adrem-lekker-brutaal-zijn.
Het ligt er zo dik bovenop. Wat is ie blij met zichzelf. Net als die column van m in de Nieuwe Revu: niet te pruimen.

Zwarte Kater | 16-08-05 | 18:29

Ik kende Harmke van het radio-1 journaal en toen vond ik haar al tof. Nu ik haar heb gezien, helemaal! Ze is een beter programma waardig.

fuckje | 16-08-05 | 18:29

Ned 3 wordt pas vanaf 22:45 de moeite waard..

Brusselmans | 16-08-05 | 18:28

Misschien dat ik morgen even ga kijken. Als ik zin heb.

Framoes | 16-08-05 | 18:25

ik heb 't jullie gezegd, ik heb 't jullie gezegd!!!! BOYCOTTEN die handel en voor we 't weten staat John in de rij bij 't UWV!! Hulde aan de slimme Nederlander die NIET open staat voor deze 'Amerikaanse-Charles-Groenhuijsen-toestanden' ... which reminds me; komt 'ie nou of naait 'ie 'm?

A8 | 16-08-05 | 18:23

Hebben ze gister echt dat NSE 5 keer uitgezonden en "je leven in de steigers" 3 keer?
Dit is dus gewoon een soort Tros voor gevorderden?
*is nog altijd erg blij met Ned 1, 2 en 3*

Thygros | 16-08-05 | 18:20

Harmke Pijpers forverer!

Lucasdelinkselul | 16-08-05 | 18:16

@broodjekroket
Ik ben meer benieuwd naar zijn mening over het zwaar zuigende ''de wedstrijden''!

The Zalking Wombie | 16-08-05 | 18:14

@pritt
Komt SlamDunk nog eens met een stukkie? Hij is al 3 maanden met vakantie. Ben wel benieuwd naar zijn mening over de rommelige combo van nieuws, sport en roddel in NSE..

broodjekroket | 16-08-05 | 17:56

@collapse, ongezien toch zeker?

Kurkentrekker | 16-08-05 | 17:55

Jammer alleen dat je op tv geen reactie kan posten...

The pakman | 16-08-05 | 17:53

@. Kurkentrekker
ooooow that hurts.

collapse | 16-08-05 | 17:52

Ik had er gisteren ook meer van verwacht. Het was amper nieuws. Ze kunnen het beter SEN noemen.
Dan die Harmke Pijpers. Die is echt slecht; blabla... anti-Bush song van de Rolling Stones... blabla. Als ik dat geneuzel wil horen kijk ik wel naar de Publieke Omroep.

Jelmer | 16-08-05 | 17:49

"zet 'm op tien!" als mouse-over bij het plaatje! *kots kots* Staat de redactie op Talpa's loonlijst of zeau?

broodjekroket | 16-08-05 | 17:48

@collapse: hele slechte grap
.
Komen er vandaag maar 4 dingen aan bod?

Kurkentrekker | 16-08-05 | 17:44

Dit komt inderdaad al in de buurt van GS-tv. Die vorige uitzending was nogal slap.

Think | 16-08-05 | 17:44

fleischbeau!

collapse | 16-08-05 | 17:38

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen