Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Moord? Zelfverdediging! Heel anders...

Nee, met een waterpistool redt je het niet...!In Amerika is alles groter. Neem alleen al de aanslagen: 11 september was toch wel net even wat imposanter dan Madrid, Londen en Sharm el-Sheik bij elkaar. Beter in beeld gebracht ook. En terwijl wij ons druk maken over een mogelijke aanslag in 020, zijn de Yanks alweer stukken verder. Want ook 11 september zal overtroffen worden, daar zijn de imperialisten wel van overtuigd. De Republikeinse kiezers zijn inmiddels tot op de tanden toe bewapend. Die 'zelfverdediging' is hard nodig want de terroristen gaan zeer binnenkort keihard toeslaan met kernbommen, biologische wapens of komen gewoon op vuurspuwende draken uit de hemel vallen. Daarom zegt de NRA, van harte ondersteund door gouverneur Jeb Bush: Citizens, don't Be Afraid, Be Ready!

Reaguursels

Inloggen

@ repoman : iets langer dan 2 seconden kan wel maar idd niet heel veel. Ik vraag me af wat je nog raakt bij zo'n secondenlange salvo. Vooral bij die dubbele M60 is het veel blazen en niets raken. Verder leuk speelgoed, vooral die MG42 ;)

zeef | 02-08-05 | 00:42

Goh, en dan vragen ze zich in Amerika toch af hoe al de rondschietende jongeren op school toch aan al die wapens komen? Ik heb van mijn leven nog nooit zulke losers gezien als in dat filmpje. Domme Amerikanen ...

mina | 31-07-05 | 15:27

MUnitie is kennelijk net zo goedkoop als benzine in de US of A. Ik zou wel een Hummer willen hebben met een .50 erop, altijd plaats om te parkeren, zelfs in Nijmegen.

kansatsu | 31-07-05 | 00:59

Op de korte afstand wint een mes het altijd van een pistool.
En iemand met een pistool op zak die wordt aangevallen door iemand met een mes zal het binnen een straal van zo'n 5 meter altijd af moeten leggen.

Pannie | 30-07-05 | 14:42

@ auxy

Das een retorische vraag.

MG. | 30-07-05 | 14:03

@. Don Quichote:
[quote]@DT71: je een relaas kan ik als overtuigd passivist niet onderschrijven. Je geeft tenminste antwoord op mijn vraag, helaas is de essentie je ontgaan;
[quote]'Een vuurwapen is het laatste dat staat tussen mij, mijn vrijheid en een dictatuur'[/quote]
In dat geval verwordt je dus zelf tot dictator. Een ieder, die louter uit eigen belang het wapen hanteert zal zichzelf isoleren, de seniele volgeling rot weg in vergetelheid. Bedreigingen zoals we heden ten dage ervaren worden niet geneutraliseerd door wapens maar door tolerantie, respect en dialoog...[/quote]
-
Ik word dan de dictator? Knap! Volgens mij ontgaat jou de essentie van wat de Hillbilly bedoelde. Als alles wegvalt, dus ook de bescherming van de burger door de overheid doordat diezelfde overheid is verworden tot je grootste vijand heb jij tenminste je wapen om jezelf, je naasten en dus je vrijheid te kunnen verdedigen.
-
Passifisme is zooooo sixties en zooooo utopisch. Zolang de mens bestaat zullen wapens bestaan. En dan ben ik liever degene die zichzelf kan beschermen dan dat ik het wapentuig uitsluitend toevertrouw aan de 'bad-guys'.

Rest In Privacy | 30-07-05 | 12:28

Waar kan ik me inschrijven?! Dit lijkt me echt cool!

Galileo | 30-07-05 | 12:06

America Hakbar!

AlmaValoniaTk | 30-07-05 | 11:09

Ja, kortom, als ik even mag samenvatten een goede zaak die NRA. Ook voor extreem linkse mensen als Volkert van der G overigens... tegen geweld en tegen oorlog waarschijnlijk, in zijn beste dagen

WillemIII | 30-07-05 | 09:50

MAXIMO 30-07-05 @ 00:05
Ik vond die Italiaan met z'n restaurant ook vrij cool... volgens mij verdiende die binnen meer dan buiten...

Pannie | 30-07-05 | 07:49

WOW! Kippevel , wat zaten daar lekkere wapens bij. Vooral die gesilencde UZI en die .50 Cal. op dat karretje waren leuk. Jammer genoeg zal dat voor iemand als mij nooit een leuk weekend vermaak kunnen worden. Onze regering doet er alles aan om Nederland het land te houden waarin het het moeilijkst is aan een wapen te komen in nagenoeg de hele wereld. Check de recentelijk aangekondigde verscherpingen. En het is al zo moeilijk , jaar lid van schietclub zijn , verlof van de politie , dure wapenkluizen in je huis , je auto , etc etc etc. Echter kwaadwillenden schijnen er altijd zonder moeite één op zak te hebben. Mohammed Bouyeri , Jason Walters , Volkert van der Graaf of die lieve ( oeps, hoe toevallig weer een marrokaan ) Mohammed G. die z'n bovenbuurman laatst even doodschoot hebben maling aan onze strenge regels. Nee op de illegale markt is het geen probleem. Echte de "law abiding citizen" moet het zo moeilijk mogelijk gemaakt worden een vuurwapen aan te kunnen schaffen. Of niet Lucas De Linkse Onbenul. En maar ageren tegen zelfverdediging. Zolang jouw geliefde Links/Islamitische Amsterdam met haar wapenmarkt het wapenmonopolie van de kwaadwillenden maar in stand houdt is het wel goed zeker?
Maar ja nog altijd percentage gewijs wel weinig guns hier natuurlijk. Maar daar krijgen we dan wel wat voor. We kunnen ons nu veiliger wanen dan in andere landen natuurlijk. Hmmmm , nee! het sociale controle element ontbreekt namelijk nergens zo volledig als in Nederland. Ik verbaasde me in 2001 al eens toen ik in de meest criminele stad! van Duitsland, Hamburg, naar een concert ging en een half jaar later naar hetzelfde concert van de zelfde band in Amsterdam. Het concert in Nederland had een veel aggressievere sfeer. Ik vroeg mij af waarom en ben er sindsdien in wat meer landen opmerkzaam op geweest. In Nederland geld "het recht van de aggresiefste". Dit komt voornamelijk door de "laissez faire" houding van ons al te tolerante volk. Tolerantie is natuurlijk naïviteit tot in de kern en opent mogelijkheden voor misbruik. Ook opmerkelijk Nederlands zijn bijvoorbeeld de SIRE reclames geweest, die een tijdlang de mensen hebben proberen bij te brengen niet weg te lopen als een andere burger door idioten wordt mishandelt. Typisch! In mijn 18 maanden in Denemarken heb ik niet één keer een dergelijk filmpje voorbij zien komen. No need to! Het Meindert Tjoelker , Daniël van Cottem , Joes Kloppenburg, René Steegmans-syndroom als ook liedjes en stille tochten tegen zinloos geweld schijnt dan ook een vrij typische Nederlandse ( tolerantie-) ziekte te zijn.
Ik bepleit dan ook de "Amerikaanse" wapenwetgeving! Als elke crimineel geen moeite hoeft te doen om gewapend rond te lopen, waarom zouden we dan degenen die het volgens het boekje willen doen het zo moeilijk mogelijk willen maken. Nederland kan wel wat meer sociale controle gebruiken. 4 Marrokaantjes in de straat die met een gun in de hand naar het adres van Lieuwe van Gogh komen vragen? Ja in Lucas De Linkse Sul's Nederland van vandaag de dag durven ze het zonder schaamte en terughoudendheid. Hadden ze in Amerika eens moeten vragen aan een NRA lid. Citizen's arrest! Nee alles wat Amerika heet is niet slecht. De linkse maffia probeert het u gewoon door de strot te drukken.

Folkert Meinhof | 30-07-05 | 04:25

Heerlijk filmpje,leuke tip voor een dagje uit met de kids!(en ik meen het nog ook,helemaal gaaf)

koekje erbij? | 30-07-05 | 01:12

@ Don Quichote 29-07-05 @ 23:03

Ah, nu begrijp ik ook wat je bedoelde met "ironisch".
-
Mijn post ging niet zozeer om je antwoord aan DT71 maar om de zin die ik als quote liet zien.
-
Of wapens een oplossing zijn weet ik ook niet, maar ik geef het wel meer kans dan de softe aanpak die we al jaren in NL hanteren. Daarvan mag nu toch wel duidelijk zijn dat die echt niet werkt.
-
Gezien wij vrijwel geen moderne, vernieuwende, politici hebben maar alleen maar een restpartij oud "paars", zal alles wel gewoon blijven zoals het was.
Hierdoor zal het zeker gebeuren dat een ultra rechtse, zo niet een regelrechte Nazi partij, aan de macht zal komen.
-
We zien het wel.

Moi | 30-07-05 | 01:05

Sinds het Verenigd Koninkrijk een volledig verbod op particulier wapenbezit afkondigde, is de vuurwapencriminaliteit daar fors toegenomen.
Die twee zaken hebben dus geen bal met elkaar te maken.
Maar wij hebben het hier over met de paplepel opgediende vooroordelen - en daar is geen kruit tegen gewassen.

Jan Passant | 30-07-05 | 00:40

Heb het filmpje nu 11 keer afgespeeld en het wordt iedere keer leuker!! Misschien moet ik Leon maar achterna...

pek en veren | 30-07-05 | 00:39

OT
@Pannie
Heb je het ook gezien? Absurd hé?
200 doden in een paar jaar ofzo in die gevangenis daar!?
De Links-Rechts polarisatie hier in Holland is daar nog niks bij.
En hoe die criminelen daar gewoon met blaffers in de gevangenis lopen, ik heb vol verbluffing gekeken.
Ik vond het rechtse blok, inclusief met naar Europa gerichte satellietschotels, schone wc's etc. aangenamer uit zien dan het linkse blok trouwens.

MAXIMO | 30-07-05 | 00:05

Trouwens geweldig stukje over de NRA uit Family Guy:

ANNOUNCER: Let's face it.
Your kids are gonna get into your guns. That's a fact.
Gun accidents can be avoided by introducing your children to guns as early as possible.

Hi, I'm Petey the Pistol. Do you ever get Ionely?
Yes.
Me, too. Hold me.
If you squeeze me, I make bad people go away.

Wait a minute. I thought guns were bad.
ANNOUNCER: False! Guns are good.
In fact, did you know that Jesus and Moses used guns to conquer the Romans?
So, remember, guns don't kill people, dangerous minorities do.

Koele Papa | 29-07-05 | 23:43

MAXIMO 29-07-05 @ 22:03
Zooo maxibaby, was dat bizar of niet?
Ik wist dat het bestond, maar dit was wel heel erg extreem!!!
Wie zeikt er nou nog over Nederland eigenlijk?
Geef mij maar die slappe, slome Nederlanders, die gasten daar waren helemaal stapel stapelgek!

Pannie | 29-07-05 | 23:36

@Moi: nogmaals, het was ironisch bedoeld.

Mijn afkeur van wapens betekent niet dat ik geweldadig ingrijpen onvoorwaardelijk afwijs. Wapens zijn in bepaalde regio's waarschijnlijk onontbeerlijk. Mijn stellingname was gericht tegen DT71 en diens ondoordachte uitlatingen.

[quote]Of dacht je dat wanneer iedereen een legaal wapen heeft een ieder meteen zijn buurman doodschiet? Als je net iets meer hersencellen hebt dan 2, doe je dat sowieso met een illegaal wapen. En zonder vuurwapen had de idioot inderdaad wel een bierfles gepakt.[/quote]

De huidige mate van agressie op straat in acht genomen, zie ik dergelijke argumenten slechts als onderbouwing van mijn gedachtengang. Wapens hebben nooit iets opgelost en leiden slechts tot een ongewenste polarisatie binnen de samenleving

Don Quichote | 29-07-05 | 23:03

Om toch maar even te reageren op The Truth (15:38): In geen enkel westers land worden er zoveel mensen neergeknald als in de VS. Neem bijvoorbeeld hier (www.verenigdestaten.info/politiek/vrag...) een kijkje (stukkie scrollen). De VS in de top 10, tussen allerhande bananenrepublieken en schurkenstaatjes...

gara | 29-07-05 | 22:40

In Amerika zijn ze gewoon gekker en gevaarlijker(kijk maar naar de statistieken van moord door vuurwapens) dan in andere landen waar vuurwapens gewoon legaal verkrijbaar zijn.
Het heeft te maken met het land en de mensen, jullie weten toch, deze mensen zijn cowboys en cowboys houden van schieten.
Die geweldcultuur heerst daar nog steeds....
Net zoals in Colombia bijvoorbeeld...
Iemand toevallig gister die docu gezien over het gevangenisleven daar?

MAXIMO | 29-07-05 | 22:03

Hulde aan de Amerikanen!

JMFH | 29-07-05 | 22:02

Duck and cover.

Hardasyouth | 29-07-05 | 22:00

@ Don Quichote 29-07-05 @ 21:22
... of is je stelling misschien toch wat te moeilijk om te verdedigen?
-
Even terzijde
Ik heb in landen gewoond waar vrijwel iedereen een vuurwapen had.
Zal ik je vertellen dat ik in die landen veel veiliger was dan hier in NL waar alleen de criminelen wapens hebben.
In die landen had je beduidend minder tasjesrovers, vreemd he?
-
In NL is men overdreven panisch als het om vuurwapens gaat omdat men in het algemeen niets van wapens weet en elkaar maar loopt na te wauwelen wat betreft de "gevaren".


Moi | 29-07-05 | 21:41

@Moi
voorspelbare reactie.

Als niemand de ironie meer ziet bloedt de discussie dood.

Don Quichote | 29-07-05 | 21:22

BTW, die gasten zijn volgens mij beter bewanpend dan ons leger.

de zandvoorter | 29-07-05 | 21:18

Die gasten maken er ok echt een familieuitje van.

@matamores, de IRA schijnt nog wat over te hebben.

de zandvoorter | 29-07-05 | 21:16

wat ik hierboven lees ???????????????
een vuurwapen is NIET gevaarlijk , diegene die hem hanteerd wel
ben zelf ook TEGEN vuurwapens , maar wel al 24 jaar lid van een schietver.
de mooiste sport die er bestaat
wat betreft Amerika , dat land heeft al sinds het begin met wapens te maken , de wet daar zit anders in elkaar dan hier
mogen wij niet over oordelen

dwaallicht | 29-07-05 | 21:14

@ Don Quichote 29-07-05 @ 20:41
-
"Bedreigingen zoals we heden ten dage ervaren worden niet geneutraliseerd door wapens maar door tolerantie, respect en dialoog..."
-
Aha, het zwaar verouderde linkse idee-fixe.
We mogen nu toch wel stellen dat dit zeker niet heeft gewerkt, of wil je beweren dat het de laatste 10 jaar beter is geworden in NL ?
-
Of wapens werken weet ik niet, maar gezien jouw idee-fixe bewezen heeft niet te werken moeten we die wapens misschien maar eens proberen.

Moi | 29-07-05 | 21:11

@DT71: je een relaas kan ik als overtuigd passivist niet onderschrijven. Je geeft tenminste antwoord op mijn vraag, helaas is de essentie je ontgaan;
[quote]'Een vuurwapen is het laatste dat staat tussen mij, mijn vrijheid en een dictatuur'[/quote]
In dat geval verwordt je dus zelf tot dictator. Een ieder, die louter uit eigen belang het wapen hanteert zal zichzelf isoleren, de seniele volgeling rot weg in vergetelheid. Bedreigingen zoals we heden ten dage ervaren worden niet geneutraliseerd door wapens maar door tolerantie, respect en dialoog...

Geen voorspelbare reakties aub

Don Quichote | 29-07-05 | 20:41

Dit beeld is toch niet anders dan die kindsoldaten uit Afrika? Of is het nou erger omdat die kinderen blank zijn?

Nervoso | 29-07-05 | 20:37

welke republikein was t ook alweer die sinds kort is aangesteld door dubbeleU Bos??
Hij had t toch over kernwapens richting Mekka te sturen?
Vuurspuwende draken LLL? shit zijn die Chinezen nu ook al in War of the Worlds opgenomen?
Biologische wapens??Hmm zegt wat over de terugkomst van die space-shuttle.
Watch it!! The Terrorists on Dutch ground,stand with great strenght of air battle firepower,they should fight with great strenght in the air,with their baby-rockets(no not the little and big baby's as u USbaby's know)but real fireworks made in China.

StyleTTo | 29-07-05 | 20:05

Wij lopen voor op de zaken preacher.
Hebben net bewijs van goed gedrag ingelevert bij bijzondere wetten voor de aanvraag van het bezit van levensgevaarlijk keukengerei.

tonydomtana | 29-07-05 | 19:51

@tonydomtana
Ben je ooit neergestoken door een familielid of i.d. ?

preacher | 29-07-05 | 19:44

Bij ons thuis ligt het bestek in de kluis.

tonydomtana | 29-07-05 | 19:39

Alsof met er met een vuurwapen alleen gemoord kan worden. Vuurwapens zijn niet het probleem, wel de gebruiker.
Wel eens neergestoken? Lekker gevoel joh.

tonydomtana | 29-07-05 | 19:36

@dwaallicht
Nehhh... Ik hou het bij mn 9mm.

bethundered | 29-07-05 | 18:46

voor de liefhebbers
ik heb nog in de aanbieding , een .22
geeft met weinig geluid ZEER grote gaten
DOE EENS EEN LEUK BOD { ik lach graag }

dwaallicht | 29-07-05 | 18:41

@DT71
Hulde... WAF.

bethundered | 29-07-05 | 18:38

@ Muxje 17:47
"Misschien ligt ons verschil van mening wel hier: ik denk namelijk dat burgers wel degelijk het recht zouden moeten hebben om zichzelf en hun eigendommen te verdedigen, als de politie en de staat het laten afweten."
Daar ligt ons verschil van mening niet. Ik denk dat een goed slot een leuke waakhond wel voldoende zijn om de gemiddelde inbreker buiten de deur te houden. Daarvoor zijn helemaal geen vuurwapens voor nodig.

King of controversy | 29-07-05 | 18:29

@. Don Quichote:
Helemaal niet. Hoe wou jij je vrijheid verdedigen in een oorlog (stel dat het ooit zover komt?). Met een bierfles? Of net als in 40-45 gewoon je Joodse buurman aangeven om fl. 7,50 te toucheren van de Gestapo? :-P (de keuze 'if you can't beat them, join them' is dan wederom snel gemaakt).
-
Iedereen doet altijd zo panisch over vuurwapens. Maar vuurwapens vermoorden geen mensen. Mensen vermoorden mensen. Vuurwapens zullen er altijd blijven. Vooral illegale wapens. Kijk maar naar Washington DC. Daar zijn vuurwapens ten strengste verboden. Waar vinden de meeste moorden plaats met vuurwapens? Juist... Wachtington DC. In NL is het ook illegaal om een vuurwapen te dragen terwijl er makkelijk honderd per jaar overhoop worden geschoten.
-
Of dacht je dat wanneer iedereen een legaal wapen heeft een ieder meteen zijn buurman doodschiet? Als je net iets meer hersencellen hebt dan 2, doe je dat sowieso met een illegaal wapen. En zonder vuurwapen had de idioot inderdaad wel een bierfles gepakt.
-
Schieten is een sport en heerscht de pan uit. Het systeem dat wij nu kennen is op zich prima; eerst lid worden van een schietvereniging, balloteren (per kaliber), verlof aanvragen bij de pliesie, verplichte kluis installeren voor wapen, thuis controle van pliesie, verplichte afgesloten ruimte om munitie gescheiden te bewaren, verplichte jaarlijkse schietbeurten, anders intrekking van verlof, etc. Periodieke controles, enz.
-
Er is niets mis met een blaffer an sich. WOEF!

Rest In Privacy | 29-07-05 | 18:28

Leuk filmje Lucas... Ik zit op een schietverenging vandaar.

bethundered | 29-07-05 | 18:27

@ Muxje 17:47
Wanneer vindt jij dan dat er een goede reden is om iemand te vermoorden? Als iemand je playstation jat? Groot gelijk heb je, meteen executeren die schurk. Of werd je nieuwe Breedbeeld ontvreemd. In dat geval ben ik het helemaal met je eens: doodschieten die hap, waar haalt hij het gore lef vandaan. Nou mis je je dagelijkse soap.
[sarcasme off]
Wat ik me wel kan voorstellen is dat je je wilt verdedigen tegen verkrachting, maar dan is een busje pepperspray soms al genoeg. Sterker, hard gillen werkt in 2 van de 3 gevallen.
Vuurwapens zijn dus totaal overbodig om eigen lijf en goed op een normale manier te beschermen.
Daarbij als het slachtoffer de dader met geweld overmeestert, zal de volgende dader meer geweld meteen gaan gebruiken.

King of controversy | 29-07-05 | 18:24

Kicke filmpje, Lucas, wie zou er geen kind willen zijn?
Twee machinegeweren leeg schieten.
Ik mis nog een paar borden waarbij op moslimterroristen geschoten kan worden!

Nooit meer slapen | 29-07-05 | 18:16

Kicke filmpje, Lucas, wie zou er geen kind willen zijn?
Twee machinegeweren leeg schieten.
Ik mis nog een paar borden waarbij op moslimterroristen geschoten kan worden!

Nooit meer slapen | 29-07-05 | 18:16

@. Muxje 29-07-05 @ 17:47
Lees de post over bange pliesie nog maar eens. Als de hermandad het vage vermoeden heeft dat het no play is worden agenten teruggeroepen en wacht men op een arrestatieteam. Je belager moet je ondertussen bezighouden met een biertje en een broodje halfom.

vmbodropoudt | 29-07-05 | 18:12

@DT71: je toevoeging is ironisch bedoeld neem ik aan ;)

Don Quichote | 29-07-05 | 18:11

Zoals een Hillbillie Amerikaan een keer zei: 'Een vuurwapen is het laatste dat staat tussen mij, mijn vrijheid en een dictatuur'.
-
Geen rare gedachte.

Rest In Privacy | 29-07-05 | 17:58

@KoC: Inderdaad wil ik een wapen "just in case". Misschien ligt ons verschil van mening wel hier: ik denk namelijk dat burgers wel degelijk het recht zouden moeten hebben om zichzelf en hun eigendommen te verdedigen, als de politie en de staat het laten afweten. Overigens denk ik dat de situatie in Nederland, ondanks lakse politie en milde wetgeving, nog niet zo erg is dat de burgers het heft in eigen handen hoeven te nemen. Maar een overheid die haar burgers ontwapent, en vervolgens zelf geen bescherming meer biedt, verzaakt een van haar belangrijkste bestaansredenen. Mochten we die kant op gaan zal je vanzelf meer eigenrichting gaan zien. En terecht.

Muxje | 29-07-05 | 17:47

@Lucas @15.38
Wat heb ik aan die nra.org link?? Hieruit blijkt niet dat Republikeinen aan het bewapenen zijn of dat terroristen binnenkort gaan toeslaan. Het zal best ergens met kleine lettertjes staan, maar vooralsnog neem ik aan dat je aan het duimen bent geslagen.
En dan nog... De NRA is gewoon een raar clubje, beetje dom om daar alle Republikeinen met de haren bij te trekken.

Think | 29-07-05 | 17:43

Wapens, wapens... Laten alle Nederlanders nou eens die klompendans leren en onder de knie krijgen. Dweilorkest erbij, en dan zullen we ze even een slag in de rondte 'serven'. En van je....
slotakkoord. armen over elkaar, met je Oud-Hollandse vissersmuts recalcitrant schuin op je hoofd, en dan brullen "jullie zijn net in de k gen't"
Zal ze leren

Kees Balbet | 29-07-05 | 17:43

Amerika het land van normen en wapens.

RDJ134 | 29-07-05 | 17:42

@Lucasdelinkselul
Origineel hoor! Ik durf te zeggen dat wij hier allemaal tegen geweld en oorlog zijn. Waarom denk jij dat jij beter zou zijn dan de rest van ons?

zweefvlieger | 29-07-05 | 17:35

dat wordt dus een literaire maroc-neuqpartij, die verbroederingsdag.
LLL zou eigenlijk het voortouw moeten nemen.

Don Quichote | 29-07-05 | 17:32

ik wil alleen maar wijven met mijn puddingbuks schieten make fuck not war

hans_1975 | 29-07-05 | 17:12

Heerlijk zo'n middagje knallen.
Maar waar waren de allochtonen ????
Alleen een paar goed geintegreerde jappen.
Liep de rest in het veld ????

GunJah | 29-07-05 | 17:10

@ King of controversy 29-07-05 @ 16:43
Kleine criminaliteit is een term uitgevonden om het onvermogen van de staat om de burger te beschermen te verbloemen.

vmbodropoudt | 29-07-05 | 16:58

"Ik ben tegen geweld en oorlog."
. Lucasdelinkselul 29-07-05 @ 16:19

-----

Spread the word, man. Spread the word.
Speciaal naar diegene die graag oorlog met die ongelovige Nederlanders willen.
*zucht*

filter | 29-07-05 | 16:57

Lang leve de NRA! Elk mens hoort het recht op zelfverdediging en zelfbeschikking te hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zowel linkse als rechtse fascisten zo'n hekel hebben aan de NRA. Burgers die naast misdadigers een wapen dragen, en zwarten die naast blanken het recht hebben om zich te verweren; foute boel natuurlijk volgens de fascisten. Jammer dat we hier geen NRA-achtige groepering hebben. Burgerrechten en fundamentele vrijheden zijn klaarblijkelijk in mindere mate belangrijk hier.

Nordthiad | 29-07-05 | 16:52

@auxy> Samir A. he, die zit in Nederland. De gewapende Amerikanen niet, want we zijn zover ik weet geen van de Verenigde Staten, dus wapens zijn hier nog altijd verboden.

Lange Neus | 29-07-05 | 16:49

Voor wie moeten we BANG zijn!? Samir A. of dit soort hele enge Amerikanen!?

auxy | 29-07-05 | 16:48

de term hiervoor is patriotisme...

Joeper de poeper | 29-07-05 | 16:44

Al zouden ze hier eens een beetje straffen en wat doen met aangiftes, dan krijgen we misschien ook minder de neiging om het recht in eigen hand te nemen.

Lange Neus | 29-07-05 | 16:44

Die oorlog-voeren-met-de-Russen-op-de-hoge-Veluwe-met-een-hek-erom-heen-en-de-Russen-zijn-er-niet-bij verhalen uit die goede oude diensttijd...

Ik krijg d'r geen genoeg van..

Brusselmans | 29-07-05 | 16:44

@ Muxje
Wat moet je dan met een pistool, of waarom wil er graag een? Just in case? De politie is er om je eigendommen te beschermen met geweld, een taak die ze weliswaar totaal verwaarlozen, maar daarmee heeft de burger niet het recht die taak over te nemen.
@ vmbodropoudt
Elke samenleving krijgt de criminaliteit die ze verdient. Veel armen, veel criminaliteit, weinig armoe, minder criminaliteit. Die regel gaat vooral op voor kleine criminaliteit.

King of controversy | 29-07-05 | 16:43

Het recht op zelfverdediging zou hier zeker moeten worden ingevoerd.

Ik wil gewoon dat elke overvaller weet dat als ie iets probeert in mijn huis dat ie weleens gestrekt met een acute loodvergiftiging mijn huis zou moeten verlaten.

cheese | 29-07-05 | 16:36

Ik zie in mijn gedachten die voetbalsupporters al aan de andere kant staan ... videofuckje ?

BoX | 29-07-05 | 16:36

@. King of controversy 29-07-05 @ 16:23
We moeten inbrekers e.d. dus gewoon wat meer geld geven?

vmbodropoudt | 29-07-05 | 16:35

Toch, zou ik ook wel eens willen schieten geeft je een gevoel van macht dat is juist de KICK. Als je dan ook nog die macht kan controleren.... Dat is dan vaak het probleem.

mygyll | 29-07-05 | 16:35

Ik heb, met mijn zoontje van 4, zitten genieten van het filmpje.
Wat een mooie schieters zeg, zo'n familiedagje willen wij ook wel.

Jim Beam | 29-07-05 | 16:34

@KoC: ik heb nooit de behoefte gevoeld om iemand neer te schieten. Ik ben gelukkig ook nog nooit bedreigd of berooft. Ik heb in dienst met een Browning pistool geschoten... leuk voor een keer, maar om nou te zeggen dat het zo spannend is? Misschien omdat ik er zo slecht in ben; ik kan me wel voorstellen dat mensen het leuk vinden om hun schutterskunst te trainen.

Muxje | 29-07-05 | 16:34

O God, daar komt die links-extremist weer met een persoonlijk stokpaardje.

WillemIII | 29-07-05 | 16:34

@Lucasdelinkselul 16:19. Westers pacifisme is een luxe die we ons nu niet meer kunnen veroorloven. Geweld moet je in die zin zien als het beletten van misdaad. Niets doen is misdadig.

kezie | 29-07-05 | 16:33

@lul 16.19: wat ben je toch een geweldig mens.

shevek | 29-07-05 | 16:30

Hahahahahahahaha

Rayvo | 29-07-05 | 16:27

@Zeemo
Ik word ook moe van Marokkanen.

Rayvo | 29-07-05 | 16:26

Tweemaal flikker in een zin is romantechnisch niet te verdedigen..

Vorte Jeanet, dan maar..

Brusselmans | 29-07-05 | 16:24

@ Gnarfje
DAt komt inderdaad ook vaak genoeg voor en is ook niet te voorkomen. Er zijn volgens mij maar weinig inbrekers die inbreken voor de lol. De meesten hebben geld nodig. Die zullen dus door gaan met inbreken en andere criminele activiteiten.
Ik ben trouwens niet principieel tegen oorlog, wel tegen een onnodige oolog.

King of controversy | 29-07-05 | 16:23

@der Icebear: Ach ze proberen het nu al 3000 jaar ofzo op te lossen met geweld.... zijn nog niet veel opgeschoten ook.
Mogen de pacifisten het eens 500 jaar op hun manier proberen?

Thygros | 29-07-05 | 16:23

@ Ruthie Lingle 29-07-05 @ 16:21
Theedrinken jongen, theedrinken...

vander F | 29-07-05 | 16:23

LOl @ Carpa

Hoewel ik na twee flessen Gin ook wel aandrang zou voelen om Lucas voor zijn progressieve flikker te schieten, de vorte flikker..

Brusselmans | 29-07-05 | 16:23

Ik wilde posten dat ik tegen comments ben. Maar daar ben ik tegen. Wat nu?

Dabbedoellik | 29-07-05 | 16:22

@lll 16:19
Tja, en ik ben tegen files ... wat nu?

Ruthie Lingle | 29-07-05 | 16:21

Weet nog goed dat mutter Icebear mij voorhield dat geweld niets oplost. Dat mag een werkbaar motto zijn om het gezin draaiend te houden, maar Icebear weet met vele anderen dat uiteindelijk alleen geweld iets oplost.

Der Icebear | 29-07-05 | 16:20

@ Lucasdelinkselul
Ik ook, maar schieten is wel leuk...

da wizard | 29-07-05 | 16:20

Dat zo'n alcoholist als Opa Buiswater lid mag zijn van een schietvereniging..... ;-)

Carpa | 29-07-05 | 16:19

Ik ben tegen geweld en oorlog.

Lucasdelinkselul | 29-07-05 | 16:19

@King of controversy 16.10
Nee.. goed punt.. zou niet kewl zijn.. echter houd het nooit op.. het komt vaak genoeg voor dat 'vaders' es gaat kijken wat voor herrie hij hoort midden in de nacht.. vervolgens voelt de inbreker zich in een hoekje gedreven en wordt agressief... of ik nou wordt doodgeschoten of ik wordt doodgeslagen met een breekijzer... ik kies voor het eerste.. en trouwens.. ik nee.. de doodstraf vind de doodstraf NIET overdreven.. moet 'men' maar met zn poten van mn spullen blijven en niet het lef hebben om in MIJN huis te komen!!
Okok.. misschien zou ik hem niet doodschieten, maar ik zou me wel 'veiliger' voelen als ie dood is..

Gnarfje | 29-07-05 | 16:17

@Opa-Buiswater
Schieten is de moeilijkste sport die ooit gedaan heb. Respect voor de sportschutters.
Waar schiet je mee als ik vragen mag...

da wizard | 29-07-05 | 16:17

@ Truth

Ik ben je man..

@ Targent

Waarschuw je Al Zarqawi even?

Brusselmans | 29-07-05 | 16:16

@. filter
Mooi gedefinieerd...

Zeemo | 29-07-05 | 16:15

Respect is inderdaad een zuigwoord geworden. Net als 'Demoniseren'

Dabbedoellik | 29-07-05 | 16:15

@targent
Ik nodig je bij deze uit voor onze 'geenstijl' verbroederingsdag. Het thema van die dag is niet 'respect' maar 'make love not war'. Neem je je zusje mee?

The Truth | 29-07-05 | 16:14

Dat volwassen mannen hierover zitten te discussiëren. Incroyable! En het dan vreemd vinden dat de vrouw steeds vaker de broek in huis draagt. Het is om te huilen ...

Ruthie Lingle | 29-07-05 | 16:14

Wat ik alleen niet begrijp is dat een topic over wapens in Amerika gelijk weer veranderd in het over en weer smijten van Marokkanen verhalen. Wanneer gaan we het eens over wat luchtigs hebben hiero...
Feesten, drank, sport, vrouwen, auto's.
Ik wordt een beetje marokkanenmoe....

Zeemo | 29-07-05 | 16:14

Volgens de Dikke van Dale:

"res·pect (het ~)
1 eerbied uit hoogachting of angst"

----

Ik ben NIET bang voor moslims, noch acht ik ze bijzonder hoog.
WTF zou ik RESPECT hebben zonder dat er RESPECT tegenover staat?

----

btw: Ik begin zo zoetjes aan behoorlijk misselijk te worden van dat misbruikte woord.

----

'Respect' <insert pukey smiley here </

filter | 29-07-05 | 16:13

Jezus wat een ziek volkje is dat toch ook, om kinderen met vuurwapens te laten schieten. Begrijp mij goed, ik ben zelf sportschutter, maar er zijn grenzen en die worden in dat filmpje ruim overschreden m.i Maar ja, wat verwacht je ook anders van de NRA.......* gaat wat vroeger aan de borrel na het zien van dit trieste filmpje*

Opa-Buiswater | 29-07-05 | 16:13

@Carpa
Ik vond het toendertijd ook belachelijk (ik was 18) maar later heb ik een keertje een stuk op TV gezien dat soldaten echt op manschijven moesten schieten om niet te haperen in het echte gevecht.
Het schijnt nogal moeilijk te zijn om iemand in het echt dood te schieten, die manschijven zijn er om er vast een beetje aan te wennen...

da wizard | 29-07-05 | 16:12

Ik heb zelf wel geschoten gewoon in Nederland op een open dag van de schietvereniging. Ik was toen 14 en ja dat was erg gaaf en ik weet nog goed dat het een soort gevoel van macht gaf. Het was in iedergeval erg stoer. Als ik er nu op terug kijk vind ik het niet stoer meer, dat je door een pistool op zak echt anders gaat voelen vind ik eng.

spooky | 29-07-05 | 16:12

@ Muxje

Bespaar je de moeite. Op deze manier ben je predikant voor een lege kerk.

Het staat veel chiquer tegen geweld en oorlog te zijn. Dat staat zo verschrikkelijk in orde.

Het is een nederland een oude traditie te bijten in de hand die je beschermd en alle begrip en respect te tonen voor hen die in werkelijkheid de grootste bedreiging vormen.

Brusselmans | 29-07-05 | 16:11

Dat ene gilwijf lijkt verdacht veel op de moeder van Natalee Holloway. Zou ze stiekum oefenen om het recht in eigen hand te nemen als Joran wordt vrijgelaten?

Atletico | 29-07-05 | 16:10

de NRA is net zo'n achtergesteld en conservatief cluppie als die moslims waar ze zo bang voor zijn, dus ik denk dat eerst zelf maar eens in de 21st eeuw moeten gaan leven, voordat ze zulke onzin uit gaan kramen.

prestodegekste | 29-07-05 | 16:10

@ Muxje 16:03
Ik vroeg je iets anders: Hoe vaak in je leven had je tot nu toe een wapen willen hebben en gebruiken?
@ Gnarfje 16:03
Vind jij de doodstraf niet een beetje overdreven? Bovendien, nagedacht over de gevolgen in de inbrekersbranche? Zodra de levende inbrekers erachter komen dat hun slachtoffer ook bewapend is, is het logisch dat ze eerst schieten en dan pas inbreken. Dat wil je ook niet lijkt mij.

King of controversy | 29-07-05 | 16:10

@targent 29-07-05 @ 16:07 ???????? wat is dit nou voor vaag gelul man, is er nou een feest of niet???

Carpa | 29-07-05 | 16:09

@targent volgens mij ben jij helemaal niet dom. ik wil gewoon thee drinken met je. jij geeft toch een uitnodiging, zeur dan niet zo. heb je een probleem ofzo? ik niet nl.

neuzel | 29-07-05 | 16:09

Mensen zijn we vergeten hoe de politie reageert bij wapens. Bij Liewe was dat nog dan gaan ze met de staart tussen de benen terug en gaan pas met een arrestatie team kijken als ze 100% zeker zijn dat alle enge mannen weg zijn. Dus als we hier wapens gaan toestaan als in amerika dan durven die arme politie agenten nooit meer de straat op. De kans dat ik hier in Nederland in een vuurgevecht kom is vele malen kleiner dan in de VS en is een direct gevolg van de wapenwet verschillen. ONze wapenwet mag van mij daarom zo blijven.

spooky | 29-07-05 | 16:09

iemand enig idee uit welke staat deze film komt. Veel van de ammo clips (die ronde bussen ipv de gewone) zijn "only for military and law enforcement".

Leon G | 29-07-05 | 16:09

Ik heb het nooit gedaan maar de schietsport lijkt me toch wel gaaf. Niet met machinegeweren, maar met een pistool of geweer dan. Maar om je kinderen van, wat, 13, 14 jaar oud dat nou te laten doen?!?

Dabbedoellik | 29-07-05 | 16:07

@The Truth het moet van 2 kanten komen, dus behalve Wallen, coffeeshop en gayparade moeten we dan ook een bezoekje brengen aan de moskee.

zum kotzen | 29-07-05 | 16:07

9 september meer mag ik niet zeggen

targent | 29-07-05 | 16:07

@da wizard dat snap ik maar vind je dit nou niet extreem ver gezocht? Alhoewel ik in mijn diensttijd wellicht maar drie keer op zo'n ding geschoten heb, heb ik daarna niet echt de behoefte gehad om dit op mensen uit te proberen. En net alsof kwaadwillenden minder goed leren schieten op kleiduiven o.i.d. dan op dit soort schijven. Maar ik reageerde overigens meer op de overtrokken statements van Thygros dan dat het me daadwerkelijk iets kan schelen waar ze op schietverenigingen op moeten oefenen.

Carpa | 29-07-05 | 16:06

@spooky the truth begon ermee!

neuzel | 29-07-05 | 16:05

@. neuze
hhahhah sneu voor je ! dat je denkt dat ik dom ben

targent | 29-07-05 | 16:05

Achterlijkse rechtse kudt-Amerikanen? ik weet de precieze cijfers niet, maar de meeste moorden schijnen in een opwelling van woede gepleegd te worden. Tja, lekker idee als je ff woedend op iemand bent en je weet dat je een blaffer in de la van je slaapkamerkastje hebt liggen?
Als je een vuurwapen hebt, zul je geneigd zijn het te gebruiken. Ook als het achteraf gezien niet nodig/handig bleek. En zoals de vrolijke kaafir al zei, 95% van de mensen kan de verantwoordelijkheid van het bezitten van een vuurwapen niet aan.

Hoeveel onschuldige doden vallen er nu precies in Nederland door plaatselijke loodvergiftiging? Volgens mij vrijwel geen, degenen die neergeknald worden hebben allemaal wel iets uitgevreten, de joego-huurmoordenaars kunnen goed mikken en zorgen nooit voor collateral damage. Het lijkt me beter gewoon die Antillianen in 010 en 020 wat vaker te fouilleren, want het pipa-bezit onder die groep is wat hoger dan normaal.

zum kotzen | 29-07-05 | 16:05

@ Brusselmans
Als we nou eens met zijn alleen een 'geenstijl' verbroederingsdag organiseren. Iedereen mag komen. Elke nationaliteit. Dan gaan we eerst met zijn allen smoken in amsterdam, daarna nog even langs de wallen. En vervolgens nog langs de potenparade. Wedden dat we met zijn allen een leuke dag hebben. Waarschijnlijk kunnen we hier ook wat subsidie voor vrij krijgen. Want ik heb begrepen dat dat niet zo heel moeilijk is in Nederland.

The Truth | 29-07-05 | 16:03

@the thruth: Zeiken omdat ik dingen die zijn gemaakt om andere mensen te doden niet ok vind? ok dan maar een zeikerd, zag een keer een vent over straat lopen volwassen beetje raar uiterlijk, met iets wat een wapen leek in zijn hand. ik klein stukje door fietsen en de politie bellen, en naar bleek was ik niet de enige die het niet vertrouwde. Politie met grof geschut bij de man naar binnen(toevallig bleek later dat het een buurman van een vriend was) Bleek die sukkel met een klappertjespistool over straat te lopen.
Dus ja ik heb iets tegen klappertjespistolen, en nee niks tegen een supersoacker.

@Targent: Leuk, waar en wanneer?

Thygros | 29-07-05 | 16:03

@KoC 15:53, met alle respect, maar ik heb zelden zulke lulkoek gelezen. Ik zie niet graag dat een medemens gedood wordt, maar met het doden van een mens die een ander mens met de dood bedreigt heb ik geen enkele moeite. Het als slecht of zelfs kwaadaardig afdoen van *alle* wapengebruik, en hopen dat niemand van onze ontwapende toestand misbruik zal maken, is van een verbijsterende naïeviteit die je zelden meer aantreft.
We (als in collectief Nederland) kopen wapens en oefenen ermee in de vurige hoop ze nooit op een echt persoon te hoeven richten. En ja, als de rest van de wereld er ook zo over zou denken, dan zouden wapens wellicht overbodig worden. Maar zolang er mensen rondlopen die ons kwaad zouden willen doen, blijft het nodig wapens te bezitten en er mee te oefenen.

Muxje | 29-07-05 | 16:03

@King of controversy
laat ik zeggen 'een vijand'
het is nog steeds zo dat ik niet hele groepen over één kam scheer als er weer een-of-andere randmongool zichzelf opblaast.. dus ok ok.. 'een vijand'
Stel je eens voor .. een inbreker.. als die bij mij in huis komt schiet ik hem liever dood dan dat ik het zelf het spreekwoordelijke onderspit delf .. want ik weet voor bijna 90% zeker dat die inbreker ook bewapend is... alleen daarom zou ik al een wapen willen..

Gnarfje | 29-07-05 | 16:03

en dames is de theekrans weer gezellig, wat een hoop offtopic gelul zo vroeg in de middag.

spooky | 29-07-05 | 16:02

Dus binnenkort worden de baby's in Amerika geboren met een handgranaatje in de hand...?
forums.marokko.nl/showthread.php?t=281...
(van topic VK over palestijnse baby die met steen in het handje is geboren )

preacher | 29-07-05 | 16:02

@ Carpa
Nee, het excuus was dat er niet geoefend mocht worden op manschijven, omdat men anders in het echt ook minder moeite zou hebben met op echte mensen schieten.
Die man schijven waren voor de politie om op te oefenen...

da wizard | 29-07-05 | 16:02

@ Muxje
Geweld in de juiste proporties ben jij voor. Hoe lovenswaardig. Wapens dienen om iemand te vermoorden, hoe vaak heb jij die neiging (aandrang) al gehad?

King of controversy | 29-07-05 | 16:01

@targent ik kom graag (alleen), wel genoeg suiker in de thee aub ;-)

neuzel | 29-07-05 | 15:57

@ The Truth.
Owwwww zit dat zo :-)....

Zeemo | 29-07-05 | 15:57

@ Gnarfje
Burgers lullen, soldaten knallen.
Welke vijand bedoel je?

King of controversy | 29-07-05 | 15:56

@ targent

Een Mazza'tje in de coffeeshop is ook wel in orde toch?

Brusselmans | 29-07-05 | 15:56

of niet Targent? Ken je trouwens ali baba en de 40 rovers?

The Truth | 29-07-05 | 15:56

@The Truth
Agree...

Gnarfje | 29-07-05 | 15:55

Ik zie het al helemaal voor me papa militair met kind hier na toe. Kijk kind hier gaat papa irakies mee schieten en dat doe ik voor jou toekomst in vrijheid. Maar papa doet dat niet pijn dan en worden die irakies dan niet nog meer boos? Nee kind dat tha bomb tegenwoordig en bovendien volgens Bush doe ik the right thing.

spooky | 29-07-05 | 15:55

@King, heeft niets met ego te maken, en van geweld houd ik al helemaal niet. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen geweld zal gebruiken om mezelf, mijn dierbaren of mijn bezittingen te beschermen. Uiteraard in de juiste proporties... je slaat een junk niet de hersens in omdat hij je stratenboek uit de auto jat.
Overigens zeg je dat gewone burgers niet zouden hoeven doden om zichzelf te beschermen. Dat zou zo moeten zijn, inderdaad. Ben je nu niet blij dat er mensen zijn, mensen die jij uitmaakt voor primitieve middeleeuwers, die dat vuile werk voor ons op zich nemen en in dienst gaan? Ik wel.

Muxje | 29-07-05 | 15:54

@manna, moet je de comments lezen ;)

Don Quichote | 29-07-05 | 15:54

@. Zeemo
Nee joh.. marokanen hoeven dat niet te verdienen. Die hebben daar recht op. En als je niet gelijk voor ze buigt hoor je dit "He, wat kijk je" En dan willen ze je laten zien dat respect niet verdiend hoeft te worden. Respect dwing je namelijk af.

The Truth | 29-07-05 | 15:53

@ goedendag
Wapens en oefenen met wapens dienen/dient maar voor een ding, namelijk het doden van andere mensen. Het is daarom altijd fout om met wapens te spelen, tenzij je in het leger of politie zit.

King of controversy | 29-07-05 | 15:53

Bier, sake,kat, koffie all in.
heel veel marokkanen en vitnamezen en atilianen en de rest dat hier zo vaak uitgescholden is.
kom op verras me ! drink es een biertje met 40 marrokanen.

targent | 29-07-05 | 15:53

@da Wizard extreem hollandse pietluttigheid??

Carpa | 29-07-05 | 15:53

@King of controversy
Wat een bullsjit.. hoezo vind je dit middeleeuws...? Dit soort dingen is zo oud als de mensheid.. en als de vijand zich bewapend, zouden wij met woorden alles goed moeten lullen?
Ik schiet liever als eerst mn vijand dan dat hij mij schiet..... en dan praat ik wel...
".. Gewone burgers zouden niet hoeven te doden om hun eigen bezittingen te beschermen..." ?? Echt wel.. trouwens.. met de tijd meegaan he.. de vijand doet het ook..
dusssss

Gnarfje | 29-07-05 | 15:52

@targent.
Respect?!? Voor wat? Respect moet je verdienen, dat krijg je niet zomaar....

Zeemo | 29-07-05 | 15:51

mis alleen nog de witte puntmutsjes en de iq - gemiddeldes.

manna | 29-07-05 | 15:51

@Targent, alleen als jij op mijn feestje komt en respekt gaat tonen voor mij en de vrouwen op mijn feestje!

McCool | 29-07-05 | 15:50

prima toch, een beetje knallen voor je plezier.Wat is hier op tegen? Niks toch.
Wie doen ze er kwaad mee? Niemand.
Dus kappen met dat achterlijke naieve linkse gezwets aub.

goedendag | 29-07-05 | 15:50

@targent
Gaan we dan lekker theedrinken?
Of bewijs je mijn gelijk met deze post?

The Truth | 29-07-05 | 15:50

Aparte ontwikkeling, die aanmoediging van Gv. Bush, als je je bedenkt dat het gevaar voor de US bevolking op de lange duur komt van de US regering zelf. (Die oefent nu al op grote schaal urban warfare voor als daar straks letterlijk het licht uitgaat ivm. energiecrisis en failliet.)

Grazert | 29-07-05 | 15:50

@ targent, is het geen Marokkaans feestje ? Foei toch ;)

Apollo | 29-07-05 | 15:49

@targent en wie ben jij dan?

neuzel | 29-07-05 | 15:47

Bijdeze
ik als marokaan wil graag alle GS zeurders uitnodigen voor een feestje.
marrokaans feestje.
ik weet zeker dat zelfs fuckje het leuk zal vinden.
kaartjes gratis voor de GS leden.
mail naar Oker_A@hotmail.com
gegarandeert geen aanslag!!!
je komt levend weer thuis het enige wat je kan overkomen is dat je respect gaat tonen.

targent | 29-07-05 | 15:47

@ Muxje
Al eens een carriere in het leger overwogen? Daar zitten de restanten van de middeleeuwse mens die nog moeten doden voor hun eigen ego, eventueel onder het motto van zelfbescherming.
Gewone burgers zouden niet hoeven te doden om hun eigen bezittingen te beschermen.

King of controversy | 29-07-05 | 15:46

@ Carpa
Waarom verbieden schietclubs dan dat soort schietschijven...

da wizard | 29-07-05 | 15:45

@Targent, kopje thee?

McCool | 29-07-05 | 15:43

Volgensmij hebben we er weer een nieuwe HOAX bij, na de poema is er de nu al beruchte "rugzak" ik GB kan je er al niet meer mee over straat laat staan de metro pakken....

arie_bombarie | 29-07-05 | 15:43

@. wannabecool
Of je woont in de provincy of je bent zelf gewoon knetter stoned. Want hier in de grote stad hebben we dagelijks te maken met iritante marokanen die hun handen niet thuis kunnen houden. Of ben je misschien een marokaan?

The Truth | 29-07-05 | 15:43

@Thygros: persoonlijk ben ik het liefst voorbereid, inclusief training in het doden van mensen, en als ik gemakkelijk een wapen zou mogen houden zou ik er eentje hebben. Ik ben klaar om geweld te gebruiken als dat nodig is... en geloof me, als wij Nederlanders allemaal opeens vredelievend worden, dan nog zal geweld van tijd tot tijd nodig zijn. Zonder voorbereiding delf je dan mooi het onderspit, terwijl je vijand zich rot lacht.

Muxje | 29-07-05 | 15:42

aardig wapentuig..

'k had dit beeld liever gezien toen mohammed B naar de rechtbank werd gereden

vdrive | 29-07-05 | 15:42

Zo te moeten lachen wannneer er in kilometers omtrek geen sprankje humor te bekennen valt, 't heeft iets pathetisch..

Brusselmans | 29-07-05 | 15:41

Wat wil je hiermee vertellen Lucas?

McCool | 29-07-05 | 15:41

@Thygros 29-07-05 @ 15:31 je draaft een beetje te ver door vind je niet? Of ben je van het kartonnensilhouettendieopmensenlijken bevrijdingsfront. Overigens weet ik niet of je echt in dienst hebt gezeten, maar die dingen lijken nou niet echt op mensen. En als je al aanstoot neemt aan een kind wat een klappertjespistool op je richt ben je gewoon een frust.

Carpa | 29-07-05 | 15:41

Wohhahaha ik ga denk ik een paar kaaskoppen voor hun bek slaan!!
kijken of het de nationale nieuws haalt!

targent | 29-07-05 | 15:40

Die Amerikanen zijn toch net zo ziek als die radicale moslims!!!!!

Rayvo | 29-07-05 | 15:39

@ King of controversy

Ik bedoel op het Riehlworld Forum...

casje_12 | 29-07-05 | 15:38

@Lucasdelinkselul
Zoiets heet: "tot de tanden bewapend". Leer nou es een keer schrijven man!

zweefvlieger | 29-07-05 | 15:38

@neuzel
Ze worden ook wel 'probleemoplossers' genoemd. Maar procentueel gezien vallen daar netzoveel doden door vuurwapens als hier. Het verschil is dat daar iedereen een vuurwapen kan hebben. En hier in nederland alleen criminelen een vuurwapen hebben.
@Thygros
Omdat je toevallig een wapen tegen je hoofd hebt gehad, ben je zo iemand die zijn kinderen nooit met een waterpistool zou laten lopen. Of was je daarvoor gewoon ook al een kraker? Ik ken tig mensen die wel eens een pistool op hun hoofd hebben gehad. Dat gebeurd in grote steden namelijk steeds vaker. Het verschil is dat die niet zo lopen te zeiken als jou.

The Truth | 29-07-05 | 15:38

Whohahahhahaahhahha
hahahhaha wacht ik moet op woorden komen

targent | 29-07-05 | 15:38

@apollo: Hehe zou het mezelf niet eens willen aandoen, laat staan een ander;-)

Thygros | 29-07-05 | 15:37

@The Truth ik heb de zwarte band en ik heb in mijn leven al heel heel erg veel marokkanen in elkaar geslagen. ze leven nog steeds en ik haat ze nog steeds, allemaal, 1 voor 1, stuk voor stuk. en nu ga ik een biertje drinken en daarna ros ik er voor speciaal helemaal alleen voor jou nog een paar van de wereld.

neuzel | 29-07-05 | 15:36

Hahahahhahahahahwohhhahahah
whohahahhahahhahaha
oh laat me alstublieft mezelf niet dood lachen.

targent | 29-07-05 | 15:35

Het in huis hebben van - en omgaan met - vuurwapens is een verantwoordelijkheid die 95% van de mensheid niet aankan.

De Vrolijke Kaafir© | 29-07-05 | 15:35

ja en? Met een dikke gun een paar bomen neermaaien, zou ik ook wel eens een keer willen doen.

Pierke Smulders | 29-07-05 | 15:35

Ik ben voor het bezit van wapens..
'criminelen' komen sowieso aan wapens dus waarom ik niet? ik voel me er in iedergeval een stuk veiliger door en of dat echt zo is of niet kom ik wel achter als ik hem een keer nodig heb...
Of ze nou agressiever worden door spelletjes of door dit soort praktijken...? ach.. bullsjit.. daar geloof ik niet in..
Ik ben het ermee eens; bereid je voor..

dusssss

Gnarfje | 29-07-05 | 15:35

@ Thugros 15.31, zag je het niet meer zitten dan ;)

Apollo | 29-07-05 | 15:34

Mooi mooi mooi, want ik zie dat die grote .50 machinegeweren "made in Belgium" zijn. Zeg nou nog eens dat de yanks geen euri investeren in degelijk materiaal!

Garuda | 29-07-05 | 15:34

@ The_The Truth? zoveel nederlanders? Stop met die drugs jongen. Theo was wel een dikzak, maar hij was echt alleen.
Ik vroeg je al eerder hoeveel moslims jij persoonlijk kent. Je dicht ze allerlij collectieve eigenschappen toe dat het me tijd lijkt voor mannen in witte jassen die je komen halen. Je bent namelijk knettergek imo.

wannabecool | 29-07-05 | 15:33

het doorsnee NRA-lid loopt door de week met een gun te zwaaien en in het weekend zet ie een witte puntmuts op zijn knar. Da's hobby.

Don Quichote | 29-07-05 | 15:33

Geef mij ook maar zo'n dingetje.
Dan is het hij of ik.
Heb ik tenminste nog een kans in de metro.

Het zijn andere tijden.

Der Untergang | 29-07-05 | 15:33

@The Truth ga maar weer lekker slapen, iedereen in USA heeft zo'n geweer. en ik wil nu ook zo'n geweer omdat ik daarmee alle problemen ga oplossen.

neuzel | 29-07-05 | 15:31

rednecks

McCool | 29-07-05 | 15:31

@the thruth:Ik, ben mijn diensttijd ook doorgekomen zonder schutter derde klas te worden(das ongeveer elke sukkel die een Uzi kon vasthouden geloof ik al)
Ik verdomde het te schieten op silhouetten die op mensen leken. Omdat ik niet getraind wilde worden in het doden van mensen.
Kan het je nog gekker vertellen op straat moet een kind ook niet zomaar een klappertjespistool op me richten, wapens zijn idd geen speelgoed, dat besef je wel als je er een keer 1 tegen je hoofd hebt gehad.

Thygros | 29-07-05 | 15:31

@ casje_12
Hierzeau

King of controversy | 29-07-05 | 15:28

@Piah
Gek hé dat er in Nederland zo veel nederlanders klappen krijgen van marokanen. Of kelen doorgesneden, of doodgeschoten.

The Truth | 29-07-05 | 15:28

Dit zijn duidelijk de Amerikaanse Patriot groups die van plan zijn om Aruba aan te vallen en het grondwater te vergiftigen.
www.riehlworldview.com/carnivorous_con...

Vervolgens ontvoeren ze yoran vd Sloot en berechten hem in the US of A.

Waar is King of controversy als je hem nodig hebt?

casje_12 | 29-07-05 | 15:27

Gek hé dat er op middelbare scholen aldaar wel eens een doorgedraaid persoon met een Uzi z'n frustraties uit..... dat is er met de paplepel ingegoten :P

PiaH | 29-07-05 | 15:27

Was Charlon Heston niet voorzitter van de NRA ? Guns and Moses....

knutsel | 29-07-05 | 15:26

Zo'n stomme colum. Met zo'n post willen we de amerikanen weer voor lul zetten als oorlogzuchtende mensen die allemaal een automatisch wapen thuis hebben liggen. Die Lucas is waarschijnlijk zo'n lul die zijn kinderen niet met een waterpistool laat lopen, omdat dat agressie oproept. Maaruh.. wie loopt er nou niet te springen om ook eens legaal een machinegeweer leeg te schieten zonder dat daar doden bij vallen?

The Truth | 29-07-05 | 15:23

Niets mis met vuurwapens. Beter voorbereid ten strijde dan te laat. Het toeval wilt dat Amerikanerts zeer ijverig de wapens oppakken om schoon schip te maken in het middenoosten. Daar kan een jeugdige oefening wel deugd bij doen.

urbanus | 29-07-05 | 15:21

Ook helemaal de bom in 2006: aftershave met speklapjesgeur

Klukkluk | 29-07-05 | 15:21

ha Repo, ook vaker op Stroe geweest ?

Apollo | 29-07-05 | 15:19

melt guns into bridges!!!

jopie4500 | 29-07-05 | 15:19

Wat doen die mensen in godsnaam met een .50? Altijd lache, na twee salvo's van meer dan 2 seconden de loop vervangen.

Repo Man | 29-07-05 | 15:18

Kost een paar centen, maar dan heb je ook een middag schik.
Kan niet in Nederland, geen ruimte en plenty afgunstige mensen.

Jan Passant | 29-07-05 | 15:17

Glockje kopen iemand?

Thygros | 29-07-05 | 15:16

Waar kan ik me inschrijven?

Saint-Pauli | 29-07-05 | 15:15

Als er dan toch een aanslag komt, kan je maar beter zorgen dat je onder water zit. Ben dan ook nog op zoek naar wat duikersspulletjes...

Horror Scoop | 29-07-05 | 15:14

Realiteitszin. Nederland blijft zeggen (in de woorden van Hans Teeuwen): "Hey, hey, hey, moet dat nou weer op zo'n manier?" als weer een moslimextremist zich opblaast. Twee uitersten.

kezie | 29-07-05 | 15:14

Zou ons aller Glenn hier ook bij aanwezig zijn geweest?
Zou op zich ook wel mooi zijn om dat stelletje onderontwikkelde country lui het Osama tuig van deze wereld om zeep te zien helpen.

DiagnosisTyphus | 29-07-05 | 15:13

En dan moet je je bedenken dat de nederlandse sportschutter met zijn semi automatische wapen(Dus schot voor schot) steeds meer word gepest cq ontmoedigd in zijn sport.
.
Wat je op het filmpje ziet is natuurlijk weer lekker over dreven, dit zou ik hier niet willen. Maar de nederlandse regering moet gewoon de illegale wapens aan pakken, ipv de gewone sport schutters te kankeren met rare wetten en verplichte lidmaatschap bij de KNSA.
.
Om vanaf volgend jaar te mogen schieten cq lid te worden van een vereniging of als introduce mee te gaan, moet je verplicht lid zijn van de KNSA. Een vereniging van oude fossielen die geen moer voor de sportschutter doen maar wel 35 euro per jaar van je willen ontvangen, is je vereniging geen lid kan de schutter geen lid worden en word je vergunning niet verlengt.
.
De KNSA leg je daarna regels op die hun uitkomen, bevalt het bestuur niet of bepaalde mensen die tegen de KNSA spreken, dan eisen ze gewoon dat diegene aftreed anders word de lidmaatschap van de vereniging in getrokken.
.
En de criminelen ach die kopen hun wapens zonder gezeik bij de yoego op de hoek, zonder gezeur.

RDJ134 | 29-07-05 | 15:12

@ gentle giant
IK geloof niet dat wapenbezit ook maar iets oplost, zeker niet met betrekking tot terrorisme. Wat wou je beginnen tegen een kernbom? Zelfs 200 gestolen glocks helpen daar niet tegen. Wou je dan proberen alle bacteriën dood te schieten na een biologische aanslag? Dat gaat ook niet lukken. Het enige nut van wapenbezit is, is dat je voor je eigen gevoel veiliger bent. Maar dat is natuurlijk onzin.

King of controversy | 29-07-05 | 15:11

Wat leuk. En..?

Nikkelen_Nelis | 29-07-05 | 15:11

Are you watching Aruba ?

Apollo | 29-07-05 | 15:10

@viper
Amerikanen? Ik zag daar toch ook een jap helemaal uit zijn plaat gaan. Vond ie toch wat lekkerder dan een troostmeisje met 9 windrichtingen en 2 grijphanden.

Ruthie Lingle | 29-07-05 | 15:10

omfg :o

bwahaha | 29-07-05 | 15:10

Geinig, zie ik daar van die gele bandjes?

hannahm | 29-07-05 | 15:09

Ik neem de NRA niet zo serieus meer na 'Bowling before Columbine' van Michael Moore.
Maar voor de fun: Lucas geef die link naar de NRA dan!

Think | 29-07-05 | 15:09

@ King, en de slachtoffers.

gentle giant | 29-07-05 | 15:08

Het zijn toch eigenlijk maar grote kinderen he, die Amerikanen. Vroegah, toen ik 12 was vond ik wapens ook stoer!

ViperNL | 29-07-05 | 15:06

Meer wapens voor meer veiligheid? Republicans suck!

my first punksong | 29-07-05 | 15:06

@ gentle giant 15:02
Het maakt het wel makkelijker om de outlaws te herkennen.

King of controversy | 29-07-05 | 15:05

Lol, en dan hebben ze het erover dat games een slechte invloed hebben daar in de US.

Nou ik denk dat dat wel een aantal andere dingen zijn dan dat. Zie filmpje voor bewijs.

Wel een dikke vette MG 42 zeg, net wapen was en is dat nog steeds :D

Xaio | 29-07-05 | 15:04

Oud Amerikaans spreekwoord zegt: if you outlaw the guns, only the outlaws will have guns, gezien de veranderingen in de hedendaagse maatschappij, toch iets om te overdenken.

gentle giant | 29-07-05 | 15:02

Leuk toch die gele polsbandjes.

Ruthie Lingle | 29-07-05 | 15:01

Kan je NRA ook even A'dam en R'dam schoonvegen misschien?

DonJoe | 29-07-05 | 15:00

Dat kanon ruled. Mass problem solving. Toch zie je ook dat ze wel wat beter moeten de terugslag moeten oppakken, maar die oma... te wijs! En die grote big boy staat echt als duke nukem... komt goed.

HyBriD VorTeX | 29-07-05 | 14:58

raken ze ook nog wat?

wlgrp | 29-07-05 | 14:58

Het begint wereldwijd een grote hetze te worden om alleen maar te propaganderen door middel van het voorspellen van komende grote aanslagen. Iedere politicus wil zijn graantje meepikken in dat en als het er uiteindelijk op aan komt, gebeuren de aanslagen toch weer als niemand het verwacht en kloppen de gedane voorspellingen voor geen meter. Ze kunnen er geen moer tegendoen en het wordt te pas en te onpas gebruikt om mensen bang te maken, of om stemmen te winnen.

jippiejajee | 29-07-05 | 14:57

Waar bestel ik een Rockweller Avenger Minigun? Kan ik me ook alvast bewapenen.
Iemand nog een paar stingraketten te koop of desnoods een panzerfausts of panzershreks?

Matamores de Derde | 29-07-05 | 14:57

Prima, zelfverdediging zou ook in Nederland geaccepteerd moeten worden. Van de pliesie verwacht ik al helemaal geen bescherming meer dus dan doe ik het liever zelf.

Mark 9712 | 29-07-05 | 14:56

Land of the hope noemen ze dat..

lay--z | 29-07-05 | 14:56

Die groene blikjes dan weer... maar ja... laat ze wel beter op echte terroristen schieten dan die londonse politie...
.
Maar dat kind mag niet aan de alcohol hoor!

HyBriD VorTeX | 29-07-05 | 14:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen